Feedback
8,7

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 408 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren217 ervaringen
4 sterren153 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster18 ervaringen

Per vestiging:
“Keuken zelfmontage”
Door Miranda Duvaloois op woensdag 20 mrt 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Keuken, inbouwapparatuur gekocht. Goed en meedenkend geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Corrie op maandag 18 mrt 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Een keuken gekocht bij keukenloods Waddinxveen. Super geholpen door Hans. Niets was te veel keek alles na en belde regelmatig als hij iets tegenkwam bij het maken van de tekening. Wij waren best wel bang want onze vorige keuken is niet eens afgemaakt. Maar alle zenuwen ongegrond. Super keuken, super service en super plaatsers. We genieten voor het eerst sinds jaren van een geweldige keuken. Keukenloods en met name Hans bedankt.
FOTO VAN CORRIE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Henk J op maandag 18 mrt 2019 '19 | vestiging Veendam
Ik heb een nieuwe keuken bij dekeukenloods gekocht. De aflevering en de plaatsing zijn goed verlopen en de keuken is perfect geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door H.L.Westphal op dinsdag 12 mrt 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
We hebben een keuken gekocht. Wij zijn verwelkomt en konden rustig rondkijken, waarna een medewerker ons goed heeft geadviseerd. Het installeren van de keuken ging vlot en vakkundig. Wij raden Keukenloods Waddinxveen zeker aan.
FOTO VAN H.L.WESTPHAL
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met de keuken”
Door Erik_jan en Jose Laurens op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een keuken bij Peter Wouters gekocht, wat een vakman ! Het was allemaal een hele fijne ervaring . Wij zijn super blij met het resultaat en raden iedereen aan om eens bij de keukenloods in Waddinxveen te gaan kijken. Niets is hun teveel en proberen al je wensen uit te kunnen voeren,top!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door A.G.van Doorn op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Een nieuwe keuken gekocht voor een nette prijs met als moeilijkheid dat die in 2 gedeeltes geleverd moest worden. Was geen enkel probleem en is conform afspraak geleverd. Nette bezorging die ook op tijd was. Dus al met al een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Correct en beleed”
Door fam van mook op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Drunen
een keuken .meerdere zaken bezocht.in drunen bij keukenloods correct en beleefd geholpen. werden eerst vrij gelaten om zelf tekijken.na even kwam er een correcte verkoper die ons wegwijs maakte en heel netjes heeft behandeld.waren om 11.45 binnen en gingen om half 5 geslaagd naar huis.en met een zeer goed en fijn gevoel.zeker aan te raden om te gaan kijken.gekscherend zij ik nog dat ik ze in de gaten hield ,omdat ik er tegenover werkt. zag ook dus dat er iedere dag bedrijvigheid is.

Aanvulling ontvangen 13 maart 2019: Was een pietje secuur.alles netjes en correct geplaatst en gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Conform afspraak”
Door Rik op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Zaandam
Ik heb een mat zwarte luxe keuken gekocht, conform afspraak snel geleverd, goede service

Eerdere ervaring van 5 september 2017: ik heb 4 keukens besteld voor in een pand, de keukens zijn door keukenloods ingemeten en er was goede service en advies
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede ervaring”
Door Anil op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Amsterdam
Ik heb een keuken gekocht. Dit is de vijfde keuken dat ik in laatste twee jaar van Keukenloods heb gekocht. Mijn ervaring over Keukenloods is heel goed. Ik vind de kwaliteit van de producten en de service van de medewerkers super.
FOTO VAN ANIL
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door fam. Louter op donderdag 7 mrt 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
We kochten een keuken voor onze nieuwbouwwoning. We deden dat in een (heel) vroeg stadium en werden daarbij correct en heel sympathiek van advies voorzien door Peter Wouters. Afspraak voor inmeten verliep correct. We werden op de hoogte gehouden van aflevermoment en plaatsen van de keuken. Keuken werd door Martin Markus geïnstalleerd en het ziet er perfect uit. Niets dan lof. Aanbevolen om met de Keukenloods in zee te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Dik in orde”
Door Vermeulen op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Utrecht
Een complete keuken met apparatuur gekocht incluslief installatie. We zijn goed geholpen en de nazorg was ook dik in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Fred op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Almere
Wij hebben een geheel nieuwe keuken inclusief apparatuur gekocht. In onze zoektocht zijn we heel vriendelijk, behulpzaam, maar bovenal door iemand met veel vakkennis geholpen. De levering inclusief montage was geheel volgens afspraak. Prima zaak met perfecte keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door B.Menkhorst op dinsdag 26 feb 2019 '19 | vestiging Gaanderen
Complete keuken, de verkoper vonden wij niet erg goed wat betreft uitwerken van de tekening. Er zijn zeker 4 x tekeningen gemaakt. Installatie is naar tevredenheid uitgevoerd.
FOTO VAN B.MENKHORST
Montage naar tevredenheid
+ Toon extra foto van B.Menkhorst
Reactie of foto toevoegen
“Naar mijn zin”
Door Myrthe op maandag 25 feb 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Ik heb mijn keuken bij dit bedrijf gekocht en laten plaatsen! Het is helemaal naar me zin en alles doet het super. Ik had geen betere keuken kunnen wensen!!!
FOTO VAN MYRTHE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld in service”
Door Elles op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Utrecht
Keuken gekocht bij de keukenloods in Utrecht. De keuken is mooi, maar die had ik beter ergens anders kunnen kopen. De installateur heeft het hele huis bij elkaar gescholden en is vertrokken zonder dat de installatie volledig af was. Een loshangend handvat kregen we per post nagestuurd (om zelf te installeren?). Toen bleek dat de omkasting van de afzuigkap niet lang genoeg was voor de hoogte van het plafond was het antwoord van Keukenloods "jammer dan". Al met al teleurstellende service.
Reactie of foto toevoegen
“Wel tevreden maar slechte actie”
Door Kroon Rentenaar op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Zaandam
Wij hebben een complete keuken gekocht. We zijn zeer tevreden. Men neemt de tijd voor je. Erg flexibel bedrijf. Installatie ook geheel goed volgens afspraak verlopen.
Wij zijn zeer tevreden. De actie om reviews te ontvangen is walgelijk. Suggereren dat je iets krijgt en vervolgens gewoon laten betalen. Jaap en Anke Kroon
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H zandvliet op dinsdag 12 feb 2019 '19 | vestiging Zaandam
Een keuken gekocht prachtig hoog glans wit
FOTO VAN H ZANDVLIET
Witte hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Niels brandon op dinsdag 12 feb 2019 '19 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een keuken Besteld bij keukenloods te amsterdam(schouw) deze zelf geplaatst wat zonder enig probleem ging.
FOTO VAN NIELS BRANDON
Zelfgeplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd blad”
Door Salina op woensdag 6 feb 2019 '19 | vestiging Almere
Bij keukenloods in Almere werden wij vorig jaar zomer (2018) vriendelijk geholpen en kregen wij onze droomkeuken op tekening. Begin december werd onze keuken geplaatst en blijkt dat er een verkeerd blad is geleverd. Echter zijn wij hier met keuken loods goed uitgekomen (financiële compensatie). Helaas liet naast de verkeerde levering van het keukenblad de montage ook aan de wensen over: blad zat er niet recht op, geen soft close op bepaalde deuren, plinten zaten scheef etc. Wij hebben 1,5 maand contact proberen te krijgen met de monteur. Of hij had het te druk, of zei op het laatste moment af. Wat overigens erg vervelend is, want je neemt vrij van werk of regelt dat iemand aanwezig zal zijn. Uiteindelijk zelf gebeld naar keukenloods om een afspraak via hun te plannen. Nu is hij afgelopen dinsdag geweest om al onze punten na te lopen. Doordat hij het blad heeft "proberen" recht te monteren, zit onze spatrand nu weer los van de muur, kastjes nog steeds niet recht en de softclose werkt niet goed op de deur. Ik ben totaal niet tevreden maar ben aardig klaar met dit bedrijf! Voordat de keuken werd gezet, raadde ik iedereen aan daarheen te gaan. Maar nu zeker niet meer.
REACTIE VAN EMMA | KEUKENLOODS.NL
Beste Salina, Bedankt voor de review. Mijn collega heeft inmiddels contact met je gehad en gaat naar een oplossing zoeken voor de problemen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Emma.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door S pannekeet op dinsdag 5 feb 2019 '19 | vestiging Alkmaar
Complete keuken gekocht. Bij de montage fout gemaakt met gat boren tbv wandcontactdoos. Is toen een nieuwe achterwand besteld en gemonteerd. Ziet er nu echt spatzuiver uit. Is nu naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Goed online te volgen”
Door Sjimmie en Kathinka Voskuyl op woensdag 30 jan 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
In Waddinxveen bij de Keukenloods hebben wij onze keuken gekocht. Vriendelijk en professioneel geholpen door Peter Wouters en zonder al te veel verkoop praat en onderhandelingen voor een goeie prijs onze keuken besteld. Wat wij erg prettig vonden is dat we onze bestelling online konden volgen, zo konden we precies zien wanneer de keuken compleet was en geleverd zou worden. Plaatsen en oplevering van de keuken is netjes verlopen en wij zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken. Bedankt Keukenloods!
FOTO VAN SJIMMIE EN KATHINKA VOSKUYL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe keuken”
Door Ilona Pieplenbosch op maandag 28 jan 2019 '19 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht en laten plaatsen! We zijn bij aankoop netjes en vriendelijk geholpen! Alles werd na koop netjes doorgemaild wanneer iets binnen was en wanneer het bezorgd en geplaatst werd! De monteurs hebben heel netjes gewerkt en alles werd opgeruimd en geveegd! Bij plaatsing kwamen ze erachter dat de muur niet haaks was en hebben geadviseerd om toch een spatrand te plaatsen! Dit hebben zij netjes opgemeten en getekend, zodat ik de spatrand duidelijk kon bestellen. Ook de spatrand werd netjes geplaatst! Wij zijn heel blij met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Snel geregeld”
Door Dirk Koper op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Zwaag
keuken geleverd goeie service erg vriendelijk, snel geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door I. Heijblom op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Zaandam
We hebben een keuken gekocht. We Zijn heel tevreden we kwamen in een huis wat nog gebouwd moest worden. Dus de keuken anderhalf jaar terug gekocht. Toen ook app. Uitgekozen wat we altijd nog konden veranderen . Toen ons huis klaar was hebben we toch ander merk apparaten uitgezocht ze dacHten echt met ons mee. Mevr. a. weeteling had hem ona geholpen. Kon ook op de afgesproken dag geplaatst worden vlak voor de kerst geen probleem voor de keukenloods. Keuken werd in 1 dag geplaatst door Mike Bellis met een collega echt keurig ook apparatuur uitgetest en uitgelegd we hebben allemaal Siemens apparatuur ook heel mooi en tevreden. Was een klein probleem met boiler dit binnen een dag opgelost. Dus echt heel tevreden over de keukenloods.
FOTO VAN I. HEIJBLOM
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super goed advies gehad”
Door Sandra Schoonhoven op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Zwaag
Keuken gekocht en super goed geadviseerd door Jeffrey. Goed meegedacht met concept en nadat keuken was geïnstalleerd prettig contact over herstellen van aantal zaken.
FOTO VAN SANDRA SCHOONHOVEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt prima”
Door Nicole Michielsen op vrijdag 18 jan 2019 '19 | vestiging Roosendaal
Ik heb een keuken gekocht. Inclusief apparatuur. Ik ben super vriendelijk geholpen door Joost. Hij heeft mij tot al mijn wensen perfect geholpen en ook toen ik naderhand nog vragen had. Ik ben super blij met mijn keuken en ik ga binnekort als alles af is in mijn huis een foto mailen naar keukenloods Roosendaal. Ik heb jullie zaak ook al aangeraden aan vrienden en bekenden. Hopelijk komen die ook bij jullie een keuken kopen.

Aanvulling ontvangen 21 januari 2019: Mijn keuken is geleverd en bevalt prima.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Emiel Huijbregts op vrijdag 18 jan 2019 '19 | vestiging Drunen
Een complete keuken gekocht. Super service en montage
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met de keuken”
Door Jurgen Jansen op vrijdag 18 jan 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Complete keuken met aeg inbouw app. Alles super netjes gemonteerd. En er werd ook goed meegedacht door de monteur of verkoper. Enige kleine nadeel lange levertijd. Nu superblij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Marjon op woensdag 2 jan 2019 '19 | vestiging Zaandam
Een complete witte hoogglans keuken met Quooker, inductiekookplaat en diverse inbouwapparatuur.
FOTO VAN MARJON
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Waarom Keukenloods”
Door Marco en Petra op donderdag 27 dec 2018 '18 | vestiging Utrecht
Op zoek naar een bijzondere keuken en naar iemand die buiten de lijntjes durft te denken. In Nederland en Duitsland gezocht. Keukenloods leek in eerste instantie geen juiste plek voor ons. Uiteindelijk toch maar naar binnen gelopen in Utrecht voor apparatuur. Geholpen door Mirza; wat een kanjer! Eindelijk kwam alles bij elkaar; regelde hij dat alles bij elkaar kon komen. Champagnekleur kasten met zichtbare houtnerf fronten. Grepen met oud-zilver look en aan de voorkant greeploos met pushsysteem. Twee nissen van prachtig keramiek met glimmertje. Uniek granieten blad vol rivierstenen. Miele inductieplaat met afzuiging, combistoomoven, vaatwasser en koelvries van AEG en een Quooker. Achterwand 3.60m x 2.21m. Eiland 2.75m x 1.20m.

Aanvulling ontvangen 2 januari 2019: Ja, hij is gekocht en afgelopen oktober geleverd. Een prachtige keuken, zeer kundig neergezet. Bijzonder hoe creatief er meegedacht werd tijdens ons aankoopproces. Juist dat heeft de doorslag gegeven om voor Keukenloods te kiezen.
FOTO VAN MARCO EN PETRA
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Marco en Petra
+ Toon extra foto van Marco en Petra
+ Toon extra foto van Marco en Petra
+ Toon extra foto van Marco en Petra
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A en M vd Meij op zaterdag 22 dec 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Een prachtige volledig uitgeruste keuken gekocht voor een heel mooie prijs. Met Peter Wouters snel ter zake gekomen want we wisten wat we wilden. Monteurs Jongeneel en Markus werkten vlot en vakkundig. Een nabestelling liet iets lang op zich wachten. Al met al zijn we er heel blij mee en zeer tevreden!
FOTO VAN A EN M VD MEIJ
Keuken in pastelteint
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Davey de Man op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Peter heeft ons geholpen met onze keuken. Fijn meedenkend bij een niet alledaagse keuken. We zijn erg tevreden!
FOTO VAN DAVEY DE MAN
Bijzondere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Hulst op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenloods Waddinxveen. Bij het oriënteren werden we vriendelijk geholpen. Alle mogelijkheden en apparatuur werden aan ons laten zien. Na het kiezen van een opstelling hebben we een offerte laten maken. Aangezien we bezig waren met het maken van een budget voor onze verbouwing gingen we nog niet direct de aankoop doen. De verkoper was geduldig en niet opdringerig, in tegenstelling tot een andere keukenwinkel. Toen we eenmaal verder waren in het proces hebben we nog wat wijzigingen laten doen aan het ontwerp. Het contact hierover was erg prettig. Uiteindelijk hebben we de keuken besteld en kregen we keurig op tijd de keuken compleet geleverd. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door J.Deelstra op dinsdag 11 dec 2018 '18 | vestiging Zwaag
Wij hebben een keuken gekocht die compleet was en top geplaatst is.in de winkel zeer bekwaam en vriendelijk geholpen met uitstekend advies. Top zaak met top producten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daan Jansen op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Utrecht
We hebben een complete keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de Keukenloods. De keuken is perfect geplaatst, de service was top en de communicatie was erg prettig. Zelfs toen er e.e.a. hersteld moest worden, werd er snel en goed geopereerd. Aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Wesley Van Wijngaarden op dinsdag 27 nov 2018 '18 | vestiging Zaandam
Een keuken gekocht bij keukenloods was een prettige ervaring in vergelijking tot een hoop andere keuken zaken. Geen gevoel dat er een spelletje met mij gespeeld werd. Verkoper nam ruim de tijd om de juiste apparatuur uit te zoeken. Het fijne is dat alle apparatuur ook te zien is in de winkel! Er kwam direct een reële prijs zonder ongelofelijke kortingen ect. Levering was compleet, telefonisch konden zijn mijn vragen over het plaatsen ook goed beantwoorden. Al met al zou ik keukenloods zeker aanraden (en het gros van de keukenboeren met "te gekke acties" lekker laten voor wat het is)
FOTO VAN WESLEY VAN WIJNGAARDEN
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Heidi De Ridder op dinsdag 27 nov 2018 '18 | vestiging Zaandam
We hebben een prachtige keuken gekocht! We zijn erg tevreden over de verkoop montage en de service!! We hebben inmiddels al diverse vrienden de Keukenloods aanbevolen.. Nogmaals bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Wit gelakte keuken”
Door Siem op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Alkmaar
Keuken met houtfronten en wit gelakt. Inclusief mooie set van bosch apparaten.
FOTO VAN SIEM
Super mooi
REACTIE VAN BERT
Mag ik u vragen welk blad er op de keuken ligt? Welk materiaal en de naam van de kleur? Ik vindt hem prachtig. Bij voorbaat dank. Bert Hagen
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Ruud Saly op woensdag 21 nov 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Keuken en apparatuur, vakkundig en netjes geplaatst. Oude keuken gedemonteerd een afgevoerd. Helemaal blij!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij ermee”
Door Marieke Wolff op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Zaandam
3 hoge kasten met hoge vriezer, hoge koelkast, wijnkoeling en combimagnetron

Aanvulling ontvangen op 22 november 2018: Jazeker 12 oktober hebben we het deel van de keuken ontvangen wat was besteld. Wij zijn er heel tevreden over en blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door F.j.d veldsema op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Veendam
Nieuwe keuken gekocht super service zal het zeker aanraden bij mensen
Reactie of foto toevoegen
“Snel goed en netjes”
Door Mari Donkers op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Nederweert
Bij Keukenloods hebben we een IP3050 hoogglas wit keuken gekocht met Pelgrim inbouwapparatuur. Al direct bij ontvangst in de showroom bleek de professionaliteit van dit bedrijf en haar medewerkers, zodat er al snel een keuken was uitgezocht en samengesteld. Het bedrijf kon de keuken uit voorraad leveren, wat i.v.m. de benodigde snelle levertijd erg goed uitkwam. Voor het plaatsen van de keuken is er een medewerker langsgekomen om e.e.a. op te meten en de details door te spreken. Daarna levering van de keuken in verpakking en de dag daarop de plaatsing. Een kastje dat bij levering was beschadigd is kostenloos vervangen. Details en kleine aanpassingen en probleempjes - een keuken plaatsen blijft altijd maatwerk - zijn snel, goed en netjes opgelost.
FOTO VAN MARI DONKERS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door C.Pronk op maandag 19 nov 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Prachtige keuken, goede kwaliteit. Mooie combinatie van leisteen decor en effen donkergrijs. Prachtig keukenblad. Mooie koffiecorner met lampje erboven. Leuk bedacht door Peter Wouters van Keukenloods
FOTO VAN C.PRONK
Reactie of foto toevoegen
“Montage prut verlopen”
Door Peter op woensdag 14 nov 2018 '18 | vestiging Utrecht
Bij keukenloods een keuken inclusief apparatuur aangeschaft. In de winkel goed geholpen en de keuken is prima. De montage en het verdere verloop was echter prut. De keuken was erg slordig geplaatst met deuken, kieren etc. Het contact hierover ging stroef en toen de monteur (in juni) langskwam (uren te laat) heeft hij nog niks gedaan, behalve de schade opnemen omdat er te veel moest gebeuren. De monteur is op een later moment teruggekomen en het leek goed afgehandeld te gaan worden, maar heeft toen niet alles helemaal afgekregen. We hebben toen afgesproken dat de monteur aan het begin van de week erna contact zou opnemen om de afronding in te plannen.

Dat is ondertussen helaas al maanden geleden. De monteur reageerde niet op berichten of nam niet op en heeft zelf maar één keer contact proberen op te nemen. Het verzoek hiertoe bij de planners neerleggen hielp niet. Uiteindelijk via de planners een afspraak laten inplannen. Ik kreeg een tijdsblok tussen 8u en 13u op 6 oktober. Dat werd een dagje thuisblijven zonder een monteur te zien en zonder ook maar een berichtje te krijgen.

Daarna hebben ze me geprobeerd te bellen op maandagochtend toen ik aan het werk was. Hoewel ze mijn e-mailadres hebben en een berichtje via whatsapp of sms hadden kunnen sturen vond men het niet nodig om ook maar iets van zich te laten horen; gewoon drie weken later nog een keer proberen te bellen werd blijkbaar klantvriendelijk genoeg bevonden. Uiteindelijk is een nieuwe afspraak ingepland, waarbij ik weer mooi een mail kreeg met de opmerking dat, als ik niet aanwezig ben, er 75 euro in rekening wordt gebracht.

Een half jaar na de installatie ben ik van een tevreden klant veranderd in iemand die dit bedrijf aan iedereen zal afraden.
REACTIE VAN EMMA | KEUKENLOODS.NL
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen en blij bent met uw nieuwe keuken. We vinden het erg jammer dat de verdere afhandeling zo is verlopen. Ik heb contact gehad met ons service team en ik heb vernomen dat er afspraken zijn gemaakt om bij u langs te komen voor het oplossen van de service. De 75,- euro is gecrediteerd doordat de monteur niet is geweest. Onze verontschuldigingen voor deze situatie. Mijn collega's van ons service team zijn van alles op de hoogte en nemen het verder over. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Emma
Reactie of foto toevoegen
“Keuken erg mooi geworden”
Door H. Blaauw op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Veendam
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenloods in Veendam. Daarvoor hebben wij diverse keukenzaken bezocht, maar deze konden het inductiefornuis leveren wat wij voor ogen hadden niet leveren. Uiteindelijk terecht gekomen bij Keukenloods, waarvan wij in eerste instantie dachten dat zij alleen een groothandel in keukenapparaten waren. Tot onze verbazing konden zij ook onze keuken samenstellen, leveren en installeren. Wij zijn goed en klantvriendelijk geholpen in de winkel en tijdens het installeren. Onze keuken is erg mooi geworden en het fornuis is een pronkstuk!
FOTO VAN H. BLAAUW
Keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Anouk van der Spek op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Wij hebben in maart een keuken gekocht bij Keukenloods en zijn onwijs tevreden. We kwamen voor een witte matte keuken maar hebben uiteindelijk een donkergrijze matte keuken! Jeffrey van het filiaal heeft ons uitstekend geholpen ondanks dat we best hoge eisen hadden, hebben we een top keuken met zeer goede apparatuur en nog zeer aantrekkelijke prijs. Uiteindelijk is Keukenloods gewoon de goedkoopste qua apparatuur! Omdat we besloten dat we de rest van het huis ook gingen verbouwen konden we moeiteloos onze keuken wat uitstellen en zelfs nog een wijziging aanbrengen aan een ladekast. Het bezorgen en plaatsen van de keuken ging ook allemaal goed. Hij stond binnen een dag. Wij zijn helemaal tevreden en kunnen Keukenloods niet anders dan aanraden. Dat hebben we dan ook gedaan bij onze buren. Zij hebben onlangs ook een keuken gekocht in Rotterdam bij Keukenloods. En ook zij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Marion Gerritsen op woensdag 7 nov 2018 '18 | vestiging Gaanderen
We vonden het heel moeilijk 'n andere keuken kopen met zoveel keus. Maar gelukkig hebben we toch heel goed gekozen, het staat super mooi en we zijn er heel blij mee. Ook het plaatsen is heel precies en netjes gemaakt. Bedankt Keukenloods
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken maar maat van het blad niet goed”
Door Bouterse op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Zaandam
Keuken gekocht en laten plaatsen door keukenloods. Keuken is van goede kwaliteit en is netjes geplaatst. Wel een behoorlijk minpunt, keuken is ingemeten en daarbij duidelijk vermeld dat deze tot aan een muurtje moet komen. Maten op de tekening klopte, maar uiteindelijk is de keuken 4cm korter dan op de tekening aangegeven. Verkoper zegt niet veel te kunnen doen, omdat op de orderbevestiging de kortere maat van het aanrechtblad staat. Als klant ga je ervan uit dat de maten op de tekening aangehouden worden, zeker als je kort na het inmeten voor de zekerheid nog naar de winkel hebt gebeld om te controleren of deze wel tot aan de muur loopt. Een centimeter voor de muur zou de keuken stoppen volgens de verkoper, dit kwam precies goed uit aangezien er nog gestuct zou worden. Omdat dit telefonisch is geweest en niet per mail kunnen/willen zij hier niks mee, behalve een nieuw aanrechtblad voor de helft vd prijs aanbieden. Maar ruim 700 euro betalen voor iets dat eigenlijk mijn eigen fout niet is daar ga ik niet aan beginnen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geholpen”
Door Maar van Son van elferen op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij hebben een keuken bij uw bedrijf gekocht, wij werden goed en vakkundig geholpen door uw medewerker.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Boerstal op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Gaanderen
Complete keuken gekocht. Super geholpen en vakkundig geïnstalleerd!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi kookeiland”
Door RV Doekhi op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Alkmaar
Wij hebben bij keukenloods in Alkmaar onze mooie kookeiland keuken gekocht. We zijn er erg blij mee en de goede service van de verkoopmedewerkers. Ze denken mee met je wensen en geven ook goede adviezen als je ergens even dwars zit. Goede bedrijf met goede service . Top!
FOTO VAN RV DOEKHI
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Marten op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Keuken gekocht en 7 weken later geplaatst in een dag.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn”
Door Frank Koeleman op maandag 5 nov 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Onze keuken 1,5 jaar geleden besteld en nu eindelijk na oplevering van de woning laten plaatsen. Een apparaat was nieuw meer leverbaar in het destijds gekozen model, maar dat is super opgelost door een nog beter apparaat. Plaatsing ging heel precies en zijn dan ook, super tevreden, kwaliteit van de gekozen keuken is top! Wij hebben de gehele benadering als zeer prettig ervaren, deskundig advies, gewoon niets op aan te merken... en dat is gewoon heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Christa op zondag 4 nov 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Ik heb mijn keuken gekocht bij keukenloods Waddinxveen. Een keuken kopen is niet niks. Ik werd uitstekend geholpen door Peter. Geen enkele vraag was gek. En belangrijkste; De service is prima. Fouten kunnen gemaakt worden maar hier werd serieus naar gekeken en binnen afzienbare tijd hersteld.
FOTO VAN CHRISTA
Keuken met kleur
Reactie of foto toevoegen
“Prima en prachtig”
Door Bouwbedrijf Korver op dinsdag 30 okt 2018 '18 | vestiging Zwaag
Complete keuken aangeschaft voor een klant. Prima geadviseerd en prachtig resultaat! Ondanks complexe inbouw toch schitterend geworden en klein mankementje door de servicedienst opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door PA Coppens op dinsdag 30 okt 2018 '18 | vestiging Roosendaal
In eerste instantie hadden we een verkoper waar geen klik mee was, dat hebben we aangegeven en toen hebben we een andere verkoper gehad en die heeft ons super geholpen. Ook toen de oplevering van ons appartement 2 maanden werd vertraagd
is alles hartstikke goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop”
Door S.M.M. THIE op dinsdag 23 okt 2018 '18 | vestiging Zaandam
Inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem met werkbladen en ladekasten
Reactie of foto toevoegen
“Lichtgrijze hoekkeuken”
Door A Bouman op dinsdag 16 okt 2018 '18 | vestiging Almere
Mooi licht grijze hoekkeuken. Uitstekend geadviseerd over kastindeling, apparatuur en materialen. Goede feedback. En zeer netjes geplaatst. al met al uitstekend en zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Th. Albert op dinsdag 9 okt 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
We hebben een nieuwe keuken gekocht inclusief apparatuur. We hadden zelf een goed uitgewerkt plan en ons ook verdiept in de gewenste apparatuur. We zijn goed geholpen door Peter Wouters. Zijn directe benadering en adviezen spraken ons wel aan. Ook de service voor de ontbrekende onderdelen was goed.
FOTO VAN TH. ALBERT
Keuken naar goed uitgewerkt plan
Reactie of foto toevoegen
“Soepel”
Door Lotte van Berkel op dinsdag 9 okt 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Een fijn eerste gesprek waarbij gelijk alle mogelijkheden open werden besproken. Na bestelling is alles te volgen via een eigen account. Hierin zijn eenvoudig wijzigingen door te voeren en kunnen betalingen worden gedaan. Plaatsing ging erg soepel en we zijn erg blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige service”
Door Kim op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Zaandam
Prettige service en zeer goed mee gedacht met het inrichten van onze keuken. Veel tips over benutten van de ruimte en aanschaffen van de juiste apparatuur. De levering was snel en netjes. Erg blij met onze keuken en wij raden Keukenloods Zaandam aan!
FOTO VAN KIM
Ingerichte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Wesley op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Utrecht
Keuken gekocht en laten plaatsen. Goede verkoper; denkt mee en communiceert. Hele verademing voor de verandering :)
FOTO VAN WESLEY
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Trots”
Door E. Dreise, Zuidbroek op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Veendam
Wij hebben in Veendam bij De Keukenloods een nieuwe keuken uitgezocht en werden daar prima voorgelicht en op de hoogte gebracht van de mogelijkheden. Na diverse combinaties te hebben gezien kwamen we tot een besluit die ook nog eens mooi in ons budget paste. Nu een paar maanden later laten we aan vrienden en kennissen vol trots onze nieuwe keuken zien.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige plaatsing”
Door Martijn Cox op maandag 24 sep 2018 '18 | vestiging Zaandam
Volledige keuken aangeschaft met prima hulp. Uiteindelijk een aantal aanpassingen doorgevoerd op offerte van andere keukenwinkel en tot beter en goedkoper resultaat gekomen. Ook plaatsen werd vakkundig gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door k. Vos op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Zaandam
Keuken met inbouwapparatuur. Op een paar kleinigheden na is de installatie prima verlopen. Inmiddels is alles werkend en klaar en ik ben tevreden over het resultaat. In de winkel ben ik goed geholpen en heb ik geode adviezen gekregen.
FOTO VAN K. VOS
Geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door Jacqueline Vrauwdeunt op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Zaandam
We hebben een keuken met kookeiland gekocht. Service was prima, er werd echt de tijd genomen, alles netjes uitgelegd, kan niet anders zeggen dan dat we tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Beda keuken”
Door Roel van der Lende op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Gaanderen
Een complete Beda keuken met fantastische apparaten. Wij zijn fijn geholpen en de prijs was goed. Levering en montage van de keuken waren ook keurig verzorgd! Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door W. van Hilten op maandag 17 sep 2018 '18 | vestiging Utrecht
Complete keuken gekocht bij keukenloods, goed advies en geen opdringerige verkoop in de winkel. Installatie van de keuken verder ook prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Dennis op maandag 17 sep 2018 '18 | vestiging Almere
Complete keuken gekocht, en zeker tevreden! Ik heb keukenloods al vaker aangeraden bij vrienden en dat zou ik zeker weer doen.
FOTO VAN DENNIS
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Maurice op maandag 17 sep 2018 '18 | vestiging Nederweert
Keuken gekocht met apparatuur. Aantal kleine aanpassingen aan de keuken waren geen enkel probleem. Monteurs waren zeer vakbekwaam. Al met al een goede ervaring en zeer tevreden met de keuken.
FOTO VAN MAURICE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door Familie Hoeflaken op maandag 10 sep 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij hebben een complete luxe keuken met kookeiland gekocht. Vanaf het goed advies en koop in de winkel, werden we goed op de hoogte gehouden van het proces. Per mail tekeningen, details van de order. Onze bestelde amerikaanse koelkast was niet meer leverbaar, daarvoor in de plaats kregen wij een duurder type op kosten van Keukenloods. Super, en zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Peter van der heide op maandag 3 sep 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Mooie keuken. Goede service in de winkel , advies uitstekend. Monteurs zeer bekwaam. Super blij.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Maria op maandag 3 sep 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Een complete keuken. Goede snelle service, vakkundig en komen de gemaakte afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Anita van der Kooij op vrijdag 17 aug 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Wij hebben onlangs een Steel fornuis en Steel koelkast, een Quooker, een granieten blad en kastjes besteld bij de keukenloods in Rotterdam. Wij zijn ontzettend goed geholpen, wijzigingen zijn tot vlak voor levering nog doorgevoerd. Bij levering is de keuken keurig, en zonder schade binnen gezet. Wij hebben de keuken zelf geplaatst, het is een plaatje geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Fam. Alveringh uit Nuis op maandag 13 aug 2018 '18 | vestiging Veendam
we hebben een kookeiland gekocht en zijn door het personeel heel goed geholpen ze namen echt de tijd voor ons.

Aanvulling ontvangen 14 augustus 2018: Hallo de keuken is al geleverd en alles is naar wens verlopen een dikke 10 voor keukenloods veendam.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door b.brokmann op maandag 13 aug 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij hadden een nieuwe keuken gekocht, de update van de levering was goed, zelfs de tijdstip was goed aangegeven. Heb de keuken zelf geplaatst. enige minpunt was het ontbreken van instructies.
Reactie of foto toevoegen
“Regelmatig contact nodig”
Door Victor Geerdens op zondag 12 aug 2018 '18 | vestiging Nederweert
We hebben een landelijke keuken gekocht. Regelmatig contact moeten nemen omdat we niets van hun hoorde ivm de leveringsdatum. Kwaliteit van de keuken is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Marita van der Harst op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Rotterdam
We hebben een keuken gekocht, hiervoor zijn we goed en vakkundig geholpen. De keuken is ondertussen geplaatst en is geheel volgens verwachting. We zijn er erg blij mee, er zijn geen nadelen te noemen. Het apparatuur werkt en alles is geleverd en netjes gemonteerd.
FOTO VAN MARITA VAN DER HARST
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Doen er alles aan”
Door Martijn Swaters op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Gaanderen
Deze mensen denken met je mee en proberen echt rekening met je wensen en budget te houden. Goede service en vriendelijk. Geen gladde verkopers, maar oprecht personeel. Ook de installateurs die de keuken geplaatst hebben doen er alles aan om het je naar het zin te maken. (alleen jammer dat je zelf het verpakkingsmateriaal moet afvoeren)
FOTO VAN MARTIJN SWATERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door A.Poortinga op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Veendam
Een keuken gekocht. Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Ruime keus in keukens en apparatuur.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2018: De keuken is al geleverd, en deze hebben we zelf geplaatst. De levering was goed! Voor de levering is er advies geweest over het plaatsen, erg fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Iets meer service verwacht”
Door Van der Werff op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Wij hebben een keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Zijn nog steeds super tevreden met onze aankoop. Na het plaatsen had ik alleen iets meer verwacht, hier en daar zitten nog wat vieze vingers op de witte kastjes.
FOTO VAN VAN DER WERFF
Keuken voor nieuwbouwhuis
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door V.patruno op maandag 6 aug 2018 '18 | vestiging Zaandam
Keuken. Met. Inbouw apparatuur. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreid geholpen”
Door Hiske en Maarten Tromp op maandag 30 jul 2018 '18 | vestiging Watergang
Uitgebreid geholpen, zonder haast, heel relaxt daardoor een keuken uit kunnen zoeken. Zijn hiervoor een aantal keer langs geweest om rustig alles tot ons te kunnen nemen. Niks geen gehaast en nu beslissen, maar heel rustig kunnen kijken hoe en wat en met veel eigen inbreng en handige aanvullingen waar nodig, wij zijn immers geen expert. Na meerdere keukenwinkels bezocht te hebben waar men ons vooral een te dure keuken wilde verkopen, voor ruim twee maal ons budget en het binnen een half uur moeten beslissen een absolute verademing! Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Sander Lepelaar op maandag 30 jul 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Bij Keukenloods in Amsterdam een keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen en van goed advies voorzien. Ook bij de montage is er goed meegedacht over o.a. de plinten i.r.t. de nog aan te leggen vloer. Zeer bekwaam en vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Te spreken”
Door Gerda en Krijn van Houten op woensdag 25 jul 2018 '18 | vestiging Veendam
Via onze dochter en schoonzoon (positieve ervaring met KL-Veendam bij de aanschaf van hun keuken), zijn wij in onze zoektocht naar een nieuwe keuken ook in Veendam terecht gekomen. Vanaf onze eerste bezoek medio 2017 tot en met het plaatsen van de keuken medio juni 2018 is het hele traject uitstekend verlopen en zijn wij zeer te spreken over de medewerkers van Keukenloods Veendam waarmee wij te maken hadden (van verkoop tot plaatsing). Wij betrekken onze nieuwe woning op 27 juli a.s. en gaan onze 'droomkeuken' dan daadwerkelijk in gebruik nemen. We gaan er vanuit dat alles dan goed functioneert, maar mochten we dan toch nog (kleine) onvolkomenheden tegenkomen, dan hebben wij er alle vertrouwen in dat (gelet op onze ervaringen tot nu toe) ook de nazorg goed zal verlopen!
FOTO VAN K.W. VAN HOUTEN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Nick op dinsdag 24 jul 2018 '18 | vestiging Veendam
Wij hebben er een keuken gekocht en laten plaatsen ! Uitstekend geholpen met het ontwerpen en de prijs. En alles werd snel en goed geplaatst
FOTO VAN NICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Twee keukens”
Door E. Westerneng op dinsdag 24 jul 2018 '18 | vestiging Watergang
Voor onze nieuwe woning twee keukens gekocht bij Keukenloods. beide keukens zijn naar volle tevredenheid geplaatst en voldoen compleet aan onze verwachting. Wij zijn super geholpen door Norbert van Keukenloods Watergang. Wij raden Keukenloods zeker aan. Uitstekende service en prijs-kwaliteit verhouding.

Eerdere ervaring van 13 juni 2016: Perfecte Service van Norbert van Keukenloods Watergang en perfecte keukenmonteur. Montage in 1 dag is zoals afgesproken gebeurd. Montage en nalevering van de onderdelen is super gegaan. 100% tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Erik en Maayke op dinsdag 17 jul 2018 '18 | vestiging Nederweert
We hebben een goede ervaring met de keukenloods en zouden deze zaak en vestiging (Nederweert) ook aan anderen aanbevelen. De gesprekken waren prettig en het personeel zeer meedenkend. Er werd niet gepusht tot het maken van snelle beslissingen, dat vonden wij een grote pré ten opzichte van andere zaken. Ook het plaatsen van de keuken is heel goed gegaan. De monteurs hebben hard moeten werken omdat de klus wel erg groot was voor 1 dag, maar hebben het super gedaan. We hadden, in overleg met de verkoper, de vloer nog niet gelegd, maar de monteurs gaven aan dat het beter was dit wel te doen ; voor mooiere afwerking. Ze hebben goed met ons meegedacht om dit alsnog t bewerkstelligen en we zijn super tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen door verkoper”
Door M. Verstraten op maandag 16 jul 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Keuken gekocht in Roosendaal, wat wij als prettig hebben ervaren was dat de verkoper niet opdringerig was en niet heeft gevraagd naar budget. Duidelijke keuze mogelijkheid in alle budget varianten. Advies loop de offerte ook na aankoop goed na, bij vragen neem contact op, dan wordt het prima geregeld en geen verrassingen achteraf. De montage ploeg was voor ons uitstekend deze heeft de keuken vakkundig en met zorg geplaatst.
FOTO VAN M. VERSTRATEN
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gonnie Kras op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij hebben bij Keukenloods een keuken gekocht. Wij zijn heel goed geholpen. Ze namen alle tijd voor ons en wij kregen goed advies. De keuken werd vrij snel geleverd en er heel netjes en snel ingezet. Niks was de keukensteller teveel. Het kastje 2 cm omhoog? Dag erna kastje 8 cm opzij? Geen probleem. Kortom: zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans keuken”
Door Richard op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Zaandam
We hebben een hoogglans keuken met eiland en kastenwand gekocht. We zijn goed geholpen en voor levering was er een probleempje met een stopcontact in het blad wat een probleem voor een lade gaf. Goed met een alternatief gekomen. Blij met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht en geleverd”
Door Don Haker op dinsdag 10 jul 2018 '18 | vestiging Alkmaar
Ik he een keuken met inbouw vaatwasser, gas op glas kookplaat en afzuigkap besteld. Al mijn wensen werden keurig afgestemd op de mogelijkheden. Inmeten was zeer professioneel. Plaatsen van de keuken werd door een tweetal goed op elkaar uitgespeelde vakmensen binnen no time geplaatst en daarna afgenomen. Tot op heden geen foute kunnen vinden en zeer blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Frank Weening op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Veendam
Complete keuken met luxe inbouwapparatuur. Verkoopster had de kennis en liet ons vrij met beslissen.
FOTO VAN FRANK WEENING
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Peter Valk op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
We hebben een volledige keuken gekocht bij de Keukenloods. Zeer goed advies gehad van Peter Wouters bij het kiezen van de juiste keuken. Zien nu na plaatsing dat de keuzes goed zijn geweest. Keukenloods had zzpers die voorwerk en plaatsen keuken regelden (Stigter (Rene Stigter en Ricardo Weinand)). Hierbij ook heel goede adviezen gehad (stucen, radiatoren, voorwerk en plaatsen keuken) allemaal vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken met apparatuur”
Door Bisselink op maandag 2 jul 2018 '18 | vestiging Gaanderen
We hebben een complete keuken met apparatuur gekocht bij Connor van Keukenloods. De verkoop en advies waren prima. Hij dacht met ons mee. Het leveringstraject van de keuken was ook prima en alles was er en op tijd volgens afspraak. Het enig minpunt van keukenloods vond ik dat de plaatsing van de keuken wordt gedaan door ZZP-ers (was bij ons niet bekend). Wij hadden toevallig een ZZP-er die behoorlijk ruw werkte en ons nieuwe composieten aanrechtblad besmeurde met terpentine.. Uiteindelijk is dit wel netjes door een eigen monteur van keukenloods en de leverancier van het blad opgelost. Maar je merkt wellicht dat ZZP-ers niet zo' n binding hebben met het bedrijf, waardoor er minder netjes werd gewerkt in ons geval.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het aan”
Door Laura Kieviet op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een prachtige zwarte keuken gekocht inclusief watereiland. We zijn erg blij met onze keuken en alles werkt naar behoren. Hiernaast is de communicatie in en buiten de winkel met Alicia Bos fantastisch geweest. Ze heeft ons overal erg goed mee geholpen, met ons meegedacht en ons geadviseerd. Wij raden iedereen Keukenloods aan!
FOTO VAN LAURA KIEVIET
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkraan”
Door Dimitry van Dalen op woensdag 6 jun 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Recentelijk problemen gehad met onze keukenkraan. Na onderzoek bleek dat bij montage de filters die bij kraan geleverd werden door monteur niet gebruikt zijn en garantieperiode was helaas al verlopen. Na hierover contact opgenomen te hebben met Keukenloods hebben zij keurig de door ons gemaakte kosten voor een nieuwe kraankop terugbetaald en worden alsnog binnenkort de juiste filters geplaatst. Geweldig geholpen door Peter Wouters!

Aanvulling ontvangen 7 juni 2018: Het betrof hier een complete keuken. Geplaatst begin december 2015.
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door Arie den Ouden op maandag 28 mei 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Complete keuken geleverd. Enkele problemen met apparatuur, maar werden perfect opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Massa op donderdag 24 mei 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij keukenloods Utrecht in 2018. Deze is netjes op tijd geleverd. Mijn ervaring met deze winkel is goed. Zeer zeker met de verkoper Dirk Wagensveld. Wij vinden de service buiten gewoon goed hadden een klein mankement wat zeer snel werd op gelost (was niet hun schuld ). Zal deze zaak ook aanraden bij andere mensen
FOTO VAN MASSA
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Eva op vrijdag 18 mei 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Wij hebben in januari een complete keuken bij de keukenloods in Amsterdam Zuid Oost gekocht. Na de plaatsing bleken de bovenkastjes van de keuken niet meegeleverd. Service hierna was dramatisch. Je moet zelf 100 x bellen om dingen te regelen. Niemand die je informeert en als je ze spreekt doen ze net alsof jij je druk maakt om niks. Na 8 weken hadden we een afspraak om ze te plaatsen tussen 12.00 en 14.00 maar dit bleek ineens de dag zelf tussen 15.00 en 17.00 te zijn zonder informatie onze kant op. Weer de hele dag binnen zitten wachten op ze.

Aanvulling ontvangen 29 juni 2018: Contact opnemen om me mijn verhaal te laten doen is nog niet netjes oplossen. Uiteindelijk hebben we een complete keuken maar dat was 2,5 maand later dan afgesproken. Jammer dat jullie op dit bericht wel kunnen reageren. Had fijn geweest als dat was gedaan toen er van alles mis was gegaan.
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Eva, Ik begreep van de filiaalmanager uit Amsterdam dat er gisteren contact met u is geweest. Ik hoop dat alles naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet,
Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (20 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (18 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (31 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen (2 ervaringen), Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (49 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (17 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (34 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (11 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (18 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (28 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (41 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (10 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (102 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (20 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.