Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Keukens met ‘n 9+”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB Keukens zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB Keukens ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB Keukens is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zeven vestigingen:
• Ardi Keukens (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2228 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1897 ervaringen
4 sterren244 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster8 ervaringen
“In alle opzichten tevreden”
Door Ton en Willeke Bouwmeester op zaterdag 16 nov 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Hele goede adviezen gekregen bij het uitzoeken en de prijsafspraken waren duidelijk. Latere aanpassingen van onze kant waren geen enkel probleem. Afspraken zijn goed nagekomen en de montage was perfect. ook daarbij nog goede adviezen gekregen. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie ten hove op zaterdag 16 nov 2019 '19
Keuken gekocht bij Adee , goed geholpen met het uitzoeken , en keurig geplaatst door hun vakmannen. Is de moeite waard om er een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAMILIE TEN HOVE
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Schellingerhout op vrijdag 15 nov 2019 '19
Wij hebben bij Avanti een keuken aangeschaft. Wij hebben de samenwerking met Avanti personeel als zeer prettig ervaren. Verder is de keuken zeer netjes geplaatst door Dhr. Jan van Bruchem zzp'er werkt samen met Avanti. Bedankt allemaal voor deze goede en prettige ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Familie Albers, Nijmegen op vrijdag 15 nov 2019 '19
In een woord fantastisch. Goed geholpen, deskundige voorlichting, de inmeting zeer nauwkeurig. De plaatsing geheel volgens plan. En geweldig voorwerk van de fa van Engelenburg.
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden dat ik zelf een review wil schrijven”
Door Sander op vrijdag 15 nov 2019 '19
In mei 2019 hebben wij bij Adee Keukens in Rijssen een keuken gekocht (geplaatst eind augustus 2019). Ik ben hier terecht gekomen op basis van de goede reviews hier op de site, omdat ik zelf ook zo tevreden ben wil ik ook graag een review achterlaten. Tijdens de aankoop werd door Dirk-Jan van Adee goed de tijd genomen voor ons om alles langs te lopen en zorgvuldig uit te tekenen. Ook werd er goed rekening gehouden met ons budget en deed hij eerlijke suggesties om voor sommige apparaten een luxer model te nemen, maar voor sommigen ook juist niet. Zelf vind ik het ook erg prettig dat de prijs die je krijgt ook gewoon de prijs is die je betaald. Geen 'onderhandelingen' en kortingen die toch al in de prijs zaten. Gezien je een uitgesplitste offerte krijgt kun je gemakkelijk de prijzen van apparaten met online prijzen vergelijken. Voor de keukenkastjes e.d. kun je dit gemakkelijk vergelijken door zelf een keuken te 'bouwen' in een online keukenplanner (bijvoorbeeld die van een welbekende Zweedse meubelgigant). Dit alles was voor mij de bevestiging dat de prijzen ook écht eerlijk zijn.
Geheel volgens afspraak werd de keuken geleverd en geplaatst. Alle apparaten zijn netjes aangesloten, inclusief een bestaande close-in boiler die ik hergebruikte. De eigen monteurs werken ook erg netjes en secuur! Voor mijn gevoel toch een voordeel van eigen monteurs. Daarbij kwam dat er een 'latje' voor boven de oven verkeerd geleverd was door de fabrikant en dat er krassen zaten op de deur van de koelkast. De monteurs kwamen hier uit zichzelf mee en hebben hier zelf foto's van gemaakt en gelijk kosteloos nieuwe besteld. Inmiddels zijn de deur en het 'latje' netjes kosteloos vervangen. Wij hebben ook echt geen enkel punt waar we niet tevreden over zijn, iedereen in mijn omgeving die op zoek ik naar een keuken raad ik Adee dan ook aan.
FOTO VAN SANDER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Sebastian op woensdag 13 nov 2019 '19
Vorig jaar een keuken uitgezocht en deze is laatst geplaatst. Vanaf het eerste moment werden we goed begeleid en werd geluisterd naar onze wensen, hierbij kregen wij een passend advies. Waar veel bedrijven de communicatie laten afweten vind ik dit hier juist het sterkste punt. Korte lijnen, snelle reacties en altijd klantgericht. Ik zal pelma keukens zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Complete hoekkeuken”
Door Marcel temmink op woensdag 13 nov 2019 '19
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen goede service en zeer goed geholpen

Aanvulling ontvangen 13 november 2019: We hebben een complete hoekkeuken gekocht hij is inmiddels geplaatst super jongens montage is perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Familie Crince op woensdag 13 nov 2019 '19
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht. Bijzonder prettig geholpen (goed naar onze wensen geluisterd) en vakkundig geadviseerd. Ook het plaatsen van de keuken is perfect verlopen. Op eventuele vragen en/of opmerkingen wordt snel en correct gereageerd. Echt een prima adres voor de aanschaf van een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Geert op dinsdag 12 nov 2019 '19
Wij raden iedereen Keur Keukens aan! We hadden een aantal keukenzaken op het oog en bezochten Keur als eerste. We werden heel vriendelijk ontvangen, kregen een rondleiding en een toelichting op de werkwijze. Er werd ons gemeld dat er over een paar weken een actieweek zou zijn, met interessante kortingen. Wat ons zeer aansprak was de vaste prijs (geen onderhandelingen) en een gespecificeerde en vrijblijvende offerte. We maakten een afspraak tijdens de actieweek. Daar nam Jochem uitgebreid de tijd voor onze wensen, luisterde goed naar wat wij wilden en kwam met goede en creatieve suggesties. Wij dachten dat we met het ontwerp dat wij wilden hebben niet bij Keur terecht konden, maar dat bleek onjuist: het ontwerp wat Jochem voor ons maakte was precies wat we zochten. De andere keukenzaken hebben we dan ook niet meer bezocht. Onze verbouwing liep uit, waardoor de levering ook uitgesteld moest worden. Dat was geen enkel probleem. We zijn ook zeer tevreden over de door Keur aanbevolen monteur Fred Buné, hij en zijn collega hebben de keuken perfect geplaatst.
FOTO VAN GEERT
Keuken in kerkruimte
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Fam. Kubsch op dinsdag 12 nov 2019 '19
We hebben een prachtige industriële keuken gekocht bij Adee keukens. We hadden geen ervaring met dit bedrijf maar de goede recensies deden ons besluite om een langs te gaan in Rijssen. We kunnen alleen maar zeggen dat we prima geholpen zijn met het uitzoeken en de keuze voor Adee was snel gemaakt. De keuken is na volle tevredenheid geplaatst. Op wat kleine punten na, maar die zijn inmiddels prima opgelost. We genieten nog dagelijks van onze mooi keuken.
FOTO VAN FAM. KUBSCH
Industriële keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door L. Tros op maandag 11 nov 2019 '19
We hebben een mooie keuken gekocht voor ons vakantiehuis. Top geholpen in Kesteren; geen type "snelle verkopers". Alles rustig uitgezocht en samen gesteld. Ook de monteur was een echte vakman. Ondanks de niet volledig haakse muren wist hij het blad er recht in te krijgen. Zonder gemopper! Een aanrader!
FOTO VAN L. TROS
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geinstalleerde keuken”
Door Ingrid Koedijk op zondag 10 nov 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee. Naast kwaliteit staat service niet alleen hoog in hun motto maar belangrijker ook in hun daden. Van alle bwdrijven die betrokken zijn bij de bouw van onze woning staat Adee hoog (zoniet hoogste) op de lijst van kwalitatief beste leveranciers
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door Martijn Kamerman op vrijdag 8 nov 2019 '19
Omdat ondertussen de hele familie hun keuken heeft aangeschaft bij Omdat ondertussen de hele familie hun keuken heeft aangeschaft bij Adee konden wij niet achterblijven. Het eerste oriënterende met Jan Willem was erg prettig, ondanks dat we zonder afspraak kwamen binnen vallen werden we toch vlot geholpen. Nadat we thuis alle plannen voor de gehele verbouwing klaar hadden hebben we nu met afspraak een tekening en offerte laten maken. Dat we besloten elders het werkblad en de afzuigkap aan te schaffen was geen enkel probleem. Montage van de keuken verliep probleemloos en vlot, onze complimenten voor de vakkundige monteur met oog voor detail. Wij kunnen Adee van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Henk Jager op vrijdag 8 nov 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht. Alles volgens afspraak gemonteerd. Het ziet er geweldig uit, zeer blij mee. Geweldige service
FOTO VAN HENK JAGER
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Inge Lise Bulsink-Wibbelink op vrijdag 8 nov 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn erg goed geholpen tijdens onze aankoop, deskundig advies en een zeer gastvrij. Wat ik als erg positief heb ervaren was de communicatie. Als wij vragen hadden kregen wij hier erg snel reactie op. Ook het plaatsen van de keuken is foutloos en strak geplaatst. Tevreden klant dus!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door G. Dorgelo op vrijdag 8 nov 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf. Echt prima service gehad, zowel tijdens het kopen als tijdens de inbouw van de keuken . Ze doen wat ze beloven. Vakmensen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen als u een keuken wil kopen
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Erik ter Harmsel op vrijdag 8 nov 2019 '19
2 keukens gekocht voor ons nieuwe bedrijfspand

Aanvulling ontvangen 11 november 2019: Is al een tijdje geleden gemonteerd en het is ons goed bevallen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Raymond op vrijdag 8 nov 2019 '19
Ik heb een keuken en wanden kast gekocht. De service was prima en alles zeer goed geïnstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door T. van der Hoek op vrijdag 8 nov 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht. Zijn zeer goed geadviseerd. De keuken is geplaatst door zeer betrokken medewerkers met liefde voor het vak. Er is gedegen vak- en maatwerk geleverd. Wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Henk Velthuyzen op woensdag 6 nov 2019 '19
Geweldige service gehad, keurige afwerking van onze nieuwe keuken/badkamer.
Zal zeker aanraden bij aankoop keuken/Badkamer om eens te gaan kijken bij Arma keukens in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Fam. Verhulst op woensdag 6 nov 2019 '19
Tijdens ons eerste bezoek aan Pelma Keukens zijn we heel goed geholpen door Marco Wisse! Vakkundig en goed luisterend naar onze wensen hebben we toen onze nieuwe keuken samen samengesteld. Ook het latere mailcontact met vragen e.d. verliep heel fijn. De plaatsing verliep prima, de keuken werd schoon en opgeruimd achtergelaten! En het resultaat is heel mooi! We zijn er superblij mee en raden Pelma Keukens zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect gegaan”
Door Frans op woensdag 6 nov 2019 '19
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. De adviezen van de adviseur waren helpvol en nuttig, zeker omdat wij zochten naar een nieuwe indeling van de keuken. De daarop volgende communicatie verliep prettig en snel, en afspraken werden nagekomen. De levering en de plaatsing van de keuken is naar volle tevredenheid gegaan. Na twee dagen werken, is de keuken perfect afgeleverd. Men heeft netjes en schoon gewerkt en de communicatie met de twee medewerkers, was ook hier zeer prettig. Conform afspraak komt men binnen twee weken na de levering een dimmer van de verlichting vervangen. Verder alles perfect en een aanrader. Blij dat wij in Nunspeet zijn gaan kijken!
FOTO VAN FRANS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer bij deze keukengroep gekocht”
Door H. Chantrel op dinsdag 5 nov 2019 '19
Wij hebben voor de tweede keer een nieuwe keuken gekocht bij de Ardi groep. En wederom zijn wij zeer goed geholpen, geadviseerd en zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De keuken bevalt inmiddels uitstekend en zijn er heel erg blij mee. De eerste keer dat we een keuken kochten bij Ardi waren we al erg blij met de service en het resultaat daarom zijn we voor een nieuwe keuken in ons nieuwe huis weer naar Ardi gegaan door de goede ervaring van de eerste keer.
FOTO VAN H. CHANTREL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Peyer en Marja Geldof op dinsdag 5 nov 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. We kunnen niet anders zeggen dan dat we prima geholpen zijn. Zowel de voorlichting, de hulp bij de keuze van de keuken en de plaatsing ervan. Super! Wij raden Pelma keukens dus ook zeer aan bij iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Wilmar Aarnoudse op zondag 3 nov 2019 '19
Begin 2019 een keuken laten plaatsen door Ardi keukens en sanitair. Van het begin tot het eind van het verkoopproces alles in een ontspanne en gezellige sfeer uit kunne zoeken. Daar waar nodig wordt je geadviseerd. Wanneer de krabbel is gezet begint de service pas echt. Tekeningen, leidingschemas, inmeten... alles verloopt op een vlotte maar zorgeloze manier. En uiteindelijk... past alles perfect. Zelf standbouw gemaakt. Ardi de kasten laten plaatsen. Pasten tot op de centimeter nauwkeurig. En nu. Een half jaar later realiseer ik me nog steeds wat een dijk van een keuken er in mn huis staat. Ardi... bedankt!
FOTO VAN WILMAR AARNOUDSE
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met service na 16 jaar”
Door Hans Castel op donderdag 31 okt 2019 '19
Wij hebben al 16 jaar tot volle tevredenheid een heel mooie keuken. De apothekerskast liep een beetje uit het lood. Zelf geprobeerd om hem goed af te stellen maar dat lukte niet. Pelma is gekomen en heeft de kast tot onze tevredenheid weer goed afgesteld. We zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Residentic keuken”
Door M. Leijnse op woensdag 30 okt 2019 '19
We hebben een Residentic keuken bij Pelma Keukens gekocht. Wij zijn heel tevreden en zijn erg goed geholpen met uitkiezen van een keuken. We zijn blij met het eindresultaat.
FOTO VAN M. LEIJNSE
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor alles”
Door Martijn Hendrix op dinsdag 29 okt 2019 '19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht. Wij kunnen maar 1 dingen zeggen, van het kopen van de keuken tot aan het plaatsen helemaal top. Een bedrijf die met passie een keuken verkoopt en plaatst. De monteurs die de keuken hebben geplaatst, dat zijn echte vakmannen. Ardi keukens dank voor alles.
FOTO VAN MARTIJN HENDRIX
Landelijke keukens
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuze voor Keur”
Door Peter & Sascha op dinsdag 29 okt 2019 '19
In april een keuken samengesteld met Jordie van Keur Keukens. De manier van "verkopen" hebben wij als enorm prettig ervaren. Er werd met ons mee gedacht om de keuken het beste vorm te geven binnen de ruimte die wij beschikbaar hadden. Vooraf hadden wij een budget samengesteld, deze hebben we ook in het begin van het proces gedeeld. Het uiteindelijke bedrag wat de keuken (Inc montage etc) ging kosten bleef hier binnen, terwijl wij juist het idee hadden dat het er redelijk boven zou uitkomen. Dit viel ons dus enorm mee! Tijdens de periode na het samenstellen van de keuken tot het plaatsen van de keuken hebben we regelmatig (prettig) contact gehad, waarin nog een aantal aanpassingen gedaan werden. Vervolgens was het twee weken geleden zo ver, het plaatsen van de keuken ging gebeuren! In een dag hebben de monteurs de keuken geplaatst, wat op een fijne manier ging. Wederom werd met ons mee gedacht, een aantal aanpassingen ten opzichte van de schets werden ter plaatse uitgevoerd, waardoor onze keuken nog beter op onze wensen afgestemd werd. Na het plaatsen van de keuken bleken we toch nog een extra plank te willen in een kastje en bleek de kitrand wat scheurtjes te vertonen. Ook dit pakt Jordie direct op en wordt snel (over 2 weken al) gefixed. Al met al zijn wij erg blij dat we voor Keur Keukens gekozen hebben, we kunnen dit bedrijf bij een ieder aanraden!
FOTO VAN PETER & SASCHA
Keuken in de hoek
Reactie of foto toevoegen
“Kan het aanbevelen”
Door Sarien op maandag 28 okt 2019 '19
Met hulp van een verkoopster hebben we een keuken uitgezocht. We werden vriendelijk en eerlijk geholpen. De keuken is ondertussen naar tevredenheid geplaatst. Goede spullen, mooie keukenapperatuur. Kan het bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen een compliment”
Door Karel & Emile van Schie op zaterdag 26 okt 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de gekochte en inmiddels geplaatste keuken. In de showroom van ARDI zijn wij heel goed en vriendelijk door Marjolein geholpen. In het traject tot de plaatsing van de keuken werd er goed en duidelijk gecommuniceerd. De voorbereiding van de plaatsing is gedaan door Jan Kees Schot (Schot Installatietechniek). Hij dacht goed mee, Jan Kees denkt niet in problemen maar in oplossingen. Een echte vakman! De keuken is geplaatst door monteurs Meindert en Jacco. Zij zijn heel vriendelijk, gaan zeer efficiënt en netjes te werk, lossen problemen op, controleren alles en ruimen alles netjes op. Ze verdienen een groot compliment. We genieten nog dagelijks van onze nieuwe keuken en kunnen ARDI van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Ouwehand op woensdag 23 okt 2019 '19
Wij kochten een nieuwe keuken. Vanaf het begin tot het einde zijn wij super en op een eerlijke manier behandeld. Complimenten voor verkoper Marco. Hij weet goed wat er in het assortiment zit, denkt goed mee (ook qua budget). Zeker geen prototype verkoper wat ieder dubbeltje uit je zak probeert te kloppen. Alles bij elkaar hebben we 10 uur gedaan om tot het eindresultaat te komen. Marco bleef altijd beleefd, was zeer geduldig en toonde iedere keer weer 100% inzet om ons te helpen. Tijdens het plaatsen werd er secuur en netjes gewerkt door de monteurs. Helaas werden een klein aantal onregelmatigheden ontdekt in hetgeen er geleverd was. Soebatten was niet nodig: men gaf direct en ongevraagd al aan dat alles netjes opnieuw besteld zou worden. Geen gedoe, men wil goed werk afleveren. Pelma is zeker geen budgetkeukenbedrijf. Wij vinden service na aankoop minstens zo belangrijk als het product zelf. Daarom betalen we graag ietsje meer met de wetenschap dat je altijd netjes geholpen word door vakmensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondanks de kleine onregelmatigheden beoordelen wij Pelma dus met een "Super".
FOTO VAN FAM. OUWEHAND
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henk en Irma van Veen op dinsdag 22 okt 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht. Een paar jaar geleden hebben wij onze badkamer gekocht bij de Arma. De ervaring die we hiermee hadden was zo goed dat we nu de keuken hebben gekocht bij de Arma. In het voor traject zijn we heel goed geholpen en kregen goede adviezen, er werd met je mee gedacht. De ervaring met de monteurs was uitstekend, werken netjes ,ruimen alles netjes op zodat er geen rommel achter blijft. Kortom wij zijn erg tevreden met de Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.M.Bus op donderdag 17 okt 2019 '19
Ik ben erg tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe badkamer, niet alleen de kwaliteit is uitstekend, maar ook de service van de Arma medewerkers, vaklui uit een stuk, aan wie je zelfs je huissleutel kan toe vertrouwen. Ze geven goede adviezen, en de badkamer is keurig en schoon opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig verlopen”
Door Cor Boogaard op donderdag 17 okt 2019 '19
Een hele mooie keuken. Ik ben vanaf het moment dat ik de showroom inliep, heel goed geholpen echt super. Service is top echt een aanrader

Aanvulling ontvangen 17 oktober 2019: De keuken is inmiddels al geplaatst. En is geweldig verlopen, ben er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Mieke op maandag 14 okt 2019 '19
Nieuwe keuken. Erg goed geadviseerd. Nette personeelsleden. van advies tót en met plaatsing, alles liep perfect. AFSPRAAK IS AFSPRAAK is hun motto. Dat komen ze na.
FOTO VAN MIEKE
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Geen loze kreten”
Door Fam. Kievit op maandag 14 okt 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Wij zijn zeer tevreden over de verkoper, de materiaaladviezen, de keuze, de montage en de afwerking. Monteurs werken netjes, bijv. ze ruimen keurig hun zaagsel ed. op. Apparatuur van Pelgrim, (met 8 jaar garantie) bevalt tot nu toe goed. "Afspraak is afspraak" is geen loze kreet voor DB keukens. Het is een fijne keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door L van Dusschoten op maandag 14 okt 2019 '19
EEN KEUKEN. Bij een zeer goed bedrijf. Wij zijn uistekend geholpen. En zouden dit bedrijf zeker aanraden. Het personeel is top.
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Afina op vrijdag 11 okt 2019 '19
Wij hebben vlak na de opening van deze nieuwe vestiging een keuken gekocht. De keuken is deze week geplaatst en ziet er boven verwachting goed uit. De monteurs hebben het met de meeste aandacht geplaatst en aan alle details gedacht. Ook bij het ontwerpen van de keuken werd goed meegedacht. Zo hebben wij het maximale uit een kleine ruimte kunnen halen en maken we nu volop gebruik van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN AFINA
Het maximale eruit gehaald
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Roos van den Brink op donderdag 10 okt 2019 '19
Ik heb een keuken gekocht. Ik werd vriendelijk geholpen, duidelijk uitleg, geen fratsen, wat je ziet is wat je krijgt. Ook de wachttijd kwam nauwkeurig uit. Zelfs de bezorgers van de keuken waren vriendelijk. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen waren wel verschillend. De ene man Marius was een norse man, tekende op de gestucte muur, de ander daar en tegen Dennick was top! Alle vragen werden vriendelijk beantwoord en hij dacht mee, niets leek te veel. Helaas moest er wat na gebracht worden en opnieuw gemonteerd worden, dit werd ook keurig opgelost, em deze monteur Klaas was ook goed mee om te gaan. Al met al een aanrader om bij Arma een keuken te kopen.
FOTO VAN ROOS VAN DEN BRINK
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Perbha en Johan Mulder op donderdag 10 okt 2019 '19
wij hebben een keuken gekocht en zijn heel blij mee. Het bedrijf heeft ons heel goed geholpen van uitzoeken van een keuken( apparaten) tot de levering. Service was heel top. Zelf de monteur die wij hadden was een goed ervaren man die keurig zijn werk heeft gedaan en afgeleverd.Het is zeker een aanrader waard diegenen op zoek zijn naar een keuken. Kortom heel goed en super vriendelijk geholpen met alles.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Fam Helmich te Goes op woensdag 9 okt 2019 '19
Er is een nieuwe keuken bij ons geplaatst door de firma Pelma keukens uit Goes. Zeer vakkundig geplaatst en precies zoals we wilden. We zijn zeer content. De monteurs Meindert en Roelof hadden liefde voor het vak en/of afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Gerda op dinsdag 8 okt 2019 '19
Alweer een tijdje geleden hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Pelma in Goes. We werden heel goed geholpen met het maken van een keuze, er werd goed naar ons geluisterd en keuzemogelijkheden werden deskundig en prettig uitgelegd. Afgelopen maandag was het dan zover dat de keuken in onze nieuwbouwwoning in Goes geplaatst zou worden. Helaas konden we hier niet bij zijn omdat we zelf nog in het noorden van het land wonen. Op afstand werden we tot onze vreugde heel goed betrokken bij het proces. Monteur Anton hield ons telefonisch op de hoogte, overlegde zonodig over het plaatsen van onderdelen en hij stuurde foto's van het eindresultaat. Ik was ontzettend blij en verrast toen Anton ook nog foto's stuurde van de keuken helemaal netjes ingepakt en alles afgedekt! Hadden de mannen op eigen initiatief gedaan! Tenslotte werd ik nog gebeld met mededelingen over waar we wat kunnen vinden en dat we vooral niet moeten schromen om te bellen als we hulp nodig hebben bij het in gebruik nemen van de keuken. Kortom: wij zijn bijzonder tevreden met onze mooie keuken en de uitstekende service van Pelma.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Reinier Wagter op dinsdag 8 okt 2019 '19
Wij hebben hier een prachtige keuken gekocht, goede ervaring. Zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Het was klasse”
Door fam.F.Boerdam op maandag 7 okt 2019 '19
30 jarige badkamer (boven)/(10 m2) vernieuwen. Niet meer zelf doen, maar uitbesteden. Goede diverse berichten gekregen over ARMA Nunspeet. Daar eerst rond gekeken naar demo's / vloertegels / en div. mogelijkheden. Een afspraak gemaakt. We werden goed ontvangen, alles vergeleken, men had alle tijd voor ons. Het werd in computer gezet om te kijken hoe het zou worden. Dan komt de prijs te voorschijn. Mogelijkheid was er om zelf wat te doen o.a. elektra / plafon / oude tegels slopen enz. wat dan weer kosten bespaard. Afspraak gemaakt over 3mnd.kon ARMA beginnen. De monteurs hebben bijzonder goed werk verricht. De oude badkamer heb ik 30 jaar geleden zelf gemaakt, dan ben je soms kritisch. Het was KLASSE. , vakmensen, alles in overleg als het iets anders kon, hebben netjes hun werk gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Robert Appelman op maandag 7 okt 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Paar keer terug geweest ivm de kleuren en apparatuur, elke keer opnieuw zeer vriendelijk ontvangen. Er werd ook zeer goed meegedacht door de verkoper (Sander). Na het eerste gesprek moesten we alles even verwerken, immers je wordt op andere ideeën gebracht en alternatieven aangegeven ivm apparatuur en dus de prijzen, maar het zet je aan het denken. Uiteindelijk onze droomkeuken uitgezocht waarbij het advies toch wel heel erg fijn was. Je hebt geen moment het idee dat je iets beslist zonder daar eerst over te kunnen overleggen en de mening van de verkoper te krijgen. Daarna begint het wachten, zeer netjes worden alle planningen gevolgd, je krijgt een mail wanneer levering, betalen, montage en ga zo maar door, alles klopt en wordt opgevolgd. Er was een issue met de gaskookplaat, er werd nu meteen een tijdelijke neergezet tot de nieuwe er was, en deze werd ook weer conform de planning gemonteerd. Al met al een aanrader om je keuken bij Keur te kopen, ze doen wat ze beloven en alles is er! Geen naleveringen. (op de achterwand na, dat wordt gemeten na de installatie, dus logisch).
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam verrast”
Door P.F.A. van 't Hof op maandag 30 sep 2019 '19
wij hebben bij ARDI een compleet nieuwe keuken met apparatuur gekocht. Bij het installeren zijn wij aangenaam verrast over de klantvriendelijke houding van de monteurs. Ingeval zij enige twijfel hadden over de manier van plaatsen, werd aan ons gevraagd wat precies de bedoeling was in plaats vanzelf bedenken hoe iets (makkelijk) opgelost kon worden. Tijdens het installeren door ons geuite aanpassingen werden zonder bemerkingen of meerkosten gerealiseerd. Over onvolkomenheden kregen we de toezegging dat deze zonder mankeren en binnen redelijke termijn gecorrigeerd zouden worden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Martin op maandag 30 sep 2019 '19
We zijn meerdere keren uitstekend geholpen bij het uitzoeken. Hier werd uitgebreid te tijd genomen, zelfs na sluitingstijd. Lang nadat we de keuken voor ons nieuwbouwhuis hebben besteld hebben, zijn we opnieuw langsgegaan om alle keuzes na te lopen. Hier hebben we best wat aangepast, hier werd totaal niet moeilijk over gedaan. Ook nu werden we supergoed begeleid en werd de tijd genomen. Email en telefooncontact erg snel en prettig. Koelkastdeur sloot niet perfect, dit is zeer snel opgelost. We hadden kleine schade op een ladefront, dit is kosteloos vervangen. Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal zoals gedacht”
Door Petra op donderdag 26 sep 2019 '19
De reden dat wij naar Keur gingen was omdat wij geen zin hadden in opdringerige verkopers en ook niet het onderhandelingsspelletje wilden spelen. Dit bleek een goede zet, want we hebben vanaf het eerste moment het gevoel gehad dat we serieus genomen werden en er rekening gehouden werd met onze wensen (zoals budget). Jochem heeft ons perfect geholpen en voelde goed aan wat wij wilden. De keuken staat inmiddels en het is helemaal zoals wij het in gedachten hadden en ook nog eens voor een zeer goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Fam. Andressen op dinsdag 24 sep 2019 '19
Wij zijn weer ontzettend blij met Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland! Eerst is ten volle tevredenheid, vorig jaar, onze keuken geplaatst en nu op 2 september jl. onze badkamer. Wij werden ditmaal gastvrij ontvangen door verkoper Bart in 't Veld. Wij hebben heel veel oud zeer van onze vorige badkamer bij een andere grote keukenfabrikant en Bart heeft ons begrijpend aangehoord. Wij hebben vervolgens onze wensen neergelegd en hij heeft stap voor stap ons prima begeleid naar het eindresultaat. Wederom geen druk op ons uitgeoefend, wat ontzettend prettig is. In 2 afspraken was alles geregeld. We werden weer verwend met lekkere cappuccino met een zeeuwse bolus, een lunch en diverse smakelijke hapjes. Hier wordt de klant nog in de watten gelegd en er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd. Begin september is de badkamer in 11 dagen door de monteurs Corné, Pieter en Hilbert prachtig geplaatst. Deze monteurs zijn echt toppers! Een aantal dagen waren ze zelfs met z'n drieën. Ze hebben de hele badkamer tot aan de betonblokken schoongemaakt, alle tegels en lijmlagen etc eraf. Elke dag werd alles netjes opgeruimd en opgeveegd. Zij overlegden regelmatig met ons wat en waar we wat wilden, niets was hen te veel. De monteurs denken mee en hebben echt kennis van zaken op velerlei gebied. Ardi mag zeker trots zijn op zijn mensen. Hoe fijn is het voor de klant dat je volledig wordt ontzorgd. Ook de serviceafdeling van Ardi geeft echte service; dhr Wim Kruijsse denkt met de klant mee en dat is ontzettend fijn. Dit geldt ook voor de afdeling Planning, dhr Adriaan Versteeg. De ambitie van de algemeen directeur is: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens/badkamers, excellente montage en uitstekende service. En dit klopt helemaal! Heren, allemaal hartelijk bedankt dat wij nu een prachtige ervaring en een schitterende mooie keuken en badkamer rijker zijn! Ga zo door!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Reinier Luth op maandag 23 sep 2019 '19
Enkele weken geleden is onze nieuwe keuken door Arma geplaatst. In de showroom echt supergoed geholpen door Everhard en Rob. Professioneel, vriendelijk en meedenkend. Tussendoor nog wat aanpassingen aangebracht, geen probleem voor Arma. Regelen ze gewoon. Ook het montageteam denkt mee is echt super deskundig. Ze hebben alles perfect geplaatst. We hebben een beetje een "afwijkende" kleur (denim blauw) uitgezocht en de monteur gaf ons ook dat dit pas de 2e keer was dat hij deze kleur plaatste haha. Nu hebben we de keuken enkele weken in gebruik en we zijn nog steeds dik tevreden en erg blij met onze mooie keuken. Arma bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door Fam.D Deurloo op maandag 23 sep 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen en geadviseerd . De keuken is nu geplaatst super mooi geworden .Zeer nette monteurs alles keurig opgeleverd .Wij zouden jullie ook echt aanbevelen om bij jullie een keuken te kopen In1 woord geweldig
FOTO VAN FAM.D DEURLOO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Albert Ulfman op woensdag 18 sep 2019 '19
Na een aantal slechte ervaringen met andere leveranciers mede op basis van de reviews gekozen voor Avanti. De verkoper heeft ons goed geadviseerd en reageerde razendsnel op alle wijzigingen. Wat is het dan een tegenvaller indien er bij aflevering van alles niet blijkt te kloppen en de keuken te kort blijkt te zijn ingemeten en er allerlei spullen nog niet geleverd zijn zoals een spotje en een plint en/of beschadigd, nu een niet afgekitte en niet complete keuken staan en tot overmaat van ramp is Avanti ook nog vergeten een leiding aan te sluiten waardoor er waterschade is ontstaan. Het traject na een slechte aflevering lijkt een stuk lastiger, gezien de hoge prijs van de plaatsing en de beloftes vooraf een afknapper. Ik zal hier het vervolg laten weten.
Reactie of foto toevoegen
“Rode keuken”
Door sinke op woensdag 18 sep 2019 '19
Wij waren op zoek naar een klassieke bordeaux rode keuken. Op de TMC woonbeurs stond Pelma keukens en zodoende hebben wij een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. We hadden al langer het plan de keuken te vervangen maar telkens stelden we het toch weer uit. De verkoopster Sandra kwam eerst thuis kijken naar het verdere interieur. Omdat we graag een keuken passend bij de woning wilden hebben. Nadien hebben we met haar een afspraak gemaakt in de showroom en met elkaar onze prachtige "Engelse" keuken ontworpen. Rond Pasen afgelopen jaar is de keuken geplaatst door vakkundige en vriendelijke monteurs van Pelma keukens. We zijn erg blij met het eind resultaat en genieten iedere dag van onze sfeervolle rode keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Raden dit bedrijf”
Door Hans en Tamara op zaterdag 14 sep 2019 '19
We hebben bij Arma een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen door Rik van den Broek. Van het begin tot het eind goed meegedacht en de keuken is keurig gemonteerd! Zelfs een plint die volgens de monteurs niet goed zat, werd op hun initiatief vervangen. Wij raden dit bedrijf aan!
FOTO VAN HANS EN TAMARA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Tineke Bastiaan op vrijdag 13 sep 2019 '19
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en badkamer van Arma. Levering was zoals afgesproken. 1 frontje was niet helemaal goed maar dit werd gelukkig zonder moeite opgelost. Wij zijn tevreden.
FOTO VAN TINEKE BASTIAAN
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Anja Troster-Riedijk op dinsdag 10 sep 2019 '19
Ik heb een keuken gekocht,super begeleiding daarbij,en met vakmanschap geplaatst,alles netjes opgeruimd,heel beleefd,super mannen,en er heel blij mee,een aanrader voor iedereen,nogmaals super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door John Gerlofsma op maandag 9 sep 2019 '19
Voor mijn nieuwbouwappartement een keuken gekocht bij Keur Keukens. Van A tot Z geweldig professioneel geholpen. Bij de samenstelling van de keuken werd er veel tijd voor mij vrij gemaakt en ook het plaatsen van de keuken was zeer zorgvuldig en netjes. Vaklui dus. En dat zie je tegenwoordig niet vaak meer.
Reactie of foto toevoegen
“Hier moet je zijn”
Door Jeroen en Alice Vos op vrijdag 6 sep 2019 '19
Dit bedrijf heeft begrepen hoe je klantvriendelijkheid en deskundigheid kunt combineren. Zeer vriendelijke en nette monteurs! De keuken is precies geworden wat wij wilden...Tevens goed meegedacht om kleine onverwachte probleempjes op te lossen. Kortom ...hier ,moet je zijn voor je keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Liesbeth Luykx op donderdag 5 sep 2019 '19
Voor de tweede keer een keuken bij Ardi keukens gekocht. Wederom zeer goed geholpen met het samenstellen van de keuken. Onze keuken is zeer vakkundig geplaatst door Meindert. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Overbeek-Henar op woensdag 4 sep 2019 '19
We hebben een complete keuken gekocht en zijn zeer tevreden met de gehele gang van zaken: de voorlichting, de afspraken, de flexibiliteit rond last-minute aanpassingen, en de stipte en correcte afhandeling van de plaatsing, inclusief goed overleg over planning. De kleine onvolkomenheden bij de oplevering (een ontbrekende glasplaat, een verkeerd ingemeten spatrand) werden vlot en zonder problemen opgelost.
Bovenal zijn we zeer te spreken over de verkoper: veel geduld, terzake kundig, eerlijk en recht door zee, hij heeft het hele proces van koop, planning, plaatsing en afhandeling uitstekend begeleid: complimenten dus ook voor Jordie de Gast.
Reactie of foto toevoegen
“Licht eiken keuken”
Door witteman op woensdag 4 sep 2019 '19
Wij zijn erg blij met onze nieuwe licht eiken keuken. Zijn erg goed geadviseerd en er word zeer netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jaap en Marijke van den Broek op dinsdag 3 sep 2019 '19
Wij hebben een keuken bij Arma gekocht en zijn zeer tevreden over het aankoop proces en het plaatsen van de keuken. Er werd veel tijd uitgetrokken om aan onze wensen te voldoen. Het plaatsen door eigen vaklui was ook bijzonder goed. Alles netjes opgeruimd, Wij raden dit bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Je zit goed bij Avanti”
Door Berrie Lubbers op zondag 1 sep 2019 '19
Op basis van deze site bij deze keukenzaak terecht gekomen. Ik had geen zin in vlugge verkopers en onderhandelingen. Dit is mij prima bevallen bij deze zaak. Je wordt zeer netjes ontvangen door de gastvrouwen. Een hapje en een drankje erbij maakt het compleet. En men neemt rustig de tijd voor je een denkt met je mee.
Ook eventuele aanpassingen later in het traject, worden prima doorgevoerd. Wij hadden een actie van Neff apparatuur, die wij te laat hadden verzilverd omdat de keuken pas 7 maanden later werd gemonteerd. Dit scheelde ons voor bijna 500 euro aan accessoires. Na melding hiervan heeft Avanti dit zelf besteld en is Jaap dit persoonlijk komen brengen bij ons. Echte service! Bij montage zijn er ook altijd wel kleine dingetjes waar men tegenaan loopt. Maar dit werd prima opgelost door de zeer nette en vriendelijke monteur, die je altijd gerust stelde dat het altijd goed kwam. Complimenten aan hem! Heb je geen zin in koehandel praktijken, maar wil je gewoon goede service en beloftes die daadwerkelijk worden nagekomen, dan zit je goed bij Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door maaike op vrijdag 30 aug 2019 '19
Een keuken gekocht bij Arma. Wij zeer goed geholpen. Montage liep goed. en werd goed overlegd. Dit bedrif zou ik aanraden om daar u keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken”
Door Wim en Loes Ruitenbeek op donderdag 29 aug 2019 '19
November 2017 keuken gekocht. Vroeg i.v.m. Eventueel verplaatsen leidingen. Perfecte werktekening ontvangen. Alle leidingen klopten bij aanleg van de keuken.
Een zeer vriendelijke en rustige monteur. Binnen 2 en een halve dag is keuken perfect geplaatst. Bij oplevering geen enkel minpunt of beschadiging aan keuken. Er is zeer netjes gewerkt. Geen enkele verpakking of zaagsel is blijven liggen. Alles is perfect opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met de gehele begeleiding vanaf het eerste contact met de verkoper tot aan de oplevering door de monteur.
Wij zijn zeer content met Arma en zullen het bedrijf aanraden bij vrienden en kennissen. Arma heeft waargemaakt wat de verkoper ons heeft beloofd bij de aankoop. KLASSE.
FOTO VAN WIM EN LOES RUITENBEEK
Klasse
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door E. Luttik op woensdag 28 aug 2019 '19
Keuken gekocht aan de hand van prima advies en ondersteuning. Voorbereiding en communicatie is prima verlopen. Uitvoering vakbekwaam, vlot en beleefd
FOTO VAN E. LUTTIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie is zeer goed”
Door Patrick & Mariette op woensdag 28 aug 2019 '19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken, andere keukenzaken bezocht, daar werd toch redelijk dwingend gevraagd of je meteen wilde tekenen/beslissen voor meer korting. Bij Avanti Keukens een totaal andere ervaring, we hebben onze keuken uitgezocht terwijl we heerlijke hapjes geserveerd kregen van de live kok die aanwezig was. Er werd aan alles gedacht, alle opties werden besproken, denken goed mee en dit alles geheel vrijblijvend. Prijstechnisch zeer aantrekkelijk. We zijn geholpen door Kees in de winkel, bouw van de keuken door Ronald en Jesse en natuurlijk alle mensen op de achtergrond. Allemaal vakmensen! Werken keurig en netjes. Dank daarvoor. Ze komen hun afspraken na (wat tegenwoordig vaker niet dan wel zo is). Eventuele aanpassingen worden direct opgepakt en geregeld. Bezorgen van de keuken hebben ze ook in eigen beheer. Communicatie is zeer goed te noemen, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, erg fijn! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ab Schaaphok op maandag 26 aug 2019 '19
Complete renovatie beneden toilet. Wij hadden gen persoonlijke ervaring met Arma. Wel vanuit familie en kennissen. En dat was goed. Van verkoop tot en met de uitvoering is het proces verlopen zoals vooraf werd aangegeven. Alles strak volgens plan en afspraak. En daar houden wij van. Het eindresultaat mag er zijn. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door W. Westenberg op zondag 25 aug 2019 '19
Onlangs is in onze nieuwe woning een keuken van Arma geplaatst . Het is de tweede keer dat wij daar een keuken hebben gekoch en wederom is alles prima verlopen . Iedereen is vakkundig , vriendelijk en behulpzaam . Onderling wordt er goed samengewerkt en gecommuniceerd . De monteurs werken keurig . Voorlopig zijn we niet niet meer van plan te verhuizen maar anders staan we weer bij Arma op de stoep!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. Rambaldo op zondag 25 aug 2019 '19
Voor de tweede maal gekozen voor een keuken bij DB/Keur in Haarlem. En wederom geen spijt. Bij de aanschaf goed geholpen door Dennis waarbij ruim de tijd werd genomen. Maar ook de installatie is prima verlopen (Maurits en Nico). Prettige monteurs, vakkundig, betrouwbaar en zeer correct. Er wordt gedacht in oplossingen.
Helaas hebben we onze badkamer bij een andere zaak moeten kopen en liepen hierbij tegen diverse problemen aan, die niet altijd even correct werden opgelost. Wat een verademing om dan de klantgerichtheid bij DB/Keur aan te treffen. Ook de kwaliteit van de materialen is prima. Resultaat is een prachtige keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. C. van den Dorpel op zaterdag 24 aug 2019 '19
Wij besloten in februari om op pad te gaan voor een nieuwe keuken. Maar wat is dan wijs, er zijn zoveel keukenleveranciers. We zagen met enige regelmaat de advertenties van Pelma met een klanttevredenheidscijfer van 9,6. En die zit lekker dichtbij. Dus een afspraak bij Pelma. En dat voelde vanaf het eerste moment goed. Goed geholpen bij het samenstellen van de keuken. Niet opdringerig, maar geduldig en met goede uitleg en adviezen. Én binnen budget. Wij hadden niet de behoefte om nog andere keukenleveranciers af te lopen. Dus keuken besteld en leverdatum afgesproken. Tussentijds nog een quooker bijbesteld, geen probleem. Verder goede communicatie over planning, levering en plaatsing. En nu staat de keuken er, naar volle tevredenheid. Met dank aan verkoper, planning én monteurs. Met het hoge klanttevredenheidscijfer is niets teveel gezegd.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door F.J van Amerongen op vrijdag 23 aug 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Zijn door Linda Vroegindeweij super geholpen gastvrij behulpzaam,geduldig en weet waar ze over praat. Zal zeker Ardi aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 30 augustus 2019: De keuken is geplaatst en ik ben net zo positief als de aankoop. Ook bij de aflevering van een nabestelling is de kwaliteit super.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Ria Zantinge op vrijdag 23 aug 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma keukens Nunspeet. Van het begin tot de plaatsing is alles goed verlopen. Tussentijds konden vragen worden opgelost en zijn er nog wat wijzigingen aangebracht. Ook de plaatsing is perfect gegaan. Met dank aan Joy en zijn compagnon die er de tweede dag bij was. De keuken is zoals we die besteld hadden. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor alles”
Door Elias & Nina op donderdag 22 aug 2019 '19
Afgelopen periode hebben we via Avanti Keukens een prachtige keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over het meedenken tijdens de ontwerpfase, de communicatie van de vervolgtrajecten en aansluitend ook over de monteurs die de keuken hebben gemonteerd. Vragen werden ter plekken beantwoord en opgelost . Kees, een zeer betrokken verkoper, met de nodige humor denkt mee, durft een richting te bepalen en schakelt snel. Zeker niet te beroerd om alles uit de kast te halen om tevreden klanten de voordeur te laten verlaten. Dank voor alles.
FOTO VAN ELIAS & NINA
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service na 8 jaar”
Door P Hendrikx op woensdag 21 aug 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht met de nodige apparatuur. We zijn ontzettend goed geholpen en al onze wensen zijn perfect vervuld. Dat was in 2011 en wij zijn nog steeds heel blij met onze nieuwe keuken!!
FOTO VAN P HENDRIKX
Keuken met granieten blad
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door J.W.Scholze op woensdag 21 aug 2019 '19
Wij hebben onze keuken laten renoveren door Avanti. Alles was goed voorbereid en denieuwe keuken, gebruikmakend van de oude onderkasten, werd in 1,5 dag uitgevoerd. Alle planken werden vervangen voor lades; alle deuren zijn vervangen en er werd een nieuwe grote oven van Neff geplaatst. Er werd ook een cooker gemonteerd. Alles ziet er geweldig uit en werkt allemaal zoals verwacht
FOTO VAN J.W.SCHOLZE
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Smit op zondag 18 aug 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Keur. We zijn zeer tevreden met deze keuken. Ook toen er na een tijd een technisch mankement was ontstaan hebben ze dit naar alle tevredenheid opgelost. We kunnen zeggen dat dit bedrijf een zeer goede service verleent.
Reactie of foto toevoegen
“Service is onbetaalbaar”
Door Bea de Bruijn op donderdag 15 aug 2019 '19
13 jaar geleden al een prima ervaring toen wij bij Ardi onze keuken kochten. Nu was het nodig om een aantal keukendeurtjes opnieuw te stellen, dus bij Ardi dit verzoek gedaan. Prima geregeld, brief met de afspraak ontvangen, herinneringsbericht 1 dag voor de afspraak, hele vriendelijke servicemonteur die keurig werk afleverde en op onze vraag wat de kosten waren zei de monteur: dat is service. Kijk zo hoort het, echte service is wat ons betreft onbetaalbaar. Dus complimenten voor Ardi, het personeel en voir de servicemonteur.
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Irene Kramer van Veen op donderdag 15 aug 2019 '19
wij hebben een badkamer gekocht zijn heel goed geholpen,denken echt met je mee.de mannen zaten bezig met de badkamer en iedere keer werd er overlegd als ze dachten dit kan beter zo of zo.Wij bevelen ze zeker aan.

Aanvulling ontvangen 23 augustus 2019: De badkamer is al geplaatst.er is heel netjes gewerkt ze ruimden voor dat ze weg gingen eerst alles netjes op.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Pieter op dinsdag 13 aug 2019 '19
Kort geleden een huis gekocht waar al een keuken in zat die ik wilde houden (de keuken was niet van Ardi afkomstig). De bestekbak die in de keukenla zat was echter oud, vies en beschadigd. Ik had al heel wat uurtjes op internet gezocht naar een andere bestekbak met de juiste afmetingen. Uiteindelijk Ardi gebeld om het daar eens te proberen, de uiterst vriendelijke dame aan de telefoon ging het uitzoeken en belde mij binnen 10 minuten terug met de mededeling dat ze er nog 1 hadden liggen, wel met iets afwijkende maten. Ik ben er direct heen gereden om deze te kopen maar tot mijn verbazing kreeg ik deze gratis mee en hadden ze hem zelfs op maat gesneden! De verkoper gaf aan dat ze deze bestekbak nog hadden liggen van overige voorraad. De bestekbak is mooi en van goede kwaliteit. Wat een super service!
Reactie of foto toevoegen
“Sprak aan”
Door R.M. Veenendaal op dinsdag 13 aug 2019 '19
Wij hebben bij Avanti keukens in Kesteren, na een zoektocht in de omgeving, bij verschillende keukenverkopers, onze keuken gekocht. Wij zijn bij dat bedrijf gekomen middels internet. Een familiebedrijf sprak ons aan. Het eerste contact met de mensen van deze onderneming was direct goed te noemen. Men liet ons vrij om rond te kijken en bij vragen werden wij deskundig geholpen. Wij hebben toen een keuken uitgezocht en contact gehad met de heer J. Bremmer. Na afspraken met ondernemers om de oude keuken eruit te halen en met de mensen van Vleugelvloeren konden wij een planning maken om de keuken te laten plaatsen. Alles was precies qua planning op elkaar afgestemd. Half juli 2019 werd de oude keuken verwijderd en werden de leidingen omgelegd. Begin augustus werd onze nieuwe keuken geïnstalleerd. Alle mensen die hieraan hebben meegewerkt waren vakbekwaam en plezierig in de omgang. Wij hebben dit hele proces als heel erg goed ervaren. Wij zullen deze onderneming zeker bij andere mensen aanbevelen.
FOTO VAN R.M. VEENENDAAL
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Theo M. op zondag 11 aug 2019 '19
Nieuwe keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem. Wij zijn geweldig en met veel interesse geholpen door Jochem. Jochem nogmaals bedankt en wij zullen Keur keukens zeker aanraden en inderdaad, Afspraak Is Afspraak.

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Installatie reeds uitgevoerd en naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Joost Gouda op dinsdag 6 aug 2019 '19
Ik ben prima geadviseerd. Ik ben 2 keer langs geweest bij Keur in Haarlem. Er werd ruim de tijd genomen om al mijn wensen te inventariseren en er was ruim keus aan verschillende opties en materialen. En vervolgens kreeg ik deskundig advies over hoe alles zo goed mogelijk in gepast kon worden. Met als resultaat een mooie keuken thuis waar ik zeer tevreden over ben.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door M. Komijn op zondag 4 aug 2019 '19
Onze ervaring bij de aanschaf van een nieuwe keuken is prettig en positief. We werden correct geholpen. Transparantie in keuzes, prijzen en mogelijkheden was voor ons belangrijk en dat is gegaan zoals we verwacht en gehoopt hadden. Dus betrouwbaar en vakkundig geholpen.
FOTO VAN M. KOMIJN
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Johan Wanner - Leusden op zaterdag 3 aug 2019 '19
Keuken gekocht. Vanaf het eerste bezoek tot en met de oplevering is alles plezierig verlopen, zeer vriendelijke verkoper. Na de koop nog een paar keer een wijziging aangebracht, dit was totaal geen probleem. De plaatsing is perfect uitgevoerd door vriendelijke en nette monteurs. Na afloop werd alles keurig opgeruimd. Ook de service is prima, bij het uitpakken van de kookplaat bleek deze gebarsten. Direct de volgende dag een kookplaat uit de showroom te leen gekregen, deze gebruikt totdat een nieuwe werd geplaatst. Conclusie: Zeer aan te bevelen! Ook de goede service van Neff mag genoemd worden. Op het scherm van de oven was een rode pixel zichtbaar, deze werd binnen een week vervangen. De monteur wilde toen gelijk een software update uitvoeren, maar dat ging niet goed. Na twee dagen kwam hij terug en heeft het alsnog opgelost.
FOTO VAN JOHAN WANNER - LEUSDEN
Keuken met appartenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door J.A.Scheele op vrijdag 2 aug 2019 '19
Pelma keukens is een absolute aanrader, de verkoopster heeft mij perfect geholpen. De monteur die de keuken heeft geplaatst werkte keurig en correct.
Reactie of foto toevoegen
“Zouden het weer zo doen”
Door Fam. Paarlberg op vrijdag 2 aug 2019 '19
Als wij opnieuw voor de keuze zouden staan om een nieuwe keuken uit te zoeken dan wordt dat zonder meer Keur Keukens uit Haarlem. Van begin tot eind is het hele traject zó prettig verlopen. Jochem van Keur Keukens nam alle tijd voor ons, hij luisterde goed naar onze wensen en dacht mee. Zo heeft hij ons behoed voor onlogische keuzes. Het team wat de keuken kwam installeren was zeer kundig, zorgvuldig, netjes en precies (heel fijn!). Alle beloften en afspraken zijn nagekomen,en dat alles in goed en prettig overleg. Met als resultaat een prachtige afgewerkte keuken met super apparatuur (wij kozen voor Neff-apparatuur). Ook in het na-traject bleef Keur Keukens zeer betrokken en leverde zij top service. Keur Keukens, Jochem en team: ze zijn gewoon de beste!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en flexibel”
Door Marjan op donderdag 1 aug 2019 '19
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken van Avanti. We zijn goed geholpen door Jaap Bremmer. De monteurs waren professioneel en nauwkeurig. We ervaren Avanti als een prettig en flexibel bedrijf die hun afspraken nakomt.
FOTO VAN MARJAN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Fam. van Hal op woensdag 31 jul 2019 '19
Van eerste contact in de winkel tot oplevering verliep alles perfect en zorgvuldig. Het betrof in ons geval een keuken renovatie: nieuw composiet aanrechtblad, inductie kookplaat, kraan, aanvullend keukenblok etc. Dit inpassen in de bestaande keuken was best complex, maar is optimaal verlopen. Geen vraag aan Jaap Bremmer bleef onbeantwoord en de montage is zeer zorgvuldig uitgevoerd. Ik stuur eigenlijk nooit recensies, maar dit is zo perfect verlopen, dat ik voor een keer een uitzondering maak.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Johan en Anneke op dinsdag 30 jul 2019 '19
Wij kochten een keuken bij Arma. We werden prettig geholpen gedurende het hele process, veranderingen in de plannen werden geduldig verwerkt. De keuken werd zeer vakkundig geplaatst. Alles klopte meteen. Wij bevelen Arma Keukens zeker aan bij vrienden en familieleden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Ans Steunenberg-Aaftink op maandag 29 jul 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken uitgezocht met inbouwapparatuur. We zijn zeer goed geadviseerd en geholpen met de keuzes die we maakten. Bij de plaatsing bleek dat we één technische tekening niet hadden ontvangen, maar dat was snel verholpen. De monteurs hebben heel goed werk afgeleverd. Wij hebben veel plezier van onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete hoekkeuken”
Door Ton van der veer op zondag 28 jul 2019 '19
wij hebben een hoekkeuken compleet gekocht super tevreden snelle levering komen afspraken na na een foute levering van kastje snel geregeld voor een nieuwe dus wij zijn heel tevreden over kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm positief”
Door Bruno van Waardenberg op zondag 28 jul 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de gekochte en inmiddels geplaatste keuken. Al van het moment af dat wij de showroom van ARDI binnen stapten, zijn wij zeer goed en vriendelijk geholpen, de adviseuse dacht op alle fronten met ons mee om tot een juist besluit te komen en ook de communicatie in het verdere traject verliep zeer goed. Bij het plaatsen van de keuken verraste mij de efficiëntie waar de monteurs mee werkten, rustig en goed de zaken meten, controleren en alle rommel niet alleen gelijk opruimen, maar ook gelijk sorteren op karton, piepschuim, pallethout en gewoon afval, iets wat bij mij gezien uit mijn voormalig werk in kwaliteit management zeer goed overkwam. Hier kan je duidelijk een goed en doordacht beleid in zien, waarbij de werk processen helder en duidelijk zijn. Goed was ook te horen dat er regelmatig interne leersessies belegt worden, waar verkoop medewerkers en monteurs samen en/of apart de laatste technieken worden bijgebracht. ARDI, Linda, Anton, Jakko en alle andere medewerkers bedankt. Bruno en Christine
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Johan van Loenhout op donderdag 25 jul 2019 '19
Een keuken gekocht in 2017. Na een grondig onderzoek in 2016 is in 2017 de keuze gevallen op de keuken van Ardi, waarbij de klik met de vakkundige en behulpzame verkoopster (Marjolein Vlot) de doorslag heeft gegeven. De keuken is 24 en 25 juli 2019 geplaatst door eerst 2 en de 2e dag 1 zeer professionele monteur(s). Keuken volledig opgeleverd, met een duidelijke uitleg van de keuken en de apparatuur.
FOTO VAN JOHAN VAN LOENHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Collin Bosgraaf op dinsdag 23 jul 2019 '19
Keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet. Goed geholpen door Rob Vlijm. Met een prachtige keuken, en een goede aftersales.
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreide keuken”
Door L. van der Horst op donderdag 18 jul 2019 '19
Uitgebreide keuken met apparatuur uitgezocht, gekocht en laten plaatsen. Goed geholpen en voorgelicht over pro's en contra's. Gingen goed op ideeën en wensen in. Niet naar de mond pratend. Ook het plaatsen: niets dan lof. Deskundig, improviserend en harde werkers.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Richard op woensdag 17 jul 2019 '19
De keuken is prima gemonteerd. Vakwerk! Fijn bedrijf, doen wat ze zeggen! Goeie communicatie, denken mee.
Reactie of foto toevoegen
“Is een aanrader”
Door Entius op woensdag 17 jul 2019 '19
Onze keuken afgelopen week gebracht en gemonteerd door zeer vakkundige monteurs van Arma. Zijn er super blij mee. Toen eea niet duidelijk was werden we ook direct teruggebeld. Is aanrader.
FOTO VAN ENTIUS
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door Nanninga op dinsdag 16 jul 2019 '19
We hebben via zoeken op internet uiteindelijk een keuken gekocht bij Arma. Daarover zijn we erg tevreden. Het hele proces van eerste bezoek aan de winkel in Nunspeet medio november 2017, de begeleiding tijdens het hele aankoopproces, het heel snel opleveren van het aansluitschema voor het leidingwerk voor de aannemer tot het achteraf nog kunnen doorvoeren van kleine aanpassingen, het verloop allemaal correct en snel. Ook voor de plaatsing in juni 2019 werd alle tijd genomen en overleg gevoerd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.