Feedback
8,5

I-Kook

Website: www.i-kook.nl "Prima" score uit 237 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.i-kook.nl | 19 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.i-kook.nl
Ervaringen
Er zijn 237 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren130 ervaringen
4 sterren74 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster7 ervaringen

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door Fam. F Hartman op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij zijn zeer tevreden over I Kook Veendam. Het uitzoeken samen met Hayo Smit was zeer relaxed. Wist goed mee te denken! Het plaatsen van de keuken is ook prima verlopen. Goed afgewerkt en de monteur kunnen we ook iedereen aan raden. Al met al alleen maar lof voor de keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Van Beek/Rijsdijk op zaterdag 9 dec 2017 '17 | vestiging Den Haag
Op een paar probleempjes na, die zich altijd voordoen in een dergelijk project, is alles uitstekend voor elkaar gekomen. Vooral ook door de uitstekende hulp en adviezen van jullie keukencoach Jerry M., die fantastisch met ons meedacht en belangrijke creatieve inbreng had in het nogal afwijkende project dat wij voor ogen hadden. Uiteindelijk hebben we een keuken gekregen waar wij geweldig blij mee zijn en elke dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Opvallend goed”
Door Gert Folmer op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Super, de klant gerichte benadering met goed onderbouwde adviezen zijn opvallend goed. Perfect met alles zeker niet. Er liepen ook een aantal zaken scheef met aflevering en een beschadiging, dit buiten controle van I-kook. Een telefoontje was voldoende en direct geregeld. Gewoon fijn om wat te kopen. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen spijt ervan”
Door Fam. Eijke op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van. Hebben nu al weer enige tijd de keuken staan, en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes en wensen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen, en netjes volgens afspraak. Ook over de service naderhand zijn we te spreken. 1 Zijpaneel was beschadigd bij levering, en duurde wat lang voordat hier een nieuwe voor geleverd werd, maar dit had waarschijnlijk meer met de vakantieperiode te maken. I-KOOK Bergen op Zoom bevelen raden we dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fijne samenwerking”
Door Yvo van der Tol op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Jessica Renders van I-Kook Capelle. Ze heeft samen met ons gekeken naar de beste keuze voor ons budget en dacht ook mee met de mogelijkheden die we hadden in onze keuken. We hebben na de plaatsing ook een foto van de keuken gestuurd naar Jessica om te laten zien hoe hij is geworden en om haar te bedanken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Service”
Door Fan. Gomes op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wat we zo fijn vinden aan i-kook is dat je niks wordt aangesmeerd. Het gesprek is adviserend en er wordt meegedacht. We hebben de architect een huis om de keuken heen laten tekenen, toen het huis klaar was bleek onze keukenkeuze te veel licht wegnemen. We kwamen een leverdatum afspreken en liepen met een geheel nieuwe bestelling de deur uit. Super!! Bij levering bleek de wijnkoelkast een deuk te hebben en we misten 1 deurgreep. Allemaal zeer snel nagezonden/vervangen. Top service!
FOTO VAN FAN. GOMES
+ Toon extra foto van Fam. Gomes
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keurig”
Door ten Boom op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Oudehaske
I-Kook Oudehaske. Fokke denkt goed mee voor een nieuwe keuken. Hij is duidelijk en geeft gelijk een goeie en nuchtere prijs zonder opsmuk. Hij houdt het budget scherp voor je in de gaten. De keuken is keurig geplaatst en netjes afgewerkt. Uiteindelijk zag het er nog mooier uit dan verwacht. Wij hebben al 2x hier een keuken gekocht (voor verschillende adressen) en als we ooit weer moeten ga ik weer naar Fokke van I-Kook.
FOTO VAN TEN BOOM
Keuken in L vorm
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Onze keuze”
Door Mm op vrijdag 5 jun 2015 '15 | vestiging Huissen
Een nieuwe keuken, met behoud van eigen aparatuur, is onze keuze.
bij levering klopte alles, aparatuur zo overgezet. Mooie kwaliteit keuken. Zeker een aanrader. Materiaal is van kwaliteit, de scharnieren zijn duidelijk van goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijn”
Door Mandy Lubach op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Den Haag
Van ontwerp tot plaatsing en daarna een persoonlijk bezoek waarbij de puntjes op de i werden gezet. Fijn!! Een aanrader! Kortom bij het vinden van een keuken op maat is I-KooK een juiste keuze gebleken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Perfecte service”
Door R de munck op dinsdag 18 mrt 2014 '14 | vestiging Huissen
Twee jaar geleden een showroom keuken gekocht in huissen. Voor een scherpe prijs. Nu twee jaar later is de lak van twee frontjes een klein beetje gescheurd. Dit doorgegeven via de e-mail. Heb vandaag twee nieuwe frontjes via de post gekregen. Geen enkele discussie en de kosten? Helemaal niets! Dat noem ik nou nog eens service! Ik kan iedereen aanraden om hier een keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Paar opmerkingen verder prima”
Door Sieka op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
De kosten voor de installatie kwamen behoorlijk hoger uit dan voorspeld en waren niet gespecificeerd. De geleverde kookplaat had toch geen pannendragers die in de afwasmachine mochten, terwijl ik dat wel had aangegeven. En de afzuigkap heeft toch meer decibels dan gewenst. De rest is prima.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Heel goede ervaring”
Door L.I. van Dijk op maandag 16 mei 2016 '16 | vestiging Hattem
De ervaring met I-Kook Hattem is heel goed. Alleen het installatiebedrijf laat het afweten m.b.t. de afwerking etc. Hierover heeft I-Kook meerdere mailtjes gestuurd, maar helaas nog geen oplossing. Dit ligt niet aan I-Kook, maar is wel bijzonder vervelend!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Complimenten”
Door A.Limam op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij het uitzoeken zeer goed geholpen, later bleken 2 kastjes 10 cm smaller te worden ivm ruimte bij het opendoen, dit is niet gecommuniceerd. Dit bleek noodzakelijk maar zou fijn geweest zijn als het was besproken. Door een ongelukje van onze timmerman werd een deurtje beschadigd, dit hebben wij vergoed gekregen. Complimenten hiervoor.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Maartje Jansen op maandag 27 apr 2015 '15 | vestiging Huissen
We zijn erg goed geholpen bij ikook in Huissen. Het eerste ontwerp was meteen raak en de verkoper was duidelijk in de mogelijkheden en beperkingen. De prijs was ook duidelijk. Enige minpuntje is de afvalbak, die niet helemaal naar verwachting is. We zijn erg tevreden met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geholpen maar wacht nog op plint”
Door R.H.Hamminga op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen maar wachten vanaf april nog steeds op onze plint die vervangen zou worden,ook het afzuigsysteem voldoet niet naar wens. De installateur geeft aan dat wij er problemen mee krijgen, en zou dit door geven maar tot op heden nog niets gehoord en dit is al weer zes week geleden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Waardering normaa;”
Door Charles op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Dit is onze 2e keuken die we daar hebben gekocht. We worden altijd uitstekend geholpen door Olaf. Maar omdat de keuken kwalitatief tegenvalt en vooral niet voor 100% is gezet, is de waardering 'normaal'.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Drama”
Door S.M. op woensdag 1 nov 2017 '17 | vestiging Den Haag
Super slecht! Bij I-Kook een keuken kopen is een drama. I-Kook houdt zich niet aan de afspraken, Momenteel hebben ze geen keuken monteurs en laten opdrachten door onervaren beunhazen neerzetten. In april dit jaar hebben wij een keuken besteld die 7 juli geleverd zou worden. Op 29 juni hebben wij de keuken volledig betaald. De keuken is deels geleverd en schots en scheef neergezet door een super slechte monteur. De lijst met totale gebreken is lang, maar om er een paar te noemen:
De keuken is niet compleet geleverd.
De afzuiging doet het niet omdat het verkeerd gemonteerd is.
De Cooker kraan doet het niet omdat het verkeerd gemonteerd is.
De granieten aanrechtblad is te kort.
De gasfornuis staat 10 cm hoger dan het aanrechtblad.
De carrousel hoekkast is uit elkaar gevallen doordat dit niet goed gemonteerd was.
De hoge apothekerskast staat te bungelen door slechte montage.
Geen stopcontacten geplaatst.
Wij wachten nu na 4 maanden nog steeds op de na leveringen en oplevering van de keuken volgens afspraak. Wij zijn nu al 3 maanden bezig met bellen en mailen met het verzoek dit op te lossen. Telkens weer worden er data afgesproken die niet nagekomen worden omdat er geen monteur beschikbaar is. Bij I-Kook een keuken kopen is een drama!
REACTIE VAN EELCO BRAND FORMULEMANAGER BIJ I-KOOK
Bedankt voor uw feedback. Ik ben verrast door uw beoordeling die volgens mijn gegevens feitelijk niet klopt. Enkele weken geleden heb ik (namen I-KOOK) persoonlijk met u definitieve afspraken gemaakt over de oplevering van de twee keukens die in uw panden zijn geplaatst. U was daarover tevreden. Afgelopen vrijdag zijn de keukens zorgvuldig met u opgeleverd. De keukens zijn nu gebruiksklaar. De openstaande punten voor ons zijn nog: Het plaatsen van een RVS-blende boven uw koelkast en het plaatsen van een aftimmering op de wandkasten (beide als extra service van I-KOOK) en voor u betaling van het restantbedrag onder aftrek van de door ons reeds gestuurde creditnota's.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Goed en vriendelijk”
Door Stephanie Wisse op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Goede service en vriendelijke werknemers. Ruim de tijd voor ons genomen en wat wij super vonden is dat toen onze oven later werd geleverd wij een leen oven kregen tot die van ons was geleverd! Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bekwaam”
Door F.Aarts op donderdag 6 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Goed advies gehad van verkoper Daniel. Problemen die er waren zijn correct opgelost. Afspraken correct nagekomen. De monteurs waren beide keren zeer goed op de afgesproken tijd aanwezig en zeer bekwaam met het vak op de hoogte en zeer vakkundig. Contacten waren altijd zeer prettig.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima keuken”
Door B. Knol op donderdag 20 okt 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Prima keuken geleverd; voldoet aan de verwachtingen. Een punt van kritiek: bij storing aan een accessoire wordt verwezen naar de betrokken leverancier. Dat is niet juist; I-Kook is en blijft volgens het geldende consumentenrecht als eindverkoper zelf verantwoordelijk voor de geboden garanties. Ik moet hierbij opmerken dat bij gebreken aan de keuken zelf, wel alle verantwoordelijkheid wordt genomen met een prima afwikkeling.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alles super”
Door Leola de Vries op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
Nieuwe keuken. Alles super, zowel de keuken als montage en service van de winkel. Zo ook waar IKooK om bekend staat, geen gepingel over dure bedragen maar direct een scherpe prijs. In de winkel goed geholpen met goed advies en mooie realiatische tekening. Dat maakt de keuze toch makkelijker. bedankt!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zal zeker aanraden”
Door Angela Kanters op zaterdag 25 apr 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
Er werd goed met ons meegedacht en hierdoor goed naar ons als klant geluisterd. Service was ook goed. Zelfs na ondertekening van de offerte werd er nog meegedacht. We waren zijwanden vergeten in hoogglans en dat werd daarna mooi nog meegenomen zodat het eindresultaat een perfecte keuken is geworden. Zeer tevreden klant en zal IKook dus zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Fam. Gelderloos, Veendam op dinsdag 5 mei 2015 '15 | vestiging Veendam
Onze ervaring met I-kook Veendam was goed. De informatie die we hebben ontvangen was zeer duidelijk en helder. Niks werd opgedrongen. Er werd naar onze wensen geluisterd. Dit bedrijf zouden we dan ook bij een ieder willen aanbevelen. Een compliment voor Erik die onze keuken heeft geplaatst. Dit heeft hij zeer vakkundig gedaan. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Prima”
Door F Azaguag op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ik ben prima geholpen met mijn nieuwe keuken. De medewerkers zijn heel vriendelijk en helpen je graag.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fijn geholpen”
Door E. Steggink op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Huissen
Er fijn geholpen en meegedacht. Ook daarna toen er iets mis was gegaan meteen opgelost. De plaatsing ging ook erg prettig en netjes! Helaas al snel rare plekken op mijn achterwand, maar nadat alle tips niet hielpen is Rob zelf komen kijken en met een middel heeft hij het opgelost. Tot nu toe super service en erg blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooie keuken”
Door fam. akdeniz op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Den Haag
We hebben een keuken gekocht, goed geholpen met uitzoeken. het leveren duurde langer dan afspraak, daarna 2x verkeerd gegaan met naleveren, communicatie verliep niet echt lekker. De monteur heeft ons super geholpen en meegedacht met alles. Het uiteindelijke resultaat is een mooie keuken.
FOTO VAN FAM. AKDENIZ
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Dachten met ons mee”
Door Fam. van Vliet op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
Wij hebben een keuken gekocht in Hattum bij Heleen. We zijn zeer deskundig geadviseerd en geholpen (Heleen liet ons meerdere mogelijkheden zien en gaf ons goed advies). Toen bleek dat de keuken boven ons budget kwam, dacht zij met ons mee om onze wens toch te realiseren. Wij zijn super blij met onze keuken dankzij Heleen en I-Kook!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service”
Door Schuur op maandag 3 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goede service. Deuren van de koel vries combinatie iets beschadigd werd zonder problemen geruild en geinstalleerd. Ik ben zeer tevreden, ook het leidingplan was duidelijk en overzichtelijk. Prijs kwaliteit verhouding is top !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Superblij”
Door Jennefer Lau op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een paar maanden geleden een keuken gekocht. Ben er superblij mee, snelle goede service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Dank je”
Door F de Gooijer op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wij zijn geweldig geholpen door duncan, rene en martin. alleen etna blijft in gebreeken ,geen 50 euro terug,voor de rest is alles keurig. DANK JULLIE WEL Gr Fam de gooijer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Ruben op zaterdag 23 mei 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
I-Kook in Oud-Beijerland heeft voor ons een plan gemaakt voor onze keuken na een gesprek over onze wensen. De verkoper had veel ervaring en maakte ruim de tijd om ons te helpen. De 3D tekening gaf een perfect beeld van hoe de keuken er uit zou komen te zien. I-Kook in Oud-Beijerland heeft twee zeer ervaren monteurs in dienst. Na opmeten van onze keuken werd er een exacte offert opgesteld en na ondertekenen van de overeenkomst kon het plaatsen van de keuken gelukkig snel ingepland worden. De montage geen super goed, aangezien wij een nog als schots en scheef monumenten pand hebben met een balken plafond zagen we hier het meest tegenop. Maar na het maken door I-Kook van een vlakke achterwand met een nis daarin ging de montage zonder tegenslagen. Tijdens het opleveren hebben we gezamenlijk de werking van alle apparatuur en installatie gecontroleerd. De keuken is super mooi geworden en we zijn zeer tevreden.
FOTO VAN RUBEN
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima”
Door Jan en Mieke Hogeboom op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen bij I-Kook Soesterberg. Mooie keuken gekocht met goed advies en hulp bij het invullen van de keuken. Prijs/kwaliteit super. Bij het monteren van de vaatwasserdeur, door onze eigen timmerman, ging iets mis. We hebben toen gratis een nieuwe gekregen van I-Kook. Wij raden I-Kook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bedankt”
Door Gerrit en Ria van Lunteren. op zaterdag 20 feb 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Mijn ervaring met IKOOK is de klantvriendelijkheid die wij mochten ontvangen van Martin van Bergen, zeer sympathieke verkoper niets was te veel heel goed mee gedacht over ons ontwerp, goede adviezen van zijn kant mee gekregen, we hebben heel veel plezier van onze nieuwe keuken (een prachtig meubelstuk) Martin bedankt.
FOTO VAN GERRIT EN RIA VAN LUNTEREN.
Keuken als meubelstuk
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Robert Hamer op dinsdag 25 aug 2015 '15 | vestiging Den Haag
Ik ben erg goed geholpen in de winkel, de verkoper was vriendelijk en kundig. Ook de prijs/kwaliteitverhouding vind ik goed van de keuken die ik heb aangeschaft. Ook het feit dat de keuken zover mogelijk gemonteerd werd afgeleverd vond ik erg fijn.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden ermee”
Door Wiel Gerrist op donderdag 3 nov 2016 '16 | vestiging Sittard
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er mee. We zijn heel goed geholpen. Alles is goed uitgelegd via een groot beeldscherm kon je alles volgen hoe de keuken eruit zou zien. Bij aanlevering hadden we een paar dingen wat beschadigd waren maar geen probleem er werd een nieuw onderdeel besteld en een bericht gestuurd als het binnen was. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed besluit”
Door masseurs op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
zeer goede behandeling van mijn vragen . gelijk een zeer correcte prijs. na nog verder gezocht te hebben naar een keuken na 1week toch besloten bij I-KOOK te bestellen. na bestelling en een zeer correcte levering volgens afspraak mag ik zeker zeggen dat ik erg blij ben met mijn besluit de nieuwe keuken bij I-KOOK te bestellen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Blij met nieuwe keuken”
Door Fam. van der Groen op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
Onze ervaring is goed geweest vanaf moment bij binnenkomst in de winkel waar we netjes te woord zijn gestaan en geholpen zijn en ook het advies was duidelijk, het inmeten van de keuken is netjes gedaan. Prijs kwaliteit is prima in orde, ook na wat schade tijdens levering is dit netjes door de vestiging opgelost door nieuwe onderdelen te leveren. Wij zijn blij met onze keuze voor I-kook. Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door A Saarloos op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Oud-Beijerland
Keurig en netjes geholpen alles volgens de planning gegaan zeer tevreden met plaatsen van de keuken. En goed geholpen met uitzoeken van de keuken en bladen,
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Werd goed meegedacht”
Door Miranda Eimers op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. Kregen zeer goede begeleiding. Er wordt goed meegedacht en verschillende mogelijkheden en goede alternatieven worden geboden. Ook wordt er goed gekeken naar praktische zaken, waar we nu veel profijt van hebben. Een echte aanrader om bij I-Kook een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Vriendelijk en denken mee”
Door Nico op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij i-kook. Vriendelijk geholpen door een mee denkende verkoper zonder de poespas en prijs spelletjes die we bij andere verkopers ondervonden. De aflevering en plaatsing verliep precies volgens afspraak. Wij zijn super blij met onze prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN NICO
Kleurige keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Professionele benadering”
Door Familie Dogan op donderdag 14 jan 2016 '16 | vestiging Den Haag
Erg vriendelijk en bekwaam personeel! We zijn erg goed geholpen door Jerry en door samen te denken en te schetsen kwamen we uit op een perfect plaatje met een vriendelijk prijskaartje. We hebben wat problemen gehad met de levering, maar dit is professioneel opgepakt.
FOTO VAN FAMILIE DOGAN
Greeploze witte keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een aanrader”
Door Walter Eijsink op dinsdag 21 nov 2017 '17 | vestiging Veenendaal
In juli een keuken laten zetten. De verkoop, plaatsing en afwerken paar kleine puntjes ging voortreffelijk. Een aanrader dus! Tim bedankt.
FOTO VAN WALTER EIJSINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Erika Henning op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Ik werd erg goed geholpen en er werd goed meegedacht. De keuken kon erg snel geleverd worden. We hadden een 'goedkope' keuken en daardoor is de apparatuur ook niet van super kwaliteit maar dat daar was de prijs ook naar.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer kundig bij verkoop”
Door Peter Brok op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede en zeer kundige verkoper(Andre), we zijn zeer tevreden over de totale aanschaf van de keuken. Ook zijn we tevreden over hoe de mankementen zijn afgehandeld. Het enige minpuntje is dat we een spoelbak hebben die niet afloopt naar het putje. Hierdoor blijfen de vuilresten sneller in de spoelbak achter. Wij hebben ons dat bij aanschaf niet gerealiseerd dat deze mogelijkheid bestond.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Service super, apparatuur is minpunt”
Door Reijmerink op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Positieve uitleg door dhr. Steenvoorden van i-kook vestiging Capelle aan den IJssel, minpunt is dat de inbouwapparatuur van goedkope bouwmarkt kwaliteit is. Dit was ook de opmerking van de monteur van ETNA die al voor de derde keer bij ons was. Slecht resultaat afwasmachine qua wassen en drogen, koel/vriescombinatie al vernieuwd en nu loopt of er een raket op stijgt. Super service van i-kook Capelle aan den IJssel door direct een leen koelkast te brengen nadat de nieuwe binnen 48 uur de geest gaf.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed”
Door Diederik op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Mooie kwalitatief goede keuken voor een eerlijke prijs
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geholpen”
Door J.j.h. vos op maandag 25 apr 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
We zijn goed geholpen in sliedrecht. Op een kleinigheidje na is alles goed geregeld op een keurige nette manier. De man die de keuken kwam plaatsen, Michael, is een nette man die duidelijk verstand heeft van zaken. We hebben inmiddels al heel veel plezier van onze keuken. We kunnen i-kook sliedrecht zeker aanbevelen bij andere kopers
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Echt top”
Door Jeroen Geertsen op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Service en flexibiliteit zijn echt top. Na het bestellen van de keuken hebben we zo'n beetje alles nog aanpast. Dit was geen enkel probleem. Installeren ging ook top. Paar fronten etc hadden zeer lichte beschadigingen, ook dit is zonder enige discussie vervangen. Heel fijn en een absolute aanrader. Ron is eerlijk en adviseert je ook om dingen niet te doen, heel klantgericht en kundg.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service na 5 jaar”
Door Linda op zaterdag 8 jul 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na 5 jaar was een deurtje beschadigd. Gevraagd via email of dit nog te herstellen was. Heb gewoon een nieuwe deur gekregen. Hadden al mijn gegevens nog na 5 jaar. Ik zeg top winkel top service top medewerkers!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg blij met resultaat”
Door Thomas Wieringa op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Hattem
Erg tevreden met de keuken en de service! Het enige vervelende met installeren was dat alle gaatjes, etc. (voor greepjes, etc.) nog voorgeboord moesten worden. Nu dit achter de rug is en de keuken geïnstalleerd zijn wij erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prijskwaliteit zeer goed maar planning liep spaak”
Door A Nauta op vrijdag 4 nov 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
We zijn zeer tevreden met de prijs kwaliteit verhouding van de keuken. alleen bij de planning van het monteren van de keuken liep het spaak. de keuken is daardoor enkele weken later geplaatst. er ontbreken plankjes. hier zit ik nog steeds op te wachten. voor een keuken die in mei is geplaatst vind ik dit wel erg lang duren. de keuken monteur zit ook nog te wachten om het af te maken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Complete keuken”
Door Marianne de Vos op donderdag 14 dec 2017 '17 | vestiging Almere
We hebben er een complete keuken gekocht voor een nieuwbouwappartement. Ze denken serieus met je mee, komen met goede voorstellen en komen hun afspraken na. Er heerst ook een prettige sfeer in de zaak.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanraden met mate”
Door h.de boer op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Veendam
keuken met apparatuur(vaatwasser,oven,induktie(pelgrim).
aankoopgesprek goed, veel informatie, leuke ideeen. prijs goed.
installatie uitstekend. nazorg zeer matig, bij een paar problemen zeer matig geadviseerd. Een beetje het gevoel van afschuifsysteem. Aanraden! met moeite. nooit met geïnformeerd.
REACTIE VAN I-KOOK
Bedankt voor jullie beoordeling! De service op jullie vaatwasser heeft inderdaad veel te lang geduurd. Achter de schermen hebben we hard gewerkt en uiteindelijk heeft de fabrikant de zaken ook opgelost. Niettemin begrijp ik jullie gevoel heel goed. Nogmaals onze oprechte excuses! Hayo Smit I-KOOK Veendam
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede combinatie van materialen en kleuren”
Door Wim en Casper op zaterdag 29 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Hoi met wim en casper uit Roosendaal, Zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Zijn zeer goed geholpen door Marvin,hij denkt echt goed met je mee zo dat je de goede materialen en kleuren bij elkaar kiest. Hebben hem ook late plaatsen was ook in een dag klaar en netjes geplaatst en alles netjes opgeruimd. Genieten er al weer een paar maanden echt TOP. I-KOOK bedankt
FOTO VAN WIM EN CASPER
Keuken met granieten aanrechtblad en achterwand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“In het algemeen een aanrader”
Door Dico Krommenhoek op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima contact, goede voorlichting, meedenken. Echter helaas verkeerde informatie betreffende leidingen en de afmetingen van een eindstuk, waardoor de monteur drie keer moest komen. Aftersales: OK, met kleinigheidje: heb info gevraagd betreffende een onderdeel waarover niets staat in de handleiding, maar wel bijgeleverd is bij de stoomoven. Was doorgestuurd naar de leverancier...Nog geen antwoord. In het algemeen: Aanrader: JA
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kapot apparaat na garantietermijn”
Door Yvonne op woensdag 3 jan 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
Apparatuur na 2,3 jaar kapot en dan wordt er gezegd dat de garantie is vervallen en ze dus niets kunnen doen. Kwam bovendien weer in de winkel kijken voor iemand anders en werden toen niet eens begroet in de winkel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hele goede ervaring”
Door René & Yvonne op woensdag 4 okt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hele goede ervaring. Prettig gesprek zonder al te veel poespas met hoge startprijzen en korting op korting zoals bij veel andere keukenzaken. Bij de levering ontbraken alleen een aantal legplanken, maar na het nabestellen waren ook deze redelijk snel binnen en was onze keuken compleet. We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door L.A. Schellekens op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Huissen
Wij zijn zeer tevreden over i kook . Wij zijn heel erg fijn geholpen, en de keuken is door Erwin gezet. Ook onze zoon en onze dochter hebben een keuken van i kook , omdat zij zo tevreden waren zijn wij ook naar i kook gegaan. Hiervan hebben wij absoluut geen spijt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“I-Kook”
Door Bosma op zaterdag 6 aug 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Zijn geholpen door goede verkoper die niets heeft opgedrongen. Onze keuzes stonden centraal. Doordat er voldoende te kiezen valt is het onze keuken geworden. De keuken staat ca. 3 maanden en bevalt prima.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend tevreden”
Door A. Franke op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Onze ervaringen waren positief. Er werd goed meegedacht over onze wensen en budget aangaande de opstelling en aanschaf van de keuken. Ook de plaatsing was perfect, alle lof voor de installateur. inclusief de nazorg.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Mar op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Almere
Ik had in eerste instantie een afspraak gemaakt om me te oriënteren op een nieuwe keuken, de mogelijkheden en de prijzen. Nog voor ik de deur uit ging had ik een keuken gekocht, geïnspireerd door 1 van de keukens in de showroom. Inmeten ging allemaal prima en mijn keuken was mooi op tijd binnen. Zeer tevreden en een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed compleet en tijdig”
Door J.Moerman op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Goede en complete en tijdige levering van de keuken. Er is goed advies gegeven over de opstelling van de keuken wat in ons geval een prima oplossing bleek te zijn. De prijs van de keuken was een aangename verrassing.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Te weinig info gekregen”
Door Fam. Matthijssen op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een nieuwe keuken voor ons vakantiehuisje gekocht. Te weinig info over apparatuur gekregen en te weinig meegedacht. Voorbeeld: enorme herrie afzuigkap, geen indicatie of vaatwasser klaar is en geen kort programma, oven onhandig op die plek. Bediening inductiekookplaat zó ongemakkelijk, zodat er inmiddels een nieuwe inductiekookplaat in zit van ander merk. Nooit door I-kook aangehaald om bovenzijde keuken af te timmeren. Buts in aanrechtblad, krassen in ovendeur, plint achterstevoren gemonteerd. Eerste twee opgelost, laatste punt pas later geconstateerd. Vandaag 2 keer gebeld, werd niet opgenomen, klacht: gootsteen loopt leeg, daar stoppen niet goed afdichten.
REACTIE VAN GW
Wellicht ook eigen initiatief tonen en kijken wat de specificaties van apparatuur is wat je koopt!
Reactie of foto toevoegen +23 bedankjes
“Aanrader”
Door A.M. op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Huissen
Ik heb een kleine keuken met weinig mogelijkheden. Ik wilde graag een boilertje beneden omdat het lang duurt voor ik warm water had. Rob heeft de suggestie gedaan een kookkraan aan te schaffen met een 5 liter boiler onder de plint. Wat heb ik daar een plezier van! De installatie door Patrick verliep ook vlekkeloos. De oude keuken was er op tijd uit en de nieuwe keuken werd op tijd bezorgd. Een nog niet ontdekte lekkage is verholpen en een leiding die half verstopt was vervangen. De keuken is netjes geïnstalleerd. Ik had lastige tegels uitgezocht, maar ook die zijn keurig verwerkt. Ik kan I-Kook zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zelf plaatsing”
Door Jan Koudijs op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prettige verkoper,niet opdringering. Duidelijke offerte en goed advies. De keuken kon zeer snel geleverd worden. Levering op tijd alles in orde. We hebben de keuken zelf geplaatst dus over de montage kunnen we niets zeggen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Rob op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goed en deskundig geholpen, nemen alle tijd. kwaliteit en prijverhouding krijgen van ons 10 punten. Ook na de levering werd er nog tijd en aandacht geschonken aan inderdaad die kleine dingen. Zij begrijpen hun vak. Groet, Rob
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Bedankt”
Door Jeroen & Elianne op donderdag 28 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na advies van verschillende mensen om ons heen zijn wij bij I-kook naar binnengelopen. Eindelijk een keukenzaak waarbij we eerst zelf op ons gemak rond konden lopen. Daarna heeft Jessica ons fantastisch geholpen. Alles was vrijwel mogelijk en met elkaar heeft dit geresulteerd tot onze allereerste droomkeuken. Jessica heeft ook het inmeten gedaan in onze woning. Wij hebben achteraf nog een aantal keer onze keuken aangepast en niets was te gek. De keuken hebben wij zelf laten plaatsen en aan deze overdracht ontbrak niks. Dus opnieuw een zeer positieve ervaring bij I-kook. Drie andere vriendenstellen van ons zijn inmiddels ook bij I-kook Capelle geweest en delen ook onze ervaring. I-Kook Capelle, en speciaal Jessica, onwijs bedankt!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Hele prettige ervaring”
Door Heleen op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Hele prettige ervaring. Er wordt echt tijd voor je genomen, maar wel op nuchtere, niet pushende manier. Er wordt meegedacht qua maatvoering en zeker ook qua budget. Alle afspraken worden nagekomen en de keuken is echt prachtig geworden. Fijne monteur die alles keurig gedaan heeft. Niets werd afgeraffelt en alles klopte! Dank!
FOTO VAN HELEEN
Dank voor deze keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Gun factor”
Door Elly & Bert Slot op zaterdag 5 aug 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Om zoveel mogelijk kennis over keukens en apparatuur op te doen, hebben wij eerst een 25 tal winkels bezocht. I-Kook Veenendaal kwam hier als 1 van de 2 beste winkels uit. Ontvangst, informatie, adviezen en prijs-kwaliteitverhouding allemaal uitstekend. (dit terwijl wij zeer kritisch zijn) De heer Tim Groeneveld zocht alles voor ons uit. De apparatuur welke wij wilde hebben, zit niet in het I-Kook assortiment, maar een dag later belde hij al, dat zij dit merk toch ook konden leveren. Een mooie keuken op papier gezet. Bij het 2e bezoek geen enkele moeite om een aantal wijzigingen door te voeren. Dit alles op een prettige en ook professionele manier. Het model keuken wat wij in gedachten hadden, stond niet in 1 van de showrooms. Geen probleem, Sjoerd Vervloed regelde een bezichtiging van een geplaatste keuken bij een klant. Al met al een zeer prettige en leerzame ervaring bij I-Kook Veenendaal. Onze dank!

Aanvulling ontvangen op 6 augustus 2017: Wij hebben de keuken uiteindelijk niet bij I-Kook Veenendaal gekocht. Buiten het feit dat I-kook de scherpste prijsaanbieding hadden, hebben wij toch gekozen voor een Schuller keuken. Dit omdat de korpus hoogte van de Schuller 78 cm is en de keuken van I-Kook een korpus hoogte van 71 cm heeft. Als we naar de gun factor hadden gekeken, hadden wij de keuken bij Tim Groeneveld gekocht. Het was een moeilijke beslissing, maar wij moesten toch rationeel blijven. Ruimte erg belangrijk, zeker omdat wij de bovenkastjes hebben laten vervallen. Te meer omdat Tim zeer goed en snel communiceerde en ons diverse malen zelf heeft terug gebeld met informatie en soms vragen. Bij grote gerenommeerde keukenbedrijven is dit niveau vaak om te huilen. In een aantal gevallen hebben wij helemaal niets meer gehoord, terwijl men van alles beloofde. Misschien zijn wij extreem kritisch. Maar opvallend is, dat de keuken branche net doet of ze zeer doorzichtig is, maar dit is absoluut niet het geval.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed geholpen”
Door A Schuurman op zaterdag 17 dec 2016 '16 | vestiging Hattem
Zijn goed geholpen.Werd meegedacht, jammer dat de keuken te laat is geleverd. Dit gaf veel stress. Had de vakantie's moeten incalculeren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hebben het voor elkaar gekregen”
Door Mohamed Aliyat op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Het komt niet vaak voor dat je iets koopt waarvan je achteraf kan zeggen goh zo heb ik het nou altijd gewild. Toch moet ik zeggen dat I-Kook het voor elkaar heeft gekregen. Ben zeer tevreden over de keuken en ondanks dat het een redelijk ingewikkelde keuken is/was om te maken is het in een keer gewoon ook goed opgeleverd. Tevens kon ik ook altijd binnen lopen om eventueel wat advies te vragen of om hier en daar wat wijzigingen door te voeren. Allemaal geen probleem. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat je ook niet het gevoel kreeg dat je gedwongen werd om te kopen terwijl dat bij andere keukenleveranciers zeer zeker wel het geval was. Echt mijn complimenten aan Jos en Sjoerd.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Veel aandacht”
Door Anne Popkema op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
Veel aandacht voor de klant, goede adviezen, sterke prijsvoering. Klachtafhandeling ook naar alle tevredenheid. Flexibel bij instantproblemen. Ook de onderaannemers hebben kwaliteit geleverd ......................................
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Naar volle tevredenheid geholpen”
Door Van Egeraat op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Vriendelijk geholpen bij aankoop van de keuken.Helaas bij aflevering diverse onderdelen beschadigd .Deze zijn naderhand alsnog geplaatst volgens afspraak.Kortom ,we zijn naar volle tevredenheid geholpen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zekere aanrader”
Door Heijnen op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
keuken laten plaatsen . zeer gemotiveerde en behulpzame medewerkers. Probleempje met oven / ovenkast gehad na 4 maanden , werd zeer serieus behandeld en is perfect opgelost. Geen enkele aanmerking op de klantvriendelijkheid ,medewerking en afspraken! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden met hoe het is gelopen”
Door Y.Bosma op donderdag 22 okt 2015 '15 | vestiging Oudehaske
wij zijn goed geinformeerd in advies en ze dachten ook wel mee voor oplossingen e.d. Ze luisteren ook goed naar wat wouden ,gaven advies omtrend plaatsen en in elkaar zetten . Wij zijn tevreden hoe alles is verlopen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Marloes v. Eck op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen in het filiaal in Soesterberg. Afspraak gemaakt, zodat er tijd voor jou is!
Er werd rekening gehouden met je wensen en budget. Ook is er veel keuze in verschillende keukens. Ben heel blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer blij ermee”
Door A.Aktekeli op maandag 11 dec 2017 '17 | vestiging Almere
Wij zijn zeer blij met onze keuken voldoet aan onze wensen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Bianca Schoenmaker op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Nieuwe complete keuken gekocht zijn heel tevreden en zeker goed geholpen door Mirjam.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zelf installatie”
Door Fam Dees op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
Wij hebben een complete keuken gekocht en zelf geïnstalleerd. David heeft ons goed geadviseerd en wij zijn heel tevreden. De keuken werd 's-morgens geleverd en we konden gelijk aan de slag. Het afvalbakje in de gootsteen was niet bij , gebeld en binnen een week in Sliedrecht opgehaald.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“100% naar wens”
Door Brenda Ploeg op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Hier worden oplossingen/voorstellen aangedragen voor de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden. Ze willen verkopen net als ieder ander, maar dan wel afgestemd op je eigen ideeën en voorkeuren. Het is moeilijk uit te leggen, maar als je ook bij de concurrenten bent geweest dan zul je precies weten wat ik bedoel. Ik had nooit verwacht dat ik een keuken 100% naar mijn wens zou krijgen en ik heb hem wel!! en als je weet wat deze kost.. Dank je wel Sjoerd!! Je idee was top!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zelfinstallatie”
Door W van de Wal op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Goed geholpen tijdens aankoop.Keuken is prima, helemaal zoals we het willen.
Levering was netjes op tijd. Hebben de installatie zelf gedaan, ivm pech tijdens verbouwing huis, dus kunnen daar niets over vertellen. Alleen missen we nog steeds een besteklade.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Matex fronten”
Door Jerry Nasa op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Etten-Leur
Op zich zijn we vriendelijk geholpen. We wilden een keuken in fineer. Deze was een stuk duurder. Bij nauwkeurig bekijken van de fronten bleek dat het toch echt kunststof (matex) was en geen fineer. In de catalogus stond het als Matex omschreven. De verkoper zei dat hij niet precies wist wat dat was en dat hij het hoofdkantoor niet op zaterdag kon bereiken. Op internet vond ik later zelf dat matex kunststof is en geen hout. Ik heb verder afgezien van de koop, het vertrouwen was weg.
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Alles prima in orde”
Door H. Post op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Bij de aankoop werd alle tijd genomen en werd aan alle wensen voldaan.De keuken werd op tijd geleverd en alles was prima in orde en was goed zelf te plaatsen. We zullen het bedrijf bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geadviseerd”
Door A. Koopmans op maandag 3 aug 2015 '15 | vestiging Huissen
Heel goed geadviseerd in de opstelling van de keuken en de keuze van de diverse apparaten m.n. prijs /kwaliteit. Heel plezierig geholpen in vestiging. Goede service, zowel terplekke, telefonisch of mail. Ook goed geadviseerd bij problemen met plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ziet er top uit”
Door Wasse op zaterdag 24 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goede service, goede prijzen. Tussendoor nog een wijziging gemaakt, was geen probleem en zo opgelost. Wegens aparte constructie keuken, later nog kosteloos een extra plaat gekregen. Zeer tevreden en keuken ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken niet af”
Door Debbie Hartkamp op dinsdag 17 mei 2016 '16 | vestiging Den Haag
Zodra je de keuken in z'n geheel betaald hebt, zijn ze bij I-Kook ineens niet meer zo klantvriendelijk. Mijn keuken is echt super mooi maar de levering en plaatsing zijn 1 drama. Nog steeds is mijn keuken niet helemaal af en ik ben nu 8 weken verder na plaatsing. Mijn gang staat ook nog vol met zooi die ze niet eens meer op komen halen! Ik zal dus GEEN reclame maken voor I-Kook en ook nooit meer een keuken hier aanschaffen. Heel jammer!

Reactie ontvangen van I-kook: Hallo Debbie, we hebben de afgelopen week enkele keren contact met je gehad. Gelukkig ben je ieder geval blij met de keuken die nog mooier gaat worden doordat wij een nieuwe achterwand uit één deel na gaan leveren. Je blijft ontevreden over onze monteur en de steun die je hebt ontvangen van het verkoopteam tijdens en na de plaatsing van de keuken. Het spijt ons zeer dat dit proces voor jou niet goed is verlopen. We zullen er nog beter op gaan letten! Hein van Eijkern Keukencoach namens I-KOOK Den Haag.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Meer als tevreden”
Door Temmink op zaterdag 23 dec 2017 '17 | vestiging Hattem
Wij zijn meer als tevreden en komen wat garantie betreft ook het beloofde na. En een prima keuken en je wordt op een zeer vriendelijke manier benaderd . Nogmaals een pluim voor I kook Hattem. Gerard en Betty Temmink
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeker een aanrader”
Door Smit op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Almere
Super mooie keukens, voordelige prijzen, kundig personeel en duidelijke afspraken! Enkele kasten van onze keuken stonden ( Door een foutje van de chauffeur ) elders in het land. ( zelfde achternaam...) hierdoor kon onze keuken niet op de afgesproken datum geplaatst worden.....De installateur bood aan om op zijn vrije dag onze keuken te kom er n plaatsen....Top mannetje, top bedrijf! Heel erg tevreden, zeer zeker een aanrader en een bezoek waard!!
REACTIE VAN STEF
De monteurs hebben het graag gedaan!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Soepel en goed verlopen”
Door Roel op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Alles is soepel en goed verlopen, de keuken is volgens afspraak netjes uitgeleverd. Ik had de keuken eerder nodig dan gepland en het was lastig om dit aan te passen, maar daar kan i-Kook niets aan doen aangezien de keuken reeds in de fabriek ingepland was. Al met al ben ik erg tevreden met de keuken en dat voor een mooie prijs!
FOTO VAN ROEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geen keuken kopen”
Door Ardi op zondag 22 mrt 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
Koop hier werkelijk nooit je keuken. Je vraagt om wat betere apperatuur voor oven en afwasmachine, maar alles is top volgens de verkoper. Nu na installatie is het de goedkoopste troep die er geleverd kan worden. Luisteren naar klanten kunnen ze niet. Wij hadden verteld dat we pas 15-12 de sleutel kregen en er dan pas gemeten kon woredn. Eind november belt de keuken plaatser al op om te komen meten. Helaas dat gaat waarna i-kook terugbelt dat we dat hadden moeten doorgeven en nu doos onze schuld de keuken 2 weken later komt. Nee meneer u heeft niet goed geluisterd want dit is wel 10x gezegd. Maar eindelijk komt dan toch de keuken. Wel 1 kast teveel, voor koelkast+ vriezer. Volgens afspraak zou de keuken in 3 dagen geplaatst worden. Maar de ingehuurde zzpér denk zeker dat er goud te verdienen is door overal extra te rekenen. Dus hebben we dat zelf uitbesteed. Op de woensdag komt de zetter en de keuken plaatsen duurde geen 3 dagen maar werd er in 1 dag ingepleurd. Waardoor er nu telkens kasten scheef staan. 1 PLank was niet geleverd en 1 handgreep was kapot. Dit duurde wel 4 weken om een plank te bestellen. Maar eindelijk wordt de keuken als klaar geleverd. helaas is het gat gezaagd voor intluchting koelkast te groot gezaagd, zodat met bv stofzuigen het er zo uitvalt. Wasmachine staat telkens scheef, dus werd deze recht gezet. Maar er wordt dan niet gekeken naar het effect wat dit teweeg brengt. Dus maar weer bellen dat er andere kasten scheef staan. Maar denk je dat ze komen, nee totaal niet. De verkoper verschuilt zich steeds achter de zetter maar we hebben bij i-kook een keuken gekocht en niet bij de zetter. We gaan maar weer eens bellen, en anders moeten we maar eens langs gaan.
REACTIE VAN M.
Maar je hebt zelf de zetter ingehuurd? Of begrijp ik het nou niet goed?
REACTIE VAN ARDI
Nee dat hebben wij niet gedaan. is klusjesman die ook keukens zet voor hun
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Superblij met de keuken”
Door J.nooordermeer op zaterdag 16 apr 2016 '16 | vestiging Oud-Beijerland
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken ,prima geholpen en niet opdringerig ,door 2vakmensen geplaatst in 1dag dus zeer tevreden en we hopen er vele jaren plezier van te hebben ,als je een nieuwe keuken denkt aan te schaffen ga dan zeker bij I-Kook kijken ,wij hebben geen spijt!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Blij met keuken maar service kon beter”
Door Dennis op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
In eerste instantie zijn wij goed geholpen. De verkoper dacht proactief mee en gaf goed advies. We hebben een mooie keuken ontworpen met kwaliteitsapparatuur. De prijs was 16500 Euro (incl montage) voor een keuken met een eiland. Na de bestelling hadden we wat problemen met de levertijd en afstemming met de winkel (o.a. ontwerp moest worden aangepast ivm de constructie). We zijn blij met onze keuken, maar de service/dienstverlening na de koop kon beter. Dit hebben we besproken met de winkel."
REACTIE VAN RACHID (KEUKENCOACH I-KOOK DEN HAAG)
Dankjewel voor je feedback Dennis! Even leek de wet van Murphey voor jouw keuken op te gaan. Alles is inmiddels opgelost. Jouw opbouwende kritiek is voor ons zeer waardevol. Veel plezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Norder op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken en de afhandeling van de keuken. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zouden IKOOK Almere zeker aanraden aan vrienden/familie en bekenden. Bij levering was het flessenrek van de koelkast kapot, na een telefoontje naar IKOOK werd dit gelijk opgelost en kregen we een nieuwe.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer content”
Door P. van Dalsem op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Goed ontvangen op de vestiging, prettige uitleg en flexibel met de levering. Zeer content met de keuken, plaatsing super. Alleen deukje in kastdeurtje, nieuwe al in bestelling, wachten nog op levering(plaatsing). Onderhoud set granieten aanrecht vochtig, komt nieuwe voor na dit te hebben gemeld.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Henk Norder op zondag 11 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Het kiezen van de keuken was een feestje. De medewerker die ons hielp nam alle tijd en had veel verstand van zaken. Ee monteur is nog twee keeper langs geweest om kleine zaken aan te passen. Toen bleek dat de handle van de kraan te lang was, is deze gratis vervangen. Ook bij vragen over de apparatuur werden we prima te woord gestaan en kregen we gedegen informatie.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Positieve review”
Door Corine Koning op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Almere
Wij kochten een complete keuken voor onze nieuwbouw woning. Medewerkers zijn erg meedenkend, adviserend en erg geduldig. Wij zijn ook bij concurrenten geweest maar deze waren allemaal heel erg aan het drammen naar een handtekening. De oplevering van onze woning werd helaas diverse malen uitgesteld. Men was heel erg flexibel in het verzetten van de afspraak voor het plaatsen. Zelfs rond de zomervakantie. Dat was echt super. Kortom wij hebben een hele goede ervaring met ikook almere.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bingo”
Door Jan en Janny Bonthuis op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Hattem
Een keuken gekocht bij Heleen, vakvrouw, denkt met je mee en heeft erg goede adviezen. Dit bedrijft kiest samen met jou een nieuwe keuken en is absoluut
niet opdringerig, wat is dat prettig. Supermooie keuken geïnstalleerd door Alex, tot in detail afgewerkt met veel enthousiasme. dus, kopen bij Heleen, installeren door Alex en je hebt een bingo!
REACTIE VAN J.BONTHUIS
foto van de nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door Hielke Kootstra op zaterdag 16 mei 2015 '15 | vestiging Oudehaske
Onze ervaring is gewoon uitstekend met deze vesting. We zijn prima en vakkundig geholpen door het personeel en bij het zelf plaatsten ontbrak er helemaal niks wat voor ons een nieuwe ervaring was. Ook de bestelling was helemaal correct in orde.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Mooie keuken”
Door W. Wessels op dinsdag 13 sep 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Keuken gekocht, prettig contact met verkoper. Helaas toch wat misverstanden over " wie doet wat" voor plaatsing. Niets dan lof voor keukensteller. Heeft keurig werk afgeleverd.
Mooie keuken, klein technisch minpunt. De lade in lade, beschadigd door bevestiging handgrepen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Komen afspraken na”
Door Van Laar, Almelo op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Onze tweede keuken ook hier gekocht! Omdat ze zeer klantvriendelijk, erg meedenkend, niet opdringerig zijn. Niks is teveel en zeer behulpzaam. Komen afspraken na! Fijn geholpen door Jan, en met het eindresultaat zijn we erg blij mee!!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (11 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bBergen op Zoom (19 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
cCapelle aan den IJssel (24 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
dDen Haag (26 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
eDen Helder (0 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
fEindhoven (1 ervaring), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
gEtten-Leur (1 ervaring), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
hHattem (12 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
iHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
jHuissen (20 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
kLeeuwarden (10 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
lOud-Beijerland (7 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
mOudehaske (8 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
nSittard (5 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
oSliedrecht (14 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
pSoesterberg (31 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
qVeendam (27 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
rVeenendaal (12 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
sZaandam (1 ervaring), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.