Feedback
9,8

Keur Keukens

Website: www.keurkeukens.nl "Fantastisch" score uit 205 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keurkeukens.nl | tel: 023-5173180 | Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keurkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keur Keukens
Ontdek de meerwaarde van complete ontzorging. Van A tot Z met eigen mensen.

Keur Keukens valt in Noord-Holland positief op vanwege haar brede collectie kwalitatief hoogwaardige keukens en complete ontzorging van de klant. Uw nieuwe keuken kunt u met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze gedreven medewerkers stellen zich dagelijks ten doel om ervoor te zorgen dat u helemaal enthousiast bent over uw nieuwe keuken!Onze prijzen zijn netto vanwege grootschalige volume-inkoop. Zo weet u dus altijd zeker dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw keuken!

Met hart voor de zaak
Met name onze nauwkeurige, transparante en betrokken manier van werken wordt hoog gewaardeerd door onze klanten in de wijde omstreken van Amsterdam tot ver in Noord-Holland. U merkt dit al direct wanneer u onze moderne, eigentijdse showroom binnenkomt. Onze verkopers nemen alle tijd om uw wensen te bespreken. We zijn ervan overtuigd, dat in een rustige en ongedwongen setting de mooiste keukens worden ontworpen!

De mooiste keukens in alle stijlen
De manier waarop Keur Keukens inhoud geeft aan de verkoop van kwaliteitskeukens en hoog niveau van dienstverlening,ook in het traject na-handtekening, blijkt erg succesvol. Met zeven verkopers timmert Keur Keukens inmiddels hard aan de weg. Ook de in 2015 gemoderniseerde showroom (links van de Gamma) met nieuwe opstellingen wordt gewaardeerd. Naast de andere mooie keukenmerken die Keur Keukens verkoopt, is deze Haarlemse keukenspecialist de enige Siematic dealer binnen de DB KeukenGroep. Bewonder de verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Ook heeft Keur Keukens als officiële dealer van Bora veel ervaring met advisering en levering van deze afzuigsystemen. Een bezoek aan Keur Keukens als onderdeel van het Wooncentrum belooft een dag volop inspiratie, ook voor uw Plieger badkamers en vloer en wandtegels.

Een begrip in Noord-Holland
Sinds 2009 maakt Keur Keukens deel uit van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in onze andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Keur Keukens.


Ervaringen
Er zijn 205 ervaringen over Keur Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren184 ervaringen
4 sterren18 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“In één woord fantastisch”
Door Fam. M. Guichard op dinsdag 18 jul 2017 '17
Hier onze review na aflevering van een Keur Keuken na een half jaar. In één woord fantastisch! Nadat we een huis hadden gekocht en wij graag o.a. een nieuwe keuken wilde, zijn we naar Haarlem gegaan na al die geweldige reviews hier op deze site. Zonder afspraak binnen een uur een keuken gekocht en nog meer belangrijk, op tijd en goed geïnstalleerd. Alle afspraken nagekomen, goed op de hoogte gehouden en toen ook nog bleek dat de installatie meer tijd zou gaan kosten, hebben ze meer installateurs ingeschakeld om toch op tijd af te leveren. Chapeau! Nadat wij zoveel slechte ervaringen hadden met andere bedrijven voor onze verbouwing in onze huis, is het een ware verademing om gewoon als mens te worden behandeld. Ook toen bleek dat we na een paar maanden een klein probleem hadden, heeft Keur Keukens meteen werk van gemaakt en opgelost, zonder van te voren te mekkeren of het uberhaupt hun probleem was. Woorden van dank voor de verkoper Peter en het hele team van Keur Keukens.
Chapeau voor de keuken
Chapeau voor de keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel tevreden klant”
Door J.Rijkhoff op dinsdag 27 jun 2017 '17
Ook wij hebben bij Keur Haarlem een keuken aangeschaft. Vanaf het eerste orienterend gesprek tot en met de oplevering in een woord fantastisch geregeld. Planning,levering,betalingsschema,inmeten,voorbereiding en eindmontage allemaal keurig en volgens afspraak verlopen. Ook even en pluim voor Fred Bune welke voor de bouwbegeleiding zorgde en goede vakmensen op ons afstuurde als Stanley (loodgieters en elektra werk) en de stucadoors van fa J. Ording. Van Arma kregen wij Werner toebedeeld voor de eindmontage en ook hij leverde keurig werk af. Alles bij elkaar een bedankje van een heel tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Topwinkel”
Door Valkhoff op zaterdag 24 jun 2017 '17
Fantastische service en topwinkel! We zijn prima geholpen en Keurkeukens kwamen met creatieve oplossingen. Ook de montage ging heel keurig en voorspoedig! Het is een heel net bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top service”
Door J.F.van der Kooy op zondag 18 jun 2017 '17
"Top Service" Cornelis en Sander jullie zijn top , ook na verschillende aanpassingen in het ontwerp bleven jullie vriendelijk en geduldig en namen daar alle tijd voor. Een aanrader voor iedereen die goed en vakkundig geholpen wil worden bij de aanschaf van een keuken . Ronald en Peter jullie hebben de keuken netjes en in alle rust geplaats, ook de service achteraf is top. Alles bijelkaar een zeer correcte zaak
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jos op woensdag 14 jun 2017 '17
Om maar met de deur in huis (de keuken) te vallen: zeer tevreden met Keur Keukens.
Dat geldt voor het hele traject van aanschaf tot plaatsing tot service. Wij zijn geen snelle besluiters. We hebben geen druk ervaren van Keurkeukens om toch vooral maar snel te besluiten. Alle geduld werd opgebracht door onze contactpersoon Cornelis. Een deskundig en betrokken verkoper. Nam zelfs de moeite om bij ons thuis de situatie in ogenschouw te nemen o.a. vanwege enkele bouwkundige aanpassingen. Die bouwkundig aanpassingen hebben we laten uitvoeren door Fred Buné van Keuken Werk. Een bedrijf met meer dan grondige kennis en kwaliteiten hoe je zo een klus moet uitvoeren. Perfecte en strakke planning, creatief, aangenaam contact en afspraken nakomen. Top ! De keuken zelf hebben wij laten voorzien van Neff apparatuur, zwart composiet werkblad, fraaie witte greeploze kasten. Het is een plaatje geworden. Achteraf nog een paar kleine servicewerkzaamheden en een nalevering op ons eigen verzoek. Ook hier konden wij op Keur Keukens rekenen. Deskundige medewerkers en gefocust op een tevreden klant. Wij zijn dus meer dan tevreden!
Keuken met Neff apparatuur en zwart composiet blad
Keuken met Neff apparatuur en zwart composiet blad
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Geweldig mooie keuken”
Door Jorne op vrijdag 9 jun 2017 '17
Een geweldig mooie keuken uitgezocht en gekregen! Vakkundig geholpen van begin tot eind. Geen enkel moment het gevoel gehad dat er iets niet in de haak was of dat er iets niet volgens afspraak is gegaan. Ik kan Keur keukens aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfect”
Door Fam. van Rijn op donderdag 8 jun 2017 '17
Keur Keukens via reviews op internet ontdekt. Eenmaal in de showroom in Haarlem wordt er alle tijd genomen om al hardop dromend tot een mooie keuken te komen. Installatie en documentatie was ook perfect, kortom: we zijn erg tevreden klanten!
Installatie van de keuken
Installatie van de keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer prettig geholpen”
Door Saskia op dinsdag 6 jun 2017 '17
Wij hebben een keuken bij Keur gekocht en zijn in de showroom zeer prettig geholpen. Tevens werd er goed meegedacht met onze wensen. Wat ons betreft zijn er twee redenen om Keur aan te bevelen, nl. er wordt niet gepusht om een offerte te tekenen en de keuken wordt zeer zorgvuldig en netjes geplaatst (in twee dagen). Ook tijdens de bezorging werd er zeer voorzichtig met de keukenkastjes en apparatuur omgegaan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verademing”
Door Marcel Dokter op zaterdag 6 mei 2017 '17
Na een aantal bezoeken bij bedrijven met schreeuwerige verkopers die meteen van alles met je willen vastleggen waren wij bijna zover dat we helemaal geen keuken wilden kopen. Na het lezen van reviews bij Keur Keukens en Joanna terecht gekomen.
Wat een verademing! Prachtige keuken en alles volgens afspraak en tegen een goeie prijs. Super!
Prachtige keuken
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Volledige transparantie”
Door M. Oliveira op woensdag 3 mei 2017 '17
Na een forse verbouwing werd op 15 en 16 februari 2017 bij ons een Keurkeuken geïnstalleerd. We zijn dusdanig tevreden over het proces en eindproduct dat we hier melding van willen maken - als blijk van waardering en als aanbeveling voor toekomstige kopers.

De zoektocht
We hebben eindeloos veel tijd besteed aan bezoeken aan 'keukenboeren' - van de meubelboulevardbedrijven tot en met minder bekende verkopers in de hogere segmenten. Vaak was de informatie tegenstrijdig en offertes werden niet altijd van harte opgemaakt ('wij zijn geen offertefabriek'). In alle gevallen behalve bij Keurkeukens, werd informatie over de prijzen van de verschillende keukenonderdelen niet beschikbaar gesteld, we moesten maar genoegen nemen met een totaalprijs. Zo niet bij Keurkeukens Haarlem: vanaf het allereerste begin (email en telefoongesprek, en vervolgens verschillende bezoeken aan de showroom) we werden zorgvuldig en uitvoerig geholpen door Cornelis van Dalfsen, die alle tijd voor ons uittrok en ons nooit het gevoel gaf dat we te veel zeurden of te veel eisen hadden. En er was volledige transparantie over de prijzen van de afzonderlijke kasten en apparaten, waardoor we in staat waren om erg dure, niet essentiële onderdelen te vervangen door andere opties. Uiteindelijk hebben we een keuken besteld die niet goedkoop was (de op twee na duurste van alle offertes) maar dat hebben we met overtuiging gedaan.

Het proces.
De inmeting werd - naar tevredenheid - uitgevoerd door een medewerker van het bedrijf zelf. Tussen bestelling en plaatsing is er regelmatig overleg geweest met Keurkeukens over de wijze van leverantie en installatie. Ook de aannemer voerde regelmatig overleg over de technische details. Ons verzoek om de installatie van de keuken op een specifieke datum uit te voeren werd zonder problemen ingewilligd. En zoals beloofd is de keuken op die datum, in twee dagen, geheel geplaatst en operationeel opgeleverd. Zonder dat er maar iets ontbrak, wat in keukenland nogal uitzonderlijk schijn te zijn. De monteurs Dirk Jan en Gerard verdienen een pluim voor hun zorgvuldige werkwijze en klantvriendelijkheid. Dat geldt uiteraard ook voor Verkoper Cornelis van Dalfsen.

Keurkeukens krijgt van ons een negen.
Volledig opgeleverde keuken
Volledig opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Top”
Door Milla op donderdag 13 apr 2017 '17
Tevreden met de keuken die ik bij Keur Haarlem heb gekocht en heel tevreden met de plaatsing van de keuken door Arma. Aardige vaklui die de rust nemen om de keuken te plaatsen en als er iets niet klopt, luisteren naar de klacht, meedenken en het probleem daarna verhelpen. Top
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door sandra op woensdag 12 apr 2017 '17
via de site bij keurkeukens terecht gekomen. prima service, goed overleg, goede contacten voor tijdens en na de levering van de keuken. alles wat wij wilden werd besproken en goed uitgedacht. en de werkmannen waren helemaal top.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Vakmanschap”
Door Teun en Janine op woensdag 12 apr 2017 '17
Ongekende service en vakmanschap! Wij hebben onze nieuwe keuken nu alweer twee maanden! Vanaf het moment van de aanschaf in de showroom in Haarlem tot de plaatsing is alles prima verlopen. Er is helemaal niets mis gegaan en wij zijn super tevreden. Dat horen we van andere keukenzaken wel anders van vrienden.Wij genieten volop van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Garantie geen probleem”
Door C. Laban op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Onze keuken is drie jaar geleden geplaatst en de kraan lekte. Het bleek dat de garantietermijn van de kraan na twee jaar is verlopen. Keur Keukens heeft ons met grote coulance van een nieuwe kaar voorzien met 100 maanden garantie!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Fantastisch geholpen”
Door Rozemarijn Stokkel op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Wij zijn voor onze keuken naar Keur keukens gegaan, omdat we viavia hoorde dat de service goed zou zijn. Eenmaal in de winkel zijn we fantastisch geholpen, met ons budget in het achterhoofd is er een prachtige keuken uitgekomen. De levering was sneller dan verwacht, de heren die de keuken hebben geplaatst waren netjes en zeer goed. Alle garanties lopen via de winkel, dus daar hoef je niets extra voor te doen.
Achteraf wordt er nog gevraagd naar de tevredenheid, en kan je terecht met al je vragen. Wij zijn alleen bij Keur geweest en hadden niet de behoefte nog verder te gaan kijken. Gewoonweg fantastisch!
REACTIE VAN ROZEMARIJN STOKKEL
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service”
Door Sander op donderdag 30 mrt 2017 '17
Fantastische service van zowel verkoop als montage. Voelt totaal niet opdringerig zoals bij menig ander keukenbedrijf. Je hebt echt het gevoel dat er met je meegedacht wordt en dat er de best mogelijke keuken uitkomt binnen jouw prijsklasse. Monteur(s) hebben ook alles prachtig geplaatst. Zou KeukKeukens iedereen aanraden. Beste keuze die wij hebben gemaakt in de verbouwing.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bijzonder tevreden”
Door r.ruis op woensdag 29 mrt 2017 '17
Bij ons is onlangs een keuken geïnstalleerd via de firma "Keur Keukens" te Haarlem. Over het geheel kunnen wij zeggen dat wij bijzonder tevreden zijn over de gang van zaken. Bij het kiezen van de keuken zijn we diverse malen op professionele en zeer behulpzame manier geholpen door verkoopadviseur dhr. Dennis Tesselaar. Voor al onze wensen was er een oplossing. Ook bij het installeren van de keuken niets dan lof over de professionele wijze waarop de keuken is geïnstalleerd door de monteurs. Kortom niets dan lof over de werkwijze van "Keur Keukens " die hun slogan "Afspraak is Afspraak " volledig zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Margot Niesthoven op woensdag 29 mrt 2017 '17
Juli 2016 is de keuken bij me geplaatst. Zeer tevreden. Over het advies bij de aankoop, de installatie, de installateurs en over de service. Als er iets is; een la die niet goed sluit of een kraan waar iets mee is; de service is, ik kan niet anders zeggen; uitmuntend. Complimenten. Als ik ga verhuizen, dan weer een keuken van Keur Keukens.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een warm bad”
Door Jannie Vervoorn op vrijdag 24 mrt 2017 '17
Een warm bad, zoals je geholpen wordt. Niet alleen Joanne, die ons een fantastische keuken heeft verkocht, maar ook alle andere medewerkers. Snel antwoord op vragen via mail, nabellen of alles in orde is. De monteurs zetten dit gedrag voort. Ze dachten mee en installeerde alles keurig netjes. Met andere woorden een bedrijf met een dikke pluim en verdient een 10!
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden”
Door R. Faas op maandag 20 mrt 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over de prettige manier waarop we werden ontvangen en geholpen. De verkoper dacht heel goed met ons mee. We hadden een beperkt budget, de verkoper nam stap voor stap de keuzemogelijkheden door en maakte zo onze mogelijkheden inzichtelijk. Het resultaat was een keukenindeling waar we, ook nu deze staat, heel erg blij mee zijn. Er gingen een paar dingetjes mis met de facturen, maar dat werd direct hersteld, zonder gedoe. De installatie van de keuken verliep ook prima, door vriendelijke mensen. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alle tijd genomen”
Door Pauline van Dalen op zaterdag 18 mrt 2017 '17
Er werd alle tijd genomen en er was supervisie over de verkoper die voor het eerst een keuken ging verkopen, dit ging prima. We zijn lekker verwend met hapjes en drankj s tijdens het uitpuzzelen van de keuken.Ik zou het bedrijf zeker aanraden aan mensen om me heen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fantastische monteurs”
Door Ank en Joop van der Poel, Haarlem op maandag 6 mrt 2017 '17
Een nieuwe keuken gekocht bij Keur keukens Haarlem. Keur bij monde van Peter Tijssens, die goed met ons heeft meegedacht over de inrichting. Twee uitstekende en vakbekwame monteurs, dag 1 Reinier uit Nunspeet en Nico uit Gouda, dag 2 Reinier.
Traden indien nodig met ons in overleg. Werkelijk fantastisch geholpen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bjizonder tevreden”
Door Arnold en Sanny, Hoofddorp op maandag 27 feb 2017 '17
In juni 2016 gingen we zoek naar een nieuwe keuken en kwamen in Haarlem bij KEUR Keukens. Direct bij binnenkomst werden we gastvrij en vriendelijk ontvangen (in tegenstelling tot sommige andere schowrooms die we bezocht hebben) We warden vakkundig geholpen door de verkoper in de showroom: hij luisterde goed naar onze wensen en overwegingen , gaf practisch advies, nam alle mogelijkheden door en liet de uiteindelijke keus geheel bij ons. Zelfs al kwamen we bij het 2e gesprek helemaal terug op de opstelling die hij op ons verzoek na het eerste gesprek had gemaakt. Wat ook vermeld moet worden: hij heeft absoluut moeite voor ons gedaan een artikel te bestellen dat in principe niet meer leverbaar was. Wij zijn zeer bij dat het toch gelukt is. De offerte was eeriijk en redelijk , zonder de noodzaak af te dingen.
In de periode tussen bestellen en plaatsing werd duidelijk en tijdig met ons gecommuniceerd door de afdeling 'planning' over inmeting, aflevering en plaatsing.
De keuken is in januari geleverd, precies op tijd door nette mensen die voorzichtig alles naar binnen brachten, en daarbij zeer 'doordacht' te werk gingen (qua volgorde van dozen) en ook luisterden darn onze wensen (ivm wand van de muur die net gewit was).

Nu alles klaar is zijn we echt BIJZONDER TEVREDEN:
* nette medewerkers: in showroom: bij bezorging; de monteur
* Bij elke afspraak was de persoon er ook precies die tijd.
* (bijna**) allles in 1x compleet, alles past, geen beschadigingen of verkeerde dingen geleverd (zoals we vaak horen)
* Alleen gasplaat was niet op tijd geleverd door Pelgrim, hiervoor kregen we direct een leen-toestel zodat de keuken toch 'compleet' was.
* Vakkundige plaatsing, ging zeer netjes te werk, ook rekening houdend met meubels, vloer, muur etc. Na het werk werd alles opgeruimd , aangeveegd en zelfs gestofzuigd.
* Keuken geplaatst volgens planning, geen uitloop/overwork.
* Goede uitleg van de apparatuur.
* Gedurende leenperiode gasplaat warden we netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken, hoefden zelf nergens navraag naar te doen.
* Leentoestel ook weer door nette monteur omgewisseld waarna hij ook weer alle verpakkingsmateriaal mee nam om af te voeren.
*Inmiddels ook (vermeend) defect apparaat gemeld bij contactpersoon in showroom Deze zag gelijk in hoe vervelend dit is en ondernam direct actie richting de leverancier (achteraf bleek 'defect' een tijdelijke hampering ;-) ). Zoals gezegd: wij zijn bijzonder tevreden en vinden KEUR Keukens echt een aanrader ! We hebben zelfs een weddenschap gedaan met vrienden die meenden dat er altijd wel iets mis gaat met een nieuwe keuken; wij hadden dat idee niet (Jun ervaring bij een concurrent was dat echt van alles mis ging en ze steeds zelf averal achteraan moesten om het goed te krijgen. Na een jaar is dat eindelijk gelukt. Wij hebben de weddenschap gewonnen: Zo HOEFT het niet te gaan :-)
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super blij met de keuken”
Door Remco op zondag 26 feb 2017 '17
Een keuken uitzoeken is niet de meest makkelijke opdracht, je doet dit dan ook eens in de paar jaar. Je hebt hierbij iemand nodig die begrijpt hoe jij wilt hebben en je gedachten kan lezen. Joanne van Keur Keukens Haarlem heeft voor mij mogelijk gemaakt wat ik in gedachten had qua keuken. We hadden een paar uitdagingen met de beperkte ruimte. Het was puzzelen maar alles zit erin en past perfect. Super blij mee.
Keuken met spotjes
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Erg blij met uiteindelijke resultaat”
Door G.Hoddenbach op zondag 19 feb 2017 '17
Na bij een paar bedrijven offertes te hebben gevraagd kwamen we uiteindelijk uit bij KeurKeuken in Haarlem. Ontvangst was prima. Adviezen werden echt vanuit het meedenken gegeven en wat ons heel goed beviel is het uitgangspunt prijs is prijs. Geen onzinnige prijsonderhandelingen. Een duidelijke offerte tegen een eerlijke prijs. Plaatsing ging erg goed met veel geduld werd alles geplaatst en ziet er top uit. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat. Jochem reageerde steeds snel op onze vragen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Tien met een griffel”
Door Leon en Anneke Schelvis op zondag 12 feb 2017 '17
Na een bezoek aan het bedrijf in Haarlem hadden we direct een "goed gevoel".
Geen opgedrongen verkoop, maar wel een luisterend oor naar onze wensen.
Na nog twee bezoeken waren we eruit. Dank aan Cornelis! We hadden afgesproken dat we de voorbereidingswerkzaamheden zoals , elektra, loodgieterswerk en de wanden vlakken, zelf zouden doen. We kregen keurig een tekening van de keuken en een aansluitschema met de aansluitingspunten toegestuurd. Natuurlijk kwamen we wel eens voor "verassingen" te staan en moest er raad gevraagd worden. Dat werd d.m.v. e-mail verzorgd door Marieke uit Nunspeet. Dank! Prima zo'n steun op de achtergrond. Dan de monteurs! Freek en Mariano. Heel goed werk geleverd. Een tien met een griffel.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden met keuze”
Door Tom op zaterdag 11 feb 2017 '17
Ik ben heel tevreden met onze keuze voor Keur keukens. Dennis heeft ons in de winkel heel goed geadviseerd en ook de montage en de service vanuit het hoofdkantoor was super. Ik vond het heel prettig dat Keur keukens voor een goede service zorgt van A tot Z en dat we altijd terecht konden voor vragen. We hopen nog jaren met deze keuken te doen, maar voor de volgende (toekomstige) keuken zal ik zeker terug gaan naar Keur keukens.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Excellentic landelijke keuken”
Door Fam. Broek op maandag 30 jan 2017 '17
Wij hebben een Excellentic landelijke keuken gekocht. Met het maken van de keuze zijn wij goed geholpen in de showroom in Haarlem. Ook mooie inbouw apparatuur erbij gekocht. Alles is netjes volgens afspraak geleverd op de afgesproken tijd. De volgende werkdag is door 2 monteurs de installatie gestart. Na de eerste dag was het al mogelijk af te wassen en te koken, een pluspunt. Daarna nog twee dagen is door een monteur alles afgemaakt en netjes opgeleverd. Helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Onder de indruk”
Door Maria van Veen op vrijdag 27 jan 2017 '17
Ik ben onder de indruk van de zeer hoge klantgerichtheid zowel telefonisch, per mail als in de zaak. De verkoper denkt met je mee, is deskundig en zorgvuldig. Afspraken worden nagekomen. De monteurs leveren vakwerk af en werken netjes. Kritiek wordt serieus genomen en leidt tot verbetering van het werkproces. Ik ben zeer enthousiast over Keur Keukens en beveel dit bedrijf heel graag aan!
Keur keuken
Keur keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Lilly en Hans Stasse op maandag 23 jan 2017 '17
Vanaf de aankoop tot en met de plaatsing 100% tevreden! Alle contacten zijn prima en netjes verlopen. Ook het geadviseerde installatiebedrijf Keuken Werk heeft 100% goed werk geleverd. Dit is de basis voor een goede en snelle montage.
Goed keukenwerk
Goed keukenwerk
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door Gerarda Kruijver op donderdag 19 jan 2017 '17
Geweldig fijn geholpen door Joanne Grisnich....gekozen voor een basiclijn maar alle service gekregen die je als klant graag wenst.De afspraken/beloften door keurkeukens zijn allemaal nagekomen. No nonsens en eerlijk zaken doen...ik kom hier zeker terug voor een keuken voor mijn dochter...bedankt nogmaals
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Dikke complimenten”
Door Familie Las van Bennekom op dinsdag 17 jan 2017 '17
We startten onze zoektocht bij de "concurrenten" en "kampioenen", maar wat blij dat we daar zijn weggelopen. Die wilden alleen maar een deal sluiten voordat we ONE wensen kenbaar hadden gemaakt. Gelukkig kwamen we bij Keur Keuken (Cornelis) uit, en wat een service, wat goed geluisterd naar onze wensen. Samen bouwen met slimme adviezen, met name voor plaatsen van een niet-standaard keuken. Alles op tijd geplaatst, perfecte afwerking en precies zoals het 3D beeld aangaf. Dikke complimenten aan Keur Keukens en Cornelis in het bijzonder
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hulp bij ontwerp”
Door M. Carbaat op vrijdag 23 dec 2016 '16
Keur Keukens heeft voor ons de keuken ontworpen, van welke we zelf niet wisten dat we die wilden hebben. Wij hadden geen idee wat we wilden toen we een aantal maanden geleden in de Haarlemse vestiging binnenliepen. Dankzij de enthousiaste eerste opvang door Joanne Grisnich en haar eerste tekeningen en het fantastische vervolg daarop verzorgd door Cornelis van Dalfsen hebben we nu een geweldige keuken. De installatie van de keuken werd prima gedaan door de monteurs Johan en Gert, de uiteindelijke voltooiing liet wat op zich wachten door een administratief foutje, maar uiteindelijk is onze keuken nu echt helemaal af en we zijn er erg blij mee. Dank, Cornelis en alle anderen.
Door Keur ontworpen keuken
Door Keur ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Hans en Rineke van der Lande op dinsdag 20 dec 2016 '16
Dennis van Keurkeukens is een gedreven vakkundige adviseur die de klant goed aanvoelt en op een geduldige en professionele ons heeft begeleid in het maken van keuzes voor onze droomkeuken. De communicatie, planning, het inmeten en de service vanuit het distributiecentrum was uitstekend. De levering en plaatsing ging geheel zoals afgesproken en uiterst zorgvuldig nadat eerst de oude keuken op vakkundige wijze was gedemonteerd. Niet slordig gesloopt zoals je zou verwachten maar keurig netjes gestructureerd en georganiseerd. Echt hulde voor de vakmensen van Keurkeukens in Haarlem! Zij weten echt nog wat service is en begrijpen dat het kopen en plaatsen van een keuken geen sinecure is en best ingrijpend. Je betaalt misschien wat meer maar het bespaart je zeker een heel hoop ellende. Wat je wel krijgt is echt een super keuken naar je zin en een bedrijf dat achter je staat met werknemers die er oprecht plezier in hebben dat ze weer een klant tevreden hebben kunnen maken met hun vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitstekend”
Door Peter op zaterdag 17 dec 2016 '16
Het totale traject van idee tot nazorg is uitstekend verzorgd. In een project zit er altijd wel wat tegen. Keur/Arma doet er alles aan om te voorkomen dat er iets tegen kan zitten en als het dan toch gebeurt lossen ze het perfect op. Alles is bespreekbaar en het advies wordt goed afgestemd op je eigen wensen en gedachten. Niets moet, maar de keuzes worden goed uitgelegd en onderbouwd. We hebben een prachtige keuken en het gehele traject hebben we geweten waar we aan toe waren, zowel qua te verwachten resultaat als de daarbij behorende kosten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door Rob van Gaale op donderdag 15 dec 2016 '16
Alles wat werd afgesproken is ook na gekomen keurig netjes. Ook nog binnen de tijd en met after service. Wij zijn tevreden .met andere woorden wij zullen uw bedrijf zeker aan. recommanderen bij deze.de ontmantelaar,de stukadoor, de elektricien en de loodgieter allemaal meedenker .
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel mooi resultaat”
Door Susan op vrijdag 9 dec 2016 '16
De druk die er soms bij het kopen van een keuken lijkt te zijn, zoals nu beslissen dan zo veel korting, was er helemaal niet met duidelijk uitleg waarom er zo niet gewerkt wordt. De ruimte krijgen om zelf de stappen in het passende tempo te zetten met goed advies hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de plaatsing van de keuken verliep prima met meedenken over de laatste punten in de afwerking. Het resultaat is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Keur is de beste keuze”
Door Tilly Bottelier en Eelco Hessling op vrijdag 9 dec 2016 '16
Wij hebben maar één boodschap: voor Keur kiezen is de beste keuze. Vanaf de eerste dag dat wij de showroom in Haarlem binnenliepen tot vandaag, een monteur heeft net het laatste kitwerk verricht, hebben wij niets dan positieve ervaringen met Keurkeukens. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken, maar vooral willen we benadrukken dat het hele proces probleemloos, zelfs heel plezierig en vakkundig is verlopen. De samenwerking met Keukenwerk, alle vakmensen die hierbij betrokken zijn geweest, de stiptheid en vriendelijkheid van eenieder, afspraak is afspraak.... Niets dan lof!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Chapeau”
Door De Vissers op dinsdag 29 nov 2016 '16
Na vele omzwervingen te hebben gemaakt in de wereld van de aanschaf van een keuken (waar we niet vrolijk van werden), zijn we uiteindelijk terechtgekomen bij Keur Keukens in Haarlem. Het werd ons al snel duidelijk dat we nu wel in goede handen waren. De heer Tesselaar heeft ons op een hele plezierige, geïnteresseerde en vakkundige manier begeleid. Hij aarzelde ook niet om te zeggen "zou u dat wel doen? Lijkt me niet verstandig". We hebben naar hem geluisterd en zijn adviezen opgevolgd met als resultaat een keuken die perfect is: de juiste hoogte en dikte van de smetplint om maar eens iets te noemen of de dikte van het aanrechtblad. De offerte die de heer Tesselaar heeft uitgebracht was transparant, zodat we wisten waar we aan toe waren. Veranderingen aanbrengen in de offerte was totaal geen probleem. De heer Tesselaar nam alle tijd voor ons, hetgeen heel plezierig was. Voordat de keuken geplaatst kon worden, moest er wel het een en ander worden verbouwd. Via de heer Tesselaar kwamen we in contact met de firma Keuken Werk van de heer Bune ( met een streepje op de e) en ook dat bleek een gouden greep te zijn. Het is onvoorstelbaar zo voorspoedig als de verbouwing is verlopen. De heer Bune en zijn team hebben vakwerk verricht, zoals je maar weinig meer tegenkomt. De heer Bune was het aanspreekpunt en communiceerde ook met Keur Keukens, zodat ook de logistieke kant van het geheel vlekkeloos verliep. De mensen die hier hun werk hebben verricht zijn stuk voor stuk heel prettig in de omgang en hebben zichtbaar plezier in hun werk en bovendien heel flexibel: nog 2 extra stopcontacten, geen probleem. En ook nu weer waardevolle adviezen, waar we naar hebben geluisterd. Kortom onze dank aan de heer Tesselaar en de heer Bune en zijn team is heel groot. We genieten volop van de keuken en niet in de laatste omdat er geen nare herinnering aan ten grondslag ligt. Integendeel het hele proces van begin tot het eind is meer dan voorspoedig verlopen. Chapeau.
Deze reactie is exact ook onze ervaring en ook wij zeggen Chapeau voor de heer Tesselaar en dhr Bune en hun teams. SUPER! REACTIE VAN HANS EN RINEKE VAN DER LANDE
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 '16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
Ons kookpaleis!
REACTIE VAN MIEKE
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede service staat in de praktijk”
Door K. Bockweg op vrijdag 25 nov 2016 '16
Goede begeleiding bij de aankoop.Dennis Tesselaar heeft ons prima geadviseerd.
Bij de installatie van de keuken bleef goede service ook in de praktijk overeind staan. Reinier dacht goed mee en werkte zeer zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de montage.
Keuken met goede montage
Keuken met goede montage
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Ton en Trees Schouten op zaterdag 19 nov 2016 '16
Dennis we zijn fantastisch door jou geholpen, goede adviezen en je hebt ons vaak net dat extra zetje/ideetje gegeven om tot een mooi geheel te komen. Installateurs hebben top werk verricht, alles is perfect. Er komt over twee weken ook nog iemand checken of alles klopt en of we tevreden zijn. TOP service. Een aanrader!!!!
Mooi keukengeheel
Mooi keukengeheel
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geen zorgen”
Door Long Huynh op dinsdag 15 nov 2016 '16
Geholpen door Cornelis Dalfsen, zeer tevreden over de informatie en transparantie. Geen verborgen kosten en zeer goede advies gekregen. DB Keukens gaan niet voor winst, maar willen het beste voor jou. Montage liep vlekkeloos. De monteurs waren op tijd en het waren twee vriendelijke mannen. Alles is netjes achtergelaten. bij DB Keukens heb je geen zorgen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Topservice”
Door Noortje en Thijs Thissen op dinsdag 1 nov 2016 '16
Van begin tot het einde topservice! Over ieder item in de keuken hebben we nagedacht, waarbij we zeer vakkundig zijn geholpen. Het plaatsen verliep ook perfect. Na afloop maar een paar kleine vebeterpunten en ook die werden meteen opgepakt. Kortom, voor een nieuwe keuken moet je zeker naar Keur Keukens!
Onze Keur Keuken
Onze Keur Keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Vaklui”
Door edith op maandag 31 okt 2016 '16
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze waarop ik ben geadviseerd met mijn nieuwe keuken. Er werd ruim de tijd voor genomen en door de logische opbouw ontrolde zich de keuken die ik graag wilde. Nu de keuken is geplaatst, kan ik niet anders zeggen dan dat jullie echt vaklui zijn! Keurig gewerkt en helemaal naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“De keuken staat!”
Door Tessel&Eric op zaterdag 29 okt 2016 '16
Afgelopen week Reinier met een hartelijke handdruk uitgezwaaid. Onze keuken staat! En hoe! Maar het begon allemaal met Dennis in Haarlem. In alle rust, daar werden een aantal weken voor uitgetrokken, kwam het keukenplan tot stand. Dennis schetste alle mogelijkheden zodat wij de juiste keuze konden maken. Bij een twijfel over de ingemeten maten kwam Colin direct voorrijden om de zaak opnieuw te bekijken. Zo goed dat er dan direct daadwerkelijke actie wordt ondernomen. Het plaatsen van de keuken werd echt door vakmensen als Reinier en Cor gedaan. In drie dagen tijd is onze keuken met alle zorgvuldigheid geplaatst. Wat een in-, door-, over- en vooruitzicht hebben deze mensen. Wij zijn super tevreden. Echt een bedrijf die zijn slogan echt waarmaakt: Afspraak is afspraak. Onze hulde aan Dennis, Colin, Reinier en Cor. Tessel&Eric.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Hulde”
Door M. van der Voorn op vrijdag 28 okt 2016 '16
Een jaar na plaatsing van de keuken werden de bovenkastjes en de afzuigkap er gratis afgehaald en weer gemonteerd als service, omdat het stucwerk erachter opnieuw moest worden aangebracht. Aan dat laatste had de firma Keur natuurlijk part noch deel. Hulde!

Eerdere ervaring van 2 oktober 2015: Goede service en communicatie voorafgaand aan de plaatsing van de keuken. Vragen worden soepel beantwoord. Rustige en beschaafde vakmensen doen de installatie. Enkele onverwachte dingen bij de installatie worden soepel opgelost.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Droomkeuken”
Door Ingrid en Rien Rijling op maandag 24 okt 2016 '16
Na 28 jaar een nieuwe keuken. Via internet bij Keur Keukens terecht gekomen. Zonder afspraak werden we binnen vriendelijk en deskundig benaderd. De afspraken erna idem ditto. Ook het internetverkeer en telefonisch alles perfect. In combinatie met Keukenwerk hebben wij nu een droomkeuken. Een extra woord van dank voor Peter Thyssens.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Perfect gegaan”
Door C.P.Koopman op woensdag 19 okt 2016 '16
Inmiddels heb ik al heerlijk gekookt in mijn nieuwe keuken. De keuken is perfect geplaatst door zeer ervaren monteurs. Ze werkte heel rustig en relaxt,wat voor de koper erg fijn is. Model wat getekend is klopt exact. Alle apparatuur is van Neff. De vaatwasser is wel luidruchtig. De afzuigkap en combi oven plus koel/vrieskast zijn helemaal goed.tevreden klant Keur keukens Haarlem.
Keuken met Neff apparatuur
Keuken met Neff apparatuur
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Pluim”
Door Familie Vervaat in Santpoort Noord op zaterdag 8 okt 2016 '16
Deskundig, flexibel, prettig en een goede nazorg. In 1 woord super. Een aanrader voor iedereen. Een grote aanpassing op het laatste moment professioneel en snel doorgevoerd. Hoewel de hele organisatie goed heeft samengewerkt, een extra pluim voor Jochem Spier.
Hoek van de keuken
Hoek van de keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Keuze waar we erg blij mee zijn”
Door susanne op dinsdag 4 okt 2016 '16
we hebben een nieuwe keuken gekocht, waren al een tijdje op zoek en verschillende keukenbedrijven bezocht. bij Keur keukens (cornelis) werden we snel geholpen op een manier die bij ons past. verschillende opties besproken, meteen een 3-D foto meegekregen van een mogelijke opstelling. werd goed meegedacht over onze wensen, uiteindelijke keuze waar we erg blij mee zijn!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Lossen het meteen op”
Door Liz op maandag 3 okt 2016 '16
Super goede service, denken goed mee en altijd bereikbaar (of snelle reactie) Helemaal tevreden! Keuken is helemaal naar wens en erg netjes afgewerkt.Ze gaan verder dan alleen een keuken plaatsen. Ook prettig dat je maar 1 iemand hoeft te bellen als er iets niet werkt, zij lossen het meteen voor je op.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door C .Kruijsen op zondag 2 okt 2016 '16
Wij zijn goed geholpen bij het maken voor een plan voor de nieuwe keuken. Afspraken worden nagekomen t.a.v. inmeten planning, plaatsen. Prettig personeel wat kwam inmeten voor de keuken en later het personeel wat de keuken kwam installeren.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Mooie keuken schappelijke prijs”
Door K.H. van Wiggen op vrijdag 30 sep 2016 '16
Uiterst vriendelijke en deskundig personeel. Uitgebreid de tijd om een keuken uit te zoeken onder genot van een vers gebakken gevulde koek. Ook voor het plaatsen alle lof. Nergens wordt moeilijk overgedaan en zelfs de lamp opgehangen. Een mooie keuken voor een schappelijke prijs!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer prettig”
Door Remmelt Suir op maandag 26 sep 2016 '16
Mijn vriendin en ik hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens. Het transparante communiceren, maar ook zeker aandacht die is besteed aan onze wensen hebben wij als zeer prettig ervaren. Het advies - waarbij al onze mogelijkheden zeer uitvoerig zijn besproken en goed met ons is meegedacht - heeft uiteindelijk geleid tot een zeer bruikbare en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 19 sep 2016 '16
Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
Luxe complete keuken
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prachtige keuken dankzij Keur Keukens Haarlem”
Door J. Zwaan op zondag 18 sep 2016 '16
Na bij verschillende keukenzaken te zijn geweest kwamen we terecht bij Keurkeukens in Haarlem. Daar werden we vanaf het eerste moment hartelijk ontvangen. Samen met verkoper Wim van Dijkhuizen, die goed naar onze wensen luisterde maar zelf ook met praktische adviezen kwam, hebben we nu een prachtige keuken. De keuken is perfect geplaatst door de monteurs, alles klopt tot op de millimeter. Kortom: als u een keuken zoekt, Keurkeukens Haarlem is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Fam. Triest op vrijdag 16 sep 2016 '16
Met een beperkt budget hebben we, met behulp van Jochem, toch onze droomkeuken kunnen realiseren. De mooie showroom had ons voldoende te bieden om een keuze te maken voor wat het beste bij ons past. Een klein probleem na de levering werd snel en adequaat en zonder enig gedoe opgelost. Erg netjes. Toen bleek dat we toch nog een aanvulling op onze keuken konden uitvoeren hebben we zonder enige twijfel opnieuw een afspraak gemaakt om dit te laten uitvoeren door Keur Keukens. Wij zouden iedereen aanraden om hier eens langs te gaan en/ of een afspraak te maken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Suzanne op zaterdag 10 sep 2016 '16
Goede zaak, waar meegedacht wordt door de verkopers. We hebben een prachtige keuken uitgezocht. Bij vragen naderhand konden we direct contact opnemen met 'onze' verkoper en zijn we steeds netjes en snel geholpen. De montage verliep ook prima. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Natasja van Dwingelen op woensdag 7 sep 2016 '16
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom werden we door Cornelis van Dalfsen erg goed geholpen. Hij vertelde ons over de mogelijkheden die Keur Keukens biedt, en maakte een eerste schets van de keuken. Ook gaf hij duidelijk aan dat als we een gespecificeerde offerte wilde laten maken hij graag een afspraak wilde plannen zodat hij alle tijd voor ons zou hebben. Bij deze afspraak had hij al een impressie tekening van onze wensen gemaakt, hij luisterde goed naar de specifieke eisen die wij stelden aan apparatuur, en dacht actief mee om toch de kosten van de keuken binnen ons budget te kunnen houden. Bij het inmeten van de keuken dacht de monteur ook mee over mogelijkheden voor de boiler/quooker. Toen bij de verbouwing van de keuken bleek dat we nog een koof ik de keuken moesten opnemen, was dat geen probleem, de tekeningen en de offerte werd daar op aangepast. Over de monteurs ook niets dan lof, ze hebben actief mee gedacht aan oplossingen voor de afzuigkap waarvan het gat helaas niet op de juiste plaats kon komen. Ze werken heel netjes, en de keuken is echt heel mooi en strak geplaatst. Wij zijn zeer tevreden, en zullen Keur Keukens zeker bij andere aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super verlopen”
Door A. Bode op vrijdag 2 sep 2016 '16
We hebben een zeer positieve ervaring met Keur Keukens en de keuken zelf. De voorbereidende gesprekken waren intensief, maar daardoor verliep de hele plaatsing van de keuken erg goed. Voor het voorwerk waren er duidelijke tekeningen door de planning aan ons gestuurd, waardoor er geen verassingen waren tijdens het plaatsen van de keuken. De keuken is nu 3 maanden geleden geplaatst en is naar onze smaak fantastisch en ik verbaas me erover hoe recht alle kastdeuren hangen, echt kaarsrecht (is mij nog nooit gelukt met kasten in elkaar zetten zeg maar). Alle apparatuur is goed aangesloten en werkt 100%. De kastdeur van de vaatwasser kreeg 2 kleine haarscheurtjes naast de greep. Nadat ik dit melde aan de planning werd gelijk een bevestiging gestuurd met de vraag wat ik wilde; een nieuwe kastdeur of de kastdeur omdraaien. Wij kozen voor een nieuwe kastdeur en ik kreeg weer direct antwoord met bevestiging en leverweek. Echt super!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Gouden keuze”
Door Syl van Zoen op vrijdag 19 aug 2016 '16
Een nieuwe keuken, daar hebben we eerst goed over nagedacht. Een lijst gemaakt met punten over wat een nieuwe keuken zou moeten hebben. De afspraak was dat we zo min mogelijk concessies gingen doen bij de aanschaf van de keuken.

De hoogte. Die moest rond de 1 meter worden, maar niet door een verhoogde plint, we wilden de ruimte echt benutten!

De diepte. Aan 1 kant wilden we i.p.v. 60 een 70 cm diep blad, en ook hierbij de nadruk op ruimte; de lades moesten doorlopen en niet stoppen bij de standaardmaat.

Lades. We wilden zo veel mogelijk lades, het liefste van Blum. En in de bovenste lade aan de 'ondiepe' kant wilde we 2 binnen- lades i.p.v. de standaard 1 omdat we veel bestek hebben.

De kleur. De oude keuken was Ral bordeauxrood en die beviel zo goed, geen andere kleur dus.

Greeploos. Geen obstakels, we gingen nu voor het makkelijk onderhouden van de keuken.
Verder een groot fornuis met afzuigkap, een hoge koelkast met Biofresh en een vriezer met 4 lades.

Met ons lijstje op zak hebben we een paar weekenden besteed met een nutteloos 'rondje keukencentra', veel verhalen en poeha maar uiteindelijk haakten ze allemaal af. Op het einde van een zaterdagmiddag bij Keur keukens terecht gekomen; we hadden geen afspraak gemaakt, maar zijn gewoon in de showroom gaan kijken. Een vriendelijke meneer vertelde ons – nadat we onze wensen hadden voorgelegd- dat in principe alles kon. Nieuwsgierig een afspraak gemaakt voor de week daarna, waar we aan tafel bij Cornelis beland zijn. Dit verhaal kan nu nog wel 10 pagina's langer worden dan het al is maar op deze plek is het resultaat hetgeen wat telt: Geen concessies (zelfs plaats voor een stoomoven), wat onmogelijk leek. Onze keuken, waarbij de ideeën van Cornelis onmisbaar bleken te zijn, is met recht onze droomkeuken geworden. De oplevering van de keuken bleek ook een verrassing: zowel de bezorgers als de keukenbouwers bleken vakmensen te zijn. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam, een verademing. Er werd echt vakwerk geleverd. En na afloop was er geen rommel te zien, alles was netjes achter gelaten. Nu staat onze keuken er. Nog mooier dan we gehoopt hadden. Wij kunnen echt iedereen aan bevelen om met Keur keukens in zee te gaan, wat ons betreft is dit een gouden keuze geweest! Langs deze onpersoonlijke weg willen we nog graag iedereen bedanken.
Bordeauxrode keuken
Bordeauxrode keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super service”
Door Rianne Schreuder op maandag 1 aug 2016 '16
Van begin tot eind super service en je kunt met Keur keukens je droomkeuken creëren die binnen je budget past. Ook de montage was zeer nauwkeurig uitgevoerd en wij genieten nu van een heerlijke keuken.
Keukenkastenblok
Keukenkastenblok
Hebben jullie de ombouw zelf geplaatst, of heeft Keur Keukens dit gedaan? Hoeveel betaal je ongeveer voor zo'n ombouw? En van welk materiaal wordt het gemaakt? REACTIE VAN JORIS
Reactie of foto toevoegen +45 bedankjes
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Bilderbeek op woensdag 20 jul 2016 '16
Goed geholpen bij de keuze en uitstekend uitgevoerd. Na plaatsen van de nieuwe kastdeurtjes telefoontje of alles naar wens was verlopen. Ruime keus en goede voorlichting. Misschien niet de allergoedkoopste, maar goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keur Keukens is aanrader”
Door Wiebe & Indra op zaterdag 9 jul 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Wim was erg flexibel, we konden zelfs buiten kantoortijden een afspraak maken en hij kwam met goede suggesties voor de indeling. Ook de plaatsing van de keuken verliep soepel. Wij raden Keur Keukens (en Wim het bijzonder) zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Hele goede ervaring gehad”
Door bos-bloemendal op vrijdag 1 jul 2016 '16
Onze dochter heeft ons Keur aangeraden. We werden in Haarlem zeer goed geholpen. Vriendelijk, behulpzaam, voorkomend. Helemaal tevreden. Vervolgens verliep ook de plaatsing door het serviceteam uit Nunspeet vlekkeloos. Keurige mannen, precies en pas terug naar huis als ze zelf tevreden zijn over het resultaat. De keuken is prachtig en alles werkt naar behoren. Wij raden iedereen in onze vriendenkring inmiddels KEUR aan. Een hele goeie ervaring.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Hele goede ervaring”
Door Floortje op vrijdag 1 jul 2016 '16
Van de verkoop tot aflevering en montage van de keuken een hele goede ervaring. Alles is netjes afgewerkt en er wordt goed met je meegedacht. Professioneel en vriendelijk. Een aanrader! En goed garantie
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door lia Groeneveld op donderdag 23 jun 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht. De advisering in de winkel was top. Wij hebben ons geen enkele keer opgejaagd gevoeld. Cornelis dacht met ons mee en kwam met precies de goede adviezen. Verder ging alles volgens afspraak. Het bezorgen de voorbereiding en de montage perfect geregeld. Lift stuk, geen probleem, de bezorging gaat gewoon door.
Keuk keuken
Keuk keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Petra & Ron op woensdag 22 jun 2016 '16
We zijn enorm goed geholpen en geadviseerd door Cornelis van Dalfsen in de showroom in Haarlem van Keur Keukens. Geen probleem om de order nog te wijzigen bij ons tweede bezoek. Ook de levering en plaatsing verliep keurig! En dat ze voor alles is een snelle en flexibele oplossing hebben, bleek wel toen we er vlak voor levering achter kwamen dat de afzuigkap niet met een pijp naar buiten kon... Hup koolstoffilters erin en het probleem was opgelost zonder extra kosten. De keuken is helemaal af als de hoge plint geplaatst is onder het fornuis. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken, die voorzien is van lades ipv kastjes (overzichtelijk wat er in staat), een vaatwasser, koelkast & vriezer, Berling Classic fornuis met 5 gaskookzones + 3 ovens en voor alle pannen een hoekkast met 2 uitzwenkplateaus.
Aan het eiland is de mogelijkheid gecreëerd om gezellig te zitten en voor de extra opbergruimte zijn er nog 2 halve kastjes toegevoegd. Voor ons een super functionele keuken die er ook nog eens heel mooi uitziet!
Functionele keuken
Functionele keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Alle beloftes waargemaakt”
Door Guido van den Berg op vrijdag 17 jun 2016 '16
Degelijk, vriendelijk, no-nonsense bedrijf. Het was zeer aangenaam om met verkoper Peter Tijssens onze plannen uit te werken. Montage geschiedde probleemloos met vakkundige en nette monteurs. heeft alle beloftes waargemaakt. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Van begin tot eind uitstekend”
Door H.Pletting op donderdag 9 jun 2016 '16
Al vanaf het eerste bezoek in de showroom tot aan het afleveren en installeren van de keuken is de service werkelijk uitstekend geweest. Zeer meedenkend en oplossend vermogend om alles tot een goed eind te brengen. Keuken is zeer mooi en van degelijke kwaliteit en professioneel en vakkundig geinstalleerd. Vol lof over Keur Keukens, in een woord TOP !
Landelijke keuken van Keur Keukens
Landelijke keuken van Keur Keukens
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 '16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Frits en Carla Vermeij op donderdag 26 mei 2016 '16
Zeer prettig geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Voor alles kwam een oplossing. Ook duidelijkheid over de kosten van de keuken. Aflevering van de keuken verliep prima. Ook voor de monteur alle lof over het plaatsen van de keuken. Bij vragen kan je altijd contact opnemen. Wij zijn erg tevreden en raden Keur keukens zeker aan bij vrienden en familie.
Witte greeploze hoogglans keuken
Witte greeploze hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Mooi ontwerp”
Door Coen Vaessen op vrijdag 20 mei 2016 '16
De medewerkers van Keur namen uitgebreid en met veel geduld en creatief meedenken de tijd om met ons te komen tot een mooi ontwerp. Ook konden wij nog een keer terug komen om de laatste wijzigingen door te voeren, wederom in alle rust.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden klant”
Door Robert op donderdag 19 mei 2016 '16
De aanschaf van onze keuken verliep erg prettig. De adviseur lichtte ons goed voor en dacht met ons mee. De keuken werd zoals afgesproken op de verwachte tijd geleverd. De installateur werkte netjes, secuur en ongehaast, alsof de keuken van hemzelf was.
Met goede nazorg werden de puntjes op de i gezet en een zeer tevreden klant achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Echt een aanrader”
Door Martijn van Aalst op maandag 16 mei 2016 '16
Eind december op zoektocht gegaan naar onze keuken voor plaatsing in februari. Hierbij diverse partijen bezocht maar hier voelden wij ons redelijk opgejaagd wild. Meteen offertes willen laten ondertekenen, zonder zogenaamde verplichtingen, etc. Toen viel ons oog dankzij Qasa gelukkig op Keur Keukens. Na een spontaan bezoek aan Keur bleek dat dit niet verstandig was. Door alle goede recensies is het hier altijd druk, een afspraak moet je echt van tevoren inplannen anders heeft het geen zin om te gaan. Gelukkig viel er een afspraak uit en konden wij toch nog snel met onze korte oriëntatie beginnen, waarbij de keuken voor ons volgende bezoek zou worden uitgetekend door Peter. Door de goede en snelle oriëntatie was de tekening al bijna meteen naar wens. Verder ingevuld tijdens een vervolg afpraak met apparatuur en een paar aanpassingen, binnen 1,5 bezoek was de keuken besteld tegen een voordelig prijs mede dankzij de decemberactie. Levering in de gewenste week bleek mogelijk en alles werd vakkundig binnen 2 dagen gemonteerd. Helaas was er een paneel beschadigd, een deurtje die niet helemaal waterpas was afgesteld en een deurtje in de verkeerde maat geleverd (levertijd van +/- 2 maanden), maar dit werd allemaal achteraf uitstekend opgelost. In april was de keuken helemaal af... Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Verademing”
Door J.C.M. Kleijn op donderdag 12 mei 2016 '16
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte keuken. Na verschillende leveranciers te hebben bezocht zijn wij bij Keur Keukens te Haarlem uitgekomen. Wat opviel was de vriendelijke, deskundige houding van de verkoper (Cornelis). Door het transparante verkoopproces en prijsstelling zijn wij perfect meegenomen in de zoektocht naar de geschikte keuken. Een verademing vergeleken met overige aanbieders. Het doorvoeren van verschillende aanpassingen aan het initiele ontwerp was geen probleem. De plaatsing is tevens positief verlopen. Ondanks de drukte was Keur flexibel in de planning zodat wij zo snel mogelijk onze woning hebben kunnen betrekken. Gert heeft gezorgd voor een vakkundige plaatsing. In het traject van onze nieuwbouwwoning hebben wij te maken gehad met verschillende aannemers en leveranciers. Keur Keukens was daarin een verademing: end-to-end service en super werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede keuze geweest”
Door Bas van Leeuwen op dinsdag 3 mei 2016 '16
Na veel recensies gelezen te hebben zijn wij ook naar Keur gegaan. Het contact met de verkoper (Wim van Dijkhuizen) verliep prettig en er werd goed duidelijkheid gegeven over de mogelijkheden binnen ons budget. Na verschillende opstellingen en stijlen bekeken te hebben, hebben we samen met de verkoper onze ideale keuken in elkaar "gezet". Onze keuken hebben we nu alweer een paar maanden in gebruik en het bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden klant”
Door Bas van Dijk op maandag 25 apr 2016 '16
Wij hebben een bij Keur Keukens een schitterende keuken voor in ons nieuwbouwhuis gekocht. Kundige en vriendelijke verkoper (Cornelis) met een transparant verkoopproces met duidelijke prijzen, geen pusherige verkoop! Omdat wij de keuken kochten voordat het huis gebouwd was hebben wij gedurende het proces nog veel veranderingen doorgevoerd. Dit was steeds geen enkel probleem en hierbij werden wij ook goed geadviseerd. Daarnaast ging het plaatsen van de keuken uitstekend, alles werd meteen vakkundig gemonteerd en aangesloten door keurige vakmensen. Wij zijn dan ook zeker een tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verademing”
Door P Valent op donderdag 21 apr 2016 '16
Wij hebben een hoekkeuken + ombouw gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Cornelis heeft ons uitstekend geadviseerd en de keuken is werkelijk prachtig geworden. Wij hebben er expres voor gekozen om de koof (om de hoge kasten) ook door Keur te laten zetten en dat is een uitstekende keuze geweest. Ook nadat bleek dat de stuccers er een potje van hadden gemaakt, heeft Keur (Henk) de tijd genomen om de hoge kasten er naadloos in te maken en de keuken tiptop af te leveren. Na enkele minder goede ervaringen met concollega's van Keur die met het onderhandelspel de keuken aan de man proberen te brengen, is zaken doen met Keur een verademing. Prijs is prijs, afspraak is afspraak en service staat hoog in het vaandel. Ook gedurende de tijd tussen aankoop en plaatsing werden wij constant goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en kregen wij het aansluitschema ruim op tijd doorgestuurd. Dikke 10 voor het het team van Keur / Arma.
Wat hebben jullie voor de ombouw betaald? hoe groot is deze ombouw en is deze ook al afgewerkt? REACTIE VAN JORIS
Het was 800 via Keur of 750 via Werkspot. Ombouw is koof om 2 hoge kasten (220 x 120) + een koof voor de afzuigkap die de volle lengte van de L- keuken pakt: 300 bij 400 (en dan een koof van 30 bij 30). Stucklaar afgewerkt. REACTIE VAN PETER
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door Jos Lievisse Adriaanse op dinsdag 12 apr 2016 '16
Goed meegedacht over keukenoplossingen. Alles prima volgens afspraak. Zowel levering als afgesproken momenten. Kleine beschadiging werd zonder probleem vervangen. Ik kan Keur van harte aanbevelen. Succes met de keuze van uw keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vlekkeloos verlopen”
Door M. Cusell op woensdag 16 mrt 2016 '16
Bij het uitzoeken van de keuken zijn wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. De bestelling, levering en plaatsing zijn allemaal vlekkeloos verlopen. Voor mijn volgende keuken ga ik zeker weer naar Keur Keukens.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Nel Vd niet op zaterdag 12 mrt 2016 '16
Heel tevreden, de manier van de keuken kopen verliep heel ontspannen en prettig, ook het plaatsen van de keuken verliep kundig en correct,en het is een mooi eind resultaat geworden, we zijn erg blij met onze nieuwe keuken, dus keur keukens Haarlem krijgt van ons de complimenten.
Landelijke rechte keuken
Landelijke rechte keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Aanbeveling”
Door albert op vrijdag 11 mrt 2016 '16
wij werden goed ontvangen door keur keukens door de heer c van Dalzen en werden super geholpen en eerlijk om een keuze te maken geweldig alles werd op tijd geleverd en de monteurs leverde goed vakmanschap geweldig dit bedrijf wordt door ons aanbevolen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 '16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Nazorg waargemaakt”
Door Casper en Mona op maandag 15 feb 2016 '16
Wij hebben Keur Keukens gevonden hier op Qasa. Wat opviel waren de vele positieve reviews die stelden dat ze niet alleen van het bestellen en leveren zijn maar ook van de nazorg. Dat hebben we gemerkt want er was bij ons helaas nazorg nodig. En dat heeft Keur waargemaakt. Wij zochten een bepalende keuken voor ons nieuwe huis dat volledig verbouwd moest worden. En een mooie, goeie, passende keuken kopen is spannend. Het gaat om een flink bedrag en om heel wat jaren waar je in investeert. Cornelis van Dalfsen van Keur Keukens Haarlem heeft ons zeer fijn, geduldig en met humor begeleid. Hij luisterde echt en sloot aan op onze wensen. Er is zo ongelofelijk veel keus dat je echt deskundige begeleiding nodig hebt. Nergens hebben we het gevoel gekregen "wat een gek idee is dat". Hierdoor hebben we de keuken gevonden die echt bij ons past. Als je weet hoe vaak we gebeld hebben: "kan ik morgen een sample komen halen ", "zou een apothekerskast daar goed staan", "past deze kraan niet beter", "geen handgrepen, of toch wel". Telkens gaf Cornelis geduldig zijn idee erbij en dat was helemaal niet altijd "ja amen". En heel Keur is uiterst vriendelijk en betrouwbaar, afspraak = afspraak, alsof ze uit één gezin komen. De nazorg betrof overigens de op maat gemaakte schappen waarvan de afwerking niet aan onze verwachting voldeed. Opgelost doordat Keur met betrokkenen heeft overlegd en hun huisschilder stuurde om het opnieuw af te werken. Na zeven maanden verbouwing met allerlei partijen kunnen wij zeggen dat er altijd wel iets is. En ze kunnen allemaal een voorbeeld nemen aan Keur Keukens Haarlem omdat alles bespreekbaar blijft en er met jou gezocht wordt naar een oplossing. Vijf welverdiende sterren wat ons betreft!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Voorbeeldig”
Door R. Jongeneelen op vrijdag 12 feb 2016 '16
Wij hebben bij Keur een keuken aangeschaft. Het hele aankoopproces ging voorbeeldig: volstrekt transparant, niet opdringerig en het was geen probleem gaandeweg zaken aan te passen. Ook de levering en montage was vlekkeloos en de communicatie verliep uitstekend. Alles ging exact volgens afspraak en er werd keurig en schoon werk geleverd. Degelijk vakwerk met oog voor detail. De keuken zelf is van hoge kwaliteit. Ook het meerwerk door een aannemer liep via Keur en is prima uitgevoerd (water, gas, elektra, stucwerk, tegelen). Als je alles in één hand wil houden, ben je hier dus aan het juiste adres. Misschien niet de allergoedkoopste (er wordt niet "onderhandeld" over een "alleen-vandaag-geldig-nu-tekenen-actieprijs"), maar je krijgt wel degelijk waar voor je geld en je houdt er geen gezeur aan over. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend”
Door Edward Thomas op donderdag 11 feb 2016 '16
Vanaf het bezoek aan de showroom tot aan de uiteindelijke installatie , zijn wij prima tevreden. Uitstekende begeleiding en prettig kontakt. Onze keuken is nu al weer een half jaar in bedrijf en bevalt prima. Wij raden dit bedrijf iedereen aan !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Wouter Tweehuijsen op dinsdag 9 feb 2016 '16
We hebben een duidelijk en overzichtelijk beeld gekregen van de keuken toen we deze besproken in de winkel en hebben. De prijs was ook netjes binnen budget, dus hebben de order met vertrouwen geplaatst.
De planning wat betreft levering en plaatsing verliep soepel en flexibel en ook de plaatsing zelf was netjes binnen het gestelde schema en alles ziet er tip top uit1
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niet anders dan super”
Door Familie Ouwehand op maandag 8 feb 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens en wij kunnen dit niet anders beoordelen als super! Zeer goed geholpen bij het kiezen van de keuken en later bij het plaatsen hiervan. Wij zijn heel blij met onze aankoop en raden Keur Keukens zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Integer bedrijf”
Door M. van der Knaap op maandag 8 feb 2016 '16
Keur is zeker een aanrader, met name verkoper Cornelis zijn we erg tevreden over. Hij heeft erg zijn best gedaan om een keuken te vinden die zo goed mogelijk bij onze wensen aansluit. Dingen die verkeerd gingen zijn steeds goed opgelost, een integer bedrijf!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alles top”
Door Fam Mannet op zaterdag 6 feb 2016 '16
What you see is what you get...... je voelt je thuis in de winkel qua service ... dan de afspraken top.... dan de levering top..... dan het monteren vakmannen met liefde voor hun vak..... het het nabellen na elke afspraak of het naar wens is echt super ... het is het geld waard
Keuken met landelijk uitzicht
Keuken met landelijk uitzicht
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer zorgvuldig”
Door R.Draaisma Almere op woensdag 3 feb 2016 '16
Dit is de 3e keuken welke we hier bij Keur keukens hebben gekocht.
De laatste keuken Ging bijna 20 jaar mee. De service apspraak is afspraak is perfect aflevering perfekt. En over de montage alleen maar goeds nette monteurs. Welke zeer zorg vuldig werkten alles in 1 keer goed
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“De klant is koning”
Door Familie Voors-Kieft op woensdag 3 feb 2016 '16
Wij hebben onze keuken in 2014 gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Eindelijk dan hier onze ervaring, omdat we zo tevreden zijn, willen we die u niet onthouden. We hebben drie gesprekken gehad, in opeenvolgende weken. Stukje voor stukje werd er, samen met de keukenadviseur, gewerkt aan het ontwerp van wat uiteindelijk onze nieuwe keuken is geworden. Met veel geduld en kennis van zaken van zijn kant werden we begeleid in dit proces. We kozen voor Keur Keukens juist vanwege de goede klantwaarderingen. En we zijn nog steeds super tevreden met de mooie keuken. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Bij Keur Keukens is de klant koning!
Keuken met tegelachterwand
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanwinst”
Door Pamela Kuijpers op zondag 31 jan 2016 '16
Alle werkzaamheden zijn inmiddels achter de rug met een bijzonder fraai eindresultaat als gevolg. Keur Keukens kan ik van harte aan bevelen. De keuken oogt niet alleen heel ruimtelijk, maar biedt ook veel ruimte. Bij Keur Keukens ben je klant. Het contact met Cornelis verliep bijzonder prettig. Hij heeft alles zeer nauwkeurig doorgenomen en goede adviezen gegeven over de indeling van de keuken. Je kon ook rustig door de showroom wandelen om naar de verschillende mogelijkheden te kijken, ook qua apparatuur. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe keuken was het verbouwen van de ruimte, verplaatsen van de leidingen, elektra, enz. Deze werkzaamheden zijn op aanraden van Keur Keukens zeer vakkundig, met oog voor detail uitgevoerd door Fred Buné en zijn team van Keuken Werk. Kortom het hele proces is zeer professioneel uitgevoerd met oog voor de klant. Hartelijk dank daarvoor. De keuken is werkelijk een aanwinst.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Kritische consument beveelt aan”
Door Monique en Egbert Vos op dinsdag 19 jan 2016 '16
Onze ervaringen met Keurkeukens zijn in 1 woord Geweldig!! Na vele keukenleveranciers bezocht te hebben was het eerste contact met Cornelis van Keurkeukens een verademing! Zijn deskundig en nuchtere advies heeft ons erg geholpen bij de definieve keuze van onze keuken waar we ontzettend tevreden mee zijn. Ook in de follow up verdient Keurkeukens een dikke pluim!! Bij montage van onze keuken deed zich een onvoorzien probleem op dat door de monteurs direct voortvarend en zeer keurig is opgepakt. Geen enkel probleem! De monteurs constateerden zelf nog een kleine productiefout die ons in het geheel niet opgevallen was, maar binnen zeer korte termijn werd opgelost! Daags na levering van onze keuken ern montage werden we benaderd door Cornelis met de vraag of alles naar wens verlopen was. Het antwoord is JA! Wij, kritische consumenten, bevelen Keurkeukens aan iederaan aan!! Een dikje 10
Heel tevreden met onze keuken
Heel tevreden met onze keuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Afspraak is afsprak”
Door Herbert en Ellen Smorenburg- Klop op maandag 11 jan 2016 '16
Ik kan iedereen Keurkeukens aanraden! Afspraak is afspraak en daar houden ze zich aan. Het serviceniveau is zo hoog dat het bijzonder is, zeker in de keukenwereld. We hebben ons huis verbouwd en hadden steeds kleine vragen of wijzigingen. Geen probleem voor Dennis, die met veel geduld, passie en zorg al onze vragen beantwoordde. Problemen zijn vooral uitdagingen en hij denkt altijd in oplossingen. Niet gelijk een duurdere keuken aanraden, maar eerst kijken wat er wel mogelijk is. Hij deed niet alleen wat hij zou moeten doen, maar altijd een paar stappen extra. En als hij het niet wist of met een andere klant bezig was, kon hij altijd een collega vragen. Een goed team wat elkaar helpt om de klant de beste ervaring te geven. De kosten? We zijn binnen ons budget gebleven, mede dankzij Dennis die constant keek wat we belangrijk vonden. De montagekosten vallen mee als je ziet wat je er voor krijgt. Professionele monteurs die alle transportschade tot in de kleinste details zien, rapporteren en gratis vervangen. Alle deuren, laden en apparatuur zijn perfect gemonteerd en in overleg met ons als ze een vraag hadden. Met de belofte dat we nog jaren gebruik kunnen maken van hun service, die bevestigd is in voorgaande reviews. Het resultaat is een prachtige keuken zonder concessies, waar we graag koken en zitten. Dennis en het hele team van Keurkeukens, super bedankt en veel succes!
Witte keuken met donker blad
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super geregeld”
Door Familie. Brandse op donderdag 7 jan 2016 '16
Vanaf de aankoop van de keuken tot aan de bezorging alles super geregeld. De bezorgers van keurkeukens hebben alles naar binnen gebracht in volgorde van inbouw. Zelf gemonteerd en alles was perfect op maat en er ontbrak geen een schroefje.keuken van hele mooie kwaliteit. Er was iets met het bakje van de koelkast en na telefonisch contact met keurkeukens zeer netjes geholpen. Kortom een top bedrijf die nakomen wat afgesproken is.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Irritatie”
Door Van Lingen op maandag 4 jan 2016 '16
Na een tijdje blijkt de irritatie toch nog aanwezig, zeker omdat wij met anderen over onze ervaring spraken. Dus nu, na een jaar, toch een score en die is uiteindelijk "matig". Wij hebben een Siemens keuken gekocht. Het design leek OK, echter er zijn ons een paar zaken niet vermeld. Zo moest de aannemer de keuken passend maken, toch weer serieus geld bij een verbouwing. De houten panelen konden vervolgens niet in de kleur van de keuken geschilderd worden omdat de kleurcodering niet bestond! De service was lousy. Wij werden een paar keer "on hold" gezet mbt de planning, nadat de keuken eerst geplaatst zou worden toen de sloper nog in het pand was. De rekeningen werden wel al verstuurd. Dit gaf nog wat meer irritatie onzerzijds. Het bedrijf dat de keuken uiteindelijk plaatste deed dit naar eer en geweten. Jammer dat er een paneel niet bijgeleverd werd waardoor zij terug moesten komen. Herhaaldelijk hebben wij contact gehad met de mensen van Keur maar geen enkel excuus of sorry of geste vanuit Keur Keukens. Enfin, de keuken stond en eigenlijk wilden wij geen contact meer maar wilden toch nog een afval bakje a raison van ongeveer 50 euro bestellen. Dat kon! Wat zou het mooi geweest zijn als dit afvalbakje aan ons " geschonken" zou zijn ivm al het gedoe over zaken die niet goed waren gegaan. Maar nee: de rekening werd verstuurd. En door ons betaald. In het gebruik blijkt pas wat werkt en handig is en wat niet. Nu is de stoomoven boven de oven geplaatst. Super onhandig met schoonmaken. Voor zowel langere als kleine mensen. Gemaild met de vraag om een oplossing. Na nogmaals vragen om een antwoord krgen wij een oplossing die weer een paar honderd euro gaat kosten, eigenlijk werd ons een nieuwe kast geadviseerd, maar een opmerking van: goh wat vervelend, niet juist ingeschat van ons of hadden wij anders moeten adviseren, kon er niet af. De mail voor kennisgeving aangenomen en niet erg veel tijd gehad om hier iets mee te doen. Keur keukens ook niet. Zij zijn er niet op teruggekomen .......
En last but not least een andere irritatie. Wij hebben een Miele afwasautomaat geleverd gekregen (gekocht op advies) zonder signaal dat het programma klaar is. Geen rood lampje op de vloer of tijdsaanduiding van hoe lang het programma nog loopt. Al met al irritant, we weten niet hoe lang de vaat nog draait. Teruggaan naar Keur? Is van een koude kermis thuis komen. De irritatie willen wij niet meer, maar wel anderen laten weten wat er ook kan gebeuren. Het lijkt mooi en je gelooft er bijna in maar de praktijk wijst anders uit.
Reactie of foto toevoegen +62 bedankjes
“Uitmuntend”
Door Yigal Horas op woensdag 9 dec 2015 '15
Onze ervaring met Keur Keukens is vanaf binnenkomst in de showroom tot aan de plaatsing in een woord: Uitmuntend! Er werd samen met ons een plan opgesteld. En als ik zeg samen, dan bedoel ik echt samen. Alle wensen worden meegenomen. Zelfs een tweede middag met de verkoper (Cornelis) was geen enkele moeite. Een keuken is een grote uitgave waar je heel lang plezier van wil hebben en dat werd duidelijk gerespecteerd. Na oplevering van onze woning is de keuken door zeer nette en vriendelijke mensen gebracht en vervolgens geïnstalleerd. Ook hier weer uitmuntende service. Als ik weer een keuken nodig heb, of iemand iets moet aanraden, dan is het Keur!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Keur Keukens
aHaarlem, Heringaweg 6, 2031 BW Haarlem, tel 023 - 517 31 80
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland