Feedback
8,7

Bebo Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.beboparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bebo Parket
Beboparket is een dynamisch bedrijf dat zich ontwikkeld heeft van een doorsnee houthandel in de vorige eeuw tot een van de grootste parketleveranciers van Nederland op dit moment. Met een vaste voorraad van 50.000 m2 verschillende vloeren en een fabriek van 6000 vierkante meter met de meest moderne apparatuur kunnen we dus doorgaans binnen 24 uur de gewenste vloer bij u thuis afleveren.

We hebben de beschikking over een wagenpark van 20 vrachtwagens en kunnen dus overal in Nederland van Groningen tot Maastricht elke dag van de week wanneer u dat wenst leveren. Maar ook in België, Duitsland, en Frankrijk is levering mogelijk.

Onze hoofdzaak is het leveren van houten vloeren door heel Nederland aan de parkethandel, maar ook aan de bouwmarkten van verschillende formules die bij hun eigen groothandel deze topkwaliteit niet voor die lage prijs kunnen kopen leveren we regelmatig grote partijen vloerhout zoals massief eiken, massief grenen, lamelparket enz.

In onze fabriek worden vele soorten houten vloeren tentoongesteld, waardoor u een goede kijk krijgt op de structuur van de houtsoort. Hout is nagenoeg onverslijtbaar en waardevast, en door eigen import en de intensieve bewerking garanderen wij kwaliteit op het allerhoogste niveau waar u een levenlang plezier aan beleeft met de prettige gedachte dat u het allerbeste heeft gekocht tegen de laagste prijs van Nederland.

We zijn voor particulieren geopend enkele zaterdagochtenden of hele zaterdagen per jaar. Op deze dagen organiseren we stuntverkopen waarbij verschillende houten vloeren en parketvloeren tegen bodemprijzen worden verkocht, de openingstijden zijn dan vermeld op onze website:

www.beboparket.nl.

Bebo Vloeren is op 16 maart 2015 verkozen tot "Gezelligste Winkel van Nederland" (zie foto van de prijsuitreiking hierboven). De prijzen op de website van Bebo Parket zijn exclusief 21 procent btw.
Ervaringen
Er zijn 173 ervaringen over Bebo Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren127 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster10 ervaringen
“Bebo verdient een warme douche”
Door Anja Pander op woensdag 25 feb 2015 '15
Vanuit Roermond naar Vriezenveen gereden,...helaas de aanbieding niet meer leverbaar. Weer 200 km. terug,.... Een dag later toch nog maar een op de website kijken! Vreemd aanbieding staat er Nog wel op. Via mail contact opgenomen met Bebo, volgende ochtend al een antwoord! De verkoper van Bebo had een fout gemaakt en het lamelparket was nog wel te leveren! Graag wilde Bebo voor een oplossing zorgen!.......en niet zomaar een oplossing, omdat wij voor niets 400 km. hadden gereden boden ze ons een fantastische offerte aan! Waar wij uiteraard mee accoord gingen! Vanochtend onze vloer geleverd,...ziet er heel mooi en goed uit! Bebo parket krijgt van ons een warme douche !,,, en een dikke pluim! Een bedrijf met een goede service en uiteraard mooie vloeren.
Reactie of foto toevoegen
“Eerste ervaring met Bebo”
Door Rob Moen op dinsdag 8 okt 2013 '13
Via internet kwam ik op de website van Bebo Parket. We besloten op een zaterdag naar Vriezenveen te rijden en ontdekten prachtige dorpjes waar we nog niet van gehoord hadden. Bij Bebo werden we geholpen door zeer vriendelijk en deskundig personeel. We zochten een vloer uit en de prijs stond in geen verhouding met de vloeren die we elders hadden bekeken. De beslissing was dus snel genomen! Deze week halen we de vloer op en die gaat dan weer jarenlang mee. Toch maar weer eens een andere reden bedenken om dit leuke bedrijf weer te bezoeken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Stichting Ankh op zaterdag 12 sep 2015 '15
Voor de nieuwe locatie van ons inloophuis: www.stichtingankh.nl zochten wij een nieuwe vloer. Omdat wij geen subsidie krijgen moest het wel gaan om een vloer die betaalbaar was voor ons. Woensdag 9 september gebeld met dhr. Bolier en uitgelegd waarom wij geen dure vloer konden kopen. Waarop dhr. 140m2 aanbood tegen inkoopsprijs, gratis ondervloer en plinten en, alsof het niet op kon, gratis bezorgen. Super blij zijn we hiermee, 15 september wordt alles geleverd. Dank u wel!

Naschrift 21 september: vloer is naar tevredenheid geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Lamel parket”
Door Frens Langenberg schilderwerken op dinsdag 26 mei 2015 '15
Mijn ervaring thuis was al goed. Voor de goede orde heb geen aandelen en/of binding met Bebo. De manier van adverteren sprak mij aan, duidelijk zonder omwegen. De kwaliteit welke op het internet stond, was ook absoluut aanwezig in de loods. Vervolgens ben ik absoluut goed en kundig geholpen, met de juiste uitleg om het zelf te kunnen leggen lamel parket .Dit heb ook gedaan,moet zeggen strak leggen en het ligt er strak in. Nadien in de olie, reden van olie aanbrengen dit kun je nadien meerdere malen herhalen , wat bij lakken moeilijker gaat. Het is dus zeker de moeite waard om de reis te aanvaarden, ben super tevreden. O ja, ontevreden zeurders heb je overal.
FOTO VAN FRENS LANGENBERG SCHILDERWERKEN
Reactie of foto toevoegen
“Slogan: wij gaan onder elke offerte door. Klopt zeker”
Door Thea op vrijdag 17 jan 2014 '14
Wij hadden een advertentie gezien van Bebo Parket en hebben daar ons laminaat uitgezocht. Bij thuiskomst stond er in een folder, van een ander bedrijf, hetzelfde laminaat maar dan goedkoper. Ook zagen we elders een ondervloer die goedkoper was. We hebben dit toen gemaild naar Bebo Parket en kregen een snelle reactie terug dat het verschil plus geld voor een bos bloemen zou worden vergoed. Dit was binnen enkele dagen dus ook het geval. Dus de slogan: Wij gaan onder elke offerte door is zeker van toepassing bij Bebo Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Christien op donderdag 5 sep 2013 '13
Heb heel goede ervaringen met Bebo Parket, mijn vloer ligt nu 3 jaar en is nog steeds prachtig, geniet er nog iedere dag van. Heb onderhouds olie besteld wordt gelijk opgestuurd , ben zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg wat goede tips. Ben zeer tevreden en heb dan ook al mensen doorgestuurd naar Bebo Parket
Reactie of foto toevoegen
“Parket voor onze vloer en wand”
Door Mieke op maandag 20 jan 2014 '14
Wij hebben parket gekocht bij Beboparket uit vriezenveen. Het is echt super mooi geworden! We hebben namelijk de grote muur in onze kamer met hetzelfde parket beplakt, en de rest van de muren wit gesaust. Het resultaat is echt super mooi! We hebben ongeveer 70 a 80 meter gekocht en waren in totaal €950 kwijt. We hebben het parket zelf gelegd, maar de ondervloer en lijm ook van Beboparket afgenomen. Het is echt een heel makkelijk systeem, je neemt je aanhanger mee en deze heb je een uur daarna vol liggen met parket. Je kan het ook laten leveren natuurlijk, maar het is echt een goed idee om direct je aanhanger mee te nemen, want kopen doe je uiteindelijk toch wel daar ;)
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en zeer voordelig!”
Door Bourgondien op woensdag 19 nov 2014 '14
Deze week bij Bebo parket een laminaat vloer gekocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de vloer, het staat echt geweldig. Daarnaast was de vloer echt stukken goedkoper dan elders, zeker het ritje naar Vriezenveen waard dus.
Reactie of foto toevoegen
“Business to business afnemer”
Door Astrid Bbone op maandag 16 okt 2017 '17
Grobo Vloeren komt al sinds een aantal jaren bij jullie B2B. Zeer goed te spreken over BEBO!! Top. Gr Astrid Grobo Vloeren Deventer
REACTIE VAN BEBOPARKET
we zijn blij dat u tevreden bent zegt het voort
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door J. Mulder op donderdag 25 sep 2014 '14
Wij hebben in februari een houten vloer gekocht. De vloer op zich is prima. Er zijn bij het leggen een aantal fouten gemaakt, hiervoor is iemand langsgeweest welke aan het schuren is gegaan. Hierdoor werd het niet beter. Na veel bellen en mailen in juni eindelijk weer iemand langsgekomen. Deze oordeelde dat schuren nooit had gemogen. Zouden de juiste oplossing aan kantoor doorgeven waarna wij gebeld zouden worden. Tot op heden wordt er niet gereageerd op mail en telefoon. Conclusie: Als vloer zonder problemen wordt gelegd heb je geluk, is er een foutje gemaakt wordt er totaal niets aan gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door claudia op woensdag 4 feb 2015 '15
Ik ben een hele week gaan vergelijken voor een mooie betaalbare vloer het was nergens goedkoper als bij beboparket ja mensen ook voor mensen met een minium uitkering de service is top ik koos ervoor om van spakenburg naar vriezenveen te gaan alles was het waard je word er gezien en gehoord en ik ben de gelukkige eigenaares van een top vloer en zeer goedkoop ga zo door beboparket voor mij geen andere winkel meer het is bij jullie het totaal plaatje.
REACTIE VAN CLAUDIA
hallo. Eigenaar bebo frans belt net persoonlijk of de vloer netjes is afgeleverd nou dat maak je bij een ander bedrijf niet mee hoor. top bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Schuren parketvloer”
Door Paul en Herma van Benthem op maandag 19 jun 2017 '17
Vorige week heeft een medewerker , zijn naam Hans Buiël, van BEBO PARKET bij ons de parketvloer geschuurd. Fantastisch, vakwerk, vriendelijk , in overleg met kleur, en goed advies. Vele complimenten gekregen van Familie, vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor deze prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Weer een tevreden klant”
Door Cor op zondag 26 okt 2014 '14
Tijdens het bezoek aan de fabriek werden we goed en deskundig geadviseerd, en waren er snel uit welke lamelparketvloer het moest worden: eikenhout, geborsteld en geolied met Engels color. In eerste instantie kozen we voor de uitstraling "Rustiek" (meer noesten). De offerte, levering en legdag waren snel geregeld. Thuis gekomen wilden we toch liever de uitstraling "Select (minder noesten), met één telefoontje was het geregeld. Het leggen van de vloer van 40m² was in 3 uur klaar incl. laatste behandeling met olie. Resultaat in één woord GEWELDIG.
FOTO VAN COR
eiken/geborsteld/engels color olie
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door W. de Zwart op woensdag 23 apr 2014 '14
In eerste instantie werd er een vloer gelegd die niet in orde bleek te zijn. Gevraagd werd foto's aan te leveren en zonder te komen kijken werd een afspraak gemaakt om een nieuwe vloer te leggen. Er was geen enkele discussie. Een voortreffelijke medewerking vlak voor onze verhuizing!. Bebolaminaat zullen we zeker aanraden bij kennissen en familie! Dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Na 3 jaar nog een dikke 10!”
Door Debby op zaterdag 30 nov 2013 '13
3 jaar geleden kwam Frans bolier van bebo op mijn pad omdat we een mooie vloer zochten voor ons inloophuis voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Geheel belangeloos werd ons hele huis binnen 2 dagen voorzien van een prachtige houten vloer. Nu drie jaar later horen we nog steeds veel complimenten over onze vloer en met veel plezier verwijs ik ze dan ook naar Bebo in Vriezenveen. Dagelijks komen mensen schuifelend , schoorvoetend over de drempel van ons huis...op zoek naar kwaliteit van leven na kanker...de uitstraling van ons huis maakt dat mensen zich eenmaal over die drempel, zich thuis voelen. We zijn Frans en zijn team bijzonder dankbaar dat ze ons hierbij hebben willen ondersteunen en ik kan het iedereen aanraden om in Vriezenveen een kijkje bij ze te nemen ... en voor wie de vloer bij ons wil aanschouwen of ook op zoek is naar kwaliteit van leven na(ast) kanker... www.hetnijehuis.nl .... Je bent van harte welkom!
Reactie of foto toevoegen
“superservice”
Door Fam v d heijden op maandag 22 dec 2014 '14
Hoi allemaal we wilde een houten vloer dus links en rechts gekeken ook internet en jawel we kwamen bij bebo terecht na eerst wat voorzichtig rond te hebben gekeken zijn we aangesproken of hij iets voor ons kon doen ik uitgelegd wat we zochten en dat we niet van koetjes en kalfjes houden maar gewoon recht door zee ,was helemaal duidelijk voor hem hij liet ons paar vloeren zien en keus was vlug gemaakt hem gevraagd hoe en wat we nodig hadden Inmiddels ligt de vloer er en we zijn heel blij is perfect afgeleverd moet zeggen al met al alles perfect geregeld eigenlijk en toen als klap op vuurpijl had lijm en was over maar was weer paar weekjes terug dat ik het gekocht had maar geen probleem kom maar terug krijg je geld terug. Ook zijnde tevree over onze Zuiverloon matten . Dus BEBO vanuit Best superdank voor alles . Heel jullie team fijne feestdagen en tot volgende keer
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Loes op donderdag 9 feb 2017 '17
Goede web site. Wordt ook regelmatig bijgewerkt. Fijn om vast voor te bereiden. Komen, kiezen, betalen en ze brengen het naar je auto. Dat laatste duurde in mijn geval wat lang ( het was ook heel erg koud )Was even jammer. Nu gaan leggen. Leuk. Mooie vloer. Precies zoals op de site. Aardige mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ans Eikelenboom op woensdag 30 jan 2019 '19
Laminaat en ben zeer tevreden met hoe we geholpen zijn en keurig ontvangen als je binnen kom
FOTO VAN ANS EIKELENBOOM
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“laminaat vloer”
Door Jessica op woensdag 26 nov 2014 '14
Hallo. Ik heb 60 vierkante meter nodig voor mijn woning. Ik ben blij over mijn laminaat keuze. Met alle hulp en advies van het personeel ben ik zeer tevreden. Ik heb rustig op mijn gemak een keuze kunnen maken met een genot van een lekkere bak koffie. Ben ik tot een goed eind resultaat gekomen. Super bedankt voor dit alles. met vriendelijke groeten Jessica Evers.
FOTO VAN JESSICA
Een zeer tevreden klant
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Wim Monte op vrijdag 14 aug 2015 '15
Wij zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit en de prijsstelling van het geleverde parket en laminaat. In de winkel wordt je geholpen door kundige en vriendelijke medewerkers. Tijdens de verbouwing is er een kleine beschadiging ontstaan aan ons parket. De afdeling verkoop heeft ons zeer snel en coulant geholpen om dit op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed eruit gekomen”
Door Bonneveld op maandag 22 apr 2019 '19
Wij hebben bij Bebo een Pvc vloer gekocht. Helaas kan gebeuren moesten we nieuwe vloer uitzoeken , omdat wat we uitgezocht hadden niet de kwaliteit had die Bebo voor ogen had. Maar samen zijn we er uit gekomen , we hebben een supermooie vloer laten leggen .super blij mee heel netjes gelegd en vloer eerst geegaliseerd zodat het er super strak in ligt.Ook de gastvrije ontvangst en het lekkere broodje en koffie thx Bebo dikke duim.
FOTO VAN BONNEVELD
Mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“parketkeuken”
Door H.W. van Veldhuizen op donderdag 26 sep 2013 '13
Wij kwamen bij Bebo parket voor de aanschaf van een vloer. Nu hebben we echter naast een prachtige eiken vloer ook nog de open keuken en bar van Bebo parket en zijn naast de keuken en de vloer ook de plafondbalken gekleurd met producten van Bebo parket. Wij zijn zo tevreden over onze ver-nieuwbouw dat wij al een advertentie in de regionale krant hebben geplaatst om onze dank te uiten. Ons huis? Je zou het moeten zien! :-)
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Elise en Johan op maandag 24 aug 2015 '15
Ik had Bebo Parket gevonden via marktplaats en Google. Mijn vriend en ik gaan samenwonen en hebben niet een heel groot budget. Vandaar dat we heel erg blij verrast waren met de prijzen op de website! Wel moesten we naar Vriezenveen komen om het laminaat te bekijken. Gezien er erg veel verschillende kleuren zijn was dit achteraf heel goed. Het was heel erg druk in de showroom! En eigenlijk kocht iedereen gelijk een vloer, dit geeft veel vertrouwen in Bebo parket en in de kwaliteit. Na een kleine miscommunicatie werd ik direct gebeld door de directeur van Bebo Parket om het op te lossen! Wat een goede service zeg, zo'n scherpe prijs en hele hoge kwaliteit laminaat met jaren garantie. Het laminaat wordt vrijdag bij ons thuis bezorgd in Amsterdam, we zijn heel benieuwd hoe de vloer er uitziet als deze gelegd is. Maar hebben er nu alle vertrouwen in dat het goed komt. Wij hebben Bebo Parket bij al onze vrienden, familie en kennissen aangeraden! Met vriendelijke groetjes, hele tevreden klanten Elise en Johan.

Naschrift ontvangen op 1 september 2015: Het product is geleverd.
We zijn super blij met deze prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecto”
Door Sharon Reuvekamp op vrijdag 20 dec 2013 '13
Afgelopen woensdag is onze trap gestoffeerd door Bebo vloerbedekking. De levering ging uitermate snel ! Het stofferen van de trap verliep uiterst vakkundig. Kortom we zijn erg tevreden ! Fam. Reuvekamp
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk, direct en goed geprijst!”
Door Robert op dinsdag 3 sep 2013 '13
Vandaag op bezoek geweest bij Bebo Parket en gekeken naar een kwalitatief stuk laminaat voor een goede prijs. Bij aankomst konden we eerst rustig rondkijken zonder direct door een verkoper te worden "lastig gevallen" die je van alles opdringt. Dit vonden wij zeer prettig! Na het ruime aanbod te hebben doorlopen hebben mijn vriendin en ik 1 van het personeel erbij gevraagd omdat we toch nog wat vragen hadden. Het budget werd besproken en de wensen eveneens. Vervolgens kwamen we tot een prijs. Gezien ons budget als starters beperkt was kregen we de mogelijkheid om even onder het genot van een kop koffie en een plak cake het met elkaar te bespreken. De prijs lag toch enkele honderden euro`s boven ons budget, maar een nieuwe woning is toch een investering. De eigenaar van de zaak kwam ons tegemoet en we waren ronduit verbaast want we hadden wel 20% korting op ons totaalbedrag gekregen op het laminaat waardoor we binnen ons budget bleven!! Dit is mij bij de IKEA, Praxis of Gamma nog nooit gelukt! Ik raad het iedereen aan die een beperkt budget heeft maar toch met kwaliteit naar huis wil gaan! Een zaak die meedenkt in de mogelijkheden en niet in beperkingen, top!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat gekocht”
Door tom haan op dinsdag 19 jul 2016 '16
op de site staat 4.98 in de winkel betaal je er nog 21 % overheen. zij zeggen dat is de btw wel raar want op hun site staat alleen dit : Deze week kunnen ook particulieren profiteren van onze ex. btw prijzen. i.c.m. ondervloer : ook in de winkel staat nergens aangegeven dat de prijs ex btw is, ik vind dit misleidende reclame maken om mensen in je winkel te lokken. ik heb hier wat van gezegd [.] ook heel vreemd dat je per klant aan de balie moet komen met een geluids dichte wand er tussen ik heb die man verteld dat ik een melding zal maken van misleidende reclame maken en daar was die niet echt van onder de indruk zij vinden het heel normaal [.] op een duur kwam er een medewerker er bij en [.] heb ik tog die 21% zogenaamde btw niet hoeven betalen. [.] Dus kijk goed uit met dit bedrijf
REACTIE VAN AVI
Hallo Bedankt voor de informatie Was je uiteindelijk tevreden met vloer zelf? En is het uniklik laminaat wat je krijgt of is het een ander kliksysteem Alvast dank Avi
Reactie of foto toevoegen
“Super laminaat”
Door Petra Pruissen op woensdag 17 sep 2014 '14
Nadat ik op Bebo laminaat had zitten kijken zag ik al gelijk hele mooie laminaat, toch even verder gekeken en ook in winkels , maar nergens wat naar mijn zin gevonden. Uiteindelijk 1 week later in me auto gestapt en 2 uurtjes naar Vriezenveen gereden. Daar aangekomen was het eerste wat ik dacht toen ik de parkeerplaats opreed oef wat een drukte. Bij binnenkomst een geweldig ontvangst je kon koffie of thee nemen met broodjes of krentenbrood. Rond gekeken en daar zag ik voor mijn budget een hele mooie laminaat basic Oak grey. Ik had er een ondervloer en plinten bij. Nou voor die prijs vind je het nergens en was het me het ritje wel waard. Een medewerker heeft ons heel goed geholpen. Ik ging dus blij met me laminaat naar huis. Inmiddels geniet ik al 2 weken van de laminaat, en het voelt helemaal niet koud aan. Ik beveel hem zekers ook andere mensen aan. P.s mijn dochter heeft inmiddels ook laminaat van bebo in haar slaapkamer.
FOTO VAN PETRA PRUISSEN
Geweldige warmte aanvoelende laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Eiken lamel”
Door Stacey Rookhuizen op woensdag 2 dec 2015 '15
Onlangs een eiken lamel parket gekocht in Vriezenveen. Diep geborsteld, super stoer! Wat een lieve medewerkers... Denken goed met je mee, komen met voorstellen waar je zelf nog niet aan dacht. En tja, ik was er toch... Dus gelijk maar even bij Bebo Tegels gaan kijken. Ook m'n badkamertje is er blij mee: hout look tegels meegenomen, nice! Dank voor de koffie! Groeten uit Amsterdam
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door B op maandag 26 aug 2013 '13
Super geholpen en proffesioneel personeel!
Reactie of foto toevoegen
“super blij”
Door Gezinshuis Noah op maandag 1 dec 2014 '14
Sinds we begonnen zijn als gezinshuis in 2011 doen we al zaken met Bebo. We hebben eerder laminaat, parket, vloerbedekking en tegels bij ze gekocht. We zijn super tevreden over Bebo. Over het personeel, dat vriendelijk is en alle tijd voor je neemt. Over de producten en de prijs/kwaliteitverhouding, over de service. Vandaag hebben we weer zaken gedaan met Bebo. We kwamen voor 12 m2 massief eiken vloerdelen. Natuurlijk hadden ze deze. Prachtig materiaal! Normaal kost dit (maar) € 30,00 per vierkante meter, maar we kregen de vloerdelen gratis mee als sponsoring voor ons gezinshuis!! Toen we Frans Bolier hiervoor bedankten gaf hij aan dat "wie goed doet, goed ontmoet". We raden dit bedrijf zeker aan en willen hen hartelijk bedanken. Graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Ruim voldoende”
Door antonia op dinsdag 17 dec 2013 '13
Erg goede prijs kwaliteitverhouding! Mensen bij de verkoop vriendelijk en gastvrij! Tip: bij het leggen van het parket blijf erbij zodat planken met beschadiging niet met beschadiging er in worden gelegd (is helaas bij ons gebeurd) na een aantal keren bellen wel netjes opgelost: korting op plinten gekregen. Nog een tip: bij vragen over levering /transport vraag naar frans( vloeren) of mieke (tegels) zo niet loopt de communicatie traag. is tenminste onze ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Je kan nergens terecht”
Door R. Van Douveren op vrijdag 5 aug 2016 '16
ons parket in Vriezeveen afgehaald. Het was verpakt en verzegeld en werd per heftruk op de aanhanger gezet. Geen controle mogelijk. We kregen niet wat we hadden besteld. 5 Augustus zou de legservice komen. Toch een kleine 1000 euro. Geen telefoontje gehad ter bevestiging. De 5de de hele dag gewacht. Geen belletje met afzegging. Kantoor dicht. Je kan nergens terecht. Midden in een verhuizing een maand zonder vloer wachten tot Bebo terug is op 29 augustus?
Reactie of foto toevoegen
“Klacht serieus opgepakt”
Door Stephan Hof op woensdag 19 okt 2016 '16
Nu heb ik enige tijd geleden mijn ongenoegen geuit betreffende een gekochte visgraatvloer. Na het lezen van de reactie op deze site heeft Bebo contact met mij gezocht. Deze klacht is serieus opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.
Het bedrijf hanteerd een eerlijke en professionele bedrijfsvoering.
Reactie of foto toevoegen
“Top Service”
Door Martijn op donderdag 29 aug 2013 '13
Onze ervaring met Bebo parket is zeer positief. Personeel is vriendelijk en heeft verstand van zaken. De prijs kwaliteit verhouding is naar mijn mening zeer gunstig. Alles was op voorraad waardoor bebo snel kon leggen in onze nieuwbouw woning. Kortom een aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door De Boer op woensdag 25 sep 2013 '13
Mooie vloer uitgezocht bij Bebo, eenmaal betaald is het afgelopen met de service. Slecht geïnformeerd over het onderhoud van de vloer, telefonisch niet goed behandeld door een zekere dame. Ik zou zeggen: een nieuwe vloer is toch al een investering, dus ga naar een goede, klantvriendelijke zaak en niet naar Bebo.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Maarten op vrijdag 20 nov 2015 '15
Heb aan de lijven ondervonden hoe het bedrijf omgaat met haar klanten. En blijkbaar niet gericht is op een terugkerende klant maar op snelle handel. Als het geld binnen is, is de service over. Alles word op de meest makkelijke manier (per email) afgepoeierd en als je ze belt, moet je maar mailen.
Reactie of foto toevoegen
“Grenen vloer”
Door kees Rogaar op zondag 24 sep 2017 '17
Super bedrijf ,je wordt goed geholpen Bedrijf lijkt wat sober, maar daar is prijs ook naar. Grenen vloer gekocht. Werkte eerst wat maar na acclimatisatie perfect.
REACTIE VAN BEBOPARKET
we zijn altijd blij met een positieve recensie
Reactie of foto toevoegen
“prijsverschil”
Door B. Hijmans op dinsdag 19 aug 2014 '14
Tijdens de verkoopweek voor particulieren(34/2014) werd ik snel geholpen en kon ik bij de auto wachten om alles zelf in te laden. Later bleek dat ik hetzelfde laminaat via een internetwinkel veel voordeliger kon krijgen. Ik heb hierover een meldingsmail gemaakt en binnen een dag kreeg ik reactie met de mededeling dat het verschil in prijs zal worden teruggestort. Update met minpunt: 8/9/2014: Afd. Administratie ging zich zelfstandig bemoeien met de gemaakte afspraak en daardoor viel het teruggestorte bedrag lager uit. Tot op heden is de 1ste afspraak met de eigenaar niet geheel uitgevoerd. update 24/9/2014: Na een telefoongesprek met Bebo Parket, heeft men nu
toegezegd het restbedrag aan mij te retourneren. Eind goed al goed.
Reactie of foto toevoegen
“Levering parketvloer”
Door A. Nijkamp op maandag 20 jan 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde product. De prijsverhouding is goed en we betaalden minder in vergelijking met andere leveranciers. Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen, deskundig advies en goede service. Alles is keurig afgeleverd. Er waren geen klachten. Een tip: let op de prijs-kwaliteitverhouding. Onze zeer goede ervaringen
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Corien van Vliet op vrijdag 21 aug 2015 '15
Niets dan lof voor Bebo! 10 augustus jl. heb ik bij de fabrieksverkoop 50 m2 laminaat gekocht, de 17e is alles afgeleverd en vandaag hebben 2 laminaatleggers alles in een paar uur gelegd. Zeer deskundige en vriendelijke mensen. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door M. Huizinga op maandag 20 feb 2017 '17
Zeer ruim assortiment met kwaliteitsvloeren tegen hele scherpe prijzen. Dat Bebo marktleider is op de Nederlandse vloerenmarkt staat wel vast als je hun assortiment tegen prijs en kwaliteit afweegt! Het is inderdaad nergens goedkoper dan hier! Zeer vriendelijke medewerkers in de verkoophal en lekker eigenzinnig en eigentijds concept met broodjes hamburger en andere versnaperingen voor de klanten. Klantvriendelijkheid en enthousiasme van medewerkers op het kantoor kan trouwens wel een (heel) stuk beter! Door een paar misverstanden en miscommunicatie met een aantal mensen binnen het bedrijf onze bestelling uiteindelijk uit frustratie geannuleerd. De eigenaar van Bebo heeft nadien uit eigen initiatief contact met ons opgenomen om ons verhaal te horen om vervolgens zijn oprechte excuses aan te bieden. Bovendien bood hij aan om geheel belangeloos, ondanks onze annulering, onze reiskosten vanuit Brabant te vergoeden om zo het ongemak met ons goed te maken. Dit vind ik wel grote klasse en pleit voor de goede wil van deze ras ondernemers!
Reactie of foto toevoegen
“fantastische service voor betaalbare prijs”
Door marielle drost op donderdag 4 dec 2014 '14
gisteren een eiken lamel vloer gekocht bij bebo parket wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd. Hebben de juiste keus kunnen maken en ook de prijs was naar wens. als we nog eens een vloer nodig hebben gaan we er zeker weer heen. echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door G v/d W op zaterdag 21 mrt 2015 '15
We hadden een laminaatvloer bij Bebo Parket gekocht. De vloer ging na enige maanden op verschillen de plaatsen uit elkaar. Nadat wij contact hadden opgenomen met Bebo werd er binnen een paar uur al antwoordt gegeven. Het antwoord was kom maar een nieuwe uitzoeken want dit mag echt niet.We werden toen we de nieuwe vloer uit zochten ook zeer goed geholpen en zijn dan ook zeer tevreden weer naar huis gegaan .
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Melinda Volkers Hout op dinsdag 17 okt 2017 '17
Goede service, mensen met kennis, snelle leveringen En......een hele behulpzame chauffeur
FOTO VAN MELINDA VOLKERS HOUT
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Ferry Doedens op zaterdag 5 dec 2015 '15
Een mooie vloer gekocht bij Beboparket. We zijn netjes geholpen en tevreden over Mayke die ons netjes geholpen heeft. Beboparket raden we bij iedereen aan. Het was er lekker druk, verse koffie en lekkere broodjes
FOTO VAN FERRY DOEDENS
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door Salina Horvers op zaterdag 14 jun 2014 '14
Na een ongeval op de snelweg zag ik het even niet zitten om de vloer zelf te gaan halen wat we wel hadden afgesproken. Gelukkig hadden ze hier vanuit Bebo Parket alle begrip voor en komen ze het nu zelfs brengen. Zeer goeie klantvriendelijk en begrip, echt mens gericht.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keus!”
Door Peter en Karin op vrijdag 11 okt 2013 '13
Wij hebben bij Bebo Parket een massief eiken vloer gekocht voor een zeer scherpe prijs. Uitstekende kwaliteit, zeer snel geleverd en professioneel gelegd. Wij raden iedereen aan eerst bij Bebo te kijken, ze hebben een zeer ruime keus. Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“PVC zeer tevreden”
Door Meester op woensdag 2 okt 2019 '19
Pvc vloer,we hadden 2 delen te kort en kregen deze 2 zonder moeite mee
FOTO VAN MEESTER
Reactie of foto toevoegen
“super bedrijf”
Door sandra boskamp op dinsdag 18 nov 2014 '14
Voor 50 vierkante meter een mooie donkere laminaatvloer gekocht. Keuze voldoende. Verschillende prijsklassen. Voor iedereen wat wils. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er word uitgerekend hoeveel je nodig hebt en wat je dan kwijt bent. bon geef je af en alles word keurig naar de auto gebracht. De heren helpen zelfs met inladen. Top gewoon. Er is een gedeelte waar je zelfs koffie kunt drinken (gratis)en nog alle tijd krijgt om een keuze te maken als je tussen vloeren twijfelt. Goed advies en prijs vergelijking. Bij vragen over hoe je het beste kunt leggen geeft het personeel met alle plezier uitleg en geeft eventueel nog een link mee voor internet. Je kunt dan thuis op je gemak alles nog eens door kijken. vloer is top geworden. Wij zijn een tevreden klant en komen zeker weer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Alex op woensdag 4 sep 2013 '13
Fijne No nonsense zaak, geen dure toonzaal met opgedirkte verkopers maar gewoon een loods met veel goed en goedkoop parket. Binnen budget een prachtige eiken vloer gekocht welke me ergens anders ruim het dubbele had gekost. Aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“prijs”
Door Wichers op donderdag 3 okt 2013 '13
Wij hebben vloertegels gekocht bij Bebo tegels. Onze ervaring is een snelle levering, een goede service en de prijs is goed. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Altijd vriendelijk”
Door Esther Jaspers op maandag 16 okt 2017 '17
Nu al 4 vloeren gekocht door het vele verhuizen! Altijd vriendelijk en netjes geholpen. service is top en catering die aanwezig is, is super! Goed bezig mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte omgang met klachten”
Door Michele Casu op vrijdag 19 okt 2018 '18
Bij Bebo parket een vloer gekocht, inderdaad vriendelijke mensen, scherpe prijzen en vlotte levering. Tijdens het leggen van de vloer bleek er een fout in de vloerdelen te zitten, hierover gebeld met Bebo en daar de klacht neergelegd, vrij snel daarna is er contact met ons opgenomen door de heer Bolier, een directielid van Bebo. Hij heeft meteen excuses gemaakt voor het ongemak en ons een top voorstel gedaan om onze klacht op te lossen, dat er eens wat mis gaat is geen enkel probleem, dat kan altijd een keer gebeuren. Het komt er dan op aan hoe een bedrijf omgaat met de klacht en hoe ze het probleem oplossen, dat is in ons geval door bemoeienis van de heer Bolier perfect en snel geregeld, een groot compliment hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“BeboParket top bedrijf, echt een aanrader”
Door Arnold op woensdag 28 aug 2013 '13
Prachtige houten vloer geleverd door BeboParket uit Vriezenveen. Heb stad en land afgezocht voor een goedkope houten vloer. Kwam gelukkig bij BeboParket in Vriezenveen terecht, wel een eindje rijden maar zeker de moeite waard, een prachtige vloer voor een super prijs. De verkoper was erg vriendelijk en verstand van zaken, top service. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. De levering was super snel terwijl ik in een uithoek van Nederland woon. Als je een mooie houten vloer voor een super prijs wilt hebben, moet je zeker eerst bij Beboparket kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Ook bij ons 2e huis een fantastische vloer”
Door G. Schouten op maandag 16 jun 2014 '14
Vijf jaar geleden zijn wij via via in aanraking gekomen met Bebo pakket en hebben destijds een volledig massieve grenen vloer gekocht. Met veel plezier maken wij tot op heden gebruik van deze vloer, veel vrienden en vriendinnen hebben inmiddels een vergelijkbare vloer bij Bebo pakket aangeschaft. Sinds 2 maanden hebben wij een nieuw huis gekocht waarbij uiteraard ook een nieuwe houten vloer in de woonkamer hoort. Opnieuw zijn wij naar Bebo pakket afgereisd en hebben een parketvloer met massieve eiken toplaag naar onze smaak gevonden. Omdat wij in de woonkamer een volledig vloerverwarming hebben liggen, is dit maal voor een parketvloer gekozen zodat de vloerverwarming optimaal zijn warmte kan afgeven. Deze week wordt de nieuwe vloer bij ons thuis afgeleverd en gaan wij deze zelf leggen. De vloer is voor ons het visitekaartje van de woning. Bij Beboparket kun je met een gerust hart een geschikte vloer uitkiezen met een voordelige prijs/kwaliteit verhouding.
FOTO VAN G. SCHOUTEN
Woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“Fijn maar wel van hot naar her”
Door Felix R op maandag 16 okt 2017 '17
Erg fijne zaak, veel keus en goede kwaliteit. Geen 4 sterren, omdat ik bij aankomst (bij ophalen bestelling) van hot naar her gestuurd ben. Op kantoor werd ik met de bon naar het magazijn gestuurd. Daar moest ik 5 min wachten voordat ik geholpen werd (meerdere mensen van Bebo Parket liepen mij voorbij, zonder aan te spreken) toen kreeg ik te horen dat ik aan de andere kant van Vriezeveen moest zijn. Dat weten ze op kantoor toch ook wel vraag ik me dan af? Ik bedoel, hoezo moet ik daar eerst 5 min op wachten? Voordat iemand mij dat verteld? Iets voor de volgende keer dus... Hoe dan ook, volgende keer zal ik nog eens Bebo Parket overwegen.
Reactie of foto toevoegen
“Ligt er nog steeds mooi in”
Door joost mvdb op vrijdag 21 aug 2015 '15
Ik heb 6 jaar geleden een vloer gehaald bij beboparket. En de vloer delen liggen er nog steeds mooi in. Een mooie grijze eiken multiplank voor een zeer lage prijs van 25 euro pm2 deze planken zijn 2cm dik en hebben een dikke toplaag. Ze zeiden dat de vloer delen 40 a 50 jaar meegaan dat geloof ik zeker. Ik zou iedereen bebo parket aanraden. Ben zeer professioneel geholpen en ook zeer klant vriendelijk. Bedankt voor deze mooie vloer.
FOTO VAN JOOST MVDB
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam Jansen uit Schiedam op dinsdag 10 mei 2016 '16
Wij hadden voor de in inloopkasten 2pakken Pvc laminaat gekocht. Het was lichtbeige bewolkt . Bij thuiskomst 200km heen en 200km terug maakte we een pak open en tot onze schrik was het zwart . We hebben gebeld en er was direct een oplossing , het zou de volgende dag worden omgeruild en dat was ook zo.Dus wat een super service leverd Bebo parket. Echt een hele warme douche.
Reactie of foto toevoegen
“Plinten voor laminaat vloer”
Door Danielle Rodrigues op donderdag 1 sep 2016 '16
Wij hebben een paar jaar geleden een mooie laminaat vloer van Bebo parket in onze woning laten leggen en toen was de service al top. Onze vloer is nog steeds erg mooi . Kun je nagaan er is veel activiteit bij ons thuis kinderen,huisdieren en nog is de vloer mooi. We hadden laatst even contact gehad met de Bebo omdat onze hond de plinten had opgegeten en ja hoor ze hebben veel moeite gedaan voor ons om deze plinten nog te krijgen. Ik kan niet anders zeggen ... Dit is een TOP bedrijf . Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe vloer nodig hebben dan gaan we zeker weer naar onze vrienden bij BEBO PARKET.
Reactie of foto toevoegen
“Te gek”
Door ollie op woensdag 28 mei 2014 '14
Ik heb een vloer bij bebo parket gekocht. Het is een eiken lamel parket van 30 cm breed. Ben schitterend geholpen door de heer Frans. Echt een aanrader perfecte vloer voor weinig geld. Heb er heel lang naar gezocht maar het is echt een heel goede prijsverhouding. Jongens ga zo door. Voor elk budget wat wils. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen bij Bebo Parket”
Door J. Gerrits op maandag 29 sep 2014 '14
Wij hebben een vloer gekocht bij Bebo parket te Vriezenveen omdat ik via via al vaker had gehoord dat zij een goede kwaliteit leveren voor een zéér scherpe prijs de keuze daar is echt erg groot. Wij werden erg vriendelijk ontvangen en onder het genot van een heerlijke kop koffie zijn we gaan rondkijken , je komt hier echt ogen te kort wat een ontzettende grote keuze uit vloeren kun je hier maken. Geweldig, nooit geweten dat er zoveel keus is in vloeren. maar met behulp van een erg vriendelijke verkoper die ons feilloos alles wist te vertellen over de diverse kwaliteiten kwamen wij al snel tot een goede keuze. Een mooie brede laminaat met een schitterende bovenlaag scherp geprijsd maar bovenal een super kwaliteit. Ik ben erg blij met deze aankoop en voor mijn volgende project ( de bovenverdieping) ga ik zeer zeker wederom na Vriezenveen Bebo parket. Mensen van Bebo ga zo door jullie hebben er een fan bij! Wij hebben het laminaat zelf meegenomen en zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Bij Bebo Parket zijn we perfect geholpen bij de keuze van onze vloer”
Door Willianne op woensdag 28 aug 2013 '13
Tijdens de verbouwing zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe vloer, we hebben veel vloeren van verschillende winkels bekeken en vergeleken, elke keer viel het ons op dat de prijs bij Bebo Parket wel heel wat lager was dan bij de andere winkels, we zijn toen bij Bebo Parket in Vriezenveen gaan kijken, bij Bebo Parket zijn we vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers helpen je persoonlijk. Heb je vragen dan geven ze een duidelijk antwoord over het product. De kwaliteit was volgens ons hetzelfde dan bij de andere winkels alleen de prijs was veel lager dus de keus was snel gemaakt. We hebben de vloer door de leggers van Bebo Parket laten leggen, dit is keurig en volgens afspraak gegaan. We zijn tevreden over de kwaliteit en de prijs verhouding. We zouden mensen aanraden om vrijblijvend een keer te gaan kijken, meestal weet je dan al wat je wilt maar als je dat nog niet zeker weet kom dan gewoon nog een keertje terug zodat je zeker van je keuze bent.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door florian vahlkamp op dinsdag 17 okt 2017 '17
wij kopen vloeren en dat gaat altijd volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“erg tevreden over houten vloeren”
Door dekker op woensdag 1 okt 2014 '14
Wij hebben een vloer gekocht bij beboparket massief eiken. We hebben de vloer ook laten leggen door Colin en Julian. We zijn erg tevreden. Over de kwaliteit en de prijs. Dit bedrijf is een echte aanrader. Vakbekwaam, voordelig , geen aanbetaling, alles is aan huis geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles aan gedaan”
Door Frank van Maarseveen op dinsdag 24 jan 2017 '17
We hebben bij Bebo een massief eiken vloer gekocht. Er waren planken bij met scheuren en de bovenlaag liet al los. Deze planken zijn behandeld maar niet met het gewenste resultaat.Toen is de hele vloer geschuurd en 2 x in de olie gezet. De vloer ziet er nu goed uit. Bebo heeft er alles aan gedaan om onze ontevredenheid weg te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit en service en niet duur.”
Door Mienet op woensdag 4 sep 2013 '13
Wij waren op zoek naar een houten vloer, niet te duur.Wij zijn goed ingelicht over de voordelen en nadelen van een massieve vloer. We hebben voor een grenen vloer gekozen omdat onze meubels ook van grenen zijn, en niet te duur.De service was uitstekend. De legservice van Beboparket heeft de vloer er strak ingelegd en netjes afgewerkt met de naturel olie. We waren/zijn heel erg blij met het resultaat nu de meubels er weer in staan.De vloer heeft een hele warme uitstraling.Toen ik vragen had over het onderhoud van de vloer werd ik via de telefoon duidelijk ingelicht en werd mij snel een onderhoudsolie toegestuurd. Binnenkort hebben we ook laminaat nodig, dan gaan we direct weer naar Bebo parket, want door de goede kwaliteit en de heel goede service heb ik er alle vertrouwen in.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op zondag 31 dec 2017 '17
Een paar maanden geleden ongezien een massief grenen vloer gekocht voor heel weinig €. En deze laten bezorgen. Ik dacht dat een goede vloer niet kon voor dat geld. Maar toch, kwaliteit was en is boven verwachting. 99% van de planken waren keurig recht. al met al een zeer tevreden klant.
REACTIE VAN PASCAL VD S
Goedendag, Ik ben geinteresseerd in een vloer van Bebo, en ik ben eigenlijk benieuwd naar hoe de vloeren bij hun eruit zien, zou u een foto willen plaatsen van uw laminaat? Ben benieuwd hoe het na 8 maanden er nu uitziet?
REACTIE VAN JAN
Wij hebben een grenen vloer daar vandaan voor de slaapkamer. Hout dus geen laminaat. Vloer ziet er nog prima uit.
Reactie of foto toevoegen
“In èèn woord geweldig”
Door Tim van Hummel op dinsdag 15 jul 2014 '14
Zaterdag 05-07-2014 Grey Oak Berlin laminaat gekocht, 55 m2 en van het weekend gelegd. Er waren maar 2 lamellen met een stukje af dus dat is echt super. Lekker koffie gedronken en voor de terug weg een broodje hamburger. Bebo parket het was zeker de moeite waard om naar Vriezenveen te rijden. En ik zal het zeker door vertellen dat je naar Bebo parket moet gaan. Met vriendelijke groet vanuit Boxtel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer veel dank”
Door Suzan op vrijdag 16 sep 2016 '16
Ontzettend fijn dat Bebo parket bereid was om iemand te regelen die de door mij bestelde 50 vierkante meter grenen naar mijn nieuwe woning op drie hoog wilde brengen. Ik ben hier inzettend mee geholpen, zeer veel dank!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en offerte bij Bebo Parket”
Door marc op zaterdag 14 sep 2013 '13
Vandaag voor een offerte langsgeweest. Erg goed geholpen, goed advise en prijs gekregen voor een mooie lamelparket incl plaatsen en vervoer. Ik kan Bebo Parket aanraden bij ieder die op zoek is naar een nieuwe mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Bebo Parket topbedrijf”
Door Edwin & Jose op woensdag 11 sep 2013 '13
We waren bij Bebo Parket op zoek naar een houten vloer in onze woonkamer en keuken. We zijn door de verkoper erg goed geadviseerd! We hebben een prachtige vloer uitgezocht en deze is professioneel door Bebo gelegd. Alle medewerkers zijn erg klantvriendelijk en we hebben een heerlijke hamburger gehad op de zaterdagmorgen. We waren zo tevreden dat we ook bij Bebo Vloerbedekking zijn geweest. Daar hebben we zowel al het woonkamermeubilair als de wandverf besteld. Ook hier weer goed en vakkundig geholpen door de verkoopster! Ben je dus op zoek naar een vloer, zoek dan niet verder en ga naar Bebo Parket in Vriezenveen! We raden dit iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Naturel eiken vloer met olie”
Door Hans klaver op dinsdag 12 mei 2015 '15
Ik kwam voor een voorbehandelde naturel eiken vloer, echter de voorbehandelde was reeds uitverkocht. Met dank aan Leidy evengoed nog gratis olie erbij gekregen! Super service! Ook Herman bedankt voor het meedenken met de olie! Leuk bedrijf met leuke mensen waar ik een heel goed gevoel aan over gehouden heb! En dat kwam niet alleen door het mooie weer! Vriendelijke groeten uit Alkmaar, Hans Klaver
FOTO VAN HANS KLAVER
Reactie of foto toevoegen
“No-Nonsens kwaliteit.”
Door S.Tank op woensdag 20 nov 2013 '13
Uitgebreid laten informeren over PVC vloeren in het algemeen. Bij Bebo in Vriezenveen terecht gekomen en keurig netjes no-nonsens door verkoper Stan te woord gestaan. Ondanks zijn jeugdige leeftijd geeft hij keurig en eerlijk advies maar vraagt niet om de order maar stuurt je weg met de boodschap: denk er maar over na. Een uur later heb ik ze gebeld en de vloer besteld. Dan komt de heer Jan Nijboer de stoffeerder thuis opmeten en een ander advies geven. En kan allemaal zonder problemen aangepast en geen hond die er moeilijk over doet.2 weken later komt Jan Nijboer de vloer egaliseren en 2 dagen later wordt de vloer naar volle tevredenheid gelegd. Al met al een zeer positieve ervaring met BEBO en met Jan Nijboer. En een zeer mooie PVC vloer in ons huis. Conclusie: een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf zonder poespas!”
Door Andre op woensdag 28 aug 2013 '13
Mijn ervaring met Bebo parket is een ervaring die me altijd bij zal blijven! Wat een keus en wat een lage prijzen. Vooral de ongedwongen, gezellige sfeer bij Bebo en de no-nonsense aanpak sprak mij aan. Vandaar dat ik ze aanbeveel bij familie en kennissen. Beslist de moeite waard.
Reactie of foto toevoegen
“parket en tegels”
Door Jan en Marijke op zondag 24 aug 2014 '14
Tussen de juichende reviews over beboparket (gastenboek op hun site) helaas ook een minder positieve ervaring. Toen we het parket kwamen ophalen op de afgesproken datum bleek het niet behandeld te zijn, het zo maar meegenomen en zelf de weissgrund aangebracht (informatie daarover was niet kloppend met de werkelijkheid). De bestelde tegels waren er niet op de afgesproken datum en moesten nagezonden worden (na flink onderhandelen hoefden we uiteindelijk de verzendkosten niet te betalen). De tegels werden vlot geleverd, maar helaas: totaal andere dan besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop”
Door Bas op zaterdag 21 sep 2013 '13
Vandaag eikenhout lamelparket aangeschaft bij Bebo parket. Aanrader: uitgebreid aanbod, deskundig advies, niet onbelangrijk: hele scherpe prijs. Volgende week wordt het geleverd en over 2 weken gelegd. Zeker de moeite waard om langs te gaan als je een nieuwe vloer wilt aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door J.Kee op dinsdag 4 sep 2018 '18
In maart 2018 heb ik bij BEBO in Vriezenveen voor mijn te betrekken woning ongeveer 100 m2 laminaat gekocht. Bebo zou het laminaat ook leggen. Een week voor de legdatum werd het laminaat op de juiste plaats afgeleverd. Toen personeel van BEBO een week later kwam leggen, bleek de vloer niet effen genoeg te zijn. (Er was niets van gezegd) 2.700 euro (egaline, verlenging huur, uitstel verhuizing) later werd het laminaat alsnog gelegd. Tussendoor moest nog laminaat en plakplinten worden opgehaald. Toestand nu: plakplinten laten los en ik moet ze opnieuw bevestigen, maar nu met kit. Wat erger is:er waren geen rozetten, en geen dilatatiestrips. De afwerking rond de voordeurmat en nog erger van de radiator put in de woonkamer was erbarmelijk. Uw reklameuiting dat de hele vloer netjes zou worden afgewerkt bleek in ons geval door miscommunicatie niet te worden gerealiseerd.

Het bedrijf BEBO heeft dit probleem naar tevredenheid aangepakt en opgelost. Dank, Bebo, de waardering gaat nu naar 8.
Reactie of foto toevoegen
“massief eikenhout”
Door van Blokland op woensdag 4 sep 2013 '13
De kwaliteit is uitstekend. Zelf met 16mm dikte wordt de aangeleverde vloer zelfdragend en zwevend. Het massieve eikenhout is elke keer prachtig geschuurd en geschaafd. De prijs is daarmee zoals de advertentie beloofd erg scherp, nergens anders goedkoper. Elke levering is goed verlopen. Geen klachten, levering uitstekend. Zonder te kijken en op vertrouwen gekocht. Ik zou dit bedrijf aanraden vanwege de hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Gelukkig hoeft er niet altijd een ondervloer bij, ook de ondervloer is prima en tegen een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Louise op zaterdag 20 sep 2014 '14
Vandaag zijn we in korte tijd geslaagd met de aanschaf van precies de vloer die we wilden. Wij hebben lamel parket gekocht. Mede dankzij vriendelijke en behulpzame medewerkers. Onze keuze om zelf de vloer te vervoeren, leggen en af te werken werd goed ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“fout goed opgepakt”
Door Elise van Klooster op vrijdag 11 okt 2013 '13
Ik had een een mooie houten vloer aangeschaft bij Bebo, maar ik had niet goed begrepen hoe ik de vloer moest behandelen. Daardoor had ik een fout gemaakt en iets verkeerds op de vloer gesmeerd. Nadat ik Bebo-parket hierover had gesproken, en bang was dat ik de vloer had verknald, pakte Bebo het goed op. Nu hebben ze mij toegezegd dat de vloer gratis voor mij word opgeschuurd en gelijk in de wax gezet. Ik heb nu weer hoop dat de vloer weer zo mooi word zoals hij was. Dat is dus echte service.
Reactie of foto toevoegen
“Uit Zuid Limburg”
Door Jerry op zaterdag 17 okt 2015 '15
Helemaal uit zuid Limburg naar Vriezenveen gereden voor de houten vloeren bij Bepo parket. Een flink eindje maar zeker de moeite waard! We werden fantastisch en vakkundig geholpen. Kwaliteitsvloeren voor een goede prijs. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ben op maandag 16 okt 2017 '17
Super klantvriendelijk. Goed advies. Mooie prijzen voor goeie kwaliteit spullen
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige reacties”
Door Marjon van Beeten op maandag 16 okt 2017 '17
Wij hebben nu voor de 2de keer een eikenhouten vloer van bebo. Het bevalt uitstekend. Goede service en de prijs is perfect. De reacties van vrienden zijn geweldig......iedereen vind de vloer super mooi
Reactie of foto toevoegen
“bezoek aan de showroom”
Door Kok op zondag 28 sep 2014 '14
Na een slechte communicatie, waardoor ik besloot om mijn uitgezochte vloer te annuleren, ben ik in contact gekomen met Frans, en na het horen van mijn verhaal,was hij op zijn zachts gezegd niet blij, en bood mij een benzinevergoeding aan , en Beboparket neemt het oliën voor zijn rekening. Echt een super oplossing. Nogmaals bedankt voor de coulante service.
Reactie of foto toevoegen
“Prima volk maar reken je niet rijk”
Door Bas op maandag 25 jul 2016 '16
Vanuit de Zaanstreek maar eens die kant op gereden, veel leuke prijzen gezien op internet en ik wilde het wel eens van dichtbij bekijken. Aangekomen bleek dat bijna alles al weg was, de aanbiedingen voor massief eiken waren er niet meer. Daarnaast zijn alle prijzen online excl. btw. Een kleine tegenvaller. Ook kwam een berekening als volgt uit; 400 euro vloer, incl. plaatsen kwamen we uit op 2300 euro (alles erop en eraan). Je ziet wel waar de verdiensten liggen en dat is prima ondernemen. Ik heb daarom besloten om alleen de vloer te nemen en tijdens de actie-week heb ik gekozen voor massief grenen AA, die planken zien er wel top uit en over 2 weken worden ze door iemand anders gelegd (verlijmd). De medewerkers waren overigens allemaal zeer aardig en ik was de eerste klant op zaterdag en gingen meteen even een praatje maken en koffie drinken. Prima volk (vandaar ook mijn aankoop!) :) Maar reken je niet direct rijk.
REACTIE VAN HENK
Beste Bas, Die zogenaamde aktieweek is er nu nog steeds. Deze geldt het hele jaar door. Mensen gaan snel bestellen om extra voordeel te pakken en besluiten dan om alles te laten leggen. Daar zit het verdienmodel voor Bebo
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Alfred op vrijdag 23 okt 2015 '15
Je gaat naar Bebo toe voor een goedkope vloer. Zo wij ook ... dat we geen professioneel advies krijgen val ik dan niet over omdat we dat niet verwachten van een zaak met dit prijsniveau. De houten vloeren zijn wel mooi opgesteld daar. Wat ons tegenviel van ons lamelparket is dat elke plank op de twee kopse kanten een overschot aan beits zat. Dit hebben we per plank moeten verwijderen. Anders konden de planken niet strak tegen elkaar aan liggen. Dat vind ik niet kunnen. Nu ligt hij er mooi in.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Toos op zaterdag 19 apr 2014 '14
Wij hebben Bebo parket gevonden via Internet en ook de vloeren via Internet besteld. De kwaliteit is uitstekend gezien de lage prijs. Het telefonisch contact wat wij gehad hebben over de vloer met een medewerker was zeer klantvriendelijk. Hetzelfde geldt voor de leggers van de vloeren. De vloer ging opbollen aan de zijkant dit echter door onze schuld omdat we later de muur nog aangesmeerd hadden en specie achter de plint was gekomen. dit is kundig opgelost, zonder dat wij hiervoor een rekening gehad hebben. Gezien bovenstaand raad ik dit bedrijf zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“goedkoopste en de beste service”
Door fred laffra op woensdag 19 nov 2014 '14
300km gereden om ruim 100m2 laminaat te bestellen na 5 min binnen zijn geweest en na 10 min besteld en al stonden wij alweer buiten met een tevreden gevoel. Prima service, vriendelijk mensen, een dikke 10+. Is geleverd op tijd en de dag het zou moeten. Zeer te spreken over de kwaliteit. Service was ook perfect in de zaak zelf, de aflevering was ook netjes. Ik zal hun zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door jasper op vrijdag 21 nov 2014 '14
We hebben een mooie eiken vloer uitgezocht bij beboparket te vriezenveen, en dit aan huis laten leveren in amsterdam en ook laten leggen, we waren verbaast over de lage prijzen die veel lager waren dan bij ons in de buurt. We hebben 2150 euro uitbespaart door naar vroezenveen te rijden. We raden iedereen aan om bij bebo parket een vloer te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Simone De with op donderdag 10 jan 2019 '19
Wij hebben hier onze 3de vloer gekocht , laminaat. Service is kundig en snel

Aanvulling ontvangen 14 januari 2019: heb mijn bestelling gelijk mee kunnen nemen en ben er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Van PVC naar laminaat”
Door Andrew op donderdag 20 aug 2015 '15
Gingen voor een heel huis pvc vloer en we zijn met een laminaat vloer voor alleen boven naar huis gegaan. De prijzen vielen zwaar tegen t.o.v. de site. Veel aanbiedingen op de site maar eenmaal daar aangekomen waren de prijzen heel anders. Daags vantevoren nog gebeld voor bepaalde prijzen en kleuren. De gemiddelde prijs € 20,00 en als ik laat blijken dat ik de prijs niet echt spectaculair vindt kost dezelfde pvc vloer € 10,00. Bij de laminaat afdeling wel wat gevonden. Zijn we in ieder geval niet voor niks vanuit limburg er naar toe gereden.
Reactie of foto toevoegen
“Voor mensen die twijfelen”
Door Lars Scholten op dinsdag 1 okt 2013 '13
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van dit bedrijf, ze leveren goede vloeren/laminaat. De werknemers van het bedrijf zijn erg gemotiveerd en hebben het beste met u voor. De prijs is in verhouding met andere winkels/bedrijven zeer goed. Ze zeggen niet voor niets dat ze de beste en scherpste zijn van het land. De andere mensen die zitten te twijfelen over waar ze hun vloer willen weghalen, beveel ik aan om het bij Bebo Parket te gaan doen.
Reactie of foto toevoegen
“De beste oplossing voor elk budget”
Door Jolanda op woensdag 24 sep 2014 '14
Als ik Bebo parket in 1 woord moet omschrijven. Fantastisch. Super service, op en top klantvriendelijk, en het allerbelangrijkste voor elke beurs een supermooie vloer. Wij kunnen het iedereen aanraden om daar de vloer te kopen. Vergeet de zogenaamde aanbiedingen op internet deze mensen van Bebo parket laten u zien hoe het wel moet en wat het woord service en goed advies werkelijk inhoud. Wij hebben een laminaatvloer gekocht die we zelf gaan leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer en Traploper”
Door H.C. op woensdag 19 nov 2014 '14
Najaar 2012 hebben wij onze vloer gekocht voor onze nieuwbouw woning. Hout voor beneden en laminaat voor de eerste en tweede verdieping. We hebben deze vloer toen twee weken later opgehaald en opgeslagen in een loods. Het fijne vonden wij dat de vloer gewoon gelegd kon worden ook al was het pas een jaar later. Ook tijdens het leggen van de vloer verliep alles goed, een fijne man die netjes werkte. Ook hebben wij door Bebo een traploper laten leggen, dit is echt super mooi geworden!! Fijne monteurs die netjes werken, alles werd keurig opgeruimd. Kortom, wij genieten iedere dag van onze vloer!! Bebo, voor ons zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Topvloer van Bebo”
Door Van Limbeek op zaterdag 6 sep 2014 '14
Zeer tevreden over onze nieuwe houten vloer. Enorm groot assortiment, vriendelijke mensen en messcherpe prijzen. Zeer deskundig geholpen en waardevolle tips ontvangen. Daarnaast ook nog grote uitbreiding bij Bebo op gebied van vloerbedekking, meubelen en badkamers. Je kunt je hele huis dus inrichten met het aanbod van Bebo. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatplanken”
Door Edwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Laminaat gekocht van de standaard collectie. Helaas had ik als probleem dat de laminaatplanken niet mooi op elkaar aansluiten. Na veel bellen is uiteindelijk voor 50% een groot aantal pakken vervangen. Je zou verwachten dat dit kosteloos gebeurt.
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen zijn exclusief BTW, en veel misleiding op website”
Door T op donderdag 19 dec 2013 '13
Ze misleiden klanten door onjuiste informatie op hun websites te plaatsen. Ze lokken klanten naar de showroom en proberen je met mooie praatjes over te halen om de vloer te kopen (die helemaal niet goedkoop is). Het is duidelijk dat ze last hebben van de crises, anders houden ze er niet van zulke verkooptechnieken op na. Zeer slechte ervaring heb 2 uur gereden met de overtuiging een vloer te gaan kopen, maar kwam bedrogen uit.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat met ondervloer en plinten”
Door Tamara Croes op woensdag 2 nov 2016 '16
De kwaliteit is geweldig. De prijzen ongelofelijk laag. Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik ben echt weg van beboparket. Ik moest vanwege de lage prijs van Amsterdam naar Vriezenveen afreizen en geen moment spijt van gehad. Ze hebben me afgehaald van het station en terug gebracht. Mijn vloer is prachtig. Ben jullie erkentelijk dankbaar.
Reactie of foto toevoegen
“De rit meer dan waard!”
Door martin blom op donderdag 8 jan 2015 '15
perfecte prijs kwaliteit verhouding. het was super druk maar onder het genot van een gratis kop koffie was het wachten het waard . na de goede service van verkoper die zeer vriendelijk was en ons goed geholpen heeft werd na betaling netjes de laminaat bij de auto gezet. daarna konden wij terug naar Wieringerwerf de rit was het zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Bart op donderdag 4 jul 2013 '13
Wij hebben lamelparket in de woonkamer van Bebo Parket,maar wij zijn er niet tevreden over. De vloer ligt er nu ruim een half jaar in, de vloer ziet er nu al niet meer uit. hij krast ontzettend. Als je er ook maar iets op laat vallen zit er al een deuk in. Wij hebben echt spijt dat we niet iets meer betaald hebben en naar een andere zaak zijn gegaan. Op de bovenverdieping hebben we PVC vloer van Bebo daar zijn we wel tevreden over.
REACTIE VAN ALINA
hy wat voor lameelparket hadden jullie gekocht? mvg
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bebo Parket
aVriezenveen , Bovenlandweg 10, 7671 BE Vriezenveen, tel 0546 - 75 02 38
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.