Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Het is onze passie om u compleet te ontzorgen”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat,onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen onze organisatie zet zich hier met hart en ziel voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze service-afdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Wij heten u graag welkom in één van onze zes royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)


Ervaringen
Er zijn 2041 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1732 ervaringen
4 sterren233 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Heel blij”
Door Marieke op woensdag 20 feb 2019 '19
Wij hebben de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Avanti, al een hele tijd geleden besteld bij Jasper. De keuken was bij montage al erg mooi geworden, en we zijn nog meer tevreden over de service daarna. Bij ons waren per ongeluk sommige van de greeplijsten in de verkeerde kleur besteld. Het was best een heel werk om deze allemaal te vervangen, maar dit is heel netjes gedaan door Berto. Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Monteurs en ook de planner (Adriaan) zijn allemaal heel vriendelijk en flexibel; fijn dat er ook na plaatsing heel goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Martin & Janny Haaksma op woensdag 13 feb 2019 '19
Eind november 2018 heeft Ardi keukens uit St.Annaland onze droomkeuken geplaatst. Van advies in de showroom, klantvriendelijkheid ter plaatse, montage en aflevering alle lof! Alles perfect uitgevoerd. Een dikke 10.
FOTO VAN MARTIN & JANNY HAAKSMA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel na handtekening”
Door Erik en Annemiek op woensdag 6 feb 2019 '19
In augustus 2018 waren we er voor ons zelf uit hoe onze nieuwe keuken er uit moest gaan zien. Na het lezen van recensies op qasa.nl, hebben we er voor gekozen naar Adee Keukens in Rijssen te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! De verkoper had veel kennis van zaken, luisterde goed naar onze wensen, kwam met zinvolle suggesties en drong niets op. Ook het tweede bezoek verliep in een prima sfeer waarbij alle tijd werd genomen om dingen te tonen, voor- en nadelen en prijsconsequenties uit te leggen. De verkoper was er echt op uit het ons naar de zin te maken en niet om zo snel mogelijk een handtekening onder een zo duur mogelijke keuken te krijgen. Ook over de betalingscondities en leveringsvoorwaarden konden we in overleg duidelijke afspraken maken. Bijzonder prettig was dat Adee Keukens de mogelijkheid biedt om, na het zetten van de handtekening onder de koopovereenkomst, gemaakte keuzes nog te wijzigen. Zo hebben we bijvoorbeeld merk, model en kleur van de spoelbak gewijzigd en voor een andere koelkast gekozen nadat de handtekening al was gezet. De afgesproken planning werd nagekomen en de monteurs verdienen een dikke, dikke pluim! Behalve dat ze kundige vakmensen zijn, hebben ze duidelijk plezier in hun werk, oog voor detail, is niets ze teveel en hebben ze kwaliteit en service leveren echt in het vaandel staan. Niets wordt afgeraffeld, integendeel, alles wordt keurig en met precisie gemonteerd en geïnstalleerd. Beschikbare tijd is bij de montage niet de leidraad, kwaliteit leveren echter wel. De 9.7 die Adee Keukens in Rijssen op het moment van schrijven op deze website heeft, klopt dan ook helemaal. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en de manier waarop alles verlopen is. Adee Keukens is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bemelman op maandag 28 jan 2019 '19
Bij dit bedrijf hebben wij een keuken gekocht. Na lang zoeken hebben wij dit bedrijf gevonden. Wij zijn erg goed geholpen en de service was ook erg goed. Na de montage kwamen ze er achter dat een lade niet goed was, de monteur heeft gelijk een nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Adee met stip op één”
Door familie Kolthof op donderdag 24 jan 2019 '19
Na diverse keukenbedrijven te hebben bezocht, zelfs in Duitsland, kwamen we uit in Rijssen, bij Adee keukens. Natuurlijk hadden we van tevoren keukenbedrijven gegoogeld en deze had wel goede recensies. En dat hebben ze zeker waargemaakt. Vanaf het allereerste moment dat we hier binnenkwamen voelden we ons thuis. De ontvangst en het samen met Maarten 'bouwen' aan de keuken, een volgende bezoek om de puntjes op de i te zetten, het nog eens laten bezinken, telefonisch overleg, de aflevering en montage, tot en met de nazorg! We kijken met een heel goed gevoel terug op het hele proces: de contacten, de apparatuur, de prijzen, de 'Afspraak = Afspraak', de routing in de keuken en de gekozen opstelling! Werkelijk álles klopt gewoon! We zijn nog elke dag blij met onze prachtige, complete keuken. Voor ons staat Adee met stip op één!
FOTO VAN FAMILIE KOLTHOF
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Van Meeteren op donderdag 10 jan 2019 '19
Rust en vertrouwen bij elke stap, daar heeft Ardi voor gezorgd. Er is goed de tijd genomen om te komen tot een passend ontwerp, waarbij de tijd en aandacht volledig uitging naar design en bruikbaarheid in plaats van vervelende spelletjes over de prijs. In het vervolgtraject hebben alle medewerkers, van orderverwerking en werkvoorbereiding tot planners, logistieke medewerkers en monteurs zich ingespannen om alles perfect af te leveren. Van duidelijke leidingtekeningen (waarbij zelfs enkele nieuwe wensen snel verwerkt werden), via het steeds zonder morren bijstellen van de planning (omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning keer op keer werd uitgesteld), tot de zorgvuldige levering op de eerste verdieping, tot uiteindelijk de montage, waarbij netjes werd gewerkt en op elk detail werd gelet. Niets overhaast, alles gericht op kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. En de herhaalde oprechte mededeling dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is schept vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische begeleiding”
Door Mark en Petra op zaterdag 5 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Adee en zijn van A - Z fantastisch begeleid. In de winkel in Rijssen voelden we ons ècht begrepen en gehoord. Alle tijd werd er voor al onze vragen genomen en de opties stap voor stap doorgenomen. Ook de montage ging geweldig. De monteurs nemen de tijd voor het plaatsen en maken er echt iets moois van! Vaklui! We zijn super gelukkig met onze keuken! Wat ons betreft dus 5 sterren! En inderdaad.... "Afspraak is afspraak"!! Dus als je een nieuwe keuken overweegt; ga naar Adee
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door René en Sonja van Dort op donderdag 27 dec 2018 '18
In september/oktober 2017 een toilet en badkamer laten plaatsen door Arma Nunspeet. Tot nu toe nog steeds zeer tevreden met de badkamer en het toilet. We hadden twee topmonteurs. Wat een vak mensen zijn dit. Herman en Sander bedankt voor deze fantastische montage. Jullie zijn echte toppers. Er waren wat kleine probleempjes met de levering van wat tegels en een douche scherm, maar deze zijn heel netjes opgelost. Alles werd in overleg uitgevoerd en de monteurs namen overal voldoende tijd voor. Het resultaat is hierdoor goed. Wij zijn zeer tevreden en happy. Binnenkort waarschijnlijk een nieuwe keuken ook van Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels de Rek op woensdag 19 dec 2018 '18
Ruim een jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Ardi Keukens, de keuken is een aantal maanden later bij ons geplaatst door hetzelfde bedrijf, keurig! De service in de showroom, tijdens de montage en tijdens de nazorg was perfect, ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden als u een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuilen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een volledige keuken bij Arma gekocht. Zowel de gesprekken en de montage zijn prima verlopen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam Clerx op donderdag 13 dec 2018 '18
Goed advies, verkoper denkt mee met de klant. Montage keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ron van den Brink op donderdag 6 dec 2018 '18
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en hebben deze, net als onze eerste keuken, weer bij ARMA gekocht. Waarom weer bij ARMA? Omdat we bij de aankoop van onze eerste ARMA keuken zo positief verrast zijn over de hele begeleiding en vooral het meedenken van de verkoper(s) en de vakkundige montage en service van de monteur(s) (ook na het verstrijken van de officiële garantieduur). Nu een mooie landelijke grijze hoekkeuken met donker granieten werkblad en Falcon fornuis uitgezocht, met heel veel dank aan verkoper Gert Jan, voor je geduld en alle tips en meedenken met ons! We vonden het fijn als onze nieuwe keuken weer door dezelfde monteur, Freek, geplaatst zou worden: dit was geen probleem. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst (bedankt Freek en Marien) en we zijn meer dan tevreden en echt superblij met het resultaat! ARMA team, bedankt en we kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Helder, eerlijk en transparant”
Door Fennema op woensdag 5 dec 2018 '18
Het hele traject van oriëntatie tot aan oplevering keuken was helder, eerlijk en transparant. We hadden het gevoel en de ervaring dat ze bij Avanti allemaal weten waar het om gaat; een kwalitatief goede keuken leveren voor een goede prijs. Ervaringen bij concurrenten leerde ons dat het daar vaak vooral draait om de grootst mogelijke winst voor het bedrijf. Veel dank Avanti (vooral Jasper Verhaar voor de begeleiding en Anton en Jasper voor de montage). Fam. Fennema
Reactie of foto toevoegen
“Daar zit je goed”
Door M. van aalst op zaterdag 1 dec 2018 '18
Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Ardi. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit opdringerig...) versterkte ons gevoel dat we hier goed zaten. Dat bleek ook bij de montage van de keuken. Opnieuw dat geweldige, creatieve meedenken, altijd in kansen nooit met een "onmogelijk". En ter plekke goede adviezen! "Een nieuwe keuken en/of badkamer kopen?? Ga naar Ardi....daar zit je goed!". Dat werd ons gezegd en dat geven wij op onze beurt weer door...!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 '18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door P.H. Jaspers op vrijdag 23 nov 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken bij Ardi gekocht. Het gehele proces werd gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en een geweldige bedrijfsvoering, planning en montage. Wat een vakmensen en wat een goed gereedschap. Om trots op te zijn. Wij zijn er heel blij en trots mee. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Ardi, van verkoop tot montage en oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Adee”
Door John Nijkrake en Anita Niessink op zondag 11 nov 2018 '18
We waren op zoek naar een landelijke keuken en zijn, nadat we een aantal keukenbedrijven hadden bezocht, bij Adee terecht gekomen. We kregen alle ruimte om zelf rond te kijken en hebben later onder het genot van een kopje koffie, met door Erjan zelf gebakken brood, onze ideeën en wensen kenbaar kunnen maken. Er werd met ons meegedacht en er werden opties aangegeven, maar niets moest en alles kon, heel prettig. We hebben rustig over de offerte na kunnen denken en er nog weer wijzigingen in aan kunnen brengen. Er werd duidelijk gecommuniceerd en elke vraag die via de mail gesteld werd, werd ook gelijk beantwoord. Ruim anderhalf jaar nadat we het contract hadden afgesloten was het zover en zou de keuken geleverd en gemonteerd worden. Spannend, want hoe zag het er ook allemaal al weer uit? De levering en montage door Jan verliep, ondanks dat er een collega ziek was, prima en binnen de afgesproken tijd. Klasse! De smetplinten en vensterbanken moesten op de dag zelf worden ingemeten en deze zijn een aantal weken later door Jan aangebracht. Wat hadden we een mooie keuken! Een deurtje was wat beschadigd en een plint was niet op maat, maar daar is gelijk wat nieuws voor gekomen. Hun motto afspraak = afspraak is bij Adee zeer zeker waar, daar kunnen nog heel wat bedrijven wat van leren. Kortom: we zijn zeer tevreden over Adee!
FOTO VAN JOHN NIJKRAKE EN ANITA NIESSINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heldere afspraken”
Door Perry Monfils op zondag 4 nov 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht, zijn keurig behandeld, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Het volledige traject van aankoop tot levering en montage is perfect verlopen. Na montage bleek er een legplank licht gedeukt en de plint was te laag gemaakt door de fabriek. Dit is op de dag van montage door de monteur doorgegeven en zo spoedig als ze konden naar tevredenheid opgelost.Geen moeilijke toestanden met service na verkoop, maar heldere afspraken die worden nagekomen, hier kunnen andere keukenbedrijven nog wat van leren! Als we ooit nog een keuken zouden moeten kopen, gaan we weer naar Ardi, maar dat zal voorlopig niet nodig zijn.
FOTO VAN PERRY MONFILS
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sam en Lies Maljaars op woensdag 31 okt 2018 '18
Iedereen, vanaf de verkoop in de showroom, de planning en de montage, heeft door de prima adviezen, de antwoorden op onze vragen, het plaatsen van de keuken en de snelle afwerking van het laatste stukje plint op het keukenblad er voor gezorgd dat het een mooie keuken is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Totaal geen klachten”
Door robert op donderdag 25 okt 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi. Ik heb er totaal geen klachten over. Van het bespreken van onze wensen tot aan de montage en afwerking gewoon super. Wij raden iedereen aan om bij ardi een keuken te kopen.
FOTO VAN ROBERT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een heel net en eerlijk bedrijf”
Door Fam Huitema. Apeldoorn op vrijdag 12 okt 2018 '18
Na het bezoeken van vele keuken bedrijven kwamen we bij Adee keukens uit. Waar de andere bedrijven ons dwongen om direct te beslissen kregen we bij Adee alle ruimte om in rust te oriënteren. Dirk-Jan heeft ons op professionele wijze daarin geholpen. Adee is een heel net en eerlijk bedrijf. Dit geldt niet alleen voor de verkopers maar ook voor de monteurs. Zonder te hoeven onderhandelen krijg je een keuken voor een goede prijs. Levering en montage verliep vlekkeloos. We zijn erg blij met de keuken. We kunnen Adee zéér aanbevelen.
FOTO VAN FAM HUITEMA. APELDOORN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Jurriaan op woensdag 3 okt 2018 '18
Wij hebben als starters een keuken bij Arma afgenomen en zijn erg tevreden over het hele proces. Coen heeft ons goed geholpen en meegedacht over hoe we een betaalbare keuken die aan onze wensen voldoet konden samenstellen. Hij was daarbij erg transparant over de alle kosten (onderdelen, accessoires en montage). De eigen installateur van Arma was zeer deskundig en heeft met groot vakmanschap de kastjes en blad (tot op de millimeter nauwkeurig) in de ruimte ingepast. Het eindresultaat mag er zijn!
FOTO VAN JURRIAAN
Betaalbare keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Karin op maandag 3 sep 2018 '18
Ontzettend blij met mijn keuken! Kees Visser heeft me geadviseerd en kwam met ideeën aan waar ik zelf niet aan zou denken. Zo bestaat de keuken nu uit twee tegenoverliggende delen i.p.v. een hoekkeuken en verder ben ik ook heel blij met het plasma-filter in de afzuiging, het granieten aanrechtblad, diepe spoelbak en alle apparatuur. Ook de achterwand van Bokmerk en de beschermkap voor de inductieplaat zijn een schot in de roos, heel praktisch vooral die laatste! En dat ook allemaal voor het budget wat ik van tevoren bedacht had. Een groot bedankje voor Kees zijn advies/tijd en ook lof voor de installateurs die de keuken keurig gemonteerd hebben. Wegens verhuizing nu al tweede keer keuken van Avanti, dat zegt al genoeg.

Eerdere ervaring van 30 augustus 2015: Twee weken terug is mijn nieuwe keuken geplaatst door Avanti Kesteren. Zeer tevreden over de hulp bij de keuze mogelijkheden bij de aanschaf. Veel oog voor details door de verkoper waar je zelf niet aan denkt. Ook zeer tevreden over de montage door Avanti-monteur. Ook hij kwam met goede ideeen aan voor de perfecte afwerking van de keuken. Niets dan lof en Avanti is zeker een aanrader!
FOTO VAN KARIN
Ontzettend blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Anouk van Lammeren op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Keur op basis van de reviews die we hadden gelezen. En alles klopte: de verkoop was niet pusherig, gewoon professioneel en zonder rare fratsen. En daarna werden echt alle afspraken keurig nagekomen. De keuken werd netjes geleverd, de monteurs waren super-professioneel, alles werd in een keer goed gedaan. Wat je nog wel eens elders hoort: dat je lang moet wachten op montage of onderdelen, gold hier dus niet. Er was een onderdeel (afzuigkap) beschadigd bij vervoer en er werd binnen korte tijd een nieuwe bezorgd en gemonteerd. Je kan gewoon bellen en ze maken het direct in orde. Het resultaat is prachtig vinden wij!
FOTO VAN ANOUK VAN LAMMEREN
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Wim Holthausen op zondag 15 jul 2018 '18
Complete keuken met enkel Neff-apparatuur. Prima montage en idem dito service. Prijstechnisch zou men wellicht voordeliger elders uit kunnen maar wij hebben voor kwaliteit en zekerheid gekozen. In dat opzicht zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffen de verwachting”
Door Hugo op dinsdag 10 jul 2018 '18
Vandaag is de keuken in onze nieuwbouwwoning opgeleverd door Arma. Vooraf heb ik me via Qasa georiënteerd op keukenzaken want ik had absoluut geen zin in megakortingen en bij montage allerlei gezeur. Zo kwamen we dus bij Arma uit. Je gaat er dan met de verwachting heen dat het wel een goede zaak zal zijn. Dit klopt zeker, en zelfs dan overtreffen ze je verwachtingen. Verkoper Eberhard die alle tijd nam en, 6 maanden later weer, toen we nog wat aanpassingen wilden. De nauwgezette voorbereiding en stipte planning. Monteur Joost die netjes een dag vooraf belt om e.e.a. door te spreken. En dan het plaatsen: alles klopt. Keurige monteurs, een dag eerder opgeleverd dan gepland, zonder schades of restpuntjes, met degelijke uitleg. Ook naar de toekomst toe is er alle vertrouwen. Is er wat met de keuken? Arma llst het op. Genoeg verhalen van de monteur gehoord hierover. De prijs is wellicht wat meer dan elders maar je krijgt absoluut waar voor je geld.
Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN HUGO
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Fam Mijnders op zaterdag 7 jul 2018 '18
Bij de oriëntatie in de showroom bij ARMA konden we rustig rondkijken. Niet direct een verkoper op je dak, of iemand die je subtiel volgt om iets aan je mouw te spelden. Gemoedelijke sfeer en werden vriendelijk te woord gestaan. Het was erg druk in de showroom, het leek wel of keukens gratis waren, zo druk was het. We werden door Erwin vakkundig, plezierig en vlot geholpen. Hij gaf links en rechts ook tips wat handig zou kunnen zijn om wel of niet te doen. Tijdens ons bezoek werden we in de showroom heerlijk in de watten gelegd met een hapje en een drankje. De verkoper had alle tijd voor onze wensen. Een verkoper die goed kon luisteren en al onze wensen meenam. In één afspraak hebben we alles duidelijk gekregen. Fijn is dat er gewoon met een nettoprijs wordt gewerkt. Dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Dat is elders wel anders. Ook kregen we rustig de tijd om over het voorstel na te denken. In het gesprek is ook het gehele proces uitgelegd. Dat was prettig om te weten waar je aan toe bent. Gedurende het proces zijn keurig op de hoogte gehouden over de levering. Toen we de leverdatum aan wilde passen was dat geen enkel probleem voor ARMA en werd dit naar wens aangepast. Gehele proces bij verkoop uitgelegd door verkoper. Duidelijke structuur en afspraken die exact zijn nagekomen. Heerlijk een bedrijf die meer doet dan ze beloven. De bezorging van de keuken was top. Mensen die voorzichtig te werk gaan, professioneel handelen en zich bescheiden opstellen. Tot onze grote verbazing was alles geleverd en miste er niets. Voor de zekerheid hadden ze van diverse onderdelen iets extra van bij gedaan voor het geval dat. Montage was dikke prima. Fijne monteurs die zakenkundig waren en het heel netjes hebben afgeleverd. Alles gewoon in één keer klaar. Er ontbrak niets en er hoefde niemand terug te komen om iets op te lossen. Uitzonderlijk! Ik kan ARMA bij iedereen aanraden. Complimenten hoe alles gegaan is.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Henk Olie op donderdag 5 jul 2018 '18
Wij bezochten een grote keukenzaak in Duitsland waar wij ons enigszins verloren voelde. Op de terugweg zijn we langs Avanti Keukens in Kesteren gegaan, waar we ons direct prettig voelde. Na enige tijd sprak Jaap Bremmer ons aan, en een paar uur later hadden we een complete keuken, inclusief alle apparatuur, gekocht. In de periode tussen de koop en de installatie nog regelmatig contact gehad met Avanti wat vlekkeloos verliep; we werden steeds goed op de hoogte gehouden en op een prettige manier benaderd. Op de dag van de levering van de keuken kwamen twee zeer consciëntieuse mannen de keuken brengen en neerzetten in de volgorde van de montage; heel goed werk. De montage en installatie was wederom perfect. Twee keurige jongens die ook meedachten op beslissingen die alsnog genomen moesten worden. Ze werkten heel netjes, hadden geen haast en ..., niets dan lof; ik kan hier heel uitgebreid verder over vertellen, maar beperk me tot 'PERFECT'. Het keukenblad bleek tijdens het vervoer (naar Avanti !) een kleine beschadiging te hebben opgelopen; we werden daar meteen op geattendeerd, en al tijdens de montage kwam er iemand langs om die schade te verhelpen; vakmanschap! Tenslotte nog even over de apparatuur: bij Avanti hebben ze een sterke voorkeur voor het merk Neff; wij waren daar niet zo bekend mee, maar - in de korte tijd dat wij ze gebruiken - zijn wij er meer dan tevreden, ja, erg blij mee! Bij dezen raden wij Avanti Keukens echt aan!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Bart van Broekhoven op vrijdag 22 jun 2018 '18
In maart hebben wij een nieuwe keuken laten monteren door Ardi Keukens. Daarvoor zijn we, tijdens de ontwerpfase, meerdere keren op bezoek geweest in St Annaland en iedere keer keurig ontvangen door het personeel. In de aankoop zijn we geholpen door Marjolein die ons keer op keer, met al het geduld, de mogelijkheden heeft laten zien en diverse ontwerpen heeft gemaakt. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat! De keuken staat mooi, werkt fraai en is degelijk afgewerkt. Eerlijk is eerlijk, na de eerste montage waren er ook een paar servicepunten. Geen probleem, want die worden door de service en planning afdelingen vakkundig aangepakt. Ondertussen zijn ze netjes uitgevoerd, waarbij alles helemaal goed werkt en het geheel er keurig uit ziet. We zijn erg blij met de keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben. Dit was onze tweede keuken die we hebben aangeschaft bij Ardi. Als ik aan een keuken denk, denk ik aan Ardi. Complimenten!
FOTO VAN BART VAN BROEKHOVEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Paul en Sanne op donderdag 21 jun 2018 '18
Samen met mijn vriend, nu mijn man, hebben wij apparatuur en werkblad gekocht voor onze keuken. Overal wat afgezocht, maar omdat we écht voor kwaliteit wilden gaan, maakten we een afspraak bij Ardi Keukens. Met positief resultaat, want we konden gelijk op bezoek bij Marjolein Vlot, verkoopster bij Ardi Keukens. Zonder ook maar enigszins te dwingen, begeleidde ze ons bij de zoektocht. En je verwacht het niet: we kwamen met veel betere ideeën thuis dan dat we zelf hadden bedacht! Waar we wilden gaan voor een houten aanrechtblad, wist Marjolein al gelijk dat dit met een laminaten/houten vloer niet ging matchen. Ze liet ons wat voorbeelden zien, en we waren gelijk verkocht. Het werd dan ook heel wat anders, maar zóveel mooier! Ook de andere onderdelen waren helemaal in de stijl die we wilden. Ze adviseerde ons vriendelijk, liet ons alles zien, dus we konden zelf kiezen. Helemaal naar onze wens en smaak, zonder maar iets op te dringen. Nu we getrouwd zijn, genieten we elke dag van onze mooie en praktische keuken. De keuken had niets geweest zonder deze vriendelijke hulp en montage. Ardi Keukens is wat ons betreft een grote aanrader. Als je voor écht goede aandacht en professionaliteit wil gaan, moet je naar Ardi Keukens. Ze nemen de tijd voor je, totdat je het helemaal hebt zoals jíj het wilt. Want, de klant mag toch wel een beetje koning zijn bij Ardi Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Johnny en Nicole op donderdag 21 jun 2018 '18
Wij hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Arma keukens gekocht. We zijn door Coen zeer vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Hij deed een perfecte inventarisatie van onze wensen en nam echt de tijd voor ons. Omdat de oplevering van onze woning tot 3 keer werd uitgesteld, moest de levering/montage van onze keuken ook drie keer worden verplaatst. Hierbij deed Arma absoluut niet moeilijk, sterker nog er werd actief met ons meegedacht. Levering/plaatsing van onze keuken verliep volledig naar wens en we genieten met volle teugen van onze mooie Arma keuken! @Coen en Arma Keukens bedankt! Mocht je een nieuwe keuken nodig hebben en wil je verzekerd zijn van een Top Service van A tot Z bevelen wij jullie Arma Keukens van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid waargemaakt”
Door Willy Wijnberg op woensdag 13 jun 2018 '18
Eind 2017 heb ik een keuken gekocht bij Arma. Ik kende het bedrijf niet maar kreeg algauw via de reviews het idee dat dit een betrouwbaar en een fijn bedrijf was. Ze hebben het helemaal waar gemaakt! Vanaf de 1e afspraak tot en met de montage. Er was een inschattingsfout gemaakt in het ontwerp en er waren wat andere klachten met betrekking tot de montage. Alles is naar volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind is er altijd ruimte en tijd geweest voor vragen die altijd per omgaande en vriendelijk werden beantwoordt. Mede namens hun heb ik een fantastisch mooie keuken en hoop hier nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN WILLY WIJNBERG
Keuken in de lengte
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kees en Gabri op dinsdag 12 jun 2018 '18
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht bij Keur. Hierbij zijn wij erg goed en deskundig geadviseerd door de verkoper. Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak! Tijdige levering, prima montage door correcte en vriendelijke medewerkers en goede en klantgerichte after-sales! Kortom wij zijn buitengewoon tevreden en Keur is beslist een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Beleving”
Door Jenieke Altena op vrijdag 8 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken laten plaatsen door Arma keukens uit Nunspeet. Wat is het ontzettend mooi geworden. Tijdens de verkoop veel dingen gezien. Eerst hadden we een lichtgrijze deur uitgezocht daar kregen we achter af toch twijfels over.. We hebben de verkoper gebeld en de kleur laten wijzigen, niets was teveel of een probleem. Begin april hebben we de sleutel van onze woning ontvangen en zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de keuken. Op advies van ARMA hebben we Hemmo van Kelckhoven alle leidingen en stopcontacten laten verleggen. Ook het eerlijk advies om de stoppenkast te vervangen voor een nieuwe groepenkast hebben we zeer gewaardeerd. Na een half jaar lang wachten was dan eindelijk het moment daar dat de keuken geleverd en geplaatst kon worden. De keuken zou half 8 's morgens geleverd worden. Dit was netjes afgestemd met de planner zodat we niet speciaal vrij zouden moeten nemen of iemand zouden moeten regelen die in het huis kon. Alles netjes geleverd. De mannen van de logistiek waren zeer voorzichtig met alle nieuwe spullen, dat geeft wel een goed gevoel. De dag na de levering kwamen Ben en Reinier. Weer netjes op tijd volgens afspraak. Half 8 stonden ze voor de deur. Goed uitgelegd wat ze zouden gaan doen, alles was ons zeer duidelijk. Tijdens de montage waren we aanwezig. Voor ons erg leuk om te zien wat er gebeuren ging. Alles waar de monteur vragen over hadden konden we direct beantwoorden. Alles gaat in overleg. Top geregeld! De keuken was in een keer goed. Geen gedoe met naleveringen of kapotte spullen. We hebben ook wel eens andere dingen gehoord. Wij raden ARMA keukens zeer aan. Wat een beleving! Van begin tot eind top geregeld. Wij komen zeker terug als we de badkamer ook nog moeten vervangen.
FOTO VAN JENIEKE ALTENA
Keuken helemaal top
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door R Milhous Willemse op maandag 4 jun 2018 '18
Ik heb een mooie functionele keuken bij Pelma gekocht. Op een middag liep ik de showroom binnen voor algemene informatie. Een verkoper sprak mij aan en het werd een levendig gesprek. Mijn huis moest op dat moment nog gebouwd worden dus het was wel erg vroeg in de bouwfase. Maar op een gegeven moment tijdens het gesprek vroeg de verkoper mij; zullen we doorgaan of niet, en ja, waarom ook niet. zo heb ik in een middag ( een paar uur ) de hele keuken gekocht. Ik wist wat ik wilde en ik was ongeveer €100.- boven mijn begroting bij de eind berekening. Er zijn geen wijzigingen meer aangebracht en inmiddels staat de keuken er en wordt tot volle tevredenheid gebruikt. Zowel de verkoop als de planning als de aflevering en de montage krijgen van mij allemaal een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Extra glans”
Door Geeske Vos op vrijdag 1 jun 2018 '18
De rust en vriendelijkheid die ik heb ervaren bij de aanschaf van onze nieuwe keuken was fantastisch. Ruim assortiment en deskundige begeleiding, levering en montage stipt op tijd en keurig netjes, bij vragen werd ik telefonisch vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar een fijne ervaring .... en dat geeft de aanschaf extra glans!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Toos en Sjaan van Elzakker op vrijdag 1 jun 2018 '18
Wij hebben al lang contact met Ardi keukens uit St Annaland Zeeland onze 2de keuken is nu een schitterend plaatje geworden in ons appartement in Tholen. Onze vorige keuken hebben we lang plezier van gehad en hij was nog erg mooi en goed onderhouden door ons, maar ook door de goede servies als er iets op deed met de keuken door Ardi. Nu hebben we weer een nieuwe keuken in goed overleg en met Ardi samengesteld. Echt een plaatje, we zijn blij dat we weer voor Ardi Keukens hebben gekozen. Een zeer mooie keuken met alles er op en aan zie de foto, goede montage en alles perfect in orde onze dank aan ARDI voor de goede samenwerking en voor de uitstekende prijs voor ons. Met dank Sjaan en Toos. Wij raden U aan , ga er gerust eens kijken je zult er zeken slagen Bij Ardi Keukens St Anneland.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Koningin Julianaschool op donderdag 31 mei 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de gesprekken, denken goed mee in ontwerpplan etc. Nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die ook met je mee denken. Prima montage! Goede monteurs
FOTO VAN KONINGIN JULIANASCHOOL
Schoolkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Arma doet wat het belooft”
Door fam. Berends - de Jonge op vrijdag 18 mei 2018 '18
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht. Vandaag zijn de laatste zaken die nog moesten gebeuren gedaan. Arma doet wat het belooft, communiceert helder, neemt zijn verantwoordelijkheid en lost zaken op. Koopproces is helder en duidelijk, geen verrassingen, het kost wat het kost maar je weet waar je aan toe bent. Montage gebeurt door vakmensen die er plezier in hebben en een mooi product willen leveren. Niets te klagen dan? Weinig. Eén dingetje: de planning vanuit kantoor is soms wat krap. In ons geval betekende dat een paar uur extra thuis zijn op een dag om het af te maken. Maar alles bij elkaar heeft Arma van deze, toch grote financiële, uitgave een feestje gemaakt. En dat is wat je wilt met een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. BERENDS - DE JONGE
Gemonteerd door vakmensen
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Lina Nieuwenhuize op donderdag 10 mei 2018 '18
April 2016 het 1e gesprek bij Avanti gehad voor de keuken van mijn nieuwbouw appartement. Goede ontvangst, voelde me gelijk op mijn gemak. Werkwijze werd uitgelegd en nadat de keuken getekend was werd de offerte opgebouwd. Met alles kon ik meekijken op een 2e scherm. Dat noem ik nog eens transparant. Na meerdere gesprekken de keuken ook gekocht. Omdat het nieuwbouw betrof moest er al snel een leidingschema gemaakt worden. Ook dat schema zag er professioneel uit. De uitvoerder was er blij mee. Begin 2017 heb ik de keuken nog aan laten passen. De ontvangst was even hartelijk als in begin en samen met adviseur alle opties nog een keer doorgenomen. Toen de binnenwanden van het appartement stonden is de keuken ingemeten. Daarna werd de keuken besteld door de orderverwerker. Ook hij belde me nog voor een paar overlegpuntjes. Wat een aandacht voor een goede uitvoering. De keuken is in september 2017 geplaatst. De monteur dekte de vloer netjes af en werkte ook verder heel precies. Duidelijk een teamlid. Het voordeel van eigen montage. Ook al het afval werd afgevoerd. Alles klopte en na een paar dagen stond de keuken er precies bij zoals op de 3D tekening die ik gekregen had. Fantastisch. Geen enkel opleverpunt. En dat is toch knap want een keuken bestaat uit zoveel onderdelen dat er makkelijk wat fout kan gaan. Boven het spoelgedeelte heb ik later nog een schap met verlichting bij besteld. Deze is een paar weken geleden naar volle tevredenheid geplaatst. Ondertussen geniet ik al weer een half jaar van deze keuken. Ik raad dan ook iedereen aan om naar Avanti te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Bram op maandag 23 apr 2018 '18
Vanwege de goede recensies op deze site een bezoek gebracht aan Arma in Nunspeet. Mede door de goede hulp van Harold onze keuken samengesteld. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. De montage verliep vlekkeloos. Zelden iemand zo nauwkeurig en netjes zien werken. Niets dan lof. Er was een deurtje beschadigd aan de binnenkant. Er was al een nieuw deurtje besteld voordat we er iets van konden zeggen. Ik kan Arma bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willem Friso op woensdag 18 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden met advies, aflevering en montage.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door I. van Wel op maandag 2 apr 2018 '18
Wij hebben onze badkamer bij Ardi gekocht. Bij het uitzoeken van de badkamer zijn we zeer goed geholpen door dhr. Vlot. Hij heeft ons goede adviezen en duidelijke uitleg gegeven. Hij dacht echt met ons mee. Erg fijn! Ook de hele montage van de badkamer is professioneel uitgevoerd en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen Ardi van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Service verlenen vanuit de genen”
Door Fam. M. Rode op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Onze oude Siematic keuken was aan vervanging toe en dus was het zoeken naar een betrouwbare "keukenboer" die voor ons een nieuwe Siematic keuken zou moeten installeren. Bekend met mindere ervaringen bij een eerdere keukeninstallatie wilden we dit keer beter beslagen ten ijs komen. Enig speurwerk op het Internet leverde ons Keur Keukens op in Haarlem. De enthousiaste beschrijvingen van klanten die ons voor waren gegaan, maakte ons nieuwsgierig en voorzichtig enthousiast. Een afspraak gemaakt in Haarlem en 2-12-17 werden wij ontvangen door Jochem Spier. Hij kwam al snel met een nieuwe (slimmere) indeling, in L-vorm. Jochem nam alle tijd om materiaalkeuzen en apparatuur met ons door te nemen, hetgeen regelmatige loopjes de showroom in betekende om het voorgestelde ook in het echt te laten zien. Na alle keuzen te hebben gemaakt, verscheen voor ons neus op het computerscherm een prachtige impressie van hoe onze nieuwe keuken eruit zou zien. Voor alles werd de tijd genomen en er was geen enkele sprake van pressie, druk of manipulatie. Geen gegoochel met acties en prijzen, aan het eind van de rit een offerte met een vast prijskaartje. En tijdens dit relaxte (4 uur durende) gesprek een drankje, een heerlijk afgebakken broodje gezond (met de bij het personeel populaire Heksenkaas) en nog plakjes saucijzenbrood (alles letterlijk uit eigen keuken). 14 Maart werd de keuken geleverd en de volgende twee dagen vond de montage plaats door Joost en Gert-Jan, twee uiterst vriendelijke vaklui, die keurig werk hebben afgeleverd en de boel telkens netjes achterlieten. Na montage samen met de monteur de controlelijst voor de oplevering doorgelopen en daarna restte ons niets anders dan genieten van alle nieuwe apparatuur en kasten. Vandaag in Haarlem langs geweest voor de finishing touch: een achterwand voor de kookplaat (en we hadden een goede timing, de saucijzenbroodjes waren net afgebakken!) Samengevat kunnen wij niet anders zeggen dan dat Keur Keukens bij ons heeft waargemaakt wat zij beloofden en wat ons betreft is hun devies terecht: "Service verlenen vanuit de genen!". Desgevraagd zullen wij familie, kennissen en vrienden Keur Keukens met een gerust hart aanbevelen! Fam. M. Rode, Almere
Reactie of foto toevoegen
“Raden Keur aan”
Door Jaap en Joke Snellen op woensdag 21 mrt 2018 '18
Mooie keuken gekocht met hele goede apparatuur, alles van Neff. We kwamen goed voorbereid in de showroom aan (al zeggen we het zelf) we hadden alles van de voren zo goed mogelijke doordacht, gemeten en getekend. Samen met Peter Tijssens van Keur keukens hebben we het plan helemaal tot in de finesses uitgewerkt. We zijn uitermate vriendelijk en professioneel geadviseerd. De deurfronten konden we meenemen om tegels bij te zoeken enz. Ook de communicatie over de levering ging perfect. De montage was degelijk vakwerk, petje af. Daarna waren er nog wat kleine puntjes van nazorg en ook daar was niets op aan te merken, top. Het hele proces is tot en met de laatste afwerking super zorgvuldig, vriendelijk en professioneel doorlopen. Wij raden Keur Keukens aan!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken inclusief montage”
Door Sjaak Bos op woensdag 14 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht inklusief montage, en een badkamer die zelf geplaatst is. De aankoop gesprekken verliepen bijzonder aangenaam en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat van beide projecten. Voor een paar zaken waren we aangewezen op de service afdeling. Dat verliep in het begin niet zoals we verwacht hadden, maar dat is snel opgepakt en verloopt nu naar tevredenheid. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is echt afspraak”
Door Erwin Kox op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Via reviews op internet een keuken uitgezocht bij Adee Keukens te Rijssen. Uiterst vriendelijk, prettig in de omgang en meedenkend werden we bekwaam geholpen. We hadden al gauw alle vertrouwen in Adee keukens. Plaatsing en montage keuken door vakbekwame en nette medewerker. Uiteindelijk prachtig afgeleverde keuken. Heel goede communicatie via telefoon en mail. Niets dan lof voor Adee Keukens (extra dank aan Wiljan, Johan en Roy). Afspraak is echt afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Esther (Utrecht) op dinsdag 20 feb 2018 '18
Door familie aangeraden, kwamen we bij Adee terecht. Meteen het eerste gesprek gaf vertrouwen: duidelijk, vriendelijk, direct, mooie keukens, goed in meedenken, advies gevend én een duidelijke en reële offerte. Vervolgens communiceerden de mensen van Adee - zowel op kantoor als in de montage - op een prettige manier, informeerden ons over de stand van zaken. Er werd eerst - weken vóór de plaatsing van de keuken - een ombouw en een verlaagd plafond gemaakt door de mensen van Adee, zodat 'onze' stucadoor en de schilder daarna alles in orde konden maken vóór plaatsing. Het monteren van de keuken gebeurde in twee dagen door uiterst vakkundige en vriendelijke mensen. Vanuit kantoor is er steeds even een telefoontje geweest of alles naar wens was en werd er buitengewoon adequaat gereageerd als dat nodig was. We zijn blij met de keuken zelf, maar minstens zo blij met de manier waarop we door de mensen van Adee zijn geholpen. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J.F.v.Uden op dinsdag 6 feb 2018 '18
Goede voorlichting, netjes geholpen. Prima montage! Goede monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuze”
Door GJ Kamperman op dinsdag 23 jan 2018 '18
Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we bij Adee keukens in Rijssen uitgekomen. Ruime keus in verschillende kwaliteiten keukens en apparatuur. Verkoper neemt de tijd om te adviseren en een keukenplan uit te werken dat past bij de persoonlijke wensen en situatie. Dit plan wordt thuis nagemeten door een vertegenwoordiger van het bedrijf. De montage van de keuken is goed en professioneel uitgevoerd. Ook na de installatie wordt er contact gezocht om te horen of alles naar wens is en/of men nog iets kan betekenen. We zijn blij met onze keuze voor Adee.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bedrijf”
Door P. Turenhout op vrijdag 5 jan 2018 '18
Een prettig bedrijf om mee te onderhandelen, geen onzin verhalen maar to the point.
Service en montage van hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Winter op woensdag 27 dec 2017 '17
Wij zijn voor een keuken voor onze nieuwbouwwoning bij verschillende keukenzaken geweest. Wij zochten een landelijke keuken met authentieke details. Op basis van de recenties op deze site en het aanbod zijn we een kijkje gaan nemen bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij waren aangenaam verrast door de gastvrijheid en de uitstraling van de winkel. Nadat we een keuken hadden gevonden waarmee we verder wilden hebben we een afspraak gemaakt voor een ontwerp/tekening. We hadden nog geen idee welke vorm (L/U/ of kookeiland) we wilden, maar zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden. Na een paar uur gingen we naar huis met wat tekeningen en basisideeën. De vervolgafspraak was bij een collega die ons goed geholpen heeft met de concretere uitwerking en de puntjes op de i. Wat wij erg fijn vonden was dat Avanti ons budget respecteerde en dus ook dingen afraad die het budget zouden overschrijden. Geen gepush en geen gejaagd gevoel, wat je wel vaak leest over keukenzaken. Na de derde afspraak hadden we de keuken zoals wij hem wilden en binnen ons budget en hebben we getekend. Wij gingen met een goed gevoel naar huis. Na de koop bleek dat de verkoper de onderbouwvriezer was vergeten. Hier belde hij zelf over op. Dit is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Het inmeten ging volgens afspraak en bracht nog wat kleine wijzigingen met zich mee. Na 2 maanden kregen we een mailtje dat we de gekozen greepjes (die niet standaard in het assortiment zaten) toch zelf moesten bestellen, anders dan afgesproken. Hier hebben we over gebeld en dit bleek om een miscommunicatie tussen de 2 verkopers te gaan. Ook dit is keurig opgelost. Afgelopen week is de keuken geleverd en geplaatst. Zowel het leveren als het plaatsen ging keurig volgens afspraak. De heren die de montage hebben verzorgd hebben zeer netjes en secuur gewerkt. Iedere doosje en verpakkingsmateriaal werd direct "opgeruimd" en in hun bus gegooid. Bij twijfel of vragen werd ik gebeld ("hoe wilt u de greepjes precies hebben", etc). Ook gaven de monteurs goed advies over het plaatsen van rekjes en op welke hoogte. Na 3 dagen hard werken was de keuken dan klaar. Het eindresultaat is werkelijk fantastisch. De keuken ziet er schitterend uit en alles doet wat het moet doen. Ook namen de monteurs de tijd om ons de werking van de keuken goed uit te leggen en gaven zij ons nog wat onderhoudtips. Niets was teveel. Dit was voor mij de allereerste keuken die ik ooit heb gekocht. Het proces ging over all goed, met wat kleine puntjes. En volgens mij kan dat ook bijna niet anders. Het gaat dus niet om of er dingen zijn, maar om hoe dit vervolgens wordt opgelost. En dit is goed gebeurd. Een dikke pluim voor Avanti en de monteurs! Zie foto! (De tegels en stopcontacten worden niet door Avanti geplaatst, dus die ontbreken nog).
FOTO VAN WINTER
Authentieke landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H. op de Woerd op zondag 24 dec 2017 '17
Er zijn korte lijnen, waardoor communicatie goed verloopt, iets wat anno 2017 nog wel eens misgaat bij bedrijven. Altijd handig als er iets verkeerd gaat of als je met vragen zit. Opvallend positief vond ik de montage. De montage van de keuken verliep goed, geen haastwerk, netjes werkend, monteurs met verstand van zaken en bereid om mee te denken. Er gaan altijd wel dingen mis bij het plaatsen van een keuken (dat kan niet anders), maar ADEE loste dat snel en adequaat op. Verkoopproces is helder, je weet goed waar je aan begint. Ook hier werd goed meegedacht daar ik een probleem had met de plek waar de afzuigkap moest komen. Ongevraagd zocht de verkoper hier een goede oplossing voor. Een bezoek aan ADEE is zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door M. Landman op donderdag 21 dec 2017 '17
Wij zijn keurig geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Er is rekening gehouden met onze wensen en ons budget. Toen we hier wat over heen gingen werd er gekeken hoe onze wensen konden worden behouden binnen het gestelde bedrag. Top! Ook service en montage waren prima, alles op tijd en keurig afgeleverd. Hier werken mensen met kennis en plezier in hun werk. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jochem Langeveld op zaterdag 16 dec 2017 '17
Vandaag is het plaatsen van onze nieuwe keuken afgerond. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de realisatie ervan door ARDI keukens. Door de 10 jaar garantie op de montage was de keuken niet in 1 dag gezet maar kwamen er twee monteurs twee dagen de keuken plaatsen. Echt kwaliteit en vakwerk. Heerlijk kunnen sparren met de monteurs over bepaalde details om tot het perfecte eindresultaat te komen. Daarbij luisteren ze naar je wensen en geven ook adviezen. Kortom een fijne samenwerking. Er was ook genoeg ruimte om bijvoorbeeld zelf de schouw te maken voor de afzuigkap en Ardi verzorgde de sierlijsten en de montage daarvan. De keren dat we vanuit Den Hoorn naar Zeeland zijn gereden waren dus de moeite waard. Echt een aanrader maar ga altijd bij een ander kijken om zeker te weten dat je toch bij Ardi uitkomt.
FOTO VAN JOCHEM LANGEVELD
Keukenschouw
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevolen”
Door Andre van de Vrie op dinsdag 12 dec 2017 '17
De verkoper voegde een paar handige tips toe aan het plan dat ik had. Er werd niet gestuurd naar duurdere opties waardoor ik dicht bij mijn budget uitkwam. De keuken werd een werkdag voor de montage met de nodige zorg afgeleverd. De montage is keurig uitgevoerd. Een klein onderdeel was iets beschadigd. De monteur meldde dit zelf en dit wordt nageleverd. Vriendelijke en ervaren medewerkers. Warm aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken is gezet”
Door G. Tieleman op dinsdag 12 dec 2017 '17
Prachtig advies over onze nieuwe keuken en opstelling gehad. Wij wilden de hele opstelling anders en dat is prima gelukt. Prima montage. De monteurs hebben alles tot een strak geheel gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“U vormige keuken”
Door André en Petra Verdult op woensdag 29 nov 2017 '17
We kochten bij Ardi bij het 2e bezoek aan de showroom een nieuwe u-vormige keuken ter vervanging van de oude die 24 jaar oud was. We werden grondig geholpen door een jongeman ondersteund door een senior verkoper. Op alle vragen werd antwoord gegeven, soms na enig opzoekwerk, maar dat geeft niet. Het inmeten van de keuken vond dezelfde dag plaats, omdat wij met vakantie gingen. Levering was snel, zelfs een week vroeger dan beloofd. De montage ging snel, in 3 ipv 4 dagen door monteur Cor die ook schoon werkte (heel belangrijk bij een open keuken in een volledig ingerichte woonkamer). Een deurtje ontbrak (was ws beschadigd tijdens transport) en is nabesteld. De achterwand van Bokwerk is al ingemeten en wordt voor Kerstmis geplaatst. We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Komen beloftes na”
Door AH op dinsdag 21 nov 2017 '17
Eind 2016 hebben wij bij Hendrik Koffeman een badkamer en toilet uitgezocht voor onze nieuwbouw woning in Elspeet. Wij hadden wensen die, naar ons idee maar heel krap te realiseren waren in de ruimte. Maar dankzij het meedenken met Hendrik kwamen we tot een prachtig idee! Omdat het nieuwbouw is waren we bij de montage niet aanwezig dus was het voor ons een verassing hoe het eindresultaat zou zijn. Dit was in 1 woord geweldig! De badkamer en toilet waren de enige punten van de hele woning waar we geen op of aanmerkingen over hadden. Echt wij raden iedereen aan: GA NAAR ARMA KEUKENS & SANITAIR! Geen gedoe, heldere en overzichtelijke prijsstelling, geen onderhandelingen maar gewoon eerlijk zeggen wat iets moet kosten. En het allerbelangrijkste: ze komen na wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Fam. Dankers op maandag 20 nov 2017 '17
Perfecte afhandeling van de aankoop. Goede communicatie met bedrijf. Montage keuken binnen gestelde tijd! Correcte monteurs! En..... afspraak is echt afspraak!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd”
Door Freek Rebel op dinsdag 7 nov 2017 '17
Ontvangst en begeleiding bij het kopen van de keuken was uitstekend. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen ook veel tips. Alle tijd en ruimte werd ingeruimd. Het is een beleving wat je koopt! De adviezen leidde tot een mooie, praktische keuken. Ook de planning liep goed en de montage was pure vakmanschap. Geen tijdsdruk waardoor alles tot in de puntjes af is gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing badkamer”
Door Rika van der Deure-Verschoor op maandag 6 nov 2017 '17
Door de plotseling veranderde gezondheidssituatie binnen ons gezin, waren wij genoodzaakt in korte tijd de nodige aanpassingen te realiseren waaronder de douchecabine. Door het begrip en de medewerking van de mensen bij Ardi was alles binnen drie weken klaar. Van verkoop tot montage alles perfect geregeld, zelfs nog een belletje na afloop of alles naar wens was. Deskundig, meedenkend en gemotiveerd personeel, een dikke 10 voor ARDI!
FOTO VAN RIKA VAN DER DEURE-VERSCHOOR
Douchecabine
Reactie of foto toevoegen
“Direct goed”
Door Familie Romijn op zaterdag 4 nov 2017 '17
Na een aantal bedrijven te hebben bezocht voelde Avanti eigenlijk direct goed.Van ontvangst tot de eindelijke koop, meer dan goed begeleid en geadviseerd door Dhr K.Visser. Ook tot de uiteindelijke oplevering prima van alles op de hoogte gehouden.De montage verliep perfect. Wij zijn erg blij met onze nieuwe landelijke keuken.
FOTO VAN FAMILIE ROMIJN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door J.Zwiers op zaterdag 4 nov 2017 '17
Goed advies. En montage en geen service nodig gehad alles in 1 keer top prachtige keuken met geweldige inbouw apparatuur. en ook nog een tip voor een prima vloeren specialist dus wat wil een mens nog meer.
FOTO VAN J.ZWIERS
De keuken via Adee
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 '17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen
“Belangeloze aanbeveling”
Door Familie Oosterbaan - Lacruz op woensdag 25 okt 2017 '17
In april hebben wij bij Keur Keukens een keuken gekocht. Op papier was het een geweldig ontwerp. De werkelijkheid was ... ongelooflijk MOOI! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken en de service die Keur Keukens heeft geleverd is niet te evenaren. Met dank aan CORNELIS VAN DALFSEN alias "ADVISEUR VAN HET JAAR" (wat ons betreft!). Ook dank aan de jongens van de montage, en last but not least, onze Aannemer KLUSBEDRIJF JUAN MORENO te Haarlem, die fantastische voorbereidende werk heeft gedaan! Dank u allen voor jullie aandeel om onze DROOM KEUKEN te realiseren. NB Alle vermeldingen zijn belangeloos.
FOTO VAN FAMILIE OOSTERBAAN - LACRUZ
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Annemieke Kröder-Potters op woensdag 11 okt 2017 '17
We hebben een keukenkast op maat laten maken exact hetzelfde als de bestaande keuken. De verkoper Cornelis heeft ons geweldig geholpen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en ook hoe mooi de kast gebouwd is. Ik beveel dit bedrijf aan. Aan iedereen die een mooie keuken wil of iets speciaals op maat. De fabriek zit in Nederland, het montage personeel is kundig ja alles TOP dus. Dat is wel eens anders bij keukenzaken.
FOTO VAN ANNEMIEKE KRÖDER-POTTERS
Keukenkast geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Keizer klant”
Door Mary en Maarten van de Velde op woensdag 4 okt 2017 '17
We kozen voor Pelma omdat dit bedrijf als beste uit de bus komt in Zuidwest Nederland. Na vele prettige gesprekken met Niels Moens, die ons met raad en daad heeft bijgestaan en de kok, die ons verwende met overheerlijke hapjes en ons instrueerde over inductiekoken, zijn we overgegaan tot aankoop van onze keuken.In week 31 is hij geplaatst. De dag voor de plaatsing werden alle dozen, kasten enz. vrijwel geruisloos bij ons binnen gebracht, precies in de juiste volgorde van montage. Dag 1 werd door de monteurs Han en Cor heel hard gewerkt. Han kwam de volgende dag terug om de keuken verder af te werken. Deze man verdient een 10+. Wat een vakman! Voor hem is de klant geen koning, maar keizer! Als er al een probleem is, komt Han met geweldige ideeën en kan alles oplossen.Een deurtje ontbrak (werd nageleverd) en Han maakte ter plekke een deurtje, zodat we niet zonder hoefden te zitten. Groot vakman, hij staat voor zijn bedrijf en denkt met de klant mee. De mensen die bij ons hebben gewerkt verstaan hun vak en wij zijn heel blij met onze prachtige keuken. Pelma is een echte aanrader. Bedankt allemaal!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en helder”
Door Jeroen op woensdag 27 sep 2017 '17
We hebben onlangs een keuken gekocht bij ARMA keukens in Nunspeet. Het verkooptraject was heel duidelijk en helder. We kregen goede adviezen en, in tegenstelling tot vele andere leveranciers, was alles mogelijk! Wij wilden graag een speciale ombouw voor onze koelkast/vriezer combinatie en twee kastjes van 15cm breed. Na 2 gesprekken en geen rare onderhandelingen over de prijs (ze geven direct een prijs die af is) waren we het eens en hebben we getekend. Wat ook erg fijn was, was de mogelijkheid om nog alles aan te passen ook al was er al getekend. Zo hebben we de apparatuur uiteindelijk ergens anders besteld wat verder geen enkel probleem was. Ook de montage ging erg netjes en correct. Er waren een paar kleine problemen (beschadigde frontjes en een klein inmeetfoutje) maar dit is allemaal meer dan correct opgelost! Als compensatie hebben we zelf een upgrade gekregen van onze inbouwspotjes. Al met al een bijzonder prettige ervaring! ARMA keukens houdt zich inderdaad aan de afspraken en doet zelfs meer. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN JEROEN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Fam. N. Terreehorst op donderdag 14 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en zouden Ardi zeker aanbevelen. Alles was van het begin tot het eind zeer goed geregeld. Alle lof voor de montage van de keuken, netjes en snel werken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door J. Huisman, Elburg op dinsdag 25 jul 2017 '17
Enkele jaren geleden hadden wij een slechte ervaring met de toenmalige keukenverkoper van Arma, die niets meer van zich had laten horen. Voor de nieuwe badkamer toch weer bij Arma gaan kijken. Hendrik Koffeman is een ervaren, rustige verkoper, waar we gelijk een goed gevoel bij hadden. Uiteindelijk hebben we 3 afspraken met hem gehad, onze badkamer en onze wensen waren niet helemaal doorsnee...Bovendien blijkt een badkamer uitkiezen complexer (zo ervaren wij tenminste) dan een keuken. De montage (5 mnd later) heeft 3 weken in beslag genomen, maar is gedaan door zeer ervaren en aardige monteurs. Barend, Henk, Wim en anderen: enorm bedankt voor het mooie werk! Alles wordt zeer grondig afgeplakt en tegen stof beschermd, voordat ze beginnen met slopen. Alle oude leidingen werden verwijderd uit vloer en muren, de aanleg was niet zo goed gebeurd bij de bouw van de woning. Er wordt geen risico op problemen achteraf genomen, heel fijn. Overleg tijdens de aanleg is essentieel, er wijzigt nog weleens wat in de praktijk. Maar niets was teveel bij de monteurs en ze denken overal over mee. Ook de samenwerking met de (extern ivm betoncire) stukadoor verliep goed. Uiteraard gebeurde er wel eens wat, maar de service om probleempjes achteraf op te lossen is prima. En als er eens een lampje oid stuk gaat dan kun je gewoon bellen en lossen ze het op. Daar betaal je vast iets meer voor, maar met een badkamer wil je toch gewoon goede service, en die wordt ook geleverd. Elke volgende keuken of badkamer; het moet wel heel gek lopen wil die niet bij Arma vandaan komen.
FOTO VAN J. HUISMAN, ELBURG
Enorm bedankt voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Kleine keuken”
Door Hazeleger op zondag 16 jul 2017 '17
Kleine keuken voor de bijkamer. Super geholpen en ook als iets goedkoper moet komen ze met perfecte oplossingen. Montage was super gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn echt zo blij”
Door Martin op woensdag 12 jul 2017 '17
Onze ervaring met Arma is prima. Voor de offerte werd uitgebreid de tijd genomen, de verkoper dacht goed mee, de levering was keurig op de afgesproken tijd en compleet. De montage is ook perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden en helemaal blij met onze nieuwe keuken! Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 '17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door WN en ER op zaterdag 8 jul 2017 '17
Zeer positief, prettige verkoper (Coen van Manen) die goed adviseerde en meedacht, en uitstekende montage door de heren Van Ark.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Irene Batteram op dinsdag 4 jul 2017 '17
Van begin; het aankoop proces, tot aan het eind; het plaatsen van de keuken, een hele goede beleving. 100% tevreden over alles. Geen opdringerige verkoop. Vaste prijzen dus je weet waar je aan toe bent. Montage van de keuken prima verlopen. Zelfs wat extra's was geen probleem.
FOTO VAN IRENE BATTERAM
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Arma is betrouwbaar”
Door Frank en Ineke op donderdag 29 jun 2017 '17
Eind april hebben wij onze keuken laten plaatsen. Vanaf de gesprekken met de verkoper tot en met de installatie hebben wij beslist een zeer goed en tevreden gevoel bij Arma. Mooie, inspirerende showroom en vriendelijke mensen. Door Coen zijn wij uitstekend en uitgebreid ingelicht, hij nam geduldig alle tijd in detail onze wensen te verwezenlijken met inachtname van ons budget. Hij heeft deskundig bruikbare ideeën en adviezen geopperd zonder enige dwang. Enkel malen heeft hij de 3D-tekening aangepast welke een getrouw beeld gaf van de werkelijkheid. De communicatie met hem is zowel telefonisch als per mail correct en prima verlopen. Altijd vriendelijk, beleefd, eerlijk en transparant. Snelle reactie op vragen. Een dikke pluim heeft hij verdiend met als cijfer een 10!

Door Magiel is de keuken perfect ingemeten. Een belangrijk onderdeel temeer omdat in onze situatie de nieuwe vensterbank en smetranden naadloos moesten aansluiten op elkaar. Dit geldt tevens voor de achterwand boven de mooie NEFF kookplaat.

Over de montage zijn wij uitermate tevreden. Door Werner is onze keuken vakkundig geïnstalleerd. Geen "haastklus". Hij is beleefd, vriendelijk en rustig, kortom erg prettig in omgang. Het plaatsen van het composiet werkblad, vensterbank en smetranden was een secuur werk hetgeen hij zeer precies heeft gedaan. Het kitwerk ziet er strak uit. Werner heeft ruim de tijd genomen voor de oplevering en heeft perfect werk geleverd. Uiteraard ook voor hem een dikke pluim met als cijfer een 10!

Onze aannemer was positief verrast over het feit dat de montage zo goed was verlopen. Dit schijnt niet vaak te gebeuren. Tevens was de installateur zeer te spreken over het overzichtelijke aansluitschema. De naam ARMA zullen zij vast niet snel vergeten.......

De service na oplevering is uitstekend. Arma, in ons geval Gert, geeft je de ruimte mee te denken en geeft je echt het gevoel dat de klant koning is. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel! Een paar zaken zijn nog in behandeling, wij maken ons geen zorg over de afwikkeling hiervan.

ARMA is een betrouwbaar en zeer aan te bevelen bedrijf. Een aanrader voor een ieder die van plan is een keuken aan te schaffen. Stap binnen bij ARMA en je keuze is bepaald! Coen, Magiel, Werner, Gert en Anja en natuurlijk al jullie collega's met wie wij contact hebben gehad: bedankt jullie zijn een professioneel team. Wij genieten van onze mooie keuken, een heerlijk gevoel!
Reactie of foto toevoegen
“Geoliede machine”
Door Jan en Carla Scholten op dinsdag 27 jun 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij ARMA in Nunspeet gekocht. Eerste keer zonder afspraak gaan kijken en wat je dan opvalt is dat je rustig de keukens kan bekijken zonder dat er meteen een verkoper op je nek springt. Dat voelde goed. Meteen een afspraak met Benhard van Moorselaar voor een tweede bezoek. Deze verkoper heeft ons zeer goed geholpen, denkt met je mee, neemt alle tijd voor de klant. Bij het brengen van de keuken wordt alles netjes gerangschikt (op een stucloper) neergezet, zodat de montage daarna ook vlot kan verlopen. De monteur die onze keuken heeft geplaatst (Alwin Vierhuizen) heeft het helemaal in de vingers, gaat rustig zijn gang en heeft de keuken super geplaatst. Dit bedrijf is een geoliede machine, waarbij de klant van begin tot na het plaatsen van de keuken tevreden moet zijn. Iedereen die op zoek is naar een keuken, ga naar ARMA in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Topwinkel”
Door Valkhoff op zaterdag 24 jun 2017 '17
Fantastische service en topwinkel! We zijn prima geholpen en Keurkeukens kwamen met creatieve oplossingen. Ook de montage ging heel keurig en voorspoedig! Het is een heel net bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Erg netjes geholpen”
Door de Wit op donderdag 22 jun 2017 '17
Tijdens de aankoop van de keuken erg netjes geholpen. Er werd goed meegedacht, en we konden het goed eens worden over de prijs. Ook voor de voorbereidingen voor de montage werden we goed geholpen met vragen. De montage is erg goed en netjes gedaan. Ze werkten ook heel geordend. Er was wel iets mis met wat plankjes, maar dit wordt goed opgelost. Het enige minpunt wat ik kan noemen is, we hebben een smetplint bij het aanrechtblad besteld langs de muur. Nu zit deze er aan de rechtse kant bij de muur niet bij, en het antwoord was dat dit niet gebruikelijk is.......het is 20 cm naast de kookplaat? We hebben deze zelf moeten aanschaffen en betalen, eigenlijk vond ik, dat hij er bij moest zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en klantvriendelijk”
Door Jan & Melissa op donderdag 1 jun 2017 '17
Tijdens het showroom bezoek netjes en klantvriendelijk geholpen. De verkoper dacht goed met ons mee en binnen de grenzen van het budget. Tijdens de montage van de keuken: zeer vriendelijk personeel, vakkundig en professionele uitstraling. Tijdens de werkzaamheden denken de monteurs goed mee in het oplossen/ monteren van bepaalde aspecten die vooraf anders waren bedacht. De werkbussen zijn schoon en netjes ingericht. Verbeterpunt is de communicatie tussen alle afdelingen binnen het bedrijf. Wellicht biedt een goed ICT-systeem duidelijkheid binnen alle afdelingen: inkoop, sales, technisch, verkoop, technische dienst en monteurs. Tegenwoordig zie ik werkbonnen via Tablet.
FOTO VAN JAN & MELISSA
De ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en netjes”
Door Gert Kiks op maandag 29 mei 2017 '17
Nette en correcte verkoopmedewerker. Duidelijke prijsstelling. Ook de levering en montage verliep vlot en zonder ge-OH. Bijkomende (extra) kleine werkzaamheden zonder moeilijk te doen geregeld! Ik kan Arma aanraden.
FOTO VAN GERT KIKS
Keuken via Arma
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Frans en Mylene op donderdag 25 mei 2017 '17
Onlangs een keuken gekocht bij Adee Keukens in Rijssen . Wij zijn hier prettig en zeer vakkundig geholpen. Tijd speelde geen rol bij het advies. Montage werd uitgevoerd door vakkundige en nette monteurs, zij laten wanneer zij naar huis gaan alles opgeruimd achter. Een probleem bij de plaatsing van de vaatwasser werd door hen keurig opgelost. De opleverpunten werden op een correcte en vlotte manier afgewikkeld. Wij zijn 100% tevreden over de medewerkers en de geplaatste keuken van Adee Keukens. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door familie Gusinac op maandag 22 mei 2017 '17
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi en zijn hele fijne en klantvriendelijke manier geholpen door Bart in 't Veld. Werkelijk alles verliep naar wens. De begeleiding in de showroom, meerwerk, de levering en de montage. Wij zijn heel blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN FAMILIE GUSINAC
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Janny en Peter op dinsdag 16 mei 2017 '17
Op basis van deze site hebben wij destijds de keuze gemaakt voor Adee Keukens in Rijssen. In een tweetal prettige gesprekken hebben wij onze keuken uitgezocht en dit is ons super bevallen. In de gesprekken worden tips en alternatieven voorgesteld waardoor je overwogen de keuze maakt voor de keuken. Ook de montage werd uitgevoerd door nette en kundige medewerkers die wederom ook weer meedenken in het geval van wijzigingen. Al met al zijn we erg tevreden over hetgeen Adee Keukens ons heeft geleverd. Wij zouden Adee Keukens zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Fam.H.J.Aarnoudse op dinsdag 9 mei 2017 '17
Heel goede voorlichting bij aankoop en goede montage en uitleg bij het gereed zijn van de keuken. De drie D tekening kwam goed overeen met de werkelijkheid. Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor. Zeker zouden we arma keukens aanbevelen aan anderen

Eerdere ervaring van 25 juli 2015: Wij hebben een badkamer gekocht ,we zijn heel fijn geholpen ,de mogelijkheden van alle kanten bekeken ,en wellicht de goede beslissing genomen. Ik zou iedereen willen adviseren om daar te kijken en te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Klaassen op dinsdag 18 apr 2017 '17
Op basis van verhalen uit de omgeving zijn wij bij Avanti Keukens in Kesteren terechtgekomen. We werden zeer gastvrij ontvangen en kregen een goede indruk van wat er allemaal mogelijk was. Onze adviseur Pieter dacht veel mee in de mogelijkheden en gaf veel praktische tips. Nadat we de keuken gekocht hadden wilden we nog best wel wat veranderen. 1 keer de complete opstelling gezien we inwendig gingen verbouwen i.p.v. aanbouwen. Ook dit was geen probleem. Zowel de adviseur als zijn collega's bekeken de mogelijkheden en creëerde een prachtig plaatje wat het uiteindelijk ook geworden is. De monteurs Arno en Leander hebben de keuken erg vakkundig gemonteerd. Echte vakmannen. Ook tijdens de montage werd er prettig meegedacht. Kortom, wil je een goede keuken voor een nette prijs en heb je geen zin in gezeur? Ga dan naar Avanti keukens in Kesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van verkoop tot montage perfect”
Door Philip op dinsdag 4 apr 2017 '17
Van verkoop tot montage perfect. Samen met de verkoper de keuken en badkamer naar wens gemaakt. Heel gaaf om de 3D tekening realiteit te zien worden. Het plaatsen van de keuken was echt vakwerk. De badkamer was al klaar toen het huis werd opgeleverd. Je merkt dat de service hoog staat bij Arma.
FOTO VAN PHILIP
Keuken met hoge service
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frits op maandag 3 apr 2017 '17
Bij Adee in Rijssen een nieuwe keuken uitgezocht incl. inbouwapparatuur. We zijn in deze zaak prima geholpen met duidelijke informatie en tips. Wijzigingen /veranderingen waren geen enkel probleem. Voordat de keuken gemonteerd werd is een duidelijk leidingschema getekend zodat we onze voorbereidingen die we zelf deden goed inzichtelijk hadden. Ook de montage van de keuken is door de monteurs zorgvuldig uitgevoerd, alle resten werd netjes weer opgeruimd en meegenomen. Alle onderdelen waren aanwezig (dat hoor je wel eens anders) zodat we de dag na de oplevering al konden verhuizen. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Sander op donderdag 30 mrt 2017 '17
Fantastische service van zowel verkoop als montage. Voelt totaal niet opdringerig zoals bij menig ander keukenbedrijf. Je hebt echt het gevoel dat er met je meegedacht wordt en dat er de best mogelijke keuken uitkomt binnen jouw prijsklasse. Monteur(s) hebben ook alles prachtig geplaatst. Zou KeukKeukens iedereen aanraden. Beste keuze die wij hebben gemaakt in de verbouwing.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johan op donderdag 9 mrt 2017 '17
Tijdens de aankoop van onze keuken is ruim de tijd genomen om ons te informeren over de mogelijkheden. Veel keuze en in de showroom is het op basis van de getoonde keukens en stalen mogelijk om een goed beeld te vormen. Vriendelijke en deskundige verkoper. De montage verliep ook erg soepel. Op tijd, in goed overleg en oog voor detail. Daarnaast werkten de beide heren erg netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaringen”
Door Dalhuisen op dinsdag 28 feb 2017 '17
Zeer positieve ervaringen met Arma, en da's niet alleen vanwege de heerlijke gevulde koeken bij de koffie... :) Tijdens de aanschaf van mijn nieuwe keuken uitstekend geadviseerd door Gert Jan. Heel prettig dat er zo goed en ongedwongen wordt meegedacht en dat gemaakte afspraken keer op keer netjes worden nagekomen, dat schept vertrouwen! Ook bij de levering en de montage hele nette medewerkers over de vloer gehad. Na de montage waren er nog wel wat 'dingetjes' (een haperende lichtdimmer, een vlekje in het aanrechtblad, een iets kromgetrokken schot naast de vaatwasser, dat soort dingen), maar die zijn stuk voor stuk keurig door Arma vervangen. Inmiddels is de keuken helemaal af en naar volle tevredenheid. Geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Arma. Een voorbeeldig bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. De vijf sterren zijn dik en dik verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuze”
Door Tom op zaterdag 11 feb 2017 '17
Ik ben heel tevreden met onze keuze voor Keur keukens. Dennis heeft ons in de winkel heel goed geadviseerd en ook de montage en de service vanuit het hoofdkantoor was super. Ik vond het heel prettig dat Keur keukens voor een goede service zorgt van A tot Z en dat we altijd terecht konden voor vragen. We hopen nog jaren met deze keuken te doen, maar voor de volgende (toekomstige) keuken zal ik zeker terug gaan naar Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Leo op zaterdag 28 jan 2017 '17
Enorm tevreden met onze nieuwe keuken. De verkoper dacht mee en liet alle mogelijkheden zien. De communicatie was prima evenals de montage en de voorbereidende werkzaamheden door de samenwerkende aannemer. Kortom dik tevreden!
FOTO VAN LEO
Tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lilly en Hans Stasse op maandag 23 jan 2017 '17
Vanaf de aankoop tot en met de plaatsing 100% tevreden! Alle contacten zijn prima en netjes verlopen. Ook het geadviseerde installatiebedrijf Keuken Werk heeft 100% goed werk geleverd. Dit is de basis voor een goede en snelle montage.
FOTO VAN LILLY EN HANS STASSE
Goed keukenwerk
Reactie of foto toevoegen
“Geen druk”
Door Heijnemans op zondag 15 jan 2017 '17
Van begin tot het einde in één woord ,super. Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en in alle rust de keuken showroom (Nunspeet ) bekeken. Omdat ik aangaf dat ik aan het oriënteren ben stond bij vertrek een tas klaar met boeken over keukens. Geen druk ervaren maar geduld en openheid. Omdat men ook met eigen monteurs werken en mij dat een vertrouwd gevoel gaf ben ik terug gekomen. De verkoper heeft mij goed geadviseerd en uiteindelijk tot een koopcontract geleidt. Alles in de puntjes goed gegaan. Van inmeten tot levering en montage. Goed bereikbaar , telefonisch en via de mail. De montage is ook zonder problemen verlopen, harde werkers. Goed en netjes afgewerkt. Kan niet anders zeggen.
FOTO VAN HEIJNEMANS
Keuken tot in de puntjes verzorgd
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Martin van Ieperen op maandag 28 nov 2016 '16
Heldere afspraken tijdens het gehele traject van offerte tot service na plaatsing. Montage goed afgestemd en keuken komt overeen met de vooraf aangegeven wensen. Aanrader dus om bij Pelma Keukens in Goes je keuken te kopen, waar ze recent de showroom hebben verbouwd en uitgebreid.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.