Feedback
9,6

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2137 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1821 ervaringen
4 sterren193 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren17 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Een prachtige keuken”
Door Familie Kortus op dinsdag 22 nov 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht, goed geïnformeerd over de mogelijkheden en praktische tips! De afspraken zijn keurig nagekomen en ook de montage, keurig gewerkt! We mogen dagelijks genieten van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi bedrijf”
Door Leonard Kastelein op vrijdag 18 nov 2022 22
Goede begeleiding, advies en montage. Een mooi bedrijf met een mooie service.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Ad Kooiman op donderdag 10 nov 2022 22
We hebben bij Arma tegels uitgezocht en laten plaatsen in een bestaande keuken. Niets dan lof over het geleverde materiaal en de ronduit perfekte wijze van levering en montage. Er is in drie fasen gemonteerd: eerst tegels plaatsen, een paar dagen later inwassen/voegen en weer een paar dagen later afkitten. Dit geeft absoluut het beste resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gemonteerde keuken”
Door W Van der Lee op zaterdag 15 okt 2022 22
Snelle reactie bij vragen, goed meedenken, perfect afgeleverd, kwalitatief goede en mooi afgewerkte keuken. Zelf montage gedaan alles was compleet. Een onderkast was zijwand gespleten zodat deur niet goed sloot, dit wel tijdelijk kunnen oplossen, na telefonisch contact met anovi direct gereageerd. Met we bestellen voor u een nieuwe corpus. Dit ook via mail en info mijn keuken doorgegeven. Nogmaals een aanrader voor iemand die een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken ziet er perfect uit”
Door Frans en Tonny Lak. op zaterdag 1 okt 2022 22
In de 2e helft van 2021 een L- keuken gekocht bij Artic keukens in |Utrecht. De ontvangst en showroom heel hartelijk en warm. De verkoper Levi Geense heeft ons uitstekend geholpen, en samen zijn we tot een keuken gekomen die aan al onze wensen die wij vooraf gesteld hadden. De levering en montage is gebeurd door kundige en vriendelijk monteurs. Zij hebben een keuken neer gezet die er perfect uitziet en oogt als een plaatje. Een grote pluim aan alle mensen van Artic keukens! De begeleiding van Levi van het gehele project is uitmuntend!
Reactie of foto toevoegen
“Inductiekookplaat en Quooker”
Door Familie Timmer op vrijdag 30 sep 2022 22
Inductiekookplaat en Quooker geleverd en gemonteerd door Arma. Op een zaterdag in de mooie showroom van Arma geweest waar de tijd werd genomen en goed naar onze wensen werd geluisterd. Uiteindelijk zeer vakkundige montage en de monteur gaf vooraf heldere toelichting over het plan van aanpak. De monteur ging rustig te werk en wist precies wat hij moest doen. Na montage alles keurig opgeruimd en nog uitgelegd hoe de apparatuur werkt. Top! Arma is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank van Hees op woensdag 21 sep 2022 22
Van begin tot het einde zeer tevreden. Goed advies tijdens verkoop met Levi, maar ook goede nazorg door Levi en zijn team. Als er iets is, dan denkt men bij Artic Keukens niet in problemen maar in oplossingen. Verder zeer kundige en nette monteurs welke in dienst zijn van Artic Keukens, dus geen extern bedrijf (dit zien wij echt als een belangrijk pluspunt i.v.m. slechte ervaring in het verleden waar de montage/installatie door een derde partij werd verricht). Een volgende keuken zou ik zeker weer bij Artic Keukens bestellen.
FOTO VAN FRANK VAN HEES
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Heijdenrijk op woensdag 31 aug 2022 22
Goed geholpen door Robin tijdens de koop, goede informatie en fijne gesprekken. Kwaliteit goed, is er iets, wordt het netjes opgelost. Goede montage. Een aanrader!
FOTO VAN HEIJDENRIJK
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstellend”
Door Petra Smit op donderdag 18 aug 2022 22
Op 9 mei 2022 is onze keuken gemonteerd. Helaas bleken er na montage al meteen 5 punten die verholpen moesten worden:
1) De achterwand van het kookeiland was beschadigd.
2) Er waren verkeerde poten van het kookeiland geleverd; vierkant i.p.v. rond.
3) Er bleek een onderdeel van het afvalsysteem te ontbreken.
4) De spoelbak was krom.
5) De uitsparing van de spoelbak was te klein.

Punten 1, 2 en 3 zijn inmiddels verholpen. Afgelopen maandag zou de nieuwe spoelbak gemonteerd worden. In de nieuwe spoelbak bleek een barst te zitten. Al had deze natuurlijk niet gemonteerd kúnnen worden omdat de uitsparing nog steeds te klein was. Er moet nu dus voor de 3e keer een spoelbak voor onze keuken besteld worden. Ook de leverancier van het werkblad moet nog komen. Wij kunnen onze keuken dus al 3 maanden niet gebruiken! Het verbaast ons dat er maandag niet meteen contact met ons opgenomen is. Uiteindelijk hebben wij telefonisch contact opgenomen met de verkoopster. Dit gesprek verliep uitermate teleurstellend en gaf ons niet het gevoel dat wij serieus genomen worden.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Nelly op vrijdag 22 jul 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken gekocht, geholpen door Rainier die telkens heel alert reageerde op onze vragen en ons op de hoogte hield van eventuele aanpassingen.
Montage en plaatsing zeer kundig door Anton en 2 collega's waarbij wij telkens op de hoogte werden gehouden van de vorderingen en mogelijkheden. Voor de nog ontbrekende apparaten is een passende tijdelijke aanpassing gedaan. We zijn aangenaam verrast over de wijze waarop alles verlopen is.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Nicole van Mourik - Nijmegen op donderdag 14 jul 2022 22
Via een vriendin bij Avanti Keukens terecht gekomen, aangezien zij goede ervaringen met dit bedrijf heeft. Mooie showroom en nette service. Keuken aangeschaft en erg netjes geholpen. Zelfs na het bestelproces nog iets toegevoegd en ook dat was geen probleem. De montage is door eigen personeel gedaan en dat werd heel secuur en vakkundig gedaan. Petje af. Geen enkel restpunt of punt van ontevredenheid. Zeer tevreden klant hier :-)
FOTO VAN NICOLE VAN MOURIK - NIJMEGEN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jeroen op zondag 3 jul 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de levering, de montage en de algehele uitstraling en kwaliteit van onze nieuwe keuken. De real – live ervaring is nog veel mooier dan de plaatjes vooraf. Ook het inductiekoken op deze oven is geweldig. Ik wil nooit meer anders. Het is ook opvallend hoe snel je je weer thuis voelt in je eigen nieuwe keuken! De ervaring, communicatie en het meedenken met de monteurs tijdens de installatie was heel goed. Aandachtspunt is voor mij eigenlijk alleen dat het keukenblad kwetsbaar voelt – meer dan ik gewend was met het oude keukenblad. Het is een beetje lastig te omschrijven maar het trilt bv bij koffiezetten . Misschien heeft dat met de ondersteuningspunten van het keukenblad te maken.
Complimenten voor Keur in zijn algemeenheid
- Het ontwerp van de keuken
- Een contactpersoon voor de voorbereiding – die heeft ons heel wat zorgen uit handen genomen
- De voorbereiding, de communicatie en facturering door jullie klantteam
- De levering en de montage door jullie monteurs
De restpunten zijn eerlijk en samen opgesteld. Ik heb er alle vertrouwen in dat die snel worden afgewikkeld.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn super tevreden!”
Door A. Tijdhof op zondag 3 jul 2022 22
Goede service, flexibel, betrouwbaar en echt vakmanschap bij de montage van onze badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de mooie keuken”
Door Kevin Zandbergen op vrijdag 24 jun 2022 22
Keuken met wand en eiland gekocht. Prettig verkoopgesprek, niet opdringerig en direct een vaste prijs wat paste bij ons budget. Gelukkig geen vervelende onderhandelingen maar gewoon een eerlijke en goede prijs. Doordat ze samenwerkte met onze aannemer hebben zij direct geschakeld met hen en hoefde ik zelf niks te regelen. Montage is netjes gedaan en kreeg na montage uitleg van de monteurs. Doordat de vloer later kwam, moesten de plintjes iets aangepast worden, hier zijn ze snel en kosteloos voor langsgekomen. Daarna dubbel check gehad of alles naar wens was. Over de totale koop van de keuken zijn we zeer tevreden! Heel blij met de mooie keuken!
FOTO VAN KEVIN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mevr. vd Westen op zaterdag 18 jun 2022 22
Van aankoop in de winkel tot en met de montage super verlopen, we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep goed”
Door Annemieke Top op vrijdag 10 jun 2022 22
Keuken gekocht bij Arma. Het verkoopgesprek verliep prettig, we zijn vriendelijk en in alle rust geholpen. De verkoper droeg veel opties aan en maakte steeds wel eerlijke en praktische afwegingen. De levering en montage verliepen ook in één keer goed. We genieten nog elke dag van onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui met oog voor detail”
Door L. Langevoort op woensdag 1 jun 2022 22
Keuken gekocht en laten plaatsen bij Arma Nunspeet. Bij het uitzoeken erg goed geholpen door de verkoper die goed rekening hield met onze voorkeur (moodboard). Ook wijzigingen tussendoor zijn goed en zorgvuldig verwerkt. Contact is altijd correct en vriendelijk. Het montageteam heeft de keuken uiteindelijk in 2 dagen geplaatst. Vaklui die oog hebben voor detail en ook met goede ideeën komen als er iets beslist moet worden tijdens de montage wat niet te voorzien was. Zeer correcte lui. Keuken is ook in een keer compleet geleverd trouwens, je hoort wel eens wat anders.
FOTO VAN L. LANGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Ronald S op dinsdag 31 mei 2022 22
We hebben een badkamer en separaat toilet gekocht bij Arma Keukens & Sanitair in Nunspeet. In de prachtige showroom hebben we in ruim een halve dag de offerte laten maken. Verkoper Gert-Jan nam alle tijd en gaf uitstekende, eerlijke adviezen ten aanzien van de optimale benutting van de ruimtes, de kwaliteit van de verschillende producten en de verschillende stijlen. Dat alles in een prettige ongedwongen sfeer. De verbouwing vond in overleg 1 week eerder dan gepland plaats en het resultaat is fantastisch. Alles keurig afgewerkt door Herman en Rutger en aan alle details werd gedacht. Daarnaast gaven zij ook goede adviezen en tips ten aanzien van het (eerste) gebruik en schoonhouden van de apparatuur. Vakmannen, met een groot hart voor hun werk. De kasten van Primabad en kranen van Damixa (beide nieuwe namen voor ons) zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. De Geberit douche toilet is een perfecte luxe aanvulling. De onderlinge communicatie van het Arma team is erg goed. Verkoop, planning, afvoer en montage... het verliep allemaal vlekkeloos en bij oplevering geen openstaande punten of nog te leveren artikelen. Na oplevering werden we nog een aantal keren door Arma gebeld om te checken of alles in orde is. Een fantastisch eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, maar aanrechtblad valt tegen”
Door Wim ter Velde op donderdag 5 mei 2022 22
Aankoop was goed, montage prima. Bij montage bleek koof niet goed berekend waardoor bovenkast niet geheel open kan. Verder is aanrechtblad vlekkerig, terwijl dit op de staal niet of nauwelijks zichtbaar was. Als we dat wel gezien hadden zouden wij niet voor dit blad zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Stephan Groot op woensdag 4 mei 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de service en de deskundigheid van Arma Keukens. Bij het kopen van de keuken werd er goed meegedacht over de verschillende opties, en werd er goed geluisterd naar onze wensen. Waarbij Arma voor ons echt het verschil maakt is de montage. De deskundige monteurs namen echt de tijd voor het monteren van de keuken, en dat is dubbel en dwars terug te zien in het eindresultaat. Het afwerkingsniveau van de montage en de kwaliteit van de materialen maken samen onze droomkeuken compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Stijn op donderdag 14 apr 2022 22
Adee Keukens, dit is een mooi bedrijf met vriendelijke werknemers, ze ondersteunen en helpen je goed om zelf je droom keuken te ontwerpen. Ze nemen alle tijd en ruimte om dit mogelijk te maken. Ik het een goede ervaring en samenwerken mee gehad tot aan de montage toe.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Van der Meij op donderdag 14 apr 2022 22
Nieuwe keuken gekocht. Er werd goed meegedacht en bij 1e bezoek werd er alle tijd genomen. Samenwerking met Keukenwerk beviel super. Alle werkzaamheden sloten op elkaar aan, prettige vaklui, werken netjes. Montage is zeer netjes. Compliment aan Johan. Enige minpuntje: bij uitkiezen keuken wordt eerst geprobeerd je de duurste apparatuur te laten kiezen, ook als je aangeeft geen hightech spullen wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Fam Harkink op donderdag 7 apr 2022 22
Ervaring met Arma was zeer goed, uitgebreide voorlichting over de keuken- meubelen, apparatuur, achterwand en werkblad. Montage vd keuken verliep zeer goed, heel fijn, aardig personeel, wat ook veel uitleg gaf over de werkwijze en de apparatuur. De 2 dingetjes, die niet goed waren (1 kastdeurtje verkeerd voorgeboord en 1 lade wil maar niet goed sluiten en worden beide vervangen en zijn inmiddels opnieuw besteld). Wij zijn in ieder geval tot nu toe heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door André en Petra van der Beek op donderdag 3 mrt 2022 22
Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken uit gingen zoeken. Een nieuwe ervaring dus, die ons bij Ardi heel goed is bevallen! Vanaf het eerste bezoek aan de showroom, waarbij Gerhard ons rondleidde en adviseerde, hadden we een goed gevoel over dit bedrijf. In alle rust bespraken we de mogelijkheden en wensen die we hadden. Van sommige zaken hadden we nog geen duidelijk beeld, maar Gerhard hielp ons goed om de juiste keuze te maken. Het was een mooi moment toen we de eerste 3d-afbeelding zagen. We hebben in een aantal etappes de keuken compleet gemaakt. We voelden ons geen moment opgejaagd. Niets was teveel. Ook de montage van de keuken is prima verlopen. We hebben na het zetten van de keuken een nieuwe vloer laten leggen. Dit was vooraf afgestemd, maar de monteur was vergeten dat de nieuwe vloer wat hoger zou komen te liggen, waardoor de keukenplinten niet meer pasten. Dit is kort daarna netjes opgelost. Wij bevelen Ardi van harte aan!
FOTO VAN ANDRÉ EN PETRA VAN DER BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken is werkelijk een juweel”
Door R. Schouten op maandag 31 jan 2022 22
Een prachtige keuken die door zijn vakmanschap, kennis, ervaring en inzet ontworpen is door Kees Visser. Werkelijk een juweel. Ook alle andere medewerkers betr. de inmeting, planning, facturatie, bezorging en montage van onze keuken verdienen een groot compliment. Alle afspraken worden nagekomen en je wordt door iedereen netjes en correct te woord gestaan. Het algemene beeld van Avanti bewijst vakmanschap, kennis en ervaring en de normen en waarden die heden ten dage niet meer bij iedereen vanzelfsprekend zijn. Wij zijn uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Klein leed”
Door Ilona op zaterdag 29 jan 2022 22
Half jaar gewacht op de keuken, dan krijg je 3 dagen voordat de keuken er komt te horen dat de koelkast er nog niet is. Vervolgens begint de eerste dag van de montage en word er niet door gewerkt want "er moet morgen ook nog wat te doen zijn". Een fout in de tekening waardoor er een stroom punt mist. Of wij dat zelf wel even willen oplossen want niemand van Arma mag aan elektra zitten. "Je keuken is klaar, er mist alleen een filter voor de afzuiging dus die kan je nog niet gebruiken, ik ga het filter ophalen en ben zo terug" monteur nooit meer terug gezien. Dan bel je zelf met het bedrijf en willen ze het een week later pas leveren. Geen oplossingen bedenken, geen tegemoetkoming. Echt een hele slechte service en communicatie wat resulteerde in een hele stressvolle week als vrouw zijnde die zelf niks kan en afhankelijk is van klusjesmannen.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje van een keuken maar mist aftersales”
Door Peter op zaterdag 22 jan 2022 22
In 2020 super goed geholpen met advies en montage van onze nieuwe keuken. Een plaatje!! Sindsdien een paar keer gebeld met klachten over niet goed werkende onderdelen. Een lade die niet mooi sluit en een Le Mans kast die voor de tweede keer niet functioneert. Zo behulpzaam en kundig ze met het advies bij aankoop en montage zijn, op gebied van aftersales moeten ze nog een hoop leren!!!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Hakvoort op woensdag 19 jan 2022 22
Opnieuw super geholpen door Arma. Adviseur neemt ruimschoots de tijd voor je en denkt goed mee in oplossingen. Tussentijds goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken en de montage door de eigen monteurs van Arma keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke dikke 10”
Door Martin en Anita op vrijdag 7 jan 2022 22
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem, dit is de beste keuze ooit geweest. Het hele team van verkoop t/m montage is ongelooflijk professioneel. Je wordt er echt als klant/mens behandelt. Ook het montageteam, keukenwerk, zijn toppers. Alles wat ze doen is keurig en ze zijn super netjes. Ze denken zo goed met je mee naar oplossingen. Alles kan, niks moet. Niemand loopt te pushen ze laten je helemaal vrij in je keuze, en geven tegelijkertijd adviezen bij je keuze. Alles loopt ook goed bij hun. Ze blijven tot eind contact met je houden of alles goed gaat. Dikke dikke 10 voor Keur keukens Haarlem. Ik zou echt iedereen aanraden hier voor een keuken te gaan. Team Keur keukens Haarlem dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur”
Door Fam. De Winter op maandag 6 dec 2021 21
Prettig showroombezoek gehad bij Ardi en goed geadviseerd. Plaatsing enkele maanden later ging vlekkeloos en we zijn erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur. Fijne vakmensen zowel in de showroom als bij de montage.
FOTO VAN FAM. DE WINTER
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Fam. Boot op woensdag 24 nov 2021 21
Voor de 2e keer een keuken bij Pelma gekocht. Beide keren enorm goed geholpen door Arjen! Niet alleen het advies maar ook de levering en montage super gedaan. Weer heel blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAM. BOOT
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door A. Elgershuizen op donderdag 21 okt 2021 21
Goede ervaringen zowel in de showroom als bij de montage en oplevering. Laagdrempelig contact, snel antwoord op vragen. Keuken van prachtkwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Veel spullen ontbraken bij levering”
Door Elvira Kits op donderdag 14 okt 2021 21
Helaas is de aankoop uitgelopen op een grote nachtmerrie. Verkoper Bart laat veel steken vallen. Hij is de smetplint vergeten, was de afzuigkap vergeten te offreren en heeft ook de lijst van degene die heeft ingemeten niet gecontroleerd. Afgegeven levertijd klopt niet, 1e factuur klopt niet. Bij montage (planning 1 dag) blijken er 3 fronten te ontbreken (wel hebben ze diverse andere maten fronten bij zich), 2 stollen zijn te kort en de smetplint ontbreekt want die is niet besteld. Dan hoop je als klant dat ze er alles aan doen om eea zsm te herstellen. Er wordt pas opnieuw gepland als alles binnen is want er moet eerst nog gecontroleerd worden (hoezo? dat heb je de eerste keer ook niet gedaan!). Over 4 weken hebben ze tijd. Concreet: totaal 8 weken later komen ze eea herstellen. Het is namelijk heel veel werk. Maar voor 26 fronten, 4 stollen, 2 spoelbakken, een kraan, een aanrechtblad en een afzuigkap reken je 1 dag?? Avanti heeft geen uitleg. Omdat je helaas alles vooruit moet betalen heb ik Avanti in gebreke gesteld. Wat blijkt? Ze hebben de smetplint nog niet besteld, ze wachten tot ik weer vertrouwen heb. Mijn advies: ga naar een bedrijf waar de klant centraal staat ipv heel veel keukens verkopen. De (after)sales is waardeloos!
Reactie of foto toevoegen
“Monteurs zijn echte vakmannen”
Door Vera op maandag 4 okt 2021 21
Enthousiaste verkoper die heel goed mee dacht in het ontwerp van de keuken, goede verbeteringen heeft aangedragen en betrokken bleef bij het hele proces. Ook prettig dat je direct de prijs weet en daar niet over hoeft te onderhandelen. Mooie kwaliteit keuken en apparatuur. De montage wordt gedaan door echte vakmannen die graag netjes werk willen afleveren en daar ook de tijd voor krijgen.
FOTO VAN VERA
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Dirk en Margriet op donderdag 23 sep 2021 21
Wij zijn toevallig bij Pelma Goes terechtgekomen. We zijn erg goed en met veel geduld geholpen bij de aanschaf van de nieuwe keuken. Ook de montage is zeer zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd! Wat ons betreft een 10+.
FOTO VAN DIRK EN MARGRIET
Reactie of foto toevoegen
“Volledige traject is soepel verlopen”
Door Marlies op maandag 20 sep 2021 21
Het volledige traject van aankoop tot en met montage is soepel verlopen. Het advies in de showroom was goed en er werd voldoende tijd genomen om mijn wensen in kaart te brengen. De keuken werd netjes op tijd bezorgd en ook de monteurs kwamen de afspraken heel goed na. (zowel levering als aankomst monteur was op de minuut nauwkeurig. Waar vind je zo'n leverancier...)
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Ruud Bakker op dinsdag 24 aug 2021 21
Bij Artic Keukens in Utrecht een aantal keer op gesprek geweest; er wordt goed naar de wensen geluisterd, en ook goed aangegeven wat wel/niet kan. Duidelijkheid over de prijs ook! Voorbereiding, inmeting, leidingschema, etc: alles prima verzorgd.
Klantenservice telefonisch en via de mail: ook zeer goed. Montage vakkundig, compleet, vriendelijk; kortom helemaal prima! Er klopt bij elke keuken montage wel eens iets niet, maar we zijn zeer goed op de hoogte gehouden van de manier waarop de foutjes worden opgelost. Service in de weken ná de montage prima; zowel telefonisch als uiteindelijk ter plekke.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met nieuwe keuken”
Door M.Heeremans op woensdag 11 aug 2021 21
wij hebben vanaf de eerste kennismaking met Adee Keukens, het advies, aankoop, levering en montage alleen maar zeer positieve ervaringen opgedaan. Afspraak is afspraak, duidelijke communicatie, vakkundig advies en vakkundige plaatsing van de keuken, meedenkend personeel dat kwaliteit levert en echt de puntjes op de 'i ' zet! We zijn zeer tevreden over Adee Keukens en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk gegaan”
Door Niek op maandag 2 aug 2021 21
We hebben een op maat gemaakte L-vorm keuken aangeschaft via Avanti. De aankoop werd redelijk begeleid, al beperkte de verkoper zich tot de mogelijkheden van een leverancier in plaats van ons alle opties aan te bieden. De levering was op tijd en volledig. Helaas zijn er wel een paar beschadigingen aan kozijn en muur gemaakt. De montage van de keuken was uitstekend en de apparaten werken naar behoren. Mankementen - een opbollende vloer en beschadigd koelkastfront - zijn helaas niet naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door E.M. Achten op maandag 26 jul 2021 21
Een uitstekend bedrijf; deskundige medewerkers, helder in de communicatie, vriendelijk en komen afspraken na. In de praktijk blijkt verkoop en montage als eenheid opererend binnen het bedrijf de sleutel voor een kwalitatieve advisering en uitvoering van het project.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Sander en Esther op dinsdag 13 jul 2021 21
Dit is onze 2e keuken bij Pelma. We zijn heel tevreden over het advies, de montage en het eindresultaat.
FOTO VAN SANDER EN ESTHER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader voor iedereen”
Door Joanne Bijl op zaterdag 3 jul 2021 21
Tijdens de aankoop van onze keuken zijn we erg goed geholpen bij Ardi. De verkoper was deskundig, meedenkend en flexibel! De montage verliep vlekkeloos. Er werd overlegd waar nodig en het was nog gezellig ook met de monteurs. Ardi is een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect begeleid”
Door Tom Aartman op vrijdag 18 jun 2021 21
Bij Keur Keukens was het gevoel direct correct en wat je hoopt te krijgen bij een nieuwe keuken. Ondanks de corona werden we digitaal en thuis perfect begeleid in het proces. Leuke en doordachte ideeën hebben voor ons tot een droomkeuken geleid. Ook tijdens het ontwerp- en bestelproces verliep alles naar wens. Ons werkblad real-life in de fabriek zien geeft een extra dimensie. Montage conform planning en keurig nette vaklieden met passie voor hun werk om onze droomkeuken te monteren.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jan en Miranda de Bonte op dinsdag 27 apr 2021 21
We zijn erg gastvrij ontvangen bij Ardikeukens in Sint-Annaland. We werden geholpen door een hele vriendelijke verkoopster, die goed met ons mee dacht en deskundig advies gaf. Uiteindelijk hebben wij een voor ons betaalbare keuken gekocht met als blikvanger een Italiaans fornuis. Ook de montage was helemaal naar wens. Tot nu toe zijn we dik tevreden met onze aankoop.
FOTO VAN JAN EN MIRANDA DE BONTE
Reactie of foto toevoegen
“Perfect werk”
Door Fam. Mulder op woensdag 14 apr 2021 21
Vanaf de eerste afspraak heeft Arma perfect werk geleverd. De eerste afspraak was goed bereid, ze denken heel goed mee, geven eerlijk advies en een transparante offerte. Het contact is vlot, regelmatig en altijd correct. Geen vraag is teveel en verkoper Karst zoekt alles tot aan de bodem voor je uit en koppelt snel en correct terug. Ook was dit het enige bedrijf wat goed mee dacht over de bar, die konden we laten staan en er is niet geprobeerd om ons een nieuwe te verkopen. We zijn vooral super tevreden over de montage, we hebben een oud huis (jaren 30, alles scheef) en de monteur ging met een uiterste precisie te werk om de keuken perfect te installeren. Afspraak is afspraak komen ze echt na en we hebben echt geen punt wat anders of beter zou moeten.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met eindresultaat”
Door Jan Bijsterbosch op woensdag 31 mrt 2021 21
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst door Avanti. Wij zijn super blij met het eindresultaat. Het hele proces van uitzoeken, bestellen en installeren is zonder problemen en op een uiterst plezierige wijze verlopen. Al het personeel van verkoop tot montage is zeer vriendelijk en service gericht. Kortom een echte aanrader dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door irma op maandag 29 mrt 2021 21
Uitstekende inventarisatie van de wensen van de klant gecombineerd met deskundig advies, helder en transparant service/begeleiding en montage super. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Vertrouwd adres!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Cornelisse op zaterdag 20 mrt 2021 21
Na verschillende reviews gelezen te hebben besloten naar avanti gegaan. Nette zaak en onze wensen besproken. Geen onderhandelingen en grote kortingen maar eerlijke transparante offerte. Installatie en montage verliep prima en wij zijn zeer tevreden over onze grote eilandkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door John Aarts op vrijdag 19 mrt 2021 21
Goede communicatie, goede begeleiding van aankoop tot en met montage. Men luistert goed naar wensen van de klant. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Enthousiast team, men neemt de tijd voor je. Kan het zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOHN AARTS
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorging niet uitgekomen”
Door Mark Prook op woensdag 17 mrt 2021 21
10 maanden na de montage van onze keuken en badkamer lijken dan eindelijk alle restpunten te zijn opgelost en kunnen we gaan genieten van een mooi eindresultaat. Jammer dat we voordat we zover zijn gekomen heel veel onnodige vrije dagen hebben moeten nemen en dat keer op keer weer bleek dat de herstelwerkzaamheden niet werden uitgevoerd, of dat verkeerde / beschadigde spullen werden geleverd en hierdoor veel frustraties. Uiteindelijk is alles opgelost, maar het is zeker niet zo gegaan als je zou verwachten met een beoordeling van 9+, De ontzorgde montage en afterservice was ook de rede waarom we hier meer hebben betaald voor een mooie keuken en badkamer dan elders. Helaas is dit niet zo uitgekomen bij ons.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Erik van Vossen op maandag 15 mrt 2021 21
Vanaf het eerste moment tot de oplevering van de keuken klopte alles. Een goed advies, deskundige montage en de ondersteuning in keuzes die je als klant verwacht.
En dat alles voor een goede prijs. Nu de keuken staat kunnen we ook oordelen over de kwaliteit, en deze is ook uitstekend. Alles voelt degelijk en stevig aan. We kunnen er weer jaren tegen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Jean-Paul Verdult op donderdag 11 mrt 2021 21
Ardi Keukens, communicatie, levering en montage boven verwachting! Ze zijn wellicht niet de goedkoopste keukenleverancier maar wel een betrouwbare specialist in keukens, met gedegen installateurs/specialisten in dienst, komen afspraken na en verstrekken een goede service, ook na de installatie. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe aanwinst. Wij bevelen Ardi Keukens dan ook graag aan bij vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Robert & Mariska Schol op donderdag 4 mrt 2021 21
In september 2020 hebben wij, nog net voor de complete lockdown, een keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem. Mede door de goede reviews en de niet zo positieve ervaringen bij collega-keuken leveranciers besloten we naar Keur Keukens in Haarlem te gaan. Verkoper Gerben Beerendonk nam werkelijk alle tijd, adviseerde ons waar nodig en wees ons op eventuele minpunten bij een bepaalde keuze; wij waren die zaterdagmiddag degenen die het pand "afsloten", zo lang duurde onze afspraak en dit was geen enkel punt. We moesten best lang wachten op de levering, maar ook dit werd van tevoren duidelijk aangegeven, dus kun je daar rekening mee houden. In de tussentijd werden wij netjes op de hoogte gehouden. Half februari kwam dan eindelijk onze nieuwe keuken. De twee monteurs van Keur/Arma Keukens, Jens en Jardi, hebben uitstekend werk verricht. Op dag 1 van de montage zijn ze langer door blijven werken om alles goed passend te maken, net zolang totdat ze tevreden waren. Jongens bedankt! Op dag 2 was de keuken klaar, we zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We moesten nog op 2 items wachten die werden nageleverd, inmiddels is gisteren de vaatwasser geleverd en komt de oven hopelijk binnenkort. Er waren wat kleine probleempjes bij de levering van de verschillende apparatuur, maar dit is meteen opgepakt en afgehandeld door Keur Keukens. Al met al, een bedrijf dat idd doet wat het beloofd, zijn afspraken nakomt en zeer kundig, vriendelijk en net werkend personeel heeft. We kunnen Keur Keukens allen maar aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Alice Homann op zondag 28 feb 2021 21
We hebben voor de 2de keer een keuken bij Arma besteld in een jaar tijd, nadat er een prachtig nieuwbouwhuis op ons pad kwam. Erg fijn geholpen en vooral heel fijn dat ze eigen monteurs in dienst hebben, die ook echt de tijd nemen om alles netjes op te leveren. Dit keer had een deurtje een beschadiging, dit werd al gezien bij de montage en is door de service afdeling netjes vervangen. Ook als je deurtjes toch scheef gaan hangen, hoef je maar te bellen en ze komen nogmaals lang. Arma, bedankt voor wederom een mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles uitstekend”
Door Chrs op donderdag 18 feb 2021 21
Goed advies. Perfecte aflevering en montage. Alles uitstekend,
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annie op maandag 15 feb 2021 21
In 2016 een keuken bij Arma gekocht. Na die ervaring was het logisch dat we voor de badkamer en toilet weer bij Arma uitkwamen. Ook nu werden we niet teleurgesteld. De service is uitstekend! Arma denkt alleen maar in oplossingen en nooit in problemen.

Aanvulling ontvangen 15 februari 2021: Onze badkamer en toilet is van week 3 t/m week 6 geplaatst. We zijn zeer tevreden over de montage!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Martine Vorsteveld op maandag 1 feb 2021 21
Zeer mooie keuken geleverd gekregen. De hulp van William was super. Hij hielp ons rustig en luisterde naar onze wensen. De levering en montage ging super. Er waren na de montage wel wat puntjes waardoor ze terug moesten komen. Maar de communicatie en monteur die daarna kwamen hebben ons uitstekend geholpen. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken! Artic keukens is zeker een aanrader.
FOTO VAN MARTINE VORSTEVELD
Reactie of foto toevoegen
“Problemen bij het plaatsen”
Door Hans en Anita Knoope op vrijdag 29 jan 2021 21
We waren vast overtuigd; onze nieuwe keuken moet weer bij Ardi vandaan komen. Maar om heel eerlijk te zijn is het dit keer tegengevallen. In de showroom verliep alles vlekkeloos. Ontzettend vriendelijk en goed geregeld. Bij het plaatsen van de keuken is er nogal wat mis gegaan, vooral slordige montage. Dit is later wel rechtgezet door iemand van het serviceteam. Ook was er geen blad besteld en ook geen spatblad. Inmiddels zijn we 8 weken verder en de keuken is nog niet geheel af. Ik blijf geloven dat de keuken een plaatje word maar we moeten lang geduld hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld maar uiteindelijk goed opgelost”
Door Merts op zondag 24 jan 2021 21
Afgelopen najaar hebben wij onze keuken laten plaatsen door Keur Keukens in Haarlem mede door de vele positieve reviews van deze website. Verkooptraject was positief bevallen op een aantal punten na. Wat ons niet gemeld was bij de verkoop was dat Keur Keukens blijkbaar geen plinten levert langer dan 280cm. Hierdoor krijg je dus een lelijke naad midden in de plint. Tevens is er een lelijke sparing uit de plint gezaagd om het deurtje van de vaatwasser open te laten gaan. Ook dit is ons niet gemeld. Bij een dergelijke keuken voor een behoorlijk bedrag had ik toch anders verwacht. Helaas bleek bij het plaatsen van de keuken dat het filter voor de afzuigkap niet was meegeleverd. In eerste instantie geen probleem totdat het wel heel erg lang stil bleef. Na een aantal telefoontjes vanuit onze kant bleek dat pas na ruim een maand het filter geleverd en geïnstalleerd kon worden (dat betekende dus een maand lang geen gebruik van de afzuigkap kunnen maken). Daarnaast was het hoekstuk van onze plint beschadigd wat wij direct gemeld hadden na oplevering. Tot op heden (ruim 2 maanden later) hebben wij nog steeds geen vervangend hoekstuk ontvangen. Bij het monteren van de kookplaat is gebleken dat de (door de fabrikant meegeleverde) montage beugels niet gebruikt worden en zijn weggegooid. De kookplaat wordt gewoon los op het aanrecht gelegd waardoor het volledige gewicht van de kookplaat aan het glazen paneel van de kookplaat hangt. Dit lijkt mij toch niet de bedoeling en is zeker niet conform de montagevoorschriften. Houdt er tevens rekening mee dat wanneer je service nodig hebt je te maken krijgt met zeer lange wachttijden. Kortom tot en met de verkoop van de keuken positief, daarna een behoorlijk slechte ervaring als gevolg door slechte service en lange wachttijden waarbij er zeer weinig gedaan wordt om een goede oplossing te bieden en om de klant tevreden te stellen. Gezien de vele positieve reviews zijn wij blijkbaar een uitzondering geweest, waardoor het alleen maar teleurstellender is dat er dan alsnog geen goede service en oplossingen zijn geboden.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Schenkel op dinsdag 29 dec 2020 20
Goed advies, mooie producten. Badkamer was volledig naar wens.

Aanvulling ontvangen 5 januari 2020: Onze badkamer is al geleverd en gemonteerd. De montage is netjes volgens planning verlopen. De afwerking is ook van hoge kwaliteit. Bij oplevering zijn geen gebreken of beschadigingen geconstateerd. Het is naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn bij zichzelf gebleven”
Door Familie Knulst op vrijdag 18 dec 2020 20
Onze derde keuken aangeschaft bij ARDI Keukens in tijd van 23 jaar, dat zegt eigenlijk wel genoeg. Onze eerste keuken is nog verkocht door Arjan zelf, de aankoop hebben we gevierd met een hapje en drankje tot in de late uurtjes. Dit schept ook een band, hoewel het tegenwoordig wat meer zakelijk is, is het warme gevoel gebleven. Het klopt gewoon als je binnenstapt, prettig ontvangst er wordt alle tijd voor je vrijgemaakt, als de tijd ontbreekt is een afspraak snel gemaakt. Ideeën en wensen worden uitvoerig besproken, gedegen advies wordt er gegeven, ook als er iets niet mogelijk is wordt hiervoor een alternatief aangeboden. Dus echt meedenken met de klant! Maatwerktekeningen t.b.v. de installatie worden op tijd aangeleverd en zijn voorzien van alle benodigde maatvoeringen, zijn er vragen hierover dan worden deze tijdig en compleet beantwoord. De montage is ook deze keer weer vakkundig en op tijd uitgevoerd door vriendelijk, betrokken en deskundig personeel, eventuele opleverpunten worden direct verholpen (indien mogelijk), of worden opgepakt door de service afdeling. Kortom wij geven ARDI Keukens een dikke 10! en we hopen nog lang te kunnen genieten van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer stipt”
Door Maarten en Rien Hocque op zaterdag 12 dec 2020 20
Wij hebben onze keuken na 28 jaar vervangen. We kwamen via internet terecht bij Anovi in Berkel Rodenreijs. De zaak was nog maar net open. We hebben daar onze keuken gekocht en zijn geweldig geholpen. Men volgt het hele proces van uitzoeken, kopen en uiteindelijk de montage. Men komt alle afspraken zeer stipt na. Zijn klantvriendelijk en hebben professionele monteurs die zeer zorgvuldig te werk gaan. We zijn heel blij met deze aankoop en genieten vanaf het begin van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“In een woord geweldig”
Door Wh Berends op maandag 7 dec 2020 20
Fijn ontvangst, veel tijd voor je, en perfecte montage, in een woord geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door Hans van der Werf op donderdag 3 dec 2020 20
Zowel sales, aftersales als montage prima. Kwalitatief en sociaal een geweldig bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst professioneel!”
Door Ellis Smit op zaterdag 28 nov 2020 20
Dit bedrijf doet echt wat ze beloven! Mooie collectie keukens met veel mogelijkheden en een nette prijs. Alle mijn vragen, mails etc worden snel en correct beantwoord. De montage verliep perfect en vlekkeloos. Uiterst professioneel! Heel bijzonder in deze snelle wereld, waar de details nog wel eens vergeten worden door de commerciële bedrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Reviews zijn echt verdiend”
Door Chantal Chevallerau op maandag 23 nov 2020 20
Ik had al offertes laten opmaken bij Keukenkampioen, Superkeukens en Bruynzeel. Die van Bruynzeel had ik in eerste instantie ook voor akkoord getekend maar dat werd dusdanig slecht opgevolgd dat ik na klachtgesprek er nog onderuit kon. Na deze slechte ervaring met Bruynzeel keukens ben ik toch maar eens gaan googlen naar reviews en kwam via deze site uit bij Keur Keukens (of andere vestiging van de DB keukengroep). De klantbeoordelingen waren dermate positief en hoog dat ik in eerste instantie dacht dat de reviews wel gemanipuleerd of gekocht moesten zijn. Ik besloot het zelf te gaan onderzoeken en te ervaren. Zodoende kwam ik bij Jochem Spier terecht van Keur Keukens. De no-nonsens aanpak en heldere communicatie sprak mij meteen al erg aan. En uiteraard de mooie showroom en voor zover ik kan beoordelen de kwaliteitskeukens die in Duitsland worden gefabriceerd. Nog voordat ik de afspraak had ingepland, waarschuwde Jochem mij dat de doorlooptijd voor keukenmontage langer dan normaal was enerzijds wegens Corona, maar anderzijds ook wegens het toenemende succes van het bedrijf. Het bedrijf dat van origine was opgericht door 2 keukenmonteurs is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 28 monteurs die door het hele land werken. Tijdens het gesprek met Jochem dat iets meer dan 2 uur duurde, viel mij de zorgvuldigheid op waarmee je wordt geholpen: echt aan alles wordt gedacht. Eerlijk is eerlijk, de offerte van Keur was iets duurder dan die van Superkeukens en Bruynzeel. Maar het idee dat ik dan met een partij in zee zou gaan die echt doet wat ze belooft, was mij dat waard. Drie weken geleden is de keuken dan eindelijk geleverd en gemonteerd. Het resultaat is meer dan prachtig! En alles verliep echt op rolletjes. Tijdens de maanden dat ik moest wachten, werd ik steeds op de hoogte gehouden via de mail of telefonisch over het proces en de planning. Zelfs Jochem belde mij nog voorafgaand aan de montage of er nog vragen zijn. Na de montage belde hij weer om te checken of alles goed was gegaan. De korte lijnen, de heldere communicatie en de goede begeleiding gedurende het hele proces heb ik als zeer prettig ervaren. Inmiddels heb ik de keuken 3 weken in gebruik en ik kan niets aanmerken. Het is een mat zwarte keuken waarvan vette vingers gemakkelijk te verwijderen zijn (van collega's weet ik dat het ook anders kan) en die standaard van binnen ook zwart is (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen forse meerprijs). Het blad is extra dun zonder dat deze op plekken extra verstevigd hoeft te worden (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen meerprijs). Speciale dank ook nog aan de monteur Arjan: hij gaat vlot en zeer vakkundig te werk, is prettig in de omgang en neemt geen genoegen met halve oplossingen! Kortom, dit bedrijf heeft de vele goede reviews echt verdiend en maakt haar beloftes waar. Iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft, zal ik voortaan naar dit bedrijf doorsturen.
FOTO VAN CHANTAL CHEVALLERAU
Reactie of foto toevoegen
“Alles soepel verlopen”
Door Henk Doornbos op zaterdag 14 nov 2020 20
Vanaf het eerste gesprek tot de daadwerkelijke montage is alles soepel verlopen. Henry heeft ons op een prettige en transparante manier begeleid in het kiezen van de keuken. De keuken is volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Anovi gebruikt eigen mensen voor de montage wat prettig werkt. Meindert en Marc: dank voor de probleemloze montage!
FOTO VAN HENK DOORNBOS
Probleemloos gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Marcel Kistemaker op zaterdag 7 nov 2020 20
Zeer goed geholpen, vanaf eerste bezoek, inmeten, controleren en montage. Resultaat is een keuken die helemaal naar wens is en zeer netjes is gemonteerd!
FOTO VAN MARCEL KISTEMAKER
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat heel mooi”
Door C. van den Ende op donderdag 29 okt 2020 20
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Goed geholpen, duidelijk advies en montage soepel verlopen. Afspraken werden nagekomen. Eindresultaat is heel mooi.
FOTO VAN C. VAN DEN ENDE
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Gerrit Schoolen op donderdag 22 okt 2020 20
We hebben een keuken gekocht in een U opstelling. De monteurs deden er twee en een halve dag over de montage. We dachten eerst dat is wel lang maar als je ziet hoe nauwkeurig deze monteurs te werk gaan dan snap je het wel. Als ze iets tegenkomen wat niet goed past gaan ze even in discussie en lossen het vervolgens geweldig op. Geweldig gedaan.
FOTO VAN GERRIT SCHOOLEN
Keuken in een U
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Familie van der Voet op maandag 12 okt 2020 20
Na het maken van een offerte waarbij er heel erg meegedacht wordt met de wensen die wij hadden. Verliep alles heel goed. Levering, montage, afspraken nakomen. Alles klopte. Wij zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Mirjam op woensdag 7 okt 2020 20
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een keuken uitgezocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij zijn vanaf het moment van de eerste kennismaking in de showroom tot aan de uiteindelijke montage van de keuken, uiterst tevreden over Avanti en het enthousiasme van alle medewerkers die wij in die tijd hebben ontmoet. Van de dames in de showroom die ons steeds met lekkere koffie, taart en lunchhapjes hebben voorzien tot aan de inmeter, de afdeling planning, de relaxte verkoop, en de monteurs. Iedereen is betrokken en denkt mee in het uiteindelijk mooiste resultaat. Niets was te gek, ook niet op de dagen van de montage. Toen wij toch twijfelden over een koelkast is deze op dezelfde dag nog voor ons gehaald in het magazijn (op ruim een uur rijden en in de spits!). En geplaatst. Klasse die je niet overal aantreft. De keuken was compleet bij montage, geen mankementen, geen verkeerde kastjes/deuren, geen vergeten elementen; alles klopte. Qua verkoop ook heel transparant. Geen onduidelijke bedragen, als klant weet je waar je aan toe bent omdat je meekijkt met de verkoper op het scherm. Zo weet je precies hoe het eindbedrag tot stand komt. Wij zijn nog elke dag blij met onze keuken, hebben onlangs nog een aanpassing gedaan voor een extra ombouwkast/aanbouw. Ook de 2e keer opnieuw een positieve ervaring. Wij raden Avanti ten zeerste aan, enthousiasme, klantvriendelijk, mooie keukens, en heel goede service!
FOTO VAN MIRJAM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Louter lof”
Door J. van de Loosdrecht op donderdag 3 sep 2020 20
Wij hebben uitstekende ervaringen met Avanti. Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken en wij hebben daarin ook echt de tijd genomen. Dus ook meerdere keren in de showroom terug geweest. Ook na aankoop goede en snelle communicatie via telefoon of mail, alles duidelijk en goed op papier en worden de afspraken steeds goed nagekomen. De montage is ook nog eens perfect gegaan door zeer vakkundige en nette monteurs. Dus alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Paul Hazenberg op maandag 24 aug 2020 20
Keuken. Zeer goede adviezen en de keuken helemaal naar onze wensen ontworpen. Uitstekende service.

Aanvulling ontvangen 24 augustus 2020: Keuken is geleverd en gemonteerd en alles is helemaal top. Gesprekken, ontwerp, levering en montage. Alles was perfect geregeld. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig”
Door Arnie Nai op donderdag 13 aug 2020 20
Na een wachttijd van 6 maanden was het teleurstellend om mee te maken dat de montage e.e.a. heeft laten liggen. De plaatsing van de keuken was goed echter de pas geschilderde en gestuckte muren waren beschadigd. De beschadiging was niet gecommuniceerd door de montage(een vrije muur was ernstig beschadigd tot in de andere kamer). Inderdaad een kater ondanks een super keuken. Het voortraject met de adviseur was klasse en verdiend een dikke 10.

Inmiddels is, na een week, de muur hersteld en heeft Keur Keukens e.e.a. professioneel opgelost. Het is een hele opluchting om met een keuken leverancier in zee te gaan die de klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft. Missers kunnen voorkomen maar e.e.a. is naar volle tevredenheid opgepakt. De gesprekken met de manager van het filiaal waren aangenaam, vriendelijk en empathisch. Keur Keukens is een professionele organisatie met een hoogwaardige aftersales en service organisatie. Mijn vrouw en ik zijn dan ook bijzonder blij en opgelucht met de aangedragen oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% tevreden klant, daar gaat het om”
Door Ron van Rijswijk, Amsterdam op vrijdag 31 jul 2020 20
In het verkoopproces keurig en correct geholpen. Ook de samenwerking met de aannemer (Bunee van Keukenwerk) en Keur is zodanig goed, dat ik me als klant geen zorgen hoef te maken. Bij montage van de keuken bleek een klein mankement voor heel veel extra werk te zorgen: Dat was voor Keur geen enkele discussie: Als het niet goed is, moet het overnieuw. Zonder morren werd heel veel extra werk verzet. Het resultaat is een geweldig mooie keuken. Als klant vooral blij dat ik me behalve mijn wensen nergens zorgen over hoef te maken: Keur begrijpt me en realiseert zonder zorgen de gewenste keuken. Aan alles merk je dat iedereen bij Keur er van doordrongen is: Een 100% tevreden klant, daar gaat het om. Nergens in het traject verborgen kosten, missende onderdelen of andere onplezierige verrassingen. Kortom: Het hele proces: Plezierig. Het eindresultaat: Prima!
FOTO VAN RON VAN RIJSWIJK, AMSTERDAM
Geen discussie over montage: moet goed zijn
Reactie of foto toevoegen
“Recensies zijn waargemaakt”
Door Fam. Lunding op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij zijn niet zo van de recensies, maar in dit geval maken we toch een uitzondering.
Mede door de goede recensies op deze site hebben we uiteindelijk besloten om bij Adee Keukens in Rijssen te gaan kijken. En vanaf het moment dat we de 1e keer de showroom met een zeer mooie uitstraling binnen liepen tot aan de montage zijn we zeer tevreden. Piet heeft ons uitstekend geadviseerd en alle vragen die we nog hadden na het plaatsen van de order netjes afgehandeld. Ons grootste compliment echter gaat uit naar Niek, wat heeft hij de keuken er strak in gemonteerd en hij dacht ook nog eens goed mee, zo heeft hij de koof anders dan op tekening gemaakt en die ziet er nu gewoon beter uit dan op tekening. Kortom de recensies zijn wat ons betreft waar gemaakt en wij bevelen Adee keukens dan ook aan een ieder aan. Mochten wij in de toekomst weer een keuken willen dan is voor ons de keus dan ook al snel gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Sebastiaan Eikendal op donderdag 25 jun 2020 20
Voortraject perfect en de montage sluit volledig aan op het voortraject. Monteurs denken mee en uitloop op de planning wat bij ons het geval was wordt keurig opgelost. Chapeau!!
FOTO VAN SEBASTIAAN EIKENDAL
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ga eerst hier langs”
Door Koos Sibtsen op vrijdag 5 jun 2020 20
Vanaf het eerste contact t/m de montage was de communicatie perfect. Vooral het meedenken met de klant en de flexibiliteit was geweldig. Wijzigingen t.o.v. de originele bestelling werden vlot verwerkt. De monteur die de keuken geplaatst heeft was een echte vakman die alles tot op de mm heeft afgesteld. Kortom, ik kan iedereen die een keuken wil gaan bestellen adviseren om eerst bij Ardi langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Guus en Anja op maandag 1 jun 2020 20
Een volledige keuken gekocht. We hadden meteen een goed gevoel: de verkoper maakte een deskundige indruk, probeerde onze wensen te begrijpen en te vertalen naar mogelijkheden, en pushte ons zeker niet om dingen te nemen die we niet wilden.
Afspraken werden perfect nagekomen. De montage verliep precies volgens plan. We zijn heel blij met onze keuken. Alleen maar complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Onno van de Nes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Gedurende de aanloop naar de oplevering zijn er genoeg contact momenten geweest vanuit keur keukens om een gerust gevoel te hebben qua levering en plaatsing. De monteurs ter plaatse straalden rust en vakbekwaamheid uit. Dit kwam ook tot uiting tijdens de montage wanneer de situatie om een andere oplossing vroeg dan de standaardoplossing. Het resultaat is een keuken die voldoet aan onze wensen en waar wij de komende jaren zeker mee vooruit kunnen.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door M. Zewald op woensdag 29 apr 2020 20
Wat betreft de ervaring met Keur: we zijn heel tevreden. In de showroom zijn we heel goed geholpen, zeer correct en vriendelijk. Goede ideeën van de verkoper gekregen. En een fijne en eerlijke manier van werken. Geen gedwongen snelle ondertekening van contracten maar ons gewoon netjes de tijd gunnen om erover na te denken. En de kwaliteit van het eindproduct is goed. Montage verliep vlekkeloos. Een probleem met de vaatwasser is onder garantie verholpen door de leverancier van de vaatwasser. Dus ook dat ging prima. Al met al absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Familie Lissenberg op dinsdag 7 apr 2020 20
We hebben bij Ardi een keuken gekocht. De ontvangst, de voorlichting, de montage en de service zijn top. We hopen nog heel lang van onze keuken te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Marieke van Bloppoel op maandag 6 apr 2020 20
In fase aankoop meerdere keren in de showroom geweest en uitstekend geholpen. Er werd meegedacht en terugkoppeling wanneer iets nagezocht moest worden gebeurde spoedig. Planning volledig volgens afspraak. Montage ook keurig. Vriendelijke monteurs en ook nadien service afdeling ondanks deze corona crisis tijd goed te bereiken. Ik beveel Ardi Keukens van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door John en Nel van der Heijden op zondag 8 mrt 2020 20
Keuken bij Pelma Goes uitgekozen, heel deskundig geholpen door Marco Wisse. De uitgekozen keuken in een order map gedetailleerd weergegeven met duidelijke tekening en offerte. Het plaatsen door eigen Pelma keuken monteur. Wij zijn super tevreden over zowel de bestelling, levering als montage. Hiervoor een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Familie Bouma op zondag 8 mrt 2020 20
Via de goede recensies bij Ardi keukens terecht gekomen. De verwachtingen zijn volkomen waar gemaakt. Prijzen zijn duidelijk, er is geen handjeklap en er zijn geen gigantische "kortingen" zoals bij sommige concurenten. Afgesproken data en planning worden goed nagekomen en de montage verliep zeer professioneel en in goed overleg met ons. Wat ons het meeste aanspreekt zijn de no-nonsense benadering, de duidelijke prijzen en de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Willen echt tevreden klanten”
Door G.Siccama op vrijdag 6 mrt 2020 20
Il heb onlangs mijn 2e keuken gekocht bij Arma, dit heb ik gedaan na de goede ervaring die ik heb gehad, de eerste keuken was 20 jaar oud en dus gedateerd. De montage van de keuken was iets problematisch dit was overigens geheel buiten de schuld van Arma om. Arma heeft ons steeds bijgestaan en al het mogelijke gedaan om ons als klant tevreden te stellen. Door al het ongemak heeft Arma mij een compensatie aangeboden voor het geleden ongemak, ik vind dit een heel fatsoenlijk gebaar en ben heel tevreden met de gang van zaken wat betreft de aankoop, installatie en nazorg. Ik weet zeker dat bij een andere keukenleverancier dit niet tot tevredenheid was opgelost. Dus alle hulde voor dit bedrijf die ECHT tevreden klanten wil hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Gert op woensdag 12 feb 2020 20
Keuken gekocht. Goed advies, goed meegedacht met onze wensen, flexibel omgegaan met wijzigingen en montage netjes uitgevoerd door eigen monteurs van het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk heel mooi”
Door Essen op maandag 10 feb 2020 20
December 2018 een prachtige keuken uitgezocht bij Arma. In het voortraject netjes geholpen en afspraken werden goed nagekomen. September 2019 werd de keuken volgens afspraak gemonteerd.Helaas hadden wij de pech dat we een totaal ongeschikte en asociale monteur kregen. We hebben de dagen na de montage slecht geslapen van het erbarmelijke resultaat. De details willen we iedereen besparen. De eerste montage verdiend niet meer dan een 3!. Gelukkig is dit door Arma goed opgepakt. Er is een deskundige andere monteur bij ons geweest, die viel van de ene verbazing in de andere. Deze top monteur is vervolgens 3,5 dag bezig geweest om de keuken Arma waardig en naar onze wens te maken. In Januari 2020 hebben we uiteindelijk een prachtig keuken gekregen. Het eindresultaat verdiend zeker een 9, maar in totaliteit kunnen we helaas geen 9 geven, daarvoor is te veel gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Corrie op maandag 10 feb 2020 20
Van begin tot eind sprake van een goede service. Fijne vakmensen voor het loodgieterswerk, electra en montage. En super goed geholpen bij het samenstellen van de keuken door William, de nieuwste medewerker. Zijn eerste keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden.”
Door D. Van Norel op vrijdag 7 feb 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Arma. Goede voorlichting gehad , duidelijkheid over prijs en levertijd. Keuken inmeten gebeurde erg professioneel. Levering was op de afgesproken datum compleet. Montage ook volgens afspraak. Er werd oplossingsgericht meegedacht over bouwtechnische probleempjes . Kortom zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Janita & Marjolein op vrijdag 7 feb 2020 20
Service met een hoofdletter S. Onze verkoopadviseur Dirk-Jan heeft tijdens het adviesgesprek uitgebreid de tijd voor ons genomen, actief meegedacht en ons een prachtige landelijke L-vormige keuken met inbouwapparatuur verkocht. Niet pushen tot aankoop, maar de klant zelf laten beslissen. Geen (gladde) offerte praatjes en 'superklantenkorting', maar gewoon een hele goede deal aanbieden die scherp geprijst is. Nadat we eerst druk met ontwerpen zijn bezig geweest, viel uiteindelijk toch onze keuze op een showroommodel. Ook wel een spannende keuze, want dan bestaat toch de zorg dat er niets beschadigd tijdens het demonteren, transport, montage etc.. Ook daarin hebben wij vertrouwd op de service van Adee Keukens. Na plaatsing van de keuken lijkt de keuken zo nieuw uit de fabriek te komen. De topmonteurs, Johan en Niek, werken zo netjes en secuur, meten alles na, en zorgen ervoor dat alles heel strak en mooi is afgewerkt. Zelfs de schouw is nog even aangepast aan ons hoge plafond. Wat een vakmensen zijn deze twee monteurs van Adee. Kortom, een bedrijf waar de klant nog oprecht koning is. Adee Keukens houdt vast aan afspraak = afspraak. Een aanrader dus!
FOTO VAN JANITA & MARJOLEIN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zou het niet adviseren”
Door M.R. op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij besloten onze 24 jaar oude keuken te vervangen en kwamen terecht bij ARMA. Ons budget was 25k. Over het voortraject waren erg tevreden en in twee sessies verwerkten we onze wensen in de nieuwe keuken. De voorbeeldkeukens in de showroom hielpen daarbij goed. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij en het prijsbeleid werd duidelijk van tevoren gecommuniceerd (vaste prijs, kwaliteit en service). Levertijd was ca. 5 maanden, en we moesten zelf op zoek naar een aannemer voor het voorwerk en verwijderen van de oude keuken. Dat bleek erg lastig (Q3 2019).

Achteraf zijn we wat minder blij over enkele keuzes zoals het werkblad en de achterwand omdat de nadelen daarvan niet duidelijk werden genoemd. Tevens zijn zijn we ook niet blij met een aantal apparaten maar wij hebben die zelf expliciet gekozen na in het Inspiratiehuis te zijn geweest. We zijn wel erg blij met de Hide & Slide oven van NEFF, maar op de één of andere manier passen andere apparaten van hetzelfde merk niet zo goed bij ons (onze koelkast bv. heeft dezelfde netto inhoud als de oude maar er past veeel minder in).

Bij de levering (en montage) van de keuken ging er wel erg veel mis (foute kast, te kleine deur, foute zijkant, geen achterwand, verkeerde strip) en het duurde ook erg lang (2 maanden) voordat dat werd opgelost. Naar mijn mening had de communicatie wel transparanter gekund. Kleine beschadigingen werden niet gemeld en bij aflevering werd niet verteld dat de keuken niet compleet was. Op mijn verzoek aan de monteur tot openheid (op de tweede dag) werd pas verteld dat er bv. geen vaatwasser was. De monteur dacht "dat ik dat liever nog niet had willen weten". Foute inschatting dus! Uiteindelijk werd de vaatwasser op de laatste dag toch nog geleverd en geïnstalleerd maar deze was helaas niet geheel compleet. Lichte lekkages werden direct na het weekend al door ARMA hersteld en ook missende onderdelen van de vaatwasser werden door ARMA snel voor ons geregeld. Wij zijn iets minder blij met onze nieuwe keuken dan we vooraf hadden gedacht maar alle fouten zijn inmiddels opgelost. Ik zou ARMA niet adviseren aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Iedereen aanraden”
Door Patrick op zondag 2 feb 2020 20
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht met gladde, opdringerige verkopers bij Adee terecht gekomen. Afspraak gemaakt en vriendelijk ontvangen. Goed geadviseerd en we waren er snel uit, hier kopen wij onze keuken. Geen praatjes over 50% korting omdat de zon schijnt vandaag, maar transparante prijs al tijdens het ontwerpen. Nadat we zover waren met onze verbouwing kwam de keuken mooi op tijd en je wordt van te voren goed geïnformeerd. Helaas was op de eerste montage dag de monteur ziek, die daarover 's morgens op tijd over belde en dat kan natuurlijk gebeuren. Dit werd goed opgelost doordat in de middag Wiljan van kantoor kwam om alles uit te pakken en voor te bereiden. Volgende dag 2 monteurs die alles perfect hebben gemonteerd, dit was nog niet eenvoudig aangezien we in een oude boerderij wonen waar niets recht is. Het vergde wat aanpassingen, maar deze monteurs denken niet in problemen, maar in oplossingen. Wij zijn super tevreden met onze keuken, we genieten er iedere dag van. Ik kan iedereen aanraden om hier in ieder geval te gaan kijken als je opzoek gaat naar een keuken en het verschil te ervaren ten opzichte van de standaard keukenzaken. Bij Adee is afspraak ook écht afspraak.
FOTO VAN PATRICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Familie van Loenhout op zaterdag 1 feb 2020 20
Wat een fijn bedrijf, Ardi Keukens! We zijn er goed geholpen en geadviseerd. Christiaan heeft onze wensen volledig begrepen en enthousiast met ons meegedacht. Met als gevolg een keuken, nog mooier qua uitstraling en praktischer dan we zelf hadden kunnen bedenken. Hierdoor genieten wij nu elke dag van onze fantastische keuken. Ook de montage en service was zeer netjes en perfect volgens afspraak.
FOTO VAN FAMILIE VAN LOENHOUT
Keuken met uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Claudia op maandag 9 dec 2019 19
We waren op zoek naar een keuken maar we vonden het lastig om met een goede indeling te komen. De ruimte is namelijk niet een makkelijke L vorm maar met ongelijke muren. Tevens vinden we het onderhandelen over de prijs met keukenverkopers heel erg vervelend, DB keukens doet daar niet aan mee. Nadat we bij een andere keukenzaak waren geweest waar onderhandelen over de prijs ook niet kan, bleek het bij Ardi toch een kwart goedkoper! Het ontwerp was erg mooi, en alles past perfect in de ruimte. Het enige wat fout ging tijdens de montage was een lekkende kraan, maar dit is opgelost.
FOTO VAN CLAUDIA
Erg mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Perfect resultaat”
Door Kuijt op maandag 9 dec 2019 19
In mei 2019 een badkamer uitgezocht, met als uiteindelijke levering november 2019. Prettig gesprek, vriendelijke verkoper waarbij ons goede samenstellingen werden getoond. Afspraken werden goed nagekomen. Van inmeten tot 1e startdag van montage. Monteurs zeer vriendelijk, werken erg netjes. Natuurlijk ontstaat er stof bij demontage van een gehele badkamer, maar aan het eind van iedere werkdag werd er veel stof weggewerkt. Zo oogt het toch nog redelijk netjes, ondanks dat de hele badkamer werd leeggehaald. Montage werd in goed overleg gedaan. Resultaat: perfect, waardoor wij een tevreden klant van Arma zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kon beter”
Door Robert van Kempen op donderdag 28 nov 2019 19
Ardi Keukens communiceert gebrekkig, negeert Nederlands consumentenrecht en schuift verantwoordelijkheid af op de fabrikant. Een volgende keuken koop ik niet bij Ardi.

De verkoopgesprekken waren prima, en de montage is ook goed verlopen, maar bij oplevering van onze keuken bleek het inbouwkoffiezetapparaat niet te werken. De monteur heeft dit probleem genoteerd en het zou later worden verholpen. Na twee weken niks te hebben vernomen, heb ik Ardi zelf maar gebeld. Men gaf als excuus dat de fabrikant (ATAG) traag reageerde. Geheel toevallig belde ATAG een paar uur later om een reparatieafspraak te maken. Op z'n vroegst zou er na 3 weken een ATAG-monteur langs kunnen komen. Dat vond ik veel te laat, dus ik heb Ardi weer gebeld om te vragen of men het eerder wilde verhelpen. Mijn argument dat ik met Ardi een overeenkomst heb, en niet met ATAG, was aan dovemansoren gericht. 35 dagen voor het opleveren van een werkend apparaat in een nieuwe keuken is mijns inziens te lang. Niemand van Ardi heeft zich verontschuldigd, of geprobeerd het op te lossen, of ook maar een beetje begrip getoond.

Bij het uitzoeken van het composietaanrechtblad was de communicatie ook niet op orde. Dit moest bij de fabrikant gebeuren, en bij het verkoopgesprek werd verteld dat we dat 5 maanden van tevoren moesten regelen. Toen we de fabrikant belden voor een afspraak, werden we nog net niet uitgelachen; het uitzoeken kon wel wachten tot 2 weken voor plaatsing. Een paar weken later kregen we van Ardi twee gespannen e-mails omdat we nog geen afspraak hadden gemaakt met de aanrechtfabrikant. We hebben teruggemaild naar Ardi dat dat volgens de fabrikant nog niet hoefde, maar geen reactie hierop gekregen.

De bolussen bij het verkoopgesprek waren overigens wel lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Kromtrekkende deuren en kaal blad”
Door Fam. A op maandag 25 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht is in juli geplaatst. Front van vaatwasser is na 3x eindelijk steeds verkeerde front bij montage. Deur van koelkast trekt steeds krom inmiddels al 2 nieuw deuren en nog niet goed. Aanrechtblad bij spoelbak op 3 plaatsen beschadigd en bij kraan wordt deze kaal ondanks verzorging volgens advies. Nu kan dit behandeld worden maar gaat dit ons na 3 maanden dat keuken staat gewoon weer €99,- kosten hoe durf je dit te vragen want dit is toch gewoon slecht dat dit zo snel beschadigd en lelijk wordt! Een zeer ontevreden en teleurgestelde klant die Pelma niemand zal adviseren en er ook nooit meer wat gaat kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Daar gaat het om”
Door Jos van der Maas op vrijdag 22 nov 2019 19
Donderdagavond ging de kokend waterkraan kapot. Vrijdagochtend gebeld naar Ardi Keukens. En om kwart over één 's middags stond de monteur met een nieuwe kraan, welke vakkundig is gemonteerd. Dat is waarmaken wat beloofd is toen we een aantal jaar terug er de keuken kochten: na de handtekening, daar gaat het om. Ardi Keukens, super bedankt voor de uitstekende service.

Eerdere ervaring van 9 juni 2014: In maart bij Ardi Keukens binnengestapt voor een nieuwe keuken. We wilden een hout gelakte kaderkeuken met een landelijke uitstraling. Door de verkoper gewezen op de verschillende merken Excellentic, Residentic en Schmidt. Uiteindelijk gekozen voor Residentic omdat deze leverancier alle RAL, Sikkens en NCS kleuren kan leveren en wij toch wel een specifieke kleur in gedachten hadden. Met het composieten werkblad in een repro kleur van Belgisch Hardsteen en de stenen onderbouw spoelbak is het helemaal het plaatje geworden wat we voor ogen hadden. De LED-verlichting in de luifel boven het aanrecht zorgt voor een goed werklicht en is in gedimde toestand uitermate sfeervol. Het pakket apparatuur van Atag en de afzuiger van Novy zorgen dat het prettig kokkerellen is in de keuken, zeker de combi stoomoven, de inductie en de kokend waterkraan zorgen voor een geheel nieuwe beleving van koken. De montage door monteur Johan Stelwagen is als zeer prettig ervaren. Alle reden om Ardi aan te bevelen. Wij zijn er zeer content mee.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.