Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2165 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1861 ervaringen
4 sterren199 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren11 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door Cornelisse op zaterdag 20 mrt 2021 21
Na verschillende reviews gelezen te hebben besloten naar avanti gegaan. Nette zaak en onze wensen besproken. Geen onderhandelingen en grote kortingen maar eerlijke transparante offerte. Installatie en montage verliep prima en wij zijn zeer tevreden over onze grote eilandkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door N. de Korte op donderdag 4 mrt 2021 21
Ervaring was geweldig omdat:
- er pro-actief en vooral creatief werd meegedacht (zie ook foto)
- er ruim de tijd wordt genomen, er eindeloos ruimte is voor vragen of aanpassingen
- er niet wordt onderhandeld over de prijs, er wordt een scherpe prijs gegarandeerd
- er op geen enkel moment druk werd uitgeoefend om te kopen, zoals bij veel andere keukenzaken wel het geval is ("als je nu niet beslist kan ik deze korting niet garanderen", verschrikkelijk)
- en last, but not least: ze doen wat ze beloven! afspraken worden netjes nagekomen, mogelijke problemen direct en netjes opgelost, monteurs plannen ruim tijd, overhaasten niets, denken mee en geven nuttige adviezen
FOTO VAN N. DE KORTE
Reactie of foto toevoegen
“Weer een fijne ervaring”
Door Joris Meijer op zondag 2 aug 2020 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Het was de 2e keuken in een jaar en na onze ervaring met de eerste keuken in ons oude huis wisten we meteen dat weer naar Kesteren zouden rijden. Het uitzoeken van de keuken was eigenlijk zo gepiept omdat we al wisten wat we wilden en de weg nog kende in de showroom. Jaap heeft ons daarbij perfect geholpen en adviezen gegeven waar we wat mee konden. De planning heeft goed rekening gehouden met onze eigen deadlines met verbouwen en precies op tijd werd de keuken geleverd en geplaatst. Ons nieuwe appartement ligt op de 13e verdieping en het keukenblad paste helaas niet in de lift. Gelukkig was één van de bezorgers een fanatiek sporter en heeft hij het blad via de trap naar boven gebracht! We wilden graag dezelfde monteur als bij onze eerste keuken en ook daar werd rekening mee gehouden. Jesse heeft samen met zijn collega onze keuken geplaatst en zij werkten erg netjes en ze dachten echt mee in de afwerking. Kortom het was weer een fijne ervaring en we hebben een schitterende keuken waar we erg blij mee zijn.

Eerdere ervaring van 2 mei 2019: Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Wilma op zaterdag 2 mei 2020 20
Ik heb deze pluspunten van kopen bij Keur Keukens;
1. Ik werd heel aardig en zorgvuldig behandeld in het aankoopgesprek. Er werd niet gepusht om te kopen, ik mocht er over denken en op terug komen.
2. Ik vond het ook fijn dat de prijzen helder waren en dat er geen gedoe en onderhandeling nodig was voor de prijs. Hiermee heb ik mogelijk niet de goedkoopste oplossing, ergens anders had ik met korting misschien goedkoper uit geweest, maar dit voelde goed.
3. Het bedrijf heeft een eigen montagebedrijf en komt zelf heel netjes de keuken plaatsen. Dat gebeurd vriendelijk en zorgvuldig. Een echt degelijk Nederlands product. Met goede garantieregeling, al heb ik daar (nog) geen gebruik van hoeven maken.
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit is erg goed”
Door Henk Pel op zondag 26 apr 2020 20
Na bijna de moed opgegeven te hebben bij het aanschaffen van een nieuwe keuken stuitte we bij toeval op de naam Artic keukens in Utrecht. Omdat de reviews van de moedermaatschappij DB groep goed waren en Utrecht voor ons het dichtst bij was zijn we met onze wensenlijst langs geweest. Wat een nieuwe wereld ging er voor ons open. Het verkoopgesprek overtrof onze verwachtingen. Goed, rustig, helder en zeer professioneel. Maar boven alles vertrouwenwekkend. Het gaat ze duidelijk niet om een snelle handtekening met allerlei kortingen of gimmicks waar je niet op zit te wachten bij aanschaf van een keuken. Nee de prijsopbouw was zeer transparant en eerlijk, Dat wisten na zeker 8 eerdere keuken showrooms bezocht en offertes ontvangen te hebben zeker. Prijs kwaliteit is erg goed. We zijn direct tot aanschaf overgegaan. Het inmeten, voorbereiden en uiteindelijk plaatsen ging eveneens zeer professioneel. Rustige zeer deskundige monteurs die overduidelijk de visie van de organisatie uitdragen. Kwaliteit boven alles. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook de aftersales wordt goed begrepen door Artic. Zij overtuigen zichzelf ervan dat gedurende en na dit proces de klant tevreden is en blijft. Het kan dan ook niet anders dan dat de keuken uiteindelijk tot volle tevredenheid is geplaatst en we erg gelukkig zijn met de nieuwe keuken maar vooral dat we tegen Artic keukens zijn aangelopen tijdens dit best wel stressvolle proces.
FOTO VAN HENK PEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Familie Bouma op zondag 8 mrt 2020 20
Via de goede recensies bij Ardi keukens terecht gekomen. De verwachtingen zijn volkomen waar gemaakt. Prijzen zijn duidelijk, er is geen handjeklap en er zijn geen gigantische "kortingen" zoals bij sommige concurenten. Afgesproken data en planning worden goed nagekomen en de montage verliep zeer professioneel en in goed overleg met ons. Wat ons het meeste aanspreekt zijn de no-nonsense benadering, de duidelijke prijzen en de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Iedereen aanraden”
Door Patrick op zondag 2 feb 2020 20
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht met gladde, opdringerige verkopers bij Adee terecht gekomen. Afspraak gemaakt en vriendelijk ontvangen. Goed geadviseerd en we waren er snel uit, hier kopen wij onze keuken. Geen praatjes over 50% korting omdat de zon schijnt vandaag, maar transparante prijs al tijdens het ontwerpen. Nadat we zover waren met onze verbouwing kwam de keuken mooi op tijd en je wordt van te voren goed geïnformeerd. Helaas was op de eerste montage dag de monteur ziek, die daarover 's morgens op tijd over belde en dat kan natuurlijk gebeuren. Dit werd goed opgelost doordat in de middag Wiljan van kantoor kwam om alles uit te pakken en voor te bereiden. Volgende dag 2 monteurs die alles perfect hebben gemonteerd, dit was nog niet eenvoudig aangezien we in een oude boerderij wonen waar niets recht is. Het vergde wat aanpassingen, maar deze monteurs denken niet in problemen, maar in oplossingen. Wij zijn super tevreden met onze keuken, we genieten er iedere dag van. Ik kan iedereen aanraden om hier in ieder geval te gaan kijken als je opzoek gaat naar een keuken en het verschil te ervaren ten opzichte van de standaard keukenzaken. Bij Adee is afspraak ook écht afspraak.
FOTO VAN PATRICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen keukenverkopers met gladde praatjes”
Door Familie R. Van der Plas op vrijdag 24 jan 2020 20
Na het bezoeken van diverse keukenzaken hebben wij bij Adee Keukens een keuken gekocht omdat wij bij Adee geholpen werden door een keukenadviseur i.p.v. door een snelle keukenverkoper met gladde praatjes. Na het lezen van ervaringen op diverse websites zijn wij naar Adee gegaan. Daar aangekomen hebben wij wat rondgelopen en het was een verademing dat er niet meteen een keukenverkoper in je nek begon te hijgen. Op een gegeven moment kregen wij een kop koffie aangeboden met een zelf gebakken stroopwafel. Wij hebben toen onze wensen aangegeven m.b.t. een nieuwe keuken en hebben toen afgesproken dat wij wat afbeeldingen zouden opsturen van onze keukenwensen en de maten van onze oude keuken. Na het versturen van de afbeeldingen en de keukenmaten hebben wij een afspraak gemaakt om de eerste tekening te bespreken. Tijdens deze vervolgafspraak hebben wij de eerste (schitterende) tekening gezien en de eerste schatting qua prijs. We hebben toen samen met de keukenadviseur na het uitzoeken van de keukenapparatuur, het soort keukenblad etc.etc. de keuken samengesteld. Wij hebben gemerkt dat de keukenadviseur veel ervaring had want hij dacht continu mee (en had zeer goede en bruikbare tips) en heeft de basistekening etc. net zo lang aangepast tot de keuken 100% voldeed aan onze wensen. Waar wij zeer over te spreken waren was dat wij continu op een groot scherm konden meekijken hoe onze keuken steeds meer vorm kreeg en welke prijs wij voor de keuken kwijt waren. De keukenadviseur heeft bij het begin van het gesprek aangegeven dat zij niet met allerlei kortingen werken. Dus eindelijk niet zo'n gladde keukenverkoper welke aangeeft dat de keuken € 25.000,- kost, maar als je nu akkoord gaat je de keuken krijgt voor € 20.000,- en je na wat gemor de keuken uiteindelijk kunt kopen voor € 15.000,-. Had je bij zo'n verkeerde keukenzaak gelijk ja gezegd dan had je dus € 10.000,- teveel betaalt. Bij Adee keukens zie je tijdens het samenstellen de echte prijs, welke overigens heel scherp is. Na 3 uur mochten wij nadenken over de keuken en de prijs, maar wij waren dermate tevreden over de handelswijze van de keukenadviseur dat wij meteen akkoord hebben gegeven. Na een aantal weken is de keuken perfect volgens afspraak geplaatst waarbij degene welke de keuken heeft geplaatst uitzonderlijk goed werk heeft geleverd en zeer net heeft gewerkt (alles afgedekt zodat er geen beschadigingen op de vloer en de apparatuur konden komen etc.). Wij zijn ontzettend tevreden over Adee Keukens en de keuken voldoet aan al onze verwachtingen.
FOTO VAN FAMILIE R. VAN DER PLAS
Keuken met apparatenkast
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden dat ik zelf een review wil schrijven”
Door Sander op vrijdag 15 nov 2019 19
In mei 2019 hebben wij bij Adee Keukens in Rijssen een keuken gekocht (geplaatst eind augustus 2019). Ik ben hier terecht gekomen op basis van de goede reviews hier op de site, omdat ik zelf ook zo tevreden ben wil ik ook graag een review achterlaten. Tijdens de aankoop werd door Dirk-Jan van Adee goed de tijd genomen voor ons om alles langs te lopen en zorgvuldig uit te tekenen. Ook werd er goed rekening gehouden met ons budget en deed hij eerlijke suggesties om voor sommige apparaten een luxer model te nemen, maar voor sommigen ook juist niet. Zelf vind ik het ook erg prettig dat de prijs die je krijgt ook gewoon de prijs is die je betaald. Geen 'onderhandelingen' en kortingen die toch al in de prijs zaten. Gezien je een uitgesplitste offerte krijgt kun je gemakkelijk de prijzen van apparaten met online prijzen vergelijken. Voor de keukenkastjes e.d. kun je dit gemakkelijk vergelijken door zelf een keuken te 'bouwen' in een online keukenplanner (bijvoorbeeld die van een welbekende Zweedse meubelgigant). Dit alles was voor mij de bevestiging dat de prijzen ook écht eerlijk zijn.
Geheel volgens afspraak werd de keuken geleverd en geplaatst. Alle apparaten zijn netjes aangesloten, inclusief een bestaande close-in boiler die ik hergebruikte. De eigen monteurs werken ook erg netjes en secuur! Voor mijn gevoel toch een voordeel van eigen monteurs. Daarbij kwam dat er een 'latje' voor boven de oven verkeerd geleverd was door de fabrikant en dat er krassen zaten op de deur van de koelkast. De monteurs kwamen hier uit zichzelf mee en hebben hier zelf foto's van gemaakt en gelijk kosteloos nieuwe besteld. Inmiddels zijn de deur en het 'latje' netjes kosteloos vervangen. Wij hebben ook echt geen enkel punt waar we niet tevreden over zijn, iedereen in mijn omgeving die op zoek ik naar een keuken raad ik Adee dan ook aan.
FOTO VAN SANDER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Geert op dinsdag 12 nov 2019 19
Wij raden iedereen Keur Keukens aan! We hadden een aantal keukenzaken op het oog en bezochten Keur als eerste. We werden heel vriendelijk ontvangen, kregen een rondleiding en een toelichting op de werkwijze. Er werd ons gemeld dat er over een paar weken een actieweek zou zijn, met interessante kortingen. Wat ons zeer aansprak was de vaste prijs (geen onderhandelingen) en een gespecificeerde en vrijblijvende offerte. We maakten een afspraak tijdens de actieweek. Daar nam Jochem uitgebreid de tijd voor onze wensen, luisterde goed naar wat wij wilden en kwam met goede en creatieve suggesties. Wij dachten dat we met het ontwerp dat wij wilden hebben niet bij Keur terecht konden, maar dat bleek onjuist: het ontwerp wat Jochem voor ons maakte was precies wat we zochten. De andere keukenzaken hebben we dan ook niet meer bezocht. Onze verbouwing liep uit, waardoor de levering ook uitgesteld moest worden. Dat was geen enkel probleem. We zijn ook zeer tevreden over de door Keur aanbevolen monteur Fred Buné, hij en zijn collega hebben de keuken perfect geplaatst.
FOTO VAN GEERT
Keuken in kerkruimte
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie is zeer goed”
Door Patrick & Mariette op woensdag 28 aug 2019 19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken, andere keukenzaken bezocht, daar werd toch redelijk dwingend gevraagd of je meteen wilde tekenen/beslissen voor meer korting. Bij Avanti Keukens een totaal andere ervaring, we hebben onze keuken uitgezocht terwijl we heerlijke hapjes geserveerd kregen van de live kok die aanwezig was. Er werd aan alles gedacht, alle opties werden besproken, denken goed mee en dit alles geheel vrijblijvend. Prijstechnisch zeer aantrekkelijk. We zijn geholpen door Kees in de winkel, bouw van de keuken door Ronald en Jesse en natuurlijk alle mensen op de achtergrond. Allemaal vakmensen! Werken keurig en netjes. Dank daarvoor. Ze komen hun afspraken na (wat tegenwoordig vaker niet dan wel zo is). Eventuele aanpassingen worden direct opgepakt en geregeld. Bezorgen van de keuken hebben ze ook in eigen beheer. Communicatie is zeer goed te noemen, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, erg fijn! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Onbekend maakt bemind”
Door Barbera op vrijdag 5 jul 2019 19
Voor een keuken ga je naar Rijssen, zo is de routine van veel mensen in onze toenmalige woonplaats Lochem. Alle grote 'keukenboeren' zijn daar gevestigd en naast de welbekende namen was er ook nog iets dat ADEE heette. ADEE wie? Nooit van gehoord, tenminste, als het niet om een krant gaat. Wel zagen we de uitmuntende reviews op Qasa, dus toch maar eens een kijkje nemen naast Voortmans, Tulps en Roesschers. Wat uiteindelijk voor ons de doorslag gaf en ons heeft doen besluiten hier te kopen, was het gevoel "deze mensen menen wat ze zeggen en doen wat ze beloven, wat er ook gebeurt." Bovendien zijn ze ook ontzettend aardig, zonder slijmerig te zijn, ze zeggen het recht voor de raap. Ineens begrijp je dan ook waarom dit bedrijf zo gegroeid is en nog steeds uitbreidt, terwijl schreeuwerige lokkertjes "tijdens de zomerknalweken 50% korting op elke keuken! en holle frasen als "wij hebben passie voor keukens!" ontbreken." Goede wijn behoeft geen krans en al helemaal niet als je 'm zelf omhangt. Alle superlatieven zijn al zo vaak genoemd dat het niet nodig is ze wederom te herhalen. Het enige wat iets minder aandacht krijgt, maar een groot verschil is met vergelijkbare bedrijven is de superieure montage. Wanneer de mannen komen, lijkt het wel of de tent verbouwd wordt; een complete mobiele werkplaats komt voorgereden, waaruit geavanceerde lasermeters, gigantische waterpassen en ander ingewikkelde toestanden af en aan worden gedragen; niets wordt aan het toeval overgelaten. Tel daarbij op dat er hard doorgewerkt wordt en niet tussendoor om de haverklap met de telefoon gerotzooid wordt of voor de deur gerookt. De geringe meerprijs t.o.v. vergelijkbare bedrijven meer dan waard, aangezien montage voor de helft de uitstraling van de keuken bepaalt. Ook onze keuken met de gewenste sfeer van een moderne tapasbar a la Barcelona en Lissabon, is 100% naar wens. Het regent complimenten en daar zal misschien weer een nieuwe klant uit voortvloeien. ADEE mag dan de grote onbekende onder de bekenden zijn, maar onbemind alles behalve.
FOTO VAN BARBERA
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Saskia op dinsdag 5 mrt 2019 19
Onlangs is onze badkamer opgeleverd door Arma Keukens en Sanitair. Niets dan lof over hoe een en ander gelopen is. Heldere communicatie en offerte. Geen gedoe met kortingen en agressieve onderhandelingen. De prijs is de prijs. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook vakwerk afleveren. Bijzonder fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en dat alles en iedereen op elkaar ingespeeld is. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door familie Dijkstra op dinsdag 30 okt 2018 18
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht bij Arma. Vanaf het binnenlopen in de zaak tot aan de afwerking thuis zijn we super geholpen. Niet opdringerig, juist heel betrokken! Dit fijne gevoel is ons meer waard dan een korting hier of een extraatje daar! We willen een ieder die een keuken wil aanschaffen, adviseren om naar Arma te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeldzame service”
Door W en M. op woensdag 20 dec 2017 17
Wij hebben zeer goede ervaring met Arma Keukens Nunspeet. In 2009 hebben wij hier een nieuwe keuken gekocht waarbij de hele procedure tot in de puntjes verliep. In 2012 zijn we gaan verbouwen waardoor de huidige keuken moest worden herplaats en uitgebreid, ook dit heeft Arma keurig uitgevoerd! Onlangs ging de vaatwasser stuk, net buiten het garantietermijn. De fabriek kon hierdoor geen korting meer geven op het nieuw te plaatsen element, best vervelend natuurlijk maar ook te begrijpen. Arma kwam met het voorstel om de kosten samen te delen! Waar kom je dat nu tegen, bijna nergens toch! Echt: dat verdient een groten PLUIM! Zou het in de toekomst nodig zijn dan zal onze keuze weer voor Arma zijn, echt aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J.C. Bouwen op zondag 19 feb 2017 17
Mijn Liebherr koelvriescombinatie die ik 6,5 jaar geleden gelijk met mijn keuken heb laten plaatsen heeft het begeven. Dit vind ik wel erg snel voor zo'n apparaat. Via Liebherr kan ik een nieuwe combinatie met korting bestellen. Blijft er voor mij toch best een hoog bedrag over om bij te leggen. Na contact met Arma opgenomen te hebben doen zij er een bedrag bij en is het voor mij een schappelijker bedrag om bij te leggen. Echt super! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, ze geven een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door Rob en Marian op woensdag 28 dec 2016 16
Na lang rondkijken bij diverse, landelijk opererende, keukenbedrijven kwamen wij terecht bij Avanti keukens in Kesteren. de 1e keer ging ik alleen even kijken en werd ontvangen door Alfred van Wijngaarden. Of hij wat kon tekenen en wat dat dan ongeveer kost. Dit bezoek gaf aanleiding voor een 2e bezoek samen met mijn vrouw. Bij het 3e bezoek hebben wij een keuken besteld. Maar zijn zeker nog 3 keer terug geweest omdat we weer wat anders wilde. Niks was teveel. Alles kon en nooit was er druk om te beslissen. Laat staan: als u vandaag beslist krijgt u ...korting.
En Alfred? Iedere keer ontving hij ons met een grote smile. Met koffie (en ijs in de zomer) en koffie (met oliebol) bij onze laatste wijziging. En de montageploeg: TOP!
Dus: ben je in de markt - ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi resultaat”
Door Susan op vrijdag 9 dec 2016 16
De druk die er soms bij het kopen van een keuken lijkt te zijn, zoals nu beslissen dan zo veel korting, was er helemaal niet met duidelijk uitleg waarom er zo niet gewerkt wordt. De ruimte krijgen om zelf de stappen in het passende tempo te zetten met goed advies hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de plaatsing van de keuken verliep prima met meedenken over de laatste punten in de afwerking. Het resultaat is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima”
Door Fam. Oudijn op vrijdag 7 okt 2016 16
Onlangs een prachtige U-vorm keuken bij Avanti gekocht. Wij waren bang dat dat veel te groot en te duur zou zijn. Maar onze verkoper Pieter van Tuijl heeft net zolang met ons meegedacht en oplossingen aangedragen tot wij het helemaal naar ons zin en binnen ons budget hadden. Geen druk, geen gezeur om handtekeningen, geen ongeloofwaardige kortingen, veel goede service, ruim de tijd en lekkere koffie + enz. De keuken is geplaatst door Gert van Lagen. Wat een vakman! Zo snel en toch zo keurig werken! Complimenten!
Ook de after sale is prima. Een belletje of mailtje en het wordt meteen opgepakt. Als het al niet door hun zelf is geregeld. Alle medewerkers die we in de showroom gesproken hebben en die bij ons thuis zijn geweest waren vakkundig en zeer vriendelijk en wat me vooral opviel is dat ze zo voorzichtig met hun en onze (nieuwe) materialen/huis omgaan. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en hebben een schitterend resultaat in huis! We raden iedereen aan naar AVANTI te gaan! Hartelijk bedankt voor iedereen die geholpen heeft om hier zoiets moois te realiseren!
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging als service”
Door Telderman op donderdag 22 sep 2016 16
6 jaar geleden nieuwe keuken gekocht. Problemen gehad met kraan, leverancier wilde geen oplossing bieden, toen heeft Pelma zelf een andere kraan gemonteerd. Nu na 6 jaar komt wat folie los van een aantal panelen, dit komen ze kosteloos vervangen. Echt top service. Bij uitzoeken keuken, goed advies, geen gezeur over korting en smerige onderhandelingen. Het is zoals het is, transparant en eerlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen
“Goede afterservice”
Door Van Zuijlen op zondag 20 dec 2015 15
in 2014 een keuken bij Ardi keukens gekocht, geplaatst in 2015. Erg prettig bedrijf. Tijdens het uitzoeken en bestellen uitgebreid advies, direct een eerlijke prijs, dus geen handjeklap, torenhoge adviesprijzen en daarna onmogelijk hoge kortingen (wat toch mainsteram is in de keukenwereld). Goede communicatie rondom de planning, uitstekend eindresultaat na plaatsen. Daarnaast ook goede afterservice (o.a. gratis vervanging frontje na beschadiging). Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Willem en Nellie Jansen op zondag 13 dec 2015 15
Pelma keukens maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen, maar tijd en ruimte om er over na te denken, goede installatie en prima service! Gastvrij ontvangen in de winkel. Geen opdringerige verkopers. Prettige sfeer in de showroom. Zeer klantvriendelijk. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij heel tevreden. De keuken is perfect gemonteerd . Alle afspraken met Pelma zijn nagekomen. Kortom wij zijn uiterst tevreden met de nieuwe keuken en de wijze van advies, verkoop, levering en plaatsing. Pelma is een heel betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon zeer tevreden”
Door M. Wulf op zaterdag 7 nov 2015 15
Hoera! We hebben het besluit genomen: we gaan een nieuwe keuken uitzoeken. Zou toch een feestje moeten zijn. Helaas ...... bij 2 keuken winkels in de buurt erg vervelende ervaringen gehad ("Offerte meenemen? Nee, dat doen we niet". "De korting die ik u geef geldt alleen nú; en dan meteen hier even tekenen voor akkoord". "Een echte tekening? Waarom? Deze schets zegt toch alles!"). Teleurgesteld dan maar eens op internet kijken. AD Keukens krijgt uitsluitend enthousiaste reacties. Is dit wel echt waar? Toch dan maar eens proberen en AD Keukens Rijssen opgezocht. Wat een verademing!!
Vriendelijke ontvangst. Prima begeleiding bij de keuzebepaling van fronten, panelen, grepen, werkblad, achterwand en apparatuur. Verder werden onze wensen voor de lay-out van de gehele keuken zonder problemen in het ontwerp opgenomen. Het was een echte vakkundige begeleiding, zonder 'duwen' of bepaalde oplossingen op te dringen. Tot zover alles naar wens, echter uit vroegere ervaringen weten we, dat zelfs de mooiste keuken op papier, uiteindelijk staat en valt met de kwaliteit van de montage. Wel, ook de monteur heeft prima werk afgeleverd. Eindconclusie: we zijn gewoon "zeer tevreden".
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele traject”
Door Familie Thomassen op maandag 5 okt 2015 15
Duidelijk adviestraject, geen koehandel met korting tot wel 70%. Prijzen duidelijk en transparent en marktconform. Vanaf opdracht tot installatie zeer correct en alles in overleg. snelle reacties cq antwoorden op vragen en aanpassingen onze zijde. Monteur top!
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door Annemarie Quinten op zondag 19 jul 2015 15
Bedrijf maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen,maar goede installatie en goede service! Ze doen hun uiterste best om de klant tevreden te stellen en er is hun niets teveel gevraagd!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Agnes & Harry op vrijdag 26 jun 2015 15
Het was een verademing om, na een aantal bezoeken aan keukencentra, bij AVANTI binnen te lopen. Door omstandigheden door de bedrijfsleider zelf geadviseerd en geholpen geworden. Na dat wij onze ideeën, wensen en beperkingen hadden besproken is hij met ons aan de slag gegaan. Eerst de mogelijkheden bekeken die onze keuken qua afmetingen bood. Daarna in alle rust, met een kopje koffie erbij, de keuken samen opgebouwd. Dit gebeurde via een PC-scherm waarbij je als koper direct de indeling en, niet onbelangrijk, de totaal prijs zag. Het fijne hiervan was dat je direct wist waar je aan toe was. Dus geen achteraf gedoe met korting of vreemde rekenformules. Wat je ziet is de prijs. We zijn goed geadviseerde en hebben, onder luiden van een bel, de koop gesloten. Enkele dagen later een mail ontvangen, met het voorstel, over een eventueel andere indeling van de kastjes. Is dus nog over nagedacht. We zijn op dit voorstel in gegaan. Op vrijdag werd de keuken geleverd en op maandag stond de monteur (Jan) voor de deur. Wanneer je een keuken koopt is het altijd maar de vraag "hoe wordt hij geplaatst ?" Laat dat maar aan Jan over. Rustig en precies weet hij het geheel in elkaar te zetten met af en toe een vraag of opmerking of we bepaalde dingen misschien iets anders wilde hebben. Na drie dagen staat er dan ook een keuken die een juweeltje in je huis is. Al met al een ervaring die je, als koper, goed doet.
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldigheid”
Door fam. de Wolf op zondag 14 jun 2015 15
Na diverse bezoeken aan keukenleveranciers kwamen we bij Avanti Keukens in Kesteren terecht. Hier voelden we ons voor het eerst niet onder druk gezet om snel te beslissen en zodoende van de fantastische korting gebruik te kunnen maken.... De jonge verkoper Anton heeft tijdens het gehele proces van uitzoeken, beslissen en plaatsen zijn uiterste best gedaan om alles goed te regelen. Dat is gelukt, ook al was het zinvol tijdens het proces een aantal zaken aan te passen. Dat gebeurde zonder probleem. De keuken werd zeer zorgvuldig geplaatst en ziet er uitstekend uit. Kortom: dank aan Avanti keukens, monteurs en verkoper Anton.
Reactie of foto toevoegen
“Van Oud naar Nieuw”
Door Aloijs en Gonnie Nuijten op maandag 11 mei 2015 15
Op zoek naar onze gewenste keuken heeft behoorlijk veel tijd in beslag genomen, we zijn eind 2012 gestart en onze mooie keuken is nu op 7 mei 2015 tip – top in orde. Dat onze zoektocht zoveel tijd in beslag heeft genomen komt door het feit dat wij winkel in winkel uit zijn geweest en elke keer een ander verhaal bij het geen wat wij wilde. De een vertelde dit de ander zei doe het zo, weer een ander vertelde ons je krijgt bij ons hoge korting, ook werden we voor het blok gezet als jullie nu tekenen dan doen we er nog meer af. Soms hebben we bewust een pauze ingelast want je word er toch niet echt wijzer van, we kwamen soms vreemde verkoop methodes tegen.

November 2014 gingen we weer van start, nu kan je op het internet heel makkelijk een review en beoordelingen vinden over van alles en nog wat.
We gingen op zoek hiernaar, en als snel kwam Avanti naar voren, scoren boven de 9. Nooit van gehoord Avanti, maar dat gaf niet, wij gezocht op internet naar de winkel en zo kwamen we in Kesteren terecht.

Na wat rond gelopen te hebben, kwam de verkoper de heer Jaap naar ons toe en we raken aan de praat. Omdat wij heel goed wisten wat wij wilde en de benodigde tekeningen en maten bij ons hadden, was het voor hem niet heel lastig om de keuken op papier te gaan zetten. Met groots gemak tekende hij onze keuken naar onze wens en langzamerhand ontstond onze keuken, Jaap was vertelt dat er een van ons tweeën slecht kon horen, geen probleem. Het gevoel was goed en heel relax, na een paar uurtjes tekenen en schuiven met de elementen stond onze keuken dun op papier, zeg maar het prototype stond er. Als je al lang op zoek bent en je weet wat je wilt word het een stuk makkelijker om je keuken voor elkaar te krijgen, het moet gewoon kloppen bij de persoon die verkoopt en de entourage van het bedrijf en winkel en dat is en was goed.

Nu heeft Avanti de volgende slogan op de website staan: U profiteert van uitgekiende, netto prijzen, zonder overbodige opslagen. Bovendien geniet u het voordeel van de lage inkoopprijzen die wij kunnen bedingen als grote organisatie. Doe er uw voordeel mee! Dit is voor mij als klant niet te controleren, bij heel veel keuken winkels krijg je heel gemakkelijk korting, dit is bij Avanti niet echt heel makkelijk te realiseren.

Opeens schrik ik mij eigen een hoedje, de bel gaat, direct nadat ik mijn handtekening had geplaatst onder het koopcontract, hoe men dit wist weet ik nu nog steeds niet maar wij vonden het een leuke actie. De weken erna, de voorbereiding en het plaatsen liepen allemaal perfect, regelmatig E-mail contact gehad en alles was goed geregeld, niet was teveel.

Het plaatsen op zich van onze nieuwe keuken was voor ons een feest, geweldig zoals Joost en John de keuken hebben geïnstalleerd, het zijn voor ons TOPPERS. Meedenken, adviseren, uitleggen, voorstellen, niet kijken op een half uurtje meer werken, geweldig. Nadat de keuken geplaatst was, waren er 2 kleine puntjes, die zijn door Avanti perfect opgelost, en op 7 mei 2015 was onze keuken klaar.

Bedankt Avanti, Willie, Jaap. Johan, Henri, John en Joost.
FOTO VAN ALOIJS EN GONNIE NUIJTEN
Onze geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met keuze”
Door Michel Zoet op dinsdag 28 apr 2015 15
Na eerst in Almere (woonplaats) wat rond gekeken te hebben bij elke keuken aanbieders, was de keuze gevallen op Bruynzeel. Toch even de reviews bekijken dachten wij. Daar viel Bruynzeel erg tegen vooral op het gebied van service. Een beetje teleurgesteld toch verder gekeken naar andere reviews. Hierin kwamen vooral Ekelhoff en de groep van DB keukens naar voren. Daar Duitsland een aardig eind rijden is. Zijn wij bij Arma keukens in Nunspeet gaan kijken.

Bij ons eerste bezoek zijn wij even gaan rondkijken. Hierbij kregen wij de nodige versnaperingen aangeboden. Na wat rondkijken hebben wij een afspraak gemaakt om met wat meer tijd te gaan kijken voor een keuken die bij ons past. Op deze afspraak verliep het gesprek prettig. De verkoper begreep onze wensen en wist deze goed over te brengen in een keuken. Wij wilden graag wat betere apparatuur want dit is waar de keuken uiteindelijk toch om draait. De prijs lag een klein beetje boven wat wij voor ogen hadden. Dit komt omdat wij graag een duurdere vaatwasser wilde. De verkoper heeft hier prima rekening gehouden met ons budget. Wat wij als prettig hebben ervaren is dat de prijs een eerlijke prijs is, hierover hoeft niet te worden onderhandeld. Hetgeen een prettig gevoel geeft.

De montage hebben wij ook bij Arma ingekocht. Dit leek ons wel zo makkelijk. De bezorging werd even spannend omdat wij op meerder plaatsen in huis aan het verbouwen zijn. De chaffeurs hebben hier prima op ingespeeld hebben de pakketten en dozen zoveel mogelijk opgestapeld. Drie dagen later kwam de monteur. Deze heeft onze keuken precies zoals op de gekregen print van de verkoper gemaakt. Toen ik aangaf dat wij vergeten waren nog de kraan op de vaatwassen aansluiting te maken. Gaf hij aan dit voor ons te doen. Dit is onderdeel van zijn werk zei hij. Ook het bijsnijden van een stukje plafondprofiel was geen probleem. Hij heeft in twee dagen onze keuken geinstalleerd en aangesloten. Hij werkt erg precies met oog voor detail.

Wij zijn erg blij en zeer tevreden met onze keuken en het gehele proces. En wij raden Arma keukens zeker aan. Vakmensen met kennis van zaken. En geen fratsen met de prijs en gekke kortingen als je snel beslist.
FOTO VAN MICHEL ZOET
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Frank & Margie op vrijdag 17 apr 2015 15
Na slechte ervaringen tijdens bezoeken aan showrooms van ander keukenleveranciers met opdringerige verkopers met van die teksten als je nu tekent dan heb je een super korting NOT dus. Hebben we uiteindelijk na goede recensies op de site van Qasa,toch nog maar eens de moed bij elkaar geraapt en naar Keur Keukens in Haarlem afgereisd. Wat een verademing is dit zeg, geen opdringerige verkopers, maar zij in ons geval Cornelis, die serieus de tijd voor je nemen en je direkt een scherpe aanbieding, tekeningen en 3D foto's na je eerste bezoek mee geven om er thuis nog eens rustig over na te denken. Op eigen initiatief een tweede afspraak ingepland waar de details en goede adviezen van Cornelis verder werden uitgewerkt en we een mooie eerlijke offerte mee kregen. We hoefden er toen niet lang meer over na te denken en hebben onze Droomkeuken besteld en ook door Keur laten plaatsen, ook dit is Top uitgevoerd echt oog voor detail en alles netjes afgewerkt door Karel wat een topper is dat zeg, ik hoor hem de eerste dag nadat hij z''n bakkie koffie op had nog zeggen ''ZO IK HEB ER WEER ZIN IN" toen wist ik al dat het goed zat en dat klopt want de keuken is heel mooi geworden.
KEUR KEUKENS BEDANKT. Frank & Margie
FOTO VAN FRANK & MARGIE
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Verhoef op donderdag 2 apr 2015 15
In oktober onze nieuwe keuken besteld. Werd eerste week van januari geleverd. Bijzonder vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd voor je. Geen gezeur met de kosten. De prijs = de prijs. Je krijgt diverse kortingen op apparatuur. We hadden echt het gevoel serieus genomen te worden. Plaatsing ging keurig. Alles werd aangesloten. Achteraf nog twee keer geweest door nalevering van producten. Dit ging kosteloos. Super. Echt een aanrader om je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Peter Fremouw op donderdag 2 apr 2015 15
Eind vorig jaar hebben we hier onze keuken besteld en inmiddels is die ook naar tevredenheid geleverd. Tijdens het selecteren van de keuken neemt men de tijd, geen opdringerige verkooptechnieken en het is transparant. Dus niet "nu tekenen anders geen korting" etc etc. Ook het plaatsen ging vlekkeloos en men deed niet moeilijk om keukenstaaltjes uit te lenen. Kortom, we hebben absoluut geen "keukenstress" gehad. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door J. Kattestaart op donderdag 11 dec 2014 14
In de showroom wordt je goed geholpen. De voorlichting bij het kopen van een nieuwe keuken is duidelijk en de offerte is ook duidelijk de apparatuur van de keuken wordt goed uitgelegd en hoge korting. De afspraak van de levering is ook goed verlopen. Het plaatsen van de keuken is met heel veel goede zorg geplaatst. We raden iedereen aan bij Ardi Keukens een keuken te kopen. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring en prima oplossing !”
Door Wouters op maandag 10 nov 2014 14
Bij Keur Keukens terecht gekomen na het lezen van alle reviews. Na een eerdere ervaring bij een opdringerige keukenwinkel waar we te horen kregen " u moet vandaag beslissen anders krijgt u de korting niet meer " waren we enigszins op onze hoede. Ons eerste gesprek met Cornelis was echter een verademing. Er werd echt naar ons geluisterd en na een eerste opzet van hoe wij onze keuken zagen volgde een tweede gesprek. Er werd in alle rust meegedacht over de indeling, het aanzicht (open keuken) en hoe binnen ons budget te blijven. Er werd ook aangegeven dat het altijd mogelijk zou zijn dat er een probleem zou ontstaan maar dat het dan erom zou gaan hoe dit opgelost zou gaan worden. Toen de keuken geplaatst werd bleek dat er inderdaad een probleem was met het aanrechtblad. Dit bleek niet de juiste maat te zijn. Het werd ter plekke zeer vakkundig opgelost maar toch was het niet zoals we het graag gezien hadden. Cornelis kwam zelf langs om te kijken hoe het opgelost kon worden. Zonder dat we er zelf om vroegen zag hij al dat we er niet helemaal blij mee waren. Meteen kwam de oplossing: " We gaan het aanrechtblad vervangen. Het gevoel moet ook goed zijn" . En daar had Cornelis helemaal gelijk in. We waren al tevreden over de werkwijze van Keur Keukens maar hoe ze dit probleem hebben opgelost vinden wij klasse en zeer klantvriendelijk. We staan inmiddels elke dag met veel plezier in onze keuken te koken !
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M. Stuyts op dinsdag 5 aug 2014 14
Goede service, vakbekwaam, van aankoop tot plaatsing. wordt met je meegedacht, eigen inbreng wordt verwerkt tot een goede oplossing (eindresultaat). Ook bij de montage werden er nog suggestie gedaan en overlegd hoe uit te voeren. Prijs is duidelijk, geen hoge kortingen (die er eerst bij gerekend worden en er daarna af gehaald worden zodat het lijkt of je een reuze deal hebt gemaakt), maar gewoon een eerlijke vast prijs. Er wordt zeker gekenen of er apparatuur in de aanbieding is, waarvan de klant meeprofiteerd. Aanrader
FOTO VAN M. STUYTS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Patricia M E Alblas-Zebregs op zaterdag 19 jun 2021 21
Mooie keuken met goede apparatuur van Neff. Perfect geplaatst alweer een paar jaar geleden. Klein probleempje op zaterdag met de afzuigkap en na een telefoontje stond er binnen 20 minuten een medewerker op de stoep, niet van de technische dienst, maar toch wist hij de storing te verhelpen. Niets dan lof voor deze weekend service.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect begeleid”
Door Tom Aartman op vrijdag 18 jun 2021 21
Bij Keur Keukens was het gevoel direct correct en wat je hoopt te krijgen bij een nieuwe keuken. Ondanks de corona werden we digitaal en thuis perfect begeleid in het proces. Leuke en doordachte ideeën hebben voor ons tot een droomkeuken geleid. Ook tijdens het ontwerp- en bestelproces verliep alles naar wens. Ons werkblad real-life in de fabriek zien geeft een extra dimensie. Montage conform planning en keurig nette vaklieden met passie voor hun werk om onze droomkeuken te monteren.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met de nieuwe keuken”
Door Jorn op vrijdag 18 jun 2021 21
Bij Pelma een nieuwe keuken gekocht. Wegens Corona is het erg druk maar krijg je zeker de service waar ze zo bekend om staan. Wij zijn enorm blij en zijn goed geholpen door Arjen in Goes! De keuken is reeds geleverd en geplaatst door deskundige monteurs. Wij zijn enorm blij er mee!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Izak op vrijdag 18 jun 2021 21
Zowel keuken (Voor 2e keer) als badkamer bij Arma gekocht. Dan weet je dat het goed komt. Ze werken heel netjes en leveren kwaliteit. Monteur bij ons was perfectionist.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Familie Kunst op donderdag 17 jun 2021 21
Bij het bezoek aan de showroom zijn we goed ontvangen en kregen we een verkoper die wist waar hij het over had. Aan de hand van wat schetsen die we gemaakt hadden en duidelijke adviezen over materialen e.d. zijn we tot een mooie keuken gekomen die helemaal voldoet aan de wensen die we hadden. Ook het plaatsen is heel zorgvuldig gebeurd, de monteur werkte heel precies en vakkundig. Er waren nog een paar opleverpunten die keurig door de monteur gerapporteerd zijn en verholpen worden. Kortom we zijn super blij met onze nieuwe keuken en genieten daar nog elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke aanrader”
Door Lisa Marie Kooijman op woensdag 16 jun 2021 21
Wat een fijn bedrijf! Van het uitzoeken in de showroom tot het plaatsen van de keuken. Wij zijn ontzettend tevreden en prijzen Ardi aan bij iedereen. Bij het uitzoeken van onze keuken werd er fijn meegedacht en aan onze wensen voldaan. De verschillende opties werden besproken maar werden ook laten zien in de showroom waardoor wij meteen een idee hadden wat het resultaat in onze keuken zou zijn. Hierbij was een nee vanuit ons ook echt nee voor de verkoper, dat is prettig.

Tijdens het wachten op de sleutel van onze nieuwbouwwoning mochten wij nog eens terugkomen in de winkel om te zien wat we uitgezocht hadden. Ook de verkoper maakt dan even tijd om ons te zien en wist stalen voor ons te regelen. In communicatie zijn wij vanuit Ardi netjes op de hoogte gehouden over onze keuken. Het zetten van de keuken werd professioneel gedaan met veel aandacht voor detail. Alles hing netjes recht en er werd zuinig omgegaan met onze spullen en apparatuur! Ook het werken van de monteur zelf ging heel netjes en georganiseerd, dozen en verpakkingsmateriaal wordt opgeruimd en meegenomen.

Kortom: een dikke aanrader! Voor je geld veel keuken een een goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LISA MARIE KOOIJMAN
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten”
Door Fam. Kuipers op maandag 14 jun 2021 21
Erg tevreden, geen verkoper met pusherig gedrag maar juist erg meedenkend. Inmiddels hebben wij een maand de keuken staan (die trouwens conform afspraken zeer netjes is gezet) en genieten er echt elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door familie Nijsink op maandag 14 jun 2021 21
wij wilden de keuken uitbreiden met een kastenwand inclusief een oven, de adviseur is bij ons langs geweest voor advies en inmeten. Alles is naar tevredenheid geplaatst, we zijn blij met de extra opbergruimte, ziet er prachtig uit
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Rianne Tax en Guus Wismans op donderdag 10 jun 2021 21
Bij het uitzoeken van een keuken was Robin onze "gastheer". Hij dacht mee, adviseerde, was coöperatief en gaf alle tijd en ruimte voor vragen en gedachten. De offerte, complete map en overige informatie was compleet. We werden uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook in de tijd tussen kopen en plaatsen werden we altijd vriendelijk, snel en deskundig geholpen als we vragen hadden. Dus ook de service-afdeling en de planning is van dezelfde kwaliteit. En als klap op de vuurpijl werd de keuken vakkundig geplaatst door Wim en Remco. Ook tijdens het plaatsen werden adviezen gegeven. Kortom......de volgende keuken kopen we weer bij hen maar wellicht in de nabije toekomst door mensen die deze ervaring lezen.
FOTO VAN RIANNE TAX EN GUUS WISMANS
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door F. Ait Zaid op donderdag 10 jun 2021 21
Keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht bij Cornelis van Keur Keuken in Haarlem. Gewoonweg geweldig. Hij dacht goed mee, nam alle tijd, geen vraag teveel. De levering kon op het gewenste moment. De communicatie omtrent de oplevering super. De monteur deskundig en vriendelijk. Al met al gewoonweg top!, ik raad iedereen Cornelis van Keur Keuken Haarlem dan ook aan. Dit na hele slechte ervaring van Brugman Keuken. Cornelis en collega's; dank!
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door J. van Ommen op dinsdag 8 jun 2021 21
Wij hebben zeven jaar geleden een keuken bij Adee gekocht, onlangs was de rubberen ring van de afvoerstop/zeef versleten. Op ons verzoek om een nieuwe ring werd ons per omgaande én gratis een geheel nieuwe afvoerstop/zeef toegezonden! Super geregeld Adee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk op maandag 7 jun 2021 21
Op ons verlanglijstje stond een nieuwe keuken. In 2020 zijn wij ons gaan oriënteren bij Ardi Keukens in St. Annaland. Het ontvangst was erg vriendelijk en vrijblijvend. "Kijk gerust rond en als u vragen heeft horen wij dat graag! In onze demo keuken kunt u een kop koffie/thee en een broodje/soepje nuttigen" werd ons verteld....en dat terwijl we nog niets gekocht hadden. Nou dat bleef hangen en was een goed visitekaartje! Zo volgde er een tweede bezoek aan Ardi keukens. We wisten wel ongeveer wat we wilden....zo viel ons oog voor de tweede maal op een RESIDENTIC MASSIEF EIKEN (super white) KEUKEN, maar zou dat wel haalbaar zijn binnen ons budget? We hadden nl. best wel een verlanglijstje met wensen: een zwart natuurstenen groot werkblad en industriële stoeren handgrepen, veel bergruimte in de vorm van meerdere laden en binnen laden, want we wilden geen bovenkastjes meer, een inbouw koel/vrieskast en een grote combi/magnetron oven, een afzuigkap..... Tijdens deze grote aankoop en puzzel werden wij geholpen door de zeer vriendelijke medewerker, Buck. Aangezien er zoveel mogelijkheden waren betreft deze keuken werd het er niet makkelijker op voor ons. Met alle geduld werden de verschillende mogelijkheden/afmetingen uitgelegd en uitgetekend. Op alle fronten werd er met ons meegedacht, bv. over een bepaalde hoek in de keuken waar we zelf niet uitkwamen, maar ook het wakend oog om binnen ons budget te blijven.

Het werkblad werd uiteindelijk een kunststof blad (HuisSelectie, Toplaminaat Raw Black DE 2617), waar we heel blij mee zijn. Betreft de industriële handgrepen van Ardi Keukens vonden wij mooi, maar te smal voor de onze brede laden. Zo hebben wij de industriële handgrepen van 40cm ,60cm, 100cm breedte custum made laten maken door een kennis. Dit was geen enkel probleem bij Ardi, er werd zelfs aangeboden om de hangrepen op de laden te monteren. De inbouw apparatuur is van de HuisSelectie, het merk Pelgrim (de koel/vriescombinatie, de combi oven/magnetron (72 ltr), inductiekookplaat (77cm breed) en de afzuigkap). De vaatwasser was nog vrij nieuw en ook dat was geen enkel probleem om door de monteur weer te herplaatsen. De afzuigkap wilden wij graag in een schouw met blank eiken balken verwerken, dus deze werd op een later tijdstip door Aannemer Kievit uit Dirksland in de schouw geplaatst. Een aandachtspunt is zeker ook Anton, de monteur, die met veel zorg, geduld, precisie en plezier de keuken heeft weten te plaatsen, niets was hem te veel. Dankjewel Anton, maar ook Buck en medewerkers van Ardi Keukens dankjewel!!!!

Het geheel is een prachtige keuken geworden, met een natuurlijke en stoere uitstraling, precies wat we wilden. We zijn er heel erg "happy" mee. Met vriendelijke groeten, Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk uit Stellendam
FOTO VAN AB EN MARJOLEIN GEBUIS - KLAPWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Jan en Loura op zaterdag 5 jun 2021 21
In 2015 een huis gekocht met een Pelma keuken uit 2004. Keuken is door ons gespoten in andere kleur. Toen er een uitzetter van een kastdeurtje kapot ging de stoute schoenen aangetrokken en Pelma gebeld. Heel vriendelijk te woord gestaan en het werd gratis gemaakt! Wat een service. Nu alle apparatuur laten vernieuwen, natuurlijk door Pelma, en wederom goed geholpen, prima service, duidelijke communicatie en netjes afgewerkt. Onze keuken is aan zijn volgende leven begonnen, ziet er uit als nieuw en we zijn er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Van ons krijgen jullie een dikke 10”
Door Robin en Claudia Heurter op donderdag 3 jun 2021 21
Op 20 december hadden we i.p.v. een gebruikelijk showroom bezoek een online gesprek i.v.m. de strenge coronamaatregelen. Tijdens dit online gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. De verkoper heeft deze perfect uitgewerkt. Eén week later volgde het 2e online gesprek. In principe hebben we toen onze keuken "online" gekocht, onder één voorwaarde dat alles pas echt definitief zou zijn als wij het bezoek aan de showroom hadden gebracht en alles daadwerkelijk hadden gezien. Een bezoek aan de showroom was helaas in februari nog steeds niet mogelijk. De verkoper heeft toen besloten om met de frontjes en samples van aanrechtbladen naar ons te komen. Geweldig! Uiteindelijk hebben we in maart een bezoek kunnen brengen aan de showroom en ook daar bleek alles exact zo te zijn, van wat wij ervan hadden verwacht. In mei is de keuken geplaatst. Ook dit is weer uiterst vakkundig gedaan. Wat een vakmensen, van verkoop, levering tot plaatsing. In een woord TOP!!! "Keukens met een 9+" Van ons krijgen jullie een dikke 10.
FOTO VAN ROBIN EN CLAUDIA HEURTER
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Gerrit Schilstra op dinsdag 1 jun 2021 21
Zeer prettige eerlijke keuken zaak. Mooie producten eerlijke open prijzen en communicatie. Uiteindelijk zeer blij met het eindresultaat er zijn een paar kleine dingen niet goed geleverd en dit is direct opgepakt en wordt zsm aangepast. We bevelen dit bedrijf absoluut aan.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door M&MBeek op dinsdag 1 jun 2021 21
Netjes volgens afspraak geregeld, geleverd en gemonteerd. Alles in overleg en niets was teveel.
FOTO VAN M&MBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J van Zweden op donderdag 27 mei 2021 21
Wij hebben voor een 3e keer een keuken bij Ardi gekocht omdat we zeer tevreden zijn over het plaatsen en de service. Prettig direct contact, afspraken worden nagekomen.
Tijdens plaatsing voortdurend overleg met monteur en eventuele aanpassingen worden direct uitgevoerd.
FOTO VAN J VAN ZWEDEN
Reactie of foto toevoegen
“Landelijk klassieke keuken”
Door Dhr./mevr. van der Plas-van Luijk op maandag 24 mei 2021 21
Wij zochten een landelijk klassieke keuken. Gevonden bij ARDI KEUKENS. Op al onze wensen klonk een: "Ja". Vanaf moment één kregen wij een zeer betrouwbare indruk. Deze betrouwbaarheid hebben de verkoper en monteurs waar gemaakt... Nu genieten wij elke dag van onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN DHR./MEVR. VAN DER PLAS-VAN LUIJK
Reactie of foto toevoegen
“Elke cent waard”
Door Robert Smid op maandag 24 mei 2021 21
Wij hebben onze keuken bij Arma Keukens en Sanitair gekocht. Eerst vonden we de showroom wat overdonderend. Zoveel luxe! Daar toch een afspraak kunnen maken. Ondanks de online manier een mooi ontwerp gekregen en dezelfde middag nog de offerte. We hebben de "goedkope" variant gekocht, maar het is nu hij er staat een echt luxe gevoel. Zelfs de monteurs vinden het een mooie en degelijke keuken!! Straks nog de goede greepjes en de afzuigkap wordt nog gerepareerd/vervangen en dan werkt alles super! Je krijgt gewoon een goed gevoel als je een keuken hebt gekocht en dat is elke cent waard. Ze hebben echter zoveel werk dat je wel een paar maanden geduld moet hebben, maar de planning is verder fantastisch!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van Iwaarden op maandag 24 mei 2021 21
Oktober 2020 hadden wij een afspraak in Sint-Annaland bij Ardi Keukens. We werden vriendelijk ontvangen in de showroom en kregen een zeer uitgebreid advies over onze droomkeuken. Daarnaast kregen we een uitleg door de enthousiaste huiskok over de inductiekookplaat die we graag wilden. No nonsense, afspraak is afspraak en dat blijkt. Want toen onze keuken geleverd werd bleek dat de kopse kanten van de kastjes wit waren, terwijl dit zwart zou moeten zijn. Na een telefoontje werd dit direct opgepakt en is dit snel hersteld. Wij zouden iedereen Ardi Keukens aanraden!
FOTO VAN FAMILIE VAN IWAARDEN
Reactie of foto toevoegen
“Lang wachten”
Door Robin Smits op vrijdag 21 mei 2021 21
Je kent het wel, de verhalen dat er altijd iets mis gaat en er gedoe ontstaat op het moment dat je een nieuwe keuken koopt. Om deze reden goed onderzoek gedaan naar de diverse leveranciers en op basis van reviews uitgekomen bij Avanti keukens. Wat in eerste instantie een prettig 1e gesprek was, is de beslissing om voor Avant te kiezen uitgelopen op een ware nachtmerrie. Keuken in februari 2020 besteld en geplaatst in augustus. Wachttijd was voor ons geen probleem, we gingen voor kwaliteit en service. Na de koop ontstonden de problemen. Niet terugbellen als dit was beloofd, planken niet tijdig geleverd of een construct bedacht wat volgens hun monteurs niet goed te plaatsen was. En maar wachten en wachten en steeds zelf contact moeten zoeken. Na fout op fout 2 maanden geleden in de winkel geweest om te praten over een oplossing. Nu bijna 2 maanden later zouden de wandplanken eindelijk geplaatst worden en ja hoor, een kwartier voordat ze zouden komen worden we weer gebeld, er ontbreekt een plank dus ze komen niet. Alle begrip vanuit hun kant zogenaamd, maar ondertussen is eind mei 2021 de keuken van ruim 16.000 euro nog niet gereed. Maar ja, ze zijn welwillend zoals ze zelf zeggen en leveren service tot in lengte van dagen. Tja, zo kan je het niet afronden van de afspraken ook noemen. Het duurt inderdaad tot in lengte van dagen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over communicatie”
Door Joop Assman op donderdag 20 mei 2021 21
Na 25 jaar waren we aan een nieuwe keuken toe, afspraak gemaakt met ARDI, we kregen een goed gevoel bij het verkoopgesprek, er was kennis van zaken en niet opdringerig, na wat heen en weer mailen over de apparatuur de knoop doorgehakt en besteld, tijdens het inmeten kwamen wij er achter dat het beter zou zijn om de wandplaten te veranderen, dit meteen doorgegeven, komt geen bevestiging, de opgegeven contact persoon kan er niets mee omdat de order bij afdeling bestelling is maar het komt goed precies zoals wij het hebben doorgegeven. Een weekeinde voor de montage laat de bezorger meteen twee gebroken planken zien, hij zou dit melden aan ARDI. Op de dag van montage verwachten wij een speciaal opgeleide ARDI monteur maar nee er kwam, zonder dat wij hiervan wisten, een ingehuurd persoon, die nou niet heel enthousiast begroet werd door ons, de man gaat aan de slag en bleek een uitstekend vakman te zijn. De gebroken planken bleken plinten te zijn en de veranderde platen waren niet goed van maat, werd doorgegeven aan ARDI, maar wij hoorde maar niet hoe nu verder, op mails geen reactie. Uiteindelijk werden we gebeld door iemand waar ik een goed gesprek mee heb gehad maar sorry was een stap te ver voor de man, men spreekt dan liever over kan gebeuren, de spullen moeten besteld worden dit kon wel even duren. Een mail van planning, een maand na plaatsing van de keuken kon de monteur langs komen, dus bepaald niet vandaag besteld morgen in huis. De klant beter en sneller op de hoogte houden zou ARDI sieren
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Bouwe Tol op maandag 17 mei 2021 21
Keuken is na bijna een jaar nog steeds niet af! Ik kan iedereen aanraden hier heel duidelijk met Arma over te communiceren voordat je met ze in zee gaat. Inmiddels zijn we 5 servicebeurten verder en wachten wij nog steeds op de laatste onderdelen. Er wordt steeds gezegd dat ze het met spoed oppakken, maar ondertussen hoor ik niks en moet ik er zelf achteraan bellen. Na de laatste servicebeurt zijn we inmiddels alweer ruim twee weken verder en nog steeds geen bevestiging ontvangen wanneer het wordt afgerond. Mijn vertrouwen is inmiddels gedaald tot nul en ik vraag me af of ze ons überhaupt wel serieus nemen en of ze het echt menen als ze zeggen dat ze een spoed opdracht voor de levering van de laatste kastjes bij de leverancier hebben uitgezet. Vorig jaar juli hebben wij onze keuken aangeschaft en in oktober 2020 is er begonnen met de montage. Bij de eerste levering bleken direct al een aantal onderdelen te ontbreken. Daarnaast waren niet alle planken van de kastjes mee geschilderd waardoor de buitenkant van onze keuken deels de kleur van de binnenkant had. De ontbrekende delen zijn later in een volgende aparte servicebeurt gebracht en gemonteerd. Als oplossing voor de niet gespoten kastjes is een schilder langsgekomen. Hij heeft de kastjes overgeschilderd, wat natuurlijk voor een ontzettend kleurverschil zorgt. Daarnaast was het ook niet recht gedaan. Als we überhaupt de juiste kleur hadden gehad, had ik dat nog liever zelf gedaan. Het zag er namelijk erg slordig uit. Inmiddels zijn er al 3 servicebeurten overheen gegaan en wachten we nog steeds op de levering van de juiste kleur kastjes. Twee weken geleden zouden dan eindelijk de juiste kastjes geleverd worden, maar toen was de levering (je raadt het al) wederom niet compleet. Alle bovenkastjes (waarvan de wand ook al was betegeld) zijn er toen uitgesloopt en vervangen, behalve het meest linker kastje. De kroon (die ook al uit meerdere delen bestond ipv uit een geheel) kon niet mooi voor een derde keer geplaatst worden en wordt nu ook vervangen. We wachten daarom nog steeds op de bevestiging wanneer dit allemaal wordt afgerond. Nogmaals, we zijn begonnen met de montage in oktober, de eerste gesprekken waren vorig jaar juni en in juli is de keuken gekocht. Dit proces duurt nu al bijna een jaar...
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Henk van de Vuurst op zaterdag 15 mei 2021 21
Betrouwbare, vriendelijke en deskundige mensen die doen wat ze zeggen.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2021: We hebben een complete keuken gekocht en door Arma laten plaatsen. Ze hebben keurig werk geleverd. We moesten een aantal weken wachten op de stoomoven i.v.m. levering maar dat is inmiddels ook afgehandeld. We zijn dik tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Iris en Frank op vrijdag 14 mei 2021 21
Onze tweede keuken van Avanti, terug naar Kesteren omdat wij zeer tevreden waren na plaatsen van onze eerste keuken. Advies en offerte zijn uit de kunst. Klant is écht koning met hoofdletter K. Er is fantastisch meegedacht. Een hele dikke pluim naar verkoop adviseur Mathijs ! Plaatsing meer dan professioneel, enthousiaste nette jonge gasten met verstand van zaken. Anton en maatje Maurice verdienen alle lof en meer veren op de spreekwoordelijke plaats dan past !
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Willem van der Meij op woensdag 12 mei 2021 21
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht bij Arma, zowel ontvangst en uitleg was prima . Wij zij ontzettend blij met de badkamer , en raden iedereen Arma aan . Ook de mannen die het kwamen plaatsen, werkten netjes en de communicatie was ok prima . Na een aantal weken was er een klein mankement, die na een telefoontje zo was hersteld. Wat op hun bus staat klopt inderdaad (afspraak is afspraak)

Eerdere ervaring van 19 december 2020: Wij zullen iedereen die van plan is een keuken te kopen, Arma aanraden. Je hoort om je heen dat mensen bij andere leveranciers soms maanden moeten wachten op onderdelen. Bij Arma alles in 1 keer geleverd. Goede monteurs met veel kennis van zaken en beide waren hele harde werkers .Wij zullen iedereen die van plan is een keuken te kopen, Arma aanraden. Je hoort om je heen dat mensen bij andere leveranciers soms maanden moeten wachten op onderdelen. Bij Arma alles in 1 keer geleverd. Goede monteurs met veel kennis van zaken en beide waren hele harde werkers .
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Syl van Zoen op zondag 9 mei 2021 21
Door verhuizing in korte tijd 2e keuken hier gekocht. Net als de eerste keer door Cornelis perfect geholpen. Hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles klopt! We moesten best even geduld hebben voordat de keuken geplaatst kon worden. Helaas ging toen ook niet alles meteen perfect. Maar daar hoefden we niet nerveus over te zijn; je weet dat als je hier een keuken aanschaft alles (maar dan ook echt alles!) goed gaat komen. De monteur die onze eerste keuken had geplaatst (Erwin) kwam samen met een collega een hele dag om te zorgen dat onze droomkeuken er nu net zo uitziet als we gehoopt hadden. Een hele klus, maar klasse gedaan. Chapeau! De nazorg bij Keur keukens is er eentje waar andere keukencentra een voorbeeld aan kunnen nemen! We zijn (weer) bijzonder tevreden en gelukkig met onze prachtige keuken. Ook het telefoontje van Cornelis nadat de keuken geplaatst was, stellen wij zeer op prijs. Wij willen dan ook Keur keuken bijzonder aanbevelen aan toekomstige keukenkopers.
FOTO VAN SYL VAN ZOEN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Els en Alex op zaterdag 8 mei 2021 21
Keuken gekocht bij Anovi berkel, mooie showroom en duidelijke prijs erbij. Na een goed verkoopgesprek waarbij prijsonderhandelingen niet nodig was in afwachting van de uiteindelijke keuze en resultaat. Bij installatie ging alles volgens plan, later afgekit door nieuwbouw en oven later geleverd door Corona. Al met al hebben wij nu een moderne keuken met een acceptabele prijs, een aanrader dus!
FOTO VAN ELS EN ALEX
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door fam. Van Gelder op woensdag 5 mei 2021 21
Al bij de verkoop werden we prettig geholpen en goed voorgelicht door Martijn. Hij nam uitgebreid de tijd om ons netjes te helpen en alle vragen te beantwoorden. De materialen waren van goede kwaliteit en werden op de juiste dag bezorgd. Ik had een 10 gegeven voor de keuken als alle materialen de juiste waren. Het was namelijk zo dat de smetplint te kort was en de plankdragers te klein. De nalevering hiervan liet een kleine drie maanden op zich wachten. Al met al is het een prachtige keuken geworden. Ik zou Ardi keukens dan ook zeker aanbevelen!
FOTO VAN FAM. VAN GELDER
Reactie of foto toevoegen
“Kundig en betrouwbaar in service”
Door Sjouke op dinsdag 4 mei 2021 21
Enkele jaren geleden onze badkamer door Arma laten renoveren. Twee man hebben bijna een week lang heel hard en kundig gewerkt. Vriendelijk in de omgang en klantvriendelijk. Arma belde ons nadien spontaan op om te vragen naar onze ervaring die, op wat kleinigheidjes na, zeer positief was. Die kleinigheidjes heeft Arma daarna, uit eigen beweging, verholpen. Niet de goedkoopste, maar inderdaad wel kundig en betrouwbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeanne en Frans Esser op maandag 3 mei 2021 21
Wij zijn ontzettend goed en deskundig geholpen door Gerhard. Hij wist onze wensen meteen om te zetten in een digitale tekening zodat we meteen zichtbaar hadden hoe de keuken er uit kwam te zien en hij kwam zelf ook met ideeën. Wat een geduld heeft hij ook met ons gehad want we zijn echt meerdere malen terug geweest. Afleveren en plaatsen verliep allemaal netjes volgens afspraak. Er waren wel wat puntjes die niet goed waren maar die zijn uiteindelijk allemaal netjes en deskundig opgelost, de laatste keer door een zeer bekwame en vriendelijke medewerker van Pelma zelf. Zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN JEANNE EN FRANS ESSER
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door J. van Doorn op zaterdag 1 mei 2021 21
Zeer goede afhandeling van een fout in de bestelling. Perfect! Pelma keukens is een aanrader.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: Complete keuken gekocht. is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Frans en Pauli Borgo op vrijdag 30 apr 2021 21
Wij zijn met toeval in contact gekomen met pelma keukens en is prima uitgepakt. Wij zijn super geholpen door Marie Louise en dacht erg mee. Ook voor,tijdens en na de plaatsing was er veel aandacht vanuit Pelma. Er zijn nog een paar dingen die moeten gebeuren maar we hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt. Trouwens ook de monteur waren we erg content over en dacht met ons mee. Al met al ga gerust naar Pelma en je zult ervaren dat we echt niet overdrijven. Pelma bedankt!
FOTO VAN FRANS EN PAULI BORGO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Jeannette Krejenzang op vrijdag 30 apr 2021 21
Erg fijne en behulpzame verkoper bij het uitzoeken van de keuken. Zeer vakbekwame en aardige installateurs bij het plaatsen van de keuken. Ik ben zeer positief over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jan en Miranda de Bonte op dinsdag 27 apr 2021 21
We zijn erg gastvrij ontvangen bij Ardikeukens in Sint-Annaland. We werden geholpen door een hele vriendelijke verkoopster, die goed met ons mee dacht en deskundig advies gaf. Uiteindelijk hebben wij een voor ons betaalbare keuken gekocht met als blikvanger een Italiaans fornuis. Ook de montage was helemaal naar wens. Tot nu toe zijn we dik tevreden met onze aankoop.
FOTO VAN JAN EN MIRANDA DE BONTE
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken met kookeiland”
Door Ine op zaterdag 24 apr 2021 21
We hebben onze keuken totaal verbouwd. We zijn door Adee met engelengeduld behandeld en hebben net zo lang gepuzzeld en gewijzigd tot het goed was.
Supersympatieke verkoper die zeker niet opdringerig was. De monteurs waren ook heel netjes, punctueel en erg professioneel. We hebben nu een prachtige keuken met een kookeiland van 4.50 m.
FOTO VAN INE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Margreet de Jong op vrijdag 23 apr 2021 21
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en onze ervaringen zijn zeer positief. Deskundig advies, afspraken worden nagekomen en de monteurs werken stuk voor stuk zeer netjes en deskundig. Grappig ook dat de monteurs allemaal zo vrolijk aan het fluiten zijn tijdens de werkzaamheden. Ik vertaal dat naar ze doen hun werk met plezier.
Reactie of foto toevoegen
“Service bij oudere keuken”
Door Warntjes op donderdag 22 apr 2021 21
Alweer konden we rekenen op de voortreffelijke service. Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Karin Steenbakkers op donderdag 22 apr 2021 21
Wat zijn we gastvrij ontvangen in de Ardi zaak in Sint Annaland ondanks het Corona virus. Onze afspraak was om 6 uur s'avonds en mee eten was geen probleem :) we zijn echt zo in de watten gelegd door het personeel, ook de uitleg en informatie omtrent onze nieuwe keuken was ontzettend fijn, niks was teveel gevraagd. Onze nieuwe keuken is sinds kort vakkundig geplaatst en we zijn er zo blij mee! Alles ziet er piekfijn uit en we hebben een hele fijne en mooie keuken. Ardi bedankt voor de mooie keuken, het fijne contact, en natuurlijk ook bedankt voor de fijne samenwerking! Jullie krijgen van ons een dikke 10.
FOTO VAN KARIN STEENBAKKERS
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door René op donderdag 22 apr 2021 21
Eind vorig jaar een keuken gekocht bij de vestiging van Goes (Pelma) welke i.v.m. onze verhuizing zou worden geplaatst door de vestiging in Nunspeet (Arma). Liefst wilde we dit al in oktober, maar men kon niet eerder plaatsten. In december kwam onze keuken. Tot onze verbazing was deze niet compleet; oven en vaatwasser waren er niet. Dat kán gebeuren, maar had wel zo netjes geweest als wij dat hadden geweten. Ook werd er een verkeerde maat spoelkast geleverd en was de greep lijst te kort. Weken later kwamen de oven en vaatwasser en zijn deze aangesloten. Helaas de vaatwasser niet goed, dus lekkage onder de keuken.. Ook de beloofde duurdere/ luxere lades waren niet geleverd, d.w.z. 1 van de 4 en na meerdere keren bellen en monteurs over de vloer bleek dat deze helemaal niet pasten in onze keuken! Voor niets op gehoopt dus. De juiste spoelkast is later wel geleverd en netjes er in gezet, maar was gewoon verkeerd besteld dus. De kitnaad achter het blad is tot 3 keer over gedaan, omdat deze steeds niet goed/ netjes was en is nu eindelijk goed. Er ontbreekt als sinds het plaatsen een anti slip mat in 1 van de lades en toen men deze wel op zou sturen stuurden ze een verkeerde maat. Vorige week weer een mail gestuurd, 1 lade sluit niet meer goed, de deur van de koelkast piept (hoort niet bij een dure keuken en koelkast van nog geen half jaar!) en ook is ons werkblad niet vlak waardoor de snijplanken liggen te wippen op het blad als ik groente of vlees snijd. Dit is al vaker gemeld, maar nooit wat aan gedaan. Ook op een reactie op mijn laatste mail - afgezien van een 'ik stuur het door naar de service afdeling' - wacht ik nog steeds. Al met al zijn wij zeker niet tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door K van Dalen op maandag 19 apr 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden.

Aanvulling ontvangen 22 april 2021: De keuken is gemonteerd. Het is voorspoedig verlopen, tot volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachting niet waargemaakt”
Door Charles Welling op maandag 19 apr 2021 21
E.e.a. begon al met een onjuist en daarom door mij genegeerd leidingschema voor mijn "Residentic"-keuken. Na de installatie van de keuken door een Ardi-monteur bleken deurtjes en ladenfrontjes krom te zijn, de ladenfronten waren scheef gemonteerd, de ladenbodems kierden en de afzuigkap was defect. Gebeld en foto's gemaakt. De service-afdeling reageerde lauw, geen woord van excuus. Na 14 dagen bleek het defect aan de afzuigkap nog niet gemeld te zijn bij de fabrikant en heb ik dit zelf maar gedaan. De door mij geuite wens zo mogelijk een andere afzuigkap te kopen zou worden doorgegeven aan de afdeling Verkoop. Niet gedaan. Na twee maanden kwam een monteur ("onze beste monteur") om de keuken af te stellen. Het kromme deurtje was weliswaar besteld, maar het was onduidelijk wanneer dit geleverd kon worden. De monteur kon dus alleen de laden afstellen. De laden werden gedemonteerd, weer gemonteerd en waren daarna nog net zo scheef. De monteur maakte foto's en zou een rapport maken. Inmiddels weer drie weken verder en diepe stilte van de zijde van Ardi. Als je de kreten leest waarmee Ardi zichzelf aanprijst, dan word ik een beetje onpasselijk. Een kreet maken ze echter wél waar en dat is "ontzorging van ontwerp tot realisatie". Inderdaad, want ná de realisatie mag de klant het zelf uitzoeken. Het bovenstaande is een sterk verkorte versie van het geheel van telefoontjes en e-mails, want communicatie, zowel naar de klant als tussen hun medewerkers, moet bij Ardi nog worden uitgevonden.

Aanvulling ontvangen 19 mei 2021: Op 19 mei heeft een monteur, die wél op de hoogte was hoe men ladefronten afstelt, de scheve fronten in een handomdraai recht gehangen. Een aantal gebrekkige fronten zal worden vervangen en daar heb ik, dankzij de inmiddels verbeterde communicatie, een bevestiging van ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Wereld van verschil”
Door Bettie Blankendaal op maandag 19 apr 2021 21
In november 2020 een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens. Gaat om een keuken in U opstelling. Het verkoopgesprek heb ik als zeer positief ervaren. Geen agressieve verkoop, geen tijdsdruk; maar een verkoper die actief met je mee denkt en alternatieven voorstelt om binnen de financiële ruimte te blijven die je hebt aangegeven. Wat prijs betreft weet je meteen waar je aan toe bent. Geen gedoe met onderhandelingen. Ook na het tekenen van de opdracht was er nog alle ruimte om af te stemmen. Zo heb ik nog voor een ander model koelkast gekozen en toch nog even gekeken naar ander mogelijkheid voor bovenkastjes. Was allemaal geen probleem. Communicatie over definitieve bestelling en levering was continue heel duidelijk en netjes. Afleveren op voorhand ging in goed overleg en was zorgvuldig. Monteur was een topper. Er is echt heel netjes gewerkt. Ik snap niet dat er ook keukenleveranciers zijn die een grote keuken als dit in een halve dag erin rammen. Afwerking van de keuken is keurig en alles ging in overleg. 2 deurtjes hebben een fabricagefoutje. Dit heb ik gemeld en ze zijn direct opnieuw besteld. Hier ook weer keurig een bevestiging van ontvangen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat laatste stukje goed zal komen. Als ik ooit nog eens een nieuwe keuken moet gaan kopen dan ga ik direct naar hen. En nee ik heb geen aandelen;-) Echter deze ervaring is voor mij zo een enorme verademing vergeleken bij mijn vorige keukenaanschaf 19 jaar terug. Een wereld van verschil.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 9,5”
Door Familie van Bruchem op maandag 19 apr 2021 21
Prima korte lijntjes bij aankoop keuken met verkoper ondanks de maatregelen Corona. Uitstekende monteurs, vriendelijk, zorgvuldig en nette werklui. Wellicht als enige tip nog een stuk aftersales vanuit de verkoper na plaatsing had het helemaal perfect gemaakt! Maar een dikke 9,5 vanuit ons.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Marieke van Schaijk op vrijdag 16 apr 2021 21
Nette monteurs in de kost zeer vriendelijk goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Mevr. W. Uijttenboogaart op vrijdag 16 apr 2021 21
Bij het plaatsen van de nieuwe badkamer en wat andere werkzaamheden is uitstekend werk afgeleverd. Bij vragen werd altijd keurig overlegd. Na afloop is alles netjes achtergelaten. Wat wil je nog meer!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect werk”
Door Fam. Mulder op woensdag 14 apr 2021 21
Vanaf de eerste afspraak heeft Arma perfect werk geleverd. De eerste afspraak was goed bereid, ze denken heel goed mee, geven eerlijk advies en een transparante offerte. Het contact is vlot, regelmatig en altijd correct. Geen vraag is teveel en verkoper Karst zoekt alles tot aan de bodem voor je uit en koppelt snel en correct terug. Ook was dit het enige bedrijf wat goed mee dacht over de bar, die konden we laten staan en er is niet geprobeerd om ons een nieuwe te verkopen. We zijn vooral super tevreden over de montage, we hebben een oud huis (jaren 30, alles scheef) en de monteur ging met een uiterste precisie te werk om de keuken perfect te installeren. Afspraak is afspraak komen ze echt na en we hebben echt geen punt wat anders of beter zou moeten.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. van der Hart op dinsdag 13 apr 2021 21
We zijn een prachtige keuken rijker, die we bij Pelma Keukens Goes hebben gekocht. Een hoekkeuken uit de lijn DBSelect in betonlook. Voor ons een mooie stap. Na tientallen jaren nu eindelijk inductiekoken en een vaatwasser! Al onze apparatuur is van het merk Pelgrim. We hebben daarvoor gekozen omdat we ook in onze vorige keuken goede ervaringen met dit merk hebben gehad. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor advies in de ruim opgezette showroom en er was een ruime keuze aan kleuren, modellen en accessoires. Kwaliteit/prijs verhouding is wat ons betreft prima.

Aanvulling ontvangen 13 april 2021: We zijn ook zeer tevreden over de monteurs bij het plaatsen en afmonteren van de keuken. Er is netjes en vakkundig gewerkt.
We bevelen Pelma daarom ook aan bij ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. VAN DER HART
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerard en Sophie Syperda op dinsdag 13 apr 2021 21
Wij hebben ons voortreffelijk laten adviseren door Peter Tijssens voor een complete keuken. Ook de werkzaamheden die voor de plaatsing van de keuken moesten gebeuren zijn door zeer ervaren mensen gedaan. Over de 2 monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd waren wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marijn en Grietje Nefs, Bergen op Zoom op dinsdag 13 apr 2021 21
Onze keuken was na 30 jaar door en door versleten en we zaten al jaren tegen de aanschaf van een nieuwe te hikken. Bang geworden door alle verhalen in de media van keukencowboys die van alles beloven en in recordtijd een keuken aan je willen verkopen om vervolgens vergeten dat service naar de klant een van de belangrijkste dingen is. Door mond op mond reclame en de goede reviews op internet uiteindelijk bij ARDI keukens in St. Annaland terecht gekomen. Dit blijkt een gouden keuze geweest te zijn. Na ons in de winkel te hebben georiënteerd een afspraak gemaakt met verkoper Robin van den Bos. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en heeft ons totaal niet onder druk gezet. Hij heeft ons prima begeleid om tot een uiteindelijk keukenontwerp te komen binnen het door ons gestelde budget. We voelen ons gewaardeerd als klant. De plaatsing van de keuken is door eigen vakmensen gedaan en niet uitbesteed aan een klusbedrijf. In ons geval door ZZP-er Jacco en leermeester Anton Oversluizen (wat een vakman) Er wordt in oplossingen gedacht en niet in problemen. Helaas waren er leveringsproblemen bij de inbouwapparatuur van NEFF. Dit is niet aan ARDI te wijten. Zij hebben hun uiterste best gedaan om alles op te lossen, wat uiteindelijk ook gebeurd is. De service is geweldig en ARDI maakt hun slogan meer dan waar. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! We hebben geen moment spijt van onze keuze voor ARDI gehad en we kunnen dit bedrijf oprecht aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Thijs op zondag 11 apr 2021 21
Vorig jaar een keuken uitgezocht bij Ardi. Goed geholpen bij de aanschaf door de verkoper. Dit jaar de keuken laten installeren door eigen monteur van Ardi (vonden wij wel een belangrijk punt). De installatie van de keuken binnen 1 dag gedaan! Super snel en professioneel in elkaar gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Hans en Marijke van Dijke op zaterdag 10 apr 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn er erg blij mee. Onze neef heeft de keuken erin gezet. We werden heel goed geholpen door Gerhard. Hij nam ruim de tijd voor ons. We kregen zelfs hapjes en drankjes. We hebben alles in één middag uitgezocht. Best spannend hoe alles zou staan....maar het is prachtig geworden. Gerhard gaf goede adviezen, een top verkoper!
FOTO VAN HANS EN MARIJKE VAN DIJKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan & Jan de Jonge-de Reu Middelburg op zaterdag 10 apr 2021 21
Vandaag hebben de mannen van Pelma keukens onze keuken, een door hun geplaatste keuken in 2006, een update gegeven naar 2021. Door de bestaande kastjes in te korten werd de keuken weer geschikt voor grotere, nieuwe apparatuur. Echt vakwerk, we zijn zeer tevreden met het resultaat. Onze complimenten!
FOTO VAN JAN & JAN DE JONGE-DE REU MIDDELBURG
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Peter Bosman op dinsdag 6 apr 2021 21
Wij hebben de nieuwe keuken bij Ardi gekocht; mooie showroom, heldere prijsvorming. Netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ankie op maandag 5 apr 2021 21
Alles stipt op tijd en perfect geplaatst! Meegedacht in het proces!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Greet en Jan Keizerwaard op zondag 4 apr 2021 21
Na wat omzwervingen kwamen we bij Arma-keukens in Nunspeet terecht. De eerste keer kregen we gelijk een goed gevoel, na een rondgang door de showroom maakten we een advies-afspraak. We werden te woord gestaan door Jan van Kranenborg, een gezellige, maar ook kundige verkoper, die goed aanvoelde wat onze wensen waren,en meedacht en toonde wat mogelijkheden waren. Met een voorlopig plan gingen we naar huis,om alles op een rijtje te zetten. Een vervolgafspraak volgde,en daar werden de laatste puntjes op de i gezet. Tussentijds was er goede communicatie over de vorderingen,en geheel volgens afspraak begon op 29 maart 2021 de plaatsing van de nieuwe keuken. Deze werd gedaan door 2 ervaren monteurs, alles in één keer perfect afgemaakt. Het eindresultaat is prachtig, we zijn heel erg blij met het mooie geheel en hopen er nog heel lang van te mogen genieten
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.