Feedback
9,8

Slingerland Tegels

Website: www.slingerlandtegels.nl "Fantastisch" score uit 86 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.slingerlandtegels.nl | tel: 0184-611917 | Buitendams 431 (geen showroom), 3371 BH Hardinxveld-Giessendam
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.slingerlandtegels.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Slingerland Tegels
Uw (natuur-)stenen vloer perfect geplaatst tegen de scherpste prijs. Kijkt u eens op onze website en neem vrijblijvend contact met ons op voor het leveren en/of plaatsen van uw vloer.

Als u op zoek bent naar een stenen vloer, geplaatst door de vakman, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan namelijk alleen voor kwaliteitsvloeren met een perfecte afwerking.

Natuurlijk wilt u alleen een vloer van de beste kwaliteit, maar ook de prijs is niet onbelangrijk. Door onze bewust laaggehouden overheadkosten, zal de prijs u meevallen. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit, maar kopen wel heel bewust in.

Wij doen zaken met diverse tegelgroothandels door het gehele land. U mag in één van de showrooms uw keuze maken en wij sturen u een, uiteraard geheel vrijblijvende, offerte toe. Inclusief de arbeid, benodigde materialen en eventuele vloerverwarming.

Onze kracht is dat wij zelf elke tegel plaatsen. Of dat nu in een kerk is, in een school of in een woonhuis. Wij willen niet instaan voor de kwaliteit van het werk van anderen. Dat is de reden dat wij altijd zelf bij u over de vloer komen, van advies tot plaatsen.
Ervaringen
Er zijn 86 ervaringen over Slingerland Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren79 ervaringen
4 sterren7 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 86 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Probleemloos verlopen”
Door Wilma en Erik op vrijdag 3 nov 2017 '17
Via Qasa.nl zijn wij in contact gekomen met Slingerland Tegels. Wij waren iets bijzonders van plan en wilden dus een hele goede vloerenlegger hebben. Na een prettige conversatie met een gezellige en ervaren Corine besloten wij direct door te pakken. Via Corine kwamen wij in contact met Lauri Lokerman van House of Ceramics in Oude Tonge. Lauri kent haar weg in Tegelland en kan voor prima prijzen inkopen. Lauri wil graag meedenken en stopt niet voordat je tevreden bent. Wij zijn uitstekend geholpen door Lauri en wij hebben in overleg met Lauri gekozen voor de Cotto d'Este Baita, een plankenlook tegelvloer met "planken" van 180 bij 30 in een mix met 180 x 20. En dan heb je ook wat. Deze vloer is mooier dan onze eikenvloer uit balken. Dit zijn tegels die bij het leggen natuurlijk wel enige aandacht verdienen. Corine en Lauri hebben voor ons een superdeal gemaakt. Alles is probleemloos verlopen en in 2 dagen is 70m2 vloer gelegd middels het leveling systeem. De vloer ligt er prachtig in.Iedereen die langskomt ziet gewoon een planken vloer liggen en sommigen willen niet geloven dat het een tegel betreft. Velen weten niet dat zulke tegels in de markt zijn. Jaap en de zijnen hebben de vloer perfect gelegd.Een vrolijk stel harde werkers. Een stoffeerder merkte nog op dat alle hoekjes zo mooi zijn gezaagd. De vloer overtreft zelfs onze verwachtingen.Kortom, wij hebben meer dan de juiste keuze gemaakt.
FOTO VAN WILMA EN ERIK
Plankenlook tegelvloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Denken mee”
Door van der Hout op zondag 29 okt 2017 '17
Meedenkend, prettig in de communicatie, flexibel in de planning en snel en vakkundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Gewoon doen”
Door Hanneke op zaterdag 21 okt 2017 '17
Mijn advies is: stop met zoeken en bel naar Slingerland tegels! Corine denkt mee, geeft advies en regelt. Jaap zorgt voor een mooie strakke vloer. En als er bij ons iets scheef loopt in de planning, dan gaan ze daar heel soepel mee om. Gewoon doen dus!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Alphons en Tabitha op maandag 2 okt 2017 '17
Degelijk, snel en erg prettig werken. Zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Pefectie”
Door olaf en leontien op zaterdag 16 sep 2017 '17
Ziet er perfect uit! Echt een aanrader
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een echte aanrader”
Door Sander Methorst op woensdag 6 sep 2017 '17
Slingerland Tegels, een familiebedrijf, doet het op alle fronten goed:
- Deskundig advies waarbij echt met je wordt meegedacht. Zowel voor, tijdens als na het plaatsen van de tegels.
- Zeer prettig contact.
- Alle afspraken worden nagekomen.
- Hoge kwaliteit: de tegels liggen er erg mooi in, ook in ons huis waar de ondergrond het niet gemakkelijk maakte.
- Nette tarieven: zeker voor de hoge kwaliteit die ze leveren, is de prijs erg scherp.

Slingerland werd ons aangeraden door vrienden die hun tegelvloer door Slingerland hebben laten plaatsen. Slingerland (Arie Slingerland in ons geval) heeft in onze woning de gehele begane grond betegeld (houtlook) en de muren en vloer in de CV- en wasruimte op zolder. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Het contact was vooral met Corine Slingerland, die ons deskundig heeft geadviseerd en heeft geholpen om na de oplevering van ons huis, tijdens de bouwvak, de tegels zo snel mogelijk geplaatst te krijgen. En dat is gelukt. Bedankt Corine, Jaap en Arie!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uiterst vakkundig”
Door Anita van Loon op maandag 4 sep 2017 '17
Zeer vriendelijke mensen en de vloer zier er ontzettend mooi uit. Ze komen afspraken na en denken mee. Er wordt heel hard gewerkt om de vloer er zo snel mogelijk in te krijgen en daarnaast nog advies over schoonmaken en vloerverwarming.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt”
Door Brigitte en Coen op donderdag 24 aug 2017 '17
Geweldig geholpen! Vanaf het begin met de zoektocht naar de tegels tot en met het plaatsen. Met uiteindelijk een prachtig eindresultaat! Heerlijk om zaken te doen met een familiebedrijf waar je geen nummer bent en waar mensen nog heel hard werken om de klant te helpen. Servicegericht, zeer klantvriendelijk en daarnaast gewoon een heel erg leuk stel mensen. Wij kijken nu uit over een fantastisch mooie vloer en kijken terug op een heerlijke samenwerking. Corine, Jaap, Arie en Koos, BEDANKT!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bedankt”
Door Fam. Tolsma op woensdag 9 aug 2017 '17
Halverwege juni is er bij ons een mooie keramische vloer geplaatst met vloerverwarming. Wij zijn super tevreden met onze mooie vloer. Bedankt singerlandtegels en Hans. Contact met Corine was erg prettig.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Koert Peter en Arina op dinsdag 25 jul 2017 '17
Ons nieuwe huis wilden we graag laten voorzien van een keramische tegelvloer. Via Qasa zijn we in contact gekomen met Slingerland Tegels, de familie Slingerland. De contacten verliepen via mevrouw (Corine) Slingerland en de vloer is gelegd door echtgenoot (Jaap) en zoon (Arie) Slingerland. Vanaf het eerste moment verliep het contact met Corine uiterst prettig, ze luisterde erg goed naar onze wensen, gaf vele nuttige tips en adviseerde ons enkele tegel groothandelsbedrijven om eens te kijken naar de verschillende mogelijkheden. We hebben meerdere bedrijven bezocht en vele tegels bekeken en tegen elkaar afgewogen. Corine heeft ons bij het uitzoeken goed geadviseerd en ons op basis van onze vragen en overwegingen gewezen op mogelijke alternatieven, ze nam hier ook alle tijd voor. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de Woodtime Castagno. De vloer is door vader en zoon in drie dagen geplaatst en gevoegd en het resultaat is prachtig. De vloer is middels een levelingsysteem mooi vlak gelegd. Voordat er werd gevoegd zijn we uitgenodigd om samen de voegkleur uit te kiezen, de kleur van de voeg bepaalt nl. in belangrijke mate de algehele uitstraling van de vloer. Slingerland probeert in alles zo veel mogelijk dat te leveren wat de klant wil. Wij zijn zeer tevreden met de firma Slingerland, de contacten verlopen uiterst prettig en efficiënt, er wordt proactief geadviseerd, de bereikbaarheid is uitstekend, het bedrijf is vakkundig, doet er alles aan om je zo veel mogelijk tegemoet te komen en probeert onaangename verrassingen zo veel mogelijk uit te sluiten. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en kunnen Slingerland Tegels van harte aanbevelen. Corine, Jaap en Arie bedankt voor alles.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg blij met resultaat”
Door Theo de Groot op dinsdag 11 jul 2017 '17
Ik had zelf al een tegel gezien bij een winkel en toen bij Slingerland met een bouwtekening van mijn nieuwbouwhuis en merk + type van mijn gewenste tegel een offerte aangevraagd bij Corine. Door de scherpe prijs samen met de goede recensies heb ik voor hun gekozen. De vloer is in 2 dagen gelegd en gevoegd en ik ben erg blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Vakmanschap en eerlijkheid”
Door Robert en Tineke op maandag 8 mei 2017 '17
Op zoek naar vakmanschap ,een eerlijke prijs en een goed advies,,, De familie Slingerland maakt dit dus allemaal waar. Geholpen door Corine en de tegels gelegd door zoon Arie. Corine is bereid je te helpen met alles wat met de aankoop en aftersale temaken heeft en heeft daarin veel geduld. Zoon Arie heeft het vak van vader Jaap geleerd en heeft erg goed opgelet want die jongen kan wel een tegeltje leggen hoor! Al met al als je opzoek bent naar tegels, bel gerust en heb geen twijfels.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen spijt van”
Door Familie Evertse op zondag 7 mei 2017 '17
Wij zijn via Qasa bij de familie Slingerland terecht gekomen voor de vloerverwarming en de vloer te laten betegelen. Hier hebben we helemaal geen spijt van. Alles is volgens afspraak gedaan. We geven een dikke pluim aan de familie Slingerland en de firma Weeka (voor de vloerverwarming)
FOTO VAN FAMILIE EVERTSE
Betegelde vloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Complimenten”
Door Lorsheijd op zaterdag 6 mei 2017 '17
Het contact is er fijn verlopen en de service was ook super goed. De tegelzetters zijn erg secuur te werk gegaan waardoor wij nu een onwijs mooie vloer hebben. Binnen 2 dagen was de hele vloer geplaatst. In overleg kon de voegkleur van de tegwls gekozen worden. Ze hebben goed meegedacht over de juiste combinaties. Complimenten van ons!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Frank van Erkel op woensdag 12 apr 2017 '17
Voor de 2e keer hebben we Slingerland uitgenodigd om in onze woning werkzaamheden uit te voeren, nu om in de hal en gang van onze woning een tegelvloer aan te brengen op een bestaande natuurstenen vloer. Over de uitvoering van de werkzaamheden en de contacten met het bedrijfs zijn wij zeer tevreden. Zo doorgaan zou ik zeggen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Absolute aanrader”
Door L. Versloot op zondag 9 apr 2017 '17
Zeer tevreden! De contacten, zowel telefonisch als per email, waren prettig en ongedwongen. Afspraken waren snel gemaakt en alle vragen werden goed beantwoord. Omdat wij al een tegel hadden gevonden via een andere tegelhandelaar, werd er netjes een proeftegel besteld om er zeker van te zijn dat de juiste tegels besteld zou worden. De levering van de tegels was even onduidelijk maar keurig op tijd. Tegelwerk is erg mooi gedaan en wij zijn onwijs blij met het eindresultaat van het keramisch parket! Zeker nu we achteraf te horen kregen dat de vloer door de aannemer. niet netjes was geëgaliseerd. Ondanks die tegenvaller heeft Slingerland het erg netjes opgelost richting ons en bevelen wij dit bedrijf absoluut aan anderen aan!
FOTO VAN L. VERSLOOT
Keramisch parket
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Maak je nergens zorgen over”
Door Stefan & Kattia op maandag 27 mrt 2017 '17
Wij waren op zoek naar een goede tegelzetter voor de vloer in ons nieuwe huis. Uiteindelijk na het lezen van de vele positieve reviews uitgekomen bij Jaap en Corine Slingerland. Na het schetsen van de situatie en onderhandelen over de werkzaamheden/prijs besloten om de opdracht te gunnen aan Jaap en Corine. Wij zullen kort de positieve en negatieve punten schetsen:

Positief:
- Goede communicatie met de klant zowel voor, tijdens als na de klus
- Denken mee met de klant over wat het mooiste staat, beste past, etc.
- Volledig worden ontzorgd zodat wij konden focussen op andere zaken omtrent het huis; Zij hebben alles geregeld van leverancier tot extra personeel wat nodig was om de klus snel af te krijgen; Dit zorgt voor enorm veel vertrouwen
- Reageren heel snel op vragen en opmerkingen en gaan daar professioneel mee om
- Scherp en controleren goed; De tegelwinkel waar wij tegels hadden uitgezocht had een verkeerd aantal berekend, Corine kwam deze fout gelukkig op het spoor
- Langsgekomen om tegels binnen te leggen nadat de leverancier ze op de stoep had achtergelaten
- Nadat bleek dat de verkeerde tegels waren geleverd (fout leverancier!) snel geschakeld met de leverancier zodat er 2 dagen later toch getegeld kon worden
- Stralen vakmanschap uit en laten dat ook zien
- Enorm vriendelijk en hebben echt alles over voor een tevreden klant; Wij hadden na oplevering nog 1 klein puntje en de volgende dag stond Jaap op de stoep om het te fixen; Waar maak je dat tegenwoordig nog mee? geweldig!
- Nazorg omtrent de vloerverwarming waardoor we nu een perfecte vloer hebben zonder scheuren en losliggende tegels
- Wij kunnen nog wel meer punten verzinnen maar het beste is dat je zelf de 'Slingerland Experience' ervaart :-)

Negatief:
- Eigenlijk niets

Wij zijn super blij met het eindresultaat want onze vloer ligt er echt super mooi bij. Iedereen die langskomt is jaloers :-) Kortom, ben je op zoek naar vakmanschap en een enorm goede ervaring bel dan Corine en Jaap en je hoeft je nergens meer zorgen om te maken!
FOTO VAN STEFAN & KATTIA
Supermooie vloer
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Voor Slingerland gegaan”
Door Martien en Jeannette op vrijdag 24 mrt 2017 '17
Via google kwam ik op Slingerland tegels. Na wat reacties gelezen te hebben zijn we voor Slingerland tegels gegaan. Het is een klein familie bedrijf waar je met Corrine Slingerland alles regeld over de keuze aan diverse soorten tegels en bezorging . Jaap Slingerland heeft voor ons onze nieuwbouwwoning met vloerverwarming in de hal / woonkamer met keramische tegels gelegd. Onze keuze was houtlook met antraciete voeg. TOP gelegd!!!! Erg vakkundig gedaan. De dag na het leggen wordt je netjes gebeld door Corrine of alles goed was gegaan. Nou waar heb je dat nou nog tegenwoordig? Nogmaals bedankt Corrine en Jaap en uiteraard ook Koos die geholpen heeft met leggen. :)
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Niets dan lof”
Door S. Eshuis op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Niks dan lof over Corine en Jaap Slingerland. Van het uitzoeken van de tegels tot en met de levering, het plaatsen en de afwerking wordt meegedacht en niets is te veel. Een bedrijf dat gaat voor de tevredenheid van klanten. Daar zouden andere bedrijven nog iets van kunnen leren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Ontzettend fijn”
Door Ilona van Balen op zondag 12 mrt 2017 '17
Via Qasa zijn wij bij Slingerland Tegels terecht gekomen. Wat een ontzettend fijn, betrouwbaar en vakkundig bedrijf! Geen moment spijt van gehad. Zeer prettig contact met Corine. Ze neemt echt de tijd en moeite om dingen uit te zoeken en uit te leggen. Niets is teveel. Een echte aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Absolute aanrader”
Door Lisette op maandag 6 mrt 2017 '17
Als we meer sterren hadden kunnen geven dan hadden we dat gedaan! Vooraf was het contact met Corine erg prettig! Zelf hadden wij het idee om het keramisch parket door te laten tegelen op de achterwand in de keuken. Een idee wat we zelf heel spannend vonden, maar wat heeft het goed uitgepakt! Dit mede dankzij de input van Corine, maar zeker ook dankzij het strakke en nette tegelwerk! Wat een vakmensen en wat een fijn bedrijf! Absoluut een aanrader!
REACTIE VAN CORINE SLINGERLAND
Foto
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vertrouwen was terecht”
Door Brouwer op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Via qasa kwam ik terecht bij Slingerland. Ik vond het in eerste instantie een gok om in zee te gaan met een bedrijf dat ik niet kende en die ik alleen telefonisch gesproken heb, maar de recensies klonken veelbelovend en alle telefoongesprekken gaven reden tot vertrouwen. En dat is gelukkig geheel terecht gebleken.
We hebben de vloertegels (keramisch parket) ook via Slingerland besteld. Bij het leggen bleek dat de kwaliteit van de tegels niet in orde was. Hierop heeft Slingerland direct actie ondernomen, foto's naar de leverancier gestuurd en gezorgd dat we nieuwe tegels kregen (een dag later al). En de vloer werd ook dezelfde week nog gelegd, waardoor wij niet in de knel kwamen met onze planning.Nu ligt er dus een prachtige vloer, heel netjes gelegd. We zijn blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Fan Bot op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit van het tegelwerk van onze vloer en toilet. Slingerland is erg behulpzaam en meedenkend, zo hebben we het tegelwerk van de badkamer door iemand anders laten doen en dat is echt slecht gedaan. We hebben Slingerland gevraagd of hij ons wil helpen om de badkamer te herstellen en dat gaan ze doen. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ziet er geweldig uit”
Door Fam. Blaak, Gorinchem op woensdag 22 feb 2017 '17
Slingerland heeft bij ons op de benedenverdieping een prachtige vloer in Romaans motief gelegd. Plinten van hetzelfde materiaal maakten het echt helemaal af. Het ziet er gewoon geweldig uit. Er is kwaliteit geleverd en dat in ongeveer anderhalve dag. Het contact met Slingerland is als zeer prettig ervaren en afspraak = afspraak.
Ik wil Slingerland dan ook bij een ieder aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed adres”
Door André Vlot op maandag 9 jan 2017 '17
Hele goede service en nog betere kwaliteit!! Het contact met deze mensen was heel erg prettig (het waren gezellige telefoongesprekken :)) en ze denken ook goed mee. Het was de bedoeling dat onze vloer voor kerst in huis zou leggen, maar door ziekte werd dit verhinderd. Hier baalden ze zelf ook erg van. Hebben ze gewoon de vloer z.s.m. afgemaakt in hun eigen vrije dagen! Als dat geen service is weet ik het ook niet. Mocht ik ooit nog een nieuwe tegelvloer nodig hebben, dan weet ik dat dit het goede adres is voor mij.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Kwestie van vertrouwen”
Door Marian Koot op dinsdag 6 dec 2016 '16
Het is altijd een kwestie van vertrouwen als je iets aangaat met een bedrijf waar je nooit eerder van gehoord hebt. De recensies waren doorslaggevend en durfden wij het aan. De oude vloer/vloerverwarming moest uitgehakt worden, nieuwe vloerverwarming plaatsen, storten van een nieuwe vloer en het leggen van de keramische tegels. Een hele klus maar vakkundig uitgevoerd. Fijne mensen die over de vloer kwamen en het werd ook iedere dag opgeruimd en netjes achter gelaten. Contact met Corine was prettig. Iedere dag als er wat gedaan werd belde zij 's morgens al op of de mensen er waren en of het naar wens ging. Een planningsfoutje wat gelukkig geen gevolgen had voor de rest van de planning. Duizendmaal excuses. 15 December mag de vloerverwarming aan, we kijken er naar uit, de kamer bewoonbaar, nu veel te koud. De vloerverwarming is hoofdverwarming geworden, geen radiatoren meer in de kamer, dus meer ruimte. In Vianen hebben we onze tegels uitgezocht en ook daar werden we vriendelijk en netjes geholpen. Al met al kan ik iedereen aanraden om met Slingerland in zee te gaan. Corine en Jaap, bedankt dat jullie ons vertrouwen niet beschaamd hebben. Groetjes, Peet en Marian Koot
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fantastisch”
Door Liesbeth de Kuijper op zondag 27 nov 2016 '16
In onze nieuwbouwwoning heeft Slingerland onze stenen vloer gelegd. Het contact vooraf was fantastisch. We zijn zeer goed geholpen en de vragen zijn deskundig beantwoord. De vloer is fantastisch gelegd en ziet er goed uit!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel tevreden met tegelvloer”
Door Fam. De Knegt op zaterdag 29 okt 2016 '16
We zijn heel tevreden over onze tegelvloer. We zijn er erg blij mee. De vloer is netjes gelegd. We kunnen de firma Slingerland zeker aanraden. Ook van de vloerverwarming genieten wij. De contacten met Hans Weemhoff waren prettig en we zijn zeer tevreden over zijn werk.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Welgemeend”
Door willem verschoor op donderdag 13 okt 2016 '16
Alle reacties op deze site zijn lovend en er is geen woord van gelogen. Op alle vlakken een geweldig bedrijf. Corinne: telefonisch altijd een prima communicatie en nog gezellig ook. Service naar de klant is PERFECT. Jaap en zoon zijn vakmannen. Ze zijn allemaal heel flexibel en meedenkend. Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen. Zou zo weer met hen in zee gaan. Ook de vloerverwarmingmonteur Hans Weemhoff heeft prima werk verricht. Mijn welgemeende complimenten.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vakwerk”
Door Carla de Groot op maandag 10 okt 2016 '16
Firma Slingerland een aanrader! Corinne telefonisch altijd duidelijk,vriendelijk en geduldig.(ik vond de gesprekken ook altijd HEEL gezellig) Jaap een harde en nette werker een vakman in hart en nieren. Wat zij beloven komen zij ook na. Service naar de klant is PERFECT. Door omstandigheden kon het halletje niet gedaan worden. Is Jaap later op zijn vrije dag komen doen.Klasse! Ook de vloerverwarmingmonteur Hans Weemhoff is een aanrader. Drie mensen die vakwerk afleveren.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keramisch parket”
Door Alex en Irina op vrijdag 23 sep 2016 '16
We zijn zeer tevreden over het leveren en plaatsen van het keramische parket in ons nieuwbouw huis door Slingerland Tegels. Van het begin tot einde is alles professioneel aangepakt. Na het opvragen van een offerte krijg je snel reactie en worden de wensen doorgesproken. Hierdoor hadden we gelijk een goed gevoel gekregen, Het plaatsen van de vloer is volgens planning verlopen. De vloer ligt er zeer strak in ondanks het grote formaat tegels. Een bedrijf wat vakwerk aflevert voor een goede prijs/kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echt vakwerk”
Door Dinand Roza op zaterdag 23 jul 2016 '16
Gezien de goede beoordelingen op Qasa zijn we bij Slingerland tegels terecht gekomen en daar hebben we geen spijt van gehad. Op advies van Corine hebben we bij Michel Oprey in Vianen onze Underground vloertegels uitgezocht. Een mooie zaak trouwens met veel keus in keramisch en natuurtegels en een goed advies. Het contact met Corine tijdens het hele proces verliep heel plezierig. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en geadviseerd welke maat tegel in ons geval we het beste konden nemen. Jaap heeft de tegels er mooi strak en vakkundig ingelegd en de volgende dag heeft de zoon met het voegwerk de klus voltooid. Ook de vloerverwarming hebben we via Slingerland geregeld en ook dat verliep op een prettige en soepele wijze. We zijn heel blij met het eindresultaat. Als je zeker wilt zijn van echt vakwerk dan moet je bij Slingerland tegels zijn!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super”
Door Robert Foppen op dinsdag 21 jun 2016 '16
In 1 woord super!! Wat zijn wij blij met onze prachtige en perfect gelegde vloer. Telefonisch contact was ook zeer fijn en duidelijk en aan alles wordt gedacht. Niets anders dan lof voor dit mooie bedrijf.
FOTO VAN ROBERT FOPPEN
Nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Veel dank”
Door Van der Arend op zondag 19 jun 2016 '16
Nadat we in enkele winkels geweest waren waar we niet het juiste gevoel kregen voor het uitkiezen en laten plaatsen van onze tegelvloer voor ons nieuwbouw huis, hebben we via internet (deze site) Slingerland Tegels gevonden. Vanaf het eerste telefoontje voelde het direct goed. ze zijn zeer meedenkend, en toen er een probleem leek te ontstaan doordat de kleur van de tegel veranderd zou zijn, heeft Mevrouw Slingerland geregeld dat we een aantal dozen tegels vrijblijvend opgestuurd kregen, zodat we konden beoordelen of we de door ons gekozen vloer nog steeds mooi vonden. vervolgens heeft ze met nog maar 2 weken de tijd, geregeld dat de tegels besteld, plinten gezaagd, en precies op tijd door Arie en Jaap gelegd werden. De vloer ziet er fantastisch uit. Nogmaals dank!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Deskundig en vriendelijk”
Door Jos en Janneke de Zeeuw op zondag 19 jun 2016 '16
Vanaf begin deskundige en zeer vriendelijke contact met Mevr. Slingerland. De tegels in ons nieuwe appartement keurig en professioneel gelegd. Het ziet er super uit! Prijs/kwaliteit verhouding, zoals het hoort.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede keuze geweest”
Door Marissa Sommer op vrijdag 17 jun 2016 '16
Hele fijne ervaring. Veel contact gehad vooraf, altijd snelle reacties en duidelijk. Veel flexibiliteit qua mogelijkheden en uiteindelijk ook qua planning. Wij zijn erg blij met de keuze om de vloer door Slingerland te laten leggen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden met een paar suggesties”
Door Poortman op maandag 13 jun 2016 '16
Aanbrengen van keramisch parket, prima en vakkundig uitgevoerd. Suggesties: Opruimen van verpakking en puin optioneel offreren, net als afkitten van plinten en vloernaden bij deurkozijnen. Nog een suggestie: uitgenomen deuren ofwel terughangen, ofwel nummeren zodat terughangen eenvoudig gedaan kan worden. Verder zeer tevreden over contact en uitvoering.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Plavuizen vloer”
Door Aad van Geest op woensdag 1 jun 2016 '16
Al in een vroeg stadium met Slingerland in contact gekomen, om onze plavuizen vloer door hen in ons nieuwe appartement te laten leggen. Steeds goed contact met Corinne en Jaap gehad. Goede adviezen gekregen en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Absolute aanrader”
Door Arine op zaterdag 21 mei 2016 '16
Als 3e in de familie heb ik mijn tegelvloer afgelopen week laten leggen door Slingerland. Ik ben dik tevreden met het resultaat!
- Harde en nette werkers
- Goede tips en begeleiding door Corine
- Waar voor je geld

Absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige vloer”
Door Hans de Jong op woensdag 18 mei 2016 '16
Slingerland tegels heeft een prachtige vloer neergelegd in onze nieuwbouw woning in Voorschoten. De tegels voor onze woonkamer en hal hebben wij op advies van Slingerland uitgezocht bij het bedrijf Michel Oprey in Nieuwegein. Wat een grote collectie hebben die. In overleg met mevrouw Slingerland hebben wij gekozen voor een mooie gerectificeerde keramische tegel 45x90 cm en niet voor onze eerste voorkeur een beige natuursteen. Dank voor dit goede advies, we zijn er erg blij mee. De tegels zijn een dag tevoren gebracht en de heer Slingerland heeft ze in een dag strak gelegd. Zijn zoon Arie heeft de volgende dag het smalle voegje gevoegd. Prima werk, een mooie vloer gelegd door een vakman, echt een aanrader. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Tijdens het hele proces en planning een goed contact met mevrouw Slingerland.
FOTO VAN HANS DE JONG
Keramische tegels 45x90 cm
REACTIE VAN EUSER
Hans de jong, Wij hebben deze tegel ook maar , volgens mij is erbij ons iets goed mis !! Overigens bij Jan Groen gekocht
REACTIE VAN HANS DE JONG
Euser, wat is er dan mis bij uw vloertegels? Bij ons ligt hij nu bijna een jaar en wij zijn nog steeds tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Slingerland Tegels een uitstekende keuze”
Door Enes op vrijdag 13 mei 2016 '16
Ook wij hebben gekozen voor Slingerland Tegels na het lezen van alle positieve berichten op qasa.nl. Na verschillende gesprekken met Corine (verkoop, advies en administratie) en nadat Jaap onze 90x90 Italiaanse Mirage tegels meesterlijk gelegd had (met behulp van zijn zoon en neef), kan ik niets anders zeggen dan dit een uitstekend bedrijf is dat echte vakwerk levert van sublieme kwaliteit. Chapeau!
FOTO VAN ENES
90x90 Italiaanse Mirage tegels
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Houtlook tegels”
Door Rene van Os op vrijdag 6 mei 2016 '16
Deze week in onze nieuwbouwwoning een houtlook tegelvloer gelegd door Slingerland Tegels. Vanaf het eerste contact tot het leggen van de vloer is alles prima verlopen. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geweldige nazorg”
Door Aasmane op zaterdag 16 apr 2016 '16
Naar aanleiding van de zeer goede referenties op deze site hebben we contact opgenomen met Slingerland. Vanaf het eerste moment heeft Corine ons zeer goed geholpen en geadviseerd. Ze denkt met je mee en is zeer behulpzaam. Ze reageert snel en ze is duidelijk. Bij het plaatsten van de tegels zijn we door Jaap geholpen. Hij is vakkundig en ook hij denkt met je mee. De tegels zitten er prachtig in! Kortom: ze zijn vakkundig en hun service en nazorg is geweldig! Als je op zoek bent naar kwaliteit zonder zorgen dan doe je er goed aan om met Slingerland in zee te gaan!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keramisch Parket”
Door Ruben en Esther op zondag 27 mrt 2016 '16
Nadat we verschillende bedrijven hadden vergeleken, besloten we om onze keramisch parketvloer te laten leggen door Slingerland. Het contact was erg prettig; vriendelijke hulp, snel bereikbaar en goede adviezen. Ook de gekozen tegels konden op aanraden van Slingerland voor een gunstigere prijs ergens anders ingekocht worden. Nu de vloer erin ligt, zijn we heel blij met het resultaat. De vloer ligt er erg mooi in! Verder is het fijn te weten dat we altijd terecht kunnen bij Slingerland mocht er in de toekomst iets nodig zijn. Hartelijk bedankt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Perfecte match”
Door Edwin en Danielle Bleumers op donderdag 17 mrt 2016 '16
Na gezocht te hebben naar een tegelzetters bedrijf kwamen we bij Slingerland terecht. I.v.m. de vele positieve referenties op deze site. Nou het was de perfecte match. Vanaf het eerste contact tot aan het leggen van de laatste tegel liep alles vlekkeloos. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keramische vloer en over twee weken kunnen we ook de vloerverwarming gaan gebruiken wat zullen we er een hoop plezier van hebben. Familie Slingerland bedankt en ga zo door.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Sprong er als beste uit”
Door Jerry op maandag 7 mrt 2016 '16
Bij het regelen van ons nieuwbouwhuis hebben we veel verschillende aannemers, monteurs etc over de vloer gehad. Het familiebedrijf van Corine, Jaap en Arie Slingerland sprong er uit als de beste: goede communicatie, doen wat er afgesproken wordt, en het belangrijkste: de tegels, voegen en plinten liggen echt perfect bij. Klasse!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtige vloer”
Door Johan en Ada de Leeuw. op vrijdag 11 dec 2015 '15
Ook wij hebben heel goede ervaringen met Corine, Jaap en Arie Slingerland gehad. Ze hebben onze hele woning voorzien van een prachtige plavuizen vloer. De hulp bij het kiezen van de tegels bij House of Ceramics in Oude Tonge ( ook een aanrader en perfect geholpen ) kwam heel goed van pas. Een kleine fout van de fabrikant bij de productie van de plinten werd door henzelf gesignaleerd en alles op alles is gezet om snel nieuwe plinten op maat uit Spanje te laten komen! Perfect. We hebben er bewust voor gekozen alles vanuit 1 hand te organiseren, tot en met de afronding. Dat is een heel goede keus geweest! Dank Corine, Jaap en Arie. Veel succes met alle vloeren die ongetwijfeld nog zullen volgen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Houtlooktegel”
Door Jansma op dinsdag 8 dec 2015 '15
Afgelopen week hebben Jaap en Arie Slingerland een houtlook-tegel gelegd in onze nieuwbouwwoning. De vloer is prachtig, en mooi egaal gelegd. In het hele proces van vloer uitkiezen hebben we regelmatig contact gehad met Corine Slingerland. Ze denkt goed mee, oa in de keuze voor tegel en prijs/kwaliteit. We konden alles aan haar vragen.
Bekwame vakmensen, en zeer prettig om mee samen te werken. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtige vloer”
Door Mireille Gennissen op vrijdag 6 nov 2015 '15
Deze week heeft De firma Slingerland een prachtige vloer in ons nieuwe huis gelegd. Over het hele proces van offerte, bezorgen tegels, leggen tegels en het voegen zijn wij dik tevreden. Alles liep op rolletjes, bedankt Corine, Jaap en Arie!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Maaskant op donderdag 5 nov 2015 '15
Via internet kwamen wij op Slingerland tegels. Corine heeft ons goed geïnformeerd. Jaap en Arie en Koos hebben samen de keramische parket tegels keurig gelegd. We konden uit meerdere voegkleuren kiezen, welke Jaap allemaal demonstreede. We zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Meedenkend bedrijf”
Door A. Boshouwers op dinsdag 27 okt 2015 '15
Vanaf het begin een super goed gevoel gehad bij dit bedrijf (gevonden bij recenties tegelwerk). Telefonische contacten waren altijd uitermate prettig. De tegelvloer die bij ons al lag was een drama met gigantische hoogteverschillen. De heer Slingerland zag er een persoonlijke uitdaging in om de nieuwe vloer op deze vloer er toch helemaal strak en netjes in te krijgen. En dat is hem helemaal gelukt. Wat een verschil! Zeer professioneel, meedenkend bedrijf met zeer prettige mensen (Corine, Jaap én Arie). Al ons tegelwerk voortaan bij Slingerland!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedankt”
Door Jolein Bij de Vaate op maandag 19 okt 2015 '15
Prachtige keramische parket vloer. Wij waren op zoek naar een goede tegelzetter, na wat speurwerk naar goede referencies kwamen we bij Slingerland Tegels. Gelijk een goed gevoel vanaf het eerste telefonisch contact met Corine Slingerland. Goede adviezen en begeleiding. Klein gedeelte moest nog van vloerverwarming worden voorzien dat werd ook prima geregeld. De gehele benedenverdieping is door Jaap Slingerland voorzien van keramisch parket. Het ziet er super uit. De bijkeuken heeft zijn zoon Arie voorzien van nieuwe wandtegels, ziet er eveneens mooi strak uit. Het zijn goede vakmensen die voor een eerlijke prijs prima kwaliteit leveren. Jaap en Arie hartelijk bedankt voor het tegelen, en Corine bedankt voor het regelmatige fijne telefooncontact. leen en Jolein Bij de Vaate
FOTO VAN JOLEIN BIJ DE VAATE
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijn”
Door Daan op maandag 12 okt 2015 '15
Fijn contact met Corine en Jaap, en absoluut vakwerk bij het leggen van onze vloer. Wij hebben onze tegels en het leggen bij Slingerland geregeld. Qua prijs redelijk scherp en we zijn superblij met het resultaat. Ik raad iedereen Slingerland aan. Een volgende keer neem ik zeker weer contact op met Slingerland.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakmanschap en service staan voorop”
Door Bezemer op zondag 11 okt 2015 '15
Wij waren op zoek naar en goede tegellegger en kwamen via Qasa.nl terecht bij Slingerland tegels. Gezien de recensies beloofde het veel goeds. De gehele benedenverdieping is voorzien van keramische tegels i.c.m. vloerverwarming. Het beloofde werd waargemaakt door en vloer neer te leggen die er zeer goed uitziet. Neem b.v. de voegbreedte die is en ziet er zeer gelijk uit, en dat op en tegel van 60cmx120cm. Ook zie of voel je geen hoogteverschil van de tegels, gewoon zoals het hoort! Slingerland tegels was de hoofdaannemer van het project.
Ook de onderaannemers voor de vloerverwarming en nieuwe zandcementvloer wordt door vakmensen uitgevoerd. Hierbij nog mijn complimenten aan het bedrijf van de nieuwe zandcement dekvloer, dit is immers de basis voor en goede tegelvloer. Alles werd in en kort tijdbestek uitgevoerd Vloer uithakken op dinsdag, woensdag de vloerverwarming, donderdag nieuwe zandcementvloer en op vrijdag werd er getegeld. De maandag erop gevoegd. Verder is het contact klantvriendelijk en behulpzaam. Er is een aandachtspunt en wel het volgende; Bij de levering van de tegels ging het mis. Dit kwam NIET door slingerland tegels maar door de leverancier van de tegels. Hun voorraadbeheer was niet op orde waardoor wij 3dagen van te voren te horen kregen dat er niet genoeg tegels meer op voorraad waren, en ook en uitlopend product was. De dag daarop zijn wij nieuwe tegel uit gaan zoeken bij de leverancier. Dit was en duurdere tegel in aanschaf en het leggen van de tegels zou ook duurder zijn, echter de kosten werden door beide partijen NIET doorberekend. Hoe dit in de toekomst vermeden kan worden laat ik aan de familie Slingerland over.
Ook in zo’n situatie wordt er vanuit familie Slingerland er alles aan gedaan om tot en goed eind te komen. Kortom gewoon en bedrijf waar vakmanschap en service voorop staat.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super ervaring”
Door Herman Hoogma op zondag 30 aug 2015 '15
Onze ervaring met de firma Slingerland is super. Vanaf het begin wordt je al goed op weg geholpen door Corine Slingerland. En de uitvoering van het tegelwerk was ook geweldig . Ondanks dat onze vloer niet super was afgsmeerd,heeft Jaap Slingerland en zijn team het super strak erin gelegd. Ook toen we kozen voor stenen plintjes was het geen probleem om dat in korte termijn in te plannen. Als we nog een keer tegelwerk hebben dan kiezen we zeker weer voor de firma Slingerland.
FOTO VAN HERMAN HOOGMA
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geen negen tot vijf”
Door Fam. Stalenberg op woensdag 1 jul 2015 '15
Aardig vakkundig bedrijf, die doen wat ze beloven. Concurrerende prijsaanbieding. Gelijk respons op offerte-aanvraag. Toen de leverancier de tegels niet voorradig had heeft Mevr. Slingerland hemel en aarde bewogen om aan de betreffende tegels te komen, en werd het zo snel mogelijk gelegd. Geen negen tot vijf mentaliteit. Vakkundig gelegd, en verstand van zaken door met de klant mee te denken, slopen van de oude vloer alles kan geregeld worden. Een aanrader.
FOTO VAN FAM. STALENBERG
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Echt een aanrader”
Door F. van Driel op vrijdag 19 jun 2015 '15
Vanaf de eerste dag dat je contact opneemt met mevrouw Slingerland, wordt er alles aan gedaan om alles perfect te laten lopen. Zij regelde de sloop van de oude vloer, de vloerverwarming,de nieuwe dekvloer,de tegels en natuurlijk het vakkundig leggen van de plavuizen. En alles keurig op elkaar afgestemd. Wij hebben nog wel eens pech met het aanschaffen van iets maar hier zijn we dik tevreden over.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Eerlijk”
Door Tessa Broerse op zaterdag 6 jun 2015 '15
Prettig contact met de familie Slingerland en vooral Corine Slingerland. Vriendelijk en informeel geholpen met eerlijk advies. Klein communicatiefoutje opgetreden bij een afspraak, maar dat werd uit eigen beweging goedgemaakt. Uitstekende service. In een dag is de vloer gelegd in onze nieuwbouw woning. De mannen hebben flink doorgewerkt en hebben echt vakwerk afgeleverd. Ik zie normaal elke oneffenheid, maar ik heb niets kunnen ontdekken. Het ligt er gewoon supervlak in. Heel tevreden en raad het iedereen aan, zeker gezien de prijs-kwaliteitverhouding en de service.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfecte organisatie en uitvoering”
Door Ton en Bep Bogaards op maandag 1 jun 2015 '15
Op qasa de zeer goede beoordelingen van Slingerlandtegels gezien.
Begin maart een afspraak gemaakt met Jaap en Corine Slingerland en onze wensen en de mogelijkheden uitvoerig besproken. Hun deskundigheid en meedenken gaven meteen een vertrouwd gevoel. Offerte laten maken voor verwijderen afdeklaag betonvloer, aanleggen vloerverwarming, aanbrengen nieuwe afdeklaag en leggen keramische plavuizen. Het tijdschema voor half mei zag er strak uit. Alles werd prima begeleid en de werkzaamheden sloten naadloos op elkaar aan. In 5 werkdagen was alles klaar en konden we gaan genieten van een vakkundig gelegde tegelvloer. Enkele wijzigingen en aanvullingen tijdens het proces werden direct meegenomen. Hartelijk dank voor de perfecte organisatie en uitvoering.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Ger Homburg op donderdag 28 mei 2015 '15
Goede eerste contacten over offerte, actief meegedacht. Afspraken gemaakt, volledig nagekomen. Onverwacht probleem bij de uitvoering geheel binnen oorspronkelijke planning opgevangen. Prima overleg, nazorg. En de vloer ligt er erg mooi bij.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Marco van der Ham en Silvia van Muijlwijk op zaterdag 11 apr 2015 '15
Via deze site kwamen we op de website van Slingerland tegels terecht. Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en zochten dus een bedrijf die bij ons een tegelvloer zou kunnen leggen. Al vanaf het eerste mailcontact met mevrouw Slingerland gaf het ons een vertrouwd gevoel. Dat het bedrijf in Hardinxveld zat was een bijkomend voordeel, aangezien dat bij onze woonplaats in de buurt is. Nadat we tegels uitgezocht hadden en persoonlijk kennis hadden gemaakt met dit kleine familiebedrijf hebben we de offerte met vol vertrouwen getekend. Bij het leveren van de tegels was wat fout gegaan, maar dat is direct aangepakt en opgelost en kon het plaatsen dus gewoon op de afgesproken datum plaats vinden. Aangezien wij nadat de tegelvloer gelegd was een vaste kast zouden laten plaatsen, konden de laatste stukjes plint pas later geplaatst worden, dit was geen enkel probleem! Hele goede service dus! Het resultaat is prachtig geworden en meneer Slingerland en zijn zoon werken ontzettend netjes. Wij zouden dit bedrijf bij iedereen willen aanraden, we zijn heel erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Topper”
Door Fam Oldenburger op maandag 6 apr 2015 '15
Een topper, we hebben over de gehele beneden verdieping keramisch vloertegels laten leggen. Erg fijn was de snelle reactie op ons verzoek. Keurig in een dag gelegd. In een woord, een echte vakman. En ook, een fijn contact met zijn vrouw Corine .
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Blij”
Door Assem op zaterdag 4 apr 2015 '15
Wij zijn ontzettend blij met onze gelegde vloer. Goede service, ze staan altijd voor je klaar en ze leveren goed werk! Eerlijke en open communicatie en voor vragen kun je altijd nog bij hen terecht. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Enorm blij”
Door Helene op maandag 30 mrt 2015 '15
Wij zijn enorm blij met de Harappa leisteen vloer die op onze benedenverdieping is gelegd. Alle tegels liggen er keurig netjes in. Ook nadat de vloer geplaatst is nog meerdere malen goed contact gehad met Slingerland Tegels, o.a. over verder onderhoud van de vloer. Verder is de prijs-kwaliteit verhouding ook uitstekend. Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige vloer”
Door Roelof G op vrijdag 13 feb 2015 '15
Slingerland heeft een prachtige vloer voor ons verzorgd. Inclusief vloerverwarming. Echt vakwerk. Grootformaat, en dan op een hele verdieping overal mooi uitkomen. Bovendien weten ze wat ontzorgen betekent. Meedenken, alles soepel regelen,..... en uiteindelijk een prachtig resultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed werk”
Door Jan en Leny Kodde op vrijdag 6 feb 2015 '15
Bij ons is een tegelvloer gelegd door Slingerland. Naar alle tevredenheid! Het contact verliep via Corine, die erg toegankelijke was voor vragen en daarmee aan de slag ging. Erg fijn dat rechtstreekse contact via de mail of telefoon. Ook nam ze zelf initiatief toen bleek dat de cementsluier niet zo makkelijk verwijderbaar bleek als gedacht. Jaap heeft de tegels er enorm netjes in gelegd! Bij een overgang naar een andere ruimte en ook bij het kruipluik in de gang heeft hij een nette oplossing gemaakt. Ook bood hij spontaan aan enkele tegels mee te brengen die op het haardplateau zouden passen. Kortom, goed werk geleverd, alles op geplande data en makkelijk direct contact!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Betrouwbaar, daad bij woord, uitstekend resultaat”
Door Els Bos op dinsdag 27 jan 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces dat we hebben doorlopen met Slingerland Tegels. Zeer persoonlijk en plezierig contact. Alles is in heel goed overleg gegaan, evenals tijdens het plaatsen zelf. Wij zijn enorm blij met het resultaat.
FOTO VAN ELS BOS
Totaal is ca 80 m2 gelegd
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“'houten' tegelvloer”
Door Arnoud en Esther Lugtenburg op maandag 19 jan 2015 '15
Wij wilden eerst een houten vloer maar omdat er in onze nieuwbouwwoning vloerverwarming geplaatst zou worden. Hebben wij uiteindelijk gekozen voor een tegelvloer die lijkt op een houten vloer.`Veel mensen die de vloer zien reageren: Wat een mooie houten vloer. Als je dan uitlegt dat het een tegelvloer is, is iedereen verbaasd. Het ziet er uit als hout, het voelt als hout (je voelt de kwasten en nerven zitten) maar je hebt de voordelen van een tegelvloer (weinig onderhoud en vloerverwarming) Wij zijn prima geholpen door Fam. Slingerland. Vloer ligt er heel strak in. Zie foto's voor het mooie resultaat.
FOTO VAN ARNOUD EN ESTHER LUGTENBURG
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“HHG kesteren”
Door C.H. op dinsdag 13 jan 2015 '15
Bij een kerkvloer moet het extra vlak en recht zijn, dit omdat bij het plaatsen van de kerkbanken elk foutje zichtbaar is, daar komt bij dat er in Kesteren met grote tegels gewerkt is wat het extra moeilijk maakt. Er wordt veel over gelopen, waarbij verkeerd gelegde tegels direct hoorbaar zijn. Firma Slingerland heeft de vloer zeer strak en vlak erin gelegd en waar nodig de betonvloer extra opgevuld met een prachtig resultaat, complimenten ook voor de fijne samenwerking.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Service in de overtreffende trap”
Door E. Akkermans op maandag 22 dec 2014 '14
Wanneer je op zoek bent naar een goede tegelzetter dan is Slingerland tegels HET adres. Een buitengewone goede service niet alleen voor het uitbrengen van de offerte maar ook tijdens het leggen en, nog belangrijker, erna. Vragen worden gelijk beantwoord, er wordt met je meegedacht en de tegels, die wij wilde hebben, konden ze tegen een ZEER aantrekkelijke prijs leveren. Corine en Jaap zijn een goed ingespeeld team die kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben. Wij hebben ze in ieder geval al bij andere geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Van begin tot eind goed geregeld”
Door M&M op maandag 17 nov 2014 '14
We zochten vloerverwarming en nieuwe tegels. Via het internet bij de fam. Slingerland aanbeland, en vanwege goede recensies contact opgenomen. De goede recensies bleken meer dan terecht. Vanaf het eerste contact met mw. Corine Slingerland zijn we uitstekend en zeer vriendelijk geholpen en geadviseerd. Uiteindelijk is de hele operatie, van oude vloer slopen, vloerverwarming & nieuwe dekvloer leggen tot betegelen vlekkeloos gecoordineerd en uitgevoerd door de familie Slingerland, het eindresultaat is schitterend. Dit alles voor een hele redelijke prijs, en door kundige en vriendelijke mensen. Absoluut aan te raden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Eindelijk genieten!”
Door t westeneng op dinsdag 23 sep 2014 '14
Het kostte heel wat moeite de voormalige grindvloer te verwijderen van het terras. Dat wel. Nu heeft Arie Slingerland er plavuizen gelegd. Een enorme verandering en .... verbetering. De vloer is mooi glad en geheel vlak gelegd. Bovendien sluiten de naden uitstekend en strak op elkaar aan. Over de afwerking, de voegen en de randen eveneens niets dan lof. De tegels liggen in een speciale cement voor buiten. En je kunt er gemakkelijk met de stofzuiger overheen. De verhouding prijs- kwaliteit kan ik niet goed beoordelen. De onderhandelingen verliepen dusdanig plezierig dat ik er geen behoefte aan heb gehad andere bedrijven een offerte te laten maken. Slingerland Tegels wil ik graag anderen aanbevelen.
FOTO VAN T WESTENENG
terras appartement
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Overtreft onze verwachtingen”
Door RC op maandag 22 sep 2014 '14
Na keramische tegels te hebben uitgezocht, zochten we nog iemand die ze voordelig in onze nieuwe woning kon leggen. Uiteindelijk vonden we Slingerland Tegels. Via hen hebben we zelfs de tegels voordelig kunnen aanschaffen. Er werd zelfs een proefmonster van 1 m2 geregeld om te kijken of het wel bij het interieur paste. In twee dagen tijd was de hele benedenverdieping prachtig betegeld en gevoegd (advies gekregen over voegkleur door deze even droog in te strooien). Iedereen heeft onmiddellijk een WOW-gevoel bij binnenkomst. Kortom, gewoonweg super!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keramisch parket begane grond”
Door W. Huijben op dinsdag 8 jul 2014 '14
Na een minder prettige ervaring met een tegelbedrijf in in de regio, contact gekomen met de familie Slingerland. Zonder de andere partij af te kraken deelden ze hun werkwijze, wat ik erg integer vond! Gelijk een goed en vertrouwd gevoel al vanaf het eerste telefoongesprek (met mw. Corine Slingerland) wat daarna geheel bevestigd werd qua professionaliteit, service, vriendelijkheid en het meedenken qua prijs (van dhr. Jaap en Arie Slingerland). Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed! Levering was netjes op tijd. Gelet op de krappe tijd die we hadden kwam Jaap zelfs op een verjaardag langs om een offerte te kunnen uitbrengen. Er werd erg fijn meegedacht en ze waren erg flexibel om alles op tijd af te krijgen. En we zijn enorm blij met onze vloer! Wat is hij mooi! Kortom... Ik wil u de familie Slingerland voor 100% aanraden! Dit zijn mensen die hard werken voor een eerlijke prijs en kwaliteit leveren.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“vloertegels in gehele appartement”
Door Frans, Anja Cox op maandag 2 jun 2014 '14
De vloeren in ons nieuwbouw-appartement wilden we geheel laten voorzien van tegels. Een mooie tegel gezien, maar nergens in een showroom konden we een modelvloertje bekijken. Het eerste contact met Slingerland gelegd. Uiteindelijk heeft die voor ons,geheel vrijblijvend, een m2 tegels besteld en op een paneeltje gelijmd.Zo hadden we ons eigen modelvloertje in huis.Na een paar weken was onze keus definitief.Daar er al een heel prettig contact was, hebben we Slingerland gevraagd een offerte te maken.Deze was prima.Ons vertrouwen was toen definitief.Jaap is nog even komen kijken in ons appartement.Samen met zijn zoon Arie hebben ze een fantastische klus geklaard, verzorgd tot in de kleinste details.Bovendien zijn het ook nog hele aardige mensen. Corine, Jaap's vrouw, verzorgt het telefonisch en mail-contact.Zij staat voor klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en deskundigheid.
Al met al,als je van plan bent een tegelvloer te leggen, dan is J.Slingerland een stevige aanrader;een perfecte vloer en contact met een paar hele prettige mensen, die weten waar ze voor staan.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Een keukenvloer om van te dromen”
Door Kees en Paula op vrijdag 23 mei 2014 '14
Inmiddels staat onze oud Hollandse keuken op een keramische "oud lijkende" tegelvloer gelegd door Jaap Slingerland.Bij elkaar is het een prachtig plaatje geworden.De vloer is keurig gelegd en is er echt één waar je weinig op ziet. En wie wil dat niet!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alles wordt perfect voor je geregeld”
Door Andre op maandag 24 mrt 2014 '14
We wonen in een oud huis en wilden eigenlijk een houten vloer, maar we zagen een beetje tegen het onderhoud op. Op aanraden van Slingerland hebben we nu panelen van 1.80 lang, het ziet er uit als hout met nerven en al, maar is in onderhoud een stuk makkelijker, even dweilen en klaar. We zijn erg blij met onze nieuwe vloer, en iedereen die het ziet is er enthousiast over. Bij Slingerland werken ze erg zorgvuldig en netjes, ze geven je goede adviezen en niets is hun te veel.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service, vakbekwame mensen!!!!”
Door Leo en Linda van Wijgerden op zaterdag 7 dec 2013 '13
Eindelijk een vakman in huis die zijn vak verstaat. De vloer is zeer goed gelegd, geen naden en kieren. Snelle levering van de tegels die we elders hadden uitgezocht. Ik zal zeker familie Slingerland aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijne mensen over de vloer”
Door van Diesen op donderdag 10 okt 2013 '13
Vanaf het moment van verbouw hebben we contact opgenomen met Slingerland Tegels. Waarom? We hebben een oud huis gekocht en door ze vanaf het begin mee te laten denken voorkom je een hoop gedoe achteraf. Van advies voor tegels tot aan het leggen van de vloer hebben we overlegd en hierdoor een prachtig eindresultaat gekregen. Een mooie leisteen Harappa met vloerverwarming, goede communicatie en fijne mensen over de 'vloer'.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Klantgericht vakwerk”
Door André op woensdag 18 sep 2013 '13
Slingerland Tegels heeft onze tegelvloer keurig gelegd. In de periode daarvoor zijn we prima geadviseerd en op al onze vragen werd keurig en snel antwoord gegeven en er werd klantgericht meegedacht. Dat was heel fijn. Ondanks dat het zomervakantie was, werd er tijd gemaakt om de tegelvloer op het meest geschikte moment te leggen. Complimenten en als u een nieuwe vloer wilt laten leggen een bedrijf om echt aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Voluit tevreden”
Door Arie op zaterdag 6 jul 2013 '13
In juni 2012 hebben wij in onze nieuwe woning een Harappa (leistenen) vloer door Slingerland tegels laten leggen. Van het eerste contact tot het leggen en de service is alles perfect verlopen en zouden wij iedereen Slingerland tegels van harte aanbevelen. De contacten zijn altijd vriendelijk en servicegericht. De vloer is vakkundig gelegd. Van 'deskundigen' begrepen we dat deze vloer niet eenvoudig is te leggen. Onze vloer ligt er prachtig bij. Wij krijgen veel complimenten van bezoekers. Nogmaals hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Soperblij met vader en zoon Slingerland”
Door Leo en Linda van Vreeswijk op vrijdag 28 jun 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over Slingerland. Vader en zoon hebben de gehele benedenverdieping, de badkamer en toilet en de keuken betegeld, wat zeer vakkundig is gedaan. iedereen die in ons nieuwe huis komt kijken, valt de mooie vloer en het tegelwerk op. Mijn man is zeer nauwkeurig, maar over dit werk, enkel lof!
en toen er iets opgelost moest worden, gebeurde dit ook zonder problemen. wij waren ook , in vergelijk met andere offertes, het voordeligst uit bij Slingerland. Wij raden een ieder, die tegelwerk nodig heeft, Slingerland aan. Leo en Linda van Vreeswijk
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima begeleid, snel en vakkundig gewerkt”
Door Dia op maandag 24 jun 2013 '13
Wij hebben eerst uitvoerig informatie aangevraagd, zijn uiteindelijk bij Slingerland geslaagd in de keuze van een getrommeld marmeren vloer. Wij zijn prima begeleid, er werd snel en vakkundig gewerkt. Ook prijs/ kwlaliteitverhouding is goed, we wonen inmiddels ruim 8 jaar op deze vloer en hebben totaal geen problemen gehad. Inmiddels hebben we Slingerland meerdere keren aangeraden bij vrienden en bekenden, die ook tevreden zijn. Prima telefonisch contact gehad, en problemen die er waren werden steeds opgelost.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“topkwaliteit”
Door Peter op vrijdag 21 jun 2013 '13
Wij hebben de vloer van onze nieuwbouwwoning met 60x60 tegels laten leggen. In zo’n traject valt veel te regelen, maar vanaf het begin wisten we onze vloer in goede handen bij Slingerland. Over het gehele traject, vanaf de hulp bij het kiezen tot de vakkundige plaatsing zijn we zeer tevreden. Kortom topkwaliteit voor een nette prijs!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Liefde voor het vak!”
Door RAG op vrijdag 21 jun 2013 '13
De gehele benedenverdieping van onze nieuwbouwwoning, waarin bij de bouw vloerverwarming is aangebracht, werd in 2012 door Jaap Slingerland betegeld met keramische tegels van Durstone (60 x 60).
Slingerland Tegels is een kleinschalig familiebedrijf, wat uitstekend communcieert over de wensen van de klant. Er wordt meegedacht en deskundig advies gegeven. Slingerland bewijst liefde voor het vak te hebben. Hij is niet tevreden, voordat de klant dat óók is! Daarbij komt ook nog eens een prijs-kwaliteitsverhouding, die uitstekend te noemen is. Kortom: een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“betrouwbaar en netjes!”
Door Marloes op vrijdag 14 jun 2013 '13
We hebben ondertussen 2 tegelvloeren laten leggen door meneer Slingerland. Beide keren zijn zeer goed bevallen, ze werken erg precies en ruimen naderhand keurig op. Qua prijs zijn ze ook zeer reëel! Zeker een aanrader, altijd bereikbaar voor vragen, niets is te veel!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Slingerland Tegels
aHardinxveld-Giessendam, Buitendams 431 (geen showroom), 3371 BH Hardinxveld-Giessendam, tel 0184 - 61 19 17
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland