Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Keukens met ‘n 9+”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB Keukens zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB Keukens ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB Keukens is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zeven vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2110 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1791 ervaringen
4 sterren239 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Goed en professioneel”
Door Remco op maandag 17 jun 2019 '19
Zeer goed en professioneel geholpen bij samenstellen en ontwerpen van de keuken. Levering correct en op tijd. Plaatsing door een zeer ervaren en vriendelijke monteur. Aftersale ook goed! Zeer tevreden en absolute aanrader. Kwaliteit hoog in het vaandel!
FOTO VAN REMCO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Lysanne Smit op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben bij keur keukens onze nieuwe keuken gekocht. De service is echt van super kwaliteit! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze wat betreft het samenstellen van de keuken. Alle gemaakte afspraken worden goed nageleefd en elke keer keurig op tijd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden en onze eventuele volgende keuken gaan wij ook zeker hier kopen!
FOTO VAN LYSANNE SMIT
Keuken met landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Peter Verhage op vrijdag 31 mei 2019 '19
Deze week is onze nieuwe keuken geplaatst door 2 zeer betrokken en deskundige monteurs van Pelma Keukens. Het waren voor hen 2 lange dagen maar er werd niet op een uurtje gekeken en kwaliteit bleef bovenaan staan. We zijn erg blij met het eindresultaat en met deze kwaliteit van keuken en montage mag het voor ons ook wel iets meer kosten. Een aanrader!!
FOTO VAN PETER VERHAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door Pascal Huijnen op donderdag 23 mei 2019 '19
Zeer vriendelijke en meedenkende verkoper Ton, luistert goed en vraagt naar wat de klant zoekt en draagt ook zelf ideeen aan welke binnen deze wensen vallen. Ook de installatie is van kwaliteit, niets op aan te merken. Totaal plaatje perfect, meedenkend, vriendelijk en zonder enige druk uit te oefenen op de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Anna op vrijdag 17 mei 2019 '19
Vorig jaar juli is bij ons een nieuwe hoekkeuken geplaatst door Avanti keukens in Kesteren. Alles naar volle tevredenheid! Bij aankoop een aantal uurtjes in de overzichtelijke showroom doorgebracht, waar we ondertussen goed voorzien werden van smakelijk eten & drinken. Vervolgens konden we met een voldaan gevoel naar huis. Verkoper voelde goed aan wat we zochten, dacht mee in een praktische keuken- inrichting voor een gezin van 8 personen, en hield ons tot aan de levering goed op de hoogte van proces. Kortom: een prachtig geplaatste keuken, professioneel personeel, goede kwaliteit, en dat ook nog voor een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 '19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Hoek op dinsdag 30 apr 2019 '19
Nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Uitstekend geholpen van begin tot einde: goed advies, goede kwaliteit keuken, direct een eerlijke prijs en perfect geplaatst. Echt een aanrader en ze maken hun slogan meer dan waar: afspraak is echt afspraak!
FOTO VAN FAMILIE HOEK
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kant en klaar”
Door Jan en Christien van der Kaaij op maandag 29 apr 2019 '19
Een complete keuken met apparatuur. Geweldig goede adviezen van dhr. Cornelis van Dalfsen. Goede kennis van zaken. Goed invoelend vermogen. Hartelijke ontvangst. Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding en dit gecombineerd met een prima klantenservice. Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Fam de Waij op zaterdag 13 apr 2019 '19
Wij hebben door Arma in Nunspeet onze badkamer laten vernieuwen de oude door hun er uit laten halen en een nieuwe door hun laten plaatsen. We werden heel gastvrij ontvangen door Gert Jan die ruim de tijd voor ons had voor het ontwerpen en uitzoeken van onze badkamer. Het slopen en plaatsen van de badkamer is door zeer vakkundige werklui gedaan een pluim voor Jacco en Anton die zeer netjes en alles in overleg uitvoerden en zelf ook met tips kwamen. We zijn dan ook zeer blij en tevreden met onze nieuwe badkamer mede door de kwaliteit en vakkundigheid van Arma .
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke Jansen op maandag 8 apr 2019 '19
Bij het zoeken naar een goede keukenzaak heb ik er drie uitgekozen. Als derde kwam ik bij Keur keukens en werd ik geholpen door Dennis. Wat opviel: recht doorzee, geen praatjes, geen dwangmiddelen om NU te moeten beslissen (wel bij een andere keukenleverancier) en de prijs is de prijs; helder en duidelijk. Dennis kwam naar mijn appartement om zelf te komen kijken en dit pas na al een tekening te hebben gemaakt met elkaar (m.a.w. het was misschien niet nodig maar voor de zorgvuldigheid vond ik dit wel heel fijn). Gaf goede tips en een moeilijk in te meten stuk, werd pas achteraf, na het plaatsen van de keuken, ingemeten en er werd een mal van gemaakt; en daarmee kwam later, maar wel helemaal goed, de rest van het keukenblad. Meerdere malen tijdens de verbouwing heb ik contact opgenomen met Dennis voor vragen en uitstel levering keuken en al die tijd was het contact vriendelijk, belangstellend en mee denkend. En nu is het klaar en ben ik zeer tevreden en steeds weer blij verrast over zoveel kwaliteit waar ik enorm van geniet.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door hr/mevr. Fetter-Olthof op woensdag 27 mrt 2019 '19
Uitstekende kwaliteit en fraaie keuken, incl. een succesvol ontwerp. Zeer zorgvuldige montage!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Leimeng op vrijdag 22 mrt 2019 '19
Monteren na 3 maanden nog niet af. Bij eerst montage, was de werkblad kapot gegaan, volgens hun door de transportatie. Zonder eerder overleg, kwam een werkblad met twee geplakt stukken! Qua esthetische aspect en kwaliteit is het absoluut niet acceptabel. Service waarschuwen ons dat het dan volledig op eigen risico is als we nog een nieuwe werkblad zou willen bestellen! Bovendien is de monteur al vier keer (drie maanden) geweest voor een lekkage onder de wastafel. We hebben de keuken nog niet gebruikt. Tot nu nog geen goed opties/oplossing aangeboden. Ik ben heel erg teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Leuk geholpen”
Door Mariëlle op donderdag 14 feb 2019 '19
Complete keuken, leuk geholpen, super nette monteurs die snel en vakkundig te werk gingen, blij met het resultaat! Ik raad al mijn vrienden aan om hier heen te gaan als ze opzoek gaan naar een nieuwe keuken! Prijs kwaliteit goed.
FOTO VAN MARIËLLE
Blij met dit resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel na handtekening”
Door Erik en Annemiek op woensdag 6 feb 2019 '19
In augustus 2018 waren we er voor ons zelf uit hoe onze nieuwe keuken er uit moest gaan zien. Na het lezen van recensies op qasa.nl, hebben we er voor gekozen naar Adee Keukens in Rijssen te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! De verkoper had veel kennis van zaken, luisterde goed naar onze wensen, kwam met zinvolle suggesties en drong niets op. Ook het tweede bezoek verliep in een prima sfeer waarbij alle tijd werd genomen om dingen te tonen, voor- en nadelen en prijsconsequenties uit te leggen. De verkoper was er echt op uit het ons naar de zin te maken en niet om zo snel mogelijk een handtekening onder een zo duur mogelijke keuken te krijgen. Ook over de betalingscondities en leveringsvoorwaarden konden we in overleg duidelijke afspraken maken. Bijzonder prettig was dat Adee Keukens de mogelijkheid biedt om, na het zetten van de handtekening onder de koopovereenkomst, gemaakte keuzes nog te wijzigen. Zo hebben we bijvoorbeeld merk, model en kleur van de spoelbak gewijzigd en voor een andere koelkast gekozen nadat de handtekening al was gezet. De afgesproken planning werd nagekomen en de monteurs verdienen een dikke, dikke pluim! Behalve dat ze kundige vakmensen zijn, hebben ze duidelijk plezier in hun werk, oog voor detail, is niets ze teveel en hebben ze kwaliteit en service leveren echt in het vaandel staan. Niets wordt afgeraffeld, integendeel, alles wordt keurig en met precisie gemonteerd en geïnstalleerd. Beschikbare tijd is bij de montage niet de leidraad, kwaliteit leveren echter wel. De 9.7 die Adee Keukens in Rijssen op het moment van schrijven op deze website heeft, klopt dan ook helemaal. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en de manier waarop alles verlopen is. Adee Keukens is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Komen echt afspraken na”
Door W. Brugge-Schalkhaar op vrijdag 1 feb 2019 '19
We hebben een moderne keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. We waren attent gemaakt door onze buren, die ook een keuken hadden gekocht bij Adee. Zowel bij de voorlichting-koop-tijdspad- plaatsing en kwaliteit van materialen zijn we niet teleurgesteld! Oplossen van problemen ging zeer klantvriendelijk. Adee komt echt zijn afspraken na! We zullen jullie zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Van Meeteren op donderdag 10 jan 2019 '19
Rust en vertrouwen bij elke stap, daar heeft Ardi voor gezorgd. Er is goed de tijd genomen om te komen tot een passend ontwerp, waarbij de tijd en aandacht volledig uitging naar design en bruikbaarheid in plaats van vervelende spelletjes over de prijs. In het vervolgtraject hebben alle medewerkers, van orderverwerking en werkvoorbereiding tot planners, logistieke medewerkers en monteurs zich ingespannen om alles perfect af te leveren. Van duidelijke leidingtekeningen (waarbij zelfs enkele nieuwe wensen snel verwerkt werden), via het steeds zonder morren bijstellen van de planning (omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning keer op keer werd uitgesteld), tot de zorgvuldige levering op de eerste verdieping, tot uiteindelijk de montage, waarbij netjes werd gewerkt en op elk detail werd gelet. Niets overhaast, alles gericht op kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. En de herhaalde oprechte mededeling dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is schept vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 '19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel plezier”
Door fam. Kruizenga op woensdag 28 nov 2018 '18
Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet, na op Qasa gekeken te hebben voor ervaringen met leveranciers rondom Amersfoort.
Op de bonnefooi naar Arma gereden om eens te kijken. Beste is om een afspraak te maken, Arma besteed tijd aan de klant. Zonder afspraak was geen probleem en we werden hartelijk ontvangen en kregen een eerste indruk van het bedrijf de achtergrond en waar ze voor staan. Afspraak gemaakt waarin alle tijd (2,5-3u) wij samen naar onze wensen hebben gekeken. Arma's kwaliteits (dubbel)check haalde gedurende het proces nog een paar foutjes in de offerte naar boven die goed opgepakt zijn. Ook het aandragen van een aannemer, Van Ark Keukenmontage, is ons zeer goed bevallen. Zij hebben ons geholpen met alle voorbereidingen en zij hebben de keuken heel vakkundig geplaatst. Bij levering van de keuken was de combi oven niet op tijd, zonder problemen een hoger model aangeboden ("we leveren de hele keuken, zoals afgesproken"). Restpuntjes waren een kleine (speldgrootte) beschadiging op 1 van de deuren en een greep lijst die te kort was. Deze zijn later goed opgelost door 1 van de Arma monteurs.

We hebben veel plezier van de keuken en zijn super tevreden met het hele proces
Arma: tijd voor de klant, niet opdringen, samen kijken naar oplossingen, transparantie, goede prijs, kwaliteit, communicatie, afspraak is afspraak en gaan voor het beste.
van Ark: professioneel, kwaliteit, scherp, zeer netjes, communicatie, eigen ideeen, gaan voor het beste.
Dank Arma, dank Peter en Arjan van Ark voor jullie professionaliteit en het plezier dat we hadden met de aankoop en plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie was duidelijk”
Door Jan Custers op dinsdag 20 nov 2018 '18
Wij zijn erg positief over onze ervaringen met Avanti Keukens. Zowel de verkoopbegeleiding als ook de plaatsing van de keuken en de planning van de voorbereidende werkzaamheden verliepen soepel en getuigden van kwaliteit. Communicatie was duidelijk. Enkele bespreekpunten zijn naar tevredenheid opgepakt en opgelost. Kortom: prima!
Reactie of foto toevoegen
“Superzaak”
Door Ed de Haan op vrijdag 16 nov 2018 '18
Nieuwe prachtige kwaliteit keuken gekocht bij deze keuken specialist in 1 woord ' GEWELDIG'. Alles klopt hier. De ontvangst, de enorme kennis, zeer vriendelijk en direkt de eerlijke prijs. Afdingen kan niet en hoeft ook niet.. ! De eigen opgeleide eigen mensen die de keukens plaatsen, zeer deskundig en het loodgieter werk enorm goed en professioneel. Komen goed afspraken na en katen je nergens mee zitten. Een dikke 10 voor Ardi Mensen im adviseer u om hier uw kwaliteits keuken te kopen. U krijgt geen spijt. Wat een klasse vergeleken met al die andere bedriegers..!
FOTO VAN ED DE HAAN
Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Janneke Booij- De Jong op maandag 29 okt 2018 '18
Eind december 2017 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Van te voren hadden we al reviews over dit bedrijf gezocht omdat we niet de ervaring wilde hebben die we bij de aankoop van onze vorige keuken hadden. We wilden kwaliteit, goede service en prijs. Keur Keukens was online al goed aan geschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. We hadden een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak werd goed de tijd genomen voor ons als klant om alle wensen te bespreken en werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook hoef je niet te onderhandelen over de prijs. Er worden vaste prijzen gerekend, die toch wel concurrerend zijn met de markt. Ik vond het een verademing dat er geen 'handje klap' praktijken nodig waren, maar dat je het werkelijk kon hebben over wat je wilde, namelijk de keuken zelf. Vanwege onze verbouwing is in oktober 2018 de keuken geplaatst. Ook het vakwerk van de monteurs is super! Ze waren erg netjes, op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur en zij dachten ook mee met bepaalde handigheidjes zoals het plaatsen van een 90 graden begrenzer op bepaalde kastjes. De keuken is erg vakkundig geplaatst en wij zijn zeer tevreden klanten. Ook nog complimenten voor de verkoopster: Ze dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. Ik zou Keur Keukens ook zeker aanraden aan anderen om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Joshua van Eijndhoven op donderdag 25 okt 2018 '18
Fantastische ervaring met Avantie van D.B. keukens. Alles was top, het gesprek, het meedenken, het ontwerp, de werk voorbereiding en plaatsing. Dit bedrijf is geweldig. Top kwaliteit. En zonder geneuzel en onderhandelen. In een keer goed. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie zonder zorgen en perfecte kwaliteit”
Door Lili op zondag 7 okt 2018 '18
Het bedrijf Arma Nunspeet badkamers is bijzonder professioneel. Niet voor niets is hun motto "Afspraak is afspraak". Een team medewerkers dat zichzelf inzet om de wensen van hun klanten waar te maken. En dit vanaf het verkoop afdeling tot aan de technische persoon die aan het einde van de werkzaamheden een formulier invult om zeker te stellen dat de klant tevreden is. Ze leveren kwaliteit en ontzorgen de klant. Niets is hun te veel, zoals bijvoorbeeld enkele veranderingen aan de oorspronkelijke opdracht. Bedankt ARMA, het resultaat is iedere cent meer dan waard
Reactie of foto toevoegen
“DB Keukens”
Door Ruud Weerts op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Arma een badkamer aangeschaft ter vervanging van de gedateerde badkamer in ons nieuwe huis. Samen met Gert Jan hebben we een inrichting gekozen die aan onze wensen voldeed. Dit gebeurde aan de hand van een 3d tekening die we ter plekke hebben gemaakt in een ruim dagdeel. 12 weken voor de start is iemand komen inmeten waarna ze de definitieve prijs konden berekenen. Daarna was het even wachten maar op de afgesproken datum stonden de 2 monteurs Henk en Ko voor de deur om te beginnen.

Na het keurig verwijderen van de oude badkamer werd de gehele badkamer vernieuwd in slechts 10 werkdagen. Tijdens het werk zeer weinig last gehad omdat alles netjes was afgeplakt en er iedere dag even opgeruimd en geveegd werd. Naar mate het werk vorderde hebben we regelmatig overlegd over bepaalde keuzes zoals het maken van extra elektra punten en het netjes uitlijnen van de vloertegels. De badkamer is zeer vakkundig geplaatst met oog voor detail. Dit geldt zowel voor de elementen in het zicht als de weggewerkte leidingen en andere dingen achter de tegels. Vanaf het begin hebben wij problemen gehad met de waterdruk maar dit is allemaal netjes opgelost en ze hebben zelfs met behulp van een camera gekeken of de leidingen inderdaad via de kortste weg de badkamer in gingen. De nieuwe badkamer is dan ook naar volle tevredenheid afgeleverd.

Wij hebben het hele traject als zeer prettig ervaren zonder onaangename verrassingen en zeer transparant. Arma krijgt van ons een super beoordeling omdat ze alles volgens afspraak hebben gedaan, met ons mee dachten en naar ons idee zeer goede kwaliteit leveren met oog voor detail. Daar komt nog bovenop dat ze het druk hebben maar dat dit absoluut niet te merken was aan de monteurs en hun werkwijze. De monteurs moesten meer dan een uur rijden maar begonnen iedere dag lekker vroeg en gaven precies aan wat ze gingen doen en kregen naar ons idee van de planners genoeg tijd om de badkamer te verbouwen. Vanaf het moment van aanschaf duurde het even maar het was het wachten zeker waard.
FOTO VAN RUUD WEERTS
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door H. Meijer en P.E.Smith op zaterdag 18 aug 2018 '18
Excellent keuken, magnoliawit en prachtig grijs keramiekblad. Prima advies bij verkoop in meerdere gesprekken. Fijn contact via telefoon en mail voor de uiteindelijke keuze, thuisbezoek van Joanne voor persoonlijk advies. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Nette en zorgvuldige vriendelijke monteurs Freek en Johan. Toppers, ze hebben gewerkt in zeer warme omstandigheden in en buiten ons huis om alles op maat te zagen etc. tijdens de hitteperiode eind juli. Ook de serviceafdeling werkt prima en snel. Hierover zijn we dus zeer tevreden, erg mooie keuken, goede kwaliteit, netjes afgewerkt, mooie laden met rookglas schotten. Juiste keuze apparatuur; dit hebben we zelf gedaan, o.a. na een bezoek aan het Siemens/Bosch Inspiratiehuis 20/20, overigens een aanrader om te doen. Wijziging van apparatuur en andere wensen, zoals toch nog iets hogere kasten te kiezen na het tekenen van de koopovereenkomst waren voor de verkoopster van Keur geen enkel probleem. Dat is allemaal erg prettig en we zullen dit dan ook graag aan anderen doorvertellen. Het geheel is door de monteurs ter plaatse zorgvuldig op maat gemaakt en geplaatst. Grote keuken, dus een best karwei, ze hebben echt hard gewerkt. Minpuntje sinds deze week: door het zeer moeizaam opengaan van de Siemens inbouwkoelkast, is de koelkastdeur (deur op deur systeem) los gekomen van de houten koelkastpaneel, door het openen van de koelkast. Uit nood zelf verholpen door een ander schroefgat te gebruiken om verdere schade te voorkomen. Hebben dit direct gemeld op 14 augustus. De monteur komt echter pas op 13 september langs.Waarschijnlijk door de zomervakantiedrukte. Omdat de deur verder niet beschadigd wordt door zelf ingrijpen, is dat dus nu niet zo erg. Maar normaal zou in een dergelijke situatie de monteur z.s.m. moeten langs komen om verdere schade aan het deurpaneel te voorkomen. Keur/Arma keukens inmiddels kennende, vertrouwen wij erop dat e.e.a. ook goed wordt nagelopen cq hersteld. Dank allemaal, we zijn echt heel erg blij met deze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 '18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Wim Holthausen op zondag 15 jul 2018 '18
Complete keuken met enkel Neff-apparatuur. Prima montage en idem dito service. Prijstechnisch zou men wellicht voordeliger elders uit kunnen maar wij hebben voor kwaliteit en zekerheid gekozen. In dat opzicht zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Paul en Sanne op donderdag 21 jun 2018 '18
Samen met mijn vriend, nu mijn man, hebben wij apparatuur en werkblad gekocht voor onze keuken. Overal wat afgezocht, maar omdat we écht voor kwaliteit wilden gaan, maakten we een afspraak bij Ardi Keukens. Met positief resultaat, want we konden gelijk op bezoek bij Marjolein Vlot, verkoopster bij Ardi Keukens. Zonder ook maar enigszins te dwingen, begeleidde ze ons bij de zoektocht. En je verwacht het niet: we kwamen met veel betere ideeën thuis dan dat we zelf hadden bedacht! Waar we wilden gaan voor een houten aanrechtblad, wist Marjolein al gelijk dat dit met een laminaten/houten vloer niet ging matchen. Ze liet ons wat voorbeelden zien, en we waren gelijk verkocht. Het werd dan ook heel wat anders, maar zóveel mooier! Ook de andere onderdelen waren helemaal in de stijl die we wilden. Ze adviseerde ons vriendelijk, liet ons alles zien, dus we konden zelf kiezen. Helemaal naar onze wens en smaak, zonder maar iets op te dringen. Nu we getrouwd zijn, genieten we elke dag van onze mooie en praktische keuken. De keuken had niets geweest zonder deze vriendelijke hulp en montage. Ardi Keukens is wat ons betreft een grote aanrader. Als je voor écht goede aandacht en professionaliteit wil gaan, moet je naar Ardi Keukens. Ze nemen de tijd voor je, totdat je het helemaal hebt zoals jíj het wilt. Want, de klant mag toch wel een beetje koning zijn bij Ardi Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Hidde Huidekoper op zondag 27 mei 2018 '18
Zeer tevreden over Adee keukens. Waren van plan keuken te kopen in Duitsland, maar daar al te volle agenda's en kwamen bij Adee terecht. Prettig geholpen met goede transparantie over opties, kwaliteit en prijs, en flexibel over aanpassingen. Keuken werd professioneel en vlot geplaatst. Goede nazorg. Zoals gezegd: zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Carla de Roode op zaterdag 26 mei 2018 '18
'Afspraak is afspraak.' Die wapenspreuk is DB op het lijf geschreven. Wij hebben in iets meer dan een jaar een heel huis opgeknapt terwijl we erin woonden, en als we zouden willen, konden we nu een boek schrijven over de aannemerij bij economisch hoogtij. Van glaszetters tot stoffeerders, van installateurs tot schilders. Niet het verhuizen was zo vermoeiend, niet het verbouwen, maar het bellen en afspraken maken. Overal achteraan zitten. Je verbazen over totaal geëxplodeerde offertes. Want voor jou tien anderen. Een paar keer liet een bedrijf ons echt zitten, maar met DB hoef je voor dit soort praktijken nooit bang te zijn. Deze bedrijven bouwen zonder stress en ergernis nieuwe badkamers en keukens waar je je lippen bij aflikt.

In februari 2017 gingen we bij Arma in Nunspeet een badkamer ontwerpen, die in juni werd gebouwd. We wilden de badkamer op zolder laten maken in een afgetimmerde extra slaapkamer onder een dakkapel. Een vreemde ruimte met gekke hoekjes. Een uitdaging. En dat gold ook voor het wegwerken van de standleiding op het riool, twee verdiepingen lager. Dat is werkelijk prachtig gedaan, deels door een inbouwkast op 1-hoog, verder met koofjes. Allemaal vooraf ingemeten, want er wordt eerst een goed plan gemaakt, en daarvoor komt iemand langs. De centrale man bij de uitvoering was Sander Kater, een veelzijdige vakman en een prettig, gemoedelijk mens in huis. Sander had vaak een helper bij zich, ik herinner me Gerben en Juda. Intussen was de oude badkamer nog gewoon in gebruik. Daar hebben we later ons washok van gemaakt.

Door het werk van Sander (en Juda) weet ik wat strak tegelen is, en zie ik de verschillen bij vrienden in huis. Recht tegels plakken is één ding, maar de symmetrische opbouw van het tegelwerk was voor mij een nieuwe, en in zo'n gekke ruimte moet je wel even goed nadenken voordat je begint. Sander is daarin een meester, en het maakt je ruimte echt af. Hij dacht van tevoren wel even: wat gaat dat worden met al die rode tegels, maar achteraf was iedereen vol lof. We hebben nu al bijna een jaar ongelooflijk veel plezier van onze badkamer, die bovendien zeer gemakkelijk schoon te maken is.

In het najaar gingen we plannen maken voor de keuken. Die hebben we bij Keur Keukens in Haarlem gekocht. We werden geholpen door een bekwame, servicegerichte ontwerper, Dennis Tesselaar. Hij nam veel tijd voor ons. Geen moeite was hem te veel, we konden hem goed bereiken voor aanvullende vragen en ook naderhand, toen het aanmelden van de apparatuur bij de fabrikant niet lukte, schoot hij te hulp. Dennis luisterde goed naar onze wens om extra afstelruimte in de kleine keuken te creëren en bedacht iets met boven- en onderkastjes tegenover het aanrechtblok. het leidde tot een meubel dat we wel een echte blikvanger mogen noemen, zeker met de kekke dimbare lichtlijst en een plaatje van hetzelfde graniet als op het aanrecht. Henk heeft dat zeer strak geïnstalleerd.

Ook met de keuken waren we drie weken bezig, van sloop tot afbouw, en dat kwam doordat we van de gelegenheid gebruik wilden maken om meteen de vloer tot aan de voordeur maar opnieuw te laten stofferen. Daardoor hadden we met drie bedrijven te maken, want het voorbereidend werk doet Keur Keukens niet zelf, maar de klant wordt voorzien met gegevens van betrouwbare aannemers. Wij hadden een uitstekende ervaring met Fred Buné. Alles volgens schema uitgevoerd en van hoge kwaliteit.

Ging er dan niets mis? Jawel, een paar kleine dingen moesten nageleverd worden en er was folie op een kastje blijven zitten. Het belangrijkste was dat er een leiding moest worden afgedekt die per abuis niet was ingefreesd. Maar zulke zaken behoren tot de service, en die verliep zoals te verwachten even vlot als de rest van het proces. (De badkamer was trouwens in één keer goed, en dat is pas echt een prestatie.)

We zijn dus zeer blije klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk merkbaar vakmanschap”
Door Rik de Lange op vrijdag 11 mei 2018 '18
Zeer tevreden! We waren al een paar maanden bezig met keukenwinkels bezoeken. Via internet bij Arma terecht gekomen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om te achterhalen wat precies je wensen zijn. Eerlijk verhaal over de verschillen in kwaliteit. Realistisch over dat prijs/kwaliteit verhouding. Keuze gemaakt en levering/plaatsing afgestemd. Over plaatsing en afwerkingen door de mensen van Arma niets dan lof. Werken volgens afspraak, maar denken wel mee. Werken netjes, efficiënt en met duidelijk merkbaar vakmanschap. We zijn volledig tevreden. Wij hebben nu een keuken die meer dan volledig aansluit op de ideeen die wij hadden toen we de winkel inliepen.
FOTO VAN RIK DE LANGE
Niets dan lof over de keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door P. Bovee op maandag 30 apr 2018 '18
Onze oude Ardi keuken had een verfrissing nodig. Door onze eerdere goede ervaringen zijn we weer naar Ardi gegaan. In de winkel zijn we perfect geholpen en hebben ze ons een frontenwissel aangeboden. Ook met het helpen van de keuze voor de nieuwe fronten zijn wij perfect geholpen zodat de kleur van de vloer, oude kasten, werkblad en nieuwe deuren heel erg goed bij elkaar passen. De kennis en service van de monteur zijn van hoge kwaliteit waardoor het monteren en afwerken van de fronten uiterst precies en goed gedaan zijn. En zelfs het na te leveren deurtje was eerder binnen dan was beloofd. Dat is pas service. Na de oplevering kregen we van vrienden en familie complimenten dat de " nieuwe " keuken er erg mooi is.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en kast”
Door B.D.Lohuis op woensdag 18 apr 2018 '18
Keuken en kast bij Adee gekocht.Super de kwaliteit en prijsverhouding en het advies van de verkoper dacht met de klanten mee,niet opdringend.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Hans en Carla op vrijdag 6 apr 2018 '18
De keukenrenovatie is door Avanti Kesteren perfect uitgevoerd. Het gehele traject van advies t/m oplevering is vlekkeloos verlopen. De monteurs zijn vakmensen en zetten - waar nodig - een stapje extra. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Peters op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Keuken met apparatuur. Prima en goed geplaatst. Prettig contact en naleving van alle afspraken. Aanbevolen.

Eerdere ervaring van 11 december 2013: Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking; kleine onvolkomenheden werde vlot verholpen. Minstens zo belangrijk was echter de prettige kennismaking met het bedrijf, de aandacht voor onze wensen en - in een tweetal uitgebreide zittingen de opbouw van een strakke keuken. De prijs viel bepaald niet tegen; levering volgens afspraak. Bij de installatie wel wat kanttekeningen, maar uiteindelijk goed opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden en zijn wij blij dat wij op aanraden van anderen bij Avantipark zijn terecht gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede plaatsing maar slechte nazorg”
Door Versloot op dinsdag 20 mrt 2018 '18
Wij hebben bij Arma een keuken, badkamer en toilet gekocht. Het plaatsen e.d. is goed verlopen. Er was een verkeerd gat geboord op het aanrechtblad. Na aandringen van onze kant kwamen ze eindelijk over de brug met een oplossing. Al snel zaten er krassen in de spoelbak. Ook kraakt het bad heel erg als je erin stapt. We hebben het aangegeven bij de monteur. Hij heeft foto's gemaakt en doorgestuurd naar Arma. Na een paar maanden nog steeds niets van gehoord. Tussendoor nog een keer aangegeven aan een dame die belde of we tevreden waren, maar je hoort niets. De nazorg is super slecht! Je betaalt een hoop geld voor spullen die hier verkocht worden, maar de kwaliteit laat te wensen over. Als je er vervolgens over begint, komen ze er niet op terug. Helaas hebben we die ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Astrid Buhrs op woensdag 7 mrt 2018 '18
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en na een speurtocht op internet kwamen we uit bij Keur Keukens, omdat deze firma hele goed reviews had. Na ons eerste gesprek met Dennis Tesselaar volgden nog 2 afspraken. Daarbij heeft hij ons zeer kundig en met veel geduld geholpen om de juiste keuzes te maken. Ook heeft hij ons goed geadviseerd in onze keuze voor een bedrijf die het voorwerk voor ons kon doen, wat ook helemaal naar wens werd uitgevoerd. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en de installatie die we ook door Keur Keukens lieten uitvoeren was op de toegezegde datum, op wat kleine details na, gereed. En van begin tot eind uitgevoerd door top-vakmensen, vooral Klaas, die geweldig werk heeft afgeleverd, bedankt daarvoor! Wij zijn over de uitstekende kwaliteit, perfecte service en persoonlijke benadering echt meer dan tevreden! Het voorwerk tot en met installatie verliep volgens afspraak en alles bij elkaar genomen vinden wij Keur Keukens een firma die we iedereen kunnen aanraden!
FOTO VAN ASTRID BUHRS
Foto van het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Alles ging goed”
Door Adriaan en Mariët Roggeveen op woensdag 14 feb 2018 '18
Avanti keukens heeft ons perfect geholpen! Verkoper Jaap Bremmer heeft goed geluisterd naar onze wensen en ons budget. Daardoor een prachtige keuken getekend. Alles ging goed: planning én uitvoering. Arno van de Lagemaat en Erik hebben de keuken gemonteerd. Dit zijn vlot, accuraat en netjes werkende mannen, die zelfs een vensterbankje erbij maakten! Topklasse en een bijzonder goede ervaring. Ga niet naar een keukengigant maar naar Avanti. Je bent niks meer kwijt, maar hoe fijn is het als je van A tot Z goed en professioneel geholpen wordt. Jaap, Arnold, Arno en Erik; complimenten en erg bedankt voor alle kwaliteit (en ook voor de gezelligheid)!
FOTO VAN ADRIAAN EN MARIËT ROGGEVEEN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede behandeling”
Door Fam. Jansen of Lorkeers - Nijverdal op donderdag 25 jan 2018 '18
Vorig jaar tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken min of meer toevallig bij ADEE in Rijssen terecht gekomen. We werden hartelijk ontvangen en de verkoper wist duidelijk waar hij het over had. Hoewel wij zelf al een vrij duidelijk beeld hadden van onze nieuwe keuken kon de verkoper ons toch nog wat tips geven over dingen waar we zelf niet aan gedacht hadden. We hebben zelf de apparatuur (koelkast, combi-oven en kookplaat) elders aangeschaft. ADEE heeft n.a.v. de maten van de apparatuur de inbouwkasten op maat geleverd. Alles paste perfect! We hadden besloten de keuken zelf te plaatsen. Voor ADEE was dit geen enkel probleem. We mochten zelfs een beroep op ze doen in het geval we tegen problemen opliepen. Gelukkig was dit niet nodig. De keuken werd keurig op de afgesproken dag geleverd waarna we in 2 dagen het geheel thuis geplaatst hebben. We zijn erg tevreden over de behandeling door ADEE en de kwaliteit van hun geleverde keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuze”
Door GJ Kamperman op dinsdag 23 jan 2018 '18
Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we bij Adee keukens in Rijssen uitgekomen. Ruime keus in verschillende kwaliteiten keukens en apparatuur. Verkoper neemt de tijd om te adviseren en een keukenplan uit te werken dat past bij de persoonlijke wensen en situatie. Dit plan wordt thuis nagemeten door een vertegenwoordiger van het bedrijf. De montage van de keuken is goed en professioneel uitgevoerd. Ook na de installatie wordt er contact gezocht om te horen of alles naar wens is en/of men nog iets kan betekenen. We zijn blij met onze keuze voor Adee.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Alexander de Ruwe op maandag 22 jan 2018 '18
Fantastisch. Meerdere keukens in mijn leven gekocht. De kwaliteit en service van Keur/ Arma staan met afstand op nr 1. Vooral het feit dat ze zelf de installatie doen maakt een groot verschil. Wij hebben uiteindelijke gekozen voor een matzwarte greeploze keuken en Keur was de enige die 'm op de juist manier kon leveren (blad zelfde als de kastjes, ook matzwarte greeplijsten). Ook denken ze goed mee met praktische oplossingen (zo hebben we nu een hele mooie bak achter het werkblad waar tevens de Quooker achter past! Slim!). Bij het plaatsen was het werkblad beschadigd en een paneel, dit is binnen 4 weken volledig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bezig”
Door D. Atema op maandag 15 jan 2018 '18
Zeer tevreden van top tot teen. Vanaf showroom, waarbij de benadering vriendelijk en deskundig was tot en met het plaatsen van het keukenblad. Monteurs vriendelijk en goed bezig zijn om kwaliteit te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door R. Versluis op donderdag 11 jan 2018 '18
Prima kwaliteit & vriendelijke service, levering volgens afspraak.
FOTO VAN R. VERSLUIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Fam v. Gils op woensdag 10 jan 2018 '18
Uitstekende ervaring met Ardi Keukens. Afspraak is inderdaad afspraak. Goed georganiseerd. Keuken van prima kwaliteit. Niet alleen met de afdeling verkoop maar ook met de deskundige plaatsing waarbij door Ardi werd meegedacht en flexibiliteit werd betracht. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken hier gekocht”
Door Fam de Kooning op zaterdag 6 jan 2018 '18
Niet alleen onze keuken hebben we bij Ardi gekocht maar ook onze badkamer en toilet komen hier vandaan. Ook hier is weer volledig aan de verwachtingen voldaan, Pieter v Dijke met wat hulp van nog een Pieter hebben geweldig vakmanschap laten zien en hebben ons continu betrokken bij de kleinste details. Hierdoor zijn er tijdens het plaatsen een paar kleine aanpassingen gedaan die het geheel nog meer tot zijn recht laten komen. Ardi bedankt voor de geleverde prestatie, een team waar je trots op mag zijn.

Eerdere reactie van 6 januari 2018: Keuken bij Ardi keukens in Sint-Annaland gekocht en van het begin tot en met de oplevering van onze keuken niets dan complimenten voor de geweldige groep mensen, elk onderdeel van het gehele proces heeft uitstekend werk geleverd. Het begint al bij de binnenkomst waar je direct warm ontvangen wordt, het meedenken van de verkoper(Bart) maar zeker ook alle tijd en rust nemen om tot de uiteindelijke keuken te komen die wij voor ogen hadden. Daarna was ook de planning en logistiek perfect geregeld en toen eindelijk de monteurs (Anton en Arjan) kwamen waren we toch wel benieuwd of het 3D ontwerp de werkelijkheid zou kunnen benaderen. Ook de 2 monteurs waren bijzonder betrokken en dachten ook met ons mee met de kleinste details, hier gaat duidelijk kwaliteit boven kwantiteit wat in het eind resultaat ook terug te zien is. En jawel wat er op de 3D tekening stond is het ook uiteindelijk geworden. Ardi bedankt voor de geweldige service, dit is de 2e keuken die we bij jullie kochten en in het vervolg zal dit zeker ook het geval zijn.

Eerdere ervaring van 9 december 2013: Afgelopen woensdag met Ardi keukens gebeld en verteld dat het keukendeurtje onder de spoelbak niet meer zachtjes dichtging, waarschijnlijk scharniertje defect. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en wat scherts onze verbazing, de volgende dag werden 2 nieuwe scharniertjes afgeleverd. Wat een geweldige goede service bij Ardi keukens en ook zijn de medewerkers allemaal super vriendelijk en behulpzaam, iets wat je tegenwoordig niet zo vaak meer tegenkomt. Kortom complimenten aan deze geweldig keukenzaak in ST-Annaland.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne winkel”
Door A. Pater op woensdag 3 jan 2018 '18
Fijn personeel, mooie keuken uitgezocht die van zeer goede kwaliteit is.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jochem Langeveld op zaterdag 16 dec 2017 '17
Vandaag is het plaatsen van onze nieuwe keuken afgerond. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de realisatie ervan door ARDI keukens. Door de 10 jaar garantie op de montage was de keuken niet in 1 dag gezet maar kwamen er twee monteurs twee dagen de keuken plaatsen. Echt kwaliteit en vakwerk. Heerlijk kunnen sparren met de monteurs over bepaalde details om tot het perfecte eindresultaat te komen. Daarbij luisteren ze naar je wensen en geven ook adviezen. Kortom een fijne samenwerking. Er was ook genoeg ruimte om bijvoorbeeld zelf de schouw te maken voor de afzuigkap en Ardi verzorgde de sierlijsten en de montage daarvan. De keren dat we vanuit Den Hoorn naar Zeeland zijn gereden waren dus de moeite waard. Echt een aanrader maar ga altijd bij een ander kijken om zeker te weten dat je toch bij Ardi uitkomt.
FOTO VAN JOCHEM LANGEVELD
Keukenschouw
Reactie of foto toevoegen
“Goed in prijs en kwaliteit”
Door P. van Zuylen op woensdag 22 nov 2017 '17
- Goede en deskundige hulp bij uitzoeken badkamer.
- Aanleg heeft op prima manier plaatsgevonden. Vlot en met zo weinig
mogelijk overlast.
- Nieuwe badkamer ziet er keurig uit. Praktisch in het gebruik.
- Al met goede prijs-kwaliteit verhouding.
FOTO VAN P. VAN ZUYLEN
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 '17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Vanaf het begin tot eind een hele goede ervaring! We zijn bij het ontwerp uitstekend begeleid en Dennis heeft goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Je betaald, naar mijn idee, ietsje meer maar daar krijg je wel kwaliteit, zekerheid, service en garantie voor terug. En geen vervelende handjeklap, 1 prijs, geen gedoe. Bij Keur geldt het motto 'afspraak is afspraak' en daar is niks teveel mee gezegd. Levering op de minuut en ook de monteur was prima op tijd. Heerlijk om alleen de sleutel af te hoeven geven en na een paar dagen je complete keuken te hebben staan, zonder gedoe. Ook de paar opmerkingen die wij hadden worden geregeld, zonder mopperen. Keur Keukens raden wij absoluut aan, erg fijn, een keukenproces zonder nare verassingen.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Keuken precies zoals we in het hoofd hadden
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze keuken”
Door Van den Noort op maandag 6 nov 2017 '17
We zijn prettig geholpen en er werd goed met ons mee gedacht. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Wij zijn super blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed en netjes”
Door Leusink op maandag 6 nov 2017 '17
Zijn bij Arma geweest en zeer goed netjes geholpen de kwaliteit service en zijn zeer goed. Wastafel blad door vervoer gebroken volgende ochtend was er al een nieuwe prima en nette services
Reactie of foto toevoegen
“Heel vriendelijk”
Door Maartje op vrijdag 27 okt 2017 '17
Hele vriendelijke mensen. Ze namen de tijd voor ons en bleven zelfs wat langer open voor ons. De keuken is mooi geinstalleerd. We vonden het prettig dat DB keukens niet onderhandeld met klanten over de prijzen. De prijs kwaliteit verhouding is top. Ze waren ook altijd goed bereikbaar voor vragen en verzoekjes en speelde hier ook goed op in. Je hoeft maar wat te vragen en het wordt geregeld. De volgende keer zouden we zeker weer hier onze keuken kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Nette afwerking”
Door J.verhoeven op woensdag 11 okt 2017 '17
Netjes en verzorgd is alles binnen gezet.Alle onderdelen waren goed ingepakt en zonder beschadigingen.Monteur is een prima vakman en alles ging in overleg.Jammer dat het weer niet geweldig was en daardoor wat afgezien vanwege het buiten zagen.Prima uitleg over het gebruik van de apparaten en alles is netjes afgewerkt.Een monteur die weet waar hij mee bezig is en staat voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Annemieke Kröder-Potters op woensdag 11 okt 2017 '17
We hebben een keukenkast op maat laten maken exact hetzelfde als de bestaande keuken. De verkoper Cornelis heeft ons geweldig geholpen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en ook hoe mooi de kast gebouwd is. Ik beveel dit bedrijf aan. Aan iedereen die een mooie keuken wil of iets speciaals op maat. De fabriek zit in Nederland, het montage personeel is kundig ja alles TOP dus. Dat is wel eens anders bij keukenzaken.
FOTO VAN ANNEMIEKE KRÖDER-POTTERS
Keukenkast geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Ilona Hendriks op vrijdag 15 sep 2017 '17
Goed meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Goede kwaliteit / prijsverhouding. Plaatsing keuken door professionals. Oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Erg professioneel”
Door Jan Lubben op zaterdag 2 sep 2017 '17
Na twee vreemde ervaringen bij andere keukenleveranciers (onduidelijke offerte of totaal geen specificatie) via qasa bij Arma keukens terecht gekomen. Gesprek ging over onze wensen en mogelijkheden. De offerte was duidelijk en in detail. Het inmeten en de planning was erg professioneel. Hetzelfde geld voor de plaatsing; geen gerommel maar strak werk ook al koste dat in onze keuken extra tijd en energie. We hebben door de professionele plaatsing en de kwaliteit van de keuken een zeer goed gevoel. De aannemer die onze keukenruimte verbouwd heeft was erg positief over de werktekeningen van Arma en het uiteindelijke resultaat na de plaatsing. De wasemkap kan na plaatsing van de tegels 1 cm zakken voor een strak resultaat. Dit wordt door Arma gewoon gedaan als service.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Anton Timmerman op dinsdag 29 aug 2017 '17
Toen we aan een nieuwe keuken toe waren zijn we op advies van familie bij Arma keukens gaan kijken. Toen we daar kwamen werden we direct vriendelijk ontvangen en door de showroom rondgeleid door verkoper Rene. Han nam echt de tijd om ons goed te informeren. En onze wensen op een schets te tekenen. Ondertussen werden we goed verzorgd met lekkere hapjes. En doormiddel van een 3D tekening hadden we een heel mooi ontwerp van onze nieuwe keuken. En zo verlieten we na 6 uur de winkel met een ontwerp en bijbehorende offerte. René nam de tijd en maakte er veel werk van maar ondanks dat was er geen enkele druk om een hantering te zetten! Wat wel vaak bij een keukenzaak het geval is. Thuis gekomen hadden we de tijd om alles te bekijken. We hebben nog wat mail verkeer gehad en nog wat maten geweizicht. Allemaal geen probleem en je krijgt een overzichtelijke offerte. Dat gaf ons een goed gevoel na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak. Dus zijn we akkoord gegaan met offerte. Het in meten en plaatsen is ook heel netjes gedaan. Deze mannen gaan echt voor kwaliteit! Het leidingwerk wat ik verkeerd had aangelegd hebben ze keurig aangepast. Kortom heel goede ervaring met Arma keukens. Afspraak is afspraak.
FOTO VAN ANTON TIMMERMAN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Richard Kievit op zaterdag 24 jun 2017 '17
Begin dit jaar een keuken bij Pelma Keukens gekocht. Goede service bij het zoeken naar een keuken die bij ons past. Prijs - kwaliteit is uitstekend. Gemaakte afspraken netjes en op tijd nagekomen en het plaatsen van de keuken is ook heel netjes gedaan. We raden iedereen Pelma Keukens aan en we komen hier zeker terug als we weer een keuken nodig hebben.
FOTO VAN RICHARD KIEVIT
Keuken heel netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jos op woensdag 14 jun 2017 '17
Om maar met de deur in huis (de keuken) te vallen: zeer tevreden met Keur Keukens.
Dat geldt voor het hele traject van aanschaf tot plaatsing tot service. Wij zijn geen snelle besluiters. We hebben geen druk ervaren van Keurkeukens om toch vooral maar snel te besluiten. Alle geduld werd opgebracht door onze contactpersoon Cornelis. Een deskundig en betrokken verkoper. Nam zelfs de moeite om bij ons thuis de situatie in ogenschouw te nemen o.a. vanwege enkele bouwkundige aanpassingen. Die bouwkundig aanpassingen hebben we laten uitvoeren door Fred Buné van Keuken Werk. Een bedrijf met meer dan grondige kennis en kwaliteiten hoe je zo een klus moet uitvoeren. Perfecte en strakke planning, creatief, aangenaam contact en afspraken nakomen. Top ! De keuken zelf hebben wij laten voorzien van Neff apparatuur, zwart composiet werkblad, fraaie witte greeploze kasten. Het is een plaatje geworden. Achteraf nog een paar kleine servicewerkzaamheden en een nalevering op ons eigen verzoek. Ook hier konden wij op Keur Keukens rekenen. Deskundige medewerkers en gefocust op een tevreden klant. Wij zijn dus meer dan tevreden!
FOTO VAN JOS
Keuken met Neff apparatuur en zwart composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwde partner”
Door E.R. Hamer op dinsdag 30 mei 2017 '17
Mijn ervaring is dat je het best een afspraak met Arma keukens kunt maken, dan heeft men ook alle tijd om je te helpen. Men geeft uitgebreid voorlichting over het bedrijf en de keuze-mogelijkheden. Men helpt bij problemen voortdurend deze keuze-problemen op te lossen door met nieuwe ideeën te komen. Men komt de afspraken nauwgezet na. Men plant doelmatig en houdt rekening met wensen van de klant, bv t.a.v. de keukenmonteur. Men doet aanbevelingen t.a.v. de voorbereidingen. Men houdt zonodig telefonisch of per mail contact. Men zorgt voor afdoende foto's, overzichten en papieren bescheiden. Men heeft een goede afterservice door te bellen en te informeren. Men levert goede kwaliteit in materiaal en afwerking. Arma is een vertrouwd en prima partner om een nieuwe keuken te kopen.
FOTO VAN E.R. HAMER
Keukenontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over Arma”
Door Marian van der Werff op vrijdag 26 mei 2017 '17
Wij zijn tevreden over Arma en zouden Arma zeker aanraden om een keuken te gaan kopen. Het was voor ons de eerste keer dat wij een nieuwe keuken zelf uitzochten en kochten. Wat ik een extra toevoeging zou vinden aan de hoge kwaliteit, is als alles van begin tot eind meegenomen zou worden. Dus vanaf het moment van eruit halen van de oude keuken tot en met het weer de deur uitgaan na installatie van de nieuwe keuken. Het met meerdere partijen moeten werken, vonden wij niet fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam Altena op vrijdag 12 mei 2017 '17
Alles is perfect gelopen van begin tot het eind echt een aanrader om hier een keuken te kopen! Goede service en fijne medewerkers. Deze mensen denken echt met je mee en adviseren goed. Mooie showroom en goede prijs/kwaliteit verhouding, Dus al met al zijn wij dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Van den Broek op woensdag 19 apr 2017 '17
Het bewijs van topservice! In 2014 hebben wij een keuken gekocht bij Avanti uit Kesteren. Na 2.5 jaar gebruik hield ineens de afzuigkap er mee op. Avanti heeft de oude afzuigkap gedemonteerd en de nieuwe afzuigkap weer gemonteerd. Binnen twee werkdagen onder garantie. Dat noemen wij topservice!

Eerdere ervaring van 10 november 2014: Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti keukens. Wij zijn keurig geholpen en goed geadviseerd. Avanti keukens zijn alle afspraken nagekomen. De keuken is uitstekend afgeleverd. Monteur was enorm betrokken bij indelingen ect. de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Avanti maakt het waar”
Door Fam. Verdaasdonk op woensdag 12 apr 2017 '17
-De winkel ziet er keurig en verzorgd uit.
-Prima gesprek gevoerd met de behulpzame verkopers/ontwerpers, om tot een juiste keuze te komen, met zeer goede adviezen wat verstandig is om juist wel of niet te doen.
-De monteurs zijn vakmensen en werken gedegen en secuur , zeer vriendelijke en meedenkende vaklui.
- met alle afdelingen prettige samenwerking.
- wij moesten na de plaatsing nog een nieuwe vloer leggen, doordat er toch nog een onderdeel nabesteld en geplaatst moest worden, was het geen enkel probleem, dat de onderplinten ook bij dan geplaats gingen worden, zodat ze goed aansloten bij de nieuwe vloer.
- de keuken was wat duurder dan bij de gigantische keuken leveranciers, maar als je vooraf de reviewes leest, weet je waarom wij voor Avanti keukens gekozen hebben en ze hebben het waar gemaakt, vanaf begin tot eind top kwaliteit geleverd.
Avanti keukens is een dikke aanrader, want om van begin tot eind een prettig gevoel te hebben bij je nieuwe keuken is zeer aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Familiebedrijf”
Door Willem op maandag 20 mrt 2017 '17
Een familie bedrijf met kwaliteit voor een goede prijs op de eerste plaats. Geen hocus pocus. Eerlijk advies. Met lage prijzen door inkoop voordeel. Grote inspirerende showroom en al het personeel is in vaste dienst en levert goed werk. De keuken zelf is prachtig, we zijn zeer tevreden over de Neff inbouw apparatuur. Ook de badkamer is prachtig geworden, tegelwerk en meubels. Kortom, ga eens kijken en je bent verkocht
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie Schraa op dinsdag 14 feb 2017 '17
Wij hadden niet gedacht dat wij budgettechnisch een keuken bij Arma konden kopen. Maar na een bezoek en het aangeven van onze wensen, kwam verkoper Niels met een prijs waarvan wij verrast waren. Een vaste prijs en dat is prettig. Geen 'handje-klap', maar duidelijkheid. Na vele uren ( zelfs ver na sluitingstijd ) passen, meten en combineren met verkoper Niels hadden we samen onze droomkeuken samengesteld.
Ook het plaatsen heeft ons vrolijk gestemd. In 1,5 dag stond onze nieuwe keuken in ons huis, als kroon op onze verbouwing. Kwaliteit alom. Niels (verkoop), Ronald (kwaliteitsmedewerker), Peter en Bernard (monteurs) Bedankt!
FOTO VAN FAMILIE SCHRAA
Kwaliteit alom
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door José Barber op dinsdag 31 jan 2017 '17
Wij hebben na een maandenlange zoektocht en diverse keukenwinkels gekozen voor Ardi. Waarom? Geen druk, echt advies/meedenken en ruim de tijd. We hebben er 3x 3 uur gezeten en we hadden het gevoel dat we goed konden nadenken over onze besluiten. De adviseur was vriendelijk en deskundig. Totaal niet opdringerig. Daarbij was de levering precies zoals afgesproken en miste er niks. Ook geen problemen daarna. Gewoon een mooie, strak gezette keuken. De monteur heeft zelfs ons laminaatvloertje nog aangepast en op maat gezaagd, omdat de plint anders niet mooi uitkwam. Prijs/kwaliteit heel tevreden over. We hadden misschien iets goedkoper uit kunnen zijn bij een keukenstunter, maar op zo'n bedrag ga ik liever voor kwaliteit en service. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Avanti”
Door A.F. van der Wiel op maandag 23 jan 2017 '17
Wij hebben een compleet nieuwe keuken met inbouwapparatuur bij AVANTI gekocht. Wij zijn hierover zeer tevreden. Tijdens ons bezoek aan de zeer gevarieerd ingerichte showroom werden wij op een prettige manier ontvangen en het overleg over de aan te schaffen keuken is op een constructieve wijze verlopen. Er werd veel aandacht geschonken aan de wensen van ons en wij werden voorzien van een deskundig advies. Ons werd alle ruimte gegeven om onze ideeen met de adviseur te bespreken en waarbij niets werd opgedrongen. De klant wordt hier nog behandeld en benaderd zoals het hoort. De afspraken die gemaakt zijn werden voor 100% nagekomen. De aflevering is correct door vakkundig personeel uitgevoerd en heeft op het afgesproken tijdstip plaatsgevonden. Tijdens de plaatsing van de keuken was er een zeer goede communicatie tussen ons en de monteurs. Het personeel werkte zeer netjes en beperkte de overlast voor ons als bewoners tot een minimum. Zowel de service als de kwaliteit van dit bedrijf staan op een zeer hoog niveau en kunnen als uitstekend worden gekwalificeerd. Wij zijn erg blij met de aangekochte keuken en gebruiken deze met veel plezier. Wat de financiele zaken betreffen kan niet anders worden gezegd dat AVANTI de opgemaakte offerte en de daaruit voortvloeiende nota zeer transparant heeft opgesteld en voorzien heeft van duidelijke specificaties. Het bedrijf hanteert daarom terecht de slogan: "Afspraak is afspraak". Wij hebben zeer goede ervaringen met AVANTI en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door De Wild op zaterdag 21 jan 2017 '17
Het aanvoelen van de wensen van de klant en vertalen naar een keuken daarin blinkt Avanti Kesteren uit ! Verkoper Pieter voelde direct aan wat onze (kritische) wensen waren er vertaalde deze naar onze Landelijke droomkeuken. Ook installateurs Arno en Rob namen de tijd om ook tijdens plaatsing nog aan de wensen van ons te voldoen, alles in overleg, met een prachtige droomkeuken als resultaat. En inderdaad afspraak is afspraak, niets is te veel, persoonlijke aandacht voor de klant, geen koehandel bij het maken van de prijs, en het leveren van een top kwaliteit keuken. Aanrader, wat een fijn bedrijf is dit ! Avanti bedankt !
FOTO VAN DE WILD
Landelijke droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken voor heel scherpe prijs”
Door Bertus van 't Slot op dinsdag 17 jan 2017 '17
Ik wil graag bij deze Avanti aan een ieder aanbevelen. Wij hebben een nieuwe keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht en zijn na een jaar zeer tevreden.
Vanaf het moment we de winkel binnenliepen klikte het direct tussen de verkoper en ons. De sfeer binnen, de relatie tussen verkopers, alles liep soepel en laagdrempelig. We zijn 2 keer op gesprek geweest en nadien besloten tot tekenen.
Verder bleek na het tekenen dat er van alles mogelijk was en tot het laatste moment tot produceren van de keuken was het mogelijk een wijziging aan te brengen waar we ook gebruik van gemaakt hebben, en wat ook met levering in een keer goed was.

De keuken zelf is wat ons betreft kwalitatief zeer goed. Alle laden en deuren voelen zeer degelijk aan, ogen robuust en zijn zoals beloofd tijdens het verkoop gesprek. Qua apperatuur hebben we naar mijn inzien deskundig advies gekregen want alles werkt naar verwachting die geschept is tijdens ons gesprek. ( ook het nalezen van reviews op internet correspondeerde met wat gezegd was). Als laatste punt wil ik noemen dat de prijs-kwaliteit verhouding naar mijn inzien heel goed is. Ik heb verschillende vergelijken gedaan en naar mijn mening heb ik een goede keuken voor een hele scherpe prijs!

Al met al zijn we zeer tevreden over avanti en zal, als ik ooit een nieuwe keuken nodig heb daar zeker terugkomen.
Ik kan iedereen avanti van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en kwaliteit”
Door Ellen Spierings op zondag 15 jan 2017 '17
Via internet toevallig op de site van Avanti Keukens gekomen. Zonder afspraak naar Kesteren gegaan, waar we met koffie werden ontvangen en de showroom konden bekijken. Mochten we vragen hebben dan moesten we het even laten weten. We hadden een kleine compacte keuken nodig waar het puzzelen was om de benodigde apparatuur te plaatsen. Verkoper Jasper Verhaar maakte tijd voor ons vrij en maakte een mooie tekening van de keuken met daarbij behorende offerte. Totaal geen opdringerig gedrag en alle tijd om vragen onzerzijds te beantwoorden. Na enige aanpassingen keuken gekocht en wij kregen een map mee met daarin tekening, offerte etc. Vanaf dit moment per mail of telefonisch constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Keuken werd op de juiste dag afgeleverd, monteur Rob heeft keuken keurig geplaatst (de waterpas werd standaard gehanteerd) en na installatie belde Jasper of alles naar wens was geweest. Ondanks dat het een kleine keuken was (ook qua aankoopbedrag) hebben wij een hele goede begeleiding gehad en zijn wij uitstekend geholpen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Avanti keukens, en het personeel doet er alles aan om dit waar te maken. Wij hadden voor aankoop veel goede recensies gelezen en kunnen deze alleen maar bevestigen. Heeft u een keuken nodig, dan hoeft u niet langer te aarzelen, u bent hier op het juiste adres!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door W. Zwartjens op dinsdag 10 jan 2017 '17
Mede door de positieve reacties op Qasa kwamen wij tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij Adee Keukens in Rijssen terecht. Wij werden prima geholpen, er werd meegedacht en de verkoper nam de tijd om samen met ons de diverse mogelijkheden in de showroom te bekijken. We kregen de tijd om alles nog even te laten bezinken en hebben toen de knoop doorgehakt. Levering en plaatsing door de ervaren monteurs verliep prima. Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en kunnen Adee bij iedereen aanbevelen. Gemoedelijke sfeer, goede bereikbaarheid, geen gepush, duidelijke afspraken en prima service en kwaliteit. Kortom: geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Hoog niveau”
Door P.J.T de Fouw op zaterdag 24 dec 2016 '16
Bij de aankoop ben ik goed geholpen, de verkoper wist waar hij over sprak en liet verschillend kwaliteiten zien, en had snel door wat ik wilde en ging er goed in mee.
De weken er na word je goed op de hoogt gehouden. Het plaatsen van de keuken is door zeer nette en vakbekwame mensen gemonteerd, met een hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge score is terecht”
Door Willem & Trudy op maandag 19 dec 2016 '16
Tijdens onze zoektocht naar een keukenleverancier viel ons oog op Arma te Nunspeet, dit vanwege de goede beoordelingen op Qasa. De goedkoopste zal Arma niet zijn maar kwaliteit, tussentijds goed contact, levering en plaatsing en een goede nazorg is ook heel wat waard. Buiten dat kan je zonder gedoe met een ongetekende offerte naar huis om alles even te laten bezinken, daarna hebben we een vervolg afspraak gemaakt om de puntjes op de I te zetten. Als maanden later blijkt dat er tijdens de bouwperiode van het huis regelmatig e.e.a. moet worden aangepast kan je dat gewoon via de e-mail aangeven. Ons verzoek werd altijd snel en vriendelijk aangenomen en/of werd er een verbeterde tegenvoorstel gedaan door verkoopadviseur Hermen Groothedde.

Het montageteam (Peter & Arjan) waren top, de heren werkte netjes en zeer nauwkeurig, ze hadden alle denkbare gereedschappen bij zich. Na plaatsing hebben ze de moeite genomen om een tekening te maken met aanwijzingen voor een kleine aanpassing die wij over het hoofd hebben gezien. Een rit naar het milieu depot werd ons bespaard, alle verpakkingsmaterialen zijn door hun meegenomen.

Enkele dagen na plaatsing bleek dat we nog wel een opbergkast konden gebruiken, na een e-mailtje of dat mogelijk was werd er direct een aantal mogelijkheden aangeboden. Achteraf gezien is die hoge score dan ook helemaal terecht.
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne ervaring”
Door Jan Hagenbeek op donderdag 15 dec 2016 '16
Ik heb onlangs een nieuwe keuken gekocht bij ADEE keukens. Het is echt een hele fijne ervaring om bij dit bedrijf een keuken te kopen. Je wordt er op een prettige manier geholpen en hun lijfspreuk afspraak is afspraak wordt ook echt nagekomen. Vanaf de aankoop tot en met de levering en het plaatsen van de keuken wordt je geheel ontzorgt door dit mooie keuken bedrijf. Ze denken echt met je mee, en hebben eigen keuken monteurs en dat merk je direct, wat een kwaliteit van plaatsen, alles wordt netjes opgeruimd na afloop,het vele karton en piepschuim van de verpakkingen wordt meegenomen, er werd in mijn geval zelfs op het dakterras na het zagen netjes geveegd, waar zie je dat nog tegenwoordig! Misschien kleine details maar dat maakt dit bedrijf juist zo bijzonder. Een echte aanrader dus.
FOTO VAN JAN HAGENBEEK
Nieuwe keuken van Adee Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 '16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
FOTO VAN K. BOCKWEG
Keuken met goede montage
REACTIE VAN RIA
Beste K. Bockweg, mag ik vragen wat u ongeveer voor deze keuken heeft betaald? Dank en groet
REACTIE VAN K BOCKWEG
Hoi de keuken kostte 7800 euro
Reactie of foto toevoegen
“Nog altijd tevreden”
Door A de Wit op dinsdag 22 nov 2016 '16
Al 7 jaar gebruiken wij met veel plezier een keuken van Avanti (Kesteren) van zeer goede kwaliteit en super service. De slogan van Avanti "Afspraak is Afspraak" klopt, wat ons betreft, perfect. Installatie was snel, vakkundig en netjes.
FOTO VAN A DE WIT
Al 7 jaar keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes uitgevoerd”
Door Paul Bonting op vrijdag 18 nov 2016 '16
Afgelopen oktober heeft Arma Keukens en Sanitair onze badkamer gerenoveerd. Het hele proces van ontwerp tot en met de uitvoering is super gelopen. Twee weken geen badkamer heeft een grote impact. Het werk wordt echter netjes uitgevoerd en de kwaliteit van de afwerking is hoogstaand. Ook de aftersales was prima in orde. Een klein afdekplaatje ontbrak welke direct besteld en geplaatst werd. Top bedrijf, reden genoeg om nu in gesprek te gaan over de renovatie van de toiletten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rene en Esther Karens op woensdag 16 nov 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwe woning een schitterende keuken gekocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Naast 'schitterend' is onze keuken ook uniek doordat we de opstelling geheel op maat en naar onze wensen hebben kunnen laten samenstellen. Tijdens de verschillende bezoeken en gesprekken in de mooie showroom van Avanti Keukens in Kesteren zijn wij door de goede adviezen en ruime keuze tot een prachtig resultaat gekomen. Terugkijkend op de periode vanaf het eerste oriënterende bezoekje t/m de laatste service na de plaatsing, zijn wij zeer tevreden. Als u op zoek bent naar kwaliteit voor een goede prijs en daarbij uitstekende service wenst, dan kunnen wij uit ervaring Avanti Keukens van harte aanbevelen!
FOTO VAN RENE EN ESTHER KARENS
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren renovatie”
Door E. Reitsma op donderdag 10 nov 2016 '16
Vanwege de vele uitstekende recensies op Qasa bij Arma in Nunspeet terechtgekomen voor de renovatie van mijn bestaande badkamer en toilet. In twee plezierig verlopen gesprekken met verkoopadviseur Gert Jan is alles keurig uitgewerkt. Hierbij werd goed meegedacht met de (on)mogelijkheden totdat alles in detail naar mijn wens was vastgelegd. Ook over de montage door Gerben en Teus niets dan lof. Netjes, vakkundig en met aandacht voor het kleinste detail. Arma is geen prijsstunter maar wie kwaliteit zoekt, gekoppeld aan een voor hedendaagse begrippen ongekende service, en dat voor een eerlijke prijs, is bij Arma aan het juiste adres. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor een ieder”
Door Schilstra op maandag 17 okt 2016 '16
Bij Adee Keukens in Rijssen snappen ze het. Geen gedoe met eerst 2 keer zoveel vragen en dan 60% korting. Gewoon open en eerlijk advies en een goede prijs. Kwaliteit van de keuken is top en zeer zeer netjes geplaatst. Wij zijn er heel erg blij mee. Echt een aanrader voor een ieder die een keuken wil kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor project”
Door Bart Meijer op dinsdag 11 okt 2016 '16
Ik heb een aannemersbedrijf en heb bij Pelma voor een project een keuken gekocht,Pelma heeft bij mij al op meerdere projecten keukens geplaatst en dit altijd tot volle tevredenheid, ik ben door de verkoper goed geadviseerd, ook de monteurs zijn zeer kwaliteit en klantgericht, ik kan dit bedrijf dus ook zeker een ieder aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen van begin tot einde”
Door Wim en Hetty op woensdag 28 sep 2016 '16
Onze ervaring is van het begin tot het eind prima verlopen. We hebben een keuken en badkamer gekocht. Er werd goed geluisterd, meegedacht en geadviseerd. Tot en met de plaatsing is alles perfect verlopen. Ik kan dan ook dit bedrijf zeker aanraden. Het is niet goedkoop maar dat verdien je terug door de kwaliteit en de wijze van oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Krijger op zaterdag 3 sep 2016 '16
Wij hebben onze keuken door PELMA keukens in Goes laten plaatsen,en wij zijn echt super tevreden. Goede service en een goede kwaliteit van de keuken. De Monteur was ook keurig netjes op tijd aanwezig,en het was zeker geen onaardig persoon. Kortom vanaf ons gesprek in de showroom tot aan het plaatsen SUPER tevreden. Dus PELMA keukens ga zo door!!!
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen geen negatief punt noemen”
Door Fam. Timmerman op donderdag 25 aug 2016 '16
We hebben onze keuken bij Adee gekocht, nadat we nog bij 2 andere zaken hebben gekeken. Bij één van de andere zaken werd de keuken bijna twee keer zo duur, terwijl we het materiaal van de kastjes niet eens zo mooi vonden. Wij vinden het ook belangrijk dat de keukenzaak een goede service heeft, daarom viel er ook een andere zaak af. Adee heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn prima geholpen bij Adee. De montage is vakkundig gebeurd door de monteurs. Een paar weken later hebben we Adee nog de mechanische ventilatie laten aftimmeren ( keurig!) waarvoor we niet hoefden te betalen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. We kunnen geen negatief punt noemen: Complimenten voor Adee!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Han op woensdag 17 aug 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht waar wij enorm tevreden over zijn. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Ook de service is perfect. Wij hadden als voorbeeld, ondanks ander advies, een keuze gemaakt voor een keukenkraan. Achteraf een verkeerde keuze, maar ook toen dachten ze mee voor een juiste oplossing. Dergelijke service krijg je waarschijnlijk niet bij een stunter.
FOTO VAN HAN
Foto voor mijn ervaring
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door J. van Schaik op vrijdag 29 jul 2016 '16
Mijn ervaring bij het kopen van een keuken bij Arma is heel positief. Het meedenken bij het ontwerp, de tijd die ervoor genomen werd, de mogelijkheid om nog veranderingen aan te brengen, de montage en uitleg over apparaten ... dat verliep allemaal prima. Nu de keuken klaar is, kan ik zeggen dat hij helemaal aan de verwachting voldoet. Het is prachtig geworden qua uitstraling en kwaliteit, maar ook heel praktisch in het gebruik. Hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Ngo op dinsdag 26 jul 2016 '16
*De kwaliteit is uitstekend
*Prijs/kwaliteitsverhouding is goed
*De service en klantvriendelijkheid is goed en komen alle afspraken na
*De levering is goed verlopen
*Problemen bij montage meteen opgelost
*Aanraden: ja

*Ik zou dit bedrijf aanraden omdat ik helemaal tevreden met dit bedrijf ben. Bedankt de heer Hout (verkoper) voor bestelling t/m levering. Ook bedankt de heer de Vos en de heer Theunisse (monteurs) voor de montage van de keuken. Ardi keukens bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door G. Jansen op woensdag 20 jul 2016 '16
Ontzettend blij met de nieuwe keuken. Erg goed geholpen met hele eerlijke en kwalitatieve adviezen. Geen trucagage met prijs of kwaliteit wat in deze branche bijzonder is.
Afspraak is afspraak en dat maakt Avanti meer dan waar.
Reactie of foto toevoegen
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Bilderbeek op woensdag 20 jul 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze en uitstekend uitgevoerd. Na plaatsen van de nieuwe kastdeurtjes telefoontje of alles naar wens was verlopen. Ruime keus en goede voorlichting. Misschien niet de allergoedkoopste, maar goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Denken prettig mee”
Door Freddy Keurhorst op vrijdag 15 jul 2016 '16
Bij Adee Keukens een nieuwe keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. Uitstekende kwaliteit, prima service en snel en perfect geïnstalleerd. Men denkt op een prettige manier mee met de klant en is niet opdringerig (zoals helaas bij teveel keukenbedrijven).
Reactie of foto toevoegen
“Staat voor kwaliteit en service”
Door Jan de Leeuw Ossendrecht op vrijdag 15 jul 2016 '16
Na een uitvoerige zoektocht bij Ardi keukens (van 10:30-18:15) een prachtige keuken samengesteld. Mensen zijn daar zéér geduldig en dachten geweldig met ons mee zonder ons in een bepaalde richting te sturen. ook plaatsing en afwerking is geweldig mooi gedaan daar vakbekwaam en uiterst correcte medewerkers. Ook nazorg is super, men belt ruime tijd na plaatsing op of alles nog steeds naar wens is. Eens klant bij Ardi is voor ons in ieder geval altijd klant bij Ardi. Dhr. Karel van Dijke belt om te vragen hoe het hele traject is verlopen, van bestellen tot ingebruikname. Wij zijn uiterst tevreden, tijdens ons gesprek stippen we een klein probleempje aan mbt het rooster in de Combi oven waar enige roestvorming op te zien was bij het bevestigingspunt. Er wordt beloofd dat dit verder opgepikt zal worden. 2 Dagen later worden we aangenaam verrast met een pakketje waarin een nieuw rooster zit. Wat een geweldige service. Voor ons weer een bewijs dat Ardi-keukens voor kwaliteit en service staat.
FOTO VAN JAN DE LEEUW OSSENDRECHT
afwerking is geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Pas tevreden wanneer de klant 100% tevreden is”
Door Kees en Tineke de Roover op dinsdag 12 jul 2016 '16
Waar vindt u nog een bedrijf dat pas tevreden is wanneer de klant 100% tevreden is? Zo'n bedrijf is Arma in Nunspeet. Geen loze woorden, maar werkelijkheid! Ze maken hun slogan "afspraak is afspraak" meer dan waar. De manier waarop er werd meegedacht bij het ontwerpen van de nieuwe keuken en het rekening houden met onze wensen, was aller plezierigst. Niets was voor Hermen Groothedde te veel. Door het invullen van de onderdelen in de computer wist je qua prijs meteen waar je aan toe was. Het voorwerk werd gedaan door Hemmo van Kelckhoven van HVK Multidiensten in Nunspeet. Hij kent Arma en Arma kent hem. Hij werkt in de geest van Arma en gaat voor dezelfde kwaliteit en service. Ook over hem alle lof en zeker een aanrader! De levering en installatie van de keuken werd door keurig werkend personeel gedaan. Enkele foutjes bij de voorbereiding werden keurig opgelost. Hierdoor ontstane extra kosten nam Arma voor hun rekening. Bij de nacontrole door Arma geconstateerde minieme beschadigingen werden gratis vervangen. Er waren lichte beschadigingen bij die wij zouden geaccepteerd hebben, maar waar Arma niet mee akkoord ging. Over 100% tevredenheid gesproken! Al met al zijn wij zeer tevreden over Arma en wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Cees en Conny de Bruyn op dinsdag 28 jun 2016 '16
Beste Colin. We zijn super tevreden over onze nieuwe keuken en zeker ook over de kwaliteit, jouw advies en het vakmanschap bij het plaatsen. Ik stuur je een foto van hoe het geworden is. De achterwand hebben we besteld bij Visualls, een prima bedrijf dat we ook aan kunnen bevelen.
FOTO VAN CEES EN CONNY DE BRUYN
Keuken met foto achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Als je hier niet slaagt, slaag je nergens”
Door M. Donkers op maandag 20 jun 2016 '16
Avanti keukens maakt het waar. Voor het eerst in 30 jaar een nieuwbouw woning en daar komt heel veel bij kijken, zo ook een nieuwe keuken. Heel wat keukencentra bezocht vóórdat wij bij Avanti Keukens kwamen.Wat een kwaliteitskeuze bij Avanti Keukens.
Maar bovenal waren wij aangenaam verrast door de wijze waarop wij 'geholpen' werden bij onze keuze. Wij werden gehóórd , dit in tegenstelling tot vele andere keukencentra waar wij voorheen waren. Onder het genot van een kopje koffie werd onze droomkeuken in 3D op de computer aan ons getoond. Tot onze verbazing werden wij niet 'onder druk' gezet om direct te beslissen. Dit in tegenstelling met onze eerdere ervaringen elders. Een nieuwe keuken is zo belangrijk, daar moet je goed bij geholpen worden en goed overzien of het ook echt binnen het budget past. Bij Avanti Keukens is men in staat om met de klant mee te denken, als je dáár niet slaagt, slaag je nergens. Wij hebben Avanti Keukens als een tóp bedrijf ervaren. Eerlijkheid en kwaliteit.

Avanti keukens bleek haar afspraak na te komen . Avanti is begonnen met het plaatsen van de keuken op de dag die we afgesproken hadden en was ook kláár op de dag van afspraak. Avanti Keukens heeft onze droomkeuken perfect gebouwd met uiterste zorgvuldigheid en vakkennis. Chapeau voor de adviseur Jaap Bremmer. Chapeau voor de vakman die onze keuken gebouwd heeft. Wij begrepen dat Avanti Keukens binnenkort haar 25 jarig bestaan viert, van harte gefeliciteerd Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Ter Horst uit Apeldoorn op zondag 19 jun 2016 '16
Tijdens het eerste bezoek aan ARMA keukens in Nunspeet klikte het al. We hadden er een heel goed gevoel bij. We werden heel prettig geholpen. Alles wat we hebben afgesproken klopte. Zowel planning als ook de geleverde kwaliteit. De montage van de keuken werd ook bijzonder zorgvuldig uitgevoerd. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. TER HORST UIT APELDOORN
Foto van onze Arma Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind uitstekend”
Door H.Pletting op donderdag 9 jun 2016 '16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Zeer meedenkend en oplossend vermogend om alles tot een goed eind te brengen. Keuken is zeer mooi en van degelijke kwaliteit en professioneel en vakkundig geinstalleerd. Vol lof over Keur Keukens, in een woord TOP !
FOTO VAN H.PLETTING
Landelijke keuken van Keur Keukens
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.