Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2187 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1885 ervaringen
4 sterren204 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster8 ervaringen
“Geheel andere ervaring”
Door Fam. Mol op donderdag 7 jan 2021 21
Ik zie juist in de Eendrachtbode dat Ardi pronkt met de hoge waardering op deze site. De ervaring met onze keuken, nu 1 jaar in gebruik, is geheel anders. Ik kan niet bepaald tevreden zijn als een bedrijf ong. 6 maanden nodig heeft om de zaak op orde te krijgen. 1 van de monteur beaamde dat onze keuken verkocht was door een beginnend verkoper met de nodige fouten en dat had niet mogen gebeuren! Waarschijnlijk ook de reden dat wij nooit uitgenodigd zijn om onze ervaring te delen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage stelpoten verkeerd geleverd”
Door Denise op dinsdag 17 nov 2020 20
Keuken uitgezocht bij Keur in Haarlem. Prima geholpen met het uitzoeken van een keuken. Keuken werd week 39 geleverd. Eenmaal de keuken geïnstalleerd te hebben kwamen we er achter dat het kookeiland hoger was dan het aanrechtblad tegen de wand. Verkeerde poten waren erbij geleverd. Gelijk gebeld naar Arma keukens want de planning en service gaat via hun. We moesten even foto mailen van de poten die we nodig hadden. Via de post kregen we nieuwe toegestuurd helaas waren dit verkeerde. Contant opgenomen met de service afdeling van Arma keukens. De nieuwe stelpoten waren niet op voorraad en moesten besteld worden. Eenmaal weer nieuwe stelpoten binnengekregen bleken dit weer niet de juiste te zijn (te hoog) opnieuw contact opgenomen met de service afdeling. De nieuwe stelpoten moesten weer besteld worden en als het binnen zou komen zouden ze het extra controleren of dit de juiste zijn. 6 november gebeld of het al binnen was gekomen. Het was inderdaad binnengekomen het zou die vrijdag ook gelijk op de post gaan zou ik het zaterdag binnen hebben. Dinsdag nog niks ontvangen contact opgenomen was het maandag op de post gedaan. Jammer dat het niet gecommuniceerd wordt. Je houdt er toch rekening mee. De 3e nieuwe set stelpoten eenmaal binnen gekregen bleken ook de verkeerde te zijn. De gene van de service afdeling die ik meerdere keren heb gesproken vond ik niet echt vriendelijk ook niet begripvol. Werd telefonisch ook geen excuus aangeboden. Toen heb ik 12 november contact opgenomen met de planning. De meneer van de planning was vriendelijk en begripvol. Hij vroeg ook wat de plint hoogte was en zou er met spoed achteraan gaan. Werd ook even later gebeld dat hij de juiste stelpoten had gevonden en vertelde dat deze de volgende dag gebracht konden worden. Dit is dan de 4e set stelpoten uiteindelijk nu wel de juiste. Baal er wel van dat het toch een tijd heeft geduurd voordat we de juiste hebben binnen gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Zou het niet adviseren”
Door M.R. op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij besloten onze 24 jaar oude keuken te vervangen en kwamen terecht bij ARMA. Ons budget was 25k. Over het voortraject waren erg tevreden en in twee sessies verwerkten we onze wensen in de nieuwe keuken. De voorbeeldkeukens in de showroom hielpen daarbij goed. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij en het prijsbeleid werd duidelijk van tevoren gecommuniceerd (vaste prijs, kwaliteit en service). Levertijd was ca. 5 maanden, en we moesten zelf op zoek naar een aannemer voor het voorwerk en verwijderen van de oude keuken. Dat bleek erg lastig (Q3 2019).

Achteraf zijn we wat minder blij over enkele keuzes zoals het werkblad en de achterwand omdat de nadelen daarvan niet duidelijk werden genoemd. Tevens zijn zijn we ook niet blij met een aantal apparaten maar wij hebben die zelf expliciet gekozen na in het Inspiratiehuis te zijn geweest. We zijn wel erg blij met de Hide & Slide oven van NEFF, maar op de één of andere manier passen andere apparaten van hetzelfde merk niet zo goed bij ons (onze koelkast bv. heeft dezelfde netto inhoud als de oude maar er past veeel minder in).

Bij de levering (en montage) van de keuken ging er wel erg veel mis (foute kast, te kleine deur, foute zijkant, geen achterwand, verkeerde strip) en het duurde ook erg lang (2 maanden) voordat dat werd opgelost. Naar mijn mening had de communicatie wel transparanter gekund. Kleine beschadigingen werden niet gemeld en bij aflevering werd niet verteld dat de keuken niet compleet was. Op mijn verzoek aan de monteur tot openheid (op de tweede dag) werd pas verteld dat er bv. geen vaatwasser was. De monteur dacht "dat ik dat liever nog niet had willen weten". Foute inschatting dus! Uiteindelijk werd de vaatwasser op de laatste dag toch nog geleverd en geïnstalleerd maar deze was helaas niet geheel compleet. Lichte lekkages werden direct na het weekend al door ARMA hersteld en ook missende onderdelen van de vaatwasser werden door ARMA snel voor ons geregeld. Wij zijn iets minder blij met onze nieuwe keuken dan we vooraf hadden gedacht maar alle fouten zijn inmiddels opgelost. Ik zou ARMA niet adviseren aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kon beter”
Door Robert van Kempen op donderdag 28 nov 2019 19
Ardi Keukens communiceert gebrekkig, negeert Nederlands consumentenrecht en schuift verantwoordelijkheid af op de fabrikant. Een volgende keuken koop ik niet bij Ardi.

De verkoopgesprekken waren prima, en de montage is ook goed verlopen, maar bij oplevering van onze keuken bleek het inbouwkoffiezetapparaat niet te werken. De monteur heeft dit probleem genoteerd en het zou later worden verholpen. Na twee weken niks te hebben vernomen, heb ik Ardi zelf maar gebeld. Men gaf als excuus dat de fabrikant (ATAG) traag reageerde. Geheel toevallig belde ATAG een paar uur later om een reparatieafspraak te maken. Op z'n vroegst zou er na 3 weken een ATAG-monteur langs kunnen komen. Dat vond ik veel te laat, dus ik heb Ardi weer gebeld om te vragen of men het eerder wilde verhelpen. Mijn argument dat ik met Ardi een overeenkomst heb, en niet met ATAG, was aan dovemansoren gericht. 35 dagen voor het opleveren van een werkend apparaat in een nieuwe keuken is mijns inziens te lang. Niemand van Ardi heeft zich verontschuldigd, of geprobeerd het op te lossen, of ook maar een beetje begrip getoond.

Bij het uitzoeken van het composietaanrechtblad was de communicatie ook niet op orde. Dit moest bij de fabrikant gebeuren, en bij het verkoopgesprek werd verteld dat we dat 5 maanden van tevoren moesten regelen. Toen we de fabrikant belden voor een afspraak, werden we nog net niet uitgelachen; het uitzoeken kon wel wachten tot 2 weken voor plaatsing. Een paar weken later kregen we van Ardi twee gespannen e-mails omdat we nog geen afspraak hadden gemaakt met de aanrechtfabrikant. We hebben teruggemaild naar Ardi dat dat volgens de fabrikant nog niet hoefde, maar geen reactie hierop gekregen.

De bolussen bij het verkoopgesprek waren overigens wel lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met installatie”
Door S brouwer op vrijdag 1 mrt 2019 19
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht. Alleen waren de installateurs erg onvriendelijk en onprofessioneel. Ze gaven erg af op het voorwerk noemden het broddelwerk. Dat terwijl wij het voorwerk bij een door Arma aangeraden bedrijf hadden laten doen. Ook had Arma aangegeven dat de keukens door eigen monteurs geplaatst zou worden. Maar dit waren gewoon mannen met een eigen bedrijfje... Door het gemopper van de mannen waren het voor ons erg stressvolle dagen. En dat hadden we juist willen voorkomen door voor een gerenommeerd keuken bedrijf te gaan. Kortom geen aanrader al leveren ze wel netjes werk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel servicemeldingen”
Door P. Poortvliet op maandag 17 dec 2018 18
Vorige week (10 december 2018) is onze keuken eindelijk gereed gekomen. De keuken is geplaatst op 28 mei 2018, maar er bleken diverse onderdelen beschadigd. Eén kast is zelfs driemaal geleverd omdat deze telkens beschadigd werd geleverd en de laatste keer bovendien verkeerd werd gesteld. Overigens is wel een pluspunt dat de monteurs de meeste beschadigingen zelf hebben geconstateerd en ook op eigen initiatief al vervanging gingen regelen. Hiernaast heeft Pelma desgevraagd kostenloos een plint voor het formuis geleverd. Uiteindelijk zijn we 20 servicemeldingen verder, waarvan er overigens twee geen betrekking hadden op beschadigingen / defecten. De begeleiding in de winkel en het maken van het ontwerp was prima. Nu de keuken eindelijk klaar is, is er ook niets meer op aan te merken. Wel jammer dat dit ruim zes maanden heeft geduurd. Het personeel is vriendelijk, meedenkend en behulpzaam, ze vonden het allen (we hebben tien monteurs gezien) erg vervelend dat dit zo is gelopen. Een verbeterpunt is wel dat vanuit de organisatie zelf wel een bericht had kunnen komen, zowel naar ons als ook naar het personeel dat werd ingepland. Geen van de monteurs was ervan op de hoogte dat dit al zo lang liep. Conclusie: tevreden met het eindresultaat, maar zeker niet met de weg hier naar toe.
Reactie of foto toevoegen
“Wet van Murphy”
Door Gijsbert op donderdag 8 nov 2018 18
Mede door de goede score op Qasa een keuken bij Keur Keukens gekocht. Helaas zelf geen goede ervaring. Bij het plaatsen van de keuken bleek dat wij het verkeerde (definitieve) aansluitschema hadden ontvangen. Hierdoor het blad anders gelegd dan verwacht (gemolenwiekt, ipv twee symetrische/synchrone naden) en de koof (deze hebben we zelf laten maken door een vakman en zelf geplaatst) zat niet op de goede plek. Eerste reactie vanuit Keur Keukens: 'het blad is beter zo'. Maar het tegengestelde is ons geadviseerd. Een knullige fout (verkeerde bijlage gestuurd), maar met grote gevolgen. Het duurde vervolgens lang, voordat Keur Keukens actie ondernam en hebben wij geruime tijd met een incomplete keuken gezeten. In de eerste maanden kwamen ook andere problemen naar boven: lekkage (kraan was niet goed aangesloten), de wasmachine kantelde naar voren en de strip van de koelkast kwam steeds los te zitten. Deze zijn vervolgens goed verholpen. Na verloop van tijd pakte de serviceafdeling de problemen adequaat op, maar het volgende blad dat besteld was bleek wederom niet goed. Ook een knullige fout, er was 2,13 genoteerd, terwijl het blad 2,31 moest zijn. Daardoor nog langer moeten wachten totdat de keuken voltooid was. Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd en zijn monteurs vier keer langs gekomen. Waarschijnlijk wet van Murphy, uitzondering op de regel etc... Tevreden met de keuken en alternatieve oplossing vanuit serviceafdeling, maar al met al een matige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Goede plaatsing maar slechte nazorg”
Door Versloot op dinsdag 20 mrt 2018 18
Wij hebben bij Arma een keuken, badkamer en toilet gekocht. Het plaatsen e.d. is goed verlopen. Er was een verkeerd gat geboord op het aanrechtblad. Na aandringen van onze kant kwamen ze eindelijk over de brug met een oplossing. Al snel zaten er krassen in de spoelbak. Ook kraakt het bad heel erg als je erin stapt. We hebben het aangegeven bij de monteur. Hij heeft foto's gemaakt en doorgestuurd naar Arma. Na een paar maanden nog steeds niets van gehoord. Tussendoor nog een keer aangegeven aan een dame die belde of we tevreden waren, maar je hoort niets. De nazorg is super slecht! Je betaalt een hoop geld voor spullen die hier verkocht worden, maar de kwaliteit laat te wensen over. Als je er vervolgens over begint, komen ze er niet op terug. Helaas hebben we die ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Irritatie”
Door Van Lingen op maandag 4 jan 2016 16
Na een tijdje blijkt de irritatie toch nog aanwezig, zeker omdat wij met anderen over onze ervaring spraken. Dus nu, na een jaar, toch een score en die is uiteindelijk "matig". Wij hebben een Siemens keuken gekocht. Het design leek OK, echter er zijn ons een paar zaken niet vermeld. Zo moest de aannemer de keuken passend maken, toch weer serieus geld bij een verbouwing. De houten panelen konden vervolgens niet in de kleur van de keuken geschilderd worden omdat de kleurcodering niet bestond! De service was lousy. Wij werden een paar keer "on hold" gezet mbt de planning, nadat de keuken eerst geplaatst zou worden toen de sloper nog in het pand was. De rekeningen werden wel al verstuurd. Dit gaf nog wat meer irritatie onzerzijds. Het bedrijf dat de keuken uiteindelijk plaatste deed dit naar eer en geweten. Jammer dat er een paneel niet bijgeleverd werd waardoor zij terug moesten komen. Herhaaldelijk hebben wij contact gehad met de mensen van Keur maar geen enkel excuus of sorry of geste vanuit Keur Keukens. Enfin, de keuken stond en eigenlijk wilden wij geen contact meer maar wilden toch nog een afval bakje a raison van ongeveer 50 euro bestellen. Dat kon! Wat zou het mooi geweest zijn als dit afvalbakje aan ons " geschonken" zou zijn ivm al het gedoe over zaken die niet goed waren gegaan. Maar nee: de rekening werd verstuurd. En door ons betaald. In het gebruik blijkt pas wat werkt en handig is en wat niet. Nu is de stoomoven boven de oven geplaatst. Super onhandig met schoonmaken. Voor zowel langere als kleine mensen. Gemaild met de vraag om een oplossing. Na nogmaals vragen om een antwoord krgen wij een oplossing die weer een paar honderd euro gaat kosten, eigenlijk werd ons een nieuwe kast geadviseerd, maar een opmerking van: goh wat vervelend, niet juist ingeschat van ons of hadden wij anders moeten adviseren, kon er niet af. De mail voor kennisgeving aangenomen en niet erg veel tijd gehad om hier iets mee te doen. Keur keukens ook niet. Zij zijn er niet op teruggekomen .......
En last but not least een andere irritatie. Wij hebben een Miele afwasautomaat geleverd gekregen (gekocht op advies) zonder signaal dat het programma klaar is. Geen rood lampje op de vloer of tijdsaanduiding van hoe lang het programma nog loopt. Al met al irritant, we weten niet hoe lang de vaat nog draait. Teruggaan naar Keur? Is van een koude kermis thuis komen. De irritatie willen wij niet meer, maar wel anderen laten weten wat er ook kan gebeuren. Het lijkt mooi en je gelooft er bijna in maar de praktijk wijst anders uit.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Martijn op vrijdag 5 mrt 2021 21
Wat een goede service. Uitstekend geholpen en er werd echt geluisterd naar wat wij wilden en de mogelijkheden hierin. Uiteindelijk de showroom verlaten met een andere keuken dan die we in eerste instantie voor ogen hadden maar uiteindelijk veel beter bij ons gevoel paste! (En nog goedkoper ook). Levering precies oprijd en binnen onze planning die erg krap was. De monteurs waren super. Heel beleefd en hebben een super strakke keuken opgeleverd. Kan niets anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn en blij dat we voor Keur Keukens hebben gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Robert & Mariska Schol op donderdag 4 mrt 2021 21
In september 2020 hebben wij, nog net voor de complete lockdown, een keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem. Mede door de goede reviews en de niet zo positieve ervaringen bij collega-keuken leveranciers besloten we naar Keur Keukens in Haarlem te gaan. Verkoper Gerben Beerendonk nam werkelijk alle tijd, adviseerde ons waar nodig en wees ons op eventuele minpunten bij een bepaalde keuze; wij waren die zaterdagmiddag degenen die het pand "afsloten", zo lang duurde onze afspraak en dit was geen enkel punt. We moesten best lang wachten op de levering, maar ook dit werd van tevoren duidelijk aangegeven, dus kun je daar rekening mee houden. In de tussentijd werden wij netjes op de hoogte gehouden. Half februari kwam dan eindelijk onze nieuwe keuken. De twee monteurs van Keur/Arma Keukens, Jens en Jardi, hebben uitstekend werk verricht. Op dag 1 van de montage zijn ze langer door blijven werken om alles goed passend te maken, net zolang totdat ze tevreden waren. Jongens bedankt! Op dag 2 was de keuken klaar, we zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We moesten nog op 2 items wachten die werden nageleverd, inmiddels is gisteren de vaatwasser geleverd en komt de oven hopelijk binnenkort. Er waren wat kleine probleempjes bij de levering van de verschillende apparatuur, maar dit is meteen opgepakt en afgehandeld door Keur Keukens. Al met al, een bedrijf dat idd doet wat het beloofd, zijn afspraken nakomt en zeer kundig, vriendelijk en net werkend personeel heeft. We kunnen Keur Keukens allen maar aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door N. de Korte op donderdag 4 mrt 2021 21
Ervaring was geweldig omdat:
- er pro-actief en vooral creatief werd meegedacht (zie ook foto)
- er ruim de tijd wordt genomen, er eindeloos ruimte is voor vragen of aanpassingen
- er niet wordt onderhandeld over de prijs, er wordt een scherpe prijs gegarandeerd
- er op geen enkel moment druk werd uitgeoefend om te kopen, zoals bij veel andere keukenzaken wel het geval is ("als je nu niet beslist kan ik deze korting niet garanderen", verschrikkelijk)
- en last, but not least: ze doen wat ze beloven! afspraken worden netjes nagekomen, mogelijke problemen direct en netjes opgelost, monteurs plannen ruim tijd, overhaasten niets, denken mee en geven nuttige adviezen
FOTO VAN N. DE KORTE
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd voor de klant”
Door Fam Jumelet op woensdag 3 mrt 2021 21
Er werd met ons meegedacht. Professioneel. Namen de tijd voor de klant. Ook bij wijzigingen altijd snel reactie. Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Duidelijk over de prijs. Geen kleine lettertjes. Je weet weet waar je aan toe bent. Tevens houden ze woord. Afspraak is zeker afspraak. Personeel staat echt voor je klaar. Ook toen de keuken geplaatst was hadden wij nog vragen over het juiste gebruik van de inductieplaat. Ook hier werden wij direct mee geholpen. Bij twijfel. Doen!
FOTO VAN FAM JUMELET
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Miranda de Goeijen op maandag 1 mrt 2021 21
Zonder afspraak liep ik bij deze winkel naar binnen, direct werd ik vriendelijk geholpen. Ik wist niet dat het zo makkelijk was om een keuken uit te kunnen zoeken. De service het meedenken, het was gewoon perfect. Met de tekening op zak naar huis, toch...toch zou ik dit nog wel zus willen, dat nog wel zo. Geen probleem het werd direct voor me geregeld. Na de koop te hebben afgerond werd ik van elke stap op de hoogte gehouden. Keurig werd er een afspraak met mij ingepland voor het inmeten, het afleveren. Eindelijk, eindelijk kan de keuken dan geplaatst worden, als een kind zo blij was ik. Alles was goed en duidelijk aangegeven, tekenen al weken tevoren in mijn bezit. Hoe makkelijk kan service verleent worden? Nou, bij Adee lijkt het alsof het niet meer dan vanzelfsprekend is! Super tevreden met hoe alles is verlopen!! Jammer dat ik voorlopig voorzien ben, anders zou ik zo weer mijn keuken hier kopen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk afgeleverd”
Door Familie Esveldt op maandag 1 mrt 2021 21
5 jaar geleden door ARMA onze keuken laten doen, dus met deze ervaring ook gekozen om Arma onze badkamer te laten leveren. De sloop van de oude badkamer en opbouw laten uitvoeren door A. Schoonhoven uit Kampen. Dit was bij de keuken een succes duo en nu weer fantastisch werk afgeleverd, ook het geadviseerde spanplafond door Arma is super mooi en strak. Het is genot om te douchen in deze badkamer. Arma en Anton Schoonhoven top weer.
FOTO VAN FAMILIE ESVELDT
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch ervaring”
Door Koelewijn op maandag 1 mrt 2021 21
Na wat nare typische ervaringen bij de concurrent toch besloten om wat verder te rijden naar Avanti. We konden snel terecht. Iedereen was enorm beleefd en vriendelijk. We waren oprecht verbaasd over het verschil met de concurrent qua verkoopstijl. Avanti is niet direct de goedkoopste, maar wij zijn zo enorm blij dat we de keuze voor hun gemaakt hebben. Alles is geweldig verlopen, van inmeten tot installeren tot service naderhand. De monteur gaf zelfs aan dat ze nog wel een keertje kunnen langsrijden voor een heel klein klusje als we het zelf niet aandurven. Dát is voor mij echt het verschil maken. Kortgezegd hebben wij een fantastische ervaring met Avanti uit Kesteren. Op een schaal van 1 tot 10 krijgen zij van ons een 15.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Ton Mimpen op zaterdag 27 feb 2021 21
De informatie die wij tijdens het aankoopgesprek hebben gekregen heeft ons goed geholpen om de juiste keuzes te maken zodat we binnen ons budget zijn gebleven.
De afspraken over het plaatsen van de keuken en de betalingen zijn netjes nagekomen. De monteur heeft in overleg met ons nog een aantal mooie aanpassingen aangebracht waar we zeer tevreden over zijn. Jammer is dat er door de fabrikant één verkeerd frontje is geleverd. Maar dat is Pelma keukens niet aan te rekenen.
FOTO VAN TON MIMPEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg klantvriendelijk”
Door PJ van grevengoed op donderdag 25 feb 2021 21
prima op maat gemaakte keuken geweldige service ,erg klantvriendelijk in Kesteren
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes verzorgd”
Door Nancy Hagers op zondag 21 feb 2021 21
Hele fijne ervaring van showroom tot het eindresultaat. Klantgericht, meedenkend, alles tot in de puntjes verzorgd. Kwaliteit keuken en ook heel kundig gemonteerd.
FOTO VAN NANCY HAGERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantgericht”
Door Familie van Oers uit Roosendaal op donderdag 18 feb 2021 21
Van informatief gesprek tot oplevering zijn we meer dan tevreden over de deskundigheid, professionaliteit, service en bovenal klantgerichtheid van Ardi voor de aanschaf van onze keuken.
FOTO VAN FAMILIE VAN OERS UIT ROOSENDAAL
Reactie of foto toevoegen
“Alles uitstekend”
Door Chrs op donderdag 18 feb 2021 21
Goed advies. Perfecte aflevering en montage. Alles uitstekend,
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Fam. Sharrott op woensdag 17 feb 2021 21
Arma Sanitair is een fijn bedrijf om een ingrijpende klus zoals een badkamerrenovatie aan toe te vertrouwen. Men komt elke dag op tijd en ruimt elke dag keurig op, tot aan de auto's toe. Communicatie voor, tijdens en na de werkzaamheden, en ook after-sales, is c.q. zijn zeer goed. Als opdrachtgever ben je (in ons geval drie) weken lang (en ook nog in corona-tijd) overgeleverd aan de monteurs die over de vloer komen. Wij hadden het niet beter kunnen treffen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding bij het keuzeproces”
Door K. Dekker op dinsdag 16 feb 2021 21
We zijn heel goed begeleid in het keuzeproces. De medewerkers hebben alle tijd genomen om ervoor te zorgen dat we de juiste keuze konden maken. Alle mogelijkheden zijn daarin meegenomen en het was steeds mogelijk om onze wensen aan te passen. Uiteindelijk hebben we samen met hen een hele mooie keuken samengesteld, waarbij er optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte. Er is heel actief met ons meegedacht. We voelden ons op geen enkel moment onder druk gezet; ze stonden steeds klaar om onze vragen geduldig te beantwoorden. Ook de communicatie vanuit hen is naar tevredenheid verlopen. En de plaatsing is gedaan door vakmensen, die flexibel en creatief hebben gewerkt. We zijn uitermate tevreden over het proces en resultaat en zijn superblij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN K. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Familie Buijs op maandag 15 feb 2021 21
Wij hebben vorig jaar onze badkamer bij Arma keukens besteld. Zijn toen heel fijn geholpen door GertJan. Hij dacht met ons mee en keek goed naar onze wensen. Ook kwam hij met een aanpassing in onze badkamer die wij zelf niet hadden bedacht maar waarvan we ook niet wisten dat het kon. We keken echt uit naar de laatste week van januari waar ze zouden beginnen met onze badkamer. Het heeft bijna 3 weken geduurd maar dat was het wachten meer dan waard. 2 fijne en hardwerkende monteurs Henk en Michiel(zzp) die echt heel netjes werkten. Ze overlegde met ons waar nodig. Zoals hoe groot we de nis in ons muurtje wilde hebben, aan welke kant de handdouche in het bad moest hangen, waar de toiletborstel moest komen. Ook adviseerde ze ons een andere voeg op de vloer dan wat er was voorgeschreven. Het was heel fijn dat ze dit met ons hebben besproken. En het eindresultaat mag er zijn! Het ziet er werkelijk prachtig uit. Heel erg bedankt voor onze prachtige badkamer, als we ooit de keuken nog gaan doen weten we bij wie we moeten zijn.
FOTO VAN FAMILIE BUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Goed gekeken naar je wensen”
Door Familie Brouwer op maandag 15 feb 2021 21
Ze houden goed rekening met je wensen en mogelijkheden. Ze houden rekening met de werkhoogte dat die past bij de kopers. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Het afwerkingsniveau is hoog. De monteur is ook creatief in oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annie op maandag 15 feb 2021 21
In 2016 een keuken bij Arma gekocht. Na die ervaring was het logisch dat we voor de badkamer en toilet weer bij Arma uitkwamen. Ook nu werden we niet teleurgesteld. De service is uitstekend! Arma denkt alleen maar in oplossingen en nooit in problemen.

Aanvulling ontvangen 15 februari 2021: Onze badkamer en toilet is van week 3 t/m week 6 geplaatst. We zijn zeer tevreden over de montage!
Reactie of foto toevoegen
“Kundig geplaatst conform wens en afspraak”
Door Johan op maandag 15 feb 2021 21
Keuken is kundig geplaatst conform wens en afspraak; communicatie verliep prettig. Alleen wachttijden zijn lang; ze zijn te populair.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Verweij op zondag 14 feb 2021 21
Zeer naar onze tevredenheid heeft Arma onze badkamer en toilet vernieuwd. Met veel geduld en flexibiliteit werden we geholpen bij het wijzigen van de indeling en het kiezen van de materialen, het sanitair en het meubilair. De installatie verliep netjes en werd zeer vakkundig uitgevoerd. Arma bevelen we zeker aan en de kans is groot dat onze nieuwe keuken ook door Arma geleverd gaat worden.
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffende trap is toch mogelijk”
Door Rob Bakker op zaterdag 13 feb 2021 21
Dit is inmiddels de tweede keuken die wij bij Arma in Nunspeet hebben gekocht en hebben laten installeren. Ons vorige huis in Almere hebben wij in april 2017 een nieuwe keuken laten installeren. Omdat wij dit huis in Augustus 2020 heel goed hebben verkocht mede door de schitterende keuken die hier was geplaatst kochten wij een heel mooie 2 onder 1 kap woning in Noord-Holland. Helaas was hier een keuken die totaal niet onze smaak was geïnstalleerd. Daarom gingen wij op afspraak medio september opnieuw naar Arma in Nunspeet om een nieuwe keuken te bestellen. Daar werden wij geadviseerd door Rob Vlijm die een keuken samenstelde mede op de keuken die in Almere destijds was geplaatst. Afgelopen maandag werd de keuken geleverd door Arma en voorlopig in de garage opgeslagen. Donderdag j.l was de grote dag dat keukenmonteur Jos samen met Geert begonnen met installeren. Vrijdag j.l kwam Jos alleen om de laatste finishing-touch te leggen echter het werd toch laat. Jos heeft in samenspraak met ons op sommige details heel erg z,n best gedaan met als eindresultaat een schitterende keuken vooral in de sublieme afwerking. Het gaat te ver om alle details te benoemen maar in het algemeen niets was hem teveel b.v de kast waar de afzuiger ingebouwd werd is zodanig door hem afgewerkt dat hierdoor veel nuttige ruimte overbleef voor kruidenpotjes etc e.a op wens van mijn vrouw. In het aanrechtkastje maakte Jos een extra bergplank door de afvoeren en syfons zo dicht als mogelijk was tegen de achterwand te monteren en e.a aan te passen. Inmiddels werd het steeds later en later toen Jos om 19.15 pas vertrok en ons heel erg tevreden achterliet. Deze keukenmonteur samen met Geert is een kroonjuweel van Arma ? Geduldig , luisterend naar klantwensen , vriendelijk , correct en heel heel erg precies in zijn afwerking. Voordat de monteurs begonnen werd onze nieuwe eiken vloer volledig afgedekt en na afloop van de installatie werd alles opgeruimd , verpakking en aangeveegd opgeleverd aan ons. Dit is onze tweede ervaring met Arma en iedere keer overtreffen zij zich in service, klantvriendelijkheid, kwaliteit. Arma wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.

Eerdere ervaring 15 september 2017: In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
FOTO VAN ROB BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Florissen Dienstverlening op dinsdag 9 feb 2021 21
Voor onze bedrijfshal waren wij op zoek naar een mooie, functionele en betaalbare keuken. Bij Avanti Keukens werden wij enthousiast ontvangen en goed verzorgd.
Er werd goed geïnformeerd naar onze wensen en hiermee is een mooi ontwerp gemaakt. Vol vertrouwen hebben wij onze handtekening gezet. De monteurs hebben de keuken heel netjes en vakkundig gemonteerd. De keuken is nu meer dan een jaar in gebruik en wij zijn nog steeds super blij met het r esultaat! Wij bevelen Avanti Keukens zeker aan! Super bedrijf met vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken met bar”
Door Harrie op dinsdag 9 feb 2021 21
Wij hebben een hoekkeuken gekocht met bar bij Artic Utrecht en zijn zeer tevreden. Het concept van werkelijke, on-onderhandelbare prijzen beviel ons prima want je weet exact waar je aan toe bent onder aan de streep. Verkoper Levi heeft alle tijd voor ons genomen en snapte goed wat we als klant wilden. De combinatie van de juiste technische kennis met veel creativiteit zie je niet bij veel verkopers. Ook het plaatsen en nazorg zijn prima voor elkaar.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met resultaat”
Door Immanuelkerk, van Egmondstraat Haarlem op zaterdag 6 feb 2021 21
Voor ons beperkte budget zijn we uitstekend geadviseerd door Joanne Grisnich. Het was niet eenvoudig om zowel een mooie "kook keuken " als een dranken bar in te richten. Met elkaar zijn we er fantastisch uitgekomen. Ook de installateurs hebben hun werk zeer goed gedaan. We zijn héél blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Bert en Ina van Beekhuizen op zaterdag 6 feb 2021 21
Wij zijn zeer positief over de plaatsing van de keuken. De service was uitstekend. Er zat een klein verschil in afmeting. Dit hebben ze netjes opgelost door de keuken aan te passen. Dit is voor ons de tweede keuken die arma bij ons geplaatst heeft, in de 20 jaar dat we hier wonen. Het is precies zoals we het in ons hoofd hadden en gaan hier weer jaren plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met onze nieuwe keuken”
Door Door Hendriksen op vrijdag 5 feb 2021 21
Wij dachten: zo veel goede reviews, dan moet er wel iets goed gaan bij Keur Keukens. En dat klopte. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Grote complimenten voor onze adviseur Jochem die met veel geduld met ons meedacht. Geen moment voelde we ons verplicht om de keuken te kopen en juist daarom hebben we het gedaan. Ook veel bewondering voor de monteurs Eef en Rene. Zij werkten zo netjes, dat hebben we in onze hele verbouwing niet bij andere werklui gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Jessica van Gastel op donderdag 4 feb 2021 21
Wij hebben, op aanraden van onze (schoon)ouders en (schoon)zus voor een keuken naar Pelma Keukens in Goes gegaan. Voor ons niet echt in de buurt, wij koken uit Breda, maar na wat onprettige bezoeken aan andere keukenleveranciers wilden wij het wel een kans geven. En het was helemaal naar verwachting. We werden echt super onthaald, door de gastvrouw met allerlei lekkernijen en door Sandra die ons geholpen heeft met het ontwerp van de keuken. Eindelijk een zaak waar men eerlijk was en niet met prijzen gegooid en onderhandeld werd. Ondanks dat de vaatwasser niet op tijd binnen was, werd daar heel netjes over gecommuniceerd, net als over de rest. Niet alles kan 100% gaan, maar het is dan belangrijk hoe je dit naar klanten communiceert. We zijn gebeld, gemaild en hebben zelfs een kaartje na afloop gekregen. We zijn supertevreden!
FOTO VAN JESSICA VAN GASTEL
Reactie of foto toevoegen
“Mooie & heerlijke keuken”
Door Kees Buth op woensdag 3 feb 2021 21
Onze keuken hadden we geïnstalleerd bij de verhuizing in 2001. Na al die jaren begon hij echter wat kleine mankementen te vertonen, zoals een carrouselkast die niet meer lekker liep. En we hadden destijds gekozen voor een gaskookplaat, terwijl nu inductie wel heel populair is. Dus zijn we gaan kijken naar een andere keuken. Alleen het blad (4cm vol graniet) wilden we graag houden. Was ook nog geen krasje op te zien! Keukens genoeg, en 'natuurlijk willen we de oude keuken verwijderen. Maar ja, dat blad is wel uw risico en de kans op breken is gewoon groot.' Dat verhaal kwamen we tegen bij diverse leveranciers (ook de traditioneel 'grote' merken). Dezelfde vraag voorgelegd bij Avanti Keukens in Kesteren. Reactie: 'geen probleem. En als het blad onverhoopt breekt, is dat ons risico, niet uw risico.' Maar toen moest de prijs nog komen. Zou daar dan extra garantie in zitten? Nee. De prijs kwam overeen met die van de andere bedrijven. Dus we gingen weg met een heel positief gevoel. In de auto waren we het er al over eens: het wordt een keuken van Avanti Keukens! Voor de installatie werd nacalculatie aangeboden omdat dit niet direct een standaard klus is. Logisch, dus de opdracht gegeven. Toen kwam de installatie. VEEL spullen in de bus die door het weer wat vertraagd was. De zeer aimabele medewerkers begonnen uiteraard met het slopen van de oude keuken. In overleg hadden we besloten een deel van het blad niet te hergebruiken, omdat je dan met maatwerk inductieplaten te maken krijgt (die de prijs opjagen). Dus deel van het blad is afgevoerd. Het bleek ook dat de waterafvoer minder netjes was aangelegd dan Anton (hoofdmonteur) zou hebben gedaan. Dus die heeft hij meteen maar wat verplaatst ('netjes gemaakt' in zijn termen). Aan het einde van de dag stond één poot van de U-opstelling. En hoe! Het spoelkastje was altijd een rommelhokje voor o.a. de afvalbak en wat bakjes met schoonmaakmiddelen. Nu was het een volwaardige kast met plank en zie je bijna geen leidingen meer! De volgende dag was vooral de opbouw van de overige twee zijden. Dat ging eigenlijk behoorlijk snel, maar vooral erg netjes, secuur en gedegen! De laatste dag waren er drie monteurs, en ze waren ook wat vroeger klaar. Toen we vroegen of Anton nog een instructie zou geven voor de nieuwe kookplaat was de reactie 'desnoods bak ik hamburgers'. Dus we hebben snel hamburgers gehaald en de lunch wat verlaat om Anton de tijd te geven om de kookplaat te installeren en hamburgers te bakken. Lekker! Aan het einde van de dag nam Anton nog even de uren door. Daarbij gaf hij zelf al aan dat ze door het weer wat later waren en door de hamburgers wel erg lang gelunched hadden. Het aantal bestede uren viel (mede daardoor) zelfs lager uit dan de schatting! Na een paar weken kijken we nog steeds verliefd rond in de keuken. Wat een mooie & heerlijke keuken, wat een fijne mensen!
Reactie of foto toevoegen
“Scherp oog voor detail”
Door Richard oude Egbrink op maandag 1 feb 2021 21
Wij hebben in maart 2020 een keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. Deze keuken is afgelopen week geplaatst. Reden dat dit zo lang heeft geduurd ligt niet aan Adee maar had allerlei andere oorzaken. Laat ik het zo zeggen, wij zijn niet de meest makkelijke klant geweest voor Adee. De wijze waarop Adee ons heeft geadviseerd en heeft geholpen bij al onze verzoeken is top! Er was niets dat niet mogelijk was. Adee heeft ons de gehele tijd het gevoel gegeven dat wij ons geen zorgen hoefde te maken. Ik denk dat dat Adee ook meteen het best typeert. Je wordt als klant ontzorgd. Van ontwerp tot uitvoering heeft Adee een scherp oog voor detail. De leverantie en plaatsing ging geheel volgens afspraak en het eindresultaat ziet er fantastisch uit! wij zijn er heel blij mee en zullen Adee dan ook zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Jean- Pierre Nieuwenhuis op vrijdag 29 jan 2021 21
Zijn super blij met de keuken alles was top geregeld. Keuken is ook zeer netjes geplaatst en een super na service.
Reactie of foto toevoegen
“Ardi Keukens een aanrader”
Door Ph. ‘s Gravemade op vrijdag 29 jan 2021 21
We hebben naar alle tevredenheid een keuken gekocht bij Ardi en laten plaatsen. Waarderen de uitleg en mogelijkheden, de vriendelijke en netjes werkende monteurs zijn een visite plaatje. Nog even dit is ook het vermelden waard; keuken netjes afgewerkt degelijk materiaal, matjes in lade, rooster in spoelkast etc. Met onze ervaring, Ardi Keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door De Jonge op vrijdag 29 jan 2021 21
Vorige week is de keuken geplaatst. We zijn erg tevreden. Alles duidelijk en goed uitgelegd. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe wc ruimte”
Door Jan A. van der Wulp op zondag 24 jan 2021 21
Er wordt kwaliteit geleverd. Bij installatie regelmatig overleg en niet te beroerd voor aanpassingen waar nodig.
FOTO VAN JAN A. VAN DER WULP
Reactie of foto toevoegen
“Keuken besteld en geleverd”
Door Max op vrijdag 22 jan 2021 21
Betrouwbare keukenleverancier. Goede prijskwaliteit, zeer klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is inderdaad afspraak”
Door Ineke Spekle en John Gerritsen op vrijdag 22 jan 2021 21
Deskundig en gedegen advies bij aanschaf van de keuken. Tussentijdse vragen werden snel en goed beantwoord. In 2 dagen werd de keuken volgens afspraak geplaatst geheel geïnstalleerd. Kortom: Geen gezeur en afspraak is inderdaad afspraak. TOP.
FOTO VAN INEKE SPEKLE EN JOHN GERRITSEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn geholpen”
Door Astrid Luijten op dinsdag 19 jan 2021 21
Heel fijn geholpen door een beleefde en bevlogen verkoper! Levi heeft ons geduldig door het hele proces geholpen, van het eerste gesprek tot eventuele vragen die wij nog hadden. Hij dacht met ons mee, luisterde goed naar onze wensen. Met als resultaat dat wij nu onze droomkeuken hebben! Wij vonden het ook erg leuk dat hij zijn eigen input ook gaf, waardoor wij nu een heel leuk barretje hebben in onze keuken.

Aanvulling ontvangen 19 januari 2021: Ook het vakmanschap van de monteurs, de stukadoor, de schilder, de elektriciën, de loodgieter, hebben ons versteld doen staan! Niets was teveel en er werd met hart voor onze keuken gewerkt. Wij kunnen het team niet genoeg bedanken voor alles wat zij voor ons hebben gedaan. Van het begin tot het einde zijn alle zorgen ons uit handen genomen. Wij zullen Artic Keukens van harte aanbevelen aan een ieder die ons er naar zal vragen.
FOTO VAN ASTRID LUIJTEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bas Bastiaans op maandag 18 jan 2021 21
In januari 2021 is onze keuken naar grote tevredenheid geplaatst. De monteurs werkte zeer netjes en zijn echte vakmannen. Ze hebben een kookeiland geplaatst met vaatwasser, spoelbak en inductie. In een wand plaatsten ze een keurige wandkast en de kasten. Bij de oplevering kregen we een goede voorlichting over alle technische zaken. Deze club en de monteurs zijn top!
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Bas Vos op maandag 18 jan 2021 21
Tweede keuken die we bij Keur hebben laten ontwerpen en plaatsen. Heel tevreden over het gehele proces, van ontwerpen en plaatsing tot na-zorg. Kwaliteit van de keuken is ook goed, niks op aan te merken! Tijdens het ontwerpen wordt goed meegedacht over het ontwerp. Communicatie over levermomenten is duidelijk. Monteurs zijn deskundig en werken heel netjes. Na-zorg is ook top. Kortom, niks op aan te merken!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Mozamour op zaterdag 16 jan 2021 21
Avanti keukens is top, wil je een keuken kopen ga dan direct naar avanti en vooral niet naar andere keuken bedrijven. De verkoper jaap en de monteurs Martine en arjan waar allemaal erg kundig en vriendelijk. Namen de tijd en vooral bij jaap werd je geen keuken opgedrongen, Martine nam de tijd voor de installatie en alles werd met zorg gedaan. Top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Minke Scheltema op vrijdag 15 jan 2021 21
Ik heb een keuken aangeschaft en ben ontzettend tevreden over het gehele traject, dat begint bij een warme gastvrije ontvangst in de showroom met een advies dat past bij mijn persoonlijke wensen en budget en pas ophoudt bij nazorg die pas stopt als ze zeker weten dat de keuken volledig naar wens is. Echt een prettig ervaring.
FOTO VAN MINKE SCHELTEMA
Reactie of foto toevoegen
“Service een dikke 10”
Door L. Wassink- van der Vlis op donderdag 14 jan 2021 21
Na 3 jaar nog prima service. Een dikke 10!

Eerdere ervaring van 25 mei 2017: Goede service. Prima keuken. Zeer tevreden over de verkoop, e mail en telefonisch contact en installatie. Service achteraf nog geen ervaring mee, maar zal ongetwijfeld goed zijn. Arma keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Sander vd D op woensdag 13 jan 2021 21
Zeer tevreden! Wij hebben onze keuken vorig jaar zomer aangeschaft via Artic. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden. De keuken is prachtig en de service is vanaf de eerste afspraak tot en met de plaatsing zeer professioneel en erg vriendelijk. Het motto van het bedrijf is afspraak = afspraak (ofzoiets) en dat bewijzen ze zeker in de praktijk.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor Ardi”
Door Conny van de Sanden op zaterdag 9 jan 2021 21
Echt super blij met mijn keuken en de service van Ardi. Ondanks covid-19 hebben zij alles op alles gezet om mijn keuken zo spoedig mogelijk te leveren en was hen geen vraag te veel. Complimenten voor Ardi!
FOTO VAN CONNY VAN DE SANDEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door Angela van Dreven op vrijdag 8 jan 2021 21
Goede service van verkoper, andere medewerkers en monteurs. Wij zijn erg tevreden en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne badkamer”
Door Piet van Rijn op woensdag 6 jan 2021 21
Bijzonder te spreken over gedegen advies en begeleiding met als resultaat een hele fijne badkamer waarin al onze wensen verwezenlijkt zijn. Uitgevoerd door prima vaklui met gevoel voor detail
Reactie of foto toevoegen
“Goed team”
Door Poppe op maandag 4 jan 2021 21
Op aanraden van onze zoon die 2 jaar geleden een keuken van pelma liet zetten hebben wij ook onze keuken bij pelma gekocht. Zeer vriendelijk geholpen zowel in de zaak als ook bij het plaatsen! De keuken werd in de afgesproken week geleverd, zeer netjes geplaatst. Op de laatste dag kwamen er nog extra collega's om alles af te maken. Een goed team! Wij zijn er super blij mee!
FOTO VAN POPPE
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Artic denkt met je mee”
Door Renske Maes op donderdag 31 dec 2020 20
Ik gun iedereen die een keuken koopt zo'n traject. Artic is ontzettend transparant, ze nemen alle tijd voor je en denken in alles goed mee, communicatie verloopt van begin tot eind heel prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Eva Lith-Poppink op woensdag 30 dec 2020 20
Jordie de Gast was onze verkoper bij Keur keukens, waar we wederom onze keuken bestelden. Vorige keer beviel het ons al zo goed en nu voor ons nieuwe huis wisten we waar we wezen moesten. Wat een service, kennis en flexibiliteit. Er werd goed meegedacht en ingespeeld op onze wensen. We hebben weer een droomkeuken en ik kan oprecht iedereen Keur ( en Arma) van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Nico West op woensdag 30 dec 2020 20
Wat een verademing. Een keukenzaak waarbij je wanneer je de winkel verlaat niet het gevoel hebt dat je wordt opgelicht. Wij hebben de begeleiding tijdens het aankoopproces als zeer prettig en professioneel ervaren. Onze verkoper Jordie de Gast heeft ruim de tijd genomen om onze wensen door te nemen en dit te vertalen naar een keuken die perfect aansluit bij onze wensen. Met de 3D tekening krijg je een zeer goede indruk. Ook vonden wij de transparante werkwijze erg prettig. De opbouw is logisch en je weet precies waar je voor betaalt. Niet alleen de verkoop, maar ook de plaatsing was een prettige ervaring. De bezorgers hebben respect voor je nieuwe spullen. Er werden doeken over ons parket gelegd om beschadigingen te voorkomen. Vervolgens kwam het montageteam de keuken plaatsen. Overduidelijk vaklui die weten wat ze doen. Ze hebben ruim de tijd genomen, werken netjes en gaan pas weg als alles werkt. Wij kunnen iedereen Keur Keukens aanraden. Zij nemen alle vooroordelen over keukenzaken direct bij je weg.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot einde goed geregeld”
Door in 't Veld op woensdag 30 dec 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en zijn hier heel blij mee. Van begin tot het einde was het goed geregeld. Goede communicatie, fijne mensen, mooie solide keuken, vakmannen aan het werk. Kortom: gewoon hartstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Schenkel op dinsdag 29 dec 2020 20
Goed advies, mooie producten. Badkamer was volledig naar wens.

Aanvulling ontvangen 5 januari 2020: Onze badkamer is al geleverd en gemonteerd. De montage is netjes volgens planning verlopen. De afwerking is ook van hoge kwaliteit. Bij oplevering zijn geen gebreken of beschadigingen geconstateerd. Het is naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Dijke op maandag 28 dec 2020 20
Vanaf het moment dat we daar op afspraak een keuken kwamen uitzoeken tot en met het plaatsen van de keuken zeer tevreden. Bij de afspraak zelf wordt je goed geholpen met het uitzoeken en vragen worden ook duidelijk beantwoord. Ze nemen alle tijd voor je. Je wordt ook verwend door de gastvrouwen die daar rondlopen met koffie/thee, koekjes en zelfs een lunch. Ook de afspraken over het inmeten en inplannen van het zetten van de keuken waren goed geregeld. De monteurs waren kundig en zeer behulpzaam. 21 jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi en nu direct daar terug naar toe gegaan. Gewoon vanwege de fantastische service.
FOTO VAN FAM. VAN DIJKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Wow factor”
Door Frank En Mieke op zondag 27 dec 2020 20
De klantvriendelijkheid en professionaliteit van de verkoper verdienen een 10. Mooie showroom. Alle afspraken en verwachtingen zijn volledig waar gemaakt. En last but not least, het geduld en de vakbekwaamheid van de installateur ook uitstekend. Kortom de wow factor uit de showroom is verplaatst naar ons huis. Dank aan het volledige team aan Arma
FOTO VAN FRANK EN MIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Gelijk geplaatst”
Door Demi op zondag 27 dec 2020 20
Wij zijn super tevreden of Arma Keukens. Het 3D ontwerp wat er is gemaakt. Klopt helemaal overheen met de keuken die nog geplaatst is. Ook vinden de service van Arma Keukens top! Ivm een nieuwbouwwoning, was het voor ons lastig om een datum/ week vast te zetten om de keuken te plaatsten. Toen we te horen kregen dat wij de sleutels van het huis eerder kregen. Was Arma flexibel. En is onze keuken gelijk de eerste week geplaatst toen we de sleutels kregen!
FOTO VAN DEMI
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Roosmarijn Kuipers op donderdag 24 dec 2020 20
Allereerst waren wij erg tevreden over het meedenken van Jordie de Gast, hij heeft ons erg geholpen bij het samenstellen van de keuken. Nadat de keuken was geplaatst voldeed het aan onze verwachtingen, wat een service. Ik zou keur keukens aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Slabbekoorn op woensdag 23 dec 2020 20
Bij de eerste en vervolgafspraak werden we vriendelijk te woord gestaan door de verkoopster. Bij het uitzoeken van de keuken werden we goed geholpen en geadviseerd. Hiervan heeft ze een mooi keukenplan gemaakt waar we zeer tevreden mee zijn. De man die kwam inmeten gaf ook goede adviezen. Het plaatsen van de keuken is ook zeer goed verlopen, de mannen waren echt vakmannen. In één keer was alles goed! Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Waar vind je nog deze service”
Door Leo op dinsdag 22 dec 2020 20
Het is alweer een paar jaar geleden dat we ons aan het oriënteren waren voor een nieuwe keuken. Uiteindelijk bij ARMA-keukens uitgekomen, toen nog op het oude adres in Nunspeet. Prachtige showroom met heel veel keuzemogelijkheden. Nog belangrijker is het vakkundige advies wat we kregen. Het werd dus een Arma keuken, maar dan? Wat je weinig leest in de verschillende reviews is de rol van de ZZP'ers die de keuken gaan plaatsen als het zo druk is is in de keukenbranche dat de inzet van deze vakmensen hard nodig is. Op advies van ARMA-keukens in zee gegaan met Peter en Arjan van Ark van (hoe kan het ook anders) van Ark Keukenmontage. Snelle, duidelijke en transparante offerte gekregen die snel akkoord was. Wat voor ons belangrijk was is de communicatie als er bijvoorbeeld dingen waren die net iets anders moesten etc. Peter en Arjan dachten steeds goed met ons mee en waren proactief bezig. Heel prettig. Nadat de keuken was geplaatst waren er nog wel wat garantie zaken. Zowel door ARMA als door Arjan zijn deze prima opgepakt. Waar vind je nog een bedrijf die meer dan 2 jaar na dato nog zo'n service levert. Dit geldt zeker ook voor Arjan van Van Ark-Keukenmontage die de afgelopen week nog bij ons is geweest om een klein issue op te lossen wat prima is gelukt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Bart-Jan Bosch op zondag 20 dec 2020 20
We zijn zeer goed geholpen in de showroom waar uitgebreid de tijd voor werd genomen. Bij binnenkomst wisten we direct dat we daar onze keuken zouden kopen. Prachtig! Af en toe best puzzelen wat nu de beste indeling is, maar dan is het ideaal om van de ruime ervaring van Artic en William in het bijzonder gebruik te maken. Het resultaat is perfect en we zijn ontzettend blij met onze keuken. Daarnaast is elke afspraak nagekomen. Van het slopen van de oude keuken, tot het plaatsen van de nieuwe, allemaal zeer professioneel en vriendelijke mannen. Later nog een extra binnen lade besteld op maat en dat was ook geen probleem. Zeer van harte aanbevolen!
FOTO VAN BART-JAN BOSCH
Keuken met inductie met downdraft
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische u-keuken”
Door Leo Schrama op zondag 20 dec 2020 20
Vanaf de bestelling deze zomer tot en met de plaatsing van de keuken afgelopen week (twee dagen) alles tiptop geregeld. Bijzonder correct en vriendelijk vanaf het aankoopadvies afgestemd op onze wensen tot en met de plaatsing van de keuken. Professionele monteurs met hart voor de klant en de zaak. Fantastische u-keuken. We zijn er blij mee. Keur Keukens doet wat het je toezegd.
FOTO VAN LEO SCHRAMA
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens planning”
Door Fam. Visser op zaterdag 19 dec 2020 20
We gingen 'even' kijken maar het advies was zo goed dat we niet meer verder wilden kijken. Goede kwaliteit/prijs verhouding! Levering en plaatsing in eigen beheer. Alles volgens planning. Nu de keuken staat helemaal naar ons zin en zoals we hem verwacht hadden. Alle medewerkers van DB/Artic Utrechr ook netjes en vooral aardig.
FOTO VAN FAM. VISSER
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Arma aanraden”
Door Willem Van Der Meij op zaterdag 19 dec 2020 20
Wij zullen iedereen die van plan is een keuken te kopen, Arma aanraden. Je hoort om je heen dat mensen bij andere leveranciers soms maanden moeten wachten op onderdelen. Bij Arma alles in 1 keer geleverd. Goede monteurs met veel kennis van zaken en beide waren hele harde werkers .
Reactie of foto toevoegen
“Zijn bij zichzelf gebleven”
Door Familie Knulst op vrijdag 18 dec 2020 20
Onze derde keuken aangeschaft bij ARDI Keukens in tijd van 23 jaar, dat zegt eigenlijk wel genoeg. Onze eerste keuken is nog verkocht door Arjan zelf, de aankoop hebben we gevierd met een hapje en drankje tot in de late uurtjes. Dit schept ook een band, hoewel het tegenwoordig wat meer zakelijk is, is het warme gevoel gebleven. Het klopt gewoon als je binnenstapt, prettig ontvangst er wordt alle tijd voor je vrijgemaakt, als de tijd ontbreekt is een afspraak snel gemaakt.
Ideeën en wensen worden uitvoerig besproken, gedegen advies wordt er gegeven, ook als er iets niet mogelijk is wordt hiervoor een alternatief aangeboden. Dus echt meedenken met de klant! Maatwerktekeningen t.b.v. de installatie worden op tijd aangeleverd en zijn voorzien van alle benodigde maatvoeringen, zijn er vragen hierover dan worden deze tijdig en compleet beantwoord. De montage is ook deze keer weer vakkundig en op tijd uitgevoerd door vriendelijk, betrokken en deskundig personeel, eventuele opleverpunten worden direct verholpen (indien mogelijk), of worden opgepakt door de service afdeling. Kortom wij geven ARDI Keukens een dikke 10! en we hopen nog lang te kunnen genieten van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Groot compliment”
Door Familie Schrijver op donderdag 17 dec 2020 20
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen tijdens het kopen van een mooie landelijke witte keuken bij Pelma in Goes. De verkoper was duidelijk en dacht goed met ons mee tijdens het ontwerpen. Het was ook heel mooi om een 3D tekening te krijgen. Zo heb je al een beeld van je keuken. Het plaatsen van de keuken werd nauwkeurig, rustig en secuur gedaan. Het past allemaal perfect! We zijn heel erg blij met onze prachtige keuken. Er wordt op de website van Pelma aangegeven: 9+! Maar dat verdienen de medewerkers van Pelma echt! Jullie verdienen een groot compliment! Voor iedereen die nog twijfelt bij welke keuzenzaak je een keuken wil kopen; dat is niet moeilijk meer: Ga naar Pelma!
FOTO VAN FAMILIE SCHRIJVER
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Peter Vervat op zondag 13 dec 2020 20
Bij het eerste bezoek showroom al gelijk een goede indruk en vriendelijk personeel, dus een afspraak gemaakt om keuken uit te zoeken te kijken wat er mogelijk was en dit om te zetten in een 3 d tekening met bijbehorende offerte. Onze ideeën en wensen kenbaar gemaakt en hiermee de showroom door om alle mogelijkheden en keuze door te nemen en natuurlijk de adviezen van de verkoper met voor en nadelen die je dan eventueel tegen komt. en zoals op foto`s te zien is komt de werkelijke keuken overeen met de 3D tekening die was gemaakt. Artic keukens geeft aan maatwerk te leveren en allen met eigen monteurs te werken. Dit hebben ze bewezen met de monteurs die de keuken hebben geplaatst deze werkte uiterst precies en netjes. Was klein puntje mis gegaan met bestelling van lades in 1 van de kastjes hiervan miste de frontjes en was geleverd als plankenkast, maar dit was binnen een paar weken opgelost. Met andere worden wat ze zeggen maken ze waar.
FOTO VAN PETER VERVAT
Reactie of foto toevoegen
“Moderne zwarte keuken”
Door E Manders op zaterdag 12 dec 2020 20
Moderne zwarte keuken gekocht bij Arma keukens nav de vele positieve reviews en ik kan hier weer een aan toevoegen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer stipt”
Door Maarten en Rien Hocque op zaterdag 12 dec 2020 20
Wij hebben onze keuken na 28 jaar vervangen. We kwamen via internet terecht bij Anovi in Berkel Rodenreijs. De zaak was nog maar net open. We hebben daar onze keuken gekocht en zijn geweldig geholpen. Men volgt het hele proces van uitzoeken, kopen en uiteindelijk de montage. Men komt alle afspraken zeer stipt na. Zijn klantvriendelijk en hebben professionele monteurs die zeer zorgvuldig te werk gaan. We zijn heel blij met deze aankoop en genieten vanaf het begin van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echt vakmensen”
Door R. van Manen op vrijdag 11 dec 2020 20
Wat een goede keuze om bij Avanti keukens onze keuken uit te zoeken. Wat een service van begin tot eind. Echt vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Fraaie douche”
Door Hans Hilhorst op vrijdag 11 dec 2020 20
De monteur kwam om een fraaie douche te plaatsen en er werd zelfs buiten voor e.v.t. vuil alles afgeplakt. Badkamer fantastisch geïnstalleerd al het overige vuil meegenomen en alles schoon gemaakt fantastisch!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeanine Mulders op woensdag 9 dec 2020 20
Zeer tevreden. Eerlijke en persoonlijke service. Betrokken verkoper. Keurige en vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie hoek keuken”
Door Forman op woensdag 9 dec 2020 20
Wij hebben een mooie hoek keuken incl. apparatuur besteld. Hij is in 2 dagen heel vakkundig geplaatst. Wij hebben als monteur Han over de vloer gehad een gezellige maar ook zeer vakbekwame man! Dikke complimenten over de werkwijze, vloer netjes afgeplakt al snel het stof op zuigen en alles super netjes op maat en met beleid. Over 15/20 jaar zullen wij zeker opnieuw hier een keuken aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Eline op dinsdag 8 dec 2020 20
Prachtige keuken! Perfect volgens afspraak verlopen. Monteurs hebben zelfs extra dingen gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijke keuken”
Door Anita op maandag 7 dec 2020 20
Goede en eerlijke uitleg en service, planning was goed en afgestemd met andere werkzaamheden. Helaas wel 4 mnd moeten wachten op de keuken qua lever- en plaatsingsmogelijkheden, maar dit was het wachten meer dan waard. Wat een heerlijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door Wijker op maandag 7 dec 2020 20
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen tijdens het kopen van de keuken. Jochem was duidelijk en dacht goed met ons mee tijdens het ontwerpen. Het plaatsen van de keuken werd nauwkeurig, rustig en secuur gedaan door Klaas en zijn collega. Ik had het idee dat er geen tijdsdruk was, waardoor ze rustig konden werken.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Matty Vrieswijk op maandag 7 dec 2020 20
De service bij Ardi is fantastisch. Er wordt meegedacht met het realiseren van de plannen van de klant, men is erg behulpzaam en servicegericht. De kwaliteit van de keuken is erg goed en ook het plaatsen/monteren van de keuken is heel goed uitgevoerd. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Deze zaak is een absolute aanrader!
FOTO VAN MATTY VRIESWIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“In een woord geweldig”
Door Wh Berends op maandag 7 dec 2020 20
Fijn ontvangst, veel tijd voor je, en perfecte montage, in een woord geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Anita op zondag 6 dec 2020 20
Ben erg blij met mijn nieuwe keuken en vloer. Arma luistert naar je wensen en denkt met je mee. Niet alleen in de winkel, maar ook tijdens de plaatsing. Ze werken heel netjes. Super goeie service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam. Verdoes op zaterdag 5 dec 2020 20
Hartelijk ontvangst in de showroom, goede prijs/kwaliteit verhouding, super afspraken mee te maken, heel erg nette plaatsing, keurig nette service. Zijn heel heel erg blij met onze keuken!
FOTO VAN FAM. VERDOES
Reactie of foto toevoegen
“In goed overleg”
Door Marissa op zaterdag 5 dec 2020 20
We hebben een matzwarte keuken gekocht en zijn daar heel tevreden over. De keuken is helemaal zoals we verwacht hadden. De levering en plaatsing is zonder problemen verlopen, de monteur was deskundig en werkte heel netjes, alles in goed overleg.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en vakkundig geholpen”
Door Joanne Roggeband-Wagemakers op zaterdag 5 dec 2020 20
Vanaf de showroom tot de levering zijn wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Ardi. Goede communicatie, zowel schriftelijk als telefonisch. Levering en plaatsing zijn keurig en volgens afspraak gedaan. We zeer erg tevreden met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Als kwaliteit je wens is”
Door S. Abou Hasson op zaterdag 5 dec 2020 20
Wij hebben onlangs een keuken gekocht. Verkoop gesprek wordt rustig gevoerd en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Tijd tussen bestelling en levering wordt er contact gehouden over eventuele zaken (bij ons bijv. over een verouderde type kookplaat die niet meer leverbaar was en een nieuwe type voor in de plaats is gekomen). Levering was zoals het hoort te zijn. De monteurs (was ook een stagiaire bij) hebben zeer goed werk verricht. Ze werken erg netjes, zijn beleefd en overleggen goed over de wensen. Alles klopt, wordt goed gecontroleerd en uitleg gegeven. Van begin tot eind een heel prettig proces en zonder addertjes. Voor mensen die een goede kwaliteit keuken willen is Arma keukens zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Samenwerking en communicatie zijn super”
Door Fam. Korf op vrijdag 4 dec 2020 20
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. In de showroom zijn we door Rik heel fijn geholpen. Hij nam alle tijd om onze wensen om te zetten in een mooie keuken. De installateurs Freek en Koen hebben er werkelijk een plaatje van gemaakt! De samenwerking en communicatie zijn super.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig in overleg”
Door Fam. J.H. Oversluizen op vrijdag 4 dec 2020 20
Mooie keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Prettig offerte traject; deskundige begeleiding en super uitvoering. Fijne medewerkers welke mooi werk leveren. Overlegmomenten tijdens plaatsing waren prettig.
FOTO VAN FAM. J.H. OVERSLUIZEN
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Adee Keuken chapeau”
Door Irma en Han van Keulen op vrijdag 4 dec 2020 20
De 9,7 score is zeer zeker terecht. Het begon al met het advies in de showroom, eerlijk, meedenkend en ook belangrijk er werd ook in alle rust aandacht besteed aan jouw wensen. De levering van de keuken door Brinks verliep ook vlekkeloos. Een groot compliment voor de monteurs van Adee Keuken, ze werken serieus, nauwkeurig en letten op details. Kortom wij zijn zeer tevreden over Adee Keukens en ze zijn de score van 9,7 zeker waard. Ook wij werden getipt over de kwaliteit en willen die tip graag doorgeven aan mogelijke nieuwe klanten. Adee Keuken chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door Hans van der Werf op donderdag 3 dec 2020 20
Zowel sales, aftersales als montage prima. Kwalitatief en sociaal een geweldig bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over keuken”
Door Lidy op zaterdag 28 nov 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en zijn daar zeer tevreden over. We kregen wat we hadden besteld en betaald, zoals het was afgesproken. We werden op de hoogte gehouden over het leveren van de keuken zoals bv de levering op de dag, werden netjes 's-ochtends op gebeld hoe laat ze ca hier waren. Zo ook degene die de keuken kwamen monteren. Nette vaklui. Werkten netjes en correct, mijn man en ik hadden gelijk een vertrouwd gevoel over hun. Ze namen al het pakmateriaal netjes mee en veegde zelfs de vloer aan na het zagen. Ze boden gelijk een excuses aan toen ze een klein streepje maakte op de muur. Eerlijkheid duurt het langs en eerlijk zijn ze. De keuken functioneert prima en staat er perfect bij. Ze belde zelfs na het monteren nog op of alles naar mijn zin is. Ardi blijf zo deze service geven dan blijven de klanten komen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst professioneel!”
Door Ellis Smit op zaterdag 28 nov 2020 20
Dit bedrijf doet echt wat ze beloven! Mooie collectie keukens met veel mogelijkheden en een nette prijs. Alle mijn vragen, mails etc worden snel en correct beantwoord. De montage verliep perfect en vlekkeloos. Uiterst professioneel! Heel bijzonder in deze snelle wereld, waar de details nog wel eens vergeten worden door de commerciële bedrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Jochum&Ditta op zaterdag 28 nov 2020 20
Uitstekende service bij het uitzoeken en installeren/monteren van onze keuken. Een prachtige keuken met alle apparatuur etc naar onze wens voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Peter Broer op vrijdag 27 nov 2020 20
Een uitstekende begeleiding. Deze review schrijf ik een jaar na oplevering van onze keuken. Vanaf het moment van oriënteren tot aan aankoop was de begeleiding positief en professioneel. Er werd erg goed geluisterd en dit vertaalde zich in een mooie maatwerk oplossing. Ook de kleine opleverpunten ma oplevering werd goed opgelost in de nazorg. Kort geleden een leuk kaartje gehad een jaar na dato met een suggestie om contact op te nemen mocht er nog wat zijn. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Maarten op donderdag 26 nov 2020 20
Onze nieuwe keuken is op 20-11-2020 opgeleverd en we zijn echt super tevreden met het resultaat. Dikke pluim voor Levi die ons zeer deskundig en prettig heeft geadviseerd. Artic keukens was de eerste keukenzaak die wij bezochten in onze zoektocht naar een nieuwe keuken en het eerste gesprek met Levi beviel zo goed dat we geen behoefte meer hadden om naar andere zaken toe te gaan. Geen seconde spijt gehad van deze beslissing. De installateurs Maurits en Eddy waren ook ontzettend goed en heb de keuken in 2 dagen geïnstalleerd. Aan het einde van dag één bleek dat het bestelde zeeppompje niet was meegeleverd. Maurits en Eddy zijn toen na werktijd naar het magazijn gereden, het zeeppompje + juiste installatieapparatuur opgehaald en de volgende dag alsnog geïnstalleerd. Topservice!
Nee Artic is niet goedkoop maar de service en kwaliteit zijn dermate goed dat deze premium prijs volledig gerechtvaardigd is.
FOTO VAN MAARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is boven verwachting mooi”
Door Kim op donderdag 26 nov 2020 20
Zijn zeer goed geadviseerd, keuken is boven verwachting mooi en zeer vakkundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden.”
Door Krijn en Clary van Trigt op donderdag 26 nov 2020 20
Wij zijn uitstekend geholpen door verkoper Kees Visser denkt met je mee, neemt de tijd voor je niets is te gek super. Niet te vergeten de koffie en versnapering uitstekend verzorgd dames dank hiervoor. Jesse en Henri prima werk geleverd wij zijn dik tevreden van het plaatsen van onze keuken. Onze complimenten. Tenslotte wij zijn super blij met onze mooie keuken. En bevelen Avanti keukens zeker aan.
FOTO VAN KRIJN EN CLARY VAN TRIGT
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe badkamer”
Door Francis op woensdag 25 nov 2020 20
Zeer tevreden van begin tot het einde. Aan alles werd gedacht. Alles in overleg, kundige monteurs. Tevreden! Blij met onze nieuwe badkamer. Voor een nieuwe keuken gaan wij ook naar Arma
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.