Feedback
9,5

Goergen Keukens

Score uit 68 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Goergen Keukens
Goergen Keukens is een innovatief familiebedrijf. Het gaat tegenwoordig om meer dan de keuken alleen. Dat begrijpen we maar al te goed. De keuken van nu is meer een meubelstuk, het is onderdeel van de leefruimte. Je wordt als keukenspeciaalzaak geen 90 jaar wanneer je niet het allerbeste voor je klanten wenst. Wij hebben dat altijd gedaan en zullen dat de komende 90 jaar ook blijven doen. We gaan graag een stapje verder om samen met u, uw droomkeuken te ontwerpen.
Alternatieven voor Goergen Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 362 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 147 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 353 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2195 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 288 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(5 vestigingen) score 9,4 uit 361 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,7 uit 14 ervaringen
• Keukenvision
   
(3 vestigingen) score 8,0 uit 39 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 68 ervaringen over Goergen Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren53 ervaringen
4 sterren13 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Per vestiging:
“Meer dan tevreden”
Door Fam. Meuwissen op dinsdag 15 okt 2019 '19 | vestiging Stein
Vanaf het eerste moment voelde het contact met Goergen keukens en in het bijzonder met adviseur Maurice Knippenberg zeer goed. We werden op een prettige en ongedwongen manier goed geadviseerd over de mogelijkheden binnen onze wensen. Onze bestaande keuken was een SieMatic keuken van 44 jaar oud. Over kwaliteit gesproken. De keuze voor weer een SieMatic keuken was dan ook snel genomen. Niet de goedkoopste maar wel een degelijk product met Siemens inbouw apparatuur. Na bestelling werd er geen probleem gemaakt om toch nog enkele kleine aanpassingen door te voeren. Inmeten, inbouw/installatie tekeningen en controle meting, alles perfect uitgevoerd. De montage op afgesproken dag prima uitgevoerd door de eigen monteur. Minpuntje was een door SieMatic foutief geleverde kast waardoor er een open gedeelte ontstond tussen magnetron en bovenkast. Dit is echter in samenspraak met adviseur Maurice opgelost door kosteloos een lade in dit gedeelte te plaatsen. Binnen 2 weken was deze gemonteerd. Super actie van Goergen en SieMatic. Resumerend zijn we meer dan tevreden over Goergen Keukens en raden dan ook elke aspirant keuken koper, die voor uitstekende kwaliteit, service en nazorg kiest, toch even bij Goergen keukens in Stein of Son langs te gaan voor een vrijblijvend gesprek.
FOTO VAN FAM. MEUWISSEN
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Geen seconde spijt”
Door Familie van Beek; Valkenburg aan de Geul op donderdag 10 okt 2019 '19 | vestiging Stein
Onlangs hebben we een keuken bij Goergen Stein aangeschaft. Conclusie: van A tot Z geweldig geholpen! Rene van Tilburg en zijn team hebben ons geweldig geadviseerd; geinformeerd en de afgesproken keuken professioneel en prettig gemonteerd. We hebben geen seconde spijt van onze keuze gehad en bevelen Goergen Keukens bij iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Familie Sleijpen op zondag 22 sep 2019 '19 | vestiging Stein
Vanaf het eerste contactmoment tot moment van oplevering betekent een keuken kopen bij Goergen voor ons: Vriendelijk, professioneel, klantgericht, betrouwbaar, transparant, afspraak nakomen, kwaliteit. Wij zouden Goergen in Stein zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam. Willems op donderdag 19 sep 2019 '19 | vestiging Stein
Wij zijn zeer prettig en deskundig geholpen bij het uitkiezen en ontwerpen van de keuken. Er is aandacht voor de klant en er wordt prima gecommuniceerd. Ook fijn dat na plaatsing spontaan geïnformeerd wordt of alles goed is verlopen. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door S verbaandert op woensdag 18 sep 2019 '19 | vestiging Son
Onze nieuwe keuken bevalt ons SUPER goed. Hij is helemaal geworden zoals we in gedachten hadden. ze dachten met ons mee en daardoor is het nu helemaal TOP. De man die de keuken kwam plaatsen verdiend een dikke 10. Heel nauwkeurig en geen rommel .ik ga ze zeker aanbevelen bij andere.
FOTO VAN S VERBAANDERT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Beurskens op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Stein
Het advies dat we kregen voegde echt iets toe. We hadden zelf al een goed idee wat we wilden maar de adviseur Mark Hermans heeft echt de puntjes op de "I" gezet. Niet met als doel meer te verkopen maar met als doel de voor ons beste keuken te verkopen. De levering en plaatsing ging op zich prima ware het niet dat bij het plaatsen van het blad dit beschadigd is. Vervelend natuurlijk maar dat kan gebeuren. Er werd direct een nieuw blad besteld en dit werd snel geleverd en geplaatst. Top opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dubbel en dwars waard”
Door Ernst de Reus op dinsdag 20 aug 2019 '19 | vestiging Stein
Via Google zijn we bij Goergen uitgekomen. De eerste keer hebben we rond gekeken. Wat direct opviel was dat hier echt mooie keukens staan. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt. Er werd ruim tijd genomen en goed meegedacht om invulling te geven aan onze wensen. We zijn daarna nog verschillende malen teruggewenst om details aan te passen. Afspraken werden zeer punctueel nagekomen. Precies volgens planning en de afspraken zijn ook goed afgestemd met de aannemer. Ook het inmeten van de keuken werd zeer precies gedaan. De montage is keurig verlopen. Een onderdeel dat ontbrak werd direct nabesteld. Ook de aftersales is prima. Misschien is Goergen niet de goedkoopste, maar de service en strakke afspraken zijn dat dubbel en dwars waard.
FOTO VAN ERNST DE REUS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door W. Cima-Miller op vrijdag 26 jul 2019 '19 | vestiging Stein
Volledige keuken met Bora en Atag apparatuur gekocht. Zeer goed advies, vooral de details die het net beter en mooier maken. Ook net iets meer oog voor detail dan andere keukenzaken. Meegedacht met opstelling, plaatsing van apparatuur etc. Begeleiding en informatie was heel goed. Correct bij terugbellen en nakomen van afspraken. De plaatsing ging zeer soepel, alles in 1 keer compleet en zonder problemen geplaatst. De beide heren die geplaatst hebben hebben zeer kundig werk afgeleverd en zeer netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Roel Detische op zaterdag 20 jul 2019 '19 | vestiging Stein
Mijn keuken heb ik gekocht bij Goergen Keukens Stein. Service is ronduit perfect, goed advies en goede montage. Een aantal weken na montage wordt er nog contact opgenomen of alles naar wens is. Als er dan nog een deurtje gesteld dient te worden dan is dit allemaal geen probleem. Kortom Top Service!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door M. van Laarhoven op woensdag 10 jul 2019 '19 | vestiging Son
Via onze buurman (Ronald Mennen) hebben wij kennisgemaakt met Goergen.
Na een lange verbouwing van ons nieuwe huis zijn wij voor een oriënterend gesprek langs gegaan bij Goergen. Wij kregen goede, degelijke uitleg en alle mogelijkheden voor onze keuken werden getoond. Na een aantal gesprekken stond onze droomkeuken op papier en hebben we de keuken besteld. We hadden veel geluk want deze kon op korte termijn geleverd worden! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken! De informatie (zowel over de keuken als over de apparaten) vooraf in de showroom was duidelijk en komt overeen met de keuken. We zijn blij met de opstelling, de gekozen apparaten en de keuze van de kleurcombinatie. Hierover is goed geadviseerd! Bij plaatsing bleek dat lengte van het keukenblad niet correct was. Er is door Goergen meteen gehandeld en binnen een korte periode is er een nieuw blad geleverd. Dit is snel en prettig verlopen. Onze volgende keuken bestellen we zeker opnieuw bij Goergen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed uitgevoerd”
Door Thérèse Treverlo- Poublon op zaterdag 6 jul 2019 '19 | vestiging Son
Ik heb een volledige keuken met voor mij heel belangrijk....een Bora unit. Fantastich, nu kan ik heerlijk koken en tegelijkertijd vanuit de kookunit genieten van mijn tuin, geen hinder van een afzuigkap. Vanaf hèt moment ,dat de keuken werd geplaatst, inclusief de voorbereiding. ben ik ook heel tevreden over , hoe de aannemer, installatiebedrijf, stucadoor etc hun werk hebben uitgevoerd. Ook mijn dank aan Marcel, die mijn wensen op papier heeft gerealiseerd en door uw medewerkers tot uitvoer hebben gebracht.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Paul Crooijmans op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Son
Ik heb een mooie, hoogwaardige keuken gekocht dankzij het professionele advies van Georgen Keukens, met een zeer duidelijke 3D-tekening. De keuken is professioneel geïnstalleerd en we hebben er de laatste paar maanden erg van genoten. Sterk aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Leijnse op zaterdag 22 jun 2019 '19 | vestiging Son
Een schitterende keuken bestaande uit een kastenwand en eiland voorzien van alle denkbare Miele apparatuur en met als topper de geadviseerde BORA professionel die via de kruipruimte direct de buitenlucht bereikt. Wij zijn ondanks dat er in Noord Holland ook veel speciaalzaken zijn met toeval aangeland bij in de vestiging in Son. Daar hebben we enorm mee geboft. De ontvangst en adviezen van Yves waren zodanig dat we op uitstekende wijze zijn geslaagd. De plaatsing en montage van apparatuur - wij wonen inmiddels in onze 7e woning - bereikte zonder enig probleem nummer 1. De sfeer en de aanpak was meer dan uitstekend. Kortom een aanrader!
FOTO VAN LEIJNSE
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte nazorg”
Door Schmitz op zondag 9 jun 2019 '19 | vestiging Stein
Vanaf eerste contact zijn we zeer professioneel en goed geholpen bij de keuze van onze nieuwe keuken. Goede adviezen werden gegeven m.b.t. de keuze mogelijkheden waarbij ruim de tijd voor ons werd genomen. Alle afspraken zijn correct en tijdig nagekomen. Ook na installatie van de keuken was er een perfecte nazorg/service.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Linda op vrijdag 7 jun 2019 '19 | vestiging Son
Fijne greeploze keuken incl kookeiland met prima Atag apparatuur. Prima kwaliteit en super installateurs. Ook in de winkel goed geholpen. Er werd meegedacht over door zaken waar wij niet aan gedacht hadden. Fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Wil en Wies v Geffen op dinsdag 28 mei 2019 '19 | vestiging Son
Super blij met onze greeploze hoogglans witte keuken incl. Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Complimenten voor jullie bedrijf. Alles klopt van showroom, verkoop, montage tot service. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Jos wetzler op maandag 20 mei 2019 '19 | vestiging Stein
Hebben keuken voor nieuwbouwwoning gekocht en kregen zeer deskundig advies van Marc Hermans bij gemaakte keuzes. Keuken werd netjes op tijd en vakkundig geplaatst. Goergen keukens komen alle afspraken na en hebben geweldige service.
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door V van vlodrop op zondag 19 mei 2019 '19 | vestiging Stein
We hebben een siematic keuken gekocht, zeer tevreden goede adviezen waarin rekening werd gehouden met onze wensen tav de keuken. Goede service. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Remko Deenik op zaterdag 11 mei 2019 '19 | vestiging Son
Zeer goede ervaring met Goergen! We hebben onze keuken uitgekozen in Ekkersrijt waar we heel erg goed geholpen zijn door Lou. Heel fijn om alle opties en mogelijkheden geadviseerd te krijgen en alles ook meteen te kunnen zien. Daarnaast kwam Lou met hele goede ideeën waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden.
Na de bestelling liep alles op rolletjes. Duidelijk communicatie en planning, ook toen de oplevering van onze woning iets naar voren werd geschoven kon de planning toch nog aangepast worden. Installatie verliep prima en we zijn nog steeds heel erg blij met onze keuken.
FOTO VAN REMKO DEENIK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer geslaagd”
Door Bos op dinsdag 7 mei 2019 '19 | vestiging Stein
Wij zijn zeer geslaagd bij Goergen keukens, onze keuken was aan vervanging toe en hebben van te voren al goed bekeken wat we voor een keuken wilden gaan kopen. Na een goed gesprek met de verkoper heeft hij alle mogelijkheden geschetst met opstellingen en apparatuur en aanrechtbladen. Uiteindelijk is het helemaal anders geworden dan we van te voren bedacht hadden en het resultaat is echt schitterend. De montage en oplevering was perfect georganiseerd en zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. De aftersales is ook erg goed. van ons krijgen ze een dikke 10!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Familie Meijer Sittard op woensdag 17 apr 2019 '19 | vestiging Stein
Het hele traject vanaf de eerste hernieuwde kennismaking met Goergen Stein en met name Marc Hermans verliep bijzonder vriendelijk, vakkundig en bovenal heel erg toegankelijk. Onze vorige keuken hadden wij (25 jaar geleden) ook al bij hen gekocht en hierover waren wij meer dan tevreden. Ook nu weer zijn wij heel erg te spreken over de levering en plaatsing van onze schitterende nieuwe keuken, hij heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Goergen Stein is een absolute aanrader.
FOTO VAN FAMILIE MEIJER SITTARD
Schitterende nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Gaby op woensdag 10 apr 2019 '19 | vestiging Son
We hebben op een hele prettige manier een keuken gekocht bij Goergen Keukens. Tot aan het moment van levering was geen vraag of bezoek teveel voor het gehele team. De montage was keurig netjes en het eindresultaat gebruiken we dagelijks met veel plezier.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Erwin Smeets op zaterdag 6 apr 2019 '19 | vestiging Son
Keuken met apparatuur gekocht. Adviseur heeft goed geholpen. Meedenkend met mijn wensen en ook tips gegeven hoe een en ander ook anders kan. Minpunt is wel dat de indeling van de Atag koelkast absoluut niet handig is. Weinig verstelmogelijkheden en geen eierrek of bakje. Ander minpunt is dat ik twee zwevende kasten heb, waarin op hoogte een halve legplank gemaakt is, maar niet in de andere zwevende kast.
Reactie of foto toevoegen
“Bijstellen kasten”
Door Carin Loozen op donderdag 4 apr 2019 '19 | vestiging Stein
Super tevreden 6 jaar na aankoop nog een super service. Echt geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Familie Sleegers op dinsdag 19 mrt 2019 '19 | vestiging Son
We hebben een mooie keuken gekocht met een kookeiland. De verkoopster Wendy heeft ons goed geholpen en heeft al onze vragen beantwoord. We kwamen voor een bora demonstratie naar Goergen keukens en raakte onder de indruk van de mooie showroom. De rest ging vanzelf.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Van Dam op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Son
Wij hebben een Siematic keuken gekocht bij Goergen in Son. De keuken is voorzien van een Bora kookplaat, inbouw vaatwasser, inbouw combo oven en stoom oven. Het blad is van Corian. Voordat wij bij Goergen terecht kwamen hadden wij diverse zaken bezocht. Als snel besloten om hier te kopen om de goede service en adviezen. Men neemt hier alle tijd voor je en mee. Super.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken met inbouwapparatuur”
Door John Derks en Annemie Klinkers op donderdag 21 feb 2019 '19 | vestiging Stein
Wij hebben bij Goergen keukens in Stein een volledige keuken met inbouwapparatuur gekocht. Wij zijn in drie keukencentra geweest en uiteindelijk besloten bij Goergen een keuken uit het middensegment te kopen. Het is een genot om bij Goergen keukens te kopen. Vriendelijk personeel dat rustig de tijd neemt, aandachtig luistert en goede adviezen geeft en geen druk uitoefent met "last minute lokkertjes", maar gewoon vanaf het eerste bezoek een eerlijke prijs geeft zonder gezeur. Levering was perfect en compleet, installatie heb ik zelf verzorgd en ook dat was bij Goergen keukens geen probleem. Mocht u de aanschaf van een keuken overwegen dan kunnen wij alleen maar adviseren om zeker ook bij Goergen keukens in Stein te gaan kijken.
FOTO VAN JOHN DERKS
+ Toon extra foto van John Derks
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden en blij”
Door Chr van Roosmalen op donderdag 21 feb 2019 '19 | vestiging Son
We hebben in 2018 een keuken gekocht bij Goergen in Son. Aanvankelijk liepen we bij Goergen binnen om ons te oriënteren op keukens, omdat we netjes en vakkundig te woord werden gestaan hebben we een afspraak gemaakt voor een vrijblijvende vervolg afspraak. We werden in onze zoektocht heel fijn geholpen door Wendy Strik, Wendy luisterde heel goed naar onze wensen. Ze kwam met ideeën en bedacht 'out of de box' oplossingen voor praktische problemen, uiteindelijk zijn we tot een verrassend en zeer doeltreffend keukenontwerp gekomen. Nadat het ontwerp klaar was maar we toch even twijfelden aan de inrichting van een kastje zette Wendy zich weer vol enthousiasme aan het werk om samen met ons tot een goede oplossing te komen. De keuken werd de dag voor plaatsing bezorgd en de dag erop geplaatst. Toen we later een oneffenheid ontdekte is dat door de servicedienst van Goergen netjes herstelt, het maken van deze serviceafspraak verliep zeer netjes en vlot. Kortom, het resultaat is heel mooi geworden, de keuken past perfect in ons interieur, daarnaast is het een praktische plek waar we met veel plezier in kokerellen. We zijn tevreden en blij met onze keuken van Goergen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect resultaat”
Door Latten op zaterdag 16 feb 2019 '19 | vestiging Stein
Wij vonden het tijd worden om onze 18 jaar oude keuken te vervangen. Om ideeën op te doen keken wij op internet rond en bezochten een groot aantal keukenzaken hier in de buurt. Onze woning heeft geen standaard indeling, maar Rene kwam met een perfect ontwerp. Hier was geen van de andere keukenzaken opgekomen. Al onze ideeën en meer werden verwerkt in het ontwerp. Hiervoor werd ook ruim de tijd genomen. Aangezien er ook een verbouwing moest plaatsvinden werd gebruik van hun vaste aannemer. Deze dacht heel goed mee en daar waar een uitdaging was werd deze opgelost. Hij en zijn mannen leveren eveneens een perfect resultaat in de afgesproken tijd. De keuken werd eveneens zoals beloofd geplaatst in de afgesproken week. Deze monteur wist exact waar hij mee bezig was. Aangezien ik zelf ook zeer secuur ben zag ik achteraf een paar details die niet helemaal naar wens waren. Deze werden binnen een week opgelost.
FOTO VAN LATTEN
Aanzicht keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Peter Kauwenberg op vrijdag 15 feb 2019 '19 | vestiging Son
Wij hebben een mooie siematic keuken gekocht. Hierbij zijn wij zeer prettig geholpen. De verkoper heeft fijn met ons meegedacht. Was zeer kundig en zonder poespas.
Plaatsing is volgens afspraak en kundig verlopen. De kleine onvolkomenheden zijn binnen enkele weken verholpen. Kortom, een zeer prettige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Jef en Elian Vanderheijden op dinsdag 12 feb 2019 '19 | vestiging Stein
We hebben een keuken landelijke stijl gekocht met Atag apparatuur. René van Tilburg heeft ons goed begeleid bij het maken van onze keuze. De plaatsing verliep goed en op het afgesproken tijdstip. Na enkele dagen raakte wel een plankje los, maar dat naderhand prima opnieuw vastgezet. We hebben nog een plint boven het aanrecht nabesteld en die is ook naar tevredenheid geplaatst. Het ziet er allemaal prachtig uit en de keuken is heel functioneel. Ik kan Goergen Stein bij iedereen aanraden. Het is een degelijk en betrouwbaar bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken met inbouwapparatuur”
Door Chris van Hout op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Son
Wij hebben een complete keuken gekocht, dus met alle inbouwapparatuur. Natuurlijk hebben we ook andere leveranciers bezocht, maar hebben uiteindelijk voor Goergen gekozen omdat men niet opdringerig was, maar wel goede adviezen gaf en het gebodene natuurlijk bij onze smaak paste. De prijs was realistisch. De keuken is volgens afspraak geplaatst en later zijn enkele kleine onvolkomenheden snel verholpen. Tenslotte voldoet de keuken volledig aan onze wensen.
FOTO VAN CHRIS VAN HOUT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Ad de leeuw op maandag 4 feb 2019 '19 | vestiging Son
Hebben hier een nieuwe keuken gekocht , we zijn enorm goed geholpen door verkoopster Wendy die goed luistert naar je wensen en met je meedenkt om zo de juiste aankoop te doen. ook de service na de plaatsing is goed. al met al zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door John en Chantalle Custers op zondag 3 feb 2019 '19 | vestiging Stein
Professionele adviseur, precieze planning, uitstekende montage en perfecte service.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Angele van Beckhoven op zaterdag 26 jan 2019 '19 | vestiging Son
Wij hebben en prachtige keuken gekocht en zijn erg prettig geholpen door Yves. Alle apparaten zijn voorradig en Yves had alle geduld om ons goede uitleg te geven, zodat we een goede beslissing konden maken. Ook konden we later nog aanpassingen laten uitvoeren zodat onze keuken aan alle verwachtingen voldoet. We genieten er erg van en zullen zeker Goergen keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door C. Kleijnen op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Stein
3de nieuwe huis, 3de keuken van Goergen. Dat zegt denk ik genoeg. Heel goede klik met de verkoper. Hij begreep ons heel goed en gaf goede adviezen. Levering en plaatsing helemaal niets op aan te merken.Alles klopt. Alle verpakkingsmateriaal wordt meegenomen
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door EJ Borghans op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Stein
Mooie keuken! Goed afgewerkt en gemonteerd. Probleempje met niet goed opgemeten blad werd goed opgelost. Goed geholpen door Ingrid Tollenaars.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Helen Naus op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Stein
Wij hebben nieuwe keuken met grote keukenwand met benodigde apparatuur gekocht, daarnaast keukeneiland met inductie kookplaat met bora afzuigsysteem en spoelbak met coocker. Goed geholpen en tevreden met de keuken. Het enig jammere is dat we uiteindelijk gekozen hebben voor 1 kraan, nu hebben we wat langer tijd nodig om gewoon warm water te krijgen. Dit hebben we niet voorzien.
FOTO VAN HELEN NAUS
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Hanny Hermans op zaterdag 19 jan 2019 '19 | vestiging Stein
Een Siematic keuken. Uitstekend zijn zeer accuraat en klant gericht. Wij zijn uitstekend geholpen. Zeker weten.
FOTO VAN HANNY HERMANS
Siematic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Fam Lintsen op dinsdag 8 jan 2019 '19 | vestiging Stein
Goedemiddag, Wij hebben bij Goergen in Stein een nieuwe keuken gekocht en hebben deze door hun laten installeren. Vanaf het ontwerp tot en met de installatie is alles naar tevredenheid uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over de gang van zaken. Extra compliment voor Patrick Vrehen de monteur die het installatiewerk van de keuken voor zijn rekening heeft genomen. Wat een fijne vent en vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Danny Verbruggen op zaterdag 5 jan 2019 '19 | vestiging Stein
Keuken gekocht, service goed, installatie goed
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Peijs op vrijdag 28 dec 2018 '18 | vestiging Son
Omdat we nogal wat speciale wensen hadden voor onze nieuwe keuken, zijn we bij Goergen Keukens binnengelopen. We werden erg warm en deskundig ontvangen. Op basis van een show keuken, waar we al weg van waren, hebben we de wensen doorgesproken. Al onze wensen werden keurig in een bestek opgenomen. Ook de aannemer hebben we op advies van Goergen benaderd. Levering en montage zijn op de dag af nauwkeurig bezorgd en geplaatst. Het geheel heeft precies 2,5 week geduurd van sloop t/m afwerking. We wisten waar we aan begonnen, en zo is het ook uitgevoerd. Het kost wel wat, maar dan heb je ook wat! Alle lof voor Goergen Keukens en de geadviseerde aannemer.
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door Chantal Hüngens op vrijdag 7 dec 2018 '18 | vestiging Son
Wij hebben in het voorjaar 2018 bij Goergen in Son een Siematic keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Zowel tijdens het koopproces, als in de periode waarin de bestelling liep, maar ook bij de plaatsing en daarna zijn wij door Goergen uitstekend geholpen, geïnformeerd en geadviseerd. Alles is prima volgens afspraak verlopen en ook toen de plaatsing door onvoorziene omstandigheden een week uitgesteld moest worden, was dat geen enkel probleem. Tijdens het aankoopproces geen gedoe met onderhandelingen en belachelijke kortingen, waardoor je na afloop nog steeds het gevoel hebt genept te zijn. Een eerlijk en goed verhaal dus, dat vertrouwen geeft. Kortom, zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door Biermans op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Stein
Ik heb hier een complete Siematic keuken met alle Miele en Bora apperatuur. Is door Goergen perfect verzorgd en conform planing geplaatst. Ik ben zeer tevreden en zou hen bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Kookeiland”
Door Frans van Dijk op maandag 15 okt 2018 '18 | vestiging Son
Wij hebben ons kookeiland in Son gekocht. De verkoper Marcel was zeer deskundig en wist precies wat wij wilde op het gebied van comfort en apparatuur. Afspraken zijn goed nagekomen, goed op planning en pas opgeleverd toen de laatste details waren opgelost. Een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreide keuken”
Door Dave Wilbers op zaterdag 29 sep 2018 '18 | vestiging Son
Wij hebben een uitgebreide keuken gekocht, met kook eiland en alle aanvullende apparatuur en materialen. Wij zijn zeer goed geholpen vanaf het moment van verkoop en meedenken in inrichting van de keuken. Er zijn ons meerdere adviezen gegeven, waarbij de inrichting van de keuken meer logisch en praktisch werd en ook qua uiterlijk beter werd. Plaatsing van de keuken was top. Professioneel en vriendelijk personeel, die trots zijn op hun vak en de puntjes op de I zet. Ook de after sales was top. Netjes nog een keer langs te komen om alles nog een keer te testen en eventuele vragen te beantwoorden. We hebben letterlijk niets te klagen en kunnen Goergen Aan iedereen aanbevelen en hebben dit dan ook Al meerdere keren gedaan. High end service voor een nette prijs En gebruik van extreem mooie en kwalitatief goede materialen. Wij zijn blij dat we hiervoor gekozen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Hans Hermans op zaterdag 29 sep 2018 '18 | vestiging Son
Keuken gekocht in december 2017. Netjes volgens afspraak geplaatst. Keurig afgewerkt. Goed advies, respectvolle houding van elke medewerker, zowel in de showroom als op locatie.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Walrave op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Son
Prima advies en goede service na de aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door T Kockelkorn op zondag 16 sep 2018 '18 | vestiging Stein
Wij hebben na vele showrooms bezocht te hebben gekozen voor een keuken van Goergen. Mooie showroom, vriendelijke verkoper en een mooi ontwerp. Genieten nu van een prachtige keuken die door een vakman geplaatst is. Qua prijs kun je hier elke kant op. Wij waren niet duurder uit dan op een andere plek.
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door Matrio op maandag 27 aug 2018 '18 | vestiging Son
Een prachtige Siemetic-keuken uitgezocht met een klein schier-kookeiland. Vriendelijke hulp gekregen, met veel nuttige informatie. Geen opdringerigheid, maar wel attent. Alle afspraken keurig op papier vastgelegd en ook keuig volgens afspraak geleverd. Het is perfect uitgemeten en met groot vakmanschap geïnstalleerd. Geweldig wat een gereedschapskast ze bij zich hebben en hoe secuur ermee gewerkt werd. Het aanrechtblad mochten we eerst zelf gaan bekijken bij de leverancier, heel fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door edwin van de wetering op zaterdag 18 aug 2018 '18 | vestiging Son
Keuken gekocht erg mooi geworden goed advies en keurige montage paar kleine problemen gehad maar allemaal netjes opgelost in een snel tempo !
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies, perfecte montage, goede service”
Door P. Herings op maandag 23 jul 2018 '18 | vestiging Stein
Wij hebben een keuken gekocht bij Goergen Keukens in Stein. Verkoper Marc Hermans heeft vanaf het begin goed en duidelijk contact met ons gehad. Zowel voor, tijdens als ook na de verkoop. Goede tips over eventuele mogelijkheden werden aangedragen. Alles verlopen zoals besproken en verwacht. Levering spullen en montage naar tevredenheid. Complimenten aan de zeer goede monteur Roel, een echte vakman met liefde voor zijn vak! Na opbouw en ingebruikname echter enkele kleinigheden gevonden die niet naar wens waren. Deze zijn echter door het Service team naar volle tevredenheid afgehandeld (van vervangen licht beschadigd deurtje, tot bijstellen lade en reclamatie bij leverancier apparatuur). Kortom: goed advies, perfecte montage, goede service!
FOTO VAN P. HERINGS
+ Toon extra foto van P. Herings
Reactie of foto toevoegen
“Gekocht”
Door André van Aarle op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Son
Afgelopen jaar een keuken bij Goergen Keukens gekocht welke begin dit jaar is geplaatst. In de showroom kwam de adviseuse met verrassende ideeën en oplossingen. Bij het tweede gesprek hebben we de knoop doorgehakt om hier de keuken te kopen omdat het gevoel gewoon goed was. Uiteindelijk is begin dit jaar de keuken naar volle tevredenheid geplaatst. We zijn zelf naderhand naar de showroom gegaan om de adviseuse (Wendy Strik) te bedanken voor het goede advies en door te geven dat de keuken naar volle tevredenheid is geplaatst. Inmiddels heeft mijn dochter ook een keuken bij Goergen Keukens gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door J. Mannens op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Stein
Keuken. Goed en deskundig advies. Zowel de aflevering als montage is keurig afgehandeld. Er werd keurig gewerkt. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Gera op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Son
Onze benedenverdieping werd verbouwd met de bedoeling dat onze keuken een prominentere plek kreeg in onze leefruimte, dus op zoek naar een nieuwe keuken. De keukens in de showroom Bij Goergen in Ekkersrijt vielen bij ons enorm in de smaak vanwege de luxe uitstraling en de goede kwaliteit en daar waren wij naar op zoek. Samen met Wendy een opzet gemaakt en dankbaar gebruik gemaakt van haar know how en tips. We zijn in het hele traject enorm goed begeleid, bij vragen hadden we snel een antwoord, afspraken werden nagekomen en plaatsing verliep op rolletjes. Uiteindelijk hebben we de schitterende keuken die we ook voor ogen hadden en we zijn beretrots. Voor een mooie keuken en mensen die er verstand van hebben, ben je hier dus aan het juiste adres.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door R. Jacobs op zondag 10 jun 2018 '18 | vestiging Stein
Vanaf het eerste oriëntatiegesprek tot en met de oplevering van de keuken zijn wij zeer tevreden over Goergen Keukens (Stein)! Bij de het ontwerpen van de keuken waren wij zeer verrast dat de verkoper Maurice Klinkenberg niet alleen verstand heeft van verkopen maar ook technisch is onderlegd. De plaats waar de keuken geplaatst moest worden, heeft namelijk een vreemde hoek. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan, er werd zelfs helemaal meegedacht naar alle opties die mogelijk waren! De verkoper dringt geen design op, er wordt alle tijd en aandacht gegeven aan het samen ontwerpen van de keuken. Ook tijdens de voorbereidende fase van de keuken hebben we meerdere keren contact gehad met Goergen Keukens. Vragen over water en elektriciteit aansluitingen werden fatsoenlijk behandeld door iemand die er ook echt verstand van heeft. Goergen Keukens is zelfs, op ons verzoek, na het stuccen nog 2x extra komen inmeten! En dat was maar goed ook: de keuken hebben we nog iets moeten aanpassen (onderkast van 45 cm naar 40 cm). Plaatsing van de keuken gebeurde in twee dagen door zeer een ervaren timmerman. Na installatie krijg je enkele dagen de tijd om alles te bekijken en goed te checken of niets beschadigd is. Indien er op- of aanmerkingen zijn, even bellen en het wordt opgelost. Bij een vlek op een handvat is er kosteloos een nieuw handvat geplaatst (we hebben er zelfs 1 extra gekregen). De keukenkastjes nog eens extra een keer afstellen is ook geen probleem. De prijsverhouding met andere keukenleveranciers in de buurt is goed. Goergen Keuken is iets duurder maar dit wordt ruimschoots goed gemaakt met de persoonlijke en technische aandacht die aan de keuken besteed wordt! Wij zullen Goergen Keukens zeker aanbevelen aan vrienden en familie!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaanpassing”
Door Rina Peeters op woensdag 6 jun 2018 '18 | vestiging Stein
Zijn gegaan voor een aanpassing van de bestaande keuken. Hierbij kregen wij weer dhr. Klinkenberg. Na even pratende over de keuken kon hij zich weer herinneren wat hij ons destijds had verkocht. Tevens heeft hij ervoor gezorgd dat wij de juiste kleur van de kasjes konden krijgen. Het aanraden van hem van de aannemer Balans was ook een heel goede zet. Alle firma's hebben zeer goed werk, geleverd en op de tijden zoals afgesproken. Al met al zijn wij zeer te spreken over het gehele traject.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Frans en Margo Buchholz op donderdag 31 mei 2018 '18 | vestiging Stein
Wij hebben een complete keuken bij u gekocht. De heer van Tilburg heeft ons uitstekend geholpen. Het monteren van de keuken is goed verlopen en de service erna eveneens uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Super verlopen”
Door van Stratum op zaterdag 5 mei 2018 '18 | vestiging Son
We hebben de totale keuken laten ontwerpen en plaatsen, inclusief pantry voor koffie.
het hele traject van de hulp bij de keuzes in de winkel, tot het plaatsen en de nazorg is super verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie Rademakers op maandag 23 apr 2018 '18 | vestiging Stein
Nieuwe keuken gekocht. Advies verkoper zeer goed. Mochten zelf het graniet uitzoeken en alles volgens planning. Problemen werden zonder meer verholpen. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige keuken”
Door Nicole Poels op donderdag 12 apr 2018 '18 | vestiging Stein
een nieuwe keuken gekocht voor in onze nieuwe huis. Er werd echt meegedacht en geluisterd naar onze wensen. We hebben nu een geweldige keuken die echt het centrale punt is in ons huis. Heerlijk!! en niet alleen om te keuken, maar ook om gezellig na te tafelen of 's avonds aan te borrelen!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door J. van der Walle op dinsdag 10 apr 2018 '18 | vestiging Stein
Zeer klantvriendelijk. Duidelijke en snelle communicatie. Aanpassingen van de keuken tijdens de bouw werden snel en correct opgepakt. Uiteindelijk een perfecte keuken van Siematic geleverd gekregen. Het levering proces en plaatsing verliepen soepel. Plaatsing in 2 dagen door een vakman. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Projectkeuken”
Door Martijn van Rooij op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Stein
Bij Goergen Keukens in Stein een keuken afgenomen. Betrof hier een project keuken inbegrepen bij mijn nieuwbouw woning. Goergen heeft zeer veel tijd genomen bij het advies omtrent aanpassingen en wensen voor de keuken. Hierbij werd het zelfs na sluitingstijd. Aanpassingen waren mogelijk, ook wisseling van apparatuur, met daarbij zeer marktconforme prijzen. Plaatsing was perfect, alles correct besteld en geleverd. Complimenten aan de keuken plaatser. Een minpunt is wel dat de keuken plaatser niet ook de aansluitingen op elektra en water regelt en dat de daaropvolgende installateur niet aansluitend kwam. Bij het aansluiten van de inductie plaat was deze helaas beschadigd, dit is door Goergen snel en netjes opgelost door levering en plaatsing van een nieuwe plaat. Kortom zeer tevreden en een aanrader wat mij betreft.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ramakers op zondag 4 mrt 2018 '18 | vestiging Stein
* prettige begeleiding in voortraject.
* niet opdringerig.
* goede communicatie in voor,tijdens en service traject.
* prettige montageploeg.
* prima service.
* zal bedrijf aan raden bij kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Lisa1984 op zaterdag 1 okt 2016 '16 | vestiging Son
We hebben een hacker systemat keuken gekocht bij Goergen. De hulp in de winkel was super, er werd goed meegedacht en rekening gehouden met het genoemde budget. Hele proces eigenlijk prima verlopen, goede communicatie enz. Ook de montage was goed geregeld. De monteur werkte erg voorzichtig (geen beschadigde muren, plafond of vloer dus) en wist duidelijk waar hij mee bezig was. Ook service achteraf, toen er een plank verkeerd bleek te zitten was goed. Zeker een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“DAS rechtsbijstand kent Goergen Keukens”
Door Carla op donderdag 22 sep 2016 '16 | vestiging Stein
Voor de mannen die dit lezen; je koopt een metallic lak auto, maar de motorkap is niet van metallic lak. Want metallic lak is kwetsbaarder voor bijvoorbeeld neervallende steentjes en dat kan deukjes veroorzaken. Daarom is de motorkap van speciale folie met een folienaad. De autoverkoper heeft dit voor u gedaan zonder overleg. Enfin, jammer, heel jammer want we zijn goed geholpen. Ik (vrouw) wilde graag een keuken zonder naden, oftewel een keuken zonder lijmnaden. Dit heb ik zeker 5x aangegeven aan de verkoper. Keuken (zonder lijmnaden) wordt geplaatst, echter de 2 halfhoge kasten die grenzen aan het aanrecht is met 2 planken voorzien van een lijmrand. Foutje, zegt een bekende in de keukenbranche. En zo dacht ik er ook over, foutje kan gebeuren. Ik bel Goergen, Goergen komt en zegt nee hoor geen foutje?! U hebt hiervoor getekend, getekend voor 2 zijpanelen waarvan de lijmnaad zichtbaar is. Echt niet! Goergen heeft dit voor mij gedaan, zegt Goergen. Voor mij? Ja voor u, deze panelen zijn namelijk krasvast. Ik ben vol verbazing, hoevaak heb ik in de keukenzaak aangegeven, tijdens de verkoop, geen keuken te willen met lijmnaad. Ja zegt Goergen, maar de panelen die u wenst zijn duur. Duur, ik ontplof van binnen. Ik, die misschien 1 of 2 keer in haar leven een keuken koopt is misleid. Als ik had geweten dat ik deze lijmpanelen kreeg dan had ik deze keuken helemaal niet gewild, dan had ik voor een andere oplossing gekozen. Bijvoorbeeld voor een houtstructuur halfhoge kast, want de deurpanelen zijn prachtig. Goergen komt met een oplossing. Ik mag 2 panelen los kopen. Kopen, durf niet eens naar de prijs te kijken ... á €1300! Ik bied aan; dat ze de kras in de rvs tafelpoot niet hoeven te repareren, dat ze het stucwerk van de muur en plafond, die tijdens het plaatsen van de keuken zijn beschadigd, niet hoeven te repareren. Krijg ik dan wel 2 panelen? Alstublieft! Nee... zegt Goergen. U hebt getekend, voor 2 panelen met lijmnaden :-(
FOTO VAN CARLA
Panelen met naden
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen!”
Door Moolhuizen op maandag 27 okt 2014 '14 | vestiging Son
Na bezoeken aan diverse keukenzaken in Brabant zijn we bij Goergen in Son uitstekend geslaagd. Het complete traject van de eerste kennismaking tot en met de plaatsing van de keuken is fantastisch verlopen. Ik ben uitermate tevreden over het verkregen advies en heb ervaren hoe prettig het is als er echt met je meegedacht wordt. Alle gemaakte afspraken zijn zeer stipt nagekomen. Het resultaat is een geweldige keuken die aan al onze eisen voldoet tegen een schappelijke prijs. Het blijft natuurlijk een flinke uitgave, maar het resultaat is er dan ook naar. Dikke complimenten voor dit bedrijf dat ons geen moment het gevoel gegeven heeft dat we er alleen voor stonden. (Buiten)gewoon goed!
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door rob op maandag 25 aug 2014 '14 | vestiging Stein
Na diverse keukenbedrijven bezocht te hebben heb ik mijn keuken gekocht bij goergen. En wel een systemat van hacker. Ontvangst is vriendelijk en open. Advies wordt verkoop gericht gedaan, dus het liefst meteen de knoop doorhakken (voor ons geen probleem maar er zijn mensen gevoelig voor en dan teken je mischien wat snel), maar neem gewoon de tijd om meerdere zaken te bezoeken voor een goed vergelijk te kunnen maken. Voor vragen en advies wordt ruim de tijd genomem iig. Levering is flexibel en geheel volgens afspraak verlopen. Vakkundige monteur heeft keuken uitstekend geplaatst. Bij controle zeer lichte schade aan twee panelen. Na 1 telefoontje werden panelen besteld en binnen 4 weken na afspraak geheel kosteloos vervangen. Prijs technisch prima in orde ook vergeleken met pallen in duitsland. Zelfde keuken met zelfde apparatuur was daar duurder.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Witte keuken met donker blad
1 / 16
Vestigingen Goergen Keukens
aSon (30 ervaringen), Ekkersrijt 4141, 5692 DD Son, tel 0499 - 49 11 00
bStein (38 ervaringen), Nijverheidsweg 17-18, 6171 AZ Stein, tel 046 - 433 13 67
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.