Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2187 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1885 ervaringen
4 sterren204 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster8 ervaringen
“Enorm tevreden”
Door Martijn op vrijdag 5 mrt 2021 21
Wat een goede service. Uitstekend geholpen en er werd echt geluisterd naar wat wij wilden en de mogelijkheden hierin. Uiteindelijk de showroom verlaten met een andere keuken dan die we in eerste instantie voor ogen hadden maar uiteindelijk veel beter bij ons gevoel paste! (En nog goedkoper ook). Levering precies oprijd en binnen onze planning die erg krap was. De monteurs waren super. Heel beleefd en hebben een super strakke keuken opgeleverd. Kan niets anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn en blij dat we voor Keur Keukens hebben gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Miranda de Goeijen op maandag 1 mrt 2021 21
Zonder afspraak liep ik bij deze winkel naar binnen, direct werd ik vriendelijk geholpen. Ik wist niet dat het zo makkelijk was om een keuken uit te kunnen zoeken. De service het meedenken, het was gewoon perfect. Met de tekening op zak naar huis, toch...toch zou ik dit nog wel zus willen, dat nog wel zo. Geen probleem het werd direct voor me geregeld. Na de koop te hebben afgerond werd ik van elke stap op de hoogte gehouden. Keurig werd er een afspraak met mij ingepland voor het inmeten, het afleveren. Eindelijk, eindelijk kan de keuken dan geplaatst worden, als een kind zo blij was ik. Alles was goed en duidelijk aangegeven, tekenen al weken tevoren in mijn bezit. Hoe makkelijk kan service verleent worden? Nou, bij Adee lijkt het alsof het niet meer dan vanzelfsprekend is! Super tevreden met hoe alles is verlopen!! Jammer dat ik voorlopig voorzien ben, anders zou ik zo weer mijn keuken hier kopen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch ervaring”
Door Koelewijn op maandag 1 mrt 2021 21
Na wat nare typische ervaringen bij de concurrent toch besloten om wat verder te rijden naar Avanti. We konden snel terecht. Iedereen was enorm beleefd en vriendelijk. We waren oprecht verbaasd over het verschil met de concurrent qua verkoopstijl. Avanti is niet direct de goedkoopste, maar wij zijn zo enorm blij dat we de keuze voor hun gemaakt hebben. Alles is geweldig verlopen, van inmeten tot installeren tot service naderhand. De monteur gaf zelfs aan dat ze nog wel een keertje kunnen langsrijden voor een heel klein klusje als we het zelf niet aandurven. Dát is voor mij echt het verschil maken. Kortgezegd hebben wij een fantastische ervaring met Avanti uit Kesteren. Op een schaal van 1 tot 10 krijgen zij van ons een 15.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Alice Homann op zondag 28 feb 2021 21
We hebben voor de 2de keer een keuken bij Arma besteld in een jaar tijd, nadat er een prachtig nieuwbouwhuis op ons pad kwam. Erg fijn geholpen en vooral heel fijn dat ze eigen monteurs in dienst hebben, die ook echt de tijd nemen om alles netjes op te leveren. Dit keer had een deurtje een beschadiging, dit werd al gezien bij de montage en is door de service afdeling netjes vervangen. Ook als je deurtjes toch scheef gaan hangen, hoef je maar te bellen en ze komen nogmaals lang. Arma, bedankt voor wederom een mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg klantvriendelijk”
Door PJ van grevengoed op donderdag 25 feb 2021 21
prima op maat gemaakte keuken geweldige service ,erg klantvriendelijk in Kesteren
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantgericht”
Door Familie van Oers uit Roosendaal op donderdag 18 feb 2021 21
Van informatief gesprek tot oplevering zijn we meer dan tevreden over de deskundigheid, professionaliteit, service en bovenal klantgerichtheid van Ardi voor de aanschaf van onze keuken.
FOTO VAN FAMILIE VAN OERS UIT ROOSENDAAL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annie op maandag 15 feb 2021 21
In 2016 een keuken bij Arma gekocht. Na die ervaring was het logisch dat we voor de badkamer en toilet weer bij Arma uitkwamen. Ook nu werden we niet teleurgesteld. De service is uitstekend! Arma denkt alleen maar in oplossingen en nooit in problemen.

Aanvulling ontvangen 15 februari 2021: Onze badkamer en toilet is van week 3 t/m week 6 geplaatst. We zijn zeer tevreden over de montage!
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffende trap is toch mogelijk”
Door Rob Bakker op zaterdag 13 feb 2021 21
Dit is inmiddels de tweede keuken die wij bij Arma in Nunspeet hebben gekocht en hebben laten installeren. Ons vorige huis in Almere hebben wij in april 2017 een nieuwe keuken laten installeren. Omdat wij dit huis in Augustus 2020 heel goed hebben verkocht mede door de schitterende keuken die hier was geplaatst kochten wij een heel mooie 2 onder 1 kap woning in Noord-Holland. Helaas was hier een keuken die totaal niet onze smaak was geïnstalleerd. Daarom gingen wij op afspraak medio september opnieuw naar Arma in Nunspeet om een nieuwe keuken te bestellen. Daar werden wij geadviseerd door Rob Vlijm die een keuken samenstelde mede op de keuken die in Almere destijds was geplaatst. Afgelopen maandag werd de keuken geleverd door Arma en voorlopig in de garage opgeslagen. Donderdag j.l was de grote dag dat keukenmonteur Jos samen met Geert begonnen met installeren. Vrijdag j.l kwam Jos alleen om de laatste finishing-touch te leggen echter het werd toch laat. Jos heeft in samenspraak met ons op sommige details heel erg z,n best gedaan met als eindresultaat een schitterende keuken vooral in de sublieme afwerking. Het gaat te ver om alle details te benoemen maar in het algemeen niets was hem teveel b.v de kast waar de afzuiger ingebouwd werd is zodanig door hem afgewerkt dat hierdoor veel nuttige ruimte overbleef voor kruidenpotjes etc e.a op wens van mijn vrouw. In het aanrechtkastje maakte Jos een extra bergplank door de afvoeren en syfons zo dicht als mogelijk was tegen de achterwand te monteren en e.a aan te passen. Inmiddels werd het steeds later en later toen Jos om 19.15 pas vertrok en ons heel erg tevreden achterliet. Deze keukenmonteur samen met Geert is een kroonjuweel van Arma ? Geduldig , luisterend naar klantwensen , vriendelijk , correct en heel heel erg precies in zijn afwerking. Voordat de monteurs begonnen werd onze nieuwe eiken vloer volledig afgedekt en na afloop van de installatie werd alles opgeruimd , verpakking en aangeveegd opgeleverd aan ons. Dit is onze tweede ervaring met Arma en iedere keer overtreffen zij zich in service, klantvriendelijkheid, kwaliteit. Arma wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.

Eerdere ervaring 15 september 2017: In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
FOTO VAN ROB BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Bert en Ina van Beekhuizen op zaterdag 6 feb 2021 21
Wij zijn zeer positief over de plaatsing van de keuken. De service was uitstekend. Er zat een klein verschil in afmeting. Dit hebben ze netjes opgelost door de keuken aan te passen. Dit is voor ons de tweede keuken die arma bij ons geplaatst heeft, in de 20 jaar dat we hier wonen. Het is precies zoals we het in ons hoofd hadden en gaan hier weer jaren plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Jean- Pierre Nieuwenhuis op vrijdag 29 jan 2021 21
Zijn super blij met de keuken alles was top geregeld. Keuken is ook zeer netjes geplaatst en een super na service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door De Jonge op vrijdag 29 jan 2021 21
Vorige week is de keuken geplaatst. We zijn erg tevreden. Alles duidelijk en goed uitgelegd. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door John op woensdag 27 jan 2021 21
In de zomer van 2020 een keuken uitgezocht bij Keur Keukens. We zijn op een fijne manier geholpen door Joanne. Er werd ruim de tijd genomen voor alle wensen en ideeën. We hebben zelf het voorbereidende werk laten doen, zoals omleggen van leidingen, timmer- en stucwerk. Advies konden we eenvoudig opvragen bij de technische service van DB-keukens. De keuken is in week 1 van 2021 geplaatst. Helaas was de oven nog niet op voorraad. Er zaten 3 kleine productiefouten in de paneelranden van laden en 1 deurtje. Dit is geconstateerd door de installateur. In week 4 is dit verholpen en is tegelijk de oven geleverd. De keuken is nu helemaal bedrijfsklaar. Onze neef Bart heeft nog een fraaie eiken wandplank met verlichting gemaakt en geplaatst en een planchet. het is nu af! We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN JOHN
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld maar uiteindelijk goed opgelost”
Door Merts op zondag 24 jan 2021 21
Afgelopen najaar hebben wij onze keuken laten plaatsen door Keur Keukens in Haarlem mede door de vele positieve reviews van deze website. Verkooptraject was positief bevallen op een aantal punten na. Wat ons niet gemeld was bij de verkoop was dat Keur Keukens blijkbaar geen plinten levert langer dan 280cm. Hierdoor krijg je dus een lelijke naad midden in de plint. Tevens is er een lelijke sparing uit de plint gezaagd om het deurtje van de vaatwasser open te laten gaan. Ook dit is ons niet gemeld. Bij een dergelijke keuken voor een behoorlijk bedrag had ik toch anders verwacht. Helaas bleek bij het plaatsen van de keuken dat het filter voor de afzuigkap niet was meegeleverd. In eerste instantie geen probleem totdat het wel heel erg lang stil bleef. Na een aantal telefoontjes vanuit onze kant bleek dat pas na ruim een maand het filter geleverd en geïnstalleerd kon worden (dat betekende dus een maand lang geen gebruik van de afzuigkap kunnen maken). Daarnaast was het hoekstuk van onze plint beschadigd wat wij direct gemeld hadden na oplevering. Tot op heden (ruim 2 maanden later) hebben wij nog steeds geen vervangend hoekstuk ontvangen. Bij het monteren van de kookplaat is gebleken dat de (door de fabrikant meegeleverde) montage beugels niet gebruikt worden en zijn weggegooid. De kookplaat wordt gewoon los op het aanrecht gelegd waardoor het volledige gewicht van de kookplaat aan het glazen paneel van de kookplaat hangt. Dit lijkt mij toch niet de bedoeling en is zeker niet conform de montagevoorschriften. Houdt er tevens rekening mee dat wanneer je service nodig hebt je te maken krijgt met zeer lange wachttijden. Kortom tot en met de verkoop van de keuken positief, daarna een behoorlijk slechte ervaring als gevolg door slechte service en lange wachttijden waarbij er zeer weinig gedaan wordt om een goede oplossing te bieden en om de klant tevreden te stellen. Gezien de vele positieve reviews zijn wij blijkbaar een uitzondering geweest, waardoor het alleen maar teleurstellender is dat er dan alsnog geen goede service en oplossingen zijn geboden.
Reactie of foto toevoegen
“Service een dikke 10”
Door L. Wassink- van der Vlis op donderdag 14 jan 2021 21
Na 3 jaar nog prima service. Een dikke 10!

Eerdere ervaring van 25 mei 2017: Goede service. Prima keuken. Zeer tevreden over de verkoop, e mail en telefonisch contact en installatie. Service achteraf nog geen ervaring mee, maar zal ongetwijfeld goed zijn. Arma keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Sander vd D op woensdag 13 jan 2021 21
Zeer tevreden! Wij hebben onze keuken vorig jaar zomer aangeschaft via Artic. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden. De keuken is prachtig en de service is vanaf de eerste afspraak tot en met de plaatsing zeer professioneel en erg vriendelijk. Het motto van het bedrijf is afspraak = afspraak (ofzoiets) en dat bewijzen ze zeker in de praktijk.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor Ardi”
Door Conny van de Sanden op zaterdag 9 jan 2021 21
Echt super blij met mijn keuken en de service van Ardi. Ondanks covid-19 hebben zij alles op alles gezet om mijn keuken zo spoedig mogelijk te leveren en was hen geen vraag te veel. Complimenten voor Ardi!
FOTO VAN CONNY VAN DE SANDEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door Angela van Dreven op vrijdag 8 jan 2021 21
Goede service van verkoper, andere medewerkers en monteurs. Wij zijn erg tevreden en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Eva Lith-Poppink op woensdag 30 dec 2020 20
Jordie de Gast was onze verkoper bij Keur keukens, waar we wederom onze keuken bestelden. Vorige keer beviel het ons al zo goed en nu voor ons nieuwe huis wisten we waar we wezen moesten. Wat een service, kennis en flexibiliteit. Er werd goed meegedacht en ingespeeld op onze wensen. We hebben weer een droomkeuken en ik kan oprecht iedereen Keur ( en Arma) van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Dijke op maandag 28 dec 2020 20
Vanaf het moment dat we daar op afspraak een keuken kwamen uitzoeken tot en met het plaatsen van de keuken zeer tevreden. Bij de afspraak zelf wordt je goed geholpen met het uitzoeken en vragen worden ook duidelijk beantwoord. Ze nemen alle tijd voor je. Je wordt ook verwend door de gastvrouwen die daar rondlopen met koffie/thee, koekjes en zelfs een lunch. Ook de afspraken over het inmeten en inplannen van het zetten van de keuken waren goed geregeld. De monteurs waren kundig en zeer behulpzaam. 21 jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi en nu direct daar terug naar toe gegaan. Gewoon vanwege de fantastische service.
FOTO VAN FAM. VAN DIJKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gelijk geplaatst”
Door Demi op zondag 27 dec 2020 20
Wij zijn super tevreden of Arma Keukens. Het 3D ontwerp wat er is gemaakt. Klopt helemaal overheen met de keuken die nog geplaatst is. Ook vinden de service van Arma Keukens top! Ivm een nieuwbouwwoning, was het voor ons lastig om een datum/ week vast te zetten om de keuken te plaatsten. Toen we te horen kregen dat wij de sleutels van het huis eerder kregen. Was Arma flexibel. En is onze keuken gelijk de eerste week geplaatst toen we de sleutels kregen!
FOTO VAN DEMI
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Roosmarijn Kuipers op donderdag 24 dec 2020 20
Allereerst waren wij erg tevreden over het meedenken van Jordie de Gast, hij heeft ons erg geholpen bij het samenstellen van de keuken. Nadat de keuken was geplaatst voldeed het aan onze verwachtingen, wat een service. Ik zou keur keukens aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Waar vind je nog deze service”
Door Leo op dinsdag 22 dec 2020 20
Het is alweer een paar jaar geleden dat we ons aan het oriënteren waren voor een nieuwe keuken. Uiteindelijk bij ARMA-keukens uitgekomen, toen nog op het oude adres in Nunspeet. Prachtige showroom met heel veel keuzemogelijkheden. Nog belangrijker is het vakkundige advies wat we kregen. Het werd dus een Arma keuken, maar dan? Wat je weinig leest in de verschillende reviews is de rol van de ZZP'ers die de keuken gaan plaatsen als het zo druk is is in de keukenbranche dat de inzet van deze vakmensen hard nodig is. Op advies van ARMA-keukens in zee gegaan met Peter en Arjan van Ark van (hoe kan het ook anders) van Ark Keukenmontage. Snelle, duidelijke en transparante offerte gekregen die snel akkoord was. Wat voor ons belangrijk was is de communicatie als er bijvoorbeeld dingen waren die net iets anders moesten etc. Peter en Arjan dachten steeds goed met ons mee en waren proactief bezig. Heel prettig. Nadat de keuken was geplaatst waren er nog wel wat garantie zaken. Zowel door ARMA als door Arjan zijn deze prima opgepakt. Waar vind je nog een bedrijf die meer dan 2 jaar na dato nog zo'n service levert. Dit geldt zeker ook voor Arjan van Van Ark-Keukenmontage die de afgelopen week nog bij ons is geweest om een klein issue op te lossen wat prima is gelukt.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn bij zichzelf gebleven”
Door Familie Knulst op vrijdag 18 dec 2020 20
Onze derde keuken aangeschaft bij ARDI Keukens in tijd van 23 jaar, dat zegt eigenlijk wel genoeg. Onze eerste keuken is nog verkocht door Arjan zelf, de aankoop hebben we gevierd met een hapje en drankje tot in de late uurtjes. Dit schept ook een band, hoewel het tegenwoordig wat meer zakelijk is, is het warme gevoel gebleven. Het klopt gewoon als je binnenstapt, prettig ontvangst er wordt alle tijd voor je vrijgemaakt, als de tijd ontbreekt is een afspraak snel gemaakt.
Ideeën en wensen worden uitvoerig besproken, gedegen advies wordt er gegeven, ook als er iets niet mogelijk is wordt hiervoor een alternatief aangeboden. Dus echt meedenken met de klant! Maatwerktekeningen t.b.v. de installatie worden op tijd aangeleverd en zijn voorzien van alle benodigde maatvoeringen, zijn er vragen hierover dan worden deze tijdig en compleet beantwoord. De montage is ook deze keer weer vakkundig en op tijd uitgevoerd door vriendelijk, betrokken en deskundig personeel, eventuele opleverpunten worden direct verholpen (indien mogelijk), of worden opgepakt door de service afdeling. Kortom wij geven ARDI Keukens een dikke 10! en we hopen nog lang te kunnen genieten van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Johan Legebeke op maandag 14 dec 2020 20
Prima advies, service bij de aankoop van de keuken. Ook de plaatsing is zeer professioneel en zorgvuldig gedaan. Enkele punten die niet goed waren zijn benoemd en worden opgelost. Ondanks dat de keuken is aangekocht en geplaatst in deze Corona periode heeft de levering niet langer geduurd en was de communicatie via telefoon en mail prima. Adee Keukens heeft ons een prachtige keuken geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Echt vakmensen”
Door R. van Manen op vrijdag 11 dec 2020 20
Wat een goede keuze om bij Avanti keukens onze keuken uit te zoeken. Wat een service van begin tot eind. Echt vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeanine Mulders op woensdag 9 dec 2020 20
Zeer tevreden. Eerlijke en persoonlijke service. Betrokken verkoper. Keurige en vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijke keuken”
Door Anita op maandag 7 dec 2020 20
Goede en eerlijke uitleg en service, planning was goed en afgestemd met andere werkzaamheden. Helaas wel 4 mnd moeten wachten op de keuken qua lever- en plaatsingsmogelijkheden, maar dit was het wachten meer dan waard. Wat een heerlijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Matty Vrieswijk op maandag 7 dec 2020 20
De service bij Ardi is fantastisch. Er wordt meegedacht met het realiseren van de plannen van de klant, men is erg behulpzaam en servicegericht. De kwaliteit van de keuken is erg goed en ook het plaatsen/monteren van de keuken is heel goed uitgevoerd. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Deze zaak is een absolute aanrader!
FOTO VAN MATTY VRIESWIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Anita op zondag 6 dec 2020 20
Ben erg blij met mijn nieuwe keuken en vloer. Arma luistert naar je wensen en denkt met je mee. Niet alleen in de winkel, maar ook tijdens de plaatsing. Ze werken heel netjes. Super goeie service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam. Verdoes op zaterdag 5 dec 2020 20
Hartelijk ontvangst in de showroom, goede prijs/kwaliteit verhouding, super afspraken mee te maken, heel erg nette plaatsing, keurig nette service. Zijn heel heel erg blij met onze keuken!
FOTO VAN FAM. VERDOES
Reactie of foto toevoegen
“Wat een leuke service”
Door E. DAVID op woensdag 2 dec 2020 20
Zelfs bijna na 8 jaar is de service nog steeds fantastisch bij Avanti. Monteurs van Avanti waren vlakbij ons in de straat bezig met het installeren van een keuken. Spontaan vroegen wij aan één van de monteurs of hij naar een los hangende handgreep van onze keuken kon kijken. Na werktijd kwam de monteur nog even bij ons langs en heeft het probleem met de los hangende handgreep opgelost. Geweldig en bedankt Henrie of Henry !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over keuken”
Door Lidy op zaterdag 28 nov 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en zijn daar zeer tevreden over. We kregen wat we hadden besteld en betaald, zoals het was afgesproken. We werden op de hoogte gehouden over het leveren van de keuken zoals bv de levering op de dag, werden netjes 's-ochtends op gebeld hoe laat ze ca hier waren. Zo ook degene die de keuken kwamen monteren. Nette vaklui. Werkten netjes en correct, mijn man en ik hadden gelijk een vertrouwd gevoel over hun. Ze namen al het pakmateriaal netjes mee en veegde zelfs de vloer aan na het zagen. Ze boden gelijk een excuses aan toen ze een klein streepje maakte op de muur. Eerlijkheid duurt het langs en eerlijk zijn ze. De keuken functioneert prima en staat er perfect bij. Ze belde zelfs na het monteren nog op of alles naar mijn zin is. Ardi blijf zo deze service geven dan blijven de klanten komen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Jochum&Ditta op zaterdag 28 nov 2020 20
Uitstekende service bij het uitzoeken en installeren/monteren van onze keuken. Een prachtige keuken met alle apparatuur etc naar onze wens voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Maarten op donderdag 26 nov 2020 20
Onze nieuwe keuken is op 20-11-2020 opgeleverd en we zijn echt super tevreden met het resultaat. Dikke pluim voor Levi die ons zeer deskundig en prettig heeft geadviseerd. Artic keukens was de eerste keukenzaak die wij bezochten in onze zoektocht naar een nieuwe keuken en het eerste gesprek met Levi beviel zo goed dat we geen behoefte meer hadden om naar andere zaken toe te gaan. Geen seconde spijt gehad van deze beslissing. De installateurs Maurits en Eddy waren ook ontzettend goed en heb de keuken in 2 dagen geïnstalleerd. Aan het einde van dag één bleek dat het bestelde zeeppompje niet was meegeleverd. Maurits en Eddy zijn toen na werktijd naar het magazijn gereden, het zeeppompje + juiste installatieapparatuur opgehaald en de volgende dag alsnog geïnstalleerd. Topservice!
Nee Artic is niet goedkoop maar de service en kwaliteit zijn dermate goed dat deze premium prijs volledig gerechtvaardigd is.
FOTO VAN MAARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. Hoogesteger op dinsdag 24 nov 2020 20
Onze keuken werd keurig volgens afspraak geleverd en gemonteerd. De vaatwasser werd door leveringsproblemen later geleverd, Pelma gaf ons de keus of we een tijdelijke vaatwasser wilden of niet. Een klein mankement bij installatie werd netjes hersteld. Prima service!
FOTO VAN A. HOOGESTEGER
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage stelpoten verkeerd geleverd”
Door Denise op dinsdag 17 nov 2020 20
Keuken uitgezocht bij Keur in Haarlem. Prima geholpen met het uitzoeken van een keuken. Keuken werd week 39 geleverd. Eenmaal de keuken geïnstalleerd te hebben kwamen we er achter dat het kookeiland hoger was dan het aanrechtblad tegen de wand. Verkeerde poten waren erbij geleverd. Gelijk gebeld naar Arma keukens want de planning en service gaat via hun. We moesten even foto mailen van de poten die we nodig hadden. Via de post kregen we nieuwe toegestuurd helaas waren dit verkeerde. Contant opgenomen met de service afdeling van Arma keukens. De nieuwe stelpoten waren niet op voorraad en moesten besteld worden. Eenmaal weer nieuwe stelpoten binnengekregen bleken dit weer niet de juiste te zijn (te hoog) opnieuw contact opgenomen met de service afdeling. De nieuwe stelpoten moesten weer besteld worden en als het binnen zou komen zouden ze het extra controleren of dit de juiste zijn. 6 november gebeld of het al binnen was gekomen. Het was inderdaad binnengekomen het zou die vrijdag ook gelijk op de post gaan zou ik het zaterdag binnen hebben. Dinsdag nog niks ontvangen contact opgenomen was het maandag op de post gedaan. Jammer dat het niet gecommuniceerd wordt. Je houdt er toch rekening mee. De 3e nieuwe set stelpoten eenmaal binnen gekregen bleken ook de verkeerde te zijn. De gene van de service afdeling die ik meerdere keren heb gesproken vond ik niet echt vriendelijk ook niet begripvol. Werd telefonisch ook geen excuus aangeboden. Toen heb ik 12 november contact opgenomen met de planning. De meneer van de planning was vriendelijk en begripvol. Hij vroeg ook wat de plint hoogte was en zou er met spoed achteraan gaan. Werd ook even later gebeld dat hij de juiste stelpoten had gevonden en vertelde dat deze de volgende dag gebracht konden worden. Dit is dan de 4e set stelpoten uiteindelijk nu wel de juiste. Baal er wel van dat het toch een tijd heeft geduurd voordat we de juiste hebben binnen gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder professioneel”
Door John en Marjo Bonnier op dinsdag 10 nov 2020 20
We zochten een nieuwe keuken en werden bij Adee bijzonder prettig geholpen bij maken maken van een keuze. Het vervolgtraject liep al even prettig: duidelijke afspraken en het inbouwen van de keuken was bijzonder professioneel. We zijn bijzonder tevreden over de service, kwaliteit en de prettige sfeer van samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevredenheid is gelukt”
Door Fam v Veelen op maandag 2 nov 2020 20
Wij zijn bijzonder verrast door de service van de DB keukengroep. Helaas is er door de fout van de verkoper een verkeerde kleur keuken geleverd. Omdat wij de woning in moesten hebben ze de keuken toch geplaatst en kregen wij met spoed een hele nieuwe keuken. Door het verkeerd ophangen van de planken was de muur beschadigd maar DB loopt niet weg voor de problemen maar lost alles netjes op! Iets wat je niet vaak meer ziet. De contact is helder en vriendelijk. Monteurs zijn vriendelijk en vakkundig, werken netjes en secuur! Ze willen echt dat je 100 procent tevreden bent. En dat zijn we, we zijn onwijs blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Service heel hoog in het vaandel”
Door Eric N. op donderdag 22 okt 2020 20
Bij ARDI keukens in Sint Annaland (Zld) ben je geen klant, maar een welkome gast. Dat merk je al meteen bij binnenkomst. Deze is warm, hartelijk en oprecht. Als gast word je volledig vrij gelaten in jouw keus, niets word je opgedrongen. Je wordt wél op een zeer professionele wijze geholpen en gecoacht bij de samenstelling. Een statement waar menig ander keukenspecialist een puntje aan kan zuigen zonder daar specifiek een naam bij te plaatsen. Daarnaast heeft ARDI keukens twee dingen héél hoog in haar vaandel geschreven staan: Service en Nazorg
FOTO VAN ERIC N.
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door fam. Sevenhuijsen op zondag 18 okt 2020 20
Er is een groot aantal jaren verstreken sinds wij een keuken hebben laten plaatsen door Arma, maar nog steeds gratis service bij kleine reparaties. Dat vind ik echt super. Ons laten mee denken over de mogelijke oplossingen! En na twee dagen weer terugkomen voor de uitvoering. Top gewoon.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door M van der Wereld op vrijdag 16 okt 2020 20
Super, alles tot in de puntjes goed geregeld. Echt top geholpen door Gerwin in de showroom! Hebben echt veel kennis van het vak! Service loopt ook netjes verder na het ondertekenen van het contract. Echt heel erg tevreden over deze partij. Niets moet alles mag, dat is in de keukenwereld ook erg uniek. Duidelijkheid en transparantie is ook echt een pluspunt! Al met al super geholpen en meer dan tevreden met het eindresultaat en alle service. Service staat voorop en dat merk je ook echt bij Arma Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Monica Groenveld op woensdag 7 okt 2020 20
Prettig bedrijf, van advies en aankoop, tot inmeten, bezorgen, plaatsen, service en probleem oplossen. Als wij weer een keuken zouden kopen, zouden wij weer voor Avanti kiezen. Fijne mensen, top ervaring
FOTO VAN MONICA GROENVELD
Greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Mirjam op woensdag 7 okt 2020 20
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een keuken uitgezocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij zijn vanaf het moment van de eerste kennismaking in de showroom tot aan de uiteindelijke montage van de keuken, uiterst tevreden over Avanti en het enthousiasme van alle medewerkers die wij in die tijd hebben ontmoet. Van de dames in de showroom die ons steeds met lekkere koffie, taart en lunchhapjes hebben voorzien tot aan de inmeter, de afdeling planning, de relaxte verkoop, en de monteurs. Iedereen is betrokken en denkt mee in het uiteindelijk mooiste resultaat. Niets was te gek, ook niet op de dagen van de montage. Toen wij toch twijfelden over een koelkast is deze op dezelfde dag nog voor ons gehaald in het magazijn (op ruim een uur rijden en in de spits!). En geplaatst. Klasse die je niet overal aantreft. De keuken was compleet bij montage, geen mankementen, geen verkeerde kastjes/deuren, geen vergeten elementen; alles klopte. Qua verkoop ook heel transparant. Geen onduidelijke bedragen, als klant weet je waar je aan toe bent omdat je meekijkt met de verkoper op het scherm. Zo weet je precies hoe het eindbedrag tot stand komt. Wij zijn nog elke dag blij met onze keuken, hebben onlangs nog een aanpassing gedaan voor een extra ombouwkast/aanbouw. Ook de 2e keer opnieuw een positieve ervaring. Wij raden Avanti ten zeerste aan, enthousiasme, klantvriendelijk, mooie keukens, en heel goede service!
FOTO VAN MIRJAM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Alma Remijn op donderdag 1 okt 2020 20
Wij hebben een huis gekocht met een Ardi keuken er in. Omdat wij een vaatwasser geplaatst hebben in een leeg kastje hadden we een handgreep te kort. Daar we niet met twee gaatjes in een kastje wilden zitten heb ik contact opgenomen met Ardi via Whatsapp. Er bleek nog één greepje leverbaar te zijn en die werd als service gratis naar ons verzonden. Super snelle en verrassende service. Heel erg bedankt!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Van Dort op vrijdag 25 sep 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken die geplaatst is door Arma / Keur. De monteurs zijn altijd stipt op tijd. Ze werken netjes en doen alles in overleg met de klant. De monteurs zijn echte vakmensen. Drie jaar geleden onze badkamer en toilet laten renoveren door Arma. Nu onze nieuwe keuken laten plaatsen door Keur / Arma. In beide gevallen zijn wij zeer tevreden. De keuken was nagenoeg klaar en toen kwamen de monteurs er achter dat er toch iets mis was met de afvoer. Het was rond 16.00 uur en toen besloten ze toch nog het probleem te gaan verhelpen. Echt grote klasse van deze mannen. Ze zijn nog twee uur bezig geweest maar nu is alles wel perfect. Echt top service. Onze complimenten aan Freek, Leander en Geert Rico. Grote klasse mannen. Petje af voor jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Denken je met mee”
Door Melanie op vrijdag 18 sep 2020 20
Super mooie keuken laten plaatsen. Kwaliteit is erg goed tegen een goede prijs. De service is erg goed. We hebben een paar keer gebeld tijdens het voorbereidende werk. Alle keren goed en snel antwoord gekregen. De monteurs werken erg netjes. Ze letten goed op alle spullen in huis. Ze doen er alles aan om niets te beschadigen. Ook tijdens het plaatsen is er goede service. Ze denken met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Stok op vrijdag 11 sep 2020 20
Al 2,5 maand genieten wij van onze mooie keuken, mede dankzij de geweldige vakman Anton uit Dirksland. Bedankt voor de goede service.
FOTO VAN FAM. STOK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door J.S.Malakusea op woensdag 9 sep 2020 20
heb keuken gekocht in 1999 en geplaatst in 2000, intussen een prima service ontvangen en nu is zeefkorfje kapot en ARDI (leon) leverde binnen 4dgn een nieuwe. echt een dikke 10+
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Rob F op maandag 31 aug 2020 20
Keuken gekocht, jaren terug. Toen was de service en het meedenken al top. Nu bobbeltje in aanrechtblad. Zonder probleem werd dit vernieuwd. Harstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Suzanne wijker op donderdag 27 aug 2020 20
Dit bedrijf heeft ons een prachtige keuken geleverd. We zijn zeer tevreden. Top monteurs en service
FOTO VAN SUZANNE WIJKER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Paul Hazenberg op maandag 24 aug 2020 20
Keuken. Zeer goede adviezen en de keuken helemaal naar onze wensen ontworpen. Uitstekende service.

Aanvulling ontvangen 24 augustus 2020: Keuken is geleverd en gemonteerd en alles is helemaal top. Gesprekken, ontwerp, levering en montage. Alles was perfect geregeld. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pascal de Meulmeester op maandag 24 aug 2020 20
15 jaar geleden hebben wij een keuken door Pelma laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Toen wij vorig jaar opnieuw een nieuwbouwwoning kochten en we weer een keuken nodig hadden, zijn we direct weer naar Pelma gegaan omdat het destijds zo goed bevallen was. En opnieuw zijn wij zeer tevreden over de begeleiding, de service en het resultaat. We kochten de keuken al in oktober en hij is vorige week geplaatst. Tussentijds hebben wij nog zaken aangepast en steeds was daar prettig contact over met Marco.
FOTO VAN PASCAL DE MEULMEESTER
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt te bedenken”
Door F. Santpoort op maandag 24 aug 2020 20
Super service!! Kan geen minpunt bedenken. Keuken goed geplaatst, ziet er mooi uit en alles werkt. Vriendelijke en kundige medewerkers in de de winkel en bij het plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Hans Pluimers op maandag 24 aug 2020 20
keuken gekocht, goed geholpen, afspraak voor levering en plaatsing gemaakt, levering was op tijd, plaatsing was op tijd, alle onderdelen waren er, keuken netjes geplaatst.
Adee staat bekend om goede service, die hebben we nog niet eens nodig gehad omdat de levering + plaatsing gewoon helemaal goed was. Zitten gewoon echt geen minpunten aan voor onze keuken, we zijn heel blij dat we bij Adee besteld hebben, gewoon top geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Fam F.M. Smit op dinsdag 18 aug 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen door William en Sander bij Artic in Utrecht. Wij hebben een mooie keuken met alleen NEFF apparatuur bij hun gekocht en zijn zeer tevreden. Goede installateur en perfecte service.
Reactie of foto toevoegen
“Blinken uit in service”
Door Remco op donderdag 13 aug 2020 20
Arma Keukens en Sanitair is een professionele partij, waarbij wij tot twee keer toe een keuken en badkamer hebben gekocht. De eerste keer was in 2009 en de tweede keer (na een verhuizing) in 2019. De eerste keuken en badkamer lagen in een relatief lage prijsklasse en de tweede keuken en badkamer in een relatief hoge prijsklasse. Beide keren zijn zowel de keuken als de badkamer van Arma ons zeer goed bevallen. Enkele belangrijke redenen om voor Arma te kiezen:
- Vanaf het eerste gesprek valt op dat de Arma adviseur meedenkt, vriendelijk is, kennis van zaken heeft en attendeert op zaken waar je als klant soms niet aan denkt.
- De slogan van Arma is "afspraak is afspraak" en uit ervaring weten wij dat de afspraken inderdaad worden nagekomen.
- Arma hanteert niet altijd de laagste prijs, maar wel een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
- Service is echt een aspect waar Arma in uitblinkt! Arma staat voor de geleverde producten en doet er alles aan om de klant tevreden te houden. Zelfs jaren na onze aankoop zijn kleine aandachtspunten netjes verholpen.

Ging er dan niets mis? Zeker wel, ook bij een professionele partij als Arma gaat er wel eens iets mis. Bij ons werd bijvoorbeeld een bestekbak geleverd die wij niet hadden besteld. Daarnaast is per ongeluk een elektriciteitskabel door gefreesd. Beide zaken zijn spoedig verholpen zonder extra kosten. Wij kunnen Arma Keukens en Sanitair zeker aanbevelen en de kans is zeer groot dat wij onze volgende keuken en badkamer ook weer door Arma laten plaatsen. Onze eerste keuken en badkamer waren na 10 jaar nog in zeer goede staat en dat zal bij de tweede keuken en badkamer vermoedelijk niet anders zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig”
Door Arnie Nai op donderdag 13 aug 2020 20
Na een wachttijd van 6 maanden was het teleurstellend om mee te maken dat de montage e.e.a. heeft laten liggen. De plaatsing van de keuken was goed echter de pas geschilderde en gestuckte muren waren beschadigd. De beschadiging was niet gecommuniceerd door de montage(een vrije muur was ernstig beschadigd tot in de andere kamer). Inderdaad een kater ondanks een super keuken. Het voortraject met de adviseur was klasse en verdiend een dikke 10.

Inmiddels is, na een week, de muur hersteld en heeft Keur Keukens e.e.a. professioneel opgelost. Het is een hele opluchting om met een keuken leverancier in zee te gaan die de klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft. Missers kunnen voorkomen maar e.e.a. is naar volle tevredenheid opgepakt. De gesprekken met de manager van het filiaal waren aangenaam, vriendelijk en empathisch. Keur Keukens is een professionele organisatie met een hoogwaardige aftersales en service organisatie. Mijn vrouw en ik zijn dan ook bijzonder blij en opgelucht met de aangedragen oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Weer een fijne ervaring”
Door Joris Meijer op zondag 2 aug 2020 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Het was de 2e keuken in een jaar en na onze ervaring met de eerste keuken in ons oude huis wisten we meteen dat weer naar Kesteren zouden rijden. Het uitzoeken van de keuken was eigenlijk zo gepiept omdat we al wisten wat we wilden en de weg nog kende in de showroom. Jaap heeft ons daarbij perfect geholpen en adviezen gegeven waar we wat mee konden. De planning heeft goed rekening gehouden met onze eigen deadlines met verbouwen en precies op tijd werd de keuken geleverd en geplaatst. Ons nieuwe appartement ligt op de 13e verdieping en het keukenblad paste helaas niet in de lift. Gelukkig was één van de bezorgers een fanatiek sporter en heeft hij het blad via de trap naar boven gebracht! We wilden graag dezelfde monteur als bij onze eerste keuken en ook daar werd rekening mee gehouden. Jesse heeft samen met zijn collega onze keuken geplaatst en zij werkten erg netjes en ze dachten echt mee in de afwerking. Kortom het was weer een fijne ervaring en we hebben een schitterende keuken waar we erg blij mee zijn.

Eerdere ervaring van 2 mei 2019: Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Ruud Steijaert op zaterdag 1 aug 2020 20
2 jaar geleden keuken gekocht. Per ongeluk gat in onderplaat spoelbakkastje. Dennis Tesselaar gebeld. Gratis nieuwe onderplaat besteld, geleverd en gemonteerd. Niet alleen een fantastische keuken maar TOP service. Dank Dennis en Keur Keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Boersma op dinsdag 28 jul 2020 20
Prima keuken. Professioneel erin gezet en goede service. Opmeten kan beter. Aanrechtblad te klein. Probleem goed verholpen. Degene die keuken eruit haalt zou iets klantvriendelijker mogen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Marieke en Ardo op vrijdag 17 jul 2020 20
Voor de levering geregeld telefoon. 2x ingemeten omdat ze de graden van een hiek zeker wilde weten. Alles op tijd geleverd. Er misten 2 handgrepen en het werkblad was blijkbaar niet helemaal haaks.zelf viel ons dat niet op maar ze kwamen er zelf mee.Binnen een week een ander blad geleverd met de 2 grepen.super service. Zowel verkoop als monteurs erg vriendelijk en behulpzaam.service gericht.je hoeft nergens achteraan of te zeuren om iets het word gewoon direct geleverd en geregeld en ja ze doen echt wat ze beloven. Erg blij met onze keuze voor adee keukens rijssen van de db groep
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor Artic”
Door Familie ter Huurne op maandag 13 jul 2020 20
Afspraak is afspraak, dat is het motto van Artic keukens. Doorgaans blijkt deze belofte vaak lastig waar te maken is. Toch verdient Artic alle lof hiervoor omdat ze dit ook werkelijk waar hebben kunnen maken. De aankoop van de keuken gaat zoals je mag verwachten, men neemt rustig de tijd voor je, geeft goede onderbouwde adviezen voor het inrichten hiervan en houdt rekening met je budget. Je staat niet, zoals in andere keukenwinkels binnen een uur weer buiten, met een offerte waarbij je niet precies meer weet wat je gekozen hebt en of dit wel praktisch is. Ook de installatie verliep vlekkeloos, goede service door vakmensen hebben ervoor gezorgd dat het resultaat en de afwerking van zeer goede kwaliteit zijn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Artic keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen de score”
Door Van der Leist op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij zijn bij Ardi beland door de goede reviews op Qasa. Kan niet anders zeggen dan dat ze de score meer dan verdiend hebben. Communicatie; helder en open. Prijzen; Geen gerommel en concurerend. Plaatsing; Op gewenste moment, snel en netjes. Service; Heb ik gelukkig nog niet nodig gehad. maar gezien hoe netjes tot nu toe alles is gelopen maak ik me hier totaal geen zorgen over.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ed de Haan op zaterdag 20 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat wij super tevreden zijn met de nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd door Jochem. Veel dank en waardering voor Jochem voor zijn inspanningen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team prima werk heeft geleverd. Al met al zijn wij ontzettend tevreden hoe alles is verlopen. Hey kon niet beter. Corrie en Ed de Haan, Castricum.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.V op vrijdag 19 jun 2020 20
Erg tevreden over het gegeven advies, de ruime keuze uit allerlei soorten en maten frontjes en werkbladen, de kwaliteit van de keuken en de service. Geen gedoe toen bleek dat het werkblad niet goed was; zonder pardon werd er kosteloos een nieuw werkblad geleverd, TOP! Van begin tot eind deskundig geholpen .
FOTO VAN E.V
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Astrid Olmberg op dinsdag 16 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat ik zeer tevreden en heel blij ben met mijn nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid: altijd koffie met wat lekkers erbij, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd en al mijn vragen werden deskundig beantwoord. Veel dank aan en waardering voor Cornelis Van Dalfsen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team ondanks de corona crisis kwalitatief goed werk tegen marktconforme prijs binnen de gestelde termijn geleverd heeft. Keuken Werk beveel ik dan ook ten zeerste aan! Astrid Olmberg, Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Van urk op dinsdag 16 jun 2020 20
Bijna 7 jaar de keuken, zat het frontje van de vriezer los. Vrijdag gebeld en we zouden maandag terug gebeld worden.... stond er maandag al een monteur op de stoep, hij was toch in de buurt en heeft het gelijk gerepareerd. En ook ander kastje even aangedraaid en veer van een la besteld. Dat is toch nog een een top service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anke Maarssen op zaterdag 13 jun 2020 20
Avanti heeft een nieuwe keuken geplaatst in mei. We zijn heel blij met de nieuwe keuken. De indeling is mooi en handig. De keuken lijkt veel ruimer. Apparaten en spoelbak zijn grafiet wat heel modern oogt. Het is een plezier erin te mogen koken.
Heel goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Joop van den Heuvel op vrijdag 12 jun 2020 20
Na ruim 5 jaar zijn we nog altijd erg tevreden met onze keuken. Onlangs begaf onze kokend waterkraan het. De garantie van de fabrikant was een paar maanden verlopen. Na met de serviceafdeling van Ardi te hebben gesproken werd er direct actie ondernomen. Voordat ik contact opnam met de fabrikant wilde ze graag eerst zelf even kijken, zodat de voorrij- en onderzoekskosten van de fabrikant mij bespaart zouden blijven. Helaas was de kokend water kraan niet meer te herstellen, maar door inspanningen van de monteur, Ardi en ook een beetje van mijzelf zat er dezelfde dag nog een gloednieuwe kokend water kraan in onze keuken (dit keer van een ander merk). Alle afvoeren en aansluitingen werden vakkundig verlegd en de monteur ging pas weg toen alles naar volledige tevredenheid functioneerde. De kosten voor dit alles...minder dan wat een losse kokend water kraan bij een prijsstunter op internet kost. Dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met service”
Door Tamara Markus op dinsdag 9 jun 2020 20
Eigenlijk had ik mijn keuken al uitgezocht bij een andere zaak maar deze viel enorm duur uit en er waren een aantal dingen die ik erg graag wilde maar niet mogelijk bleken. Op aanraden van iemand ben ik toch nog even langsgegaan bij Keur en gelukkig maar! Hier bleek alles wat ik graag wilde mogelijk binnen mijn budget. Er werd goed meegedacht over de keuzes waar ik nog over twijfelde. Ook de installatie ging super. Er waren wat kleine dingen niet 100% (plankje gevallen waardoor er wat krasjes op zaten, een dimmer die toch niet helemaal beviel en een krasje in een achterpaneel van de kast) en dit werd onmiddellijk opgepakt. Ik heb echt een waanzinnig mooie keuken staan en ben heel blij met de service van Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Lori Duin op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij hebben Arma gekozen wegens de goede recensies en een wens voor service en kwaliteit en geen verkoop spelletjes. En we zijn meer dan tevreden. Onze keuken is werkelijk prachtig en alle Arma medewerkers van verkoop (Benhard!) tot installatie en service zijn uitstekend geweest. We waren behoorlijk veeleisend en hebben meerdere dingen veranderd. Benhard dacht erg mee en durfde dingen af te raden en advies te geven over wat wel en niet een goede keuze was. Dat waardeer ik enorm. Er zat een hoop uren en werk in onze keuken en hij is ook erg groot. Maar de keuken is bijna 100% in één keer geplaatst. Alleen een travo/dimmer en een plint moesten later gedaan worden. Maar dat was ook snel opgelost. We hadden ook een klein probleem met de Quooker en dat heeft Arma ook snel en vriendelijk opgelost met iemand van Quooker. Ik wou dat we onze badkamer ook bij Arma hadden gekocht. Ik zou Arma zeker voor iedereen aanbevelen. Als je zonder frustratie, zorgen of verborgen kosten een prachtige keuken (of badkamer) wilt, dan hoef je niet verder te zoeken. Iedere dag ben ik blij met mijn keuken. Het is meer dan het geld waard! :-)
FOTO VAN LORI DUIN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service kwaliteit en duidelijkheid ook na jaren”
Door Johan Voogel op donderdag 4 jun 2020 20
Onze keuken zochten we uit in 2014 in het Keurkeukens-filaal in Haarlem. We waren de gejaagdheid en drukzetten bij stunters zat en kijk eens: we kregen bij Keur, keurig en net advies en rustig de gelegenheid om onze keuzes te maken. Geen jachtig gedoe, afding-acties maar duidelijkheid voorop. De kwaliteit van de keukens en het advies over de juiste apparatuur vielen ook op. De installatie van de keuken verliep voorbeeldig: volgens afspraak en planning en werd uitgevoerd door nette vakmensen. In de loop van bijna zes jaar hebben we enige servicemomenten gehad aan de keuken en deze werden altijd voorbeeldig uitgevoerd. Hoe de aftersales en service uitpakt, daar kom je altijd pas achteraf achter. Nou die is bij Keurkeukens ronduit geweldig. Als u een keuken of badkamer gaat vernieuwen: laat de stunters links liggen en ga langs bij de Keurkeukens-groep. Service, kwaliteit en duidelijkheid laat zich altijd terugbetalen!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Corrie van der Vliet op zaterdag 30 mei 2020 20
Onze keuken hebben we nu 5 jaar en waar ik nog elke dag veel werkplezier aan beleef en vooral de indeling van de keuken. We zijn toen erg goed en vakkundig geholpen bij PELMA Goes en goeie tips gekregen w.b.t. de indeling. Enkele deurtjes moesten nu wat bijgesteld worden en daar is de monteur afgelopen donderdag voor geweest. Tot mijn verbazing heeft hij alle deurtjes nagelopen en de lades die niet zo makkelijk liepen heeft hij ook verholpen en het meest bijzondere is wel dat het echt service was en ik geen rekening kon verwachten. Super bedankt voor deze geweldige service en ik zal jullie bij iedereen aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door A. Lopes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel door Jochem. Goed advies en goede tekening. Afspraken worden goed nagekomen. Levering op de geplande datum en professionele plaatsing. Wij hadden een kleine beschadiging van een Bokmerk achterwand. Meteen een nieuwe besteld en deze is na een paar weken op de geplande dag geplaatst. Wij constateerden dat wij een kleine lekkage hadden. Na overleg met onze aannemer volledige medewerking van Arma keukens en hebben volledig meegewerkt. Moesten wat kasten uitgehaald worden. Kwam gewoon weer een monteur langs en dezelfde dag weer terug om te kasten weer terug te plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over de service. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Patrick Siebeling op woensdag 6 mei 2020 20
Keur Keukens is de keukenzaak waar service nog hoog in het vaandel staat. Van de start tot het einde heeft de verkoper ons bijgestaan in de keuze, ontwerp, advies en meedenken en later bij het oplossen van kleine problemen. Geen vraag is ze te veel en het deskundige team komt het oplossen totdat alles naar zin is. Zonder extra kosten!! Voor mij geen andere keukenzaak meer... ik kan ze van harte aanbevelen !!!
FOTO VAN PATRICK SIEBELING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Adriënne op zondag 26 apr 2020 20
Ardi heeft een super service! Je hoort weleens vervelende ervaringen om je heen van mensen die een keuken hebben gekocht waarbij van alles mis liep. Hier heb ik bij Ardi totaal niets van ervaren. Ze hebben geduldig uitleg gegeven over verschillende opties en goed en eerlijk mee gedacht. Het was geen ja en amen, we verkopen aan je wat je wilt. Maar het voelde echt als realisch meedenken. Het traject tot en met (en zelfs na) plaatsing verliep ook heel duidelijk qua communicatie. Ook het contact met de installateur, via Ardi geregeld, verliep soepel. Kortom, ik ben zeer tevreden en heerlijk ontzorgd. Nu is het tijd om lekker te genieten van de keuken.
FOTO VAN ADRIËNNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door KWO op vrijdag 24 apr 2020 20
Wij hebben een kookeiland met kastenwand bij Pelma gekocht voor onze nieuwbouw woning. We zijn in de showroom super goed geholpen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd ons niets 'aangesmeerd'. Er was een ontspannen sfeer en de tijd werd voor ons genomen om alles goed op papier te zetten. Tijdens de bouw werd er goed contact gehouden, maar nadat wij een wijziging hadden aangebracht in de tekening (wij wilde namelijk nog een stopcontact in het kookeiland) kregen wij een foutieve tekening terug. In de originele tekening hadden wij namelijk aangegeven dat wij een afzuiging wilde die onder de grond naar buiten zou leiden. Toen wij de tekening terug kregen was de afvoer naar buiten plots verdwenen, waardoor de aannemer er vanuit ging dat er geen gat meer naar buiten hoefde te leiden. Toen wij achter de fout kwamen was dit helaas echter al te laat. Nadat wij dit met Pelma hadden besproken vonden zij de fout erg vervelend maar veel konden zij er ook niet meer aan doen. Als compensatie kregen wij de helft van het bedrag van een plasma filter cadeau. Naar mijn mening staat dit niet in verhouding tot de fout die gemaakt is. Hoewel wij zelf natuurlijk ook deels verantwoordelijk zijn voor het checken van de tekening vind ik wel dat zij ons meer hadden kunnen compenseren hierin. Ik vind het jammer dat zij hierin niet de verantwoordelijkheid hebben genomen, terwijl ik dat wel had verwacht van de service die zij in het algemeen leveren. De verdere installatie van de keuken ging perfect, hoewel er nog wat spulletjes nageleverd moesten worden (wat geen probleem was voor ons), werd dit keurig door hen gecommuniceerd en nagekomen. De keuken is super mooi en van goede kwaliteit. Wij zijn er dan ook heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Sander Broekhuis op maandag 20 apr 2020 20
Goede service en de klantgerichtheid is geweldig.
FOTO VAN SANDER BROEKHUIS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sanne op maandag 20 apr 2020 20
Jullie service is in één woord geweldig geweest. We zijn maar één keer langs geweest en toen is alles (door Dennis) meteen helemaal goed geregeld. We hadden een beperkt budget en daar is op creatieve wijze heel goed rekening mee gehouden waardoor we geen concessies hebben hoeven doen. Ook de installatie is perfect gedaan. Ik heb jullie daarom al meerdere keren aangeraden bij vrienden.
FOTO VAN SANNE
Keuken perfect geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Keukenvervanging”
Door Dick op woensdag 15 apr 2020 20
Na 31 jaar (!) was onze keuken aan vervanging toe. We hebben ons uitgebreid georiënteerd bij verschillende zaken en besloten in zee te gaan met Adee Keukens Rijssen. Geen moment spijt van gehad! Aankoopadvisering was terzake kundig, de keuze is reuze - en met het resultaat zijn we heel blij! De keuken staat er inmiddels drie jaar. Áls er eens iets aan de hand is, is de service voortreffelijk en wordt het probleempje snel en efficiënt verholpen. Als we over 31 jaar -of minder- weer eens aan een andere keuken toe zijn, wordt het weer Adee!
FOTO VAN DICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Aad van Endhoven op zaterdag 11 apr 2020 20
Compleet nieuwe keuken gekocht bij Ardi. Vanaf de advisering t/m plaatsing alles conform afspraken. Geen vervelende 'nep' onderhandelingen over de prijs. Goede service en veel keus.
FOTO VAN AAD VAN ENDHOVEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Familie Lissenberg op dinsdag 7 apr 2020 20
We hebben bij Ardi een keuken gekocht. De ontvangst, de voorlichting, de montage en de service zijn top. We hopen nog heel lang van onze keuken te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Marieke van Bloppoel op maandag 6 apr 2020 20
In fase aankoop meerdere keren in de showroom geweest en uitstekend geholpen. Er werd meegedacht en terugkoppeling wanneer iets nagezocht moest worden gebeurde spoedig. Planning volledig volgens afspraak. Montage ook keurig. Vriendelijke monteurs en ook nadien service afdeling ondanks deze corona crisis tijd goed te bereiken. Ik beveel Ardi Keukens van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Harm grevink op zaterdag 4 apr 2020 20
We zijn zeer tevreden vanaf het moment in de showroom tot het plaatsen van de keuken ook de service is top met onze ervaring kunnen wij ardi keukens aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Echt fijn”
Door F.W. op vrijdag 3 apr 2020 20
Dit is onze tweede keuken via ADEE (de vorige keuken is in 2013 geplaatst). Ondanks dat ADEE inmiddels gegroeid is, is de ervaring nog altijd helemaal goed. Het verkoopgesprek verliep erg leuk (met dezelfde verkoper als in 2013) en al snel kwamen we tot een ontwerp wat volledig bij ons paste. Het fijne is dat je echt merkt dat je als terugkomende klant gewaardeerd wordt en gaf ons een gevoel van vertrouwen. De installatie van de keuken verloopt in alle rust en tot in het diepste detail. Het resultaat is een prachtig afgewerkte keuken die helemaal voldoet aan onze wensen.

Eerdere ervaring van 11 april 2014: Medio oktober 2013 is de keuken geleverd en geplaatst. Binnen drie dagen was de klus gereed, en tot in de puntjes uitgeleverd. Ook het timmeren van een nieuwe schouw rondom de afzuiging was geen probleem, zelfs de afwerking van een plint van de vloer (wat we zelf hadden kunnen doen) werd zonder enig probleem gedaan. Tijdens het verkooptraject zijn we prima geholpen door een verkoopmedewerker, waarin de mogelijkheden binnen onze keuzes goed bekeken en overwogen zijn. Qua prijs is de keuken iets duurder uitgevallen dan bij concurrerende keuken leveranciers, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de complete afwerking (de keuken wordt dus ook echt 100% gebruiksklaar gemaakt) en de goeie service. Kortom: een Adee keukens is voor ons een eerlijke bedrijf die voor kwaliteit en helderheid gaat, precies zoals wij dat wilden.
FOTO VAN F.W.
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Monique van Rooij op donderdag 26 mrt 2020 20
Wij hadden al eerder een keuken bij Ardi in Tholen gekocht en zijn daarover en over de service erg tevreden. In onze bijkeuken hebben we nu een keukenblokje laten plaatsen en dat ziet er ook weer goed uit. Vakkundig mee samengesteld, geplaatst en afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Doet wat er is beloofd”
Door Frank Brugman op donderdag 19 mrt 2020 20
In verband met onze verhuizing moesten wij een nieuwe keuken kopen. Op basis van uitstekende reviews op internet terechtgekomen bij Avanti in Kesteren. Daar via verkoopadviseur Jaap Bremmer -die een prachtig ontwerp heeft gemaakt- een keuken gekocht. Alle vervolgafspraken tot en met de levering en installatie van de keuken zijn stipt nagekomen. Het personeel van Avanti van receptie, verkoop en service munten uit in klantvriendelijkheid. Zonder voorbehoud kunnen wij zeggen dat Avanti doet wat er is beloofd. Wat ons betreft in een woord: top !
Reactie of foto toevoegen
“Dikke duim”
Door Patricia vis op vrijdag 13 mrt 2020 20
Na lang zoeken terecht gekomen bij adee keukens in Rijssen, waar we echt super zijn geholpen door Piet! Echt wat een service, het meedenken, de tijd, duidelijkheid en aandacht die ze er aan besteden het voelde als een warm bad! Uiteindelijk kwamen we tot een prachtige keuken! In de aanloop van het plaatsen van de keuken waren er nog wat aanpassingen maar niks was teveel het werd allemaal keurig opgelost. En eindelijk was daar de dag dat de keuken geplaatst ging worden . De monteurs Seine en Johan hebben de keuken fantastisch en keurig geplaatst , er was miscommunicatie over de schouw maar hebben dat fantastisch opgelost! Echt vol lof over de monteurs ze waren gezellig werkte keurig en hebben een fantastische keuken afgeleverd! Dus bij deze dikke dikke duim voor dit bedrijf! Vrg Patricia vis
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Familie Bouma op zondag 8 mrt 2020 20
Via de goede recensies bij Ardi keukens terecht gekomen. De verwachtingen zijn volkomen waar gemaakt. Prijzen zijn duidelijk, er is geen handjeklap en er zijn geen gigantische "kortingen" zoals bij sommige concurenten. Afgesproken data en planning worden goed nagekomen en de montage verliep zeer professioneel en in goed overleg met ons. Wat ons het meeste aanspreekt zijn de no-nonsense benadering, de duidelijke prijzen en de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jan op donderdag 5 mrt 2020 20
Via eerdere goede ervaringen van vrienden werd ik geattendeerd op Ardi Keukens. Geholpen door Robin, nieuw in het vak, heb ik op een prettige, open, spontane manier mijn keuze kunnen maken en verkocht Robin zijn eerste keuken aan mij. De service en het plaatsen van de keuken is daarna op een vakkundige en prettige wijze verlopen. Mijn complimenten aan Ardi keukens en hun klant- en service gerichte medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen overtroffen”
Door John op maandag 2 mrt 2020 20
Wij zijn zeer tevreden met de door Arma geleverde keuken en service. Plaatsing door 2 nette en vriendelijke monteurs die zeer netjes en nauwkeurig werken. Dit is de 2e keuken welke wij bij Arma besteld hebben en onze verwachtingen zijn wederom overtroffen.
FOTO VAN JOHN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door F Roodenburg op zondag 1 mrt 2020 20
Wat zijn we blij. Niet alleen vanwege onze nieuwe keuken , maar ook dat we deze gekocht hebben bij Avanti in Kesteren. Wat een geweldig bedrijf ! Van aankoop tot en met plaatsing en ook daarna is de service enorm goed. Iedereen denkt mee ,niets is te veel, Petje af voor alle , zeer vakkundige, nette, zeer zorgvuldige medewerkers!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Francis op donderdag 27 feb 2020 20
Omdat wij in een (tijdelijk) huurhuis toch wilden blijven wonen, hadden wij toestemming gevraagd om een keuken te plaatsen. Bij Ardi keukens in St Annaland werd er rekening gehouden dat het geen koopwoning was. Onze keuken werd getekend en wij waren meteen super tevreden. Zeer goed personeel, perfecte plaatsing en super tevreden over de service. Na een jaar nog contact gehad over iets en dit werd weer meteen opgelost. Ardi, Top!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Anouk Louise Pennings op donderdag 20 feb 2020 20
Nu wij eindelijk onze droomkeuken hebben, hebben wij dagelijks zo ontzettend veel plezier in onze keuken. Wij zijn geslaagd voor onze moderne keuken met schiereiland bij Keur Keukens. Vanaf het allerprilste contact in de showroom tot aan de monteur die een briefje achterlaat zijn wij geweldig te spreken over Keur Keukens. Op het briefje stond: "Op het werkblad zit een minuscuul krasje. Bel naar dit nummer en dan regelen we direct een nieuw blad." We zijn zo blij dat we Keur aan iedereen aanraden! Keur Keukens denkt tot in detail mee over de keuken met een geweldige service en dat allemaal als vanzelfsprekend!
FOTO VAN ANOUK LOUISE PENNINGS
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Je staat op 1”
Door Gerard van Eeten op maandag 17 feb 2020 20
Wij zijn bij Avanti keukens heel fijn ontvangen en men heeft goed geluisterd naar onze wensen, het resultaat is een supermooie keuken waar wij heel blij mee zijn. In de aanloop naar realisatie zijn wij uitstekend begeleid door de mensen van werkvoorbereiding en service met gedetailleerde tekeningen en goede telefonische ondersteuning. Ook in de showroom na de koop was geen moeite te veel toen wij wat paneeltjes wilden 'lenen' om de kleur voor de schilder te bepalen. Kortom hier wordt je nog verwent als klant en sta je op 1, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Heleen Kempeneers op donderdag 13 feb 2020 20
Hierbij willen wij Ardi bedanken voor de goede service na ruim 11 jaar van onze keuken gebruik te hebben gemaakt. Van sommige deurtjes was het dempend effect afgenomen.(Soft closing) Op advies van Ardi scharnieren vervangen en afgesteld. We kunnen nu nog lang van onze keuken genieten. Goede service en behulpzame monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“3 keukens”
Door Ingrid Hartman op woensdag 12 feb 2020 20
3 keukens gekocht Adee keukens Rijssen. Een hele goede service! Kwaliteit voor een betaalbare eerlijke prijs. Zeer goed en deskundig geholpen. Ze namen alle tijd , ook wanneer ik terug kwam staaltjes mee wilde nemen enz... Alles kon, waardoor we nu een pracht van een keuken hebben. Ook laten plaatsen door Johan (van adee keukens Rijssen) een ervaren rustige monteur. Ik kan het iedereen aanbevelen.
FOTO VAN INGRID HARTMAN
Een van de drie keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Corrie op maandag 10 feb 2020 20
Van begin tot eind sprake van een goede service. Fijne vakmensen voor het loodgieterswerk, electra en montage. En super goed geholpen bij het samenstellen van de keuken door William, de nieuwste medewerker. Zijn eerste keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Beste service”
Door Michel op vrijdag 7 feb 2020 20
We hebben wij Avanti een jaar geleden een prachtige keuken gekocht. De voorlichting is goed en ontspannen. Geen gejaag, alle tijd, goede vragen en ideeën en echt gericht op de klant. Organisatorisch ging er wat mis maar dat is allemaal super opgelost. En dat is het belangrijkste. Al met al een heel fijn bedrijf waar je met een heel gerust hart een keuken kunt kopen. Misschien niet de allergoedkoopste maar wel de beste service.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Janita & Marjolein op vrijdag 7 feb 2020 20
Service met een hoofdletter S. Onze verkoopadviseur Dirk-Jan heeft tijdens het adviesgesprek uitgebreid de tijd voor ons genomen, actief meegedacht en ons een prachtige landelijke L-vormige keuken met inbouwapparatuur verkocht. Niet pushen tot aankoop, maar de klant zelf laten beslissen. Geen (gladde) offerte praatjes en 'superklantenkorting', maar gewoon een hele goede deal aanbieden die scherp geprijst is. Nadat we eerst druk met ontwerpen zijn bezig geweest, viel uiteindelijk toch onze keuze op een showroommodel. Ook wel een spannende keuze, want dan bestaat toch de zorg dat er niets beschadigd tijdens het demonteren, transport, montage etc.. Ook daarin hebben wij vertrouwd op de service van Adee Keukens. Na plaatsing van de keuken lijkt de keuken zo nieuw uit de fabriek te komen. De topmonteurs, Johan en Niek, werken zo netjes en secuur, meten alles na, en zorgen ervoor dat alles heel strak en mooi is afgewerkt. Zelfs de schouw is nog even aangepast aan ons hoge plafond. Wat een vakmensen zijn deze twee monteurs van Adee. Kortom, een bedrijf waar de klant nog oprecht koning is. Adee Keukens houdt vast aan afspraak = afspraak. Een aanrader dus!
FOTO VAN JANITA & MARJOLEIN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.