Feedback
8,8

Keukenwarenhuis

1 / 140
140 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenwarenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwarenhuis
DAAROM KEUKENWARENHUIS.NL
• Volledig zelfstandig familiebedrijf;
• Ontzorgde Duitse keukens Half Geld;
• Apparatuur tegen onze internetprijzen;
• 1000 keukens -op maat- uit voorraad;
• Zes maanden reserveren mogelijk;
• Rustig en ontspannen zelf oriënteren;
• Alles met prijzen in de showroom;
• Unieke en veilige werkwijze;
• Kiezen en kopen in twee stappen;
• Montage in geheel Nederland;
• Gemakkelijk aan te rijden en Gratis parkeren.
Ervaringen
Er zijn 169 ervaringen over Keukenwarenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren111 ervaringen
4 sterren40 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster12 ervaringen

Per vestiging:
“Heel mooi geworden”
Door Fam. Buurman op donderdag 16 aug 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een keuken gekocht. Helaas ontbreken er nog dingen. Zo ook de spoelbak. Dit is heel netjes opgelost, het is persoonlijk door Marco van Zanten gebracht. Ik hoop dat deze service zo doorgaat tot de keuken helemaal af is. Wij hadden Anton Suijker als monteur, een echte topper. Heeft veel voor ons geregeld, en zijn best gedaan dat de keuken er netjes bijstaat. Het is heel mooi geworden. Bedankt Anton.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat, een prima ervaring”
Door P.A. van der Staal op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Dordrecht
We waren al een paar keer in de showroom wezen kijken en we wisten ook al hoe onze nieuwe keuken er in grote lijnen uit zou moeten zien, dus toen we uiteindelijk, na een afspraak gemaakt te hebben, op 23 maart na een heel prettig gesprek met Arif de showroom verlieten, hadden we inmiddels een handtekening gezet. Op 13 april kwam Ben van Bé-Gé Montagebedrijf bij ons thuis de keuken opmeten. Op 22 mei volgde het afroepgesprek met Willy. Hierbij werd in een bijzonder ontspannen sfeer de gehele keuken, van frontjes, via hoogte en kleur werkblad tot en met de apparatuur en de accessoires heel rustig en secuur doorgenomen, waarbij elke eventuele door ons gewenste wijziging zonder problemen mogelijk was. Zo konden wij o.a. de kleur van het werkblad en de achterwand veranderen, een andere onderbouwvriezer kiezen en een plasmafilter voor in de afzuigkap toevoegen. Heel waardevol, zo'n afroepgesprek omdat echt alle details worden besproken. Op 27 juli werd de keuken thuis bezorgd. Op 30 juli begon Ben met het monteren van onze keuken. Ben is een bijzonder aardige, correcte, vriendelijke en rustige persoon, maar bovenal een eersteklas vakman die in zijn eentje een voor ons geweldig resultaat heeft neergezet. Daar stond hij dan, onze droomkeuken. En niet te vergeten: een complete keuken. Alle onderdelen waren aanwezig. Geen enkele beschadiging, alles paste, alle apparatuur werkte. Kortom: alles in één keer helemaal compleet en goed opgeleverd. Daarvoor willen wij het Keukenwarenhuis, en in het bijzonder Arif (verkoper), Willy (afroepgesprek), en Ben (monteur) heel hartelijk bedanken. Keukenwarenhuis: jullie hebben er voor gezorgd dat wij aan het hele proces van aankoop t/m montage een bijzonder goed gevoel hebben overgehouden. Wij hebben er een superkeuken aan overgehouden waarmee we heel erg blij zijn. Keukenwarenhuis: jullie hebben bewezen dat, in tegenstelling tot wat je vaak hoort en leest, het kopen van een keuken geen enkele bron van irritatie en ergernis hoeft te zijn. Het mag duidelijk zijn dat wij het Keukenwarenhuis aan iedereen voor de volle 100% van harte zullen aanbevelen. Marijke en Piet van der Staal
FOTO VAN P.A. VAN DER STAAL
+ Toon extra foto van P.A. van der Staal
Reactie of foto toevoegen
“Eind goed al goed”
Door Jan en Hannie Zegers op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Ter Aar
In april 2018 hebben wij een prachtige Nolte keuken gekocht bij Erik en
zijn uitstekend geholpen. Eind augustus 2018 zal deze keuken bij ons geplaatst worden. Door interne miscommunicatie ging er in het voortraject veel mis. Ons vertrouwen was behoorlijk verdwenen. Zaterdag 28-07-2018 hebben wij een geweldig goed gesprek met Mark Verkerk gehad. Het belangrijkste is dat de door een collega gemaakte fouten gecorrigeerd zijn en de keukenmeubelen uiteindelijk goed bij de fabriek besteld zijn. Wij hebben nu de garantie dat de keuken uiteindelijk correct en op de afgesproken datum geplaatst wordt. Wij hebben er weer alle vertrouwen in. Eind goed al goed. Mark Verkerk bedankt voor ons fijne gesprek en sportieve houding. Bijzonder klantvriendelijk en menselijk. Wij raden deze keukenzaak van harte bij u aan.
Reactie of foto toevoegen
“Nette service”
Door Sonja van Uden op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Alles opgeruimd ook door de plaatser van de keuken. bij vragen snelle en goede oplossingen. erg welwillend in vragen over andere mogelijkheden. zeer vriendelijk en behulpzame verkoper erg duidelijk en zeer bekwaam. afwerking ook zeer naar tevredenheid. prettige afspraken ook hier bij eventuele problemen die zich soms voordoen erg meedenkend en behulpzaam geweest. al met al een fijn en goed verlopen proces en het is mooi geworden mijn dank. vakwerk
FOTO VAN SONJA VAN UDEN
Mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken incl apparatuur”
Door Peter op donderdag 28 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Complete keuken incl apparatuur gekocht. Snel geholpen, flexibel, prima advies en keuken maten gemakkelijk aangepast. Snel geleverd en alles compleet. Mooie keuken, zeker voor de prijs.
FOTO VAN PETER
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door fam Kluwer op vrijdag 15 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Van begin tot eind hebben we een topervaring met Keukenwarenhuis. We waren al bij meerdere winkels geweest. Serkan heeft ons uitstekend geholpen - hij was de enige verkoper van alle winkels die alles aan ons liet zien. Dus, als je dit kiest, dan krijgt je dat. Totaal niet pushy, gewoon heel veel eerlijk informatie. We hebben een hele grote, dure keuken, en kregen verreweg de beste prijs bij Keukenwarenhuis. Daarna heeft de monteur Hans tot laat gebleven om de keuken voor ons in te zetten, hard gewerkt en tot de puntjes verzorgd. Toen, tot onze verbazing, kwam een hele schoonmaak bedrijf die alle puin wegdeed en binnen en buiten de kastjes stofzuigde! Uiteindelijk is de aftersales service ook uitstekend. Er was een kleine beschadiging op het lak, gewoon met Nienke van klantenservice contact gehad, en gelijk geregeld! Nienke was ook erg vriendelijk, net als alle andere medewerkers van Keukenwarenhuis waarmee we contact hadden. Een top bedrijf!
FOTO VAN FAM KLUWER
Strakke keuken
+ Toon extra foto van fam Kluwer
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed ontzorgd”
Door Richard Amersfoort op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
In December 2017 heb ik een onbezorgde keuken aangeschaft bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Het vervelende aan deze onbezorgde keuken is dat hij mij behoorlijk wat kopzorgen heeft opgeleverd. Gezien het verhaal te lang is om hier uit te schrijven (of eerder, omdat toch niemand zo'n lang verhaal gaat lezen), zal ik het proberen op te sommen.
- Er wordt geadverteerd met een ontzorgde keuken. De prijs die in de winkel staat, is de prijs die betaald wordt. Behalve dat er nog onverwachte kosten voor het kleinmateriaal van de keukenmonteur bij komt.
- Na dit aangevochten te hebben, is er toch toegezegd dat deze kosten door KW betaald zouden worden. Toen de monteur op de stoep stond, wist hij echter van niets en kon pas beginnen als dit opgehelderd was. Weer met KW gebeld, en nu wisten ze ineens nergens van. Toen ik naar de filiaalmanager vroeg, was die er uiteraard niet. Uiteindelijk is de monteur opgebeld dat hij de keuken kon plaatsen en KW het kleinmateriaal zou betalen. Ik vind het belachelijk dat je hiervoor eerst naar de filiaalmanager moet vragen.
- Oven-Combi zat niet bij de levering. Het transportbedrijf gaf aan dat dit al bekend was bij Keukenwarenhuis. Ik ben echter nooit gebeld of heb geen mailtje gehad. Anders had ik wellicht nog een ander model uit kunnen kiezen.
- Bestekbak ontbrak ook. Dit was me echter nog niet opgevallen (of eerder, ik wist eigenlijk niet dat deze bij de keuken zat). Deze is, zonder dat ik hier vanaf wist, per post naar mijn adres gestuurd. Gezien ik daar nog niet woonde, heb ik het pakket gemist. Omdat ik de brievenbus nog niet vaak leegde (omdat ik er nog niet woonde) had ik het briefje van de postbode te laat gezien en was het pakket al weer terug gestuurd. Na veel uitzoekwerk er achter gekomen dat het om de bestekbak ging. Uiteindelijk is hij opnieuw opgestuurd. Helaas bleek hij gebroken te zijn bij aankomst...
- Verkeerde onderdelen geleverd. Hoewel ik aangaf dat ik haast had, zijn de nieuwe artikelen pas anderhalve week later besteld. Hier zat ook weer 6 weken levertijd op.
- Toen de onderdelen opnieuw geleverd waren, kreeg ik een mail van KW met de monteur in de CC. Die zou contact met mij opnemen. Na een week heb ik zelf maar gebeld met de monteur. Die gaf echter aan niet te kunnen komen voordat KW de spullen bij mij thuis had geleverd. Hiervoor moest ik weer bellen met KW. Die gaven aan dat ze de spullen zouden leveren en ik daarna een afspraak met de monteur moest maken. (Typisch dat ik dit allemaal moet regelen...)
- Communicatie is ronduit slecht. Als je ze al te pakken krijgt, is de juiste persoon er niet, of werkt er ineens niet meer... Mails zijn vaak onduidelijk. Hoewel ik zeer tevreden ben over de keuken zelf, zou ik zeker geen keuken bij Keukenwarenhuis meer kopen. Ik begrijp werkelijk waar niet waarom er niet wat meer aandacht en service voor de klant is.
FOTO VAN RICHARD AMERSFOORT
Keuken met rood witte achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ed van Eembergen op donderdag 7 jun 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Ik heb een complete keuken met inbouw apparatuur gekocht en laten plaatsen. Ik ben zeer tevreden en ook over over de after sales.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Jeffrey Oers op donderdag 7 jun 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Een luxe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis ter aar. Van aankoop tot aan het afroep gesprek ging het vlekkeloos en toen kwam de monteur. Deze ging heel ruw te werk. Het eind resultaat is gelukkig wel naar tevredenheid. Na plaatsing 7 weken moeten wachten op de service afspraak. Nadat ik boos ben geworden om het op te lossen was het ook zo geregeld. Communicatie hebben ze nog wat werk aan de weg maar de keuken zelf liegt er niet om. Schitterende keuken.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Dank voor je review !! - we hebben er weer van geleerd. Eind goed al goed ... Echt blij mee !!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam van Klink op maandag 14 mei 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht. Zijn zeer goed geholpen met advies en meedenken voor oplossingen Vriendelijk personeel Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelukt”
Door Fam. Engelen op donderdag 10 mei 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Na een aantal teleurstellende bezoeken aan diverse keukenzaken was de lust ons totaal vergaan om tot aanschaf van een nieuwe keuken over te gaan. Gelokt door de advertentie in ons plaatselijke weekblad met Nolte keukens toch maar een kijkje in Dordrecht gaan nemen. Heb de verkoper direct verteld dat hij ons maar gezien de vorige ervaringen zoals schimmige verkoopprijzen etc. maar moest overtuigen dat een keuken kopen bij Keukenwarenhuis wel een feestje is. En dat is gelukt de gehele begeleiding tijdens de aankoop is keurig verlopen. De meting werd verricht door Anton Suijker van Keukenmontage Holland en hij zou ook komen plaatsen. Dit eerste bezoek gaf al het gevoel dat een keuken kopen een feestje kan zijn. Bij het eindgesprek om alles definitief uit te zoeken en te bestellen zijn wij heel goed geholpen en was het erg prettig te ervaren dat de gehanteerde prijzen bij Keukenwarenhuis gelukkig transparant zijn. De levering verliep keurig met uiterst zorgvuldig personeel en op tijd. Ook Anton Suijker heeft uiterst zorgvuldig gewerkt en het was een feestje om hem over de vloer te hebben. Na plaatsing is onze keuken via Anton van mooi stucwerk voorzien en ook dit is zeer professioneel verlopen dankzij Anton Suijker's samenwerking met de stukadoor. Kortom uiteindelijk was het kopen van de keuken bij Keukenwarenhuis en de plaatsing door Anton Suijker van Keukenmontage Holland een feestje.
REACTIE VAN EVA
Beste familie Engelen, u bent heel positief over keukenwarenhuis. hoe zijn zij ten opzichte van andere keukenwinkels met prijs kwaliteit verhouding? ik wil namelijk ook bij Nolte kuchen gaan kijken. maar twijfel daar nog over. groetjes, Eva
REACTIE VAN MARJA ENGELEN
Onze vorige keuken was ook een Nolte keuken en kwalitatief erg goed vandaar wederom keuze voor dit merk en zodoende bij Keukenwarenhuis terecht gekomen omdat zij dit merk voeren. Wat erg prettig is bij deze zaak is dat de prijzen transparant zijn dat is bij heel veel zaken niet het geval.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Dorinde van Bekkum op dinsdag 8 mei 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Op maandag werd de keuken geleverd door keurige mannen en op dinsdag kwam de monteur volgens afspraak. Wij kregen Jurry Martinus. Wat kan die man hard werken! In 1 dag stond de keuken en alles lijkt netjes in orde. Bedankt hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken”
Door NM Pimmelaar op zondag 29 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Na problemen met de afhandeling en afspraken omtrent de keuken hebben we een heel goed gesprek gehad met Martijn de Vries waarin heel goed geluisterd was naar onze klachten is het tot ieders tevredenheid opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Alles waargemaakt”
Door Fam. Foncke op vrijdag 27 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nolte Valencia keuken gekocht die half april is gemonteerd en geïnstalleerd door Anton Suiker. Zowel voor de medewerkers bij Keukenwarenhuis als voor Anton Suiker niets dan lof. Het hele traject vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen is zeer zorgvuldig en helder begeleid. Genoeg ruimte voor vragen en/of eigen inbreng. Alles wat is beloofd, is ook waargemaakt; keuken in één keer compleet bezorgd en door Anton Suiker ook in één keer compleet en werkend opgeleverd. Een zeer vakkundige, hardwerkende (helemaal alleen) man. Keukenwarenhuis geeft ook nazorg, eerst door bij de oplevering een opruimteam langs te sturen om alle verpakkingsmateriaal weg te halen en zelfs de keuken een eerste "schoonmaakbeurt" te geven. En door ná een paar dagen te informeren hoe alles is verlopen en of er nog vragen/opmerkingen/mankementen zijn. Kortom, zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. FONCKE
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gemonteerd”
Door Fam Muilwijk op zaterdag 21 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Woensdag jl is onze keuken, gekocht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar, gemonteerd door Peter Bauman. Wat een kunstenaar en vakman is dat. Onze keuken was helemaal compleet geleverd. Er moet nog wel een kastje terug omdat de verlichting het niet doet maar dat is door het Keukenwarenhuis supersnel opgepakt en is in bestelling. Wij zijn er heel blij mee. Een dikke 10 voor het Keukenwarenhuis en een dikke 10 voor Peter Bauman. Chapeau!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zwemer op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Zoals beloofd hierbij de foto's van onze prachtige nobilia keuken. Na een periode van ideen verzamelen zijn we in ter aar terecht gekomen. Nadat we prettig zijn geholpen door Erik en tenslotte door Andy. Er moest nog wel het één en ander aangepast worden maar dat is keurig geregeld. Voordat we het wisten kwam de keuken al. Hij is geplaatst door een vriend van ons. We liepen tegen dingen aan en die werden netjes opgelost. Hiervoor hadden we een goedkopere oplossing bedacht maar daar gingen ze niet mee akkoord. Nee zeiden ze onze fout we sturen een nieuwe. Top!!! We zijn superblij met onze prachtige keuken. Fam zwemer.
FOTO VAN ZWEMER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam bedrijf”
Door Famlie Driessen op dinsdag 17 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een Nobilia-keuken gekocht na een ongedwongen en rustige rondwandeling door het immens grote showdeel van het bedrijf in Ter Aar. Door onvoorziene omstandigheden konden wij de keuken pas na geruime tijd afroepen, maar daar werd met begrip op gereageerd en na meting en nog een zekerheids-nameting werd de keuken geleverd en in één dag keurig geplaatst. Alles klopte perfect. Meer dan een jaar later waren wij weer in de buurt van Ter Aar en brachten wij weer een bezoekje aan Keukenwarenhuis. In een gesprek kwam aan de orde dat één van de handgrepen een beetje schilferig was en wij graag een besteklade in de tweede ladenkast wilden hebben. Zonder problemen werden een nieuwe handgreep en een besteklade voor ons besteld die wij korte tijd later, gratis, konden afhalen. Al met al vinden wij Keukenwarenhuis in Ter Aar een bijzonder aangenaam bedrijf en durven het met overtuiging aan iedereen aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Helma Vos op dinsdag 17 apr 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden en zouden deze firma zeker bij familie en of vrienden aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Fred en Jolanda van Swieten op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Eind juli 2017 hebben wij de complete keuken met inbouwapparatuur na een goed en duidelijk verhaal door Jelle "op papier" gekocht. Anton Suijker, de aannemer die de keuken heeft geplaatst, kwam in oktober langs om onze keukenplannen door te spreken. Dat was maar goed ook want niet alles was mogelijk op de manier zoals wij het bedacht hadden. Gelukkig dacht Anton goed mee om onze wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Met deze aanwijzingen gingen wij in november terug naar Ter Aar om de keuken helemaal rond te spreken. Ook toen kregen we goede adviezen en werden nog wat puntjes op de i gezet. Eind januari 2018 heeft Anton de keuken geplaatst. Op zijn advies werden er bepaalde delen composiet opgemeten nadat de keuken geplaatst was zodat het helemaal goed passend zou worden. Na drie weken werd de nalevering geleverd en kon Anton de finishing touch gaan verzorgen. Alles paste perfect dus had er geen woord van gelogen. De keuken is helemaal naar wens en prachtig geplaatst. Wij zijn superblij met het resultaat, heel tevreden met de service van keukenwarenhuis en zeer blij met zo'n kundige aannemer als Anton. Dank je wel Anton voor je vakmanschap en je gezellige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Oud huis”
Door Theo en Ria Loermans op dinsdag 13 mrt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
De geleverde keuken is door de Hr Willem Aarnoutse bij ons geïnstalleerd. Wij hebben een oud huis (ca 1780) waar niets recht is. Dankzij het vakmanschap van de Hr Aarnoutse is een rechte keuken mooi in een scheve ruimte geplaatst (zie foto). Ons RESPECT!! Wij hebben de keuken in alle rust en goede begeleiding kunnen uitzoeken en alles is naar volle tevredenheid geleverd en afgewerkt. Er komt nog een laatste afwerking van spatranden en muurplaten maar dat komt zeker goed. Bedankt voor deze fijne samenwerking. Theo en Ria Loermans
FOTO VAN THEO LOERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Claudia op zaterdag 10 mrt 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Onlangs heb ik mijn keuken bij Keukenwarenhuis besteld,  allereerst de complimenten voor de verkopers, ze waren vriendelijk, alles was duidelijk en niets is te gek! De levering verliep niet geheel zonder een slag of stoot maar dit heeft keukenwarenhuis prima opgelost. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Mijn complimenten”
Door H.J. Bom op maandag 5 mrt 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Allereerst wil ik Keukenwarenhuis complimenteren voor de wijze waarop we zijn geholpen. Zowel bij het eerste bezoek (Dordrecht) als bij het 2e bezoek (Ter Aar afstemming). We kregen alle ruimte om te kijken en werden niet meteen 'besprongen' door een gehaaide verkoper. We hebben aangegeven binnen welk budget we een keuken wilden hebben. Geen moeite was teveel om tot een mooi resultaat te komen. Bij het 2e bezoek (afstemming) hebben we aangegeven toch een inductiekookplaat te willen. Geen probleem. Ook wilden we graag een ander aanrechtblad. Geen probleem. We wilden toch een nieuwe kraan laten plaatsen. Geen probleem. Niets was teveel. Omdat de vestiging in Dordrecht nog niet opnieuw geopend was moesten we naar Ter Aar. Diane heeft ons fantastisch geholpen. Voor de monteur die de keuken heeft geplaatst niets dan lof. Maurice van Esdonk heeft voortreffelijk werk geleverd. Wij hadden de offerte niet helemaal goed gelezen en bleek dat de oude keuken niet verwijderd zou worden. Dat stond namelijk als optie. Daar kwamen we pas achter enkele dagen voor het plaatsen. Dom natuurlijk van ons. Samen met Maurice gezocht naar een oplossing. ECHT TOP!!!! De wijze waarop alles is afgehandeld helemaal geweldig. Maurice werkt super netjes en heel nauwkeurig. Keukenwarenhuis beveel ik zeker aan en adviseer daarbij om naar Maurice te vragen.
FOTO VAN H.J. BOM
Lof voor de keukenmontage
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door E.J. Veenendaal op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
We waren toe aan nieuwe keuken. Wilde graag een Nolte omdat we daar goede ervaringen mee hadden. Hebben beetje op t internet gekeken toen belanden we hier. Goed en niet te duur. Gekeken dezelfde dag gekocht. goed geholpen. Keuken zelf geplaatst. Alles was oke.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door wim middendorp op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
goed advies goeie afspraken die ook nagekomen worden
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door H. Remmelzwaal op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
We zijn prima geholpen bij het kopen van onze nieuwe keuken, de verkoper had voor elk probleem een oplossing. De levering, betaling alles prima geregeld. Jeroen Brugman kwam de keuken plaatsen, niets dan complimenten voor hem. Weet zijn vak prima te verstaan en plaatste binnen één dag de gehele keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Wim op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Waren al een poos aan het rondkijken voor een nieuwe keuken en kwamen uiteindelijk via advertentie uit de krant in ter Aar terecht. Hadden alle maten en ideeën bij ons en Carlo ging dat intekenen en kwam ook met goede suggesties. Uiteindelijk de keuken samengesteld. Jeroen B zou de keuken plaatsen. Na afspraak met Jeroen besloten dat hij de hele keuken onder handen zou nemen. 8 januari 2018 begonnen. Jeroen heeft alles alleen gedaan behalve stuc en schilderwerk, waar hij goede vaklui voor geregeld had. Keuken exact op tijd (9 Jan) geleverd, dus kon Jeroen gelijk doorgaan. Wat een vakman en ook tijdens het werk meedenken om als eindresultaat de keuken te krijgen zoals wij het wilden. Er was een plaat beschadigd en deze is door KW gelijk gesteld en nu is de keuken helemaal af. Precies zoals we het wilden hebben. We zijn heel tevreden over de service en gedane werkzaamheden!
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er blij mee”
Door Franke op maandag 12 feb 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Geweldig blij met onze keuken meneer Jos dacht goed mee! En namen de tijd terwijl het toch wel druk was! Wat zullen we zeggen. Als we weer een keuken nodig hebben komen we zeker terug !
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig advies”
Door Fam den Haan op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Als je na 20 jaar weer op zoek gaat naar een keuken dan komt er veel op je af en wil je advies welke mogelijkheden er zijn. Een groot advies: teken niet voordat je een tekening heb ontvangen. Ze lopen daarna niet zo hard meer voor je. Wij moesten 2 x bellen om de tekening en kregen hem 1 dag voor het 2e gesprek? Als je getekend heb en je wilt wat wijzigen dan vervallen alle aktieprijzen. Het ontwerp moest helemaal van ons komen waarbij later werd gezegd "oh ja dat kan ook en oh ja wel beter zo". Het beste advies hebben wij gekregen van de ingehuurde monteur van keukenwarenhuis Maurice v Esdonk. Wat een geluk dat alles door hem is gemonteerd. Alle apparatuur hadden wij van Aeg. Dan is een tip om naar het expertise centrum van Aeg te gaan om de app te bekijken en advies over in te winnen best handig. Gratis stoom kookcursus moesten wij ook op internet vinden. Heel jammer. Wij wilden niet kopen bij bv keukenconcurrent omdat we echt advies wilden. Jammer dat we dit niet echt hebben gevonden. Nu de keuken uiteindelijk staat zijn wij zeer tevreden. Een hele grote pluim voor Maurice van Esdonk! Wat een vakman!
FOTO VAN FAM DEN HAAN
Keuken met tegels achter fornuis
REACTIE VAN KEUKENWARENHUIS
Geachte familie De Haan, We hebben natuurlijk al uitgebreid gemaild over uw beleving ten aanzien van ons advies. Des te plezieriger is het om te horen dat jullie uiteindelijk zeer tevreden zijn met het resultaat! Wel vinden wij het jammer dat we het ongenoegen niet geheel hebben kunnen wegnemen met de aangeboden workshop. We wensen u heel veel plezier met de nieuwe keuken! Martijn de Vries
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met behandeling”
Door Rismy op donderdag 8 feb 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Beste lezers, Bij oplevering van onze keuken op 29 maart 2017 was de keuken half klaar. Het keukenblad en nog andere onderdelen van de keuken waren niet geleverd, stuk of beschadigd. Dit kan uiteraard gebeuren, maar de manier waarop wij daarna behandeld zijn is uiterst slecht! Wij hebben de keuken 29 maart 2017 deels opgeleverd gekregen. Ja dan denkt u deels, inderdaad wij konden van geen enkele faciliteit gebruik maken behalve de (ijs)koelkast. Nadat de volledige keukenblad en andere onderdelen geleverd waren en gemonteerd waren (20 april 2017) kon worden mochten wij een paar dagen geen gebruik maken van de keukenblad waarop ook onze inductieplaat gemonteerd op is. Voor en bij het eerste gebruik, rond 27 april 2017 leek erop dat er een kras op de inductieplaat was. Dit hebben wij direct gemaild en telefonisch doorgegeven (mw Alkemade). Nu moest de monteur (Maurice Montagebedrijf) dit beoordelen en weer verdere acties ondernemen. Geen enkele respons van beide bedrijven! Totdat wij zelf weer belden met Keukenwarenhuis en Wendy Koopman spraken. Mw. Koopman zegt dat wij getekend hebben op 29 maart (dus bij onvolledig geïnstalleerde keuken) en in oktober (toen de plinten zijn geplaatst die waren nageleverd, maar toen was de mail met de melding van de kras al lang verstuurd, maar er was niets mee gedaan!) en dat wij 24h hadden om schade te melden ongeacht dat je een keuken niet in gebruik kan nemen. Dus 3/4 jaar verder krijgen wij van mw Koopman te horen dat onze inductieplaat van AEG niet vervangen of hersteld gaat worden. Het is te laat doorgegeven en wij hadden dit binnen 24h moeten doen. Super slechte klantenservice! Van klantvriendelijkheid en service heeft keukenwarenhuis niet gehoord. Wij raden Keukenwarenhuis dus niet aan!
REACTIE VAN MARK VERKERK
Het spijt ons dat het zo is gelopen! Wij trekken hier onze lessen uit !!
REACTIE VAN RISMY
Betekend nog steeds dat het niet verholpen is. Het zou fijn zijn als onze kookplaat hersteld zou worden of een nieuwe krasvrij geplaatst kan worden. De monteur moet immers nog terugkomen om de terugslagklep van de afzuigkap te monteren. Daardoor hadden wij ontzettend veel tocht in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk zeer happy”
Door Ronald op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar naar Ter Aar gereden om daar te oriënteren voor een nieuwe keuken met de intentie om nog niet te gaan kopen maar toen troffen wij Jelle, een uiterst vriendelijke verkoper, hij tekende voor ons precies uit wat wij voor ogen hadden en toen toch de knoop doorgehakt en de keuken gekocht. Een aantal weken later werd de keuken ingemeten door in mijn ogen een niet zo'n bekwame monteur, dat bleek ook wel dat we het afroep gesprek hadden met Andy want een aantal maten kwamen totaal niet overeen met wat wij hadden ingemeten. Na een aantal weken een belletje dat er afscheid genomen was van de monteur en wij kregen een nieuwe monteur toegewezen. In Juli werd dan eindelijk de keuken geplaatst, alleen misten er een aantal dingen. Deze zijn netjes nabesteld en nageleverd. Toch hadden wij nog een aantal dingen waar wij niet helemaal tevreden mee waren deze aangegeven aan de monteur en hij zou dit op gaan lossen i.o. met Keukenwarenhuis na zijn vakantie, wij hoorden maar niets meer van hem dus contact gezocht met Keukenwarenhuis en zei wisten nergens van. Het hele verhaal inclusief foto's neergelegd bij hun om tot een oplossing te komen. Deze kwam gelukkig snel alleen met monteur nummer 3, dit was Jeroen Petter en dit was een verademing een man die weet waar hij over praat, hij is even langs geweest om alle problemen in kaart te brengen en deze te communiceren met Keukenwarenhuis, hier vrij snel reactie op gehad en afgelopen week is Jeroen dan geweest om de keuken te plaatsen zoals bedoeld was. Wij waren al redelijk happy met onze keuken maar nu zijn wij zeer happy, dit is de keuken die wij voor ogen hadden. Nogmaals onze complimenten voor Jeroen Petter,hij moest wel van ver komen maar het was het meer dan waard, en Keukenwarenhuis bedankt voor het oplossen van de problemen die ontstaan zijn tijdens levering en plaatsing.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Ik zeg "eind goed, al goed" soms stellen wij het geduld van de klant op de proef ... Als het uiteindelijk leidt tot een blije klant, zijn wij ook blij ! Hier hebbenwe ook de klant bij nodig, en zo 1 was je er Ronald ! Superbedankt voor je medewerking !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door w.j. sterkenburg. op zondag 28 jan 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Ik ben tevreden met de koop van de keuken. Later ook met de service die ik heb ontvangen toen een onderdeel stuk was. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Lang moeten wachten”
Door Marijke op zaterdag 27 jan 2018 '18 | vestiging Dordrecht
Prachtige keuken, maar 20 weken moeten wachten op verkeerd geleverde onderdelen! Erg tevreden over Marco die uiteindelijk de keuken heeft afgemaakt. Advies....koop hier geen keuken! Je krijgt er stress van!
REACTIE VAN MARK VERKERK
Nogmaals SORRY Marijke dat het zo is gelopen, in ieder geval nu alles klaar gelukkig.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Carla op donderdag 25 jan 2018 '18 | vestiging Ter Aar
Deze week prachtige keuken in 3 dagen inclusief afbreken oude keuken en voorbereidende werkzaamheden geplaatst door Michel. Wij zijn erg tevreden over het keukenwarenhuis. Het 1e bezoek was in oktober. Op een erg prettige manier die niet opdringerig was rondgeleid door John. Hij was efficiënt, liet na goede informatie ons de keuze. Wij hadden bij keuken bedrijven erg negatieve ervaringen dus dit was een openbaring. Snel, efficiënt en niet opdringerig. De keuken is geplaatst door Michel die zeer snel met andere de keuken heeft verwijderd, leidingen heeft gelegd en de keuken geplaatst. Een echte vakman. Het contact met het keukenwarenhuis is erg goed. Je krijgt met regelmaat emails die je goed op de hoogte houden. Kortom wil je een nieuwe keuken dan is t keukenwarenhuis en de aannemer Michel een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken”
Door Jan Korporaal op zaterdag 23 dec 2017 '17 | vestiging Ter Aar
ik heb vanuit de verkoper goed advies gekregen en ook de juiste keuze kunnen maken wat bij ons het beste zou passen. Vanaf de verkoop tot aan het plaatsen toe is alles niet vlekkeloos gelopen, ditzelfde was ook tijdens het plaatsen. Ik heb hier samen met de eigenaar over gesproken en ik heb het toen als volgt gecommuniceerd. Jullie hebben allemaal goede en vakbekwame mensen maar de communicatie onderling is niet voldoende daardoor krijg je miscommunicatie en dit is voor de klant heel vervelend.
De eigenaar heeft het uitstekend opgelost en ik ben zeer tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam. Clarijs op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Na een vlekkeloze bestelling is onze keuken dan eindelijk geïnstalleerd. We zijn prima voorgelicht, ruime keuze in showroomkeukens en apparatuur. Waardoor we uiteindelijk niet hebben beoordeeld met een "Super" is omdat de eerste monteur binnen 10 minuten weer weg was. En daar zaten we dan zonder keuken, een huiskamer vol met dozen en de feestdagen in aankomst. Niet alles was klaar voor installatie van de keuken. Zo was bv. de afvoer niet goed, ondanks dat deze al 20 jaar zonder enig probleem functioneert en zat een gaskraan niet op de goede plaats (ook nadat die volgens tekening wel op de juiste plaats was gemonteerd moest er geïmproviseerd worden). Wat een stress! Gelukkig kon er redelijk snel een nieuwe afspraak worden gemaakt en kwam er een andere monteur, de heer Anton Suijker met zijn collega, die de keuken in twee dagen geplaatst hebben. Vakmannetje hoor die precies begrijpt waar het om gaat. De keuken goed plaatsen is één ding. Meedenken met de klant en net een beetje meer doen dan er wordt verwacht is wat de monteur een echte vakman maakt. Net als de eerste monteur kwam hij ook dingetjes tegen die niet helemaal lekker uitkwamen. In tegenstelling tot de eerste monteur loste Anton Suijker het gewoon op. We waren dus heel blij met hem en hadden geen betere monteur kunnen treffen. Waar de eerste monteur de score naar "slecht" liet doorslaan heeft Anton het Keukenwarenhuis nog enigszins gered. Nu nog afwachten wanneer de quarts smetplinten worden geplaatst, want die waren helaas nog niet klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop en service”
Door GHA van Hutten op zaterdag 4 nov 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We hebben 5 jaar geleden een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. Wij waren zeer tevreden met de wijze waarop we zijn geadviseerd, de keuken werd netjes geinstalleerd en voldoet prima. Onlangs merkten we dat de stopper van de spoelbak niet meer goed afdichtte. Het rubber was verhard. De fabriek van de spoelbak bestaat echter niet meer en een nieuwe stopper was niet te leveren. Na lang zoeken heeft een medewerker van het Keukenwarenhuis toch nog een ander afvoer- setje gevonden dat goed paste. Deze kregen we gratis mee. TOP!!!
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Familie Brunt op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Wij zijn supertevreden over het hele proces van kopen tot plaatsen en nazorg tot nu toe bij de aankoop van onze keuken in Dordrecht. Dingen die niet helemaal soepel liepen of die niet naar tevredenheid waren, zijn allemaal heel goed opgelost. Complimenten voor het adviseren, plaatsen, meedenken en bieden van de goede oplossingen. Wij zijn heel blij met onze keuken en vertellen dit ook graag aan anderen.
FOTO VAN FAMILIE BRUNT
Keukenwarenhuis keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Ineke van Limburg op zaterdag 28 okt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Heel blij met mij nieuwe keuken. Vooral heel blij met de vakkundige montage door Anton Suijker.
Reactie of foto toevoegen
“Super montage”
Door Fam. Janse op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Een mooie keuken uitgezocht bij keukenwarenhuis Ter Aar en super gemonteerd door Jeroen Brugman. Een paar communicatieprobleempjes,waardoor een monteur er nog eerder was dan de keuken...heeft Jeroen heel vakkundig en in zijn eentje onze keuken geplaatst in 1 dag.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Fam. Van Schie op zondag 24 sep 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Ook wij hebben een prachtige keuken dankzij Keukenwarenhuis Dordrecht. Onze keuken is vakkundig geplaatst door Anton Suiker. Wij zijn er heel blij mee!
FOTO VAN FAM. VAN SCHIE
Frontaanzicht keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Uleman op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Onze ervaring super tevreden..vanaf dag 1 goed uitleg gekregen..alles goed gegaan en super nete monteur ook Jeroen Brugman top..we zijn zeer te vreden met onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geslaagd”
Door Thea en Peter Breek op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Vanaf het eerste bezoek in mei tot de oplevering van de montage op 6 september was een feest. Ze laten je eerst met rust om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden en dan komt er een adviseur. John Jonker. Top. Alle wensen zijn ingevuld. Als je hier niet slaagt, slaag je nergens. In samenspraak met Thomas Houthuyzen en Remon Hoefste was het slopen van de oude keuken en het plaatsen van de nieuwe een kwestie van 6 werkdagen. Harde werkers en deskundige vakmensen. Alles tot in de puntjes verzorgt. Bedrijfskaartje afgeven als er nog iets niet in orde is om even te bellen. En dan het boeket van de zaak. In een woord prachtig. Wij raden een ieder aan om tijd te winnen en niet alle winkels af te hoeven gaan. Ga naar KEUKENWARENHUIS, want nergens slaag je beter.
FOTO VAN THEA EN PETER BREEK
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Jeroen Prosper op maandag 11 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Super geholpen bij het ontwerp en er werd rekening gehouden met de afmetingen in ons nieuwe huis. Super goed geïnstalleerd door een vakman pur sang. Mocht ik in de toekomst weer een keuken nodig hebben dan weet ik waar ik heen ga.
FOTO VAN JEROEN PROSPER
Keuken met goede installatie
Reactie of foto toevoegen
“Van keukenrenovatie naar nieuwe keuken”
Door G J Snoeck op vrijdag 11 aug 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Bij keukenwarenhuis in Dordrecht binnen gelopen voor advies over keukenrenovatie (vervangen van deuren en apparatuur)kreeg alle info daarover, nadat we onze situatie hadden uitgelegd wat we wilde, zei de verkoper waarom kijkt u niet voor compleet nieuw, hij liet ons de mogelijkheden zien tijdens deze rondleiding was mijn vrouw al verkocht, we zijn later gaan kijken in Ter Aar. daar haalde we ons hart op zo veel keus, Dit alles in de zomer 2016. In dec:2016 een mooie keuken uitgekozen is nu in aug:2017 geplaats, door een zeer vakkundig vakman, zijn reuze blij met de keuken.
FOTO VAN G J SNOECK
Nieuwe hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aankoop”
Door E. Ax op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Een keuken kopen bij Keukenwarenhuis in Ter Aar is een feest! Enige tijd geleden hadden wij bij het Keukenwarenhuis al een keuken uitgezocht. Toch begonnen we de afgelopen weken te twijfelen over de kleur. Toen we dit aangaven was het geen enkel probleem om iets te veranderen. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje nam de verkoper alle tijd voor ons om te kijken naar een andere kleur. Dankzij hun goede advies, geduld en begrip is het gelukt om nu écht de keuken van onze dromen uit te kiezen. Wij zijn erg blij met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Superfijn geholpen”
Door Britt op maandag 17 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst super fijn geholpen door Jelle voor het ontworpen van onze keuken. Henk Willem heeft het tweede gesprek met ons gevoerd en alle tekeningen en maten door genomen alle vragen ook telefonisch super. Vandaag is de keuken geplaatst door Jeroen Brugman, goede monteur en een zeer mooie keuken afgeleverd. Al met al fijne zaken gedaan met keukenwarenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door A.A.H. van der Meulen op zaterdag 15 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We werden goed begeleid in onze keuze van apparatuur en konden alles aangeven v.w.b. kastjes etc. 12 April '17 is onze keuken afgeleverd en in de vrachtwagen lag een stenen lijst die helaas gebroken was. De chauffeur heeft dat direct doorgegeven aan het Keukenwarenhuis die op dat moment de lijst weer opnieuw in bestelling heeft gezet. De keuken is geplaatst door monteur Arnold Middelkoop. Secuur en netjes werkend heeft hij onze keuken geplaatst! Nagekeken op evt. gebreken en er was nog een beschadigde vriezerdeur die ook meteen in de bestelling werdt gezet. We konden de keuken gewoon gebruiken en wat dat aan gaat volop genieten van ons bezit. Gisteren kwam Arnold met de nieuwe lijst en deur en heeft die weer netjes geplaatst! We zijn op en top tevreden met de afhandeling en plaatsing van onze keuken van het KEUKENWARENHUIS uit Ter Aar! vriendelijke groet A.A.H. van der Meulen te Amsterdam.
FOTO VAN A.A.H. VAN DER MEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Martin op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst mijn keuken ontworpen samen met onder andere Gerben Rook wat vlekkeloos ging. Erg geduldig personeel en denken goed mee. Na even wachten is de keuken gisteren geleverd en vandaag geïnstalleerd door Jeroen Brugman. Jeroen is erg fijn om als installateur te hebben. Hij is erg vriendelijk, denkt goed mee en adviseert waar nodig. Ook doet hij helemaal niet moeilijk om iets extra's te doen. Super! Enig noemenswaardig nadeel was dat er geen vriezer, maar een tweede koelkast geleverd was. Nog even wachten op een volledige keuken, dus, maar dat is geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Ideale combinatie”
Door A.Scholten op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
De plaatsing van de keuken werd gedaan door de Fa. Mohlmann uit Sassenheim. Keuken mooi gestucked en kasten en koelkast, ovens, vaatwasser etc. vakkundig en precies geinstaleerd. Ook door deze Fa. Mohlmann werd de tegelvloer gelegd. Hier is wederom waar vakmanschap en betrokkenheid getoond. Niets werd afgeraffeld maar zeer zorgvuldig en geduldig geinstalleerd. Tot 's-avonds in de late uurtjes werd doorgewerkt. Tegelhoekjes tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd. Ideale combinatie; Keukenwarenhuis.nl en de fa. Mohlmann, A.Scholten, Een zeer tevreden klant
FOTO VAN A.SCHOLTEN
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Koesteren”
Door Paul Hippe op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Keuken plaatsen een groot feest. Ervaringen met Keukenwarenhuis waren top. Adviseur Gerben Rook heeft veel kennis, is kundig en denkt goed mee. Afgelopen 10 en 11 juli is de keuken door een topmonteur geplaatst. Zijn naam is Jeroen Brugman. Zijn kennis, vakmanschap, inzicht en het meedenken geeft aan wat zeer belangrijk is voor het plaatsen van de keuken. Voor hem en voor ons was het dus een groot feest. Bedankt nogmaals en als Keukenwarenhuis zou ik bovengenoemde mensen maar zeer goed koesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service gehad”
Door Jeannet Bijlsma op vrijdag 7 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
In 2012 onze keuken gekocht, keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Helaas na een paar maanden scheurde ons aanrechtblad. Contact opgenomen met het Keukenwarenhuis en uiteindelijk hebben we een nieuw blad gekregen. Deze bleek beschadigd bij levering, dus weer contact.. lang verhaal kort 5 bladen verder (schuld vanuit de fabriek) was alles perfect opgelost dankzij Mark wie ons met alle geduld heeft geholpen. Nu 4 jaar verder is de vaatwasser helaas overleden dus weer terug naar het Keukenwarenhuis, nu zijn we weer super vriendelijk geholpen door Kevin en na 4 jaar wist ook Mark nog precies wie we waren!! Volgende keer komen we zeker weer bij jullie terug!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellie en Piet den Hartog op maandag 26 jun 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht bij keukenwarenhuis op2 dingen na prima af geleverd. Keuken geplaats door monteur Anton Suijker ondanks het erg warme weer prima werk geleverd en op zijn tijd gezellig praatje, zijn zeer tevreden.
FOTO VAN P DEN HARTOG
+ Toon extra foto van P den Hartog
REACTIE VAN P DEN HARTOG
Mooie keuken geplaats door monteur Anton Suijker zijn tevreden met de keuken en de service na melden kapotte kraan en ontbrekende onderdelen alles is goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door henk moor op donderdag 15 jun 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Eerste bezoek in Ter Aar , keuken uitgezocht en offerte op laten maken. prima te woord gestaan. Dan moet je voor een tweede keer naar Ter Aar voor alles definitief te bespreken, eerst vond ik dat niet leuk maar later toch wel ,want je hebt tijd om alles goed te overdenken. De keuken werd ingemeten door de mensen die hem ook kwamen plaatsen, dit vond ik een groot pluspunt. Nu inmiddels 8 weken verder en is de keuken deze week geplaatst. Wij zijn heel gelukkig met de keuken. En het plaatsen is perfect verlopen en heel mooi gedaan met goede uitleg over apparatuur en alles. Rest mij maar een ding te zeggen. Keukenwarenhuis team geweldig van af de eerste dag tot de oplevering. ECHT EEN AANRADER. Dank jullie wel.
FOTO VAN HENK MOOR
REACTIE VAN HENK MOOR
Mooie keuken geworden, heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Super content”
Door De Doncker -Audenaert Mireille op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ik raad deze zeker aan iedereen aan .ongelooflijk maar waar! Zeer goeie service en een prachtige na-service .dat is wat je voor je geld wilt . Ze zijn super gewoon! al bij het eerste ontvangst voelden we ons er al thuis . Zo een service , bediening en levering , materialen en afwerking van aankoop keuken , kan onze Belgische kwaliteit - prijs nooit aan komen . Ik heb een prachtige , super aankoop gedaan . De keuken is een droom en oogt zeer mooi voor anderen .Ik heb mijn volledige voldoening gehad op alle vlakken .
FOTO VAN DE DONCKER -AUDENAERT MIREILLE
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zaken niet goed gegaan wel opgelost”
Door hans de bruin op woensdag 24 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
1.5 jaar terug een keuken gekocht. de verkoper is helemaal gek van jouw handtekening, tot vervelends toe. Hadden we toen maar niet getekend. De keuken is 1.5jaar terug geplaatst. Aansluitend alleen maar gezeur gehad om allerlei dingen die niet goed zaten in de keuken. Fornuis niet goed, afwijking in blad. Verkeerde kit gebruikt etc etc. 1.5 jaar gezeur en iedere keer een andere monteur, die wat aan te merken had op de vorige. En Keukenwarenhuis gewoon niet thuis geven. Ons advies: koop geen keuken bij keukenwarenhuis. Het zal overal wel wat wezen, maar niet zoals bij dit bedrijf.

Aanvulling 4 juli 2017: keukenwarenhuis heeft contact opgenomen en is tot gewenste compensatie gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door andre ten hoven op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
keuken gekocht in februari erg goed geholpen door de verkoper. de keuken is goed afgeleverd en goed gemonteerd door de keuken monteur . zeer tevreden en een aanrader om daar een keuken te kopen Met vriendelijke groet,
FOTO VAN ANDRE TEN HOVEN
Aanzicht van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam Vermeulen op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Prima geholpen zowel door verkoper en later het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst. Alles was netjes geregeld van de aankoop tot het plaatsen van de keuken . Overal werden we van op de hoogte gehouden. Je hoort vaak rare dingen over keukenbedrijven , maar wij zijn super tevreden.
FOTO VAN FAM VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Vrisekoop op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Van de zomer een keuken gekocht na goed advies bij Keukenwarenhuis. De keuken zelf geplaatst, uiteindelijk miste er een paar onderdelen. contact opgenomen met Keukenwarenhuis, ons probleem opgepakt en nabesteld. Wij zijn goed geholpen. Ik raad Keukenwarenhuis nu aan bij vrienden en familie.
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door J.G.M. van der Born op zaterdag 29 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Nadat wij medio februari een kleiner appartement gingen huren, besloten wij om het bestaande keukenblok te vervangen door een geheel nieuwe keuken en na veel omzwervingen kwamen wij terecht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Wij wilden ons eerst oriënteren en daar ging het net even anders we kwamen in gesprek met Jelle, een zeer deskundig verkoper, die echt oog en oor had voor details, en na een plezierig gesprek besloten wij ter plaatse voor de aankoop van een nieuwe keuken die geheel aan onze wensen voldeed. Volgens afspraak werd de keuken op vrijdag 17 februari geplaatst door Jeroen Brugman, een zeer deskundige monteur waar het Keukenwarenhuis trots op mag zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Pluim waard”
Door fam Groenewegen op dinsdag 25 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
In maart is onze nieuwe keuken geplaatst. Hierbij aantal probleempjes tegen gekomen die niet te wijten zijn aan Keukenwarenhuis deze zijn prima in overleg opgelost. Met dank aan John voor de montage en de uitstekende communicatie door Martijn over zoeken naar best mogelijke oplossing! Wij plaatsen zelden recenties maar hierbij wil ik Keukenwarenhuis zeker een pluim geven. Wij zijn zeer tevreden en zullen keukenwarenhuis zeker verder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede hulp gehad”
Door Tonny Hagen van Steen op maandag 24 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ik heb een keuken gekocht en de hulp die ik van de medewerkers was heel erg goed! Er werd meegedacht en er werden simpele maar heldere tips gegeven om de keuken helemaal naar het zin te maken. Ik zal het Keukenwarenhuis zeker aanraden. Ook degene die de keuken heeft geplaatst was top!
Reactie of foto toevoegen
“Je vindt hier alles wat je nodig hebt”
Door W Hekkert op maandag 24 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Wij zijn via Googlen op de Fa. Keukenwarenhuis gekomen. Wij wilden ons oriënteren voor een nieuwe keuken. Omdat we op zondag niets te doen hadden en ter Aar open was zijn we gaan kijken. Mede omdat er zo veel keukens zijn opgesteld was dit een prima keuze Het bleek een goed idee, wij werden te woord gestaan en konden eerst vrijelijk rondkijken. Omdat het allemaal klikte, ook met de verkoper, zijn we er niet eens aan toegekomen om bij meerdere keukencentra te gaan kijken. Je vind hier alles wat je nodig hebt om te slagen (inclusief vriendelijke mensen en een goede service). Wij hebben besloten de keuken zelf te plaatsen, dit is prima gelukt. Er waren een paar puntjes welke afgehandeld moesten worden, dit werd ook perfect opgepakt en is allemaal geregeld. Een paneel welke niet paste i.v.m. de speciale opstelling, een flessenrek welke niet geleverd was en een afzuigkap welke veel geluid maakte. Nieuw paneel aangepast en geleverd, flessenrek geleverd en een nieuwe afzuigkap gemonteerd. In 1 woord PERFECT
FOTO VAN W HEKKERT
Keuken zelf geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door J.W.Gouma op zaterdag 22 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Bij zonder attent behulpzaam geweldige service prettige medewerkers mee denkend zeer ervaren kortom een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe keuken zeker naar toe gaan.Montage ploeg ook zeer ervaren ter zaken zeer kundig en ook weer meedenkend en behulpzaam zeer nette werkers.Mijn ervaring een TOP bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen het iedereen aanraden”
Door Clemens Terlingen op dinsdag 18 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Bij het keukenwarenhuis Dordrecht een keuken gekocht tegen een hele mooie prijs. Het werd een grote keuken met veel apparaten. Na wat problemen met het opmeten werd alles keer op keer door een geweldige monteur opgelost. Wij ook nog wat wensen hadden voor aanpassingen en veranderingen en daar werd heel goed mee omgegaan. Al met al duurde het wel even voordat de eindoplevering rond was maar we hebben nu een mooie keuken waarvan iedereen die we kennen aangeeft het een prachtige keuken te vinden. Wij kunnen iedereen aanraden met het keukenwarenhuis in zee te gaan
FOTO VAN CLEMENS TERLINGEN
Keuken met grijze fronten en rode achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende L Keuken”
Door Ronald op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Eind december 2016 hebben wij een prettig gesprek gehad met verkoper Jelle. Er werd creatief meegedacht om onze speciale wensen te kunnen verwezenlijken, want het moest een keuken worden die deels "rolstoeltoegankelijk" is. O.b.v. van de tekening en de totaal prijs hebben wij toen besloten in zee te gaan met Keukenwarenhuis en niet verder te gaan shoppen. Het meerwerk en de uit eindelijke plaatsing van de keuken is heel vakkundig en netjes geplaatst door de 2 mannen van Vd Voorst & Zaal. Tijdens het gehele proces waren er een aantal onvolkomenheden, maar dit werd door Keukenwarenhuis snel en servicegericht opgelost. Het eindresultaat is dat wij een schitterende L-keuken hebben en we het Keukenwarenhuis aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Teamwork bij het Keukenwarenhuis”
Door Nico en Marian op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Keuken aangekocht met advies van Peter. Hij liet onze wensen kenbaar maken en gaf ervarings adviezen. Top,nam rustig de tijd. En nam het nogmaals het geheel tot op de puntjes door. Dan het plaatsen. Marco die kwam installeren vlak voor de kerst. En voor hem was het een hele lange werkdag. Maar hij nam de tijd voor alles. S avonds om 10 uur klaar en nog controleerde hij allen kasten of alles goed werkte.
Zaterdag middag 16.00 uur kwamen we er achter Koelkast werkte niet. Pfffff
Keukenwarenhuis gebeld en die bood gelijk hulp aan met een leen koelkast. Later werd dit natuurlijk opgelost. Oeps er gaat natuurlijk wel eens wat mis, een diepe kras in de aanrecht. Keukenwarenhuis heeft dit vandaag vernieuwd. Dus een dikke 10 voor het gehele team. Nogmaals dankjewel voor onze mooie droomkeuken. En top service. Marco en Peter ???? bedankt
FOTO VAN NICO MARIAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Kars op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Keuken laten plaatsen een hele goede monteur zou aan iedereen aanbevelen zeer netjes gewerkt .ruimt alles op neemt ook alle dozen mee. Het keukenblad was niet meegeleverd stond nog in het magazijn werd super snel opgelost. Een dikke pluim voor de monteur Maurice Esdonk.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door v.Dalen op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Afgelopen week is onze keuken zeer vakkundig geplaatst door Wim Aarnoutse. Hij werkt zeer precies! Qua advies bij het kopen van de keuken zijn we niet helemaal tevreden. De verkoper heeft ons overrompeld. Ook een beetje onze fout, maar je tekent en dan kan er wel gewijzigd worden, maar dat kost altijd meer, al zegt de adviseur tijdens het tweede gesprek van niet. Let op wanneer u dus gaat praten. Let op kleine details en prijzen! Ondanks alles wel tevreden op de gootsteenbak na. Niet goed opgelet!
REACTIE VAN KEUKENWARENHUIS
Beste Joke, we hebben inmiddels contact gehad, en nog even de opties doorgenomen met elkaar, wordt vervolgd. Mark Verkerk
REACTIE VAN V.DALEN
Wij zijn er samen met de heer Verkerk uitgekomen en zijn zeer tevreden met de afhandeling van ons probleem. Zullen het keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij vrienden!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het eindresultaat”
Door Fam sassen op maandag 20 mrt 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We gingen naar het Keukenwarenhuis in Ter Aar om een kast te zoeken die bij onze keuken paste maar al gauw kwamen we erachter dat wij wilde niet meer leverbaar daar onze keuken al 20 jaar oud was dus hebben we besloten om dan maar een hele nieuwe keuken te nemen en zo raakte we in gesprek met Carlo Snel en zagen wij een keuken naar ons zin na wat onderhandelingen hadden wij dus een nieuwe keuken gekocht helemaal blij mee later ook nog een leuk gesprek gehad met Rick Verburgt de tekenaar en alles goed nagelopen en nu is dus afgelopen week onze keuken geplaatst door Erwin een aardige en gezellige topgozer is en heel meedenkend en oplossings gericht is we zijn superblij met het eindresultaat gr fam sassen.
FOTO VAN FAM SASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door R. Karreman op donderdag 2 mrt 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. Wij zijn zeer goed begeleid bij het uitzoeken van de keuken zowel tijdens het eerste gesprek als bij het tweede afsluitende gesprek. Afspraken, die gemaakt zijn over de levering en plaatsing van de keuken zijn goed nagekomen. Ook lof voor het bedrijf dat de keuken geplaatst heeft. Wij zijn heel blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kouwenberg op zaterdag 4 feb 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Na in de krant gelezen over Keukenwarenhuis zijn wij naar Ter Aar gegaan en hebben ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open, vriendelijk en niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die ochtend uitgekomen. De levering van de keuken was volgens afspraak, de montage gedaan door de zeer deskundige keukenmonteur Anton Suijker (Keuken Montage Holland) verliep prima. Kortom, wij zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis.
FOTO VAN FAM. KOUWENBERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Timo Prinsenberg op vrijdag 3 feb 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Donderdag 26 januari is mijn keuken geplaatst door monteur ANTON SUIKER. Mensen, als u een keuken wil laten plaatsen, vraag naar deze man! Hij is erg precies in wat hij doet en heeft mijn keuken super geplaatst. Bedankt Anton!
Reactie of foto toevoegen
“Nolte keuken”
Door Heleen van Houwelingen op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Heel blij ben ik met mijn nieuwe Nolte keuken van het Keukenwarenhuis: prachtig wit hooglans en op heel korte termijn geleverd (uit voorraad) en gemonteerd! Waar ik in het bijzonder mijn waardering voor uit wil spreken is de persoonlijke, vakkundige en uiterst vriendelijke benadering door het personeel: m.n. Jantina aan de telefoon- heel fijn als zo'n eerste contact meteen vertrouwen geeft- en Berry die me hielp bij de keuze en samenstelling van de keuken. Ondanks dat ik verhuisde in vakantietijd werd mijn keuken perfect op tijd geleverd en gemonteerd! Echt geweldig! Complimenten ook voor de ervaren monteurs die de keuken geïnstalleerd hebben. Ze werkten vlot, heel netjes en bleken ook nog veel doorzettingsvermogen en creativiteit te bezitten toen een hoge keukenkast niet een,twee drie door mijn kleine portiek naar binnen ging.
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Pim Uijttewaal op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Gisteren is de installatie van de keuken voltooid. Het was anderhalve dag werk. De installatie monteur was creatief met verschillende oplossingen en dacht vooral pro-actief mee. Mooie bijkomstigheid was dat twee heren van keukenwarenhuis na installatie langskwamen om de hele keuken af te nemen, resten plastic te verwijderen en al het restafval meenamen. Ik zeg altijd maar zo: Koopt in den vreemden niet wat uw eigen dorp u biedt!! Toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Pima geregeld”
Door B. Boogaard op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Dordrecht
In orientatiefase heel goed geïnformeerd door Peter Wor, hierdoor ook onze keuze bepaald. Goed afroepgesprek geweest en in afwachting van plaatsing al contact gehad met monteur Willem Aarnoudse, deze stelde ons gelijk al gerust om mogelijke problemen met omleggen van leidingen de kop in te drukken, dat komt wel goed zei hij. Vooraf niet alles kunnen regelen en  de monteur heeft dit zonder problemen opgelost. Plaatsing van onze nieuwe keuken is fantastisch uitgevoerd en het resultaat is zeer naar onze zin gebeurd. Er moet nog een vensterbank worden geplaatst,  maar dit gaat zeker ook goed komen. Kortom prima geregeld. Fantastisch.
FOTO VAN B. BOOGAARD
Keuken naar onze zin
Reactie of foto toevoegen
“Erg onder de indruk”
Door Ed Trentelman op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ben erg onder de indruk van de service die wordt verleend bij de aankoop van een keuken. Advies, snelle offerte, scherpe prijs (bedongen) detail tekeningen, bedenktijd voor evt aanpassingen, duidelijk levertijd. Werd exact volgens geleverd tot in huis.Leuk bedankkaartje ontvangen na de aankoop, en aftersales telefoontje!! Echt top. Dus Keukenwarenhuis.nl is een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg buiten garantie”
Door Frank Stawniak op zaterdag 7 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ongeveer 2,5 jaar geleden een mooie keuken gekocht via het Keukenwarenhuis. Recent is een onderdeel uit een ladekast defect geraakt. Na geïnformeerd te hebben of er wellicht nog garantie op het onderdeel zat, bleek deze verlopen te zijn. Toch was het Keukenwarenhuis zo vriendelijk het defecte onderdeel onder garantie te vervangen! Een betere service kan ik niet wensen!
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon tevreden”
Door Ewout en Carla Verhoef op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst werden we vriendelijk en zeker vakkundig geholpen door Erik Walters. Hij dacht met ons mee en samen zijn we tot een mooie complete keuken gekomen.
Alles is ook nog eens volgens afspraak en door een vakman geïnstalleerd. Wij zijn buitengewoon tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam. Van Leeuwen op maandag 2 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We werden al in de winkel vriendelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. We kozen voor een keuken op voorraad. Dat scheelde aanmerkelijk in de levertijd en de prijs. Nadat een werk- en leverschema was opgesteld liep alles op rolletjes, precies volgens het afgesproken schema en binnen het overeengekomen budget. Scherp geprijsd. Voor de plaatsing van de keuken moest er eerst voorbereidend werk worden gedaan door de monteur. Sloop-, hak- en breekwerk hadden wijzelf al gedaan. De ene dag werden alle water-, afvoer- en elektraleidingen en aansluitpunten aangepast, veranderd en gewijzigd. De volgende dag plaatste dezelfde monteur in één dag de keuken. Precies op tijd, relaxed en goed gehumeurd. Dit is al enige weken geleden en we hebben vel plezier van de keuken, al moeten we de nieuwe apparatuur nog deels in onze vingers krijgen. Tot nu toe geen klachten. En anders is er een garantieregeling die er goed uitziet, op de keuken zelf en op de apparatuur. Dikke pluim voor Keukenwarenhuis èn de monteur die de keuken geplaatst heeft!
FOTO VAN FAM. VAN LEEUWEN
+ Toon extra foto van Fam. Van Leeuwen
+ Toon extra foto van Fam. Van Leeuwen
+ Toon extra foto van Fam. Van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Blonk op vrijdag 9 dec 2016 '16 | vestiging Ter Aar
In de krant gelezen over keukens, wij naar Ter Aar gegaan en ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open en vriendelijk niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die zelfde middag uitgekomen. Er is een afspraak gemaakt voor het inmeten van de keuken en met die bevindingen zijn wij weer op een 2e gesprek geweest waar wij een tekening kregen hoe de keuken geplaatst zou worden. We hebben de gelegenheid gehad om nog wijzigingen door te geven en hebben getekend. Daarna zijn de afspraken die gemaakt zijn allemaal nagekomen en iedere afspraak die gemaakt was werden we van te voren via een mail op de hoogte gebracht. De levering was volgens afspraak en ook de montage verliep zonder problemen. Wij zouden iedereen aanraden om een nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken keurig nageleefd”
Door Fam W.Krom op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Na veel keukenzaken te hebben bezocht zijn we terechtgekomen bij Keukenwarenhuis. Ons eerste gesprek was helemaal niet opdringerig en hebben onze Nolte keuken daar gekocht. De gemaakte afspraken werden keurig nageleefd. Ook de installatie was perfect gedaan. Ook nog een telefoontje achteraf of alles naar wens was werd zeer op prijs gesteld.
FOTO VAN FAM W.KROM
Nolte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ton en Hedwig Hermus op vrijdag 18 nov 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Onze keuken werd vrijdag 11 November jl. geleverd en vanaf de maandag erna geplaatst door Ben van BeGe montage, te Dordrecht. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de Nolte keuken met AEG apparatuur en ook met het vakmanschap van Ben.
FOTO VAN TON EN HEDWIG HERMUS
Nolte keuken met AEG apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige ervaring”
Door Manuela op zaterdag 5 nov 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Goede keukenzaak,geen gedram van je moet dit of dat.laten je rustig rondkijken,als je je keuze heb gemaakt gaan ze met je aan tafel zitten om te kijken of je wensen haalbaar zijn.geven je goed advies en denken met je mee,ik moet wel eerlijk toegeven dat er een paar probleempjes waren over het hoe en wat van de keuken maar die waren na een telefoongesprekje ook weer zo de wereld uit.kortom een plezierige ervaring en zeker een aanrader voor een ieder die op het punt staat om een nieuwe keuken aan te schaffen.

Eerdere ervaring van 4 juli 2016: Wij zijn gisteren naar ter Aar teruggegaan voor de keuken die wij een tijd geleden al hadden uitgezocht. Ik (Manuela)had mijn(droom)keuken gevonden bij het keukenwarenhuis.Toen ook al met veel rust en geen gedram van je moet dit of dat,kortom toen al met veel plezier de keuken aangepast en besteld,maar er dreigde van onze kant toch een kink in de kabel te komen (financieel).Dus wij wederom om de tafel gezeten met John Jonker die ons heeft aangehoord en vervolgens aan het stoeien is gegaan.hij heeft voor ons de keuken aangepast met wat andere apparatuur en een kort gesprekje gehad met Hans Verkerk ,waardoor het toch mogelijk was om de keuken door te laten gaan.Wij willen hierbij John Jonker onzettend bedanken en natuurlijk ook Hans Verkerk omdat hij ons wat extra korting heeft gegeven. Echt helemaal top. Wij vinden keukenwarenhuis een absolute aanrader, heel klantvriendelijk
FOTO VAN MANUELA
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door H. Zegers op zaterdag 5 nov 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een super keuken gekocht voor een alleszins redelijke prijs. Ondanks de uiteraard ook voorgekomen verschillen van inzicht hebben wij heel prettige ervaringen met winkel en personeel. Goede deskundigheid, uitgebreid aanbod - ook op zicht en prima afwerking. Zeer aan te bevelen.
FOTO VAN H. ZEGERS
Keuken met prima afwerking
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen in winkel”
Door Oers op zondag 23 okt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Uw mededeling in ons gastenboek: Wij zijn na vele keukenwinkels op de bonnefooi naar Ter Aar gereden gewoon om te kijken we waren al in Dordt geweest en mijn schoonouders zeiden ga naar Ter Aar daar is het 3 keer zo groot. Nou idd. Na even op ons gemak te hebben rondgekeken maar is vragen of iemand ons kon helpen, want je wordt hier niet achter je broek aangezeten. Nou we werden door John geholpen en die man heeft geluisterd. we wilden landelijk en die hebben wij dan ook gekocht. John wist te vertellen dat kan je beter niet doen want.... dat kan je wel doen want.. m.a.w. een man met kennis. Een fantastische keuken gekocht en na afloop een biertje met bitterballen om te klinken op de aankoop. Top winkel, wij zijn ontzettend goed geholpen! Bedankt John voor je goede advies fam Oers
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R Nouwen op maandag 17 okt 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Een complete U keuken !!! We zijn netjes en goed geholpen hebben goede adviezen gehad en werd de tijd voor je genomen , de levering van de keuken was netjes. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door Conny en Daan v.d. Haven op zaterdag 15 okt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Onze nieuwe keuken is geplaatst door Cris en Arnout, wat een vaklui zijn dat! Onze kleinzoon had een vrije dag en kwam kijken, nou hij is niet meer weggegaan! Ze hebben hem de hele dag laten "helpen"geweldig hoe ze dat deden! Bij eind controle dachten we dat alles goed was, echter na 2 dagen ontdekte we een beschadiging op een lade.Terug naar de zaak, en zonder gedoe wordt er een nieuw ladefront geregeld, super!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi he”
Door Ben Groeneveld op zondag 9 okt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar besteld, augustus dit jaar geplaatst. Niet zoals de opstelling zoals op de foto, maar eigen opstelling en apparatuur ook naar eigen wensen samengesteld. Ook direct de keukenruimte gerenoveerd door Peter Bouman, de monteur van keukenwarenhuis. Was ook een hele ingreep. Was geen probleem voor hem en zijn makkers. Keuken en meerwerk (zoals ze dat noemen) perfect afgeleverd. We wonen al heel lang in een huurhuis, waar de "keuken"een keukenblokje van de woningcorporatie was en een paar keukenkastjes op een onlogische plek. En waar we zelf wat bij elkaar geplakt hebben om het toch ergens op doen lijken. Omdat we toch niet van plan zij om te verhuizen hebben we gespaard voor een eigen investering in de keuken. We hebben er geen dag spijt van gehad, we hebben zelf wel voor en na foto's maar ook zonder die foto's hebben we nog iedere dag zoiets van: WOW, Mooi hé!
FOTO VAN BEN GROENEVELD
Keuken van keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe fronten en apparaten”
Door M.Ruseler op woensdag 28 sep 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Voor nieuwe fronten en apparatuur voor mijn keuken kwam ik bij Keukenwarenhuis in Ter Aar. Vol lof over vriendelijke ontvangst en professioneel advies. Heden is alles geplaatst door een vakkundig en secuur werkende monteur met "gouden handjes"! Super gedaan! Groet, M.Ruseler
Reactie of foto toevoegen
“eind goed al goed”
Door Ruth op woensdag 14 sep 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Ik heb vorig jaar op 06-02 een keuken gekocht bij u compleet met alle inbouw apparatuur zoals vaatwasser/gaskooplaat/combi magnetron oven. Om de laatste gaat het deze ging afgelopen dinsdag kapot.ik kom er vervolgens achter dat de leverancier van de apparatuur toen al failliet was.ik doe na anderhalf jaar een beroep op hen en nu wordt ik letterlijk van kastje naar de muur gestuurd en niemand helpt mij echt een schande.

Ik moet terugkomen op mijn klacht van 09-09 11:21. Daarin meldde ik dat ik vorig jaar een demo keuken heb gekocht en dat mijn combi kapot is gegaan ,welke bleek met apparatuur ingericht van een failliete leverancier. Ik werd in eerste instantie niet gehoord dus maar mijn hart gelucht op deze site,ik ben na mijn bericht hier benaderd door keukenwarenhuis om tot een compromis te kunnen komen.aangezien ik toch ondanks alles geen garantie meer bleek te hebben ,kreeg ik de keus om een andere combi aan te kunnen schaffen bij hen tegen inkoopsprijs.Deze ga ik na overleg dit weekend ophalen ,dus eind goed al goed .
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Matthijs dekker op zaterdag 3 sep 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Voor de uitbreiding van onze huisartsenpraktijk in Noordwijk was ik op zoek naar zeven keukenblokken met accessoires voor een redelijke prijs. Ik was aangenaam verrast door het vakkundig advies en de persoonlijke benadering van een ervaren medewerker. Erik Walters van de afdeling verkoop verdient wat mij betreft een groot compliment. Geen gladde praatjes maar inhoudelijk zinnig commentaar en een persoonlijke benadering. Na de bestelling verliep de levering en plaatsing vlekkeloos. Ik kan iedereen aanraden een kwalitatief goede keuken voor een redelijke prijs te kopen bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Begripvolle annulering”
Door rishi op donderdag 25 aug 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Mijn moeder had een keuken besteld voordat ze plotseling overleed. Waar ik verhalen heb gelezen van andere keukenboeren waar ze de annuleringskosten vorderen bij de erfgenamen waren zij heel begripvol en hebben zij de order kosteloos geannuleerd. Voor mij een reden om in de toekomst een keuken daar te kopen en zal het zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden over opstelling monteurs”
Door Wouter op donderdag 18 aug 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Alhoewel ik het bestellingsproces als gemakkelijk en positief heb ervaren, begonnen de problemen al gelijk bij levering. Ondanks dat zowel de keuken, als het trapgat uitgebreid door de monteur waren gemeten en het nooit ter sprake is gekomen dat een kast eventueel niet via de trap naar boven zou passen, was dit toch het geval. Dit betekende dat er een kast op mijn trap moest blijven liggen en de toegang tot mijn huis blokkeerde.

Alhoewel dit een volstrekt onacceptabele situatie was, werd mij door Keukenwarenhuis verteld dat de monteur er van overtuigd was dat de kast zou passen en de volgende dag met mij samen de kast omhoog zou dragen. Uiteraard ging de kast de volgende ochtend niet omhoog er moest dus een lift worden geregeld. Na, wederom, contact met Keukenwarenhuis, leerde ik dat een lift pas op de vrijdag beschikbaar zou zijn, wat dus nog 2 dagen met een kast die mij de toegang blokkeerde zou betekenen. Volstrekt onacceptabel natuurlijk, waardoor ik zelf genoodzaakt was een lift te regelen.

Ondanks dat het mij wel zo netjes leek om gezien mijn ongemakken de kosten van de lift op te nemen, werd mij door Keukenwarenhuis verteld dat als het van te voren bekend was geweest dat de kast niet omhoog zou passen, ik ook al 150 euro had moeten betalen. Met de 80 euro die ik voor mijn zelf-geregelde lift moest betalen, had ik het dus eigenlijk al goed gedaan en had geen reden tot zeuren, aldus Keukenwarenhuis.

Omdat, volledig door mijn eigen schuld, het stucwerk nog niet droog genoeg was de keuken te kunnen plaatsen, moest de monteur helaas onverrichter zaken naar huis. Erg vervelend natuurlijk, maar hij was hier wel erg makkelijk in. De reden voor deze houding werd mij snel duidelijk toen ik op een door mij ondertekend INMETINGSformulier werd gewezen, waarop stond dat er een dagloon van 360 euro moest worden betaald, mocht de keuken niet kunnen worden geplaatst op de geplande dag. Op zich kan ik hier inkomen, maar op het moment van inmeting wist ik nog niet of ik mijn eigen monteur zou regelen of met de monteur van Keukenwarenhuis in zee zou gaan. Voor zover ik wist, tekende ik voor inmeting en niet voor een offerte van de monteur, aangezien montagekosten zijn gespecificeerd op de rekening van Keukenwarenhuis. Een vreemde gang van zaken dus.

Toen 10 dagen later het stucwerk wel droog genoeg was om de keuken te plaatsen, stuurde Keukenwarenhuis 2 nieuwe monteurs (blijkbaar toen geen aparte handtekening voor de monteur noodzakelijk). Na de keuken te hebben gemonteerd, werd mij een rekening van maar liefst 475 euro voor klein materiaal gepresenteerd! Het ging hier om 2 T-stukjes koper à 20 euro per stuk en nog wat pvc stukjes tegen belachelijke bedragen. Ook werd er 200 euro aan extra loonkosten gerekend. Afgezien van het boren van een gat voor de afzuigpijp (2 minuten werk) was het vooraf volkomen ondoorzichtig dat er nog zoveel bovenop de afgesproken keukenprijs zou komen.

Dit was dus bovenop de 1350 euro die ik al aan Keukenwarenhuis had betaald voor montage. Dit vond ik vooraf al veel, maar er werd mij verteld dat Keukenwarenhuis geen garantie op de keuken zou geven als er problemen zouden ontstaan door verkeerde montage.

Na de keuken een weekend in gebruik genomen te hebben, ontdekte ik een lekkage in de gootsteen en een niet functionerende vaatwasser. Voor de vaatwasser is 2,5 week later iemand komen kijken, maar voor de lekkage is niemand bereid te verantwoording te nemen. Keukenwarenhuis wijst (terecht) naar de monteurs, maar is vervolgens niet bereid een andere monteur te sturen als blijkt dat het niet realistisch is om voor de monteurs 2,5 uur te moeten rijden om een kleine lekkage te repareren.

Al met al is er bij Keukenwarenhuis een compleet gebrek aan enige vorm van klantenservice en zijn ze vooral bezig klanten met lage prijzen te lokken en vervolgens met ondoorzichtige kostenposten je een poot uit te draaien.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Wij vinden het vervelend dat deze klacht nog niet geheel afgerond is, maar zoals u weet wordt er nog hard aan gewerkt, we houden u op de hoogte en ronden het z.s.m. af !
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Corry Kluwen op maandag 8 aug 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Onze keuken gekocht bij keukenwarenhuis te Dordrecht , alles is naar wens en de montage was super !! De apparatuur werkt goed en de keuken is heel goed afgewerkt en kon al mijn keukenspullen goed opbergen .
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke communicatie”
Door frans oranje op vrijdag 15 jul 2016 '16 | vestiging Ter Aar
wij hebben in december 2014 een keuken gekocht voor ons nieuwe huis wat eind 2015 opgeleverd wordt, keuken werd keurig geleverd en voor de kerst nog geplaatst. we hebben toen wat tegenslag gehad met het plaatsen van de aanrecht en achterwand. Dit ging door kleurverschil een aantal keren niet goed. De communicatie verliep steeds vriendelijk, uiteindelijk is het in orde gekomen en hebben we een schitterende keuken.
FOTO VAN FRANS ORANJE
We hebben uiteindelijk een schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Ineke Dooge op zaterdag 2 jul 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op 17 juni ben ik het filiaal in Ter Aar binnengestapt. Ik had een nijpend probleem: de sluiting van de spoelbak in mijn 15 jaar oude keuken is kapot en hoe kom ik nu aan een nieuwe? Achter de balie trof ik twee heren en twee dames. Eén van de heren keek eens naar het door mij meegebrachte kapotte exemplaar - het merk Blanco was hem niet onbekend - liep weg en kwam terug met drie sluitingen. Eentje leek veel op mijn kapotte, die moest ik maar even thuis proberen. Jaaaa,hij past! Ik ben heel blij! Wat een service!! Heel graag wil ik die meneer, ik weet geen naam, van hárte bedanken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Kroon op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
We hebben onze keuken in ter aar gekocht en die was helemaal heel afgeleverd. Nu had iemand anders die de vloer ging leggen bij ons een plank Van de keuken beschadigd. We gingen terug om een nieuwe plank te kopen en kregen die gewoon mee zonder dat ze er iets voor rekenden. Heel erg bedankt hiervoor en voor de mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Wim en Teunie trouwborst op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Onze ervaring met het keukenwarenhuis is prima ,vanaf het eerst gesprek tot het afronden werd nergens moeilijk over gedaan,elke afspraak werd nagekomen tot en met de plaatsing door monteur ben uit Dordrecht is zeker aan te raden ,wij zijn heel erg blij met onze keuken met een prachtig aanrechtblad wat trouwens enige moeite van onze kant kostte.
FOTO VAN WIM EN TEUNIE TROUWBORST
Keuken met prachtig aanrechtblad op kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Fam Groot Jonker op zondag 12 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op 21 augustus 2015 hebben we een Nolte keuken met Siemens apparatuur gekocht in Ter Aar. We wisten in grote lijnen welke apparatuur en wat voor soort keuken we wilden hebben. Met zowel dhr. Carlo Snel als dhr. Gerben Rook, beiden zeer deskundig, hebben we prettige, constructieve gesprekken gevoerd. Tijdens dit megaproject, geen eenvoudige keuken, kwamen we ook knelpunten tegen. De door ons gekozen koel-vriescombinatie bleek helaas niet meer leverbaar. En de stoombakoven kreeg na het inmeten van de keuken alsnog een andere plaats. Dit had gevolgen voor kast- en laden ruimte. We zijn echter tot zeer acceptabele oplossingen gekomen! Op 3 maart 2016 heeft de uiterst deskundige installateur dhr. Peter v.Teulingen nagenoeg de gehele keuken geplaatst. Wat een vakman! De afzuigkap (+ greep) en een koppelstuk voor de Quooker werden later geleverd. Alles werkt inmiddels naar behoren en de solide keuken, geheel naar onze wens, ziet er tip top uit. KWH heeft zijn/haar beloften helemaal waargemaakt: apparatuur tegen internetprijzen, transparante calculatie. En heel fijn dat veranderingen plaats kunnen vinden tot het moment van de definitieve bestelling. Hartelijk dank. Wij zullen jullie van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM GROOT JONKER
Nieuwe hoekkeuken van Keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Fam. Gaemers op donderdag 9 jun 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Na het kopen van een keuken begin dit jaar wilde wij een extra spot voor onder de kastjes. Na een e mail gestuurd te hebben kregen wij de spot zonder extra kosten geleverd. Prima service van keukenwarenhuis Dordrecht.
Reactie of foto toevoegen
Adresgegevens Keukenwarenhuis
aDordrecht (42 ervaringen), Einsteinstraat 29, 3316 GG Dordrecht, tel 088 - 010 12 01
bTer Aar (126 ervaringen), Stobbeweg 21, 2461 EX Ter Aar, tel 088 - 010 12 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.