Feedback
6,5

LAB21

Website: www.lab21.nl "Redelijk" score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.lab21.nl | 5 vestigingen ( & Noord-Holland & Noord-Brabant & Zuid-Holland & Utrecht)
1 / 30
30 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.lab21.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LAB21
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme
LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk
LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquĂȘte onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.


Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over LAB21. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Super”
Door Gerard op maandag 10 jul 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Super bedrijf, ik had een probleem dat een ander bedrijf niet de juiste aantal m2 heeft geleverd!!! en dat andere bedrijf heeft ook niks meer laten horen na 2 mailtjes. dus gelijk gebeld met LAB21 en die zijn meteen voor mij aan de slag gegaan. en binnen 2 weken hadden hun de aantal m2 die ik misten geleverd. en ze zijn ook niet duur. Dus voor vloeren gaan naar LAB21. ze krijgen van mij een DIKKE 10.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Niet klantvriendelijk bij klachten”
Door Marcel fiselier op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Heel slecht bereikbaar en totaal niet klantvriendelijk bij klachten! We zijn al bijna 4 maanden bezig met het oplossen van de problemen die zijn ontstaan bij het leggen. Oja en het is ook nog niet eens af!
FOTO VAN MARCEL FISELIER
Detail van de vloer
REACTIE VAN LAB21
Beste de heer Fiselier, Uitermate vervelend dat er problemen zijn ontstaan. We hebben een expert bij u langs gestuurd en zijn zelf met een legger wezen kijken. Helaas bleek de ondergrond te ongelijk voor de huidige vloer. Een nieuwe vloer is voor u besteld en we gaan deze spoedig bij u leggen. We zijn pas tevreden als u dat ook helemaal bent. Met vriendelijke groet, LAB21
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Keramische tegels”
Door Thomas van Galen op dinsdag 4 jul 2017 '17 | vestiging Amersfoort
We waren op zoek naar tegels voor onze nieuwe keuken en deze hebben we ook gevonden. Aanvankelijk wilde we natuursteen maar na deskundig advies hebben we uiteindelijk voor keramische gekozen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens LAB21
Website: www.lab21.nl
aAmersfoort (3 ervaringen), Euroweg 27, 3825 HA Amersfoort, tel 033 - 494 19 36
bDelft , Rotterdamseweg 402D, 2629 HH Delft, tel 085 - 483 32 77
cGeldrop (Eindhoven) , Sluisstraat 19, 5666 AA Geldrop, tel 033 - 494 19 36
dKruisland (Roosendaal) , Brugweg 26A, 4756 AG Kruisland, tel 033 - 494 19 36
eOostzaan (Amsterdam) , Skoon 58, 1511 HV Oostzaan, tel 085 - 483 32 79
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.