Feedback
9,1

Sani-Dump

Website: www.sanidump.nl "Uitstekend" score uit 360 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.sanidump.nl | 32 vestigingen (heel nederland)
1 / 105
105 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.sanidump.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Sani-Dump
Sani-Dump is met 35 vestigingen in de Benelux de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairketen. Wij zijn al ruim 21 jaar dé aanbieder van luxe sanitair en tegels van alle grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak. Maar… alle A-merken voor de laagste prijzen. Dat is Sani-Dump. Het enige dat wij dumpen is de prijs.

Professioneel advies en een gratis 3D tekening van uw badkamer
Online kunt u een showroom afspraak maken in één van onze vestigingen zodat een adviseur u kan helpen bij het kiezen van de juiste badkamer. Tevens is het mogelijk om samen met onze adviseurs een 3D tekening van uw badkamer te maken, zodat u direct een beeld krijgt van het eindresultaat.


Online inspiratie opdoen
Via onze website komt u online inspiratie opdoen. Hierbij kunt u een kijkje nemen bij het aanbod van de verschillende merken. Welke stijl past bij u? Wat voor stijlen zijn er? Zomaar een paar vragen waar wij antwoord op kunnen geven: www.sanidump.nl/merken/.

Showrooms door heel Nederland
Bezoek een van onze vestigingen door heel het land. Waarschijnlijk zit er ook een vestiging bij u in de buurt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Sani-Dump vestiging: www.sanidump.nl/vestigingen/.
Ervaringen
Er zijn 360 ervaringen over Sani-Dump. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren272 ervaringen
4 sterren57 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster19 ervaringen

Per vestiging:
“Slechts een minpunt, verder niets dan lof”
Door Sietske op donderdag 14 dec 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
We zijn goed geholpen door De store manager Ron in Leeuwarden. We kregen een mooi ontwerp van onze badkamer beneden en boven . Verder alles wat daar bij hoorde spiegelkasten, kranen douchewand etc. Dan nog de toiletpotten met inbouw, wasbakje .... klasse. Het enige min punt was! Dat toen de deal rond was en wij ook zeer tevreden waren met de prijs ,vertelde Ron dat we zelf alles moesten ophalen uit een Depot in Drachten huh daar waren we niet op voorbereid....dat had hij wel eerder moeten aangeven. Ik kan me voorstellen dat er meer mensen zijn die dit vervelend vinden. Daar door zijn de prijzen natuurlijk laag. Verder niks dan lof over Sani Dump ........
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geleverde badkamer”
Door Henk en Anneke Nieuwenhuijzen op zaterdag 9 dec 2017 '17 | vestiging Groningen
Michel heeft ons uitstekend geholpen met het kiezen van tegels, badkamermeubel met wastafels, toilet, douchecabine en kranen en accessoires. Hij heeft goed geluisterd wat onze wensen waren. Daarna liet hij ons zien wat de mogelijkheden waren.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedankje”
Door R en R te Hoofddorp op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Leiderdorp
Wij hebben hier voor de tweede keer onze badkamer gekocht. Wij zijn wederom geholpen door Nils en zijn tot in de puntjes geadviseerd. Ook de levering was top en compleet. Nils bedankt!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door Raymond op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Erg goed geholpen door Marius (en Franklin). Denkt goed mee en komt met goede ideeën. Spullen netjes geleverd en er wordt alles aan gedaan om ook onze aanvullende wensen meteen te regelen. Top !!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Rolf op woensdag 6 dec 2017 '17 | vestiging Groningen
Prima concept: kundig advies van Maycel in de showroom en alles wordt in 3-D op scherm getoond zodat je meteen ziet hoe het uitpakt. Ze hebben geen voorraden en bezorgen niet, dus je zult wel zelf in Drachten alles op moeten halen.
Uiteindelijk een topbadkamer geworden en ook de aftersales is goed te noemen. Twee probleempjes (defecte badkraan en dempers spiegelkast) zijn snel verholpen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Naar volle tevredenheid”
Door J.P.Draijer op dinsdag 28 nov 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Onze complete badkamer al weer enkele maanden in gebruik en naar volle tevredenheid, onze spullen in de vestiging Leeuwarden gekocht, zeer vriendelijk geholpen door eerst Ron en later Songul en Marten, echte meedenkers, inzichtelijke 3 D tekening en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De bestelling thuis laten bezorgen. Alles goed gecontroleerd. TOP, inmiddels ook de spullen voor het toilet benedenverdieping uitgezocht.
FOTO VAN J.P.DRAIJER
Complete badkamer
REACTIE VAN J.DRAIJER
overzicht
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fred W. Muller op dinsdag 28 nov 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Een goede vriend adviseerde ons bij deze vakmensen te kijken naar de producten voor een nieuwe badkamer. Daar hebben wij geen spijt van gekregen. De verkoper was goed voorbereid en kon on in betrekkelijk korte tijd een scala aan mooie producten tonen. Keuze in overvloed . Binnen een uur hadden wij een plaatje van een badkamer bij elkaar gezocht. Binnen 24 uur kregen wij de offerte via mail toegestuurd en na ons akkoord kon meteen toegezegd worden wanneer de onderdelen gereed zouden zijn om af te leveren. Wij zijn zeer tevreden met de hele gang van zaken en kunnen deze zaak van harte aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 28 november 2017: De aankoop is op verzoek en na overleg met de installateur tijdig geleverd. Goed bevallen en enthousiast over de kwaliteit van het geleverde. In 't kort, zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Warme douche”
Door Tegel op vrijdag 24 nov 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Na een oriëntatie ritje in Leeuwarden bij diverse zaken zijn we bij sani-dump geëindigd. Zeer goed geholpen! Jonge dame, had veel kijk erop. Ze wist alles goed te plaatsen, met kijk op de ruimtes. Hierdoor kwam er een prachtig 3dontwerp uit. Tegels werden vlot geleverd en zit nu in de afrond fase. Nu al zin om te douchen ... De prijs was helemaal top!! Er kwam een prijs uit rollen van ongeveer 1725 aan tegels (incl dealerkorting). Ze vroeg wat ik van ontwerp vond en de prijs. Ontwerp vonden we prachtig, prijs hadden we 1650 in gedachten. Ze ging naar de manager en liet ons een bedrag zien van 1560! Dus nog eens 90 eraf. Hartstikke fijn! Hele warme douche voor Sanidump Leeuwarden.
FOTO VAN TEGEL
Badkamer met tegels
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door T. Kroon op dinsdag 21 nov 2017 '17 | vestiging Middelburg
Wij waren op zoek naar een nieuwe inrichting van de badkamer en zijn echt heel goed geholpen door de medewerkster van deze vestiging. Ze dacht met ons mee, is heel deskundig, heeft veel ervaring en was heel geduldig. Niets was haar te veel: voorbeelden halen, opzoeken in boeken, de 3-d presentatie aanpassen etc. We zijn dus goed geadviseerd en kregen tips voor de montage. Het contact was ook heel plezierig. Verder is alles geleverd zoals afgesproken, was ook de nazorg (bijvoorbeeld nog tegels bijbestellen) prima in orde. Ook de prijs was in vergelijking tot andere sanitair-leveranciers goed. Als wij het opnieuw zouden doen, zouden wij weer naar Sanidump in Middelburg gaan! Misschien nog één tip: wij wisten niet van te voren dat we een deel van de spullen zelf moesten ophalen in het magazijn in Middelburg, het zou fijn zijn geweest als wij dat van te voren hadden gehoord. Al met al zijn wij zeer tevreden en zullen ieder die er naar vraagt dit bedrijf aanraden.
FOTO VAN T. KROON
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Bedankt”
Door Jacoline op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben onze badkamermeubels, wastafel, kranen, afvoeren en douchewand bij SaniDump aangeschaft. Zeer tevreden over klantvriendelijkheid/service, kwaliteit en prijs. Onze vrienden hadden SaniDump aangeraden na goede ervaring, dus wij zijn vanuit België gekomen voor Hollandse service :) Zeker een aanrader, ook voor onze Belgische vrienden. Bedankt!
FOTO VAN JACOLINE
Badkamer met Hollandse service
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Hulde”
Door D.Fokkema op dinsdag 7 nov 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Verhalen genoeg over de service van Sanidump. Mijn verhaal doet er niet toe.
Kortom probeer het zelf maar dan ervaar je ook de goede service van dit bedrijf. Mijn aankoop was in Rotterdam en de verdere afhandeling van de klacht was vestiging Dordrecht. Kortom, veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. HULDE!!!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Uitmuntende service”
Door Anja Luijks op dinsdag 31 okt 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Zeer klantvriendelijk, zeer goede informatie voor eventuele aanschaf van een nieuwe badkamer. Ook de service is uitmuntend! Dankzij de medewerkers van Sani- Dump Bergen op Zoom hebben wij de badkamer, met daarin A- merk producten, van onze dromen kunnen verwezenlijken tegen een betaalbare prijs!
FOTO VAN ANJA LUIJKS
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Mooi geworden”
Door Linda van der Velde op zondag 29 okt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Niet alleen de badkamer, maar ook het toilet uitgezocht. Wat is het mooi geworden. Dank je wel voor het advies en je hulp Lennart van Gent.
FOTO VAN LINDA VAN DER VELDE
Nieuwe toilet
REACTIE VAN LINDA VD VELDE
Zo mooi.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Een aanrader”
Door Fam. P. Overduin op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prettige ontvangst in de winkel. Goed advies. Prijs is wel aan de dure kant, als je het vergelijkt met internetprijzen, maar daar koop je ook een stuk goede service voor! Na de badkamer afgelopen zomer, hebben we inmiddels onze toilet beneden ook bij Sanidump gekocht. Wat ons betreft een aanrader!
FOTO VAN FAM. P. OVERDUIN
Douchedeur
+ Toon extra foto van Fam. P. Overduin
+ Toon extra foto van Fam. P. Overduin
+ Toon extra foto van Fam. P. Overduin
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Annulering zonder problemen”
Door vethaak op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij hadden diverse badkamer spullen besteld maar door omstandigheden hebben we moeten annuleren dit kon zonder problemen dank hiervoor voor sanidump sjappoo .
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Douchewand”
Door englander op vrijdag 20 okt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
door de doortastende werknemer kon de douchewand bij ons op de 8e verdieping worden bezorgd, terwijl de bezorgdienst weigerde de bestelling boven te brengen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Joost de Wijs op dinsdag 17 okt 2017 '17 | vestiging Groningen
Goede ervaring met Sanidump. We zijn meerdere malen op bezoek geweest en waren zeer tevreden over de service. Verder het meedenken en de wens vertalen in een 3-d tekening. Tijdens de verbouwing hadden we nog een pak tegels nodig met spoed. Hierin heeft Michel ons ook weer goed geholpen. Wat mij ook aanspreekt is dat de verkopers niet in pakken lopen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtige badkamer”
Door Hilde Both op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie badkamers voor een goede prijs, goed geadviseerd en tijdens de bezorging en de bouw tegen diverse problemen aangelopen,maar dit is allemaal zonder discussie door Sanidump opgelost. Ik heb een prachtige badkamer! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
REACTIE VAN H.BOTH
Mooie badkamer!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Doen hun best voor de klant”
Door Frans op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Mensen doen hun best voor de klant en er valt goed mee te praten. Mooie en goede kwaliteit kasten en supersnelle levertijd ! Kortom, ik zou de vestiging Bergen op Zoom aan kunnen raden, de rest ken ik niet natuurlijk.
FOTO VAN FRANS
Dubbele wasbak
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door Ruben op woensdag 11 okt 2017 '17 | vestiging Zaandam
In de eerste plaats bijzonder klantvriendelijk en servicegericht. In de tweede plaats prima materialen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettig geholpen”
Door Ljibbe de Vries op maandag 9 okt 2017 '17 | vestiging Drachten
We zijn erg goed en prettig geholpen door Wiebe Soepboer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super”
Door Hans Dahlkamp op dinsdag 3 okt 2017 '17 | vestiging Middelburg
Super advies, ze nemen de tijd voor maatwerk advies. Service is prima. Twee beschadigde artikelen (vanaf fabriek) zijn per direct vervangen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Jacqueline op dinsdag 3 okt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Badkamer en toilet uitgezocht. We zijn goed geadviseerd door Carlo, die perfect aanvoelde wat onze smaak is. We zijn heel blij met het resultaat! Er was nog iets misgegaan in de communicatie over de afmetingen waardoor we een verkeerde deur besteld hebben, maar ook dit is keurig opgelost door Sanidump. Uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanwinst”
Door Van der Bend op zaterdag 30 sep 2017 '17 | vestiging Hoogeveen
Zeer klantvriendelijk, uiterst scherpe prijzen, kwaliteitsproducten, goede afspraken te maken, snelle levering, kortom fijne winkel met goed personeel. Aanwinst voor Hoogeveen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door Peter Hoogendoorn op vrijdag 29 sep 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
Heel goede ervaring. Netjes geholpen. mooie 3D tekening gemaakt van onze badkamer/toilet. Mooi op tijd de bestelling geleverd. Zeker een aanrader voor als u op zoek bent naar een nieuwe badkamer of toilet.
FOTO VAN PETER HOOGENDOORN
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prettig”
Door Bertine van der Weide op donderdag 28 sep 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Zeer prettig gegolpen door de aardige Jeroen Kop, die ter zake kundig is en met goede ideeën komt zonder opdringerig te zijn. Prijzen zijn uiterst scherp. Bij het monteren bleek een kraan van Hotbath beschadigd te zijn. Hotbath wilde dit niet vergoeden, maar Sani-dump heeft dit voor hun rekening genomen. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Verkeerde levering”
Door A. Rodrigues op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Aalsmeer
Ik heb m'n badkamer en toilet bij sanidump gekocht. Ik werd heel vriendelijk geholpen door nick. Daarna ging er heel veel fout. Bad, chiffon, fontein,radiator verkeerd geleverd. 9 weken moeten wachten op douche cabine. Nooit meer naar Sanidump!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Bijzonder goed geholpen”
Door Dick Boersema op woensdag 20 sep 2017 '17 | vestiging Groningen
Zowel tijdens aanschaf artikelen als tijdens het noodgedwongen retourneren van een aantal artikelen bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen door Maycel en Nick en met een betaalbaar alternatief voor de geretourneerde artikelen weer het pand verlaten.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel tevreden”
Door W. Filippo op maandag 18 sep 2017 '17 | vestiging Leiderdorp
Bij de aankoop van onze badkamerinrichting in 2015 zijn we heel vakkundig en prettig geholpen door Nain Sulaiman. Hij nam ruimschoots de tijd om met ons mee te denken en ons te adviseren. Na ruim een jaar kwamen we tot de conclusie dat het douchewater maar heel langzaam werd afgevoerd door de Solid douchegoot. Sanidump adviseerde een ander type douchegoot met sleuven. Deze was te bestellen, maar de medewerker bood een showroommodel aan tegen een zeer gereduceerde prijs. Onlangs bleek onze elektrische radiator defect, lekte vloeistof. Dankzij tussenkomst van Sanidump heeft de leverancier na slechts een week laten weten de radiator te vervangen voor een nieuw exemplaar. We zijn dus heel tevreden met de service van Sanidump.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed gevoel”
Door R. Zuiderveld op dinsdag 12 sep 2017 '17 | vestiging Groningen
Alvorens tot beslissing te komen diverse keren de vestiging in Groningen bezocht. De 3-D plattegrond na deskundige adviezen en wijziging(en) gaf een goed beeld om te besluiten tot aankoop over te gaan. Prijs en kwaliteit gaven mede de doorslag. Minpuntje vond ik, dat de goederen uit Drachten moesten worden gehaald. Al met al toch een goed gevoel overgehouden, mede dankzij de geduldige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geregeld”
Door Martijn Marrevee op maandag 11 sep 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Badkamer en toilet gekocht bij Arno. we zijn zeer goed voorgelicht en hebben alles op ons gemak kunnen uitzoeken. Het bestellen en afleveren was volgens planning en goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Kijk hier”
Door Dennis op woensdag 6 sep 2017 '17 | vestiging Groningen
Wij hebben een complete badkamer + toilet bij sanidump gekocht. Medewerkers waren erg vriendelijk, tekening werd in 3d gelijk getekent en al onze wensen werden werkelijkheid. Dit voor een super mooi prijsje, ik raad iedereen aan om hier eens een kijkje te nemen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super service”
Door Rob op dinsdag 5 sep 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Kwam in de winkel voor een onderdeel, uitstekend geholpen, men had het onderdeel niet maar wel een alternatief wat ik gratis meekreeg. Super service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klantvriendelijk”
Door Fam. Hoogesteger op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Middelburg
Zeer klantvriendelijk ontvangen door Annemarie en haar collega's. Men luister goed naar wat de klant wilt en neemt alle tijd om het idee uit te werken via 3D tekening en alles wordt zorgvuldig doorgenomen. De service en nazorg was uitstekend.
FOTO VAN FAM. HOOGESTEGER
Badkamer
REACTIE VAN M. JABBAR
De badkamer ziet er netjes uit. Door wie is die gemonteerd? Ik heb de spullen gekocht en ben opzoek naar een goede aannemer. Groetjes, M. JABBAR
REACTIE VAN FAM. HOOGESTEGER
Beste M. Jabbar, Bedankt voor uw compliment. Wij hebben zelf de montage uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Vriendelijk”
Door Ton op dinsdag 29 aug 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Vriendelijk en deskundig geholpen, A merken tegen scherpe prijzen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Topervaring”
Door R. Medenblik op dinsdag 29 aug 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Veel vakkennis, kennis van producten en verstand van inrichten zonder overdreven verkooppraatjes. Mocht een vraag niet beantwoord kunnen worden dan werd het antwoord direct opgezocht. Altijd kregen wij spoedig het juiste advies. Ook het aflevercentrum, het inmeten en de montage van de douchewand verliepen vlekkeloos en werd uitgevoerd door plezierige mensen. Echt een plezier om onze badkamer op deze wijze opgeknapt te hebben!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prachtig resultaat”
Door Familie Verbaten op zondag 27 aug 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Een beetje sceptisch vanwege de naam "Dump" zijn we binnengestapt en werden netjes te woord gestaan. Nadat we vertelde over onze verbouwing van de badkamer wou de verkoper ons uitdagen om een indeling te maken naar onze wensen. Via mooie 3D tekening en het continue sparren is er een prachtig resultaat ontstaan. Een prachtige badkamer waar we trots op zijn en heerlijk kunnen relaxen.
FOTO VAN FAMILIE VERBATEN
Eindresultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vakkundig”
Door P. Gerritsen op vrijdag 18 aug 2017 '17 | vestiging Utrecht
Vakkundig, correct en als er toch iets aan de hand blijkt dan wordt er gelijk de service geboden waarop je hoopt.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Maken het verschil”
Door Huib van Geertruy op woensdag 16 aug 2017 '17 | vestiging Utrecht
We hebben intensief contact gehad met SaniDump. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat niet alles goed is gegaan. We hadden o.a. flink problemen met de levering. Maar waar SaniDump wat mij betreft het verschil maakt is dat ze continue mee hebben gedacht en hard gewerkt hebben aan een oplossing. Daarnaast was het proces tot aan de bestelling erg prettig. Ze nemen de tijd voor je en helpen je goed verder. Daarbij zijn ze niet te beroerd om af en toe net dat beetje extra service te bieden. Dat maakt het verschil tussen een matige en een goede ervaring! Let er wel goed op dat SaniDump geen eigen voorraad heeft, dat kan betekenen dat het soms iets langer kan duren voordat iets binnen is.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Alles zeer goed opgepakt”
Door M. Joosen op maandag 14 aug 2017 '17 | vestiging Zoetermeer
in 1 lading alle spullen voor een nieuwe badkamer en 2 toiletten gekocht. Een grote investering met héél veel artikelen. Zeer vriendelijk geholpen in de winkel en ook de after-sales is goed geregeld. Enkele artikelen waren wat later, maar zijn gewoon goed geleverd. Een fijne communicatie met Linda! Helaas waren er ook enkele manco's en 1 foutieve levering, maar zoals gezegd het waren ook wel heel veel artikelen. Ook dit is wel zeer goed opgepakt en opgelost!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Hoefs Werkhoven op zaterdag 12 aug 2017 '17 | vestiging Utrecht
Wij zijn heel tevreden.En leuk door de. Verkopen lennart geholpen Ze zijn allemaal aardig daar en denken met je mee.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel fijn”
Door verlinden de graaf op woensdag 9 aug 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
fijne jongens die echt de tijd voor ons namen...gezellige sfeer als je binnenkomt en deden voor ons echt de moeite .....door omstandigheden was onze keuken en badkamer een maand later klaar maar het was geen enkele probleem om onze spullen langer te laten opslaan...dat was voor ons ook heel fijn
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Volledige badkamer”
Door Minette Tjoelker op zondag 6 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij hebben een volledige badkamer gekocht. Zijn wel een paar uurtjes bezig geweest met kiezen etc. Maar zijn zeer vriendelijk geholpen, aardige kundige verkoper. Er is veel tijd voor ons genomen en we hebben goede adviezen gekregen. En tot volle tevredenheid geslaagd. Ik zou Sani-Dump aan iedereen kunnen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Top”
Door Hans Vermeer op zaterdag 5 aug 2017 '17 | vestiging Delft
Onze opdracht voor tegels is uitstekend uitgevoerd. Toen de bezorgfirma gehackt was, hebben ze al het mogelijke gedaan om de tegels zo snel mogelijk te bezorgen. Wij hadden 3 mozaik-matjes te weinig besteld en dat heeft Arjan gratis voor ons geregeld. Een toppertje!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Uitstekend”
Door John van Ligten op zaterdag 5 aug 2017 '17 | vestiging Utrecht
Uitstekend advies gekregen bij de keuze van vloer en wandtegels en sanitair! Complimenten aan adviseur Lennart! Bij het ophalen van de bestelde goederen in Dordrecht werd alles eerst gecontroleerd. Niets ontbrak, alles klopte!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door O.Buikes op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Prima geadviseerd , prima geholpen, alles opgelost i.v.m. problemen met vervoer. Keurig opde hoogte gehouden waneer alles in depot gearriveerd was. Ben tevreden
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zal hier niet opnieuw kopen”
Door Patrick Kant op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Op 31 maart jl hebben wij in filiaal Zaandam een badkamer besteld (Z055400). Hier kregen we mooi te zien hoe onze badkamer eruit kwam te zien en konden we een mooie prijs afspreken. Tot zover waren wij helemaal in onze nopjes. De bedrijfsleider ver(Ron) gaf ons ook de tip om de Meubeltaxi in te schakelen voor het vervoer aangezien wij zelf die mogelijkheid niet hebben.

Op 8 juni was het zover en ging de Meubeltaxi onze badkamer ophalen in Aalsmeer. Helaas is het op dat moment meerdere keren mis gegaan.
• Ik werd gebeld door het afhaalpunt dat de douchecabine niet in Aalsmeer was afgeleverd, maar in de vestiging van Zaandam. De medewerker van Sanidump zei tegen mij dat ik dit maar met de chauffeur moest regelen. Ik kreeg de chauffeur van de Meubeltaxi aan de lijn e hij vroeg mij wat te doen. Ik gaf hem aan dat hij de douchecabine dan maar moest ophalen op de weg naar ons huis. Hij gaf aan dat hier meerkosten aan verbonden zouden zijn. Ik gaf aan dit met Sanidump te regelen. Korte tijd later kwam de Meubeltaxi met al onze spullen die allemaal in onbeschadigde verpakkingen zaten.
• Mbt bovenstaande heb ik direct ook contact gezocht met Ron van filiaal Zaandam en hem verteld wat te doen met de meerkosten van de Meubeltaxi. Hij gaf mij aan dat het de fout van de leverancier was en dat hij de kosten zou regelen met de leverancier. Echter kreeg ik helaas een paar dagen later een mail van Sanidump Aalsmeer met de rekening van de meerkosten van de Meubeltaxi. Hierop weer gebeld met Ron en de rekening terug gestuurd naar Sanidump Aalsmeer.
• Toen onze aannemer aan de slag ging bleek al gauw dat de afvoerdrain niet geschikt was voor onze badkamer aangezien deze tegen de muur zou moeten komen (wat ook zo was ingetekend) en de drain bedoeld is voor meer in het midden van de douche. Dit aangezien er aan de drain aan alle kanten een rand zit. Dit heeft de aannemer op mijn verzoek opgelost door een rand maar af te knippen aangezien hij anders niet verder kon.
• Donderdag 5 juli kwamen wij erachter dat de verkeerde zijkanten van de spiegelkast geleverd waren. Wij hadden hout besteld en er werden grijze zijkanten geleverd. Hierop gebeld met de klachtenservice van Sanidump en er werd aangeboden om de juiste panelen op te sturen en ik de verkeerde dan kon afleveren bij filiaal Zaandam.
• Vandaag ging de aannemer de spiegelkast ophangen en pakte deze uit de onbeschadigde doos waar ook nog eens piepschuim in zit (zie foto's). Toen hij de kast had opgehangen en de beschermhoekjes eraf haalde bleek dat beide spiegeldeuren beschadigd te zijn. Hierop hebben wij weer telefonisch contact gezocht met filiaal Zaandam. Helaas was Ron niet aanwezig, maar wel Jeff. Jeff gaf aan dat de chauffeur heeft getekend voor ontvangst en dat de chauffeur samen met een medewerker van Sanidump de wastafel en spiegels helemaal hadden gecontroleerd op beschadigingen. De beschadigingen moesten dan volgens hem door de chauffeur komen bij het inladen of rijden of door ons zelf met het tillen en wegzetten. Hierop werd ik uiteraard zeer boos dit aangezien de chauffeur maar 20 minuten tijd had om alles in te laden en te controleren of de verpakkingen heel waren. Ook beschuldigd hij mij dus van het voorliegen van Sanidump. De chauffeur heeft dan ook getekend voor ontvangst van alle spullen in hele verpakking en hij heeft absoluut ook geen verpakkingen opengemaakt en handmatig gecontroleerd. De doos was ook nog dicht, onbeschadigd en met piepschuim gevuld toen wij hem vanochtend opende. Jeff heeft mij nu voorgesteld dat wij nieuwe deuren kunnen bestellen voor €89,- (en dat dit een coulance prijs is gaf hij aan).
• Gelukkig heeft de klantenservice wel service hoog in het vaandel staan en hebben zij twee nieuwe spiegeldeuren geregeld. Toen wij die gingen ophalen in Aalsmeer bleek er maar 1 spiegeldeur aanwezig te zijn en moest er opnieuw 1 besteld worden. Deze konden we een aantal dagen later weer ophalen in Aalsmeer,
• Helaas biedt Sani-Dump niet de service aan om de kosten en overlast die ik heb gehad dmv extra rijden naar Aalsmeer en de meerkosten dat de aannemer terug moest komen te vergoeden of tegemoet komen.

Volgende badkamer duurt gelukkig nog een hele tijd, maar zal zeker niet hier weer gekocht worden. Voor de verbouwing van de wc gaan we ook wel op zoek naar een andere leverancier.

Aanvulling Qasa: Naar aanleiding van de review is nogmaals contact geweest tussen bedrijf en reviewer. Voor de nog openstaande punten is in onderling overleg tot een oplossing gekomen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Blij verrast”
Door Wil Bode op maandag 31 jul 2017 '17 | vestiging Spijkenisse
Een zaak waar men je rustig rond laat kijken en niet pusht. Nemen alle tijd voor advies en een 3-D ontwerp. Prijzen zijn al gunstig en als je iets ergens anders nog goedkoper vind, dan passen zij zich aan. Bezorging heel fijn geregeld met een transporteur voor een leuke prijs. Ik had niet zo'n hoge verwachting maar ben blij verrast.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aan te bevelen”
Door J.ypey op zaterdag 29 jul 2017 '17 | vestiging Groningen
Badkamer inrichting bij sani-dump gekocht. Duidelijke uitleg in een ongedwongen sfeer , ruime assortiment. Personeel is behulpzaam, beleefd , heeft kennis van zaken en is niet opdringerig. Ben goed geholpen en de service is goed, sani-dump is zeker aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Fam. Brouwer op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij zijn goed geholpen bij het uitzoeken van ons sanitair. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Daarbij werd zowel gevraagd als ongevraagd advies gegeven waardoor wij over alle aspecten goede uitleg kregen. Hierdoor was het voor ons mogelijk om een voor ons goede keuze te maken. Ook een latere wijziging was geen probleem.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super goed geholpen”
Door E.Stapelkamp op donderdag 27 jul 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
We zijn super goed geholpen en geadviseerd door Marius en zijn team. Sanitair voor badkamers en toilet gekocht. Hele mooie spullen ( allemaal A-merken) voor een aantrekkelijke prijs. Tussentijdse wijziging van de order kon zonder probleem. De levering was snel en de back orders lieten ook niet lang op zich wachten. Zeer tevreden dus, kan Sanidump Bergen op Zoom echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekende hulp gehad”
Door Koen vd Haak op zondag 23 jul 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik ben door de Hr Carlo Woudenberg uitstekend voorgelicht over het sanitair ook de levering was volgens afspraak op tijd geleverd . Nogmaals bedankt voor de goede verkoop. Afz Koen vd Haak
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door Tamara Goos op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Wij hebben onze complete nieuwe badkamer bij Sanidump Roosendaal gekocht en ook alles voor het toilet. We zijn heel goed geholpen en geadviseerd. De badkamer werd meteen in 3D getekend en zo konden we makkelijk de verschillende opties bekijken. Er werd echt de tijd voor ons genomen. Iedere keer als ik nu mijn badkamer in loop heb ik weer dat "wauw" gevoel. Super! Zeker een aanrader!
FOTO VAN TAMARA GOOS
Badmeubel met douche
+ Toon extra foto van Tamara Goos
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Lineke op vrijdag 7 jul 2017 '17 | vestiging Groningen
Goed geholpen met het samenstellen van onze nieuwe badkamer, goede service! Zeker een aanrader voor diegene die nieuwe badkamer of toilet wil!
FOTO VAN LINEKE
Nieuwe badkamer
REACTIE VAN M. JABBAR
Door wie is de badkamer gemonteerd? Ik heb de spullen gekocht en ben opzoek naar een goede aannemer. Groetjes, M. JABBAR
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Met raad en daad bijgestaan”
Door P. de Bakker op donderdag 6 jul 2017 '17 | vestiging Rotterdam
We hebben een complete badkamer en een toilet inrichting gekocht. We werden geholpen door Yoni. Hij stond ons met raad en daad bij. Een goede inlevende persoon.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super!”
Door Lucas Vlaardingerbroek en familie op donderdag 6 jul 2017 '17 | vestiging Zoetermeer
Prima advies en service door bekwaam personeel. Zo hadden wij een fonteintje gekocht dat achteraf te groot was voor inbouw in ons toilet. Zonder problemen is dit opgelost met aanschaf passend fonteintje en advies. Hier tel je nog mee als klant en wordt er meegedacht! Superrr!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geholpen”
Door fam. Otte op dinsdag 4 jul 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Marius heeft ons heel goed geholpen, van tekening tot bestelling. Zeer tevreden over de volledige afhandeling. Het eindresultaat mag er dan ook zijn!
FOTO VAN FAM. OTTE
Eindresultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima”
Door Albert Talsma op donderdag 29 jun 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Op de 1e dag van de opening van Sani-Dump in Leeuwarden een complete badkamer en inrichting toiletruimte gekocht. We werden prima geholpen door Songul en Marten met prima adviezen en ruimte voor eigen inbreng! En niet te vergeten de scherpe prijzen! Toen wij de badkamer gingen halen in Drachten werd alles nagekeken en zij hebben prima geholpen met inladen. Nadat bleek dat de inbouw kraan beschadigt was werd binnen een paar dagen een nieuwe in Leeuwarden bezorgt. Ook bij vragen onzerzijds tijdens de installatie konden wij altijd bij hun terecht en deden zij er alles aan om deze te beantwoorden. Wij zijn dik tevreden over de service en bovenal over de klantgerichtheid van Songul en Marten en zullen Sani-Dump zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alles hier gekocht”
Door Mike Jongenelis op vrijdag 23 jun 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Wij hebben alle benodigdheden voor een hele badkamer en toiletruimte gekocht. Rogier heeft een relaxte omgang met mensen en geeft goede adviezen, daar waar nodig. Ook toen er na levering nog service geleverd moest worden is dit naar volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN MIKE JONGENELIS
Ingerichte douche
REACTIE VAN MIKE JONGENELIS
Waskom toiletruimte
REACTIE VAN MIKE JONGENELIS
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Netjes”
Door Henry op donderdag 22 jun 2017 '17 | vestiging Zwolle
Netjes en deskundig geholpen door Marcel. Enkele problemen heel netjes opgelost, zijn dan ook super tevreden met resultaat.
FOTO VAN HENRY
Betegelde badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer gekocht”
Door J. van der Lee op woensdag 21 jun 2017 '17 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben een badkamer gekocht. We werden goed geholpen en de e-mail werd snel beantwoord. De service was goed. Bij aflevering misten wij een onderdeel dat wij pas na twee weken ondekte (dus niet binnen 5 dagen). Na telefonisch overleg zouden wij de helft moeten betalen maar toen wij het gingen ophalen in de winkel kregen we het gratis mee.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede berichten bevestigd”
Door Philip Glas op woensdag 21 jun 2017 '17 | vestiging Drachten
Ik had van vrienden al goede berichten over Sanidump Drachten ontvangen maar we hebben het zelf nu ook mogen ervaren met onze douche-inkoop. De naam zou anders doen verwachten maar we hebben een super advies en service (en niet te vergeten: mooie materialen) gekregen voor een heel prettige prijs. Zonder de andere collega's tekort te willen doen ..... Frederik en Peter hebben ons telkens met emmers vol geduld te woord gestaan. Of het nu ging om technische adviezen, wijzigen van onze keuze of de uitlevering in delen. Volgend jaar pakken we wc aan maar we weten nu al waar we gaan inkopen!
FOTO VAN PHILIP GLAS
Badkamer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede ideeen”
Door Berry op dinsdag 20 jun 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Ben super geholpen bij deze vestiging door 'Rogier'. We hebben eerst even gekeken in de showroom. Vervolgens de wand en vloertegels uitgezocht, en daarna het badmeubel, spiegel, radiator en de douche wand. Na alles te hebben uitgezocht ben ik prima geholpen met een idee te schetsen met een 3D tekening. Waar van uit Rogier ook goede ideeen en aanvullingen kwamen. Al met al heel erg tevreden en ook zeker met een scherpe prijs.
FOTO VAN BERRY
badmeubel, spiegel en de douche
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Blij met het resultaat”
Door Baudien Boumans op vrijdag 16 jun 2017 '17 | vestiging Wijchen
Wij hebben op advies van de aannemer bij sanidump onze nieuwe badkamer en toilet gekocht. Hij had goede ervaringen met dit bedrijf. Dat was niet teveel gezegd, ook wij zijn zeer tevreden over het advies dat Sanidump ons gaf. We zijn deskundig geholpen met zowel 't maken van de tekening als met uitzoeken van de materialen. Ook toen er tegels bijbesteld moesten worden was dat geen probleem. We zijn ontzettend blij het resultaat!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door N.Heijmen op donderdag 15 jun 2017 '17 | vestiging Dordrecht
Een buiten gewone behandeling gehad na 7 jaar en twee softclose zittingen weer een nieuwe zitting gekregen.Dit is een uiterst vriendelijke afhandeling. Al jaren te vreden over Sanidump.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed totaaloordeel”
Door Jeroen Sikkema op maandag 12 jun 2017 '17 | vestiging Den Haag
Zonder al te veel kennis ben ik in februari 2017 naar Sanidump Den Haag gegaan om me te laten voorlichten over een nieuwe badkamer. Ik ben daar ruim een uur kosteloos geholpen en geadviseerd en heb een eerste keus gemaakt voor alle spullen (inclusief toilet, douche plus schuifdeur, radiator, wasbak en meubel, spiegelkastje, tegels, etc). Zes weken later had ik zelf een aannemer gevonden en ben opnieuw naar Sanidump gegaan. Ditmaal werd er een 3d tekening gemaakt en een offerte voor alle spullen. De derde keer heb ik mijn aannemer meegenomen om hem te laten controleren of alles goed was. Ik kreeg een leuke korting. Na afleveren bleek de drain te klein, ik kon hem zonder kosten inruilen voor een grotere. Totaaloordeel: zeer klantvriendelijk, geduldig, goed advies, goede spullen, niet duur. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prettig geholpen”
Door R. Rapmund op zaterdag 10 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben alle spullen voor een nieuwe badkamer gekocht. Guy Hofman heeft ons super geholpen bij de keuze voor de verschillende onderdelen. Wij vonden de manier waarop hij dat deed erg prettig, behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Bij aflevering klopte ook alles. En we zijn, nu alles geplaatst is, erg blij met onze nieuwe badkamer!
FOTO VAN R. RAPMUND
Onze nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prettige ervaring”
Door JG Geldof op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Prettig geholpen door een heel enthousiaste Yoni . Heeft uitgebreid gezocht om aan onze wensen te kunnen voldoen. Wij wilde alles in RVS en kwam daarvoor met allerlei mogelijkheden en alternatieven. Prijstechnisch ook in orde
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect geholpen”
Door Klos op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Zwolle
We kwamen zonder idee voor een nieuwe badkamer binnen, we werden perfect geholpen, zonder poeha, met een mooie 3D tekening. We waren gelijk enthousiast en zijn super geadviseerd. We waren er in 1 keer uit voor een scherpe prijs. Alles volgens afspraak verlopen.
FOTO VAN KLOS
Eindresultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Afspraak is afspraak”
Door J.A. Joppe op dinsdag 6 jun 2017 '17 | vestiging Middelburg
Ben perfect geholpen, afspraak is afspraak.. duidelijke Info.. De A klasse materialen zijn zeer goed. Met de gehele bouw geen problemen met de materialen. Ook in de winkel in Middelburg prima geholpen men heeft echt verstand van zaken. Zelf ben ik een leek in dit, maar alles is prima uitgelegd . Ga zo door... mij zien ze zeker terug
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Dennis van Eijck op dinsdag 6 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Keurig geholpen , deskundig en flexibel bedrijf. Je ontvangt een mooie 3D inrichting. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door Paul van der M op dinsdag 6 jun 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
In Leeuwarden hebben wij een complete badkamer uitgezocht en zijn daar heel erg goed geholpen door Marten van der Land. Het meedenken en het advies wat wij hebben gekregen was geweldig. In Drachten waar de badkamer spullen moesten worden weggehaald zijn wij ook erg goed geholpen. De magazijn medewerkers hebben de badkamer spullen goed gecontroleerd en waren erg behulpzaam met het inladen en vastzetten van de badkamer spullen. Ik zou iedereen aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij Sani-Dump, erg veel keuze en de service is heel erg goed.
FOTO VAN PAUL VAN DER M
Complete badkamer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Top”
Door Dorothé op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Delft
Sani-Dump delft, top! Maken waar waarmee ze stunten, verkoper Arjan in Delft, zeer prettig, creatief oplossend meedenkend, alle rust, je hoeft niets direkt te beslissen, en ze komen hun woord na, wij kwamen met een offerte betreffende de tegels, elders goedkoper, geen gezeur, voor die prijs kregen wij ze ook. Als de afhandeling ook zo verloopt, 10+. Een aanrader, en verademing vergeleken met andere sanitairwinkels, eerlijk, geen poeha, meedenkend met en in het belang van de klant.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Als zeer goed ervaren”
Door M. Philips op maandag 29 mei 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij hebben tegels en een douch met bijbehoren aangeschaft. De aankoop en de service hebben wij als zeer goed ervaren. Er was bij het hoofdkantoor iets fout gegaan betreffende de levering, maar dhr Carlos van vestiging Zaandam heeft dit super netjes voor ons opgelost.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Supertevreden”
Door Thao Chau-Nguyen op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Volendam
Alweer anderhalf jaar geleden een badkamer bij sanidump Volendam aangeschaft en wij zijn nog steeds supertevreden. Het was onze eerste badkamerverbouwing, er werd goed met ons meegedacht, naar ons gevoel eerlijk advies gegeven. Duidelijke afspraken gemaakt, de levering werd op tijd geleverd op een paar dingetjes na die later geinstalleerd konden worden. En daarom hebben wij in onze kring ook anderen doorverwezen naar sanidump Volendam. Laatst weer langs geweest met mijn moeder en die heeft hier ook een badkamer besteld, deze zal nog geleverd worden, maar ook nu zijn wij weer geduldig en vriendelijk geholpen. Kort samengevat 'helemaal top!'.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Sanitair”
Door de Vos op vrijdag 19 mei 2017 '17 | vestiging Almere
Ik heb voor 2 badkamers sanitair besteld bij Sanidump Almere. Mooi merk sanitair voor een goede prijs Zowel Michael als Andy hebben me uitstekend geholpen bij het uitzoeken en alle vragen later in het proces. Een wijziging in de bestelling en een schadegeval is ook prima afgehandeld. Ik raad ze zeker aan!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader voor iedereen”
Door Roel Pomstra op woensdag 17 mei 2017 '17 | vestiging Leeuwarden
Na een zeer goed advies en ontwerp ( 3D), toen nog in de vestiging Drachten, hadden wij wij onze adviseur Ron beloofd om de spullen in de nieuwe vestiging Leeuwarden te bestellen omdat hij daar heen zou verhuizen. Inmiddels is de badkamer geïnstalleerd en het is prachtig geworden. Alle geleverde spullen zijn van hoge kwaliteit en alles was op tijd aanwezig.Nu alles besteld voor de renovatie van het Toilet. Ik kan dan ook iedereen aanraden om de vestiging Leeuwarden van Sanidump te bezoeken als je op zoek bent voor een nieuwe badkamer of toilet.
FOTO VAN ROEL POMSTRA
Badkamer prachtig geworden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Klantvriendelijk en eerlijk”
Door R.Nanhekhan/Utrecht op dinsdag 16 mei 2017 '17 | vestiging Utrecht
Na Sanisale en Sanidirect te hebben vergeleken op prijs en kwaliteit ben ik bij Sanidump terecht gekomen. In 2013 heb ik bij Sanidirect mijn badkamer gekocht met de verontstelling dat ik goed zat. Eenmaal gekocht in de winkel en je hebt je probleem of iets veranderen wordt verwezen naar hoofdkantoor. Verkoper helpt niet verder eenmaal gekocht geen kontact met verkoper. Nu 2017 bij Sanidump ben ik door Martin heel goed geholpen dat ik heb besloten om gelijk een koopovereenkomst te ondertekenen. Via email vanuit hoofdkantoor (mw de Waard) netjes op de hoogte gehouden over de niet op voorraad producten en levertijd. Martin en Benjamin (Utrecht) heeft mij in contact gehouden over de levering. De levering had ik in tweeen gesplits. De laatste levering ging bij mij mis om opgehaald te worden. In zoverre dat ik op het laatste moment geen vervoer had om de spullen op te halen voor het weekend. binnen een half uurtje is geregeld dat de bestelling na sluitingstijd door Martin en collega thuis is bezorgd. Wat een opluchting. Weekend kon ik verder zonder oponthoud. Het personeel van Sanidump is klantvriendelijk en eerlijk! Het is zeer zeker een aanrader om bij Sanidump je benodigde spullen voor je badkamer te kopen. Ik geef de heren Martin en Benjamin een dikke pluim!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keurig geholpen”
Door Willem Hazenberg op vrijdag 12 mei 2017 '17 | vestiging Zaandam
ik ben super geholpen door medewerker Carlo in Zaandam, Heeft ons keurig geholpen met de samenstelling van onze badkamer en toilet( oude engelse stijl) belde keurig dag later op dat we nog vergeten waren de aansluiting voor cv erbij te bestellen. Niets ander dan lof.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Blij met mijn badkamer”
Door Hetty op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Plannen voor een nieuwe badkamer waren er wel maar waar begin je en vooral bij wie? Per toeval tijdens een vakantie een Sani-Dump winkel gespot. Alles erg overzichtelijk opgesteld en een aantal mooie merken gezien. In een filiaal dichter bij huis (Capelle aan den IJssel), in contact gekomen met verkoper Jeroen Kop die aanbood de mogelijkheden in 3D te zetten. Een rustige en prettige verkoper die alle tijd nam om uitleg en advies te geven. Na veel wikken en wegen een complete badkamer uitgezocht en besteld. Het was wel een teleurstelling dat ik, een week voordat mijn badkamer geleverd zou worden, te horen kreeg dat de douchecabine er niet bijzat. Deze was wél besteld maar helaas niet beschikbaar bij de leverancier. Ondanks de hierdoor opgelopen vertraging is het uiteindelijke resultaat erg mooi geworden. Het contact is al die tijd prettig verlopen. Sani-Dump is telefonisch goed bereikbaar en zo nodig wordt je teruggebeld. Een uitstekende service ervaren en kreeg bij mijn laatste bezoek het advies om als er iets is altijd te bellen......TOP.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Voldoet aan verwachtingen”
Door Van der Werf op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Drachten
Wij hebben een badkamer gekocht en zijn zeer goed geholpen. Er is alle tijd genomen om met ons een ontwerp te maken en de juiste keuzes te maken. Ook de keuze van materialen en sanitair was ruim. We hebben nu een mooie badkamer die aan alle verwachtingen voldoet.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ruime keuze”
Door Fam.Bisschops Beuningen (gld) op zaterdag 6 mei 2017 '17 | vestiging Wijchen
Ruime keuze op sanitair gebied. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Personeel is erg klantvriendelijk. Personeel neemt ruim de tijd om jou wensen door te nemen. Personeel van Sani-Dump denken met je mee wat wij als zeer prettig hebben ervaren (onze ervaring met Emile van Sani-Dump in Wijchen is zeer positief). Tussentijds order wijzigen of iets ophalen is geen enkel probleem. Wij zijn zeer tevreden en raden Sani-Dump echt aan.
FOTO VAN FAM.BISSCHOPS BEUNINGEN (GLD)
De badkamer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg positieve ervaring”
Door Martin op maandag 24 apr 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
maart 2017 badkamer en 2 toiletten vernieuwd. onze ervaring is erg positief zowel voorbereiding, advies , uitvoering en aftersales. goede kwaliteit en alles volgens afspraak en dat voor een concurrerende prijs.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooi pakket”
Door Theo en Ans Dekker op vrijdag 21 apr 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na een aantal bezichtigingen van materialen, veel vragen en vriendelijke antwoorden hebben we een mooi pakket van tegels, toilet, wastafelmeubel, verwarming en diverse accessoires uitgezocht. Het resultaat mag er wezen... een prachtige inloopdouche weliswaar door mijn eigen klussenier (man) en de inkopen bij Sanidump gerealiseerd.
FOTO VAN THEO EN ANS DEKKER
Wastafelmeubel
+ Toon extra foto van Theo en Ans Dekker
+ Toon extra foto van Theo en Ans Dekker
+ Toon extra foto van Theo en Ans Dekker
+ Toon extra foto van Theo en Ans Dekker
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vriendelijke benadering”
Door Andre op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Wijchen
Vanuit Arnhem naar Wijchen gereden en we hadden eerst bij andere bedrijven gekeken. We werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen en met een mooie tekening de producten uitgezocht en zeer tevreden met het eindresultaat. Wij bevelen dit bedrijf aan.
FOTO VAN ANDRE
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aandacht en service”
Door M Rijnsburger op zaterdag 15 apr 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Dhr. Bogerd, een en al aandacht en advies. Service in optima forma staat niet alleen bij hem maar ook bij Sanidump hoog in het vaandel! Vanaf de ontvangst, het maken van de tekenig, het advies en meedenken de levering en nazorg, alles prima. Top ervaring
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“2x keer badkamer hier besteld”
Door Boonstra op maandag 10 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
De afgelopen 2 badkamer in een tijdbestek van 6 jaar bij Sani-dump gekocht. Beide keren zijn we keurig te woord gestaan en met een goed gevoel huiswaarts gekeerd. We zijn goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats zou vinden. Bij de badkamer in ons vorige huis bleek er een kleine kleurafwijking te zitten in de tegels mbt het bestelde. Dit is keurig opgelost door kosteloos de te weinig ( door ons) bestelde tegels te leveren. Al met al zou ik de volgende badkamer weer bij Sani-dump bestellen
FOTO VAN BOONSTRA
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Echt een aanrader”
Door Ron de Rooij op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Wij waren op zoek naar een compleet toilet, tegels en toebehoren. Verschillende zaken bekeken, maar we vonden bij Sani-Dump eigenlijk alles. Mooie tegels en al het sanitair, van super kwaliteit voor een mooie eerlijke prijs. Onze tegelzetter met 20 jaar ervaring stond te kijken naar de goede kwaliteit tegels. Wij zij super tevreden, goed geholpen, goed advies, mooie tekening. En het belangrijkste een hele mooi toilet. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Klacht keurig afgehandeld”
Door Fam. van Baal op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Utrecht
N.a.v. ons bezoek in Sanidump te Utrecht (wij hadden een klacht over een vorig jaar gekochte wasbak), hebben wij een klachtenformulier op de site ingevuld (zoals bij Sanidump was geadviseerd). Kort daarna zijn wij gebeld door Sanibel en werd een afspraak gemaakt om bij ons thuis te komen kijken én het probleem gelijk op de afgesproken dag op te lossen. Nou, dat is allemaal waargemaakt!! Op het afgesproken moment (woensdag 22 maart jl.) stond een zeer klantvriendelijke medewerker van Sanibel bij ons voor de deur. Hij had zowel een zwarte als de witte wasbak bij zich. Zonder gedoe werd de wasbak, waar de klacht betrekking op had, omgeruild voor de door ons uitgekozen witte variant. De oude gedemonteerd en meegenomen en de nieuwe keurig gemonteerd. Wij zijn ZEER tevreden over de wijze waarop met onze klacht is omgesprongen en deze is opgelost. Sanibel/sanidump krijgen van ons een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Michiel Koper op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Zijn zeer goed geholpen door Rogier met een mooie Badkamer en toiletten als eindresultaat! Goede service en meedenken met goede 3d simulatie! Geeft een goed beeld hoe alles er uiteindelijk uit komt te zien!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fantastische service”
Door Hans Schirmer op maandag 3 apr 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Het front van de ladekast in de badkamer was door het uithalen van de lade gebroken. Bij navraag bij de oorspronkelijke leverancier zou een nieuw front Euro 150,- moeten kosten. Sanidump kon het front via de producent Peripal gratis leveren. Een fantastische service en dat verdient een groot compliment.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect”
Door Peter van Lent op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Nog nooit zo snel en vakkundig geholpen door echte experts, ze begrepen exact wat we wilde hebben. De prijs en service is ook perfect. Het is dat we geen trofee uit reiken :) anders hadden ze hem zeker gekregen!
FOTO VAN PETER VAN LENT
Badkamer inrichting
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer behulpzaam”
Door Ger op dinsdag 28 mrt 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Afgelopen maand prima geholpen door Sani -Dump Bergen op Zoom. Zeker een bezoekje waard ik ben super tevreden met mijn nieuwe badkamer. Zeer behulpzaam en vakkundig personeel. Dus een aanrader om daar je badkamer uit te zoeken,
FOTO VAN GER
Badkamer in stijl
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Sterk aanbevolen”
Door Alison Smith op donderdag 23 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
I was expertly advised by Carlo in Zaandam who helped me create my dream bathroom and a modern shower/wet room. There are many examples to look at in the showroom and Carlo helped take the worry away from designing a new bathroom from scratch by advising which appliances work best in the circumstances, and thinking of all the details which I would never have thought of. Any hitches were immediately solved and Carlo remained as keen to help after sales as he was doing the deal. Highly recommended.
FOTO VAN ALISON SMITH
Volledig nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede ervaringen”
Door T. Huizinga op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Wij hebben goede ervaringen met Michel (filiaal Groningen). Duidelijke uitleg, nam alle tijd en kwam niet dwingend over om maar te beslissen. Omdat we een goed gevoel hadden over de handelswijze en de prijs, hebben we een aantal dagen later besloten om tot koop over te gaan. Tot op heden hebben we hier zeker geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Aanrader”
Door Nelleke Starink op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Na een zeer slecht bezoek bij Brugman badkamers vervolgens naar Sanidump geweest.
Direct duidelijk gezegd dat ik informatief naar de mogelijkheden wilde kijken en die dag zeker geen beslissing zou maken. De verkoper ging serieus te werk en na nog 3 keer terug te zijn geweest de koop bij Sanidump gesloten. Bij het ophalen van de badkamer spullen bleek dat de douchedeuren te groot waren. Filiaal Utrecht heeft met het omruilen en opnieuw bestellen mij weer super geholpen. De foutieve deuren en de nieuwe deuren zijn zelfs bij mij thuis opgehaald/gebracht. Super service dus. Ik kan Sanidump zeer aanraden!!!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Complete badkamer”
Door G.Jansen op zaterdag 18 mrt 2017 '17 | vestiging Wijchen
Bij Sani-Dump Wijchen complete badkamer gekocht. Door Emile prettig en vakkundig geholpen. Goed geluisterd naar onze wensen en budget.Met levering wat problemen gehad, welke goed zijn opgelost. Puntje wat beter kan.In het ophaalmagazijn staat maar 1 persoon daar moet je toch wel wat langer wachten als je iemand voor je heb die ook een complete badkamer komt ophalen. Het zou prettig zijn om een slottijden te boeken per klant voor het ophalen van de goederen (de grootte orders).Alles bij elkaar service/kwaliteit/prijs vind ik Sani-Dump Wijchen een aanrader....
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Service”
Door A. Baan op zaterdag 18 mrt 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Voor onze badkamer en toilet kwamen wij bij Sani-Dump in Roosendaal terecht. JP Westhoeve hielp ons heel vakkundig, en dacht met ons mee. Deze geweldige man maakte 3D ontwerpen en paste alles aan onze wensen aan. Voor alle vragen en informatie konden wij bij hem terecht, niets was hem teveel. JP vertroetelde ons met koffie tijdens onze gesprekken.De levering was netjes in orde, maar door omstandigheden niet goed afgesproken door bedrijf van Gelderen. Dit lag aan de organisatie en absoluut niet aan de werknemers die kwamen bezorgen. Een nabestelling wil JP Westhoeve zelfs bij ons afgeven, zodat wij niet speciaal langs hoeven te komen. Dat is service ten top! Momenteel is de aannemer bezig met de werkzaamheden. Ons verhaal wordt in ieder geval vervolgd met foto's. Indien U service wenst, ga naar Sani- Dump in Roosendaal!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niets dan lof”
Door DK op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Delft
Wij hebben de badkamer bij Sanidump gekocht en de montage door iemand anders laten doen. Er waren een aantal problemen kwalitatief gezien en ook buiten hun toedoen maar door de medewerkers goed opgepakt en naar alle tevredenheid afgehandeld. Niets anders dan lof.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Complete badkamer”
Door Anna-Marie op zondag 19 feb 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hier mijn complete badkamer gekocht. Heel fijn geholpen door Jeroen. After sales ook goed, zij denken in oplossingen mee en springen bij de leverancier op de bres voor je. De bestelde spullen stonden keurig in de afgesproken week klaar in het centrale magazijn om afgehaald te worden. Alles goed verpakt en compleet. Reclames achteraf werden goed opgepakt, maar dit ging over kleine dingen. Zelfs de door mij verkeerd uitgekozen wc reservoir drukplaat werd zonder vragen omgeruild. Wel jammer dat ze geen eigen bezorgservice hebben. Ik zou zeker dit filiaal en de firma aanraden.
FOTO VAN ANNA-MARIE
Eindresultaat van de badkamer
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens Sani-Dump
Website: www.sanidump.nl
aAalsmeer (5 ervaringen), Lakenblekerstraat 21, 1431 GE Aalsmeer, tel 0297 - 50 04 00
bAlmere (9 ervaringen), Washingtonstraat 7, 1334 LP Almere, tel 036 - 529 16 34
cAmersfoort (0 ervaringen), Nijverheidsweg-Noord 75, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 258 57 79
dAmsterdam (11 ervaringen), Arena Boulevard 78, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 890 34 44
eBergen op Zoom (41 ervaringen), Van Konijnenburgweg 7,4611 HK Bergen op Zoom, tel 0164 - 21 07 40
fBreda (8 ervaringen), Huifakkerstraat 10, 4815 PN Breda, tel 076 - 593 71 00
gCapelle aan den IJssel (48 ervaringen), Cypresbaan 1, 2908 LT Capelle aan den IJssel, tel 010 - 458 51 17
hCruquius (0 ervaringen), Spaarneweg 12, 2142 EN Cruquius, tel 023 - 204 10 04
iDelft (11 ervaringen), Schieweg 73-75, 2627 AT Delft, tel 015 - 890 89 09
jDen Haag (2 ervaringen), Wegastraat 25, 2516 AN Den Haag, tel 070 - 412 94 42
kDordrecht (4 ervaringen), Daltonstraat 65, 3316 GD Dordrecht, tel 078 - 652 40 00
lDrachten (9 ervaringen), M.L. Kingsingel 14, 9203 JC Drachten, tel 0512 - 51 34 40
mGroningen (25 ervaringen), Protonstraat 20E, 9743 AL Groningen, tel 050 - 201 14 22‬
nHoogeveen (1 ervaring), Industrieweg 25 E, 7903 AH Hoogeveen, tel 0528 - 20 22 82
oLeeuwarden (8 ervaringen), Alexander Cohenwei 5a, 8914 BG Leeuwarden, tel 058 - 845 23 54
pLeiderdorp (8 ervaringen), Meubelplein 4, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 890 95 05
qMiddelburg (7 ervaringen), Mortiereboulevard 7, 4337 RD Middelburg, tel 0118 - 55 10 80
rNuenen (2 ervaringen), De Pinckart 2-4, 5674 CC Nuenen, tel 040 - 291 30 89
sRoelofarendsveen (2 ervaringen), Conservenweg 193, 2371 DT Roelofarendsveen, tel 071 - 331 39 79
tRoosendaal (26 ervaringen), Oostplein 17-b, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 52 02 42
uRotterdam (17 ervaringen), Stadionweg 45a, 3077 AS Rotterdam, tel 010 - 892 59 19
vSliedrecht (18 ervaringen), Leeghwaterstraat 63, 3364 AE Sliedrecht, tel 0184 - 41 69 46
wSpijkenisse (17 ervaringen), Lucebertstraat 32, 3202 SW Spijkenisse, tel 0181 - 61 33 19
xTilburg (0 ervaringen), Bosscheweg 253a, 5013 AB Tilburg, tel 013 - 582 13 91
yUtrecht (12 ervaringen), Hollantlaan 28, 3526 AM Utrecht, tel 030 - 310 09 60
zVeghel (4 ervaringen), Poort van Veghel 4996, 5466 SB Veghel, tel 0413 - 36 62 12
a1Volendam (8 ervaringen), Julianaweg 147, 1131 DH Volendam, tel 0299 - 35 17 71
b1Wijchen (12 ervaringen), Graafseweg 777, 6603 CG Wijchen, tel 024 - 890 90 09
c1Zaandam (25 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 16d, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 73 22
d1Zaltbommel (0 ervaringen), Van Voordenpark 17A, 5301 KP Zaltbommel, tel 0418 - 72 12 02
e1Zoetermeer (9 ervaringen), Philipsstraat 14, 2722 NA Zoetermeer, tel 079 - 360 37 58
f1Zwolle (6 ervaringen), Marconistraat 10, 8013 PK Zwolle, tel 038 - 737 00 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers