Feedback
8,6

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2030 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1024 ervaringen
4 sterren756 ervaringen
3 sterren63 ervaringen
2 sterren56 ervaringen
1 ster107 ervaringen

Per vestiging:
“Super strak”
Door joep op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken gekocht bij grando heerhugowaard, we zijn zeer goed geholpen door de verkoper Jeff, hij dacht heel goed mee en kwam met goede iedeen en zeer mooie inbouw apparatuur. De prijs van de keuken was erg goed en de kwaliteit is ook toppie, het montage team heeft keurig werk afgeleverd en wij zijn nu super blij met een super strakke keuken! grando heerhugowaard is echt een aanrader om bij langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Swan hurkmans op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Hele aardige adviseurs die meedenken en doen wat ze zeggen. Ook bij levering en montage ging alles vlot en zeer netjes afgewerkt. Kan deze partij bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door Koen en Nicole op dinsdag 24 mrt 2020 20 | vestiging Zwolle
Enthousiaste ondernemer. We hebben onze nieuwe badkamer gekocht bij Grando in Zwolle. Ook de installatie heeft Grando voor ons verzorgd. Handige mannen hebben op een nette wijze onze aankopen gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Murat & Hatice op zondag 22 mrt 2020 20 | vestiging Hengelo OV
Recentelijk nieuwe keuken gekocht bij Grando in Hengelo. Wij zijn heel erg tevreden. Service en kwaliteit was super. Monteur was gewoon top. Grando beveel ik zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Rob Vernooij op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een badkamer en twee toiletten laten verbouwen door Grando Amersfoort. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. We werden uitstekend geadviseerd door Dinesh. Hij weet wat kwaliteit en stijl is, heeft aan één woord genoeg en zorgt ervoor dat je gedurende het project volledig ontzorgd wordt. Van inmeten tot de laatste kitrand: aan alles wordt gedacht en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Dat alles heeft geresulteerd in een fantastische badkamer en toiletten. Wij bevelen Grando Amersfoort van harte aan!
FOTO VAN ROB VERNOOIJ
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Soepel”
Door Sheri op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Bij kopen van keuken en badkamer ontzettend goed geholpen. Ook wanneer dingen vergeten waren werd dit direct goed afgehandeld door risza. Fijn om 1 contactpersoon te hebben, die uitgebreide kennis heeft van zaken en ons nieuwe inzichten kon geven. Daarnaast kon hij goed middelen in de smaak van ons allebei.

Aanvulling ontvangen 18 maart 2020: Hij is geleverd en grotendeels gemonteerd (door onze eigen aannemer). Er wordt nog 1 onderdeel geleverd. Dit was wel besproken maar niet in offerte opgenomen, dus dat hebben we via het filiaal nog geregeld. Ging heel soepel eigenlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde en gemonteerde keuken”
Door Nicole van Sloten op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
We gingen naar Grando om nog eens te kijken of we de keuken die we eerder hadden gezien nog steeds mooi vonden. Door de verkoper werden we aangesproken en vier uur later hadden we een keuken gekocht. Prima en enthousiast geholpen, goed meegedacht, ja erg tevreden! ook nu er wat dingen niet goed/kapot zijn goede service.

Aanvulling ontvangen op 18 maart 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd, dit is goed bevallen. Helaas wel wat apparaten die niet voldeden maar dat wordt/is al verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Jacqueline en Matthieu de Graaf op zaterdag 14 mrt 2020 20 | vestiging Hilversum
Er wordt meegedacht, alles is mogelijk, afspraken worden keurig nagekomen, problemen worden zonder gedoe opgelost, er wordt gewerkt met echte vakmensen die ook tijdens de plaatsing van de keuken en apparatuur ruimte laten voor door ons gewenste wijzigingen. Door dit alles hebben we nu een schitterende keuken waar we nog elke dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door AW van Arkel op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Prima geholpen om een oplossing te vinden voor al onze badkamer wensen in de beperkte ruimte. Vakwerk geleverd bij de plaatsing, kortom super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Harm op donderdag 12 mrt 2020 20 | vestiging Zwolle
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht, waar wij super tevreden mee zijn! Van het ontwerp van de badkamer tot de plaatsing aan toe zijn wij heel goed geholpen. Wij hebben een relatief kleine badkamer en er is goed met ons meegedacht over hoe dit op een efficiënte manier in te richten. Ook over de plaatsing zijn wij heel tevreden, het ziet er heel mooi uit en alles is netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door J Bertens op donderdag 12 mrt 2020 20 | vestiging Breda
In november bij Grando keukens en badkamers een vrijblijvend rondje door de winkel gelopen omdat we op zoek waren naar een keuken en badkamer. We werden vrijblijvend aangesproken door een verkoper die onze wensen aanhoorde en enkele additionele opmerkingen maakte waardoor we onze wensen meer realistisch vorm konden geven. Enkele dagen later terug, nu om definitief over een keuken te gaan praten en keuzes te maken. De verkoper herkende ons nog en samen met hem hebben we het plaatje van de strakke keuken vorm kunnen geven. Door de samenwerken met Keukenbouwersplus kon Grando ook zijn leus waarmaken: ontzorgen van A tot Z.

Door de goede ervaringen met de keukenafdeling van Grando ook hier de badkamer bestelt. In samenspraak met de verkoper kunnen regelen dat de plaatsing wat naar voren gehaald kon worden, zodat het beter in ons verhuisschema paste. Helaas was ons bij de levering niet duidelijk gemaakt dat de tegels buiten moesten blijven staan....! De chauffeurs mogen die niet afladen. Ook hier wist Grando een prima oplossing uit de 'hoge hoed' te toveren. Misschien als feedback/tip: communiceer dat beter met de klant. Kortom prima ervaringen met Grando en een strakke keuken en mooie warme badkamer binnen ons budget. Een echte aanrader!
FOTO VAN J BERTENS
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Jennie op woensdag 11 mrt 2020 20 | vestiging Zwolle
Grando Zwolle ( Peter Paul) heeft erg goed mee gedacht, om onze wensen te realiseren. Op het laatste moment nog wat wijzigingen aangebracht, ook dit was geen enkel probleem. Het kookgedeelte onder de trap is super geworden. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. De keuken werd precies op afgesproken tijd afgeleverd, daarna kon de monteur de keuken installeren. Super netjes ( ondanks dat hij niet lekker was, heeft hij heel lang doorgewerkt om de keuken bedrijfs klaar te maken), 2 dagen later kwam hij zoals afgesproken terug om de laatste puntjes op de i te zetten. Top gedaan!
FOTO VAN JENNIE
Reactie of foto toevoegen
“Goede en fijne samenwerking”
Door Gert van den Berg op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Barendrecht
Eind december een badkamer besteld bij Grando Barendrecht. Samen met Evert de badkamer samengesteld. Hierbij werden zijn kwaliteiten zoals kennis en vakmanschap al snel duidelijk. Zo ook bij Martin en Leroy die de badkamer hebben geinstalleerd, vakmensen op hoog niveau! De badkamer is snel geleverd en er was vanaf het begin tot het eind een goede en fijne samenwerking. Bedankt team van Grando Barendrecht
FOTO VAN GERT VAN DEN BERG
Wastafel met spiegel
REACTIE VAN GERT VAN DEN BERG
De badkamer is precies geworden zoals ik bedoeld had.
Reactie of foto toevoegen
“Rode keuken”
Door Marjolein en Frank op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij genieten met volle teugen van onze mooie rode keuken. Van het deskundige advies van de goed meedenkende en enthousiaste Iris Boering en het inmeten tot het plaatsen (in één dag!) verliep alles op rolletjes. De kastjes die op maat waren gemaakt, passen precies en de lastige hoek in onze keuken is keurig weggewerkt. We lopen iedere keer met een grote smile de keuken binnen!
FOTO VAN MARJOLEIN EN FRANK
Grote smile
Reactie of foto toevoegen
“Secuur”
Door G.Fluit op zaterdag 7 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kwamen hier voor een badkamer en zijn hier in geslaagd. Het advies van de heer Isik was goed en duidelijk. Ook het hele plan van uitvoering verliep zeer goed. Alle wensen die we hadden werden vervuld en zelfs meer dan dat. Het montage werkt snel, secuur en netjes.
FOTO VAN G.FLUIT
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“De wow factor”
Door Ingrid de Groot op zaterdag 7 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Supertevreden ben ik met de keuken die ik kocht bij Grando in Utrecht. Staat nu sinds een week en heeft voor mij echt de wow-factor. Ik koos voor een lange rechte keuken (in een ruimte van 4 x 2 meter). Hoogglans wit, met twee ladeblokken (2 x 90) en twee rechte kastjes. Greeploos. Erg Lang getwijfeld over het aanrechtblad (hout of marmer??) en uiteindelijk gekozen uit praktisch oogpunt voor marmer. Dat is goed uitgepakt. Mijn aanrechtblad is een echte eyecatcher, ben er heel heel blij mee. Verder inductie en een kraan die gaaf is. Met geen bovenkastjes, maar een witte plank over de volle breedte en Smeg koelkast ernaast. Ik koos opnieuw voor Grando in Utrecht omdat ik al eerder echt heel goed door ze geholpen ben en inmiddels dus weet dat ze door en door betrouwbaar zijn en ik als klant in goede handen bent; stipt met de afspraken, meedenken, leuke ideeen en de sfeer tijdens de verkoop is persoonlijk en gewoon goed.
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrokken”
Door J. Rebbens op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Breda
Onlangs heb ik samen met Vera van Grando Breda mijn "wenskeuken" op maat samengesteld. Ontzettend fijn hoe zij vanuit de beschikbare ruimte die ik heb en mijn ideeën heeft meegedacht en meteen is gaan tekenen voor mij. Ook een aantal goede suggesties waar ik zelf nog niet over na had gedacht. Ook de plaatsing en installatie heb ik via Grando laten verlopen door goede keukenexperts. Van A tot Z heel betrokken en ik ben ontzettend blij met mijn keuken! Ik beveel Vera en Grando dan ook van harte aan.
FOTO VAN J. REBBENS
Keukenresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Ferry op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Prettig koopadvies badkamer gehad met Iris Boering, daarna nog enkele keren via telefoon en mail contact gehad over details plaatsing. Oude badkamer naar volle tevredenheid laten weghalen en nieuwe laten plaatsen. Binnen de gestelde periode. Ervaren monteur Peter heeft klus zeer vakkundig naar wens uitgevoerd, rekening houdend met de wasmachine waterafvoer vanuit andere kamer. Grando ervaren als goed team. Ben heel blij met resultaat, had het 10 jaar eerder moeten laten doen haha.
FOTO VAN FERRY
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Fam. van Alphen op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Barendrecht
Wij zijn geslaagd voor onze droomkeuken bij Evert en zijn team, na heel veel wikken en wegen wist Evert precies op papier te zetten wat wij voor ogen hadden! De plaatsing door Rene verliep vlekkeloos. Er zat helaas een kras op 1 lade front deze is direct opnieuw besteld! Ik zou iedereen aanraden om naar Grando Barendrecht te gaan! Wij zijn 100% tevreden!
FOTO VAN FAM. VAN ALPHEN
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Secuur gewerkt”
Door Fam Knappers op dinsdag 25 feb 2020 20 | vestiging Breda
Keuken aangeschaft . Verkoop was ontspannen zonder druk. Goed en flexibel meedenken. Klein foutje met de grepen maar snel goed opgelost. Begeleiding en montage was echt super. Zeer secuur. Echt blij met resultaat.
FOTO VAN FAM KNAPPERS
Keuken met neonlicht
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Yvon op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Son
Ik heb een geheel nieuwe badkamer laten plaatsen. Ben super goed geholpen en er is ook goed naar me geluisterd. Aan andere zou ik hun zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Marja op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik heb een compleet nieuwe keuken gekocht met inbouwapparatuur. In de keuken moest het nodige verplaatst worden. Ketel op een andere plek en ingebouwd, muurtjes verbreed en ingekort. Met de hulp van Kevin van Grando in Utrecht zijn we uiteindelijk na heel veel passen, meten en heel veel goede tips tot een mooi ontwerp gekomen. Tussen bestellen en plaatsen zijn er nog wat wijzigingen geweest, die konden worden doorgevoerd. Gisteren is de keuken geplaatst. In een dag door Frans. Vakwerk. In het echt is de keuken nog mooier dan op de 3 d foto. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar heb er alle vertrouwen in dat dat ook goed gaat komen. Kortom, mede dankzij Grando heb ik mijn droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooie keuken”
Door Ferdinand Garib op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Zwolle
Een keuken, we hadden geen ervaring met Grando maar door de klantvriendelijkheid waren we meteen geïnteresseerd. Toen we andere keukenzaken bezocht hadden wisten we meteen het wordt Grando keukens uit Zwolle. Ik zou ook iedereen Grando aanraden de deskundigheid, geduld en vriendelijkheid was voor ons enorm doorslaggevend we hebben een super mooi keuken.
FOTO VAN FERDINAND GARIB
Keuken met halfhoge stoelen
+ Toon extra foto van Ferdinand Garib
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door A Voskuilen op vrijdag 14 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht. Zeer deskundig geholpen, er werd alle tijd genomen. Er werd ons niets opgedrongen. De levering en plaatsing van de keuken verliep vlot. De keukenbouwer was betrouwbaar, beleefd en kundig. Waar nodig dacht hij mee en was niet te beroerd iets extra te doen. Wij zijn superblij met het mooie resultaat.
FOTO VAN A VOSKUILEN
Keuken met verlichting in koof
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door LH Lufting Sleen op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Emmen
Wij hebben hier een keuken gekocht. Deskundig advies gekregen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Gemoedelijke sfeer. Problemen werden zeer snel en correct opgelost! Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel geduld getoond”
Door Monique op dinsdag 11 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze badkamer gekocht bij grando In amersfoort! Super geholpen in de winkel en veel geduld met goed advies. Onze badkamer is een plaatje geworden.
FOTO VAN MONIQUE
Plaatje
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgd”
Door E. Peelen op zondag 9 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Recent een nieuwe keuken gekocht bij Dinesh en zijn team. We zijn zeer tevreden over het advies en vooral het volledig ontzorgen bij de werkzaamheden rondom het plaatsen van de keuken is top. We zijn dan ook erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN E. PEELEN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verdiend”
Door Gerrit Zoet op zondag 9 feb 2020 20 | vestiging Zwolle
We hebben een keuken bij Grando gekocht. Nadat we binnen kwamen, werden we geholpen door een verkoper. Helaas waren voor ons toen een aantal dingen nog niet duidelijk. Daar kwamen we thuis achter en hebben we nog met een andere verkoper gesproken binnen dit filiaal. Bij deze verkoper hadden we wel een goed gevoel bij. Bij aflevering van de keuken bleek het aanrechtblad van de keuken helaas beschadigd. De volgende dag kwam de monteur en deze bleek niet op de hoogte van dit feit, maar ook een aantal gemaakte afspraken met de verkoper waren niet bij hem bekend. Gelukkig heeft de monteur toch uitstekend werk afgeleverd. De eigenaar was inmiddels van een aantal zaken op de hoogte en heeft direct alles in het werk gesteld om alle zaken goed te regelen en dit is ook zeker gelukt. Het is jammer dat er een aantal zaken niet goed ging, maar binnen 3 dagen was alles toch opgelost en hebben we een geweldige keuken. Grando Zwolle heeft ons dus niet in de kou laten staan, maar heeft alles gedaan om het voor ons als klant op te lossen. Dit geeft ons dan toch echt een goed gevoel en zijn de 5 sterren dan dus toch echt verdiend.
Reactie of foto toevoegen
“Super positief”
Door Joyce B. op donderdag 6 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
Super goed geslaagd voor mijn keuken en badkamer! Echt een aanrader qua kwaliteit en service! Hoe kies je een goede winkel uit vroeg ik mij af. Al snel vielen de prijsstunters voor mij af omdat ik kwaliteit van de spullen belangrijk vind maar ook de (te) dure winkels vielen af omdat je m.i. weer teveel betaald vanwege de 'image'. Na eerst online gezocht te hebben zag ik diverse positieve reviews over Grando en besloot ik naar de vestiging in Utrecht te gaan. Ik ben goed geholpen door Vincent bij het uitkiezen van de keuken. Ook zijn collega Kevin dacht heel goed mee bij het uitkiezen van de badkamer (en deels keuken) en hij had originele oplossingen waardoor ik uiteindelijk een mooie keuken en badkamer kon samenstellen dat voldoet aan mijn wensen. Zelfs wijzigingen achteraf werden goed opgepakt en ook daarbij werd proactief meegedacht. Het is fijn om als klant serieus genomen te worden. Er was geen druk om meteen te moeten tekenen en omdat ik zo tevreden was heb ik dat bij de 2e afspraak gedaan. Inmiddels is de keuken afgeleverd en de plaatsing door Grando was in 1 dag (i.p.v. 2 dagen was gepland was). Ook de spullen voor de badkamer zijn goed geleverd en worden op mijn verzoek momenteel door een aannemer geplaatst (vanwege verbreding badkamer). Kortom, mijn ervaring met Grando Utrecht is super positief. Inmiddels heeft een familiedlid bij een Grando vestiging dichterbij hun huis ook een keuken besteld. Ook zij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Willem op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een super mooie en een zeer goede kwaliteit keuken gekocht. Zeer snelle levering en alles compleet! De jongeman die ons heb geholpen was er meedenkend en gaf tips die zeker geholpen hebben. Kortom voor een nieuwe keuken of badkamer zeker daar heen gaan. Top zaak! Ps en betaalbaar.
FOTO VAN WILLEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door P. Delsing op dinsdag 4 feb 2020 20 | vestiging Helmond
Keuken gekocht. Goed verkoopadvies en alles goed geleverd en geplaatst. Kortom top service.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door HJ van Breukelen op zondag 2 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
Nieuwe keuken met miele apparatuur en bora inductie kookplaat. Super goed geholpen door Iris Boering. Top adviseuse met inzicht en begrip voor de klant!
FOTO VAN HJ VAN BREUKELEN
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij ermee”
Door Broker op donderdag 30 jan 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij zijn bij deze vestiging geholpen door Gert kropf. Maar iedereen daar op de werk vloer waren super gezellig en vriendelijk. Was best spannend om een droom keuken te vinden met het geld wat er te besteden was. Maar Gert kropf heeft het zo weten te maken dat al onze wensen werden gerealiseerd. Onwijs bedankt. Ook de service achteraf koelkast bromt word goed opgenomen. Was zelf best wantrouwig maar raad grando zeker aan we zijn super tevreden
FOTO VAN BROKER
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door David op vrijdag 24 jan 2020 20 | vestiging Breda
Een complete keuken voor een nieuwbouw woning aangeschaft via Grando. De algemene indruk nu de keuken geplaatst is zijn super. Het gehele traject wordt er met je meegedacht. Want mijn inziens zijn er altijd zaken die wat tegen zitten. Maar belangrijkste is dat de verkoper denkt in oplossingen. En die werden ook altijd snel aangedragen als er een puntje was wat tegen zat. De verkoper was voor mij altijd goed bereikbaar voor vragen die ik gaande het traject had. Tijdens het plaatsen werd er secuur gewerkt. En de woning was na plaatsen ook netjes achter gelaten. En na het plaatsen van de keuken blijft Grando correct en snel reageren op vragen. Dus al met al kan ik Grando aanbevelen voor de aanschaf van een keuken. Niet alleen tijdens het verkoop gesprek denken ze met je mee maar het gehele traject.
Reactie of foto toevoegen
“Lof”
Door Erwin en Petra op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Tilburg
Complete badkamerinrichting aangeschaft bij Grando Tilburg. Zowel sanitair als vloer- en wandtegels. Perfect geholpen op een rustige niet opdringerige wijze. Alle tijd werd genomen om onze wensen aan te horen en direct verwerkt in een tekening. Niets dan lof over Grando Tilburg.
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Annelies Hoens op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Helmond
Ik heb een keuken, badkamer en toilet laten verzorgen door Grando Helmond en ben uitstekend geholpen. Zowel bij het kiezen van de juiste materialen als bij het uitwerken van de tekening. En dit alles binnen mijn budget. De service van Peter en Cristel oversteeg mijn verwachtingen. Altijd welkom om verdere vragen te stellen en zaken te bespreken. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Brenda Kamperveen op zaterdag 4 jan 2020 20 | vestiging Heerenveen
We hebben een nieuwe keuken gekocht. De service was echt supergoed. Ik zou dit bedrijf ook aan anderen adviseren!

Aanvulling ontvangen 8 januari 2019: Keuken is in juli 2019 gemonteerd. We zijn heel tevreden hierover!
Reactie of foto toevoegen
“Totaalverbouwing”
Door Hans op donderdag 26 dec 2019 19 | vestiging Enschede
Als onderdeel van een totale interne verbouwing van ons huis kwamen wij na een selectie van meerdere keuken-, en badkamerleveranciers uit bij Grando Enschede. Zij toonden belangstelling voor ons als klant en dachten hardop mee over onze keuzevraagstukken. In een paar bezoeken kwamen wij tot een mooi pakket van voorstellen voor onze keuken, badkamers en het nodige tegelwerk. De uitlevering van de verschillende onderdelen vond plaats volgens de planning en de installatiewerkzaamheden werden geheel naar behoren uitgevoerd. De ruimten werden opgeleverd zoals wij dat voor ogen hadden, kleine tegenslagen onderweg werden prima opgevangen, kortom wij zijn zeer tevreden over Grando Enschede. En bovenal: gedurende het hele traject was de samenwerking zakelijk, op maat, plezierig en persoonlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door piet v.d.Leeden op donderdag 26 dec 2019 19 | vestiging Barendrecht
wij hebben een badkamer gekocht en zijne er zeer tevreden over. in de keuken/badkamer jungle is GRANDO Barendrecht een uitzondering. Super geholpen en met ons meegedacht, iets van de bestelling er af halen geen probleem iets bij bestellen snel geleverd. Ook over de prijs kunnen onderhandelen en er uit gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door fam. Harink Rouveen op donderdag 26 dec 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando Zwolle. Vriendelijk ontvangst en meedenken van Bas hebben wij als prettig ervaren. Alle materialen zijn op tijd geleverd en de afspraken is Grando nagekomen. We zijn supertevreden, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Willem op woensdag 25 dec 2019 19 | vestiging Zwolle
Mooie keuken gekocht bij Grando in Zwolle. Erg tevreden over alles. In de showroom erg prettig geholpen en naar tevredenheid een keuken gekocht. Montage van de keuken was ook top, echt een vakman!
FOTO VAN WILLEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevreden”
Door R.Mooij op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Zojuist de vragenlijst ingevuld bijna alleen maar tienen we zijn dan ook bijzonder tevreden over de hele gang van zaken zoals het advies de aankoop het inmeten de gemaakte afspraken het afleveren en de montage deze mensen zijn vakkundig en komen hun afspraken na. Werkelijk fantastisch. Fam R Mooij Heerhugowaard
FOTO VAN R.MOOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Alles wordt opgepakt”
Door Kris op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben gekozen voor Grando Hazerswoude- Dorp, omdat Rutger Groenendijk vertelde dat hun kracht ligt bij het 'ontzorgen'. En dat hebben ze gedaan! Wij hebben de hele woonkamer verbouwd, van plafond tot vloer en alles wat daartussen zit. De keuken en vloer hebben wij bij Grando gekocht en zij werken samen met zeer vakkundige bedrijven die de gehele verbouwing hebben verzorgd. Wij hebben ons niet druk hoeven maken over planning, dat werd allemaal geregeld. Het liep allemaal naadloos op elkaar over waardoor de verbouwing soepel is verlopen. Communicatie verliep ook heel prettig. Alles wordt opgepakt, afspraken zijn nagekomen. Kortom, Grando Hazerswoude is een absolute aanrader!
FOTO VAN KRIS
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans deen op vrijdag 20 dec 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Ik ben zeer tevreden met mijn keuken en hoe ik begeleid ben van het begin tot het eind. Met hulp van Bas heb ik een keuken gekozen, die volledig aan mijn smaak is aangepast. De tekeningen gaven een goed beeld van hoe de keuken eruit is komen te zien. De demontage en montage gebeurde door dezelfde vaklieden, die uitmuntend hun werk deden. Ook de electriciens, stucadoor en installateur deden hun werk goed en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Piet van Dongen op zaterdag 14 dec 2019 19 | vestiging Breda
Ik heb een keuken, 3,6 meter achter wand en eiland 240 met natuursteen blad gekocht. Het ontwerp, het leveren en het monteren ging geweldig. En natuurlijk gaat het weleens mis, maar het is geen probleem als het goed wordt opgelost
FOTO VAN PIET VAN DONGEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Lucas op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Op zoek naar keuken en sanitair in Hazerswoude uitgekomen. Vakkundig en goed geholpen door Johan Groenendijk. De adviezen waren realistisch en maatwerk. Dat leidde tot een heel mooi resultaat. Ook de installatie en de after service was zeer goed. We zijn tevreden klanten en kunnen deze leverancier zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop showroomkeuken”
Door Anita Kamp op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Helmond
Showroomkeuken gekocht in Helmond. Alles super geregeld door Peter. Dik tevreden!

Aanvulling ontvangen 17 december 2019: Het is geleverd, monteren doen we in eigen beheer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door S. van Ravesteijn op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Enschede
Aangezien het tijd werd om ons huis van een upgrade te voorzien, wilden we de keuken, badkamer en toilet vernieuwen. Bij Grando eerst wat informatie ingewonnen. De ontvangst was erg prettig en het voelde goed. De volgende dag teruggekeerd om de wensen te bespreken. Allereerst de badkamer en toilet aangepakt. Met Gea, de adviseuse, onze wensen besproken. Er zaten de nodige uitdagingen in en er werd goed meegedacht met als uiteindelijk resultaat, dat het totaalplaatje klopte bij wat wij in gedachten hadden. Daarna de keukenwensen kenbaar gemaakt. Ook hier hadden we de nodige uitdagingen en Gea heeft veel moeten puzzelen om onze wensen goed vorm te geven. Het resultaat mocht hier ook zijn. Na het opmeten bleken er toch een aantal zaken iets beter te kunnen. Hierover werd goed gecommuniceerd. In juni de keuken laten plaatsen, materialen waren een paar dagen van te voren aanwezig en alles klopte. In oktober zijn de badkamer en toilet aangepakt. Ook hier was de levering prima geregeld. Grando regelde ook de mensen voor de installatie. De werkzaamheden verliepen vlot en volgens plan. Ook hier was er een goede communicatie. Eventuele problemen werden aan de voorkant al besproken en naderhand goed verwerkt. De manier van werken beviel ons prima! Al met al, Grando heeft ervoor gezorgd dat wij, door hun klantvriendelijkheid, een goed advies, goede service en de goede mensen om het werk aan uit te besteden, zeer tevreden zijn over onze nieuwe keuken, badkamer en toilet.
FOTO VAN S. VAN RAVESTEIJN
Toilet
+ Toon extra foto van S. van Ravesteijn
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Evert op vrijdag 6 dec 2019 19 | vestiging Zwolle
De keuken die we gekocht hebben bij Grando Zwolle, is keurig zoals afgesproken op de afgesproken datum geleverd en vakkundig gemonteerd. Het resultaat is, zoals de rekening liet zien. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam van Dijk op vrijdag 6 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Keuken gekocht bij Grando,super geholpen door Kevin ,nemen ruim de tijd en de plaatsing en afwerking werd vakkundig gedaan door Peter. Grando Utrecht is een aanrader .
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Lars op dinsdag 3 dec 2019 19 | vestiging Breda
Blij met de uiteindelijke keuken. Deskundige hulp en meedenken in onze wensen. Naar volle tevredenheid is dit traject verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Elco Ilona Kulik op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze aankoop bij Grando Keukens! Het is een zeer vakgericht klantvriendelijk bedrijf met de complimenten voor Risza die ons bij onze aankoop heeft geholpen! De keuken werd keurig bezorgd op besproken data en dit was allemaal goed gecommuniceerd en zeer duidelijk. Er was 1 deurtje met een onjuiste greep maar dit was binnen een week opgelost! We genieten elke dag van onze keuken en zijn meer dan tevreden!
FOTO VAN ELCO ILONA KULIK
Keukencollage
Reactie of foto toevoegen
“Alles in orde”
Door Henk op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Hilversum
Wij hebben onze keuken bij Grando Hilversum gekocht. Zijn diverse keren in de zaak geweest: eerste verkenning, onze eigen wensen, meedenken, ontwerpen van diverse opties, bestellen. Prima geholpen. Via Grando zijn ook wat bouwkundige aanpassingen gepleegd, er werd, ook de uitvoeringsfase professioneel meegedacht en vakkundig uitgevoerd; vriendelijk personeel. Er gaat altijd wel wat verkeer: een kast was tijdens transport naar ons toe omgevallen in de vrachtwagen, wat weken de kapotte kast gebruikt, maar alles is in orde nu.
Reactie of foto toevoegen
“Lof”
Door D. Esseboom op zondag 1 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Ik heb een super mooie badkamer en toilet aangeschaft bij Grando Amersfoort. Bij binnenkomst liep een oriënterend gesprek al snel uit op een aankoop door de vriendelijk -en deskundigheid van verkoper Serkan waarbij ik me zeer op mijn gemak voelde. De badkamer en toilet konden al na een maand geplaatst worden. Tevens lof voor de hardwerkende monteurs van Sophia Bouwbedrijf onder leiding van Velko. Bedankt Grando voor mijn fantastische badkamer!
FOTO VAN D. ESSEBOOM
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Iris van Daal op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Son
Onlangs hebben we een prachtige keuken van Grando aangeschaft. Noud van der Putten, locatie Son heeft ons heel goed geholpen betreft de mogelijkheden qua indeling en kwam met ideeën waar wij niet direct aan gedacht hadden. Door de samenwerking met Keukenbouwersplus is er een strakke planning gemaakt voor de uitvoering, waardoor we niet lang (2 weken) zonder keuken hebben gezeten. Alles werd goed op elkaar afgestemd en het werd snel en vakkundig afgewerkt (loodgieter, elektricien, stukadoor etc.). Complimenten voor het contact en de prettige service! Ik zou Grando en Keukenbouwersplus zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Marianne Roll op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
Ik heb een keuken en badkamer gekocht bij dit bedrijf en ben supergoed begeleid en geadviseerd. Er wordt zorg en tijd besteed aan het maken van een keuze waarbij aan huis alles nog eens bekeken en nagemeten wordt. Ook de aflevering verliep prima.
Prijs en kwaliteitsverhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Bram op woensdag 27 nov 2019 19 | vestiging Helmond
We hebben in de september in Helmond een keuken gekocht. Hele fijne zaak met een dorps karakter. Heel gastvrij, ook voor de kids. Mooi ontwerp geworden en werd goed meegedacht. Installatie en afwerking top! Aftersales ook heel goed. Enkele puntjes werden meteen opgelost. Peter en collega's: heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig werk”
Door Frans en Else van Luxzenburg op dinsdag 26 nov 2019 19 | vestiging Hilversum
Wij hebben een prachtige U vorm keuken gekocht bij Grando te Hilversum. Niet alleen de keuken ,maar onze hele beneden verdieping(huiskamer, keuken, plafonds, wanden, elektra etc.) Heeft het team van dhr. M. de Winter bij ons verbouwd. Echt geweldig werk hebben zij geleverd. Met dank aan; Martin, Robert, Marco, Johan, Simon, Bart
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Familie Cairo op zondag 24 nov 2019 19 | vestiging Purmerend
Wij hebben een keuken gekocht. Super goed geholpen door Nouska en Gert-Jan.
Er is tijdens de verschillende gesprekken heel goed naar onze wensen geluisterd en er is door hun beide ook goed met ons meegedacht. De plaatsing is door Eric de monteur super goed gedaan.
REACTIE VAN FAMILIE CAIRO
Foto van de geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Henk Landman op zondag 24 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een prachtige bad kamer aangeschaft bij Grando in Amersfoort. Wij hebben met de adviseur Umit Isak alle componenten voor de badkamer uitgezocht en we zijn met de vriendelijke eigenaar Dinesh Birtantie het eens geworden over de prijs. De badkamer werd na aflevering geïnstalleerd door Servaes Apeldoorn afbouw. Hier werken allemaal eerste klas vaklui. De oude badkamer werd eerst volledig verwijderd. Daarna kwam de loodgieter Roy de leidingen verplaatsen. Marcel heeft de badkamer uitzonderlijk mooi betegeld. Hierna heeft Roy de badkamer geïnstalleerd. Onze badkamer is echt een plaatje geworden bedankt Grando Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Kruis op zaterdag 23 nov 2019 19 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden. De indeling is precies zoals wij t willen hebben. We zijn fijn geholpen in de winkel. Er werd heel uitgebreid de tijd voor ons genomen.

Aanvulling ontvangen 25 november 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd. We zijn tevreden. Ook over montage. Enige puntje: het had mooier geweest als de aftimmering boven de keuken waarin de spotjes zijn weg gewerkt van één stuk plaatmateriaal in 1 stuk had bestaan. Nu zie je verschillende stukken met naden. We hebben het geaccepteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Piet en Ineke Sanders op maandag 18 nov 2019 19 | vestiging Son
Nadat we heel erg tevreden waren over onze nieuwe badkamer en toilet die we bij Grando in Son hadden aangeschaft hebben we hier ook een nieuwe keuken gekocht.
We zijn heel erg tevreden over het advies van Paul bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De keuken is door een geweldig team geïnstalleerd en we zijn heel erg tevreden over het resultaat. We zijn heel erg blij, dat we voor Grando hebben gekozen.
Een echte aanrader.
FOTO VAN PIET EN INEKE SANDERS
Keuken met los fornuis
+ Toon extra foto van Piet en Ineke Sanders
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J. Grootenhuis op zondag 17 nov 2019 19 | vestiging Zwolle
In Mei 2019 hebben wij een badkamer gekocht bij Grando Zwolle. Bij ons eerste gesprek hadden wij een goed gevoel. Wij zijn deskundig en goed geholpen, en er werd met ons meegedacht. In Oktober is onze badkamer geplaatst door goed en vakkundig personeel van de Badkamerbrigade [montagebedrijf], alles is in goed overleg geplaatst en naar onze volledige tevredenheid. De planning liep van begin tot het einde precies op schema. Wij raden Grando zeker aan
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Peter Diepstraten op vrijdag 15 nov 2019 19 | vestiging Breda
Goed advies, alles volgens afspraak geleverd. De keuken is van top kwaliteit en op de zelfde manier geplaatst. Geen onderdelen tekort, alles klopt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Youssef Abarkane op donderdag 14 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens in Amersfoort. Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen door Samira Adli & Mustapha Sarti. Wij hebben aangegeven wat we graag wilde hebben qua keuken,kleur etc. en wat ons budget was. Zij kwamen vervolgens met adviezen en tekeningen die ons enorm aanspraken. Wij zijn A tot Z goed begeleid en hebben uiteindelijk onze DROOM keuken. De keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. Wij bevelen Grando keukens Amersfoort. Samira en Mustapha enorm bedankt voor jullie adviezen en hulp zonder jullie was dit nooit gelukt
FOTO VAN YOUSSEF ABARKANE
Aanrader van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles top”
Door Esther Hendriks op donderdag 14 nov 2019 19 | vestiging Helmond
Tijdens verkooptraject alles top en na plaatsen ziet de keuken er mooier uit dan gedacht. Bedankt Peter en de rest
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Aart en Alie Verhoef op woensdag 13 nov 2019 19 | vestiging Bergambacht
Wij hebben een keuken gekocht, geheel naar ons zin. Wij werden plezierig geholpen en meneer dacht met ons mee, kwam thuis kijken zo kon hij zien hoe het er uit kwam te zien. De keuken werd keurig geplaatst en het resultaat mag er zijn. Dankjewel Grando Keukens en Bad Bergambacht
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Van den Houten op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Breda
Wij hebben hier een keuken gekocht. Prettig contact met deze vestiging en hun goede, attente verkoper. Zeer bekwaam en hulpvaardig met de verkoop van onze keuken. Inmiddels is de keuken geplaatst, ook dit is zeer prezierig verlopen. Kortom, zeer prettige ervaring en daardoor zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Maarten Frazer op zondag 10 nov 2019 19 | vestiging Doetinchem
We hebben bij Grando Doetinchem onze nieuwe keuken gekocht. Coen was erg ervaren en heeft ons goed geholpen. De opstelling is meerdere keren goed bekeken en waar nodig aangepast. Het plaatsen was erg netjes en op de afgesproken momenten. Ook de service achteraf was erg goed. We zouden Grando dan ook zeker aanraden.
FOTO VAN MAARTEN FRAZER
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Mariska de Krosse op zondag 10 nov 2019 19 | vestiging Zwolle
Beste Grando Zwolle en Beste Peter-Paul, Onze keuken is van de week gemonteerd, en alles is nog mooier dan verwacht. Ook de monteur heeft zijn werk super gedaan dikke pluim. We hebben in de afgelopen maanden heel wat keukenzaken bezocht maar die van jullie sprong er met kop en schouders bovenuit. Afwerking en advies een dikke 10+ we kunnen iedereen jullie aanbevelen en zullen dat ook zeker doen. Peter-Paul bedankt voor je advies hier kan een ieder die een keuken verkoopt een voorbeeld aannemen, geen druk over beslissen, goede prijs voor een heel goede kwaliteit en een perfect ontwerp waar over nagedacht is. Grando en Peter-Paul bedankt voor alles.
FOTO VAN MARISKA DE KROSSE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan de wensen”
Door De Vlieg op zondag 10 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
De keuken die wij hebben gekocht bij Grando Amersfoort voldoet helemaal onze wensen. We hebben het verkoopgesprek als zeer prettig ervaren. Ook het plaatsen van de keuken is goed gegaan. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk geleverd”
Door RV op donderdag 7 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben voor ons nieuwe huis een keuken door Grando Amersfoort laten ontwerpen. De oude huidige keuken had een u vorm en wij wilden een schiereiland. Maar we twijfelden of dat wel zou passen. We hebben de eerste keer daar met hen gebrainstormd en onderwijl werd er meteen een ontwerp gemaakt en gingen we meteen met een eerste ontwerp naar huis. Daarna hebben ze de puntjes op de i gezet en ons perfect begeleid. Ze luisterden zeer nauwkeurig en anticipeerden daar meteen op. Het gevolg was een perfect uitziende keuken die tot op de millimeter nauwkeurig paste. We wilden onze eigen Amerikaanse koelkast meenemen en ook die paste er perfect in. De montage verliep heel vlot. De monteur was heel kundig, vriendelijk, snel maar accuraat. Dus wij zijn super tevreden en onze verwachtingen zijn overtroffen. Wij hebben eerst reviews gelezen van keuken zaken en Grando Amersfoort sprong eruit. Ze maken de goede reviews zeker waar. Je wilt toch zeker zijn van je keuze want het kost heel veel geld zo'n keuken en dat leg je bij Grando Amersfoort in goede handen.
Reactie of foto toevoegen
“Sympathiek”
Door Familie Huig op woensdag 6 nov 2019 19 | vestiging Den Helder
Bij deze vestiging hebben wij een keuken gekocht. Wij werden heel goed en leuk geholpen. Sympathieke medewerker. Echt een aanbeveling.

Aanvulling ontvangen 7 november 2019: Onze keuken is precies een week geleden gemonteerd, woensdag ervoor waren de delen geleverd. De monteur kwam lekker vroeg, werkte enorm hard en netjes. Vrijdags tegen 12.00 uur stond de keuken er. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geen klagen”
Door Angela op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Utrecht. Vanaf de binnenkomst was het gevoel goed. Kevin heeft ons goed geholpen met een mooi ontwerp en uiteindelijk hebben wij de knoop doorgehakt. Levering en montage ging goed, verder geen klagen. Ik zou Grando Utrecht zeker aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Te spreken over traject”
Door Serge en Viviane op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Over de aangeschafte keuken bij Grando in Heerhugowaard zijn wij uitermate te spreken. Mooie keuken goede kwaliteit. Los van de kwaliteit zijn wij ook zeer te spreken over het voortraject en de installatie. Tijden het uitzoeken van een geschikte keuken zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is goed meegedacht en vakkundig advies gegeven over wat er al dan niet mogelijk was. De installatie van de keuken is eveneens vakkundig gedaan. Ook door mensen die plezier in hun werk hebben en alles achter de komma goed willen achterlaten. Frank, Jeff, Bedankt voor de samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Jenni Nicholson op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Utrecht
I have just had my new kitchen installed and it has exceeded my expectations. The whole process from the planing to the installation was very easy and well communicated. Everyone involved was helpful, very good at their job. My kitchen has been transformed and been brought into the 21st century! :-) I would unreservedly recommend Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vertrouwenwekkend”
Door Janny en Rob Wolschrijn op zondag 3 nov 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Een nieuwe keuken en een nieuw toilet, gedurende het hele proces geen enkele negatieve ervaring, de begeleiding van begin tot eind is in een hand, van dhr Wiggers, de uitvoering c.q. de voorbereiding tot plaatsing en de montage zelf van de keuken en toilet wordt uitgevoerd door bij deze Grando vestiging horende uitvoerende die v.v. prima overleg en contact hebben. Dit bedrijf is zeer vertrouwenwekkend en ik raad hen van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Marleen en Bas op zaterdag 2 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
Na een vervelende ervaring bij een andere keukenzaak via via bij Evert Rop bij Grando Barendrecht terechtgekomen. Wat een verademing...geen opdringerige verkooppraatjes maar eerlijke verkoop. Geen vraag is te gek voor Evert en z'n team, ze denken en helpen mee waar nodig. En zoals Michelle zei "een keuken kopen hoort een feestje te zijn" en dat is ook zo en daar heeft Grando Barendrecht gelukkig alsnog voor gezorgd! Hartelijk bedankt jullie zijn toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door A op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
De kwaliteit van de keuken is prima en de adviseur heeft ons echt geweldig geholpen en alle tijd genomen om het beste resultaat te bereiken voor een kleine keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Maartje ten Cate op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken gekocht. We werden heel serieus genomen, de verkoper is ook geweest om te kijken en adviseren. Keukenadvies was heel goed en later de oplevering ook. We hebben nu een prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN MAARTJE TEN CATE
Kookplaat in eiland
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door R. Tendick op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Zeer nette service. Van begin tot eind deskundig geholpen. Erg mooi eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Weer terug naar Grando”
Door Astrid & Hans op dinsdag 29 okt 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Na 2 jaar geleden een badkamer, nu een keuken bij Grando Heerhugowaard gekocht. Waarom Grando Heerhugowaard. Eigenlijk heel simpel : Een topverkoper Jeff die alle tijd voor je neemt, niet opdringerig is en weet waarover hij praat. Een topinstallateur Virgil die altijd met je meedenkt, altijd rustig blijft en tijdens de installatie diverse heel nuttige suggesties doet. Zo simpel kan het zijn, kortom wederom een warme douche voor Grando Heerhugowaard die wij ten zeerste aanbevelen.

Eerdere ervaring van 27 december 2019: Na slechte ervaring met andere badkamer leverancier bij Grando Heerhugowaard terecht gekomen Wat een verademing, totaal geen druk en men heeft alle tijd genomen om tot een goed ontwerp van onze badkamer te komen. Over de plaatsing kan ik maar 1 ding zeggen, wat een topmonteur zeg , werkt schoon, rustig en denkt mee. Kortom Grando Heerhugowaard is een warme douche waard.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Schalk /Kuiper op zaterdag 26 okt 2019 19 | vestiging Son
Dankzij het goede advies en hulp van de erg aardige en kundige medewerker hebben wij een mooie keuken gekocht. Een kleine keuken in een kleine ruimte waar toch alles in zit wat wij graag wilden hebben.

Aanvulling 31 oktober 2019: De keuken is naar alle tevredenheid geplaatst. We zijn heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelukt”
Door Peter Gerards op woensdag 23 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
In het voorjaar hebben we bij Grando Zwolle een offerte aanvraag gedaan voor een compleet nieuwe keuken, incl. nieuwe tegels in de keuken, hal en garage. We wilden sowieso kwaliteit dus voor de laagste prijs gingen we er niet heen. De uitdaging die we hebben meegegeven is dat het binnen 6 weken operationeel moest zijn, dit i.v.m. onze verhuizing naar het betreffende huis. Gezien de drukte in de bouwwereld was dit voor Grando Zwolle een flinke uitdaging maar het is ze wel gelukt! Naast deze top prestatie (vinden wij) zijn we ook tevreden over de monteurs en zeer tevreden over de communicatie en betrokkenheid van directeur/eigenaar Bas Velzing, ook toen het even tegenzat. Na het operationeel opleveren waren er nog wat restpuntjes, ook die zijn keurig binnen de afgesproken termijn afgehandeld. Wat we ook graag willen vermelden is dat er geen vervelende verkooptrucjes zijn gebruikt. Wij zijn in ieder geval heel blij dat we hebben gekozen voor Grando Zwolle, en niet voor een "keukencowboy" Kortom, voor een goede, betrouwbare en betrokken keukenleverancier kunnen wij zeker Grando Zwolle aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door B.B.J. Sleven op zaterdag 19 okt 2019 19 | vestiging Den Helder
We hebben een badkamer gekocht. Dit was onze eerste ervaring met Grando. We zijn zeer goed voorgelicht, goed overleg. De uitvoering was prima. Resultaat boven verwachting. Zeer vakkundig! We zijn 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Jan en Yvonne Pasman op zaterdag 19 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
Toen wij de winkel binnen kwamen om ons te oriënteren op een nieuwe keuken en in gesprek raakten met Bas, hadden wij er gelijk een goed gevoel bij. Er werd geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Er werden oplossingen aangedragen waar nodig. Dit heeft ons doen besluiten hier onze keuken te kopen. Op het moment dat onze keuken geleverd werd, bleek dat het keukenblad niet in de lift paste. Er werd meteen actie ondernomen en er werd voor een verhuislift gezorgd. Dit kwam uiteraard voor kosten van Grando. Perfect geregeld dus. De keukenmonteur was kundig en precies. Ja, wij bevelen Grando aan.

Aanvulling ontvangen 4 december 2019: Wij zijn erg tevreden met de aankoop van onze nieuwe badkamer. We wilden een iets andere indeling en er werd goed meegedacht met ons. We hadden een prettig contact met verkoper Bas die ook deskundig en attent was. Inmiddels is de badkamer geplaatst door een vakman en het resultaat is fantastisch! Grando Zwolle bedankt!!
FOTO VAN YVONNE
+ Toon extra foto van Jan en Yvonne Pasman
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Henny op zaterdag 19 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
Prima geholpen - alle tijd terwijl we zonder afspraak binnenliepen. Keuken uitgezocht, goed advies ontvangen en bij het opmeten het plan nog iets aangepast. Onze keuken heeft namelijk wat bijzondere hoeken dat maakte het wat lastiger. Levering keurig op tijd, installatie meer dan goed, snel en netjes keurige installateurs. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Sarah op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Tilburg
Goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe keuken. Goed advies gekregen van Dave en er werd direct actie ondernomen toen wasbak en afzuigkap niet meegeleverd bleken bij levering. Ik ben ook heel tevreden over de plaatsing en controle nadien.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M.J. Oudshoorn op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Hoogvliet en zijn zeer tevreden. Ook over het hele voor traject zijn we tevreden. De kennis en het meedenken van de adviseur hebben we als positief ervaren. Ook de uitstraling van de showroom is netjes en gemoedelijk. Kortom deze vestiging is zeker een aanrader.
FOTO VAN M.J. OUDSHOORN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door R.B. Sligting op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Keuken, super goede verkoop, levering en montage van onze keuken. Alles prima volgens afspraak nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Fam Commandeur op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Perfect geholpen, alle wensen zijn ingewilligd!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische prestatie”
Door Arnold Schouten op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Zaandam
Wij hebben een badkamer en een toilet aangeschaft. Inspitatie in de showroom van Grando Zaandam opgedaan. Vervolgens samen met Nick en Evelien een heel mooi plan gemaakt. Jonathan Vega en zijn team hebben een fantastische prestatie geleverd door alles perfect te maken en te plaatsen.
FOTO VAN ARNOLD SCHOUTEN
Bad met toilet
REACTIE VAN ARNOLD SCHOUTEN
Dolblij mee!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door N. Kruijssen op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Son
Badkamer gekocht en zeer goed geholpen en geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Ans op woensdag 16 okt 2019 19 | vestiging Epe
Wij hebben een keuken gekocht. Het advies was prima en de montage mannen werkten nauwkeurig en erg plezierig. De keuken is op de juiste datum geplaatst. Wij zullen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Perry op maandag 14 okt 2019 19 | vestiging Zevenbergen
Goed personeel, weet waar ze over praten en geven praktische oplossingen waar andere bedrijven niet mee komen. Daarnaast fijn dat degene bij wie je de keuken besteld, de keuken ook komt plaatsen. Bij het uitzoeken van de keuken nemen ze uitgebreid te tijd voor je en ook bij vragen achteraf helpen ze je zo goed als mogelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.Jansen op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Assen
We hebben een badkamer gekocht en zijn zeer tevreden met de aankoop,de afhandeling en de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Helma Blankestein op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Epe
Ben uiterst tevreden over Grando Epe, de levering en montage liep helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Bakdkamerrenovatie”
Door P. Kok op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Middelburg
Perfecte adviseur en dito installateur. Kan ik iedereen aanraden. Bakdkamerrenovatie
FOTO VAN P. KOK
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Jeffrey Siero op donderdag 10 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Zwolle. Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen door Peter-Paul de Jong. We hebben aangegeven wat we graag willen qua keuken en wat we willen uitgeven. Peter-Paul heeft hier keurig gehoor aangegeven zonder enige druk of poespas of agressieve verkoop, en we hebben zelfs een luxere keuken gekocht wat ergens anders niet mogelijk was voor ons budget. Er is makkelijk contact te leggen met de winkel en alles gaat in goed overleg. De keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. Wij bevelen Grando keukens Zwolle aan! Peter-Paul, Alex en Bas super bedankt!
FOTO VAN JEFFREY SIERO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet voor 200%”
Door Ine en Piet Mathijsen op woensdag 9 okt 2019 19 | vestiging Son
Bij het eerste bezoek aan Grando in Son voor de aankoop van een nieuwe keuken hadden wij meteen een goed gevoel. Ingrid heeft ons bij de aankoop uitstekend voorzien van advies. Haar tekeningen gaven een goed beeld van de inrichting van de keuken. Inmiddels is de keuken geplaatst en voldoet hij voor 200% aan onze wensen. Ook de installatie is keurig verlopen. Ingrid en Grando team: BEDANKT !!
FOTO VAN INE EN PIET MATHIJSEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (88 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (31 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (49 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (38 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (90 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (30 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (20 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (29 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (34 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (12 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (31 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (119 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (16 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (39 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (36 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (60 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (53 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (90 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (88 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (104 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (19 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (87 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (18 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (75 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (28 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (65 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (109 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (93 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (63 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (135 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (41 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (59 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (61 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (41 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.