Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2165 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1861 ervaringen
4 sterren199 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren11 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Mooie keuken”
Door Patricia M E Alblas-Zebregs op zaterdag 19 jun 2021 21
Mooie keuken met goede apparatuur van Neff. Perfect geplaatst alweer een paar jaar geleden. Klein probleempje op zaterdag met de afzuigkap en na een telefoontje stond er binnen 20 minuten een medewerker op de stoep, niet van de technische dienst, maar toch wist hij de storing te verhelpen. Niets dan lof voor deze weekend service.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect begeleid”
Door Tom Aartman op vrijdag 18 jun 2021 21
Bij Keur Keukens was het gevoel direct correct en wat je hoopt te krijgen bij een nieuwe keuken. Ondanks de corona werden we digitaal en thuis perfect begeleid in het proces. Leuke en doordachte ideeën hebben voor ons tot een droomkeuken geleid. Ook tijdens het ontwerp- en bestelproces verliep alles naar wens. Ons werkblad real-life in de fabriek zien geeft een extra dimensie. Montage conform planning en keurig nette vaklieden met passie voor hun werk om onze droomkeuken te monteren.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met de nieuwe keuken”
Door Jorn op vrijdag 18 jun 2021 21
Bij Pelma een nieuwe keuken gekocht. Wegens Corona is het erg druk maar krijg je zeker de service waar ze zo bekend om staan. Wij zijn enorm blij en zijn goed geholpen door Arjen in Goes! De keuken is reeds geleverd en geplaatst door deskundige monteurs. Wij zijn enorm blij er mee!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Familie Kunst op donderdag 17 jun 2021 21
Bij het bezoek aan de showroom zijn we goed ontvangen en kregen we een verkoper die wist waar hij het over had. Aan de hand van wat schetsen die we gemaakt hadden en duidelijke adviezen over materialen e.d. zijn we tot een mooie keuken gekomen die helemaal voldoet aan de wensen die we hadden. Ook het plaatsen is heel zorgvuldig gebeurd, de monteur werkte heel precies en vakkundig. Er waren nog een paar opleverpunten die keurig door de monteur gerapporteerd zijn en verholpen worden. Kortom we zijn super blij met onze nieuwe keuken en genieten daar nog elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke aanrader”
Door Lisa Marie Kooijman op woensdag 16 jun 2021 21
Wat een fijn bedrijf! Van het uitzoeken in de showroom tot het plaatsen van de keuken. Wij zijn ontzettend tevreden en prijzen Ardi aan bij iedereen. Bij het uitzoeken van onze keuken werd er fijn meegedacht en aan onze wensen voldaan. De verschillende opties werden besproken maar werden ook laten zien in de showroom waardoor wij meteen een idee hadden wat het resultaat in onze keuken zou zijn. Hierbij was een nee vanuit ons ook echt nee voor de verkoper, dat is prettig.

Tijdens het wachten op de sleutel van onze nieuwbouwwoning mochten wij nog eens terugkomen in de winkel om te zien wat we uitgezocht hadden. Ook de verkoper maakt dan even tijd om ons te zien en wist stalen voor ons te regelen. In communicatie zijn wij vanuit Ardi netjes op de hoogte gehouden over onze keuken. Het zetten van de keuken werd professioneel gedaan met veel aandacht voor detail. Alles hing netjes recht en er werd zuinig omgegaan met onze spullen en apparatuur! Ook het werken van de monteur zelf ging heel netjes en georganiseerd, dozen en verpakkingsmateriaal wordt opgeruimd en meegenomen.

Kortom: een dikke aanrader! Voor je geld veel keuken een een goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LISA MARIE KOOIJMAN
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten”
Door Fam. Kuipers op maandag 14 jun 2021 21
Erg tevreden, geen verkoper met pusherig gedrag maar juist erg meedenkend. Inmiddels hebben wij een maand de keuken staan (die trouwens conform afspraken zeer netjes is gezet) en genieten er echt elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door familie Nijsink op maandag 14 jun 2021 21
wij wilden de keuken uitbreiden met een kastenwand inclusief een oven, de adviseur is bij ons langs geweest voor advies en inmeten. Alles is naar tevredenheid geplaatst, we zijn blij met de extra opbergruimte, ziet er prachtig uit
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Rianne Tax en Guus Wismans op donderdag 10 jun 2021 21
Bij het uitzoeken van een keuken was Robin onze "gastheer". Hij dacht mee, adviseerde, was coöperatief en gaf alle tijd en ruimte voor vragen en gedachten. De offerte, complete map en overige informatie was compleet. We werden uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook in de tijd tussen kopen en plaatsen werden we altijd vriendelijk, snel en deskundig geholpen als we vragen hadden. Dus ook de service-afdeling en de planning is van dezelfde kwaliteit. En als klap op de vuurpijl werd de keuken vakkundig geplaatst door Wim en Remco. Ook tijdens het plaatsen werden adviezen gegeven. Kortom......de volgende keuken kopen we weer bij hen maar wellicht in de nabije toekomst door mensen die deze ervaring lezen.
FOTO VAN RIANNE TAX EN GUUS WISMANS
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door F. Ait Zaid op donderdag 10 jun 2021 21
Keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht bij Cornelis van Keur Keuken in Haarlem. Gewoonweg geweldig. Hij dacht goed mee, nam alle tijd, geen vraag teveel. De levering kon op het gewenste moment. De communicatie omtrent de oplevering super. De monteur deskundig en vriendelijk. Al met al gewoonweg top!, ik raad iedereen Cornelis van Keur Keuken Haarlem dan ook aan. Dit na hele slechte ervaring van Brugman Keuken. Cornelis en collega's; dank!
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door J. van Ommen op dinsdag 8 jun 2021 21
Wij hebben zeven jaar geleden een keuken bij Adee gekocht, onlangs was de rubberen ring van de afvoerstop/zeef versleten. Op ons verzoek om een nieuwe ring werd ons per omgaande én gratis een geheel nieuwe afvoerstop/zeef toegezonden! Super geregeld Adee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk op maandag 7 jun 2021 21
Op ons verlanglijstje stond een nieuwe keuken. In 2020 zijn wij ons gaan oriënteren bij Ardi Keukens in St. Annaland. Het ontvangst was erg vriendelijk en vrijblijvend. "Kijk gerust rond en als u vragen heeft horen wij dat graag! In onze demo keuken kunt u een kop koffie/thee en een broodje/soepje nuttigen" werd ons verteld....en dat terwijl we nog niets gekocht hadden. Nou dat bleef hangen en was een goed visitekaartje! Zo volgde er een tweede bezoek aan Ardi keukens. We wisten wel ongeveer wat we wilden....zo viel ons oog voor de tweede maal op een RESIDENTIC MASSIEF EIKEN (super white) KEUKEN, maar zou dat wel haalbaar zijn binnen ons budget? We hadden nl. best wel een verlanglijstje met wensen: een zwart natuurstenen groot werkblad en industriële stoeren handgrepen, veel bergruimte in de vorm van meerdere laden en binnen laden, want we wilden geen bovenkastjes meer, een inbouw koel/vrieskast en een grote combi/magnetron oven, een afzuigkap..... Tijdens deze grote aankoop en puzzel werden wij geholpen door de zeer vriendelijke medewerker, Buck. Aangezien er zoveel mogelijkheden waren betreft deze keuken werd het er niet makkelijker op voor ons. Met alle geduld werden de verschillende mogelijkheden/afmetingen uitgelegd en uitgetekend. Op alle fronten werd er met ons meegedacht, bv. over een bepaalde hoek in de keuken waar we zelf niet uitkwamen, maar ook het wakend oog om binnen ons budget te blijven.

Het werkblad werd uiteindelijk een kunststof blad (HuisSelectie, Toplaminaat Raw Black DE 2617), waar we heel blij mee zijn. Betreft de industriële handgrepen van Ardi Keukens vonden wij mooi, maar te smal voor de onze brede laden. Zo hebben wij de industriële handgrepen van 40cm ,60cm, 100cm breedte custum made laten maken door een kennis. Dit was geen enkel probleem bij Ardi, er werd zelfs aangeboden om de hangrepen op de laden te monteren. De inbouw apparatuur is van de HuisSelectie, het merk Pelgrim (de koel/vriescombinatie, de combi oven/magnetron (72 ltr), inductiekookplaat (77cm breed) en de afzuigkap). De vaatwasser was nog vrij nieuw en ook dat was geen enkel probleem om door de monteur weer te herplaatsen. De afzuigkap wilden wij graag in een schouw met blank eiken balken verwerken, dus deze werd op een later tijdstip door Aannemer Kievit uit Dirksland in de schouw geplaatst. Een aandachtspunt is zeker ook Anton, de monteur, die met veel zorg, geduld, precisie en plezier de keuken heeft weten te plaatsen, niets was hem te veel. Dankjewel Anton, maar ook Buck en medewerkers van Ardi Keukens dankjewel!!!!

Het geheel is een prachtige keuken geworden, met een natuurlijke en stoere uitstraling, precies wat we wilden. We zijn er heel erg "happy" mee. Met vriendelijke groeten, Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk uit Stellendam
FOTO VAN AB EN MARJOLEIN GEBUIS - KLAPWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Jan en Loura op zaterdag 5 jun 2021 21
In 2015 een huis gekocht met een Pelma keuken uit 2004. Keuken is door ons gespoten in andere kleur. Toen er een uitzetter van een kastdeurtje kapot ging de stoute schoenen aangetrokken en Pelma gebeld. Heel vriendelijk te woord gestaan en het werd gratis gemaakt! Wat een service. Nu alle apparatuur laten vernieuwen, natuurlijk door Pelma, en wederom goed geholpen, prima service, duidelijke communicatie en netjes afgewerkt. Onze keuken is aan zijn volgende leven begonnen, ziet er uit als nieuw en we zijn er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Van ons krijgen jullie een dikke 10”
Door Robin en Claudia Heurter op donderdag 3 jun 2021 21
Op 20 december hadden we i.p.v. een gebruikelijk showroom bezoek een online gesprek i.v.m. de strenge coronamaatregelen. Tijdens dit online gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. De verkoper heeft deze perfect uitgewerkt. Eén week later volgde het 2e online gesprek. In principe hebben we toen onze keuken "online" gekocht, onder één voorwaarde dat alles pas echt definitief zou zijn als wij het bezoek aan de showroom hadden gebracht en alles daadwerkelijk hadden gezien. Een bezoek aan de showroom was helaas in februari nog steeds niet mogelijk. De verkoper heeft toen besloten om met de frontjes en samples van aanrechtbladen naar ons te komen. Geweldig! Uiteindelijk hebben we in maart een bezoek kunnen brengen aan de showroom en ook daar bleek alles exact zo te zijn, van wat wij ervan hadden verwacht. In mei is de keuken geplaatst. Ook dit is weer uiterst vakkundig gedaan. Wat een vakmensen, van verkoop, levering tot plaatsing. In een woord TOP!!! "Keukens met een 9+" Van ons krijgen jullie een dikke 10.
FOTO VAN ROBIN EN CLAUDIA HEURTER
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Gerrit Schilstra op dinsdag 1 jun 2021 21
Zeer prettige eerlijke keuken zaak. Mooie producten eerlijke open prijzen en communicatie. Uiteindelijk zeer blij met het eindresultaat er zijn een paar kleine dingen niet goed geleverd en dit is direct opgepakt en wordt zsm aangepast. We bevelen dit bedrijf absoluut aan.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door M&MBeek op dinsdag 1 jun 2021 21
Netjes volgens afspraak geregeld, geleverd en gemonteerd. Alles in overleg en niets was teveel.
FOTO VAN M&MBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J van Zweden op donderdag 27 mei 2021 21
Wij hebben voor een 3e keer een keuken bij Ardi gekocht omdat we zeer tevreden zijn over het plaatsen en de service. Prettig direct contact, afspraken worden nagekomen.
Tijdens plaatsing voortdurend overleg met monteur en eventuele aanpassingen worden direct uitgevoerd.
FOTO VAN J VAN ZWEDEN
Reactie of foto toevoegen
“Landelijk klassieke keuken”
Door Dhr./mevr. van der Plas-van Luijk op maandag 24 mei 2021 21
Wij zochten een landelijk klassieke keuken. Gevonden bij ARDI KEUKENS. Op al onze wensen klonk een: "Ja". Vanaf moment één kregen wij een zeer betrouwbare indruk. Deze betrouwbaarheid hebben de verkoper en monteurs waar gemaakt... Nu genieten wij elke dag van onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN DHR./MEVR. VAN DER PLAS-VAN LUIJK
Reactie of foto toevoegen
“Elke cent waard”
Door Robert Smid op maandag 24 mei 2021 21
Wij hebben onze keuken bij Arma Keukens en Sanitair gekocht. Eerst vonden we de showroom wat overdonderend. Zoveel luxe! Daar toch een afspraak kunnen maken. Ondanks de online manier een mooi ontwerp gekregen en dezelfde middag nog de offerte. We hebben de "goedkope" variant gekocht, maar het is nu hij er staat een echt luxe gevoel. Zelfs de monteurs vinden het een mooie en degelijke keuken!! Straks nog de goede greepjes en de afzuigkap wordt nog gerepareerd/vervangen en dan werkt alles super! Je krijgt gewoon een goed gevoel als je een keuken hebt gekocht en dat is elke cent waard. Ze hebben echter zoveel werk dat je wel een paar maanden geduld moet hebben, maar de planning is verder fantastisch!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van Iwaarden op maandag 24 mei 2021 21
Oktober 2020 hadden wij een afspraak in Sint-Annaland bij Ardi Keukens. We werden vriendelijk ontvangen in de showroom en kregen een zeer uitgebreid advies over onze droomkeuken. Daarnaast kregen we een uitleg door de enthousiaste huiskok over de inductiekookplaat die we graag wilden. No nonsense, afspraak is afspraak en dat blijkt. Want toen onze keuken geleverd werd bleek dat de kopse kanten van de kastjes wit waren, terwijl dit zwart zou moeten zijn. Na een telefoontje werd dit direct opgepakt en is dit snel hersteld. Wij zouden iedereen Ardi Keukens aanraden!
FOTO VAN FAMILIE VAN IWAARDEN
Reactie of foto toevoegen
“Lang wachten”
Door Robin Smits op vrijdag 21 mei 2021 21
Je kent het wel, de verhalen dat er altijd iets mis gaat en er gedoe ontstaat op het moment dat je een nieuwe keuken koopt. Om deze reden goed onderzoek gedaan naar de diverse leveranciers en op basis van reviews uitgekomen bij Avanti keukens. Wat in eerste instantie een prettig 1e gesprek was, is de beslissing om voor Avant te kiezen uitgelopen op een ware nachtmerrie. Keuken in februari 2020 besteld en geplaatst in augustus. Wachttijd was voor ons geen probleem, we gingen voor kwaliteit en service. Na de koop ontstonden de problemen. Niet terugbellen als dit was beloofd, planken niet tijdig geleverd of een construct bedacht wat volgens hun monteurs niet goed te plaatsen was. En maar wachten en wachten en steeds zelf contact moeten zoeken. Na fout op fout 2 maanden geleden in de winkel geweest om te praten over een oplossing. Nu bijna 2 maanden later zouden de wandplanken eindelijk geplaatst worden en ja hoor, een kwartier voordat ze zouden komen worden we weer gebeld, er ontbreekt een plank dus ze komen niet. Alle begrip vanuit hun kant zogenaamd, maar ondertussen is eind mei 2021 de keuken van ruim 16.000 euro nog niet gereed. Maar ja, ze zijn welwillend zoals ze zelf zeggen en leveren service tot in lengte van dagen. Tja, zo kan je het niet afronden van de afspraken ook noemen. Het duurt inderdaad tot in lengte van dagen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over communicatie”
Door Joop Assman op donderdag 20 mei 2021 21
Na 25 jaar waren we aan een nieuwe keuken toe, afspraak gemaakt met ARDI, we kregen een goed gevoel bij het verkoopgesprek, er was kennis van zaken en niet opdringerig, na wat heen en weer mailen over de apparatuur de knoop doorgehakt en besteld, tijdens het inmeten kwamen wij er achter dat het beter zou zijn om de wandplaten te veranderen, dit meteen doorgegeven, komt geen bevestiging, de opgegeven contact persoon kan er niets mee omdat de order bij afdeling bestelling is maar het komt goed precies zoals wij het hebben doorgegeven. Een weekeinde voor de montage laat de bezorger meteen twee gebroken planken zien, hij zou dit melden aan ARDI. Op de dag van montage verwachten wij een speciaal opgeleide ARDI monteur maar nee er kwam, zonder dat wij hiervan wisten, een ingehuurd persoon, die nou niet heel enthousiast begroet werd door ons, de man gaat aan de slag en bleek een uitstekend vakman te zijn. De gebroken planken bleken plinten te zijn en de veranderde platen waren niet goed van maat, werd doorgegeven aan ARDI, maar wij hoorde maar niet hoe nu verder, op mails geen reactie. Uiteindelijk werden we gebeld door iemand waar ik een goed gesprek mee heb gehad maar sorry was een stap te ver voor de man, men spreekt dan liever over kan gebeuren, de spullen moeten besteld worden dit kon wel even duren. Een mail van planning, een maand na plaatsing van de keuken kon de monteur langs komen, dus bepaald niet vandaag besteld morgen in huis. De klant beter en sneller op de hoogte houden zou ARDI sieren
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Bouwe Tol op maandag 17 mei 2021 21
Keuken is na bijna een jaar nog steeds niet af! Ik kan iedereen aanraden hier heel duidelijk met Arma over te communiceren voordat je met ze in zee gaat. Inmiddels zijn we 5 servicebeurten verder en wachten wij nog steeds op de laatste onderdelen. Er wordt steeds gezegd dat ze het met spoed oppakken, maar ondertussen hoor ik niks en moet ik er zelf achteraan bellen. Na de laatste servicebeurt zijn we inmiddels alweer ruim twee weken verder en nog steeds geen bevestiging ontvangen wanneer het wordt afgerond. Mijn vertrouwen is inmiddels gedaald tot nul en ik vraag me af of ze ons überhaupt wel serieus nemen en of ze het echt menen als ze zeggen dat ze een spoed opdracht voor de levering van de laatste kastjes bij de leverancier hebben uitgezet. Vorig jaar juli hebben wij onze keuken aangeschaft en in oktober 2020 is er begonnen met de montage. Bij de eerste levering bleken direct al een aantal onderdelen te ontbreken. Daarnaast waren niet alle planken van de kastjes mee geschilderd waardoor de buitenkant van onze keuken deels de kleur van de binnenkant had. De ontbrekende delen zijn later in een volgende aparte servicebeurt gebracht en gemonteerd. Als oplossing voor de niet gespoten kastjes is een schilder langsgekomen. Hij heeft de kastjes overgeschilderd, wat natuurlijk voor een ontzettend kleurverschil zorgt. Daarnaast was het ook niet recht gedaan. Als we überhaupt de juiste kleur hadden gehad, had ik dat nog liever zelf gedaan. Het zag er namelijk erg slordig uit. Inmiddels zijn er al 3 servicebeurten overheen gegaan en wachten we nog steeds op de levering van de juiste kleur kastjes. Twee weken geleden zouden dan eindelijk de juiste kastjes geleverd worden, maar toen was de levering (je raadt het al) wederom niet compleet. Alle bovenkastjes (waarvan de wand ook al was betegeld) zijn er toen uitgesloopt en vervangen, behalve het meest linker kastje. De kroon (die ook al uit meerdere delen bestond ipv uit een geheel) kon niet mooi voor een derde keer geplaatst worden en wordt nu ook vervangen. We wachten daarom nog steeds op de bevestiging wanneer dit allemaal wordt afgerond. Nogmaals, we zijn begonnen met de montage in oktober, de eerste gesprekken waren vorig jaar juni en in juli is de keuken gekocht. Dit proces duurt nu al bijna een jaar...
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Henk van de Vuurst op zaterdag 15 mei 2021 21
Betrouwbare, vriendelijke en deskundige mensen die doen wat ze zeggen.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2021: We hebben een complete keuken gekocht en door Arma laten plaatsen. Ze hebben keurig werk geleverd. We moesten een aantal weken wachten op de stoomoven i.v.m. levering maar dat is inmiddels ook afgehandeld. We zijn dik tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Iris en Frank op vrijdag 14 mei 2021 21
Onze tweede keuken van Avanti, terug naar Kesteren omdat wij zeer tevreden waren na plaatsen van onze eerste keuken. Advies en offerte zijn uit de kunst. Klant is écht koning met hoofdletter K. Er is fantastisch meegedacht. Een hele dikke pluim naar verkoop adviseur Mathijs ! Plaatsing meer dan professioneel, enthousiaste nette jonge gasten met verstand van zaken. Anton en maatje Maurice verdienen alle lof en meer veren op de spreekwoordelijke plaats dan past !
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Syl van Zoen op zondag 9 mei 2021 21
Door verhuizing in korte tijd 2e keuken hier gekocht. Net als de eerste keer door Cornelis perfect geholpen. Hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles klopt! We moesten best even geduld hebben voordat de keuken geplaatst kon worden. Helaas ging toen ook niet alles meteen perfect. Maar daar hoefden we niet nerveus over te zijn; je weet dat als je hier een keuken aanschaft alles (maar dan ook echt alles!) goed gaat komen. De monteur die onze eerste keuken had geplaatst (Erwin) kwam samen met een collega een hele dag om te zorgen dat onze droomkeuken er nu net zo uitziet als we gehoopt hadden. Een hele klus, maar klasse gedaan. Chapeau! De nazorg bij Keur keukens is er eentje waar andere keukencentra een voorbeeld aan kunnen nemen! We zijn (weer) bijzonder tevreden en gelukkig met onze prachtige keuken. Ook het telefoontje van Cornelis nadat de keuken geplaatst was, stellen wij zeer op prijs. Wij willen dan ook Keur keuken bijzonder aanbevelen aan toekomstige keukenkopers.
FOTO VAN SYL VAN ZOEN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Els en Alex op zaterdag 8 mei 2021 21
Keuken gekocht bij Anovi berkel, mooie showroom en duidelijke prijs erbij. Na een goed verkoopgesprek waarbij prijsonderhandelingen niet nodig was in afwachting van de uiteindelijke keuze en resultaat. Bij installatie ging alles volgens plan, later afgekit door nieuwbouw en oven later geleverd door Corona. Al met al hebben wij nu een moderne keuken met een acceptabele prijs, een aanrader dus!
FOTO VAN ELS EN ALEX
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door fam. Van Gelder op woensdag 5 mei 2021 21
Al bij de verkoop werden we prettig geholpen en goed voorgelicht door Martijn. Hij nam uitgebreid de tijd om ons netjes te helpen en alle vragen te beantwoorden. De materialen waren van goede kwaliteit en werden op de juiste dag bezorgd. Ik had een 10 gegeven voor de keuken als alle materialen de juiste waren. Het was namelijk zo dat de smetplint te kort was en de plankdragers te klein. De nalevering hiervan liet een kleine drie maanden op zich wachten. Al met al is het een prachtige keuken geworden. Ik zou Ardi keukens dan ook zeker aanbevelen!
FOTO VAN FAM. VAN GELDER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeanne en Frans Esser op maandag 3 mei 2021 21
Wij zijn ontzettend goed en deskundig geholpen door Gerhard. Hij wist onze wensen meteen om te zetten in een digitale tekening zodat we meteen zichtbaar hadden hoe de keuken er uit kwam te zien en hij kwam zelf ook met ideeën. Wat een geduld heeft hij ook met ons gehad want we zijn echt meerdere malen terug geweest. Afleveren en plaatsen verliep allemaal netjes volgens afspraak. Er waren wel wat puntjes die niet goed waren maar die zijn uiteindelijk allemaal netjes en deskundig opgelost, de laatste keer door een zeer bekwame en vriendelijke medewerker van Pelma zelf. Zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN JEANNE EN FRANS ESSER
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door J. van Doorn op zaterdag 1 mei 2021 21
Zeer goede afhandeling van een fout in de bestelling. Perfect! Pelma keukens is een aanrader.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: Complete keuken gekocht. is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Frans en Pauli Borgo op vrijdag 30 apr 2021 21
Wij zijn met toeval in contact gekomen met pelma keukens en is prima uitgepakt. Wij zijn super geholpen door Marie Louise en dacht erg mee. Ook voor,tijdens en na de plaatsing was er veel aandacht vanuit Pelma. Er zijn nog een paar dingen die moeten gebeuren maar we hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt. Trouwens ook de monteur waren we erg content over en dacht met ons mee. Al met al ga gerust naar Pelma en je zult ervaren dat we echt niet overdrijven. Pelma bedankt!
FOTO VAN FRANS EN PAULI BORGO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Jeannette Krejenzang op vrijdag 30 apr 2021 21
Erg fijne en behulpzame verkoper bij het uitzoeken van de keuken. Zeer vakbekwame en aardige installateurs bij het plaatsen van de keuken. Ik ben zeer positief over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jan en Miranda de Bonte op dinsdag 27 apr 2021 21
We zijn erg gastvrij ontvangen bij Ardikeukens in Sint-Annaland. We werden geholpen door een hele vriendelijke verkoopster, die goed met ons mee dacht en deskundig advies gaf. Uiteindelijk hebben wij een voor ons betaalbare keuken gekocht met als blikvanger een Italiaans fornuis. Ook de montage was helemaal naar wens. Tot nu toe zijn we dik tevreden met onze aankoop.
FOTO VAN JAN EN MIRANDA DE BONTE
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken met kookeiland”
Door Ine op zaterdag 24 apr 2021 21
We hebben onze keuken totaal verbouwd. We zijn door Adee met engelengeduld behandeld en hebben net zo lang gepuzzeld en gewijzigd tot het goed was.
Supersympatieke verkoper die zeker niet opdringerig was. De monteurs waren ook heel netjes, punctueel en erg professioneel. We hebben nu een prachtige keuken met een kookeiland van 4.50 m.
FOTO VAN INE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Margreet de Jong op vrijdag 23 apr 2021 21
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en onze ervaringen zijn zeer positief. Deskundig advies, afspraken worden nagekomen en de monteurs werken stuk voor stuk zeer netjes en deskundig. Grappig ook dat de monteurs allemaal zo vrolijk aan het fluiten zijn tijdens de werkzaamheden. Ik vertaal dat naar ze doen hun werk met plezier.
Reactie of foto toevoegen
“Service bij oudere keuken”
Door Warntjes op donderdag 22 apr 2021 21
Alweer konden we rekenen op de voortreffelijke service. Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Karin Steenbakkers op donderdag 22 apr 2021 21
Wat zijn we gastvrij ontvangen in de Ardi zaak in Sint Annaland ondanks het Corona virus. Onze afspraak was om 6 uur s'avonds en mee eten was geen probleem :) we zijn echt zo in de watten gelegd door het personeel, ook de uitleg en informatie omtrent onze nieuwe keuken was ontzettend fijn, niks was teveel gevraagd. Onze nieuwe keuken is sinds kort vakkundig geplaatst en we zijn er zo blij mee! Alles ziet er piekfijn uit en we hebben een hele fijne en mooie keuken. Ardi bedankt voor de mooie keuken, het fijne contact, en natuurlijk ook bedankt voor de fijne samenwerking! Jullie krijgen van ons een dikke 10.
FOTO VAN KARIN STEENBAKKERS
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door René op donderdag 22 apr 2021 21
Eind vorig jaar een keuken gekocht bij de vestiging van Goes (Pelma) welke i.v.m. onze verhuizing zou worden geplaatst door de vestiging in Nunspeet (Arma). Liefst wilde we dit al in oktober, maar men kon niet eerder plaatsten. In december kwam onze keuken. Tot onze verbazing was deze niet compleet; oven en vaatwasser waren er niet. Dat kán gebeuren, maar had wel zo netjes geweest als wij dat hadden geweten. Ook werd er een verkeerde maat spoelkast geleverd en was de greep lijst te kort. Weken later kwamen de oven en vaatwasser en zijn deze aangesloten. Helaas de vaatwasser niet goed, dus lekkage onder de keuken.. Ook de beloofde duurdere/ luxere lades waren niet geleverd, d.w.z. 1 van de 4 en na meerdere keren bellen en monteurs over de vloer bleek dat deze helemaal niet pasten in onze keuken! Voor niets op gehoopt dus. De juiste spoelkast is later wel geleverd en netjes er in gezet, maar was gewoon verkeerd besteld dus. De kitnaad achter het blad is tot 3 keer over gedaan, omdat deze steeds niet goed/ netjes was en is nu eindelijk goed. Er ontbreekt als sinds het plaatsen een anti slip mat in 1 van de lades en toen men deze wel op zou sturen stuurden ze een verkeerde maat. Vorige week weer een mail gestuurd, 1 lade sluit niet meer goed, de deur van de koelkast piept (hoort niet bij een dure keuken en koelkast van nog geen half jaar!) en ook is ons werkblad niet vlak waardoor de snijplanken liggen te wippen op het blad als ik groente of vlees snijd. Dit is al vaker gemeld, maar nooit wat aan gedaan. Ook op een reactie op mijn laatste mail - afgezien van een 'ik stuur het door naar de service afdeling' - wacht ik nog steeds. Al met al zijn wij zeker niet tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door K van Dalen op maandag 19 apr 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden.

Aanvulling ontvangen 22 april 2021: De keuken is gemonteerd. Het is voorspoedig verlopen, tot volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachting niet waargemaakt”
Door Charles Welling op maandag 19 apr 2021 21
E.e.a. begon al met een onjuist en daarom door mij genegeerd leidingschema voor mijn "Residentic"-keuken. Na de installatie van de keuken door een Ardi-monteur bleken deurtjes en ladenfrontjes krom te zijn, de ladenfronten waren scheef gemonteerd, de ladenbodems kierden en de afzuigkap was defect. Gebeld en foto's gemaakt. De service-afdeling reageerde lauw, geen woord van excuus. Na 14 dagen bleek het defect aan de afzuigkap nog niet gemeld te zijn bij de fabrikant en heb ik dit zelf maar gedaan. De door mij geuite wens zo mogelijk een andere afzuigkap te kopen zou worden doorgegeven aan de afdeling Verkoop. Niet gedaan. Na twee maanden kwam een monteur ("onze beste monteur") om de keuken af te stellen. Het kromme deurtje was weliswaar besteld, maar het was onduidelijk wanneer dit geleverd kon worden. De monteur kon dus alleen de laden afstellen. De laden werden gedemonteerd, weer gemonteerd en waren daarna nog net zo scheef. De monteur maakte foto's en zou een rapport maken. Inmiddels weer drie weken verder en diepe stilte van de zijde van Ardi. Als je de kreten leest waarmee Ardi zichzelf aanprijst, dan word ik een beetje onpasselijk. Een kreet maken ze echter wél waar en dat is "ontzorging van ontwerp tot realisatie". Inderdaad, want ná de realisatie mag de klant het zelf uitzoeken. Het bovenstaande is een sterk verkorte versie van het geheel van telefoontjes en e-mails, want communicatie, zowel naar de klant als tussen hun medewerkers, moet bij Ardi nog worden uitgevonden.

Aanvulling ontvangen 19 mei 2021: Op 19 mei heeft een monteur, die wél op de hoogte was hoe men ladefronten afstelt, de scheve fronten in een handomdraai recht gehangen. Een aantal gebrekkige fronten zal worden vervangen en daar heb ik, dankzij de inmiddels verbeterde communicatie, een bevestiging van ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Wereld van verschil”
Door Bettie Blankendaal op maandag 19 apr 2021 21
In november 2020 een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens. Gaat om een keuken in U opstelling. Het verkoopgesprek heb ik als zeer positief ervaren. Geen agressieve verkoop, geen tijdsdruk; maar een verkoper die actief met je mee denkt en alternatieven voorstelt om binnen de financiële ruimte te blijven die je hebt aangegeven. Wat prijs betreft weet je meteen waar je aan toe bent. Geen gedoe met onderhandelingen. Ook na het tekenen van de opdracht was er nog alle ruimte om af te stemmen. Zo heb ik nog voor een ander model koelkast gekozen en toch nog even gekeken naar ander mogelijkheid voor bovenkastjes. Was allemaal geen probleem. Communicatie over definitieve bestelling en levering was continue heel duidelijk en netjes. Afleveren op voorhand ging in goed overleg en was zorgvuldig. Monteur was een topper. Er is echt heel netjes gewerkt. Ik snap niet dat er ook keukenleveranciers zijn die een grote keuken als dit in een halve dag erin rammen. Afwerking van de keuken is keurig en alles ging in overleg. 2 deurtjes hebben een fabricagefoutje. Dit heb ik gemeld en ze zijn direct opnieuw besteld. Hier ook weer keurig een bevestiging van ontvangen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat laatste stukje goed zal komen. Als ik ooit nog eens een nieuwe keuken moet gaan kopen dan ga ik direct naar hen. En nee ik heb geen aandelen;-) Echter deze ervaring is voor mij zo een enorme verademing vergeleken bij mijn vorige keukenaanschaf 19 jaar terug. Een wereld van verschil.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 9,5”
Door Familie van Bruchem op maandag 19 apr 2021 21
Prima korte lijntjes bij aankoop keuken met verkoper ondanks de maatregelen Corona. Uitstekende monteurs, vriendelijk, zorgvuldig en nette werklui. Wellicht als enige tip nog een stuk aftersales vanuit de verkoper na plaatsing had het helemaal perfect gemaakt! Maar een dikke 9,5 vanuit ons.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Marieke van Schaijk op vrijdag 16 apr 2021 21
Nette monteurs in de kost zeer vriendelijk goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect werk”
Door Fam. Mulder op woensdag 14 apr 2021 21
Vanaf de eerste afspraak heeft Arma perfect werk geleverd. De eerste afspraak was goed bereid, ze denken heel goed mee, geven eerlijk advies en een transparante offerte. Het contact is vlot, regelmatig en altijd correct. Geen vraag is teveel en verkoper Karst zoekt alles tot aan de bodem voor je uit en koppelt snel en correct terug. Ook was dit het enige bedrijf wat goed mee dacht over de bar, die konden we laten staan en er is niet geprobeerd om ons een nieuwe te verkopen. We zijn vooral super tevreden over de montage, we hebben een oud huis (jaren 30, alles scheef) en de monteur ging met een uiterste precisie te werk om de keuken perfect te installeren. Afspraak is afspraak komen ze echt na en we hebben echt geen punt wat anders of beter zou moeten.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. van der Hart op dinsdag 13 apr 2021 21
We zijn een prachtige keuken rijker, die we bij Pelma Keukens Goes hebben gekocht. Een hoekkeuken uit de lijn DBSelect in betonlook. Voor ons een mooie stap. Na tientallen jaren nu eindelijk inductiekoken en een vaatwasser! Al onze apparatuur is van het merk Pelgrim. We hebben daarvoor gekozen omdat we ook in onze vorige keuken goede ervaringen met dit merk hebben gehad. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor advies in de ruim opgezette showroom en er was een ruime keuze aan kleuren, modellen en accessoires. Kwaliteit/prijs verhouding is wat ons betreft prima.

Aanvulling ontvangen 13 april 2021: We zijn ook zeer tevreden over de monteurs bij het plaatsen en afmonteren van de keuken. Er is netjes en vakkundig gewerkt.
We bevelen Pelma daarom ook aan bij ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. VAN DER HART
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerard en Sophie Syperda op dinsdag 13 apr 2021 21
Wij hebben ons voortreffelijk laten adviseren door Peter Tijssens voor een complete keuken. Ook de werkzaamheden die voor de plaatsing van de keuken moesten gebeuren zijn door zeer ervaren mensen gedaan. Over de 2 monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd waren wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marijn en Grietje Nefs, Bergen op Zoom op dinsdag 13 apr 2021 21
Onze keuken was na 30 jaar door en door versleten en we zaten al jaren tegen de aanschaf van een nieuwe te hikken. Bang geworden door alle verhalen in de media van keukencowboys die van alles beloven en in recordtijd een keuken aan je willen verkopen om vervolgens vergeten dat service naar de klant een van de belangrijkste dingen is. Door mond op mond reclame en de goede reviews op internet uiteindelijk bij ARDI keukens in St. Annaland terecht gekomen. Dit blijkt een gouden keuze geweest te zijn. Na ons in de winkel te hebben georiënteerd een afspraak gemaakt met verkoper Robin van den Bos. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en heeft ons totaal niet onder druk gezet. Hij heeft ons prima begeleid om tot een uiteindelijk keukenontwerp te komen binnen het door ons gestelde budget. We voelen ons gewaardeerd als klant. De plaatsing van de keuken is door eigen vakmensen gedaan en niet uitbesteed aan een klusbedrijf. In ons geval door ZZP-er Jacco en leermeester Anton Oversluizen (wat een vakman) Er wordt in oplossingen gedacht en niet in problemen. Helaas waren er leveringsproblemen bij de inbouwapparatuur van NEFF. Dit is niet aan ARDI te wijten. Zij hebben hun uiterste best gedaan om alles op te lossen, wat uiteindelijk ook gebeurd is. De service is geweldig en ARDI maakt hun slogan meer dan waar. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! We hebben geen moment spijt van onze keuze voor ARDI gehad en we kunnen dit bedrijf oprecht aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Thijs op zondag 11 apr 2021 21
Vorig jaar een keuken uitgezocht bij Ardi. Goed geholpen bij de aanschaf door de verkoper. Dit jaar de keuken laten installeren door eigen monteur van Ardi (vonden wij wel een belangrijk punt). De installatie van de keuken binnen 1 dag gedaan! Super snel en professioneel in elkaar gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Hans en Marijke van Dijke op zaterdag 10 apr 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn er erg blij mee. Onze neef heeft de keuken erin gezet. We werden heel goed geholpen door Gerhard. Hij nam ruim de tijd voor ons. We kregen zelfs hapjes en drankjes. We hebben alles in één middag uitgezocht. Best spannend hoe alles zou staan....maar het is prachtig geworden. Gerhard gaf goede adviezen, een top verkoper!
FOTO VAN HANS EN MARIJKE VAN DIJKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan & Jan de Jonge-de Reu Middelburg op zaterdag 10 apr 2021 21
Vandaag hebben de mannen van Pelma keukens onze keuken, een door hun geplaatste keuken in 2006, een update gegeven naar 2021. Door de bestaande kastjes in te korten werd de keuken weer geschikt voor grotere, nieuwe apparatuur. Echt vakwerk, we zijn zeer tevreden met het resultaat. Onze complimenten!
FOTO VAN JAN & JAN DE JONGE-DE REU MIDDELBURG
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Peter Bosman op dinsdag 6 apr 2021 21
Wij hebben de nieuwe keuken bij Ardi gekocht; mooie showroom, heldere prijsvorming. Netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ankie op maandag 5 apr 2021 21
Alles stipt op tijd en perfect geplaatst! Meegedacht in het proces!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Greet en Jan Keizerwaard op zondag 4 apr 2021 21
Na wat omzwervingen kwamen we bij Arma-keukens in Nunspeet terecht. De eerste keer kregen we gelijk een goed gevoel, na een rondgang door de showroom maakten we een advies-afspraak. We werden te woord gestaan door Jan van Kranenborg, een gezellige, maar ook kundige verkoper, die goed aanvoelde wat onze wensen waren,en meedacht en toonde wat mogelijkheden waren. Met een voorlopig plan gingen we naar huis,om alles op een rijtje te zetten. Een vervolgafspraak volgde,en daar werden de laatste puntjes op de i gezet. Tussentijds was er goede communicatie over de vorderingen,en geheel volgens afspraak begon op 29 maart 2021 de plaatsing van de nieuwe keuken. Deze werd gedaan door 2 ervaren monteurs, alles in één keer perfect afgemaakt. Het eindresultaat is prachtig, we zijn heel erg blij met het mooie geheel en hopen er nog heel lang van te mogen genieten
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Ed van Harskamp op vrijdag 2 apr 2021 21
Super ervaring bij Arma. In Augustus 2020 hebben wij na zeer deskundig advies bij Arma in Nunspeet een keuken gekocht. De adviseur nam echt de tijd, was zeker niet opdringerig en vertelde in duidelijke taal waar het totaal bedrag uit opgebouwd was. Na het (definitief) kopen van de keuken krijg je een informatiemap mee, met daarin een aantal 3D foto's van je net gedane aankoop. Ondanks dat we de keuken in Augustus 2020 hadden gekocht, wilde we hem pas in Februari 2021 geplaatst hebben. Was geen enkel probleem. En nadat ik eind Augustus de planning had doorgegeven voor wat betreft het leveren en plaatsen van de keuken, werd deze planning tot op de week nauwkeurig gevolgd. Chapeau voor dat, want je hoort nog wel eens anders van diverse keukenzaken ....

De mannen die de keuken kwamen leveren waren duidelijk ervaren in het leveren van een complete keuken. De drempel werd netjes afgedekt. In de ruimte waar de keuken moest komen werd de vloer netjes afgedekt op de plaatsen waar apparaten werden gelost. En alles werd wel 2X gechecked. Het plaatsen van de keuken is in 1 woord fantastisch te noemen. Wat een vakmensen hebben ze bij Arma in dienst. Ik kan werkelijk geen enkel punt vinden waarvan ik kan zeggen dat het niet naar mijn zin is. Enig minpunt (als je dan toch iets moet noemen...) is dat er een achterplaat van de bar misbesteld is. Deze moet nageleverd worden. Maar ook daarmee, moet ik zeggen dat de communicatie top verloopt. We zijn er al 2X over gebeld, en worden perfect op de hoogte gehouden.

Ik weet dat ik met deze keuken zo'n 20 jaar zal doen minimaal, maar als ik er ooit weer 1 nodig heb, weet ik naar wie ik zal gaan. Arma Keukens...!!!
FOTO VAN ED VAN HARSKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Hilda Drooger op vrijdag 2 apr 2021 21
Na goed geholpen te zijn door de verkoper van Ardi hebben we besloten onze keuken bij hen te kopen. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn op tijd nagekomen en naar alle tevredenheid verlopen. Het plaatsen is door een vakman gedaan, super! Door corona kwam er een klein probleempje, maar ook dit was snel verhopen en door een andere vakman opgelost. Kortom alle lof aan Ardi!
FOTO VAN HILDA DROOGER
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met resultaat”
Door victor de pan op donderdag 1 apr 2021 21
Ik heb een keuken met bar gekocht en ben erg tevreden over het resultaat, planning en levering is allemaal ruim op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met eindresultaat”
Door Jan Bijsterbosch op woensdag 31 mrt 2021 21
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst door Avanti. Wij zijn super blij met het eindresultaat. Het hele proces van uitzoeken, bestellen en installeren is zonder problemen en op een uiterst plezierige wijze verlopen. Al het personeel van verkoop tot montage is zeer vriendelijk en service gericht. Kortom een echte aanrader dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anne Baan op dinsdag 30 mrt 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Anovi, onze 2e keuken inmiddels en opnieuw erg tevreden over de begeleiding bij aankoop, service en plaatsen. Alles erg goed geregeld, we werden ook vooraf goed geïnformeerd over alles. Keuken in 1 keer goed afgeleverd en compleet. Zelfs na een paar maanden, toen al een groot gedeelte van de keuken besteld was, konden we nog een belangrijk item wijzigen: van een losse oven en inductieplaat naar een inductiefornuis, erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door irma op maandag 29 mrt 2021 21
Uitstekende inventarisatie van de wensen van de klant gecombineerd met deskundig advies, helder en transparant service/begeleiding en montage super. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Vertrouwd adres!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en keurig”
Door H van Mechelen op zaterdag 27 mrt 2021 21
Dit is onze tweede keuken die we bij Ardi gekocht hebben. Evenals voorheen werden wij professioneel geholpen en er werd volop tijd besteed aan het uitzoeken van de keuken en apparatuur. Levering volgens afspraak en de keuken is vakkundig en uiterst keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Mirjam Damen op donderdag 25 mrt 2021 21
We hebben bij Avanti uitstekend advies gekregen van Kees, en hebben zonder gedoe of onderhandelingsspelletjes een prachtige keuken uitgezocht. Die bij levering nog mooier bleek dan op de plaatjes. Ook de installatie werd heel kundig en vriendelijk gedaan door onder meer Jesse. Wij zijn heel tevreden en raden Avanti dan ook van heel harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Arna Taale op donderdag 25 mrt 2021 21
Vanaf het moment van uitzoeken van onze keuken tot en met het plaatsen ervan was de service geweldig! Doen zoals beloofd maakt Ardi echt waar!
FOTO VAN ARNA TAALE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landelijke keuken”
Door Karin KN, haarlem op dinsdag 23 mrt 2021 21
Wij hebben na jaren zoeken, wikken en wegen bij Keur keuken een hele mooie landelijke keuken gekocht. Super blij met de persoonlijke begeleiding en duidelijkheid over wat een keuken kost. Geen handje klap, dit is de prijs. Van de inmeting, tot de plaatsing top geregeld.
FOTO VAN KARIN KN, HAARLEM
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam van der Putten op maandag 22 mrt 2021 21
Geweldig geholpen en geadviseerd door Ton Stolker van Keur Keukens Haarlem. We zijn heel blij met onze mooie keuken

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: De keuken is reeds geleverd er was een frontje beschadigd daar is ter plekke een nieuwe voor besteld en inmiddels geleverd. We hebben de keuken zelf geplaatst. De service in de showroom was heel erg goed en bij het leveren ook, we zijn heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Positieve gevoel terecht”
Door Maarten en Mirella op maandag 22 mrt 2021 21
In oktober 2020 op afspraak naar de winkel gegaan. Zeer prettig geholpen door adviseur Eline. Zij maakte duidelijk wat wij van Arma konden verwachten. Wat ons aansprak was de transparantie, de toegezegde service van de montageploeg en de garantie. Eline heeft haar best gedaan ons te begeleiden bij de keuze. Onze voorkeur ging uit naar een landelijke keuken en een terrazzo werkblad. Een keramische spoelbak past mooi zo'n werkblad, maar werd ons afgeraden vanwege de kwetsbaarheid. De apparatuur die in onze oude keuken stond is nog goed. Om verspilling te voorkomen wilden wij die in de nieuwe keuken laten plaatsen. Dat was geen probleem. We hebben een voorlopige keuze gemaakt en zijn daarna nog tweemaal teruggekomen met aanvullende wensen. Tussendoor hebben wij met Arma een aantal malen contact gehad om een aantal zaken af te stemmen. Communicatie is steeds prettig geweest. In maart is de keuken geplaatst, alles helemaal volgens afspraak. Omdat de plaatsing meer tijd vergde dan voorzien, zijn de monteurs op zaterdagochtend teruggekomen om de werkzaamheden af te ronden. Over een paar weken komt de monteur langs met betere plankenleggers en hij vervangt de koelkastdeur die licht beschadigd is. De keuken ziet er prachtig uit. Wij zijn erg blij met de keuken. En blij dat het positieve voorgevoel dat wij hadden bij Arma terecht blijkt te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Cornelisse op zaterdag 20 mrt 2021 21
Na verschillende reviews gelezen te hebben besloten naar avanti gegaan. Nette zaak en onze wensen besproken. Geen onderhandelingen en grote kortingen maar eerlijke transparante offerte. Installatie en montage verliep prima en wij zijn zeer tevreden over onze grote eilandkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zo goed geholpen”
Door Fam de wolf op zaterdag 20 mrt 2021 21
De rede dat wij bij Anovi keukens hebben gekocht is de goede service, en er hoeft niet onderhandeld te worden over de prijs. We zijn zo goed geholpen door Henry Boogaard. Hij dacht goed met ons mee, kwam met oplossingen en gaf goed advies over alle apparatuur. Op advies van Henry hebben we gekozen voor een matzwart inductiekookplaat fullflex, ingebouwd in een glanzend composiet werkblad. Het is prachtig! De monteurs waren kundig en werken netjes. Ook dik tevreden over de snelle reactie van de service-afdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door John Aarts op vrijdag 19 mrt 2021 21
Goede communicatie, goede begeleiding van aankoop tot en met montage. Men luistert goed naar wensen van de klant. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Enthousiast team, men neemt de tijd voor je. Kan het zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOHN AARTS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Familie Dam op donderdag 18 mrt 2021 21
Super vriendelijk en vakkundig geholpen. Zowel in de showroom als tijdens de werkzaamheden bij ons thuis. We zijn heel erg blij met het prachtige eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE DAM
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Gerrit en Elly Smit op woensdag 17 mrt 2021 21
Wij zij heel goed ontvangen en geholpen door Henry in Kesteren bij Avanti Keukens. Er werd goed tijd voor genomen en meegedacht om een voor ons goede keuken uit te zoeken. Dat onder het genot van een drankje en een hapje. Zelfs een soepje werd ons aangeboden. Al snel was de keuze gemaakt en is er een afspraak gemaakt met de inmeter. Deze meneer had nog wat tips en nam alle tijd voor ons. Na 3 maanden is de keuken geplaatst. Alles was compleet. Jan en Marc, de monteurs, hebben voor een fantastisch resultaat gezorgd. Keurig gewerkt, netjes afgewerkt, al het afval werd meegenomen. Wij zijn bijzonder tevreden en sinds 5 dagen genieten wij volop van onze keuken. Hartelijk dank Avanti Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorging niet uitgekomen”
Door Mark Prook op woensdag 17 mrt 2021 21
10 maanden na de montage van onze keuken en badkamer lijken dan eindelijk alle restpunten te zijn opgelost en kunnen we gaan genieten van een mooi eindresultaat. Jammer dat we voordat we zover zijn gekomen heel veel onnodige vrije dagen hebben moeten nemen en dat keer op keer weer bleek dat de herstelwerkzaamheden niet werden uitgevoerd, of dat verkeerde / beschadigde spullen werden geleverd en hierdoor veel frustraties. Uiteindelijk is alles opgelost, maar het is zeker niet zo gegaan als je zou verwachten met een beoordeling van 9+, De ontzorgde montage en afterservice was ook de rede waarom we hier meer hebben betaald voor een mooie keuken en badkamer dan elders. Helaas is dit niet zo uitgekomen bij ons.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie eiken keuken”
Door Natasja op woensdag 17 mrt 2021 21
Mooie eiken keuken met composiet blad gekocht, voorzien van stollen. Erg tevreden over ontwerp, ze denken goed mee, zowel creatief als praktisch, goede prijs, nette service en alles goed geplaatst.
FOTO VAN NATASJA
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend”
Door Jessica op woensdag 17 mrt 2021 21
Super goed geholpen. Monteurs zijn vakkundig en gaan zorgvuldig te werk! Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken kochten en we werden goed en duidelijk door het hele proces meegenomen. Ze namen goed de tijd om onze wensen te verwerken en dat heeft geresulteerd in een schitterende keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Ardi is een aanrader”
Door Oomen op dinsdag 16 mrt 2021 21
Goede verkoop, niet opdringerig. Personeel in de winkel en de monteurs zijn vriendelijk, netjes en vakbekwaam. Service was goed. 1lade van ons eiland was niet goed geleverd/besteld, maar het is zeer netjes en snel opgelost. Ardi is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Erik van Vossen op maandag 15 mrt 2021 21
Vanaf het eerste moment tot de oplevering van de keuken klopte alles. Een goed advies, deskundige montage en de ondersteuning in keuzes die je als klant verwacht.
En dat alles voor een goede prijs. Nu de keuken staat kunnen we ook oordelen over de kwaliteit, en deze is ook uitstekend. Alles voelt degelijk en stevig aan. We kunnen er weer jaren tegen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Jean-Paul Verdult op donderdag 11 mrt 2021 21
Ardi Keukens, communicatie, levering en montage boven verwachting! Ze zijn wellicht niet de goedkoopste keukenleverancier maar wel een betrouwbare specialist in keukens, met gedegen installateurs/specialisten in dienst, komen afspraken na en verstrekken een goede service, ook na de installatie. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe aanwinst. Wij bevelen Ardi Keukens dan ook graag aan bij vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Dimos Simantiras op donderdag 11 mrt 2021 21
Mooie keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Wij zijn bijzonder goed geholpen door de verkoper (Marco Wisse) in de showroom. Hij nam alle tijd om onze wensen en ideeën door te nemen en ons passend advies te geven. De keuken werd in de afgesproken week geleverd en zeer netjes geplaatst. Het plaatsen van de keuken is ook zeer goed verlopen op een stuk na aan de bar. Korte stuk geleverd maar gelijk actie genomen en het juiste opnieuw besteld. De mannen waren echt vakmannen. Een top team! Wij zijn erg blij met onze keuken. Onze complimenten voor Pelma Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jan Krijger op dinsdag 9 mrt 2021 21
Netjes en binnen afgesproken termijn geleverd. Klein foutje met plint is super snel opgelost. Prachtige keuken, Leuke verkoper (Tim bedankt).
FOTO VAN JAN KRIJGER
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door C RIJK op dinsdag 9 mrt 2021 21
We hebben een keuken ,een rechte keuken ,met laden en keramische plaat vaatwasser en selzius kraan. aan de andere kant een meubel met koeldiepvries combinatie en combi magnetron+ service kast super veel kast ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Martijn op vrijdag 5 mrt 2021 21
Wat een goede service. Uitstekend geholpen en er werd echt geluisterd naar wat wij wilden en de mogelijkheden hierin. Uiteindelijk de showroom verlaten met een andere keuken dan die we in eerste instantie voor ogen hadden maar uiteindelijk veel beter bij ons gevoel paste! (En nog goedkoper ook). Levering precies oprijd en binnen onze planning die erg krap was. De monteurs waren super. Heel beleefd en hebben een super strakke keuken opgeleverd. Kan niets anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn en blij dat we voor Keur Keukens hebben gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Rob Schouten op vrijdag 5 mrt 2021 21
Keuken geleverd op tijd en netjes gemonteerd, gas op glas kookplaat was niet meer te leveren, kregen een duurder model zonder prijs verhoging, na paar weken monteur nog maals langs gekomen om de kastjes nog eens goed af te stellen prima geregeld
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Robert & Mariska Schol op donderdag 4 mrt 2021 21
In september 2020 hebben wij, nog net voor de complete lockdown, een keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem. Mede door de goede reviews en de niet zo positieve ervaringen bij collega-keuken leveranciers besloten we naar Keur Keukens in Haarlem te gaan. Verkoper Gerben Beerendonk nam werkelijk alle tijd, adviseerde ons waar nodig en wees ons op eventuele minpunten bij een bepaalde keuze; wij waren die zaterdagmiddag degenen die het pand "afsloten", zo lang duurde onze afspraak en dit was geen enkel punt. We moesten best lang wachten op de levering, maar ook dit werd van tevoren duidelijk aangegeven, dus kun je daar rekening mee houden. In de tussentijd werden wij netjes op de hoogte gehouden. Half februari kwam dan eindelijk onze nieuwe keuken. De twee monteurs van Keur/Arma Keukens, Jens en Jardi, hebben uitstekend werk verricht. Op dag 1 van de montage zijn ze langer door blijven werken om alles goed passend te maken, net zolang totdat ze tevreden waren. Jongens bedankt! Op dag 2 was de keuken klaar, we zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We moesten nog op 2 items wachten die werden nageleverd, inmiddels is gisteren de vaatwasser geleverd en komt de oven hopelijk binnenkort. Er waren wat kleine probleempjes bij de levering van de verschillende apparatuur, maar dit is meteen opgepakt en afgehandeld door Keur Keukens. Al met al, een bedrijf dat idd doet wat het beloofd, zijn afspraken nakomt en zeer kundig, vriendelijk en net werkend personeel heeft. We kunnen Keur Keukens allen maar aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door N. de Korte op donderdag 4 mrt 2021 21
Ervaring was geweldig omdat:
- er pro-actief en vooral creatief werd meegedacht (zie ook foto)
- er ruim de tijd wordt genomen, er eindeloos ruimte is voor vragen of aanpassingen
- er niet wordt onderhandeld over de prijs, er wordt een scherpe prijs gegarandeerd
- er op geen enkel moment druk werd uitgeoefend om te kopen, zoals bij veel andere keukenzaken wel het geval is ("als je nu niet beslist kan ik deze korting niet garanderen", verschrikkelijk)
- en last, but not least: ze doen wat ze beloven! afspraken worden netjes nagekomen, mogelijke problemen direct en netjes opgelost, monteurs plannen ruim tijd, overhaasten niets, denken mee en geven nuttige adviezen
FOTO VAN N. DE KORTE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marije van den Dorpel op donderdag 4 mrt 2021 21
We zijn bijzonder goed geholpen door de verkoper in de showroom. Ze nam alle tijd om onze wensen en ideeën door te nemen en ons passend advies te geven. Ze was helder in in wat we konden verwachten en ook de transparantie m.b.t. de kosten vonden we heel fijn. Ook over de installatie van de keuken en de service daarna zijn er erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd voor de klant”
Door Fam Jumelet op woensdag 3 mrt 2021 21
Er werd met ons meegedacht. Professioneel. Namen de tijd voor de klant. Ook bij wijzigingen altijd snel reactie. Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Duidelijk over de prijs. Geen kleine lettertjes. Je weet weet waar je aan toe bent. Tevens houden ze woord. Afspraak is zeker afspraak. Personeel staat echt voor je klaar. Ook toen de keuken geplaatst was hadden wij nog vragen over het juiste gebruik van de inductieplaat. Ook hier werden wij direct mee geholpen. Bij twijfel. Doen!
FOTO VAN FAM JUMELET
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Miranda de Goeijen op maandag 1 mrt 2021 21
Zonder afspraak liep ik bij deze winkel naar binnen, direct werd ik vriendelijk geholpen. Ik wist niet dat het zo makkelijk was om een keuken uit te kunnen zoeken. De service het meedenken, het was gewoon perfect. Met de tekening op zak naar huis, toch...toch zou ik dit nog wel zus willen, dat nog wel zo. Geen probleem het werd direct voor me geregeld. Na de koop te hebben afgerond werd ik van elke stap op de hoogte gehouden. Keurig werd er een afspraak met mij ingepland voor het inmeten, het afleveren. Eindelijk, eindelijk kan de keuken dan geplaatst worden, als een kind zo blij was ik. Alles was goed en duidelijk aangegeven, tekenen al weken tevoren in mijn bezit. Hoe makkelijk kan service verleent worden? Nou, bij Adee lijkt het alsof het niet meer dan vanzelfsprekend is! Super tevreden met hoe alles is verlopen!! Jammer dat ik voorlopig voorzien ben, anders zou ik zo weer mijn keuken hier kopen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch ervaring”
Door Koelewijn op maandag 1 mrt 2021 21
Na wat nare typische ervaringen bij de concurrent toch besloten om wat verder te rijden naar Avanti. We konden snel terecht. Iedereen was enorm beleefd en vriendelijk. We waren oprecht verbaasd over het verschil met de concurrent qua verkoopstijl. Avanti is niet direct de goedkoopste, maar wij zijn zo enorm blij dat we de keuze voor hun gemaakt hebben. Alles is geweldig verlopen, van inmeten tot installeren tot service naderhand. De monteur gaf zelfs aan dat ze nog wel een keertje kunnen langsrijden voor een heel klein klusje als we het zelf niet aandurven. Dát is voor mij echt het verschil maken. Kortgezegd hebben wij een fantastische ervaring met Avanti uit Kesteren. Op een schaal van 1 tot 10 krijgen zij van ons een 15.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Alice Homann op zondag 28 feb 2021 21
We hebben voor de 2de keer een keuken bij Arma besteld in een jaar tijd, nadat er een prachtig nieuwbouwhuis op ons pad kwam. Erg fijn geholpen en vooral heel fijn dat ze eigen monteurs in dienst hebben, die ook echt de tijd nemen om alles netjes op te leveren. Dit keer had een deurtje een beschadiging, dit werd al gezien bij de montage en is door de service afdeling netjes vervangen. Ook als je deurtjes toch scheef gaan hangen, hoef je maar te bellen en ze komen nogmaals lang. Arma, bedankt voor wederom een mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Ton Mimpen op zaterdag 27 feb 2021 21
De informatie die wij tijdens het aankoopgesprek hebben gekregen heeft ons goed geholpen om de juiste keuzes te maken zodat we binnen ons budget zijn gebleven.
De afspraken over het plaatsen van de keuken en de betalingen zijn netjes nagekomen. De monteur heeft in overleg met ons nog een aantal mooie aanpassingen aangebracht waar we zeer tevreden over zijn. Jammer is dat er door de fabrikant één verkeerd frontje is geleverd. Maar dat is Pelma keukens niet aan te rekenen.
FOTO VAN TON MIMPEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg klantvriendelijk”
Door PJ van grevengoed op donderdag 25 feb 2021 21
prima op maat gemaakte keuken geweldige service ,erg klantvriendelijk in Kesteren
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes verzorgd”
Door Nancy Hagers op zondag 21 feb 2021 21
Hele fijne ervaring van showroom tot het eindresultaat. Klantgericht, meedenkend, alles tot in de puntjes verzorgd. Kwaliteit keuken en ook heel kundig gemonteerd.
FOTO VAN NANCY HAGERS
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door H. Van Gastel op zaterdag 20 feb 2021 21
Eerlijk en goede prijs en advies. Afspraken worden ook goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantgericht”
Door Familie van Oers uit Roosendaal op donderdag 18 feb 2021 21
Van informatief gesprek tot oplevering zijn we meer dan tevreden over de deskundigheid, professionaliteit, service en bovenal klantgerichtheid van Ardi voor de aanschaf van onze keuken.
FOTO VAN FAMILIE VAN OERS UIT ROOSENDAAL
Reactie of foto toevoegen
“Alles uitstekend”
Door Chrs op donderdag 18 feb 2021 21
Goed advies. Perfecte aflevering en montage. Alles uitstekend,
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding bij het keuzeproces”
Door K. Dekker op dinsdag 16 feb 2021 21
We zijn heel goed begeleid in het keuzeproces. De medewerkers hebben alle tijd genomen om ervoor te zorgen dat we de juiste keuze konden maken. Alle mogelijkheden zijn daarin meegenomen en het was steeds mogelijk om onze wensen aan te passen. Uiteindelijk hebben we samen met hen een hele mooie keuken samengesteld, waarbij er optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte. Er is heel actief met ons meegedacht. We voelden ons op geen enkel moment onder druk gezet; ze stonden steeds klaar om onze vragen geduldig te beantwoorden. Ook de communicatie vanuit hen is naar tevredenheid verlopen. En de plaatsing is gedaan door vakmensen, die flexibel en creatief hebben gewerkt. We zijn uitermate tevreden over het proces en resultaat en zijn superblij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN K. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Goed gekeken naar je wensen”
Door Familie Brouwer op maandag 15 feb 2021 21
Ze houden goed rekening met je wensen en mogelijkheden. Ze houden rekening met de werkhoogte dat die past bij de kopers. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Het afwerkingsniveau is hoog. De monteur is ook creatief in oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Kundig geplaatst conform wens en afspraak”
Door Johan op maandag 15 feb 2021 21
Keuken is kundig geplaatst conform wens en afspraak; communicatie verliep prettig. Alleen wachttijden zijn lang; ze zijn te populair.
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffende trap is toch mogelijk”
Door Rob Bakker op zaterdag 13 feb 2021 21
Dit is inmiddels de tweede keuken die wij bij Arma in Nunspeet hebben gekocht en hebben laten installeren. Ons vorige huis in Almere hebben wij in april 2017 een nieuwe keuken laten installeren. Omdat wij dit huis in Augustus 2020 heel goed hebben verkocht mede door de schitterende keuken die hier was geplaatst kochten wij een heel mooie 2 onder 1 kap woning in Noord-Holland. Helaas was hier een keuken die totaal niet onze smaak was geïnstalleerd. Daarom gingen wij op afspraak medio september opnieuw naar Arma in Nunspeet om een nieuwe keuken te bestellen. Daar werden wij geadviseerd door Rob Vlijm die een keuken samenstelde mede op de keuken die in Almere destijds was geplaatst. Afgelopen maandag werd de keuken geleverd door Arma en voorlopig in de garage opgeslagen. Donderdag j.l was de grote dag dat keukenmonteur Jos samen met Geert begonnen met installeren. Vrijdag j.l kwam Jos alleen om de laatste finishing-touch te leggen echter het werd toch laat. Jos heeft in samenspraak met ons op sommige details heel erg z,n best gedaan met als eindresultaat een schitterende keuken vooral in de sublieme afwerking. Het gaat te ver om alle details te benoemen maar in het algemeen niets was hem teveel b.v de kast waar de afzuiger ingebouwd werd is zodanig door hem afgewerkt dat hierdoor veel nuttige ruimte overbleef voor kruidenpotjes etc e.a op wens van mijn vrouw. In het aanrechtkastje maakte Jos een extra bergplank door de afvoeren en syfons zo dicht als mogelijk was tegen de achterwand te monteren en e.a aan te passen. Inmiddels werd het steeds later en later toen Jos om 19.15 pas vertrok en ons heel erg tevreden achterliet. Deze keukenmonteur samen met Geert is een kroonjuweel van Arma ? Geduldig , luisterend naar klantwensen , vriendelijk , correct en heel heel erg precies in zijn afwerking. Voordat de monteurs begonnen werd onze nieuwe eiken vloer volledig afgedekt en na afloop van de installatie werd alles opgeruimd , verpakking en aangeveegd opgeleverd aan ons. Dit is onze tweede ervaring met Arma en iedere keer overtreffen zij zich in service, klantvriendelijkheid, kwaliteit. Arma wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.

Eerdere ervaring 15 september 2017: In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
FOTO VAN ROB BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Florissen Dienstverlening op dinsdag 9 feb 2021 21
Voor onze bedrijfshal waren wij op zoek naar een mooie, functionele en betaalbare keuken. Bij Avanti Keukens werden wij enthousiast ontvangen en goed verzorgd.
Er werd goed geïnformeerd naar onze wensen en hiermee is een mooi ontwerp gemaakt. Vol vertrouwen hebben wij onze handtekening gezet. De monteurs hebben de keuken heel netjes en vakkundig gemonteerd. De keuken is nu meer dan een jaar in gebruik en wij zijn nog steeds super blij met het r esultaat! Wij bevelen Avanti Keukens zeker aan! Super bedrijf met vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken met bar”
Door Harrie op dinsdag 9 feb 2021 21
Wij hebben een hoekkeuken gekocht met bar bij Artic Utrecht en zijn zeer tevreden. Het concept van werkelijke, on-onderhandelbare prijzen beviel ons prima want je weet exact waar je aan toe bent onder aan de streep. Verkoper Levi heeft alle tijd voor ons genomen en snapte goed wat we als klant wilden. De combinatie van de juiste technische kennis met veel creativiteit zie je niet bij veel verkopers. Ook het plaatsen en nazorg zijn prima voor elkaar.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ria van der Sluis op maandag 8 feb 2021 21
De keuken is goed geleverd wat niet goed was is na monteur bezoek opgelost. Verder goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.