Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Het is onze passie om u compleet te ontzorgen”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat,onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen onze organisatie zet zich hier met hart en ziel voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze service-afdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Wij heten u graag welkom in één van onze zes royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)


Ervaringen
Er zijn 2041 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1732 ervaringen
4 sterren233 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Geplaatste keuken”
Door Michiel Akkermans op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Ik heb een keuken via Pelma aangeschaft de communicatie verliep goed . Er werd goed mee nagedacht hoe en wat. De keuken was scherp geprijsd en precies wat ik verwachtte.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Hennie op maandag 11 mrt 2019 '19
Keuken compleet geïnstalleerd. Zeer bekwame en meedenkende verkoper die ook tijdens en na de plaatsing de vinger aan de pols hield. Ook de monteurs werkten zeer netjes. Chapeau voor Avanti.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door W. Klaassen op dinsdag 26 feb 2019 '19
Bij aan koop van de keuken , werden wij goed geholpen , ook vonden wij Arma ook zeer transparant , kwa inzicht van prijzen , ook werden de afspraken goed na gekomen . De montuur was vakbekwaam en mee denkend. Wel jammer dat de spatplint drie weken op zich laat wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor alles”
Door J. Buckley op maandag 25 feb 2019 '19
Wij zijn heel blij met de keuken die wij bij Keurkeukens hebben gekocht. Na lang zoeken en het lezen van veel positieve recensies over Keurkeukens zijn we bij dit bedrijf uitgekomen. Vanaf het uitzoeken tot en met het installeren van de keuken is alles goed verlopen. Wij zijn door onze adviseur, Joanne Grisnich, geduldig en met goed advies begeleid. De keuken is door nette en vakkundig monteurs geïnstalleerd. Bedankt allemaal hiervoor. Dus, wij zullen Keurkeukens zeker aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door René en Sonja van Dort op donderdag 27 dec 2018 '18
In september/oktober 2017 een toilet en badkamer laten plaatsen door Arma Nunspeet. Tot nu toe nog steeds zeer tevreden met de badkamer en het toilet. We hadden twee topmonteurs. Wat een vak mensen zijn dit. Herman en Sander bedankt voor deze fantastische montage. Jullie zijn echte toppers. Er waren wat kleine probleempjes met de levering van wat tegels en een douche scherm, maar deze zijn heel netjes opgelost. Alles werd in overleg uitgevoerd en de monteurs namen overal voldoende tijd voor. Het resultaat is hierdoor goed. Wij zijn zeer tevreden en happy. Binnenkort waarschijnlijk een nieuwe keuken ook van Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 '18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat overtreft de verwachtingen”
Door fam H van Dijk op maandag 22 okt 2018 '18
Wij hebben bij ARMA een nieuwe keuken gekocht. De keuken is vorige week geplaatst. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Wat zijn we trots en blij met onze nieuwe keuken. Als we terugkijken op het begin (ontwerp) tot het einde (plaatsen) zijn we zeer goed begeleid. Tussentijdse wijzigingen konden we nog tot laat in het proces doorvoeren. De monteurs werken netjes, echte vakmannen. Kortom wij zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben twee andere familieleden van ons ook een keuken bij ARMA gekocht. Ook zei zijn zeer te spreken over de service van ARMA.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en kundig”
Door Peter van der Beek op zondag 9 sep 2018 '18
Betreft aankoop en plaatsen keuken: Contact met Arma is prima. Monteur voor plaatsen keuken was heel prettig in omgang en zeer kundig. Aantal punten moeten nog afgewerkt worden en contact/maken afspraak is meteen opgepakt en ingepland.
Reactie of foto toevoegen
“Eerst teleurstellend en uiteindelijk tevreden”
Door Jeremiasse op maandag 13 aug 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een keuken gekocht, de verkoop ging goed. Er werd goed meegedacht en de plaatsing werd netjes gedaan. Echter, de plinten (kookeiland) en de bestekbak wordt nageleverd (kan gebeuren en duurt lang) de kookplaat met afzuiging werkte niet (is na veel aandringen vervangen) en de kleine mankementen worden niet direct opgelost. Na meermalen telefonisch contact nog steeds niet terug geweest om alles af te maken. Dit vinden wij teleurstellend, te meer omdat het credo is: Afspraak is afspraak.

Aanvulling ontvangen op 5 oktober 2018: Het heeft even geduurd en nu tevreden met de goede service van Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Pim Verkleij op woensdag 8 aug 2018 '18
Bij Arma Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we vele bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was hebben gemaakt dat we voor Arma keukens gekozen hebben. Voor de installatie van de keuken is ruim de tijd genomen (3 dagen). Een gedegen installateur die zeer netjes en secuur werkt en iedere dag alles netjes achterliet. Bij oplevering een uitgebreide uitleg. één kastje verkeerde maat, toch geïnstalleerd en na die tijd keurig verholpen. Het after-sales traject verliep hier en daar was stroef vanwege drukte bij Arma. Terugbellen of antwoorden op email duurde wat langer dan gewenst. Alles is goed gekomen en onze extra opties e/o veranderingen zijn goed doorgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Wim Holthausen op zondag 15 jul 2018 '18
Complete keuken met enkel Neff-apparatuur. Prima montage en idem dito service. Prijstechnisch zou men wellicht voordeliger elders uit kunnen maar wij hebben voor kwaliteit en zekerheid gekozen. In dat opzicht zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door De Lange op donderdag 12 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens. Deze is netjes geplaatst en we zijn er goed tevreden over. Bij het plaatsen bleek bij de koelkastdeur de houtnerf verkeerd te zijn. Deze werd opnieuw besteld en werd ook erg snel weer geplaatst in onze keuken. Al met al dus een aanrader en een goede service!
FOTO VAN DE LANGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door PMM Latum op maandag 9 jul 2018 '18
Wij kochten een keuken geheel naar eigen idee en met allerlei aanpassingen. Vanuit Keur is enorm met ons mee gedacht om onze droomkeuken te realiseren. En ik moet eerlijk bekennen dat ik heel wat noten op mijn zang had. De keuken is na wat ups en down nu precies zoals wij in gedachten hadden, en zijn we er heel blij mee. Ook klachten enz worden heel serieus genomen en worden keurig afgehandeld. Wij zouden zeker Keur aanbevelen.
FOTO VAN PMM LATUM
Keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid waargemaakt”
Door Willy Wijnberg op woensdag 13 jun 2018 '18
Eind 2017 heb ik een keuken gekocht bij Arma. Ik kende het bedrijf niet maar kreeg algauw via de reviews het idee dat dit een betrouwbaar en een fijn bedrijf was. Ze hebben het helemaal waar gemaakt! Vanaf de 1e afspraak tot en met de montage. Er was een inschattingsfout gemaakt in het ontwerp en er waren wat andere klachten met betrekking tot de montage. Alles is naar volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind is er altijd ruimte en tijd geweest voor vragen die altijd per omgaande en vriendelijk werden beantwoordt. Mede namens hun heb ik een fantastisch mooie keuken en hoop hier nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN WILLY WIJNBERG
Keuken in de lengte
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Helma van Veen op zondag 6 mei 2018 '18
Keuken gekocht, ben zeer tevreden hoe ze alles regelen om het naar je zin te maken van het slopen tot het plaatsen alles ging voorspoedig. Bedankt Fred voor al het voorwerk dat je met je team hebt gedaan. Ik ben superblij met het resultaat. Ook keurkeukens mijn complimenten voor jullie advies.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door PJA de Munck op maandag 23 apr 2018 '18
Pelma keukens denkt met de klant mee en biedt uitstekende service en vakmanschap. Monteur die verstand van zaken heeft en zeer goed werk aflevert ! Jammer dat een kast voor koel-vriescombinatie niet de juiste was. Maar dit werd ook direct opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door W. Water op woensdag 18 apr 2018 '18
Zeer goede ervaring bij Keur Keukens. Zij hebben kennis van zaken. Alleen jammer, dat het volledige bedrag betaald moet zijn vóór levering. Wij zouden liever een nabetaling van ca. 10% na oplevering gezien hebben, aangezien we te maken kregen met transportschade. Alles is echter keurig netjes en professioneel opgelost. Het duurde alleen wel lang (ca. 4 maanden).
Reactie of foto toevoegen
“Juist geholpen”
Door johan witte op zaterdag 14 apr 2018 '18
We hebben een nieuwe keuken gekocht, zijn goed en op een leuke manier geholpen en zijn tot de juiste keuze gekomen waar we nu nu de keuken staat super tevreden over zijn. Ook de paar kleine puntjes die er waren zijn correct en efficient afgehandeld. We kunnen niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn en zeker iedereen die een keuken zoekt zeker bij Pelma in goes binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen verrassingen”
Door Michiel op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Goed aanbod, mooie prijsstelling. oog voor detail. Geen verrassingen achteraf. Paar kleine dingen. Deuren werden meermalen niet goed geleverd door fabriek (werd wel kostenloos aangepast). Installateur was erg kundig. Enig puntje: hij was ook docent. Wat niet erg is, maar een klant is geen leerling.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Paul en Leonie Krusemeijer op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Een complete keuken met apparatuur. Goed gemonteerd en uitleg over apparaten. Goed geadviseerd door de verkoper. Prima reactie op kleine mankementen achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Albertine Gouda- de Boer op zondag 11 feb 2018 '18
Dankzij de vakkundige begeleiding en het meedenken van Joanne Grisnich heb ik nu mijn droomkeuken! Ik ben er heel blij mee. Alles is prima verlopen. Van het eerste bezoek aan Keur Keukens tot en met het plaatsen! Met veel dank aan Fred Buné van Keukenwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijke dank”
Door P. van Huit op donderdag 8 feb 2018 '18
Mijn vrouw en ik hebben een nieuwe keuken gekocht in Haarlem. We zijn zeer te spreken over de verkoopster, die uitgebreid ons voorlichte over types, varianten in modellen. Met het intekenen bleek zij heel vaardig te reageren op onze wensen, die we soms ter plekke veranderde, soms op haar aanraden. Bijpassende kleuren kiezen voor de vloer en wanden gaf ze ons steeds een aantal varianten. Toen we in een veel latere fase toch nog twijfels hadden, kregen we een paneeltje mee om een keus te maken bij een stoffeerderij. We vertelden onze kinderen over onze nieuwe keuken, maar zij vroegen ons of we ook een vaatwasser hadden genomen. Dat hadden we niet, maar zij overtuigden ons om het alsnog te doen. Dat hebben we gedaan, maar alles moest opnieuw ingetekend worden. Dat was helemaal geen punt. Bij het nameten van onze oude keuken door een vakman, bleek er nog wat ruimte over, waardoor een smal kastje breder kon worden. Voor de derde keer, even vrolijk, een nieuwe gemaakte tekening. Bij de uitvoering was alles aanwezig, maar helaas bleek de composietplaat achter de kookplaat niet de juiste maat te zijn. Zonder problemen werd deze vervangen, wel was dat enkele weken later, mede veroorzaakt door de feesten rond de jaarwisseling. Afspraak is afspraak en het kwam dik in orde. Nu we de keuken al een paar maanden in gebruik hebben, bevalt ze ons buitengewoon. Ook de elektrische kookplaat en combi-oven is na een korte gewenningsperiode fantastisch. Hartelijk bedankt, verkoopster, technisch personeel en servicedienst.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Kees op donderdag 1 feb 2018 '18
Goede zaak met veel keus. Werden goed ontvangen. Deal werd er wel min of min door heen geduwd ivm een actieweek, dit leverde wel een klein minpuntje op. Prijzen zijn stevig. Uitvoering was erg goed zowel de afwikkeling van de order, de inmeting en de plaatsing. Helaas oven na paar dagen al stuk, even afwachten hoe dit afloopt.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keukenbouwers”
Door R. Kooiker op donderdag 25 jan 2018 '18
Mijn ervaring is goed, vriendelijke en nette keukenbouwers. Minpunt was toen na 1 dag de vaatwasser, niet via Arma gekocht, uit de rails lag Arma geen gegevens over dit apparaat wilde/kon verstrekken want deze waren wel opgenomen tbv de plaatsing maar werden "niet bewaard". Deze aktie kwam niet professioneel over.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam. Van der Kamp op zondag 7 jan 2018 '18
Onze ervaring met het gehele traject is zonder meer goed. Er was een kleine kink in de kabel m.b.t. de planning, dat is goed gekomen. Wij hebben onze keuken in juni 2017 besteld bij Keur in Haarlem. Dit na vergelijking en gesprekken met enkele leveranciers. Wij werden goed geholpen en geadviseerd en kregen een goede indruk van hoe de keuken zou worden. Omdat de keuken in een nieuwbouwhuis geplaatst zou worden is de indeling op basis van tekening gegaan. Wij kregen op verzoek snel een volledig aansluitschema toegestuurd zodat de aannemer en installateur alle benodigde aansluitingen op de juiste plek konden aanbrengen zodat hier later geen extra werk mee gemoeid zou zijn. Dit bleek later perfect uit te pakken. De plaatsing werd ingepland voor week 48-49, de vermoedelijke oplevertermijn van de nieuwe woning. Dit werd steeds gecommuniceerd naar Keur, desondanks werd ca. 2 weken voor levering besloten dat de plaatsing naar week 50 ging. Dat was niet acceptabel voor ons vanwege alle andere afspraken die inmiddels waren gemaakt. Wij bleven vasthouden aan week 49 en dat is ook gelukt. De plaatsing zelf is goed en vakkundig gedaan, de installateur heeft alles netjes achtergelaten, dus geen rommel laten liggen dat we zelf nog moesten opruimen. Van twee kleine beschadigingen is meteen werk gemaakt en die worden opgelost, daar is het nog wachten op, we vertrouwen erop dat dit in orde komt.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Winter op woensdag 27 dec 2017 '17
Wij zijn voor een keuken voor onze nieuwbouwwoning bij verschillende keukenzaken geweest. Wij zochten een landelijke keuken met authentieke details. Op basis van de recenties op deze site en het aanbod zijn we een kijkje gaan nemen bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij waren aangenaam verrast door de gastvrijheid en de uitstraling van de winkel. Nadat we een keuken hadden gevonden waarmee we verder wilden hebben we een afspraak gemaakt voor een ontwerp/tekening. We hadden nog geen idee welke vorm (L/U/ of kookeiland) we wilden, maar zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden. Na een paar uur gingen we naar huis met wat tekeningen en basisideeën. De vervolgafspraak was bij een collega die ons goed geholpen heeft met de concretere uitwerking en de puntjes op de i. Wat wij erg fijn vonden was dat Avanti ons budget respecteerde en dus ook dingen afraad die het budget zouden overschrijden. Geen gepush en geen gejaagd gevoel, wat je wel vaak leest over keukenzaken. Na de derde afspraak hadden we de keuken zoals wij hem wilden en binnen ons budget en hebben we getekend. Wij gingen met een goed gevoel naar huis. Na de koop bleek dat de verkoper de onderbouwvriezer was vergeten. Hier belde hij zelf over op. Dit is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Het inmeten ging volgens afspraak en bracht nog wat kleine wijzigingen met zich mee. Na 2 maanden kregen we een mailtje dat we de gekozen greepjes (die niet standaard in het assortiment zaten) toch zelf moesten bestellen, anders dan afgesproken. Hier hebben we over gebeld en dit bleek om een miscommunicatie tussen de 2 verkopers te gaan. Ook dit is keurig opgelost. Afgelopen week is de keuken geleverd en geplaatst. Zowel het leveren als het plaatsen ging keurig volgens afspraak. De heren die de montage hebben verzorgd hebben zeer netjes en secuur gewerkt. Iedere doosje en verpakkingsmateriaal werd direct "opgeruimd" en in hun bus gegooid. Bij twijfel of vragen werd ik gebeld ("hoe wilt u de greepjes precies hebben", etc). Ook gaven de monteurs goed advies over het plaatsen van rekjes en op welke hoogte. Na 3 dagen hard werken was de keuken dan klaar. Het eindresultaat is werkelijk fantastisch. De keuken ziet er schitterend uit en alles doet wat het moet doen. Ook namen de monteurs de tijd om ons de werking van de keuken goed uit te leggen en gaven zij ons nog wat onderhoudtips. Niets was teveel. Dit was voor mij de allereerste keuken die ik ooit heb gekocht. Het proces ging over all goed, met wat kleine puntjes. En volgens mij kan dat ook bijna niet anders. Het gaat dus niet om of er dingen zijn, maar om hoe dit vervolgens wordt opgelost. En dit is goed gebeurd. Een dikke pluim voor Avanti en de monteurs! Zie foto! (De tegels en stopcontacten worden niet door Avanti geplaatst, dus die ontbreken nog).
FOTO VAN WINTER
Authentieke landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H. op de Woerd op zondag 24 dec 2017 '17
Er zijn korte lijnen, waardoor communicatie goed verloopt, iets wat anno 2017 nog wel eens misgaat bij bedrijven. Altijd handig als er iets verkeerd gaat of als je met vragen zit. Opvallend positief vond ik de montage. De montage van de keuken verliep goed, geen haastwerk, netjes werkend, monteurs met verstand van zaken en bereid om mee te denken. Er gaan altijd wel dingen mis bij het plaatsen van een keuken (dat kan niet anders), maar ADEE loste dat snel en adequaat op. Verkoopproces is helder, je weet goed waar je aan begint. Ook hier werd goed meegedacht daar ik een probleem had met de plek waar de afzuigkap moest komen. Ongevraagd zocht de verkoper hier een goede oplossing voor. Een bezoek aan ADEE is zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door M. Smit op woensdag 6 dec 2017 '17
Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Van het moment van uitzoeken tot en met de plaatsing is alles goed en in overleg verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles op tijd”
Door Anne en Rik Gerritsen op vrijdag 1 dec 2017 '17
alles, de keuken, op tijd geleverd. Goed geplaatst en telkens was er overleg. Geleverd zoals afgesproken. Een paar kleinigheden moeten nog afgewerkt worden, maar daar is ook steeds goed overleg over.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Annemarie op donderdag 16 nov 2017 '17
Coen heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. De monteurs die de keuken geplaatst hebben werkten netjes en hebben de keuken prima geplaatst. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door H. Donkersloot op zondag 5 nov 2017 '17
Op een rustige goede en vooral kundige manier geholpen en er wordt geen druk op je uitgeoefend om snel keuzes te maken. Geen megakortingen en acties maar meteen de juiste en goede prijs. Dit is wat wij als erg prettig hebben ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam”
Door Suzanne de Blauw op zondag 5 nov 2017 '17
Hebben een bestaande badkamer laten verbouwen door Ardi, zeer tevreden over aanschaf, begeleiding door verkoper en werkzaamheden ter plaatse. Monteurs zijn bekwaam, denken mee met de klant, iedere dag na afloop alles netjes opruimen. Klein minpuntje: communicatie met de afd. planning; niet doorgegeven dat er een vuilcontainer geplaatst werd.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 '17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Familie Teunissen op zondag 22 okt 2017 '17
We hadden al een goede ervaring bij Adee, dus onze zoektocht naar een nieuwe keuken is ook begonnen bij Adee. Na een rondje langs meerdere keukenleveranciers toch weer terug bij Adee om de keuken te bestellen. Prettig gesprek, geen druk en goed advies. Heldere afspraken en deze zijn ook allemaal volgens planning verlopen. Een bevestiging van wat we eigenlijk al wisten. Bij een volgende keuken kunnen we het rondje langs de andere leveranciers wel overslaan...
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Anja en Jos van den Berg op vrijdag 20 okt 2017 '17
Wij zijn door Ardi prima geadviseerd bij het kopen van een nieuwe keuken. Ook het inmeten en plaatsen is prima verlopen. Kortom wij zijn tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een geslaagde aankoop”
Door Familie Breeuwsma op woensdag 18 okt 2017 '17
Alweer enige tijd genieten wij van de nieuwe keuken. Bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen heeft Joanne Grisnich ons steeds deskundig en enthousiast geadviseerd. De monteurs waren ervaren in hun werk en heel attent op praktische aanpassingen bij het plaatsen van de keuken. Kortom: een geslaagde aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Gidia Bal en Jan Vansteenkiste op vrijdag 6 okt 2017 '17
Wij hebben onze tweede keuken bij Pelma gekocht en ook ditmaal weer tot volle tevredenheid.
FOTO VAN GIDIA BAL EN JAN VANSTEENKISTE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor recreatiewoning”
Door Harry van der Salm op donderdag 5 okt 2017 '17
Voor een recreatiewoning op de Banjaard te Kamperland een nieuwe keuken laten ontwerpen en laten plaatsen. Bij het ontwerp een goed advies gekregen met een vaste prijs. Het plaatsen heeft gisteren en vandaag plaatsgevonden door een echte vakman Adrie Joossen met goede beleving bij een knap stuk vakwerk. Dit verdiend zeker een 9+.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Fam. N. Terreehorst op donderdag 14 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en zouden Ardi zeker aanbevelen. Alles was van het begin tot het eind zeer goed geregeld. Alle lof voor de montage van de keuken, netjes en snel werken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Joke en Willem Luyben op zondag 20 aug 2017 '17
Goede service, vriendelijke verkopers, goede monteurs. Een bedrijf wat wij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Dennis en Marleen ter Stal op maandag 31 jul 2017 '17
Prima service, ook met onderdelen die verkeerd geleverd waren door de fabriek. Nalevering ook eenvoudig te regelen.
Reactie of foto toevoegen
“Derde keuken”
Door Bart en Corina van Kleef, Ochten op zaterdag 22 jul 2017 '17
Wij hebben inmiddels de derde keuken bij ADEE keukens gekocht en zijn We zijn erg tevreden over het deskundige advies en de persoonlijke benadering. Geheel volgens afspraak werd de keuken geplaatst. Een kleine beschadiging van een van de kastdeurtjes - die tijdens het transport is opgelopen - werd zonder problemen opgelost. Wij raden iedereen ADEE- keukens aan.
Reactie of foto toevoegen
“Naar onze zin”
Door Fam van de Maat op vrijdag 14 jul 2017 '17
De keuken die we gekocht hebben is helemaal naar onze zin. We zijn er erg blij mee. En hij bevalt ons heel goed. We zijn goed geholpen en zouden Adee keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Rorije op donderdag 13 jul 2017 '17
Prachtig eindresultaat, fijne mensen om mee te werken en super monteurs!
Reactie of foto toevoegen
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 '17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Leon Plompen op donderdag 6 jul 2017 '17
Bij het aankopen van de keuken zijn wij netjes en niet opdringerig geholpen. Het plaatsen van de keuken is door monteur Han de Vos vakkundig op een rustige manier uitgevoerd Ook al het afval is allemaal netjes opgeruimd en afgevoerd Dus niets dan lof Wij zijn tot heden dik tevreden
FOTO VAN LEON PLOMPEN
Keuken met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door M.A. Schrama en G. van der Poll op woensdag 28 jun 2017 '17
Prima advies gekregen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Prettige ontvangst bij binnenkomst. Deskundig geholpen door Niels Hoogstraten.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door v.d.Plasse op vrijdag 23 jun 2017 '17
Ook voor keukenrenovatie moet je bij Pelma keukens zijn. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit! Pretigge samenwerking met de mensen van Pelma Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door fam. Schutmaat op zaterdag 17 jun 2017 '17
We zijn heel hartelijk en warm ontvangen. De eerste keer hadden we geen afspraak, maar er is wel tijd voor ons ingeruimd. Steeds kwamen we een stapje verder en kregen we onze droomkeuken in beeld. Uiteindelijk hebben we de keuken naar onze wensen besteld. Na afloop is er een paar keer gevraagd hoe de ervaringen waren. Heel klantvriendelijk en meedenkend!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. van Rijn op donderdag 8 jun 2017 '17
Keur Keukens via reviews op internet ontdekt. Eenmaal in de showroom in Haarlem wordt er alle tijd genomen om al hardop dromend tot een mooie keuken te komen. Installatie en documentatie was ook perfect, kortom: we zijn erg tevreden klanten!
FOTO VAN FAM. VAN RIJN
Installatie van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Rob en Henny Moerman op maandag 5 jun 2017 '17
De omstandigheden waaronder de monteurs onze keuken moesten plaatsen waren verre van optimaal. De verhuizers waren bezig en het was heel erg warm. Maar onverstoorbaar en professioneel werkten ze door en hebben een prachtige keuken geplaatst. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en klantvriendelijk”
Door Jan & Melissa op donderdag 1 jun 2017 '17
Tijdens het showroom bezoek netjes en klantvriendelijk geholpen. De verkoper dacht goed met ons mee en binnen de grenzen van het budget. Tijdens de montage van de keuken: zeer vriendelijk personeel, vakkundig en professionele uitstraling. Tijdens de werkzaamheden denken de monteurs goed mee in het oplossen/ monteren van bepaalde aspecten die vooraf anders waren bedacht. De werkbussen zijn schoon en netjes ingericht. Verbeterpunt is de communicatie tussen alle afdelingen binnen het bedrijf. Wellicht biedt een goed ICT-systeem duidelijkheid binnen alle afdelingen: inkoop, sales, technisch, verkoop, technische dienst en monteurs. Tegenwoordig zie ik werkbonnen via Tablet.
FOTO VAN JAN & MELISSA
De ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en netjes”
Door Gert Kiks op maandag 29 mei 2017 '17
Nette en correcte verkoopmedewerker. Duidelijke prijsstelling. Ook de levering en montage verliep vlot en zonder ge-OH. Bijkomende (extra) kleine werkzaamheden zonder moeilijk te doen geregeld! Ik kan Arma aanraden.
FOTO VAN GERT KIKS
Keuken via Arma
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door gijs wassink op donderdag 25 mei 2017 '17
Goede service. Prima keuken. Zeer tevreden over de verkoop, e mail en telefonisch contact en installatie. Service achteraf nog geen ervaring mee, maar zal ongetwijfeld goed zijn. Arma keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Milla op donderdag 13 apr 2017 '17
Tevreden met de keuken die ik bij Keur Haarlem heb gekocht en heel tevreden met de plaatsing van de keuken door Arma. Aardige vaklui die de rust nemen om de keuken te plaatsen en als er iets niet klopt, luisteren naar de klacht, meedenken en het probleem daarna verhelpen. Top
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd genomen”
Door Pauline van Dalen op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Er werd alle tijd genomen en er was supervisie over de verkoper die voor het eerst een keuken ging verkopen, dit ging prima. We zijn lekker verwend met hapjes en drankj s tijdens het uitpuzzelen van de keuken.Ik zou het bedrijf zeker aanraden aan mensen om me heen.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Familie Vlieg te Ootmarsum op maandag 6 feb 2017 '17
Adee is een goed en betrouwbaar bedrijf. Ze doen inderdaad wat ze beloven. Wij hebben een op maat gemaakte Residentic keuken met massief eiken fronten besteld en geleverd gekregen. Alles klopt, werkt, en is keurig afgewerkt. We zijn getipt door hen over Falcon Fornuizen en onze keus is daar inderdaad op gevallen. Dit prachtige robuuste fornuis is een echte blikvanger in de keuken en zowel de ovens, gril als gasfornuis werken naar verwachting. Ook prijstechnisch is dit fornuis aantrekkelijk. Verder is de keuken praktisch ingedeeld. We krijgen veel complimenten over de keuken en zijn er erg blij mee. Kleine verbeterpuntjes: De hoeken van de spoelbak hadden iets meer afgerond mogen zijn en de servieskast net een paar cm dieper voor grote schalen. Verder viel de opbergruimte wat tegen. Daar moeten we wel aan toevoegen dat we kleiner zijn gaan wonen en wij gewoon veel keukenspullen hebben. Eten en drinken is voor ons nu eenmaal genieten. Daar draagt deze keuken zeker aan bij
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door PW op maandag 6 feb 2017 '17
Keuken gekocht bij Pelma in Goes. Goed geholpen in showroom. Plaatsing keuken en werkzaamheden die door geadviseerd installatiebedrijf zijn gedaan, allemaal naar tevredenheid. Bij plaatsing keuken werd meegedacht bij kleine aandachtspunten, dit was prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Gerrit en Janny van Eerde op woensdag 1 feb 2017 '17
Onze bedoeling was om meerdere keukencentra te bezoeken. Het bleef echter bij een bezoek en wel bij Adee keukens in Rijssen. We werden heel professioneel geholpen door de heer Boertje. Hij heeft in alle rust onze bedoelingen goed begrepen. Ook het visueel maken van onze keuze, die wij van de heer Boertje mochten ontvangen via de mail, vonden we uitstekend. Ook nu de keuken is geplaatst, zijn we erg tevreden. Kortom Adee keukens is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee met de mogelijkheden”
Door Johan Gerritsen op maandag 30 jan 2017 '17
Adee denkt mee met de mogelijkheden die je hebt om veranderingen toe te passen. Bv. andere indeling/meer lades. En laat dit in de showroom zien zodat je een beeld krijgt. Ook werden foto's getoond van keukens die al geplaatst waren zodat je kon zien hoe het er in het echt uit ziet. Je krijgt zo een beter beeld. Overleg verliep over en weer prettig. De keuken is geleverd zoals afgesproken,alles was compleet. Alleen bleek bij het plaatsen de spoelbak verkeerd te zitten. ADEE heeft deze fout direct toegegeven, en een nieuw blad besteld.( 2 weken levertijd, wij konden de keuken wel gebruiken).
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en betrouwbaar”
Door GJ Tijhuis op vrijdag 13 jan 2017 '17
Het is een zaak met heel veel keuze, je kunt alles bij elkaar zoeken zoals jij het graag hebben wil. Er wordt je niet zomaar wat aangepraat. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar. Goede afspraken en goede levering. Is er iets even een belletje of een mail en het wordt geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door W. Zwartjens op dinsdag 10 jan 2017 '17
Mede door de positieve reacties op Qasa kwamen wij tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij Adee Keukens in Rijssen terecht. Wij werden prima geholpen, er werd meegedacht en de verkoper nam de tijd om samen met ons de diverse mogelijkheden in de showroom te bekijken. We kregen de tijd om alles nog even te laten bezinken en hebben toen de knoop doorgehakt. Levering en plaatsing door de ervaren monteurs verliep prima. Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en kunnen Adee bij iedereen aanbevelen. Gemoedelijke sfeer, goede bereikbaarheid, geen gepush, duidelijke afspraken en prima service en kwaliteit. Kortom: geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen maar had beter gekund”
Door C.Bendien en M.A.Bendien-Houwing op donderdag 8 dec 2016 '16
Ondanks dat de bestelde goederen op tijd en in goede orde werden bezorgd , werd er bij controle door de aannemer een verkeerde aansluiting composiet werkblad geconstateerd,zodat , in overleg met de ARMA de opening moest worden aangepast .Bovendien had ook de wastafel een aanpassing nodig voordat deze waterpas op het blad kon worden gezet. Wij vragen ons af waar het probleem ligt, bij de fabriek of bij de ARMA. Foute berekening v.d. wandtegels, waardoor nalevering noodzakelijk werd. Het kostte enige moeite de nageleverde artikelen op ons huisadres te ontvangen, hetgeen trouwens wel goed is uitgevoerd. M.a.w. de nazorg verliep wat stroef. Een en ander kan ook te maken hebben met communicatieproblemen, omdat twee afspraken over twee verschillende verkopers verliepen. Concluderend: we zijn goed geholpen in een prachtige showroom, waar een goede keuze en advies was. Echter, de contacten, nadat het koopcontract was afgesloten, de nazorg dus, evenals de verzoeken om desbetreffende personen te spreken te krijgen, hadden beter gekund.
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door C.Goedhart op maandag 28 nov 2016 '16
In de prachtige showroom werden we vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen. Ook het plaatsen verliep zonder tegenslag; en het resultaat mag er zijn:
een mooie landelijke keuken waar we elke dag van genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door W. Soeteman op zondag 27 nov 2016 '16
Wij vinden het een mooie keuken en deze is aan ons verkocht door vriendelijk en bekwaam personeel. Perfecte monteurs met inzicht. We zijn zeer tevreden. Een goede ervaring met plaatsen van de keuken. En zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 '16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
FOTO VAN K. BOCKWEG
Keuken met goede montage
REACTIE VAN RIA
Beste K. Bockweg, mag ik vragen wat u ongeveer voor deze keuken heeft betaald? Dank en groet
REACTIE VAN K BOCKWEG
Hoi de keuken kostte 7800 euro
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate goed geholpen”
Door Freddy & Erica Drost op zondag 13 nov 2016 '16
DBkeukens is oprecht een keuken en badkamer winkel waar je van A tot Z in begeleid wordt. Wij hebben hier onze complete badkamer besteld en zijn uitermate goed geholpen door G-J v. Veldhuizen. Levering van materiaal en detail tekeningen zijn op tijd en aangeleverd en d.m.v. de tekeningen, waar onze monteurs uitermate tevreden over waren, konden tevens eventuele vragen direct beantwoord worden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Mieke Hornman op vrijdag 11 nov 2016 '16
Keuken gekocht . Prettig geholpen. Zou anderen met een gerust hart Ardi aanbevelen. Ook een compliment voor de installateur, timmerman, stucadoor en schilder. Dit alles ook via Ardii geregeld, zodat je maar een aanspreekpunt had.
FOTO VAN MIEKE HORNMAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Landman G. op woensdag 9 nov 2016 '16
Plaatsing keuken en badkamer uitstekend werkend personeel. Keurig opruimen, afval meenemen , duidelijk overleg, tijd goed benutten. Resultaat prima !!! Advies keuken goed ! Advies badkamer matig je moet goed meedenken
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door edith op maandag 31 okt 2016 '16
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze waarop ik ben geadviseerd met mijn nieuwe keuken. Er werd ruim de tijd voor genomen en door de logische opbouw ontrolde zich de keuken die ik graag wilde. Nu de keuken is geplaatst, kan ik niet anders zeggen dan dat jullie echt vaklui zijn! Keurig gewerkt en helemaal naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door katinka linders op maandag 24 okt 2016 '16
Wij hebben een keuken en een badkamer gekocht in Nunspeet. Wij zijn prima geholpen in de winkel en hebben ook goede ervaringen met de mensen die kwamen installeren. Heel beleefd en er is keurig werk geleverd. We zijn zelfs nog even op weg geholpen door hen toen we onze linnenkast in elkaar wilden zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Renoveren keuken”
Door E. Bijkersma op vrijdag 21 okt 2016 '16
Diverse keuken apparatuur laten vervangen en keukenrenovatie laten uitvoeren. Met de keukenrenovatie ging het niet helemaal goed (afwijkende maten en kleuren), maar verder prima opgelost door Arma zonder extra kosten. Monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Familie Lobbert op dinsdag 18 okt 2016 '16
Tevreden met het eindresultaat. Goed geholpen en mooie keuken. Netjes geplaatst, echter wel even een aantal opleverpuntjes, hier achteraan gemoeten, uiteindelijk netjes opgelost. Minder, minimale uitleg apparatuur, daarnaast problemen met afzuigkap.
Reactie of foto toevoegen
“Keuze waar we erg blij mee zijn”
Door susanne op dinsdag 4 okt 2016 '16
we hebben een nieuwe keuken gekocht, waren al een tijdje op zoek en verschillende keukenbedrijven bezocht. bij Keur keukens (cornelis) werden we snel geholpen op een manier die bij ons past. verschillende opties besproken, meteen een 3-D foto meegekregen van een mogelijke opstelling. werd goed meegedacht over onze wensen, uiteindelijke keuze waar we erg blij mee zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door C .Kruijsen op zondag 2 okt 2016 '16
Wij zijn goed geholpen bij het maken voor een plan voor de nieuwe keuken. Afspraken worden nagekomen t.a.v. inmeten planning, plaatsen. Prettig personeel wat kwam inmeten voor de keuken en later het personeel wat de keuken kwam installeren.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door A. van Manen-van Emous op woensdag 28 sep 2016 '16
Er werd uitgebreid de tijd genomen om een keuken te kiezen en alles er bij te zoeken. Ook het plaatsen is op een prettige manier gebeurd. Een gebruiksaanwijzing die ik nog miste, werd via de fabrikant opgestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Remmelt Suir op maandag 26 sep 2016 '16
Mijn vriendin en ik hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens. Het transparante communiceren, maar ook zeker aandacht die is besteed aan onze wensen hebben wij als zeer prettig ervaren. Het advies - waarbij al onze mogelijkheden zeer uitvoerig zijn besproken en goed met ons is meegedacht - heeft uiteindelijk geleid tot een zeer bruikbare en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk in prijsstelling”
Door A. Confurius op vrijdag 16 sep 2016 '16
Uiteindelijk gingen wij voor een nieuwe keuken kijken, we belanden eerst bij Keukenkampioen, om verder geen woorden hier aan te besteden, komen we nooit meer!!. We kwamen in contact met Pelma keukens, eerste indrukken waren de rust, lekker eerst eens zelf kijken, vriendelijkheid en geen "gladde verkoper", we werden goed geholpen en men was duidelijk in de prijsstelling. M.a.w. dit is de prijs maar daar krijg je ook wat voor, en dat is gebleken we hebben een top keuken laten plaatsen ook complimenten voor de installateurs, beleefd en adviserend en kundig. We raden Pelma keukens aan.
FOTO VAN A. CONFURIUS
Top keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Krijger op zaterdag 3 sep 2016 '16
Wij hebben onze keuken door PELMA keukens in Goes laten plaatsen,en wij zijn echt super tevreden. Goede service en een goede kwaliteit van de keuken. De Monteur was ook keurig netjes op tijd aanwezig,en het was zeker geen onaardig persoon. Kortom vanaf ons gesprek in de showroom tot aan het plaatsen SUPER tevreden. Dus PELMA keukens ga zo door!!!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam Grootkarzijn op zondag 31 jul 2016 '16
Super blij met onze nieuwe keuken. zeer prettig dat er goed mee gedacht wordt over de opstelling van de keuken. Het eiland staat erg goed. Vind deze opstelling veel handiger dan de oude. Dank je wel Gert Jan van Velthuizen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Bilderbeek op woensdag 20 jul 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze en uitstekend uitgevoerd. Na plaatsen van de nieuwe kastdeurtjes telefoontje of alles naar wens was verlopen. Ruime keus en goede voorlichting. Misschien niet de allergoedkoopste, maar goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Harrie Boogaard op maandag 18 jul 2016 '16
Wij hebben bij de vestiging in Rijssen een 'landelijke keuken' gekocht en zijn tot nu toe erg tevreden. wij vinden Adee Keukens een serieus en betrouwbaar bedrijf met een goede service en alles werd snel en netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken van Pelma”
Door Fam.Moro op donderdag 30 jun 2016 '16
Vakkundig geplaatst en alles opgeruimd achter gelaten. Telefonisch goed te bereiken. Ook in de winkel netjes geholpen. Zeker aan te raden!Dit was onze tweede keuken van Pelma, beide keren prima. Wij zouden voor een nieuwe keuken weer voor Pelma kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door E.K. op donderdag 30 jun 2016 '16
In de showroom zijn wij goed geholpen met het ontwerpen van de keuken en het uitzoeken van de materialen en apparatuur. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en we kregen ( praktische ) tips om dingen juist wel of niet toe te voegen aan het ontwerp. Er zijn volop voorbeelden in de showroom te zien waardoor je een goede keuze kunt maken. De plaatsing van de keuken is ook vlot verlopen. De monteur werkte nauwkeurig, opgeruimd en stemde zijn werkzaamheden goed af met ons. 2 onderdelen waren niet leverbaar maar hiervoor zijn goede alternatieven geboden. De afstemming hierover is ook goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen dag spijt gehad”
Door Familie Vos Maurik op donderdag 16 jun 2016 '16
We zijn tijdens onze oriëntatie erg prettig geholpen bij de locatie in Kesteren. Er werd op een prettige wijze met ons meegedacht en we hebben geen moment het gevoel gehad dat het doel was om een zo duur mogelijke keuken te verkopen, maar juist wel een keuken die paste bij onze wensen. Na veel getwijfel aan onze kant i.v.m. ook nog een andere verbouwing en de totale kosten hebben we toch voor de keukenvernieuwing gekozen. i.v.m. mijn zwangerschap is het zelfs gelukt om de levering extra snel te laten verlopen waardoor de nieuwe keuken nog voor de geboorte geplaatst kon worden. Sinds de plaatsing hebben we nog geen dag spijt gehad van onze keuze. Bij plaatsing bleken er een paar kleine mankementjes (een kras op 1 deurtje en een deurtje wat niet goed openging) deze zijn met enkele weken volledig verholpen (nieuwe deur & plaatsing andere scharnieren) zonder ook maar een tegenstribbeling. Al met al een hele prettige ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze prachtige keuken”
Door Yerseke op maandag 6 jun 2016 '16
We zijn erg tevreden over de manier waarop wij geholpen werden bij het uitzoeken van onze keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht in optie's. Ook werd er heerlijk voor ons gekookt. Het plaatsen van de keuken was erg snel gebeurd. Er werd met man en macht aan gewerkt en stond er binnen een dag in. We zijn erg blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Montage geslaagd op kromme muur”
Door M.Smits op zaterdag 28 mei 2016 '16
Prima service, goed gemonteerd en afgewerkt en de koof goed aangepast op een kromme muur. Keuken werkt soepel maar nog weinig gebruikt omdat ik er nog niet woon. Vriendelijk en prettig geholpen door alle medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geplaatst”
Door verhelst op donderdag 12 mei 2016 '16
Mij ervaring was goed de keuken was netjes geplaats geen bij zonder heden. Er komt wel meer bij kijken dan een keuken plaatsen dat viel wel wat tegen maar goed het is allemaal goed gekomen. De monteurs hebben de keuken goed geplaats.
FOTO VAN VERHELST
Keuken met keukenwand4
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door M. Vastenburg op zaterdag 7 mei 2016 '16
We zijn goed en deskundig geadviseerd, zij namen alle tijd voor ons! De monteurs zijn zeer loyaal, vakkundig en nemen ook alle tijd om een hun product (keuken) zo vakkundig en goed mogelijk te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze geweest”
Door Bas van Leeuwen op dinsdag 3 mei 2016 '16
Na veel recensies gelezen te hebben zijn wij ook naar Keur gegaan. Het contact met de verkoper (Wim van Dijkhuizen) verliep prettig en er werd goed duidelijkheid gegeven over de mogelijkheden binnen ons budget. Na verschillende opstellingen en stijlen bekeken te hebben, hebben we samen met de verkoper onze ideale keuken in elkaar "gezet". Onze keuken hebben we nu alweer een paar maanden in gebruik en het bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed ingespeeld op elkaar”
Door Gezin uit Houten op woensdag 20 apr 2016 '16
Avanti genomen omdat die bij Qasa goed uit de bus kwam. Ze doen het in combinatie met een ander installatiebedrijf en dat kost uiteraard wat meer regelwerk maar ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Het andere installatiebedrijf heeft het grootste gedeelte voor zijn rekening genomen. Na slopen en leidingen leggen werd er gestukadoord maar dat hadden we liever nog geschilderd gezien. Is nu op sommige plekken wat vlekkerig. Avanti deed het installeren van o.a. kasten, gaskookplaat en afzuigkap. Er waren wat kleine beschadigingen van de kastjes maar daar komen heel netjes vervangende exemplaren voor. Al met al een positieve ervaring en we hopen nog lang plezier te hebben van onze keuken en bevelen Avanti zeker aan...
FOTO VAN GEZIN UIT HOUTEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door M van der Hoef op dinsdag 22 mrt 2016 '16
Arma heeft bij ons professioneel en vakkundig werk geleverd. Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden. Er is veel aandacht besteed aan het afschermen van de rest van het huis zodat er geen beschadigingen ontstaan. De badkamer ziet er prachtig uit!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Marlies Zonderland-Thomassen op woensdag 9 mrt 2016 '16
Wij hebben de service van Avanti keukens als erg prettig ervaren. Mooie showroom, goede uitleg, er werd goed op onze behoeftes ingespeeld, scherpe prijs, keurige montage, en we zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Service gehad”
Door Fam. Burgers op woensdag 2 mrt 2016 '16
Drie jaar geleden een nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De vaatwasser (pelgrim) is pas kapot gegaan en de service van Pelgrim liet op zich wachten. We hebben toen Ardi ingeschakeld en zij hebben ervoor gezorgd dat we een nieuwe vaatwasser krijgen. Wim van Ardi hartelijk bedankt voor het verzorgen van deze service!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Marcel Rietveld op dinsdag 1 mrt 2016 '16
De dienstverlening tijdens het uitzoeken van de keuken was erg goed. Er werd de tijd genomen om zaken te bespreken. Bij bepaalde keuzes werden ook nadelen genoemd, om zo een duidelijk beeld te geven van keuzes. Er was een regelmatige update van de status van de keuken en deze is zonder problemen geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ria Baas op dinsdag 16 feb 2016 '16
We zijn zeer tevreden over Avanti Keukens. Verkoper Anton van Millingen nam alle tijd om te helpen de juiste keuzes te maken. De mannen die de keuken plaatsten waren vriendelijk en werkten zeer nauwkeurig. Ook de afstemming van levering in samenhang met de andere partijen werd perfect geregeld. We zijn super blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN RIA BAAS
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met aankoop en plaatsing”
Door fam. Steenbakker op donderdag 11 feb 2016 '16
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop, en plaatsen van de keuken
Over eventuele verdere afhandeling van klachten hebben we gelukkig nog geen ervaringen mee. Kunnen we dus niets over zeggen. Degene die in kwam meten deed ons nog een paar suggesties waar mee terug naar de zaak geweest zijn en ook hebben veranderd. Waar we heel tevreden over waren
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Brinkman op vrijdag 29 jan 2016 '16
We hebben een keuken incl apparatuur gekocht. Onze ervaring is goed. Er waren eerst wat misverstanden maar die zijn goed gekomen. De monteur zijn we heel te vreden over. Hij heeft mooi en netjes werk afgeleverd. We zouden het zeker aanraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.