Feedback
8,9

Bebo Parket

Website: www.beboparket.nl "Prima" score uit 165 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.beboparket.nl | tel: 0546-750238 | Bovenlandweg 10, 7671 BE Vriezenveen
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.beboparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bebo Parket
Beboparket is een dynamisch bedrijf dat zich ontwikkeld heeft van een doorsnee houthandel in de vorige eeuw tot een van de grootste parketleveranciers van Nederland op dit moment. Met een vaste voorraad van 50.000 m2 verschillende vloeren en een fabriek van 6000 vierkante meter met de meest moderne apparatuur kunnen we dus doorgaans binnen 24 uur de gewenste vloer bij u thuis afleveren.

We hebben de beschikking over een wagenpark van 20 vrachtwagens en kunnen dus overal in Nederland van Groningen tot Maastricht elke dag van de week wanneer u dat wenst leveren. Maar ook in België, Duitsland, en Frankrijk is levering mogelijk.

Onze hoofdzaak is het leveren van houten vloeren door heel Nederland aan de parkethandel, maar ook aan de bouwmarkten van verschillende formules die bij hun eigen groothandel deze topkwaliteit niet voor die lage prijs kunnen kopen leveren we regelmatig grote partijen vloerhout zoals massief eiken, massief grenen, lamelparket enz.

In onze fabriek worden vele soorten houten vloeren tentoongesteld, waardoor u een goede kijk krijgt op de structuur van de houtsoort. Hout is nagenoeg onverslijtbaar en waardevast, en door eigen import en de intensieve bewerking garanderen wij kwaliteit op het allerhoogste niveau waar u een levenlang plezier aan beleeft met de prettige gedachte dat u het allerbeste heeft gekocht tegen de laagste prijs van Nederland.

We zijn voor particulieren geopend enkele zaterdagochtenden of hele zaterdagen per jaar. Op deze dagen organiseren we stuntverkopen waarbij verschillende houten vloeren en parketvloeren tegen bodemprijzen worden verkocht, de openingstijden zijn dan vermeld op onze website:

www.beboparket.nl.

Bebo Vloeren is op 16 maart 2015 verkozen tot "Gezelligste Winkel van Nederland" (zie foto van de prijsuitreiking hierboven). De prijzen op de website van Bebo Parket zijn exclusief 21 procent btw.
Ervaringen
Er zijn 165 ervaringen over Bebo Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren123 ervaringen
4 sterren26 ervaringen
3 sterren5 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster8 ervaringen
“Eiken lamelparket XXL”
Door WIVER op donderdag 19 apr 2018 '18
De mensen van Bebo zijn vriendelijk, deskundig en als het even toch niet meezit. Tonen zij een hart van goud.

Aanvulling ontvangen 20 april 2018: Het betreft een eiken lamelparket XXL voor de hele beneden verdieping. Zeker de vloer ligt er prachtig in.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aardige mensen”
Door Erdal Sun op dinsdag 17 okt 2017 '17
bebo parket beste van Nederland, aardig personeel
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Goed en snel”
Door Melinda Volkers Hout op dinsdag 17 okt 2017 '17
Goede service, mensen met kennis, snelle leveringen En......een hele behulpzame chauffeur
FOTO VAN MELINDA VOLKERS HOUT
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vloer en Traploper”
Door H.C. op woensdag 19 nov 2014 '14
Najaar 2012 hebben wij onze vloer gekocht voor onze nieuwbouw woning. Hout voor beneden en laminaat voor de eerste en tweede verdieping. We hebben deze vloer toen twee weken later opgehaald en opgeslagen in een loods. Het fijne vonden wij dat de vloer gewoon gelegd kon worden ook al was het pas een jaar later. Ook tijdens het leggen van de vloer verliep alles goed, een fijne man die netjes werkte. Ook hebben wij door Bebo een traploper laten leggen, dit is echt super mooi geworden!! Fijne monteurs die netjes werken, alles werd keurig opgeruimd. Kortom, wij genieten iedere dag van onze vloer!! Bebo, voor ons zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Laminaat met ondervloer en plinten”
Door Tamara Croes op woensdag 2 nov 2016 '16
De kwaliteit is geweldig. De prijzen ongelofelijk laag. Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik ben echt weg van beboparket. Ik moest vanwege de lage prijs van Amsterdam naar Vriezenveen afreizen en geen moment spijt van gehad. Ze hebben me afgehaald van het station en terug gebracht. Mijn vloer is prachtig. Ben jullie erkentelijk dankbaar.
Reactie of foto toevoegen +37 bedankjes
“De rit meer dan waard!”
Door martin blom op donderdag 8 jan 2015 '15
perfecte prijs kwaliteit verhouding. het was super druk maar onder het genot van een gratis kop koffie was het wachten het waard . na de goede service van verkoper die zeer vriendelijk was en ons goed geholpen heeft werd na betaling netjes de laminaat bij de auto gezet. daarna konden wij terug naar Wieringerwerf de rit was het zeker waard!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“netjes geholpen”
Door Nordin Oude Booijink op woensdag 27 mei 2015 '15
Ik heb een vloer gekocht bij Bebo parket van lamelparket en we zijn zeer tevreden. We waren ruim 600 euro goedkoper dan de vloerenwinkel bij ons in de buurt. We hebben de vloer rechtstreeks in de fabriek gekocht. We zijn zeer netjes geholpen en komen weer terug. Ook hebben we hier onze visgraatvloer voor het kantoor van mijn man besteld. Deze was ook aanmerkelijk goedkoper dan de parketwinkel in de buurt.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“No-Nonsens kwaliteit.”
Door S.Tank op woensdag 20 nov 2013 '13
Uitgebreid laten informeren over PVC vloeren in het algemeen. Bij Bebo in Vriezenveen terecht gekomen en keurig netjes no-nonsens door verkoper Stan te woord gestaan. Ondanks zijn jeugdige leeftijd geeft hij keurig en eerlijk advies maar vraagt niet om de order maar stuurt je weg met de boodschap: denk er maar over na. Een uur later heb ik ze gebeld en de vloer besteld. Dan komt de heer Jan Nijboer de stoffeerder thuis opmeten en een ander advies geven. En kan allemaal zonder problemen aangepast en geen hond die er moeilijk over doet.2 weken later komt Jan Nijboer de vloer egaliseren en 2 dagen later wordt de vloer naar volle tevredenheid gelegd. Al met al een zeer positieve ervaring met BEBO en met Jan Nijboer. En een zeer mooie PVC vloer in ons huis. Conclusie: een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Laminaat gekocht”
Door tom haan op dinsdag 19 jul 2016 '16
op de site staat 4.98 in de winkel betaal je er nog 21 % overheen. zij zeggen dat is de btw wel raar want op hun site staat alleen dit : Deze week kunnen ook particulieren profiteren van onze ex. btw prijzen. i.c.m. ondervloer : ook in de winkel staat nergens aangegeven dat de prijs ex btw is, ik vind dit misleidende reclame maken om mensen in je winkel te lokken. ik heb hier wat van gezegd [.] ook heel vreemd dat je per klant aan de balie moet komen met een geluids dichte wand er tussen ik heb die man verteld dat ik een melding zal maken van misleidende reclame maken en daar was die niet echt van onder de indruk zij vinden het heel normaal [.] op een duur kwam er een medewerker er bij en [.] heb ik tog die 21% zogenaamde btw niet hoeven betalen. [.] Dus kijk goed uit met dit bedrijf
REACTIE VAN AVI
Hallo Bedankt voor de informatie Was je uiteindelijk tevreden met vloer zelf? En is het uniklik laminaat wat je krijgt of is het een ander kliksysteem Alvast dank Avi
Reactie of foto toevoegen +84 bedankjes
“Te gek”
Door ollie op woensdag 28 mei 2014 '14
Ik heb een vloer bij bebo parket gekocht. Het is een eiken lamel parket van 30 cm breed. Ben schitterend geholpen door de heer Frans. Echt een aanrader perfecte vloer voor weinig geld. Heb er heel lang naar gezocht maar het is echt een heel goede prijsverhouding. Jongens ga zo door. Voor elk budget wat wils. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima volk maar reken je niet rijk”
Door Bas op maandag 25 jul 2016 '16
Vanuit de Zaanstreek maar eens die kant op gereden, veel leuke prijzen gezien op internet en ik wilde het wel eens van dichtbij bekijken. Aangekomen bleek dat bijna alles al weg was, de aanbiedingen voor massief eiken waren er niet meer. Daarnaast zijn alle prijzen online excl. btw. Een kleine tegenvaller. Ook kwam een berekening als volgt uit; 400 euro vloer, incl. plaatsen kwamen we uit op 2300 euro (alles erop en eraan). Je ziet wel waar de verdiensten liggen en dat is prima ondernemen. Ik heb daarom besloten om alleen de vloer te nemen en tijdens de actie-week heb ik gekozen voor massief grenen AA, die planken zien er wel top uit en over 2 weken worden ze door iemand anders gelegd (verlijmd). De medewerkers waren overigens allemaal zeer aardig en ik was de eerste klant op zaterdag en gingen meteen even een praatje maken en koffie drinken. Prima volk (vandaar ook mijn aankoop!) :) Maar reken je niet direct rijk.
REACTIE VAN HENK
Beste Bas, Die zogenaamde aktieweek is er nu nog steeds. Deze geldt het hele jaar door. Mensen gaan snel bestellen om extra voordeel te pakken en besluiten dan om alles te laten leggen. Daar zit het verdienmodel voor Bebo
Reactie of foto toevoegen +35 bedankjes
“prijs”
Door Wichers op donderdag 3 okt 2013 '13
Wij hebben vloertegels gekocht bij Bebo tegels. Onze ervaring is een snelle levering, een goede service en de prijs is goed. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“blij met parket”
Door ellen van der dussen op dinsdag 4 nov 2014 '14
Het was heel druk die zaterdag, toch werden we enorm goed geholpen en dat terwijl een prille stagiair zijn eerste verkoopervaring moest opdoen. Logisch dat dat extra tijd vergde, maar iedereen moet het leren en intussen kregen wij even wat langer bedenktijd. We hebben parket zelf meegenomen en zelf gelegd. We zijn heel tevreden over de service rond de koop.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door Loes op donderdag 9 feb 2017 '17
Goede web site. Wordt ook regelmatig bijgewerkt. Fijn om vast voor te bereiden. Komen, kiezen, betalen en ze brengen het naar je auto. Dat laatste duurde in mijn geval wat lang ( het was ook heel erg koud )Was even jammer. Nu gaan leggen. Leuk. Mooie vloer. Precies zoals op de site. Aardige mensen.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“De reis waard!”
Door Adriaan Baars op donderdag 24 okt 2013 '13
Wij zijn als bedrijf zeer tevreden over de fijne hulp in de winkel. Wij waren geïnteresseerd geraakt door het lage prijsniveau, daarbij blijkt ter plaatse de kwaliteit buitengewoon goed te zijn! We waren niet de enige die daar zo over dachten want het was een komen en gaan van mensen met aanhangwagens en je werd bijna omver gereden door de heftrucks die aan het laden waren. Leuke warme sfeer, met echte aandacht en een luisterend oor. Tip: Kom op tijd, want de tijd vliegt! Een nadeel(voor ons): 2 uur rijden. Aan te raden voor het compleet aanbod: tegels, vloeren, carpet, vitrage, inrichting, enz. en prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Warme douche”
Door Cynthia op woensdag 30 okt 2013 '13
Super service van bepo! Vloer bekeken in Vriezenveen en uiteindelijk 1 gekozen. De rit ernaartoe was dus zeker niet voor niets. Gezellige sfeer en mooie omgeving. Enfin, de vloer werd zoals afgesproken geleverd en wat hadden we er zin in. We pakte het eerste pak, maakte m open en schrokken. Dit was niet wat we hadden gehoopt. Het viel thuis zo tegen. Direct naar bepo gebeld. Chauffeur stond nog in de straat gelukkig. Het was geen enkel probleem. We mochten 'm mee terug geven en kregen gelijk ons geld terug. Dus vloer weer ingeladen en later overlegd over hoe nu verder met Frans. Die adviseerde een andere vloer en als deze ook niet beviel mocht ie ook weer terug. Dat gaf rust. Zo gezegd zo gedaan. Nu ligt ie er bijna in en jonge jonge wat is ie mooi! Ik heb Frans persoonlijk gebeld om te bedanken voor de goede service en het goede advies en bij deze ook dit stukje hier. Die warme douche verdienen ze! Bedankt
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Business to business afnemer”
Door Astrid Bbone op maandag 16 okt 2017 '17
Grobo Vloeren komt al sinds een aantal jaren bij jullie B2B. Zeer goed te spreken over BEBO!! Top. Gr Astrid Grobo Vloeren Deventer
REACTIE VAN BEBOPARKET
we zijn blij dat u tevreden bent zegt het voort
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Fantastische service”
Door Maarten op maandag 4 nov 2013 '13
Wij hebben bij Bebo het laminaat gekocht wat die week in de aanbieding was. Uiteindelijk thuisgekomen waren we toch niet 100% tevreden met de kleur. Maar erger nog; de planken waren niet volledig recht, en klikten daardoor niet goed in elkaar. Ik heb de volgende dag telefonisch contact gehad en wat foto's doorgestuurd. Ik heb zelf aangegeven wel even naar Vriezenveen te willen rijden, ook al bood Bebo al aan om een transport in te plannen om alles om te ruilen. In Vriezenveen hebben wij met Frans gesproken. Zodra hij hoorde van het probleem zei hij zonder aarzelen; "kies eens iets anders uit". Wij hadden ons oog al laten vallen op een mooi 10mm laminaat. (onze eerste aankoop was 6mm) Uiteindelijk zijn we mee genomen naar kantoor, en werd ons aangeboden de vloer kosteloos om te ruilen, als tegemoetkoming voor het extra transport. "Mijn klanten moeten altijd tevreden zijn met hun aankoop" aldus Frans. Dus uiteindelijk hebben wij super mooi laminaat dat ook verkocht wordt bij Gamma voor 25 euro per m2. Dat hebben wij zeker niet betaald bij Bebo. Een grote pluim voor dit bedrijf. Ik kan iedereen aanraden zaken met hen te doen. Als ik nog eens in de buurt ben ga ik ze een doos gebak brengen!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“fantastische service voor betaalbare prijs”
Door marielle drost op donderdag 4 dec 2014 '14
gisteren een eiken lamel vloer gekocht bij bebo parket wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd. Hebben de juiste keus kunnen maken en ook de prijs was naar wens. als we nog eens een vloer nodig hebben gaan we er zeker weer heen. echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“eigen verantwoording”
Door E. Pronk op dinsdag 19 aug 2014 '14
In de voorwaarden staat duidelijk vermeld dat de hoeveelheid pakken eigen verantwoording is. Wij kochten een reststapel van 32m2 (volgens het kaartje op de stapel) genoeg voor 2 slaapkamers, eenmaal thuisgekomen aan de slag. Blijkt dat het geen 32m2 is maar iets meer als de helft. Dat hadden we zelf uitkunnen rekenen en dat hadden we daar ter plekke ook moeten doen. Probleem voorgelegd bij Bebo en zij kwamen met een oplossing in de vorm van een restitutie van het te veel betaalde. Kortom een oplossing naar mijn tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super”
Door L.M. Wiskie op vrijdag 16 mei 2014 '14
Ongeveer 4 jaar geleden vond ik bij toeval Bebo-parket op internet en naar aanleiding daarvan heb ik een grenen vloer besteld die zeer aantrekkelijk geprijsd was en waar ik bij andere bedrijven zeker het dubbele voor neer had moeten leggen.
Toen de vloer bezorgd werd in Amsterdam (ze zaten toen nog niet in Amsterdam) was ik verbaasd over de goede kwaliteit.
Nu na ruim 4 jaar is hij nog steeds perfekt zeker gezien het gebruik met 2 jonge herdershonden in huis. 4 maanden geleden is mijn moeder komen te overlijden en moet mijn vader van 79 jaar hoogstwaarschijnlijk in het kader van de nieuwe wet het verzorgingshuis waar hij nu woont verlaten. Ik op zoek op voorhand voor als hij een huisje krijgt naar een vloer zodat hij zo snel mogelijk kan verhuizen en kom ik wederom bij toeval weer een advertentie van Bebo tegen en ik denk bij mijzelf hij die niet waagt hij die niet wint dus ik stuur ze een emailtje en vraag of zij niet iets kunnen betekenen voor mijn vader met een klein AOW-tje. De volgende ochtend had ik al mailtje terug van Frans met het antwoord "laat het ons maar weten tegen die tijd dan regelen we wat tegen een aantrekkelijk prijsje". Wat een opluchting en verademing om nog zo'n bedrijf te kunnen vinden met deze service en die met je meedenkt in deze tijd mijns insziens verdien je dan ook de beste en de grootste te worden. Ik kan het iedereen aanraden en voor wat mij betreft ik ben Bebo en Frans heel erg dankbaar.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geweldig”
Door Richtje Post op woensdag 1 apr 2015 '15
We zijn in 2011 verhuisd naar een andere woning. We zijn voor de vloer geslaagd bij bebo parket in Vriezenveen. Prachtige eiken kroegvloer voor een scherpe prijs. Toen we in het najaar van 2014 begonnen met het vergroten van de woning was er bij ons geen enkele twijfel. Weer naar beboparket en bebo tegel. Weer geweldig geslaagd en heel goed geholpen. Wij waren misschien soms wel eens ' last' posten., belden we weer of de levering uitgesteld kon worden i.v.m bouwperikelen. Nooit werden we sjachereinig of vervelend te woord gestaan, altijd vriendelijk en meedenkend. Van ons krijgt bebo parket en bebo tegels op alle gebieden een uitstekend. Wij .raden het bedrijf zeker aan. Vertellen vol enthousiasme over bebo parket en bebo tegel.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel correcte opstelling”
Door Johan Leurink op dinsdag 12 apr 2016 '16
Een bedrijf waar kwaliteit niet alleen in de producten zit, maar ook in betrouwbaarheid, integriteit en klantvriendelijkheid. Dat is Bebo Parket. Ik kreeg als vanzelfsprekend een partij massief eiken vloerdelen mee voor de prijs van een grenen vloer, nadat Bebo Parket hiermee had geadverteerd. Een fout die ruiterlijk werd erkend en waarvan het bedrijf de gevolgen accepteerde. Hulde.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super tevreden”
Door Jaap oude Nijeweme op vrijdag 11 jul 2014 '14
We zijn erg tevreden zowel over de winkel als het leggen. Winkel: alles is netjes, opgeruimd en de verkopers weten waar ze over praten. Leggers: kwamen netjes op tijd zagen er verzorgd eruit EN SUPER STRAK WERK GELEVERD. Wanneer we een hoekje of iets anders wouden was het geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Super laminaat”
Door Petra Pruissen op woensdag 17 sep 2014 '14
Nadat ik op Bebo laminaat had zitten kijken zag ik al gelijk hele mooie laminaat, toch even verder gekeken en ook in winkels , maar nergens wat naar mijn zin gevonden. Uiteindelijk 1 week later in me auto gestapt en 2 uurtjes naar Vriezenveen gereden. Daar aangekomen was het eerste wat ik dacht toen ik de parkeerplaats opreed oef wat een drukte. Bij binnenkomst een geweldig ontvangst je kon koffie of thee nemen met broodjes of krentenbrood. Rond gekeken en daar zag ik voor mijn budget een hele mooie laminaat basic Oak grey. Ik had er een ondervloer en plinten bij. Nou voor die prijs vind je het nergens en was het me het ritje wel waard. Een medewerker heeft ons heel goed geholpen. Ik ging dus blij met me laminaat naar huis. Inmiddels geniet ik al 2 weken van de laminaat, en het voelt helemaal niet koud aan. Ik beveel hem zekers ook andere mensen aan. P.s mijn dochter heeft inmiddels ook laminaat van bebo in haar slaapkamer.
FOTO VAN PETRA PRUISSEN
Geweldige warmte aanvoelende laminaat
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Je kan nergens terecht”
Door R. Van Douveren op vrijdag 5 aug 2016 '16
ons parket in Vriezeveen afgehaald. Het was verpakt en verzegeld en werd per heftruk op de aanhanger gezet. Geen controle mogelijk. We kregen niet wat we hadden besteld. 5 Augustus zou de legservice komen. Toch een kleine 1000 euro. Geen telefoontje gehad ter bevestiging. De 5de de hele dag gewacht. Geen belletje met afzegging. Kantoor dicht. Je kan nergens terecht. Midden in een verhuizing een maand zonder vloer wachten tot Bebo terug is op 29 augustus?
Reactie of foto toevoegen +220 bedankjes
“Top service”
Door Hofman op vrijdag 9 jun 2017 '17
Vloer gekocht bij bebo parket en werd gelegd door woningbouw de woonplaats......echter na een aantal maanden laat de vloer los woningbouw gaf de schuld op verkeerd geleverd materiaal......contact gezocht met bebo parket foto's laminaat gemaild en ik werd terug gebeld.....ondanks dat de vloer onjuist is gelegd mag ik gratis een nieuwe vloer na keuze uitzoeken inclusief nieuwe ondervloer !!!!! Dit alles heeft nog geen half uur geduurd !!!! Wat een top service van dit bedrijf buiten hun schuld om de klant zo tegemoet te komen!!! DAAROM ZEG IK GA ZEER ZEKER NAAR BEBO PARKET!!!!
REACTIE VAN BEBOPARKET
altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Goede service en perfect gelegd”
Door Norbert Westerhuijs op maandag 12 mei 2014 '14
Uitstekende begeleiding tijdens de aankoop en daarna perfect gelegd door twee harde werkers in ons drie-verdieping tellende nieuwe huis.
FOTO VAN NORBERT WESTERHUIJS
Eén van de slaapkamers
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Heel goede service en bejegening”
Door L. Blom op zaterdag 29 nov 2014 '14
Op de website had ik mooie brocante vloeren gezien bij Beboparket in Vriezenveen. Omdat ik eerst met eigen ogen wilde zien hoe ze er in werkelijkheid uitzagen, ben ik op een zaterdag naar het hoge noorden afgereisd. Helaas kon de medewerker die ik sprak niet de vloer aanwijzen, die ik op de site gezien had. Ik heb een alternatieve plank mee naar huis genomen, maar helaas: dit was hem toch echt niet! Ongeveer een maand later kreeg ik bericht van Beboparket of ik nog in wilde gaan op de gemaakte offerte voor het alternatief. Ik heb geantwoord van niet, omdat het niet overeenkwam met wat ik voor ogen had en dat ik het erg jammer vond dat hetgeen je op de site ziet, ‘blijkbaar’ niet in de winkel te vinden is. Een dag later werden we gebeld door de directeur van Bebo. Excuses werden aangeboden en omdat Beboparket wil dat elke klant tevreden is en goed geholpen wordt, kreeg ik een gratis landelijke vloer aangeboden, die wel degelijk in de winkel aanwezig was! Ik ben nogmaals wezen kijken en opnieuw zeer vriendelijk ontvangen en behandeld. Dezelfde week werd er hier 15 m2 houten vloer, incl ondervloer, lijm, olie, wax en plinten afgeleverd. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam en de kwaliteit is prima! Kortom: zeer tevreden.
FOTO VAN L. BLOM
de landelijke eiken vloer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“topadvies voor slaapkamer-vloer”
Door AJ Nijkamp op donderdag 23 jan 2014 '14
Zeer tevreden over aankoop van een vloer voor onze slaapkamer; meedenken bij ons idee, wat passend is qua kleur en qua prijs. Zeer klantvriendelijk en in goed overleg kan alles. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Top service”
Door Melvin eppers op vrijdag 17 jan 2014 '14
Vanmiddag uitstekend ontvangen bij bebo parket in vriezenveen. Na tekst en uitleg van een ervaren medewerker heb ik een hele mooie vlier uitgekozen en Ook nog eens voor een hele nette prijs! Kortom zeer goede service voor een betaalbare prijs. Ik kom zeker vaker terug
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Slogan: wij gaan onder elke offerte door. Klopt zeker”
Door Thea op vrijdag 17 jan 2014 '14
Wij hadden een advertentie gezien van Bebo Parket en hebben daar ons laminaat uitgezocht. Bij thuiskomst stond er in een folder, van een ander bedrijf, hetzelfde laminaat maar dan goedkoper. Ook zagen we elders een ondervloer die goedkoper was. We hebben dit toen gemaild naar Bebo Parket en kregen een snelle reactie terug dat het verschil plus geld voor een bos bloemen zou worden vergoed. Dit was binnen enkele dagen dus ook het geval. Dus de slogan: Wij gaan onder elke offerte door is zeker van toepassing bij Bebo Parket.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Totaalplaatje”
Door claudia op woensdag 4 feb 2015 '15
Ik ben een hele week gaan vergelijken voor een mooie betaalbare vloer het was nergens goedkoper als bij beboparket ja mensen ook voor mensen met een minium uitkering de service is top ik koos ervoor om van spakenburg naar vriezenveen te gaan alles was het waard je word er gezien en gehoord en ik ben de gelukkige eigenaares van een top vloer en zeer goedkoop ga zo door beboparket voor mij geen andere winkel meer het is bij jullie het totaal plaatje.
REACTIE VAN CLAUDIA
hallo. Eigenaar bebo frans belt net persoonlijk of de vloer netjes is afgeleverd nou dat maak je bij een ander bedrijf niet mee hoor. top bedrijf
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Naturel eiken vloer met olie”
Door Hans klaver op dinsdag 12 mei 2015 '15
Ik kwam voor een voorbehandelde naturel eiken vloer, echter de voorbehandelde was reeds uitverkocht. Met dank aan Leidy evengoed nog gratis olie erbij gekregen! Super service! Ook Herman bedankt voor het meedenken met de olie! Leuk bedrijf met leuke mensen waar ik een heel goed gevoel aan over gehouden heb! En dat kwam niet alleen door het mooie weer! Vriendelijke groeten uit Alkmaar, Hans Klaver
FOTO VAN HANS KLAVER
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Elise en Johan op maandag 24 aug 2015 '15
Ik had Bebo Parket gevonden via marktplaats en Google. Mijn vriend en ik gaan samenwonen en hebben niet een heel groot budget. Vandaar dat we heel erg blij verrast waren met de prijzen op de website! Wel moesten we naar Vriezenveen komen om het laminaat te bekijken. Gezien er erg veel verschillende kleuren zijn was dit achteraf heel goed. Het was heel erg druk in de showroom! En eigenlijk kocht iedereen gelijk een vloer, dit geeft veel vertrouwen in Bebo parket en in de kwaliteit. Na een kleine miscommunicatie werd ik direct gebeld door de directeur van Bebo Parket om het op te lossen! Wat een goede service zeg, zo'n scherpe prijs en hele hoge kwaliteit laminaat met jaren garantie. Het laminaat wordt vrijdag bij ons thuis bezorgd in Amsterdam, we zijn heel benieuwd hoe de vloer er uitziet als deze gelegd is. Maar hebben er nu alle vertrouwen in dat het goed komt. Wij hebben Bebo Parket bij al onze vrienden, familie en kennissen aangeraden! Met vriendelijke groetjes, hele tevreden klanten Elise en Johan.

Naschrift ontvangen op 1 september 2015: Het product is geleverd.
We zijn super blij met deze prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“een aanrader”
Door fredrik op zaterdag 8 nov 2014 '14
we hebben een houten vloer en een portugese tegelvoer bij bebo gekocht de vloer laten schuren en lakken. We zijn in een woord super tevreden,de sfeer en vriendelijkheid staat boven aan! we waren bij andere grote bedrijven geweest maar daar was je een nummer en de prijs lag stukken duurder. Toen we bij bebo de prijs hoorden waren we gelijk verkocht. alles is nu klaar en ziet er goed uit dus een tevreden klant. groet fam fjonker
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Laminaatvloer van Bebo parket”
Door Veldhoff op zaterdag 20 sep 2014 '14
Ik heb een laminaatvloer gekocht bij Bebo parket. Frans heeft mij goed en vriendelijk geholpen. Het laminaat was snel en makkelijk te leggen. De prijs was 500 euro lager dan bij ons in de buurt dus daar wil ik wel een stukje voor rijden. Ik zal Bebo zeker aanraden bij familie en kennissen! We hebben het laminaat zelf meegenomen en zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Laminaat vloer gekocht”
Door Juliette Bots op zaterdag 21 mrt 2015 '15
Ik heb een top ervaring met bebo parket! Het aanbod is heel groot, zowel partijen als vast aanbod. Voor ieder wat wils (en voor iedere portemonnee). We werden erg vriendelijk ontvangen. Het personeel was erg vriendelijk, we kregen koffie en cake in de ochtend en een heerlijk broodje hamburger aangeboden tijdens de lunch. Wij komen voor onze volgende vloer hier zeker terug!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super service!”
Door Peter op dinsdag 27 aug 2013 '13
Voor onze nieuwbouw woning moest er door het hele huis een vloer worden gelegd. Beneden geschikt voor vloerverwarming, boven minstens zo'n goede kwaliteit. Bebo Parket heeft ons geweldig goed geholpen en we zijn enorm tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader en we gaan hier zeker terug komen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Geweldige reacties”
Door Marjon van Beeten op maandag 16 okt 2017 '17
Wij hebben nu voor de 2de keer een eikenhouten vloer van bebo. Het bevalt uitstekend. Goede service en de prijs is perfect. De reacties van vrienden zijn geweldig......iedereen vind de vloer super mooi
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Grenen vloer”
Door kees Rogaar op zondag 24 sep 2017 '17
Super bedrijf ,je wordt goed geholpen Bedrijf lijkt wat sober, maar daar is prijs ook naar. Grenen vloer gekocht. Werkte eerst wat maar na acclimatisatie perfect.
REACTIE VAN BEBOPARKET
we zijn altijd blij met een positieve recensie
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede kwaliteit en service en niet duur.”
Door Mienet op woensdag 4 sep 2013 '13
Wij waren op zoek naar een houten vloer, niet te duur.Wij zijn goed ingelicht over de voordelen en nadelen van een massieve vloer. We hebben voor een grenen vloer gekozen omdat onze meubels ook van grenen zijn, en niet te duur.De service was uitstekend. De legservice van Beboparket heeft de vloer er strak ingelegd en netjes afgewerkt met de naturel olie. We waren/zijn heel erg blij met het resultaat nu de meubels er weer in staan.De vloer heeft een hele warme uitstraling.Toen ik vragen had over het onderhoud van de vloer werd ik via de telefoon duidelijk ingelicht en werd mij snel een onderhoudsolie toegestuurd.
Binnenkort hebben we ook laminaat nodig, dan gaan we direct weer naar Bebo parket, want door de goede kwaliteit en de heel goede service heb ik er alle vertrouwen in.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Bebo Parket topbedrijf”
Door Edwin & Jose op woensdag 11 sep 2013 '13
We waren bij Bebo Parket op zoek naar een houten vloer in onze woonkamer en keuken. We zijn door de verkoper erg goed geadviseerd! We hebben een prachtige vloer uitgezocht en deze is professioneel door Bebo gelegd. Alle medewerkers zijn erg klantvriendelijk en we hebben een heerlijke hamburger gehad op de zaterdagmorgen. We waren zo tevreden dat we ook bij Bebo Vloerbedekking zijn geweest. Daar hebben we zowel al het woonkamermeubilair als de wandverf besteld. Ook hier weer goed en vakkundig geholpen door de verkoopster! Ben je dus op zoek naar een vloer, zoek dan niet verder en ga naar Bebo Parket in Vriezenveen! We raden dit iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Laminaatvloer”
Door Deborah op dinsdag 9 dec 2014 '14
Zojuist vanuit brabant naar 't mooie Vriezenveen gereden, voor een laminaatvloer. Wat een vriendelijkheid en een keus uit vele mooie vloeren. Dankjewel voor de hulp en wie weet tot ziens! Nu weer terug naar brabant om de vloer te gaan leggen!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Kwaliteit en zeer voordelig!”
Door Bourgondien op woensdag 19 nov 2014 '14
Deze week bij Bebo parket een laminaat vloer gekocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de vloer, het staat echt geweldig. Daarnaast was de vloer echt stukken goedkoper dan elders, zeker het ritje naar Vriezenveen waard dus.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“super goedkoop”
Door Stundebeek op maandag 2 sep 2013 '13
* Bent u tevreden over de kwaliteit?, Ja
* Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit ?, Super goed voor zulke lage prijzen
* Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service?, De Mensen zijn super vriendelijk
* Is de levering goed verlopen?, Levering is op de juiste tijde en juist dag afgeleverd.
* Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost?, Geen Klachten
* Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten?, Nee als is duidelijk bij bebo parket
* Zou u dit bedrijf aanraden en waarom?, Ja goeie kwaliteit en super vriendelijk en super mooi prijs de goedkoopste van Nederland
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed meedenken met ons en een aanemelijke prijs”
Door Ilona Kelder op woensdag 25 sep 2013 '13
wij zijn uitstekend geholpen om een keus te maken in het ruime assortiment, we hebben een huisje gehuurd voor 1.5 jaar en wouden niet veel geld besteden, hier vonden we een mooie laminaat voor een super scherpe prijs
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Absoluut topper!”
Door E. Fiolet op donderdag 4 dec 2014 '14
Voor mijn nieuwbouwhuis wat pas volgend jaar ergens in het voorjaar wordt opgeleverd, zocht ik laminaat. Wat een dure prijzen allemaal! Dat wordt flink sparen in korte termijn. Dankzij een goede tip van een vriendin ben ik naar Bebo Parket gegaan. Ik kon haar verhaal niet geloven. Kwaliteit en goedkoop? Hoe is dat mogelijk? Daar heb ik wel een uur rijden voor over. Mijn ervaring? Een laagdrempelig, goed professioneel en klantvriendelijk bedrijf! Zelfs telefonisch is Bebo goed te bereiken. Er wordt meteen opgenomen. Je wordt niet in de wacht gezet. De medewerker die mij heeft geholpen, was zeer behulpzaam. Hij nam de nodige tijd. Ook luisterde hij aandachtig naar mijn wensen. Een heleboel stress is er voor mij daarmee weggenomen! Want naast bruikbare tips, gaf hij mij een goed en eerlijk advies! Wat een servie! Het is waar voor elk budget is er een laminaat. Kortom: Ik ben blij dat ik geslaagd ben. Straks lekker genieten van mijn mooie vloeren!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Lamelparket”
Door Bart op donderdag 4 jul 2013 '13
Wij hebben lamelparket in de woonkamer van Bebo Parket,maar wij zijn er niet tevreden over. De vloer ligt er nu ruim een half jaar in, de vloer ziet er nu al niet meer uit. hij krast ontzettend. Als je er ook maar iets op laat vallen zit er al een deuk in. Wij hebben echt spijt dat we niet iets meer betaald hebben en naar een andere zaak zijn gegaan. Op de bovenverdieping hebben we PVC vloer van Bebo daar zijn we wel tevreden over.
Reactie of foto toevoegen +68 bedankjes
“Misleidende prijzen”
Door bert op woensdag 3 jul 2013 '13
Op de onderste regel staat heel klein, dat prijzen ex btw zijn. Verder vindt je de verwijzing op de hele site niet..........bewust gedaan.... Ook in de winkel niet een directe verwijzing naar de BTW van 21 procent, ondervloer, borstelen olien kost allemaal extra in combinatie met de BTW betekent het soms een meer dan dubbele prijs....... Er staat zoveel onzinnige info op de site, dat dit BTW verhaal er rustig had bijgekund. Volgens mij ben je wettelijk verplicht de BTW verhoging te noemen naar de consument. Riekt naar boerenbedrog.
Reactie of foto toevoegen +148 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Boyd de wolf op zaterdag 12 nov 2016 '16
Goed geholpen door Joost. Duidelijk uitgelegd en we waren er snel uit. Veel aanbod en alleen maar vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken, mocht je een nieuwe vloer willen aanschaffen.

Aanvulling 4 juli 2017: De vloer hebben we zelf gelegd en we zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed opgelost”
Door Wendy op woensdag 15 okt 2014 '14
Ik hoorde dat Bebo de goedkoopste laminaatvloeren zou hebben, dus naar Vriezenveen gereden en vloer uitgezocht. Zie ik paar dagen later een aanbieding van een bouwmarkt die stuk goedkoper is. Bebo gebeld en ze hebben hun naam waar gemaakt! Ze zijn onder de prijs van de bouwmarkt gaan zitten en de vloer wordt nog bezorgd ook. Vloer moet nog geleverd worden, maar ga er van uit dat dit ook goed komt. Ik zeg: goed opgelost Bebo! De vloer is inmiddels geleverd en het is allemaal goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Na 3 jaar nog een dikke 10!”
Door Debby op zaterdag 30 nov 2013 '13
3 jaar geleden kwam Frans bolier van bebo op mijn pad omdat we een mooie vloer zochten voor ons inloophuis voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Geheel belangeloos werd ons hele huis binnen 2 dagen voorzien van een prachtige houten vloer. Nu drie jaar later horen we nog steeds veel complimenten over onze vloer en met veel plezier verwijs ik ze dan ook naar Bebo in Vriezenveen. Dagelijks komen mensen schuifelend , schoorvoetend over de drempel van ons huis...op zoek naar kwaliteit van leven na kanker...de uitstraling van ons huis maakt dat mensen zich eenmaal over die drempel, zich thuis voelen. We zijn Frans en zijn team bijzonder dankbaar dat ze ons hierbij hebben willen ondersteunen en ik kan het iedereen aanraden om in Vriezenveen een kijkje bij ze te nemen ... en voor wie de vloer bij ons wil aanschouwen of ook op zoek is naar kwaliteit van leven na(ast) kanker... www.hetnijehuis.nl .... Je bent van harte welkom!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Massief houten vloer”
Door Liz Mangham op vrijdag 18 apr 2014 '14
Bebo heeft bij mij een massief eiken vloer gelegd. Dit is naar alle tevredenheid gebeurd. Bij aankoop werd ik prima geïnformeerd en de prijs is aan de lage kant voor de geleverde kwaliteit. De levering vooraf van het hout was mooi op de afgesproken tijd en ook het leggen was op 1 dag vakkundig gebeurd. Wel hield ik minder hout over dan gepland, dus was er sprake van een minderlevering. Dit heb ik onder de aandacht gebracht en Bebo ging heel goed met mijn 'klacht' om en handelde deze op goede wijze af. Ben helemaal tevreden over dit bedrijf. Dikke pluim.
FOTO VAN LIZ MANGHAM
een schitterende vloer van Bebo Parket
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Tevreden”
Door Ben op maandag 16 okt 2017 '17
Super klantvriendelijk. Goed advies. Mooie prijzen voor goeie kwaliteit spullen
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Lisa op woensdag 9 okt 2013 '13
We hebben vloeren gekocht bij bebo omdat hun de goedkoopste waren. Ook hebben we de vloeren laten leggen het zijn echt vakmensen . Nogmaals bedankt voor het goede advies. Bebo parket super bedankt
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Parket voor onze vloer en wand”
Door Mieke op maandag 20 jan 2014 '14
Wij hebben parket gekocht bij Beboparket uit vriezenveen. Het is echt super mooi geworden! We hebben namelijk de grote muur in onze kamer met hetzelfde parket beplakt, en de rest van de muren wit gesaust.
Het resultaat is echt super mooi! We hebben ongeveer 70 a 80 meter gekocht en waren in totaal €950 kwijt.
We hebben het parket zelf gelegd, maar de ondervloer en lijm ook van Beboparket afgenomen. Het is echt een heel makkelijk systeem, je neemt je aanhanger mee en deze heb je een uur daarna vol liggen met parket.
Je kan het ook laten leveren natuurlijk, maar het is echt een goed idee om direct je aanhanger mee te nemen, want kopen doe je uiteindelijk toch wel daar ;)
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Probleem opgelost”
Door Gonnie Nan op zaterdag 13 feb 2016 '16
Na een boze mail van mij kant uit is het probleem van het laminaat keurig opgelost ik kon het terugbrengen en kreeg mijn geld terug ondanks dat ik al wat gebruikt had grote klasse ik trek dus al mijn boze woorden terug.
Reactie of foto toevoegen +37 bedankjes
“goedkoopste en de beste service”
Door fred laffra op woensdag 19 nov 2014 '14
300km gereden om ruim 100m2 laminaat te bestellen na 5 min binnen zijn geweest en na 10 min besteld en al stonden wij alweer buiten met een tevreden gevoel. Prima service, vriendelijk mensen, een dikke 10+. Is geleverd op tijd en de dag het zou moeten. Zeer te spreken over de kwaliteit. Service was ook perfect in de zaak zelf, de aflevering was ook netjes. Ik zal hun zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Super service”
Door Fam Jansen uit Schiedam op dinsdag 10 mei 2016 '16
Wij hadden voor de in inloopkasten 2pakken Pvc laminaat gekocht. Het was lichtbeige bewolkt . Bij thuiskomst 200km heen en 200km terug maakte we een pak open en tot onze schrik was het zwart . We hebben gebeld en er was direct een oplossing , het zou de volgende dag worden omgeruild en dat was ook zo.Dus wat een super service leverd Bebo parket. Echt een hele warme douche.
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“laminaat vloer”
Door Jessica op woensdag 26 nov 2014 '14
Hallo. Ik heb 60 vierkante meter nodig voor mijn woning. Ik ben blij over mijn laminaat keuze. Met alle hulp en advies van het personeel ben ik zeer tevreden. Ik heb rustig op mijn gemak een keuze kunnen maken met een genot van een lekkere bak koffie. Ben ik tot een goed eind resultaat gekomen. Super bedankt voor dit alles. met vriendelijke groeten Jessica Evers.
FOTO VAN JESSICA
Een zeer tevreden klant
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed geslaagd”
Door wimjan op donderdag 11 jun 2015 '15
We hebben hier een vloer gekocht en zijn erg tevreden. We hadden geen groot budget en wilden toch graag een eiken vloer. Op naar Vriezenveen want we hadden al vaak gehoord dat je daar moet zijn voor een goedkope en goede vloer. Inderdaad we zijn er geslaagd en hebben een mooie eiken lamelparket voor een mooie lage prijs
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Bebo”
Door Heleen bouwnr 1 op zondag 11 mrt 2012 '12
Ik ga mijn vloer ook bestellen bij Bebo-vloeren (http://www.beboparket.nl/). Volgens de Tubantia een tijdje geleden komen mensen zelfs vanuit Amsterdam voor die vloeren. Het is heel goedkoop namelijk.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Geweldig geholpen bij Bebo Parket”
Door J. Gerrits op maandag 29 sep 2014 '14
Wij hebben een vloer gekocht bij Bebo parket te Vriezenveen omdat ik via via al vaker had gehoord dat zij een goede kwaliteit leveren voor een zéér scherpe prijs de keuze daar is echt erg groot. Wij werden erg vriendelijk ontvangen en onder het genot van een heerlijke kop koffie zijn we gaan rondkijken , je komt hier echt ogen te kort wat een ontzettende grote keuze uit vloeren kun je hier maken. Geweldig, nooit geweten dat er zoveel keus is in vloeren. maar met behulp van een erg vriendelijke verkoper die ons feilloos alles wist te vertellen over de diverse kwaliteiten kwamen wij al snel tot een goede keuze. Een mooie brede laminaat met een schitterende bovenlaag scherp geprijsd maar bovenal een super kwaliteit. Ik ben erg blij met deze aankoop en voor mijn volgende project ( de bovenverdieping) ga ik zeer zeker wederom na Vriezenveen Bebo parket. Mensen van Bebo ga zo door jullie hebben er een fan bij! Wij hebben het laminaat zelf meegenomen en zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitstekende service/kwaliteit voor een betaalbare prijs”
Door Marc H. op donderdag 7 nov 2013 '13
Onlangs hebben we een mooie eiken houten vloer gekocht bij Bebo parket, waarbij we erg goed zijn geholpen door Frans. We kwamen er direct uit met de prijs e.d. en we kozen ervoor om de vloer zelf in de olie te kleuren. Echter is dat niet helemaal naar tevredenheid gegaan en zagen we kleurverschillen. Dit was een foutje van mijn kant. Nadat ik dit bij Beboparket had gemeld, werd er meteen aktie ondernomen en de volgende dag was het probleem verholpen. De vloer werd gepolijst en vakkundig opnieuw in de olie gezet. Het ziet er nu prachtig uit en we zijn zeer tevreden. Ook ben ik goed te spreken over de levering en vakkundigheid van Bebo parket. Ik raad daarom ook iedereen aan om een vloer te kopen bij Bebo Parket. Nogmaals hartelijk dank voor jullie goede service en hulp !
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer slechte service”
Door J. Mulder op donderdag 25 sep 2014 '14
Wij hebben in februari een houten vloer gekocht. De vloer op zich is prima. Er zijn bij het leggen een aantal fouten gemaakt, hiervoor is iemand langsgeweest welke aan het schuren is gegaan. Hierdoor werd het niet beter. Na veel bellen en mailen in juni eindelijk weer iemand langsgekomen. Deze oordeelde dat schuren nooit had gemogen. Zouden de juiste oplossing aan kantoor doorgeven waarna wij gebeld zouden worden. Tot op heden wordt er niet gereageerd op mail en telefoon. Conclusie: Als vloer zonder problemen wordt gelegd heb je geluk, is er een foutje gemaakt wordt er totaal niets aan gedaan.
Reactie of foto toevoegen +120 bedankjes
“Duoplanken”
Door Femke Laenen op woensdag 19 aug 2015 '15
Afgelopen juni mooie brede eiken duoplanken gekocht bij bebo. Het eindje rijden leek te moeite waard. Twee weken later werden ze geleverd. Als de chauffeur al weg is zien we dat er net iets andere planken zijn geleverd als besteld. Een cm smaller en een dunnere toplaag. Maar ook geen duoplank maar een multiplank. We bellen met Bebo maar ze kunnen nu niks voor ons doen want de door ons bestelde planken zijn niet voorradig en moeten nog gefabriceerd worden! Dus heeft Bebo zomaar besloten ons dit alternatief te sturen, een mindere kwaliteit en als wij niet oplettend waren geweest hadden we deze vloer ernstig te duur betaald. We moeten even wachten op een oplossing vanwege de vakantie van bebo, maar uiteindelijk komt Bebo met een goede oplossing. We krijgen een goede compensatie voor de vloer en levenslange garantie.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tegels”
Door Maarten op vrijdag 20 nov 2015 '15
Heb aan de lijven ondervonden hoe het bedrijf omgaat met haar klanten. En blijkbaar niet gericht is op een terugkerende klant maar op snelle handel. Als het geld binnen is, is de service over. Alles word op de meest makkelijke manier (per email) afgepoeierd en als je ze belt, moet je maar mailen.
Reactie of foto toevoegen +106 bedankjes
“Ruim voldoende”
Door antonia op dinsdag 17 dec 2013 '13
Erg goede prijs kwaliteitverhouding! Mensen bij de verkoop vriendelijk en gastvrij! Tip: bij het leggen van het parket blijf erbij zodat planken met beschadiging niet met beschadiging er in worden gelegd (is helaas bij ons gebeurd) na een aantal keren bellen wel netjes opgelost: korting op plinten gekregen. Nog een tip: bij vragen over levering /transport vraag naar frans( vloeren) of mieke (tegels) zo niet loopt de communicatie traag. is tenminste onze ervaring.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Schuren parketvloer”
Door Paul en Herma van Benthem op maandag 19 jun 2017 '17
Vorige week heeft een medewerker , zijn naam Hans Buiël, van BEBO PARKET bij ons de parketvloer geschuurd. Fantastisch, vakwerk, vriendelijk , in overleg met kleur, en goed advies. Vele complimenten gekregen van Familie, vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor deze prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“De beste oplossing voor elk budget”
Door Jolanda op woensdag 24 sep 2014 '14
Als ik Bebo parket in 1 woord moet omschrijven. Fantastisch. Super service, op en top klantvriendelijk, en het allerbelangrijkste voor elke beurs een supermooie vloer. Wij kunnen het iedereen aanraden om daar de vloer te kopen. Vergeet de zogenaamde aanbiedingen op internet deze mensen van Bebo parket laten u zien hoe het wel moet en wat het woord service en goed advies werkelijk inhoud. Wij hebben een laminaatvloer gekocht die we zelf gaan leggen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“parketkeuken”
Door H.W. van Veldhuizen op donderdag 26 sep 2013 '13
Wij kwamen bij Bebo parket voor de aanschaf van een vloer. Nu hebben we echter naast een prachtige eiken vloer ook nog de open keuken en bar van Bebo parket en zijn naast de keuken en de vloer ook de plafondbalken gekleurd met producten van Bebo parket. Wij zijn zo tevreden over onze ver-nieuwbouw dat wij al een advertentie in de regionale krant hebben geplaatst om onze dank te uiten. Ons huis? Je zou het moeten zien! :-)
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Goede oplossingen”
Door Hakse op zaterdag 31 okt 2015 '15
Nadat het parket geleverd was, zagen we tot onze schrik dat de planken niet zo verlijmd waren op de lamellen als we gedacht hadden. We konden het parket zonder problemen omruilen voor een ander parket naar onze keuze. Daarna bleek er een plank niet helemaal goed. Ook dit heeft Bebo parket keurig opgelost. We zijn heel blij met onze prachtige vloer, gekocht bij een prima bedrijf met aardige mensen en een uitstekende service. Een aanrader!
REACTIE VAN BEBOPARKET
fijn dat u tevreden bent, de fout lag inderdaad bij ons bedrijf. Er kan altijd iets mis gaan en wanneer de fout bij ons ligt zullen wij deze zeker oplossen vr groet Beboparket
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Perfect!!”
Door Erwin op maandag 12 jan 2015 '15
Werkelijk UITSTEKEND geholpen! Ik heb bij BEBO parket een goede eiken vloer gekocht en ook nog enkele tegels beiden goede en mooie producten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Als kers op de taart ook nog een persoonlijke behandeling met goede service.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima parket”
Door Mar op maandag 26 aug 2013 '13
Dank voor de levering van het parket en de ondervloer. We zijn prima geholpen en ook goed te spreken over de service. Plezierig no-nonsense bedrijf waar je goed en snel wordt geholpen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer veel dank”
Door Suzan op vrijdag 16 sep 2016 '16
Ontzettend fijn dat Bebo parket bereid was om iemand te regelen die de door mij bestelde 50 vierkante meter grenen naar mijn nieuwe woning op drie hoog wilde brengen. Ik ben hier inzettend mee geholpen, zeer veel dank!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Ligt er nog steeds mooi in”
Door joost mvdb op vrijdag 21 aug 2015 '15
Ik heb 6 jaar geleden een vloer gehaald bij beboparket. En de vloer delen liggen er nog steeds mooi in. Een mooie grijze eiken multiplank voor een zeer lage prijs van 25 euro pm2 deze planken zijn 2cm dik en hebben een dikke toplaag. Ze zeiden dat de vloer delen 40 a 50 jaar meegaan dat geloof ik zeker. Ik zou iedereen bebo parket aanraden. Ben zeer professioneel geholpen en ook zeer klant vriendelijk. Bedankt voor deze mooie vloer.
FOTO VAN JOOST MVDB
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“kwaliteit en goede service!”
Door erica van Zutphen op vrijdag 4 okt 2013 '13
Wij hebben het adres van Bebo parket gekregen via vrienden die hier al een hout besteld hebben. Vorige week voor de 2e keer parket besteld voor één van onze vakantiehuizen. De 1e keer prachtig parket gekocht voor ons chalet in Zwitserland, een abdijvloer, oud gemaakt. Een geweldige sfeervolle vloer die samen met het steigerhout aan de wanden het plaatje compleet heeft gemaakt. Wij hebben het hout zelf opgehaald met een aanhanger. Daarom ook deze keer weer naar Bebo parket. Het was er druk maar er waren genoeg medewerkers die je te woord kunnen staan. En even wachten is ook niet erg want er is gratis koffie en frisdrank met wat lekkers. Toen wij er waren werden er zelfs heerlijke hamburgers gebakken ( met broodje en uien ). We werden geholpen door een dame die ons zeer goed advies heeft gegeven waar we zeer blij mee waren. Al snel hadden we met haar de juiste vloer uitgezocht voor een hele goede prijs ( want daarvoor moet je ook zeker hiernaar toe gaan ). Dit keer laten we het bezorgen! Het was voor ons wel een ritje ( vanuit Zandvoort )maar zeker de moeite waard. Grappige bijkomstigheid: We hadden voor één van onze huizen via Marktplaats een teakhouten hoge bartafel met krukken gezien in Klarenbeek, dat was op de route. We vertelden dat we uit Vriezenveen kwamen omdat we daar een vloer hadden gekocht. Toen bleek dat deze mensen ook net de dag ervoor een vloer geleverd hadden gekregen via Bebo parket. Hoe klein is de wereld! Bebo parket is een aanrader, zeker gaan kijken en kopen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Grenen vloer”
Door Klaartje en Maarten op vrijdag 4 sep 2015 '15
Het was een stuk rijden maar dat was het allemaal waard. We hebben een heel mooie grenen vloer gekocht waar iedereen uit onze omgeving van onder de indruk was. We hebben (ondanks echte hout liefhebbers) ook nog even gekeken naar acceptabel laminaat. Maar zelfs de grenen vloer was nog goedkoper! We kregen helaas na een paar maanden brand waardoor de vloer vervangen moest worden. Weer alles top in orde.
Toen is de vloer per ongeluk verlijmd (terwijl we duidelijk verzocht hadden om dit niet te doen). Daar kwamen we na jaren achter toen we gingen verhuizen. Na even bellen werd ik gelukkig direct geloofd en kregen we een geheel nieuwe vloer. Ik zeg: op naar bebo!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“niet verwacht toch gekregen”
Door Egbert op maandag 26 aug 2013 '13
2 maand geleden een vloer aangeschaft bij Bebo en geprobeerd zelf te leggen. Helaas , was er meer voor nodig dan een paar rechterhanden. Een telefoontje naar Bebo en de hulptroepen werden ingeschakeld , binnen een week was er een parketeur van hen en werd de vloer perfect gelegd. Al met al een goede service en zeer vriendelijke mensen. Groeten uit Borne.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Fijn maar wel van hot naar her”
Door Felix R op maandag 16 okt 2017 '17
Erg fijne zaak, veel keus en goede kwaliteit. Geen 4 sterren, omdat ik bij aankomst (bij ophalen bestelling) van hot naar her gestuurd ben. Op kantoor werd ik met de bon naar het magazijn gestuurd. Daar moest ik 5 min wachten voordat ik geholpen werd (meerdere mensen van Bebo Parket liepen mij voorbij, zonder aan te spreken) toen kreeg ik te horen dat ik aan de andere kant van Vriezeveen moest zijn. Dat weten ze op kantoor toch ook wel vraag ik me dan af? Ik bedoel, hoezo moet ik daar eerst 5 min op wachten? Voordat iemand mij dat verteld? Iets voor de volgende keer dus... Hoe dan ook, volgende keer zal ik nog eens Bebo Parket overwegen.
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“vakwerk”
Door J. Assink op donderdag 26 sep 2013 '13
Bebo parket heeft absoluut vakmensen in dienst.
Ik ben zeer tevreden over de manier, waarop mijn vloer onlangs door Bebo werd gerenoveerd.
Die kan weer jaren mee!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Grote klasse”
Door M. Huizinga op maandag 20 feb 2017 '17
Zeer ruim assortiment met kwaliteitsvloeren tegen hele scherpe prijzen. Dat Bebo marktleider is op de Nederlandse vloerenmarkt staat wel vast als je hun assortiment tegen prijs en kwaliteit afweegt! Het is inderdaad nergens goedkoper dan hier! Zeer vriendelijke medewerkers in de verkoophal en lekker eigenzinnig en eigentijds concept met broodjes hamburger en andere versnaperingen voor de klanten. Klantvriendelijkheid en enthousiasme van medewerkers op het kantoor kan trouwens wel een (heel) stuk beter! Door een paar misverstanden en miscommunicatie met een aantal mensen binnen het bedrijf onze bestelling uiteindelijk uit frustratie geannuleerd. De eigenaar van Bebo heeft nadien uit eigen initiatief contact met ons opgenomen om ons verhaal te horen om vervolgens zijn oprechte excuses aan te bieden. Bovendien bood hij aan om geheel belangeloos, ondanks onze annulering, onze reiskosten vanuit Brabant te vergoeden om zo het ongemak met ons goed te maken. Dit vind ik wel grote klasse en pleit voor de goede wil van deze ras ondernemers!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Corien van Vliet op vrijdag 21 aug 2015 '15
Niets dan lof voor Bebo! 10 augustus jl. heb ik bij de fabrieksverkoop 50 m2 laminaat gekocht, de 17e is alles afgeleverd en vandaag hebben 2 laminaatleggers alles in een paar uur gelegd. Zeer deskundige en vriendelijke mensen. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Plinten voor laminaat vloer”
Door Danielle Rodrigues op donderdag 1 sep 2016 '16
Wij hebben een paar jaar geleden een mooie laminaat vloer van Bebo parket in onze woning laten leggen en toen was de service al top. Onze vloer is nog steeds erg mooi . Kun je nagaan er is veel activiteit bij ons thuis kinderen,huisdieren en nog is de vloer mooi. We hadden laatst even contact gehad met de Bebo omdat onze hond de plinten had opgegeten en ja hoor ze hebben veel moeite gedaan voor ons om deze plinten nog te krijgen. Ik kan niet anders zeggen ... Dit is een TOP bedrijf . Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe vloer nodig hebben dan gaan we zeker weer naar onze vrienden bij BEBO PARKET.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“bezoek aan de showroom”
Door Kok op zondag 28 sep 2014 '14
Na een slechte communicatie, waardoor ik besloot om mijn uitgezochte vloer te annuleren, ben ik in contact gekomen met Frans, en na het horen van mijn verhaal,was hij op zijn zachts gezegd niet blij, en bood mij een benzinevergoeding aan , en Beboparket neemt het oliën voor zijn rekening. Echt een super oplossing. Nogmaals bedankt voor de coulante service.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“erg tevreden over houten vloeren”
Door dekker op woensdag 1 okt 2014 '14
Wij hebben een vloer gekocht bij beboparket massief eiken. We hebben de vloer ook laten leggen door Colin en Julian. We zijn erg tevreden. Over de kwaliteit en de prijs. Dit bedrijf is een echte aanrader. Vakbekwaam, voordelig , geen aanbetaling, alles is aan huis geleverd.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“prijsverschil”
Door B. Hijmans op dinsdag 19 aug 2014 '14
Tijdens de verkoopweek voor particulieren(34/2014) werd ik snel geholpen en kon ik bij de auto wachten om alles zelf in te laden. Later bleek dat ik hetzelfde laminaat via een internetwinkel veel voordeliger kon krijgen. Ik heb hierover een meldingsmail gemaakt en binnen een dag kreeg ik reactie met de mededeling dat het verschil in prijs zal worden teruggestort. Update met minpunt: 8/9/2014: Afd. Administratie ging zich zelfstandig bemoeien met de gemaakte afspraak en daardoor viel het teruggestorte bedrag lager uit. Tot op heden is de 1ste afspraak met de eigenaar niet geheel uitgevoerd. update 24/9/2014: Na een telefoongesprek met Bebo Parket, heeft men nu
toegezegd het restbedrag aan mij te retourneren. Eind goed al goed.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Super goede service”
Door G v/d W op zaterdag 21 mrt 2015 '15
We hadden een laminaatvloer bij Bebo Parket gekocht. De vloer ging na enige maanden op verschillen de plaatsen uit elkaar.
Nadat wij contact hadden opgenomen met Bebo werd er binnen een paar uur al antwoordt gegeven. Het antwoord was kom maar een nieuwe uitzoeken want dit mag echt niet.We werden toen we de nieuwe vloer uit zochten ook zeer goed geholpen en zijn dan ook zeer tevreden weer naar huis gegaan .
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“mooie vloer in onze winkel”
Door holland op vrijdag 11 okt 2013 '13
we hebben een mooie vloer gekocht bij beboparket voor onze nieuwe showroom. We hadden al veel over beboparket gehoord en besloten er zelf te gaan kijken, we zijn direct geslaagd en hebben de vloer laten bezorgen. Ook hebben we de vloer laten leggen door de leggers van beboparket. We zijn over alles zeer tevreden en willen deze vloeren fabriek bij iedereen aanbevelen, vakkundig personeel en lage prijzen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Topvloer van Bebo”
Door Van Limbeek op zaterdag 6 sep 2014 '14
Zeer tevreden over onze nieuwe houten vloer. Enorm groot assortiment, vriendelijke mensen en messcherpe prijzen. Zeer deskundig geholpen en waardevolle tips ontvangen. Daarnaast ook nog grote uitbreiding bij Bebo op gebied van vloerbedekking, meubelen en badkamers. Je kunt je hele huis dus inrichten met het aanbod van Bebo. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alles aan gedaan”
Door Frank van Maarseveen op dinsdag 24 jan 2017 '17
We hebben bij Bebo een massief eiken vloer gekocht. Er waren planken bij met scheuren en de bovenlaag liet al los. Deze planken zijn behandeld maar niet met het gewenste resultaat.Toen is de hele vloer geschuurd en 2 x in de olie gezet. De vloer ziet er nu goed uit. Bebo heeft er alles aan gedaan om onze ontevredenheid weg te nemen.
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Perfecte bediening”
Door H.K op woensdag 16 okt 2013 '13
Vanmorgen een vloer gekocht, wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd. Hebben de juiste keus kunnen maken en ook de prijs was naar wens. Wij zijn uitermate tevreden. H. Klomp
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Eiken lamel”
Door Stacey Rookhuizen op woensdag 2 dec 2015 '15
Onlangs een eiken lamel parket gekocht in Vriezenveen. Diep geborsteld, super stoer! Wat een lieve medewerkers... Denken goed met je mee, komen met voorstellen waar je zelf nog niet aan dacht. En tja, ik was er toch... Dus gelijk maar even bij Bebo Tegels gaan kijken. Ook m'n badkamertje is er blij mee: hout look tegels meegenomen, nice! Dank voor de koffie! Groeten uit Amsterdam
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Altijd vriendelijk”
Door Esther Jaspers op maandag 16 okt 2017 '17
Nu al 4 vloeren gekocht door het vele verhuizen! Altijd vriendelijk en netjes geholpen. service is top en catering die aanwezig is, is super! Goed bezig mensen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Ga zo door”
Door J. van Dijk Capelle aan den IJssel op woensdag 13 apr 2016 '16
Wij hebben bij BEBO een laminaat vloer gekocht. Ook door BEBO laten leggen. Na het leggen ontdekten we een paar min puntjes. Wij zijn door de meneer van de klachten service teleurstellend behandelt. Daarna doorgegeven dat ik dit niet fijn vindt. Frans belde mij zelf op en hij heeft mij SUPER te woord gestaan. Begripvol... En uitstekend opgelost..Echt een aanrader om hier een vloer te kopen. Ga zo door BEBO.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Bebo verdient een warme douche”
Door Anja Pander op woensdag 25 feb 2015 '15
Vanuit Roermond naar Vriezenveen gereden,...helaas de aanbieding niet meer leverbaar. Weer 200 km. terug,.... Een dag later toch nog maar een op de website kijken! Vreemd aanbieding staat er Nog wel op.
Via mail contact opgenomen met Bebo, volgende ochtend al een antwoord! De verkoper van Bebo had een fout gemaakt en het lamelparket was nog wel te leveren!

Graag wilde Bebo voor een oplossing zorgen!.......en niet zomaar een oplossing, omdat wij voor niets 400 km. hadden gereden boden ze ons een fantastische offerte aan! Waar wij uiteraard mee accoord gingen! Vanochtend onze vloer geleverd,...ziet er heel mooi en goed uit! Bebo parket krijgt van ons een warme douche !,,, en een dikke pluim!
Een bedrijf met een goede service en uiteraard mooie vloeren.
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“Afspraken worden nagekomen”
Door florian vahlkamp op dinsdag 17 okt 2017 '17
wij kopen vloeren en dat gaat altijd volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“massief eikenhout”
Door van Blokland op woensdag 4 sep 2013 '13
De kwaliteit is uitstekend. Zelf met 16mm dikte wordt de aangeleverde vloer zelfdragend en zwevend. Het massieve eikenhout is elke keer prachtig geschuurd en geschaafd. De prijs is daarmee zoals de advertentie beloofd erg scherp, nergens anders goedkoper. Elke levering is goed verlopen. Geen klachten, levering uitstekend. Zonder te kijken en op vertrouwen gekocht. Ik zou dit bedrijf aanraden vanwege de hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Gelukkig hoeft er niet altijd een ondervloer bij, ook de ondervloer is prima en tegen een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“super gezellig en goedkoop”
Door Ina op dinsdag 3 sep 2013 '13
we zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en prijs viel ons reuze mee. het is daar ook super gezellig en zijn heel goed geholpen. als u van plan bent om een nieuwe vloer te kopen zou ik u aanraden om een kijkje bij Beboparket te nemen. de keuze is reuze.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
Adresgegevens Bebo Parket
aVriezenveen , Bovenlandweg 10, 7671 BE Vriezenveen, tel 0546 - 75 02 38
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.