Feedback
9,6

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2137 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1821 ervaringen
4 sterren193 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren17 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Luijten op woensdag 23 nov 2022 22
Gehele nieuwe keuken incl inbouw apparatuur gekocht. Zeer goede begeleiding tijdens diverse bezoeken aan de showroom. Geplaatst door vakmensen. Resterende punten worden goed opgepakt door klantenservice. Erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden keurig nagekomen”
Door Tim Grob op maandag 14 nov 2022 22
Een zeer kundig bedrijf. Het begint al bij het ontvangst. Hoewel geen ruimte is om over de prijs te onderhandelen, zou dit geen belemmering moeten zijn om bij Artic een keuken aan te schaffen. Er wordt duidelijk aangegeven waarom de ruimte er niet is omdat het proces heel transparant is. De afspraken die zijn gemaakt, worden keurig nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken die volledig voldoet aan onze verwachtingen”
Door Jos en Marja Aertssen op woensdag 26 okt 2022 22
Keuken die we overeen kwamen in winkel voldoet volledig aan onze verwachtingen. mede dankzij het advies van de verkoopster. De enige reden dat het geen 5 steren zijn.
de levering van neff magnetron, waar jullie ook niets aankunnen doen. Prima en vriendelijke monteurs die ook nog kundig zijn en terplaatse aanpassingen hebben gedaan.
FOTO VAN JOS EN MARJA AERTSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Van Beek op zaterdag 10 sep 2022 22
Complete keuken aangeschaft. Goed geïnformeerd door verkoper. Keukenmonteurs hebben goed werk afgeleverd.
FOTO VAN VAN BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gemonteerde keuken”
Door Clazien Rooze op dinsdag 26 jul 2022 22
Prima keuken en gesprek. Echter na telefonisch contact geen respons. Na veel heen er weer contact lijkt het er op dat het uiteindelijk toch is goed gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Gert op woensdag 20 jul 2022 22
Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we bij Anovi terecht. In tegenstelling tot andere keukenleveranciers werd bij Anovi direct vanaf het eerste moment meegedacht met de mogelijkheden van ons budget. Hieruit kwamen een aantal goede adviezen waar we goed mee uit de voeten konden. Ook in de voorbereidende fase van het gereedmaken van de keuken was men behulpzaam, meedenkend en klantvriendelijk.
Het plaatsen tenslotte gebeurde vakkundig en waar nodig was er overleg om het zo goed mogelijk uit te voeren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met badkamer en toilet”
Door J. Huis in t Veld op vrijdag 8 jul 2022 22
We hebben de badkamer en toilet beneden laten doen door Arma. Ook de tegels in de keuken zijn door Arma gedaan. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Zowel de correspondentie als de uitvoering van de werkzaamheden. Ze zijn erg vriendelijk. Een erg goede service
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is top”
Door Coby van Hattem op woensdag 6 jul 2022 22
De keuken is top. De bezichtiging direct na mijn aankoop keuken op mijn nieuwe woonadres minder. Mijn advies, stuur iemand na de handtekening hoe of wat voor een loodgieter! Ik moest overal achteraan bellen. Keuken plaatsen geen probleem top.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Huib Slabbekoorn op donderdag 30 jun 2022 22
Super was het niet omdat het aanrechtblad gebroken was maar het was snel opgelost. en 2 weken later was alles in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd en gemonteerd”
Door Angelo Molewyk op dinsdag 28 jun 2022 22
Hoge kwaliteit keuken voor goede prijs. Zeer betrouwbaar bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mevr. vd Westen op zaterdag 18 jun 2022 22
Van aankoop in de winkel tot en met de montage super verlopen, we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en de Quooker”
Door Meta op woensdag 18 mei 2022 22
Ik heb een Quooker gekocht. Was niet te vreden met andere boiler en na 5 jaar kreeg ik nog korting. Super service. Bedank Arma heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, maar aanrechtblad valt tegen”
Door Wim ter Velde op donderdag 5 mei 2022 22
Aankoop was goed, montage prima. Bij montage bleek koof niet goed berekend waardoor bovenkast niet geheel open kan. Verder is aanrechtblad vlekkerig, terwijl dit op de staal niet of nauwelijks zichtbaar was. Als we dat wel gezien hadden zouden wij niet voor dit blad zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Kievit op maandag 2 mei 2022 22
We hebben een fijne keuken. Koelkast kon pas later geleverd worden. Was wel jammer, maar we hadden een leenkoelkast. Voor de koop werd er veel via internet gedaan, i.v.m. de coronamaatregelen. Is allemaal goed gelukt.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Henk Van Riele op donderdag 28 apr 2022 22
Prima contact en erg nette en nauwkeurig werkende monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door W van Opdurp op vrijdag 15 apr 2022 22
Wij hebben bij Pelma Keukens een keuken gekocht en daar zijn we heel blij mee. De monteurs hebben perfect werk geleverd. Alles zo wij die hebben besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Stijn op donderdag 14 apr 2022 22
Adee Keukens, dit is een mooi bedrijf met vriendelijke werknemers, ze ondersteunen en helpen je goed om zelf je droom keuken te ontwerpen. Ze nemen alle tijd en ruimte om dit mogelijk te maken. Ik het een goede ervaring en samenwerken mee gehad tot aan de montage toe.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Van der Meij op donderdag 14 apr 2022 22
Nieuwe keuken gekocht. Er werd goed meegedacht en bij 1e bezoek werd er alle tijd genomen. Samenwerking met Keukenwerk beviel super. Alle werkzaamheden sloten op elkaar aan, prettige vaklui, werken netjes. Montage is zeer netjes. Compliment aan Johan. Enige minpuntje: bij uitkiezen keuken wordt eerst geprobeerd je de duurste apparatuur te laten kiezen, ook als je aangeeft geen hightech spullen wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel naar ons zin”
Door Van Vliet op maandag 28 mrt 2022 22
Nieuwe keuken voor plaatsing in een huis dat pas verbouwd is. Het proces is heel prettig verlopen. Keuken indeling een paar keer gewijzigd, wat gelukkig op tijd en geen probleem was. Het proces voor de materiaal en kleurkeuze ging wat moeizaam bij ons. We hadden wat meer inspiratie nodig dan beschikbaar was qua showroom opstellingen. Eindresultaat is geheel naar ons zin.
FOTO VAN VAN VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door D Verburg op maandag 7 mrt 2022 22
Mooie keuken en goed advies gekregen over de ruimte en indeling.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gert op donderdag 3 feb 2022 22
Prima ervaring met Artic Keuken. Betrouwbaar, goede kwaliteit, afspraken worden nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Bart op maandag 31 jan 2022 22
Zeer positieve ervaring, van koop (online in corona-tijd) tot en met plaatsing. Professioneel en vriendelijk personeel. Ik beveel Pelma van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over onze keuken”
Door Chanine op zondag 19 dec 2021 21
Wij zijn erg tevreden over onze keuken. Alles is soepel verlopen en we zijn tevreden met hoe de keuken is gemonteerd. Ook is er duidelijk uitgelegd wat er van ons werd verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het resultaat”
Door Rian op dinsdag 30 nov 2021 21
Over het traject van aankoop, inmeten en plaatsing zijn we zeer tevreden. De keuken is netjes geplaatst en is gewoon erg mooi geworden. Echter bij het plaatsen was, door corona, 3 van de 6 apparaten nog niet geleverd. Daar kan Arma uiteraard niets aan doen, maar ik vond wel dat Arma zich te makkelijk op overmacht beriep. Als ik in de reviews een klanttevredenheid zie van een ruime 9 verwacht ik eerlijk gezegd net dat stapje meer. Maar ik vond Arma hierin niet pro-actief, ik moest er steeds zelf acheraan bellen en zelf een alternatief aandragen. Inmiddels is alles compleet en kunnen we van onze keuken genieten.
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Familie Gijsbertsen op donderdag 25 nov 2021 21
Blij en tevreden met onze keuken, welke geheel naar onze wens in samengesteld. Er werd geluisterd naar onze wensen en budget en keuzes voor keukenapparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Jelle Teertstra op dinsdag 16 nov 2021 21
Goede info, goede kwaliteit, prijs/kwaliteit, keurige plaatsing, en vooral goede communicatie over het proces.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. van der Wetering op dinsdag 26 okt 2021 21
We hebben in april een bezoek gebracht aan de showroom van ARMA in Nunspeet.
Om te kijken naar een nieuwe keuken. We werden goed geadviseerd bij de keuze van de nieuwe keuken die we hebben gekocht. We werden goed op de hoogte gehouden van wanneer de keuken geleverd zou worden, en geplaatst. Alles is goed verlopen van aankoop tot aan plaatsing van de keuken. Wij zijn goed te spreken over de verkoper en de monteurs die aan onze keuken hebben gewerkt. We zijn zeer tevreden over ARMA.
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Tim van den Hooven op maandag 11 okt 2021 21
De keuken is netjes op tijd geleverd. Met de aankoop ging het wel een beetje verkeerd maar dat werd allemaal keurig opgelost. Ook bij de levering was een kast niet goed, maar die is binnen 3 dagen aangepast en dat is de juiste service. Zo kan het dus wel.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Ibo de Jong op vrijdag 3 sep 2021 21
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Adee keukens. Je weet wat je aan Adee keukens heb ze houden zich aan de afspraken en en service is gewoonweg super.
Reactie of foto toevoegen
“Overall fijn proces”
Door Rainier van R op woensdag 21 jul 2021 21
Wij hebben recent een keuken bij Keur keukens gekocht. We wisten dat ze niet de goedkoopste zijn, maar goede kwaliteit hebben en goede service bieden, wij waren bereid daar wat extra voor te betalen.

Verkoop:
Wij zijn geholpen door Peter, zeer aardige en kundige verkoper, soms tikkie chaotisch, maar komt al z'n afspraken na, zeer fijne vent!

Product:
We hebben een zeer mooie keuken gekregen waar we erg blij mee zijn. Zijn een paar nadelen, grootste in de vaatwasser. Deze heeft een programma waarbij voor het einde de klep open springt om te drogen. Keur keukens heeft aangegeven dat niet te gebruiken omdat de stoom de panelen zal beschadigen. Hierdoor blijft de vaat nat.. na hierover geklaagd te hebben (ik had hiervoor een vaatwasser die wel schoon en droog levert) krijg ik te horen dat het toch wel open kan, maar mocht het stuk gaan zal daar geen garantie op zitten... vreemd verhaal...

Installatie:
Zeer netjes geleverd en gemaakt, je ziet dat ze kundig zijn en erg netjes werken. Heel fijn!

Service:
Bij de installatie is een leiding gaan lekken in het kastje, ik heb dit meteen aangegeven met bijna een dagelijkse herinnering, na een week ben ik nog steeds niet gebeld om dit te laten maken, echt extreem vervelend. Ik wissel 2 keer per dag nu droge doekjes in mn gootsteenkastje... Ik ga dit nu maar zelf laten doen.

Overall: Wij zijn blij met de keuken, overall was het ook een fijn proces. Echter de verwachtingen waren hoog en de prijs is dat ook. Het is onbegrijpelijk dat ze deze steken zo laten vallen waardoor ik uiteindelijk best wel gefrustreerd ben. Ik raad ze niet af, maar weet niet of ik ze nog zou aanraden... cijfer zou ik een 7 geven, ik kan alleen 6 of 8 kiezen... dus een geflatteerde 8, vooral omdat ik Peter graag mag.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Lianne de Wolf op donderdag 8 jul 2021 21
Gezellig ontvangen, goede informatie, alles werd op tijd geleverd binnen de afgesproken tijd. Zullen zeker deze zaak aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat”
Door Fam Visscher op donderdag 8 jul 2021 21
Wij hebben een badkamer en toilet inrichting gekocht. Werden keurig ontvangen en goed geadviseerd. Duidelijke uitleg over de offerte en datum waarop de werkzaamheden zouden worden uitgevoerd. In ruim 2 weken zijn de werkzaamheden uitgevoerd door 2 vaste mensen. Er werd keurig gewerkt. Alles werd netjes afgedekt. Resultaat was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Elly Kerstens op donderdag 24 jun 2021 21
Wij hebben 27 jaar geleden een keuken bij Ardi keukens. Deze was eigenlijk nog goed maar niet meer van deze tijd. Na wat winkels te hebben bezichtigd zijn we uiteindelijk weer bij Ardi terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen en er werd met ons meegedacht. De monteur was prima heeft goed werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Gerrit Schilstra op dinsdag 1 jun 2021 21
Zeer prettige eerlijke keuken zaak. Mooie producten eerlijke open prijzen en communicatie. Uiteindelijk zeer blij met het eindresultaat er zijn een paar kleine dingen niet goed geleverd en dit is direct opgepakt en wordt zsm aangepast. We bevelen dit bedrijf absoluut aan.
Reactie of foto toevoegen
“Landelijk klassieke keuken”
Door Dhr./mevr. van der Plas-van Luijk op maandag 24 mei 2021 21
Wij zochten een landelijk klassieke keuken. Gevonden bij ARDI KEUKENS. Op al onze wensen klonk een: "Ja". Vanaf moment één kregen wij een zeer betrouwbare indruk. Deze betrouwbaarheid hebben de verkoper en monteurs waar gemaakt... Nu genieten wij elke dag van onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN DHR./MEVR. VAN DER PLAS-VAN LUIJK
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door fam. Van Gelder op woensdag 5 mei 2021 21
Al bij de verkoop werden we prettig geholpen en goed voorgelicht door Martijn. Hij nam uitgebreid de tijd om ons netjes te helpen en alle vragen te beantwoorden. De materialen waren van goede kwaliteit en werden op de juiste dag bezorgd. Ik had een 10 gegeven voor de keuken als alle materialen de juiste waren. Het was namelijk zo dat de smetplint te kort was en de plankdragers te klein. De nalevering hiervan liet een kleine drie maanden op zich wachten. Al met al is het een prachtige keuken geworden. Ik zou Ardi keukens dan ook zeker aanbevelen!
FOTO VAN FAM. VAN GELDER
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Hans en Marijke van Dijke op zaterdag 10 apr 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn er erg blij mee. Onze neef heeft de keuken erin gezet. We werden heel goed geholpen door Gerhard. Hij nam ruim de tijd voor ons. We kregen zelfs hapjes en drankjes. We hebben alles in één middag uitgezocht. Best spannend hoe alles zou staan....maar het is prachtig geworden. Gerhard gaf goede adviezen, een top verkoper!
FOTO VAN HANS EN MARIJKE VAN DIJKE
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Peter Bosman op dinsdag 6 apr 2021 21
Wij hebben de nieuwe keuken bij Ardi gekocht; mooie showroom, heldere prijsvorming. Netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met resultaat”
Door victor de pan op donderdag 1 apr 2021 21
Ik heb een keuken met bar gekocht en ben erg tevreden over het resultaat, planning en levering is allemaal ruim op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Rob Schouten op vrijdag 5 mrt 2021 21
Keuken geleverd op tijd en netjes gemonteerd, gas op glas kookplaat was niet meer te leveren, kregen een duurder model zonder prijs verhoging, na paar weken monteur nog maals langs gekomen om de kastjes nog eens goed af te stellen prima geregeld
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Alice Homann op zondag 28 feb 2021 21
We hebben voor de 2de keer een keuken bij Arma besteld in een jaar tijd, nadat er een prachtig nieuwbouwhuis op ons pad kwam. Erg fijn geholpen en vooral heel fijn dat ze eigen monteurs in dienst hebben, die ook echt de tijd nemen om alles netjes op te leveren. Dit keer had een deurtje een beschadiging, dit werd al gezien bij de montage en is door de service afdeling netjes vervangen. Ook als je deurtjes toch scheef gaan hangen, hoef je maar te bellen en ze komen nogmaals lang. Arma, bedankt voor wederom een mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ria van der Sluis op maandag 8 feb 2021 21
De keuken is goed geleverd wat niet goed was is na monteur bezoek opgelost. Verder goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Martine Vorsteveld op maandag 1 feb 2021 21
Zeer mooie keuken geleverd gekregen. De hulp van William was super. Hij hielp ons rustig en luisterde naar onze wensen. De levering en montage ging super. Er waren na de montage wel wat puntjes waardoor ze terug moesten komen. Maar de communicatie en monteur die daarna kwamen hebben ons uitstekend geholpen. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken! Artic keukens is zeker een aanrader.
FOTO VAN MARTINE VORSTEVELD
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door John op woensdag 27 jan 2021 21
In de zomer van 2020 een keuken uitgezocht bij Keur Keukens. We zijn op een fijne manier geholpen door Joanne. Er werd ruim de tijd genomen voor alle wensen en ideeën. We hebben zelf het voorbereidende werk laten doen, zoals omleggen van leidingen, timmer- en stucwerk. Advies konden we eenvoudig opvragen bij de technische service van DB-keukens. De keuken is in week 1 van 2021 geplaatst. Helaas was de oven nog niet op voorraad. Er zaten 3 kleine productiefouten in de paneelranden van laden en 1 deurtje. Dit is geconstateerd door de installateur. In week 4 is dit verholpen en is tegelijk de oven geleverd. De keuken is nu helemaal bedrijfsklaar. Onze neef Bart heeft nog een fraaie eiken wandplank met verlichting gemaakt en geplaatst en een planchet. het is nu af! We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN JOHN
Reactie of foto toevoegen
“Gedeeltelijke verbouwing van de keuken”
Door Rachel en Koen op woensdag 27 jan 2021 21
Wij zijn naar Pelma gegaan omdat we een gedeeltelijke verbouwing van onze keuken wilden. Er werd veel tijd voor ons genomen en goede adviezen gegeven. De levering was ook prima geregeld. De koelkast is vanwege corona verlaat maar hier is goed over gecommuniceerd en als wij geen eigen koelkast meer zouden hebben werd er een leenkoelkast aangeboden.
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Wilma Koppelaar op zondag 24 jan 2021 21
Al bij het eerste contact in de showroom een goed gevoel. We zijn goed geadviseerd. Het plaatsen verliep soepel en er werd netjes gewerkt. Op een kleine schade na, die zonder morren opgelost werd, genieten wij nu van onze prachtige keuken.
FOTO VAN WILMA KOPPELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds tevreden”
Door Fam.J. Besling op zaterdag 16 jan 2021 21
Na ruim 1 jaar kunnen wij zeggen dat we nog altijd erg tevreden en blij zijn met onze keuken plus inbouwapparatuur die we bij Ardi kochten. Wij denken ook met veel plezier terug aan de prettige manier waarop we geholpen zijn in de mooie, gastvrije zaak in St.Annaland! Dit voelde voor ons, beiden afkomstig uit een middenstandszaak, zoals het hoort.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10 voor het installatie team”
Door Els op maandag 21 dec 2020 20
Goede informatie en meedenken bij uitzoeken keuken! En een 10 voor het installatie team. Ze denken mee en gaan niet weg voor alles werkt en klant tevreden is! Onze volgende keuken zou ik weer bij Keur Keukens kopen. Ook de prijs is top!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. Hoogesteger op dinsdag 24 nov 2020 20
Onze keuken werd keurig volgens afspraak geleverd en gemonteerd. De vaatwasser werd door leveringsproblemen later geleverd, Pelma gaf ons de keus of we een tijdelijke vaatwasser wilden of niet. Een klein mankement bij installatie werd netjes hersteld. Prima service!
FOTO VAN A. HOOGESTEGER
Reactie of foto toevoegen
“Een prima ervaring”
Door Familie Van Raaij op zondag 22 nov 2020 20
Vanwege de recensies zijn wij bij Avanti keukens in Kesteren terecht gekomen. Na een eerste bezoek waarbij wij ongestoord alles op ons gemak in de showroom hebben kunnen bekijken hebben wij vervolgens een afspraak gemaakt. Wij zijn vriendelijk ontvangen en hebben in overleg en met deskundig advies van de verkoper een prima keuze gemaakt. De plaatsing van de keuken is gedaan door Ronald en Martin, twee "TOP-monteurs". Er werd keurig gewerkt en waar nodig werd tijdig overlegd en afgestemd. Wij waren en zijn zeer tevreden. Het enige aandachtspunt dat wij, zowel de verkoper als de medewerker die komt inmeten, willen meegeven is dat er in een vroegtijdig stadium aandacht moet worden geschonken aan de elektrische installatie en de groepenkast. Bij ons moesten die onder een redelijke tijdsdruk aangepast worden wat tot een behoorlijke extra kostenpost heeft geleid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Jaco Zandee op maandag 26 okt 2020 20
Door de verkoper zijn we zeer goed geholpen. Hij gaf ons op alle vragen een deskundig antwoord en door via een stappenplan te werken kwamen alle facetten wat nodig is voor een nieuwe keuken aan de orde. De plaatsing van de keuken is heel vakkundig uitgevoerd. Hartelijk dank hiervoor en ga zo door Ardi-team
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar tevreden”
Door Tonnie Brounts op woensdag 21 okt 2020 20
Vorige week een nieuwe keuken gekregen. Alles is zoals afgesproken gegaan. Het hele proces is goed begeleid door heldere informatie voor de aannemer die alles startklaar moest maken. De mensen die de keuken hebben geleverd en ingebouwd waren zeer vriendelijk en bekwaam. Alles is heel precies afgewerkt . Ook bij de keuze voor de juiste keuken ben ik goed geholpen in Utrecht. Alleen maar tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keukenaankoop”
Door M.A.Hartog op dinsdag 13 okt 2020 20
Wegens Corona via email diverse punten kunnen regelen/ophelderen, tot tevredenheid.

Aanvulling ontvangen 24 oktober 2020: De keuken is geinstalleerd tot volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor goede prijs”
Door M School op maandag 12 okt 2020 20
Bij Avanti in Kesteren een keuken gekocht. We zijn daar geholpen door J. Bremmer. Aardige man, nam netjes de tijd de tijd en dacht met ons en ons budget mee. Voor een goede prijs de keuken gekocht. Na 2 maanden is de keuken geplaatst. Alles is naar wens, we zijn blij met de nieuwe keuken. Dag na plaatsing een klein scheurtje ontdekt in een plint, Avanti gebeld... De plint wordt zonder problemen vervangen. Een puntje van aandacht: Na akkoord offerte wilden we een kleine aanpassing, namelijk een spatplaat achter de kookplaat. Die is wel wat duur betaald, materiaal plus kosten plaatsing. Naar mijn idee hoort dit bij het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN M SCHOOL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Iets moois maar kostte veel energie”
Door Fred Mulkens op zaterdag 26 sep 2020 20
Evaluatie ARDI keuken. Slechts 4 sterren omdat we uiteindelijk een prachtige keuken hebben gekregen, maar de weg daar naar toe heeft ons wat slapeloze nachten bezorgd. Het motto "Ontzorging van ontwerp tot realisatie" is niet waar gemaakt. Na drie bezoeken aan de showroom met uitstekende ontvangst hebben we op 21 september 2019 de koopovereenkomst ondertekend. We wilden op 11 oktober nog wat kleine wijzigingen doorvoeren, dat was geen enkel probleem. Dan begint het lange wachten. De keuken kan pas over 7 maanden, in april 2020 geplaatst worden vanwege een tekort aan monteurs. Op 15 en 16 april 2020 wordt onze keuken geplaatst. Echter, we zien dat de maatvoering niet klopt. De geleverde aanrechtbladen zijn niet lang en niet diep genoeg. De achterwand is dikker uitgevoerd zodat de bestelde lijnverlichting niet meer toepasbaar is. Legplanken in de bovenkasten ontbreken en ook het front van de servieskast. De afvalbak is kapot, het tip-on systeem voor diverse lades ontbreekt, etcetera. In totaal hebben we meer dan 20 mankementen geconstateerd. Na een (prettig) contact met het hoofd van de uitvoering kregen we het aanbod om de hele keuken gratis te laten vervangen door een nieuwe. Omdat dat niet past bij onze opvatting van duurzaam leven hebben we gekozen voor het accepteren van de verschillen in maatvoering en het oplossen van de problemen die daardoor ontstaan door het aanbrengen van extra plinten en andere verlichting. De manco's worden opnieuw besteld en het wachten kan weer beginnen. Op 25 mei zouden de manco's geleverd en gemonteerd gaan worden. Helaas had de monteur op die dag de verkeerde materialen bij zich, dus nog wat langer wachten. Op 5 juni worden de manco's nu echt geleverd en gemonteerd. Weer een hele dag werk voor twee monteurs. Helaas is weer niet alles geleverd en werken sommige zaken niet zoals verlichting en tip-on systemen. Op 1 juli wordt dit geleverd, maar helaas is de afstandsbediening van de verlichting vergeten en sluiten de laden nog steeds niet allemaal. Op 17 juli doet de verlichting het dan eindelijk, helaas blijven de lades weigeren om dicht te blijven. Op 31 augustus komt er eindelijk een monteur die verstand heeft van het tip-on systeem en hij zorgt er voor dat al onze kastjes en lades goed sluiten. Hoe lang zou het goed gaan? We zijn nu drie weken verder en precies een jaar na de ondertekening van onze koopovereenkomst, het gaat nog steeds goed. We zijn blij met onze keuken. Het was niet goedkoop en het kostte nogal wat energie maar uiteindelijk heb je iets moois!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Van Dort op vrijdag 25 sep 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken die geplaatst is door Arma / Keur. De monteurs zijn altijd stipt op tijd. Ze werken netjes en doen alles in overleg met de klant. De monteurs zijn echte vakmensen. Drie jaar geleden onze badkamer en toilet laten renoveren door Arma. Nu onze nieuwe keuken laten plaatsen door Keur / Arma. In beide gevallen zijn wij zeer tevreden. De keuken was nagenoeg klaar en toen kwamen de monteurs er achter dat er toch iets mis was met de afvoer. Het was rond 16.00 uur en toen besloten ze toch nog het probleem te gaan verhelpen. Echt grote klasse van deze mannen. Ze zijn nog twee uur bezig geweest maar nu is alles wel perfect. Echt top service. Onze complimenten aan Freek, Leander en Geert Rico. Grote klasse mannen. Petje af voor jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Fam. Prinsen op dinsdag 15 sep 2020 20
De keuken paste perfect en is exact geworden zoals we in gedachten hadden.Goede monteurs die wisten wat ze deden. Hebben geen spijt van onze aankoop bij Avanti keukens.
FOTO VAN FAM. PRINSEN
Keuken past perfect
Reactie of foto toevoegen
“Goed afgehandeld”
Door J. van Ginkel op vrijdag 28 aug 2020 20
Nemen alle tijd voor advies; denken mee en geen druk of dwang om snel te beslissen. Ook in checkproces daarna contact opgenomen om bestelzaken af te stemmen of te verbeteren. Levering volledig en plaatsing goed. De zaken die nog niet helemaal goed waren of anders bleken te zijn, zijn goed afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken met mooie apparatuur”
Door Henk en Annelies op maandag 24 aug 2020 20
Met veel plezier hebben wij onze keuken uitgezocht èn gekocht bij Arma Keukens. Het hele proces van kopen tot plaatsen is met zorg uitgevoerd. Wij genieten van onze nieuwe keuken met mooie apparatuur en raden Arma zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Blinken uit in service”
Door Remco op donderdag 13 aug 2020 20
Arma Keukens en Sanitair is een professionele partij, waarbij wij tot twee keer toe een keuken en badkamer hebben gekocht. De eerste keer was in 2009 en de tweede keer (na een verhuizing) in 2019. De eerste keuken en badkamer lagen in een relatief lage prijsklasse en de tweede keuken en badkamer in een relatief hoge prijsklasse. Beide keren zijn zowel de keuken als de badkamer van Arma ons zeer goed bevallen. Enkele belangrijke redenen om voor Arma te kiezen:
- Vanaf het eerste gesprek valt op dat de Arma adviseur meedenkt, vriendelijk is, kennis van zaken heeft en attendeert op zaken waar je als klant soms niet aan denkt.
- De slogan van Arma is "afspraak is afspraak" en uit ervaring weten wij dat de afspraken inderdaad worden nagekomen.
- Arma hanteert niet altijd de laagste prijs, maar wel een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
- Service is echt een aspect waar Arma in uitblinkt! Arma staat voor de geleverde producten en doet er alles aan om de klant tevreden te houden. Zelfs jaren na onze aankoop zijn kleine aandachtspunten netjes verholpen.

Ging er dan niets mis? Zeker wel, ook bij een professionele partij als Arma gaat er wel eens iets mis. Bij ons werd bijvoorbeeld een bestekbak geleverd die wij niet hadden besteld. Daarnaast is per ongeluk een elektriciteitskabel door gefreesd. Beide zaken zijn spoedig verholpen zonder extra kosten. Wij kunnen Arma Keukens en Sanitair zeker aanbevelen en de kans is zeer groot dat wij onze volgende keuken en badkamer ook weer door Arma laten plaatsen. Onze eerste keuken en badkamer waren na 10 jaar nog in zeer goede staat en dat zal bij de tweede keuken en badkamer vermoedelijk niet anders zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen goed de tijd”
Door Coen Timmer op donderdag 6 aug 2020 20
Zeer klantvriendelijk, veel tijd genomen om tot de juiste keuken te komen. Levering volgens afspraak met zeer netjes en secuur werkende monteur. De keuken bleek niet helemaal te passen als gevolg van verkeerde aannames bij het inmeten. Dit heeft tot vertraging geleid, maar is uiteindelijk zeer netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door SJB op zondag 2 aug 2020 20
Keuken keurig volgens afspraak geleverd en goed gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Familie H. Löffelman te Kerk-Avezaath op vrijdag 31 jul 2020 20
Wij hebben bij Avanti Kesteren een nieuwe keuken gekocht. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij hartelijk en gastvrij ontvangen. De presentatie van en advisering over de in aanmerking komende keukens was zeer professioneel. De bezorging en installatie van de keuken was keurig op tijd en kleine probleempjes werden soepel en vakkundig opgelost. Complimenten voor onze monteurs Jan en Maurits. Tenslotte: alle afspraken in het gehele proces van advies tot installatie zijn keurig nagekomen en wij zijn dan ook heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Boersma op dinsdag 28 jul 2020 20
Prima keuken. Professioneel erin gezet en goede service. Opmeten kan beter. Aanrechtblad te klein. Probleem goed verholpen. Degene die keuken eruit haalt zou iets klantvriendelijker mogen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen Artic Keukens aan”
Door Familie Huisman, Bodegraven op dinsdag 16 jun 2020 20
Na onze keukenzoektocht zijn we bij Artic Keukens terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen door meneer Mulder. Na wat heen en weer gepraat onder het genot van koffie met lekkere koek, besloten we om een afspraak te maken. Hij stelde voor om dat met William Vossenstein te doen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Jonge, vriendelijke verkoper! Levering en plaatsing is gedaan conform afspraken. De keukenmonteurs, Reinier, Jens en Steven hebben deze prachtige keuken geplaatst. Was er een probleempje, dan werd er een oplossing bedacht en uitgevoerd. Alles in overleg. Compliment voor het netjes werken! We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en prijzen Artic Keukens zeker aan!
FOTO VAN FAMILIE HUISMAN, BODEGRAVEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Onno van de Nes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Gedurende de aanloop naar de oplevering zijn er genoeg contact momenten geweest vanuit keur keukens om een gerust gevoel te hebben qua levering en plaatsing. De monteurs ter plaatse straalden rust en vakbekwaamheid uit. Dit kwam ook tot uiting tijdens de montage wanneer de situatie om een andere oplossing vroeg dan de standaardoplossing. Het resultaat is een keuken die voldoet aan onze wensen en waar wij de komende jaren zeker mee vooruit kunnen.
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Wilma op zaterdag 2 mei 2020 20
Ik heb deze pluspunten van kopen bij Keur Keukens;
1. Ik werd heel aardig en zorgvuldig behandeld in het aankoopgesprek. Er werd niet gepusht om te kopen, ik mocht er over denken en op terug komen.
2. Ik vond het ook fijn dat de prijzen helder waren en dat er geen gedoe en onderhandeling nodig was voor de prijs. Hiermee heb ik mogelijk niet de goedkoopste oplossing, ergens anders had ik met korting misschien goedkoper uit geweest, maar dit voelde goed.
3. Het bedrijf heeft een eigen montagebedrijf en komt zelf heel netjes de keuken plaatsen. Dat gebeurd vriendelijk en zorgvuldig. Een echt degelijk Nederlands product. Met goede garantieregeling, al heb ik daar (nog) geen gebruik van hoeven maken.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn blij met de keuken”
Door M de Rijder op vrijdag 1 mei 2020 20
Een nieuwe keuken! Wat zijn we er blij mee. Met z'n allen aan het aanrecht , wat een feest! Erg leuk om bij jullie in de winkel te komen, het werd alleen maar mooier en supergoed verzorgd: gebak een snackje en toch zeker zo belangrijk een lach op het gezicht van de verkopers�. Uiteindelijk werd de keuken geleverd.. Netjes bezorgd en keurig gemonteerd door een erg vriendelijke medewerker. Die met ons meedacht en er zelfs nog een spotje extra bij heeft gedaan omdat het zo beter zou staan! We zijn er erg blij mee en zullen het iedereen aanraden om naar jullie toe te gaan!!! Pelma bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door KWO op vrijdag 24 apr 2020 20
Wij hebben een kookeiland met kastenwand bij Pelma gekocht voor onze nieuwbouw woning. We zijn in de showroom super goed geholpen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd ons niets 'aangesmeerd'. Er was een ontspannen sfeer en de tijd werd voor ons genomen om alles goed op papier te zetten. Tijdens de bouw werd er goed contact gehouden, maar nadat wij een wijziging hadden aangebracht in de tekening (wij wilde namelijk nog een stopcontact in het kookeiland) kregen wij een foutieve tekening terug. In de originele tekening hadden wij namelijk aangegeven dat wij een afzuiging wilde die onder de grond naar buiten zou leiden. Toen wij de tekening terug kregen was de afvoer naar buiten plots verdwenen, waardoor de aannemer er vanuit ging dat er geen gat meer naar buiten hoefde te leiden. Toen wij achter de fout kwamen was dit helaas echter al te laat. Nadat wij dit met Pelma hadden besproken vonden zij de fout erg vervelend maar veel konden zij er ook niet meer aan doen. Als compensatie kregen wij de helft van het bedrag van een plasma filter cadeau. Naar mijn mening staat dit niet in verhouding tot de fout die gemaakt is. Hoewel wij zelf natuurlijk ook deels verantwoordelijk zijn voor het checken van de tekening vind ik wel dat zij ons meer hadden kunnen compenseren hierin. Ik vind het jammer dat zij hierin niet de verantwoordelijkheid hebben genomen, terwijl ik dat wel had verwacht van de service die zij in het algemeen leveren. De verdere installatie van de keuken ging perfect, hoewel er nog wat spulletjes nageleverd moesten worden (wat geen probleem was voor ons), werd dit keurig door hen gecommuniceerd en nagekomen. De keuken is super mooi en van goede kwaliteit. Wij zijn er dan ook heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Marieke van Bloppoel op maandag 6 apr 2020 20
In fase aankoop meerdere keren in de showroom geweest en uitstekend geholpen. Er werd meegedacht en terugkoppeling wanneer iets nagezocht moest worden gebeurde spoedig. Planning volledig volgens afspraak. Montage ook keurig. Vriendelijke monteurs en ook nadien service afdeling ondanks deze corona crisis tijd goed te bereiken. Ik beveel Ardi Keukens van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door T. de Meester op zondag 8 mrt 2020 20
Dit is onze tweede keuken van Arma Keukens. Wij waren zeer tevreden over onze eerste keuken van Arma in februari 2009. Maar door verhuizing hebben wij nu weer voor een keuken van Arma gekozen. Het verkoopproces verliep weer zeer goed. Wij waren weer zeer te spreken over Gert-Jan, adviseur over zijn vakkundigheid: hij dacht met ons mee en gaf goede adviezen. De levering verliep niet helemaal vlekkeloos. Een kast en een deur bleek beschadigd te zijn. Maar ons is de toezegging gedaan dat dit verholpen zal worden. De plaatsing van de keuken is door twee vriendelijke monteurs gedaan. Zij gingen heel precies en vakkundig te werk. Kortom, wij zijn weer heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Gert op woensdag 12 feb 2020 20
Keuken gekocht. Goed advies, goed meegedacht met onze wensen, flexibel omgegaan met wijzigingen en montage netjes uitgevoerd door eigen monteurs van het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Bolhoeve op zaterdag 25 jan 2020 20
Keuken gekocht. Uitstekend geholpen, goed advies. Netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Dagelijks genieten”
Door Fam. R. Wagter op donderdag 23 jan 2020 20
We genieten dagelijks van onze prachtige keuken, die we dankzij de goede adviezen en tips van Niels gekocht hebben. Echt heel blij mee!
FOTO VAN FAM. R. WAGTER
Keuken zelf geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“100% procent tevreden”
Door Gerda en Henk op dinsdag 31 dec 2019 19
Na een stroef momentje in het begin zijn wij 100% tevreden over Adee Rijssen. In december 2018 de keuken gekocht en door persoonlijke omstandigheden pas in september 2019 geplaatst. Hun slogan "Afspraak is Afspraak" is helemaal waar! Communicatie betreffende levering, planning en plaatsen was op tijd en duidelijk. Ook over de servicegerichte werkwijze tijdens het plaatsen van de keuken zijn wij erg tevreden.
FOTO VAN GERDA EN HENK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Maarten Imhof op woensdag 25 dec 2019 19
Onder begeleiding van Dirk-Jan Voortman van ADEE hebben we bij hen een keuken gekocht. Vanaf het eerste gesprek werden we écht geholpen. Korte lijnen, goede service, tegen nette prijzen. Precies waar we naar op zoek waren!
FOTO VAN MAARTEN IMHOF
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zeker aanraden”
Door Marius van Rijswijk op zaterdag 30 nov 2019 19
Onze ervaring is goed. Ze zijn klantgericht. Vriendelijk en komen hun afspraken goed na. De plaatsing gebeurd nauwkeurig en alles wordt netjes achtergelaten. Wij zouden Avanti keukens zeer zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Kan het aanbevelen”
Door Sarien op maandag 28 okt 2019 19
Met hulp van een verkoopster hebben we een keuken uitgezocht. We werden vriendelijk en eerlijk geholpen. De keuken is ondertussen naar tevredenheid geplaatst. Goede spullen, mooie keukenapperatuur. Kan het bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Reinier Wagter op dinsdag 8 okt 2019 19
Wij hebben hier een prachtige keuken gekocht, goede ervaring. Zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Tineke Bastiaan op vrijdag 13 sep 2019 19
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en badkamer van Arma. Levering was zoals afgesproken. 1 frontje was niet helemaal goed maar dit werd gelukkig zonder moeite opgelost. Wij zijn tevreden.
FOTO VAN TINEKE BASTIAAN
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door maaike op vrijdag 30 aug 2019 19
Een keuken gekocht bij Arma. Wij zeer goed geholpen. Montage liep goed. en werd goed overlegd. Dit bedrif zou ik aanraden om daar u keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Ans Steunenberg-Aaftink op maandag 29 jul 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken uitgezocht met inbouwapparatuur. We zijn zeer goed geadviseerd en geholpen met de keuzes die we maakten. Bij de plaatsing bleek dat we één technische tekening niet hadden ontvangen, maar dat was snel verholpen. De monteurs hebben heel goed werk afgeleverd. Wij hebben veel plezier van onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Marianne op dinsdag 11 jun 2019 19
Wij kochten een keuken bij Arma te Nunspeet. Showroom veel keuze, 'n prettig ontvangst met heerlijke hapjes van de kok. Duidelijke en transparante werkwijze met korte lijntjes en kundig personeel. Duidelijke afspraken die stipt worden nagekomen. Van receptioniste tot verkoper, van keukenmonteurs tot de monteur die de laatste puntjes op de i zet......stuk voor stuk vriendelijk, beleefd en zeer vakkundig! We zijn ontzettend blij met onze mooie nieuwe keuken. En ook blij dat we voor Arma hebben gekozen. We kunnen het iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Huig van der Meij op vrijdag 17 mei 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht in Haarlem en zijn daar vanaf het begin uitstekend geholpen. Ook de aannemer welke aanbevolen is heeft prima werk geleverd. Wij zullen en hebben al meerdere kennissen Keur aanbevolen.
FOTO VAN HUIG VAN DER MEIJ
Prima werk voor de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daniëlle op donderdag 9 mei 2019 19
Een prachtige keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet.Vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. De prijs staat vast, onderhandelen is niet mogelijk. Dit wisten we al voor we erheen gingen. Zeer tevreden met het resultaat, een stevige prachtige solide keuken helemaal naar onze wensen en ons budget samengesteld! De service is prima, alles is te overleggen. Hopelijk gaan we er heel erg lang plezier van hebben!!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Wilma op woensdag 1 mei 2019 19
Vanwege de beperkt beschikbare ruimte vond ik het kopen van een keuken een hele uitdaging. Arma heeft veel tijd gestoken om binnen mijn budget te blijven en toch rekening te houden met al mijn wensen. Vriendelijke monteurs. Door misverstand hingen de bovenkastjes te hoog voor mij, maar dat is zonder problemen en zonder kosten verholpen. Top.
FOTO VAN WILMA
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Familie Terlouw op zaterdag 27 apr 2019 19
een keuken gekocht bij Adee in Rijssen. De service was goed, vriendelijke ontvangst en deskundig personeel. De monteur dacht goed mee. Dat voelde goed.
Reactie of foto toevoegen
“Garantie op een goed resutlaat”
Door Rianne op dinsdag 23 apr 2019 19
Na enig zoeken bij diverse keukenzaken zijn we uiteindelijk bij Avanti Keukens terecht gekomen. Hier werden we gastvrij ontvangen en het leuke was dat we onze keuken volledig zelf samen hadden gesteld. We hadden alleen een houtkleur uitgezocht die we mooi vonden en van daaruit hebben we de gehele keuken samen met Ilse Willemsen samengesteld. Nadat we officieel voor de keuken getekend hadden mochten we aan de bel klingelen waarop iedereen ging applaudisseren. Daarna mochten we ook nog een mooi presentje voor onze keuken uitzoeken. Kortom aan service geen gebrek! Ook bij de levering waren de monteurs heel netjes. Het enige minpuntje was dat we een koelkast met vriesvakje hadden aangevraagd en dat we een koelkast kregen zonder vriesvakje. Dit heb ik aangegeven en hier zijn ze nog mee aan de slag om de juiste koelkast te leveren. Ik zou zeggen kom gezellig naar Avanti Keukens! Dan heb je gegarandeerd een keuken die helemaal naar jou wensen word gemaakt:)
FOTO VAN RIANNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Fam. Lensen op zaterdag 6 apr 2019 19
We hebben eind December 2018 een keuken gekocht bij Pelma in Goes. We werden vriendelijk ontvangen en de verkoper gaf ons de de uitleg over de duurdere en goedkopere producten. Alles werd tot in detail besproken. In week 16 zou de keuken geleverd worden, maar op verzoek van ons of het eerder kon werd de keuken twee weken eerder gebracht en geplaatst. De communicatie was goed, de bezorging van de keuken was op de afgesproken tijd en de bezorgers waren erg vriendelijk. Voor het plaatsen van de keuken was de communicatie ook goed, de dag voor de plaatsing werd ik gebeld om te bevestigen of de datum en tijd nog door kon gaan. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes. Alles werd netjes opgeruimd. Het enige minpuntje is dat ze met goedkeuring van ons een paar plintjes mochten verwijderen omdat het plaatsen dan makkelijker was. De plintjes die terug geplaatst konden worden, zijn door de monteurs niet meer terug geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Michiel Akkermans op dinsdag 19 mrt 2019 19
Ik heb een keuken via Pelma aangeschaft de communicatie verliep goed . Er werd goed mee nagedacht hoe en wat. De keuken was scherp geprijsd en precies wat ik verwachtte.
Reactie of foto toevoegen
“Steekt goed in elkaar”
Door Corelly op donderdag 14 mrt 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi en zijn erg tevreden over de gang van zaken zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de installatie door de monteurs.
Tijdens het aankoopproces voelden wij ons niet onder druk gezet om snel te beslissen. Er was voldoende gelegenheid om per email of per telefoon vragen te stellen, voorafgaand aan onze beslissing. Over de keukeninstallateurs waren wij erg tevreden. Ze werkten rustig en netjes, zonder haast. Zij kregen voldoende tijd om de keuken tot in de puntjes te installeren. Helaas is de verkeerde plint geleverd, maar wij vertrouwen erop dat dit op korte termijn helemaal in orde komt. Het is duidelijk dat de organisatie van Ardi goed in elkaar steekt. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, per email wordt ruim op tijd aangegeven wanneer de levering van de keuken is en wanneer de plaatsing. Wij hebben vooralsnog geen spijt dat wij onze keuken bij Ardi gekocht hebben.

Aanvulling ontvangen 16 september 2019: Hier even een aanvulling, nadat wij een half jaartje van onze keuken gebruik hebben gemaakt: De plint is inderdaad geleverd. Maar we hebben spijt dat we niet voor Siemens keukenapparatuur gegaan zijn. De kwaliteit van Pelgrim apparatuur is toch minder dan onze voorkeur Siemens (of Bosch). Met name de kwaliteit van de vaatwasser is (ver) beneden verwachting. Vanwege de aanbieding van diverse apparaten van eenzelfde merk hebben wij (helaas) toch voor de Pelgrim vaatwasser gekozen. Advies aan toekomstige kopers: blijf wat betreft de apparatuur toch je eigen koers varen en neem je "verlies" door geen gebruik te maken van een aanbieding.
FOTO VAN CORELLY
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Hennie op maandag 11 mrt 2019 19
Keuken compleet geïnstalleerd. Zeer bekwame en meedenkende verkoper die ook tijdens en na de plaatsing de vinger aan de pols hield. Ook de monteurs werkten zeer netjes. Chapeau voor Avanti.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door W. Klaassen op dinsdag 26 feb 2019 19
Bij aan koop van de keuken , werden wij goed geholpen , ook vonden wij Arma ook zeer transparant , kwa inzicht van prijzen , ook werden de afspraken goed na gekomen . De montuur was vakbekwaam en mee denkend. Wel jammer dat de spatplint drie weken op zich laat wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor alles”
Door J. Buckley op maandag 25 feb 2019 19
Wij zijn heel blij met de keuken die wij bij Keurkeukens hebben gekocht. Na lang zoeken en het lezen van veel positieve recensies over Keurkeukens zijn we bij dit bedrijf uitgekomen. Vanaf het uitzoeken tot en met het installeren van de keuken is alles goed verlopen. Wij zijn door onze adviseur, Joanne Grisnich, geduldig en met goed advies begeleid. De keuken is door nette en vakkundig monteurs geïnstalleerd. Bedankt allemaal hiervoor. Dus, wij zullen Keurkeukens zeker aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door René en Sonja van Dort op donderdag 27 dec 2018 18
In september/oktober 2017 een toilet en badkamer laten plaatsen door Arma Nunspeet. Tot nu toe nog steeds zeer tevreden met de badkamer en het toilet. We hadden twee topmonteurs. Wat een vak mensen zijn dit. Herman en Sander bedankt voor deze fantastische montage. Jullie zijn echte toppers. Er waren wat kleine probleempjes met de levering van wat tegels en een douche scherm, maar deze zijn heel netjes opgelost. Alles werd in overleg uitgevoerd en de monteurs namen overal voldoende tijd voor. Het resultaat is hierdoor goed. Wij zijn zeer tevreden en happy. Binnenkort waarschijnlijk een nieuwe keuken ook van Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat overtreft de verwachtingen”
Door fam H van Dijk op maandag 22 okt 2018 18
Wij hebben bij ARMA een nieuwe keuken gekocht. De keuken is vorige week geplaatst. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Wat zijn we trots en blij met onze nieuwe keuken. Als we terugkijken op het begin (ontwerp) tot het einde (plaatsen) zijn we zeer goed begeleid. Tussentijdse wijzigingen konden we nog tot laat in het proces doorvoeren. De monteurs werken netjes, echte vakmannen. Kortom wij zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben twee andere familieleden van ons ook een keuken bij ARMA gekocht. Ook zei zijn zeer te spreken over de service van ARMA.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en kundig”
Door Peter van der Beek op zondag 9 sep 2018 18
Betreft aankoop en plaatsen keuken: Contact met Arma is prima. Monteur voor plaatsen keuken was heel prettig in omgang en zeer kundig. Aantal punten moeten nog afgewerkt worden en contact/maken afspraak is meteen opgepakt en ingepland.
Reactie of foto toevoegen
“Eerst teleurstellend en uiteindelijk tevreden”
Door Jeremiasse op maandag 13 aug 2018 18
Wij hebben bij Pelma een keuken gekocht, de verkoop ging goed. Er werd goed meegedacht en de plaatsing werd netjes gedaan. Echter, de plinten (kookeiland) en de bestekbak wordt nageleverd (kan gebeuren en duurt lang) de kookplaat met afzuiging werkte niet (is na veel aandringen vervangen) en de kleine mankementen worden niet direct opgelost. Na meermalen telefonisch contact nog steeds niet terug geweest om alles af te maken. Dit vinden wij teleurstellend, te meer omdat het credo is: Afspraak is afspraak.

Aanvulling ontvangen op 5 oktober 2018: Het heeft even geduurd en nu tevreden met de goede service van Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Pim Verkleij op woensdag 8 aug 2018 18
Bij Arma Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we vele bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was hebben gemaakt dat we voor Arma keukens gekozen hebben. Voor de installatie van de keuken is ruim de tijd genomen (3 dagen). Een gedegen installateur die zeer netjes en secuur werkt en iedere dag alles netjes achterliet. Bij oplevering een uitgebreide uitleg. één kastje verkeerde maat, toch geïnstalleerd en na die tijd keurig verholpen. Het after-sales traject verliep hier en daar was stroef vanwege drukte bij Arma. Terugbellen of antwoorden op email duurde wat langer dan gewenst. Alles is goed gekomen en onze extra opties e/o veranderingen zijn goed doorgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.