Feedback
9,7

ALL STYLE KEUKENS

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.allstylekeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van ALL STYLE KEUKENS
ALL STYLE KEUKENS is in Gelderland al vele jaren een begrip als Full-Service keukenbedrijf waar u veel van mag verwachten. Goed en vakkundig advies, uitstekende service, een breed assortiment kwaliteit keukens en vakkundige monteurs met veel kennis en ervaring.

Wij leveren échte máátwerk keukens in zowel ons ruime MODERNE KEUKENPROGRAMMA maar ook in ons ÉCHTE HOUTEN KEUKENPROGRAMMA.

Wij leveren maatwerk keukens vanaf ca. € 15.000. Voor het mooiste en het beste resultaat nemen we graag de tijd en werken daarom altijd op afspraak.

ALL STYLE KEUKENS verzorgt indien gewenst alle noodzakelijke werkzaamheden. Van het slopen en afvoeren van de oude keuken tot het aanpassen van het leidingwerk, het aanpassen of compleet vernieuwen van de meterkast, stukadoorswerk, schilderwerk en tegelwerk.

Een compleet ALL-INN totaalconcept van A tot Z, alles in één hand met één aanspreekpunt.

Wij bezoeken onze klanten bij voorkeur eerst thuis. We bespreken en inventariseren alle wensen en mogelijkheden en werken deze vervolgens uit tot een optimaal keukenplan waarvan wij een totaalbegroting maken.

In onze keukenstudio helpen we u daarna graag met het maken van de keuzes voor materialen, kleuren, uitvoeringen en de techniek.
Ervaringen
Er zijn 133 ervaringen over ALL STYLE KEUKENS. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren113 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 133 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Echte aanrader”
Door Jelle Sloterdijk op zaterdag 27 okt 2018 '18
Echte aanrader dit bedrijf. Een verademing in het geweld van de grote keukenbedrijven en dat zonder dat geweld gedaan wordt aan de concurrentie die er is binnen de branche. Via via bij All Style Keukens terechtgekomen en was dat maar eerder gebeurd. Betrokken eigenaar, weet waar hij het over heeft, meedenken, goed advies, scherpe prijsstelling. Nadat het werk klaar was ook check op tevredenheid (nog niet eerder meegemaakt). Kortom: heel erg tevreden en een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit in maatwerk”
Door Eveline op zondag 7 okt 2018 '18
Mijn keuken is gedeeltelijk in een uitbouw geplaatst. Omdat ik niet goed kon inschatten hoe de oorspronkelijke buitenmuur liep, ben ik op zoek gegaan naar een leverancier die kwaliteit in maatwerk levert. Via Qasa.nl ben ik bij All Style Keukens uitgekomen. En daar heb ik geen spijt van. Ik had zelf al redelijk een idee wat ik wilde, maar samen met Joost is dat verder geoptimaliseerd. Alle vragen (en ik had er redelijk wat) zijn duidelijk beantwoord, waardoor ik een weloverwogen keuze heb kunnen maken. Plaatsing van de keuken is zeer professioneel gedaan door Michel.
Tijdens installatie was er wat schade opgelopen, maar dit is zeer snel en goed vervangen. Gedurende de levertijd van de nieuwe onderdelen kon ik de keuken gewoon gebruiken. Kortom alle lof voor All Style keukens en Michel!
FOTO VAN EVELINE
Zeer professioneel
REACTIE VAN JOOST
Mooi resultaat Eveline! De tint muurverf is ook goed gekozen, voldoende contrast, rustig en het ondersteund de natuurlijke uitstraling van het hout van je keuken en de vloertegels. Namens osn hele team bedankt voor je leuke reactie, veel kookplezier natuurlijk en hopelijk mag ik ook via jou in de toekomst weer eens nieuwe klanten verwelkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke aanpak en absoluut maat- én vakwerk”
Door Oldenkamp op donderdag 4 okt 2018 '18
Ik zal voor het leesgemak beginnen met de conclusie: persoonlijke aanpak en absoluut maat- én vakwerk! Het ontwerpproces met Joost en ook de installatie van Michel is zeer professioneel verlopen, in het gehele traject staat persoonlijke aanpak, creativiteit en service voorop. Dankzij Joost en Michel hebben we een keuken kunnen realiseren die perfect bij ons past en met mooie details die we zelf niet hadden kunnen bedenken. Joost is absoluut aan te bevelen, we zijn zeer te spreken over zowel het proces als het product.

In onze zoektocht naar een keukenontwerper hadden we een aantal criteria vastgesteld die we belangrijk vonden. We zochten 1 vast aanspreekpunt, een persoonlijke aanpak, iemand die meedenkt, met ideeën komt, maar vooral ook luistert naar onze ideeën en vervolgens met voorstellen komt die daarbij aansluiten. Na oriënterende bezoeken bij de grote bekende zaken merkten we al snel dat we er daar niet uit zouden komen. We kregen het gevoel dat onze smaak werd aangepast aan bestaande ontwerpen. Smaak is uiteraard persoonlijk, het is ons dan ook gebleken dat het een vak is om de smaak van de klant te vertalen naar een mooi ontwerp. Na ons eerste gesprek met Joost hadden we dan ook voor het eerst het idee dat er écht werd geluisterd, Joost was vanaf het 1e moment in staat om onze ideeën om te zetten in een passend ontwerp en aan te vullen met details die toch het verschil maken.

We vinden het een meerwaarde dat het 1e gesprek bij ons thuis heeft plaatsgevonden, dit geeft toch een beeld van de sfeer in huis en dat heeft Joost altijd als uitgangspunt gebruikt. Joost heeft een mooie showroom waar je een goed beeld krijgt van de verschillende producten. Ontwerp, levering én uitvoering is allemaal volgens planning verlopen. Een extra compliment waardig, aangezien we zelf in het buitenland waren bij de levering, het demonteren van de oude keuken én bij de start van de montage. Dit is het bewijs dat Joost het ontwerp ook goed kan vertalen naar Michel, een vakman met oog voor detail en die zeer zorgvuldig en netjes te werk gaat. De afwerking (kleine dingetjes) heeft wel even op zich laten wachten en dat heeft ons in het begin toch wel iets gefrustreerd, maar het bleek lastig om de drukke planning van Michel goed af te stemmen op de momenten waarop wij thuis waren. We zijn, ondanks dat de afwerking even op zich heeft laten wachten, erg blij dat Michel zelf de afwerking heeft verzorgd. Ook een reden om Joost als keukenontwerper aan te bevelen, een vakman die werkt met vakmannen.

We hebben in het proces nooit getwijfeld over advies, productkeuze, sfeerbeeld en details. Alle keuzes zijn tot stand gekomen vanuit onze wensen, maar met behulp van de visie en de creativiteit van Joost en de montage van Michel. Bedankt voor het proces en product, de keuken heeft onze verwachtingen overtroffen!
REACTIE VAN JOOST
Hier word ik toch wel erg blij van hoor. Voor mooi werk is niks te veel tenslotte. De lat lag hoog, héél hoog en om zó hoog te komen hadden we even wat extra oefening en aanloopjes nodig. Maar een hoogte record hebben we gebroken, dat weet ik zeker en het was de moeite ook meer dan waard. Prachtig in een woord.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Margot op dinsdag 2 okt 2018 '18
Uitgaande van de bestaande keukenindeling hebben wij onze keuken gerenoveerd: alle apparatuur is vervangen door energiezuiniger apparatuur, het 6-pits gasstel is vervangen door een inductiekookplaat en de slecht functionerende afzuigkap is vervangen door een nieuwe afzuigkap met plasmafilter. Omdat in de meterkast een aparte groep voor de inductiekookplaat moest komen, hebben we meteen ook de complete meterkast vernieuwd. Toevoeging aan de beoordeling: Joost heeft ons heel goed geadviseerd en daardoor de keuzes gemakkelijker gemaakt. Hij denkt mee en doet moeite om zijn klanten tevreden te stellen. De vakkundige monteurs hebben onze keuken in 3 dagen tijd een compleet ander uiterlijk gegeven, waar wij heel blij mee zijn! Ook het verzoek om de spotjes te vervangen kon ingewilligd worden. Dit was in eerste instantie niet voorzien, dus het was wel heel prettig dat hij passende spotjes kon vinden en deze ook meteen heeft aangesloten.
REACTIE VAN JOOST
Margot, je oude Siematic keuken staat er weer bij als een nieuwe. Het was een hoop werk, maar het resultaat is er! Wij hebben veel keukens in een nieuw jasje gestoken, maar deze piekt er echt bovenuit. Jullie ook namens mij team bedankt voor de leuke reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de inzet”
Door Steffen Keuning op maandag 1 okt 2018 '18
Het doel van de renovatie van mijn vooroorlogse keuken was deze aan de eisen van de tijd aan te passen met behoud van veel oude elementen. Zo zijn bijvoorbeeld de oude buffetkast, de schouw en de granieten vloer opgeknapt en behouden. Een klus waarbij standaardoplossingen niet altijd de beste zijn. Ik ben zeer tevreden over de inzet, de inbreng en de bereidheid met me mee te denken. Ik zie op deze site dat er ondertussen door Joost (All Style Keukens) veel andere keukens onder handen zijn genomen, terwijl ik de indruk had dat iedereen alleen voor mijn keuken bezig was. Dat is een compliment. Nu alles klaar is, denk ik soms: had ik maar eerder de keuken aangepakt.
REACTIE VAN JOOST
Met veel energie en plezier hebben we aan dit All-inn project gewerkt en om alles mooi op elkaar te laten aansluiten was even een uitdaging. Alles is gelukt met behoud van de authenticiteit van de keukenruimte. Voor de komende vele vele jaren wens ik je met de nieuwe keuken ook veel kookinspiratie toe.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Ellen op vrijdag 14 sep 2018 '18
Wat het fijne is van All Style keuken: Joost werkt vanuit je wens en past daar de keuken op aan. Daarbij denkt hij goed mee, is creatief en doet hij alle moeite om te komen tot een perfect resultaat. Zo hadden wij een halfronde bar in gedachten die deels om een pilaar heen moest worden gemonteerd. Joost doet alle moeite om het gewenste blad te vinden en zorgt ervoor dat het wordt geregeld. Ook de planning en levering waren goed. De levering en montage moesten wel ruim van te voren worden vastgelegd. Omdat onze verbouwing anders liep dan gepland, kon de keuken pas later worden geleverd. Joost schakelt dan meteen en heeft de passende oplossing gevonden. Hoewel we zijn duidelijkheid waarderen, was de communicatie op sommige punten wat strak en dwingend; dit had best wat losser gemogen. Maar je krijgt wat hij beloofd. Ook is de keuken zeer vakkundig en precies geplaatst door Richard, een echte vakman. Al met al een zeer goede ervaring door de betrokkenheid en deskundigheid van zowel Joost als Richard. Wij zijn erg blij met het eindresultaat: onze op maat gemaakte strakke leefkeuken waar we dagelijks met veel plezier in verblijven!
REACTIE VAN JOOST
Dank jullie wel voor de complimenten. We hebben het samen bedacht en wij hebben het voor jullie mogen uitvoeren met een meer dan grandioos eindresultaat. Wat wij er ook aan heb mogen bijdragen, jullie hebben uiteindelijk zélf de keuze gemaakt voor ons; wij hebben het ook bij jullie weer graag waar gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede klik”
Door Sandra Tijs op woensdag 5 sep 2018 '18
Bij een huis in onze straat in Arnhem stond een bord van All Style keukens in de tuin en zodoende kwamen wij in contact met Joost. Meteen al bij de eerste ontmoeting hadden we een goede klik. Joost luistert goed, schakelt snel en denkt goed mee. Hij neemt alle tijd voor je, zowel bij het huisbezoek als ook bij hem in de showroom. Kortom, we zijn heel tevreden over de service die hij biedt en ook over de vakman die bij ons kwam voor de keukeninstallatie. Ook in de after sales zijn ze erg klantvriendelijk. Ik kan All Style Keuken zeer zeker aanbevelen!
REACTIE VAN ASK
Sandra, ik maak iedere keuken graag net zo specifiek en bijzonder als de gebruiker. De houten achterwand met daarin de verscholen deur is wat mij betreft de kers op de taart. De mooie warme uitstraling geeft jouw keuken de juist sfeer mee in een strakke moderne omgeving. Ik zeg AF!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede project”
Door Jeroen Vree op donderdag 23 aug 2018 '18
Deze keuken is onze tweede project bij All Style Keukens. Na een goede eerdere ervaring hebben wij , bij het kopen van ons nieuwe huis, ook deze keer de keuze laten vallen op dit bedrijf. Dit keer kwamen ze weer met een verrassend ontwerp en goede oplossingen voor de nodige opbergruimte. Na het monteren van de waterleidingen kwamen ze nog kijken of dit correct was uitgevoerd. Gelukkig konden we het nog omzetten zodat de montage van de keuken in een keer, door een meedenkende keukenmonteur goed kon gebeuren. Het is prettig om iemand, die de keuken ontwerpt, te hebben die creatief wil meedenken en alles tot in de puntjes wil regelen.
FOTO VAN JEROEN VREE
Resultaat keuken
REACTIE VAN ASK
Leuk te horen. "Met onze visie realiseren we uw wensen" dat zeggen we wel eens. Maar uiteindelijk heb je wel zelf weer de beste keuze gemaakt. We hebben er wederom weer graag in meegedacht. Als jullie weer gaan verhuizen...
Reactie of foto toevoegen
“Ongelofelijk blij ermee”
Door Kersten op woensdag 22 aug 2018 '18
Na heel wat keukens gezien te hebben in folders en keuken showrooms vonden we niet dat onze keuken er tussen zat. Via internet ALL STYLE KEUKENS gevonden, hierdoor kwamen we in contact met Joost en echt SUPER!! De communicatie is kort, duidelijk en snel. Wij zijn ongelofelijk blij met onze moderne keuken. De kleur van het keukenblad zoals Joost ons voor stelde vonden we wat gewaagd, maar deze man heeft echt een visie! dus zijn we op zijn advies af gegaan en zie het resultaat. Joost, Super bedankt en we zullen je bij al onze vrienden en kennissen aanraden.
REACTIE VAN ASK
Beste Gordon bedankt voor je leuke reactie. Het was zonder meer de meest unieke keuken van het afgelopen jaar. Het schurkt een beetje tegen kunst aan... Bedankt nogmaals voor jullie vertrouwen in mij en mijn team en voor kkplzr!
Reactie of foto toevoegen
“Creatief”
Door Marijke en Ton op vrijdag 20 jul 2018 '18
Op zoek naar een keuken voor ons nieuw te bouwen appartement kwamen we op het internet terecht bij ALL STYLE KEUKENS. De vele reviews beschreven in (zeer) positieve zin de creativiteit van Joost, en ook zijn goede en snelle communicatie naar de klant. We besloten het er op te wagen en zijn met ASK in zee gegaan. Nu, nadat we volledig ingericht in ons nieuwe appartement wonen, kunnen we ons van harte aansluiten bij de eerder genoemde reviews en hebben ervaren dat, naast de beschreven creativiteit en goede communicatie, ook afspraken en nazorg bij Joost heilig zijn. Tijdens het proces van gezamenlijke voorbereiding (bedenken, herzien en verfijnen), hebben we ook over de werklust niet te klagen gehad; met de email als communicatievorm hebben we enkele keren nog tot laat in de avond samen onze kamerkast op details verfijnd en kregen vervolgens nog diezelfde avond een tekening van de kast met de nieuwe afspraken daarin verwerkt. De bemoeienissen en inzet beperkten zich niet tot de voorbereidende fase van de keuken; ook bij de aflevering ervan was hij aanwezig om te checken of de juiste kasten en apparaten in goede staat geleverd waren. Eveneens was hij bij de start van de plaatsing van de keuken aanwezig voor het doorgeven van informatie: korter kunnen de lijnen niet zijn! Tot slot willen we nog opmerken dat we ook bijzonder tevreden waren (zijn) met de man die de keuken en de kamerkast bij ons heeft geïnstalleerd: de monteur is wat ons betreft een topper in zijn vak! Onze conclusie: ALL STYLE KEUKENS is wat ons betreft zeer aan te bevelen bij het ontwerpen van een nieuwe keuken!
FOTO VAN MARIJKE EN TON
+ Toon extra foto van Marijke en Ton
REACTIE VAN JOOST
Als wij de verwachtingen hebben kunnen overtreffen is dat dé reden om tevreden te zijn. Wij zijn dat dus absoluut samen met jullie. Zowel de keuken als de individueel samengestelde wandkast in de kamer laten in alle eenvoud zien dat strak en minimalistisch design in zowel vorm als functie de tijdloosheid van jullie keuze onderstrepen. We hebben er dan ook met plezier aan gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Decennialange ervaring”
Door Ronald en Martine Reijers op woensdag 11 jul 2018 '18
All Style Keukens heeft onze moderne designkeuken ontworpen en geleverd. Eigenaar Joost de Graaf heeft decennialange ervaring en dat merk je aan alles. De keuken moest worden ontworpen voor een moeilijke ruimte in onze jaren '30 woning. Absoluut geen makkelijke klus. Hij is erin geslaagd een ontwerp te maken dat voldeed aan al onze wensen en wij zijn nu heel gelukkig met een schitterende keuken waar alles precies op de goede plek zit. De montage verliep ook zeer professioneel. Een absolute aanrader!
FOTO VAN JOOST
REACTIE VAN JOOST
Geen goede keukenontwerper zonder een goede opdrachtgever. Er zijn vast uitzonderingen op deze regel, maar in de meest gevallen is het knap lastig om als ontwerper tot een goed resultaat te komen zonder goede opdrachtgever. We hebben het grotendeels samen gedaan en het resultaat is daar! Bedankt voor de enorm leuke samenwerking, ook met jullie aannemer en de overige vakmensen die er aan het werk waren.
Reactie of foto toevoegen
“Leuke samenwerking”
Door Henk en Hanneke op dinsdag 10 jul 2018 '18
Een half jaargelden met Joost in aanraking gekomen. Hij kwam ook direct aan huis om samen met ons tot een goede oplossing te komen. Onze keuken was oud en paste niet meer bij de stijl van het huis. Na samen wat overlegd te hebben zijn we tot een mooie, degelijke, kwalitatieve en vooral praktisch werkende keuken uitgekomen. All style heeft ons hier super in begeleid. Daarnaast, eerlijke prijzen en geen lulverhalen. All style keukens is een aanrader voor iedereen die iets met de keuken wil gaan doen. Bedankt Joost, was leuk samenwerken!
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt alleen voor het beste resultaat gewerkt”
Door Reijs op woensdag 20 jun 2018 '18
Omdat onze oude keuken heel donker was (weinig lichtinval) wilden we graag een nieuwe keuken. Na zelf wat ontworpen te hebben bleek al snel dat er ook het een en ander verbouwd moest worden om voldoende licht binnen te krijgen. Maar hoe pak je zoiet aan? Je gaat niet eerst verbouwen en dan later de keuken ontwerpen. Dit moet in een totaalontwerp en strakke planning gerealiseerd worden dus we zijn op zoek gegaan naar een keukenleverancier en aannemer die ons hierin kunnen voorzien. In All Style Keukens hebben wij de ideale keukenleverancier (én vooral adviseur) gevonden. Het voordeel is dat op locatie de situatie bekeken wordt en in alle rust alle mogelijkheden doorgenomen worden. Zo waren we ook in staat om de verbouwing perfect af te stemmen op het keukenontwerp. Ons plan hadden we nooit bij een standaard keukenleverancier op deze manier kunnen realiseren. Onze complimenten aan Joost en Richard voor de prettige samenwerking. Alles is volgens plan verlopen voor een prima prijs kwaliteitniveau. Alle vragen werden op korte termijn beantwoord en we hebben echt het idee dat voor alleen het beste resultaat gewerkt wordt. Het enige verbeterpunt (en daarom geen 10) is het communiceren via de email. Dit was soms wat overdadig en kwam enkele keren gebiedend over. Dit had wat ons betreft wat relaxter gemogen. Al met al zijn we zeer tevreden en zouden wij All Style Keukens ten harte aanbevelen.
FOTO VAN REIJS
Lichte keuken
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF - ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor jullie mooie en oprechte reactie. Ik heb er samen met mijn team graag aan gewerkt en omdat jullie tevreden zijn, zijn wij het ook. Voor wat betreft de af en toe wat dwingende wijze van communiceren kan ik alleen zeggen dat we in het belang van de klant en van ons zelf steeds proberen zo snel en vooral zo duidelijk mogelijk te communiceren mede ook om te zorgen dat zaken vloeiend blijven verlopen en wij daarmee ook alle op elkaar aansluitende afspraken naar onze klant kúnnen nakomen.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalpakket”
Door Frans en Janneke op zondag 20 mei 2018 '18
Heel fijn, dit totaal pakket nieuwe keuken. Eén hoofdverantwoordelijke voor de hele opdracht ontzorgt enorm gedurende het hele proces van plannen en uitvoeren. Altijd snelle respons op de vragen en goede communicatie. Het advies voor ontwerp en inrichting was op maat. Goed uitgevoerd met een heel mooi eindresultaat waar we erg blij mee zijn. Het is zijn geld zeker waard. De keuken is super praktisch en mooi afgewerkt!
REACTIE VAN JOOST
Het mooiste resultaat maken we altijd samen. Van een idee maken we een plan en van een plan een ontwerp, toegespitst op wat écht belangrijk is. Of dat nu functioneel gebruik of juist de uitstraling van de keuken is, we maken voor iedereen alles exact op maat.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenvervanging”
Door Walca & Ruud Dekkers op dinsdag 24 apr 2018 '18
All Style Keukens heeft onze oude keuken vervangen door een nieuwe. Het ontwerp werd prettig en interactief door hun team met ons uitgewerkt, bij ons thuis, waarbij ook veel kennis en inzichten van All Style Keukens werden ingebracht. Zo ontstond een aantrekkelijk concept. De uitvoering volgde dit plan nauwgezet, en werd door All Style Keukens zorgvuldig en volgens planning afgewikkeld. De zeer weinige restpuntjes werden zeer snel afgewerkt. Kortom, een mooi project met een fijn en betrouwbaar team.
FOTO VAN WALCA & RUUD DEKKERS
Keukenbarretje
REACTIE VAN JOOST
Erg bedankt voor jullie leuke redactie, wij halen voldoening uit tevreden klanten een mooie resultaten. Veel plezier in jullie mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echte meerwaarde”
Door Petra op zaterdag 14 apr 2018 '18
Toen wij contact opnamen met Joost wisten we op hoofdlijnen al wat wij wilden m.b.t. onze nieuwe keuken. Maar hij levert echt meerwaarde als het gaat om het invullen van de details. De levering en plaatsing vonden vervolgens conform afspraak plaats. Kortom wij zijn blij met onze nieuwe keuken en willen Joost van harte aanbevelen als u op zoek bent naar een nieuwe keuken.
REACTIE VAN JOOST
Foto
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Arnoud - Reeuwijk op zondag 18 mrt 2018 '18
Via via zijn wij in contact gekomen met Joost van All Style Keukens. Na wat sterk tegenvallende gesprekken bij andere keukenbedrijven was het contact een verademing. Na wat verkennende telefoongesprekken en info uitwisseling per email, hebben we een afspraak gemaakt in de studio in Gendt. Het bespreken van de ontwerp(en) verliep erg professioneel en kende zeer open 'structuur'. Goede feedback op eigen ideeën en ontelbaar veel adviezen. Dit alles in gezellige en humoristische atmosfeer! We loved it! Al met al prachtige keuken samengesteld en plaatsingsdatum gepland. De keukenplaatsing is zeer vakkundig neergezet in 1 dag! En er is maar 1 manier voor de heren. It must be freaking perfect! Geen naadjes, geen half werk en pas weg als het echt allemaal klaar is. Kortom absolute aanrader als je op zoek bent naar vakwerk, kwaliteit en transparantie!
FOTO VAN ARNOUD - REEUWIJK
Vakwerk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Passie en vakwerk met mooi resultaat”
Door Rianne en Jos op vrijdag 9 feb 2018 '18
Natuurlijk trokken de ervaringen van anderen en de aanpak van Joost ook onze aandacht! De werkwijze is ons goed bevallen. Joost kwam aan huis en aan het eind van het uitvoerige gesprek lag er een basisontwerp en waren de maten al opgenomen. Daarbij bracht hij veel ideeën en zijn uitgebreide ervaring in. Tijdens een tweede bezoek met de monteur erbij werd een goede technische voorbereiding gedaan. Daarmee werd voorkomen dat we tijdens de montage nog voor vervelende verrassingen kwamen te staan. Ook over de details bleef Joost actief meedenken. De levering en montage verliepen vrijwel geheel volgens planning. We waren onder de indruk van de technische voorbereidingen en uiteindelijke montage door Michel. We zijn heel tevreden over het eindresultaat, ook al liet de afwerking nog enige tijd op zich wachten. Joost, bedankt voor je persoonlijke aandacht en je creatieve inbreng en Michel voor je vakmanschap en flexibiliteit! Wij genieten van onze nieuwe keuken en kunnen All Style Keukens zeker aanbevelen!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF - ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor jullie reactie. Wij hebben samen met jullie heel veel tijd, liefde en energie ingestoken voor het maken van de beste keuzes met dit als resultaat. Prachtig! In maatwerk-keukens vragen bij-nabestelde artikelen even om wat tijd. Hopelijk genieten jullie nog vele jaren van dit mooie werkstuk.
FOTO VAN JOOST DE GRAAF - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van joost de graaf - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van joost de graaf - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van joost de graaf - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van joost de graaf - ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Berendsen op zondag 4 feb 2018 '18
Een zeer goede ervaring met All Style keukens! Na heel wat kijk- en vergelijk hebben wij gekozen voor een keuken van All Style, en daar hebben we geen spijt van! Bedankt voor het uitgebreide advies, de flexibiliteit, fair price en kwaliteit! Een absolute aanrader!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF - ALL STYLE KEUKENS
Erg mooi geworden, veel plezier in jullie nieuwe huis en lekker koken in je royale en goed gevulde keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Superervaring”
Door a poort op zondag 3 dec 2017 '17
superervaring, professioneel, vakkundig, ging perfect allemaal, ook het plaatsen werd door vakmensen gedaan, niks dan lof
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Anco op zondag 12 nov 2017 '17
Enkele maanden geleden stonden wij voor de volgende keuze: willen we onze huidige keuken laten renoveren, of gaan we toch voor een volledig nieuwe keuken? Maar dat er iets moest gebeuren, dat was zeker. Na ruim 10 jaar begon namelijk alle apparatuur het langzaam te begeven. In onze zoektocht naar het antwoord zijn we in contact gekomen met All Style keukens. De eerste afspraak werd gemaakt aan huis zelf. We hebben verteld wat ons dilemma was, en wat onze ideeën en wensen waren omtrent onze keuken. Hij heeft vanuit zijn kennis en ervaring uitstekend met ons meegedacht in het ontwerpen van een nieuwe keuken. Na dit eerste gesprek kwamen we tot de conclusie dat een renovatie een uitstekende optie was. Toen kwam de offerte... in eerste instantie schrokken we enigszins van de hoogte. Na enig vergelijkend onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat de hoogte van de offerte verklaard werd door de kwaliteit. Op basis van de geboden kwaliteit, en omdat het contact erg prettig was geweest, hebben we toch besloten om verder in gesprek te gaan. In de volgende gesprekken hebben we alles nader uitgewerkt. Ze hebben uitstekende apparatuur voor ons uitgezocht, meegedacht over kleuren, grepen en meer. Het werd daarmee een plan met een totaalconcept. Ook de plaatsing van de keuken is naar volle tevredenheid verlopen. De kleine dingetjes werden altijd keurig afgehandeld. Afspraken werden keurig nagekomen. Kortom: we hebben een uitstekende ervaring met All Style keukens. Wij hebben zijn betrokkenheid, kennis en kunde altijd als zeer prettig ervaren. Daarbij werden afspraken altijd keurig nagekomen. Hij is niet de goedkoopste, het is geen prijsvechter, maar levert gewoon hoog kwaliteit keukens af. Wij zijn absoluut tevreden, en zouden hem zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Aan onze verwachtingen beantwoord”
Door Gijs van den Heuvel op zaterdag 4 nov 2017 '17
De keuze om met Allstyle Keukens in zee te gaan was een goede keuze. Al onze wensen konden ingewilligd worden, en we kregen daarbij nuttige tips en deskundige begeleiding. Het resulteerde in een duidelijk en compleet boekwerkje; we moesten alleen verduidelijking van enkele technische begrippen vragen. Uiteindelijk is de keuken geïnstalleerd door onze vaste klusjesman en zijn we meer dan voldaan. De samenwerking met Allstyle verliep bovendien in een prettige sfeer, zonder dat er overhaast te werk werd gegaan. Afspraken werden nagekomen, en de levering van de keuken was geheel volgens plan, compleet tot in alle details. Kortom, Allstyle Keukens heeft aan onze verwachtingen beantwoord.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Anita op zondag 8 okt 2017 '17
Ik heb allstyle keukens gevonden via Qasa. De omschrijving over zijn werkwijze en alle goede reviews spraken ons erg aan. Na eerst wat oriënteren in diverse keukenzaken hier verder niet enthousiast over geworden en besloten om een afspraak te maken met allstyle keukens. Voor de afspraak krijg je al een vragenlijst zodat Joost al een idee heeft van je wensen. Het fijne is dat Joost bij je thuis komt (zelfs s' avonds) en dus ook een goed beeld krijgt van de ruimte. Hij bespreekt de wensen en komt zelf ook met goede ideeën waar je zelf nog niet over na had gedacht. Na goedkeuring van de begroting ga je het keukenplan verder uitwerken en hadden we een afspraak in zijn showroom om alle materialen en kleuren verder te bespreken. Daar werden we ook al gelijk enthousiast van de kwaliteit van de keukens en het maatwerk. Geen standaard keukens zoals bij regulieren keukenzaken. Daarna kregen we de tekeningen zodat we nu dan ook echt een beeld kregen van hoe het zou gaan worden. De keuken is geinstalleerd door een vakman en is uiteindelijk minstens zo mooi geworden als wat we in gedachten hadden. Joost komt zelfs nog na installatie bij je langs om het zelf te inspecteren en uitleg te geven over het gebruik en onderhoud. De paar laatste kleine puntjes worden dan uiteindelijk nog op de i gezet. Joost bedankt voor de mooie keuken! En twijfel niet! Maak gewoon een afspraak met allstyle keukens!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Hier heb ik niets meer aan toe te voegen als: BEDANKT!
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
+ Toon extra foto van Joost de Graaf
Reactie of foto toevoegen
“Denken met je mee”
Door Edwin & Margaret op maandag 4 sep 2017 '17
Dit is een bedrijf wat van het begin tot het eind met je meedenkt. De eerste gesprekken thuis voor afmeetingen en indeling is gewoon super. Aangezien wij eerst de apparatuur hadden uitgekozen moest het een keuken geheel op maat worden. Joost heeft hierbij al zijn vakkennis aangesproken om een wand met apparatuur, kasten, lades etc qua belijning synchroon te laten lopen. Al onze apparatuur zit erin en het is een prachtig plaatje, hetzelfde geld ook voor het kookeiland. Volop communicatie en een prachtig eindresultaat. Dus eigenlijk moet de waardering super zijn, maar toch gaat er wel eens iets mis. Geen probleem, kosten nog moeite worden gespaard om alles in orde temaken. Alle complimenten. Joost dank jewel voor al je inzet.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Als jullie blij en tevreden zijn, zijn wij het met ons hele team ook! Wat een bijzonder "alles volledig op maat" project was dit. Een keuken vol zichtbare maar ook met subtiel weggewerkte oplossingen. Een hoop werk levert uiteindelijk weer een grandioos resultaat op en dat is wat wij graag doen.
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Gerard en Nicole Hadders-Dijk op woensdag 30 aug 2017 '17
Na lang dromen, zoeken en inventariseren hebben wij uiteindelijk onze droomkeuken laten realiseren. In dit proces verschillende keukenzaken bezocht en iedere keer weer tot de conclusie gekomen dat onze keuken geen standaard keukenontwerp is en dat maat- en vakwerk voor ons essentieel is. Via Qasa uitgekomen bij All Style Keukens. Wat een verademing! Fantastisch en hoe vakkundig ASK onze aanvraag heeft behandeld. Vanuit onze wensen, de mogelijkheden en ideeën samen met ASK de keuken ontworpen. Een keukenontwerp waarin mogelijkheden en onmogelijkheden niet uit de weg worden gegaan. Het resultaat? Een prachtige en unieke keuken. Ook de samenwerking met onze aannemer ging perfect. Geen haastwerk, maar secuur, meedenkend en de tijd er voor nemen. Kortom, ASK heeft onze droom in alle opzichten waargemaakt.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Wat heerlijk blijft het toch om zulke leuke en meer dan tevreden reacties te lezen van onze klanten. Dank daarvoor!
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Gesmeerd verloop”
Door Arno op woensdag 9 aug 2017 '17
Op basis van een paar vragen werd voor ons een mooie keuken samengesteld. Eerst in grote lijnen, later de details. We zijn perfect geholpen. Ook installatie liep gesmeerd. Nu, een paar maanden na installatie, zijn we nog steeds super tevreden.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Leuk, dank je wel. Fijn dat jullie bij het maken van alle keuzes zo met mij mee konden gaan in het voorstel voor het keukenontwerp en de indeling. Beter nog, jullie gebruikerservaring na een paar maanden; en zo hoort het ook !
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Geen concessies en super goede nazorg”
Door Ursula van Wandelen op zaterdag 29 jul 2017 '17
onze eerste keuken kwam uit Duitsland. We waren erg tevreden en dachten toen we ons huis gingen verbouwen en een woonkeuken gingen realiseren we gaan weer naar die leverancier. De keuken viel daar echt een stuk duurder uit dan gehoopt. Vrienden attendeerde ons op Joost de Graaf van All Style Keukens. Wat een verademing was dat voor ons. Open en eerlijk werden de kosten in beeld gebracht. We werden goed begeleid in afwegingen die we wilde maken. Wij dachten dat wij het ontwerp inmiddels wel optimaal hadden maar ook daar wist Joost nog een goede slag te maken. Uiteindelijk hebben we helemaal geen concessies hoeven doen! Een mooiere keuken met kookeiland, luxere Siemens apparatuur, binnen budget en echt geweldige service. Ook de nazorg is super goed. Na 4 jaar even een nieuw bakje in de koelkast, een zeeppompje, even iets bijstellen? Echte service!
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Bedankt jullie mooie review en ook voor de mooie foto's van het eindresultaat! Eerst het keukenontwerp en toen de aanbouw er omheen gezet, een droomscenario. Veel kookplezier namens ons hele team!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate plezierig”
Door Patrick Jannink op zaterdag 22 jul 2017 '17
Allereerste contact uitermate plezierig met prima adviezen t.a.v. een al door Joost geïnstalleerde keuken. Het resultaat is dat onze keuken een prima verbetering heeft ondergaan. Joost is een uitstekende en aanstekelijke gesprekspartner.
REACTIE VAN ASK
Wij wensen u veel plezier met de fraaie inductie-kookplaat en de Quooker maar natuurlijk ook met de bijzonder fraaie keuken die de vorige bewoners door ons hebben laten plaatsen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte renovatie van de keuken”
Door Peter Visser op donderdag 20 jul 2017 '17
Keukenrenovatie perfect uitgevoerd. Mag ook wel want, zoals het bedrijf op zijn site al aangeeft, ze zijn niet de goedkoopste, bepaald niet. Maar om het cliché maar eens te gebruiken, dan heb je ook wat. Mooi vakwerk geleverd door prettige mensen. Prachtige, high-tech-apparatuur naar de laatste techniek.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Fijn dit te horen. Ook ons geeft het een goed en tevreden gevoel wanneer onze klanten bereid zijn om voor een stukje meerwaarde ook iets extra te willen uitgeven. Duurzame keuzes hoeven niet duur te zijn, maar kosten wel altijd iets meer. We wensen u heel veel plezier met de keuken de komende jaren.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door S.J. Poelman op dinsdag 20 jun 2017 '17
Professioneel, Creatief, Transparant, Klantgericht en (oog voor) Kwaliteit. Een aantal omschrijvingen en kwalificaties die de service van All Style Keukens goed weergeven.
Wij zijn uiterst tevreden met onze keuken en kunnen All Style Keukens echt aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging keuken”
Door W.G. Versloot op maandag 19 jun 2017 '17
Op aanraden van vrienden ALL STYLE KEUKENS uitgenodigd om mee te denken in de vervanging van onze 18 jaar oude keuken. En ondanks dat we al prima offertes van verschillende andere partijen hadden liggen, wist ALL STYLE KEUKENS ons in positieve zin nog te verrassen met tal van goede tips en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je hebt hier overigens echt het idee met een adviseur in plaats van een verkoper rond te tafel te zitten. Het gehele traject is perfect verlopen, waarbij vooral de duidelijke communicatie van ALL STYLE KEUKENS een enorm pluspunt is. De installatie werd door een uitermate kundige monteur uitgevoerd, met ook nog het bijstellen van de kastjes/lades na enkele weken. Kortom: Complimenten voor het team van ALL STYLE KEUKENS, zij hebben een keuken gerealiseerd waar wij 100% tevreden mee zijn!
FOTO VAN ASK
REACTIE VAN ASK
We hebben het met ons team graag gedaan! Bedankt voor jullie leuke reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Niet te vergelijken”
Door Marco van Putten op maandag 5 jun 2017 '17
Joost biedt persoonlijke service en denkt vanuit zijn passie voor mooie en bruikbare keukens met je mee in het hele proces. Hij biedt daarnaast een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Zijn aanpak is niet te vergelijken met een standaard keukenzaak. Hij ontwerpt, zoekt uit en zorgt voor een goede plaatsing en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Is er wat mis, dan zorgt hij er persoonlijk voor dat het zo snel mogelijk hersteld wordt. Een aanrader als je een nieuwe keuken zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Geheel volgens afspraak”
Door Familie Booij op donderdag 18 mei 2017 '17
We koken en leven met veel plezier in deze keuken. Joost heeft goed meegedacht met de (optische) plaatsing van de apparatuur, de route en wat we nodig hadden. We kunnen zelfs met 4 personen kokkerellen in onze keuken. Richard heeft de keuken snel geplaatst volgens afspraak.
FOTO VAN JOOST DE GRAAF ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
We hebben er met ons team met plezier iets moois van gemaakt en de kleurcombinatie is uniek en daardoor tijdloos te noemen. Heel veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe huis in Ede.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Erik & Sharon op dinsdag 2 mei 2017 '17
Wij hebben een zeer positieve ervaring met de selectie en aanschaf van onze keuken bij All Style Keukens. Joost is zeer bedreven en heeft een persoonlijke benadering. Neemt goed de tijd en kan goed deskundig advies geven in het woud van keuzes om tot een optimaal keukenontwerp te komen. Tijdens het traject is hij altijd goed bereikbaar en schakelt zeer snel op eventuele vragen. Al met al een goede ervaring, waarbij we zeer content zijn met het eindresultaat. We bedanken Joost voor zijn betrokkenheid en inzet en raden hem zeker aan.
FOTO VAN JOOST DE GRAAF ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
Jullie hebben nu precies een keuken die door alle jaren heen mooi en actueel blijft. Kleuren die er altijd al waren en zullen blijven. De fris groene achterwand kun door de tijd heen steeds weer snel en makkelijk een nieuwe trendy look geven. Veel geluk in jullie huis in Oosterbeek
Reactie of foto toevoegen
“In een notendop”
Door Bram Wieser op dinsdag 2 mei 2017 '17
All Style keukens in een notendop: No nonsens, veel kennis, hoge kwaliteit, echt vakwerk, goede nazorg! We zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen het bedrijf van harte aan!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
Het plezier wat wij hebben in ons werk komt door het plezier wat onze klanten hebben van hun keuze. Wij adviseren graag en helpen met het maken van die beste keuze. Maar de keuze die maakt de klant. Fijn dat jullie ons kunnen aanbevelen, als ik jullie nog eens ergens mee van dienst kan zijn dan hoor ik het graag. Het team van ALL STYLE KEUKENS
REACTIE VAN BRAM
De puntjes staan op de i, hierbij de foto's!
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Marianne op donderdag 27 apr 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Onze oude keuken was aan vervanging toe. Tevens hadden wij de wens om meer ruimte in de keuken te creeren door een deel van de kastenwand door de muur naar de gang toe te plaatsen waardoor de kasten grotendeels in de gang terecht kwamen. Dit is goed uitgepakt. De installatie verliep zeer prettig. Wel waren wij teleurgesteld in het geluidsniveau van de Boretti afzuigkap, maar gelukkig was het toch nog mogelijk om deze om te ruilen voor een ander type afzuigkap.
FOTO VAN MARIANNE
Keuken met kasten in de gang
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
Bedankt, het was mooi de keuken zo te kunnen en mogen realiseren voor jullie. Veel culinair plezier en creativiteit gewenst in Heveadorp.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en eerlijk”
Door Romke op donderdag 27 apr 2017 '17
All Style geeft snel en eerlijk advies. Ze gaan niet voor eigen gewin, wel voor het beste en goedkoopste advies. I.p.v een nieuw afzuigkap is bijvoorbeeld een nieuw afvoerkanaal geadviseerd. Ook de uitvoering van het advies is vlot en netjes verlopen door de samenwerkende installateur.
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk keuken”
Door Alex en Marjolein op woensdag 26 apr 2017 '17
Wij waren op zoek naar een keukenleverancier die maatwerk kon leveren. Een keuken waarin een trap verwerkt moest worden, een kruipruimteluik onder zit en een niet standaard-maat klepbank. Waar alle andere leveranciers terughoudend waren, pakte All Style keukens met veel enthousiasme en deskundigheid juist die uitdaging op. Vooraf op papier alles tot in detail uitgedacht en door het team van All style keukens deskundig en met gevoel voor detail geplaatst. Onze vraag naar niet standaard oplossingen zijn prima opgepakt, evenals enkele restpunten na de oplevering. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JOOST DE GRAAF ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
We hebben er met ons team graag aan gewerkt en ook wij zijn net zo tevreden en enthousiast als jullie dat zijn. het is een plaatje geworden, wat past als een maatpak.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door w driessen op zondag 2 apr 2017 '17
wat fijn is dat joost zelf als inmeet en alles doorneemt met ons wat onze wensen zijn bij ons thuis hij kan meteen de situatie hoe de bestaande keuken er uit ziet bij grote keuken bedrijven moet alles van een tekening af en de risico lig bij ons zelf joost komt bij aflevering van de keuken zelf alles doornemen dat er alles is zijn er daarna nog mankementen dan los joost het helemaal op mijn conclusie is dat het dat alles perfect is gegaan en dat wij genieten van onze nieuwe keuken bedankt joost voor de goeden zorgen
Reactie of foto toevoegen
“Creatief meedenken”
Door Jean op zondag 19 mrt 2017 '17
Joost denkt aan huis creatief en met veel ervaring mee over je keuken, vraagt nette prijzen en zorgt samen met Richard voor goede realisatie van de plannen. Wij zijn helemaal tevreden met onze moderne leefkeuken!
REACTIE VAN JOOST
Goed te horen dat jullie helemaal tevreden zijn. Zo moet het ook zijn want dat was het uitgangspunt. Veel plezier met jullie keuken en we hebben er met plezier aan gewerkt.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
Een keuken als verlengstuk van jezelf en je leefomgeving. De keuken is een plek die uitstraalt wie je bent en waar je voor staat.
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Erik & Patricia op maandag 20 feb 2017 '17
Op aanraden van een collega zijn wij bij All Style keukens terecht gekomen. Het fijne is dat Joost voor de eerste afspraak bij je thuis komt en zo direct een goed beeld heeft van de ruimte en de (on)mogelijkheden. Joost heeft goed meegedacht en praktische oplossingen aangedragen om de indeling zo efficient mogelijk te maken.
De keuken ziet er bijna net zo uit als op de tekening. Helaas bleek achteraf het open kastje niet met 1 plankje leverbaar, het was fijn geweest dit van te voren te weten. Het plaatsen door Richard is super gedaan, hij was in 1,5 dag klaar! Ook is Richard na een paar weken teruggekomen om het gasfornuis af te kitten (zodat wij de hoogte even konden proberen) en de laatste puntjes te herstellen. De keuken ziet er fantastisch uit, wij zijn nog elke dag onder de indruk.
REACTIE VAN JOOST
Jullie ook bedankt en niets is natuurlijk mooier dan een enthousiaste klant. Jullie hebben mooie keuzes gemaakt, waarin ik jullie graag heb geadviseerd. Ook namens Richard veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Dit bedrijf gaat het doen”
Door Paul en Tineke op maandag 30 jan 2017 '17
Na onze eerste oriëntatie in Duitsland en Nederland, besloten om All Style Keukens te vragen voor een gesprek. Tijdens het keukentafelgesprek wiste we het gelijk. Dit bedrijf gaat voor ons een keuken plaatsen. Fijn was dat er gedacht werd aan oplossingen in plaats van problemen. Zo hebben wij een pilaar in de keuken staan van een oude draagmuur. Hier werd gelijk een oplossing voor bedacht. Het resultaat mag er dan ook zijn. Het is een mooie keuken geworden die nu echt de leefruimte is geworden van het huis.
FOTO VAN PAUL EN TINEKE
Keuken als leefruimte
REACTIE VAN PAUL EN TINEKE
Detail van het gasfornuis
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door fam. van Bommel op dinsdag 24 jan 2017 '17
Erg blij met onze nieuwe keuken. Wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken wij kunnen joost en gerard echt verder aanbevelen.Hiermee bedanken wij ons nog voor het mooie resultaat. Groeten Rob en Ramona.
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Harry & Dorte op dinsdag 10 jan 2017 '17
Als Duitse die in het grensgebied woont moest ik eigenlijk in Duitsland zijn voor een nieuwe keuken, maar wij wilden graag advies in de buurt en via een vriendin kwamen wij bij Joost terecht. Wij kunnen "All Style Keukens" echt iedereen van harte aanbevelen die nadenkt over een nieuwe keuken. Joost heeft ons in verschillende gesprekken heel waardevol en eerlijk advies gegeven en onze "wilde" keukenideeën uitgewerkt en concreet gemaakt, o.a. met prachtige en zeer praktische tekeningen die een keuken op papier tot leven brengen. Gerard heeft de nieuwe keuken vervolgens na onze verbouwing heel vakkundig bij ons geplaatst. De sterkste punten van "All Style Keukens" zijn wat ons betreft een uitstekende communicatie, oor voor de klant en kwaliteit. Wat betreft planning moest Joost de montage van de keuken al 2-3 maanden van tevoren vastleggen. Dit was gezien de lange levertijden van de keuken en de hoeveelheid opdrachten bij "All Style Keukens" gewenst, maar kan lastig kan zijn als je verbouwt en de planning anders loopt dan je had gehoopt. Gelukkig is bij ons alles volgens planning gelopen en anders had Joost vast weer een werkbare oplossing gevonden. Hij heeft onze verbouwing tot een groot succes gemaakt. Bedankt hiervoor!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
Een bijzonder project met een bijzonder eindresultaat. We hebben er met veel plezier wat moois van gemaakt.
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Exact conform verwachtingen en afspraken”
Door Remko op vrijdag 6 jan 2017 '17
We hebben inmiddels al 2 jaar heel veel plezier van een schitterende mooie keuken(dec 2014), die exact conform afspraken en verwachtingen is geplaatst. We hebben in het voortraject altijd zeer prettige gesprekken gehad met Joost, die gezellig bij je langskomt om de mogelijkheden te bespreken. Inmiddels hebben we een andere woning gekocht waarbij de keuken uiteraard niet kan tippen aan hetgeen we inmiddels gewend zijn. Het eerste wat er dus in het nieuwe huis gaan gebeuren is de keuken eruit en een keuken van All Style keukens erin!
FOTO VAN REMKO
Keuken van ASK
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Nico en Miranda op donderdag 22 dec 2016 '16
Via een familielid, die erg tevreden is met haar nieuwe keuken die ze via All Style keukens heeft gekocht, zijn wij bij hen terecht gekomen. We hadden een plan in ons hoofd voor onze nieuwe keuken en Joost heeft dat uitgewerkt tot een prachtig advies. Hij heeft al onze wensen meegenomen en een voorstel neergelegd dat klonk als een klokje. Afgelopen week is de keuken geplaatst door een vakman bij uitstek zoals je die zelden ziet, die van alle markten thuis is en geweldig werk heeft afgeleverd. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken, die mede dankzij de kundige adviezen en het enorme vakmanschap een hele mooie nieuwe plek in ons huis is geworden. Daar gaan we nog jaren plezier aan beleven. Wij bevelen All Style Keukens van harte aan om het vakmanschap, de klantgerichtheid, service en de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat.
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
Beste Nico en Miranda, het is echt een plaatje geworden zoals jullie het graag wilden en van een kwaliteit en afwerking zoals wij die graag leveren; een goede combinatie voor een dito eindresultaat. Geniet er van!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Saskia de Heus op zaterdag 17 dec 2016 '16
We zijn erg blij met de keuken en kijken met tevredenheid naar het traject hiertoe. De voorbereiding en begeleiding voor de diverse keuzes was heel prettig. Joost heeft ons naast de keuken zelf ook geadviseerd over bijvoorbeeld spotjes en over de beste stuc en verf voor de muren boven het keukenblad. De tekening voor de aannemer moest al binnen een paar dagen na ons bezoek klaar zijn. Dit heeft Joost snel geregeld. Omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning steeds verschoof, heeft hij meerdere keren moeite gedaan de planning te wijzigen. De levering en de installatie zijn goed door Richard gedaan. Er waren wat punten nog niet in orde, die een paar weken daarna zijn hersteld. We genieten elke dag van deze keuken!
FOTO VAN SASKIA DE HEUS
Keuken om van te genieten
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
Een keuken voor het hele gezin, waar je met zijn allen gewoon lekker in kunt werken.
Reactie of foto toevoegen
“Doorpakken”
Door Peter en Irene op zondag 11 dec 2016 '16
Joost houdt van doorpakken. Nadat we eenmaal met hem in contact waren gekomen, is het allemaal snel en soepel verlopen. We zijn goed geadviseerd en zijn ook zeer tevreden met het resultaat. Een extra compliment voor Gerard die heel vakkundig en op een zeer prettige wijze de keuken heeft geplaatst. Een productiefout in de spoelbak is meteen opgepakt en een nieuwe spoelbak is besteld. Na nog wat schilderwerk kan de keuken weer jaren mee.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door I. van de Rijdt op maandag 28 nov 2016 '16
Allstyle keukens reageerde aangenaam snel op een vraag naar informatie over keukenrenovatie. Wij werden (in tegenstelling tot andere bezochte keukenbedrijven) deskundig geadviseerd over de keuze van apparatuur uit een woud van mogelijkheden. Allstyle keukens heeft duidelijk veel ervaring. Daarbij kregen we verrassende tips over nieuwe deur- en lade frontjes, greepjes en wandafwerking. Alle afspraken werden precies nagekomen. De aardige monteur, die de verbouwing realiseerde, was zeer ervaren en een harde werker met positieve instelling. Hij realiseerde de renovatie in 1 lange dag. Hij komt nog terug voor de laatste puntjes op de i, hetgeen wij zeer prettig vinden. Bij de oplevering werd alles zorgvuldig langsgelopen en gecontroleerd. Nadat alle afval was opgeruimd en de keuken weer ingeruimd, stonden we geregeld enigszins verliefd naar het resultaat te kijken. Het is prachtig geworden en we genieten elke dag van het werken met onze nieuwe Bosch apparaten!
FOTO VAN I. VAN DE RIJDT
Keuken met Bosch apparaten
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en professioneel”
Door Eefke en Ferry op woensdag 16 nov 2016 '16
In onze zoektocht naar een mooie keuken voor onze nieuwe grondig verbouwde woning orienteerden we ons eerst bij de keukenwinkels op de meubelboulevard. Prima om ideën en inspiratie op te doen, maar ook zeer frustrerend. Niet alleen door de volledige ondoorzichtigheid van de verkoop- en bijkomende prijzen bij deze winkels, maar ook doordat je continue het gevoel hebt te praten met mensen die je verkopen in plaats van adviseren. Na goede ervaringen van familie kwamen we bij All Style Keukens terecht. Meteen bij de eerste kennismaking hadden we al een goed gevoel bij Joost en zijn team. Mensen die interesse toonden in onze wensen en ideën, daar vakkundig over nadachten en altijd transparant zijn over de bijbehorende investering. Bij de aankoop van onze nieuwe woning waren wij het er direct over eens dat de keuken de eye catcher van het huis moest worden. Voor ons was een keuken (schier)eiland een grote wens. Mensen uitnodigen om te komen eten en dan gezellig allemaal aan het eiland. Met dit in ons achterhoofd hadden we al een redelijk beeld van wat we wilde met de ruimte. Joost heeft samen met ons goed naar onze ideeën en plannen gekeken en op basis van onze gedachtes en tekeningen heeft hij hele nuttige suggesties/ideeën aangedragen. Zijn ideeën en inzicht over de opstelling, keuze van materialen en apparatuur en de koof boven het eiland inclusief lichtplan hebben ons echt overtuigd van de vakkundigheid en professionaliteit van All Style Keukens. De communicatie was altijd heel helder, duidelijk en mailtjes werden altijd vrijwel direct beantwoord. Door de afstand (Arnhem – Amsterdam) hebben wij veel contact via de telefoon en mail gehad. Altijd helder en overzichtelijk. Op de afgesproken data en tijdstip dat de keuken geleverd zou worden stonden ze stipt op tijd voor de deur en in anderhalve dag is de keuken geplaatst door Richard wat in onze ogen een echte vakman is. Iemand met oog voor de allerkleinste details en kennis van zaken, maar ook voorzichtig en secuur omging met onze nieuwe houten vloer en pas geverfde muren in de ruimte waarin de keuken geplaatst werd. Ook het feit dat Richard na het plaatsen van de keuken nogmaals langs geweest is om te kijken dat alles helemaal naar behoren werkte heeft voor ons een hele prettige ervaring achter gelaten .Nog elke dag maken we trots gebruik van onze keuken en worden helemaal blij van de reacties van vrienden en familie als ze langs komen. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en zullen (en hebben het al gedaan) All Style Keukens zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.
FOTO VAN EEFKE EN FERRY
REACTIE VAN JOOST
Heerlijk te horen dit! Soms is het gewoon jammer dat je klaar bent met je werk. Maar geniet er van en heel veel plezier in jullie knusse huis!
REACTIE VAN JOOST
Wat een prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door D. van de Weerd op donderdag 3 nov 2016 '16
Na het lezen van reviews op het internet, waarbij All Style Keukens zeer goed werd beoordeeld, en het bezoeken van diverse keukenzaken zijn we met All Style keukens in zee gegaan. Wij zijn door Joost goed geadviseerd en prima geholpen. Het leveren en plaatsen van de keuken ging volgens afspraak, zonder vertraging o.i.d. Na oplevering waren er nog wel enkele oneffenheden en een probleempje, maar die zijn na wat discussie ook prima opgelost. We hebben een prachtige keuken gekregen die geheel aan onze verwachtingen voldoet. Een kompliment verdient ook Richard, de keukenmomteur.
REACTIE VAN JOOST
Bedankt voor uw reactie, fijn te horen dat u tevreden bent want daar doen we het voor. Niet alleen voor het recht-toe-recht-aan werk maar ook voor specifieke oplossingen zijn we in staat de beste oplossingen te vinden en die we ook in goed overleg met elkaar hebben gerealiseerd. Vakmanschap is meesterschap wordt wel gezegd en Richard is daar een meester in! Nogmaals bedankt namens ons team.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam Dortmans op woensdag 19 okt 2016 '16
Wij hebben dit voorjaar een nieuwe keuken laten plaatsen door All Style Keukens in onze woning. Joost is vakkundig en ervaren en heeft goede tips met als resultaat een prachtige keuken. Hij was zeer betrokkken gedurende het hele project en hij komt zijn afspraken na. Bedankt Joost!
Reactie of foto toevoegen
“Helder concept brengt je keuken ‘op smaak’”
Door Bert en Antoinette op zaterdag 15 okt 2016 '16
In het oerwoud van keukenaanbieders viel ons per toeval All Style keukens op, door de heldere en persoonlijke aanpak. De enorm goede reacties van klanten deed ons derhalve besluiten om contact te zoeken met Joost de Graaf. Zoals beschreven in het stappenplan op de website van All Style keukens, zijn we in een prettig snel tempo gekomen tot een geweldig resultaat.

De adviezen van Joost geven je daarbij net een verassend ander inzicht in hoe je de keukenruimte zou kunnen benutten. Vanuit een basisplan vul je verdere persoonlijke wensen in, met daarbij voortdurend een duidelijke financiële toelichting. De realisatie van het eindproduct wordt met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd. Culinair vertaald: een geweldig gerecht vol verse en eerlijke ingrediënten, perfect op smaak gebracht.

Voor All Style keukens geldt: "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!"
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen jullie aanbevelen”
Door fam. Velp op maandag 10 okt 2016 '16
Voor onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar een keuken. We zochten iemand die ons meer kon bieden dan een standaard keuken, wat de meeste keukenwinkels verkopen. Na ons eerste gesprek met Joost wisten we het al, Joost gaf ons zeer deskundig advies en bracht ons stap voor stap naar onze droomkeuken. Of het nu over de keuken zelf, apparatuur of verlichting ging, telkens weer verraste Joost ons. Na het bezoek aan de showroom kwamen alle puzzelstukjes bij elkaar. en toen was het moment daar, de keuken zou geplaatst worden. Op de afgesproken dag kwam Richard de keuken plaatsen. Een super vakman, die ondanks de hectiek van een nieuwbouw, er voor zorgde dat de keuken er nu prachtig staat. Joost kwam ook regelmatig langs, de communicatie verliep perfect. Het resultaat is nog mooier dan verwacht. Kortom: Joost en Richard ontzettend bedankt voor jullie deskundigheid en vakmanschap we genieten dagelijks van onze mooie keuken en kunnen jullie van harte aanbevelen!!
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte uitvoering kerkgebouw”
Door Map Berkhof op zondag 9 okt 2016 '16
Mijn eigen keuken heb ik in 2013 geheel laten renoveren. Hierover was ik zeer tevreden en ik ben dat nog steeds. In ons kerkgebouw was de bestaande keuken zeer verouderd en vol onvolkomenheden ten aanzien van gebruik en veiligheid. Door Joost werd snel gezien wat de beste mogelijkheden waren om deze keuken in korte tijd te vernieuwen en aan te passen aan de eisen van deze tijd. Door de monteur, Gerard , werd alles binnen de gestelde tijd perfect uitgevoerd. Wij zijn zeer gelukkig met het resultaat en velen zullen daar nog jaren van genieten.
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Unieke Keuken”
Door M. Uiterwijk op zondag 9 okt 2016 '16
Het allergrootste voordeel van All Style keukens is dat Joost thuis komt om een advies op maat uit te brengen. Hij heeft onze wens om een combinatie met hout te maken geweldig verwerkt zodat wij nu een unieke en persoonlijke woonkeuken hebben. De montage verliep vlekkeloos, hulde aan Gerard. Vragen werden ook snel en duidelijk beantwoord. Wij raden deze firma dan ook met een gerust hart aan.
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van All Style Keukens
+ Toon extra foto van All Style Keukens
REACTIE VAN JOOST
De mooiste materialen vinden hun oorsprong vaak in de natuur, deze keuken gecombineerd met écht Teakhout, uiteraard met het FSC keurmerk.
Reactie of foto toevoegen
“Aangename samenwerking”
Door M. Visser op zondag 28 aug 2016 '16
Toe aan een nieuwe keuken maar geen zin om diverse keukenzaken te bezoeken, ben ik mij gaan oriënteren op het internet. Daarbij kwam ik op de site van All Style Keukens terecht. Het concept van dit keukenbedrijf sprak mij aan. Joost kwam eerst thuis om de bestaande situatie te bekijken en onze wensen te bespreken. Een week later ontving ik een uitgewerkt plan en daarna hebben we een bezoek aan een showroom gebracht om de keuken uit te zoeken / samen te stellen. Joost heeft ons daarbij voorzien van goed advies en hield ook het afgesproken budget in de gaten. Hij was enthousiast en betrokken gedurende het hele proces en afspraken en tussentijdse aanpassingen zijn steeds goed gecommuniceerd. De aanpassingen in huis die nodig waren om de keuken uiteindelijk te kunnen plaatsen werden eerst met Gerard de monteur thuis bekeken en besproken. Zijn inzicht en rustige aanpak gaf ons direct het vertrouwen dat e.e.a. op een goede manier zou kunnen worden gerealiseerd. Hij is een echte vakman die in een week tijd aanpassingen heeft verricht in een oud huis met oog voor de bestaande situatie én de nieuwe keuken tot volle tevredenheid heeft gemonteerd. De samenwerking met Joost en Gerard was aangenaam en heeft een mooie functionele keuken opgeleverd die past bij de stijl van ons huis. M. Visser
FOTO VAN M. VISSER
De opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Julia op maandag 22 aug 2016 '16
We zijn met allstyle keukens in zee gegaan omdat het ons aansprak en nog steeds aanspreekt dat de montage in handen van slechts een medewerker was. Daarnaast waren we blij met de transparantie Vwb de kosten. Inmiddels is de keuken naar onze volle tevredenheid geïnstalleerd. Joost heeft ons heel goed geadviseerd en de monteur Gerard was heel erg prettig en secuur. Een feest om mee samen te werken, die twee! Een absolute aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Erg in onze nopjes”
Door R. Gerritse op woensdag 17 aug 2016 '16
Via een zoekopdracht op internet de website van All Style Keukens gevonden. Omdat er enkel goede recensies waren te vinden, hebben we besloten om via het contactformulier op de website contact te zoeken. Binnen 1 dag al een reactie ontvangen van Joost! In een kort telefoongesprek aangegeven dat we op zoek waren naar een nieuw te leveren en plaatsen keuken voor een nieuwbouwwoning. Oplevering was al na +/- 9 weken. Afmetingen en wensen aangegeven, waarna Joost binnen enkele dagen al een keukenplan en opstellingstekening had voorbereid, compleet zoals wij het in gedachten hadden. En dat zonder dat we elkaar face to face ontmoet hadden! Details doorgesproken, definitief keukenplan opgesteld, kleine wijzigingen doorgevoerd en opdracht geplaatst.
Levering van de keuken was op de afgesproken leverdatum, plaatsing 1 week later (zonder problemen of afwijkingen, met name dank aan Richard voor zijn uitstekende vakmanschap). Plaatsen van de keuken incl. bedrijfsklaar opleveren van de apparatuur nam maar 1 werkdag in beslag. Tot op heden nog steeds in onze nopjes met onze compacte en complete keuken!
FOTO VAN R. GERRITSE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Marc en Linda van der Spek op dinsdag 16 aug 2016 '16
Wij zijn Via Via bij Joost van All Style keukens terecht gekomen, de klik was er meteen. Erg prettige gesprekken gehad waarbij hij direct met een hoop opties en mogelijkheden kwam waar we zelf nog niet op waren gekomen. De keuze om de keuken bij Joost te bestellen was dan ook snel gemaakt. De montage is bij ons gedaan door Gerard, wat een vakman , goed is bij Gerard nog niet goed genoeg, alles moet beter en perfect, resultaat een prachtige keuken.
FOTO VAN MARC EN LINDA VAN DER SPEK
Keukeneiland met verlaagd plafond
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeuken”
Door H.Tielbaard op dinsdag 9 aug 2016 '16
Ruim 10 jaar terug kochten wij bij ALL STYLE KEUKENS onze nieuwe keuken waar we nog dagelijks heel veel plezier van hebben,wij zijn echte kookliefhebbers. Onze bijkeuken die grenst aan onze keuken had eerder een heel andere bestemming. Deze ruimte hebben we nu bij onze keuken getrokken, met een mooie grote RVS Amerikaanse koelkast en daarom heen een royale kastenwand gebouwd. Het bied ons heel veel extra koel-vries en bergruimte. Kasten met daarin mooie hoge en diepe laden geven ons nu overzicht in onze keuken. We zijn erg blij met het mooi e en strak uitgevoerde resultaat. Echt een stuk vakwerk van David die met alle precisie dit heeft gemaakt. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en kunnen echt iedereen ALL style keukens aanbevelen!

Eerdere ervaring van 17 december 2014: Hallo, wij hebben ook onze keuken laten renoveren door all style keukens uit Arnhem en zijn uitermate tevreden over alles. Toen we het huis begin dit jaar kochten was de keuken absoluut niet onze smaak. Onze Poggenpohl keuken was pas 8 jaar oud en de staat was op zich prima. Joost heeft er nu onze keuken naar wens van gemaakt met nieuwe inbouwapparaten een dik composiet aanrechtblad en ook alle keukendeurtjes zijn nieuw en op maat gemaakt. Onze Quooker is een aanwinst, want direct warm en kokend water kunnen pakken is toch wel geweldig, we willen niet meer zonder. Samen met de nieuwe led verlichting hebben we voor ons gevoel gewoon een hele nieuwe keuken en is het aanrechtblad nu gelukkig ook iets hoger gemaakt op ongeveer 95 cm, dat werkt heerlijk. Joost bedankt voor je adviezen en de begeleiding van ons project zoals je het zelf noemt en ook monteur Gerard bedankt voor het mooie werk wat je bij ons hebt gemaakt.
FOTO VAN H.TIELBAARD
Kastenwand
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons een top keuken”
Door Steven en Silvia op zondag 24 jul 2016 '16
Na ruim 16 jaar wachten hebben wij onze droomkeuken. Nadat wij in 2000 het huis hadden gekocht, hebben wij al veel veranderd en verbeterd aan het huis en nu eindelijk ook de keuken. Veel showrooms bezocht maar over het algemeen geen goed gevoel aan over gehouden. Je hoort ook veel slechte verhalen over nieuwe keukens kopen en plaatsen. Uit eindelijk het internet nog eens afgezocht en bij All Style Keukens terecht gekomen. Wat mij gelijk opviel was de duidelijkheid en dat er een totaalconcept mogelijk was vanaf het eerste ontwerp tot met een kookklare nieuwe keuken. Via mail contact opgenomen met Joost en vanaf dat moment is het allemaal heel snel gegaan. Vanaf het begin tot het eind is alles naar tevredenheid gegaan, ook de niet verwachten extra werkzaamheden en kosten is altijd in goed overleg gegaan. Waar bij Joost maar ook Gerard altijd eerlijk en oprecht waren. Ik moet ook zeggen dat Gerard op en top professioneel installateur is, die weet waar die over praat en alles doet (breken, leidingen, plaatsen enz.) zelfs een nieuwe metenkast plaatsen. Hier door heb je ook niet allemaal verschillende personen over de vloer. Samen hebben Joost en Gerard voor ons een top prestatie geleverd en voor de kosten hoef je het ook niet te laten want je krijg waar voor je geld.
FOTO VAN STEVEN EN SILVIA
Keuken naar volle tevredenheid
REACTIE VAN JOOST
Beste Steven en Silvia bedankt voor jullie leuke en openhartige reactie. Weet je, als je doet wat je leuk vind dan is dat altijd terug te zien in het hele traject. Vanaf ons eerst gesprek tot de oplevering. Mijn monteurs zijn vaklieden, zij realiseren uiteindelijk wat wij samen hebben bedacht. Maar alles bij elkaar was het natuurlijk ook allemaal jullie keuze om met ons zaken te doen! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Hadden we Joost maar eerder ontmoet”
Door Robert de Haas op zaterdag 23 jul 2016 '16
Met veel mooie praatjes en beloftes zijn hebben wij een keuken laten aanmeten bij een (grote) Keukenboer uit Heteren. Echter ging het bij de plaatsing direct al mis. Het extern ingehuurde (financieel uitgeperste) bedrijf dat namens de Keukenboer kwam plaatsen gaf te kennen dat onze wens qua overstekend terrasso blad in onze jaren 30 woning eigenlijk helemaal niet op de manier kon zoals de verkoper ons het verkocht had. Hierdoor moest er noodgedwongen een aanpassing komen. Ook afspraken tussen hun en onze aannemer waren onduidelijk. Kortom uiteindelijk hadden we een keuken, die er op zich netjes uit zag, maar waar we veel problemen mee hadden en slecht was afgewerkt. Vaatwasmachine kon niet open, koelkast stond scheef, barst in terrasso blad, lekkende kraan en vaatwasser etc. Mijn moeder had net na ons een prachtige keuken door Joost laten plaatsen en heb hem toen gevraagd of hij onze nieuwe keuken kon herstellen / renoveren. Hij heeft alle problemen top opgelost en zelfs extra laden gecreëerd. Kortom helemaal top en raden hem nu overal aan. Geen mooie praatjes, maar duidelijke afspraken en van A tot Z vakwerk met passie en betrokkenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Weet waar die over praat”
Door Roel Bakker op vrijdag 15 jul 2016 '16
Een andere keukenleverancier. Verademing. Geen 13 in een dozijn maar oprecht meedenken (en praten) over ideeën. Hoewel het Blum-systeem wat strubbelingen gaf (systeem voor open/sluiten van lades) is het oplossen daarvan juist weer erg goed verlopen. De eigenaar, Joost, weet waar ie over praat. Niet de allergoedkoopste oplossing wellicht, maar dan heb je iets dat nergens anders staat: een unieke keuken. (hoewel het in the end denk ik weinig uit maakt qua prijs). Tevens een prettige installateur die ad-hoc nog meedenkt op locatie en indien mogelijk dingen aanpast. Kortom: niks te klagen over ons keukentraject.
REACTIE VAN JOOST
Beste Roel, het geeft altijd weer een goed en voldaan gevoel als mensen tevreden zijn en het liefst iets meer dan dat. Nieuwe ontwikkelingen vragen soms wat meer aandacht en zorg met als resultaat; een unieke keuken. Ik ontwerp en realiseer ze graag.
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt van”
Door Frank op zondag 12 jun 2016 '16
Aangezien we een nieuwe aanbouw maakten waar dus alles opnieuw in opgebouwd moest worden hebben we Joost gevraagd mee te denken. Keurige Schetsen gekregen en besloten met hem in zee te gaan. En daar hebben we geen spijt van gehad. Super service. Er wordt goed meegedacht en de planning en communicatie zijn prima. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Jaap en Anita op dinsdag 3 mei 2016 '16
Via via kwamen wij met Joost in contact. Het gevoel was gelijk goed. Joost denkt met alles met je mee. Zo zijn we samen tot een schitterend eindresultaat gekomen. En met de montage van Gerard waren we heel erg blij. Een heel goede vakman die ons met verschillende tips enorm heeft geholpen. Het was een rommelige maar ook een gezellige week met Gerard in huis. Daarom alle lof voor Joost en Gerard. Bedankt mannen! Jaap & Anita
FOTO VAN JAAP EN ANITA
Foto van onze nieuwe keuken
REACTIE VAN JOOST
Mooi, zoals jullie op je gevoel zijn afgegaan en het resultaat dan zó is geworden. Tevreden klanten, we kunnen er nooit genoeg hebben. Dát geeft ons een goed gevoel.
Bedankt nogmaals en samen ook veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Peter Cense op maandag 18 apr 2016 '16
Helemaal top! Joost komt eerst aan huis om te bekijken wat er bij jou en de situatie past, komt dan in 2e bezoek met een uitgewerkt plan en dan pas naar de toonzaal. Echt een keuken op maat! En alle zorgen worden uit handen genomen, afbraak oude keuken, plaatsen afvalcontainer, stucwerk, aanleg water en electra. Afwerking bijzonder fraai. Heeft onze verwachtingen overtroffen en alles binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Absolute aanrader! En niet eens veel duurder dan een budget keuken.
FOTO VAN PETER CENSE
Keuken op maat
REACTIE VAN JOOST
Leuke reactie, dank jullie wel. Ook dit was weer een vernieuwd project waarbij ik jullie heb geadviseerd in de keuze voor indeling, materiaal en kleur, maar het belangrijkste dat hebben jullie zelf gedaan. Het maken van de juiste keuze heeft als resultaat dat jullie nieuwe keuken nu onderdeel uit maakt van de totale woonsfeer in jullie huis. Heel veel plezier met samen koken!
Joost de Graaf
Reactie of foto toevoegen
“Integere benadering”
Door JH op dinsdag 22 mrt 2016 '16
Wij hebben verschillende keukenzaken bezocht, maar konden maar niet de geschikte keuken vinden die bij onze jaren 30 woning past en aansluit bij onze wensen. Ook de verkopers in de keukenzaken vonden wij onprettig en gericht op het schuiven van aanwezige voorraad. Joost heeft ons geadviseerd op integere en professionele wijze. Wij hebben een prachtig resultaat waar we jaren plezier van gaan beleven. Ook de montage is keurig gedaan door zijn collega. Echt een ervaren vakman met oog voor detail. Voor mensen met smaak en die net wat meer willen dan standaard keukens is Joost een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Geen concessies nodig”
Door Andrew & Babet op maandag 21 mrt 2016 '16
Before we came to Allstyle keukens, we had visited multiple other kitchen companies. These kitchen companies could not match our needs and wishes and we were told that concessions were necessary (different color white, material, appliances, etc). During our first meeting with Joost it became clear to us that these concessions were not needed at all and that we could achieve the kitchen exactly as how we had it in mind: and even better. Joost came up with a few tips and ideas that were very welcome and showed his experience and creativity in kitchen designing. Las week they finished our kitchen and it is beautiful! We are very happy with the result.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie”
Door Marianne Spoel-Lether op vrijdag 18 mrt 2016 '16
Onze keuken is gerenoveerd. Het keukenblok en een deel van de apparatuur is behouden gebleven. Daarnaast hebben we goed advies gekregen over aanvullende apparaten zoals een stoomoven en een vaatwasser. Het contact met Joost was lekker vlot. Ook was er genoeg ruimte voor als je eigen ideeën hebt. Maar hoe mooi hij ook iets kan bedenken.....dan heb je nog de uitvoering ervan. Want daarmee valt of staat wel het hele resultaat. Dan begin ik nog meer te jubelen. Ik vond het enorm fijn om te merken dat de monteur er echt iets moois van wilde maken en alles uit de kast haalde om dit te bereiken. Ik heb een nieuwe keuken gezien van dit bedrijf en nu mijn eigen keuken...het zijn beide plaatjes. Mannen, bedankt!
FOTO VAN MARIANNE SPOEL-LETHER
Keuken voor en na de renovatie
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door W. Mol op zaterdag 27 feb 2016 '16
All style keukens heeft een uitstekende oplossing aangedragen en uitgevoerd voor een heel uitdagende aanpassing aan onze keuken. Joost is een vakman die meedenkt met de klant en ook in de uitvoering aandacht heeft voor alle details. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Aukje en Wouter op vrijdag 26 feb 2016 '16
Heel blij zijn wij met het eindresultaat van onze nieuwe keuken. In november 2015 de sleutel van onze nieuwe woning gehad. De keuken moest volledig vervangen worden. Via via bij All Style keukens terecht gekomen en zijn heel blij geweest met het advies van Joost. Met een uitgebreid assortiment, professionaliteit en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is All Style Keukens een absolute aanrader. Met oog voor detail is tevens de montage van de keuken zeer naar wens verlopen. Top!
FOTO VAN AUKJE EN WOUTER
Montage en eindresultaat van de keuken
REACTIE VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
Fijn te horen deze reactie. Ik heb jullie heel graag geholpen en geadviseerd en wij zijn zeker zo tevreden met het eindresultaat als jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Metamorfose”
Door bertrand en adri hoek op maandag 1 feb 2016 '16
Het resultaat is een complete metamorfose van onze (19 jaar) oude keuken. Na het opmaken van een wensenlijst om de keuken 'op te pimpen' vonden we op internet de site van All Style Keukens. Joost kwam al gauw bij ons thuis kijken om de mogelijkheden te bespreken. Alle vragen die we daarna stelden werden vlot beantwoord, zelfs 's avonds en in het weekend, al dan niet voorzien van wat humoristische opmerkingen! Joost was net zo enthousiast als wij om er aan te beginnen. En toen was het zover: eerst even schrikken toen de boel werd afgebroken, maar bij het weer opbouwen zagen we de keuken steeds mooier worden. Het resultaat is echt geweldig, we genieten er elke dag van. Er is echt vakwerk geleverd en helemaal naar onze wensen.
REACTIE VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
Daar is eigenlijk alles wel mee gezegd. Wij zijn tevreden met het resultaat omdat jullie het ook zijn. Bedankt voor jullie enthousiaste reactie. Vertel het door!
Reactie of foto toevoegen
“10 punten”
Door Michiel op woensdag 13 jan 2016 '16
Onze jaren-80 keuken was toe aan vervanging. Via ‘conventionele’ keukenwinkels was ons oog gevallen op een bepaalde keuken. Ter plekke offertes en tekeningen laten maken door de verkopers, via de mail nog wat laatste wijzigingen doorgeven…. en vervolgens dit renovatieplan 1 jaar in de kast laten liggen. Echt lekker voelde die 1e ronde bij die keukenwinkels niet, met name aangezien het ons een tamelijk complex project leek te zijn (relatief donkere inpandige keuken-bijkeuken combinatie) waarbij planningsmissers op de loer liggen. Je kunt het maar 1 keer doen, en het liefst direct goed. En afgelopen zomer speelden de keukenrenovatiekriebels weer op. Op Qasa lazen wij de uitmuntende reviews over Joost en zijn team; dat klonk als geroepen, eindelijk eens een keukenverkoper die thuis bij je langskomt om advies te geven. Nu, 6 maanden later, geven wij Joost en Gerard een 10. Joost spreekt niet alleen met je door wat de mogelijkheden zijn, hij is bijzonder vindingrijk en ziet de betere oplossingen. Joost lijkt tijdens het hele traject 24/7 voor je beschikbaar te zijn voor overleg, en staat graag voor de deur om nog wat puntjes op-de-i te zetten. Misschien wel het belangrijkste: Joost lost problemen op en hakt knopen met je door. Is het Kashmir White graniet niet meer leverbaar via de importeur, dan zoekt en vindt Joost het betere alternatief. Donkere keuken en kale keukenmuur? Joost ontwerpt on the spot een briljant magnetisch whiteboard met LED-spots en up/down LEDlicht. Door het enthousiasme i.e. de goede ideeën van Joost, waarmee ons wensenlijstje eindelijk goed werd afgestreept, bleek de keuken wel wat boven-budget te komen. Maar ja, we willen er nog lang van gaan genieten, dus met een goed gevoel hebben we doorgezet. Geen cent spijt van gehad. Want na Joost kwam veni vidi vici Gerard. Slopen, breken, stuccen, montage, water, elektra, een complete 3-fase 16 groepen meterkast aanleggen, dat is Gerard. Gerard werkt met zijn stralende humeur, rustig, geconcentreerd, efficiënt en nauwkeurig. Een vakman zoals je ze helaas nog maar weinig tegen komt. Afgezien van wat hulp bij het afvoeren van puin en het tillen van graniet heeft Gerard de hele klus in zijn uppie geklaard, in slechts 11 dagen. Complimenten! Ondertussen kon het gezinsleven (incl. 2 basisscholers) probleemloos doordraaien. Nu staat de nieuwe keuken daar, mooier dan we zelf voor ogen hadden. Heren, veel dank!
REACTIE VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
Mooi gezegd en verklaard. Juist en met name voor dergelijke grote en meer bijzondere projecten waar echt heel veel moet gebeuren hebben we ons sterk gemaakt. Goede producten, goede afspraken en de juiste mensen om ze tot in detail uit te voeren. Dat is wat we graag bieden en wat we net zo graag afsluiten met zulke tevreden klanten. Vertel het door. Dank nogmaals.
Reactie of foto toevoegen
“Creatieve meedenker”
Door Margret op maandag 7 dec 2015 '15
Via een collega goede verhalen over de werkwijze van Joost en All Style Keukens gehoord. Na telefonisch overleg met Joost over mijn ideeën en mogelijkheden en na foto's versturen, is Joost thuis gekomen voor verdere bespreking. Joost raadde een renovatie van de keuken aan, in plaats van een nieuwe keuken. Joost is een creatieve man en heeft goed meegedacht. Zijn teamgenoot Geert heeft de renovatie voor zijn rekening genomen. Een aardige vakman die netjes werkt. het resultaat: weer een strakke keuken met mooie nieuwe accenten. Top! Het team van All Style Keukens is een echte aanrader.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Wij zijn helemaal blij en tevreden omdat jij dat ook bent Margret. We wensen je heel veel en heel lang veel plezier van je aangepaste en geface-lifte keuken. het Team by ASK
Reactie of foto toevoegen
“Weer als nieuw”
Door van kints op donderdag 26 nov 2015 '15
hadden problemen met de fronten van onze keuken. Eerst bij winkel geweest en die vonden dat alles opnieuw moest, ook blad en gaskookplaten. Toen info bij All style. had van de eerdere ervaring niets verteld. Joost kwam zelf met de opmerkingen , dat de gaskookplaten en rvs blad natuurlijk moesten blijven, de geleiders van de kasten waren van goede kwaliteit, beetje bijstellen en gewoon hergebruiken. Dit alles sprak ons veel meer aan, na wat aanpassingen, hergebruik spullen en nieuwe ladefronten ziet de keuken er weer uit als nieuw. Top.
REACTIE VAN JOOST
Het mooiste van tevreden klanten blijft voor mij de voldoening die ik uit mijn werk haal, samen met het hele team natuurlijk. Heel veel plezier met de keuken, die weer helemaal "de nieuwe is"
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door John op zondag 8 nov 2015 '15
Het uitzoeken van een keuken is altijd moeilijk. Wat zoek je voor een keuken, wat voor een indeling, welke kleur, welke apparatuur en vooral wie haalt alle “zorgen” bij je weg en voorziet je ook nog eens van volledige installatie en wegwerken en omleggen van alle leidingen. Na een hoog scorend keukenbedrijf op Qasa te hebben gecontacteerd, die niet alle “zorgen” weg nam, kwamen wij terecht bij All Style Keukens in de persoon van Joost de Graaf die, ook hoog scorend op Qasa, wel alle “zorgen” weg nam. Wat is dit een fantastische keuze geweest!! Joost komt bij je thuis, bespreekt rustig alle mogelijkheden, bekijkt gelijk de situatie en geeft meedenkende adviezen. Nadat de uitwerkingen ontvangen waren en door ons uitgebreid beoordeeld waren, besloten we om met All Style Keukens in zee te gaan. Zoals het zo vaak met keukens gaat, kan er veel mis gaan. Bij All Style Keukens hebben wij echter geen schipbreuk geleden . Joost heeft ons uitgenodigd om de zaak nogmaals goed te bespreken en alles door te nemen, onder het genot van een hapje en een drankje en een leuk uitje naar Duiven bij Atag, de apparatuur dealer. We konden ook kiezen voor Bosch / Siemens apparatuur, maar aangezien Atag maar liefst 8 jaar garantie geeft bij aanschaf van 4 apparaten of meer, was de keuze snel gemaakt. Tevens hadden we nu de mogelijkheid om in finesse de apparaten te zien, wat resulteerde in een andere vaatwasser en een andere afzuigkap en niet te vergeten een prachtige mengkraan en combi-oven. Hierna zijn we naar de keuken showroom gegaan en hebben daar de kleur en het model uitgezocht. Bij de bezorging van de keuken en apparatuur was Joost zelf aanwezig om te checken of alles juist geleverd werd. Hierna de plaatsing nog van de keuken. Aangezien All Style keukens een klein bedrijf is met korte lijnen was de plaatsing en voorbereiding een genot om mee te maken. De gemeente schreef een gesloten container voor, wat niet erg gebruikelijk is, meestal wordt er gebruik gemaakt van een open afval container. Gerard en Joost fiksten dit zonder problemen. Onder de deskundig leiding van Gerard werd er een kunstwerk afgeleverd. Gerard kan alles, doet alles en vooral maakt alles, echt een super vakman. Bij de aflevering en ingebruikname van de keuken kunnen wij dan ook niets anders zeggen dan lof voor All Style keukens, zowel voor de benadering, begeleiding als plaatsing en aflevering. Kortom ben je op zoek naar een nieuwe keuken waar je volledig ontzorgd wordt, dan weet je waar je nu moet zijn. De foto’s spreken voor zich, van de oude keuken, naar het ontwerp en het definitieve resultaat.
FOTO VAN JOHN
REACTIE VAN JOOST
John erg bedankt voor je leuke reactie. Tevreden is nooit genoeg en ben blij dat jullie meer dan tevreden zijn. We hebben er met veel plezier, tijd en aandacht aan gewerkt en wens je een culinaire home-made toekomst met jullie mooie nieuwe keuken. Gr. Joost en Gerard
Reactie of foto toevoegen
“Grandioos”
Door Herman en Babs op dinsdag 15 sep 2015 '15
We zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken. Joost heeft ons hierbij grandioos geholpen! Het is echt een plaatje geworden! We hadden voordat we begonnen al een idee hoe we het wilden hebben, maar Joost heeft ons geweldig geholpen om de gehele keuken optimaal te laten worden. We zijn blij dat we met hem in zee zijn gegaan.
FOTO VAN HERMAN EN BABS
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met eindresultaat”
Door Hanneke en Leopold op zondag 13 sep 2015 '15
Heel erg blij zijn we met het eindresultaat van onze keuken. We hadden van te voren een beeld in ons hoofd (kookeiland) van hoe de keuken moest worden. Maar door gesprekken met Joost van All Style kwamen we op een veel beter idee wat ook beter paste bij onze wensen. Hij heeft ons daar goed in geadviseerd en meegedacht. De keuken is van zeer degelijke kwaliteit, mooi afgewerkt en ook de nazorg na plaatsen hebben we al positief ervaren. Een echte vakman die weet waar hij het over heeft en een goede kwaliteit keuken levert.
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier van de keuken”
Door Angela op zondag 16 aug 2015 '15
Bij de voorbereidingen voor onze nieuwe keuken kwamen wij via mond tot mond reclame bij Joost /All Style Keukens uit. Ondanks dat wij een heel duidelijk beeld hadden van hoe onze keuken er uit moest komen te zien, zagen wij onze ideeën in de wirwar van aanbod in keukenzaken niet terug. Na het 1e bezoek van Joost bij ons thuis werd al vrij snel duidelijk dat hij een duidelijk beeld kan schetsen van wat er mogelijk is, onze wensen als uitgangspunt genomen. Dit betekent dus ook dat hij durft te zeggen dat iets een leuk idee is maar bijvoorbeeld niet heel praktisch of soms zelfs niet realiseerbaar is. Daarnaast geeft hij ook ideeën/ tips aan waar je in 1e instantie niet bij stilstaat, zo vaak neem je immers geen nieuwe keuken. Als je dan de 3d tekeningen krijgt komt je keuken tot leven en hoop je maar dat het je verwachtingen waar maakt, nou dat doet het ! Tot aan de plaatsing van de keuken blijf je goed geïnformeerd, de afspraken worden nagekomen en de keuken wordt vervolgens zonder beschadigingen geplaatst. Wij hebben nog steeds veel plezier van en in onze keuken.
FOTO VAN ANGELA
Reactie of foto toevoegen
“Keuken naar onze wens”
Door Andre Bolder op donderdag 13 aug 2015 '15
We hebben onze keuken voor onze woning op de Saksen Weimar laten vormgeven door All Style keukens en we zijn heel blij met het resultaat. Echt een keuken naar onze wens. We zijn ook zeer content over de klantvriendelijkheid van All Style Keukens. We hadden namelijk al een uitdaging met de planning en dankzij All Style Keukens hebben we deze kunnen halen.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd persoonlijk bereikbaar”
Door Iris en Bart op donderdag 30 jul 2015 '15
Vanwege de aankoop van een huis binnen het nieuwbouwproject Saksen Weimar kwamen wij in contact met Joost de Graaf van All Style Keukens. In het beginstadium vonden de gesprekken met Joost plaats bij ons thuis aan de keukentafel. Hier worden de eerste wensen en ideeën geïnventariseerd. Binnen een paar uur nadat Joost bij ons was geweest kregen we een eerste schets via de mail gestuurd. Dit is kenmerkend voor de rest van de samenwerking, hij is altijd persoonlijk bereikbaar wat voor ons een voordeel is ten opzichte van de grote winkelketens. In een verder stadium van het traject vinden er een aantal afspraken plaats in een keukenshowroom zodat de kleuren en materialen kunnen worden uitgezocht. Dit is erg prettig omdat dit een heel ander beeld geeft dan wanneer je alleen maar een staal ergens van hebt. Wij hebben door ons bezoek aan de showroom voor een andere kleur wit en een ander aanrechtblad gekozen. Het leveren en plaatsen van de keuken gebeurde allemaal op tijd. Joost is hierbij aanwezig en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Bij onze nieuwbouwwoning was er een gaskraan verkeerd geplaatst en was de omlijsting van de deur breder dan op de bouwtekening. In overleg met ons werden deze problemen vakkundig opgelost. Al met al zijn we erg tevreden over de samenwerking met Joost en hebben we nu een mooie ruime woonkeuken zoals we vanaf het begin voor ogen hadden.
FOTO VAN IRIS EN BART
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat mag er zijn”
Door TuHa en Victor op dinsdag 28 jul 2015 '15
Via het Saksen Weimar project zijn wij bij Joost terechtgekomen. Hij weet waar hij het over heeft en geeft advies waar wij goed mee overweg konden. Ook kan hij goed meedenken hoe je de keuken zo efficient mogelijk kunt indelen en er toch mooi uit kunt laten zien, ondanks dat je wensen niet helemaal passen met de ruimte waarin je de keuken moet plaatsen. Ik moet zeggen dat wij redelijk kritisch zijn en nog enige bedenkingen hadden toen we de uiteindelijke tekening zagen of het wel goed bij ons zou passen, maar het eindresultaat mag er zijn. De keuken staat er keurig strak in! Ook niet geheel onbelangrijk is, dat wat Joost met je overeen is gekomen ook nakomt. Al met al was het dus een goede ervaring en kunnen we Joost aanbevelen om je te laten adviseren en de keuken te laten plaatsen. Dank je wel Joost en Geert!
FOTO VAN TUHA EN VICTOR
REACTIE VAN JOOST
Met veel plezier graag gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Markus op vrijdag 24 jul 2015 '15
Het is inmiddels anderhalf jaar geleden dat ik voor het eerst in contact kwam met Joost. Vanaf de eerste moment was het duidelijk dat ik met een echte keuken expert te maken had met jaren ervaring en ongebreideld passie voor zijn vak. Joost vroeg mij wat ik van een keuken verwachten. Aan de hand van mijn antwoord (functionaliteit) zijn wij meerdere malen bij elkaar gaan zitten. Sommige ideeën die ik had waren onpraktisch en niet doordacht. Joost gaf dit professional aan en kwam met gedegen oplossingen en goede raad van hoe het beter kon. Ik heb heel veel tijd een aandacht gekregen van Joost om tot uiteindelijk een super keuken te komen op papier. De inbreng van Joost was cruciaal. Hij was betrokken bij alle facetten. Ik moet bekennen toen het bouw van de keuken eenmaal begonnen was, was ik niet helemaal overtuigd van de functionaliteit en sommige keuzes die ik ZELF had gemaakt (ik ben niet makkelijk, niet gauw tevreden en behoorlijk wispelkeurig). Toen de keuken eenmaal klaar was en ik voor het eerst de keuken in liep…wat een verrassing! Ongelofelijk mooi, strak en subliem afgewerkt. Ik was versteld. Een parel van een keuken. Boven verwachtingen! Het is inmiddels een paar weken later. Ik heb ook de functionaliteit van de keuken op de proef mogen stellen. Deze heb ik uitvoerig getest. Believe you me. Hij slaagt op alle punten!! Functionaliteit en schoonheid verweven in een nieuwe keuken ervaring. Ik sta er elke dag in met bewust plezier. Wil je no-nonsense advies, professionele benadering, deskundige inbreng, tijd en aandacht (ook achteraf) dan moet je bij All Style Keukens zijn. Een aanrader!
FOTO VAN MARKUS
REACTIE VAN JOOST
Markus, bedankt voor je mooie enthousiaste reactie en heel veel plezier met je grandioos mooie en bijzondere keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Hans op donderdag 16 jul 2015 '15
Wij hebben een prima ervaring met All Style Keukens. Joost denkt actief mee en komt, doordat hij de branche overziet, tot verrassend creatieve oplossingen. Ik kan All Style Keukens zeker aan iedereen aanbevelen.
REACTIE VAN JOOST
Hans bedankt voor je leuke reactie, als je me ooit weer eens nodig hebt heel graag !!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig resultaat”
Door Raymond Overmars-Marx op zondag 12 jul 2015 '15
Nadat we her en der zonder al te veel succes advies hadden ingewonnen, zijn we bij Joost terecht gekomen. Door de ongedwongen manier van doen en zijn creatieve ideeën die prima aansloten bij onze wensen, voelde het meteen goed. We hebben niet lang hoeven nadenken voordat we met Joost in zee gingen. Het resultaat is geweldig. We zijn uitermate tevreden hoe onze keukenrenovatie heeft uitgepakt. Ook grote complimenten voor installateur Gerard. Met z'n tweeën hebben ze echt vakwerk geleverd. En ons dochtertje is ook nog steeds erg blij met de kleurpotloodjes en het kleurboek die ze van Gerard heeft gekregen. Grote klasse mannen!
FOTO VAN RAYMOND OVERMARS-MARX
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bart op woensdag 8 jul 2015 '15
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Joost heeft ons deskundig geholpen bij het ontwerpen van onze nieuwe keuken en werkt zeer nauwkeurig. Al met al een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN BART
REACTIE VAN JOOST
geniet van jullie mooie nieuwe huis en veel kook- bak en braadinspiratie gewenst !
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Familie Hensen op maandag 6 jul 2015 '15
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken die wij aangeschaft hebben bij All Style Keukens. Joost is iemand die met je meedenkt en vol zit met goede ideeën over het optimaal benutten van de ruimte. Ook het meedenken over de styling hebben wij als zeer prettig ervaren. Absoluut een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken wil aanschaffen.
FOTO VAN FAMILIE HENSEN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Agnes en Petrick Pap op dinsdag 30 jun 2015 '15
Prachtig eindresultaat! Dik tevreden zijn we met onze nieuwe keuken via All Style Keukens. Omdat we een relatief beperkte ruimte hebben in onze (gesloten) keuken, zochten we naar een creatieve oplossing om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Joost heeft geweldig goed met ons meegedacht en door een slimme oplossing met de CV ketel lijkt en is de keuken een stuk ruimer dan voorheen. De samenwerking tussen Joost, Gerard, Willem en ons ging vlekkeloos. Een verbouwing valt altijd tegen hoorde ik mezelf vaak tegen anderen zeggen. Tot nu, tijdens deze verbouwing van in totaal drie weken is alles binnen planning gebleven, niks misgegaan en was het ook nog eens heel gezellig in huis. Complimenten aan dit topteam! Een absolute aanrader voor wie naast een keuken ook een goed advies nodig heeft.
FOTO VAN AGNES EN PETRICK PAP
Reactie of foto toevoegen
“Gepassioneerd”
Door Matthijs en Hilda op zondag 28 jun 2015 '15
Uiteraard hebben we "het product Joost" eerst vergeleken met zogeheten grote bekende keukenleveranciers. Echter wij zijn niet echt te porren voor een standaard keuken van dergelijke keukenleveranciers. Mocht je denken dat het prijsverschil groot zal zijn dan kunnen we zeggen dat het in ons geval minimaal was. We hebben dan ook al in een vroeg stadium besloten om in zee te gaan met Joost. Hij is betrokken geweest bij het ontwerp, de kleur en de indeling van onze keuken. We hebben Joost ervaren als zeer gepassioneerd, gedegen en deskundig.
FOTO VAN MATTHIJS EN HILDA
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Bedankt voor de leuke reactie, we hebben het met veel plezier gerealiseerd. Groet, Joost de Graaf ALL STYLE KEUKENS.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalconcept”
Door Maria op zondag 7 jun 2015 '15
Joost is een enthousiaste en deskundige adviseur. Hij komt op bezoek en denkt mee wat wel en niet past in je interieur en de beschikbare ruimte voor je keuken. Joost tipte een uitstekende aannemer (W.Driesen) waardoor er goede afstemming was over de voorbereidende (verbouw)werkzaamheden en de nette, vakkundige installatie van de keuken door Gerard. Erg handig zo'n totaalconcept om een nieuwe keuken aan te schaffen.
FOTO VAN MARIA
Reactie of foto toevoegen
“Prettige interactie”
Door Richard op zaterdag 30 mei 2015 '15
Via via kwamen wij in contact met Joost. We hadden al meerdere showrooms bezocht maar ondanks de goede ideeën nog niet iets gevonden dat in onze ruimte thuis paste. Doordat Joost thuis komt heeft hij direct zicht op wat wel en niet kan in de ruimte. Door zijn adviserende rol met praktijk ervaring over hoe je een keuken in het echt gebruikt waren we al vrij snel verkocht. We hebben een mooie praktische keuken gekocht met veel luxe: Quooker, combimagnetron, inductie-kookplaat, plasma filter / afzuigkap, zeer veel laden, le mans hoekkast, led verlichting en een keramisch blad uitlopend in een prachtige houten bar. Dit alles in een mooie frisse kleurcombinatie. We hebben de interactie met Joost als prettig ervaren. Hij neemt ruim de tijd voor je (houd daar rekening mee in je eigen planning!), communiceert helder, is zeer behulpzaam en heeft een uitgesproken mening.
We zijn goed geholpen door Joost, maar ook door de fabriek. Een medewerker van de fabriek heeft ons nog advies gegeven over de kleurcombinatie, iets waar we achteraf zeer blij mee zijn.
De geleverde keuken heeft een prachtige luxe uitstraling en is op een prettige en professionele manier geplaatst door Willem Driessen (http://www.wd-onderhoud.nl). Moesten we toch een minpuntje noemen dan is dat 1 kastdeur te ver kan door bewegen waardoor deze aan de bovenkant beschadigt tegen rand van de greeploze metalen uitsparing. Van de voorkant is dit echter niet te zien. We raden Joost ten zeerste aan! Zijn kennis, kunde en ervaring heeft ons geholpen eindelijk de keuken te kiezen die we zochten. En we hebben er vanaf dag 1 zeer veel plezier van en daar draait het uiteindelijk om.
FOTO VAN RICHARD
Reactie of foto toevoegen
“Echt aan iedereen aanbevolen”
Door Monique en Jan-Willem Berends op zaterdag 23 mei 2015 '15
Via een kennis bij All Style Keukens terechtgekomen. En na het eerste contact waren wij al overtuigd dat we bij Joost de keuken zouden kopen. Hij heeft daarna werkelijk op alle fronten de verwachtingen waargemaakt en zelfs overtroffen. Ook na oplevering. Joost praat erg veel, maar over het algemeen wel erg zinnige dingen :-) Wij hadden al een aantal showrooms bezocht en op zich best goede adviezen en mooie ontwerpen gezien, maar Joost komt bij je thuis en kijkt naar de omgeving en past daar zijn advies op aan. We hebben al zijn adviezen opgevolgd (o.a. PlasmaMade afzuigsysteem en LED verlichting onder vensterbank en in hoge kast). De keuken is echt zoals we het wilden. Naast de verkoop en begeleiding van Joost is ook echt een pluim gerechtvaardigd voor Gerard, de monteur. Hij werkt zó precies, geweldig! Ook geen gezeur over restpunten. Het wordt gewoon geregeld. Kortom wij bevelen All Style Keukens echt aan iedereen aan.
FOTO VAN MONIQUE EN JAN-WILLEM BERENDS
Reactie of foto toevoegen
“Weet alles van keukens”
Door Sander op donderdag 16 apr 2015 '15
Wij kochten een jaren 30 woning met een Miele keuken van circa 15 jaar oud. De parallel indeling vonden we prima maar de kleuren wilden we anders. Daarbij misten we een vriezer. Na een tijdje wikken en wegen of er een nieuwe keuken moest komen of dat een renovatie voldoende zou zijn hebben we Joost gebeld om ons te adviseren. Dat werkte heel verhelderend. Joost was er snel duidelijk in. De Miele keuken als basis is zeer degelijk en kan nog vele jaren mee. Zonde om te vervangen voor andere kasten. Renoveren dus. De werkbladen, handgrepen, veel apparatuur, kraan en achterwanden zijn vervangen. Zijn vaste monteur heeft alles netjes gemaakt. Na deze renovatie is de keuken als nieuw met een totaal ander gezicht. Joost weet alles van keukens en adviseert prima. Hij komt de afspraken na en is zeer betrokken.
REACTIE VAN JOOST
Jullie "oude keuken" is weer helemaal de nieuwe! Het was even werk om het zo te krijgen, maar het resultaat is er naar. Bedankt en heel veel plezier met de geheel gerenoveerde keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader!”
Door Henk en Marja Scholten op woensdag 11 mrt 2015 '15
Vandaag is onze keuken opgeleverd. Na 1,5 maand elke dag rond te hebben gekeken op internet kwamen via Qasa bij All Style keukens. Joost kan lekker kletsen, is eerlijk en na een bezoekje bij ons thuis, hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. Na wat mailtjes en telefoontjes over en weer hebben we besloten om met Joost in zee te gaan. Hier hebben we nog geen minuut spijt van gehad. Joost denkt met je mee, kijkt wat de mogelijkheden zijn en waar wij zelf nogal verbaasd over waren is het feit dat Joost absoluut zijn afspraken na komt! Ook al is het midden in de nacht, Joost zoekt dingen uit en mailt dit dan direct door. Dit zijn we niet gewend, meestal moet je altijd bellen, bellen en nog eens bellen om antwoorden te krijgen. Bij All Style keukens is dit zeker niet het geval; afspraak is afspraak bij Joost! Alles is mogelijk in overleg. We hebben voor een rustige keuken gekozen, ruimtelijk en comfortabel. Wat een enorm verschil met onze oude keuken! Geert de monteur is zeer precies en werkt secuur. Een erg aardig een zeer kundige man. Nu nog even de puntjes op de i zetten, schilderen, accessoires toevoegen enz. Dank je wel Joost voor al je goede adviezen!! Die 1,5 maand zoeken naar een goede keukenzaak is het zeker waard geweest! All Style keukens is een absolute aanrader!
FOTO VAN HENK EN MARJA SCHOLTEN
REACTIE VAN JOOST
Best Marja en Henk, allemaal heel graag gedaan. Goede afspraken maken met elkaar en goed advies geven is natuurlijk de basis, maar het maken van de juiste keuze dat hebben jullie gedaan. Fijn dat jullie ook zo blij en tevreden zijn! Veel kooklol!
Reactie of foto toevoegen
“Betrokkenheid, kennis en professionaliteit”
Door Rens K op maandag 9 feb 2015 '15
Eind November na enkele bezoeken aan de grote keukenreuzen, via QASA bij ALL STYLE KEUKENS gekomen.
Na de site te hebben gezien, contact gezocht,het concept aangehoord en een intake formulier toe gestuurd gekregen. Vervolgens een afspraak aan huis gemaakt(sfeer proeven, mogelijkheden bespreken) Wat opviel in dit proces is betrokkenheid, de kennis en professionaliteit van Joost. Vervolgens een afspraak gemaakt in de toonzaal waar de puntjes op de I werden gezet, erg prettig met veel voorbeelden en praktische tips! Wat verteld moet worden is dat hij echt altijd bereikbaar is, super in vergelijking met andere keukenzaken. Ook bij de levering, betrokkenheid, controle, SUPER. Plaatsing door Geert welke alles perfect heeft geplaatst echt een vakman!
Tevens adviseerde hij het nog redelijk onbekende PLASMA-MADE afzuigsysteem wat tot nu toe super bevalt en waardoor de schouw een plaatje blijft! Kortom; Alles is voor ons naar volle tevredenheid verlopen. En bevelen Joost en zijn bedrijf dan ook van harte aan!
FOTO VAN RENS K
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Erik Arends op maandag 9 feb 2015 '15
Ik heb een aantal jaar geleden een nieuwe "op maat" keuken van All Style Keukens gekocht en daar ben ik nog elke dag dankbaar voor. Dit is mij dus uitstekend bevallen! Vanaf het eerste moment loodst de vriendelijke Joost je door het hele proces heen. Van maten nemen, en de vele keuzes voorleggen tot het uitzoeken van frontjes, het uitleggen van de vele keuken-technieken en het plaatsen van de op maat keuken in de kale ruimte; Kortom iemand die gewoon eerlijk met je meedenkt! Joost nogmaals bedankt voor je geduld en expertise, ik geniet nog elke dag van je perfecte keuzes op keukengebied! Ik blijf je aanraden bij vrienden en kennissen! Mvg Erik Arends uit Angeren.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
dank je Erik, altijd goed te horen dit soort berichten en zo hoort het ook te zijn. Veel kookinspiratie gewenst in jou drukke bestaan!
Reactie of foto toevoegen
“Hele keuken gekocht”
Door Maarten en Sandra op vrijdag 6 feb 2015 '15
we hadden in ons oude huis nog een goede koelkast en vriezer en combi-oven. We wilden die apparatuur inpassen in de nieuwe keuken in ons nieuwe huis. Dankzij de vindingrijkheid van Joost konden we die apparatuur prima inpassen in onze nieuwe keuken. Joost denkt met je mee en komt zijn afspraken na.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Leuke reactie dank je. Gezellige keuken geworden met al die leuke in de mix gekleurde tegeltjes. Veel plezier er van!
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassen van onze bestaande keuken”
Door Frank en Gon op woensdag 28 jan 2015 '15
Op ons nieuwe woonadres zat een keuken die op zich nog goed was, maar toch niet helemaal voldeed aan onze wensen (niet praktisch qua indeling en apparatuur die wij, als kookliefhebbers, onvoldoende vonden). Daarom contact gezocht met All Style Keukens om eens te informeren naar de mogelijkheden m.b.t. aanpassing / optimalisatie van de bestaande keuken. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Joost met ons ons heeft meegedacht. Dit betreft o.a. aanschaf nieuwe apparatuur, aanpassing van de indeling enz. Afspraken worden goed nagekomen, communicatie en klantvriendelijkheid zijn zonder meer positief te noemen. De uitvoering verliep vlot en vlekkeloos en er wordt netjes gewerkt. Technische onvolkomenheden enz., die tijdens de uitvoering aan het licht kwamen, zijn meteen opgelost met kennis van zaken. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Kortom, wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen en komen zeker een volgende keer terug als klant bij All Style Keukens.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
We hebben het graag gedaan! Veel plezier van jullie aangepaste keuken en ben jullie in de toekomst weer heel graag van dienst.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder prettig!”
Door J. Hoogendoorn op woensdag 21 jan 2015 '15
Wat wij het meest op prijs stelden is het goede contact. Joost kan heel goed luisteren en vervolgens met zijn kennis en deskundigheid komen met een voorstel dat precies past in onze bedoelingen. Daarvoor hulde! Ook de levering en plaatsing was exact binnen de planning en zeer deskundig. Kortom, wij blijven Joost dankbaar en zullen hem zeker inschakelen als dat nodig is.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Bedankt voor je leuke reactie Janine.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens ALL STYLE KEUKENS
aArnhem (keukenstudio alleen op afspraak) , Lovinklaan 99, 6821 HZ Arnhem, tel 026 - 442 77 57, mob 06 - 29 51 27 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.