Feedback
9,6

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2137 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1821 ervaringen
4 sterren193 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren17 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Een dikke tien”
Door J. Back op zaterdag 25 jun 2022 22
Verkoopster goede kennis van zaken en denkt mee. Alles met de computer ingevoerd en konden zo de keuken in 3D bekijken, super. De prijs was "scherp" en niet onhandelbaar is een goede zaak. Niet als de concurrentie die gigantische kortingen geven en meestal nog duurder zijn. Monteurs die onze keuken hebben geplaatst hadden nog liefde voor het vak. Tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst!
Wij hadden nog een stripje van de vriezer wat niet goed zat, één belletje en was binnen no time verholpen. Een dikke tien voor Pelma.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en de Quooker”
Door Meta op woensdag 18 mei 2022 22
Ik heb een Quooker gekocht. Was niet te vreden met andere boiler en na 5 jaar kreeg ik nog korting. Super service. Bedank Arma heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Derk op zaterdag 19 mrt 2022 22
Hier op basis van de goede reviews geinformeerd en uiteindelijk ook onze keuken gekocht. Overtuigende argumenten:
- Je krijgt wat je vraagt
- Eigen apparatuur geen enkel probleem (wel zelf inbouwen, uiteraard)
- Heerlijk heldere prijzen zonder vage kortingen
Wij wisten vrij precies wat en hoe we het wilden in onze keuken, en dan komen zaken als kwaliteit, contact en service om de hoek kijken. Keuken initieel niet helemaal goed opgeleverd, maar men doet alle moeite om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Ook na dit bezoek nog een op te lossen uitdaging en ook daar alle lof voor het meedenken en zoeken naar oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Onze complimenten”
Door Manager Casa Mia op woensdag 14 jul 2021 21
Voor een nieuw te starten woonvorm voor mensen met autisme, waren we op zoek naar een praktische keuken van goede kwaliteit. De financiën waren via een crowdfundingsactie verzameld. De verkoper van Avanti heeft met zijn collega's, vol enthousiasme, alles er aan gedaan om binnen dit budget te blijven. Zo is de keus gevallen op een showroomkeuken, met nieuwe apparaten die in het magazijn stonden, maar elders niet pasten of over waren, waardoor er korting af kon in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vervolgens werkten ook de planning en monteurs mee om nog voor de start de keuken te plaatsen en dat was echt op korte termijn voor hen!! Twee dagen voor de start van de woonvorm was de klus geklaard. Onze complimenten! Jullie hebben hard gewerkt voor ons. Enorm bedankt namens directie, personeel & bewoners van Welcura, locatie Casa Mia Barneveld (www.welcura.nl) en namen het stichtingsbestuur Esveld
FOTO VAN MANAGER CASA MIA
Reactie of foto toevoegen
“Weten waar we aan toe zijn”
Door Joost Daniels op donderdag 1 jul 2021 21
Na een tip van een bekende toch maar eens met Ardi contact gezocht. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel. in tegenstelling tot de grote, van tv bekende, keukenbedrijven wisten we bij Ardi exact waar we aan toe waren. Geen prijzencircus waar gesmeten wordt met kortingen en uit de markt proberen te halen middels agressieve verkooptechnieken waar je nooit achter komt hoe het kan, maar gewoon oprechte duidelijkheid. Na het eerste gesprek werd al duidelijkheid dat het bij dit bedrijf om samenwerking draait. Samen met hen ben je bezig om jou keuken te ontwikkelen. uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De professionaliteit en gastvrijheid spat er vanaf! Na het geven van de opdracht verloopt de communicatie net zoals het voortraject duidelijk, transparant en op het juiste moment. wij wilden na de opdrachtverstrekking toch nog een wijziging doorvoeren en ook dit was geen enkel probleem. Via brieven wordt je op de hoogte gehouden van het proces en wat er van je verwacht wordt. Volledig volgens afspraak werd de keuken de dag voor plaatsing geleverd en werd de bestelling gecontroleerd. Zoals wij al verwacht hadden gaat dit nooit zonder dat er iets mis gaat en ook bij ons was er iets verkeerd geleverd. Geen probleem dit werd direct opgepakt en door de backoffice actie op ondernomen. De dag na levering stonden 2 gastvrije, gezellige monteurs op de stoep (ook op de afgesproken tijd) en zij hebben in 2 dgn de keuken gemonteerd. Er werd goed gecommuniceerd, je werd als de klant netjes behandeld, ze waren opgewekt, vrolijk maar ook echte vakmannen. na oplevering werden de restpunten genoteerd en deze worden nu binnenkort uitgevoerd. het nazorgproces is ook uitstekend. Meldingen worden snel en effectief opgepakt (ook door de externen van ardi). Wellicht een aandachtspunt ter verbetering is dat bij aanvang de verkoper zich voorstelt als ook de procesbegeleider van het hele traject. Hier hadden wij een andere verwachting van omdat wij de verkoper na de laatste wijziging en opdrachtverstrekking niet meer hebben gesproken. Andere collega's van hem wel maar wanneer iemand de begeleider is van het gehele proces/traject hadden we toch wel wat meer communicatie vanuit hem verwacht. Dit doet niet onder aan ons positieve gevoel over het proces van het kopen van onze keuken hier. Wij bevelen hun dan ook zeker aan aan eenieder die een keuken aan gaat schaffen je wordt hier uitstekend geholpen en begeleid in het traject.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Cornelisse op zaterdag 20 mrt 2021 21
Na verschillende reviews gelezen te hebben besloten naar avanti gegaan. Nette zaak en onze wensen besproken. Geen onderhandelingen en grote kortingen maar eerlijke transparante offerte. Installatie en montage verliep prima en wij zijn zeer tevreden over onze grote eilandkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door N. de Korte op donderdag 4 mrt 2021 21
Ervaring was geweldig omdat:
- er pro-actief en vooral creatief werd meegedacht (zie ook foto)
- er ruim de tijd wordt genomen, er eindeloos ruimte is voor vragen of aanpassingen
- er niet wordt onderhandeld over de prijs, er wordt een scherpe prijs gegarandeerd
- er op geen enkel moment druk werd uitgeoefend om te kopen, zoals bij veel andere keukenzaken wel het geval is ("als je nu niet beslist kan ik deze korting niet garanderen", verschrikkelijk)
- en last, but not least: ze doen wat ze beloven! afspraken worden netjes nagekomen, mogelijke problemen direct en netjes opgelost, monteurs plannen ruim tijd, overhaasten niets, denken mee en geven nuttige adviezen
FOTO VAN N. DE KORTE
Reactie of foto toevoegen
“Weer een fijne ervaring”
Door Joris Meijer op zondag 2 aug 2020 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Het was de 2e keuken in een jaar en na onze ervaring met de eerste keuken in ons oude huis wisten we meteen dat weer naar Kesteren zouden rijden. Het uitzoeken van de keuken was eigenlijk zo gepiept omdat we al wisten wat we wilden en de weg nog kende in de showroom. Jaap heeft ons daarbij perfect geholpen en adviezen gegeven waar we wat mee konden. De planning heeft goed rekening gehouden met onze eigen deadlines met verbouwen en precies op tijd werd de keuken geleverd en geplaatst. Ons nieuwe appartement ligt op de 13e verdieping en het keukenblad paste helaas niet in de lift. Gelukkig was één van de bezorgers een fanatiek sporter en heeft hij het blad via de trap naar boven gebracht! We wilden graag dezelfde monteur als bij onze eerste keuken en ook daar werd rekening mee gehouden. Jesse heeft samen met zijn collega onze keuken geplaatst en zij werkten erg netjes en ze dachten echt mee in de afwerking. Kortom het was weer een fijne ervaring en we hebben een schitterende keuken waar we erg blij mee zijn.

Eerdere ervaring van 2 mei 2019: Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Wilma op zaterdag 2 mei 2020 20
Ik heb deze pluspunten van kopen bij Keur Keukens;
1. Ik werd heel aardig en zorgvuldig behandeld in het aankoopgesprek. Er werd niet gepusht om te kopen, ik mocht er over denken en op terug komen.
2. Ik vond het ook fijn dat de prijzen helder waren en dat er geen gedoe en onderhandeling nodig was voor de prijs. Hiermee heb ik mogelijk niet de goedkoopste oplossing, ergens anders had ik met korting misschien goedkoper uit geweest, maar dit voelde goed.
3. Het bedrijf heeft een eigen montagebedrijf en komt zelf heel netjes de keuken plaatsen. Dat gebeurd vriendelijk en zorgvuldig. Een echt degelijk Nederlands product. Met goede garantieregeling, al heb ik daar (nog) geen gebruik van hoeven maken.
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit is erg goed”
Door Henk Pel op zondag 26 apr 2020 20
Na bijna de moed opgegeven te hebben bij het aanschaffen van een nieuwe keuken stuitte we bij toeval op de naam Artic keukens in Utrecht. Omdat de reviews van de moedermaatschappij DB groep goed waren en Utrecht voor ons het dichtst bij was zijn we met onze wensenlijst langs geweest. Wat een nieuwe wereld ging er voor ons open. Het verkoopgesprek overtrof onze verwachtingen. Goed, rustig, helder en zeer professioneel. Maar boven alles vertrouwenwekkend. Het gaat ze duidelijk niet om een snelle handtekening met allerlei kortingen of gimmicks waar je niet op zit te wachten bij aanschaf van een keuken. Nee de prijsopbouw was zeer transparant en eerlijk, Dat wisten na zeker 8 eerdere keuken showrooms bezocht en offertes ontvangen te hebben zeker. Prijs kwaliteit is erg goed. We zijn direct tot aanschaf overgegaan. Het inmeten, voorbereiden en uiteindelijk plaatsen ging eveneens zeer professioneel. Rustige zeer deskundige monteurs die overduidelijk de visie van de organisatie uitdragen. Kwaliteit boven alles. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook de aftersales wordt goed begrepen door Artic. Zij overtuigen zichzelf ervan dat gedurende en na dit proces de klant tevreden is en blijft. Het kan dan ook niet anders dan dat de keuken uiteindelijk tot volle tevredenheid is geplaatst en we erg gelukkig zijn met de nieuwe keuken maar vooral dat we tegen Artic keukens zijn aangelopen tijdens dit best wel stressvolle proces.
FOTO VAN HENK PEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Familie Bouma op zondag 8 mrt 2020 20
Via de goede recensies bij Ardi keukens terecht gekomen. De verwachtingen zijn volkomen waar gemaakt. Prijzen zijn duidelijk, er is geen handjeklap en er zijn geen gigantische "kortingen" zoals bij sommige concurenten. Afgesproken data en planning worden goed nagekomen en de montage verliep zeer professioneel en in goed overleg met ons. Wat ons het meeste aanspreekt zijn de no-nonsense benadering, de duidelijke prijzen en de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Iedereen aanraden”
Door Patrick op zondag 2 feb 2020 20
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht met gladde, opdringerige verkopers bij Adee terecht gekomen. Afspraak gemaakt en vriendelijk ontvangen. Goed geadviseerd en we waren er snel uit, hier kopen wij onze keuken. Geen praatjes over 50% korting omdat de zon schijnt vandaag, maar transparante prijs al tijdens het ontwerpen. Nadat we zover waren met onze verbouwing kwam de keuken mooi op tijd en je wordt van te voren goed geïnformeerd. Helaas was op de eerste montage dag de monteur ziek, die daarover 's morgens op tijd over belde en dat kan natuurlijk gebeuren. Dit werd goed opgelost doordat in de middag Wiljan van kantoor kwam om alles uit te pakken en voor te bereiden. Volgende dag 2 monteurs die alles perfect hebben gemonteerd, dit was nog niet eenvoudig aangezien we in een oude boerderij wonen waar niets recht is. Het vergde wat aanpassingen, maar deze monteurs denken niet in problemen, maar in oplossingen. Wij zijn super tevreden met onze keuken, we genieten er iedere dag van. Ik kan iedereen aanraden om hier in ieder geval te gaan kijken als je opzoek gaat naar een keuken en het verschil te ervaren ten opzichte van de standaard keukenzaken. Bij Adee is afspraak ook écht afspraak.
FOTO VAN PATRICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen keukenverkopers met gladde praatjes”
Door Familie R. Van der Plas op vrijdag 24 jan 2020 20
Na het bezoeken van diverse keukenzaken hebben wij bij Adee Keukens een keuken gekocht omdat wij bij Adee geholpen werden door een keukenadviseur i.p.v. door een snelle keukenverkoper met gladde praatjes. Na het lezen van ervaringen op diverse websites zijn wij naar Adee gegaan. Daar aangekomen hebben wij wat rondgelopen en het was een verademing dat er niet meteen een keukenverkoper in je nek begon te hijgen. Op een gegeven moment kregen wij een kop koffie aangeboden met een zelf gebakken stroopwafel. Wij hebben toen onze wensen aangegeven m.b.t. een nieuwe keuken en hebben toen afgesproken dat wij wat afbeeldingen zouden opsturen van onze keukenwensen en de maten van onze oude keuken. Na het versturen van de afbeeldingen en de keukenmaten hebben wij een afspraak gemaakt om de eerste tekening te bespreken. Tijdens deze vervolgafspraak hebben wij de eerste (schitterende) tekening gezien en de eerste schatting qua prijs. We hebben toen samen met de keukenadviseur na het uitzoeken van de keukenapparatuur, het soort keukenblad etc.etc. de keuken samengesteld. Wij hebben gemerkt dat de keukenadviseur veel ervaring had want hij dacht continu mee (en had zeer goede en bruikbare tips) en heeft de basistekening etc. net zo lang aangepast tot de keuken 100% voldeed aan onze wensen. Waar wij zeer over te spreken waren was dat wij continu op een groot scherm konden meekijken hoe onze keuken steeds meer vorm kreeg en welke prijs wij voor de keuken kwijt waren. De keukenadviseur heeft bij het begin van het gesprek aangegeven dat zij niet met allerlei kortingen werken. Dus eindelijk niet zo'n gladde keukenverkoper welke aangeeft dat de keuken € 25.000,- kost, maar als je nu akkoord gaat je de keuken krijgt voor € 20.000,- en je na wat gemor de keuken uiteindelijk kunt kopen voor € 15.000,-. Had je bij zo'n verkeerde keukenzaak gelijk ja gezegd dan had je dus € 10.000,- teveel betaalt. Bij Adee keukens zie je tijdens het samenstellen de echte prijs, welke overigens heel scherp is. Na 3 uur mochten wij nadenken over de keuken en de prijs, maar wij waren dermate tevreden over de handelswijze van de keukenadviseur dat wij meteen akkoord hebben gegeven. Na een aantal weken is de keuken perfect volgens afspraak geplaatst waarbij degene welke de keuken heeft geplaatst uitzonderlijk goed werk heeft geleverd en zeer net heeft gewerkt (alles afgedekt zodat er geen beschadigingen op de vloer en de apparatuur konden komen etc.). Wij zijn ontzettend tevreden over Adee Keukens en de keuken voldoet aan al onze verwachtingen.
FOTO VAN FAMILIE R. VAN DER PLAS
Keuken met apparatenkast
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden dat ik zelf een review wil schrijven”
Door Sander op vrijdag 15 nov 2019 19
In mei 2019 hebben wij bij Adee Keukens in Rijssen een keuken gekocht (geplaatst eind augustus 2019). Ik ben hier terecht gekomen op basis van de goede reviews hier op de site, omdat ik zelf ook zo tevreden ben wil ik ook graag een review achterlaten. Tijdens de aankoop werd door Dirk-Jan van Adee goed de tijd genomen voor ons om alles langs te lopen en zorgvuldig uit te tekenen. Ook werd er goed rekening gehouden met ons budget en deed hij eerlijke suggesties om voor sommige apparaten een luxer model te nemen, maar voor sommigen ook juist niet. Zelf vind ik het ook erg prettig dat de prijs die je krijgt ook gewoon de prijs is die je betaald. Geen 'onderhandelingen' en kortingen die toch al in de prijs zaten. Gezien je een uitgesplitste offerte krijgt kun je gemakkelijk de prijzen van apparaten met online prijzen vergelijken. Voor de keukenkastjes e.d. kun je dit gemakkelijk vergelijken door zelf een keuken te 'bouwen' in een online keukenplanner (bijvoorbeeld die van een welbekende Zweedse meubelgigant). Dit alles was voor mij de bevestiging dat de prijzen ook écht eerlijk zijn.
Geheel volgens afspraak werd de keuken geleverd en geplaatst. Alle apparaten zijn netjes aangesloten, inclusief een bestaande close-in boiler die ik hergebruikte. De eigen monteurs werken ook erg netjes en secuur! Voor mijn gevoel toch een voordeel van eigen monteurs. Daarbij kwam dat er een 'latje' voor boven de oven verkeerd geleverd was door de fabrikant en dat er krassen zaten op de deur van de koelkast. De monteurs kwamen hier uit zichzelf mee en hebben hier zelf foto's van gemaakt en gelijk kosteloos nieuwe besteld. Inmiddels zijn de deur en het 'latje' netjes kosteloos vervangen. Wij hebben ook echt geen enkel punt waar we niet tevreden over zijn, iedereen in mijn omgeving die op zoek ik naar een keuken raad ik Adee dan ook aan.
FOTO VAN SANDER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Geert op dinsdag 12 nov 2019 19
Wij raden iedereen Keur Keukens aan! We hadden een aantal keukenzaken op het oog en bezochten Keur als eerste. We werden heel vriendelijk ontvangen, kregen een rondleiding en een toelichting op de werkwijze. Er werd ons gemeld dat er over een paar weken een actieweek zou zijn, met interessante kortingen. Wat ons zeer aansprak was de vaste prijs (geen onderhandelingen) en een gespecificeerde en vrijblijvende offerte. We maakten een afspraak tijdens de actieweek. Daar nam Jochem uitgebreid de tijd voor onze wensen, luisterde goed naar wat wij wilden en kwam met goede en creatieve suggesties. Wij dachten dat we met het ontwerp dat wij wilden hebben niet bij Keur terecht konden, maar dat bleek onjuist: het ontwerp wat Jochem voor ons maakte was precies wat we zochten. De andere keukenzaken hebben we dan ook niet meer bezocht. Onze verbouwing liep uit, waardoor de levering ook uitgesteld moest worden. Dat was geen enkel probleem. We zijn ook zeer tevreden over de door Keur aanbevolen monteur Fred Buné, hij en zijn collega hebben de keuken perfect geplaatst.
FOTO VAN GEERT
Keuken in kerkruimte
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie is zeer goed”
Door Patrick & Mariette op woensdag 28 aug 2019 19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken, andere keukenzaken bezocht, daar werd toch redelijk dwingend gevraagd of je meteen wilde tekenen/beslissen voor meer korting. Bij Avanti Keukens een totaal andere ervaring, we hebben onze keuken uitgezocht terwijl we heerlijke hapjes geserveerd kregen van de live kok die aanwezig was. Er werd aan alles gedacht, alle opties werden besproken, denken goed mee en dit alles geheel vrijblijvend. Prijstechnisch zeer aantrekkelijk. We zijn geholpen door Kees in de winkel, bouw van de keuken door Ronald en Jesse en natuurlijk alle mensen op de achtergrond. Allemaal vakmensen! Werken keurig en netjes. Dank daarvoor. Ze komen hun afspraken na (wat tegenwoordig vaker niet dan wel zo is). Eventuele aanpassingen worden direct opgepakt en geregeld. Bezorgen van de keuken hebben ze ook in eigen beheer. Communicatie is zeer goed te noemen, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, erg fijn! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Onbekend maakt bemind”
Door Barbera op vrijdag 5 jul 2019 19
Voor een keuken ga je naar Rijssen, zo is de routine van veel mensen in onze toenmalige woonplaats Lochem. Alle grote 'keukenboeren' zijn daar gevestigd en naast de welbekende namen was er ook nog iets dat ADEE heette. ADEE wie? Nooit van gehoord, tenminste, als het niet om een krant gaat. Wel zagen we de uitmuntende reviews op Qasa, dus toch maar eens een kijkje nemen naast Voortmans, Tulps en Roesschers. Wat uiteindelijk voor ons de doorslag gaf en ons heeft doen besluiten hier te kopen, was het gevoel "deze mensen menen wat ze zeggen en doen wat ze beloven, wat er ook gebeurt." Bovendien zijn ze ook ontzettend aardig, zonder slijmerig te zijn, ze zeggen het recht voor de raap. Ineens begrijp je dan ook waarom dit bedrijf zo gegroeid is en nog steeds uitbreidt, terwijl schreeuwerige lokkertjes "tijdens de zomerknalweken 50% korting op elke keuken! en holle frasen als "wij hebben passie voor keukens!" ontbreken." Goede wijn behoeft geen krans en al helemaal niet als je 'm zelf omhangt. Alle superlatieven zijn al zo vaak genoemd dat het niet nodig is ze wederom te herhalen. Het enige wat iets minder aandacht krijgt, maar een groot verschil is met vergelijkbare bedrijven is de superieure montage. Wanneer de mannen komen, lijkt het wel of de tent verbouwd wordt; een complete mobiele werkplaats komt voorgereden, waaruit geavanceerde lasermeters, gigantische waterpassen en ander ingewikkelde toestanden af en aan worden gedragen; niets wordt aan het toeval overgelaten. Tel daarbij op dat er hard doorgewerkt wordt en niet tussendoor om de haverklap met de telefoon gerotzooid wordt of voor de deur gerookt. De geringe meerprijs t.o.v. vergelijkbare bedrijven meer dan waard, aangezien montage voor de helft de uitstraling van de keuken bepaalt. Ook onze keuken met de gewenste sfeer van een moderne tapasbar a la Barcelona en Lissabon, is 100% naar wens. Het regent complimenten en daar zal misschien weer een nieuwe klant uit voortvloeien. ADEE mag dan de grote onbekende onder de bekenden zijn, maar onbemind alles behalve.
FOTO VAN BARBERA
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Saskia op dinsdag 5 mrt 2019 19
Onlangs is onze badkamer opgeleverd door Arma Keukens en Sanitair. Niets dan lof over hoe een en ander gelopen is. Heldere communicatie en offerte. Geen gedoe met kortingen en agressieve onderhandelingen. De prijs is de prijs. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook vakwerk afleveren. Bijzonder fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en dat alles en iedereen op elkaar ingespeeld is. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door familie Dijkstra op dinsdag 30 okt 2018 18
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht bij Arma. Vanaf het binnenlopen in de zaak tot aan de afwerking thuis zijn we super geholpen. Niet opdringerig, juist heel betrokken! Dit fijne gevoel is ons meer waard dan een korting hier of een extraatje daar! We willen een ieder die een keuken wil aanschaffen, adviseren om naar Arma te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeldzame service”
Door W en M. op woensdag 20 dec 2017 17
Wij hebben zeer goede ervaring met Arma Keukens Nunspeet. In 2009 hebben wij hier een nieuwe keuken gekocht waarbij de hele procedure tot in de puntjes verliep. In 2012 zijn we gaan verbouwen waardoor de huidige keuken moest worden herplaats en uitgebreid, ook dit heeft Arma keurig uitgevoerd! Onlangs ging de vaatwasser stuk, net buiten het garantietermijn. De fabriek kon hierdoor geen korting meer geven op het nieuw te plaatsen element, best vervelend natuurlijk maar ook te begrijpen. Arma kwam met het voorstel om de kosten samen te delen! Waar kom je dat nu tegen, bijna nergens toch! Echt: dat verdient een groten PLUIM! Zou het in de toekomst nodig zijn dan zal onze keuze weer voor Arma zijn, echt aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J.C. Bouwen op zondag 19 feb 2017 17
Mijn Liebherr koelvriescombinatie die ik 6,5 jaar geleden gelijk met mijn keuken heb laten plaatsen heeft het begeven. Dit vind ik wel erg snel voor zo'n apparaat. Via Liebherr kan ik een nieuwe combinatie met korting bestellen. Blijft er voor mij toch best een hoog bedrag over om bij te leggen. Na contact met Arma opgenomen te hebben doen zij er een bedrag bij en is het voor mij een schappelijker bedrag om bij te leggen. Echt super! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, ze geven een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door Rob en Marian op woensdag 28 dec 2016 16
Na lang rondkijken bij diverse, landelijk opererende, keukenbedrijven kwamen wij terecht bij Avanti keukens in Kesteren. de 1e keer ging ik alleen even kijken en werd ontvangen door Alfred van Wijngaarden. Of hij wat kon tekenen en wat dat dan ongeveer kost. Dit bezoek gaf aanleiding voor een 2e bezoek samen met mijn vrouw. Bij het 3e bezoek hebben wij een keuken besteld. Maar zijn zeker nog 3 keer terug geweest omdat we weer wat anders wilde. Niks was teveel. Alles kon en nooit was er druk om te beslissen. Laat staan: als u vandaag beslist krijgt u ...korting.
En Alfred? Iedere keer ontving hij ons met een grote smile. Met koffie (en ijs in de zomer) en koffie (met oliebol) bij onze laatste wijziging. En de montageploeg: TOP!
Dus: ben je in de markt - ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi resultaat”
Door Susan op vrijdag 9 dec 2016 16
De druk die er soms bij het kopen van een keuken lijkt te zijn, zoals nu beslissen dan zo veel korting, was er helemaal niet met duidelijk uitleg waarom er zo niet gewerkt wordt. De ruimte krijgen om zelf de stappen in het passende tempo te zetten met goed advies hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de plaatsing van de keuken verliep prima met meedenken over de laatste punten in de afwerking. Het resultaat is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima”
Door Fam. Oudijn op vrijdag 7 okt 2016 16
Onlangs een prachtige U-vorm keuken bij Avanti gekocht. Wij waren bang dat dat veel te groot en te duur zou zijn. Maar onze verkoper Pieter van Tuijl heeft net zolang met ons meegedacht en oplossingen aangedragen tot wij het helemaal naar ons zin en binnen ons budget hadden. Geen druk, geen gezeur om handtekeningen, geen ongeloofwaardige kortingen, veel goede service, ruim de tijd en lekkere koffie + enz. De keuken is geplaatst door Gert van Lagen. Wat een vakman! Zo snel en toch zo keurig werken! Complimenten!
Ook de after sale is prima. Een belletje of mailtje en het wordt meteen opgepakt. Als het al niet door hun zelf is geregeld. Alle medewerkers die we in de showroom gesproken hebben en die bij ons thuis zijn geweest waren vakkundig en zeer vriendelijk en wat me vooral opviel is dat ze zo voorzichtig met hun en onze (nieuwe) materialen/huis omgaan. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en hebben een schitterend resultaat in huis! We raden iedereen aan naar AVANTI te gaan! Hartelijk bedankt voor iedereen die geholpen heeft om hier zoiets moois te realiseren!
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging als service”
Door Telderman op donderdag 22 sep 2016 16
6 jaar geleden nieuwe keuken gekocht. Problemen gehad met kraan, leverancier wilde geen oplossing bieden, toen heeft Pelma zelf een andere kraan gemonteerd. Nu na 6 jaar komt wat folie los van een aantal panelen, dit komen ze kosteloos vervangen. Echt top service. Bij uitzoeken keuken, goed advies, geen gezeur over korting en smerige onderhandelingen. Het is zoals het is, transparant en eerlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen
“Goede afterservice”
Door Van Zuijlen op zondag 20 dec 2015 15
in 2014 een keuken bij Ardi keukens gekocht, geplaatst in 2015. Erg prettig bedrijf. Tijdens het uitzoeken en bestellen uitgebreid advies, direct een eerlijke prijs, dus geen handjeklap, torenhoge adviesprijzen en daarna onmogelijk hoge kortingen (wat toch mainsteram is in de keukenwereld). Goede communicatie rondom de planning, uitstekend eindresultaat na plaatsen. Daarnaast ook goede afterservice (o.a. gratis vervanging frontje na beschadiging). Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Willem en Nellie Jansen op zondag 13 dec 2015 15
Pelma keukens maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen, maar tijd en ruimte om er over na te denken, goede installatie en prima service! Gastvrij ontvangen in de winkel. Geen opdringerige verkopers. Prettige sfeer in de showroom. Zeer klantvriendelijk. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij heel tevreden. De keuken is perfect gemonteerd . Alle afspraken met Pelma zijn nagekomen. Kortom wij zijn uiterst tevreden met de nieuwe keuken en de wijze van advies, verkoop, levering en plaatsing. Pelma is een heel betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze nieuwe keuken”
Door Dhr. J. Nijkamp op maandag 28 nov 2022 22
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst. De communicatie en service verliep heel goed. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN DHR. J. NIJKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Willy Jongeneel op zaterdag 26 nov 2022 22
In oktober is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn er heel erg blij mee. Vanaf het moment van oriënteren tot het plaatsen is alles prima verlopen. Er werd goed meegedacht bij alle keuzes die gemaakt moesten worden. Erg vriendelijk, behulpzaam personeel. Hele goede vakmensen. Kortom zeker een bedrijf om aan te raden!
FOTO VAN WILLY JONGENEEL
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jan Berk op zaterdag 26 nov 2022 22
De adviseur van Keur Keukens heeft ons zeer goed geadviseerd. Wij wilden totaal ontzorgd worden. Dat is door Keur Keuken en Keuken Werk volledig gelukt. Top complimenten. We zijn erg blij met onze keuken. Ik zou iedereen die een nieuwe keuken wilt aanraden om dit via Keur Keuken te doen. (er zit wel een prijskaartje aan :))
FOTO VAN JAN BERK
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Luijten op woensdag 23 nov 2022 22
Gehele nieuwe keuken incl inbouw apparatuur gekocht. Zeer goede begeleiding tijdens diverse bezoeken aan de showroom. Geplaatst door vakmensen. Resterende punten worden goed opgepakt door klantenservice. Erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Installatie en nazorg is geweldig”
Door P.J. De Jonge op woensdag 23 nov 2022 22
We hebben een complete keuken gekocht. De installatie en nazorg service is geweldig. Niets dan lof voor Arma keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie Kortus op dinsdag 22 nov 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht, goed geïnformeerd over de mogelijkheden en praktische tips! De afspraken zijn keurig nagekomen en ook de montage, keurig gewerkt! We mogen dagelijks genieten van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en goede nazorg”
Door Rob en Janne op zaterdag 19 nov 2022 22
Prima ondersteuning bij de keuze van de keuken en de apparatuur. Alles verliep volgens planning. Perfecte installatie, goede service en goede nazorg. Aan te bevelen voor wie een nieuwe keuken zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Dieneke op zaterdag 19 nov 2022 22
Super blij met mijn nieuwe keuken, van Arma. Arma denkt in alles met je mee, geeft juiste adviezen en vindt overal een oplossing voor.
FOTO VAN DIENEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi bedrijf”
Door Leonard Kastelein op vrijdag 18 nov 2022 22
Goede begeleiding, advies en montage. Een mooi bedrijf met een mooie service.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Mirjam van Galen Last op donderdag 17 nov 2022 22
Vanaf het moment van tekenen van onze keuken tot het plaatsen zijn wij zeer deskundig en vakbekwaam geholpen. Klein bedrijf en ze doen echt zoals beloofd !
FOTO VAN MIRJAM VAN GALEN LAST
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door Fam. Noorloos op woensdag 16 nov 2022 22
Superservice zelfs na 14 jaar! Onze keuken is in 2008 naar volle tevredenheid door Arma geplaatst. Als er iets met de keuken was, dan werden de reparaties altijd kosteloos uitgevoerd. Laatst hadden wij een probleem met de verlichting, het opsporen van het defect en het plaatsen van een nieuwe travo werden kosteloos uitgevoerd zelfs bij een 14 jaar oude keuken: dat is pas service! Dus wij zijn een zeer tevreden klant, de aanschaf van een keuken bij Arma is absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden keurig nagekomen”
Door Tim Grob op maandag 14 nov 2022 22
Een zeer kundig bedrijf. Het begint al bij het ontvangst. Hoewel geen ruimte is om over de prijs te onderhandelen, zou dit geen belemmering moeten zijn om bij Artic een keuken aan te schaffen. Er wordt duidelijk aangegeven waarom de ruimte er niet is omdat het proces heel transparant is. De afspraken die zijn gemaakt, worden keurig nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Kees en Ineke v. Oosterhout op zondag 13 nov 2022 22
Toen we in februari 2022 de showroom bezochten werden we goed ontvangen door Aaron Geense.We kregen veel uitleg en veel te zien Er was volop tijd en we zijn heel goed geholpen en alles is vlekkeloos verlopen. Wij zijn dik tevreden en raden anderen ook aan die een nieuwe keuken willen, ga maar eens bij Ardi kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Aernout Notenboom op zaterdag 12 nov 2022 22
Allereerst het informatieve gesprek, vervolgens de keuze en vooral de begeleiding daarbij, het meedenken en het verder uitwerken waar we beiden bij waren, het werd een keuken helemaal op maat gemaakt, was vrij lastig omdat het een huis was dat was gebouwd in 1996, maar vrijwel in de stijl van 1936, daar paste deze voor de buitenwereld standaard keuken met de stijl van 1936 perfect bij, daarna kwamen de facturen, werden duidelijk met ons doorgenomen, geen onverwachte verrassingen, daarna volgde een mooie duidelijke ontwerptekening en als volgende exact volgend de afspraak op datum het verwijderen van de oude keuken, geen krasje op en in de ruimte voor de nieuwe keuken, en dan tenslotte het plaatsen van de nieuwe keuken, prima afgewerkte en volgens mijn voorkeuren uitgevoerde installaties, eenzame klasse, volgens mij heb ik een mooier passende keuken dan een minister of vorst!
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed naar je wensen en denken echt mee”
Door Danny Hopmans op vrijdag 11 nov 2022 22
Nemen echt de tijd voor je en luisteren goed naar de wensen en zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk in te passen in het ontwerp, en denken echt mee. Mijn 1e keuken kwam van Ardi en niet hoeven nadenken waar ik heen ging voor de nieuwe.
FOTO VAN DANNY HOPMANS
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door W.v.d.Linde op vrijdag 11 nov 2022 22
Mooie showroom, eerlijke prijzen en goede begeleiding. En goede nagekomen afspraken.
FOTO VAN W.V.D.LINDE
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door M. Bremer op vrijdag 11 nov 2022 22
We hebben 3 jaar geleden een keuken bij Ardi gekocht en zijn er daar nog steeds erg blij mee. Ook het aftersales team van Ardi verdient een lintje. Herstel van een mankement is keurig netjes verholpen. Vriendelijk team van mensen die meedenkt in oplossingen. Hulde!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door W.Brinkman op vrijdag 11 nov 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens. Ze zijn al hun beloftes en afspraken nagekomen. De monteurs zijn ook zeer vakkundig en hebben voor elk probleem een oplossing. Wij zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N. Sportman op donderdag 10 nov 2022 22
ik heb bij Artic een volledige keuken besteld en laten installeren. Bij de aanschaf zijn wij niet over een nacht ijs gegaan maar de verkoper was geduldig en heel hulpvaardig. Ook met latere aanpassingen zijn we goed geholpen. Er is een ruime keuze en goede uitleg tot in detail voor alle keuken apparatuur, panelen, kasten kleuren die we wilden bestellen en dat was best veel. Bij de planning was het een beetje verwarrend dat er zowel planningen en voorstellen kwamen van de keuken standbouw en de bouwaannemer die de bestaande keuken afbreekt en de ruimte gereedmaakt voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Er komt echter een goede planning bij die prima werd aangehouden. Hulde aan alle vaklieden die zorgden voor sloop, verlaagde plafonds, el.aansluitingen en verlichting inbouw, de stukadoor en de schilder. Daarna kwam de keuken en de inbouw. Het bleek prima in elkaar te passen en zelfs nog iets ruimer dan we dachten, De keuken wordt overigens ter plekke op maat gemaakt. De opbouw van de keuken ging uitstekend en kleine afwijkingen werden in prima overleg uitgevoerd. De keuken staat prima en rijk. De meeste keuken apparatuur is ingebouwd maar helaas hebben de inductie kookplaat en de vaatwassen een langere levertijd maar de geplaatste vervangende plaat en vaatwasser werd netjes geplaatst tot de levering plaats vindt. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN N. SPORTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Ad Kooiman op donderdag 10 nov 2022 22
We hebben bij Arma tegels uitgezocht en laten plaatsen in een bestaande keuken. Niets dan lof over het geleverde materiaal en de ronduit perfekte wijze van levering en montage. Er is in drie fasen gemonteerd: eerst tegels plaatsen, een paar dagen later inwassen/voegen en weer een paar dagen later afkitten. Dit geeft absoluut het beste resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Somar op donderdag 10 nov 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Arma gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn. Vanaf het eerste contact en het samenstellen van de keuken, tot aan het plaatsen van de keuken, is alles goed verlopen.
FOTO VAN SOMAR
Reactie of foto toevoegen
“Geen vraag was te veel”
Door M. Cornelissen op woensdag 9 nov 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. De service met de verkoper, de receptionistes, de planner, bezorgers en plaatsers van de keuken. alles wat in 1 woord super. Wij zijn zeer te spreken over hoe alles verlopen is. Niks was te veel en iedereen dacht met ons mee. Geen vraag was teveel.
FOTO VAN M. CORNELISSEN
Reactie of foto toevoegen
“Vooral de service na de aankoop is erg goed”
Door Erwin Veerman op zondag 6 nov 2022 22
Wij hebben een keuken bij Arma besteld voor onze nieuwbouwwoning. Mijn ouders hadden al een badkamer en keuken bij Arma besteld en waren hier erg tevreden over dus vandaar dat wij hier terecht kwamen. Vooral de service na de aankoop en installatie is erg goed. Niets is teveel gevraagd en je wordt telkens door hetzelfde team geholpen. Ook tijdens het verkoopgesprek werden wij goed geholpen en werden alle mogelijke opties goed uitgelegd zonder dat er opdringerig werd gedaan. Kortom, wij kunnen Arma zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Wij zouden iedereen Arma aanraden”
Door Mark S. op dinsdag 1 nov 2022 22
Ik zou Arma bij iedereen aanbevelen. Zij hebben bij ons thuis in vier weken de badkamer en het toilet op de begane grond volledig gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten en ambachtelijk vakmanschap qua installatie. Wij zijn zelf bij Arma terecht gekomen, omdat we onze keuken via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Keur Keukens in Haarlem, ook onderdeel van DB Keukengroep. Arma in Nunspeet is hun enige locatie waar ze ook sanitair doen). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijk tijd de keuken (en woonkamer), badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van de buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan.

Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met "een stel keuken- of badkamer-cowboys". Het viel ons op dat bij Arma hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Hieronder vertel ik meer over onze ervaringen met Arma tijdens de verkoop en installatie van het sanitair.

Verkoop: Het eerste wat we bij Arma vertelden is dat de nieuwe badkamer het gevoel moet geven alsof we in een 5-sterren hotel zitten. Samen met de verkoper werd ter plekke een ontwerp gemaakt en werd er tijdens het gesprek zelfs een lunch geserveerd. Ze zeggen eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van stopcontact tot regendouche wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken of sanitair bij hen koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Aan het eind van het gesprek hebben we de tekeningen en een offerte meegekregen, zodat we er thuis over na konden denken. En we kregen zelfs nog een korte rondleiding langs de back-office waaruit al het werk voor de hele DB-groep wordt gecoördineerd. We hebben in totaal twee gesprekken met de adviseur (Gert Jan) bij de showroom van Arma in Nunspeet gehad. Daarna hebben we ook meerdere keren telefonisch en per e-mail contact gehad. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Gert Jan was erg geduldig en flexibel om meerdere keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken.

Intallatie: Een team van drie personen (met teamleider Roel) die door Arma zelf zijn opgeleid, hebben de hele klus van sloop tot het ophangen van accessoires in vier weken tijd gedaan. Het werk werd zeer keurig en secuur uitgevoerd. De dagelijkse communicatie met het team was ook zeer prettig. Roel kwam pro-actief met suggesties over hoe dingen beter zouden kunnen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een buisventilator op zolder i.p.v. plafondventilator in de badkamer zelf (een buisventilator is namelijk krachtiger, maakt minder lawaai en aan het plafond heb je niet meer zo'n ventilator in het zicht hangen. Het was ook geen probleem om die om te wisselen). Ook de tegelzetter is een echte "tegeltovenaar"; voor alle wanden en vloeren werd eerst een plan gemaakt om ervoor te zorgen dat de voegen optisch zo mooi mogelijk lopen.
FOTO VAN MARK S.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een goede service”
Door P. Brouwer op maandag 31 okt 2022 22
Onze keuken is 4 jaar oud en echt helemaal top! Mooie materialen en goed geplaatst. Er was nu een passtuk scheef gaan zitten (toevallig kwam dit ter sprake bij een gesprek met een verkoper over wat anders). Een monteur kwam en heeft alles weer opnieuw gesteld en recht gezet! Wat een kwaliteit, wat een service! Supervriendelijk en....professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en netjes ingebouwd”
Door Henk Kappert op maandag 31 okt 2022 22
De keuken is zeer netjes ingebouwd. We hadden wel een kleine vertraging bij het leveren van de koelkast en vaatwasser maar hier konden we zelfs tijdelijk vervanging voor krijgen. Alles was heel netjes en professioneel!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Schelling op maandag 31 okt 2022 22
Zowel onze badkamer als keuken geplaatst door Arma. In de showroom al netjes geholpen dus dat gaf al vertrouwen. Het plaatsen verliep voorspoedig en aan het eind van de dag werd er netjes opgeruimd. Een speciale pluim voor alle monteurs, want zij denken mee met de klant. Dragen eigen alternatieven aan waardoor het resultaat nog mooier wordt! Eric, Jan, Eddie, Arnold, Danny en Fernando bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Marjo Streefkerk op zaterdag 29 okt 2022 22
We hebben een keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. We zijn uitstekend geholpen bij het maken van keuzes. Het installeren is gedaan door vakkundige monteurs. Het gehele traject kenmerkt zich door professionaliteit. Zeer klantvriendelijk!
FOTO VAN MARJO STREEFKERK
Reactie of foto toevoegen
“Alles wordt buitengewoon goed en eerlijk geregeld”
Door Fam. Steenwijk op vrijdag 28 okt 2022 22
Recent is onze keuken geplaatst. Al bij het uitdenken van onze 'droomkeuken' werd er met ons meegedacht, wij hadden immers niet alledaagse wensen. Het motto 'Doen zoals is beloofd' hebben alle medewerkers van Anovi, van verkoper tot monteur en iedereen er tussenin, in de praktijk gebracht! Als er 'problemen' ontstonden, werden ze op een acceptabele wijze opgelost. Van begin tot eind werd alles buitengewoon goed en eerlijk geregeld! Wij wisten precies waar we aan toe waren. Een service op topniveau! Wij zijn meer dan tevreden en ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM. STEENWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor de geweldige hulp en service”
Door Erik Luiting & Joyce de Bruin op donderdag 27 okt 2022 22
Wij zijn in april 2022, als eerste klant van Rick Koetsier, uitstekend geholpen! Er was alle tijd om onze wensen te bespreken en op zoek te gaan naar de juiste keuken. Onze keuken was ruim op tijd binnen en alles was compleet. Inmiddels is deze geplaatst en hij is prachtig, we zijn er ontzettend blij mee. Na de plaatsing van onze keuken 5 weken geleden hebben we de spatplinten besteld en deze lagen vandaag zelfs al in onze nieuwe woning. Top service! Een dikke 10 voor de geweldige hulp en service. Wij zouden zeker zo weer voor jullie kiezen! En Rick; als eerste klant van jou zijn we echt uitstekend geholpen. Je hebt ons goed begeleid en je was altijd bereikbaar voor vragen etc. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door M. Kroesbergen op donderdag 27 okt 2022 22
In het voorjaar van 2022 hebben we onze keuken bij DB Keukengroep uitgezocht. Sinds juni genieten we elke dag van onze keuken. We zijn er ontzettend blij mee. De kleur (olijfgroen) is fantastisch! Het is een hele mooie warme kleur in onze woonkamer/-keuken. Maar ook met de indeling zijn we heel blij. We hebben een heel fijn kookeiland, genoeg werkruimte, vaatwasser op hoogte, quooker... Ja, echt we zijn door Arma Keukens heel goed geholpen. Ze luisterden goed naar onze wensen en uiteindelijk is alles op 3D uitgetekend zodat we een goed beeld hadden van wat we uitgezocht hadden. We hebben de keuken zelf gemonteerd, maar kregen daar een goede en uitgebreide handleiding bij. Uitstekende ervaring!
FOTO VAN M. KROESBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden en gelukkig met onze nieuwe keuken”
Door Timmerman op woensdag 26 okt 2022 22
Het is alweer een jaar geleden dat de keuken is geleverd. O.i. kun je dan goed beoordelen hoe de keuken bevalt. En we kunnen werkelijk zeggen: fantastisch. Elke detail en elk advies (van Cornelis) is spot on! Hoe fijn is dat je gevoel uiteindelijk ook werkelijkheid wordt. We hadden wat kleine hobbeltjes bij de levering van de apparatuur (wie niet in deze tijd), maar service krijgt pas inhoud wanneer je er gebruik van moet maken. Ook hier een dikke tien! Kortom, tevreden en zeer gelukkig met onze keus voor Keur!
FOTO VAN TIMMERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken die volledig voldoet aan onze verwachtingen”
Door Jos en Marja Aertssen op woensdag 26 okt 2022 22
Keuken die we overeen kwamen in winkel voldoet volledig aan onze verwachtingen. mede dankzij het advies van de verkoopster. De enige reden dat het geen 5 steren zijn.
de levering van neff magnetron, waar jullie ook niets aankunnen doen. Prima en vriendelijke monteurs die ook nog kundig zijn en terplaatse aanpassingen hebben gedaan.
FOTO VAN JOS EN MARJA AERTSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Roxanne Katers op woensdag 26 okt 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Arma gekocht en wij werden van A tot Z op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Als ik deed bellen voor een vraag dan werd ik snel en goed geholpen. De keuken is volgens het boekje bezorgd en gemonteerd en ter plaatsen nog aangepast waar dat nodig was. Ik raad ze iedereen aan om hier te gaan kijken/kopen van een keuken.
FOTO VAN ROXANNE KATERS
Reactie of foto toevoegen
“Goede en snelle service”
Door B. De Jong op woensdag 26 okt 2022 22
Wij zijn meer dan tevreden met de aankoop en plaatsing van onze nieuwe badkamer. Er werd netjes gewerkt, met ons overlegd en meegedacht. Goede en snelle service. Een zeer tevreden en blije klant.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Arie Valk op maandag 24 okt 2022 22
Wat was wijsheid, keuken laten renoveren of een nieuwe keuken laten installeren. We hebben daarom contact gezocht met Anovi Keukens, daarop is de heer Henry Boogaard naar ons adres gekomen om ons geheel vrijblijvend te adviseren. Renovatie zou aardig wat geld kosten en het bleef dan nog steeds een bejaarde keuken. Uitnodiging aangenomen om naar Berkel en Rodenrijs te komen om naar een eventuele nieuwe keuken te komen kijken. We moeten zeggen dat de informatie en uitleg van de heer Boogaard uiterst waardevol was. Er is uiteindelijk een nieuwe keuken samengesteld en bij elk onderdeel waar wij vragen over hadden of ons niet goed konden voorstellen hoe het eruit zag, konden we direct het gevraagde in de showroom bekijken. Tijdens het uitzoeken speelde tijd geen rol, alles werd zorgvuldig vastgelegd zodat we direct konden zien wat we uitgegeven hadden. Onderhandelen hoefde niet want we kregen direct een concurrerende beste prijs. Toen kwam het op het afleveren aan, afspraak gemaakt en uiteraard op de afgesproken datum werd de keuken geleverd, een "9+ service". Door omstandigheden waar we beide geen schuld aan hadden was het aanrechtblad niet wat het moest zijn. Daar werd geen punt van gemaakt want de leuze van Anovi Keukens is "doen zoals beloofd". En dat hebben ze dan ook meer dan waar gemaakt. Niet alleen vanuit de showroom maar ook de keuken installateurs waren vaklieden en uiterst beleefd, daar kan een bedrijf trots op zijn. We hopen nog lang van deze keuken te genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Theo Knipping op maandag 24 okt 2022 22
We hebben ons goed georiënteerd en zijn door vele positieve reviews eens bij Adee keuken in Rijssen gaan kijken. We hadden hiervoor al diverse zaken bezocht. Aanbod paste precies. Goed advies en bijbehorend plan gemaakt met Dirk-Jan. Vorige week is de keuken door een eigen ploeg (Jan Willem en Mehjmet) geïnstalleerd. Leuke lui netjes gewerkt, alles opgeruimd en een mooi product achtergelaten. Wij zijn superblij. Tijdens de installatie twee dingetjes geconstateerd. Wordt meteen ingepland en opgelost. Geen enkel moment bezorgd geweest (door vele cowboy keukenzaken), voelt en is gewoon goed! Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Lammert en Hennie Smeitink op maandag 24 okt 2022 22
Vanaf onze eerst ervaring, het uitzoeken van de keuken met alle toebehoren tot aan het plaatsen alleen maar positief over Adee keukens. Bij het uitzoeken van de keuken alle geduld en tijd en bruikbaar advies, van de medewerkster. Ze was niet aan het aandringen meer van: denk er nog over na en maak een nieuwe afspraak.
Wij hebben dat als zeer prettig ervaren. Adee is ook goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nico Magré op vrijdag 21 okt 2022 22
Wat zijn wij tevreden met onze nieuwe keuken. Helemaal hoe wij het in gedachte hadden. De verkoper adviseerde ons goed en ook de monteur was was zeer goed (een vakman). Dus een zeer tevreden klant ik zou het zo iedereen aanraden een ARMA keuken te kopen.
FOTO VAN NICO MAGRÉ
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Mevr. M.Th. Kraaij-Kamsteeg op vrijdag 21 okt 2022 22
Was op zoek naar een keuken in de houtlook. Na verschillende keukencentra bezocht te hebben vond ik bij Arma 'mijn' keuken. Ik viel voor de prachtige bovenkastjes met getint glas en verlichting daarin. Uitstekend geholpen met het samenstellen van de keuken. Later bij het plaatsen geen enkele opmerking. Installateur zag zelf een kleine beschadiging, er wordt een nieuwe deur besteld. Verder volledig naar wens, de keuken is echt prachtig. Ben er heel erg blij mee.
FOTO VAN MEVR. M.TH. KRAAIJ-KAMSTEEG
Reactie of foto toevoegen
“Ardi bedankt”
Door Monique en Antoine op woensdag 19 okt 2022 22
Prachtige keuken gekocht, geweldige service en kwaliteit geleverd door 2 monteurs. Alles werd afgedekt bij de plaatsing en de apparatuur werd gecontroleerd en uitgelegd. Erg tevreden en zeker aan te raden! Ardi bedankt!
FOTO VAN MONIQUE EN ANTOINE
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Andre en Anita Mollink op woensdag 19 okt 2022 22
5 sterren voor Wilbert en 5 sterren voor Mark. Wilbert heeft onze wensen qua keuken goed begrepen. Hij heeft ons heel prettig geholpen. Mark heeft de keuken geplaatst. Erg netjes en secuur gewerkt. Tot volle tevredenheid van ons. Adee bedankt, we zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Niels en Karin Roesink op woensdag 19 okt 2022 22
Tijdens de aankoop van de badkamer werd er door de adviseur goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht in de verschillende opties. De installatie door Jaco en Dennis was netjes en goed uitgevoerd. Er werd meegedacht in wat we hadden besteld en over de uitvoerbaarheid, al met al zijn we erg tevreden en hebben we een prachtige badkamer
FOTO VAN NIELS EN KARIN ROESINK
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Janneke op dinsdag 18 okt 2022 22
Prima, goed geholpen, de verkoopster nam alle tijd om de opties te bekijken en verschillende 3D tekeningen te maken. Goed kleuradvies muur en keuken, zodat het de uitstraling heeft gekregen die ik wilde.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door M Schuurmans op maandag 17 okt 2022 22
Wij bestelden een complexe keuken met fenix fronten, alles op maat gemaakt. Het resultaat is prachtig, met oog voor detail gemonteerd. Door de wereldwijde schaarste aan materialen en chips heeft Ardi de apparatuur in etappes moeten installeren, maar voorzag ons in de tussentijd van leenapparatuur en hield ons op de hoogte van de stand van zaken. Speciaal compliment voor de monteurs. Wat een nette, vriendelijke vaklui waren dat! Ik beveel Ardi van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze en super adviezen”
Door William van de Weg op maandag 17 okt 2022 22
Keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Prachtige showroom, veel keuze en super adviezen. Kwamen tot nieuwe inzichten en uiteindelijk super resultaat. Helaas waren niet alle apparaten er op tijd, maar hier kregen we goede vervangers voor. Zeer zeer tevreden met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gemonteerde keuken”
Door W Van der Lee op zaterdag 15 okt 2022 22
Snelle reactie bij vragen, goed meedenken, perfect afgeleverd, kwalitatief goede en mooi afgewerkte keuken. Zelf montage gedaan alles was compleet. Een onderkast was zijwand gespleten zodat deur niet goed sloot, dit wel tijdelijk kunnen oplossen, na telefonisch contact met anovi direct gereageerd. Met we bestellen voor u een nieuwe corpus. Dit ook via mail en info mijn keuken doorgegeven. Nogmaals een aanrader voor iemand die een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anneke Plette op woensdag 12 okt 2022 22
Heb een nieuwe keuken gekocht. Ben van verkoper tot technici zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes gewerkt”
Door Emiel op woensdag 12 okt 2022 22
Nieuwe badkamer en toilet laten plaatsen. Goed geholpen bij het ontwerp, ook bij het inmeten en plaatsen werd er goed meegedacht door de monteurs en waren enkele aanpassingen nog door te voeren, erg fijn! Zeer netjes gewerkt en opgeleverd, dus ik ben erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een heel goede aanrader”
Door Rob Roelofs op maandag 10 okt 2022 22
De service staat werkelijk hoog in het vaandel en de monteurs zijn zeer bekwaam leveren goed werk af en werken netjes. De keuken is mooi volgens plan gebouwd en precies wat we ervan verwachten. Waren alleen een paar communicatie foutjes met wat betreft naleveren van producten. Maar dat is allemaal netjes in harmonie opgelost. Verder een heel goede aanrader voor je keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door fam Arendse op vrijdag 7 okt 2022 22
We moesten de keuken door onvoorziene omstandigheden annuleren. De handtekening was gezet, maar dankzij Eline Koers (en haar manager) mocht dit kosteloos! We hopen hier ooit nog eens terug te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Astrid Bosch op vrijdag 7 okt 2022 22
Levering 1 week eerder dan gepland, nette monteurs, douchecabine badkamermeubel en verhoogde toiletten keurig geïnstalleerd en kreeg nog nuttig advies betr. een badkamerkast, gang en badkamer keurig netjes afgedekt tegen beschadiging en naderhand bijna stofvrij opgeleverd. Ik was zeer verrast!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gert Grooters op donderdag 6 okt 2022 22
Vanaf stap 1 tot oplevering alles top verlopen. Goede communicatie en alles gedaan wat afgesproken is.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Dirk-Jan op woensdag 5 okt 2022 22
Mooie keuken geplaatst door ervaren monteurs! Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Bart op maandag 3 okt 2022 22
Verkoopproces ging raar: met name de apparatuur bleek enorm duur (zo'n €2000,- duurder voor 4 apparaten) en toen we aangaven hier verder naar te willen kijken veranderde de sfeer. Uiteindelijk de apparatuur naar tevredenheid elders besteld en de keuken door Artic Keukens laten plaatsen. Dit naar tevredenheid, de keuken staat prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken ziet er perfect uit”
Door Frans en Tonny Lak. op zaterdag 1 okt 2022 22
In de 2e helft van 2021 een L- keuken gekocht bij Artic keukens in |Utrecht. De ontvangst en showroom heel hartelijk en warm. De verkoper Levi Geense heeft ons uitstekend geholpen, en samen zijn we tot een keuken gekomen die aan al onze wensen die wij vooraf gesteld hadden. De levering en montage is gebeurd door kundige en vriendelijk monteurs. Zij hebben een keuken neer gezet die er perfect uitziet en oogt als een plaatje. Een grote pluim aan alle mensen van Artic keukens! De begeleiding van Levi van het gehele project is uitmuntend!
Reactie of foto toevoegen
“Inductiekookplaat en Quooker”
Door Familie Timmer op vrijdag 30 sep 2022 22
Inductiekookplaat en Quooker geleverd en gemonteerd door Arma. Op een zaterdag in de mooie showroom van Arma geweest waar de tijd werd genomen en goed naar onze wensen werd geluisterd. Uiteindelijk zeer vakkundige montage en de monteur gaf vooraf heldere toelichting over het plan van aanpak. De monteur ging rustig te werk en wist precies wat hij moest doen. Na montage alles keurig opgeruimd en nog uitgelegd hoe de apparatuur werkt. Top! Arma is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Harry Konings op vrijdag 30 sep 2022 22
We hebben een complete keuken met koelkast, combi stoomoven en afzuiging gekocht. Perfecte kwaliteit en mooie kleurstelling.
FOTO VAN HARRY KONINGS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Annelie Huls op vrijdag 30 sep 2022 22
Zeer tevreden over het hele traject dat wij bij Arma zijn aangegaan. We werden van begin tot het einde goed op hoogte gehouden. Kortom, erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Service is prima”
Door Hans Lippens op dinsdag 27 sep 2022 22
We hebben een bijzondere keuken gekregen. De verkoopadviseurs zijn zeer creatief geweest om de ruimte goed te benutten. Het bedrijf is punctueel in alles. Komt de afspraken nauwgezet na en informeert en checkt alles tijdig. Vriendelijk en zeer beleefd. Ook de werkwijze van de monteurs is uitstekend. Vriendelijk, netjes en hulpvaardig en alles wordt opgeruimd en meegenomen. Het zijn niet de goedkoopste keukens, maar alles past, werkt correct en de service is prima! En dat is ons veel waard.
Reactie of foto toevoegen
“De verwachtingen meer dan waar gemaakt”
Door Johan V. Monique W. op zondag 25 sep 2022 22
Bij de start naar onze zoektocht voor een keuken voor ons nieuwe huis zijn wij gaan zoeken naar vergelijkingen van keuken leveranciers. Hierbij kwamen wij bij Qasa.nl uit en bij Adee keukens Rijssen welke in de top 5 staat bij Qasa.nl. Adee keukens heeft de verwachtingen meer dan waar gemaakt vanaf het eerste moment dat wij binnenstapten bij hen in de showroom. De keuken is nu opgeleverd en heel mooi geplaatst, goede service en vriendelijke medewerkers. Top gedaan :-)
Reactie of foto toevoegen
“Goedg geholpen en een mooie keuken”
Door G.J.STAM op zaterdag 24 sep 2022 22
Een komplete keuken gekocht. We kunnen zeggen een goed bedrijf en we zijn goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Clemens Cramer op zaterdag 24 sep 2022 22
Prima ervaring bij aankoop en installatie van onze Siematic keuken met Bosch, Bora en Quooker apparatuur. Verkoop: vriendelijk, deskundig, geen druk; Klantteam: zorgvuldige communicatie per email en telefonisch; Installatieteams: vriendelijk, op tijd, perfectionistisch, vakmensen! Service: uitmuntend. Problemen adequaat opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank van Hees op woensdag 21 sep 2022 22
Van begin tot het einde zeer tevreden. Goed advies tijdens verkoop met Levi, maar ook goede nazorg door Levi en zijn team. Als er iets is, dan denkt men bij Artic Keukens niet in problemen maar in oplossingen. Verder zeer kundige en nette monteurs welke in dienst zijn van Artic Keukens, dus geen extern bedrijf (dit zien wij echt als een belangrijk pluspunt i.v.m. slechte ervaring in het verleden waar de montage/installatie door een derde partij werd verricht). Een volgende keuken zou ik zeker weer bij Artic Keukens bestellen.
FOTO VAN FRANK VAN HEES
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.