Feedback
9,7

Keur Keukens

Website: www.keurkeukens.nl "Fantastisch" score uit 198 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keurkeukens.nl | tel: 023-5173180 | Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem
1 / 104
104 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen.

Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken!Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening,ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met zeven verkopers timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Ook de in 2015 gemoderniseerde showroom (links van de Gamma) met nieuwe opstellingen wordt gewaardeerd. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige Siematic dealer binnen de DB KeukenGroep. Bewonder de verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Een begrip in Noord-Holland
Sinds 2009 maakt Keur Keukens deel uit van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in onze andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.


Gebruikerservaringen
Er zijn 198 gebruikerservaringen over Keur Keukens. Alle gebruikerservaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren177 ervaringen
4 sterren17 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen
“Erg blij met uiteindelijke resultaat”
Door G.Hoddenbach op zondag 19 feb 2017 '17
Na bij een paar bedrijven offertes te hebben gevraagd kwamen we uiteindelijk uit bij KeurKeuken in Haarlem. Ontvangst was prima. Adviezen werden echt vanuit het meedenken gegeven en wat ons heel goed beviel is het uitgangspunt prijs is prijs. Geen onzinnige prijsonderhandelingen. Een duidelijke offerte tegen een eerlijke prijs. Plaatsing ging erg goed met veel geduld werd alles geplaatst en ziet er top uit. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat. Jochem reageerde steeds snel op onze vragen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Onder de indruk”
Door Maria van Veen op vrijdag 27 jan 2017 '17
Ik ben onder de indruk van de zeer hoge klantgerichtheid zowel telefonisch, per mail als in de zaak. De verkoper denkt met je mee, is deskundig en zorgvuldig. Afspraken worden nagekomen. De monteurs leveren vakwerk af en werken netjes. Kritiek wordt serieus genomen en leidt tot verbetering van het werkproces. Ik ben zeer enthousiast over Keur Keukens en beveel dit bedrijf heel graag aan!
Keur keuken
Keur keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Garantie geen probleem”
Door C. Laban op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Onze keuken is drie jaar geleden geplaatst en de kraan lekte. Het bleek dat de garantietermijn van de kraan na twee jaar is verlopen. Keur Keukens heeft ons met grote coulance van een nieuwe kaar voorzien met 100 maanden garantie!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Hans en Rineke van der Lande op dinsdag 20 dec 2016 '16
Dennis van Keurkeukens is een gedreven vakkundige adviseur die de klant goed aanvoelt en op een geduldige en professionele ons heeft begeleid in het maken van keuzes voor onze droomkeuken. De communicatie, planning, het inmeten en de service vanuit het distributiecentrum was uitstekend. De levering en plaatsing ging geheel zoals afgesproken en uiterst zorgvuldig nadat eerst de oude keuken op vakkundige wijze was gedemonteerd. Niet slordig gesloopt zoals je zou verwachten maar keurig netjes gestructureerd en georganiseerd. Echt hulde voor de vakmensen van Keurkeukens in Haarlem! Zij weten echt nog wat service is en begrijpen dat het kopen en plaatsen van een keuken geen sinecure is en best ingrijpend. Je betaalt misschien wat meer maar het bespaart je zeker een heel hoop ellende. Wat je wel krijgt is echt een super keuken naar je zin en een bedrijf dat achter je staat met werknemers die er oprecht plezier in hebben dat ze weer een klant tevreden hebben kunnen maken met hun vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door Rob van Gaale op donderdag 15 dec 2016 '16
Alles wat werd afgesproken is ook na gekomen keurig netjes. Ook nog binnen de tijd en met after service. Wij zijn tevreden .met andere woorden wij zullen uw bedrijf zeker aan. recommanderen bij deze.de ontmantelaar,de stukadoor, de elektricien en de loodgieter allemaal meedenker .
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Natasja van Dwingelen op woensdag 7 sep 2016 '16
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom werden we door Cornelis van Dalfsen erg goed geholpen. Hij vertelde ons over de mogelijkheden die Keur Keukens biedt, en maakte een eerste schets van de keuken. Ook gaf hij duidelijk aan dat als we een gespecificeerde offerte wilde laten maken hij graag een afspraak wilde plannen zodat hij alle tijd voor ons zou hebben. Bij deze afspraak had hij al een impressie tekening van onze wensen gemaakt, hij luisterde goed naar de specifieke eisen die wij stelden aan apparatuur, en dacht actief mee om toch de kosten van de keuken binnen ons budget te kunnen houden. Bij het inmeten van de keuken dacht de monteur ook mee over mogelijkheden voor de boiler/quooker. Toen bij de verbouwing van de keuken bleek dat we nog een koof ik de keuken moesten opnemen, was dat geen probleem, de tekeningen en de offerte werd daar op aangepast. Over de monteurs ook niets dan lof, ze hebben actief mee gedacht aan oplossingen voor de afzuigkap waarvan het gat helaas niet op de juiste plaats kon komen. Ze werken heel netjes, en de keuken is echt heel mooi en strak geplaatst. Wij zijn zeer tevreden, en zullen Keur Keukens zeker bij andere aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verademing”
Door Marcel Dokter op zaterdag 6 mei 2017 '17
Na een aantal bezoeken bij bedrijven met schreeuwerige verkopers die meteen van alles met je willen vastleggen waren wij bijna zover dat we helemaal geen keuken wilden kopen. Na het lezen van reviews bij Keur Keukens en Joanna terecht gekomen.
Wat een verademing! Prachtige keuken en alles volgens afspraak en tegen een goeie prijs. Super!
Prachtige keuken
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door lia Groeneveld op donderdag 23 jun 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht. De advisering in de winkel was top. Wij hebben ons geen enkele keer opgejaagd gevoeld. Cornelis dacht met ons mee en kwam met precies de goede adviezen. Verder ging alles volgens afspraak. Het bezorgen de voorbereiding en de montage perfect geregeld. Lift stuk, geen probleem, de bezorging gaat gewoon door.
Keuk keuken
Keuk keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Van begin tot eind uitstekend”
Door H.Pletting op donderdag 9 jun 2016 '16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Zeer meedenkend en oplossend vermogend om alles tot een goed eind te brengen. Keuken is zeer mooi en van degelijke kwaliteit en professioneel en vakkundig geinstalleerd. Vol lof over Keur Keukens, in een woord TOP !
Landelijke keuken van Keur Keukens
Landelijke keuken van Keur Keukens
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Frits en Carla Vermeij op donderdag 26 mei 2016 '16
Zeer prettig geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Voor alles kwam een oplossing. Ook duidelijkheid over de kosten van de keuken. Aflevering van de keuken verliep prima. Ook voor de monteur alle lof over het plaatsen van de keuken. Bij vragen kan je altijd contact opnemen. Wij zijn erg tevreden en raden Keur keukens zeker aan bij vrienden en familie.
Witte greeploze hoogglans keuken
Witte greeploze hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Vlekkeloos verlopen”
Door M. Cusell op woensdag 16 mrt 2016 '16
Bij het uitzoeken van de keuken zijn wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. De bestelling, levering en plaatsing zijn allemaal vlekkeloos verlopen. Voor mijn volgende keuken ga ik zeker weer naar Keur Keukens.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Nazorg waargemaakt”
Door Casper en Mona op maandag 15 feb 2016 '16
Wij hebben Keur Keukens gevonden hier op Qasa. Wat opviel waren de vele positieve reviews die stelden dat ze niet alleen van het bestellen en leveren zijn maar ook van de nazorg. Dat hebben we gemerkt want er was bij ons helaas nazorg nodig. En dat heeft Keur waargemaakt. Wij zochten een bepalende keuken voor ons nieuwe huis dat volledig verbouwd moest worden. En een mooie, goeie, passende keuken kopen is spannend. Het gaat om een flink bedrag en om heel wat jaren waar je in investeert. Cornelis van Dalfsen van Keur Keukens Haarlem heeft ons zeer fijn, geduldig en met humor begeleid. Hij luisterde echt en sloot aan op onze wensen. Er is zo ongelofelijk veel keus dat je echt deskundige begeleiding nodig hebt. Nergens hebben we het gevoel gekregen "wat een gek idee is dat". Hierdoor hebben we de keuken gevonden die echt bij ons past. Als je weet hoe vaak we gebeld hebben: "kan ik morgen een sample komen halen ", "zou een apothekerskast daar goed staan", "past deze kraan niet beter", "geen handgrepen, of toch wel". Telkens gaf Cornelis geduldig zijn idee erbij en dat was helemaal niet altijd "ja amen". En heel Keur is uiterst vriendelijk en betrouwbaar, afspraak = afspraak, alsof ze uit één gezin komen. De nazorg betrof overigens de op maat gemaakte schappen waarvan de afwerking niet aan onze verwachting voldeed. Opgelost doordat Keur met betrokkenen heeft overlegd en hun huisschilder stuurde om het opnieuw af te werken. Na zeven maanden verbouwing met allerlei partijen kunnen wij zeggen dat er altijd wel iets is. En ze kunnen allemaal een voorbeeld nemen aan Keur Keukens Haarlem omdat alles bespreekbaar blijft en er met jou gezocht wordt naar een oplossing. Vijf welverdiende sterren wat ons betreft!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Keuringsdienst van Waarde”
Door Tiemen op dinsdag 13 okt 2015 '15
Voor mijn nieuwbouwhuis al in februari een keuken uitgezocht bij Keur, deze is afgelopen week naar volle tevredenheid geplaatst. Na het zien van de Keuringsdienst van Waarde over de tactieken van verschillende keukenhandelaren toch eens gaan zoeken naar een keukenzaak waar het er allemaal wat klantvriendelijker aan toe gaat. Zo kwam ik bij Keur keukens uit en vanaf het allereerste moment tot en met het plaatsen van de keuken ben ik zeer te spreken over Keur keukens en de DB keukengroep. Ik wist niet goed wat ik wilde, het is mijn eerste keuken, mijn eerste eigen huis en dus kwam er veel op mij af. Samen met verkoper Dennis een keuken uitgezocht en uitgebreid door de mogelijkheden gelopen. Daardoor liep het eerste gesprek ietsje uit en er een tweede gesprek ingepland moest worden. Dat is overigens helemaal geen straf, je wordt op je wenken bediend bij Keur. Na het krijgen van de eerste prijsindicatie wat zaken uit de offerte gehaald maar op de terugweg naar huis wist ik het eigenlijk al wel. De keuken moest worden zoals eerst getekend met slechts kleine wijzigingen. Zo gezegd zo gedaan. Hier dus duidelijk de rust en de ruimte gekregen om er goed over na te denken en alles op mij in te laten werken. Bij het inmeten kwam naar voren dat er wat kleine zaken aangepast moesten worden door mij in mijn huis. Keur heeft hier goed over gecommuniceerd waardoor alles tijdig aangepast werd en er daardoor tijdens de installatie geen problemen ontstonden. Mijn straat (daar het een nieuwbouwhuis is) was en is nog steeds niet helemaal klaar. Dat leverde een potentieel probleem op bij de levering van de keuken. Ook hier werd er door Keur en DB goed meegedacht en de chauffeurs kwamen voorbereid met extra rijplaten waardoor het leveren uiteindelijk geen enkel probleem was. Gisteren en vandaag twee monteurs over de vloer gehad, werken netjes, beheerst en nemen de tijd om de gehele keuken netjes en goed afgesteld te plaatsen. Goed is niet goed genoeg, het moet perfect en dat zie je. Kortom: Ik zou iedereen aanraden om bij Keur keukens een nieuwe keuken uit te zoeken. Als ik ooit weer een nieuwe keuken ga uitzoeken, weet ik waar ik als eerste heen ga.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Klasse”
Door Stoevelaar op dinsdag 11 aug 2015 '15
Na 22 jaar vonden we dat onze 'oude' Keurkeuken aan vervanging toe was. Met ons wensenpakket gingen we de keukenboer op. Bij Keur voelden ze goed aan wat wij wilden. Na aantal gesprekken over mogelijk-en onmogelijkheden met Jeroen en veel tekeningen kwam onze droomkeuken in zicht. Weliswaar op computertekening. Nadat onze aannemer er voor gezorgd had dat het keuken gedeelte volgens tekening was verbouwd, kwamen er twee zeer netjes en nauwkeurig werkende wonderboy's uit Elburg de keuken plaatsen. Wat een vakmanschap! De keuken is precies geworden zoals we het ons hadden voorgesteld. Klasse!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super blij met mijn keuken”
Door Jane-Ellen Burgerhof op dinsdag 28 jul 2015 '15
Bedankt voor de goede creatieve maar ook up-to-date oplossingen en adviezen voor gelimiteerde mogelijkheden. Ook de After Sales was perfect! Kortom: TOP service! Dat maak je vandaag de dag niet vaak meer mee.....
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Hele goede ervaring gehad”
Door bos-bloemendal op vrijdag 1 jul 2016 '16
Onze dochter heeft ons Keur aangeraden. We werden in Haarlem zeer goed geholpen. Vriendelijk, behulpzaam, voorkomend. Helemaal tevreden. Vervolgens verliep ook de plaatsing door het serviceteam uit Nunspeet vlekkeloos. Keurige mannen, precies en pas terug naar huis als ze zelf tevreden zijn over het resultaat. De keuken is prachtig en alles werkt naar behoren. Wij raden iedereen in onze vriendenkring inmiddels KEUR aan. Een hele goeie ervaring.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Het resultaat telt”
Door Eric Vonk op donderdag 11 jun 2015 '15
In 1 keer goed! Met in het hoofd allerlei horrorverhalen van vrienden en bekenden waarbij de keuken pas na maanden helemaal compleet en af was heb ik eerst even gegoogled naar een goede keukenzaak en kwam uit bij Keur. De bedoeling was om mij eerst bij verschillende zaken te informeren, maar ik ben niet verder dan Keur gekomen. De ontvangst was zeer vriendelijk door Wim van Dijkhuizen en zijn adviezen waardevol. Gewoon iemand die met je meedenkt zonder opdringerig te zijn of je iets aan wil praten. Er werd meteen gezegd dat er niet onderhandelt werd over de prijzen, dus als je dat wilt moet je hier niet zijn. Maar dat was ook helemaal niet nodig: de prijs was alleszins redelijk en ongeveer wat ik in gedachten had, daarbij hoefde ik geen concessies te doen door goedkopere versies te kiezen. De uitvoering en plaatsing zou gedaan worden door Keukenwerk. Er werd een draaiboek samengesteld dat vervolgens stipt werd uitgevoerd: sloop,elektricien, loodgieter, stukadoor, opbouw en schilder, alles liep als een trein. 's Morgens liet ik iemand binnen, ging naar mijn werk en 's avonds kon ik de resultaten bewonderen. Daarbij was alles weer keurig opgeruimd. Stuk voor stuk waren het vakmensen, en nog sympathiek ook. Zelfs verschillende buren kwamen informeren waar ik zulke mensen vandaan haalde. Uiteindelijk is het het resultaat wat telt, en dat was gewoon perfect. Alles mooi afgewerkt en geplaatst en in 1 keer goed. Dus voor mij geen maandenlange naleveringen en reparaties. Advies: ga gewoon eerst bij Keur kijken, spaart je een hoop ellende.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Niks op aan te merken!!!”
Door Karlas op woensdag 25 jun 2014 '14
Na een tijdje rondkijken op internet (Reviews, fora etc) zijn wij bij Keur keukens in haarlem terecht gekomen. Ik kan met een gerust hart zeggen dat alle positieve reviews waar zijn. Geweldige service, en als er een euvel is wordt er gezocht naar een passende oplossing. Dit alles gaat in uitstekend overleg. Over de montage van de keuken niets dan lof. Alles tot in de puntjes geregeld met externe bedrijven. (Tegelzetters/Stukadoors noem maar op). Er wordt met je meegedacht en als er een keuze gemaakt moet worden is er altijd eerst overleg. Boven dat is iedereen erg vriendelijk en geduldig en er word niks overhaast. De prijzen zijn wellicht iets hoger dan gemiddeld maar daar krijg je dus wel wat voor terug. Bovendien kan je een keuken zo duur en zo goedkoop maken als je zelf wilt. Dus het is maar net wat je wensen zijn. Kortom een goede ervaring rijker. Het is toch altijd maar afwachten. In de toekomst staat Keur keukens bij ons op nummer 1!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door Ton en Trees Schouten op zaterdag 19 nov 2016 '16
Dennis we zijn fantastisch door jou geholpen, goede adviezen en je hebt ons vaak net dat extra zetje/ideetje gegeven om tot een mooi geheel te komen. Installateurs hebben top werk verricht, alles is perfect. Er komt over twee weken ook nog iemand checken of alles klopt en of we tevreden zijn. TOP service. Een aanrader!!!!
Mooi keukengeheel
Mooi keukengeheel
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Topkwaliteit keuken en service”
Door Carlos op maandag 23 sep 2013 '13
Afgelopen juni hebben mijn vrouw en ik besloten ons 20 jaar oude keuken te vernieuwen. Gezien het een zeer kleine ruimte betreft hebben we bij Keur (Wim) advies gevraagd wat de mogelijkheden zijn om zowel een oven, vaatwasser als grotere koelkast te plaatsen. Er werd erg goed met ons meegedacht om deze opties in de beperkte ruimte dat we hebben te plaatsen zonder dat we hier de nodige ruimte voor moesten inleveren. Het design met alle functionaliteit is daarom prima bedacht. De prijs/kwaliteit verhouding ook uitstekend! De monteurs professioneel en accuraat. Voor de renovatie van de keuken (stucen, tegelen, gat voor wasemkap naar dak toe, etc) hebben we het meeste zelf goed moeten bedenken en door derden uit laten voeren. Hierdoor is er een klein onderdeel over het hoofd gezien, namelijk dat alle led lichten via 1 dimmer/transformator had moeten lopen. Dit is achteraf keurig door Keur opgelost door een 2de transformator en dimmer (kosteloos!) te leveren en plaatsen. Wij gaan dan ook absoluut mee met alle positiviteit van de andere mensen op deze website. Mochten we over een aantal jaren verhuizen en een nieuwe keuken gaan kopen dan wordt het absoluut weer een keuken van Keur!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Lossen het meteen op”
Door Liz op maandag 3 okt 2016 '16
Super goede service, denken goed mee en altijd bereikbaar (of snelle reactie) Helemaal tevreden! Keuken is helemaal naar wens en erg netjes afgewerkt.Ze gaan verder dan alleen een keuken plaatsen. Ook prettig dat je maar 1 iemand hoeft te bellen als er iets niet werkt, zij lossen het meteen voor je op.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door G.A.Huisman op zondag 22 dec 2013 '13
Voor de eerste keer een nieuwe keuken aangeschaft. Bij verschillende keukenzaken wezen kijken. Ook bij Keur keukens in Haarlem. Gespot via het internet en gaan kijken mede op basis van goede recensies. De keuze bij Keurkeukens is groot. Gelukkig geen opdringerige verkopers die direct een offerte willen maken.
Uitgebreid met verkoper gesproken over de keuze van een keuken en de mogelijkheden toepasbaar op onze ruimte. Kregen mooie 3D tekening mee en een overzicht van de kosten. Later terug geweest voor ondertekening van koopcontract. Voor plaatsing nog contact gehad met Keurkeukens of de voorbereidingen voor de plaatsing van de keuken goed verliepen. Monteurs namen keuken op plaatsingsdag mee. Monteurs werken netjes en adequaat. Spoelbak werd zelfs opnieuw geplaatst daar deze volgens hen niet 100% goed zat (zag er zelf niets van).Levering handvatten was misgegaan maar de reserve handvatten werden later keurig vervangen door nieuwe. Ook voor het plaatsen hoekkast kwam een monteur later nog eens terug omdat er eerst een nieuwe tegelvloer geplaatst moest worden. Keuken is verder netjes geplaatst. Al met al zijn wij blij/tevreden met onze nieuwe keuken en dat deze vakkundig is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door Jos Lievisse Adriaanse op dinsdag 12 apr 2016 '16
Goed meegedacht over keukenoplossingen. Alles prima volgens afspraak. Zowel levering als afgesproken momenten. Kleine beschadiging werd zonder probleem vervangen. Ik kan Keur van harte aanbevelen. Succes met de keuze van uw keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Voelden ons onder druk gezet”
Door Bakker op woensdag 25 jun 2014 '14
Onze eerste indruk was prima. Echter, na een tweede bezoek op afspraak, veranderde ons beeld. Na het uitwerken van onze wensen op papier met daarbij het kostenplaatje, voelden wij ons erg onder druk en voor het blok gezet. De verkoper zat steeds op zijn horloge te kijken en wilde persé die middag onze goedkeuring krijgen. Geen kans om even rustig na te denken. Uiteindelijk zijn we nogal beduusd naar huis gegaan en hebben voor een andere keuken gekozen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Servicegericht”
Door AJ op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Via de positieve recensies van qasa.nl kwam ik bij Keur Keukens terecht. Ik had nogal wat eisen, onder meer dat de keuken schappelijk geprijsd zou moeten zijn, want ik had een beperkt budget. Ik wilde ook per se een kast met afdruiprekken voor boven de spoelbak, een kast die in Nederland nauwelijks te koop is. Bij Keur Keukens in Haarlem vond ik wat ik zocht. Pluspunt van dit bedrijf vind ik dat ik niet met allerlei zogenaamde kortingen overstelpt werd als ik meteen zou tekenen en er geen verwarrende rekensommetjes op me afkwamen alsof mij een unieke lage prijs werd geboden. Prijs is gewoon prijs, en die is ook nog eens schappelijk. De service is uitstekend, en dat is voor mij toch wel het belangrijkste bij de aanschaf van een keuken. Ik heb met verschillende medewerkers te maken gehad en alle zijn vakbekwaam, vriendelijk en servicegericht. Ik heb de keuken niet door het bedrijf laten installeren. Ondanks dat voelden ze zich niet minder verantwoordelijk. Mijn klusjesman kon bij de montage altijd contact opnemen als iets niet duidelijk was, wat overigens maar een keer voor een detail gebeurde. Met een groot project als een geheel nieuwe keuken kunnen er misverstanden ontstaan. Keur Keukens heeft de enkele misverstanden die naar boven zijn gekomen prima opgelost, met als uitgangspunt afspraak is afspraak en de klant is koning.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bjizonder tevreden”
Door Arnold en Sanny, Hoofddorp op maandag 27 feb 2017 '17
In juni 2016 gingen we zoek naar een nieuwe keuken en kwamen in Haarlem bij KEUR Keukens. Direct bij binnenkomst werden we gastvrij en vriendelijk ontvangen (in tegenstelling tot sommige andere schowrooms die we bezocht hebben) We warden vakkundig geholpen door de verkoper in de showroom: hij luisterde goed naar onze wensen en overwegingen , gaf practisch advies, nam alle mogelijkheden door en liet de uiteindelijke keus geheel bij ons. Zelfs al kwamen we bij het 2e gesprek helemaal terug op de opstelling die hij op ons verzoek na het eerste gesprek had gemaakt. Wat ook vermeld moet worden: hij heeft absoluut moeite voor ons gedaan een artikel te bestellen dat in principe niet meer leverbaar was. Wij zijn zeer bij dat het toch gelukt is. De offerte was eeriijk en redelijk , zonder de noodzaak af te dingen.
In de periode tussen bestellen en plaatsing werd duidelijk en tijdig met ons gecommuniceerd door de afdeling 'planning' over inmeting, aflevering en plaatsing.
De keuken is in januari geleverd, precies op tijd door nette mensen die voorzichtig alles naar binnen brachten, en daarbij zeer 'doordacht' te werk gingen (qua volgorde van dozen) en ook luisterden darn onze wensen (ivm wand van de muur die net gewit was).

Nu alles klaar is zijn we echt BIJZONDER TEVREDEN:
* nette medewerkers: in showroom: bij bezorging; de monteur
* Bij elke afspraak was de persoon er ook precies die tijd.
* (bijna**) allles in 1x compleet, alles past, geen beschadigingen of verkeerde dingen geleverd (zoals we vaak horen)
* Alleen gasplaat was niet op tijd geleverd door Pelgrim, hiervoor kregen we direct een leen-toestel zodat de keuken toch 'compleet' was.
* Vakkundige plaatsing, ging zeer netjes te werk, ook rekening houdend met meubels, vloer, muur etc. Na het werk werd alles opgeruimd , aangeveegd en zelfs gestofzuigd.
* Keuken geplaatst volgens planning, geen uitloop/overwork.
* Goede uitleg van de apparatuur.
* Gedurende leenperiode gasplaat warden we netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken, hoefden zelf nergens navraag naar te doen.
* Leentoestel ook weer door nette monteur omgewisseld waarna hij ook weer alle verpakkingsmateriaal mee nam om af te voeren.
*Inmiddels ook (vermeend) defect apparaat gemeld bij contactpersoon in showroom Deze zag gelijk in hoe vervelend dit is en ondernam direct actie richting de leverancier (achteraf bleek 'defect' een tijdelijke hampering ;-) ). Zoals gezegd: wij zijn bijzonder tevreden en vinden KEUR Keukens echt een aanrader ! We hebben zelfs een weddenschap gedaan met vrienden die meenden dat er altijd wel iets mis gaat met een nieuwe keuken; wij hadden dat idee niet (Jun ervaring bij een concurrent was dat echt van alles mis ging en ze steeds zelf averal achteraan moesten om het goed te krijgen. Na een jaar is dat eindelijk gelukt. Wij hebben de weddenschap gewonnen: Zo HOEFT het niet te gaan :-)
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Een aanrader”
Door V.F.H op woensdag 1 apr 2015 '15
Hartelijk ontvangen door de heer Dijkhuizen bij Keur keukens. Neemt rustig de tijd voor je om de wensen te bespreken. Wim heeft ons helder geadviseerd en met ons meegedacht. Gelukkig geen gepingel om de prijs. De offerte is meteen concurrerend.
Vorige week is de keuken geplaatst in onze nieuwbouwwoning. De mannen hebben keurig werk geleverd en ook aangegeven dat als er nazorg nodig is, we altijd kunnen bellen zodat ze langs komen. Wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door Peter op zaterdag 17 dec 2016 '16
Het totale traject van idee tot nazorg is uitstekend verzorgd. In een project zit er altijd wel wat tegen. Keur/Arma doet er alles aan om te voorkomen dat er iets tegen kan zitten en als het dan toch gebeurt lossen ze het perfect op. Alles is bespreekbaar en het advies wordt goed afgestemd op je eigen wensen en gedachten. Niets moet, maar de keuzes worden goed uitgelegd en onderbouwd. We hebben een prachtige keuken en het gehele traject hebben we geweten waar we aan toe waren, zowel qua te verwachten resultaat als de daarbij behorende kosten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Chapeau”
Door De Vissers op dinsdag 29 nov 2016 '16
Na vele omzwervingen te hebben gemaakt in de wereld van de aanschaf van een keuken (waar we niet vrolijk van werden), zijn we uiteindelijk terechtgekomen bij Keur Keukens in Haarlem. Het werd ons al snel duidelijk dat we nu wel in goede handen waren. De heer Tesselaar heeft ons op een hele plezierige, geïnteresseerde en vakkundige manier begeleid. Hij aarzelde ook niet om te zeggen "zou u dat wel doen? Lijkt me niet verstandig". We hebben naar hem geluisterd en zijn adviezen opgevolgd met als resultaat een keuken die perfect is: de juiste hoogte en dikte van de smetplint om maar eens iets te noemen of de dikte van het aanrechtblad. De offerte die de heer Tesselaar heeft uitgebracht was transparant, zodat we wisten waar we aan toe waren. Veranderingen aanbrengen in de offerte was totaal geen probleem. De heer Tesselaar nam alle tijd voor ons, hetgeen heel plezierig was. Voordat de keuken geplaatst kon worden, moest er wel het een en ander worden verbouwd. Via de heer Tesselaar kwamen we in contact met de firma Keuken Werk van de heer Bune ( met een streepje op de e) en ook dat bleek een gouden greep te zijn. Het is onvoorstelbaar zo voorspoedig als de verbouwing is verlopen. De heer Bune en zijn team hebben vakwerk verricht, zoals je maar weinig meer tegenkomt. De heer Bune was het aanspreekpunt en communiceerde ook met Keur Keukens, zodat ook de logistieke kant van het geheel vlekkeloos verliep. De mensen die hier hun werk hebben verricht zijn stuk voor stuk heel prettig in de omgang en hebben zichtbaar plezier in hun werk en bovendien heel flexibel: nog 2 extra stopcontacten, geen probleem. En ook nu weer waardevolle adviezen, waar we naar hebben geluisterd. Kortom onze dank aan de heer Tesselaar en de heer Bune en zijn team is heel groot. We genieten volop van de keuken en niet in de laatste omdat er geen nare herinnering aan ten grondslag ligt. Integendeel het hele proces van begin tot het eind is meer dan voorspoedig verlopen. Chapeau.
Deze reactie is exact ook onze ervaring en ook wij zeggen Chapeau voor de heer Tesselaar en dhr Bune en hun teams. SUPER! REACTIE VAN HANS EN RINEKE VAN DER LANDE
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Topservice”
Door Noortje en Thijs Thissen op dinsdag 1 nov 2016 '16
Van begin tot het einde topservice! Over ieder item in de keuken hebben we nagedacht, waarbij we zeer vakkundig zijn geholpen. Het plaatsen verliep ook perfect. Na afloop maar een paar kleine vebeterpunten en ook die werden meteen opgepakt. Kortom, voor een nieuwe keuken moet je zeker naar Keur Keukens!
Onze Keur Keuken
Onze Keur Keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Pluim”
Door Familie Vervaat in Santpoort Noord op zaterdag 8 okt 2016 '16
Deskundig, flexibel, prettig en een goede nazorg. In 1 woord super. Een aanrader voor iedereen. Een grote aanpassing op het laatste moment professioneel en snel doorgevoerd. Hoewel de hele organisatie goed heeft samengewerkt, een extra pluim voor Jochem Spier.
Hoek van de keuken
Hoek van de keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Supertevreden”
Door Marjan Rudolphi op zaterdag 29 aug 2015 '15
Een keuken van nog geen twee en een halve meter met in de achterwand ook nog een uitstekend deel en graag alle apparatuur, inclusief een kleine vaatwasser...... Dit was de puzzel waar Cornelis van Keurkeuken Haarlem mee te maken kreeg toen ik op aanraden van een collega naar de showroom ging. Drie uur later waren we eruit en het resultaat mag er zijn! Ik ben er echt supertevreden mee! Niet alleen met het resultaat maar met alles. De tijd die Cornelis gestoken heeft in de 'puzzel', het opmeten en het plaatsen. Het verliep allemaal volgens afspraak en het is ook heel fijn dat er een persoon is die aanspreekpunt is. Ik zou keurkeukens zeker aanbevelen als iemand op zoek is. Verder geniet ik elke dag van mijn kleine maar zeer comfortabele keuken, heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Professioneel”
Door Fam. Molema op woensdag 6 mei 2015 '15
Geen opdringerige verkoper, geeft meteen duidelijkheid over de mogelijkheden en de prijs, goede begeleiding in de opstelling van de keuken en houdt ook rekening met het budget wat wij aangaven. Ook heel professionele monteurs, alles netjes afgewerkt, na het plaatsen alle rommel opgeruimd, zie je ook wel eens anders, echt een dikke pluim voor deze mensen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Een warm bad”
Door Jannie Vervoorn op vrijdag 24 mrt 2017 '17
Een warm bad, zoals je geholpen wordt. Niet alleen Joanne, die ons een fantastische keuken heeft verkocht, maar ook alle andere medewerkers. Snel antwoord op vragen via mail, nabellen of alles in orde is. De monteurs zetten dit gedrag voort. Ze dachten mee en installeerde alles keurig netjes. Met andere woorden een bedrijf met een dikke pluim en verdient een 10!
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“daadwerkelijk uitstekende keukenzaak”
Door Bart & annet op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Onze keuken was aan vervanging toe. Wij hebben ons georiënteerd op de keukenrecensie website qasa.nl. Het bleek dat we niet ver hoefden te reizen want een keukenzaak in Haarlem (wij wonen in het nabijgelegen Heemstede) kwam er met kop en schouders bovenuit op deze site. Wellicht saai na het lezen van de andere recensies maar wij kunnen alleen maar constateren dat het daadwerkelijk zo is dat dit een uitstekende keukenzaak betreft. Paul, de verkoper heeft ons goede adviezen gegeven en heeft goed meegedacht over hoe de keuken vorm te geven. De keuken werd keurig, vakkundig en naar alle tevredenheid geïnstalleerd. Wat Keur tot een betere firma maakt dan anderen bleek nadat de keuken was geplaatst. We hebben wat wijzigingen gedaan die zonder problemen werden opgepikt en zelfs een kastdeurtje die door ons is beschadigd is kosteloos vervangen. Met recht een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zorgvuldig oog voor de wensen van de klant”
Door P. van Ham op dinsdag 28 okt 2014 '14
Het aankopen van onze keuken bij Keur Keukens hebben wij als heel positief ervaren. Er was volop ruimte om onze wensen kenbaar te maken maar ook om deze tussentijds bij te stellen. Daarbij werden we op een zeer prettige en vooral deskundige wijze geadviseerd. Het aankopen van de keuken werd zo een feestje. Dit was ook van toepassing op het plaatsen van de keuken. De keuken werd op een zeer zorgvuldige wijze gemonteerd. We hebben ervaren dat Keur Keukens zich echt houdt aan zijn slogan: afspraak is afspraak. We zijn heel blij met onze keuken en danken alle medewerkers van Keur Keukens die hieraan hebben bijgedragen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Grote Klasse”
Door Robert Waage op donderdag 2 okt 2014 '14
Bij Keur Keukens Haarlem onze nieuwe keuken gekocht. Levering volgens afspraak en de twee servicemonteurs, uiterst vriendelijk EN deskundig hebben de keuken in twee dagen perfect opgeleverd. Alle lof voor Keur Keukens die haar belofte voor 100% nakomt. Geen schroefje ontbrak, geen nazorg nodig, perfect!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“De klant is koning”
Door Familie Voors-Kieft op woensdag 3 feb 2016 '16
Wij hebben onze keuken in 2014 gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Eindelijk dan hier onze ervaring, omdat we zo tevreden zijn, willen we die u niet onthouden. We hebben drie gesprekken gehad, in opeenvolgende weken. Stukje voor stukje werd er, samen met de keukenadviseur, gewerkt aan het ontwerp van wat uiteindelijk onze nieuwe keuken is geworden. Met veel geduld en kennis van zaken van zijn kant werden we begeleid in dit proces. We kozen voor Keur Keukens juist vanwege de goede klantwaarderingen. En we zijn nog steeds super tevreden met de mooie keuken. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Bij Keur Keukens is de klant koning!
Keuken met tegelachterwand
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 '16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
Ons kookpaleis!
REACTIE VAN MIEKE
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bijzonder Goede Ervaring”
Door S. Beelen op dinsdag 11 mrt 2014 '14
Prachtige keukens tegen een erg scherpe prijs, maar boven al is de service zeer goed en zijn de personeelsleden zeer professioneel. De product kennis is perfect en niet onbelangrijk ze zijn altijd vriendelijk, en schenken een goede bak koffie met heerlijke verse uit eigen oven gebakken koeken! Wij hebben in het verleden al meerdere keukens gekocht en kunnen Keur keuken dan ook aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bedankt”
Door Gerarda Kruijver op donderdag 19 jan 2017 '17
Geweldig fijn geholpen door Joanne Grisnich....gekozen voor een basiclijn maar alle service gekregen die je als klant graag wenst.De afspraken/beloften door keurkeukens zijn allemaal nagekomen. No nonsens en eerlijk zaken doen...ik kom hier zeker terug voor een keuken voor mijn dochter...bedankt nogmaals
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Vakmanschap”
Door Teun en Janine op woensdag 12 apr 2017 '17
Ongekende service en vakmanschap! Wij hebben onze nieuwe keuken nu alweer twee maanden! Vanaf het moment van de aanschaf in de showroom in Haarlem tot de plaatsing is alles prima verlopen. Er is helemaal niets mis gegaan en wij zijn super tevreden. Dat horen we van andere keukenzaken wel anders van vrienden.Wij genieten volop van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Topper! Januari 2014.”
Door Verhulst op donderdag 13 feb 2014 '14
Via Qasa, uiteindelijk terecht gekomen bij KEUR-keukens. Jeroen gaf ons weer vertrouwen in de keukenbranche. Hij kon zich goed inleven in onze situatie en kwam met leuke ideëen. Niet opdringerig maar meedenkend en beslist niet overhaast besluiten willen nemen.Duidelijk inzicht in de kostprijs, kwaliteit naar 't zin, beloftes zijn ook echt nagekomen.Ook de levering is uitstekend verlopen. Er werd echt voorzichtig mee omgesprongen. De firma van Deenen heeft alle leidingen verlegd/ koof getimmerd voor de wasemkap echt prima. Complimenten voor het team dat de keuken uiteindelijk geplaatst heeft. Karel, John o.l.v. Henk enorm bedankt. Echt heel netjes en precies gewerkt. Wij raden KEUR-keukens zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“echt een aanrader”
Door Fam Schulte op donderdag 6 feb 2014 '14
Een fantastisch bedrijf, goed ontvangen in de showroom. Een fantastische keuken samengesteld met de verkoper, geen probleem om een aantal bestaande apparaten uit de oude keuken over te zetten in de nieuwe keuken. Alle correspondentie is goed verlopen. De verkoper neemt een aantal keren voor de keuken geplaatst wordt contact op en komt ook zelf de keuken inmeten. De heren die de keuken komen leveren, werken ook netjes en hebben de houten vloer eerst goed beschermd alvorens de keuken geplaatst wordt. Alles klopte, er waren geen mankementen. Echt super. Een paar dagen nadat de keuken geplaatst was, werd er door de verkoper weer contact met ons opgenomen en belangstelling getoond of alles goed en naar tevredenheid is verlopen. Wat een goed bedrijf!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Blij dat wij voor Keur gekozen hebben!”
Door P. Wennekes op maandag 9 dec 2013 '13
Onze ervaring bij Keur keukens willen wij zeker delen. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen. Na wat rond gekeken te hebben o.a. op het internet en bij andere zaken hebben wij na een bezoek aan Keur keukens voor hen gekozen. En gelukkig was dat geen slechte keuze. We zijn erg blij met onze keuken zoals deze uiteindelijk geworden is en genieten er dagelijks van. Totaal anders dan we hiervoor hadden maar precies geworden zoals we het wilden hebben. En dit komt zeer zeker door het meedenken van Wim van Dijkhuizen, verkoper bij Keur. Zelfs voor de kleinste details konden we bij hem terecht. Wij hadden echt het gevoel dat er tijd voor ons gemaakt werd. Maar ook niet te vergeten de uitstekende kwaliteit van het op maat maken waarbij op ieder detail gelet is, de beschaafde monteurs die over de vloer kwamen, het nakomen van afspraken en het naar tevredenheid oplossen bij kleinigheden die in het proces anders liepen dan bedoeld was. Trefwoorden: service, kwaliteit, professionaliteit, nauwkeurigheid, vriendelijkheid en betrokkenheid.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg prettig”
Door Bert op woensdag 3 apr 2013 '13
Een keuken op maat: dat bij ons in meerdere opzichten waargemaakt. Dankzij het geduldige meedenken van verkoper Cornelis hebben we nu een keuken die perfect past in de beschikbare ruimte en qua uitstraling helemaal aansluit bij onze wensen. En ook de service was en is uitstekend. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Onze ervaring met Keur Keukens Haarlem”
Door Christel op zaterdag 7 mrt 2015 '15
Keukens kopen is niet iets wat we elke dag doen en daarom begon onze zoektocht naar inspiratie op internet. Daar kwamen we ook DB/Keur keukens tegen met goede referenties over werkwijze en service. Wat ons betreft hebben ze hun reputatie hoog gehouden. Goede begeleiding bij het uitzoeken van de keuken en als klant voel je je op de 1ste plaats staan met goede communicatie, heldere afspraken die goed nagekomen worden en vakmanschap bij plaatsen. Onze ervaring met Keur begon met foutje afspraak. We stonden in Haarlem waar we dachten een afspraak te hebben maar het bleek dat "onze" verkoper in Nunspeet werkte. Hoe goed Keur’s service en flexibiliteit was, konden we toen meteen in praktijk ervaren. De vestigingsmanager was zeer voorkomend en ging aan de slag voor een oplossing terwijl wij de showroom bekeken. Na een paar minuten was hij terug met het voorstel dat we bij een van zijn mensen terecht konden totdat hij zijn latere afspraak had. Later bleek dat deze verkoper zijn laatste dag voor zijn vakantie had en hij moest nog veel afwikkelen voor vertrek maar daar hebben wij verder niets van gemerkt. Hij nam rustig de tijd om met ons verschillende ideeën en mogelijkheden door te nemen. Als klant stonden we op nummer 1 en we werden goed op weg geholpen in dit eerste gesprek. Omdat we wel wisten dat we wat anders wilden dan de hoekkeuken die we hadden maar nog niet wat er in onze ruimte mogelijk was, werd het tekenen van de keuken en het visueel maken van de mogelijkheden het hoofddeel van ons gesprek. Het resultaat was dat we aan het einde wisten wat het mooiste in onze ruimte zou passen en daarmee konden we bij de tweede afspraak verder gaan. Met het idee in ons hoofd hebben we nog rustig de tijd in de winkel genomen om al te bedenken wat we mooi vinden aan deuren, bladen en grepen. Bij ons tweede gesprek wisten we wat we wilden en konden toen vrij efficiënt onze definitieve keuken opbouwen met de ideeën van het eerste bezoek. Hoe Keur het gesprek aanpakt en je stap voor stap mee door de keuzes neemt, hebben wij als super prettig ervaren. Er werd niet gepushed om je iets te laten kopen wat voor de verkoper het handigste was maar er werden keuzes voorgelegd en de voor en tegens van de opties doorgenomen. Hierdoor kan je als klant een goede beslissing nemen waar je later geen spijt van krijgt. Dat ze klanten niet naar de mond praten maar zich inspannen om de klant een fijne keuken te verkopen en niet verkopen om te verkopen, bleek voor ons uit het afraden van dubbelkastje onder de gootsteen. Deze keuze zou betekenen dat er weining ruimte tussen het fornuis en spoelbak zou komen wat werk en aflegruimte beperkte. Ruimte die je mist als je lekker wilt kunnen koken. Onze verkoper was niet te beroerd om de tekening aan te passen zodat we konden zien wat de consequentie was maar bleef aandringen dit vooral niet te doen omdat we daar spijt van zouden krijgen. In de hoekje waar we zaten hebben we toen een stukje van 30 cm opgezocht. Er werd een kopje neergezet om helder te maken hoe weinig ruimte er overblijft om je kookbenodigheden weg te leggen De bereidheid om je voor een slechte keus te behoeden maar op een manier die je vrij laat om toch eigenwijs te zijn als jij het wilt, illustreerde voor ons dat Keur hart heeft voor het maken van mooie fijne keukens en verstand van zaken. Na aankoop van de keuken was de informatie voorziening en de manier van communicatie prima. Heldere berichten, snelle antwoorden op vragen en goed timing van wanneer welke informatie verzonden werd. De bezorging van de keuken verliep vlekkeloos en de installateurs waren vriendelijk en ter zake kundig. Onze keuken had nog wat uitdagingen bij het plaatsen van de boiler en afvalsysteem maar alles werd goed uitgezaagd en afwerkt. Geen afraffelwerk en slordigheden maar een goed geplaatste keuken geheel naar onze zin. Na 4 maanden van onze geweldige keuken genoten te hebben bedachten we dat 1 extra laatje in onze keuken hem helemaal perfect zou maken. Als je dan voor een laatje terug komt en dit effient besteld wordt en voor service gemonteerd dan wordt weer bewezen dat de hoge cijfers voor Keur in de reviews ook echt verdiend zijn. Wij kunnen vanuit onze ervaring met Keur Keukens deze leverancier van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“uitstekende service”
Door S. Poth op zaterdag 15 nov 2014 '14
Ben bij Keur Keukens terecht gekomen na het lezen van reviews. Het was een prettige ontvangst de eerste keer dat wij daar kwamen en wij hebben geen opdringerige gevoel gekregen die wij wel bij andere keukenboeren hadden. Onze adviseur Cornelis heeft heel goed meegedacht over onze wensen en wat er binnen ons budget mogelijk was. De levering van de keuken is goed verlopen en alles werd afgeplakt om onze vloer niet te beschadigen. De montage voor de keuken liep een klein beetje vertraging op, maar dit werd heel netjes opgelost en gecompenseerd door hun. Dit was in mijn ogen ook de goede service die zij hoog in het vaandel hebben staan. Keur Keukens is zeker een aanrader en maken ook al hun beloftes waar.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door Milla op donderdag 13 apr 2017 '17
Tevreden met de keuken die ik bij Keur Haarlem heb gekocht en heel tevreden met de plaatsing van de keuken door Arma. Aardige vaklui die de rust nemen om de keuken te plaatsen en als er iets niet klopt, luisteren naar de klacht, meedenken en het probleem daarna verhelpen. Top
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtige keuken dankzij Keur Keukens Haarlem”
Door J. Zwaan op zondag 18 sep 2016 '16
Na bij verschillende keukenzaken te zijn geweest kwamen we terecht bij Keurkeukens in Haarlem. Daar werden we vanaf het eerste moment hartelijk ontvangen. Samen met verkoper Wim van Dijkhuizen, die goed naar onze wensen luisterde maar zelf ook met praktische adviezen kwam, hebben we nu een prachtige keuken. De keuken is perfect geplaatst door de monteurs, alles klopt tot op de millimeter. Kortom: als u een keuken zoekt, Keurkeukens Haarlem is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Gouden keuze”
Door Syl van Zoen op vrijdag 19 aug 2016 '16
Een nieuwe keuken, daar hebben we eerst goed over nagedacht. Een lijst gemaakt met punten over wat een nieuwe keuken zou moeten hebben. De afspraak was dat we zo min mogelijk concessies gingen doen bij de aanschaf van de keuken.

De hoogte. Die moest rond de 1 meter worden, maar niet door een verhoogde plint, we wilden de ruimte echt benutten!

De diepte. Aan 1 kant wilden we i.p.v. 60 een 70 cm diep blad, en ook hierbij de nadruk op ruimte; de lades moesten doorlopen en niet stoppen bij de standaardmaat.

Lades. We wilden zo veel mogelijk lades, het liefste van Blum. En in de bovenste lade aan de 'ondiepe' kant wilde we 2 binnen- lades i.p.v. de standaard 1 omdat we veel bestek hebben.

De kleur. De oude keuken was Ral bordeauxrood en die beviel zo goed, geen andere kleur dus.

Greeploos. Geen obstakels, we gingen nu voor het makkelijk onderhouden van de keuken.
Verder een groot fornuis met afzuigkap, een hoge koelkast met Biofresh en een vriezer met 4 lades.

Met ons lijstje op zak hebben we een paar weekenden besteed met een nutteloos 'rondje keukencentra', veel verhalen en poeha maar uiteindelijk haakten ze allemaal af. Op het einde van een zaterdagmiddag bij Keur keukens terecht gekomen; we hadden geen afspraak gemaakt, maar zijn gewoon in de showroom gaan kijken. Een vriendelijke meneer vertelde ons – nadat we onze wensen hadden voorgelegd- dat in principe alles kon. Nieuwsgierig een afspraak gemaakt voor de week daarna, waar we aan tafel bij Cornelis beland zijn. Dit verhaal kan nu nog wel 10 pagina's langer worden dan het al is maar op deze plek is het resultaat hetgeen wat telt: Geen concessies (zelfs plaats voor een stoomoven), wat onmogelijk leek. Onze keuken, waarbij de ideeën van Cornelis onmisbaar bleken te zijn, is met recht onze droomkeuken geworden. De oplevering van de keuken bleek ook een verrassing: zowel de bezorgers als de keukenbouwers bleken vakmensen te zijn. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam, een verademing. Er werd echt vakwerk geleverd. En na afloop was er geen rommel te zien, alles was netjes achter gelaten. Nu staat onze keuken er. Nog mooier dan we gehoopt hadden. Wij kunnen echt iedereen aan bevelen om met Keur keukens in zee te gaan, wat ons betreft is dit een gouden keuze geweest! Langs deze onpersoonlijke weg willen we nog graag iedereen bedanken.
Bordeauxrode keuken
Bordeauxrode keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend”
Door Edward Thomas op donderdag 11 feb 2016 '16
Vanaf het bezoek aan de showroom tot aan de uiteindelijke installatie , zijn wij prima tevreden. Uitstekende begeleiding en prettig kontakt. Onze keuken is nu al weer een half jaar in bedrijf en bevalt prima. Wij raden dit bedrijf iedereen aan !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Remmelt Suir op maandag 26 sep 2016 '16
Mijn vriendin en ik hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens. Het transparante communiceren, maar ook zeker aandacht die is besteed aan onze wensen hebben wij als zeer prettig ervaren. Het advies - waarbij al onze mogelijkheden zeer uitvoerig zijn besproken en goed met ons is meegedacht - heeft uiteindelijk geleid tot een zeer bruikbare en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niet anders dan super”
Door Familie Ouwehand op maandag 8 feb 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens en wij kunnen dit niet anders beoordelen als super! Zeer goed geholpen bij het kiezen van de keuken en later bij het plaatsen hiervan. Wij zijn heel blij met onze aankoop en raden Keur Keukens zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hulde”
Door M. van der Voorn op vrijdag 28 okt 2016 '16
Een jaar na plaatsing van de keuken werden de bovenkastjes en de afzuigkap er gratis afgehaald en weer gemonteerd als service, omdat het stucwerk erachter opnieuw moest worden aangebracht. Aan dat laatste had de firma Keur natuurlijk part noch deel. Hulde!

Eerdere ervaring van 2 oktober 2015: Goede service en communicatie voorafgaand aan de plaatsing van de keuken. Vragen worden soepel beantwoord. Rustige en beschaafde vakmensen doen de installatie. Enkele onverwachte dingen bij de installatie worden soepel opgelost.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Tevreden met keuze”
Door Tom op zaterdag 11 feb 2017 '17
Ik ben heel tevreden met onze keuze voor Keur keukens. Dennis heeft ons in de winkel heel goed geadviseerd en ook de montage en de service vanuit het hoofdkantoor was super. Ik vond het heel prettig dat Keur keukens voor een goede service zorgt van A tot Z en dat we altijd terecht konden voor vragen. We hopen nog jaren met deze keuken te doen, maar voor de volgende (toekomstige) keuken zal ik zeker terug gaan naar Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Volledige transparantie”
Door M. Oliveira op woensdag 3 mei 2017 '17
Na een forse verbouwing werd op 15 en 16 februari 2017 bij ons een Keurkeuken geïnstalleerd. We zijn dusdanig tevreden over het proces en eindproduct dat we hier melding van willen maken - als blijk van waardering en als aanbeveling voor toekomstige kopers.

De zoektocht
We hebben eindeloos veel tijd besteed aan bezoeken aan 'keukenboeren' - van de meubelboulevardbedrijven tot en met minder bekende verkopers in de hogere segmenten. Vaak was de informatie tegenstrijdig en offertes werden niet altijd van harte opgemaakt ('wij zijn geen offertefabriek'). In alle gevallen behalve bij Keurkeukens, werd informatie over de prijzen van de verschillende keukenonderdelen niet beschikbaar gesteld, we moesten maar genoegen nemen met een totaalprijs. Zo niet bij Keurkeukens Haarlem: vanaf het allereerste begin (email en telefoongesprek, en vervolgens verschillende bezoeken aan de showroom) we werden zorgvuldig en uitvoerig geholpen door Cornelis van Dalfsen, die alle tijd voor ons uittrok en ons nooit het gevoel gaf dat we te veel zeurden of te veel eisen hadden. En er was volledige transparantie over de prijzen van de afzonderlijke kasten en apparaten, waardoor we in staat waren om erg dure, niet essentiële onderdelen te vervangen door andere opties. Uiteindelijk hebben we een keuken besteld die niet goedkoop was (de op twee na duurste van alle offertes) maar dat hebben we met overtuiging gedaan.

Het proces.
De inmeting werd - naar tevredenheid - uitgevoerd door een medewerker van het bedrijf zelf. Tussen bestelling en plaatsing is er regelmatig overleg geweest met Keurkeukens over de wijze van leverantie en installatie. Ook de aannemer voerde regelmatig overleg over de technische details. Ons verzoek om de installatie van de keuken op een specifieke datum uit te voeren werd zonder problemen ingewilligd. En zoals beloofd is de keuken op die datum, in twee dagen, geheel geplaatst en operationeel opgeleverd. Zonder dat er maar iets ontbrak, wat in keukenland nogal uitzonderlijk schijn te zijn. De monteurs Dirk Jan en Gerard verdienen een pluim voor hun zorgvuldige werkwijze en klantvriendelijkheid. Dat geldt uiteraard ook voor Verkoper Cornelis van Dalfsen.

Keurkeukens krijgt van ons een negen.
Volledig opgeleverde keuken
Volledig opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verademing”
Door Frank & Margie op vrijdag 17 apr 2015 '15
Na slechte ervaringen tijdens bezoeken aan showrooms van ander keukenleveranciers met opdringerige verkopers met van die teksten als je nu tekent dan heb je een super korting NOT dus. Hebben we uiteindelijk na goede recensies op de site van Qasa,toch nog maar eens de moed bij elkaar geraapt en naar Keur Keukens in Haarlem afgereisd. Wat een verademing is dit zeg, geen opdringerige verkopers, maar zij in ons geval Cornelis, die serieus de tijd voor je nemen en je direkt een scherpe aanbieding, tekeningen en 3D foto's na je eerste bezoek mee geven om er thuis nog eens rustig over na te denken. Op eigen initiatief een tweede afspraak ingepland waar de details en goede adviezen van Cornelis verder werden uitgewerkt en we een mooie eerlijke offerte mee kregen. We hoefden er toen niet lang meer over na te denken en hebben onze Droomkeuken besteld en ook door Keur laten plaatsen, ook dit is Top uitgevoerd echt oog voor detail en alles netjes afgewerkt door Karel wat een topper is dat zeg, ik hoor hem de eerste dag nadat hij z''n bakkie koffie op had nog zeggen ''ZO IK HEB ER WEER ZIN IN" toen wist ik al dat het goed zat en dat klopt want de keuken is heel mooi geworden.
KEUR KEUKENS BEDANKT. Frank & Margie
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Serieus genomen”
Door Anita de Waart op zaterdag 11 apr 2015 '15
Ik heb bewust gekozen voor een keukenleverancier die niet alleen graag een keuken verkoopt, maar ook graag helpt als het anders loopt dan verwacht. Keur Keukens heeft dat voor mij waar gemaakt. Daarnaast wilde ik “alles in een hand houden”. Het slopen van mijn oude keuken, het voorbereidende werk voor mijn nieuwe keuken, het plaatsen en tegelen is allemaal door en via Keur keukens geregeld. Ik ben blij met het eindresultaat. Helaas ging het met het tegelen niet helemaal zoals ik had verwacht. De heer Van Dalfsen van Keur Keukens had bij het uitzoeken van de tegels gezegd dat deze in wildverband moesten worden getegeld, omdat de tegels niet helemaal recht zijn. Toen de tegelzetter de tegels ging plaatsen, vroeg hij mij hoe ik het getegeld wilde hebben. Het maakte voor het resultaat niet uit in welk verband. Ik heb dit een paar keer gevraagd, vanwege het gegeven advies. Hij verzekerde mij dat het geen punt was. Toen de afzuigkap was geplaatst, bleek echter dat het strijklicht van de afzuigkap over de tegels geen mooi resultaat gaf. De tegels veroorzaakten doordat ze niet “kaarsrecht” zijn minder fraaie schaduweffecten. Ik heb hier met dhr. Van Dalfsen en dhr. Buné van Keukenwerk over gesproken en foto’s van het resultaat gemaild. Er werd geen enkel probleem van gemaakt. Ik had gelijk. Zij stelden voor alle tegels eraf te halen en opnieuw in wildverband te tegelen. Dit is vervolgens gebeurd. Na het tegelen was het resultaat beter, hoewel toch nog schaduweffecten zichtbaar zijn. De tl-buis van de afzuigkap zit vrij dicht tegen de muur, in combinatie met de lange tegel is het niet mogelijk een beter resultaat te krijgen. De heer Van Dalfsen stelde voor (tegen een redelijke meerprijs) het aanrechtblad eventueel door te laten lopen of een andere afzuigkap, waarbij het licht niet strak langs de muur valt. Ik vond het doorlopen van het aanrechtblad niet mooi. Een andere afzuigkap bleek eigenlijk niet realiseerbaar, omdat ik dan weer een afzuigkap wil, die gelijk loopt met de onderkant van de bovenkastjes. Uiteindelijk heb ik vrede met de situatie. Het eindresultaat is beter, er is gezocht naar oplossingen, ik voelde mij serieus genomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Van a tot z netjes behandeld”
Door Guus op donderdag 19 feb 2015 '15
In de zomer van 2014 hebben wij een Keur Keuken gekocht. Van a tot z netjes behandeld. Punten die voor verbetering vatbaar waren werden gelijk danwel zo spoedig mogelijk opgelost. Nog nooit een bedrijf meegemaakt waar al het personeel super vriendelijk is, van verkoper, telefoniste tot monteur. Indien de keuken nu ook nog 20 jaar meegaat dan zijn wij helemaal super tevreden :). Klantvriendelijkheid dus een dikke 10. Bij Keur Keukens gaat de vlieger van 'agressieve keuken verkopers' niet op, de consument/mens staat centraal. Aanrader dus!

Guus&Esther
Haarlem
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keur is de beste keuze”
Door Tilly Bottelier en Eelco Hessling op vrijdag 9 dec 2016 '16
Wij hebben maar één boodschap: voor Keur kiezen is de beste keuze. Vanaf de eerste dag dat wij de showroom in Haarlem binnenliepen tot vandaag, een monteur heeft net het laatste kitwerk verricht, hebben wij niets dan positieve ervaringen met Keurkeukens. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken, maar vooral willen we benadrukken dat het hele proces probleemloos, zelfs heel plezierig en vakkundig is verlopen. De samenwerking met Keukenwerk, alle vakmensen die hierbij betrokken zijn geweest, de stiptheid en vriendelijkheid van eenieder, afspraak is afspraak.... Niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel blij met keuken !”
Door A.E. Dijkstra op woensdag 21 jan 2015 '15
In oktober 2014 ben ik bij Keur Keukens terecht gekomen; ben uiterst vriendelijk geholpen door Wim van Dijkhuizen van Keur Keukens. Er moesten nogal een aantal aanpassingen in mijn keuken worden gedaan maar dit is allemaal prima opgelost. De keuken is geïnstalleerd door Keukenwerk; een heel klantvriendelijk bedrijf met uitstekende vakmensen !
Je hoeft maar te vragen en het wordt opgepakt. Via deze ervaring wil ik nogmaals Keur Keukens (in de persoon van Wim van Dijkhuizen) en Keukenwerk (Fred Buné) heel hartelijk bedanken voor de goeie service e.d. Top gewoon !!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zo moet het dus!”
Door Martin op woensdag 3 dec 2014 '14
Na diverse (teleurstellende)bezoekjes aan andere showrooms, kwamen we in Haarlem bij Keur Keukens terecht. Gedurende het hele proces van invulling van onze wensen, bleven wij, als klant, centraal staan.
Tienen geven we niet, maar een dikke 9,5 wel is op zijn plaats.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Dikke complimenten”
Door Familie Las van Bennekom op dinsdag 17 jan 2017 '17
We startten onze zoektocht bij de "concurrenten" en "kampioenen", maar wat blij dat we daar zijn weggelopen. Die wilden alleen maar een deal sluiten voordat we ONE wensen kenbaar hadden gemaakt. Gelukkig kwamen we bij Keur Keuken (Cornelis) uit, en wat een service, wat goed geluisterd naar onze wensen. Samen bouwen met slimme adviezen, met name voor plaatsen van een niet-standaard keuken. Alles op tijd geplaatst, perfecte afwerking en precies zoals het 3D beeld aangaf. Dikke complimenten aan Keur Keukens en Cornelis in het bijzonder
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Alle tijd genomen”
Door Pauline van Dalen op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Er werd alle tijd genomen en er was supervisie over de verkoper die voor het eerst een keuken ging verkopen, dit ging prima. We zijn lekker verwend met hapjes en drankj s tijdens het uitpuzzelen van de keuken.Ik zou het bedrijf zeker aanraden aan mensen om me heen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ze luisteren echt!”
Door Cherry Cheng op dinsdag 26 aug 2014 '14
Alhoewel wij een voorkeursleverancier hebben toegewezen bij het kopen van onze nieuwbouw wilde ik mijn keuken niet laten afhangen van 1 keukenleverancier. Omdat ik een beetje huiverig was geworden vanwege de verhalen die rondgaan omtrent de keukenboeren, had ik eerst op Qasa gekeken voor reviews. Zo was ik uitgekomen op Keur Keukens en onze verkoper Jeroen. Alhoewel mijn vriend en ik ongeveer wisten wat voor stijl onze keuken moest worden, blijft het hoe dan ook ons eerste keuken en over vele mogelijkheden hadden wij ons nog niet in verdiept. Jeroen maakte daar geen probleem van en legde ons alles met alle geduld uit. Toen we probeerden uit te leggen hoe wij onze keuken wilden, was het heel verrassend hoe goed hij ons begreep. En met een beetje sparren, begon onze droomkeuken vorm te nemen. Het was een ware kunst hoe hij tot in de details voor ons uitdacht, van de plaatsing van apparaturen tot de gebruiksvriendelijkheid van de keuken zelf. Hij gaf ons een gevoel dat hij ons echt een leuke keuken wilde leveren en niet zomaar eentje wilde aansmeren. Ook was hij lekker transparant met het prijskaartje die daaraan hing en hoefden wij geen toneelstuk uit te voeren om af te dingen. Verder waren ze ook snel en vakkundig bij het beantwoorden van e-mails of als ik weer iets weer aanpassen in mijn keuken. Al met al waren het fantastische ontmoetingen met Jeroen en zijn collega's! Ik zou het aan iedereen aanraden! Wij hebben uiteindelijk om andere redenen niet gekocht bij Keur Keukens maar wel zo tevreden over de behandeling dat deze review zo wilden plaatsen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Top”
Door sandra op woensdag 12 apr 2017 '17
via de site bij keurkeukens terecht gekomen. prima service, goed overleg, goede contacten voor tijdens en na de levering van de keuken. alles wat wij wilden werd besproken en goed uitgedacht. en de werkmannen waren helemaal top.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Degelijk en betrouwbaar”
Door A.E.P. op woensdag 28 mei 2014 '14
Na enkele droeve ervaringen met keukenfirma's in Amsterdam, waren we via Qasa.nl aangeland bij Keur Keukens in Haarlem. Een heel gedegen zaak, met heldere prijsstelling, en service volgens de afspraken. Keur Keukens wist ook een uitstekende aannemer voor ons te vinden, om een ingrijpende verbouwing te realiseren. Een fout in het aanrechtblad werd op correcte wijze verholpen, zonder extra kosten. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn twee grote pluspunten van dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fantastisch geholpen”
Door Rozemarijn Stokkel op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Wij zijn voor onze keuken naar Keur keukens gegaan, omdat we viavia hoorde dat de service goed zou zijn. Eenmaal in de winkel zijn we fantastisch geholpen, met ons budget in het achterhoofd is er een prachtige keuken uitgekomen. De levering was sneller dan verwacht, de heren die de keuken hebben geplaatst waren netjes en zeer goed. Alle garanties lopen via de winkel, dus daar hoef je niets extra voor te doen.
Achteraf wordt er nog gevraagd naar de tevredenheid, en kan je terecht met al je vragen. Wij zijn alleen bij Keur geweest en hadden niet de behoefte nog verder te gaan kijken. Gewoonweg fantastisch!
REACTIE VAN ROZEMARIJN STOKKEL
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“TOP service en kwaliteit”
Door Ria en Timo op dinsdag 25 mrt 2014 '14
Onze ervaring met Keur Keukens in Haarlem is van A tot Z in één woord TOP geweest! De tijd die er voor je wordt genomen (zelfs na werktijd) en het geduld en advies die er wordt gegeven bij het samenstellen van de keuken en alle mogelijke apparatuur, tegels en voorbereidende werkzaamheden. De mooi gedetailleerde 3D tekeningen (die we ophingen in onze 'oude' keuken om alvast te wennen :-). De levering van de spullen en voorbereidende werkzaamheden en het plaatsen van de keuken door het kundig en meedenkend personeel. Altijd volgens afspraak. Daar kunnen menig concurrenten een voorbeeld aan nemen. Wij kunnen Keur Keukens dan ook van harte aanbevelen! Deze medewerkers weten wat klantvriendelijkheid is. Het plezier in hun werk straalt er vanaf. Nogmaals bedanken wij Cornelis, Ron, Dennis, Danny, David en Jacco. Wij zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tien met een griffel”
Door Leon en Anneke Schelvis op zondag 12 feb 2017 '17
Na een bezoek aan het bedrijf in Haarlem hadden we direct een "goed gevoel".
Geen opgedrongen verkoop, maar wel een luisterend oor naar onze wensen.
Na nog twee bezoeken waren we eruit. Dank aan Cornelis! We hadden afgesproken dat we de voorbereidingswerkzaamheden zoals , elektra, loodgieterswerk en de wanden vlakken, zelf zouden doen. We kregen keurig een tekening van de keuken en een aansluitschema met de aansluitingspunten toegestuurd. Natuurlijk kwamen we wel eens voor "verassingen" te staan en moest er raad gevraagd worden. Dat werd d.m.v. e-mail verzorgd door Marieke uit Nunspeet. Dank! Prima zo'n steun op de achtergrond. Dan de monteurs! Freek en Mariano. Heel goed werk geleverd. Een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super verlopen”
Door A. Bode op vrijdag 2 sep 2016 '16
We hebben een zeer positieve ervaring met Keur Keukens en de keuken zelf. De voorbereidende gesprekken waren intensief, maar daardoor verliep de hele plaatsing van de keuken erg goed. Voor het voorwerk waren er duidelijke tekeningen door de planning aan ons gestuurd, waardoor er geen verassingen waren tijdens het plaatsen van de keuken. De keuken is nu 3 maanden geleden geplaatst en is naar onze smaak fantastisch en ik verbaas me erover hoe recht alle kastdeuren hangen, echt kaarsrecht (is mij nog nooit gelukt met kasten in elkaar zetten zeg maar). Alle apparatuur is goed aangesloten en werkt 100%. De kastdeur van de vaatwasser kreeg 2 kleine haarscheurtjes naast de greep. Nadat ik dit melde aan de planning werd gelijk een bevestiging gestuurd met de vraag wat ik wilde; een nieuwe kastdeur of de kastdeur omdraaien. Wij kozen voor een nieuwe kastdeur en ik kreeg weer direct antwoord met bevestiging en leverweek. Echt super!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Service en kwaliteit!”
Door Marc op woensdag 4 sep 2013 '13
Via www.qasa.nl uitgekomen bij Keur keukens. In tegenstelling tot de meeste keukenzaken was het gesprek met Henri hartelijk, warm en oprecht. In het hele proces- we hebben 2 gesprekken gevoerd- heeft hij meegedacht en alternatieven aangedragen. Zo kwamen we uit op een prachtige keuken, met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Montage door de eigen monteurs was uitstekend: vlot gewerkt, netjes achtergelaten. De bedrijfsfilosofie wordt echt uitgedragen en waargemaakt!!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 '16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
Keuken met goede montage
Keuken met goede montage
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Fantastische monteurs”
Door Ank en Joop van der Poel, Haarlem op maandag 6 mrt 2017 '17
Een nieuwe keuken gekocht bij Keur keukens Haarlem. Keur bij monde van Peter Tijssens, die goed met ons heeft meegedacht over de inrichting. Twee uitstekende en vakbekwame monteurs, dag 1 Reinier uit Nunspeet en Nico uit Gouda, dag 2 Reinier.
Traden indien nodig met ons in overleg. Werkelijk fantastisch geholpen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden klant”
Door Robert op donderdag 19 mei 2016 '16
De aanschaf van onze keuken verliep erg prettig. De adviseur lichtte ons goed voor en dacht met ons mee. De keuken werd zoals afgesproken op de verwachte tijd geleverd. De installateur werkte netjes, secuur en ongehaast, alsof de keuken van hemzelf was.
Met goede nazorg werden de puntjes op de i gezet en een zeer tevreden klant achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Aftersale service”
Door Hein op zondag 13 jan 2013 '13
In 2005 hebben wij tot volledige tevredenheid een nieuwe keuken door Keur Keukens in Haarlem gekocht en geplaatst in ons nieuwe appartement. In 2012 kregen wij problemen met de afvoer in de keuken. Ik heb een fortuin uitgegeven aan afvoerontstoppers en ook nog een loodgieter tot 2x toe laten komen, maar na een dag was de gootsteen weer verstopt. Erg frusterend. Keurkeukens heb ik toen gebeld en die kwamen binnen een week kijken wat er aan de hand was en beloofden zo spoedig mogelijk terug te komen om de verstopping op te lossen. Weer een week later kwam een serviceman van Keur om de zaak op te lossen. Zeker twee uur was de monteur bezig en heeft het afvoersysteem onder de gootsteen volledig vernieuwd.
Op de rekening die ik voor akkoord moest tekenen stond de prijs: NIHIL VOOR REKENING VAN KEUR.
De afvoer loopt nog steeds perfect en daarom wil ik bij deze de firma KEUR KEUKENS een dikke tien, geven voor hun fantastische en zeer gewaardeerde aftersaleservice. Maar ook bij aankoop was de service natuurlijk meer dan goed. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Keuze waar we erg blij mee zijn”
Door susanne op dinsdag 4 okt 2016 '16
we hebben een nieuwe keuken gekocht, waren al een tijdje op zoek en verschillende keukenbedrijven bezocht. bij Keur keukens (cornelis) werden we snel geholpen op een manier die bij ons past. verschillende opties besproken, meteen een 3-D foto meegekregen van een mogelijke opstelling. werd goed meegedacht over onze wensen, uiteindelijke keuze waar we erg blij mee zijn!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Voorbeeldig”
Door R. Jongeneelen op vrijdag 12 feb 2016 '16
Wij hebben bij Keur een keuken aangeschaft. Het hele aankoopproces ging voorbeeldig: volstrekt transparant, niet opdringerig en het was geen probleem gaandeweg zaken aan te passen. Ook de levering en montage was vlekkeloos en de communicatie verliep uitstekend. Alles ging exact volgens afspraak en er werd keurig en schoon werk geleverd. Degelijk vakwerk met oog voor detail. De keuken zelf is van hoge kwaliteit. Ook het meerwerk door een aannemer liep via Keur en is prima uitgevoerd (water, gas, elektra, stucwerk, tegelen). Als je alles in één hand wil houden, ben je hier dus aan het juiste adres. Misschien niet de allergoedkoopste (er wordt niet "onderhandeld" over een "alleen-vandaag-geldig-nu-tekenen-actieprijs"), maar je krijgt wel degelijk waar voor je geld en je houdt er geen gezeur aan over. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Integer bedrijf”
Door M. van der Knaap op maandag 8 feb 2016 '16
Keur is zeker een aanrader, met name verkoper Cornelis zijn we erg tevreden over. Hij heeft erg zijn best gedaan om een keuken te vinden die zo goed mogelijk bij onze wensen aansluit. Dingen die verkeerd gingen zijn steeds goed opgelost, een integer bedrijf!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alle beloftes waargemaakt”
Door Guido van den Berg op vrijdag 17 jun 2016 '16
Degelijk, vriendelijk, no-nonsense bedrijf. Het was zeer aangenaam om met verkoper Peter Tijssens onze plannen uit te werken. Montage geschiedde probleemloos met vakkundige en nette monteurs. heeft alle beloftes waargemaakt. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Service”
Door Harry op zondag 8 jun 2014 '14
We hebben een hele mooie keuken gekocht bij Keur. Onze keuze voor Keur ontstond in het begin vooral door de goede reacties. Later in de gesprekken met Cornelis blijkt dat dat de service niet alleen bestaat uit een goede oplevering maar ook een heel goed traject daarvoor. Super! En toen de montage, nou de verhalen zijn juist hoor! Perfect geplaatst, aardige monteurs en alles compleet, in een keer! We zijn heel blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel mooi resultaat”
Door Susan op vrijdag 9 dec 2016 '16
De druk die er soms bij het kopen van een keuken lijkt te zijn, zoals nu beslissen dan zo veel korting, was er helemaal niet met duidelijk uitleg waarom er zo niet gewerkt wordt. De ruimte krijgen om zelf de stappen in het passende tempo te zetten met goed advies hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de plaatsing van de keuken verliep prima met meedenken over de laatste punten in de afwerking. Het resultaat is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Nieuwe keuken van Keur”
Door Willem op vrijdag 1 mrt 2013 '13
Door flexibiliteit en vooral creativiteit van verkoop-adviseur Jeroen, hebben we uit een drietal keukenbedrijven voor Keur gekozen. Dat bleek ook achteraf een goede keuze. Door verschillende merken te combineren hebben we een niet alledaagse keuken gecreëerd, waarbij Jeroen met veel goede ideeën kwam en ook voortdurend ons vastgestelde budget in de gaten hield. Ook de oplevering door vakkundige en aardige eigen monteurs verliep compleet naar wens evenals de nazorg. Alle mensen die we bij Keur zijn tegengekomen: of het nu ging om de chauffeur die de keuken bezorgde of de receptionist(e), maken een professionele maar vooral ook vriendelijke en betrokken indruk. Goed en vooral mooi werk geleverd!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Complimenten”
Door Mw. J.de Jong op zondag 7 jun 2015 '15
De leverancier van onze 12 jaar oude keuken Is failliet. twee jaar geleden had onze keuken waterschade opgelopen en moesten kastjes worden vernieuwd. Bij diverse keukenzaken kregen we nul op rekest. Geen interesse om ons te helpen. Uiteindelijk kwamen we bij Keur terecht. Zij hebben voor ons achterhaald bij welke fabrikant de keuken vandaan kwam en hebben de kastjes besteld en geplaatst waarbij tevens alle deurtjes van de keuken, waar nodig,werden bijgesteld. Begin dit jaar progleem met de folie van het frontje van de afwasautomaat. De folie zat los en het frontje moest dus worden vervangen. Weer contact opgenomen met Keur. Deze hebben een nieuw frontje besteld en afgelopen vrijdag werd die geplaatst door een monteur van Arma uit Nunspeet waarmee Keur samenwerkt. Opnieuw werd gekeken naar de keuken en geleiders bijgesteld die wat los zaten. Een plekje op een deurtje bijgewerkt. Tot mijn grote verbazing was dit alles gratis!, Mijn complimenten en dank voor de service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Droomkeuken”
Door Ingrid en Rien Rijling op maandag 24 okt 2016 '16
Na 28 jaar een nieuwe keuken. Via internet bij Keur Keukens terecht gekomen. Zonder afspraak werden we binnen vriendelijk en deskundig benaderd. De afspraken erna idem ditto. Ook het internetverkeer en telefonisch alles perfect. In combinatie met Keukenwerk hebben wij nu een droomkeuken. Een extra woord van dank voor Peter Thyssens.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Perfect gegaan”
Door C.P.Koopman op woensdag 19 okt 2016 '16
Inmiddels heb ik al heerlijk gekookt in mijn nieuwe keuken. De keuken is perfect geplaatst door zeer ervaren monteurs. Ze werkte heel rustig en relaxt,wat voor de koper erg fijn is. Model wat getekend is klopt exact. Alle apparatuur is van Neff. De vaatwasser is wel luidruchtig. De afzuigkap en combi oven plus koel/vrieskast zijn helemaal goed.tevreden klant Keur keukens Haarlem.
Keuken met Neff apparatuur
Keuken met Neff apparatuur
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Mooie keuken schappelijke prijs”
Door K.H. van Wiggen op vrijdag 30 sep 2016 '16
Uiterst vriendelijke en deskundig personeel. Uitgebreid de tijd om een keuken uit te zoeken onder genot van een vers gebakken gevulde koek. Ook voor het plaatsen alle lof. Nergens wordt moeilijk overgedaan en zelfs de lamp opgehangen. Een mooie keuken voor een schappelijke prijs!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 19 sep 2016 '16
Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
Luxe complete keuken
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Fam. Triest op vrijdag 16 sep 2016 '16
Met een beperkt budget hebben we, met behulp van Jochem, toch onze droomkeuken kunnen realiseren. De mooie showroom had ons voldoende te bieden om een keuze te maken voor wat het beste bij ons past. Een klein probleem na de levering werd snel en adequaat en zonder enig gedoe opgelost. Erg netjes. Toen bleek dat we toch nog een aanvulling op onze keuken konden uitvoeren hebben we zonder enige twijfel opnieuw een afspraak gemaakt om dit te laten uitvoeren door Keur Keukens. Wij zouden iedereen aanraden om hier eens langs te gaan en/ of een afspraak te maken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Top ervaring en prima oplossing !”
Door Wouters op maandag 10 nov 2014 '14
Bij Keur Keukens terecht gekomen na het lezen van alle reviews. Na een eerdere ervaring bij een opdringerige keukenwinkel waar we te horen kregen " u moet vandaag beslissen anders krijgt u de korting niet meer " waren we enigszins op onze hoede. Ons eerste gesprek met Cornelis was echter een verademing. Er werd echt naar ons geluisterd en na een eerste opzet van hoe wij onze keuken zagen volgde een tweede gesprek. Er werd in alle rust meegedacht over de indeling, het aanzicht (open keuken) en hoe binnen ons budget te blijven. Er werd ook aangegeven dat het altijd mogelijk zou zijn dat er een probleem zou ontstaan maar dat het dan erom zou gaan hoe dit opgelost zou gaan worden. Toen de keuken geplaatst werd bleek dat er inderdaad een probleem was met het aanrechtblad. Dit bleek niet de juiste maat te zijn. Het werd ter plekke zeer vakkundig opgelost maar toch was het niet zoals we het graag gezien hadden. Cornelis kwam zelf langs om te kijken hoe het opgelost kon worden. Zonder dat we er zelf om vroegen zag hij al dat we er niet helemaal blij mee waren. Meteen kwam de oplossing: " We gaan het aanrechtblad vervangen. Het gevoel moet ook goed zijn" . En daar had Cornelis helemaal gelijk in. We waren al tevreden over de werkwijze van Keur Keukens maar hoe ze dit probleem hebben opgelost vinden wij klasse en zeer klantvriendelijk. We staan inmiddels elke dag met veel plezier in onze keuken te koken !
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geweldig”
Door H.R.Hoekstra op maandag 3 nov 2014 '14
Na diverse offertes bij grote keukenzaken,toch nog even naar Keurkeukens gegaan. Geen moment spijt, vriendelijk en zonder opdringen vakkundig geholpen door Jeroen Tillemans. Geen absurde prijzen, maar nette vaste prijs voor een kwaliteit keuken! Op 30 oktober is de keuken geplaatst door 2 zeer vriendelijk , nette vaklui !Klaas en Gert jullie zij toppers, ik had het nooit zo mooi kunnen doen. Heb deze keuze onder meer gemaakt naar het lezen van diverse goede reverenties over Keurkeukens op Qasa.nl, en mijn ervaring is inderdaad Super ! Fijn dat er nog bedrijven zijn waar de klant koning is.
Onze mooie keuken
Onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Kwaliteit door meedenken met klant!”
Door Nynke S. op woensdag 15 okt 2014 '14
Onze ervaring met Keuk Keukens is enorm positief. Een verademing na ons eerste bezoek aan een andere keukenzaak.
Keur Keukens adviseert op prettige wijze en neemt alle tijd om te komen tot een goed keuken ontwerp. Als consument voel je je 'veilig', omdat Keur Keukens afspraken nakomt en betrouwbaar is. Er is voldoende keus voor ieder budget, er zijn inspirerende materialen en keukenopstellingen om uit te kunnen kiezen. Bij de montage bleek een muurtje iets langer te zijn dan was ingemeten. Binnen twee weken was er een nieuw natuurstenen blad met een extra kastje geïnstalleerd, van exact de juiste kwaliteit (zonder extra montagekosten). Wij zijn erg tevreden en blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Droomkeuken”
Door Van Anh op dinsdag 2 sep 2014 '14
Voor mijn nieuwe huis ging ik op zoek naar een keuken. Ik had wat inspiratie opgedaan en daarmee een idee gekregen van wat ik graag zou willen. Met mijn idee ben ik naar 4 verschillende leveranciers geweest die mij of niet begrepen, of mij vertelden dat het onmogelijk was, of kwamen met hele ingewikkelde constructies waarbij ik enorm veel extra kosten kwijt zou zijn en risico's zou lopen, etc. De moed zakte mij behoorlijk in de schoenen totdat ik bij Keur kwam. Niet alleen werd er heel goed geluisterd maar werd er ook echt met mij meegedacht. Hij stelde voor om een geheel nieuw ontwerp te maken waarbij toch al mijn wensen terugkwamen maar dan in een andere vorm zodat het technisch werkt en het mooier in de ruimte zou uitkomen. OUT OF THE BOX thinking! Ik was gelijk enthousiast en het resultaat is geweldig! Over afpraken, levering en montage heb ik ook helemaal niks te klagen. Integendeel, de monteur die is geweest is ontzettend goed en heel erg vriendelijk. Hij bespreekt alles netjes en denkt ook heel erg mee. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima vergeleken met de offertes die ik van de andere 4 leveranciers heb gekregen. De eerste offerte was iets boven mijn budget, samen hebben we gekeken hoe we bepaalde dingen konden vervangen waardoor het binnen het budget zou passen. Keur Keukens is exact wat ik van eens specialist verwacht en ik zou iedereen aanraden hier naartoe te gaan.
Mijn droomkeuken
Mijn droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Perfect!”
Door Fam. van Senten op vrijdag 1 aug 2014 '14
Na lang zoeken naar een betrouwbare keukenzaak via onder andere Qasa bij Keurkeukens uitgekomen. Van advies tot aftersales en alles daar tussenin perfect. Zeer vriendelijk, meedenkend en kundig door de verkoper Cornelis, de bezorgers van de keuken, de monteurs en back-office behandeld. Aandacht voor de klant op alle vlakken dus en dat kom je nog weinig tegen. Keurkeukens is met recht een aanrader en maken hun missie statement afspraak is afspraak meer dan waard. Onze keuken is boven verwachting en wij zijn dan ook meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer positief”
Door bwnr 39 op woensdag 7 mrt 2012 '12
Ook ik heb mijn keuken van Keur in Waarderpolder en ben er inderdaad zeer positief over. Had ook een leuk kadootje bij ze gewonnen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Behulpzaam en servicegericht, goed!”
Door André van den Brink op woensdag 23 jul 2014 '14
Na een onderzoek op internet (reviews, fora etc) zijn wij na een aantal andere referentiebezoeken en ideeën opdoen bij Keur keukens terecht gekomen. Voor de hand liggend achteraf, aangezien we in Haarlem wonen. In eerste instantie ons idee van keuken ergens gezien, maar bij die zaak zijn we bizar slecht geholpen. Niet meer van deze tijd. Zo anders is dat bij Keur het geval geweest! Ik ben blij met de uiteindelijke keuze van zowel keuken als leverancier. Uiteraard zijn er wat restpunten met oplevering, maar deze zijn keurig opgelost. En het eindresultaat is er dan ook naar! Voor een volgende keuken zou ik ook zeker weer Keur in de overweging meenemen. Prijs kwaliteit verhouding blijft in keukenland een lastig begrip vind ik, maar nogmaals, blij met het resultaat, en niet voor de hoofd hoofdprijs.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Bilderbeek op woensdag 20 jul 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze en uitstekend uitgevoerd. Na plaatsen van de nieuwe kastdeurtjes telefoontje of alles naar wens was verlopen. Ruime keus en goede voorlichting. Misschien niet de allergoedkoopste, maar goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig!”
Door LS op dinsdag 17 jun 2014 '14
Niets dan lof! Zoekende in het keuken-doolhof kwamen wij via Qasa.nl op Keur Keukens! We zijn super tevreden, we hebben een prachtige keuken. Er wordt de moeite genomen alles zo te krijgen, als je het wilt! Afspraak is afspraak is geen loze belofte. Wij raden Keur met een gerust hart aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“prachtig”
Door Nanna en Louis op woensdag 28 mei 2014 '14
Het is goed dat wij voor dat we een besluit namen over een nieuwe keuken, eerst op Qasa hebben gekeken. Toen bleek dat bij ons in de buurt een keukenspecialist zat die hoog scoorde, n.l. Keur. Zij hebben ons niet teleurgesteld. Wij zijn meer dan tevreden over de ontzettend mooie keuken die de firma Keur ons heeft geleverd. De adviezen van Cornelis (met veel aandacht voor de details) hebben een belangrijke bijdrage geleverd, waardoor we tot deze keuze zijn gekomen Een uitstekende keuken (Excellent)die voor ons goed binnen het budget bleef. Wat ons opviel is dat er veel contact is geweest (telefonisch/e-mail) over de levering zodat alles goed zou gaan, wat ook is gelukt. Tussentijdse veranderingen waren geen probleem. Wat ons betreft volgende keer weer firma Keur en een aanrader voor anderen!
de keuken moet nog verder worden betegeld.
de keuken moet nog verder worden betegeld.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem, Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland