Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zeven vestigingen:
• Ardi Keukens (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2155 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1851 ervaringen
4 sterren214 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Je staat op 1”
Door Gerard van Eeten op maandag 17 feb 2020 20
Wij zijn bij Avanti keukens heel fijn ontvangen en men heeft goed geluisterd naar onze wensen, het resultaat is een supermooie keuken waar wij heel blij mee zijn. In de aanloop naar realisatie zijn wij uitstekend begeleid door de mensen van werkvoorbereiding en service met gedetailleerde tekeningen en goede telefonische ondersteuning. Ook in de showroom na de koop was geen moeite te veel toen wij wat paneeltjes wilden 'lenen' om de kleur voor de schilder te bepalen. Kortom hier wordt je nog verwent als klant en sta je op 1, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Marc van Luyt op zaterdag 15 feb 2020 20
Heb hier een nieuwe keuken gekocht, was eerst bang dat ik niet binnen mijn budget kon blijven maar Rik heeft dit uitstekend voor elkaar gekregen! Precies zoals ik de keuken graag wou hebben. Super bedrijf waar je echt een warm welkom krijgt.
FOTO VAN MARC VAN LUYT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Hans Bos op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij hebben een keuken bij Arma gekocht en zijn dik tevreden. Dit geldt voor het gehele proces van aankoop tot en met oplevering. Arma is dus zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door Fam. M. C. van der Spek op donderdag 13 feb 2020 20
Keuken. Goed advies, goede begeleiding, goede installatie en heel klantvriendelijk
FOTO VAN FAM. M. C. VAN DER SPEK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Heleen Kempeneers op donderdag 13 feb 2020 20
Hierbij willen wij Ardi bedanken voor de goede service na ruim 11 jaar van onze keuken gebruik te hebben gemaakt. Van sommige deurtjes was het dempend effect afgenomen.(Soft closing) Op advies van Ardi scharnieren vervangen en afgesteld. We kunnen nu nog lang van onze keuken genieten. Goede service en behulpzame monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Gert op woensdag 12 feb 2020 20
Keuken gekocht. Goed advies, goed meegedacht met onze wensen, flexibel omgegaan met wijzigingen en montage netjes uitgevoerd door eigen monteurs van het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“3 keukens”
Door Ingrid Hartman op woensdag 12 feb 2020 20
3 keukens gekocht Adee keukens Rijssen. Een hele goede service! Kwaliteit voor een betaalbare eerlijke prijs. Zeer goed en deskundig geholpen. Ze namen alle tijd , ook wanneer ik terug kwam staaltjes mee wilde nemen enz... Alles kon, waardoor we nu een pracht van een keuken hebben. Ook laten plaatsen door Johan (van adee keukens Rijssen) een ervaren rustige monteur. Ik kan het iedereen aanbevelen.
FOTO VAN INGRID HARTMAN
Een van de drie keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken waarbij alles klopt”
Door Marian Brilman op woensdag 12 feb 2020 20
Na eerst enkele andere keukenzaken bezocht te hebben, kwamen we bij Avanti in Kersteren uit door een tip van onze buren en de goede beoordelingen op Qasa. En daar bij Avanti bleven we om te gaan voor de nieuwe keuken. Wij hebben samen met Jaap Bremmer de mogelijkheden bekeken en een plan gemaakt. Er kwam een 3 D tekening, waaraan nog wel wat geschaafd werd. Jaap had goede adviezen, nam alle tijd, was enorm geduldig en gooide af en toe zijn humor er tegen aan. Wat een leuke gezellige tijd hebben we gehad daar in Kersteren bij de voorbereidingen. Omdat de keuken onderdeel van een verbouwing was, waren we ruim op tijd begonnen, maar de medewerkers Avanti waren altijd bereid mee te denken (planning) en niets was te veel. De uiteindelijke prijs vonden wij goed voor de prachtige keuken met veel mooie Neff-apparaten. Voor het aanrechtblad werden we zelfs uitgenodigd om in de fabriek te gaan kijken, wat ook een bijzondere ervaring was. Op deze manier is onze keuken echt een project geworden. Eerst inmeten door Berto, hele hartelijke man, die en passant ook nog even wat goede tips gaf. De keuken werd keurig op tijd geleverd, de communicatie via de mail en de telefoon verliep heel erg goed. Alles werd heel ordelijk in de kamer gezet, keurig op karton, zag er heel grappig uit. Volgende ochtend zijn de monteurs, Johan (Avanti) en Pieter (ZZPer) gestart. Er was helaas toch een foutje gemaakt door de aannemer, de stuc was te dik geworden, zodat het aanrechtblad te lang was. Maar die twee kanjers hebben het opgelost, wij weten niet hoe, er moest zelfs iets van de hoge kast af, maar er is niets te zien van deze aanpassing! Het was meerwerk, maar dat deden ze er even bij. Tijdens het werken werd al het gereedschap op doeken en karton gelegd om de vloer niet te beschadigen. De mannen werkten hard en nauwkeurig en hadden er duidelijk lol in. Vonden het belangrijk om goed werk af te leveren. Na anderhalve dag was het klaar. Een paar weken later zijn de randplinten op het aanrecht nog geplaatst door Berto. Leuk om hem weer terug te zien. Ook dit keurig gedaan. Zo fijn dat deze zaak werkt met eigen monteurs. En daar was hij dan onze nieuwe strakke witte moderne keuken, precies als op de 3D tekening.En nu de conclusie: top zaak, top werk, top mensen. Deze keukenzaak krijgt van ons een 10. Niets op aan te merken. Het was een goede tip van onze buren!
FOTO VAN MARIAN BRILMAN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door Leo Tholenaar op dinsdag 11 feb 2020 20
Ik heb door Arma keukens in Nunspeet mijn badkamer laten vervangen. Vooraf goed advies gehad en alle afspraken zijn helemaal nagekomen. De mannen, die het werk uitvoerden, hebben uitstekend werk geleverd. Ook hebben zij elke dag de rommel netjes opgeruimd en afgevoerd. Wel moest er meer werk verricht worden dan oorspronkelijk was afgesproken, maar daar hebben we gezamenlijk een goede oplossing voor gevonden. Dus ben ik uitermate tevreden over het eindresultaat.
FOTO VAN LEO THOLENAAR
Resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk heel mooi”
Door Essen op maandag 10 feb 2020 20
December 2018 een prachtige keuken uitgezocht bij Arma. In het voortraject netjes geholpen en afspraken werden goed nagekomen. September 2019 werd de keuken volgens afspraak gemonteerd.Helaas hadden wij de pech dat we een totaal ongeschikte en asociale monteur kregen. We hebben de dagen na de montage slecht geslapen van het erbarmelijke resultaat. De details willen we iedereen besparen. De eerste montage verdiend niet meer dan een 3!. Gelukkig is dit door Arma goed opgepakt. Er is een deskundige andere monteur bij ons geweest, die viel van de ene verbazing in de andere. Deze top monteur is vervolgens 3,5 dag bezig geweest om de keuken Arma waardig en naar onze wens te maken. In Januari 2020 hebben we uiteindelijk een prachtig keuken gekregen. Het eindresultaat verdiend zeker een 9, maar in totaliteit kunnen we helaas geen 9 geven, daarvoor is te veel gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Corrie op maandag 10 feb 2020 20
Van begin tot eind sprake van een goede service. Fijne vakmensen voor het loodgieterswerk, electra en montage. En super goed geholpen bij het samenstellen van de keuken door William, de nieuwste medewerker. Zijn eerste keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Do Schellevis op zaterdag 8 feb 2020 20
Een keuken, voorzien van apparatuur. Alles is keurig gemonteerd binnen 2 werkdagen door 1 rustige systematisch werkende monteur. Hij heeft zelfs nog iets extra gedaan wat ik anders zelf had moeten doen. Alle lof!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden.”
Door D. Van Norel op vrijdag 7 feb 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Arma. Goede voorlichting gehad , duidelijkheid over prijs en levertijd. Keuken inmeten gebeurde erg professioneel. Levering was op de afgesproken datum compleet. Montage ook volgens afspraak. Er werd oplossingsgericht meegedacht over bouwtechnische probleempjes . Kortom zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Beste service”
Door Michel op vrijdag 7 feb 2020 20
We hebben wij Avanti een jaar geleden een prachtige keuken gekocht. De voorlichting is goed en ontspannen. Geen gejaag, alle tijd, goede vragen en ideeën en echt gericht op de klant. Organisatorisch ging er wat mis maar dat is allemaal super opgelost. En dat is het belangrijkste. Al met al een heel fijn bedrijf waar je met een heel gerust hart een keuken kunt kopen. Misschien niet de allergoedkoopste maar wel de beste service.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Janita & Marjolein op vrijdag 7 feb 2020 20
Service met een hoofdletter S. Onze verkoopadviseur Dirk-Jan heeft tijdens het adviesgesprek uitgebreid de tijd voor ons genomen, actief meegedacht en ons een prachtige landelijke L-vormige keuken met inbouwapparatuur verkocht. Niet pushen tot aankoop, maar de klant zelf laten beslissen. Geen (gladde) offerte praatjes en 'superklantenkorting', maar gewoon een hele goede deal aanbieden die scherp geprijst is. Nadat we eerst druk met ontwerpen zijn bezig geweest, viel uiteindelijk toch onze keuze op een showroommodel. Ook wel een spannende keuze, want dan bestaat toch de zorg dat er niets beschadigd tijdens het demonteren, transport, montage etc.. Ook daarin hebben wij vertrouwd op de service van Adee Keukens. Na plaatsing van de keuken lijkt de keuken zo nieuw uit de fabriek te komen. De topmonteurs, Johan en Niek, werken zo netjes en secuur, meten alles na, en zorgen ervoor dat alles heel strak en mooi is afgewerkt. Zelfs de schouw is nog even aangepast aan ons hoge plafond. Wat een vakmensen zijn deze twee monteurs van Adee. Kortom, een bedrijf waar de klant nog oprecht koning is. Adee Keukens houdt vast aan afspraak = afspraak. Een aanrader dus!
FOTO VAN JANITA & MARJOLEIN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate blij”
Door Murtada op vrijdag 7 feb 2020 20
Uitermate blij met keur keukens! Vanaf het ontvangst door Cornelis tot het uitwerken van de keuken en alles realiseren met Jordie (en Chantal) en het plaatsen door de vakbekwame installateurs. Tijdens het proces werd ik goed begeleid en was er altijd ruimte voor vragen. Zeer tevreden met het eindresultaat. Volgende keuken komt zeker ook bij Keur Keukens vandaan.
FOTO VAN MURTADA
Zeer tevreden met het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Henk Smit op donderdag 6 feb 2020 20
Wij hebben jaren gelden een keuken bij ADEE gekocht, onlangs zagen wij dat op de randen van de deuren en lades een gele kleur naar voren kwam. Dit gemeld bij Adee, en er werd totaal niet moeilijk gedaan , zelfs niet geweest om te kijken. Binnen een paar weken compleet nieuwe deuren en lades, zelfs handgrepen door hun gemonteerd. Dit noemen wij vertrouwen en een super service . Het is niet moeilijk om te beslissen waar je de keuken wil kopen. Gewoon bij Adee. O ja de monteur is zeer respectvol en netjes in alles. BEDANKT ADEE !!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zou het niet adviseren”
Door M.R. op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij besloten onze 24 jaar oude keuken te vervangen en kwamen terecht bij ARMA. Ons budget was 25k. Over het voortraject waren erg tevreden en in twee sessies verwerkten we onze wensen in de nieuwe keuken. De voorbeeldkeukens in de showroom hielpen daarbij goed. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij en het prijsbeleid werd duidelijk van tevoren gecommuniceerd (vaste prijs, kwaliteit en service). Levertijd was ca. 5 maanden, en we moesten zelf op zoek naar een aannemer voor het voorwerk en verwijderen van de oude keuken. Dat bleek erg lastig (Q3 2019).

Achteraf zijn we wat minder blij over enkele keuzes zoals het werkblad en de achterwand omdat de nadelen daarvan niet duidelijk werden genoemd. Tevens zijn zijn we ook niet blij met een aantal apparaten maar wij hebben die zelf expliciet gekozen na in het Inspiratiehuis te zijn geweest. We zijn wel erg blij met de Hide & Slide oven van NEFF, maar op de één of andere manier passen andere apparaten van hetzelfde merk niet zo goed bij ons (onze koelkast bv. heeft dezelfde netto inhoud als de oude maar er past veeel minder in).

Bij de levering (en montage) van de keuken ging er wel erg veel mis (foute kast, te kleine deur, foute zijkant, geen achterwand, verkeerde strip) en het duurde ook erg lang (2 maanden) voordat dat werd opgelost. Naar mijn mening had de communicatie wel transparanter gekund. Kleine beschadigingen werden niet gemeld en bij aflevering werd niet verteld dat de keuken niet compleet was. Op mijn verzoek aan de monteur tot openheid (op de tweede dag) werd pas verteld dat er bv. geen vaatwasser was. De monteur dacht "dat ik dat liever nog niet had willen weten". Foute inschatting dus! Uiteindelijk werd de vaatwasser op de laatste dag toch nog geleverd en geïnstalleerd maar deze was helaas niet geheel compleet. Lichte lekkages werden direct na het weekend al door ARMA hersteld en ook missende onderdelen van de vaatwasser werden door ARMA snel voor ons geregeld. Wij zijn iets minder blij met onze nieuwe keuken dan we vooraf hadden gedacht maar alle fouten zijn inmiddels opgelost. Ik zou ARMA niet adviseren aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Montageperikelen”
Door S Halters op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij hebben recent een keuken gekocht bij dit bedrijf, met name door de goede recensies. Onder het mom beter iets duurder dan gedoe er omheen. Helaas hebben wij hier nu enorme spijt van. De keuken (kleine omvang) duurde drie keer langer om te installeren dan gepland. Vervolgens past de inbouwapparatuur niet goed en is eea zonder overleg en niet volgens de tekening aangebracht. Met als resultaat dat bij een eerste herstelpoging een deel opnieuw is geleverd en gemonteerd; met als resultaat: 1 deels niet goed geleverd en 2 deels opnieuw fout geïnstalleerd waardoor de keuken niet kan worden gebruikt zonder dat meer schade wordt gedaan. Ongeveer alles wat fout kan gaan, gaat fout en hoewel eea wel opnieuw gepland wordt om te herstellen duurt dit lang en gefragmenteerd. Met als resultaat: nog langer wachten en dagen! verloren werktijd (opnemen verlof om weer thuis te zijn). Enige vorm van begrip (en herstel) hiervoor is er niet.
Reactie of foto toevoegen
“Iedereen aanraden”
Door Patrick op zondag 2 feb 2020 20
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht met gladde, opdringerige verkopers bij Adee terecht gekomen. Afspraak gemaakt en vriendelijk ontvangen. Goed geadviseerd en we waren er snel uit, hier kopen wij onze keuken. Geen praatjes over 50% korting omdat de zon schijnt vandaag, maar transparante prijs al tijdens het ontwerpen. Nadat we zover waren met onze verbouwing kwam de keuken mooi op tijd en je wordt van te voren goed geïnformeerd. Helaas was op de eerste montage dag de monteur ziek, die daarover 's morgens op tijd over belde en dat kan natuurlijk gebeuren. Dit werd goed opgelost doordat in de middag Wiljan van kantoor kwam om alles uit te pakken en voor te bereiden. Volgende dag 2 monteurs die alles perfect hebben gemonteerd, dit was nog niet eenvoudig aangezien we in een oude boerderij wonen waar niets recht is. Het vergde wat aanpassingen, maar deze monteurs denken niet in problemen, maar in oplossingen. Wij zijn super tevreden met onze keuken, we genieten er iedere dag van. Ik kan iedereen aanraden om hier in ieder geval te gaan kijken als je opzoek gaat naar een keuken en het verschil te ervaren ten opzichte van de standaard keukenzaken. Bij Adee is afspraak ook écht afspraak.
FOTO VAN PATRICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van fronten”
Door Fam. Docter op zaterdag 1 feb 2020 20
Mijn Keuken had waterschade opgelopen. Daardoor gingen de kastjes bollen. Arma Keukens kwam de schade opmeten en adviseerde nieuwe fronten. De verzekering heeft het grootste deel vergoed. Mijn keuken is meer dan 14 jaar oud en niet bij Arma gekocht. Men had alles opgemeten etc. En ik moest nieuwe fronten uitzoeken. Het resultaat is fantastisch. iedereen denkt dat ik een nieuwe keuken heb. Ontzettend goed advies van de verkoper gehad en hij deed ook een stukje bemiddeling met de schade-expert. De monteurs die kwamen plaatsen waren echte vakmensen. Heel veel zaken ter plekke op maat gezaagd en met mij steeds overlegt hoe ik het graag wilde hebben. Ook de planning, maken van afspraken omtrent plaatsen en afhandeling met facturen verliep vlekkeloos. Arma is een bedrijf met heel goede kwaliteitsproducten, en er werken vakmensen. grote complimenten van mijn kant!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Familie van Loenhout op zaterdag 1 feb 2020 20
Wat een fijn bedrijf, Ardi Keukens! We zijn er goed geholpen en geadviseerd. Christiaan heeft onze wensen volledig begrepen en enthousiast met ons meegedacht. Met als gevolg een keuken, nog mooier qua uitstraling en praktischer dan we zelf hadden kunnen bedenken. Hierdoor genieten wij nu elke dag van onze fantastische keuken. Ook de montage en service was zeer netjes en perfect volgens afspraak.
FOTO VAN FAMILIE VAN LOENHOUT
Keuken met uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Richard Brouwer op vrijdag 31 jan 2020 20
Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Tijdens het aankoopproces ben ik uitstekend geadviseerd/geholpen door verkoper Jaap, hij nam alle tijd en niets was te veel. Ook bleef hij continu meedenken om mijn wensen gerealiseerd te krijgen met het beschikbare budget. Ook na het aankoopproces werd er continu meegedacht. Berto heeft het inmeten verzorgt, ook dit is naar volle tevredenheid gegaan. Hij denkt mee en vooruit voor de plaatsing van de keuken. De keuken is uiteindelijk geplaatst door de monteurs Erik en Arjan. In één woord vakmensen. Hoewel Arjan een leerling monteur is, levert hij een knap staaltje vakwerk. Ook voor Erik alle lof, goede communicatieve vaardigheden naar de klant en werkt zeer precies. Tijdens de levering ontbrak de bestekbak, de onderplint was niet in de goede kleur. Tijdens de oplevering is dit netjes opgenomen en zal dit opgelost worden. Tijdens het gebruik van de keuken kwam ik erachter dat de kraan niet erg stabiel op de spoelbak stond en de bediening van de kraan eigenlijk verkeerd gepositioneerd was voor het gebruik. Hierop contact opgenomen met Avanti en een afspraak gemaakt in Kesteren om dit te bespreken. Ze begrepen mijn bevindingen en een oplossing was snel gevonden, een nieuwe kraan uitzoeken. Vandaag zijn Berto en John geweest om de puntjes op De i te zetten. Wederom naar volle tevredenheid. Jaap, Berto, Arjan en John, super bedankt voor alles. Avanti keukens is een echte aanrader, afspraak is afspraak!
FOTO VAN RICHARD BROUWER
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Berendijk op vrijdag 31 jan 2020 20
Wij hebben onze keuken bij Adee gekocht. Op basis van goede ervaringen zijn we bij dit bedrijf terecht gekomen. Prettige gesprekken gehad met Dirk-Jan. Er is goed meegedacht en goed advies gegeven m.b.t. de inbouwapparatuur. Afspraken zijn goed nagekomen en de communicatie vanuit Adee is erg goed. Keuken is uiteindelijk netjes gemonteerd (goede timmerman ook voor de koof). Dit bedrijf is een aanrader en bevelen wij bij iedereen aan.
FOTO VAN FAM. BERENDIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Familie van Es op vrijdag 31 jan 2020 20
De verkoopsters heeft ons erg goed geïnformeerd. Plaatsing van keuken door vaklui gedaan, erg zorgvuldig en super netjes gewerkt. Echt een aanrader. Service is top, wij willen extra lade erbij dat is meteen in orde gemaakt! Wij raden zeker Keur keukens aan bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Jan Spee op donderdag 30 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma te Goes. Prettige verkoopadviseur die goed meedenkt. Vandaag 30 01 2020 is de keuken gereed gekomen door plaatsing van 2 zeer ervaren en uitmuntende monteurs. Werken tot 's avonds laat door om een perfecte keuken af te leveren. Petje af.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Kruisweg op woensdag 29 jan 2020 20
Wij hebben een keuken hier gekocht. Van uitzoeken tot monteren Super geholpen. Het contact met alle medewerkers was prettig, vriendelijk en professioneel. Wij zijn super tevreden en zijn erg blij met de keuken. Echt complimenten voor het personeel.
FOTO VAN FAM. KRUISWEG
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed advies”
Door Lisette op dinsdag 28 jan 2020 20
We zijn heel blij met de keuken die we bij Pelma Goes hebben gekocht. Heel goed advies gehad. We hadden heel wat wensen, bij andere zaken kwamen we er niet uit maar bij Pelma werd er goed mee gedacht. Ook het monteren is heel netjes gedaan. Er worden nog wat kleinigheidjes nageleverd, maar hier word duidelijk over gecommuniceerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Beugelsdijk op maandag 27 jan 2020 20
Ik heb een keuken gekocht bij Arma. Het overleg verliep prettig. Afspraken werden nagekomen. Voor en na plaatsing gevraagd of alles naar wens verliep/was. Eindresultaat is een prachtige keuken precies zoals ik hem wilde hebben. Over een paar jaar laat ik ook mijn badkamer door Arma plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Bertwin Wijnholds op zondag 26 jan 2020 20
De aankoop van een badkamer en toilet. In de winkel zijn wij goed geholpen en tijdens de installatie was voldoende ruimte om de puntjes op de ' i' te zetten (niet alles kan je in een winkel bedenken). Nadat wij een aantal wanden en plafond geschilderd hebben is Arma nogmaals langsgekomen om af te kitten en de laatste zaken op te hangen en installeren.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Ruiter op zondag 26 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht. In de prachtig ingerichte showroom zagen we direct een keuken die we mooi vonden. We werden zeer gastvrij ontvangen! Er werd goed naar onze wensen en ideeën geluisterd. Daarna zijn we samen aan de slag gegaan om de mogelijkheden te bespreken om tot onze droomkeuken te komen. Dit is echt gelukt! Ook de planning, bestelling, aanlevering en plaatsing verliep volgens plan. Fijn contact met de medewerkers tussendoor en tijdens plaatsing! Kortom: topbedrijf! We hebben al flink reclame gemaakt!
FOTO VAN RUITER
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Bolhoeve op zaterdag 25 jan 2020 20
Keuken gekocht. Uitstekend geholpen, goed advies. Netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Geen keukenverkopers met gladde praatjes”
Door Familie R. Van der Plas op vrijdag 24 jan 2020 20
Na het bezoeken van diverse keukenzaken hebben wij bij Adee Keukens een keuken gekocht omdat wij bij Adee geholpen werden door een keukenadviseur i.p.v. door een snelle keukenverkoper met gladde praatjes. Na het lezen van ervaringen op diverse websites zijn wij naar Adee gegaan. Daar aangekomen hebben wij wat rondgelopen en het was een verademing dat er niet meteen een keukenverkoper in je nek begon te hijgen. Op een gegeven moment kregen wij een kop koffie aangeboden met een zelf gebakken stroopwafel. Wij hebben toen onze wensen aangegeven m.b.t. een nieuwe keuken en hebben toen afgesproken dat wij wat afbeeldingen zouden opsturen van onze keukenwensen en de maten van onze oude keuken. Na het versturen van de afbeeldingen en de keukenmaten hebben wij een afspraak gemaakt om de eerste tekening te bespreken. Tijdens deze vervolgafspraak hebben wij de eerste (schitterende) tekening gezien en de eerste schatting qua prijs. We hebben toen samen met de keukenadviseur na het uitzoeken van de keukenapparatuur, het soort keukenblad etc.etc. de keuken samengesteld. Wij hebben gemerkt dat de keukenadviseur veel ervaring had want hij dacht continu mee (en had zeer goede en bruikbare tips) en heeft de basistekening etc. net zo lang aangepast tot de keuken 100% voldeed aan onze wensen. Waar wij zeer over te spreken waren was dat wij continu op een groot scherm konden meekijken hoe onze keuken steeds meer vorm kreeg en welke prijs wij voor de keuken kwijt waren. De keukenadviseur heeft bij het begin van het gesprek aangegeven dat zij niet met allerlei kortingen werken. Dus eindelijk niet zo'n gladde keukenverkoper welke aangeeft dat de keuken € 25.000,- kost, maar als je nu akkoord gaat je de keuken krijgt voor € 20.000,- en je na wat gemor de keuken uiteindelijk kunt kopen voor € 15.000,-. Had je bij zo'n verkeerde keukenzaak gelijk ja gezegd dan had je dus € 10.000,- teveel betaalt. Bij Adee keukens zie je tijdens het samenstellen de echte prijs, welke overigens heel scherp is. Na 3 uur mochten wij nadenken over de keuken en de prijs, maar wij waren dermate tevreden over de handelswijze van de keukenadviseur dat wij meteen akkoord hebben gegeven. Na een aantal weken is de keuken perfect volgens afspraak geplaatst waarbij degene welke de keuken heeft geplaatst uitzonderlijk goed werk heeft geleverd en zeer net heeft gewerkt (alles afgedekt zodat er geen beschadigingen op de vloer en de apparatuur konden komen etc.). Wij zijn ontzettend tevreden over Adee Keukens en de keuken voldoet aan al onze verwachtingen.
FOTO VAN FAMILIE R. VAN DER PLAS
Keuken met apparatenkast
Reactie of foto toevoegen
“Dagelijks genieten”
Door Fam. R. Wagter op donderdag 23 jan 2020 20
We genieten dagelijks van onze prachtige keuken, die we dankzij de goede adviezen en tips van Niels gekocht hebben. Echt heel blij mee!
FOTO VAN FAM. R. WAGTER
Keuken zelf geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jan Pieter Meijberg op woensdag 22 jan 2020 20
Prima service - correcte aflevering - alles heel netjes - monteurs nemen/krijgen alle tijd voor het monteren van de keuken - geen haast werk - terugkoppeling klant/bedrijf ook uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat helemaal prima”
Door Jan van Kooy op zaterdag 18 jan 2020 20
Keuken. Goed geadviseerd . Alles Naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Mathilde op woensdag 15 jan 2020 20
Onze prachtige keuken nu 1,5 jaar. Kraan lekte doordat binnenkraan kapot was. Monteur is gekomen en heeft een hele nieuwe kraan geplaatst. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door C.Alberts op zondag 12 jan 2020 20
Vanaf de vriendelijke en praktische begeleiding tot aan het plaatsen van de keuken: wat een service! Niets is teveel, overal wordt over meegedacht als je dat vraagt. Ik zag er best tegenop, de keuken vervangen maar het kwam helemaal goed. Dat vertrouwen werd echt gegeven. Ook de monteurs op de dagen zelf. Rustig, vakkundig, vriendelijk en voor de laatste kleine onvolkomenheden van mijn kant bij de voorbereidingen, ter plekke een topoplossing weten. En dan heb ik het nog niet eens over de keuken. Zo mooi, en wat een kwaliteit! Prachtig. En aanrader dus!
FOTO VAN C.ALBERTS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam. Steinmetz op vrijdag 10 jan 2020 20
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht en zijn zeer tevreden met de service van Arma. De keuken is conform alle afspraken geleverd en keurig geïnstalleerd. Wij kunnen Arma Keukens echt aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima adres”
Door T.C. Nijhof op maandag 6 jan 2020 20
Ik heb een volledige keuken met kookeiland en ingebouwde apparatuur gekocht. Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en goede hulp. De medewerker doet alles om je zo goed mogelijk te helpen zodat je tevreden en blij bent met het eindresultaat. Een betrouwbaar bedrijf en dat vind ik heel belangrijk. Ook de afspraken eromheen voor het plaatsen van de keuken was perfect. Een prima adres.
Reactie of foto toevoegen
“100% procent tevreden”
Door Gerda en Henk op dinsdag 31 dec 2019 19
Na een stroef momentje in het begin zijn wij 100% tevreden over Adee Rijssen. In december 2018 de keuken gekocht en door persoonlijke omstandigheden pas in september 2019 geplaatst. Hun slogan "Afspraak is Afspraak" is helemaal waar! Communicatie betreffende levering, planning en plaatsen was op tijd en duidelijk. Ook over de servicegerichte werkwijze tijdens het plaatsen van de keuken zijn wij erg tevreden.
FOTO VAN GERDA EN HENK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. van de Venis op zaterdag 28 dec 2019 19
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden zowel over het resultaat als over de service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Maarten Imhof op woensdag 25 dec 2019 19
Onder begeleiding van Dirk-Jan Voortman van ADEE hebben we bij hen een keuken gekocht. Vanaf het eerste gesprek werden we écht geholpen. Korte lijnen, goede service, tegen nette prijzen. Precies waar we naar op zoek waren!
FOTO VAN MAARTEN IMHOF
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede zaak”
Door Willy en Lilian van Laar op maandag 23 dec 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens een zeer goede zaak de verkoper Piet Meijer luistert naar de wensen en geeft goed advies,de monteurs leveren goed werk af en overleggen met de klant dit is een top bedrijf en ik raad Adee keukens aan
FOTO VAN WILLY EN LILIAN VAN LAAR
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf”
Door Maartje Zeldenrust op maandag 23 dec 2019 19
Ik kocht hier een keuken, wat een fantastisch bedrijf! Er wordt zeer goed meegedacht. Ik heb geen enkele druk ervaren, er werd uitgebreid de tijd genomen. Alle afspraken zijn uitstekend nagekomen. De sfeer in het bedrijf is gemoedelijk en ik voelde me er zeer welkom. De keuken is volledig naar tevredenheid geplaatst en kleine dingetjes zijn zorgvuldig opgelost. Ik vind dit echt een topbedrijf, zeer klantvriendelijk, veel service en ontzettend aardige mensen die er werken. Alle zorgen werden uit handen genomen, ik had er terecht veel vertrouwen in. Heb ik dan geen minpuntje kunnen ontdekken? Nee, echt niet! Heel veel dank, speciaal aan Ton Stolker, zonder de anderen tekort te willen doen. Als ik verhuis kom ik terug bij jullie!
Reactie of foto toevoegen
“Douze points”
Door Fam Hagemeijer Gorinchem op zaterdag 21 dec 2019 19
Keuken gekocht en van begin tot het eind 1 groot feest. Super geholpen en super geinstalleerd. Niets was teveel voor verkoper. Niets was teveel voor hun eigen monteurs. Ik zeg : douze points.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Karyn op donderdag 19 dec 2019 19
Via een referentie kwamen wij bij Keur Keukens en zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken die we hier gekocht hebben. Het hele proces is heel goed en soepel verlopen. Jordie heeft ons vakkundig en vriendelijk geholpen. Wij hadden zelf al een ontwerp, Jordie heeft ervoor gezorgd dat al onze wensen ook uitgevoerd konden worden. Er is goed met ons meegedacht. Kwaliteit van het product en de service is heel belangrijk voor Keur Keukens en dat is te merken. De keuken is perfect afgeleverd, de planning is helemaal nagekomen zonder vertragingen en op alle vragen wordt direct gereageerd. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit hoog in het vaandel”
Door Erica Vroomen op donderdag 19 dec 2019 19
Pelma maakt de naam van goede service waar. Zowel tijdens het adviestraject als na het plaatsen. Op dit moment wachten wij op de levering van ons werkblad. Dit is tijdens het plaatsen beschadigd. Kan natuurlijk gebeuren. Maar wat vooral opvalt is dat bij het leveren van het vervangende blad de monteur het blad zo goed heeft geïnspecteerd dat hij opnieuw een schade ontdekte. Dit was een kleine schade, maar hij vond zelf dat het helemaal goed moest zijn. Om maar aan te geven dat Pelma kwaliteit echt hoog in het vandaal heeft. Wij raden hen echt van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Alinda op donderdag 19 dec 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti te Kesteren. Prima ontvangst en heel kundig advies, de adviseur heeft goed meegedacht. Het inmeten verliep prettig en de uiteindelijke plaatsing overtrof alle verwachtingen. Echt vakmensen! Vriendelijk, bekwaam en werken netjes. Prima kwaliteit voor een nette prijs! Superblij met het resultaat, een aanbeveling waard.
FOTO VAN ALINDA
Witte keuken met gele achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Tom Oud op dinsdag 17 dec 2019 19
Wij hebben onze keuken bij Keur keukens gekocht. Echte vakmensen die vanaf begin tot het einde vakkundig en oplossingsgericht met je meedenken. Zowel het verkoopproces als de installatie verliep op een zeer prettige manier. Wij kunnen KEUR keukens absoluut aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Top product”
Door Fam. Molleman - Maartensdijk op maandag 16 dec 2019 19
In augustus een keuken gekocht bij DBkeukens.nl in Utrecht, een onderdeel van Artic Keukens. We werden prima geholpen door Sander de Vreugd. Hij nam ruim de tijd voor ons en gaf deskundige adviezen. Onze voorgestelde indeling (conform onze oude keuken) werd compleet veranderd, iets waar wij achteraf bijzonder blij mee zijn. De nieuwe keukenindeling geeft veel meer licht in het huis en oogt veel ruimer. In december is de nieuwe keuken in 2 dagen geplaatst door 2 vakkundige monteurs, Kees en Arius Bom. Zij werkten zeer secuur en hebben een topproduct afgeleverd. Kortom hulde voor DBKeukens uit Utrecht en Artic uit Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door S Franken op vrijdag 13 dec 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij ardi in mei 2018 voor onze nieuwbouw woning. In de tussentijd zijn we nog 2x terug gegaan om wijzigingen door te voeren (de laatste keer zelfs een compleet nieuwe uitstraling en een ander blad) en de verkoper blijft te alleen tijde even vriendelijk, meedenkend en neemt de tijd (zelfs tot anderhalf uur na sluitingstijd). De keuken is nu geplaatst en het ziet er allemaal keurig uit. Paar kleine dingetjes beschadigd en deze worden zonder discussie opnieuw besteld. Topbedrijf!
FOTO VAN S FRANKEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk bedankt”
Door Fam Berns op vrijdag 13 dec 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Bij het uitzoeken van de keuken zijn we zeer deskundig en goed geholpen door Ilse. Ze nam alle tijd, dacht goed mee en niks was haar te veel. We hebben het contact met haar als heel prettig ervaren. De afdeling planning hield ons via de mail goed op de hoogte, ook het telefonisch contact was erg prettig. Offerte is duidelijk navolgbaar, heel transparant. Marien en zijn collega's hebben vakwerk en gezelligheid geleverd bij het plaatsen van de keuken. De medewerkers van Avanti hebben wij als professioneel, met oog voor de mens en als erg flexibel ervaren. Aanpassingen, wijzigingen, kleine foutjes: niks was ze te veel om mee te werken aan onze droomkeuken. Medewerkers van Avanti te Kesteren: nogmaals hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking. We genieten elke dag van onze mooie keuken en de theedoek hangt vol trots en zichtbaar in de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Claudia op maandag 9 dec 2019 19
We waren op zoek naar een keuken maar we vonden het lastig om met een goede indeling te komen. De ruimte is namelijk niet een makkelijke L vorm maar met ongelijke muren. Tevens vinden we het onderhandelen over de prijs met keukenverkopers heel erg vervelend, DB keukens doet daar niet aan mee. Nadat we bij een andere keukenzaak waren geweest waar onderhandelen over de prijs ook niet kan, bleek het bij Ardi toch een kwart goedkoper! Het ontwerp was erg mooi, en alles past perfect in de ruimte. Het enige wat fout ging tijdens de montage was een lekkende kraan, maar dit is opgelost.
FOTO VAN CLAUDIA
Erg mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Perfect resultaat”
Door Kuijt op maandag 9 dec 2019 19
In mei 2019 een badkamer uitgezocht, met als uiteindelijke levering november 2019. Prettig gesprek, vriendelijke verkoper waarbij ons goede samenstellingen werden getoond. Afspraken werden goed nagekomen. Van inmeten tot 1e startdag van montage. Monteurs zeer vriendelijk, werken erg netjes. Natuurlijk ontstaat er stof bij demontage van een gehele badkamer, maar aan het eind van iedere werkdag werd er veel stof weggewerkt. Zo oogt het toch nog redelijk netjes, ondanks dat de hele badkamer werd leeggehaald. Montage werd in goed overleg gedaan. Resultaat: perfect, waardoor wij een tevreden klant van Arma zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Goed overleg”
Door Frank op maandag 9 dec 2019 19
In oktober 2019 een badkamer door Arma keukens en sanitair laten plaatsen. We zijn in Nunspeet erg goed en duidelijk geholpen in het aankoopproces en hebben samen met de verkoper een mooie badkamer samen kunnen stellen. Rondom het plaatsen liep alles vlekkeloos. De monteurs waren erg vriendelijk en netjes. Alles ging in goed overleg. Het eindresultaat is helemaal naar wens en we raden Arma zeker aan. Vooral de service en de kwaliteit van het werk staat hierin voor ons voorop.
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Regina Ertmann-Veen op vrijdag 6 dec 2019 19
Via referenties op internet kwamen wij bij Keur keukens terecht voor onze nieuwe keuken. Na een hele slechte ervaring met de verbouwing van onze badkamer bij een ander bedrijf, kwamen we bij Keur Keukens in een warm bad. We zijn begeleid door een zeer ervaren en behulpzame verkoper, Jordie de Gast, die zeer met ons meedacht bij alle keuzes die moesten worden gemaakt. Geen vervelend aandringen, duidelijke uitleg en helder inzicht in de kosten voor het plaatsen van de keuken. Ook over het plaatsen van de keuken zijn we zeer tevreden. Fred Buné en zijn mensen hebben vakwerk geleverd. Slechts een klein dingetje ging mis bij de levering, maar dat werd direct prima opgelost door het servicebedrijf. Keur keukens is een bedrijf dat kwaliteit levert en alle beloftes 100 % nakomt. Echt een aanrader, door ons beloond met een dikke 10!
FOTO VAN REGINA ERTMANN-VEEN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tien plus”
Door Leendert & Jolanda Schüller op donderdag 5 dec 2019 19
Zoekt u een keuken van kwaliteit en klasse
Dan zal keurkeukens u zeker verrassen
Jochem Spier is de man die u deskundig helpen kan
Zijn advies is eerlijk en oprecht
Met al je wensen kan je bij hem terecht
Jochem Spier Levert advies op maat
Een perfecte keuken voor de klant is waar het omgaat
Jochem Spier heeft ons een droom keuken gegeven
Waar we veel plezier aan beleven
Onze keuken was een hele klus
Jochem Spier krijgt van ons een tien plus!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Joosten m op donderdag 5 dec 2019 19
Dit jaar bij Pelma Goes een keuken gekocht. Zeer gastvrij zonder opdringerig te zijn. Prima geholpen! Keukenopstellingen in de showroom geven een goed beeld van wat te koop is. De communicatie naar de aannemer bij nieuwbouw word netjes geregeld. Ik vindt de prijs kwaliteit verhouding heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aanwinst”
Door Fam. Bijkerk op maandag 2 dec 2019 19
Bij Arma in Nunspeet een keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en er is met ons meegedacht. Niet alleen voor de aankoop maar ook tijdens en na de aankoop.

Aanvulling ontvangen 3 december 2019: De keuken is begin september geleverd en gemonteerd. Alles is naar behoren verlopen. Er is netjes gewerkt en bij vragen van onze kant werd er met ons mee gedacht. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zeker aanraden”
Door Marius van Rijswijk op zaterdag 30 nov 2019 19
Onze ervaring is goed. Ze zijn klantgericht. Vriendelijk en komen hun afspraken goed na. De plaatsing gebeurd nauwkeurig en alles wordt netjes achtergelaten. Wij zouden Avanti keukens zeer zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ad Nieuwlaat op vrijdag 29 nov 2019 19
De keuken die wij hebben gekocht, daarover zijn wij super tevreden! de manier waarop we zijn geholpen, advies en afwerking waren echt super. kortom wij zijn een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kon beter”
Door Robert van Kempen op donderdag 28 nov 2019 19
Ardi Keukens communiceert gebrekkig, negeert Nederlands consumentenrecht en schuift verantwoordelijkheid af op de fabrikant. Een volgende keuken koop ik niet bij Ardi.

De verkoopgesprekken waren prima, en de montage is ook goed verlopen, maar bij oplevering van onze keuken bleek het inbouwkoffiezetapparaat niet te werken. De monteur heeft dit probleem genoteerd en het zou later worden verholpen. Na twee weken niks te hebben vernomen, heb ik Ardi zelf maar gebeld. Men gaf als excuus dat de fabrikant (ATAG) traag reageerde. Geheel toevallig belde ATAG een paar uur later om een reparatieafspraak te maken. Op z'n vroegst zou er na 3 weken een ATAG-monteur langs kunnen komen. Dat vond ik veel te laat, dus ik heb Ardi weer gebeld om te vragen of men het eerder wilde verhelpen. Mijn argument dat ik met Ardi een overeenkomst heb, en niet met ATAG, was aan dovemansoren gericht. 35 dagen voor het opleveren van een werkend apparaat in een nieuwe keuken is mijns inziens te lang. Niemand van Ardi heeft zich verontschuldigd, of geprobeerd het op te lossen, of ook maar een beetje begrip getoond.

Bij het uitzoeken van het composietaanrechtblad was de communicatie ook niet op orde. Dit moest bij de fabrikant gebeuren, en bij het verkoopgesprek werd verteld dat we dat 5 maanden van tevoren moesten regelen. Toen we de fabrikant belden voor een afspraak, werden we nog net niet uitgelachen; het uitzoeken kon wel wachten tot 2 weken voor plaatsing. Een paar weken later kregen we van Ardi twee gespannen e-mails omdat we nog geen afspraak hadden gemaakt met de aanrechtfabrikant. We hebben teruggemaild naar Ardi dat dat volgens de fabrikant nog niet hoefde, maar geen reactie hierop gekregen.

De bolussen bij het verkoopgesprek waren overigens wel lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A.M. Kers op woensdag 27 nov 2019 19
wij hebben een nieuwe keuken gekocht. We zijn goed geholpen goed geadviseerd. de keuken is goed en netjes geplaatst. wij adviseren dit bedrijf zeker bij andere mensen
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Arjan op dinsdag 26 nov 2019 19
Wij hebben onze keuken bij Adee gekocht. Wij zijn dankzij een collega bij dit bedrijf terecht gekomen. En dat is ons uitstekend bevallen. Ze hebben heel goed meegedacht. Hebben goede kennis van de inbouwapparatuur. Zijn bouwtechnisch goed op de hoogte. Komen hun afspraken goed na. Geven meteen de prijs waarvoor het kan worden geleverd. Dus geen discussies over de prijs. Keuken is uiteindelijk netjes gemonteerd en zijn er reuze blij mee. Dit bedrijf is echt een aanrader en bevelen wij bij iedereen aan.
FOTO VAN ARJAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Kromtrekkende deuren en kaal blad”
Door Fam. A op maandag 25 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht is in juli geplaatst. Front van vaatwasser is na 3x eindelijk steeds verkeerde front bij montage. Deur van koelkast trekt steeds krom inmiddels al 2 nieuw deuren en nog niet goed. Aanrechtblad bij spoelbak op 3 plaatsen beschadigd en bij kraan wordt deze kaal ondanks verzorging volgens advies. Nu kan dit behandeld worden maar gaat dit ons na 3 maanden dat keuken staat gewoon weer €99,- kosten hoe durf je dit te vragen want dit is toch gewoon slecht dat dit zo snel beschadigd en lelijk wordt! Een zeer ontevreden en teleurgestelde klant die Pelma niemand zal adviseren en er ook nooit meer wat gaat kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Nico en Coby de Deugd op zaterdag 23 nov 2019 19
Wij zijn zeer tevreden over Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland! Er heerst een rustige sfeer in de showroom en het personeel is bijzonder attent en vriendelijk – zeker niet opdringerig! De verkoper die ons geholpen heeft was zeer vakkundig en nam ruim de tijd om met ons de aanschaf van een nieuwe keuken te bespreken. De keuken die wij bij Ardi gekocht hebben is van uitstekende kwaliteit, evenals de daarbij behorende apparatuur. Ook de plaatsing van de keuken is prima verlopen en wij zijn met onze nieuwe aanwinst erg tevreden. Kortom, Ardi Keukens en Sanitair biedt een zeer prettige behandeling door het vriendelijke personeel en een prima 'nazorg' (bij de oplevering werden dingetjes die nog niet helemaal goed waren en die wij niet eens gezien hadden door de monteur zonder pardon genoteerd voor aanpassing!). En het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Daar gaat het om”
Door Jos van der Maas op vrijdag 22 nov 2019 19
Donderdagavond ging de kokend waterkraan kapot. Vrijdagochtend gebeld naar Ardi Keukens. En om kwart over één 's middags stond de monteur met een nieuwe kraan, welke vakkundig is gemonteerd. Dat is waarmaken wat beloofd is toen we een aantal jaar terug er de keuken kochten: na de handtekening, daar gaat het om. Ardi Keukens, super bedankt voor de uitstekende service.

Eerdere ervaring van 9 juni 2014: In maart bij Ardi Keukens binnengestapt voor een nieuwe keuken. We wilden een hout gelakte kaderkeuken met een landelijke uitstraling. Door de verkoper gewezen op de verschillende merken Excellentic, Residentic en Schmidt. Uiteindelijk gekozen voor Residentic omdat deze leverancier alle RAL, Sikkens en NCS kleuren kan leveren en wij toch wel een specifieke kleur in gedachten hadden. Met het composieten werkblad in een repro kleur van Belgisch Hardsteen en de stenen onderbouw spoelbak is het helemaal het plaatje geworden wat we voor ogen hadden. De LED-verlichting in de luifel boven het aanrecht zorgt voor een goed werklicht en is in gedimde toestand uitermate sfeervol. Het pakket apparatuur van Atag en de afzuiger van Novy zorgen dat het prettig kokkerellen is in de keuken, zeker de combi stoomoven, de inductie en de kokend waterkraan zorgen voor een geheel nieuwe beleving van koken. De montage door monteur Johan Stelwagen is als zeer prettig ervaren. Alle reden om Ardi aan te bevelen. Wij zijn er zeer content mee.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door L. van der Heijden op vrijdag 22 nov 2019 19
Een hele nieuwe keuken laten plaatsen. Vanaf het eerste contactmoment tot de after sales bijzonder tevreden. Niels heeft een prachtig ontwerp gemaakt op onze aanwijzingen. Het ontwerp paste bovendien perfect binnen ons budget. Alle afspraken 100% nagekomen. Tijdens de plaatsing doken onverwachte problemen op, maar de installateurs hebben dit alles perfect opgelost, ondanks dat het hen een stuk meer tijd kostte. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN L. VAN DER HEIJDEN
Prachtig ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana op donderdag 21 nov 2019 19
Wij hebben een badkamer gekocht. Zowel het personeel in de winkel als het personeel die de badkamer hebben gemaakt zijn erg aardig en denken graag met je mee. Met een woord gewoon top! Alles net afgewerkt en zeer harde werkers!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Ineke en Dolf Bosveld op maandag 18 nov 2019 19
Zo'n drie jaar geleden kochten we een keuken bij ADEE. Daar hebben we geen spijt van gehad. Onlangs kochten we een appartement,waar we ook een nieuw keuken in wilden. Het was voor ons niet moeilijk opnieuw zalen te doen met ADEE. Perfecte planning, deskundige installatie en: Afspraak is afspraak#

Aanvulling ontvangen 26 november 2019: Keuken is in juni 2019 naar volle tevredenheid geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“In alle opzichten tevreden”
Door Ton en Willeke Bouwmeester op zaterdag 16 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Hele goede adviezen gekregen bij het uitzoeken en de prijsafspraken waren duidelijk. Latere aanpassingen van onze kant waren geen enkel probleem. Afspraken zijn goed nagekomen en de montage was perfect. ook daarbij nog goede adviezen gekregen. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie ten hove op zaterdag 16 nov 2019 19
Keuken gekocht bij Adee , goed geholpen met het uitzoeken , en keurig geplaatst door hun vakmannen. Is de moeite waard om er een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAMILIE TEN HOVE
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Schellingerhout op vrijdag 15 nov 2019 19
Wij hebben bij Avanti een keuken aangeschaft. Wij hebben de samenwerking met Avanti personeel als zeer prettig ervaren. Verder is de keuken zeer netjes geplaatst door Dhr. Jan van Bruchem zzp'er werkt samen met Avanti. Bedankt allemaal voor deze goede en prettige ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Familie Albers, Nijmegen op vrijdag 15 nov 2019 19
In een woord fantastisch. Goed geholpen, deskundige voorlichting, de inmeting zeer nauwkeurig. De plaatsing geheel volgens plan. En geweldig voorwerk van de fa van Engelenburg.
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden dat ik zelf een review wil schrijven”
Door Sander op vrijdag 15 nov 2019 19
In mei 2019 hebben wij bij Adee Keukens in Rijssen een keuken gekocht (geplaatst eind augustus 2019). Ik ben hier terecht gekomen op basis van de goede reviews hier op de site, omdat ik zelf ook zo tevreden ben wil ik ook graag een review achterlaten. Tijdens de aankoop werd door Dirk-Jan van Adee goed de tijd genomen voor ons om alles langs te lopen en zorgvuldig uit te tekenen. Ook werd er goed rekening gehouden met ons budget en deed hij eerlijke suggesties om voor sommige apparaten een luxer model te nemen, maar voor sommigen ook juist niet. Zelf vind ik het ook erg prettig dat de prijs die je krijgt ook gewoon de prijs is die je betaald. Geen 'onderhandelingen' en kortingen die toch al in de prijs zaten. Gezien je een uitgesplitste offerte krijgt kun je gemakkelijk de prijzen van apparaten met online prijzen vergelijken. Voor de keukenkastjes e.d. kun je dit gemakkelijk vergelijken door zelf een keuken te 'bouwen' in een online keukenplanner (bijvoorbeeld die van een welbekende Zweedse meubelgigant). Dit alles was voor mij de bevestiging dat de prijzen ook écht eerlijk zijn.
Geheel volgens afspraak werd de keuken geleverd en geplaatst. Alle apparaten zijn netjes aangesloten, inclusief een bestaande close-in boiler die ik hergebruikte. De eigen monteurs werken ook erg netjes en secuur! Voor mijn gevoel toch een voordeel van eigen monteurs. Daarbij kwam dat er een 'latje' voor boven de oven verkeerd geleverd was door de fabrikant en dat er krassen zaten op de deur van de koelkast. De monteurs kwamen hier uit zichzelf mee en hebben hier zelf foto's van gemaakt en gelijk kosteloos nieuwe besteld. Inmiddels zijn de deur en het 'latje' netjes kosteloos vervangen. Wij hebben ook echt geen enkel punt waar we niet tevreden over zijn, iedereen in mijn omgeving die op zoek ik naar een keuken raad ik Adee dan ook aan.
FOTO VAN SANDER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Sebastian op woensdag 13 nov 2019 19
Vorig jaar een keuken uitgezocht en deze is laatst geplaatst. Vanaf het eerste moment werden we goed begeleid en werd geluisterd naar onze wensen, hierbij kregen wij een passend advies. Waar veel bedrijven de communicatie laten afweten vind ik dit hier juist het sterkste punt. Korte lijnen, snelle reacties en altijd klantgericht. Ik zal pelma keukens zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Complete hoekkeuken”
Door Marcel temmink op woensdag 13 nov 2019 19
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen goede service en zeer goed geholpen

Aanvulling ontvangen 13 november 2019: We hebben een complete hoekkeuken gekocht hij is inmiddels geplaatst super jongens montage is perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Familie Crince op woensdag 13 nov 2019 19
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht. Bijzonder prettig geholpen (goed naar onze wensen geluisterd) en vakkundig geadviseerd. Ook het plaatsen van de keuken is perfect verlopen. Op eventuele vragen en/of opmerkingen wordt snel en correct gereageerd. Echt een prima adres voor de aanschaf van een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Geert op dinsdag 12 nov 2019 19
Wij raden iedereen Keur Keukens aan! We hadden een aantal keukenzaken op het oog en bezochten Keur als eerste. We werden heel vriendelijk ontvangen, kregen een rondleiding en een toelichting op de werkwijze. Er werd ons gemeld dat er over een paar weken een actieweek zou zijn, met interessante kortingen. Wat ons zeer aansprak was de vaste prijs (geen onderhandelingen) en een gespecificeerde en vrijblijvende offerte. We maakten een afspraak tijdens de actieweek. Daar nam Jochem uitgebreid de tijd voor onze wensen, luisterde goed naar wat wij wilden en kwam met goede en creatieve suggesties. Wij dachten dat we met het ontwerp dat wij wilden hebben niet bij Keur terecht konden, maar dat bleek onjuist: het ontwerp wat Jochem voor ons maakte was precies wat we zochten. De andere keukenzaken hebben we dan ook niet meer bezocht. Onze verbouwing liep uit, waardoor de levering ook uitgesteld moest worden. Dat was geen enkel probleem. We zijn ook zeer tevreden over de door Keur aanbevolen monteur Fred Buné, hij en zijn collega hebben de keuken perfect geplaatst.
FOTO VAN GEERT
Keuken in kerkruimte
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Fam. Kubsch op dinsdag 12 nov 2019 19
We hebben een prachtige industriële keuken gekocht bij Adee keukens. We hadden geen ervaring met dit bedrijf maar de goede recensies deden ons besluite om een langs te gaan in Rijssen. We kunnen alleen maar zeggen dat we prima geholpen zijn met het uitzoeken en de keuze voor Adee was snel gemaakt. De keuken is na volle tevredenheid geplaatst. Op wat kleine punten na, maar die zijn inmiddels prima opgelost. We genieten nog dagelijks van onze mooi keuken.
FOTO VAN FAM. KUBSCH
Industriële keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door L. Tros op maandag 11 nov 2019 19
We hebben een mooie keuken gekocht voor ons vakantiehuis. Top geholpen in Kesteren; geen type "snelle verkopers". Alles rustig uitgezocht en samen gesteld. Ook de monteur was een echte vakman. Ondanks de niet volledig haakse muren wist hij het blad er recht in te krijgen. Zonder gemopper! Een aanrader!
FOTO VAN L. TROS
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geinstalleerde keuken”
Door Ingrid Koedijk op zondag 10 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee. Naast kwaliteit staat service niet alleen hoog in hun motto maar belangrijker ook in hun daden. Van alle bwdrijven die betrokken zijn bij de bouw van onze woning staat Adee hoog (zoniet hoogste) op de lijst van kwalitatief beste leveranciers
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door Martijn Kamerman op vrijdag 8 nov 2019 19
Omdat ondertussen de hele familie hun keuken heeft aangeschaft bij Omdat ondertussen de hele familie hun keuken heeft aangeschaft bij Adee konden wij niet achterblijven. Het eerste oriënterende met Jan Willem was erg prettig, ondanks dat we zonder afspraak kwamen binnen vallen werden we toch vlot geholpen. Nadat we thuis alle plannen voor de gehele verbouwing klaar hadden hebben we nu met afspraak een tekening en offerte laten maken. Dat we besloten elders het werkblad en de afzuigkap aan te schaffen was geen enkel probleem. Montage van de keuken verliep probleemloos en vlot, onze complimenten voor de vakkundige monteur met oog voor detail. Wij kunnen Adee van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Henk Jager op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht. Alles volgens afspraak gemonteerd. Het ziet er geweldig uit, zeer blij mee. Geweldige service
FOTO VAN HENK JAGER
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Inge Lise Bulsink-Wibbelink op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn erg goed geholpen tijdens onze aankoop, deskundig advies en een zeer gastvrij. Wat ik als erg positief heb ervaren was de communicatie. Als wij vragen hadden kregen wij hier erg snel reactie op. Ook het plaatsen van de keuken is foutloos en strak geplaatst. Tevreden klant dus!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door G. Dorgelo op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf. Echt prima service gehad, zowel tijdens het kopen als tijdens de inbouw van de keuken . Ze doen wat ze beloven. Vakmensen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen als u een keuken wil kopen
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Erik ter Harmsel op vrijdag 8 nov 2019 19
2 keukens gekocht voor ons nieuwe bedrijfspand

Aanvulling ontvangen 11 november 2019: Is al een tijdje geleden gemonteerd en het is ons goed bevallen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Raymond op vrijdag 8 nov 2019 19
Ik heb een keuken en wanden kast gekocht. De service was prima en alles zeer goed geïnstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door T. van der Hoek op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht. Zijn zeer goed geadviseerd. De keuken is geplaatst door zeer betrokken medewerkers met liefde voor het vak. Er is gedegen vak- en maatwerk geleverd. Wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Henk Velthuyzen op woensdag 6 nov 2019 19
Geweldige service gehad, keurige afwerking van onze nieuwe keuken/badkamer.
Zal zeker aanraden bij aankoop keuken/Badkamer om eens te gaan kijken bij Arma keukens in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Fam. Verhulst op woensdag 6 nov 2019 19
Tijdens ons eerste bezoek aan Pelma Keukens zijn we heel goed geholpen door Marco Wisse! Vakkundig en goed luisterend naar onze wensen hebben we toen onze nieuwe keuken samen samengesteld. Ook het latere mailcontact met vragen e.d. verliep heel fijn. De plaatsing verliep prima, de keuken werd schoon en opgeruimd achtergelaten! En het resultaat is heel mooi! We zijn er superblij mee en raden Pelma Keukens zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect gegaan”
Door Frans op woensdag 6 nov 2019 19
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. De adviezen van de adviseur waren helpvol en nuttig, zeker omdat wij zochten naar een nieuwe indeling van de keuken. De daarop volgende communicatie verliep prettig en snel, en afspraken werden nagekomen. De levering en de plaatsing van de keuken is naar volle tevredenheid gegaan. Na twee dagen werken, is de keuken perfect afgeleverd. Men heeft netjes en schoon gewerkt en de communicatie met de twee medewerkers, was ook hier zeer prettig. Conform afspraak komt men binnen twee weken na de levering een dimmer van de verlichting vervangen. Verder alles perfect en een aanrader. Blij dat wij in Nunspeet zijn gaan kijken!
FOTO VAN FRANS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer bij deze keukengroep gekocht”
Door H. Chantrel op dinsdag 5 nov 2019 19
Wij hebben voor de tweede keer een nieuwe keuken gekocht bij de Ardi groep. En wederom zijn wij zeer goed geholpen, geadviseerd en zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De keuken bevalt inmiddels uitstekend en zijn er heel erg blij mee. De eerste keer dat we een keuken kochten bij Ardi waren we al erg blij met de service en het resultaat daarom zijn we voor een nieuwe keuken in ons nieuwe huis weer naar Ardi gegaan door de goede ervaring van de eerste keer.
FOTO VAN H. CHANTREL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Peyer en Marja Geldof op dinsdag 5 nov 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. We kunnen niet anders zeggen dan dat we prima geholpen zijn. Zowel de voorlichting, de hulp bij de keuze van de keuken en de plaatsing ervan. Super! Wij raden Pelma keukens dus ook zeer aan bij iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Wilmar Aarnoudse op zondag 3 nov 2019 19
Begin 2019 een keuken laten plaatsen door Ardi keukens en sanitair. Van het begin tot het eind van het verkoopproces alles in een ontspanne en gezellige sfeer uit kunne zoeken. Daar waar nodig wordt je geadviseerd. Wanneer de krabbel is gezet begint de service pas echt. Tekeningen, leidingschemas, inmeten... alles verloopt op een vlotte maar zorgeloze manier. En uiteindelijk... past alles perfect. Zelf standbouw gemaakt. Ardi de kasten laten plaatsen. Pasten tot op de centimeter nauwkeurig. En nu. Een half jaar later realiseer ik me nog steeds wat een dijk van een keuken er in mn huis staat. Ardi... bedankt!
FOTO VAN WILMAR AARNOUDSE
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met service na 16 jaar”
Door Hans Castel op donderdag 31 okt 2019 19
Wij hebben al 16 jaar tot volle tevredenheid een heel mooie keuken. De apothekerskast liep een beetje uit het lood. Zelf geprobeerd om hem goed af te stellen maar dat lukte niet. Pelma is gekomen en heeft de kast tot onze tevredenheid weer goed afgesteld. We zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Residentic keuken”
Door M. Leijnse op woensdag 30 okt 2019 19
We hebben een Residentic keuken bij Pelma Keukens gekocht. Wij zijn heel tevreden en zijn erg goed geholpen met uitkiezen van een keuken. We zijn blij met het eindresultaat.
FOTO VAN M. LEIJNSE
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor alles”
Door Martijn Hendrix op dinsdag 29 okt 2019 19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht. Wij kunnen maar 1 dingen zeggen, van het kopen van de keuken tot aan het plaatsen helemaal top. Een bedrijf die met passie een keuken verkoopt en plaatst. De monteurs die de keuken hebben geplaatst, dat zijn echte vakmannen. Ardi keukens dank voor alles.
FOTO VAN MARTIJN HENDRIX
Landelijke keukens
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuze voor Keur”
Door Peter & Sascha op dinsdag 29 okt 2019 19
In april een keuken samengesteld met Jordie van Keur Keukens. De manier van "verkopen" hebben wij als enorm prettig ervaren. Er werd met ons mee gedacht om de keuken het beste vorm te geven binnen de ruimte die wij beschikbaar hadden. Vooraf hadden wij een budget samengesteld, deze hebben we ook in het begin van het proces gedeeld. Het uiteindelijke bedrag wat de keuken (Inc montage etc) ging kosten bleef hier binnen, terwijl wij juist het idee hadden dat het er redelijk boven zou uitkomen. Dit viel ons dus enorm mee! Tijdens de periode na het samenstellen van de keuken tot het plaatsen van de keuken hebben we regelmatig (prettig) contact gehad, waarin nog een aantal aanpassingen gedaan werden. Vervolgens was het twee weken geleden zo ver, het plaatsen van de keuken ging gebeuren! In een dag hebben de monteurs de keuken geplaatst, wat op een fijne manier ging. Wederom werd met ons mee gedacht, een aantal aanpassingen ten opzichte van de schets werden ter plaatse uitgevoerd, waardoor onze keuken nog beter op onze wensen afgestemd werd. Na het plaatsen van de keuken bleken we toch nog een extra plank te willen in een kastje en bleek de kitrand wat scheurtjes te vertonen. Ook dit pakt Jordie direct op en wordt snel (over 2 weken al) gefixed. Al met al zijn wij erg blij dat we voor Keur Keukens gekozen hebben, we kunnen dit bedrijf bij een ieder aanraden!
FOTO VAN PETER & SASCHA
Keuken in de hoek
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.