Feedback
5,8

Frilec

Website: www.frilec.nl
Bedrijfsomschrijving
De keukenapparatuur met de naam Frilec wordt in Nederland in de handel gebracht door Domest Import-Export. Daarnaast heeft Domest ook het merk Exquisit onder haar hoede. Frilec omvat een compacte range aan keukenapparaten waaronder koelkasten, kookplaten, ovens en vaatwassers.
Frilec is onder meer te koop bij:
Bol.com
Frilec
Productcategorie
Prijs
Aantal ervaringen (laatste ervaring)
€ 190 tot € 1.442
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
6,0
Ovens
€ 464 tot € 771
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
€ 429 tot € 429
-
€ 299 tot € 366
-
€ 285 tot € 399
1 ervaring (meer dan 3 maanden geleden)
€ 229 tot € 569
-
€ 636 tot € 636
-
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Frilec. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd.
“Miskoop”
Door Rob op woensdag 6 feb 2019
Mooie zuinige en voordelige koel/vriescombinatie. Helaas toch een miskoop, een lade in koelgedeelte loopt steeds vast en de lades in het vriesgedeelte zijn zo zwak van constructie dat al 2 maanden na aankoop de fronten loskomen. Hier gaan we niet lang plezier van hebben. Volgende keer weer Bosch of Miele, nooit meer Frilec dat is een Duits merk zonder de Duitse kwaliteit.
“Bevalt goed”
Door D.B. op woensdag 16 mei 2018
Wij hadden in eerste instantie de keuze gemaakt voor Bosch apparatuur. Echter pastte dat niet in ons budget als we de apparaten (met de gewenste functies) via de keukenwinkel kochten. Om de keuken binnen het budget te laten passen, zijn wij eigenlijk geforceerd door de keukenwinkel om voor het merk Frilec te gaan (huismerk). Kookplaat: KÖLN904-IBS. Deze bevalt goed. 5 pitten, een slider voor het aantal vermogen. Voor die prijs zeer goed. Een klein minpuntje is misschien het geluid dat geproduceerd wordt, wanneer het apparaat op een wat hogere stand staat.
“Niet tevreden”
Door D.B. op woensdag 16 mei 2018
Wij hadden in eerste instantie de keuze gemaakt voor Bosch apparatuur. Echter pastte dat niet in ons budget als we de apparaten (met de gewenste functies) via de keukenwinkel kochten. Om de keuken binnen het budget te laten passen, zijn wij eigenlijk geforceerd door de keukenwinkel om voor het merk Frilec te gaan (huismerk). Combi-Oven : Frilec HAMBURG5049EBM. Leveringsproblemen i.v.m. mankementen, omdat het een te nieuw product is. De oven willen wij vervangen door Bosch apparatuur i.v.m. fabrieksfouten/leveringsproblemen van de combi-oven.
“Geforceerde keuze”
Door D.B. op woensdag 16 mei 2018
Wij hadden in eerste instantie de keuze gemaakt voor Bosch apparatuur. Echter paste dat niet in ons budget als we de apparaten (met de gewenste functies) via de keukenwinkel kochten. Om de keuken binnen het budget te laten passen, zijn wij eigenlijk geforceerd door de keukenwinkel om voor het merk Frilec te gaan (huismerk). Koelvriescombinatie: Frilec BERLIN278-4A++. Doet wat het moet doen. Is echter wel net iets te klein qua inhoud. Een van de lades schuift niet altijd goed terug. Er treed ijsvorming op (en condenseert weer) op de achterwand. Volgens de fabrikant hoort dit. Het liefst zouden wij deze willen inruilen voor een koelvriesombinatie met meer inhoud.