Feedback
8,2

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl "Goed" score uit 1050 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.grando.nl | 35 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1050 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren473 ervaringen
4 sterren416 ervaringen
3 sterren41 ervaringen
2 sterren36 ervaringen
1 ster73 ervaringen

Per vestiging:
“Prima zaak”
Door Bart op maandag 29 jan 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Verkoper/zaak Hoofddorp prima! Zeker aan te raden. Vraag naar badkamer monteur Ryanto, vakwerk, echt super mooi gedaan! Producten van merk BEN hebben wel een beetje budget gevoel/uitstraling.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect”
Door A, Bruggeman op dinsdag 6 feb 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Super mooie keuken, en keurig geïnstalleerd, maatwerk klopte allemaal, alles uit handen gegeven door Grando, alles perfect geregeld
FOTO VAN A, BRUGGEMAN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN ARNOUT
Beste heer/mevrouw Bruggeman, Mag ik vragen wat u voor de keuken heeft betaald. Ik ben bij Grando in Mijdrecht geweest en wij willen nagenoeg dezelfde keuken als op de foto die u heeft geplaatst. En wat voor apparatuur/merk heeft u in uw keuken. Alvast bedankt, Mvg Arnout
REACTIE VAN A.BRUGGEMAN
Hallo Arnout, De keuken heeft ons ca. €16800 gekost compleet met Quooker, Bora kookplaat, Etna combimagnetron, aeg vaatwasser(nieuwste model) Bauknecht koeler
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Badkamer en toilet”
Door Diede op dinsdag 6 mrt 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Bij Grando hebben we een badkamer en toilet gekocht. Keurige showroom, nette service in de winkel. Enkele producten eerst beschadigd geleverd, teruggezonden en nageleverd gekregen; toen echter twee producten onjuist geleverd. Deze werden, na oplevering van de ruimtes, alsnog geleverd en geinstalleerd. Zeer vakkundige en zorgvuldige monteur, niets dan lof over zijn werk!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door J Karsten op vrijdag 9 mrt 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
keuken, een aanrader klantvriendelijk, goede service
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima”
Door a.sijtsma op zaterdag 24 dec 2016 '16 | vestiging Emmen
prima service en een klantvriendelijke adviseur, resultaat een mooie keuken met alle gemakken van deze tijd. Een strakke witte keuken, zonder grepen, met een grote combinatie oven, koelkast op aanrecht hoogte en een vaatwasmachine.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door Bouwman op dinsdag 22 aug 2017 '17 | vestiging Doetinchem
Netjes geholpen in de showroom en het advies van Olav was zeer goed. Het zag er opgeruimd en schoon / verzorgd uit. Als we ooit nog eens iets willen vernieuwen komen we zeker weer terug. Kortom Grando is zeer aanbevolen zowel showroom als advies en montage.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vriendelijk”
Door F van Huis op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Vriendelijk personeel en terzake kundig goede voorlichting en een prima offerte met duidelijke uitleg, men neemt de tijd voor je. Kortom leuk om daar in ons geval een badkamer te kopen, ook het plaatsen wordt geregeld en ook dat gebeurt goed en vakkundig.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Bovengemiddelde service”
Door Steve Schouten op zondag 10 sep 2017 '17 | vestiging Utrecht
Wij zijn zeer tevreden over Grando. Service is ver bovengemiddeld. Het personeel is vakbekwaam, meedenkend en klantgericht. Het was erg prettig zaken doen: Complimenten
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goede uitleg”
Door C BIEMANS- LANGEN op vrijdag 9 dec 2016 '16 | vestiging Breda
We zijn geholpen door Ankie en een keuken gekocht bijzonder goed uitgelegd en ook de tijd genomen om ons alles goed uit te leggen ! we raden vrienden en kennissen aan om zeker in een grando winkel te gaan kijken. de keuken is geleverd
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed en correct geholpen”
Door e boonen op woensdag 31 mei 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken bij grando amersfoort gekocht en zijn goed en correct geholpen alles was op tijd en compleet geleverd ,zelfs erna toen ik nog een besteklade nodig had was het geen probleem top!

Eerdere ervaring van 26 mei 2017: De service zou iets beter kunnen van de winkel na paar weken bleek dat het aanrechtblad niet meer leverbaar was en we zouden leidingtekening krijgen tot 2x toe gevraagd en tot op de dag van plaatsing nooit gehad! ,De aflevering was op tijd niks van te zeggen ,de monteurs dachten met ons mee top!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Uitstekend”
Door Wout van Dijk op vrijdag 6 okt 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Wij zijn uitstekend geholpen in de showroom van Grando. De prachtige compositie van tegels, inloopdouche, wastafel, toilet etc. kregen we in 3D-format mee. Het uiteindelijke resultaat is geheel in overeenstemming met de schets. De voorspelde tijdsduur van de werkzaamheden (ca. 2,5 week) was geheel juist. Het team van Jonathan Vega (Chris, Timo, Rafiek en Jonathan) hebben de klus uitstekend geklaard.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Prachtige uitstraling”
Door Jacques en Gera Helling op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Hilversum
De badkamer en toiletten zijn prachtig geworden. Er is goed meegedacht over het ontwerp. De ontvangst was vriendelijk. Het is prettig dat ook het uitvoerend werk onder verantwoordelijkheid van Grando gebeurt. De nazorg is goed.
FOTO VAN JACQUES EN GERA HELLING
Badkamer met douche en toilet
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden, professioneel en prettig”
Door Ans van Zanten op zondag 12 nov 2017 '17 | vestiging Emmen
Bij Grando Emmen een keuken gekocht. Professionele advisering door Marcia, wat mede dankzij de vele vragen heeft geleid tot een mooi en zeker ook praktisch ontwerp. Daarnaast was het ook leuk en gezellig zaken doen. Alles werd keurig en volgens afspraak geleverd. De herlevering van een kastje was noodzakelijk, maar ook dit werd vlot en goed afgehandeld door Marcia en Richard. Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe keuken, zou ik u Grando Emmen zeker aanraden. Ik heb al veel complimenten mogen ontvangen van familie en vrienden.
FOTO VAN ANS VAN ZANTEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uiteindelijk erg blij met de badkamer”
Door Verbeek op zaterdag 17 jun 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Van moment van bestellen en plaatsen van de badkamer duurde ongeveer een half jaar. Echter was dat niet aan Grando te wijten. Dat waren de leveranciers in het buitenland die niet aan de vraag konden voldoen. Er is steeds goed gecommuniceerd en naar oplossingen gezocht vanuit Grando .Uiteindelijk zijn we erg blij met de nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Keuken in onze stijl”
Door H.J.M. Lavoir op zaterdag 19 mrt 2016 '16 | vestiging Tilburg
De creativiteit en het meedenken met de verkoper Daniel was bijzonder goed. Daniel had voldoende geduld bij het brainstormen. We hadden zowiezo de keuken bij Grando gekocht omdat her de enigste keuken was die in onze stijl pasten. Alleen als Daniel niet zo medewerkend was geweest waren we naar een andere vestiging gegaan. Nogmaals bedankt Daniel.
FOTO VAN H.J.M. LAVOIR
Moderne rechte keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verkeerde levering”
Door ina op vrijdag 25 nov 2016 '16 | vestiging Middelburg
badkamer verkeerd meubel geleverd. keuken na 4 weken nog niet compleet, lijsten en plinten ontbreken. de recirculatie afzuigkap werkt niet naar behoren, de volgende morgen ruik je precies wat je de avond ervoor gegeten hebt!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Levering niet goed gegaan”
Door Clements op vrijdag 10 nov 2017 '17 | vestiging Groningen
De after-sales is gewoon slecht. Service na een maand extra ongemak. Als je belt en vraagt of je wordt teruggebeld, krijg je een mailtje. Er zou een gesprek volgen na oplevering keuken, we zijn inmiddels 2 maanden verder en nog niks van gekomen omdat we dus niet teruggebeld worden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fijne keuken”
Door Fam Dijkman op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Uden
Hele mooie en fijne keuken, deze voldoet geheel aan ons ontwerp wat Marjolein getekend heeft
FOTO VAN FAM DIJKMAN
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Trots op het resultaat”
Door FCM Touw op donderdag 1 sep 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
We hebben tot volle tevredenheid,een keuken gekocht bij Grando in Naaldwijk. We zijn zeer goed, vriendelijk en correct geholpen. Er werd goed naar ons geluisterd en steeds met ons overlegd. Het resultaat is geheel naar onze zin en wij zijn trots op dat resultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Renovatie badkamer en toilet”
Door Anita op maandag 4 sep 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Er wordt geluisterd naar je wensen en meegedacht met de klant. Grando heeft een mooi ontwerp gemaakt en geleverd dat wat er is afgesproken. Ze werken met professionele en vakkundige 'aannemers; waarmee het prettig samenwerken is. Ik ben blij dat ik de renovatie door Grando heb laten doen en kan dit bedrijf aan eenieder van harte aanraden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Eens en nooit weer grando voor mij”
Door Roy op woensdag 25 okt 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
Mooie lokkertjes met reclame stunts, Goede waardering van klanten. Wat ik dus echt niet begrijp als ik naar mijn ervaring kijk en dat van andere bekenden waar ik de afgelopen Maanden mee in gesprek kwam toen we over grando verteld. Fanatieke verkoper, Mooie praatjes maar na dat de handtekening was gezet regelmatig terug geweest naar grando omdat er niet op mail werd gereageerd en fouten werden gemaakt. Petje af trouwens voor de monteur, die heeft ons prima geholpen, de mensen die de keuken brachten was erg goed en aardig en zelfs toen ze via grando het verkeerde adres hebben door gekregen kwamen ze het toch brengen. Foute kleur van bepaalde panelen werden er geleverd en geplaatst, formaat van het keukenblad was niet naar wens, oven liep vast tegen de verwarming, net als de koelkast die door de verwarming niet volledig open kon. Volgens grando zou het geen problemen geven. Het blad zou kort er moeten als we zelf hadden gewild. Omdat ze het niet nodig vonden in te meten omdat we kunstof blad hadden zaten we dus met extra onnodige Kosten en een keuken blad wat toch te krap is om fatsoenlijk aan te eten. Maar goed alles Moest betaald zijn voor de levering, dus daar gaat je onderhandelings materiaal. Uiteindelijk compromis kunnen bereiken maar we wachten al 3 maanden op het nieuwe materiaal, geen bericht je van hoe het er voor staat, wederom moeten we zelf overal achter aan. Zal blij zijn dat ik straks niet meer te maken hoef te hebben met grando, de druppel was wel dat de gallerij mij belde na dat ik met een kado on van grando een schilderij had Gekocht. Ik vind het schandalig dat grando mijn prive gegeven aan derde vertrekken. Zal mij benieuwd of het voor kerst af is grond.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vakkundig”
Door J.M.A van den Berg te Haarlem op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst, fraaie showroom en uitstekende advisering voor onze nieuwe keuken door Tabitha de Feber en Marco Mol. Ook de installateur Harold Prins en zijn mannen hebben zeer vakkundig werk geleverd. Complimenten voor Grando Keukens Hoofddorp.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima service”
Door Geurt op vrijdag 12 jan 2018 '18 | vestiging Utrecht
Prima service snel goed en professioneel. En Peter is een hele goede monteur met heel veel kwaliteiten.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Codes checken”
Door annelieke op vrijdag 13 nov 2015 '15 | vestiging Tilburg
Grando tilburg nooit meer! Tip als je toch daar een keuken koopt check dan alle codes van u product na want ze verandere dingen en laten spullen achterwegen, waar je van denkt dat je ze krijgt. En ga er maar niet vanuit dat het leiding schema wat je krijgt klopt. Blij dat ik er vanaf ben. Veel tijd kwijt geweest met bellen en mailen. Afspraken nakomen is erg lastig.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Annelieke, Bedankt voor uw reactie. ik zet bovenstaande direct door naar de verantwoordelijke binnen het Hoofdkantoor van Grando Keukens & Bad. Komende week zullen we telefonisch contact met u opnemen om bovenstaande klacht door te nemen. Vriendelijke groet,
Grando Retail
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanbeveling”
Door J. Duerink op maandag 28 nov 2016 '16 | vestiging Groningen
Het hele traject van oriëntatie tot en met de oplevering is prima verlopen. Alle afspraken zijn nagekomen, er is helder gecommuniceerd en er zijn geen fouten gemaakt. Ik kan Grando bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Ervaring”
Door Melanie van Egmond op maandag 17 aug 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Begin mei een keuken uitgezocht. Er werd veel meegedacht door de adviseur en verschillende mogelijkheden aan ons gegeven. Plaatsing moest zeer snel (nl half juli) maar is allemaal gelukt. Mooi product en goede monteurs. Zou wel fijn zijn als een monteur echt de gehele week of aan een gesloten dagen bij je is. Nu moesten er op na de 1e 2 dagen wat andere klusjes tussendoor, waardoor het op vrijdag nog krap werd om alles af te krijgen. Dit voelt niet prettig... Als de monteur door had kunnen werken, was het sneller klaar geweest...
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Valt niets op aan te merken”
Door Bert Deckers op woensdag 31 aug 2016 '16 | vestiging Den Helder
Grando locatie Den Helder is een perfect bedrijf met uitstekend personeel. Ze geven goed advies met als resultaat een keuken ontwerp naar onze zin. De gemaakte afspraken worden nagekomen en de keuken is perfect geïnstalleerd er valt niets op aan te merken.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Snelle service”
Door Judith op donderdag 13 apr 2017 '17 | vestiging Son
Snelle service. En je wordt altijd welkom geheten. We zijn nog bezig met de montage van het gekocht spul maar verwacht een mooi eind resultaat. Dus ben benieuwd hoe het wordt. De tekening die je krijgt zijn ook duidelijk
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klachtenafhandeling badkamer”
Door Sjef van Lieshout op woensdag 28 feb 2018 '18 | vestiging Son
In de showroom prima geholpen, maar na levering van de badkamer enkele duidelijke klachten, maar die worden vooralsnog niet opgelost. Er wordt slecht gecommuniceerd over de oplossing die men biedt. Het enige wat men doet is terugverwijzen naar de leverancier. Maar ik heb bij Grando gekocht die moeten het probleem oplossen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Ontzettend tevreden”
Door Scholtens op vrijdag 24 nov 2017 '17 | vestiging Emmen
Ontzettend tevreden over zowel de aankoop als het eindresultaat. Ondanks hier en daar een paar tegenslagen, is alles keurig opgelost door het team van Grando Emmen
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Creatief”
Door Santino verbeek op zondag 10 dec 2017 '17 | vestiging Purmerend
Werd goed geholpen door de medewerkers die creatief meedenken over de keuken die we hebben gekocht. Tijdens ons bezoek aan grando werden we goed uitgebreid geholpen en mochten we zelf apparaten die we aan hebben geschaft even proberen. Ook na dat de keuken geplaatst was, was de service nog erg goed. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Direct meedenken”
Door Fam. Legemaat op vrijdag 23 feb 2018 '18 | vestiging Hilversum
Reeds bij het binnenstappen wordt er direct met je meegedacht. Van opdringen is geen sprake. Er wordt geluisterd naar wat jij wil en daarbij geven ze goede adviezen waarbij ze ook uitleg geven waarom je bepaalde dingen juist niet moet doen. Er wordt tijd en aandacht besteed zonder dat hieraan direct verplichtingen vastzitten.
Grando Hilversum werkt met een goed op elkaar afgestemd team dat vertrouwen uitstraalt. Bij de klant over de vloer wordt alles goed doorgesproken alvorens e.e.a. definitief gemonteerd wordt. De omgang is vriendelijk en beleefd, er wordt met plezier gewerkt. Dit was onze derde opdracht. Onze keuken, badkamer bij onze zoon en nu de onze badkamer en toilet. Waar gewerkt wordt vallen er spaanders, maar alles is in goede harmonie en tevredenheid opgelost. Ze gaan pas weg als de klant tevreden is.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Superblij”
Door Carin op vrijdag 19 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Super blij met mn nieuwe keuken en badkamermeubel. Van A tot Z goed overleg en flexibiliteit. Bij een nieuw huis kopen moet je aan zoveel dingen denken en regelen, ze hebben echt een klus uit handen genomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door S.Aerts op zaterdag 3 jun 2017 '17 | vestiging Helmond
wij hebben vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel gehad over het hier aankopen van onze nieuwe keuken. En alles is ook volledig naar wens verlopen! speciale dank aan Jarco voor zijn advies en geduld. Echt een aanrader
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Plezierig”
Door Arie Vervenne op vrijdag 21 apr 2017 '17 | vestiging Zaandam
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.Keuken is zeer vakkundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ervaring”
Door Raymond op donderdag 1 sep 2016 '16 | vestiging Rotterdam
Ontvangst, ontwerp en 1e kennismaking was erg goed, daarna geen tot weinig communicatie over o.a. het maken vaneen inmeet afspraak, vervolgafspraak om alles definitief te maken, verliep zeer stroef. Andere later gestelde vragen komt ook weinig respons op. De aannemer is overigens zeer goed en daar heeft het zeker niet aan gelegen, deze heeft zelfs in het weekend doorgewerkt en de spullen in de fabriek opgehaald om de snelheid erin te houden !
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Moet overal achteraan bellen”
Door Fam. Daemen op vrijdag 14 apr 2017 '17 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht. Het begon met een leuk gesprek met een nogal pusherig einde. Levering op tijd maar al gelijk schade zichtbaar. Wasbak aan 2 kanten gedeukt. Nog nooit gebeurd natuurlijk. Tijdens plaatsen bleek er nog veel meer beschadigd te zijn. Nu al 2 keer monteur terug omdat afzuigkap het niet deed. Volgende week (na 5 weken wachten) hopenlijk alle kapotte deuren/wandjes vervangen. Bovenkastje niet gelijk met aanrecht, lelijk! Geen oplossing. Achterwand met 2 naden die niet gelijk zijn, lelijk! Overal achteraan bellen. Niks tegemoetkoming of excuses. Wij gaan nooit meer naar Grando..
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Lichtvaardig over wensen”
Door Hakan Tirpan op woensdag 10 feb 2016 '16 | vestiging Rotterdam
Tot aan de verkoop en handtekening van de 1e badkamer bij Grando zeer vriendelijk en goed geholpen. Details zouden in een vervolggesprek nader worden besproken; werd er gezegd. Ondanks daarna persisteren om goede voorbereidingen werd lichtvaardig gedaan over de wensen. Nu met als resultaat dat wij na de afgesproken leverdatum 30% van de spullen niet hebben ontvangen waarbij achteraf bleek dat de muurtegels niet meer leverbaar zijn. Betaling vindt wel verplicht vooraf plaats maar vervolgens worden de goederen niet geleverd. Monteur blijft ook afhankelijk en moppert na 3 weken. De vestigingsdirecteur blijft zeer behulpzaam maar krijgt al met al de ontstane ergernis niet weg. Door de situatie hebben wij de 2e badkamer bij Brugman besteld en dat is een apart verhaal geworden. Als ik een 3e badkamer zou hebben, zou ik alles online bestellen en een goede monteur zoeken uit eigen netwerk.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geen goed gevoel over gehouden”
Door Neven op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Keuken, badkamer en toilet gekocht. Over de kwaliteit van de materialen zijn we over het algemeen tevreden. Hebben sterk het gevoel dat wanneer de handtekening voor de koop gezet is, de service achteruit gaat. Ook aanwijzingen dat het bij het bedrijf intern niet echt op orde is. Verkeerd leveren kan gebeuren, maar de bij de afhandeling ervan, hebben we het gevoel gehad aan het lijntje gehouden te zijn. Na inschakelen geschillencommissie kwam er pas schot in de zaak. Met de huidige afhandeling niet 100% tevreden, maar wilden eea afronden. Bedrijf reageerde wel snel toen we meldden dat er nog 3 verkeerd geleverde keukenkranen bij ons lagen. Tip: zorg dat je overeenkomt dat je niet het gehele bedrag voldoet voordat alles juist is geleverd.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Complimenten”
Door Willem en Cecile Boers op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
In de winkel zijn wij vakkundig geholpen door Gaby! Ontzettend vriendelijk en niets was haar teveel! Ze dacht ook heel goed mee met ons. Ook het plaatsen van de keuken is keurig netjes gedaan door Werner! Onze complimenten! Een aanrader dus!
FOTO VAN WILLEM EN CECILE BOERS
Netjes geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Teleurstelling maar verder heel blij met de keuken”
Door Vertelman op dinsdag 18 okt 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
Als je een keuken koopt en je bent bouwvakker ben je eerst blij dat de keuken nog in de bouwvak geplaatst kan worden.Er was ons echter niet verteld dat de achterwand pas ingemeten werd na de plaatsing en dat we daar zes weken op moesten wachten was een grote teleurstelling. Verder zijn we heel blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed”
Door Jacques op zondag 25 feb 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Goed geholpen en kundig personeel erg tevreden met de nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Teleurgesteld”
Door Lotte op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Bizarre ervaring. Badkamer gekocht en ook de installatie via Grando geregeld. Voor hen gekozen, omdat zij konden toezeggen de badkamer voor mijn verhuizing te plaatsen. De eerste monteur die aan de slag is gegaan, is ten eerste (tegen vele toezeggingen in) veel te laat begonnen en heeft vervolgens ongeveer alles verkeerd gedaan (denk aan: geen afvoeren, leidingwerk totaal verkloot, heel lelijk getegeld, wc die bijna van de muur kwam en zo kan ik nog wel even doorgaan). Uiteindelijk moest alles overnieuw worden gedaan door een andere monteur. De badkamer is hierdoor weken te laat opgeleverd. Ik heb die weken niet in mijn nieuwe huis kunnen wonen, wat voor veel ellende en vooral stress heeft gezorgd. Communicatie met Grando verliep helaas moeizaam. Beloftes om terug te bellen worden heel vaak niet nagekomen en moest overal zelf achteraan. Er is nu de toezegging gedaan om met een voorstel voor een tegemoetkoming te komen, maar ook daarover geven ze nu niet thuis. Al met al een teleurstellende ervaring. Ik raad het dan ook niet aan met Grando Rdam in zee te gaan. En als je het toch doet, betaal dan niet het gehele restbedrag voor levering (zoals ze eisen). Ik ben helaas zo dom geweest dat wel te doen.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Bedankje”
Door Evelyn de Sain op zaterdag 2 jan 2016 '16 | vestiging Hilversum
Had wel een beetje een idee wat wilde als nw keuken maar door de creativiteit van de adviseur kwam de hele keuken tot leven. Nu de keuken afgeleverd en gemonteerd is, ben ik super trots en blij met de blikvanger van mijn huis. Met dank aan alle medewerkers van GRANDO.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Heel leuk om om te lezen. Bedankt voor het delen en fijn dat u zo tevreden bent over de adviseurs van Grando Hilversum. We zullen uw compliment daarom ook zeker doorgeven!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Badkamer”
Door T.Maas op maandag 24 aug 2015 '15 | vestiging Helmond
Goede eind afspraken vooraf gemaakt. Goed werkende mensen die weten wat werken is, maar ook adviezen kunnen geven. Een gezellig groepje mensen die met elkaar werken. Het zijn mooie degelijke materialen met volop keus.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Opluchting”
Door Lieke Winkelhuis op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Na een erg vervelende ervaring in een andere winkel was Grando echt een opluchting. We konden rustig kijken en in te gesprek met de verkopen krijgen we al gauw een goed beeld van de mogelijkheden en de prijs. Er werd niks afgedwongen, krijgen het rustig mee op papier om er over na te denken. Er is goed geadviseerd over de mogelijkheden n de monteur ter plaatse heeft zeer net werk afgeleverd. Kortom helemaal tevreden!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Aanrader”
Door Mevr.G.H.v.Lunteren-Schoemeijer op vrijdag 21 aug 2015 '15 | vestiging Emmen
Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken en badkamer. De afspraken worden prima nagekomen en het personeel is erg aardig. De monteurs die komen zijn werkelijk prima en doen wat ze zeggen. Een aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super tevreden”
Door Yvonne Wielart op vrijdag 29 sep 2017 '17 | vestiging Hoofddorp
Super heb eerder al keuken gekocht en nu de badkamer.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Mooie badkamer”
Door Daan op woensdag 24 jun 2015 '15 | vestiging Doetinchem
We zijn heel erg goed geholpen door de adviseur. Tijd speelde letterlijk geen rol. Het is een mooie badkamer geworden. Helemaal tevreden. Levering was ook op tijd ondanks de redelijke krappe planning.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Lydia Sijmons Weber op maandag 30 mei 2016 '16 | vestiging Zaandam
Vakkundige verkopers en weten goed met je mee te denken. Monteur was ook zeer vakbekwaam. Ik zou Grando Keukens zeker aanraden bij familie en vrienden. Ze komen alle afspraken na en de keuken werd op tijd geleverd. Wij zijn zeer tevreden over Grando keukens Zaandam.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Showroombezoek”
Door BB op maandag 30 nov 2015 '15 | vestiging Rotterdam
I.v.m de bouw van een nieuwbouwwoning hebben wij een tijdje geleden een aantal keukenbladen aangevraagd. Grando belde n.a.v. onze aanvraag om ons uit te nodigen voor een bezoek aan de showroom incl. vrijblijvend advies en een 3D ontwerp. 29-11 op afspraak een bezoek gebracht aan Grando Alexandrium. Na een goed ontvangst heeft 1 van de verkopers ons de showroom laten zien en heeft hij op papier een schets gemaakt van onze wensen. Richting het eind van het gesprek werd gevraagd of we vandaag wilde tekenen als dit onze droomkeuken bleek te zijn. Ons antwoord "nee" werd niet geaccepteerd en eigenlijk stopte daar direct de begeleiding/ sloeg de sfeer om. We hebben aangegeven dat we thuis op ons gemak alles nog een keer door wilde nemen (3D tekening, keuze apparatuur etc). Er werd nog een aantal keer gevraagd of we vandaag echt niet wilde tekenen, waarop wij steeds met "nee" hebben geantwoord. We hebben gevraagd om een gespecificeerde offerte, waar niet op gereageerd werd. Er werd wel een bedrag van 16000 euro genoemd (1e keer) en vervolgens de vraag of we voor 9000 wel vandaag zouden tekenen (nog steeds nee). Puur vanuit het feit dat we ons niet onder druk laten zetten.
Al met al zijn wij naar huis gegaan zonder een offerte/ 3D tekening zodat we fatsoenlijk over de aankoop na kunnen denken. Er werd nog wel even snel een oude 3D afdruk van een soortgelijke keuken meegegeven. Deze tekening was gisteren toevallig gemaakt....(geen dubbele oven, bovenkasten was anders etc). Na ons 'nee' was het gewoon gedaan met de klantvriendelijkheid. We hebben aan de verkoper aangegeven waar onze irritatie aan het eind van het gesprek zat. Als antwoord kregen we dat hij van het hoofdkantoor verplicht moet blijven vragen of we een handtekening willen zetten en dat ze geen gemeenteinstelling zijn. Zijn ervaring is dat mensen echt wel tekenen als de prijs goed is voor een droomkeuken etc. Kennelijk zijn wij aparte kopers, omdat we eerst na willen denken over een eventuele aankoop. Ook als dit inhoudt dat de prijs daardoor misschien iets hoger uitvalt omdat eventuele korting niet meer geldt. Dit had hij nog nooit meegemaakt..... Jammer dat een bedrijf (of deze verkoper) op deze manier met klanten omgaat.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste BB, bedankt voor het delen van uw ervaring. Een keuken of badkamer is geen product wat u "eventjes" snel koopt. We begrijpen uw reactie daarom ook volkomen en zullen contact opnemen met de vestiging in Rotterdam om dit te bespreken. Vanuit het hoofdkantoor willen we onze excuses aanbieden voor dit misverstand. We nemen graag persoonlijk nog even contact met u op. Nogmaals bedankt.
REACTIE VAN JEFFREY TOURNIER
Beste BB, Bij de vestiging in Hoogvliet hebben wij een totaal andere ervaring gehad. Ook wij wilden absoluut geen "Ja" geven op de eerste dag. Er werd wel nog een paar keer doorgevraagd, maar uiteindelijk kregen we de gespecificeerde offerte en de 3D tekening gewoon mee. Na een aantal weken hebben we uiteindelijk besloten de keuken (met een paar wijzigingen) te kopen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Okay”
Door ahc buis op dinsdag 23 jun 2015 '15 | vestiging Den Helder
de keuken werd goed begeleid bij de aanschaf en de plaatsing was snel en vakkundig en ook de nazorg was goed ,de keuze die er was in goede apparatuur was goed en ook deze begeleiding was goed verzorgd ,ook de prijs kwaliteit was okay
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Nalevering niet goed”
Door Jaap Berghout op vrijdag 16 feb 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Bij de levering ontbraken diverse onderdelen en een onbruikbaar onderdeel dat niet besteld was. We wachten al meer dan drie weken op de nalevering. Kunnen de keuken nog steeds niet helemaal gebruiken. En geen excuses ontvangen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geen betrokkenheid”
Door Herman op dinsdag 30 aug 2016 '16 | vestiging Groningen
tot 2x toe monteur niet op komen dagen. Verkeerde kleur keuken besteld, hier heb ik meerdere malen achteraan moeten bellen, afvoer zo lek als een mandje, blad verkeerd geplaatst. Totaal geen betrokkenheid, komen afspraken niet na. Kortom een drama
Reactie of foto toevoegen +28 bedankjes
“Bedankt”
Door Gaby Muñoz op dinsdag 1 nov 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken en bijkeuken. Na ons eerste bezoek aan Grando Hengelo kregen we een goed gevoel. Er werd naar ons geluisterd en met goede ideeën van Marcel Zeggelink werd ons ontwerp van de keuken waarheid. Een keuken vereist ook een top installatie. Een duidelijke zin bij het bestellen was "wat wij beloven,komen wij ook na". En wij moeten zeggen, na enkele tegenvallers bij installatie, werd alles opgelost en zijn we zeer tevreden over het eindresultaat. Een prachtige landelijke keuken met bijkeuken dankzij Marcel (Grando) en Ter Wiele Montage Rijssen (William & medew.). Bedankt!!
FOTO VAN GABY MUÑOZ
Onze keuken bewaarheid
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Wilma Plooij op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd door Dinesh Birtantie, de ondernemer van Grando Amersfoort. Het resultaat is verbluffend. De materialen zijn prachtig en het eindresultaat mag er zijn.
FOTO VAN WILMA PLOOIJ
Verbluffend resultaat
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vlot”
Door J van der Stoep op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Tot een vlotte afspraak gekomen. Plezierig geprek gehad. Voldoende advies en creativiteit van de verkoper. De keuken is gerenoveerd. De eindafwerking is nog niet klaar vanwege een gebroken blad. zoals beloofd zal dit spoedig worden uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nemen alle tijd”
Door Familie Zwart op zaterdag 24 sep 2016 '16 | vestiging Hilversum
De verkoper neemt alle tijd en is creatief in het vinden van de beste voorstellen. Het 3D-ontwerp gaf al een goede indicatie, maar het eindresultaat is grand(i)o(oos)! Aanschaf en verbouwing door hetzelfde bedrijf vonden wij een must; niet iedereen doet dat. Het voorkomt dat bij problemen de een de ander de schuld geeft. Gelukkig geen problemen door goede samenwerking, ervaren en vriendelijke vakmensen en steeds een controle op de werkzaamheden.
FOTO VAN FAMILIE ZWART
Grandioos eindresultaat
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Creatieve benadering”
Door Fam Lammers op vrijdag 17 jun 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
De adviseur was creatief met bedenken van een oplossing van onze wensen. Dit was bij 2 andere keuken firma's niet gelukt! De levering was op tijd en correct. Wij zijn superblij met onze keuken. Een aanrader om naar Grando te gaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima”
Door Jacqueline Leune op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Prima ervaring met Grando Naaldwijk. Angie en Johan hebben alles goed geregeld. Bijzonder goede service. Als we ergens tegenaan liepen, werd er direct een oplossing bedacht. Ook Jim, de monteur, draaide nergens zijn hand voor om. Ben erg blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Naar wens”
Door Tineke op zaterdag 13 jun 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
De enige keukenwinkel die aan onze wens, om ons bestaand fornuis mee te nemen in het ontwerp en deze tussen te bouwen, heeft willen voldoen. Dank. Super gedaan. Ook badkamer advies van de monteur om de inloopdouche wat groter te maken dan gepland was een goede aanrader, zonder bijkomende kosten.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Badkamer gekocht”
Door Rene Gaastra op zondag 11 feb 2018 '18 | vestiging Utrecht
We hebben een badkamer gekocht en deze is binnen de gestelde termijn geplaatst met tevens een renovatie van het toilet. De badkamer en het toilet zien er goed uit alleen op afwerking zijn er een aantal mankementen. De met deur afgesloten inloopdouche is naar onze mening niet goed afgewaterd waardoor er altijd een plas water in de douche blijft staan en deze ook lekt. We moeten dus dweilen na het douchen dit kan niet de bedoeling zijn van een badkamer van meer dan 15 duizend euro! Daarnaast is niet alles afgekit. De kitter kon hier simpel weg niet bij om dat de meubels al geplaatst waren. Mijn mening is hier dus wat mis gegaan in de planning. Bij de spiegelkast is bijbehorende lamp niet besteld en dus ook niet geleverd. De geleverde wastafel met meubel is mooi en staat netjes maar de stop kan niet dicht, was mij dit verteld dan had ik deze niet gekozen. Afwerking is op bepaalde punten vergeten. De oplevering van de badkamer moet nog plaatsvinden dus afhankelijk van hoe onze klachten worden opgelost zal ik mijn review naar boven of naar beneden aanpassen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door H Bos op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Emmen
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. We zijn goed geholpen en geadviseerd door Richard Robben, die tevens de keuken heeft ingemeten. De keuken is keurig afgemonteerd door Raymend. Zeker de moeite waard om bij dit bedrijf een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Hoenderdaal op vrijdag 23 feb 2018 '18 | vestiging Rotterdam
De adviseur, dhr. Isik, luisterde goed naar onze wensen en heeft een keuken ontworpen die echt naar ons zin is. Helaas ging er in het proces wel wat mis, maar dat is/wordt prima opgelost. Als we nog eens een keuken of badkamer nodig hebben, zal ik zeker bij Grando Alexandrium langs gaan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Complimenten”
Door T.Jong op dinsdag 9 mei 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Zoals ik al eerder heb gemaild, heb ik 10000% complimenten gegeven,m.b.t. verkoop,levering, en zeker de montage. Hierbij de complimenten aan: Robin Klaver, Bob ?(inmeter),Jos Kors. En zeker deze laatste, want hij heeft deze keuken zeer, zeer vakkundig en precies gemonteerd.
FOTO VAN T.JONG
Zeer netjes gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Negatief gevoel”
Door Fam vd maarel op vrijdag 2 dec 2016 '16 | vestiging Rotterdam
Een prachtige badkamer gekocht. Helaas is niet alles goed geleverd waardoor wij nu nog wachten op informatie en levering van deze laatste spullen. Ook communicatie is lastig met Grando na oplevering. Jammer dat het goede gevoel is omgezet in een negatief gevoel.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Prima geregeld”
Door G.Rasenberg op zaterdag 21 mei 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Naaldwijk. Mooie showroom. Geweldige service. Fijne monteur. Alles prima geregeld. Het is echt een aanrader. Binnenkort komen hier ook badkamers. Dan ga ik zeker nog even kijken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed werk”
Door Maarten van Tiggelen op woensdag 1 jun 2016 '16 | vestiging Hoofddorp
De vestiging en de door haar geadviseerde aannemer hebben goed werk afgeleverd. Het was wel erg jammer dat de centrale een verkeerd kastje afleverde en dat alles daardoor 3 weken vertraagd is. Ook was het te prijzen geweest wanneer de organisatie daarvoor haar excuses zou hebben gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima geregeld”
Door R. Muller op zondag 1 mei 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
Het contact was meteen goed. We werden goed en vriendelijk geholpen. Onze ideeën werden mooi uitgewerkt tot een badkamer zoals wij graag wilden. Tijdens de werkzaamheden werden de gang en trap afgeplakt zodat we geen schade kregen. Al met al prima geregeld.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geleverde badkamer”
Door van den Berg op zondag 31 jul 2016 '16 | vestiging Hoofddorp
Keuken en badkamer besteld bij Grando Hoofddorp. Inmeten van de badkamer en keuken gebeurde apart op twee verschillende momenten. Badkamer kon naar eigen wens eerder geleverd worden (werden wel extra bezorgkosten gerekend). Badkamer tot nu toe tevreden. Alleen het bad was anders binnen gekomen dan besteld was en bad stelpoten ontbraken. In overleg met de winkel goed uitgekomen. Keuken moet nog geleverd worden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Opnieuw een keuken van Grando”
Door Fam. R. Dokter op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Emmen
Opnieuw een keuken van Grando! In onze vorige woning hadden we in 2016 een prachtige keuken van Grando laten plaatsen. Vorig jaar besloten we toch ruimer te gaan wonen en wisten ons huis snel te verkopen, mede door de moderne keuken. ;) In het nieuwe huis was de keuken aan vervanging toe en gezien onze vrij recente uitstekende ervaringen met Grando, was de keuze snel gemaakt. Uiteindelijk kwamen we op dezelfde keuken, aanrechtblad en apparatuur uit, gewoon omdat het in de vorige keuken zo goed beviel en zo'n geweldige uitstraling had. Natuurlijk wel iets andere opstelling, omdat het een andere ruimte is. Weer uitstekend geholpen door Marcia en Richard, om al onze wensen te realiseren, en vakkundige montage door Raymond. We zijn "opnieuw" helemaal happy met onze nieuwe Grando keuken!! :D
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima”
Door Gertjan Trompetter op dinsdag 9 jan 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Prima keuze in showroom en gesprek met adviseur.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Marianne uit Schijndel op vrijdag 4 aug 2017 '17 | vestiging Son
ik heb daar een nieuwe keuken gekocht. Ben super geholpen door Ingrid Timmermans. Keuken keurig 1 dag voor het plaatsen geleverd en de dag erna door Klein keukenbouwers geplaatst staat er keurig gemonteerd en afgewerkt bij. Erg tevreden over Grando en het team.

Naschrift ontvangen 18 augustus 2017: keurig geholpen en advies gehad.
montage zeer goed gedaan. keuken is netjes opgeleverd
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Op zich goed”
Door J.A.P. Meere op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Op zich goed, alleen de nalevering was wel goed opgemeten maar foutief geleverd op een vensterbank na. Grando kan daar weinig aan doen, maar de leverancier mag hier wel op aangesproken worden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door R. Coumans op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Onlangs keuken gekocht bij Grando in Groningen. Ben heel blij met het resultaat van de keuken. Service en kennis in winkel is uitstekend. Afstemming tussen verkoop en monteurs kan beter maar goed dat heeft uiteindelijk geen effect gehad op de keuken waar ik heel tevreden over ben
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Professioneel advies”
Door Wim van Noorwegen / Pieter Duistermaat op zondag 19 nov 2017 '17 | vestiging Rotterdam
Wij zijn erg blij en zeer tevreden met onze nieuwe keuken en badkamer gerealiseerd door Grando Alexandrium, Rotterdam. Grando heeft ons professioneel van advies gediend. Grando levert mooi 1e klas materiaal en werkt zeer deskundige en ook heel prettige installateurs. Wij zijn trots op de verfraaiing van ons appartement.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door Ben en Co van Bemmel op dinsdag 27 feb 2018 '18 | vestiging Utrecht
Super geholpen door Nick van der Laan. Prima advies en meedenken met de klant. We merkte dat Nick zijn werk met groot plezier doet en vooral kennis van zaken heeft. Ook maakte hij ruim tijd voor ons. Dat maakt het uitzoeken van een keuken toch wat prettiger.

Aanvulling ontvangen 1 maart 2018: De aankoop is al geleverd en geplaatst. Dit met goede ervaring. Wij hebben nog een nalevering van de boven plinten en een nieuwe kraan voor het badmeubel. Ook dit is in behandeling en is ons verzekerd dat de bovenlijst wordt geleverd en geplaatst. Ook de kraan van het badmeubel zal worden vervangen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Alles klopt”
Door R, holt op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Zaandam
Alles klopt , levertijd prima op tijd ,1 deurtje en plintje beschadigd gezien door monteur zelf , word nageleverd en geplaatst , prima winkel , keuken in 1 dag geplaatst afgekit alles aangesloten dus alles meteen te gebruiken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geleverde keuken”
Door Michael op vrijdag 13 jan 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
We zijn goed ontvangen en geholpen in de winkel (Grando Naaldwijk). Vriendelijk personeel. De adviseur is met goede ideeën gekomen om van de kleine ruimte die beschikbaar is een mooi ontwerp te maken voor de keuken! Op advies zijn we later nog terug gekomen om de punten op de i te zetten zoals de kleuren, weekblad en frontjes.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Familie Ee op vrijdag 12 mei 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We zijn erg tevreden. Er werd netjes gewerkt en het personeel was erg vriendelijk. Alles was in goed overleg waar we wat geplaatst wilden hebben. Ook al was alles nog niet klaar zorgde de monteur ervoor dat we weer snel konden douchen. Het was een prettige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Resultaat mag er zijn”
Door Fam. Van der wegen op zaterdag 29 apr 2017 '17 | vestiging Breda
Ankie dacht echt mee en kwam met goede ideeen. De oven van lancelotti hadden ze niet staan maar door doorvragen kwamen we uiteindelijk tot de conclusie dat dit onze oven zou zijn. Keuken perfect oprijd geleverd. De montage service ook als aannemer gebruikt voor de rest van het werk. Het resultaat mag er zeker zijn! Top!
FOTO VAN FAM. VAN DER WEGEN
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Veel pech gehad”
Door T. Van Rooijen en M den Ouden op vrijdag 1 dec 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Veel pech gehad met installatie. Ingehuurde aannemer communiceerde slecht en overlegde niks. Na installatie vervelende dingen ontdekt die niet afgesproken waren. Grando doet zijn best om het in orde te maken, maar 2 maanden later zijn we nog niet klaar....er komen nog meer mensen over de vloer om dingen te fixen. Wordt vervolgd...........
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed”
Door W lautenbach op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Zaandam
Goede afspraken welke ook werden nagekomen, ook met derde partijen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Slechte planning”
Door J. van Gennip op vrijdag 21 jul 2017 '17 | vestiging Uden
Wij hebben in februari de badkamer gekocht bij Grando. Dit omdat wij al een paar keer binnen gelopen waren en vriendelijk geholpen werden. Ook het meedenken met de tekening van onze badkamer ging prima. Uiteindelijk besteld en afgesproken dat de spullen eind april geleverd moesten worden en de tegelzetter klaar moest zijn voor 1-5. En daar gaat het mis. Werkelijk alles wat er gepland moest zijn was niet geregeld. Pas nadat ikzelf boos ben geworden werden de spullen uiteindelijk nog op tijd geleverd, maar de tegelzetter pas op 1-5 begonnen. Puur en alleen omdat zij het niet op tijd geregeld hadden. Vervolgens ook nog een kapotte kraan. Word er wel een nieuw binnenwerk opgestuurd maar het vervangen moet ik zelf laten doen door de loodgieter, erg makkelijk zo. Na lang wachten op excuses of zoiets na 3 maanden een credit ontvangen, en waarschijnlijk alleen maar omdat wij de rekening nog steeds niet betaald hadden. Ook nog in de tussentijd een gesprek gehad hierover. Vraag ik op het eind nog naar een waskom en kraan, moet ik daar de hoofdprijs voor betalen, en word er gezegd dat de waskom die we wilde niet leverbaar meer is. Ik heb meteen gegoogled en laten zien dat deze bij Sanidirect gewoon leverbaar, ook een Mandemakers badkamerzaak. Moest ik hem daar maar bestellen. Oftewel geen aanrader om je badkamer daar te kopen. Misschien dat de keukens beter gaat, maar badkamers in ieder geval niet! Zelfs mijn loodgieter klaagt erover.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Naar tevredenheid”
Door B. van der Staaij op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Groningen
Tot nu toe een goede service en vakkundige monteurs
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Badkamer renovatie”
Door Alexander op vrijdag 15 apr 2016 '16 | vestiging Breda
Ik mijn badkamer en toilet laten renoveren door Grando Breda. Mooie ontwerpen waren snel gemaakt, en bleken te realiseren tegen een scherpe prijs. Levering gebeurde volgens afspraak, maar na levering bleken enkele artikelen (o.a. mijn vloertegels) anders te zijn dan afgesproken in het verkoopgesprek. Dit bleek te liggen aan invoerfouten in de (door mij ondertekende...) order. Grando Breda heeft dit echter goed, snel, en zeer coulant opgelost, waardoor mijn badkamer en toilet volgens afspraak, volgens planning, en naar alle tevredenheid zijn opgeleverd. Ik zou Grando Breda al met al zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer ontevreden”
Door Jeannette op vrijdag 4 aug 2017 '17 | vestiging Tilburg
Je besteld een keuken naar je wensen. En als hij besteld is moet je voor 3 dingen afwijken....kunnen de dingen die afgesproken zijn niet gemaakt worden. Zeer ontevreden
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Vlekkeloos verlopen”
Door Marinus Jan Verstelle op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Middelburg
Wij hadden reeds precies een idee hoe onze nieuwe keuken eruit zou moeten zien. Wij wisten ook met welke apparatuur. En zie: Na een korte mondelinge briefing tekende uw verkoopadviseur binnen enkele minuten een plattegrond van een keuken zoals wij die ons voorstelden. De details werden samen op een professionele wijze uitgewerkt en binnen een week was er een exact plan met offerte en 3D tekening. Na wat aanpassingen, goedkeuring en ondertekening volgde er een zeer precies tijdplan en alle toezeggingen werden gehouden. De demontage, de voorbereidingen en de montage verliepen vlekkeloos en zonder problemen.

Aanvulling ontvangen op 16 december 2016: Aanbevelingswaardig wanneer je zelf al een goed idee hebt, hoe je keuken er uit moet komen te zien. De adviseur weet jouw eigen voorstelling van een keuken en de apparatuur hiervoor snel in een schets om te zetten. Hij is getraind in het vragen om een getekend akkoord.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekende ervaring”
Door Jeroen op vrijdag 15 dec 2017 '17 | vestiging Utrecht
Geholpen door Nick. Hij dacht uitstekend mee met het vormgeven van de keuken. Een aantal opties die wij graag wilden zien, weerlegde hij met goede argumenten maar gaf daarnaast uitstekende andere opties. Ook in het traject daarna bleef hij ons op de hoogte houden en hielp ons goed mee bij de vragen die wij hadden. Kortom, uitstekende ervaring gehad bij Grando Utrecht en met name met Nick.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden met keuze voor Grando”
Door Chris van Roosmalen op zondag 1 jan 2017 '17 | vestiging Son
Na een uitstekende ervaring met de aanschaf van een nieuwe keuken hebben we voor het vervangen van de wc's en badkamer opnieuw voor Grando gekozen. Ook deze keer is alles perfect verlopen, veel inspiratie en goede adviezen in de showroom en een strakke planning met vriendelijke vaklui die alles op tijd en tiptop hebben opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geluisterdr”
Door Bralten op woensdag 18 mei 2016 '16 | vestiging Helmond
De verkoper luisterde goed naar onze wensen en kwam met creatieve ideeën . Uiteindelijk kregen we een verassende opstelling van de keuken waar we nu erg blij mee zijn. Ook de monteur die we via Grando hadden was zeer precies en kundig.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede service”
Door Fam Pen op vrijdag 30 sep 2016 '16 | vestiging Heerenveen
Goede service. Altijd even vriendelijk, en het maakt niet uit hoe vaak je een aanpassing wilt doen of nog even een kastje of blad wilt komen bekijken. Hebben we in de toekomst nog eens een nieuwe keuken nodig dan gaan we zeker weer naar Grando Heerenveen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Trots en blij”
Door R. Zandbergen op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Zaandam
Onze keuken is prachtig! We zijn trots en blij. De levering was goed en compleet, het tijdstip van levering was helaas wat laat.
FOTO VAN R. ZANDBERGEN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend”
Door Daphne op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Uitstekende adviseur. Prachtige keuken geplaatst, erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super tevreden”
Door M.Arkesteijn op vrijdag 18 nov 2016 '16 | vestiging Delft
Wij hebben een keuken gekocht en zijn meer dan super tevreden over degene die ons geholpen heeft ! Zij heeft nadat we reeds 4 andere keukenzaken bezocht hebben een hele andere praktische indeling gemaakt ! Zij is kundig en enthousiast. Maar het zou nog beter zijn geweest wanneer we voordat de keuken geplaatst ging worden kontakt hadden gehad met de monteur !
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Best tevreden”
Door Gert Mathlener op maandag 4 mei 2015 '15 | vestiging Zaandam
Fijne , persoonlijke service. Voelde wel de druk om snel te beslissen, ons advies denk er nog een nachtje over. Kom je er ook vast uit. Ik heb de keuken gekocht en deze is inmiddels geplaatst. Ik ben best tevreden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Fam. Dresscher op maandag 18 dec 2017 '17 | vestiging Breda
Keukenadviseur Vera en badkameradviseur Maaike hebben ons uitstekend geholpen met het ontwerpen en uitzoeken van onze nieuwe keuken en badkamer. Ze hebben ruim de tijd voor ons genomen, goed naar ons geluisterd en mee gedacht.
FOTO VAN FAM. DRESSCHER
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed geholpen”
Door Frans Sleegers op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Helmond
Tijdens het bezoek aan Grando zijn we goed geholpen door de vertegenwoordiger van de badkamers. Het creatief meedenken en inzichten verschaffen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat we een praktisch en functionele badkamer hebben. Voor, tijdens en na de bezorging voldoende contact gehad om de juiste tips en gebruik aanwijzingen te krijgen. De badkamer is inmiddels klaar en we zijn zeer tevreden over het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door Christian Visch op donderdag 9 mrt 2017 '17 | vestiging Groningen
Heel goed geholpen en geadviseerd in de keuze van onze keuken en de apparatuur. Er werd veel tijd besteed aan de keuze van de opbouw van de keuken. De wensen die we voor de keuken en apparatuur hadden pasten allemaal binnen het budget. Alles werd op de afgesproken tijd geleverd. De plaatsing van de keuken is ook helemaal goed gegaan. Ik ben super blij met de nieuwe keuken. Ik zou iedereen aanraden om de keuken bij Grando Groningen te kopen!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Keuken en badkamer”
Door Romp op vrijdag 6 mei 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
Mooi bedrijf! Ruime keuze met verstand van zaken, denkt erg met je mee en denkt in oplossingen. Goede kwaliteit van meubels en apparatuur. Tijdens het advies gesprek wordt echt de tijd genomen en kunnen we heerlijk genieten van de rust in de showroom. De keuken en badkamer zijn beide goed geleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (30 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (25 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (19 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (0 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (20 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (48 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (23 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (5 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (10 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (22 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (3 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (17 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (16 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (82 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (11 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (15 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (14 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (34 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (31 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (60 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (58 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (67 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (7 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (47 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (12 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (54 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (8 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (41 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (65 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (27 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (39 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (31 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (16 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (40 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (48 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.