Feedback
8,7

Bebo Parket

Vriezenveen
Website: www.beboparket.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.beboparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bebo Parket
Beboparket is een dynamisch bedrijf dat zich ontwikkeld heeft van een doorsnee houthandel in de vorige eeuw tot een van de grootste parketleveranciers van Nederland op dit moment. Met een vaste voorraad van 50.000 m2 verschillende vloeren en een fabriek van 6000 vierkante meter met de meest moderne apparatuur kunnen we dus doorgaans binnen 24 uur de gewenste vloer bij u thuis afleveren.

We hebben de beschikking over een wagenpark van 20 vrachtwagens en kunnen dus overal in Nederland van Groningen tot Maastricht elke dag van de week wanneer u dat wenst leveren. Maar ook in België, Duitsland, en Frankrijk is levering mogelijk.

Onze hoofdzaak is het leveren van houten vloeren door heel Nederland aan de parkethandel, maar ook aan de bouwmarkten van verschillende formules die bij hun eigen groothandel deze topkwaliteit niet voor die lage prijs kunnen kopen leveren we regelmatig grote partijen vloerhout zoals massief eiken, massief grenen, lamelparket enz.

In onze fabriek worden vele soorten houten vloeren tentoongesteld, waardoor u een goede kijk krijgt op de structuur van de houtsoort. Hout is nagenoeg onverslijtbaar en waardevast, en door eigen import en de intensieve bewerking garanderen wij kwaliteit op het allerhoogste niveau waar u een levenlang plezier aan beleeft met de prettige gedachte dat u het allerbeste heeft gekocht tegen de laagste prijs van Nederland.

We zijn voor particulieren geopend enkele zaterdagochtenden of hele zaterdagen per jaar. Op deze dagen organiseren we stuntverkopen waarbij verschillende houten vloeren en parketvloeren tegen bodemprijzen worden verkocht, de openingstijden zijn dan vermeld op onze website:

www.beboparket.nl.

Bebo Vloeren is op 16 maart 2015 verkozen tot "Gezelligste Winkel van Nederland" (zie foto van de prijsuitreiking hierboven). De prijzen op de website van Bebo Parket zijn exclusief 21 procent btw.
Ervaringen
Er zijn 173 ervaringen over Bebo Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren127 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster10 ervaringen
“Ligt er nog steeds mooi in”
Door joost mvdb op vrijdag 21 aug 2015 '15
Ik heb 6 jaar geleden een vloer gehaald bij beboparket. En de vloer delen liggen er nog steeds mooi in. Een mooie grijze eiken multiplank voor een zeer lage prijs van 25 euro pm2 deze planken zijn 2cm dik en hebben een dikke toplaag. Ze zeiden dat de vloer delen 40 a 50 jaar meegaan dat geloof ik zeker. Ik zou iedereen bebo parket aanraden. Ben zeer professioneel geholpen en ook zeer klant vriendelijk. Bedankt voor deze mooie vloer.
FOTO VAN JOOST MVDB
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door gja van Beek op dinsdag 22 apr 2014 '14
Kwaliteit prima, prijs uitstekend, service en levering op tijd. We hadden maar vijf dagen om te bestellen en te leggen is perfect gegaan. Aanrader qua service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door M. Huizinga op maandag 20 feb 2017 '17
Zeer ruim assortiment met kwaliteitsvloeren tegen hele scherpe prijzen. Dat Bebo marktleider is op de Nederlandse vloerenmarkt staat wel vast als je hun assortiment tegen prijs en kwaliteit afweegt! Het is inderdaad nergens goedkoper dan hier! Zeer vriendelijke medewerkers in de verkoophal en lekker eigenzinnig en eigentijds concept met broodjes hamburger en andere versnaperingen voor de klanten. Klantvriendelijkheid en enthousiasme van medewerkers op het kantoor kan trouwens wel een (heel) stuk beter! Door een paar misverstanden en miscommunicatie met een aantal mensen binnen het bedrijf onze bestelling uiteindelijk uit frustratie geannuleerd. De eigenaar van Bebo heeft nadien uit eigen initiatief contact met ons opgenomen om ons verhaal te horen om vervolgens zijn oprechte excuses aan te bieden. Bovendien bood hij aan om geheel belangeloos, ondanks onze annulering, onze reiskosten vanuit Brabant te vergoeden om zo het ongemak met ons goed te maken. Dit vind ik wel grote klasse en pleit voor de goede wil van deze ras ondernemers!
Reactie of foto toevoegen
“Bebo Parket topbedrijf”
Door Edwin & Jose op woensdag 11 sep 2013 '13
We waren bij Bebo Parket op zoek naar een houten vloer in onze woonkamer en keuken. We zijn door de verkoper erg goed geadviseerd! We hebben een prachtige vloer uitgezocht en deze is professioneel door Bebo gelegd. Alle medewerkers zijn erg klantvriendelijk en we hebben een heerlijke hamburger gehad op de zaterdagmorgen. We waren zo tevreden dat we ook bij Bebo Vloerbedekking zijn geweest. Daar hebben we zowel al het woonkamermeubilair als de wandverf besteld. Ook hier weer goed en vakkundig geholpen door de verkoopster! Ben je dus op zoek naar een vloer, zoek dan niet verder en ga naar Bebo Parket in Vriezenveen! We raden dit iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door wimjan op donderdag 11 jun 2015 '15
We hebben hier een vloer gekocht en zijn erg tevreden. We hadden geen groot budget en wilden toch graag een eiken vloer. Op naar Vriezenveen want we hadden al vaak gehoord dat je daar moet zijn voor een goedkope en goede vloer. Inderdaad we zijn er geslaagd en hebben een mooie eiken lamelparket voor een mooie lage prijs
Reactie of foto toevoegen
“Eiken lamelparket XXL”
Door WIVER op donderdag 19 apr 2018 '18
De mensen van Bebo zijn vriendelijk, deskundig en als het even toch niet meezit. Tonen zij een hart van goud.

Aanvulling ontvangen 20 april 2018: Het betreft een eiken lamelparket XXL voor de hele beneden verdieping. Zeker de vloer ligt er prachtig in.
Reactie of foto toevoegen
“Te gek”
Door ollie op woensdag 28 mei 2014 '14
Ik heb een vloer bij bebo parket gekocht. Het is een eiken lamel parket van 30 cm breed. Ben schitterend geholpen door de heer Frans. Echt een aanrader perfecte vloer voor weinig geld. Heb er heel lang naar gezocht maar het is echt een heel goede prijsverhouding. Jongens ga zo door. Voor elk budget wat wils. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“parketkeuken”
Door H.W. van Veldhuizen op donderdag 26 sep 2013 '13
Wij kwamen bij Bebo parket voor de aanschaf van een vloer. Nu hebben we echter naast een prachtige eiken vloer ook nog de open keuken en bar van Bebo parket en zijn naast de keuken en de vloer ook de plafondbalken gekleurd met producten van Bebo parket. Wij zijn zo tevreden over onze ver-nieuwbouw dat wij al een advertentie in de regionale krant hebben geplaatst om onze dank te uiten. Ons huis? Je zou het moeten zien! :-)
Reactie of foto toevoegen
“massief eikenhout”
Door van Blokland op woensdag 4 sep 2013 '13
De kwaliteit is uitstekend. Zelf met 16mm dikte wordt de aangeleverde vloer zelfdragend en zwevend. Het massieve eikenhout is elke keer prachtig geschuurd en geschaafd. De prijs is daarmee zoals de advertentie beloofd erg scherp, nergens anders goedkoper. Elke levering is goed verlopen. Geen klachten, levering uitstekend. Zonder te kijken en op vertrouwen gekocht. Ik zou dit bedrijf aanraden vanwege de hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Gelukkig hoeft er niet altijd een ondervloer bij, ook de ondervloer is prima en tegen een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf zonder poespas!”
Door Andre op woensdag 28 aug 2013 '13
Mijn ervaring met Bebo parket is een ervaring die me altijd bij zal blijven! Wat een keus en wat een lage prijzen. Vooral de ongedwongen, gezellige sfeer bij Bebo en de no-nonsense aanpak sprak mij aan. Vandaar dat ik ze aanbeveel bij familie en kennissen. Beslist de moeite waard.
Reactie of foto toevoegen
“Parket voor onze vloer en wand”
Door Mieke op maandag 20 jan 2014 '14
Wij hebben parket gekocht bij Beboparket uit vriezenveen. Het is echt super mooi geworden! We hebben namelijk de grote muur in onze kamer met hetzelfde parket beplakt, en de rest van de muren wit gesaust. Het resultaat is echt super mooi! We hebben ongeveer 70 a 80 meter gekocht en waren in totaal €950 kwijt. We hebben het parket zelf gelegd, maar de ondervloer en lijm ook van Beboparket afgenomen. Het is echt een heel makkelijk systeem, je neemt je aanhanger mee en deze heb je een uur daarna vol liggen met parket. Je kan het ook laten leveren natuurlijk, maar het is echt een goed idee om direct je aanhanger mee te nemen, want kopen doe je uiteindelijk toch wel daar ;)
Reactie of foto toevoegen
“Je kan nergens terecht”
Door R. Van Douveren op vrijdag 5 aug 2016 '16
ons parket in Vriezeveen afgehaald. Het was verpakt en verzegeld en werd per heftruk op de aanhanger gezet. Geen controle mogelijk. We kregen niet wat we hadden besteld. 5 Augustus zou de legservice komen. Toch een kleine 1000 euro. Geen telefoontje gehad ter bevestiging. De 5de de hele dag gewacht. Geen belletje met afzegging. Kantoor dicht. Je kan nergens terecht. Midden in een verhuizing een maand zonder vloer wachten tot Bebo terug is op 29 augustus?
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en zeer voordelig!”
Door Bourgondien op woensdag 19 nov 2014 '14
Deze week bij Bebo parket een laminaat vloer gekocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de vloer, het staat echt geweldig. Daarnaast was de vloer echt stukken goedkoper dan elders, zeker het ritje naar Vriezenveen waard dus.
Reactie of foto toevoegen
“Uit Zuid Limburg”
Door Jerry op zaterdag 17 okt 2015 '15
Helemaal uit zuid Limburg naar Vriezenveen gereden voor de houten vloeren bij Bepo parket. Een flink eindje maar zeker de moeite waard! We werden fantastisch en vakkundig geholpen. Kwaliteitsvloeren voor een goede prijs. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig!”
Door Renier op maandag 15 sep 2014 '14
Online gekeken naar aanbieders van Parket en Laminaat. Al snel kom je uit bij Bebo Parket of bij Luxury Floors te Kampen. De recensies van Luxury Floors (6.0) en die Van Bebo Parket (9.1) liggen ver uit elkaar. Deze en het contact met Frans Bolier gaf de doorslag om te kiezen voor Bebo. En blij dat we deze keuzen hebben gemaakt! Afgelopen zaterdag een hele mooie massief eiken vloer en een laminaat vloer inc ondervloer voor een hele scherpe prijs. Al met al super geholpen door Maaike en heel erg blij met de nieuwe vloer! Een echte aanrader! Wij gaan zelf leggen.
Reactie of foto toevoegen
“super blij”
Door Gezinshuis Noah op maandag 1 dec 2014 '14
Sinds we begonnen zijn als gezinshuis in 2011 doen we al zaken met Bebo. We hebben eerder laminaat, parket, vloerbedekking en tegels bij ze gekocht. We zijn super tevreden over Bebo. Over het personeel, dat vriendelijk is en alle tijd voor je neemt. Over de producten en de prijs/kwaliteitverhouding, over de service. Vandaag hebben we weer zaken gedaan met Bebo. We kwamen voor 12 m2 massief eiken vloerdelen. Natuurlijk hadden ze deze. Prachtig materiaal! Normaal kost dit (maar) € 30,00 per vierkante meter, maar we kregen de vloerdelen gratis mee als sponsoring voor ons gezinshuis!! Toen we Frans Bolier hiervoor bedankten gaf hij aan dat "wie goed doet, goed ontmoet". We raden dit bedrijf zeker aan en willen hen hartelijk bedanken. Graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Melvin eppers op vrijdag 17 jan 2014 '14
Vanmiddag uitstekend ontvangen bij bebo parket in vriezenveen. Na tekst en uitleg van een ervaren medewerker heb ik een hele mooie vlier uitgekozen en Ook nog eens voor een hele nette prijs! Kortom zeer goede service voor een betaalbare prijs. Ik kom zeker vaker terug
Reactie of foto toevoegen
“Klacht serieus opgepakt”
Door Stephan Hof op woensdag 19 okt 2016 '16
Nu heb ik enige tijd geleden mijn ongenoegen geuit betreffende een gekochte visgraatvloer. Na het lezen van de reactie op deze site heeft Bebo contact met mij gezocht. Deze klacht is serieus opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.
Het bedrijf hanteerd een eerlijke en professionele bedrijfsvoering.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ans Eikelenboom op woensdag 30 jan 2019 '19
Laminaat en ben zeer tevreden met hoe we geholpen zijn en keurig ontvangen als je binnen kom
FOTO VAN ANS EIKELENBOOM
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“erg tevreden over houten vloeren”
Door dekker op woensdag 1 okt 2014 '14
Wij hebben een vloer gekocht bij beboparket massief eiken. We hebben de vloer ook laten leggen door Colin en Julian. We zijn erg tevreden. Over de kwaliteit en de prijs. Dit bedrijf is een echte aanrader. Vakbekwaam, voordelig , geen aanbetaling, alles is aan huis geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Toos op zaterdag 19 apr 2014 '14
Wij hebben Bebo parket gevonden via Internet en ook de vloeren via Internet besteld. De kwaliteit is uitstekend gezien de lage prijs. Het telefonisch contact wat wij gehad hebben over de vloer met een medewerker was zeer klantvriendelijk. Hetzelfde geldt voor de leggers van de vloeren. De vloer ging opbollen aan de zijkant dit echter door onze schuld omdat we later de muur nog aangesmeerd hadden en specie achter de plint was gekomen. dit is kundig opgelost, zonder dat wij hiervoor een rekening gehad hebben. Gezien bovenstaand raad ik dit bedrijf zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meedenken met ons en een aanemelijke prijs”
Door Ilona Kelder op woensdag 25 sep 2013 '13
wij zijn uitstekend geholpen om een keus te maken in het ruime assortiment, we hebben een huisje gehuurd voor 1.5 jaar en wouden niet veel geld besteden, hier vonden we een mooie laminaat voor een super scherpe prijs
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen zijn exclusief BTW, en veel misleiding op website”
Door T op donderdag 19 dec 2013 '13
Ze misleiden klanten door onjuiste informatie op hun websites te plaatsen. Ze lokken klanten naar de showroom en proberen je met mooie praatjes over te halen om de vloer te kopen (die helemaal niet goedkoop is). Het is duidelijk dat ze last hebben van de crises, anders houden ze er niet van zulke verkooptechnieken op na. Zeer slechte ervaring heb 2 uur gereden met de overtuiging een vloer te gaan kopen, maar kwam bedrogen uit.
Reactie of foto toevoegen
“mooie vloer in onze winkel”
Door holland op vrijdag 11 okt 2013 '13
we hebben een mooie vloer gekocht bij beboparket voor onze nieuwe showroom. We hadden al veel over beboparket gehoord en besloten er zelf te gaan kijken, we zijn direct geslaagd en hebben de vloer laten bezorgen. Ook hebben we de vloer laten leggen door de leggers van beboparket. We zijn over alles zeer tevreden en willen deze vloeren fabriek bij iedereen aanbevelen, vakkundig personeel en lage prijzen.
Reactie of foto toevoegen
“Ook bij ons 2e huis een fantastische vloer”
Door G. Schouten op maandag 16 jun 2014 '14
Vijf jaar geleden zijn wij via via in aanraking gekomen met Bebo pakket en hebben destijds een volledig massieve grenen vloer gekocht. Met veel plezier maken wij tot op heden gebruik van deze vloer, veel vrienden en vriendinnen hebben inmiddels een vergelijkbare vloer bij Bebo pakket aangeschaft. Sinds 2 maanden hebben wij een nieuw huis gekocht waarbij uiteraard ook een nieuwe houten vloer in de woonkamer hoort. Opnieuw zijn wij naar Bebo pakket afgereisd en hebben een parketvloer met massieve eiken toplaag naar onze smaak gevonden. Omdat wij in de woonkamer een volledig vloerverwarming hebben liggen, is dit maal voor een parketvloer gekozen zodat de vloerverwarming optimaal zijn warmte kan afgeven. Deze week wordt de nieuwe vloer bij ons thuis afgeleverd en gaan wij deze zelf leggen. De vloer is voor ons het visitekaartje van de woning. Bij Beboparket kun je met een gerust hart een geschikte vloer uitkiezen met een voordelige prijs/kwaliteit verhouding.
FOTO VAN G. SCHOUTEN
Woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“Perfecto”
Door Sharon Reuvekamp op vrijdag 20 dec 2013 '13
Afgelopen woensdag is onze trap gestoffeerd door Bebo vloerbedekking. De levering ging uitermate snel ! Het stofferen van de trap verliep uiterst vakkundig. Kortom we zijn erg tevreden ! Fam. Reuvekamp
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Lisa op woensdag 9 okt 2013 '13
We hebben vloeren gekocht bij bebo omdat hun de goedkoopste waren. Ook hebben we de vloeren laten leggen het zijn echt vakmensen . Nogmaals bedankt voor het goede advies. Bebo parket super bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Altijd vriendelijk”
Door Esther Jaspers op maandag 16 okt 2017 '17
Nu al 4 vloeren gekocht door het vele verhuizen! Altijd vriendelijk en netjes geholpen. service is top en catering die aanwezig is, is super! Goed bezig mensen.
Reactie of foto toevoegen
“goedkoopste en de beste service”
Door fred laffra op woensdag 19 nov 2014 '14
300km gereden om ruim 100m2 laminaat te bestellen na 5 min binnen zijn geweest en na 10 min besteld en al stonden wij alweer buiten met een tevreden gevoel. Prima service, vriendelijk mensen, een dikke 10+. Is geleverd op tijd en de dag het zou moeten. Zeer te spreken over de kwaliteit. Service was ook perfect in de zaak zelf, de aflevering was ook netjes. Ik zal hun zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“super goedkoop”
Door Stundebeek op maandag 2 sep 2013 '13
* Bent u tevreden over de kwaliteit?, Ja
* Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit ?, Super goed voor zulke lage prijzen
* Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service?, De Mensen zijn super vriendelijk
* Is de levering goed verlopen?, Levering is op de juiste tijde en juist dag afgeleverd.
* Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost?, Geen Klachten
* Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten?, Nee als is duidelijk bij bebo parket
* Zou u dit bedrijf aanraden en waarom?, Ja goeie kwaliteit en super vriendelijk en super mooi prijs de goedkoopste van Nederland
Reactie of foto toevoegen
“Naturel eiken vloer met olie”
Door Hans klaver op dinsdag 12 mei 2015 '15
Ik kwam voor een voorbehandelde naturel eiken vloer, echter de voorbehandelde was reeds uitverkocht. Met dank aan Leidy evengoed nog gratis olie erbij gekregen! Super service! Ook Herman bedankt voor het meedenken met de olie! Leuk bedrijf met leuke mensen waar ik een heel goed gevoel aan over gehouden heb! En dat kwam niet alleen door het mooie weer! Vriendelijke groeten uit Alkmaar, Hans Klaver
FOTO VAN HANS KLAVER
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door J. van Dijk Capelle aan den IJssel op woensdag 13 apr 2016 '16
Wij hebben bij BEBO een laminaat vloer gekocht. Ook door BEBO laten leggen. Na het leggen ontdekten we een paar min puntjes. Wij zijn door de meneer van de klachten service teleurstellend behandelt. Daarna doorgegeven dat ik dit niet fijn vindt. Frans belde mij zelf op en hij heeft mij SUPER te woord gestaan. Begripvol... En uitstekend opgelost..Echt een aanrader om hier een vloer te kopen. Ga zo door BEBO.
Reactie of foto toevoegen
“Geen klachten”
Door A Huisman op dinsdag 24 jul 2018 '18
We hebben vandaag onze tweede vloer gekocht,eerst een PCVC voor de keuken en de berging,deze bevalt prima,en geen klachten. Vandaag een lamellen vloer voor de slaapkamer,vriendelijk personeel
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatplanken”
Door Edwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Laminaat gekocht van de standaard collectie. Helaas had ik als probleem dat de laminaatplanken niet mooi op elkaar aansluiten. Na veel bellen is uiteindelijk voor 50% een groot aantal pakken vervangen. Je zou verwachten dat dit kosteloos gebeurt.
Reactie of foto toevoegen
“Alles aan gedaan”
Door Frank van Maarseveen op dinsdag 24 jan 2017 '17
We hebben bij Bebo een massief eiken vloer gekocht. Er waren planken bij met scheuren en de bovenlaag liet al los. Deze planken zijn behandeld maar niet met het gewenste resultaat.Toen is de hele vloer geschuurd en 2 x in de olie gezet. De vloer ziet er nu goed uit. Bebo heeft er alles aan gedaan om onze ontevredenheid weg te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Christien op donderdag 5 sep 2013 '13
Heb heel goede ervaringen met Bebo Parket, mijn vloer ligt nu 3 jaar en is nog steeds prachtig, geniet er nog iedere dag van. Heb onderhouds olie besteld wordt gelijk opgestuurd , ben zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg wat goede tips. Ben zeer tevreden en heb dan ook al mensen doorgestuurd naar Bebo Parket
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met vloer geweldig opgelost”
Door Aldenhuijsen op maandag 2 jan 2017 '17
In de winkel super geholpen door een van de medewerkers. Uiteindelijk een vloer besteld van ongeveer 60m2. Helaas zat daar erg veel spint in. Telefonisch tot een oplossing proberen te komen, maar uiteindelijk door de medewerker in de winkel helemaal geweldig geholpen. Werd totaal niet moeilijk gedaan en nieuwe levering kosteloos ontvangen!
Reactie of foto toevoegen
“Business to business afnemer”
Door Astrid Bbone op maandag 16 okt 2017 '17
Grobo Vloeren komt al sinds een aantal jaren bij jullie B2B. Zeer goed te spreken over BEBO!! Top. Gr Astrid Grobo Vloeren Deventer
REACTIE VAN BEBOPARKET
we zijn blij dat u tevreden bent zegt het voort
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slechte service”
Door J. Mulder op donderdag 25 sep 2014 '14
Wij hebben in februari een houten vloer gekocht. De vloer op zich is prima. Er zijn bij het leggen een aantal fouten gemaakt, hiervoor is iemand langsgeweest welke aan het schuren is gegaan. Hierdoor werd het niet beter. Na veel bellen en mailen in juni eindelijk weer iemand langsgekomen. Deze oordeelde dat schuren nooit had gemogen. Zouden de juiste oplossing aan kantoor doorgeven waarna wij gebeld zouden worden. Tot op heden wordt er niet gereageerd op mail en telefoon. Conclusie: Als vloer zonder problemen wordt gelegd heb je geluk, is er een foutje gemaakt wordt er totaal niets aan gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“laminaat vloer”
Door Jessica op woensdag 26 nov 2014 '14
Hallo. Ik heb 60 vierkante meter nodig voor mijn woning. Ik ben blij over mijn laminaat keuze. Met alle hulp en advies van het personeel ben ik zeer tevreden. Ik heb rustig op mijn gemak een keuze kunnen maken met een genot van een lekkere bak koffie. Ben ik tot een goed eind resultaat gekomen. Super bedankt voor dit alles. met vriendelijke groeten Jessica Evers.
FOTO VAN JESSICA
Een zeer tevreden klant
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige reacties”
Door Marjon van Beeten op maandag 16 okt 2017 '17
Wij hebben nu voor de 2de keer een eikenhouten vloer van bebo. Het bevalt uitstekend. Goede service en de prijs is perfect. De reacties van vrienden zijn geweldig......iedereen vind de vloer super mooi
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ben op maandag 16 okt 2017 '17
Super klantvriendelijk. Goed advies. Mooie prijzen voor goeie kwaliteit spullen
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Hofman op vrijdag 9 jun 2017 '17
Vloer gekocht bij bebo parket en werd gelegd door woningbouw de woonplaats......echter na een aantal maanden laat de vloer los woningbouw gaf de schuld op verkeerd geleverd materiaal......contact gezocht met bebo parket foto's laminaat gemaild en ik werd terug gebeld.....ondanks dat de vloer onjuist is gelegd mag ik gratis een nieuwe vloer na keuze uitzoeken inclusief nieuwe ondervloer !!!!! Dit alles heeft nog geen half uur geduurd !!!! Wat een top service van dit bedrijf buiten hun schuld om de klant zo tegemoet te komen!!! DAAROM ZEG IK GA ZEER ZEKER NAAR BEBO PARKET!!!!
REACTIE VAN BEBOPARKET
altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door claudia op woensdag 4 feb 2015 '15
Ik ben een hele week gaan vergelijken voor een mooie betaalbare vloer het was nergens goedkoper als bij beboparket ja mensen ook voor mensen met een minium uitkering de service is top ik koos ervoor om van spakenburg naar vriezenveen te gaan alles was het waard je word er gezien en gehoord en ik ben de gelukkige eigenaares van een top vloer en zeer goedkoop ga zo door beboparket voor mij geen andere winkel meer het is bij jullie het totaal plaatje.
REACTIE VAN CLAUDIA
hallo. Eigenaar bebo frans belt net persoonlijk of de vloer netjes is afgeleverd nou dat maak je bij een ander bedrijf niet mee hoor. top bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Simone De with op donderdag 10 jan 2019 '19
Wij hebben hier onze 3de vloer gekocht , laminaat. Service is kundig en snel

Aanvulling ontvangen 14 januari 2019: heb mijn bestelling gelijk mee kunnen nemen en ben er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Topvloer van Bebo”
Door Van Limbeek op zaterdag 6 sep 2014 '14
Zeer tevreden over onze nieuwe houten vloer. Enorm groot assortiment, vriendelijke mensen en messcherpe prijzen. Zeer deskundig geholpen en waardevolle tips ontvangen. Daarnaast ook nog grote uitbreiding bij Bebo op gebied van vloerbedekking, meubelen en badkamers. Je kunt je hele huis dus inrichten met het aanbod van Bebo. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jaap oude Nijeweme op vrijdag 11 jul 2014 '14
We zijn erg tevreden zowel over de winkel als het leggen. Winkel: alles is netjes, opgeruimd en de verkopers weten waar ze over praten. Leggers: kwamen netjes op tijd zagen er verzorgd eruit EN SUPER STRAK WERK GELEVERD. Wanneer we een hoekje of iets anders wouden was het geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte omgang met klachten”
Door Michele Casu op vrijdag 19 okt 2018 '18
Bij Bebo parket een vloer gekocht, inderdaad vriendelijke mensen, scherpe prijzen en vlotte levering. Tijdens het leggen van de vloer bleek er een fout in de vloerdelen te zitten, hierover gebeld met Bebo en daar de klacht neergelegd, vrij snel daarna is er contact met ons opgenomen door de heer Bolier, een directielid van Bebo. Hij heeft meteen excuses gemaakt voor het ongemak en ons een top voorstel gedaan om onze klacht op te lossen, dat er eens wat mis gaat is geen enkel probleem, dat kan altijd een keer gebeuren. Het komt er dan op aan hoe een bedrijf omgaat met de klacht en hoe ze het probleem oplossen, dat is in ons geval door bemoeienis van de heer Bolier perfect en snel geregeld, een groot compliment hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“superservice”
Door Fam v d heijden op maandag 22 dec 2014 '14
Hoi allemaal we wilde een houten vloer dus links en rechts gekeken ook internet en jawel we kwamen bij bebo terecht na eerst wat voorzichtig rond te hebben gekeken zijn we aangesproken of hij iets voor ons kon doen ik uitgelegd wat we zochten en dat we niet van koetjes en kalfjes houden maar gewoon recht door zee ,was helemaal duidelijk voor hem hij liet ons paar vloeren zien en keus was vlug gemaakt hem gevraagd hoe en wat we nodig hadden Inmiddels ligt de vloer er en we zijn heel blij is perfect afgeleverd moet zeggen al met al alles perfect geregeld eigenlijk en toen als klap op vuurpijl had lijm en was over maar was weer paar weekjes terug dat ik het gekocht had maar geen probleem kom maar terug krijg je geld terug. Ook zijnde tevree over onze Zuiverloon matten . Dus BEBO vanuit Best superdank voor alles . Heel jullie team fijne feestdagen en tot volgende keer
Reactie of foto toevoegen
“Plinten voor laminaat vloer”
Door Danielle Rodrigues op donderdag 1 sep 2016 '16
Wij hebben een paar jaar geleden een mooie laminaat vloer van Bebo parket in onze woning laten leggen en toen was de service al top. Onze vloer is nog steeds erg mooi . Kun je nagaan er is veel activiteit bij ons thuis kinderen,huisdieren en nog is de vloer mooi. We hadden laatst even contact gehad met de Bebo omdat onze hond de plinten had opgegeten en ja hoor ze hebben veel moeite gedaan voor ons om deze plinten nog te krijgen. Ik kan niet anders zeggen ... Dit is een TOP bedrijf . Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe vloer nodig hebben dan gaan we zeker weer naar onze vrienden bij BEBO PARKET.
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door J.Kee op dinsdag 4 sep 2018 '18
In maart 2018 heb ik bij BEBO in Vriezenveen voor mijn te betrekken woning ongeveer 100 m2 laminaat gekocht. Bebo zou het laminaat ook leggen. Een week voor de legdatum werd het laminaat op de juiste plaats afgeleverd. Toen personeel van BEBO een week later kwam leggen, bleek de vloer niet effen genoeg te zijn. (Er was niets van gezegd) 2.700 euro (egaline, verlenging huur, uitstel verhuizing) later werd het laminaat alsnog gelegd. Tussendoor moest nog laminaat en plakplinten worden opgehaald. Toestand nu: plakplinten laten los en ik moet ze opnieuw bevestigen, maar nu met kit. Wat erger is:er waren geen rozetten, en geen dilatatiestrips. De afwerking rond de voordeurmat en nog erger van de radiator put in de woonkamer was erbarmelijk. Uw reklameuiting dat de hele vloer netjes zou worden afgewerkt bleek in ons geval door miscommunicatie niet te worden gerealiseerd.

Het bedrijf BEBO heeft dit probleem naar tevredenheid aangepakt en opgelost. Dank, Bebo, de waardering gaat nu naar 8.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect!!”
Door Erwin op maandag 12 jan 2015 '15
Werkelijk UITSTEKEND geholpen! Ik heb bij BEBO parket een goede eiken vloer gekocht en ook nog enkele tegels beiden goede en mooie producten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Als kers op de taart ook nog een persoonlijke behandeling met goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Weer een tevreden klant”
Door Cor op zondag 26 okt 2014 '14
Tijdens het bezoek aan de fabriek werden we goed en deskundig geadviseerd, en waren er snel uit welke lamelparketvloer het moest worden: eikenhout, geborsteld en geolied met Engels color. In eerste instantie kozen we voor de uitstraling "Rustiek" (meer noesten). De offerte, levering en legdag waren snel geregeld. Thuis gekomen wilden we toch liever de uitstraling "Select (minder noesten), met één telefoontje was het geregeld. Het leggen van de vloer van 40m² was in 3 uur klaar incl. laatste behandeling met olie. Resultaat in één woord GEWELDIG.
FOTO VAN COR
eiken/geborsteld/engels color olie
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Boyd de wolf op zaterdag 12 nov 2016 '16
Goed geholpen door Joost. Duidelijk uitgelegd en we waren er snel uit. Veel aanbod en alleen maar vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken, mocht je een nieuwe vloer willen aanschaffen.

Aanvulling 4 juli 2017: De vloer hebben we zelf gelegd en we zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Probleem opgelost”
Door Gonnie Nan op zaterdag 13 feb 2016 '16
Na een boze mail van mij kant uit is het probleem van het laminaat keurig opgelost ik kon het terugbrengen en kreeg mijn geld terug ondanks dat ik al wat gebruikt had grote klasse ik trek dus al mijn boze woorden terug.
Reactie of foto toevoegen
“Eiken lamelparket”
Door Judith op vrijdag 6 apr 2018 '18
Eiken lamelparket gekocht tegen een zeer scherpe prijs, daar waren we erg blij mee! Alleen toen we nog 1 pak bij wilden bijbestellen (dat maakte genoeg or om nóg een kamertje te doen) werd er niet meegedacht: het was niet op voorraad en het zou een maand (!) duren voordat het met een andere bestelling meegeleverd kon worden. Er werden geen oplossingen aangedragen en niet meegedacht. Los bijbestellen kostte bijna 2x zoveel. Pas na lang aandringen kregen we adressen waar we als particulier hetzelfde parket konden bijbestellen. Matige service, dat viel ons wel tegen.
Reactie of foto toevoegen
“Voor mensen die twijfelen”
Door Lars Scholten op dinsdag 1 okt 2013 '13
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van dit bedrijf, ze leveren goede vloeren/laminaat. De werknemers van het bedrijf zijn erg gemotiveerd en hebben het beste met u voor. De prijs is in verhouding met andere winkels/bedrijven zeer goed. Ze zeggen niet voor niets dat ze de beste en scherpste zijn van het land. De andere mensen die zitten te twijfelen over waar ze hun vloer willen weghalen, beveel ik aan om het bij Bebo Parket te gaan doen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Maarten op maandag 4 nov 2013 '13
Wij hebben bij Bebo het laminaat gekocht wat die week in de aanbieding was. Uiteindelijk thuisgekomen waren we toch niet 100% tevreden met de kleur. Maar erger nog; de planken waren niet volledig recht, en klikten daardoor niet goed in elkaar. Ik heb de volgende dag telefonisch contact gehad en wat foto's doorgestuurd. Ik heb zelf aangegeven wel even naar Vriezenveen te willen rijden, ook al bood Bebo al aan om een transport in te plannen om alles om te ruilen. In Vriezenveen hebben wij met Frans gesproken. Zodra hij hoorde van het probleem zei hij zonder aarzelen; "kies eens iets anders uit". Wij hadden ons oog al laten vallen op een mooi 10mm laminaat. (onze eerste aankoop was 6mm) Uiteindelijk zijn we mee genomen naar kantoor, en werd ons aangeboden de vloer kosteloos om te ruilen, als tegemoetkoming voor het extra transport. "Mijn klanten moeten altijd tevreden zijn met hun aankoop" aldus Frans. Dus uiteindelijk hebben wij super mooi laminaat dat ook verkocht wordt bij Gamma voor 25 euro per m2. Dat hebben wij zeker niet betaald bij Bebo. Een grote pluim voor dit bedrijf. Ik kan iedereen aanraden zaken met hen te doen. Als ik nog eens in de buurt ben ga ik ze een doos gebak brengen!
Reactie of foto toevoegen
“Aardige mensen”
Door Erdal Sun op dinsdag 17 okt 2017 '17
bebo parket beste van Nederland, aardig personeel
Reactie of foto toevoegen
“Levering parketvloer”
Door A. Nijkamp op maandag 20 jan 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde product. De prijsverhouding is goed en we betaalden minder in vergelijking met andere leveranciers. Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen, deskundig advies en goede service. Alles is keurig afgeleverd. Er waren geen klachten. Een tip: let op de prijs-kwaliteitverhouding. Onze zeer goede ervaringen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer veel dank”
Door Suzan op vrijdag 16 sep 2016 '16
Ontzettend fijn dat Bebo parket bereid was om iemand te regelen die de door mij bestelde 50 vierkante meter grenen naar mijn nieuwe woning op drie hoog wilde brengen. Ik ben hier inzettend mee geholpen, zeer veel dank!
Reactie of foto toevoegen
“Van PVC naar laminaat”
Door Andrew op donderdag 20 aug 2015 '15
Gingen voor een heel huis pvc vloer en we zijn met een laminaat vloer voor alleen boven naar huis gegaan. De prijzen vielen zwaar tegen t.o.v. de site. Veel aanbiedingen op de site maar eenmaal daar aangekomen waren de prijzen heel anders. Daags vantevoren nog gebeld voor bepaalde prijzen en kleuren. De gemiddelde prijs € 20,00 en als ik laat blijken dat ik de prijs niet echt spectaculair vindt kost dezelfde pvc vloer € 10,00. Bij de laminaat afdeling wel wat gevonden. Zijn we in ieder geval niet voor niks vanuit limburg er naar toe gereden.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut topper!”
Door E. Fiolet op donderdag 4 dec 2014 '14
Voor mijn nieuwbouwhuis wat pas volgend jaar ergens in het voorjaar wordt opgeleverd, zocht ik laminaat. Wat een dure prijzen allemaal! Dat wordt flink sparen in korte termijn. Dankzij een goede tip van een vriendin ben ik naar Bebo Parket gegaan. Ik kon haar verhaal niet geloven. Kwaliteit en goedkoop? Hoe is dat mogelijk? Daar heb ik wel een uur rijden voor over. Mijn ervaring? Een laagdrempelig, goed professioneel en klantvriendelijk bedrijf! Zelfs telefonisch is Bebo goed te bereiken. Er wordt meteen opgenomen. Je wordt niet in de wacht gezet. De medewerker die mij heeft geholpen, was zeer behulpzaam. Hij nam de nodige tijd. Ook luisterde hij aandachtig naar mijn wensen. Een heleboel stress is er voor mij daarmee weggenomen! Want naast bruikbare tips, gaf hij mij een goed en eerlijk advies! Wat een servie! Het is waar voor elk budget is er een laminaat. Kortom: Ik ben blij dat ik geslaagd ben. Straks lekker genieten van mijn mooie vloeren!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit en service en niet duur.”
Door Mienet op woensdag 4 sep 2013 '13
Wij waren op zoek naar een houten vloer, niet te duur.Wij zijn goed ingelicht over de voordelen en nadelen van een massieve vloer. We hebben voor een grenen vloer gekozen omdat onze meubels ook van grenen zijn, en niet te duur.De service was uitstekend. De legservice van Beboparket heeft de vloer er strak ingelegd en netjes afgewerkt met de naturel olie. We waren/zijn heel erg blij met het resultaat nu de meubels er weer in staan.De vloer heeft een hele warme uitstraling.Toen ik vragen had over het onderhoud van de vloer werd ik via de telefoon duidelijk ingelicht en werd mij snel een onderhoudsolie toegestuurd. Binnenkort hebben we ook laminaat nodig, dan gaan we direct weer naar Bebo parket, want door de goede kwaliteit en de heel goede service heb ik er alle vertrouwen in.
Reactie of foto toevoegen
“niet verwacht toch gekregen”
Door Egbert op maandag 26 aug 2013 '13
2 maand geleden een vloer aangeschaft bij Bebo en geprobeerd zelf te leggen. Helaas , was er meer voor nodig dan een paar rechterhanden. Een telefoontje naar Bebo en de hulptroepen werden ingeschakeld , binnen een week was er een parketeur van hen en werd de vloer perfect gelegd. Al met al een goede service en zeer vriendelijke mensen. Groeten uit Borne.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en offerte bij Bebo Parket”
Door marc op zaterdag 14 sep 2013 '13
Vandaag voor een offerte langsgeweest. Erg goed geholpen, goed advise en prijs gekregen voor een mooie lamelparket incl plaatsen en vervoer. Ik kan Bebo Parket aanraden bij ieder die op zoek is naar een nieuwe mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“De beste oplossing voor elk budget”
Door Jolanda op woensdag 24 sep 2014 '14
Als ik Bebo parket in 1 woord moet omschrijven. Fantastisch. Super service, op en top klantvriendelijk, en het allerbelangrijkste voor elke beurs een supermooie vloer. Wij kunnen het iedereen aanraden om daar de vloer te kopen. Vergeet de zogenaamde aanbiedingen op internet deze mensen van Bebo parket laten u zien hoe het wel moet en wat het woord service en goed advies werkelijk inhoud. Wij hebben een laminaatvloer gekocht die we zelf gaan leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Onderhoudsolie”
Door Lynette op maandag 26 aug 2019 '19
Een prachtige vloer van bebo gekocht alleen koop hier nooit onderhoudsolie. De hele vloer is naar de maan omdat de olie verf afgeeft en nu helemaal wit is geworden. Om de vloer weer goed te krijgen kost ons dat 1500 euro. Geen garantie op olie dus geen tegemoetkoming van bebo. Ik ga hier zelf ook verder mee dit moet niet kunnen
FOTO VAN LYNETTE
REACTIE VAN BEBOPARKET
Goedemorgen, u heeft zelf de vloer geolied met olie die u al meerdere keren heeft gebruikt. de andere keren lukte het wel en nu ging het mis. de oorzaak ligt bij u zelf zie de onderstaande mail die u heeft gestuurd naar de klanten service, dus de fout ligt bij u zelf. Olie gebruikt van 2,5 jaar oud en waarschijnlijk ingedroogd door het lange staan. Anders zou het de andere keren ook mis zijn gegaan. Zie onderstaande mail van u zelf.

Beste medewerker van bebo,

Ongeveer 2,5 jaar geleden hebben wij een prachtige eiken vloer bij jullie gekocht en hierbij gelijk ook onderhoudsolie. Hier behandelen we onze vloer mee en zo ook gisteren. Daarna gingen wij een nachtje weg. En wat bleek bij thuiskomst de hele vloer was nog steeds wittig uitgeslagen van de olie. Dit was ook al bij opbrengen (dus extra met doek uitgesmeerd) maar de andere keren was dit ook zo en droogde het daarna wel in. Deze keer leek het wel of de vloer geverfd was zo wit. Schoonmaken bleek een lastige klus.
Reactie of foto toevoegen
“Heel correcte opstelling”
Door Johan Leurink op dinsdag 12 apr 2016 '16
Een bedrijf waar kwaliteit niet alleen in de producten zit, maar ook in betrouwbaarheid, integriteit en klantvriendelijkheid. Dat is Bebo Parket. Ik kreeg als vanzelfsprekend een partij massief eiken vloerdelen mee voor de prijs van een grenen vloer, nadat Bebo Parket hiermee had geadverteerd. Een fout die ruiterlijk werd erkend en waarvan het bedrijf de gevolgen accepteerde. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“super gezellig en goedkoop”
Door Ina op dinsdag 3 sep 2013 '13
we zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en prijs viel ons reuze mee. het is daar ook super gezellig en zijn heel goed geholpen. als u van plan bent om een nieuwe vloer te kopen zou ik u aanraden om een kijkje bij Beboparket te nemen. de keuze is reuze.
Reactie of foto toevoegen
“De rit meer dan waard!”
Door martin blom op donderdag 8 jan 2015 '15
perfecte prijs kwaliteit verhouding. het was super druk maar onder het genot van een gratis kop koffie was het wachten het waard . na de goede service van verkoper die zeer vriendelijk was en ons goed geholpen heeft werd na betaling netjes de laminaat bij de auto gezet. daarna konden wij terug naar Wieringerwerf de rit was het zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer en Traploper”
Door H.C. op woensdag 19 nov 2014 '14
Najaar 2012 hebben wij onze vloer gekocht voor onze nieuwbouw woning. Hout voor beneden en laminaat voor de eerste en tweede verdieping. We hebben deze vloer toen twee weken later opgehaald en opgeslagen in een loods. Het fijne vonden wij dat de vloer gewoon gelegd kon worden ook al was het pas een jaar later. Ook tijdens het leggen van de vloer verliep alles goed, een fijne man die netjes werkte. Ook hebben wij door Bebo een traploper laten leggen, dit is echt super mooi geworden!! Fijne monteurs die netjes werken, alles werd keurig opgeruimd. Kortom, wij genieten iedere dag van onze vloer!! Bebo, voor ons zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Eerst opstart problemen daarna super geholpen”
Door bosma. op woensdag 16 dec 2015 '15
Na wat opstart problemen echt super geholpen. Top service en mega klantgericht. Echt een aanrader, goede prijskwaliteit verhouding en nogmaals topservice! Wij raden dit bedrijf zeker aan voor een mooie houten en/of laminaat vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Dick & Do op vrijdag 27 mrt 2015 '15
We zijn vanuit Maastricht naar Vriezenveen gegaan om Lamelparket met een eiken toplaag aan te schaffen. Het parket is van zeer goede kwaliteit en de prijs is heel gunstig. Op zaterdag is het wel erg druk, maar werden uiteindelijk toch snel en vakkundig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer van Bebo parket”
Door Veldhoff op zaterdag 20 sep 2014 '14
Ik heb een laminaatvloer gekocht bij Bebo parket. Frans heeft mij goed en vriendelijk geholpen. Het laminaat was snel en makkelijk te leggen. De prijs was 500 euro lager dan bij ons in de buurt dus daar wil ik wel een stukje voor rijden. Ik zal Bebo zeker aanraden bij familie en kennissen! We hebben het laminaat zelf meegenomen en zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk, direct en goed geprijst!”
Door Robert op dinsdag 3 sep 2013 '13
Vandaag op bezoek geweest bij Bebo Parket en gekeken naar een kwalitatief stuk laminaat voor een goede prijs. Bij aankomst konden we eerst rustig rondkijken zonder direct door een verkoper te worden "lastig gevallen" die je van alles opdringt. Dit vonden wij zeer prettig! Na het ruime aanbod te hebben doorlopen hebben mijn vriendin en ik 1 van het personeel erbij gevraagd omdat we toch nog wat vragen hadden. Het budget werd besproken en de wensen eveneens. Vervolgens kwamen we tot een prijs. Gezien ons budget als starters beperkt was kregen we de mogelijkheid om even onder het genot van een kop koffie en een plak cake het met elkaar te bespreken. De prijs lag toch enkele honderden euro`s boven ons budget, maar een nieuwe woning is toch een investering. De eigenaar van de zaak kwam ons tegemoet en we waren ronduit verbaast want we hadden wel 20% korting op ons totaalbedrag gekregen op het laminaat waardoor we binnen ons budget bleven!! Dit is mij bij de IKEA, Praxis of Gamma nog nooit gelukt! Ik raad het iedereen aan die een beperkt budget heeft maar toch met kwaliteit naar huis wil gaan! Een zaak die meedenkt in de mogelijkheden en niet in beperkingen, top!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Denise Batenburg op dinsdag 16 sep 2014 '14
Ondanks een miscommunicatie hebben de medewerkers van bebo parket zich bewezen dat de klant koning is. Zij hebben mij een mooi aanbod gedaan 100m2 laminaat met gratis plinten en ondervloer plus dat zij het gratis bij mij thuis bezorgen vanaf Vriezenveen naar scheveningen. Gisteren kwam een medewerker van bebo parket helemaal naar scheveningen om mij een kleur en soort laminaat te laten kiezen helemaal top ik heb dit bij andere bedrijven nog niet meegemaakt. Ze zijn erg klantvriendelijk en alles is in het belang van de klant! We leggen het zelf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Loes op donderdag 9 feb 2017 '17
Goede web site. Wordt ook regelmatig bijgewerkt. Fijn om vast voor te bereiden. Komen, kiezen, betalen en ze brengen het naar je auto. Dat laatste duurde in mijn geval wat lang ( het was ook heel erg koud )Was even jammer. Nu gaan leggen. Leuk. Mooie vloer. Precies zoals op de site. Aardige mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Bij Bebo Parket zijn we perfect geholpen bij de keuze van onze vloer”
Door Willianne op woensdag 28 aug 2013 '13
Tijdens de verbouwing zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe vloer, we hebben veel vloeren van verschillende winkels bekeken en vergeleken, elke keer viel het ons op dat de prijs bij Bebo Parket wel heel wat lager was dan bij de andere winkels, we zijn toen bij Bebo Parket in Vriezenveen gaan kijken, bij Bebo Parket zijn we vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers helpen je persoonlijk. Heb je vragen dan geven ze een duidelijk antwoord over het product. De kwaliteit was volgens ons hetzelfde dan bij de andere winkels alleen de prijs was veel lager dus de keus was snel gemaakt. We hebben de vloer door de leggers van Bebo Parket laten leggen, dit is keurig en volgens afspraak gegaan. We zijn tevreden over de kwaliteit en de prijs verhouding. We zouden mensen aanraden om vrijblijvend een keer te gaan kijken, meestal weet je dan al wat je wilt maar als je dat nog niet zeker weet kom dan gewoon nog een keertje terug zodat je zeker van je keuze bent.
Reactie of foto toevoegen
“Bebo verdient een warme douche”
Door Anja Pander op woensdag 25 feb 2015 '15
Vanuit Roermond naar Vriezenveen gereden,...helaas de aanbieding niet meer leverbaar. Weer 200 km. terug,.... Een dag later toch nog maar een op de website kijken! Vreemd aanbieding staat er Nog wel op. Via mail contact opgenomen met Bebo, volgende ochtend al een antwoord! De verkoper van Bebo had een fout gemaakt en het lamelparket was nog wel te leveren! Graag wilde Bebo voor een oplossing zorgen!.......en niet zomaar een oplossing, omdat wij voor niets 400 km. hadden gereden boden ze ons een fantastische offerte aan! Waar wij uiteraard mee accoord gingen! Vanochtend onze vloer geleverd,...ziet er heel mooi en goed uit! Bebo parket krijgt van ons een warme douche !,,, en een dikke pluim! Een bedrijf met een goede service en uiteraard mooie vloeren.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn maar wel van hot naar her”
Door Felix R op maandag 16 okt 2017 '17
Erg fijne zaak, veel keus en goede kwaliteit. Geen 4 sterren, omdat ik bij aankomst (bij ophalen bestelling) van hot naar her gestuurd ben. Op kantoor werd ik met de bon naar het magazijn gestuurd. Daar moest ik 5 min wachten voordat ik geholpen werd (meerdere mensen van Bebo Parket liepen mij voorbij, zonder aan te spreken) toen kreeg ik te horen dat ik aan de andere kant van Vriezeveen moest zijn. Dat weten ze op kantoor toch ook wel vraag ik me dan af? Ik bedoel, hoezo moet ik daar eerst 5 min op wachten? Voordat iemand mij dat verteld? Iets voor de volgende keer dus... Hoe dan ook, volgende keer zal ik nog eens Bebo Parket overwegen.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat met ondervloer en plinten”
Door Tamara Croes op woensdag 2 nov 2016 '16
De kwaliteit is geweldig. De prijzen ongelofelijk laag. Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik ben echt weg van beboparket. Ik moest vanwege de lage prijs van Amsterdam naar Vriezenveen afreizen en geen moment spijt van gehad. Ze hebben me afgehaald van het station en terug gebracht. Mijn vloer is prachtig. Ben jullie erkentelijk dankbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat gekocht”
Door tom haan op dinsdag 19 jul 2016 '16
op de site staat 4.98 in de winkel betaal je er nog 21 % overheen. zij zeggen dat is de btw wel raar want op hun site staat alleen dit : Deze week kunnen ook particulieren profiteren van onze ex. btw prijzen. i.c.m. ondervloer : ook in de winkel staat nergens aangegeven dat de prijs ex btw is, ik vind dit misleidende reclame maken om mensen in je winkel te lokken. ik heb hier wat van gezegd [.] ook heel vreemd dat je per klant aan de balie moet komen met een geluids dichte wand er tussen ik heb die man verteld dat ik een melding zal maken van misleidende reclame maken en daar was die niet echt van onder de indruk zij vinden het heel normaal [.] op een duur kwam er een medewerker er bij en [.] heb ik tog die 21% zogenaamde btw niet hoeven betalen. [.] Dus kijk goed uit met dit bedrijf
REACTIE VAN AVI
Hallo Bedankt voor de informatie Was je uiteindelijk tevreden met vloer zelf? En is het uniklik laminaat wat je krijgt of is het een ander kliksysteem Alvast dank Avi
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop”
Door Bas op zaterdag 21 sep 2013 '13
Vandaag eikenhout lamelparket aangeschaft bij Bebo parket. Aanrader: uitgebreid aanbod, deskundig advies, niet onbelangrijk: hele scherpe prijs. Volgende week wordt het geleverd en over 2 weken gelegd. Zeker de moeite waard om langs te gaan als je een nieuwe vloer wilt aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“BeboParket top bedrijf, echt een aanrader”
Door Arnold op woensdag 28 aug 2013 '13
Prachtige houten vloer geleverd door BeboParket uit Vriezenveen. Heb stad en land afgezocht voor een goedkope houten vloer. Kwam gelukkig bij BeboParket in Vriezenveen terecht, wel een eindje rijden maar zeker de moeite waard, een prachtige vloer voor een super prijs. De verkoper was erg vriendelijk en verstand van zaken, top service. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. De levering was super snel terwijl ik in een uithoek van Nederland woon. Als je een mooie houten vloer voor een super prijs wilt hebben, moet je zeker eerst bij Beboparket kijken.
Reactie of foto toevoegen
“parket en tegels”
Door Jan en Marijke op zondag 24 aug 2014 '14
Tussen de juichende reviews over beboparket (gastenboek op hun site) helaas ook een minder positieve ervaring. Toen we het parket kwamen ophalen op de afgesproken datum bleek het niet behandeld te zijn, het zo maar meegenomen en zelf de weissgrund aangebracht (informatie daarover was niet kloppend met de werkelijkheid). De bestelde tegels waren er niet op de afgesproken datum en moesten nagezonden worden (na flink onderhandelen hoefden we uiteindelijk de verzendkosten niet te betalen). De tegels werden vlot geleverd, maar helaas: totaal andere dan besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Slogan: wij gaan onder elke offerte door. Klopt zeker”
Door Thea op vrijdag 17 jan 2014 '14
Wij hadden een advertentie gezien van Bebo Parket en hebben daar ons laminaat uitgezocht. Bij thuiskomst stond er in een folder, van een ander bedrijf, hetzelfde laminaat maar dan goedkoper. Ook zagen we elders een ondervloer die goedkoper was. We hebben dit toen gemaild naar Bebo Parket en kregen een snelle reactie terug dat het verschil plus geld voor een bos bloemen zou worden vergoed. Dit was binnen enkele dagen dus ook het geval. Dus de slogan: Wij gaan onder elke offerte door is zeker van toepassing bij Bebo Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Wim Monte op vrijdag 14 aug 2015 '15
Wij zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit en de prijsstelling van het geleverde parket en laminaat. In de winkel wordt je geholpen door kundige en vriendelijke medewerkers. Tijdens de verbouwing is er een kleine beschadiging ontstaan aan ons parket. De afdeling verkoop heeft ons zeer snel en coulant geholpen om dit op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Grenen vloer gekocht”
Door Roger op zaterdag 1 feb 2014 '14
Na een uitstekend advies hebben mijn vriendin en ik vandaag bij Bebo een grenen vloer gekocht voor ons nieuwe huis in A'dam. Wij waren erg te spreken over de vriendelijke -en professionele service. Maar wat ons uiteindelijk over de streep trok was de zeer goede prijs - kwaliteit verhouding van het product. Dat Bebo daarbij ook nog de vloer komt brengen en leggen (incl) was een aangename verrassing. Wij kunnen Bebo dan ook van harte aanbevelen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Vloeren gekocht”
Door John op woensdag 9 okt 2013 '13
Het is een super klant vriendelijk bedrijf en de prijs kwaliteit is ook super. Voor zo weinig geld kun je nergens deze kwaliteit kopen. We hebben de vloer ook laten leggen door bebo en het zijn echte vakmensen super gedaan bebo. Nogmaals bedankt voor de super service!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keus!”
Door Peter en Karin op vrijdag 11 okt 2013 '13
Wij hebben bij Bebo Parket een massief eiken vloer gekocht voor een zeer scherpe prijs. Uitstekende kwaliteit, zeer snel geleverd en professioneel gelegd. Wij raden iedereen aan eerst bij Bebo te kijken, ze hebben een zeer ruime keus. Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Parketlaminaat”
Door Stefan de Geus op dinsdag 16 sep 2014 '14
Afgelopen zaterdag een mooie vloer gekocht, op de valreep voor sluitingstijd. We twijfelden tussen parketlaminaat en PVC. Uiteindelijk met goed advies gekozen voor parketlaminaat mede dankzij de scherpe prijs vanwege het aanbod van een restpartij. Ideaal ook dat de vloer bezorgd kan worden! Ik ben nu benieuwd of de vloer zonder beschadigingen wordt bezorgd maar daar heb ik alle vertrouwen in. Het is de moeite van de lange rit naar het oosten van het land zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Maarten op vrijdag 20 nov 2015 '15
Heb aan de lijven ondervonden hoe het bedrijf omgaat met haar klanten. En blijkbaar niet gericht is op een terugkerende klant maar op snelle handel. Als het geld binnen is, is de service over. Alles word op de meest makkelijke manier (per email) afgepoeierd en als je ze belt, moet je maar mailen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door W. de Zwart op woensdag 23 apr 2014 '14
In eerste instantie werd er een vloer gelegd die niet in orde bleek te zijn. Gevraagd werd foto's aan te leveren en zonder te komen kijken werd een afspraak gemaakt om een nieuwe vloer te leggen. Er was geen enkele discussie. Een voortreffelijke medewerking vlak voor onze verhuizing!. Bebolaminaat zullen we zeker aanraden bij kennissen en familie! Dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Grenen vloer”
Door kees Rogaar op zondag 24 sep 2017 '17
Super bedrijf ,je wordt goed geholpen Bedrijf lijkt wat sober, maar daar is prijs ook naar. Grenen vloer gekocht. Werkte eerst wat maar na acclimatisatie perfect.
REACTIE VAN BEBOPARKET
we zijn altijd blij met een positieve recensie
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door Wendy op woensdag 15 okt 2014 '14
Ik hoorde dat Bebo de goedkoopste laminaatvloeren zou hebben, dus naar Vriezenveen gereden en vloer uitgezocht. Zie ik paar dagen later een aanbieding van een bouwmarkt die stuk goedkoper is. Bebo gebeld en ze hebben hun naam waar gemaakt! Ze zijn onder de prijs van de bouwmarkt gaan zitten en de vloer wordt nog bezorgd ook. Vloer moet nog geleverd worden, maar ga er van uit dat dit ook goed komt. Ik zeg: goed opgelost Bebo! De vloer is inmiddels geleverd en het is allemaal goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“No-Nonsens kwaliteit.”
Door S.Tank op woensdag 20 nov 2013 '13
Uitgebreid laten informeren over PVC vloeren in het algemeen. Bij Bebo in Vriezenveen terecht gekomen en keurig netjes no-nonsens door verkoper Stan te woord gestaan. Ondanks zijn jeugdige leeftijd geeft hij keurig en eerlijk advies maar vraagt niet om de order maar stuurt je weg met de boodschap: denk er maar over na. Een uur later heb ik ze gebeld en de vloer besteld. Dan komt de heer Jan Nijboer de stoffeerder thuis opmeten en een ander advies geven. En kan allemaal zonder problemen aangepast en geen hond die er moeilijk over doet.2 weken later komt Jan Nijboer de vloer egaliseren en 2 dagen later wordt de vloer naar volle tevredenheid gelegd. Al met al een zeer positieve ervaring met BEBO en met Jan Nijboer. En een zeer mooie PVC vloer in ons huis. Conclusie: een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam Jansen uit Schiedam op dinsdag 10 mei 2016 '16
Wij hadden voor de in inloopkasten 2pakken Pvc laminaat gekocht. Het was lichtbeige bewolkt . Bij thuiskomst 200km heen en 200km terug maakte we een pak open en tot onze schrik was het zwart . We hebben gebeld en er was direct een oplossing , het zou de volgende dag worden omgeruild en dat was ook zo.Dus wat een super service leverd Bebo parket. Echt een hele warme douche.
Reactie of foto toevoegen
“Duoplanken”
Door Femke Laenen op woensdag 19 aug 2015 '15
Afgelopen juni mooie brede eiken duoplanken gekocht bij bebo. Het eindje rijden leek te moeite waard. Twee weken later werden ze geleverd. Als de chauffeur al weg is zien we dat er net iets andere planken zijn geleverd als besteld. Een cm smaller en een dunnere toplaag. Maar ook geen duoplank maar een multiplank. We bellen met Bebo maar ze kunnen nu niks voor ons doen want de door ons bestelde planken zijn niet voorradig en moeten nog gefabriceerd worden! Dus heeft Bebo zomaar besloten ons dit alternatief te sturen, een mindere kwaliteit en als wij niet oplettend waren geweest hadden we deze vloer ernstig te duur betaald. We moeten even wachten op een oplossing vanwege de vakantie van bebo, maar uiteindelijk komt Bebo met een goede oplossing. We krijgen een goede compensatie voor de vloer en levenslange garantie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op zondag 31 dec 2017 '17
Een paar maanden geleden ongezien een massief grenen vloer gekocht voor heel weinig €. En deze laten bezorgen. Ik dacht dat een goede vloer niet kon voor dat geld. Maar toch, kwaliteit was en is boven verwachting. 99% van de planken waren keurig recht. al met al een zeer tevreden klant.
REACTIE VAN PASCAL VD S
Goedendag, Ik ben geinteresseerd in een vloer van Bebo, en ik ben eigenlijk benieuwd naar hoe de vloeren bij hun eruit zien, zou u een foto willen plaatsen van uw laminaat? Ben benieuwd hoe het na 8 maanden er nu uitziet?
REACTIE VAN JAN
Wij hebben een grenen vloer daar vandaan voor de slaapkamer. Hout dus geen laminaat. Vloer ziet er nog prima uit.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bebo Parket
aVriezenveen , Bovenlandweg 10, 7671 BE Vriezenveen, tel 0546 - 75 02 38
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.