Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 352 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren266 ervaringen
4 sterren84 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Mooie vloer”
Door Robin op zondag 15 sep 2019 '19
Wij hebben een pvc (lijm) vloer laten leggen en de vloer vooraf laten egaliseren. Alles ging perfect, netjes geholpen, keurig op tijd en het resultaat mag er zijn, wat een moie vloer. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Superwerk”
Door René van den Hudding op woensdag 11 sep 2019 '19
20 jaar oude vloer opgeknapt en er een stuk bij aan gelegd. Hierna alles in de olie gezet. Super werkt verricht, vloer ziet er weer als nieuw uit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N. Zevenbergen op dinsdag 10 sep 2019 '19
Pvc vloer is op een hele nette wijze gelegd. Ben er zeer tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Anna Bochem op zondag 8 sep 2019 '19
Vloer opnieuw geschuurd en in de olie gezet. Keurige uitleg over onderhoud, zowel mondeling als via email. Keurig nagebeld of alles in orde is. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige houten vloer”
Door Nel Keunen op vrijdag 6 sep 2019 '19
Er is een prachtige houten vloer gelegd in ons appartement. Zeer goed geholpen door Stefan. Hij nam alle tijd voor ons. Daarna een goed contact met Gerard. De oplevering van ons appartement was later dan verwacht.Ze hebben toch geprobeerd ons weer opnieuw in te plannen op zeer korte termijn en midden in de zomer vakantie
Daarna heeft Gert Jan hem zeer vakkundig gelegd. We zijn er erg gelukkig mee en krijgen veel complimenten van vrienden
FOTO VAN NEL KEUNEN
Resultaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door F v Heugten op donderdag 5 sep 2019 '19
Wij hebben een eikenhouten parketvloer gekocht bij Europaparket. Tijdens het hele proces zijn we heel goed geholpen en hebben we uitgebreide uitleg en advies gekregen. De vloer is volgens afspraak geleverd en uitstekend gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Budding op woensdag 28 aug 2019 '19
Zeer goed geholpen en uiteindelijk nog goedkoper dan in eerste instantie was berekend. Professioneel goed en vakkundig gelegen. Mijn andere vloer had ik ook van Europa pakket en lag er na 25 jaar nog even mooi bij. Ons oude huis is mede door de mooie vloer in een dag verkocht. Echt een aanrader voor wie een mooie houten vloer wil hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Zeen op zaterdag 24 aug 2019 '19
Florify PVC vloer gekocht. Alles volgens afspraak afgehandeld en uitstekend gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Hennie op dinsdag 13 aug 2019 '19
PVC gekocht alle afspraken zijn goed nagekomen er werd ook steeds een paar dagen voor werkzaamheden per mail gecommuniceerd dit heb ik als erg prettig ervaren
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend resultaat”
Door Bettina Hermelink op maandag 12 aug 2019 '19
Mijn huiskamer werd door een uitbouw van 2,5 m vergroot, en er moest dus een oplossing worden gevonden voor de vloerbedekking. We hadden al een parketvloer, 30 jaar oud, en niet eerder geschuurd. Europa Parket gaf aan dat het mogelijk zou zijn om het bestaande parket te behouden, en in de uitbouw te verlengen met nieuw parket. Het oude en het nieuwe parket wordt dan geschuurd en voorzien van een hardwaxolie. Dit hebben wij laten doen, met een schitterend resultaat. Je ziet bijna geen verschil tussen het oude en het nieuwe parket, het is heel mooi geworden! Dus ik kan Europa Parket alleen maar aanraden, ook voor wat speciale parketklussen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door H. van Woudenberg op woensdag 24 jul 2019 '19
Vloer laten schuren en opnieuw laten behandelen en een andere kleur gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door M.L. van der Plas op dinsdag 16 jul 2019 '19
Houten planken vloer en trapbekledingen. Goede service. Ja ik raad dit bedrijf aan. 1 nazorg puntje wordt onder garantie uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Twan van Beusekom op vrijdag 5 jul 2019 '19
Vanaf het moment dat we de showroom in liepen tot het moment dat de vloer gelegd werd zijn we erg prettig geholpen. Er werd tijdig gecommuniceerd en het resultaat is prachtig!
FOTO VAN TWAN VAN BEUSEKOM
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goede samenwerking”
Door Adri van Leuveren op zondag 30 jun 2019 '19
wij hebben onze laminaat vloer laten leggen door Jelmer en Gert-Jan, van Europaparket wat een vakmensen zijn dat en niet te vergeten, zeer vriendelijk en gezellig ,en verder ook de ontvangst in de showroom, was geweldig gelijk koffie en verder heel goed geholpen door Christa. Dus allemaal bedankt voor de goede samenwerking.
FOTO VAN ADRI VAN LEUVEREN
Laminaat in de hal
Reactie of foto toevoegen
“PVC laminaat”
Door J.E. Wolff op vrijdag 28 jun 2019 '19
Wij kochten pvc laminaat. Zeer ruim aanbod, uitstekende uitleg gekregen. Tijdens een kopje koffie onze keuze gemaakt. De afhandeling verder liet niets te wensen over. Dit bedrijf beveel ik zeer zeker aan.
REACTIE VAN J.E. WOLFF
We zijn voor de volle 100% tevreden en er bijzonder gelukkig mee.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Jongman op donderdag 27 jun 2019 '19
Voor de 2e maal een parketvloer gekocht bij europaparket. Goede service, vakkundig gelegd. Heel tevreden
FOTO VAN JONGMAN
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door fam. Veerman op vrijdag 14 jun 2019 '19
Vloer geschuurd en gelakt.Het is heel mooi geworden.t
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Mark op donderdag 13 jun 2019 '19
Ik heb in mijn nieuwe woning een bestaande (door Europaparket) gelegde lamellenparketvloer laten renoveren. De vloer is in 2010 door de vorige eigenaar van het huis laten leggen en nog niet eerder geschuurd. Europaparket kwam haar afspraken goed na en communiceert helder. De parketteur is een opgewekte nette man, met verstand van zijn vak. De vloer is geschuurd en in Royl 2 componenten olie gezet. Het resultaat was uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door S.L. op woensdag 12 jun 2019 '19
Wij zijn erg blij met zowel de visgraat als de houten parketvloer die geplaatst zijn door Europaparket. Ze waren altijd goed bereikbaar, hielden ons goed op de hoogte en hebben prachtige vloeren afgeleverd. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteitsproduct”
Door Philippe op maandag 3 jun 2019 '19
Op aanraden van een collega mijn parket via Europa Parket visgraat parket laten aanleggen. Zeer te spreken over de kwaliteit en de service. Gedegen advies vanaf eerste gesprek in de showroom tot en met de uiteindelijke oplevering. Onze vloerverwarming was onvoldoende uitgelijnd waarbij Europa meteen met een oplossing kwam voor het extra laten egaliseren van de vloer door een bedrijf. Die stonden een dag later al op de stoep. Mensen kwamen altijd op tijd en waren zeer vriendelijke hetgeen uiteindelijk heeft geresulteerd in een kwaliteitsproduct dat er prachtig bij ligt.
FOTO VAN PHILIPPE
Visgraat parket
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Anique op woensdag 29 mei 2019 '19
Wij hebben een parketvloer besteld bij en laten leggen door Europaparket. De service was super, van het advies in de winkel tot het leggen van de vloer. Er is echt vakwerk geleverd en de vloer is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Klik pvc”
Door J. van Spengen op woensdag 22 mei 2019 '19
Wij hebben klik PVC gekocht, en we zijn tevreden over het gehele proces. Deskundig advies vooraf, prettig telefooncontact, goede inspectie vooraf met adviezen, uitstekende samenwerking met het bedrijf Pul voor egaliseren, en deskundige leggers.
FOTO VAN J. VAN SPENGEN
Algemene foto
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging parket”
Door J. Kesnar op vrijdag 17 mei 2019 '19
Vervanging van parket i.v.m. schade. Vriendelijk en correct geholpen, goed voorgelicht en goed meegedacht, en veel geduld toen vanwege problemen met de verzekering de operatie steeds weer op de langere termijn werd geschoven. Uiteindelijk is het parket snel en vaardig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door C.Visscher op woensdag 15 mei 2019 '19
Prima werk verricht, Correcte afhandeling van de gemaakte afspraken. PVC vloer gekocht, en die is door Richard klasse gelegd. Ook de plinten zijn super strak geplaatst. We zullen Europa Parket zeker bij andere aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Zwaag op vrijdag 10 mei 2019 '19
Visgraat vloer, gerookt en geolied. Vanwege pech met aannemer nu dan eindelijk onze mooie vloer! Super gelegd en wat een goede service! Heel erg tevreden, ala je een nieuwe vloer zoekt ga naar Europa Parket!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Maurits op donderdag 9 mei 2019 '19
Houten vloer en laminaat gekocht. Keurig gelegd en prima advies gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door van Breda op woensdag 1 mei 2019 '19
Parket is geschuurd en behandeld met olie. Er is zonder beschadigingen heel netjes gewerkt, met een mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door G. van Beek op donderdag 25 apr 2019 '19
Onze vloer 10 jaar geleden gekocht bij EuropaParket en nu opnieuw laten schuren en in de olie zetten. Heel blij met het resultaat. Perfect gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Top prestatie”
Door S.D. van Dolder op woensdag 24 apr 2019 '19
Wij waren laat met het verzoek om onze parketvloer op te schuren en in de olie te zetten. Door een goede interne communicatie en afstemming door Hans Franken konden wij toch binnen 3 weken worden geholpen. De medewerker van Europaparket geeft ons parket, prachtig opgeschuurd, naden en kieren weggewerkt en hem mooi in de olie gezet. Hij lijkt wel geheel nieuw. TOP prestatie.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door breman op woensdag 24 apr 2019 '19
vloer hersteld na brandschade . netjes en correct werk geleverd, zowel door binnen als buitendienst
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Wilma en Dick Jonkers op vrijdag 19 apr 2019 '19
Wij hebben een Pvc vloer in visgraat motief laten plaatsen door het hele appartement . Over de vloer zijn we zeer tevreden , de organisatie was niet vlekkeloos. 3 dagen voor dat er zou worden geegaliseerd , wij hadden de vloer al leeg gehaald , bleek de door ons uitgezochte pvc vloer niet leverbaar ! Gelukkig waren we in de buurt van Barneveld en hebben direct een andere vloer uitgezocht . Welke goed geplaatst is
FOTO VAN WILMA EN DICK JONKERS
De nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jurgen Machiels op dinsdag 16 apr 2019 '19
In de winkel uitstekende service door goede begeleiding bij het uitzoeken van de vloer. Alle tijd en rust gekregen om een goede keuze te maken. Uiteindelijk de raftwood vloer gekozen. Prachtig! Er is meegedacht of de huidige vloer eruit gebroken moest worden of dat de vloer er direct overheen gelegd kon worden. Direct geschakeld met een derde partij voor een offerte (uiteindelijk niet nodig maar wel super voor het meedenken) Strakke planning. Jongen die de vloer is komen leggen zeer professioneel en fijn om over de vloer te hebben. We zijn erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Vera op vrijdag 12 apr 2019 '19
Traprenovatie en de hal hebben ze aangepakt. Wij zijn erg tevreden, het contact is erg fijn en goed verlopen en alles is super netjes achtergelaten.
FOTO VAN VERA
Trap
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door J.Elands op vrijdag 12 apr 2019 '19
Wij zijn correct geholpen bij dit bedrijf, en vooral de parketteurs verstonden hun vak.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door L.van Ingen op vrijdag 12 apr 2019 '19
Wij hebben een laminaatvloer laten leggen. Heel goed gelegd(door Christiaan) en netjes afgewerkt we zijn er superblij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door A de Visser op vrijdag 12 apr 2019 '19
Houten vloeren. Goede voorlichting. Goede service en vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Groenewoud op vrijdag 22 mrt 2019 '19
De opdracht was: parket schuren en oliën. Opdracht zou op dinsdag uitgevoerd worden. Werknemer belde om 07.30 al aan. Heeft keurig zijn werk gedaan en was om 14.30 klaar. Ik heb echt geen aanmerkingen op het uitvoeren van de opdracht. De enige opmerking zou zijn: prima werk door Europa parket, ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed netwerk”
Door Doest op donderdag 21 mrt 2019 '19
Pvc vloer inclusief egaliseren volledig verzorgd en perfect uitgevoerd. Goede adviezen, goede bereikbaarheid. Goed netwerk van vakmensen waardoor we nu een gave vloer hebben liggen!
FOTO VAN DOEST
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Karel van Dam op dinsdag 19 mrt 2019 '19
We hebben gekocht een laminaat vloer voor in de slaapkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door Henk van den Berg op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Schuren en lakken van de vloer. Op wat kleine onvolkomenheden prima uitgevoerd. Goede ervaringen met Europa Parket. Zal het bedrijf zeker aanbevelen.
REACTIE VAN HENK VAN DEN BERG
Vanmorgen heeft parketteur problemen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marc op maandag 18 mrt 2019 '19
Ben naar Europaparket gegaan voor een laminaatvloer. In de showroom was ruim voldoende keuze en werd daar prima geholpen. De mensen die bij mij thuis kwamen inmeten en leggen waren ook zeer netjes en hebben mooi werk geleverd. Ik ben er erg gelukkig mee en raad dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Miriam op zaterdag 16 mrt 2019 '19
Een houten parket vloer kun je overal kopen. Maar service niet. Hierin is Europa Parket echt uniek. Wij hadden een vloer uitgekozen en toen deze gelegd was bleek dat dit niet de kleur was die wij hadden uitgekozen. Europa Parket heeft dit heel netjes en in korte tijd opgelost. Wij zijn erg tevreden. Dank je wel Paul, Stefan en Gerard.
Reactie of foto toevoegen
“Zie je maar zelden”
Door Mike op maandag 11 mrt 2019 '19
Herenhuis van boven tot onder voorzien van visgraat parket. Het ligt zeer fraai en is dan ook vakkundig gelegd. Er is bij mij wel een fout gemaakt of eerder gezegd een inschattingsfout. Dit is zonder tegenwoord perfect opgelost. Dat zie je tegenwoordig nog maar zelden.
FOTO VAN MIKE
Visgraat parket
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zhouhua op zondag 10 mrt 2019 '19
Wij hebben een pvc vloer laten leggen door europaparket en het eindresultaat is super! Wij zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met vloer”
Door Maaike op zondag 10 mrt 2019 '19
Laat je niet verleiden door de vloeren die je ziet in de showroom. Zijn slechts de mooiste planken. Vloer die geleverd wordt is anders; bevat veel meer knoest, is veel gevlamder en had doffe plekken. Je hebt voor de kwaliteit die je krijgt veel goedkopere opties!
Reactie of foto toevoegen
“Een en al lof”
Door Sigrid op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Ons parket is al in 1994 gelegd door Europa Parket. ( massief Kambala 2,8 cm) In die tussentijd 2 x uitgebouwd ( 2002 en 2013 ) waarbij er 2x parket moest worden bijgelegd. Europa parket heeft dit beide keren gerealiseerd en er telkens voor gezorgd dat de vloer er weer prachtig uitzag. Aangezien Kambala een nogal donkere uitstraling heeft wanneer behandeld met olie, wilde wij na onze 3e en laatste uitbouw wel eens een lichtere vloer. Na overleg is deze bijgelegd en 3x gelakt ( in plaats v oliën ). Risico was wel een witte doorslag na t lakken, werd mij op t hart gedrukt ( aangezien het hier om een tropische houtsoort gaat ) Nu de vloer behandeld is, kunnen we niet anders zeggen dat we een en al lof zijn. De donkere ouderwetse vloer is omgetoverd tot een licht moderne. Goed advies van Sander, Paul heeft een knap staaltje kunstwerk verricht. Kortom vaklui volgens ons met jarenlange ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Yvonne van Bentem op woensdag 27 feb 2019 '19
Wij hebben klik pvc. Het is rechtstreeks op marmer gelegd. Echt prachtig zonder te egaliseren en in een dag. We hadden wat problemen met een stereo kabel die mijn man onder de vloer wilde hebben. Dit had wat voeten in de aarde omdat wij de kabel aangeschaft hadden en het niet mogelijk bleek. De kabel moest retour en een nieuwe gekocht die 300 euro duurder is. Europa parket is ons tegemoet gekomen en heeft de 300 euro betaald. Dit is super. Waar kom je dit nog tegen. Een dikke pluim voor Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Open en helder, vriendelijk en plezierig”
Door Martijn op vrijdag 22 feb 2019 '19
Het ging om het infrezen van vloerverwarming, egaliseren en leggen van de pvc-vloer en plinten. Ik wilde één partij die alles coördineerde en één factuur. Europa Parket is zeer helder in wat ze wel en niet doen en werken samen met professionele flexibele partners. Partners zijn netjes, professioneel en met de juiste mentaliteit. Voorafgaand aan de klus werd thuis alles nog eens opgemeten en doorgesproken. In mijn geval moest twee keer herpland worden. Dat ging ook snel en zonder problemen. Communicatie is open en helder, vriendelijk en plezierig. En in vergelijking met andere partijen die ik benaderd heb - goedkoop. Voorlopig heb ik geen vloer meer nodig, maar ik stuur wel vrienden en kennissen er heen om eens te informeren.
FOTO VAN MARTIJN
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige parketvloer”
Door J.Hofman op zondag 17 feb 2019 '19
een parketvloer is prachtig gelegd. We zijn zeer tevreden en goed behandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam de Boer op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben alle vloeren in onze nieuwbouwwoning laten bekleden door Europa parket. We zijn fantastisch geholpen. Doordat de oplevering van onze woning een oaar maal is uitgesteld was het voor Europa parket telkens weer een puzzel om de planning van het leggen om te zetten. Met veel meedenken door verkoper Steven is het toch steeds weer gelukt. Complimenten! Beneden is de pvc vloer keurig gelegd, incl de plinten. De bovenverdieping is voorzien van laminaatvloer en ligt er ook mooi strak in. En als laatste zijn de trappen voorzien van vloerbedekking waarvan we zien dat dit zeer vakkundig is gelegd door Ronald. Kortom, zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Echt perfect”
Door Hylke Appelhof op vrijdag 15 feb 2019 '19
Laminaat en parket ziet er super mooi uit! Klantcontact en alle uitleg is echt perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Zonder meer aanrader”
Door Henry Valk op vrijdag 15 feb 2019 '19
We waren op zoek naar een PVC-vloer. Perfecte voorlichting, eerlijk en transparant. Ook zeker niet opdringerig. Een paar weken later werd de vloer geëgaliseerd. Ook keurig werk! En het leggen van de vloer ging volgens planning. Nette jongeman, leverde goed werk. Zonder meer een aanrader!
FOTO VAN HENRY VALK
PVC-vloer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Cees op dinsdag 12 feb 2019 '19
Wij hebben onze oude parketvloer laten opknappen
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Adriaan vd Meij op vrijdag 25 jan 2019 '19
Na 20 jaar en werkzaamheden in huis was ons parket (maple mozaiek) aan onderhoud en reparatie toe. Dat is buitengewoon fraai en compleet door Europarket - de originele leverancier - uitgevoerd; het is weer als nieuw. De communicatie was helder en vlot. Vertraging onzerzijds was geen enkel probleem. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Betty Groenescheij op vrijdag 18 jan 2019 '19
Wij hebben Europaparket in een keer al de vloeren in ons nieuwbouwhuis laten verzorgen (hout op de begane grond en vloerbedekking op de eerste en tweede verdieping. Zeer positieve ervaring, temeer daar we ten tijde van bestelling nog in Australia woonden. Steven Hartogsveld is zeer goed en geduldig in communicatie per email en per telefoon. Hij dacht met ons mee en hielp bij uitzoeken met ons budget en smaak in gedachte. Het voelde bijna alsof wij de enige klant waren. Gerard van de Kamp was daarnaast top wat betreft inplannen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Ellen leemeijer op woensdag 2 jan 2019 '19
Europa parket is een fijne onderneming met goed personeel. De laminaatvloer is kundig gelegd met het juiste advies. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en klantvriendelijk”
Door Fam Oosterhoff op vrijdag 28 dec 2018 '18
Goed advies en begeleiding gehad bij aankoop. een kleine miscommunicatie mbt de datum van inmeten geweest, maar dat is allemaal vlot en praktisch opgelost.Het leggen is zeer vakkundig en betrokken gedaan - zowel de gehele begane grond als twee trappen. Alle moeilijke randjes en opstappen zijn heel netjes gelegd. Contact met het bedrijf was altijd professioneel en klantvriendelijk. We krijgen veel complimenten over de vloer en bevelen Europaparket zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Weer als nieuw”
Door R.J. Stronkhorst op donderdag 27 dec 2018 '18
Parketvloer geschuurd. Deskundig en prima werk geleverd. Ziet er weer uit als nieuw. Bovendien zeer klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat houten vloer”
Door Scheurleer op donderdag 27 dec 2018 '18
Een visgraat houten vloer laten leggen, prachtig resultaat! Wij waren toevallig in de buurt en wonen niet in de omgeving, we werden uitstekend geholpen en hebben daarom direct de aankoop gedaan. Alles tot volledige tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer in visgraat”
Door Alex van Dijk op donderdag 27 dec 2018 '18
Wij hebben een PVC vloer in visgraat voor de benedenverdieping en een eiken vloer voor de 1e verdieping aangeschaft en laten leggen bij en door Europa parket. Super tevreden. Het aankooptraject verliep soepel, vriendelijk en professioneel. Qua prijs was Europaparket het scherpst, had ik van te voren niet verwacht. De mannen die vloeren leggen zijn vriendelijk en hebben veel ervaring. Wij zijn echt heel blij met onze keuze voor Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst goed geholpen”
Door Samara Geijtenbeek op woensdag 19 dec 2018 '18
Wij hebben een huis gekocht waar al een mooie vloer van Europaparket in lag, maar niet helemaal onze smaak kleur. Daarnaast moest de vlier een stuk aangelegd worden omdat wij op de desbetreffende verdieping hebben verbouwd. Europaparket kwam van te voren kijken wat er mogelijk was en vervolgens werden we uiterst goed geholpen in de showroom om een mooie, passende kleur uit te zoeken. Net voor de geplande datum is er nog even een voorinspectie gedaan, dit was erg fijn omdat we zo zeker wisten waar we aan toe waren. En dan uiteindelijk een prachtig resultaat. Dezelfde vloer maar nu overal op de verdieping en een andere, prachtige kleur.
Zowel mailcontact als telefonisch contact verliep goed en allemaal even vriendelijk. Wij raden europaparket zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door de Boer op vrijdag 14 dec 2018 '18
Twee kamers een pvc vloer laten leggen. Alles verliep vlekkenloos. Vanaf de adviezen in de winkel tot het egaliseren en het leggen van de vloeren, alles volgens afspraak. Ja, ik zou het bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“PVC visgraat”
Door Mathé van Alem op vrijdag 7 dec 2018 '18
PVC visgraat, super gelegd door Ronald, werkt snel en zeer nauwkeurig.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Cor van Leeuwen op zaterdag 1 dec 2018 '18
Prima geholpen in de winkel, bij het opmeten en door de leggers. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door C. van de Poll op dinsdag 20 nov 2018 '18
Olie om de geschuurd vloer mee te oliën . Nadat dit bij ons niet goed was gegaan, was er binnen een paar dagen iemand die de vloer opnieuw kwam schuren en oliën. Een warme douche verdiend. Een hele goede service. Prettig winkelen bij jullie en goed meedenken..
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische klus”
Door Annie Lenting op zaterdag 17 nov 2018 '18
Wij hebben recent eiken visgraatparket met wengé bies en strook bij Europa Parket gekocht. dat parket is gelegd in inze jaren '30 woning, waar grond en muren zelfs bij benadering niet recht te noemen zijn. We hadden, voorafgaand aan het leggen, nog een extra uitdaging, dat het parket vooraf gedeeltelijk rond een nog te plaatsen koopeiland zou worden gelegd; vanzelfsprekend mét bies en rand. De parketteurs van het bedrijf hebben een fantastische klus geklaard en wij zijn uiterst tevreden. Wij willen Europa Parket van harte aanbevelen, met name in verband met prima after sales.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hr. Reusken op woensdag 14 nov 2018 '18
Bij de keuze van onze pvc laminaatvloer zijn wij door Europarket geweldig geadviseerd er werd tijd voor ons genomen bij het maken van een goede keuze. Deze week is de vloer gelegd door uiterst vriendelijke en meedenkende parketteur. Wij zij heel tevreden over onze visgraat gelegde vloer. Europarket is een aanrader !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie houten vloer”
Door W. van Maris op vrijdag 9 nov 2018 '18
De renovatie van mijn houten vloer is uitstekend uitgevoerd door Europa Parket. Ik ben tevreden en zal dit bedrijf aanraden aan vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Egalisatie pvc vloer”
Door rmb op vrijdag 9 nov 2018 '18
pvc vloer inclusief egaliseren. Prima geholpen nam alle tijd voor een goede keuze, en goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door NT op vrijdag 9 nov 2018 '18
Goed bedrijf. Erik heeft ons geholpen en is een man met passie voor zijn vak. Hij krijg een absolute 10. Nazorg door bedrijf goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed van begin tot eind”
Door Bert Bakker op zaterdag 3 nov 2018 '18
Wij hebben laminaat gekocht voor ons hele huis met meer dan 110 m2. Van begin tot einde goed behandeld, zowel advies als leggen van de vloer. Vloer ziet er nu prima uit, ook met goed afgewerkte plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Fam Poolman op vrijdag 2 nov 2018 '18
Vorige week een parketvloer bij ons geplaatst inclusief aanbrengen van plinten. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de medewerkers van Europa Parket dit hebben gedaan en de medewerking om enkele zware meubels met ons te verplaatsen . Zal het bedrijf zeker aanbevelen. Voor ons is dit al de derde vloer die wij bij hun hebben gekocht. Prima kwaliteit dus .
Reactie of foto toevoegen
“Olien vloer”
Door Gerard Brom en Jodi Woutersen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Afgelopen maandag 22 oktober is onze eiken parketvloer aan de Klompenmakerslaan 36 opnieuw in de olie gezet, ditmaal met een whitewash olie, de ROYL 2K PEBBLE C16+16. We zijn superblij met het uiteindelijke resultaat en willen jullie bedanken voor jullie hoge mate van service en het meedenken in de uiteindelijke oplossing. Zoals bekend sloeg de ROYL 2K PITCH B20 niet aan. De eerste keer werd de olie niet goed opgenomen en ook de 2e poging gaf helaas niet het gewenste resultaat. Uiteindelijk hebben we, in overleg bij jullie showroom, gekozen voor de lichtere kleur en gelukkig werden we hier wel blij van. Zowel voor jullie als voor ons was het vervelend. Jullie moesten tot 3 maal toe de vloer olien, terwijl wij 3x de woonkamer moesten leeghalen. Gelukkig was er begrip over en weer en zijn we er in goed overleg uitgekomen. Complimenten voor jullie begrip, inlevingsvermogen en het meedenken! Europaparket heeft aangetoond service hoog in het vaandel te hebben staan. Hartelijk dank daarvoor! Wij genieten inmiddels al een tijdje van ons nieuwe huis en onze prachtige woonkamervloer!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door H Worp Beeftink op vrijdag 2 nov 2018 '18
Goede interactie. Prima uitleg en creatief meegedacht zodat uiteindelijk toch de vloer kon komen die ik graag wilde. Resultaat prachtig.
REACTIE VAN H WORP BEEFTINK
Zie fotodienst foto
Reactie of foto toevoegen
“Vloer renovatie”
Door Fam Hoogeveen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Onze vloer laten renoveren, boven verwachting, echt supermooi geworden! Zowel voor- als achteraf prima voorlichting en service. Fijne mensen en vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Onvoorstelbaar mooi”
Door fam. J.G.K. (Ali en Jan) Meijer op vrijdag 26 okt 2018 '18
In de zaak van Europa Parket B.V. in Barneveld zijn wij keurig geholpen, goed geïnformeerd/voorgelicht. Onvoorstelbaar wat een mooie zaak, wat een keuze/mogelijkheden, iedereen kan daar "aan zijn trekken komen". Wij hebben, met perfect advies, gekozen voor pvc-laminaat. Nu, éénmaal gelegd, wat een prachtig resultaat. De parketeur heeft het laminaat ook super keurig gelegd, wat een vakman, een erg secure man. Ali en Jan Meijer zijn tip top tevreden. Een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken netjes nagekomen”
Door Charlotte op vrijdag 26 okt 2018 '18
Mijn keus voor Europa parket is gebaseerd op de vele goede recensies. En die zijn helemaal terecht! Fijn geholpen met het uitzoeken van een PVC vloer. Goede service. Vooraf vochtmetingen om te checken of de vloer voldoende droog was. De vloer is super strak gelegd. Netjes afgekit. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Heel tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“PVC-vloer”
Door Marco op vrijdag 26 okt 2018 '18
PVC-vloer gekocht voor begane grond en laminaat voor de bovenverdieping. Keurig gelegd door Europaparket inclusief de plinten. Afspraken zijn goed nagekomen. Op de afgesproken tijd stonden de medewerkers van Europaparket voor de deur en het werk was conform planning optijd af. Zeer tevreden over de dienstverlening van Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Hans Grotenhuis op woensdag 24 okt 2018 '18
Plak pvc . zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, de parkateur heeft zeer goed werk afgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Corine op woensdag 24 okt 2018 '18
Heel goed! Mooie showroom, veel keuze en goede informatie & kennis aanwezig. Denken mee, snelle service & doen wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Carla Dijkgraaf op donderdag 18 okt 2018 '18
Parket vloer laten schuren en in de olie zetten. Nadat de vloer was behandeld zijn er strepen ontstaan doordat een zwaar meubelstuk verplaatst was door ons. Ik wilde het even aanzien, misschien zou het wegtrekken. Europa Parket nam na half jaar zelf weer contact op. Het aanbod was om de vloer opnieuw licht te schuren en de olie te zetten als Service behandeling. TOP !!!! Mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde houten vloer”
Door Kim op woensdag 10 okt 2018 '18
Afgelopen week is mijn houtenvloer gelegd. Vanaf het moment dat ze langskwamen tot en met het leggen zeer goede service. Altijd bereikbaar, meedenken en service na het leggen. Ook heel leuk om foto's te krijgen tijdens het leggen. Ik was op mijn werk namelijk. Heel mooi gelegd en netjes alles achtergelaten. Ook iets extra's gedaan dat ik vroeg. Deden ze zonder extra kosten te vragen. Super fijne service en prachtige vloer tegen een zeer scherpe prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Parket vloer”
Door Henry S op maandag 1 okt 2018 '18
Mooie parket vloer gekocht, die op gelijke hoogte moest komen met bestaande tegelvloer. Geen eenvoudige opgave maar prima uitgevoerd en prettige en snelle communicatie en afstemming over details.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door W. Teekamp op zondag 23 sep 2018 '18
Top geholpen. Bedrijf is bijzonder klantvriendelijk en denkt mee. Vloer is prima geegaliseerd en uitstekend gelegd door Willem en collega. Vakwerk. Ook bijzonder netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door R.Kommer op maandag 17 sep 2018 '18
Onze parketvloer is geschuurd en opnieuw gekleurd. We zijn goed geholpen in de showroom om de kleur uit te zoeken. Het werk is prima uitgevoerd en we zijn heel blij met onze "nieuwe" vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Beukenvloer”
Door petra op zondag 16 sep 2018 '18
beukenvloer laten opschuren en lakken, heel goed gedaan en netjes achtergelaten. Ziet er weer uit als nieuw!! Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Troost op woensdag 12 sep 2018 '18
Parketvloer voor nieuwe woning aangeschaft. Betrouwbare partij, prima communicatie, planning en uitvoering van de werkzaamheden. Zeer tevreden dus over deze deal.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Annemarie H. op maandag 10 sep 2018 '18
Wij hebben 7 jaar geleden een visgraat parket gekocht bij Europaparket. Dit is ons bijzonder goed bevallen. Een stoere plank op vloerverwarming. Sommige bedrijven raden een houten vloer op verwarming af, maar bij Europaparket is het mogelijk. Wij vinden het een ideale combinatie; een mooie vloer en warme voeten.
Recentelijk zijn wij verhuisd en opnieuw naar Europaparket gegaan. Wederom werden we goed geholpen, zowel in de zaak als bij de voorbereiding; er wordt namelijk vlak voor de legdatum nog een controle gedaan op de ondervoer en de vierkante meters. De inschatting van de vierkante meters zorgt ervoor dat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens is de vloer vakkundig gelegd, binnen de afgesproken termijn. Helaas bleek er tijdens het leggen een probleem met de ondervloer te zijn. Dat heeft Europparket met de leverancier van de ondervloer zeer professioneel opgepakt. Wij zijn nu opnieuw erg blij met de mooie visgraat vloer, wederom op vloerverwarming. Ik kan Europparket absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Weemaes op zaterdag 8 sep 2018 '18
Houten vloer aangeschaft. Prettig gesprek. Deskundig advies. Bij plaatsing problemen met de ondervloer door externe partij, waarbij Europaparket heel goed met ons mee heeft gedacht. Plaatsing zonder problemen, prachtige vloer. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cordel op woensdag 5 sep 2018 '18
In ons nieuwe appartement overal een PVC vloer laten leggen door Europa parket. Heel fijn geholpen bij het uitzoeken. Prettig contact tussen bestellen en leggen. Vloer is perfect gelegd op de afgesproken datum binnen de afgesproken tijd. Wij bevelen Europa parket zeker bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Christiaan van Os op maandag 3 sep 2018 '18
Vanaf het eerste bezoek aan de winkel tot aan het eindresultaat heb ik
alleen maar lof. Wij zijn zeer content met onze schitterende vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Herbert van Sluys op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keurig en goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Paul Brandsma op woensdag 29 aug 2018 '18
Onze houten vloer is perfect geschuurd en gelakt, weer als nieuw. Prima service, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Manon op dinsdag 28 aug 2018 '18
Bedrijf neemt de tijd om alles door te spreken. Komt afspraken na. Parket is heel mooi gelegd binnen de afgesproken tijd. Kortom, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Jos op maandag 27 aug 2018 '18
Vanwege het opheffen van een convectorput moest onze parketvloer (van Europa Parket) aangeheeld worden. De houtsoort: quatambu (ivoorhout) bleek volgens parketwinkels in onze omgeving nergens meer in onze maat te krijgen. Toen toch weer teruggevallen op Europa Parket. Een medewerker beloofde zijn uiterste best te doen om nog een hoeveelheid quatambu op te sporen, desnoods in het buitenland.
Binnen 14 dagen belde hij, dat hij de hand had weten te leggen op een paar m2. Daarnaast regelde hij ook een zeer bekwame parketlegger, die er weer een mooi geheel van wist te maken. Kortom, wij zijn uiterst tevreden met Europa Parket. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Liseth van Ieperen op dinsdag 24 jul 2018 '18
Hebben gekocht een; een lamelparket vloer, licht eiken verlijmd op de vloer en plinten gelijmd en afgekit. Vriendelijk en serieus geholpen. Goede adviezen. Maar nog beter, echt heel erg netjes gelegd. Met nadruk op die plaatsen waar geen plint geplaatst kan worden strak erlangs gewerkt. Hierna nog geïnformeerd of alles goed is verlopen. Wij zijn dan ook erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door J. van Dalen op vrijdag 20 jul 2018 '18
Op de begane grond PVC vloer laten leggen over tegelvloer met vloerverwarming. Op de eerste verdieping laminaat. Tot in de puntjes verzorgd. Perfect afgewerkt. Echte vakmensen. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Jacqueline van der Poel op vrijdag 13 jul 2018 '18
We hebben een pvc vloer laten leggen en onze houten vloer laten schuren en in de olie laten zetten. Het zijn super medewerkers die weten wat ze doen! Een echte aanrader en de service is prima!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door W Roelofsen op dinsdag 10 jul 2018 '18
We hebben een prachtige vloer gekregen en is keurig gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Eiken rustiek twin plank”
Door C. Praagman op zaterdag 7 jul 2018 '18
Nadat men niet kon garanderen dat een stuk uitbreiding na een verbouwing, goed zou komen, kregen wij uitgebreid advies. Wij kozen voor totaal nieuw, eiken rustiek twin plank dikte 16 mm. Het geheel ziet er erg mooi uit, afgewerkt met plinten en in de olie.
Wij zijn er erg in mee.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.