Feedback
7,0

LAB21

Website: www.lab21.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.lab21.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van LAB21
LAB staat voor Life At Best. Een beter bestaan voor zoveel mogelijk mensen is onze droom. Van houten vloeren, natuursteen tegels tot laminaatvloeren, alles wat wij aanbieden willen wij als topaanbieding presenteren. LAB21 voert dan ook enkel producten van topkwaliteit en topmerken in haar portfolio.

Om dit te realiseren werkt LAB21 uitsluitend samen met werelds meest toonaangevende fabrieken in de betreffende branche. Hun producten hebben zich al bewezen door hun topranking op de wereldproductlijst en jarenlang gebruik bij prestigieuze projecten als de Olympische Spelen, concertgebouwen, wereldwijd bekende retailchains etc.

Specialisme
LAB21 gelooft in specialisme. Dat is o.a. terug te zien in de diepte en breedte van ons assortiment. Een breed portfolio biedt u ook veel keus. LAB21 selecteert niet op merknamen, maar op kwaliteit en design. LAB21 neemt dus niet klakkeloos het hele portfolio van een merk in haar assortiment. Wij kiezen de mooiste kleuren en designs van de verschillende merken uit voor onze klanten.

Transparant & eerlijk
LAB21 is altijd zo transparant mogelijk naar haar klanten toe. Wij vertellen alles incl. de nadelen van het materiaal en de valkuilen bij het gebruik. Regelmatig vertellen onze showroommedewerkers direct iets over de nadelen wanneer zij een product toelichten. De showroommedewerkers van LAB21 ondergaan intensieve trainingen voordat ze aan de slag gaan. Deze trainingen worden gevolgd door een telefonische enquĂȘte onder onze klanten en periodieke toetsen. Secuur en eerlijk zijn is de nummer 1 richtlijn voor onze showrooms.

Wij houden niet van agressief verkopen en het achterhouden van informatie. LAB21 biedt al haar producten aan tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. En altijd voorzien van eerlijke informatie. Klanten zullen uiteindelijk voor LAB21 kiezen als wij het goed en eerlijk blijven doen. Dat is onze overtuiging.


Ervaringen
Er zijn 45 ervaringen over LAB21. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren13 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster4 ervaringen

Per vestiging:
“Vond advies niet goed”
Door E. Wisman op zondag 25 aug 2019 '19 | vestiging Amersfoort
PVC laminaat gekocht bij Lab21 in Amersfoort. En eerlijk is eerlijk : een goed product, vakkundig gelegd op een vakkundige geegaliseerde vloer. Maar wát een SLECHT bedrijf is Lab21 in Amersfoort. Wat begon met een fout advies werd opgevolgd door een reeks betekenisloze beloftes en niet nagekomen afspraken. Mijn advies: ga niet naar Lab21 Amersfoort
REACTIE VAN FLOOR
Geachte heer Wisman, we hebben inmiddels telefonisch contact met u gezocht, de vloer is gelukkig helemaal naar wens, uw ervaringen hebben we gedeeld met de betrokken medewerkers als voorbeeld, om herhaling te voorkomen. Als organisatie streven wij naar het beste voor onze klanten en dan is het erg vervelend om te lezen dat dit bij u zo is misgegaan in de communicatie. We nemen dit serieus en danken u dan ook voor uw review, ondanks dat we de aanleiding betreuren is het ook weer een kans, we hebben hierdoor onze processen verder aangescherpt. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Elly de Beer op dinsdag 10 sep 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Wij hebben pvc gekozen in brede visgraat laten leggen en zijn uitstekend geholpen
FOTO VAN ELLY DE BEER
Visgraatvloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste Elly, Wat ligt uw nieuwe visgraat vloer er mooi bij! We zijn blij om te horen dat u zo positief bent over de hulp die u hebt gekregen. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Viva Floor new york”
Door Daan op maandag 9 sep 2019 '19 | vestiging Den Bosch
Wij hebben de Viva Floor new york gekocht. Erg mooie vloer door de kleine plankjes. In eerste instantie zou de vloer veel eerder gelegd kunnen worden, echter door miscommunicatie met het hoofdkantoor is dit fout gegaan. Egaline laag was helaas na 3 dagen nog niet droog genoeg, dus een weekje langer moeten wachten met het plaatsen. Kortom, we konden iets later pas genieten van de nieuwe vloer. De bedrijfsleider van vestiging den Bosch hield ons netjes op de hoogte maar communicatie of tegemoetkoming vanuit het hoofdkantoor vonden wij minder. De vloer is verder erg mooi en netjes gelegd.
FOTO VAN DAAN
Gelegde vloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste Daan, Het is ook voor ons altijd erg lastig als een vloer trager droogt dan verwacht, we doen er dan alles aan om de klant goed te informeren en op de hoogte te houden. Het moeizaam drogen van de vloer ligt meestal ook buiten onze directe beïnvloeding. Dit was ook in jouw geval zo. We vinden dit net zo vervelend als de klant, we hebben tenslotte het werk ook ingepland. Toch moeten we voor een goed eindresultaat wachten tot de vloer aan alle voorwaarden voldoet om gelegd kunnen te worden. Gelukkig is dan het eindresultaat toch naar tevredenheid. We wensen je veel plezier van je mooie vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Laminaataankoop”
Door Carla Aarts op vrijdag 13 sep 2019 '19 | vestiging Breda
Laminaat gekocht. Vestiging Breda is prima, de vloer is mooi en goed van kwaliteit. Heel goed en netjes gelegd door jongens uit Gorinchem. Contact hoofdkantoor Amersfoort komt rommeling over. Daardoor is de communicatie niet even helder en goed
REACTIE VAN FLOOR
Beste Carla, Bedankt voor de goede beoordeling, fijn dat je tevreden bent met je vloer. Wel jammer dat de communicatie met ons kantoor niet naar verwachting was, we zullen dit ter harte nemen en kijken hoe we dit verder kunnen optimaliseren.
Voor nu wensen we je heel veel plezier van je mooie vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Nina op dinsdag 27 nov 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Goede service in de winkel, de vloer is mooi en strak gelegd. Heel blij mee!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Nina, Bedankt voor de review en uw bezoek aan onze vestiging in Eindhoven.
Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Anke van Ingen op dinsdag 10 sep 2019 '19 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Ik raad Lab21 zeker aan. We hebben een klik-pvc vloer gekocht. Veel keuze, vriendelijk personeel waar we alle tijd van kregen om onze perfecte vloer te kiezen. We hadden ons vooraf al flink geïnformeerd op internet, maar waar nodig boden ze hulp. Berekenen van de totaal oppervlakte was, bleek achteraf, wel aan de krappe kant. Er moest uiteindelijk meer pvc en ondervloer bij. De legdienst was ook prima geregeld. Afspraak was snel gemaakt en werd ook netjes nagekomen. De palet met al het materiaal werd gelukkig naar 3 hoog gebracht met de lift. Wel zelf in huis moeten zetten. Een pakket pvc is zo'n 20 kilo! Alles is in 1 dag gelegd, incl plinten. Helemaal goed!
FOTO VAN ANKE VAN INGEN
Klik pvc vloer
REACTIE VAN ANKE VAN INGEN
Heel blij mee!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Anke, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over uw bezoek aan onze showroom, de gekozen vloer en de legdienst! Uw nieuwe vloer ziet er prachtig uit en wij willen u er dan ook heel veel plezier mee wensen! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Laminaataankoop”
Door Pieter Mink op woensdag 2 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Laminaat inclusief ondervloer en plinten.

Aanvulling ontvangen 7 oktober 2019: Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen en het laminaat is uitstekend gelegd.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Pieter, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom en voor het schrijven van deze mooie review. We vinden het fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe laminaat vloer en de legger! We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Wendy Bezemer op dinsdag 30 jul 2019 '19 | vestiging Amersfoort
We hebben een pvc visgraat vloer gekocht bij lab21. Vriendelijk geholpen, goed geadviseerd. Aan de achterkant verloopt de administratie niet geheel vlekkeloos. Dat doet wel afbreuk aan de service die je in de winkel ervaart.
FOTO VAN WENDY BEZEMER
Visgraatvloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste mevr Bezemer, U heeft een mooie vloer en we hebben u goed geholpen in de winkel, dat is het goede nieuws, maar we vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent met onze administratieve prestaties. Allereerst onze excuses daarvoor. Zou u de moeite willen nemen ons via info@lab21.nl kort te informeren wat er mis ging. We willen graag leren van onze fouten en voorkomen dat dit nog eens mis gaat. Alvast hartelijk bedankt. Nb. Wat een mooie foto van uw vloer! Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit maar communicatie kan beter”
Door Tessa op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij wisten vrij snel welke vloer we wilden en zijn daar snel en duidelijk mee geholpen in de vestiging zelf. Het contact daarmee met LAB21 viel tegen; meerdere keren verkeerde offertes ontvangen en geen enkele reacties op e-mails. De enige mogelijkheid om duidelijkheid te krijgen is telefonisch, wat niet altijd handig is. Duidelijke communicatie over tijden wanneer de vloer geleverd of gelegd gaat worden viel soms ook wat tegen. Verder wel zeer goede ervaring met het daadwerkelijk leggen van de vloer en de kwaliteit.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Tessa, Allereerst willen we kwijt dat we het erg fijn vinden dat je tevreden bent over de vloer. Wel jammer dat we je de communicatie met ons niet goed ervaren hebt. Uiteraard doen we er alles aan om goed bereikbaar te zijn en onze klanten correct op de hoogte te houden tijdens het proces. Als we hierin bij jou minder geslaagd zijn dan spijt ons dat oprecht, we zijn altijd kritisch op ons zelf om zo ook continue te verbeteren. We nemen jouw ervaring daarom serieus en kijken hoe we dit verder kunnen optimaliseren. Voor nu, heel veel plezier gewenst van je mooie vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Gelijmde pvc vloer”
Door Jaap de Boer op dinsdag 29 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een gelijmde PVC vloer laten leggen door LAB 21. Deze is super gelegd en zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat. Ook wat betreft de communicatie zijn wij ook goed tevreden en behulpzaam.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Jaap, Bedankt voor het schrijven van deze prachtige review en natuurlijk voor uw bezoek aan onze showroom. We zijn heel blij om te horen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat en de tussentijdse communicatie! We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Gerard op maandag 10 jul 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Super bedrijf, ik had een probleem dat een ander bedrijf niet de juiste aantal m2 heeft geleverd!!! en dat andere bedrijf heeft ook niks meer laten horen na 2 mailtjes. dus gelijk gebeld met LAB21 en die zijn meteen voor mij aan de slag gegaan. en binnen 2 weken hadden hun de aantal m2 die ik misten geleverd. en ze zijn ook niet duur. Dus voor vloeren gaan naar LAB21. ze krijgen van mij een DIKKE 10.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Gerard, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat wij uw probleem zo snel op hebben kunnen lossen en dat u zo tevreden bent over LAB21. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Verlijmde pvc vloer”
Door Stef Loos op dinsdag 29 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Ik heb een gelijmde pvc vloer laten leggen. Na de egalisatiewerkzaamheden is de vloer gelegd tot mijn grote tevredenheid
REACTIE VAN FLOOR
Beste Stef, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review en voor uw bezoek aan onze showroom! We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Gerookte eikenhouten parketvloer met whitewash”
Door Ingrid op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Ik heb bij Lab21 een gerookt eikenhouten parketvloer met whitewash afwerking gekocht, inclusief ondervloer en legservice. De datum van leggen was nog redelijk ver in de toekomst, de offerte was in de winkel snel opgesteld en akkoord. Omdat de meterprijs nog niet aangepast in het systeem stond zou de medewerker mij de dag daarna een aangepaste offerte sturen, en die afspraak is keurig nagekomen. Het inmeten kon daarna snel plaatsvinden, de offerte werd op de laatste punten bijgewerkt en de opdracht werd definitief. De man die de vloer kwam leggen was er vroeg in de ochtend, een zeer plezierige man die erg secuur te werk ging. De vloer is prachtig, netjes afgewerkt, al het plastic en zaagresten werden in aparte zakken verzameld door de leg-meneer, zodat ik deze bij het grofvuil gesorteerd kon wegbrengen. Al met al ben ik zeer tevreden met de vloer, de kwaliteit en de service van de man die de vloer kwam leggen. Ook qua prijs is Lab21 gunstig, deze viel ongeveer 1/3 lager uit ten opzichte van een vergelijkbare offerte van een andere vloerenboer. Ik heb wel een kanttekening over de communicatie vanuit Lab21, over de afgesproken data voor levering van de vloer en het leggen daarvan. De data waren ruim van tevoren in de winkel al vastgezet, maar in de daarop volgende standaard mails van Lab21, staat elke keer dat er contact wordt opgenomen over een datum, etc. Dit is erg verwarrend omdat ik in de veronderstelling was dat deze al vast stonden, en daar heb ik danook een paar keer achteraan gebeld. Ook ontving ik pas op de dag van aflevering van de vloer een telefoontje van de man die hem kwam brengen over een tijdstip. Bijzonder laat, het is toch zeer gebruikelijk dat je uiterlijk de avond van tevoren een tijdvak te horen krijgt van een transporteur. Ik hoop dat Lab21 iets doet met deze aandachtspunten.
FOTO VAN INGRID
REACTIE VAN FLOOR
Beste Ingrid, Allereerst bedankt voor het schrijven van deze mooie review! We vinden het heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw bezoek aan de showroom, het inmeten van uw nieuwe vloer, het leggen en de leger zelf, de prijs en de vloer die er nu in ligt. Dat is toch een enorm mooi compliment voor al onze mensen! Wat betreft uw aandachtspunten, deze gaan we meenemen en bespreken met onze medewerkers. Bedankt voor het melden, zo kunnen wij onze processen verbeteren. We willen u heel veel plezier wensen met uw mooie nieuwe vloer. Ook heel leuk dat u even een paar fotootjes erbij hebt geplaatst, dankjewel! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Niet klantvriendelijk bij klachten”
Door Marcel fiselier op maandag 22 jan 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Heel slecht bereikbaar en totaal niet klantvriendelijk bij klachten! We zijn al bijna 4 maanden bezig met het oplossen van de problemen die zijn ontstaan bij het leggen. Oja en het is ook nog niet eens af!
FOTO VAN MARCEL FISELIER
Detail van de vloer
REACTIE VAN LAB21
Beste de heer Fiselier, Uitermate vervelend dat er problemen zijn ontstaan. We hebben een expert bij u langs gestuurd en zijn zelf met een legger wezen kijken. Helaas bleek de ondergrond te ongelijk voor de huidige vloer. Een nieuwe vloer is voor u besteld en we gaan deze spoedig bij u leggen. We zijn pas tevreden als u dat ook helemaal bent. Met vriendelijke groet, LAB21
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door fam. Klerks op maandag 9 sep 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Pvc tegel schitterde vloer netjes geregeld en gelegd!
REACTIE VAN FLOOR
Beste familie Klerks, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom in Capelle en voor get schrijven van deze mooie review! We vinden het fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over de PVC tegelvloer die u hebt uitgekozen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Keramische tegels”
Door Thomas van Galen op dinsdag 4 jul 2017 '17 | vestiging Amersfoort
We waren op zoek naar tegels voor onze nieuwe keuken en deze hebben we ook gevonden. Aanvankelijk wilde we natuursteen maar na deskundig advies hebben we uiteindelijk voor keramische gekozen.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Thomas, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom en voor het plaatsen van deze positieve review! We vinden het fijn om te horen dat u passend advies hebt gekregen en daardoor een mooie vloer hebt uitgekozen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door R. de Korte op zondag 10 nov 2019 '19 | vestiging Breda
We zijn goed geholpen in de winkel en de leggers hebben perfect werk verricht. Nog nooit zulke snelle en professionele leggers gezien. Vloer is van mooie kwaliteit en is er superstrak in gelegd op de 1e en 2e verdieping. De mooie witte plinten die prachtig zijn aangebracht maken het geheel af.
REACTIE VAN FLOOR
Beste R. de Korte, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom en voor het schrijven van deze prachtige review! Wat goed om te horen dat u uw bezoek en onze legdienst zo positief hebt ervaren. Fijn dat u zo blij bent met het eindresultaat. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Kees van Helvoort op zaterdag 6 jul 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Ik heb een klik pvc vloer gekocht bij het filiaal Brussellaan in Eindhoven. Goed advies gekregen van mevrouw de Vaan. Levering volgens afspraak. De vloer is werkelijk prachtig. Hij was makkelijk te leggen. Veel mensen zijn nog niet bekend met dit soort vloeren. Maar wij maken ze enthousiast. Gewoon op bestaande tegelvloer gelegd zonder hakken of breken. Super!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze showroom in Eindhoven en voor het plaatsen van deze mooie review! Een mooi compliment voor onze showroom medewerker! We zijn blij om te horen dat het leggen zo goed ging en dat u er zo enthousiast over bent. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Moeizaam maar wel fijn opgelost”
Door Marga Nooijens op donderdag 15 aug 2019 '19 | vestiging Breda
PVC vloer voor beneden (gelijmd) en boven kliklaminaat. De reden dat ik dit bedrijf als matig ervaar is dat het communiceren erg lastig is, zowel telefonisch als via email. Je koopt een vloer in breda, daarna wordt je voor allerlei zaken weer doorverwezen naar Amersfoort, loopt erg moeizaam. De vloer beneden was besteld met leggen erbij. Dit is bij ons erg moeizaam verlopen. Vloerenlegger ging niet leggen ivm de vochtigheid vloer. We hebben een nieuwbouwhuis maar de vloer lag er al in februari in. Ondertussen stond ook al weken de vloerverwarming aan en hebben door ander bedrijf en uitvoerder de vloer nogmaals laten controleren. Hieruit bleek dat de vloer prima in order was, dus droog. Na veel op en neer gebel en sms wou hun vloerenlegger toch echt niet leggen, of ik moest iets komen ondertekenen dat het geheel op eigen risico gelegd zou worden. Nou dit is nogal een ruim begrip...... Dit hield ook in dat de hele planning op de schop lag want geen vloer kon zeer zeker de rest van de planning in ons huis ook niet doorgaan. Na veel gedoe besloten om helemaal de vloer niet meer te laten leggen door LAB 21 had total geen vertrouwen meer in, ook omdat de vloer niet egaal genoeg was moest alle oneffenheden eraf gaan krabben??! (ik lees hier voor in recensies soort gelijk verhaal, had zo mijn verhaal kunnen zijn) het was te zot voor woorden. Gelukkig vonden we iemand via via die ons uit de nood kwam helpen en een ervaren pvc vloerenlegger is. Wat een lot uit de loterij. Heel vakkundig in korte tijd onze vloer helemaal geegaliseerd en dag erna prachtig erin gelegd. Het hele verhaal van te vochtig en vloer niet egaal vond hij een lachertje. Een nieuwbouwhuis met zo'n vloer zo zou hij het altijd wel willen. Natuurlijk moest deze vloerlegger wel betaald worden en had ik ook al het leg-geld bij LAB 21 betaald. Positief punt: LAB 21 heeft ons verhaal aangehoord en binnen paar weken het bedrag teruggestort zonder discussie, fijn!

Mijn conclusie; Prima een vloer kopen bij LAB 21, veel keuze. Maar laat het leggen achterwege. Ook verloopt de communicatie stroef, momenteel zit ik nog steeds op terruggave te wachten van 2 pakketen PVC die retour zijn gebracht ivm teveel besteld (mei 2019) hierover al meerdere malen gebeld.
REACTIE VAN FLOOR
Geachte meur. Nooijens, Om met het positieve te beginnen, u heeft een mooie vloer waar u blij mee bent. Dat vinden wij ook fijn, met de rest van uw verhaal kunnen wij uiteraard niet blij zijn. We streven naar een goed eindproduct bij elke klant, dit start bij een goede inschatting van de omstandigheden. De conditie van de vloer wordt door ons beoordeeld en daar is de vochtmeting een onderdeel van.

Een te vochtige vloer wil niet zeggen dat een vloer niet gelegd kan worden, het houdt alleen op de langere termijn een aantal risico's in. PVC wordt verlijmd met een watergedragen lijm, die alleen volledig uithardt en tot maximale hechting komt als die volledig kan drogen. Als een basisvloer een te hoog vochtpercentage heeft wordt aan deze voorwaarde niet voldaan. In zo'n geval willen wij het risico niet nemen en willen u ervoor behoeden dat dit op termijn kan leiden tot loslaten van het PVC. De vochtmeting die wij doen is conform de gestelde norm en niet iets wat we zelf verzinnen, en de uitkomst van de meting is objectief.

Uiteraard leggen wij zelf ook liever de vloer, het werk is tenslotte ingepland. Wij vinden het daarom vervelend dat wij nu afgeschilderd worden als de partij die niet wilde leggen, terwijl we dit om duidelijke redenen, ook in uw belang, niet doen. We vinden het overigens niet goed dat wij kennelijk destijds niet beter in staat zijn geweest om u dit uit te leggen.

Uiteraard hopen we dat het niet tot problemen zal leiden en dat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van een mooie vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Westerbeek op maandag 26 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Prima geholpen. Nemen ruim de tijd voor een goed advies. Levering vlot en vloer vakkundig gelegd. Zeer tevreden!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Westerbeek, Fijn om te horen dat u tijdens het gehele proces zo'n positieve ervaring heeft gehad. Bedankt voor de mooie review en veel plezier van uw vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Richard op maandag 9 sep 2019 '19 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Laminaatvloer. Ervaring goed. Klein minpuntje wilde een extra plakplint bestellen. De medewerker zou een mail sturen. Nu twee weken later, nog niet ontvangen. Legger van het laminaat zeer kundig en snel. Vakman.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Richard, Bedankt voor het schrijven van deze review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de vloer en de legger! Over de plakplint, onze excuses daarvoor, we gaan contact opnemen met de showroom en zorgen dat het zo snel mogelijk geregeld gaat worden. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door J hendriksen op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Laminaat netjes gelegd en netjes berekend door de leggers .communicatie met kantoor is minder,, gratis staal is nooit gekomen. Ook zijn er minder meters gelegd waarvoor ik legkosten heb betaald.
REACTIE VAN FLOOR
Beste J Hendrikse, Bedankt da u de moeite nam om een review te schrijven. Laat u svp via info@lab21.nl even weten wat er niet klopt aan de gelegde en berekende metrage. Dan checken we dit en zullen indien dit niet klopt uiteraard het teveel betaalde terug storten. veel plezier van uw vloer, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Leggen niet goed ingeschat”
Door Lex op vrijdag 5 jul 2019 '19 | vestiging Zwolle
Ik heb gebruik gemaakt van de legservice van Lab21 voor het bij hun gekochte PVC-laminaat. Daar waar ik gerekend had op een mooie, strakke, professioneel gelegde vloer zit ik nu met de gebakken peren, een vloer waar ik niet tevreden mee ben, met hoogteverschillen en met stukken waar ik niet durf te lopen vanwege doorzakken en mogelijk breuk van de messing op een aantal plekken. Ik was al behoorlijk geïrriteerd door de gang van zaken. dat is nu alleen maar erger geworden omdat Lab21 mij verantwoordelijk heeft gesteld voor het eindresultaat en daarnaast niet het afgesproken bedrag heeft overgemaakt.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Lex, Er is in overleg met de legger besloten om de oude vloer te laten liggen, dit veroorzaakt de vering in de vloer. We willen dit graag goed oplossen, een voorstel daartoe is reeds gedaan en daarin nemen wij voor onze verantwoording, dat we de vloer opnemen en opnieuw leggen. De oude vloer die onder de nieuwe vloer is blijven liggen moet dan wel zelf verwijderd worden. Als er problemen zijn met de basisvloer die onder de oude vloer ligt, dan moet dit wel eerst hersteld worden. Als wij dat moeten doen zullen we dit moeten berekenen. Maar dat is niet anders dan wanneer u in eerste instantie de oude vloer had weggehaald. We hopen graag snel uw akkoord te krijgen om dit zo op te lossen. Wij willen namelijk ook graag ons werk goed afronden. met vriendelijke groet,Floor
Reactie of foto toevoegen
“Eiken vloer”
Door Maaike op donderdag 24 okt 2019 '19 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
We hebben een eiken vloer aangeschaft in Oostzaan en zijn in de winkel prima geholpen. Pas daarna bleek Lab21 een nogal onsympathiek en chaotisch bedrijf te zijn. Het begon al goed na de aanbetaling. In de voorwaarden blijken ze zich flink in te dekken met de voorwaarden van de legservice; als er op de afgesproken dagen niet gelegd kan worden, dan kost dat de klant 350 euro. Per dag! We hebben in de loop der jaren al heel wat mooie vloeren laten leggen, maar zo onsympathiek heb ik het nog nooit meegemaakt. Vervolgens stonden er wat zaken op de factuur die ik niet nodig had. Ik stuurde de ene na de andere mail, maar kreeg geen reactie. Pas na een flink aantal mails en telefoontjes werd dit opgelost. Maar er werd totaal geen aanstalten gemaakt om de vloer te bezorgen, terwijl die al enkele dagen later gelegd zou worden. Veel gemaild en gebeld maar weer, talloze keren. Er gebeurde niets, en uiteindelijk bleek waarom: 'ik had nog niet alles betaald.' Terwijl ik per mail en telefoon toch al een aantal keer had doorgegeven dat ik per rembours zou betalen. Uiteindelijk werd er na veel gedoe alsnog bezorgd, maar dat heeft me belachelijk veel tijd gekost. De vloerenleggers waren prima, al hadden ze niet alles bij zich, zoals lijm. Maar dat losten ze zelf op. De vloer was hier en daar wel te strak gelegd en onder de deurmat was te weinig vloerplaat gelegd zodat hij te laag lag, maar daar hebben ze op ons verzoek nog wat aan aangepast. Vervolgens wilde ik het onaangeroerde pak hout retourneren, maar dat bleek niet mogelijk. Pas als je meer dan 5 procent van het hout overhoudt, in dichte pakken dus, kun je het retourneren. Dat wordt gerekend onder 'zaagverlies'. Mij lijkt zaagverlies het hout dat je verzaagt en niet meer kunt gebruiken, maar Lab21 rekent ruimhartig naar zichzelf toe en rekent hout dat gewoon te veel besteld is na het inmeten daar ook toe. Op mijn verdere correspondentie hierover en het verzoek tot een oplossing, twee mails, is uiteraard niet gereageerd. We hebben in de loop der jaren al een aantal huizen gerenoveerd en ingericht, maar zo'n bedroevend klantonvriendelijke klantenservice heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ga hier nooit meer heen en zou het ook iedereen afraden.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Maaike, We vinden het erg vervelend dat u blijkbaar niet tevreden bent met onze service. U bent zelf akkoord gegaan met onze, overigens zeer gebruikelijke leveringsvoorwaarden, die er voor bedoeld zijn om in bijzondere omstandigheden de rechten en plichten van koper en verkoper duidelijk te stellen. Dit is in beider belang, ook onze verplichtingen aan u als klant worden duidelijk beschreven. In het proces benadrukken wij bepaalde zaken uit onze leveringsvoorwaarden nadrukkelijker om er voor te zorgen dat wij u een goed eindproduct op de afgesproken dag kunnen leveren. Dat legafspraken waarop meerdere leggers zijn gepland niet geheel vrijblijvend zijn lijkt mij dan toch niet heel vreemd.
Het klopt dat wij 5% zaagverlies rekenen zoals iedereen dat in onze branche doet, het hout is speciaal voor jullie besteld en als het geen meetfout van ons is dan kan dat inderdaad niet retour. In dit geval is het binnen de 5% en kan het dus ook niet retour. Overigens is de 5% extra wenselijk, niet alleen vanwege het snijverlies, maar ook voor reservemateriaal (unieke batch) en om het proces soepel te laten verlopen. Wanneer bij een vloer blijkt dat er 3 planken tekort zijn, zijn de kosten onevenredig veel hoger voor u. Vandaar dat wij voor de 5% hebben gekozen. Dit is heel gebruikelijk in de vloerenbranche. Onder druk van veel mails en dat wij blijkbaar niet in staat bleken u de redelijkheid hiervan in te laten inzien hebben wij er overigens mee ingestemd dat u het pak retour kunt brengen. Daarom begrijp ik de review ook niet. Het is uw goed recht om ons klantvriendelijk te vinden, maar ik zie alleen oprecht niet wat hier klantonvriendelijk aan is. We zullen ons aanbod dan ook weer intrekken. We kunnen er mee leven dat u niet meer bij ons koopt, ik denk dat anderen prima in staat zijn om dit voor zichzelf te beslissen. Wij wensen u veel plezier van uw mooie vloer die door ons perfect gelegd is! Met vriendelijke groet,
Floor
REACTIE VAN MAAIKE
Beste Floor, wij hebben helaas nooit het aanbod ontvangen om het pak toch terug te brengen. Mogelijk zit daar ook de kern van het probleem, dat ik ook uitgebreid in mijn reactie beschrijf: in het mailverkeer en het overige contact met Lab21 gaat veel mis.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Maaike, Er is geprobeerd telefonisch contact met u te krijgen omtrent het retourneren van het pak maar helaas is dat niet gelukt. Mijn collega heeft u gisteren een mailtje gestuurd om dit verder te bespreken. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Prettig bij het leggen”
Door M van de Braak op vrijdag 13 sep 2019 '19 | vestiging Breda
De verkoper die ons een PVC vloer heeft verkocht was zeer vriendelijk en klantgericht. Naar vele PVC stalen te hebben meegenomen (Wat zeer prettig was) zijn we tot een besluit gekomen. Ook de legger was een zeer prettige man. Rustig en heel nauwkeurig. De after sale (kantoor) zijn wij minder over te spreken. Met een nieuw(bouw)huis wil je het liefst dat je ontzorgt wordt. Dat je niet telkens er achter aan hoeft te bellen. En dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd is dan zeer vervelend. Wij hebben daarom de verkoper gebeld omdat er geen duidelijkheid kwam. En die begrijpt hoe hij een klant tevreden houdt.
REACTIE VAN FLOOR
Beste M van de Braak, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom in Breda en voor het schrijven van deze review! We vinden het fijn om te horen dat u zo positief bent over zowel onze verkoper als de legger die uw vloer heeft gelegd. We nemen u verbeterpunt wat betreft de after sale mee en gaan kijken wat we aan de hand van uw ervaring kunnen verbeteren. Gelukkig heeft onze verkoper u te woord gestaan en u verder geholpen. We willen u heel veel plezier wensen met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Kees en Riek te Drunen op zaterdag 14 sep 2019 '19 | vestiging Den Bosch
Na een bezoek aan diverse vloeren winkels voor advies om een keus te maken voor de pvc lijm of laminaatvloer die wij wilden zijn wij terecht gekomen bij Lab21 in Den Bosch heel veel keuzen en kregen van verkoper Ronnie het juiste advies zowel de voorbereiding als het laten leggen door de vakman Dick van Lab21 de investering was voor ons het geld en het gemak van deze mooie vloer dubbel en dik waard het is een verrijking van je huis. een absolute aanrader !!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Kees en Riek, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom in Breda! We zijn blij om te horen dat u goed bent geadviseerd door Ronnie en dat u zo tevreden bent over onze legger Dick. Bedankt voor het mooie compliment en heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN KEES EN RIEK TE DRUNEN
Beste Floor het was niet in Breda maar in Den Bosch !!
Reactie of foto toevoegen
“PVC visgraat”
Door Johnny muller op dinsdag 29 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Visgraat vloer , heel mooi en van goede kwaliteit
FOTO VAN JOHNNY MULLER
Visgraatvloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste Johnny, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom en voor het schrijven van deze mooie review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat, het ziet er prachtig uit. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN CAROLINE
Mag ik vragen welke vloer en kleur dit is. Ziet er gaaf uit.
REACTIE VAN JOHNNY MULLER
Azarro Smoked Oak Light 122 x 610 mm 37
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door Guido Collette op woensdag 16 jan 2019 '19 | vestiging Amersfoort
We hebben een pvc lijm vloer gekocht, we zijn er erg blij mee. Is goed bevallen, en we hadden een probleem dat de mat er niet was. Maar dat is goed opgelost en alles licht er mooi bij.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Guido, Bedankt voor de review. Fijn dat het allemaal naar wens is. We wensen je heel veel plezier van je mooie vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Laminaataankoop”
Door Robert Schellingerhout op dinsdag 30 jul 2019 '19 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Kliklaminaat met pvc toplaag. Zeer goed materiaal. Makkelijk in onderhoud
REACTIE VAN FLOOR
Beste Robert, Bedankt voor het achterlaten van deze prachtige review! We zijn blij om te horen dat u zo positief bent over de vloer die u hebt gekozen. We wensen u er nog jarenlang plezier van! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door J. van Lammeren op dinsdag 29 okt 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Pvc lijmvloer is gelegd. Mooie vloer (krijg veel complimenten). Communicatie egalisatie ging hier en daar wat moeizaam maar is uiteindelijk goed opgelost.
REACTIE VAN FLOOR
Beste J. van Lammeren, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom en voor het schrijven van deze mooie review! We vinden het fijn om te horen dat u zo blij bent met uw vloer en dat u er veel complimenten over krijgt. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen en bespreken. We wensen u veel plezier van uw mooie nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door H. Castelein op woensdag 30 okt 2019 '19 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
De laminaatvloer die we kochten is een juweel in onze huiskamer. De afhandeling tot het leggen verliep prima, eigenlijk was er enkel moment dat er onduidelijkheden waren. En als de kers op de taart was de vloeren legger, wat een vakman die zeer prettig was in de omgang en zeer goed communiceerde. LAB21 zal ik zeker in onze omgeving bekend makem.
REACTIE VAN FLOOR
Beste H. Castelein, Wat een mooie review heeft u geschreven, bedankt! We zijn heel blij om te horen dat het hele proces zo soepel is verlopen bij u en dat de legger zo'n goede indruk achter heeft gelaten. Bedankt voor dit mooie compliment. We wensen u heel veel plezier met uw mooie nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door M. van der Kraan op dinsdag 16 okt 2018 '18 | vestiging Breda
Een aantal weken geleden is er bij ons door lab 21 een prachtige pvc-vloer gelegd. De legger was zeer professioneel en heeft de vloer geweldig gelegd. Ik kan iedereen lab 21 aanbevelen.
REACTIE VAN LAB21
Beste M. van der Kraan, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over de legger! We zijn heel blij dat u ons bij iedereen zou aanbevelen. Wij wensen u heel veel plezier van uw vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer aankoop”
Door R Ware op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
Ik heb een pvc vloer gekocht bij lab 21.In de winkel ben ik prima geholpen. De levering en de legservice zijn goed verlopen. De vloer was snel gelegd. verder geen problemen onder vonden. het is een aan rade.
REACTIE VAN FLOOR
Beste R Ware, Wat fijn dat het hele proces naar tevredenheid is verlopen. Dank u wel voor het plaatsen van deze mooie review! Veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Arno op dinsdag 5 nov 2019 '19 | vestiging Breda
Wij hebben een pvc vloer en laminaat bij lab21 gekocht en laten plaatsen. Zeer tevreden hoe wij geholpen zijn en hoe kundig de vloer snel gelegd is. Erg blij met het resultaat.
FOTO VAN ARNO
Laminaatvloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste Arno, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom en voor het schrijven van deze prachtige review! We zijn blij dat u zelfs 2 mooie vloeren hebt uitgezocht en dat u zo tevreden bent met het eindresultaat. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat pvc”
Door Jochem Reitsema op dinsdag 27 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Hebben een visgraat pvc gekocht bij LAB21. Zijn erg tevreden over de kwaliteit. Bij het leggen zijn er wat stukjes in de hoeken die niet goed zijn gehecht, deze worden binnenkort alsnog opnieuw gelijmd. Wanneer dit zonder bijzonderheden verloopt, ben ik zeer tevreden over de vloer en het leggen.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Jochem, Bedankt voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat er een oplossing is gevonden voor het probleem. Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Ton van der Linden op donderdag 5 jul 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Na een forse verbouwing hebben wij een PVC vloer aangeschaft en laten leggen op 2 etages. Op grond van goede reviews op internet besloten we dit door Lab21 te laten doen. Mijn advies aan iedereen: lees deze review goed door en bedenk je daarna twee keer of je dat hier wel zou doen.

Reeds tijdens het bestelproces ging er veel mis in de communicatie, mails bleven onbeantwoord, er was een naamsverwisseling bij de bestelbon enzovoort. Dus veel heen en weer gecommuniceer. Afspraken met de legger om de vloer in te meten werden op het laatste moment niet nagekomen waardoor andere afspraken in de verbouw moesten worden verzet. In de algemene voorwaarden dekt Lab21 zichzelf hiervoor goed in, als de legger bij u als klant tevergeefs komt dan betaalt u 350 euro per dag, maar omgekeerd gaat men hier erg lichtvoetig mee om. "Sorry meneer, maar ik ga het niet redden meer vandaag, ik kom morgen". Mij kostte dit een extra halve vakantiedag. Toen de legger dan uiteindelijk de vloer kwam inmeten bleek hij met een oude opdrachtbon te komen waardoor hij bijna 'vergat' ook de bovenverdieping in te meten (die hadden wij later aan de bestelling toegevoegd).

Op de dag dat de legservice dan eindelijk zou gaan egaliseren maakte men grote problemen over het voorwerk van de aannemer. Op het allerlaatste moment werden wij voor een voldongen feit plaatst: de legservice ging niet egaliseren want 'de vloer was te oneffen' (lijkt me een goede reden om te egaliseren maar blijkbaar wil men daar bij de legservice een gladde vloer voor). Daar sta je dan als klant, al je afspraken zoals plaatsen van een keuken lopen in het honderd als dat zo doorgaat, en dat weten ze. Jij staat onder druk dus daar gaan we dan:

Om het egaliseren toch door te laten gaan kregen we een voorstel om onderhands extra te betalen, dan zou men alsnog wel egaliseren (er is extra egaline nodig meneer, als u het bij mij doet kost het 400,= extra, maar als u het via Lab21 doet kost het 800 euro). Uiteindelijk werd het probleem opgelost doordat de aannemer een bultje oude egaline uit de vloer weghakte, naar eigen zeggen 4 minuten werk inclusief stofzuigen. Hierdoor was er veel minder of helemaal geen extra egaline meer nodig en deze actie had de legservice natuurlijk ook zelf kunnen uitvoeren. Vervolgens werd er nog een bezwaar gemaakt over ingefreesde maar losliggende vloerverwarmingsleidingen die volgens de legservice vastgelegd moesten worden door de aannemer, terwijl op de bon stond dat de legservice de sleuven zou dichtsmeren. De aannemer heeft dit (hoewel hij dat voor andere vloerenleggers in 20 jaar praktijkervaring nog nooit had hoeven doen) alsnog gedaan met de door de legservice voorgeschreven egaline (die ik zelf bij een bouwmarkt moest gaan halen, want de legservice rijdt volgens eigen zeggen ' niet de hele dag met egaline in de rondte'). En ook hier was er daarna vanuit de legservice weer kritiek op het uitgevoerde werk.

Bij al dit gesteggel kon ik de legservice maar niet zo ver krijgen zelf contact op te nemen met de aannemer zodat ik als klant overal tussen bleef zitten als probleemhouder: precies waar je als klant niet op zit te wachten. Uiteindelijk heeft na veel stresvol heen en weer gecommuniceer Lab21 de vloerenlegger ertoe bewogen alsnog aan het werk te gaan.

Intussen had ik als klant volgens afspraak zelf de bestelde vloerdelen en plinten bij Lab21 opgehaald en daar kwam de volgende verrassing: In het magazijn lagen precies genoeg pakken, waaronder 2 beschadigde pakketten vloerdelen. En daar sta je dan opnieuw. Gelukkig konden nieuwe vloerdelen vanuit een andere vestiging per koerier worden toegestuurd naar het leg-adres, op de dag dat de vloerenlegger aan het leggen was. Dat leek op zich een goede oplossing. U voelt hem vast al komen.

Surprise, surprise, op de betreffende dag kon het pakket door de koeriersdienst niet worden afgegeven omdat de leggers het die betreffende dag al om 10:30 uur voor gezien hadden gehouden. De koerier stond om 10:35 uur voor een dichte deur. De leggers vonden een deel van de vloer op de begane grond namelijk nog onvoldoende gedroogd en waren na het leggen van de bovenverdieping dus al heel snel klaar.
Wat zegt u- dat is wel erg snel? Daarover straks meer.

Vervolgens heeft het mij als klant nog de grootste moeite gekost om de vloerdelen (en de mat, die was men ook nog vergeten) alsnog op tijd bezorgd te krijgen zodat de leggers de volgende dag het werk konden afmaken. De koeriersdienst wilde niet nog een keer langskomen tenzij de opdrachtgever hier een zogenaamde 'tijdzending'van zou maken (extra geld) en Lab21 wilde er geen tijdzending van maken omdat de koerier het pakket gewoon nog een keer moest aanbieden. Ook hier weer: 'meneer, het is uw probleem', dan had u maar thuis moeten zijn. Uiteindelijk ging de koerier overstag, maar ook hier weer veel stress en onnodige vakantieuren moeten inzetten om het pakket ten slotte aan te kunnen nemen zodat het leggen de volgende dag in elk geval wel kon doorgaan.

Bij het leggen van de plinten door de legservice wachtte mij het volgende konijn uit de hoge hoed: meneer, wij, legservice van Lab21, kitten de plinten standaard niet, maar dat kan u er onderhands bij ons wel bijkopen voor 2 euro de meter. Als u het via Lab21 doet kost het u 4 euro de meter. Dat is voor ons een leuke bijverdienste. Als je al niet het gevoel had gepiepeld te worden dan krijg je het op dat moment alsnog.

Het eindresultaat heb ik laten beoordelen door een andere professional. Die kwalificeerde het geleverde werk op een paar punten als 'broddelwerk'. Het egaliseren was niet goed uitgevlakt. Hierdoor staat de PVC vloer bij de dorpels op sommige punten boven de dorpel uit en op andere punten eronder. Dit kan uiteindelijk los gaan laten- en dat deed het dan ook al snel- of misschien had het al helemaal niet goed vastgezeten. De plinten waren op een amateuristische wijze aangebracht: de rechte delen waren niet met verstek aan elkaar gezet, en de hoeken waren dan wel met verstek gezaagd maar zo onnauwkeurig dat dikke kieren zichtbaar waren. De plinten langs de rechte wanden waren niet loodrecht op de wand geplaatst, men had niet de moeite genomen restjes stukwerk die tegen de vloer zaten weg te schrapen, en de kieren die daardoor waren ontstaan werden gecamoufleerd met kit- de kit waarvoor ik extra had betaald.

Er was een droogloopmat geplaatst, maar het luik van de kruipruimte eronder had men verdiept laten liggen ten opzichte van de rest van de vloer, en de mat was net te ruim afgesneden zodat hij niet goed aansloot op de PVC-vloer, maar er een stukje op lag. Wat tot struikelen kan leiden. Ook weer: net niet.

Het werk is een dag later dan gepland in grote haast al vroeg in de middag voltooid (weer een extra vakantiedag opgenomen)- daarna moesten de mannen weer snel verder naar de volgende klus.

Een PVC-vloer is mooi, maar ik zou vanwege het geknoei van deze organisatie over de hele linie, en vooral de 'legservice' Lab21 afraden. Ik heb mijn beklag bij de organisatie hierover gedaan, men gaf toe dat er veel mis was gegaan en bood mij als compensatie een dinerbon aan. Die heb ik beleefd afgeslagen, omdat ik dat in geen verhouding vond staan tot de bovenomschreven ellende. En natuurlijk komt de legservice voor garantie terug. Of ik daar vertrouwen in heb? De vraag stellen is hem beantwoorden... Maar ik laat me graag verrassen.

Hoe zit dat dan met al die goede reviews? Toen ik mijn bestelling ging ophalen zag ik in vestiging Amersfoort een ludieke foto-actie: maak een leuke selfie in onze zaak, zet hem op onze facebookpagina en win een elektrische fiets. Zo koop je leuke commentaren.

Aanvulling ontvangen 5 juli 2018: Daags na mijn slechte ervaring is de legservice teruggekomen om de plinten na te lopen. Daarbij werd erkend dat het er niet goed uitzag en dat mijn klacht terecht was. Men legde mij uit dat een en ander te wijten was aan een kapotte verstekzaag. Er werd dan ook een hele nieuwe verstekzaag uitgepakt en in bedrijf genomen. De meeste problemen met de plinten zijn nu alsnog opgelost. Voor de mat komen ze nog terug.
FOTO VAN TON VAN DER LINDEN
Foto voorbeeld
Reactie of foto toevoegen
“Ging veel mis”
Door gph op woensdag 30 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Keurig geholpen in winkel bij aankoop, maar daarna slechte ervaringen. Je wordt gebeld door winkel, planning, vloerenlegger, hoofdkantoor. En niemand weet van elkaar hoe of wat. En als we zelf niet aan de bel hadden getrokken had de PVC vloer niet eens op tijd binnen geweest... Kortom... voor ons niet nogmaals een vloer bij LAB21...
REACTIE VAN FLOOR
Beste Gerdine, We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de dienstverlening, het is inderdaad zo dat er door meerdere mensen aan een order gewerkt wordt en dat zowel het hoofdkantoor en de legger met onze klant communiceert. Het leggen van een vloer met verschillende betrokkenen is een complex project.We proberen dit goed te begeleiden en onze klant daar in te ontzorgen. Als we daar in jouw geval onvoldoende in geslaagd zijn dan vinden we dat oprecht vervelend. Gelukkig is het eindresultaat wel naar wens, we wensen je ook veel en lang plezier van de mooie vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Breed assortiment”
Door Kevin op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Delft
Voor onze nieuwbouw woning hebben we 2 soorten PVC vloeren gekocht, beide van het merk VIVA Floors. We zijn diverse keren in de showroom in Delft geweest, waar we goed werden geholpen. De vloer die we in eerste instantie geleverd kregen was niet goed, het merendeel van de vloerdelen was krom en kon zodoende niet gelegd worden. Helaas is dit pas geconstateerd toen de stoffeerder de vloer wilde gaan vastplakken. Lab21 heeft vervolgens direct contact opgenomen met de fabrikant waarbij dezelfde dag nog een nieuwe vloer is geleverd en de oude vloer is meegenomen. Door dit snelle handelen hebben we niet al te veel vertraging opgelopen (vloer moest weer 2 dagen acclimatiseren en stoffeerder moest ook een plekje vrij maken om de vloer te komen plakken). Uiteindelijk is de vloer geplaatst en zijn we er heel erg blij mee. De stoffeerder was heel vriendelijk en behulpzaam. Lab21 heeft een breed assortiment tegen een goede prijs. Onze ervaring is wel dat je overal strak en kort op moet zitten om alles in goede banen te laten leiden (contact met Lab21 en stoffeerder).
REACTIE VAN FLOOR
Beset Kevin, Bedankt voor de mooie review! Gelukkig kon het probleem met de vloer snel opgelost worden. We vinden het fijn om te horen dat jullie blij zijn met de nieuwe vloer. Veel plezier van jullie nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerie Antonis op woensdag 20 mrt 2019 '19 | vestiging Den Bosch
Wij hebben bij Lab21 in Den Bosch twee PVC vloeren besteld, een stroken vloer en een visgraat vloer. We hebben duidelijke voorlichting gekregen over de PVC vloeren wat betreft slijtlaag en dikte en over het te volgen traject. Onze nieuwe cement dekvloeren werden eerst door de leggers 2 dagen van tevoren gelegaliseerd, en na twee dagen kwamen ze terug om onze twee vloeren te leggen. Dit alles werd vakkundig en precies uitgevoerd. Het afval werd verzameld en afgevoerd en daarna werden de plinten bevestigd. Ook de plinten keurig op maat in verstek en afgekit. Wij zijn zeer tevreden over Lab21.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Gerrie Edwin, Bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review. Uiteraard streven wij er naar dat het hele traject naar tevredenheid verloopt en wij zijn dan ook blij om te lezen dat dit resultaat bij u is behaald! Bedankt dat u voor LAB21 hebt gekozen en wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, loor
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Van Riet op dinsdag 25 dec 2018 '18 | vestiging Eindhoven
We hebben een mooie pvc vloer laten leggen op de benedenverdieping. We zijn goed en professioneel geholpen in Eindhoven. De medewerker nam netjes de tijd om uitleg te geven en alles te laten zien. Maar gaf ons ook de ruimte om zelf te kijken, niet opdringerig. De vloer is netjes gelegd! Helaas moest de vloer wel 2x geegaliseerd worden doordat deze te oneffen was opgeleverd. Maar we zijn nu echt erg tevreden!
REACTIE VAN FLOOR
Beste familie van Riet, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn dat jullie in zowel de showroom als tijdens het leggen professioneel geholpen zijn en dat u tevreden bent met het resultaat. Veel plezier met uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ebbelink op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Oostzaan (Amsterdam)
De service in de winkel met de uitleg over de vloer. De afspraken met de legger waren geweldig. Zelfs toen we een plank om wilde ruilen kwam hij langs, haalde de ene eruit en heeft er een andere ingezet. Wij vonden dat beter kleuren. Afwerking en afwikkeling, top
FOTO VAN EBBELINK
Gelegde vloer
REACTIE VAN FLOOR
Beste Ebbelink, We zijn blij dat u zo enthousiast bent over zowel de sevice als de legger en het leggen. Heel erg bedankt voor de mooie review en we wensen u veel plezier van uw nieuwe vloer!
REACTIE VAN MAARTEN
Wij zijn erg benieuwd naar welke vloer dit is! Kunnen jullie dit aangeven? Alvast bedankt!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Maarten, Dit is de Sensation Aged Oak lijm pvc vloer! Momenteel is deze vloer in de aanbieding inclusief een gratis zelfklevende ondervloer, voor meer informatie over dit product of de actie kunt u terecht op onze website: https://www.lab21.nl/acties/lente-voordeel/sensation-lijm-pvc-aged-oak-0-55mm.html. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze 10 showrooms! Met vriendelijke groet, Floor
REACTIE VAN MAARTEN
Oke dank voor je reactie Floor. Ziet er op de website wel behoorlijk anders uit dan op de foto hier.
REACTIE VAN FLOOR
Beste Maarten, Deze specifieke kleur bevat verschillende natuurlijk doorlopende tinten, om de vloer zo realistisch mogelijk te maken. De foto op onze website is gemaakt van een deel van de plank, dat geeft klein idee van hoe de vloer er uit ziet. Een foto kan door kwaliteit, lichtval en andere elementen die een grote rol spelen een ander beeld geven dan hoe de vloer er in werkelijkheid uit ziet. Daarom raden wij onze klanten altijd aan om de vloer in een van onze showrooms te komen bekijken. Dan ziet u echt hoe de vloer er uit ziet in daglicht en kunt u de juiste beslissing maken! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Snelle service”
Door Martijn op woensdag 17 okt 2018 '18 | vestiging Delft
Wij hebben een plak PVC vloer uitgekozen en laten leggen door LAB 21. Op basis van geode ervaringen van onze buren bij LAB 21 uitgekomen en die goede ervaringen kunnen wij onderschrijven. Prima, snelle service.
REACTIE VAN LAB21
Beste Martijn, Bedankt voor de review en uw bezoek aan onze vestiging in Delft.
Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Ellen stolk op woensdag 3 okt 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Ik heb verleden jaar een pvc klikvloer gekocht een geweldige vloer ook voor mijn drie grote honden Echter na enkele maanden beginnen enkele planken los te laten. Hierna heb ik contact opgenomen met lab21. Er kwam een expert kijken en het bleek dat ik de verkeerde vloer had voor mijn kamer het werd te warm wanneer de zon op het raam stond. Een dag later kreeg ik een probleemoplossing aangeboden waaronder een nieuwe vloer. Hiervoor werd ik uitgenodigd bij de vestiging in Amersfoort en daar werd mij geadviseerd een andere soort vloer te kiezen. Ik heb een andere vloer uitgekozen en afgelopen maandag en dinsdag is deze gelegd. Het is wederom een prachtige vloer en ik ben er erg blij mee. Geweldige service kosteloos vernieuwd.
FOTO VAN ELLEN STOLK
Gelegde vloer
REACTIE VAN LAB21
Beste Ellen, Wat fijn om te horen dat er een passende oplossing is gevonden en dat je weer een prachtige vloer hebt uitgekozen. Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Nick en Roxanne op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een visgraat pvc vloer gekocht bij Lab21 in Amersfoort. In de winkel zijn wij vriendelijk en deskundig geholpen. De levering en legservice was oké. Het is erg snel gelegd, maar niet overal even mooi. Dit zijn kleinigheidjes. Dit is niet heel leuk, maar toen wij dit hebben gemeld is er direct actie ondernomen. Wij voelden ons hierdoor erg gehoord en raden dit bedrijf dan ook aan. Kleine foutjes kunnen natuurlijk altijd gemaakt worden. Het gaat er vervolgens om hoe je hier mee omgaat. Dit doet Lab21 naar onze mening erg goed!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Nick en Roxanne, Wat fijn om te horen dat jullie zo positief zijn ondanks de kleinigheidjes. Heel erg bedankt voor de mooie review en veel plezier met jullie nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Karin op woensdag 14 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een pvc-vloer (tegel 90,5 x 90,5) gekocht. De advisering van het product was goed en duidelijk. Altijd even een aantal stalen mee naar huis nemen voordat je een keuze maakt! De vloer is keurig door een echte vakman gelegd. Kortom; Zeer tevreden!!
REACTIE VAN FLOOR
Beste Karin, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het product en de legdienst! Hartelijk dank voor deze mooie review en veel plezier van uw vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens LAB21
Website: www.lab21.nl
aAmersfoort (20 ervaringen), Euroweg 27, 3825 HA Amersfoort, tel 033 - 494 19 36
bBreda (6 ervaringen), Stadionstraat 11/7, 4815 NC Breda, tel 085 - 483 32 75
cCapelle aan den IJssel (2 ervaringen), Schinkelse Baan 8, 2908 LE Capelle aan den IJssel, tel 085 - 48 33 274
dDelft (2 ervaringen), Rotterdamseweg 402D, 2629 HH Delft, tel 085 - 483 32 77
eDen Bosch (3 ervaringen), Afrikalaan 14, 5232 BD Den Bosch, tel 085 - 483 32 71
fEindhoven (4 ervaringen), Brussellaan 9, 5628 TA Eindhoven, tel 085 - 483 32 60
gGroningen , Protonstraat 20H, 9743 AL Groningen , tel 033 - 494 19 36
hLeeuwarden , Planetenlaan 2, 8938 AL Leeuwarden, tel 085 - 483 32 70
iOostzaan (Amsterdam) (7 ervaringen), Skoon 58, 1511 HV Oostzaan, tel 085 - 483 32 79
jZwolle (1 ervaring), Thomas A. Kempisstraat 59, 8021 BJ Zwolle, tel 085 - 483 32 79
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.