Feedback
9,0

Keukenwarenhuis

Website: www.keukenwarenhuis.nl "Uitstekend" score uit 133 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keukenwarenhuis.nl | 2 vestigingen (Zuid-Holland)
1 / 127
127 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenwarenhuis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenwarenhuis
Waarom een keuken kopen bij Keukenwarenhuis?
• 50 jaar Keukenervaring
• volledig zelfstandig familiebedrijf
• Grootste keukenshowroom van Nederland
• Compleet ontzorgde keukens voor Half Geld
• Alle merken apparatuur tegen internetprijzen
• Luxe keukens uit voorraad
• Geprijsde keukens in de showroom!
• Heldere transparante calculatie
• Cash & Carry keukens van 1499 – 4995 euro
• 114 opgestelde showroomkeukens in Ter Aar
• 10.000 keuken apparaten uit voorraad
• Betrouwbaar en veilig
Ervaringen
Er zijn 133 ervaringen over Keukenwarenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren93 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Keukenaankoop en service”
Door GHA van Hutten op zaterdag 4 nov 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We hebben 5 jaar geleden een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. Wij waren zeer tevreden met de wijze waarop we zijn geadviseerd, de keuken werd netjes geinstalleerd en voldoet prima. Onlangs merkten we dat de stopper van de spoelbak niet meer goed afdichtte. Het rubber was verhard. De fabriek van de spoelbak bestaat echter niet meer en een nieuwe stopper was niet te leveren. Na lang zoeken heeft een medewerker van het Keukenwarenhuis toch nog een ander afvoer- setje gevonden dat goed paste. Deze kregen we gratis mee. TOP!!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Supertevreden”
Door Familie Brunt op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Wij zijn supertevreden over het hele proces van kopen tot plaatsen en nazorg tot nu toe bij de aankoop van onze keuken in Dordrecht. Dingen die niet helemaal soepel liepen of die niet naar tevredenheid waren, zijn allemaal heel goed opgelost. Complimenten voor het adviseren, plaatsen, meedenken en bieden van de goede oplossingen. Wij zijn heel blij met onze keuken en vertellen dit ook graag aan anderen.
FOTO VAN FAMILIE BRUNT
Keukenwarenhuis keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel blij”
Door Ineke van Limburg op zaterdag 28 okt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Heel blij met mij nieuwe keuken. Vooral heel blij met de vakkundige montage door Anton Suijker.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super montage”
Door Fam. Janse op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Een mooie keuken uitgezocht bij keukenwarenhuis Ter Aar en super gemonteerd door Jeroen Brugman. Een paar communicatieprobleempjes,waardoor een monteur er nog eerder was dan de keuken...heeft Jeroen heel vakkundig en in zijn eentje onze keuken geplaatst in 1 dag.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Heel blij met de keuken”
Door Fam. Van Schie op zondag 24 sep 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Ook wij hebben een prachtige keuken dankzij Keukenwarenhuis Dordrecht. Onze keuken is vakkundig geplaatst door Anton Suiker. Wij zijn er heel blij mee!
FOTO VAN FAM. VAN SCHIE
Frontaanzicht keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super tevreden”
Door Familie Uleman op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Onze ervaring super tevreden..vanaf dag 1 goed uitleg gekregen..alles goed gegaan en super nete monteur ook Jeroen Brugman top..we zijn zeer te vreden met onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel goed geslaagd”
Door Thea en Peter Breek op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Vanaf het eerste bezoek in mei tot de oplevering van de montage op 6 september was een feest. Ze laten je eerst met rust om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden en dan komt er een adviseur. John Jonker. Top. Alle wensen zijn ingevuld. Als je hier niet slaagt, slaag je nergens. In samenspraak met Thomas Houthuyzen en Remon Hoefste was het slopen van de oude keuken en het plaatsen van de nieuwe een kwestie van 6 werkdagen. Harde werkers en deskundige vakmensen. Alles tot in de puntjes verzorgt. Bedrijfskaartje afgeven als er nog iets niet in orde is om even te bellen. En dan het boeket van de zaak. In een woord prachtig. Wij raden een ieder aan om tijd te winnen en niet alle winkels af te hoeven gaan. Ga naar KEUKENWARENHUIS, want nergens slaag je beter.
FOTO VAN THEA EN PETER BREEK
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super geholpen”
Door Jeroen Prosper op maandag 11 sep 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Super geholpen bij het ontwerp en er werd rekening gehouden met de afmetingen in ons nieuwe huis. Super goed geïnstalleerd door een vakman pur sang. Mocht ik in de toekomst weer een keuken nodig hebben dan weet ik waar ik heen ga.
FOTO VAN JEROEN PROSPER
Keuken met goede installatie
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Van keukenrenovatie naar nieuwe keuken”
Door G J Snoeck op vrijdag 11 aug 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Bij keukenwarenhuis in Dordrecht binnen gelopen voor advies over keukenrenovatie (vervangen van deuren en apparatuur)kreeg alle info daarover, nadat we onze situatie hadden uitgelegd wat we wilde, zei de verkoper waarom kijkt u niet voor compleet nieuw, hij liet ons de mogelijkheden zien tijdens deze rondleiding was mijn vrouw al verkocht, we zijn later gaan kijken in Ter Aar. daar haalde we ons hart op zo veel keus, Dit alles in de zomer 2016. In dec:2016 een mooie keuken uitgekozen is nu in aug:2017 geplaats, door een zeer vakkundig vakman, zijn reuze blij met de keuken.
FOTO VAN G J SNOECK
Nieuwe hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg blij met de aankoop”
Door E. Ax op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Een keuken kopen bij Keukenwarenhuis in Ter Aar is een feest! Enige tijd geleden hadden wij bij het Keukenwarenhuis al een keuken uitgezocht. Toch begonnen we de afgelopen weken te twijfelen over de kleur. Toen we dit aangaven was het geen enkel probleem om iets te veranderen. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje nam de verkoper alle tijd voor ons om te kijken naar een andere kleur. Dankzij hun goede advies, geduld en begrip is het gelukt om nu écht de keuken van onze dromen uit te kiezen. Wij zijn erg blij met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Superfijn geholpen”
Door Britt op maandag 17 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst super fijn geholpen door Jelle voor het ontworpen van onze keuken. Henk Willem heeft het tweede gesprek met ons gevoerd en alle tekeningen en maten door genomen alle vragen ook telefonisch super. Vandaag is de keuken geplaatst door Jeroen Brugman, goede monteur en een zeer mooie keuken afgeleverd. Al met al fijne zaken gedaan met keukenwarenhuis.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Goed begeleid”
Door A.A.H. van der Meulen op zaterdag 15 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We werden goed begeleid in onze keuze van apparatuur en konden alles aangeven v.w.b. kastjes etc. 12 April '17 is onze keuken afgeleverd en in de vrachtwagen lag een stenen lijst die helaas gebroken was. De chauffeur heeft dat direct doorgegeven aan het Keukenwarenhuis die op dat moment de lijst weer opnieuw in bestelling heeft gezet. De keuken is geplaatst door monteur Arnold Middelkoop. Secuur en netjes werkend heeft hij onze keuken geplaatst! Nagekeken op evt. gebreken en er was nog een beschadigde vriezerdeur die ook meteen in de bestelling werdt gezet. We konden de keuken gewoon gebruiken en wat dat aan gaat volop genieten van ons bezit. Gisteren kwam Arnold met de nieuwe lijst en deur en heeft die weer netjes geplaatst! We zijn op en top tevreden met de afhandeling en plaatsing van onze keuken van het KEUKENWARENHUIS uit Ter Aar! vriendelijke groet A.A.H. van der Meulen te Amsterdam.
FOTO VAN A.A.H. VAN DER MEULEN
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super gegaan”
Door Martin op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst mijn keuken ontworpen samen met onder andere Gerben Rook wat vlekkeloos ging. Erg geduldig personeel en denken goed mee. Na even wachten is de keuken gisteren geleverd en vandaag geïnstalleerd door Jeroen Brugman. Jeroen is erg fijn om als installateur te hebben. Hij is erg vriendelijk, denkt goed mee en adviseert waar nodig. Ook doet hij helemaal niet moeilijk om iets extra's te doen. Super! Enig noemenswaardig nadeel was dat er geen vriezer, maar een tweede koelkast geleverd was. Nog even wachten op een volledige keuken, dus, maar dat is geen probleem.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Ideale combinatie”
Door A.Scholten op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
De plaatsing van de keuken werd gedaan door de Fa. Mohlmann uit Sassenheim. Keuken mooi gestucked en kasten en koelkast, ovens, vaatwasser etc. vakkundig en precies geinstaleerd. Ook door deze Fa. Mohlmann werd de tegelvloer gelegd. Hier is wederom waar vakmanschap en betrokkenheid getoond. Niets werd afgeraffeld maar zeer zorgvuldig en geduldig geinstalleerd. Tot 's-avonds in de late uurtjes werd doorgewerkt. Tegelhoekjes tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd. Ideale combinatie; Keukenwarenhuis.nl en de fa. Mohlmann, A.Scholten, Een zeer tevreden klant
FOTO VAN A.SCHOLTEN
Keuken met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Koesteren”
Door Paul Hippe op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Keuken plaatsen een groot feest. Ervaringen met Keukenwarenhuis waren top. Adviseur Gerben Rook heeft veel kennis, is kundig en denkt goed mee. Afgelopen 10 en 11 juli is de keuken door een topmonteur geplaatst. Zijn naam is Jeroen Brugman. Zijn kennis, vakmanschap, inzicht en het meedenken geeft aan wat zeer belangrijk is voor het plaatsen van de keuken. Voor hem en voor ons was het dus een groot feest. Bedankt nogmaals en als Keukenwarenhuis zou ik bovengenoemde mensen maar zeer goed koesteren.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel goede service gehad”
Door Jeannet Bijlsma op vrijdag 7 jul 2017 '17 | vestiging Ter Aar
In 2012 onze keuken gekocht, keurig op tijd geleverd en gemonteerd. Helaas na een paar maanden scheurde ons aanrechtblad. Contact opgenomen met het Keukenwarenhuis en uiteindelijk hebben we een nieuw blad gekregen. Deze bleek beschadigd bij levering, dus weer contact.. lang verhaal kort 5 bladen verder (schuld vanuit de fabriek) was alles perfect opgelost dankzij Mark wie ons met alle geduld heeft geholpen. Nu 4 jaar verder is de vaatwasser helaas overleden dus weer terug naar het Keukenwarenhuis, nu zijn we weer super vriendelijk geholpen door Kevin en na 4 jaar wist ook Mark nog precies wie we waren!! Volgende keer komen we zeker weer bij jullie terug!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Ellie en Piet den Hartog op maandag 26 jun 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Keuken gekocht bij keukenwarenhuis op2 dingen na prima af geleverd. Keuken geplaats door monteur Anton Suijker ondanks het erg warme weer prima werk geleverd en op zijn tijd gezellig praatje, zijn zeer tevreden.
FOTO VAN P DEN HARTOG
+ Toon extra foto van P den Hartog
REACTIE VAN P DEN HARTOG
Mooie keuken geplaats door monteur Anton Suijker zijn tevreden met de keuken en de service na melden kapotte kraan en ontbrekende onderdelen alles is goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Aanrader”
Door henk moor op donderdag 15 jun 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Eerste bezoek in Ter Aar , keuken uitgezocht en offerte op laten maken. prima te woord gestaan. Dan moet je voor een tweede keer naar Ter Aar voor alles definitief te bespreken, eerst vond ik dat niet leuk maar later toch wel ,want je hebt tijd om alles goed te overdenken. De keuken werd ingemeten door de mensen die hem ook kwamen plaatsen, dit vond ik een groot pluspunt. Nu inmiddels 8 weken verder en is de keuken deze week geplaatst. Wij zijn heel gelukkig met de keuken. En het plaatsen is perfect verlopen en heel mooi gedaan met goede uitleg over apparatuur en alles. Rest mij maar een ding te zeggen. Keukenwarenhuis team geweldig van af de eerste dag tot de oplevering. ECHT EEN AANRADER. Dank jullie wel.
FOTO VAN HENK MOOR
REACTIE VAN HENK MOOR
Mooie keuken geworden, heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super content”
Door De Doncker -Audenaert Mireille op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ik raad deze zeker aan iedereen aan .ongelooflijk maar waar! Zeer goeie service en een prachtige na-service .dat is wat je voor je geld wilt . Ze zijn super gewoon! al bij het eerste ontvangst voelden we ons er al thuis . Zo een service , bediening en levering , materialen en afwerking van aankoop keuken , kan onze Belgische kwaliteit - prijs nooit aan komen . Ik heb een prachtige , super aankoop gedaan . De keuken is een droom en oogt zeer mooi voor anderen .Ik heb mijn volledige voldoening gehad op alle vlakken .
FOTO VAN DE DONCKER -AUDENAERT MIREILLE
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zaken niet goed gegaan wel opgelost”
Door hans de bruin op woensdag 24 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
1.5 jaar terug een keuken gekocht. de verkoper is helemaal gek van jouw handtekening, tot vervelends toe. Hadden we toen maar niet getekend. De keuken is 1.5jaar terug geplaatst. Aansluitend alleen maar gezeur gehad om allerlei dingen die niet goed zaten in de keuken. Fornuis niet goed, afwijking in blad. Verkeerde kit gebruikt etc etc. 1.5 jaar gezeur en iedere keer een andere monteur, die wat aan te merken had op de vorige. En Keukenwarenhuis gewoon niet thuis geven. Ons advies: koop geen keuken bij keukenwarenhuis. Het zal overal wel wat wezen, maar niet zoals bij dit bedrijf.

Aanvulling 4 juli 2017: keukenwarenhuis heeft contact opgenomen en is tot gewenste compensatie gekomen.
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door andre ten hoven op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
keuken gekocht in februari erg goed geholpen door de verkoper. de keuken is goed afgeleverd en goed gemonteerd door de keuken monteur . zeer tevreden en een aanrader om daar een keuken te kopen Met vriendelijke groet,
FOTO VAN ANDRE TEN HOVEN
Aanzicht van de keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super tevreden”
Door Fam Vermeulen op maandag 15 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Prima geholpen zowel door verkoper en later het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst. Alles was netjes geregeld van de aankoop tot het plaatsen van de keuken . Overal werden we van op de hoogte gehouden. Je hoort vaak rare dingen over keukenbedrijven , maar wij zijn super tevreden.
FOTO VAN FAM VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Zelfplaatsing”
Door Vrisekoop op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Van de zomer een keuken gekocht na goed advies bij Keukenwarenhuis. De keuken zelf geplaatst, uiteindelijk miste er een paar onderdelen. contact opgenomen met Keukenwarenhuis, ons probleem opgepakt en nabesteld. Wij zijn goed geholpen. Ik raad Keukenwarenhuis nu aan bij vrienden en familie.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Review”
Door J.G.M. van der Born op zaterdag 29 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Nadat wij medio februari een kleiner appartement gingen huren, besloten wij om het bestaande keukenblok te vervangen door een geheel nieuwe keuken en na veel omzwervingen kwamen wij terecht bij het Keukenwarenhuis in Ter Aar. Wij wilden ons eerst oriënteren en daar ging het net even anders we kwamen in gesprek met Jelle, een zeer deskundig verkoper, die echt oog en oor had voor details, en na een plezierig gesprek besloten wij ter plaatse voor de aankoop van een nieuwe keuken die geheel aan onze wensen voldeed. Volgens afspraak werd de keuken op vrijdag 17 februari geplaatst door Jeroen Brugman, een zeer deskundige monteur waar het Keukenwarenhuis trots op mag zijn.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Pluim waard”
Door fam Groenewegen op dinsdag 25 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
In maart is onze nieuwe keuken geplaatst. Hierbij aantal probleempjes tegen gekomen die niet te wijten zijn aan Keukenwarenhuis deze zijn prima in overleg opgelost. Met dank aan John voor de montage en de uitstekende communicatie door Martijn over zoeken naar best mogelijke oplossing! Wij plaatsen zelden recenties maar hierbij wil ik Keukenwarenhuis zeker een pluim geven. Wij zijn zeer tevreden en zullen keukenwarenhuis zeker verder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Erg goede hulp gehad”
Door Tonny Hagen van Steen op maandag 24 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ik heb een keuken gekocht en de hulp die ik van de medewerkers was heel erg goed! Er werd meegedacht en er werden simpele maar heldere tips gegeven om de keuken helemaal naar het zin te maken. Ik zal het Keukenwarenhuis zeker aanraden. Ook degene die de keuken heeft geplaatst was top!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Je vindt hier alles wat je nodig hebt”
Door W Hekkert op maandag 24 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Wij zijn via Googlen op de Fa. Keukenwarenhuis gekomen. Wij wilden ons oriënteren voor een nieuwe keuken. Omdat we op zondag niets te doen hadden en ter Aar open was zijn we gaan kijken. Mede omdat er zo veel keukens zijn opgesteld was dit een prima keuze Het bleek een goed idee, wij werden te woord gestaan en konden eerst vrijelijk rondkijken. Omdat het allemaal klikte, ook met de verkoper, zijn we er niet eens aan toegekomen om bij meerdere keukencentra te gaan kijken. Je vind hier alles wat je nodig hebt om te slagen (inclusief vriendelijke mensen en een goede service). Wij hebben besloten de keuken zelf te plaatsen, dit is prima gelukt. Er waren een paar puntjes welke afgehandeld moesten worden, dit werd ook perfect opgepakt en is allemaal geregeld. Een paneel welke niet paste i.v.m. de speciale opstelling, een flessenrek welke niet geleverd was en een afzuigkap welke veel geluid maakte. Nieuw paneel aangepast en geleverd, flessenrek geleverd en een nieuwe afzuigkap gemonteerd. In 1 woord PERFECT
FOTO VAN W HEKKERT
Keuken zelf geplaatst
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Top bedrijf”
Door J.W.Gouma op zaterdag 22 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Bij zonder attent behulpzaam geweldige service prettige medewerkers mee denkend zeer ervaren kortom een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe keuken zeker naar toe gaan.Montage ploeg ook zeer ervaren ter zaken zeer kundig en ook weer meedenkend en behulpzaam zeer nette werkers.Mijn ervaring een TOP bedrijf
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Kunnen het iedereen aanraden”
Door Clemens Terlingen op dinsdag 18 apr 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Bij het keukenwarenhuis Dordrecht een keuken gekocht tegen een hele mooie prijs. Het werd een grote keuken met veel apparaten. Na wat problemen met het opmeten werd alles keer op keer door een geweldige monteur opgelost. Wij ook nog wat wensen hadden voor aanpassingen en veranderingen en daar werd heel goed mee omgegaan. Al met al duurde het wel even voordat de eindoplevering rond was maar we hebben nu een mooie keuken waarvan iedereen die we kennen aangeeft het een prachtige keuken te vinden. Wij kunnen iedereen aanraden met het keukenwarenhuis in zee te gaan
FOTO VAN CLEMENS TERLINGEN
Keuken met grijze fronten en rode achterwand
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Schitterende L Keuken”
Door Ronald op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Eind december 2016 hebben wij een prettig gesprek gehad met verkoper Jelle. Er werd creatief meegedacht om onze speciale wensen te kunnen verwezenlijken, want het moest een keuken worden die deels "rolstoeltoegankelijk" is. O.b.v. van de tekening en de totaal prijs hebben wij toen besloten in zee te gaan met Keukenwarenhuis en niet verder te gaan shoppen. Het meerwerk en de uit eindelijke plaatsing van de keuken is heel vakkundig en netjes geplaatst door de 2 mannen van Vd Voorst & Zaal. Tijdens het gehele proces waren er een aantal onvolkomenheden, maar dit werd door Keukenwarenhuis snel en servicegericht opgelost. Het eindresultaat is dat wij een schitterende L-keuken hebben en we het Keukenwarenhuis aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Teamwork bij het Keukenwarenhuis”
Door Nico en Marian op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Keuken aangekocht met advies van Peter. Hij liet onze wensen kenbaar maken en gaf ervarings adviezen. Top,nam rustig de tijd. En nam het nogmaals het geheel tot op de puntjes door. Dan het plaatsen. Marco die kwam installeren vlak voor de kerst. En voor hem was het een hele lange werkdag. Maar hij nam de tijd voor alles. S avonds om 10 uur klaar en nog controleerde hij allen kasten of alles goed werkte.
Zaterdag middag 16.00 uur kwamen we er achter Koelkast werkte niet. Pfffff
Keukenwarenhuis gebeld en die bood gelijk hulp aan met een leen koelkast. Later werd dit natuurlijk opgelost. Oeps er gaat natuurlijk wel eens wat mis, een diepe kras in de aanrecht. Keukenwarenhuis heeft dit vandaag vernieuwd. Dus een dikke 10 voor het gehele team. Nogmaals dankjewel voor onze mooie droomkeuken. En top service. Marco en Peter ???? bedankt
FOTO VAN NICO MARIAN
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer netjes”
Door Kars op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Keuken laten plaatsen een hele goede monteur zou aan iedereen aanbevelen zeer netjes gewerkt .ruimt alles op neemt ook alle dozen mee. Het keukenblad was niet meegeleverd stond nog in het magazijn werd super snel opgelost. Een dikke pluim voor de monteur Maurice Esdonk.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Tevreden”
Door v.Dalen op dinsdag 21 mrt 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Afgelopen week is onze keuken zeer vakkundig geplaatst door Wim Aarnoutse. Hij werkt zeer precies! Qua advies bij het kopen van de keuken zijn we niet helemaal tevreden. De verkoper heeft ons overrompeld. Ook een beetje onze fout, maar je tekent en dan kan er wel gewijzigd worden, maar dat kost altijd meer, al zegt de adviseur tijdens het tweede gesprek van niet. Let op wanneer u dus gaat praten. Let op kleine details en prijzen! Ondanks alles wel tevreden op de gootsteenbak na. Niet goed opgelet!
REACTIE VAN KEUKENWARENHUIS
Beste Joke, we hebben inmiddels contact gehad, en nog even de opties doorgenomen met elkaar, wordt vervolgd. Mark Verkerk
REACTIE VAN V.DALEN
Wij zijn er samen met de heer Verkerk uitgekomen en zijn zeer tevreden met de afhandeling van ons probleem. Zullen het keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij vrienden!
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Superblij met het eindresultaat”
Door Fam sassen op maandag 20 mrt 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We gingen naar het Keukenwarenhuis in Ter Aar om een kast te zoeken die bij onze keuken paste maar al gauw kwamen we erachter dat wij wilde niet meer leverbaar daar onze keuken al 20 jaar oud was dus hebben we besloten om dan maar een hele nieuwe keuken te nemen en zo raakte we in gesprek met Carlo Snel en zagen wij een keuken naar ons zin na wat onderhandelingen hadden wij dus een nieuwe keuken gekocht helemaal blij mee later ook nog een leuk gesprek gehad met Rick Verburgt de tekenaar en alles goed nagelopen en nu is dus afgelopen week onze keuken geplaatst door Erwin een aardige en gezellige topgozer is en heel meedenkend en oplossings gericht is we zijn superblij met het eindresultaat gr fam sassen.
FOTO VAN FAM SASSEN
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Afspraken goed nagekomen”
Door R. Karreman op donderdag 2 mrt 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken gekocht bij het Keukenwarenhuis. Wij zijn zeer goed begeleid bij het uitzoeken van de keuken zowel tijdens het eerste gesprek als bij het tweede afsluitende gesprek. Afspraken, die gemaakt zijn over de levering en plaatsing van de keuken zijn goed nagekomen. Ook lof voor het bedrijf dat de keuken geplaatst heeft. Wij zijn heel blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Kouwenberg op zaterdag 4 feb 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Na in de krant gelezen over Keukenwarenhuis zijn wij naar Ter Aar gegaan en hebben ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open, vriendelijk en niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die ochtend uitgekomen. De levering van de keuken was volgens afspraak, de montage gedaan door de zeer deskundige keukenmonteur Anton Suijker (Keuken Montage Holland) verliep prima. Kortom, wij zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis.
FOTO VAN FAM. KOUWENBERG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bedankt”
Door Timo Prinsenberg op vrijdag 3 feb 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Donderdag 26 januari is mijn keuken geplaatst door monteur ANTON SUIKER. Mensen, als u een keuken wil laten plaatsen, vraag naar deze man! Hij is erg precies in wat hij doet en heeft mijn keuken super geplaatst. Bedankt Anton!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Nolte keuken”
Door Heleen van Houwelingen op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Heel blij ben ik met mijn nieuwe Nolte keuken van het Keukenwarenhuis: prachtig wit hooglans en op heel korte termijn geleverd (uit voorraad) en gemonteerd! Waar ik in het bijzonder mijn waardering voor uit wil spreken is de persoonlijke, vakkundige en uiterst vriendelijke benadering door het personeel: m.n. Jantina aan de telefoon- heel fijn als zo'n eerste contact meteen vertrouwen geeft- en Berry die me hielp bij de keuze en samenstelling van de keuken. Ondanks dat ik verhuisde in vakantietijd werd mijn keuken perfect op tijd geleverd en gemonteerd! Echt geweldig! Complimenten ook voor de ervaren monteurs die de keuken geïnstalleerd hebben. Ze werkten vlot, heel netjes en bleken ook nog veel doorzettingsvermogen en creativiteit te bezitten toen een hoge keukenkast niet een,twee drie door mijn kleine portiek naar binnen ging.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Toppers”
Door Pim Uijttewaal op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Gisteren is de installatie van de keuken voltooid. Het was anderhalve dag werk. De installatie monteur was creatief met verschillende oplossingen en dacht vooral pro-actief mee. Mooie bijkomstigheid was dat twee heren van keukenwarenhuis na installatie langskwamen om de hele keuken af te nemen, resten plastic te verwijderen en al het restafval meenamen. Ik zeg altijd maar zo: Koopt in den vreemden niet wat uw eigen dorp u biedt!! Toppers!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Pima geregeld”
Door B. Boogaard op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Dordrecht
In orientatiefase heel goed geïnformeerd door Peter Wor, hierdoor ook onze keuze bepaald. Goed afroepgesprek geweest en in afwachting van plaatsing al contact gehad met monteur Willem Aarnoudse, deze stelde ons gelijk al gerust om mogelijke problemen met omleggen van leidingen de kop in te drukken, dat komt wel goed zei hij. Vooraf niet alles kunnen regelen en  de monteur heeft dit zonder problemen opgelost. Plaatsing van onze nieuwe keuken is fantastisch uitgevoerd en het resultaat is zeer naar onze zin gebeurd. Er moet nog een vensterbank worden geplaatst,  maar dit gaat zeker ook goed komen. Kortom prima geregeld. Fantastisch.
FOTO VAN B. BOOGAARD
Keuken naar onze zin
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Erg onder de indruk”
Door Ed Trentelman op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ben erg onder de indruk van de service die wordt verleend bij de aankoop van een keuken. Advies, snelle offerte, scherpe prijs (bedongen) detail tekeningen, bedenktijd voor evt aanpassingen, duidelijk levertijd. Werd exact volgens geleverd tot in huis.Leuk bedankkaartje ontvangen na de aankoop, en aftersales telefoontje!! Echt top. Dus Keukenwarenhuis.nl is een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Nazorg buiten garantie”
Door Frank Stawniak op zaterdag 7 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Ongeveer 2,5 jaar geleden een mooie keuken gekocht via het Keukenwarenhuis. Recent is een onderdeel uit een ladekast defect geraakt. Na geïnformeerd te hebben of er wellicht nog garantie op het onderdeel zat, bleek deze verlopen te zijn. Toch was het Keukenwarenhuis zo vriendelijk het defecte onderdeel onder garantie te vervangen! Een betere service kan ik niet wensen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Buitengewoon tevreden”
Door Ewout en Carla Verhoef op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
Allereerst werden we vriendelijk en zeker vakkundig geholpen door Erik Walters. Hij dacht met ons mee en samen zijn we tot een mooie complete keuken gekomen.
Alles is ook nog eens volgens afspraak en door een vakman geïnstalleerd. Wij zijn buitengewoon tevreden.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Dikke pluim”
Door Fam. Van Leeuwen op maandag 2 jan 2017 '17 | vestiging Ter Aar
We werden al in de winkel vriendelijk ontvangen en deskundig geadviseerd. We kozen voor een keuken op voorraad. Dat scheelde aanmerkelijk in de levertijd en de prijs. Nadat een werk- en leverschema was opgesteld liep alles op rolletjes, precies volgens het afgesproken schema en binnen het overeengekomen budget. Scherp geprijsd. Voor de plaatsing van de keuken moest er eerst voorbereidend werk worden gedaan door de monteur. Sloop-, hak- en breekwerk hadden wijzelf al gedaan. De ene dag werden alle water-, afvoer- en elektraleidingen en aansluitpunten aangepast, veranderd en gewijzigd. De volgende dag plaatste dezelfde monteur in één dag de keuken. Precies op tijd, relaxed en goed gehumeurd. Dit is al enige weken geleden en we hebben vel plezier van de keuken, al moeten we de nieuwe apparatuur nog deels in onze vingers krijgen. Tot nu toe geen klachten. En anders is er een garantieregeling die er goed uitziet, op de keuken zelf en op de apparatuur. Dikke pluim voor Keukenwarenhuis èn de monteur die de keuken geplaatst heeft!
FOTO VAN FAM. VAN LEEUWEN
+ Toon extra foto van Fam. Van Leeuwen
+ Toon extra foto van Fam. Van Leeuwen
+ Toon extra foto van Fam. Van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Blonk op vrijdag 9 dec 2016 '16 | vestiging Ter Aar
In de krant gelezen over keukens, wij naar Ter Aar gegaan en ons laten adviseren over een nieuwe keuken. Dit gesprek was heel open en vriendelijk niet opdringerig. We hebben een rondleiding gehad en we zijn er die zelfde middag uitgekomen. Er is een afspraak gemaakt voor het inmeten van de keuken en met die bevindingen zijn wij weer op een 2e gesprek geweest waar wij een tekening kregen hoe de keuken geplaatst zou worden. We hebben de gelegenheid gehad om nog wijzigingen door te geven en hebben getekend. Daarna zijn de afspraken die gemaakt zijn allemaal nagekomen en iedere afspraak die gemaakt was werden we van te voren via een mail op de hoogte gebracht. De levering was volgens afspraak en ook de montage verliep zonder problemen. Wij zouden iedereen aanraden om een nieuwe keuken bij Keukenwarenhuis te kopen. Wij zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Afspraken keurig nageleefd”
Door Fam W.Krom op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Na veel keukenzaken te hebben bezocht zijn we terechtgekomen bij Keukenwarenhuis. Ons eerste gesprek was helemaal niet opdringerig en hebben onze Nolte keuken daar gekocht. De gemaakte afspraken werden keurig nageleefd. Ook de installatie was perfect gedaan. Ook nog een telefoontje achteraf of alles naar wens was werd zeer op prijs gesteld.
FOTO VAN FAM W.KROM
Nolte keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Ton en Hedwig Hermus op vrijdag 18 nov 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Onze keuken werd vrijdag 11 November jl. geleverd en vanaf de maandag erna geplaatst door Ben van BeGe montage, te Dordrecht. Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de Nolte keuken met AEG apparatuur en ook met het vakmanschap van Ben.
FOTO VAN TON EN HEDWIG HERMUS
Nolte keuken met AEG apparatuur
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Plezierige ervaring”
Door Manuela op zaterdag 5 nov 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Goede keukenzaak,geen gedram van je moet dit of dat.laten je rustig rondkijken,als je je keuze heb gemaakt gaan ze met je aan tafel zitten om te kijken of je wensen haalbaar zijn.geven je goed advies en denken met je mee,ik moet wel eerlijk toegeven dat er een paar probleempjes waren over het hoe en wat van de keuken maar die waren na een telefoongesprekje ook weer zo de wereld uit.kortom een plezierige ervaring en zeker een aanrader voor een ieder die op het punt staat om een nieuwe keuken aan te schaffen.

Eerdere ervaring van 4 juli 2016: Wij zijn gisteren naar ter Aar teruggegaan voor de keuken die wij een tijd geleden al hadden uitgezocht. Ik (Manuela)had mijn(droom)keuken gevonden bij het keukenwarenhuis.Toen ook al met veel rust en geen gedram van je moet dit of dat,kortom toen al met veel plezier de keuken aangepast en besteld,maar er dreigde van onze kant toch een kink in de kabel te komen (financieel).Dus wij wederom om de tafel gezeten met John Jonker die ons heeft aangehoord en vervolgens aan het stoeien is gegaan.hij heeft voor ons de keuken aangepast met wat andere apparatuur en een kort gesprekje gehad met Hans Verkerk ,waardoor het toch mogelijk was om de keuken door te laten gaan.Wij willen hierbij John Jonker onzettend bedanken en natuurlijk ook Hans Verkerk omdat hij ons wat extra korting heeft gegeven. Echt helemaal top. Wij vinden keukenwarenhuis een absolute aanrader, heel klantvriendelijk
FOTO VAN MANUELA
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aanbevelingswaardig”
Door H. Zegers op zaterdag 5 nov 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een super keuken gekocht voor een alleszins redelijke prijs. Ondanks de uiteraard ook voorgekomen verschillen van inzicht hebben wij heel prettige ervaringen met winkel en personeel. Goede deskundigheid, uitgebreid aanbod - ook op zicht en prima afwerking. Zeer aan te bevelen.
FOTO VAN H. ZEGERS
Keuken met prima afwerking
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geholpen in winkel”
Door Oers op zondag 23 okt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Uw mededeling in ons gastenboek: Wij zijn na vele keukenwinkels op de bonnefooi naar Ter Aar gereden gewoon om te kijken we waren al in Dordt geweest en mijn schoonouders zeiden ga naar Ter Aar daar is het 3 keer zo groot. Nou idd. Na even op ons gemak te hebben rondgekeken maar is vragen of iemand ons kon helpen, want je wordt hier niet achter je broek aangezeten. Nou we werden door John geholpen en die man heeft geluisterd. we wilden landelijk en die hebben wij dan ook gekocht. John wist te vertellen dat kan je beter niet doen want.... dat kan je wel doen want.. m.a.w. een man met kennis. Een fantastische keuken gekocht en na afloop een biertje met bitterballen om te klinken op de aankoop. Top winkel, wij zijn ontzettend goed geholpen! Bedankt John voor je goede advies fam Oers
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door R Nouwen op maandag 17 okt 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Een complete U keuken !!! We zijn netjes en goed geholpen hebben goede adviezen gehad en werd de tijd voor je genomen , de levering van de keuken was netjes. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super geregeld”
Door Conny en Daan v.d. Haven op zaterdag 15 okt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Onze nieuwe keuken is geplaatst door Cris en Arnout, wat een vaklui zijn dat! Onze kleinzoon had een vrije dag en kwam kijken, nou hij is niet meer weggegaan! Ze hebben hem de hele dag laten "helpen"geweldig hoe ze dat deden! Bij eind controle dachten we dat alles goed was, echter na 2 dagen ontdekte we een beschadiging op een lade.Terug naar de zaak, en zonder gedoe wordt er een nieuw ladefront geregeld, super!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mooi he”
Door Ben Groeneveld op zondag 9 okt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Vorig jaar besteld, augustus dit jaar geplaatst. Niet zoals de opstelling zoals op de foto, maar eigen opstelling en apparatuur ook naar eigen wensen samengesteld. Ook direct de keukenruimte gerenoveerd door Peter Bouman, de monteur van keukenwarenhuis. Was ook een hele ingreep. Was geen probleem voor hem en zijn makkers. Keuken en meerwerk (zoals ze dat noemen) perfect afgeleverd. We wonen al heel lang in een huurhuis, waar de "keuken"een keukenblokje van de woningcorporatie was en een paar keukenkastjes op een onlogische plek. En waar we zelf wat bij elkaar geplakt hebben om het toch ergens op doen lijken. Omdat we toch niet van plan zij om te verhuizen hebben we gespaard voor een eigen investering in de keuken. We hebben er geen dag spijt van gehad, we hebben zelf wel voor en na foto's maar ook zonder die foto's hebben we nog iedere dag zoiets van: WOW, Mooi hé!
FOTO VAN BEN GROENEVELD
Keuken van keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Nieuwe fronten en apparaten”
Door M.Ruseler op woensdag 28 sep 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Voor nieuwe fronten en apparatuur voor mijn keuken kwam ik bij Keukenwarenhuis in Ter Aar. Vol lof over vriendelijke ontvangst en professioneel advies. Heden is alles geplaatst door een vakkundig en secuur werkende monteur met "gouden handjes"! Super gedaan! Groet, M.Ruseler
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“eind goed al goed”
Door Ruth op woensdag 14 sep 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Ik heb vorig jaar op 06-02 een keuken gekocht bij u compleet met alle inbouw apparatuur zoals vaatwasser/gaskooplaat/combi magnetron oven. Om de laatste gaat het deze ging afgelopen dinsdag kapot.ik kom er vervolgens achter dat de leverancier van de apparatuur toen al failliet was.ik doe na anderhalf jaar een beroep op hen en nu wordt ik letterlijk van kastje naar de muur gestuurd en niemand helpt mij echt een schande.

Ik moet terugkomen op mijn klacht van 09-09 11:21. Daarin meldde ik dat ik vorig jaar een demo keuken heb gekocht en dat mijn combi kapot is gegaan ,welke bleek met apparatuur ingericht van een failliete leverancier. Ik werd in eerste instantie niet gehoord dus maar mijn hart gelucht op deze site,ik ben na mijn bericht hier benaderd door keukenwarenhuis om tot een compromis te kunnen komen.aangezien ik toch ondanks alles geen garantie meer bleek te hebben ,kreeg ik de keus om een andere combi aan te kunnen schaffen bij hen tegen inkoopsprijs.Deze ga ik na overleg dit weekend ophalen ,dus eind goed al goed .
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Vlekkeloos verlopen”
Door Matthijs dekker op zaterdag 3 sep 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Voor de uitbreiding van onze huisartsenpraktijk in Noordwijk was ik op zoek naar zeven keukenblokken met accessoires voor een redelijke prijs. Ik was aangenaam verrast door het vakkundig advies en de persoonlijke benadering van een ervaren medewerker. Erik Walters van de afdeling verkoop verdient wat mij betreft een groot compliment. Geen gladde praatjes maar inhoudelijk zinnig commentaar en een persoonlijke benadering. Na de bestelling verliep de levering en plaatsing vlekkeloos. Ik kan iedereen aanraden een kwalitatief goede keuken voor een redelijke prijs te kopen bij dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Begripvolle annulering”
Door rishi op donderdag 25 aug 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Mijn moeder had een keuken besteld voordat ze plotseling overleed. Waar ik verhalen heb gelezen van andere keukenboeren waar ze de annuleringskosten vorderen bij de erfgenamen waren zij heel begripvol en hebben zij de order kosteloos geannuleerd. Voor mij een reden om in de toekomst een keuken daar te kopen en zal het zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Zeer ontevreden over opstelling monteurs”
Door Wouter op donderdag 18 aug 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Alhoewel ik het bestellingsproces als gemakkelijk en positief heb ervaren, begonnen de problemen al gelijk bij levering. Ondanks dat zowel de keuken, als het trapgat uitgebreid door de monteur waren gemeten en het nooit ter sprake is gekomen dat een kast eventueel niet via de trap naar boven zou passen, was dit toch het geval. Dit betekende dat er een kast op mijn trap moest blijven liggen en de toegang tot mijn huis blokkeerde.

Alhoewel dit een volstrekt onacceptabele situatie was, werd mij door Keukenwarenhuis verteld dat de monteur er van overtuigd was dat de kast zou passen en de volgende dag met mij samen de kast omhoog zou dragen. Uiteraard ging de kast de volgende ochtend niet omhoog er moest dus een lift worden geregeld. Na, wederom, contact met Keukenwarenhuis, leerde ik dat een lift pas op de vrijdag beschikbaar zou zijn, wat dus nog 2 dagen met een kast die mij de toegang blokkeerde zou betekenen. Volstrekt onacceptabel natuurlijk, waardoor ik zelf genoodzaakt was een lift te regelen.

Ondanks dat het mij wel zo netjes leek om gezien mijn ongemakken de kosten van de lift op te nemen, werd mij door Keukenwarenhuis verteld dat als het van te voren bekend was geweest dat de kast niet omhoog zou passen, ik ook al 150 euro had moeten betalen. Met de 80 euro die ik voor mijn zelf-geregelde lift moest betalen, had ik het dus eigenlijk al goed gedaan en had geen reden tot zeuren, aldus Keukenwarenhuis.

Omdat, volledig door mijn eigen schuld, het stucwerk nog niet droog genoeg was de keuken te kunnen plaatsen, moest de monteur helaas onverrichter zaken naar huis. Erg vervelend natuurlijk, maar hij was hier wel erg makkelijk in. De reden voor deze houding werd mij snel duidelijk toen ik op een door mij ondertekend INMETINGSformulier werd gewezen, waarop stond dat er een dagloon van 360 euro moest worden betaald, mocht de keuken niet kunnen worden geplaatst op de geplande dag. Op zich kan ik hier inkomen, maar op het moment van inmeting wist ik nog niet of ik mijn eigen monteur zou regelen of met de monteur van Keukenwarenhuis in zee zou gaan. Voor zover ik wist, tekende ik voor inmeting en niet voor een offerte van de monteur, aangezien montagekosten zijn gespecificeerd op de rekening van Keukenwarenhuis. Een vreemde gang van zaken dus.

Toen 10 dagen later het stucwerk wel droog genoeg was om de keuken te plaatsen, stuurde Keukenwarenhuis 2 nieuwe monteurs (blijkbaar toen geen aparte handtekening voor de monteur noodzakelijk). Na de keuken te hebben gemonteerd, werd mij een rekening van maar liefst 475 euro voor klein materiaal gepresenteerd! Het ging hier om 2 T-stukjes koper à 20 euro per stuk en nog wat pvc stukjes tegen belachelijke bedragen. Ook werd er 200 euro aan extra loonkosten gerekend. Afgezien van het boren van een gat voor de afzuigpijp (2 minuten werk) was het vooraf volkomen ondoorzichtig dat er nog zoveel bovenop de afgesproken keukenprijs zou komen.

Dit was dus bovenop de 1350 euro die ik al aan Keukenwarenhuis had betaald voor montage. Dit vond ik vooraf al veel, maar er werd mij verteld dat Keukenwarenhuis geen garantie op de keuken zou geven als er problemen zouden ontstaan door verkeerde montage.

Na de keuken een weekend in gebruik genomen te hebben, ontdekte ik een lekkage in de gootsteen en een niet functionerende vaatwasser. Voor de vaatwasser is 2,5 week later iemand komen kijken, maar voor de lekkage is niemand bereid te verantwoording te nemen. Keukenwarenhuis wijst (terecht) naar de monteurs, maar is vervolgens niet bereid een andere monteur te sturen als blijkt dat het niet realistisch is om voor de monteurs 2,5 uur te moeten rijden om een kleine lekkage te repareren.

Al met al is er bij Keukenwarenhuis een compleet gebrek aan enige vorm van klantenservice en zijn ze vooral bezig klanten met lage prijzen te lokken en vervolgens met ondoorzichtige kostenposten je een poot uit te draaien.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Wij vinden het vervelend dat deze klacht nog niet geheel afgerond is, maar zoals u weet wordt er nog hard aan gewerkt, we houden u op de hoogte en ronden het z.s.m. af !
Reactie of foto toevoegen +38 bedankjes
“Alles naar wens”
Door Corry Kluwen op maandag 8 aug 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Onze keuken gekocht bij keukenwarenhuis te Dordrecht , alles is naar wens en de montage was super !! De apparatuur werkt goed en de keuken is heel goed afgewerkt en kon al mijn keukenspullen goed opbergen .
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Vriendelijke communicatie”
Door frans oranje op vrijdag 15 jul 2016 '16 | vestiging Ter Aar
wij hebben in december 2014 een keuken gekocht voor ons nieuwe huis wat eind 2015 opgeleverd wordt, keuken werd keurig geleverd en voor de kerst nog geplaatst. we hebben toen wat tegenslag gehad met het plaatsen van de aanrecht en achterwand. Dit ging door kleurverschil een aantal keren niet goed. De communicatie verliep steeds vriendelijk, uiteindelijk is het in orde gekomen en hebben we een schitterende keuken.
FOTO VAN FRANS ORANJE
We hebben uiteindelijk een schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bedankje”
Door Ineke Dooge op zaterdag 2 jul 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op 17 juni ben ik het filiaal in Ter Aar binnengestapt. Ik had een nijpend probleem: de sluiting van de spoelbak in mijn 15 jaar oude keuken is kapot en hoe kom ik nu aan een nieuwe? Achter de balie trof ik twee heren en twee dames. Eén van de heren keek eens naar het door mij meegebrachte kapotte exemplaar - het merk Blanco was hem niet onbekend - liep weg en kwam terug met drie sluitingen. Eentje leek veel op mijn kapotte, die moest ik maar even thuis proberen. Jaaaa,hij past! Ik ben heel blij! Wat een service!! Heel graag wil ik die meneer, ik weet geen naam, van hárte bedanken.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bedankt”
Door Fam. Kroon op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
We hebben onze keuken in ter aar gekocht en die was helemaal heel afgeleverd. Nu had iemand anders die de vloer ging leggen bij ons een plank Van de keuken beschadigd. We gingen terug om een nieuwe plank te kopen en kregen die gewoon mee zonder dat ze er iets voor rekenden. Heel erg bedankt hiervoor en voor de mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Erg blij met de keuken”
Door Wim en Teunie trouwborst op donderdag 23 jun 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Onze ervaring met het keukenwarenhuis is prima ,vanaf het eerst gesprek tot het afronden werd nergens moeilijk over gedaan,elke afspraak werd nagekomen tot en met de plaatsing door monteur ben uit Dordrecht is zeker aan te raden ,wij zijn heel erg blij met onze keuken met een prachtig aanrechtblad wat trouwens enige moeite van onze kant kostte.
FOTO VAN WIM EN TEUNIE TROUWBORST
Keuken met prachtig aanrechtblad op kookeiland
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Van harte aanbeveling”
Door Fam Groot Jonker op zondag 12 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op 21 augustus 2015 hebben we een Nolte keuken met Siemens apparatuur gekocht in Ter Aar. We wisten in grote lijnen welke apparatuur en wat voor soort keuken we wilden hebben. Met zowel dhr. Carlo Snel als dhr. Gerben Rook, beiden zeer deskundig, hebben we prettige, constructieve gesprekken gevoerd. Tijdens dit megaproject, geen eenvoudige keuken, kwamen we ook knelpunten tegen. De door ons gekozen koel-vriescombinatie bleek helaas niet meer leverbaar. En de stoombakoven kreeg na het inmeten van de keuken alsnog een andere plaats. Dit had gevolgen voor kast- en laden ruimte. We zijn echter tot zeer acceptabele oplossingen gekomen! Op 3 maart 2016 heeft de uiterst deskundige installateur dhr. Peter v.Teulingen nagenoeg de gehele keuken geplaatst. Wat een vakman! De afzuigkap (+ greep) en een koppelstuk voor de Quooker werden later geleverd. Alles werkt inmiddels naar behoren en de solide keuken, geheel naar onze wens, ziet er tip top uit. KWH heeft zijn/haar beloften helemaal waargemaakt: apparatuur tegen internetprijzen, transparante calculatie. En heel fijn dat veranderingen plaats kunnen vinden tot het moment van de definitieve bestelling. Hartelijk dank. Wij zullen jullie van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM GROOT JONKER
Nieuwe hoekkeuken van Keukenwarenhuis
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Prima service”
Door Fam. Gaemers op donderdag 9 jun 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Na het kopen van een keuken begin dit jaar wilde wij een extra spot voor onder de kastjes. Na een e mail gestuurd te hebben kregen wij de spot zonder extra kosten geleverd. Prima service van keukenwarenhuis Dordrecht.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Bedankt”
Door R.J.Goris. op woensdag 1 jun 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Op onze klacht via de E-mail van 6 april j.l. werd binnen 4 uur gereageerd en passende maatregelen genomen. Ook willen wij uw montageteam firma van Wees bedanken voor de nette manier van werken en communiceren. Ook willen wij uw keukenadviseur Dhr. van de Anker bedanken voor de geduldige en vakkundige manier van werken. onze volgende keuken wordt een weer een keuken van Keukenwarenhuis Ter Aar.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Pracht van een keuken”
Door Rossmann Susanne op zondag 22 mei 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Aangezien ik (wij) heel prettig geholpen zijn door uw medewerkers staat nu een pracht keuken in ons flatje, klein maar echt fijn. Prima en met vakkennis geplaatst door Brink montage.
Ik heb het als een prettige samenwerking ervaren en dat is aan het resultaat te zien.
FOTO VAN ROSSMANN SUSANNE
Prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Metamorfose”
Door Sonja van Olst op dinsdag 17 mei 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Superblij met onze nieuwe keuken Nobilia Line. Eerst met Peter Klaassen op ons gemak een keuken uitgezocht met prima adviezen. Daarna met Frank Kok alles nagelopen en wat aanpassingen gedaan. Dit heeft heel goed uitgepakt. Ook het advies om al het voorwerk en het plaatsen door Johan Dorsman te laten doen is heel soepel verlopen. Het was bij ons niet echt eenvoudig, maar Johan draaide daar zijn hand niet voor om. Het ziet er fantastisch uit. Een complete metamorfose. Wij zijn enorm tevreden en ik geniet iedere dag van mijn nieuwe keuken, die echt is geworden zoals ik hem wilde. Onze complimenten. Sonja van Olst
FOTO VAN SONJA VAN OLST
Nobilia line keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Prima keuken”
Door Familie Behrens Dordrecht op maandag 16 mei 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Kochten medio 2015 een keuken in Dordrecht, gelokt door heel grote advertentie in Dordtse huis aan huis krant. Bij een keuken loopt alles nooit direct goed, te complex misschien, dus we werden steeds verrast met onderdelen. Uiteindelijk een prima keuken, goede kwaliteit, goede service en vooral goed. neergezet door bedrijfje Anton Suiker. Goed koesteren deze vakmensen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede reviews”
Door Fam. Verzijden op maandag 9 mei 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Wij zijn bij keukenwarenhuis in Dordrecht uitgekomen door de goede reviews die we tegen kwamen. En terecht. Eerst heeft Peter ons goed geholpen met het uitzoeken naar een keuken. Daarna zijn we nog een aantal keren terug geweest om bepaalde dingen nog eens te zien, steeds vriendelijk ontvangen. Frank heeft het tweede gesprek gedaan en de puntjes op de i gezet. Toen hadden we helemaal een goed gevoel. Ben was onze monteur en die heeft de keuken zo goed geplaatst dat de keuken volledig naar onze wens is. We hebben gewoon met plezier Ben een aantal dagen over de vloer gehad, hij weet wat vakmanschap is.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Ad de Goey op donderdag 7 apr 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Voor het eerst een keuken gekocht , wij zijn zeer plezierig geholpen in Ter Aar. Ook de terugkom avond met de ontwerper hebben wij als plezierig ervaren. De keuken werd op tijd geleverd , was compleet en is vakkundig geïnstalleerd. Dit in tegenstelling tot wat je vaak bij keukens hoort. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Top gegaan”
Door André de Vries op vrijdag 25 mrt 2016 '16 | vestiging Dordrecht
28 december 2015 een Nobilia Aviano keuken gekocht bij Keukenwarenhuis.nl, wat zijn we fantastisch geholpen door Sander. Alles heel relaxed en hele fijne en goede tips meegekregen. Ook met de adviezen over plaatsing en apparatuur hebben wij ons voordeel gedaan. Op 18 januari mer Frank Kok een afroep gesprek gehad wat heel zinvol is en daarna bevestigd en natuurlijk is er eerst ingemeten door Maurice van Esdonk. Lever en montagedatum afgesproken en ongeveer een week voor levering nog een bevestiging gehad. Een dag voor de montage een email gekregen van Esdonk Montage op welke tijd hij gaat beginnen, dit was allemaal top verzorgd en geheel conform gemaakte afspraken. Maurice heeft in 2 dagen de keuken gemonteerd en ik heb diep respect voor zijn vakmanschap en werkmethode hij is ook heel inventief in het oplossen van problemen en denkt goed mee, al met al een op en top vakman die alle afval mee heeft genomen en alles keurig schoon heeft achtergelaten gelijk een opleverings-rapport opgemaakt van wat dingen die vervangen moet worden ik zou zeggen vraag Maurice voor de montage ik wil andere monteurs niet tekort doen maar daar kan ik niets over zeggen. Hij heeft in ieder geval top vakwerk geleverd en is daarbij ook nog eens nette en schone werker. Maurice en keukenwarenhuis tot nu toe top service. En we zijn heel blij met de keuken
FOTO VAN ANDRÉ DE VRIES
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Aanrader”
Door Hans en Margreet van Rijn op donderdag 17 mrt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een keuken bij het keukenwarenhuis gekocht. Zowel bij het ontwerp als het plaatsen zijn we fantastisch geholpen. De levering wan niet helemaal compleet maar dat was heel snel weer rechtgezet. Het plaatsen was een uitdaging voor de monteur, maar Erwin heeft hem echt super afgeleverd! Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geholpen”
Door S. de Haas op donderdag 10 mrt 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Wij hebben een hele mooie Nolte keuken gekocht in Ter Aar. Goed geholpen bij het bedenken van het ontwerp, het vervolggesprek en de levering is goed verlopen. Alles compleet en mijn complimenten voor Peter Bauman de monteur die onze keuken heeft geplaatst ter plekke met oplossingen kwam en uitwerkte. Super! Ik kan hem iedereen aanraden. Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Complete keuken”
Door Ronald van der Leeden op dinsdag 9 feb 2016 '16 | vestiging Ter Aar
wij hebben een complete keuken gekocht bij Keukenwarenhuis en zijn super geholpen en begeleid en de service was super goed , je kon er met allerlei vragen terecht en de levering van de keuken liep ook erg goed.ik zou anderen zeker adviseren om bij Keukenwarenhuis te kijken en zonder zorgen evt een keuken te kopen.
FOTO VAN RONALD VAN DER LEEDEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Niek & Margaret Bodifée op woensdag 3 feb 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Wij zijn zeer tevreden over onze mooie keuken "Nolte De Luxe". Hij voldoet zeer aan alle verwachtingen. Ook de service van Keukenwarenhuis is uitstekend, snel en correct. Na het installeren wordt gevraagd of men tevreden is, wat een goede service is.
FOTO VAN NIEK & MARGARET BODIFÉE
Witte hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Plezierige communicatie”
Door H.A.J.Maas op zondag 17 jan 2016 '16 | vestiging Ter Aar
Door Familie Maas uit Lelystad. Vorig jaar maart zijn we naar Keukenwarenhuis gegaan voor informatie en te kijken naar een nieuwe keuken. We hebben dat gedaan omdat daarvoor bij het programma, ‘Rader’, een familie aan het woord was die een goede ervaring met Keukenwarenhuis hadden gehad. De ontvangst was meer dan plezierig en de gelegenheid die wij hebben gehad om in alle rust de keukens te bekijken was goed. Vandaar dat wij die dag met Keukenwarenhuis een overeenkomst hadden gesloten tot de aankoop van een geheel nieuwe keuken. De keuken zou omstreeks half jullie 2015 geleverd worden. Toen de keuken kwam en door de toenmalige monteur, van Diemen, werd uitgepakt bleken er aan het materiaal veel gebreken. Het was na het uitkijken van de nieuwe keuken een enorme domper. Hoewel er direct na de melding door Keukenwarenhuis contact is opgenomen, zelfs persoonlijk bezoek heeft het door verschillende omstandigheden ruim vijf maanden geduurd voordat de keuken in zijn geheel, en aangesloten was afgeleverd en gemonteerd. Hierbij in gedachte hebbende dat het ook kwam door gebreken waar het Keukenwarenhuis niets aan kon doen.
Wat in deze periode ons in het bijzonder is opgevallen was dat de communicatie tussen Keukenwarenhuis en ons uiterst plezierig is verlopen. Keukenwarenhuis heeft zich iedere keer uitermate flexibel opgesteld en steeds in nauwe samenwerking met ons naar oplossingen gezocht waarbij Keukenwarenhuis kosten nog moeite heeft gespaard.
Ook nadat de eerste monteur van Diemen ons op een meer dan onbehoorlijke manier heeft laten zitten door niets meer van zich te laten horen heeft Keukenwarenhuis direct voor een andere monteur gezocht waarmee we fijn contact mee hebben gehad en die uitermate secuur en met veel kennis de keuken heeft afgemonteerd.
Nu, woensdag 13 januari 2016 is de heer M.Verkerk van Keukenwarenhuis bij ons persoonlijk thuis geweest om uiteindelijk een laatste gesprek te hebben. Ik kan nu, na al die maanden en ondanks verschillende teleurstellingen niets naders zeggen als dat de keuken tot ons tevredenheid geïnstalleerd is en dat het gesprek met de heer Verkerk uitermate vriendelijk en plezierig is verlopen, waarbij de heer Verkerk ons ruim in is tegemoet gekomen. Als u mij nu, aan het eind de vraag zou stellen, ‘raad u mij aan om met Keukenwarenhuis zaken te doen’, dan zeg ik met stellige overtuigen, JA. Mochten wij in de toekomst nog iets nodig hebben waarbij Keukenwarenhuis ons van dienst zou kunnen zijn gaan wij met het volste vertrouwen naar Keukenwarenhuis ter Aar. Een meer dan tevreden familie Maas te Lelystad.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Verademing”
Door Fam. P. Burggraaf op zaterdag 16 jan 2016 '16 | vestiging Ter Aar
In oktober besloten wij een nieuwe keuken aan te schaffen. We zijn toen verschillende keukenspeciaalzaken binnengelopen maar steeds weer zo'n gladde verkoper achter je aan die je van alles aan wilt smeren. Toen kwamen wij bij Keukenwarenhuis.nl terecht, en wat een verademing was dat. Zonder van die hijgende verkopers achter je aan hebben we ons zomaar op ons gemak kunnen oriënteren. We hebben ons laten adviseren door Robert van Aarst. Hij dacht echt met je mee en kwam met ideeën waar wij zelf niet zomaar op gekomen waren. Toen de deal rond was kwam de keukenmonteur nog bij ons langs om alles nog eens precies na te meten. Er volgde nog een tweede gesprek met Duncan Capelle om alles nog eens na te lopen en om eventuele wijzigingen aan te geven. In december werd alles bij ons keurig afgeleverd, en door Anton Suijker uitstekend gemonteerd. Anton is een perfecte vakman die ik bij iedereen kan aanbevelen. Als klap op de vuurpijl kwam een schoonmaakbedrijf de troep opruimen en maakte de keuken netjes schoon. Uiteindelijk staat er bij ons een pracht van een keuken waar wij nog jaren plezier van hopen te hebben.
FOTO VAN FAM. P. BURGGRAAF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uiteindelijk goede keuze gemaakt”
Door Ellen Ouwerkerk op maandag 11 jan 2016 '16 | vestiging Ter Aar
De ervaringen bij de aanschaf van de keuken waren wisselend. De verkoper vonden wij niet direct een prettig iemand. Mijn man heeft veel tijd nodig om dingen te begrijpen door zijn ziekte. Maar goed dat blijft altijd persoonlijk natuurlijk. Degene die alles met ons doornam na de aanschaf van de keuken maakte alles goed. Ook bij latere contacten voor aanschaf van lichtbakken of anders was hij zeer behulpzaam. Onze complimenten. Met veel geduld van hem en ook goed adviserend hebben wij nu uiteindelijk een goede keus gemaakt en zijn tevreden. Ook de plaatsing van de keuken is goed verlopen door een zeer deskundige Guy! Sinds november 2015 is de keuken in gebruik.
FOTO VAN ELLEN OUWERKERK
Keukenfornuis met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne ervaring”
Door JHooimeijer op dinsdag 5 jan 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Wat een geweldige ervaring om"zaken"te doen met keukenwarenhuis Dordrecht.Vanaf het eerste bezoek t/m hetplaatsen door Maurice van Esdonk,echt vakwerk tot in de puntjes verzorgd!! De wijzigingenwaren geen probleem. De verkeerd geleverde kraan en het kapotte hoekkastje ( door vervoer)werd de volgende morgen omgeruild zodat er geen vertraging was .Enfin,100% aan onze wensen voldaan.We genieten er elke dag van Keukenwarenhuis Dordrecht , waar klant koning is . Berry,Frank,Sander en Wilfred als team houden zo !! CHAPEAU !! Hartelijk dank
FOTO VAN JHOOIMEIJER
Witte keuken met grepen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Veel wachttijd”
Door Sander op vrijdag 18 dec 2015 '15 | vestiging Ter Aar
keukenwarenhuis.nl is een verkooptent, ze zijn heel netjes en vriendelijk, alleen moet het wel binnen hun concept passen, anders communiceren ze niet. Met een verkoper wordt alles uitgetekend, besproken en een prijs overeengekomen. In het uiteindelijke uittekengesprek zit een 'technische' medewerker die enkele meerkosten berekend die net te overzien zijn (hij is geen verkoper, zijn vaste prijzen wordt heel vriendelijk en normaal over gedaan). Gaat heel vriendelijke en vanzelfspreken, maar als je niet scherp ben halen ze zo enkele honderden euries extra binnen. Na de verkoop wordt het echter een beetje stil bij keukenwarenhuis.nl. Bij de levering klopten veel zaken niet en waren enkele zaken beschadigd in de doos. Ik heb zelf geïnstalleerd, dat hielp wellicht niet, maar het duurde twee weken voordat er een reactie kwam (drie mails en heel telefoontje had ik gedaan). Alles wordt opgelost, alleen duurde het bij elkaar een half jaar, drie verkeerde leveringen (voor hetzelfde onderdeel!) en heel veel wachttijd. Iets fout: drie weken bellen en mailen, zes weken levertijd, (zelf altijd moeten nabellen om horen dat ze het al ontvangen hebben), en na verkeerde leveringen hetzelfde traject. Heel vriendelijk allemaal, maar zeer slechte service en elke keer andere contactpersonen. Niemand neemt verantwoordelijkheid en na de verkoop ben je lastig. Eén advies: niet vooraf betalen!! Het interesseert ze daarna gewoon niet meer. Prima keuken uiteindelijk, voor een redelijke prijs denk ik, maar wat een hoop gedoe... Als je iets kunt missen bij een verbouwing/verhuizing is het dat wel.
REACTIE VAN MARK VERKERK
Inmiddels door het management contact geweest met Sander, en excuses aangeboden, en nu nogmaals Sander, Veel spijt dat het zo gelopen is ! Een die 1 is wel erg zwaar gevallen voor ons, wij trekken onze lessen ! Klantenservice.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Niets dan Lof”
Door Ineke en Paul op donderdag 17 dec 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe Nobilia keuken. Door de grote deskundigheid en uiterst klantvriendelijke houding van Rick Verburgt is alles in de voorbereiding heel soepel en volgens planning verlopen. We hebben nog een paar keer wat geschoven in het ontwerp, maar dat was allemaal geen probleem. Door het vakmanschap van monteur Ton Schaefers konden we na plaatsing van de keuken onze handtekening zetten onder een 100% oplevering. Wat wil je nog meer!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Berthy en Henk Strijbos op donderdag 10 dec 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Zeer tevreden over Keukenwarenhuis Dordrecht. Wij zijn prima geadviseerd door Sander Bazen die alles profesioneel op papier gezet. Alles werd op de afgesproken datum 07.12.2015 afgeleverd en een dag later door monteur Arnoud van de firma ATM montage uitstekend gemonteerd. Dikke tien
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Heel erg goed geholpen”
Door R. Petit op zondag 29 nov 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Door maanden aan het lijntje gehouden te zijn door S & F Design uit leiden en vervolgens failliet te gaan, kwam ik bij het Keukenwarenhuis voor de ontbrekende onderdelen. Door het vakkundig advies van Anja in deze kwestie en vervolgens door het goed en snel advies van Erik zijn de ontbrekende onderdelen besteld. Helaas kunnen ze de ontbrekende onderdelen van het aanrechtblad niet bestellen. Ik ben nl al in 2 zaken geweest die het een te kleine en moeilijke opdracht vinden. Gelukkig gaat dit ook goed komen door advies van Erik
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader”
Door J.j.c nieuwenburg akyol op donderdag 26 nov 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij gingen voor een bank naar zitmax vanaf maasdijk.wij zagen een mooie lkeuken ,kregen goede info en vriiendelijk personeel heel behulpzaam.en we hebben een keuken gekocht.goede service we zijn heel blij met alles.een aanrader hoor.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door van den heuvel op woensdag 18 nov 2015 '15 | vestiging Dordrecht
We konden op ons gemak rondkijken zonder opdringende verkopers en op vragen van onze kant werd er netjes mee gekeken, en berekend, wat de mogelijkheden waren. Alles werd netjes volgens afspraak geleverd en gemonteerd door de monteur ( de heer Suijker) dit alles zonder problemen. Wij zijn dus zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Evi Vd B op dinsdag 17 nov 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij kochten in 2014 onze keuken bij keukenwarenhuis. We zijn heel erg trots op onze keuken. Alles is heel professioneel verlopen; goede (nieuwe) inzichten voor de keuken qua plaatsen van kasten ed, een aantal vragen van ons werden correct behandeld en opgelost, goede service na verkoop, goede prijs/kwaliteit. Heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door stefan van Damme op woensdag 11 nov 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Wij zijn uitermate tevreden over de service van keukenwarenhuis in Dordrecht. Kwamen de eerste keer daar voor te oriënteren voor een nieuwe keuken, en zagen vrij snel de kleuren combinatie die ons erg aansprak, samen met verkoper Berry een tekening gemaakt en uiteindelijk besloten omdat het gevoel goed was om de keuken dezelfde dag nog te bestellen. Een aantal weken later terug geweest voor een 2e gesprek waarbij we nog een paar kleine aanpassingen hebben gedaan, zodat wij nu onze nieuwe super mooie en moderne keuken hebben. De monteurs hebben de keuken op 1/2 dag geplaatst en alles werd zeer vakkundig gedaan. Kortom Super we zullen Keukenwarenhuis zeker aanbevelen bij onze vrienden als ze opzoek zijn naar een nieuwe keuken of apparatuur.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goede service”
Door Hessels op woensdag 21 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Mijn ervaring met Het Keukenwarenhuis is top! 4 jaar geleden keuken gekocht. Wij hadden nu problemen met onze kookplaat en dit is prima opgelost! Daarnaast heb ik nog een aantal tefalvrije koekenpannen gekocht en, zoals van te voren eerlijk aangegeven, was het even wennen om zonder anti- aanbaklaag te bakken maar dit gaat nu prima! Het gaat niet voor niets goed met dit bedrijf in een tijd waarin veel bedrijven failliet gaan! Gewoon super!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanbeveling”
Door H.N. van der Lelij op dinsdag 20 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij hebben eind 2013 een nieuwe keuken gekocht bij het keukenwarenhuis in Ter Aar. Wij zijn uitermate tevreden over het gehele traject van aankoop, plaatsing en vooral de nazorg en service. Wij zullen het keukenwarenhuis bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima werk geleverd”
Door Jansen op zondag 18 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij zijn heel tevreden over de levering van onze nieuwe keuken in september. De monteurs, Chris en Arno hebben prima werk geleverd en creatief meegedacht waar nog iets niet duidelijk was. Plezierig was ook de service van het schoonmaken van de keuken en de afvoer van verpakkingsmateriaal e.d.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Uitstekend”
Door heidi van emden op vrijdag 16 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
uitstekend geholpen en helemaal naar mijn smaak kunnen samenstellen heel erg tevreden over de service en we hadden een hele gezellige leuke monteur aan Ton,hij heeft de keuken perfect gemonteerd super tevreden
FOTO VAN HEIDI VAN EMDEN
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goed gelukt”
Door Carina Stoof op vrijdag 16 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
In september is onze nieuwe keuken van het Keukenwarenhuis geplaatst door keukenmonteur Anton Suijker (Keuken Montage Holland). We zijn meer dan tevreden over hoe hij dit gedaan heeft en bevelen hem dan ook van harte aan! Onze keuken is erg klein en het was een heel gepriegel om alles netjes erin te krijgen, maar het is gelukt!
FOTO VAN CARINA STOOF
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer te spreken”
Door Fam Torn op donderdag 15 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Wij zijn zeer te spreken over Keukenwarenhuis. Voor het eerst in ons leven een nieuwe keuken gekocht, voor ons nieuwe huis. Wij zijn 2 keer in Ter Aar geweest om ons te oriënteren en een tekening te laten maken, dat gaf ons veel vertrouwen en hebben hem ook gekocht. Een week voor aflevering nog een kleine aanpassing gedaan aan de lengte van het composiet blad ook dat was geen probleem. De keuken werd keurig op tijd geleverd, en wij hebben hem zelf geplaatst in 1 dag. De keuken is geweldig geworden alles klopt en niets beschadigd, een top keuken. Mochten we ooit weer een keuken nodig wij komen weer naar Ter Aar.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Ria de Groot op donderdag 15 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Prettige verkopers, denken met je mee en staan voor allerlei ideeën open, heel positief ervaren, de afhandeling was ook perfect, een heel ervaren keuken installateur . Ik zal dit bedrijf iedereen aanbevelen !
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Dikke tien”
Door M.G.J.Graumans op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
Na lang twijfelen toch de knoop doorgehakt en een keuken gekocht bij Keukenwarenhuis.Eerste gesprek ging heel snel en vond het niet echt wat wij er van verwacht hadden,het idee van nou er is getekend en dat was het. Maar bij het tweede gesprek met Duncan Capelle verliep alles veel beter en er werd echt geluisterd naar onze wensen.
Later nog een keer van aanrechtblad gewisseld,alles perfect verlopen.
Afgelopen woensdag alles geleverd door twee vakbekwame chauffers en keurig binnen gezet. Nou had mijn dochter begin dit jaar ook een keuken van Keukenwarenhuis aangeschaft en deze was geplaats door Anton Suyker van Keukenmomtage Holland uit Rotterdam.Nou daar was ze zo tevreden over en zei die moeten jullie ook vragen en dat hebben we gedaan. Wat een vakman is dat en wat een net werk leverd deze man en ook nog snel.In twee dagen de hele keuken klaar inclusief nog wat extra werkzaamheden. Kotom een dikke tien voor Anton Suyker en voor ieder een aanrader. Wij genieten nu elke dag van een schitterende keuken.
FOTO VAN M.G.J.GRAUMANS
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Vervanging oude keuken”
Door E.Spruit op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Onze oude keuken was aan vervanging toe. In Dordrecht bij het Keukenwarenhuis op bezoek gegaan, verkoper Wilfred nam veel tijd om voor ons de juiste keuken samen te stellen. Bij het afroep gesprek heeft Frank de puntjes op de i gezet. 2 oktober 2015 is de keuken door Marco perfect geïnstalleerd, wij zijn er heel blij mee. Ed Paula.
FOTO VAN E.SPRUIT
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Heel goede service gehad”
Door L. Marx op dinsdag 6 okt 2015 '15 | vestiging Ter Aar
7 jaar geleden kochten wij een keuken bij keukenwarenhuis. Wij kozen dit brdrijf omdat we drie jaar eerder naar allen tevredenheid voor het oude huis ook een keuken gekocht hadden. Omdat ik de eerste keuken zo mooi vond moest het personeel wel lachen dat ik voor de zelfde kwam, alleen dit huis was veel groter en ik wilde wat luxe aanpassingen! Mijn budget stond vast. Na een aantal uren waren wij en de verkoper eruit, de gunfactor was groot! En daar word ik altijd heel blij van! Na de instalatie zijn we een paar keer gebeld of alles naar wens was, dit is top! Maar dan, na 7 jaar had ik een beschadiging aan de klep van de afwasmachine. Wij dachten nu moeten we iets heel anders kopen want deze klep zal er niet meer zijn of er is kleurverschil. Niets bleek minder waar. De klep is voor ons besteld en geinstaleerd binnen 2 weken zag onze keuken er weer prachtig uit. En over service gesproken het heeft ons niets gekost.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Geweldige ervice”
Door J. de Laat op maandag 7 sep 2015 '15 | vestiging Dordrecht
Wij hebben sinds mei 2015 een keuken van het Keukenwarenhuis, merk: Nobilia Gloss. Na een paar weken zagen we dat er aan de binnenkant van een van de hoge kasten een scheur (tje) zat, vanaf scharnier dieper de kast in. Blijft het bij dit scheurtje of gaat het in de toekomst misschien verder scheuren? Wij gingen praten bij het Keukenwarenhuis. "Zegt u maar wat u wilt", zei men. Wij kregen een heel nieuwe kast die werd afgeleverd en geplaatst! De "oude" kast mochten we houden. Daar hebben we een buurjongen die op kamers ging nog blij mee gemaakt, want liever een kast-met-scheurtje dan geen kast! Grote klasse, Keukenwarenhuis, bedankt voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door g schutte op donderdag 3 sep 2015 '15 | vestiging Ter Aar
een keukenkast besteld en geleverd, ik was niet tevreden maar de manier waarop de oplossing tot stand kwam is werkelijk fantastisch super goed geholpen ik ben als klant geholpen zoals je dat eigenlijk verwacht en als dat dan bovenverwachting ook gebeurd is dat werkelijk vermeldingswaardig.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
Adresgegevens Keukenwarenhuis
aDordrecht (33 ervaringen), Einsteinstraat 29, 3316 GG Dordrecht, tel 088 - 010 12 01
bTer Aar (99 ervaringen), Stobbeweg 21, 2461 EX Ter Aar, tel 088 - 010 12 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland