Feedback
9,6

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2137 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1821 ervaringen
4 sterren193 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren17 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Super blij met onze nieuwe keuken”
Door Dhr. J. Nijkamp op maandag 28 nov 2022 22
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst. De communicatie en service verliep heel goed. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN DHR. J. NIJKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Installatie en nazorg is geweldig”
Door P.J. De Jonge op woensdag 23 nov 2022 22
We hebben een complete keuken gekocht. De installatie en nazorg service is geweldig. Niets dan lof voor Arma keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en goede nazorg”
Door Rob en Janne op zaterdag 19 nov 2022 22
Prima ondersteuning bij de keuze van de keuken en de apparatuur. Alles verliep volgens planning. Perfecte installatie, goede service en goede nazorg. Aan te bevelen voor wie een nieuwe keuken zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi bedrijf”
Door Leonard Kastelein op vrijdag 18 nov 2022 22
Goede begeleiding, advies en montage. Een mooi bedrijf met een mooie service.
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door Fam. Noorloos op woensdag 16 nov 2022 22
Superservice zelfs na 14 jaar! Onze keuken is in 2008 naar volle tevredenheid door Arma geplaatst. Als er iets met de keuken was, dan werden de reparaties altijd kosteloos uitgevoerd. Laatst hadden wij een probleem met de verlichting, het opsporen van het defect en het plaatsen van een nieuwe travo werden kosteloos uitgevoerd zelfs bij een 14 jaar oude keuken: dat is pas service! Dus wij zijn een zeer tevreden klant, de aanschaf van een keuken bij Arma is absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geen vraag was te veel”
Door M. Cornelissen op woensdag 9 nov 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. De service met de verkoper, de receptionistes, de planner, bezorgers en plaatsers van de keuken. alles wat in 1 woord super. Wij zijn zeer te spreken over hoe alles verlopen is. Niks was te veel en iedereen dacht met ons mee. Geen vraag was teveel.
FOTO VAN M. CORNELISSEN
Reactie of foto toevoegen
“Vooral de service na de aankoop is erg goed”
Door Erwin Veerman op zondag 6 nov 2022 22
Wij hebben een keuken bij Arma besteld voor onze nieuwbouwwoning. Mijn ouders hadden al een badkamer en keuken bij Arma besteld en waren hier erg tevreden over dus vandaar dat wij hier terecht kwamen. Vooral de service na de aankoop en installatie is erg goed. Niets is teveel gevraagd en je wordt telkens door hetzelfde team geholpen. Ook tijdens het verkoopgesprek werden wij goed geholpen en werden alle mogelijke opties goed uitgelegd zonder dat er opdringerig werd gedaan. Kortom, wij kunnen Arma zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Wij zouden iedereen Arma aanraden”
Door Mark S. op dinsdag 1 nov 2022 22
Ik zou Arma bij iedereen aanbevelen. Zij hebben bij ons thuis in vier weken de badkamer en het toilet op de begane grond volledig gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten en ambachtelijk vakmanschap qua installatie. Wij zijn zelf bij Arma terecht gekomen, omdat we onze keuken via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Keur Keukens in Haarlem, ook onderdeel van DB Keukengroep. Arma in Nunspeet is hun enige locatie waar ze ook sanitair doen). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijk tijd de keuken (en woonkamer), badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van de buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan.

Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met "een stel keuken- of badkamer-cowboys". Het viel ons op dat bij Arma hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Hieronder vertel ik meer over onze ervaringen met Arma tijdens de verkoop en installatie van het sanitair.

Verkoop: Het eerste wat we bij Arma vertelden is dat de nieuwe badkamer het gevoel moet geven alsof we in een 5-sterren hotel zitten. Samen met de verkoper werd ter plekke een ontwerp gemaakt en werd er tijdens het gesprek zelfs een lunch geserveerd. Ze zeggen eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van stopcontact tot regendouche wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken of sanitair bij hen koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Aan het eind van het gesprek hebben we de tekeningen en een offerte meegekregen, zodat we er thuis over na konden denken. En we kregen zelfs nog een korte rondleiding langs de back-office waaruit al het werk voor de hele DB-groep wordt gecoördineerd. We hebben in totaal twee gesprekken met de adviseur (Gert Jan) bij de showroom van Arma in Nunspeet gehad. Daarna hebben we ook meerdere keren telefonisch en per e-mail contact gehad. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Gert Jan was erg geduldig en flexibel om meerdere keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken.

Intallatie: Een team van drie personen (met teamleider Roel) die door Arma zelf zijn opgeleid, hebben de hele klus van sloop tot het ophangen van accessoires in vier weken tijd gedaan. Het werk werd zeer keurig en secuur uitgevoerd. De dagelijkse communicatie met het team was ook zeer prettig. Roel kwam pro-actief met suggesties over hoe dingen beter zouden kunnen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een buisventilator op zolder i.p.v. plafondventilator in de badkamer zelf (een buisventilator is namelijk krachtiger, maakt minder lawaai en aan het plafond heb je niet meer zo'n ventilator in het zicht hangen. Het was ook geen probleem om die om te wisselen). Ook de tegelzetter is een echte "tegeltovenaar"; voor alle wanden en vloeren werd eerst een plan gemaakt om ervoor te zorgen dat de voegen optisch zo mooi mogelijk lopen.
FOTO VAN MARK S.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een goede service”
Door P. Brouwer op maandag 31 okt 2022 22
Onze keuken is 4 jaar oud en echt helemaal top! Mooie materialen en goed geplaatst. Er was nu een passtuk scheef gaan zitten (toevallig kwam dit ter sprake bij een gesprek met een verkoper over wat anders). Een monteur kwam en heeft alles weer opnieuw gesteld en recht gezet! Wat een kwaliteit, wat een service! Supervriendelijk en....professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Alles wordt buitengewoon goed en eerlijk geregeld”
Door Fam. Steenwijk op vrijdag 28 okt 2022 22
Recent is onze keuken geplaatst. Al bij het uitdenken van onze 'droomkeuken' werd er met ons meegedacht, wij hadden immers niet alledaagse wensen. Het motto 'Doen zoals is beloofd' hebben alle medewerkers van Anovi, van verkoper tot monteur en iedereen er tussenin, in de praktijk gebracht! Als er 'problemen' ontstonden, werden ze op een acceptabele wijze opgelost. Van begin tot eind werd alles buitengewoon goed en eerlijk geregeld! Wij wisten precies waar we aan toe waren. Een service op topniveau! Wij zijn meer dan tevreden en ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM. STEENWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor de geweldige hulp en service”
Door Erik Luiting & Joyce de Bruin op donderdag 27 okt 2022 22
Wij zijn in april 2022, als eerste klant van Rick Koetsier, uitstekend geholpen! Er was alle tijd om onze wensen te bespreken en op zoek te gaan naar de juiste keuken. Onze keuken was ruim op tijd binnen en alles was compleet. Inmiddels is deze geplaatst en hij is prachtig, we zijn er ontzettend blij mee. Na de plaatsing van onze keuken 5 weken geleden hebben we de spatplinten besteld en deze lagen vandaag zelfs al in onze nieuwe woning. Top service! Een dikke 10 voor de geweldige hulp en service. Wij zouden zeker zo weer voor jullie kiezen! En Rick; als eerste klant van jou zijn we echt uitstekend geholpen. Je hebt ons goed begeleid en je was altijd bereikbaar voor vragen etc. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden en gelukkig met onze nieuwe keuken”
Door Timmerman op woensdag 26 okt 2022 22
Het is alweer een jaar geleden dat de keuken is geleverd. O.i. kun je dan goed beoordelen hoe de keuken bevalt. En we kunnen werkelijk zeggen: fantastisch. Elke detail en elk advies (van Cornelis) is spot on! Hoe fijn is dat je gevoel uiteindelijk ook werkelijkheid wordt. We hadden wat kleine hobbeltjes bij de levering van de apparatuur (wie niet in deze tijd), maar service krijgt pas inhoud wanneer je er gebruik van moet maken. Ook hier een dikke tien! Kortom, tevreden en zeer gelukkig met onze keus voor Keur!
FOTO VAN TIMMERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Goede en snelle service”
Door B. De Jong op woensdag 26 okt 2022 22
Wij zijn meer dan tevreden met de aankoop en plaatsing van onze nieuwe badkamer. Er werd netjes gewerkt, met ons overlegd en meegedacht. Goede en snelle service. Een zeer tevreden en blije klant.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Arie Valk op maandag 24 okt 2022 22
Wat was wijsheid, keuken laten renoveren of een nieuwe keuken laten installeren. We hebben daarom contact gezocht met Anovi Keukens, daarop is de heer Henry Boogaard naar ons adres gekomen om ons geheel vrijblijvend te adviseren. Renovatie zou aardig wat geld kosten en het bleef dan nog steeds een bejaarde keuken. Uitnodiging aangenomen om naar Berkel en Rodenrijs te komen om naar een eventuele nieuwe keuken te komen kijken. We moeten zeggen dat de informatie en uitleg van de heer Boogaard uiterst waardevol was. Er is uiteindelijk een nieuwe keuken samengesteld en bij elk onderdeel waar wij vragen over hadden of ons niet goed konden voorstellen hoe het eruit zag, konden we direct het gevraagde in de showroom bekijken. Tijdens het uitzoeken speelde tijd geen rol, alles werd zorgvuldig vastgelegd zodat we direct konden zien wat we uitgegeven hadden. Onderhandelen hoefde niet want we kregen direct een concurrerende beste prijs. Toen kwam het op het afleveren aan, afspraak gemaakt en uiteraard op de afgesproken datum werd de keuken geleverd, een "9+ service". Door omstandigheden waar we beide geen schuld aan hadden was het aanrechtblad niet wat het moest zijn. Daar werd geen punt van gemaakt want de leuze van Anovi Keukens is "doen zoals beloofd". En dat hebben ze dan ook meer dan waar gemaakt. Niet alleen vanuit de showroom maar ook de keuken installateurs waren vaklieden en uiterst beleefd, daar kan een bedrijf trots op zijn. We hopen nog lang van deze keuken te genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Ardi bedankt”
Door Monique en Antoine op woensdag 19 okt 2022 22
Prachtige keuken gekocht, geweldige service en kwaliteit geleverd door 2 monteurs. Alles werd afgedekt bij de plaatsing en de apparatuur werd gecontroleerd en uitgelegd. Erg tevreden en zeker aan te raden! Ardi bedankt!
FOTO VAN MONIQUE EN ANTOINE
Reactie of foto toevoegen
“Een heel goede aanrader”
Door Rob Roelofs op maandag 10 okt 2022 22
De service staat werkelijk hoog in het vaandel en de monteurs zijn zeer bekwaam leveren goed werk af en werken netjes. De keuken is mooi volgens plan gebouwd en precies wat we ervan verwachten. Waren alleen een paar communicatie foutjes met wat betreft naleveren van producten. Maar dat is allemaal netjes in harmonie opgelost. Verder een heel goede aanrader voor je keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Service is prima”
Door Hans Lippens op dinsdag 27 sep 2022 22
We hebben een bijzondere keuken gekregen. De verkoopadviseurs zijn zeer creatief geweest om de ruimte goed te benutten. Het bedrijf is punctueel in alles. Komt de afspraken nauwgezet na en informeert en checkt alles tijdig. Vriendelijk en zeer beleefd. Ook de werkwijze van de monteurs is uitstekend. Vriendelijk, netjes en hulpvaardig en alles wordt opgeruimd en meegenomen. Het zijn niet de goedkoopste keukens, maar alles past, werkt correct en de service is prima! En dat is ons veel waard.
Reactie of foto toevoegen
“De verwachtingen meer dan waar gemaakt”
Door Johan V. Monique W. op zondag 25 sep 2022 22
Bij de start naar onze zoektocht voor een keuken voor ons nieuwe huis zijn wij gaan zoeken naar vergelijkingen van keuken leveranciers. Hierbij kwamen wij bij Qasa.nl uit en bij Adee keukens Rijssen welke in de top 5 staat bij Qasa.nl. Adee keukens heeft de verwachtingen meer dan waar gemaakt vanaf het eerste moment dat wij binnenstapten bij hen in de showroom. De keuken is nu opgeleverd en heel mooi geplaatst, goede service en vriendelijke medewerkers. Top gedaan :-)
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Clemens Cramer op zaterdag 24 sep 2022 22
Prima ervaring bij aankoop en installatie van onze Siematic keuken met Bosch, Bora en Quooker apparatuur. Verkoop: vriendelijk, deskundig, geen druk; Klantteam: zorgvuldige communicatie per email en telefonisch; Installatieteams: vriendelijk, op tijd, perfectionistisch, vakmensen! Service: uitmuntend. Problemen adequaat opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Rinus op maandag 12 sep 2022 22
Goede uitleg, en samenstellen van de keuken. Goede services, goede vaklui. Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN RINUS
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor deze meer dan geweldige ervaring”
Door Fam. M.J.M. Veldman op woensdag 7 sep 2022 22
Via onze hypotheekadviseur kwamen we terecht bij Adee keukens in Rijssen. Vol goede moed kwamen we in de zeer vriendelijk ogende showroom die zeer uitgebreid was ingericht met talloze keukenvarianten. Na de eerste indrukken maakten we kennis met de heer Voortman, aanbevolen door onze hypotheekadviseur. We schoven aan tafel en onder het genot van een kop koffie (gevolgd door heerlijke lekkernijen uit "eigen keuken" van Adee) wist de heer Voortman ons van de talloze keukenmodellen te begeleiden naar de uiteindelijke keuze die natuurlijk bij onze woning paste. We ontvingen een geplastificeerde computerfoto van onze nieuwe keuken. Voldaan en tevreden keerden we huiswaarts. Naarmate de tijd verstreek diende er zich een probleem aan. Veelgehoorde opmerkingen links en rechts "door de oorlogsindustrie de oekraine"... Tja....ook in ons geval bleek dat door wat dan ook de bestelde vaatwasser niet leverbaar was. Maar Adee liet het er niet bij zitten en zorgde voor een passend alternatief. Geweldig! Na een tijdje bleek dat ook de bestelde inductieplaat niet leverbaar was. Adee liet ons weten dat ze ons ter overbrugging een leentoestel zouden aanbieden. Maar uitgerekend de week voor aanvang van de werkzaamheden kregen we het meer dan verbluffende bericht van Adee dat de helle keuken inclusief onze eigen inductieplaat in een keer geleverd en gemonteerd zou worden. Dit is verbluffend en simpelweg niet anders te noemen dan subliem. Echt werkelijk waar meer dan de beste service die er maar is! Een geweldig team begon de werkzaamheden met het verwijderen van de oude keuken met zorg en vooral netjes werken. Tja....stof is natuurlijk onvermijdbaar maar dat ter zijde. Leidingen werden gelegd, aanpassingen daar waar nodig en toen dat alles een feit was kwamen de eigen installateurs van Adee. Met uiterste zorg werd de keuken opgebouwd met goed overleg om o ze wensen volledig te realiseren. Er werd zelfs niet moeilijk gedaan om extra werk om het NOG mooier te maken. Na afloop begon voor ons het schoonmaken en inrichten van de keuken. Een adembenemend mooie keuken van Adee is het eindresultaat.
Kleine attentie van Adee: een handdoek en vaatdoek erbij. En......een telefoontje van de heer Voortman of alles naar wens is en naar wens is verlopen. Kortom, geen dozen schuiven maar prima en zeer vakkundig advies met daarbij after sales service. Dat is wat bij ons maar zeer zeker ook bij Adee hoog in het vaandel staat! Als wij 10 sterren zouden kunnen geven dan zouden we zeker 12 of meer geven! Een echte aanrader met een kleine maar...... De maar? Nou gewoon, wij hopen nooit meer een keuken te kopen bij Adee....want...als de mooie Adee keuken aan vervanging toe zal zijn, dan zullen wij misschien niet meer leven of anders in een verzorgingstehuis leven. Adee keukens, met in het bijzonder de heer Voortman, bedankt voor deze meer dan geweldige ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Arienne Stevens op maandag 5 sep 2022 22
Ik heb bij Geerd Koppelman van Avanti een inbouw wijnklimaatkast gekocht voor onze bestaande keuken. Het was een verrassing voor mijn man en zowel verkoper Geerd als monteurs Berto en Erik zijn tot het uiterste gegaan om het een geheim te houden. Ze hebben echt super goede service verleend! Ik kon Geerd per app altijd goed bereiken en toen er toch een klein probleem was, pakte hij het snel op om het te verhelpen. Dus wat mij betreft verdient Avanti een 10!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige service”
Door Paul Bakker op dinsdag 9 aug 2022 22
Ik heb mijn keuken drie jaar , er waren wat kleine mankementen . Gebeld met Pelma en zeer snel en heel adequaat zijn de mankementjes door een ervaren monteur verholpen.
En als klap op de vuurpijl heb ik ook geen rekening ontvangen. Een fantastische after sale service noem ik dat.
Reactie of foto toevoegen
“Diepe buiging voor service”
Door Jan Boers op dinsdag 2 aug 2022 22
Wij hebben in 2020 een keuken bij Ardi in Sint Annaland gekocht en zijn uitstekend door verkoper Bart in 't Veld geholpen. Er werd goed met onze specifieke wensen meegedacht en wij konden een goede afweging maken. Wij besloten een greeploze keuken aan te schaffen. Om dit volledig greeploos uit te voeren werden er 2 Hettich motoren onder en boven de koelvriescombinatie geplaatst. Tijdens de plaatsing van de keuken werd alles tot in detail perfect opgelost en wij waren zeer tevreden. Dat er wel eens iets mis kan gaan, of niet helemaal goed wordt ingeschat, bleek al snel. De koelvriescombinatie leende zich niet zo goed voor het gebruik van de Hettich motoren. Door de combinatie waren de motoren te ver bij de drukpunten van de koeler en de vriezer vandaan geplaatst waardoor deze niet goed werkten. Dit bleef problemen opleveren. Ardi keukens heeft uiteindelijk na van alles geprobeerd te hebben besloten om de koelvriescombinatie te verwijderen, er een nieuwe kast in te monteren en er een nieuwe losse koeler en vriezer in te plaatsen, waarbij de 2 Hettich motoren tussen beide apparaten geplaatst konden worden, ter hoogte van de drukpunten. Hierna waren alle problemen direct verholpen. Door Ardi werd alles zonder kosten opgelost. Dat noem ik nou service. In een woord super. Afgelopen winter bleek ons dat er erg veel kou de keuken inkwam door de afzuigkap. Om dit tegen te gaan wilde ik er een terugslagklep in plaatsen. Op internet werden suggesties gedaan om de terugslagklep in de uitgang bij de buitenmuur te plaatsen, anderen adviseerden dit direct achter de motor van de afzuigkap te doen. Toen ik telefonisch advies bij Dhr. Kruijsse, van de service-afdeling van Ardi keukens roeg kreeg ik het advies om de terugslagklep direct achter de motor van de afzuigkap te plaatsen. Omdat ik niet precies wist hoe ik dit moest doen, besloot Ardi keukens dit ook nog onder service voor ons uit te voeren. Ik maak een diepe buiging voor de service van Ardi keukens. Als ik meer dan 5 sterren zou kunnen geven dan had ik die zeker gegeven. De service is werkelijk boven verwachting en meer dan uitstekend.
FOTO VAN JAN BOERS
Reactie of foto toevoegen
“Service was super”
Door Erica Wilhelmus op maandag 1 aug 2022 22
Wij hebben zowel een keuken als een badkamer bij Arma gekocht. De service zowel op kantoor als bij het plaatsen was super. Daar is Arma uniek in. We zouden ze iedereen aanbevelen; absoluut kwaliteit voor je geld.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door familie van Liere op dinsdag 26 jul 2022 22
Keuken gekocht, zeer vriendelijk en meedenkend, goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken met kookplaat en magnetron”
Door Ulfat Jahan op maandag 25 jul 2022 22
Excellent on all fronts. Excellent products. Excellent service. Honest and transparent
Fair price given the service.
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne partij om zaken mee te doen”
Door Peter op vrijdag 22 jul 2022 22
Nieuwe keuken gekocht bij Anovi. Erg tevreden. De service was goed, er was persoonlijk contact en er werd goed meegedacht bij de inrichting en bij de naleveringen. Hele fijne partij om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Nicole van Mourik - Nijmegen op donderdag 14 jul 2022 22
Via een vriendin bij Avanti Keukens terecht gekomen, aangezien zij goede ervaringen met dit bedrijf heeft. Mooie showroom en nette service. Keuken aangeschaft en erg netjes geholpen. Zelfs na het bestelproces nog iets toegevoegd en ook dat was geen probleem. De montage is door eigen personeel gedaan en dat werd heel secuur en vakkundig gedaan. Petje af. Geen enkel restpunt of punt van ontevredenheid. Zeer tevreden klant hier :-)
FOTO VAN NICOLE VAN MOURIK - NIJMEGEN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Kruit op woensdag 13 jul 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht en zijn hier super blij mee. Uitstekende service in alle opzichten. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met badkamer en toilet”
Door J. Huis in t Veld op vrijdag 8 jul 2022 22
We hebben de badkamer en toilet beneden laten doen door Arma. Ook de tegels in de keuken zijn door Arma gedaan. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Zowel de correspondentie als de uitvoering van de werkzaamheden. Ze zijn erg vriendelijk. Een erg goede service
Reactie of foto toevoegen
“Make-over van de keuken”
Door Jeanette en Bob van den Berg op woensdag 6 jul 2022 22
Wij hebben onze (tweede Arma-)keuken 13 jaar geleden laten plaatsen door Arma en daarnaast heeft destijds Avanti (zusterbedrijf uit Kesteren) onze badkamer en het toilet ingericht. Na 13 jaar was het tijd voor een make-over: we wilden af van het koken op gas, wilden een geïntegreerde afzuiger in de inductie-kookplaat en een nieuwe oven. Als toetje kochten we ook een Quooker. In twee dagen tijd hebben Freek (een monteur die destijds ook al onze eerste Arma-keuken in Harderwijk monteerde) en Frans (een kanjer van een leerling-monteur) al onze wensen uitgevoerd. Niet alles wat van te voren met de verkoper (Rik van den Broek) was uitgedacht, kon ter plekke ook volgens plan uitgevoerd worden. Freek als zeer ervaren en kundige monteur heeft alles op maat gemaakt en het eindresultaat overtreft onze verwachtingen.
De tweede werkdag hebben de mannen van 7.30 uur tot 20.10 uur doorgewerkt om alles af te krijgen (uiteindelijk is de rit Nunspeet-Groningen en retour geen tochtje dat je voor 1 of 2 uur op de volgende werkdag graag nog een keer doet om de klus alsnog af te maken). Frans heeft daarnaast in onze badkamer enkele verbeteringen aangebracht en ook nog wat aan slijtage onderhevige klusjes uitgevoerd. We zijn meer dan tevreden. De beide mannen zijn zeer plezierig in het contact, blijven rustig als er iets tegenzit en werken netjes en nauwgezet. Tot op detailniveau werden onze wensen uitgevoerd!
Inmiddels hebben we bijna 30 jaar ervaring met Arma en we kunnen zeggen dat een keuken verkopen een is, maar het plaatsen en jarenlang service verlenen (ook als je in Groningen woont) is twee. Hierin onderscheidt Arma zich wat ons betreft: geen woorden, maar daden (inderdaad, dit schrijft een Feyenoord-fan)!
FOTO VAN JEANETTE EN BOB VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn super tevreden!”
Door A. Tijdhof op zondag 3 jul 2022 22
Goede service, flexibel, betrouwbaar en echt vakmanschap bij de montage van onze badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Broek Felida op dinsdag 21 jun 2022 22
Afgelopen jaar een keuken gekocht. Echt een top. Begeleiding gehad met het uitzoeken, wat bij onze wensen pasten. Helaas was er iets kapot gegaan. De magnetron/ oven. Gebeld met de klacht. Echt goed opgepakt, hebben alles verzorgd wat betreft het bellen en mailen, naar de vertegenwoordigers. En een nieuwe gekregen. Kijken dan ook gelijk de keuken na. Echt een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door R. Heijens op dinsdag 21 jun 2022 22
De verkoper, dhr. Mallegrom was buitengewoon attent en vriendelijk, alles was mogelijk. De service van Ardi-keukens is buitengewoon. In 1990 de 1e keuken, in 1998 de 2e keuken en nu in 2022 de 3e keuken van Ardi. Levering en plaatsing gingen perfect. Ik zou iedereen die aan een nieuwe keuken toe is willen adviseren, ga eens bij een vestiging van Ardi-keukens langs.
FOTO VAN R. HEIJENS
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Linda van Burgh op dinsdag 21 jun 2022 22
12 jaar geleden bij Pelma een keuken gekocht en vanwege de goede service toen, nu ook weer gekozen voor een Pelmakeuken in ons nieuwe huis, adviseren en denken met je mee, snelle reactie op vragen en werken erg netjes. Ook nu weer heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Vervloet op donderdag 16 jun 2022 22
Fijn personeel wordt goed geholpen service is ook prima kom graag terug.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sylvia Uittenhout-de Vink op vrijdag 10 jun 2022 22
Wij hebben in 2013 een Old Wood massief houten keuken met een composiet werkblad gekocht bij Keur keukens, onderdeel van Arma.Twee jaar geleden begon onze gootsteenbak te lekken. Geprobeerd zelf te verhelpen, maar dat heeft de problemen niet opgelost. Uiteindelijk Keur benaderd en het probleem voorgelegd. Er is een monteur gekomen die de gootsteenbak opnieuw aan de binnenkant heeft afgekit. Geen lekkage meer en wij zijn super blij en tevreden met deze goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en goede service”
Door George van Leeuwen op donderdag 26 mei 2022 22
Avanti Keukens heeft ons prima geholpen met het uitkiezen van een nieuwe keuken met alle apparatuur. Goed advies en goede service. Van het allereerste contact tot en met de installatie en naservice.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met levering keukenblad”
Door J. Schipper op dinsdag 24 mei 2022 22
De service in de showroom was echt goed, maar daarna is het misgegaan. Het blad bleek na het opmeten niet als maatwerk geleverd te kunnen worden. We hebben een nieuw blad gekozen en dit is super opgelost door Ardi. Echter de andere leverancier is 6 weken later pas weer komen meten, om vervolgens een week later weer te moeten meten. Vervolgens was er 3 weken na deze laatste meting nog ontbrekende informatie over de maten van de kookplaat. Al met al wordt het blad nu pas in de 3e week juni geplaatst. We zijn erg teleurgesteld dat door het wijzigen van leverancier wij bijna 4 maanden op een keukenblad moeten wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en de Quooker”
Door Meta op woensdag 18 mei 2022 22
Ik heb een Quooker gekocht. Was niet te vreden met andere boiler en na 5 jaar kreeg ik nog korting. Super service. Bedank Arma heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat we voor Keur hebben gekozen”
Door Marc Mergeay en Mirjam Roël op zondag 8 mei 2022 22
We zijn erg blij, dat we voor Keur Keukens hebben gekozen! De service van het begin tot het eind vonden we echt uitstekend. Ook dat we via Keur de rest van de verbouwing van onze keuken door Fred Buné en zijn team van Keukenwerk hebben kunnen laten uitvoeren, is ons heel erg goed bevallen. Alles was perfect op elkaar afgestemd en het liep allemaal als een geoliede machine! Er werd ook door iedereen keurig en met veel verstand van zaken gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Ferry van Nimwegen, Tineke van Schoonhoven op zaterdag 7 mei 2022 22
Wij hebben vorig jaar een prachtige, excellent keuken laten plaatsen. De keuken bevalt heel goed en is perfect afgewerkt. Het blad (jetstone composiet raven satin) heeft een stoere uitstraling en de gootsteen en apparatuur zijn van zeer goede kwaliteit. Fijn dat we de afzuigkap in konden laten bouwen. Nergens spijt van. De service van het team in Kesteren is erg goed (ook in Coronatijd) en het plaatsen werd uitstekend door drie monteurs uitgevoerd. Wij zijn erg blij met onze keuken! Met dank aan Stephanie en anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Stephan Groot op woensdag 4 mei 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de service en de deskundigheid van Arma Keukens. Bij het kopen van de keuken werd er goed meegedacht over de verschillende opties, en werd er goed geluisterd naar onze wensen. Waarbij Arma voor ons echt het verschil maakt is de montage. De deskundige monteurs namen echt de tijd voor het monteren van de keuken, en dat is dubbel en dwars terug te zien in het eindresultaat. Het afwerkingsniveau van de montage en de kwaliteit van de materialen maken samen onze droomkeuken compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service, een dikke 10”
Door familie Visch op woensdag 4 mei 2022 22
Onze inmiddels bijna 9 jaar oude keuken is inmiddels probleemloos voorzien van nieuwe fronten. Wat 2 jaar geleden begon met enkele fronten, inmiddels zijn ze allemaal vervangen. Wat een service! Daarbij nog even een kitrandje vernieuwd, zonder kosten, moeiteloos! Geweldig service, wat is dat belangrijk. Een dikke 10! Keurig personeel, vriendelijk en correct!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer nog iets uitgebreid”
Door Arbman op dinsdag 26 apr 2022 22
Een super fijn bedrijf en de service is top .De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en er word netjes gewerkt.

Eerdere ervaring van 19 april 2019: Nadat Arma onze badkamer netjes heeft gerenoveerd (2017) was nu ons toilet beneden nog aan de beurt.Dit is gedaan door Eddy van de Ruitenbeek.Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en aflevering.Dikke pluim voor de monteur.

Eerdere ervaring van 4 september 2017: Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“De service is top”
Door Eloise op woensdag 20 apr 2022 22
We hebben een prachtige keuken. Half bedrijfskeuken en half eigen gebruik. Er werd flink meegedacht. Vriendelijke bekwame mensen, zowel in de showroom als de monteurs. Achteraf waren er een paar dingetjes mis gegaan (kan gebeuren), maar de service van dit bedrijf is Top, Top, Top! Ze komen om het goed op te lossen. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige geregeld en duidelijk uitgelegd”
Door R. Boer op zaterdag 16 apr 2022 22
We delen heel graag onze ervaring met Anovi. Niet alleen is de keuken die wij afgelopen december gekregen hebben, boven verwachting, maar dat is de hele ervaring met Anovi. Alles wordt keurig en duidelijk uitgelegd. Er wordt echt tijd genomen. Er is ruimte voor overleg, geen druk of ander onprettig verkoop gedoe. Service van verkoop tot aflevering is echt prima. Alle Anovi mensen die we hebben ontmoet waren even hartelijk en klantgericht. Wij hebben oprecht ervaren dat afspraak ook echt afspraak is. Ik zou vanuit onze ervaring willen aangeven dat Anovi een prima overweging als u van plan bent om een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met keuken, badkamer en vloer”
Door Jacco op donderdag 14 apr 2022 22
Zeer vakbekwame monteurs, zeer goede service en Arma komt altijd z'n afspraken na. Verder viel op de zeer goede, meedenkende en geduldige adviseurs bij het aankoopproces.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Derk op zaterdag 19 mrt 2022 22
Hier op basis van de goede reviews geinformeerd en uiteindelijk ook onze keuken gekocht. Overtuigende argumenten:
- Je krijgt wat je vraagt
- Eigen apparatuur geen enkel probleem (wel zelf inbouwen, uiteraard)
- Heerlijk heldere prijzen zonder vage kortingen
Wij wisten vrij precies wat en hoe we het wilden in onze keuken, en dan komen zaken als kwaliteit, contact en service om de hoek kijken. Keuken initieel niet helemaal goed opgeleverd, maar men doet alle moeite om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Ook na dit bezoek nog een op te lossen uitdaging en ook daar alle lof voor het meedenken en zoeken naar oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Evert van brenk op dinsdag 22 feb 2022 22
Super tevreden over de service van Avanti. We zijn super tevreden over de levering en kwaliteit van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Viel tegen”
Door Smeets op dinsdag 22 feb 2022 22
Koopproces was prima, goed begeleid door William. Maar vanaf plaatsen begon de ellende. Ze hebben ons wekenlang zonder waterafvoer laten zitten omdat deze 'zoek' was, geen enkele moeite gedaan om dit probleem tijdelijk op te lossen. Uiteindelijk zelf met een goedkope Gamma afvoer het probleem provisorisch opgelost. Enige tijd later was er een deurpaneel kromgetrokken, de afspraak om die te vervangen is 3x lastminute verplaatst. Erg zure nasmaak aan overgehouden, te meer omdat ik maandenlang op zoek ben gegaan naar een betrouwbaar keukenbedrijf met goede service. Jammer want de keuken an sich zijn we erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Rene Otterlo op zondag 20 feb 2022 22
In juli heeft Bart Huigens een mooie keuken ontworpen. We hadden gelijk een goed gevoel bij Avanti Kesteren in vergelijking met andere waar we geweest waren. Nadat we alles uitgekozen hadden kregen we gelijk een mooie geplastificeerde uitdraai mee. Nog een keer terug geweest om de puntjes op de i te zetten en apparatuur uit te zoeken. Vriendelijk geholpen en goede service. Alles is mogelijk. Omdat we nog niet helemaal klaar waren met de verbouwing hebben we het plaatsen uitgesteld wat geen probleem was. Afgelopen week is de keuken gemonteerd door Henk en Maurits. Goede vakmensen. Keuken is een plaatje. Alles compleet. Ziet er perfect uit. Een super bedrijf. Goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Klein leed”
Door Ilona op zaterdag 29 jan 2022 22
Half jaar gewacht op de keuken, dan krijg je 3 dagen voordat de keuken er komt te horen dat de koelkast er nog niet is. Vervolgens begint de eerste dag van de montage en word er niet door gewerkt want "er moet morgen ook nog wat te doen zijn". Een fout in de tekening waardoor er een stroom punt mist. Of wij dat zelf wel even willen oplossen want niemand van Arma mag aan elektra zitten. "Je keuken is klaar, er mist alleen een filter voor de afzuiging dus die kan je nog niet gebruiken, ik ga het filter ophalen en ben zo terug" monteur nooit meer terug gezien. Dan bel je zelf met het bedrijf en willen ze het een week later pas leveren. Geen oplossingen bedenken, geen tegemoetkoming. Echt een hele slechte service en communicatie wat resulteerde in een hele stressvolle week als vrouw zijnde die zelf niks kan en afhankelijk is van klusjesmannen.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind een top ervaring”
Door C Klink op donderdag 20 jan 2022 22
Onze ervaring met Arma Keukens was van begin tot eind top. Bij het samenstellen van onze keuken zijn wij uitgebreid geholpen en werd er meegedacht. Toen wij terugkwamen voor een vervolgafspraak bleek dat onze keuken door het verkoopteam besproken was om de indeling nog beter/mooier/efficiënter te maken. Bij het inmeten leken er problemen te ontstaan door het verlaagde plafond en de hoogte van de koelkast. Alle mogelijkheden zijn gelijk besproken en we zijn tot een goede oplossing gekomen. Ook over de inbouw van de keuken zijn wij zeer tevreden. De monteur heeft het huis pas verlaten toen alles op zijn plek stond en elk detail was afgewerkt. Vlak voor het plaatsen bleken de koelkast en de vaatwasser niet tijdig leverbaar. Voor de koelkast is een goed alternatief gevonden. Wij wachten op dit moment nog op de vaatwasser, maar hebben zolang een leenexemplaar. Kortom, de service was van begin tot eind fantastisch.
FOTO VAN C KLINK
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken met super service”
Door Bianca Roest op donderdag 6 jan 2022 22
Wij zijn door Levi fantastisch geholpen in de winkel alle tijd veel keuze, vriendelijk en kundig. Luuk heeft onze keuken geplaatst wat een topper zeer, probleem oplossend en zeer precies. Kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een mooie keuken met super service.
FOTO VAN BIANCA ROEST
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Judith Bekkers op zaterdag 25 dec 2021 21
Lang gewacht om een badkamer te laten verbouwen. Slechte ervaringen uit het verleden met aannemer weerhielden ons. Door goede ervaringen van kennissen bij Arma uitgekomen. Super tevreden over het gehele proces. Doen wat ze zeggen. Zeer net bedrijf met kundige monteurs die zeer netjes werken. Al met al 100% tevreden en durf iedereen Arma aan te bevelen. Mogelijk duurder dan elders maar door de netheid, nakomen van afspraken en service was het mij dat zeker waard.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over onze nieuwe prachtige keuken”
Door Fam. Bakker op dinsdag 21 dec 2021 21
Wij zijn zéér tevreden over de service en onze nieuwe práchtige keuken. Er werd heel goed met ons mee gekeken naar de mogelijkheden. Artic keukens is een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect”
Door Ben & Dineke Wesdijk op zondag 28 nov 2021 21
Uitvoering, service, installatie, afspraken, inmeten perfect. Gedaan wat is beloofd.
Gekochte kwaliteit is kwaliteit
FOTO VAN BEN & DINEKE WESDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gerald op dinsdag 23 nov 2021 21
Eerlijk en afspraken na gekomen en de service was ook goed.
FOTO VAN GERALD
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Jan Gabriel op zondag 14 nov 2021 21
We really had an incredible experience with Artic Keukens, we visited two other kitchen businesses beforehand, but we were not happy with the service and design until we stepped into Artic Keukens Utrecht. The entire process was very transparent (especially over the price, no negotiation tactics!) and professional from the first design through to delivery and installation. I'll certainly recommend Artic Keukens for a stylish and professional kitchen buying experience. A great thanks to Levi for assisting us through the entire process. Highly recommended!
FOTO VAN JAN GABRIEL
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Paul Vincent op zaterdag 30 okt 2021 21
Mijn keuze voor Arma werd sterk beïnvloed door positieve ervaring met een eerdere installatie en vooral door hun service na de installatie. Ik vind het zeer belangrijk dat een bedrijf ook helpt met kleinere servicepunten na de levering en dat was uiteraard mijn ervaring.
De bezoek in de showroom verliep zeer vriendelijk en gaaf veel inspiratie. Een afspraak voor de installatie was goed op tijd gemaakt en Arma heeft alle afspraken goed gehouden. De monteurs waren vriendelijk en hebben meegedacht bij de installatie. Ik hebben netjes gewerkt en de overlast van een dergelijk bouw op een minimum gehouden.
Het eindresultaat ziet er prachtig uit en is buitengewoon goed afgewerkt. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Fam. Aarnoudse op maandag 25 okt 2021 21
Opnieuw hebben wij een keuken bij Ardi Keukens gekocht. En voor de 2e keer hebben wij weer positieve ervaringen opgedaan! We voelden ons thuis in de showroom. We werden zeer gastvrij ontvangen. We mochten vrij rondkijken. Er werd geluisterd naar onze inbreng. Meegedacht hoe de keuken zo praktisch mogelijk kon worden ingericht. Er werd ons niets opgedrongen. Tijd gekregen om er nog "een nachtje" over te slapen. Een verandering in de opstelling was geen probleem. Levering en plaatsing keurig op tijd! Altijd bereikbaar voor vragen en service.
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Fam van der Zande op woensdag 20 okt 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Ardi keukens en vanaf het ontwerp tot aan plaatsing zijn wij goed geholpen! Het ontwerp vonden wij heel leuk, origineel en praktisch. Toen de keuken geplaatst was, was het zoals verwacht en gehoopt : veel ruimte in de kastjes en ruimte in de woonkamer! We kunnen Ardi bij iedereen aanbevelen. Komen afspraken na, vriendelijke service, goede kwaliteit materialen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keus”
Door Ruud en Ans op woensdag 20 okt 2021 21
Na een oriëntatie in de keuken branche zijn we terecht gekomen bij Adee. Een uitstekende keus.Het personeel is zeer vriendelijk en dat zorgt al meteen voor een goede basis. Zij doen hun werk zeer grondig, in goed overleg met de klant. Alles verloopt zoals je het zou willen. Ze denken goed met je mee en komen met bruikbare voorstellen. Hierdoor hebben we uiteindelijk een keer of vier enkele aanpassingen tussentijds kunnen doen waardoor het eindresultaat heel mooi is geworden.
Het vakmanschap van de door Adee zelf opgeleide jonge mensen is aan alles te zien. De wijze van werken (erg netjes), de nauwkeurigheid (ik zelf ben nogal een pietlut), en ook oplettend ivm beschadigingen. Nadat wij zelf al enkele lichte beschadigingen hadden geconstateerd op een aantal deurpanelen hebben de monteurs dat vastgelegd (foto's). Deze waren dus al beschadigd. Aangezien deze er bij de tweede keer ook weer in zaten waren we benieuwd hoe Adee dit zou gaan oplossen. Het bleek in het fabricageproces fout gegaan te zijn. We mochten nu kiezen uit een deurpaneel van een betere en dus ook duurdere klasse, en dat voor hetzelfde geld.
Alle deurpanelen dus. Hier waren we natuurlijk wel blij mee. Ook de Siemens oven, die niet meer voorradig bleek, werd vervangen door de opvolger!
Wat een service. Nogmaals bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Peter op zondag 17 okt 2021 21
Ze bestaan nog: keukenzaken die doen wat ze beloofd hebben. Met de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een keukenzaak die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft. Al snel kom je, op basis van recensies, uit bij de DB keukengroep. We hadden vooraf een aantal zaken uitgesloten zonder recensies te lezen. Ondanks de Coronatijd was het maken van een afspraak, binnen de regels natuurlijk, geen probleem. Heel vriendelijk ontvangen, zelfs toen last minute de bestemming (lees huis) veranderde was het allemaal geen enkel probleem. Goed begeleid in het maken van de juiste keuze, kleur, materiaal en apparatuur. En dan begint het wachten op de sleutel en de keuken. Door Adee prima op de hoogte gehouden van de voortgang, ruim op tijd gemeld dat sommige artikelen niet leverbaar waren bij de installatie.
De installatie is super verlopen! Vakmensen die de keuken plaatsen, alles opgeruimd achterlaten en ook hier weer meedenken. Na de 1e oplevering is Adee nog een keer teruggekomen voor de restpunten en ook dat is conform afspraak en perfect verlopen. Ben je op zoek naar een goede keukenzaak, die meedenkt, goed werk levert ga dan met een gerust hart naar Adee Keukens in Rijssen. Top service!!!!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Tim van den Hooven op maandag 11 okt 2021 21
De keuken is netjes op tijd geleverd. Met de aankoop ging het wel een beetje verkeerd maar dat werd allemaal keurig opgelost. Ook bij de levering was een kast niet goed, maar die is binnen 3 dagen aangepast en dat is de juiste service. Zo kan het dus wel.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Ed Klappe op donderdag 7 okt 2021 21
Verschillende keukenzaken bezocht om een indruk te krijgen. Toen we binnen stapten bij Adee hadden we het idee heel snel weer buiten te staan. Maar dat veranderde heel snel toen bleek dat er al erg gedetailleerd voorwerk gedaan was. Heldere uitleg, veel voorbeelden in de zaak aanwezig, vriendelijk personeel en vooral erg helder in de prijs! Adee denkt mee, zelfs als de medewerker met een blindedarmontsteking thuis zit! Na akkoord word je keurig per mail van alles op de hoogte gehouden, heb je onverhoopt nog een vraag, dan heb je heel snel een reactie terug. Er werd ons ontelbaar keer duidelijk gemaakt dat de service van Adee erg belangrijk was en dat ze echt doen wat ze beloven. Dat zegt helaas elke keukenzaak, maar na het plaatsen van de keuken moet ik met plezier toegeven dat Adee inderdaad een stuk verder gaat met service dan andere zaken. Keurig nette installatie, vakkundige monteurs, vriendelijke mensen en gewoon vakwerk afgeleverd. Adee en met name Jenneke, super bedankt voor de prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een harstikke goed eindresultaat”
Door Henk en Inger de Vries op donderdag 30 sep 2021 21
Door omstandigheden hebben we binnen één jaar twee keukens aangeschaft. Door de heel goede service en het mooie eindresultaat was het direct duidelijk dat we ook voor onze tweede keuken naar Arma zouden gaan. En wij zijn weer erg tevreden! De verkoper was zeer deskundig en geduldig! De levering was op de afgesproken datum. En de keukenmonteur netjes precies en eerlijk. We vinden ook nu weer het eindresultaat hartstikke goed!
FOTO VAN HENK EN INGER DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Sharon op woensdag 29 sep 2021 21
Super blij met onze nieuwe keuken van Pelma keukens! Goede begeleiding en service vanaf het begin tot het einde. Ze nemen echt ook de tijd voor je en geven duidelijke informatie. Wij hebben gekozen voor een strakke greeploze moderne keuze in wit hoogglans. Wij geven Pelma een dikke 10! en zullen Pelma keukens zeker ook aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Montage aanrechtblad”
Door Daniel op vrijdag 24 sep 2021 21
SUPER SERVICE! Van begin tot aan de laatste puntjes geholpen. Zelfs wat niet bij de "prijs" inbegrepen zat hebben ze gedaan en afgerond. Zeker een aanrader! Top! Vriendelijk personeel.

Aanvulling ontvangen 27 september 2021: Het gaat om het monteren van een aanrechtblad. Dit is al gebeurd. Het is ons uitstekend bevallen. Dat laat de recensie wel zien ;).
Reactie of foto toevoegen
“De service kan beter”
Door Frits Nienkemper op vrijdag 17 sep 2021 21
Het bedrijf zou van te voren de cliënt beter moeten informeren over wat de kosten zijn als je op inductie gaat koken. (Aanpassen meterkast en 3 fase aansluiting stedin) daarnaast bij inmeten zorgen dat diepte van de lades goed worden geleverd, verder heeft de service ivm zaken die nog gemaakt/geleverd moesten worden, erg lang geduurd. (4,5 maanden) Als laatste, afzuigunit monteren in plafond was voor de monteurs een moeilijke klus, ik had het idee dat ze hier niet zoveel ervaring mee hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Ibo de Jong op vrijdag 3 sep 2021 21
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Adee keukens. Je weet wat je aan Adee keukens heb ze houden zich aan de afspraken en en service is gewoonweg super.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij overgedragen garantie”
Door Marian Helmus op donderdag 2 sep 2021 21
Toen wij ons huis kochten zat er een vrij nieuwe keuken van Avanti in, gelukkig met overdraagbare garantie. Door een klein mankement aan de vaatwasser (verholpen door de leverancier ervan) zijn de monteurs van Avanti twee maal langs geweest, voor en na de reparatie. Ik ben onder de indruk van de service van Avanti, van de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de telefonistes en monteurs. Als onze keuken aan vervanging toe is, is het voor ons geen vraag waar de nieuwe vandaan gaat komen; uit Kesteren!
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Ruud Bakker op dinsdag 24 aug 2021 21
Bij Artic Keukens in Utrecht een aantal keer op gesprek geweest; er wordt goed naar de wensen geluisterd, en ook goed aangegeven wat wel/niet kan. Duidelijkheid over de prijs ook! Voorbereiding, inmeting, leidingschema, etc: alles prima verzorgd.
Klantenservice telefonisch en via de mail: ook zeer goed. Montage vakkundig, compleet, vriendelijk; kortom helemaal prima! Er klopt bij elke keuken montage wel eens iets niet, maar we zijn zeer goed op de hoogte gehouden van de manier waarop de foutjes worden opgelost. Service in de weken ná de montage prima; zowel telefonisch als uiteindelijk ter plekke.
Reactie of foto toevoegen
“Overall fijn proces”
Door Rainier van R op woensdag 21 jul 2021 21
Wij hebben recent een keuken bij Keur keukens gekocht. We wisten dat ze niet de goedkoopste zijn, maar goede kwaliteit hebben en goede service bieden, wij waren bereid daar wat extra voor te betalen.

Verkoop:
Wij zijn geholpen door Peter, zeer aardige en kundige verkoper, soms tikkie chaotisch, maar komt al z'n afspraken na, zeer fijne vent!

Product:
We hebben een zeer mooie keuken gekregen waar we erg blij mee zijn. Zijn een paar nadelen, grootste in de vaatwasser. Deze heeft een programma waarbij voor het einde de klep open springt om te drogen. Keur keukens heeft aangegeven dat niet te gebruiken omdat de stoom de panelen zal beschadigen. Hierdoor blijft de vaat nat.. na hierover geklaagd te hebben (ik had hiervoor een vaatwasser die wel schoon en droog levert) krijg ik te horen dat het toch wel open kan, maar mocht het stuk gaan zal daar geen garantie op zitten... vreemd verhaal...

Installatie:
Zeer netjes geleverd en gemaakt, je ziet dat ze kundig zijn en erg netjes werken. Heel fijn!

Service:
Bij de installatie is een leiding gaan lekken in het kastje, ik heb dit meteen aangegeven met bijna een dagelijkse herinnering, na een week ben ik nog steeds niet gebeld om dit te laten maken, echt extreem vervelend. Ik wissel 2 keer per dag nu droge doekjes in mn gootsteenkastje... Ik ga dit nu maar zelf laten doen.

Overall: Wij zijn blij met de keuken, overall was het ook een fijn proces. Echter de verwachtingen waren hoog en de prijs is dat ook. Het is onbegrijpelijk dat ze deze steken zo laten vallen waardoor ik uiteindelijk best wel gefrustreerd ben. Ik raad ze niet af, maar weet niet of ik ze nog zou aanraden... cijfer zou ik een 7 geven, ik kan alleen 6 of 8 kiezen... dus een geflatteerde 8, vooral omdat ik Peter graag mag.
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat ze beloven”
Door Evelien Gunter op vrijdag 9 jul 2021 21
Wij hebben een mooie eilandkeuken besteld. Marie Louise dacht goed mee over kasten, werkblad en apparatuur zonder te pushen. Ze liet verschillende mogelijkheden zien en was transparant over de prijzen. We twijfelden over een quooker en uiteindelijk hebben we gekozen voor de selsiuz kraan. Ze hield ons budget goed in de gaten....en we zijn er bijna binnen gebleven, maar we zijn tot nu toe heel blij met de keuze van de keuken.

Aanvulling 5 september 2022:
Quilten, de monteur werkt keurig en overlegt goed en is erg beleefd. Erg tevreden over service van levering tot plaatsing. Er zat een kleine beschadiging op een stukje blad boven een kast en dat blad wordt vervangen. Tot nu toe goede service! Pelma is een aanrader. Ze doen wat ze beloven! Er bleek een fout in de regaal te zitten en dat heeft Quinten opgelost voor wij er ook maar erg in hadden, dus de keuken werd helemaal compleet opgeleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hendri Pieper op woensdag 23 jun 2021 21
Vanaf het moment van samen stellen t/m plaatsen en opleveren van de keuken zeer goed en deskundig geholpen. Communicatie is zeer goed. Ondanks dat de vaatwasser later wordt geleverd en gemonteerd is hier op tijd over gecommuniceerd en zijn er geen loze beloftes gedaan. Monteurs waren zeer deskundig en beleeft. Zeer te vrede over het verloop en de service.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Patricia M E Alblas-Zebregs op zaterdag 19 jun 2021 21
Mooie keuken met goede apparatuur van Neff. Perfect geplaatst alweer een paar jaar geleden. Klein probleempje op zaterdag met de afzuigkap en na een telefoontje stond er binnen 20 minuten een medewerker op de stoep, niet van de technische dienst, maar toch wist hij de storing te verhelpen. Niets dan lof voor deze weekend service.
Reactie of foto toevoegen
“Voelen ons niet serieus genomen”
Door Niels Splinter op vrijdag 18 jun 2021 21
Tot dat alles betaald was ging het goed. Daarna begonnen de problemen. Veel problemen zijn achteraf opgelost, echter de service en communicatie door de betreffende medewerker en DB keukens uit Utrecht zwaar onder de maat. We voelen ons eigen niet serieus genomen en snappen niet wat een energie dit kost om tot een positief resultaat te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met de nieuwe keuken”
Door Jorn op vrijdag 18 jun 2021 21
Bij Pelma een nieuwe keuken gekocht. Wegens Corona is het erg druk maar krijg je zeker de service waar ze zo bekend om staan. Wij zijn enorm blij en zijn goed geholpen door Arjen in Goes! De keuken is reeds geleverd en geplaatst door deskundige monteurs. Wij zijn enorm blij er mee!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke aanrader”
Door Lisa Marie Kooijman op woensdag 16 jun 2021 21
Wat een fijn bedrijf! Van het uitzoeken in de showroom tot het plaatsen van de keuken. Wij zijn ontzettend tevreden en prijzen Ardi aan bij iedereen. Bij het uitzoeken van onze keuken werd er fijn meegedacht en aan onze wensen voldaan. De verschillende opties werden besproken maar werden ook laten zien in de showroom waardoor wij meteen een idee hadden wat het resultaat in onze keuken zou zijn. Hierbij was een nee vanuit ons ook echt nee voor de verkoper, dat is prettig. Tijdens het wachten op de sleutel van onze nieuwbouwwoning mochten wij nog eens terugkomen in de winkel om te zien wat we uitgezocht hadden. Ook de verkoper maakt dan even tijd om ons te zien en wist stalen voor ons te regelen. In communicatie zijn wij vanuit Ardi netjes op de hoogte gehouden over onze keuken. Het zetten van de keuken werd professioneel gedaan met veel aandacht voor detail. Alles hing netjes recht en er werd zuinig omgegaan met onze spullen en apparatuur! Ook het werken van de monteur zelf ging heel netjes en georganiseerd, dozen en verpakkingsmateriaal wordt opgeruimd en meegenomen. Kortom: een dikke aanrader! Voor je geld veel keuken een een goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LISA MARIE KOOIJMAN
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Rianne Tax en Guus Wismans op donderdag 10 jun 2021 21
Bij het uitzoeken van een keuken was Robin onze "gastheer". Hij dacht mee, adviseerde, was coöperatief en gaf alle tijd en ruimte voor vragen en gedachten. De offerte, complete map en overige informatie was compleet. We werden uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook in de tijd tussen kopen en plaatsen werden we altijd vriendelijk, snel en deskundig geholpen als we vragen hadden. Dus ook de service-afdeling en de planning is van dezelfde kwaliteit. En als klap op de vuurpijl werd de keuken vakkundig geplaatst door Wim en Remco. Ook tijdens het plaatsen werden adviezen gegeven. Kortom......de volgende keuken kopen we weer bij hen maar wellicht in de nabije toekomst door mensen die deze ervaring lezen.
FOTO VAN RIANNE TAX EN GUUS WISMANS
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Jan en Loura op zaterdag 5 jun 2021 21
In 2015 een huis gekocht met een Pelma keuken uit 2004. Keuken is door ons gespoten in andere kleur. Toen er een uitzetter van een kastdeurtje kapot ging de stoute schoenen aangetrokken en Pelma gebeld. Heel vriendelijk te woord gestaan en het werd gratis gemaakt! Wat een service. Nu alle apparatuur laten vernieuwen, natuurlijk door Pelma, en wederom goed geholpen, prima service, duidelijke communicatie en netjes afgewerkt. Onze keuken is aan zijn volgende leven begonnen, ziet er uit als nieuw en we zijn er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J van Zweden op donderdag 27 mei 2021 21
Wij hebben voor een 3e keer een keuken bij Ardi gekocht omdat we zeer tevreden zijn over het plaatsen en de service. Prettig direct contact, afspraken worden nagekomen. Tijdens plaatsing voortdurend overleg met monteur en eventuele aanpassingen worden direct uitgevoerd.
FOTO VAN J VAN ZWEDEN
Reactie of foto toevoegen
“Lang wachten”
Door Robin Smits op vrijdag 21 mei 2021 21
Je kent het wel, de verhalen dat er altijd iets mis gaat en er gedoe ontstaat op het moment dat je een nieuwe keuken koopt. Om deze reden goed onderzoek gedaan naar de diverse leveranciers en op basis van reviews uitgekomen bij Avanti keukens. Wat in eerste instantie een prettig 1e gesprek was, is de beslissing om voor Avant te kiezen uitgelopen op een ware nachtmerrie. Keuken in februari 2020 besteld en geplaatst in augustus. Wachttijd was voor ons geen probleem, we gingen voor kwaliteit en service. Na de koop ontstonden de problemen. Niet terugbellen als dit was beloofd, planken niet tijdig geleverd of een construct bedacht wat volgens hun monteurs niet goed te plaatsen was. En maar wachten en wachten en steeds zelf contact moeten zoeken. Na fout op fout 2 maanden geleden in de winkel geweest om te praten over een oplossing. Nu bijna 2 maanden later zouden de wandplanken eindelijk geplaatst worden en ja hoor, een kwartier voordat ze zouden komen worden we weer gebeld, er ontbreekt een plank dus ze komen niet. Alle begrip vanuit hun kant zogenaamd, maar ondertussen is eind mei 2021 de keuken van ruim 16.000 euro nog niet gereed. Maar ja, ze zijn welwillend zoals ze zelf zeggen en leveren service tot in lengte van dagen. Tja, zo kan je het niet afronden van de afspraken ook noemen. Het duurt inderdaad tot in lengte van dagen.
Reactie of foto toevoegen
“Service bij oudere keuken”
Door Warntjes op donderdag 22 apr 2021 21
Alweer konden we rekenen op de voortreffelijke service. Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door René op donderdag 22 apr 2021 21
Eind vorig jaar hebben wij een keuken gekocht bij de vestiging in Goes (Pelma ) welke i.v.m. onze verhuizing zou worden geplaatst door de vestiging in Nunspeet (Arma). Liefst wilde wij dit al in oktober, maar men kon niet eerder plaatsten. In december kwam onze keuken. Tot onze verbazing was deze niet compleet; oven en vaatwasser waren er niet. Dat kán gebeuren, maar had wel zo netjes geweest als wij dat hadden geweten. Ook werd er een verkeerde maat spoelkast geleverd en was de greep lijst te kort. Weken later kwamen de oven en vaatwasser en zijn deze aangesloten. Helaas de vaatwasser niet goed, dus lekkage onder de keuken.. Ook de beloofde duurdere/ luxere lades waren niet geleverd, d.w.z. 1 van de 4, en na meerdere keren bellen en monteurs over de vloer bleek dat deze helemaal niet pasten in onze keuken! Voor niets op gehoopt dus. De juiste spoelkast is later wel geleverd en netjes er in gezet, maar was gewoon verkeerd besteld dus. De kitnaad achter het blad is tot 3 keer over gedaan, omdat deze steeds niet goed/ netjes was en is nu eindelijk goed. Er ontbreekt als sinds het plaatsen een anti slip mat in 1 van de lades en toen men deze wel op zou sturen stuurden ze een verkeerde maat. Vorige week weer een mail gestuurd, 1 lade sluit niet meer goed, de deur van de koelkast piept (hoort niet bij een dure keuken en koelkast van nog geen half jaar!) en ook is ons werkblad niet vlak waardoor de snijplanken liggen te wippen op het blad als ik groente of vlees snijd. Dit is al vaker gemeld, maar nooit wat aan gedaan. Ook op een reactie op mijn zoveelste mail kreeg ik in eerste instantie alleen als reactie "ik stuur het door naar de service afdeling." Wat later - na het plaatsen van een review - kwam er dan toch een inhoudelijke reactie van Pelma keukens. De medewerker die ik sprak wilde oprecht zijn best doen een en ander in orde te maken. Hij erkende dat er bij ons erg veel service meldingen waren, wat duidt op dingen die niet goed gaan. Zoals afgesproken is daarna en monteur bij ons geweest en heeft de door aangedragen punten verholpen, voor zover dat kon. Al met al blijft de deur van onze koelkast piepen en is het werkblad nooit helemaal vlak geworden, maar dat schijnt niet anders te kunnen ofzo? Ik ben inmiddels wel tevreden over het feit dat Pelma wel zijn best doet om hun klanten tevreden te houden of krijgen. De algemene indruk van de keuken valt ons wel tegen. We hadden meer verwacht van (de kwaliteit van) de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachting niet waargemaakt”
Door Charles Welling op maandag 19 apr 2021 21
E.e.a. begon al met een onjuist en daarom door mij genegeerd leidingschema voor mijn "Residentic"-keuken. Na de installatie van de keuken door een Ardi-monteur bleken deurtjes en ladenfrontjes krom te zijn, de ladenfronten waren scheef gemonteerd, de ladenbodems kierden en de afzuigkap was defect. Gebeld en foto's gemaakt. De service-afdeling reageerde lauw, geen woord van excuus. Na 14 dagen bleek het defect aan de afzuigkap nog niet gemeld te zijn bij de fabrikant en heb ik dit zelf maar gedaan. De door mij geuite wens zo mogelijk een andere afzuigkap te kopen zou worden doorgegeven aan de afdeling Verkoop. Niet gedaan. Na twee maanden kwam een monteur ("onze beste monteur") om de keuken af te stellen. Het kromme deurtje was weliswaar besteld, maar het was onduidelijk wanneer dit geleverd kon worden. De monteur kon dus alleen de laden afstellen. De laden werden gedemonteerd, weer gemonteerd en waren daarna nog net zo scheef. De monteur maakte foto's en zou een rapport maken. Inmiddels weer drie weken verder en diepe stilte van de zijde van Ardi. Als je de kreten leest waarmee Ardi zichzelf aanprijst, dan word ik een beetje onpasselijk. Een kreet maken ze echter wél waar en dat is "ontzorging van ontwerp tot realisatie". Inderdaad, want ná de realisatie mag de klant het zelf uitzoeken. Het bovenstaande is een sterk verkorte versie van het geheel van telefoontjes en e-mails, want communicatie, zowel naar de klant als tussen hun medewerkers, moet bij Ardi nog worden uitgevonden.

Aanvulling ontvangen 19 mei 2021: Op 19 mei heeft een monteur, die wél op de hoogte was hoe men ladefronten afstelt, de scheve fronten in een handomdraai recht gehangen. Een aantal gebrekkige fronten zal worden vervangen en daar heb ik, dankzij de inmiddels verbeterde communicatie, een bevestiging van ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Marieke van Schaijk op vrijdag 16 apr 2021 21
Nette monteurs in de kost zeer vriendelijk goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marijn en Grietje Nefs, Bergen op Zoom op dinsdag 13 apr 2021 21
Onze keuken was na 30 jaar door en door versleten en we zaten al jaren tegen de aanschaf van een nieuwe te hikken. Bang geworden door alle verhalen in de media van keukencowboys die van alles beloven en in recordtijd een keuken aan je willen verkopen om vervolgens vergeten dat service naar de klant een van de belangrijkste dingen is. Door mond op mond reclame en de goede reviews op internet uiteindelijk bij ARDI keukens in St. Annaland terecht gekomen. Dit blijkt een gouden keuze geweest te zijn. Na ons in de winkel te hebben georiënteerd een afspraak gemaakt met verkoper Robin van den Bos. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en heeft ons totaal niet onder druk gezet. Hij heeft ons prima begeleid om tot een uiteindelijk keukenontwerp te komen binnen het door ons gestelde budget. We voelen ons gewaardeerd als klant. De plaatsing van de keuken is door eigen vakmensen gedaan en niet uitbesteed aan een klusbedrijf. In ons geval door ZZP-er Jacco en leermeester Anton Oversluizen (wat een vakman) Er wordt in oplossingen gedacht en niet in problemen. Helaas waren er leveringsproblemen bij de inbouwapparatuur van NEFF. Dit is niet aan ARDI te wijten. Zij hebben hun uiterste best gedaan om alles op te lossen, wat uiteindelijk ook gebeurd is. De service is geweldig en ARDI maakt hun slogan meer dan waar. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! We hebben geen moment spijt van onze keuze voor ARDI gehad en we kunnen dit bedrijf oprecht aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met eindresultaat”
Door Jan Bijsterbosch op woensdag 31 mrt 2021 21
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst door Avanti. Wij zijn super blij met het eindresultaat. Het hele proces van uitzoeken, bestellen en installeren is zonder problemen en op een uiterst plezierige wijze verlopen. Al het personeel van verkoop tot montage is zeer vriendelijk en service gericht. Kortom een echte aanrader dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anne Baan op dinsdag 30 mrt 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Anovi, onze 2e keuken inmiddels en opnieuw erg tevreden over de begeleiding bij aankoop, service en plaatsen. Alles erg goed geregeld, we werden ook vooraf goed geïnformeerd over alles. Keuken in 1 keer goed afgeleverd en compleet. Zelfs na een paar maanden, toen al een groot gedeelte van de keuken besteld was, konden we nog een belangrijk item wijzigen: van een losse oven en inductieplaat naar een inductiefornuis, erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door irma op maandag 29 mrt 2021 21
Uitstekende inventarisatie van de wensen van de klant gecombineerd met deskundig advies, helder en transparant service/begeleiding en montage super. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Vertrouwd adres!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Arna Taale op donderdag 25 mrt 2021 21
Vanaf het moment van uitzoeken van onze keuken tot en met het plaatsen ervan was de service geweldig! Doen zoals beloofd maakt Ardi echt waar!
FOTO VAN ARNA TAALE
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam van der Putten op maandag 22 mrt 2021 21
Geweldig geholpen en geadviseerd door Ton Stolker van Keur Keukens Haarlem. We zijn heel blij met onze mooie keuken

Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: De keuken is reeds geleverd er was een frontje beschadigd daar is ter plekke een nieuwe voor besteld en inmiddels geleverd. We hebben de keuken zelf geplaatst. De service in de showroom was heel erg goed en bij het leveren ook, we zijn heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Positieve gevoel terecht”
Door Maarten en Mirella op maandag 22 mrt 2021 21
In oktober 2020 op afspraak naar de winkel gegaan. Zeer prettig geholpen door adviseur Eline. Zij maakte duidelijk wat wij van Arma konden verwachten. Wat ons aansprak was de transparantie, de toegezegde service van de montageploeg en de garantie. Eline heeft haar best gedaan ons te begeleiden bij de keuze. Onze voorkeur ging uit naar een landelijke keuken en een terrazzo werkblad. Een keramische spoelbak past mooi zo'n werkblad, maar werd ons afgeraden vanwege de kwetsbaarheid. De apparatuur die in onze oude keuken stond is nog goed. Om verspilling te voorkomen wilden wij die in de nieuwe keuken laten plaatsen. Dat was geen probleem. We hebben een voorlopige keuze gemaakt en zijn daarna nog tweemaal teruggekomen met aanvullende wensen. Tussendoor hebben wij met Arma een aantal malen contact gehad om een aantal zaken af te stemmen. Communicatie is steeds prettig geweest. In maart is de keuken geplaatst, alles helemaal volgens afspraak. Omdat de plaatsing meer tijd vergde dan voorzien, zijn de monteurs op zaterdagochtend teruggekomen om de werkzaamheden af te ronden. Over een paar weken komt de monteur langs met betere plankenleggers en hij vervangt de koelkastdeur die licht beschadigd is. De keuken ziet er prachtig uit. Wij zijn erg blij met de keuken. En blij dat het positieve voorgevoel dat wij hadden bij Arma terecht blijkt te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zo goed geholpen”
Door Fam de wolf op zaterdag 20 mrt 2021 21
De rede dat wij bij Anovi keukens hebben gekocht is de goede service, en er hoeft niet onderhandeld te worden over de prijs. We zijn zo goed geholpen door Henry Boogaard. Hij dacht goed met ons mee, kwam met oplossingen en gaf goed advies over alle apparatuur. Op advies van Henry hebben we gekozen voor een matzwart inductiekookplaat fullflex, ingebouwd in een glanzend composiet werkblad. Het is prachtig! De monteurs waren kundig en werken netjes. Ook dik tevreden over de snelle reactie van de service-afdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie eiken keuken”
Door Natasja op woensdag 17 mrt 2021 21
Mooie eiken keuken met composiet blad gekocht, voorzien van stollen. Erg tevreden over ontwerp, ze denken goed mee, zowel creatief als praktisch, goede prijs, nette service en alles goed geplaatst.
FOTO VAN NATASJA
Reactie of foto toevoegen
“Ardi is een aanrader”
Door Oomen op dinsdag 16 mrt 2021 21
Goede verkoop, niet opdringerig. Personeel in de winkel en de monteurs zijn vriendelijk, netjes en vakbekwaam. Service was goed. 1lade van ons eiland was niet goed geleverd/besteld, maar het is zeer netjes en snel opgelost. Ardi is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.