Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Het is onze passie om u compleet te ontzorgen”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat,onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen onze organisatie zet zich hier met hart en ziel voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze service-afdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Wij heten u graag welkom in één van onze zes royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)


Ervaringen
Er zijn 1980 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1682 ervaringen
4 sterren228 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster6 ervaringen
“Super geholpen”
Door familie Dijkstra op dinsdag 30 okt 2018 '18
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht bij Arma. Vanaf het binnenlopen in de zaak tot aan de afwerking thuis zijn we super geholpen. Niet opdringerig, juist heel betrokken! Dit fijne gevoel is ons meer waard dan een korting hier of een extraatje daar! We willen een ieder die een keuken wil aanschaffen, adviseren om naar Arma te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 '18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeldzame service”
Door W en M. op woensdag 20 dec 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaring met Arma Keukens Nunspeet. In 2009 hebben wij hier een nieuwe keuken gekocht waarbij de hele procedure tot in de puntjes verliep. In 2012 zijn we gaan verbouwen waardoor de huidige keuken moest worden herplaats en uitgebreid, ook dit heeft Arma keurig uitgevoerd! Onlangs ging de vaatwasser stuk, net buiten het garantietermijn. De fabriek kon hierdoor geen korting meer geven op het nieuw te plaatsen element, best vervelend natuurlijk maar ook te begrijpen. Arma kwam met het voorstel om de kosten samen te delen! Waar kom je dat nu tegen, bijna nergens toch! Echt: dat verdient een groten PLUIM! Zou het in de toekomst nodig zijn dan zal onze keuze weer voor Arma zijn, echt aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 '17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 '17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J.C. Bouwen op zondag 19 feb 2017 '17
Mijn Liebherr koelvriescombinatie die ik 6,5 jaar geleden gelijk met mijn keuken heb laten plaatsen heeft het begeven. Dit vind ik wel erg snel voor zo'n apparaat. Via Liebherr kan ik een nieuwe combinatie met korting bestellen. Blijft er voor mij toch best een hoog bedrag over om bij te leggen. Na contact met Arma opgenomen te hebben doen zij er een bedrag bij en is het voor mij een schappelijker bedrag om bij te leggen. Echt super! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, ze geven een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door Rob en Marian op woensdag 28 dec 2016 '16
Na lang rondkijken bij diverse, landelijk opererende, keukenbedrijven kwamen wij terecht bij Avanti keukens in Kesteren. de 1e keer ging ik alleen even kijken en werd ontvangen door Alfred van Wijngaarden. Of hij wat kon tekenen en wat dat dan ongeveer kost. Dit bezoek gaf aanleiding voor een 2e bezoek samen met mijn vrouw. Bij het 3e bezoek hebben wij een keuken besteld. Maar zijn zeker nog 3 keer terug geweest omdat we weer wat anders wilde. Niks was teveel. Alles kon en nooit was er druk om te beslissen. Laat staan: als u vandaag beslist krijgt u ...korting.
En Alfred? Iedere keer ontving hij ons met een grote smile. Met koffie (en ijs in de zomer) en koffie (met oliebol) bij onze laatste wijziging. En de montageploeg: TOP!
Dus: ben je in de markt - ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi resultaat”
Door Susan op vrijdag 9 dec 2016 '16
De druk die er soms bij het kopen van een keuken lijkt te zijn, zoals nu beslissen dan zo veel korting, was er helemaal niet met duidelijk uitleg waarom er zo niet gewerkt wordt. De ruimte krijgen om zelf de stappen in het passende tempo te zetten met goed advies hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de plaatsing van de keuken verliep prima met meedenken over de laatste punten in de afwerking. Het resultaat is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 '16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor een ieder”
Door Schilstra op maandag 17 okt 2016 '16
Bij Adee Keukens in Rijssen snappen ze het. Geen gedoe met eerst 2 keer zoveel vragen en dan 60% korting. Gewoon open en eerlijk advies en een goede prijs. Kwaliteit van de keuken is top en zeer zeer netjes geplaatst. Wij zijn er heel erg blij mee. Echt een aanrader voor een ieder die een keuken wil kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima”
Door Fam. Oudijn op vrijdag 7 okt 2016 '16
Onlangs een prachtige U-vorm keuken bij Avanti gekocht. Wij waren bang dat dat veel te groot en te duur zou zijn. Maar onze verkoper Pieter van Tuijl heeft net zolang met ons meegedacht en oplossingen aangedragen tot wij het helemaal naar ons zin en binnen ons budget hadden. Geen druk, geen gezeur om handtekeningen, geen ongeloofwaardige kortingen, veel goede service, ruim de tijd en lekkere koffie + enz. De keuken is geplaatst door Gert van Lagen. Wat een vakman! Zo snel en toch zo keurig werken! Complimenten!
Ook de after sale is prima. Een belletje of mailtje en het wordt meteen opgepakt. Als het al niet door hun zelf is geregeld. Alle medewerkers die we in de showroom gesproken hebben en die bij ons thuis zijn geweest waren vakkundig en zeer vriendelijk en wat me vooral opviel is dat ze zo voorzichtig met hun en onze (nieuwe) materialen/huis omgaan. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en hebben een schitterend resultaat in huis! We raden iedereen aan naar AVANTI te gaan! Hartelijk bedankt voor iedereen die geholpen heeft om hier zoiets moois te realiseren!
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging als service”
Door Telderman op donderdag 22 sep 2016 '16
6 jaar geleden nieuwe keuken gekocht. Problemen gehad met kraan, leverancier wilde geen oplossing bieden, toen heeft Pelma zelf een andere kraan gemonteerd. Nu na 6 jaar komt wat folie los van een aantal panelen, dit komen ze kosteloos vervangen. Echt top service. Bij uitzoeken keuken, goed advies, geen gezeur over korting en smerige onderhandelingen. Het is zoals het is, transparant en eerlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 '16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 '16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen
“Goede afterservice”
Door Van Zuijlen op zondag 20 dec 2015 '15
in 2014 een keuken bij Ardi keukens gekocht, geplaatst in 2015. Erg prettig bedrijf. Tijdens het uitzoeken en bestellen uitgebreid advies, direct een eerlijke prijs, dus geen handjeklap, torenhoge adviesprijzen en daarna onmogelijk hoge kortingen (wat toch mainsteram is in de keukenwereld). Goede communicatie rondom de planning, uitstekend eindresultaat na plaatsen. Daarnaast ook goede afterservice (o.a. gratis vervanging frontje na beschadiging). Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Willem en Nellie Jansen op zondag 13 dec 2015 '15
Pelma keukens maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen, maar tijd en ruimte om er over na te denken, goede installatie en prima service! Gastvrij ontvangen in de winkel. Geen opdringerige verkopers. Prettige sfeer in de showroom. Zeer klantvriendelijk. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij heel tevreden. De keuken is perfect gemonteerd . Alle afspraken met Pelma zijn nagekomen. Kortom wij zijn uiterst tevreden met de nieuwe keuken en de wijze van advies, verkoop, levering en plaatsing. Pelma is een heel betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon zeer tevreden”
Door M. Wulf op zaterdag 7 nov 2015 '15
Hoera! We hebben het besluit genomen: we gaan een nieuwe keuken uitzoeken. Zou toch een feestje moeten zijn. Helaas ...... bij 2 keuken winkels in de buurt erg vervelende ervaringen gehad ("Offerte meenemen? Nee, dat doen we niet". "De korting die ik u geef geldt alleen nú; en dan meteen hier even tekenen voor akkoord". "Een echte tekening? Waarom? Deze schets zegt toch alles!"). Teleurgesteld dan maar eens op internet kijken. AD Keukens krijgt uitsluitend enthousiaste reacties. Is dit wel echt waar? Toch dan maar eens proberen en AD Keukens Rijssen opgezocht. Wat een verademing!!
Vriendelijke ontvangst. Prima begeleiding bij de keuzebepaling van fronten, panelen, grepen, werkblad, achterwand en apparatuur. Verder werden onze wensen voor de lay-out van de gehele keuken zonder problemen in het ontwerp opgenomen. Het was een echte vakkundige begeleiding, zonder 'duwen' of bepaalde oplossingen op te dringen. Tot zover alles naar wens, echter uit vroegere ervaringen weten we, dat zelfs de mooiste keuken op papier, uiteindelijk staat en valt met de kwaliteit van de montage. Wel, ook de monteur heeft prima werk afgeleverd. Eindconclusie: we zijn gewoon "zeer tevreden".
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele traject”
Door Familie Thomassen op maandag 5 okt 2015 '15
Duidelijk adviestraject, geen koehandel met korting tot wel 70%. Prijzen duidelijk en transparent en marktconform. Vanaf opdracht tot installatie zeer correct en alles in overleg. snelle reacties cq antwoorden op vragen en aanpassingen onze zijde. Monteur top!
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door Annemarie Quinten op zondag 19 jul 2015 '15
Bedrijf maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen,maar goede installatie en goede service! Ze doen hun uiterste best om de klant tevreden te stellen en er is hun niets teveel gevraagd!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Agnes & Harry op vrijdag 26 jun 2015 '15
Het was een verademing om, na een aantal bezoeken aan keukencentra, bij AVANTI binnen te lopen. Door omstandigheden door de bedrijfsleider zelf geadviseerd en geholpen geworden. Na dat wij onze ideeën, wensen en beperkingen hadden besproken is hij met ons aan de slag gegaan. Eerst de mogelijkheden bekeken die onze keuken qua afmetingen bood. Daarna in alle rust, met een kopje koffie erbij, de keuken samen opgebouwd. Dit gebeurde via een PC-scherm waarbij je als koper direct de indeling en, niet onbelangrijk, de totaal prijs zag. Het fijne hiervan was dat je direct wist waar je aan toe was. Dus geen achteraf gedoe met korting of vreemde rekenformules. Wat je ziet is de prijs. We zijn goed geadviseerde en hebben, onder luiden van een bel, de koop gesloten. Enkele dagen later een mail ontvangen, met het voorstel, over een eventueel andere indeling van de kastjes. Is dus nog over nagedacht. We zijn op dit voorstel in gegaan. Op vrijdag werd de keuken geleverd en op maandag stond de monteur (Jan) voor de deur. Wanneer je een keuken koopt is het altijd maar de vraag "hoe wordt hij geplaatst ?" Laat dat maar aan Jan over. Rustig en precies weet hij het geheel in elkaar te zetten met af en toe een vraag of opmerking of we bepaalde dingen misschien iets anders wilde hebben. Na drie dagen staat er dan ook een keuken die een juweeltje in je huis is. Al met al een ervaring die je, als koper, goed doet.
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldigheid”
Door fam. de Wolf op zondag 14 jun 2015 '15
Na diverse bezoeken aan keukenleveranciers kwamen we bij Avanti Keukens in Kesteren terecht. Hier voelden we ons voor het eerst niet onder druk gezet om snel te beslissen en zodoende van de fantastische korting gebruik te kunnen maken.... De jonge verkoper Anton heeft tijdens het gehele proces van uitzoeken, beslissen en plaatsen zijn uiterste best gedaan om alles goed te regelen. Dat is gelukt, ook al was het zinvol tijdens het proces een aantal zaken aan te passen. Dat gebeurde zonder probleem. De keuken werd zeer zorgvuldig geplaatst en ziet er uitstekend uit. Kortom: dank aan Avanti keukens, monteurs en verkoper Anton.
Reactie of foto toevoegen
“Van Oud naar Nieuw”
Door Aloijs en Gonnie Nuijten op maandag 11 mei 2015 '15
Op zoek naar onze gewenste keuken heeft behoorlijk veel tijd in beslag genomen, we zijn eind 2012 gestart en onze mooie keuken is nu op 7 mei 2015 tip – top in orde. Dat onze zoektocht zoveel tijd in beslag heeft genomen komt door het feit dat wij winkel in winkel uit zijn geweest en elke keer een ander verhaal bij het geen wat wij wilde. De een vertelde dit de ander zei doe het zo, weer een ander vertelde ons je krijgt bij ons hoge korting, ook werden we voor het blok gezet als jullie nu tekenen dan doen we er nog meer af. Soms hebben we bewust een pauze ingelast want je word er toch niet echt wijzer van, we kwamen soms vreemde verkoop methodes tegen.

November 2014 gingen we weer van start, nu kan je op het internet heel makkelijk een review en beoordelingen vinden over van alles en nog wat.
We gingen op zoek hiernaar, en als snel kwam Avanti naar voren, scoren boven de 9. Nooit van gehoord Avanti, maar dat gaf niet, wij gezocht op internet naar de winkel en zo kwamen we in Kesteren terecht.

Na wat rond gelopen te hebben, kwam de verkoper de heer Jaap naar ons toe en we raken aan de praat. Omdat wij heel goed wisten wat wij wilde en de benodigde tekeningen en maten bij ons hadden, was het voor hem niet heel lastig om de keuken op papier te gaan zetten. Met groots gemak tekende hij onze keuken naar onze wens en langzamerhand ontstond onze keuken, Jaap was vertelt dat er een van ons tweeën slecht kon horen, geen probleem. Het gevoel was goed en heel relax, na een paar uurtjes tekenen en schuiven met de elementen stond onze keuken dun op papier, zeg maar het prototype stond er. Als je al lang op zoek bent en je weet wat je wilt word het een stuk makkelijker om je keuken voor elkaar te krijgen, het moet gewoon kloppen bij de persoon die verkoopt en de entourage van het bedrijf en winkel en dat is en was goed.

Nu heeft Avanti de volgende slogan op de website staan: U profiteert van uitgekiende, netto prijzen, zonder overbodige opslagen. Bovendien geniet u het voordeel van de lage inkoopprijzen die wij kunnen bedingen als grote organisatie. Doe er uw voordeel mee! Dit is voor mij als klant niet te controleren, bij heel veel keuken winkels krijg je heel gemakkelijk korting, dit is bij Avanti niet echt heel makkelijk te realiseren.

Opeens schrik ik mij eigen een hoedje, de bel gaat, direct nadat ik mijn handtekening had geplaatst onder het koopcontract, hoe men dit wist weet ik nu nog steeds niet maar wij vonden het een leuke actie. De weken erna, de voorbereiding en het plaatsen liepen allemaal perfect, regelmatig E-mail contact gehad en alles was goed geregeld, niet was teveel.

Het plaatsen op zich van onze nieuwe keuken was voor ons een feest, geweldig zoals Joost en John de keuken hebben geïnstalleerd, het zijn voor ons TOPPERS. Meedenken, adviseren, uitleggen, voorstellen, niet kijken op een half uurtje meer werken, geweldig. Nadat de keuken geplaatst was, waren er 2 kleine puntjes, die zijn door Avanti perfect opgelost, en op 7 mei 2015 was onze keuken klaar.

Bedankt Avanti, Willie, Jaap. Johan, Henri, John en Joost.
FOTO VAN ALOIJS EN GONNIE NUIJTEN
Onze geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met keuze”
Door Michel Zoet op dinsdag 28 apr 2015 '15
Na eerst in Almere (woonplaats) wat rond gekeken te hebben bij elke keuken aanbieders, was de keuze gevallen op Bruynzeel. Toch even de reviews bekijken dachten wij. Daar viel Bruynzeel erg tegen vooral op het gebied van service. Een beetje teleurgesteld toch verder gekeken naar andere reviews. Hierin kwamen vooral Ekelhoff en de groep van DB keukens naar voren. Daar Duitsland een aardig eind rijden is. Zijn wij bij Arma keukens in Nunspeet gaan kijken.

Bij ons eerste bezoek zijn wij even gaan rondkijken. Hierbij kregen wij de nodige versnaperingen aangeboden. Na wat rondkijken hebben wij een afspraak gemaakt om met wat meer tijd te gaan kijken voor een keuken die bij ons past. Op deze afspraak verliep het gesprek prettig. De verkoper begreep onze wensen en wist deze goed over te brengen in een keuken. Wij wilden graag wat betere apparatuur want dit is waar de keuken uiteindelijk toch om draait. De prijs lag een klein beetje boven wat wij voor ogen hadden. Dit komt omdat wij graag een duurdere vaatwasser wilde. De verkoper heeft hier prima rekening gehouden met ons budget. Wat wij als prettig hebben ervaren is dat de prijs een eerlijke prijs is, hierover hoeft niet te worden onderhandeld. Hetgeen een prettig gevoel geeft.

De montage hebben wij ook bij Arma ingekocht. Dit leek ons wel zo makkelijk. De bezorging werd even spannend omdat wij op meerder plaatsen in huis aan het verbouwen zijn. De chaffeurs hebben hier prima op ingespeeld hebben de pakketten en dozen zoveel mogelijk opgestapeld. Drie dagen later kwam de monteur. Deze heeft onze keuken precies zoals op de gekregen print van de verkoper gemaakt. Toen ik aangaf dat wij vergeten waren nog de kraan op de vaatwassen aansluiting te maken. Gaf hij aan dit voor ons te doen. Dit is onderdeel van zijn werk zei hij. Ook het bijsnijden van een stukje plafondprofiel was geen probleem. Hij heeft in twee dagen onze keuken geinstalleerd en aangesloten. Hij werkt erg precies met oog voor detail.

Wij zijn erg blij en zeer tevreden met onze keuken en het gehele proces. En wij raden Arma keukens zeker aan. Vakmensen met kennis van zaken. En geen fratsen met de prijs en gekke kortingen als je snel beslist.
FOTO VAN MICHEL ZOET
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Frank & Margie op vrijdag 17 apr 2015 '15
Na slechte ervaringen tijdens bezoeken aan showrooms van ander keukenleveranciers met opdringerige verkopers met van die teksten als je nu tekent dan heb je een super korting NOT dus. Hebben we uiteindelijk na goede recensies op de site van Qasa,toch nog maar eens de moed bij elkaar geraapt en naar Keur Keukens in Haarlem afgereisd. Wat een verademing is dit zeg, geen opdringerige verkopers, maar zij in ons geval Cornelis, die serieus de tijd voor je nemen en je direkt een scherpe aanbieding, tekeningen en 3D foto's na je eerste bezoek mee geven om er thuis nog eens rustig over na te denken. Op eigen initiatief een tweede afspraak ingepland waar de details en goede adviezen van Cornelis verder werden uitgewerkt en we een mooie eerlijke offerte mee kregen. We hoefden er toen niet lang meer over na te denken en hebben onze Droomkeuken besteld en ook door Keur laten plaatsen, ook dit is Top uitgevoerd echt oog voor detail en alles netjes afgewerkt door Karel wat een topper is dat zeg, ik hoor hem de eerste dag nadat hij z''n bakkie koffie op had nog zeggen ''ZO IK HEB ER WEER ZIN IN" toen wist ik al dat het goed zat en dat klopt want de keuken is heel mooi geworden.
KEUR KEUKENS BEDANKT. Frank & Margie
FOTO VAN FRANK & MARGIE
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Verhoef op donderdag 2 apr 2015 '15
In oktober onze nieuwe keuken besteld. Werd eerste week van januari geleverd. Bijzonder vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd voor je. Geen gezeur met de kosten. De prijs = de prijs. Je krijgt diverse kortingen op apparatuur. We hadden echt het gevoel serieus genomen te worden. Plaatsing ging keurig. Alles werd aangesloten. Achteraf nog twee keer geweest door nalevering van producten. Dit ging kosteloos. Super. Echt een aanrader om je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Peter Fremouw op donderdag 2 apr 2015 '15
Eind vorig jaar hebben we hier onze keuken besteld en inmiddels is die ook naar tevredenheid geleverd. Tijdens het selecteren van de keuken neemt men de tijd, geen opdringerige verkooptechnieken en het is transparant. Dus niet "nu tekenen anders geen korting" etc etc. Ook het plaatsen ging vlekkeloos en men deed niet moeilijk om keukenstaaltjes uit te lenen. Kortom, we hebben absoluut geen "keukenstress" gehad. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door J. Kattestaart op donderdag 11 dec 2014 '14
In de showroom wordt je goed geholpen. De voorlichting bij het kopen van een nieuwe keuken is duidelijk en de offerte is ook duidelijk de apparatuur van de keuken wordt goed uitgelegd en hoge korting. De afspraak van de levering is ook goed verlopen. Het plaatsen van de keuken is met heel veel goede zorg geplaatst. We raden iedereen aan bij Ardi Keukens een keuken te kopen. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring en prima oplossing !”
Door Wouters op maandag 10 nov 2014 '14
Bij Keur Keukens terecht gekomen na het lezen van alle reviews. Na een eerdere ervaring bij een opdringerige keukenwinkel waar we te horen kregen " u moet vandaag beslissen anders krijgt u de korting niet meer " waren we enigszins op onze hoede. Ons eerste gesprek met Cornelis was echter een verademing. Er werd echt naar ons geluisterd en na een eerste opzet van hoe wij onze keuken zagen volgde een tweede gesprek. Er werd in alle rust meegedacht over de indeling, het aanzicht (open keuken) en hoe binnen ons budget te blijven. Er werd ook aangegeven dat het altijd mogelijk zou zijn dat er een probleem zou ontstaan maar dat het dan erom zou gaan hoe dit opgelost zou gaan worden. Toen de keuken geplaatst werd bleek dat er inderdaad een probleem was met het aanrechtblad. Dit bleek niet de juiste maat te zijn. Het werd ter plekke zeer vakkundig opgelost maar toch was het niet zoals we het graag gezien hadden. Cornelis kwam zelf langs om te kijken hoe het opgelost kon worden. Zonder dat we er zelf om vroegen zag hij al dat we er niet helemaal blij mee waren. Meteen kwam de oplossing: " We gaan het aanrechtblad vervangen. Het gevoel moet ook goed zijn" . En daar had Cornelis helemaal gelijk in. We waren al tevreden over de werkwijze van Keur Keukens maar hoe ze dit probleem hebben opgelost vinden wij klasse en zeer klantvriendelijk. We staan inmiddels elke dag met veel plezier in onze keuken te koken !
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M. Stuyts op dinsdag 5 aug 2014 '14
Goede service, vakbekwaam, van aankoop tot plaatsing. wordt met je meegedacht, eigen inbreng wordt verwerkt tot een goede oplossing (eindresultaat). Ook bij de montage werden er nog suggestie gedaan en overlegd hoe uit te voeren. Prijs is duidelijk, geen hoge kortingen (die er eerst bij gerekend worden en er daarna af gehaald worden zodat het lijkt of je een reuze deal hebt gemaakt), maar gewoon een eerlijke vast prijs. Er wordt zeker gekenen of er apparatuur in de aanbieding is, waarvan de klant meeprofiteerd. Aanrader
FOTO VAN M. STUYTS
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Henk op maandag 31 mrt 2014 '14
In een lokale krant zagen we een advertentie van Avanti, waarin keukens met korting werden aangeboden. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen, er werd ons eerst drinken aangeboden, waarbij meteen goed naar onze wensen werd geluisterd. Nadat we een rondje door de showroom gemaakt hadden, kregen we alle tijd om tot in detail na te denken over de invulling van de keuken. We wilden er nog even over nadenken, en liever nog andere keukenzaken bezoeken. Geen probleem. We kwamen echter terug, nergens vonden we een betere prijs/kwaliteit verhouding met dezelfde service. Opnieuw werd er alle tijd voor ons genomen, we kregen allerlei lekkers aangeboden en de kinderen mochten spelen. Dat is ook belangrijk, dat de kinderen bezig gehouden worden zodat je zelf rustig kan rondkijken en de juiste beslissing neemt! De levering verliep vlot en vakkundig, we hebben de keuken zelf geplaatst, maar we konden met vragen altijd terecht. Er werd vanuit Avanti later nog gebeld of alles naar wens was. We hadden wel een klacht maar die werd keurig opgelost. Ik zou Avanti zeker aanraden, omdat er goed naar je wensen wordt geluisterd: je krijgt echt de keuken die je hebben wilt, van goede kwaliteit, een gunstige prijs, en omdat er zo goed met je is meegedacht, heb je echt de keuken zoals je hem van te voren had bedacht. In ieder geval zijn wij dik tevreden en genieten elke dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Servicegericht”
Door AJ op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Via de positieve recensies van qasa.nl kwam ik bij Keur Keukens terecht. Ik had nogal wat eisen, onder meer dat de keuken schappelijk geprijsd zou moeten zijn, want ik had een beperkt budget. Ik wilde ook per se een kast met afdruiprekken voor boven de spoelbak, een kast die in Nederland nauwelijks te koop is. Bij Keur Keukens in Haarlem vond ik wat ik zocht. Pluspunt van dit bedrijf vind ik dat ik niet met allerlei zogenaamde kortingen overstelpt werd als ik meteen zou tekenen en er geen verwarrende rekensommetjes op me afkwamen alsof mij een unieke lage prijs werd geboden. Prijs is gewoon prijs, en die is ook nog eens schappelijk. De service is uitstekend, en dat is voor mij toch wel het belangrijkste bij de aanschaf van een keuken. Ik heb met verschillende medewerkers te maken gehad en alle zijn vakbekwaam, vriendelijk en servicegericht. Ik heb de keuken niet door het bedrijf laten installeren. Ondanks dat voelden ze zich niet minder verantwoordelijk. Mijn klusjesman kon bij de montage altijd contact opnemen als iets niet duidelijk was, wat overigens maar een keer voor een detail gebeurde. Met een groot project als een geheel nieuwe keuken kunnen er misverstanden ontstaan. Keur Keukens heeft de enkele misverstanden die naar boven zijn gekomen prima opgelost, met als uitgangspunt afspraak is afspraak en de klant is koning.
Reactie of foto toevoegen
“Service zoals het hoort!”
Door Familie Laan op donderdag 27 feb 2014 '14
Bij Adee keukens ben je nog echt klant. Geen koehandel met zogenaamde kortingen waarbij je nooit serieus genomen voelt en kortingen maar schijn zijn. We zijn uitstekend geadviseerd er werd met ons meegedacht zowel qua stijl, praktische tips als ons budget. Waar we vooral belang aan hechtten was de service bij het plaatsen en de nazorg. Bij de keukenketens lijkt het allemaal wel servicegericht in de winkel en de showrooms zien er vaak gelikt uit, maar zodra je je handtekening hebt gezet, houdt de service op. Bij Adee vindt de plaatsing en het aansluiten plaats door eigen mensen en dat voelt goed en vertrouwt! Ook de nazorg is zeer zorgvuldig. Je merkt aan alles dat Adee er helemaal voor gaat om de keuken en de plaatsing top te verzorgen. Onze complimenten! Zelfs een betere prijs en betere service dan een keuken van over de grens in Gronau.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen.”
Door A en J Meijs op vrijdag 4 okt 2013 '13
Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken zijn we goed begeleid. Er werd veel tijd aan besteed en ook goed meegedacht om binnen ons budget te blijven. Geen kortingen mogelijk. De keuken werd op tijd geleverd en dozen en kasten in kamer gezet nadat vloer met groot karton werd beschermd. Prima monteurs, die ook tijdens plaatsing nog mee dachten over handige aanpassingen. Er ontbreekt nu nog 1 greep en bovenplaat van vaatwasser moet nog aangepast worden. We hebben er alle vertrouwen in dat dit snel zal gebeuren. Een tip: bij dubbele spoelbak:plaats voor rechtshandige kleine spoelbak aan linkerkant. Anders moet je met gekruiste armen kraan opendraaien.Voor linkshandige uiteraard andersom. Al met al zijn we tevreden over en blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“helemaal naar onze zin”
Door J. Tulp op zaterdag 28 sep 2013 '13
Wij hebben voor Ardi-keukens gekozen naar aanleiding van een advertentie in de krant. We werden heel vriendelijk te woord gestaan en konden snel tot een goede keus voor een nieuwe keuken komen. Er werd ons niets opgedrongen en alles gaf een vertrouwenwekkende indruk. We konden gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Een keuken uitzoeken is één, de plaatsing is twee. Over het laatste zijn we ook zeer tevreden. Het voorbereidende werk wat betreft afbreken en leidingwerk hebben we zelf gedaan. De tekening voor de leidingen was niet helemaal duidelijk, maar na overleg zijn we er goed uitgekomen. Eenmaal geplaatst was er een kleine lekkage van de kraanaansluiting die snel verholpen kon worden. Na een half jaar werden we door Ardi gebeld voor een klanttevredenheidsonderzoek. We gaven hierop aan dat de gaskookplaat in het gebruik niet zo handig was. We werden vervolgens uitgenodigd om een andere uit te zoeken en wel kostenloos. Dat noemen we nog eens 100% tevredenheid. Al met al kunnen we Ardi-keukens bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima en tevreden!”
Door Pieter op donderdag 29 aug 2013 '13
Tevreden over het geheel. Bijna een dag bezig geweest om alles uit te kiezen en offerte op te laten maken. Maar dan hadden we ook ongeveer alles naar onze zin op een rijtje en de prijs was navenant volgens verwachting. Derhalve geen offertes meer bij een ander op laten maken. Kortingen worden direkt verrekend, dus daar hoef je niet teveel om te bedelen. Al het personeel was vriendelijk en kwam vakkundig over. Ook de aflevering en montage was tot volle tevredenheid. Ik kan Pelma aanbevelen bij kennissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tot aankoop overgegaan bij Arma”
Door MB op donderdag 2 mei 2013 '13
Wij zijn bij Arma Keukens geweest ter oriëntatie en informatie (en mogelijk om over te gaan tot aankoop). We hebben eerder een keuken bij de Mandemakers Groep gekocht en wilde daar niet weer naar toe. We werden hartelijk verwelkomt en tevens kregen we goede, duidelijke en uitgebreide informatie over de mogelijkheden en de kwaliteit van hun keukens. Tevens werd ons verteld dat men bij Arma niet met 'kortingen' werkte, maar dat men direct een goede prijs gaf. So far so good. Aan het eind van het gesprek kwam de keuken te ver boven ons budget, waarop we de handgrepen en het plintwerk gratis zouden krijgen, aangezien ze dat wel op voorraad hadden liggen (korting 1). Daarnaast werd ons verteld dat we de inbouwapparatuur, met name Siemens, goedkoper op internet konden kopen dan bij Arma. Wel eerlijk, maar men wilde niet de verantwoordelijkheid dragen indien schade zou ontstaan bij het inbouwen van apparatuur; voor ons daardoor geen optie om de apparatuur elders te halen. Nadat we bij Kuchenland Ekelhoff zijn geweest, hebben we deze specificaties gedeeld met Arma. Aangezien de prijs bij Ekelhoff dusdanig lager lag, kon de prijs van de door ons opgestelde keuken opeens ook omlaag (korting 2). Daarnaast kregen we verhalen te horen over 1) slechte scharnieren, 2) lak over folie, waardoor een gelakte keuken dus niet echt gelakt zou zijn en 3) de kwaliteit van de keukens. Dit heeft ons wel geholpen bij de overdenken, maar bleek achteraf niet op waarheid gebaseerd te zijn (scharnieren van Blum, geen lak over folie en Schüller keukens, dus kwaliteit is goed). Men is dus niet volledig eerlijk tegen ons geweest en probeerde ons argwanend op te stellen tegenover de Duitse concurrent. Dit zou ik niet verwachten. Na definitief ‘nee’ te hebben gezegd tegen hun aanbod en tevens het nieuwe aanbod van Kuchenland Ekelhoff te hebben doorgegeven (opnieuw nóg scherper) bleek dat Arma op dit moment een actieweek had lopen, waardoor er bij hen ook weer wat met de prijs zou kunnen worden gedaan (korting 3). We hebben hier geen keuken gekocht, omdat wij het gevoel hadden dat men niet volledig eerlijk te werk gaat. Eerst kan er geen extra korting worden gegeven, terwijl er vervolgens op verschillende momenten extra kortingen worden gegeven, waarbij het gaat om bedragen boven de E1.000,-. Daarnaast bleek de informatievoorziening niet volledig op waarheid gebaseerd te zijn. We kunnen hier dus geen oordeel geven over de kwaliteit, de levering en de plaatsing, maar enkel over het voortraject. We zouden hier wel weer binnenlopen, maar we zouden onze blik wel breed houden en niet klakkeloos alles aannemen wat men je probeert wijs te maken.

Update 16 mei 2013. Vandaag zijn wij benaderd door Arma Keukens naar aanleiding van deze review. In dit gesprek heeft Arma haar excuses aangeboden voor deze gang van zaken. Dit is niet de manier geweest waarop Arma haar bedrijfsvoering wil voeren. Volgens Arma is het voornamelijk te wijten aan de manier van communiceren en omdat men continu wil verbeteren, neemt men ook dit mee om haar dienstverlening te verbeteren. Een positieve afsluiting in een traject die door ons als 'neutraal' is beoordeeld.
Reactie of foto toevoegen
“prima keuken”
Door r van denberg op zaterdag 16 feb 2013 '13
ik ben tevreden over de keuken en zit er prima uit, ze helpen goed als er problemen zijn en lossen dit snel op. de prijs is redelijk, kan altijd minder en een kleine korting is altijd fijn.
Reactie of foto toevoegen
“prima service”
Door ton op maandag 28 jan 2013 '13
Tien jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. NA diverse keukenleveranciers bezocht te hebben hadden we toch besloten om bij Arma te gaan praten. Je hoorde zoveel positieve verhalen dat een bezoek wel op zijn plaats was. Nadat we over het model en de uitvoering eens waren kwam het prijsplaatje op tafel. Wijs geworden bij de Grando keukens en Mandemakers wilden we onderhandelen over de prijs, maar dat was niet mogelijk. Wij geven geen korting maar wel service. Als er iets met de keuken is dan bel of email maar en wij komen het kosteloos repareren. Na tien jaar komt arma nog steeds een lampje verwisselen als het kapot is of als er een scheurtje in de paneel deur van de afwasmachine zit, wordt het kosteloos vervangen. Dus service is bij Arma geen loze kreet maar een wezenlijk onderdeel van het kontrakt zelfs na 10 jaar.
Reactie of foto toevoegen
“goed voor elkaar....”
Door Tom op maandag 14 jan 2013 '13
Goed voor elkaar, prima voorlichting in de showroom, praktische tips, kostenbesparende oplossingen, nuchtere aanpak, eerlijke prijs. Prettig meedenken bij vragen. Plaatsing: veel overleg over details, is prettig.
1 (kleine) klacht na afloop: prima en snel opgelost. Overzichtelijk aanbod zonder schreeuwerige kortingen....
Reactie of foto toevoegen
“Wederom bedankt”
Door Wim op donderdag 10 jan 2013 '13
Net voor de kerst begaf onze koelkast 't. Via Google/Pelgrim kwamen we bij Avanti terecht in Kesteren. Mooie showroom , makkelijk parkeren en we werden ontvangen met koffie en appelgebak. De inbouwkoelkast die wij nodig hadden was bij Pelgrim niet voorradig, maar Avanti heeft gezorgd voor een passende koelkast die eigenlijk duurder was maar waarop zij een enorme korting verleende.de koelkast werd nog voor kerst geplaatst, vakkundig en op de afgesproken tijd. Terugrijdend naar huis zeiden we tegen elkaar dat we tegen de tijd dat we een nieuwe keuken nodig hebben, eerst even bij Avanti zullen gaan kijken. Prima service en wederom bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“aan te raden keukenleverancier!”
Door Pieter op donderdag 3 jan 2013 '13
Als u een keuken zoekt, bent u bij Ardi Keukens aan het goede adres. Goed advies en eerlijke prijzen. Geen gedoe met eerst hoge prijzen om vervolgens veel 'korting'te geven. Plaatsing is goed verlopen. Prima monteurs en ook goede 'nazorg'. Eventuele klachten of restpunten worden goed opgepakt en vlot verholpen. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“goed”
Door derk op zondag 16 dec 2012 '12
mijn ervaring was positief vanaf het begin. Ondanks dat we bij de eerste bezoek geen afspraak hadden gemaakt werden we goed geholpen. Bij het kijken van de keukens viel het me op dat het schoon was en niet op sommige plekken stof, afgebroken stukken etc. OOk werd er niet gelijk begonnen met allerlei kortingen,waardoor ik niet gelijk het gevoel kreeg voor de gek gehouden te worden. Er werd eerst gekeken naar wat ik als consument nodig had, en na mijn wensen gehoord te hebben ging men kijken hoe we dat konden bereiken binnen mijn budget. Dit is goed gelukt waardoor de prijs kwaliteit verhouding naar mijn idee goed is. Ook de advisering en inbouwen van de keuken ging heel goed. Kortom ik ben zeer tevreden met de keuken die ik nu heb
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Co op maandag 3 dec 2012 '12
Kwaliteit = 9
Prijs-Kwaliteit=8
Klantvriendelijkheid en service=9
Geen blabla-verkopers en medewerkers. Niet afdingen op gratis apparatuur of grote kortingen. De prijs is de prijs. Je hoeft jezelf niet achteraf af te vragen had er meer in gezeten.
Alle afspraken zijn keurig nagekomen.Installateurs van zowel keuken als badkamer zijn ervaren en werken keurig. Alles wordt nadien keurig opgeruimd. Een bedrijf wat wij zeker aanbevelen. Zoekt u een keuken of badkamer? Ga dan ook eens kijken bij Pelma! U zult er geen spijt van krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door M FB op woensdag 16 jan 2019 '19
Afgelopen jaar een keuken uitgezocht. Ondanks al veel positieve reacties over Adee keukens gehoord te hebben, wilden we ons niet blind staren op hen dus toch verschillende zaken bezocht. Echter nergens zo goed binnen gekomen als bij Adee! Super advies, rustige uitleg, ongedwongen sfeer en het resultaat; geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie Groot uit Castricum op woensdag 16 jan 2019 '19
Wij hebben een grote keuken bij Keur Keukens in Haarlem gekocht met veel boven en onder kastjes en veel maatwerk. Onze ervaring van koop tot levering tot installatie is perfect. Met de koop werd door Jochem Spier goed meegedacht en goed gecommuniceerd. De levering was goed; netjes gewerkt en neergezet. En de installatie was gewoon briljant; wat een vakwerk. Er was per ongeluk een tegeltje verkeerd getegeld (het was een patroon) en dat is ook weer super opgelost. Ik zal Keur Keukens aan een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Van Meeteren op donderdag 10 jan 2019 '19
Rust en vertrouwen bij elke stap, daar heeft Ardi voor gezorgd. Er is goed de tijd genomen om te komen tot een passend ontwerp, waarbij de tijd en aandacht volledig uitging naar design en bruikbaarheid in plaats van vervelende spelletjes over de prijs. In het vervolgtraject hebben alle medewerkers, van orderverwerking en werkvoorbereiding tot planners, logistieke medewerkers en monteurs zich ingespannen om alles perfect af te leveren. Van duidelijke leidingtekeningen (waarbij zelfs enkele nieuwe wensen snel verwerkt werden), via het steeds zonder morren bijstellen van de planning (omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning keer op keer werd uitgesteld), tot de zorgvuldige levering op de eerste verdieping, tot uiteindelijk de montage, waarbij netjes werd gewerkt en op elk detail werd gelet. Niets overhaast, alles gericht op kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. En de herhaalde oprechte mededeling dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is schept vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Johan Bisschop op donderdag 10 jan 2019 '19
We hebben prima advies en begeleiding gehad bij de keus van een keuken . Plaatsing en afhandeling/service was uitstekend
FOTO VAN JOHAN BISSCHOP
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door W Ooms op donderdag 10 jan 2019 '19
Dit bedrijf is erg goed Arma uit Nunspeet zou het iedereen aan raden.het is wel wat duurder maar dat weegt niet op tegen de service vanaf dat ze de keuken kwamen brengen totdat hij helemaal klaar was in een woord fantastisch. En Reinier en Frits onze hartelijke dank. Voor u die dit leest wilt u een nieuwe keuken aanschaffen ga dan naar Arma. Wees wijs u krijgt waar voor u geld eerlijk en oprechte Mensen. Leveren hoogwaardige spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat super”
Door Daniëlle & Edwin op woensdag 9 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken vorig jaar gekocht bij Wilco Kreling, fijn gesprek! Hij nam de tijd en dacht goed mee. Wat wij prettig vonden is dat we goed op de hoogte gehouden werden van de voortgangen. Keuken is afgelopen week geplaatst en we zijn super blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Myriam Steenman op dinsdag 8 jan 2019 '19
Wonend in Hilversum vroeg menigeen zich af waarom ik een keuken kocht in Nunspeet terwijl er veel keukenbedrijven in het Gooi zitten. Ik had goede verhalen gehoord over DB keukens, maar een eerste bezoek aan één van de andere DB vestigingen liep op een teleurstelling uit. Dat lag eerder aan mij dan aan de betreffende vestiging. Ik besloot een tweede poging te wagen,bedacht een aantal vragen ( o.a. over het concept van DB keukens) en kwam in Nunspeet terecht waar de heer Benhard van Moorselaar mij uitgebreid voorlichtte over alle mogelijkheden. Niet opdringerig en met de bereidheid mij werkelijk alles in de showroom te laten zien. In de daarop volgende afspraken werd met hem open en eerlijk gecommuniceerd over voor- en nadelen van bepaalde beslissingen, werd meegedacht over uitdagingen zoals verlichting ( ruimte haast 6 meter hoog en geen bovenkastjes), werden de extra's die ik wilde nauwkeurig nagemeten(o.a. extra lade in apothekerskast), werd een transparante kostenberekening gemaakt. Er werd teruggebeld, e-mails werden direct beantwoord. Kortom, de slogan "afspraak is afspraak" werd in alle opzichten nagekomen. Toen een half jaar later de keuken geplaatst zou worden en er op het allerlaatste moment een logistieke uitdaging ontstond heeft het keukenmontagebedrijf van Ark (hulde! een 10 met een griffel) een topprestatie geleverd en er samen met de afdeling planning voor gezorgd dat alles op z'n pootjes terecht kwam. Met een prachtige keuken als resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en kundig”
Door Ninon Molenaar op dinsdag 8 jan 2019 '19
Heb een keuken gekocht. Adee was (gelukkig) flexibel toen datum van oplevering alsmaar werd uitgesteld. De keuken is netjes geleverd en de dagen erna gemonteerd door zeer aardige en kundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker goed”
Door de Bruin op maandag 7 jan 2019 '19
Een gedeelte van de toiletgroepen bij ons bedrijf was aan vervanging toe. Ontzorgen en alles bij één bedrijf regelen ( cv en verlichting afzuiging) had onze voorkeur! Dus Alles Regelen Met Arma! Goed en praktisch was dan ook de insteek en het moet weer jaren mee kunnen. Om een goed beeld te krijgen zijn we naar de showroom in Nunspeet geweest waar we geholpen werden door een vriendelijke en ervaren verkoper die zich snel in de klant kan verplaatsen wat de wensen zijn. Het gesprek liep vlot en alles was ook zo uitgezocht onder het genot van de vers gezet bakje koffie! De planning kon het nog net voor elkaar krijgen om de renovatie van de toiletgroepen eind 2018 op te leveren wat onze voorkeur was. Tijdens renovatie werd er netjes en correct gewerkt. Materialen en gereedschap geordend aan de kant van de gang zodat collega's niet belemmerd werden in de doorloop. En elke avond voor zover ze konden werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Het eindresultaat mag er zijn en het ziet weer netjes uit! Voor een goed advies, ontzorgen, netheid en een correcte planning zit je bij ARMA zeker goed! Dus gewoon: Alles Regelen Met Arma zowel voor particulier als zakelijk
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische begeleiding”
Door Mark en Petra op zaterdag 5 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Adee en zijn van A - Z fantastisch begeleid. In de winkel in Rijssen voelden we ons ècht begrepen en gehoord. Alle tijd werd er voor al onze vragen genomen en de opties stap voor stap doorgenomen. Ook de montage ging geweldig. De monteurs nemen de tijd voor het plaatsen en maken er echt iets moois van! Vaklui! We zijn super gelukkig met onze keuken! Wat ons betreft dus 5 sterren! En inderdaad.... "Afspraak is afspraak"!! Dus als je een nieuwe keuken overweegt; ga naar Adee
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 '19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling in vol vertrouwen”
Door H. de Smet op vrijdag 28 dec 2018 '18
Mooie strakke keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Zeer goed meegedacht met het inrichten en de uiteindelijke realisatie. Goed advies m.b.t. de aan te schaffen apparatuur. Voor de noodzakelijke aanpassingen (el. groepen, afvoer, ombouw,..) heeft Pelma advies gegeven om een voor hun bekende aannemer in te schakelen. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Na de installatie bleek dat er een heel klein foutje in een van de kastdeuren zat. Hier is direct door hun servicedienst op gereageerd en er is een zonder enige discussie een nieuwe deur besteld! Ik kan dit bedrijf dan ook met vol vertrouwen aanbevelen.
FOTO VAN H. DE SMET
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10 waard”
Door Van Snippenberg kesteren op woensdag 26 dec 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Jasper Verhaar gekocht, hij dacht overal over mee wat tot een waanzinnig resultaat geleid heeft. Ook was Avanti zeer ontzorgend. Het uitstellen van de lever datum, en dat wel 3x in verband met de oplevering van ons nieuwe huis, was geen enkel probleem. Avanti schoof flexibel mee, bedankt hiervoor Meindert-Jan en Johan. Dit gaf ons erg veel rust. Ook Arno en Rob hebben vakwerk geleverd! Tot in de detail perfect, nette en verzorgde mannen, van bus tot gereedschap! Niets was teveel! Ze monteerden met liefde en passie onze keuken,niks was teveel! Kortom, als je een keuken nodig hebt, ga dan zeker naar Avanti. Voor ons een dikke 10 waard!!
FOTO VAN VAN SNIPPENBERG KESTEREN
Waanzinnig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L. Veenstra/M.Huige op woensdag 26 dec 2018 '18
Paar jaar geleden al een nieuwe keuken laten plaatsen. Nu een nieuwe badkamer en toilet beneden laten plaatsen door Arma keukens en sanitair. Hele fijne en eerlijke begeleiding en advies tot de aankoop, planning en uitvoering. Tijdens het realiseren fijne medewerkers, werken netjes, overleggen goed. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super traject”
Door Familie Bos op maandag 24 dec 2018 '18
Wij hebben bij Arma de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Het hele traject was super echt een vertrouwd bedrijf. Niks op aan te merken. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.S. Tierie op zondag 23 dec 2018 '18
Wij kochten een keuken voor plaatsing in onze voormalige woonkamer. De verwachting die we hadden op grond van de waardering in qasa werd meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het gereedkomen van onze nieuwe keuken zijn we steeds tevreden geweest over de optimale service. Zelf onze aannemer de de plaatsing voorbereidde was verbaasd over de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Fam. Cambier - Epe op donderdag 20 dec 2018 '18
Bij Arma onze nieuwe keuken gekocht. Prettig geholpen door de verkoper. Dacht goed met ons mee om binnen ons budget te blijven. Levering en plaatsing door eigen Arma-personeel vakkundig en netjes verlopen. Tijdens het bestelproces tussentijds goed geinformeerd over de stand van zaken. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken.
Twee kleine problemen na plaatsing werden snel en vakkundig opgelost.
Dus eigenlijk niets dan lof voor deze keukenspeciaalzaak !
Reactie of foto toevoegen
“Geen 9+ maar een 10”
Door Ton Geboers op donderdag 20 dec 2018 '18
Mijn vrouw en ik hebben twee jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Tijdens de aankoop zijn we uitstekend geholpen door Frans. Op elk detail werd gelet. Aangezien de bouw van ons huis sterk uitliep, moesten we steeds de datum van installatie van de keukens uitstellen. Voor Ardi totaal geen probleem. Steeds zeer prettig contact. Tegen de opleveringsdatum werden de maten van de keuken in het huis gecontroleerd. Toen bleek dat de maten van de bouwtekening niet klopten. Ardi kwam meteen met een goed voorstel om de keuken aan te passen. Ook toen onze deurtjes niet leverbaar waren, had Ardi een oplossing, wel duurder, maar tegen de prijs in de offerte.
Ardi heeft ons volledig ontzorgd op verschillende manieren:
1. Onze keuken had een koof nodig voor de afvoer van de afzuigkap. Monteur Anton heeft deze met zeer groot vakmanschap voor ons gemaakt.
2. In ons ontwerp van de keuken was een rekje (regaal) gepland aan het einde van het schiereiland. Ook hier kwam de vakmanschap van Anton sterk naar voren.
3.Ardi kon tevens 1 dag nadat de keuken geplaatst was zorgen voor een tegelaar voor de achterwand. Wederom klasse.

Steeds werd tijdens het zetten van de keuken alles opgeruimd en het afval meegenomen. Ardi doet zijn reclamemotto eer aan. (afspraak is afspraak). Steeds als er contact was geweest was dit zeer prettig en kwam er steeds een bevestigingsmail. Een paar dagen voor het bezoek steeds een herinneringsmail.

Ardi keukens is zeer aan te raden. Ouderwets vakmanschap. Volledig houden aan de afspraken. Ardi geen 9+ maar een 10 waard.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels de Rek op woensdag 19 dec 2018 '18
Ruim een jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Ardi Keukens, de keuken is een aantal maanden later bij ons geplaatst door hetzelfde bedrijf, keurig! De service in de showroom, tijdens de montage en tijdens de nazorg was perfect, ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden als u een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel servicemeldingen”
Door P. Poortvliet op maandag 17 dec 2018 '18
Vorige week (10 december 2018) is onze keuken eindelijk gereed gekomen. De keuken is geplaatst op 28 mei 2018, maar er bleken diverse onderdelen beschadigd. Eén kast is zelfs driemaal geleverd omdat deze telkens beschadigd werd geleverd en de laatste keer bovendien verkeerd werd gesteld. Overigens is wel een pluspunt dat de monteurs de meeste beschadigingen zelf hebben geconstateerd en ook op eigen initiatief al vervanging gingen regelen. Hiernaast heeft Pelma desgevraagd kostenloos een plint voor het formuis geleverd. Uiteindelijk zijn we 20 servicemeldingen verder, waarvan er overigens twee geen betrekking hadden op beschadigingen / defecten. De begeleiding in de winkel en het maken van het ontwerp was prima. Nu de keuken eindelijk klaar is, is er ook niets meer op aan te merken. Wel jammer dat dit ruim zes maanden heeft geduurd. Het personeel is vriendelijk, meedenkend en behulpzaam, ze vonden het allen (we hebben tien monteurs gezien) erg vervelend dat dit zo is gelopen. Een verbeterpunt is wel dat vanuit de organisatie zelf wel een bericht had kunnen komen, zowel naar ons als ook naar het personeel dat werd ingepland. Geen van de monteurs was ervan op de hoogte dat dit al zo lang liep. Conclusie: tevreden met het eindresultaat, maar zeker niet met de weg hier naar toe.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig opgeleverd”
Door A. Bergevoet op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een badkamer en twee toiletten gekocht bij Ardi en wij zijn zeer tevreden. In de winkel zijn wij prima geholpen door een verkoper die heel goed met ons meedacht en die alle tijd voor ons had (tot ver na sluitingstijd). De monteurs waren twee zeer vriendelijke en keurig nette mannen, die ook weer goed met ons meedachten, die tijdens de bouw gelijk foutjes herstelde en zowel de badkamer als de toiletten keurig hebben opgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Valerie Koster op vrijdag 14 dec 2018 '18
Voor onze nieuwe keuken kwamen wij door mond-op-mond reclame terecht bij Avanti in Kesteren. De zeer uitgebreide showroom en het vriendelijke personeel heeft mede geleid tot de aanschaf van onze keuken gekocht. Allereerst werden door verkoper Jasper Verhaar bijzonder prettig en vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht over om onze ideeen te verwezenlijken en er werden voorstellen gedaan waar wij zelf nog niet eens aangedacht hadden. De monteurs die de keuken kwamen installeren hebben zich erg ingespannen om van onze keuken het mooie plaatje te maken dat wij voor ogen hadden. Zij hebben ons onder andere geholpen met de verlichting en het corrigeren van een fout van de stucadoor, op een wijze die ver boven hun normale verplichtingen uitgaat. Wij zouden iedereen aanraden in Kesteren langs te gaan en Avanti te kiezen voor de aanschaf en installatie van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuilen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een volledige keuken bij Arma gekocht. Zowel de gesprekken en de montage zijn prima verlopen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jelle Schepers op donderdag 13 dec 2018 '18
Bij Ardi een keuken gekocht die eind oktober 2018 is geplaatst. Prettig begeleid door de verkoopster die prima met ons meedacht. Vragen die later kwamen werden vlot en adequaat beantwoord. Goede begeleiding bij voortraject (o.a. suggestie installatiebedrijf/stukadoor). Volgens afgesproken plan probleemloos geleverd en uitgevoerd! Op deze Zeeuwen kun je bouwen!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam Clerx op donderdag 13 dec 2018 '18
Goed advies, verkoper denkt mee met de klant. Montage keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede badkamer”
Door Fam. Bourgonje op donderdag 13 dec 2018 '18
Badkamer gekocht voor onze nieuwe woning. Vier jaar geleden ook bij Arma al een badkamer gekocht voor onze huidige woning. Deze ziet er naar vier jaar nog steeds super uit zonder mankementen daarom ook voor ons nieuwe huis weer gekozen voor Arma en ook deze badkamer ziet er prima uit. Het uitzoeken, de gemaakte afspraken en de oplevering allemaal volgens afspraak verlopen en altijd ook tussendoor overleg over wensen en aanpassingen.

Eerdere ervaring van 28 juni 2015: Erg prettig geholpen met veel deskundig advies. Ook toen tegels op een bepaald moment niet meer leverbaar waren werd er actief meegedacht voor alternatieven. De planning verliep prima, twee vaste monteurs zijn ongeveer 2,5 week aan het afbreken en weer opbouwen geweest met als resultaat een hele mooie, ruime badkamer helemaal voldoend aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Huib van de Weerd op maandag 10 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA keukens te Nunspeet voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn geholpen door de verkoopadviseur Bernhard van Moorselaar. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot aan aflevering hadden wij een goed gevoel over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Ook het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door 2 professionele vakkundige mensen. Vriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn de woorden die ik kan gebruiken voor ARMA keukens. Mocht ik in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zal ik dat beslist weer doen bij ARMA keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon klantvriendelijk”
Door C.Spitters op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Onze ervaring met Ardi is: buitengewoon klantvriendelijk en vooral meedenkend, betreffende onze wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn heel goed geholpen en zullen Ardi zeker aanbevelen. Daarnaast ook de complimenten aan de mensen die de civiele werkzaamheden hebben gedaan en aan de mensen die de keuken geplaatst hebben. Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam contact”
Door Marlies, Ferry en Erik op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe badkamer laten installeren. De ontvangst in de zaak in Nunspeet was geweldig. Voor het maken van de offerte is ruim de tijd genomen en aan al onze wensen werd aandacht besteed. Het installeren van de badkamer in ons oude, scheve pand in de binnenstad van Amsterdam werd zeer zorgvuldig en uiterst secuur uitgevoerd. Er moest veel geïmproviseerd worden. Onvoorziene situaties zijn erg kundig aangepakt. Desondanks is geen meerwerk in rekening gebracht. Het eindresultaat is fantastisch, erg mooi en prachtig afgewerkt tot in de kleinste details. Het contact met de installateurs was erg aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door M.Beijer-Bakker op zaterdag 8 dec 2018 '18
Ik heb mijn badkamer door Arma laten ontmantelen, d.w.z. vloer en plafond eruit, nieuwe wandtegels, het bad eruit en daarvoor in de plaats is er een douchecabine gemetseld. uiteraard ook nieuwe vloertegels gelegd. Mijn wastafel-meubel, toilet en radiator zijn hergebruikt.
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en netjes”
Door Dianne op vrijdag 7 dec 2018 '18
Bedankt Pelma! Het resultaat mag er zijn, een plaatje. Wat een fijne, correcte zaak, mensen die met je meedenken, geduld hebben en goed luisteren. Praktisch advies krijgen, zo belangrijk. Het plaatsen van de keuken door een zeer vakkundig en professionele monteur. Rustig en netjes. De avond ervoor even een belletje hoe laat ze er konden zijn. ( de kleine dingen) Dat geeft vertrouwen. Bedankt Adrie!! Ik zal iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Saskia Oosterbaan op vrijdag 7 dec 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Hierbij zijn we heel geduldig en professioneel geholpen door Ton Stolker. Hoewel jong, dacht hij heel goed mee met onze wensen, was duidelijk en creatief. We wilden graag 2 grote vuilnisbakken in de keuken, en hij stelde voor ze symmetrisch aan beide zijden van de brede laden te platen. Als hij dingen niet zeker wist, overlegde hij voor de zekerheid met een ervaren collega. Ook de keuze voor de hoge kasten, met ingebouwde oven en magnetron is super. Hij liet ons net zolang testen en nadenken totdat het goed was. Ook de plaatsing van de keuken verliep zonder haast, heel nauwkeurig door toppers. Wat heel fijn is, is dat je maar een contactpersoon hebt, en dus niet voor dingen met de plaatsing weer anderen moet bellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, je wil goed advies en geen gedoe rondom de plaatsing, ga naar Keur keukens in Haarlem (en vraag naar Ton Stolker)
FOTO VAN SASKIA OOSTERBAAN
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Zo netjes”
Door Van den Hoorn uit Elspeet op donderdag 6 dec 2018 '18
Wat zijn wij blij met omze nieuwe badkamer. Een geweldig bedrijf is Arma!! Fijn geholpen in de showroom en daarna het slopen en realiseren van een nieuwe ruimte. Er wordt zo netjes gewerkt door de monteurs en alles wordt van tevoren goed overlegd, echt een fijne ervaring! We genieten er elke dag van..
FOTO VAN VAN DEN HOORN UIT ELSPEET
Geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ron van den Brink op donderdag 6 dec 2018 '18
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en hebben deze, net als onze eerste keuken, weer bij ARMA gekocht. Waarom weer bij ARMA? Omdat we bij de aankoop van onze eerste ARMA keuken zo positief verrast zijn over de hele begeleiding en vooral het meedenken van de verkoper(s) en de vakkundige montage en service van de monteur(s) (ook na het verstrijken van de officiële garantieduur). Nu een mooie landelijke grijze hoekkeuken met donker granieten werkblad en Falcon fornuis uitgezocht, met heel veel dank aan verkoper Gert Jan, voor je geduld en alle tips en meedenken met ons! We vonden het fijn als onze nieuwe keuken weer door dezelfde monteur, Freek, geplaatst zou worden: dit was geen probleem. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst (bedankt Freek en Marien) en we zijn meer dan tevreden en echt superblij met het resultaat! ARMA team, bedankt en we kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Christianen op woensdag 5 dec 2018 '18
Vanaf het eerste gesprek tot het plaatsen van onze keuken zijn we uitstekend geholpen! Daarom zou ik dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Helder, eerlijk en transparant”
Door Fennema op woensdag 5 dec 2018 '18
Het hele traject van oriëntatie tot aan oplevering keuken was helder, eerlijk en transparant. We hadden het gevoel en de ervaring dat ze bij Avanti allemaal weten waar het om gaat; een kwalitatief goede keuken leveren voor een goede prijs. Ervaringen bij concurrenten leerde ons dat het daar vaak vooral draait om de grootst mogelijke winst voor het bedrijf. Veel dank Avanti (vooral Jasper Verhaar voor de begeleiding en Anton en Jasper voor de montage). Fam. Fennema
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Fam. Van Liere op woensdag 5 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De intake was super. Het is precies de keuken geworden die we wilden. De plaatsing werdt keurig gedaan, en ondanks een beschadigd deurtje werdt dit prima en snel opgelost. Wij zijn super tevreden. Als iemand een keuken zoekt, ga naar pelma keukens. Super gedaan.
FOTO VAN FAM. VAN LIERE
Keuken keurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Hans en Eugenie op dinsdag 4 dec 2018 '18
Naar aanleiding van de zeer goede reviews én een vestiging in Zeeland waar wij naartoe gaan verhuizen een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wij hebben een prettige sfeer ervaren en een showroom waar het goed kiezen was. Wij zijn goed geholpen door Coen van Manen. Ook de eigen keukenmonteur van Arma, Reinier, heeft met groot vakmanschap de kastjes en aanrechtblad geplaatst. Ook al het verpakkingsmateriaal is weer netjes meegenomen. Wij zijn dik tevreden en kunnen iedereen Arma aanraden!
FOTO VAN HANS EN EUGENIE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Marcel Claes op maandag 3 dec 2018 '18
Niets dan lof voor Pelma Keukens, vakkundig geholpen. Van verkoper tot monteur denkt met je mee en geeft je advies waar je wat aan hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Daar zit je goed”
Door M. van aalst op zaterdag 1 dec 2018 '18
Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Ardi. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit opdringerig...) versterkte ons gevoel dat we hier goed zaten. Dat bleek ook bij de montage van de keuken. Opnieuw dat geweldige, creatieve meedenken, altijd in kansen nooit met een "onmogelijk". En ter plekke goede adviezen! "Een nieuwe keuken en/of badkamer kopen?? Ga naar Ardi....daar zit je goed!". Dat werd ons gezegd en dat geven wij op onze beurt weer door...!!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken super en volgens afspraak nette afhandeling en zeer correcte en vakbekwaam personeel
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel plezier”
Door fam. Kruizenga op woensdag 28 nov 2018 '18
Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet, na op Qasa gekeken te hebben voor ervaringen met leveranciers rondom Amersfoort.
Op de bonnefooi naar Arma gereden om eens te kijken. Beste is om een afspraak te maken, Arma besteed tijd aan de klant. Zonder afspraak was geen probleem en we werden hartelijk ontvangen en kregen een eerste indruk van het bedrijf de achtergrond en waar ze voor staan. Afspraak gemaakt waarin alle tijd (2,5-3u) wij samen naar onze wensen hebben gekeken. Arma's kwaliteits (dubbel)check haalde gedurende het proces nog een paar foutjes in de offerte naar boven die goed opgepakt zijn. Ook het aandragen van een aannemer, Van Ark Keukenmontage, is ons zeer goed bevallen. Zij hebben ons geholpen met alle voorbereidingen en zij hebben de keuken heel vakkundig geplaatst. Bij levering van de keuken was de combi oven niet op tijd, zonder problemen een hoger model aangeboden ("we leveren de hele keuken, zoals afgesproken"). Restpuntjes waren een kleine (speldgrootte) beschadiging op 1 van de deuren en een greep lijst die te kort was. Deze zijn later goed opgelost door 1 van de Arma monteurs.

We hebben veel plezier van de keuken en zijn super tevreden met het hele proces
Arma: tijd voor de klant, niet opdringen, samen kijken naar oplossingen, transparantie, goede prijs, kwaliteit, communicatie, afspraak is afspraak en gaan voor het beste.
van Ark: professioneel, kwaliteit, scherp, zeer netjes, communicatie, eigen ideeen, gaan voor het beste.
Dank Arma, dank Peter en Arjan van Ark voor jullie professionaliteit en het plezier dat we hadden met de aankoop en plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Marjo van der Schrier op maandag 26 nov 2018 '18
Nieuwe keuken. Heel goed geholpen. Een top monteur gehad. Ik zal dit zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 '18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door P.H. Jaspers op vrijdag 23 nov 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken bij Ardi gekocht. Het gehele proces werd gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en een geweldige bedrijfsvoering, planning en montage. Wat een vakmensen en wat een goed gereedschap. Om trots op te zijn. Wij zijn er heel blij en trots mee. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Ardi, van verkoop tot montage en oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A Linnenbank op vrijdag 23 nov 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Coen van Manen van Arma keukens en zijn daarover bijzonder tevreden. Ook tijdens de levertijd zijn we netjes op de hoogte gehouden van alle levertijden en planning. Verder is ook de prijs kwaliteitverhouding is heel goed. En is alles vakkundig, netjes gemonteerd en geplaatst. Ik zou Arma een ieder zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Sangers op woensdag 21 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd mee gedacht met ons, om een mooie keuken te ontwerpen. Alles vrijblijvend! Bij de 2e afspraak alles laten vastleggen. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Alles was compleet en alles door de monteur prima geïnstalleerd en aangesloten. Wij zijn erg tevreden met ARMA keukens Nunspeet! Wij zullen hun bij een ieder aan bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie was duidelijk”
Door Jan Custers op dinsdag 20 nov 2018 '18
Wij zijn erg positief over onze ervaringen met Avanti Keukens. Zowel de verkoopbegeleiding als ook de plaatsing van de keuken en de planning van de voorbereidende werkzaamheden verliepen soepel en getuigden van kwaliteit. Communicatie was duidelijk. Enkele bespreekpunten zijn naar tevredenheid opgepakt en opgelost. Kortom: prima!
Reactie of foto toevoegen
“Jullie verdienen een 10”
Door E.Plompen Hilversum op maandag 19 nov 2018 '18
Wij wilden graag een nieuwe badkamer en 2 toiletten, geplaatst door een bedrijf dat alles binnen hun eigen organisatie kon organiseren. We kwamen bij Arma uit. Nu alles klaar is kunnen we zeggen wat een fantastisch team hebben jullie. Met dank aan de gesprekken en adviezen van de verkoop, en later het team wat hier de uitvoer gedaan heeft zijn er een prachtige badkamer en toiletten geplaatst. Wat een goed teamwork en flexibiliteit tijdens het plaatsen. Wij zijn kritisch, maar dat waren de mannen ook! Bedankt, jullie verdienen een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Superzaak”
Door Ed de Haan op vrijdag 16 nov 2018 '18
Nieuwe prachtige kwaliteit keuken gekocht bij deze keuken specialist in 1 woord ' GEWELDIG'. Alles klopt hier. De ontvangst, de enorme kennis, zeer vriendelijk en direkt de eerlijke prijs. Afdingen kan niet en hoeft ook niet.. ! De eigen opgeleide eigen mensen die de keukens plaatsen, zeer deskundig en het loodgieter werk enorm goed en professioneel. Komen goed afspraken na en katen je nergens mee zitten. Een dikke 10 voor Ardi Mensen im adviseer u om hier uw kwaliteits keuken te kopen. U krijgt geen spijt. Wat een klasse vergeleken met al die andere bedriegers..!
FOTO VAN ED DE HAAN
Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Floor op vrijdag 16 nov 2018 '18
Superfijn geholpen! Zowel in de showroom, als de monteurs en after sales! Heel fijn dat iedereen die langskomt of aan de telefoon hebt met ons mee wilt denken en helpt zoveel als ze kunnen. We zijn super blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Machteld op woensdag 14 nov 2018 '18
Door Avanti Keukens heb ik een keuken en plavuizen vloer laten plaatsen. Het resultaat is erg mooi geworden. De ontvangst bij Avanti was erg hartelijk en omdat ik geen auto heb werd ik keurig opgehaald bij het treinstation in Kesteren. Het uitzoeken van de keuken verliep prettig, ook voor een hapje en drankje werd gezorgd en er werden goede tips gegeven over de aanschaf van de keuken en de apparatuur. Neff apparatuur was favoriet, ik kende het niet maar het bevalt prima. De plaatsing verliep goed en het resultaat mag er zijn. Bij een volgende keuken zou ik gelijk weer naar Avanti Keukens gaan, kortom een betrouwbaar bedrijf en ze komen hun afspraken na, ik kan het bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.