Feedback
8,6

I-Kook

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels 22 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.i-kook.nl
Meer informatie over I-Kook
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 338 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren194 ervaringen
4 sterren103 ervaringen
3 sterren19 ervaringen
2 sterren8 ervaringen
1 ster10 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Aanbeveling”
Door C.J. Wammes op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Huissen
Wij zijn uitstekend begeleid met het kopen van onze nieuwe keuken en bijkeuken. Goede ideeen, ruime keuze en zeer klantvriendelijk. Samen hebben wij een prachtige keuken en bijkeuken samengesteld waar wij nog iedere dag heel veel plezier aan beleven. Wij zijn zeer tevreden over I-Kook in Huissen en zullen hen dan ook bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Oosterveer op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Den Helder
Wij hebben een keuken bij Ikook gekocht. Wij zijn goed geholpen met de keuze van onze keuken. Er is netjes ingemeten en de keuken is keurig gemonteerd.
FOTO VAN OOSTERVEER
Netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Steven Huibers op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Veenendaal
Er wordt geluisterd, advies gegeven, praktijk voorbeelden gegeven. De verkoop, levering, plaatsing is zeer naar wens gedaan. Prima prijs kwaliteit verhouding en zullen zeker vrienden kennissen familie jullie bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Voldeed aan onze wensen”
Door J.H. Kone op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Veendam
Wij hadden in no time een nieuwe keuken die aan onze wensen voldeed. Deskundig advies. Prijs kwaliteit is prima. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst door een zeer goede keukenmonteur. Kleine problemen werden ter plekke en dezelfde dag nog opgelost. Wij zijn dan ook zeer tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig bij verkoop”
Door Peter Brok op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede en zeer kundige verkoper(Andre), we zijn zeer tevreden over de totale aanschaf van de keuken. Ook zijn we tevreden over hoe de mankementen zijn afgehandeld. Het enige minpuntje is dat we een spoelbak hebben die niet afloopt naar het putje. Hierdoor blijfen de vuilresten sneller in de spoelbak achter. Wij hebben ons dat bij aanschaf niet gerealiseerd dat deze mogelijkheid bestond.
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Schollema op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Goed geholpen in de winkel, echter de afwerking na het plaatsen van de keuken een onvoldoende.
REACTIE VAN ERIK KREMER (KEUKENCOACH/MONTEUR I-KOOK VEENDAM)
Bedankt voor jullie terugkoppeling en gelukkig zijn jullie tevreden met de keuken! Tijdens de montage hebben we niet afgekit omdat jullie nog een bestaande glazen achterwand gingen plaatsen. Wij verkeerden in de veronderstelling dat dit was besproken tijdens de oplevering. Kennelijk is er toch een misverstand ontstaan. Dat spijt ons.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Ton op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Sittard
Goed geholpen en fantastisch gemonteerd. Keuken is echt een plaatje geworden. Had na plaatsingen nog wensen en ook is hier kosteloos een oplossing voor gekomen. Kan I-kook zeker aanbevelen! Voor evt. Een volgende keuken ga ik zeker weer naar i-kook.
FOTO VAN TON
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Erika Henning op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Ik werd erg goed geholpen en er werd goed meegedacht. De keuken kon erg snel geleverd worden. We hadden een 'goedkope' keuken en daardoor is de apparatuur ook niet van super kwaliteit maar dat daar was de prijs ook naar.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Caroline Kerssens op dinsdag 19 nov 2019 '19 | vestiging Soesterberg
De keuken is fantastisch! Zeer praktisch. We zijn enorm goed geholpen door Ron. Goede en praktische tips. En René heeft de keuken foutloos geïnstalleerd. Heb geen enkel negatief punt.
FOTO VAN CAROLINE KERSSENS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Drama”
Door S.M. op woensdag 1 nov 2017 '17 | vestiging Den Haag
Super slecht! Bij I-Kook een keuken kopen is een drama. I-Kook houdt zich niet aan de afspraken, Momenteel hebben ze geen keuken monteurs en laten opdrachten door onervaren beunhazen neerzetten. In april dit jaar hebben wij een keuken besteld die 7 juli geleverd zou worden. Op 29 juni hebben wij de keuken volledig betaald. De keuken is deels geleverd en schots en scheef neergezet door een super slechte monteur. De lijst met totale gebreken is lang, maar om er een paar te noemen:
De keuken is niet compleet geleverd.
De afzuiging doet het niet omdat het verkeerd gemonteerd is.
De Cooker kraan doet het niet omdat het verkeerd gemonteerd is.
De granieten aanrechtblad is te kort.
De gasfornuis staat 10 cm hoger dan het aanrechtblad.
De carrousel hoekkast is uit elkaar gevallen doordat dit niet goed gemonteerd was.
De hoge apothekerskast staat te bungelen door slechte montage.
Geen stopcontacten geplaatst.
Wij wachten nu na 4 maanden nog steeds op de na leveringen en oplevering van de keuken volgens afspraak. Wij zijn nu al 3 maanden bezig met bellen en mailen met het verzoek dit op te lossen. Telkens weer worden er data afgesproken die niet nagekomen worden omdat er geen monteur beschikbaar is. Bij I-Kook een keuken kopen is een drama!
REACTIE VAN EELCO BRAND FORMULEMANAGER BIJ I-KOOK
Bedankt voor uw feedback. Ik ben verrast door uw beoordeling die volgens mijn gegevens feitelijk niet klopt. Enkele weken geleden heb ik (namen I-KOOK) persoonlijk met u definitieve afspraken gemaakt over de oplevering van de twee keukens die in uw panden zijn geplaatst. U was daarover tevreden. Afgelopen vrijdag zijn de keukens zorgvuldig met u opgeleverd. De keukens zijn nu gebruiksklaar. De openstaande punten voor ons zijn nog: Het plaatsen van een RVS-blende boven uw koelkast en het plaatsen van een aftimmering op de wandkasten (beide als extra service van I-KOOK) en voor u betaling van het restantbedrag onder aftrek van de door ons reeds gestuurde creditnota's.
Reactie of foto toevoegen
“Bingo”
Door Jan en Janny Bonthuis op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Hattem
Een keuken gekocht bij Heleen, vakvrouw, denkt met je mee en heeft erg goede adviezen. Dit bedrijft kiest samen met jou een nieuwe keuken en is absoluut
niet opdringerig, wat is dat prettig. Supermooie keuken geïnstalleerd door Alex, tot in detail afgewerkt met veel enthousiasme. dus, kopen bij Heleen, installeren door Alex en je hebt een bingo!
REACTIE VAN J.BONTHUIS
foto van de nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit-prijsverhouding”
Door Sander Pieterman op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
Prima geholpen en de monteur die de keuken kwam plaatsen heeft alles netjes afgewerkt. We zouden i-kook zeker aanraden bij andere mensen.
Keuken: Goede kwaliteit-prijsverhouding. Personeel:Heeft ons ook super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er top uit”
Door Wasse op zaterdag 24 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goede service, goede prijzen. Tussendoor nog een wijziging gemaakt, was geen probleem en zo opgelost. Wegens aparte constructie keuken, later nog kosteloos een extra plaat gekregen. Zeer tevreden en keuken ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Trineke Koelman op maandag 5 mrt 2018 '18 | vestiging Almere
Op zoek naar nieuwe keuken bij I-Kook Almere terecht gekomen. Met uitzoeken van meubels en apparatuur prima geholpen en meegedacht door Bas en Leon. De aflevering op afgesproken dag en tijd door zeer vriendelijke bezorgers. Montage door 2 zeer bekwame en meedenkende monteurs. Niets dan lof over winkel, bezorging en montage. Kan iedereen aanraden naar deze winkel te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Gun factor”
Door Elly & Bert Slot op zaterdag 5 aug 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Om zoveel mogelijk kennis over keukens en apparatuur op te doen, hebben wij eerst een 25 tal winkels bezocht. I-Kook Veenendaal kwam hier als 1 van de 2 beste winkels uit. Ontvangst, informatie, adviezen en prijs-kwaliteitverhouding allemaal uitstekend. (dit terwijl wij zeer kritisch zijn) De heer Tim Groeneveld zocht alles voor ons uit. De apparatuur welke wij wilde hebben, zit niet in het I-Kook assortiment, maar een dag later belde hij al, dat zij dit merk toch ook konden leveren. Een mooie keuken op papier gezet. Bij het 2e bezoek geen enkele moeite om een aantal wijzigingen door te voeren. Dit alles op een prettige en ook professionele manier. Het model keuken wat wij in gedachten hadden, stond niet in 1 van de showrooms. Geen probleem, Sjoerd Vervloed regelde een bezichtiging van een geplaatste keuken bij een klant. Al met al een zeer prettige en leerzame ervaring bij I-Kook Veenendaal. Onze dank!

Aanvulling ontvangen op 6 augustus 2017: Wij hebben de keuken uiteindelijk niet bij I-Kook Veenendaal gekocht. Buiten het feit dat I-kook de scherpste prijsaanbieding hadden, hebben wij toch gekozen voor een Schuller keuken. Dit omdat de korpus hoogte van de Schuller 78 cm is en de keuken van I-Kook een korpus hoogte van 71 cm heeft. Als we naar de gun factor hadden gekeken, hadden wij de keuken bij Tim Groeneveld gekocht. Het was een moeilijke beslissing, maar wij moesten toch rationeel blijven. Ruimte erg belangrijk, zeker omdat wij de bovenkastjes hebben laten vervallen. Te meer omdat Tim zeer goed en snel communiceerde en ons diverse malen zelf heeft terug gebeld met informatie en soms vragen. Bij grote gerenommeerde keukenbedrijven is dit niveau vaak om te huilen. In een aantal gevallen hebben wij helemaal niets meer gehoord, terwijl men van alles beloofde. Misschien zijn wij extreem kritisch. Maar opvallend is, dat de keuken branche net doet of ze zeer doorzichtig is, maar dit is absoluut niet het geval.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door Debbie Hartkamp op dinsdag 17 mei 2016 '16 | vestiging Den Haag
Zodra je de keuken in z'n geheel betaald hebt, zijn ze bij I-Kook ineens niet meer zo klantvriendelijk. Mijn keuken is echt super mooi maar de levering en plaatsing zijn 1 drama. Nog steeds is mijn keuken niet helemaal af en ik ben nu 8 weken verder na plaatsing. Mijn gang staat ook nog vol met zooi die ze niet eens meer op komen halen! Ik zal dus GEEN reclame maken voor I-Kook en ook nooit meer een keuken hier aanschaffen. Heel jammer!

Reactie ontvangen van I-kook: Hallo Debbie, we hebben de afgelopen week enkele keren contact met je gehad. Gelukkig ben je ieder geval blij met de keuken die nog mooier gaat worden doordat wij een nieuwe achterwand uit één deel na gaan leveren. Je blijft ontevreden over onze monteur en de steun die je hebt ontvangen van het verkoopteam tijdens en na de plaatsing van de keuken. Het spijt ons zeer dat dit proces voor jou niet goed is verlopen. We zullen er nog beter op gaan letten! Hein van Eijkern Keukencoach namens I-KOOK Den Haag.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door René Westerveld op dinsdag 4 jun 2019 '19 | vestiging Den Helder
Prima en vriendelijk geholpen in de zaak in Den Helder door Nick. We hebben diverse aanpassingen gedaan en dit werd altijd vriendelijk doorgevoerd. Levering en plaatsing waren dik in orde. Enige restpunten blijven over maar zijn niet noemenswaardig. Je hoort wel anders! Goed bedrijf en zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Grote teleurstelling”
Door E. F. op woensdag 6 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
tsja, niet voor herhaling vatbaar op geen enkele mogelijke manier. I-kook was als preferred leverancier benoemd bij ons nieuwbouw project. leuke ervaring in showroom, prachtige keuken samengesteld, betaald en toen begon de ellende.
- bij levering bleek het blad van ons kookeiland niet op maat gemaakt te kunnen worden, was wel beloofd.
- stopcontacten niet op juiste plek aangebracht, zou wel gecontroleerd door i-kook zijn
- achterwand waren ze kwijt, maar gingen ze wel zoeken.
- steunen kookeiland op verkeerde maat besteld. binnen 3 weken nieuwe... duurde 2.5 maand!

Mooiste.... deze keuken heeft echt heel veel geld gekost. door verkeerd advies kon ons blad niet op maat gemaakt worden en moeten wij extra spatranden bestellen en betalen! willen wij eigenlijk niet, zonder vinden wij mooier. enfin..2.5 maand op gewacht.... niet geïnformeerd en de dag voor de monteur langskomt komt mail met strekking (lees dreigement) ... betaald u ons de resterende paar euro's... anders komt de monteur niet. serieus? ik heb al duizenden euro's betaald zonder te klagen!

Teleurstelling is groot! spatranden zijn namelijk bezorgt... Op de verkeerde maat. nu na 3 maanden is de keuken nog steeds niet af! Voor deze geleverde service had ik ook terecht gekund bij een van de keukenboeren waarvan we weten dat de service "bijzonder" is. Het positieve .... complimenten voor monteur Ron!!!! hij is de enige reden dat ik nog wacht op de spatranden. mijn verzoek aan hem was namelijk alles maar te laten zitten. geen zin meer of vertrouwen in ikook.
REACTIE VAN EELCO BRAND (FORMULE MANAGER I-KOOK)
Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat door omstandigheden de communicatie niet is gegaan zoals we zouden wensen. Gelukkig hebben we dat nu rechtgezet en zijn we op de juiste manier in gesprek. Op korte termijn worden de laatste openstaande punten aan uw keuken opgelost. Ik hoop dat we daarmee uw vertrouwen weer (enigszins) kunnen terugwinnen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken maar service kon beter”
Door Dennis op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
In eerste instantie zijn wij goed geholpen. De verkoper dacht proactief mee en gaf goed advies. We hebben een mooie keuken ontworpen met kwaliteitsapparatuur. De prijs was 16500 Euro (incl montage) voor een keuken met een eiland. Na de bestelling hadden we wat problemen met de levertijd en afstemming met de winkel (o.a. ontwerp moest worden aangepast ivm de constructie). We zijn blij met onze keuken, maar de service/dienstverlening na de koop kon beter. Dit hebben we besproken met de winkel."
REACTIE VAN RACHID (KEUKENCOACH I-KOOK DEN HAAG)
Dankjewel voor je feedback Dennis! Even leek de wet van Murphey voor jouw keuken op te gaan. Alles is inmiddels opgelost. Jouw opbouwende kritiek is voor ons zeer waardevol. Veel plezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken goed maar geen service achteraf”
Door N. de Gooijer op zaterdag 12 mrt 2016 '16 | vestiging Almere
Vanwege tijdsdruk van ons uit helaas voor i-kook gekozen i.p.v. een andere leverancier waar ik goede ervaringen mee had. Aanvankelijk goed, maar na plaatsing van keuken en app., m.b.t. vragen en toevoegingen, wordt je doorverwezen naar de leverancier van de apparatuur en is alle service zover ik had ervaren verdwenen.
REACTIE VAN LEON SCHULP (KEUKENCOACH I-KOOK)
Bedankt voor je reactie Nico. Je bent ontevreden over de klantvriendelijkheid van onze toeleverancier. Zij verlenen de garantie op de via ons geleverde apparatuur. Jammer dat de communicatie hier niet soepel is verlopen. Ik zal dit nogmaals opnemen met hen en er zelf ook beter op letten in het vervolg. Veel plezier met de keuken !
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen maar niet tevreden met montage”
Door Ber Poulissen op dinsdag 19 nov 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Keuken geplaatst door i-kook niet netjes afgewerkt stopcontacten van de achterwand te groot uitgezaagd,zouden daarom een nieuwe achterwand plaatsen door de zelfde monteurs deze zijn weggelopen toen ze bezig waren met plaatsen van de achterwand nadat ik hun op hun fouten had aangesproken, gelijk contact opgenomen met i-kook Eindhoven er zou een andere monteur komen om het op te lossen die heeft het wel netjes gedaan,er was ook beschadigingen in de binnenkant van de koelkast kast deze zijn er nog steeds moet nog worden opgelost keuken geplaatst op 9 juli 2019. In de winkel zijn we goed geholpen. Ik raad dit bedrijf niet aan
REACTIE VAN BER POULISSEN
foto stopcontact
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje klopte”
Door harry roele op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Almere
hele plaatje klopte gewoon , goeie keuken voor een hele mooie prijs en perfect geplaatst , en deze keuken bevalt tot nu toe heel erg goed , ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die niet te veel willen besteden aan een hele goeie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleid”
Door G. Peeters op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Huissen
De heer Zoeter van de zaak in Huissen gaf prima begeleiding bij het kiezen van de opstelling van de keuken, het te kiezen materiaal, apparatuur en beheren van het budget. De service was ook uitstekend. Een topzaak!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Henk Norder op zondag 11 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Het kiezen van de keuken was een feestje. De medewerker die ons hielp nam alle tijd en had veel verstand van zaken. Ee monteur is nog twee keeper langs geweest om kleine zaken aan te passen. Toen bleek dat de handle van de kraan te lang was, is deze gratis vervangen. Ook bij vragen over de apparatuur werden we prima te woord gestaan en kregen we gedegen informatie.
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig geholpen”
Door Linda op maandag 3 dec 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Op basis van de goede reviews bij I kook uitgekomen, we waren op zoek naar een hoekkeuken voor rond de 7500. Wij zijn heel prettig geholpen , er werd goed meegedacht en wat ik zelf heel prettig vind ( na een eerdere negatieve ervaring bij Brugman) je wordr echt totaal niet onder druk gezet. Uiteindelijk n mooie keuken gekocht rond het budget. Wij zijn heel tevreden over de prijs en het verkooptraject .
FOTO VAN LINDA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door P. van Dalsem op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Goed ontvangen op de vestiging, prettige uitleg en flexibel met de levering. Zeer content met de keuken, plaatsing super. Alleen deukje in kastdeurtje, nieuwe al in bestelling, wachten nog op levering(plaatsing). Onderhoud set granieten aanrecht vochtig, komt nieuwe voor na dit te hebben gemeld.
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door J. Huizinga op zondag 18 okt 2015 '15 | vestiging Veendam
Gastvrij ontvangst. Alle tijd nemen voor de klant zonder enige verplichting. Kreeg ook gelijk een 3d tekening van de keuken mee om er thuis rustig over na te denken. Geen opdringerig gedoe. Dit was voor mij de reden om mijn keuken hier te kopen. Alles verliep zoals afgesproken. Snelle levering. Toppie!
FOTO VAN J. HUIZINGA
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden ondanks problemen”
Door J.Q.W. Hagen op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Levertijd te lang, verkeerde spullen geleverd, waardoor nog langer wachten. Moest bijbetalen voor de kabel van inductieplaat naar WCD. Afzuigkap werd geleverd met kapotte lamp, daarover gereclameerd. Antwoord: lamp zit niet in de garantie!! Maar zouden toch een nieuwe lamp leveren. Tot nu toe geen lamp gezien. Communicatie bij laatste loodjes erg slecht. Monteur stond zonder afspraak met ons ineens voor de deur. Maar verder zijn we tevreden over de geplaatste keuken ondanks bovenstaande problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Jet op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Ik heb bij I-Kook een hele mooie keuken gekocht met oven en inductie kookplaat. Zeer tevreden over alles! De service was perfect. En ook het eindresultaat! Dank jullie wel!
FOTO VAN JET
Keuken aan de wand
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel geholpen”
Door Blonk op zaterdag 3 feb 2018 '18 | vestiging Den Haag
Professioneel geholpen door Rachid. Heeft goed geluisterd naar wensen en ideeën en kwam ook met adviezen en inbreng. Niet sturend naar een bepaalde keuken of apparatuur en dat vonden wij prettig. Ook de verdere afwikkeling door I-Kook en bezorging door Meubeltaxi was goed en kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Iris Markua op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Huissen
We hebben een keuken gekocht en deze is in samenspraak met ons samengesteld zoals wij deze wilden. We zouden I-kook zeker adviseren als bedrijf als mensen een keuken zoeken. Klantgerichte verkoper, helemaal super. Toen we problemen hadden met de magnetron, werden we op vriendelijke en prettig wijze geholpen. Dit zodat het probleem verholpen kon worden. Top!
FOTO VAN IRIS MARKUA
Keuken zoals we wilden
Reactie of foto toevoegen
“Alles bij elkaar erg tevreden”
Door Bram op vrijdag 6 apr 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken, maar de verkopers van twee verschillende zaken uit de Mandemakers-groep wilden totaal niet luisteren naar mijn wensen, en bij elke opmerking van mijn kant over de te hoge prijs werden wel zaken uit de offerte geschrapt, maar werd de keuken uiteindelijk niet goedkoper. Geen succes dus en ik heb mijn voornemen een tijdje laten rusten. Ik ben vervolgens eens op Google gaan zoeken welke keukenzaken in de regio Den Haag nou de beste waardering kregen. Dat bleken I-Kook en een zaak in het Forepark te zijn. Dus maar eens bij I-Kook langs. Verkoper Leen Witter bleek wel te luisteren en tekende de keuken die ik zelf voor ogen had, en ook nog voor de prijs die ik zelf in gedachten had. De keuken is door het montagebedrijf netjes in het werk op maat gemaakt en schoon en volledig functionerend opgeleverd. Enige kleine kanttekening is een kastje dat later nog geleverd zou worden. Dit heeft een tijdje bij I-Kook in het magazijn gelegen, maar is uiteindelijk na een herinnering van mijn kant alsnog geleverd en gemonteerd. Alles bij elkaar erg tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Marloes v. Eck op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen in het filiaal in Soesterberg. Afspraak gemaakt, zodat er tijd voor jou is!
Er werd rekening gehouden met je wensen en budget. Ook is er veel keuze in verschillende keukens. Ben heel blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Showroommodelkeuken”
Door Jacqueline Valkenburg op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Veenendaal
We hebben een showroommodelkeuken gekocht. Super geholpen en Ikook heeft goed meegedacht! Vriendelijke mensen die de tijd nemen om alle wensen op een rijtje te zetten en er een betaalbare prijs van hebben gemaakt! Zeker een aanrader om er alleen al te gaan kijken....
FOTO VAN JACQUELINE VALKENBURG
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Thea Joris op zaterdag 7 sep 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, Prima geholpen en geadviseerd door I-kook, de keuken is begin juli geleverd en nu door ons zelf geplaatst. De keuken is keurig verpakt afgeleverd, deuren geseald in plastic, alle schroeven, pluggen scharnieren enz. aanwezig zeer compleet.
FOTO VAN THEA JORIS
Hoekkeuken
REACTIE VAN THEA JORIS
Een mooi voorbeeld van het wegwerken van wasmachine en droger, prima tip van I-kook
REACTIE VAN THEA JORIS
Keukenwand
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door peter van wordragen op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
gewoon prima ervaring. verkoper dacht met ons mee, voelde goed aan wat wij als klant wilde en heeft ons naar behoren behandeld. Keuken is geleverd en geplaatst en wij hebben geen aan- of opmerkingen, zeker niet in nadeel.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 5 jaar”
Door Linda op zaterdag 8 jul 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na 5 jaar was een deurtje beschadigd. Gevraagd via email of dit nog te herstellen was. Heb gewoon een nieuwe deur gekregen. Hadden al mijn gegevens nog na 5 jaar. Ik zeg top winkel top service top medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Fan. Gomes op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wat we zo fijn vinden aan i-kook is dat je niks wordt aangesmeerd. Het gesprek is adviserend en er wordt meegedacht. We hebben de architect een huis om de keuken heen laten tekenen, toen het huis klaar was bleek onze keukenkeuze te veel licht wegnemen. We kwamen een leverdatum afspreken en liepen met een geheel nieuwe bestelling de deur uit. Super!! Bij levering bleek de wijnkoelkast een deuk te hebben en we misten 1 deurgreep. Allemaal zeer snel nagezonden/vervangen. Top service!
FOTO VAN FAN. GOMES
+ Toon extra foto van Fam. Gomes
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door M. de Vos op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Prima service. Alleen de gasplaat valt wat tegen. Het is namelijk niet mogelijk het gas echt klein te zetten. Soep trekken of suddervlees lukt dus niet. Verder is de tochtstrip in de koelkast los. Maar de keuken is verder prachtig en fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Duurde te lang”
Door Tim Amsterdam op zaterdag 9 nov 2019 '19 | vestiging Zaandam
Afgelopen zomer keukenkasten besteld bij I-kook in Zaandam. Het uitzoeken en betalen ging snel. Echter begonnen daarna de problemen. Slechte communicatie, klantonvriendelijk, treurige planning en een levertijd van 19 weken maakt dit tot een zeer slechte ervaring. Als klant verwacht je anders behandeld te worden. Dankzij een zeer slechte beschikbaarheid van monteurs, vele schades en zeer slechte service zal ik deze vesting ten alle tijden afraden.
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuze”
Door Mm op vrijdag 5 jun 2015 '15 | vestiging Huissen
Een nieuwe keuken, met behoud van eigen aparatuur, is onze keuze.
bij levering klopte alles, aparatuur zo overgezet. Mooie kwaliteit keuken. Zeker een aanrader. Materiaal is van kwaliteit, de scharnieren zijn duidelijk van goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Willem Vlas op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Den Helder
Wij hebben een complete keuken gekocht met de bijbehorende inbouwapparatuur. Over de voorlichting, de montage en de begeleiding zijn we bijzonder tevreden. Na de installatie kwamen een paar kleinigheidjes aan het licht, maar die werden de zelfde dag nog verholpen. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Bos Ijsselstein op vrijdag 10 jan 2020 '20 | vestiging Soesterberg
Hallo wij gingen voor een hoekkeuken binnen een bepaalde budget. Wij zijn daarin geslaagd en door de verkoopadviseur op een correcte en niet opdringerig geholpen vervolgens is de keuken op vakkundige wijze geplaatst alle afspraken zijn netjes nagekomen wij zijn zeer tevreden en wat ons betreft is i kook soesterberg zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door S. vd Weg op maandag 3 aug 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Na een verkeerde levering van binnenplanken in nieuwe bovenkastjes door een fabrieksfout, contact opgenomen. Na 7 weken nog geen nieuwe binnenplanken ontvangen, ondanks dat 2 weken geleden ons is toegezegd deze die week toe te sturen. Contact verloopt moeizaam, overal zelf achteraan bellen. Geen excuses nog gekregen en maar afwachten en achteraan bellen.. Helaas hele slechte service..
FOTO VAN S. VD WEG
REACTIE VAN I-KOOK
Beste heer v.d. Weg, Je hebt gekozen voor een maatwerkkeuken van een Nederlandse keukenleverancier. Bij deze leverancier duurt het naleveren van artikelen in de regel wat langer dan bij de meeste grote Duitse fabrieken. Wij hebben van onze medewerkers in de winkel begrepen dat de onderdelen intussen naar je onderweg zijn. Met vriendelijke groet, I-KOOK keukens
REACTIE VAN S.VDWEG
Beste I-kook, Van een maatwerk keuken is toch te verwachten dat alle onderdelen op maat zijn! De planken zijn inmiddels bij ons binnen, echter beschadigd en nog steeds niet passend. De vestigigng soesterberg is hiervan op de hoogte. Nu maar hopen dat het niet weer 7 weken duurt...
Reactie of foto toevoegen
“Dachten met ons mee”
Door Fam. van Vliet op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
Wij hebben een keuken gekocht in Hattum bij Heleen. We zijn zeer deskundig geadviseerd en geholpen (Heleen liet ons meerdere mogelijkheden zien en gaf ons goed advies). Toen bleek dat de keuken boven ons budget kwam, dacht zij met ons mee om onze wens toch te realiseren. Wij zijn super blij met onze keuken dankzij Heleen en I-Kook!
Reactie of foto toevoegen
“Goede leverancier met ruimte voor verbetering”
Door Arnold op zondag 10 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
In het bestelproces is goed meegedacht. De kwaliteit van de geleverde keuken is prima, en bevalt uitstekend. Ook is de keuken goed gemonteerd. Verbeterpuntjes zijn er ook: de monteur mag meer aandacht besteden aan het netjes achterlaten van de woning (garage lag vol zaagstof en -afval, verpakkingsmaterialen lagen verspreid in de tuin).
Helaas waren er tijdens montage beschadigingen ontstaan, maar die zijn in overleg grotendeels weer netjes opgelost. Verder ontbrak het ventilatierooster voor de koelkast, dit heb ik zelf op moeten lossen. Kortom, op zich een goede leverancier, met nog wat ruimte voor verbetering
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en denken mee”
Door Nico op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij i-kook. Vriendelijk geholpen door een mee denkende verkoper zonder de poespas en prijs spelletjes die we bij andere verkopers ondervonden. De aflevering en plaatsing verliep precies volgens afspraak. Wij zijn super blij met onze prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN NICO
Kleurige keuken
Reactie of foto toevoegen
“I-Kook”
Door Eric Witteveen op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Goede en snelle begeleiding van de winkel tot aan het plaatsen. Ervaren mensen en goede communicatie. De monteur was niet tevreden met een onderdeel en liet die snel vervangen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door A.M. op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Huissen
Ik heb een kleine keuken met weinig mogelijkheden. Ik wilde graag een boilertje beneden omdat het lang duurt voor ik warm water had. Rob heeft de suggestie gedaan een kookkraan aan te schaffen met een 5 liter boiler onder de plint. Wat heb ik daar een plezier van! De installatie door Patrick verliep ook vlekkeloos. De oude keuken was er op tijd uit en de nieuwe keuken werd op tijd bezorgd. Een nog niet ontdekte lekkage is verholpen en een leiding die half verstopt was vervangen. De keuken is netjes geïnstalleerd. Ik had lastige tegels uitgezocht, maar ook die zijn keurig verwerkt. Ik kan I-Kook zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Glenn van Polanen op woensdag 20 nov 2019 '19 | vestiging Den Haag
Heel goed geadviseerd en geholpen door Rachid. Mooie keuken gevonden tegen een zeer scherpe prijs. Goed geïnstalleerd. Ik zal i-kook zeker aanbevelen en dit verkooppunt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed in verhouding tussen prijs en kwalteit”
Door Jan veldhuis op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Komplete keuken, goede prijs kwaliteit verhouding, en prima vriendelijk personeel. Komen afspraken volledig na.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Marco van der Sluijs op vrijdag 31 mei 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij I-Kook Capelle vakkundig geadviseerd door Melissa. Ze nam alle tijd voor ons, had goede tips en kwam alle afspraken na. Installateur René kwam de keuken zelf inmeten. De bezorging was keurig op tijd en er werd zeer voorzichtig met de materialen gedaan. De installatie ging ook vlekkeloos. Melissa nam zelf contact met ons op hoe eea was verlopen en of alles naar wens was gegaan. Erg professioneel en klantvriendelijk. Uiteindelijk is Melissa ook nog persoonlijk langsgeweest met een flesje wijn om de keuken te bekijken. Ik kan I Kook en coach Melissa van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij ermee”
Door A.Aktekeli op maandag 11 dec 2017 '17 | vestiging Almere
Wij zijn zeer blij met onze keuken voldoet aan onze wensen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door M. Ketelaar op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht. De service was zeer goed. Bauknecht was de storende factor. Ze hadden niet optijd alles geleverd maar daar hebben de heren van i-kook voor gezorgd dat het binnen korte tijd alles geregeld was. En er waren een paar kastdeurtjes beschadigd en die waren ook in zeer korte tijd vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Opvallend goed”
Door Gert Folmer op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Super, de klant gerichte benadering met goed onderbouwde adviezen zijn opvallend goed. Perfect met alles zeker niet. Er liepen ook een aantal zaken scheef met aflevering en een beschadiging, dit buiten controle van I-kook. Een telefoontje was voldoende en direct geregeld. Gewoon fijn om wat te kopen. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Waardering normaa;”
Door Charles op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Dit is onze 2e keuken die we daar hebben gekocht. We worden altijd uitstekend geholpen door Olaf. Maar omdat de keuken kwalitatief tegenvalt en vooral niet voor 100% is gezet, is de waardering 'normaal'.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle en nette montage”
Door H.Schakelaar op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Hattem
Een zwarte keuken. Super mooie kwaliteit. Netjes geleverd zonder schade. Snel en netjes gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Patrick van den Dobbelsteen op maandag 23 jul 2018 '18 | vestiging Etten-Leur
Super goed geholpen door Paul. Bij het bestellen een misverstand ontstaan maar dat is perfect opgelost. Heel blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima keukenleverancier”
Door S. van Driel op maandag 15 jul 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
I-Kook Capelle heeft onze nieuw keuken geleverd. Dat is een heel plezierig ontspannen traject geweest. Jessica heeft in een aantal bijeenkomsten, met tussendoor infomails, de keuken helemaal volgens onze wensen samengesteld en daarbij heel nuttige adviezen over stijl- en kleurcombinaties en materiaalkeuzes gegeven. Alles in een rustige ontspannen sfeer, geen tijdsdruk. Ook de prijsvorming was snel helder. De levertijd is in goed overleg bepaald en correct nagekomen. Het inmeten gebeurde door René die de keuken ook zelf heeft geplaatst . Een perfecte vakman die rustig en gestructureerd heeft gewerkt. Alles paste direct, alles werkte correct. Een paar deurrubbertjes en een scharnierstopper zijn op korte termijn door René nageleverd en geplaatst. I-Kook Capelle is een prima keukenleverancier gebleken die we graag iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door C. de Vrij (Zorgstichting De Rots) op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Alles volgens afspraak geregen, het opbouwen van de keuken is netjes en volgens plan verlopen, 1e schade (deur) is zo snel mogelijk vervangen. 2e schade (vaatwasser) ook gerepareerd alleen de problemen met de (wok gaspit) is nog niet nog niet geregeld.
FOTO VAN C. DE VRIJ (ZORGSTICHTING DE ROTS)
Ontwerp van de keuken
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Keukencoach Henk is momenteel met je in contact over de gaspit. Dit wordt in overleg met de Fabrikant opgepakt. Veel kookplezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door X. Schreuders op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Den Helder
Een complete keuken. Onderkasten, Bovenkasten, Werkblad, Ledlampen, Stopcontacten, Ijskast, Oven, Wasemkap, Inductiekookplaat, Vaatwasser, Kraan met Spoelbak. Zeer goede ervaring zowel bij de samenstelling als met de plaatsing. Bij de samenstelling werden we al goed geïnformeerd over wat er mogelijk was en zo ook bij de keuze van apparatuur. De plaatsing werd gedaan door deskundige monteurs die nauwkeurig werkten en adviezen en tips gaven wat het beste was in gebruik en onderhoud. Zeer tevreden. Er is een staaltje vakmanschap geleverd.
FOTO VAN X. SCHREUDERS
Complete keuken
+ Toon extra foto van X. Schreuders
Reactie of foto toevoegen
“Goed maar kunnen nog stap maken”
Door Diederik op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ontvangst was goed en verkoper professioneel. Goede combinatie gevonden van eigen ideeën met input van de verkoper. Plaatsen van de keuken ging goed. Professionele oplossing gevonden voor kleine problemen en oplevering verliep vlot. Kromme deur van koelkast werd vlot en zonder bijkomende kosten vervangen. After-service is echter niet goed. Geen enkel contact met I-KOOK totdat deze vragenlijst via mail binnenkwam (4,5 maand na oplevering!). Werking van afzuigkap is nog onvoldoende, dus ik zal zelf contact gaan zoeken. Hierin kunnen ze dus nog een stap maken!
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! We hebben de keuken samen 100% opgeleverd nadat onze monteur René de koelkastdeur vervangen had. Keukencoach Ron heeft inmiddels contact met je gehad. Het lijkt erop dat de afzuigkap naar behoren functioneert maar dat tijdens het Indische koken niet alle luchtjes werden weggezogen. Ron zoekt nogmaals contact om dit te verifiëren en blijft je keukencoach van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen
“Matex fronten”
Door Jerry Nasa op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Etten-Leur
Op zich zijn we vriendelijk geholpen. We wilden een keuken in fineer. Deze was een stuk duurder. Bij nauwkeurig bekijken van de fronten bleek dat het toch echt kunststof (matex) was en geen fineer. In de catalogus stond het als Matex omschreven. De verkoper zei dat hij niet precies wist wat dat was en dat hij het hoofdkantoor niet op zaterdag kon bereiken. Op internet vond ik later zelf dat matex kunststof is en geen hout. Ik heb verder afgezien van de koop, het vertrouwen was weg.
Reactie of foto toevoegen
“100% naar wens”
Door Brenda Ploeg op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Hier worden oplossingen/voorstellen aangedragen voor de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden. Ze willen verkopen net als ieder ander, maar dan wel afgestemd op je eigen ideeën en voorkeuren. Het is moeilijk uit te leggen, maar als je ook bij de concurrenten bent geweest dan zul je precies weten wat ik bedoel. Ik had nooit verwacht dat ik een keuken 100% naar mijn wens zou krijgen en ik heb hem wel!! en als je weet wat deze kost.. Dank je wel Sjoerd!! Je idee was top!!
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Heijnen op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
keuken laten plaatsen . zeer gemotiveerde en behulpzame medewerkers. Probleempje met oven / ovenkast gehad na 4 maanden , werd zeer serieus behandeld en is perfect opgelost. Geen enkele aanmerking op de klantvriendelijkheid ,medewerking en afspraken! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Irma op dinsdag 26 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
nam alle tijd!duidelijke tekening. Geen verplichting tot aankoop. Top! En een prachtige keuken. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Hele prettige ervaring”
Door Heleen op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Hele prettige ervaring. Er wordt echt tijd voor je genomen, maar wel op nuchtere, niet pushende manier. Er wordt meegedacht qua maatvoering en zeker ook qua budget. Alle afspraken worden nagekomen en de keuken is echt prachtig geworden. Fijne monteur die alles keurig gedaan heeft. Niets werd afgeraffelt en alles klopte! Dank!
FOTO VAN HELEEN
Dank voor deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Helen den Hollander op dinsdag 19 nov 2019 '19 | vestiging Sliedrecht
Keuken gekocht. Fijn geholpen! De keuken is naar alle tevredenheid geplaatst. Wij raden deze vestiging van I-Kook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door R de munck op dinsdag 18 mrt 2014 '14 | vestiging Huissen
Twee jaar geleden een showroom keuken gekocht in huissen. Voor een scherpe prijs. Nu twee jaar later is de lak van twee frontjes een klein beetje gescheurd. Dit doorgegeven via de e-mail. Heb vandaag twee nieuwe frontjes via de post gekregen. Geen enkele discussie en de kosten? Helemaal niets! Dat noem ik nou nog eens service! Ik kan iedereen aanraden om hier een keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Werd goed meegedacht”
Door Miranda Eimers op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. Kregen zeer goede begeleiding. Er wordt goed meegedacht en verschillende mogelijkheden en goede alternatieven worden geboden. Ook wordt er goed gekeken naar praktische zaken, waar we nu veel profijt van hebben. Een echte aanrader om bij I-Kook een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volledige tevredenheid”
Door Esther op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie keuken voor een goede prijs. Ik ben tot nu toe ook erg tevreden over de kwaliteit. Er waren wat problemen met de installatie door een derde partij, maar dankzij de hulp van I-Kook zijn de problemen volledig naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Vlieger op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Hattem
Ben prima geholpen! Zeer vriendelijk en kundig. Ben erg blij en tevreden met de keuken (Lazio greeploos). Het enigste puntje is dat het lampje in de afzuigschouw het niet doet. Wellicht dat daar nog iemand naar kan komen kijken.
FOTO VAN VLIEGER
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Rob op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goed en deskundig geholpen, nemen alle tijd. kwaliteit en prijverhouding krijgen van ons 10 punten. Ook na de levering werd er nog tijd en aandacht geschonken aan inderdaad die kleine dingen. Zij begrijpen hun vak. Groet, Rob
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door André van den Engel op dinsdag 28 apr 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Prettig ontvangen en geholpen. We konden in alle rust samen een keuken samenstellen zonder dat we onder druk werden gezet. Alle afspraken keurig nagekomen en afstemming over verschillende zaken liep prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Daan op donderdag 3 jan 2019 '19 | vestiging Den Helder
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen door Nick, hij nam alle tijd voor ons en kwam met goede suggesties. Wij raden I-Kook Den Helder zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Fam. Pelskamp op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
Prima geholpen bij het uitzoeken van de keuken er werd goed mee gedacht bij het uitzoeken en het beperkte budget voor de keuken. We zijn tevreden met het resultaat. Er waren nog wat puntjes die niet helemaal goed afgewerkt waren na het installeren van de keuken maar dit is uiteindelijk ook goed opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Fam Kooistra/Eppink op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
We hebben een fijne ervaring met I-Kook Hengelo. Jan Klinge heeft ons goed geadviseerd in het uitzoeken van de keuken. Hij hielp ons met het kijken naar de mogelijkheden, die bij ons en ons budget pasten. Daartoe hoorde ook het vinden van het terrazzoaanrechtblad, wat wij graag wilden. Wij zijn erg tevreden en we zouden dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN FAM KOOISTRA/EPPINK
+ Toon extra foto van Fam Kooistra/Eppink
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Pepijn dijkwel op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Super geholpen en zeer tevreden over de kwaliteit van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en plezierig”
Door J.Westrik op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
goede en plezierige voorlichting over keukens, waardoor onze keuze makkelijker werd. Ook onze ervaring met de installateur v. Santen was goed en ter zake kundig. Het probleem met een gasleiding werd door hem alsnog verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsen uitstekend”
Door Fam. Middelkoop op dinsdag 20 okt 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
Wij zijn keurig netjes geadviseerd en geholpen tijdens de aankoop van onze nieuwe keuken. En het plaatsen is ook uitstekend verlopen.
I-KOOK is een zaak waar je op kan vertrouwen en welke ik zeker zou aanraden in mijn directe omgeving.
Reactie of foto toevoegen
“Extra kosten en nog steeds niet in orde”
Door es op maandag 3 feb 2014 '14 | vestiging Den Haag
Ze hebben mooie keukens, maar jammer genoeg is er geen goede notitie gemaakt van wat er precies wilde. Er kwam ook ineens nog een aardig extra bedrag bij voor aansluiten. Weer wilde graag weten waarom dat erbij kwam, maar helaas kan het geen antwoord op. Er word ook niet uitgelegd dat een keuken plaatsen wel een dag of 4 kan duren en voordat ze hem afmaken ben je weken verder omdat de verlichting standaard was geleverd! Erg jammer!
Reactie of foto toevoegen
“Prijs viel mee”
Door silvina Monteiro Borges op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik was goed geholpen door André . wilde het veranderden dit was allemaal mogelijk , tot mijn keuken was zoals ik hem wilde hebben.
de prijs valt ook wel mee. Iedereen denkt adt het duurrder is dan ik ervoor heb betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door J.j.h. vos op maandag 25 apr 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
We zijn goed geholpen in sliedrecht. Op een kleinigheidje na is alles goed geregeld op een keurige nette manier. De man die de keuken kwam plaatsen, Michael, is een nette man die duidelijk verstand heeft van zaken. We hebben inmiddels al heel veel plezier van onze keuken. We kunnen i-kook sliedrecht zeker aanbevelen bij andere kopers
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door F. Lutters op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Soesterberg
Keuken, op tijd geleverd, prima geïnstalleerd en geen beschadigingen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Menno Oomkens op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Keuken. Goed geholpen bij eerste gesprekken van uitwerking met Hayo Smit en later bij plaatsing van onze keuken door hun monteur Jan Dekkers. Tevens goeie feedback. Zal dit bedrijf aanbevelen bij familie en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door J.Kops op woensdag 20 nov 2019 '19 | vestiging Soesterberg
Wij hebben een keuken gekocht en zelf geplaatst.
FOTO VAN J.KOPS
Keuken zelf geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Oude vervangen door nieuwe keuken”
Door Dennis Vaal op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Hebben onze oude keuken vervangen voor een nieuwe. Had de oude maten van deze keuken op gemeten, en hiermee een keuze te maken voor een nieuwe keuken. Tijdens ons bezoek in de showroom werden we op afspraak geholpen door de keuken coach, hiermee kwam er een keuken naar wens op papier. Er waren wel een paar contacten momenten in verband met het huidige tegel/stuc werk wat we wilden behouden. Ook het huidige leidingwerk moest aangepast worden aan de nieuwe situatie. De levering is tot zo ver goed verlopen dat alles compleet en onbeschadigd is afgeleverd en gemonteerd, zijnde dat de afvoer kap niet gemonteerd kon worden door dat de oude schouw te laag was, heb deze zelf aangepast. Kwa prijs/kwaliteit is i-kook aan te bevelen, moet wel goede en duidelijke afspraken maken wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn, gezien er in de prijs weinig ruimte is voor aanpassingen en tevens meer onvoorzien extra werk.
Reactie of foto toevoegen
“Professionele benadering”
Door Familie Dogan op donderdag 14 jan 2016 '16 | vestiging Den Haag
Erg vriendelijk en bekwaam personeel! We zijn erg goed geholpen door Jerry en door samen te denken en te schetsen kwamen we uit op een perfect plaatje met een vriendelijk prijskaartje. We hebben wat problemen gehad met de levering, maar dit is professioneel opgepakt.
FOTO VAN FAMILIE DOGAN
Greeploze witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ruben op zaterdag 23 mei 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
I-Kook in Oud-Beijerland heeft voor ons een plan gemaakt voor onze keuken na een gesprek over onze wensen. De verkoper had veel ervaring en maakte ruim de tijd om ons te helpen. De 3D tekening gaf een perfect beeld van hoe de keuken er uit zou komen te zien. I-Kook in Oud-Beijerland heeft twee zeer ervaren monteurs in dienst. Na opmeten van onze keuken werd er een exacte offert opgesteld en na ondertekenen van de overeenkomst kon het plaatsen van de keuken gelukkig snel ingepland worden. De montage geen super goed, aangezien wij een nog als schots en scheef monumenten pand hebben met een balken plafond zagen we hier het meest tegenop. Maar na het maken door I-Kook van een vlakke achterwand met een nis daarin ging de montage zonder tegenslagen. Tijdens het opleveren hebben we gezamenlijk de werking van alle apparatuur en installatie gecontroleerd. De keuken is super mooi geworden en we zijn zeer tevreden.
FOTO VAN RUBEN
Reactie of foto toevoegen
“De tijd genomen”
Door J.Knoops op zondag 11 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Goed de tijd genomen. De waterkraan moest helaas anders dan normaal gemonteerd worden (kwart gedraaid) omdat er geen voldoende ruimte was ivm de vensterbank. Een dieper blad had de oplossing kunnen zijn. Afwasmachine was niet besteld, maar prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door J. van Dam op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Van uitkiezen tot aan het plaatsen van onze keuken zijn wij super geholpen door I-Kook Veendam
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Lynn van der Lelie op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Huissen
Perfecte service, vanaf binnenkomst met het oriënteren tot de laatste puntjes van afwerking. Rob heeft ons ontzettend goed geholpen. En de monteur heeft perfectie verricht. Zou iedereen I-kook aanraden.
FOTO VAN LYNN VAN DER LELIE
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend tevreden”
Door A. Franke op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Onze ervaringen waren positief. Er werd goed meegedacht over onze wensen en budget aangaande de opstelling en aanschaf van de keuken. Ook de plaatsing was perfect, alle lof voor de installateur. inclusief de nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door De bruin op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
Een nieuwe keuken en het is een goede service
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Tahe op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Bergen op Zoom
Keuken. Wat goed ging is dat de verkoopadviseur Marvin Jacobs erg vriendelijk en bekwaam was. Hij heeft ons van begin tot einde goed begeleid en geïnformeerd. Wat minder goed ging is dat de totale prijs hoger werd dan afgesproken in de eerste instantie. Dat ligt niet aan de verkoper maar meer aan de miscommunicatie. Voor de rest hebben wij een super mooie keuken gekregen en is alles op tijd en volgens afspraak geleverd. Ik zou I-kook Bergen op Zoom bij een ieder aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon eerlijk”
Door J Hendriksen op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Geen opdringerige verkoop, maar kundig advies en meedenken. Daardoor precies dé keuken die perfect aanstuit bij ons interieur. Van het groter geheel tot aan de kleinste details! Daar bovenop geen kunstmatig hoge prijzen om vervolgens 60% korting te verkopen: gewoon eerlijke prijzen met juiste prijs-kwaliteit verhouding.
FOTO VAN J HENDRIKSEN
Keuken die aansluit op het interieur
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door M. Heezen op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Een mooie keuken uitgezocht, er is met ons meegedacht over de indeling en praktische uitwerking, netjes te woord gestaan en veel uitleg gegeven. Ook alle tijd om rustig alles te bekijken, voelen, nog een keer te bekijken. Zelfs het meenemen van een demo stukje aanrecht om tegels bij uit te zoeken in een zaak elders is geen probleem.
Een fijne ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Eerst netjes later niet tevreden”
Door Bennink op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik heb een keuken gekocht. In eerste instantie netjes geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Na dat het contract getekend was moest ik zelf verschillende keren bellen om installatie tekeningen. En een wijziging was ook moeilijk in het systeem te verwerken. Na installatie zijn wij nooit gebeld om te vragen of alles in orde was. Beetje nazorg is toch belangrijk. De ingehuurde installateur liet zeer te wensen over. Er moet nog zeker naar de keuken laden worden gekeken. Het verhogingskit voor het fornuis ziet er niet uit. Daar moet toch echt iets aangedaan worden.
REACTIE VAN MATTHIJS VISSER (KEUKENCOACH I-KOOK ZAANDAM)
Jammer dat we hier iets gemist hebben! Doordat in eerste instantie de keuken 100% was opgeleverd met je dachten we klaar te zijn :-). We hebben inmiddels de openstaande punten opgepakt zodat je straks toch helemaal tevreden bent. Matthijs Visser, keukencoach I-KOOK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Norder op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken en de afhandeling van de keuken. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zouden IKOOK Almere zeker aanraden aan vrienden/familie en bekenden. Bij levering was het flessenrek van de koelkast kapot, na een telefoontje naar IKOOK werd dit gelijk opgelost en kregen we een nieuwe.
Reactie of foto toevoegen
“Generally good but room for improvement”
Door Ni op zondag 20 okt 2019 '19 | vestiging Zaandam
We bought the kitchen including electric applicance from I-Kook for our new house. They also arragned the installation as well, very quick performance.
Generally speaking, it is Good. But there are still a few places to be improved. I hope they will help us to fixe it.
1. some screws dropped from the door of refrigerator, now the door can not be open and close easily.
2. the bottom part Laminate of the kitech can not be closed.
3. the joint of the water tap is leaking water slightly.
4. the side laminate has a little broken.
Best Regards, Ni
FOTO VAN NI
REACTIE VAN MATTHIJS VISSER (I-KOOK ZAANDAM)
Thanks a lot for your feedback. Fortunately we spoke each other this week and solved some issues. Thanks again, enjoy your kitchen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (17 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bAlphen aan den Rijn (3 ervaringen), Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
cBergen op Zoom (25 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
dCapelle aan den IJssel (33 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
eDen Bosch , Balkweg 7d, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 208 29 99
fDen Haag (37 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
gDen Helder (15 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
hEindhoven (5 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
iEtten-Leur (5 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
jHattem (13 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
kHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
lHuissen (24 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
mLeeuwarden (11 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
nOud-Beijerland (9 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
oOudehaske (12 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
pSittard (6 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
qSliedrecht (15 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
rSoesterberg (42 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
sVeendam (36 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
tVeenendaal (14 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
uZaandam (7 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
vZoetermeer (1 ervaring), Heliumstraat 230, 2718 RS Zoetermeer, tel 079 - 207 33 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.