Feedback
9,6

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2131 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1808 ervaringen
4 sterren200 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren14 ervaringen
1 ster17 ervaringen
“Erg blij met onze keuken”
Door Ferry van Nimwegen, Tineke van Schoonhoven op zaterdag 7 mei 2022 22
Wij hebben vorig jaar een prachtige, excellent keuken laten plaatsen. De keuken bevalt heel goed en is perfect afgewerkt. Het blad (jetstone composiet raven satin) heeft een stoere uitstraling en de gootsteen en apparatuur zijn van zeer goede kwaliteit. Fijn dat we de afzuigkap in konden laten bouwen. Nergens spijt van. De service van het team in Kesteren is erg goed (ook in Coronatijd) en het plaatsen werd uitstekend door drie monteurs uitgevoerd. Wij zijn erg blij met onze keuken! Met dank aan Stephanie en anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Stephan Groot op woensdag 4 mei 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de service en de deskundigheid van Arma Keukens. Bij het kopen van de keuken werd er goed meegedacht over de verschillende opties, en werd er goed geluisterd naar onze wensen. Waarbij Arma voor ons echt het verschil maakt is de montage. De deskundige monteurs namen echt de tijd voor het monteren van de keuken, en dat is dubbel en dwars terug te zien in het eindresultaat. Het afwerkingsniveau van de montage en de kwaliteit van de materialen maken samen onze droomkeuken compleet.
Reactie of foto toevoegen
“De klant staat centraal”
Door Gerrit en Willeke van Dijk op maandag 18 apr 2022 22
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Arma Keukens. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en alle opties werden op tafel gelegd en besproken. Kwaliteit en deskundigheid staan bij Arma keukens hoog in het vaandel. En niet onbelangrijk: 'De klant staat centraal!'
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Derk op zaterdag 19 mrt 2022 22
Hier op basis van de goede reviews geinformeerd en uiteindelijk ook onze keuken gekocht. Overtuigende argumenten:
- Je krijgt wat je vraagt
- Eigen apparatuur geen enkel probleem (wel zelf inbouwen, uiteraard)
- Heerlijk heldere prijzen zonder vage kortingen
Wij wisten vrij precies wat en hoe we het wilden in onze keuken, en dan komen zaken als kwaliteit, contact en service om de hoek kijken. Keuken initieel niet helemaal goed opgeleverd, maar men doet alle moeite om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Ook na dit bezoek nog een op te lossen uitdaging en ook daar alle lof voor het meedenken en zoeken naar oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Suus op donderdag 17 mrt 2022 22
Avanti levert een zeer goede, mooie keuken met een prima prijs-kwaliteit verhouding. De medewerkers denken perfect mee in het maken van de keuzes die horen bij het kopen van een nieuwe keuken. Aanpassingen konden worden gedaan. Er was duidelijkheid over het tijdpad. Afspraken worden nagekomen. Contact werd zowel telefonisch als via de mail gedaan. Mijn ervaring met de medewerkers is ook helemaal goed; de verkoopadviseur, de inmeter, de keuken bezorgers, de administratie maar alle lof voor de keukenmonteurs. Die laatsten hebben een fantastische keuken geplaatst waarbij zorgvuldigheid en netheid uitgangspunt is. Kortom, het bedrijf is zeer aan te bevelen bij het kopen van een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bij Keur is de klant koning”
Door W.J. Monster op zondag 13 mrt 2022 22
In het voorjaar van 2020 bij Keur Keukens een keuken aangeschaft voor onze nieuwbouw woning in Veenendaal welke in maart 2021 is opgeleverd. Juist ja volop in "Corona tijd". Keur is een keurig bedrijf waar de klant nog koning is, niets is te gek en er is heel goed meegedacht met de wensen en mogelijkheden van ons als klant. M.a.w. de verkoop hebben wij als prettig ervaren. Vervolgens de levering en installatie in 2021, geweldig! De monteurs zijn pas tevreden wanneer de klant dat ook is, ook bij de installatie wordt goed meegedacht en indien nodig naar oplossingen gezocht. Het was noodzakelijk dat er iets nageleverd moest worden, maar ook dat is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ervaren mensen die de klant centraal zetten in al hun doen en laten. Kortom een bedrijf waarvoor wij zeker een goede review willen achterlaten. Een aanrader voor iedereen die voor kwaliteit gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Evert van brenk op dinsdag 22 feb 2022 22
Super tevreden over de service van Avanti. We zijn super tevreden over de levering en kwaliteit van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Rene Otterlo op zondag 20 feb 2022 22
In juli heeft Bart Huigens een mooie keuken ontworpen. We hadden gelijk een goed gevoel bij Avanti Kesteren in vergelijking met andere waar we geweest waren. Nadat we alles uitgekozen hadden kregen we gelijk een mooie geplastificeerde uitdraai mee. Nog een keer terug geweest om de puntjes op de i te zetten en apparatuur uit te zoeken. Vriendelijk geholpen en goede service. Alles is mogelijk. Omdat we nog niet helemaal klaar waren met de verbouwing hebben we het plaatsen uitgesteld wat geen probleem was. Afgelopen week is de keuken gemonteerd door Henk en Maurits. Goede vakmensen. Keuken is een plaatje. Alles compleet. Ziet er perfect uit. Een super bedrijf. Goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met de mooie keuken”
Door Pieter Veldman op zaterdag 5 feb 2022 22
We hebben vooraf veel rondgekeken, ook in Duitsland, om ideeën op te doen. Toen we bij Adee keukens in Rijssen kwamen hadden we voor ons zelf al een nauwkeurige tekening met hoe de keuken er uit moest zien (inclusief de kleuren). We werden door Silas Klein Nagelvoort heel goed geholpen. Hij luisterde erg goed naar onze wensen en heeft dit goed vertaald in de keuken die we gekocht hebben. We zijn super tevreden met de mooie keuken en de kwaliteit is voor nu helemaal top!
FOTO VAN PIETER VELDMAN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gert op donderdag 3 feb 2022 22
Prima ervaring met Artic Keuken. Betrouwbaar, goede kwaliteit, afspraken worden nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddelde score”
Door Fam de Visser op maandag 27 dec 2021 21
Die 9.6 waardering is veel te hoog gegrepen in de revieuws, Ardi keukens scoort gewoon een gemiddelde van 6.5 ! voor ons. in het gehele traject zijn er toch wel wat onvolkomenheden die niet nodig waren geweest! Of de prijs / kwaliteit verhouding in orde is zal de tijd leren??
Reactie of foto toevoegen
“Alles was top”
Door Ron Jansen op vrijdag 10 dec 2021 21
Na verhuizing een 2de keuken bij Ardi gekocht. Van inventarisatie/aankoop tot en met installatie /oplevering, alles was top! Kwaliteit en zorg besteed tijdens de offerte fase, meedenkend in alternatieven en zeer deskundige oplevering. Alles op tijd geleverd, volgens planning.
FOTO VAN RON JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect”
Door Ben & Dineke Wesdijk op zondag 28 nov 2021 21
Uitvoering, service, installatie, afspraken, inmeten perfect. Gedaan wat is beloofd.
Gekochte kwaliteit is kwaliteit
FOTO VAN BEN & DINEKE WESDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Jelle Teertstra op dinsdag 16 nov 2021 21
Goede info, goede kwaliteit, prijs/kwaliteit, keurige plaatsing, en vooral goede communicatie over het proces.
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Fam van der Zande op woensdag 20 okt 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Ardi keukens en vanaf het ontwerp tot aan plaatsing zijn wij goed geholpen! Het ontwerp vonden wij heel leuk, origineel en praktisch. Toen de keuken geplaatst was, was het zoals verwacht en gehoopt : veel ruimte in de kastjes en ruimte in de woonkamer! We kunnen Ardi bij iedereen aanbevelen. Komen afspraken na, vriendelijke service, goede kwaliteit materialen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en deskundig advies”
Door Gerard van den Hondel op dinsdag 19 okt 2021 21
Prettig en deskundig advies bij ontwerp van onze keuken en de keuze van materialen, kleuren, apparatuur enz. Levering geheel volgens afspraak en zorgvuldige plaatsing door echte vakmannen. Heel lange garantie op zowel apparatuur als plaatsing en dat kan ook gezien oog voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij Adee.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Peter op zondag 17 okt 2021 21
Ze bestaan nog: keukenzaken die doen wat ze beloofd hebben. Met de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een keukenzaak die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft. Al snel kom je, op basis van recensies, uit bij de DB keukengroep. We hadden vooraf een aantal zaken uitgesloten zonder recensies te lezen. Ondanks de Coronatijd was het maken van een afspraak, binnen de regels natuurlijk, geen probleem. Heel vriendelijk ontvangen, zelfs toen last minute de bestemming (lees huis) veranderde was het allemaal geen enkel probleem. Goed begeleid in het maken van de juiste keuze, kleur, materiaal en apparatuur. En dan begint het wachten op de sleutel en de keuken. Door Adee prima op de hoogte gehouden van de voortgang, ruim op tijd gemeld dat sommige artikelen niet leverbaar waren bij de installatie.
De installatie is super verlopen! Vakmensen die de keuken plaatsen, alles opgeruimd achterlaten en ook hier weer meedenken. Na de 1e oplevering is Adee nog een keer teruggekomen voor de restpunten en ook dat is conform afspraak en perfect verlopen. Ben je op zoek naar een goede keukenzaak, die meedenkt, goed werk levert ga dan met een gerust hart naar Adee Keukens in Rijssen. Top service!!!!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Monteurs zijn echte vakmannen”
Door Vera op maandag 4 okt 2021 21
Enthousiaste verkoper die heel goed mee dacht in het ontwerp van de keuken, goede verbeteringen heeft aangedragen en betrokken bleef bij het hele proces. Ook prettig dat je direct de prijs weet en daar niet over hoeft te onderhandelen. Mooie kwaliteit keuken en apparatuur. De montage wordt gedaan door echte vakmannen die graag netjes werk willen afleveren en daar ook de tijd voor krijgen.
FOTO VAN VERA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door yvette mathijssen op zondag 26 sep 2021 21
Voor de derde keer een keuken laten plaatsen door Ardi keukens, dit keer ging het om een 'bijkeuken'. Wederom zeer tevreden. De verkoper in de winkel denkt mee wat betreft de mogelijkheden en weet hierin goed te adviseren. Prijs/kwaliteit verhouding tevens goed, je weet direct waar je aan toe bent tijdens het gesprek met de verkoper. De monteur heeft de keuken netjes geplaatst, 1 deurtje draaide verkeerd maar dit is keurig en snel opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Ardi keukens en bevelen deze dan ook zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Veel kookplezier, praktisch, mooi”
Door Fam. Kok op zaterdag 25 sep 2021 21
Goed geslaagd met een nieuwe keuken bij Arma keukens in Nunspeet. Van tevoren wisten wij niet zo goed wat we wilden, behalve dat we veel opbergruimte nodig hadden. Adviseur Arwout heeft ons met veel geduld, veel tussentijdse wijzigingen en veel kennis een keuken ontworpen die helemaal voldoet aan onze wensen. Zonder opdringerig te zijn, heeft hij ons in de showroom, maar ook op afstand met videobellen tijdens de lock-downs, vele uren met ons het ontwerp bedacht.
Het materiaal van de kastjes (extra mat) en het blad (composiet) is van hoge kwaliteit en makkelijk schoon te houden, echt super. Ook het montageteam verdient een dikke pluim; in 2 dagen tijd, zonder zaken af te raffelen, met oog voor detail, hebben zij de keuken op een professionele manier geassembleerd.
FOTO VAN FAM. KOK
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Daan Bekhuis op donderdag 9 sep 2021 21
We zijn zorgvuldig geholpen en ook met het nodige geduld en persoonlijke aandacht. Daarnaast is de keuken op een zeer professionele en rustige manier geplaatst, aangezien ons huis schots en scheef is, was dit best nog een uitdaging voor de zeer vriendelijke monteurs. Ook prima kwaliteit keuken. We hopen er nog lang plezier van te hebben.
FOTO VAN DAAN BEKHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze mooie keuken”
Door Fam. Dunsbergen op vrijdag 3 sep 2021 21
Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en zullen zeker een keuken van Adee aanbevelen. Zeer klantvriendelijk en mooie kwaliteit.
FOTO VAN FAM. DUNSBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Fam Bruins op woensdag 1 sep 2021 21
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, en kunnen Adee aanbevelen bij anderen, goede kwaliteit en klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met nieuwe keuken”
Door M.Heeremans op woensdag 11 aug 2021 21
wij hebben vanaf de eerste kennismaking met Adee Keukens, het advies, aankoop, levering en montage alleen maar zeer positieve ervaringen opgedaan. Afspraak is afspraak, duidelijke communicatie, vakkundig advies en vakkundige plaatsing van de keuken, meedenkend personeel dat kwaliteit levert en echt de puntjes op de 'i ' zet! We zijn zeer tevreden over Adee Keukens en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Theo de Jong op maandag 2 aug 2021 21
Afgelopen maandag en dinsdag hebben de monteurs van Avanti bij ons de keuken geplaatst. Het resultaat is erg mooi en we zijn erg tevreden over de kwaliteit van de keuken en de werkwijze van deze monteurs. Ze werken zeer zorgvuldig en netjes. Complimenten. We zijn ook erg tevreden over de wijze waarop wij zijn geadviseerd en hoe het hele proces is verlopen. We gaan er vanuit dat de oven, die op nalevering staat op de zelfde wijze zal worden afgehandeld. De monteurs hebben een tijdelijke oven geplaatst. We hebben het gevoel een goede keuze gemaakt te hebben om de keuken bij Avanti aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Installatie viel tegen”
Door Harro van Ree op zondag 1 aug 2021 21
Zeer positieve ervaring gehad bij de koop van de keuken, ook nog een leuk kerst / oud en nieuw presentje gekregen, maar daar is het helaas een beetje mee opgehouden. Installatiebedrijf is een andere tak van het bedrijf waarschijnlijk. Onzorgvuldig handelen heeft gezorgd voor vlekken op net gestucte / geverfde muren, isolatie strippen koelkast laten los, dop van de ontharder van vaatwasser afwezig, opbouw kasten heeft een geel-achtige kleur wit dat zichtbaar anders is dan glanswitte keuken, ovens na 3 weken nog steeds niet geleverd (keuken 6 maanden geleden besteld). Sorry, maar het geheel is gewoon een teleurstelling. Het zou niet zo moeten zijn dat na betaling van de totale goede kwaliteit keuken zo weinig nazorg / follow up is. Installatie is nog steeds niet gereed, ik hoop dat het beter gaat voor het afronden van de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Overall fijn proces”
Door Rainier van R op woensdag 21 jul 2021 21
Wij hebben recent een keuken bij Keur keukens gekocht. We wisten dat ze niet de goedkoopste zijn, maar goede kwaliteit hebben en goede service bieden, wij waren bereid daar wat extra voor te betalen.

Verkoop:
Wij zijn geholpen door Peter, zeer aardige en kundige verkoper, soms tikkie chaotisch, maar komt al z'n afspraken na, zeer fijne vent!

Product:
We hebben een zeer mooie keuken gekregen waar we erg blij mee zijn. Zijn een paar nadelen, grootste in de vaatwasser. Deze heeft een programma waarbij voor het einde de klep open springt om te drogen. Keur keukens heeft aangegeven dat niet te gebruiken omdat de stoom de panelen zal beschadigen. Hierdoor blijft de vaat nat.. na hierover geklaagd te hebben (ik had hiervoor een vaatwasser die wel schoon en droog levert) krijg ik te horen dat het toch wel open kan, maar mocht het stuk gaan zal daar geen garantie op zitten... vreemd verhaal...

Installatie:
Zeer netjes geleverd en gemaakt, je ziet dat ze kundig zijn en erg netjes werken. Heel fijn!

Service:
Bij de installatie is een leiding gaan lekken in het kastje, ik heb dit meteen aangegeven met bijna een dagelijkse herinnering, na een week ben ik nog steeds niet gebeld om dit te laten maken, echt extreem vervelend. Ik wissel 2 keer per dag nu droge doekjes in mn gootsteenkastje... Ik ga dit nu maar zelf laten doen.

Overall: Wij zijn blij met de keuken, overall was het ook een fijn proces. Echter de verwachtingen waren hoog en de prijs is dat ook. Het is onbegrijpelijk dat ze deze steken zo laten vallen waardoor ik uiteindelijk best wel gefrustreerd ben. Ik raad ze niet af, maar weet niet of ik ze nog zou aanraden... cijfer zou ik een 7 geven, ik kan alleen 6 of 8 kiezen... dus een geflatteerde 8, vooral omdat ik Peter graag mag.
Reactie of foto toevoegen
“Onze complimenten”
Door Manager Casa Mia op woensdag 14 jul 2021 21
Voor een nieuw te starten woonvorm voor mensen met autisme, waren we op zoek naar een praktische keuken van goede kwaliteit. De financiën waren via een crowdfundingsactie verzameld. De verkoper van Avanti heeft met zijn collega's, vol enthousiasme, alles er aan gedaan om binnen dit budget te blijven. Zo is de keus gevallen op een showroomkeuken, met nieuwe apparaten die in het magazijn stonden, maar elders niet pasten of over waren, waardoor er korting af kon in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vervolgens werkten ook de planning en monteurs mee om nog voor de start de keuken te plaatsen en dat was echt op korte termijn voor hen!! Twee dagen voor de start van de woonvorm was de klus geklaard. Onze complimenten! Jullie hebben hard gewerkt voor ons. Enorm bedankt namens directie, personeel & bewoners van Welcura, locatie Casa Mia Barneveld (www.welcura.nl) en namen het stichtingsbestuur Esveld
FOTO VAN MANAGER CASA MIA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door M. Vd. Aarsen op donderdag 1 jul 2021 21
Keuken besteld en zelf geplaatst. Zeer tevreden over de kwaliteit, levering en deskundigheid van personeel. Zeer prettige ervaring.
FOTO VAN M. VD. AARSEN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Izak op vrijdag 18 jun 2021 21
Zowel keuken (Voor 2e keer) als badkamer bij Arma gekocht. Dan weet je dat het goed komt. Ze werken heel netjes en leveren kwaliteit. Monteur bij ons was perfectionist.
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Rianne Tax en Guus Wismans op donderdag 10 jun 2021 21
Bij het uitzoeken van een keuken was Robin onze "gastheer". Hij dacht mee, adviseerde, was coöperatief en gaf alle tijd en ruimte voor vragen en gedachten. De offerte, complete map en overige informatie was compleet. We werden uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook in de tijd tussen kopen en plaatsen werden we altijd vriendelijk, snel en deskundig geholpen als we vragen hadden. Dus ook de service-afdeling en de planning is van dezelfde kwaliteit. En als klap op de vuurpijl werd de keuken vakkundig geplaatst door Wim en Remco. Ook tijdens het plaatsen werden adviezen gegeven. Kortom......de volgende keuken kopen we weer bij hen maar wellicht in de nabije toekomst door mensen die deze ervaring lezen.
FOTO VAN RIANNE TAX EN GUUS WISMANS
Reactie of foto toevoegen
“Lang wachten”
Door Robin Smits op vrijdag 21 mei 2021 21
Je kent het wel, de verhalen dat er altijd iets mis gaat en er gedoe ontstaat op het moment dat je een nieuwe keuken koopt. Om deze reden goed onderzoek gedaan naar de diverse leveranciers en op basis van reviews uitgekomen bij Avanti keukens. Wat in eerste instantie een prettig 1e gesprek was, is de beslissing om voor Avant te kiezen uitgelopen op een ware nachtmerrie. Keuken in februari 2020 besteld en geplaatst in augustus. Wachttijd was voor ons geen probleem, we gingen voor kwaliteit en service. Na de koop ontstonden de problemen. Niet terugbellen als dit was beloofd, planken niet tijdig geleverd of een construct bedacht wat volgens hun monteurs niet goed te plaatsen was. En maar wachten en wachten en steeds zelf contact moeten zoeken. Na fout op fout 2 maanden geleden in de winkel geweest om te praten over een oplossing. Nu bijna 2 maanden later zouden de wandplanken eindelijk geplaatst worden en ja hoor, een kwartier voordat ze zouden komen worden we weer gebeld, er ontbreekt een plank dus ze komen niet. Alle begrip vanuit hun kant zogenaamd, maar ondertussen is eind mei 2021 de keuken van ruim 16.000 euro nog niet gereed. Maar ja, ze zijn welwillend zoals ze zelf zeggen en leveren service tot in lengte van dagen. Tja, zo kan je het niet afronden van de afspraken ook noemen. Het duurt inderdaad tot in lengte van dagen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door fam. Van Gelder op woensdag 5 mei 2021 21
Al bij de verkoop werden we prettig geholpen en goed voorgelicht door Martijn. Hij nam uitgebreid de tijd om ons netjes te helpen en alle vragen te beantwoorden. De materialen waren van goede kwaliteit en werden op de juiste dag bezorgd. Ik had een 10 gegeven voor de keuken als alle materialen de juiste waren. Het was namelijk zo dat de smetplint te kort was en de plankdragers te klein. De nalevering hiervan liet een kleine drie maanden op zich wachten. Al met al is het een prachtige keuken geworden. Ik zou Ardi keukens dan ook zeker aanbevelen!
FOTO VAN FAM. VAN GELDER
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door René op donderdag 22 apr 2021 21
Eind vorig jaar hebben wij een keuken gekocht bij de vestiging in Goes (Pelma ) welke i.v.m. onze verhuizing zou worden geplaatst door de vestiging in Nunspeet (Arma). Liefst wilde wij dit al in oktober, maar men kon niet eerder plaatsten. In december kwam onze keuken. Tot onze verbazing was deze niet compleet; oven en vaatwasser waren er niet. Dat kán gebeuren, maar had wel zo netjes geweest als wij dat hadden geweten. Ook werd er een verkeerde maat spoelkast geleverd en was de greep lijst te kort. Weken later kwamen de oven en vaatwasser en zijn deze aangesloten. Helaas de vaatwasser niet goed, dus lekkage onder de keuken.. Ook de beloofde duurdere/ luxere lades waren niet geleverd, d.w.z. 1 van de 4, en na meerdere keren bellen en monteurs over de vloer bleek dat deze helemaal niet pasten in onze keuken! Voor niets op gehoopt dus. De juiste spoelkast is later wel geleverd en netjes er in gezet, maar was gewoon verkeerd besteld dus. De kitnaad achter het blad is tot 3 keer over gedaan, omdat deze steeds niet goed/ netjes was en is nu eindelijk goed. Er ontbreekt als sinds het plaatsen een anti slip mat in 1 van de lades en toen men deze wel op zou sturen stuurden ze een verkeerde maat. Vorige week weer een mail gestuurd, 1 lade sluit niet meer goed, de deur van de koelkast piept (hoort niet bij een dure keuken en koelkast van nog geen half jaar!) en ook is ons werkblad niet vlak waardoor de snijplanken liggen te wippen op het blad als ik groente of vlees snijd. Dit is al vaker gemeld, maar nooit wat aan gedaan. Ook op een reactie op mijn zoveelste mail kreeg ik in eerste instantie alleen als reactie "ik stuur het door naar de service afdeling." Wat later - na het plaatsen van een review - kwam er dan toch een inhoudelijke reactie van Pelma keukens. De medewerker die ik sprak wilde oprecht zijn best doen een en ander in orde te maken. Hij erkende dat er bij ons erg veel service meldingen waren, wat duidt op dingen die niet goed gaan. Zoals afgesproken is daarna en monteur bij ons geweest en heeft de door aangedragen punten verholpen, voor zover dat kon. Al met al blijft de deur van onze koelkast piepen en is het werkblad nooit helemaal vlak geworden, maar dat schijnt niet anders te kunnen ofzo? Ik ben inmiddels wel tevreden over het feit dat Pelma wel zijn best doet om hun klanten tevreden te houden of krijgen. De algemene indruk van de keuken valt ons wel tegen. We hadden meer verwacht van (de kwaliteit van) de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. van der Hart op dinsdag 13 apr 2021 21
We zijn een prachtige keuken rijker, die we bij Pelma Keukens Goes hebben gekocht. Een hoekkeuken uit de lijn DBSelect in betonlook. Voor ons een mooie stap. Na tientallen jaren nu eindelijk inductiekoken en een vaatwasser! Al onze apparatuur is van het merk Pelgrim. We hebben daarvoor gekozen omdat we ook in onze vorige keuken goede ervaringen met dit merk hebben gehad. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor advies in de ruim opgezette showroom en er was een ruime keuze aan kleuren, modellen en accessoires. Kwaliteit/prijs verhouding is wat ons betreft prima.

Aanvulling ontvangen 13 april 2021: We zijn ook zeer tevreden over de monteurs bij het plaatsen en afmonteren van de keuken. Er is netjes en vakkundig gewerkt.
We bevelen Pelma daarom ook aan bij ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. VAN DER HART
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door irma op maandag 29 mrt 2021 21
Uitstekende inventarisatie van de wensen van de klant gecombineerd met deskundig advies, helder en transparant service/begeleiding en montage super. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Vertrouwd adres!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door John Aarts op vrijdag 19 mrt 2021 21
Goede communicatie, goede begeleiding van aankoop tot en met montage. Men luistert goed naar wensen van de klant. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Enthousiast team, men neemt de tijd voor je. Kan het zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOHN AARTS
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Erik van Vossen op maandag 15 mrt 2021 21
Vanaf het eerste moment tot de oplevering van de keuken klopte alles. Een goed advies, deskundige montage en de ondersteuning in keuzes die je als klant verwacht.
En dat alles voor een goede prijs. Nu de keuken staat kunnen we ook oordelen over de kwaliteit, en deze is ook uitstekend. Alles voelt degelijk en stevig aan. We kunnen er weer jaren tegen!
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes verzorgd”
Door Nancy Hagers op zondag 21 feb 2021 21
Hele fijne ervaring van showroom tot het eindresultaat. Klantgericht, meedenkend, alles tot in de puntjes verzorgd. Kwaliteit keuken en ook heel kundig gemonteerd.
FOTO VAN NANCY HAGERS
Reactie of foto toevoegen
“Goed gekeken naar je wensen”
Door Familie Brouwer op maandag 15 feb 2021 21
Ze houden goed rekening met je wensen en mogelijkheden. Ze houden rekening met de werkhoogte dat die past bij de kopers. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Het afwerkingsniveau is hoog. De monteur is ook creatief in oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffende trap is toch mogelijk”
Door Rob Bakker op zaterdag 13 feb 2021 21
Dit is inmiddels de tweede keuken die wij bij Arma in Nunspeet hebben gekocht en hebben laten installeren. Ons vorige huis in Almere hebben wij in april 2017 een nieuwe keuken laten installeren. Omdat wij dit huis in Augustus 2020 heel goed hebben verkocht mede door de schitterende keuken die hier was geplaatst kochten wij een heel mooie 2 onder 1 kap woning in Noord-Holland. Helaas was hier een keuken die totaal niet onze smaak was geïnstalleerd. Daarom gingen wij op afspraak medio september opnieuw naar Arma in Nunspeet om een nieuwe keuken te bestellen. Daar werden wij geadviseerd door Rob Vlijm die een keuken samenstelde mede op de keuken die in Almere destijds was geplaatst. Afgelopen maandag werd de keuken geleverd door Arma en voorlopig in de garage opgeslagen. Donderdag j.l was de grote dag dat keukenmonteur Jos samen met Geert begonnen met installeren. Vrijdag j.l kwam Jos alleen om de laatste finishing-touch te leggen echter het werd toch laat. Jos heeft in samenspraak met ons op sommige details heel erg z,n best gedaan met als eindresultaat een schitterende keuken vooral in de sublieme afwerking. Het gaat te ver om alle details te benoemen maar in het algemeen niets was hem teveel b.v de kast waar de afzuiger ingebouwd werd is zodanig door hem afgewerkt dat hierdoor veel nuttige ruimte overbleef voor kruidenpotjes etc e.a op wens van mijn vrouw. In het aanrechtkastje maakte Jos een extra bergplank door de afvoeren en syfons zo dicht als mogelijk was tegen de achterwand te monteren en e.a aan te passen. Inmiddels werd het steeds later en later toen Jos om 19.15 pas vertrok en ons heel erg tevreden achterliet. Deze keukenmonteur samen met Geert is een kroonjuweel van Arma ? Geduldig , luisterend naar klantwensen , vriendelijk , correct en heel heel erg precies in zijn afwerking. Voordat de monteurs begonnen werd onze nieuwe eiken vloer volledig afgedekt en na afloop van de installatie werd alles opgeruimd , verpakking en aangeveegd opgeleverd aan ons. Dit is onze tweede ervaring met Arma en iedere keer overtreffen zij zich in service, klantvriendelijkheid, kwaliteit. Arma wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.

Eerdere ervaring 15 september 2017: In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
FOTO VAN ROB BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe wc ruimte”
Door Jan A. van der Wulp op zondag 24 jan 2021 21
Er wordt kwaliteit geleverd. Bij installatie regelmatig overleg en niet te beroerd voor aanpassingen waar nodig.
FOTO VAN JAN A. VAN DER WULP
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Bas Vos op maandag 18 jan 2021 21
Tweede keuken die we bij Keur hebben laten ontwerpen en plaatsen. Heel tevreden over het gehele proces, van ontwerpen en plaatsing tot na-zorg. Kwaliteit van de keuken is ook goed, niks op aan te merken! Tijdens het ontwerpen wordt goed meegedacht over het ontwerp. Communicatie over levermomenten is duidelijk. Monteurs zijn deskundig en werken heel netjes. Na-zorg is ook top. Kortom, niks op aan te merken!
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Schenkel op dinsdag 29 dec 2020 20
Goed advies, mooie producten. Badkamer was volledig naar wens.

Aanvulling ontvangen 5 januari 2020: Onze badkamer is al geleverd en gemonteerd. De montage is netjes volgens planning verlopen. De afwerking is ook van hoge kwaliteit. Bij oplevering zijn geen gebreken of beschadigingen geconstateerd. Het is naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens planning”
Door Fam. Visser op zaterdag 19 dec 2020 20
We gingen 'even' kijken maar het advies was zo goed dat we niet meer verder wilden kijken. Goede kwaliteit/prijs verhouding! Levering en plaatsing in eigen beheer. Alles volgens planning. Nu de keuken staat helemaal naar ons zin en zoals we hem verwacht hadden. Alle medewerkers van DB/Artic Utrechr ook netjes en vooral aardig.
FOTO VAN FAM. VISSER
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Matty Vrieswijk op maandag 7 dec 2020 20
De service bij Ardi is fantastisch. Er wordt meegedacht met het realiseren van de plannen van de klant, men is erg behulpzaam en servicegericht. De kwaliteit van de keuken is erg goed en ook het plaatsen/monteren van de keuken is heel goed uitgevoerd. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Deze zaak is een absolute aanrader!
FOTO VAN MATTY VRIESWIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Anita op zondag 6 dec 2020 20
Ben erg blij met mijn nieuwe keuken en vloer. Arma luistert naar je wensen en denkt met je mee. Niet alleen in de winkel, maar ook tijdens de plaatsing. Ze werken heel netjes. Super goeie service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam. Verdoes op zaterdag 5 dec 2020 20
Hartelijk ontvangst in de showroom, goede prijs/kwaliteit verhouding, super afspraken mee te maken, heel erg nette plaatsing, keurig nette service. Zijn heel heel erg blij met onze keuken!
FOTO VAN FAM. VERDOES
Reactie of foto toevoegen
“Als kwaliteit je wens is”
Door S. Abou Hasson op zaterdag 5 dec 2020 20
Wij hebben onlangs een keuken gekocht. Verkoop gesprek wordt rustig gevoerd en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Tijd tussen bestelling en levering wordt er contact gehouden over eventuele zaken (bij ons bijv. over een verouderde type kookplaat die niet meer leverbaar was en een nieuwe type voor in de plaats is gekomen). Levering was zoals het hoort te zijn. De monteurs (was ook een stagiaire bij) hebben zeer goed werk verricht. Ze werken erg netjes, zijn beleefd en overleggen goed over de wensen. Alles klopt, wordt goed gecontroleerd en uitleg gegeven. Van begin tot eind een heel prettig proces en zonder addertjes. Voor mensen die een goede kwaliteit keuken willen is Arma keukens zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Adee Keuken chapeau”
Door Irma en Han van Keulen op vrijdag 4 dec 2020 20
De 9,7 score is zeer zeker terecht. Het begon al met het advies in de showroom, eerlijk, meedenkend en ook belangrijk er werd ook in alle rust aandacht besteed aan jouw wensen. De levering van de keuken door Brinks verliep ook vlekkeloos. Een groot compliment voor de monteurs van Adee Keuken, ze werken serieus, nauwkeurig en letten op details. Kortom wij zijn zeer tevreden over Adee Keukens en ze zijn de score van 9,7 zeker waard. Ook wij werden getipt over de kwaliteit en willen die tip graag doorgeven aan mogelijke nieuwe klanten. Adee Keuken chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Maarten op donderdag 26 nov 2020 20
Onze nieuwe keuken is op 20-11-2020 opgeleverd en we zijn echt super tevreden met het resultaat. Dikke pluim voor Levi die ons zeer deskundig en prettig heeft geadviseerd. Artic keukens was de eerste keukenzaak die wij bezochten in onze zoektocht naar een nieuwe keuken en het eerste gesprek met Levi beviel zo goed dat we geen behoefte meer hadden om naar andere zaken toe te gaan. Geen seconde spijt gehad van deze beslissing. De installateurs Maurits en Eddy waren ook ontzettend goed en heb de keuken in 2 dagen geïnstalleerd. Aan het einde van dag één bleek dat het bestelde zeeppompje niet was meegeleverd. Maurits en Eddy zijn toen na werktijd naar het magazijn gereden, het zeeppompje + juiste installatieapparatuur opgehaald en de volgende dag alsnog geïnstalleerd. Topservice!
Nee Artic is niet goedkoop maar de service en kwaliteit zijn dermate goed dat deze premium prijs volledig gerechtvaardigd is.
FOTO VAN MAARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door de Lange op woensdag 18 nov 2020 20
Mooie keuken gekocht, goed geïnformeerd, er wordt naar onze wensen geluisterd, keuken is van goede kwaliteit. Contact verloopt prettig
FOTO VAN DE LANGE
Reactie of foto toevoegen
“Onze verwachtingen overtroffen”
Door familie De Macker op vrijdag 13 nov 2020 20
Wij hebben een paar rondes door de toonzaal van Ardi keukens gelopen en daarna onze keuken uitgezocht. Medewerker heeft geweldig geholpen om tot in de kleinste details de gewenste keuken samen te stellen. De keuken is op de afgesproken datum in september deskundig geplaatst. De kwaliteit overtreft onze verwachtingen. We zijn er bijzonder blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder professioneel”
Door John en Marjo Bonnier op dinsdag 10 nov 2020 20
We zochten een nieuwe keuken en werden bij Adee bijzonder prettig geholpen bij maken maken van een keuze. Het vervolgtraject liep al even prettig: duidelijke afspraken en het inbouwen van de keuken was bijzonder professioneel. We zijn bijzonder tevreden over de service, kwaliteit en de prettige sfeer van samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door Johnny en Lisette op woensdag 7 okt 2020 20
Goede kwaliteit keuken. Zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Aanvulling ontvangen 9 oktober 2020: De keuken is geplaatst en dit is uitstekend bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Denken je met mee”
Door Melanie op vrijdag 18 sep 2020 20
Super mooie keuken laten plaatsen. Kwaliteit is erg goed tegen een goede prijs. De service is erg goed. We hebben een paar keer gebeld tijdens het voorbereidende werk. Alle keren goed en snel antwoord gekregen. De monteurs werken erg netjes. Ze letten goed op alle spullen in huis. Ze doen er alles aan om niets te beschadigen. Ook tijdens het plaatsen is er goede service. Ze denken met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van der Spek op vrijdag 18 sep 2020 20
4 jaar geleden al een keuken gekocht bij Avanti en erg tevreden geweest. Nu na onze verhuizing weer een keuken nodig en op zoek gegaan in de nieuwe omgeving. Maar na maanden en vele winkelbezoeken verder nog niet uitgekomen. Terug naar Avanti, meteen weer thuis gevoeld en aan het eind van de avond van de 2de afspraak de handtekening onder de koopovereenkomst gezet. Verkoper (op een aangename manier) erg betrokken en enthousiast aan het werk om de juiste keuken voor ons te vinden. Kwaliteit-/prijs in balans en betrouwbaarheid hoog. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Blinken uit in service”
Door Remco op donderdag 13 aug 2020 20
Arma Keukens en Sanitair is een professionele partij, waarbij wij tot twee keer toe een keuken en badkamer hebben gekocht. De eerste keer was in 2009 en de tweede keer (na een verhuizing) in 2019. De eerste keuken en badkamer lagen in een relatief lage prijsklasse en de tweede keuken en badkamer in een relatief hoge prijsklasse. Beide keren zijn zowel de keuken als de badkamer van Arma ons zeer goed bevallen. Enkele belangrijke redenen om voor Arma te kiezen:
- Vanaf het eerste gesprek valt op dat de Arma adviseur meedenkt, vriendelijk is, kennis van zaken heeft en attendeert op zaken waar je als klant soms niet aan denkt.
- De slogan van Arma is "afspraak is afspraak" en uit ervaring weten wij dat de afspraken inderdaad worden nagekomen.
- Arma hanteert niet altijd de laagste prijs, maar wel een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
- Service is echt een aspect waar Arma in uitblinkt! Arma staat voor de geleverde producten en doet er alles aan om de klant tevreden te houden. Zelfs jaren na onze aankoop zijn kleine aandachtspunten netjes verholpen.

Ging er dan niets mis? Zeker wel, ook bij een professionele partij als Arma gaat er wel eens iets mis. Bij ons werd bijvoorbeeld een bestekbak geleverd die wij niet hadden besteld. Daarnaast is per ongeluk een elektriciteitskabel door gefreesd. Beide zaken zijn spoedig verholpen zonder extra kosten. Wij kunnen Arma Keukens en Sanitair zeker aanbevelen en de kans is zeer groot dat wij onze volgende keuken en badkamer ook weer door Arma laten plaatsen. Onze eerste keuken en badkamer waren na 10 jaar nog in zeer goede staat en dat zal bij de tweede keuken en badkamer vermoedelijk niet anders zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door wim van Plateringen op maandag 27 jul 2020 20
Na 20 jaar waren wij toe aan een nieuwe keuken.Op advies van onze dochter bezochten wij Avanti Keukens in Kesteren om ons te laten adviseren over de mogelijkheden.Vanaf het begin van het proces hebben wij uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Afspraak is afspraak en kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel.Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt met je meegedacht en problemen tijdens de installatie worden vakkundig opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en bevelen Avanti aan bij iedere nieuwe koper van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor Artic”
Door Familie ter Huurne op maandag 13 jul 2020 20
Afspraak is afspraak, dat is het motto van Artic keukens. Doorgaans blijkt deze belofte vaak lastig waar te maken is. Toch verdient Artic alle lof hiervoor omdat ze dit ook werkelijk waar hebben kunnen maken. De aankoop van de keuken gaat zoals je mag verwachten, men neemt rustig de tijd voor je, geeft goede onderbouwde adviezen voor het inrichten hiervan en houdt rekening met je budget. Je staat niet, zoals in andere keukenwinkels binnen een uur weer buiten, met een offerte waarbij je niet precies meer weet wat je gekozen hebt en of dit wel praktisch is. Ook de installatie verliep vlekkeloos, goede service door vakmensen hebben ervoor gezorgd dat het resultaat en de afwerking van zeer goede kwaliteit zijn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Artic keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.V op vrijdag 19 jun 2020 20
Erg tevreden over het gegeven advies, de ruime keuze uit allerlei soorten en maten frontjes en werkbladen, de kwaliteit van de keuken en de service. Geen gedoe toen bleek dat het werkblad niet goed was; zonder pardon werd er kosteloos een nieuw werkblad geleverd, TOP! Van begin tot eind deskundig geholpen .
FOTO VAN E.V
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Lori Duin op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij hebben Arma gekozen wegens de goede recensies en een wens voor service en kwaliteit en geen verkoop spelletjes. En we zijn meer dan tevreden. Onze keuken is werkelijk prachtig en alle Arma medewerkers van verkoop (Benhard!) tot installatie en service zijn uitstekend geweest. We waren behoorlijk veeleisend en hebben meerdere dingen veranderd. Benhard dacht erg mee en durfde dingen af te raden en advies te geven over wat wel en niet een goede keuze was. Dat waardeer ik enorm. Er zat een hoop uren en werk in onze keuken en hij is ook erg groot. Maar de keuken is bijna 100% in één keer geplaatst. Alleen een travo/dimmer en een plint moesten later gedaan worden. Maar dat was ook snel opgelost. We hadden ook een klein probleem met de Quooker en dat heeft Arma ook snel en vriendelijk opgelost met iemand van Quooker. Ik wou dat we onze badkamer ook bij Arma hadden gekocht. Ik zou Arma zeker voor iedereen aanbevelen. Als je zonder frustratie, zorgen of verborgen kosten een prachtige keuken (of badkamer) wilt, dan hoef je niet verder te zoeken. Iedere dag ben ik blij met mijn keuken. Het is meer dan het geld waard! :-)
FOTO VAN LORI DUIN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service kwaliteit en duidelijkheid ook na jaren”
Door Johan Voogel op donderdag 4 jun 2020 20
Onze keuken zochten we uit in 2014 in het Keurkeukens-filaal in Haarlem. We waren de gejaagdheid en drukzetten bij stunters zat en kijk eens: we kregen bij Keur, keurig en net advies en rustig de gelegenheid om onze keuzes te maken. Geen jachtig gedoe, afding-acties maar duidelijkheid voorop. De kwaliteit van de keukens en het advies over de juiste apparatuur vielen ook op. De installatie van de keuken verliep voorbeeldig: volgens afspraak en planning en werd uitgevoerd door nette vakmensen. In de loop van bijna zes jaar hebben we enige servicemomenten gehad aan de keuken en deze werden altijd voorbeeldig uitgevoerd. Hoe de aftersales en service uitpakt, daar kom je altijd pas achteraf achter. Nou die is bij Keurkeukens ronduit geweldig. Als u een keuken of badkamer gaat vernieuwen: laat de stunters links liggen en ga langs bij de Keurkeukens-groep. Service, kwaliteit en duidelijkheid laat zich altijd terugbetalen!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit spat er vanaf”
Door RJ en Claudia op vrijdag 15 mei 2020 20
Arma heeft ons nieuwbouwhuis voorzien van een complete badkamer en toilet.
Van het moment van aankoop tot en met het moment van oplevering hebben wij als zeer prettig ervaren. Vakmensen zijn het: kwaliteit spat ervan af en dat zie je ook terug in het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door M. Zewald op woensdag 29 apr 2020 20
Wat betreft de ervaring met Keur: we zijn heel tevreden. In de showroom zijn we heel goed geholpen, zeer correct en vriendelijk. Goede ideeën van de verkoper gekregen. En een fijne en eerlijke manier van werken. Geen gedwongen snelle ondertekening van contracten maar ons gewoon netjes de tijd gunnen om erover na te denken. En de kwaliteit van het eindproduct is goed. Montage verliep vlekkeloos. Een probleem met de vaatwasser is onder garantie verholpen door de leverancier van de vaatwasser. Dus ook dat ging prima. Al met al absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit is erg goed”
Door Henk Pel op zondag 26 apr 2020 20
Na bijna de moed opgegeven te hebben bij het aanschaffen van een nieuwe keuken stuitte we bij toeval op de naam Artic keukens in Utrecht. Omdat de reviews van de moedermaatschappij DB groep goed waren en Utrecht voor ons het dichtst bij was zijn we met onze wensenlijst langs geweest. Wat een nieuwe wereld ging er voor ons open. Het verkoopgesprek overtrof onze verwachtingen. Goed, rustig, helder en zeer professioneel. Maar boven alles vertrouwenwekkend. Het gaat ze duidelijk niet om een snelle handtekening met allerlei kortingen of gimmicks waar je niet op zit te wachten bij aanschaf van een keuken. Nee de prijsopbouw was zeer transparant en eerlijk, Dat wisten na zeker 8 eerdere keuken showrooms bezocht en offertes ontvangen te hebben zeker. Prijs kwaliteit is erg goed. We zijn direct tot aanschaf overgegaan. Het inmeten, voorbereiden en uiteindelijk plaatsen ging eveneens zeer professioneel. Rustige zeer deskundige monteurs die overduidelijk de visie van de organisatie uitdragen. Kwaliteit boven alles. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook de aftersales wordt goed begrepen door Artic. Zij overtuigen zichzelf ervan dat gedurende en na dit proces de klant tevreden is en blijft. Het kan dan ook niet anders dan dat de keuken uiteindelijk tot volle tevredenheid is geplaatst en we erg gelukkig zijn met de nieuwe keuken maar vooral dat we tegen Artic keukens zijn aangelopen tijdens dit best wel stressvolle proces.
FOTO VAN HENK PEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door KWO op vrijdag 24 apr 2020 20
Wij hebben een kookeiland met kastenwand bij Pelma gekocht voor onze nieuwbouw woning. We zijn in de showroom super goed geholpen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd ons niets 'aangesmeerd'. Er was een ontspannen sfeer en de tijd werd voor ons genomen om alles goed op papier te zetten. Tijdens de bouw werd er goed contact gehouden, maar nadat wij een wijziging hadden aangebracht in de tekening (wij wilde namelijk nog een stopcontact in het kookeiland) kregen wij een foutieve tekening terug. In de originele tekening hadden wij namelijk aangegeven dat wij een afzuiging wilde die onder de grond naar buiten zou leiden. Toen wij de tekening terug kregen was de afvoer naar buiten plots verdwenen, waardoor de aannemer er vanuit ging dat er geen gat meer naar buiten hoefde te leiden. Toen wij achter de fout kwamen was dit helaas echter al te laat. Nadat wij dit met Pelma hadden besproken vonden zij de fout erg vervelend maar veel konden zij er ook niet meer aan doen. Als compensatie kregen wij de helft van het bedrag van een plasma filter cadeau. Naar mijn mening staat dit niet in verhouding tot de fout die gemaakt is. Hoewel wij zelf natuurlijk ook deels verantwoordelijk zijn voor het checken van de tekening vind ik wel dat zij ons meer hadden kunnen compenseren hierin. Ik vind het jammer dat zij hierin niet de verantwoordelijkheid hebben genomen, terwijl ik dat wel had verwacht van de service die zij in het algemeen leveren. De verdere installatie van de keuken ging perfect, hoewel er nog wat spulletjes nageleverd moesten worden (wat geen probleem was voor ons), werd dit keurig door hen gecommuniceerd en nagekomen. De keuken is super mooi en van goede kwaliteit. Wij zijn er dan ook heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Eline Muskee op dinsdag 21 apr 2020 20
Wij zijn echt ontzettend blij met de keuken en zéker met Keur Keukens! De afspraken worden nagekomen, het personeel is vriendelijk en denkt met je mee! Prijs kwaliteit verhouding is top! Een dikke 10 voor Keur Keukens.
FOTO VAN ELINE MUSKEE
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Echt fijn”
Door F.W. op vrijdag 3 apr 2020 20
Dit is onze tweede keuken via ADEE (de vorige keuken is in 2013 geplaatst). Ondanks dat ADEE inmiddels gegroeid is, is de ervaring nog altijd helemaal goed. Het verkoopgesprek verliep erg leuk (met dezelfde verkoper als in 2013) en al snel kwamen we tot een ontwerp wat volledig bij ons paste. Het fijne is dat je echt merkt dat je als terugkomende klant gewaardeerd wordt en gaf ons een gevoel van vertrouwen. De installatie van de keuken verloopt in alle rust en tot in het diepste detail. Het resultaat is een prachtig afgewerkte keuken die helemaal voldoet aan onze wensen.

Eerdere ervaring van 11 april 2014: Medio oktober 2013 is de keuken geleverd en geplaatst. Binnen drie dagen was de klus gereed, en tot in de puntjes uitgeleverd. Ook het timmeren van een nieuwe schouw rondom de afzuiging was geen probleem, zelfs de afwerking van een plint van de vloer (wat we zelf hadden kunnen doen) werd zonder enig probleem gedaan. Tijdens het verkooptraject zijn we prima geholpen door een verkoopmedewerker, waarin de mogelijkheden binnen onze keuzes goed bekeken en overwogen zijn. Qua prijs is de keuken iets duurder uitgevallen dan bij concurrerende keuken leveranciers, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de complete afwerking (de keuken wordt dus ook echt 100% gebruiksklaar gemaakt) en de goeie service. Kortom: een Adee keukens is voor ons een eerlijke bedrijf die voor kwaliteit en helderheid gaat, precies zoals wij dat wilden.
FOTO VAN F.W.
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“3 keukens”
Door Ingrid Hartman op woensdag 12 feb 2020 20
3 keukens gekocht Adee keukens Rijssen. Een hele goede service! Kwaliteit voor een betaalbare eerlijke prijs. Zeer goed en deskundig geholpen. Ze namen alle tijd , ook wanneer ik terug kwam staaltjes mee wilde nemen enz... Alles kon, waardoor we nu een pracht van een keuken hebben. Ook laten plaatsen door Johan (van adee keukens Rijssen) een ervaren rustige monteur. Ik kan het iedereen aanbevelen.
FOTO VAN INGRID HARTMAN
Een van de drie keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zou het niet adviseren”
Door M.R. op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij besloten onze 24 jaar oude keuken te vervangen en kwamen terecht bij ARMA. Ons budget was 25k. Over het voortraject waren erg tevreden en in twee sessies verwerkten we onze wensen in de nieuwe keuken. De voorbeeldkeukens in de showroom hielpen daarbij goed. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij en het prijsbeleid werd duidelijk van tevoren gecommuniceerd (vaste prijs, kwaliteit en service). Levertijd was ca. 5 maanden, en we moesten zelf op zoek naar een aannemer voor het voorwerk en verwijderen van de oude keuken. Dat bleek erg lastig (Q3 2019).

Achteraf zijn we wat minder blij over enkele keuzes zoals het werkblad en de achterwand omdat de nadelen daarvan niet duidelijk werden genoemd. Tevens zijn zijn we ook niet blij met een aantal apparaten maar wij hebben die zelf expliciet gekozen na in het Inspiratiehuis te zijn geweest. We zijn wel erg blij met de Hide & Slide oven van NEFF, maar op de één of andere manier passen andere apparaten van hetzelfde merk niet zo goed bij ons (onze koelkast bv. heeft dezelfde netto inhoud als de oude maar er past veeel minder in).

Bij de levering (en montage) van de keuken ging er wel erg veel mis (foute kast, te kleine deur, foute zijkant, geen achterwand, verkeerde strip) en het duurde ook erg lang (2 maanden) voordat dat werd opgelost. Naar mijn mening had de communicatie wel transparanter gekund. Kleine beschadigingen werden niet gemeld en bij aflevering werd niet verteld dat de keuken niet compleet was. Op mijn verzoek aan de monteur tot openheid (op de tweede dag) werd pas verteld dat er bv. geen vaatwasser was. De monteur dacht "dat ik dat liever nog niet had willen weten". Foute inschatting dus! Uiteindelijk werd de vaatwasser op de laatste dag toch nog geleverd en geïnstalleerd maar deze was helaas niet geheel compleet. Lichte lekkages werden direct na het weekend al door ARMA hersteld en ook missende onderdelen van de vaatwasser werden door ARMA snel voor ons geregeld. Wij zijn iets minder blij met onze nieuwe keuken dan we vooraf hadden gedacht maar alle fouten zijn inmiddels opgelost. Ik zou ARMA niet adviseren aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door C.Alberts op zondag 12 jan 2020 20
Vanaf de vriendelijke en praktische begeleiding tot aan het plaatsen van de keuken: wat een service! Niets is teveel, overal wordt over meegedacht als je dat vraagt. Ik zag er best tegenop, de keuken vervangen maar het kwam helemaal goed. Dat vertrouwen werd echt gegeven. Ook de monteurs op de dagen zelf. Rustig, vakkundig, vriendelijk en voor de laatste kleine onvolkomenheden van mijn kant bij de voorbereidingen, ter plekke een topoplossing weten. En dan heb ik het nog niet eens over de keuken. Zo mooi, en wat een kwaliteit! Prachtig. En aanrader dus!
FOTO VAN C.ALBERTS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Karyn op donderdag 19 dec 2019 19
Via een referentie kwamen wij bij Keur Keukens en zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken die we hier gekocht hebben. Het hele proces is heel goed en soepel verlopen. Jordie heeft ons vakkundig en vriendelijk geholpen. Wij hadden zelf al een ontwerp, Jordie heeft ervoor gezorgd dat al onze wensen ook uitgevoerd konden worden. Er is goed met ons meegedacht. Kwaliteit van het product en de service is heel belangrijk voor Keur Keukens en dat is te merken. De keuken is perfect afgeleverd, de planning is helemaal nagekomen zonder vertragingen en op alle vragen wordt direct gereageerd. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit hoog in het vaandel”
Door Erica Vroomen op donderdag 19 dec 2019 19
Pelma maakt de naam van goede service waar. Zowel tijdens het adviestraject als na het plaatsen. Op dit moment wachten wij op de levering van ons werkblad. Dit is tijdens het plaatsen beschadigd. Kan natuurlijk gebeuren. Maar wat vooral opvalt is dat bij het leveren van het vervangende blad de monteur het blad zo goed heeft geïnspecteerd dat hij opnieuw een schade ontdekte. Dit was een kleine schade, maar hij vond zelf dat het helemaal goed moest zijn. Om maar aan te geven dat Pelma kwaliteit echt hoog in het vandaal heeft. Wij raden hen echt van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Alinda op donderdag 19 dec 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti te Kesteren. Prima ontvangst en heel kundig advies, de adviseur heeft goed meegedacht. Het inmeten verliep prettig en de uiteindelijke plaatsing overtrof alle verwachtingen. Echt vakmensen! Vriendelijk, bekwaam en werken netjes. Prima kwaliteit voor een nette prijs! Superblij met het resultaat, een aanbeveling waard.
FOTO VAN ALINDA
Witte keuken met gele achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Goed overleg”
Door Frank op maandag 9 dec 2019 19
In oktober 2019 een badkamer door Arma keukens en sanitair laten plaatsen. We zijn in Nunspeet erg goed en duidelijk geholpen in het aankoopproces en hebben samen met de verkoper een mooie badkamer samen kunnen stellen. Rondom het plaatsen liep alles vlekkeloos. De monteurs waren erg vriendelijk en netjes. Alles ging in goed overleg. Het eindresultaat is helemaal naar wens en we raden Arma zeker aan. Vooral de service en de kwaliteit van het werk staat hierin voor ons voorop.
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Regina Ertmann-Veen op vrijdag 6 dec 2019 19
Via referenties op internet kwamen wij bij Keur keukens terecht voor onze nieuwe keuken. Na een hele slechte ervaring met de verbouwing van onze badkamer bij een ander bedrijf, kwamen we bij Keur Keukens in een warm bad. We zijn begeleid door een zeer ervaren en behulpzame verkoper, Jordie de Gast, die zeer met ons meedacht bij alle keuzes die moesten worden gemaakt. Geen vervelend aandringen, duidelijke uitleg en helder inzicht in de kosten voor het plaatsen van de keuken. Ook over het plaatsen van de keuken zijn we zeer tevreden. Fred Buné en zijn mensen hebben vakwerk geleverd. Slechts een klein dingetje ging mis bij de levering, maar dat werd direct prima opgelost door het servicebedrijf. Keur keukens is een bedrijf dat kwaliteit levert en alle beloftes 100 % nakomt. Echt een aanrader, door ons beloond met een dikke 10!
FOTO VAN REGINA ERTMANN-VEEN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tien plus”
Door Leendert & Jolanda Schüller op donderdag 5 dec 2019 19
Zoekt u een keuken van kwaliteit en klasse
Dan zal keurkeukens u zeker verrassen
Jochem Spier is de man die u deskundig helpen kan
Zijn advies is eerlijk en oprecht
Met al je wensen kan je bij hem terecht
Jochem Spier Levert advies op maat
Een perfecte keuken voor de klant is waar het omgaat
Jochem Spier heeft ons een droom keuken gegeven
Waar we veel plezier aan beleven
Onze keuken was een hele klus
Jochem Spier krijgt van ons een tien plus!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Joosten m op donderdag 5 dec 2019 19
Dit jaar bij Pelma Goes een keuken gekocht. Zeer gastvrij zonder opdringerig te zijn. Prima geholpen! Keukenopstellingen in de showroom geven een goed beeld van wat te koop is. De communicatie naar de aannemer bij nieuwbouw word netjes geregeld. Ik vindt de prijs kwaliteit verhouding heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Nico en Coby de Deugd op zaterdag 23 nov 2019 19
Wij zijn zeer tevreden over Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland! Er heerst een rustige sfeer in de showroom en het personeel is bijzonder attent en vriendelijk – zeker niet opdringerig! De verkoper die ons geholpen heeft was zeer vakkundig en nam ruim de tijd om met ons de aanschaf van een nieuwe keuken te bespreken. De keuken die wij bij Ardi gekocht hebben is van uitstekende kwaliteit, evenals de daarbij behorende apparatuur. Ook de plaatsing van de keuken is prima verlopen en wij zijn met onze nieuwe aanwinst erg tevreden. Kortom, Ardi Keukens en Sanitair biedt een zeer prettige behandeling door het vriendelijke personeel en een prima 'nazorg' (bij de oplevering werden dingetjes die nog niet helemaal goed waren en die wij niet eens gezien hadden door de monteur zonder pardon genoteerd voor aanpassing!). En het resultaat mag er zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Geinstalleerde keuken”
Door Ingrid Koedijk op zondag 10 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee. Naast kwaliteit staat service niet alleen hoog in hun motto maar belangrijker ook in hun daden. Van alle bwdrijven die betrokken zijn bij de bouw van onze woning staat Adee hoog (zoniet hoogste) op de lijst van kwalitatief beste leveranciers
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Peyer en Marja Geldof op dinsdag 5 nov 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. We kunnen niet anders zeggen dan dat we prima geholpen zijn. Zowel de voorlichting, de hulp bij de keuze van de keuken en de plaatsing ervan. Super! Wij raden Pelma keukens dus ook zeer aan bij iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Ouwehand op woensdag 23 okt 2019 19
Wij kochten een nieuwe keuken. Vanaf het begin tot het einde zijn wij super en op een eerlijke manier behandeld. Complimenten voor verkoper Marco. Hij weet goed wat er in het assortiment zit, denkt goed mee (ook qua budget). Zeker geen prototype verkoper wat ieder dubbeltje uit je zak probeert te kloppen. Alles bij elkaar hebben we 10 uur gedaan om tot het eindresultaat te komen. Marco bleef altijd beleefd, was zeer geduldig en toonde iedere keer weer 100% inzet om ons te helpen. Tijdens het plaatsen werd er secuur en netjes gewerkt door de monteurs. Helaas werden een klein aantal onregelmatigheden ontdekt in hetgeen er geleverd was. Soebatten was niet nodig: men gaf direct en ongevraagd al aan dat alles netjes opnieuw besteld zou worden. Geen gedoe, men wil goed werk afleveren. Pelma is zeker geen budgetkeukenbedrijf. Wij vinden service na aankoop minstens zo belangrijk als het product zelf. Daarom betalen we graag ietsje meer met de wetenschap dat je altijd netjes geholpen word door vakmensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondanks de kleine onregelmatigheden beoordelen wij Pelma dus met een "Super".
FOTO VAN FAM. OUWEHAND
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.M.Bus op donderdag 17 okt 2019 19
Ik ben erg tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe badkamer, niet alleen de kwaliteit is uitstekend, maar ook de service van de Arma medewerkers, vaklui uit een stuk, aan wie je zelfs je huissleutel kan toe vertrouwen. Ze geven goede adviezen, en de badkamer is keurig en schoon opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. Rambaldo op zondag 25 aug 2019 19
Voor de tweede maal gekozen voor een keuken bij DB/Keur in Haarlem. En wederom geen spijt. Bij de aanschaf goed geholpen door Dennis waarbij ruim de tijd werd genomen. Maar ook de installatie is prima verlopen (Maurits en Nico). Prettige monteurs, vakkundig, betrouwbaar en zeer correct. Er wordt gedacht in oplossingen.
Helaas hebben we onze badkamer bij een andere zaak moeten kopen en liepen hierbij tegen diverse problemen aan, die niet altijd even correct werden opgelost. Wat een verademing om dan de klantgerichtheid bij DB/Keur aan te treffen. Ook de kwaliteit van de materialen is prima. Resultaat is een prachtige keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door F.J van Amerongen op vrijdag 23 aug 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Zijn door Linda Vroegindeweij super geholpen gastvrij behulpzaam,geduldig en weet waar ze over praat. Zal zeker Ardi aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 30 augustus 2019: De keuken is geplaatst en ik ben net zo positief als de aankoop. Ook bij de aflevering van een nabestelling is de kwaliteit super.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Pieter op dinsdag 13 aug 2019 19
Kort geleden een huis gekocht waar al een keuken in zat die ik wilde houden (de keuken was niet van Ardi afkomstig). De bestekbak die in de keukenla zat was echter oud, vies en beschadigd. Ik had al heel wat uurtjes op internet gezocht naar een andere bestekbak met de juiste afmetingen. Uiteindelijk Ardi gebeld om het daar eens te proberen, de uiterst vriendelijke dame aan de telefoon ging het uitzoeken en belde mij binnen 10 minuten terug met de mededeling dat ze er nog 1 hadden liggen, wel met iets afwijkende maten. Ik ben er direct heen gereden om deze te kopen maar tot mijn verbazing kreeg ik deze gratis mee en hadden ze hem zelfs op maat gesneden! De verkoper gaf aan dat ze deze bestekbak nog hadden liggen van overige voorraad. De bestekbak is mooi en van goede kwaliteit. Wat een super service!
Reactie of foto toevoegen
“Complete hoekkeuken”
Door Ton van der veer op zondag 28 jul 2019 19
wij hebben een hoekkeuken compleet gekocht super tevreden snelle levering komen afspraken na na een foute levering van kastje snel geregeld voor een nieuwe dus wij zijn heel tevreden over kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm positief”
Door Bruno van Waardenberg op zondag 28 jul 2019 19
Wij zijn zeer tevreden over de gekochte en inmiddels geplaatste keuken. Al van het moment af dat wij de showroom van ARDI binnen stapten, zijn wij zeer goed en vriendelijk geholpen, de adviseuse dacht op alle fronten met ons mee om tot een juist besluit te komen en ook de communicatie in het verdere traject verliep zeer goed. Bij het plaatsen van de keuken verraste mij de efficiëntie waar de monteurs mee werkten, rustig en goed de zaken meten, controleren en alle rommel niet alleen gelijk opruimen, maar ook gelijk sorteren op karton, piepschuim, pallethout en gewoon afval, iets wat bij mij gezien uit mijn voormalig werk in kwaliteit management zeer goed overkwam. Hier kan je duidelijk een goed en doordacht beleid in zien, waarbij de werk processen helder en duidelijk zijn. Goed was ook te horen dat er regelmatig interne leersessies belegt worden, waar verkoop medewerkers en monteurs samen en/of apart de laatste technieken worden bijgebracht. ARDI, Linda, Anton, Jakko en alle andere medewerkers bedankt. Bruno en Christine
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Raymond Maasland op vrijdag 5 jul 2019 19
Twee jaar geleden bij Keur Keukens een keuken gekocht, en onlangs had ik een technisch probleem. Het aankoopproces beviel ons al bijzonder goed. Geen gedoe met nepkortingen, geen dwang tot tekenen overeenkomst, goed meedenken met ontwerp, kortom rust en een professionele begeleiding bij het hele proces. Gewoon een goede offerte en een duidelijke prijs. Nu zal het misschien best zo zijn dat je een apparaat bij een discounter wat voordeliger kan krijgen misschien, maar wij kiezen liever voor kwaliteit, een faire prijs en geen gezeur. Ook de hele logistiek rond montage, en aanpassingen aan muren en electra verliep perfect. De afspraak was dat Keur alles uit handen zou nemen en ons zou "ontzorgen" en dat hebben ze dan ook keurig gedaan. Onlangs hadden we een probleem met de geleider van een lade die los liet. Dit 2 jaar na dato. Keur stuurde keurig volgens afspraak een monteur (allemaal nette mensen trouwens) en die repareerde het. Om eventuele vergelijkbare problemen aan de andere laden te voorkomen paste hij die ook gelijk maar aan. Aanrader dus!
FOTO VAN RAYMOND MAASLAND
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Marlies op dinsdag 2 jul 2019 19
Ik heb bij Ardi Keukens een nieuwe keuken gekocht. Deze is inmiddels naar tevredenheid geplaatst. De service was zeer goed, fijn personeel over de vloer, ze werken heel netjes. Er bleek een beschadiging op de deur van de koelkast te zitten, deze wordt nog vervangen. Ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door Remco op maandag 17 jun 2019 19
Zeer goed en professioneel geholpen bij samenstellen en ontwerpen van de keuken. Levering correct en op tijd. Plaatsing door een zeer ervaren en vriendelijke monteur. Aftersale ook goed! Zeer tevreden en absolute aanrader. Kwaliteit hoog in het vaandel!
FOTO VAN REMCO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Lysanne Smit op maandag 17 jun 2019 19
Wij hebben bij keur keukens onze nieuwe keuken gekocht. De service is echt van super kwaliteit! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze wat betreft het samenstellen van de keuken. Alle gemaakte afspraken worden goed nageleefd en elke keer keurig op tijd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden en onze eventuele volgende keuken gaan wij ook zeker hier kopen!
FOTO VAN LYSANNE SMIT
Keuken met landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Peter Verhage op vrijdag 31 mei 2019 19
Deze week is onze nieuwe keuken geplaatst door 2 zeer betrokken en deskundige monteurs van Pelma Keukens. Het waren voor hen 2 lange dagen maar er werd niet op een uurtje gekeken en kwaliteit bleef bovenaan staan. We zijn erg blij met het eindresultaat en met deze kwaliteit van keuken en montage mag het voor ons ook wel iets meer kosten. Een aanrader!!
FOTO VAN PETER VERHAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door Pascal Huijnen op donderdag 23 mei 2019 19
Zeer vriendelijke en meedenkende verkoper Ton, luistert goed en vraagt naar wat de klant zoekt en draagt ook zelf ideeen aan welke binnen deze wensen vallen. Ook de installatie is van kwaliteit, niets op aan te merken. Totaal plaatje perfect, meedenkend, vriendelijk en zonder enige druk uit te oefenen op de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Anna op vrijdag 17 mei 2019 19
Vorig jaar juli is bij ons een nieuwe hoekkeuken geplaatst door Avanti keukens in Kesteren. Alles naar volle tevredenheid! Bij aankoop een aantal uurtjes in de overzichtelijke showroom doorgebracht, waar we ondertussen goed voorzien werden van smakelijk eten & drinken. Vervolgens konden we met een voldaan gevoel naar huis. Verkoper voelde goed aan wat we zochten, dacht mee in een praktische keuken- inrichting voor een gezin van 8 personen, en hield ons tot aan de levering goed op de hoogte van proces. Kortom: een prachtig geplaatste keuken, professioneel personeel, goede kwaliteit, en dat ook nog voor een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Hoek op dinsdag 30 apr 2019 19
Nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Uitstekend geholpen van begin tot einde: goed advies, goede kwaliteit keuken, direct een eerlijke prijs en perfect geplaatst. Echt een aanrader en ze maken hun slogan meer dan waar: afspraak is echt afspraak!
FOTO VAN FAMILIE HOEK
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kant en klaar”
Door Jan en Christien van der Kaaij op maandag 29 apr 2019 19
Een complete keuken met apparatuur. Geweldig goede adviezen van dhr. Cornelis van Dalfsen. Goede kennis van zaken. Goed invoelend vermogen. Hartelijke ontvangst. Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding en dit gecombineerd met een prima klantenservice. Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Fam de Waij op zaterdag 13 apr 2019 19
Wij hebben door Arma in Nunspeet onze badkamer laten vernieuwen de oude door hun er uit laten halen en een nieuwe door hun laten plaatsen. We werden heel gastvrij ontvangen door Gert Jan die ruim de tijd voor ons had voor het ontwerpen en uitzoeken van onze badkamer. Het slopen en plaatsen van de badkamer is door zeer vakkundige werklui gedaan een pluim voor Jacco en Anton die zeer netjes en alles in overleg uitvoerden en zelf ook met tips kwamen. We zijn dan ook zeer blij en tevreden met onze nieuwe badkamer mede door de kwaliteit en vakkundigheid van Arma .
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.