Feedback
7,0

J&M Vloeren

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.jenmvloeren.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van J&M Vloeren
J&M Vloeren is een houten vloeren leverancier met zeer ruime specialisatie en een enorm assortiment

J&M Vloeren is een leverancier van houten vloeren met zeer ruime specialisaties binnen een enorm assortiment van met name de “betere” houten vloer. Wij leveren en /of plaatsen bij u thuis. Wij beschikken over louter topkwaliteit en zijn dealer van de meeste gerenommeerde merken. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Kom gerust eens langs in onze showroom voor een vakkundig en objectief advies.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over J&M Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“J & M Vloeren”
Door Qasa op maandag 23 jul 2012 '12
Joost Fles en Michiel den Hollander besloten in 2007 om hun eigen zaak te beginnen in houten vloeren. Inmiddels is J&M Vloeren uitgegroeid tot een speler met regionale aantrekkingskracht en klanten van Den Haag tot Amsterdam, maar ook in andere delen van Nederland en zelfs in België, Denemarken en Zuid-Frankrijk.

Joost Fles: "Ik denk dat we ons succes vooral te danken hebben aan een persoonlijke aanpak, natuurlijk de kwaliteit van onze producten en het feit dat we echt meedenken met de klant. Ik krijg geregeld klanten over de vloer die hun oog laten vallen op een lichte houten vloer, en tegelijkertijd hebben ze een gezin met twee kinderen, een hond en een kat. Wij adviseren dan te kiezen voor een donkerder kleur, want op een lichte vloer zie je nu eenmaal alles. Dat lijkt misschien logisch, maar bij de meeste andere zaken zouden ze waarschijnlijk gewoon die lichte vloer verkopen."

Bij J&M Vloeren vind je alle soorten vloeren, van parket en laminaat tot pvc. Joost Fles: "Elk materiaal heeft zo zijn eigen uitstraling en voordelen. De laatste tijd zien we meer vraag naar onderhoudsarme pvc-vloeren, maar veel mensen kiezen ook bewust voor hout. De keuze hangt natuurlijk ook af van de woning en het gebruik. Zo kiezen veel mensen met een nieuwbouwwoning voor parket beneden en een mooi laminaat op de slaapkamers boven. Omdat wij zo'n grote keuze bieden, kun je bij ons terecht voor het gehele huis."

Bij J&M Vloeren vind je in de showroom van maar liefst 600 vierkante meter alle bekende merken waaronder Pergo, Meister, Quickstep, Mflor, Ambiant en Tarkett. Het team van J&M verkoopt niet alleen, maar komt ook bij de klant thuis inmeten en legt desgewenst vakkundig de vloer bij u thuis. J&M is bovendien aangesloten bij brancheorganisatie CBW-MITEX, en dat biedt een extra waarborg voor zekerheid en kwaliteit. Wie met de auto komt, hoeft niet te vrezen voor parkeerproblemen, want voor de showroom vindt u een ruime parking.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door J.M.Zuiderwijk op woensdag 5 feb 2014 '14
Prima service en goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door LP Hensing op zaterdag 1 okt 2016 '16
Goed advies gehad nieuwe vloer of schuren het werd schuren ontzettend behulpzaam. Pas nieuwe vloer gelegd in de keuken ,super. Beslist aan te bevelen buren op ons advies ook een pvc vloer laten leggen ook super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens J&M Vloeren
aLeiderdorp , Zijlbaan 2, 2352 BN Leiderdorp, tel 071 - 581 51 40
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.