Feedback
9,6

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2131 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1808 ervaringen
4 sterren200 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren14 ervaringen
1 ster17 ervaringen
“Viel tegen”
Door Smeets op dinsdag 22 feb 2022 22
Koopproces was prima, goed begeleid door William. Maar vanaf plaatsen begon de ellende. Ze hebben ons wekenlang zonder waterafvoer laten zitten omdat deze 'zoek' was, geen enkele moeite gedaan om dit probleem tijdelijk op te lossen. Uiteindelijk zelf met een goedkope Gamma afvoer het probleem provisorisch opgelost. Enige tijd later was er een deurpaneel kromgetrokken, de afspraak om die te vervangen is 3x lastminute verplaatst. Erg zure nasmaak aan overgehouden, te meer omdat ik maandenlang op zoek ben gegaan naar een betrouwbaar keukenbedrijf met goede service. Jammer want de keuken an sich zijn we erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje van een keuken maar mist aftersales”
Door Peter op zaterdag 22 jan 2022 22
In 2020 super goed geholpen met advies en montage van onze nieuwe keuken. Een plaatje!! Sindsdien een paar keer gebeld met klachten over niet goed werkende onderdelen. Een lade die niet mooi sluit en een Le Mans kast die voor de tweede keer niet functioneert. Zo behulpzaam en kundig ze met het advies bij aankoop en montage zijn, op gebied van aftersales moeten ze nog een hoop leren!!!
Reactie of foto toevoegen
“Schmidt keuken”
Door Ellie Eckhardt op woensdag 5 jan 2022 22
We hebben een kleine Schmidt keuken voor ruim €15.000 gekocht en achteraf hadden we deze liever bij een andere keukenzaak gekocht die gespecialiseerd is in Schmidt keukens. De nabestellingen verliepen uiterst traag, deels misschien door de Coronaperiode, deels door slechte onderlinge communicatie bij Arma. Door de verkoper werd al snel gezegd dat iets niet mogelijk was, bijvoorbeeld een houten aanrechtblad en een kast op maat. Ik keek dan in de Schmidt catalogus en het bleek wel mogelijk. Omdat we verschillende facturen hadden gekregen na aanpassingen van kastmaten en werkblad zag ik achteraf dat er wel creatief gefactureerd was om zo rond de €15.000 uit te blijven komen.

Als ik mijn vrienden nu zou adviseren zou het het volgende worden: Koop geen apparaten bij een keukenzaak, maar kies ze zelf uit. Omdat we bij Arma kochten hebben we twee Pelgrimapparaten gekocht die ik zelf nooit uitgekozen zou hebben. Met beide apparaten vanaf het begin problemen. Bij de inductieplaat is dat verholpen, de combi stoomoven is na 5 x een bezoek van een monteur van Pelgrim eindelijk geruild voor een nieuwe, maar ook deze werkt niet optimaal. Hij ratelt een beetje en de stand van de ovensymbooltjes klopt ook niet altijd. Nu laten we het maar zo want in totaal hebben we zeker 10 x een monteur van Arma en Pelgrim over de vloer gehad. Verschillende keren ook konden ze onverrichter zake weer terug omdat er iets niet goed was doorgegeven en er geen onderdeel meegenomen was. De koelkast is niet de meest energiezuinige, daar had ik wel om gevraagd. Ik had om echte RVS plinten gevraagd, maar het is hardboard met een laagje metaal. Dat is nu niet mooi, want om het hardboard te beschermen zit er een witte strip onder die heel erg afsteekt bij onze houten vloer. Ik heb de strip nu zelf een beetje bijgekleurd. Zo kan ik nog meerdingen opnoemen die niet goed gegaan zijn.

Mijn advies voor toekomstige keuken kopers: verwacht niet dat de verkopers alle materiaal en productkennis hebben, maar denk zelf goed mee. En het is echt niet zo dat het met apparaten beter werkt als je ze allemaal bij de keukenzaak koopt. Wij moesten nog ruim een maand op de vaatwasser wachten terwijl ik zei dat het iedere andere energiezuinige vaatwasser mocht zijn. Ik wilde geen sleepdeur in de koelkast, maar omdat er verkeerde scharnieren waren meegegeven is dat toch een sleepdeur geworden. Omdat we de kleine koelkast steeds vrij vol hebben verzakt die deur snel. Toegegeven, iedereen bij Arma was uiterst vriendelijk, al kon ik dat te vaak gehoorde ' wat vervelend voor u' niet meer aanhoren. Ik had liever gehad dat ze erkenden een fout( je) te hebben gemaakt. Bij een volgende keuken gaan we veel zelf doen, en ja, ook dan zullen we fouten maken en achteraf zeggen dat we bepaalde dingen beter hadden kunnen doen.
Reactie of foto toevoegen
“Installatie viel tegen”
Door Harro van Ree op zondag 1 aug 2021 21
Zeer positieve ervaring gehad bij de koop van de keuken, ook nog een leuk kerst / oud en nieuw presentje gekregen, maar daar is het helaas een beetje mee opgehouden. Installatiebedrijf is een andere tak van het bedrijf waarschijnlijk. Onzorgvuldig handelen heeft gezorgd voor vlekken op net gestucte / geverfde muren, isolatie strippen koelkast laten los, dop van de ontharder van vaatwasser afwezig, opbouw kasten heeft een geel-achtige kleur wit dat zichtbaar anders is dan glanswitte keuken, ovens na 3 weken nog steeds niet geleverd (keuken 6 maanden geleden besteld). Sorry, maar het geheel is gewoon een teleurstelling. Het zou niet zo moeten zijn dat na betaling van de totale goede kwaliteit keuken zo weinig nazorg / follow up is. Installatie is nog steeds niet gereed, ik hoop dat het beter gaat voor het afronden van de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorging niet uitgekomen”
Door Mark Prook op woensdag 17 mrt 2021 21
10 maanden na de montage van onze keuken en badkamer lijken dan eindelijk alle restpunten te zijn opgelost en kunnen we gaan genieten van een mooi eindresultaat. Jammer dat we voordat we zover zijn gekomen heel veel onnodige vrije dagen hebben moeten nemen en dat keer op keer weer bleek dat de herstelwerkzaamheden niet werden uitgevoerd, of dat verkeerde / beschadigde spullen werden geleverd en hierdoor veel frustraties. Uiteindelijk is alles opgelost, maar het is zeker niet zo gegaan als je zou verwachten met een beoordeling van 9+, De ontzorgde montage en afterservice was ook de rede waarom we hier meer hebben betaald voor een mooie keuken en badkamer dan elders. Helaas is dit niet zo uitgekomen bij ons.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel andere ervaring”
Door Fam. Mol op donderdag 7 jan 2021 21
Ik zie juist in de Eendrachtbode dat Ardi pronkt met de hoge waardering op deze site. De ervaring met onze keuken, nu 1 jaar in gebruik, is geheel anders. Ik kan niet bepaald tevreden zijn als een bedrijf ong. 6 maanden nodig heeft om de zaak op orde te krijgen. 1 van de monteur beaamde dat onze keuken verkocht was door een beginnend verkoper met de nodige fouten en dat had niet mogen gebeuren! Waarschijnlijk ook de reden dat wij nooit uitgenodigd zijn om onze ervaring te delen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage stelpoten verkeerd geleverd”
Door Denise op dinsdag 17 nov 2020 20
Keuken uitgezocht bij Keur in Haarlem. Prima geholpen met het uitzoeken van een keuken. Keuken werd week 39 geleverd. Eenmaal de keuken geïnstalleerd te hebben kwamen we er achter dat het kookeiland hoger was dan het aanrechtblad tegen de wand. Verkeerde poten waren erbij geleverd. Gelijk gebeld naar Arma keukens want de planning en service gaat via hun. We moesten even foto mailen van de poten die we nodig hadden. Via de post kregen we nieuwe toegestuurd helaas waren dit verkeerde. Contant opgenomen met de service afdeling van Arma keukens. De nieuwe stelpoten waren niet op voorraad en moesten besteld worden. Eenmaal weer nieuwe stelpoten binnengekregen bleken dit weer niet de juiste te zijn (te hoog) opnieuw contact opgenomen met de service afdeling. De nieuwe stelpoten moesten weer besteld worden en als het binnen zou komen zouden ze het extra controleren of dit de juiste zijn. 6 november gebeld of het al binnen was gekomen. Het was inderdaad binnengekomen het zou die vrijdag ook gelijk op de post gaan zou ik het zaterdag binnen hebben. Dinsdag nog niks ontvangen contact opgenomen was het maandag op de post gedaan. Jammer dat het niet gecommuniceerd wordt. Je houdt er toch rekening mee. De 3e nieuwe set stelpoten eenmaal binnen gekregen bleken ook de verkeerde te zijn. De gene van de service afdeling die ik meerdere keren heb gesproken vond ik niet echt vriendelijk ook niet begripvol. Werd telefonisch ook geen excuus aangeboden. Toen heb ik 12 november contact opgenomen met de planning. De meneer van de planning was vriendelijk en begripvol. Hij vroeg ook wat de plint hoogte was en zou er met spoed achteraan gaan. Werd ook even later gebeld dat hij de juiste stelpoten had gevonden en vertelde dat deze de volgende dag gebracht konden worden. Dit is dan de 4e set stelpoten uiteindelijk nu wel de juiste. Baal er wel van dat het toch een tijd heeft geduurd voordat we de juiste hebben binnen gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Zou het niet adviseren”
Door M.R. op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij besloten onze 24 jaar oude keuken te vervangen en kwamen terecht bij ARMA. Ons budget was 25k. Over het voortraject waren erg tevreden en in twee sessies verwerkten we onze wensen in de nieuwe keuken. De voorbeeldkeukens in de showroom hielpen daarbij goed. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij en het prijsbeleid werd duidelijk van tevoren gecommuniceerd (vaste prijs, kwaliteit en service). Levertijd was ca. 5 maanden, en we moesten zelf op zoek naar een aannemer voor het voorwerk en verwijderen van de oude keuken. Dat bleek erg lastig (Q3 2019).

Achteraf zijn we wat minder blij over enkele keuzes zoals het werkblad en de achterwand omdat de nadelen daarvan niet duidelijk werden genoemd. Tevens zijn zijn we ook niet blij met een aantal apparaten maar wij hebben die zelf expliciet gekozen na in het Inspiratiehuis te zijn geweest. We zijn wel erg blij met de Hide & Slide oven van NEFF, maar op de één of andere manier passen andere apparaten van hetzelfde merk niet zo goed bij ons (onze koelkast bv. heeft dezelfde netto inhoud als de oude maar er past veeel minder in).

Bij de levering (en montage) van de keuken ging er wel erg veel mis (foute kast, te kleine deur, foute zijkant, geen achterwand, verkeerde strip) en het duurde ook erg lang (2 maanden) voordat dat werd opgelost. Naar mijn mening had de communicatie wel transparanter gekund. Kleine beschadigingen werden niet gemeld en bij aflevering werd niet verteld dat de keuken niet compleet was. Op mijn verzoek aan de monteur tot openheid (op de tweede dag) werd pas verteld dat er bv. geen vaatwasser was. De monteur dacht "dat ik dat liever nog niet had willen weten". Foute inschatting dus! Uiteindelijk werd de vaatwasser op de laatste dag toch nog geleverd en geïnstalleerd maar deze was helaas niet geheel compleet. Lichte lekkages werden direct na het weekend al door ARMA hersteld en ook missende onderdelen van de vaatwasser werden door ARMA snel voor ons geregeld. Wij zijn iets minder blij met onze nieuwe keuken dan we vooraf hadden gedacht maar alle fouten zijn inmiddels opgelost. Ik zou ARMA niet adviseren aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kon beter”
Door Robert van Kempen op donderdag 28 nov 2019 19
Ardi Keukens communiceert gebrekkig, negeert Nederlands consumentenrecht en schuift verantwoordelijkheid af op de fabrikant. Een volgende keuken koop ik niet bij Ardi.

De verkoopgesprekken waren prima, en de montage is ook goed verlopen, maar bij oplevering van onze keuken bleek het inbouwkoffiezetapparaat niet te werken. De monteur heeft dit probleem genoteerd en het zou later worden verholpen. Na twee weken niks te hebben vernomen, heb ik Ardi zelf maar gebeld. Men gaf als excuus dat de fabrikant (ATAG) traag reageerde. Geheel toevallig belde ATAG een paar uur later om een reparatieafspraak te maken. Op z'n vroegst zou er na 3 weken een ATAG-monteur langs kunnen komen. Dat vond ik veel te laat, dus ik heb Ardi weer gebeld om te vragen of men het eerder wilde verhelpen. Mijn argument dat ik met Ardi een overeenkomst heb, en niet met ATAG, was aan dovemansoren gericht. 35 dagen voor het opleveren van een werkend apparaat in een nieuwe keuken is mijns inziens te lang. Niemand van Ardi heeft zich verontschuldigd, of geprobeerd het op te lossen, of ook maar een beetje begrip getoond.

Bij het uitzoeken van het composietaanrechtblad was de communicatie ook niet op orde. Dit moest bij de fabrikant gebeuren, en bij het verkoopgesprek werd verteld dat we dat 5 maanden van tevoren moesten regelen. Toen we de fabrikant belden voor een afspraak, werden we nog net niet uitgelachen; het uitzoeken kon wel wachten tot 2 weken voor plaatsing. Een paar weken later kregen we van Ardi twee gespannen e-mails omdat we nog geen afspraak hadden gemaakt met de aanrechtfabrikant. We hebben teruggemaild naar Ardi dat dat volgens de fabrikant nog niet hoefde, maar geen reactie hierop gekregen.

De bolussen bij het verkoopgesprek waren overigens wel lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met installatie”
Door S brouwer op vrijdag 1 mrt 2019 19
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht. Alleen waren de installateurs erg onvriendelijk en onprofessioneel. Ze gaven erg af op het voorwerk noemden het broddelwerk. Dat terwijl wij het voorwerk bij een door Arma aangeraden bedrijf hadden laten doen. Ook had Arma aangegeven dat de keukens door eigen monteurs geplaatst zou worden. Maar dit waren gewoon mannen met een eigen bedrijfje... Door het gemopper van de mannen waren het voor ons erg stressvolle dagen. En dat hadden we juist willen voorkomen door voor een gerenommeerd keuken bedrijf te gaan. Kortom geen aanrader al leveren ze wel netjes werk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel servicemeldingen”
Door P. Poortvliet op maandag 17 dec 2018 18
Vorige week (10 december 2018) is onze keuken eindelijk gereed gekomen. De keuken is geplaatst op 28 mei 2018, maar er bleken diverse onderdelen beschadigd. Eén kast is zelfs driemaal geleverd omdat deze telkens beschadigd werd geleverd en de laatste keer bovendien verkeerd werd gesteld. Overigens is wel een pluspunt dat de monteurs de meeste beschadigingen zelf hebben geconstateerd en ook op eigen initiatief al vervanging gingen regelen. Hiernaast heeft Pelma desgevraagd kostenloos een plint voor het formuis geleverd. Uiteindelijk zijn we 20 servicemeldingen verder, waarvan er overigens twee geen betrekking hadden op beschadigingen / defecten. De begeleiding in de winkel en het maken van het ontwerp was prima. Nu de keuken eindelijk klaar is, is er ook niets meer op aan te merken. Wel jammer dat dit ruim zes maanden heeft geduurd. Het personeel is vriendelijk, meedenkend en behulpzaam, ze vonden het allen (we hebben tien monteurs gezien) erg vervelend dat dit zo is gelopen. Een verbeterpunt is wel dat vanuit de organisatie zelf wel een bericht had kunnen komen, zowel naar ons als ook naar het personeel dat werd ingepland. Geen van de monteurs was ervan op de hoogte dat dit al zo lang liep. Conclusie: tevreden met het eindresultaat, maar zeker niet met de weg hier naar toe.
Reactie of foto toevoegen
“Wet van Murphy”
Door Gijsbert op donderdag 8 nov 2018 18
Mede door de goede score op Qasa een keuken bij Keur Keukens gekocht. Helaas zelf geen goede ervaring. Bij het plaatsen van de keuken bleek dat wij het verkeerde (definitieve) aansluitschema hadden ontvangen. Hierdoor het blad anders gelegd dan verwacht (gemolenwiekt, ipv twee symetrische/synchrone naden) en de koof (deze hebben we zelf laten maken door een vakman en zelf geplaatst) zat niet op de goede plek. Eerste reactie vanuit Keur Keukens: 'het blad is beter zo'. Maar het tegengestelde is ons geadviseerd. Een knullige fout (verkeerde bijlage gestuurd), maar met grote gevolgen. Het duurde vervolgens lang, voordat Keur Keukens actie ondernam en hebben wij geruime tijd met een incomplete keuken gezeten. In de eerste maanden kwamen ook andere problemen naar boven: lekkage (kraan was niet goed aangesloten), de wasmachine kantelde naar voren en de strip van de koelkast kwam steeds los te zitten. Deze zijn vervolgens goed verholpen. Na verloop van tijd pakte de serviceafdeling de problemen adequaat op, maar het volgende blad dat besteld was bleek wederom niet goed. Ook een knullige fout, er was 2,13 genoteerd, terwijl het blad 2,31 moest zijn. Daardoor nog langer moeten wachten totdat de keuken voltooid was. Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd en zijn monteurs vier keer langs gekomen. Waarschijnlijk wet van Murphy, uitzondering op de regel etc... Tevreden met de keuken en alternatieve oplossing vanuit serviceafdeling, maar al met al een matige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Goede plaatsing maar slechte nazorg”
Door Versloot op dinsdag 20 mrt 2018 18
Wij hebben bij Arma een keuken, badkamer en toilet gekocht. Het plaatsen e.d. is goed verlopen. Er was een verkeerd gat geboord op het aanrechtblad. Na aandringen van onze kant kwamen ze eindelijk over de brug met een oplossing. Al snel zaten er krassen in de spoelbak. Ook kraakt het bad heel erg als je erin stapt. We hebben het aangegeven bij de monteur. Hij heeft foto's gemaakt en doorgestuurd naar Arma. Na een paar maanden nog steeds niets van gehoord. Tussendoor nog een keer aangegeven aan een dame die belde of we tevreden waren, maar je hoort niets. De nazorg is super slecht! Je betaalt een hoop geld voor spullen die hier verkocht worden, maar de kwaliteit laat te wensen over. Als je er vervolgens over begint, komen ze er niet op terug. Helaas hebben we die ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Irritatie”
Door Van Lingen op maandag 4 jan 2016 16
Na een tijdje blijkt de irritatie toch nog aanwezig, zeker omdat wij met anderen over onze ervaring spraken. Dus nu, na een jaar, toch een score en die is uiteindelijk "matig". Wij hebben een Siemens keuken gekocht. Het design leek OK, echter er zijn ons een paar zaken niet vermeld. Zo moest de aannemer de keuken passend maken, toch weer serieus geld bij een verbouwing. De houten panelen konden vervolgens niet in de kleur van de keuken geschilderd worden omdat de kleurcodering niet bestond! De service was lousy. Wij werden een paar keer "on hold" gezet mbt de planning, nadat de keuken eerst geplaatst zou worden toen de sloper nog in het pand was. De rekeningen werden wel al verstuurd. Dit gaf nog wat meer irritatie onzerzijds. Het bedrijf dat de keuken uiteindelijk plaatste deed dit naar eer en geweten. Jammer dat er een paneel niet bijgeleverd werd waardoor zij terug moesten komen. Herhaaldelijk hebben wij contact gehad met de mensen van Keur maar geen enkel excuus of sorry of geste vanuit Keur Keukens. Enfin, de keuken stond en eigenlijk wilden wij geen contact meer maar wilden toch nog een afval bakje a raison van ongeveer 50 euro bestellen. Dat kon! Wat zou het mooi geweest zijn als dit afvalbakje aan ons " geschonken" zou zijn ivm al het gedoe over zaken die niet goed waren gegaan. Maar nee: de rekening werd verstuurd. En door ons betaald. In het gebruik blijkt pas wat werkt en handig is en wat niet. Nu is de stoomoven boven de oven geplaatst. Super onhandig met schoonmaken. Voor zowel langere als kleine mensen. Gemaild met de vraag om een oplossing. Na nogmaals vragen om een antwoord krgen wij een oplossing die weer een paar honderd euro gaat kosten, eigenlijk werd ons een nieuwe kast geadviseerd, maar een opmerking van: goh wat vervelend, niet juist ingeschat van ons of hadden wij anders moeten adviseren, kon er niet af. De mail voor kennisgeving aangenomen en niet erg veel tijd gehad om hier iets mee te doen. Keur keukens ook niet. Zij zijn er niet op teruggekomen .......
En last but not least een andere irritatie. Wij hebben een Miele afwasautomaat geleverd gekregen (gekocht op advies) zonder signaal dat het programma klaar is. Geen rood lampje op de vloer of tijdsaanduiding van hoe lang het programma nog loopt. Al met al irritant, we weten niet hoe lang de vaat nog draait. Teruggaan naar Keur? Is van een koude kermis thuis komen. De irritatie willen wij niet meer, maar wel anderen laten weten wat er ook kan gebeuren. Het lijkt mooi en je gelooft er bijna in maar de praktijk wijst anders uit.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind goed geholpen”
Door Attinger op donderdag 19 mei 2022 22
Onze ervaring bij Ardi Keukens is erg goed. Van begin (bezoek aan showroom) tot eind (plaatsen keuken) ontzettend goed geholpen. Vriendelijke, kundige mensen die de klant op 1 zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Joke op maandag 16 mei 2022 22
Wij hebben een keuken renovatie gedaan. Heel erg tevreden hoe alles is gegaan.
Kundige monteur + monteur in opleiding. Alles keurig aangepast en vernieuwd.
Reactie of foto toevoegen
“Echt vakmanschap”
Door Jeroen op zondag 15 mei 2022 22
In het aankoopproces is er alle tijd voor ons genomen! De aankoop van de keuken begon al in december 2020 (in verband met een nieuwbouwwoning). Door coronamaatregelen toen digitale gesprekken gehad. Daarna konden we een aantal keren in de zaak komen waar ook weer alle tijd voor ons genomen werd. We hebben soms wel wat miscommunicatie gehad, maar dat werd opgelost. Heel fijn dat er door de verkoper echt gekeken werd of de keuken helemaal bij ons paste. We zijn zeer tevreden over de monteur. Hij ging heel precies te werk en alles in overleg. Alles werd netjes opgeruimd. Echt vakmanschap. Zeer tevreden over het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Blij dat we voor Keur hebben gekozen”
Door Marc Mergeay en Mirjam Roël op zondag 8 mei 2022 22
We zijn erg blij, dat we voor Keur Keukens hebben gekozen! De service van het begin tot het eind vonden we echt uitstekend. Ook dat we via Keur de rest van de verbouwing van onze keuken door Fred Buné en zijn team van Keukenwerk hebben kunnen laten uitvoeren, is ons heel erg goed bevallen. Alles was perfect op elkaar afgestemd en het liep allemaal als een geoliede machine! Er werd ook door iedereen keurig en met veel verstand van zaken gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuken”
Door Ferry van Nimwegen, Tineke van Schoonhoven op zaterdag 7 mei 2022 22
Wij hebben vorig jaar een prachtige, excellent keuken laten plaatsen. De keuken bevalt heel goed en is perfect afgewerkt. Het blad (jetstone composiet raven satin) heeft een stoere uitstraling en de gootsteen en apparatuur zijn van zeer goede kwaliteit. Fijn dat we de afzuigkap in konden laten bouwen. Nergens spijt van. De service van het team in Kesteren is erg goed (ook in Coronatijd) en het plaatsen werd uitstekend door drie monteurs uitgevoerd. Wij zijn erg blij met onze keuken! Met dank aan Stephanie en anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Wilfred Nab op vrijdag 6 mei 2022 22
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Genieten er elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Iedere dag genieten”
Door Leny Munter op vrijdag 6 mei 2022 22
We zijn heel blij met onze keuken geniet er iedere dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Stephan Groot op woensdag 4 mei 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de service en de deskundigheid van Arma Keukens. Bij het kopen van de keuken werd er goed meegedacht over de verschillende opties, en werd er goed geluisterd naar onze wensen. Waarbij Arma voor ons echt het verschil maakt is de montage. De deskundige monteurs namen echt de tijd voor het monteren van de keuken, en dat is dubbel en dwars terug te zien in het eindresultaat. Het afwerkingsniveau van de montage en de kwaliteit van de materialen maken samen onze droomkeuken compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door liesbeth blom op maandag 2 mei 2022 22
wij hebben een keuken gekocht, zijn heel goed geholpen en is keurig geleverd en gemonteerd...ondanks dat er 2x wat deurtjes beschadigd waren. Zijn deze weer netjes op tijd geleverd en gemonteerd. Al met al zijn wij zeer tevreden.
FOTO VAN LIESBETH BLOM
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Janine op zaterdag 30 apr 2022 22
Ondanks mijn beperkte budget heeft Levi een heel mooie en praktische keuken voor me getekend. Hij voelde aan wat ik wilde en gaf goede en creatieve adviezen.
Alle lof voor iedereen bij Artic waarmee ik te maken heb gehad. Het contact was prettig, hulpvaardig en betrouwbaar. Al meer dan ruim van te voren kreeg ik een werkschema, zodat ik mijn eigen werk er om heen kon plannen. Dit schema is ook daadwerkelijk zo uitgevoerd. En niet alleen dat, maar de keuken is in werkelijkheid ook zo geworden als gepresenteerd. Ik heb jarenlang opgezien tegen het kopen van een nieuwe keuken, maar Artic heeft inderdaad ervoor gezorgd dat het soepel is verlopen en ik er weinig stress van heb gehad. Een 10+.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door S. Verweij op dinsdag 26 apr 2022 22
Vanaf het eerste bezoek tot het oplossen van enkele nagekomen werkzaamheden is alles prima verlopen. Ik gebruik de keuken met plezier en denk hierbij ook met een fijn gevoel terug op de hele periode van aankopen tot nu.
FOTO VAN S. VERWEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer nog iets uitgebreid”
Door Arbman op dinsdag 26 apr 2022 22
Een super fijn bedrijf en de service is top .De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en er word netjes gewerkt.

Eerdere ervaring van 19 april 2019: Nadat Arma onze badkamer netjes heeft gerenoveerd (2017) was nu ons toilet beneden nog aan de beurt.Dit is gedaan door Eddy van de Ruitenbeek.Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en aflevering.Dikke pluim voor de monteur.

Eerdere ervaring van 4 september 2017: Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Edwin Mud op maandag 25 apr 2022 22
Erg blij met de aankoop van de keuken bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.
Deskundige en meedenkende verkopers en monteurs. Zeker aan te raden bij de aankoop van een keuken of badkamer.
FOTO VAN EDWIN MUD
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door J.G. Wibbelink op maandag 25 apr 2022 22
We hebben onze keuken laten renoveren en het is een mooie keuken geworden. We zijn door iedereen vriendelijk en deskundig geholpen. De slogan "wij doen wat we beloven " is zeker waar.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Witteman op zondag 24 apr 2022 22
Echt heel erg blij zijn wij met onze nieuwe keuken van Keur Keukens. De keuken is met heel veel zorg en oog voor detail bedacht, afgeleverd en in elkaar gezet. Constant werd er meegedacht door de mensen van Keur keukens. Het is in het echt nóg mooier dan we durfden te dromen!
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbeveling”
Door Sander en Daphne Janssen op zondag 24 apr 2022 22
In december 2020 een keuken besteld onder begeleiding van Gerben en Cornelis. Beide mannen hebben geweldig en tot in detail meegedacht over de inrichting en afmeting van onze keuken. Na enkele maanden hebben we toch nog een wijziging willen doorvoeren en dat ging bijzonder vlot en zonder gedoe.

In oktober 2021 is de keuken geplaatst. Wat een plaatje is het geworden. Wel ontbraken de kookplaat en twee ovens ivm leveringsproblemen. Na telefonisch contact heeft Keur (in de persoon van Ton Stolker) hier een prima oplossing voor gevonden door een leenkookplaat en leenovens te regelen. In de tussentijd zijn wij uitstekend en zeer klantvriendelijk op de hoogte gehouden door Ton over de nog te leveren apparaten. Inmiddels (apr 2022) compleet en genieten wij met volle teugen van onze nieuwe keuken. Keur keukens doet er alles aan om de klant koning te laten zijn. Kan ik Keur aanbevelen? 100%
FOTO VAN SANDER EN DAPHNE JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“De service is top”
Door Eloise op woensdag 20 apr 2022 22
We hebben een prachtige keuken. Half bedrijfskeuken en half eigen gebruik. Er werd flink meegedacht. Vriendelijke bekwame mensen, zowel in de showroom als de monteurs. Achteraf waren er een paar dingetjes mis gegaan (kan gebeuren), maar de service van dit bedrijf is Top, Top, Top! Ze komen om het goed op te lossen. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“De klant staat centraal”
Door Gerrit en Willeke van Dijk op maandag 18 apr 2022 22
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Arma Keukens. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en alle opties werden op tafel gelegd en besproken. Kwaliteit en deskundigheid staan bij Arma keukens hoog in het vaandel. En niet onbelangrijk: 'De klant staat centraal!'
Reactie of foto toevoegen
“Keurige geregeld en duidelijk uitgelegd”
Door R. Boer op zaterdag 16 apr 2022 22
We delen heel graag onze ervaring met Anovi. Niet alleen is de keuken die wij afgelopen december gekregen hebben, boven verwachting, maar dat is de hele ervaring met Anovi. Alles wordt keurig en duidelijk uitgelegd. Er wordt echt tijd genomen. Er is ruimte voor overleg, geen druk of ander onprettig verkoop gedoe. Service van verkoop tot aflevering is echt prima. Alle Anovi mensen die we hebben ontmoet waren even hartelijk en klantgericht. Wij hebben oprecht ervaren dat afspraak ook echt afspraak is. Ik zou vanuit onze ervaring willen aangeven dat Anovi een prima overweging als u van plan bent om een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Piet vd Bosch op vrijdag 15 apr 2022 22
Mooie witte keuken gekocht, zeer netjes door vriendelijke ervaren monteurs geïnstalleerd, zeer tevreden over het resultaat, mooier dan verwacht, feest om er in te werken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met keuken, badkamer en vloer”
Door Jacco op donderdag 14 apr 2022 22
Zeer vakbekwame monteurs, zeer goede service en Arma komt altijd z'n afspraken na. Verder viel op de zeer goede, meedenkende en geduldige adviseurs bij het aankoopproces.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Egbert ter Heine op maandag 11 apr 2022 22
Zeer tevreden over het advies, de levering en plaatsing van de keuken. De communicatie met de verschillende medewerkers van Avanti Keukens was buitengewoon goed. Alleen maar complimenten dus.
FOTO VAN EGBERT TER HEINE
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het gehele traject”
Door Nicole Wezelman op zondag 10 apr 2022 22
Wij zijn super bij met het gehele traject dat we doorlopen hebben met Artic keukens. Bij de start van het traject werd er goed geluisterd naar onze wensen en werd er goed meegedacht. Toen we al een keuze hadden gemaakt en er toevallig een nieuwe kleur front beschikbaar kwam wat erg dicht bij onze wensen lag, werd deze ook nog aan ons getoond om te kijken of we die niet toch liever wilden. Dit was een schot in de roos, want wij vonden deze nog mooier dan de keuze die we eerst gemaakt hadden. Wij hebben ook gekozen om het voorwerk (oude keuken slopen, elektra & leidingen herleggen, stucen, schilderen) door Keukenwerk te laten doen, een bedrijf waar Artic mee samenwerkt. De afstemming tussen Artic en Keukenwerk was ideaal. We hoefden zelf niets te doen. De planning voor alle werkzaamheden werd tussen hen afgestemd, alsmede het delen van alle technische tekeningen. Wij kregen van te voren een heldere planning waar men zich ook voor 100% aan gehouden heeft. Dit was erg prettig in verband met wanneer wel en niet thuiswerken. De werkzaamheden zijn allemaal perfect afgerond, waarbij er door de installateur zelf was opgemerkt dat er een klein krasje zat op 1 van de fronten, waarvoor meteen een nieuwe is besteld. Zodra deze binnen is wordt deze gratis geïnstalleerd. Door het wereldwijde chip tekort waren er wat leveringsproblemen met de apparatuur, waarbij Artic zich goed aan het principe 'underpromise and overdeliver' heeft gehouden. Wij zijn maanden van tevoren al op de hoogte gesteld dat er mogelijk problemen zouden zijn en er werd meegedacht over alternatieven. Op dat moment leek het erop dat bijna alle apparatuur vertraagd zou zijn, maar uiteindelijk zijn alleen de 2 ovens er nog niet. Wanneer zij binnenkomen worden deze gratis alsnog geïnstalleerd. Het ontbreken van deze apparatuur is overmacht aan Artic zijde en zij hebben zeer goede oplossingen geboden om de hinder hiervan zoveel mogelijk te beperken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is heel mooi geworden”
Door A. van Acker op vrijdag 8 apr 2022 22
Zeer tevreden over onze nieuwe (gerenoveerde) badkamer. De monteur is kundig en overlegt met ons waar nodig en geeft tips. We hebben een nieuwe douchecabine en wastafelmeubel laten plaatsen. Ook is de radiator vervangen en zijn er op twee wanden nieuwe tegels geplaatst. Het is een mooi geheel geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Fam Harkink op donderdag 7 apr 2022 22
Ervaring met Arma was zeer goed, uitgebreide voorlichting over de keuken- meubelen, apparatuur, achterwand en werkblad. Montage vd keuken verliep zeer goed, heel fijn, aardig personeel, wat ook veel uitleg gaf over de werkwijze en de apparatuur. De 2 dingetjes, die niet goed waren (1 kastdeurtje verkeerd voorgeboord en 1 lade wil maar niet goed sluiten en worden beide vervangen en zijn inmiddels opnieuw besteld). Wij zijn in ieder geval tot nu toe heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Marijke van seters op woensdag 6 apr 2022 22
Super goed geregeld. Keurige afwerking en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Jeroen en Gerianne op dinsdag 5 apr 2022 22
Wij hebben onze droomkeuken uitgezocht bij Ardi keukens. We zijn ontzettend fijn geholpen door Marjolein, er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. De communicatie is van begin tot eind heel fijn, ook nadat de keuken was geplaatst werden we nogmaals gebeld met de vraag of alles naar wens was. Kortom: alleen maar lof en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige houten keuken”
Door Steven Emmens op maandag 4 apr 2022 22
Fijne zaak die niet pusht bij de verkoop en mooie spullen levert. Staat nu een prachtige houten keuken in ons huis waar we elke dag van genieten. Monteurs zijn vriendelijk en hebben verstand van zaken.
FOTO VAN STEVEN EMMENS
Reactie of foto toevoegen
“Het hele proces is soepel verlopen”
Door Piet en Joke Theunisse op maandag 28 mrt 2022 22
Al weer een week genieten wij van onze nieuwe keuken. Elke dag weer een genot om er te zijn. Het hele proces van uitzoeken tot plaatsen is soepel verlopen. Geen enkele dissonant was er. Kees Visser heeft ons zeer goed geadviseerd. Jesse en Sven werkten hard en secuur tijdens de plaatsing van de keuken. Ook het overleg over sommige dingen verliep prettig. Al met al hebben wij een goede herinnering aan het hele gebeuren. We hopen lange tijd plezier te hebben van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon tevreden”
Door fam. Dijkema op zondag 27 mrt 2022 22
Buitengewoon tevreden over aankoop van onze keuken. Dit betreft het gehele proces van orientatie, ontwerpen, bestellen en plaatsen. Administratief werd alles goed en snel verwerkt. Het uiteindelijk plaatsen van de keuken door Henk en Maurits is met grote zorg en vakmanschap uitgevoerd. Avanti keukens in Kesteren is top en raden we derhalve sterk aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Mireille Visschers op zondag 20 mrt 2022 22
Heel erg tevreden over alle facetten van dit integere bedrijf. Goede communicatie, vakkundig en zeer net personeel van verkoper naar planner naar aannemer tot aan de vakmensen die uiteindelijk de keuken hebben geplaatst. Echt alles is perfect verlopen en we zijn zeer tevreden met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Derk op zaterdag 19 mrt 2022 22
Hier op basis van de goede reviews geinformeerd en uiteindelijk ook onze keuken gekocht. Overtuigende argumenten:
- Je krijgt wat je vraagt
- Eigen apparatuur geen enkel probleem (wel zelf inbouwen, uiteraard)
- Heerlijk heldere prijzen zonder vage kortingen
Wij wisten vrij precies wat en hoe we het wilden in onze keuken, en dan komen zaken als kwaliteit, contact en service om de hoek kijken. Keuken initieel niet helemaal goed opgeleverd, maar men doet alle moeite om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Ook na dit bezoek nog een op te lossen uitdaging en ook daar alle lof voor het meedenken en zoeken naar oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Suus op donderdag 17 mrt 2022 22
Avanti levert een zeer goede, mooie keuken met een prima prijs-kwaliteit verhouding. De medewerkers denken perfect mee in het maken van de keuzes die horen bij het kopen van een nieuwe keuken. Aanpassingen konden worden gedaan. Er was duidelijkheid over het tijdpad. Afspraken worden nagekomen. Contact werd zowel telefonisch als via de mail gedaan. Mijn ervaring met de medewerkers is ook helemaal goed; de verkoopadviseur, de inmeter, de keuken bezorgers, de administratie maar alle lof voor de keukenmonteurs. Die laatsten hebben een fantastische keuken geplaatst waarbij zorgvuldigheid en netheid uitgangspunt is. Kortom, het bedrijf is zeer aan te bevelen bij het kopen van een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bij Keur is de klant koning”
Door W.J. Monster op zondag 13 mrt 2022 22
In het voorjaar van 2020 bij Keur Keukens een keuken aangeschaft voor onze nieuwbouw woning in Veenendaal welke in maart 2021 is opgeleverd. Juist ja volop in "Corona tijd". Keur is een keurig bedrijf waar de klant nog koning is, niets is te gek en er is heel goed meegedacht met de wensen en mogelijkheden van ons als klant. M.a.w. de verkoop hebben wij als prettig ervaren. Vervolgens de levering en installatie in 2021, geweldig! De monteurs zijn pas tevreden wanneer de klant dat ook is, ook bij de installatie wordt goed meegedacht en indien nodig naar oplossingen gezocht. Het was noodzakelijk dat er iets nageleverd moest worden, maar ook dat is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ervaren mensen die de klant centraal zetten in al hun doen en laten. Kortom een bedrijf waarvoor wij zeker een goede review willen achterlaten. Een aanrader voor iedereen die voor kwaliteit gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie en flexibele instelling”
Door Martinus op donderdag 10 mrt 2022 22
Volledig nieuwe keuken gekocht met inbouw apparatuur. Persoonlijke en vriendelijke aandacht gedurende het gehele process van orientatie tot levering en plaatsing. Duidelijke communicatie rondom het gehele proces. Uitstekende flexibele instelling alle medewerkers van Adee. Super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door André en Petra van der Beek op donderdag 3 mrt 2022 22
Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken uit gingen zoeken. Een nieuwe ervaring dus, die ons bij Ardi heel goed is bevallen! Vanaf het eerste bezoek aan de showroom, waarbij Gerhard ons rondleidde en adviseerde, hadden we een goed gevoel over dit bedrijf. In alle rust bespraken we de mogelijkheden en wensen die we hadden. Van sommige zaken hadden we nog geen duidelijk beeld, maar Gerhard hielp ons goed om de juiste keuze te maken. Het was een mooi moment toen we de eerste 3d-afbeelding zagen. We hebben in een aantal etappes de keuken compleet gemaakt. We voelden ons geen moment opgejaagd. Niets was teveel. Ook de montage van de keuken is prima verlopen. We hebben na het zetten van de keuken een nieuwe vloer laten leggen. Dit was vooraf afgestemd, maar de monteur was vergeten dat de nieuwe vloer wat hoger zou komen te liggen, waardoor de keukenplinten niet meer pasten. Dit is kort daarna netjes opgelost. Wij bevelen Ardi van harte aan!
FOTO VAN ANDRÉ EN PETRA VAN DER BEEK
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze prachtige keuken”
Door Annemarie de Groot op woensdag 2 mrt 2022 22
We zijn vanaf het begin heel tevreden over Ardi. Ze gaan uit van je wensen en zijn daar heel realistisch in, ook qua financiën. Ze hebben ons steeds netjes geïnformeerd over de gang van zaken. We hebben echt onze eigen keuzes kunnen maken en zijn goed geïnformeerd zonder druk! Toen er na een week nog een paar kleine dingetjes waren (bv instellen van de vaatwasser) hebben ze dit ook keurig opgelost. En we genieten nu van onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Eigen monteurs waren aardig en vakkundig”
Door Scharphof op dinsdag 1 mrt 2022 22
Goed en meedenkend geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken. Monteurs waren prima op tijd aardig en zeer vakkundig. Zij werken met eigen monteurs wat erg fijn is.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Daan S. op maandag 28 feb 2022 22
Artic heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerp, uitwerking en keuze voor de nieuwe keuken. Geen verkoopfabriek, maar klantgericht. Geen gedoe over prijsonderhandelingen. Je weet wat je krijgt, en dan krijg je waar voor je geld.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Evert van brenk op dinsdag 22 feb 2022 22
Super tevreden over de service van Avanti. We zijn super tevreden over de levering en kwaliteit van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Rene Otterlo op zondag 20 feb 2022 22
In juli heeft Bart Huigens een mooie keuken ontworpen. We hadden gelijk een goed gevoel bij Avanti Kesteren in vergelijking met andere waar we geweest waren. Nadat we alles uitgekozen hadden kregen we gelijk een mooie geplastificeerde uitdraai mee. Nog een keer terug geweest om de puntjes op de i te zetten en apparatuur uit te zoeken. Vriendelijk geholpen en goede service. Alles is mogelijk. Omdat we nog niet helemaal klaar waren met de verbouwing hebben we het plaatsen uitgesteld wat geen probleem was. Afgelopen week is de keuken gemonteerd door Henk en Maurits. Goede vakmensen. Keuken is een plaatje. Alles compleet. Ziet er perfect uit. Een super bedrijf. Goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima verlopen”
Door Anita Disco op maandag 14 feb 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Anovi keukens gekocht. Alles prima verlopen. Van de verkoop tot plaatsen van de keuken. Henry gaf onze goede adviezen en er werd veel tijd en aandacht geschonken om een mooie keuken uit te zoeken. De levering en het plaatsen van de keuken verliep soepel en vakkundig. Vriendelijke monteurs die netjes en vakkundig te werk gingen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschap complete keuken”
Door Mark op maandag 7 feb 2022 22
De keuken is goed ontworpen en geplaatst. Bij vragen heeft onze persoonlijke adviseur ons telkens snel verder geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken is een lust voor het oog”
Door John en Ria Fenanlamber op maandag 7 feb 2022 22
In september 2021 heeft Bart Huigens een prachtige keuken voor ons ontworpen. Toen bleek dat iets toch niet mogelijk was, heeft hij 2 oplossingen bedacht met foto's! De communicatie met Avanti verloopt snel en duidelijk! Afspraken worden nagekomen! Nu genieten wij van onze mooie keuken, waar we nog heel lang plezier van hopen te hebben! Het is een lust voor het oog. Ook zijn wij uiterst tevreden over onze monteur! Hij heeft de keuken alleen in minder dan 2 dagen geplaatst en was er zorgvuldig en nam gelijk het afval mee en zorgde ervoor dat s' avonds zijn gereedschap zo opgeruimd was dat het niemand in de weg lag! Wij zullen Avanti zeker aanraden! Onze keuken is helemaal af, niets hoefde nabezorgd te worden!
FOTO VAN JOHN EN RIA FENANLAMBER
Reactie of foto toevoegen
“Een tevreden klant”
Door Esther op maandag 7 feb 2022 22
De keuken is voor mij een belangrijke plek. Ik kook en bak graag, maar zit ook aan een bepaald budget gebonden. Mijn wensen heb ik met haar besproken en toen zijn we gaan uitzoeken wat mogelijk is. Er werd ruim de tijd voor mij genomen. Geen druk gelegd. De showroom is overzichtelijk en niet te groot, waardoor je niet door de bomen het bos niet meer ziet. Uiteindelijk een keuken uit kunnen kiezen. Passend bij mijn wensen en budget. De plaatsing ging ook heel soepel en rustig. Kortom, een tevreden klant
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met de mooie keuken”
Door Pieter Veldman op zaterdag 5 feb 2022 22
We hebben vooraf veel rondgekeken, ook in Duitsland, om ideeën op te doen. Toen we bij Adee keukens in Rijssen kwamen hadden we voor ons zelf al een nauwkeurige tekening met hoe de keuken er uit moest zien (inclusief de kleuren). We werden door Silas Klein Nagelvoort heel goed geholpen. Hij luisterde erg goed naar onze wensen en heeft dit goed vertaald in de keuken die we gekocht hebben. We zijn super tevreden met de mooie keuken en de kwaliteit is voor nu helemaal top!
FOTO VAN PIETER VELDMAN
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Snoek op donderdag 3 feb 2022 22
Het begon al met een prettig meedenkende en geduldige Verkoopster Linda Vroegindewey. Ook heerlijke catering tijdens onze showroombezoeken. Er werd goed meegedacht om een tegelzetter, stukadoor en schilder te vinden om de voorbereidende werkzaamheden te kunnen uitvoeren voorafgaand aan de plaatsing van de maatwerkkeuken. De vertraagde levering van ons fornuis werd adequaat opgelost met een tijdelijke inductiekookplaat. Er werd moeite gedaan om de dubbele afvalbak toch geplaatst te krijgen in het krappe onderkastje. Chapeau!
FOTO VAN SNOEK
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en w.c.”
Door Gert en Renate op woensdag 2 feb 2022 22
Wij hebben bij Arma onze badkamer en w.c. helemaal laten vernieuwen. Arma keukens heeft exact geleverd wat in het verkoopgesprek was overeengekomen. Prettige gesprekken gevoerd waarbij er alle tijd genomen werd voor afstemming met ons als klant. In week 2 t/m 4 is alles door 2 vakkundige en ook nog gezellige monteurs opgebouwd waarbij nog een paar kleine dingetjes in goed overleg werden aangepast. Het hele traject is volgens afspraak verlopen en wij zij 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Izabella jansen op maandag 31 jan 2022 22
Geweldig geholpen en zeer blij met het resultaat. Een dikke pluim voor ardi. Super bedankt. Voor deze mooie keuken. Voel me iedere dag op vakantie in mn nieuwe keuken
FOTO VAN IZABELLA JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken is werkelijk een juweel”
Door R. Schouten op maandag 31 jan 2022 22
Een prachtige keuken die door zijn vakmanschap, kennis, ervaring en inzet ontworpen is door Kees Visser. Werkelijk een juweel. Ook alle andere medewerkers betr. de inmeting, planning, facturatie, bezorging en montage van onze keuken verdienen een groot compliment. Alle afspraken worden nagekomen en je wordt door iedereen netjes en correct te woord gestaan. Het algemene beeld van Avanti bewijst vakmanschap, kennis en ervaring en de normen en waarden die heden ten dage niet meer bij iedereen vanzelfsprekend zijn. Wij zijn uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat ze beloven”
Door Mia Beentjes op maandag 31 jan 2022 22
Sinds 2 weken hebben wij onze nieuwe keuken bij Keur Keukens vandaan. Super blij mee. Alles was tot op de laatste dag perfect geregeld. Al onze wensen zijn in vervulling gegaan. Goede communicatie tussen Keur Keukens. De verkoper dacht heel erg met ons mee. Dingen waar wij niet aan gedacht hebben. Helaas is deze verkoper niet meer in dienst van Keur Keukens. Dus kan hij ook niet het resultaat zien. De verkoper Sander de Vreugd heeft het overgenomen. Ook hij heeft ons heel goed geholpen. Was altijd bereikbaar als wij nog vragen hadden. Het bedrijf Keukenwerk die nauw samenwerkt met Keuken Keur heeft al het elektrische werk voor ons gedaan. Zij werken ook super netjes. Het is een fantastisch bedrijf en ze doen wat ze beloven.
Reactie of foto toevoegen
“Een harstikke goede ervaring”
Door Jeroen op woensdag 26 jan 2022 22
Onze ervaring met Keur Keukens, als kritische consument zijnde met oog voor detail, is gewoon hartstikke goed. Eerder een keuken aangeschaft bij een andere partij, maar Keur Keukens is toch echt een stuk professioneler. Het begint al tijdens het oriëntatiegesprek; goede koffie, enthousiaste medewerkers en vooral meedenken met onze wensen. In totaal drie keer langs geweest om de keuken helemaal tot in detail uit te werken. Alle keren werd er alle tijd genomen en meegedacht voor een optimaal resultaat. Vervolgens een prima onderbouwde prijs zonder fratsen. Tussentijds keurig op de hoogte gehouden over de verkrijgbaarheid van al het apparatuur en snel het leidingschema ontvangen. Planning vervolgens helemaal naar onze agenda afgestemd. Het begint al bij de levering; vrolijke jongens van de eigen Keur Keukens bezorgservice die met veel passie de keuken leveren. Bescherming op de vloer, geen haast en uiterst zorgvuldig. Alles gecontroleerd, geen krasje op het karton van de dozen kunnen bespeuren en alles netjes achtergelaten. Dag erna kwamen de eigen Keur Keukens monteurs samen keurig op tijd. Twee monteurs om wel te verstaan die ook gewoon twee dagen waren ingepland en uiterst nauwkeurig in alle tijd de keuken tot op de puntjes konden monteren. Tijdens het aankoopproces wordt dit nog weleens over het hoofd gezien, zo ook bij onze vorige keuken bij een andere partij, maar het plaatsen door kundige monteurs is minstens zo belangrijk als het configureren van de keuken. Plaatsing dus door eigen monteurs met veel passie voor hun werk. Nemen alle tijd voor je en ook gewoon keurig al het afval meegenomen, echt top!
Korte samenvatting; de kernwaarden waar Keur Keukens mee adverteert zijn ze bij ons nagekomen en worden ook door alle betrokken medewerkers tijdens het gehele proces uitgedragen. Wellicht een ideale review maar we hebben geprobeerd om onze ervaring zo objectief mogelijk te verwoorden. Tijdens onze hele verbouwing de fijnste partij waarmee we hebben samengewerkt.
Fam. Zwanenburg
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal boven verwachting”
Door P. Tanis op dinsdag 25 jan 2022 22
We zijn supertevreden over de hele gang van zaken! Met name over de adviseur Marco Wisse. Zeer goed meegedacht op een ontspannen en meedenkende wijze! Ook de afwerking is top! Helemaal boven verwachting zelfs!
FOTO VAN P. TANIS
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind een top ervaring”
Door C Klink op donderdag 20 jan 2022 22
Onze ervaring met Arma Keukens was van begin tot eind top. Bij het samenstellen van onze keuken zijn wij uitgebreid geholpen en werd er meegedacht. Toen wij terugkwamen voor een vervolgafspraak bleek dat onze keuken door het verkoopteam besproken was om de indeling nog beter/mooier/efficiënter te maken. Bij het inmeten leken er problemen te ontstaan door het verlaagde plafond en de hoogte van de koelkast. Alle mogelijkheden zijn gelijk besproken en we zijn tot een goede oplossing gekomen. Ook over de inbouw van de keuken zijn wij zeer tevreden. De monteur heeft het huis pas verlaten toen alles op zijn plek stond en elk detail was afgewerkt. Vlak voor het plaatsen bleken de koelkast en de vaatwasser niet tijdig leverbaar. Voor de koelkast is een goed alternatief gevonden. Wij wachten op dit moment nog op de vaatwasser, maar hebben zolang een leenexemplaar. Kortom, de service was van begin tot eind fantastisch.
FOTO VAN C KLINK
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Hakvoort op woensdag 19 jan 2022 22
Opnieuw super geholpen door Arma. Adviseur neemt ruimschoots de tijd voor je en denkt goed mee in oplossingen. Tussentijds goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken en de montage door de eigen monteurs van Arma keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is top verlopen”
Door Sabrina Akse op maandag 17 jan 2022 22
Wij hebben onlangs een mooie keuken gekocht bij Arma waar we zeer over te spreken zijn. Wij hebben de zwarte houtnerf front met een donker blad marquina black satin. De opstelling en materialen staan prachtig bij elkaar. Ook zijn wij zeer goed geholpen bij zowel de aankoop aflevering en plaatsing van de keuken echt top verlopen allemaal. En als er wel wat dingen waren werden deze meteen netjes en snel opgelost.
FOTO VAN SABRINA AKSE
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Fam. Lantink op zaterdag 8 jan 2022 22
Goede ervaren vakmensen, die alles goed aanpakken, sloopwerk, overleg over installatiewerk en stroomvoorziening, maar ook dat er vlakvooraf nog het eea gewijzigd kon worden en ook tijdens het uitvoerende werk goede communicatie. Na voltooiing van het werk goede uitleg en instructies.
Reactie of foto toevoegen
“Prima communicatie”
Door Jan Soellaart op vrijdag 7 jan 2022 22
Prettig geholpen, veel ruimte om veranderingen te doen. Prima communicatie, plaatsing en naservice!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door W Deelstra op vrijdag 7 jan 2022 22
Onze keuken is in febr 2021 geplaatst. Niets dan lof. Van de aankoop tot het plaatsen. Alles was perfect in orde. Op de koelkast na. Er is 2 x een monteur langs geweest. De koelkast maakt heel veel herrie. Tot mijn verbazing werd de eerste keer een stuk karton er tussen gepropt en de tweede keer een stuk rubber slang. Nog steeds maakt hij heel veel herrie. Voor zo'n dure keuken mag dit toch echt niet.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Iris Weimar en Kees Heijne op vrijdag 7 jan 2022 22
We hebben een nieuwe keuken gekocht met behoud van bestaande apparatuur. Cornelis heeft ons deskundig en zorgvuldig geadviseerd, en de mensen die de keuken plaatsten waren ook zeer vakkundig en zorgvuldig. Een kast die achteraf niet zo geleverd was als besteld, is in overleg met ons naar tevredenheid aangepast. We zijn heel erg blij met het resultaat en dus ook met onze keuze voor Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Ze willen iets goeds afleveren”
Door Pauline Meriën op vrijdag 7 jan 2022 22
Het bestellen van de keuken gaf al een onwijs goed gevoel, de adviseur nam heel ruim de tijd om alles precies naar onze wensen te krijgen en heeft daarbij ook heel goed aan ons budget gedacht. Tussen het bestellen en leveren zat een aantal maanden, tussendoor werden wij via de mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het plaatsen van de keuken gebeurde door echte professionals waarvan je merkt dat ze plezier hebben in hun werk en echt iets goeds af willen leveren! De keuken is prachtig geworden en we zijn er heel erg blij mee! Ardi is echt een aanrader!
FOTO VAN PAULINE MERIËN
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke dikke 10”
Door Martin en Anita op vrijdag 7 jan 2022 22
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem, dit is de beste keuze ooit geweest. Het hele team van verkoop t/m montage is ongelooflijk professioneel. Je wordt er echt als klant/mens behandelt. Ook het montageteam, keukenwerk, zijn toppers. Alles wat ze doen is keurig en ze zijn super netjes. Ze denken zo goed met je mee naar oplossingen. Alles kan, niks moet. Niemand loopt te pushen ze laten je helemaal vrij in je keuze, en geven tegelijkertijd adviezen bij je keuze. Alles loopt ook goed bij hun. Ze blijven tot eind contact met je houden of alles goed gaat. Dikke dikke 10 voor Keur keukens Haarlem. Ik zou echt iedereen aanraden hier voor een keuken te gaan. Team Keur keukens Haarlem dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Ongelofelijk tevreden”
Door Jannie Butijn op vrijdag 7 jan 2022 22
Vanaf het moment dat ik de showroom binnenstapte totdat de monteurs wegreden nadat ze de keuken geplaatst hadden kan ik terugkijken op een mooi proces waarin klant en bedrijf constant met elkaar in contact waren met het doel om de klant tevreden te hebben over het product wat ze leverden. En dat is op een hele prettige, warme manier ongelofelijk goed gelukt.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate klantvriendelijk”
Door Quintus Winkler op vrijdag 7 jan 2022 22
Zowel Artic als Levi laten meteen zien dat ze uitermate klantvriendelijk zijn, transparant in prijs en gemaakte afspraken nakomen. We hebben dan ook al een aantal bekenden doorgestuurd en raad iedereen ook aan in de zoektocht naar een keuken in ieder geval een bezoek te doen aan de mooie showroom!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door AW op donderdag 6 jan 2022 22
Mooie zaak, verkoopadviseur neemt echt de tijd voor je, ook nadat de handtekening gezet is! Eigen monteurs komen de keuken plaatsen, werken zeer netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken met super service”
Door Bianca Roest op donderdag 6 jan 2022 22
Wij zijn door Levi fantastisch geholpen in de winkel alle tijd veel keuze, vriendelijk en kundig. Luuk heeft onze keuken geplaatst wat een topper zeer, probleem oplossend en zeer precies. Kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een mooie keuken met super service.
FOTO VAN BIANCA ROEST
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige strakke landelijke zwarte keuken”
Door Christel Koops op dinsdag 4 jan 2022 22
Wij zijn erg tevreden over Avanti. De medewerkers zijn vriendelijk, denken goed met je mee en zijn erg betrouwbaar! Ze doen wat ze zeggen! Dat is natuurlijk bij een aankoop van een keuken heel belangrijk! Ook de communicatie is erg duidelijk. Dit heeft ervoor gezorgd dat van het uitzoeken tot het plaatsen van onze keuken allemaal helemaal goed is gegaan. Nu kunnen wij genieten van een prachtige strakke landelijke zwarte keuken!
FOTO VAN CHRISTEL KOOPS
Reactie of foto toevoegen
“Verwachting meer dan waargemaakt”
Door TMK op dinsdag 4 jan 2022 22
Op advies van tevreden familie ben ik bij Avanti uitgekomen. De verwachting is meer dan waargemaakt. Ondanks corona en zieken werd er alles aan gedaan om een afspraak door te laten gaan. Eerder had ik al bij anderen een offertes en gesprekken gehad. Avanti kwam als laatste omdat i.v.m corona de afspraak vervroegd werd heb ik toch de moeite genomen om naar de showroom te komen. Ik wist dus wat ik wilde, men dacht mee en heeft mij nog goede aanvullende informatie gegeven en zo zijn nog aanpassingen doorgevoerd. We Doen wat we Beloven en de prijs = de prijs. Dat klopt, zelfs nog iets goedkoper dan een andere aanbieder die al een aantal keren de prijs naar beneden had bijgesteld. 2 showroom gesprekken verliepen heel plezierig onder genot van koffie en iets lekkers er bij. Plaatsing, ook met coronaperikelen, werd gedaan door John en voorbereiding van de chauffeurs die stipt op tijd arriveerde. 2 dagen werken was zeer plezierig ook tijdens het plaatsen werd meegedacht en merkte ik de ervaring van een deskundige. Alles kon niet afgerond worden, later kwam men terug (Martien en Arjan) zij wilden zelfs nog iets corrigeren wat een ander bedrijf niet juist had geleverd, want zoals gezegd werd, als wij weggaan moet het werk tot volle tevredenheid van de klant zijn. De aannemer die ook aan het werk was gaf aan dat er netjes en vakkundig gewerkt werd. Het is eigenlijk jammer dat dit waarschijnlijk mijn laatste nieuwe keuken wordt. Kan dit bedrijf bij iedereen van harten aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door violaine delplanque op donderdag 30 dec 2021 21
Van het begin (verkopers) tot aan het eind (monteurs) zijn wij super tevreden. Zij hebben het best kunnen uithalen van de ruimte die wij hadden voor onze keuken. Hij is erg mooi en ook praktisch. Dank jullie wel allemaal!
FOTO VAN VIOLAINE DELPLANQUE
Reactie of foto toevoegen
“Een super ervaring”
Door Fam. Jansen op donderdag 30 dec 2021 21
Wij hadden slechte ervaringen bij verschillende andere keukenzaken. Maar bij Avanti keukens was het vanaf de eerste stap over de drempel een super ervaring. Tot aan de laatste stap bij ons thuis. Ik raad het iedereen aan om hier een keuken te kopen. Het is een behoorlijk bedrag een nieuwe keuken maar bij Avanti maar het elke euro waard.
FOTO VAN FAM. JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Judith Bekkers op zaterdag 25 dec 2021 21
Lang gewacht om een badkamer te laten verbouwen. Slechte ervaringen uit het verleden met aannemer weerhielden ons. Door goede ervaringen van kennissen bij Arma uitgekomen. Super tevreden over het gehele proces. Doen wat ze zeggen. Zeer net bedrijf met kundige monteurs die zeer netjes werken. Al met al 100% tevreden en durf iedereen Arma aan te bevelen. Mogelijk duurder dan elders maar door de netheid, nakomen van afspraken en service was het mij dat zeker waard.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goede inzet van medewerkers”
Door RC Zetzema op donderdag 23 dec 2021 21
Wij hebben vorig jaar december bij Arma keukens een keuken samengesteld door middel van de mogelijkheden die er destijds waren. We werden goed geholpen door Rik.
Ook bij het plaatsen van de keuken in Augustus dit jaar was de communicatie goed en helder. Achteraf heeft Arma nog wat onregelmatigheden in het keukenblad ed. goed en professioneel opgelost! Wij zijn ontzettend goed te spreken over de inzet van de medewerkers van het bedrijf! Mochten we ooit weer een keuken moeten aanschaffen dan zullen we dit zeker weer bij Arma doen!
FOTO VAN RC ZETZEMA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over onze nieuwe prachtige keuken”
Door Fam. Bakker op dinsdag 21 dec 2021 21
Wij zijn zéér tevreden over de service en onze nieuwe práchtige keuken. Er werd heel goed met ons mee gekeken naar de mogelijkheden. Artic keukens is een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Wat een toppers allemaal”
Door Marlon Buiskool op zaterdag 11 dec 2021 21
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht ook eens even bij Arma langs gegaan voor een informatief gesprek. 2,5 uur later de deur uitgelopen met een getekende offerte. Rob voelde meteen goed aan wat mijn smaak was en heeft geweldig geadviseerd. Voor de voorbereidende werkzaamheden kreeg ik 3 aanbevelingen vanuit Arma en ik heb gekozen voor HVK Multidiensten. Ook Hemmo dacht goed mee en had direct contact met Arma over planning, tekeningen m.b.t. water- en lichtpunten e.d. Gister is de keuken opgeleverd zonder restpunten. Hele aardige en nette monteurs. De slogan 'Doen zoals beloofd' komen ze meer dan na. Wat een toppers allemaal!!!
FOTO VAN MARLON BUISKOOL
Reactie of foto toevoegen
“Alles was top”
Door Ron Jansen op vrijdag 10 dec 2021 21
Na verhuizing een 2de keuken bij Ardi gekocht. Van inventarisatie/aankoop tot en met installatie /oplevering, alles was top! Kwaliteit en zorg besteed tijdens de offerte fase, meedenkend in alternatieven en zeer deskundige oplevering. Alles op tijd geleverd, volgens planning.
FOTO VAN RON JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Arno op dinsdag 7 dec 2021 21
Voor de 2e keer een keuken bij Adee gekocht en door verhuizing in redelijk korte termijn, 2017 en 2021. Beide keren prima bevallen. Adee gaat met je om zoals je als klant mag verwachten. Alles netjes, op tijd en ga zo maar door. Vriendelijk personeel. Kortom een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kroese op dinsdag 7 dec 2021 21
Vanaf het begin zijn we op een prettige wijze geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken. Goed advies bij onze eigen plannen, waardoor het resultaat nog fraaier geworden is. Erg vriendelijk en deskundig personeel. Zowel bij de aankoop als ook bij de plaatsing. Wij zijn zeer tevreden. Helaas komt een deel van de apparatuur later (chiptekort, etc.), maar daar kan Keur Keukens niets aan doen. Er is een nette tijdelijke oplossing getroffen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur”
Door Fam. De Winter op maandag 6 dec 2021 21
Prettig showroombezoek gehad bij Ardi en goed geadviseerd. Plaatsing enkele maanden later ging vlekkeloos en we zijn erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur. Fijne vakmensen zowel in de showroom als bij de montage.
FOTO VAN FAM. DE WINTER
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer”
Door WP op maandag 6 dec 2021 21
Alles super. Eersteklas monteur. Vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Andrea op zondag 5 dec 2021 21
Joanne heeft onze wensen goed en snel begrepen, een aantal handige tools toegevoegd (vaatwasser op hoogte!) en dit uitgewerkt in een prachtig ontwerp. De keuken is helemaal naar onze wens. Bij de aankoop van een nieuwe keuken, of als mensen om een goede verkoper vragen, zullen wij zeker Joanne van KEUR Keukens aanraden!
FOTO VAN ANDREA
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is een super mooie keuken”
Door Esther op vrijdag 3 dec 2021 21
We zijn heel goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Het resultaat is een super mooie keuken met leuke opstelling die we zelf niet bedacht zouden hebben. Alles is op maat gemaakt en levering was ook heel netjes. Vriendelijke en deskundige mensen! We zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect”
Door Ben & Dineke Wesdijk op zondag 28 nov 2021 21
Uitvoering, service, installatie, afspraken, inmeten perfect. Gedaan wat is beloofd.
Gekochte kwaliteit is kwaliteit
FOTO VAN BEN & DINEKE WESDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Fam. Boot op woensdag 24 nov 2021 21
Voor de 2e keer een keuken bij Pelma gekocht. Beide keren enorm goed geholpen door Arjen! Niet alleen het advies maar ook de levering en montage super gedaan. Weer heel blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAM. BOOT
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gerald op dinsdag 23 nov 2021 21
Eerlijk en afspraken na gekomen en de service was ook goed.
FOTO VAN GERALD
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Sandy van Pelt op zaterdag 20 nov 2021 21
Arma denkt echt bij alles met je mee. Ze doen echt wat ze beloven. De monteurs die bij ons waren, waren super! Ze willen er echt iets moois van maken en werken netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Jan Gabriel op zondag 14 nov 2021 21
We really had an incredible experience with Artic Keukens, we visited two other kitchen businesses beforehand, but we were not happy with the service and design until we stepped into Artic Keukens Utrecht. The entire process was very transparent (especially over the price, no negotiation tactics!) and professional from the first design through to delivery and installation. I'll certainly recommend Artic Keukens for a stylish and professional kitchen buying experience. A great thanks to Levi for assisting us through the entire process. Highly recommended!
FOTO VAN JAN GABRIEL
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.