Feedback
9,1

Keukenhal

Score uit 122 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
4 vestigingen (Limburg & Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenhal
Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service.
Alternatieven voor Keukenhal
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 350 ervaringen
• Ardi Keukens en Sanitair
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 341 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 140 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 45 ervaringen
• DB Keukens
   
(6 vestigingen) score 9,7 uit 2132 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,6 uit 208 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 284 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(5 vestigingen) score 9,4 uit 331 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 122 ervaringen over Keukenhal. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren84 ervaringen
4 sterren29 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Per vestiging:
“Keuken staat”
Door Frans en Marij op zondag 14 jul 2019 '19 | vestiging Helmond
We hebben 'n complete keuken gekocht. Incl. inbouw apparatuur. We zijn begin dit jaar gewoon eens binnengewandeld. Zou het ons niet bevallen, zouden we zo weer wegwezen. Dat gebeurde dus niet. Toen we binnen kwamen werden we verrast door de netheid en de veelheid aan keuze. We voelden ons echt welkom en werden fijn geholpen door Floris. Hij tekent alles met de hand uit. Nu kan iemand dat ouderwets vinden maar wij vonden het wel getuigen van vakkennis. Ook Marcel heeft ons met raad en daad terzijde gestaan. Kwamen we er met z'n allen niet uit, werden de dikke boeken op de tafel gelegd en 'n oplossing gevonden. Niet zomaar zeggen dat iets niet kan maar eerst eens nazoekwerk doen, daar houden wij van. Er werden goede tips gegeven (ook op de tekening ivm de stopcontacten) omdat wij de keuken zelf wilde plaatsen. Was er iets nieuws binnen gekomen of klopte bij nader inzien toch iets niet helemaal werd er door hen contact met ons opgenomen. Heel prettig. De keuken is geleverd op de afgesproken tijd. Als we effe niet wisten waar bepaalde dingen voor waren werd er even naar Helmond gebeld en werden we meteen geholpen. Inmiddels staat de keuken. De verbouwing is nog niet helemaal klaar en we leven nog op de stucloper maar we kunnen in ieder geval al ten volle genieten. Wij vinden onze keuken prachtig. We worden er elke keer weer blij van als we 'm zien en gebruiken. Heel hartelijk bedankt Keukenhal... Marcel en Floris...als alles klaar is komen jullie maar op de koffie!
FOTO VAN FRANS EN MARIJ
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 350 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 341 ervaringen
“Goed advies”
Door Karin op donderdag 11 jul 2019 '19 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken U vormige keuken gekocht. Marco in het filiaal Heerlen was erg vriendelijk en zeer betrokken in onze wensen. Zeer goed advies ! Zelfs nadat we de keuken al hadden staan heeft hij ons geholpen met de extra garantie op de aangekochte apparaten, had hij niet hoeven doen. Wij raden iedereen de keukenhal aan !!!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 140 ervaringen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 45 ervaringen
“Goed geslaagd”
Door L. Omloo op zaterdag 6 jul 2019 '19 | vestiging Heerlen
Bij de keukenhal in Heerlen zijn wij zeer goed geslaagd bij onze keuze voor een nieuwe keuken. De verkoper was zeer vriendelijk en kundig. In de showroom stond een uitgebreid assortiment aan keukens opgesteld waardoor men ook nog ter plekke goede ideeën kan opdoen. De bezorging van de keuken was ook zeer goed en tijdig geregeld en de nalevering van een onderdeel verliep super snel. Alles bij elkaar vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 2132 ervaringen
9,6
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 208 ervaringen
“Complimenten”
Door J.Houben op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Heerlen
Keuken besteld daarna een goede begeleiding en tekening waar eventueel de aansluitingen moesten komen. Keuken werd netjes geleverd en daarna door de monteur Ivo zeer vakkundig geplaatst zeer netjes gewerkt . Complimenten voor deze vakman zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 284 ervaringen
9,4
Voortman Keukens
5 vestigingen (o.a. Gelderland)
“Uitstekend” score uit 331 ervaringen
“Goed”
Door Randy van der raadt op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Roermond
Zeer goede service goede kwaliteit goede prijs kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
8,7
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 14 ervaringen
7,9
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 34 ervaringen
“Erg tevreden”
Door Joyce Ajubi op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Roermond
Hier onze keuken gekocht .super vriendelijk personeel ,duidelijke uitleg geen verrassingen achteraf . Kortom erg tevreden .
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 350 ervaringen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 341 ervaringen
“Keuken met apparatuur”
Door Hans van Alphen op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Helmond
Kompleet keuken met Etna apparatuur. Van aankoop tot plaatsing super tevreden. Nette showroom, nette ontvangst welke zeker niet te opdringerig was. Keuken op de afgesproken datum geplaatst door een zeer keurig werkende jongeman. Ik kan keukenhal van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles geregeld”
Door M. Martinali op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Helmond
Ik heb de keuken gekocht en de verkoop was prima. Omdat ik hem zelf heb gezet,was het heel makkelijk geregeld. Ze kwamen de keuken afleveren met alle bestelde producten. Bij de verkoop hebben ze tekeningen en alles voor me geregeld.
FOTO VAN M. MARTINALI
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ashley Hoens op woensdag 12 jun 2019 '19 | vestiging Helmond
Ik heb een complete nieuwe keuken gekocht bij keukenhal in Helmond. Ik heb een zeer goede ervaring met de aankoop. In de winkel ben ik goed, vakkundig en vriendelijk geholpen. Na de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden van het verloop. Super tevreden met mijn keuken, en wat is hij mooi geworden! Ik kan het iedereen aanraden om zijn keuken bij keukenhal te kopen!
FOTO VAN ASHLEY HOENS
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Gijsbers op zondag 9 jun 2019 '19 | vestiging Roermond
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de aankoop alles is perfect gelopen het opmeten het bezorgen het plaatsen en afwerken.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Mart en Gonny Kirkels op woensdag 5 jun 2019 '19 | vestiging Roermond
Geweldige ontvangst in november 2018, een zeer goed advies door verkoper Sebastien van der Veen, die met je meedenkt en alles perfect heeft uitgelegd. Hij is ook zelf komen meten, zodat ook onze openstaande vragen nog goed beantwoord werden, op advies van Sebastien zijn we ook nog in Tilburg naar ons granietenblad gaan kijken. Op 1 mei 2019 is de keuken in keurige staat afgeleverd, en op 6 mei in eigen beheer geplaatst. Communicatie tussen verkoop en levering perfect verlopen. Keuken compleet met Etna apparatuur, vaatwasser, combimagnetron, kookplaat en koelkast en Novy afzuigkap. Keukenhal is voor ons een echte aanrader, jammer dat Sebastien hier niet meer werkzaam is.
FOTO VAN MART EN GONNY KIRKELS
Keuken met witte fronten en zwart blad
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Remco op woensdag 5 jun 2019 '19 | vestiging Roermond
De service van in de winkel, hebben we heel goed ervaren. Klantvriendelijk en wordt naar oplossingen gezocht. Echter de mensen die de keuken waren minder vriendelijk. Veel pauze, vroeg stoppen. En niet klant vriendelijk. Daar kan aan gewerkt worden. Echter werkt onze vaatwasser nog steeds niet goed, hoop dat ze dit snel gaan oppakken.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 140 ervaringen
9,7
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 45 ervaringen
“Keuken precies volgens afspraak”
Door Fam van Alebeek op dinsdag 4 jun 2019 '19 | vestiging Roermond
We werden hier netjes ontvangen, en na even rond gekeken te hebben ook gelijk geholpen met de vraag wat het zou gaan kosten. Er werd gelijk een tekening gemaakt met een berekening. Ook nadat de keuken besteld was goed op de hoogte gehouden van het een en ander, en ook een aanpassing van uit onze kant was geen probleem en netjes verwerkt. De monteur die kwam was ervaren en werkte netjes, bovendien een aardige jongen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Bart van Lamoen op dinsdag 4 jun 2019 '19 | vestiging Helmond
Eerder dit jaar een nieuwe keuken gekocht en van oriëntatie tot montage niets dan goede ervaringen. Marcel, bedankt voor je geweldige advies!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. van Neerven op dinsdag 28 mei 2019 '19 | vestiging Helmond
Super mooie keuken samengesteld, bijna alles is mogelijk. Echt een aanrader !! Ook super goed geholpen door Marcel en Floris, ze denken echt goed mee over de mogelijkheden. Ook het plaatsen ging heel secure en voorspoedig.. Erg blij met onze nieuwe keuken .. Dank jullie hartelijk.
FOTO VAN FAM. VAN NEERVEN
Super mooie keuken
+ Toon extra foto van F. Van Neerven
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Bruno op maandag 27 mei 2019 '19 | vestiging Heerlen
We waren toe aan een nieuwe keuken en informeerden bij vrienden en kennissen die recent ook een nieuwe keuken hadden aangeschaft. Het toeval wilde dat 3 van de 4 bij de keukenhal waren geslaagd en op alle punten zeer tevreden waren. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf een beetje wisselende gevoelens bij deze zaak had. Ja, ik zag hem regelmatig bij het langsrijden maar wellicht door de naam ("keukenhal klinkt niet helemaal lekker en geeft nou niet het gevoel van kwaliteit" )zou ik er uit eigen beweging niet zomaar naar toe zijn gegaan. Wat zijn we blij dat we dat toch hebben gedaan. Bij binnenkomst geen opdringerige verkopers. Gewoon lekker rustig rondkijken. In no time liepen we tegen de keuken aan die we voor ogen hadden. Vanaf dat moment werden we door Romina uiterst deskundig verder geholpen. We maakten een vervolgafspraak en ontvingen een paar dagen later een offerte. Niet te geloven...een vergelijkbare keuken had ik zowat op het dubbele ingeschat. De twijfel sloeg weer toe. Nadat Romina mij er van had overtuigd dat het gewoon een keuken van Duitse kwaliteit was( merk begint met Ha en eindigt op er) hebben we getekend en in overleg met Romina en Marco de leverdatum afgesproken. De keuken werd in overleg met het hoofdkantoor netjes en compleet op tijd geleverd. Ik heb hem zelf geplaatst. Alles paste perfect en de kwaliteit voelde prima. Een paar onderdelen kon ik niet helemaal thuisbrengen maar na overleg met Marco was dat snel duidelijk. Kortom: Prima zaak en perfecte service. Enige minpuntje: telefonisch niet zo best bereikbaar....even langsgaan werkt dan beter:-).
FOTO VAN BRUNO
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ed Korkers op zaterdag 25 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben op 9 maart 2019 in Tilburg een Diverso Lotus keuken gekocht. Rick van Wees heeft ons uitstekend geholpen, nadat we al een tweetal zaken hadden bezocht en voorzien waren van verschillende tekeningen. Correcte, energieke, direkte, no-nonsense benadering zonder te pushen met een gewone tekening. Op 1 mei werd de keuken geplaatst, uitstekende tussentijdse communicatie over kleine aanpassing en verbeterde tekening, na inmeten van de keuken, waar hijzelf mee kwam. Goed meedenken. Na perfecte plaatsing, nalevering van de juiste plint ook goed en accuraat uitgevoerd. Kortom, we zijn erg tevreden.
FOTO VAN ED KORKERS
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Van Sloun op woensdag 22 mei 2019 '19 | vestiging Roermond
Wij hebbem bij keukenhal Roermond. Een nieuwe keuken gekocht. We werden super geholpen. En kregen goed advies. In maart is de keuken geleverd en geplaatst. Alles precies volgens afspraak. Kleine beschadiging binnen 2 weken alles perfect opgelost. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 2132 ervaringen
9,6
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 208 ervaringen
“Top”
Door Ron op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht bij de keukenhal en zijn zeer tevreden over de service en afhandeling van dit bedrijf en personeel. We zijn goed ingelicht en men heeft ons in alle rust laten beslissen, zelfs een aanbetalen was niet nodig. Naarmate het traject verliep zijn wij goed op de hoogte gehouden en heeft men zich gehouden aan de gemaakte afspraken. TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bjorn Marechal op woensdag 8 mei 2019 '19 | vestiging Roermond
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keukenhal te Roermond. Rick Tegelaers heeft ons zeer goed en deskundig geholpen. Ook kregen we goede tips waar wij zelf nog niet bij hadden stil gestaan. TOP! Ook na de plaatsing nog steeds goede service. Bedankt Rick!!
FOTO VAN BJORN MARECHAL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Roland de Jong op zaterdag 4 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
Bij ons was er een keuken geplaatst , en het staat er gewoon goed in .. Bij het begin waren ze wel een hoekkast kwijt maar was al snel weer gevonden ,opgehaald en geplaatst ...goeie service gewoon ... meer kunnen we niet over zeggen ...
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfplaatsing”
Door Annie Notermans op vrijdag 3 mei 2019 '19 | vestiging Heerlen
Een nieuwe keuken inclusief nieuwe apparatuur. Zelf de keuken geplaatst. Goed advies gekregen.
FOTO VAN ANNIE NOTERMANS
Zelfgeplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Bénédicte Lautenslager op vrijdag 3 mei 2019 '19 | vestiging Heerlen
Ik ben in 2019 bezig geweest met de aanschaf van een nieuwe keuken. Bij diverse bedrijven offertes aangevraagd maar ook tevens aangegeven dat er niet direct beslist gaat worden. Dhr Manca is de enige van al deze bedrijven die na belt er vraagt naar de stand van zaken. Daardoor zijn we bij hem terecht gekomen. Hij heeft door zijn uitgebreide informatie en geduld, niets is voor hem teveel ervoor gezorgd dat wij tot de aanschaf van een prachtige keuken gekomen zijn. Dhr Manca is in onze gesprekken met vrienden al meerdere keren naar voren gekomen als "bij hem moet je zijn , als je een nieuwe keuken zoekt". Als ik denk aan de Keukenhal, dan denk ik aan "Marco Manca"
Reactie of foto toevoegen
“Veel vertraging”
Door B. Verhoeve op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keukenblok gekocht voor in onze bijkeuken. Na onze afspraak gingen wij met een goed gevoel naar buiten omdat we goed waren geholpen en blij waren met onze keus. De keuken zou nog opgemeten worden echter moesten we daar zelf achteraan bellen. We hadden ervoor gekozen om zelf aan te geven wanneer de keuken besteld kon werden i.v.m. 8-12 weken levertijd. 1 dec 2018 aangegeven bij verkopende medewerker, welke ons geholpen had, dat deze besteld kon worden. De keuken zou medio eind januari, begin februari geleverd worden. De weken verstreken en geen gehoor. Begin februari toch maar eens gaan bellen. Opvallend was dat de vestiging in Heerlen zeer slecht bereikbaar was telefonisch. Dus na contact met Sittard en Helmond uiteindelijk toch in Heerlen terecht gekomen. Hier werd mij mede gedeeld dat er niks van een bestelling bekend was en dat de verkopende medewerker die ons had geholpen er niet meer werkzaam was. Er is toen een spoedopdracht ingezet waarna we alsnog na 6 weken onze keuken geleverd zou worden. Echter vanwege planning van de aannemer ontzettende vertraging opgelopen, dus opleverdatum half februari niet haalbaar. We zitten nu in mei en de keuken zit erin maar de verbouwing is nog steeds niet opgeleverd. Het enige wat we gekregen hebben vanwege de vertraging en het niet bestellen van de keuken was een kleine compensatie qua prijs.
FOTO VAN B. VERHOEVE
Keukenblok zit erin
Reactie of foto toevoegen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 284 ervaringen
9,4
Voortman Keukens
5 vestigingen (o.a. Gelderland)
“Uitstekend” score uit 331 ervaringen
“Goed gegaan”
Door fam van Hout op dinsdag 9 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
een keuken gekocht goede monteurs en een goede begeleiding van het begin af
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Tilly Meijer op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken gekocht met alle apparaten. We zijn door Marcel geholpen, dit was goed en erg plezierig. Ook kwam hij de keuken nog opmeten op ons nieuwe adres. Marcel bedankt, we zijn erg blij met de nieuwe keuken
FOTO VAN TILLY MEIJER
Keuken bijna af
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Rene Van Doren op zaterdag 23 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Keuken gekocht, alle wensen goed besproken en bestaande bijna nieuwe apparatuur kon probleemloos overgezet worden. Tijdens montage twee beschadigingen door een foutje van de monteur. De aanrechtbladen waren beschadigd. Deze zijn binnen drie weken vervangen. Kwaliteit is prima, monteurs prima en het advies prima.
FOTO VAN RENE VAN DOREN
Keuken met stenen muur achtergrond
+ Toon extra foto van Rene Van Doren
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gekocht inclusief apparatuur”
Door Tom op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben hier een complete keuken gekocht inclusief apparatuur, goede service, rustig mogen bekijken wat we willen. Wanneer we onze beslissing genomen hadden, werd ook goed geluisterd en de tijd genomen om alles te bestellen. Ook super vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met kleine aantekening”
Door Obbens op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Ik heb een keuken gekocht. Deze keuken was een jubileumaanbieding. Ik ben zeer tevreden over de keuken en de service van dit bedrijf. Ik wil wel een aantekening maken. We hadden de keuken al gekocht en een bedrag gekregen voor de montage toen bleek dat NIET de aansluitingen erbij zaten. Ik vind dat moet van te voren gezegd worden want niet iedereen weet dat de aansluitingen niet bij de montage horen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Marjon dings op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Roermond
Wij hebben een keuken gekocht bij Rick tegelaers wij zijn super goed geholpen door Rick alles klopte zo als hij zei als we ergens tegenaan liepen was hij er meteen om het op te lossen de service is ook helemaal perfect we hadden iets aan een kastje het werd meteen op gelost je hoeft zelf nergens achter aan te lopen ik kan het iedereen aan raden om een keuken te kopen bij de keukenhal bedankt Rick
Reactie of foto toevoegen
8,7
Nolte Keukens Rotterdam
Rotterdam (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 14 ervaringen
7,9
Keukenvision
3 vestigingen (o.a. Zuid-Holland)
“Redelijk” score uit 34 ervaringen
“Prima service”
Door Roozen op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben daar keuken gekocht compleet met apparatuur en laten plaatsen door Keukenhal, zijn echt super tevreden. Zowel de aankoop als plaatsing was prima geregeld, er werd echt met ons meegedacht en hebben daarna nog diverse keren telefonisch contact gehad wat ook prima verliep. Alles keurig op afspraak nagekomen! Er was een lade binnenin wat beschadigd en die werd binnen een paar dagen vervangen! De service is prima en ik zou iedereen adviseren om de aanschaf van een keuken te gaan doen bij Keukenhal
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door fam. Goethart op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben recent een keuken gekocht bij KeukenHal Helmond. Wij werden verrast door de prettige, persoonlijke benadering van Marcel van den Heuvel. Hij heeft alle tijd genomen om onze wensen te vertalen naar een mooie moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. Ook de levering en plaatsing verliepen voorspoedig. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door peter beerens op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht bij de KeukenHal in Helmond. bij de binnenkomst viel ons al de mooie opzet van de showroom op, netjes en zuiver, ook de opdringerigheid was niet aanwezig bij de verkopers, ons gevoel was meteen zeer goed buiten alle andere keukenboeren, het bespreken van hoe we onze keuken wilde hebben ging zo ver dat het mee denken van de verkoper er voor heeft gezorgd dat we nu een keuken hebben waar we heel erg blij mee zijn, ook een dikke pluim voor Atag, omdat we zelf de keuken hadden geplaatst zagen we pas een week later dat er wat kleine deukjes in het frontje zaten, ook de vriendelijkheid en de bereidheid om tot een oplossing te komen was grandioos binnen een week was er een monteur met een vervangend deurtje (kosteloos) kort om willen wij hoofdverkoper Marcel en zijn compagnon Floris van harte bedanken voor het super goede meedenken, begeleiding, en de na zorg, zelfs na de levering zijn ze nog begaan met de klant, we hebben zelden zo iets mee gemaakt. keukenhal Helmond, voor jullie een dikke 10 en ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn verheugd”
Door ubachs op woensdag 6 mrt 2019 '19 | vestiging Roermond
we hebben een keuken gekocht. De verkoper Sebastian heeft ons zeer goed geadviseerd en het resultaat is perfect en alles passend geplaatst. En dat alles voor een zeer voordelige prijs. In de voorbereiding hadden we best moeilijke vragen, maar alles was mogelijk. Sebastian nogmaals zeer bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Alle rust”
Door Leo van Hoof op dinsdag 5 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht, mede doordat wij al eerder een keuken bij dit bedrijf hadden gekocht. In alle rust wordt je in ons geval door Marcel van de Heuvel geleid naar een perfecte oplossing en prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend, inclusief de levering
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Robert op zondag 3 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben hier onze keuken gekocht en we zijn heel blij dat we voor de Keukenhal hebben gekozen. In de showroom wordt je niet meteen overvallen door opdringerige verkopers. Rustig op je gemak keukenopstellingen bekijken waarna je pas een gesprek met de verkoper aangaat. Ze luisteren naar je wensen en komen thuis je ruimte meten. Ze denken met je mee over dingen waar je tegen aan loopt. Tijdens de vervolgafspraak is de tekening klaar en begin je met het uitzoeken van apparatuur. Je krijgt direct de prijs te horen voor de complete keuken en een richtlijn voor wanneer de keuken ongeveer zal worden geleverd. Later krijg je de technische tekeningen zodat je thuis aan de slag kan. Onze keuken werd precies op de aangegeven tijd geleverd. Een week voor levering neemt de planning contact met je op over wanneer alles gebracht en wanneer de keuken opgebouwd wordt. We waren zeer te spreken over onze monteur die zeer precies te werk ging. Er werd door hem meteen een foutje in een glazen deur gezien en onderneemt dan ook direct stappen. Binnen 2 weken was t opgelost en was onze keuken zoals die gewenst en getekent was. Een hele fijne zaak om een heel belangrijk onderdeel van je huis door laten te verzorgen. Wij kunnen ze absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Pierre.hollands op dinsdag 26 feb 2019 '19 | vestiging Heerlen
Keuken tegen prima prijs. Prima advies. Goede service, montage en follow up. Absoluut aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gideon van Dijk op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Helmond
In mijn zoektocht naar een keuken ben ik op bezoek gegaan bij de keukenhal in Helmond. Na een oriënterend gesprek is er snel een meting gedaan van mijn keuken en was er snel een offerte. Na akkoord is er een goede planning gemaakt en alles volgens datum geleverd en geïnstalleerd. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Wijnhoven op donderdag 21 feb 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Levering was volgens afspraak. Alles was netjes geleverd . Plaatsen was vrij eenvoudig. Alleen moet men er wel rekening mee houden dat de aanrechtbladen altijd iets te lang zijn( is ook wel het beste) als men de beschrijving goed doorneemt komt het allemaal goed. De apparaten waren ook allemaal in orde. Ik zou zeggen goede zaak.
FOTO VAN WIJNHOVEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Jacob op maandag 4 feb 2019 '19 | vestiging Roermond
De verkoop service is super hebben een goeie prijs kwaliteit maar zodra er iets kapot is wimpeld keuken hal je af met het praatje dat is gebruikelijk als je de keuken gebruikt... Niet na 1 maand afwasmachine kapot en omdat wij daardoor af hebben moeten wassen kregen we hele lelijke krassen in de spoelbak dit zouden normale gebruikers sporen zijn ja doei jaren lang al een rvs spoelbak gehad en na al die jaren nog zien zulke krassen gezien als die nu na 1 week al te zien zijn... Heel erg bedankt voor de slechte service keukenhal!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Pascal peeters op zondag 3 feb 2019 '19 | vestiging Roermond
Wij hebben bij u een complete keuken gekocht en laten plaatsen door jullie momteur. We zijn zeer tevreden over de keuken en de manier waarop alles is gegaan, tevens was het een zeer competente momteur die de keuken geplaatst heeft dit ging alles netjes en zeer vlot
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Eric op zondag 3 feb 2019 '19 | vestiging Roermond
Van a-z super geholpen.. van ontwerp tot montage was alles helder en duidelijk. Communicatie was top en de keuken is vakkundig geplaatst. Nogmaals super tevreden over keukenhal roermond.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Mariëtte en Huub Tummers op zondag 3 feb 2019 '19 | vestiging Roermond
Na een zoektocht langs diverse Limburgse keukenzaken hebben wij een keuken besteld bij de Keukenhal Roermond. Wij zijn zeer goed geadviseerd door Rick Tegelaers. Een zeer energieke, vakbekwame verkoper met energie voor twee! Hij luistert heel goed naar de wensen van de klanten. Naar aanleiding van deze wensen maakt hij een keuken op maat. Legt duidelijk de verschillen uit, met betrekking tot apparatuur, e.d. Zijn zeer tevreden over de manier zoals we geholpen zijn door Rick Wij zijn blij met het mooie ontwerp van onze nieuwe keuken. Geweldige service. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Nette levering”
Door Kevin Wittens op vrijdag 1 feb 2019 '19 | vestiging Tilburg
Keuken die ik besteld had is netjes geleverd, had alleen de bijbestelde spotjes niet geleverd gekregen. Na een paar keer over en weer bellen zijn de spotjes zonder problemen als nalevering alsnog geleverd. Heb de keuken zelf geplaatst, jammer dat ik het blad zelf nog op maat moest maken hierdoor moest ik de fineer aan de buitenzijde afzagen waardoor deze zijde iets kwetsbaarder was tijdens het plaatsen. Met vragen kon ik de keukenhal altijd bellen, dus de ervaring die ik eraan over heb gehouden is zeker positief!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Tom op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Mijn vriendin en ik hebben in novemeber van 2018 een keuken gekocht bij de keukenhal te Heerlen. In totaal zijn wij bij 4 keukenspecialisten geweest, maar we hebben uiteindelijk gekozen voor de keuenhal Heerlen. De service was goed, niet te opdringerig, kundig personeel en ze waren helder met de voorwaarden. Ook na de plaatsing van de keuken stonden ze ons altijd netjes te woord en werden onze vragen snel beantwoord. Ik zal de keukenhal zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zwarte hoogglans keuken”
Door Crutzen op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Heb een zwarte hoogglans keuken gekocht, die kwam precies zo als afgesproken, er was n foutje gemaakt bij het opbouwen , maar dat is zonder problemen helemaal in orde gemaakt , kan keukenhal zeer zeker aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Erg enthousiast”
Door Bas van der Weegen op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en slaagden perfect bij De Keukenhal. Alle afspraken werden keurig nagekomen. Ook de plaatsing werd vakkundig gedaan. Familie, vrienden en kennissen die onze nieuwe keuken zien, zijn ook allemaal laaiend enthousiast geworden. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van Harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanrader”
Door Fouad El Yazidi op woensdag 16 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
We hebben een keuken gekocht bij Marcel van den Heuvel, Keukenhal in Helmond. Zeer vriendelijke man en absoluut geen gladde verkoper, maar een goede adviseur. Veel mee gedacht, veel contact gehad, en zelfs nu nadat de keuken er staat nog steeds contact of alles naar tevredenheid is. Zou zeker iedereen aanraden om met Marcel zaken te doen!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes in nakomen afspraken”
Door P.H. Noijen op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Op zondagmiddag naar Keukenhal Helmond geweest voor een nieuwe keuken.Daar werden wij gastvrij onthaald door Floris van den Bogaard.Een sympathieke verkoper met gedegen kennis van zaken.Na het kenbaar maken van onze wensen ging Floris vakkundig aan de slag met het uittekenen van de keuken.Toen de tekening klaar was en aan onze wensen voldeed zei Floris,ik ga jullie verassen met de prijs.Daar was geen woord van gelogen want we hebben een kwaliteitskeuken met mooie apparatuur voor een zeer scherpe prijs. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en wij kunnen keukenhal aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Jonne op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Super blij met onze nieuwe keuken! Vriendelijke verkopers en deskundig advies. We zijn altijd netjes geholpen en vriendelijk te woord gestaan.
FOTO VAN JONNE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door Ilona van Berlo op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Zeer goed geholpen van het begin tot het eind. Deskundig advies bij het uitzoeken van de keuken. Daarnaast is de keuken zeer vakkundig geplaatst. Het resultaat is daarom ook prachtig en de kwaliteit is onwijs goed! Wij raden iedereen aan om een keuken te kopen bij Keukenhal.
FOTO VAN ILONA VAN BERLO
Vakkundig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door D.Vreuls op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Roermond
We hebben een keuken gekocht en zijn uitstekend en vriendelijk geholpen door Rick Tegelaers met advies en dergelijk. Keuken is netjes geplaatst zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door B van Rijswijk op zaterdag 5 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Een nieuwe keuken gekocht. Deskundig geholpen.Vriendelijk personeel,met alle aandacht voor de klant. Deskundig advies, ze denken met je mee. Een aanrader. Service naderhand uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jeurissen sittard op donderdag 3 jan 2019 '19
Keuken gekocht bij keukenhal sittard zeer goede uitleg en zeer vriendelijk ze geven ook goed advies vrij snelle levering en zeer goed afgeleverd zeker een AANRADER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ederveen op vrijdag 28 dec 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid en vakkundigheid van het personeel. Dit zullen we ook aanbevelen bij andere mensen.

Aanvulling ontvangen 31 december 2018: De keuken is augustus jl al geplaatst en dit is super gegaan. Wij zijn zeer tevreden met de keuken en ook de hele plaatsing is snel en vakkundig gegaan
Reactie of foto toevoegen
“Goed op de hoogte gehouden”
Door Erik op donderdag 27 dec 2018 '18 | vestiging Helmond
Bij het uitzoeken van de keuken in de overzichtelijke showroom zijn wij prima geholpen. Lekker duidelijk stap voor stap de keuken door gelopen, onder het genot van een kopje koffie en biertje (helaas geen Bavaria) in een keer tot het eindplaatje gekomen. Het gehele traject goed op de hoogte gehouden over de status van de keuken. En ook prettig dat er geen cent vanaf de eerste dag bij is gekomen, geen extra kosten dus! De Candy apparatuur is in mijn ogen ook een aanrader, erg makkelijke bediening.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Vleeshouwers op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Roermond
Tijdens het kopen van onze keuken begeleid door verkoper Rick Tegelaers. Alles tot in de puntjes uitgewerkt, scherpe prijzen, wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Kleine opleverpuntjes werden meteen opgelost totdat wij tevreden waren, super service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Hofkens op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Roermond
wij hebben een keuken gekocht en zijn keurig behandelt en alles is zeer netjes afgehandeld. Wij zullen Keukenhal zeker aanbevelen
FOTO VAN HOFKENS
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Smolders op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Keukenhal in Roermond. In de winkel zijn wij erg goed geholpen door verkoper Rick Tegelaers. Alles op ons gemak uit kunnen zoeken en er werd tenminste niks opgedrongen. Levering en plaatsing van de keuken is perfect gedaan! Rick Tegelaers en Kekukenhal bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Kartadi op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij hebben onze keuken gekocht bij keukenhal in helmond. Wij zijn super tevreden over de service die je daar krijgt en hebt, ze denken met je mee, klantvriendelijk. Superblij met onze mooie keuken. Ik raad iedereen aan om daar zijn keuken te gaan kopen., een echte aanrader. Mijn dochter heeft haar keuken daar ook gekocht, en die rade ons de keukenhal ook al aan vanwege de goede service en klantvriendelijkheid. En ik kan je vertellen, ze hebben daar prachtige keukens. Ik zou zeggen, neem gerust eens een kijkje. M.v.g M. Kartadi.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door H. Obbink op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Helmond
Goed en vakkundig advies. Werd ook ruim de tijd genomen en goed meegedacht. Levering precies volgens afspraak, we werden ook tijdens het hele traject op de hoogte gehouden. Ook na plaatsing nog een keer contact gehad over hoe de keuken beviel in het gebruik. Super.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Jeffrey op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Nieuwe keuken goed service en zeker. Aan anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Wetsels op zondag 25 nov 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij kregen het advies van vrienden, die een keuken bij Keukenhal Heerlen hadden gekocht. Wij zijn naar Keukenhal Roermond gegaan en hebben een heel goed advies, info en zeker het meedenken van RICK TEGELAERS gekregen. Hij is zeer goed klantgericht. De keuken is geplaatst door Jan van Gansewinkel, die gezorgd heeft voor een heel nauwkeurige plaatsing. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Keukenhal Roermond aan. Fam. Wetsels
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door JJH Gerrets op zondag 25 nov 2018 '18 | vestiging Helmond
Heb een nieuwe keuken gekocht. De Keukenhal ziet er mooi en schoon uit. We werden vriendelijk te woord gestaan met een kop koffie erbij. Bij het verkoopgesprek werd door Marcel van de Heuvel alle tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en werd meegedacht om de keuken er mooier en beter te laten uitzien tegen een aanvaardbare prijs. Niet te vergeten de monteur die de keuken netjes en professioneel heeft geïnstalleerd. Chapeau!! Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken van de Keukenhal uit Helmond.

Aanvulling ontvangen 13 januari 2019: Keuken gekocht bij Keukenhal in Helmond. Kreeg na korte tijd problemen met de GROHEkeukenkraan. Na overleg met Marcel Heuvelman van Keukenhal Helmond ontving ik een nieuwe (ander merk) kraan. Gelukkig geen Grohe. Super geregeld!! Bedankt voor de service.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Marco van Duren op zondag 25 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken gekocht bij keukenhal Heerlen .... prima begeleiding en tips qua samenstelling en opbouw. Duidelijke offerte en vlot overeenstemming bereikt. Levering stipt en netjes verzorgd. Zelf gemonteerd en is prima verlopen ... after sales prima ( 2 x nalevering via servicedienst op eigen verzoek ). Al met al aan te raden !
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Fam muris op zaterdag 24 nov 2018 '18
We hebben keuken gekocht de eerste beste winkel waar we zijn gaan kijken met de bedoeling dat we nog eerst nog ergens anders zouden gaan kijken zijn we zo goed geholpen en geïnformeerd door verkoper Jürgen we voelde ons zeer op ons gemak en Jürgen legde het goed uit zonder het gevoel te hebben dat hij ons wat wilde opdringen super Jürgen met zo iemand mag de baas wel heel blij zijn heeft alles goed met ons doorgenomen ,en hebben de keuken gekocht ,We gingen met n tevreden gevoel naar huis ,alles is goed afgeleverd na zeven weken ,zijn we aan t genieten van de mooie keuken .goeie service groetjes
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door feijen op zaterdag 24 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
zeer slecht bemiddeld ,afspraken niet nagekomen.zou er nooit meer een keuken kopen . de levering was goed alleen de rest niet ...niets volgens afspraak nagekomen ,het was om te huilen ...

Aanvulling ontvangen 22 januari 2019: ben niet tevreden werd door jullie advies van het kastje na de uur gestuurd geen montagetekening en slecht advies en belofte,s verkoper marco ,als men een afspraak maakt moet je doe ook nakomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Claudia op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Roermond
Keukenhal en in het bijzonder Rick Tegelaers leveren goede service en producten af. Heel het proces van bestelling tot levering zijn soepel verlopen en mochten wij in de toekomst weer een keuken nodig hebben, dan komen we uiteraard weer terug bij Rick.
Reactie of foto toevoegen
“Grote tevredenheid”
Door John Dohmen op woensdag 21 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ontvangst, begeleiding, uitleg, aflevering en plaatsing zijn correct en tot grote tevredenheid uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Mieke op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Een nieuwe keuken hebben wij gekocht. Wij zijn heel goed geholpen en erg vriendelijk zijn ze.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dries Rooijakkers op woensdag 14 nov 2018 '18 | vestiging Roermond
In maart 2018 hebben wij, nadat we eerder bij 3 andere aanbieders geweest waren, onze keuken naar tevredenheid gekocht bij Keukenhal Roermond. We wisten wat we wilden en hier werd door de verkoopmedewerker goed op ingespeeld met enkele tips en adviezen. Geen verkooppraatjes, geen flauwekul en gelijk een goede prijsindicatie die keurig netjes beneden die van alle andere aanbieders van soortgelijke keukens lag. Op het eerste afgesproken tijdstip tijdens het inmeten hebben we samen met de tweede medewerker nogmaals alles doorgenomen bij ons thuis. Hierbij hebben we een goed en eerlijk advies gekregen, niet alleen over de keuken maar ook over de verdere afwerking van vloer, stucwerk, plafond en verlichting. Vervolgens zijn we samen met de eerste medewerker tot een prima prijs gekomen, waarna alles keurig volgens afspraak afgehandeld is. Omdat we ruim in de tijd zaten hebben we de mogelijkheid gekregen om de keuken eerder te laten plaatsen dan in eerste instantie gepland was. Er werd nogmaals ingemeten omdat onze keuken een schuine hoek heeft in het aanrechtblad en omdat er inmiddels een muurtje verplaatst was en opnieuw gestucadoord. De monteur met meer dan twintig jaar ervaring heeft de keuken op het geplande tijdstip perfect geplaatst. Hij is netjes te werk gegaan. Kitranden mooi afgewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd. 's Avonds een telefoontje vanuit Keukenhal of alles naar wens was verlopen en ook vandaag wederom een berichtje of alles naar wens was. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken en zeer tevreden over de kwaliteit, prijs, eerlijke manier van verkopen en aftersales!
FOTO VAN DRIES ROOIJAKKERS
+ Toon extra foto van Dries rooijakkers
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Hans Smits op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Een nieuwe keuken. We zijn goed geholpen, en keuken is netjes geplaatst. Ik kan deze zaak aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbouwkeuken”
Door Marisa Stura op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Heerlen
Een comlete aanbouwkeuken, waarvan plaatsing 8 en 9 oktober niet volledig is geweest, hoekkast zou nageleverd worden, 6 weken wachten, hoekkast arriveert maar word verkeerd gezaagd door monteur, nu niets meer gehoord, over nalevering en plaatsing hoekkast...keuken van bijna 10.000 euro nog steeds niet compleet afgeleverd na fouten van keukenhal
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Rene op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Op weg naar de concurrent zijn we Keukenhal tegengekomen en daar naar binnen gegaan. Eerst op ons gemak rond kunnen lopen en daarna aangesproken en perfect geholpen. Een helder, open en eerlijk advies/gesprek volgde al snel. Over de prijs waren we het snel eens. Geen belachelijke prijzen die daarna naar beneden bijgesteld werd maar meteen een goede, scherpe prijs. Na onze aankoop kwamen ze netjes inmeten ook al hebben we de keuken zelf geplaatst. Alles naar tevredenheid geleverd en zijn geen gekke dingen tegen gekomen. Dus al met al zou ik IEDEREEN aanraden om eens binnen te lopen bij Keukenhal.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Miranda en Ad op zaterdag 20 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een U-vorm keuken gekocht met apparatuur van Pelgrim plus een quooker. Wij zijn goed geholpen in de winkel, de levering was Keurig op tijd en de monteur werkte zeer nauwkeurig. De service en afwerking na plaatsing was ook snel en netjes. Ben erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon goed”
Door Rob Swaans op zondag 7 okt 2018 '18 | vestiging Helmond
We hebben een keuken gekocht en zijn geweldig geholpen. De communicatie daarna was ook buitengewoon goed. De keuken is uiteindelijk geleverd en gemonteerd zonder problemen en zeer kundig geplaatst. Wij zouden de Keukenhal dan ook zeer zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Fam. F. Cox op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keukenhal en zijn van begin tot en met de plaatsing uitstekend geadviseerd en geholpen. Niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Ria Amkreutz op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer goed geadviseerd. ik ben geen snelle beslisser en daardoor wel heel vaak geweest voordat ik mijn beslissing gemaakt heb maar mijn aanspreek partner Marco bleef altijd heel netjes en rustig ik ben heel blij en tevreden met mijn nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen 2 oktober 2018: Mijn keuken Is in augustus naar volle tevredenheid geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Vroege op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Ik wil Keukenhal te Heerlen dan ook graag bedanken voor het goede advies en de vlotte levering!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin op zondag 16 sep 2018 '18 | vestiging Helmond
Compleet nieuwe keuken gekocht, met apparatuur. Een aantal uitdagende zaken, als plafondafzuiging, inbouwmagnetron in bestaande muur, en deels hout, deels wit. Prima advies van Marcel, fraai ontwerp, en prima gemonteerd. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Hans Jenniskens op dinsdag 11 sep 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht bij de Keukenhal in mei 2018 en deze is onlangs geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over zowel de verkoper als over de monteur die de keuken geplaatst heeft. Naast dat deze een echte vakman is dacht hij ook mee met de klant en was creatief in de oplossingen! Zijn erg blij met het resultaat.
FOTO VAN HANS JENNISKENS
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Hans Jenniskens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door HMS Dukino op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Helmond
ik heb een keuken gekocht en ben erg tevreden.erg vriendelijk.Alles is goed en een hele goede werker die de keuken heeft gezet ,zeer netjes .
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Bots Liessel op maandag 27 aug 2018 '18 | vestiging Helmond
Advies: Goed
Communicatie: Goed
Onderdelen allen aanwezig: Goed
Plaatsen en afwerking: Goed
Service: Goed
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal in orde”
Door Dhr.P. Mevissen op donderdag 23 aug 2018 '18 | vestiging Heerlen
Mooie keuken gekocht. Niet zo uit de catalogus maar naar onze wensen. En daar zijn we bij Keukenhal Heerlen goed bij geadviseerd. Aflevering in orde, nacontrôle afstelling kasten en deurtjes helemaal in orde. Mede ook door de prima servicedienst. En omdat er naar een heel ander keuken indeling is gegaan werd ook hier goed verbouwadvies bijgegeven. Prijs/ kwaliteit ook prima. Voor mij een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Mw. van den Bosch op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een complete keuken gekocht. Prijs zeer goed, service nog beter. Erg goed geholpen met alle vragen, er werd meegedacht en altijd vriendelijk te woord gestaan. We werden serieus genomen, nazorg ook super. Niet gedacht vooraf maar we zijn meer dan tevreden
FOTO VAN MW. VAN DEN BOSCH
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er goed uit”
Door Lucie van rens op donderdag 19 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
Ik heb een completen keuken gekocht. Ik ben heel goed geholpen door die twee verkopers. Heel vriendelijk en legde alles goed uit. Het ziet er goed uit bij mij in de keuken En ben heel tevreden. Ik on dekte dat ik het rooster niet had van de oven, ik ben er na toe gegaan en ik heb gewoon een gekregen. Zonder gezeur. Niet moeilijk. Vriendelijk groeten Lucie van rens
FOTO VAN LUCIE VAN RENS
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Michel Prevo op woensdag 18 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een mooie complete keuken gekocht, bij Marco in Heerlen. Top service en klantzorg! Een aanrader voor iedereen die een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken aankoop”
Door Wim Aben op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Roermond
wij hebben een complete keuken gekocht. Wij werden geholpen door Rick Tegelaers en zijn daar zeer tevreden over zijn deskundig advies. Ook de levering en de plaatsing van de keuken is vlekkeloos verlopen. De informatie en communicatie met Rick en zijn collega,s verliep verliep voorspoedig. Ik zou iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door harrie van lier op woensdag 11 jul 2018 '18 | vestiging Roermond
Ik heb hier een keuken gekocht. De uitleg was duidelijk. De prijsafspraken waren duidelijk. De levering was duidelijk. Rick Tegelaers heeft mij prima geholpen. Ik heb absoluut geen klachten en zou het iedereen willen aanraden. Hulp achteraf met het in orde maken van de garantiebewijzen was geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Arno hodzelmans op woensdag 11 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij dit bedrijf en zijn heel erg tevreden over de nieuwe keuken en de behandeling van dit bedrijf alles wat we vroegen werd beantwoord en eventuele aanpassingen werden zonder problemen aangepast de plaatsing ging voorspoedig en goed nu de keuken staat vinden we hem nog mooier we zijn helemaal HAPPY.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig verlopen”
Door Hans van Erk op zondag 8 jul 2018 '18
Complete keuken gekocht. Keurig door Marvin geholpen en uitleg gekregen. Jammer dat bij plaatsing de boven-hoekkast ontbrak. Vergeten te bestellen? Nadien is de hoekkast toch nog keurig geplaatst, maar wel met een klapper kortsluiting omdat er een kabeltje knel was komen te zitten. Het plaatsen was vakkundig gedaan en de monteurs maakten een mooie oplossing om de afzuigroosters zoveel mogelijk uit zicht te houden. Al met al keurig tevreden overhebt gehele verloop en de persoonlijke benadering.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf geplaatste keuken”
Door Fam.Tersteeg op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Heerlen
Nieuwe keuken gekocht, prima verkoop advies goede prijs en service gewoon een netto prijs dus duidelijkheid. Met dank aan de Dhr. Marco Manca

Aanvulling ontvangen 12 juli 2018: Bij deze laten wij weten dat de levering reeds heeft plaatsgevonden waarover lof voor het tijdstip en de manier waarop. Bezorgers waren heel correct en voorzichtig met de te leveren verpakkingen en verdere onderdelen maar vooral ook de voorzichtigheid voor het niet aanbrengen van schade aan muren en duren. Top! De keuken hebben wij zelf geplaatst en de heer M. Manco van Keukenhal Heerlen is een kijkje komen nemen en vond dat wij mooi werk hadden geleverd. Afgesproken om hem een paar foto's te laten toekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door H.v.Duren op zondag 24 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
We hebben een keuken gekocht met kookeiland, zijn hierbij goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan, levering ook prima gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Barbara op zaterdag 23 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij keukenhal die afgelopen maandag is geplaatst. Keukenhal heeft ons prima en deskundig geïnformeerd gedurende het gehele traject en als afsluiting een prima en deskundige montage. Keuken staat er precies zoals we het ons hebben voorgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Mitchel Flecken op zaterdag 23 jun 2018 '18 | vestiging Heerlen
Complete keuken met plaatsen. Altijd bereid geweest om ons te helpen en het zo goed en mooi mogelijk voor ons te maken. Zeker een aanrader voor andere mensen die opzoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Jef Swinkels op vrijdag 22 jun 2018 '18
Wij hebben een prachtige hoekkeuken met een eiland gekocht bij keukenhal sittard.
Van af het begin tot het einde super geholpen door de verkopers goed advies en begeleiding. Ook de monteurs die onze keuken geplaatst hebben van begin tot eind geweldige service. Bedankt .. Groet Fam Swinkels
FOTO VAN JEF SWINKELS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Peter op donderdag 21 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
Keuken gekocht, samengesteld met Sebastien, was snel geregeld. Zeer goede uitleg door Sebastien . Klopte helemaal met onze verwachtingen. We hebben de keuken zelf geplaatst, dit is redelijk goed te doen, maar een uitgebreide montagehandleiding zou het Veel makkelijker maken. Enigste minpunten is de bereikbaarheid van de serviceafdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Van der Weide op donderdag 21 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
Keuken gekocht. Helemaal tevreden over de afhandeling !
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door R. Stokbroeks op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Roermond
Wij hebben bij Keukenhal een keuken gekocht welke wij zelf hebben gemonteerd. Sebastien van der Veen heeft ons daar te woord gestaan en hebben de gesprekken als zeer prettig ervaren. Er worden ideeën geopperd, maar ook eigen ideeën worden ingepast. After sales is prima, daar wij 2 beschadigde onderdelen hadden. Deze zijn zonder problemen en al teveel vragen opnieuw opgestuurd. Al met al is voor ons Keukenhal een aanrader
FOTO VAN R. STOKBROEKS
Zelf gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van R. Stokbroeks
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H Arts op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen. Fijn personeel. Een jongen die er nog niet zolang werkte heeft het goed gedaan, en werd goed begeleid door de manager. Ze denken goed mee. Top. We zijn zeer tevreden. Een echte aanrader
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Zelf geplaatste keuken
1 / 33
Vestigingen Keukenhal
Website: www.keukenhal.nl
aHeerlen (37 ervaringen), Heerlerbaan 235, 6418 CE Heerlen, tel 045 - 541 48 48
bHelmond (35 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 5705 BN Helmond, tel 0492 - 79 37 77
cRoermond (32 ervaringen), Burghoffweg 11A, 6042 EX Roermond, tel 0475 - 32 08 85
dTilburg (10 ervaringen), Ringbaan-Zuid 380, 5022 GA Tilburg, tel 013 - 206 24 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.