Feedback

Keukens in Emmen

10+ Beste Keukenzaken in de buurt van Emmen (Review). Lees Ervaringen en Voorkom Miskoop. Alle Keukenwinkels Beoordeeld.
Er zijn 8 keukenzaken in Emmen. Er staat 1 keukenzaak in de omgeving van Emmen vermeld.
Bedrijf
Plaats
Aantal ervaringen
Emmen
2029 ervaringen
9,7
Kitchen4all
Hoogeveen (± 30 km)
Hoogeveen (± 30 km)
72 ervaringen
6,4
Superkeukens
Emmen
Emmen
167 ervaringen
6,3
Keuken Kampioen
Emmen
Emmen
629 ervaringen
5,6
Bart Totaal Design
Emmen
Emmen
13 ervaringen
Emmen
5 ervaringen
4,7
Brugman
Emmen
Emmen
592 ervaringen
Emmen
-
Over keukens Emmen
Als u keukens in Emmen wilt bekijken, is het aan te raden om in de eerste plaats naar de woonboulevard Nijbracht te gaan. Superkeukens en Brugman hebben daar als grote ketens een filiaal. In dezelfde straat is Bart Totaal Design te vinden. Een straat verderop is Inter Art gesitueerd. Dit aanbod geeft al veel mogelijkheden. Op hetzelfde industrieterrein bevindt zich Jaap Knegt keukenstudio voor mensen met vooral een moderne smaak. Ondanks deze keukenzaken is er de kans dat u toch nog verder wilt kijken. Dat kan op de Cornelis Houtmanstraat bij Grando Keukens en de Keuken Kampioen.
Meest recente ervaringen keukens Emmen
Ervaring over Grando Keukens & Bad op woensdag 19 feb door Kees en Marijke
Elf jaar geleden hebben we een nieuwe keuken gekocht bij Grando in Emmen. De keuken is destijds perfect geïnstalleerd. Wasmachine en droger mooi verwerkt in wat oorspronkelijk bedoeld was als provisiekast. Nu wij een nieuwe wasmachine ... lees verder
Ervaring over Bart Totaal Design op donderdag 30 jan door Derk ten Berge
Wij hebben de totale inrichting, evenals van ons vorige huis, bij Bart Totaal Design gekocht: keuken, pvc vloer en nieuwe inrichting en betegeling van de badkamer.
Vanaf het eerste bezoek aan de winkel zijn wij vakkundig geholpen, waarbij ... lees verder
Ervaring over Keuken Kampioen op vrijdag 8 nov door EK
Ik gooi er gelijk maar even een nieuwe slogan in voor dit bedrijf: Keuken Kampioen, dat moet u echt niet doen. Was alles echt zo slecht? An sich valt dat wel mee, maar het levert genoeg irritatie op. Leest u mee?

Ietwat vreemde situatie:... lees verder
Ervaring over Brugman op vrijdag 4 okt door Feuchte
Fouten maken bij het inmeten van onze keuken, na constatering van deze fouten wordt er geen enkele actie ondernomen dit te herstellen. Wel wordt verzocht of ik nog een zelf wil meten het doel hiervan is natuurlijk mij alsnog de fout in de s... lees verder
Ervaring over Bopa Keukens en Badkamers op dinsdag 12 dec door Jan
Doe géén zaken met dit bedrijf. Ons hebben ze ook bij de poot proberen te nemen met een aanrechtblad en het betegelen van de achterwand. Uiteindelijk via jurist laten lopen. Doe hier geen zaken mee!!

Aanvulling ontvangen 14 dec... lees verder