Feedback
8,7

Bebo Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.beboparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bebo Parket
Beboparket is een dynamisch bedrijf dat zich ontwikkeld heeft van een doorsnee houthandel in de vorige eeuw tot een van de grootste parketleveranciers van Nederland op dit moment. Met een vaste voorraad van 50.000 m2 verschillende vloeren en een fabriek van 6000 vierkante meter met de meest moderne apparatuur kunnen we dus doorgaans binnen 24 uur de gewenste vloer bij u thuis afleveren.

We hebben de beschikking over een wagenpark van 20 vrachtwagens en kunnen dus overal in Nederland van Groningen tot Maastricht elke dag van de week wanneer u dat wenst leveren. Maar ook in België, Duitsland, en Frankrijk is levering mogelijk.

Onze hoofdzaak is het leveren van houten vloeren door heel Nederland aan de parkethandel, maar ook aan de bouwmarkten van verschillende formules die bij hun eigen groothandel deze topkwaliteit niet voor die lage prijs kunnen kopen leveren we regelmatig grote partijen vloerhout zoals massief eiken, massief grenen, lamelparket enz.

In onze fabriek worden vele soorten houten vloeren tentoongesteld, waardoor u een goede kijk krijgt op de structuur van de houtsoort. Hout is nagenoeg onverslijtbaar en waardevast, en door eigen import en de intensieve bewerking garanderen wij kwaliteit op het allerhoogste niveau waar u een levenlang plezier aan beleeft met de prettige gedachte dat u het allerbeste heeft gekocht tegen de laagste prijs van Nederland.

We zijn voor particulieren geopend enkele zaterdagochtenden of hele zaterdagen per jaar. Op deze dagen organiseren we stuntverkopen waarbij verschillende houten vloeren en parketvloeren tegen bodemprijzen worden verkocht, de openingstijden zijn dan vermeld op onze website:

www.beboparket.nl.

Bebo Vloeren is op 16 maart 2015 verkozen tot "Gezelligste Winkel van Nederland" (zie foto van de prijsuitreiking hierboven). De prijzen op de website van Bebo Parket zijn exclusief 21 procent btw.
Ervaringen
Er zijn 170 ervaringen over Bebo Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren125 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Eiken lamelparket XXL”
Door WIVER op donderdag 19 apr 2018 '18
De mensen van Bebo zijn vriendelijk, deskundig en als het even toch niet meezit. Tonen zij een hart van goud.

Aanvulling ontvangen 20 april 2018: Het betreft een eiken lamelparket XXL voor de hele beneden verdieping. Zeker de vloer ligt er prachtig in.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar als het mis gaat”
Door AG op maandag 14 jul 2014 '14
Prachtige vloer uitgezocht in de showroom. Bezichtigingspaneel had geen naam maar we gingen ervan uit dat de verkoper het goed opschreef. Edoch er werd een totaal andere vloer geleverd, verkeerde kleur en andere lengtes van planken. Bebo parket gebeld. Vloer ging meteen mee terug en binnen 1 dag was het geld teruggestort. Jammer van de mooie vloer die we gekocht dachten te hebben maar dus wel een zeer betrouwbare zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door florian vahlkamp op dinsdag 17 okt 2017 '17
wij kopen vloeren en dat gaat altijd volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Richtje Post op woensdag 1 apr 2015 '15
We zijn in 2011 verhuisd naar een andere woning. We zijn voor de vloer geslaagd bij bebo parket in Vriezenveen. Prachtige eiken kroegvloer voor een scherpe prijs. Toen we in het najaar van 2014 begonnen met het vergroten van de woning was er bij ons geen enkele twijfel. Weer naar beboparket en bebo tegel. Weer geweldig geslaagd en heel goed geholpen. Wij waren misschien soms wel eens ' last' posten., belden we weer of de levering uitgesteld kon worden i.v.m bouwperikelen. Nooit werden we sjachereinig of vervelend te woord gestaan, altijd vriendelijk en meedenkend. Van ons krijgt bebo parket en bebo tegels op alle gebieden een uitstekend. Wij .raden het bedrijf zeker aan. Vertellen vol enthousiasme over bebo parket en bebo tegel.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer van Bebo parket”
Door Veldhoff op zaterdag 20 sep 2014 '14
Ik heb een laminaatvloer gekocht bij Bebo parket. Frans heeft mij goed en vriendelijk geholpen. Het laminaat was snel en makkelijk te leggen. De prijs was 500 euro lager dan bij ons in de buurt dus daar wil ik wel een stukje voor rijden. Ik zal Bebo zeker aanraden bij familie en kennissen! We hebben het laminaat zelf meegenomen en zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“een aanrader”
Door fredrik op zaterdag 8 nov 2014 '14
we hebben een houten vloer en een portugese tegelvoer bij bebo gekocht de vloer laten schuren en lakken. We zijn in een woord super tevreden,de sfeer en vriendelijkheid staat boven aan! we waren bij andere grote bedrijven geweest maar daar was je een nummer en de prijs lag stukken duurder. Toen we bij bebo de prijs hoorden waren we gelijk verkocht. alles is nu klaar en ziet er goed uit dus een tevreden klant. groet fam fjonker
Reactie of foto toevoegen
“Duoplanken”
Door Femke Laenen op woensdag 19 aug 2015 '15
Afgelopen juni mooie brede eiken duoplanken gekocht bij bebo. Het eindje rijden leek te moeite waard. Twee weken later werden ze geleverd. Als de chauffeur al weg is zien we dat er net iets andere planken zijn geleverd als besteld. Een cm smaller en een dunnere toplaag. Maar ook geen duoplank maar een multiplank. We bellen met Bebo maar ze kunnen nu niks voor ons doen want de door ons bestelde planken zijn niet voorradig en moeten nog gefabriceerd worden! Dus heeft Bebo zomaar besloten ons dit alternatief te sturen, een mindere kwaliteit en als wij niet oplettend waren geweest hadden we deze vloer ernstig te duur betaald. We moeten even wachten op een oplossing vanwege de vakantie van bebo, maar uiteindelijk komt Bebo met een goede oplossing. We krijgen een goede compensatie voor de vloer en levenslange garantie.
Reactie of foto toevoegen
“Probleem met vloer geweldig opgelost”
Door Aldenhuijsen op maandag 2 jan 2017 '17
In de winkel super geholpen door een van de medewerkers. Uiteindelijk een vloer besteld van ongeveer 60m2. Helaas zat daar erg veel spint in. Telefonisch tot een oplossing proberen te komen, maar uiteindelijk door de medewerker in de winkel helemaal geweldig geholpen. Werd totaal niet moeilijk gedaan en nieuwe levering kosteloos ontvangen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Simone De with op donderdag 10 jan 2019 '19
Wij hebben hier onze 3de vloer gekocht , laminaat. Service is kundig en snel

Aanvulling ontvangen 14 januari 2019: heb mijn bestelling gelijk mee kunnen nemen en ben er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Lamel parket”
Door Frens Langenberg schilderwerken op dinsdag 26 mei 2015 '15
Mijn ervaring thuis was al goed. Voor de goede orde heb geen aandelen en/of binding met Bebo. De manier van adverteren sprak mij aan, duidelijk zonder omwegen. De kwaliteit welke op het internet stond, was ook absoluut aanwezig in de loods. Vervolgens ben ik absoluut goed en kundig geholpen, met de juiste uitleg om het zelf te kunnen leggen lamel parket .Dit heb ook gedaan,moet zeggen strak leggen en het ligt er strak in. Nadien in de olie, reden van olie aanbrengen dit kun je nadien meerdere malen herhalen , wat bij lakken moeilijker gaat. Het is dus zeker de moeite waard om de reis te aanvaarden, ben super tevreden. O ja, ontevreden zeurders heb je overal.
FOTO VAN FRENS LANGENBERG SCHILDERWERKEN
Reactie of foto toevoegen
“Eerste ervaring met Bebo”
Door Rob Moen op dinsdag 8 okt 2013 '13
Via internet kwam ik op de website van Bebo Parket. We besloten op een zaterdag naar Vriezenveen te rijden en ontdekten prachtige dorpjes waar we nog niet van gehoord hadden. Bij Bebo werden we geholpen door zeer vriendelijk en deskundig personeel. We zochten een vloer uit en de prijs stond in geen verhouding met de vloeren die we elders hadden bekeken. De beslissing was dus snel genomen! Deze week halen we de vloer op en die gaat dan weer jarenlang mee. Toch maar weer eens een andere reden bedenken om dit leuke bedrijf weer te bezoeken!
Reactie of foto toevoegen
“gewoon ff naar Vriezenveen rijden”
Door 146 op donderdag 5 sep 2013 '13
In onze vriendenkring hebben wij even een rondje " parket" gegevens opgevraagd. De conclusie was " niet verder kijken, gewoon ff naar Vriezenveen rijden". Na een rit over het platteland, aangekomen bij Bebo parket. En gelukkig hebben zij daar een goed kopje koffie van DE. Na een gezellig praatje, aangeven waar onze gedachten naar uitgaan, goed geluisterd naar de adviezen van één van de medewerkers, zijn wij gegaan voor een super parket. Datum van levering en leggen was ook geen enkel probleem. Zeg maar wanneer, op korte termijn, ff in de agenda kijken, en ja hoor, ook geen probleem. Binnenkort wordt het parket bij ons in het nieuwe appartement gelegd. Ik zal de lezers van deze site dan ook op de hoogte houden van het verdere verloop.
Reactie of foto toevoegen
“Ook bij ons 2e huis een fantastische vloer”
Door G. Schouten op maandag 16 jun 2014 '14
Vijf jaar geleden zijn wij via via in aanraking gekomen met Bebo pakket en hebben destijds een volledig massieve grenen vloer gekocht. Met veel plezier maken wij tot op heden gebruik van deze vloer, veel vrienden en vriendinnen hebben inmiddels een vergelijkbare vloer bij Bebo pakket aangeschaft. Sinds 2 maanden hebben wij een nieuw huis gekocht waarbij uiteraard ook een nieuwe houten vloer in de woonkamer hoort. Opnieuw zijn wij naar Bebo pakket afgereisd en hebben een parketvloer met massieve eiken toplaag naar onze smaak gevonden. Omdat wij in de woonkamer een volledig vloerverwarming hebben liggen, is dit maal voor een parketvloer gekozen zodat de vloerverwarming optimaal zijn warmte kan afgeven. Deze week wordt de nieuwe vloer bij ons thuis afgeleverd en gaan wij deze zelf leggen. De vloer is voor ons het visitekaartje van de woning. Bij Beboparket kun je met een gerust hart een geschikte vloer uitkiezen met een voordelige prijs/kwaliteit verhouding.
FOTO VAN G. SCHOUTEN
Woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“niet verwacht toch gekregen”
Door Egbert op maandag 26 aug 2013 '13
2 maand geleden een vloer aangeschaft bij Bebo en geprobeerd zelf te leggen. Helaas , was er meer voor nodig dan een paar rechterhanden. Een telefoontje naar Bebo en de hulptroepen werden ingeschakeld , binnen een week was er een parketeur van hen en werd de vloer perfect gelegd. Al met al een goede service en zeer vriendelijke mensen. Groeten uit Borne.
Reactie of foto toevoegen
“parket en tegels”
Door Jan en Marijke op zondag 24 aug 2014 '14
Tussen de juichende reviews over beboparket (gastenboek op hun site) helaas ook een minder positieve ervaring. Toen we het parket kwamen ophalen op de afgesproken datum bleek het niet behandeld te zijn, het zo maar meegenomen en zelf de weissgrund aangebracht (informatie daarover was niet kloppend met de werkelijkheid). De bestelde tegels waren er niet op de afgesproken datum en moesten nagezonden worden (na flink onderhandelen hoefden we uiteindelijk de verzendkosten niet te betalen). De tegels werden vlot geleverd, maar helaas: totaal andere dan besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Denise Batenburg op dinsdag 16 sep 2014 '14
Ondanks een miscommunicatie hebben de medewerkers van bebo parket zich bewezen dat de klant koning is. Zij hebben mij een mooi aanbod gedaan 100m2 laminaat met gratis plinten en ondervloer plus dat zij het gratis bij mij thuis bezorgen vanaf Vriezenveen naar scheveningen. Gisteren kwam een medewerker van bebo parket helemaal naar scheveningen om mij een kleur en soort laminaat te laten kiezen helemaal top ik heb dit bij andere bedrijven nog niet meegemaakt. Ze zijn erg klantvriendelijk en alles is in het belang van de klant! We leggen het zelf.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Louise op zaterdag 20 sep 2014 '14
Vandaag zijn we in korte tijd geslaagd met de aanschaf van precies de vloer die we wilden. Wij hebben lamel parket gekocht. Mede dankzij vriendelijke en behulpzame medewerkers. Onze keuze om zelf de vloer te vervoeren, leggen en af te werken werd goed ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“De rit meer dan waard!”
Door martin blom op donderdag 8 jan 2015 '15
perfecte prijs kwaliteit verhouding. het was super druk maar onder het genot van een gratis kop koffie was het wachten het waard . na de goede service van verkoper die zeer vriendelijk was en ons goed geholpen heeft werd na betaling netjes de laminaat bij de auto gezet. daarna konden wij terug naar Wieringerwerf de rit was het zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer veel dank”
Door Suzan op vrijdag 16 sep 2016 '16
Ontzettend fijn dat Bebo parket bereid was om iemand te regelen die de door mij bestelde 50 vierkante meter grenen naar mijn nieuwe woning op drie hoog wilde brengen. Ik ben hier inzettend mee geholpen, zeer veel dank!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloer”
Door Ferry Doedens op zaterdag 5 dec 2015 '15
Een mooie vloer gekocht bij Beboparket. We zijn netjes geholpen en tevreden over Mayke die ons netjes geholpen heeft. Beboparket raden we bij iedereen aan. Het was er lekker druk, verse koffie en lekkere broodjes
FOTO VAN FERRY DOEDENS
Reactie of foto toevoegen
“De beste oplossing voor elk budget”
Door Jolanda op woensdag 24 sep 2014 '14
Als ik Bebo parket in 1 woord moet omschrijven. Fantastisch. Super service, op en top klantvriendelijk, en het allerbelangrijkste voor elke beurs een supermooie vloer. Wij kunnen het iedereen aanraden om daar de vloer te kopen. Vergeet de zogenaamde aanbiedingen op internet deze mensen van Bebo parket laten u zien hoe het wel moet en wat het woord service en goed advies werkelijk inhoud. Wij hebben een laminaatvloer gekocht die we zelf gaan leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit en service en niet duur.”
Door Mienet op woensdag 4 sep 2013 '13
Wij waren op zoek naar een houten vloer, niet te duur.Wij zijn goed ingelicht over de voordelen en nadelen van een massieve vloer. We hebben voor een grenen vloer gekozen omdat onze meubels ook van grenen zijn, en niet te duur.De service was uitstekend. De legservice van Beboparket heeft de vloer er strak ingelegd en netjes afgewerkt met de naturel olie. We waren/zijn heel erg blij met het resultaat nu de meubels er weer in staan.De vloer heeft een hele warme uitstraling.Toen ik vragen had over het onderhoud van de vloer werd ik via de telefoon duidelijk ingelicht en werd mij snel een onderhoudsolie toegestuurd.
Binnenkort hebben we ook laminaat nodig, dan gaan we direct weer naar Bebo parket, want door de goede kwaliteit en de heel goede service heb ik er alle vertrouwen in.
Reactie of foto toevoegen
“fout goed opgepakt”
Door Elise van Klooster op vrijdag 11 okt 2013 '13
Ik had een een mooie houten vloer aangeschaft bij Bebo, maar ik had niet goed begrepen hoe ik de vloer moest behandelen. Daardoor had ik een fout gemaakt en iets verkeerds op de vloer gesmeerd. Nadat ik Bebo-parket hierover had gesproken, en bang was dat ik de vloer had verknald, pakte Bebo het goed op. Nu hebben ze mij toegezegd dat de vloer gratis voor mij word opgeschuurd en gelijk in de wax gezet. Ik heb nu weer hoop dat de vloer weer zo mooi word zoals hij was. Dat is dus echte service.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat gekocht”
Door tom haan op dinsdag 19 jul 2016 '16
op de site staat 4.98 in de winkel betaal je er nog 21 % overheen. zij zeggen dat is de btw wel raar want op hun site staat alleen dit : Deze week kunnen ook particulieren profiteren van onze ex. btw prijzen. i.c.m. ondervloer : ook in de winkel staat nergens aangegeven dat de prijs ex btw is, ik vind dit misleidende reclame maken om mensen in je winkel te lokken. ik heb hier wat van gezegd [.] ook heel vreemd dat je per klant aan de balie moet komen met een geluids dichte wand er tussen ik heb die man verteld dat ik een melding zal maken van misleidende reclame maken en daar was die niet echt van onder de indruk zij vinden het heel normaal [.] op een duur kwam er een medewerker er bij en [.] heb ik tog die 21% zogenaamde btw niet hoeven betalen. [.] Dus kijk goed uit met dit bedrijf
REACTIE VAN AVI
Hallo Bedankt voor de informatie Was je uiteindelijk tevreden met vloer zelf? En is het uniklik laminaat wat je krijgt of is het een ander kliksysteem Alvast dank Avi
Reactie of foto toevoegen
“Levering parketvloer”
Door A. Nijkamp op maandag 20 jan 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde product. De prijsverhouding is goed en we betaalden minder in
vergelijking met andere leveranciers. Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen, deskundig advies en goede service. Alles is keurig afgeleverd. Er waren geen klachten. Een tip: let op de prijs-kwaliteitverhouding. Onze zeer goede ervaringen
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door W. de Zwart op woensdag 23 apr 2014 '14
In eerste instantie werd er een vloer gelegd die niet in orde bleek te zijn. Gevraagd werd foto's aan te leveren en zonder te komen kijken werd een afspraak gemaakt om een nieuwe vloer te leggen. Er was geen enkele discussie. Een voortreffelijke medewerking vlak voor onze verhuizing!. Bebolaminaat zullen we zeker aanraden bij kennissen en familie! Dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Topvloer van Bebo”
Door Van Limbeek op zaterdag 6 sep 2014 '14
Zeer tevreden over onze nieuwe houten vloer. Enorm groot assortiment, vriendelijke mensen en messcherpe prijzen. Zeer deskundig geholpen en waardevolle tips ontvangen. Daarnaast ook nog grote uitbreiding bij Bebo op gebied van vloerbedekking, meubelen en badkamers. Je kunt je hele huis dus inrichten met het aanbod van Bebo. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door J.Kee op dinsdag 4 sep 2018 '18
In maart 2018 heb ik bij BEBO in Vriezenveen voor mijn te betrekken woning ongeveer 100 m2 laminaat gekocht. Bebo zou het laminaat ook leggen. Een week voor de legdatum werd het laminaat op de juiste plaats afgeleverd. Toen personeel van BEBO een week later kwam leggen, bleek de vloer niet effen genoeg te zijn. (Er was niets van gezegd) 2.700 euro (egaline, verlenging huur, uitstel verhuizing) later werd het laminaat alsnog gelegd. Tussendoor moest nog laminaat en plakplinten worden opgehaald. Toestand nu: plakplinten laten los en ik moet ze opnieuw bevestigen, maar nu met kit. Wat erger is:er waren geen rozetten, en geen dilatatiestrips. De afwerking rond de voordeurmat en nog erger van de radiator put in de woonkamer was erbarmelijk. Uw reklameuiting dat de hele vloer netjes zou worden afgewerkt bleek in ons geval door miscommunicatie niet te worden gerealiseerd.

Het bedrijf BEBO heeft dit probleem naar tevredenheid aangepakt en opgelost. Dank, Bebo, de waardering gaat nu naar 8.
Reactie of foto toevoegen
“Parket voor onze vloer en wand”
Door Mieke op maandag 20 jan 2014 '14
Wij hebben parket gekocht bij Beboparket uit vriezenveen. Het is echt super mooi geworden! We hebben namelijk de grote muur in onze kamer met hetzelfde parket beplakt, en de rest van de muren wit gesaust.
Het resultaat is echt super mooi! We hebben ongeveer 70 a 80 meter gekocht en waren in totaal €950 kwijt.
We hebben het parket zelf gelegd, maar de ondervloer en lijm ook van Beboparket afgenomen. Het is echt een heel makkelijk systeem, je neemt je aanhanger mee en deze heb je een uur daarna vol liggen met parket.
Je kan het ook laten leveren natuurlijk, maar het is echt een goed idee om direct je aanhanger mee te nemen, want kopen doe je uiteindelijk toch wel daar ;)
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Dick & Do op vrijdag 27 mrt 2015 '15
We zijn vanuit Maastricht naar Vriezenveen gegaan om Lamelparket met een eiken toplaag aan te schaffen. Het parket is van zeer goede kwaliteit en de prijs is heel gunstig. Op zaterdag is het wel erg druk, maar werden uiteindelijk toch snel en vakkundig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Corien van Vliet op vrijdag 21 aug 2015 '15
Niets dan lof voor Bebo! 10 augustus jl. heb ik bij de fabrieksverkoop 50 m2 laminaat gekocht, de 17e is alles afgeleverd en vandaag hebben 2 laminaatleggers alles in een paar uur gelegd. Zeer deskundige en vriendelijke mensen. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“super goedkoop”
Door Stundebeek op maandag 2 sep 2013 '13
* Bent u tevreden over de kwaliteit?, Ja
* Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit ?, Super goed voor zulke lage prijzen
* Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service?, De Mensen zijn super vriendelijk
* Is de levering goed verlopen?, Levering is op de juiste tijde en juist dag afgeleverd.
* Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost?, Geen Klachten
* Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten?, Nee als is duidelijk bij bebo parket
* Zou u dit bedrijf aanraden en waarom?, Ja goeie kwaliteit en super vriendelijk en super mooi prijs de goedkoopste van Nederland
Reactie of foto toevoegen
“Bij Bebo Parket zijn we perfect geholpen bij de keuze van onze vloer”
Door Willianne op woensdag 28 aug 2013 '13
Tijdens de verbouwing zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe vloer, we hebben veel vloeren van verschillende winkels bekeken en vergeleken, elke keer viel het ons op dat de prijs bij Bebo Parket wel heel wat lager was dan bij de andere winkels, we zijn toen bij Bebo Parket in Vriezenveen gaan kijken, bij Bebo Parket zijn we vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers helpen je persoonlijk. Heb je vragen dan geven ze een duidelijk antwoord over het product. De kwaliteit was volgens ons hetzelfde dan bij de andere winkels alleen de prijs was veel lager dus de keus was snel gemaakt. We hebben de vloer door de leggers van Bebo Parket laten leggen, dit is keurig en volgens afspraak gegaan. We zijn tevreden over de kwaliteit en de prijs verhouding. We zouden mensen aanraden om vrijblijvend een keer te gaan kijken, meestal weet je dan al wat je wilt maar als je dat nog niet zeker weet kom dan gewoon nog een keertje terug zodat je zeker van je keuze bent.
Reactie of foto toevoegen
“Komen altijd terug”
Door sam op maandag 16 okt 2017 '17
Wij komen altijd met plezier terug. Aardige verkopers en magazijn medewerkers. Prima zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jaap oude Nijeweme op vrijdag 11 jul 2014 '14
We zijn erg tevreden zowel over de winkel als het leggen. Winkel: alles is netjes, opgeruimd en de verkopers weten waar ze over praten. Leggers: kwamen netjes op tijd zagen er verzorgd eruit EN SUPER STRAK WERK GELEVERD. Wanneer we een hoekje of iets anders wouden was het geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Stichting Ankh op zaterdag 12 sep 2015 '15
Voor de nieuwe locatie van ons inloophuis: www.stichtingankh.nl zochten wij een nieuwe vloer. Omdat wij geen subsidie krijgen moest het wel gaan om een vloer die betaalbaar was voor ons. Woensdag 9 september gebeld met dhr. Bolier en uitgelegd waarom wij geen dure vloer konden kopen. Waarop dhr. 140m2 aanbood tegen inkoopsprijs, gratis ondervloer en plinten en, alsof het niet op kon, gratis bezorgen. Super blij zijn we hiermee, 15 september wordt alles geleverd. Dank u wel!

Naschrift 21 september: vloer is naar tevredenheid geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen zijn exclusief BTW, en veel misleiding op website”
Door T op donderdag 19 dec 2013 '13
Ze misleiden klanten door onjuiste informatie op hun websites te plaatsen. Ze lokken klanten naar de showroom en proberen je met mooie praatjes over te halen om de vloer te kopen (die helemaal niet goedkoop is). Het is duidelijk dat ze last hebben van de crises, anders houden ze er niet van zulke verkooptechnieken op na. Zeer slechte ervaring heb 2 uur gereden met de overtuiging een vloer te gaan kopen, maar kwam bedrogen uit.
Reactie of foto toevoegen
“kwaliteit en goede service!”
Door erica van Zutphen op vrijdag 4 okt 2013 '13
Wij hebben het adres van Bebo parket gekregen via vrienden die hier al een hout besteld hebben. Vorige week voor de 2e keer parket besteld voor één van onze vakantiehuizen. De 1e keer prachtig parket gekocht voor ons chalet in Zwitserland, een abdijvloer, oud gemaakt. Een geweldige sfeervolle vloer die samen met het steigerhout aan de wanden het plaatje compleet heeft gemaakt. Wij hebben het hout zelf opgehaald met een aanhanger. Daarom ook deze keer weer naar Bebo parket. Het was er druk maar er waren genoeg medewerkers die je te woord kunnen staan. En even wachten is ook niet erg want er is gratis koffie en frisdrank met wat lekkers. Toen wij er waren werden er zelfs heerlijke hamburgers gebakken ( met broodje en uien ). We werden geholpen door een dame die ons zeer goed advies heeft gegeven waar we zeer blij mee waren. Al snel hadden we met haar de juiste vloer uitgezocht voor een hele goede prijs ( want daarvoor moet je ook zeker hiernaar toe gaan ). Dit keer laten we het bezorgen! Het was voor ons wel een ritje ( vanuit Zandvoort )maar zeker de moeite waard. Grappige bijkomstigheid: We hadden voor één van onze huizen via Marktplaats een teakhouten hoge bartafel met krukken gezien in Klarenbeek, dat was op de route. We vertelden dat we uit Vriezenveen kwamen omdat we daar een vloer hadden gekocht. Toen bleek dat deze mensen ook net de dag ervoor een vloer geleverd hadden gekregen via Bebo parket. Hoe klein is de wereld! Bebo parket is een aanrader, zeker gaan kijken en kopen.
Reactie of foto toevoegen
“erg tevreden over houten vloeren”
Door dekker op woensdag 1 okt 2014 '14
Wij hebben een vloer gekocht bij beboparket massief eiken. We hebben de vloer ook laten leggen door Colin en Julian. We zijn erg tevreden. Over de kwaliteit en de prijs. Dit bedrijf is een echte aanrader. Vakbekwaam, voordelig , geen aanbetaling, alles is aan huis geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Na 3 jaar nog een dikke 10!”
Door Debby op zaterdag 30 nov 2013 '13
3 jaar geleden kwam Frans bolier van bebo op mijn pad omdat we een mooie vloer zochten voor ons inloophuis voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Geheel belangeloos werd ons hele huis binnen 2 dagen voorzien van een prachtige houten vloer. Nu drie jaar later horen we nog steeds veel complimenten over onze vloer en met veel plezier verwijs ik ze dan ook naar Bebo in Vriezenveen. Dagelijks komen mensen schuifelend , schoorvoetend over de drempel van ons huis...op zoek naar kwaliteit van leven na kanker...de uitstraling van ons huis maakt dat mensen zich eenmaal over die drempel, zich thuis voelen. We zijn Frans en zijn team bijzonder dankbaar dat ze ons hierbij hebben willen ondersteunen en ik kan het iedereen aanraden om in Vriezenveen een kijkje bij ze te nemen ... en voor wie de vloer bij ons wil aanschouwen of ook op zoek is naar kwaliteit van leven na(ast) kanker... www.hetnijehuis.nl .... Je bent van harte welkom!
Reactie of foto toevoegen
“Grenen vloer”
Door Klaartje en Maarten op vrijdag 4 sep 2015 '15
Het was een stuk rijden maar dat was het allemaal waard. We hebben een heel mooie grenen vloer gekocht waar iedereen uit onze omgeving van onder de indruk was. We hebben (ondanks echte hout liefhebbers) ook nog even gekeken naar acceptabel laminaat. Maar zelfs de grenen vloer was nog goedkoper! We kregen helaas na een paar maanden brand waardoor de vloer vervangen moest worden. Weer alles top in orde.
Toen is de vloer per ongeluk verlijmd (terwijl we duidelijk verzocht hadden om dit niet te doen). Daar kwamen we na jaren achter toen we gingen verhuizen. Na even bellen werd ik gelukkig direct geloofd en kregen we een geheel nieuwe vloer. Ik zeg: op naar bebo!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door N. Notenboom op donderdag 23 jan 2014 '14
Onlangs hebben wij via Bebo Parket een nieuwe vloer laten leggen. Wij zijn zeer tevreden over de afspraken van bezorging en het leggen van het parket. Het parket ligt er netjes en strak in en alles is netjes en schoon opgeleverd. Prijs-kwaliteit verhouding is prima
Reactie of foto toevoegen
“Aardige mensen”
Door Erdal Sun op dinsdag 17 okt 2017 '17
bebo parket beste van Nederland, aardig personeel
Reactie of foto toevoegen
“Parketlaminaat”
Door Stefan de Geus op dinsdag 16 sep 2014 '14
Afgelopen zaterdag een mooie vloer gekocht, op de valreep voor sluitingstijd. We twijfelden tussen parketlaminaat en PVC. Uiteindelijk met goed advies gekozen voor parketlaminaat mede dankzij de scherpe prijs vanwege het aanbod van een restpartij. Ideaal ook dat de vloer bezorgd kan worden! Ik ben nu benieuwd of de vloer zonder beschadigingen wordt bezorgd maar daar heb ik alle vertrouwen in. Het is de moeite van de lange rit naar het oosten van het land zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Prima volk maar reken je niet rijk”
Door Bas op maandag 25 jul 2016 '16
Vanuit de Zaanstreek maar eens die kant op gereden, veel leuke prijzen gezien op internet en ik wilde het wel eens van dichtbij bekijken. Aangekomen bleek dat bijna alles al weg was, de aanbiedingen voor massief eiken waren er niet meer. Daarnaast zijn alle prijzen online excl. btw. Een kleine tegenvaller. Ook kwam een berekening als volgt uit; 400 euro vloer, incl. plaatsen kwamen we uit op 2300 euro (alles erop en eraan). Je ziet wel waar de verdiensten liggen en dat is prima ondernemen. Ik heb daarom besloten om alleen de vloer te nemen en tijdens de actie-week heb ik gekozen voor massief grenen AA, die planken zien er wel top uit en over 2 weken worden ze door iemand anders gelegd (verlijmd). De medewerkers waren overigens allemaal zeer aardig en ik was de eerste klant op zaterdag en gingen meteen even een praatje maken en koffie drinken. Prima volk (vandaar ook mijn aankoop!) :) Maar reken je niet direct rijk.
REACTIE VAN HENK
Beste Bas, Die zogenaamde aktieweek is er nu nog steeds. Deze geldt het hele jaar door. Mensen gaan snel bestellen om extra voordeel te pakken en besluiten dan om alles te laten leggen. Daar zit het verdienmodel voor Bebo
Reactie of foto toevoegen
“No-Nonsens kwaliteit.”
Door S.Tank op woensdag 20 nov 2013 '13
Uitgebreid laten informeren over PVC vloeren in het algemeen. Bij Bebo in Vriezenveen terecht gekomen en keurig netjes no-nonsens door verkoper Stan te woord gestaan. Ondanks zijn jeugdige leeftijd geeft hij keurig en eerlijk advies maar vraagt niet om de order maar stuurt je weg met de boodschap: denk er maar over na. Een uur later heb ik ze gebeld en de vloer besteld. Dan komt de heer Jan Nijboer de stoffeerder thuis opmeten en een ander advies geven. En kan allemaal zonder problemen aangepast en geen hond die er moeilijk over doet.2 weken later komt Jan Nijboer de vloer egaliseren en 2 dagen later wordt de vloer naar volle tevredenheid gelegd. Al met al een zeer positieve ervaring met BEBO en met Jan Nijboer. En een zeer mooie PVC vloer in ons huis. Conclusie: een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Deborah op dinsdag 9 dec 2014 '14
Zojuist vanuit brabant naar 't mooie Vriezenveen gereden, voor een laminaatvloer. Wat een vriendelijkheid en een keus uit vele mooie vloeren. Dankjewel voor de hulp en wie weet tot ziens! Nu weer terug naar brabant om de vloer te gaan leggen!
Reactie of foto toevoegen
“In èèn woord geweldig”
Door Tim van Hummel op dinsdag 15 jul 2014 '14
Zaterdag 05-07-2014 Grey Oak Berlin laminaat gekocht, 55 m2 en van het weekend gelegd. Er waren maar 2 lamellen met een stukje af dus dat is echt super. Lekker koffie gedronken en voor de terug weg een broodje hamburger. Bebo parket het was zeker de moeite waard om naar Vriezenveen te rijden. En ik zal het zeker door vertellen dat je naar Bebo parket moet gaan. Met vriendelijke groet vanuit Boxtel.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge kwaliteit, lage prijs”
Door Leendert op donderdag 27 mrt 2014 '14
Kijk door de wat schreeuwerige advertenties heen en ga naar Bebo als je een goede vloer wilt hebben tegen een lage prijs. Bij mij in de familie waren er al die dat gedaan hadden en erg tevreden waren. Omdat wij een vorige keer bij Carpet Land waren geweest en daar toch een beetje spijt van gekregen hadden besloten we maar eens af te reizen met een aanhanger. Vriendelijke en erg makkelijke mensen en we waren binnen 'no time' klaar! Eenmaal de vloer gelegd zei zelfs de timmerman dat het een degelijke vloer is en het ziet er prachtig uit! Echt veel goedkoper dan de rest en geen verborgen extra kosten (ook meegemaakt bij anderen: dan kom je op een advertentie af en dan blijkt het veel duurder te zijn). Enig nadeel is dat de prijzen excl. BTW zijn en dat is vreemd want volgens mij mag je geen consumenten-advertenties maken met excl. BTW-prijzen. Maar goed, desondanks zijn wij zeer tevreden en kunnen het iedereen aanbevelen. Die 150 km v.v. was het zeker waard!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn maar wel van hot naar her”
Door Felix R op maandag 16 okt 2017 '17
Erg fijne zaak, veel keus en goede kwaliteit. Geen 4 sterren, omdat ik bij aankomst (bij ophalen bestelling) van hot naar her gestuurd ben. Op kantoor werd ik met de bon naar het magazijn gestuurd. Daar moest ik 5 min wachten voordat ik geholpen werd (meerdere mensen van Bebo Parket liepen mij voorbij, zonder aan te spreken) toen kreeg ik te horen dat ik aan de andere kant van Vriezeveen moest zijn. Dat weten ze op kantoor toch ook wel vraag ik me dan af? Ik bedoel, hoezo moet ik daar eerst 5 min op wachten? Voordat iemand mij dat verteld? Iets voor de volgende keer dus... Hoe dan ook, volgende keer zal ik nog eens Bebo Parket overwegen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door gja van Beek op dinsdag 22 apr 2014 '14
Kwaliteit prima, prijs uitstekend, service en levering op tijd. We hadden maar vijf dagen om te bestellen en te leggen is perfect gegaan. Aanrader qua service en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“superservice”
Door Fam v d heijden op maandag 22 dec 2014 '14
Hoi allemaal we wilde een houten vloer dus links en rechts gekeken ook internet en jawel we kwamen bij bebo terecht na eerst wat voorzichtig rond te hebben gekeken zijn we aangesproken of hij iets voor ons kon doen ik uitgelegd wat we zochten en dat we niet van koetjes en kalfjes houden maar gewoon recht door zee ,was helemaal duidelijk voor hem hij liet ons paar vloeren zien en keus was vlug gemaakt hem gevraagd hoe en wat we nodig hadden Inmiddels ligt de vloer er en we zijn heel blij is perfect afgeleverd moet zeggen al met al alles perfect geregeld eigenlijk en toen als klap op vuurpijl had lijm en was over maar was weer paar weekjes terug dat ik het gekocht had maar geen probleem kom maar terug krijg je geld terug. Ook zijnde tevree over onze Zuiverloon matten . Dus BEBO vanuit Best superdank voor alles . Heel jullie team fijne feestdagen en tot volgende keer
Reactie of foto toevoegen
“Grenen vloer”
Door kees Rogaar op zondag 24 sep 2017 '17
Super bedrijf ,je wordt goed geholpen Bedrijf lijkt wat sober, maar daar is prijs ook naar. Grenen vloer gekocht. Werkte eerst wat maar na acclimatisatie perfect.
REACTIE VAN BEBOPARKET
we zijn altijd blij met een positieve recensie
Reactie of foto toevoegen
“Heel correcte opstelling”
Door Johan Leurink op dinsdag 12 apr 2016 '16
Een bedrijf waar kwaliteit niet alleen in de producten zit, maar ook in betrouwbaarheid, integriteit en klantvriendelijkheid. Dat is Bebo Parket. Ik kreeg als vanzelfsprekend een partij massief eiken vloerdelen mee voor de prijs van een grenen vloer, nadat Bebo Parket hiermee had geadverteerd. Een fout die ruiterlijk werd erkend en waarvan het bedrijf de gevolgen accepteerde. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“parketkeuken”
Door H.W. van Veldhuizen op donderdag 26 sep 2013 '13
Wij kwamen bij Bebo parket voor de aanschaf van een vloer. Nu hebben we echter naast een prachtige eiken vloer ook nog de open keuken en bar van Bebo parket en zijn naast de keuken en de vloer ook de plafondbalken gekleurd met producten van Bebo parket. Wij zijn zo tevreden over onze ver-nieuwbouw dat wij al een advertentie in de regionale krant hebben geplaatst om onze dank te uiten. Ons huis? Je zou het moeten zien! :-)
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door Salina Horvers op zaterdag 14 jun 2014 '14
Na een ongeval op de snelweg zag ik het even niet zitten om de vloer zelf te gaan halen wat we wel hadden afgesproken. Gelukkig hadden ze hier vanuit Bebo Parket alle begrip voor en komen ze het nu zelfs brengen. Zeer goeie klantvriendelijk en begrip, echt mens gericht.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door G v/d W op zaterdag 21 mrt 2015 '15
We hadden een laminaatvloer bij Bebo Parket gekocht. De vloer ging na enige maanden op verschillen de plaatsen uit elkaar.
Nadat wij contact hadden opgenomen met Bebo werd er binnen een paar uur al antwoordt gegeven. Het antwoord was kom maar een nieuwe uitzoeken want dit mag echt niet.We werden toen we de nieuwe vloer uit zochten ook zeer goed geholpen en zijn dan ook zeer tevreden weer naar huis gegaan .
Reactie of foto toevoegen
“bezoek aan de showroom”
Door Kok op zondag 28 sep 2014 '14
Na een slechte communicatie, waardoor ik besloot om mijn uitgezochte vloer te annuleren, ben ik in contact gekomen met Frans, en na het horen van mijn verhaal,was hij op zijn zachts gezegd niet blij, en bood mij een benzinevergoeding aan , en Beboparket neemt het oliën voor zijn rekening. Echt een super oplossing. Nogmaals bedankt voor de coulante service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Elise en Johan op maandag 24 aug 2015 '15
Ik had Bebo Parket gevonden via marktplaats en Google. Mijn vriend en ik gaan samenwonen en hebben niet een heel groot budget. Vandaar dat we heel erg blij verrast waren met de prijzen op de website! Wel moesten we naar Vriezenveen komen om het laminaat te bekijken. Gezien er erg veel verschillende kleuren zijn was dit achteraf heel goed. Het was heel erg druk in de showroom! En eigenlijk kocht iedereen gelijk een vloer, dit geeft veel vertrouwen in Bebo parket en in de kwaliteit. Na een kleine miscommunicatie werd ik direct gebeld door de directeur van Bebo Parket om het op te lossen! Wat een goede service zeg, zo'n scherpe prijs en hele hoge kwaliteit laminaat met jaren garantie. Het laminaat wordt vrijdag bij ons thuis bezorgd in Amsterdam, we zijn heel benieuwd hoe de vloer er uitziet als deze gelegd is. Maar hebben er nu alle vertrouwen in dat het goed komt. Wij hebben Bebo Parket bij al onze vrienden, familie en kennissen aangeraden! Met vriendelijke groetjes, hele tevreden klanten Elise en Johan.

Naschrift ontvangen op 1 september 2015: Het product is geleverd.
We zijn super blij met deze prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren parketvloer”
Door Paul en Herma van Benthem op maandag 19 jun 2017 '17
Vorige week heeft een medewerker , zijn naam Hans Buiël, van BEBO PARKET bij ons de parketvloer geschuurd. Fantastisch, vakwerk, vriendelijk , in overleg met kleur, en goed advies. Vele complimenten gekregen van Familie, vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor deze prachtige vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat op plafond”
Door Mariska Janssen op maandag 3 aug 2015 '15
Wij hebben bij Bebo een vloer uitgezocht. Men heeft ons ontzettend netjes geholpen. Omdat de laminaat er heel goedkoop is kwam mijn man op het idee om het ook aan het plafond te spijker, Eerst vond ik het een bizar idee, maar zie hier het resultaat. Het ziet er super strak uit, nooit meer plafond witten en even met de vloerwisser erover en het is weer schoon. Zo goedkoop en onderhoudsvriendelijk ben ik nog nergens een plafond tegen gekomen. Wij zijn enthousiast en gaan er nu de hele bovenverdieping mee doen. wanneer ik weet hoe ik een foto erbij kan uploaden, zal ik die binnenkort plaatsen
FOTO VAN MARISKA JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door L.M. Wiskie op vrijdag 16 mei 2014 '14
Ongeveer 4 jaar geleden vond ik bij toeval Bebo-parket op internet en naar aanleiding daarvan heb ik een grenen vloer besteld die zeer aantrekkelijk geprijsd was en waar ik bij andere bedrijven zeker het dubbele voor neer had moeten leggen.
Toen de vloer bezorgd werd in Amsterdam (ze zaten toen nog niet in Amsterdam) was ik verbaasd over de goede kwaliteit.
Nu na ruim 4 jaar is hij nog steeds perfekt zeker gezien het gebruik met 2 jonge herdershonden in huis. 4 maanden geleden is mijn moeder komen te overlijden en moet mijn vader van 79 jaar hoogstwaarschijnlijk in het kader van de nieuwe wet het verzorgingshuis waar hij nu woont verlaten. Ik op zoek op voorhand voor als hij een huisje krijgt naar een vloer zodat hij zo snel mogelijk kan verhuizen en kom ik wederom bij toeval weer een advertentie van Bebo tegen en ik denk bij mijzelf hij die niet waagt hij die niet wint dus ik stuur ze een emailtje en vraag of zij niet iets kunnen betekenen voor mijn vader met een klein AOW-tje. De volgende ochtend had ik al mailtje terug van Frans met het antwoord "laat het ons maar weten tegen die tijd dan regelen we wat tegen een aantrekkelijk prijsje". Wat een opluchting en verademing om nog zo'n bedrijf te kunnen vinden met deze service en die met je meedenkt in deze tijd mijns insziens verdien je dan ook de beste en de grootste te worden. Ik kan het iedereen aanraden en voor wat mij betreft ik ben Bebo en Frans heel erg dankbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat met ondervloer en plinten”
Door Tamara Croes op woensdag 2 nov 2016 '16
De kwaliteit is geweldig. De prijzen ongelofelijk laag. Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik ben echt weg van beboparket. Ik moest vanwege de lage prijs van Amsterdam naar Vriezenveen afreizen en geen moment spijt van gehad. Ze hebben me afgehaald van het station en terug gebracht. Mijn vloer is prachtig. Ben jullie erkentelijk dankbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Lisa op woensdag 9 okt 2013 '13
We hebben vloeren gekocht bij bebo omdat hun de goedkoopste waren. Ook hebben we de vloeren laten leggen het zijn echt vakmensen . Nogmaals bedankt voor het goede advies. Bebo parket super bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Uit Zuid Limburg”
Door Jerry op zaterdag 17 okt 2015 '15
Helemaal uit zuid Limburg naar Vriezenveen gereden voor de houten vloeren bij Bepo parket. Een flink eindje maar zeker de moeite waard! We werden fantastisch en vakkundig geholpen. Kwaliteitsvloeren voor een goede prijs. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Boyd de wolf op zaterdag 12 nov 2016 '16
Goed geholpen door Joost. Duidelijk uitgelegd en we waren er snel uit. Veel aanbod en alleen maar vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken, mocht je een nieuwe vloer willen aanschaffen.

Aanvulling 4 juli 2017: De vloer hebben we zelf gelegd en we zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd vriendelijk”
Door Esther Jaspers op maandag 16 okt 2017 '17
Nu al 4 vloeren gekocht door het vele verhuizen! Altijd vriendelijk en netjes geholpen. service is top en catering die aanwezig is, is super! Goed bezig mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Wim Monte op vrijdag 14 aug 2015 '15
Wij zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit en de prijsstelling van het geleverde parket en laminaat. In de winkel wordt je geholpen door kundige en vriendelijke medewerkers. Tijdens de verbouwing is er een kleine beschadiging ontstaan aan ons parket. De afdeling verkoop heeft ons zeer snel en coulant geholpen om dit op te lossen.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Alfred op vrijdag 23 okt 2015 '15
Je gaat naar Bebo toe voor een goedkope vloer. Zo wij ook ... dat we geen professioneel advies krijgen val ik dan niet over omdat we dat niet verwachten van een zaak met dit prijsniveau. De houten vloeren zijn wel mooi opgesteld daar. Wat ons tegenviel van ons lamelparket is dat elke plank op de twee kopse kanten een overschot aan beits zat. Dit hebben we per plank moeten verwijderen. Anders konden de planken niet strak tegen elkaar aan liggen. Dat vind ik niet kunnen. Nu ligt hij er mooi in.
Reactie of foto toevoegen
“P.H.”
Door Peter Hazenberg van TV Mediapartners b.v. op vrijdag 17 apr 2015 '15
Vanaf het 1e moment aan te telefoon tot aan het daadwerkelijk binnen hebben van de spullen is alles voortreffelijk verlopen. Het laminaat is heel mooi. Vriendelijk en deskundig personeel. De volgende keer hoeven we niet rond te gaan kijken. Wij hebben onze partij al gevonden.
Reactie of foto toevoegen
“Bebo verdient een warme douche”
Door Anja Pander op woensdag 25 feb 2015 '15
Vanuit Roermond naar Vriezenveen gereden,...helaas de aanbieding niet meer leverbaar. Weer 200 km. terug,.... Een dag later toch nog maar een op de website kijken! Vreemd aanbieding staat er Nog wel op.
Via mail contact opgenomen met Bebo, volgende ochtend al een antwoord! De verkoper van Bebo had een fout gemaakt en het lamelparket was nog wel te leveren!

Graag wilde Bebo voor een oplossing zorgen!.......en niet zomaar een oplossing, omdat wij voor niets 400 km. hadden gereden boden ze ons een fantastische offerte aan! Waar wij uiteraard mee accoord gingen! Vanochtend onze vloer geleverd,...ziet er heel mooi en goed uit! Bebo parket krijgt van ons een warme douche !,,, en een dikke pluim!
Een bedrijf met een goede service en uiteraard mooie vloeren.
Reactie of foto toevoegen
“super gezellig en goedkoop”
Door Ina op dinsdag 3 sep 2013 '13
we zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en prijs viel ons reuze mee. het is daar ook super gezellig en zijn heel goed geholpen. als u van plan bent om een nieuwe vloer te kopen zou ik u aanraden om een kijkje bij Beboparket te nemen. de keuze is reuze.
Reactie of foto toevoegen
“Ruim voldoende”
Door antonia op dinsdag 17 dec 2013 '13
Erg goede prijs kwaliteitverhouding! Mensen bij de verkoop vriendelijk en gastvrij! Tip: bij het leggen van het parket blijf erbij zodat planken met beschadiging niet met beschadiging er in worden gelegd (is helaas bij ons gebeurd) na een aantal keren bellen wel netjes opgelost: korting op plinten gekregen. Nog een tip: bij vragen over levering /transport vraag naar frans( vloeren) of mieke (tegels) zo niet loopt de communicatie traag. is tenminste onze ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Eerst opstart problemen daarna super geholpen”
Door bosma. op woensdag 16 dec 2015 '15
Na wat opstart problemen echt super geholpen. Top service en mega klantgericht. Echt een aanrader, goede prijskwaliteit verhouding en nogmaals topservice! Wij raden dit bedrijf zeker aan voor een mooie houten en/of laminaat vloer.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door jasper op vrijdag 21 nov 2014 '14
We hebben een mooie eiken vloer uitgezocht bij beboparket te vriezenveen, en dit aan huis laten leveren in amsterdam en ook laten leggen, we waren verbaast over de lage prijzen die veel lager waren dan bij ons in de buurt. We hebben 2150 euro uitbespaart door naar vroezenveen te rijden. We raden iedereen aan om bij bebo parket een vloer te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen bij Bebo Parket”
Door J. Gerrits op maandag 29 sep 2014 '14
Wij hebben een vloer gekocht bij Bebo parket te Vriezenveen omdat ik via via al vaker had gehoord dat zij een goede kwaliteit leveren voor een zéér scherpe prijs de keuze daar is echt erg groot. Wij werden erg vriendelijk ontvangen en onder het genot van een heerlijke kop koffie zijn we gaan rondkijken , je komt hier echt ogen te kort wat een ontzettende grote keuze uit vloeren kun je hier maken. Geweldig, nooit geweten dat er zoveel keus is in vloeren. maar met behulp van een erg vriendelijke verkoper die ons feilloos alles wist te vertellen over de diverse kwaliteiten kwamen wij al snel tot een goede keuze. Een mooie brede laminaat met een schitterende bovenlaag scherp geprijsd maar bovenal een super kwaliteit. Ik ben erg blij met deze aankoop en voor mijn volgende project ( de bovenverdieping) ga ik zeer zeker wederom na Vriezenveen Bebo parket. Mensen van Bebo ga zo door jullie hebben er een fan bij! Wij hebben het laminaat zelf meegenomen en zelf gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte bediening”
Door H.K op woensdag 16 okt 2013 '13
Vanmorgen een vloer gekocht, wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd. Hebben de juiste keus kunnen maken en ook de prijs was naar wens. Wij zijn uitermate tevreden. H. Klomp
Reactie of foto toevoegen
“laminaat vloer”
Door Jessica op woensdag 26 nov 2014 '14
Hallo. Ik heb 60 vierkante meter nodig voor mijn woning. Ik ben blij over mijn laminaat keuze. Met alle hulp en advies van het personeel ben ik zeer tevreden. Ik heb rustig op mijn gemak een keuze kunnen maken met een genot van een lekkere bak koffie. Ben ik tot een goed eind resultaat gekomen. Super bedankt voor dit alles. met vriendelijke groeten Jessica Evers.
FOTO VAN JESSICA
Een zeer tevreden klant
Reactie of foto toevoegen
“Voor mensen die twijfelen”
Door Lars Scholten op dinsdag 1 okt 2013 '13
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van dit bedrijf, ze leveren goede vloeren/laminaat. De werknemers van het bedrijf zijn erg gemotiveerd en hebben het beste met u voor. De prijs is in verhouding met andere winkels/bedrijven zeer goed. Ze zeggen niet voor niets dat ze de beste en scherpste zijn van het land. De andere mensen die zitten te twijfelen over waar ze hun vloer willen weghalen, beveel ik aan om het bij Bebo Parket te gaan doen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Toos op zaterdag 19 apr 2014 '14
Wij hebben Bebo parket gevonden via Internet en ook de vloeren via Internet besteld. De kwaliteit is uitstekend gezien de lage prijs. Het telefonisch contact wat wij gehad hebben over de vloer met een medewerker was zeer klantvriendelijk. Hetzelfde geldt voor de leggers van de vloeren. De vloer ging opbollen aan de zijkant dit echter door onze schuld omdat we later de muur nog aangesmeerd hadden en specie achter de plint was gekomen. dit is kundig opgelost, zonder dat wij hiervoor een rekening gehad hebben. Gezien bovenstaand raad ik dit bedrijf zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door wimjan op donderdag 11 jun 2015 '15
We hebben hier een vloer gekocht en zijn erg tevreden. We hadden geen groot budget en wilden toch graag een eiken vloer. Op naar Vriezenveen want we hadden al vaak gehoord dat je daar moet zijn voor een goedkope en goede vloer. Inderdaad we zijn er geslaagd en hebben een mooie eiken lamelparket voor een mooie lage prijs
Reactie of foto toevoegen
“Super service!”
Door Peter op dinsdag 27 aug 2013 '13
Voor onze nieuwbouw woning moest er door het hele huis een vloer worden gelegd. Beneden geschikt voor vloerverwarming, boven minstens zo'n goede kwaliteit. Bebo Parket heeft ons geweldig goed geholpen en we zijn enorm tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader en we gaan hier zeker terug komen!
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf zonder poespas!”
Door Andre op woensdag 28 aug 2013 '13
Mijn ervaring met Bebo parket is een ervaring die me altijd bij zal blijven! Wat een keus en wat een lage prijzen. Vooral de ongedwongen, gezellige sfeer bij Bebo en de no-nonsense aanpak sprak mij aan. Vandaar dat ik ze aanbeveel bij familie en kennissen. Beslist de moeite waard.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Hofman op vrijdag 9 jun 2017 '17
Vloer gekocht bij bebo parket en werd gelegd door woningbouw de woonplaats......echter na een aantal maanden laat de vloer los woningbouw gaf de schuld op verkeerd geleverd materiaal......contact gezocht met bebo parket foto's laminaat gemaild en ik werd terug gebeld.....ondanks dat de vloer onjuist is gelegd mag ik gratis een nieuwe vloer na keuze uitzoeken inclusief nieuwe ondervloer !!!!! Dit alles heeft nog geen half uur geduurd !!!! Wat een top service van dit bedrijf buiten hun schuld om de klant zo tegemoet te komen!!! DAAROM ZEG IK GA ZEER ZEKER NAAR BEBO PARKET!!!!
REACTIE VAN BEBOPARKET
altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs
Reactie of foto toevoegen
“Klacht serieus opgepakt”
Door Stephan Hof op woensdag 19 okt 2016 '16
Nu heb ik enige tijd geleden mijn ongenoegen geuit betreffende een gekochte visgraatvloer. Na het lezen van de reactie op deze site heeft Bebo contact met mij gezocht. Deze klacht is serieus opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.
Het bedrijf hanteerd een eerlijke en professionele bedrijfsvoering.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Christien op donderdag 5 sep 2013 '13
Heb heel goede ervaringen met Bebo Parket, mijn vloer ligt nu 3 jaar en is nog steeds prachtig, geniet er nog iedere dag van. Heb onderhouds olie besteld wordt gelijk opgestuurd , ben zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg wat goede tips. Ben zeer tevreden en heb dan ook al mensen doorgestuurd naar Bebo Parket
Reactie of foto toevoegen
“Eiken lamelparket”
Door Judith op vrijdag 6 apr 2018 '18
Eiken lamelparket gekocht tegen een zeer scherpe prijs, daar waren we erg blij mee! Alleen toen we nog 1 pak bij wilden bijbestellen (dat maakte genoeg or om nóg een kamertje te doen) werd er niet meegedacht: het was niet op voorraad en het zou een maand (!) duren voordat het met een andere bestelling meegeleverd kon worden. Er werden geen oplossingen aangedragen en niet meegedacht. Los bijbestellen kostte bijna 2x zoveel. Pas na lang aandringen kregen we adressen waar we als particulier hetzelfde parket konden bijbestellen. Matige service, dat viel ons wel tegen.
Reactie of foto toevoegen
“super blij”
Door Gezinshuis Noah op maandag 1 dec 2014 '14
Sinds we begonnen zijn als gezinshuis in 2011 doen we al zaken met Bebo. We hebben eerder laminaat, parket, vloerbedekking en tegels bij ze gekocht. We zijn super tevreden over Bebo. Over het personeel, dat vriendelijk is en alle tijd voor je neemt. Over de producten en de prijs/kwaliteitverhouding, over de service. Vandaag hebben we weer zaken gedaan met Bebo. We kwamen voor 12 m2 massief eiken vloerdelen. Natuurlijk hadden ze deze. Prachtig materiaal! Normaal kost dit (maar) € 30,00 per vierkante meter, maar we kregen de vloerdelen gratis mee als sponsoring voor ons gezinshuis!! Toen we Frans Bolier hiervoor bedankten gaf hij aan dat "wie goed doet, goed ontmoet". We raden dit bedrijf zeker aan en willen hen hartelijk bedanken. Graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Vloeren gekocht”
Door John op woensdag 9 okt 2013 '13
Het is een super klant vriendelijk bedrijf en de prijs kwaliteit is ook super. Voor zo weinig geld kun je nergens deze kwaliteit kopen. We hebben de vloer ook laten leggen door bebo en het zijn echte vakmensen super gedaan bebo. Nogmaals bedankt voor de super service!!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat vloer gekocht”
Door Juliette Bots op zaterdag 21 mrt 2015 '15
Ik heb een top ervaring met bebo parket! Het aanbod is heel groot, zowel partijen als vast aanbod. Voor ieder wat wils (en voor iedere portemonnee). We werden erg vriendelijk ontvangen. Het personeel was erg vriendelijk, we kregen koffie en cake in de ochtend en een heerlijk broodje hamburger aangeboden tijdens de lunch. Wij komen voor onze volgende vloer hier zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“prijsverschil”
Door B. Hijmans op dinsdag 19 aug 2014 '14
Tijdens de verkoopweek voor particulieren(34/2014) werd ik snel geholpen en kon ik bij de auto wachten om alles zelf in te laden. Later bleek dat ik hetzelfde laminaat via een internetwinkel veel voordeliger kon krijgen. Ik heb hierover een meldingsmail gemaakt en binnen een dag kreeg ik reactie met de mededeling dat het verschil in prijs zal worden teruggestort. Update met minpunt: 8/9/2014: Afd. Administratie ging zich zelfstandig bemoeien met de gemaakte afspraak en daardoor viel het teruggestorte bedrag lager uit. Tot op heden is de 1ste afspraak met de eigenaar niet geheel uitgevoerd. update 24/9/2014: Na een telefoongesprek met Bebo Parket, heeft men nu
toegezegd het restbedrag aan mij te retourneren. Eind goed al goed.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatplanken”
Door Edwin op dinsdag 22 mei 2018 '18
Laminaat gekocht van de standaard collectie. Helaas had ik als probleem dat de laminaatplanken niet mooi op elkaar aansluiten. Na veel bellen is uiteindelijk voor 50% een groot aantal pakken vervangen. Je zou verwachten dat dit kosteloos gebeurt.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk, direct en goed geprijst!”
Door Robert op dinsdag 3 sep 2013 '13
Vandaag op bezoek geweest bij Bebo Parket en gekeken naar een kwalitatief stuk laminaat voor een goede prijs. Bij aankomst konden we eerst rustig rondkijken zonder direct door een verkoper te worden "lastig gevallen" die je van alles opdringt. Dit vonden wij zeer prettig! Na het ruime aanbod te hebben doorlopen hebben mijn vriendin en ik 1 van het personeel erbij gevraagd omdat we toch nog wat vragen hadden. Het budget werd besproken en de wensen eveneens. Vervolgens kwamen we tot een prijs. Gezien ons budget als starters beperkt was kregen we de mogelijkheid om even onder het genot van een kop koffie en een plak cake het met elkaar te bespreken. De prijs lag toch enkele honderden euro`s boven ons budget, maar een nieuwe woning is toch een investering. De eigenaar van de zaak kwam ons tegemoet en we waren ronduit verbaast want we hadden wel 20% korting op ons totaalbedrag gekregen op het laminaat waardoor we binnen ons budget bleven!! Dit is mij bij de IKEA, Praxis of Gamma nog nooit gelukt! Ik raad het iedereen aan die een beperkt budget heeft maar toch met kwaliteit naar huis wil gaan! Een zaak die meedenkt in de mogelijkheden en niet in beperkingen, top!
Reactie of foto toevoegen
“Top Service”
Door Martijn op donderdag 29 aug 2013 '13
Onze ervaring met Bebo parket is zeer positief. Personeel is vriendelijk en heeft verstand van zaken. De prijs kwaliteit verhouding is naar mijn mening zeer gunstig. Alles was op voorraad waardoor bebo snel kon leggen in onze nieuwbouw woning. Kortom een aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door claudia op woensdag 4 feb 2015 '15
Ik ben een hele week gaan vergelijken voor een mooie betaalbare vloer het was nergens goedkoper als bij beboparket ja mensen ook voor mensen met een minium uitkering de service is top ik koos ervoor om van spakenburg naar vriezenveen te gaan alles was het waard je word er gezien en gehoord en ik ben de gelukkige eigenaares van een top vloer en zeer goedkoop ga zo door beboparket voor mij geen andere winkel meer het is bij jullie het totaal plaatje.
REACTIE VAN CLAUDIA
hallo. Eigenaar bebo frans belt net persoonlijk of de vloer netjes is afgeleverd nou dat maak je bij een ander bedrijf niet mee hoor. top bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“super bedrijf”
Door sandra boskamp op dinsdag 18 nov 2014 '14
Voor 50 vierkante meter een mooie donkere laminaatvloer gekocht. Keuze voldoende. Verschillende prijsklassen. Voor iedereen wat wils. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er word uitgerekend hoeveel je nodig hebt en wat je dan kwijt bent. bon geef je af en alles word keurig naar de auto gebracht. De heren helpen zelfs met inladen. Top gewoon. Er is een gedeelte waar je zelfs koffie kunt drinken (gratis)en nog alle tijd krijgt om een keuze te maken als je tussen vloeren twijfelt. Goed advies en prijs vergelijking. Bij vragen over hoe je het beste kunt leggen geeft het personeel met alle plezier uitleg en geeft eventueel nog een link mee voor internet. Je kunt dan thuis op je gemak alles nog eens door kijken. vloer is top geworden. Wij zijn een tevreden klant en komen zeker weer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Alex op woensdag 4 sep 2013 '13
Fijne No nonsense zaak, geen dure toonzaal met opgedirkte verkopers maar gewoon een loods met veel goed en goedkoop parket. Binnen budget een prachtige eiken vloer gekocht welke me ergens anders ruim het dubbele had gekost. Aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“topadvies voor slaapkamer-vloer”
Door AJ Nijkamp op donderdag 23 jan 2014 '14
Zeer tevreden over aankoop van een vloer voor onze slaapkamer; meedenken bij ons idee, wat passend is qua kleur en qua prijs. Zeer klantvriendelijk en in goed overleg kan alles. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door M. Huizinga op maandag 20 feb 2017 '17
Zeer ruim assortiment met kwaliteitsvloeren tegen hele scherpe prijzen. Dat Bebo marktleider is op de Nederlandse vloerenmarkt staat wel vast als je hun assortiment tegen prijs en kwaliteit afweegt! Het is inderdaad nergens goedkoper dan hier! Zeer vriendelijke medewerkers in de verkoophal en lekker eigenzinnig en eigentijds concept met broodjes hamburger en andere versnaperingen voor de klanten. Klantvriendelijkheid en enthousiasme van medewerkers op het kantoor kan trouwens wel een (heel) stuk beter! Door een paar misverstanden en miscommunicatie met een aantal mensen binnen het bedrijf onze bestelling uiteindelijk uit frustratie geannuleerd. De eigenaar van Bebo heeft nadien uit eigen initiatief contact met ons opgenomen om ons verhaal te horen om vervolgens zijn oprechte excuses aan te bieden. Bovendien bood hij aan om geheel belangeloos, ondanks onze annulering, onze reiskosten vanuit Brabant te vergoeden om zo het ongemak met ons goed te maken. Dit vind ik wel grote klasse en pleit voor de goede wil van deze ras ondernemers!
Reactie of foto toevoegen
“goedkoopste en de beste service”
Door fred laffra op woensdag 19 nov 2014 '14
300km gereden om ruim 100m2 laminaat te bestellen na 5 min binnen zijn geweest en na 10 min besteld en al stonden wij alweer buiten met een tevreden gevoel. Prima service, vriendelijk mensen, een dikke 10+. Is geleverd op tijd en de dag het zou moeten. Zeer te spreken over de kwaliteit. Service was ook perfect in de zaak zelf, de aflevering was ook netjes. Ik zal hun zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bebo Parket
aVriezenveen , Bovenlandweg 10, 7671 BE Vriezenveen, tel 0546 - 75 02 38
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.