Feedback
8,5

Keukenwarenhuis

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenwarenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwarenhuis
DAAROM KEUKENWARENHUIS.NL
• Volledig zelfstandig familiebedrijf;
• Ontzorgde Duitse keukens Half Geld;
• Apparatuur tegen onze internetprijzen;
• 1000 keukens -op maat- uit voorraad;
• Zes maanden reserveren mogelijk;
• Rustig en ontspannen zelf oriënteren;
• Alles met prijzen in de showroom;
• Unieke en veilige werkwijze;
• Kiezen en kopen in twee stappen;
• Montage in geheel Nederland;
• Gemakkelijk aan te rijden en Gratis parkeren.
Ervaringen
Er zijn 199 ervaringen over Keukenwarenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren127 ervaringen
4 sterren45 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster18 ervaringen

Per vestiging:
“Super content”
Door De Doncker -Audenaert Mireille op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ik raad deze zeker aan iedereen aan .ongelooflijk maar waar! Zeer goeie service en een prachtige na-service .dat is wat je voor je geld wilt . Ze zijn super gewoon! al bij het eerste ontvangst voelden we ons er al thuis . Zo een service , bediening en levering , materialen en afwerking van aankoop keuken , kan onze Belgische kwaliteit - prijs nooit aan komen . Ik heb een prachtige , super aankoop gedaan . De keuken is een droom en oogt zeer mooi voor anderen .Ik heb mijn volledige voldoening gehad op alle vlakken .
FOTO VAN DE DONCKER -AUDENAERT MIREILLE
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Je vindt hier alles wat je nodig hebt”
Door W Hekkert op maandag 24 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Wij zijn via Googlen op de Fa. Keukenwarenhuis gekomen. Wij wilden ons oriënteren voor een nieuwe keuken. Omdat we op zondag niets te doen hadden en ter Aar open was zijn we gaan kijken. Mede omdat er zo veel keukens zijn opgesteld was dit een prima keuze Het bleek een goed idee, wij werden te woord gestaan en konden eerst vrijelijk rondkijken. Omdat het allemaal klikte, ook met de verkoper, zijn we er niet eens aan toegekomen om bij meerdere keukencentra te gaan kijken. Je vind hier alles wat je nodig hebt om te slagen (inclusief vriendelijke mensen en een goede service). Wij hebben besloten de keuken zelf te plaatsen, dit is prima gelukt. Er waren een paar puntjes welke afgehandeld moesten worden, dit werd ook perfect opgepakt en is allemaal geregeld. Een paneel welke niet paste i.v.m. de speciale opstelling, een flessenrek welke niet geleverd was en een afzuigkap welke veel geluid maakte. Nieuw paneel aangepast en geleverd, flessenrek geleverd en een nieuwe afzuigkap gemonteerd. In 1 woord PERFECT
FOTO VAN W HEKKERT
Keuken zelf geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Super montage”
Door Fam. Janse op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Een mooie keuken uitgezocht bij keukenwarenhuis Ter Aar en super gemonteerd door Jeroen Brugman. Een paar communicatieprobleempjes,waardoor een monteur er nog eerder was dan de keuken...heeft Jeroen heel vakkundig en in zijn eentje onze keuken geplaatst in 1 dag.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service gehad”
Door L. Marx op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
7 jaar geleden kochten wij een keuken bij keukenwarenhuis. Wij kozen dit brdrijf omdat we drie jaar eerder naar allen tevredenheid voor het oude huis ook een keuken gekocht hadden. Omdat ik de eerste keuken zo mooi vond moest het personeel wel lachen dat ik voor de zelfde kwam, alleen dit huis was veel groter en ik wilde wat luxe aanpassingen! Mijn budget stond vast. Na een aantal uren waren wij en de verkoper eruit, de gunfactor was groot! En daar word ik altijd heel blij van! Na de instalatie zijn we een paar keer gebeld of alles naar wens was, dit is top! Maar dan, na 7 jaar had ik een beschadiging aan de klep van de afwasmachine. Wij dachten nu moeten we iets heel anders kopen want deze klep zal er niet meer zijn of er is kleurverschil. Niets bleek minder waar. De klep is voor ons besteld en geinstaleerd binnen 2 weken zag onze keuken er weer prachtig uit. En over service gesproken het heeft ons niets gekost.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hans en Margreet van Rijn op donderdag 17 mrt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken bij het keukenwarenhuis gekocht. Zowel bij het ontwerp als het plaatsen zijn we fantastisch geholpen. De levering wan niet helemaal compleet maar dat was heel snel weer rechtgezet. Het plaatsen was een uitdaging voor de monteur, maar Erwin heeft hem echt super afgeleverd! Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door M.mintjens op vrijdag 24 okt 2014 '14 | vestiging Ter Aar
In Mei 2014 mooie nieuwe Nolte keuken uitgezocht en in augustus geleverd, afzuigkap liet even op zich wachten door productieproblemen bij ATAG maar daar heeft keukenwarenhuis geen invloed op. Ik vind vooral de klantenservice van Keukenwarenhuis, actief, snel en betrokken. Had wat problemen met ingemeten werkblad en lekkende kraan, deze werden zonder problemen vervangen. Daarnaast zorgde keukenwarenhuis voor een vriendelijke en uitstekende monteur die onze uitgezochte droomkeuken vakkundig heeft geïnstalleerd. Over de prijskwaliteitsverhouding kan ik weinig zeggen, wij hebben gekozen voor een keuken uit een wat duurder segment met dito apparatuur er van uitgaande dat je zo'n uitgave wellicht maar een keer in je leven doet.
FOTO VAN M.MINTJENS
Wandkast met combi en stoomoven met apotheekkast
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Jeroen Prosper op maandag 11 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Super geholpen bij het ontwerp en er werd rekening gehouden met de afmetingen in ons nieuwe huis. Super goed geïnstalleerd door een vakman pur sang. Mocht ik in de toekomst weer een keuken nodig hebben dan weet ik waar ik heen ga.
FOTO VAN JEROEN PROSPER
Keuken met goede installatie
Reactie of foto toevoegen
“Geen stress”
Door J.H. Braad op vrijdag 24 apr 2015 '15 | vestiging Ter Aar
We werden geholpen door Roelie en de keuken was, ondanks de duurdere apparatuur , binnen ons budget. Prettige verkoper. Geen druk en we konden thuis rustig beslissen. De bezorgers gaven goede uitleg over de pakketten en legde alles op volgorde voor de aannemer. De aannemer Guy werkte rustig en precies en tot onze verrassing kwam er een schoonmaakdienst voor de rommel en werd de hele keuken schoongemaakt. Geweldig. We hebben geen stres gehad en zijn uiterst tevreden. We werden van de verkoop tot plaatsen op de hoogte gehouden door het bedrijf. Mooie keuken en geweldig bedrijf
FOTO VAN J.H. BRAAD
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door R. Kon op maandag 4 mei 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Goede ervaring met keukenwarenhuis. Je wordt prettig geholpen, goede prijs/kwaliteit verhouding en alles wordt netjes geregeld. Zelfs als je problemen hebt geven ze thuis en gaan ze samen met je op zoek naar een passende oplossing. Bij keukenwarenhuis is klant zeker koning. Jullie hebben mij fantastisch geholpen! Bedankt keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Chris Steenbergen op donderdag 28 mrt 2019 '19 | vestiging Dordrecht
Complete keuken, topkwaliteit en wat nog belangrijker is: zeer klantvriendelijk, het proces rustig doorlopen langs alle keuzemomenten, goede adviezen, zonder ook maar even "gestuurd" te worden in een bepaalde richting. Uitstekende levering en nazorg!
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg buiten garantie”
Door Frank Stawniak op zaterdag 7 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ongeveer 2,5 jaar geleden een mooie keuken gekocht via het Keukenwarenhuis. Recent is een onderdeel uit een ladekast defect geraakt. Na geïnformeerd te hebben of er wellicht nog garantie op het onderdeel zat, bleek deze verlopen te zijn. Toch was het Keukenwarenhuis zo vriendelijk het defecte onderdeel onder garantie te vervangen! Een betere service kan ik niet wensen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Ineke van Limburg op zaterdag 28 okt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Heel blij met mij nieuwe keuken. Vooral heel blij met de vakkundige montage door Anton Suijker.
Reactie of foto toevoegen
“Niet afmaken”
Door Andre op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Ter Aar
Een keuken, je mag betalen, maar afmaken ho maar. wij wachten al een half jaar op een afmaken van de keuken. Cake en snacks tijdens de verkoop van keukens doen ze goed, maar goede keuken afmaken en afleveren is super slecht
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gemonteerd”
Door Fam Muilwijk op zaterdag 21 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Woensdag jl is onze keuken, gekocht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar, gemonteerd door Peter Bauman. Wat een kunstenaar en vakman is dat. Onze keuken was helemaal compleet geleverd. Er moet nog wel een kastje terug omdat de verlichting het niet doet maar dat is door het Keukenwarenhuis supersnel opgepakt en is in bestelling. Wij zijn er heel blij mee. Een dikke 10 voor het Keukenwarenhuis en een dikke 10 voor Peter Bauman. Chapeau!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam. Clarijs op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Na een vlekkeloze bestelling is onze keuken dan eindelijk geïnstalleerd. We zijn prima voorgelicht, ruime keuze in showroomkeukens en apparatuur. Waardoor we uiteindelijk niet hebben beoordeeld met een "Super" is omdat de eerste monteur binnen 10 minuten weer weg was. En daar zaten we dan zonder keuken, een huiskamer vol met dozen en de feestdagen in aankomst. Niet alles was klaar voor installatie van de keuken. Zo was bv. de afvoer niet goed, ondanks dat deze al 20 jaar zonder enig probleem functioneert en zat een gaskraan niet op de goede plaats (ook nadat die volgens tekening wel op de juiste plaats was gemonteerd moest er geïmproviseerd worden). Wat een stress! Gelukkig kon er redelijk snel een nieuwe afspraak worden gemaakt en kwam er een andere monteur, de heer Anton Suijker met zijn collega, die de keuken in twee dagen geplaatst hebben. Vakmannetje hoor die precies begrijpt waar het om gaat. De keuken goed plaatsen is één ding. Meedenken met de klant en net een beetje meer doen dan er wordt verwacht is wat de monteur een echte vakman maakt. Net als de eerste monteur kwam hij ook dingetjes tegen die niet helemaal lekker uitkwamen. In tegenstelling tot de eerste monteur loste Anton Suijker het gewoon op. We waren dus heel blij met hem en hadden geen betere monteur kunnen treffen. Waar de eerste monteur de score naar "slecht" liet doorslaan heeft Anton het Keukenwarenhuis nog enigszins gered. Nu nog afwachten wanneer de quarts smetplinten worden geplaatst, want die waren helaas nog niet klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Ineke Dooge op zaterdag 2 jul 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op 17 juni ben ik het filiaal in Ter Aar binnengestapt. Ik had een nijpend probleem: de sluiting van de spoelbak in mijn 15 jaar oude keuken is kapot en hoe kom ik nu aan een nieuwe? Achter de balie trof ik twee heren en twee dames. Eén van de heren keek eens naar het door mij meegebrachte kapotte exemplaar - het merk Blanco was hem niet onbekend - liep weg en kwam terug met drie sluitingen. Eentje leek veel op mijn kapotte, die moest ik maar even thuis proberen. Jaaaa,hij past! Ik ben heel blij! Wat een service!! Heel graag wil ik die meneer, ik weet geen naam, van hárte bedanken.
Reactie of foto toevoegen
“Niets te veel”
Door Mw. V.Stam op dinsdag 9 jun 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Ik ben zeer tevreden over de adviezen en de hulp bij het samenstellen van de keuken en de apparatuur en de levering ervan. Niets was te veel wat ik vroeg. Verkoper Jos Poot bedankt! Ook zeer tevreden ben ik over de plaatsing van de keuken en toebehoren door Anton Suijker van Keuken Montage Holland uit Rotterdam. Vakkundig en snel gedaan. Ook bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Familie Behrens Dordrecht op maandag 16 mei 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Kochten medio 2015 een keuken in Dordrecht, gelokt door heel grote advertentie in Dordtse huis aan huis krant. Bij een keuken loopt alles nooit direct goed, te complex misschien, dus we werden steeds verrast met onderdelen. Uiteindelijk een prima keuken, goede kwaliteit, goede service en vooral goed. neergezet door bedrijfje Anton Suiker. Goed koesteren deze vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Koesteren”
Door Paul Hippe op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Keuken plaatsen een groot feest. Ervaringen met Keukenwarenhuis waren top. Adviseur Gerben Rook heeft veel kennis, is kundig en denkt goed mee. Afgelopen 10 en 11 juli is de keuken door een topmonteur geplaatst. Zijn naam is Jeroen Brugman. Zijn kennis, vakmanschap, inzicht en het meedenken geeft aan wat zeer belangrijk is voor het plaatsen van de keuken. Voor hem en voor ons was het dus een groot feest. Bedankt nogmaals en als Keukenwarenhuis zou ik bovengenoemde mensen maar zeer goed koesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door E v L op maandag 7 apr 2014 '14 | vestiging Dordrecht
We gaan nu naar de 5 maanden toe met een kapotte vaatwasser en nog steeds geen vooruitzicht wanneer het gerepareerd wordt nog nooit zulke slechte service meegemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Dorinde van Bekkum op dinsdag 8 mei 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Op maandag werd de keuken geleverd door keurige mannen en op dinsdag kwam de monteur volgens afspraak. Wij kregen Jurry Martinus. Wat kan die man hard werken! In 1 dag stond de keuken en alles lijkt netjes in orde. Bedankt hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door Fam. Buurman op donderdag 16 aug 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een keuken gekocht. Helaas ontbreken er nog dingen. Zo ook de spoelbak. Dit is heel netjes opgelost, het is persoonlijk door Marco van Zanten gebracht. Ik hoop dat deze service zo doorgaat tot de keuken helemaal af is. Wij hadden Anton Suijker als monteur, een echte topper. Heeft veel voor ons geregeld, en zijn best gedaan dat de keuken er netjes bijstaat. Het is heel mooi geworden. Bedankt Anton.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aankoop”
Door E. Ax op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Een keuken kopen bij Keukenwarenhuis in Ter Aar is een feest! Enige tijd geleden hadden wij bij het Keukenwarenhuis al een keuken uitgezocht. Toch begonnen we de afgelopen weken te twijfelen over de kleur. Toen we dit aangaven was het geen enkel probleem om iets te veranderen. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje nam de verkoper alle tijd voor ons om te kijken naar een andere kleur. Dankzij hun goede advies, geduld en begrip is het gelukt om nu écht de keuken van onze dromen uit te kiezen. Wij zijn erg blij met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service gehad”
Door Jeannet Bijlsma op vrijdag 7 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
In 2012 onze keuken gekocht, keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Helaas na een paar maanden scheurde ons aanrechtblad. Contact opgenomen met het Keukenwarenhuis en uiteindelijk hebben we een nieuw blad gekregen. Deze bleek beschadigd bij levering, dus weer contact.. lang verhaal kort 5 bladen verder (schuld vanuit de fabriek) was alles perfect opgelost dankzij Mark wie ons met alle geduld heeft geholpen. Nu 4 jaar verder is de vaatwasser helaas overleden dus weer terug naar het Keukenwarenhuis, nu zijn we weer super vriendelijk geholpen door Kevin en na 4 jaar wist ook Mark nog precies wie we waren!! Volgende keer komen we zeker weer bij jullie terug!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed op de hoogte gehouden”
Door de Wijngaert op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Ter Aar
Nieuwe keuken gekocht in Ter Aar. (Nolte) Uitgebreid alles kunnen uitzoeken. Bij tweede bezoek nog eens alles doorgelopen wat onze eerste keuze was en hebben toen wat kleine aanpassingen gedaan. Wij werden op de hoogte gehouden wanneer de keuken geleverd zou worden en er werd een afspraak gemaakt met een monteur. Daar hebben wij verder rechtstreeks contact mee gehad en ik kan niet anders zeggen: Piet Romijn een SUPER vakman!!. Hij heeft onze oude keuken gesloopt en de nieuwe vakkundig geplaatst. Hij werkt flink door, helpt meedenken bij wat problemen. Een kastje was te groot, dat heeft hij tijdelijk aangepast en zorgt er voor dat er een nieuw kastje besteld wordt. Piet Romijn is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Spijt”
Door Fam. Koning op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Ter Aar
10-6-2017 bij dit bedrijf een keuken gekocht, vanaf het begin waren er deuren krom, waarvoor wij meteen aan de bel trokken. Na een jaar bellen en mailen in onze wanhoop een revieuw geschreven, toen kwam er eindelijk reactie (wat waren we blij, review ingetrokken) maar wat bleek, er zaten door de versteviging die ze aangebracht hadden nu scheuren in. Weer bellen, maar werd hoop beloofd maar niets gedaan! Intussen begon de hoek van de schouw te scheuren dit door AEG schriftelijk bevestigd door een te kleine afzuigkap door Keukenwarenhuis geleverd ten opzichte van de inductieplaat waar hij boven hangt. Begin december hierover gebeld en werd mij wederom weer van alles beloofd. Nu is het 15 maart, mails worden na 2/3 weken pas beantwoord omdat iemand van de balie 2 weken ziek was( is blijkbaar niemand dan die de mails inkijkt), bellen, bellen en nog eens bellen, maar geen resultaat! We hebben de monteur diverse malen benaderd, maar ook die beloofd contact op te nemen, wat hij niet nakomt! Ze beloven keer op keer van alles, maar komen niets na, intussen zitten wij met een keuken van anderhalf jaar oud, waarvan deuren scheuren bevatten en een afzuigkap die niet naar behoren functioneert en daardoor ook voor verschillende problemen zorgt. We zijn radeloos en hebben vreselijk spijt dat we bij dit bedrijf een keuken hebben gekocht!
FOTO VAN FAM. KONING
Scheur in deur
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door José op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Ter Aar
Wij hebben noodgedwongen na lekkage onze prachtige keuken gekocht bij Keukenwarenhuis. in 1e instantie waren we niet blij om een nieuwe keuken te moeten kopen maar door een rondje Keukenwarenhuis werd ons gevoel steeds blijer en vrolijker. Werkelijk binnen 45 minuten stonden we voor onze droomkeuken en werden we enorm leuk en goed geholpen door een medewerker. Alles werd goed nagevraagd en doorgelopen onder het genot van een lekker kopje koffie. De levering was op afgesproken tijd en geheel compleet en alles keurig netjes in huis gezet. De keukenmonteur heeft onze prachtige keuken keurig netjes en met veel passie geplaatst. Wij hebben onze keuken nu 3 maanden en nog elke dag zijn we er super blij mee! Bij Keukenwarenhuis kan je dus heel goed ontzorgd een prachtige keuken kopen
Reactie of foto toevoegen
“Ideale combinatie”
Door A.Scholten op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
De plaatsing van de keuken werd gedaan door de Fa. Mohlmann uit Sassenheim. Keuken mooi gestucked en kasten en koelkast, ovens, vaatwasser etc. vakkundig en precies geinstaleerd. Ook door deze Fa. Mohlmann werd de tegelvloer gelegd. Hier is wederom waar vakmanschap en betrokkenheid getoond. Niets werd afgeraffeld maar zeer zorgvuldig en geduldig geinstalleerd. Tot 's-avonds in de late uurtjes werd doorgewerkt. Tegelhoekjes tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd. Ideale combinatie; Keukenwarenhuis.nl en de fa. Mohlmann, A.Scholten, Een zeer tevreden klant
FOTO VAN A.SCHOLTEN
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“prima keuken!”
Door hansgroenewegen op zaterdag 4 okt 2014 '14 | vestiging Ter Aar
We hebben hier een complete keuken gekocht. De verkopers waren niet opdringerig en we werden op geen enkele manier onder druk gezet om te kopen. Er werd een helder, duidelijk plan op papier gezet; de prijs was bijzonder netjes en de aflevering op het afgesproken tijdstip. De monteurs van Keukenwarenhuis, 2 zzp-ers, waren top vakmannen. Zelfs een foutief geleverde wasbak werd direct omgeruild voor het juiste exemplaar. Alle werkzaamheden die niet in het bestek zaten werden door de heren tegen een geringe meerprijs gedaan. we zijn zeer tevreden en gaan de keuken met veel plezier gebruiken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kouwenberg op zaterdag 4 feb 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Na in de krant gelezen over Keukenwarenhuis zijn wij naar Ter Aar gegaan en hebben ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open, vriendelijk en niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die ochtend uitgekomen. De levering van de keuken was volgens afspraak, de montage gedaan door de zeer deskundige keukenmonteur Anton Suijker (Keuken Montage Holland) verliep prima. Kortom, wij zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis.
FOTO VAN FAM. KOUWENBERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Kars op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Keuken laten plaatsen een hele goede monteur zou aan iedereen aanbevelen zeer netjes gewerkt .ruimt alles op neemt ook alle dozen mee. Het keukenblad was niet meegeleverd stond nog in het magazijn werd super snel opgelost. Een dikke pluim voor de monteur Maurice Esdonk.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door R.J.Goris. op woensdag 1 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op onze klacht via de E-mail van 6 april j.l. werd binnen 4 uur gereageerd en passende maatregelen genomen. Ook willen wij uw montageteam firma van Wees bedanken voor de nette manier van werken en communiceren. Ook willen wij uw keukenadviseur Dhr. van de Anker bedanken voor de geduldige en vakkundige manier van werken. onze volgende keuken wordt een weer een keuken van Keukenwarenhuis Ter Aar.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig opgeleverd”
Door Jannie en Maarten Trippenzee op maandag 31 aug 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Goede voorlichting tijdens eerste gesprek, voldoende tijd om je te oriënteren, goede samenspraak met de orderverwerkers en handige tips. Na een eerste opzet van de plattegrond kwamen we tot de conclusie dat dat voor ons niet ideaal was, terug naar de zaak en werd alles opnieuw ingetekend. Er werd een gedegen monteur genoemd die de oude keuken voor een bepaalde prijs demonteerde en de nieuwe installeerde. Dat gebeurde in een paar dagen op een goede, deskundige en nette wijze. Wat ons erg goed beviel was dat toen de keuken was geplaatst de keuken daarna professioneel werd schoongemaakt. Er waren nog een paar zaken niet geleverd, maar na een paar weken ( het was vakantietijd) kwam de installateur weer langs om de keuken verder af te maken en werd hij keurig opgeleverd. Prima en mooi werk. Een prachtige nieuwe en praktische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jan en Hannie Zegers op woensdag 3 okt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Prachtige Nolte Grey Metal keuken gekocht. Geweldig goed geadviseerd door verkoper Erik. Goede merkapparatuur en bijzonder mooi composit werkblad met dezelfde rugwanden gekocht. Volledig compleet en vakkundig gemonteerd door supervakman Mark Jansen. Alles ging in één keer goed. Als kritische en vakkundige ex bedrijfsleider keukens hebben wij gelukkig geen enkel minpuntje kunnen ontdekken. Toen wij zelf nog een kleine extra aanvulling wilden, heeft Lars Zinkstok ervoor gezorgd dat wij dit artikel snel hierna konden afhalen. Wij zijn bijzonder trots op onze nieuwe keuken en zijn blij met de goede samenwerking met Keukenwarenhuis Ter Aar en zijn team. Wij kunnen u deze zaak van harte aanbevelen gezien onze ervaringen Wilt u een perfecte installatie van uw keuken, vraag dan naar Mark Jansen. Hij denkt met zijn klant mee en geeft ter plaatse advies hoe iets beter of mooier uitkomt. Wij hebben bijzonder goede ervaringen met deze supervakman. Keukenwarenhuis Ter Aar bedankt.
REACTIE VAN JAN EN HANNIE ZEGERS
Wij zijn heel blij en trots op onze mooie keuken. Vooral het werkblad is geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Onze prachtige keuken”
Door M. Metsemakers op dinsdag 27 jan 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Heel blij zijn we met de keuze die we hebben gemaakt. We hebben onze keuken gekocht bij Het Keukenwarenhuis in Ter Aar.Vriendelijk werden we ontvangen met meteen een kopje koffie en een rondleiding. Dit was onze vierde zoektocht naar een keuken en tevens ons laatste want de keuze was snel gemaakt. Ook de volgende afspraken waren fijn en alles was mogelijk.De levering was prima,we hebben het zelf geplaatst,maar als we belden met een vraag werden we uitgebreid te woord gestaan. Kortom ... fantastisch, vriendelijke groeten van twee heel gelukkige mensen, fam.Metsemakers
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke communicatie”
Door frans oranje op vrijdag 15 jul 2016 '16 | vestiging Ter Aar
wij hebben in december 2014 een keuken gekocht voor ons nieuwe huis wat eind 2015 opgeleverd wordt, keuken werd keurig geleverd en voor de kerst nog geplaatst. we hebben toen wat tegenslag gehad met het plaatsen van de aanrecht en achterwand. Dit ging door kleurverschil een aantal keren niet goed. De communicatie verliep steeds vriendelijk, uiteindelijk is het in orde gekomen en hebben we een schitterende keuken.
FOTO VAN FRANS ORANJE
We hebben uiteindelijk een schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Oprecht tevreden”
Door Johan Wortel op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Super geholpen, vrij snel een offerte gemaakt en fantastisch goed ingebouwd(John bedankt!). Daarbij nog eens € 1.000,- bespaart op de concurrent (Reddy Keukens). Voor mijn volgende keuken kom ik zeker weer bij jullie langs!
FOTO VAN JOHAN WORTEL
Fantastisch ingebouwd
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellie en Piet den Hartog op maandag 26 jun 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht bij keukenwarenhuis op2 dingen na prima af geleverd. Keuken geplaats door monteur Anton Suijker ondanks het erg warme weer prima werk geleverd en op zijn tijd gezellig praatje, zijn zeer tevreden.
FOTO VAN P DEN HARTOG
+ Toon extra foto van P den Hartog
REACTIE VAN P DEN HARTOG
Mooie keuken geplaats door monteur Anton Suijker zijn tevreden met de keuken en de service na melden kapotte kraan en ontbrekende onderdelen alles is goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door H. Remmelzwaal op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
We zijn prima geholpen bij het kopen van onze nieuwe keuken, de verkoper had voor elk probleem een oplossing. De levering, betaling alles prima geregeld. Jeroen Brugman kwam de keuken plaatsen, niets dan complimenten voor hem. Weet zijn vak prima te verstaan en plaatste binnen één dag de gehele keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ongelofelijk”
Door P.P. op dinsdag 7 jan 2014 '14 | vestiging Ter Aar
In 2008 daar een keuken gekocht, na bezoek van winkels door het hele land.De laagste prijs was niet het uitgangspunt maar kwaliteit, we zijn er geslaagd met op zeker het beste van beiden. Afgelopen najaar 2013 begon onze oven kuren te vertonen, heel veel gebruikt, dat wel na 5 jaar wel eerder dan we gehoopt hadden hem af te moeten schrijven. Bij bezoek van de leverancier in ter Aar, wist de verkoper van toen, nog ongevraagd, details te noemen van onze keuken,in uitvoering en apparatuur. Een nieuwe oven kregen we uit voorraad mee voor een hele mooie prijs, niets dan lof,leuk om zo zaken te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige ervaring”
Door Manuela op zaterdag 5 nov 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Goede keukenzaak,geen gedram van je moet dit of dat.laten je rustig rondkijken,als je je keuze heb gemaakt gaan ze met je aan tafel zitten om te kijken of je wensen haalbaar zijn.geven je goed advies en denken met je mee,ik moet wel eerlijk toegeven dat er een paar probleempjes waren over het hoe en wat van de keuken maar die waren na een telefoongesprekje ook weer zo de wereld uit.kortom een plezierige ervaring en zeker een aanrader voor een ieder die op het punt staat om een nieuwe keuken aan te schaffen.

Eerdere ervaring van 4 juli 2016: Wij zijn gisteren naar ter Aar teruggegaan voor de keuken die wij een tijd geleden al hadden uitgezocht. Ik (Manuela)had mijn(droom)keuken gevonden bij het keukenwarenhuis.Toen ook al met veel rust en geen gedram van je moet dit of dat,kortom toen al met veel plezier de keuken aangepast en besteld,maar er dreigde van onze kant toch een kink in de kabel te komen (financieel).Dus wij wederom om de tafel gezeten met John Jonker die ons heeft aangehoord en vervolgens aan het stoeien is gegaan.hij heeft voor ons de keuken aangepast met wat andere apparatuur en een kort gesprekje gehad met Hans Verkerk ,waardoor het toch mogelijk was om de keuken door te laten gaan.Wij willen hierbij John Jonker onzettend bedanken en natuurlijk ook Hans Verkerk omdat hij ons wat extra korting heeft gegeven. Echt helemaal top. Wij vinden keukenwarenhuis een absolute aanrader, heel klantvriendelijk
FOTO VAN MANUELA
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Altijd bereikbaar”
Door M unal op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Na een reklame gezien te hebben op facebook, besloten we een keuken Aan te schaffen bij Keukenwarenhuis. het verkopend personeel was heel vriendelijk en meedacht en mij geen mes op de keel zette waarvoor complimenten. Een aantal dingen klopten niet en zijn snel opgelost. Ook was men altijd bereikbaar en bereid om me te helpen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over de service en met mijn keuken. Zelfs vonden we de bestaande grepen minder mooi na een berichtje kregen we spontaan een doosje nieuwe gestuurd binnen 24 uur. Dus zeker een aanrader!
FOTO VAN M UNAL
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eind goed, al goed...”
Door Arnold van der Borden op dinsdag 8 jan 2019 '19 | vestiging Dordrecht
Begin vorig jaar (2018) heeft mijn vriendin een keuken gekocht bij het keukenwarenhuis in de vestiging Ter Aar. Nadat de keuken was opgemeten, werden in de showroom, wensen en mogelijkheden van de nieuwe keuken op elkaar afgestemd en na goede begeleiding alle afspraken 100% nagekomen. Gemaakte keuze van apparatuur, kasten, lade's, uitvoering en kleur waren perfect verwerkt in (3D) tekeningen, bijhorende leiding schema's en al snel beschikbaar gesteld. Dordrecht is voor mij wat dichter bij dan Ter Aar en gesteund door deze goede ervaringen, daar mijn keuken besteld. Ook een Nolte keuken, zelfde type, andere kleur. Maar.....in het proces daarna bleek al snel dat dit niet zo voorspoedig zou verlopen als gedacht en ging zowel in de communicatie, planning, samenstelling en aflevering veel mis en wilde ik ook eigenlijk liever van de koop afzien.

(Het filiaal in Dordrecht had in die periode veel te kampen met structurele personele onderbezetting, griepvirus en andere zaken waardoor afspraken niet konden worden nagekomen. Als klant kun je hier niets mee, is het ook niet aan mij, maar heb je er wel mee te maken)

De dame aan de balie had veel begrip voor deze vervelende situatie en stelde voor een gesprek te regelen met de directeur Mark Verkerk. Ondanks de goede wil had ik vooraf eerlijk gezegd twijfel over een goede afloop, maar was ik erg blij met de uitkomst van dit gesprek en de toezegging dat Mark Verkerk vanaf dat moment mijn vaste contact persoon zou zijn. Bovendien was ik blij dat we niet in een "nog" vervelender "ja, maar" discussie terecht kwamen en zijn we gezamenlijk de status van mijn bestelling doorgelopen en noodzakelijke aanpassingen uitgevoerd om alles op orde te krijgen. Mark gaf een duidelijke (vertrouwelijke) uiteenzetting hoe we in deze situatie beland waren, maar dan als uitleg en niet ter verdediging en stelde vanaf dat moment één doel "een tevreden klant" en ik ben in de periode ook ruimhartig in aanvullende werkzaamheden en materiaal tijdens het plaatsen van de keuken gecompenseerd voor alle ongemakken.

Daar waar andere organisaties nog wel is een ontevreden of verloren klant willen accepteren, kan ik dat van het Keukenwarenhuis zeker niet zeggen en hebben Mark Verkerk, de medewerkers van Keukenwarenhuis en zeker ook de monteur Ron van Doorn, alles in het werk gesteld om het 100% in orde te krijgen. Mede door een goede wederzijdse verstandhouding is dat helemaal gelukt en dat vind ik een compliment aan genoemde personen waard.

Een keuken maken is niet alleen plaatsen van kasten en apparatuur, maar ook inpassen in een bestaande situatie wat door monteur Ron van Doorn met veel deskundigheid, meedenkend, humor en voorstellen hoe uit te voeren is opgelost met een prachtig eindresultaat. En ja, het klopt, ik was in aanloop zeker niet blij met dit alles, begrijp ook dat er dingen ongewild verkeerd kunnen gaan, maar door een goede klantenservice van directeur Mark Verkerk, monteur Ron van Doorn en de medewerkers van het Keukenwarenhuis heb ik (net als mijn vriendin met haar keuken) erg goede ervaringen hier en mocht ik nog is denken aan een andere keuken, dan komen wij hier weer graag terug. Dus...eind goed, al goed.
FOTO VAN ARNOLD VAN DER BORDEN
Reactie of foto toevoegen
“Nolte keuken”
Door Hannie op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Ter Aar
Tijdens ons eerste bezoek aan de showroom in ter Aar zijn we totaal overrompeld door de werkwijze van een zzp-er aldaar. "Koop of ik schiet" is zijn instelling. Dat hebben we ook gemeld bij de directie en die laten dat schijnbaar gebeuren. Ook de advisering was matig, het gesprek was alleen gericht op zo snel mogelijk tekenen. Een dag erover nadenken, was onmogelijk. Er zullen vast ook integere mensen werken maar het nare gevoel raak je niet kwijt. Gelukkig was Anton van Keukenmontage Holland een deskundige keukenzetter. De afhandeling van de afwezige of nog na te leveren artikelen duurt soms ook onnodig lang. Kwaliteit van de gootsteen bak is niet best, na èèn afwasje staan de krassen in het roestvrij staal. Al met al zouden we het keukenwarenhuis niet aanbevelen. De Keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door wim middendorp op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
goed advies goeie afspraken die ook nagekomen worden
Reactie of foto toevoegen
“Nolte keuken”
Door Heleen van Houwelingen op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Heel blij ben ik met mijn nieuwe Nolte keuken van het Keukenwarenhuis: prachtig wit hooglans en op heel korte termijn geleverd (uit voorraad) en gemonteerd! Waar ik in het bijzonder mijn waardering voor uit wil spreken is de persoonlijke, vakkundige en uiterst vriendelijke benadering door het personeel: m.n. Jantina aan de telefoon- heel fijn als zo'n eerste contact meteen vertrouwen geeft- en Berry die me hielp bij de keuze en samenstelling van de keuken. Ondanks dat ik verhuisde in vakantietijd werd mijn keuken perfect op tijd geleverd en gemonteerd! Echt geweldig! Complimenten ook voor de ervaren monteurs die de keuken geïnstalleerd hebben. Ze werkten vlot, heel netjes en bleken ook nog veel doorzettingsvermogen en creativiteit te bezitten toen een hoge keukenkast niet een,twee drie door mijn kleine portiek naar binnen ging.
Reactie of foto toevoegen
“Onvoorstelbaar goed gegaan”
Door Loman op donderdag 13 dec 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Na een hele nare ervaring met onze vorige keuken en na een verhuizing hadden we een nieuwe keuken nodig. Veel rond gekeken maar konden niet slagen. Toen zagen we de advertentie van keukenwarenhuis. Een bezoekje gebracht , rond gekeken en besloten een andere keer terug te komen voor meer informatie We zijn samen met KW tot een mooi resultaat gekomen. Alles kon verandert worden wanneer we iets anders wilden dan wat we eerst besteld hadden. Voelde mezelf weleens wat bezwaard. Niets was ze teveel. De reviews gelezen en daar stond Jeroen vaak genoemd. Daar kregen we contact mee en het klikte meten. Een vakman van de bovenste plank. Werkt zeer netjes en heeft perfect alles afgewerkt. Kortom zeer tevreden over hem. We genieten van een mooie keuken.
REACTIE VAN LOMAN
Mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam C. Stoker op zaterdag 4 mei 2019 '19 | vestiging Dordrecht
Prima verloop met de aanschaf van nieuwe keuken en verleende service! Montage door Anton Suijker ook prima geregeld! Bedankt, Top!
FOTO VAN FAM C. STOKER
Keuken met mozaiekachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Nolte keuken”
Door Rog op woensdag 17 apr 2019 '19 | vestiging Ter Aar
Helaas werd onze droom keuken een ware nachtmerrie. We kochten een mat witte Nolte, helaas bleek alleen de fronten mat wit en de rest van de aanzicht ombouwen wit gespoten, waarin je de naden zwart ziet, monteur had door een paneel heen geboord tevens was het keukenblad beschadigd eb dat moesten we maar zo nemen als het was zou in der loop der tijd door ons zelf toch gebruikerschade op komen echt bizar. tijdens het plaatsen op 18dec 2018 direct gemaild en gebeld, maar helaas na hopeloos veel mails en meerdere personen die zeiden het te gaan oplossen, is er niks gebeurd. Tevens hadden wij een keukenblok met langer werkblad genomen zodat je aan de andere kant er aan kom zitten (soort bar idee), hun noemen het eiland met gevolg dat de onderkant van je keuken blad dus daaronder niet is afgewerkt en je tegen mdf aankijkt. Maar daar heeft niemand in de winkel iets over gezegd ook niet dat je ombouw aanzichtkasten niet mat wit zouden zijn. Als je belt hang je minstens een half uur en als je ze dan aan de lijn heb word de verbinding verbroken door wat voor rede ook, terugbellen op dat moment ho maar. Op mail word nooit gereageerd. We zijn nu 4 maanden verder zitten nog steeds zo ondertussen ze in gebreke gesteld maar ook daar komt geen antwoord op. Directeur een mail gestuurd en de brief per post verzonden, tot op heden geen antwoord. Dus dat wordt een leuke uitdaging. Absoluut geen aanrader.
FOTO VAN ROG
Bar afwerking
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Fam Torn op donderdag 15 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij zijn zeer te spreken over Keukenwarenhuis. Voor het eerst in ons leven een nieuwe keuken gekocht, voor ons nieuwe huis. Wij zijn 2 keer in Ter Aar geweest om ons te oriënteren en een tekening te laten maken, dat gaf ons veel vertrouwen en hebben hem ook gekocht. Een week voor aflevering nog een kleine aanpassing gedaan aan de lengte van het composiet blad ook dat was geen probleem. De keuken werd keurig op tijd geleverd, en wij hebben hem zelf geplaatst in 1 dag. De keuken is geweldig geworden alles klopt en niets beschadigd, een top keuken. Mochten we ooit weer een keuken nodig wij komen weer naar Ter Aar.
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen het iedereen aanraden”
Door Clemens Terlingen op dinsdag 18 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Bij het keukenwarenhuis Dordrecht een keuken gekocht tegen een hele mooie prijs. Het werd een grote keuken met veel apparaten. Na wat problemen met het opmeten werd alles keer op keer door een geweldige monteur opgelost. Wij ook nog wat wensen hadden voor aanpassingen en veranderingen en daar werd heel goed mee omgegaan. Al met al duurde het wel even voordat de eindoplevering rond was maar we hebben nu een mooie keuken waarvan iedereen die we kennen aangeeft het een prachtige keuken te vinden. Wij kunnen iedereen aanraden met het keukenwarenhuis in zee te gaan
FOTO VAN CLEMENS TERLINGEN
Keuken met grijze fronten en rode achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Goed service en kwaliteit”
Door Fam. Jacob op woensdag 7 jan 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Sinds oktober 2014 zijn wij de trotse eigenaars van een Nolte keuken die wij bij het filiaal in Dordrecht hebben besteld. De prijzen, sfeer en aanpak stonden ons daar wel aan. We werden op vriendelijke, gezellige, maar ook vakkundige en praktische wijze geholpen door Berry. Hij inventariseerde eerst onze wensen en ons budget. Over de samenstelling en korting op de prijs werden we het snel eens. Eenmaal thuis nog eens alles goed bekeken en uiteindelijk besloten we tot wat aanpassingen in de indeling van de onderkasten, een aanrechtblad van 5 cm ipv 4 cm en toch maar een magnetron erbij. Dat konden we bij het afroepgesprek met filiaalmanager Bas allemaal doorvoeren. Bas bedacht voor die magnetron een speciale constructie voor een kast die niet teveel plaats inneemt.
Van de uiteindelijke bestelling kregen we een uitgebreide specificatie, met maattekeningen en technische aansluitingen en 3D-prints in kleur hoe de keuken eruit komt te zien. Het tijdstip van levering werd van tevoren gemeld door de firma Vlot en die stonden klokslag 9 uur voor de deur. De uiteindelijke installatie en montage werd naar volle tevredenheid uitgevoerd door monteur Marco die efficiënt, netjes en heel precies werkte. Hij heeft voor ons ook een mooie koof gemaakt voor het wegwerken van de buis van de afzuigkap en de bovenverlichting. Daarnaast zorgde hij voor het vervangen van een licht beschadigd deurtje (was ons zelf niet opgevallen) en 1 filter van de afzuigkap, waarvoor hij een paar weken later terugkwam. Wij hebben trouwens LED-verlichting van Ikea genomen, ook voor verlichten van de binnenkant van de laden (tip!). Dat scheelt enorm in de prijs t.o.v. de oplossing van Nolte zelf, die 3 keer zo duur is. Onze keuze voor de apparatuur viel op Pelgrim, mede door de verlengde garantie als je 4 apparaten kocht. Daar zijn we goed tevreden over, op de vaatwasser na, die de vaat niet goed droog oplevert. De keuken staat nu 3 maanden en we genieten er nog steeds van: goede kwaliteit van de kasten, laden en uitdraaiplateaus; de binnenkant van de kasten is niet wit maar dezelfde houtkleur als de buitenkant. We zijn heel tevreden met de service en kwaliteit van Keukenwarenhuis!
FOTO VAN FAM. JACOB
Nolte keuken Vienna
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Fam Groot Jonker op zondag 12 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op 21 augustus 2015 hebben we een Nolte keuken met Siemens apparatuur gekocht in Ter Aar. We wisten in grote lijnen welke apparatuur en wat voor soort keuken we wilden hebben. Met zowel dhr. Carlo Snel als dhr. Gerben Rook, beiden zeer deskundig, hebben we prettige, constructieve gesprekken gevoerd. Tijdens dit megaproject, geen eenvoudige keuken, kwamen we ook knelpunten tegen. De door ons gekozen koel-vriescombinatie bleek helaas niet meer leverbaar. En de stoombakoven kreeg na het inmeten van de keuken alsnog een andere plaats. Dit had gevolgen voor kast- en laden ruimte. We zijn echter tot zeer acceptabele oplossingen gekomen! Op 3 maart 2016 heeft de uiterst deskundige installateur dhr. Peter v.Teulingen nagenoeg de gehele keuken geplaatst. Wat een vakman! De afzuigkap (+ greep) en een koppelstuk voor de Quooker werden later geleverd. Alles werkt inmiddels naar behoren en de solide keuken, geheel naar onze wens, ziet er tip top uit. KWH heeft zijn/haar beloften helemaal waargemaakt: apparatuur tegen internetprijzen, transparante calculatie. En heel fijn dat veranderingen plaats kunnen vinden tot het moment van de definitieve bestelling. Hartelijk dank. Wij zullen jullie van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM GROOT JONKER
Nieuwe hoekkeuken van Keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam van Klink op maandag 14 mei 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht. Zijn zeer goed geholpen met advies en meedenken voor oplossingen Vriendelijk personeel Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Familie Brunt op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Wij zijn supertevreden over het hele proces van kopen tot plaatsen en nazorg tot nu toe bij de aankoop van onze keuken in Dordrecht. Dingen die niet helemaal soepel liepen of die niet naar tevredenheid waren, zijn allemaal heel goed opgelost. Complimenten voor het adviseren, plaatsen, meedenken en bieden van de goede oplossingen. Wij zijn heel blij met onze keuken en vertellen dit ook graag aan anderen.
FOTO VAN FAMILIE BRUNT
Keukenwarenhuis keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam bedrijf”
Door Famlie Driessen op dinsdag 17 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nobilia-keuken gekocht na een ongedwongen en rustige rondwandeling door het immens grote showdeel van het bedrijf in Ter Aar. Door onvoorziene omstandigheden konden wij de keuken pas na geruime tijd afroepen, maar daar werd met begrip op gereageerd en na meting en nog een zekerheids-nameting werd de keuken geleverd en in één dag keurig geplaatst. Alles klopte perfect. Meer dan een jaar later waren wij weer in de buurt van Ter Aar en brachten wij weer een bezoekje aan Keukenwarenhuis. In een gesprek kwam aan de orde dat één van de handgrepen een beetje schilferig was en wij graag een besteklade in de tweede ladenkast wilden hebben. Zonder problemen werden een nieuwe handgreep en een besteklade voor ons besteld die wij korte tijd later, gratis, konden afhalen. Al met al vinden wij Keukenwarenhuis in Ter Aar een bijzonder aangenaam bedrijf en durven het met overtuiging aan iedereen aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Mankementen”
Door Angela op zondag 21 jun 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Naar onvolledige plaatsing waren er continu mankementen aan de keuken wasbak scheef, kraan fout, vlek deur, magnetron kapot, half maart "geplaatst"juni "klaar" schofterig behandeld aan de tel nadat natuurlijk t geld binnen was. Zo niet blij met mij keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door ron en joke de groot op woensdag 19 aug 2015 '15 | vestiging Ter Aar
we kwamen al met een glimlach binnen maar we gingen met een grotere glimlach en goed goed gevoel weer weg. We werden geholpen door jacco (onze complimenten, een goede gezellige aardige verkoper) Hij gaf goede adviezen, absoluut geen gevoel gehad dat hij dingen aansmeerde. Hij liet ons zelf onze keuzes maken en gaf de goede tips om onze keuken compleet te maken. Tijdens de inbouw zijn er wel een paar dingetjes fout gegaan maar ook dat werd op de goede manier verholpen. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Pima geregeld”
Door B. Boogaard op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Dordrecht
In orientatiefase heel goed geïnformeerd door Peter Wor, hierdoor ook onze keuze bepaald. Goed afroepgesprek geweest en in afwachting van plaatsing al contact gehad met monteur Willem Aarnoudse, deze stelde ons gelijk al gerust om mogelijke problemen met omleggen van leidingen de kop in te drukken, dat komt wel goed zei hij. Vooraf niet alles kunnen regelen en  de monteur heeft dit zonder problemen opgelost. Plaatsing van onze nieuwe keuken is fantastisch uitgevoerd en het resultaat is zeer naar onze zin gebeurd. Er moet nog een vensterbank worden geplaatst,  maar dit gaat zeker ook goed komen. Kortom prima geregeld. Fantastisch.
FOTO VAN B. BOOGAARD
Keuken naar onze zin
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Evi Vd B op dinsdag 17 nov 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij kochten in 2014 onze keuken bij keukenwarenhuis. We zijn heel erg trots op onze keuken. Alles is heel professioneel verlopen; goede (nieuwe) inzichten voor de keuken qua plaatsen van kasten ed, een aantal vragen van ons werden correct behandeld en opgelost, goede service na verkoop, goede prijs/kwaliteit. Heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte communicatie”
Door Carla op vrijdag 24 mei 2019 '19 | vestiging Dordrecht
Mensen als je een keuken wil laten plaatsen ga dan vooral niet naar keukenwarenhuis in dordrecht. Wat een slechte communicatie en service daar . Ik ben al 8 maanden bezig! Keuken is prachtig maar de keuken was scheef gemonteerd. Na heel veel mailtjes van mijn kant is er eindelijk iets aan gedaan. Nu zit ik al 6 weken op een deur te wachten die met spoed besteld zou zijn. Ik ben er zo klaar mee !
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door J.W.Gouma op zaterdag 22 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Bij zonder attent behulpzaam geweldige service prettige medewerkers mee denkend zeer ervaren kortom een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe keuken zeker naar toe gaan.Montage ploeg ook zeer ervaren ter zaken zeer kundig en ook weer meedenkend en behulpzaam zeer nette werkers.Mijn ervaring een TOP bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Superfijn geholpen”
Door Britt op maandag 17 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst super fijn geholpen door Jelle voor het ontworpen van onze keuken. Henk Willem heeft het tweede gesprek met ons gevoerd en alle tekeningen en maten door genomen alle vragen ook telefonisch super. Vandaag is de keuken geplaatst door Jeroen Brugman, goede monteur en een zeer mooie keuken afgeleverd. Al met al fijne zaken gedaan met keukenwarenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Nel en Gunther Zell op woensdag 18 feb 2015 '15 | vestiging Ter Aar
De keuken uitzoeken was al een geweldige ervaring, prima geholpen door Roelie, zeer vriendelijk en professioneel! Door een eerdere vervelende ervaring zijn wij heel wantrouwend geworden daar was alle begrip voor. Toen de plaatsing, in één woord geweldig John wat ben jij een vakman!! Als klap op de vuurpijl kwam er een bedrijf de rommel ophalen. Wat zijn we blij met onze keuken. Keukenwarenhuis een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Timo Prinsenberg op vrijdag 3 feb 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Donderdag 26 januari is mijn keuken geplaatst door monteur ANTON SUIKER. Mensen, als u een keuken wil laten plaatsen, vraag naar deze man! Hij is erg precies in wat hij doet en heeft mijn keuken super geplaatst. Bedankt Anton!
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende L Keuken”
Door Ronald op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Eind december 2016 hebben wij een prettig gesprek gehad met verkoper Jelle. Er werd creatief meegedacht om onze speciale wensen te kunnen verwezenlijken, want het moest een keuken worden die deels "rolstoeltoegankelijk" is. O.b.v. van de tekening en de totaal prijs hebben wij toen besloten in zee te gaan met Keukenwarenhuis en niet verder te gaan shoppen. Het meerwerk en de uit eindelijke plaatsing van de keuken is heel vakkundig en netjes geplaatst door de 2 mannen van Vd Voorst & Zaal. Tijdens het gehele proces waren er een aantal onvolkomenheden, maar dit werd door Keukenwarenhuis snel en servicegericht opgelost. Het eindresultaat is dat wij een schitterende L-keuken hebben en we het Keukenwarenhuis aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Pluim waard”
Door fam Groenewegen op dinsdag 25 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
In maart is onze nieuwe keuken geplaatst. Hierbij aantal probleempjes tegen gekomen die niet te wijten zijn aan Keukenwarenhuis deze zijn prima in overleg opgelost. Met dank aan John voor de montage en de uitstekende communicatie door Martijn over zoeken naar best mogelijke oplossing! Wij plaatsen zelden recenties maar hierbij wil ik Keukenwarenhuis zeker een pluim geven. Wij zijn zeer tevreden en zullen keukenwarenhuis zeker verder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door fam Kluwer op vrijdag 15 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Van begin tot eind hebben we een topervaring met Keukenwarenhuis. We waren al bij meerdere winkels geweest. Serkan heeft ons uitstekend geholpen - hij was de enige verkoper van alle winkels die alles aan ons liet zien. Dus, als je dit kiest, dan krijgt je dat. Totaal niet pushy, gewoon heel veel eerlijk informatie. We hebben een hele grote, dure keuken, en kregen verreweg de beste prijs bij Keukenwarenhuis. Daarna heeft de monteur Hans tot laat gebleven om de keuken voor ons in te zetten, hard gewerkt en tot de puntjes verzorgd. Toen, tot onze verbazing, kwam een hele schoonmaak bedrijf die alle puin wegdeed en binnen en buiten de kastjes stofzuigde! Uiteindelijk is de aftersales service ook uitstekend. Er was een kleine beschadiging op het lak, gewoon met Nienke van klantenservice contact gehad, en gelijk geregeld! Nienke was ook erg vriendelijk, net als alle andere medewerkers van Keukenwarenhuis waarmee we contact hadden. Een top bedrijf!
FOTO VAN FAM KLUWER
Strakke keuken
+ Toon extra foto van fam Kluwer
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door J.G.M. van der Born op zaterdag 29 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Nadat wij medio februari een kleiner appartement gingen huren, besloten wij om het bestaande keukenblok te vervangen door een geheel nieuwe keuken en na veel omzwervingen kwamen wij terecht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Wij wilden ons eerst oriënteren en daar ging het net even anders we kwamen in gesprek met Jelle, een zeer deskundig verkoper, die echt oog en oor had voor details, en na een plezierig gesprek besloten wij ter plaatse voor de aankoop van een nieuwe keuken die geheel aan onze wensen voldeed. Volgens afspraak werd de keuken op vrijdag 17 februari geplaatst door Jeroen Brugman, een zeer deskundige monteur waar het Keukenwarenhuis trots op mag zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed geluisterd”
Door Ton Lisse op woensdag 8 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Binnen deze vestiging wordt slecht geluisterd naar klachten,niet gereageerd op brieven of mails, keuken 7 weken te laat, klant moet zelf innitiatief of weer kontakt zoeken, als er getekend en betaald is is de buit binnen, kortom valt hier nog heel veel te verbeteren maar dit schijnt normaal te zijn in de keukenbranche.
Reactie of foto toevoegen
“Kwam duurder uit”
Door anton varkevisser op zaterdag 13 jun 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Slechte informatie, kwamen heel veel duurder uit. Nog steeds wachtend op enige service. ons advies kijken maar zeker niet hier kopen. Plaatsing duurde meer dan 4 weken. Zijn meerdere personen ingeschakeld om keuken af te maken en hebben heel veel moeten bellen hieromtrent. Is nog niet klaar. Zitten met een behoorlijke kater en niemand komt om het af te maken. Maar wel geld storten van te voren want anders wordt er niet 1 kastje afgeleverd...
REACTIE VAN KLANTENSERVICE
Heel vervelend, oprechte excuses hiervoor ! er is inmiddels contact geweest om de laatste zaken op te lossen.
REACTIE VAN ANTON VARKEVISSER
Keukenwarenhuis heeft contact met ons opgenomen. Er wordt een nieuwe lade besteld en de kastjes worden gesteld. Er wordt t.z.t. een afspraak met ons gemaakt. Hebben er vertrouwen in.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Hans v.d. Graaf op vrijdag 6 mrt 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Keuken gekocht bij Keukenkampioen Stadionweg Rotterdam. Wij wilden na een jaar nalevering van een aantal binnen lades, dit was aan de Stadionweg niet eens mogelijk en in Dordrecht op de Mijlweg kostten die binnen lades bij elkaar € 1.048,--.
Dat hebben wij niet gedaan. Ik ben naar keukenwarenhuis gegaan, waar ik al eerder een positieve ervaring opgedaan had. Binnen een kwartier was alles geregeld en voor een fractie van de kosten die Keukenkampioen er voor wilde rekenen.
Voor mij is de echte kampioen Het keukenwarenhuis Dordrecht.
REACTIE VAN ERUM
Hoe duur is deze keuken compleet met alle apparaten?
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Kroon op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
We hebben onze keuken in ter aar gekocht en die was helemaal heel afgeleverd. Nu had iemand anders die de vloer ging leggen bij ons een plank Van de keuken beschadigd. We gingen terug om een nieuwe plank te kopen en kregen die gewoon mee zonder dat ze er iets voor rekenden. Heel erg bedankt hiervoor en voor de mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan Lof”
Door Ineke en Paul op donderdag 17 dec 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe Nobilia keuken. Door de grote deskundigheid en uiterst klantvriendelijke houding van Rick Verburgt is alles in de voorbereiding heel soepel en volgens planning verlopen. We hebben nog een paar keer wat geschoven in het ontwerp, maar dat was allemaal geen probleem. Door het vakmanschap van monteur Ton Schaefers konden we na plaatsing van de keuken onze handtekening zetten onder een 100% oplevering. Wat wil je nog meer!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam. Van Leeuwen op maandag 2 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We werden al in de winkel vriendelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. We kozen voor een keuken op voorraad. Dat scheelde aanmerkelijk in de levertijd en de prijs. Nadat een werk- en leverschema was opgesteld liep alles op rolletjes, precies volgens het afgesproken schema en binnen het overeengekomen budget. Scherp geprijsd. Voor de plaatsing van de keuken moest er eerst voorbereidend werk worden gedaan door de monteur. Sloop-, hak- en breekwerk hadden wijzelf al gedaan. De ene dag werden alle water-, afvoer- en elektraleidingen en aansluitpunten aangepast, veranderd en gewijzigd. De volgende dag plaatste dezelfde monteur in één dag de keuken. Precies op tijd, relaxed en goed gehumeurd. Dit is al enige weken geleden en we hebben vel plezier van de keuken, al moeten we de nieuwe apparatuur nog deels in onze vingers krijgen. Tot nu toe geen klachten. En anders is er een garantieregeling die er goed uitziet, op de keuken zelf en op de apparatuur. Dikke pluim voor Keukenwarenhuis èn de monteur die de keuken geplaatst heeft!
FOTO VAN FAM. VAN LEEUWEN
+ Toon extra foto van Fam. Van Leeuwen
+ Toon extra foto van Fam. Van Leeuwen
+ Toon extra foto van Fam. Van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Van keukenrenovatie naar nieuwe keuken”
Door G J Snoeck op vrijdag 11 aug 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Bij keukenwarenhuis in Dordrecht binnen gelopen voor advies over keukenrenovatie (vervangen van deuren en apparatuur)kreeg alle info daarover, nadat we onze situatie hadden uitgelegd wat we wilde, zei de verkoper waarom kijkt u niet voor compleet nieuw, hij liet ons de mogelijkheden zien tijdens deze rondleiding was mijn vrouw al verkocht, we zijn later gaan kijken in Ter Aar. daar haalde we ons hart op zo veel keus, Dit alles in de zomer 2016. In dec:2016 een mooie keuken uitgekozen is nu in aug:2017 geplaats, door een zeer vakkundig vakman, zijn reuze blij met de keuken.
FOTO VAN G J SNOECK
Nieuwe hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Jeffrey Oers op donderdag 7 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Een luxe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis ter aar. Van aankoop tot aan het afroep gesprek ging het vlekkeloos en toen kwam de monteur. Deze ging heel ruw te werk. Het eind resultaat is gelukkig wel naar tevredenheid. Na plaatsing 7 weken moeten wachten op de service afspraak. Nadat ik boos ben geworden om het op te lossen was het ook zo geregeld. Communicatie hebben ze nog wat werk aan de weg maar de keuken zelf liegt er niet om. Schitterende keuken.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Dank voor je review !! - we hebben er weer van geleerd. Eind goed al goed ... Echt blij mee !!!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken”
Door NM Pimmelaar op zondag 29 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Na problemen met de afhandeling en afspraken omtrent de keuken hebben we een heel goed gesprek gehad met Martijn de Vries waarin heel goed geluisterd was naar onze klachten is het tot ieders tevredenheid opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Martin op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst mijn keuken ontworpen samen met onder andere Gerben Rook wat vlekkeloos ging. Erg geduldig personeel en denken goed mee. Na even wachten is de keuken gisteren geleverd en vandaag geïnstalleerd door Jeroen Brugman. Jeroen is erg fijn om als installateur te hebben. Hij is erg vriendelijk, denkt goed mee en adviseert waar nodig. Ook doet hij helemaal niet moeilijk om iets extra's te doen. Super! Enig noemenswaardig nadeel was dat er geen vriezer, maar een tweede koelkast geleverd was. Nog even wachten op een volledige keuken, dus, maar dat is geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen in winkel”
Door Oers op zondag 23 okt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Uw mededeling in ons gastenboek: Wij zijn na vele keukenwinkels op de bonnefooi naar Ter Aar gereden gewoon om te kijken we waren al in Dordt geweest en mijn schoonouders zeiden ga naar Ter Aar daar is het 3 keer zo groot. Nou idd. Na even op ons gemak te hebben rondgekeken maar is vragen of iemand ons kon helpen, want je wordt hier niet achter je broek aangezeten. Nou we werden door John geholpen en die man heeft geluisterd. we wilden landelijk en die hebben wij dan ook gekocht. John wist te vertellen dat kan je beter niet doen want.... dat kan je wel doen want.. m.a.w. een man met kennis. Een fantastische keuken gekocht en na afloop een biertje met bitterballen om te klinken op de aankoop. Top winkel, wij zijn ontzettend goed geholpen! Bedankt John voor je goede advies fam Oers
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door v.Dalen op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Afgelopen week is onze keuken zeer vakkundig geplaatst door Wim Aarnoutse. Hij werkt zeer precies! Qua advies bij het kopen van de keuken zijn we niet helemaal tevreden. De verkoper heeft ons overrompeld. Ook een beetje onze fout, maar je tekent en dan kan er wel gewijzigd worden, maar dat kost altijd meer, al zegt de adviseur tijdens het tweede gesprek van niet. Let op wanneer u dus gaat praten. Let op kleine details en prijzen! Ondanks alles wel tevreden op de gootsteenbak na. Niet goed opgelet!
REACTIE VAN KEUKENWARENHUIS
Beste Joke, we hebben inmiddels contact gehad, en nog even de opties doorgenomen met elkaar, wordt vervolgd. Mark Verkerk
REACTIE VAN V.DALEN
Wij zijn er samen met de heer Verkerk uitgekomen en zijn zeer tevreden met de afhandeling van ons probleem. Zullen het keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij vrienden!
Reactie of foto toevoegen
“Alles waargemaakt”
Door Fam. Foncke op vrijdag 27 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nolte Valencia keuken gekocht die half april is gemonteerd en geïnstalleerd door Anton Suiker. Zowel voor de medewerkers bij Keukenwarenhuis als voor Anton Suiker niets dan lof. Het hele traject vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen is zeer zorgvuldig en helder begeleid. Genoeg ruimte voor vragen en/of eigen inbreng. Alles wat is beloofd, is ook waargemaakt; keuken in één keer compleet bezorgd en door Anton Suiker ook in één keer compleet en werkend opgeleverd. Een zeer vakkundige, hardwerkende (helemaal alleen) man. Keukenwarenhuis geeft ook nazorg, eerst door bij de oplevering een opruimteam langs te sturen om alle verpakkingsmateriaal weg te halen en zelfs de keuken een eerste "schoonmaakbeurt" te geven. En door ná een paar dagen te informeren hoe alles is verlopen en of er nog vragen/opmerkingen/mankementen zijn. Kortom, zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. FONCKE
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door w.j. sterkenburg. op zondag 28 jan 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Ik ben tevreden met de koop van de keuken. Later ook met de service die ik heb ontvangen toen een onderdeel stuk was. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Vermeulen op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Prima geholpen zowel door verkoper en later het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst. Alles was netjes geregeld van de aankoop tot het plaatsen van de keuken . Overal werden we van op de hoogte gehouden. Je hoort vaak rare dingen over keukenbedrijven , maar wij zijn super tevreden.
FOTO VAN FAM VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul van Heteren op donderdag 13 sep 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken van Keukenwarenhuis. Door de goede adviezen van de deskundige medewerkers van Keukenwarenhuis heb ik precies de keuken gekregen die ik graag wilde. Ik ben dan ook zeer tevreden over Keukenwarenhuis.
FOTO VAN PAUL VAN HETEREN
Mijn nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden”
Door Magda op woensdag 15 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Op de tekening stonden verkeerde kastjes getekend waardoor deze na levering opnieuw moesten worden besteld. Hiervoor moest ik wel extra betalen. Al met al duurde het zes maanden voordat de keuken af was. Keuken was een jaar oud en laminaat laat los van de kasjes. Ik heb dit gemeld bij keukenwarenhuis en zij gaven aan dat de kastjes vervangen moeten worden en dat dit wederom extra geld kost. Al met al ben ik zeer ontevreden met dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ton en Hedwig Hermus op vrijdag 18 nov 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Onze keuken werd vrijdag 11 November jl. geleverd en vanaf de maandag erna geplaatst door Ben van BeGe montage, te Dordrecht. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de Nolte keuken met AEG apparatuur en ook met het vakmanschap van Ben.
FOTO VAN TON EN HEDWIG HERMUS
Nolte keuken met AEG apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Mijn complimenten”
Door H.J. Bom op maandag 5 mrt 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Allereerst wil ik Keukenwarenhuis complimenteren voor de wijze waarop we zijn geholpen. Zowel bij het eerste bezoek (Dordrecht) als bij het 2e bezoek (Ter Aar afstemming). We kregen alle ruimte om te kijken en werden niet meteen 'besprongen' door een gehaaide verkoper. We hebben aangegeven binnen welk budget we een keuken wilden hebben. Geen moeite was teveel om tot een mooi resultaat te komen. Bij het 2e bezoek (afstemming) hebben we aangegeven toch een inductiekookplaat te willen. Geen probleem. Ook wilden we graag een ander aanrechtblad. Geen probleem. We wilden toch een nieuwe kraan laten plaatsen. Geen probleem. Niets was teveel. Omdat de vestiging in Dordrecht nog niet opnieuw geopend was moesten we naar Ter Aar. Diane heeft ons fantastisch geholpen. Voor de monteur die de keuken heeft geplaatst niets dan lof. Maurice van Esdonk heeft voortreffelijk werk geleverd. Wij hadden de offerte niet helemaal goed gelezen en bleek dat de oude keuken niet verwijderd zou worden. Dat stond namelijk als optie. Daar kwamen we pas achter enkele dagen voor het plaatsen. Dom natuurlijk van ons. Samen met Maurice gezocht naar een oplossing. ECHT TOP!!!! De wijze waarop alles is afgehandeld helemaal geweldig. Maurice werkt super netjes en heel nauwkeurig. Keukenwarenhuis beveel ik zeker aan en adviseer daarbij om naar Maurice te vragen.
FOTO VAN H.J. BOM
Lof voor de keukenmontage
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service, dure keuken”
Door Stephie op maandag 16 sep 2013 '13 | vestiging Dordrecht
Keukenwarenhuis is erg duur in vergelijking met keukens bijvoorbeeld in Duitsland aangeschaft. Ik heb zelf een zeer slechte ervaring met keukenwarenhuis nadat bleek dat ik een verkeerde voorstelling van zaken heb ontvangen over de feitelijke kosten van keuken + installatie. Op het moment dat de keuken bij mij thuis werd opgemeten bleek nog niet dat er veel aangepast moest worden (leidingen omleggen en afzuigkanaal e.d.) terwijl ik me zelf al afvroeg of de gasleiding wel goed aangesloten kon worden (en natuurlijk zou ik hiervoor wel wat moeten betalen, dat had ik al meegenomen in mijn berekeningen)...Inderdaad bleek mijn onderbuikgevoel juist....op het moment dat keuken geïnstalleerd zou moeten worden bleek dit helemaal niet te kunnen omdat de leidingen verkeerd lagen, afvoerkanaal niet goed lag etc.). Vervolgens kreeg ik een dure rekening gepresenteerd (ik kon op dat moment ook geen andere monteur meer krijgen en aansprakelijkheid speelt hier ook) voor meerwerk......Ik heb deze rekening betaald onder voorwaarde dat ik met Keukenwarenhuis.nl kon spreken over een tegemoetkoming. Op moment dat alles betaald was en tegemoetkoming ter sprake kwam was Keukenwarenhuis met de noorderzon vertrokken........
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Dirk en Carla Donker op donderdag 30 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Vanaf het eerste gesprek is er met ons meegedacht en na flink wat wijzigingen doorgenomen te hebben in het 2e gesprek met Gerben Rook, die enorm zijn best deed om al onze veranderingen waar te maken, zijn wij uiterst tevreden over de klantvriendelijkheid en de service van filiaal Ter Aar. Ook afspraken worden zeer goed nagekomen. De montage van de keuken door Michel van GEMI Keukenmontage is op alle fronten perfect en gezellig verlopen. Michel is een ouderwetse vakman die let op details en ook meedacht met onze wensen. Ook het stucwerk is perfect gedaan. Meer dan tevreden met jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ben Beekman op maandag 25 feb 2019 '19 | vestiging Ter Aar
In 2017 hebben wij een keuken gekocht en zijn goed geadviseerd. Omdat de oplevering van ons appartement in 2019 tot driemaal door het bouwbedrijf is uitgesteld toonde Keukenwarenhuis hiervoor begrip en medewerking. De keuken is geplaatst door Anton Suijker, en zeer deskundigde en sympathieke monteur. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“10 met een Griffel !!”
Door Gerrit op woensdag 24 dec 2014 '14 | vestiging Ter Aar
Keukenwarenhuis is een prachtig concept,wat ze vertellen maken ze zeker waar. Prijs kwaliteit staat daar hoog in het vaandel wij zijn super blij met onze keuken. Wij zeggen een 10 met een griffel !
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing niet goed”
Door Richard op vrijdag 3 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Mooie keuken alleen slecht geplaats. Monteur is na plaatsen nog twee keer langs geweest maar we blijven dingen tegenkomen die niet goed geplaatst zijn. Monteur zal weer langs moeten komen om slordigheden te herstellen. Het word wel opgelost alleen begint wel vervelend te worden. Kost toch weer tijd en frustraties.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken”
Door Jan Korporaal op zaterdag 23 dec 2017 '17 | vestiging Ter Aar
ik heb vanuit de verkoper goed advies gekregen en ook de juiste keuze kunnen maken wat bij ons het beste zou passen. Vanaf de verkoop tot aan het plaatsen toe is alles niet vlekkeloos gelopen, ditzelfde was ook tijdens het plaatsen. Ik heb hier samen met de eigenaar over gesproken en ik heb het toen als volgt gecommuniceerd. Jullie hebben allemaal goede en vakbekwame mensen maar de communicatie onderling is niet voldoende daardoor krijg je miscommunicatie en dit is voor de klant heel vervelend.
De eigenaar heeft het uitstekend opgelost en ik ben zeer tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg attent”
Door Marianne A. Swart op zaterdag 1 sep 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Hebben onlangs in Ter Aar een " kleine" Nolte keuken aangeschaft, zonder apparatuur etc. Vanaf het allereerste kontakt met het Keukenwarenhuis zijn wij uiterst attent en secuur behandeld. Ook toen er tijdens de periode tussen aankoop en levering nog vragen waren, was men zonder probleem bereid een oplossing te zoeken.
Toen de keuken afgeleverd werd, waren wij ook weer uiterst tevreden over de vriendelijke en precieze wijze waarop e.e.a. plaatsvond. De twee mannen hebben alle dozen voorzichtig en netjes naar binnen gebracht en vóór vertrek gecontroleerd of alles in orde was. Al met al zijn wij enorm tevreden over de hele gang van zaken en wij danken het Keukenwarenhuis voor de geweldige en bovenal vriendelijke service.
P.s. DE KEUKEN IS KLAAR EN WIJ GENIETEN ER IEDERE DAG VAN !!!!!!
FOTO VAN MARIANNE A. SWART
Kleine Nolte keuken
+ Toon extra foto van MARIANNE.A. SWART
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Wim op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Waren al een poos aan het rondkijken voor een nieuwe keuken en kwamen uiteindelijk via advertentie uit de krant in ter Aar terecht. Hadden alle maten en ideeën bij ons en Carlo ging dat intekenen en kwam ook met goede suggesties. Uiteindelijk de keuken samengesteld. Jeroen B zou de keuken plaatsen. Na afspraak met Jeroen besloten dat hij de hele keuken onder handen zou nemen. 8 januari 2018 begonnen. Jeroen heeft alles alleen gedaan behalve stuc en schilderwerk, waar hij goede vaklui voor geregeld had. Keuken exact op tijd (9 Jan) geleverd, dus kon Jeroen gelijk doorgaan. Wat een vakman en ook tijdens het werk meedenken om als eindresultaat de keuken te krijgen zoals wij het wilden. Er was een plaat beschadigd en deze is door KW gelijk gesteld en nu is de keuken helemaal af. Precies zoals we het wilden hebben. We zijn heel tevreden over de service en gedane werkzaamheden!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zwemer op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Zoals beloofd hierbij de foto's van onze prachtige nobilia keuken. Na een periode van ideen verzamelen zijn we in ter aar terecht gekomen. Nadat we prettig zijn geholpen door Erik en tenslotte door Andy. Er moest nog wel het één en ander aangepast worden maar dat is keurig geregeld. Voordat we het wisten kwam de keuken al. Hij is geplaatst door een vriend van ons. We liepen tegen dingen aan en die werden netjes opgelost. Hiervoor hadden we een goedkopere oplossing bedacht maar daar gingen ze niet mee akkoord. Nee zeiden ze onze fout we sturen een nieuwe. Top!!! We zijn superblij met onze prachtige keuken. Fam zwemer.
FOTO VAN ZWEMER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er blij mee”
Door Franke op maandag 12 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Geweldig blij met onze keuken meneer Jos dacht goed mee! En namen de tijd terwijl het toch wel druk was! Wat zullen we zeggen. Als we weer een keuken nodig hebben komen we zeker terug !
Reactie of foto toevoegen
“Teamwork bij het Keukenwarenhuis”
Door Nico en Marian op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Keuken aangekocht met advies van Peter. Hij liet onze wensen kenbaar maken en gaf ervarings adviezen. Top,nam rustig de tijd. En nam het nogmaals het geheel tot op de puntjes door. Dan het plaatsen. Marco die kwam installeren vlak voor de kerst. En voor hem was het een hele lange werkdag. Maar hij nam de tijd voor alles. S avonds om 10 uur klaar en nog controleerde hij allen kasten of alles goed werkte.
Zaterdag middag 16.00 uur kwamen we er achter Koelkast werkte niet. Pfffff
Keukenwarenhuis gebeld en die bood gelijk hulp aan met een leen koelkast. Later werd dit natuurlijk opgelost. Oeps er gaat natuurlijk wel eens wat mis, een diepe kras in de aanrecht. Keukenwarenhuis heeft dit vandaag vernieuwd. Dus een dikke 10 voor het gehele team. Nogmaals dankjewel voor onze mooie droomkeuken. En top service. Marco en Peter ???? bedankt
FOTO VAN NICO MARIAN
REACTIE VAN ZILLAH
Wat een mooie keuken. Wat is jullie lengte? En bevalt hij nog steeds.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door b.stam op maandag 18 mrt 2013 '13 | vestiging Dordrecht
Complete keuken inclusief inventaris en montage. De keuken van € 13.000 is van een zeer matige kwaliteit, service is heel slecht en na garantie periode mag je niets meer van hen verwachten.

Naschrift Qasa: Betreft keuken uit 2013. Ervaring ontvangen op 18 maart 2018.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwarenhuis
aDordrecht (56 ervaringen), Einsteinstraat 29, 3316 GG Dordrecht, tel 088 - 010 12 01
bTer Aar (142 ervaringen), Stobbeweg 21, 2461 EX Ter Aar, tel 088 - 010 12 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.