Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Het is onze passie om u compleet te ontzorgen”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat,onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen onze organisatie zet zich hier met hart en ziel voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze service-afdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Wij heten u graag welkom in één van onze zes royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)


Ervaringen
Er zijn 1980 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1682 ervaringen
4 sterren228 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster6 ervaringen
“Geweldig”
Door M FB op woensdag 16 jan 2019 '19
Afgelopen jaar een keuken uitgezocht. Ondanks al veel positieve reacties over Adee keukens gehoord te hebben, wilden we ons niet blind staren op hen dus toch verschillende zaken bezocht. Echter nergens zo goed binnen gekomen als bij Adee! Super advies, rustige uitleg, ongedwongen sfeer en het resultaat; geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie Groot uit Castricum op woensdag 16 jan 2019 '19
Wij hebben een grote keuken bij Keur Keukens in Haarlem gekocht met veel boven en onder kastjes en veel maatwerk. Onze ervaring van koop tot levering tot installatie is perfect. Met de koop werd door Jochem Spier goed meegedacht en goed gecommuniceerd. De levering was goed; netjes gewerkt en neergezet. En de installatie was gewoon briljant; wat een vakwerk. Er was per ongeluk een tegeltje verkeerd getegeld (het was een patroon) en dat is ook weer super opgelost. Ik zal Keur Keukens aan een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Van Meeteren op donderdag 10 jan 2019 '19
Rust en vertrouwen bij elke stap, daar heeft Ardi voor gezorgd. Er is goed de tijd genomen om te komen tot een passend ontwerp, waarbij de tijd en aandacht volledig uitging naar design en bruikbaarheid in plaats van vervelende spelletjes over de prijs. In het vervolgtraject hebben alle medewerkers, van orderverwerking en werkvoorbereiding tot planners, logistieke medewerkers en monteurs zich ingespannen om alles perfect af te leveren. Van duidelijke leidingtekeningen (waarbij zelfs enkele nieuwe wensen snel verwerkt werden), via het steeds zonder morren bijstellen van de planning (omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning keer op keer werd uitgesteld), tot de zorgvuldige levering op de eerste verdieping, tot uiteindelijk de montage, waarbij netjes werd gewerkt en op elk detail werd gelet. Niets overhaast, alles gericht op kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. En de herhaalde oprechte mededeling dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is schept vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Johan Bisschop op donderdag 10 jan 2019 '19
We hebben prima advies en begeleiding gehad bij de keus van een keuken . Plaatsing en afhandeling/service was uitstekend
FOTO VAN JOHAN BISSCHOP
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door W Ooms op donderdag 10 jan 2019 '19
Dit bedrijf is erg goed Arma uit Nunspeet zou het iedereen aan raden.het is wel wat duurder maar dat weegt niet op tegen de service vanaf dat ze de keuken kwamen brengen totdat hij helemaal klaar was in een woord fantastisch. En Reinier en Frits onze hartelijke dank. Voor u die dit leest wilt u een nieuwe keuken aanschaffen ga dan naar Arma. Wees wijs u krijgt waar voor u geld eerlijk en oprechte Mensen. Leveren hoogwaardige spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat super”
Door Daniëlle & Edwin op woensdag 9 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken vorig jaar gekocht bij Wilco Kreling, fijn gesprek! Hij nam de tijd en dacht goed mee. Wat wij prettig vonden is dat we goed op de hoogte gehouden werden van de voortgangen. Keuken is afgelopen week geplaatst en we zijn super blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Myriam Steenman op dinsdag 8 jan 2019 '19
Wonend in Hilversum vroeg menigeen zich af waarom ik een keuken kocht in Nunspeet terwijl er veel keukenbedrijven in het Gooi zitten. Ik had goede verhalen gehoord over DB keukens, maar een eerste bezoek aan één van de andere DB vestigingen liep op een teleurstelling uit. Dat lag eerder aan mij dan aan de betreffende vestiging. Ik besloot een tweede poging te wagen,bedacht een aantal vragen ( o.a. over het concept van DB keukens) en kwam in Nunspeet terecht waar de heer Benhard van Moorselaar mij uitgebreid voorlichtte over alle mogelijkheden. Niet opdringerig en met de bereidheid mij werkelijk alles in de showroom te laten zien. In de daarop volgende afspraken werd met hem open en eerlijk gecommuniceerd over voor- en nadelen van bepaalde beslissingen, werd meegedacht over uitdagingen zoals verlichting ( ruimte haast 6 meter hoog en geen bovenkastjes), werden de extra's die ik wilde nauwkeurig nagemeten(o.a. extra lade in apothekerskast), werd een transparante kostenberekening gemaakt. Er werd teruggebeld, e-mails werden direct beantwoord. Kortom, de slogan "afspraak is afspraak" werd in alle opzichten nagekomen. Toen een half jaar later de keuken geplaatst zou worden en er op het allerlaatste moment een logistieke uitdaging ontstond heeft het keukenmontagebedrijf van Ark (hulde! een 10 met een griffel) een topprestatie geleverd en er samen met de afdeling planning voor gezorgd dat alles op z'n pootjes terecht kwam. Met een prachtige keuken als resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en kundig”
Door Ninon Molenaar op dinsdag 8 jan 2019 '19
Heb een keuken gekocht. Adee was (gelukkig) flexibel toen datum van oplevering alsmaar werd uitgesteld. De keuken is netjes geleverd en de dagen erna gemonteerd door zeer aardige en kundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische begeleiding”
Door Mark en Petra op zaterdag 5 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Adee en zijn van A - Z fantastisch begeleid. In de winkel in Rijssen voelden we ons ècht begrepen en gehoord. Alle tijd werd er voor al onze vragen genomen en de opties stap voor stap doorgenomen. Ook de montage ging geweldig. De monteurs nemen de tijd voor het plaatsen en maken er echt iets moois van! Vaklui! We zijn super gelukkig met onze keuken! Wat ons betreft dus 5 sterren! En inderdaad.... "Afspraak is afspraak"!! Dus als je een nieuwe keuken overweegt; ga naar Adee
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 '19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling in vol vertrouwen”
Door H. de Smet op vrijdag 28 dec 2018 '18
Mooie strakke keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Zeer goed meegedacht met het inrichten en de uiteindelijke realisatie. Goed advies m.b.t. de aan te schaffen apparatuur. Voor de noodzakelijke aanpassingen (el. groepen, afvoer, ombouw,..) heeft Pelma advies gegeven om een voor hun bekende aannemer in te schakelen. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Na de installatie bleek dat er een heel klein foutje in een van de kastdeuren zat. Hier is direct door hun servicedienst op gereageerd en er is een zonder enige discussie een nieuwe deur besteld! Ik kan dit bedrijf dan ook met vol vertrouwen aanbevelen.
FOTO VAN H. DE SMET
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10 waard”
Door Van Snippenberg kesteren op woensdag 26 dec 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Jasper Verhaar gekocht, hij dacht overal over mee wat tot een waanzinnig resultaat geleid heeft. Ook was Avanti zeer ontzorgend. Het uitstellen van de lever datum, en dat wel 3x in verband met de oplevering van ons nieuwe huis, was geen enkel probleem. Avanti schoof flexibel mee, bedankt hiervoor Meindert-Jan en Johan. Dit gaf ons erg veel rust. Ook Arno en Rob hebben vakwerk geleverd! Tot in de detail perfect, nette en verzorgde mannen, van bus tot gereedschap! Niets was teveel! Ze monteerden met liefde en passie onze keuken,niks was teveel! Kortom, als je een keuken nodig hebt, ga dan zeker naar Avanti. Voor ons een dikke 10 waard!!
FOTO VAN VAN SNIPPENBERG KESTEREN
Waanzinnig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Super traject”
Door Familie Bos op maandag 24 dec 2018 '18
Wij hebben bij Arma de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Het hele traject was super echt een vertrouwd bedrijf. Niks op aan te merken. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.S. Tierie op zondag 23 dec 2018 '18
Wij kochten een keuken voor plaatsing in onze voormalige woonkamer. De verwachting die we hadden op grond van de waardering in qasa werd meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het gereedkomen van onze nieuwe keuken zijn we steeds tevreden geweest over de optimale service. Zelf onze aannemer de de plaatsing voorbereidde was verbaasd over de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Fam. Cambier - Epe op donderdag 20 dec 2018 '18
Bij Arma onze nieuwe keuken gekocht. Prettig geholpen door de verkoper. Dacht goed met ons mee om binnen ons budget te blijven. Levering en plaatsing door eigen Arma-personeel vakkundig en netjes verlopen. Tijdens het bestelproces tussentijds goed geinformeerd over de stand van zaken. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken.
Twee kleine problemen na plaatsing werden snel en vakkundig opgelost.
Dus eigenlijk niets dan lof voor deze keukenspeciaalzaak !
Reactie of foto toevoegen
“Geen 9+ maar een 10”
Door Ton Geboers op donderdag 20 dec 2018 '18
Mijn vrouw en ik hebben twee jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Tijdens de aankoop zijn we uitstekend geholpen door Frans. Op elk detail werd gelet. Aangezien de bouw van ons huis sterk uitliep, moesten we steeds de datum van installatie van de keukens uitstellen. Voor Ardi totaal geen probleem. Steeds zeer prettig contact. Tegen de opleveringsdatum werden de maten van de keuken in het huis gecontroleerd. Toen bleek dat de maten van de bouwtekening niet klopten. Ardi kwam meteen met een goed voorstel om de keuken aan te passen. Ook toen onze deurtjes niet leverbaar waren, had Ardi een oplossing, wel duurder, maar tegen de prijs in de offerte.
Ardi heeft ons volledig ontzorgd op verschillende manieren:
1. Onze keuken had een koof nodig voor de afvoer van de afzuigkap. Monteur Anton heeft deze met zeer groot vakmanschap voor ons gemaakt.
2. In ons ontwerp van de keuken was een rekje (regaal) gepland aan het einde van het schiereiland. Ook hier kwam de vakmanschap van Anton sterk naar voren.
3.Ardi kon tevens 1 dag nadat de keuken geplaatst was zorgen voor een tegelaar voor de achterwand. Wederom klasse.

Steeds werd tijdens het zetten van de keuken alles opgeruimd en het afval meegenomen. Ardi doet zijn reclamemotto eer aan. (afspraak is afspraak). Steeds als er contact was geweest was dit zeer prettig en kwam er steeds een bevestigingsmail. Een paar dagen voor het bezoek steeds een herinneringsmail.

Ardi keukens is zeer aan te raden. Ouderwets vakmanschap. Volledig houden aan de afspraken. Ardi geen 9+ maar een 10 waard.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels de Rek op woensdag 19 dec 2018 '18
Ruim een jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Ardi Keukens, de keuken is een aantal maanden later bij ons geplaatst door hetzelfde bedrijf, keurig! De service in de showroom, tijdens de montage en tijdens de nazorg was perfect, ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden als u een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel servicemeldingen”
Door P. Poortvliet op maandag 17 dec 2018 '18
Vorige week (10 december 2018) is onze keuken eindelijk gereed gekomen. De keuken is geplaatst op 28 mei 2018, maar er bleken diverse onderdelen beschadigd. Eén kast is zelfs driemaal geleverd omdat deze telkens beschadigd werd geleverd en de laatste keer bovendien verkeerd werd gesteld. Overigens is wel een pluspunt dat de monteurs de meeste beschadigingen zelf hebben geconstateerd en ook op eigen initiatief al vervanging gingen regelen. Hiernaast heeft Pelma desgevraagd kostenloos een plint voor het formuis geleverd. Uiteindelijk zijn we 20 servicemeldingen verder, waarvan er overigens twee geen betrekking hadden op beschadigingen / defecten. De begeleiding in de winkel en het maken van het ontwerp was prima. Nu de keuken eindelijk klaar is, is er ook niets meer op aan te merken. Wel jammer dat dit ruim zes maanden heeft geduurd. Het personeel is vriendelijk, meedenkend en behulpzaam, ze vonden het allen (we hebben tien monteurs gezien) erg vervelend dat dit zo is gelopen. Een verbeterpunt is wel dat vanuit de organisatie zelf wel een bericht had kunnen komen, zowel naar ons als ook naar het personeel dat werd ingepland. Geen van de monteurs was ervan op de hoogte dat dit al zo lang liep. Conclusie: tevreden met het eindresultaat, maar zeker niet met de weg hier naar toe.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Valerie Koster op vrijdag 14 dec 2018 '18
Voor onze nieuwe keuken kwamen wij door mond-op-mond reclame terecht bij Avanti in Kesteren. De zeer uitgebreide showroom en het vriendelijke personeel heeft mede geleid tot de aanschaf van onze keuken gekocht. Allereerst werden door verkoper Jasper Verhaar bijzonder prettig en vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht over om onze ideeen te verwezenlijken en er werden voorstellen gedaan waar wij zelf nog niet eens aangedacht hadden. De monteurs die de keuken kwamen installeren hebben zich erg ingespannen om van onze keuken het mooie plaatje te maken dat wij voor ogen hadden. Zij hebben ons onder andere geholpen met de verlichting en het corrigeren van een fout van de stucadoor, op een wijze die ver boven hun normale verplichtingen uitgaat. Wij zouden iedereen aanraden in Kesteren langs te gaan en Avanti te kiezen voor de aanschaf en installatie van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuilen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een volledige keuken bij Arma gekocht. Zowel de gesprekken en de montage zijn prima verlopen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jelle Schepers op donderdag 13 dec 2018 '18
Bij Ardi een keuken gekocht die eind oktober 2018 is geplaatst. Prettig begeleid door de verkoopster die prima met ons meedacht. Vragen die later kwamen werden vlot en adequaat beantwoord. Goede begeleiding bij voortraject (o.a. suggestie installatiebedrijf/stukadoor). Volgens afgesproken plan probleemloos geleverd en uitgevoerd! Op deze Zeeuwen kun je bouwen!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam Clerx op donderdag 13 dec 2018 '18
Goed advies, verkoper denkt mee met de klant. Montage keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Huib van de Weerd op maandag 10 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA keukens te Nunspeet voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn geholpen door de verkoopadviseur Bernhard van Moorselaar. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot aan aflevering hadden wij een goed gevoel over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Ook het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door 2 professionele vakkundige mensen. Vriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn de woorden die ik kan gebruiken voor ARMA keukens. Mocht ik in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zal ik dat beslist weer doen bij ARMA keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon klantvriendelijk”
Door C.Spitters op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Onze ervaring met Ardi is: buitengewoon klantvriendelijk en vooral meedenkend, betreffende onze wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn heel goed geholpen en zullen Ardi zeker aanbevelen. Daarnaast ook de complimenten aan de mensen die de civiele werkzaamheden hebben gedaan en aan de mensen die de keuken geplaatst hebben. Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en netjes”
Door Dianne op vrijdag 7 dec 2018 '18
Bedankt Pelma! Het resultaat mag er zijn, een plaatje. Wat een fijne, correcte zaak, mensen die met je meedenken, geduld hebben en goed luisteren. Praktisch advies krijgen, zo belangrijk. Het plaatsen van de keuken door een zeer vakkundig en professionele monteur. Rustig en netjes. De avond ervoor even een belletje hoe laat ze er konden zijn. ( de kleine dingen) Dat geeft vertrouwen. Bedankt Adrie!! Ik zal iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Saskia Oosterbaan op vrijdag 7 dec 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Hierbij zijn we heel geduldig en professioneel geholpen door Ton Stolker. Hoewel jong, dacht hij heel goed mee met onze wensen, was duidelijk en creatief. We wilden graag 2 grote vuilnisbakken in de keuken, en hij stelde voor ze symmetrisch aan beide zijden van de brede laden te platen. Als hij dingen niet zeker wist, overlegde hij voor de zekerheid met een ervaren collega. Ook de keuze voor de hoge kasten, met ingebouwde oven en magnetron is super. Hij liet ons net zolang testen en nadenken totdat het goed was. Ook de plaatsing van de keuken verliep zonder haast, heel nauwkeurig door toppers. Wat heel fijn is, is dat je maar een contactpersoon hebt, en dus niet voor dingen met de plaatsing weer anderen moet bellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, je wil goed advies en geen gedoe rondom de plaatsing, ga naar Keur keukens in Haarlem (en vraag naar Ton Stolker)
FOTO VAN SASKIA OOSTERBAAN
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ron van den Brink op donderdag 6 dec 2018 '18
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en hebben deze, net als onze eerste keuken, weer bij ARMA gekocht. Waarom weer bij ARMA? Omdat we bij de aankoop van onze eerste ARMA keuken zo positief verrast zijn over de hele begeleiding en vooral het meedenken van de verkoper(s) en de vakkundige montage en service van de monteur(s) (ook na het verstrijken van de officiële garantieduur). Nu een mooie landelijke grijze hoekkeuken met donker granieten werkblad en Falcon fornuis uitgezocht, met heel veel dank aan verkoper Gert Jan, voor je geduld en alle tips en meedenken met ons! We vonden het fijn als onze nieuwe keuken weer door dezelfde monteur, Freek, geplaatst zou worden: dit was geen probleem. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst (bedankt Freek en Marien) en we zijn meer dan tevreden en echt superblij met het resultaat! ARMA team, bedankt en we kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Christianen op woensdag 5 dec 2018 '18
Vanaf het eerste gesprek tot het plaatsen van onze keuken zijn we uitstekend geholpen! Daarom zou ik dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Helder, eerlijk en transparant”
Door Fennema op woensdag 5 dec 2018 '18
Het hele traject van oriëntatie tot aan oplevering keuken was helder, eerlijk en transparant. We hadden het gevoel en de ervaring dat ze bij Avanti allemaal weten waar het om gaat; een kwalitatief goede keuken leveren voor een goede prijs. Ervaringen bij concurrenten leerde ons dat het daar vaak vooral draait om de grootst mogelijke winst voor het bedrijf. Veel dank Avanti (vooral Jasper Verhaar voor de begeleiding en Anton en Jasper voor de montage). Fam. Fennema
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Fam. Van Liere op woensdag 5 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De intake was super. Het is precies de keuken geworden die we wilden. De plaatsing werdt keurig gedaan, en ondanks een beschadigd deurtje werdt dit prima en snel opgelost. Wij zijn super tevreden. Als iemand een keuken zoekt, ga naar pelma keukens. Super gedaan.
FOTO VAN FAM. VAN LIERE
Keuken keurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Hans en Eugenie op dinsdag 4 dec 2018 '18
Naar aanleiding van de zeer goede reviews én een vestiging in Zeeland waar wij naartoe gaan verhuizen een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wij hebben een prettige sfeer ervaren en een showroom waar het goed kiezen was. Wij zijn goed geholpen door Coen van Manen. Ook de eigen keukenmonteur van Arma, Reinier, heeft met groot vakmanschap de kastjes en aanrechtblad geplaatst. Ook al het verpakkingsmateriaal is weer netjes meegenomen. Wij zijn dik tevreden en kunnen iedereen Arma aanraden!
FOTO VAN HANS EN EUGENIE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Marcel Claes op maandag 3 dec 2018 '18
Niets dan lof voor Pelma Keukens, vakkundig geholpen. Van verkoper tot monteur denkt met je mee en geeft je advies waar je wat aan hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Daar zit je goed”
Door M. van aalst op zaterdag 1 dec 2018 '18
Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Ardi. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit opdringerig...) versterkte ons gevoel dat we hier goed zaten. Dat bleek ook bij de montage van de keuken. Opnieuw dat geweldige, creatieve meedenken, altijd in kansen nooit met een "onmogelijk". En ter plekke goede adviezen! "Een nieuwe keuken en/of badkamer kopen?? Ga naar Ardi....daar zit je goed!". Dat werd ons gezegd en dat geven wij op onze beurt weer door...!!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken super en volgens afspraak nette afhandeling en zeer correcte en vakbekwaam personeel
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel plezier”
Door fam. Kruizenga op woensdag 28 nov 2018 '18
Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet, na op Qasa gekeken te hebben voor ervaringen met leveranciers rondom Amersfoort.
Op de bonnefooi naar Arma gereden om eens te kijken. Beste is om een afspraak te maken, Arma besteed tijd aan de klant. Zonder afspraak was geen probleem en we werden hartelijk ontvangen en kregen een eerste indruk van het bedrijf de achtergrond en waar ze voor staan. Afspraak gemaakt waarin alle tijd (2,5-3u) wij samen naar onze wensen hebben gekeken. Arma's kwaliteits (dubbel)check haalde gedurende het proces nog een paar foutjes in de offerte naar boven die goed opgepakt zijn. Ook het aandragen van een aannemer, Van Ark Keukenmontage, is ons zeer goed bevallen. Zij hebben ons geholpen met alle voorbereidingen en zij hebben de keuken heel vakkundig geplaatst. Bij levering van de keuken was de combi oven niet op tijd, zonder problemen een hoger model aangeboden ("we leveren de hele keuken, zoals afgesproken"). Restpuntjes waren een kleine (speldgrootte) beschadiging op 1 van de deuren en een greep lijst die te kort was. Deze zijn later goed opgelost door 1 van de Arma monteurs.

We hebben veel plezier van de keuken en zijn super tevreden met het hele proces
Arma: tijd voor de klant, niet opdringen, samen kijken naar oplossingen, transparantie, goede prijs, kwaliteit, communicatie, afspraak is afspraak en gaan voor het beste.
van Ark: professioneel, kwaliteit, scherp, zeer netjes, communicatie, eigen ideeen, gaan voor het beste.
Dank Arma, dank Peter en Arjan van Ark voor jullie professionaliteit en het plezier dat we hadden met de aankoop en plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Marjo van der Schrier op maandag 26 nov 2018 '18
Nieuwe keuken. Heel goed geholpen. Een top monteur gehad. Ik zal dit zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 '18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door P.H. Jaspers op vrijdag 23 nov 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken bij Ardi gekocht. Het gehele proces werd gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en een geweldige bedrijfsvoering, planning en montage. Wat een vakmensen en wat een goed gereedschap. Om trots op te zijn. Wij zijn er heel blij en trots mee. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Ardi, van verkoop tot montage en oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A Linnenbank op vrijdag 23 nov 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Coen van Manen van Arma keukens en zijn daarover bijzonder tevreden. Ook tijdens de levertijd zijn we netjes op de hoogte gehouden van alle levertijden en planning. Verder is ook de prijs kwaliteitverhouding is heel goed. En is alles vakkundig, netjes gemonteerd en geplaatst. Ik zou Arma een ieder zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Sangers op woensdag 21 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd mee gedacht met ons, om een mooie keuken te ontwerpen. Alles vrijblijvend! Bij de 2e afspraak alles laten vastleggen. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Alles was compleet en alles door de monteur prima geïnstalleerd en aangesloten. Wij zijn erg tevreden met ARMA keukens Nunspeet! Wij zullen hun bij een ieder aan bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie was duidelijk”
Door Jan Custers op dinsdag 20 nov 2018 '18
Wij zijn erg positief over onze ervaringen met Avanti Keukens. Zowel de verkoopbegeleiding als ook de plaatsing van de keuken en de planning van de voorbereidende werkzaamheden verliepen soepel en getuigden van kwaliteit. Communicatie was duidelijk. Enkele bespreekpunten zijn naar tevredenheid opgepakt en opgelost. Kortom: prima!
Reactie of foto toevoegen
“Superzaak”
Door Ed de Haan op vrijdag 16 nov 2018 '18
Nieuwe prachtige kwaliteit keuken gekocht bij deze keuken specialist in 1 woord ' GEWELDIG'. Alles klopt hier. De ontvangst, de enorme kennis, zeer vriendelijk en direkt de eerlijke prijs. Afdingen kan niet en hoeft ook niet.. ! De eigen opgeleide eigen mensen die de keukens plaatsen, zeer deskundig en het loodgieter werk enorm goed en professioneel. Komen goed afspraken na en katen je nergens mee zitten. Een dikke 10 voor Ardi Mensen im adviseer u om hier uw kwaliteits keuken te kopen. U krijgt geen spijt. Wat een klasse vergeleken met al die andere bedriegers..!
FOTO VAN ED DE HAAN
Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Floor op vrijdag 16 nov 2018 '18
Superfijn geholpen! Zowel in de showroom, als de monteurs en after sales! Heel fijn dat iedereen die langskomt of aan de telefoon hebt met ons mee wilt denken en helpt zoveel als ze kunnen. We zijn super blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Machteld op woensdag 14 nov 2018 '18
Door Avanti Keukens heb ik een keuken en plavuizen vloer laten plaatsen. Het resultaat is erg mooi geworden. De ontvangst bij Avanti was erg hartelijk en omdat ik geen auto heb werd ik keurig opgehaald bij het treinstation in Kesteren. Het uitzoeken van de keuken verliep prettig, ook voor een hapje en drankje werd gezorgd en er werden goede tips gegeven over de aanschaf van de keuken en de apparatuur. Neff apparatuur was favoriet, ik kende het niet maar het bevalt prima. De plaatsing verliep goed en het resultaat mag er zijn. Bij een volgende keuken zou ik gelijk weer naar Avanti Keukens gaan, kortom een betrouwbaar bedrijf en ze komen hun afspraken na, ik kan het bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Adee”
Door John Nijkrake en Anita Niessink op zondag 11 nov 2018 '18
We waren op zoek naar een landelijke keuken en zijn, nadat we een aantal keukenbedrijven hadden bezocht, bij Adee terecht gekomen. We kregen alle ruimte om zelf rond te kijken en hebben later onder het genot van een kopje koffie, met door Erjan zelf gebakken brood, onze ideeën en wensen kenbaar kunnen maken. Er werd met ons meegedacht en er werden opties aangegeven, maar niets moest en alles kon, heel prettig. We hebben rustig over de offerte na kunnen denken en er nog weer wijzigingen in aan kunnen brengen. Er werd duidelijk gecommuniceerd en elke vraag die via de mail gesteld werd, werd ook gelijk beantwoord. Ruim anderhalf jaar nadat we het contract hadden afgesloten was het zover en zou de keuken geleverd en gemonteerd worden. Spannend, want hoe zag het er ook allemaal al weer uit? De levering en montage door Jan verliep, ondanks dat er een collega ziek was, prima en binnen de afgesproken tijd. Klasse! De smetplinten en vensterbanken moesten op de dag zelf worden ingemeten en deze zijn een aantal weken later door Jan aangebracht. Wat hadden we een mooie keuken! Een deurtje was wat beschadigd en een plint was niet op maat, maar daar is gelijk wat nieuws voor gekomen. Hun motto afspraak = afspraak is bij Adee zeer zeker waar, daar kunnen nog heel wat bedrijven wat van leren. Kortom: we zijn zeer tevreden over Adee!
FOTO VAN JOHN NIJKRAKE EN ANITA NIESSINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan gedacht”
Door S. de Boer op donderdag 8 nov 2018 '18
Vorig jaar oktober kochten wij de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Keur. Wij werden heel vriendelijk en kundig geholpen. Samen met Ton en Cornelis hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Niets was teveel en er werd echt de tijd genomen om de keuken naar wens samen te stellen. Elke keer dat de oplevering ons huis uitgesteld werd, was dit geen probleem en werd er een nieuwe datum voor leveren en plaatsen afgesproken. Afgelopen week is de keuken geplaatst, ook dit verliep heel soepel. De monteurs waren erg kundig en vriendelijk. De keuken is netjes geplaatst en helemaal naar wens. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, hij is nog mooier dan we van te voren hadden gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Wet van Murphy”
Door Gijsbert op donderdag 8 nov 2018 '18
Mede door de goede score op Qasa een keuken bij Keur Keukens gekocht. Helaas zelf geen goede ervaring. Bij het plaatsen van de keuken bleek dat wij het verkeerde (definitieve) aansluitschema hadden ontvangen. Hierdoor het blad anders gelegd dan verwacht (gemolenwiekt, ipv twee symetrische/synchrone naden) en de koof (deze hebben we zelf laten maken door een vakman en zelf geplaatst) zat niet op de goede plek. Eerste reactie vanuit Keur Keukens: 'het blad is beter zo'. Maar het tegengestelde is ons geadviseerd. Een knullige fout (verkeerde bijlage gestuurd), maar met grote gevolgen. Het duurde vervolgens lang, voordat Keur Keukens actie ondernam en hebben wij geruime tijd met een incomplete keuken gezeten. In de eerste maanden kwamen ook andere problemen naar boven: lekkage (kraan was niet goed aangesloten), de wasmachine kantelde naar voren en de strip van de koelkast kwam steeds los te zitten. Deze zijn vervolgens goed verholpen. Na verloop van tijd pakte de serviceafdeling de problemen adequaat op, maar het volgende blad dat besteld was bleek wederom niet goed. Ook een knullige fout, er was 2,13 genoteerd, terwijl het blad 2,31 moest zijn. Daardoor nog langer moeten wachten totdat de keuken voltooid was. Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd en zijn monteurs vier keer langs gekomen. Waarschijnlijk wet van Murphy, uitzondering op de regel etc... Tevreden met de keuken en alternatieve oplossing vanuit serviceafdeling, maar al met al een matige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut top”
Door Tjarda op woensdag 7 nov 2018 '18
Naar aanleiding van alle juichende reviews op deze site besloten we, na 3 andere keukenzaken te hebben bezocht, toch ook nog maar eens bij Keur Keukens in Haarlem te gaan kijken. Dit was de absolute bomb! Verreweg het meest doordachte ontwerp, ze waren altijd heel goed bereikbaar, dachten mee, altijd snelle reacties, geduldig, flexibel (heb enkele maanden na onze bestelling nog een tamelijk grote verandering aangebracht, dat was geen enkel probleem!) etc. Sander de Vreugd, dank je wel hiervoor! Monteur Reinier vervolgens heeft de keuken supermooi geplaatst, heel goed advies gegeven, geen inkijken naar en verpakkingsmateriaal nam hij ook weer mee (geloof me, dat is erg fijn!). Keur had niet de aller voordeligste offerte, maar: alle waarde naar zijn geld, en dit hebben ze volledig waargemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Marten valster op dinsdag 6 nov 2018 '18
Vorige week donderdag hebben jullie monteurs Gert-Jan en jan-Willen bij ons het keukenblad vervangen. Wij willen even zeggen dat we erg tevreden zijn over de hele gang van zaken. ADEE keukens heet ons verrast met een uitstekende service, keurig en deskundige monteurs en het perfect nakomen van afspraken. De slogan op jullie auto's "afspraak is afspraak" is meer dan waar. Nogmaals hartelijk dank voor de perfecte service!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Jacqueline Muilwijk op maandag 5 nov 2018 '18
Na 2 bezoeken in de showroom hebben we een mooie keuken gekocht. Inmiddels is deze naar volle tevredenheid geplaatst. De aannemer had de hoek niet haaks gemaakt en Ardi heeft hiervoor een keurige oplossing bedacht. De monteurs hebben vakwerk geleverd en aan het advies van verkoper Bart hebben we veel gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Arentine Bout op maandag 5 nov 2018 '18
We hebben in ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Ardi. Dit was voor ons een vertrouwd bedrijf daar we al eerder een keuken hebben gekocht. De service was en is prima, we zijn erg correct en behulpzaam geholpen door Dhr. Mol. En de keuken is tot volle tevredenheid geplaatst. We genieten er elke dag van. Hartelijk dank.
FOTO VAN ARENTINE BOUT
Keuken naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Heldere afspraken”
Door Perry Monfils op zondag 4 nov 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht, zijn keurig behandeld, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Het volledige traject van aankoop tot levering en montage is perfect verlopen. Na montage bleek er een legplank licht gedeukt en de plint was te laag gemaakt door de fabriek. Dit is op de dag van montage door de monteur doorgegeven en zo spoedig als ze konden naar tevredenheid opgelost.Geen moeilijke toestanden met service na verkoop, maar heldere afspraken die worden nagekomen, hier kunnen andere keukenbedrijven nog wat van leren! Als we ooit nog een keuken zouden moeten kopen, gaan we weer naar Ardi, maar dat zal voorlopig niet nodig zijn.
FOTO VAN PERRY MONFILS
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Cees en Corry van Bostelen. op vrijdag 2 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. de intake bij Pelma Goes was uitstekend te noemen. Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen. De plaatsing kon volgens ons niet beter. Zeer vakkundig, geduldig en precies was de monteur. Wij zouden zeker Pelma aanraden wanneer iemand een keuken wenst.
FOTO VAN CEES EN CORRY VAN BOSTELEN.
Keuken met hoogglans fronten
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Teijgeman op donderdag 1 nov 2018 '18
Een massief houten keuken met toebehoren gekocht, via een prima verkoper (Dennis), professioneel geholpen, goed advies ontvangen over o.a. de indeling, apparatuur en materialen. Daarna is de keuken door vakmensen netjes en zorgvuldig geplaatst (o.a. René), ook de onlangs geplaatste smetplint van het blad werd netjes uitgevoerd en paste precies. Ook de vaste prijzen die zij hanteren vond ik heel prettig (in vergelijking met het standaard keukenbedrijf vanuit het bouwbedrijf van de nieuwe woning (voor dezelfde keuken) € 5000,= verschil) ... Kortom Keur Keukens is een aanrader.
FOTO VAN TEIJGEMAN
Massief houten keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sam en Lies Maljaars op woensdag 31 okt 2018 '18
Iedereen, vanaf de verkoop in de showroom, de planning en de montage, heeft door de prima adviezen, de antwoorden op onze vragen, het plaatsen van de keuken en de snelle afwerking van het laatste stukje plint op het keukenblad er voor gezorgd dat het een mooie keuken is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door B. Lange op woensdag 31 okt 2018 '18
Wij hadden nieuwe kastdeurtjes nodig voor onze keuken en zijn naar Ardi Gegaan. Wij werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. De verkoopster nam de tijd voor ons en dacht ook met ons mee. Om even de goede beslissing te nemen mochten we even lekker gaan zitten met een heerlijke cappuccino. Van de week zijn de kastdeurtjes gemonteerd door 2 professionele monteurs die er iets heel moois van hebben gemaakt. Het is prachtig geworden. Wij raden iedereen Ardi aan . Ook de showroom is zeker een bezoekje waard.
FOTO VAN B. LANGE
Keuken met nieuwe deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door familie Dijkstra op dinsdag 30 okt 2018 '18
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht bij Arma. Vanaf het binnenlopen in de zaak tot aan de afwerking thuis zijn we super geholpen. Niet opdringerig, juist heel betrokken! Dit fijne gevoel is ons meer waard dan een korting hier of een extraatje daar! We willen een ieder die een keuken wil aanschaffen, adviseren om naar Arma te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door D Dijkstra op maandag 29 okt 2018 '18
Keuken gekocht. Bijzonder goed geholpen. Goede voorlichting, duidelijke offerte en prijsafspraak. Vervolgens goede afspraken omtrent betaling en plaatsing. Plaatsing door monteurs van Adee, welke zeer kundig en precies de keuken geplaatst hebben, inclusief aansluitingen van water en elektra! Kortom wij zijn SUPER tevreden met onze nieuwe keuken van Adee.
FOTO VAN D DIJKSTRA
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Janneke Booij- De Jong op maandag 29 okt 2018 '18
Eind december 2017 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Van te voren hadden we al reviews over dit bedrijf gezocht omdat we niet de ervaring wilde hebben die we bij de aankoop van onze vorige keuken hadden. We wilden kwaliteit, goede service en prijs. Keur Keukens was online al goed aan geschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. We hadden een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak werd goed de tijd genomen voor ons als klant om alle wensen te bespreken en werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook hoef je niet te onderhandelen over de prijs. Er worden vaste prijzen gerekend, die toch wel concurrerend zijn met de markt. Ik vond het een verademing dat er geen 'handje klap' praktijken nodig waren, maar dat je het werkelijk kon hebben over wat je wilde, namelijk de keuken zelf. Vanwege onze verbouwing is in oktober 2018 de keuken geplaatst. Ook het vakwerk van de monteurs is super! Ze waren erg netjes, op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur en zij dachten ook mee met bepaalde handigheidjes zoals het plaatsen van een 90 graden begrenzer op bepaalde kastjes. De keuken is erg vakkundig geplaatst en wij zijn zeer tevreden klanten. Ook nog complimenten voor de verkoopster: Ze dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. Ik zou Keur Keukens ook zeker aanraden aan anderen om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Lizz op zaterdag 27 okt 2018 '18
Keuken gekocht bij Arma te Nunspeet. Hele track van verkoop tot slopen oude keuken en plaatsen nieuwe keuken probleemloos verlopen. Vakkundige medewerkers en top service !
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige moderne keuken”
Door Fam. Weerd uit Veenendaal op zaterdag 27 okt 2018 '18
Wij hebben dit jaar een prachtige moderne keuken gekocht bij dit bedrijf. We zagen in eerste instantie niet de keuken naar ons zin, maar naar mate we gingen zitten kregen we een plaatje met de keuken die we graag wilden hebben. Wilco liet ons zien hoe hoe het eruit zag en dat was erg aantrekkelijk voor ons. Alle apparatuur die we wilden hebben zit er in. Waar wenog wel op willen wijzen is dat je zelf ook door moet vragen naar meerdere modellen, zo hebben we een Miele vaatwasser gekocht die niet automatisch uitgaat en dat vinden we achteraf we jammer. Voor de rest hebben ze kleine ongemakken heel professioneel opgelost. De deur van de koelkast is nu 90 graden en komt niet meer tegen de muur, zijn daar superblij mee, met dank aan Joost. Ook de kast met afzuiging die niet helemaal goed was hebben ze opnieuw geplaatst en deze heeft Berto heel netjes afgemonteerd. We bevelen daarom Avanti van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Totaal geen klachten”
Door robert op donderdag 25 okt 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi. Ik heb er totaal geen klachten over. Van het bespreken van onze wensen tot aan de montage en afwerking gewoon super. Wij raden iedereen aan om bij ardi een keuken te kopen.
FOTO VAN ROBERT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Joshua van Eijndhoven op donderdag 25 okt 2018 '18
Fantastische ervaring met Avantie van D.B. keukens. Alles was top, het gesprek, het meedenken, het ontwerp, de werk voorbereiding en plaatsing. Dit bedrijf is geweldig. Top kwaliteit. En zonder geneuzel en onderhandelen. In een keer goed. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Larissa krebbers op donderdag 25 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens. Met het uitzoeken van onze keuken had de verkooper veel goede adviezen en alle tijd voor ons. Hij liet ons alles goed zien wat allemaal mogelijk was. Hierdoor hebben wij onze droomkeuken gerealiseerd. De keuken is zeer vakkundig geplaatst door het zeer vriendelijke monteurs! De boile van de kokendwaterkraan was kapot met de keuken erin zetten, dit was een fabrieksfout. En er ontbraken nog 2 handvaten. Dit heeft Adee keukens zeer goed opgelost. Enkele weken na het plaatsen van de keuken hebben ze nog contact met ons opgenomen of wij nog steeds tevreden waren met onze keuken. En dat zijn wij zeker!!
FOTO VAN LARISSA KREBBERS
Keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Dik op orde”
Door Chris op woensdag 24 okt 2018 '18
Maken waar wat zij zeggen! Uitzonderlijk hoe goed de communicatie is en verwachtingen worden gematcht. Ook aftersale dik op orde. Een kastje met beschadiging direct vervangen zonder gezeur!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Arno Pippel en Marieke van Gelderen op woensdag 24 okt 2018 '18
Wij hebben een complete keuken gekocht en plavuizen laten leggen in de keuken en hal. Ik vind dat de monteurs erg netjes en efficiënt werken. Ze zijn heel servicegericht en er is veel mogelijkheid voor overleg. Dit is heel prettig. Maar bovenal ben ik erg blij met het eindresultaat! Ik heb een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat overtreft de verwachtingen”
Door fam H van Dijk op maandag 22 okt 2018 '18
Wij hebben bij ARMA een nieuwe keuken gekocht. De keuken is vorige week geplaatst. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Wat zijn we trots en blij met onze nieuwe keuken. Als we terugkijken op het begin (ontwerp) tot het einde (plaatsen) zijn we zeer goed begeleid. Tussentijdse wijzigingen konden we nog tot laat in het proces doorvoeren. De monteurs werken netjes, echte vakmannen. Kortom wij zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben twee andere familieleden van ons ook een keuken bij ARMA gekocht. Ook zei zijn zeer te spreken over de service van ARMA.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Familie Jager op maandag 15 okt 2018 '18
Prima advies, keurige levering en goede after sales. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door H. Tadema op zondag 14 okt 2018 '18
Enkele jaren geleden keuken gekocht. Ook nu nog geweldige service bij klein mankement. Zeer goede communicatie. Kortom de volgende keer weer Arma.
Aanrader dus.

Eerdere ervaring van 1 april 2014: In december 2013 is onze keuken geleverd en geplaatst door Arma. Het was allemaal prima voor elkaar. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen en op de communicatie is niets aan te merken. Monteurs hebben keurig werk afgeleverd en lieten het netjes weer achter. Vaklieden. We hopen nog lang plezier te kunnen hebben van onze keuken. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door fam. Roestenburg op zaterdag 13 okt 2018 '18
Bij Arma (Nunspeet) zijn we bij de aanschaf van een nieuwe keuken zeer vakkundig èn naar tevredenheid geholpen. Waar andere keukenfirma's iets prachtigs ontwierpen, kwam het kostenplaatje boven onze begroting uit. Verkoper Coen van Manen ging met 'ons bedrag' samen met ons aan de slag en kwam prima uit! Hij had ons helder voorgehouden: Vier factoren bepalen de prijs, namelijk meubels, werkblad, apparatuur en arbeid. Met onze begroting moesten we hierbinnen dus keuzes maken. Kortom: We zijn eerlijk en betrouwbaar geholpen! De keuken - hoogglans met zwart blad en een element in houtkleur - is inmiddels keurig geplaatst door vakmensen, die alles netjes opgeruimd achterlieten. Wat zijn we blij met onze keuken! We kozen o.a. voor Arma omdat we horen dat de after sales service zo goed is. Daar hebben we vertrouwen in, als we ons de manier herinneren waarop deze keuken samen met ons is ontworpen.
Reactie of foto toevoegen
“Een heel net en eerlijk bedrijf”
Door Fam Huitema. Apeldoorn op vrijdag 12 okt 2018 '18
Na het bezoeken van vele keuken bedrijven kwamen we bij Adee keukens uit. Waar de andere bedrijven ons dwongen om direct te beslissen kregen we bij Adee alle ruimte om in rust te oriënteren. Dirk-Jan heeft ons op professionele wijze daarin geholpen. Adee is een heel net en eerlijk bedrijf. Dit geldt niet alleen voor de verkopers maar ook voor de monteurs. Zonder te hoeven onderhandelen krijg je een keuken voor een goede prijs. Levering en montage verliep vlekkeloos. We zijn erg blij met de keuken. We kunnen Adee zéér aanbevelen.
FOTO VAN FAM HUITEMA. APELDOORN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Dineke op donderdag 11 okt 2018 '18
De tijd vliegt, inmiddels doet onze Avanti keuken alweer bijna 5 maanden dienst. We zijn erg tevreden met het eindresultaat, maar ook met het proces daar naartoe. Een groot compliment voor Kees Visser die een goede balans wist te vinden tussen het luisteren naar onze wensen en het meedenken vanuit zijn grote expertise. Omdat we van ver kwamen wilden we graag binnen 1 dag de koop sluiten, maar achteraf hadden we van sommige keuzes spijt. Ook toen was er alle ruimte om nog wijzigingen door te voeren en toen we er met het keukenblad niet uitkwamen werd zelfs een bezoek aan de fabrikant mogelijk gemaakt. Communicatie is vlot en helder, doordat de prijzen vast staan is het mogelijk om heel gericht te kijken welke keuzes tot welke kosten leiden, zodat je daarin zelf weloverwogen beslissingen kunt nemen. Een ander groot compliment voor het team van installateurs, ontzettend prettig in de omgang, meedenkend en professioneel. We raden Avanti inmiddels aan al onze vrienden en bekenden aan, vooral omdat we het gevoel hebben gekregen dat het bij Avanti niet primair om de verkoopcijfers gaat maar de klanttevredenheid op 1 staat.
FOTO VAN DINEKE
Erg tevreden met het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door HJK op woensdag 10 okt 2018 '18
We hebben bij Arma een keuken gekocht. Geweldig geholpen door een super vriendelijke verkoper. Ondertussen kregen we de lekkerste hapjes van de kok die in de showroom aanwezig was. Er werd met ons meegedacht zonder opdringend te worden. Zeker een aanrader!
FOTO VAN HJK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Geertje Visker op woensdag 10 okt 2018 '18
Wij zijn enorm blij met onze keuken. De manier waarop alles is gegaan is geweldig! De ontvangst en begeleiding was zeer aangenaam en met name Pieter Vlot heeft ons enorm geholpen met de keuze, wat resulteerde in een keuken die nu geheel naar onze wens is, ik zou niet kunnen zeggen wat er nog ontbreekt, het is geweldig zo. De aanvoer van de keuken is keurig gegaan, een vriendelijke chauffeur, die zijn vak verstaat. De monteurs waren geweldig, de vloer werd netjes afgedekt en er werd enorm secuur en precies gewerkt. Het was een hele prestatie om in ons oude huis waar alles schots en scheef is de keuken te plaatsen, maar ze hebben het geweldig gedaan! Zeer beleefd en gezellig waren deze monteurs, Ik heb van ze genoten! Ik had graag een foto van de keuken geplaatst, maar krijg het helaas niet voor elkaar. Kortom, van ons krijgen ze een dikke 10!
FOTO VAN GEERTJE VISKER
Geweldige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Fam. Andressen op donderdag 4 okt 2018 '18
10 september 2018 is onze keuken geplaatst en wij zijn er superblij mee. Lang gewacht om voor een nieuwe keuken te kijken na een nare ervaring met onze oude keuken bij een grote keukenconcurrent. Gezocht op Qasa en ontzettend blij dat we bij Ardi Keukens terecht zijn gekomen. We zijn gastvrij ontvangen door Pieter Vlot die ons alle tijd heeft gegeven om rustig onze keuken samen te stellen zonder enige druk of handtekening te plaatsen. Dat gebeurde pas toen we alles definitief hadden samengesteld en met de vraag kwam: "Mogen wij de keuken voor u installeren?". Ook het verwennen met heerlijke koffie, bolus en lunch komt heel prettig over. Het meedenken, tips geven en niet het allerduurste te willen verkopen dat is echt een meerwaarde. Je maakt uiteindelijk zelf de keuze. Het hele proces kun je bijgestaan worden met alle vragen. Ook de installateurs, Martijn en Arthur hebben heel hard en goed doorgewerkt, meegedacht en tips gegeven én uitgevoerd. De keuken is prachtig geïnstalleerd, alles netjes opgeruimd en op ons hart gedrukt mocht er iets zijn, niet zelf proberen maar hen bellen. Dat is de service. Ook de tip om Pieter van Eck, de tegelzetter, in te schakelen was een succes. Wederom dacht hij ook mee en kwam met tips over plafond, stekkerpilaar, tegelplint etc. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat én dat we bij Ardi terecht zijn gekomen. Hoe de eigenaar op het idee is gekomen voor zichzelf te beginnen is zoals het helaas vaak is. Wij hebben dit ook zo ondervonden. Geweldig dat dit bedrijf zich hieraan blijft houden, meedenken met de klant en de klant als klant zien en niet als melkkoe. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden hier naar toe te gaan!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Prachtig geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Jurriaan op woensdag 3 okt 2018 '18
Wij hebben als starters een keuken bij Arma afgenomen en zijn erg tevreden over het hele proces. Coen heeft ons goed geholpen en meegedacht over hoe we een betaalbare keuken die aan onze wensen voldoet konden samenstellen. Hij was daarbij erg transparant over de alle kosten (onderdelen, accessoires en montage). De eigen installateur van Arma was zeer deskundig en heeft met groot vakmanschap de kastjes en blad (tot op de millimeter nauwkeurig) in de ruimte ingepast. Het eindresultaat mag er zijn!
FOTO VAN JURRIAAN
Betaalbare keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Familie Top, Elburg op dinsdag 2 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en laten plaatsen door Arma. Na vele keukens bezichtigd te hebben zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Arma keukens in Nunspeet alwaar we zeer vakkundig zijn geholpen door Gert Jan van Veldhuizen. Hij was in staat om onze ideeën en wensen te vertalen in een mooi ontwerp. De keuken is in 3 dagen geplaatst en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat mede ook te danken aan de kundigheid van beide monteurs. Elk detail werd keurig afgewerkt met de hoogste nauwkeurigheid. Kortom wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en hopen er nog lang plezier van te mogen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Fam. Eijkelkamp op zaterdag 29 sep 2018 '18
goed en vriendelijk geholpen, dachten met ons mee, namen alle tijd voor ons om tot een mooi resultaat te komen, wij zijn helemaal tevreden. Wij hebben een mooie keuken hier gekocht!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over service bij keuken”
Door Carla Hendrikse op donderdag 27 sep 2018 '18
Vier jaar geleden een keuken bij Avanti gekocht. Ik kan niet anders zeggen dan goed advies etc. Alle tijd werd voor ons uit getrokken. De keuken is zonder problemen op tijd geplaatst en naar volle tevredenheid. Toen enkele maanden geleden de vaatwasser problemen bleek te geven en vermoedelijk al enige tijd tijdens het wassen stoom de kastjes begon aan te tasten. Hebben wij gemaild voor een monteur om het probleem op te lossen. In het mailtje terug werd duidelijk dat wij iedere keer bij het openen de vaatwasser maar moesten drogen alsof met het vochtprobleem dit al niet gedaan was. Ik was best teleurgesteld na alle goede ervaring die wij hadden gehad met Avanti. Nu vandaag is het probleem definitief verholpen nadat eerder de vaatwasser is gemaakt, door het opnieuw plaatsen van zowel zijkant als twee nieuwe deurtjes die aangetast waren door het vocht. Ik ben zeer tevreden over de service monteur die vakkundig de kastdeurtjes vervangen heeft en begrip had voor de hele situatie. Nu kan ik nog enige tijd genieten van mijn nog steeds prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Evertje Hop op donderdag 27 sep 2018 '18
Naar aanleiding van ervaringen van kennissen en reviews op internet zijn wij in Augustus 2017 naar Arma gegaan om een keuken uit te zoeken! We zijn super geholpen door Niels! Van begin tot het einde! In 2 afspraken goed geslaagd! Alle wensen die wij hadden kwamen allemaal terug in onze keuken! De afspraken die gemaakt zijn, zijn allemaal nagekomen, ook met plaatsen! 2 goede monteurs kwamen die wisten wat ze deden! We maakten ons nog even zorgen over de hoogte van de hangkastjes, maar dit is in overleg met de monteurs perfect gegaan en geplaatst! Inmiddels staat de keuken al een half jaar! Één keer hebben we gebeld want de plint liet los. De volgende dag was Arma er al, en is dit direct verholpen! Wij zijn super blij met onze keuken, en bevelen Arma bij iedereen aan! Een dikke 10 voor dit super mooie bedrijf!
FOTO VAN EVERTJE HOP
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal prima”
Door Dhr en mw van den Hoorn op donderdag 20 sep 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn heel goed geholpen ook hoe het traject van kopen en plaatsen was allemaal prima en op een fijne manier geregeld en we konden als we vragen hadden altijd bellen voor informatie,en de gemaakte afspraken werden ook nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte uitvoering”
Door P.M. de Putter op donderdag 20 sep 2018 '18
Heb nieuwe keuken gekocht in nieuwbouwhuis! Alle afspraken die gemaakt werden bij de aankoop werden perfect uitgevoerd. Er was een foutje met aanrechtblad, er moest een nieuw gedeelte besteld worden. Ook dat werd super vlug nageleverd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam. Mohr op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Avanti keukens in Kesteren een keuken gekocht. We zijn in de winkel zeer goed geholpen en begeleid door dhr. Jasper Verhaar. Ook wat erna gebeurd vanuit planning (aansluitschema, off. leverdata) zeer vakkundig. Dan is de dag van de levering van de keuken, netjes afgeleverd door eigen personeel (zeer correct afgeleverd en met zorg). Dan volgen de dagen van de echte installatie van de keuken. Ook dan wordt dit gedaan door personeel van Avanti. Joost was zeer kundig/correct en precies. Zeer netjes wordt de keuken geplaatst en afgeleverd. Niet anders als lof voor Avanti. En nu gaan wij genieten wat Avanti ons geleverd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en kundig”
Door Peter van der Beek op zondag 9 sep 2018 '18
Betreft aankoop en plaatsen keuken: Contact met Arma is prima. Monteur voor plaatsen keuken was heel prettig in omgang en zeer kundig. Aantal punten moeten nog afgewerkt worden en contact/maken afspraak is meteen opgepakt en ingepland.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Natasja van Dongen op vrijdag 7 sep 2018 '18
Wij zijn sinds een aantal weken in het trotse bezit van een prachtige keuken inclusief inductie kookplaat en combi oven/stoomoven gekocht bij Keur keukens.
En ik kan niet anders zeggen dat wij bijzonder goed geholpen zijn. Er werd echt de tijd genomen en goed geluisterd naar wat onze wensen waren. Iedereen was even vriendelijk en niet opdringerig. Zelfs al kom je even langs met nog een vraag, de koffie met wat lekkers staat klaar. Top! Het voelde echt als thuis komen dit warme ontvangst. Weet niet of we namen mogen noemen maar wij willen Dennis nogmaals bedanken voor zijn hulp en goede zorgen. En ook de jongens die onze keuken geplaatst hebben verdienen een dikke pluim. Serieuze en aardige jongens. Ondanks dat ze helemaal uit Nunspeet kwamen stonden ze keurig en zelfs voor de afgesproken tijd voor de deur. Werken super netjes en zijn heel goed op elkaar ingespeeld. Laten alles heel netjes achter.Wij weten hun namen niet meer maar ook deze jongens nogmaals bedankt voor het netjes afleveren van onze keuken. Wij raden iedereen Keur keukens aan. Gewoon doen!
FOTO VAN NATASJA VAN DONGEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Karin op maandag 3 sep 2018 '18
Ontzettend blij met mijn keuken! Kees Visser heeft me geadviseerd en kwam met ideeën aan waar ik zelf niet aan zou denken. Zo bestaat de keuken nu uit twee tegenoverliggende delen i.p.v. een hoekkeuken en verder ben ik ook heel blij met het plasma-filter in de afzuiging, het granieten aanrechtblad, diepe spoelbak en alle apparatuur. Ook de achterwand van Bokmerk en de beschermkap voor de inductieplaat zijn een schot in de roos, heel praktisch vooral die laatste! En dat ook allemaal voor het budget wat ik van tevoren bedacht had. Een groot bedankje voor Kees zijn advies/tijd en ook lof voor de installateurs die de keuken keurig gemonteerd hebben. Wegens verhuizing nu al tweede keer keuken van Avanti, dat zegt al genoeg.

Eerdere ervaring van 30 augustus 2015: Twee weken terug is mijn nieuwe keuken geplaatst door Avanti Kesteren. Zeer tevreden over de hulp bij de keuze mogelijkheden bij de aanschaf. Veel oog voor details door de verkoper waar je zelf niet aan denkt. Ook zeer tevreden over de montage door Avanti-monteur. Ook hij kwam met goede ideeen aan voor de perfecte afwerking van de keuken. Niets dan lof en Avanti is zeker een aanrader!
FOTO VAN KARIN
Ontzettend blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Fam. Dijkstra op maandag 3 sep 2018 '18
Wij kochten een keuken en en stelden een badkamer samen door gebruik te maken van dezelfde keukenkastjes. Zowel bij de eerste ontvangst als ook de daaropvolgende gesprekken werden wij uitermate plezierig geholpen. Er werd meegedacht, de heer Verhaar was geduldig en had hele goede voorstellen. Elk bezoek bij Avanti was heel goed verzorgd. De plaatsing en installatie van de keuken verliep perfect! Steven en Arno kwamen met oplossingen voor onverwachte problemen. Wat geweldig! Alles is heel goed verlopen. Wij zullen Avanti zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top service voor bestaande keuken”
Door Fam. Teeuw Bruinisse op zaterdag 1 sep 2018 '18
Top service van ARDI keukens. Op zoek naar een extra TL onderbouw lamp voor onze keuken uit 2006, bij ARDI keukens langs geweest. De lamp bleek niet op voorraad en niet meer leverbaar. Maar niet getreurd. Met de verkoopadviseur het magazijn doorzocht en vinden we daar nog een lamp die qua afmetingen en aansluitingen aan de verwachtingen voldoet. Nu zijn de speciale stekkers om de lampen thuis door te lussen niet meer te vinden. Weer niet getreurd. We maken er even een foto van en vragen de buitendienst medewerkers of die toevallig nog zulke stekkers in de montagebus hebben. Ik naar huis. Onder het avondeten gaat de deurbel. Staat de verkoopadviseur (die bij ons in het dorp woont en naar huis gaat) voor de deur. Hier hebben we alles meneer Teeuw. En dat alles nog geen 6 uur later nadat we in de winkel in St. Annaland waren. Ik blij, de vrouw blij, iedereen blij. De service van ARDI keukens is gewoon SUPER.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service na 17 jaar”
Door Fam J Dorst op vrijdag 31 aug 2018 '18
Al 17 jaar gebruiken wij onze Ardi keuken. Als we Henry tegen komen vraagt hij hoe gaat het met jullie keuken ,nu het gaat heel goed maar er zakt een deurtje door. o zegt hij dan komt er eerdaags een monteur langs ,en ja hoor alle kastjes en laden worden nagezien en zelfs een scharniertje vervangen ,wat een service na 17 jaar Hartelijk dank en we vertellen dit aan iedereen die het horen wil geweldig Hr groeten fam Dorst uit Zierikzee
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sjors van Leeuwen op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keuken aangeschaft bij adee keukens. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste service alles tot in de puntjes geregeld en zeer professioneel zonder de menselijke factor te verliezen. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Raden Ardi aan”
Door Maurice en Eline op woensdag 29 aug 2018 '18
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht waar we super tevreden mee zijn. Bij binnenkomst in Sint-Annaland werden we vriendelijk ontvangen. Het uitzoeken en ontwerpen van de keuken ging in alle rust. We hebben niet het gevoel gehad om snel een beslissing te moeten nemen. Na de opdracht was direct duidelijk wanneer de keuken geplaatst zou worden. Die planning werd stipt gevolgd. Het plaatsen van de keuken liep op rolletjes. Een paar restpunten werden door de monteurs zelf gesignaleerd en door Ardi ook weer stipt volgens afspraak naar volledige tevredenheid verholpen. Wij raden Ardi van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door H. Meijer en P.E.Smith op zaterdag 18 aug 2018 '18
Excellent keuken, magnoliawit en prachtig grijs keramiekblad. Prima advies bij verkoop in meerdere gesprekken. Fijn contact via telefoon en mail voor de uiteindelijke keuze, thuisbezoek van Joanne voor persoonlijk advies. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Nette en zorgvuldige vriendelijke monteurs Freek en Johan. Toppers, ze hebben gewerkt in zeer warme omstandigheden in en buiten ons huis om alles op maat te zagen etc. tijdens de hitteperiode eind juli. Ook de serviceafdeling werkt prima en snel. Hierover zijn we dus zeer tevreden, erg mooie keuken, goede kwaliteit, netjes afgewerkt, mooie laden met rookglas schotten. Juiste keuze apparatuur; dit hebben we zelf gedaan, o.a. na een bezoek aan het Siemens/Bosch Inspiratiehuis 20/20, overigens een aanrader om te doen. Wijziging van apparatuur en andere wensen, zoals toch nog iets hogere kasten te kiezen na het tekenen van de koopovereenkomst waren voor de verkoopster van Keur geen enkel probleem. Dat is allemaal erg prettig en we zullen dit dan ook graag aan anderen doorvertellen. Het geheel is door de monteurs ter plaatse zorgvuldig op maat gemaakt en geplaatst. Grote keuken, dus een best karwei, ze hebben echt hard gewerkt. Minpuntje sinds deze week: door het zeer moeizaam opengaan van de Siemens inbouwkoelkast, is de koelkastdeur (deur op deur systeem) los gekomen van de houten koelkastpaneel, door het openen van de koelkast. Uit nood zelf verholpen door een ander schroefgat te gebruiken om verdere schade te voorkomen. Hebben dit direct gemeld op 14 augustus. De monteur komt echter pas op 13 september langs.Waarschijnlijk door de zomervakantiedrukte. Omdat de deur verder niet beschadigd wordt door zelf ingrijpen, is dat dus nu niet zo erg. Maar normaal zou in een dergelijke situatie de monteur z.s.m. moeten langs komen om verdere schade aan het deurpaneel te voorkomen. Keur/Arma keukens inmiddels kennende, vertrouwen wij erop dat e.e.a. ook goed wordt nagelopen cq hersteld. Dank allemaal, we zijn echt heel erg blij met deze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 '18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Eerst teleurstellend en uiteindelijk tevreden”
Door Jeremiasse op maandag 13 aug 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een keuken gekocht, de verkoop ging goed. Er werd goed meegedacht en de plaatsing werd netjes gedaan. Echter, de plinten (kookeiland) en de bestekbak wordt nageleverd (kan gebeuren en duurt lang) de kookplaat met afzuiging werkte niet (is na veel aandringen vervangen) en de kleine mankementen worden niet direct opgelost. Na meermalen telefonisch contact nog steeds niet terug geweest om alles af te maken. Dit vinden wij teleurstellend, te meer omdat het credo is: Afspraak is afspraak.

Aanvulling ontvangen op 5 oktober 2018: Het heeft even geduurd en nu tevreden met de goede service van Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“In alle opzichten goed”
Door Rob Wolters op zaterdag 11 aug 2018 '18
In alle opzichten goed, men neemt de tijd voor je, goede info, geven andere inzichten, afspraken worden conform hun slogan nagekomen. Vriendelijk personeel en professionele monteurs die op vakkundige wijze de keuken geplaatst hebben. We zijn helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Pim Verkleij op woensdag 8 aug 2018 '18
Bij Arma Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we vele bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was hebben gemaakt dat we voor Arma keukens gekozen hebben. Voor de installatie van de keuken is ruim de tijd genomen (3 dagen). Een gedegen installateur die zeer netjes en secuur werkt en iedere dag alles netjes achterliet. Bij oplevering een uitgebreide uitleg. één kastje verkeerde maat, toch geïnstalleerd en na die tijd keurig verholpen. Het after-sales traject verliep hier en daar was stroef vanwege drukte bij Arma. Terugbellen of antwoorden op email duurde wat langer dan gewenst. Alles is goed gekomen en onze extra opties e/o veranderingen zijn goed doorgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 6 aug 2018 '18
17 juli hebben wij monteur Freek over de vloer gehad en zijn service en werk verdient een dikke 10 ! We waren super blij met deze vriendelijke man. Alle problemen opgelost. Freek nam echt de tijd. We hebben bij de monteur zelf nog iets gemeld en dit nam hij ook zonder problemen in behandeling. Zijn opmerking: "het zou zonde zijn als we hier later weer een afspraak voor moeten maken", maar was hier al met al toch een uurtje mee bezig.

Eerdere ervaring van 19 september 2016: Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
FOTO VAN VIELEERS-SPREIJ
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Anouk van Lammeren op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Keur op basis van de reviews die we hadden gelezen. En alles klopte: de verkoop was niet pusherig, gewoon professioneel en zonder rare fratsen. En daarna werden echt alle afspraken keurig nagekomen. De keuken werd netjes geleverd, de monteurs waren super-professioneel, alles werd in een keer goed gedaan. Wat je nog wel eens elders hoort: dat je lang moet wachten op montage of onderdelen, gold hier dus niet. Er was een onderdeel (afzuigkap) beschadigd bij vervoer en er werd binnen korte tijd een nieuwe bezorgd en gemonteerd. Je kan gewoon bellen en ze maken het direct in orde. Het resultaat is prachtig vinden wij!
FOTO VAN ANOUK VAN LAMMEREN
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.