Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers in ons compleet vernieuwde showroom met ruim 1800 m2 inspiratie. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Kering in Nunspeet binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kan zijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze nieuwe showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. En dankzij ons ruime aanbod keukenmerken kunt u kiezen uit vele maatvoeringen, opties en is er een keuken voor ieder budget!

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1996 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep), een familiebedrijf die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zes andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Artic Keukens (Utrecht)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens en Sanitair.


Ervaringen
Er zijn 575 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren503 ervaringen
4 sterren49 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Erg tevreden”
Door j van den hoorn op maandag 9 mrt 2020 20
van af het uitzoeken van de keuken tot het plaatsen van de keuken hebben we een heel goed gevoel .zo wel de verkoper als de monteurs goed mee denkend en vriendelijk leuk contact met dit personeel. dit is onze tweede nieuwe keuken en zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door T. de Meester op zondag 8 mrt 2020 20
Dit is onze tweede keuken van Arma Keukens. Wij waren zeer tevreden over onze eerste keuken van Arma in februari 2009. Maar door verhuizing hebben wij nu weer voor een keuken van Arma gekozen. Het verkoopproces verliep weer zeer goed. Wij waren weer zeer te spreken over Gert-Jan, adviseur over zijn vakkundigheid: hij dacht met ons mee en gaf goede adviezen. De levering verliep niet helemaal vlekkeloos. Een kast en een deur bleek beschadigd te zijn. Maar ons is de toezegging gedaan dat dit verholpen zal worden. De plaatsing van de keuken is door twee vriendelijke monteurs gedaan. Zij gingen heel precies en vakkundig te werk. Kortom, wij zijn weer heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Willen echt tevreden klanten”
Door G.Siccama op vrijdag 6 mrt 2020 20
Il heb onlangs mijn 2e keuken gekocht bij Arma, dit heb ik gedaan na de goede ervaring die ik heb gehad, de eerste keuken was 20 jaar oud en dus gedateerd. De montage van de keuken was iets problematisch dit was overigens geheel buiten de schuld van Arma om. Arma heeft ons steeds bijgestaan en al het mogelijke gedaan om ons als klant tevreden te stellen. Door al het ongemak heeft Arma mij een compensatie aangeboden voor het geleden ongemak, ik vind dit een heel fatsoenlijk gebaar en ben heel tevreden met de gang van zaken wat betreft de aankoop, installatie en nazorg. Ik weet zeker dat bij een andere keukenleverancier dit niet tot tevredenheid was opgelost. Dus alle hulde voor dit bedrijf die ECHT tevreden klanten wil hebben.
FOTO VAN G.SICCAMA
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof over Arma”
Door Hans Esveldt op donderdag 5 mrt 2020 20
Bij ons is in September 2015 een keuken door Arma geplaatst, afgelopen Januari 2020 werkte het soft closing systeem van de hangkast niet meer. Monteur langs geweest , kon niet gesteld worden . 2 weken later keurig 2 nieuwe schanieren kostenloos geplaatst. Het enige wat tegenvalt is de vaatwasser van Neff, na 1 jaar de circulatie pomp al kapot en nuj alweer de afvoerpomp. Gelukkig hebben wij 7 neff apparaten dus verlengde garantie van Neff daardoor.Dus geen 2 jaar maar 5 jaar garantie. Dus dinsdag wordt de pomp vervangen gratis door Neff. De overige apparaten van Neff werken prima. En over Arma niks dan lof.

Eerdere ervaring van 31 mei 2016: Onze keuken is eind augustus 2015 geplaatst. Nog steeds genieten wij er elke dag van! In februari 2015 zijn we op zaterdagochtend naar Nunspeet gereden en om 12 uur reden we met een getekende offerte naar huis. We wisten heel goed wat we wilden en de verkoper heeft voor ons de puntjes op de i gezet. Het slopen van de oude keuken en de plaatsing van de nieuwe keken hebben we helemaal aan Arma overgelaten en ook daar hebben we supergoede ervaringen mee. De monteurs zijn netjes, overleggen alles en hebben onze inbouwkast op een slimme manier onderdeel van onze keuken gemaakt. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken, zou een kijkje moeten nemen bij Arma-keukens!
FOTO VAN PETRA ESVELDT
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen overtroffen”
Door John op maandag 2 mrt 2020 20
Wij zijn zeer tevreden met de door Arma geleverde keuken en service. Plaatsing door 2 nette en vriendelijke monteurs die zeer netjes en nauwkeurig werken. Dit is de 2e keuken welke wij bij Arma besteld hebben en onze verwachtingen zijn wederom overtroffen.
FOTO VAN JOHN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door A.J. Kok op donderdag 27 feb 2020 20
We zijn erg goed geholpen bij de keuze van een keuken. De plaatsing werd eveneens professioneel uitgevoerd.
FOTO VAN A.J. KOK
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Staat als een huis”
Door Catharina Holman op zaterdag 22 feb 2020 20
Op zoek naar een nieuwe keuken hadden we al heel wat bedrijven bezocht. Toen we bij Arma binnenkwamen, voelde ik dat het goed zat en onze zoektocht ten einde was. Het verkoopproces verliep geweldig. Een verkoper die echt de tijd voor ons nam, die met ons meedacht en eerlijke adviezen gaf. En dan volgt het wachten op de levering en plaatsing van de keuken waarin iedereen je vertelt wat er allemaal mis kan gaan. Maar niet bij ons, wat een vakmannen! De keuken werd in 1,5 dag geplaatst en staat als een huis. Onze keuken is in één woord geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Marc van Luyt op zaterdag 15 feb 2020 20
Heb hier een nieuwe keuken gekocht, was eerst bang dat ik niet binnen mijn budget kon blijven maar Rik heeft dit uitstekend voor elkaar gekregen! Precies zoals ik de keuken graag wou hebben. Super bedrijf waar je echt een warm welkom krijgt.
FOTO VAN MARC VAN LUYT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Hans Bos op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij hebben een keuken bij Arma gekocht en zijn dik tevreden. Dit geldt voor het gehele proces van aankoop tot en met oplevering. Arma is dus zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door Leo Tholenaar op dinsdag 11 feb 2020 20
Ik heb door Arma keukens in Nunspeet mijn badkamer laten vervangen. Vooraf goed advies gehad en alle afspraken zijn helemaal nagekomen. De mannen, die het werk uitvoerden, hebben uitstekend werk geleverd. Ook hebben zij elke dag de rommel netjes opgeruimd en afgevoerd. Wel moest er meer werk verricht worden dan oorspronkelijk was afgesproken, maar daar hebben we gezamenlijk een goede oplossing voor gevonden. Dus ben ik uitermate tevreden over het eindresultaat.
FOTO VAN LEO THOLENAAR
Resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk heel mooi”
Door Essen op maandag 10 feb 2020 20
December 2018 een prachtige keuken uitgezocht bij Arma. In het voortraject netjes geholpen en afspraken werden goed nagekomen. September 2019 werd de keuken volgens afspraak gemonteerd.Helaas hadden wij de pech dat we een totaal ongeschikte en asociale monteur kregen. We hebben de dagen na de montage slecht geslapen van het erbarmelijke resultaat. De details willen we iedereen besparen. De eerste montage verdiend niet meer dan een 3!. Gelukkig is dit door Arma goed opgepakt. Er is een deskundige andere monteur bij ons geweest, die viel van de ene verbazing in de andere. Deze top monteur is vervolgens 3,5 dag bezig geweest om de keuken Arma waardig en naar onze wens te maken. In Januari 2020 hebben we uiteindelijk een prachtig keuken gekregen. Het eindresultaat verdiend zeker een 9, maar in totaliteit kunnen we helaas geen 9 geven, daarvoor is te veel gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden.”
Door D. Van Norel op vrijdag 7 feb 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Arma. Goede voorlichting gehad , duidelijkheid over prijs en levertijd. Keuken inmeten gebeurde erg professioneel. Levering was op de afgesproken datum compleet. Montage ook volgens afspraak. Er werd oplossingsgericht meegedacht over bouwtechnische probleempjes . Kortom zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Zou het niet adviseren”
Door M.R. op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij besloten onze 24 jaar oude keuken te vervangen en kwamen terecht bij ARMA. Ons budget was 25k. Over het voortraject waren erg tevreden en in twee sessies verwerkten we onze wensen in de nieuwe keuken. De voorbeeldkeukens in de showroom hielpen daarbij goed. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij en het prijsbeleid werd duidelijk van tevoren gecommuniceerd (vaste prijs, kwaliteit en service). Levertijd was ca. 5 maanden, en we moesten zelf op zoek naar een aannemer voor het voorwerk en verwijderen van de oude keuken. Dat bleek erg lastig (Q3 2019).

Achteraf zijn we wat minder blij over enkele keuzes zoals het werkblad en de achterwand omdat de nadelen daarvan niet duidelijk werden genoemd. Tevens zijn zijn we ook niet blij met een aantal apparaten maar wij hebben die zelf expliciet gekozen na in het Inspiratiehuis te zijn geweest. We zijn wel erg blij met de Hide & Slide oven van NEFF, maar op de één of andere manier passen andere apparaten van hetzelfde merk niet zo goed bij ons (onze koelkast bv. heeft dezelfde netto inhoud als de oude maar er past veeel minder in).

Bij de levering (en montage) van de keuken ging er wel erg veel mis (foute kast, te kleine deur, foute zijkant, geen achterwand, verkeerde strip) en het duurde ook erg lang (2 maanden) voordat dat werd opgelost. Naar mijn mening had de communicatie wel transparanter gekund. Kleine beschadigingen werden niet gemeld en bij aflevering werd niet verteld dat de keuken niet compleet was. Op mijn verzoek aan de monteur tot openheid (op de tweede dag) werd pas verteld dat er bv. geen vaatwasser was. De monteur dacht "dat ik dat liever nog niet had willen weten". Foute inschatting dus! Uiteindelijk werd de vaatwasser op de laatste dag toch nog geleverd en geïnstalleerd maar deze was helaas niet geheel compleet. Lichte lekkages werden direct na het weekend al door ARMA hersteld en ook missende onderdelen van de vaatwasser werden door ARMA snel voor ons geregeld. Wij zijn iets minder blij met onze nieuwe keuken dan we vooraf hadden gedacht maar alle fouten zijn inmiddels opgelost. Ik zou ARMA niet adviseren aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van fronten”
Door Fam. Docter op zaterdag 1 feb 2020 20
Mijn Keuken had waterschade opgelopen. Daardoor gingen de kastjes bollen. Arma Keukens kwam de schade opmeten en adviseerde nieuwe fronten. De verzekering heeft het grootste deel vergoed. Mijn keuken is meer dan 14 jaar oud en niet bij Arma gekocht. Men had alles opgemeten etc. En ik moest nieuwe fronten uitzoeken. Het resultaat is fantastisch. iedereen denkt dat ik een nieuwe keuken heb. Ontzettend goed advies van de verkoper gehad en hij deed ook een stukje bemiddeling met de schade-expert. De monteurs die kwamen plaatsen waren echte vakmensen. Heel veel zaken ter plekke op maat gezaagd en met mij steeds overlegt hoe ik het graag wilde hebben. Ook de planning, maken van afspraken omtrent plaatsen en afhandeling met facturen verliep vlekkeloos. Arma is een bedrijf met heel goede kwaliteitsproducten, en er werken vakmensen. grote complimenten van mijn kant!
REACTIE VAN FAM. DOCTER
De nieuwe fronten
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Kruisweg op woensdag 29 jan 2020 20
Wij hebben een keuken hier gekocht. Van uitzoeken tot monteren Super geholpen. Het contact met alle medewerkers was prettig, vriendelijk en professioneel. Wij zijn super tevreden en zijn erg blij met de keuken. Echt complimenten voor het personeel.
FOTO VAN FAM. KRUISWEG
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van Fam. Kruisweg
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Beugelsdijk op maandag 27 jan 2020 20
Ik heb een keuken gekocht bij Arma. Het overleg verliep prettig. Afspraken werden nagekomen. Voor en na plaatsing gevraagd of alles naar wens verliep/was. Eindresultaat is een prachtige keuken precies zoals ik hem wilde hebben. Over een paar jaar laat ik ook mijn badkamer door Arma plaatsen.
FOTO VAN BEUGELSDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Bertwin Wijnholds op zondag 26 jan 2020 20
De aankoop van een badkamer en toilet. In de winkel zijn wij goed geholpen en tijdens de installatie was voldoende ruimte om de puntjes op de ' i' te zetten (niet alles kan je in een winkel bedenken). Nadat wij een aantal wanden en plafond geschilderd hebben is Arma nogmaals langsgekomen om af te kitten en de laatste zaken op te hangen en installeren.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat helemaal prima”
Door Jan van Kooy op zaterdag 18 jan 2020 20
Keuken. Goed geadviseerd . Alles Naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door C.Alberts op zondag 12 jan 2020 20
Vanaf de vriendelijke en praktische begeleiding tot aan het plaatsen van de keuken: wat een service! Niets is teveel, overal wordt over meegedacht als je dat vraagt. Ik zag er best tegenop, de keuken vervangen maar het kwam helemaal goed. Dat vertrouwen werd echt gegeven. Ook de monteurs op de dagen zelf. Rustig, vakkundig, vriendelijk en voor de laatste kleine onvolkomenheden van mijn kant bij de voorbereidingen, ter plekke een topoplossing weten. En dan heb ik het nog niet eens over de keuken. Zo mooi, en wat een kwaliteit! Prachtig. En aanrader dus!
FOTO VAN C.ALBERTS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam. Steinmetz op vrijdag 10 jan 2020 20
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht en zijn zeer tevreden met de service van Arma. De keuken is conform alle afspraken geleverd en keurig geïnstalleerd. Wij kunnen Arma Keukens echt aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect resultaat”
Door Kuijt op maandag 9 dec 2019 19
In mei 2019 een badkamer uitgezocht, met als uiteindelijke levering november 2019. Prettig gesprek, vriendelijke verkoper waarbij ons goede samenstellingen werden getoond. Afspraken werden goed nagekomen. Van inmeten tot 1e startdag van montage. Monteurs zeer vriendelijk, werken erg netjes. Natuurlijk ontstaat er stof bij demontage van een gehele badkamer, maar aan het eind van iedere werkdag werd er veel stof weggewerkt. Zo oogt het toch nog redelijk netjes, ondanks dat de hele badkamer werd leeggehaald. Montage werd in goed overleg gedaan. Resultaat: perfect, waardoor wij een tevreden klant van Arma zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Goed overleg”
Door Frank op maandag 9 dec 2019 19
In oktober 2019 een badkamer door Arma keukens en sanitair laten plaatsen. We zijn in Nunspeet erg goed en duidelijk geholpen in het aankoopproces en hebben samen met de verkoper een mooie badkamer samen kunnen stellen. Rondom het plaatsen liep alles vlekkeloos. De monteurs waren erg vriendelijk en netjes. Alles ging in goed overleg. Het eindresultaat is helemaal naar wens en we raden Arma zeker aan. Vooral de service en de kwaliteit van het werk staat hierin voor ons voorop.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aanwinst”
Door Fam. Bijkerk op maandag 2 dec 2019 19
Bij Arma in Nunspeet een keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en er is met ons meegedacht. Niet alleen voor de aankoop maar ook tijdens en na de aankoop.

Aanvulling ontvangen 3 december 2019: De keuken is begin september geleverd en gemonteerd. Alles is naar behoren verlopen. Er is netjes gewerkt en bij vragen van onze kant werd er met ons mee gedacht. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A.M. Kers op woensdag 27 nov 2019 19
wij hebben een nieuwe keuken gekocht. We zijn goed geholpen goed geadviseerd. de keuken is goed en netjes geplaatst. wij adviseren dit bedrijf zeker bij andere mensen
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana op donderdag 21 nov 2019 19
Wij hebben een badkamer gekocht. Zowel het personeel in de winkel als het personeel die de badkamer hebben gemaakt zijn erg aardig en denken graag met je mee. Met een woord gewoon top! Alles net afgewerkt en zeer harde werkers!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Henk Velthuyzen op woensdag 6 nov 2019 19
Geweldige service gehad, keurige afwerking van onze nieuwe keuken/badkamer.
Zal zeker aanraden bij aankoop keuken/Badkamer om eens te gaan kijken bij Arma keukens in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect gegaan”
Door Frans op woensdag 6 nov 2019 19
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. De adviezen van de adviseur waren helpvol en nuttig, zeker omdat wij zochten naar een nieuwe indeling van de keuken. De daarop volgende communicatie verliep prettig en snel, en afspraken werden nagekomen. De levering en de plaatsing van de keuken is naar volle tevredenheid gegaan. Na twee dagen werken, is de keuken perfect afgeleverd. Men heeft netjes en schoon gewerkt en de communicatie met de twee medewerkers, was ook hier zeer prettig. Conform afspraak komt men binnen twee weken na de levering een dimmer van de verlichting vervangen. Verder alles perfect en een aanrader. Blij dat wij in Nunspeet zijn gaan kijken!
FOTO VAN FRANS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henk en Irma van Veen op dinsdag 22 okt 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht. Een paar jaar geleden hebben wij onze badkamer gekocht bij de Arma. De ervaring die we hiermee hadden was zo goed dat we nu de keuken hebben gekocht bij de Arma. In het voor traject zijn we heel goed geholpen en kregen goede adviezen, er werd met je mee gedacht. De ervaring met de monteurs was uitstekend, werken netjes ,ruimen alles netjes op zodat er geen rommel achter blijft. Kortom wij zijn erg tevreden met de Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.M.Bus op donderdag 17 okt 2019 19
Ik ben erg tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe badkamer, niet alleen de kwaliteit is uitstekend, maar ook de service van de Arma medewerkers, vaklui uit een stuk, aan wie je zelfs je huissleutel kan toe vertrouwen. Ze geven goede adviezen, en de badkamer is keurig en schoon opgeleverd.
FOTO VAN E.M.BUS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Roos van den Brink op donderdag 10 okt 2019 19
Ik heb een keuken gekocht. Ik werd vriendelijk geholpen, duidelijk uitleg, geen fratsen, wat je ziet is wat je krijgt. Ook de wachttijd kwam nauwkeurig uit. Zelfs de bezorgers van de keuken waren vriendelijk. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen waren wel verschillend. De ene man Marius was een norse man, tekende op de gestucte muur, de ander daar en tegen Dennick was top! Alle vragen werden vriendelijk beantwoord en hij dacht mee, niets leek te veel. Helaas moest er wat na gebracht worden en opnieuw gemonteerd worden, dit werd ook keurig opgelost, em deze monteur Klaas was ook goed mee om te gaan. Al met al een aanrader om bij Arma een keuken te kopen.
FOTO VAN ROOS VAN DEN BRINK
Landelijke keuken
+ Toon extra foto van Roos van den Brink
Reactie of foto toevoegen
“Het was klasse”
Door fam.F.Boerdam op maandag 7 okt 2019 19
30 jarige badkamer (boven)/(10 m2) vernieuwen. Niet meer zelf doen, maar uitbesteden. Goede diverse berichten gekregen over ARMA Nunspeet. Daar eerst rond gekeken naar demo's / vloertegels / en div. mogelijkheden. Een afspraak gemaakt. We werden goed ontvangen, alles vergeleken, men had alle tijd voor ons. Het werd in computer gezet om te kijken hoe het zou worden. Dan komt de prijs te voorschijn. Mogelijkheid was er om zelf wat te doen o.a. elektra / plafon / oude tegels slopen enz. wat dan weer kosten bespaard. Afspraak gemaakt over 3mnd.kon ARMA beginnen. De monteurs hebben bijzonder goed werk verricht. De oude badkamer heb ik 30 jaar geleden zelf gemaakt, dan ben je soms kritisch. Het was KLASSE. , vakmensen, alles in overleg als het iets anders kon, hebben netjes hun werk gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Reinier Luth op maandag 23 sep 2019 19
Enkele weken geleden is onze nieuwe keuken door Arma geplaatst. In de showroom echt supergoed geholpen door Everhard en Rob. Professioneel, vriendelijk en meedenkend. Tussendoor nog wat aanpassingen aangebracht, geen probleem voor Arma. Regelen ze gewoon. Ook het montageteam denkt mee is echt super deskundig. Ze hebben alles perfect geplaatst. We hebben een beetje een "afwijkende" kleur (denim blauw) uitgezocht en de monteur gaf ons ook dat dit pas de 2e keer was dat hij deze kleur plaatste haha. Nu hebben we de keuken enkele weken in gebruik en we zijn nog steeds dik tevreden en erg blij met onze mooie keuken. Arma bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door Fam.D Deurloo op maandag 23 sep 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen en geadviseerd . De keuken is nu geplaatst super mooi geworden .Zeer nette monteurs alles keurig opgeleverd .Wij zouden jullie ook echt aanbevelen om bij jullie een keuken te kopen In1 woord geweldig
FOTO VAN FAM.D DEURLOO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Raden dit bedrijf”
Door Hans en Tamara op zaterdag 14 sep 2019 19
We hebben bij Arma een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen door Rik van den Broek. Van het begin tot het eind goed meegedacht en de keuken is keurig gemonteerd! Zelfs een plint die volgens de monteurs niet goed zat, werd op hun initiatief vervangen. Wij raden dit bedrijf aan!
FOTO VAN HANS EN TAMARA
Keuken met eiland
REACTIE VAN F WIT
Mag ik vragen voor welk blad jullie hebben gekozen? Erg mooi!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Tineke Bastiaan op vrijdag 13 sep 2019 19
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en badkamer van Arma. Levering was zoals afgesproken. 1 frontje was niet helemaal goed maar dit werd gelukkig zonder moeite opgelost. Wij zijn tevreden.
FOTO VAN TINEKE BASTIAAN
Keuken met bar
+ Toon extra foto van Tineke Bastiaan
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jaap en Marijke van den Broek op dinsdag 3 sep 2019 19
Wij hebben een keuken bij Arma gekocht en zijn zeer tevreden over het aankoop proces en het plaatsen van de keuken. Er werd veel tijd uitgetrokken om aan onze wensen te voldoen. Het plaatsen door eigen vaklui was ook bijzonder goed. Alles netjes opgeruimd, Wij raden dit bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door maaike op vrijdag 30 aug 2019 19
Een keuken gekocht bij Arma. Wij zeer goed geholpen. Montage liep goed. en werd goed overlegd. Dit bedrif zou ik aanraden om daar u keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken”
Door Wim en Loes Ruitenbeek op donderdag 29 aug 2019 19
November 2017 keuken gekocht. Vroeg i.v.m. Eventueel verplaatsen leidingen. Perfecte werktekening ontvangen. Alle leidingen klopten bij aanleg van de keuken.
Een zeer vriendelijke en rustige monteur. Binnen 2 en een halve dag is keuken perfect geplaatst. Bij oplevering geen enkel minpunt of beschadiging aan keuken. Er is zeer netjes gewerkt. Geen enkele verpakking of zaagsel is blijven liggen. Alles is perfect opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met de gehele begeleiding vanaf het eerste contact met de verkoper tot aan de oplevering door de monteur.
Wij zijn zeer content met Arma en zullen het bedrijf aanraden bij vrienden en kennissen. Arma heeft waargemaakt wat de verkoper ons heeft beloofd bij de aankoop. KLASSE.
FOTO VAN WIM EN LOES RUITENBEEK
Klasse
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ab Schaaphok op maandag 26 aug 2019 19
Complete renovatie beneden toilet. Wij hadden gen persoonlijke ervaring met Arma. Wel vanuit familie en kennissen. En dat was goed. Van verkoop tot en met de uitvoering is het proces verlopen zoals vooraf werd aangegeven. Alles strak volgens plan en afspraak. En daar houden wij van. Het eindresultaat mag er zijn. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door W. Westenberg op zondag 25 aug 2019 19
Onlangs is in onze nieuwe woning een keuken van Arma geplaatst . Het is de tweede keer dat wij daar een keuken hebben gekoch en wederom is alles prima verlopen . Iedereen is vakkundig , vriendelijk en behulpzaam . Onderling wordt er goed samengewerkt en gecommuniceerd . De monteurs werken keurig . Voorlopig zijn we niet niet meer van plan te verhuizen maar anders staan we weer bij Arma op de stoep!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Ria Zantinge op vrijdag 23 aug 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma keukens Nunspeet. Van het begin tot de plaatsing is alles goed verlopen. Tussentijds konden vragen worden opgelost en zijn er nog wat wijzigingen aangebracht. Ook de plaatsing is perfect gegaan. Met dank aan Joy en zijn compagnon die er de tweede dag bij was. De keuken is zoals we die besteld hadden. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Irene Kramer van Veen op donderdag 15 aug 2019 19
wij hebben een badkamer gekocht zijn heel goed geholpen,denken echt met je mee.de mannen zaten bezig met de badkamer en iedere keer werd er overlegd als ze dachten dit kan beter zo of zo.Wij bevelen ze zeker aan.

Aanvulling ontvangen 23 augustus 2019: De badkamer is al geplaatst.er is heel netjes gewerkt ze ruimden voor dat ze weg gingen eerst alles netjes op.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door M. Komijn op zondag 4 aug 2019 19
Onze ervaring bij de aanschaf van een nieuwe keuken is prettig en positief. We werden correct geholpen. Transparantie in keuzes, prijzen en mogelijkheden was voor ons belangrijk en dat is gegaan zoals we verwacht en gehoopt hadden. Dus betrouwbaar en vakkundig geholpen.
FOTO VAN M. KOMIJN
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Johan Wanner - Leusden op zaterdag 3 aug 2019 19
Keuken gekocht. Vanaf het eerste bezoek tot en met de oplevering is alles plezierig verlopen, zeer vriendelijke verkoper. Na de koop nog een paar keer een wijziging aangebracht, dit was totaal geen probleem. De plaatsing is perfect uitgevoerd door vriendelijke en nette monteurs. Na afloop werd alles keurig opgeruimd. Ook de service is prima, bij het uitpakken van de kookplaat bleek deze gebarsten. Direct de volgende dag een kookplaat uit de showroom te leen gekregen, deze gebruikt totdat een nieuwe werd geplaatst. Conclusie: Zeer aan te bevelen! Ook de goede service van Neff mag genoemd worden. Op het scherm van de oven was een rode pixel zichtbaar, deze werd binnen een week vervangen. De monteur wilde toen gelijk een software update uitvoeren, maar dat ging niet goed. Na twee dagen kwam hij terug en heeft het alsnog opgelost.
FOTO VAN JOHAN WANNER - LEUSDEN
Keuken met appartenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Johan en Anneke op dinsdag 30 jul 2019 19
Wij kochten een keuken bij Arma. We werden prettig geholpen gedurende het hele process, veranderingen in de plannen werden geduldig verwerkt. De keuken werd zeer vakkundig geplaatst. Alles klopte meteen. Wij bevelen Arma Keukens zeker aan bij vrienden en familieleden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Collin Bosgraaf op dinsdag 23 jul 2019 19
Keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet. Goed geholpen door Rob Vlijm. Met een prachtige keuken, en een goede aftersales.
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door Nanninga op dinsdag 16 jul 2019 19
We hebben via zoeken op internet uiteindelijk een keuken gekocht bij Arma. Daarover zijn we erg tevreden. Het hele proces van eerste bezoek aan de winkel in Nunspeet medio november 2017, de begeleiding tijdens het hele aankoopproces, het heel snel opleveren van het aansluitschema voor het leidingwerk voor de aannemer tot het achteraf nog kunnen doorvoeren van kleine aanpassingen, het verloop allemaal correct en snel. Ook voor de plaatsing in juni 2019 werd alle tijd genomen en overleg gevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zoals gewenst”
Door Janny Wajer op donderdag 11 jul 2019 19
We hebben keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Heel goed en vakkundig geholpen, bij het uitzoeken en plannen. Keuken is helemaal geworden zoals ik gehoopt en gewenst had. Prachtig! Ik ben er erg blij mee. Aanrader voor iedereen dit bedrijf!
FOTO VAN JANNY WAJER
Kleurige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door N. Sookhoo op vrijdag 5 jul 2019 19
Top service, zelfs na 3 jaar!!! Mijn wastafelkraan van de badkamer lekte, 2 dagen later kwam monteur Jan van den Hardenberg de kraan vervangen, deed zelfs extra nog wat kleine afstelwerkzaamheden. Fantastisch ! Zeer klantvriendelijke en deskundige monteur. Kent zijn vak. Mijn complimenten. Niks extra kosten en geen gedoe, hoorde gewoon bij de excellente service van Arma. Best bijzonder tegenwoordig. Absolute aanrader.

Eerdere review van 2 augustus 2016: Uitermate tevreden. Mijn nieuwe badkamer is vakkundig en keurig geplaatst door de professionele monteurs van Arma. Sommige zaken in overleg met mij, wat ik zeer kon waarderen. Een klein minpuntje werd door after sales heel goed opgepakt en keurig opgelost. Want afspraak is afspraak en dat komen ze ook echt na. Mijn complimenten !
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door W van Ooijen op woensdag 3 jul 2019 19
Dat de badkamer een succes zou worden, daarvan waren we van tevoren eigenlijk wel overtuigd. De keuken hadden we door ARMA al twee jaar eerder laten doen. In de voorbereiding wordt er goed meegedacht met het ontwerp, gebruik en de wensen van de klant. Een goed advies en dito offerte. Op de uitvoering ook geen aanmerkingen. De mannen denken vooruit, adviseren over de mogelijkheden en voeren het werk keurig uit. Als er zich iets voordoet wordt dat ruim van tevoren gemeld en is er tijd voor de klant om over na te denken. Prima vakmensen.
Uit ervaring weten we dat als zich naderhand toch iets voordoet, de service en garantie oké is. En voor het aanpassen van het toilet schat ik in dat we ook bij ARMA gaan uitkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door G. Zwart op dinsdag 2 jul 2019 19
Mooie showroom en fijne medewerkers. Daarnaast zeer professionele keukenmonteurs. Zeer flexibel bedrijf, geen probleem om tijdens het proces wijzigingen aan te brengen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in appartement”
Door Yvonne en Andre op zaterdag 29 jun 2019 19
Keuken en apparatuur voor ons nieuwbouw appartement. Coen van M is heeft ons bij onze keuze fantastisch geholpen: deskundig, geduldig, kritisch. Hij reageert op mails en telefoontjes direct en adequaat. Ook na levering en betaling van de keuken. Met het resultaat zijn we heel blij. Arma Keukens kunnen wij van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Marloes van der Noll op woensdag 26 jun 2019 19
Wij zijn erg tevreden. De badkamer en WC zijn prachtig geworden. Fijn overleg tijdens de verbouwing. Aanpassingen waren nog mogelijk. Wordt netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door Remco op maandag 17 jun 2019 19
Zeer goed en professioneel geholpen bij samenstellen en ontwerpen van de keuken. Levering correct en op tijd. Plaatsing door een zeer ervaren en vriendelijke monteur. Aftersale ook goed! Zeer tevreden en absolute aanrader. Kwaliteit hoog in het vaandel!
FOTO VAN REMCO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Miranda Linssen op zondag 16 jun 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma en zijn super tevreden over de wijze van verkoopadvisering, het gehele proces rondom de planning en de levering en dan last but not least het plaatsen en monteren van de keuken. Professionele en uiterst vriendelijke meedenkende vakmensen, die ook nog eens transparant zijn. Echt een aanrader. Via een keukenplaatje van Google vanuit Limburg in Nunspeet terecht gekomen, eerst alleen nieuwsgierig, maar al snel overtuigd dat we op de juiste plek waren voor de aankoop van onze droomkeuken.
FOTO VAN MIRANDA LINSSEN
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Karin Muller op woensdag 12 jun 2019 19
Een nieuwe keuken! En ook wij zijn bijzonder tevreden! Wij raden Arma keukens zeer zeker aan! Tevens het bedrijf HVK, die de oude keuken verwijderd heeft en alle voorgaande aanpassingen gedaan heeft!
FOTO VAN KARIN MULLER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Marianne op dinsdag 11 jun 2019 19
Wij kochten een keuken bij Arma te Nunspeet. Showroom veel keuze, 'n prettig ontvangst met heerlijke hapjes van de kok. Duidelijke en transparante werkwijze met korte lijntjes en kundig personeel. Duidelijke afspraken die stipt worden nagekomen. Van receptioniste tot verkoper, van keukenmonteurs tot de monteur die de laatste puntjes op de i zet......stuk voor stuk vriendelijk, beleefd en zeer vakkundig! We zijn ontzettend blij met onze mooie nieuwe keuken. En ook blij dat we voor Arma hebben gekozen. We kunnen het iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Robin op woensdag 29 mei 2019 19
Al in november 2018 met Gert-Jan een eerste idee voor een nieuwe keuken uitgewerkt. Op een eerlijke en rustige manier heeft hij vele mogelijkheden met ons onderzocht. Meerdere keren zijn we bij hem terug geweest en altijd was er ruim de tijd genomen. De communicatie van de backoffice, de zorgvuldige installateur en nette oplevering was super. Wij zijn kritisch en kunnen niet anders dan een dikke 10 toekennen. Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Jan Ties en Nynke Sikkema op dinsdag 14 mei 2019 19
Een keuken uitgezocht, met hulp van verkopers. Zorgvuldige voorbereiding met deskundige verkopers. Plaatsing door hetzelfde bedrijf gedaan. Alles zeer correct verlopen, prettige samenwerking. Ook het plaatsen verliep goed, met oog voor detail bijv. bij het tegelwerk. Keurig!
FOTO VAN JAN TIES EN NYNKE SIKKEMA
+ Toon extra foto van Jan Ties en Nynke Sikkema
Reactie of foto toevoegen
“Complete fronten vervangen”
Door O.B. Dijkstra Nieuwe Niedorp op vrijdag 10 mei 2019 19
Wij zijn zeer tevreden over de geboden service van de firma Arma en de firma Keur in Haarlem. Na het loslaten van de folie werden alle panelen van de keuken vervangen, zelfs na 6 jaren. De keuken is nu weer een blikvanger. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daniëlle op donderdag 9 mei 2019 19
Een prachtige keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet.Vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. De prijs staat vast, onderhandelen is niet mogelijk. Dit wisten we al voor we erheen gingen. Zeer tevreden met het resultaat, een stevige prachtige solide keuken helemaal naar onze wensen en ons budget samengesteld! De service is prima, alles is te overleggen. Hopelijk gaan we er heel erg lang plezier van hebben!!
FOTO VAN DANIELLE
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door M. Treur op dinsdag 7 mei 2019 19
Bij Arma hebben wij een keuken gekocht. De advisering was prima. Er werd goed de tijd genomen. Wij lieten niet alleen een nieuwe keuken plaatsen, maar ook de gehele ruimte werd verbouwd. Arma adviseerde één van hun voorkeursaannemers. Wij kozen voor Van Ark uit Hierden. Van Ark heeft (samen met hun onderaannemers) top werk geleverd! Er werd niet alleen uitstekend werk geleverd, ook de communicatie met ons verliep prima. Wij kunnen zowel Van Ark als Arma van harte aanbevelen.
FOTO VAN M. TREUR
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Wilma op woensdag 1 mei 2019 19
Vanwege de beperkt beschikbare ruimte vond ik het kopen van een keuken een hele uitdaging. Arma heeft veel tijd gestoken om binnen mijn budget te blijven en toch rekening te houden met al mijn wensen. Vriendelijke monteurs. Door misverstand hingen de bovenkastjes te hoog voor mij, maar dat is zonder problemen en zonder kosten verholpen. Top.
FOTO VAN WILMA
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door fam.Arbman op vrijdag 19 apr 2019 19
Nadat Arma onze badkamer netjes heeft gerenoveerd (2017) was nu ons toilet beneden nog aan de beurt.Dit is gedaan door Eddy van de Ruitenbeek.Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en aflevering.Dikke pluim voor de monteur.

Eerdere ervaring van 4 september 2017: Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Fam Bos op dinsdag 16 apr 2019 19
Wij zijn erg blij en tevreden met onze keuken en badkamer, die door Arma Nunspeet is geplaatst. Tijdens de montage toch wat dingen veranderd op aanraden van de monteurs. Alle lof hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“ARMA Keukens een topbedrijf”
Door C.v.D. op dinsdag 16 apr 2019 19
Enige jaren geleden kochten wij een keuken bij ARMA Keukens. Het plaatsen werd niet zoals bij veel andere keukenleveranciers door klusbedrijfjes, maar door eigen vakmensen gedaan. En dat verschil kun je echt zien. Ook met service en garantie onderscheiden zij zich. Niet alleen door 10 jaar garantie te geven op de keuken maar ook om voor je klaar te staan bij bemiddeling als er een probleem is met het apparatuur zo hebben wij ondervonden. Of je gaat voor een budget keuken of een keuken uit het hoger segment, iedere klant is daar koning en krijgt de volle aandacht en service. Hier is afspraak, afspraak. Voor ons is dit een topbedrijf en maken zij van elke klant een blije klant. CvD
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Van de Lagemaat op maandag 15 apr 2019 19
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair een keuken gekocht voor in ons nieuwe huis. Wij waren op zoek naar een grote keuken met een stoere uitstraling. Aart van Arma heeft ons fantastisch geholpen met vakkundige adviezen en kwam met meer details in de afwegingen dan we bij andere keukenzaken hebben ervaren, waardoor wij op voorhand de juiste keuzes konden maken binnen ons budget. Het resultaat staat er inmiddels: een prachtige keuken met de juiste apparatuur en binnen ons budget. Inclusief stipte afspraken, duidelijke communicatie en goede service bij de montage. Al met al een super ervaring.
FOTO VAN VAN DE LAGEMAAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Fam de Waij op zaterdag 13 apr 2019 19
Wij hebben door Arma in Nunspeet onze badkamer laten vernieuwen de oude door hun er uit laten halen en een nieuwe door hun laten plaatsen. We werden heel gastvrij ontvangen door Gert Jan die ruim de tijd voor ons had voor het ontwerpen en uitzoeken van onze badkamer. Het slopen en plaatsen van de badkamer is door zeer vakkundige werklui gedaan een pluim voor Jacco en Anton die zeer netjes en alles in overleg uitvoerden en zelf ook met tips kwamen. We zijn dan ook zeer blij en tevreden met onze nieuwe badkamer mede door de kwaliteit en vakkundigheid van Arma .
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door C Epskamp op donderdag 4 apr 2019 19
Een keuken inclusief plaatsing. Prima begeleiding en uitstekende installatie en service. Tijdens transport was de koelkastdeur beschadigd geraakt. Gelijk door de monteur opgemerkt en er wordt nog een nieuwe geleverd en geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Wim Sijstermans op vrijdag 29 mrt 2019 19
Goede dienstverlening en uitstekende installatie en montage. Men denkt mee en vraagt eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“In orde”
Door Ellen op vrijdag 29 mrt 2019 19
Ik heb een prachtige keuken gekocht. Werd perfect op tijd geleverd en geplaatst. Alles piekfijn in orde!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door G.Smit op woensdag 27 mrt 2019 19
Een keuken. Uitstekende ervaring. Plaatsing van de keuken is uitstekend uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Leimeng op vrijdag 22 mrt 2019 19
Monteren na 3 maanden nog niet af. Bij eerst montage, was de werkblad kapot gegaan, volgens hun door de transportatie. Zonder eerder overleg, kwam een werkblad met twee geplakt stukken! Qua esthetische aspect en kwaliteit is het absoluut niet acceptabel. Service waarschuwen ons dat het dan volledig op eigen risico is als we nog een nieuwe werkblad zou willen bestellen! Bovendien is de monteur al vier keer (drie maanden) geweest voor een lekkage onder de wastafel. We hebben de keuken nog niet gebruikt. Tot nu nog geen goed opties/oplossing aangeboden. Ik ben heel erg teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf is Arma”
Door Jac.Bouw op dinsdag 19 mrt 2019 19
Ik was maar een kleine klant want ik had een strip stuk in de douche deur (versleten) ik kon nergens slagen. mijn bezoek aan Arma was geweldig heel goede ontvangst door de heer de Mol e.e.a.besproken met een kop koffie (klasse) en de douche strip gevonden men ging die voor mij bestellen(en dan praat je over een aanschaf prijs van€15.= )en dan zal Arma contact opnemen als de strip binnen is en zo is het dan ook gebeurd contact met de Mol en de planner en een afspraak. Barend de monteur bracht ons een bezoek en heeft tot onze grote tevredenheid de strips geplaatst. Wij zijn zo tevreden dat men bij Arma voor zo,n klein bedrag zoveel aandacht geeft aan hun cliént.Alle hulde voor dit bedrijf!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Arjan op maandag 11 mrt 2019 19
Wij hebben Arma ingeschakeld voor een complete vernieuwing van onze badkamer. In maart 2018 zijn voor het eerst in Nunspeet langs geweest voor het maken van een ontwerp. De adviseur van Arma, Gert Jan, heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van het ontwerp. Hij dacht goed mee, gaf gedegen advies en nam daarbij uitgebreid de tijd voor ons. Nadien wilden we toch andere tegels en een andere badkamermeubel. Dit vormde voor Gert Jan geen probleem en zijn wij nogmaals naar Nunspeet afgereisd voor het aanpassen van het ontwerp. Ook deze keer nam Gert Jan alle tijd voor ons. In december 2018 is onze badkamer daadwerkelijk gerenoveerd door twee zeer gedegen en meedenkende monteurs. Ze werkten zeer netjes, waren zeer proactief in het geven van advies en extra werk vormden voor hen geen probleem. Het eindresultaat is om door een ringetje heen te halen en we zijn elke dag nog blij met het mooie eindresultaat. Na de renovatie bleken helaas een aantal voegen niet goed te zijn. Na dit gemeld te hebben bij Arma, werd dit probleem snel en vakkundig hersteld door hen. Al met al zijn wij zeer blij dat we met Arma in zee gegaan voor de renovatie van onze badkamer.
FOTO VAN ARJAN
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Albert op vrijdag 8 mrt 2019 19
Hier een keuken gekocht. Verkoper (Gerwin) heeft ons goed geholpen, gaf goede adviezen en dacht goed mee, ook aan praktische dingen waar wij niet eens over hadden nagedacht. Keurig binnen het budget gebleven. Ook het verdere proces is zeer prettig verlopen, zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop. Monteurs werkten zeer netjes en dachten ook weer goed mee. Top bedrijf, kan het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jet den Hollander op vrijdag 8 mrt 2019 19
Ik kan Arma aanraden aan iedereen die de badkamer of keuken wil vernieuwen. Naast de prettige ontvangst en het punctuele werk, waren opvallend de grote zorg die besteed werd aan het plannen, waarbij mijn wensen en Arma's ervaringen optimaal gematched werden. Tegelijk zagen adviseurs en monteurs snel waar de plannen voor de badkamer, wc en keuken in de praktijk nog iets aangepast konden worden, en het resultaat is nog mooier dan het ontwerp! De samenwerking was uitstekend en de klus was binnen de geplande tijd geklaard. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Richard en Christine op dinsdag 5 mrt 2019 19
Voor onze nieuw te bouwen woning in Almere zijn wij in januari 2018 naar Arma in Nunspeet gegaan. Vanaf de bouwtekening hebben we met Gerwin gepuzzeld om in de grote beschikbare ruimte een sfeervolle leef keuken te realiseren. In de showroom konden veel materialen en mogelijkheden bekeken worden. Vanaf het eerste contact hebben we ervaren dat er op een prettige manier werd meegedacht over het ontwerp. Tot het uiteindelijke ontwerp waren er meerdere afspraken mogelijk. Elke keer verliep de afspraak in een ontspannen sfeer, werden de aanpassingen direct zichtbaar gemaakt en was het kostenplaatje helder. Begin augustus hebben we de tegels voor de vloer en de wanden uitgezocht. Ook tijdens deze afspraak werd er door Gert Jan enthousiast meegedacht en konden we veel materialen ter plekke bekijken. Ondanks de volle planning werden de werkzaamheden voor het leggen van de vloer en de keukenplaatsing door Arma voor ons passend in de bouwactiviteiten ingepland. Alle werkzaamheden werden door zeer vakkundig personeel keurig uitgevoerd. Wij zijn meer dan tevreden over Arma en bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan. Wij genieten dagelijks in onze mooie keuken en zijn blij met het totale resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wilco Bos op dinsdag 5 mrt 2019 19
Keuken aangekocht. Goede planning en afspraken goed nagekomen. Netjes gemonteerd en binnen 2 dagen. Kortom zeer tevreden
FOTO VAN WILCO BOS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Saskia op dinsdag 5 mrt 2019 19
Onlangs is onze badkamer opgeleverd door Arma Keukens en Sanitair. Niets dan lof over hoe een en ander gelopen is. Heldere communicatie en offerte. Geen gedoe met kortingen en agressieve onderhandelingen. De prijs is de prijs. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook vakwerk afleveren. Bijzonder fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en dat alles en iedereen op elkaar ingespeeld is. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door B. Gilde op vrijdag 1 mrt 2019 19
Keuken en badkamer laten plaatsen. Zoals we van ze gewend zijn is de service van Arma weer top geweest!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met installatie”
Door S brouwer op vrijdag 1 mrt 2019 19
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht. Alleen waren de installateurs erg onvriendelijk en onprofessioneel. Ze gaven erg af op het voorwerk noemden het broddelwerk. Dat terwijl wij het voorwerk bij een door Arma aangeraden bedrijf hadden laten doen. Ook had Arma aangegeven dat de keukens door eigen monteurs geplaatst zou worden. Maar dit waren gewoon mannen met een eigen bedrijfje... Door het gemopper van de mannen waren het voor ons erg stressvolle dagen. En dat hadden we juist willen voorkomen door voor een gerenommeerd keuken bedrijf te gaan. Kortom geen aanrader al leveren ze wel netjes werk.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door W. Klaassen op dinsdag 26 feb 2019 19
Bij aan koop van de keuken , werden wij goed geholpen , ook vonden wij Arma ook zeer transparant , kwa inzicht van prijzen , ook werden de afspraken goed na gekomen . De montuur was vakbekwaam en mee denkend. Wel jammer dat de spatplint drie weken op zich laat wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door Louise Ruijter op vrijdag 15 feb 2019 19
Wij hebben de badkamer bij Arma gekocht en zijn verbluft met het resultaat. We dachten een vrij neutrale basis inrichting te hebben gekozen, maar Arma heeft het super chic gemaakt! Communicatie tussen alle partijen is iets waar veel bedrijven van kunnen leren, alles gaat zo makkelijk en we werden overal bij betrokken en over ingelicht. Afwerking ook super netjes! Lijkt bijna nep deze review, maar ik garandeer u dat ik een echte klant ben en raad het bedrijf van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Meer daneen aanrader”
Door Anko en Maria van Leeuwen op vrijdag 1 feb 2019 19
We zijn begonnen bij Benhard, hij dacht met ons mee en was zeer prettig in de omgang. Alwin kwam uiteindelijk onze droomkeuken plaatsen: rustig, precies en wat uit alles bleek, een vakman! Ook zeer prettig in de omgang! Het resultaat super! Ons fornuis / de oven bleek niet wat we er van verwacht hadden, toen deze werd geplaatst, werd kosteloos omgeruild nog de volgende dag! Arma keukens, meer dan een aanrader! Geen vraag is teveel en vakwerk wordt er geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door Michiel en Lisa op woensdag 16 jan 2019 19
Via familie met goede ervaringen bij Arma naar Nunspeet gegaan, meteen warm welkom in de showroom. Op een prettige en fijne manier hebben we met Aart onze keuken ontworpen. Met goed advies, want een goedkopere optie in de showroom kan thuis lastiger (en dus uiteindelijk duurder) te monteren zijn, het is fijn dat Arma daar in de showroom al mee rekening houdt! Ook na tekenen van het contract nog genoeg mogelijkheden om zaken te wijzigen, waarbij de communicatie steeds prettig verliep. Telefonisch en per mail steeds op de hoogte gehouden van het verloop t/m het plaatsen. De monteurs hebben prachtig werk geleverd en als er keuzes gemaakt moesten worden, deze steeds aan ons voorgelegd. Daarvoor had Hemmo van HvK Multidiensten (aangeraden door Arma) prima voorbereidend werk gedaan. After sales tot nu toe ook goede ervaringen. Het is dat we nu voor de komende 20 jaar geen keuken nodig hebben, maar anders zouden we zo weer naar Arma gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door W Ooms op donderdag 10 jan 2019 19
Dit bedrijf is erg goed Arma uit Nunspeet zou het iedereen aan raden.het is wel wat duurder maar dat weegt niet op tegen de service vanaf dat ze de keuken kwamen brengen totdat hij helemaal klaar was in een woord fantastisch. En Reinier en Frits onze hartelijke dank. Voor u die dit leest wilt u een nieuwe keuken aanschaffen ga dan naar Arma. Wees wijs u krijgt waar voor u geld eerlijk en oprechte Mensen. Leveren hoogwaardige spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Myriam Steenman op dinsdag 8 jan 2019 19
Wonend in Hilversum vroeg menigeen zich af waarom ik een keuken kocht in Nunspeet terwijl er veel keukenbedrijven in het Gooi zitten. Ik had goede verhalen gehoord over DB keukens, maar een eerste bezoek aan één van de andere DB vestigingen liep op een teleurstelling uit. Dat lag eerder aan mij dan aan de betreffende vestiging. Ik besloot een tweede poging te wagen,bedacht een aantal vragen ( o.a. over het concept van DB keukens) en kwam in Nunspeet terecht waar de heer Benhard van Moorselaar mij uitgebreid voorlichtte over alle mogelijkheden. Niet opdringerig en met de bereidheid mij werkelijk alles in de showroom te laten zien. In de daarop volgende afspraken werd met hem open en eerlijk gecommuniceerd over voor- en nadelen van bepaalde beslissingen, werd meegedacht over uitdagingen zoals verlichting ( ruimte haast 6 meter hoog en geen bovenkastjes), werden de extra's die ik wilde nauwkeurig nagemeten(o.a. extra lade in apothekerskast), werd een transparante kostenberekening gemaakt. Er werd teruggebeld, e-mails werden direct beantwoord. Kortom, de slogan "afspraak is afspraak" werd in alle opzichten nagekomen. Toen een half jaar later de keuken geplaatst zou worden en er op het allerlaatste moment een logistieke uitdaging ontstond heeft het keukenmontagebedrijf van Ark (hulde! een 10 met een griffel) een topprestatie geleverd en er samen met de afdeling planning voor gezorgd dat alles op z'n pootjes terecht kwam. Met een prachtige keuken als resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker goed”
Door de Bruin op maandag 7 jan 2019 19
Een gedeelte van de toiletgroepen bij ons bedrijf was aan vervanging toe. Ontzorgen en alles bij één bedrijf regelen ( cv en verlichting afzuiging) had onze voorkeur! Dus Alles Regelen Met Arma! Goed en praktisch was dan ook de insteek en het moet weer jaren mee kunnen. Om een goed beeld te krijgen zijn we naar de showroom in Nunspeet geweest waar we geholpen werden door een vriendelijke en ervaren verkoper die zich snel in de klant kan verplaatsen wat de wensen zijn. Het gesprek liep vlot en alles was ook zo uitgezocht onder het genot van de vers gezet bakje koffie! De planning kon het nog net voor elkaar krijgen om de renovatie van de toiletgroepen eind 2018 op te leveren wat onze voorkeur was. Tijdens renovatie werd er netjes en correct gewerkt. Materialen en gereedschap geordend aan de kant van de gang zodat collega's niet belemmerd werden in de doorloop. En elke avond voor zover ze konden werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Het eindresultaat mag er zijn en het ziet weer netjes uit! Voor een goed advies, ontzorgen, netheid en een correcte planning zit je bij ARMA zeker goed! Dus gewoon: Alles Regelen Met Arma zowel voor particulier als zakelijk
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door René en Sonja van Dort op donderdag 27 dec 2018 18
In september/oktober 2017 een toilet en badkamer laten plaatsen door Arma Nunspeet. Tot nu toe nog steeds zeer tevreden met de badkamer en het toilet. We hadden twee topmonteurs. Wat een vak mensen zijn dit. Herman en Sander bedankt voor deze fantastische montage. Jullie zijn echte toppers. Er waren wat kleine probleempjes met de levering van wat tegels en een douche scherm, maar deze zijn heel netjes opgelost. Alles werd in overleg uitgevoerd en de monteurs namen overal voldoende tijd voor. Het resultaat is hierdoor goed. Wij zijn zeer tevreden en happy. Binnenkort waarschijnlijk een nieuwe keuken ook van Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L. Veenstra/M.Huige op woensdag 26 dec 2018 18
Paar jaar geleden al een nieuwe keuken laten plaatsen. Nu een nieuwe badkamer en toilet beneden laten plaatsen door Arma keukens en sanitair. Hele fijne en eerlijke begeleiding en advies tot de aankoop, planning en uitvoering. Tijdens het realiseren fijne medewerkers, werken netjes, overleggen goed. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super traject”
Door Familie Bos op maandag 24 dec 2018 18
Wij hebben bij Arma de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Het hele traject was super echt een vertrouwd bedrijf. Niks op aan te merken. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
REACTIE VAN FAM BOS
TOP
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Fam. Cambier - Epe op donderdag 20 dec 2018 18
Bij Arma onze nieuwe keuken gekocht. Prettig geholpen door de verkoper. Dacht goed met ons mee om binnen ons budget te blijven. Levering en plaatsing door eigen Arma-personeel vakkundig en netjes verlopen. Tijdens het bestelproces tussentijds goed geinformeerd over de stand van zaken. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. Twee kleine problemen na plaatsing werden snel en vakkundig opgelost. Dus eigenlijk niets dan lof voor deze keukenspeciaalzaak !
REACTIE VAN FAM. CAMBIER - EPE
Is het geen plaatje ?
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuilen op vrijdag 14 dec 2018 18
Wij hebben een volledige keuken bij Arma gekocht. Zowel de gesprekken en de montage zijn prima verlopen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede badkamer”
Door Fam. Bourgonje op donderdag 13 dec 2018 18
Badkamer gekocht voor onze nieuwe woning. Vier jaar geleden ook bij Arma al een badkamer gekocht voor onze huidige woning. Deze ziet er naar vier jaar nog steeds super uit zonder mankementen daarom ook voor ons nieuwe huis weer gekozen voor Arma en ook deze badkamer ziet er prima uit. Het uitzoeken, de gemaakte afspraken en de oplevering allemaal volgens afspraak verlopen en altijd ook tussendoor overleg over wensen en aanpassingen.

Eerdere ervaring van 28 juni 2015: Erg prettig geholpen met veel deskundig advies. Ook toen tegels op een bepaald moment niet meer leverbaar waren werd er actief meegedacht voor alternatieven. De planning verliep prima, twee vaste monteurs zijn ongeveer 2,5 week aan het afbreken en weer opbouwen geweest met als resultaat een hele mooie, ruime badkamer helemaal voldoend aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Huib van de Weerd op maandag 10 dec 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA keukens te Nunspeet voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn geholpen door de verkoopadviseur Bernhard van Moorselaar. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot aan aflevering hadden wij een goed gevoel over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Ook het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door 2 professionele vakkundige mensen. Vriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn de woorden die ik kan gebruiken voor ARMA keukens. Mocht ik in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zal ik dat beslist weer doen bij ARMA keukens.
FOTO VAN HUIB VAN DE WEERD
REACTIE VAN HUIB VAN DE WEERD
erg blij
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam contact”
Door Marlies, Ferry en Erik op zondag 9 dec 2018 18
Wij hebben een nieuwe badkamer laten installeren. De ontvangst in de zaak in Nunspeet was geweldig. Voor het maken van de offerte is ruim de tijd genomen en aan al onze wensen werd aandacht besteed. Het installeren van de badkamer in ons oude, scheve pand in de binnenstad van Amsterdam werd zeer zorgvuldig en uiterst secuur uitgevoerd. Er moest veel geïmproviseerd worden. Onvoorziene situaties zijn erg kundig aangepakt. Desondanks is geen meerwerk in rekening gebracht. Het eindresultaat is fantastisch, erg mooi en prachtig afgewerkt tot in de kleinste details. Het contact met de installateurs was erg aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door M.Beijer-Bakker op zaterdag 8 dec 2018 18
Ik heb mijn badkamer door Arma laten ontmantelen, d.w.z. vloer en plafond eruit, nieuwe wandtegels, het bad eruit en daarvoor in de plaats is er een douchecabine gemetseld. uiteraard ook nieuwe vloertegels gelegd. Mijn wastafel-meubel, toilet en radiator zijn hergebruikt.
Reactie of foto toevoegen
“Zo netjes”
Door Van den Hoorn uit Elspeet op donderdag 6 dec 2018 18
Wat zijn wij blij met omze nieuwe badkamer. Een geweldig bedrijf is Arma!! Fijn geholpen in de showroom en daarna het slopen en realiseren van een nieuwe ruimte. Er wordt zo netjes gewerkt door de monteurs en alles wordt van tevoren goed overlegd, echt een fijne ervaring! We genieten er elke dag van..
FOTO VAN VAN DEN HOORN UIT ELSPEET
Geweldig
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Kering 6, 8072 TD Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.