Feedback
9,6

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2135 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1811 ervaringen
4 sterren200 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren17 ervaringen
1 ster18 ervaringen
“Hoge kwaliteit”
Door Mar op donderdag 18 aug 2022 22
Prachtige keuken van hoge kwaliteit. Monteurs zijn absolute vaklui
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door J.Gommeren op donderdag 11 aug 2022 22
Prettige ontvangst in showroom. Uitvoerig en deskundig adviesgesprek gehad. Een ruime keuze aan kleuren en materialen. Vriendelijke monteurs en ondanks een enkele fout bij het leveren, is alles keurig volgens afspraak afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige service”
Door Paul Bakker op dinsdag 9 aug 2022 22
Ik heb mijn keuken drie jaar , er waren wat kleine mankementen . Gebeld met Pelma en zeer snel en heel adequaat zijn de mankementjes door een ervaren monteur verholpen.
En als klap op de vuurpijl heb ik ook geen rekening ontvangen. Een fantastische after sale service noem ik dat.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Frank Badings op woensdag 3 aug 2022 22
Onze tweede keuken van Arma, en we zijn supergoed geholpen door Everhard de Bruin bij het uitzoeken van de keuken. Ook het monteren van de keuken is naar volle tevredenheid gedaan. Er is meegedacht, elke dag werd alles opgeruimd en alles klopte. Het voordeel van eigen monteurs. We zijn echt super tevreden en heel erg blij met onze mooie keuken. Top !!
FOTO VAN FRANK BADINGS
Reactie of foto toevoegen
“Diepe buiging voor service”
Door Jan Boers op dinsdag 2 aug 2022 22
Wij hebben in 2020 een keuken bij Ardi in Sint Annaland gekocht en zijn uitstekend door verkoper Bart in 't Veld geholpen. Er werd goed met onze specifieke wensen meegedacht en wij konden een goede afweging maken. Wij besloten een greeploze keuken aan te schaffen. Om dit volledig greeploos uit te voeren werden er 2 Hettich motoren onder en boven de koelvriescombinatie geplaatst. Tijdens de plaatsing van de keuken werd alles tot in detail perfect opgelost en wij waren zeer tevreden. Dat er wel eens iets mis kan gaan, of niet helemaal goed wordt ingeschat, bleek al snel. De koelvriescombinatie leende zich niet zo goed voor het gebruik van de Hettich motoren. Door de combinatie waren de motoren te ver bij de drukpunten van de koeler en de vriezer vandaan geplaatst waardoor deze niet goed werkten. Dit bleef problemen opleveren. Ardi keukens heeft uiteindelijk na van alles geprobeerd te hebben besloten om de koelvriescombinatie te verwijderen, er een nieuwe kast in te monteren en er een nieuwe losse koeler en vriezer in te plaatsen, waarbij de 2 Hettich motoren tussen beide apparaten geplaatst konden worden, ter hoogte van de drukpunten. Hierna waren alle problemen direct verholpen. Door Ardi werd alles zonder kosten opgelost. Dat noem ik nou service. In een woord super. Afgelopen winter bleek ons dat er erg veel kou de keuken inkwam door de afzuigkap. Om dit tegen te gaan wilde ik er een terugslagklep in plaatsen. Op internet werden suggesties gedaan om de terugslagklep in de uitgang bij de buitenmuur te plaatsen, anderen adviseerden dit direct achter de motor van de afzuigkap te doen. Toen ik telefonisch advies bij Dhr. Kruijsse, van de service-afdeling van Ardi keukens roeg kreeg ik het advies om de terugslagklep direct achter de motor van de afzuigkap te plaatsen. Omdat ik niet precies wist hoe ik dit moest doen, besloot Ardi keukens dit ook nog onder service voor ons uit te voeren. Ik maak een diepe buiging voor de service van Ardi keukens. Als ik meer dan 5 sterren zou kunnen geven dan had ik die zeker gegeven. De service is werkelijk boven verwachting en meer dan uitstekend.
FOTO VAN JAN BOERS
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch mooi geworden”
Door Ton en Willeke op dinsdag 2 aug 2022 22
Onze badkamer en toiletten zijn fantastisch mooi geworden. Helemaal naar wens, prachtige kwaliteit. Alles keurig op tijd en zelfs een ontbrekend kraantje werd vliegensvlug geregeld. De monteurs hebben prachtig werk afgeleverd, zeer netjes en vriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Service was super”
Door Erica Wilhelmus op maandag 1 aug 2022 22
Wij hebben zowel een keuken als een badkamer bij Arma gekocht. De service zowel op kantoor als bij het plaatsen was super. Daar is Arma uniek in. We zouden ze iedereen aanbevelen; absoluut kwaliteit voor je geld.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ingebouwd en keurig afgewerkt”
Door jacqueline ten pierik op vrijdag 29 jul 2022 22
Onze ervaring met Adee is super goed. We hebben onze keuken besteld in corona tijd. Dus min of meer blind gekocht. Maar hij is absoluut zoals wij de keuken ons voorgesteld hadden. Ook op de voor af geplande datum geleverd. Prima ingebouwd en keurig afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Het hele traject ging voorspoedig”
Door Miranda Holterman op dinsdag 26 jul 2022 22
Wij zijn geholpen door de beste adviseur Silas Klein Nagelvoort, hij heeft een mooi ontwerp gemaakt en heeft een goed en eerlijk verhaal. Het hele traject van A tot Z ging voorspoedig. Vandaag is de keuken gemonteerd, ook de monteurs (Mark & Reint) zijn super vriendelijk en verstaan hun werk goed. De monteurs doen alles voorzichtig en nemen de tijd, ook hebben ze de ruimte heel netjes achter gelaten. Al met al TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door familie van Liere op dinsdag 26 jul 2022 22
Keuken gekocht, zeer vriendelijk en meedenkend, goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Prima nazorg”
Door Johan Foppen op maandag 25 jul 2022 22
Aanschaf keuken. Uitstekende advisering en zeer klantvriendelijk. Meedenkend. Prima nazorg. Kortom zeer tevreden. Super.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken met kookplaat en magnetron”
Door Ulfat Jahan op maandag 25 jul 2022 22
Excellent on all fronts. Excellent products. Excellent service. Honest and transparent
Fair price given the service.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keukenwand met kookeiland”
Door B. De Jong op zondag 24 jul 2022 22
Een prachtige keukenwand met kookeiland geplaatst door echte vakmensen. In 1,5 dag stond onze keuken met vakmanschap geplaatst als een plaatje in onze woning
FOTO VAN B. DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne partij om zaken mee te doen”
Door Peter op vrijdag 22 jul 2022 22
Nieuwe keuken gekocht bij Anovi. Erg tevreden. De service was goed, er was persoonlijk contact en er werd goed meegedacht bij de inrichting en bij de naleveringen. Hele fijne partij om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Nelly op vrijdag 22 jul 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken gekocht, geholpen door Rainier die telkens heel alert reageerde op onze vragen en ons op de hoogte hield van eventuele aanpassingen.
Montage en plaatsing zeer kundig door Anton en 2 collega's waarbij wij telkens op de hoogte werden gehouden van de vorderingen en mogelijkheden. Voor de nog ontbrekende apparaten is een passende tijdelijke aanpassing gedaan. We zijn aangenaam verrast over de wijze waarop alles verlopen is.
Reactie of foto toevoegen
“Heel hartelijk dank”
Door Fam Redert op donderdag 21 jul 2022 22
Wegens goede recensie van Ardi keukens in onze vrienden kring, zijn we bij Ardi terecht gekomen en hebben daar ook onze droomkeuken gevonden en besteld.
Onze verkoopster was Marjolein en ze heeft ons buitengewoon geholpen in de keuze voor onze keuken. Hadden we achteraf nog vragen..ze stond ons gelijk te woord en hielp ons waar het kon..echt top! We genieten nu van onze keuken, deze is helemaal naar ons zin, waarvoor Ardi directie en personeel, heel hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Gert op woensdag 20 jul 2022 22
Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we bij Anovi terecht. In tegenstelling tot andere keukenleveranciers werd bij Anovi direct vanaf het eerste moment meegedacht met de mogelijkheden van ons budget. Hieruit kwamen een aantal goede adviezen waar we goed mee uit de voeten konden. Ook in de voorbereidende fase van het gereedmaken van de keuken was men behulpzaam, meedenkend en klantvriendelijk.
Het plaatsen tenslotte gebeurde vakkundig en waar nodig was er overleg om het zo goed mogelijk uit te voeren.
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is super mooi”
Door Wiljan op woensdag 20 jul 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht voor in ons appartement. Het resultaat is echt super mooi geworden, nog mooier dan verwacht. Zelfs in een kleine keuken kunnen ze een echt professionele keuken van hoge kwaliteit inbouwen! Geen standaard werk, maar echt handmatig vakwerk. Het is misschien even wachten tussen het moment van aankoop en de levering, maar als je voor kwaliteit gaat dan is het de moeite van het wachten echt meer dan waard! Het is net of ik ben verhuisd naar een luxere woning:)
FOTO VAN WILJAN
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig geworden”
Door Anouk van Zevenbergen op dinsdag 19 jul 2022 22
Keuken gekocht bij Ardi in 2021. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Tijdens de afspraak zijn wij goed geadviseerd, er werd echt de tijd voor ons genomen. Keuken werd netjes op tijd geleverd en gemonteerd. Duidelijke afspraken, goed nagekomen. Keuken is prachtig geworden, en de kwaliteit is goed!
FOTO VAN ANOUK VAN ZEVENBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door R. van Zandbergen op maandag 18 jul 2022 22
Na eerder met de aanschaf van onze keuken al een zeer positieve ervaring te hebben gehad met Arma, hebben wij nu onze badkamer en separaat toilet bij Arma aangeschaft. Adviseur Everhard de Bruin heeft alle tijd voor ons genomen en gaf uitstekende en eerlijke adviezen ten aanzien van de optimale benutting van onze ingewikkelde ruimte en alle benodigde materialen. Exact volgens planning zijn de badkamer en toilet in 3 weken geplaatst. De monteurs waren erg vriendelijk en hebben zeer netjes gewerkt. Elke dag werd alles (trap, hal etc.) netjes en schoon achtergelaten, waardoor wij weinig overlast hebben gehad van de werkzaamheden. Alles is keurig afgewerkt, een fantastisch eindresultaat! De communicatie van het Arma team is ook erg prettig verlopen, zowel voor, tijdens als na de oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer, toilet en bijkeuken”
Door Simon Brandenburgh op zondag 17 jul 2022 22
We hadden reeds in 2018 al naar grote tevreden een keuken bij Arma gekocht en omdat we zo tevreden waren hebben recent onze badkamer en bijkeuken en toilet laten vernieuwen door Arma. We zijn erg blij met het resultaat Arma levert goede kwaliteit, nette afwerking. En ook als het tegen zit de muren van de bijkeuken waren verrot en moesten vervangen worden. Denken ze goed mee en vervingen de wanden tegen redelijke tarieven. Wij zijn erg tevreden over de monteurs die leveren echt vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Cees en Cathrien Staal op zaterdag 16 jul 2022 22
Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk, adviserend, meedenkend, doen wat is beloofd! Je voelt je er altijd welkom en ze staan ook altijd voor je klaar. Al bij het eerste bezoek wordt je hartelijk ontvangen en uitstekend geadviseerd. Ook nadat de keuken is geïnstalleerd en betaald, blijft men vriendelijk en behulpzaam. Zo werden niet voorziene uitgaven voor een kraan voor de levering van de keuken in voor ons gunstige zin door Pelma opgelost nadat de keuken al was geïnstalleerd en betaald. We genieten volop van de prachtige keuken die door Pelma is geleverd en vakkundig geïnstalleerd en zijn dan ook blij dat we onze keuken bij Pelma hebben gekocht. We kunnen het iedereen aanraden om bij Pelma je keuken te kopen. Dan heb je zekerheid. De medewerkers van Pelma verdienen een dikke pluim! Het zijn "toppers"!
FOTO VAN CEES EN CATHRIEN STAAL
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Nicole van Mourik - Nijmegen op donderdag 14 jul 2022 22
Via een vriendin bij Avanti Keukens terecht gekomen, aangezien zij goede ervaringen met dit bedrijf heeft. Mooie showroom en nette service. Keuken aangeschaft en erg netjes geholpen. Zelfs na het bestelproces nog iets toegevoegd en ook dat was geen probleem. De montage is door eigen personeel gedaan en dat werd heel secuur en vakkundig gedaan. Petje af. Geen enkel restpunt of punt van ontevredenheid. Zeer tevreden klant hier :-)
FOTO VAN NICOLE VAN MOURIK - NIJMEGEN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Kruit op woensdag 13 jul 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht en zijn hier super blij mee. Uitstekende service in alle opzichten. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Linda Kappers op maandag 11 jul 2022 22
Onze complete keuken uitgezocht met behulp van Jenneke, fijne vrouw met veel verstand van wat ze verkoopt! Ook goede installateurs! Werken netjes en vragen duidelijk naar meningen van ons, kopers. Komen met goede oplossingen voor rare hoekjes en dingen waar ze ondertussen tegen aan liepen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een prima ervaring”
Door G.J. Polman op zondag 10 jul 2022 22
1 dag voor plaatsing werd de keuken afgeleverd en keurig op de goede plek neergezet. De volgende dag kwamen de twee monteurs om de keuken te plaatsen. Ik heb met verbazing gekeken hoe efficient deze 2 werkten. Je zag de keuken groeien naar iets moois. Een prima ervaring en zeker aan te bevelen voor degenen die een nieuwe keuken willen laten plaatsen.
FOTO VAN G.J. POLMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige ervaring”
Door S.A. Drost op zaterdag 9 jul 2022 22
We hebben in de showroom samen met expertise van de verkoopster een voor ons perfecte keuken kunnen samenstellen. Het plaatsen is in 3 dagen voltooid door 2 vriendelijke vaklieden. Zelfs tijdens het plaatsen vroegen ze of we al gemaakte keuzes willen behouden of nog aanpassen, waar mogelijk natuurlijk. De plaats van bepaalde apparatuur, de kleur van de voegen, de hoogte van de tegelwand. Al met al een prettige ervaring en zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met badkamer en toilet”
Door J. Huis in t Veld op vrijdag 8 jul 2022 22
We hebben de badkamer en toilet beneden laten doen door Arma. Ook de tegels in de keuken zijn door Arma gedaan. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Zowel de correspondentie als de uitvoering van de werkzaamheden. Ze zijn erg vriendelijk. Een erg goede service
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en kastenwand”
Door Jowi Bernardo op donderdag 7 jul 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken en kastenwand gekocht. Wij hebben alle medewerkers als prettig en deskundige ervaren! Ik raad ieder aan om zeker eens een keer te gaan kijken in de showroom en een gesprek aan te gaan!
FOTO VAN JOWI BERNARDO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R ten Berk de Boer op donderdag 7 jul 2022 22
Vanaf binnenkomst in de showroom tot en met monteren van de keuken zeer tevreden over de dienstverlening, communicatie en kundigheid van alle medewerkers.
Afspraak = Afspraak bij Arma keukens. Een mooi voorbeeld is dat de klantendienst netjes een dag voor levering belde om aan te geven dat het tijdstip van leveren een uur later zou worden.
FOTO VAN R TEN BERK DE BOER
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Hans Heijboer op woensdag 6 jul 2022 22
Van A tot Z zijn wij super geholpen, met vragen konden wij altijd terrecht en werken keurig beantwoord, ook met het achteraf wijzigen van de keuken omdat we toch nog een andere wens hadden was ook geen probleem. De monteurs die de keuken geplaatst hebben waren uitstekende jongens, erg vriendelijk en werkte keurig netjes.
Later toen er nog wat rest puntjes waren aan onze keuken werd dit ook keurig opgepakt en opgelost. Al met al een dikke 10 naar dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is top”
Door Coby van Hattem op woensdag 6 jul 2022 22
De keuken is top. De bezichtiging direct na mijn aankoop keuken op mijn nieuwe woonadres minder. Mijn advies, stuur iemand na de handtekening hoe of wat voor een loodgieter! Ik moest overal achteraan bellen. Keuken plaatsen geen probleem top.
Reactie of foto toevoegen
“Make-over van de keuken”
Door Jeanette en Bob van den Berg op woensdag 6 jul 2022 22
Wij hebben onze (tweede Arma-)keuken 13 jaar geleden laten plaatsen door Arma en daarnaast heeft destijds Avanti (zusterbedrijf uit Kesteren) onze badkamer en het toilet ingericht. Na 13 jaar was het tijd voor een make-over: we wilden af van het koken op gas, wilden een geïntegreerde afzuiger in de inductie-kookplaat en een nieuwe oven. Als toetje kochten we ook een Quooker. In twee dagen tijd hebben Freek (een monteur die destijds ook al onze eerste Arma-keuken in Harderwijk monteerde) en Frans (een kanjer van een leerling-monteur) al onze wensen uitgevoerd. Niet alles wat van te voren met de verkoper (Rik van den Broek) was uitgedacht, kon ter plekke ook volgens plan uitgevoerd worden. Freek als zeer ervaren en kundige monteur heeft alles op maat gemaakt en het eindresultaat overtreft onze verwachtingen.
De tweede werkdag hebben de mannen van 7.30 uur tot 20.10 uur doorgewerkt om alles af te krijgen (uiteindelijk is de rit Nunspeet-Groningen en retour geen tochtje dat je voor 1 of 2 uur op de volgende werkdag graag nog een keer doet om de klus alsnog af te maken). Frans heeft daarnaast in onze badkamer enkele verbeteringen aangebracht en ook nog wat aan slijtage onderhevige klusjes uitgevoerd. We zijn meer dan tevreden. De beide mannen zijn zeer plezierig in het contact, blijven rustig als er iets tegenzit en werken netjes en nauwgezet. Tot op detailniveau werden onze wensen uitgevoerd!
Inmiddels hebben we bijna 30 jaar ervaring met Arma en we kunnen zeggen dat een keuken verkopen een is, maar het plaatsen en jarenlang service verlenen (ook als je in Groningen woont) is twee. Hierin onderscheidt Arma zich wat ons betreft: geen woorden, maar daden (inderdaad, dit schrijft een Feyenoord-fan)!
FOTO VAN JEANETTE EN BOB VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader voor een mooie keuken”
Door Rien en Jeanet de Vos op maandag 4 jul 2022 22
We hebben in januari 2022 een keuken gekocht bij Ardi Keukens. We waren net voor de laatste lockdown in de showroom geweest en hadden een keuze gemaakt welke keuken (type, kleur) we wilden kopen. Hierbij hebben we op dat moment al heel wat info en tips ontvangen. De volgende afspraak was via een zoom-meeting. Dit was meer om de indeling en apparatuur te bespreken. Voor het werkblad zijn we tussendoor even naar de showroom gereden waar buiten een tent was opgezet met opstelling van o.a. de werkbladen. Het hele proces van oriënteren, keuzes maken en kopen is door de adviseur (Anne) van Ardi op een hele fijne wijze begeleid waarbij onze wensen, daar waar mogelijk, zoveel mogelijk werden ingepast. Met haar deskundig advies zijn we tot een, voor ons, prachtig eindresultaat gekomen. Tevens een pluim voor de montagedienst. Hilbert heeft uitstekend werk verricht. Niet alle apparatuur kon op tijd worden geleverd maar ook daar werden we door de medewerkers van Ardi keurig van op de hoogte gehouden. Al met al zijn wij heel blij met onze nieuwe keuken die we gekocht hebben bij dit bedrijf. We kunnen iedereen aanraden om voor een mooie keuken en een goed advies naar Ardi te gaan.
FOTO VAN RIEN EN JEANET DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Lub Post op maandag 4 jul 2022 22
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Eerlijk advies. Op tijd geleverd en afspraken nagekomen. Een mooie keuken zonder gezeur.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door I. Koops op zondag 3 jul 2022 22
Na de hartelijke ontvangst en uitleg op welke wijze men bij Keur Keukens werkt, zijn wij stap voor stap begeleid bij het maken van een keuze voor onze nieuwe keuken. De manier waarop de planning, het voorwerk door Keukenwerk van Fred Buné en de uiteindelijke plaatsing van de keuken door rustige en deskundige monteurs ging, was fantastisch. Natuurlijk is het een hele ingreep in je huis, het verwijderen van de oude keuken, de voorbereidingen en het uiteindelijke plaatsen van de nieuwe keuken, alles staat op z'n kop maar stress, nee, dát hebben we niet gehad. Er kan altijd wel iets tegen zitten maar dan er was steeds het luisterend oor van de heer Ton Stolker en het vertrouwen dat het allemaal goed komt omdat er altijd weer naar een oplossing wordt gezocht. Het is fijn om te ervaren dat men bij Keur Keukens afspraken nakomt en heel benaderbaar blijkt. Al met al hebben wij nu een prachtige keuken waar wij heel blij mee zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jeroen op zondag 3 jul 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de levering, de montage en de algehele uitstraling en kwaliteit van onze nieuwe keuken. De real – live ervaring is nog veel mooier dan de plaatjes vooraf. Ook het inductiekoken op deze oven is geweldig. Ik wil nooit meer anders. Het is ook opvallend hoe snel je je weer thuis voelt in je eigen nieuwe keuken! De ervaring, communicatie en het meedenken met de monteurs tijdens de installatie was heel goed. Aandachtspunt is voor mij eigenlijk alleen dat het keukenblad kwetsbaar voelt – meer dan ik gewend was met het oude keukenblad. Het is een beetje lastig te omschrijven maar het trilt bv bij koffiezetten . Misschien heeft dat met de ondersteuningspunten van het keukenblad te maken.
Complimenten voor Keur in zijn algemeenheid
- Het ontwerp van de keuken
- Een contactpersoon voor de voorbereiding – die heeft ons heel wat zorgen uit handen genomen
- De voorbereiding, de communicatie en facturering door jullie klantteam
- De levering en de montage door jullie monteurs
De restpunten zijn eerlijk en samen opgesteld. Ik heb er alle vertrouwen in dat die snel worden afgewikkeld.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn super tevreden!”
Door A. Tijdhof op zondag 3 jul 2022 22
Goede service, flexibel, betrouwbaar en echt vakmanschap bij de montage van onze badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes allemaal”
Door Karin Hazeleger op zaterdag 2 jul 2022 22
De voorbereiding aan de hand van het formulier van je in moet vullen, zodat de verkoper al enig inzicht heeft. Het contact opnemen door de verkoper vtv om al e.e.a. door te spreken. Als je dan op de afspraak hoef je niet vanaf 0 te beginnen. Het meedenken van de verkoper en de afhandeling daarna een uiteraard het plaatsen van de keuken door zeer goede monteurs. Daarna wordt je weer gebeld over hoe alles is verlopen. Heel netjes allemaal. Had niet beter gekund.
FOTO VAN KARIN HAZELEGER
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere dingen fout gegaan en nog niet hersteld”
Door Anne op donderdag 30 jun 2022 22
Mijn keuken zou 19 april geleverd worden. Dat is ook gebeurd, maar er was heel veel mis: de vaatwasser deed het niet, de verkeerde afwasbakken waren geleverd, sommige deuren gingen de verkeerde kant op open en de handgreep van de koelkast kwam tegen de muur aan en beschadigde de muur. Nu, 30 juni, is alles nog steeds niet hersteld en ligt het aanrechtblad los en past de wasbak daar niet goed in. Het is onduidelijk wanneer alles hersteld zal worden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Huib Slabbekoorn op donderdag 30 jun 2022 22
Super was het niet omdat het aanrechtblad gebroken was maar het was snel opgelost. en 2 weken later was alles in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans Haghuis op dinsdag 28 jun 2022 22
Online gezocht naar een regionaal keukencentrum met een hoge klantwaardering kwamen uit bij Adee keukens. Afspraak gemaakt en geholpen door Jenneke heel prettig en vakkundig had ook goede tips. Communicatie was prima keuken ingemeten en in juni geplaatst dit ging zeer nauwkeurig, rommel werd netjes opgeruimd, wij zijn zeer tevreden niet alle apparatuur was direkt leverbaar maar dit probleem speelt overal en ligt buiten de schuld van Adee. Het is trouwens keurig opgelost met een leentoestel en 2 weken later werd de apparatuur alsnog geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd en gemonteerd”
Door Angelo Molewyk op dinsdag 28 jun 2022 22
Hoge kwaliteit keuken voor goede prijs. Zeer betrouwbaar bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Rosanne op maandag 27 jun 2022 22
We hebben afgelopen November een keuken gekocht bij Ardi-keukens. We zijn goed geholpen door Marjolein. Ze heeft veel verschillende mogelijkheden laten zien aan ons en ook gekeken wat past in ons budget. Bij het leveren en plaatsen van de keuken waren er verschillende oplever puntjes, maar die zijn fantastisch opgelost door Ardi-Keukens en de monteur.
FOTO VAN ROSANNE
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de fijne samenwerking”
Door Jan en Gerdien Wonink op maandag 27 jun 2022 22
Vanaf het eerste begin dat we in de zaak waren om een keuken uit te zoeken hadden we al een goed gevoel, we zijn fijn geholpen door Junior vd Steeg
we kwamen niet voor verrassingen te staan, en hij hield ons via de mail, correct op de hoogte. Ook het plaatsen van de keuken verliep heel voorspoedig, en er was een wederzijds vertrouwen, waardoor er een fijne samenwerking was. Het eind resultaat is dan ook prachtig geworden, eigenlijk nog mooier dan wij hadden verwacht.
De monteurs waren erg netjes en rustig aan het werk, dit was erg prettig, en dat ze alle rommel weer meenamen en opruimden was erg fijn. Dus Arma keukens, tot zover dank je wel voor jullie fijne samenwerking en nakomen van de gemaakte afspraken.
we hopen veel plezier te hebben van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Fam. Hollestelle op zaterdag 25 jun 2022 22
We hebben een keuken gekocht bij Ardi. Omdat we positieve referenties van familie en vrienden. Wij werden goed gastvrij ontvangen met koffie en goed geadviseerd door verkoopmedewerkster Marjolijn Vlot. keukenmontage werdt uitgevoerd door Han de Vos, geacteerd door een stagiaire. Mooi werk geleverd. Al met al, komen afspraken na, goeie planning.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door J. Back op zaterdag 25 jun 2022 22
Verkoopster goede kennis van zaken en denkt mee. Alles met de computer ingevoerd en konden zo de keuken in 3D bekijken, super. De prijs was "scherp" en niet onhandelbaar is een goede zaak. Niet als de concurrentie die gigantische kortingen geven en meestal nog duurder zijn. Monteurs die onze keuken hebben geplaatst hadden nog liefde voor het vak. Tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst!
Wij hadden nog een stripje van de vriezer wat niet goed zat, één belletje en was binnen no time verholpen. Een dikke tien voor Pelma.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Andre van Doorne op zaterdag 25 jun 2022 22
Zeer prettige ervaring vanaf het eerste oriënterend gesprek tot aan de oplevering en nazorg. Menselijk en kwalitatief uitstekend. En met als resultaat een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de mooie keuken”
Door Kevin Zandbergen op vrijdag 24 jun 2022 22
Keuken met wand en eiland gekocht. Prettig verkoopgesprek, niet opdringerig en direct een vaste prijs wat paste bij ons budget. Gelukkig geen vervelende onderhandelingen maar gewoon een eerlijke en goede prijs. Doordat ze samenwerkte met onze aannemer hebben zij direct geschakeld met hen en hoefde ik zelf niks te regelen. Montage is netjes gedaan en kreeg na montage uitleg van de monteurs. Doordat de vloer later kwam, moesten de plintjes iets aangepast worden, hier zijn ze snel en kosteloos voor langsgekomen. Daarna dubbel check gehad of alles naar wens was. Over de totale koop van de keuken zijn we zeer tevreden! Heel blij met de mooie keuken!
FOTO VAN KEVIN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Leontine Tjioe op vrijdag 24 jun 2022 22
Nieuwe keuken. Afspraak gemaakt, tijdens dit gesprek (ruim de tijd, zeer hartelijke ontvangst). Er werd deskundig meegedacht! Waardevolle adviezen. Geen druk uitgeoefend, tijd om na te denken. Duidelijke afspraken, welke nagekomen zijn. Eigen inbreng altijd mogelijk in ieder stadium. Kwaliteit in materialen, apparatuur en mensen.
Nette, zeer prettige vakmensen in dienst. Kan Ardi keukens aanbevelen! Wij genieten van onze prachtige keuken. Vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Broek Felida op dinsdag 21 jun 2022 22
Afgelopen jaar een keuken gekocht. Echt een top. Begeleiding gehad met het uitzoeken, wat bij onze wensen pasten. Helaas was er iets kapot gegaan. De magnetron/ oven. Gebeld met de klacht. Echt goed opgepakt, hebben alles verzorgd wat betreft het bellen en mailen, naar de vertegenwoordigers. En een nieuwe gekregen. Kijken dan ook gelijk de keuken na. Echt een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door R. Heijens op dinsdag 21 jun 2022 22
De verkoper, dhr. Mallegrom was buitengewoon attent en vriendelijk, alles was mogelijk. De service van Ardi-keukens is buitengewoon. In 1990 de 1e keuken, in 1998 de 2e keuken en nu in 2022 de 3e keuken van Ardi. Levering en plaatsing gingen perfect. Ik zou iedereen die aan een nieuwe keuken toe is willen adviseren, ga eens bij een vestiging van Ardi-keukens langs.
FOTO VAN R. HEIJENS
Reactie of foto toevoegen
“Goede en duidelijke informatie”
Door P. Luijks op dinsdag 21 jun 2022 22
Prettige ontvangst in de showroom. Goede en duidelijke informatie. Levering en plaatsing volgens afspraak door vakkundige, vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Linda van Burgh op dinsdag 21 jun 2022 22
12 jaar geleden bij Pelma een keuken gekocht en vanwege de goede service toen, nu ook weer gekozen voor een Pelmakeuken in ons nieuwe huis, adviseren en denken met je mee, snelle reactie op vragen en werken erg netjes. Ook nu weer heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Dagelijks genieten van de nieuwe keuken”
Door Fam. J.J. Ketting op maandag 20 jun 2022 22
Wij hebben voor de derde maal een nieuwe Ardi keuken. De eerste 26 jaar geleden omdat de bestaande verouderd was. Na 22 jaar moest er o.a. koelkast vervangen worden en hebben we besloten om weer nieuwe keuken bij Ardi te nemen. Nu 6 jaar later zijn we verhuist naar kleinere woning en hebben we weer voor een Ardi keuken gekozen. Door de goede ervaring van alle voorgaande jaren hebben we geen moment aan een ander keuken bedrijf gedacht. Alles is volgens planning verlopen. De ontvangst in de showroom met uitleg over de mogelijk heden voor een nieuwe keuken. De planning van levering en plaatsing waren allemaal volgens afspraak. We genieten er dagelijks van.
Reactie of foto toevoegen
“Een topkeuken en topbegeleiding”
Door jaco de jonge op maandag 20 jun 2022 22
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken, we zijn geweldig geholpen waar de verkoper ook mee denk in oplossingen en prijs kwaliteit. Ook de monteur die de keuken heeft geplaatst is een vakman dus over het algemeen een topkeuken en topbegeleiding.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J de Vos op maandag 20 jun 2022 22
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht en laten installeren. In de showroom zijn wij vooraf goed geïnformeerd over de mogelijkheden verschillende merken en de kosten (verschillen). Wij zijn hier meerdere malen geweest, omdat wij eerst een hoekkeuken hadden en de vraag was of wij het aandurfden om nu 2 evenwijdige keukenbladen te laten plaatsen. Er waren wat personele problemen bij de aannemer en zodoende moest de planning aangepast worden. In overleg met Ardi was dit geen probleem en kon alles opgeschoven worden. Tijdens het plaatsen zijn er nog wat kleinigheden naar boven gekomen en Ardi heeft ons goed geïnformeerd naar de mogelijkheden. Wij hebben 2 losstaande werkbladen. 1 blad was niet helemaal netjes afgewerkt, waarop Ardi deze voor nu wel heeft geplaatst, zodat de keuken helemaal werkbaar/leefbaar is, maar zal dit blad zsm kosteloos vervangen.
FOTO VAN J DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mevr. vd Westen op zaterdag 18 jun 2022 22
Van aankoop in de winkel tot en met de montage super verlopen, we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Leenaars op vrijdag 17 jun 2022 22
Communicatie is erg goed. We werden goed geholpen in de showroom. Geduldig, zocht alles uit en was duidelijk qua prijs/kwaliteit. Hij zocht evt. alternatieven. Plaatsing is ook goed verlopen. Nadien wat kleine zaken die aangepast moesten worden (bijv. temperatuur van de boiler en een lade was niet goed afgesteld). Dit werd snel en kundig verholpen!
FOTO VAN LEENAARS
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Vervloet op donderdag 16 jun 2022 22
Fijn personeel wordt goed geholpen service is ook prima kom graag terug.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep goed”
Door Annemieke Top op vrijdag 10 jun 2022 22
Keuken gekocht bij Arma. Het verkoopgesprek verliep prettig, we zijn vriendelijk en in alle rust geholpen. De verkoper droeg veel opties aan en maakte steeds wel eerlijke en praktische afwegingen. De levering en montage verliepen ook in één keer goed. We genieten nog elke dag van onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sylvia Uittenhout-de Vink op vrijdag 10 jun 2022 22
Wij hebben in 2013 een Old Wood massief houten keuken met een composiet werkblad gekocht bij Keur keukens, onderdeel van Arma.Twee jaar geleden begon onze gootsteenbak te lekken. Geprobeerd zelf te verhelpen, maar dat heeft de problemen niet opgelost. Uiteindelijk Keur benaderd en het probleem voorgelegd. Er is een monteur gekomen die de gootsteenbak opnieuw aan de binnenkant heeft afgekit. Geen lekkage meer en wij zijn super blij en tevreden met deze goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Fam. Pelgrim op donderdag 9 jun 2022 22
Wij zijn ontzettend blij met de kundigheid van al het personeel, dat ons geholpen heeft bij Adee keukens te Rijssen. Hier zijn we geholpen door de verkoper Silas. Met hem hebben we onze keuken samengesteld. Fijn dat je met ideeën komt, waar wij zelf niet eens over nagedacht hadden en/of het bestaan niet van wisten. De monteurs waren ook geweldig. Ze namen alle tijd om de keuken te plaatsen, wat resulteerde in een net afgewerkte keuken. En natuurlijk waren er wel wat kleine dingen die niet helemaal goed liepen, maar dit werd dan ook probleemloos opgelost. Al met al een geweldige ervaring.
FOTO VAN FAM. PELGRIM
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare en vriendelijke mensen”
Door Odile op donderdag 9 jun 2022 22
Bij de aanschaf van de keuken duidelijk en goed geïnformeerd, Levi had al veel voorwerk gedaan, dat was fijn. Aannemer bleek via hen te kunnen (stucen, electra etc). Vooraf een duidelijke planning gemaakt, die helemaal werd gevolgd. Betrouwbare, uiterst vriendelijke mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi eindresultaat”
Door Lenny Poortvliet op woensdag 8 jun 2022 22
Wij zijn heel blij met onze tijdloze keuken en raden iedereen Pelma aan! Je wordt er vriendelijk en vakkundig geholpen en ze nemen ruim de tijd om tot een mooi eindresultaat te komen!!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Peter op dinsdag 7 jun 2022 22
Deskundig advies – goede afspraken worden nagekomen. Keuken is goed geleverd incl nazorg voor enkele zaken die niet helemaal goed geinstalleerd werden. Ik zou Anovi iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje zo mooi”
Door Margreet op dinsdag 7 jun 2022 22
Super mooie keuken gekocht ik ben geholpen door verkoper Rainier ik kon merken dat hij er veel vanaf wist daarom krijg hij en Ardikeukens een 10+. Heb nog nooit zo'n mooie keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui met oog voor detail”
Door L. Langevoort op woensdag 1 jun 2022 22
Keuken gekocht en laten plaatsen bij Arma Nunspeet. Bij het uitzoeken erg goed geholpen door de verkoper die goed rekening hield met onze voorkeur (moodboard). Ook wijzigingen tussendoor zijn goed en zorgvuldig verwerkt. Contact is altijd correct en vriendelijk. Het montageteam heeft de keuken uiteindelijk in 2 dagen geplaatst. Vaklui die oog hebben voor detail en ook met goede ideeën komen als er iets beslist moet worden tijdens de montage wat niet te voorzien was. Zeer correcte lui. Keuken is ook in een keer compleet geleverd trouwens, je hoort wel eens wat anders.
FOTO VAN L. LANGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Ronald S op dinsdag 31 mei 2022 22
We hebben een badkamer en separaat toilet gekocht bij Arma Keukens & Sanitair in Nunspeet. In de prachtige showroom hebben we in ruim een halve dag de offerte laten maken. Verkoper Gert-Jan nam alle tijd en gaf uitstekende, eerlijke adviezen ten aanzien van de optimale benutting van de ruimtes, de kwaliteit van de verschillende producten en de verschillende stijlen. Dat alles in een prettige ongedwongen sfeer. De verbouwing vond in overleg 1 week eerder dan gepland plaats en het resultaat is fantastisch. Alles keurig afgewerkt door Herman en Rutger en aan alle details werd gedacht. Daarnaast gaven zij ook goede adviezen en tips ten aanzien van het (eerste) gebruik en schoonhouden van de apparatuur. Vakmannen, met een groot hart voor hun werk. De kasten van Primabad en kranen van Damixa (beide nieuwe namen voor ons) zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. De Geberit douche toilet is een perfecte luxe aanvulling. De onderlinge communicatie van het Arma team is erg goed. Verkoop, planning, afvoer en montage... het verliep allemaal vlekkeloos en bij oplevering geen openstaande punten of nog te leveren artikelen. Na oplevering werden we nog een aantal keren door Arma gebeld om te checken of alles in orde is. Een fantastisch eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Bram Eikelboom op maandag 30 mei 2022 22
Een mooie nieuwe keuken gekocht een jaar terug. Keurig volgens planning geplaatst en het ziet er net zo uit als het plaatje. Ook na een jaar nog steeds heel tevreden ermee.
Reactie of foto toevoegen
“Creatieve meedenkers”
Door Aart en Lies Eerland-de Groot op zaterdag 28 mei 2022 22
Afspraken worden nagekomen. Prima, meedenkend, advies. Je wordt echt als klant behandeld en men neemt alle tijd voor je. Creatieve meedenkers. Eigen montagepersoneel werkt keurig en deskundig en neemt alle verpakkingsmaterialen gescheiden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% aanrader”
Door Stephan op vrijdag 27 mei 2022 22
Naar aanleiding van alle positieve reviews naar Arma gegaan voor een keuken. Voor ons een stuk rijden, maar dit was het zeker waard. Er wordt rustig en goed de tijd met je genomen. Duidelijke communicatie. En dat alles inhouse wordt gedaan is een zeer grote pré. Je merkt in alles dat ze daarmee zelf alles in handen hebben om van A tot Z alles duidelijk, keurig en naar belofte te doen. Een 100% aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en goede service”
Door George van Leeuwen op donderdag 26 mei 2022 22
Avanti Keukens heeft ons prima geholpen met het uitkiezen van een nieuwe keuken met alle apparatuur. Goed advies en goede service. Van het allereerste contact tot en met de installatie en naservice.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met levering keukenblad”
Door J. Schipper op dinsdag 24 mei 2022 22
De service in de showroom was echt goed, maar daarna is het misgegaan. Het blad bleek na het opmeten niet als maatwerk geleverd te kunnen worden. We hebben een nieuw blad gekozen en dit is super opgelost door Ardi. Echter de andere leverancier is 6 weken later pas weer komen meten, om vervolgens een week later weer te moeten meten. Vervolgens was er 3 weken na deze laatste meting nog ontbrekende informatie over de maten van de kookplaat. Al met al wordt het blad nu pas in de 3e week juni geplaatst. We zijn erg teleurgesteld dat door het wijzigen van leverancier wij bijna 4 maanden op een keukenblad moeten wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind goed geholpen”
Door Attinger op donderdag 19 mei 2022 22
Onze ervaring bij Ardi Keukens is erg goed. Van begin (bezoek aan showroom) tot eind (plaatsen keuken) ontzettend goed geholpen. Vriendelijke, kundige mensen die de klant op 1 zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en de Quooker”
Door Meta op woensdag 18 mei 2022 22
Ik heb een Quooker gekocht. Was niet te vreden met andere boiler en na 5 jaar kreeg ik nog korting. Super service. Bedank Arma heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Joke op maandag 16 mei 2022 22
Wij hebben een keuken renovatie gedaan. Heel erg tevreden hoe alles is gegaan.
Kundige monteur + monteur in opleiding. Alles keurig aangepast en vernieuwd.
Reactie of foto toevoegen
“Echt vakmanschap”
Door Jeroen op zondag 15 mei 2022 22
In het aankoopproces is er alle tijd voor ons genomen! De aankoop van de keuken begon al in december 2020 (in verband met een nieuwbouwwoning). Door coronamaatregelen toen digitale gesprekken gehad. Daarna konden we een aantal keren in de zaak komen waar ook weer alle tijd voor ons genomen werd. We hebben soms wel wat miscommunicatie gehad, maar dat werd opgelost. Heel fijn dat er door de verkoper echt gekeken werd of de keuken helemaal bij ons paste. We zijn zeer tevreden over de monteur. Hij ging heel precies te werk en alles in overleg. Alles werd netjes opgeruimd. Echt vakmanschap. Zeer tevreden over het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jacques Martens op donderdag 12 mei 2022 22
Een lade met bevestiging was losgeraakt. Na een belletje werd binnen enkele dagen een afspraak gemaakt. De monteur heeft GRATIS gerepareerd terwijl de keuken 5 jaar oud is! Tevens heeft hij een sierstrip aan inductieplaat opnieuw vastgekit. Super
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat we voor Keur hebben gekozen”
Door Marc Mergeay en Mirjam Roël op zondag 8 mei 2022 22
We zijn erg blij, dat we voor Keur Keukens hebben gekozen! De service van het begin tot het eind vonden we echt uitstekend. Ook dat we via Keur de rest van de verbouwing van onze keuken door Fred Buné en zijn team van Keukenwerk hebben kunnen laten uitvoeren, is ons heel erg goed bevallen. Alles was perfect op elkaar afgestemd en het liep allemaal als een geoliede machine! Er werd ook door iedereen keurig en met veel verstand van zaken gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Ferry van Nimwegen, Tineke van Schoonhoven op zaterdag 7 mei 2022 22
Wij hebben vorig jaar een prachtige, excellent keuken laten plaatsen. De keuken bevalt heel goed en is perfect afgewerkt. Het blad (jetstone composiet raven satin) heeft een stoere uitstraling en de gootsteen en apparatuur zijn van zeer goede kwaliteit. Fijn dat we de afzuigkap in konden laten bouwen. Nergens spijt van. De service van het team in Kesteren is erg goed (ook in Coronatijd) en het plaatsen werd uitstekend door drie monteurs uitgevoerd. Wij zijn erg blij met onze keuken! Met dank aan Stephanie en anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Wilfred Nab op vrijdag 6 mei 2022 22
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Genieten er elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Iedere dag genieten”
Door Leny Munter op vrijdag 6 mei 2022 22
We zijn heel blij met onze keuken geniet er iedere dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, maar aanrechtblad valt tegen”
Door Wim ter Velde op donderdag 5 mei 2022 22
Aankoop was goed, montage prima. Bij montage bleek koof niet goed berekend waardoor bovenkast niet geheel open kan. Verder is aanrechtblad vlekkerig, terwijl dit op de staal niet of nauwelijks zichtbaar was. Als we dat wel gezien hadden zouden wij niet voor dit blad zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Vonden het geen aanrader”
Door de Groot op donderdag 5 mei 2022 22
Bezoek aan de showroom en inmeten hebben wij als zeer prettig ervaren, er werd goed meegedacht. Echter een dag voor aflevering werden wij gebeld dat er onderdelen ontbraken. Het ingeleende personeel had tijdens het plaatsen erge haast, waardoor bijv. er vele gaten scheef zaten, koelkast niet correct was geplaatst, de plank in het gootsteenkastje zodoende was gezaagd alsof het leek dat dit met een kettingzaag was gedaan. Het eigen personeel heeft alle klachten moeten verhelpen. Daarnaast is het klantcontactteam slecht bereikbaar, deze hebben continu koffiepauze. Door onze ervaring met het ingeleende personeel en klantcontactteam zouden wij ARMA niet aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Stephan Groot op woensdag 4 mei 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de service en de deskundigheid van Arma Keukens. Bij het kopen van de keuken werd er goed meegedacht over de verschillende opties, en werd er goed geluisterd naar onze wensen. Waarbij Arma voor ons echt het verschil maakt is de montage. De deskundige monteurs namen echt de tijd voor het monteren van de keuken, en dat is dubbel en dwars terug te zien in het eindresultaat. Het afwerkingsniveau van de montage en de kwaliteit van de materialen maken samen onze droomkeuken compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service, een dikke 10”
Door familie Visch op woensdag 4 mei 2022 22
Onze inmiddels bijna 9 jaar oude keuken is inmiddels probleemloos voorzien van nieuwe fronten. Wat 2 jaar geleden begon met enkele fronten, inmiddels zijn ze allemaal vervangen. Wat een service! Daarbij nog even een kitrandje vernieuwd, zonder kosten, moeiteloos! Geweldig service, wat is dat belangrijk. Een dikke 10! Keurig personeel, vriendelijk en correct!
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Kievit op maandag 2 mei 2022 22
We hebben een fijne keuken. Koelkast kon pas later geleverd worden. Was wel jammer, maar we hadden een leenkoelkast. Voor de koop werd er veel via internet gedaan, i.v.m. de coronamaatregelen. Is allemaal goed gelukt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door liesbeth blom op maandag 2 mei 2022 22
wij hebben een keuken gekocht, zijn heel goed geholpen en is keurig geleverd en gemonteerd...ondanks dat er 2x wat deurtjes beschadigd waren. Zijn deze weer netjes op tijd geleverd en gemonteerd. Al met al zijn wij zeer tevreden.
FOTO VAN LIESBETH BLOM
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Janine op zaterdag 30 apr 2022 22
Ondanks mijn beperkte budget heeft Levi een heel mooie en praktische keuken voor me getekend. Hij voelde aan wat ik wilde en gaf goede en creatieve adviezen.
Alle lof voor iedereen bij Artic waarmee ik te maken heb gehad. Het contact was prettig, hulpvaardig en betrouwbaar. Al meer dan ruim van te voren kreeg ik een werkschema, zodat ik mijn eigen werk er om heen kon plannen. Dit schema is ook daadwerkelijk zo uitgevoerd. En niet alleen dat, maar de keuken is in werkelijkheid ook zo geworden als gepresenteerd. Ik heb jarenlang opgezien tegen het kopen van een nieuwe keuken, maar Artic heeft inderdaad ervoor gezorgd dat het soepel is verlopen en ik er weinig stress van heb gehad. Een 10+.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Henk Van Riele op donderdag 28 apr 2022 22
Prima contact en erg nette en nauwkeurig werkende monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door S. Verweij op dinsdag 26 apr 2022 22
Vanaf het eerste bezoek tot het oplossen van enkele nagekomen werkzaamheden is alles prima verlopen. Ik gebruik de keuken met plezier en denk hierbij ook met een fijn gevoel terug op de hele periode van aankopen tot nu.
FOTO VAN S. VERWEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer nog iets uitgebreid”
Door Arbman op dinsdag 26 apr 2022 22
Een super fijn bedrijf en de service is top .De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en er word netjes gewerkt.

Eerdere ervaring van 19 april 2019: Nadat Arma onze badkamer netjes heeft gerenoveerd (2017) was nu ons toilet beneden nog aan de beurt.Dit is gedaan door Eddy van de Ruitenbeek.Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en aflevering.Dikke pluim voor de monteur.

Eerdere ervaring van 4 september 2017: Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Edwin Mud op maandag 25 apr 2022 22
Erg blij met de aankoop van de keuken bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.
Deskundige en meedenkende verkopers en monteurs. Zeker aan te raden bij de aankoop van een keuken of badkamer.
FOTO VAN EDWIN MUD
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door J.G. Wibbelink op maandag 25 apr 2022 22
We hebben onze keuken laten renoveren en het is een mooie keuken geworden. We zijn door iedereen vriendelijk en deskundig geholpen. De slogan "wij doen wat we beloven " is zeker waar.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Witteman op zondag 24 apr 2022 22
Echt heel erg blij zijn wij met onze nieuwe keuken van Keur Keukens. De keuken is met heel veel zorg en oog voor detail bedacht, afgeleverd en in elkaar gezet. Constant werd er meegedacht door de mensen van Keur keukens. Het is in het echt nóg mooier dan we durfden te dromen!
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbeveling”
Door Sander en Daphne Janssen op zondag 24 apr 2022 22
In december 2020 een keuken besteld onder begeleiding van Gerben en Cornelis. Beide mannen hebben geweldig en tot in detail meegedacht over de inrichting en afmeting van onze keuken. Na enkele maanden hebben we toch nog een wijziging willen doorvoeren en dat ging bijzonder vlot en zonder gedoe.

In oktober 2021 is de keuken geplaatst. Wat een plaatje is het geworden. Wel ontbraken de kookplaat en twee ovens ivm leveringsproblemen. Na telefonisch contact heeft Keur (in de persoon van Ton Stolker) hier een prima oplossing voor gevonden door een leenkookplaat en leenovens te regelen. In de tussentijd zijn wij uitstekend en zeer klantvriendelijk op de hoogte gehouden door Ton over de nog te leveren apparaten. Inmiddels (apr 2022) compleet en genieten wij met volle teugen van onze nieuwe keuken. Keur keukens doet er alles aan om de klant koning te laten zijn. Kan ik Keur aanbevelen? 100%
FOTO VAN SANDER EN DAPHNE JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“De service is top”
Door Eloise op woensdag 20 apr 2022 22
We hebben een prachtige keuken. Half bedrijfskeuken en half eigen gebruik. Er werd flink meegedacht. Vriendelijke bekwame mensen, zowel in de showroom als de monteurs. Achteraf waren er een paar dingetjes mis gegaan (kan gebeuren), maar de service van dit bedrijf is Top, Top, Top! Ze komen om het goed op te lossen. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“De klant staat centraal”
Door Gerrit en Willeke van Dijk op maandag 18 apr 2022 22
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Arma Keukens. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en alle opties werden op tafel gelegd en besproken. Kwaliteit en deskundigheid staan bij Arma keukens hoog in het vaandel. En niet onbelangrijk: 'De klant staat centraal!'
Reactie of foto toevoegen
“Keurige geregeld en duidelijk uitgelegd”
Door R. Boer op zaterdag 16 apr 2022 22
We delen heel graag onze ervaring met Anovi. Niet alleen is de keuken die wij afgelopen december gekregen hebben, boven verwachting, maar dat is de hele ervaring met Anovi. Alles wordt keurig en duidelijk uitgelegd. Er wordt echt tijd genomen. Er is ruimte voor overleg, geen druk of ander onprettig verkoop gedoe. Service van verkoop tot aflevering is echt prima. Alle Anovi mensen die we hebben ontmoet waren even hartelijk en klantgericht. Wij hebben oprecht ervaren dat afspraak ook echt afspraak is. Ik zou vanuit onze ervaring willen aangeven dat Anovi een prima overweging als u van plan bent om een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.