Feedback
8,9

Bebo Parket

Website: www.beboparket.nl "Prima" score uit 165 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.beboparket.nl | tel: 0546-750238 | Bovenlandweg 10, 7671 BE Vriezenveen
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.beboparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bebo Parket
Beboparket is een dynamisch bedrijf dat zich ontwikkeld heeft van een doorsnee houthandel in de vorige eeuw tot een van de grootste parketleveranciers van Nederland op dit moment. Met een vaste voorraad van 50.000 m2 verschillende vloeren en een fabriek van 6000 vierkante meter met de meest moderne apparatuur kunnen we dus doorgaans binnen 24 uur de gewenste vloer bij u thuis afleveren.

We hebben de beschikking over een wagenpark van 20 vrachtwagens en kunnen dus overal in Nederland van Groningen tot Maastricht elke dag van de week wanneer u dat wenst leveren. Maar ook in België, Duitsland, en Frankrijk is levering mogelijk.

Onze hoofdzaak is het leveren van houten vloeren door heel Nederland aan de parkethandel, maar ook aan de bouwmarkten van verschillende formules die bij hun eigen groothandel deze topkwaliteit niet voor die lage prijs kunnen kopen leveren we regelmatig grote partijen vloerhout zoals massief eiken, massief grenen, lamelparket enz.

In onze fabriek worden vele soorten houten vloeren tentoongesteld, waardoor u een goede kijk krijgt op de structuur van de houtsoort. Hout is nagenoeg onverslijtbaar en waardevast, en door eigen import en de intensieve bewerking garanderen wij kwaliteit op het allerhoogste niveau waar u een levenlang plezier aan beleeft met de prettige gedachte dat u het allerbeste heeft gekocht tegen de laagste prijs van Nederland.

We zijn voor particulieren geopend enkele zaterdagochtenden of hele zaterdagen per jaar. Op deze dagen organiseren we stuntverkopen waarbij verschillende houten vloeren en parketvloeren tegen bodemprijzen worden verkocht, de openingstijden zijn dan vermeld op onze website:

www.beboparket.nl.

Bebo Vloeren is op 16 maart 2015 verkozen tot "Gezelligste Winkel van Nederland" (zie foto van de prijsuitreiking hierboven). De prijzen op de website van Bebo Parket zijn exclusief 21 procent btw.
Ervaringen
Er zijn 165 ervaringen over Bebo Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren123 ervaringen
4 sterren26 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster8 ervaringen
“Eiken lamel”
Door Stacey Rookhuizen op woensdag 2 dec 2015 '15
Onlangs een eiken lamel parket gekocht in Vriezenveen. Diep geborsteld, super stoer! Wat een lieve medewerkers... Denken goed met je mee, komen met voorstellen waar je zelf nog niet aan dacht. En tja, ik was er toch... Dus gelijk maar even bij Bebo Tegels gaan kijken. Ook m'n badkamertje is er blij mee: hout look tegels meegenomen, nice! Dank voor de koffie! Groeten uit Amsterdam
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“prijs”
Door Wichers op donderdag 3 okt 2013 '13
Wij hebben vloertegels gekocht bij Bebo tegels. Onze ervaring is een snelle levering, een goede service en de prijs is goed. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Eerste ervaring met Bebo”
Door Rob Moen op dinsdag 8 okt 2013 '13
Via internet kwam ik op de website van Bebo Parket. We besloten op een zaterdag naar Vriezenveen te rijden en ontdekten prachtige dorpjes waar we nog niet van gehoord hadden. Bij Bebo werden we geholpen door zeer vriendelijk en deskundig personeel. We zochten een vloer uit en de prijs stond in geen verhouding met de vloeren die we elders hadden bekeken. De beslissing was dus snel genomen! Deze week halen we de vloer op en die gaat dan weer jarenlang mee. Toch maar weer eens een andere reden bedenken om dit leuke bedrijf weer te bezoeken!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Komen altijd terug”
Door sam op maandag 16 okt 2017 '17
Wij komen altijd met plezier terug. Aardige verkopers en magazijn medewerkers. Prima zaak.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Je kan nergens terecht”
Door R. Van Douveren op vrijdag 5 aug 2016 '16
ons parket in Vriezeveen afgehaald. Het was verpakt en verzegeld en werd per heftruk op de aanhanger gezet. Geen controle mogelijk. We kregen niet wat we hadden besteld. 5 Augustus zou de legservice komen. Toch een kleine 1000 euro. Geen telefoontje gehad ter bevestiging. De 5de de hele dag gewacht. Geen belletje met afzegging. Kantoor dicht. Je kan nergens terecht. Midden in een verhuizing een maand zonder vloer wachten tot Bebo terug is op 29 augustus?
Reactie of foto toevoegen +220 bedankjes
“Top Service”
Door Martijn op donderdag 29 aug 2013 '13
Onze ervaring met Bebo parket is zeer positief. Personeel is vriendelijk en heeft verstand van zaken. De prijs kwaliteit verhouding is naar mijn mening zeer gunstig. Alles was op voorraad waardoor bebo snel kon leggen in onze nieuwbouw woning. Kortom een aanrader !
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Alles aan gedaan”
Door Frank van Maarseveen op dinsdag 24 jan 2017 '17
We hebben bij Bebo een massief eiken vloer gekocht. Er waren planken bij met scheuren en de bovenlaag liet al los. Deze planken zijn behandeld maar niet met het gewenste resultaat.Toen is de hele vloer geschuurd en 2 x in de olie gezet. De vloer ziet er nu goed uit. Bebo heeft er alles aan gedaan om onze ontevredenheid weg te nemen.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Grote klasse”
Door M. Huizinga op maandag 20 feb 2017 '17
Zeer ruim assortiment met kwaliteitsvloeren tegen hele scherpe prijzen. Dat Bebo marktleider is op de Nederlandse vloerenmarkt staat wel vast als je hun assortiment tegen prijs en kwaliteit afweegt! Het is inderdaad nergens goedkoper dan hier! Zeer vriendelijke medewerkers in de verkoophal en lekker eigenzinnig en eigentijds concept met broodjes hamburger en andere versnaperingen voor de klanten. Klantvriendelijkheid en enthousiasme van medewerkers op het kantoor kan trouwens wel een (heel) stuk beter! Door een paar misverstanden en miscommunicatie met een aantal mensen binnen het bedrijf onze bestelling uiteindelijk uit frustratie geannuleerd. De eigenaar van Bebo heeft nadien uit eigen initiatief contact met ons opgenomen om ons verhaal te horen om vervolgens zijn oprechte excuses aan te bieden. Bovendien bood hij aan om geheel belangeloos, ondanks onze annulering, onze reiskosten vanuit Brabant te vergoeden om zo het ongemak met ons goed te maken. Dit vind ik wel grote klasse en pleit voor de goede wil van deze ras ondernemers!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Super service”
Door Fam Jansen uit Schiedam op dinsdag 10 mei 2016 '16
Wij hadden voor de in inloopkasten 2pakken Pvc laminaat gekocht. Het was lichtbeige bewolkt . Bij thuiskomst 200km heen en 200km terug maakte we een pak open en tot onze schrik was het zwart . We hebben gebeld en er was direct een oplossing , het zou de volgende dag worden omgeruild en dat was ook zo.Dus wat een super service leverd Bebo parket. Echt een hele warme douche.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Super laminaat”
Door Petra Pruissen op woensdag 17 sep 2014 '14
Nadat ik op Bebo laminaat had zitten kijken zag ik al gelijk hele mooie laminaat, toch even verder gekeken en ook in winkels , maar nergens wat naar mijn zin gevonden. Uiteindelijk 1 week later in me auto gestapt en 2 uurtjes naar Vriezenveen gereden. Daar aangekomen was het eerste wat ik dacht toen ik de parkeerplaats opreed oef wat een drukte. Bij binnenkomst een geweldig ontvangst je kon koffie of thee nemen met broodjes of krentenbrood. Rond gekeken en daar zag ik voor mijn budget een hele mooie laminaat basic Oak grey. Ik had er een ondervloer en plinten bij. Nou voor die prijs vind je het nergens en was het me het ritje wel waard. Een medewerker heeft ons heel goed geholpen. Ik ging dus blij met me laminaat naar huis. Inmiddels geniet ik al 2 weken van de laminaat, en het voelt helemaal niet koud aan. Ik beveel hem zekers ook andere mensen aan. P.s mijn dochter heeft inmiddels ook laminaat van bebo in haar slaapkamer.
FOTO VAN PETRA PRUISSEN
Geweldige warmte aanvoelende laminaat
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Topvloer van Bebo”
Door Van Limbeek op zaterdag 6 sep 2014 '14
Zeer tevreden over onze nieuwe houten vloer. Enorm groot assortiment, vriendelijke mensen en messcherpe prijzen. Zeer deskundig geholpen en waardevolle tips ontvangen. Daarnaast ook nog grote uitbreiding bij Bebo op gebied van vloerbedekking, meubelen en badkamers. Je kunt je hele huis dus inrichten met het aanbod van Bebo. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“BeboParket top bedrijf, echt een aanrader”
Door Arnold op woensdag 28 aug 2013 '13
Prachtige houten vloer geleverd door BeboParket uit Vriezenveen. Heb stad en land afgezocht voor een goedkope houten vloer. Kwam gelukkig bij BeboParket in Vriezenveen terecht, wel een eindje rijden maar zeker de moeite waard, een prachtige vloer voor een super prijs. De verkoper was erg vriendelijk en verstand van zaken, top service. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. De levering was super snel terwijl ik in een uithoek van Nederland woon. Als je een mooie houten vloer voor een super prijs wilt hebben, moet je zeker eerst bij Beboparket kijken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bijzonder tevreden”
Door Wim Monte op vrijdag 14 aug 2015 '15
Wij zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit en de prijsstelling van het geleverde parket en laminaat. In de winkel wordt je geholpen door kundige en vriendelijke medewerkers. Tijdens de verbouwing is er een kleine beschadiging ontstaan aan ons parket. De afdeling verkoop heeft ons zeer snel en coulant geholpen om dit op te lossen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“mooie vloer in onze winkel”
Door holland op vrijdag 11 okt 2013 '13
we hebben een mooie vloer gekocht bij beboparket voor onze nieuwe showroom. We hadden al veel over beboparket gehoord en besloten er zelf te gaan kijken, we zijn direct geslaagd en hebben de vloer laten bezorgen. Ook hebben we de vloer laten leggen door de leggers van beboparket. We zijn over alles zeer tevreden en willen deze vloeren fabriek bij iedereen aanbevelen, vakkundig personeel en lage prijzen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Bebo Parket topbedrijf”
Door Edwin & Jose op woensdag 11 sep 2013 '13
We waren bij Bebo Parket op zoek naar een houten vloer in onze woonkamer en keuken. We zijn door de verkoper erg goed geadviseerd! We hebben een prachtige vloer uitgezocht en deze is professioneel door Bebo gelegd. Alle medewerkers zijn erg klantvriendelijk en we hebben een heerlijke hamburger gehad op de zaterdagmorgen. We waren zo tevreden dat we ook bij Bebo Vloerbedekking zijn geweest. Daar hebben we zowel al het woonkamermeubilair als de wandverf besteld. Ook hier weer goed en vakkundig geholpen door de verkoopster! Ben je dus op zoek naar een vloer, zoek dan niet verder en ga naar Bebo Parket in Vriezenveen! We raden dit iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super”
Door L.M. Wiskie op vrijdag 16 mei 2014 '14
Ongeveer 4 jaar geleden vond ik bij toeval Bebo-parket op internet en naar aanleiding daarvan heb ik een grenen vloer besteld die zeer aantrekkelijk geprijsd was en waar ik bij andere bedrijven zeker het dubbele voor neer had moeten leggen.
Toen de vloer bezorgd werd in Amsterdam (ze zaten toen nog niet in Amsterdam) was ik verbaasd over de goede kwaliteit.
Nu na ruim 4 jaar is hij nog steeds perfekt zeker gezien het gebruik met 2 jonge herdershonden in huis. 4 maanden geleden is mijn moeder komen te overlijden en moet mijn vader van 79 jaar hoogstwaarschijnlijk in het kader van de nieuwe wet het verzorgingshuis waar hij nu woont verlaten. Ik op zoek op voorhand voor als hij een huisje krijgt naar een vloer zodat hij zo snel mogelijk kan verhuizen en kom ik wederom bij toeval weer een advertentie van Bebo tegen en ik denk bij mijzelf hij die niet waagt hij die niet wint dus ik stuur ze een emailtje en vraag of zij niet iets kunnen betekenen voor mijn vader met een klein AOW-tje. De volgende ochtend had ik al mailtje terug van Frans met het antwoord "laat het ons maar weten tegen die tijd dan regelen we wat tegen een aantrekkelijk prijsje". Wat een opluchting en verademing om nog zo'n bedrijf te kunnen vinden met deze service en die met je meedenkt in deze tijd mijns insziens verdien je dan ook de beste en de grootste te worden. Ik kan het iedereen aanraden en voor wat mij betreft ik ben Bebo en Frans heel erg dankbaar.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Warme douche”
Door Cynthia op woensdag 30 okt 2013 '13
Super service van bepo! Vloer bekeken in Vriezenveen en uiteindelijk 1 gekozen. De rit ernaartoe was dus zeker niet voor niets. Gezellige sfeer en mooie omgeving. Enfin, de vloer werd zoals afgesproken geleverd en wat hadden we er zin in. We pakte het eerste pak, maakte m open en schrokken. Dit was niet wat we hadden gehoopt. Het viel thuis zo tegen. Direct naar bepo gebeld. Chauffeur stond nog in de straat gelukkig. Het was geen enkel probleem. We mochten 'm mee terug geven en kregen gelijk ons geld terug. Dus vloer weer ingeladen en later overlegd over hoe nu verder met Frans. Die adviseerde een andere vloer en als deze ook niet beviel mocht ie ook weer terug. Dat gaf rust. Zo gezegd zo gedaan. Nu ligt ie er bijna in en jonge jonge wat is ie mooi! Ik heb Frans persoonlijk gebeld om te bedanken voor de goede service en het goede advies en bij deze ook dit stukje hier. Die warme douche verdienen ze! Bedankt
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Corien van Vliet op vrijdag 21 aug 2015 '15
Niets dan lof voor Bebo! 10 augustus jl. heb ik bij de fabrieksverkoop 50 m2 laminaat gekocht, de 17e is alles afgeleverd en vandaag hebben 2 laminaatleggers alles in een paar uur gelegd. Zeer deskundige en vriendelijke mensen. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Geweldig”
Door Richtje Post op woensdag 1 apr 2015 '15
We zijn in 2011 verhuisd naar een andere woning. We zijn voor de vloer geslaagd bij bebo parket in Vriezenveen. Prachtige eiken kroegvloer voor een scherpe prijs. Toen we in het najaar van 2014 begonnen met het vergroten van de woning was er bij ons geen enkele twijfel. Weer naar beboparket en bebo tegel. Weer geweldig geslaagd en heel goed geholpen. Wij waren misschien soms wel eens ' last' posten., belden we weer of de levering uitgesteld kon worden i.v.m bouwperikelen. Nooit werden we sjachereinig of vervelend te woord gestaan, altijd vriendelijk en meedenkend. Van ons krijgt bebo parket en bebo tegels op alle gebieden een uitstekend. Wij .raden het bedrijf zeker aan. Vertellen vol enthousiasme over bebo parket en bebo tegel.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“vakwerk”
Door J. Assink op donderdag 26 sep 2013 '13
Bebo parket heeft absoluut vakmensen in dienst.
Ik ben zeer tevreden over de manier, waarop mijn vloer onlangs door Bebo werd gerenoveerd.
Die kan weer jaren mee!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Parketlaminaat”
Door Stefan de Geus op dinsdag 16 sep 2014 '14
Afgelopen zaterdag een mooie vloer gekocht, op de valreep voor sluitingstijd. We twijfelden tussen parketlaminaat en PVC. Uiteindelijk met goed advies gekozen voor parketlaminaat mede dankzij de scherpe prijs vanwege het aanbod van een restpartij. Ideaal ook dat de vloer bezorgd kan worden! Ik ben nu benieuwd of de vloer zonder beschadigingen wordt bezorgd maar daar heb ik alle vertrouwen in. Het is de moeite van de lange rit naar het oosten van het land zeker waard!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Probleem opgelost”
Door Gonnie Nan op zaterdag 13 feb 2016 '16
Na een boze mail van mij kant uit is het probleem van het laminaat keurig opgelost ik kon het terugbrengen en kreeg mijn geld terug ondanks dat ik al wat gebruikt had grote klasse ik trek dus al mijn boze woorden terug.
Reactie of foto toevoegen +37 bedankjes
“Plinten voor laminaat vloer”
Door Danielle Rodrigues op donderdag 1 sep 2016 '16
Wij hebben een paar jaar geleden een mooie laminaat vloer van Bebo parket in onze woning laten leggen en toen was de service al top. Onze vloer is nog steeds erg mooi . Kun je nagaan er is veel activiteit bij ons thuis kinderen,huisdieren en nog is de vloer mooi. We hadden laatst even contact gehad met de Bebo omdat onze hond de plinten had opgegeten en ja hoor ze hebben veel moeite gedaan voor ons om deze plinten nog te krijgen. Ik kan niet anders zeggen ... Dit is een TOP bedrijf . Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe vloer nodig hebben dan gaan we zeker weer naar onze vrienden bij BEBO PARKET.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Na 3 jaar nog een dikke 10!”
Door Debby op zaterdag 30 nov 2013 '13
3 jaar geleden kwam Frans bolier van bebo op mijn pad omdat we een mooie vloer zochten voor ons inloophuis voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Geheel belangeloos werd ons hele huis binnen 2 dagen voorzien van een prachtige houten vloer. Nu drie jaar later horen we nog steeds veel complimenten over onze vloer en met veel plezier verwijs ik ze dan ook naar Bebo in Vriezenveen. Dagelijks komen mensen schuifelend , schoorvoetend over de drempel van ons huis...op zoek naar kwaliteit van leven na kanker...de uitstraling van ons huis maakt dat mensen zich eenmaal over die drempel, zich thuis voelen. We zijn Frans en zijn team bijzonder dankbaar dat ze ons hierbij hebben willen ondersteunen en ik kan het iedereen aanraden om in Vriezenveen een kijkje bij ze te nemen ... en voor wie de vloer bij ons wil aanschouwen of ook op zoek is naar kwaliteit van leven na(ast) kanker... www.hetnijehuis.nl .... Je bent van harte welkom!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg blij mee”
Door Stichting Ankh op zaterdag 12 sep 2015 '15
Voor de nieuwe locatie van ons inloophuis: www.stichtingankh.nl zochten wij een nieuwe vloer. Omdat wij geen subsidie krijgen moest het wel gaan om een vloer die betaalbaar was voor ons. Woensdag 9 september gebeld met dhr. Bolier en uitgelegd waarom wij geen dure vloer konden kopen. Waarop dhr. 140m2 aanbood tegen inkoopsprijs, gratis ondervloer en plinten en, alsof het niet op kon, gratis bezorgen. Super blij zijn we hiermee, 15 september wordt alles geleverd. Dank u wel!

Naschrift 21 september: vloer is naar tevredenheid geleverd.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“prijsverschil”
Door B. Hijmans op dinsdag 19 aug 2014 '14
Tijdens de verkoopweek voor particulieren(34/2014) werd ik snel geholpen en kon ik bij de auto wachten om alles zelf in te laden. Later bleek dat ik hetzelfde laminaat via een internetwinkel veel voordeliger kon krijgen. Ik heb hierover een meldingsmail gemaakt en binnen een dag kreeg ik reactie met de mededeling dat het verschil in prijs zal worden teruggestort. Update met minpunt: 8/9/2014: Afd. Administratie ging zich zelfstandig bemoeien met de gemaakte afspraak en daardoor viel het teruggestorte bedrag lager uit. Tot op heden is de 1ste afspraak met de eigenaar niet geheel uitgevoerd. update 24/9/2014: Na een telefoongesprek met Bebo Parket, heeft men nu
toegezegd het restbedrag aan mij te retourneren. Eind goed al goed.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Van PVC naar laminaat”
Door Andrew op donderdag 20 aug 2015 '15
Gingen voor een heel huis pvc vloer en we zijn met een laminaat vloer voor alleen boven naar huis gegaan. De prijzen vielen zwaar tegen t.o.v. de site. Veel aanbiedingen op de site maar eenmaal daar aangekomen waren de prijzen heel anders. Daags vantevoren nog gebeld voor bepaalde prijzen en kleuren. De gemiddelde prijs € 20,00 en als ik laat blijken dat ik de prijs niet echt spectaculair vindt kost dezelfde pvc vloer € 10,00. Bij de laminaat afdeling wel wat gevonden. Zijn we in ieder geval niet voor niks vanuit limburg er naar toe gereden.
Reactie of foto toevoegen +32 bedankjes
“Lamelparket”
Door Dick & Do op vrijdag 27 mrt 2015 '15
We zijn vanuit Maastricht naar Vriezenveen gegaan om Lamelparket met een eiken toplaag aan te schaffen. Het parket is van zeer goede kwaliteit en de prijs is heel gunstig. Op zaterdag is het wel erg druk, maar werden uiteindelijk toch snel en vakkundig geholpen.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Aardige mensen”
Door Erdal Sun op dinsdag 17 okt 2017 '17
bebo parket beste van Nederland, aardig personeel
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Lamelparket”
Door Alfred op vrijdag 23 okt 2015 '15
Je gaat naar Bebo toe voor een goedkope vloer. Zo wij ook ... dat we geen professioneel advies krijgen val ik dan niet over omdat we dat niet verwachten van een zaak met dit prijsniveau. De houten vloeren zijn wel mooi opgesteld daar. Wat ons tegenviel van ons lamelparket is dat elke plank op de twee kopse kanten een overschot aan beits zat. Dit hebben we per plank moeten verwijderen. Anders konden de planken niet strak tegen elkaar aan liggen. Dat vind ik niet kunnen. Nu ligt hij er mooi in.
Reactie of foto toevoegen +46 bedankjes
“No-Nonsens kwaliteit.”
Door S.Tank op woensdag 20 nov 2013 '13
Uitgebreid laten informeren over PVC vloeren in het algemeen. Bij Bebo in Vriezenveen terecht gekomen en keurig netjes no-nonsens door verkoper Stan te woord gestaan. Ondanks zijn jeugdige leeftijd geeft hij keurig en eerlijk advies maar vraagt niet om de order maar stuurt je weg met de boodschap: denk er maar over na. Een uur later heb ik ze gebeld en de vloer besteld. Dan komt de heer Jan Nijboer de stoffeerder thuis opmeten en een ander advies geven. En kan allemaal zonder problemen aangepast en geen hond die er moeilijk over doet.2 weken later komt Jan Nijboer de vloer egaliseren en 2 dagen later wordt de vloer naar volle tevredenheid gelegd. Al met al een zeer positieve ervaring met BEBO en met Jan Nijboer. En een zeer mooie PVC vloer in ons huis. Conclusie: een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader”
Door gja van Beek op dinsdag 22 apr 2014 '14
Kwaliteit prima, prijs uitstekend, service en levering op tijd. We hadden maar vijf dagen om te bestellen en te leggen is perfect gegaan. Aanrader qua service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super service!”
Door Peter op dinsdag 27 aug 2013 '13
Voor onze nieuwbouw woning moest er door het hele huis een vloer worden gelegd. Beneden geschikt voor vloerverwarming, boven minstens zo'n goede kwaliteit. Bebo Parket heeft ons geweldig goed geholpen en we zijn enorm tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader en we gaan hier zeker terug komen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Teleurgesteld”
Door De Boer op woensdag 25 sep 2013 '13
Mooie vloer uitgezocht bij Bebo, eenmaal betaald is het afgelopen met de service. Slecht geïnformeerd over het onderhoud van de vloer, telefonisch niet goed behandeld door een zekere dame. Ik zou zeggen: een nieuwe vloer is toch al een investering, dus ga naar een goede, klantvriendelijke zaak en niet naar Bebo.
Reactie of foto toevoegen +100 bedankjes
“De rit meer dan waard!”
Door martin blom op donderdag 8 jan 2015 '15
perfecte prijs kwaliteit verhouding. het was super druk maar onder het genot van een gratis kop koffie was het wachten het waard . na de goede service van verkoper die zeer vriendelijk was en ons goed geholpen heeft werd na betaling netjes de laminaat bij de auto gezet. daarna konden wij terug naar Wieringerwerf de rit was het zeker waard!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Lamelparket”
Door Bart op donderdag 4 jul 2013 '13
Wij hebben lamelparket in de woonkamer van Bebo Parket,maar wij zijn er niet tevreden over. De vloer ligt er nu ruim een half jaar in, de vloer ziet er nu al niet meer uit. hij krast ontzettend. Als je er ook maar iets op laat vallen zit er al een deuk in. Wij hebben echt spijt dat we niet iets meer betaald hebben en naar een andere zaak zijn gegaan. Op de bovenverdieping hebben we PVC vloer van Bebo daar zijn we wel tevreden over.
Reactie of foto toevoegen +68 bedankjes
“Betrouwbaar als het mis gaat”
Door AG op maandag 14 jul 2014 '14
Prachtige vloer uitgezocht in de showroom. Bezichtigingspaneel had geen naam maar we gingen ervan uit dat de verkoper het goed opschreef. Edoch er werd een totaal andere vloer geleverd, verkeerde kleur en andere lengtes van planken. Bebo parket gebeld. Vloer ging meteen mee terug en binnen 1 dag was het geld teruggestort. Jammer van de mooie vloer die we gekocht dachten te hebben maar dus wel een zeer betrouwbare zaak.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed geslaagd”
Door wimjan op donderdag 11 jun 2015 '15
We hebben hier een vloer gekocht en zijn erg tevreden. We hadden geen groot budget en wilden toch graag een eiken vloer. Op naar Vriezenveen want we hadden al vaak gehoord dat je daar moet zijn voor een goedkope en goede vloer. Inderdaad we zijn er geslaagd en hebben een mooie eiken lamelparket voor een mooie lage prijs
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Ook bij ons 2e huis een fantastische vloer”
Door G. Schouten op maandag 16 jun 2014 '14
Vijf jaar geleden zijn wij via via in aanraking gekomen met Bebo pakket en hebben destijds een volledig massieve grenen vloer gekocht. Met veel plezier maken wij tot op heden gebruik van deze vloer, veel vrienden en vriendinnen hebben inmiddels een vergelijkbare vloer bij Bebo pakket aangeschaft. Sinds 2 maanden hebben wij een nieuw huis gekocht waarbij uiteraard ook een nieuwe houten vloer in de woonkamer hoort. Opnieuw zijn wij naar Bebo pakket afgereisd en hebben een parketvloer met massieve eiken toplaag naar onze smaak gevonden. Omdat wij in de woonkamer een volledig vloerverwarming hebben liggen, is dit maal voor een parketvloer gekozen zodat de vloerverwarming optimaal zijn warmte kan afgeven. Deze week wordt de nieuwe vloer bij ons thuis afgeleverd en gaan wij deze zelf leggen. De vloer is voor ons het visitekaartje van de woning. Bij Beboparket kun je met een gerust hart een geschikte vloer uitkiezen met een voordelige prijs/kwaliteit verhouding.
FOTO VAN G. SCHOUTEN
Woonkamer
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Super goede service”
Door G v/d W op zaterdag 21 mrt 2015 '15
We hadden een laminaatvloer bij Bebo Parket gekocht. De vloer ging na enige maanden op verschillen de plaatsen uit elkaar.
Nadat wij contact hadden opgenomen met Bebo werd er binnen een paar uur al antwoordt gegeven. Het antwoord was kom maar een nieuwe uitzoeken want dit mag echt niet.We werden toen we de nieuwe vloer uit zochten ook zeer goed geholpen en zijn dan ook zeer tevreden weer naar huis gegaan .
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Perfecte bediening”
Door H.K op woensdag 16 okt 2013 '13
Vanmorgen een vloer gekocht, wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd. Hebben de juiste keus kunnen maken en ook de prijs was naar wens. Wij zijn uitermate tevreden. H. Klomp
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede oplossing en prettig gesprek”
Door R. Elzinga op woensdag 20 apr 2016 '16
Na een review over onze ontevredenheid over de gehele gang van zaken van aankoop lamelparket t/m het uiteindelijk leggen en afleveren van een vloer zoals we die gekocht hebben, werden we gebeld door Frans van Beboparket. Dit resulteerde in een prettig begripvol gesprek en een creditfactuur voor het door ons extra betaalde bedrag om de vloer naar onze wens te krijgen. Onze ontevredenheid is weggenomen en het is op deze manier prima afgehandeld. Frans dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Eiken lamelparket XXL”
Door WIVER op donderdag 19 apr 2018 '18
De mensen van Bebo zijn vriendelijk, deskundig en als het even toch niet meezit. Tonen zij een hart van goud.

Aanvulling ontvangen 20 april 2018: Het betreft een eiken lamelparket XXL voor de hele beneden verdieping. Zeker de vloer ligt er prachtig in.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“super gezellig en goedkoop”
Door Ina op dinsdag 3 sep 2013 '13
we zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en prijs viel ons reuze mee. het is daar ook super gezellig en zijn heel goed geholpen. als u van plan bent om een nieuwe vloer te kopen zou ik u aanraden om een kijkje bij Beboparket te nemen. de keuze is reuze.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Afspraken worden nagekomen”
Door florian vahlkamp op dinsdag 17 okt 2017 '17
wij kopen vloeren en dat gaat altijd volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“P.H.”
Door Peter Hazenberg van TV Mediapartners b.v. op vrijdag 17 apr 2015 '15
Vanaf het 1e moment aan te telefoon tot aan het daadwerkelijk binnen hebben van de spullen is alles voortreffelijk verlopen. Het laminaat is heel mooi. Vriendelijk en deskundig personeel. De volgende keer hoeven we niet rond te gaan kijken. Wij hebben onze partij al gevonden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Een bedrijf zonder poespas!”
Door Andre op woensdag 28 aug 2013 '13
Mijn ervaring met Bebo parket is een ervaring die me altijd bij zal blijven! Wat een keus en wat een lage prijzen. Vooral de ongedwongen, gezellige sfeer bij Bebo en de no-nonsense aanpak sprak mij aan. Vandaar dat ik ze aanbeveel bij familie en kennissen. Beslist de moeite waard.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Ligt er nog steeds mooi in”
Door joost mvdb op vrijdag 21 aug 2015 '15
Ik heb 6 jaar geleden een vloer gehaald bij beboparket. En de vloer delen liggen er nog steeds mooi in. Een mooie grijze eiken multiplank voor een zeer lage prijs van 25 euro pm2 deze planken zijn 2cm dik en hebben een dikke toplaag. Ze zeiden dat de vloer delen 40 a 50 jaar meegaan dat geloof ik zeker. Ik zou iedereen bebo parket aanraden. Ben zeer professioneel geholpen en ook zeer klant vriendelijk. Bedankt voor deze mooie vloer.
FOTO VAN JOOST MVDB
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Grenen vloer gekocht”
Door Roger op zaterdag 1 feb 2014 '14
Na een uitstekend advies hebben mijn vriendin en ik vandaag bij Bebo een grenen vloer gekocht voor ons nieuwe huis in A'dam. Wij waren erg te spreken over de vriendelijke -en professionele service. Maar wat ons uiteindelijk over de streep trok was de zeer goede prijs - kwaliteit verhouding van het product. Dat Bebo daarbij ook nog de vloer komt brengen en leggen (incl) was een aangename verrassing. Wij kunnen Bebo dan ook van harte aanbevelen!!!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tip”
Door Dick en Henrike Bwnr. 35 op donderdag 24 nov 2011 '11
Als er nog mensen op zoek zijn naar vloerbedekking of pvc vloer, wij zijn bij Bebo geweest in Vriezenveen. Daar hebben ze mooie vloeren, goede service en het is erg goedkoop.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Ruim voldoende”
Door antonia op dinsdag 17 dec 2013 '13
Erg goede prijs kwaliteitverhouding! Mensen bij de verkoop vriendelijk en gastvrij! Tip: bij het leggen van het parket blijf erbij zodat planken met beschadiging niet met beschadiging er in worden gelegd (is helaas bij ons gebeurd) na een aantal keren bellen wel netjes opgelost: korting op plinten gekregen. Nog een tip: bij vragen over levering /transport vraag naar frans( vloeren) of mieke (tegels) zo niet loopt de communicatie traag. is tenminste onze ervaring.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Altijd vriendelijk”
Door Esther Jaspers op maandag 16 okt 2017 '17
Nu al 4 vloeren gekocht door het vele verhuizen! Altijd vriendelijk en netjes geholpen. service is top en catering die aanwezig is, is super! Goed bezig mensen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jan op zondag 31 dec 2017 '17
Een paar maanden geleden ongezien een massief grenen vloer gekocht voor heel weinig €. En deze laten bezorgen. Ik dacht dat een goede vloer niet kon voor dat geld. Maar toch, kwaliteit was en is boven verwachting. 99% van de planken waren keurig recht. al met al een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Laminaat op plafond”
Door Mariska Janssen op maandag 3 aug 2015 '15
Wij hebben bij Bebo een vloer uitgezocht. Men heeft ons ontzettend netjes geholpen. Omdat de laminaat er heel goedkoop is kwam mijn man op het idee om het ook aan het plafond te spijker, Eerst vond ik het een bizar idee, maar zie hier het resultaat. Het ziet er super strak uit, nooit meer plafond witten en even met de vloerwisser erover en het is weer schoon. Zo goedkoop en onderhoudsvriendelijk ben ik nog nergens een plafond tegen gekomen. Wij zijn enthousiast en gaan er nu de hele bovenverdieping mee doen. wanneer ik weet hoe ik een foto erbij kan uploaden, zal ik die binnenkort plaatsen
FOTO VAN MARISKA JANSSEN
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Ga zo door”
Door J. van Dijk Capelle aan den IJssel op woensdag 13 apr 2016 '16
Wij hebben bij BEBO een laminaat vloer gekocht. Ook door BEBO laten leggen. Na het leggen ontdekten we een paar min puntjes. Wij zijn door de meneer van de klachten service teleurstellend behandelt. Daarna doorgegeven dat ik dit niet fijn vindt. Frans belde mij zelf op en hij heeft mij SUPER te woord gestaan. Begripvol... En uitstekend opgelost..Echt een aanrader om hier een vloer te kopen. Ga zo door BEBO.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Zeer slechte service”
Door J. Mulder op donderdag 25 sep 2014 '14
Wij hebben in februari een houten vloer gekocht. De vloer op zich is prima. Er zijn bij het leggen een aantal fouten gemaakt, hiervoor is iemand langsgeweest welke aan het schuren is gegaan. Hierdoor werd het niet beter. Na veel bellen en mailen in juni eindelijk weer iemand langsgekomen. Deze oordeelde dat schuren nooit had gemogen. Zouden de juiste oplossing aan kantoor doorgeven waarna wij gebeld zouden worden. Tot op heden wordt er niet gereageerd op mail en telefoon. Conclusie: Als vloer zonder problemen wordt gelegd heb je geluk, is er een foutje gemaakt wordt er totaal niets aan gedaan.
Reactie of foto toevoegen +120 bedankjes
“Goed en snel”
Door Melinda Volkers Hout op dinsdag 17 okt 2017 '17
Goede service, mensen met kennis, snelle leveringen En......een hele behulpzame chauffeur
FOTO VAN MELINDA VOLKERS HOUT
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig!”
Door Renier op maandag 15 sep 2014 '14
Online gekeken naar aanbieders van Parket en Laminaat. Al snel kom je uit bij Bebo Parket of bij Luxury Floors te Kampen. De recensies van Luxury Floors (6.0) en die Van Bebo Parket (9.1) liggen ver uit elkaar. Deze en het contact met Frans Bolier gaf de doorslag om te kiezen voor Bebo. En blij dat we deze keuzen hebben gemaakt! Afgelopen zaterdag een hele mooie massief eiken vloer en een laminaat vloer inc ondervloer voor een hele scherpe prijs. Al met al super geholpen door Maaike en heel erg blij met de nieuwe vloer! Een echte aanrader! Wij gaan zelf leggen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bebo”
Door Heleen bouwnr 1 op zondag 11 mrt 2012 '12
Ik ga mijn vloer ook bestellen bij Bebo-vloeren (http://www.beboparket.nl/). Volgens de Tubantia een tijdje geleden komen mensen zelfs vanuit Amsterdam voor die vloeren. Het is heel goedkoop namelijk.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed opgelost”
Door Wendy op woensdag 15 okt 2014 '14
Ik hoorde dat Bebo de goedkoopste laminaatvloeren zou hebben, dus naar Vriezenveen gereden en vloer uitgezocht. Zie ik paar dagen later een aanbieding van een bouwmarkt die stuk goedkoper is. Bebo gebeld en ze hebben hun naam waar gemaakt! Ze zijn onder de prijs van de bouwmarkt gaan zitten en de vloer wordt nog bezorgd ook. Vloer moet nog geleverd worden, maar ga er van uit dat dit ook goed komt. Ik zeg: goed opgelost Bebo! De vloer is inmiddels geleverd en het is allemaal goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijn maar wel van hot naar her”
Door Felix R op maandag 16 okt 2017 '17
Erg fijne zaak, veel keus en goede kwaliteit. Geen 4 sterren, omdat ik bij aankomst (bij ophalen bestelling) van hot naar her gestuurd ben. Op kantoor werd ik met de bon naar het magazijn gestuurd. Daar moest ik 5 min wachten voordat ik geholpen werd (meerdere mensen van Bebo Parket liepen mij voorbij, zonder aan te spreken) toen kreeg ik te horen dat ik aan de andere kant van Vriezeveen moest zijn. Dat weten ze op kantoor toch ook wel vraag ik me dan af? Ik bedoel, hoezo moet ik daar eerst 5 min op wachten? Voordat iemand mij dat verteld? Iets voor de volgende keer dus... Hoe dan ook, volgende keer zal ik nog eens Bebo Parket overwegen.
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Prima zaak”
Door Alex op woensdag 4 sep 2013 '13
Fijne No nonsense zaak, geen dure toonzaal met opgedirkte verkopers maar gewoon een loods met veel goed en goedkoop parket. Binnen budget een prachtige eiken vloer gekocht welke me ergens anders ruim het dubbele had gekost. Aanrader !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Super tevreden”
Door Jaap oude Nijeweme op vrijdag 11 jul 2014 '14
We zijn erg tevreden zowel over de winkel als het leggen. Winkel: alles is netjes, opgeruimd en de verkopers weten waar ze over praten. Leggers: kwamen netjes op tijd zagen er verzorgd eruit EN SUPER STRAK WERK GELEVERD. Wanneer we een hoekje of iets anders wouden was het geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Vriendelijk”
Door Bjorn Wenting op dinsdag 17 okt 2017 '17
Vriendelijk personeel, vakkundig en erg goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Lisa op woensdag 9 okt 2013 '13
We hebben vloeren gekocht bij bebo omdat hun de goedkoopste waren. Ook hebben we de vloeren laten leggen het zijn echt vakmensen . Nogmaals bedankt voor het goede advies. Bebo parket super bedankt
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Eerst opstart problemen daarna super geholpen”
Door bosma. op woensdag 16 dec 2015 '15
Na wat opstart problemen echt super geholpen. Top service en mega klantgericht. Echt een aanrader, goede prijskwaliteit verhouding en nogmaals topservice! Wij raden dit bedrijf zeker aan voor een mooie houten en/of laminaat vloer.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“superservice”
Door Fam v d heijden op maandag 22 dec 2014 '14
Hoi allemaal we wilde een houten vloer dus links en rechts gekeken ook internet en jawel we kwamen bij bebo terecht na eerst wat voorzichtig rond te hebben gekeken zijn we aangesproken of hij iets voor ons kon doen ik uitgelegd wat we zochten en dat we niet van koetjes en kalfjes houden maar gewoon recht door zee ,was helemaal duidelijk voor hem hij liet ons paar vloeren zien en keus was vlug gemaakt hem gevraagd hoe en wat we nodig hadden Inmiddels ligt de vloer er en we zijn heel blij is perfect afgeleverd moet zeggen al met al alles perfect geregeld eigenlijk en toen als klap op vuurpijl had lijm en was over maar was weer paar weekjes terug dat ik het gekocht had maar geen probleem kom maar terug krijg je geld terug. Ook zijnde tevree over onze Zuiverloon matten . Dus BEBO vanuit Best superdank voor alles . Heel jullie team fijne feestdagen en tot volgende keer
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“verrassend”
Door G.Heij op dinsdag 1 okt 2013 '13
Bebo was voor ons een positieve verrassing! De lage prijzen zijn bekend, de vakkennis en service werd door ons ervaren als een warm bad. Vriendelijke mensen die weten waar ze over praten. Dit geldt ook voor de behulpzame chauffeur die kwam bezorgen. We hadden geen klachten. Bebo zouden we aan iedereen aanraden vanwege de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. En de keuze is echt enorm! Als je wilt kun je je vloer ook direct (snel) meenemen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bebo verdient een warme douche”
Door Anja Pander op woensdag 25 feb 2015 '15
Vanuit Roermond naar Vriezenveen gereden,...helaas de aanbieding niet meer leverbaar. Weer 200 km. terug,.... Een dag later toch nog maar een op de website kijken! Vreemd aanbieding staat er Nog wel op.
Via mail contact opgenomen met Bebo, volgende ochtend al een antwoord! De verkoper van Bebo had een fout gemaakt en het lamelparket was nog wel te leveren!

Graag wilde Bebo voor een oplossing zorgen!.......en niet zomaar een oplossing, omdat wij voor niets 400 km. hadden gereden boden ze ons een fantastische offerte aan! Waar wij uiteraard mee accoord gingen! Vanochtend onze vloer geleverd,...ziet er heel mooi en goed uit! Bebo parket krijgt van ons een warme douche !,,, en een dikke pluim!
Een bedrijf met een goede service en uiteraard mooie vloeren.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“erg tevreden over houten vloeren”
Door dekker op woensdag 1 okt 2014 '14
Wij hebben een vloer gekocht bij beboparket massief eiken. We hebben de vloer ook laten leggen door Colin en Julian. We zijn erg tevreden. Over de kwaliteit en de prijs. Dit bedrijf is een echte aanrader. Vakbekwaam, voordelig , geen aanbetaling, alles is aan huis geleverd.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Perfecto”
Door Sharon Reuvekamp op vrijdag 20 dec 2013 '13
Afgelopen woensdag is onze trap gestoffeerd door Bebo vloerbedekking. De levering ging uitermate snel ! Het stofferen van de trap verliep uiterst vakkundig. Kortom we zijn erg tevreden ! Fam. Reuvekamp
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Probleem met vloer geweldig opgelost”
Door Aldenhuijsen op maandag 2 jan 2017 '17
In de winkel super geholpen door een van de medewerkers. Uiteindelijk een vloer besteld van ongeveer 60m2. Helaas zat daar erg veel spint in. Telefonisch tot een oplossing proberen te komen, maar uiteindelijk door de medewerker in de winkel helemaal geweldig geholpen. Werd totaal niet moeilijk gedaan en nieuwe levering kosteloos ontvangen!
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“parket en tegels”
Door Jan en Marijke op zondag 24 aug 2014 '14
Tussen de juichende reviews over beboparket (gastenboek op hun site) helaas ook een minder positieve ervaring. Toen we het parket kwamen ophalen op de afgesproken datum bleek het niet behandeld te zijn, het zo maar meegenomen en zelf de weissgrund aangebracht (informatie daarover was niet kloppend met de werkelijkheid). De bestelde tegels waren er niet op de afgesproken datum en moesten nagezonden worden (na flink onderhandelen hoefden we uiteindelijk de verzendkosten niet te betalen). De tegels werden vlot geleverd, maar helaas: totaal andere dan besteld.
Reactie of foto toevoegen +44 bedankjes
“Duoplanken”
Door Femke Laenen op woensdag 19 aug 2015 '15
Afgelopen juni mooie brede eiken duoplanken gekocht bij bebo. Het eindje rijden leek te moeite waard. Twee weken later werden ze geleverd. Als de chauffeur al weg is zien we dat er net iets andere planken zijn geleverd als besteld. Een cm smaller en een dunnere toplaag. Maar ook geen duoplank maar een multiplank. We bellen met Bebo maar ze kunnen nu niks voor ons doen want de door ons bestelde planken zijn niet voorradig en moeten nog gefabriceerd worden! Dus heeft Bebo zomaar besloten ons dit alternatief te sturen, een mindere kwaliteit en als wij niet oplettend waren geweest hadden we deze vloer ernstig te duur betaald. We moeten even wachten op een oplossing vanwege de vakantie van bebo, maar uiteindelijk komt Bebo met een goede oplossing. We krijgen een goede compensatie voor de vloer en levenslange garantie.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Schuren parketvloer”
Door Paul en Herma van Benthem op maandag 19 jun 2017 '17
Vorige week heeft een medewerker , zijn naam Hans Buiël, van BEBO PARKET bij ons de parketvloer geschuurd. Fantastisch, vakwerk, vriendelijk , in overleg met kleur, en goed advies. Vele complimenten gekregen van Familie, vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor deze prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Te gek”
Door ollie op woensdag 28 mei 2014 '14
Ik heb een vloer bij bebo parket gekocht. Het is een eiken lamel parket van 30 cm breed. Ben schitterend geholpen door de heer Frans. Echt een aanrader perfecte vloer voor weinig geld. Heb er heel lang naar gezocht maar het is echt een heel goede prijsverhouding. Jongens ga zo door. Voor elk budget wat wils. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“bezoek aan de showroom”
Door Kok op zondag 28 sep 2014 '14
Na een slechte communicatie, waardoor ik besloot om mijn uitgezochte vloer te annuleren, ben ik in contact gekomen met Frans, en na het horen van mijn verhaal,was hij op zijn zachts gezegd niet blij, en bood mij een benzinevergoeding aan , en Beboparket neemt het oliën voor zijn rekening. Echt een super oplossing. Nogmaals bedankt voor de coulante service.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Kwaliteit en zeer voordelig!”
Door Bourgondien op woensdag 19 nov 2014 '14
Deze week bij Bebo parket een laminaat vloer gekocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de vloer, het staat echt geweldig. Daarnaast was de vloer echt stukken goedkoper dan elders, zeker het ritje naar Vriezenveen waard dus.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Heel correcte opstelling”
Door Johan Leurink op dinsdag 12 apr 2016 '16
Een bedrijf waar kwaliteit niet alleen in de producten zit, maar ook in betrouwbaarheid, integriteit en klantvriendelijkheid. Dat is Bebo Parket. Ik kreeg als vanzelfsprekend een partij massief eiken vloerdelen mee voor de prijs van een grenen vloer, nadat Bebo Parket hiermee had geadverteerd. Een fout die ruiterlijk werd erkend en waarvan het bedrijf de gevolgen accepteerde. Hulde.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Misleidende prijzen”
Door bert op woensdag 3 jul 2013 '13
Op de onderste regel staat heel klein, dat prijzen ex btw zijn. Verder vindt je de verwijzing op de hele site niet..........bewust gedaan.... Ook in de winkel niet een directe verwijzing naar de BTW van 21 procent, ondervloer, borstelen olien kost allemaal extra in combinatie met de BTW betekent het soms een meer dan dubbele prijs....... Er staat zoveel onzinnige info op de site, dat dit BTW verhaal er rustig had bijgekund. Volgens mij ben je wettelijk verplicht de BTW verhoging te noemen naar de consument. Riekt naar boerenbedrog.
Reactie of foto toevoegen +148 bedankjes
“super goedkoop”
Door Stundebeek op maandag 2 sep 2013 '13
* Bent u tevreden over de kwaliteit?, Ja
* Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit ?, Super goed voor zulke lage prijzen
* Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service?, De Mensen zijn super vriendelijk
* Is de levering goed verlopen?, Levering is op de juiste tijde en juist dag afgeleverd.
* Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost?, Geen Klachten
* Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten?, Nee als is duidelijk bij bebo parket
* Zou u dit bedrijf aanraden en waarom?, Ja goeie kwaliteit en super vriendelijk en super mooi prijs de goedkoopste van Nederland
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden”
Door Ben op maandag 16 okt 2017 '17
Super klantvriendelijk. Goed advies. Mooie prijzen voor goeie kwaliteit spullen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“fout goed opgepakt”
Door Elise van Klooster op vrijdag 11 okt 2013 '13
Ik had een een mooie houten vloer aangeschaft bij Bebo, maar ik had niet goed begrepen hoe ik de vloer moest behandelen. Daardoor had ik een fout gemaakt en iets verkeerds op de vloer gesmeerd. Nadat ik Bebo-parket hierover had gesproken, en bang was dat ik de vloer had verknald, pakte Bebo het goed op. Nu hebben ze mij toegezegd dat de vloer gratis voor mij word opgeschuurd en gelijk in de wax gezet. Ik heb nu weer hoop dat de vloer weer zo mooi word zoals hij was. Dat is dus echte service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“topadvies voor slaapkamer-vloer”
Door AJ Nijkamp op donderdag 23 jan 2014 '14
Zeer tevreden over aankoop van een vloer voor onze slaapkamer; meedenken bij ons idee, wat passend is qua kleur en qua prijs. Zeer klantvriendelijk en in goed overleg kan alles. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top service”
Door Hofman op vrijdag 9 jun 2017 '17
Vloer gekocht bij bebo parket en werd gelegd door woningbouw de woonplaats......echter na een aantal maanden laat de vloer los woningbouw gaf de schuld op verkeerd geleverd materiaal......contact gezocht met bebo parket foto's laminaat gemaild en ik werd terug gebeld.....ondanks dat de vloer onjuist is gelegd mag ik gratis een nieuwe vloer na keuze uitzoeken inclusief nieuwe ondervloer !!!!! Dit alles heeft nog geen half uur geduurd !!!! Wat een top service van dit bedrijf buiten hun schuld om de klant zo tegemoet te komen!!! DAAROM ZEG IK GA ZEER ZEKER NAAR BEBO PARKET!!!!
REACTIE VAN BEBOPARKET
altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Laminaat met ondervloer en plinten”
Door Tamara Croes op woensdag 2 nov 2016 '16
De kwaliteit is geweldig. De prijzen ongelofelijk laag. Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik ben echt weg van beboparket. Ik moest vanwege de lage prijs van Amsterdam naar Vriezenveen afreizen en geen moment spijt van gehad. Ze hebben me afgehaald van het station en terug gebracht. Mijn vloer is prachtig. Ben jullie erkentelijk dankbaar.
Reactie of foto toevoegen +37 bedankjes
“Geweldig geholpen bij Bebo Parket”
Door J. Gerrits op maandag 29 sep 2014 '14
Wij hebben een vloer gekocht bij Bebo parket te Vriezenveen omdat ik via via al vaker had gehoord dat zij een goede kwaliteit leveren voor een zéér scherpe prijs de keuze daar is echt erg groot. Wij werden erg vriendelijk ontvangen en onder het genot van een heerlijke kop koffie zijn we gaan rondkijken , je komt hier echt ogen te kort wat een ontzettende grote keuze uit vloeren kun je hier maken. Geweldig, nooit geweten dat er zoveel keus is in vloeren. maar met behulp van een erg vriendelijke verkoper die ons feilloos alles wist te vertellen over de diverse kwaliteiten kwamen wij al snel tot een goede keuze. Een mooie brede laminaat met een schitterende bovenlaag scherp geprijsd maar bovenal een super kwaliteit. Ik ben erg blij met deze aankoop en voor mijn volgende project ( de bovenverdieping) ga ik zeer zeker wederom na Vriezenveen Bebo parket. Mensen van Bebo ga zo door jullie hebben er een fan bij! Wij hebben het laminaat zelf meegenomen en zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geslaagd”
Door Louise op zaterdag 20 sep 2014 '14
Vandaag zijn we in korte tijd geslaagd met de aanschaf van precies de vloer die we wilden. Wij hebben lamel parket gekocht. Mede dankzij vriendelijke en behulpzame medewerkers. Onze keuze om zelf de vloer te vervoeren, leggen en af te werken werd goed ontvangen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“netjes geholpen”
Door Nordin Oude Booijink op woensdag 27 mei 2015 '15
Ik heb een vloer gekocht bij Bebo parket van lamelparket en we zijn zeer tevreden. We waren ruim 600 euro goedkoper dan de vloerenwinkel bij ons in de buurt. We hebben de vloer rechtstreeks in de fabriek gekocht. We zijn zeer netjes geholpen en komen weer terug. Ook hebben we hier onze visgraatvloer voor het kantoor van mijn man besteld. Deze was ook aanmerkelijk goedkoper dan de parketwinkel in de buurt.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Goede service”
Door N. Notenboom op donderdag 23 jan 2014 '14
Onlangs hebben wij via Bebo Parket een nieuwe vloer laten leggen. Wij zijn zeer tevreden over de afspraken van bezorging en het leggen van het parket. Het parket ligt er netjes en strak in en alles is netjes en schoon opgeleverd. Prijs-kwaliteit verhouding is prima
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goede oplossingen”
Door Hakse op zaterdag 31 okt 2015 '15
Nadat het parket geleverd was, zagen we tot onze schrik dat de planken niet zo verlijmd waren op de lamellen als we gedacht hadden. We konden het parket zonder problemen omruilen voor een ander parket naar onze keuze. Daarna bleek er een plank niet helemaal goed. Ook dit heeft Bebo parket keurig opgelost. We zijn heel blij met onze prachtige vloer, gekocht bij een prima bedrijf met aardige mensen en een uitstekende service. Een aanrader!
REACTIE VAN BEBOPARKET
fijn dat u tevreden bent, de fout lag inderdaad bij ons bedrijf. Er kan altijd iets mis gaan en wanneer de fout bij ons ligt zullen wij deze zeker oplossen vr groet Beboparket
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Slogan: wij gaan onder elke offerte door. Klopt zeker”
Door Thea op vrijdag 17 jan 2014 '14
Wij hadden een advertentie gezien van Bebo Parket en hebben daar ons laminaat uitgezocht. Bij thuiskomst stond er in een folder, van een ander bedrijf, hetzelfde laminaat maar dan goedkoper. Ook zagen we elders een ondervloer die goedkoper was. We hebben dit toen gemaild naar Bebo Parket en kregen een snelle reactie terug dat het verschil plus geld voor een bos bloemen zou worden vergoed. Dit was binnen enkele dagen dus ook het geval. Dus de slogan: Wij gaan onder elke offerte door is zeker van toepassing bij Bebo Parket.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“laminaat vloer”
Door Jessica op woensdag 26 nov 2014 '14
Hallo. Ik heb 60 vierkante meter nodig voor mijn woning. Ik ben blij over mijn laminaat keuze. Met alle hulp en advies van het personeel ben ik zeer tevreden. Ik heb rustig op mijn gemak een keuze kunnen maken met een genot van een lekkere bak koffie. Ben ik tot een goed eind resultaat gekomen. Super bedankt voor dit alles. met vriendelijke groeten Jessica Evers.
FOTO VAN JESSICA
Een zeer tevreden klant
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Weer een tevreden klant”
Door Cor op zondag 26 okt 2014 '14
Tijdens het bezoek aan de fabriek werden we goed en deskundig geadviseerd, en waren er snel uit welke lamelparketvloer het moest worden: eikenhout, geborsteld en geolied met Engels color. In eerste instantie kozen we voor de uitstraling "Rustiek" (meer noesten). De offerte, levering en legdag waren snel geregeld. Thuis gekomen wilden we toch liever de uitstraling "Select (minder noesten), met één telefoontje was het geregeld. Het leggen van de vloer van 40m² was in 3 uur klaar incl. laatste behandeling met olie. Resultaat in één woord GEWELDIG.
FOTO VAN COR
eiken/geborsteld/engels color olie
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vloer en Traploper”
Door H.C. op woensdag 19 nov 2014 '14
Najaar 2012 hebben wij onze vloer gekocht voor onze nieuwbouw woning. Hout voor beneden en laminaat voor de eerste en tweede verdieping. We hebben deze vloer toen twee weken later opgehaald en opgeslagen in een loods. Het fijne vonden wij dat de vloer gewoon gelegd kon worden ook al was het pas een jaar later. Ook tijdens het leggen van de vloer verliep alles goed, een fijne man die netjes werkte. Ook hebben wij door Bebo een traploper laten leggen, dit is echt super mooi geworden!! Fijne monteurs die netjes werken, alles werd keurig opgeruimd. Kortom, wij genieten iedere dag van onze vloer!! Bebo, voor ons zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Mooie vloer”
Door Ferry Doedens op zaterdag 5 dec 2015 '15
Een mooie vloer gekocht bij Beboparket. We zijn netjes geholpen en tevreden over Mayke die ons netjes geholpen heeft. Beboparket raden we bij iedereen aan. Het was er lekker druk, verse koffie en lekkere broodjes
FOTO VAN FERRY DOEDENS
Reactie of foto toevoegen +49 bedankjes
“goedkoopste en de beste service”
Door fred laffra op woensdag 19 nov 2014 '14
300km gereden om ruim 100m2 laminaat te bestellen na 5 min binnen zijn geweest en na 10 min besteld en al stonden wij alweer buiten met een tevreden gevoel. Prima service, vriendelijk mensen, een dikke 10+. Is geleverd op tijd en de dag het zou moeten. Zeer te spreken over de kwaliteit. Service was ook perfect in de zaak zelf, de aflevering was ook netjes. Ik zal hun zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Geweldige reacties”
Door Marjon van Beeten op maandag 16 okt 2017 '17
Wij hebben nu voor de 2de keer een eikenhouten vloer van bebo. Het bevalt uitstekend. Goede service en de prijs is perfect. De reacties van vrienden zijn geweldig......iedereen vind de vloer super mooi
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prima volk maar reken je niet rijk”
Door Bas op maandag 25 jul 2016 '16
Vanuit de Zaanstreek maar eens die kant op gereden, veel leuke prijzen gezien op internet en ik wilde het wel eens van dichtbij bekijken. Aangekomen bleek dat bijna alles al weg was, de aanbiedingen voor massief eiken waren er niet meer. Daarnaast zijn alle prijzen online excl. btw. Een kleine tegenvaller. Ook kwam een berekening als volgt uit; 400 euro vloer, incl. plaatsen kwamen we uit op 2300 euro (alles erop en eraan). Je ziet wel waar de verdiensten liggen en dat is prima ondernemen. Ik heb daarom besloten om alleen de vloer te nemen en tijdens de actie-week heb ik gekozen voor massief grenen AA, die planken zien er wel top uit en over 2 weken worden ze door iemand anders gelegd (verlijmd). De medewerkers waren overigens allemaal zeer aardig en ik was de eerste klant op zaterdag en gingen meteen even een praatje maken en koffie drinken. Prima volk (vandaar ook mijn aankoop!) :) Maar reken je niet direct rijk.
REACTIE VAN HENK
Beste Bas, Die zogenaamde aktieweek is er nu nog steeds. Deze geldt het hele jaar door. Mensen gaan snel bestellen om extra voordeel te pakken en besluiten dan om alles te laten leggen. Daar zit het verdienmodel voor Bebo
Reactie of foto toevoegen +35 bedankjes
“niet verwacht toch gekregen”
Door Egbert op maandag 26 aug 2013 '13
2 maand geleden een vloer aangeschaft bij Bebo en geprobeerd zelf te leggen. Helaas , was er meer voor nodig dan een paar rechterhanden. Een telefoontje naar Bebo en de hulptroepen werden ingeschakeld , binnen een week was er een parketeur van hen en werd de vloer perfect gelegd. Al met al een goede service en zeer vriendelijke mensen. Groeten uit Borne.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
Adresgegevens Bebo Parket
aVriezenveen , Bovenlandweg 10, 7671 BE Vriezenveen, tel 0546 - 75 02 38
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.