Feedback
9,0

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl "Uitstekend" score uit 302 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.sanidump.nl | 30 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Sani-Dump is met 31 vestigingen de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairketen van Nederland. Wij zijn al ruim 20 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/.
Ervaringen
Er zijn 302 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren228 ervaringen
4 sterren46 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster17 ervaringen

Per vestiging:
“Alles hier gekocht”
Door Mike Jongenelis op vrijdag 23 jun 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Wij hebben alle benodigdheden voor een hele badkamer en toiletruimte gekocht. Rogier heeft een relaxte omgang met mensen en geeft goede adviezen, daar waar nodig. Ook toen er na levering nog service geleverd moest worden is dit naar volle tevredenheid opgelost.
Ingerichte douche
Ingerichte douche
Waskom toiletruimte
REACTIE VAN MIKE JONGENELIS
Toiletruimte
REACTIE VAN MIKE JONGENELIS
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Netjes”
Door Henry op donderdag 22 jun 2017 '17 | vestiging Zwolle
Netjes en deskundig geholpen door Marcel. Enkele problemen heel netjes opgelost, zijn dan ook super tevreden met resultaat.
Betegelde badkamer
Betegelde badkamer
+ Toon extra foto van Henry
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Badkamer gekocht”
Door J. van der Lee op woensdag 21 jun 2017 '17 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben een badkamer gekocht. We werden goed geholpen en de e-mail werd snel beantwoord. De service was goed. Bij aflevering misten wij een onderdeel dat wij pas na twee weken ondekte (dus niet binnen 5 dagen). Na telefonisch overleg zouden wij de helft moeten betalen maar toen wij het gingen ophalen in de winkel kregen we het gratis mee.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede berichten bevestigd”
Door Philip Glas op woensdag 21 jun 2017 '17 | vestiging Drachten
Ik had van vrienden al goede berichten over Sanidump Drachten ontvangen maar we hebben het zelf nu ook mogen ervaren met onze douche-inkoop. De naam zou anders doen verwachten maar we hebben een super advies en service (en niet te vergeten: mooie materialen) gekregen voor een heel prettige prijs. Zonder de andere collega's tekort te willen doen ..... Frederik en Peter hebben ons telkens met emmers vol geduld te woord gestaan. Of het nu ging om technische adviezen, wijzigen van onze keuze of de uitlevering in delen. Volgend jaar pakken we wc aan maar we weten nu al waar we gaan inkopen!
Badkamer
Badkamer
+ Toon extra foto van Philip Glas
+ Toon extra foto van Philip Glas
+ Toon extra foto van Philip Glas
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede ideeen”
Door Berry op dinsdag 20 jun 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Ben super geholpen bij deze vestiging door 'Rogier'. We hebben eerst even gekeken in de showroom. Vervolgens de wand en vloertegels uitgezocht, en daarna het badmeubel, spiegel, radiator en de douche wand. Na alles te hebben uitgezocht ben ik prima geholpen met een idee te schetsen met een 3D tekening. Waar van uit Rogier ook goede ideeen en aanvullingen kwamen. Al met al heel erg tevreden en ook zeker met een scherpe prijs.
badmeubel, spiegel en de douche
badmeubel, spiegel en de douche
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Blij met het resultaat”
Door Baudien Boumans op vrijdag 16 jun 2017 '17 | vestiging Wijchen
Wij hebben op advies van de aannemer bij sanidump onze nieuwe badkamer en toilet gekocht. Hij had goede ervaringen met dit bedrijf. Dat was niet teveel gezegd, ook wij zijn zeer tevreden over het advies dat Sanidump ons gaf. We zijn deskundig geholpen met zowel 't maken van de tekening als met uitzoeken van de materialen. Ook toen er tegels bijbesteld moesten worden was dat geen probleem. We zijn ontzettend blij het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service”
Door N.Heijmen op donderdag 15 jun 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Een buiten gewone behandeling gehad na 7 jaar en twee softclose zittingen weer een nieuwe zitting gekregen.Dit is een uiterst vriendelijke afhandeling. Al jaren te vreden over Sanidump.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed totaaloordeel”
Door Jeroen Sikkema op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Zonder al te veel kennis ben ik in februari 2017 naar Sanidump Den Haag gegaan om me te laten voorlichten over een nieuwe badkamer. Ik ben daar ruim een uur kosteloos geholpen en geadviseerd en heb een eerste keus gemaakt voor alle spullen (inclusief toilet, douche plus schuifdeur, radiator, wasbak en meubel, spiegelkastje, tegels, etc). Zes weken later had ik zelf een aannemer gevonden en ben opnieuw naar Sanidump gegaan. Ditmaal werd er een 3d tekening gemaakt en een offerte voor alle spullen. De derde keer heb ik mijn aannemer meegenomen om hem te laten controleren of alles goed was. Ik kreeg een leuke korting. Na afleveren bleek de drain te klein, ik kon hem zonder kosten inruilen voor een grotere. Totaaloordeel: zeer klantvriendelijk, geduldig, goed advies, goede spullen, niet duur. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettig geholpen”
Door R. Rapmund op zaterdag 10 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben alle spullen voor een nieuwe badkamer gekocht. Guy Hofman heeft ons super geholpen bij de keuze voor de verschillende onderdelen. Wij vonden de manier waarop hij dat deed erg prettig, behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Bij aflevering klopte ook alles. En we zijn, nu alles geplaatst is, erg blij met onze nieuwe badkamer!
Onze nieuwe badkamer
Onze nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettige ervaring”
Door JG Geldof op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Prettig geholpen door een heel enthousiaste Yoni . Heeft uitgebreid gezocht om aan onze wensen te kunnen voldoen. Wij wilde alles in RVS en kwam daarvoor met allerlei mogelijkheden en alternatieven. Prijstechnisch ook in orde
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Perfect geholpen”
Door Klos op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Zwolle
We kwamen zonder idee voor een nieuwe badkamer binnen, we werden perfect geholpen, zonder poeha, met een mooie 3D tekening. We waren gelijk enthousiast en zijn super geadviseerd. We waren er in 1 keer uit voor een scherpe prijs. Alles volgens afspraak verlopen.
Eindresultaat badkamer
Eindresultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door J.A. Joppe op dinsdag 6 jun 2017 '17 | vestiging Middelburg
Ben perfect geholpen, afspraak is afspraak.. duidelijke Info.. De A klasse materialen zijn zeer goed. Met de gehele bouw geen problemen met de materialen. Ook in de winkel in Middelburg prima geholpen men heeft echt verstand van zaken. Zelf ben ik een leek in dit, maar alles is prima uitgelegd . Ga zo door... mij zien ze zeker terug
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader”
Door Dennis van Eijck op dinsdag 6 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keurig geholpen , deskundig en flexibel bedrijf. Je ontvangt een mooie 3D inrichting. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door Paul van der M op dinsdag 6 jun 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
In Leeuwarden hebben wij een complete badkamer uitgezocht en zijn daar heel erg goed geholpen door Marten van der Land. Het meedenken en het advies wat wij hebben gekregen was geweldig. In Drachten waar de badkamer spullen moesten worden weggehaald zijn wij ook erg goed geholpen. De magazijn medewerkers hebben de badkamer spullen goed gecontroleerd en waren erg behulpzaam met het inladen en vastzetten van de badkamer spullen. Ik zou iedereen aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij Sani-Dump, erg veel keuze en de service is heel erg goed.
Complete badkamer
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Top”
Door Dorothé op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Delft
Sani-Dump delft, top! Maken waar waarmee ze stunten, verkoper Arjan in Delft, zeer prettig, creatief oplossend meedenkend, alle rust, je hoeft niets direkt te beslissen, en ze komen hun woord na, wij kwamen met een offerte betreffende de tegels, elders goedkoper, geen gezeur, voor die prijs kregen wij ze ook. Als de afhandeling ook zo verloopt, 10+. Een aanrader, en verademing vergeleken met andere sanitairwinkels, eerlijk, geen poeha, meedenkend met en in het belang van de klant.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Als zeer goed ervaren”
Door M. Philips op maandag 29 mei 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij hebben tegels en een douch met bijbehoren aangeschaft. De aankoop en de service hebben wij als zeer goed ervaren. Er was bij het hoofdkantoor iets fout gegaan betreffende de levering, maar dhr Carlos van vestiging Zaandam heeft dit super netjes voor ons opgelost.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Supertevreden”
Door Thao Chau-Nguyen op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Volendam
Alweer anderhalf jaar geleden een badkamer bij sanidump Volendam aangeschaft en wij zijn nog steeds supertevreden. Het was onze eerste badkamerverbouwing, er werd goed met ons meegedacht, naar ons gevoel eerlijk advies gegeven. Duidelijke afspraken gemaakt, de levering werd op tijd geleverd op een paar dingetjes na die later geinstalleerd konden worden. En daarom hebben wij in onze kring ook anderen doorverwezen naar sanidump Volendam. Laatst weer langs geweest met mijn moeder en die heeft hier ook een badkamer besteld, deze zal nog geleverd worden, maar ook nu zijn wij weer geduldig en vriendelijk geholpen. Kort samengevat 'helemaal top!'.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Sanitair”
Door de Vos op vrijdag 19 mei 2017 '17 | vestiging Almere
Ik heb voor 2 badkamers sanitair besteld bij Sanidump Almere. Mooi merk sanitair voor een goede prijs Zowel Michael als Andy hebben me uitstekend geholpen bij het uitzoeken en alle vragen later in het proces. Een wijziging in de bestelling en een schadegeval is ook prima afgehandeld. Ik raad ze zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanrader voor iedereen”
Door Roel Pomstra op woensdag 17 mei 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Na een zeer goed advies en ontwerp ( 3D), toen nog in de vestiging Drachten, hadden wij wij onze adviseur Ron beloofd om de spullen in de nieuwe vestiging Leeuwarden te bestellen omdat hij daar heen zou verhuizen. Inmiddels is de badkamer geïnstalleerd en het is prachtig geworden. Alle geleverde spullen zijn van hoge kwaliteit en alles was op tijd aanwezig.Nu alles besteld voor de renovatie van het Toilet. Ik kan dan ook iedereen aanraden om de vestiging Leeuwarden van Sanidump te bezoeken als je op zoek bent voor een nieuwe badkamer of toilet.
Badkamer prachtig geworden
Badkamer prachtig geworden
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klantvriendelijk en eerlijk”
Door R.Nanhekhan/Utrecht op dinsdag 16 mei 2017 '17 | vestiging Utrecht
Na Sanisale en Sanidirect te hebben vergeleken op prijs en kwaliteit ben ik bij Sanidump terecht gekomen. In 2013 heb ik bij Sanidirect mijn badkamer gekocht met de verontstelling dat ik goed zat. Eenmaal gekocht in de winkel en je hebt je probleem of iets veranderen wordt verwezen naar hoofdkantoor. Verkoper helpt niet verder eenmaal gekocht geen kontact met verkoper. Nu 2017 bij Sanidump ben ik door Martin heel goed geholpen dat ik heb besloten om gelijk een koopovereenkomst te ondertekenen. Via email vanuit hoofdkantoor (mw de Waard) netjes op de hoogte gehouden over de niet op voorraad producten en levertijd. Martin en Benjamin (Utrecht) heeft mij in contact gehouden over de levering. De levering had ik in tweeen gesplits. De laatste levering ging bij mij mis om opgehaald te worden. In zoverre dat ik op het laatste moment geen vervoer had om de spullen op te halen voor het weekend. binnen een half uurtje is geregeld dat de bestelling na sluitingstijd door Martin en collega thuis is bezorgd. Wat een opluchting. Weekend kon ik verder zonder oponthoud. Het personeel van Sanidump is klantvriendelijk en eerlijk! Het is zeer zeker een aanrader om bij Sanidump je benodigde spullen voor je badkamer te kopen. Ik geef de heren Martin en Benjamin een dikke pluim!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keurig geholpen”
Door Willem Hazenberg op vrijdag 12 mei 2017 '17 | vestiging Zaandam
ik ben super geholpen door medewerker Carlo in Zaandam, Heeft ons keurig geholpen met de samenstelling van onze badkamer en toilet( oude engelse stijl) belde keurig dag later op dat we nog vergeten waren de aansluiting voor cv erbij te bestellen. Niets ander dan lof.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Blij met mijn badkamer”
Door Hetty op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Plannen voor een nieuwe badkamer waren er wel maar waar begin je en vooral bij wie? Per toeval tijdens een vakantie een Sani-Dump winkel gespot. Alles erg overzichtelijk opgesteld en een aantal mooie merken gezien. In een filiaal dichter bij huis (Capelle aan den IJssel), in contact gekomen met verkoper Jeroen Kop die aanbood de mogelijkheden in 3D te zetten. Een rustige en prettige verkoper die alle tijd nam om uitleg en advies te geven. Na veel wikken en wegen een complete badkamer uitgezocht en besteld. Het was wel een teleurstelling dat ik, een week voordat mijn badkamer geleverd zou worden, te horen kreeg dat de douchecabine er niet bijzat. Deze was wél besteld maar helaas niet beschikbaar bij de leverancier. Ondanks de hierdoor opgelopen vertraging is het uiteindelijke resultaat erg mooi geworden. Het contact is al die tijd prettig verlopen. Sani-Dump is telefonisch goed bereikbaar en zo nodig wordt je teruggebeld. Een uitstekende service ervaren en kreeg bij mijn laatste bezoek het advies om als er iets is altijd te bellen......TOP.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Voldoet aan verwachtingen”
Door Van der Werf op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Drachten
Wij hebben een badkamer gekocht en zijn zeer goed geholpen. Er is alle tijd genomen om met ons een ontwerp te maken en de juiste keuzes te maken. Ook de keuze van materialen en sanitair was ruim. We hebben nu een mooie badkamer die aan alle verwachtingen voldoet.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Ruime keuze”
Door Fam.Bisschops Beuningen (gld) op zaterdag 6 mei 2017 '17 | vestiging Wijchen
Ruime keuze op sanitair gebied. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Personeel is erg klantvriendelijk. Personeel neemt ruim de tijd om jou wensen door te nemen. Personeel van Sani-Dump denken met je mee wat wij als zeer prettig hebben ervaren (onze ervaring met Emile van Sani-Dump in Wijchen is zeer positief). Tussentijds order wijzigen of iets ophalen is geen enkel probleem. Wij zijn zeer tevreden en raden Sani-Dump echt aan.
De badkamer
De badkamer
+ Toon extra foto van Bisschops
+ Toon extra foto van Bisschops
+ Toon extra foto van Bisschops
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg positieve ervaring”
Door Martin op maandag 24 apr 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
maart 2017 badkamer en 2 toiletten vernieuwd. onze ervaring is erg positief zowel voorbereiding, advies , uitvoering en aftersales. goede kwaliteit en alles volgens afspraak en dat voor een concurrerende prijs.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooi pakket”
Door Theo en Ans Dekker op vrijdag 21 apr 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na een aantal bezichtigingen van materialen, veel vragen en vriendelijke antwoorden hebben we een mooi pakket van tegels, toilet, wastafelmeubel, verwarming en diverse accessoires uitgezocht. Het resultaat mag er wezen... een prachtige inloopdouche weliswaar door mijn eigen klussenier (man) en de inkopen bij Sanidump gerealiseerd.
Wastafelmeubel
Wastafelmeubel
+ Toon extra foto van Theo en Ans Dekker
+ Toon extra foto van Theo en Ans Dekker
+ Toon extra foto van Theo en Ans Dekker
+ Toon extra foto van Theo en Ans Dekker
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vriendelijke benadering”
Door Andre op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Wijchen
Vanuit Arnhem naar Wijchen gereden en we hadden eerst bij andere bedrijven gekeken. We werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen en met een mooie tekening de producten uitgezocht en zeer tevreden met het eindresultaat. Wij bevelen dit bedrijf aan.
Badmeubel
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aandacht en service”
Door M Rijnsburger op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Dhr. Bogerd, een en al aandacht en advies. Service in optima forma staat niet alleen bij hem maar ook bij Sanidump hoog in het vaandel! Vanaf de ontvangst, het maken van de tekenig, het advies en meedenken de levering en nazorg, alles prima. Top ervaring
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“2x keer badkamer hier besteld”
Door Boonstra op maandag 10 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
De afgelopen 2 badkamer in een tijdbestek van 6 jaar bij Sani-dump gekocht. Beide keren zijn we keurig te woord gestaan en met een goed gevoel huiswaarts gekeerd. We zijn goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats zou vinden. Bij de badkamer in ons vorige huis bleek er een kleine kleurafwijking te zitten in de tegels mbt het bestelde. Dit is keurig opgelost door kosteloos de te weinig ( door ons) bestelde tegels te leveren. Al met al zou ik de volgende badkamer weer bij Sani-dump bestellen
Dubbele wastafel
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Echt een aanrader”
Door Ron de Rooij op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Wij waren op zoek naar een compleet toilet, tegels en toebehoren. Verschillende zaken bekeken, maar we vonden bij Sani-Dump eigenlijk alles. Mooie tegels en al het sanitair, van super kwaliteit voor een mooie eerlijke prijs. Onze tegelzetter met 20 jaar ervaring stond te kijken naar de goede kwaliteit tegels. Wij zij super tevreden, goed geholpen, goed advies, mooie tekening. En het belangrijkste een hele mooi toilet. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Klacht keurig afgehandeld”
Door Fam. van Baal op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Utrecht
N.a.v. ons bezoek in Sanidump te Utrecht (wij hadden een klacht over een vorig jaar gekochte wasbak), hebben wij een klachtenformulier op de site ingevuld (zoals bij Sanidump was geadviseerd). Kort daarna zijn wij gebeld door Sanibel en werd een afspraak gemaakt om bij ons thuis te komen kijken én het probleem gelijk op de afgesproken dag op te lossen. Nou, dat is allemaal waargemaakt!! Op het afgesproken moment (woensdag 22 maart jl.) stond een zeer klantvriendelijke medewerker van Sanibel bij ons voor de deur. Hij had zowel een zwarte als de witte wasbak bij zich. Zonder gedoe werd de wasbak, waar de klacht betrekking op had, omgeruild voor de door ons uitgekozen witte variant. De oude gedemonteerd en meegenomen en de nieuwe keurig gemonteerd. Wij zijn ZEER tevreden over de wijze waarop met onze klacht is omgesprongen en deze is opgelost. Sanibel/sanidump krijgen van ons een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Michiel Koper op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Zijn zeer goed geholpen door Rogier met een mooie Badkamer en toiletten als eindresultaat! Goede service en meedenken met goede 3d simulatie! Geeft een goed beeld hoe alles er uiteindelijk uit komt te zien!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fantastische service”
Door Hans Schirmer op maandag 3 apr 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Het front van de ladekast in de badkamer was door het uithalen van de lade gebroken. Bij navraag bij de oorspronkelijke leverancier zou een nieuw front Euro 150,- moeten kosten. Sanidump kon het front via de producent Peripal gratis leveren. Een fantastische service en dat verdient een groot compliment.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect”
Door Peter van Lent op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Nog nooit zo snel en vakkundig geholpen door echte experts, ze begrepen exact wat we wilde hebben. De prijs en service is ook perfect. Het is dat we geen trofee uit reiken :) anders hadden ze hem zeker gekregen!
Badkamer inrichting
Badkamer inrichting
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer behulpzaam”
Door Ger op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Afgelopen maand prima geholpen door Sani -Dump Bergen op Zoom. Zeker een bezoekje waard ik ben super tevreden met mijn nieuwe badkamer. Zeer behulpzaam en vakkundig personeel. Dus een aanrader om daar je badkamer uit te zoeken,
Badkamer in stijl
Badkamer in stijl
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Sterk aanbevolen”
Door Alison Smith op donderdag 23 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
I was expertly advised by Carlo in Zaandam who helped me create my dream bathroom and a modern shower/wet room. There are many examples to look at in the showroom and Carlo helped take the worry away from designing a new bathroom from scratch by advising which appliances work best in the circumstances, and thinking of all the details which I would never have thought of. Any hitches were immediately solved and Carlo remained as keen to help after sales as he was doing the deal. Highly recommended.
Volledig nieuwe badkamer
Volledig nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede ervaringen”
Door T. Huizinga op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Wij hebben goede ervaringen met Michel (filiaal Groningen). Duidelijke uitleg, nam alle tijd en kwam niet dwingend over om maar te beslissen. Omdat we een goed gevoel hadden over de handelswijze en de prijs, hebben we een aantal dagen later besloten om tot koop over te gaan. Tot op heden hebben we hier zeker geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader”
Door Nelleke Starink op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Na een zeer slecht bezoek bij Brugman badkamers vervolgens naar Sanidump geweest.
Direct duidelijk gezegd dat ik informatief naar de mogelijkheden wilde kijken en die dag zeker geen beslissing zou maken. De verkoper ging serieus te werk en na nog 3 keer terug te zijn geweest de koop bij Sanidump gesloten. Bij het ophalen van de badkamer spullen bleek dat de douchedeuren te groot waren. Filiaal Utrecht heeft met het omruilen en opnieuw bestellen mij weer super geholpen. De foutieve deuren en de nieuwe deuren zijn zelfs bij mij thuis opgehaald/gebracht. Super service dus. Ik kan Sanidump zeer aanraden!!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complete badkamer”
Door G.Jansen op zaterdag 18 mrt 2017 '17 | vestiging Wijchen
Bij Sani-Dump Wijchen complete badkamer gekocht. Door Emile prettig en vakkundig geholpen. Goed geluisterd naar onze wensen en budget.Met levering wat problemen gehad, welke goed zijn opgelost. Puntje wat beter kan.In het ophaalmagazijn staat maar 1 persoon daar moet je toch wel wat langer wachten als je iemand voor je heb die ook een complete badkamer komt ophalen. Het zou prettig zijn om een slottijden te boeken per klant voor het ophalen van de goederen (de grootte orders).Alles bij elkaar service/kwaliteit/prijs vind ik Sani-Dump Wijchen een aanrader....
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Service”
Door A. Baan op zaterdag 18 mrt 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Voor onze badkamer en toilet kwamen wij bij Sani-Dump in Roosendaal terecht. JP Westhoeve hielp ons heel vakkundig, en dacht met ons mee. Deze geweldige man maakte 3D ontwerpen en paste alles aan onze wensen aan. Voor alle vragen en informatie konden wij bij hem terecht, niets was hem teveel. JP vertroetelde ons met koffie tijdens onze gesprekken.De levering was netjes in orde, maar door omstandigheden niet goed afgesproken door bedrijf van Gelderen. Dit lag aan de organisatie en absoluut niet aan de werknemers die kwamen bezorgen. Een nabestelling wil JP Westhoeve zelfs bij ons afgeven, zodat wij niet speciaal langs hoeven te komen. Dat is service ten top! Momenteel is de aannemer bezig met de werkzaamheden. Ons verhaal wordt in ieder geval vervolgd met foto's. Indien U service wenst, ga naar Sani- Dump in Roosendaal!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Niets dan lof”
Door DK op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Delft
Wij hebben de badkamer bij Sanidump gekocht en de montage door iemand anders laten doen. Er waren een aantal problemen kwalitatief gezien en ook buiten hun toedoen maar door de medewerkers goed opgepakt en naar alle tevredenheid afgehandeld. Niets anders dan lof.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Complete badkamer”
Door Anna-Marie op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hier mijn complete badkamer gekocht. Heel fijn geholpen door Jeroen. After sales ook goed, zij denken in oplossingen mee en springen bij de leverancier op de bres voor je. De bestelde spullen stonden keurig in de afgesproken week klaar in het centrale magazijn om afgehaald te worden. Alles goed verpakt en compleet. Reclames achteraf werden goed opgepakt, maar dit ging over kleine dingen. Zelfs de door mij verkeerd uitgekozen wc reservoir drukplaat werd zonder vragen omgeruild. Wel jammer dat ze geen eigen bezorgservice hebben. Ik zou zeker dit filiaal en de firma aanraden.
Eindresultaat van de badkamer
Eindresultaat van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Helemaal naar wens”
Door Peter Tol op dinsdag 14 feb 2017 '17 | vestiging Volendam
Op zoek naar een geschikte badkamer en toilet in de door ons zelf ontworpen woning zijn we bij verschillende aanbieders geweest. Tijdens ons bezoek aan Sanidump bij de vestiging in Volendam hadden we gelijk het goede gevoel. In eerste instantie kwamen wij puur voor de indeling van de badkamer zodat de aansluitpunten tijdens de bouw gelijk naar wens meegenomen konden worden. Hier zijn wij direct door vestigingsmanager Neal en zijn collega's uiterst behulpzaam geholpen en geadviseerd. Wat ons direct opviel was dat er tijdens deze oriënterende fase absoluut geen sprake was van opdringende verkooptechnieken, op uitermate prettige wijze werden wij geadviseerd m.b.t. tot de grootte en kleurstelling van de tegels, de indeling, keuze van meubel en accessoires. Vervolgens heeft Neal aan de hand onze gesprekken vakkundig een 3D tekening samengesteld waarbij onze ideeën perfect zijn weergeven. Alle artikelen zijn door Sanidump Volendam netjes en volgens afspraak geleverd. De badkamer en toilet zijn ondertussen geplaatst en we zijn uitermate tevreden over het resultaat! Het is helemaal naar onze wens.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door jack lafeber op donderdag 9 feb 2017 '17 | vestiging Zwolle
Deden niet moeilijk mijn vrouw kwam nog al op andere ideeen. In zwolle geenn probleem. Verkoper marcel bleef vriendelijk en deed zijn best. Toilet spiegel douchdeur geen probleem. Een aanrader. Alle tijd oor je goede cappachino.
Zeer tevreden met Sanidump
Zeer tevreden met Sanidump
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door E Geluk op dinsdag 7 feb 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Prima hulp bij het uitzoeken en de offerte. Snelle levering en goede service!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Niets dan lof”
Door Martijn van Galen op vrijdag 3 feb 2017 '17 | vestiging Breda
In 2015 hebben we de keuze gemaakt om onze badkamer aan te pakken. Het was verhuizen of verbouwen. Dat werd dus verbouwen. Wij hebben een aantal badkamer zaken gevraagd een schets te maken. Dit was blijkbaar een lastige vraag. Op de terugweg besloten we nog even langs sanidump te gaan. En ja daar wilde ze gelijk mee denken, tekening gemaakt spullen uitgekozen en de deal was zo gedaan. Sanidump heeft geen eigen monteurs maar wel een aantal vakmensen waarmee zij veel samenwerken. Wij hebben het advies opgevolgd en wij hebben niet anders dan lof. Over het traject van A tot Z niets anders dan lof. Zij hebben ons uitstekend geholpen en doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Mooie kwaliteitsproducten tegen uitstekende prijzen. En ja inmiddels 2016 hebben we toch een ander huis gekozen en ook nu moet de badkamer worden aangepakt. Vanwege de uitstekend Service gaan we dit wederom bij sanidump bestellen met dezelfde monteur. Sanidump top.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Supertevreden”
Door J van Haperen op woensdag 1 feb 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Vorige jaar de douche veranderd spullen bij Sanidump in Roosendaal gekocht. Werd daar vriendelijk en goed geholpen door het personeel. Goede service en goede producten voor douche en badkamer. Zeker een bezoekje waard ik ben super tevreden met mijn nieuwe douche.
Nieuwe badkamer
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Warm bad”
Door Petra de Bruin op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Middelburg
Klant zijn van Sanidump Middelburg voelt als een warm bad. Een enthousiast, gastvrij en professioneel team dat scherp geprijsde A-merken verkoopt en vakmanschap hoog in het vaandel draagt. Super blij met ons badkamermeubel. Dank Anne en collega's!
REACTIE VAN PETRA DE BRUIN
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service”
Door Paul op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Ruim 2 jaar geleden heb ik een volledige badkamer gekocht bij Sanidump Bergen op Zoom. Het chroom op de deurknop van de douchecabine was helaas gaan bladderen. Een belletje en 2 dagen later nieuwe deurknop binnen. Goede service en supersnel!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Hebben er zin in”
Door Feiko Zinkhann op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Ik was in december bij Sanidump in Leeuwarden binnengelopen en was aangenaam verrast door een niet opdringerige maar vriendelijke Marten van der Land. Het was een dag na de opening van de winkel en ik kreeg koffie en ook nog een heerlijk stuk gebak. Ik werd prima geholpen en geadviseerd. Niets was hem teveel en dat kom je vandaag de dag niet meer zoveel tegen. In januari 2017 kreeg ik een keurig berichtje dat mijn bestelde produkten binnen waren. Deze heb ik opgehaald en alles was perfect. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevereden ben! Ik zal Sanidump in Leeuwarden zeker aan iedereen kunnen en willen aanbevelen! Hier ben je nog echt een klant en geen nummer! Een prettige winkel dus met een plezierige bediening van een leuk team die er duidelijk zin in hebben!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Fam Rozema op vrijdag 27 jan 2017 '17 | vestiging Groningen
Goede ervaring met aankoop compleet nieuwe badkamer plus toilet voor onze nieuwbouwhuis. Goede prijs kunnen afspreken. Wij betalen ongeveer 200 meer dan de goedkoopste internetaanbieder. Ben er ongeveer 3x geweest om te onderhandelen:). Totaalbedrag zat rond de €5500. Alles is van Villeroy en Boch en Grohe. Het is wel een nadeel dat ze niet bezorgen, maar dat neem ik voor lief dat ik naar Drachten moet gaan.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Ben van Hulsel op donderdag 26 jan 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Vorig jaar Februari ben ik begonnen met de verbouwing van het toilet beneden, en de badkamer op de eerste verdieping. Het was een hele onderneming, en ik heb alles zelf gedaan. Behalve het plaatsen van de glazen douchewand en deur. Ik heb al mijn materialen bij Sanidump Bergen op Zoom gehaald, en ben daar zeer tevreden over. Ik heb het dan over de wand- en vloertegels, sanitair en benodigde meubels. Je wordt er heel vriendelijk geholpen, en als ik ergens vragen over had, kon ik bij hen terecht. Er werd echt met je mee gedacht. En ging er iets mis met de bestelling van de benodigde materialen, dan werd dat in no-time opgelost, naar behoren. Dat kan gewoon gebeuren met zo'n complex geheel. Ook de meeste accessoires hebben we bij hen besteld, omdat het zowiezo veel geld scheelt, met andere leveranciers. En dat is zeker geen onbelangrijke factor. Als iemand anders vraagt waar ik die mooie spullen vandaan heb, is het antwoord steevast : Sanidump Bergen op Zoom. Een echte aanrader.
+ Toon extra foto van Ben van Hulsel
Het meubel.
REACTIE VAN BEN VAN HULSEL
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Soepe”
Door C.Langstraat op maandag 23 jan 2017 '17 | vestiging Roosendaal
uitstekende assistentie en voorlichting bij de keuze, mooie 3D compilatie. Verder goed georganiseerde uitlevering via uitgavecentrum Dordrecht. Ook tijdens de bouw volledige en soepele medewerking bij ontstane onverwachte aanpassingen, met op het einde een mooi duurzaam product bestaande uit eerste klas materialen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Wendela op vrijdag 20 jan 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb alles voor mijn niewe badkamer hier gekocht. Er was een vriendelijke verkoper, zeer hulpvaardig. De spiegel bij mijn wastafelmeubel was niet meer leverbaar. Hiervoor kreeg ik een duurdere spiegel voor de prijs van de goedkopere. Het wastafelmeubel bleek bij thuiskomst de verkeerde kleur te hebben, na 1 telefoontje kwam de goede een week later. Als laatste een goede en fijne service punt is het ruilen van de al geleverde bakamerradiator voor een kleinere versie. Het teveel betaalde bedrag zal worden teruggestort. Kortom ik raad deze vestiging zeker aan
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Rekening met ons budget gehouden”
Door Mike op maandag 16 jan 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen. We konden rustig een kijkje nemen in de showroom alvorens wij verder werden aangesproken. Na een korte rondblik werden wij geholpen. Hiermee werd rekening gehouden met wat de mogelijkheden zijn binnen ons gewenste budget. Al snel kwamen bij bij een mooie oplossing. Nadat we eerst nog bij de concurrenten hadden gekeken zijn wij diezelfde avond weer teruggegaan naar de vestiging. Omdat de vestiging in Leeuwarden net een paar dagen geopend was konden wij profiteren van een zeer scherpe prijs. Als verbeterpunt zou ik noemen dat er een mogelijkheid komt waarbij je de levering bij de vestiging zelf kunt afhalen.
Douche
Douche
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Marcel op maandag 16 jan 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
We zijn prima geholpen door Eduard en zijn collega's. Er wordt goed meegedacht over inrichting van je badkamer, fatsoenlijke prijs, de levering was op tijd en keurig in orde. Aan te raden om hier eens te gaan praten als je een nieuwe badkamer overweegt!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Dikke plus”
Door Gerald op zaterdag 14 jan 2017 '17 | vestiging Almere
Wij hebben onze badkamer uitgezocht en dat was een feestje bij Sanidump Almere! Goed advies-kennis, lekker vlot en een goede prijs. We hebben behoorlijk wat aanbieders bezocht, maar hier vonden we alles wat we zochten! Ook levering en service vlekkeloos! Een dikke plus!
Badkamermeubel
Badkamermeubel
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door Mohamed op zondag 8 jan 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Onlangs een douchecabine en een wastafel gekocht bij sanidump in Amsterdam in de villa arena. Vriendelijk personeel, gaf me de tijd en dat terwijl ik heel erg twijfelde. Na een beetje onderhandelen kreeg ik nog een leuke korting. Topzaak, kom ik zeker nog terug
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Lage prijzen maar jammer van vervoer”
Door a de wit op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Zaandam
Nette verkoper met goede suggesties en duidelijke uitleg. Jammer dat de organisatie het bezorgen van de spullen niet doet. Dit zij hij net voor het tekenen van de bestelling. Ik vond dit ineens zo'n slechte service. Kreeg zo'n negatief gevoel dat ik bijna van de koop af zag. Ik dacht ok, hoe ga ik dit dan regelen? Waar haal ik een auto vandaan om die grote spullen te vervoeren? En die spiegel? En wat nou als ik het als onervaren vervoerder het beschadig? Ik baalde flink. Al mijn positieve gedachten over de verkoper en het bedrijf waren in één klap weg. Heb het uiteindelijk zelf kunnen regelen want die aanbevolen vervoerder was ook geen optie , die had pas weken later tijd. Ook zo iets. De door jullie geboden oplossing is ook waardeloos. Mijn badkamer is klaar. Het is erg mooi. Dus punt erachter, maar als mensen mijn mening vragen Sanidump? Lage prijzen, maar dat ene punt is ruk.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Uitstekende advisering”
Door Klaas en Elly van Smeden op woensdag 4 jan 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben sanitair en tegels voor een nieuwe badkamer en wc gekocht. De inrichting was al ontworpen. We kochten ca. 20 verschillende items: wastafel, kranen, badmeubel etc.. De advisering was in alle opzichten uitstekend (gastvrij, kundig, ter zake, klantgericht) en was overall ruim beter dan bij de badkamerinstallateurs-met-showroom die we bezochten. We hebben het bijna het hele pakket bij Sani-Dump aangeschaft, ook de producten die niet in het standaard-pakket zitten, tegen een internet-prijsniveau. De aflevering was professioneel. Bij het ophalen (keuze) werd de bestellijst gedetailleerd nagelopen (is alles er?) en werden de producten bekeken (is het gaaf?). Ik zou dit bedrijf - ondanks de naam - als eerste aanraden als het om aankopen van sanitair etc. gaat. Een goede voorbereiding (wat wil ik allemaal hebben?) is nodig, maar dat geldt bij elke leverancier.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Frans Hoogzaad op dinsdag 3 jan 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij zijn goed geholpen door deze adviseur, die ruim de tijd voor ons nam en ons regelmatig vroeg of we een drankje wilden. Door de omvang werd het een sessie over 2 dagen, maar het verliep prima. Een beetje irritant dat alles tot 3x toe met pen op papier moest worden gezet, maar dat is de werkwijze van Sani-Dump. De kans op fouten is hierbij groot, vooral als iemand op het "hoofdkantoor"de bestelling ook weer moet invoeren. Daar ging het bij ons ook mis. Tegels besteld in 60x60cm bleken te zijn ingevoerd met 45x45cm en werden dus zo geleverd!! Verder verliep alles prima.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettig bij aankoopervaring”
Door Harold op zaterdag 31 dec 2016 '16 | vestiging Groningen
Na een zeer slechte ervaring bij Brugman in Groningen (gelukkig niet in een aankoop eindigend) toevallig langs Sanidump Groningen gereden. Afspraak gemaakt voor de volgende dag en Nick heeft met ons toen een fantastisch mooie badkamer ontworpen. Deskundig advies ten aanzien van de indeling en de materialen en super service. Zo heeft hij de halve showroom verbouwt om de tegels bij elkaar te zetten die wij in de badkamer willen gebruiken als combinatie. Verder heel relaxt zonder enige druk alles financieel op papier gezet met de kortingen van de leveranciers erbij. Daarnaast nog wat eindejaarskorting gekregen van Sanidump. Ik was al happy met de badkamer en de prijs, maar toen nog even gehad over de bezorging. Zoals in andere reviews gezien moet je de materialen zelf afhalen en dat is natuurlijk lastig. Nick heeft uitgelegd dat ze liever niet met transporteurs werken omdat die soms een ander beeld hebben bij het omgaan met dit soort spullen en er dingen kapot kunnen gaan bij het transport. Sanidump heeft me 100 EUR extra korting gegeven nog voor als ik zelf eventueel een transporteur wil inschakelen, of in mijn zal wil houden als ik het toch zelf met een aanhanger ga afhalen. Al met al ben ik zeer tevreden met Sanidump. Ze monteren overigens niet, maar hebben wel de contactgegevens van zeer goede montage bedrijven in de regio die ze 100% vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden over kwaliteit en advies”
Door Sandra op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb bij Sanidump Capelle een badkamer en toilet laten ontwerpen en alle spullen (tegels, kranen, meubel, toilet etc) gekocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van zowel de geleverde goederen als het advies. Michel is met een voor mij onverwacht maar erg mooi ontwerp gekomen en heeft daarbij heel goed naar mijn wensen geluisterd en is juist helemaal niet bezig geweest om mij zo veel mogelijk te verkopen (zoals ik bij veel andere zaken heb ervaren). Erg prettig. Hij heeft ook alle tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden en rustig alle opties te laten zien. Ik kan Sanidump aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Rob en Hetty Vendel op dinsdag 27 dec 2016 '16 | vestiging Wijchen
Wij zijn van A t/m Z in ons badkamer-project prima geholpen door Steven en zijn collega's. Hij dacht niet alleen mee, maar had ook eigen ideeën, met name in de ontwerpfase en inrichting van de badkamer. De grootte en kleurstelling van de tegels, de indeling, keuze van meubel en accessoires. De 3 D-projectie op groot scherm gaf ons een goed inzicht van de verhoudingen. De kwaliteit van de "gekochte spullen" is uitstekend en ook in relatie tot de prijs. Kortom, Sani-Dump Wijchen is een aanrader als je een nieuwe badkamer overweegt. Ze doen wat ze beloven.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede uitleg gehad”
Door Gaby op dinsdag 27 dec 2016 '16 | vestiging Zwolle
Goede uitleg door verschillende medewerkers. Probeerde ook mee te denken in oplossingen/mogelijkheden. Zou iedereen dit aanbevelen. Makkelijk en snel kontakt prima service.Marcel en medewerkers weten waar ze het over hebben en hebben nog hart voor het product wat ze verkopen.
Douche
Douche
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg goed bevallen”
Door Erol op vrijdag 23 dec 2016 '16 | vestiging Volendam
Er werd echt de tijd genomen om vast te stellen wat de beste keuze voor inrichting en materialen voor onze badkamer was. Door de persoonlijke benadering, deskundigheid en service was de keuze snel gemaakt om alles bij Sanidump Volendam te bestellen. De levering is al gebeurd (in augustus). Erg goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aan te bevelen”
Door Peter Olsthoorn op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Badkamer gekocht bij Sanidump Roosendaal. Uitstekende keus en prima prijs/kwaliteit verhouding. Kundige en sympathieke verkoper JP. Wij hebben een goede ervaring en was prettig zaken te doen. Ook de nalevering was super. Meedenkend en klantvriendelijke prijzen Absoluut aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door Arjen Treep op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Almere
Blij verrast met advies dat ik kreeg in Almere. Er wordt totaal niet gepushed zoals bij andere grote ketens. Een erg goed gevoel over onze aankoop van zowel badkamer als WC. erg prettig zijn de bouwtekeningen die je meekrijgt en thuis op je gemak kan bekijken op de computer en kan bespreken met je eigen aannemer. Advies is wel overdacht door zeer ervaren adviseurs die ook op min-punten van producten wijzen en met goede alternatieven komen. ook over de after-sales zeer te spreken. Eigenlijk nog noot ergens meegemaakt zo goed. Afspraak is afspraak en er wordt pro actief gebeld en uitgelegd hoe alles werkt en welke stappen ondernomen worden. Prettig aan het concept dat je een eigen aannemer in de hand kan nemen. Zo een man loopt toch snel een paar weken bij je in huis en dan is het fijn als je zelf iemand kan kiezen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nemen de tijd”
Door Gea Veenstra op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Drachten
Wij hebben hier een complete badkamer gehaald. Met onze eigen ideeën hebben we een 3d tekening laten maken. Ook de medewerker kwam met goede ideeën. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de goederen,service en de behulpzaamheid van Sani-dump. In tegenstelling tot andere bedrijven zijn ze niet opdringerig maar nemen ze wel de tijd voor je.
Complete badkamer
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Aanschaf badkamer”
Door Schenk op woensdag 7 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Vorig jaar een 2 badkamers aangeschaft voor onze nieuwe woning. Goede geholpen in de winkel, nette prijzen. Ook de aftersales service was prima, want een van de douchedeuren bleek niet te passen. Deur omgeruild voor een maatwerk deur.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Defecte spullen gekocht”
Door Ramses op dinsdag 6 dec 2016 '16 | vestiging Almere
Goede prijzen, mooi spul, maar schijn bedriegt. De producten zijn vaak defect. Let op, ik baseer dit op twee constateringen;
1. De negatieve recensies
2. Mijn eigen ervaring met het bedrijf
Mensen, het is een kwestie van statistiek. Inruilen doet men niet aan; men moet dit direct op de website van de leverancier verzoeken die 'niets' met sanidump te maken heeft nadat het product eenmaal is betaald en afgeleverd. Twee wcs, twee wasbakken, een wasbakmeubel en twee kranen besteld. Hoe groot is de kans dat een kraan defect is (kan niet dicht worden gedraaid, water blijft maar stromen), een wasbakdop lekt (sluit de wasbak niet af waardoor water blijft wegstromen), en een siphon lekt (reservoirbakje onder de wasbak)? Toch wel een schadepost van 300 euro mensen :) Ik ben al blij dat de wcs niet gaar zijn, moet je je eens voorstellen :) Punt is eigenlijk dat het woord saniDUMP eigenlijk al suggereert dat je iets koopt waarmee iets bijzonders mee aan de hand is. Dumpprijzen voor A-merken; yeah right. Daar moet iets mis mee zijn. Maar als je die winkel inloopt, dan wil je uitgaan van het positieve en wat geld besparen. Maar dat blijkt naïef te zijn. Had t kunnen weten :) :) NOOIT meer sanidump, en ik adviseer iedereen ook nooit iets bij deze lui aan te schaffen, en al zeker geen partij aan materiaal.
Reactie of foto toevoegen +30 bedankjes
“Geen onvertogen woord”
Door Diaan van den Branden op dinsdag 6 dec 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Echt zonder overdrijven super service. Alles wat maar fout kon gaan (verkeerd badmeubel geleverd, dopjes die van toiletbrillen schoten, afijn noem het maar op) ging ook absoluut fout maar nooit een onvertogen woord en keurig netjes opgelost door Eduard en de rest van het team Bergen op Zoom. Wij zijn zeer over ze te spreken!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tegenvallers”
Door J. de Gooijer op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Het advies voor de aanschaf van de badkamer was prima. Maar daarna hebben we toch een paar tegenvallers gehad. De tegels waren niet goed berekend, waardoor we van een kleur te weing hadden en van een andere kleur teveel. De tegels moesten we bijkopen en de andere kleur werd niet teruggenomen. Daarna bleek bij het installeren van het doucheraam een strip te ontbreken. Is na flink mopperen wel gelijk opgelost. Dan wil je eindelijk een lekkere douche nemen en blijkt de thermostaatkraan niet goed te zijn. Direct ruilen ho maar, moeten we weer wachten op de leverancier van de kraan. Kortom ik zal SaniDump niet direct aanraden!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niet tevreden”
Door Stefan op zaterdag 26 nov 2016 '16 | vestiging Zoetermeer
Als onderdeel van de bestelde badkamer, een wasbakje en kraan voor het toilet besteld. Deze bleek echter erg groot voor de WC dus ik wilde deze graag retourneren. Dat werd echter niet gelijk geaccepteeerd. Vervolgens wordt ik herhaaldelijk niet teruggebeld en komt met de belofte om de wasbak toch terug te nemen, niet na. De aannemer gaf verder aan dat het wandmeubel blad van slechte kwaliteit was. Mijn melding hierover werd genegeerd. Het zou normale kwaliteit zijn. Echter na twee maanden heb ik al een kromming van vocht op een hoek. Waardeloze kwaliteit. Kortom, ik raad af zaken te doen met Sani Dump Zoetermeer.

Ervaring eveneens van 26 november 2016: Kromme tegels geleverd die de aannemer niet wilde plaatsen. De aannemer ging terug naar SaniDump met de tegels maar werd buitengezet. De aannemer heeft nieuwe tegels gekocht. SaniDump wil de oude tegels niet terugnemen
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Y. Dijkstra op zaterdag 26 nov 2016 '16 | vestiging Drachten
Heel goede ervaring met advies, keuze en aankoop van materialen t.b.v. renovatie badkamer en toilet, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Alleszins redelijke prijzen. Prima service,advies, afwikkeling en mogelijkheden tot overleg met in ons geval dhr. M. van der Land
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gekocht”
Door Anton op woensdag 16 nov 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
We hebben bad- douche kranen, toilet badmeubel, bij sanidump gekocht. De service was perfect en we zijn goed geïnformeerd. Erg tevreden over de prijs vs kwaliteit. Ook de aftersales, omdat we erg goed geholpen zijn nadat de installateur de kranen verkeerd geplaatst heeft. Sanidump heeft ons prima geholpen door mee te denken en de fabrikant in te schakelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door A. Grevengoed op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Wijchen
Op een hele prettige manier geholpen door Emile. Veel vergeleken met internet en uiteindelijk kwamen we met de beste prijs uit bij Sanidump. Extra voordeel dat we er ook bij krijgen is de ondersteuning qua service die je normaal gesproken bij internet bestellingen niet hebt. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima bedrijf”
Door Michel Frieser op zaterdag 12 nov 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Onze aankoop was een complete badkamer! Tijdens mijn eerste bezoek werd ik erg goed geholpen, en deed de verkoper zijn uiterste best om een mooie en vooral praktische badkamer in 3D te laten zien. Hij maakte ook duidelijk kenbaar welke voor en nadelen aan bepaalde artikelen zaten, waardoor ik makkelijker een keus kon maken. Doordat de prijs ook aantrekkelijk bleek te zijn, hebben wij de knoop doorgehakt! Uiteindelijk ook een levertijd volgens afspraak en alle artikelen waren compleet! Jeroen bosters kluswerken heeft de badkamer geplaatst, en hadden geen betere vakman kunnen wensen. Echt super! Klein aandachtspuntje: de vele kortingsposters in de winkel wekken wat onduidelijkheid en ogen rommelig. Kortom: prima bedrijf welke ik iedereen zou aanraden.
Complete badkamer
Complete badkamer
REACTIE VAN MICHEL FRIESER
+ Toon extra foto van Michel Frieser
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Echte aanrader”
Door Fam. Lodewegen op woensdag 9 nov 2016 '16 | vestiging Groningen
Wij hebben onze badkamer gerenoveerd en daarvoor bij Sanidump Groningen onze spullen gekocht, zoals een badmeubel, Grohe Grohtherm met regendouche, design radiator, wand en vloertegels inclusief vloerverwarming. Wij kwamen toevallig bij Sanidump Groningen langs gereden. De deskundige, aardige en vrijblijvende manier van advisering sprak ons enorm aan. We zijn zeer tevreden over de meedenkende medewerkers en de scherpe prijzen. Een echte aanrader!
Gerenoveerde badkamer
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel goede service”
Door Isabelle Hoek op woensdag 9 nov 2016 '16 | vestiging Roelofarendsveen
Vriendelijke medewerkers en een hėél goede service. Er wordt echt met de klant meegedacht. Diverse keren wat geruild en elke keer was dat geen probleem. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Alleen maar positief”
Door S. van den Beld Heerde op vrijdag 4 nov 2016 '16 | vestiging Zwolle
Alleen maar positief op alle fronten! Denken met je mee en geven juiste en zeer professioneel advies! Je voelt je echt klant! En dan die naam "Sanidump" ! Een grote verrassing bij binnenkomst: A-merken tegen de scherpste prijs!!! Een echte aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Plezierig”
Door Koos Schipperus op maandag 24 okt 2016 '16 | vestiging Delft
Na verschillende badkamer specialisten bezocht te hebben op een plezierige manier kennis gemaakt met SaniDump. Al onze wensen waren in de zaak aanwezig en door Remon, zonder enige drang, begeleidt naar de opdracht tegen een faire prijs. Ook het afhalen in Dordrecht gebeurt secuur en samen wordt de zending gecontroleerd en zo nodig aangepast. Zelfs het laden van de goederen wordt begeleidt door de vriendelijke mensen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Wens over levering”
Door Dick de Vries op maandag 24 okt 2016 '16 | vestiging Groningen
Door Sanidump in Groningen prima geholpen en middels een 3d-simulatie een goed beeld gekregen hoe de badkamer kon gaan worden. Deskundig advies en ook meedenkend in de prijs. Klein minpuntje: waarom zelf de spullen moeten halen uit het depot in Drachten. Via een extern bedrijf (op advies van Sanidump) het alsnog laten bezorgen. Persoonliijk verwacht ik dat het bedrijf zelf ook kan leveren tot aan de deur. Maar los van dit alles zijn we keurig en prima geholpen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden met Marcel”
Door marc op maandag 24 okt 2016 '16 | vestiging Zwolle
Super goed geholpen nadat we de eerste keer een heel plezierig gesprek hadden met Marcel in Leiderdorp. Gingen we voor een vervolggesprek naar dezelfde vestiging, waar we ook het 1e gesprek met Marcel hadden. Wij kregen dan een collega van hem om het gesprek verder voor te zetten. Helaas kwam deze niet opdagen en stonden we dus voor een dichte duur. Erg slordig!! Dit werd opgelost doordat we weer met Marcel contact opnamen, die ons daarna enorm goed geholpen had. Door direct verder te gaan waar we waren gebleven in Zwolle. We zijn dan ook erg blij met de badkamer en wc die we bij hem hebben gekocht voor een hele scherpe prijs! Wat het voor ons verschil maakte t.o.v. de concurrent.
+Prijs/Kwaliteit verhouding zeer goed.
+Goed advies, denkt met je mee.
+Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.
+En een flinke Gunfactor.
Dit komt door zijn relaxte houding (niet te opdringerig) en de tijd die hij neemt om je over de producten uitleg te geven.
Dank je Marc! Hoop dat jullie veel en lang plezier hebben van de nieuwe badkamer. Jammer dat er eerst iets mis ging maar wordt uiteindelijk altijd opgelost bij Sanidump! REACTIE VAN MARCEL
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Positieve ervaring”
Door Hans Romeijn Bussum op zondag 23 okt 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Via Jeroen Noordwest werden wij begeleid aangaande een nieuw badkamer- en toiletinterieur. Met raad en daad "liep" hij door onze bestelling. Zeer vakkundig was hij aangaande de verschillende mogelijkheden. Samengevat: een meer dan positieve ervaring met Sanidump door toedoen van Jeroen Noordwest.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vakkundig”
Door S.A. Raar op zondag 23 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vakkundig personeel, zijn bijzonder goed geholpen (Ferry) en mooi materiaal. Enig nadeel, geen levering. Of je moet de spullen zelf ophalen in Dordrecht of laten bezorgen door een transportbedrijf hetgeen toch wel prijzig is. Verder complimenten zoals de materialen verpakt zijn en afgeleverd worden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complete badkamer”
Door Patrick Snijders op zondag 16 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Een complete badkamer besteld. Wij zijn goed geholpen vanaf het maken van een plan tot en met de levering. Meedenkend, deskundig, behulpzaam, niet opdringerig en vriendelijk. Persoonlijke benadering, veel artikelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gnieten van de douche”
Door C. Kerssens op woensdag 12 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben meubels, douchecabine en tegels voor onze badkamer bij Sanidump gekocht. We zijn op een prettige en vakkundige manier geholpen door vriendelijke mensen. De materialen zien er prachtig uit en ondanks een probleem met de levering van de douchewand(buiten de schuld van Sanidump om) is alles naar tevredenheid opgelost, en wij genieten van onze vernieuwde douche.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Complete badkamer”
Door Erno den Breeyen op dinsdag 11 okt 2016 '16 | vestiging Utrecht
Wederom hebben wij een complete badkamer besteld en dit is weer allemaal goed geregeld. Het gehele proces was duidelijk en simpel. Na installatie hadden we wat kapot gemaakt en konden direct een goede regeling treffen, echt fijn opgelost!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Super service”
Door Familie Engel op vrijdag 7 okt 2016 '16 | vestiging Almere
De verkoper Andy luisterde goed naar onze wensen en adviseerde ons waar nodig. Tekening op maat gemaakt. Helaas geen tegels in onze smaak bij de vestiging, maar ook dat was geen enkel probleem. Probeerde niet alsnog ons over te halen daar de tegels te kopen. Super service!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Ontzettende aanrader”
Door Alex op woensdag 5 okt 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Onlangs hebben wij een nieuwe badkamer aangeschaft bij Sanidump Amsterdam. Wij werden bijzonder prettig geholpen door Jeroen Noordwest. Hij nam de tijd, tekende verschillende opties en gaf goed advies. En het allerfijnst was dat hij geen opdringerige verkooptechnieken hanteerde. Gewoon eerlijk en gedegen advies waarna hij de keus volledig bij ons liet zonder er druk op te leggen. Dit gecombineerd met de mooie uitgebreide collectie maakt Sanidump Amsterdam een ontzettende aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Van harte aanbeveling”
Door van den Akker op donderdag 29 sep 2016 '16 | vestiging Groningen
Super tevreden over de aangeschafte badkamer bij Sanidump in Groningen. Zeer vriendelijk personeel. Mooie 3d tekening gemaakt. Het advies bij Sanidump is vrijblijvend, totaal niet opdringerig. Dit vonden wij erg prettig. Na afloop van de eerste afspraak kregen we de gemaakte tekening mee. De tweede afspraak verliep ook erg prettig. Het personeel dringt zich niet aan je op en laat je rustig nadenken over een eventuele aankoop. De spullen zijn op de afgesproken tijd geleverd. De communicatie daarover verliep duidelijk. Toen bij thuiskomt een doos met tegels kapot bleek te zijn is een nieuwe set dezelfde dag nog besteld door de aftersales afdeling. Ook goed om te noemen dat deze afdeling zeer vriendelijk en behulpzaam is. Een klein puntje van aandacht: Sanidump installeert zelf niet. Het is handig om zelf ook mee te denken in het proces als het gaat om de installatie. Uiteindelijk zal iemand anders (die je zelf hebt benaderd) gaan uitvoeren wat jij samen met Sanidump bedacht hebt. Het is goed om gedurende het proces hier scherp op te zijn en bijv. iemand al mee te laten denken (een aannemer oid). We zijn erg tevreden over het eindresultaat! Wij kunnen dit bedrijf van harte bij u aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitgebreide service”
Door Rien Janssen op maandag 26 sep 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
In 2007 een komplete badkamer gekocht bij sanidump B O Z . Na veel jaren met plezier gebadderd te hebben viel het op dat de wastafel onder het glazuur barstjes vertoonde. niet echt opvallend maar ze zaten er wel. Toch es vragen en wat denk je ""meneer er is 10 jaar garantie op deze sphinx wastafel "". De vertegenwoordiger is komen kijken, tot onze verbazing kregen we te horen zoek maar een andere wastafel uit in Bergen op Zoom. Echter tegen woordig hebben de meeste wastafels een onderbouw kastje dat wij niet hadden. Meneer ""geen probleem zoek er een goede onderkast bij en wij vergoeden die !!"" Het enige wat ik als tegenprestatie moest doen dat ie het zelf instaleren, dat is met plezier gebeurd !! Sanidump bedankt !!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden erover”
Door van Leeuwen op maandag 26 sep 2016 '16 | vestiging Zoetermeer
Dit is de tweede keer dat wij onze badkamer bestellen bij Sanidump. We zijn erg prettig geholpen door Marc. Hij neemt de tijd en denkt met je mee. We hebben weer mooie spullen gekocht voor goede prijs!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Resultaat is super”
Door Van der Horst op donderdag 22 sep 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij Sanidump Capelle aan den Ijssel onze gehele badkamer aangeschaft. Uitstekend geholpen door Guy Hofman, hij denkt mee, adviseert en ontwerpt, zonder druk op te leggen om te kopen. Ook een mooie 3d tekening gekregen. Resultaat is super.
Complete badkamer
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Pluim”
Door Michiel op donderdag 22 sep 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn in de vestiging in Bergen op Zoom erg goed geholpen bij de aankoop van onze badkamer. Er werd veel tijd genomen voor het ontwerp en het uitzoeken van de materialen.
Het nadien aanpassen van de order was ook erg makkelijk. Pluim voor de flexibiliteit en bereikbaarheid! Afspraak = afspraak, alles was op tijd beschikbaar.
Dubbele wastafel
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima service”
Door kees en silvia meeusen op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Middelburg
vanaf het binnen komen in de winkel tot het afleveren van de bestelde producten een correcte begeleiding en advies van het personeel.een artikel wat niet goed was wordt keurig netjes aan huis afgeleverd prima service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Hele nieuwe badkamer”
Door jeannette op zondag 11 sep 2016 '16 | vestiging Middelburg
een hele nieuwe badkamer aangeschaft douchecabine,hangtoilet,wasbak,vloer en wandtegels,heel goed geholpen en ook goed meegedacht over alles,vriendelijke mensen in de zaak. zeker aan te raden,als je een nieuwe badkamer overweeg zeker naar middelburg sani-dump gaan
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goede manier geholpen”
Door R.C. Luyten op zondag 11 sep 2016 '16 | vestiging Aalsmeer
Prima advies en hulp bij het uitzoeken in de winkel. Daarna goede aflevering. Een onderdeel was niet juist maar is prima opgelost. Na installatie nog wat aanvullingen nodig. Ook hierbij op een zeer goede manier geholpen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg blij mee”
Door Fam. Verbogt Roosendaal op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Bij sanidump Roosendaal uitstekend geholpen door Rogier! Een jaar voor aankoop al een badkamer opzet laten maken, zonder verplichtingen. Dit geeft vertrouwen.. Wat gelukkig niet onterecht bleek. Rogier neemt alle tijd, luistert goed naar je wensen en komt dan ook met goede adviezen. Prima service tijdens en ook na de realisatie van de badkamer! De badkamer is prachtig geworden. Kortom erg blij mee! Dank je Rogier van Sanidump!
Badkamer met dubbele wastafel
Badkamer met dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (4 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlmere (9 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
cAmsterdam (11 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
dBergen op Zoom (34 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
eBreda (8 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
fCapelle aan den IJssel (39 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
gDelft (10 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
hDen Haag (2 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
iDordrecht (4 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
jDrachten (8 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
kGroningen (17 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
lLeeuwarden (4 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
mLeiderdorp (6 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
nMerksplas (0 ervaringen), Steenweg op Hoogstraten 72A, 2330 Merksplas Belgie, tel +32 14 74 82 99
oMiddelburg (4 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
pNuenen (2 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
qRoelofarendsveen (2 ervaringen), Conservenweg 193, 2371 DT Roelofarendsveen, tel 071 - 331 39 79
rRoosendaal (24 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
sRotterdam (15 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
tSliedrecht (17 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
uSpijkenisse (16 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
vTilburg (0 ervaringen), Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
wUtrecht (7 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
xVeghel (4 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
yVolendam (8 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
zWijchen (12 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
a1Zaandam (17 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
b1Zaltbommel (0 ervaringen), Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
c1Zoetermeer (7 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
d1Zwolle (6 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers