Feedback
8,8

Keukenwarenhuis

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenwarenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwarenhuis
DAAROM KEUKENWARENHUIS.NL
• Volledig zelfstandig familiebedrijf;
• Ontzorgde Duitse keukens Half Geld;
• Apparatuur tegen onze internetprijzen;
• 1000 keukens -op maat- uit voorraad;
• Zes maanden reserveren mogelijk;
• Rustig en ontspannen zelf oriënteren;
• Alles met prijzen in de showroom;
• Unieke en veilige werkwijze;
• Kiezen en kopen in twee stappen;
• Montage in geheel Nederland;
• Gemakkelijk aan te rijden en Gratis parkeren.
Ervaringen
Er zijn 177 ervaringen over Keukenwarenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren117 ervaringen
4 sterren41 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster12 ervaringen

Per vestiging:
“Afspraken keurig nageleefd”
Door Fam W.Krom op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Na veel keukenzaken te hebben bezocht zijn we terechtgekomen bij Keukenwarenhuis. Ons eerste gesprek was helemaal niet opdringerig en hebben onze Nolte keuken daar gekocht. De gemaakte afspraken werden keurig nageleefd. Ook de installatie was perfect gedaan. Ook nog een telefoontje achteraf of alles naar wens was werd zeer op prijs gesteld.
FOTO VAN FAM W.KROM
Nolte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Pracht van een keuken”
Door Rossmann Susanne op zondag 22 mei 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Aangezien ik (wij) heel prettig geholpen zijn door uw medewerkers staat nu een pracht keuken in ons flatje, klein maar echt fijn. Prima en met vakkennis geplaatst door Brink montage.
Ik heb het als een prettige samenwerking ervaren en dat is aan het resultaat te zien.
FOTO VAN ROSSMANN SUSANNE
Prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Precies zo geworden”
Door Sulkers op vrijdag 17 jul 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Vorige week is onze bestelde keuken bij het filiaal in Dordrecht geplaatst. Het is precies zo geworden zoals wij het in ons gedachten hadden - prachtig. Alle lof ook voor de installateur Marco voor zijn inzet, meedenken, enthousiasme, vakbekwaamheid. Wij zijn nu aan het genieten van onze nieuwe spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke communicatie”
Door frans oranje op vrijdag 15 jul 2016 '16 | vestiging Ter Aar
wij hebben in december 2014 een keuken gekocht voor ons nieuwe huis wat eind 2015 opgeleverd wordt, keuken werd keurig geleverd en voor de kerst nog geplaatst. we hebben toen wat tegenslag gehad met het plaatsen van de aanrecht en achterwand. Dit ging door kleurverschil een aantal keren niet goed. De communicatie verliep steeds vriendelijk, uiteindelijk is het in orde gekomen en hebben we een schitterende keuken.
FOTO VAN FRANS ORANJE
We hebben uiteindelijk een schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat, een prima ervaring”
Door P.A. van der Staal op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Dordrecht
We waren al een paar keer in de showroom wezen kijken en we wisten ook al hoe onze nieuwe keuken er in grote lijnen uit zou moeten zien, dus toen we uiteindelijk, na een afspraak gemaakt te hebben, op 23 maart na een heel prettig gesprek met Arif de showroom verlieten, hadden we inmiddels een handtekening gezet. Op 13 april kwam Ben van Bé-Gé Montagebedrijf bij ons thuis de keuken opmeten. Op 22 mei volgde het afroepgesprek met Willy. Hierbij werd in een bijzonder ontspannen sfeer de gehele keuken, van frontjes, via hoogte en kleur werkblad tot en met de apparatuur en de accessoires heel rustig en secuur doorgenomen, waarbij elke eventuele door ons gewenste wijziging zonder problemen mogelijk was. Zo konden wij o.a. de kleur van het werkblad en de achterwand veranderen, een andere onderbouwvriezer kiezen en een plasmafilter voor in de afzuigkap toevoegen. Heel waardevol, zo'n afroepgesprek omdat echt alle details worden besproken. Op 27 juli werd de keuken thuis bezorgd. Op 30 juli begon Ben met het monteren van onze keuken. Ben is een bijzonder aardige, correcte, vriendelijke en rustige persoon, maar bovenal een eersteklas vakman die in zijn eentje een voor ons geweldig resultaat heeft neergezet. Daar stond hij dan, onze droomkeuken. En niet te vergeten: een complete keuken. Alle onderdelen waren aanwezig. Geen enkele beschadiging, alles paste, alle apparatuur werkte. Kortom: alles in één keer helemaal compleet en goed opgeleverd. Daarvoor willen wij het Keukenwarenhuis, en in het bijzonder Arif (verkoper), Willy (afroepgesprek), en Ben (monteur) heel hartelijk bedanken. Keukenwarenhuis: jullie hebben er voor gezorgd dat wij aan het hele proces van aankoop t/m montage een bijzonder goed gevoel hebben overgehouden. Wij hebben er een superkeuken aan overgehouden waarmee we heel erg blij zijn. Keukenwarenhuis: jullie hebben bewezen dat, in tegenstelling tot wat je vaak hoort en leest, het kopen van een keuken geen enkele bron van irritatie en ergernis hoeft te zijn. Het mag duidelijk zijn dat wij het Keukenwarenhuis aan iedereen voor de volle 100% van harte zullen aanbevelen. Marijke en Piet van der Staal
FOTO VAN P.A. VAN DER STAAL
+ Toon extra foto van P.A. van der Staal
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen in winkel”
Door Oers op zondag 23 okt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Uw mededeling in ons gastenboek: Wij zijn na vele keukenwinkels op de bonnefooi naar Ter Aar gereden gewoon om te kijken we waren al in Dordt geweest en mijn schoonouders zeiden ga naar Ter Aar daar is het 3 keer zo groot. Nou idd. Na even op ons gemak te hebben rondgekeken maar is vragen of iemand ons kon helpen, want je wordt hier niet achter je broek aangezeten. Nou we werden door John geholpen en die man heeft geluisterd. we wilden landelijk en die hebben wij dan ook gekocht. John wist te vertellen dat kan je beter niet doen want.... dat kan je wel doen want.. m.a.w. een man met kennis. Een fantastische keuken gekocht en na afloop een biertje met bitterballen om te klinken op de aankoop. Top winkel, wij zijn ontzettend goed geholpen! Bedankt John voor je goede advies fam Oers
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam van Klink op maandag 14 mei 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht. Zijn zeer goed geholpen met advies en meedenken voor oplossingen Vriendelijk personeel Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Ad Verberg op woensdag 22 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij besloten een keuken bij Keukenwarenhuis te kopen, omwille van twee redenen, t.w. kwaliteit en klantgerichtheid. We hebben ons niet vergist. Na plaatsing van de keuken constateerden we een in onze ogen ernstig probleem. In een openhartig en vriendelijk gesprek bespraken wij dit met de bedrijfsleider. Al gauw bood hij tot onze grote tevredenheid een prima oplossing aan. Gewoon super.
Reactie of foto toevoegen
“prima keuken!”
Door hansgroenewegen op zaterdag 4 okt 2014 '14 | vestiging Ter Aar
We hebben hier een complete keuken gekocht. De verkopers waren niet opdringerig en we werden op geen enkele manier onder druk gezet om te kopen. Er werd een helder, duidelijk plan op papier gezet; de prijs was bijzonder netjes en de aflevering op het afgesproken tijdstip. De monteurs van Keukenwarenhuis, 2 zzp-ers, waren top vakmannen. Zelfs een foutief geleverde wasbak werd direct omgeruild voor het juiste exemplaar. Alle werkzaamheden die niet in het bestek zaten werden door de heren tegen een geringe meerprijs gedaan. we zijn zeer tevreden en gaan de keuken met veel plezier gebruiken!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervice”
Door J. de Laat op maandag 7 sep 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Wij hebben sinds mei 2015 een keuken van het Keukenwarenhuis, merk: Nobilia Gloss. Na een paar weken zagen we dat er aan de binnenkant van een van de hoge kasten een scheur (tje) zat, vanaf scharnier dieper de kast in. Blijft het bij dit scheurtje of gaat het in de toekomst misschien verder scheuren? Wij gingen praten bij het Keukenwarenhuis. "Zegt u maar wat u wilt", zei men. Wij kregen een heel nieuwe kast die werd afgeleverd en geplaatst! De "oude" kast mochten we houden. Daar hebben we een buurjongen die op kamers ging nog blij mee gemaakt, want liever een kast-met-scheurtje dan geen kast! Grote klasse, Keukenwarenhuis, bedankt voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geslaagd”
Door Thea en Peter Breek op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Vanaf het eerste bezoek in mei tot de oplevering van de montage op 6 september was een feest. Ze laten je eerst met rust om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden en dan komt er een adviseur. John Jonker. Top. Alle wensen zijn ingevuld. Als je hier niet slaagt, slaag je nergens. In samenspraak met Thomas Houthuyzen en Remon Hoefste was het slopen van de oude keuken en het plaatsen van de nieuwe een kwestie van 6 werkdagen. Harde werkers en deskundige vakmensen. Alles tot in de puntjes verzorgt. Bedrijfskaartje afgeven als er nog iets niet in orde is om even te bellen. En dan het boeket van de zaak. In een woord prachtig. Wij raden een ieder aan om tijd te winnen en niet alle winkels af te hoeven gaan. Ga naar KEUKENWARENHUIS, want nergens slaag je beter.
FOTO VAN THEA EN PETER BREEK
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Nel en Gunther Zell op woensdag 18 feb 2015 '15 | vestiging Ter Aar
De keuken uitzoeken was al een geweldige ervaring, prima geholpen door Roelie, zeer vriendelijk en professioneel! Door een eerdere vervelende ervaring zijn wij heel wantrouwend geworden daar was alle begrip voor. Toen de plaatsing, in één woord geweldig John wat ben jij een vakman!! Als klap op de vuurpijl kwam er een bedrijf de rommel ophalen. Wat zijn we blij met onze keuken. Keukenwarenhuis een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Carla op donderdag 25 jan 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Deze week prachtige keuken in 3 dagen inclusief afbreken oude keuken en voorbereidende werkzaamheden geplaatst door Michel. Wij zijn erg tevreden over het keukenwarenhuis. Het 1e bezoek was in oktober. Op een erg prettige manier die niet opdringerig was rondgeleid door John. Hij was efficiënt, liet na goede informatie ons de keuze. Wij hadden bij keuken bedrijven erg negatieve ervaringen dus dit was een openbaring. Snel, efficiënt en niet opdringerig. De keuken is geplaatst door Michel die zeer snel met andere de keuken heeft verwijderd, leidingen heeft gelegd en de keuken geplaatst. Een echte vakman. Het contact met het keukenwarenhuis is erg goed. Je krijgt met regelmaat emails die je goed op de hoogte houden. Kortom wil je een nieuwe keuken dan is t keukenwarenhuis en de aannemer Michel een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Kwam duurder uit”
Door anton varkevisser op zaterdag 13 jun 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Slechte informatie, kwamen heel veel duurder uit. Nog steeds wachtend op enige service. ons advies kijken maar zeker niet hier kopen. Plaatsing duurde meer dan 4 weken. Zijn meerdere personen ingeschakeld om keuken af te maken en hebben heel veel moeten bellen hieromtrent. Is nog niet klaar. Zitten met een behoorlijke kater en niemand komt om het af te maken. Maar wel geld storten van te voren want anders wordt er niet 1 kastje afgeleverd...
REACTIE VAN KLANTENSERVICE
Heel vervelend, oprechte excuses hiervoor ! er is inmiddels contact geweest om de laatste zaken op te lossen.
REACTIE VAN ANTON VARKEVISSER
Keukenwarenhuis heeft contact met ons opgenomen. Er wordt een nieuwe lade besteld en de kastjes worden gesteld. Er wordt t.z.t. een afspraak met ons gemaakt. Hebben er vertrouwen in.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Claudia op zaterdag 10 mrt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Onlangs heb ik mijn keuken bij Keukenwarenhuis besteld,  allereerst de complimenten voor de verkopers, ze waren vriendelijk, alles was duidelijk en niets is te gek! De levering verliep niet geheel zonder een slag of stoot maar dit heeft keukenwarenhuis prima opgelost. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Fam. Van Schie op zondag 24 sep 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Ook wij hebben een prachtige keuken dankzij Keukenwarenhuis Dordrecht. Onze keuken is vakkundig geplaatst door Anton Suiker. Wij zijn er heel blij mee!
FOTO VAN FAM. VAN SCHIE
Frontaanzicht keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door w.j. sterkenburg. op zondag 28 jan 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Ik ben tevreden met de koop van de keuken. Later ook met de service die ik heb ontvangen toen een onderdeel stuk was. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop en service”
Door GHA van Hutten op zaterdag 4 nov 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We hebben 5 jaar geleden een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. Wij waren zeer tevreden met de wijze waarop we zijn geadviseerd, de keuken werd netjes geinstalleerd en voldoet prima. Onlangs merkten we dat de stopper van de spoelbak niet meer goed afdichtte. Het rubber was verhard. De fabriek van de spoelbak bestaat echter niet meer en een nieuwe stopper was niet te leveren. Na lang zoeken heeft een medewerker van het Keukenwarenhuis toch nog een ander afvoer- setje gevonden dat goed paste. Deze kregen we gratis mee. TOP!!!
Reactie of foto toevoegen
“Super content”
Door De Doncker -Audenaert Mireille op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ik raad deze zeker aan iedereen aan .ongelooflijk maar waar! Zeer goeie service en een prachtige na-service .dat is wat je voor je geld wilt . Ze zijn super gewoon! al bij het eerste ontvangst voelden we ons er al thuis . Zo een service , bediening en levering , materialen en afwerking van aankoop keuken , kan onze Belgische kwaliteit - prijs nooit aan komen . Ik heb een prachtige , super aankoop gedaan . De keuken is een droom en oogt zeer mooi voor anderen .Ik heb mijn volledige voldoening gehad op alle vlakken .
FOTO VAN DE DONCKER -AUDENAERT MIREILLE
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Jeffrey Oers op donderdag 7 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Een luxe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis ter aar. Van aankoop tot aan het afroep gesprek ging het vlekkeloos en toen kwam de monteur. Deze ging heel ruw te werk. Het eind resultaat is gelukkig wel naar tevredenheid. Na plaatsing 7 weken moeten wachten op de service afspraak. Nadat ik boos ben geworden om het op te lossen was het ook zo geregeld. Communicatie hebben ze nog wat werk aan de weg maar de keuken zelf liegt er niet om. Schitterende keuken.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Dank voor je review !! - we hebben er weer van geleerd. Eind goed al goed ... Echt blij mee !!!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door stefan van Damme op woensdag 11 nov 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Wij zijn uitermate tevreden over de service van keukenwarenhuis in Dordrecht. Kwamen de eerste keer daar voor te oriënteren voor een nieuwe keuken, en zagen vrij snel de kleuren combinatie die ons erg aansprak, samen met verkoper Berry een tekening gemaakt en uiteindelijk besloten omdat het gevoel goed was om de keuken dezelfde dag nog te bestellen. Een aantal weken later terug geweest voor een 2e gesprek waarbij we nog een paar kleine aanpassingen hebben gedaan, zodat wij nu onze nieuwe super mooie en moderne keuken hebben. De monteurs hebben de keuken op 1/2 dag geplaatst en alles werd zeer vakkundig gedaan. Kortom Super we zullen Keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij onze vrienden als ze opzoek zijn naar een nieuwe keuken of apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden over opstelling monteurs”
Door Wouter op donderdag 18 aug 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Alhoewel ik het bestellingsproces als gemakkelijk en positief heb ervaren, begonnen de problemen al gelijk bij levering. Ondanks dat zowel de keuken, als het trapgat uitgebreid door de monteur waren gemeten en het nooit ter sprake is gekomen dat een kast eventueel niet via de trap naar boven zou passen, was dit toch het geval. Dit betekende dat er een kast op mijn trap moest blijven liggen en de toegang tot mijn huis blokkeerde.

Alhoewel dit een volstrekt onacceptabele situatie was, werd mij door Keukenwarenhuis verteld dat de monteur er van overtuigd was dat de kast zou passen en de volgende dag met mij samen de kast omhoog zou dragen. Uiteraard ging de kast de volgende ochtend niet omhoog er moest dus een lift worden geregeld. Na, wederom, contact met Keukenwarenhuis, leerde ik dat een lift pas op de vrijdag beschikbaar zou zijn, wat dus nog 2 dagen met een kast die mij de toegang blokkeerde zou betekenen. Volstrekt onacceptabel natuurlijk, waardoor ik zelf genoodzaakt was een lift te regelen.

Ondanks dat het mij wel zo netjes leek om gezien mijn ongemakken de kosten van de lift op te nemen, werd mij door Keukenwarenhuis verteld dat als het van te voren bekend was geweest dat de kast niet omhoog zou passen, ik ook al 150 euro had moeten betalen. Met de 80 euro die ik voor mijn zelf-geregelde lift moest betalen, had ik het dus eigenlijk al goed gedaan en had geen reden tot zeuren, aldus Keukenwarenhuis.

Omdat, volledig door mijn eigen schuld, het stucwerk nog niet droog genoeg was de keuken te kunnen plaatsen, moest de monteur helaas onverrichter zaken naar huis. Erg vervelend natuurlijk, maar hij was hier wel erg makkelijk in. De reden voor deze houding werd mij snel duidelijk toen ik op een door mij ondertekend INMETINGSformulier werd gewezen, waarop stond dat er een dagloon van 360 euro moest worden betaald, mocht de keuken niet kunnen worden geplaatst op de geplande dag. Op zich kan ik hier inkomen, maar op het moment van inmeting wist ik nog niet of ik mijn eigen monteur zou regelen of met de monteur van Keukenwarenhuis in zee zou gaan. Voor zover ik wist, tekende ik voor inmeting en niet voor een offerte van de monteur, aangezien montagekosten zijn gespecificeerd op de rekening van Keukenwarenhuis. Een vreemde gang van zaken dus.

Toen 10 dagen later het stucwerk wel droog genoeg was om de keuken te plaatsen, stuurde Keukenwarenhuis 2 nieuwe monteurs (blijkbaar toen geen aparte handtekening voor de monteur noodzakelijk). Na de keuken te hebben gemonteerd, werd mij een rekening van maar liefst 475 euro voor klein materiaal gepresenteerd! Het ging hier om 2 T-stukjes koper à 20 euro per stuk en nog wat pvc stukjes tegen belachelijke bedragen. Ook werd er 200 euro aan extra loonkosten gerekend. Afgezien van het boren van een gat voor de afzuigpijp (2 minuten werk) was het vooraf volkomen ondoorzichtig dat er nog zoveel bovenop de afgesproken keukenprijs zou komen.

Dit was dus bovenop de 1350 euro die ik al aan Keukenwarenhuis had betaald voor montage. Dit vond ik vooraf al veel, maar er werd mij verteld dat Keukenwarenhuis geen garantie op de keuken zou geven als er problemen zouden ontstaan door verkeerde montage.

Na de keuken een weekend in gebruik genomen te hebben, ontdekte ik een lekkage in de gootsteen en een niet functionerende vaatwasser. Voor de vaatwasser is 2,5 week later iemand komen kijken, maar voor de lekkage is niemand bereid te verantwoording te nemen. Keukenwarenhuis wijst (terecht) naar de monteurs, maar is vervolgens niet bereid een andere monteur te sturen als blijkt dat het niet realistisch is om voor de monteurs 2,5 uur te moeten rijden om een kleine lekkage te repareren.

Al met al is er bij Keukenwarenhuis een compleet gebrek aan enige vorm van klantenservice en zijn ze vooral bezig klanten met lage prijzen te lokken en vervolgens met ondoorzichtige kostenposten je een poot uit te draaien.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Wij vinden het vervelend dat deze klacht nog niet geheel afgerond is, maar zoals u weet wordt er nog hard aan gewerkt, we houden u op de hoogte en ronden het z.s.m. af !
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige ervaring”
Door Manuela op zaterdag 5 nov 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Goede keukenzaak,geen gedram van je moet dit of dat.laten je rustig rondkijken,als je je keuze heb gemaakt gaan ze met je aan tafel zitten om te kijken of je wensen haalbaar zijn.geven je goed advies en denken met je mee,ik moet wel eerlijk toegeven dat er een paar probleempjes waren over het hoe en wat van de keuken maar die waren na een telefoongesprekje ook weer zo de wereld uit.kortom een plezierige ervaring en zeker een aanrader voor een ieder die op het punt staat om een nieuwe keuken aan te schaffen.

Eerdere ervaring van 4 juli 2016: Wij zijn gisteren naar ter Aar teruggegaan voor de keuken die wij een tijd geleden al hadden uitgezocht. Ik (Manuela)had mijn(droom)keuken gevonden bij het keukenwarenhuis.Toen ook al met veel rust en geen gedram van je moet dit of dat,kortom toen al met veel plezier de keuken aangepast en besteld,maar er dreigde van onze kant toch een kink in de kabel te komen (financieel).Dus wij wederom om de tafel gezeten met John Jonker die ons heeft aangehoord en vervolgens aan het stoeien is gegaan.hij heeft voor ons de keuken aangepast met wat andere apparatuur en een kort gesprekje gehad met Hans Verkerk ,waardoor het toch mogelijk was om de keuken door te laten gaan.Wij willen hierbij John Jonker onzettend bedanken en natuurlijk ook Hans Verkerk omdat hij ons wat extra korting heeft gegeven. Echt helemaal top. Wij vinden keukenwarenhuis een absolute aanrader, heel klantvriendelijk
FOTO VAN MANUELA
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Timo Prinsenberg op vrijdag 3 feb 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Donderdag 26 januari is mijn keuken geplaatst door monteur ANTON SUIKER. Mensen, als u een keuken wil laten plaatsen, vraag naar deze man! Hij is erg precies in wat hij doet en heeft mijn keuken super geplaatst. Bedankt Anton!
Reactie of foto toevoegen
“eind goed al goed”
Door Ruth op woensdag 14 sep 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Ik heb vorig jaar op 06-02 een keuken gekocht bij u compleet met alle inbouw apparatuur zoals vaatwasser/gaskooplaat/combi magnetron oven. Om de laatste gaat het deze ging afgelopen dinsdag kapot.ik kom er vervolgens achter dat de leverancier van de apparatuur toen al failliet was.ik doe na anderhalf jaar een beroep op hen en nu wordt ik letterlijk van kastje naar de muur gestuurd en niemand helpt mij echt een schande.

Ik moet terugkomen op mijn klacht van 09-09 11:21. Daarin meldde ik dat ik vorig jaar een demo keuken heb gekocht en dat mijn combi kapot is gegaan ,welke bleek met apparatuur ingericht van een failliete leverancier. Ik werd in eerste instantie niet gehoord dus maar mijn hart gelucht op deze site,ik ben na mijn bericht hier benaderd door keukenwarenhuis om tot een compromis te kunnen komen.aangezien ik toch ondanks alles geen garantie meer bleek te hebben ,kreeg ik de keus om een andere combi aan te kunnen schaffen bij hen tegen inkoopsprijs.Deze ga ik na overleg dit weekend ophalen ,dus eind goed al goed .
Reactie of foto toevoegen
“Alles waargemaakt”
Door Fam. Foncke op vrijdag 27 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nolte Valencia keuken gekocht die half april is gemonteerd en geïnstalleerd door Anton Suiker. Zowel voor de medewerkers bij Keukenwarenhuis als voor Anton Suiker niets dan lof. Het hele traject vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen is zeer zorgvuldig en helder begeleid. Genoeg ruimte voor vragen en/of eigen inbreng. Alles wat is beloofd, is ook waargemaakt; keuken in één keer compleet bezorgd en door Anton Suiker ook in één keer compleet en werkend opgeleverd. Een zeer vakkundige, hardwerkende (helemaal alleen) man. Keukenwarenhuis geeft ook nazorg, eerst door bij de oplevering een opruimteam langs te sturen om alle verpakkingsmateriaal weg te halen en zelfs de keuken een eerste "schoonmaakbeurt" te geven. En door ná een paar dagen te informeren hoe alles is verlopen en of er nog vragen/opmerkingen/mankementen zijn. Kortom, zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. FONCKE
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nette service”
Door Sonja van Uden op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Alles opgeruimd ook door de plaatser van de keuken. bij vragen snelle en goede oplossingen. erg welwillend in vragen over andere mogelijkheden. zeer vriendelijk en behulpzame verkoper erg duidelijk en zeer bekwaam. afwerking ook zeer naar tevredenheid. prettige afspraken ook hier bij eventuele problemen die zich soms voordoen erg meedenkend en behulpzaam geweest. al met al een fijn en goed verlopen proces en het is mooi geworden mijn dank. vakwerk
FOTO VAN SONJA VAN UDEN
Mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig opgeleverd”
Door Jannie en Maarten Trippenzee op maandag 31 aug 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Goede voorlichting tijdens eerste gesprek, voldoende tijd om je te oriënteren, goede samenspraak met de orderverwerkers en handige tips. Na een eerste opzet van de plattegrond kwamen we tot de conclusie dat dat voor ons niet ideaal was, terug naar de zaak en werd alles opnieuw ingetekend. Er werd een gedegen monteur genoemd die de oude keuken voor een bepaalde prijs demonteerde en de nieuwe installeerde. Dat gebeurde in een paar dagen op een goede, deskundige en nette wijze. Wat ons erg goed beviel was dat toen de keuken was geplaatst de keuken daarna professioneel werd schoongemaakt. Er waren nog een paar zaken niet geleverd, maar na een paar weken ( het was vakantietijd) kwam de installateur weer langs om de keuken verder af te maken en werd hij keurig opgeleverd. Prima en mooi werk. Een prachtige nieuwe en praktische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam. Clarijs op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Na een vlekkeloze bestelling is onze keuken dan eindelijk geïnstalleerd. We zijn prima voorgelicht, ruime keuze in showroomkeukens en apparatuur. Waardoor we uiteindelijk niet hebben beoordeeld met een "Super" is omdat de eerste monteur binnen 10 minuten weer weg was. En daar zaten we dan zonder keuken, een huiskamer vol met dozen en de feestdagen in aankomst. Niet alles was klaar voor installatie van de keuken. Zo was bv. de afvoer niet goed, ondanks dat deze al 20 jaar zonder enig probleem functioneert en zat een gaskraan niet op de goede plaats (ook nadat die volgens tekening wel op de juiste plaats was gemonteerd moest er geïmproviseerd worden). Wat een stress! Gelukkig kon er redelijk snel een nieuwe afspraak worden gemaakt en kwam er een andere monteur, de heer Anton Suijker met zijn collega, die de keuken in twee dagen geplaatst hebben. Vakmannetje hoor die precies begrijpt waar het om gaat. De keuken goed plaatsen is één ding. Meedenken met de klant en net een beetje meer doen dan er wordt verwacht is wat de monteur een echte vakman maakt. Net als de eerste monteur kwam hij ook dingetjes tegen die niet helemaal lekker uitkwamen. In tegenstelling tot de eerste monteur loste Anton Suijker het gewoon op. We waren dus heel blij met hem en hadden geen betere monteur kunnen treffen. Waar de eerste monteur de score naar "slecht" liet doorslaan heeft Anton het Keukenwarenhuis nog enigszins gered. Nu nog afwachten wanneer de quarts smetplinten worden geplaatst, want die waren helaas nog niet klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Super service!”
Door Stefanie op dinsdag 30 dec 2014 '14 | vestiging Ter Aar
Gisteren was onze keukenplint stuk gegaan. Eerst gebeld of we een nieuwe plint konden krijgen en op voorraad was. Aan de balie werd ik meteen geholpen en werd mij gezegd dat ik de plint niet hoefde te betalen omdat zij het zelf vervelend vonden en ik niet uit de buurt kwam! Ook hebben 2 mannen mij geholpen om de plint op het dak vast te maken! Kortom geweldige service, bedankt!!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door Fam. Buurman op donderdag 16 aug 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een keuken gekocht. Helaas ontbreken er nog dingen. Zo ook de spoelbak. Dit is heel netjes opgelost, het is persoonlijk door Marco van Zanten gebracht. Ik hoop dat deze service zo doorgaat tot de keuken helemaal af is. Wij hadden Anton Suijker als monteur, een echte topper. Heeft veel voor ons geregeld, en zijn best gedaan dat de keuken er netjes bijstaat. Het is heel mooi geworden. Bedankt Anton.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Hessels op woensdag 21 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Mijn ervaring met Het Keukenwarenhuis is top! 4 jaar geleden keuken gekocht. Wij hadden nu problemen met onze kookplaat en dit is prima opgelost! Daarnaast heb ik nog een aantal tefalvrije koekenpannen gekocht en, zoals van te voren eerlijk aangegeven, was het even wennen om zonder anti- aanbaklaag te bakken maar dit gaat nu prima! Het gaat niet voor niets goed met dit bedrijf in een tijd waarin veel bedrijven failliet gaan! Gewoon super!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Vermeulen op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Prima geholpen zowel door verkoper en later het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst. Alles was netjes geregeld van de aankoop tot het plaatsen van de keuken . Overal werden we van op de hoogte gehouden. Je hoort vaak rare dingen over keukenbedrijven , maar wij zijn super tevreden.
FOTO VAN FAM VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door henk moor op donderdag 15 jun 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Eerste bezoek in Ter Aar , keuken uitgezocht en offerte op laten maken. prima te woord gestaan. Dan moet je voor een tweede keer naar Ter Aar voor alles definitief te bespreken, eerst vond ik dat niet leuk maar later toch wel ,want je hebt tijd om alles goed te overdenken. De keuken werd ingemeten door de mensen die hem ook kwamen plaatsen, dit vond ik een groot pluspunt. Nu inmiddels 8 weken verder en is de keuken deze week geplaatst. Wij zijn heel gelukkig met de keuken. En het plaatsen is perfect verlopen en heel mooi gedaan met goede uitleg over apparatuur en alles. Rest mij maar een ding te zeggen. Keukenwarenhuis team geweldig van af de eerste dag tot de oplevering. ECHT EEN AANRADER. Dank jullie wel.
FOTO VAN HENK MOOR
REACTIE VAN HENK MOOR
Mooie keuken geworden, heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Vrisekoop op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Van de zomer een keuken gekocht na goed advies bij Keukenwarenhuis. De keuken zelf geplaatst, uiteindelijk miste er een paar onderdelen. contact opgenomen met Keukenwarenhuis, ons probleem opgepakt en nabesteld. Wij zijn goed geholpen. Ik raad Keukenwarenhuis nu aan bij vrienden en familie.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door J.W.Gouma op zaterdag 22 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Bij zonder attent behulpzaam geweldige service prettige medewerkers mee denkend zeer ervaren kortom een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe keuken zeker naar toe gaan.Montage ploeg ook zeer ervaren ter zaken zeer kundig en ook weer meedenkend en behulpzaam zeer nette werkers.Mijn ervaring een TOP bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Dirk en Carla Donker op donderdag 30 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Vanaf het eerste gesprek is er met ons meegedacht en na flink wat wijzigingen doorgenomen te hebben in het 2e gesprek met Gerben Rook, die enorm zijn best deed om al onze veranderingen waar te maken, zijn wij uiterst tevreden over de klantvriendelijkheid en de service van filiaal Ter Aar. Ook afspraken worden zeer goed nagekomen. De montage van de keuken door Michel van GEMI Keukenmontage is op alle fronten perfect en gezellig verlopen. Michel is een ouderwetse vakman die let op details en ook meedacht met onze wensen. Ook het stucwerk is perfect gedaan. Meer dan tevreden met jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate teleurstellend”
Door Jan Klaassen op maandag 14 okt 2013 '13 | vestiging Ter Aar
We hebben hier een keuken gekocht. Tijdens de bestelling hadden we extra zijpanelen besteld. De keuken was getekend. Ze hadden een prijs opgegeven. Iets meer dan 6000 euro Ze zijn de prijs gaan overleggen. Vervolgens wordt er gevraagd wat je budget is (5000 euro) en daarna wordt er gezegd dat ze het voor deze prijs kunnen leveren. Achteraf toen we al betaald hadden bleek dat ze de zijpanelen niet in de tekening waren meegenomen. Dit was wel afgesproken. Ik kan geen technische tekeningen lezen. Alles was doorgenomen en zou in de tekening zijn meegenomen. Niet dus. Voor deze onderdelen zouden we opeens nog 1000 euro moeten bijbetalen. Nadat de keuken was geleverd en wij hadden gevraagd wanneer de keuken gemonteerd zou worden, moesten we dit zelf met de monteur regelen. We werden hierbij niet geholpen. De keuken kon pas na 6 weken worden gemonteerd.

De keukenmonteur, P. Dijk, zou 2 dagen bezig zijn met de installatie. Tegen 15:30 uur zouden wij thuis zijn op de eerste dag en wij wilden samen de keuken inspecteren. Maar de monteur was opeens eerder klaar. Anderhalve dag sneller klaar dan van te voren afgesproken. De monteur had geen zin om op ons te wachten, ook niet nadat wij dit nadrukkelijk hadden gevraagd zodat we de keuken samen konden nalopen. We hadden vrij genomen om hierbij aanwezig te kunnen zijn, maar de monteur was al weg toen we om 15:30 uur thuis kwamen. De afvoer is scheef geplaatst, terwijl het makkelijk recht geplaatst had kunnen worden als het op de juiste plaats was aangesloten. Een zijpaneel was ingescheurd. Er was duidelijk te zien dat de keuken geforceerd op zijn plaats was gefixeerd en de scheur daardoor was ontstaan. Wij moesten echter de scheur zelf ontdekken, want de monteur had dit zogenaamd niet gezien. Toen wij thuis kwamen en zagen dat de afvoer scheef was geplaatst en de scheur in het paneel, hebben wij contact opgenomen met het keukenwarenhuis. We hebben aangegeven dat we een oplossing wilde en dat we door een ander monteur zouden worden verder geholpen. Dat mocht niet. We moesten het maar met deze monteur doen, want er was niks mis met zijn werk. De monteur heeft de keuken niet geïnspecteerd na zijn werk te hebben gedaan. Nadat wij de scheur hadden ontdekt hebben we ook zelf de onderdelen bij het keukenwarenhuis opnieuw moeten bestellen, dit heeft de monteur ook nagelaten. Het duurde 2 maanden voordat de onderdelen binnen waren bij het keukenwarenhuis. Deze hebben wij nu op dit moment nog steeds niet ontvangen.

We moesten een afspraak maken met de monteur. We hebben geen excuses gehad voor zijn fouten. Het enige waar hij het over wilde hebben is zijn geld. Bij herstelwerkzaamheden voor de afvoer wilde hij extra geld. Hij probeerde deze fout op de aannemer wie de afvoer heeft geplaatst af te schuiven. Dit terwijl hij de afvoeringang op de verkeerde plaats heeft ingezaagd en vervolgens de afvoer scheef heeft geforceerd.

Voor iedere keer dat hij zou moeten langs komen, ook al was het om een fout te herstellen welke door hem was ontstaan, zouden we geld moeten betalen. We hebben dus de afvoer maar door onze loodgieter laten herstellen omdat we anders de keuken helemaal niet konden gebruiken in de tijd dat we moesten wachten op de onderdelen. De monteur wilde pas komen als de onderdelen er waren. Voor fout herstel in de tussentijd hadden we extra kosten moeten betalen.

Toen de onderdelen na 2 maanden binnen waren bij het keukenwarenhuis zijn wij en de monteur geïnformeerd en zou hij contact opnemen. Hij ook weer nagelaten contact met ons op te nemen. Terwijl we al 2 maanden verder waren! Wij hebben toen na 2 weken met het keukenwarenhuis gebeld. Hij heeft ons toen gemaild om een afspraak te maken en in deze mail gevraagd om de factuur voor kleine onderdelen tijdens de installatie te betalen. Wij hebben gezegd dit pas te betalen, wanneer de keuken op een correcte manier is afgemaakt. Wij weigeren met hem verder te werken, want het enige wat hij wil is zijn geld. Zonder zijn werk goed te doen of te hebben afgemaakt. Het keukenwarenhuis wil geen ander monteur aanwijzen om het werk te doen. Tot nu toe zitten wij al maanden met gederfd woongenot en hopen nog steeds dat het keukenwarenhuis het fatsoen op zal brengen om de keuken af te laten maken.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Pascal volwater op zaterdag 1 sep 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben bij het keukenwarenhuis in Ter Aar onze keuken gekocht en zijn daar echt heel super geholpen. Denken mee een zijn heel vriendelijk ook voor de kinderen. Zijn later nog terug gebeld voor het wisselen van een vaste hoekkast voor een carrouselkast ivm met de levertijd van de keuken. Ik kan echt niks anders zeggen als super service en dik tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Oud huis”
Door Theo en Ria Loermans op dinsdag 13 mrt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
De geleverde keuken is door de Hr Willem Aarnoutse bij ons geïnstalleerd. Wij hebben een oud huis (ca 1780) waar niets recht is. Dankzij het vakmanschap van de Hr Aarnoutse is een rechte keuken mooi in een scheve ruimte geplaatst (zie foto). Ons RESPECT!! Wij hebben de keuken in alle rust en goede begeleiding kunnen uitzoeken en alles is naar volle tevredenheid geleverd en afgewerkt. Er komt nog een laatste afwerking van spatranden en muurplaten maar dat komt zeker goed. Bedankt voor deze fijne samenwerking. Theo en Ria Loermans
FOTO VAN THEO LOERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door André de Vries op vrijdag 25 mrt 2016 '16 | vestiging Dordrecht
28 december 2015 een Nobilia Aviano keuken gekocht bij Keukenwarenhuis.nl, wat zijn we fantastisch geholpen door Sander. Alles heel relaxed en hele fijne en goede tips meegekregen. Ook met de adviezen over plaatsing en apparatuur hebben wij ons voordeel gedaan. Op 18 januari mer Frank Kok een afroep gesprek gehad wat heel zinvol is en daarna bevestigd en natuurlijk is er eerst ingemeten door Maurice van Esdonk. Lever en montagedatum afgesproken en ongeveer een week voor levering nog een bevestiging gehad. Een dag voor de montage een email gekregen van Esdonk Montage op welke tijd hij gaat beginnen, dit was allemaal top verzorgd en geheel conform gemaakte afspraken. Maurice heeft in 2 dagen de keuken gemonteerd en ik heb diep respect voor zijn vakmanschap en werkmethode hij is ook heel inventief in het oplossen van problemen en denkt goed mee, al met al een op en top vakman die alle afval mee heeft genomen en alles keurig schoon heeft achtergelaten gelijk een opleverings-rapport opgemaakt van wat dingen die vervangen moet worden ik zou zeggen vraag Maurice voor de montage ik wil andere monteurs niet tekort doen maar daar kan ik niets over zeggen. Hij heeft in ieder geval top vakwerk geleverd en is daarbij ook nog eens nette en schone werker. Maurice en keukenwarenhuis tot nu toe top service. En we zijn heel blij met de keuken
FOTO VAN ANDRÉ DE VRIES
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Pim Uijttewaal op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Gisteren is de installatie van de keuken voltooid. Het was anderhalve dag werk. De installatie monteur was creatief met verschillende oplossingen en dacht vooral pro-actief mee. Mooie bijkomstigheid was dat twee heren van keukenwarenhuis na installatie langskwamen om de hele keuken af te nemen, resten plastic te verwijderen en al het restafval meenamen. Ik zeg altijd maar zo: Koopt in den vreemden niet wat uw eigen dorp u biedt!! Toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Hennie en Eveline op woensdag 28 jan 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Sinds september 2014 zijn wij ontzettend blije bezitters van een schitterende Nolte keuken, gekocht in Ter Aar!
Wij zijn uitstekend geholpen door Serkan en Hanneke, trouwens alle medewerkers waren erg vriendelijk! Alles is prima verlopen, van bestelling tot en met het plaatsen, gedaan door een geweldige monteur Anton van Keuken Montage Holland! Wij waren erg huiverig om een keuken te kopen omdat je veel slechte berichten lees/hoor over keukenzaken, maar wij zijn heel erg tevreden over Keukenwarenhuis.nl en raden het iedereen aan! Ze verdienen een dikke pluim!
FOTO VAN HENNIE EN EVELINE
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door E.J. Veenendaal op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
We waren toe aan nieuwe keuken. Wilde graag een Nolte omdat we daar goede ervaringen mee hadden. Hebben beetje op t internet gekeken toen belanden we hier. Goed en niet te duur. Gekeken dezelfde dag gekocht. goed geholpen. Keuken zelf geplaatst. Alles was oke.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door H. Zegers op zaterdag 5 nov 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een super keuken gekocht voor een alleszins redelijke prijs. Ondanks de uiteraard ook voorgekomen verschillen van inzicht hebben wij heel prettige ervaringen met winkel en personeel. Goede deskundigheid, uitgebreid aanbod - ook op zicht en prima afwerking. Zeer aan te bevelen.
FOTO VAN H. ZEGERS
Keuken met prima afwerking
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Mieke op maandag 2 mrt 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Prachtige keuken met een perfecte indeling gekocht bij keukenwarenhuis in Dordrecht. Ook de installatie van de keuken werd heel zorgvuldig geïnstalleerd door Anton Suijker van Keuken Montage Holland. Alles werd door Anton heel precies in elkaar gezet dat is vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Lang moeten wachten”
Door Marijke op zaterdag 27 jan 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Prachtige keuken, maar 20 weken moeten wachten op verkeerd geleverde onderdelen! Erg tevreden over Marco die uiteindelijk de keuken heeft afgemaakt. Advies....koop hier geen keuken! Je krijgt er stress van!
REACTIE VAN MARK VERKERK
Nogmaals SORRY Marijke dat het zo is gelopen, in ieder geval nu alles klaar gelukkig.
Reactie of foto toevoegen
“Kopen en levering keuken”
Door Grootveld. Tom op vrijdag 14 nov 2014 '14 | vestiging Ter Aar
Geachte Dames en Heren, Langs deze weg wil ik u complimenteren met het hele traject van aanschaf tot levering en installeren.
1. Telefoontje wanneer de transporteur zou bellen en ik mijn banklimiet moest verhogen.
2. Telefoontje van de transporteur wanneer hij voor de deur staat.
3. Levering perfect op tijd. Pinnen ging wat moeilijk maar werd tot volle tevredenheid opgelost.
4. De heer Remon Hoefste is een zeer aimabele man een een zeer goede vakman. Heeft alles perfect geïnstalleerd. De foute levering van een paar onderdelen nu even opgelost en we hebben er vertrouwen in dat over een paar weken de juiste zaken worden geleverd en geplaatst.
5. En als laatste voor ons de verrassing: er kwam ook nog iemand langs om de keuken schoon te maken en al het verpakkingsmateriaal op te ruimen en af te voeren.
Conclusie: volle tevredenheid bij ons waar we u voor complimenteren. Klanten kunnen zeuren en moeilijk doen, misschien was ik dat ook een beetje met mijn betaling, maar je moet ook op zijn tijd iemand een compliment geven, zeker als er boven verwachting zaken gebeuren zoals nu gebeurd is. Dank voor alles. Goed zaken gedaan en graag tot ziens over een paar weken als de juiste onderdelen nagezonden worden en geïnstalleerd. Met hartelijke groet,
FOTO VAN GROOTVELD. TOM
Blij met nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Ineke van Limburg op zaterdag 28 okt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Heel blij met mij nieuwe keuken. Vooral heel blij met de vakkundige montage door Anton Suijker.
Reactie of foto toevoegen
“Teamwork bij het Keukenwarenhuis”
Door Nico en Marian op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Keuken aangekocht met advies van Peter. Hij liet onze wensen kenbaar maken en gaf ervarings adviezen. Top,nam rustig de tijd. En nam het nogmaals het geheel tot op de puntjes door. Dan het plaatsen. Marco die kwam installeren vlak voor de kerst. En voor hem was het een hele lange werkdag. Maar hij nam de tijd voor alles. S avonds om 10 uur klaar en nog controleerde hij allen kasten of alles goed werkte.
Zaterdag middag 16.00 uur kwamen we er achter Koelkast werkte niet. Pfffff
Keukenwarenhuis gebeld en die bood gelijk hulp aan met een leen koelkast. Later werd dit natuurlijk opgelost. Oeps er gaat natuurlijk wel eens wat mis, een diepe kras in de aanrecht. Keukenwarenhuis heeft dit vandaag vernieuwd. Dus een dikke 10 voor het gehele team. Nogmaals dankjewel voor onze mooie droomkeuken. En top service. Marco en Peter ???? bedankt
FOTO VAN NICO MARIAN
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Fam Groot Jonker op zondag 12 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op 21 augustus 2015 hebben we een Nolte keuken met Siemens apparatuur gekocht in Ter Aar. We wisten in grote lijnen welke apparatuur en wat voor soort keuken we wilden hebben. Met zowel dhr. Carlo Snel als dhr. Gerben Rook, beiden zeer deskundig, hebben we prettige, constructieve gesprekken gevoerd. Tijdens dit megaproject, geen eenvoudige keuken, kwamen we ook knelpunten tegen. De door ons gekozen koel-vriescombinatie bleek helaas niet meer leverbaar. En de stoombakoven kreeg na het inmeten van de keuken alsnog een andere plaats. Dit had gevolgen voor kast- en laden ruimte. We zijn echter tot zeer acceptabele oplossingen gekomen! Op 3 maart 2016 heeft de uiterst deskundige installateur dhr. Peter v.Teulingen nagenoeg de gehele keuken geplaatst. Wat een vakman! De afzuigkap (+ greep) en een koppelstuk voor de Quooker werden later geleverd. Alles werkt inmiddels naar behoren en de solide keuken, geheel naar onze wens, ziet er tip top uit. KWH heeft zijn/haar beloften helemaal waargemaakt: apparatuur tegen internetprijzen, transparante calculatie. En heel fijn dat veranderingen plaats kunnen vinden tot het moment van de definitieve bestelling. Hartelijk dank. Wij zullen jullie van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM GROOT JONKER
Nieuwe hoekkeuken van Keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J.j.c nieuwenburg akyol op donderdag 26 nov 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij gingen voor een bank naar zitmax vanaf maasdijk.wij zagen een mooie lkeuken ,kregen goede info en vriiendelijk personeel heel behulpzaam.en we hebben een keuken gekocht.goede service we zijn heel blij met alles.een aanrader hoor.
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed ontzorgd”
Door Richard Amersfoort op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
In December 2017 heb ik een onbezorgde keuken aangeschaft bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Het vervelende aan deze onbezorgde keuken is dat hij mij behoorlijk wat kopzorgen heeft opgeleverd. Gezien het verhaal te lang is om hier uit te schrijven (of eerder, omdat toch niemand zo'n lang verhaal gaat lezen), zal ik het proberen op te sommen.
- Er wordt geadverteerd met een ontzorgde keuken. De prijs die in de winkel staat, is de prijs die betaald wordt. Behalve dat er nog onverwachte kosten voor het kleinmateriaal van de keukenmonteur bij komt.
- Na dit aangevochten te hebben, is er toch toegezegd dat deze kosten door KW betaald zouden worden. Toen de monteur op de stoep stond, wist hij echter van niets en kon pas beginnen als dit opgehelderd was. Weer met KW gebeld, en nu wisten ze ineens nergens van. Toen ik naar de filiaalmanager vroeg, was die er uiteraard niet. Uiteindelijk is de monteur opgebeld dat hij de keuken kon plaatsen en KW het kleinmateriaal zou betalen. Ik vind het belachelijk dat je hiervoor eerst naar de filiaalmanager moet vragen.
- Oven-Combi zat niet bij de levering. Het transportbedrijf gaf aan dat dit al bekend was bij Keukenwarenhuis. Ik ben echter nooit gebeld of heb geen mailtje gehad. Anders had ik wellicht nog een ander model uit kunnen kiezen.
- Bestekbak ontbrak ook. Dit was me echter nog niet opgevallen (of eerder, ik wist eigenlijk niet dat deze bij de keuken zat). Deze is, zonder dat ik hier vanaf wist, per post naar mijn adres gestuurd. Gezien ik daar nog niet woonde, heb ik het pakket gemist. Omdat ik de brievenbus nog niet vaak leegde (omdat ik er nog niet woonde) had ik het briefje van de postbode te laat gezien en was het pakket al weer terug gestuurd. Na veel uitzoekwerk er achter gekomen dat het om de bestekbak ging. Uiteindelijk is hij opnieuw opgestuurd. Helaas bleek hij gebroken te zijn bij aankomst...
- Verkeerde onderdelen geleverd. Hoewel ik aangaf dat ik haast had, zijn de nieuwe artikelen pas anderhalve week later besteld. Hier zat ook weer 6 weken levertijd op.
- Toen de onderdelen opnieuw geleverd waren, kreeg ik een mail van KW met de monteur in de CC. Die zou contact met mij opnemen. Na een week heb ik zelf maar gebeld met de monteur. Die gaf echter aan niet te kunnen komen voordat KW de spullen bij mij thuis had geleverd. Hiervoor moest ik weer bellen met KW. Die gaven aan dat ze de spullen zouden leveren en ik daarna een afspraak met de monteur moest maken. (Typisch dat ik dit allemaal moet regelen...)
- Communicatie is ronduit slecht. Als je ze al te pakken krijgt, is de juiste persoon er niet, of werkt er ineens niet meer... Mails zijn vaak onduidelijk. Hoewel ik zeer tevreden ben over de keuken zelf, zou ik zeker geen keuken bij Keukenwarenhuis meer kopen. Ik begrijp werkelijk waar niet waarom er niet wat meer aandacht en service voor de klant is.
FOTO VAN RICHARD AMERSFOORT
Keuken met rood witte achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door H.N. van der Lelij op dinsdag 20 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij hebben eind 2013 een nieuwe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis in Ter Aar. Wij zijn uitermate tevreden over het gehele traject van aankoop, plaatsing en vooral de nazorg en service. Wij zullen het keukenwarenhuis bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door fam Kluwer op vrijdag 15 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Van begin tot eind hebben we een topervaring met Keukenwarenhuis. We waren al bij meerdere winkels geweest. Serkan heeft ons uitstekend geholpen - hij was de enige verkoper van alle winkels die alles aan ons liet zien. Dus, als je dit kiest, dan krijgt je dat. Totaal niet pushy, gewoon heel veel eerlijk informatie. We hebben een hele grote, dure keuken, en kregen verreweg de beste prijs bij Keukenwarenhuis. Daarna heeft de monteur Hans tot laat gebleven om de keuken voor ons in te zetten, hard gewerkt en tot de puntjes verzorgd. Toen, tot onze verbazing, kwam een hele schoonmaak bedrijf die alle puin wegdeed en binnen en buiten de kastjes stofzuigde! Uiteindelijk is de aftersales service ook uitstekend. Er was een kleine beschadiging op het lak, gewoon met Nienke van klantenservice contact gehad, en gelijk geregeld! Nienke was ook erg vriendelijk, net als alle andere medewerkers van Keukenwarenhuis waarmee we contact hadden. Een top bedrijf!
FOTO VAN FAM KLUWER
Strakke keuken
+ Toon extra foto van fam Kluwer
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelukt”
Door Fam. Engelen op donderdag 10 mei 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Na een aantal teleurstellende bezoeken aan diverse keukenzaken was de lust ons totaal vergaan om tot aanschaf van een nieuwe keuken over te gaan. Gelokt door de advertentie in ons plaatselijke weekblad met Nolte keukens toch maar een kijkje in Dordrecht gaan nemen. Heb de verkoper direct verteld dat hij ons maar gezien de vorige ervaringen zoals schimmige verkoopprijzen etc. maar moest overtuigen dat een keuken kopen bij Keukenwarenhuis wel een feestje is. En dat is gelukt de gehele begeleiding tijdens de aankoop is keurig verlopen. De meting werd verricht door Anton Suijker van Keukenmontage Holland en hij zou ook komen plaatsen. Dit eerste bezoek gaf al het gevoel dat een keuken kopen een feestje kan zijn. Bij het eindgesprek om alles definitief uit te zoeken en te bestellen zijn wij heel goed geholpen en was het erg prettig te ervaren dat de gehanteerde prijzen bij Keukenwarenhuis gelukkig transparant zijn. De levering verliep keurig met uiterst zorgvuldig personeel en op tijd. Ook Anton Suijker heeft uiterst zorgvuldig gewerkt en het was een feestje om hem over de vloer te hebben. Na plaatsing is onze keuken via Anton van mooi stucwerk voorzien en ook dit is zeer professioneel verlopen dankzij Anton Suijker's samenwerking met de stukadoor. Kortom uiteindelijk was het kopen van de keuken bij Keukenwarenhuis en de plaatsing door Anton Suijker van Keukenmontage Holland een feestje.
REACTIE VAN EVA
Beste familie Engelen, u bent heel positief over keukenwarenhuis. hoe zijn zij ten opzichte van andere keukenwinkels met prijs kwaliteit verhouding? ik wil namelijk ook bij Nolte kuchen gaan kijken. maar twijfel daar nog over. groetjes, Eva
REACTIE VAN MARJA ENGELEN
Onze vorige keuken was ook een Nolte keuken en kwalitatief erg goed vandaar wederom keuze voor dit merk en zodoende bij Keukenwarenhuis terecht gekomen omdat zij dit merk voeren. Wat erg prettig is bij deze zaak is dat de prijzen transparant zijn dat is bij heel veel zaken niet het geval.
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken”
Door NM Pimmelaar op zondag 29 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Na problemen met de afhandeling en afspraken omtrent de keuken hebben we een heel goed gesprek gehad met Martijn de Vries waarin heel goed geluisterd was naar onze klachten is het tot ieders tevredenheid opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Martin op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst mijn keuken ontworpen samen met onder andere Gerben Rook wat vlekkeloos ging. Erg geduldig personeel en denken goed mee. Na even wachten is de keuken gisteren geleverd en vandaag geïnstalleerd door Jeroen Brugman. Jeroen is erg fijn om als installateur te hebben. Hij is erg vriendelijk, denkt goed mee en adviseert waar nodig. Ook doet hij helemaal niet moeilijk om iets extra's te doen. Super! Enig noemenswaardig nadeel was dat er geen vriezer, maar een tweede koelkast geleverd was. Nog even wachten op een volledige keuken, dus, maar dat is geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige leuke”
Door Dirk en Annemiek op maandag 10 jun 2013 '13
Na een aantal bezoeken bij andere keukenzaken zijn we hier terecht gekomen. De advertentie deed veel beloven en gelukkig hebben wij dat ervaren. Er is veel keus en goede voorlichting. Een groot voordeel vonden wij het tweede gesprek dat je na aankoop krijgt. De keuken wordt dan bestelklaar gemaakt waar je bij bent. Zo hebben wij alsnog lade genomen. Het is niet gekocht is gekocht.. En konden we onze wensen aanpassen. Nu genieten we van onze prachtige keuken. Van het weekend zijn we terug geweest voor een Barbeque en kregen we een mooie plantenbak mee, terwijl wij al hadden gekocht...
Reactie of foto toevoegen
“Altijd bereikbaar”
Door M unal op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Na een reklame gezien te hebben op facebook, besloten we een keuken Aan te schaffen bij Keukenwarenhuis. het verkopend personeel was heel vriendelijk en meedacht en mij geen mes op de keel zette waarvoor complimenten. Een aantal dingen klopten niet en zijn snel opgelost. Ook was men altijd bereikbaar en bereid om me te helpen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over de service en met mijn keuken. Zelfs vonden we de bestaande grepen minder mooi na een berichtje kregen we spontaan een doosje nieuwe gestuurd binnen 24 uur. Dus zeker een aanrader!
FOTO VAN M UNAL
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door A.A.H. van der Meulen op zaterdag 15 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We werden goed begeleid in onze keuze van apparatuur en konden alles aangeven v.w.b. kastjes etc. 12 April '17 is onze keuken afgeleverd en in de vrachtwagen lag een stenen lijst die helaas gebroken was. De chauffeur heeft dat direct doorgegeven aan het Keukenwarenhuis die op dat moment de lijst weer opnieuw in bestelling heeft gezet. De keuken is geplaatst door monteur Arnold Middelkoop. Secuur en netjes werkend heeft hij onze keuken geplaatst! Nagekeken op evt. gebreken en er was nog een beschadigde vriezerdeur die ook meteen in de bestelling werdt gezet. We konden de keuken gewoon gebruiken en wat dat aan gaat volop genieten van ons bezit. Gisteren kwam Arnold met de nieuwe lijst en deur en heeft die weer netjes geplaatst! We zijn op en top tevreden met de afhandeling en plaatsing van onze keuken van het KEUKENWARENHUIS uit Ter Aar! vriendelijke groet A.A.H. van der Meulen te Amsterdam.
FOTO VAN A.A.H. VAN DER MEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg goed geholpen”
Door R. Petit op zondag 29 nov 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Door maanden aan het lijntje gehouden te zijn door S & F Design uit leiden en vervolgens failliet te gaan, kwam ik bij het Keukenwarenhuis voor de ontbrekende onderdelen. Door het vakkundig advies van Anja in deze kwestie en vervolgens door het goed en snel advies van Erik zijn de ontbrekende onderdelen besteld. Helaas kunnen ze de ontbrekende onderdelen van het aanrechtblad niet bestellen. Ik ben nl al in 2 zaken geweest die het een te kleine en moeilijke opdracht vinden. Gelukkig gaat dit ook goed komen door advies van Erik
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Wim en Teunie trouwborst op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Onze ervaring met het keukenwarenhuis is prima ,vanaf het eerst gesprek tot het afronden werd nergens moeilijk over gedaan,elke afspraak werd nagekomen tot en met de plaatsing door monteur ben uit Dordrecht is zeker aan te raden ,wij zijn heel erg blij met onze keuken met een prachtig aanrechtblad wat trouwens enige moeite van onze kant kostte.
FOTO VAN WIM EN TEUNIE TROUWBORST
Keuken met prachtig aanrechtblad op kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Geen omkijken naar gehad”
Door J. Hofland op zondag 19 aug 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Na 24 jaar weer een Nobiliakeuken laten plaatsen en nu door Keukenwarenhuis. Wij zijn er bijzonder tevreden mee en kunnen Keukenwarenhuis aanbevelen. Na bestelling en afroepgesprek hebben we er geen omkijken meer naar gehad. Er ontbreekt nog wel een uittreklade maar dat zal nog nageleverd worden. En zoals met meer grote aankopen geldt hier ook dat je de verkooptaktieken een beetje moet doorzien en voor lief nemen, uiteindelijk komt er een prijs onderaan de streep voor de keuken en montage en kun je er mee akkoord gaan of niet.
FOTO VAN J. HOFLAND
Geplaatste Nobilia keuken
REACTIE VAN MARK VERKERK
WoW ! Supergaaf geworden !
Reactie of foto toevoegen
“Geen stress”
Door J.H. Braad op vrijdag 24 apr 2015 '15 | vestiging Ter Aar
We werden geholpen door Roelie en de keuken was, ondanks de duurdere apparatuur , binnen ons budget. Prettige verkoper. Geen druk en we konden thuis rustig beslissen. De bezorgers gaven goede uitleg over de pakketten en legde alles op volgorde voor de aannemer. De aannemer Guy werkte rustig en precies en tot onze verrassing kwam er een schoonmaakdienst voor de rommel en werd de hele keuken schoongemaakt. Geweldig. We hebben geen stres gehad en zijn uiterst tevreden. We werden van de verkoop tot plaatsen op de hoogte gehouden door het bedrijf. Mooie keuken en geweldig bedrijf
FOTO VAN J.H. BRAAD
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig advies”
Door Fam den Haan op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Als je na 20 jaar weer op zoek gaat naar een keuken dan komt er veel op je af en wil je advies welke mogelijkheden er zijn. Een groot advies: teken niet voordat je een tekening heb ontvangen. Ze lopen daarna niet zo hard meer voor je. Wij moesten 2 x bellen om de tekening en kregen hem 1 dag voor het 2e gesprek? Als je getekend heb en je wilt wat wijzigen dan vervallen alle aktieprijzen. Het ontwerp moest helemaal van ons komen waarbij later werd gezegd "oh ja dat kan ook en oh ja wel beter zo". Het beste advies hebben wij gekregen van de ingehuurde monteur van keukenwarenhuis Maurice v Esdonk. Wat een geluk dat alles door hem is gemonteerd. Alle apparatuur hadden wij van Aeg. Dan is een tip om naar het expertise centrum van Aeg te gaan om de app te bekijken en advies over in te winnen best handig. Gratis stoom kookcursus moesten wij ook op internet vinden. Heel jammer. Wij wilden niet kopen bij bv keukenconcurrent omdat we echt advies wilden. Jammer dat we dit niet echt hebben gevonden. Nu de keuken uiteindelijk staat zijn wij zeer tevreden. Een hele grote pluim voor Maurice van Esdonk! Wat een vakman!
FOTO VAN FAM DEN HAAN
Keuken met tegels achter fornuis
REACTIE VAN KEUKENWARENHUIS
Geachte familie De Haan, We hebben natuurlijk al uitgebreid gemaild over uw beleving ten aanzien van ons advies. Des te plezieriger is het om te horen dat jullie uiteindelijk zeer tevreden zijn met het resultaat! Wel vinden wij het jammer dat we het ongenoegen niet geheel hebben kunnen wegnemen met de aangeboden workshop. We wensen u heel veel plezier met de nieuwe keuken! Martijn de Vries
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Matthijs dekker op zaterdag 3 sep 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Voor de uitbreiding van onze huisartsenpraktijk in Noordwijk was ik op zoek naar zeven keukenblokken met accessoires voor een redelijke prijs. Ik was aangenaam verrast door het vakkundig advies en de persoonlijke benadering van een ervaren medewerker. Erik Walters van de afdeling verkoop verdient wat mij betreft een groot compliment. Geen gladde praatjes maar inhoudelijk zinnig commentaar en een persoonlijke benadering. Na de bestelling verliep de levering en plaatsing vlekkeloos. Ik kan iedereen aanraden een kwalitatief goede keuken voor een redelijke prijs te kopen bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Nolte keuken”
Door Heleen van Houwelingen op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Heel blij ben ik met mijn nieuwe Nolte keuken van het Keukenwarenhuis: prachtig wit hooglans en op heel korte termijn geleverd (uit voorraad) en gemonteerd! Waar ik in het bijzonder mijn waardering voor uit wil spreken is de persoonlijke, vakkundige en uiterst vriendelijke benadering door het personeel: m.n. Jantina aan de telefoon- heel fijn als zo'n eerste contact meteen vertrouwen geeft- en Berry die me hielp bij de keuze en samenstelling van de keuken. Ondanks dat ik verhuisde in vakantietijd werd mijn keuken perfect op tijd geleverd en gemonteerd! Echt geweldig! Complimenten ook voor de ervaren monteurs die de keuken geïnstalleerd hebben. Ze werkten vlot, heel netjes en bleken ook nog veel doorzettingsvermogen en creativiteit te bezitten toen een hoge keukenkast niet een,twee drie door mijn kleine portiek naar binnen ging.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door R.J.Goris. op woensdag 1 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op onze klacht via de E-mail van 6 april j.l. werd binnen 4 uur gereageerd en passende maatregelen genomen. Ook willen wij uw montageteam firma van Wees bedanken voor de nette manier van werken en communiceren. Ook willen wij uw keukenadviseur Dhr. van de Anker bedanken voor de geduldige en vakkundige manier van werken. onze volgende keuken wordt een weer een keuken van Keukenwarenhuis Ter Aar.
Reactie of foto toevoegen
“Van keukenrenovatie naar nieuwe keuken”
Door G J Snoeck op vrijdag 11 aug 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Bij keukenwarenhuis in Dordrecht binnen gelopen voor advies over keukenrenovatie (vervangen van deuren en apparatuur)kreeg alle info daarover, nadat we onze situatie hadden uitgelegd wat we wilde, zei de verkoper waarom kijkt u niet voor compleet nieuw, hij liet ons de mogelijkheden zien tijdens deze rondleiding was mijn vrouw al verkocht, we zijn later gaan kijken in Ter Aar. daar haalde we ons hart op zo veel keus, Dit alles in de zomer 2016. In dec:2016 een mooie keuken uitgekozen is nu in aug:2017 geplaats, door een zeer vakkundig vakman, zijn reuze blij met de keuken.
FOTO VAN G J SNOECK
Nieuwe hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Dorinde van Bekkum op dinsdag 8 mei 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Op maandag werd de keuken geleverd door keurige mannen en op dinsdag kwam de monteur volgens afspraak. Wij kregen Jurry Martinus. Wat kan die man hard werken! In 1 dag stond de keuken en alles lijkt netjes in orde. Bedankt hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het eindresultaat”
Door Fam sassen op maandag 20 mrt 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We gingen naar het Keukenwarenhuis in Ter Aar om een kast te zoeken die bij onze keuken paste maar al gauw kwamen we erachter dat wij wilde niet meer leverbaar daar onze keuken al 20 jaar oud was dus hebben we besloten om dan maar een hele nieuwe keuken te nemen en zo raakte we in gesprek met Carlo Snel en zagen wij een keuken naar ons zin na wat onderhandelingen hadden wij dus een nieuwe keuken gekocht helemaal blij mee later ook nog een leuk gesprek gehad met Rick Verburgt de tekenaar en alles goed nagelopen en nu is dus afgelopen week onze keuken geplaatst door Erwin een aardige en gezellige topgozer is en heel meedenkend en oplossings gericht is we zijn superblij met het eindresultaat gr fam sassen.
FOTO VAN FAM SASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Blonk op vrijdag 9 dec 2016 '16 | vestiging Ter Aar
In de krant gelezen over keukens, wij naar Ter Aar gegaan en ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open en vriendelijk niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die zelfde middag uitgekomen. Er is een afspraak gemaakt voor het inmeten van de keuken en met die bevindingen zijn wij weer op een 2e gesprek geweest waar wij een tekening kregen hoe de keuken geplaatst zou worden. We hebben de gelegenheid gehad om nog wijzigingen door te geven en hebben getekend. Daarna zijn de afspraken die gemaakt zijn allemaal nagekomen en iedere afspraak die gemaakt was werden we van te voren via een mail op de hoogte gebracht. De levering was volgens afspraak en ook de montage verliep zonder problemen. Wij zouden iedereen aanraden om een nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door andre ten hoven op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
keuken gekocht in februari erg goed geholpen door de verkoper. de keuken is goed afgeleverd en goed gemonteerd door de keuken monteur . zeer tevreden en een aanrader om daar een keuken te kopen Met vriendelijke groet,
FOTO VAN ANDRE TEN HOVEN
Aanzicht van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door R. Karreman op donderdag 2 mrt 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. Wij zijn zeer goed begeleid bij het uitzoeken van de keuken zowel tijdens het eerste gesprek als bij het tweede afsluitende gesprek. Afspraken, die gemaakt zijn over de levering en plaatsing van de keuken zijn goed nagekomen. Ook lof voor het bedrijf dat de keuken geplaatst heeft. Wij zijn heel blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zwemer op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Zoals beloofd hierbij de foto's van onze prachtige nobilia keuken. Na een periode van ideen verzamelen zijn we in ter aar terecht gekomen. Nadat we prettig zijn geholpen door Erik en tenslotte door Andy. Er moest nog wel het één en ander aangepast worden maar dat is keurig geregeld. Voordat we het wisten kwam de keuken al. Hij is geplaatst door een vriend van ons. We liepen tegen dingen aan en die werden netjes opgelost. Hiervoor hadden we een goedkopere oplossing bedacht maar daar gingen ze niet mee akkoord. Nee zeiden ze onze fout we sturen een nieuwe. Top!!! We zijn superblij met onze prachtige keuken. Fam zwemer.
FOTO VAN ZWEMER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door b.stam op maandag 18 mrt 2013 '13 | vestiging Dordrecht
Complete keuken inclusief inventaris en montage. De keuken van € 13.000 is van een zeer matige kwaliteit, service is heel slecht en na garantie periode mag je niets meer van hen verwachten.

Naschrift Qasa: Betreft keuken uit 2013. Ervaring ontvangen op 18 maart 2018.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gemonteerd”
Door Fam Muilwijk op zaterdag 21 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Woensdag jl is onze keuken, gekocht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar, gemonteerd door Peter Bauman. Wat een kunstenaar en vakman is dat. Onze keuken was helemaal compleet geleverd. Er moet nog wel een kastje terug omdat de verlichting het niet doet maar dat is door het Keukenwarenhuis supersnel opgepakt en is in bestelling. Wij zijn er heel blij mee. Een dikke 10 voor het Keukenwarenhuis en een dikke 10 voor Peter Bauman. Chapeau!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden”
Door Magda op woensdag 15 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Op de tekening stonden verkeerde kastjes getekend waardoor deze na levering opnieuw moesten worden besteld. Hiervoor moest ik wel extra betalen. Al met al duurde het zes maanden voordat de keuken af was. Keuken was een jaar oud en laminaat laat los van de kasjes. Ik heb dit gemeld bij keukenwarenhuis en zij gaven aan dat de kastjes vervangen moeten worden en dat dit wederom extra geld kost. Al met al ben ik zeer ontevreden met dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ad de Goey op donderdag 7 apr 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Voor het eerst een keuken gekocht , wij zijn zeer plezierig geholpen in Ter Aar. Ook de terugkom avond met de ontwerper hebben wij als plezierig ervaren. De keuken werd op tijd geleverd , was compleet en is vakkundig geïnstalleerd. Dit in tegenstelling tot wat je vaak bij keukens hoort. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Koesteren”
Door Paul Hippe op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Keuken plaatsen een groot feest. Ervaringen met Keukenwarenhuis waren top. Adviseur Gerben Rook heeft veel kennis, is kundig en denkt goed mee. Afgelopen 10 en 11 juli is de keuken door een topmonteur geplaatst. Zijn naam is Jeroen Brugman. Zijn kennis, vakmanschap, inzicht en het meedenken geeft aan wat zeer belangrijk is voor het plaatsen van de keuken. Voor hem en voor ons was het dus een groot feest. Bedankt nogmaals en als Keukenwarenhuis zou ik bovengenoemde mensen maar zeer goed koesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door wim middendorp op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
goed advies goeie afspraken die ook nagekomen worden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Richard van den Burg op dinsdag 25 sep 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Wij hebben afgelopen zomer een nieuwe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis in Dordrecht. Wij zijn hier zeer vakkundig geholpen. Vonden vooral prettig dat het een kleine zaak is waar aandacht is voor de persoonlijke aanpak, geen gepush en ook bereid om met je mee te denken. Ook kregen wij een goede aanbieding. De monteur, Anton, die de keuken bij ons heeft ingemeten en geplaatst verdiend volgens ons een dikke 10. Een echte VAKMAN. Wij bevelen deze zaak zeker aan.
FOTO VAN RICHARD VAN DEN BURG
Dikke 10 voor de montage
+ Toon extra foto van Richard van den Burg
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Fam. P. Burggraaf op zaterdag 16 jan 2016 '16 | vestiging Ter Aar
In oktober besloten wij een nieuwe keuken aan te schaffen. We zijn toen verschillende keukenspeciaalzaken binnengelopen maar steeds weer zo'n gladde verkoper achter je aan die je van alles aan wilt smeren. Toen kwamen wij bij Keukenwarenhuis.nl terecht, en wat een verademing was dat. Zonder van die hijgende verkopers achter je aan hebben we ons zomaar op ons gemak kunnen oriënteren. We hebben ons laten adviseren door Robert van Aarst. Hij dacht echt met je mee en kwam met ideeën waar wij zelf niet zomaar op gekomen waren. Toen de deal rond was kwam de keukenmonteur nog bij ons langs om alles nog eens precies na te meten. Er volgde nog een tweede gesprek met Duncan Capelle om alles nog eens na te lopen en om eventuele wijzigingen aan te geven. In december werd alles bij ons keurig afgeleverd, en door Anton Suijker uitstekend gemonteerd. Anton is een perfecte vakman die ik bij iedereen kan aanbevelen. Als klap op de vuurpijl kwam een schoonmaakbedrijf de troep opruimen en maakte de keuken netjes schoon. Uiteindelijk staat er bij ons een pracht van een keuken waar wij nog jaren plezier van hopen te hebben.
FOTO VAN FAM. P. BURGGRAAF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Kars op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Keuken laten plaatsen een hele goede monteur zou aan iedereen aanbevelen zeer netjes gewerkt .ruimt alles op neemt ook alle dozen mee. Het keukenblad was niet meegeleverd stond nog in het magazijn werd super snel opgelost. Een dikke pluim voor de monteur Maurice Esdonk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert Lanser op woensdag 12 sep 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht in ter aar. Perfect meegedacht over onze wensen, en eventuele latere aanpassing volledig naar wens voldaan. Levering en het op de hoogte houden daarvan was klasse. Keuken Montage Holland heeft de plaatsing verzorgd, dit was via Keukenwarenhuis geregeld. Zeer tevreden hoe Anton Suijker dit gedaan heeft, een professioneel en tevens prettig vakman. Kortom gezegd, bij een volgende woning wil ik dezelfde mensen.
FOTO VAN BERT LANSER
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon tevreden”
Door Ewout en Carla Verhoef op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst werden we vriendelijk en zeker vakkundig geholpen door Erik Walters. Hij dacht met ons mee en samen zijn we tot een mooie complete keuken gekomen.
Alles is ook nog eens volgens afspraak en door een vakman geïnstalleerd. Wij zijn buitengewoon tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er blij mee”
Door Franke op maandag 12 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Geweldig blij met onze keuken meneer Jos dacht goed mee! En namen de tijd terwijl het toch wel druk was! Wat zullen we zeggen. Als we weer een keuken nodig hebben komen we zeker terug !
Reactie of foto toevoegen
“Zaken niet goed gegaan wel opgelost”
Door hans de bruin op woensdag 24 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
1.5 jaar terug een keuken gekocht. de verkoper is helemaal gek van jouw handtekening, tot vervelends toe. Hadden we toen maar niet getekend. De keuken is 1.5jaar terug geplaatst. Aansluitend alleen maar gezeur gehad om allerlei dingen die niet goed zaten in de keuken. Fornuis niet goed, afwijking in blad. Verkeerde kit gebruikt etc etc. 1.5 jaar gezeur en iedere keer een andere monteur, die wat aan te merken had op de vorige. En Keukenwarenhuis gewoon niet thuis geven. Ons advies: koop geen keuken bij keukenwarenhuis. Het zal overal wel wat wezen, maar niet zoals bij dit bedrijf.

Aanvulling 4 juli 2017: keukenwarenhuis heeft contact opgenomen en is tot gewenste compensatie gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk goede keuze gemaakt”
Door Ellen Ouwerkerk op maandag 11 jan 2016 '16 | vestiging Ter Aar
De ervaringen bij de aanschaf van de keuken waren wisselend. De verkoper vonden wij niet direct een prettig iemand. Mijn man heeft veel tijd nodig om dingen te begrijpen door zijn ziekte. Maar goed dat blijft altijd persoonlijk natuurlijk. Degene die alles met ons doornam na de aanschaf van de keuken maakte alles goed. Ook bij latere contacten voor aanschaf van lichtbakken of anders was hij zeer behulpzaam. Onze complimenten. Met veel geduld van hem en ook goed adviserend hebben wij nu uiteindelijk een goede keus gemaakt en zijn tevreden. Ook de plaatsing van de keuken is goed verlopen door een zeer deskundige Guy! Sinds november 2015 is de keuken in gebruik.
FOTO VAN ELLEN OUWERKERK
Keukenfornuis met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Dikke tien”
Door M.G.J.Graumans op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Na lang twijfelen toch de knoop doorgehakt en een keuken gekocht bij Keukenwarenhuis.Eerste gesprek ging heel snel en vond het niet echt wat wij er van verwacht hadden,het idee van nou er is getekend en dat was het. Maar bij het tweede gesprek met Duncan Capelle verliep alles veel beter en er werd echt geluisterd naar onze wensen.
Later nog een keer van aanrechtblad gewisseld,alles perfect verlopen.
Afgelopen woensdag alles geleverd door twee vakbekwame chauffers en keurig binnen gezet. Nou had mijn dochter begin dit jaar ook een keuken van Keukenwarenhuis aangeschaft en deze was geplaats door Anton Suyker van Keukenmomtage Holland uit Rotterdam.Nou daar was ze zo tevreden over en zei die moeten jullie ook vragen en dat hebben we gedaan. Wat een vakman is dat en wat een net werk leverd deze man en ook nog snel.In twee dagen de hele keuken klaar inclusief nog wat extra werkzaamheden. Kotom een dikke tien voor Anton Suyker en voor ieder een aanrader. Wij genieten nu elke dag van een schitterende keuken.
FOTO VAN M.G.J.GRAUMANS
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Helma Vos op dinsdag 17 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden en zouden deze firma zeker bij familie en of vrienden aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing niet goed”
Door Richard op vrijdag 3 jul 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Mooie keuken alleen slecht geplaats. Monteur is na plaatsen nog twee keer langs geweest maar we blijven dingen tegenkomen die niet goed geplaatst zijn. Monteur zal weer langs moeten komen om slordigheden te herstellen. Het word wel opgelost alleen begint wel vervelend te worden. Kost toch weer tijd en frustraties.
Reactie of foto toevoegen
“Begripvolle annulering”
Door rishi op donderdag 25 aug 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Mijn moeder had een keuken besteld voordat ze plotseling overleed. Waar ik verhalen heb gelezen van andere keukenboeren waar ze de annuleringskosten vorderen bij de erfgenamen waren zij heel begripvol en hebben zij de order kosteloos geannuleerd. Voor mij een reden om in de toekomst een keuken daar te kopen en zal het zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ronald van der Leeden op dinsdag 9 feb 2016 '16 | vestiging Ter Aar
wij hebben een complete keuken gekocht bij Keukenwarenhuis en zijn super geholpen en begeleid en de service was super goed , je kon er met allerlei vragen terecht en de levering van de keuken liep ook erg goed.ik zou anderen zeker adviseren om bij Keukenwarenhuis te kijken en zonder zorgen evt een keuken te kopen.
FOTO VAN RONALD VAN DER LEEDEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door R. Kon op maandag 4 mei 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Goede ervaring met keukenwarenhuis. Je wordt prettig geholpen, goede prijs/kwaliteit verhouding en alles wordt netjes geregeld. Zelfs als je problemen hebt geven ze thuis en gaan ze samen met je op zoek naar een passende oplossing. Bij keukenwarenhuis is klant zeker koning. Jullie hebben mij fantastisch geholpen! Bedankt keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kouwenberg op zaterdag 4 feb 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Na in de krant gelezen over Keukenwarenhuis zijn wij naar Ter Aar gegaan en hebben ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open, vriendelijk en niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die ochtend uitgekomen. De levering van de keuken was volgens afspraak, de montage gedaan door de zeer deskundige keukenmonteur Anton Suijker (Keuken Montage Holland) verliep prima. Kortom, wij zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis.
FOTO VAN FAM. KOUWENBERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Ongelofelijk”
Door P.P. op dinsdag 7 jan 2014 '14 | vestiging Ter Aar
In 2008 daar een keuken gekocht, na bezoek van winkels door het hele land.De laagste prijs was niet het uitgangspunt maar kwaliteit, we zijn er geslaagd met op zeker het beste van beiden. Afgelopen najaar 2013 begon onze oven kuren te vertonen, heel veel gebruikt, dat wel na 5 jaar wel eerder dan we gehoopt hadden hem af te moeten schrijven. Bij bezoek van de leverancier in ter Aar, wist de verkoper van toen, nog ongevraagd, details te noemen van onze keuken,in uitvoering en apparatuur. Een nieuwe oven kregen we uit voorraad mee voor een hele mooie prijs, niets dan lof,leuk om zo zaken te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Familie Behrens Dordrecht op maandag 16 mei 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Kochten medio 2015 een keuken in Dordrecht, gelokt door heel grote advertentie in Dordtse huis aan huis krant. Bij een keuken loopt alles nooit direct goed, te complex misschien, dus we werden steeds verrast met onderdelen. Uiteindelijk een prima keuken, goede kwaliteit, goede service en vooral goed. neergezet door bedrijfje Anton Suiker. Goed koesteren deze vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door g schutte op donderdag 3 sep 2015 '15 | vestiging Ter Aar
een keukenkast besteld en geleverd, ik was niet tevreden maar de manier waarop de oplossing tot stand kwam is werkelijk fantastisch super goed geholpen ik ben als klant geholpen zoals je dat eigenlijk verwacht en als dat dan bovenverwachting ook gebeurd is dat werkelijk vermeldingswaardig.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenwarenhuis
aDordrecht (46 ervaringen), Einsteinstraat 29, 3316 GG Dordrecht, tel 088 - 010 12 01
bTer Aar (130 ervaringen), Stobbeweg 21, 2461 EX Ter Aar, tel 088 - 010 12 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.