Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Keukens met ‘n 9+”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB Keukens zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB Keukens ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB Keukens is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zeven vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2110 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1791 ervaringen
4 sterren239 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Duurt te lang”
Door Leimeng op vrijdag 22 mrt 2019 '19
Monteren na 3 maanden nog niet af. Bij eerst montage, was de werkblad kapot gegaan, volgens hun door de transportatie. Zonder eerder overleg, kwam een werkblad met twee geplakt stukken! Qua esthetische aspect en kwaliteit is het absoluut niet acceptabel. Service waarschuwen ons dat het dan volledig op eigen risico is als we nog een nieuwe werkblad zou willen bestellen! Bovendien is de monteur al vier keer (drie maanden) geweest voor een lekkage onder de wastafel. We hebben de keuken nog niet gebruikt. Tot nu nog geen goed opties/oplossing aangeboden. Ik ben heel erg teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Mondelinge garantie wordt niet schriftelijk”
Door Corinne op dinsdag 27 mrt 2018 '18
We hadden een keuken besteld omdat de verkoper had ons verzekerd dat er een 20 jaar garantie was op de keukenmeubels. Na steeds schriftelijk bevestiging van de beloofde garantieregeling te vragen moesten we ontdekken dat het een verkooppraatje was. We hebben ons keuken bestelling moeten annuleren.
Reactie of foto toevoegen
“Voor niets gereden”
Door Dick op zaterdag 16 apr 2016 '16
We hadden een voorstel achtergelaten. Op basis daarvan kon de verkoper verder. Hij belde nog of de afspraak naar voren gehaald kon worden. Dat kon van onze kant niet. Toen belde hij dat hij de offerte niet van te voren kon sturen. Geen probleem. Wij komen op het afgesproken moment aan. De verkoper laat ons doodleuk nog een half uur wachten. Vervolgens zegt hij dat hij nog geen offerte had. Er waren andere klanten tussengekomen. Wat zijn wij dan? Geen klanten? Waarom had hij niet even gebeld? 70 km voor niets gereden. De bedrijfsleider erbij gehaald. Uiteraard excuses gekregen. Willen de zaak nog 1 kans geven. Over een paar dagen verwachten we een offerte. Uiteraard tegen een haarscherpe prijs. Dan kunnen we achteraf nog onze beoordeling aanpassen. Maar op dit moment zijn we nog sceptisch.
Reactie of foto toevoegen
“Verkooptaktiek”
Door Mersad op woensdag 3 feb 2016 '16
Ik plaats mijn verhaal voor de derde keer op deze site, aangezien het geven van een slechte score door Qasa niet wordt gewaardeerd. Probeer mijn ervaring zo te omschrijven dat deze wel wordt geaccepteerd.

Avanti Keukens is een zaak waar je met een fijn gevoel binnen loopt en ook op deze wijze wordt opgewacht. Er worden kosten noch moeite gespaard, koffie, gebak, broodjes, voor alles wordt gezorgd tijdens je verblijf. Als je zo ver bent om een keuken te gaan samenstellen krijg je eerst een verhaal te horen over Avanti, dit is nogal uitgebreid maar hoort blijkbaar bij de verkooptactiek. Vervolgens word je gevraagd wat voor budget je voor ogen hebt en hoe de keuken er uit dient te zien. In ons geval hadden we een heel goed beeld van de keuken en een budget van 10.000 EUR. Door de adviseur werd aangegeven dat dit geen probleem zou moeten zijn gezien onze wensen. Vervolgens word de keuken voor je getekend en in een 3-d tekening weergegeven. Daarop wordt een afspraak met je gemaakt voor de volgende keer, want de prijzen werden nooit bij de eerste afspraak gegeven (volgens de adviseur).

Bij onze 2e afspraak kregen we de prijs te horen, deze lag rond de 15.500 EUR. Voor ons was dit niet acceptabel en we begrepen ook niet waarom er in het begin werd aangegeven dat de keuken waarmee wij 'lekker waren gemaakt' binnen ons budget pastte. Er word je door Avanti een worst voorgehouden en alles is mogelijk om vervolgens achteraf te horen dat het eigenlijk allemaal niet kan. Een vreemde verkooptechniek die zeker geen super score verdient!
Reactie of foto toevoegen
“Grote teleurstelling”
Door M Block op woensdag 18 jun 2014 '14
Na heel veel goede ervaringen hier op Qasa naar keur keukens in Haarlem. We wisten precies hoe de keuken eruit zou komen te zien. Hele mooie 3 D tekening gekregen. Wij waren benieuwd wat de prijs van de keuken moest zijn. De adviseer kon nog geen exact bedrag zeggen maar een indicatie. Dat bedrag hadden wij ook verwacht. Het was zaterdag en we zouden dinsdag de offerte krijgen. Donderdag nog steeds niks ontvangen. Na een telefoontje bleek hij het vergeten te zijn door cursus etc. Nou oke prima hij zou het de volgende dag opsturen. Maar toen bleek de offerte ruim 10.000 euro duurder te zijn. Hij stuurde de offerte zo op zonder een berichtje erbij met uitleg waarom we zoveel meer kwijt waren. Bij navraag bleek de apparaten van AEG niet in hun assortiment te zitten waardoor ze niet scherp konden inkopen. Hij zou een nieuwe offerte maken met hun huismerk ipv siematic en de apparaten aanpassen naar een merk waar zij wel dealer van waren.....
Nu ruim 3 weken later nog niks gehoord! Waarschijnlijk als ze op je kunnen verdienen zijn ze een geweldig bedrijf maar als het even lastig wordt laten ze het afweten.
Reactie of foto toevoegen
“Niet serieus genomen”
Door Walter op zaterdag 19 okt 2013 '13
Na aanleiding van de positieve verhalen van kennissen en op Qasa.nl telefonisch, met moeite, een afspraak kunnen maken op een donderdagavond in augustus 2013. Het inleidend gesprek ging grotendeels over de verkoper zelf. Hij had vanaf dit weekend vakantie en ging in september trouwen... Na dit inleidende gesprek kwamen we uit bij de keuken. In het intro begon hij over een aanbetaling van de keuken. Ik wees hem erop dat er in hun magazine staat géén aanbetaling. Vervolgens hebben we aangegeven wat voor een keuken we wilden hebben. Meteen begon de verkoper te tekenen. Zo tekende hij onder de kookplaat 2 brede lades naast elkaar en 2 eronder. Toen hij klaar was heb ik hem onze tekening gegeven waarop 1 lade staat. Dan opeens vraagt de verkoper naar ons budget. Na het vertellen van ons budget verandert de houding van de verkoper plots en begint over showroom inbouwapparatuur, want nieuw was voor ons te duur. We hebben nog samen even door de showroom gelopen. Kregen op een gegeven moment een paar folders van keukens en inbouwapparatuur in onze handen geduwd met het advies om het rustig thuis te gaan uitzoeken. De tekeningen zou hij aanpassen en binnen een week per e-mail versturen. In september zou hij weer contact met ons opnemen voor een nieuwe afspraak. Na een week geen e-mail ontvangen. Na er achteraan gebeld te hebben, was de verkoper met wie wij hadden gesproken op vakantie. Zijn collega kon echter geen notities van onze afspraak vinden. Een dag later worden we gebeld dat de tekeningen waren gevonden en dat hij ze ging doormailen. In september zijn we niet teruggebeld. Inmiddels is het oktober en wou ik toch onze helaas negatieve ervaring met deze firma op Qasa.nl delen. Voor klantvriendelijkheid een dikke onvoldoende voor deze verkoper van deze vestiging.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak = geen afspraak”
Door Kimberley op donderdag 26 sep 2013 '13
In 2012 bij Arma op bezoek geweest om een nieuwe keuken te kopen. Bij binnenkomst rustig kunnen kijken, waarna we een medewerker hebben aangesproken om ons te helpen. Onze wensen/maten op papier gezet ging deze medewerker aan de slag met een tekening. Echter werd er niet goed naar ons geluisterd. De medewerker (welke stagiaire was) hielp ons op eigen houtje zonder iemand die hem eventueel kon helpen of corrigeren. Uiteindelijk kwamen we met alles boven ons budget uit, dus er is niet goed geluisterd naar wat wij voor de keuken over hadden. Ook is ons niks laten zien qua apparatuur wat hij aan ons zou gaan verkopen. Veel later kwamen wij er pas achter dat ze ons een tafel model koelkast wouden aansmeren. Na wat moeilijke vragen kwam de stagiaire er niet meer uit en heeft toch de hulp van een collega ingeschakeld. Uiteindelijk waren al onze vragen beantwoord toen we voor de keuze werden gesteld. Kopen jullie de keuken of niet? Waarna wij antwoordde dat we hier graag nog even over na wilde denken. Waarop de medewerker zei wij lopen wel even weg dan hebben jullie 5 min te tijd om na te denken. Belachelijk natuurlijk! Keken elkaar aan en zeiden ook dit gaat niet gebeuren. Na 5 minuten kwamen de medewerkers weer terug gelopen met een blender in doos. Welke wij zouden krijgen indien wij nu zouden beslissen. Wij hebben dit natuurlijk niet gedaan en gezegd dat wij hier langer over na moeten denken... Uiteindelijk zijn we wel terug gegaan naar Arma maar hebben we gevraagd of we door iemand anders geholpen konden worden. Dit verliep uiteindelijk allemaal prima en zijn het eens kunnen worden over de prijs.

Op 4 februari 2013 is onze keuken geplaatst. Laat ik over het plaatsen kort zijn, in 2 woorden gigantisch slecht! Een monteur die om de haverklap staat te roken en slecht werk aflevert. De kookplaat was krom maar dan kon allemaal volgens de monteur. Kastjes die scheef hingen dat kon niet rechter volgens de monteur. Hier achteraf over na gebeld en er is een monteur geweest om alles op te lossen. Het oplossen gebeurd wel, alleen je moet er wel gigantisch veel voor doen eer dat er wat gebeurd. Wanneer ik bel naar Arma bestaan wij niet, en kunnen ze ons niet vinden in het systeem (elke keer weer). Afspraken die ze maken om terug te bellen worden ook niet nagekomen. Steeds moet je er zelf weer achter aan bellen.

Nu na 6 maanden gezeur met de keuken te hebben, bleek de wasbak niet goed te gemonteerd zijn waardoor als je er een afwas in wou doen het water gewoon weg loopt (terwijl de stop erin zit). Van de kookplaat laat van de pannendragers de zwarte lak al helemaal los en kijk je gewoon op het ijzer. De RVS afzuigkap begint te roesten? En onze combi-magnetron verwarmd niet naar behoren. Deze klachten neergelegd bij Arma en weer geen goede communicatie. Na veel gezeik en gezeur komt nu 7 oktober de monteur van de apparatuur er naar kijken en dan maar hopen dat alles goed komt. En dan nog de manier waarop je behandeld wordt. Lijkt wel alsof ze denken, ah die zijn jong die pikken alles. Nou niet dus. Jongeren hoor je net zo te behandelen als iedere andere klant, wij zijn niet minder dan andere klanten. Kortom afspraak = dus geen afspraak. Voor ons nooit meer een keuken bij Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Knoef-Zinger op maandag 24 jun 2019 '19
Van ontvangst tot aan "de handtekening", meer dan een goed en vertrouwd gevoel overgehouden bij de aankoop van onze keuken bij Adee. Goed geadviseerd, er werd nauwkeurig naar onze wensen geluisterd en mee gedacht in mogelijkheden, niet in ónmogelijkheden. Er werd niets opgedrongen of naar een bepaald merk toe gepraat. In alle rust werden talloze opties besproken en getoond. Mede dankzij uitstekend advies en begeleiding is uiteindelijk onze prachtige keuken helemaal naar onze wens ontworpen. Kortom; zeker aanrader...!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima”
Door Yolanda Baas op woensdag 19 jun 2019 '19
Nieuwe keuken. Omdat wij een moeilijke hoek in onze keuken hebben, beveelde de bedrijfsleider Jordie aan als adviseur. Hij heeft ons enorm goed geholpen om de keuken, praktisch en mooi, in te delen en ook binnen ons budget te blijven. Ook de afstemming met de keuken installateur was goed geregeld. Alles is prima volgens planning verlopen en een paar kleine onvoorziene problemen zijn in overleg goed opgelost.
FOTO VAN YOLANDA BAAS
Keuken met groene fronten
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door Remco op maandag 17 jun 2019 '19
Zeer goed en professioneel geholpen bij samenstellen en ontwerpen van de keuken. Levering correct en op tijd. Plaatsing door een zeer ervaren en vriendelijke monteur. Aftersale ook goed! Zeer tevreden en absolute aanrader. Kwaliteit hoog in het vaandel!
FOTO VAN REMCO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Lysanne Smit op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben bij keur keukens onze nieuwe keuken gekocht. De service is echt van super kwaliteit! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze wat betreft het samenstellen van de keuken. Alle gemaakte afspraken worden goed nageleefd en elke keer keurig op tijd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden en onze eventuele volgende keuken gaan wij ook zeker hier kopen!
FOTO VAN LYSANNE SMIT
Keuken met landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door j.stolk op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben een goede ervaring met Ardi een goed advies en ondersteuning. de verkoper was altijd aanspreekbaar en bereid te helpen daar waar nodig was. ook voor andere vragen was de administratie bereikbaar. Het gehele proces verliep heel goed. Er is bij ons op vakkundige wijze een mooie keuken geplaatst. We zijn uiterst tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Miranda Linssen op zondag 16 jun 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma en zijn super tevreden over de wijze van verkoopadvisering, het gehele proces rondom de planning en de levering en dan last but not least het plaatsen en monteren van de keuken. Professionele en uiterst vriendelijke meedenkende vakmensen, die ook nog eens transparant zijn. Echt een aanrader. Via een keukenplaatje van Google vanuit Limburg in Nunspeet terecht gekomen, eerst alleen nieuwsgierig, maar al snel overtuigd dat we op de juiste plek waren voor de aankoop van onze droomkeuken.
FOTO VAN MIRANDA LINSSEN
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie van de Kar op vrijdag 14 jun 2019 '19
Keuken gekocht bij Ardi in St Annaland en geplaatst 12-06-2019 door vakmensen, fantastisch goed geplaatst en prima afgewerkt door Meindert, Bedankt hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer ergens anders”
Door Familie Helms op vrijdag 14 jun 2019 '19
We hebben een prachtige Siematic keuken gekocht in Haarlem. De communicatie en het verkoopgesprek verliep erg prettig. Ook de planning en montage van de keuken ging vlekkeloos en alles is goed overleg. Zelfs toen bleek dat de keuken toch in het huis met een kraan gehezen moest worden. Wij zullen nooit meer ergens anders een keuken kopen! Bedankt Jochem en team!
Reactie of foto toevoegen
“Keur geeft het koken weer kleur”
Door Ed en Evelien van Merkenstein op donderdag 13 jun 2019 '19
Eind december 2018 zonder afspraak bij firma KEUR te Haarlem (onderdeel van DB-keukens) binnengelopen waar we vriendelijk werden ontvangen door Cornelis. Hij heeft ons rondgeleid waarna wij onze wensen voor een nieuwe keuken kenbaar hebben gemaakt, vervolgens heeft hij een en ander op papier gezet zodat wij globaal een financieel overzicht kregen. Volgens afspraak met Jordie de Gast hebben wij begin januari 2019 nogmaals een bezoek gebracht aan de firma KEUR voor een verdere uitwerking op de computer van onze wensen, ook nu werden wij gastvrij en vriendelijk ontvangen met koffie en vers gebakken koek, Tijdens dit bezoek heeft Jordie ons in een ongedwongen sfeer alle mogelijke opties laten zien zonder zich te laten beïnvloeden door de tijd (donderdagkoopavond na sluitingstijd doorgaan). Een lange zit met een prachtig eindresultaat en een hele mooie print van de nieuwe keuken naar onze wensen. Na enkele maanden is het moment aangebroken van bezorging van de keuken waarbij de mensen met zorg alles afleveren. De volgende 2 dagen is het ARMA keukens en sanitair uit Nunspeet (eveneens onderdeel van DB-keukens) in de personen van Freek en Geert die de keuken met uiterste zorg en precisie zijn gaan plaatsen, geen gehaast of stress. Na 2 dagen staat er een splinter nieuwe keuken zoals wij dat in gedachte hadden waar wij uiterst tevreden over zijn. Van begin tot eind is alles perfect gegaan, met dank aan Cornelis, Jordie, Freek en Geert. We raden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker een bezoek aan om de showroom van KEUR keukens in Haarlem te bezichtigen.
FOTO VAN ED EN EVELIEN VAN MERKENSTEIN
Perfect gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Karin Muller op woensdag 12 jun 2019 '19
Een nieuwe keuken! En ook wij zijn bijzonder tevreden! Wij raden Arma keukens zeer zeker aan! Tevens het bedrijf HVK, die de oude keuken verwijderd heeft en alle voorgaande aanpassingen gedaan heeft!
FOTO VAN KARIN MULLER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Dekker op woensdag 5 jun 2019 '19
12 jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Pelma keukens. Alles naar tevredenheid. Nu we verhuist zijn, een keuken door de nevenvestiging Ardi laten plaatsen. Henry en Bart hebben veel tijd geïnvesteerd in de opstelling van de keuken. Hierdoor geen moment meer getwijfeld of de keukenopstelling ons zou bevallen. Het blijkt nu ook de perfecte indeling te zijn. Chapeau! Verder ook tevreden over het verdere traject zoals het inplannen van bezorging en plaatsing. Ook de plaatsing door Coran en Niek heel netjes en met fijn overleg!
FOTO VAN DEKKER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke tien. Alles klopt. Bedankt voor alles.”
Door Henk en Gea Weijers op woensdag 5 jun 2019 '19
Nog nooit op zo'n leuke manier een nieuwe keuken gekocht. We werden hartelijk ontvangen door Jordy de Gast. Er werd ons meteen iets te drinken met wat lekkers aangeboden. Hij nam er rustig de tijd voor, dacht prima met ons mee, en was zeker niet opdringerig. Een van de eerste vragen was: wat wilt u niet meer in uw nieuwe keuken? Dat zette ons meteen aan het nadenken, zodat we dingen meteen uit konden sluiten. Voor onze kleine keuken had hij samen met Cornelis vrijblijvend een mooi ontwerp gemaakt. Zelf waren we niet op het idee gekomen. Wat wij erg fijn vonden was dat het netto bedragen waren. Je wist meteen waar je aan toe was. De monteurs Johan en Joost hebben fantastisch samengewerkt. We zijn dan ook erg tevreden over dit team. Ze deden zelfs nog wat extra's. Dikke pluim. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We raden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker een kijkje te gaan nemen bij Keur keukens in Haarlem.
Reactie of foto toevoegen
“Lof voor allen”
Door M. Van der Helm - Havenaar op zondag 2 jun 2019 '19
Keuken in landhuis stijl. De aankoop was al fantastisch. We werden in de keuken van onze keuze, hierin geweldig begeleid. Chris had zeker plezier in deze stijl keuken. Henry Boogaard is samen met collega op wezen meten. Ook iets wat bijzonder is. Bedankt Henry voor je advies en steun. De keuken werd geplaatst door Anton en Wim , welke in opleiding is. Wim is een geweldige leerling, en Anton is een vakman en leermeester bij uitstek. Alle lof voor jullie allen!
FOTO VAN M. VAN DER HELM - HAVENAAR
Landhuisstijl
Reactie of foto toevoegen
“Dromen overtroffen”
Door Fam De Kruijf op zaterdag 1 jun 2019 '19
In 2015 reeds een keuken tot volle tevredenheid gekocht bij Avanti. Begin van dit jaar een aanbouw gerealiseerd waardoor de keuken niet meer voldeed. Door verkoper Jaap Bremmer werd een prachtige wijziging/aanvulling geschetst. Het eindresultaat overtrof onze dromen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Peter Verhage op vrijdag 31 mei 2019 '19
Deze week is onze nieuwe keuken geplaatst door 2 zeer betrokken en deskundige monteurs van Pelma Keukens. Het waren voor hen 2 lange dagen maar er werd niet op een uurtje gekeken en kwaliteit bleef bovenaan staan. We zijn erg blij met het eindresultaat en met deze kwaliteit van keuken en montage mag het voor ons ook wel iets meer kosten. Een aanrader!!
FOTO VAN PETER VERHAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Robin op woensdag 29 mei 2019 '19
Al in november 2018 met Gert-Jan een eerste idee voor een nieuwe keuken uitgewerkt. Op een eerlijke en rustige manier heeft hij vele mogelijkheden met ons onderzocht. Meerdere keren zijn we bij hem terug geweest en altijd was er ruim de tijd genomen. De communicatie van de backoffice, de zorgvuldige installateur en nette oplevering was super. Wij zijn kritisch en kunnen niet anders dan een dikke 10 toekennen. Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Dirk Visser op maandag 27 mei 2019 '19
Een Keuken, naar tevredenheid gekocht en geplaatst, het hele proces is goed begeleid dus super!
FOTO VAN DIRK VISSER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ariea de Vreugd op maandag 27 mei 2019 '19
Ik heb een keuken gekocht bij Keur keukens. Ik ben heel erg tevreden over hoe ik geholpen ben door verkoper Ton Stolker. Hij gaf goed advies en nam echt de tijd om alles te laten zien en uit te leggen. Ook degenen die de keuken kwamen plaatsen werkten netjes en waren vriendelijk. Ik zal Keur keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door Pascal Huijnen op donderdag 23 mei 2019 '19
Zeer vriendelijke en meedenkende verkoper Ton, luistert goed en vraagt naar wat de klant zoekt en draagt ook zelf ideeen aan welke binnen deze wensen vallen. Ook de installatie is van kwaliteit, niets op aan te merken. Totaal plaatje perfect, meedenkend, vriendelijk en zonder enige druk uit te oefenen op de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Arianne Tonino op woensdag 22 mei 2019 '19
Een hele fijne ervaring vanaf moment van binnenkomst. Betrokken, deskundig en eerlijk. De eerste dag binnen gekomen zonder afspraak. Aangezien er op dat moment geen verkoper beschikbaar was zijn wij geholpen door Linda, die toen nog in opleiding was. Linda heeft ons erg goed op weg geholpen. Wij vinden het erg bijzonder dat iemand die nog in opleiding is, de kans krijgt om direct klantcontact te hebben. En wat heb je dit goed en zeer serieus gedaan Linda. Onze hartelijke dank!! Ook Henry willen wij hartelijk danken, voor zijn deskundige en goede adviezen. Verder wil ik heel graag vermelden dat alle werknemers van Ardi keukens in St. Annaland zeer betrokken zijn en echt het beste voor de klant willen Complimenten! Waar vindt je nog die betrokkenheid en geweldige service. Het lijkt wat overdreven, maar ik vertel echt iedereen die een nieuwe keuken wil, ga naar Ardi in St. Annaland. Lieve mensen, hartelijk dank en alle goeds.
FOTO VAN ARIANNE TONINO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Anna op vrijdag 17 mei 2019 '19
Vorig jaar juli is bij ons een nieuwe hoekkeuken geplaatst door Avanti keukens in Kesteren. Alles naar volle tevredenheid! Bij aankoop een aantal uurtjes in de overzichtelijke showroom doorgebracht, waar we ondertussen goed voorzien werden van smakelijk eten & drinken. Vervolgens konden we met een voldaan gevoel naar huis. Verkoper voelde goed aan wat we zochten, dacht mee in een praktische keuken- inrichting voor een gezin van 8 personen, en hield ons tot aan de levering goed op de hoogte van proces. Kortom: een prachtig geplaatste keuken, professioneel personeel, goede kwaliteit, en dat ook nog voor een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H. Eikelboom op donderdag 16 mei 2019 '19
Wij hebben een hoekkeuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. Onze eerste indruk vanaf de showroom met verse groentesoep en een broodje tot de oplevering van de keuken was in 1 woord: TOP. De keuken werd keurig op tijd geleverd, zeer netjes geplaatst en alles werd zeer keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Aris van Mazijk op donderdag 16 mei 2019 '19
In februari 2019 een complete keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Uitstekend geholpen door verkoper Kees Visser. Nooit het gevoel gehad onder druk te zijn gezet of benadeeld te worden, maar gewoon helder en transparant advies. In het traject wat volgde op de aankoop ook geen op- of aanmerkingen. Avanti is altijd snel geweest met reageren en het aanpassen van de order werd altijd vlot en in overleg gedaan. Bezorgen en monteren verliep soepel en snel. Ben zeer tevreden over Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Authentieke keuken”
Door Breunis Valkenburg en Arja Verhaar op donderdag 16 mei 2019 '19
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we een mooie, strakke en authentieke keuken gekocht. De verkoopadviseur heeft ons hierbij bijzonder goed geholpen, met name door inzichtelijk te maken hoe de keuken in de (ook voor ons) onbekende ruimte uit zou komen. Nu de keuken er ook echt staat, blijkt zijn advies het juiste te zijn en is onze keuken echt helemaal van ons! De kleuren, de werkruimte, de materialen, de apparatuur: alles is zoals ons was beloofd. We zijn elke dag dankbare gebruikers van het vakmanschap van Avanti. Heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door G. van Sorgen op woensdag 15 mei 2019 '19
We hebben een nieuwe keuken gekocht, deze is ook geplaatst. We zijn zeer goed te spreken over eigenlijk alles. We zijn erg blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Jan Ties en Nynke Sikkema op dinsdag 14 mei 2019 '19
Een keuken uitgezocht, met hulp van verkopers. Zorgvuldige voorbereiding met deskundige verkopers. Plaatsing door hetzelfde bedrijf gedaan. Alles zeer correct verlopen, prettige samenwerking. Ook het plaatsen verliep goed, met oog voor detail bijv. bij het tegelwerk. Keurig!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Oerlemans op zondag 12 mei 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij Ardi. Met het uitzoeken en samenstellen van de keuken zijn we goed geholpen en werd er ruim de tijd voor ons vrijgemaakt. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen werkte vakundig en erg netjes. De communicatie met Ardie die via de email en telefoon verloopt is erg goed. Vragen enz worden heel snel beantwoord. Al met al zijn wij erg tevreden over Ardikeukens en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 '19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete fronten vervangen”
Door O.B. Dijkstra Nieuwe Niedorp op vrijdag 10 mei 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de geboden service van de firma Arma en de firma Keur in Haarlem. Na het loslaten van de folie werden alle panelen van de keuken vervangen, zelfs na 6 jaren. De keuken is nu weer een blikvanger. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door M. Treur op dinsdag 7 mei 2019 '19
Bij Arma hebben wij een keuken gekocht. De advisering was prima. Er werd goed de tijd genomen. Wij lieten niet alleen een nieuwe keuken plaatsen, maar ook de gehele ruimte werd verbouwd. Arma adviseerde één van hun voorkeursaannemers. Wij kozen voor Van Ark uit Hierden. Van Ark heeft (samen met hun onderaannemers) top werk geleverd! Er werd niet alleen uitstekend werk geleverd, ook de communicatie met ons verliep prima. Wij kunnen zowel Van Ark als Arma van harte aanbevelen.
FOTO VAN M. TREUR
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke TIEN!”
Door Matthijs Vette op maandag 6 mei 2019 '19
Het begint al bij binnenkomst. Vriendelijk ontvangen, gelijk geholpen en een geurend kopje vers gezette koffie! Zeer goed opgestelde showroom, ruime keuze en alle mogelijkheden zichtbaar en ruim opgesteld. De vakkennis en het gemak waarmee direct je wensen zichtbaar worden gemaakt op een tekening... formidabel! Wij werden geholpen door Jasper. ook direct inzicht in de kosten met heldere uitleg. Een paar keer zijn we terug geweest en alle tijd werd er voor ons genomen. Kortom zeer plezierig. Dan komt de grote dag. De keuken wordt geleverd. Als je ziet hoe professioneel deze mensen zijn, dat geloof je bijna niet. Allereerst werd de volledige vloer afgedekt, voordat er iets naar binnen kwam. Staat gelijk in een bepaalde opbouw volgorde zodat de monteur de volgende dag efficiënt te werk kan gaan. Herman was onze monteur die twee dagen bij ons is geweest. Wat een vakman en een gezellig type. Een echte "pietje precies". Heldere uitleg nadien en alle karton en overige verpakking werd keurig meegenomen! Kortom AVANTI hartelijk dank voor jullie service en de prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Otte op donderdag 2 mei 2019 '19
Bij Pelma Keukens een prachtige keuken gekocht. Het bijzondere was dat het gebouwd moest worden in een molen, dus tegen een ronde muur. Ben er zeer tevreden over hoe ze dat deden. Sowieso nette mensen die goed communiceren en je vragen hoe je het vindt en gerust nog wat aanpassen als dat handiger blijkt. Ze maken de keuken echt helemaal af (wat niet standaard is, volgens mij). Je kan daarna direct koken. :) Ook advisering en verkoop was naar tevredenheid!
FOTO VAN OTTE
Keuken in molen
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door J Meijer op donderdag 2 mei 2019 '19
Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
FOTO VAN J MEIJER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Mevr. E. Zijdewind_Verbeek op donderdag 2 mei 2019 '19
Mijn ervaring al bij binnenkomst bij Keur keukens is meer dan uitstekend verlopen. De keuken is goed geplaatst de materialen zijn mooi en de mensen die de keuken geplaatst hebben waren zeer voorkomend en prettig. Een echte aanrader. Ik heb trouwens het adres ook gekregen van iemand die ook zeer tevreden was, dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Suzanne op woensdag 1 mei 2019 '19
We zijn zeer tevreden over het hele proces van uitdenken, realiseren, aanschaffen en installeren van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Hoek op dinsdag 30 apr 2019 '19
Nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Uitstekend geholpen van begin tot einde: goed advies, goede kwaliteit keuken, direct een eerlijke prijs en perfect geplaatst. Echt een aanrader en ze maken hun slogan meer dan waar: afspraak is echt afspraak!
FOTO VAN FAMILIE HOEK
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kant en klaar”
Door Jan en Christien van der Kaaij op maandag 29 apr 2019 '19
Een complete keuken met apparatuur. Geweldig goede adviezen van dhr. Cornelis van Dalfsen. Goede kennis van zaken. Goed invoelend vermogen. Hartelijke ontvangst. Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding en dit gecombineerd met een prima klantenservice. Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Alda de Winter, ook namens Ria van Sprang-Karreman op donderdag 25 apr 2019 '19
Wij kochten voor een tante die van Amsterdam naar Goes verhuist een showroomkeuken. Sandra, die ons een aantal weken geleden ook hielp onze eigen keuken voor nog te bouwen appartement uit te zoeken, hielp ook Ria weer met dezelfde gedrevenheid. Een vette 10 krijgt ze van ons hoor. Zij is het gedroomde visitekaartje voor elke ondernemer. Pelma moet echt zuinig op haar zijn. Ook alle lof uiteraard voor Pelma. De kleine onvolkomenheden worden zonder twijfel snel en goed opgelost. Hulde ook aan de 2 monteurs die een hele lange dag maakten! Wij zullen zeker reclame maken voor Pelma!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door T. van Hoorn op donderdag 25 apr 2019 '19
Wij hebben een geheel nieuwe keuken incl. nieuwe inbouw apparatuur bij Pelma in Goes besteld en via de verkoopster mevr. Mieras hebben we precies gekregen wat we wilden omdat zij zo'n goed inlevensvermogen heeft en zeer deskundig is qua materialen. Ook de installateur die bij ons kwam dacht alleen hoe kan ik het nog mooier maken en heeft onze keuken echt met liefde gezet, heel precies en met een perfecte afwerking en communicatie naar ons toe; en zonder haast ! Elke dag weer een genot om tot in detail zo zaken geregeld te zien worden. Perfect; super.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Corne op donderdag 25 apr 2019 '19
Eind 2018 een keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Een fantastische ervaring. Verkoper Jaap Bremmer heeft het geweldig gedaan, humor, meedenken en komt zijn beloftes na. Na de koop is er een collega geweest om in te meten. Deze was van alles op de hoogte en echt werkelijk waar: overal is aan gedacht. Het plaatsen van de keuken was in 2 dagen voltooid en niks op aan te merken. Ik kan iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen. Het gevoel is gewoon fijn.
FOTO VAN CORNE
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Bram Tazelaar op woensdag 24 apr 2019 '19
Nieuwe keuken vlot en vakkundig geplaatst en keurig afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Lubbers op woensdag 24 apr 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken rond het aanschaffen van een nieuwe keuken. Wij hebben een zeer kleine keuken waar wel alle wensen gerealiseerd konden worden met passen en meten en drie maal overleg met een van de medewerkers van Pelma keukens te Goes. Er zijn verschillende alternatieven besproken en uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken voor apparatuur, boven en onderkanten, een apothekerskast en een koelvriescombinatiekast. Een mooie inductie kookplaat. De nog jonge koelvriescombinatie is herplaatst. We hebben een nieuwe vaatwasser geplaatst en een prachtig composiet weekblad. Na wikken en wegen hebben wij een greeploze keuken gekozen in de kleur helder matwit. Het composiet blad is gemêleerd zwart. De montage is in twee dagen afgerond met twee zeer precies werkende monteurs. Indien nodig is er overleg geplaagd met ons als klant. Kortom, we zijn zeer tevreden vanaf het begin tot het eind van het gehele proces en wij zouden dit bedrijf aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Colette Hoving op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na veel te hebben rondgevraagd en een aantal bezoeken aan andere keukendealers in de buurt(Deventer) waren we uiteindelijk toch een stukje verder gereden omdat ons ter ore kwam dat we bij Adee goed terecht konden..en dat bleek! Een prettig onthaal zonder de druk die je vaak kunt voelen wanneer je gaat 'shoppen' voor grote aankopen. Directe transparantie en geen opsmuk en dure praatjes. Er werd een duidelijk verhaal neergezet met veel enthousiasme waarbij heel goed werd gekeken en gevraagd wat onze wensen waren. Dit was ook steeds het uitgangspunt waar ook nooit van werd afgeweken. Heel duidelijk van begin tot eind is dit telkens voorop gesteld. Op momenten van twijfel werd er open gesproken en het vertrouwen ook nooit beschaamd! Het gehele team van Adee is buitengewoon goed op elkaar ingespeeld wat ervoor zorgt dat de uitvoering van hetgeen we samen heel zorgvuldig hebben uitgedacht perfect tot stand is gekomen. Bij een flink project als dit zijn er altijd dingen waar je tegenaan loopt, zo ook bij ons. Echter is er steeds in ons voordeel gehandeld en hebben we dan ook geen enkel moment het gevoel gehad benadeeld te zijn. Het is heel veel geld wat je uitgeeft en daar gaan ze allemaal zeer bewust en zorgvuldig mee om, waardoor er een ijzersterk vertrouwen is opgebouwd. Géén commercieel gewin of lege praatjes maar een eerlijk, kwalitatief hoogstaand product met eerlijke afspraken en fijne mensen die ervoor zorgen dat je uitkijkt naar wat er komt in alle vertrouwen en hier ten volle van kan genieten als het uiteindelijk is uitgevoerd! Chapeau team Adee en Dank Dank Dank voor deze mooie reis met die geweldige eindbestemming!!!
FOTO VAN COLETTE HOVING
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door fam.Arbman op vrijdag 19 apr 2019 '19
Nadat Arma onze badkamer netjes heeft gerenoveerd (2017) was nu ons toilet beneden nog aan de beurt.Dit is gedaan door Eddy van de Ruitenbeek.Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en aflevering.Dikke pluim voor de monteur.

Eerdere ervaring van 4 september 2017: Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Remco de Groot op donderdag 18 apr 2019 '19
Keuken is verleden week opgeleverd. super blij mee. Monteurs werkte zeer netjes en nauwkeurig. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Fam Bos op dinsdag 16 apr 2019 '19
Wij zijn erg blij en tevreden met onze keuken en badkamer, die door Arma Nunspeet is geplaatst. Tijdens de montage toch wat dingen veranderd op aanraden van de monteurs. Alle lof hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“ARMA Keukens een topbedrijf”
Door C.v.D. op dinsdag 16 apr 2019 '19
Enige jaren geleden kochten wij een keuken bij ARMA Keukens. Het plaatsen werd niet zoals bij veel andere keukenleveranciers door klusbedrijfjes, maar door eigen vakmensen gedaan. En dat verschil kun je echt zien. Ook met service en garantie onderscheiden zij zich. Niet alleen door 10 jaar garantie te geven op de keuken maar ook om voor je klaar te staan bij bemiddeling als er een probleem is met het apparatuur zo hebben wij ondervonden. Of je gaat voor een budget keuken of een keuken uit het hoger segment, iedere klant is daar koning en krijgt de volle aandacht en service. Hier is afspraak, afspraak. Voor ons is dit een topbedrijf en maken zij van elke klant een blije klant. CvD
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddeld 9,8 is dik verdiend”
Door Ad op maandag 15 apr 2019 '19
Via Qasa ben ik bij Avanti Keukens terecht gekomen en om maar meteen met de deur in huis te vallen: dat gemiddelde van een 9,8 is meer dan verdiend! Het ontwerp van de keuken is door Jasper gedaan. Hij luisterde goed naar mijn wensen en dacht in alle opzichten mee om een zo'n mooi mogelijk resultaat te behalen. Wijzigingen die ik later nog wilde doorvoeren heeft hij netjes en snel via de mail verwerkt. Later nog een keer terugkomen om de kleuren en de materialen toch nog een keer door te nemen was ook geen enkel probleem. Het inplannen van de levering en montage verliep erg soepel. Door uitloop van het plaatsen van de vloer had ik het verzoek ingediend deze iets naar achteren te plannen. Adriaan ging er mee aan de slag en kwam niet veel later bij mij terug met nieuwe data. Erg fijn! De levering van de keuken was netjes op het vooraf aangegeven tijdstip. Evenals het arriveren van de mannen die de keuken hebben geplaatst. Dan het plaatsen van de keuken zelf nog. Johan en Rob zijn twee dagen bezig geweest en hebben mij telefonisch op de hoogte gehouden om eventuele knelpunten te bespreken. Zo was er onder andere een leiding verkeerd gelegd door het bouwbedrijf waardoor het een en ander niet aangesloten kon worden. Telefonisch hebben we de mogelijkheden doorgenomen en zo kwamen we snel tot een geschikte oplossing. Het resultaat is erg mooi geworden! Alles is echt keurig netjes afgewerkt! En ook wel zo fijn, alle rommel (plastic, karton etc) was al opgeruimd toen ik thuis kwam. Als ik zo terugkijk op het hele proces dan ben ik blij dat ik voor Avanti Keukens heb gekozen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Iedereen doet zijn best om tot een zo'n goed mogelijk resultaat te komen en dat merk je. Van het ontwerp tot de plaatsing. De persoonlijke benadering hierbij heb ik als een grote meerwaarde ervaren! En wat ik ook erg prettig vond: geen gedoe over de prijs. Gewoon netto prijzen: "goedkoper kan niet, meer hoeft niet".
FOTO VAN AD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Van de Lagemaat op maandag 15 apr 2019 '19
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair een keuken gekocht voor in ons nieuwe huis. Wij waren op zoek naar een grote keuken met een stoere uitstraling. Aart van Arma heeft ons fantastisch geholpen met vakkundige adviezen en kwam met meer details in de afwegingen dan we bij andere keukenzaken hebben ervaren, waardoor wij op voorhand de juiste keuzes konden maken binnen ons budget. Het resultaat staat er inmiddels: een prachtige keuken met de juiste apparatuur en binnen ons budget. Inclusief stipte afspraken, duidelijke communicatie en goede service bij de montage. Al met al een super ervaring.
FOTO VAN VAN DE LAGEMAAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Fam de Waij op zaterdag 13 apr 2019 '19
Wij hebben door Arma in Nunspeet onze badkamer laten vernieuwen de oude door hun er uit laten halen en een nieuwe door hun laten plaatsen. We werden heel gastvrij ontvangen door Gert Jan die ruim de tijd voor ons had voor het ontwerpen en uitzoeken van onze badkamer. Het slopen en plaatsen van de badkamer is door zeer vakkundige werklui gedaan een pluim voor Jacco en Anton die zeer netjes en alles in overleg uitvoerden en zelf ook met tips kwamen. We zijn dan ook zeer blij en tevreden met onze nieuwe badkamer mede door de kwaliteit en vakkundigheid van Arma .
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Stefanie op woensdag 10 apr 2019 '19
Heel positief. We werden prettig geholpen door Marnix. Geen toeters of bellen, geen opdringerige verkooppraatjes, gewoon luisteren naar onze wensen en prijs is prijs. Daar houden wij van. En het eindresultaat is prachtig geworden. Zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke Jansen op maandag 8 apr 2019 '19
Bij het zoeken naar een goede keukenzaak heb ik er drie uitgekozen. Als derde kwam ik bij Keur keukens en werd ik geholpen door Dennis. Wat opviel: recht doorzee, geen praatjes, geen dwangmiddelen om NU te moeten beslissen (wel bij een andere keukenleverancier) en de prijs is de prijs; helder en duidelijk. Dennis kwam naar mijn appartement om zelf te komen kijken en dit pas na al een tekening te hebben gemaakt met elkaar (m.a.w. het was misschien niet nodig maar voor de zorgvuldigheid vond ik dit wel heel fijn). Gaf goede tips en een moeilijk in te meten stuk, werd pas achteraf, na het plaatsen van de keuken, ingemeten en er werd een mal van gemaakt; en daarmee kwam later, maar wel helemaal goed, de rest van het keukenblad. Meerdere malen tijdens de verbouwing heb ik contact opgenomen met Dennis voor vragen en uitstel levering keuken en al die tijd was het contact vriendelijk, belangstellend en mee denkend. En nu is het klaar en ben ik zeer tevreden en steeds weer blij verrast over zoveel kwaliteit waar ik enorm van geniet.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door C Epskamp op donderdag 4 apr 2019 '19
Een keuken inclusief plaatsing. Prima begeleiding en uitstekende installatie en service. Tijdens transport was de koelkastdeur beschadigd geraakt. Gelijk door de monteur opgemerkt en er wordt nog een nieuwe geleverd en geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Veger op dinsdag 2 apr 2019 '19
Voor de 2de keer een keuken gekocht bij Keur Keuken. Beide keren zeer goed bevallen met een geweldig resultaat en een uitmuntende service. Ook een groot compliment voor Dennis, die ook deze keer weer heeft meegedacht en een geweldig ontwerp heeft weten neer te zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Tien plus”
Door Inge en Ronald Roosendaal te Spaarndam. op maandag 1 apr 2019 '19
Wij hebben bij Keur keukens in Haarlem onze droomkeuken gekocht en zijn door Peter en Cornelis erg goed geholpen en is de keuken mooier dan de super mooie 3D tekeningen. Ze nemen alle tijd en aanpassing zover mogelijk is totaal geen probleem dus voorbond is het een Tien Plus! Peter en Cornelis jullie zijn toppers en een diepe kniebuiging voor Keurkeukens en al het personeel die allemaal vriendelijk en hulpvaardig zijn. Super professioneel bedrijf en het plaatsen daar nemen ze paar dagen tijd voor niks geen haast of afraffelen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Wim Sijstermans op vrijdag 29 mrt 2019 '19
Goede dienstverlening en uitstekende installatie en montage. Men denkt mee en vraagt eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“In orde”
Door Ellen op vrijdag 29 mrt 2019 '19
Ik heb een prachtige keuken gekocht. Werd perfect op tijd geleverd en geplaatst. Alles piekfijn in orde!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door G.Smit op woensdag 27 mrt 2019 '19
Een keuken. Uitstekende ervaring. Plaatsing van de keuken is uitstekend uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door hr/mevr. Fetter-Olthof op woensdag 27 mrt 2019 '19
Uitstekende kwaliteit en fraaie keuken, incl. een succesvol ontwerp. Zeer zorgvuldige montage!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Marcel Vermeulen op woensdag 27 mrt 2019 '19
Bij Keur Keukens een keuken uitgezocht en laten plaatsen. Heel tevreden over gehele proces vanaf keuken uitzoeken tot keuken plaatsing. Heel klantvriendelijk en goed met ons meegedacht. Verkoopproces was ook ongedwongen en met goed gevoel voor servicegerichtheid. Zouden zeker anderen aanraden bij Keur een keuken uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Van Gulik op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Prettige ontvangst met daarbij al direct de verwennerij van heerlijke hapjes uit de keuken. Voldoende tijd om mee te denken over de beste keukenoplossing. Ook na wijzigingen in de verbouwplannen, de keukentekeningen nog zonder problemen kunnen aanpassen. Keurig geleverd volgens planning. En klein probleempje met de plinten is zonder problemen keurig opgelost. Uitermate tevreden met onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN VAN GULIK
Mooie nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door E.J. Smits op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Wij hebben een showroomkeuken gekocht, die ze geplaatst hebben met enige aanpassingen zonder meerprijs, er zat een gewone mengkraan in die keuken maar eigenlijk hadden we liever een eenhendel keukenkraan, die ze gratis omgeruild hebben
Perfecte aflevering , niets dan lof , zijn heel blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door J van de Pol op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Keuken bij Avanti gekocht! Zeer goed geholpen, ook de plaatsing van de keuken is geheel goed verlopen! Er ontbrak niets. Wij zijn echt heel tevreden en genieten van onze prachtige keuken!
FOTO VAN J VAN DE POL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gekomen”
Door S van Elzakker op maandag 25 mrt 2019 '19
We zijn enorm blij met onze nieuwe keuken en service daar omheen. Ondanks wat tegenslagen in de ruimte heeft Ardi goed mee gedacht en is alles goed gekomen. Wil je een droom van een keuken, ga dan naar Ardi !
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door F.v.Zanten op zaterdag 23 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken bij Pelma gekocht. En zijn heel vriendelijk en correct geholpen. Het bedrijf maakt waar wat ze met je afspreken, zowel qua uitvoering als levertijd. We zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Danny en Cassie op donderdag 21 mrt 2019 '19
Wij hebben hier onze super mooie keuken gekocht! Bij Pelma keukens zijn we heel goed geholpen en werd er naar onze wensen geluisterd. De keuken ziet er dan ook uit hoe ik het in mijn hoofd had! Ik raad dan ook zeker aan om daar eens een kijkje te nemen. Een mooie en overzichtelijke showroom!

Aanvulling ontvangen 25 maart 2019: De keuken staat er een weekje.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Yvon Bueving op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Door terleurstellende ervaring in het verleden, zijn we kritisch op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf, waar we een goed gevoel bij kregen. We kwamen terecht bij Avanti. Wilco heeft ons geduldig door het proces geleid, en de verschillende wijzigingen en vragen die we hadden uitgezocht en beantwoord. Het heeft er toe geleid dat wij een prachtige keuken hebben, die helemaal naar ons zin is. Complimenten voor het montageteam, die zeer zorgvuldig en enthousiast de keuken hebben geplaatst. De planning, communicatie en vragen tussendoor zijn naar tevredenheid opgepakt. Kortom een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door A. Nieuwenhuyse op maandag 18 mrt 2019 '19
Eind vorig jaar hebben vakkundige monteurs van Ardi bij ons een nieuwe keuken gemonteerd. Vakwerk en we zijn erg tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste moment in de showroom werd er goed meegedacht met onze wensen en uiteindelijk staat er een hele mooie keuken met veel ruimte en gebruiksgemak! Service staat op een hoge plaats hebben we gemerkt, snelle en deskundige reactie. Wij zijn blij met een keuken van Ardi!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruben Spoor op maandag 18 mrt 2019 '19
Een keuken, alles was naar wens van A tot Z. Dennis Tesselar heeft ons geholpen met het kiezen van ons keuken de service was super goed! En Derik Jan heeft de keuken bij ons geïnstalleerd en het ging boven ons verwachting!! Wij zijn met alles zeer tevreden!
FOTO VAN RUBEN SPOOR
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door L. Beljon op zaterdag 16 mrt 2019 '19
Keuken gekocht bij Keur te Haarlem, prima geholpen en goede adviezen gekregen. Aflevering en plaatsing op de afgesproken datum. Materialen dag eerder aangeleverd en hiermee werd op zorgvuldige wijze mee omgegaan. Plaatsing dag later door vakkundig personeel en alles werd netjes opgeruimd. Tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door G.M. Kroese op vrijdag 15 mrt 2019 '19
Wij hebben bij ADEE Keukens onze keuken besteld. Vanaf de binnenkomst in de showroom al een goed gevoel. Op een prettige manier samen met de verkoper een keuken samengesteld. Alles verliep prima, zonder opdringen en op een eerlijke manier. Vanaf aankoop tot aan plaatsing door vakkundige eigen monteurs een prima proces.
FOTO VAN G.M. KROESE
Keuken met rustieke achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Steekt goed in elkaar”
Door Corelly op donderdag 14 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi en zijn erg tevreden over de gang van zaken zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de installatie door de monteurs.
Tijdens het aankoopproces voelden wij ons niet onder druk gezet om snel te beslissen. Er was voldoende gelegenheid om per email of per telefoon vragen te stellen, voorafgaand aan onze beslissing. Over de keukeninstallateurs waren wij erg tevreden. Ze werkten rustig en netjes, zonder haast. Zij kregen voldoende tijd om de keuken tot in de puntjes te installeren. Helaas is de verkeerde plint geleverd, maar wij vertrouwen erop dat dit op korte termijn helemaal in orde komt. Het is duidelijk dat de organisatie van Ardi goed in elkaar steekt. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, per email wordt ruim op tijd aangegeven wanneer de levering van de keuken is en wanneer de plaatsing. Wij hebben vooralsnog geen spijt dat wij onze keuken bij Ardi gekocht hebben.
FOTO VAN CORELLY
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ferdi van Vliet op donderdag 14 mrt 2019 '19
Wat een super keuken hebben wij ! We zijn erg tevreden over Avanti Keukens. Tijdens de aankoop heel goed geholpen door Jaap. Ook na de aankoop een aantal aanpassingen gedaan en dit was totaal geen probleem. Ook de keuken laten plaatsen door Avanti zelf, monteurs zijn vakmensen. Nemen de tijd voor het plaatsen en gaan zorgvuldig met de keuken om. Kortom een dikke 10 ! Avanti keukens bedankt !
FOTO VAN FERDI VAN VLIET
Grote keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Arjan op maandag 11 mrt 2019 '19
Wij hebben Arma ingeschakeld voor een complete vernieuwing van onze badkamer. In maart 2018 zijn voor het eerst in Nunspeet langs geweest voor het maken van een ontwerp. De adviseur van Arma, Gert Jan, heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van het ontwerp. Hij dacht goed mee, gaf gedegen advies en nam daarbij uitgebreid de tijd voor ons. Nadien wilden we toch andere tegels en een andere badkamermeubel. Dit vormde voor Gert Jan geen probleem en zijn wij nogmaals naar Nunspeet afgereisd voor het aanpassen van het ontwerp. Ook deze keer nam Gert Jan alle tijd voor ons. In december 2018 is onze badkamer daadwerkelijk gerenoveerd door twee zeer gedegen en meedenkende monteurs. Ze werkten zeer netjes, waren zeer proactief in het geven van advies en extra werk vormden voor hen geen probleem. Het eindresultaat is om door een ringetje heen te halen en we zijn elke dag nog blij met het mooie eindresultaat. Na de renovatie bleken helaas een aantal voegen niet goed te zijn. Na dit gemeld te hebben bij Arma, werd dit probleem snel en vakkundig hersteld door hen. Al met al zijn wij zeer blij dat we met Arma in zee gegaan voor de renovatie van onze badkamer.
FOTO VAN ARJAN
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Albert op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Hier een keuken gekocht. Verkoper (Gerwin) heeft ons goed geholpen, gaf goede adviezen en dacht goed mee, ook aan praktische dingen waar wij niet eens over hadden nagedacht. Keurig binnen het budget gebleven. Ook het verdere proces is zeer prettig verlopen, zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop. Monteurs werkten zeer netjes en dachten ook weer goed mee. Top bedrijf, kan het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jet den Hollander op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Ik kan Arma aanraden aan iedereen die de badkamer of keuken wil vernieuwen. Naast de prettige ontvangst en het punctuele werk, waren opvallend de grote zorg die besteed werd aan het plannen, waarbij mijn wensen en Arma's ervaringen optimaal gematched werden. Tegelijk zagen adviseurs en monteurs snel waar de plannen voor de badkamer, wc en keuken in de praktijk nog iets aangepast konden worden, en het resultaat is nog mooier dan het ontwerp! De samenwerking was uitstekend en de klus was binnen de geplande tijd geklaard. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijk goed”
Door Geert Jan op woensdag 6 mrt 2019 '19
Na 3,5 half jaar is er een geleiderail van een uitschuifkast losgeschoten en afgebroken. Kan natuurlijk gebeuren! Binnen 3 dagen wordt dit geheel kosteloos zonder discussie vervangen. Uitzonderlijk goede service !
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Richard en Christine op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Voor onze nieuw te bouwen woning in Almere zijn wij in januari 2018 naar Arma in Nunspeet gegaan. Vanaf de bouwtekening hebben we met Gerwin gepuzzeld om in de grote beschikbare ruimte een sfeervolle leef keuken te realiseren. In de showroom konden veel materialen en mogelijkheden bekeken worden. Vanaf het eerste contact hebben we ervaren dat er op een prettige manier werd meegedacht over het ontwerp. Tot het uiteindelijke ontwerp waren er meerdere afspraken mogelijk. Elke keer verliep de afspraak in een ontspannen sfeer, werden de aanpassingen direct zichtbaar gemaakt en was het kostenplaatje helder. Begin augustus hebben we de tegels voor de vloer en de wanden uitgezocht. Ook tijdens deze afspraak werd er door Gert Jan enthousiast meegedacht en konden we veel materialen ter plekke bekijken. Ondanks de volle planning werden de werkzaamheden voor het leggen van de vloer en de keukenplaatsing door Arma voor ons passend in de bouwactiviteiten ingepland. Alle werkzaamheden werden door zeer vakkundig personeel keurig uitgevoerd. Wij zijn meer dan tevreden over Arma en bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan. Wij genieten dagelijks in onze mooie keuken en zijn blij met het totale resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wilco Bos op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Keuken aangekocht. Goede planning en afspraken goed nagekomen. Netjes gemonteerd en binnen 2 dagen. Kortom zeer tevreden
FOTO VAN WILCO BOS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Saskia op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Onlangs is onze badkamer opgeleverd door Arma Keukens en Sanitair. Niets dan lof over hoe een en ander gelopen is. Heldere communicatie en offerte. Geen gedoe met kortingen en agressieve onderhandelingen. De prijs is de prijs. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook vakwerk afleveren. Bijzonder fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en dat alles en iedereen op elkaar ingespeeld is. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door B. Gilde op vrijdag 1 mrt 2019 '19
Keuken en badkamer laten plaatsen. Zoals we van ze gewend zijn is de service van Arma weer top geweest!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Matthias Nobel op donderdag 28 feb 2019 '19
Wij hebben onlangs bij Avanti keukens een prachtige keuken gekocht. Van het begin tot het eind zijn we heel goed geholpen. In de showroom hangt een gezellige sfeer en het personeel is erg gastvrij. Verkoper Alfred heeft ons fijn geholpen met onze wensen op papier te zetten en we kwamen als snel met een mooi resultaat. Totdat de keuken geleverd werd zijn we door Avanti goed op de hoogte gehouden met de vorderingen en kleine aanpassingen. Onze keuken moest op een schip geplaatst worden en omdat het allemaal niet waterpas en/of haaks is werd het nogal een uitdaging voor de mannen die de keuken kwamen plaatsen. Tijdens het plaatsen van de keuken hadden de monteurs een hele goede samenwerking met de elektricien en de loodgieter zodat alles tot in de puntjes kon worden afgewerkt. Na 2 lange dagen hard werken stond er een prachtig mooie keuken bij ons op het schip. In een wat kleinere ruimte, toch zo'n mooi resultaat. Vol lof en wij zijn helemaal tevreden.
FOTO VAN MATTHIAS NOBEL
Keuken op schip
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door G Hanzen op zaterdag 23 feb 2019 '19
Na lang wikken en wegen besloten we [ toch ] een nieuwe keuken aan te schaffen.
Dat [ toch ] heeft te maken met onze leeftijd en dat we [nog] geen seniorenwoning bewonen. Onze vorige keuken was wat gedateerd , maar doorslaggevend was.....het steeds moeilijker werken. Trap nodig voor de bovenkastjes, diepe hoek en aanrechtkastjes e.d. Onze keus was ditmaal ARDI KEUKENS Sint Annaland. Contact gezocht en afspraak gemaakt. Heel fijn was , dat verkoper ons eerst bezocht heeft .zodat er beeld ontstond van de mogelijkheden , en het plan , dat wij bedacht hadden , konden bespreken. Dit ,omdat wij 3 apparaten , vaatwasser , koelkast en oven / magnetron terug wilden plaatsen , daar deze nog vrij nieuw zijn en prima werken. De afspraak dag...9.30 uur tot 15.00 uur...... hebben wij erg gezellig en rustig ervaren .Geen haastwerk .......vooral ook aandacht voor je eigen ideeën die met alle geduld [soms] een andere richting kregen. EN.......een uitmuntende verzorging voor de inwendige mens .Hongergevoel kreeg geen kans! Keuken keuze was gauw gemaakt , werd kunststof houtstructuur met kunststof aanrechtblad.
Alles in rustige tinten [steigerhout] Boven de aanrecht wilden we graag tegels , zag in de showroom prachtig voorbeeld :combinatie van 9 tegels die samen een mooi patroon vormen. Was wel beetje uitdaging , maar gaf uiteindelijk wat meer leven aan de wat strakke keuken. Maar dan begint het passen en meten. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen , dat de indeling tenslotte helemaal anders werd dan we zelf bedachten. Het hoofddoel was tenslotte ergonomisch werken dus koelkast en vaatwasser op lichaamshoogte. Laden van 60 cm breed , minder gewicht. In hoekkast 2 naar buiten draaiende plateau's. Inductie kookplaat en heel fijne afzuigkap die erg makkelijk schoonmaakt! Ruime spoelbak en kraan met draaiknop die makkelijk in de hand ligt. Zo ook geen knoppen maar grepen aan laden en deuren. Dit alles in uitgebreide diversiteit getoond ,de keuze mogelijkheid was overweldigend. Kortom , een senioren keuken met een moderne uitstraling van alle gemakken voorzien, waar we blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door John knol op zaterdag 23 feb 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn zeer tevreden zowel tijdens de verkoop als het plaatsen van de keuken. ardi adverteerd met afspraak is afspraak en dat maken zij zeker waar, en wat zeker mee speelt, het meedenken wat mogelijk is, ik kan iedereen aanbevelen om zeker bij ardi langs te gaan, voor ons telt zowel de verkoop ,leveren en plaatsen en telefonische contacten een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Lion Goossens op donderdag 21 feb 2019 '19
Paar maanden geleden een nieuwe badkamer gekocht bij Ardi keukens gekocht in Sint-Annaland. We werden zeer netjes geholpen nam overal ruim de tijd voor, om alles door te nemen en te bespreken, Toen het een paar maanden later zover was kwamen er 3 vakbekwame monteurs, te plaatsen die zeer vakkundig te werk gingen, en ze waren aardig en netjes en als ik vragen had werd dat keurig opgelost ze hebben vakkundig die douche in elkaar gezet, en service die er bij hoorden was ook prima, lekte een moer van een koppeling van de verwarming dat was door de monteur in no time verholpen! Ik zou zeggen een zeer dikke pluim voor jullie en jullie monteurs, zou zeggen ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Marieke op woensdag 20 feb 2019 '19
Wij hebben de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Avanti, al een hele tijd geleden besteld bij Jasper. De keuken was bij montage al erg mooi geworden, en we zijn nog meer tevreden over de service daarna. Bij ons waren per ongeluk sommige van de greeplijsten in de verkeerde kleur besteld. Het was best een heel werk om deze allemaal te vervangen, maar dit is heel netjes gedaan door Berto. Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Monteurs en ook de planner (Adriaan) zijn allemaal heel vriendelijk en flexibel; fijn dat er ook na plaatsing heel goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Adam op maandag 18 feb 2019 '19
Keuken. De verkoper had veel aandacht voor onze wensen kon heel goed meedenken. Anders dan bij andere aanbieders gaf ze totaal niet het gevoel van haast. Ook na het tekenen van het contract bleef het contact heel goed. Het enige wat beter was geweest is als de verkoper ons meer van de apparaten had laten zien en ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Irma en Henk Kuchar op zondag 17 feb 2019 '19
Na heel wat voorbereiding hebben we een geheel nieuwe keuken aangeschaft bij Pelma keukens in Goes. Dit is tot volle tevredenheid en precies volgens afspraken verlopen. De keuken is geheel volgens verwachting. Zeer netjes en zorgvuldig geïnstalleerd door een vakkundig monteur. Tijdens de verbouwing enkele malen contact gehad met Pelma over leidingwerk e.d. Ook dit werd fijn opgepakt en met overleg is alles tot een mooi eindresultaat gekomen. En daar gaat het tenslotte om:-)
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door Louise Ruijter op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben de badkamer bij Arma gekocht en zijn verbluft met het resultaat. We dachten een vrij neutrale basis inrichting te hebben gekozen, maar Arma heeft het super chic gemaakt! Communicatie tussen alle partijen is iets waar veel bedrijven van kunnen leren, alles gaat zo makkelijk en we werden overal bij betrokken en over ingelicht. Afwerking ook super netjes! Lijkt bijna nep deze review, maar ik garandeer u dat ik een echte klant ben en raad het bedrijf van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Jerrys en Inge op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Avanti. Van begin tot eind ontzettend goed geholpen, met vriendelijkheid, goed advies en duidelijke antwoorden op onze vragen. Vooral het meedenken en de openheid over voor- en nadelen van verschillende opties en de bijbehorende prijzen sprak ons aan. De keuken is ontzettend mooi geworden en sluit helemaal aan bij onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Leuk geholpen”
Door Mariëlle op donderdag 14 feb 2019 '19
Complete keuken, leuk geholpen, super nette monteurs die snel en vakkundig te werk gingen, blij met het resultaat! Ik raad al mijn vrienden aan om hier heen te gaan als ze opzoek gaan naar een nieuwe keuken! Prijs kwaliteit goed.
FOTO VAN MARIËLLE
Blij met dit resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door l. op woensdag 13 feb 2019 '19
Even nieuwe keuken zowel de verkoop als de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Martin & Janny Haaksma op woensdag 13 feb 2019 '19
Eind november 2018 heeft Ardi keukens uit St.Annaland onze droomkeuken geplaatst. Van advies in de showroom, klantvriendelijkheid ter plaatse, montage en aflevering alle lof! Alles perfect uitgevoerd. Een dikke 10.
FOTO VAN MARTIN & JANNY HAAKSMA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.