Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Keukens met ‘n 9+”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB Keukens zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB Keukens ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB Keukens is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zeven vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2110 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1791 ervaringen
4 sterren239 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Lysanne Smit op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben bij keur keukens onze nieuwe keuken gekocht. De service is echt van super kwaliteit! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze wat betreft het samenstellen van de keuken. Alle gemaakte afspraken worden goed nageleefd en elke keer keurig op tijd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden en onze eventuele volgende keuken gaan wij ook zeker hier kopen!
FOTO VAN LYSANNE SMIT
Keuken met landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Arianne Tonino op woensdag 22 mei 2019 '19
Een hele fijne ervaring vanaf moment van binnenkomst. Betrokken, deskundig en eerlijk. De eerste dag binnen gekomen zonder afspraak. Aangezien er op dat moment geen verkoper beschikbaar was zijn wij geholpen door Linda, die toen nog in opleiding was. Linda heeft ons erg goed op weg geholpen. Wij vinden het erg bijzonder dat iemand die nog in opleiding is, de kans krijgt om direct klantcontact te hebben. En wat heb je dit goed en zeer serieus gedaan Linda. Onze hartelijke dank!! Ook Henry willen wij hartelijk danken, voor zijn deskundige en goede adviezen. Verder wil ik heel graag vermelden dat alle werknemers van Ardi keukens in St. Annaland zeer betrokken zijn en echt het beste voor de klant willen Complimenten! Waar vindt je nog die betrokkenheid en geweldige service. Het lijkt wat overdreven, maar ik vertel echt iedereen die een nieuwe keuken wil, ga naar Ardi in St. Annaland. Lieve mensen, hartelijk dank en alle goeds.
FOTO VAN ARIANNE TONINO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Nicoline van den Noord op donderdag 16 mei 2019 '19
In 2012 hebben wij een keuken gekocht bij Keur. Toen al viel ons dit bedrijf op vanwege zijn uitmuntende serviceverlening omdat hen niets te veel was in het monteren van de keuken en terugkomen als er iets niet goed bleek. Nu in 2019 (ver over de garantiedatum) hadden wij te maken met een gootsteen, die uit zijn voegen viel. Natuurlijk mag dit niet gebeuren, maar bij vele andere keukenbedrijven hadden wij 0 op request gehad. Niet bij Keur! We belden en binnen 1 uur kwam er een monteur die dit voor ons maakte en waarvoor wij geen kosten hoefden te betalen. Wij zijn zo blij met dit bedrijf, omdat zij geven/leveren waar zij voor staan. Eigenlijk zoals het hoort, maar wat je in deze tijd bijna niet meer kan verwachten. Ik zou willen zeggen: koop je keuken bij dit bedrijf, je krijgt waar voor je geld en mocht je duurder uit zijn (wat ik niet geloof) dan bij een ander, dan haal je het erna uit met de kosten die je bespaart, omdat de service fabuleus is!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 '19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete fronten vervangen”
Door O.B. Dijkstra Nieuwe Niedorp op vrijdag 10 mei 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de geboden service van de firma Arma en de firma Keur in Haarlem. Na het loslaten van de folie werden alle panelen van de keuken vervangen, zelfs na 6 jaren. De keuken is nu weer een blikvanger. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daniëlle op donderdag 9 mei 2019 '19
Een prachtige keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet.Vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. De prijs staat vast, onderhandelen is niet mogelijk. Dit wisten we al voor we erheen gingen. Zeer tevreden met het resultaat, een stevige prachtige solide keuken helemaal naar onze wensen en ons budget samengesteld! De service is prima, alles is te overleggen. Hopelijk gaan we er heel erg lang plezier van hebben!!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke TIEN!”
Door Matthijs Vette op maandag 6 mei 2019 '19
Het begint al bij binnenkomst. Vriendelijk ontvangen, gelijk geholpen en een geurend kopje vers gezette koffie! Zeer goed opgestelde showroom, ruime keuze en alle mogelijkheden zichtbaar en ruim opgesteld. De vakkennis en het gemak waarmee direct je wensen zichtbaar worden gemaakt op een tekening... formidabel! Wij werden geholpen door Jasper. ook direct inzicht in de kosten met heldere uitleg. Een paar keer zijn we terug geweest en alle tijd werd er voor ons genomen. Kortom zeer plezierig. Dan komt de grote dag. De keuken wordt geleverd. Als je ziet hoe professioneel deze mensen zijn, dat geloof je bijna niet. Allereerst werd de volledige vloer afgedekt, voordat er iets naar binnen kwam. Staat gelijk in een bepaalde opbouw volgorde zodat de monteur de volgende dag efficiënt te werk kan gaan. Herman was onze monteur die twee dagen bij ons is geweest. Wat een vakman en een gezellig type. Een echte "pietje precies". Heldere uitleg nadien en alle karton en overige verpakking werd keurig meegenomen! Kortom AVANTI hartelijk dank voor jullie service en de prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door J Meijer op donderdag 2 mei 2019 '19
Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
FOTO VAN J MEIJER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Familie Terlouw op zaterdag 27 apr 2019 '19
een keuken gekocht bij Adee in Rijssen. De service was goed, vriendelijke ontvangst en deskundig personeel. De monteur dacht goed mee. Dat voelde goed.
Reactie of foto toevoegen
“Garantie op een goed resutlaat”
Door Rianne op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na enig zoeken bij diverse keukenzaken zijn we uiteindelijk bij Avanti Keukens terecht gekomen. Hier werden we gastvrij ontvangen en het leuke was dat we onze keuken volledig zelf samen hadden gesteld. We hadden alleen een houtkleur uitgezocht die we mooi vonden en van daaruit hebben we de gehele keuken samen met Ilse Willemsen samengesteld. Nadat we officieel voor de keuken getekend hadden mochten we aan de bel klingelen waarop iedereen ging applaudisseren. Daarna mochten we ook nog een mooi presentje voor onze keuken uitzoeken. Kortom aan service geen gebrek! Ook bij de levering waren de monteurs heel netjes. Het enige minpuntje was dat we een koelkast met vriesvakje hadden aangevraagd en dat we een koelkast kregen zonder vriesvakje. Dit heb ik aangegeven en hier zijn ze nog mee aan de slag om de juiste koelkast te leveren. Ik zou zeggen kom gezellig naar Avanti Keukens! Dan heb je gegarandeerd een keuken die helemaal naar jou wensen word gemaakt:)
FOTO VAN RIANNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“ARMA Keukens een topbedrijf”
Door C.v.D. op dinsdag 16 apr 2019 '19
Enige jaren geleden kochten wij een keuken bij ARMA Keukens. Het plaatsen werd niet zoals bij veel andere keukenleveranciers door klusbedrijfjes, maar door eigen vakmensen gedaan. En dat verschil kun je echt zien. Ook met service en garantie onderscheiden zij zich. Niet alleen door 10 jaar garantie te geven op de keuken maar ook om voor je klaar te staan bij bemiddeling als er een probleem is met het apparatuur zo hebben wij ondervonden. Of je gaat voor een budget keuken of een keuken uit het hoger segment, iedere klant is daar koning en krijgt de volle aandacht en service. Hier is afspraak, afspraak. Voor ons is dit een topbedrijf en maken zij van elke klant een blije klant. CvD
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Van de Lagemaat op maandag 15 apr 2019 '19
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair een keuken gekocht voor in ons nieuwe huis. Wij waren op zoek naar een grote keuken met een stoere uitstraling. Aart van Arma heeft ons fantastisch geholpen met vakkundige adviezen en kwam met meer details in de afwegingen dan we bij andere keukenzaken hebben ervaren, waardoor wij op voorhand de juiste keuzes konden maken binnen ons budget. Het resultaat staat er inmiddels: een prachtige keuken met de juiste apparatuur en binnen ons budget. Inclusief stipte afspraken, duidelijke communicatie en goede service bij de montage. Al met al een super ervaring.
FOTO VAN VAN DE LAGEMAAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door C Epskamp op donderdag 4 apr 2019 '19
Een keuken inclusief plaatsing. Prima begeleiding en uitstekende installatie en service. Tijdens transport was de koelkastdeur beschadigd geraakt. Gelijk door de monteur opgemerkt en er wordt nog een nieuwe geleverd en geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Veger op dinsdag 2 apr 2019 '19
Voor de 2de keer een keuken gekocht bij Keur Keuken. Beide keren zeer goed bevallen met een geweldig resultaat en een uitmuntende service. Ook een groot compliment voor Dennis, die ook deze keer weer heeft meegedacht en een geweldig ontwerp heeft weten neer te zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Rene Aarnoudse op zaterdag 30 mrt 2019 '19
Monteur Jacco de Rijk heeft perfect onze nieuwe vaatwasser geïnstalleerd. Controleerde gelijk het hang en sluitwerk van de koelkast/vriezer en de keukenkastjes. Service met een + dus
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gekomen”
Door S van Elzakker op maandag 25 mrt 2019 '19
We zijn enorm blij met onze nieuwe keuken en service daar omheen. Ondanks wat tegenslagen in de ruimte heeft Ardi goed mee gedacht en is alles goed gekomen. Wil je een droom van een keuken, ga dan naar Ardi !
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Leimeng op vrijdag 22 mrt 2019 '19
Monteren na 3 maanden nog niet af. Bij eerst montage, was de werkblad kapot gegaan, volgens hun door de transportatie. Zonder eerder overleg, kwam een werkblad met twee geplakt stukken! Qua esthetische aspect en kwaliteit is het absoluut niet acceptabel. Service waarschuwen ons dat het dan volledig op eigen risico is als we nog een nieuwe werkblad zou willen bestellen! Bovendien is de monteur al vier keer (drie maanden) geweest voor een lekkage onder de wastafel. We hebben de keuken nog niet gebruikt. Tot nu nog geen goed opties/oplossing aangeboden. Ik ben heel erg teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door A. Nieuwenhuyse op maandag 18 mrt 2019 '19
Eind vorig jaar hebben vakkundige monteurs van Ardi bij ons een nieuwe keuken gemonteerd. Vakwerk en we zijn erg tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste moment in de showroom werd er goed meegedacht met onze wensen en uiteindelijk staat er een hele mooie keuken met veel ruimte en gebruiksgemak! Service staat op een hoge plaats hebben we gemerkt, snelle en deskundige reactie. Wij zijn blij met een keuken van Ardi!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruben Spoor op maandag 18 mrt 2019 '19
Een keuken, alles was naar wens van A tot Z. Dennis Tesselar heeft ons geholpen met het kiezen van ons keuken de service was super goed! En Derik Jan heeft de keuken bij ons geïnstalleerd en het ging boven ons verwachting!! Wij zijn met alles zeer tevreden!
FOTO VAN RUBEN SPOOR
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijk goed”
Door Geert Jan op woensdag 6 mrt 2019 '19
Na 3,5 half jaar is er een geleiderail van een uitschuifkast losgeschoten en afgebroken. Kan natuurlijk gebeuren! Binnen 3 dagen wordt dit geheel kosteloos zonder discussie vervangen. Uitzonderlijk goede service !
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door B. Gilde op vrijdag 1 mrt 2019 '19
Keuken en badkamer laten plaatsen. Zoals we van ze gewend zijn is de service van Arma weer top geweest!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Lion Goossens op donderdag 21 feb 2019 '19
Paar maanden geleden een nieuwe badkamer gekocht bij Ardi keukens gekocht in Sint-Annaland. We werden zeer netjes geholpen nam overal ruim de tijd voor, om alles door te nemen en te bespreken, Toen het een paar maanden later zover was kwamen er 3 vakbekwame monteurs, te plaatsen die zeer vakkundig te werk gingen, en ze waren aardig en netjes en als ik vragen had werd dat keurig opgelost ze hebben vakkundig die douche in elkaar gezet, en service die er bij hoorden was ook prima, lekte een moer van een koppeling van de verwarming dat was door de monteur in no time verholpen! Ik zou zeggen een zeer dikke pluim voor jullie en jullie monteurs, zou zeggen ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Marieke op woensdag 20 feb 2019 '19
Wij hebben de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Avanti, al een hele tijd geleden besteld bij Jasper. De keuken was bij montage al erg mooi geworden, en we zijn nog meer tevreden over de service daarna. Bij ons waren per ongeluk sommige van de greeplijsten in de verkeerde kleur besteld. Het was best een heel werk om deze allemaal te vervangen, maar dit is heel netjes gedaan door Berto. Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Monteurs en ook de planner (Adriaan) zijn allemaal heel vriendelijk en flexibel; fijn dat er ook na plaatsing heel goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Inductie kookplaat”
Door Henri van Klaveren/ Els Roelofs op donderdag 14 feb 2019 '19
Wij waren op zoek naar een inductie kookplaat van 90 cm. Bij meerdere zaken gekeken zonder resultaat. Tot we bij Avanti kwamen. Zowel de verkoop, levering en service zijn van een belachelijk hoog niveau. Zowel Alfred, Gerhard en Berto zijn gedreven, spontaan en bijzonder klantvriendelijk. We zijn uitermate tevreden over Avanti. Bedankt!
FOTO VAN HENRI VAN KLAVEREN/ ELS ROELOFS
Gemonteerde inductie kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Rainer Jacobs op zaterdag 9 feb 2019 '19
We hebben onze keuken laten doen afgelopen zomer door Pelma (onderdeel DB keukens). Vanaf het begin een fantastische service. We zijn ontzettend blij met en tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel na handtekening”
Door Erik en Annemiek op woensdag 6 feb 2019 '19
In augustus 2018 waren we er voor ons zelf uit hoe onze nieuwe keuken er uit moest gaan zien. Na het lezen van recensies op qasa.nl, hebben we er voor gekozen naar Adee Keukens in Rijssen te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! De verkoper had veel kennis van zaken, luisterde goed naar onze wensen, kwam met zinvolle suggesties en drong niets op. Ook het tweede bezoek verliep in een prima sfeer waarbij alle tijd werd genomen om dingen te tonen, voor- en nadelen en prijsconsequenties uit te leggen. De verkoper was er echt op uit het ons naar de zin te maken en niet om zo snel mogelijk een handtekening onder een zo duur mogelijke keuken te krijgen. Ook over de betalingscondities en leveringsvoorwaarden konden we in overleg duidelijke afspraken maken. Bijzonder prettig was dat Adee Keukens de mogelijkheid biedt om, na het zetten van de handtekening onder de koopovereenkomst, gemaakte keuzes nog te wijzigen. Zo hebben we bijvoorbeeld merk, model en kleur van de spoelbak gewijzigd en voor een andere koelkast gekozen nadat de handtekening al was gezet. De afgesproken planning werd nagekomen en de monteurs verdienen een dikke, dikke pluim! Behalve dat ze kundige vakmensen zijn, hebben ze duidelijk plezier in hun werk, oog voor detail, is niets ze teveel en hebben ze kwaliteit en service leveren echt in het vaandel staan. Niets wordt afgeraffeld, integendeel, alles wordt keurig en met precisie gemonteerd en geïnstalleerd. Beschikbare tijd is bij de montage niet de leidraad, kwaliteit leveren echter wel. De 9.7 die Adee Keukens in Rijssen op het moment van schrijven op deze website heeft, klopt dan ook helemaal. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en de manier waarop alles verlopen is. Adee Keukens is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijfscultuur”
Door fam. Nijhof op woensdag 6 feb 2019 '19
Wij vonden onze mooie keuken na wat zoeken uiteindelijk bij Adee. De reviews zijn zeer goed. Maar het was echter niet alleen de keuken, maar ook de bedrijfscultuur die binnen dit bedrijf heerst, dat ons over de streep trok. Het gevoel en ervaring dat hier niet gemanipuleerd wordt, dat er met eerlijke prijzen wordt gerekend, de transparantie, vriendelijkheid in de contacten en dat er goed wordt meegedacht in de wensen en mogelijkheden. Het maximaal haalbare in de ontwerpfase is uiteindelijk geworden tot een mooie en praktische keuken. Voor de installateur wordt een duidelijke tekening meegeleverd. Bij de plaatsing werd zeer netjes gewerkt. Met een deel van het aanrechtblad ging het door een ongelukje helaas even fout. Maar binnen een week was het nieuw bestelde deel binnen én geplaatst. Top service. Afspraak is afspraak is bij Adee geen loze kreet. Adee keukens is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam. Koopman op maandag 4 feb 2019 '19
Zelfs na jaren genieten wij nog iedere dag van onze mooie keuken.Ook als het om service gaat doen we nooit tevergeefs een beroep op jullie en worden nog steeds vriendelijk en perfect geholpen.Voor een volgende aanschaf komen we zeker bij jullie terug. Bedankt Ardi Keukens Fam. Koopman.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bemelman op maandag 28 jan 2019 '19
Bij dit bedrijf hebben wij een keuken gekocht. Na lang zoeken hebben wij dit bedrijf gevonden. Wij zijn erg goed geholpen en de service was ook erg goed. Na de montage kwamen ze er achter dat een lade niet goed was, de monteur heeft gelijk een nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met verloop”
Door Martijn Martens op zondag 27 jan 2019 '19
Vorig jaar einde zomer een keuken besteld bij Ardi die in November gemonteerd is.
Best wat zaken die niet helemaal goed waren. Deels wat foutjes bij Ardi, maar ook bij de leverancier. Dit ook met Ardi uitgebreid besproken en ben ervan overtuigd dat zij hiervan gaan leren. De keuken en het afwerken hiervan heeft best wat voeten in aarde gehad maar nu in april is de keuken dan helemaal klaar na best wat service bezoeken die niet meer op 1 hand te tellen zijn.Als ik uiteindelijk naar de keuken kijk vind ik het eerlijk gezegd niet de prijs waard die we voor de keuken hebben betaald. Als we in de toekomst een nieuwe keuken uit gaan zoeken gaat het er waarschijnlijk niet meer een van Ardi zijn ondanks dat alle onjuistheden prima zijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van der Veen op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het hele traject. Vanaf de afspraak in de showroom tot aan het plaatsen en de service daarna. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken nagekomen”
Door Niels Ooms op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Zowel tijdens de aankoop als installatie zijn we erg vriendelijk en kundig geholpen. Ook de service na plaatsing is voortreffelijk. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Het is dus geen loze slogan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Jelmer blankena op dinsdag 22 jan 2019 '19
Keuken gekocht. Goede en snelle service. Super keuken mooi strak en precies na wens.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Walter Beunk op dinsdag 22 jan 2019 '19
Wij hebben bij dit bedrijf een keuken gekocht. wij zijn hier zeer goed geholpen in tegen stelling tot andere concurrenten. Vandaar dat onze keuze ook hier op viel. Ze hebben vakwerk afgeleverd de keuken staat er strak bij. Ik beveel anderen aan gebruik te maken van deze goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Slot Exclusive op dinsdag 22 jan 2019 '19
Onze ervaring met Avanti is zeer goed. 3 jaar geleden een keuken bij Avanti aangekocht, na intensief gebruik was er 1 lade-geleider niet meer optimaal. Bij het sturen van een mailtje, werd ik door het vriendelijke personeel teruggebeld. Zelf heb ik nog aangegeven, dat de lade-geleider eventueel opgestuurd kon worden, maar ze kwamen liever zelf even langs. De monteur heeft dit netjes opgelost, en zelfs de overige deurtjes nog even opnieuw afgesteld. Bedankt Avanti voor de fijne keuken, en de perfecte service...
Reactie of foto toevoegen
“9+ service”
Door Mick Gijzemijter op donderdag 17 jan 2019 '19
Tijdens het vervangen van onze kraan (11 jaar na plaatsing keuken ) kwam ik erachter dat er tijdens het plaatsen een foutje was gemaakt en ik geen nieuwe kon monteren. De draadeinden van de kraan zaten strak tegen de spoelbak aan en was vast gekit. Naar de showroom gegaan en met foto's het probleem besproken. Binnen een aantal dagen zijn er twee monteurs gekomen en hebben het probleem keurig opgelost, waarvoor dank. De 9+ wat betreft de service is mijn inziens dan ook geheel terecht. Super opgelost. Fam. Gijzemijter Middelharnis
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Johan Bisschop op donderdag 10 jan 2019 '19
We hebben prima advies en begeleiding gehad bij de keus van een keuken . Plaatsing en afhandeling/service was uitstekend
FOTO VAN JOHAN BISSCHOP
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door W Ooms op donderdag 10 jan 2019 '19
Dit bedrijf is erg goed Arma uit Nunspeet zou het iedereen aan raden.het is wel wat duurder maar dat weegt niet op tegen de service vanaf dat ze de keuken kwamen brengen totdat hij helemaal klaar was in een woord fantastisch. En Reinier en Frits onze hartelijke dank. Voor u die dit leest wilt u een nieuwe keuken aanschaffen ga dan naar Arma. Wees wijs u krijgt waar voor u geld eerlijk en oprechte Mensen. Leveren hoogwaardige spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.S. Tierie op zondag 23 dec 2018 '18
Wij kochten een keuken voor plaatsing in onze voormalige woonkamer. De verwachting die we hadden op grond van de waardering in qasa werd meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het gereedkomen van onze nieuwe keuken zijn we steeds tevreden geweest over de optimale service. Zelf onze aannemer de de plaatsing voorbereidde was verbaasd over de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels de Rek op woensdag 19 dec 2018 '18
Ruim een jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Ardi Keukens, de keuken is een aantal maanden later bij ons geplaatst door hetzelfde bedrijf, keurig! De service in de showroom, tijdens de montage en tijdens de nazorg was perfect, ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden als u een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ron van den Brink op donderdag 6 dec 2018 '18
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en hebben deze, net als onze eerste keuken, weer bij ARMA gekocht. Waarom weer bij ARMA? Omdat we bij de aankoop van onze eerste ARMA keuken zo positief verrast zijn over de hele begeleiding en vooral het meedenken van de verkoper(s) en de vakkundige montage en service van de monteur(s) (ook na het verstrijken van de officiële garantieduur). Nu een mooie landelijke grijze hoekkeuken met donker granieten werkblad en Falcon fornuis uitgezocht, met heel veel dank aan verkoper Gert Jan, voor je geduld en alle tips en meedenken met ons! We vonden het fijn als onze nieuwe keuken weer door dezelfde monteur, Freek, geplaatst zou worden: dit was geen probleem. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst (bedankt Freek en Marien) en we zijn meer dan tevreden en echt superblij met het resultaat! ARMA team, bedankt en we kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Marten valster op dinsdag 6 nov 2018 '18
Vorige week donderdag hebben jullie monteurs Gert-Jan en jan-Willen bij ons het keukenblad vervangen. Wij willen even zeggen dat we erg tevreden zijn over de hele gang van zaken. ADEE keukens heet ons verrast met een uitstekende service, keurig en deskundige monteurs en het perfect nakomen van afspraken. De slogan op jullie auto's "afspraak is afspraak" is meer dan waar. Nogmaals hartelijk dank voor de perfecte service!
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Arentine Bout op maandag 5 nov 2018 '18
We hebben in ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Ardi. Dit was voor ons een vertrouwd bedrijf daar we al eerder een keuken hebben gekocht. De service was en is prima, we zijn erg correct en behulpzaam geholpen door Dhr. Mol. En de keuken is tot volle tevredenheid geplaatst. We genieten er elke dag van. Hartelijk dank.
FOTO VAN ARENTINE BOUT
Keuken naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Heldere afspraken”
Door Perry Monfils op zondag 4 nov 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht, zijn keurig behandeld, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Het volledige traject van aankoop tot levering en montage is perfect verlopen. Na montage bleek er een legplank licht gedeukt en de plint was te laag gemaakt door de fabriek. Dit is op de dag van montage door de monteur doorgegeven en zo spoedig als ze konden naar tevredenheid opgelost.Geen moeilijke toestanden met service na verkoop, maar heldere afspraken die worden nagekomen, hier kunnen andere keukenbedrijven nog wat van leren! Als we ooit nog een keuken zouden moeten kopen, gaan we weer naar Ardi, maar dat zal voorlopig niet nodig zijn.
FOTO VAN PERRY MONFILS
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Janneke Booij- De Jong op maandag 29 okt 2018 '18
Eind december 2017 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Van te voren hadden we al reviews over dit bedrijf gezocht omdat we niet de ervaring wilde hebben die we bij de aankoop van onze vorige keuken hadden. We wilden kwaliteit, goede service en prijs. Keur Keukens was online al goed aan geschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. We hadden een afspraak gemaakt en tijdens de afspraak werd goed de tijd genomen voor ons als klant om alle wensen te bespreken en werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook hoef je niet te onderhandelen over de prijs. Er worden vaste prijzen gerekend, die toch wel concurrerend zijn met de markt. Ik vond het een verademing dat er geen 'handje klap' praktijken nodig waren, maar dat je het werkelijk kon hebben over wat je wilde, namelijk de keuken zelf. Vanwege onze verbouwing is in oktober 2018 de keuken geplaatst. Ook het vakwerk van de monteurs is super! Ze waren erg netjes, op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur en zij dachten ook mee met bepaalde handigheidjes zoals het plaatsen van een 90 graden begrenzer op bepaalde kastjes. De keuken is erg vakkundig geplaatst en wij zijn zeer tevreden klanten. Ook nog complimenten voor de verkoopster: Ze dacht goed mee zonder opdringerig te zijn. Ik zou Keur Keukens ook zeker aanraden aan anderen om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Lizz op zaterdag 27 okt 2018 '18
Keuken gekocht bij Arma te Nunspeet. Hele track van verkoop tot slopen oude keuken en plaatsen nieuwe keuken probleemloos verlopen. Vakkundige medewerkers en top service !
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat overtreft de verwachtingen”
Door fam H van Dijk op maandag 22 okt 2018 '18
Wij hebben bij ARMA een nieuwe keuken gekocht. De keuken is vorige week geplaatst. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Wat zijn we trots en blij met onze nieuwe keuken. Als we terugkijken op het begin (ontwerp) tot het einde (plaatsen) zijn we zeer goed begeleid. Tussentijdse wijzigingen konden we nog tot laat in het proces doorvoeren. De monteurs werken netjes, echte vakmannen. Kortom wij zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben twee andere familieleden van ons ook een keuken bij ARMA gekocht. Ook zei zijn zeer te spreken over de service van ARMA.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door H. Tadema op zondag 14 okt 2018 '18
Enkele jaren geleden keuken gekocht. Ook nu nog geweldige service bij klein mankement. Zeer goede communicatie. Kortom de volgende keer weer Arma.
Aanrader dus.

Eerdere ervaring van 1 april 2014: In december 2013 is onze keuken geleverd en geplaatst door Arma. Het was allemaal prima voor elkaar. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen en op de communicatie is niets aan te merken. Monteurs hebben keurig werk afgeleverd en lieten het netjes weer achter. Vaklieden. We hopen nog lang plezier te kunnen hebben van onze keuken. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door fam. Roestenburg op zaterdag 13 okt 2018 '18
Bij Arma (Nunspeet) zijn we bij de aanschaf van een nieuwe keuken zeer vakkundig èn naar tevredenheid geholpen. Waar andere keukenfirma's iets prachtigs ontwierpen, kwam het kostenplaatje boven onze begroting uit. Verkoper Coen van Manen ging met 'ons bedrag' samen met ons aan de slag en kwam prima uit! Hij had ons helder voorgehouden: Vier factoren bepalen de prijs, namelijk meubels, werkblad, apparatuur en arbeid. Met onze begroting moesten we hierbinnen dus keuzes maken. Kortom: We zijn eerlijk en betrouwbaar geholpen! De keuken - hoogglans met zwart blad en een element in houtkleur - is inmiddels keurig geplaatst door vakmensen, die alles netjes opgeruimd achterlieten. Wat zijn we blij met onze keuken! We kozen o.a. voor Arma omdat we horen dat de after sales service zo goed is. Daar hebben we vertrouwen in, als we ons de manier herinneren waarop deze keuken samen met ons is ontworpen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Fam. Andressen op donderdag 4 okt 2018 '18
10 september 2018 is onze keuken geplaatst en wij zijn er superblij mee. Lang gewacht om voor een nieuwe keuken te kijken na een nare ervaring met onze oude keuken bij een grote keukenconcurrent. Gezocht op Qasa en ontzettend blij dat we bij Ardi Keukens terecht zijn gekomen. We zijn gastvrij ontvangen door Pieter Vlot die ons alle tijd heeft gegeven om rustig onze keuken samen te stellen zonder enige druk of handtekening te plaatsen. Dat gebeurde pas toen we alles definitief hadden samengesteld en met de vraag kwam: "Mogen wij de keuken voor u installeren?". Ook het verwennen met heerlijke koffie, bolus en lunch komt heel prettig over. Het meedenken, tips geven en niet het allerduurste te willen verkopen dat is echt een meerwaarde. Je maakt uiteindelijk zelf de keuze. Het hele proces kun je bijgestaan worden met alle vragen. Ook de installateurs, Martijn en Arthur hebben heel hard en goed doorgewerkt, meegedacht en tips gegeven én uitgevoerd. De keuken is prachtig geïnstalleerd, alles netjes opgeruimd en op ons hart gedrukt mocht er iets zijn, niet zelf proberen maar hen bellen. Dat is de service. Ook de tip om Pieter van Eck, de tegelzetter, in te schakelen was een succes. Wederom dacht hij ook mee en kwam met tips over plafond, stekkerpilaar, tegelplint etc. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat én dat we bij Ardi terecht zijn gekomen. Hoe de eigenaar op het idee is gekomen voor zichzelf te beginnen is zoals het helaas vaak is. Wij hebben dit ook zo ondervonden. Geweldig dat dit bedrijf zich hieraan blijft houden, meedenken met de klant en de klant als klant zien en niet als melkkoe. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden hier naar toe te gaan!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Prachtig geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over service bij keuken”
Door Carla Hendrikse op donderdag 27 sep 2018 '18
Vier jaar geleden een keuken bij Avanti gekocht. Ik kan niet anders zeggen dan goed advies etc. Alle tijd werd voor ons uit getrokken. De keuken is zonder problemen op tijd geplaatst en naar volle tevredenheid. Toen enkele maanden geleden de vaatwasser problemen bleek te geven en vermoedelijk al enige tijd tijdens het wassen stoom de kastjes begon aan te tasten. Hebben wij gemaild voor een monteur om het probleem op te lossen. In het mailtje terug werd duidelijk dat wij iedere keer bij het openen de vaatwasser maar moesten drogen alsof met het vochtprobleem dit al niet gedaan was. Ik was best teleurgesteld na alle goede ervaring die wij hadden gehad met Avanti. Nu vandaag is het probleem definitief verholpen nadat eerder de vaatwasser is gemaakt, door het opnieuw plaatsen van zowel zijkant als twee nieuwe deurtjes die aangetast waren door het vocht. Ik ben zeer tevreden over de service monteur die vakkundig de kastdeurtjes vervangen heeft en begrip had voor de hele situatie. Nu kan ik nog enige tijd genieten van mijn nog steeds prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top service voor bestaande keuken”
Door Fam. Teeuw Bruinisse op zaterdag 1 sep 2018 '18
Top service van ARDI keukens. Op zoek naar een extra TL onderbouw lamp voor onze keuken uit 2006, bij ARDI keukens langs geweest. De lamp bleek niet op voorraad en niet meer leverbaar. Maar niet getreurd. Met de verkoopadviseur het magazijn doorzocht en vinden we daar nog een lamp die qua afmetingen en aansluitingen aan de verwachtingen voldoet. Nu zijn de speciale stekkers om de lampen thuis door te lussen niet meer te vinden. Weer niet getreurd. We maken er even een foto van en vragen de buitendienst medewerkers of die toevallig nog zulke stekkers in de montagebus hebben. Ik naar huis. Onder het avondeten gaat de deurbel. Staat de verkoopadviseur (die bij ons in het dorp woont en naar huis gaat) voor de deur. Hier hebben we alles meneer Teeuw. En dat alles nog geen 6 uur later nadat we in de winkel in St. Annaland waren. Ik blij, de vrouw blij, iedereen blij. De service van ARDI keukens is gewoon SUPER.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service na 17 jaar”
Door Fam J Dorst op vrijdag 31 aug 2018 '18
Al 17 jaar gebruiken wij onze Ardi keuken. Als we Henry tegen komen vraagt hij hoe gaat het met jullie keuken ,nu het gaat heel goed maar er zakt een deurtje door. o zegt hij dan komt er eerdaags een monteur langs ,en ja hoor alle kastjes en laden worden nagezien en zelfs een scharniertje vervangen ,wat een service na 17 jaar Hartelijk dank en we vertellen dit aan iedereen die het horen wil geweldig Hr groeten fam Dorst uit Zierikzee
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sjors van Leeuwen op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keuken aangeschaft bij adee keukens. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste service alles tot in de puntjes geregeld en zeer professioneel zonder de menselijke factor te verliezen. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Eerst teleurstellend en uiteindelijk tevreden”
Door Jeremiasse op maandag 13 aug 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een keuken gekocht, de verkoop ging goed. Er werd goed meegedacht en de plaatsing werd netjes gedaan. Echter, de plinten (kookeiland) en de bestekbak wordt nageleverd (kan gebeuren en duurt lang) de kookplaat met afzuiging werkte niet (is na veel aandringen vervangen) en de kleine mankementen worden niet direct opgelost. Na meermalen telefonisch contact nog steeds niet terug geweest om alles af te maken. Dit vinden wij teleurstellend, te meer omdat het credo is: Afspraak is afspraak.

Aanvulling ontvangen op 5 oktober 2018: Het heeft even geduurd en nu tevreden met de goede service van Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 6 aug 2018 '18
17 juli hebben wij monteur Freek over de vloer gehad en zijn service en werk verdient een dikke 10 ! We waren super blij met deze vriendelijke man. Alle problemen opgelost. Freek nam echt de tijd. We hebben bij de monteur zelf nog iets gemeld en dit nam hij ook zonder problemen in behandeling. Zijn opmerking: "het zou zonde zijn als we hier later weer een afspraak voor moeten maken", maar was hier al met al toch een uurtje mee bezig.

Eerdere ervaring van 19 september 2016: Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
FOTO VAN VIELEERS-SPREIJ
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Eran Maor op woensdag 25 jul 2018 '18
Naast de mooie keuken waren de service en nazorg van Avantikeukens geweldig en alle problemen dat ik had waren met persoonlijke aandacht en snel opgelost. Ik raad Avantikeukens zeer aan!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door R van der Breggen op dinsdag 24 jul 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Avanti. Bij de aankoop was de begeleiding zeer correct, kundig en vooral prettig. Keuken is Super netjes geplaatst. Helaas was onze meterkast achteraf niet geschikt voor de gekozen kookplaat. Avanti heeft ons toen uitgebreid geholpen door de nieuwe kookplaat terug te nemen en mochten wij een andere uitzoeken. Tijdelijk is er een leen kookplaat geplaatst. Echt geweldige service !!
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Derk op woensdag 18 jul 2018 '18
Echt alles klopt bij dit bedrijf. Een adviseur die luistert in plaats van verkoopt. Geen opdringerige praktijken om targets te halen. Snelle en kundige reactie op technische vragen. Prima en betrouwbare installateurs in eigen dienst. Ook nadat je je handtekening hebt gezet word je bij dit bedrijf nog goed behandeld. Misschien zijn ze qua offerte een fractie duurder, maar de rust en service die je daarvoor terug krijgt is onbetaalbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Wim Holthausen op zondag 15 jul 2018 '18
Complete keuken met enkel Neff-apparatuur. Prima montage en idem dito service. Prijstechnisch zou men wellicht voordeliger elders uit kunnen maar wij hebben voor kwaliteit en zekerheid gekozen. In dat opzicht zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door De Lange op donderdag 12 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens. Deze is netjes geplaatst en we zijn er goed tevreden over. Bij het plaatsen bleek bij de koelkastdeur de houtnerf verkeerd te zijn. Deze werd opnieuw besteld en werd ook erg snel weer geplaatst in onze keuken. Al met al dus een aanrader en een goede service!
FOTO VAN DE LANGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Bart van Broekhoven op vrijdag 22 jun 2018 '18
In maart hebben wij een nieuwe keuken laten monteren door Ardi Keukens. Daarvoor zijn we, tijdens de ontwerpfase, meerdere keren op bezoek geweest in St Annaland en iedere keer keurig ontvangen door het personeel. In de aankoop zijn we geholpen door Marjolein die ons keer op keer, met al het geduld, de mogelijkheden heeft laten zien en diverse ontwerpen heeft gemaakt. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat! De keuken staat mooi, werkt fraai en is degelijk afgewerkt. Eerlijk is eerlijk, na de eerste montage waren er ook een paar servicepunten. Geen probleem, want die worden door de service en planning afdelingen vakkundig aangepakt. Ondertussen zijn ze netjes uitgevoerd, waarbij alles helemaal goed werkt en het geheel er keurig uit ziet. We zijn erg blij met de keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben. Dit was onze tweede keuken die we hebben aangeschaft bij Ardi. Als ik aan een keuken denk, denk ik aan Ardi. Complimenten!
FOTO VAN BART VAN BROEKHOVEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Johnny en Nicole op donderdag 21 jun 2018 '18
Wij hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Arma keukens gekocht. We zijn door Coen zeer vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Hij deed een perfecte inventarisatie van onze wensen en nam echt de tijd voor ons. Omdat de oplevering van onze woning tot 3 keer werd uitgesteld, moest de levering/montage van onze keuken ook drie keer worden verplaatst. Hierbij deed Arma absoluut niet moeilijk, sterker nog er werd actief met ons meegedacht. Levering/plaatsing van onze keuken verliep volledig naar wens en we genieten met volle teugen van onze mooie Arma keuken! @Coen en Arma Keukens bedankt! Mocht je een nieuwe keuken nodig hebben en wil je verzekerd zijn van een Top Service van A tot Z bevelen wij jullie Arma Keukens van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Hollestelle op dinsdag 19 jun 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht en zijn er zeer tevreden over. Vanaf het eerste contact met de verkoper Marnix van Groningen tot en met de oplevering door de monteurs Han en Arend is er totaal niets verkeerd gegaan. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het project, de definitieve inmeting was perfect. De correcte onderdelen werden gekocht door de bestellingsafdeling, het leidingschema was duidelijk en is door onze electricien uitgevoerd conform eis. Ik heb mijn meterkast moeten aanpassen maar daar had ik op gerekend. De installatie werd heel minitieus gedaan en kwetsbare delen zoals vloer en werkbladen werden altijd volledig bedekt met karton zodat niets beschadigd werd. De onderplinten werden gesteld met een stukje laminaat + ondertapijt omdat de monteurs wisten dat ik laminaat wilde leggen tot onder de kastjes zodat de afwerking automatisch mooi zou zijn en we hebben niet 1 opmerking met betrekking tot het hele project, dat is volgens mij uniek in de keukenwereld ..... Ook de mensen in de showroom en aan de balie waren altijd zeer vriendelijk, correct en beleefd. Ik heb nog nooit zo een goede service meegemaakt en een dergelijk fijn bouwproject doorlopen. De slogan "Afspraak is afspraak" maakt Pelma helemaal waar. Voor geinteresseerde mensen kan er bij ons via Pelma altijd een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging of toelichting.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Simone van Zandvoort op maandag 18 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht die in september 2017 geplaatst is. Ik ben goed geadviseerd en zeer tevreden met mijn keuze. De keuken is prachtig geïnstalleerd. Over de service van Keur Keukens kan ik kort zijn. Die is namelijk uitstekend. Kleine puntjes werden snel opgelost. Maar de klapper is dat al het graniet ( smetranden, vensterbank en 2 aanrechtbladen)in de keuken vervangen is i.v.m. een kleine scheur in een van de aanrechtbladen. Keur Keukens is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door John en Marjolijn Janse op vrijdag 8 jun 2018 '18
Een prachtige keuken, netjes afgeleverd en mooi gemonteerd! Erg blij mee. Door de aannemer was per ongeluk onze nieuwe kraan kapot gemaakt, dezelfde dag kwam iemand van de service-afdeling even een vervanger monteren. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door E. Meijvogel op dinsdag 29 mei 2018 '18
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Keur in Haarlem. Waar wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen werden door de verkoper. Voor het plaatsen van de keuken, besloten wij de opstelling te veranderen en is er op de afdeling service met ons meegedacht en was voor hun niets teveel om een nieuw ontwerp te maken. Daarna is de keuken geplaatst door zeer ervaren monteurs en hebben wij nu een prachtige keuken staan, waar wij heel blij mee zijn. Wij bedanken de firma Keur en Arma keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door F.Fierloos op maandag 28 mei 2018 '18
Wij hebben 12 jaar geleden een keuken gekocht bij Pelma in Goes. Het plaatsen en afwerken is heel goed verlopen , alle afspraken zijn prima nagekomen. Na 8 jaar moest er een hoekkast bijgesteld worden. Ze hebben toen de hele keuken nagelopen en alles bijgesteld wat nodig was HELEMAAL GRATIS, wat een service.Wij zijn 100% tevreden over dit bedrijf. Dit bedrijf is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Carla de Roode op zaterdag 26 mei 2018 '18
'Afspraak is afspraak.' Die wapenspreuk is DB op het lijf geschreven. Wij hebben in iets meer dan een jaar een heel huis opgeknapt terwijl we erin woonden, en als we zouden willen, konden we nu een boek schrijven over de aannemerij bij economisch hoogtij. Van glaszetters tot stoffeerders, van installateurs tot schilders. Niet het verhuizen was zo vermoeiend, niet het verbouwen, maar het bellen en afspraken maken. Overal achteraan zitten. Je verbazen over totaal geëxplodeerde offertes. Want voor jou tien anderen. Een paar keer liet een bedrijf ons echt zitten, maar met DB hoef je voor dit soort praktijken nooit bang te zijn. Deze bedrijven bouwen zonder stress en ergernis nieuwe badkamers en keukens waar je je lippen bij aflikt.

In februari 2017 gingen we bij Arma in Nunspeet een badkamer ontwerpen, die in juni werd gebouwd. We wilden de badkamer op zolder laten maken in een afgetimmerde extra slaapkamer onder een dakkapel. Een vreemde ruimte met gekke hoekjes. Een uitdaging. En dat gold ook voor het wegwerken van de standleiding op het riool, twee verdiepingen lager. Dat is werkelijk prachtig gedaan, deels door een inbouwkast op 1-hoog, verder met koofjes. Allemaal vooraf ingemeten, want er wordt eerst een goed plan gemaakt, en daarvoor komt iemand langs. De centrale man bij de uitvoering was Sander Kater, een veelzijdige vakman en een prettig, gemoedelijk mens in huis. Sander had vaak een helper bij zich, ik herinner me Gerben en Juda. Intussen was de oude badkamer nog gewoon in gebruik. Daar hebben we later ons washok van gemaakt.

Door het werk van Sander (en Juda) weet ik wat strak tegelen is, en zie ik de verschillen bij vrienden in huis. Recht tegels plakken is één ding, maar de symmetrische opbouw van het tegelwerk was voor mij een nieuwe, en in zo'n gekke ruimte moet je wel even goed nadenken voordat je begint. Sander is daarin een meester, en het maakt je ruimte echt af. Hij dacht van tevoren wel even: wat gaat dat worden met al die rode tegels, maar achteraf was iedereen vol lof. We hebben nu al bijna een jaar ongelooflijk veel plezier van onze badkamer, die bovendien zeer gemakkelijk schoon te maken is.

In het najaar gingen we plannen maken voor de keuken. Die hebben we bij Keur Keukens in Haarlem gekocht. We werden geholpen door een bekwame, servicegerichte ontwerper, Dennis Tesselaar. Hij nam veel tijd voor ons. Geen moeite was hem te veel, we konden hem goed bereiken voor aanvullende vragen en ook naderhand, toen het aanmelden van de apparatuur bij de fabrikant niet lukte, schoot hij te hulp. Dennis luisterde goed naar onze wens om extra afstelruimte in de kleine keuken te creëren en bedacht iets met boven- en onderkastjes tegenover het aanrechtblok. het leidde tot een meubel dat we wel een echte blikvanger mogen noemen, zeker met de kekke dimbare lichtlijst en een plaatje van hetzelfde graniet als op het aanrecht. Henk heeft dat zeer strak geïnstalleerd.

Ook met de keuken waren we drie weken bezig, van sloop tot afbouw, en dat kwam doordat we van de gelegenheid gebruik wilden maken om meteen de vloer tot aan de voordeur maar opnieuw te laten stofferen. Daardoor hadden we met drie bedrijven te maken, want het voorbereidend werk doet Keur Keukens niet zelf, maar de klant wordt voorzien met gegevens van betrouwbare aannemers. Wij hadden een uitstekende ervaring met Fred Buné. Alles volgens schema uitgevoerd en van hoge kwaliteit.

Ging er dan niets mis? Jawel, een paar kleine dingen moesten nageleverd worden en er was folie op een kastje blijven zitten. Het belangrijkste was dat er een leiding moest worden afgedekt die per abuis niet was ingefreesd. Maar zulke zaken behoren tot de service, en die verliep zoals te verwachten even vlot als de rest van het proces. (De badkamer was trouwens in één keer goed, en dat is pas echt een prestatie.)

We zijn dus zeer blije klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Familie van Essen op woensdag 23 mei 2018 '18
Veel geduld bij het uitkiezen van de keuken. Medewerkers zijn altijd vriendelijk. Super service! In ons geval is de keuken niet door Ardi geplaatst. Bij het plaatsen door een ander zijn er dingen mis gegaan. Dit heeft Ardi allemaal op een goede manier voor ons opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door G. Plas op vrijdag 18 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Werden rustig en met kennis van zaken geholpen met het samenstellen van onze eigen keuken. Onze wensen werden uitgebreid bekeken, berekend en ingemeten. Ook het zetten en de service erna was naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Brigitte van loon op vrijdag 4 mei 2018 '18
Een schitterende eilandkeuken. Super geholpen en goede service
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door P. Bovee op maandag 30 apr 2018 '18
Onze oude Ardi keuken had een verfrissing nodig. Door onze eerdere goede ervaringen zijn we weer naar Ardi gegaan. In de winkel zijn we perfect geholpen en hebben ze ons een frontenwissel aangeboden. Ook met het helpen van de keuze voor de nieuwe fronten zijn wij perfect geholpen zodat de kleur van de vloer, oude kasten, werkblad en nieuwe deuren heel erg goed bij elkaar passen. De kennis en service van de monteur zijn van hoge kwaliteit waardoor het monteren en afwerken van de fronten uiterst precies en goed gedaan zijn. En zelfs het na te leveren deurtje was eerder binnen dan was beloofd. Dat is pas service. Na de oplevering kregen we van vrienden en familie complimenten dat de " nieuwe " keuken er erg mooi is.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Dorresteijn op maandag 30 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. In de showroom stonden veel keuken als inspiratie. Dit vonden wij erg fijn. Op die manier kan je verschillende dingen bij elkaar uitzoeken. We zijn erg goed geholpen. Vriendelijk personeel. De keuken werd in 3D tekening getekend. Op die manier hadden wij goed inzicht in onze toekomstige keuken. Alles ging in goed overleg en de keuken werd besteld. Een paar weken van tevoren konden wij aangeven wanneer wij de keuken geleverd wilden hebben. Toen die datum dichterbij kwam, ging dat bij ons nog niet lukken. Maar voor Avanti was het geen probleem om de keuken dan door te schuiven. Op het laatste moment zijn wij nog gewisseld van kraan en kookplaat. Ook dit was geen probleem. De kookplaat werd op tijd geleverd en de kraan niet. We kregen hiervoor een tijdelijke kraan. Zodra de nieuwe kraan binnen was, kregen wij hem gelijk. Goede service dus!! Mijn broer heeft de keuken geplaatst en alles was in orde. Wij hebben nu ontzettend veel plezier van de keuken!!!
FOTO VAN DORRESTEIJN
Ontzettend veel plezier van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door PJA de Munck op maandag 23 apr 2018 '18
Pelma keukens denkt met de klant mee en biedt uitstekende service en vakmanschap. Monteur die verstand van zaken heeft en zeer goed werk aflevert ! Jammer dat een kast voor koel-vriescombinatie niet de juiste was. Maar dit werd ook direct opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door R. Zwinkels op woensdag 18 apr 2018 '18
We hebben een keuken gekocht en deze bevalt erg goed. De service in de winkel was uitstekend, evenals de plaatsing van de keuken. Vriendelijke mensen die meedenken en ten allen tijden behulpzaam zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Fam. Gent uit Rijssen op woensdag 18 apr 2018 '18
Een keuken gekocht en veel kunnen regelen en een uitstekende service . Dit is de tweede keuken die we hier hebben gekocht. Dat zegt genoeg toch?
FOTO VAN FAM. GENT UIT RIJSSEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Edwin Pieneman op maandag 16 apr 2018 '18
Op aanraden van onze buren zijn we eens bij Keur Keukens in Haarlem wezen kijken. De showroom was mooi, het assortiment uitgebreid en de verkoopster heel goed, aardig en behulpzaam. Wat we erg prettig vinden is het concept. Je koopt de keuken voor een min of meer vast bedrag en je hoeft niet af te dingen. Na de eerste offerte en een vervolggesprek hebben we besloten de keuken te kopen. Vanaf dat moment verliep het traject heel goed. Er werd opgemeten, het leidingschema doorgestuurd en we konden altijd met vragen en aanpassingen terecht. Uiteindelijk werd de keuken gebracht en geinstalleerd. Alles keurig netjes en met veel oog voor details en service. Het feit dat alles door Keur Keukens zelf gedaan wordt is heel fijn want de servicegerichtheid straalt er van af. We zijn heel tevreden met Keur Keukens.
FOTO VAN EDWIN PIENEMAN
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan Rientjes op zaterdag 14 apr 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht. Je wordt er hartelijk ontvangen en goed voorgelicht over de mogelijkheden, dat hoeft beslist niet de meest kostbare te zijn.Ook in geval van garantie en service hebben we hele goede ervaringen met Avanti Keukens. Deze zaak is zeker een aanrader.

Eerdere ervaring van 7 oktober 2013: Je wordt al heel hartelijk ontvangen in de showroom, zeer goed ingelicht omtrent de mogelijkheden(men denkt met de klant mee!). Ze nemen de tijd voor je en bij eventuele vragen kun je altijd bellen of mailen,je wordt dan snel geholpen.Het inbouwen is ook prima verlopen, de monteur installeert alles perfect en met de nieuwste technieken! Echt helemaal top,ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service bij overgenomen garantie”
Door Trudy Damink-Toonen op zaterdag 14 apr 2018 '18
De vorige bewoner van ons huis heeft in april 2016 een nieuwe keuken laten plaatsen door Avanti keukens uit Kesteren. Wij zijn zeer tevreden over de service die Avanti biedt bij een evt klacht. Gisteren is er een nieuwe smetplint geplaatst, door monteur Berto. Hij heeft dit zeer deskundig gedaan. Berto is erg vriendelijk en denkt echt met je mee. Gaf ons goed advies.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leon op zaterdag 31 mrt 2018 '18
Ik heb 5 jaar geleden een keuken gekocht bij pelma keukens. Ben zeer tevreden. Ook de service na aanschaf van de keuken is prima. Scharnier koelkast was kapot. In de vestiging Goes heb ik vervolgens zonder problemen en kosten een nieuw scharnier gekregen. Prima geholpen daar door de dames. Bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Mark op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Na eerst bij een aantal andere keukenwinkels geweest te zijn (waar we ook weleens onder druk gezet zijn om gelijk tot koop over te gaan) was ons bezoek aan Keur Keukens in Haarlem een verademing. We zijn zeer professioneel geholpen door Dennis Tesselaar. Hij heeft ons eigen ontwerp (dat zo goed als gereed was na alle andere bezoeken aan keukenwinkels) toch nog weten te verbeteren en perfectioneren. Ook dacht hij goed mee qua praktische zaken. De plaatsing van de keuken is zeer goed verlopen. Jos en Marciano hebben de keuken in twee dagen zeer netjes geplaatst en geen troep achter gelaten. Na oplevering van de keuken zijn we niet tevreden over de vaatwasser en die mogen we nu kosteloos omruilen voor een exemplaar dat wel aan onze wensen voldoet. Kortom ons gevoel bij Keur Keukens is dat ze mooie keukens leveren voor een eerlijke prijs en dat ze enorm service gericht zijn. Ik zou Keur Keukens dan ook zeker aanraden als iemand op zoek is naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Service verlenen vanuit de genen”
Door Fam. M. Rode op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Onze oude Siematic keuken was aan vervanging toe en dus was het zoeken naar een betrouwbare "keukenboer" die voor ons een nieuwe Siematic keuken zou moeten installeren. Bekend met mindere ervaringen bij een eerdere keukeninstallatie wilden we dit keer beter beslagen ten ijs komen. Enig speurwerk op het Internet leverde ons Keur Keukens op in Haarlem. De enthousiaste beschrijvingen van klanten die ons voor waren gegaan, maakte ons nieuwsgierig en voorzichtig enthousiast. Een afspraak gemaakt in Haarlem en 2-12-17 werden wij ontvangen door Jochem Spier. Hij kwam al snel met een nieuwe (slimmere) indeling, in L-vorm. Jochem nam alle tijd om materiaalkeuzen en apparatuur met ons door te nemen, hetgeen regelmatige loopjes de showroom in betekende om het voorgestelde ook in het echt te laten zien. Na alle keuzen te hebben gemaakt, verscheen voor ons neus op het computerscherm een prachtige impressie van hoe onze nieuwe keuken eruit zou zien. Voor alles werd de tijd genomen en er was geen enkele sprake van pressie, druk of manipulatie. Geen gegoochel met acties en prijzen, aan het eind van de rit een offerte met een vast prijskaartje. En tijdens dit relaxte (4 uur durende) gesprek een drankje, een heerlijk afgebakken broodje gezond (met de bij het personeel populaire Heksenkaas) en nog plakjes saucijzenbrood (alles letterlijk uit eigen keuken). 14 Maart werd de keuken geleverd en de volgende twee dagen vond de montage plaats door Joost en Gert-Jan, twee uiterst vriendelijke vaklui, die keurig werk hebben afgeleverd en de boel telkens netjes achterlieten. Na montage samen met de monteur de controlelijst voor de oplevering doorgelopen en daarna restte ons niets anders dan genieten van alle nieuwe apparatuur en kasten. Vandaag in Haarlem langs geweest voor de finishing touch: een achterwand voor de kookplaat (en we hadden een goede timing, de saucijzenbroodjes waren net afgebakken!) Samengevat kunnen wij niet anders zeggen dan dat Keur Keukens bij ons heeft waargemaakt wat zij beloofden en wat ons betreft is hun devies terecht: "Service verlenen vanuit de genen!". Desgevraagd zullen wij familie, kennissen en vrienden Keur Keukens met een gerust hart aanbevelen! Fam. M. Rode, Almere
Reactie of foto toevoegen
“Ouderwetse service en fatsoen”
Door Doortje van Overbeek op donderdag 22 mrt 2018 '18
Voor ons nieuwe huis zochten wij een nieuwe keuken. Via internet zagen we heel veel goede recensies over Keur Keukens. Of die allemaal eerlijk en waar zijn, weet je natuurlijk niet en dus gingen we op pad om te kijken bij Keur Keukens Haarlem. Vanaf het eerste moment werden wij keurig te woord gestaan en viel ons op dat hier geen 'keukenverkopers' rondliepen maar mensen met hart voor het bedrijf. We maakten een afspraak voor de week erop en werden op tijd, met veel aandacht en tot volle tevredenheid geholpen. Ook de daarop volgende afspraak verliep alles zonder problemen en Joanne was bijzonder geduldig terwijl wij onze keuzes tegen elkaar afwogen. Ook dacht zij steeds mee in oplossingen die binnen ons budget zouden passen. Wij hebben geen seconde het gevoel gehad iets duurders te moeten kopen dan wij wilden, ook werden wij nooit gehaast in het nemen van onze beslissingen. We kregen uitgebreide informatie mee naar huis en via de mail ontvingen we o.a. de tekeningen (voor de aannemer). Ook het maken van de afspraak voor het afleveren en plaatsen van de keuken verliep in overleg en werd meerdere keren gecheckt. Over het uiteindelijke leveren en plaatsen van de keuken kan ik oprecht niet anders dan 100 procent tevreden zijn. Ondanks dat de monteurs nog tegen een paar probleempjes in het huis op opliepen, wisten zij die ter plekke keurig op te lossen en maakten onze keuken in twee dagen tot een paleisje! Alle lof voor Peter en Michiel, die onze keuken er niet zomaar inzetten maar met respect voor de materialen. Dit alles gebeurde zonder een onvertogen woord of gemopper. Ik kan niet anders zeggen dan dat Keur keukens inderdaad de prachtige recensies heeft verdiend: hun motto 'afspraak is afspraak' zijn ze zeker nagekomen, maar nog veel meer hebben wij een bedrijf leren kennen met ouderwetse service en fatsoen. Een bedrijf als dit is met een lantaarntje te zoeken maar wij hebben het gevonden! Nog een tip: bij vragen was Keur Keukens weliswaar goed te bereiken maar het duurde wel iets te lang voor wij terug werden gebeld. Dat is misschien nog voor verbetering vatbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Leo Venhorst op dinsdag 20 mrt 2018 '18
Badkamer renovatie waarbij een fantastische stortdouche en een prachtige inloop douche is geplaatst. Deze combinatie van oud en nieuwe is erg goed uitgepakt. De service is uitstekend en de werkzaamheden zijn in goed overleg verlopen. Aan te bevelen aan iedereen die een badkamer renovatie wil.
Reactie of foto toevoegen
“Arma keukens en sanitair dé keukenzaak”
Door Fam. Waaijenberg op zaterdag 17 mrt 2018 '18
In 2007 hebben mijn ouders een keuken bij Arma gekocht. Het sprong er nogal uit: goed advies, meedenken (maar niet aandringen), (klant)vriendelijke medewerkers, gezellige sfeer. Ook niet te vergeten, je wordt niet geholpen als nummer, maar als mens. Men neemt echt de tijd voor je. En ja, na 11 jaar nog steeds veel plezier van de keuken ... De service is ook uitstekend! Toen de keuken eenmaal stond, bleek er op een gegeven moment een lampje stuk. Een telefoontje naar Arma en het wordt snel en kosteloos geregeld. Super toch? Dat is nog eens service! Voor ons dus reden genoeg om gelijk naar Arma te gaan toen we een nieuwe keuken wilden. We zijn daar heel prettig geholpen en genieten nu van een prachtige keuken. Naast dat we fijn geholpen zijn door 'onze' adviseur, willen we ook de monteurs niet vergeten. Wat maken ze het allemaal netjes! En alle verpakkingsmateriaal van de keuken nemen ze mee. Keurig hoor! We hebben 5 monteurs over de vloer gehad, i.v.m. ziekte, maar ze waren allemaal prettig in omgang, complimenten ook daarvoor! We prijzen Arma keukens en sanitair echt aan!
FOTO VAN FAM. WAAIJENBERG
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken inclusief montage”
Door Sjaak Bos op woensdag 14 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht inklusief montage, en een badkamer die zelf geplaatst is. De aankoop gesprekken verliepen bijzonder aangenaam en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat van beide projecten. Voor een paar zaken waren we aangewezen op de service afdeling. Dat verliep in het begin niet zoals we verwacht hadden, maar dat is snel opgepakt en verloopt nu naar tevredenheid. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Astrid Buhrs op woensdag 7 mrt 2018 '18
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en na een speurtocht op internet kwamen we uit bij Keur Keukens, omdat deze firma hele goed reviews had. Na ons eerste gesprek met Dennis Tesselaar volgden nog 2 afspraken. Daarbij heeft hij ons zeer kundig en met veel geduld geholpen om de juiste keuzes te maken. Ook heeft hij ons goed geadviseerd in onze keuze voor een bedrijf die het voorwerk voor ons kon doen, wat ook helemaal naar wens werd uitgevoerd. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en de installatie die we ook door Keur Keukens lieten uitvoeren was op de toegezegde datum, op wat kleine details na, gereed. En van begin tot eind uitgevoerd door top-vakmensen, vooral Klaas, die geweldig werk heeft afgeleverd, bedankt daarvoor! Wij zijn over de uitstekende kwaliteit, perfecte service en persoonlijke benadering echt meer dan tevreden! Het voorwerk tot en met installatie verliep volgens afspraak en alles bij elkaar genomen vinden wij Keur Keukens een firma die we iedereen kunnen aanraden!
FOTO VAN ASTRID BUHRS
Foto van het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen met fantastische service”
Door Irma op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Op wat kleine dingetjes na is alles goed verlopen. De zaken die er waren werden wel goed en snel opgelost.

Aanvulling ontvangen 6 augustus 2018: In onze nieuwe keuken van begin 2018 hebben wij onder andere een Oven/Magnetron van ATAG gekozen. Achteraf bleek deze oven niet gebruiksvriendelijk. De Atag/Magna oven bleek geen soft-close te hebben en de ovendeur kan niet uit elkaar gehaald worden en gereinigd tussen de glasplaten, terwijl er wel grote gaten zitten waar vuil/vet tussen kan komen. Dit is dus ook gebeurd, er loopt een streep vet tussen de glasplaten. Eerst bij ATAG gemeld, maar die gaven niet thuis of konden het tegen hoge kosten komen schoonmaken. Contact op genomen met ARMA. Arma vond het vervelend dat wij eigenlijk niet tevreden waren over de oven. Arma bood geheel gratis een nieuwe oven/magnetron aan van een ander merk. Deze is ook kosteloos bij ons geïnstalleerd. Dit noem ik nog eens fantastische service. Wij zijn zeer blij met de oplossing geboden door ARMA.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Johan op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Ik raad iedereen Arma Keukens aan! Wij hebben een keuken gekocht en we zijn goed geadviseerd tijdens het kopen van de keuken en de service is er echt geweldig! Ze hebben zelf een aantal beschadigingen gemeld en direct nieuwe onderdelen besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds keurig na 7 jaar”
Door C.J. van der Sluijs op woensdag 7 feb 2018 '18
De gemaakte afspraken werden nagekomen,de keuken is 7 jaar geleden gezet en alles ziet er nog steeds keurig uit en werkt uitstekend,zelfs is er pas een lekkende kraan ( wat door verkalking kwam) keurig verholpen en dat was ook service
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Meenhuis op dinsdag 6 feb 2018 '18
Zeer tevreden over het eindresultaat. Goede tips bij de aanschaf. Er werd echt met ons meegedacht door verkoper. Zeer ervaren en vakkundige monteur. De service na afloop is ook na volle tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heldere benadering”
Door Nicole van der Sligte op vrijdag 2 feb 2018 '18
Heldere communicatie, duidelijke offerte en transparant bedrijf. Prettige verkoop door Arwout, mooie keuken, goede prijs / kwaliteitsverhouding en zeer goede service van René. Dit bedrijf aangeraden aan familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig bedrijf”
Door Eric van de Lisdonk op woensdag 24 jan 2018 '18
Fantastische service, erg prettig personeel, vakmanschap en een eindeloos geduld met een veeleisende klant. Werkelijk niets te wensen over. Een voorbeeldig bedrijf.

Aanvulling ontvangen 24 januari 2018: De manier waarop een bedrijf omgaat met misverstanden of fouten vind ik de beste graadmeter om te bepalen of ze er goed in staan. Er waren vooraf een boel aandachtspunten (bestaande bouw) en daarbij is het in een enkel geval anders gelopen dan besproken cq verwacht. Daarop terugkomend is daar nooit moeilijk over gedaan, sterker nog: de enkele fout die is gemaakt werd ruiterlijk toegegeven en met ongekende voortvarendheid opgelost. Zodanig dat ik het alweer was vergeten toen ik deze review schreef. Vandaar deze aanvulling achteraf.
FOTO VAN ERIC VAN DE LISDONK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Alexander de Ruwe op maandag 22 jan 2018 '18
Fantastisch. Meerdere keukens in mijn leven gekocht. De kwaliteit en service van Keur/ Arma staan met afstand op nr 1. Vooral het feit dat ze zelf de installatie doen maakt een groot verschil. Wij hebben uiteindelijke gekozen voor een matzwarte greeploze keuken en Keur was de enige die 'm op de juist manier kon leveren (blad zelfde als de kastjes, ook matzwarte greeplijsten). Ook denken ze goed mee met praktische oplossingen (zo hebben we nu een hele mooie bak achter het werkblad waar tevens de Quooker achter past! Slim!). Bij het plaatsen was het werkblad beschadigd en een paneel, dit is binnen 4 weken volledig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door R. Versluis op donderdag 11 jan 2018 '18
Prima kwaliteit & vriendelijke service, levering volgens afspraak.
FOTO VAN R. VERSLUIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Robert de Kok op maandag 8 jan 2018 '18
Zeer goede ervaring met Ardi keukens. Goede service,vriendelijke & kundige mensen die keuken geinstalleerd hebben. Ook after service was perfect. Plinten (kleur) waren niet geheel volgens afspraak en Ardi heeft keurig & gratis nieuwe plinten geleverd & geplaatst. Ook prijstechnisch zeer concurrerend met de andere zaken. Komen gelijk met de vraagprijs en gaan niet stunten zoals andere dat wel doen.Vond ik zelf een goede manier van zaken doen. Samenvattend : super en zeker aan te bevelen !!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken hier gekocht”
Door Fam de Kooning op zaterdag 6 jan 2018 '18
Niet alleen onze keuken hebben we bij Ardi gekocht maar ook onze badkamer en toilet komen hier vandaan. Ook hier is weer volledig aan de verwachtingen voldaan, Pieter v Dijke met wat hulp van nog een Pieter hebben geweldig vakmanschap laten zien en hebben ons continu betrokken bij de kleinste details. Hierdoor zijn er tijdens het plaatsen een paar kleine aanpassingen gedaan die het geheel nog meer tot zijn recht laten komen. Ardi bedankt voor de geleverde prestatie, een team waar je trots op mag zijn.

Eerdere reactie van 6 januari 2018: Keuken bij Ardi keukens in Sint-Annaland gekocht en van het begin tot en met de oplevering van onze keuken niets dan complimenten voor de geweldige groep mensen, elk onderdeel van het gehele proces heeft uitstekend werk geleverd. Het begint al bij de binnenkomst waar je direct warm ontvangen wordt, het meedenken van de verkoper(Bart) maar zeker ook alle tijd en rust nemen om tot de uiteindelijke keuken te komen die wij voor ogen hadden. Daarna was ook de planning en logistiek perfect geregeld en toen eindelijk de monteurs (Anton en Arjan) kwamen waren we toch wel benieuwd of het 3D ontwerp de werkelijkheid zou kunnen benaderen. Ook de 2 monteurs waren bijzonder betrokken en dachten ook met ons mee met de kleinste details, hier gaat duidelijk kwaliteit boven kwantiteit wat in het eind resultaat ook terug te zien is. En jawel wat er op de 3D tekening stond is het ook uiteindelijk geworden. Ardi bedankt voor de geweldige service, dit is de 2e keuken die we bij jullie kochten en in het vervolg zal dit zeker ook het geval zijn.

Eerdere ervaring van 9 december 2013: Afgelopen woensdag met Ardi keukens gebeld en verteld dat het keukendeurtje onder de spoelbak niet meer zachtjes dichtging, waarschijnlijk scharniertje defect. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en wat scherts onze verbazing, de volgende dag werden 2 nieuwe scharniertjes afgeleverd. Wat een geweldige goede service bij Ardi keukens en ook zijn de medewerkers allemaal super vriendelijk en behulpzaam, iets wat je tegenwoordig niet zo vaak meer tegenkomt. Kortom complimenten aan deze geweldig keukenzaak in ST-Annaland.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bedrijf”
Door P. Turenhout op vrijdag 5 jan 2018 '18
Een prettig bedrijf om mee te onderhandelen, geen onzin verhalen maar to the point.
Service en montage van hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.