Feedback
8,6

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1985 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren992 ervaringen
4 sterren744 ervaringen
3 sterren61 ervaringen
2 sterren55 ervaringen
1 ster110 ervaringen

Per vestiging:
“Topklasse”
Door W.van de Calseyde op maandag 13 jan 2020 '20 | vestiging Breda
Keuken. Wij zijn erg goed geholpen, vooral door Vera Gijselhart. Zij is deskundig, denkt erg goed mee over mogelijkheden, en is heel creatief. Een keuken koop je niet elke dag en dan is het bijzonder waardevol als iemand voor, tijdens en na de koop stand by is. Oprechte belangstelling en medewerking, niks gespeeld of van een cursus. Topklasse.
FOTO VAN W.VAN DE CALSEYDE
Keuken achter betegelde ombouw
Reactie of foto toevoegen
“Lof”
Door Erwin en Petra op maandag 13 jan 2020 '20 | vestiging Tilburg
Complete badkamerinrichting aangeschaft bij Grando Tilburg. Zowel sanitair als vloer- en wandtegels. Perfect geholpen op een rustige niet opdringerige wijze. Alle tijd werd genomen om onze wensen aan te horen en direct verwerkt in een tekening. Niets dan lof over Grando Tilburg.
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Annelies Hoens op maandag 13 jan 2020 '20 | vestiging Helmond
Ik heb een keuken, badkamer en toilet laten verzorgen door Grando Helmond en ben uitstekend geholpen. Zowel bij het kiezen van de juiste materialen als bij het uitwerken van de tekening. En dit alles binnen mijn budget. De service van Peter en Cristel oversteeg mijn verwachtingen. Altijd welkom om verdere vragen te stellen en zaken te bespreken. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door fam. klein Selle op zaterdag 4 jan 2020 '20 | vestiging Doetinchem
Wij hebben recent een keuken gekocht. We zijn goed geholpen en geadviseerd. Alles is zeer goed verlopen volgens afspraak. Wij raden Grando zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Brenda Kamperveen op zaterdag 4 jan 2020 '20 | vestiging Heerenveen
We hebben een nieuwe keuken gekocht. De service was echt supergoed. Ik zou dit bedrijf ook aan anderen adviseren!

Aanvulling ontvangen 8 januari 2019: Keuken is in juli 2019 gemonteerd. We zijn heel tevreden hierover!
Reactie of foto toevoegen
“Echt tevreden”
Door De Boer op zaterdag 4 jan 2020 '20 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht en zijn heel goed geadviseerd over wat onze wensen waren en wij zij echt tevreden.
REACTIE VAN M.DE BOER
De keuken is op 10 december geplaatst en eind december kwam de verkoper van Grando keukens kijken of de keuken naar wens was en dat vonden wij wel fijn die extra service, wij zijn zeer tevreden over onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Totaalverbouwing”
Door Hans op donderdag 26 dec 2019 '19 | vestiging Enschede
Als onderdeel van een totale interne verbouwing van ons huis kwamen wij na een selectie van meerdere keuken-, en badkamerleveranciers uit bij Grando Enschede. Zij toonden belangstelling voor ons als klant en dachten hardop mee over onze keuzevraagstukken. In een paar bezoeken kwamen wij tot een mooi pakket van voorstellen voor onze keuken, badkamers en het nodige tegelwerk. De uitlevering van de verschillende onderdelen vond plaats volgens de planning en de installatiewerkzaamheden werden geheel naar behoren uitgevoerd. De ruimten werden opgeleverd zoals wij dat voor ogen hadden, kleine tegenslagen onderweg werden prima opgevangen, kortom wij zijn zeer tevreden over Grando Enschede. En bovenal: gedurende het hele traject was de samenwerking zakelijk, op maat, plezierig en persoonlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door piet v.d.Leeden op donderdag 26 dec 2019 '19 | vestiging Barendrecht
wij hebben een badkamer gekocht en zijne er zeer tevreden over. in de keuken/badkamer jungle is GRANDO Barendrecht een uitzondering. Super geholpen en met ons meegedacht, iets van de bestelling er af halen geen probleem iets bij bestellen snel geleverd. Ook over de prijs kunnen onderhandelen en er uit gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Willem op woensdag 25 dec 2019 '19 | vestiging Zwolle
Mooie keuken gekocht bij Grando in Zwolle. Erg tevreden over alles. In de showroom erg prettig geholpen en naar tevredenheid een keuken gekocht. Montage van de keuken was ook top, echt een vakman!
FOTO VAN WILLEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Martijn op woensdag 25 dec 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Op een zomeravond krijgen wij het plan de schuur aan de keuken toe tevoegen. Met onze plannen en ideeen op zak , binnengestapt bij Grando te Amersfoort. Onze ideeën en plannen konden worden uitgevoerd. De verkoper heeft goed geluisterd en duidelijk uitgevoerd wat wij als wensen hadden. De schuur van 3 bij 3 werd toegevoegd aan de bestaande keuken. Wij hadden totaal geen omkijken.de monteurs hebben alles goed uitgelegd en wat wij elke dag konden verwachten. Alles is uitgevoerd en nog ter plekke meegedacht hoe het eventueel mooier kon zijn. Ook de laatse aandachtspunten en onvoorzienbare zaken , onze vloer bleek bij slopen onverwachts in slechte staat te zijn, is vakkundig opgelost. Grando is een verkopende partij die afspraken nakomt, meedenkt en mocht er toch onverwachts een lijk uit de kast komen , meedenkt en oplost. Wij kunnen deze partij aanbevelen , eerlijk verhaal vooraf en goed resultaat achteraf. Ook geven wij montagebedrijf Simba uit Heerenveen , die gehele project heeft uitgevoerd namens Grando een compliment voor de service en uitvoering. Trotse familie uit het mooie Spakenburg
FOTO VAN MARTIJN
Uitbreiding keuken
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Familie Maat op dinsdag 24 dec 2019 '19 | vestiging Bergambacht
Wij hebben een badkamer en apart toilet gekocht bij Fred Kreukniet. Fred Kreukniet heeft ons goed en deskundig geadviseerd. De uitvoering is prima verlopen, alles werd prima geregeld, zelfs toen de planning door latere oplevering van onze woning, moest worden aangepast. De mensen die alles moesten uitvoeren zoals de monteurs, tegelzetters en kitter hielden zich keurig aan de gemaakte afspraken. Wij zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevreden”
Door R.Mooij op maandag 23 dec 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Zojuist de vragenlijst ingevuld bijna alleen maar tienen we zijn dan ook bijzonder tevreden over de hele gang van zaken zoals het advies de aankoop het inmeten de gemaakte afspraken het afleveren en de montage deze mensen zijn vakkundig en komen hun afspraken na. Werkelijk fantastisch. Fam R Mooij Heerhugowaard
FOTO VAN R.MOOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Alles wordt opgepakt”
Door Kris op maandag 23 dec 2019 '19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben gekozen voor Grando Hazerswoude- Dorp, omdat Rutger Groenendijk vertelde dat hun kracht ligt bij het 'ontzorgen'. En dat hebben ze gedaan! Wij hebben de hele woonkamer verbouwd, van plafond tot vloer en alles wat daartussen zit. De keuken en vloer hebben wij bij Grando gekocht en zij werken samen met zeer vakkundige bedrijven die de gehele verbouwing hebben verzorgd. Wij hebben ons niet druk hoeven maken over planning, dat werd allemaal geregeld. Het liep allemaal naadloos op elkaar over waardoor de verbouwing soepel is verlopen. Communicatie verliep ook heel prettig. Alles wordt opgepakt, afspraken zijn nagekomen. Kortom, Grando Hazerswoude is een absolute aanrader!
FOTO VAN KRIS
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door H. Boonstra op zondag 22 dec 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Vorig jaar om deze tijd hadden we een huis gekocht die van binnen volledig gerenoveerd moest worden. Alle wanden en plafonds moesten opnieuw gestuct en geverfd worden en we gingen op zoek naar een nieuwe keuken, badkamers en vloeren. We liepen bij Grando Amersfoort binnen om te kijken voor een nieuwe keuken. Om een lang verhaal kort te maken, ze boden aan alles te doen. Niet alleen de installatie van de ontworpen keuken, badkamers en geselecteerde vloeren maar ook de totale realisatie van het project van sloop tot en met de oplevering. We werden goed geholpen, de onderhandelingen verliepen goed en uiteindelijk zijn we akkoord gegaan.

Inmiddels wonen we in een prachtig gerenoveerde woning die als een jas om ons heen past. Dit is echter niet vanzelf gegaan, het is een proces geweest van vallen en opstaan. Zoals vaak leer je in de periode dat het tegen zit je vrienden kennen. Het was vooral toen, waar Grando (Dinesh Birtantie en zijn mensen) zijn meerwaarde liet zien, namelijk de wil om het project tot een goed einde te brengen. Er werd meegedacht in oplossingen die pasten in hetgeen wat wij wilden. Geen discussies over geld/meerwerk, maar alles inzetten om het project tot een goed einde te brengen. Tenslotte, na de oplevering van het project, hebben we een afsluitend gesprek gehad over de financiele afhandeling, wat naar tevredenheid is verlopen.

Samengevat: Zoals vaak, komen er bij dit soort grote projecten onvoorziene omstandigheden voor. Juist in deze situaties liet Grando zich van zijn sterke kant zien door flexibel te zijn en op zoek te gaan naar klantgerichte oplossingen. Als eerder aangegeven, het resultaat mag er dan ook zijn. We hebben een prachtig huis waarin we nog heel veel jaren met veel plezier zullen leven. Dank aan Grando Amersfoort en alle betrokkenen die dit gerealiseerd hebben !!
FOTO VAN H. BOONSTRA
Open keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans deen op vrijdag 20 dec 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Ik ben zeer tevreden met mijn keuken en hoe ik begeleid ben van het begin tot het eind. Met hulp van Bas heb ik een keuken gekozen, die volledig aan mijn smaak is aangepast. De tekeningen gaven een goed beeld van hoe de keuken eruit is komen te zien. De demontage en montage gebeurde door dezelfde vaklieden, die uitmuntend hun werk deden. Ook de electriciens, stucadoor en installateur deden hun werk goed en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door M.J.Kuijpers, Schoonhoven op dinsdag 17 dec 2019 '19 | vestiging Bergambacht
Badkamer, Goede voorlichting en degelijk advies. Tijdens de werkzaamheden regelmatig contact en ook degelijke montage door stukadoor en tegelzetter. Ook de afwerking was perfect. Het geheel was perfect door Grando Bergambacht!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Piet van Dongen op zaterdag 14 dec 2019 '19 | vestiging Breda
Ik heb een keuken, 3,6 meter achter wand en eiland 240 met natuursteen blad gekocht. Het ontwerp, het leveren en het monteren ging geweldig. En natuurlijk gaat het weleens mis, maar het is geen probleem als het goed wordt opgelost
FOTO VAN PIET VAN DONGEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Lucas op vrijdag 13 dec 2019 '19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Op zoek naar keuken en sanitair in Hazerswoude uitgekomen. Vakkundig en goed geholpen door Johan Groenendijk. De adviezen waren realistisch en maatwerk. Dat leidde tot een heel mooi resultaat. Ook de installatie en de after service was zeer goed. We zijn tevreden klanten en kunnen deze leverancier zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop showroomkeuken”
Door Anita Kamp op vrijdag 13 dec 2019 '19 | vestiging Helmond
Showroomkeuken gekocht in Helmond. Alles super geregeld door Peter. Dik tevreden!

Aanvulling ontvangen 17 december 2019: Het is geleverd, monteren doen we in eigen beheer.
Reactie of foto toevoegen
“Missend meubel”
Door M.V.S op donderdag 12 dec 2019 '19 | vestiging Delft
Wij hebben vorig jaar oktober een badkamer gekocht, die dit kaar februari is geplaatst. Bij de aankoop werd er goed meegedacht en goed gecommuniceerd. Echter bij levering bleek het badkamer meubel te missen. Na heel vaak moeten bellen bleek het meubel niet meer leverbaar. Het zou nu op maat gemaakt worden. Helaas ook hier heel lang niks meer van gehoord en vaak achteraan gebeld. In mei kwam de eerste keer een kast, maar deze bleek niet te passen. In juni kwam eindelijk het aangepaste meubel, maar weer was hij niet juist. Hij kon niet open. Er was geen contact te krijgen met Grando Delft. Nu in december is het kastje nog steeds niet wat het moet zijn. Grando Delft zal al sinds september contact met ons opnemen, maar dit is tot heden niet gedaan. Ook zijn ze weer onbereikbaar als je probeert te bellen. We hebben al 2 keer een klacht in gediend en ook daar horen wij niks van terug. Al met al hebben wij hierdoor geen goede ervaring. Op het moment dat het geld binnen is zijn ze niet meer te bereiken en schuiven ze steeds alles van zich af.
Wij waren wel heel erg tevreden over de montage van Adriaanse onderhoud. Zij dachten heel goed mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door S. van Ravesteijn op donderdag 12 dec 2019 '19 | vestiging Enschede
Aangezien het tijd werd om ons huis van een upgrade te voorzien, wilden we de keuken, badkamer en toilet vernieuwen. Bij Grando eerst wat informatie ingewonnen. De ontvangst was erg prettig en het voelde goed. De volgende dag teruggekeerd om de wensen te bespreken. Allereerst de badkamer en toilet aangepakt. Met Gea, de adviseuse, onze wensen besproken. Er zaten de nodige uitdagingen in en er werd goed meegedacht met als uiteindelijk resultaat, dat het totaalplaatje klopte bij wat wij in gedachten hadden. Daarna de keukenwensen kenbaar gemaakt. Ook hier hadden we de nodige uitdagingen en Gea heeft veel moeten puzzelen om onze wensen goed vorm te geven. Het resultaat mocht hier ook zijn. Na het opmeten bleken er toch een aantal zaken iets beter te kunnen. Hierover werd goed gecommuniceerd. In juni de keuken laten plaatsen, materialen waren een paar dagen van te voren aanwezig en alles klopte. In oktober zijn de badkamer en toilet aangepakt. Ook hier was de levering prima geregeld. Grando regelde ook de mensen voor de installatie. De werkzaamheden verliepen vlot en volgens plan. Ook hier was er een goede communicatie. Eventuele problemen werden aan de voorkant al besproken en naderhand goed verwerkt. De manier van werken beviel ons prima! Al met al, Grando heeft ervoor gezorgd dat wij, door hun klantvriendelijkheid, een goed advies, goede service en de goede mensen om het werk aan uit te besteden, zeer tevreden zijn over onze nieuwe keuken, badkamer en toilet.
FOTO VAN S. VAN RAVESTEIJN
Toilet
+ Toon extra foto van S. van Ravesteijn
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Evert op vrijdag 6 dec 2019 '19 | vestiging Zwolle
De keuken die we gekocht hebben bij Grando Zwolle, is keurig zoals afgesproken op de afgesproken datum geleverd en vakkundig gemonteerd. Het resultaat is, zoals de rekening liet zien. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam van Dijk op vrijdag 6 dec 2019 '19 | vestiging Utrecht
Keuken gekocht bij Grando,super geholpen door Kevin ,nemen ruim de tijd en de plaatsing en afwerking werd vakkundig gedaan door Peter. Grando Utrecht is een aanrader .
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Inge op donderdag 5 dec 2019 '19 | vestiging Tilburg
Ik heb nieuwe bovenkastjes besteld voor bij een bestaande keuken in mijn nieuwe woning. Hoewel de levering niet helemaal volgens planning verliep ben ik zeer tevreden over het contact, de klantvriendelijkheid, het product en de verleende service
FOTO VAN INGE
Nieuwe bovenkasten
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Lars op dinsdag 3 dec 2019 '19 | vestiging Breda
Blij met de uiteindelijke keuken. Deskundige hulp en meedenken in onze wensen. Naar volle tevredenheid is dit traject verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Elco Ilona Kulik op maandag 2 dec 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze aankoop bij Grando Keukens! Het is een zeer vakgericht klantvriendelijk bedrijf met de complimenten voor Risza die ons bij onze aankoop heeft geholpen! De keuken werd keurig bezorgd op besproken data en dit was allemaal goed gecommuniceerd en zeer duidelijk. Er was 1 deurtje met een onjuiste greep maar dit was binnen een week opgelost! We genieten elke dag van onze keuken en zijn meer dan tevreden!
FOTO VAN ELCO ILONA KULIK
Keukencollage
Reactie of foto toevoegen
“Alles in orde”
Door Henk op maandag 2 dec 2019 '19 | vestiging Hilversum
Wij hebben onze keuken bij Grando Hilversum gekocht. Zijn diverse keren in de zaak geweest: eerste verkenning, onze eigen wensen, meedenken, ontwerpen van diverse opties, bestellen. Prima geholpen. Via Grando zijn ook wat bouwkundige aanpassingen gepleegd, er werd, ook de uitvoeringsfase professioneel meegedacht en vakkundig uitgevoerd; vriendelijk personeel. Er gaat altijd wel wat verkeer: een kast was tijdens transport naar ons toe omgevallen in de vrachtwagen, wat weken de kapotte kast gebruikt, maar alles is in orde nu.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken geleverd”
Door Ingrid op maandag 2 dec 2019 '19 | vestiging Utrecht
Grando heeft onze nieuwe keuken geleverd. In samenwerking met Iris Boering is er een mooie keuken ontworpen. De installatie verliep voortreffelijk en het eindresultaat is een keuken die (bijna) helemaal naar onze zin is. We zijn er blij mee. Een minpuntje is de afzuigkap die toch wel veel lawaai maakt. Helaas kon de geluidsarme kap om technische redenen niet geplaatst worden.
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door H.Mees op maandag 2 dec 2019 '19 | vestiging Rotterdam
We hebben bij Grando Alexandrium een keuken besteld in eerste instantie een verkoper met veel verstand maar bleek achteraf puur zakelijk en gebrand om ons te laten tekenen, als je getekend hebt ben je verplicht 30 procent te betalen al is de financiering nog niet rond, voor een bedrag van meer dan 20.000 is dat veel geld. Al met al mooie keuken en de mannen die hem hebben geplaatst waaronder Guido de Engelsman meer dan lof, de verkoper bleef slecht functioneren ook richting de mannen die de keuken hebben geplaatst, kreeg het idee dat de verkoper alles uit eigen zak moest betalen.
FOTO VAN H.MEES
Reactie of foto toevoegen
“Lof”
Door D. Esseboom op zondag 1 dec 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Ik heb een super mooie badkamer en toilet aangeschaft bij Grando Amersfoort. Bij binnenkomst liep een oriënterend gesprek al snel uit op een aankoop door de vriendelijk -en deskundigheid van verkoper Serkan waarbij ik me zeer op mijn gemak voelde. De badkamer en toilet konden al na een maand geplaatst worden. Tevens lof voor de hardwerkende monteurs van Sophia Bouwbedrijf onder leiding van Velko. Bedankt Grando voor mijn fantastische badkamer!
FOTO VAN D. ESSEBOOM
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ontevreden”
Door F. Schaap op zaterdag 30 nov 2019 '19 | vestiging Purmerend
Wij hebben slechte ervaringen met Grando Purmerend. Voor 18 duizend euro een badkamer gekocht. Op 9 september is de plaatsing gestart en na bijna 3 maanden is de badkamer nog niet af. Door het een fout van de installateur van het plafond hebben wij geen spiegelverlichting meer en het afzuigrooster is niet geplaatst. Vele mails en telefoontjes verzonden en gepleegd maar Grando werkt niet mee. Neemt ons niet serieus en wij moeten overal zelf achteraan. Waneer de zaak wordt gebeld is er niemand die ons duidelijkheid wil verschaffen, worden niet teruggebeld kortom zij verzuimen hun produktaansprakelijkheid en nemen geen initiatief en verantwoording.De installateurs hebben keurig werk verricht firma The Craftman en Enes. Het is niet hun schuld. Grando is nalatig en laks tegenover ons de klant.Zijn zeer ontevreden over Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Iris van Daal op donderdag 28 nov 2019 '19 | vestiging Son
Onlangs hebben we een prachtige keuken van Grando aangeschaft. Noud van der Putten, locatie Son heeft ons heel goed geholpen betreft de mogelijkheden qua indeling en kwam met ideeën waar wij niet direct aan gedacht hadden. Door de samenwerking met Keukenbouwersplus is er een strakke planning gemaakt voor de uitvoering, waardoor we niet lang (2 weken) zonder keuken hebben gezeten. Alles werd goed op elkaar afgestemd en het werd snel en vakkundig afgewerkt (loodgieter, elektricien, stukadoor etc.). Complimenten voor het contact en de prettige service! Ik zou Grando en Keukenbouwersplus zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Marianne Roll op donderdag 28 nov 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Ik heb een keuken en badkamer gekocht bij dit bedrijf en ben supergoed begeleid en geadviseerd. Er wordt zorg en tijd besteed aan het maken van een keuze waarbij aan huis alles nog eens bekeken en nagemeten wordt. Ook de aflevering verliep prima.
Prijs en kwaliteitsverhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Bram op woensdag 27 nov 2019 '19 | vestiging Helmond
We hebben in de september in Helmond een keuken gekocht. Hele fijne zaak met een dorps karakter. Heel gastvrij, ook voor de kids. Mooi ontwerp geworden en werd goed meegedacht. Installatie en afwerking top! Aftersales ook heel goed. Enkele puntjes werden meteen opgelost. Peter en collega's: heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig werk”
Door Frans en Else van Luxzenburg op dinsdag 26 nov 2019 '19 | vestiging Hilversum
Wij hebben een prachtige U vorm keuken gekocht bij Grando te Hilversum. Niet alleen de keuken ,maar onze hele beneden verdieping(huiskamer, keuken, plafonds, wanden, elektra etc.) Heeft het team van dhr. M. de Winter bij ons verbouwd. Echt geweldig werk hebben zij geleverd. Met dank aan; Martin, Robert, Marco, Johan, Simon, Bart
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Familie Cairo op zondag 24 nov 2019 '19 | vestiging Purmerend
Wij hebben een keuken gekocht. Super goed geholpen door Nouska en Gert-Jan.
Er is tijdens de verschillende gesprekken heel goed naar onze wensen geluisterd en er is door hun beide ook goed met ons meegedacht. De plaatsing is door Eric de monteur super goed gedaan.
REACTIE VAN FAMILIE CAIRO
Foto van de geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Henk Landman op zondag 24 nov 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een prachtige bad kamer aangeschaft bij Grando in Amersfoort. Wij hebben met de adviseur Umit Isak alle componenten voor de badkamer uitgezocht en we zijn met de vriendelijke eigenaar Dinesh Birtantie het eens geworden over de prijs. De badkamer werd na aflevering geïnstalleerd door Servaes Apeldoorn afbouw. Hier werken allemaal eerste klas vaklui. De oude badkamer werd eerst volledig verwijderd. Daarna kwam de loodgieter Roy de leidingen verplaatsen. Marcel heeft de badkamer uitzonderlijk mooi betegeld. Hierna heeft Roy de badkamer geïnstalleerd. Onze badkamer is echt een plaatje geworden bedankt Grando Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Kruis op zaterdag 23 nov 2019 '19 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden. De indeling is precies zoals wij t willen hebben. We zijn fijn geholpen in de winkel. Er werd heel uitgebreid de tijd voor ons genomen.

Aanvulling ontvangen 25 november 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd. We zijn tevreden. Ook over montage. Enige puntje: het had mooier geweest als de aftimmering boven de keuken waarin de spotjes zijn weg gewerkt van één stuk plaatmateriaal in 1 stuk had bestaan. Nu zie je verschillende stukken met naden. We hebben het geaccepteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het niet waar”
Door Daniƫlle op zaterdag 23 nov 2019 '19 | vestiging Zaandam
Let op: De aankoop van de badamer was prima, de koffie smaakte goed en de verkoper(s) had alle tijd. Ik had er alle vertrouwen in want ik had tenslotte al een dure keuken bij Grando Zaandam gekocht en die levering verliep goed. Ik had destijds beloofd om dan ook mn badkamer daar te kopen. Maar van deze belofte heb ik veel spijt en de aankoop is mij duur komen te staan! Grando heeft geen eigen monteurs meer in dienst en maken gebruik van zgn zzp-ers. Voor Grando goedkoper en voor de klant een zeer onzekere factor. Je weet immers niet wie je in huis haalt en wanneer de zzp-er de badkamer af gaat maken. Want hij heeft namelijk meerdere klussen lopen. Mij was gezegd dat het plaatsen van de badkamer 2 a 3 weken zou duren. Ik ging uit van 3 weken, dan kan het nooit tegenvallen...De monteur stond op 15 april voor de deur en eind AUGUSTUS was de badkamer af. Ruim 4 maanden duurde het voordat Grando de badkamer kon opleveren. Alles wat er mis kon gaan ging mis. Ik ben wekenlang zelf de opzichter geweest omdat de monteur fout op fout maakte en totaal NIET communiceerde.. Tot 3 keer aan toe werd de verkeerde spiegel geleverd, ik heb 6 weken op de juiste spiegel moeten wachten. De communicatie met Grando zelf is trouwens ook van zeer slecht en droevig niveau. Afspraken werden niet nagekomen en vaak ging de communicatie per app!!!!!!!!??? Ik heb 4 maanden achter dit bedrijf aan moeten zitten, niks ging vanzelf. Ik moest van te voren het volledige bedrag van mijn badkamer betalen, met als gevolg dat Grando in de 1e versnelling blijft. Ik heb 2 keer een gesprek gehad over de hele gang van zaken. Uiteindelijk is Sander bij de badkamer komen kijken en om met mij naar een oplossing te zoeken voor de nare samenwerking en de vervelende bijkomstigheden. Sander zag de badkamer en concludeerde dat het toch wel uiteindelijk een mooie badkamer was geworden...Ehhhhhhh ja dat lijkt mij evident....Maar dat het een mooie badkamer is geworden komt geheel door mijn eigen inzet en geduld!! Veelvuldig vrije dagen opgenomen en toezicht moeten houden op het gehele proces...En niet 3 weken maar 4 maanden!!! Ik kan een boekwerk schrijven over de hele gang van zaken, dat was ronduit slecht. Ik weet inmiddels dat mijn verhaal niet op zichzelf staat. Je kan echt beter zelf naar een goeie zzp-er zoeken...Grando belooft veel maar maakt het niet waar!
Reactie of foto toevoegen
“Tenenkrommend”
Door Bob op woensdag 20 nov 2019 '19 | vestiging Zaandam
Badkamer en toilet laten doen. Gestart begin Juli 2019 en tot op de dag van vandaag nog steeds niet af. Van idee tot aankoop prima geholpen maar zodra de logistieke afhandeling begint, van het retourneren van beschadigde goederen en / of ontbrekende goederen en de opvolging daarvan door Grando is tenenkrommend. Maanden lang met een badmeubel in de huiskamer gezeten omdat een spoelbak maar niet geleverd kon worden. Hier moet jezelf achteraan want enig eigen initiatief vanuit Grando niet aanwezig. Er is veel niet goed gegaan en tot op de dag van vandaag wacht ik alweer 1,5 maand op een lampje boven de spiegel, dus vanaf 1 juli tot de dag van vandaag, 20 november, is de badkamer nog steeds niet gereed. Wanneer je dan bedenkt dat er binnen 1 jaar een kantoorpand van 18 etages hoog kan worden gebouwd dan is een half jaar voor maximaal 50m2 werk niet echt goed te noemen.
REACTIE VAN BOB
Uiteindelijk is in dezelfde week als de review gebeld om een afspraak te maken om het laatste lampje te plaatsen, wat ook is gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Piet en Ineke Sanders op maandag 18 nov 2019 '19 | vestiging Son
Nadat we heel erg tevreden waren over onze nieuwe badkamer en toilet die we bij Grando in Son hadden aangeschaft hebben we hier ook een nieuwe keuken gekocht.
We zijn heel erg tevreden over het advies van Paul bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De keuken is door een geweldig team geïnstalleerd en we zijn heel erg tevreden over het resultaat. We zijn heel erg blij, dat we voor Grando hebben gekozen.
Een echte aanrader.
FOTO VAN PIET EN INEKE SANDERS
Keuken met los fornuis
+ Toon extra foto van Piet en Ineke Sanders
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J. Grootenhuis op zondag 17 nov 2019 '19 | vestiging Zwolle
In Mei 2019 hebben wij een badkamer gekocht bij Grando Zwolle. Bij ons eerste gesprek hadden wij een goed gevoel. Wij zijn deskundig en goed geholpen, en er werd met ons meegedacht. In Oktober is onze badkamer geplaatst door goed en vakkundig personeel van de Badkamerbrigade [montagebedrijf], alles is in goed overleg geplaatst en naar onze volledige tevredenheid. De planning liep van begin tot het einde precies op schema. Wij raden Grando zeker aan
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Peter Diepstraten op vrijdag 15 nov 2019 '19 | vestiging Breda
Goed advies, alles volgens afspraak geleverd. De keuken is van top kwaliteit en op de zelfde manier geplaatst. Geen onderdelen tekort, alles klopt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Youssef Abarkane op donderdag 14 nov 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens in Amersfoort. Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen door Samira Adli & Mustapha Sarti. Wij hebben aangegeven wat we graag wilde hebben qua keuken,kleur etc. en wat ons budget was. Zij kwamen vervolgens met adviezen en tekeningen die ons enorm aanspraken. Wij zijn A tot Z goed begeleid en hebben uiteindelijk onze DROOM keuken. De keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. Wij bevelen Grando keukens Amersfoort. Samira en Mustapha enorm bedankt voor jullie adviezen en hulp zonder jullie was dit nooit gelukt
FOTO VAN YOUSSEF ABARKANE
Aanrader van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles top”
Door Esther Hendriks op donderdag 14 nov 2019 '19 | vestiging Helmond
Tijdens verkooptraject alles top en na plaatsen ziet de keuken er mooier uit dan gedacht. Bedankt Peter en de rest
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Aart en Alie Verhoef op woensdag 13 nov 2019 '19 | vestiging Bergambacht
Wij hebben een keuken gekocht, geheel naar ons zin. Wij werden plezierig geholpen en meneer dacht met ons mee, kwam thuis kijken zo kon hij zien hoe het er uit kwam te zien. De keuken werd keurig geplaatst en het resultaat mag er zijn. Dankjewel Grando Keukens en Bad Bergambacht
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door F van Oosterwijck op maandag 11 nov 2019 '19 | vestiging Breda
Wij hebben een keuken gekocht. Goed geholpen door Brahim. Zeer bekwaam, behulpzaam en hij dacht goed mee met de indeling en de persoonlijke wensen. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken gekregen”
Door R. Visser op maandag 11 nov 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht. Goede service, prettige samenwerking met installateurs. Het resultaat is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Van den Houten op maandag 11 nov 2019 '19 | vestiging Breda
Wij hebben hier een keuken gekocht. Prettig contact met deze vestiging en hun goede, attente verkoper. Zeer bekwaam en hulpvaardig met de verkoop van onze keuken. Inmiddels is de keuken geplaatst, ook dit is zeer prezierig verlopen. Kortom, zeer prettige ervaring en daardoor zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe keuken”
Door GW Meijer op zondag 10 nov 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht.
1) Ontwerpfase verliep in prettige sfeer met Emanuel. Hij gaf ons goede adviezen hoe de keuken voor ons het beste ontworpen kon worden.
Zijn erg tevreden met het eindresultaat.
2) Aanpassingen leidingwerk vond ik erg duur, met name de prijs voor het materiaal leidingwerk en elektra. Prijs Is daarna iets aangepast.
3) Datum plaatsing keuken was in eerste instantie gepland in week 44,
is daarna bijgesteld naar week 45.
4) Aflevering nieuwe keuken is prima geregeld, netjes vooraf gebeld en keurig afgeleverd
5) Betaling. Ik dacht uit de documenten op te maken, dat ik uiterlijk moest betalen op de dag, dat de keuken was afgeleverd. Bleek niet te kloppen, vooraf betalen, anders geen keuken!
6) Plaatsing keuken door Peter is prima gegaan. Prima vakman en erg klantgericht.
7) Zijn erg blij met de nieuwe keuken, ziet er prachtig uit.
Wel wennen met het koken op inductie. Met de oven moeten we nog ervaring opdoen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Maarten Frazer op zondag 10 nov 2019 '19 | vestiging Doetinchem
We hebben bij Grando Doetinchem onze nieuwe keuken gekocht. Coen was erg ervaren en heeft ons goed geholpen. De opstelling is meerdere keren goed bekeken en waar nodig aangepast. Het plaatsen was erg netjes en op de afgesproken momenten. Ook de service achteraf was erg goed. We zouden Grando dan ook zeker aanraden.
FOTO VAN MAARTEN FRAZER
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Mariska de Krosse op zondag 10 nov 2019 '19 | vestiging Zwolle
Beste Grando Zwolle en Beste Peter-Paul, Onze keuken is van de week gemonteerd, en alles is nog mooier dan verwacht. Ook de monteur heeft zijn werk super gedaan dikke pluim. We hebben in de afgelopen maanden heel wat keukenzaken bezocht maar die van jullie sprong er met kop en schouders bovenuit. Afwerking en advies een dikke 10+ we kunnen iedereen jullie aanbevelen en zullen dat ook zeker doen. Peter-Paul bedankt voor je advies hier kan een ieder die een keuken verkoopt een voorbeeld aannemen, geen druk over beslissen, goede prijs voor een heel goede kwaliteit en een perfect ontwerp waar over nagedacht is. Grando en Peter-Paul bedankt voor alles.
FOTO VAN MARISKA DE KROSSE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan de wensen”
Door De Vlieg op zondag 10 nov 2019 '19 | vestiging Amersfoort
De keuken die wij hebben gekocht bij Grando Amersfoort voldoet helemaal onze wensen. We hebben het verkoopgesprek als zeer prettig ervaren. Ook het plaatsen van de keuken is goed gegaan. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk geleverd”
Door RV op donderdag 7 nov 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben voor ons nieuwe huis een keuken door Grando Amersfoort laten ontwerpen. De oude huidige keuken had een u vorm en wij wilden een schiereiland. Maar we twijfelden of dat wel zou passen. We hebben de eerste keer daar met hen gebrainstormd en onderwijl werd er meteen een ontwerp gemaakt en gingen we meteen met een eerste ontwerp naar huis. Daarna hebben ze de puntjes op de i gezet en ons perfect begeleid. Ze luisterden zeer nauwkeurig en anticipeerden daar meteen op. Het gevolg was een perfect uitziende keuken die tot op de millimeter nauwkeurig paste. We wilden onze eigen Amerikaanse koelkast meenemen en ook die paste er perfect in. De montage verliep heel vlot. De monteur was heel kundig, vriendelijk, snel maar accuraat. Dus wij zijn super tevreden en onze verwachtingen zijn overtroffen. Wij hebben eerst reviews gelezen van keuken zaken en Grando Amersfoort sprong eruit. Ze maken de goede reviews zeker waar. Je wilt toch zeker zijn van je keuze want het kost heel veel geld zo'n keuken en dat leg je bij Grando Amersfoort in goede handen.
Reactie of foto toevoegen
“Sympathiek”
Door Familie Huig op woensdag 6 nov 2019 '19 | vestiging Den Helder
Bij deze vestiging hebben wij een keuken gekocht. Wij werden heel goed en leuk geholpen. Sympathieke medewerker. Echt een aanbeveling.

Aanvulling ontvangen 7 november 2019: Onze keuken is precies een week geleden gemonteerd, woensdag ervoor waren de delen geleverd. De monteur kwam lekker vroeg, werkte enorm hard en netjes. Vrijdags tegen 12.00 uur stond de keuken er. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geen klagen”
Door Angela op maandag 4 nov 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Utrecht. Vanaf de binnenkomst was het gevoel goed. Kevin heeft ons goed geholpen met een mooi ontwerp en uiteindelijk hebben wij de knoop doorgehakt. Levering en montage ging goed, verder geen klagen. Ik zou Grando Utrecht zeker aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Te spreken over traject”
Door Serge en Viviane op maandag 4 nov 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Over de aangeschafte keuken bij Grando in Heerhugowaard zijn wij uitermate te spreken. Mooie keuken goede kwaliteit. Los van de kwaliteit zijn wij ook zeer te spreken over het voortraject en de installatie. Tijden het uitzoeken van een geschikte keuken zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is goed meegedacht en vakkundig advies gegeven over wat er al dan niet mogelijk was. De installatie van de keuken is eveneens vakkundig gedaan. Ook door mensen die plezier in hun werk hebben en alles achter de komma goed willen achterlaten. Frank, Jeff, Bedankt voor de samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Jenni Nicholson op maandag 4 nov 2019 '19 | vestiging Utrecht
I have just had my new kitchen installed and it has exceeded my expectations. The whole process from the planing to the installation was very easy and well communicated. Everyone involved was helpful, very good at their job. My kitchen has been transformed and been brought into the 21st century! :-) I would unreservedly recommend Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vertrouwenwekkend”
Door Janny en Rob Wolschrijn op zondag 3 nov 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Een nieuwe keuken en een nieuw toilet, gedurende het hele proces geen enkele negatieve ervaring, de begeleiding van begin tot eind is in een hand, van dhr Wiggers, de uitvoering c.q. de voorbereiding tot plaatsing en de montage zelf van de keuken en toilet wordt uitgevoerd door bij deze Grando vestiging horende uitvoerende die v.v. prima overleg en contact hebben. Dit bedrijf is zeer vertrouwenwekkend en ik raad hen van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Marleen en Bas op zaterdag 2 nov 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Na een vervelende ervaring bij een andere keukenzaak via via bij Evert Rop bij Grando Barendrecht terechtgekomen. Wat een verademing...geen opdringerige verkooppraatjes maar eerlijke verkoop. Geen vraag is te gek voor Evert en z'n team, ze denken en helpen mee waar nodig. En zoals Michelle zei "een keuken kopen hoort een feestje te zijn" en dat is ook zo en daar heeft Grando Barendrecht gelukkig alsnog voor gezorgd! Hartelijk bedankt jullie zijn toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door J.Ruigrok op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tevreden over de aankoop en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop diverse apparaten”
Door Inge van Weert op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Heb dit bedrijf al aan vele vrienden aangeraden.

Aanvulling ontvangen 1 november 2019: Wij hebben een koel/vriescobinatie, oven, inductieplaat en afzuigkap gekocht bij Grando Naaldwijk. Alles is naar tevredenheid geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door A op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
De kwaliteit van de keuken is prima en de adviseur heeft ons echt geweldig geholpen en alle tijd genomen om het beste resultaat te bereiken voor een kleine keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Maartje ten Cate op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken gekocht. We werden heel serieus genomen, de verkoper is ook geweest om te kijken en adviseren. Keukenadvies was heel goed en later de oplevering ook. We hebben nu een prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN MAARTJE TEN CATE
Kookplaat in eiland
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door R. Tendick op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Zeer nette service. Van begin tot eind deskundig geholpen. Erg mooi eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Coen Polman op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Een keuken gekocht en laten plaatsen . Alles naar tevredenheid verlopen. Ik ben zeer tevreden over grando naaldwijk .
FOTO VAN COEN POLMAN
Houtlook keuken
Reactie of foto toevoegen
“Weer terug naar Grando”
Door Astrid & Hans op dinsdag 29 okt 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Na 2 jaar geleden een badkamer, nu een keuken bij Grando Heerhugowaard gekocht. Waarom Grando Heerhugowaard. Eigenlijk heel simpel : Een topverkoper Jeff die alle tijd voor je neemt, niet opdringerig is en weet waarover hij praat. Een topinstallateur Virgil die altijd met je meedenkt, altijd rustig blijft en tijdens de installatie diverse heel nuttige suggesties doet. Zo simpel kan het zijn, kortom wederom een warme douche voor Grando Heerhugowaard die wij ten zeerste aanbevelen.

Eerdere ervaring van 27 december 2019: Na slechte ervaring met andere badkamer leverancier bij Grando Heerhugowaard terecht gekomen Wat een verademing, totaal geen druk en men heeft alle tijd genomen om tot een goed ontwerp van onze badkamer te komen. Over de plaatsing kan ik maar 1 ding zeggen, wat een topmonteur zeg , werkt schoon, rustig en denkt mee. Kortom Grando Heerhugowaard is een warme douche waard.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door Rien de Wit op maandag 28 okt 2019 '19 | vestiging Zevenbergen
Uitstekend geholpen door Grando Zevenbergen.

Aanvulling ontvangen 1 november 2019: Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Zevenbergen. De keuken is al geleverd, gemonteerd en betaald. Alles is heel goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Neeft op maandag 28 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een complete keuken bij Grando Tilburg gekocht. Onze ervaring met Grando Tilburg is goed. Wij zijn vooral tevreden over het totale concept de keuken met daarbij het pluswerk van keukenbouwers!

Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Is al geleverd en gemonteerd en al 2 weken in gebruik
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Laura op zondag 27 okt 2019 '19 | vestiging Middelburg
We hebben een keuken gekocht, waarbij we goed advies hebben gekregen. Maar de deskundigheid gaat echt naar R&D de Visser Montage! Zo netjes en perfect geplaatst, fantastisch. Oplossingen zoeken waar het onmogelijk lijkt te zijn. Jammer dat ze geen badkamer plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk”
Door Rob van Breemen op zaterdag 26 okt 2019 '19 | vestiging Epe
Keuken en badkamer gekocht. Vriendelijk en goed geholpen.

Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Geleverd en gemonteerd. Gematigd positief. Er zijn nog enkele openstaande punten.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Schalk /Kuiper op zaterdag 26 okt 2019 '19 | vestiging Son
Dankzij het goede advies en hulp van de erg aardige en kundige medewerker hebben wij een mooie keuken gekocht. Een kleine keuken in een kleine ruimte waar toch alles in zit wat wij graag wilden hebben.

Aanvulling 31 oktober 2019: De keuken is naar alle tevredenheid geplaatst. We zijn heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Rene en Mattie IJpma op zaterdag 26 okt 2019 '19 | vestiging Purmerend
badkamer, zijn tevreden met wat we hebben gekocht, nog een paar kleine dingetjes en dan zijn we super tevreden. wij hadden als aannemer the craftman, hier hebben wij het bijzonder mee getroffen fantastische vakmensen bijzonder correct ook in het nakomen van afspraken, complimenten voor Wim hoe dit alles in goede banen lijdt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Nijdam op zaterdag 26 okt 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een keuken gekocht, werden goed geholpen, ook bij vragen achteraf en bevelen dit bedrijf zeker aan.

Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Wij hebben zelf gemonteerd. Het is al geleverd en bijna helemaal in elkaar gezet. Was wel een klusje natuurlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door J van Diepen op vrijdag 25 okt 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn er erg blij mee. Service is goed.

Aanvulling ontvangen 25 oktober 2019: De keuken is al geplaatst, en bevalt goed .
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn gegaan”
Door Carla Mijlof op donderdag 24 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Onlangs is onze keuken geplaatst door Grando Zwolle, we zijn netjes geholpen en Grando zorgt ervoor dat ook na plaatsing de service wordt doorgezet als er nog vragen of punten van aandacht zijn, heel fijn! Belangrijkste; de keuken is prachtig!
FOTO VAN CARLA MIJLOF
Keuken is prachtig
+ Toon extra foto van Carla Mijlof
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door Tiny v Veen op woensdag 23 okt 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Ik ben heel goed geholpen...er is heel goed geluisterd naar wat mijn wensen waren...
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelukt”
Door Peter Gerards op woensdag 23 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
In het voorjaar hebben we bij Grando Zwolle een offerte aanvraag gedaan voor een compleet nieuwe keuken, incl. nieuwe tegels in de keuken, hal en garage. We wilden sowieso kwaliteit dus voor de laagste prijs gingen we er niet heen. De uitdaging die we hebben meegegeven is dat het binnen 6 weken operationeel moest zijn, dit i.v.m. onze verhuizing naar het betreffende huis. Gezien de drukte in de bouwwereld was dit voor Grando Zwolle een flinke uitdaging maar het is ze wel gelukt! Naast deze top prestatie (vinden wij) zijn we ook tevreden over de monteurs en zeer tevreden over de communicatie en betrokkenheid van directeur/eigenaar Bas Velzing, ook toen het even tegenzat. Na het operationeel opleveren waren er nog wat restpuntjes, ook die zijn keurig binnen de afgesproken termijn afgehandeld. Wat we ook graag willen vermelden is dat er geen vervelende verkooptrucjes zijn gebruikt. Wij zijn in ieder geval heel blij dat we hebben gekozen voor Grando Zwolle, en niet voor een "keukencowboy" Kortom, voor een goede, betrouwbare en betrokken keukenleverancier kunnen wij zeker Grando Zwolle aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Service goed tot nu”
Door M op maandag 21 okt 2019 '19 | vestiging Utrecht
Een badkamer. We hadden nog geen ervaring met dit bedrijf. Mijn zus wel en die was dik tevreden. Wij zijn ook tevreden op een paar kleine dingetjes na: strip van de deur, lengte van het bad, communicatie. Maar er is wel duidelijk vakmanschap geleverd. De service tot nog toe is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenachterwand”
Door nelique op zondag 20 okt 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
achterwand keuken gekocht. prima geholpen, deskundig advies, verkenning van alle mogelijkheden. tijd om na te denken en te reageren op offerte, alles onder het genot van prima kopje koffie.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door B.B.J. Sleven op zaterdag 19 okt 2019 '19 | vestiging Den Helder
We hebben een badkamer gekocht. Dit was onze eerste ervaring met Grando. We zijn zeer goed voorgelicht, goed overleg. De uitvoering was prima. Resultaat boven verwachting. Zeer vakkundig! We zijn 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Voldeed aan de verwachtingen”
Door Hans den Boer op zaterdag 19 okt 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Bij Grando Rotterdam zijn we prima geholpen met onze badkamerspullen. De communicatie is klantvriendelijk, meedenkend, open en effectief. De geleverde materialen en service voldeden geheel aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Jan en Yvonne Pasman op zaterdag 19 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Toen wij de winkel binnen kwamen om ons te oriënteren op een nieuwe keuken en in gesprek raakten met Bas, hadden wij er gelijk een goed gevoel bij. Er werd geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Er werden oplossingen aangedragen waar nodig. Dit heeft ons doen besluiten hier onze keuken te kopen. Op het moment dat onze keuken geleverd werd, bleek dat het keukenblad niet in de lift paste. Er werd meteen actie ondernomen en er werd voor een verhuislift gezorgd. Dit kwam uiteraard voor kosten van Grando. Perfect geregeld dus. De keukenmonteur was kundig en precies. Ja, wij bevelen Grando aan.

Aanvulling ontvangen 4 december 2019: Wij zijn erg tevreden met de aankoop van onze nieuwe badkamer. We wilden een iets andere indeling en er werd goed meegedacht met ons. We hadden een prettig contact met verkoper Bas die ook deskundig en attent was. Inmiddels is de badkamer geplaatst door een vakman en het resultaat is fantastisch! Grando Zwolle bedankt!!
FOTO VAN YVONNE
+ Toon extra foto van Jan en Yvonne Pasman
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Henny op zaterdag 19 okt 2019 '19 | vestiging Utrecht
Prima geholpen - alle tijd terwijl we zonder afspraak binnenliepen. Keuken uitgezocht, goed advies ontvangen en bij het opmeten het plan nog iets aangepast. Onze keuken heeft namelijk wat bijzondere hoeken dat maakte het wat lastiger. Levering keurig op tijd, installatie meer dan goed, snel en netjes keurige installateurs. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Sarah op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe keuken. Goed advies gekregen van Dave en er werd direct actie ondernomen toen wasbak en afzuigkap niet meegeleverd bleken bij levering. Ik ben ook heel tevreden over de plaatsing en controle nadien.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M.J. Oudshoorn op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Hoogvliet en zijn zeer tevreden. Ook over het hele voor traject zijn we tevreden. De kennis en het meedenken van de adviseur hebben we als positief ervaren. Ook de uitstraling van de showroom is netjes en gemoedelijk. Kortom deze vestiging is zeker een aanrader.
FOTO VAN M.J. OUDSHOORN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door R.B. Sligting op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Keuken, super goede verkoop, levering en montage van onze keuken. Alles prima volgens afspraak nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Fam Commandeur op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Perfect geholpen, alle wensen zijn ingewilligd!
Reactie of foto toevoegen
“Alles netjes gemaakt”
Door Peter Hoogstad op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
We hebben bij Grando Hoogvliet een keuken gekocht. We zijn keurig geholpen en de verkoopster heeft goed meegedacht met de mogelijkheden en met onze wensen. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. De keuken is zelfs een dag eerder geplaatst dan was afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig samengewerkt”
Door Leon op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Son
een nieuwe keuken. zeer prettige samenwerking en een mooi resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Monique van Rijnderhoff op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Zevenbergen
Ik was op zoek naar een nieuwe keuken en kwam, na een rondje keukenzaken, terecht bij Grando Zevenbergen, Jack Lambregts. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd, dacht goed met mij mee, maar gaf ook op eigen initiatief advies; dat was voor mij aanleiding om hier mijn keuken te bestellen. Leveringstijd is keurig nageleefd, ondanks dat niet alles op dezelfde dag is geleverd; de diepvries was om onverklaarbare wijze van de bestellijst verdwenen, maar er werd meteen actie ondernomen en deze werd dezelfde week nog geleverd. Minpuntje was dat er niet altijd goed gecommuniceerd werd, maar al met al ben ik erg tevreden met mijn nieuwe keuken en de begeleiding.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische prestatie”
Door Arnold Schouten op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Zaandam
Wij hebben een badkamer en een toilet aangeschaft. Inspitatie in de showroom van Grando Zaandam opgedaan. Vervolgens samen met Nick en Evelien een heel mooi plan gemaakt. Jonathan Vega en zijn team hebben een fantastische prestatie geleverd door alles perfect te maken en te plaatsen.
FOTO VAN ARNOLD SCHOUTEN
Bad met toilet
REACTIE VAN ARNOLD SCHOUTEN
Dolblij mee!!
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door W.westdijk op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Uden
Keuken gekocht na prima voorlichting. Levering en plaatsing verdienen een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Jan de Beer op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Grando zou ik zeker aanraden, de plaatsing van de keuken is ook netjes, maar de electrische benodigheden volgens de normen en electrische afwerking waren slecht. Daarom is mijn conclusie Grando is voortreffelijk, maar ze moeten wel de juiste personen zoeken voor de aansluitingen en afwerking van de keukens.
FOTO VAN JAN DE BEER
Keuken met uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door N. Kruijssen op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Son
Badkamer gekocht en zeer goed geholpen en geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Laura van Keulen op donderdag 17 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
We hebben een prachtige keuken van Grando. We zijn blij met de keuzemogelijkheden, mbt kleur kastjes, grepen en aanrechblad. Helaas vertraging in de afwerking maar inmiddels is er een mooi aanrechtblad en keuken. Gedegen monteurs!
FOTO VAN LAURA VAN KEULEN
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jannet en Frans van Wijk op donderdag 17 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben de keuken, badkamer en toilet gekocht bij Grando Keukens in Amersfoort. Wij zijn geadviseerd door Serkan. En zijn hier heel tevreden over... Het installeren en de afhandeling is gebeurd door het bedrijf Simba uit Heerenveen en hier waren wij ook zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie”
Door Dhr. P. Klok op woensdag 16 okt 2019 '19 | vestiging Purmerend
Onlangs bij Grando een nieuwe keuken gekocht. De drie gesprekken met de verkoper verliepen fijn, niet te opdringerig. Ik had support van twee vrienden, die ervaring hadden met een nieuwe keuken kopen. Gelukkig maar, want na het tekenen van het verkoopcontract was het gedaan met de service. Vooral de communicatie verliep slecht. Ik had het gevoel dat ik zelf overal achter aan moest gaan. Er waren diverse fouten gemaakt. Toen ik deze kenbaar had gemaakt bij Grando, kreeg ik meer het idee dat de verkoper in verdediging ging, dan dat ik me als klant gehoord voelde. En dat terwijl ze juist in hun folder adverteren met: "Uw tevredenheid straalt op ons af. Daarom mag u ons erop afrekenen als u niet 100% tevreden bent. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent." Nou, ik heb er alleen maar een zure nasmaak van over gehouden. En mijn vrienden kunnen het beamen, want die hebben juist bij de gesprekken bepaalde onderwerpen uitgebreid aangekaart, die later dus op een of andere manier toch niet goed zijn overgekomen of verwerkt. Heel vreemd. Ik heb wel veel lof voor de vakmannen van Grando. Zij hebben het echte werk gedaan en nog goed ook.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Ans op woensdag 16 okt 2019 '19 | vestiging Epe
Wij hebben een keuken gekocht. Het advies was prima en de montage mannen werkten nauwkeurig en erg plezierig. De keuken is op de juiste datum geplaatst. Wij zullen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door K. Duijvelaar op maandag 14 okt 2019 '19 | vestiging Utrecht
Toilet laten renoveren: bestaande tegels z.v.m. behouden; sanitair vernieuwd. Aanvankelijk totaal nieuwe inrichting besproken: die kwam te duur uit. Creatief begeleid naar een alternatieve, mooie en goedkopere alternatieve oplossing. Perfect geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (79 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (31 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (45 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (38 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (85 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (30 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (20 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (29 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (32 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (12 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (31 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (118 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (16 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (37 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (33 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (59 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (52 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (90 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (88 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (104 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (20 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (87 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (18 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (75 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (29 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (66 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (108 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (92 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (63 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (126 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (38 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (58 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (61 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (35 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.