Feedback
8,3

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1337 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren625 ervaringen
4 sterren520 ervaringen
3 sterren49 ervaringen
2 sterren44 ervaringen
1 ster84 ervaringen

Per vestiging:
“Goed meegedacht”
Door Linda & Henrie Been op zondag 11 nov 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij kochten een keuken en een badkamer, er is steeds met ons meegedacht en vervolgens alles netjes aangelegd en geplaatst door de aannemer, in ons geval Fa.Kamsteeg uit Ridderkerk. En toen alles klaar was kregen we nog een heerlijk 3-gangen diner aangeboden in Bij de Bruin in Rotterdam. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie door waterschade”
Door R.Jansen op donderdag 8 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Na 5 jaar genoten te hebben van een door Grando Tilburg geleverde keuken hebben wij deze deels door waterschade moeten laten vervangen. Uiteraard moest dit allemaal snel waarbij we uitermate goed zijn geadviseerd. Helaas bij montage bleken er meerdere onderdelen niet goed te zijn waardoor er een groot probleem dreigde te ontstaan in onze planning vanwege opeenvolgende werkzaamheden nav de waterschade en hier onderscheid Grando Tilburg zich. Ons probleem werd ook hun probleem en alles is in het werk gesteld om binnen enkele dagen alles op te lossen naar volle tevredenheid. Ook na 5 jaar staan ze voor ons klaar en dat is een groot compliment waard! Jan en Herman bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Peter op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Barendrecht
We zijn goed geslaagd bij Grando keukens. Mede door het kundig advies van Amanda, wij kregen een ontwerp met al onze wensen erin verwerkt. Alles is netjes en op tijd geleverd en vakkundig geplaatst. Een echte aanrader! Geen stress gehad mede door Evert super!
Reactie of foto toevoegen
“Wat wil je nog meer”
Door H.v.d.K. op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Son
Volledige keuken geleverd, geplaatst en geïnstalleerd door Grando c.s. Prima overleg van tevoren, behulpzaam bij vragen. Zeer goede afwerking en eventuele gebreken, onvolkomenheden of onduidelijkheden (er gaat bij een dergelijk project altijd wel iets anders dan iedereen verwacht) worden zo snel en accuraat als mogelijk opgelost. Goede communicatie tijdens en na de werkzaamheden. Dus: Wat wil een mens nog meer?!
FOTO VAN H.V.D.K.
Tijdens het project
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Önder çinar op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in amersfoort. Wij zijn super gelukkig met onze nieuwe keuken. Wij zijn super goed geholpen door de medewerkers en met goede adviezen. Zij denken echt met je mee, ze komen met goede ideeen. Ik kan iedereen wel aanraden. kom naar Grando keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam Groote op zondag 4 nov 2018 '18 | vestiging Hilversum
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens in Hilversum. Marja Hofstra heeft daar voor ons daar een geweldige keuken ontworpen waar nog niemand opgekomen was. Echt een prachtige keuken. De plaatsing van de keuken is fantastisch gegaan, zelfs een fout in het leidingwerk is door de monteur van Grando ter plekke aangepast zodat alles perfect kon worden afgemaakt. We zijn echt super tevreden, team Grando, nogmaals super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect voor keuken en badkamer”
Door Wil Berendsen op vrijdag 2 nov 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Badkamer en wc ruime keuze en prima advies conform mijn wensen/verwachtingen. Keuken was een showroommodel met aanpassingen. Ook hier perfect geholpen. Alles voor een heel betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst bevredigend”
Door Jacques op vrijdag 2 nov 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Een keuken gekocht, uiterst bevredigend verlopen, zonder minpuntjes, een hele goede installateur en een verkoper die onze aanwijzingen vertaalde in een goed ontwerp.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Hanny op vrijdag 2 nov 2018 '18 | vestiging Groningen
Ik heb een keuken aangeschaft. Ontwerp, levering en en montage was goed. Ben erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk goed en snel”
Door Mel op vrijdag 2 nov 2018 '18 | vestiging Hilversum
Keuken gekocht. Fijn personeel, in showroom, bij aflevering en bij montage. Duidelijke afspraken, goede en snelle communicatie. Duidelijk ervaren personeel en klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Goede behandeling”
Door J.L. den Hooglander op vrijdag 2 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Keuken, goede behandeling en veel kennis en ook goed installeren van keuken en nabehandeling
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Arti op donderdag 1 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Aankoop van de badkamer ging erg goed. Zeer goed geholpen door adviseur, 3D tekening gaf al een goed beeld van hoe de badkamer eruit kwam te zien. Levering was goed conform afspraak, er ontbrak niks en alles was voldoende qua tegels, goed opgemeten door Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Bas en Pauline Bakker op woensdag 31 okt 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer uitgezocht, omdat de badkamer die we hadden niet aan onze wensen voldeed. Er is een team met professionals opgezet en zij hebben nauwkeurig en netjes gewerkt. We hebben nu een badkamer waar je in weg kan dromen, top werk!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door esther van Tienhoven op woensdag 31 okt 2018 '18 | vestiging Bergambacht
Wij hebben bij Fred Kreukniet een keuken uitgezocht. Kan Grando Bergambacht iedereen aanraden. Geen loze praat en verkoop trucjes. En de levering ... Top!
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief uitstekend”
Door R. van der Lee op dinsdag 30 okt 2018 '18 | vestiging Den Helder
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht bij Grando Den Helder. Dit was voor ons de 1e maal dat wij zo'n grote aankoop deden. Spannend dus maar heel erg fijn en goed geholpen door Joop. De installatie van de Badkamer en Keuken liep niet altijd even soepel. Gelukkig werden gebreken en andere zaken - zodra wij dit aangaven - snel, netjes en vriendelijk opgepakt en afgehandeld. Reden voor ons om iedereen die een mooie keuken of badkamer zoekt Grando aan te raden. Goed en uitgebreid advies, snelle planning, heldere informatie en een mooi, kwalitatief uitstekend, eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door H. heilig op maandag 29 okt 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Keuken aangeschaft, goed geholpen, monteurs waren super
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob van den Berg op zondag 28 okt 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Zijn zeer tevreden over de begeleiding tijdens het uitzoeken van de gepaste keuken(s). Hele vriendelijke en kundige verkopers, Wij hebben ondertussen een 2e en 3e keuken bij dit bedrijf gekocht. Een echte aanrader om hier een keuken uit te zoeken en te kopen. Gewoon TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Annette van Hirsel op zaterdag 27 okt 2018 '18 | vestiging Middelburg
Na goede service bij t ombouwen van de badkamer, nu ook de keuken laten verbouwen door Grando. Alles top, alleen jammer dat de juiste deurtjes niet leverbaar waren op tijd. Verder super tevreden van advies, aankoop tot inbouw/ verbouw, alles uit één hand! Wel zo fijn!
FOTO VAN ANNETTE VAN HIRSEL
Eindresultaat van de keuken
+ Toon extra foto van Annette van Hirsel
Reactie of foto toevoegen
“Verlopen zoals besproken”
Door H. van den Hoogen op zaterdag 27 okt 2018 '18 | vestiging Uden
Aankoop van een nieuwe keuken. Superbedrijf, goede prettige ontvangst, klantvriendelijk, deskundige adviseurs, correcte en zorgvuldige monteurs, alles verlopen zoals besproken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nella Zuijderduijn op zaterdag 27 okt 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben hier onze keuken gekocht. Meestal gaat er wel iets mis met een nieuwe keuken, dat was hier niet het geval. Ontzettend aardig personeel (Michelle) en de montage van de keuken was ook super gedaan. Bedankt nog Nico. Al met al zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nette badkamer”
Door C.W.J. van Rijsbergen op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Hilversum
Badkamer, door kundige mensen geïnstalleerd. Netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door W de Groot op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een keuken gekocht en het is prima afgerond
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor badkamer”
Door Van der Aa op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij zijn goed geholpen in de showroom. Het meest tevreden zijn wij echter over aannemer Van Schaijk die ons klantvriendelijk geholpen hebben. Mee gedacht hebben en goed werk afgeleverd hebben. Humphrey, James en Joey bedankt voor het goede werk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Leo en Anna-Marie Schuurmans op donderdag 25 okt 2018 '18 | vestiging Helmond
Omdat we niet eerder 'n keuken hadden gekocht, wisten we niet goed wat te doen. Dhr. Verhoeven van Grando Helmond is thuis wezen kijken en hebben later samen in de winkel in 'n uur tijd, dmv goede adviezen, 'n keuken uitgezocht. Inmiddels geplaatst, het is perfect en mooi. De personen die eea gerealiseerd hebben waren vakkundig.
Kortom, alleen maar lof van twee heel tevreden mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door J. van Helden op maandag 22 okt 2018 '18 | vestiging Barendrecht
We hebben een badkamer, keuken en toilet beneden laten plaatsen. We zijn er erg blij mee. Er wordt goed meegedacht en voor alle problemen is wel een oplossing te bedenken. Alles is netjes geïnstalleerd. Ook de aandacht na de plaatsing is erg prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door F.Theunis op maandag 22 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ik ben bijzonder tevreden. Goede adviezen en tips gekregen. De planning klopte precies. Alles op tijd gekomen. Goede kwaliteit en prima afwerking. Echte vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.van Rooijen op maandag 22 okt 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Bij Grando in Barendrecht een keuken gekocht, heel goed advies gekregen van Bart, een hele goede verkoper, dacht met je mee, drong niets op, kortom gewoon hele prettige ervaring. Keuken werd op tijd geleverd, netjes geplaatst door Anton, een hele rustige man, en het resultaat mag er zijn, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in gebruik”
Door Roy op zondag 21 okt 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben daar onze nieuwe keuken gekocht, goede adviezen tijdens de aanschaf maar eventuele opmerkingen nadien worden zeer deskundig opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Service is top”
Door Michelle op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Hilversum
Keuken en badkamer meubel heb ik gekocht bij grando. De service is top en het product ook
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klanten”
Door Robert blom op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben onze badkamer gekocht bij Grando Hazerswoude. We zijn erg goed en deskundig geadviseerd door mevrouw Loes Welter. Ze nam alle tijd voor ons. We zijn ook erg te spreken over de professionele wijze waarop de verbouwing van de badkamer heeft plaatsgevonden. Kortom: wij zijn tevreden klanten!
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door D.Vergoes Houwens op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Ik heb in augustus een keuken gekocht. Werd zeer goed geholpen en vooral uitstekend geadviseerd. Advies met grijze vloertegels aan de wand in combinatie met de juiste kleuren van de keuken. 3 D tekening zag er al goed uit en het resultaat was nog mooier. De keuken is exact op tijd geleverd. Montage is geregeld door Grando en , ik geef niet gouw een 10 maar dit was echt een tien. Tevens blijft Grando betrokken. Ook de service is uitstekend toen er een klein probleemtje was met de kraan welke direct wordt opgepakt. Kortom een top zaak
FOTO VAN D.VERGOES HOUWENS
Keuken met grijze wandtegels
Reactie of foto toevoegen
“Correcte levering”
Door D op donderdag 18 okt 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Ik heb een keuken aangekocht. Het advies was prima en de keuken is tijdig en correct geleverd op een aantsl zeer kleine puntjes na die worden opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Lars op woensdag 17 okt 2018 '18 | vestiging Breda
Mooie keuken gekocht, wel prijzig in vergelijking met andere keukenaanbieders. Zonde dat er bij de levering altijd iets mis gaat. Zo was er een te korte plank en een plank van een kastje kapot. Deze worden wel gerepareerd op kosten van Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Fam Renshoff op dinsdag 16 okt 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Complete badkamer en toilet. Alles is prachtig geworden. Ze gaan tot het gaatje om de klant tevreden te stellen
FOTO VAN FAM RENSHOFF
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Complete renovatie”
Door Ger op dinsdag 16 okt 2018 '18 | vestiging Son
Het betreft complete renovatie badkamer en toilet. Goede voorlichting, goede afspraken en deskundig geïnstalleerd. Daarnaast een goede prijs - kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door T. Visser op maandag 15 okt 2018 '18 | vestiging Heerenveen
Bij Grando in Heerenveen een keuken gekocht. Kwamen met goede ideeën mbt de inrichting van de keuken. Levering, installatie en service waren prima.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken en badkamer”
Door Bart op zondag 14 okt 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken en badkamer besteld bij Grando Utrecht bij Iris. Zij heeft ons prima geholpen. Ondanks wat kleine problemen heeft Grando in het hele proces met ons meegedacht. Het eindresultaat is prachtig: Een mooie open keuken gemonteerd door Peter en een luxe badkamer gemonteerd door Carl. Persoonlijke aandacht met nazorg, snelle service en kwalitatief niets op aan te merken. Kortom, een goede koop!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johan Timmers op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Son
Nieuwe badkamer. Prima geholpen en goeie adviezen gekregen. Alles geplaatst door een erg goed team van vaklui. Erg tevreden over Grando en de uitvoerders.
Reactie of foto toevoegen
“Aflevering was super netjes”
Door D. Immerzeel op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben en badkamer en nieuw toilet gekocht en laten monteren. Door monteur Johan is echt alles super netjes afgeleverd onze hele badkamer en toilet zijn gewoon en plaatje geworden. Bedankt Johan voor het zo netjes plaatsen en Maurice voor het super ontwerp en mee denken.
FOTO VAN D. IMMERZEEL
Nieuwe douche
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed”
Door Liesveld op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Mijdrecht
Erg mooie keuken en alles was in één keer goedgedaan! Deskundige monteur heeft alles voor ons geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door R op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn prettig geholpen en hebben goed advies gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede ervaring”
Door Ingrid sanders op donderdag 11 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ik heb een hele goede ervaring. Zeer prettig geholpen vanaf het eerste moment van keuze tot oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Marc op dinsdag 9 okt 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
We hebben afgelopen week een hacker systemat keuken laten plaatsen door Grando Hengelo en alles was 100% compleet bij aflevering. We zijn 3x langs geweest voordat we onze droomkeuken hadden samengesteld. We werden vakundig geholpen en als we onze badkamer gaan verbouwen gaan we zeker eerst bij hun langs. De montage voor Grando was verzorgd door Nico Veldhuis keukenmontage. Echt vak werk geleverd. Alles was strak afgewerkt en alles werkt naar behoren. Het probleem is dat we zelf nog een stukje muur vergeten zijn te stuccen... dat komt dit weekend nog wel goed.
FOTO VAN MARC
Hacker systemat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit”
Door Y op maandag 8 okt 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding. Onderdelen die niet of niet juist geleverd waren, werden meteen opnieuw besteld en geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door Yvonne op zaterdag 6 okt 2018 '18 | vestiging Middelburg
Badkamer; levering op tijd; afspraken worden niet altijd nagekomen (wacht nog steeds op creditnota); de installatie door Remijn was fantastisch!!
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeuken”
Door Ingrid Boeve op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Epe
Bijkeuken, Grando Epe is een aanrader, vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.

Aanvulling ontvangen op 9 oktober 2018: De keuken is reeds geplaatst. Dit is allemaal naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Advies en creativiteit”
Door Hans van Straten op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Uden
Keuken gekocht. Prima advies en creativiteit. Goede afspraken met aannemen op advies van grando. Duurt wel even voordat alles is afgewerkt van de spatranden en foutief geleverde deur en plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenlevering”
Door Boris op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Emmen
Ongeveer een half jaar geleden een keuken gekocht bij Grando Emmen. Een fijn gesprek gehad met de heer Robben. Vervolgens werd de keuken geplaatst, en daar begon ook het gezeur. De keuken werd niet volledig geleverd, we zijn nu 3 afspraken met de keuken monteur verder en de keuken is nog steeds niet volledig af. Er wordt vanuit de kant van Grando niet gecommuniceerd richting mij. Vervolgens probeer je de Grando telefonisch te bereiken en ook dat lukt niet. Monteurs die terug zouden bellen wat ook niet gebeurt. Afspraken die niet nageleeft worden. Het is jammer dat het zo is gegaan want de keuken is verder erg mooi geworden. Maar de afwerking laat op zich wachten. De manier waarop Grando Emmen met haar klanten omgaat is daarom naar mijn mening erg slecht en zou Grando Emmen bij niemand aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Peter Kroezen op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Prima ervaring. Afspraken goed nagekomen, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Elli Draak-Venhorst op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Ik heb bij Grando Hoofddorp een nieuwe badkamer gekocht. Ik ben vriendelijk geholpen en deskundig begeleid in de aankoop van de diverse producten. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Ik ben zeer tevreden met de aankoop van al mijn producten maar ik zeg altijd ... je kunt nog zulke mooie producten kopen, het resultaat valt of staat met de montage...Hierbij wil ik dan ook grote complimenten geven aan mijn monteur Rianto!...Wat een fijne, net werkende, professionele monteur! Dank zij hem geniet ik elke dag weer van mijn mooie nieuwe strakke badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door T. Paans op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Breda
Bij dit bedrijf heb ik mijn badkamer gekocht. Deze is netjes afgeleverd en geinstalleerd. De gesprekken vooraf waren prettig en inspirerend. Ook tijdens het monteren was alles naar wens, zelfs toen we op het laatste moment iets wilde wijzigen was dit geen probleem. Binnen een uur was alles geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Schouten-van Son op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht van de verkoper Gert Kropf .We zijn zeer vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd . Nemen alle tijd voor je .Wij zijn zeer tevreden en hebben een prachtige keuken waar we trots en blij mee zijn . Kortom , wij raden u aan om daar eens te gaan kijken en uw keuze te maken.
FOTO VAN SCHOUTEN-VAN SON
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Jos op woensdag 3 okt 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Best spannend en lastig, het uitzoeken en aanschaffen van een keuken. Goed luisteren naar de wensen en deze vertalen in een complete keuken, dat ging prima bij Grando. Kleine wijzigingen gedurende het bestelproces zijn zonder problemen meegenomen. De keuken staat inmiddels in onze nieuwe woning te stralen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan gedacht”
Door C.J.M. Melchers op zondag 30 sep 2018 '18 | vestiging Den Helder
Badkamer. Zijn tevreden met name over de mensen die de prachtige badkamer verwezenlijkt hebben. Allemaal bijzonder vriendelijk en correct en het bijzondere was dat er ter plekke zeer creatieve oplossingen bedacht werden. Badkamer is vele malen mooier geworden dan aanvankelijk besproken was. Ook de mensen in de showroom zeer bekwaam en aardig. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door M.J. Tillemans op zaterdag 29 sep 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Ik zou dit bedrijf zeer zeker aanraden. In de showroom ruim aandacht en zeer zeker gedacht en geluisterd naar onze wensen. Alle afspraken zijn nagekomen en het plaatsen verliep ook geweldig. Ook de na-controle is door ons op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door R. Blaauw op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht welke niet al te groot mocht zijn maar toch alles moest hebben wat we wilden. Daar zijn we goed in geslaagd. Na levering zelf geplaatst. Alles klopte en onbeschadigd geleverd. complimenten! Zijn wat problemen met rubber van de vriezer, monteur komt er voor langs, netjes geregeld. Ook jammer van werkblad, spoelbak is ingefreesd maar op een paar plekken niet goed afgekit, gemeld aan Grando en wordt ook actie ondernomen. Al met al een positieve ervaring en kan dit bedrijf aanbevelen! Hartelijk dank voor alles!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Cees Visbeen op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
wij hebben een nieuwe badkamer en wc gekocht. we zijn zeer goed geholpen door de verkoper en de monteurs hebben prima werk geleverd. wij zijn zeer tevreden en raden grando zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een 9”
Door Richard van der Mark op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
Dave en Herman, bedankt voor jullie goed zorgen. We waren zeker niet de makkelijkste klanten. Een paar keer veranderd van idee qua opstelling, maar dit werd niet gezien als "probleem" door de verkopers ( Dave en Herman). Nu staat er nu een top keuken, ook dankzij de keukenmonteurs en de goede service van Grando Tilburg. Wij geven Grando hierom ook een 9!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door Simone Hooijer op zondag 23 sep 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij hebben voor een project een badkamer en keuken gekocht. we zijn super geholpen. Er werd veel aandacht en tijd besteed en we zijn tot nu toe heel blij met Grando! Nu nog de installatie van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Kinkelder op zondag 23 sep 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Tahsin Erdal maakte het ontwerp voor onze nieuwe badkamer en was onze contactpersoon gedurende het gehele project. Tahsin heeft veel mogelijkheden laten zien met aandacht voor details. Hij heeft ons goed geholpen de juiste keuzes te maken. Het ontwerp is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het is echt een hele mooie badkamer geworden.
FOTO VAN KINKELDER
Heel mooi
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Familie van Ham op zaterdag 22 sep 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij hebben onze nieuwe keuken hier gekocht, fijne ontvangst in de zaak, goed en netjes geholpen. Er wordt goed naar je als klant geluisterd. Niet opdringerig. En ruim de tijd voor het goed informeren, waardoor je een prima idee krijgt hoe je keuken eruit komt te zien. (3d tekening)
Reactie of foto toevoegen
“Aanwinst”
Door Agnes op zaterdag 22 sep 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Gebruiksvriendelijk, mooi en van alle gemakken voorzien. Een aanwinst voor ons huis.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door M Pluijmaekers op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Son
Badkamer gekocht! Super begeleiding en montage!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door M.Bakker op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
wij kochten een keuken en zijn hier heel tevreden over en ook wat betreft de service.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Marco en Corina op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Middelburg
Prima advies, vakkundig, er word ruimschoots de tijd voor je genomen.

Aanvulling ontvangen op 24 september 2018: De badkamer en toilet is geleverd en gemonteerd. Wel door monteurs die niet voor Grando werken. De keuken word nog geleverd en moet dus ook nog worden gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Kookplezier”
Door Hans van den Broek op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Son
Keuken afgenomen. Goed advies en service. De aftersale kan beter. Keuken zelf is super geplaatst en veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door H. op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht. Superieur, werkte erg zorgvuldig.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaringen”
Door Mirjam op donderdag 20 sep 2018 '18 | vestiging Emmen
Wij hebben bij Grando Emmen een keuken en badkamer en WC gekocht. Bij de plaatsing en daarna zeer slechte ervaringen. De verkoopster bood tijdens de aankoop aan om onze "projectbegeleidster" te zijn. Helaas was zij niet bereikbaar, een aantal zaken dreigden totaal verkeerd te lopen maar het is dankzij de monteurs en niet dankzij Grando dat het project toch door kon gaan. Nu zijn we een maand later, er ontbreekt nog e.e.a. en we zitten met een aantal vragen maar er is niemand meer te bereiken. We hebben gebeld, gemaild maar geen enkele reactie meer. Kortom, zeer slechte service. Koop hier nooit!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Mw. E. van der Burg op woensdag 19 sep 2018 '18 | vestiging Assen
Ik heb een nieuwe badkamer laten plaatsen. Alles is keurig en netjes gedaan. Ik ben er ook heel blij mee. Er is goed en snel gewerkt, elke dag werd alles netjes opgeruimd. Ik zou dit bedrijf zeker kunnen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Liesbeth op dinsdag 18 sep 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Een keuken en een badkamer. Heel goed geholpen tijdens de bezoeken aan de winkel, goed meegedacht, maar uiteindelijk is er in de badkamer en in de keuken iets verkeerds besteld en geleverd. Dit oplossen duurt te lang.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door SL Schlundt Bodien op zondag 16 sep 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Erg blij met onze nieuwe keuken. Ondanks dat het allemaal wat langer duurde dan gepland zijn we tevreden over het feit dat we erg goed zijn gecompenseerd de plaatsing en montage ook goed gedaan allemaal
FOTO VAN SL SCHLUNDT BODIEN
Keuken met fornuis
+ Toon extra foto van SL Schlundt Bodien
REACTIE VAN SL SCHLUNDT BODIEN
Hele mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Johan en Inez op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Keuken. Zeer creatieve verkoper die goed meedacht!

Aanvulling ontvangen 19 september 2018: De aankoop is geleverd. Dit is prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door U. Groen op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij zijn bij de aanschaf van een keuken en een badkamer/toilet.op zeer deskundige en klantvriendelijke wijze,met alle aandacht voor onze diverse wensen, geholpen bij onze keuze. Vervolgens zijn de badkamer en de keuken door de door Grando ingeschakelde installateurs vlot volgens planning en op deskundige wijze geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Raymond van Dijk op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Utrecht
Badkamer en toilet. Vele mogelijkheden besproken en juiste advies gekregen.
Aannemer heeft goed werk geleverd en akkefietje is adequaat opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Ad Vergouwe op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Utrecht
wij hebben een keuken gekocht goed geholpen goed gemonteerd juiste leveringen alles klopte. helemaal tevreden top keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door H krempel op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Delft
Zeer goed geholpen en heel tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door David op woensdag 12 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ontzettend tevreden met het eindresultaat! Goede service, goede communicatie en hoge kwaliteit afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Christina Harutiunian op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Ik heb een grote aankoop gedaan bij grandokeuken en ik ben heel blij met mijn keuken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een erg lastige klant was, omdat ik alles tip en top wou hebben. Met dank aan de vriendelijke en zeer geduldige medewerkers van grandokeuken, ben ik zeker geslaagd! En genieten mijn familie en ik van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Diana op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Emmen
Keuken gekocht in Emmen. Tijdige levering. Monteur met hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Hans en Monique op dinsdag 4 sep 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een keuken gekocht en we zijn super goed geholpen door Rutger ! Dank daarvoor !
Reactie of foto toevoegen
“Eerst de keuken daarna de badkamer”
Door Jan op dinsdag 4 sep 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Na begin dit jaar een nieuwe keuken door grando Hoogvliet ook een nieuwe badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Het adviestraject was onvoldoende. De montage en de aftersales 100%.

Eerdere ervaring van 9 februari 2018: Keuken. Het hele proces van ontwerpen, kiezen , leveren en plaatsen verliep vlekkeloos. Verkoper John en monteur Michael Pronk zijn toppers
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe badkamer”
Door Familie Wolters op zondag 2 sep 2018 '18 | vestiging Son
Nieuwe badkamer gekocht. Wij zijn zeer tevreden. Goed geholpen in de winkel en volgens afspraak badkamer geplaatst in recordtijd en zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Piet Keijsers op vrijdag 31 aug 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Een keuken, tot stand gekomen in perfect overleg en een prima samenspraak. Een geweldig bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en spullen voor een badkamer”
Door Ans Willemen op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Utrecht
Ik ben geholpen door Nick en ik zal je vertellen dat kon niet beter. Heel klantvriendelijk, de hele dag de tijd voor je, en als je dan na en paar weken eigenlijk heel wat anders wilt dan neemt hij daar gewoon weer de hele dag de tijd voor. ik heb dan ook een prachtige keuken,dit geld ook voor de monteurs die hem hebben geplaatst. Punt van verbetering: jammer dat je spullen die achteraf toch niet passen niet retour mag geven ,ondanks dat ze nog in de verpakking zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door G.J.M.Zonneveld op dinsdag 28 aug 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
We hebben een prachtige keuken en we zijn keurig geholpen maar we hebben helaas nu greepjes uitmoeten zoeken waar we eigenlijk niet blij mee zijn. greepjes van 18 cm ipv 12 cm.

Aanvulling ontvangen op 29 augustus 2018: De keuken is geleverd en geplaatst maar nog niet compleet afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gemaakt”
Door R. Helfensteijn op zaterdag 25 aug 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Bij binnenkomst van de showroom oogde het een beetje rommelig. Echter, de service en kennis bij het ontwerpen van de keuken hebben alles goed gemaakt. Het personeel (Jeroen) is zeer klantvriendelijk en heeft snel door wat je wil. Toen de keuken eenmaal besteld was, zijn wij zeer goed op de hoogte gehouden van alles. Levering van de keuken was snel en alle afspraken zijn nagekomen. Installatie door zeer vriendelijke kundige mannen gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Carla Goossens op dinsdag 21 aug 2018 '18 | vestiging Hilversum
Wij hebben een keuken gekocht, we werden erg goed geholpen, en de adviseur kwam met een mooi ontwerp. we hadden er een goed gevoel over, de materialen en kwaliteit zien er prachtig uit. Het resultaat is nog mooier dan gehoopt, wij zijn helemaal tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door David op dinsdag 21 aug 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een prachtige badkamer en 2 toiletten aangeschaft voor onze nieuwbouwwoning. Zeer te spreken over onze eigen keuze maar dit was niet gelukt zonder het geduld en de adviezen van de verkoper (Nick). Enorm te spreken over de installatie, de badkamer en de toiletten zien er prachtig uit. Ik ben aangenaam verrast met het eindresultaat. Ook de levering was ondanks de vele malen uitstel van oplevering keurig op tijd en dit was niet gelukt zonder de mensen van Grando. Binnenkort wordt de keuken geplaatst en ik kijk hier nu al met veel plezier naar uit.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Rob Kwerreveld op zaterdag 18 aug 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Onze ervaring met Grand was zeer goed: we werden prettig geholpen en kregen goed advies. Met als resultaat een prachtige keuken die voldoet aan al onze kookwensen en waarmee we weer jaren toe kunnen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door SK op zaterdag 18 aug 2018 '18 | vestiging Groningen
We hebben u-vorm keuken gekocht. We zijn goed geholpen. en de service was ook erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door Erwin Falentijn op vrijdag 17 aug 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een nieuwe badkamer en wc gekocht. Robin heeft ons prima geadviseerd en het is prachtig geworden
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaringen”
Door Lia van der Mijn op vrijdag 17 aug 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een badkamer en keuken gekocht. De badkamer is inmiddels geplaatst, de keuken volgt over een paar maanden (is onze eigen keuze). Prettige ervaringen in Hazerswoude tijdens het informeren over de inrichting en planning. Snelle prettige contacten wanneer we vragen hadden of aanpassingen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig geholpen”
Door I. Tromp op donderdag 16 aug 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben bij Grando Utrecht een nieuwe keuken gekocht. Zijn hier zeer deskundig en plezierig geholpen. Er wordt goed meegedacht en gezocht naar alternatieven als iets niet mogelijk is.

Aanvulling ontvangen 18 augustus 2018: De keuken is inmiddels geleverd en geplaatst.
Over de levering en plaatsing zijn wij erg tevreden. Op dit moment zijn er een aantal gebreken waarover wij contact hebben met Grando. Ik hoop dat deze op korte termijn opgelost worden.
Reactie of foto toevoegen
“Montage niet goed”
Door Ad op maandag 13 aug 2018 '18 | vestiging Heerhugowaard
Eind 2016 hebben wij een keuken gekocht toen nog gerund door de vorige eigenaren. We hadden een goed gevoel, niet opdringerig en er werd goed naar onze wensen geluisterd. We hebben toen de koop rondgemaakt. Toen de oplevering van ons huis in zicht kwam hadden we contact met de nieuwe eigenaar (Jeff) en het goede gevoel werd doorgezet. In dit gesprek ging het over planning en overige details (handgrepen, inmeting woning etc.). Alles leek goed geregeld. Toen uiteindelijk de keuken moest worden gemonteerd ging het meerdere keren mis. Planning werd niet nagekomen (allerlei smoezen werden gebruikt), kleine beschadigingen, slordig werk, dingen niet afgemaakt of niet compleet. Ook was ons blad niet helemaal goed (afgekocht), deur in de vaatwasser niet goed gemonteerd waardoor vaatwasser niet helemaal open kon, nieuwe koelkast omdat deze was beschadigd etc. Het is jammer dat wat aan de voorkant zo goed is geregeld door de montage volledig teniet wordt gedaan. Uiteindelijk is wel alles goed opgelost door Jeff en heeft een ander monteur (vorige eigenaar) alle mankementen in 2 zaterdagen opgelost. Als deze monteur direct was betrokken had ik zonder meer een betere beoordeling gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A. Mizee op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Utrecht. Wij hebben het hele proces vanaf het eerste bezoek in de winkel tot de laatste schroef die de monteur in de keuken draaide als zeer prettig ervaren. Tijdens de bezoeken in de winkel werd er uitvoerig ingegaan op onze keukenwensen. Er werd stapsgewijs door het aankoopproces heen gewandeld en geen druk uitgeoefend om snel een beslissing te nemen. De levering van de keuken ging soepel en was in een keer compleet! het composiet werkblad was zorgvuldig verpakt er werd uitvoerig gecontroleerd op breuk. De montage werd zeer zorgvuldig en rustig uitgevoerd. Het werk werd niet afgeraffeld maar netjes en zeer tot tevredenheid uitgevoerd. Al met al zijn we zeer tevreden met Grando.
FOTO VAN A. MIZEE
Keuken met composiet werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Chreola pintore op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Keuken. Goede ervaring. Zeer deskundige hulp

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2018: De keuken is al geleverd en het bevalt super.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken nagekomen”
Door slotman op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Tijdens het kopen van de keuken werden wij serieus genomen. Men had genoeg tijd voor ons. Onze ideeen werden serieus genomen en men speelde daar heel creatief op in. Alle gemaakte afspraken werden ook daadwerkelijk nagekomen en we zijn heel blij en trots met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (35 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (38 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (22 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (18 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (25 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (60 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (25 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (10 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (11 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (30 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (6 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (22 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (22 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (92 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (13 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (19 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (18 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (41 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (40 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (71 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (72 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (81 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (10 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (64 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (14 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (62 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (14 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (48 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (81 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (38 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (50 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (59 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (21 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (45 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (55 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.