Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2174 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1871 ervaringen
4 sterren200 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren11 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Kundig en betrouwbaar in service”
Door Sjouke op dinsdag 4 mei 2021 21
Enkele jaren geleden onze badkamer door Arma laten renoveren. Twee man hebben bijna een week lang heel hard en kundig gewerkt. Vriendelijk in de omgang en klantvriendelijk. Arma belde ons nadien spontaan op om te vragen naar onze ervaring die, op wat kleinigheidjes na, zeer positief was. Die kleinigheidjes heeft Arma daarna, uit eigen beweging, verholpen. Niet de goedkoopste, maar inderdaad wel kundig en betrouwbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeanne en Frans Esser op maandag 3 mei 2021 21
Wij zijn ontzettend goed en deskundig geholpen door Gerhard. Hij wist onze wensen meteen om te zetten in een digitale tekening zodat we meteen zichtbaar hadden hoe de keuken er uit kwam te zien en hij kwam zelf ook met ideeën. Wat een geduld heeft hij ook met ons gehad want we zijn echt meerdere malen terug geweest. Afleveren en plaatsen verliep allemaal netjes volgens afspraak. Er waren wel wat puntjes die niet goed waren maar die zijn uiteindelijk allemaal netjes en deskundig opgelost, de laatste keer door een zeer bekwame en vriendelijke medewerker van Pelma zelf. Zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN JEANNE EN FRANS ESSER
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door J. van Doorn op zaterdag 1 mei 2021 21
Zeer goede afhandeling van een fout in de bestelling. Perfect! Pelma keukens is een aanrader.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: Complete keuken gekocht. is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Frans en Pauli Borgo op vrijdag 30 apr 2021 21
Wij zijn met toeval in contact gekomen met pelma keukens en is prima uitgepakt. Wij zijn super geholpen door Marie Louise en dacht erg mee. Ook voor,tijdens en na de plaatsing was er veel aandacht vanuit Pelma. Er zijn nog een paar dingen die moeten gebeuren maar we hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt. Trouwens ook de monteur waren we erg content over en dacht met ons mee. Al met al ga gerust naar Pelma en je zult ervaren dat we echt niet overdrijven. Pelma bedankt!
FOTO VAN FRANS EN PAULI BORGO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Jeannette Krejenzang op vrijdag 30 apr 2021 21
Erg fijne en behulpzame verkoper bij het uitzoeken van de keuken. Zeer vakbekwame en aardige installateurs bij het plaatsen van de keuken. Ik ben zeer positief over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jan en Miranda de Bonte op dinsdag 27 apr 2021 21
We zijn erg gastvrij ontvangen bij Ardikeukens in Sint-Annaland. We werden geholpen door een hele vriendelijke verkoopster, die goed met ons mee dacht en deskundig advies gaf. Uiteindelijk hebben wij een voor ons betaalbare keuken gekocht met als blikvanger een Italiaans fornuis. Ook de montage was helemaal naar wens. Tot nu toe zijn we dik tevreden met onze aankoop.
FOTO VAN JAN EN MIRANDA DE BONTE
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken met kookeiland”
Door Ine op zaterdag 24 apr 2021 21
We hebben onze keuken totaal verbouwd. We zijn door Adee met engelengeduld behandeld en hebben net zo lang gepuzzeld en gewijzigd tot het goed was.
Supersympatieke verkoper die zeker niet opdringerig was. De monteurs waren ook heel netjes, punctueel en erg professioneel. We hebben nu een prachtige keuken met een kookeiland van 4.50 m.
FOTO VAN INE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Margreet de Jong op vrijdag 23 apr 2021 21
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en onze ervaringen zijn zeer positief. Deskundig advies, afspraken worden nagekomen en de monteurs werken stuk voor stuk zeer netjes en deskundig. Grappig ook dat de monteurs allemaal zo vrolijk aan het fluiten zijn tijdens de werkzaamheden. Ik vertaal dat naar ze doen hun werk met plezier.
Reactie of foto toevoegen
“Service bij oudere keuken”
Door Warntjes op donderdag 22 apr 2021 21
Alweer konden we rekenen op de voortreffelijke service. Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Karin Steenbakkers op donderdag 22 apr 2021 21
Wat zijn we gastvrij ontvangen in de Ardi zaak in Sint Annaland ondanks het Corona virus. Onze afspraak was om 6 uur s'avonds en mee eten was geen probleem :) we zijn echt zo in de watten gelegd door het personeel, ook de uitleg en informatie omtrent onze nieuwe keuken was ontzettend fijn, niks was teveel gevraagd. Onze nieuwe keuken is sinds kort vakkundig geplaatst en we zijn er zo blij mee! Alles ziet er piekfijn uit en we hebben een hele fijne en mooie keuken. Ardi bedankt voor de mooie keuken, het fijne contact, en natuurlijk ook bedankt voor de fijne samenwerking! Jullie krijgen van ons een dikke 10.
FOTO VAN KARIN STEENBAKKERS
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door René op donderdag 22 apr 2021 21
Eind vorig jaar een keuken gekocht bij de vestiging van Goes (Pelma) welke i.v.m. onze verhuizing zou worden geplaatst door de vestiging in Nunspeet (Arma). Liefst wilde we dit al in oktober, maar men kon niet eerder plaatsten. In december kwam onze keuken. Tot onze verbazing was deze niet compleet; oven en vaatwasser waren er niet. Dat kán gebeuren, maar had wel zo netjes geweest als wij dat hadden geweten. Ook werd er een verkeerde maat spoelkast geleverd en was de greep lijst te kort. Weken later kwamen de oven en vaatwasser en zijn deze aangesloten. Helaas de vaatwasser niet goed, dus lekkage onder de keuken.. Ook de beloofde duurdere/ luxere lades waren niet geleverd, d.w.z. 1 van de 4 en na meerdere keren bellen en monteurs over de vloer bleek dat deze helemaal niet pasten in onze keuken! Voor niets op gehoopt dus. De juiste spoelkast is later wel geleverd en netjes er in gezet, maar was gewoon verkeerd besteld dus. De kitnaad achter het blad is tot 3 keer over gedaan, omdat deze steeds niet goed/ netjes was en is nu eindelijk goed. Er ontbreekt als sinds het plaatsen een anti slip mat in 1 van de lades en toen men deze wel op zou sturen stuurden ze een verkeerde maat. Vorige week weer een mail gestuurd, 1 lade sluit niet meer goed, de deur van de koelkast piept (hoort niet bij een dure keuken en koelkast van nog geen half jaar!) en ook is ons werkblad niet vlak waardoor de snijplanken liggen te wippen op het blad als ik groente of vlees snijd. Dit is al vaker gemeld, maar nooit wat aan gedaan. Ook op een reactie op mijn laatste mail - afgezien van een 'ik stuur het door naar de service afdeling' - wacht ik nog steeds. Al met al zijn wij zeker niet tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door K van Dalen op maandag 19 apr 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden.

Aanvulling ontvangen 22 april 2021: De keuken is gemonteerd. Het is voorspoedig verlopen, tot volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachting niet waargemaakt”
Door Charles Welling op maandag 19 apr 2021 21
E.e.a. begon al met een onjuist en daarom door mij genegeerd leidingschema voor mijn "Residentic"-keuken. Na de installatie van de keuken door een Ardi-monteur bleken deurtjes en ladenfrontjes krom te zijn, de ladenfronten waren scheef gemonteerd, de ladenbodems kierden en de afzuigkap was defect. Gebeld en foto's gemaakt. De service-afdeling reageerde lauw, geen woord van excuus. Na 14 dagen bleek het defect aan de afzuigkap nog niet gemeld te zijn bij de fabrikant en heb ik dit zelf maar gedaan. De door mij geuite wens zo mogelijk een andere afzuigkap te kopen zou worden doorgegeven aan de afdeling Verkoop. Niet gedaan. Na twee maanden kwam een monteur ("onze beste monteur") om de keuken af te stellen. Het kromme deurtje was weliswaar besteld, maar het was onduidelijk wanneer dit geleverd kon worden. De monteur kon dus alleen de laden afstellen. De laden werden gedemonteerd, weer gemonteerd en waren daarna nog net zo scheef. De monteur maakte foto's en zou een rapport maken. Inmiddels weer drie weken verder en diepe stilte van de zijde van Ardi. Als je de kreten leest waarmee Ardi zichzelf aanprijst, dan word ik een beetje onpasselijk. Een kreet maken ze echter wél waar en dat is "ontzorging van ontwerp tot realisatie". Inderdaad, want ná de realisatie mag de klant het zelf uitzoeken. Het bovenstaande is een sterk verkorte versie van het geheel van telefoontjes en e-mails, want communicatie, zowel naar de klant als tussen hun medewerkers, moet bij Ardi nog worden uitgevonden.
Reactie of foto toevoegen
“Wereld van verschil”
Door Bettie Blankendaal op maandag 19 apr 2021 21
In november 2020 een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens. Gaat om een keuken in U opstelling. Het verkoopgesprek heb ik als zeer positief ervaren. Geen agressieve verkoop, geen tijdsdruk; maar een verkoper die actief met je mee denkt en alternatieven voorstelt om binnen de financiële ruimte te blijven die je hebt aangegeven. Wat prijs betreft weet je meteen waar je aan toe bent. Geen gedoe met onderhandelingen. Ook na het tekenen van de opdracht was er nog alle ruimte om af te stemmen. Zo heb ik nog voor een ander model koelkast gekozen en toch nog even gekeken naar ander mogelijkheid voor bovenkastjes. Was allemaal geen probleem. Communicatie over definitieve bestelling en levering was continue heel duidelijk en netjes. Afleveren op voorhand ging in goed overleg en was zorgvuldig. Monteur was een topper. Er is echt heel netjes gewerkt. Ik snap niet dat er ook keukenleveranciers zijn die een grote keuken als dit in een halve dag erin rammen. Afwerking van de keuken is keurig en alles ging in overleg. 2 deurtjes hebben een fabricagefoutje. Dit heb ik gemeld en ze zijn direct opnieuw besteld. Hier ook weer keurig een bevestiging van ontvangen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat laatste stukje goed zal komen. Als ik ooit nog eens een nieuwe keuken moet gaan kopen dan ga ik direct naar hen. En nee ik heb geen aandelen;-) Echter deze ervaring is voor mij zo een enorme verademing vergeleken bij mijn vorige keukenaanschaf 19 jaar terug. Een wereld van verschil.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 9,5”
Door Familie van Bruchem op maandag 19 apr 2021 21
Prima korte lijntjes bij aankoop keuken met verkoper ondanks de maatregelen Corona. Uitstekende monteurs, vriendelijk, zorgvuldig en nette werklui. Wellicht als enige tip nog een stuk aftersales vanuit de verkoper na plaatsing had het helemaal perfect gemaakt! Maar een dikke 9,5 vanuit ons.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Marieke van Schaijk op vrijdag 16 apr 2021 21
Nette monteurs in de kost zeer vriendelijk goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Mevr. W. Uijttenboogaart op vrijdag 16 apr 2021 21
Bij het plaatsen van de nieuwe badkamer en wat andere werkzaamheden is uitstekend werk afgeleverd. Bij vragen werd altijd keurig overlegd. Na afloop is alles netjes achtergelaten. Wat wil je nog meer!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect werk”
Door Fam. Mulder op woensdag 14 apr 2021 21
Vanaf de eerste afspraak heeft Arma perfect werk geleverd. De eerste afspraak was goed bereid, ze denken heel goed mee, geven eerlijk advies en een transparante offerte. Het contact is vlot, regelmatig en altijd correct. Geen vraag is teveel en verkoper Karst zoekt alles tot aan de bodem voor je uit en koppelt snel en correct terug. Ook was dit het enige bedrijf wat goed mee dacht over de bar, die konden we laten staan en er is niet geprobeerd om ons een nieuwe te verkopen. We zijn vooral super tevreden over de montage, we hebben een oud huis (jaren 30, alles scheef) en de monteur ging met een uiterste precisie te werk om de keuken perfect te installeren. Afspraak is afspraak komen ze echt na en we hebben echt geen punt wat anders of beter zou moeten.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. van der Hart op dinsdag 13 apr 2021 21
We zijn een prachtige keuken rijker, die we bij Pelma Keukens Goes hebben gekocht. Een hoekkeuken uit de lijn DBSelect in betonlook. Voor ons een mooie stap. Na tientallen jaren nu eindelijk inductiekoken en een vaatwasser! Al onze apparatuur is van het merk Pelgrim. We hebben daarvoor gekozen omdat we ook in onze vorige keuken goede ervaringen met dit merk hebben gehad. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor advies in de ruim opgezette showroom en er was een ruime keuze aan kleuren, modellen en accessoires. Kwaliteit/prijs verhouding is wat ons betreft prima.

Aanvulling ontvangen 13 april 2021: We zijn ook zeer tevreden over de monteurs bij het plaatsen en afmonteren van de keuken. Er is netjes en vakkundig gewerkt.
We bevelen Pelma daarom ook aan bij ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. VAN DER HART
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerard en Sophie Syperda op dinsdag 13 apr 2021 21
Wij hebben ons voortreffelijk laten adviseren door Peter Tijssens voor een complete keuken. Ook de werkzaamheden die voor de plaatsing van de keuken moesten gebeuren zijn door zeer ervaren mensen gedaan. Over de 2 monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd waren wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marijn en Grietje Nefs, Bergen op Zoom op dinsdag 13 apr 2021 21
Onze keuken was na 30 jaar door en door versleten en we zaten al jaren tegen de aanschaf van een nieuwe te hikken. Bang geworden door alle verhalen in de media van keukencowboys die van alles beloven en in recordtijd een keuken aan je willen verkopen om vervolgens vergeten dat service naar de klant een van de belangrijkste dingen is. Door mond op mond reclame en de goede reviews op internet uiteindelijk bij ARDI keukens in St. Annaland terecht gekomen. Dit blijkt een gouden keuze geweest te zijn. Na ons in de winkel te hebben georiënteerd een afspraak gemaakt met verkoper Robin van den Bos. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en heeft ons totaal niet onder druk gezet. Hij heeft ons prima begeleid om tot een uiteindelijk keukenontwerp te komen binnen het door ons gestelde budget. We voelen ons gewaardeerd als klant. De plaatsing van de keuken is door eigen vakmensen gedaan en niet uitbesteed aan een klusbedrijf. In ons geval door ZZP-er Jacco en leermeester Anton Oversluizen (wat een vakman) Er wordt in oplossingen gedacht en niet in problemen. Helaas waren er leveringsproblemen bij de inbouwapparatuur van NEFF. Dit is niet aan ARDI te wijten. Zij hebben hun uiterste best gedaan om alles op te lossen, wat uiteindelijk ook gebeurd is. De service is geweldig en ARDI maakt hun slogan meer dan waar. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! We hebben geen moment spijt van onze keuze voor ARDI gehad en we kunnen dit bedrijf oprecht aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Thijs op zondag 11 apr 2021 21
Vorig jaar een keuken uitgezocht bij Ardi. Goed geholpen bij de aanschaf door de verkoper. Dit jaar de keuken laten installeren door eigen monteur van Ardi (vonden wij wel een belangrijk punt). De installatie van de keuken binnen 1 dag gedaan! Super snel en professioneel in elkaar gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Hans en Marijke van Dijke op zaterdag 10 apr 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn er erg blij mee. Onze neef heeft de keuken erin gezet. We werden heel goed geholpen door Gerhard. Hij nam ruim de tijd voor ons. We kregen zelfs hapjes en drankjes. We hebben alles in één middag uitgezocht. Best spannend hoe alles zou staan....maar het is prachtig geworden. Gerhard gaf goede adviezen, een top verkoper!
FOTO VAN HANS EN MARIJKE VAN DIJKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan & Jan de Jonge-de Reu Middelburg op zaterdag 10 apr 2021 21
Vandaag hebben de mannen van Pelma keukens onze keuken, een door hun geplaatste keuken in 2006, een update gegeven naar 2021. Door de bestaande kastjes in te korten werd de keuken weer geschikt voor grotere, nieuwe apparatuur. Echt vakwerk, we zijn zeer tevreden met het resultaat. Onze complimenten!
FOTO VAN JAN & JAN DE JONGE-DE REU MIDDELBURG
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Peter Bosman op dinsdag 6 apr 2021 21
Wij hebben de nieuwe keuken bij Ardi gekocht; mooie showroom, heldere prijsvorming. Netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ankie op maandag 5 apr 2021 21
Alles stipt op tijd en perfect geplaatst! Meegedacht in het proces!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Greet en Jan Keizerwaard op zondag 4 apr 2021 21
Na wat omzwervingen kwamen we bij Arma-keukens in Nunspeet terecht. De eerste keer kregen we gelijk een goed gevoel, na een rondgang door de showroom maakten we een advies-afspraak. We werden te woord gestaan door Jan van Kranenborg, een gezellige, maar ook kundige verkoper, die goed aanvoelde wat onze wensen waren,en meedacht en toonde wat mogelijkheden waren. Met een voorlopig plan gingen we naar huis,om alles op een rijtje te zetten. Een vervolgafspraak volgde,en daar werden de laatste puntjes op de i gezet. Tussentijds was er goede communicatie over de vorderingen,en geheel volgens afspraak begon op 29 maart 2021 de plaatsing van de nieuwe keuken. Deze werd gedaan door 2 ervaren monteurs, alles in één keer perfect afgemaakt. Het eindresultaat is prachtig, we zijn heel erg blij met het mooie geheel en hopen er nog heel lang van te mogen genieten
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door A.W.Robertson op vrijdag 2 apr 2021 21
Keuken en bad gekocht. Uiteindelijk zeer goed werk verricht. Veel zorg en aandacht geleverd. Alles functioneert zoals we wensen en hopen dat eventuele latere ongemakken uitblijven. De laatste klus, spatschermen door de gehele keuken, door volgens mij Jens als ik me goed herinner, fantastisch afgewerkt. Gedaan op 2 april jl..
Klein minpuntje blijft de tegelzetting in de keuken. Grote tegels zijn niet overal even goed op elkaar aansluitend. Hier en daar ongeveer een halve tot hele mm hoogteverschil. Mijn vrouw had daar toch ietwat moeite mee. Maar natuurlijk moeilijk te corrigeren anders dan dat de hele vloer opnieuw gelegd zou moeten worden. Jullie nadeel is dat Roel in de door jullie verzorgde badkamer het tegelwerk zodanig gelegd had dat het letterlijk strak als een liniaal geplaatst leek te zijn. Deze standaard zat vooral bij mijn vrouw in het hoofd en ze was verbaasd dat dat in de keuken niet geëvenaard werd. Voor mij over all zeer goed werk en zeer aan te raden aan derden.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Ed van Harskamp op vrijdag 2 apr 2021 21
Super ervaring bij Arma. In Augustus 2020 hebben wij na zeer deskundig advies bij Arma in Nunspeet een keuken gekocht. De adviseur nam echt de tijd, was zeker niet opdringerig en vertelde in duidelijke taal waar het totaal bedrag uit opgebouwd was. Na het (definitief) kopen van de keuken krijg je een informatiemap mee, met daarin een aantal 3D foto's van je net gedane aankoop. Ondanks dat we de keuken in Augustus 2020 hadden gekocht, wilde we hem pas in Februari 2021 geplaatst hebben. Was geen enkel probleem. En nadat ik eind Augustus de planning had doorgegeven voor wat betreft het leveren en plaatsen van de keuken, werd deze planning tot op de week nauwkeurig gevolgd. Chapeau voor dat, want je hoort nog wel eens anders van diverse keukenzaken ....

De mannen die de keuken kwamen leveren waren duidelijk ervaren in het leveren van een complete keuken. De drempel werd netjes afgedekt. In de ruimte waar de keuken moest komen werd de vloer netjes afgedekt op de plaatsen waar apparaten werden gelost. En alles werd wel 2X gechecked. Het plaatsen van de keuken is in 1 woord fantastisch te noemen. Wat een vakmensen hebben ze bij Arma in dienst. Ik kan werkelijk geen enkel punt vinden waarvan ik kan zeggen dat het niet naar mijn zin is. Enig minpunt (als je dan toch iets moet noemen...) is dat er een achterplaat van de bar misbesteld is. Deze moet nageleverd worden. Maar ook daarmee, moet ik zeggen dat de communicatie top verloopt. We zijn er al 2X over gebeld, en worden perfect op de hoogte gehouden.

Ik weet dat ik met deze keuken zo'n 20 jaar zal doen minimaal, maar als ik er ooit weer 1 nodig heb, weet ik naar wie ik zal gaan. Arma Keukens...!!!
FOTO VAN ED VAN HARSKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Hilda Drooger op vrijdag 2 apr 2021 21
Na goed geholpen te zijn door de verkoper van Ardi hebben we besloten onze keuken bij hen te kopen. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn op tijd nagekomen en naar alle tevredenheid verlopen. Het plaatsen is door een vakman gedaan, super! Door corona kwam er een klein probleempje, maar ook dit was snel verhopen en door een andere vakman opgelost. Kortom alle lof aan Ardi!
FOTO VAN HILDA DROOGER
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met resultaat”
Door victor de pan op donderdag 1 apr 2021 21
Ik heb een keuken met bar gekocht en ben erg tevreden over het resultaat, planning en levering is allemaal ruim op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met eindresultaat”
Door Jan Bijsterbosch op woensdag 31 mrt 2021 21
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst door Avanti. Wij zijn super blij met het eindresultaat. Het hele proces van uitzoeken, bestellen en installeren is zonder problemen en op een uiterst plezierige wijze verlopen. Al het personeel van verkoop tot montage is zeer vriendelijk en service gericht. Kortom een echte aanrader dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anne Baan op dinsdag 30 mrt 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Anovi, onze 2e keuken inmiddels en opnieuw erg tevreden over de begeleiding bij aankoop, service en plaatsen. Alles erg goed geregeld, we werden ook vooraf goed geïnformeerd over alles. Keuken in 1 keer goed afgeleverd en compleet. Zelfs na een paar maanden, toen al een groot gedeelte van de keuken besteld was, konden we nog een belangrijk item wijzigen: van een losse oven en inductieplaat naar een inductiefornuis, erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door irma op maandag 29 mrt 2021 21
Uitstekende inventarisatie van de wensen van de klant gecombineerd met deskundig advies, helder en transparant service/begeleiding en montage super. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Vertrouwd adres!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Marika Ruiter op zondag 28 mrt 2021 21
Een aantal weken geleden heb ik mijn badkamer en toilet laten renoveren. Er is door Gert-Jan tijdens mijn eerste overleg goed meegedacht en er werd rekening gehouden met mijn wensen. Er werd alle tijd genomen om materialen uit te kiezen en ik kreeg hier prima advies in. Wat een fijne eerste kennismaking, dit gaf een heel goed gevoel. Begin maart was het zover! Gerben en Michiel kwamen elke dag keurig op tijd. Zij hebben heel netjes en hard gewerkt, er werd overlegd hoe ik bepaalde dingen wilde hebben en er werd ook elke dag keurig opgeruimd. Ik ben super tevreden over het eindresultaat, het heeft mijn verwachtingen nog overtroffen! Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen! Nogmaals, heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en keurig”
Door H van Mechelen op zaterdag 27 mrt 2021 21
Dit is onze tweede keuken die we bij Ardi gekocht hebben. Evenals voorheen werden wij professioneel geholpen en er werd volop tijd besteed aan het uitzoeken van de keuken en apparatuur. Levering volgens afspraak en de keuken is vakkundig en uiterst keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Mirjam Damen op donderdag 25 mrt 2021 21
We hebben bij Avanti uitstekend advies gekregen van Kees, en hebben zonder gedoe of onderhandelingsspelletjes een prachtige keuken uitgezocht. Die bij levering nog mooier bleek dan op de plaatjes. Ook de installatie werd heel kundig en vriendelijk gedaan door onder meer Jesse. Wij zijn heel tevreden en raden Avanti dan ook van heel harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Arna Taale op donderdag 25 mrt 2021 21
Vanaf het moment van uitzoeken van onze keuken tot en met het plaatsen ervan was de service geweldig! Doen zoals beloofd maakt Ardi echt waar!
FOTO VAN ARNA TAALE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landelijke keuken”
Door Karin KN, haarlem op dinsdag 23 mrt 2021 21
Wij hebben na jaren zoeken, wikken en wegen bij Keur keuken een hele mooie landelijke keuken gekocht. Super blij met de persoonlijke begeleiding en duidelijkheid over wat een keuken kost. Geen handje klap, dit is de prijs. Van de inmeting, tot de plaatsing top geregeld.
FOTO VAN KARIN KN, HAARLEM
Reactie of foto toevoegen
“Precies zoals afgesproken”
Door Paul Schollaardt op maandag 22 mrt 2021 21
Arma heeft onze badkamer compleet gerenoveerd. Het keuzeproces is super begeleid door deskundig personeel. De realisatie liep top. Alles was er op tijd en twee monteurs werkten netjes, op tijd, grondig en leverden geweldig werk af! Alles precies zoals afgesproken met oog voor details.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam van der Putten op maandag 22 mrt 2021 21
Geweldig geholpen en geadviseerd door Ton Stolker van Keur Keukens Haarlem. We zijn heel blij met onze mooie keuken

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: De keuken is reeds geleverd er was een frontje beschadigd daar is ter plekke een nieuwe voor besteld en inmiddels geleverd. We hebben de keuken zelf geplaatst. De service in de showroom was heel erg goed en bij het leveren ook, we zijn heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Positieve gevoel terecht”
Door Maarten en Mirella op maandag 22 mrt 2021 21
In oktober 2020 op afspraak naar de winkel gegaan. Zeer prettig geholpen door adviseur Eline. Zij maakte duidelijk wat wij van Arma konden verwachten. Wat ons aansprak was de transparantie, de toegezegde service van de montageploeg en de garantie. Eline heeft haar best gedaan ons te begeleiden bij de keuze. Onze voorkeur ging uit naar een landelijke keuken en een terrazzo werkblad. Een keramische spoelbak past mooi zo'n werkblad, maar werd ons afgeraden vanwege de kwetsbaarheid. De apparatuur die in onze oude keuken stond is nog goed. Om verspilling te voorkomen wilden wij die in de nieuwe keuken laten plaatsen. Dat was geen probleem. We hebben een voorlopige keuze gemaakt en zijn daarna nog tweemaal teruggekomen met aanvullende wensen. Tussendoor hebben wij met Arma een aantal malen contact gehad om een aantal zaken af te stemmen. Communicatie is steeds prettig geweest. In maart is de keuken geplaatst, alles helemaal volgens afspraak. Omdat de plaatsing meer tijd vergde dan voorzien, zijn de monteurs op zaterdagochtend teruggekomen om de werkzaamheden af te ronden. Over een paar weken komt de monteur langs met betere plankenleggers en hij vervangt de koelkastdeur die licht beschadigd is. De keuken ziet er prachtig uit. Wij zijn erg blij met de keuken. En blij dat het positieve voorgevoel dat wij hadden bij Arma terecht blijkt te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Cornelisse op zaterdag 20 mrt 2021 21
Na verschillende reviews gelezen te hebben besloten naar avanti gegaan. Nette zaak en onze wensen besproken. Geen onderhandelingen en grote kortingen maar eerlijke transparante offerte. Installatie en montage verliep prima en wij zijn zeer tevreden over onze grote eilandkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zo goed geholpen”
Door Fam de wolf op zaterdag 20 mrt 2021 21
De rede dat wij bij Anovi keukens hebben gekocht is de goede service, en er hoeft niet onderhandeld te worden over de prijs. We zijn zo goed geholpen door Henry Boogaard. Hij dacht goed met ons mee, kwam met oplossingen en gaf goed advies over alle apparatuur. Op advies van Henry hebben we gekozen voor een matzwart inductiekookplaat fullflex, ingebouwd in een glanzend composiet werkblad. Het is prachtig! De monteurs waren kundig en werken netjes. Ook dik tevreden over de snelle reactie van de service-afdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door John Aarts op vrijdag 19 mrt 2021 21
Goede communicatie, goede begeleiding van aankoop tot en met montage. Men luistert goed naar wensen van de klant. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Enthousiast team, men neemt de tijd voor je. Kan het zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOHN AARTS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Familie Dam op donderdag 18 mrt 2021 21
Super vriendelijk en vakkundig geholpen. Zowel in de showroom als tijdens de werkzaamheden bij ons thuis. We zijn heel erg blij met het prachtige eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE DAM
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Gerrit en Elly Smit op woensdag 17 mrt 2021 21
Wij zij heel goed ontvangen en geholpen door Henry in Kesteren bij Avanti Keukens. Er werd goed tijd voor genomen en meegedacht om een voor ons goede keuken uit te zoeken. Dat onder het genot van een drankje en een hapje. Zelfs een soepje werd ons aangeboden. Al snel was de keuze gemaakt en is er een afspraak gemaakt met de inmeter. Deze meneer had nog wat tips en nam alle tijd voor ons. Na 3 maanden is de keuken geplaatst. Alles was compleet. Jan en Marc, de monteurs, hebben voor een fantastisch resultaat gezorgd. Keurig gewerkt, netjes afgewerkt, al het afval werd meegenomen. Wij zijn bijzonder tevreden en sinds 5 dagen genieten wij volop van onze keuken. Hartelijk dank Avanti Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorging niet uitgekomen”
Door Mark Prook op woensdag 17 mrt 2021 21
10 maanden na de montage van onze keuken en badkamer lijken dan eindelijk alle restpunten te zijn opgelost en kunnen we gaan genieten van een mooi eindresultaat. Jammer dat we voordat we zover zijn gekomen heel veel onnodige vrije dagen hebben moeten nemen en dat keer op keer weer bleek dat de herstelwerkzaamheden niet werden uitgevoerd, of dat verkeerde / beschadigde spullen werden geleverd en hierdoor veel frustraties. Uiteindelijk is alles opgelost, maar het is zeker niet zo gegaan als je zou verwachten met een beoordeling van 9+, De ontzorgde montage en afterservice was ook de rede waarom we hier meer hebben betaald voor een mooie keuken en badkamer dan elders. Helaas is dit niet zo uitgekomen bij ons.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie eiken keuken”
Door Natasja op woensdag 17 mrt 2021 21
Mooie eiken keuken met composiet blad gekocht, voorzien van stollen. Erg tevreden over ontwerp, ze denken goed mee, zowel creatief als praktisch, goede prijs, nette service en alles goed geplaatst.
FOTO VAN NATASJA
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend”
Door Jessica op woensdag 17 mrt 2021 21
Super goed geholpen. Monteurs zijn vakkundig en gaan zorgvuldig te werk! Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken kochten en we werden goed en duidelijk door het hele proces meegenomen. Ze namen goed de tijd om onze wensen te verwerken en dat heeft geresulteerd in een schitterende keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Ardi is een aanrader”
Door Oomen op dinsdag 16 mrt 2021 21
Goede verkoop, niet opdringerig. Personeel in de winkel en de monteurs zijn vriendelijk, netjes en vakbekwaam. Service was goed. 1lade van ons eiland was niet goed geleverd/besteld, maar het is zeer netjes en snel opgelost. Ardi is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Erik van Vossen op maandag 15 mrt 2021 21
Vanaf het eerste moment tot de oplevering van de keuken klopte alles. Een goed advies, deskundige montage en de ondersteuning in keuzes die je als klant verwacht.
En dat alles voor een goede prijs. Nu de keuken staat kunnen we ook oordelen over de kwaliteit, en deze is ook uitstekend. Alles voelt degelijk en stevig aan. We kunnen er weer jaren tegen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Jean-Paul Verdult op donderdag 11 mrt 2021 21
Ardi Keukens, communicatie, levering en montage boven verwachting! Ze zijn wellicht niet de goedkoopste keukenleverancier maar wel een betrouwbare specialist in keukens, met gedegen installateurs/specialisten in dienst, komen afspraken na en verstrekken een goede service, ook na de installatie. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe aanwinst. Wij bevelen Ardi Keukens dan ook graag aan bij vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Dimos Simantiras op donderdag 11 mrt 2021 21
Mooie keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Wij zijn bijzonder goed geholpen door de verkoper (Marco Wisse) in de showroom. Hij nam alle tijd om onze wensen en ideeën door te nemen en ons passend advies te geven. De keuken werd in de afgesproken week geleverd en zeer netjes geplaatst. Het plaatsen van de keuken is ook zeer goed verlopen op een stuk na aan de bar. Korte stuk geleverd maar gelijk actie genomen en het juiste opnieuw besteld. De mannen waren echt vakmannen. Een top team! Wij zijn erg blij met onze keuken. Onze complimenten voor Pelma Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jan Krijger op dinsdag 9 mrt 2021 21
Netjes en binnen afgesproken termijn geleverd. Klein foutje met plint is super snel opgelost. Prachtige keuken, Leuke verkoper (Tim bedankt).
FOTO VAN JAN KRIJGER
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door C RIJK op dinsdag 9 mrt 2021 21
We hebben een keuken ,een rechte keuken ,met laden en keramische plaat vaatwasser en selzius kraan. aan de andere kant een meubel met koeldiepvries combinatie en combi magnetron+ service kast super veel kast ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Martijn op vrijdag 5 mrt 2021 21
Wat een goede service. Uitstekend geholpen en er werd echt geluisterd naar wat wij wilden en de mogelijkheden hierin. Uiteindelijk de showroom verlaten met een andere keuken dan die we in eerste instantie voor ogen hadden maar uiteindelijk veel beter bij ons gevoel paste! (En nog goedkoper ook). Levering precies oprijd en binnen onze planning die erg krap was. De monteurs waren super. Heel beleefd en hebben een super strakke keuken opgeleverd. Kan niets anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn en blij dat we voor Keur Keukens hebben gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Rob Schouten op vrijdag 5 mrt 2021 21
Keuken geleverd op tijd en netjes gemonteerd, gas op glas kookplaat was niet meer te leveren, kregen een duurder model zonder prijs verhoging, na paar weken monteur nog maals langs gekomen om de kastjes nog eens goed af te stellen prima geregeld
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Robert & Mariska Schol op donderdag 4 mrt 2021 21
In september 2020 hebben wij, nog net voor de complete lockdown, een keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem. Mede door de goede reviews en de niet zo positieve ervaringen bij collega-keuken leveranciers besloten we naar Keur Keukens in Haarlem te gaan. Verkoper Gerben Beerendonk nam werkelijk alle tijd, adviseerde ons waar nodig en wees ons op eventuele minpunten bij een bepaalde keuze; wij waren die zaterdagmiddag degenen die het pand "afsloten", zo lang duurde onze afspraak en dit was geen enkel punt. We moesten best lang wachten op de levering, maar ook dit werd van tevoren duidelijk aangegeven, dus kun je daar rekening mee houden. In de tussentijd werden wij netjes op de hoogte gehouden. Half februari kwam dan eindelijk onze nieuwe keuken. De twee monteurs van Keur/Arma Keukens, Jens en Jardi, hebben uitstekend werk verricht. Op dag 1 van de montage zijn ze langer door blijven werken om alles goed passend te maken, net zolang totdat ze tevreden waren. Jongens bedankt! Op dag 2 was de keuken klaar, we zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We moesten nog op 2 items wachten die werden nageleverd, inmiddels is gisteren de vaatwasser geleverd en komt de oven hopelijk binnenkort. Er waren wat kleine probleempjes bij de levering van de verschillende apparatuur, maar dit is meteen opgepakt en afgehandeld door Keur Keukens. Al met al, een bedrijf dat idd doet wat het beloofd, zijn afspraken nakomt en zeer kundig, vriendelijk en net werkend personeel heeft. We kunnen Keur Keukens allen maar aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door N. de Korte op donderdag 4 mrt 2021 21
Ervaring was geweldig omdat:
- er pro-actief en vooral creatief werd meegedacht (zie ook foto)
- er ruim de tijd wordt genomen, er eindeloos ruimte is voor vragen of aanpassingen
- er niet wordt onderhandeld over de prijs, er wordt een scherpe prijs gegarandeerd
- er op geen enkel moment druk werd uitgeoefend om te kopen, zoals bij veel andere keukenzaken wel het geval is ("als je nu niet beslist kan ik deze korting niet garanderen", verschrikkelijk)
- en last, but not least: ze doen wat ze beloven! afspraken worden netjes nagekomen, mogelijke problemen direct en netjes opgelost, monteurs plannen ruim tijd, overhaasten niets, denken mee en geven nuttige adviezen
FOTO VAN N. DE KORTE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marije van den Dorpel op donderdag 4 mrt 2021 21
We zijn bijzonder goed geholpen door de verkoper in de showroom. Ze nam alle tijd om onze wensen en ideeën door te nemen en ons passend advies te geven. Ze was helder in in wat we konden verwachten en ook de transparantie m.b.t. de kosten vonden we heel fijn. Ook over de installatie van de keuken en de service daarna zijn er erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd voor de klant”
Door Fam Jumelet op woensdag 3 mrt 2021 21
Er werd met ons meegedacht. Professioneel. Namen de tijd voor de klant. Ook bij wijzigingen altijd snel reactie. Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Duidelijk over de prijs. Geen kleine lettertjes. Je weet weet waar je aan toe bent. Tevens houden ze woord. Afspraak is zeker afspraak. Personeel staat echt voor je klaar. Ook toen de keuken geplaatst was hadden wij nog vragen over het juiste gebruik van de inductieplaat. Ook hier werden wij direct mee geholpen. Bij twijfel. Doen!
FOTO VAN FAM JUMELET
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Miranda de Goeijen op maandag 1 mrt 2021 21
Zonder afspraak liep ik bij deze winkel naar binnen, direct werd ik vriendelijk geholpen. Ik wist niet dat het zo makkelijk was om een keuken uit te kunnen zoeken. De service het meedenken, het was gewoon perfect. Met de tekening op zak naar huis, toch...toch zou ik dit nog wel zus willen, dat nog wel zo. Geen probleem het werd direct voor me geregeld. Na de koop te hebben afgerond werd ik van elke stap op de hoogte gehouden. Keurig werd er een afspraak met mij ingepland voor het inmeten, het afleveren. Eindelijk, eindelijk kan de keuken dan geplaatst worden, als een kind zo blij was ik. Alles was goed en duidelijk aangegeven, tekenen al weken tevoren in mijn bezit. Hoe makkelijk kan service verleent worden? Nou, bij Adee lijkt het alsof het niet meer dan vanzelfsprekend is! Super tevreden met hoe alles is verlopen!! Jammer dat ik voorlopig voorzien ben, anders zou ik zo weer mijn keuken hier kopen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk afgeleverd”
Door Familie Esveldt op maandag 1 mrt 2021 21
5 jaar geleden door ARMA onze keuken laten doen, dus met deze ervaring ook gekozen om Arma onze badkamer te laten leveren. De sloop van de oude badkamer en opbouw laten uitvoeren door A. Schoonhoven uit Kampen. Dit was bij de keuken een succes duo en nu weer fantastisch werk afgeleverd, ook het geadviseerde spanplafond door Arma is super mooi en strak. Het is genot om te douchen in deze badkamer. Arma en Anton Schoonhoven top weer.
FOTO VAN FAMILIE ESVELDT
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch ervaring”
Door Koelewijn op maandag 1 mrt 2021 21
Na wat nare typische ervaringen bij de concurrent toch besloten om wat verder te rijden naar Avanti. We konden snel terecht. Iedereen was enorm beleefd en vriendelijk. We waren oprecht verbaasd over het verschil met de concurrent qua verkoopstijl. Avanti is niet direct de goedkoopste, maar wij zijn zo enorm blij dat we de keuze voor hun gemaakt hebben. Alles is geweldig verlopen, van inmeten tot installeren tot service naderhand. De monteur gaf zelfs aan dat ze nog wel een keertje kunnen langsrijden voor een heel klein klusje als we het zelf niet aandurven. Dát is voor mij echt het verschil maken. Kortgezegd hebben wij een fantastische ervaring met Avanti uit Kesteren. Op een schaal van 1 tot 10 krijgen zij van ons een 15.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Alice Homann op zondag 28 feb 2021 21
We hebben voor de 2de keer een keuken bij Arma besteld in een jaar tijd, nadat er een prachtig nieuwbouwhuis op ons pad kwam. Erg fijn geholpen en vooral heel fijn dat ze eigen monteurs in dienst hebben, die ook echt de tijd nemen om alles netjes op te leveren. Dit keer had een deurtje een beschadiging, dit werd al gezien bij de montage en is door de service afdeling netjes vervangen. Ook als je deurtjes toch scheef gaan hangen, hoef je maar te bellen en ze komen nogmaals lang. Arma, bedankt voor wederom een mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Ton Mimpen op zaterdag 27 feb 2021 21
De informatie die wij tijdens het aankoopgesprek hebben gekregen heeft ons goed geholpen om de juiste keuzes te maken zodat we binnen ons budget zijn gebleven.
De afspraken over het plaatsen van de keuken en de betalingen zijn netjes nagekomen. De monteur heeft in overleg met ons nog een aantal mooie aanpassingen aangebracht waar we zeer tevreden over zijn. Jammer is dat er door de fabrikant één verkeerd frontje is geleverd. Maar dat is Pelma keukens niet aan te rekenen.
FOTO VAN TON MIMPEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg klantvriendelijk”
Door PJ van grevengoed op donderdag 25 feb 2021 21
prima op maat gemaakte keuken geweldige service ,erg klantvriendelijk in Kesteren
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes verzorgd”
Door Nancy Hagers op zondag 21 feb 2021 21
Hele fijne ervaring van showroom tot het eindresultaat. Klantgericht, meedenkend, alles tot in de puntjes verzorgd. Kwaliteit keuken en ook heel kundig gemonteerd.
FOTO VAN NANCY HAGERS
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door H. Van Gastel op zaterdag 20 feb 2021 21
Eerlijk en goede prijs en advies. Afspraken worden ook goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantgericht”
Door Familie van Oers uit Roosendaal op donderdag 18 feb 2021 21
Van informatief gesprek tot oplevering zijn we meer dan tevreden over de deskundigheid, professionaliteit, service en bovenal klantgerichtheid van Ardi voor de aanschaf van onze keuken.
FOTO VAN FAMILIE VAN OERS UIT ROOSENDAAL
Reactie of foto toevoegen
“Alles uitstekend”
Door Chrs op donderdag 18 feb 2021 21
Goed advies. Perfecte aflevering en montage. Alles uitstekend,
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Fam. Sharrott op woensdag 17 feb 2021 21
Arma Sanitair is een fijn bedrijf om een ingrijpende klus zoals een badkamerrenovatie aan toe te vertrouwen. Men komt elke dag op tijd en ruimt elke dag keurig op, tot aan de auto's toe. Communicatie voor, tijdens en na de werkzaamheden, en ook after-sales, is c.q. zijn zeer goed. Als opdrachtgever ben je (in ons geval drie) weken lang (en ook nog in corona-tijd) overgeleverd aan de monteurs die over de vloer komen. Wij hadden het niet beter kunnen treffen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding bij het keuzeproces”
Door K. Dekker op dinsdag 16 feb 2021 21
We zijn heel goed begeleid in het keuzeproces. De medewerkers hebben alle tijd genomen om ervoor te zorgen dat we de juiste keuze konden maken. Alle mogelijkheden zijn daarin meegenomen en het was steeds mogelijk om onze wensen aan te passen. Uiteindelijk hebben we samen met hen een hele mooie keuken samengesteld, waarbij er optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte. Er is heel actief met ons meegedacht. We voelden ons op geen enkel moment onder druk gezet; ze stonden steeds klaar om onze vragen geduldig te beantwoorden. Ook de communicatie vanuit hen is naar tevredenheid verlopen. En de plaatsing is gedaan door vakmensen, die flexibel en creatief hebben gewerkt. We zijn uitermate tevreden over het proces en resultaat en zijn superblij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN K. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Familie Buijs op maandag 15 feb 2021 21
Wij hebben vorig jaar onze badkamer bij Arma keukens besteld. Zijn toen heel fijn geholpen door GertJan. Hij dacht met ons mee en keek goed naar onze wensen. Ook kwam hij met een aanpassing in onze badkamer die wij zelf niet hadden bedacht maar waarvan we ook niet wisten dat het kon. We keken echt uit naar de laatste week van januari waar ze zouden beginnen met onze badkamer. Het heeft bijna 3 weken geduurd maar dat was het wachten meer dan waard. 2 fijne en hardwerkende monteurs Henk en Michiel(zzp) die echt heel netjes werkten. Ze overlegde met ons waar nodig. Zoals hoe groot we de nis in ons muurtje wilde hebben, aan welke kant de handdouche in het bad moest hangen, waar de toiletborstel moest komen. Ook adviseerde ze ons een andere voeg op de vloer dan wat er was voorgeschreven. Het was heel fijn dat ze dit met ons hebben besproken. En het eindresultaat mag er zijn! Het ziet er werkelijk prachtig uit. Heel erg bedankt voor onze prachtige badkamer, als we ooit de keuken nog gaan doen weten we bij wie we moeten zijn.
FOTO VAN FAMILIE BUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Goed gekeken naar je wensen”
Door Familie Brouwer op maandag 15 feb 2021 21
Ze houden goed rekening met je wensen en mogelijkheden. Ze houden rekening met de werkhoogte dat die past bij de kopers. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Het afwerkingsniveau is hoog. De monteur is ook creatief in oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annie op maandag 15 feb 2021 21
In 2016 een keuken bij Arma gekocht. Na die ervaring was het logisch dat we voor de badkamer en toilet weer bij Arma uitkwamen. Ook nu werden we niet teleurgesteld. De service is uitstekend! Arma denkt alleen maar in oplossingen en nooit in problemen.

Aanvulling ontvangen 15 februari 2021: Onze badkamer en toilet is van week 3 t/m week 6 geplaatst. We zijn zeer tevreden over de montage!
Reactie of foto toevoegen
“Kundig geplaatst conform wens en afspraak”
Door Johan op maandag 15 feb 2021 21
Keuken is kundig geplaatst conform wens en afspraak; communicatie verliep prettig. Alleen wachttijden zijn lang; ze zijn te populair.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Verweij op zondag 14 feb 2021 21
Zeer naar onze tevredenheid heeft Arma onze badkamer en toilet vernieuwd. Met veel geduld en flexibiliteit werden we geholpen bij het wijzigen van de indeling en het kiezen van de materialen, het sanitair en het meubilair. De installatie verliep netjes en werd zeer vakkundig uitgevoerd. Arma bevelen we zeker aan en de kans is groot dat onze nieuwe keuken ook door Arma geleverd gaat worden.
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffende trap is toch mogelijk”
Door Rob Bakker op zaterdag 13 feb 2021 21
Dit is inmiddels de tweede keuken die wij bij Arma in Nunspeet hebben gekocht en hebben laten installeren. Ons vorige huis in Almere hebben wij in april 2017 een nieuwe keuken laten installeren. Omdat wij dit huis in Augustus 2020 heel goed hebben verkocht mede door de schitterende keuken die hier was geplaatst kochten wij een heel mooie 2 onder 1 kap woning in Noord-Holland. Helaas was hier een keuken die totaal niet onze smaak was geïnstalleerd. Daarom gingen wij op afspraak medio september opnieuw naar Arma in Nunspeet om een nieuwe keuken te bestellen. Daar werden wij geadviseerd door Rob Vlijm die een keuken samenstelde mede op de keuken die in Almere destijds was geplaatst. Afgelopen maandag werd de keuken geleverd door Arma en voorlopig in de garage opgeslagen. Donderdag j.l was de grote dag dat keukenmonteur Jos samen met Geert begonnen met installeren. Vrijdag j.l kwam Jos alleen om de laatste finishing-touch te leggen echter het werd toch laat. Jos heeft in samenspraak met ons op sommige details heel erg z,n best gedaan met als eindresultaat een schitterende keuken vooral in de sublieme afwerking. Het gaat te ver om alle details te benoemen maar in het algemeen niets was hem teveel b.v de kast waar de afzuiger ingebouwd werd is zodanig door hem afgewerkt dat hierdoor veel nuttige ruimte overbleef voor kruidenpotjes etc e.a op wens van mijn vrouw. In het aanrechtkastje maakte Jos een extra bergplank door de afvoeren en syfons zo dicht als mogelijk was tegen de achterwand te monteren en e.a aan te passen. Inmiddels werd het steeds later en later toen Jos om 19.15 pas vertrok en ons heel erg tevreden achterliet. Deze keukenmonteur samen met Geert is een kroonjuweel van Arma ? Geduldig , luisterend naar klantwensen , vriendelijk , correct en heel heel erg precies in zijn afwerking. Voordat de monteurs begonnen werd onze nieuwe eiken vloer volledig afgedekt en na afloop van de installatie werd alles opgeruimd , verpakking en aangeveegd opgeleverd aan ons. Dit is onze tweede ervaring met Arma en iedere keer overtreffen zij zich in service, klantvriendelijkheid, kwaliteit. Arma wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.

Eerdere ervaring 15 september 2017: In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
FOTO VAN ROB BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Florissen Dienstverlening op dinsdag 9 feb 2021 21
Voor onze bedrijfshal waren wij op zoek naar een mooie, functionele en betaalbare keuken. Bij Avanti Keukens werden wij enthousiast ontvangen en goed verzorgd.
Er werd goed geïnformeerd naar onze wensen en hiermee is een mooi ontwerp gemaakt. Vol vertrouwen hebben wij onze handtekening gezet. De monteurs hebben de keuken heel netjes en vakkundig gemonteerd. De keuken is nu meer dan een jaar in gebruik en wij zijn nog steeds super blij met het r esultaat! Wij bevelen Avanti Keukens zeker aan! Super bedrijf met vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken met bar”
Door Harrie op dinsdag 9 feb 2021 21
Wij hebben een hoekkeuken gekocht met bar bij Artic Utrecht en zijn zeer tevreden. Het concept van werkelijke, on-onderhandelbare prijzen beviel ons prima want je weet exact waar je aan toe bent onder aan de streep. Verkoper Levi heeft alle tijd voor ons genomen en snapte goed wat we als klant wilden. De combinatie van de juiste technische kennis met veel creativiteit zie je niet bij veel verkopers. Ook het plaatsen en nazorg zijn prima voor elkaar.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ria van der Sluis op maandag 8 feb 2021 21
De keuken is goed geleverd wat niet goed was is na monteur bezoek opgelost. Verder goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met resultaat”
Door Immanuelkerk, van Egmondstraat Haarlem op zaterdag 6 feb 2021 21
Voor ons beperkte budget zijn we uitstekend geadviseerd door Joanne Grisnich. Het was niet eenvoudig om zowel een mooie "kook keuken " als een dranken bar in te richten. Met elkaar zijn we er fantastisch uitgekomen. Ook de installateurs hebben hun werk zeer goed gedaan. We zijn héél blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Bert en Ina van Beekhuizen op zaterdag 6 feb 2021 21
Wij zijn zeer positief over de plaatsing van de keuken. De service was uitstekend. Er zat een klein verschil in afmeting. Dit hebben ze netjes opgelost door de keuken aan te passen. Dit is voor ons de tweede keuken die arma bij ons geplaatst heeft, in de 20 jaar dat we hier wonen. Het is precies zoals we het in ons hoofd hadden en gaan hier weer jaren plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze nieuwe keuken”
Door Door Hendriksen op vrijdag 5 feb 2021 21
Wij dachten: zo veel goede reviews, dan moet er wel iets goed gaan bij Keur Keukens. En dat klopte. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Grote complimenten voor onze adviseur Jochem die met veel geduld met ons meedacht. Geen moment voelde we ons verplicht om de keuken te kopen en juist daarom hebben we het gedaan. Ook veel bewondering voor de monteurs Eef en Rene. Zij werkten zo netjes, dat hebben we in onze hele verbouwing niet bij andere werklui gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Jessica van Gastel op donderdag 4 feb 2021 21
Wij hebben, op aanraden van onze (schoon)ouders en (schoon)zus voor een keuken naar Pelma Keukens in Goes gegaan. Voor ons niet echt in de buurt, wij koken uit Breda, maar na wat onprettige bezoeken aan andere keukenleveranciers wilden wij het wel een kans geven. En het was helemaal naar verwachting. We werden echt super onthaald, door de gastvrouw met allerlei lekkernijen en door Sandra die ons geholpen heeft met het ontwerp van de keuken. Eindelijk een zaak waar men eerlijk was en niet met prijzen gegooid en onderhandeld werd. Ondanks dat de vaatwasser niet op tijd binnen was, werd daar heel netjes over gecommuniceerd, net als over de rest. Niet alles kan 100% gaan, maar het is dan belangrijk hoe je dit naar klanten communiceert. We zijn gebeld, gemaild en hebben zelfs een kaartje na afloop gekregen. We zijn supertevreden!
FOTO VAN JESSICA VAN GASTEL
Reactie of foto toevoegen
“Mooie & heerlijke keuken”
Door Kees Buth op woensdag 3 feb 2021 21
Onze keuken hadden we geïnstalleerd bij de verhuizing in 2001. Na al die jaren begon hij echter wat kleine mankementen te vertonen, zoals een carrouselkast die niet meer lekker liep. En we hadden destijds gekozen voor een gaskookplaat, terwijl nu inductie wel heel populair is. Dus zijn we gaan kijken naar een andere keuken. Alleen het blad (4cm vol graniet) wilden we graag houden. Was ook nog geen krasje op te zien! Keukens genoeg, en 'natuurlijk willen we de oude keuken verwijderen. Maar ja, dat blad is wel uw risico en de kans op breken is gewoon groot.' Dat verhaal kwamen we tegen bij diverse leveranciers (ook de traditioneel 'grote' merken). Dezelfde vraag voorgelegd bij Avanti Keukens in Kesteren. Reactie: 'geen probleem. En als het blad onverhoopt breekt, is dat ons risico, niet uw risico.' Maar toen moest de prijs nog komen. Zou daar dan extra garantie in zitten? Nee. De prijs kwam overeen met die van de andere bedrijven. Dus we gingen weg met een heel positief gevoel. In de auto waren we het er al over eens: het wordt een keuken van Avanti Keukens! Voor de installatie werd nacalculatie aangeboden omdat dit niet direct een standaard klus is. Logisch, dus de opdracht gegeven. Toen kwam de installatie. VEEL spullen in de bus die door het weer wat vertraagd was. De zeer aimabele medewerkers begonnen uiteraard met het slopen van de oude keuken. In overleg hadden we besloten een deel van het blad niet te hergebruiken, omdat je dan met maatwerk inductieplaten te maken krijgt (die de prijs opjagen). Dus deel van het blad is afgevoerd. Het bleek ook dat de waterafvoer minder netjes was aangelegd dan Anton (hoofdmonteur) zou hebben gedaan. Dus die heeft hij meteen maar wat verplaatst ('netjes gemaakt' in zijn termen). Aan het einde van de dag stond één poot van de U-opstelling. En hoe! Het spoelkastje was altijd een rommelhokje voor o.a. de afvalbak en wat bakjes met schoonmaakmiddelen. Nu was het een volwaardige kast met plank en zie je bijna geen leidingen meer! De volgende dag was vooral de opbouw van de overige twee zijden. Dat ging eigenlijk behoorlijk snel, maar vooral erg netjes, secuur en gedegen! De laatste dag waren er drie monteurs, en ze waren ook wat vroeger klaar. Toen we vroegen of Anton nog een instructie zou geven voor de nieuwe kookplaat was de reactie 'desnoods bak ik hamburgers'. Dus we hebben snel hamburgers gehaald en de lunch wat verlaat om Anton de tijd te geven om de kookplaat te installeren en hamburgers te bakken. Lekker! Aan het einde van de dag nam Anton nog even de uren door. Daarbij gaf hij zelf al aan dat ze door het weer wat later waren en door de hamburgers wel erg lang gelunched hadden. Het aantal bestede uren viel (mede daardoor) zelfs lager uit dan de schatting! Na een paar weken kijken we nog steeds verliefd rond in de keuken. Wat een mooie & heerlijke keuken, wat een fijne mensen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Martine Vorsteveld op maandag 1 feb 2021 21
Zeer mooie keuken geleverd gekregen. De hulp van William was super. Hij hielp ons rustig en luisterde naar onze wensen. De levering en montage ging super. Er waren na de montage wel wat puntjes waardoor ze terug moesten komen. Maar de communicatie en monteur die daarna kwamen hebben ons uitstekend geholpen. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken! Artic keukens is zeker een aanrader.
FOTO VAN MARTINE VORSTEVELD
Reactie of foto toevoegen
“Scherp oog voor detail”
Door Richard oude Egbrink op maandag 1 feb 2021 21
Wij hebben in maart 2020 een keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. Deze keuken is afgelopen week geplaatst. Reden dat dit zo lang heeft geduurd ligt niet aan Adee maar had allerlei andere oorzaken. Laat ik het zo zeggen, wij zijn niet de meest makkelijke klant geweest voor Adee. De wijze waarop Adee ons heeft geadviseerd en heeft geholpen bij al onze verzoeken is top! Er was niets dat niet mogelijk was. Adee heeft ons de gehele tijd het gevoel gegeven dat wij ons geen zorgen hoefde te maken. Ik denk dat dat Adee ook meteen het best typeert. Je wordt als klant ontzorgd. Van ontwerp tot uitvoering heeft Adee een scherp oog voor detail. De leverantie en plaatsing ging geheel volgens afspraak en het eindresultaat ziet er fantastisch uit! wij zijn er heel blij mee en zullen Adee dan ook zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Jean- Pierre Nieuwenhuis op vrijdag 29 jan 2021 21
Zijn super blij met de keuken alles was top geregeld. Keuken is ook zeer netjes geplaatst en een super na service.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen bij het plaatsen”
Door Hans en Anita Knoope op vrijdag 29 jan 2021 21
We waren vast overtuigd; onze nieuwe keuken moet weer bij Ardi vandaan komen. Maar om heel eerlijk te zijn is het dit keer tegengevallen. In de showroom verliep alles vlekkeloos. Ontzettend vriendelijk en goed geregeld. Bij het plaatsen van de keuken is er nogal wat mis gegaan, vooral slordige montage. Dit is later wel rechtgezet door iemand van het serviceteam. Ook was er geen blad besteld en ook geen spatblad. Inmiddels zijn we 8 weken verder en de keuken is nog niet geheel af. Ik blijf geloven dat de keuken een plaatje word maar we moeten lang geduld hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Ardi Keukens een aanrader”
Door Ph. ‘s Gravemade op vrijdag 29 jan 2021 21
We hebben naar alle tevredenheid een keuken gekocht bij Ardi en laten plaatsen. Waarderen de uitleg en mogelijkheden, de vriendelijke en netjes werkende monteurs zijn een visite plaatje. Nog even dit is ook het vermelden waard; keuken netjes afgewerkt degelijk materiaal, matjes in lade, rooster in spoelkast etc. Met onze ervaring, Ardi Keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door De Jonge op vrijdag 29 jan 2021 21
Vorige week is de keuken geplaatst. We zijn erg tevreden. Alles duidelijk en goed uitgelegd. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door John op woensdag 27 jan 2021 21
In de zomer van 2020 een keuken uitgezocht bij Keur Keukens. We zijn op een fijne manier geholpen door Joanne. Er werd ruim de tijd genomen voor alle wensen en ideeën. We hebben zelf het voorbereidende werk laten doen, zoals omleggen van leidingen, timmer- en stucwerk. Advies konden we eenvoudig opvragen bij de technische service van DB-keukens. De keuken is in week 1 van 2021 geplaatst. Helaas was de oven nog niet op voorraad. Er zaten 3 kleine productiefouten in de paneelranden van laden en 1 deurtje. Dit is geconstateerd door de installateur. In week 4 is dit verholpen en is tegelijk de oven geleverd. De keuken is nu helemaal bedrijfsklaar. Onze neef Bart heeft nog een fraaie eiken wandplank met verlichting gemaakt en geplaatst en een planchet. het is nu af! We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN JOHN
Reactie of foto toevoegen
“Gedeeltelijke verbouwing van de keuken”
Door Rachel en Koen op woensdag 27 jan 2021 21
Wij zijn naar Pelma gegaan omdat we een gedeeltelijke verbouwing van onze keuken wilden. Er werd veel tijd voor ons genomen en goede adviezen gegeven. De levering was ook prima geregeld. De koelkast is vanwege corona verlaat maar hier is goed over gecommuniceerd en als wij geen eigen koelkast meer zouden hebben werd er een leenkoelkast aangeboden.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld maar uiteindelijk goed opgelost”
Door Merts op zondag 24 jan 2021 21
Afgelopen najaar hebben wij onze keuken laten plaatsen door Keur Keukens in Haarlem mede door de vele positieve reviews van deze website. Verkooptraject was positief bevallen op een aantal punten na. Wat ons niet gemeld was bij de verkoop was dat Keur Keukens blijkbaar geen plinten levert langer dan 280cm. Hierdoor krijg je dus een lelijke naad midden in de plint. Tevens is er een lelijke sparing uit de plint gezaagd om het deurtje van de vaatwasser open te laten gaan. Ook dit is ons niet gemeld. Bij een dergelijke keuken voor een behoorlijk bedrag had ik toch anders verwacht. Helaas bleek bij het plaatsen van de keuken dat het filter voor de afzuigkap niet was meegeleverd. In eerste instantie geen probleem totdat het wel heel erg lang stil bleef. Na een aantal telefoontjes vanuit onze kant bleek dat pas na ruim een maand het filter geleverd en geïnstalleerd kon worden (dat betekende dus een maand lang geen gebruik van de afzuigkap kunnen maken). Daarnaast was het hoekstuk van onze plint beschadigd wat wij direct gemeld hadden na oplevering. Tot op heden (ruim 2 maanden later) hebben wij nog steeds geen vervangend hoekstuk ontvangen. Bij het monteren van de kookplaat is gebleken dat de (door de fabrikant meegeleverde) montage beugels niet gebruikt worden en zijn weggegooid. De kookplaat wordt gewoon los op het aanrecht gelegd waardoor het volledige gewicht van de kookplaat aan het glazen paneel van de kookplaat hangt. Dit lijkt mij toch niet de bedoeling en is zeker niet conform de montagevoorschriften. Houdt er tevens rekening mee dat wanneer je service nodig hebt je te maken krijgt met zeer lange wachttijden. Kortom tot en met de verkoop van de keuken positief, daarna een behoorlijk slechte ervaring als gevolg door slechte service en lange wachttijden waarbij er zeer weinig gedaan wordt om een goede oplossing te bieden en om de klant tevreden te stellen. Gezien de vele positieve reviews zijn wij blijkbaar een uitzondering geweest, waardoor het alleen maar teleurstellender is dat er dan alsnog geen goede service en oplossingen zijn geboden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe wc ruimte”
Door Jan A. van der Wulp op zondag 24 jan 2021 21
Er wordt kwaliteit geleverd. Bij installatie regelmatig overleg en niet te beroerd voor aanpassingen waar nodig.
FOTO VAN JAN A. VAN DER WULP
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Wilma Koppelaar op zondag 24 jan 2021 21
Al bij het eerste contact in de showroom een goed gevoel. We zijn goed geadviseerd. Het plaatsen verliep soepel en er werd netjes gewerkt. Op een kleine schade na, die zonder morren opgelost werd, genieten wij nu van onze prachtige keuken.
FOTO VAN WILMA KOPPELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Keuken besteld en geleverd”
Door Max op vrijdag 22 jan 2021 21
Betrouwbare keukenleverancier. Goede prijskwaliteit, zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.