Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
93 ervaringen (1 week geleden)
Barneveld (Gelderland)
230 ervaringen (1 week geleden)
Nunspeet (Gelderland)
203 ervaringen (eergisteren)
Vriezenveen (Overijssel)
164 ervaringen (5 dagen geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
6,5
LAB21
Kruisland (Noord-Brabant)
3 ervaringen (3 maanden geleden)
8,1

St. Pieter

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
2 vestigingen (Noord-Brabant)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van St. Pieter
St. Pieter is de specialist op het gebied van badkamers, sanitair, buitenspa's, tegels en natuursteen voor uw vloeren en wanden, voor binnen en buiten
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over St. Pieter. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Prachtige badkamer”
Door Dhr. Jan Korevaar op woensdag 18 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een prachtige badkamer gekregen waar we nu al van genieten. De badkamer is een week geleden gereed gekomen, wat overigens ook de planning was. In de showroom hebben samen met de verkoper onze badkamer samengesteld. In eerste instantie wilde we voor een badkamer zonder tegels gaan. Na ervaringen van andere mensen gehoord te hebben gingen we al twijfelen. Toen we bij St. Pieter tegels zagen van het merk Venis waren we helemaal om. We hebben de hele badkamer laten betegelen. De tegelzetter heeft echt vakwerk geleverd!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,4
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 230 ervaringen
8,3
Grando Keukens & Bad
35 vestigingen (heel Nederland)
“Goed” score uit 1082 ervaringen
“Totaalverbouwing”
Door Edwin op zondag 15 apr 2018 '18 | vestiging Eindhoven
De badkamer en losse WC zijn geheel verbouwd door st Pieter. Wel iets duurder (althans in het offertestadium) maar de service en kwaliteit meer dan waard. Bovendien geen rare (prijs-)verrassingen achteraf wat je bij andere zaken nog wel eens hoort, sommige grossieren zelfs daarin. Ik ben heel tevreden. Er waren een paar hele kleine puntjes na oplevering maar die zijn uitstekend opgelost. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 93 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 34 ervaringen
“Vervanging badkamervloer”
Door Maikel op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Door waterlekkage was de badkamervloer los komen te liggen, St. Pieter heeft gezorgd voor een perfecte afwikkeling met verwijderen van de vloer en opnieuw afwerken, perfect opgeleverd, goed geholpen tijdens de aanschaf, deskundig en vriendelijk personeel!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
6,5
LAB21
5 vestigingen (heel Nederland)
“Redelijk” score uit 3 ervaringen
8,9
Bebo Parket
Vriezenveen (Overijssel)
“Prima” score uit 164 ervaringen
“Prachtige badkamer”
Door Fam van Driel op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Wij hebben een prachtige badkamer gekocht bij St. Pieter. Levering was snel en compleet, werden super goed geholpen met de juiste keuzes maken. Ze namen alle tijd voor ons. Het eind resultaat is prachtig geworden. We zijn erg tevreden en zullen dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1788 ervaringen
9,3
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 203 ervaringen
“Design radiator”
Door Laura Fleuren op dinsdag 3 apr 2018 '18 | vestiging Tilburg
Meerdere badkamerartikelen. Goede service en geweldig advies.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
9,3
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 203 ervaringen
8,2
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 5 ervaringen
“St. Pieter”
Door Daan op donderdag 29 mrt 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Badkamer, toilet en tegelvloer voor de woonkamer gekocht. Super goed geadviseerd, veel keuze, en alles is keurig volgens afspraak geleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,4
Europa Parket
Barneveld (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 230 ervaringen
8,3
Grando Keukens & Bad
35 vestigingen (heel Nederland)
“Goed” score uit 1082 ervaringen
“Tegelvloer uiteindelijk niet afgenomen”
Door marc reijven op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Eindhoven
We wilden een nieuwe tegelvloer( een bedrag in de 5 cijfers) laten leggen door tegelbedrijf St. Pieter. Alles was rond ,we gingen vandaag terug om de puntje op de i te zetten en de laatste afspraken op papier vast te leggen. We hadden aangegeven dat de tegelvloer gelegd moest worden in onze vakantie ivm met het bedrijf van mijn vrouw. Deze heeft een gastouder bureau aan huis. Wij zouden dan die week op vakantie zijn en het tegelzet bedrijf St.Pieter zou alles regelen zodat wij lekker op vakantie zouden kunnen gaan zonder zorgen. En dat het klaar was als wij terug kwamen van vakantie. Nu hebben ze maar besloten dat er altijd iemand van ons aanwezig moet zijn voor het geval dat er iets aan de hand is, tevens moest er ook iemand zijn voor bij de oplevering van de vloer. Je maakt afspraken met zo'n bedrijf omdat je denk dat het een goed bedrijf is , maar bij deze wordt dit maar weer eens bewezen dat je afspraken kunt maken zoveel je wilt , ze komen ze toch niet na. Wij kunnen niet op vakantie als we door hun een tegelvloer laten leggen. wij gaan gewoon op vakantie maar laten de tegel vloer dus niet door dit bedrijf leggen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Tegelvloer met sloopwerk”
Door Broers op donderdag 23 mrt 2017 '17 | vestiging Tilburg
Na een prettig gesprek met een vlotte en vriendelijke verkoper een vloer gekocht met vloerverwarming en gelijk ook het sloopwerk laten doen door st.pieter. dan zouden we achteraf geen gekke dingen tegenkomen. Alles dus voor een totaalprijs. bovendien was er nog iemand van het bedrijf kort voor aanvang komen kijken. Zodra de vloer gesloopt was (en we niet meer terugkonden) begonnen ze over van alles te klagen en meer geld te eisen, anders bleven we zitten in de rommel. Bovendien hadden we een afspraak met de (o.a.)stukadoor de week later. Over een oplossing viel niet te praten, steeds hun woord tegen het onze, we werden alleen maar meer onder druk gezet. Nooit meer bij St Pieter
Reactie of foto toevoegen +34 bedankjes
“Trage reactie”
Door Erik op maandag 27 jul 2015 '15 | vestiging Eindhoven
Vlotte enthousiaste verkopers, daarna totaal geen communicatie met uitvoerend personeel. Erg traag in reageren en niet denken in termen van oplossingen maar al snel in welles-nietes spelletjes verzanden. Hoe deze zaak, zelf afkomstig uit groot ondernemersgezin, nog bestaat is mij een totaal raadsel, erg niet klantgerichte bedrijfsleider, totaal niet sturend op klanttevredenheid.
Reactie of foto toevoegen +33 bedankjes
Vestigingen St. Pieter
Website: www.st-pieter.nl
aEindhoven (5 ervaringen), Bruggelaan 2, 5628 RH Eindhoven, tel 040 - 238 01 50
bTilburg (4 ervaringen), Broekhovenseweg 130d, 5021 LJ Tilburg, tel 013 - 532 13 04
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.