Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Het is onze passie om u compleet te ontzorgen”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat,onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen onze organisatie zet zich hier met hart en ziel voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze service-afdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Wij heten u graag welkom in één van onze zes royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)


Ervaringen
Er zijn 2041 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1732 ervaringen
4 sterren233 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Helder”
Door Saskia op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Onlangs is onze badkamer opgeleverd door Arma Keukens en Sanitair. Niets dan lof over hoe een en ander gelopen is. Heldere communicatie en offerte. Geen gedoe met kortingen en agressieve onderhandelingen. De prijs is de prijs. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook vakwerk afleveren. Bijzonder fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en dat alles en iedereen op elkaar ingespeeld is. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door familie Dijkstra op dinsdag 30 okt 2018 '18
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht bij Arma. Vanaf het binnenlopen in de zaak tot aan de afwerking thuis zijn we super geholpen. Niet opdringerig, juist heel betrokken! Dit fijne gevoel is ons meer waard dan een korting hier of een extraatje daar! We willen een ieder die een keuken wil aanschaffen, adviseren om naar Arma te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 '18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeldzame service”
Door W en M. op woensdag 20 dec 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaring met Arma Keukens Nunspeet. In 2009 hebben wij hier een nieuwe keuken gekocht waarbij de hele procedure tot in de puntjes verliep. In 2012 zijn we gaan verbouwen waardoor de huidige keuken moest worden herplaats en uitgebreid, ook dit heeft Arma keurig uitgevoerd! Onlangs ging de vaatwasser stuk, net buiten het garantietermijn. De fabriek kon hierdoor geen korting meer geven op het nieuw te plaatsen element, best vervelend natuurlijk maar ook te begrijpen. Arma kwam met het voorstel om de kosten samen te delen! Waar kom je dat nu tegen, bijna nergens toch! Echt: dat verdient een groten PLUIM! Zou het in de toekomst nodig zijn dan zal onze keuze weer voor Arma zijn, echt aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 '17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 '17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J.C. Bouwen op zondag 19 feb 2017 '17
Mijn Liebherr koelvriescombinatie die ik 6,5 jaar geleden gelijk met mijn keuken heb laten plaatsen heeft het begeven. Dit vind ik wel erg snel voor zo'n apparaat. Via Liebherr kan ik een nieuwe combinatie met korting bestellen. Blijft er voor mij toch best een hoog bedrag over om bij te leggen. Na contact met Arma opgenomen te hebben doen zij er een bedrag bij en is het voor mij een schappelijker bedrag om bij te leggen. Echt super! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, ze geven een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door Rob en Marian op woensdag 28 dec 2016 '16
Na lang rondkijken bij diverse, landelijk opererende, keukenbedrijven kwamen wij terecht bij Avanti keukens in Kesteren. de 1e keer ging ik alleen even kijken en werd ontvangen door Alfred van Wijngaarden. Of hij wat kon tekenen en wat dat dan ongeveer kost. Dit bezoek gaf aanleiding voor een 2e bezoek samen met mijn vrouw. Bij het 3e bezoek hebben wij een keuken besteld. Maar zijn zeker nog 3 keer terug geweest omdat we weer wat anders wilde. Niks was teveel. Alles kon en nooit was er druk om te beslissen. Laat staan: als u vandaag beslist krijgt u ...korting.
En Alfred? Iedere keer ontving hij ons met een grote smile. Met koffie (en ijs in de zomer) en koffie (met oliebol) bij onze laatste wijziging. En de montageploeg: TOP!
Dus: ben je in de markt - ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi resultaat”
Door Susan op vrijdag 9 dec 2016 '16
De druk die er soms bij het kopen van een keuken lijkt te zijn, zoals nu beslissen dan zo veel korting, was er helemaal niet met duidelijk uitleg waarom er zo niet gewerkt wordt. De ruimte krijgen om zelf de stappen in het passende tempo te zetten met goed advies hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de plaatsing van de keuken verliep prima met meedenken over de laatste punten in de afwerking. Het resultaat is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 '16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor een ieder”
Door Schilstra op maandag 17 okt 2016 '16
Bij Adee Keukens in Rijssen snappen ze het. Geen gedoe met eerst 2 keer zoveel vragen en dan 60% korting. Gewoon open en eerlijk advies en een goede prijs. Kwaliteit van de keuken is top en zeer zeer netjes geplaatst. Wij zijn er heel erg blij mee. Echt een aanrader voor een ieder die een keuken wil kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima”
Door Fam. Oudijn op vrijdag 7 okt 2016 '16
Onlangs een prachtige U-vorm keuken bij Avanti gekocht. Wij waren bang dat dat veel te groot en te duur zou zijn. Maar onze verkoper Pieter van Tuijl heeft net zolang met ons meegedacht en oplossingen aangedragen tot wij het helemaal naar ons zin en binnen ons budget hadden. Geen druk, geen gezeur om handtekeningen, geen ongeloofwaardige kortingen, veel goede service, ruim de tijd en lekkere koffie + enz. De keuken is geplaatst door Gert van Lagen. Wat een vakman! Zo snel en toch zo keurig werken! Complimenten!
Ook de after sale is prima. Een belletje of mailtje en het wordt meteen opgepakt. Als het al niet door hun zelf is geregeld. Alle medewerkers die we in de showroom gesproken hebben en die bij ons thuis zijn geweest waren vakkundig en zeer vriendelijk en wat me vooral opviel is dat ze zo voorzichtig met hun en onze (nieuwe) materialen/huis omgaan. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en hebben een schitterend resultaat in huis! We raden iedereen aan naar AVANTI te gaan! Hartelijk bedankt voor iedereen die geholpen heeft om hier zoiets moois te realiseren!
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging als service”
Door Telderman op donderdag 22 sep 2016 '16
6 jaar geleden nieuwe keuken gekocht. Problemen gehad met kraan, leverancier wilde geen oplossing bieden, toen heeft Pelma zelf een andere kraan gemonteerd. Nu na 6 jaar komt wat folie los van een aantal panelen, dit komen ze kosteloos vervangen. Echt top service. Bij uitzoeken keuken, goed advies, geen gezeur over korting en smerige onderhandelingen. Het is zoals het is, transparant en eerlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 '16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 '16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen
“Goede afterservice”
Door Van Zuijlen op zondag 20 dec 2015 '15
in 2014 een keuken bij Ardi keukens gekocht, geplaatst in 2015. Erg prettig bedrijf. Tijdens het uitzoeken en bestellen uitgebreid advies, direct een eerlijke prijs, dus geen handjeklap, torenhoge adviesprijzen en daarna onmogelijk hoge kortingen (wat toch mainsteram is in de keukenwereld). Goede communicatie rondom de planning, uitstekend eindresultaat na plaatsen. Daarnaast ook goede afterservice (o.a. gratis vervanging frontje na beschadiging). Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Willem en Nellie Jansen op zondag 13 dec 2015 '15
Pelma keukens maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen, maar tijd en ruimte om er over na te denken, goede installatie en prima service! Gastvrij ontvangen in de winkel. Geen opdringerige verkopers. Prettige sfeer in de showroom. Zeer klantvriendelijk. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij heel tevreden. De keuken is perfect gemonteerd . Alle afspraken met Pelma zijn nagekomen. Kortom wij zijn uiterst tevreden met de nieuwe keuken en de wijze van advies, verkoop, levering en plaatsing. Pelma is een heel betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon zeer tevreden”
Door M. Wulf op zaterdag 7 nov 2015 '15
Hoera! We hebben het besluit genomen: we gaan een nieuwe keuken uitzoeken. Zou toch een feestje moeten zijn. Helaas ...... bij 2 keuken winkels in de buurt erg vervelende ervaringen gehad ("Offerte meenemen? Nee, dat doen we niet". "De korting die ik u geef geldt alleen nú; en dan meteen hier even tekenen voor akkoord". "Een echte tekening? Waarom? Deze schets zegt toch alles!"). Teleurgesteld dan maar eens op internet kijken. AD Keukens krijgt uitsluitend enthousiaste reacties. Is dit wel echt waar? Toch dan maar eens proberen en AD Keukens Rijssen opgezocht. Wat een verademing!!
Vriendelijke ontvangst. Prima begeleiding bij de keuzebepaling van fronten, panelen, grepen, werkblad, achterwand en apparatuur. Verder werden onze wensen voor de lay-out van de gehele keuken zonder problemen in het ontwerp opgenomen. Het was een echte vakkundige begeleiding, zonder 'duwen' of bepaalde oplossingen op te dringen. Tot zover alles naar wens, echter uit vroegere ervaringen weten we, dat zelfs de mooiste keuken op papier, uiteindelijk staat en valt met de kwaliteit van de montage. Wel, ook de monteur heeft prima werk afgeleverd. Eindconclusie: we zijn gewoon "zeer tevreden".
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele traject”
Door Familie Thomassen op maandag 5 okt 2015 '15
Duidelijk adviestraject, geen koehandel met korting tot wel 70%. Prijzen duidelijk en transparent en marktconform. Vanaf opdracht tot installatie zeer correct en alles in overleg. snelle reacties cq antwoorden op vragen en aanpassingen onze zijde. Monteur top!
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door Annemarie Quinten op zondag 19 jul 2015 '15
Bedrijf maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen,maar goede installatie en goede service! Ze doen hun uiterste best om de klant tevreden te stellen en er is hun niets teveel gevraagd!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Agnes & Harry op vrijdag 26 jun 2015 '15
Het was een verademing om, na een aantal bezoeken aan keukencentra, bij AVANTI binnen te lopen. Door omstandigheden door de bedrijfsleider zelf geadviseerd en geholpen geworden. Na dat wij onze ideeën, wensen en beperkingen hadden besproken is hij met ons aan de slag gegaan. Eerst de mogelijkheden bekeken die onze keuken qua afmetingen bood. Daarna in alle rust, met een kopje koffie erbij, de keuken samen opgebouwd. Dit gebeurde via een PC-scherm waarbij je als koper direct de indeling en, niet onbelangrijk, de totaal prijs zag. Het fijne hiervan was dat je direct wist waar je aan toe was. Dus geen achteraf gedoe met korting of vreemde rekenformules. Wat je ziet is de prijs. We zijn goed geadviseerde en hebben, onder luiden van een bel, de koop gesloten. Enkele dagen later een mail ontvangen, met het voorstel, over een eventueel andere indeling van de kastjes. Is dus nog over nagedacht. We zijn op dit voorstel in gegaan. Op vrijdag werd de keuken geleverd en op maandag stond de monteur (Jan) voor de deur. Wanneer je een keuken koopt is het altijd maar de vraag "hoe wordt hij geplaatst ?" Laat dat maar aan Jan over. Rustig en precies weet hij het geheel in elkaar te zetten met af en toe een vraag of opmerking of we bepaalde dingen misschien iets anders wilde hebben. Na drie dagen staat er dan ook een keuken die een juweeltje in je huis is. Al met al een ervaring die je, als koper, goed doet.
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldigheid”
Door fam. de Wolf op zondag 14 jun 2015 '15
Na diverse bezoeken aan keukenleveranciers kwamen we bij Avanti Keukens in Kesteren terecht. Hier voelden we ons voor het eerst niet onder druk gezet om snel te beslissen en zodoende van de fantastische korting gebruik te kunnen maken.... De jonge verkoper Anton heeft tijdens het gehele proces van uitzoeken, beslissen en plaatsen zijn uiterste best gedaan om alles goed te regelen. Dat is gelukt, ook al was het zinvol tijdens het proces een aantal zaken aan te passen. Dat gebeurde zonder probleem. De keuken werd zeer zorgvuldig geplaatst en ziet er uitstekend uit. Kortom: dank aan Avanti keukens, monteurs en verkoper Anton.
Reactie of foto toevoegen
“Van Oud naar Nieuw”
Door Aloijs en Gonnie Nuijten op maandag 11 mei 2015 '15
Op zoek naar onze gewenste keuken heeft behoorlijk veel tijd in beslag genomen, we zijn eind 2012 gestart en onze mooie keuken is nu op 7 mei 2015 tip – top in orde. Dat onze zoektocht zoveel tijd in beslag heeft genomen komt door het feit dat wij winkel in winkel uit zijn geweest en elke keer een ander verhaal bij het geen wat wij wilde. De een vertelde dit de ander zei doe het zo, weer een ander vertelde ons je krijgt bij ons hoge korting, ook werden we voor het blok gezet als jullie nu tekenen dan doen we er nog meer af. Soms hebben we bewust een pauze ingelast want je word er toch niet echt wijzer van, we kwamen soms vreemde verkoop methodes tegen.

November 2014 gingen we weer van start, nu kan je op het internet heel makkelijk een review en beoordelingen vinden over van alles en nog wat.
We gingen op zoek hiernaar, en als snel kwam Avanti naar voren, scoren boven de 9. Nooit van gehoord Avanti, maar dat gaf niet, wij gezocht op internet naar de winkel en zo kwamen we in Kesteren terecht.

Na wat rond gelopen te hebben, kwam de verkoper de heer Jaap naar ons toe en we raken aan de praat. Omdat wij heel goed wisten wat wij wilde en de benodigde tekeningen en maten bij ons hadden, was het voor hem niet heel lastig om de keuken op papier te gaan zetten. Met groots gemak tekende hij onze keuken naar onze wens en langzamerhand ontstond onze keuken, Jaap was vertelt dat er een van ons tweeën slecht kon horen, geen probleem. Het gevoel was goed en heel relax, na een paar uurtjes tekenen en schuiven met de elementen stond onze keuken dun op papier, zeg maar het prototype stond er. Als je al lang op zoek bent en je weet wat je wilt word het een stuk makkelijker om je keuken voor elkaar te krijgen, het moet gewoon kloppen bij de persoon die verkoopt en de entourage van het bedrijf en winkel en dat is en was goed.

Nu heeft Avanti de volgende slogan op de website staan: U profiteert van uitgekiende, netto prijzen, zonder overbodige opslagen. Bovendien geniet u het voordeel van de lage inkoopprijzen die wij kunnen bedingen als grote organisatie. Doe er uw voordeel mee! Dit is voor mij als klant niet te controleren, bij heel veel keuken winkels krijg je heel gemakkelijk korting, dit is bij Avanti niet echt heel makkelijk te realiseren.

Opeens schrik ik mij eigen een hoedje, de bel gaat, direct nadat ik mijn handtekening had geplaatst onder het koopcontract, hoe men dit wist weet ik nu nog steeds niet maar wij vonden het een leuke actie. De weken erna, de voorbereiding en het plaatsen liepen allemaal perfect, regelmatig E-mail contact gehad en alles was goed geregeld, niet was teveel.

Het plaatsen op zich van onze nieuwe keuken was voor ons een feest, geweldig zoals Joost en John de keuken hebben geïnstalleerd, het zijn voor ons TOPPERS. Meedenken, adviseren, uitleggen, voorstellen, niet kijken op een half uurtje meer werken, geweldig. Nadat de keuken geplaatst was, waren er 2 kleine puntjes, die zijn door Avanti perfect opgelost, en op 7 mei 2015 was onze keuken klaar.

Bedankt Avanti, Willie, Jaap. Johan, Henri, John en Joost.
FOTO VAN ALOIJS EN GONNIE NUIJTEN
Onze geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met keuze”
Door Michel Zoet op dinsdag 28 apr 2015 '15
Na eerst in Almere (woonplaats) wat rond gekeken te hebben bij elke keuken aanbieders, was de keuze gevallen op Bruynzeel. Toch even de reviews bekijken dachten wij. Daar viel Bruynzeel erg tegen vooral op het gebied van service. Een beetje teleurgesteld toch verder gekeken naar andere reviews. Hierin kwamen vooral Ekelhoff en de groep van DB keukens naar voren. Daar Duitsland een aardig eind rijden is. Zijn wij bij Arma keukens in Nunspeet gaan kijken.

Bij ons eerste bezoek zijn wij even gaan rondkijken. Hierbij kregen wij de nodige versnaperingen aangeboden. Na wat rondkijken hebben wij een afspraak gemaakt om met wat meer tijd te gaan kijken voor een keuken die bij ons past. Op deze afspraak verliep het gesprek prettig. De verkoper begreep onze wensen en wist deze goed over te brengen in een keuken. Wij wilden graag wat betere apparatuur want dit is waar de keuken uiteindelijk toch om draait. De prijs lag een klein beetje boven wat wij voor ogen hadden. Dit komt omdat wij graag een duurdere vaatwasser wilde. De verkoper heeft hier prima rekening gehouden met ons budget. Wat wij als prettig hebben ervaren is dat de prijs een eerlijke prijs is, hierover hoeft niet te worden onderhandeld. Hetgeen een prettig gevoel geeft.

De montage hebben wij ook bij Arma ingekocht. Dit leek ons wel zo makkelijk. De bezorging werd even spannend omdat wij op meerder plaatsen in huis aan het verbouwen zijn. De chaffeurs hebben hier prima op ingespeeld hebben de pakketten en dozen zoveel mogelijk opgestapeld. Drie dagen later kwam de monteur. Deze heeft onze keuken precies zoals op de gekregen print van de verkoper gemaakt. Toen ik aangaf dat wij vergeten waren nog de kraan op de vaatwassen aansluiting te maken. Gaf hij aan dit voor ons te doen. Dit is onderdeel van zijn werk zei hij. Ook het bijsnijden van een stukje plafondprofiel was geen probleem. Hij heeft in twee dagen onze keuken geinstalleerd en aangesloten. Hij werkt erg precies met oog voor detail.

Wij zijn erg blij en zeer tevreden met onze keuken en het gehele proces. En wij raden Arma keukens zeker aan. Vakmensen met kennis van zaken. En geen fratsen met de prijs en gekke kortingen als je snel beslist.
FOTO VAN MICHEL ZOET
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Frank & Margie op vrijdag 17 apr 2015 '15
Na slechte ervaringen tijdens bezoeken aan showrooms van ander keukenleveranciers met opdringerige verkopers met van die teksten als je nu tekent dan heb je een super korting NOT dus. Hebben we uiteindelijk na goede recensies op de site van Qasa,toch nog maar eens de moed bij elkaar geraapt en naar Keur Keukens in Haarlem afgereisd. Wat een verademing is dit zeg, geen opdringerige verkopers, maar zij in ons geval Cornelis, die serieus de tijd voor je nemen en je direkt een scherpe aanbieding, tekeningen en 3D foto's na je eerste bezoek mee geven om er thuis nog eens rustig over na te denken. Op eigen initiatief een tweede afspraak ingepland waar de details en goede adviezen van Cornelis verder werden uitgewerkt en we een mooie eerlijke offerte mee kregen. We hoefden er toen niet lang meer over na te denken en hebben onze Droomkeuken besteld en ook door Keur laten plaatsen, ook dit is Top uitgevoerd echt oog voor detail en alles netjes afgewerkt door Karel wat een topper is dat zeg, ik hoor hem de eerste dag nadat hij z''n bakkie koffie op had nog zeggen ''ZO IK HEB ER WEER ZIN IN" toen wist ik al dat het goed zat en dat klopt want de keuken is heel mooi geworden.
KEUR KEUKENS BEDANKT. Frank & Margie
FOTO VAN FRANK & MARGIE
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Verhoef op donderdag 2 apr 2015 '15
In oktober onze nieuwe keuken besteld. Werd eerste week van januari geleverd. Bijzonder vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd voor je. Geen gezeur met de kosten. De prijs = de prijs. Je krijgt diverse kortingen op apparatuur. We hadden echt het gevoel serieus genomen te worden. Plaatsing ging keurig. Alles werd aangesloten. Achteraf nog twee keer geweest door nalevering van producten. Dit ging kosteloos. Super. Echt een aanrader om je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Peter Fremouw op donderdag 2 apr 2015 '15
Eind vorig jaar hebben we hier onze keuken besteld en inmiddels is die ook naar tevredenheid geleverd. Tijdens het selecteren van de keuken neemt men de tijd, geen opdringerige verkooptechnieken en het is transparant. Dus niet "nu tekenen anders geen korting" etc etc. Ook het plaatsen ging vlekkeloos en men deed niet moeilijk om keukenstaaltjes uit te lenen. Kortom, we hebben absoluut geen "keukenstress" gehad. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door J. Kattestaart op donderdag 11 dec 2014 '14
In de showroom wordt je goed geholpen. De voorlichting bij het kopen van een nieuwe keuken is duidelijk en de offerte is ook duidelijk de apparatuur van de keuken wordt goed uitgelegd en hoge korting. De afspraak van de levering is ook goed verlopen. Het plaatsen van de keuken is met heel veel goede zorg geplaatst. We raden iedereen aan bij Ardi Keukens een keuken te kopen. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring en prima oplossing !”
Door Wouters op maandag 10 nov 2014 '14
Bij Keur Keukens terecht gekomen na het lezen van alle reviews. Na een eerdere ervaring bij een opdringerige keukenwinkel waar we te horen kregen " u moet vandaag beslissen anders krijgt u de korting niet meer " waren we enigszins op onze hoede. Ons eerste gesprek met Cornelis was echter een verademing. Er werd echt naar ons geluisterd en na een eerste opzet van hoe wij onze keuken zagen volgde een tweede gesprek. Er werd in alle rust meegedacht over de indeling, het aanzicht (open keuken) en hoe binnen ons budget te blijven. Er werd ook aangegeven dat het altijd mogelijk zou zijn dat er een probleem zou ontstaan maar dat het dan erom zou gaan hoe dit opgelost zou gaan worden. Toen de keuken geplaatst werd bleek dat er inderdaad een probleem was met het aanrechtblad. Dit bleek niet de juiste maat te zijn. Het werd ter plekke zeer vakkundig opgelost maar toch was het niet zoals we het graag gezien hadden. Cornelis kwam zelf langs om te kijken hoe het opgelost kon worden. Zonder dat we er zelf om vroegen zag hij al dat we er niet helemaal blij mee waren. Meteen kwam de oplossing: " We gaan het aanrechtblad vervangen. Het gevoel moet ook goed zijn" . En daar had Cornelis helemaal gelijk in. We waren al tevreden over de werkwijze van Keur Keukens maar hoe ze dit probleem hebben opgelost vinden wij klasse en zeer klantvriendelijk. We staan inmiddels elke dag met veel plezier in onze keuken te koken !
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M. Stuyts op dinsdag 5 aug 2014 '14
Goede service, vakbekwaam, van aankoop tot plaatsing. wordt met je meegedacht, eigen inbreng wordt verwerkt tot een goede oplossing (eindresultaat). Ook bij de montage werden er nog suggestie gedaan en overlegd hoe uit te voeren. Prijs is duidelijk, geen hoge kortingen (die er eerst bij gerekend worden en er daarna af gehaald worden zodat het lijkt of je een reuze deal hebt gemaakt), maar gewoon een eerlijke vast prijs. Er wordt zeker gekenen of er apparatuur in de aanbieding is, waarvan de klant meeprofiteerd. Aanrader
FOTO VAN M. STUYTS
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Henk op maandag 31 mrt 2014 '14
In een lokale krant zagen we een advertentie van Avanti, waarin keukens met korting werden aangeboden. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen, er werd ons eerst drinken aangeboden, waarbij meteen goed naar onze wensen werd geluisterd. Nadat we een rondje door de showroom gemaakt hadden, kregen we alle tijd om tot in detail na te denken over de invulling van de keuken. We wilden er nog even over nadenken, en liever nog andere keukenzaken bezoeken. Geen probleem. We kwamen echter terug, nergens vonden we een betere prijs/kwaliteit verhouding met dezelfde service. Opnieuw werd er alle tijd voor ons genomen, we kregen allerlei lekkers aangeboden en de kinderen mochten spelen. Dat is ook belangrijk, dat de kinderen bezig gehouden worden zodat je zelf rustig kan rondkijken en de juiste beslissing neemt! De levering verliep vlot en vakkundig, we hebben de keuken zelf geplaatst, maar we konden met vragen altijd terecht. Er werd vanuit Avanti later nog gebeld of alles naar wens was. We hadden wel een klacht maar die werd keurig opgelost. Ik zou Avanti zeker aanraden, omdat er goed naar je wensen wordt geluisterd: je krijgt echt de keuken die je hebben wilt, van goede kwaliteit, een gunstige prijs, en omdat er zo goed met je is meegedacht, heb je echt de keuken zoals je hem van te voren had bedacht. In ieder geval zijn wij dik tevreden en genieten elke dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Servicegericht”
Door AJ op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Via de positieve recensies van qasa.nl kwam ik bij Keur Keukens terecht. Ik had nogal wat eisen, onder meer dat de keuken schappelijk geprijsd zou moeten zijn, want ik had een beperkt budget. Ik wilde ook per se een kast met afdruiprekken voor boven de spoelbak, een kast die in Nederland nauwelijks te koop is. Bij Keur Keukens in Haarlem vond ik wat ik zocht. Pluspunt van dit bedrijf vind ik dat ik niet met allerlei zogenaamde kortingen overstelpt werd als ik meteen zou tekenen en er geen verwarrende rekensommetjes op me afkwamen alsof mij een unieke lage prijs werd geboden. Prijs is gewoon prijs, en die is ook nog eens schappelijk. De service is uitstekend, en dat is voor mij toch wel het belangrijkste bij de aanschaf van een keuken. Ik heb met verschillende medewerkers te maken gehad en alle zijn vakbekwaam, vriendelijk en servicegericht. Ik heb de keuken niet door het bedrijf laten installeren. Ondanks dat voelden ze zich niet minder verantwoordelijk. Mijn klusjesman kon bij de montage altijd contact opnemen als iets niet duidelijk was, wat overigens maar een keer voor een detail gebeurde. Met een groot project als een geheel nieuwe keuken kunnen er misverstanden ontstaan. Keur Keukens heeft de enkele misverstanden die naar boven zijn gekomen prima opgelost, met als uitgangspunt afspraak is afspraak en de klant is koning.
Reactie of foto toevoegen
“Service zoals het hoort!”
Door Familie Laan op donderdag 27 feb 2014 '14
Bij Adee keukens ben je nog echt klant. Geen koehandel met zogenaamde kortingen waarbij je nooit serieus genomen voelt en kortingen maar schijn zijn. We zijn uitstekend geadviseerd er werd met ons meegedacht zowel qua stijl, praktische tips als ons budget. Waar we vooral belang aan hechtten was de service bij het plaatsen en de nazorg. Bij de keukenketens lijkt het allemaal wel servicegericht in de winkel en de showrooms zien er vaak gelikt uit, maar zodra je je handtekening hebt gezet, houdt de service op. Bij Adee vindt de plaatsing en het aansluiten plaats door eigen mensen en dat voelt goed en vertrouwt! Ook de nazorg is zeer zorgvuldig. Je merkt aan alles dat Adee er helemaal voor gaat om de keuken en de plaatsing top te verzorgen. Onze complimenten! Zelfs een betere prijs en betere service dan een keuken van over de grens in Gronau.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen.”
Door A en J Meijs op vrijdag 4 okt 2013 '13
Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken zijn we goed begeleid. Er werd veel tijd aan besteed en ook goed meegedacht om binnen ons budget te blijven. Geen kortingen mogelijk. De keuken werd op tijd geleverd en dozen en kasten in kamer gezet nadat vloer met groot karton werd beschermd. Prima monteurs, die ook tijdens plaatsing nog mee dachten over handige aanpassingen. Er ontbreekt nu nog 1 greep en bovenplaat van vaatwasser moet nog aangepast worden. We hebben er alle vertrouwen in dat dit snel zal gebeuren. Een tip: bij dubbele spoelbak:plaats voor rechtshandige kleine spoelbak aan linkerkant. Anders moet je met gekruiste armen kraan opendraaien.Voor linkshandige uiteraard andersom. Al met al zijn we tevreden over en blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“helemaal naar onze zin”
Door J. Tulp op zaterdag 28 sep 2013 '13
Wij hebben voor Ardi-keukens gekozen naar aanleiding van een advertentie in de krant. We werden heel vriendelijk te woord gestaan en konden snel tot een goede keus voor een nieuwe keuken komen. Er werd ons niets opgedrongen en alles gaf een vertrouwenwekkende indruk. We konden gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Een keuken uitzoeken is één, de plaatsing is twee. Over het laatste zijn we ook zeer tevreden. Het voorbereidende werk wat betreft afbreken en leidingwerk hebben we zelf gedaan. De tekening voor de leidingen was niet helemaal duidelijk, maar na overleg zijn we er goed uitgekomen. Eenmaal geplaatst was er een kleine lekkage van de kraanaansluiting die snel verholpen kon worden. Na een half jaar werden we door Ardi gebeld voor een klanttevredenheidsonderzoek. We gaven hierop aan dat de gaskookplaat in het gebruik niet zo handig was. We werden vervolgens uitgenodigd om een andere uit te zoeken en wel kostenloos. Dat noemen we nog eens 100% tevredenheid. Al met al kunnen we Ardi-keukens bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima en tevreden!”
Door Pieter op donderdag 29 aug 2013 '13
Tevreden over het geheel. Bijna een dag bezig geweest om alles uit te kiezen en offerte op te laten maken. Maar dan hadden we ook ongeveer alles naar onze zin op een rijtje en de prijs was navenant volgens verwachting. Derhalve geen offertes meer bij een ander op laten maken. Kortingen worden direkt verrekend, dus daar hoef je niet teveel om te bedelen. Al het personeel was vriendelijk en kwam vakkundig over. Ook de aflevering en montage was tot volle tevredenheid. Ik kan Pelma aanbevelen bij kennissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tot aankoop overgegaan bij Arma”
Door MB op donderdag 2 mei 2013 '13
Wij zijn bij Arma Keukens geweest ter oriëntatie en informatie (en mogelijk om over te gaan tot aankoop). We hebben eerder een keuken bij de Mandemakers Groep gekocht en wilde daar niet weer naar toe. We werden hartelijk verwelkomt en tevens kregen we goede, duidelijke en uitgebreide informatie over de mogelijkheden en de kwaliteit van hun keukens. Tevens werd ons verteld dat men bij Arma niet met 'kortingen' werkte, maar dat men direct een goede prijs gaf. So far so good. Aan het eind van het gesprek kwam de keuken te ver boven ons budget, waarop we de handgrepen en het plintwerk gratis zouden krijgen, aangezien ze dat wel op voorraad hadden liggen (korting 1). Daarnaast werd ons verteld dat we de inbouwapparatuur, met name Siemens, goedkoper op internet konden kopen dan bij Arma. Wel eerlijk, maar men wilde niet de verantwoordelijkheid dragen indien schade zou ontstaan bij het inbouwen van apparatuur; voor ons daardoor geen optie om de apparatuur elders te halen. Nadat we bij Kuchenland Ekelhoff zijn geweest, hebben we deze specificaties gedeeld met Arma. Aangezien de prijs bij Ekelhoff dusdanig lager lag, kon de prijs van de door ons opgestelde keuken opeens ook omlaag (korting 2). Daarnaast kregen we verhalen te horen over 1) slechte scharnieren, 2) lak over folie, waardoor een gelakte keuken dus niet echt gelakt zou zijn en 3) de kwaliteit van de keukens. Dit heeft ons wel geholpen bij de overdenken, maar bleek achteraf niet op waarheid gebaseerd te zijn (scharnieren van Blum, geen lak over folie en Schüller keukens, dus kwaliteit is goed). Men is dus niet volledig eerlijk tegen ons geweest en probeerde ons argwanend op te stellen tegenover de Duitse concurrent. Dit zou ik niet verwachten. Na definitief ‘nee’ te hebben gezegd tegen hun aanbod en tevens het nieuwe aanbod van Kuchenland Ekelhoff te hebben doorgegeven (opnieuw nóg scherper) bleek dat Arma op dit moment een actieweek had lopen, waardoor er bij hen ook weer wat met de prijs zou kunnen worden gedaan (korting 3). We hebben hier geen keuken gekocht, omdat wij het gevoel hadden dat men niet volledig eerlijk te werk gaat. Eerst kan er geen extra korting worden gegeven, terwijl er vervolgens op verschillende momenten extra kortingen worden gegeven, waarbij het gaat om bedragen boven de E1.000,-. Daarnaast bleek de informatievoorziening niet volledig op waarheid gebaseerd te zijn. We kunnen hier dus geen oordeel geven over de kwaliteit, de levering en de plaatsing, maar enkel over het voortraject. We zouden hier wel weer binnenlopen, maar we zouden onze blik wel breed houden en niet klakkeloos alles aannemen wat men je probeert wijs te maken.

Update 16 mei 2013. Vandaag zijn wij benaderd door Arma Keukens naar aanleiding van deze review. In dit gesprek heeft Arma haar excuses aangeboden voor deze gang van zaken. Dit is niet de manier geweest waarop Arma haar bedrijfsvoering wil voeren. Volgens Arma is het voornamelijk te wijten aan de manier van communiceren en omdat men continu wil verbeteren, neemt men ook dit mee om haar dienstverlening te verbeteren. Een positieve afsluiting in een traject die door ons als 'neutraal' is beoordeeld.
Reactie of foto toevoegen
“prima keuken”
Door r van denberg op zaterdag 16 feb 2013 '13
ik ben tevreden over de keuken en zit er prima uit, ze helpen goed als er problemen zijn en lossen dit snel op. de prijs is redelijk, kan altijd minder en een kleine korting is altijd fijn.
Reactie of foto toevoegen
“prima service”
Door ton op maandag 28 jan 2013 '13
Tien jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. NA diverse keukenleveranciers bezocht te hebben hadden we toch besloten om bij Arma te gaan praten. Je hoorde zoveel positieve verhalen dat een bezoek wel op zijn plaats was. Nadat we over het model en de uitvoering eens waren kwam het prijsplaatje op tafel. Wijs geworden bij de Grando keukens en Mandemakers wilden we onderhandelen over de prijs, maar dat was niet mogelijk. Wij geven geen korting maar wel service. Als er iets met de keuken is dan bel of email maar en wij komen het kosteloos repareren. Na tien jaar komt arma nog steeds een lampje verwisselen als het kapot is of als er een scheurtje in de paneel deur van de afwasmachine zit, wordt het kosteloos vervangen. Dus service is bij Arma geen loze kreet maar een wezenlijk onderdeel van het kontrakt zelfs na 10 jaar.
Reactie of foto toevoegen
“goed voor elkaar....”
Door Tom op maandag 14 jan 2013 '13
Goed voor elkaar, prima voorlichting in de showroom, praktische tips, kostenbesparende oplossingen, nuchtere aanpak, eerlijke prijs. Prettig meedenken bij vragen. Plaatsing: veel overleg over details, is prettig.
1 (kleine) klacht na afloop: prima en snel opgelost. Overzichtelijk aanbod zonder schreeuwerige kortingen....
Reactie of foto toevoegen
“Wederom bedankt”
Door Wim op donderdag 10 jan 2013 '13
Net voor de kerst begaf onze koelkast 't. Via Google/Pelgrim kwamen we bij Avanti terecht in Kesteren. Mooie showroom , makkelijk parkeren en we werden ontvangen met koffie en appelgebak. De inbouwkoelkast die wij nodig hadden was bij Pelgrim niet voorradig, maar Avanti heeft gezorgd voor een passende koelkast die eigenlijk duurder was maar waarop zij een enorme korting verleende.de koelkast werd nog voor kerst geplaatst, vakkundig en op de afgesproken tijd. Terugrijdend naar huis zeiden we tegen elkaar dat we tegen de tijd dat we een nieuwe keuken nodig hebben, eerst even bij Avanti zullen gaan kijken. Prima service en wederom bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“aan te raden keukenleverancier!”
Door Pieter op donderdag 3 jan 2013 '13
Als u een keuken zoekt, bent u bij Ardi Keukens aan het goede adres. Goed advies en eerlijke prijzen. Geen gedoe met eerst hoge prijzen om vervolgens veel 'korting'te geven. Plaatsing is goed verlopen. Prima monteurs en ook goede 'nazorg'. Eventuele klachten of restpunten worden goed opgepakt en vlot verholpen. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“goed”
Door derk op zondag 16 dec 2012 '12
mijn ervaring was positief vanaf het begin. Ondanks dat we bij de eerste bezoek geen afspraak hadden gemaakt werden we goed geholpen. Bij het kijken van de keukens viel het me op dat het schoon was en niet op sommige plekken stof, afgebroken stukken etc. OOk werd er niet gelijk begonnen met allerlei kortingen,waardoor ik niet gelijk het gevoel kreeg voor de gek gehouden te worden. Er werd eerst gekeken naar wat ik als consument nodig had, en na mijn wensen gehoord te hebben ging men kijken hoe we dat konden bereiken binnen mijn budget. Dit is goed gelukt waardoor de prijs kwaliteit verhouding naar mijn idee goed is. Ook de advisering en inbouwen van de keuken ging heel goed. Kortom ik ben zeer tevreden met de keuken die ik nu heb
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Co op maandag 3 dec 2012 '12
Kwaliteit = 9
Prijs-Kwaliteit=8
Klantvriendelijkheid en service=9
Geen blabla-verkopers en medewerkers. Niet afdingen op gratis apparatuur of grote kortingen. De prijs is de prijs. Je hoeft jezelf niet achteraf af te vragen had er meer in gezeten.
Alle afspraken zijn keurig nagekomen.Installateurs van zowel keuken als badkamer zijn ervaren en werken keurig. Alles wordt nadien keurig opgeruimd. Een bedrijf wat wij zeker aanbevelen. Zoekt u een keuken of badkamer? Ga dan ook eens kijken bij Pelma! U zult er geen spijt van krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gekomen”
Door S van Elzakker op maandag 25 mrt 2019 '19
We zijn enorm blij met onze nieuwe keuken en service daar omheen. Ondanks wat tegenslagen in de ruimte heeft Ardi goed mee gedacht en is alles goed gekomen. Wil je een droom van een keuken, ga dan naar Ardi !
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door F.v.Zanten op zaterdag 23 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken bij Pelma gekocht. En zijn heel vriendelijk en correct geholpen. Het bedrijf maakt waar wat ze met je afspreken, zowel qua uitvoering als levertijd. We zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Danny en Cassie op donderdag 21 mrt 2019 '19
Wij hebben hier onze super mooie keuken gekocht! Bij Pelma keukens zijn we heel goed geholpen en werd er naar onze wensen geluisterd. De keuken ziet er dan ook uit hoe ik het in mijn hoofd had! Ik raad dan ook zeker aan om daar eens een kijkje te nemen. Een mooie en overzichtelijke showroom!

Aanvulling ontvangen 25 maart 2019: De keuken staat er een weekje.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Michiel Akkermans op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Ik heb een keuken via Pelma aangeschaft de communicatie verliep goed . Er werd goed mee nagedacht hoe en wat. De keuken was scherp geprijsd en precies wat ik verwachtte.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf is Arma”
Door Jac.Bouw op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Ik was maar een kleine klant want ik had een strip stuk in de douche deur (versleten) ik kon nergens slagen. mijn bezoek aan Arma was geweldig heel goede ontvangst door de heer de Mol e.e.a.besproken met een kop koffie (klasse) en de douche strip gevonden men ging die voor mij bestellen(en dan praat je over een aanschaf prijs van€15.= )en dan zal Arma contact opnemen als de strip binnen is en zo is het dan ook gebeurd contact met de Mol en de planner en een afspraak. Barend de monteur bracht ons een bezoek en heeft tot onze grote tevredenheid de strips geplaatst. Wij zijn zo tevreden dat men bij Arma voor zo,n klein bedrag zoveel aandacht geeft aan hun cliént.Alle hulde voor dit bedrijf!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Yvon Bueving op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Door terleurstellende ervaring in het verleden, zijn we kritisch op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf, waar we een goed gevoel bij kregen. We kwamen terecht bij Avanti. Wilco heeft ons geduldig door het proces geleid, en de verschillende wijzigingen en vragen die we hadden uitgezocht en beantwoord. Het heeft er toe geleid dat wij een prachtige keuken hebben, die helemaal naar ons zin is. Complimenten voor het montageteam, die zeer zorgvuldig en enthousiast de keuken hebben geplaatst. De planning, communicatie en vragen tussendoor zijn naar tevredenheid opgepakt. Kortom een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door A. Nieuwenhuyse op maandag 18 mrt 2019 '19
Eind vorig jaar hebben vakkundige monteurs van Ardi bij ons een nieuwe keuken gemonteerd. Vakwerk en we zijn erg tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste moment in de showroom werd er goed meegedacht met onze wensen en uiteindelijk staat er een hele mooie keuken met veel ruimte en gebruiksgemak! Service staat op een hoge plaats hebben we gemerkt, snelle en deskundige reactie. Wij zijn blij met een keuken van Ardi!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruben Spoor op maandag 18 mrt 2019 '19
Een keuken, alles was naar wens van A tot Z. Dennis Tesselar heeft ons geholpen met het kiezen van ons keuken de service was super goed! En Derik Jan heeft de keuken bij ons geïnstalleerd en het ging boven ons verwachting!! Wij zijn met alles zeer tevreden!
FOTO VAN RUBEN SPOOR
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door L. Beljon op zaterdag 16 mrt 2019 '19
Keuken gekocht bij Keur te Haarlem, prima geholpen en goede adviezen gekregen. Aflevering en plaatsing op de afgesproken datum. Materialen dag eerder aangeleverd en hiermee werd op zorgvuldige wijze mee omgegaan. Plaatsing dag later door vakkundig personeel en alles werd netjes opgeruimd. Tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door G.M. Kroese op vrijdag 15 mrt 2019 '19
Wij hebben bij ADEE Keukens onze keuken besteld. Vanaf de binnenkomst in de showroom al een goed gevoel. Op een prettige manier samen met de verkoper een keuken samengesteld. Alles verliep prima, zonder opdringen en op een eerlijke manier. Vanaf aankoop tot aan plaatsing door vakkundige eigen monteurs een prima proces.
FOTO VAN G.M. KROESE
Keuken met rustieke achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Steekt goed in elkaar”
Door Corelly op donderdag 14 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi en zijn erg tevreden over de gang van zaken zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de installatie door de monteurs.
Tijdens het aankoopproces voelden wij ons niet onder druk gezet om snel te beslissen. Er was voldoende gelegenheid om per email of per telefoon vragen te stellen, voorafgaand aan onze beslissing. Over de keukeninstallateurs waren wij erg tevreden. Ze werkten rustig en netjes, zonder haast. Zij kregen voldoende tijd om de keuken tot in de puntjes te installeren. Helaas is de verkeerde plint geleverd, maar wij vertrouwen erop dat dit op korte termijn helemaal in orde komt. Het is duidelijk dat de organisatie van Ardi goed in elkaar steekt. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, per email wordt ruim op tijd aangegeven wanneer de levering van de keuken is en wanneer de plaatsing. Wij hebben vooralsnog geen spijt dat wij onze keuken bij Ardi gekocht hebben.
FOTO VAN CORELLY
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ferdi van Vliet op donderdag 14 mrt 2019 '19
Wat een super keuken hebben wij ! We zijn erg tevreden over Avanti Keukens. Tijdens de aankoop heel goed geholpen door Jaap. Ook na de aankoop een aantal aanpassingen gedaan en dit was totaal geen probleem. Ook de keuken laten plaatsen door Avanti zelf, monteurs zijn vakmensen. Nemen de tijd voor het plaatsen en gaan zorgvuldig met de keuken om. Kortom een dikke 10 ! Avanti keukens bedankt !
FOTO VAN FERDI VAN VLIET
Grote keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Arjan op maandag 11 mrt 2019 '19
Wij hebben Arma ingeschakeld voor een complete vernieuwing van onze badkamer. In maart 2018 zijn voor het eerst in Nunspeet langs geweest voor het maken van een ontwerp. De adviseur van Arma, Gert Jan, heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van het ontwerp. Hij dacht goed mee, gaf gedegen advies en nam daarbij uitgebreid de tijd voor ons. Nadien wilden we toch andere tegels en een andere badkamermeubel. Dit vormde voor Gert Jan geen probleem en zijn wij nogmaals naar Nunspeet afgereisd voor het aanpassen van het ontwerp. Ook deze keer nam Gert Jan alle tijd voor ons. In december 2018 is onze badkamer daadwerkelijk gerenoveerd door twee zeer gedegen en meedenkende monteurs. Ze werkten zeer netjes, waren zeer proactief in het geven van advies en extra werk vormden voor hen geen probleem. Het eindresultaat is om door een ringetje heen te halen en we zijn elke dag nog blij met het mooie eindresultaat. Na de renovatie bleken helaas een aantal voegen niet goed te zijn. Na dit gemeld te hebben bij Arma, werd dit probleem snel en vakkundig hersteld door hen. Al met al zijn wij zeer blij dat we met Arma in zee gegaan voor de renovatie van onze badkamer.
FOTO VAN ARJAN
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Hennie op maandag 11 mrt 2019 '19
Keuken compleet geïnstalleerd. Zeer bekwame en meedenkende verkoper die ook tijdens en na de plaatsing de vinger aan de pols hield. Ook de monteurs werkten zeer netjes. Chapeau voor Avanti.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Albert op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Hier een keuken gekocht. Verkoper (Gerwin) heeft ons goed geholpen, gaf goede adviezen en dacht goed mee, ook aan praktische dingen waar wij niet eens over hadden nagedacht. Keurig binnen het budget gebleven. Ook het verdere proces is zeer prettig verlopen, zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop. Monteurs werkten zeer netjes en dachten ook weer goed mee. Top bedrijf, kan het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jet den Hollander op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Ik kan Arma aanraden aan iedereen die de badkamer of keuken wil vernieuwen. Naast de prettige ontvangst en het punctuele werk, waren opvallend de grote zorg die besteed werd aan het plannen, waarbij mijn wensen en Arma's ervaringen optimaal gematched werden. Tegelijk zagen adviseurs en monteurs snel waar de plannen voor de badkamer, wc en keuken in de praktijk nog iets aangepast konden worden, en het resultaat is nog mooier dan het ontwerp! De samenwerking was uitstekend en de klus was binnen de geplande tijd geklaard. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijk goed”
Door Geert Jan op woensdag 6 mrt 2019 '19
Na 3,5 half jaar is er een geleiderail van een uitschuifkast losgeschoten en afgebroken. Kan natuurlijk gebeuren! Binnen 3 dagen wordt dit geheel kosteloos zonder discussie vervangen. Uitzonderlijk goede service !
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Richard en Christine op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Voor onze nieuw te bouwen woning in Almere zijn wij in januari 2018 naar Arma in Nunspeet gegaan. Vanaf de bouwtekening hebben we met Gerwin gepuzzeld om in de grote beschikbare ruimte een sfeervolle leef keuken te realiseren. In de showroom konden veel materialen en mogelijkheden bekeken worden. Vanaf het eerste contact hebben we ervaren dat er op een prettige manier werd meegedacht over het ontwerp. Tot het uiteindelijke ontwerp waren er meerdere afspraken mogelijk. Elke keer verliep de afspraak in een ontspannen sfeer, werden de aanpassingen direct zichtbaar gemaakt en was het kostenplaatje helder. Begin augustus hebben we de tegels voor de vloer en de wanden uitgezocht. Ook tijdens deze afspraak werd er door Gert Jan enthousiast meegedacht en konden we veel materialen ter plekke bekijken. Ondanks de volle planning werden de werkzaamheden voor het leggen van de vloer en de keukenplaatsing door Arma voor ons passend in de bouwactiviteiten ingepland. Alle werkzaamheden werden door zeer vakkundig personeel keurig uitgevoerd. Wij zijn meer dan tevreden over Arma en bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan. Wij genieten dagelijks in onze mooie keuken en zijn blij met het totale resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wilco Bos op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Keuken aangekocht. Goede planning en afspraken goed nagekomen. Netjes gemonteerd en binnen 2 dagen. Kortom zeer tevreden
FOTO VAN WILCO BOS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door B. Gilde op vrijdag 1 mrt 2019 '19
Keuken en badkamer laten plaatsen. Zoals we van ze gewend zijn is de service van Arma weer top geweest!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met installatie”
Door S brouwer op vrijdag 1 mrt 2019 '19
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht. Alleen waren de installateurs erg onvriendelijk en onprofessioneel. Ze gaven erg af op het voorwerk noemden het broddelwerk. Dat terwijl wij het voorwerk bij een door Arma aangeraden bedrijf hadden laten doen. Ook had Arma aangegeven dat de keukens door eigen monteurs geplaatst zou worden. Maar dit waren gewoon mannen met een eigen bedrijfje... Door het gemopper van de mannen waren het voor ons erg stressvolle dagen. En dat hadden we juist willen voorkomen door voor een gerenommeerd keuken bedrijf te gaan. Kortom geen aanrader al leveren ze wel netjes werk.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Matthias Nobel op donderdag 28 feb 2019 '19
Wij hebben onlangs bij Avanti keukens een prachtige keuken gekocht. Van het begin tot het eind zijn we heel goed geholpen. In de showroom hangt een gezellige sfeer en het personeel is erg gastvrij. Verkoper Alfred heeft ons fijn geholpen met onze wensen op papier te zetten en we kwamen als snel met een mooi resultaat. Totdat de keuken geleverd werd zijn we door Avanti goed op de hoogte gehouden met de vorderingen en kleine aanpassingen. Onze keuken moest op een schip geplaatst worden en omdat het allemaal niet waterpas en/of haaks is werd het nogal een uitdaging voor de mannen die de keuken kwamen plaatsen. Tijdens het plaatsen van de keuken hadden de monteurs een hele goede samenwerking met de elektricien en de loodgieter zodat alles tot in de puntjes kon worden afgewerkt. Na 2 lange dagen hard werken stond er een prachtig mooie keuken bij ons op het schip. In een wat kleinere ruimte, toch zo'n mooi resultaat. Vol lof en wij zijn helemaal tevreden.
FOTO VAN MATTHIAS NOBEL
Keuken op schip
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door W. Klaassen op dinsdag 26 feb 2019 '19
Bij aan koop van de keuken , werden wij goed geholpen , ook vonden wij Arma ook zeer transparant , kwa inzicht van prijzen , ook werden de afspraken goed na gekomen . De montuur was vakbekwaam en mee denkend. Wel jammer dat de spatplint drie weken op zich laat wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor alles”
Door J. Buckley op maandag 25 feb 2019 '19
Wij zijn heel blij met de keuken die wij bij Keurkeukens hebben gekocht. Na lang zoeken en het lezen van veel positieve recensies over Keurkeukens zijn we bij dit bedrijf uitgekomen. Vanaf het uitzoeken tot en met het installeren van de keuken is alles goed verlopen. Wij zijn door onze adviseur, Joanne Grisnich, geduldig en met goed advies begeleid. De keuken is door nette en vakkundig monteurs geïnstalleerd. Bedankt allemaal hiervoor. Dus, wij zullen Keurkeukens zeker aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door G Hanzen op zaterdag 23 feb 2019 '19
Na lang wikken en wegen besloten we [ toch ] een nieuwe keuken aan te schaffen.
Dat [ toch ] heeft te maken met onze leeftijd en dat we [nog] geen seniorenwoning bewonen. Onze vorige keuken was wat gedateerd , maar doorslaggevend was.....het steeds moeilijker werken. Trap nodig voor de bovenkastjes, diepe hoek en aanrechtkastjes e.d. Onze keus was ditmaal ARDI KEUKENS Sint Annaland. Contact gezocht en afspraak gemaakt. Heel fijn was , dat verkoper ons eerst bezocht heeft .zodat er beeld ontstond van de mogelijkheden , en het plan , dat wij bedacht hadden , konden bespreken. Dit ,omdat wij 3 apparaten , vaatwasser , koelkast en oven / magnetron terug wilden plaatsen , daar deze nog vrij nieuw zijn en prima werken. De afspraak dag...9.30 uur tot 15.00 uur...... hebben wij erg gezellig en rustig ervaren .Geen haastwerk .......vooral ook aandacht voor je eigen ideeën die met alle geduld [soms] een andere richting kregen. EN.......een uitmuntende verzorging voor de inwendige mens .Hongergevoel kreeg geen kans! Keuken keuze was gauw gemaakt , werd kunststof houtstructuur met kunststof aanrechtblad.
Alles in rustige tinten [steigerhout] Boven de aanrecht wilden we graag tegels , zag in de showroom prachtig voorbeeld :combinatie van 9 tegels die samen een mooi patroon vormen. Was wel beetje uitdaging , maar gaf uiteindelijk wat meer leven aan de wat strakke keuken. Maar dan begint het passen en meten. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen , dat de indeling tenslotte helemaal anders werd dan we zelf bedachten. Het hoofddoel was tenslotte ergonomisch werken dus koelkast en vaatwasser op lichaamshoogte. Laden van 60 cm breed , minder gewicht. In hoekkast 2 naar buiten draaiende plateau's. Inductie kookplaat en heel fijne afzuigkap die erg makkelijk schoonmaakt! Ruime spoelbak en kraan met draaiknop die makkelijk in de hand ligt. Zo ook geen knoppen maar grepen aan laden en deuren. Dit alles in uitgebreide diversiteit getoond ,de keuze mogelijkheid was overweldigend. Kortom , een senioren keuken met een moderne uitstraling van alle gemakken voorzien, waar we blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door John knol op zaterdag 23 feb 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn zeer tevreden zowel tijdens de verkoop als het plaatsen van de keuken. ardi adverteerd met afspraak is afspraak en dat maken zij zeker waar, en wat zeker mee speelt, het meedenken wat mogelijk is, ik kan iedereen aanbevelen om zeker bij ardi langs te gaan, voor ons telt zowel de verkoop ,leveren en plaatsen en telefonische contacten een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Lion Goossens op donderdag 21 feb 2019 '19
Paar maanden geleden een nieuwe badkamer gekocht bij Ardi keukens gekocht in Sint-Annaland. We werden zeer netjes geholpen nam overal ruim de tijd voor, om alles door te nemen en te bespreken, Toen het een paar maanden later zover was kwamen er 3 vakbekwame monteurs, te plaatsen die zeer vakkundig te werk gingen, en ze waren aardig en netjes en als ik vragen had werd dat keurig opgelost ze hebben vakkundig die douche in elkaar gezet, en service die er bij hoorden was ook prima, lekte een moer van een koppeling van de verwarming dat was door de monteur in no time verholpen! Ik zou zeggen een zeer dikke pluim voor jullie en jullie monteurs, zou zeggen ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Marieke op woensdag 20 feb 2019 '19
Wij hebben de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Avanti, al een hele tijd geleden besteld bij Jasper. De keuken was bij montage al erg mooi geworden, en we zijn nog meer tevreden over de service daarna. Bij ons waren per ongeluk sommige van de greeplijsten in de verkeerde kleur besteld. Het was best een heel werk om deze allemaal te vervangen, maar dit is heel netjes gedaan door Berto. Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Monteurs en ook de planner (Adriaan) zijn allemaal heel vriendelijk en flexibel; fijn dat er ook na plaatsing heel goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Adam op maandag 18 feb 2019 '19
Keuken. De verkoper had veel aandacht voor onze wensen kon heel goed meedenken. Anders dan bij andere aanbieders gaf ze totaal niet het gevoel van haast. Ook na het tekenen van het contract bleef het contact heel goed. Het enige wat beter was geweest is als de verkoper ons meer van de apparaten had laten zien en ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Irma en Henk Kuchar op zondag 17 feb 2019 '19
Na heel wat voorbereiding hebben we een geheel nieuwe keuken aangeschaft bij Pelma keukens in Goes. Dit is tot volle tevredenheid en precies volgens afspraken verlopen. De keuken is geheel volgens verwachting. Zeer netjes en zorgvuldig geïnstalleerd door een vakkundig monteur. Tijdens de verbouwing enkele malen contact gehad met Pelma over leidingwerk e.d. Ook dit werd fijn opgepakt en met overleg is alles tot een mooi eindresultaat gekomen. En daar gaat het tenslotte om:-)
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door Louise Ruijter op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben de badkamer bij Arma gekocht en zijn verbluft met het resultaat. We dachten een vrij neutrale basis inrichting te hebben gekozen, maar Arma heeft het super chic gemaakt! Communicatie tussen alle partijen is iets waar veel bedrijven van kunnen leren, alles gaat zo makkelijk en we werden overal bij betrokken en over ingelicht. Afwerking ook super netjes! Lijkt bijna nep deze review, maar ik garandeer u dat ik een echte klant ben en raad het bedrijf van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Jerrys en Inge op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Avanti. Van begin tot eind ontzettend goed geholpen, met vriendelijkheid, goed advies en duidelijke antwoorden op onze vragen. Vooral het meedenken en de openheid over voor- en nadelen van verschillende opties en de bijbehorende prijzen sprak ons aan. De keuken is ontzettend mooi geworden en sluit helemaal aan bij onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Inductie kookplaat”
Door Henri van Klaveren/ Els Roelofs op donderdag 14 feb 2019 '19
Wij waren op zoek naar een inductie kookplaat van 90 cm. Bij meerdere zaken gekeken zonder resultaat. Tot we bij Avanti kwamen. Zowel de verkoop, levering en service zijn van een belachelijk hoog niveau. Zowel Alfred, Gerhard en Berto zijn gedreven, spontaan en bijzonder klantvriendelijk. We zijn uitermate tevreden over Avanti. Bedankt!
FOTO VAN HENRI VAN KLAVEREN/ ELS ROELOFS
Gemonteerde inductie kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Leuk geholpen”
Door Mariëlle op donderdag 14 feb 2019 '19
Complete keuken, leuk geholpen, super nette monteurs die snel en vakkundig te werk gingen, blij met het resultaat! Ik raad al mijn vrienden aan om hier heen te gaan als ze opzoek gaan naar een nieuwe keuken! Prijs kwaliteit goed.
FOTO VAN MARIËLLE
Blij met dit resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door l. op woensdag 13 feb 2019 '19
Even nieuwe keuken zowel de verkoop als de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Martin & Janny Haaksma op woensdag 13 feb 2019 '19
Eind november 2018 heeft Ardi keukens uit St.Annaland onze droomkeuken geplaatst. Van advies in de showroom, klantvriendelijkheid ter plaatse, montage en aflevering alle lof! Alles perfect uitgevoerd. Een dikke 10.
FOTO VAN MARTIN & JANNY HAAKSMA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Rainer Jacobs op zaterdag 9 feb 2019 '19
We hebben onze keuken laten doen afgelopen zomer door Pelma (onderdeel DB keukens). Vanaf het begin een fantastische service. We zijn ontzettend blij met en tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Transparantie”
Door M. van Ochten op donderdag 7 feb 2019 '19
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Keur. De keuken is zeer vakkundig geplaatst en het eindresultaat is prachtig. Wat mij aanspreekt aan Keur is de transparantie. Ze werken met netto prijzen per onderdeel en doen niet aan afdingen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en krijg je niet het gevoel dat je teveel betaalt.
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel na handtekening”
Door Erik en Annemiek op woensdag 6 feb 2019 '19
In augustus 2018 waren we er voor ons zelf uit hoe onze nieuwe keuken er uit moest gaan zien. Na het lezen van recensies op qasa.nl, hebben we er voor gekozen naar Adee Keukens in Rijssen te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! De verkoper had veel kennis van zaken, luisterde goed naar onze wensen, kwam met zinvolle suggesties en drong niets op. Ook het tweede bezoek verliep in een prima sfeer waarbij alle tijd werd genomen om dingen te tonen, voor- en nadelen en prijsconsequenties uit te leggen. De verkoper was er echt op uit het ons naar de zin te maken en niet om zo snel mogelijk een handtekening onder een zo duur mogelijke keuken te krijgen. Ook over de betalingscondities en leveringsvoorwaarden konden we in overleg duidelijke afspraken maken. Bijzonder prettig was dat Adee Keukens de mogelijkheid biedt om, na het zetten van de handtekening onder de koopovereenkomst, gemaakte keuzes nog te wijzigen. Zo hebben we bijvoorbeeld merk, model en kleur van de spoelbak gewijzigd en voor een andere koelkast gekozen nadat de handtekening al was gezet. De afgesproken planning werd nagekomen en de monteurs verdienen een dikke, dikke pluim! Behalve dat ze kundige vakmensen zijn, hebben ze duidelijk plezier in hun werk, oog voor detail, is niets ze teveel en hebben ze kwaliteit en service leveren echt in het vaandel staan. Niets wordt afgeraffeld, integendeel, alles wordt keurig en met precisie gemonteerd en geïnstalleerd. Beschikbare tijd is bij de montage niet de leidraad, kwaliteit leveren echter wel. De 9.7 die Adee Keukens in Rijssen op het moment van schrijven op deze website heeft, klopt dan ook helemaal. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en de manier waarop alles verlopen is. Adee Keukens is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijfscultuur”
Door fam. Nijhof op woensdag 6 feb 2019 '19
Wij vonden onze mooie keuken na wat zoeken uiteindelijk bij Adee. De reviews zijn zeer goed. Maar het was echter niet alleen de keuken, maar ook de bedrijfscultuur die binnen dit bedrijf heerst, dat ons over de streep trok. Het gevoel en ervaring dat hier niet gemanipuleerd wordt, dat er met eerlijke prijzen wordt gerekend, de transparantie, vriendelijkheid in de contacten en dat er goed wordt meegedacht in de wensen en mogelijkheden. Het maximaal haalbare in de ontwerpfase is uiteindelijk geworden tot een mooie en praktische keuken. Voor de installateur wordt een duidelijke tekening meegeleverd. Bij de plaatsing werd zeer netjes gewerkt. Met een deel van het aanrechtblad ging het door een ongelukje helaas even fout. Maar binnen een week was het nieuw bestelde deel binnen én geplaatst. Top service. Afspraak is afspraak is bij Adee geen loze kreet. Adee keukens is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam. Koopman op maandag 4 feb 2019 '19
Zelfs na jaren genieten wij nog iedere dag van onze mooie keuken.Ook als het om service gaat doen we nooit tevergeefs een beroep op jullie en worden nog steeds vriendelijk en perfect geholpen.Voor een volgende aanschaf komen we zeker bij jullie terug. Bedankt Ardi Keukens Fam. Koopman.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan goeds”
Door van den Assem op zondag 3 feb 2019 '19
Eind augustus 2018 een keuken uitgezocht bij Avanti in Kesteren. We zijn niet over een nacht ijs gegaan en ook niet in een winkel geweest. Er werd veel meegedacht, maar ook ruimte gelaten om zelf beslissingen te nemen. Uiteindelijk heeft Jasper een realistische tekening gemaakt, zodat je feitelijk meteen zag hoe de keuken er in jouw huis uit zou komen te zien. We hebben de keuken op 10 januari 2019 laten plaatsen. Zeer vakkundig door Anton en (een andere, jongere ;-) Jasper) en een dag later ook nog door Bas uitgevoerd! We zijn nu bijna een maand verder en zeer tevreden over het resultaat. Van ontvangst in Kesteren vorig jaar tot uitvoering in januari dit jaar niets dan goeds te melden.
FOTO VAN VAN DEN ASSEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer daneen aanrader”
Door Anko en Maria van Leeuwen op vrijdag 1 feb 2019 '19
We zijn begonnen bij Benhard, hij dacht met ons mee en was zeer prettig in de omgang. Alwin kwam uiteindelijk onze droomkeuken plaatsen: rustig, precies en wat uit alles bleek, een vakman! Ook zeer prettig in de omgang! Het resultaat super! Ons fornuis / de oven bleek niet wat we er van verwacht hadden, toen deze werd geplaatst, werd kosteloos omgeruild nog de volgende dag! Arma keukens, meer dan een aanrader! Geen vraag is teveel en vakwerk wordt er geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Komen echt afspraken na”
Door W. Brugge-Schalkhaar op vrijdag 1 feb 2019 '19
We hebben een moderne keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. We waren attent gemaakt door onze buren, die ook een keuken hadden gekocht bij Adee. Zowel bij de voorlichting-koop-tijdspad- plaatsing en kwaliteit van materialen zijn we niet teleurgesteld! Oplossen van problemen ging zeer klantvriendelijk. Adee komt echt zijn afspraken na! We zullen jullie zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Familie van Loon op donderdag 31 jan 2019 '19
Wij hebben een keuken inclusief apparatuur gekocht bij Ardi Keukens en Sanitair. Deze is geheel volgens afspraak geleverd en in 1 keer goed geplaatst. Afspraak is afspraak is bij Ardi ook echt zo en wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen. Goed advies en er wordt meegedacht in praktische oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bemelman op maandag 28 jan 2019 '19
Bij dit bedrijf hebben wij een keuken gekocht. Na lang zoeken hebben wij dit bedrijf gevonden. Wij zijn erg goed geholpen en de service was ook erg goed. Na de montage kwamen ze er achter dat een lade niet goed was, de monteur heeft gelijk een nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met verloop”
Door Martijn Martens op zondag 27 jan 2019 '19
Vorig jaar een keuken gekocht en zeer niet tevreden over de gang van zaken:
- foutieve bouwtekening (plint op blad vergeten)
- keuken geleverd met beschadiging maar toch gemonteerd
- na 3 herhaalafspraken nog steeds niet goed.
- een van de monteurs negatief ingesteld en snel snel mentaliteit waardoor zaken vergeten zijn.
- bij ardi geen overzicht van de onvolkomenheden en die wij als klant telkens met nieuwe monteurs moeten doornemen
Mijn advies : koop geen keuken bij ardi
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Voortman op vrijdag 25 jan 2019 '19
Wij zijn super geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De verkoper dacht goed mee en gaf goede adviezen. De monteur werkte erg netjes en heeft alles perfect geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Adee met stip op één”
Door familie Kolthof op donderdag 24 jan 2019 '19
Na diverse keukenbedrijven te hebben bezocht, zelfs in Duitsland, kwamen we uit in Rijssen, bij Adee keukens. Natuurlijk hadden we van tevoren keukenbedrijven gegoogeld en deze had wel goede recensies. En dat hebben ze zeker waargemaakt. Vanaf het allereerste moment dat we hier binnenkwamen voelden we ons thuis. De ontvangst en het samen met Maarten 'bouwen' aan de keuken, een volgende bezoek om de puntjes op de i te zetten, het nog eens laten bezinken, telefonisch overleg, de aflevering en montage, tot en met de nazorg! We kijken met een heel goed gevoel terug op het hele proces: de contacten, de apparatuur, de prijzen, de 'Afspraak = Afspraak', de routing in de keuken en de gekozen opstelling! Werkelijk álles klopt gewoon! We zijn nog elke dag blij met onze prachtige, complete keuken. Voor ons staat Adee met stip op één!
FOTO VAN FAMILIE KOLTHOF
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van der Veen op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het hele traject. Vanaf de afspraak in de showroom tot aan het plaatsen en de service daarna. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Yvonne Kinneging op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem . Het advies en de begeleiding bij het maken van de juiste keus hebben er voor gezorgd dat wij echt heel blij zijn met onze nieuwe keuken. Aan iedereen die het horen wil vertel ik hoe geweldig wij geholpen zijn door Jordie de Gast.
FOTO VAN YVONNE KINNEGING
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken nagekomen”
Door Niels Ooms op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Zowel tijdens de aankoop als installatie zijn we erg vriendelijk en kundig geholpen. Ook de service na plaatsing is voortreffelijk. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Het is dus geen loze slogan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Jelmer blankena op dinsdag 22 jan 2019 '19
Keuken gekocht. Goede en snelle service. Super keuken mooi strak en precies na wens.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.