Feedback
8,8

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 555 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren306 ervaringen
4 sterren203 ervaringen
3 sterren14 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster24 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Bevalt goed”
Door Mei Rong op dinsdag 14 jan 2020 '20 | vestiging Utrecht
Ik heb een keuken gekocht. Het bevalt goed. Ik zal keukenloods aanraden!
FOTO VAN MEI RONG
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joshua Smit op dinsdag 14 jan 2020 '20 | vestiging Veendam
Wij hebben een keuken gekocht inclusief apparatuur en betonblad. De begeleiding op de vestiging was zeer goed. We werden juist geattendeerd op de mogelijke krasvorming op een inductieplaat en de vlekken op het betonblad. Het was geen verkooppraatje, maar een serieuze begeleiding in het uitzoeken van de keuken. De montage van de keuken was zeer goed verzorgd en de monteur dacht ook nog over mogelijke calamiteiten door de wand onder het betonblad demontabel aan te brengen. Al met al een zeer tevreden klant. Wij hebben al bij meerdere vrienden / kennissen de ervaring gedeeld en jullie aanbevolen.
FOTO VAN JOSHUA SMIT
Keuken met betonnen blad
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door E. Maas op maandag 13 jan 2020 '20 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben eind augustus 2019 een complete keuken gekocht bij Peter Wouters en al onze wensen waren te realiseren,dus dik tevreden. Op 7 januari 2020 netjes alles afgeleverd en de dagen erna door Martin Markus netjes gemonteerd. Wij zijn erg tevreden en blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door D. Nosulenko op zaterdag 11 jan 2020 '20 | vestiging Amsterdam
Compleet keuken. Mijn ervaring was goed!

Aanvulling ontvangen 13 januari 2020: Mijn aankoop is al geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kristel op vrijdag 10 jan 2020 '20 | vestiging Utrecht
Een aantal maanden geleden heb ik hier een nieuwe keuken gekocht. Geen verkooppraatjes, maar goede adviezen en realistische prijzen. Heb voor een goede prijs een prachtige keuken.
FOTO VAN KRISTEL
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ramcharan op vrijdag 10 jan 2020 '20 | vestiging Rotterdam
Een u Keuken ben blij met de keuken zou anderen aanbevelen

Aanvulling ontvangen 13 januari 2020: Keuken is geheel geleverd en gemonteerd. Het bevalt goed op klein incident na plaatsen was er wat vlekken in de wasbak heb poets middel gekregen en is mee weg gegaan. Moest zelf poetsen dat vond ik minder als ik iets nieuw koop moet goed zijn anders moeten ze zelf herstellen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Marleen op dinsdag 7 jan 2020 '20 | vestiging Gaanderen
Na een zoektocht naar de juiste keukenleverancier voor een nieuwe keuken in onze nieuwbouwwoning kwamen we via-via bij Keukenloods Gaanderen terecht. Daar werden we goed geholpen, eerlijk gehoord en ze kwamen met normale prijzen aan. Geen rare prijzen, waar na 2 minuten al 50% korting vanaf 'mocht' gaan 'alleen vandaag'. Eerlijk, prettig en goeie kwaliteit - zowel qua materiaal als service. Ook de plaatsing van de keuken is heel netjes gegaan, perfect op tijd, perfect gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maurice Wijmans op maandag 6 jan 2020 '20 | vestiging Rotterdam
Keuken gekocht en zeer tevreden. I.v.m. nieuwbouw levering pas na ruim een jaar. Nieuwe verkoper (oude werkte er niet meer) kwam persoonlijk op de bouw langs om extra in te meten.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door D. Noest op vrijdag 3 jan 2020 '20 | vestiging Roosendaal
Waren zeer vriendelijk, niet opdringerig, hebben nu een mooie nieuwe keuken. Monteurs ook zeer vriendelijk. Echt vakwerk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Arno op woensdag 1 jan 2020 '20 | vestiging Amsterdam
Wij hebben hier onze nieuwe keuken gekocht. Eerst hadden we een offerte laten maken bij een ander keukenbedrijf maar we hadden onze twijfels. Gelukkig maar want hier bij keukenloods Amsterdam werd de prijs van de keuken een stuk lager. Ook de professionaliteit van de verkoper (Peter) was erg goed. We voelden ons hier meteen thuis. Het vervolg van de bestelde keuken werd netjes afgewikkeld dmv diversen emails. De communicatie is perfect geweest. Onze keuken werd geplaatst door keukenloods in 2 dagen. We zijn erg blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf 2 keukens”
Door Frederking op dinsdag 31 dec 2019 '19 | vestiging Zaandam
2 keukens aangeschaft, prima service, snelle afhandeling en zeer goede montage, snel en netjes. Geen problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geplaatst”
Door Sengers op dinsdag 31 dec 2019 '19 | vestiging Gaanderen
Keuken. Zijn netjes geholpen en de keuken is op afspraak geplaatst
FOTO VAN SENGERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“4 keukens”
Door Kees Nuijten op vrijdag 27 dec 2019 '19 | vestiging Roosendaal
Ik heb vier standaard keukens gekocht. De kwaliteit daarvan is goed. Het is goed te doen om hem zelf te plaatsen doch enige ervaring is wel gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje”
Door Map Nihom op dinsdag 24 dec 2019 '19 | vestiging Amsterdam
De recente aankoop van een complete keuken was de vierde op rij. Simpelweg omdat de service en prijsstelling optimaal is. Meteen nadat je je wensen hebt kenbaar gemaakt, schets een professional je toekomstige keuken. Bij de selectie van alle benodigde onderdelen denkt men eerlijk en open mee in het kader van het beschikbare budget. De keukenloods is daarbij extreem creatief in de keuze van alternatieven die je aankoop dan ook echt mogelijk maken. Met een onverminderde service wordt de nieuwe keuken op lokatie vakkundig ingemeten en krijg je al snel de benodigde (installatie)tekeningen. Zoals dan inmiddels verwacht mag worden, geschiedt levering en opbouw geheel conform de gemaakte afspraken. En daarom is ook deze 4e keuken (ditmaal voor een familielid) wederom een plaatje!
Reactie of foto toevoegen
“Nette en werkende keuken”
Door sanne op dinsdag 24 dec 2019 '19 | vestiging Utrecht
Voor ons nieuwe huis hebben we een keuken gekocht bij keukenloods. in de winkel zijn we heel goed geholpen door Dirk. Het inmeten ging niet helemaal goed, waardoor het plaatsen enigszins een uitdaging was. Gelukkig waren de monteurs heel kundig en hebben ze met wat creatieve aanpassingen de keuken netjes geplaatst. De spoelbak bleek beschadigd tijdens het transport. Op de dag van plaatsing werd die direct omgewisseld en hadden we halverwege de middag een complete, nette en werkende keuken. Dus zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door M.J. Vrugt-van Eldik op dinsdag 24 dec 2019 '19 | vestiging Veendam
In augustus 2019 hebben wij een keuken gekocht bij de Keukenloods in Veendam. We werden daar uitstekend geholpen. De verkoper kwam zelf ook met goede suggesties.
In november is de keuken geplaatst. Alle onderdelen van de keuken werden een dag voor de plaatsing geleverd. De keuken is zeer vakkundig geplaatst door uiterst vriendelijke mensen. Al met al hebben wij een hele goede ervaring opgedaan met de Keukenloods te Veendam.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Hiep op vrijdag 20 dec 2019 '19 | vestiging Almere
Wij hebben voor de 2e keer binnen 3,5 jaar een keuken gekocht bij Keukenloods, dit keer voor ons nieuwbouwhuis. En de keuken is weer super! En beide keren een fijne installateur die niet weggaat voordat álles goed is. We hebben niet voor niets weer gekozen voor Keukenloods!
Reactie of foto toevoegen
“Haecker keuken”
Door Corine Pullen op vrijdag 20 dec 2019 '19 | vestiging Zaandam
Een Haecker Systemat keuken aangeschaft. Ik ben prima geholpen door het personeel van de Keukenloods Zaandam en door de monteurs die de keuken hebben gemonteerd. Aanpassingen c.q. wijzigingen werden direct doorgevoerd. Alle afspraken zijn nagekomen waardoor ik de Keukenloods bij anderen durf aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Barry op woensdag 18 dec 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
top geregeld allemaal. Verkoper Peter heeft ons goed geholpen en goed meegedacht met ons wensen. we zijn ook erg blij met het composiet werkblad. levering zoals afgesproken en vakkundig montage. er was een plankje beschadigd en wordt later netjes nageleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede opstelling”
Door Hans en Miranda Baijens op dinsdag 17 dec 2019 '19 | vestiging Drunen
Wij hebben een hoekkeuken gekocht met nog een los element. Wij zijn erg goed geholpen door Paul van keukenloods Drunen. Hij heeft erg veel ervaring en heeft met ons samen een goede opstelling gemaakt. Wij bevelen keukenloods Drunen dat ook erg aan.
FOTO VAN HANS EN MIRANDA BAIJENS
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Hans en Miranda Baijens
REACTIE VAN HANS EN MIRANDA BAIJENS
Het losse element
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Robert op vrijdag 13 dec 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een U-keuken aangeschaft.Vanaf de eerste binnenkomst in de winkel zijn wij ongelofelijk goed geholpen door Amanda Patist die zeer kundig, erg geduldig en super professioneel advies heeft gegeven en samen met ons de perfecte keuken heeft gecreëerd !! Amanda heeft enorm veel verstand van zaken zelfs van de technische specificaties van de de door ons aangeschafte apparatuur. Amanda zal ik daarom bij iedereen aanbevelen! Ook na het plaatsen leverde Keukenloods een super service
FOTO VAN ROBERT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Richard op vrijdag 13 dec 2019 '19 | vestiging Zaandam
Nieuwe keuken en koelkast ,oven en een betonnenblad . Zeer aan te raden dit bedrijf

Aanvulling ontvangen 16 december 2019: De keuken is inmiddels gemonteerd. Wij zijn hier tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Schenk op donderdag 12 dec 2019 '19 | vestiging Zaandam
Een nieuwe keuken gekocht bij Keukenloods. Deskundig en prettig geholpen. Laagdrempelig contact kunnen hebben en vragen snel beantwoord. Ben erg blij met mijn nieuwe keuken en raad Keukenloods zeker aan voor diegene die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN SCHENK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bart Harmsen op maandag 9 dec 2019 '19 | vestiging Alkmaar
Hele mooie mat zwarte keuken gekocht. We werden goed geadviseerd en kregen een scherpe prijs. Tijdens het plaatsen konden we met onze vragen goed terecht in de winkel. Het filter voor de afzuiger die we waren vergeten te bestellen werd kosteloos toegestuurd. Kortom, erg tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Simone Poons (Valuestyling) op donderdag 5 dec 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Keuken. Zeer professioneel geholpen. En goed afgeleverd. Monteur heeft kennis van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Anne-Marie van Ooy en Guido van Erven op woensdag 4 dec 2019 '19 | vestiging Zwaag
Wij hebben een prachtige hoekkeuken gekocht bij Keukenloods in Zwaag. We werden zeer goed geholpen en waren direct enthousiast. De procedure was uitstekend we konden het verloop van de keuken volgen. Op de aangeven datum kwam de keuken en de dag erna geplaatst. De monteurs hebben uitstekend werk verricht, zeer vakkundig. Door een fout van de electro monteur liet de achterwand los en de monteur van keukenloods kwam het weet repareren. Er ontbraken 3 planken en deze werden netjes nageleverd. We zijn vol lof over onze keuken en krijgen veel complimenten over de keuken.
FOTO VAN ANNE-MARIE VAN OOY EN GUIDO VAN ERVEN
Prachtige hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door A. van de Reijt op woensdag 4 dec 2019 '19 | vestiging Roosendaal
Wij hebben bij Keukenloods een hoekkeuken gekocht en zijn geholpen door vakkundig en vriendelijk personeel. De bedoeling was een nieuwe koelkast maar het werd een nieuwe keuken. Wij zijn erg blij deze keuze gemaakt te hebben. Bedankt mensen.
FOTO VAN A. VAN DE REIJT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken gekocht”
Door Berry daemen op dinsdag 3 dec 2019 '19 | vestiging Roosendaal
We hebben een prachtige keuken gekocht met Siemens apparatuur , met vervoer enkele delen beschadigd, maar snel zonder problemen nieuwe delen geleverd, top.
FOTO VAN BERRY DAEMEN
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding”
Door Mevr. J.E. de Haan op dinsdag 3 dec 2019 '19 | vestiging Zaandam
Bovenkastjes voor de keuken. Goed geholpen en de plaatsing was perfect.
REACTIE VAN MEVR. J.E. DE HAAN
erg mooi
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ineke op vrijdag 29 nov 2019 '19 | vestiging Alkmaar
Keuken met apparatuur keurig geleverd en op 1ste etage gebracht. Alles werkt en draait prima. Geen klachten, Wel heel tevreden.
FOTO VAN INEKE
Keuken op de eerste
Reactie of foto toevoegen
“Balen”
Door Sabine op vrijdag 29 nov 2019 '19 | vestiging Amsterdam
Keuken, goed geholpen, alleen is hij na 4 weken nog niet compleet, stoomoven is niet leverbaar, daar zijn we wel teleurgesteld over. Ligt aan Miele zegt Keukenloods. Ook 1 kitrand niet gedaan. Nu met kerst zonder stoomoven, dat is wel heel erg balen.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk contact”
Door Monique Delfgaauw op dinsdag 26 nov 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Een geheel nieuwe keuken inclusief apparatuur gekocht. Ik was eerst bij ikea wezen kijken en daarna hier bij keukenloods. Voor slechts een fractie meer geld kreeg ik echt veel meer kwaliteit. De verkoper dacht heel goed mee, kon ik ook tussendoor nog paar keer bellen voor advies en uiteindelijk daar besteld. Ook voordat ze komen plaatsen nog persoonlijk contact wat ik heel fijn vond. En dan de aftersales, wederom persoonlijk contact of alles naar wens is. Kortom, blij met de nieuwe keuken.
FOTO VAN MONIQUE DELFGAAUW
Blij met de keuken
+ Toon extra foto van Monique Delfgaauw
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Symon op dinsdag 26 nov 2019 '19 | vestiging Veendam
Een keuken. Super goed geholpen in de showroom

Aanvulling ontvangen 26 november 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd in 1 dag. Prima geregeld alleen soms wat te "ruig" met afwerken/plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Niek op dinsdag 26 nov 2019 '19 | vestiging Veendam
Wij hebben hier een keuken gekocht en zijn zeer tevreden.

Aanvulling ontvangen 26 november 2019: Het is bezorgd. En wij hebben het zelf geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Geen gedoe”
Door Erik op vrijdag 22 nov 2019 '19 | vestiging Roosendaal
Keuken gekocht; goede prijs, niet opdringerig, geen gedoe met 'actie dit', 'actie dat' of 'nu beslissen'. Keukenmonteur was zeeeer vakkundig. Is al de 2e keuken die ik door hem heb laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Melissa op vrijdag 22 nov 2019 '19 | vestiging Zaandam
In de winkel zijn wij echt super goed geholpen door een hele lieve man die naar ons gevoel luisterde en precies wist wat wij wouden met onze keuken. Bij de aflevering van de keuken had de bezorger helaas wel het keukenblad laten vallen en hebben wij 1,5 maand moeten wachten op een nieuw blad. Dit had van mij heel anders moeten gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Emiel hagen op vrijdag 22 nov 2019 '19 | vestiging Amsterdam
Complete keuken, zeer tevreden de service was top! Zou het een ieder kunnen aanraden om bij de Keukenloods een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal klaar”
Door Evy op donderdag 21 nov 2019 '19 | vestiging Gaanderen
2 jaar geleden geweest om een keuken te ontwerpen. We moesten met eigen ideeën komen. Er werd niet meegedacht. Een paar keer terug geweest omdat de verkeerde kleuren en apparatuur ingevuld was. (later bleek dat de man die ons hielp hier pas een maand werkte). Met inmeten zijn ook fouten gemaakt, waardoor de kraan niet achter de spoelbak paste etc. Verkeerde producten vensterbanken etc zijn geleverd waardoor ze 3 x opnieuw zijn gekomen om elke keer weer wat te monteren. Monteurs werden verkeerd ingepland met te weinig tijd etc. Ook de muur hierbij beschadigd en gezegd dat dit er al zat.... Na 3 weken kwamen er vlekken in het blad (kunststof). Volgens hun met het een lijm zijn. Oplossing: hun willen een nieuw blad betalen maar een nieuwe spoelbak en montage kosten zijn voor ons.... Ik ben er heeeelemaal klaar mee.... Had nooit gedacht dat ik voor een keuken zoveel spanning en emotie zou krijgen... bah :(
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Fam. van Kersbergen op vrijdag 15 nov 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een super gave keuken gekocht. De verkoper heeft ons super goed geholpen en luisterde heel erg goed naar onze wensen. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat wij onze keuken hebben, die wij altijd al wilden. Toen de keuken geleverd werd, zat alles erbij. Netjes in een doosje, allemaal bevestigingsmateriaal. Diversen handleidingen. Ik heb al bij de meeste bekenden van ons aangegeven hoe goed keukenloods is, een vriendin van ons heeft daarom ook een keuken bij keukenloods gekocht.
FOTO VAN FAM. VAN KERSBERGEN
Top keuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door H. van der Welle op donderdag 14 nov 2019 '19 | vestiging Roosendaal
We hebben een complete keuken gekocht en zijn prettig en geduldig geholpen. Er werd goed geadviseerd bij het kiezen van de apparatuur. Ook het plaatsen van de keuken is zeer vakkundig gedaan. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Voor keuken kopen naar Keukenloods lopen”
Door Fam Hagoort op maandag 11 nov 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij de keukenloods. We zijn heel tevreden met de nieuwe keuken. Tijdens het kopen zijn we goed geïnformeerd hoe we de bestaande keuken opnieuw zouden kunnen inrichten. De keuken werd in 1 dag geplaatst en alles werd netjes opgeruimd en afval werd meegenomen. Dus: wilt u een nieuwe keuken kopen dan zou ik naar de Keukenloods lopen
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Ewelina Wilk op vrijdag 8 nov 2019 '19 | vestiging Zaandam
We hebben een complete keuken aangeschaft. We zijn zeer goed geholpen door Pierre. Alles is correct en op tijd afgeleverd. We zijn tevreden over deze zaak. Absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nette service”
Door L vd burgt op vrijdag 8 nov 2019 '19 | vestiging Drunen
Complete keuken. goed geholpen. Nette service en goede levering
Reactie of foto toevoegen
“Ervaren en behulpzaam”
Door Rachelle op vrijdag 8 nov 2019 '19 | vestiging Zaandam
Wij hebben bij Keukenloods Zaandam een keuken gekocht. De verkoper heeft goed de tijd genomen om samen met ons een showmodel zo te ontwerpen dat de vorm mooi in onze keukenruimte stond en natuurlijk met wat extra wensen erbij. Helaas kwamen wij er later achter dat de muren van de ruimte niet helemaal correct waren waardoor wij de keuken moesten aanpassen. Wij zijn hierbij goed geadviseerd door de verkoper en uiteindelijk is alles helemaal goed gekomen! Al met al goede kwaliteit keukens en ervaren en behulpzaam personeel!!
FOTO VAN RACHELLE
Keukenvorm passend bij ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Pieter kwant op donderdag 7 nov 2019 '19 | vestiging Veendam
Keuken gekocht bij keukenloods in Veendam. Goede service. De keuken is keurig opgemeten waardoor wij zelf deze hebben geplaatst
FOTO VAN PIETER KWANT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouw”
Door Sander Bon op dinsdag 5 nov 2019 '19 | vestiging Zaandam
Wij hebben kwartaal 3 (2018) een keuken gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Keukenloods was één van de drie aanbieders die wij hebben bezocht. Essentieel voor ons bij een aankoop van deze financiële omvang is dat er naast een professionele service en een goede prijs & kwaliteit verhouding ook echt de tijd voor je wordt genomen. Bij Keukenloods zijn we enkele keren langsgeweest, en steeds weer viel ons de persoonlijke service, rust en eerlijkheid op. Dit heeft ons, mede door de opdringerige houding bij anderen ('als u vandaag beslist dan...'), doen besluiten om de keuken bij Keukenloods aan te schaffen. Na de koop hebben wij goed contact gehouden met de servicedesk en de leverdatum moest door uitloop van de oplevering huis aantal keren worden uitgesteld. Dat was geen enkel probleem. De mannen van de levering en installatie allemaal zeer prettig in de omgang en netjes werkend. De keuken stond in een aantal uur keurig op de plek. Geen moeite hier een mooie recensie over te schrijven.
FOTO VAN SANDER BON
REACTIE VAN WENDY
Beste Sander, prachtige keuken! Wij zijn ook aan het oriënteren voor de keuken voor onze nieuwbouw woning. Zou ik je brutaal mogen vragen waar jullie de prachtige vloer (vissegraat) gekocht hebben? En welke het precies is? pvc/hout en kleur? Alvast bedankt.
REACTIE VAN SANDER BON
Bedankt voor het compliment. Bij deze de link: https://parket-paleis.nl/product/visgraat-terrace-wit-geolied/ Groet, Sander
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Lida op dinsdag 5 nov 2019 '19 | vestiging Amsterdam
Een complete keuken gekocht met inbouwapparatuur. Snelle levering. Er kan overal wel eens wat ontbreken, zoals handgreepje ofzo... maar geen punt... zo nagestuurd. Service is ronduit perfect. Prima contact gehad.
FOTO VAN LIDA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak gegaan”
Door Niels Groenevelt op maandag 28 okt 2019 '19 | vestiging Alkmaar
Wij hebben de keuken in Alkmaar gekocht. We hadden al een heel goed idee hoe we het wilden en Keukenloods kwam met een uitstekend ontwerp en een goede prijs. Keuken is volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door R.de Graaf en D.van Dijk op donderdag 24 okt 2019 '19 | vestiging Zaandam
Prima geholpen door Jan Zuidam, goed geadviseerd. De keuken is ook precies geleverd zoals afgesproken/besteld. Prima op de hoogte gehouden mbt de levering en de status van de order. Keurig geplaatst door de monteur al met al voor ons een prima ervaring met Keukenloods.
FOTO VAN R.DE GRAAF EN D.VAN DIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Erik Jille op dinsdag 22 okt 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken in hoekopstelling gekocht. We zijn op een zeer prettige en deskundige manier geholpen met de uiteindelijke invulling en keuzes. Uitstekende bezorgservice. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Doenja van Ruller op maandag 21 okt 2019 '19 | vestiging Amsterdam
Onlangs een volledige keuken besteld bij Keukenloods. De communicatie was vlot en er werd goed met mij meegedacht om een zo'n mooi mogelijk resultaat te krijgen binnen mijn budget. De keuken is inmiddels geïnstalleerd en alles werkt perfect. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Petra de Munck op maandag 21 okt 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Mijn droomkeuken gekocht inclusief mooie apparatuur. Keukenloods heeft mij vanaf het begin tot het eind uitstekend geadviseerd en met mij mee gedacht.

Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: De keuken is geleverd en daarna gemonteerd. De levering is gedaan door 2 uiterst sympathieke en professionele mannen. De montage is in opdracht van Keukenloods gedaan door Marcel van Gils. Ook dit bedrijf was zeer professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenuitbreiding”
Door Aimee Cox te Amsterdam op zondag 20 okt 2019 '19 | vestiging Zaandam
Ik ben heel goed geholpen in de winkel. Fery heeft een tekening gemaakt van de ideeën die ik met hem besprak. Op de geplande datum - een bloedhete dag - is iemand alles perfect komen installeren. Ben erg blij met deze zakelijke uitbreiding van de keukenruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Alles compleet”
Door Rianne Van Huis op zaterdag 19 okt 2019 '19 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht bij keukenloods Roosendaal. We zijn zeer tevreden met alle hulp die keukenloods ons heeft gegeven. Vanaf het meedenken over het ontwerp en de praktische uitvoering daarvan, het oplossen van problemen voor en na de levering en natuurlijk het uiteindelijke resultaat. Alles compleet en werkend , de order makkelijk digitaal na te kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Madelon S op zaterdag 19 okt 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Complete keuken gekocht bij keukenloods Waddinxveen. Peter heeft ons goed geholpen met uitdenken en het op de beste manier inrichten van de keuken. Super! Ook toen bleek dat na installatie iets niet helemaal goed was werd dit professioneel en netjes opgelost. Erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Stipt op tijd gegaan”
Door B van Norde op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Zaandam
Er is goed geluisterd naar onze wensen. Duidelijkheid over de levering van de keuken via de orderstatus en alles stipt op tijd geleverd en gemonteerd. Een echte aanrader dus!
FOTO VAN B VAN NORDE
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe aankoop”
Door Dennes van Drunen op maandag 14 okt 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Wij hebben hier een nieuwe keuken gekocht. Vanaf het begin gelijk goed geholpen kennis van zaken. Levering en plaatsen allemaal gegaan zoals afgesproken. Super mooie keuken erg blij met de nieuwe aankoop.
FOTO VAN DENNES VAN DRUNEN
Supermooi
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Sander Landman op dinsdag 1 okt 2019 '19 | vestiging Zaandam
Een nieuwe keuken, zeer snel schakelen met kundig advies.
FOTO VAN SANDER LANDMAN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne leverancier”
Door Elton Backx op maandag 30 sep 2019 '19 | vestiging Drunen
Wij zijn door Keukenloods enorm goed geholpen bij het goed samenstellen van onze keuken. Daarin zijn wij uitstekend begeleid door de adviseur. Tijdens de oplevering van ons huis heeft Keukenloods regelmatig gevraagd wanneer ze konden leveren en ook de levering zelf is uitstekend verlopen. Kortom, een prima keuken door een fijne leverancier.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Co van Ekeren op zaterdag 28 sep 2019 '19 | vestiging Roosendaal
Netjes geholpen door Gert Jan goed meegedacht over de indeling en apparatuur.

Aanvulling ontvangen 2 oktober 2019: Is reeds geleverd en gemonteerd. Ervaring: Goed.
Reactie of foto toevoegen
“Luxe complete keuken”
Door Stefan op vrijdag 27 sep 2019 '19 | vestiging Utrecht
Prima advies gehad. De vestiging onderscheid zich van andere vestigen die er vaak chaotisch uitzien. Mooie showroom!

Aanvulling ontvangen 1 oktober 2019: De keuken is momenteel gekeverd en afgemonteerd. Installatie helemaal tevreden over en werd gedaan door kundige vaklui. Er zijn wat restpunten die momenteel in behandeling zijn bij keukenloods waarvan de communicatie soms wat stroperig gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Voorraadkeuken”
Door Alexandra van der pas op donderdag 26 sep 2019 '19 | vestiging Nederweert
Ik heb een voorraadkeuken inclusief apparatuur gekocht. Ik ben super vriendelijk geholpen en de prijs was ook gewoon goed. De levering was volgens afspraak verlopen en alles klopte. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs ook. Niets te klagen. Dit was de 2e keuken die ik daar heb gekocht. Enkele jaren geleden heb ik er ook 1 gekocht en dat was ook top.

Eerdere ervaring van 23 mei 2016: Goed geholpen in de winkel. Afgeleverd op de afgesproken tijd door nette heren. Alles was compleet en in goede staat. De afmetingen van het blad klopte ook precies. Fijn dat er ook een onderhoudsset voor het blad bij zat. Ook tussen het bestellen en de levering was er regelmatig contact van hun uit over de staat van de bestelling. Een paar dagen na levering is er ook contact opgenomen met de vraag of alles naar wens was. Helemaal top dus.
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuze”
Door Jan Verhees op woensdag 25 sep 2019 '19 | vestiging Roosendaal
We hebben bij Keukenloods Roosendaal een keuken gekocht. Walter heeft ons uitstekend geholpen. We dachten dat we precies wisten wat we wilden. Toch heeft Walter ons adviezen gegeven waar we zelf niet aan gedacht hadden. Ook bij de aanschaf van keukenapparatuur zijn we uitstekend geholpen. Ze hebben bij keukenloods een grote keuze aan apparatuur en merken en dat alles tegen de laagste internetprijzen. Inmiddels is de keuken geplaatst en voldoet geheel aan de verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen klachten”
Door S. Haas op woensdag 25 sep 2019 '19 | vestiging Zaandam
Ik heb een keuken gekocht. Werd goed geholpen. Plaatsing duurde wel langer dan eerst aangegeven, dus dat viel tegen. De keuken is binnen een dag geplaats. Tot nu toe geen klachten, alles werkt en ziet er heel netjes uit.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken met kleine vertraging”
Door Wessel op dinsdag 24 sep 2019 '19 | vestiging Utrecht
Prima service winkel. Prima prijs. Prima kwaliteit keuken. Wij waren wat ontevreden over de levertijden. Daarnaast waren een aantal onderdelen verkeerd geleverd (door een fout van een leverancier van Keukenloods). Dat was vervelend omdat hierdoor de keuken twee weken later opgebouwd kon worden. Daardoor ff zonder keuken gezeten. Wel heel tevreden over de klantenservice. Die is snel bereikbaar per telefoon. Ook al monteur je de keuken zelf, zijn ze niet te beroerd om je telefonisch te hulp te staan.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmannen”
Door Frank M op maandag 23 sep 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Nieuwe keuken gekocht bij keukenloods Waddinxveen. Ik ben erg prettig geholpen en kreeg goed advies. Ook bij het leveren en plaatsen van de keuken vriendelijk personeel en het gevoel dat het echte vakmannen waren. Ik raad de keukenloods zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en professioneel”
Door Robin op maandag 23 sep 2019 '19 | vestiging Roosendaal
Compleet keuken. Fijn en professioneel geholpen. Snelle levering.

Eerdere ervaring van 9 augustus 2017: Joost van de keukenloods in Roosendaal heeft ons super geadviseerd en geholpen. We hebben een prachtige keuken, absoluut niet de laatste!
FOTO VAN ROBIN
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken met apparatuur”
Door Sven op maandag 23 sep 2019 '19 | vestiging Zaandam
Voor onze nieuwbouwwoning een complete keuken met apparatuur gekocht. In het verleden hadden we al een keer eerder hier een keuken gekocht wat ons goed was bevallen. Uiteraard zijn we voor aankoop zijn we bij diverse keukenleveranciers geweest maar uiteindelijk door het goed meedenken van de medewerken en niet te vergeten de prijs weer bij de Keukenloods gekocht.

Aanvulling ontvangen 23 september 2019: Doordat iets anders in de bouw was uitgelopen kon de keuken niet op de afgesproken tijdstip worden geleverd. gelukkig was dit geen probleem voor de keukenloods en kon het een week worden uitgesteld. Tot nu toe bevalt de keuken prima en hebben we geen opmerkingen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Corrie Schrama op vrijdag 20 sep 2019 '19 | vestiging Amsterdam
Een keuken. Wij zijn heel vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd goed geluisterd en meegedacht. Ik heb de keukenloods al aan een vriendin geadviseerd en zij heeft inmiddels ook een nieuwe keuken besteld bij de keukenloods. Ook het plaatsen en de service daarbij zijn uitstekend. Ik zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Youssra en Taleb op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Zaandam
Wij hebben een keuken aangeschaft. Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door LC van Dommelen op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Drunen
wij hebben een complete keuken gekocht en zijn zeer goed geholpen door een vakman die er ook verstand van heeft alles is perfect verlopen ook de aflevering was zeer goed gepland wij zijn er zeer tevreden over en kan dat iedereen aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door John en Mieke Beun op dinsdag 10 sep 2019 '19 | vestiging Gaanderen
Mooie keuken met inbouwapparatuur gekocht in Gaanderen. Wij werden zeer fijn geholpen en van deskundig advies voorzien. Keuken werd op de afgesproken data geleverd en geplaatst. Tevens een prima after sales. Wij zijn heel tevreden en kunnen Keukenloods dan ook van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Ana Maria da Silva op maandag 9 sep 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een prachtige complete T-splitsing (keuken) gekocht. Op de dag van aanschaf, inmeet moment, nameten en afhandeling zijn wij goed geadviseerd door verkoper Peter Wouters van Keukenloods Waddinxveen. Wij zouden iedereen aanraden om bij Keukenloods in Waddinxveen voor een keuken.
FOTO VAN ANA MARIA DA SILVA
T splitsing keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kan het aanraden”
Door Andrea op maandag 9 sep 2019 '19 | vestiging Zaandam
Ik kan aanraden om een keuken bij de keukenloods te kopen! Mijn ervaring is dat ze de tijd voor je nemen, met je meedenken en natuurlijk ook mooie keukens hebben waarbij veel variaties mogelijk zijn, in verschillende prijsklassen
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door H. Wensveen op vrijdag 6 sep 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Via via kwamen wij bij de Keukenloods in Waddinxveen terecht om ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. Wat we niet hadden verwacht, is dat we een paar uur later een keuken hadden gekocht. Met dank aan verkoper Peter Wouters. Hij loodste ons langs alle mogelijkheden(opties, apparaten, kleuren enz.). Hij dacht met ons mee en ging hierbij zeer klantgericht te werk. De volgende stap was de aannemer, in ons geval waren dat Martin en Joost van het bedrijf Markus Projects, wat een toppers!!! Peter, Martin en Joost voor jullie een dikke 10. Bedankt! Janny & Henk Wensveen
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn”
Door Geert-Jan Schipper op donderdag 5 sep 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
We zijn erg goed geadviseerd en tot een aantal keer toe rustig geholpen door Peter Wouters als wij weer eens een ander idee hadden. Super fijn meegedacht met onze wensen.
FOTO VAN GEERT-JAN SCHIPPER
Nieuw geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Kooijmans op vrijdag 30 aug 2019 '19 | vestiging Veendam
Een keuken gekocht en geholpen door paul waddington. Super geholpen zeer meedenkend. Als we weer iets moeten gaan we zeker hier weer heen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken”
Door K. Sandifort-de Jong op dinsdag 27 aug 2019 '19 | vestiging Zaandam
De aankoop was een keuken, prettig geholpen en de levering en installatie waren goed.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar behoren”
Door Kevin op dinsdag 27 aug 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenloods. We gingen er eigenlijk heen om apparatuur uit te zoeken, omdat we de verkopers van alle keukenwinkels niet vertrouwden. We wilden een eigen keuken maken. Maar toen kwamen we bij Keukenloods en de verkoper zei precies de goede dingen die we wilden horen. Dat was heel fijn! We hebben toen meteen voor onze keuken getekend!.

Aanvulling ontvangen 27 augustus 2019: Ja onze keuken met al het apparatuur is geleverd. Keukenloods heeft van te voren al een keer gebeld om door te spreken hoe de levering zal gaan en wat er gaat gebeuren. Dat was al heel fijn. De dag dat het werd geleverd, belden ze ook van te voren. Dit was ook heel goed. De levering ging snel en netjes. De keuken hebben we zelf gemonteerd. We misten 1 klein onderdeel maar dit is meteen opgestuurd na de bouwvak. Alles naar behoren dus.
FOTO VAN KEVIN
Keuken met visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Keukenblok met apparatuur”
Door Marlies Huisman | B&B Dijkhuis De Hulk op dinsdag 27 aug 2019 '19 | vestiging Zwaag
Voor onze B&B hebben we een keukenblok gekocht met apparatuur. Vanaf het adviestraject tot en met het plaatsen vd keuken een goede service, meedenken, op de hoogte houden, track 'n trace en vriendelijke medewerkers. Dank daarvoor, Marlies
Reactie of foto toevoegen
“Had graag meer info gehad”
Door A. Borhani op maandag 26 aug 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Ik heb een keuken gekocht. Echter had ik graag meer informatie gehad over de voorbereidingen die voor de plaatsing van keuken nodig waren. Ik ben nu voor een verrassing komen te staan, omdat ik niet wist dat de voorbereiding van de keuken dusdanige kosten met zich meebracht.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Rebwar op maandag 26 aug 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Ik heb een hele keuken gekocht van Keukenloods Waddinxveen, we zijn heel tevreden en ben heel goed geholpen door medewerkers. Bedankt allemaal. Speciale dank voor meneer Peter voor de tekening en mee denken.

Aanvulling ontvangen 28 augustus 2019: De keuken is geleverd en wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door D.M. van Tuijl op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Keuken gekocht inclusief alle bijbehorende apparatuur. Uitstekend geholpen door Peter Wouters. Bij montage bleek dat 2 deuren niet goed af te stellen waren ( scharnieren) hiervoor zijn nieuwe scharnieren besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Rick Vleugel op woensdag 21 aug 2019 '19 | vestiging Almere
Ik heb een keuken inclusief apperatuur gekocht , alles is volgens afspraak gelopen en ook het plaatsen is keurig en volgens afspraak gegaan !
FOTO VAN RICK VLEUGEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Monique van den Berg op dinsdag 20 aug 2019 '19 | vestiging Zaandam
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen en geadviseerd. Uiteindelijk erg blij met onze aankoop en de prijs van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door GZ op dinsdag 20 aug 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Een complete keuken gekocht incl. plaatsing. Peter dacht vanaf het begin heel goed met ons mee. Kwam zelf met alternatieven die beter pasten bij onze wensen en soms ook beter pasten bij het budget. Afhandeling en contact steeds heel nauwkeurig en snel. Toen we door problemen met de verbouwing de keuken niet op tijd konden laten plaatsen heeft Peter zonder problemen de montage uit het proces gehaald. We zijn erg tevreden met een schitterende keuken en zijn zeer goed geholpen. Andere (grote) keukenzeven kunnen daar nog wat van leren.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel”
Door G de Boer op maandag 12 aug 2019 '19 | vestiging Veendam
Keuken en inbouw apparatuur. Zowel aankoop en installatie ging soepel.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Van der Hoorn op dinsdag 6 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Ervaring met Keukenloods in Utrecht is super positief! Na veel andere keukenaanbieders bezocht te hebben kwamen wij bij Keukenloods in Utrecht uit. Vanaf het eerste moment in showroom zeer netjes ontvangen, nemen ze de tijd voor je en hebben ze er alles aan gedaan om onze wensen in te vullen. Daarna keurig de tijd gehad om thuis om alles door te nemen en de beslissing te maken zonder de Keukenloods opdringerig was. Keukenloods kwam t.o.v. alle andere keukenaanbieders qua prijs en 'gevoel' het beste naar voren en dit heeft ons doen besluiten om onze keuken bij hun te kopen. Nadat we de offerte nog een keer in de showroom hebben doorgelopen, hebben we onze handtekening gezet. Ik moet eerlijk bekennen dat het daar niet stopt bij Keukenloods. Ze houden keurig contact met je betreft de levering van de keuken. Ook voor vragen stonden ze voor ons klaar. De technische tekening was goed verzorgd en onze aannemer heeft hierdoor alles goed kunnen voorbereiden (maken van een schouw om de afzuigkap, leidingwerk en aansluitpunten). Over de plaatsing van de keuken zijn we ook tevreden. Prima monteurs, precies en vakkundig. Kortom: in alle opzichten is Keukenloods een aanrader!
FOTO VAN VAN DER HOORN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Melvin van Wijk op dinsdag 6 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben onze keuken bij keukenloods Utrecht besteld en zijn super te vrede.
Werden vriendelijk en goed geholpen in de winkel. Als wij nog vragen hadden werden wij netjes te woord gestaan of kreeg al snel een reactie via de mail.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door peter laurant op woensdag 31 jul 2019 '19 | vestiging Gaanderen
prima geholpen en goede service en prijs

Aanvulling ontvangen 4 augustus 2019: Keuken is inmiddels geïnstalleerd
We hebben niets dan lof voor de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Fam. Wiedijk op dinsdag 30 jul 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Keuken met afzuigkap, cooker, vriezer, ijskast, kookplaat en vaatwasser alles van Siemens. Van het begin tot het eind super fijn geholpen en over alles is er heel goed gecommuniceerd. En dat voor een hele aantrekkelijk prijs! Wil je geen kopzorgen dan adviseer ik echt Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Niels Groeneveld op dinsdag 30 jul 2019 '19 | vestiging Zwaag
Een keuken. Service in de shop was heel goed. Vooral de montage was super. Geen enkel probleem.
FOTO VAN NIELS GROENEVELD
Witte keuken met zwart eilandblad
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Jeroen op vrijdag 26 jul 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Nieuw huis, nieuwe keuken. Wij hebben gekozen voor Keukenloods en wij zijn erg blij met onze keuze. De service in de winkel was al super, maar ook de montage en nazorg is een dikke 10. Prettig bedrijf met kundige medewerkers en ook de portal waar je je order kan volgen is helemaal van deze tijd. Dikke pluim dus voor Keukenloods Waddinxveen en het montageteam
FOTO VAN JEROEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer ervaren”
Door Max van Regteren op dinsdag 23 jul 2019 '19 | vestiging Gaanderen
Meerdere keukenzaken bezocht maar na mijn bezoek aan de Keukenloods in Gaanderen wist ik het zeker: dit wil ik! Het advies was niet alleen goed maar ook heel praktisch, er werd goed meegedacht zeker omdat het (slechts) een keuken is van 2,5x2m. De keuken is ook echt ontzettend strak geplaatst door twee zeer ervaren mannen.
FOTO VAN MAX VAN REGTEREN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vaatwasser”
Door Aktas op donderdag 18 jul 2019 '19 | vestiging Zaandam
Op 29 maart 2019 zijn wij bij Keukenloods in Zaandam geholpen door Franklin Schor. We werden goed geholpen en na ruim 5/6 uur was de order geplaatst en aanbetaald. Alles zou worden geleverd en gemonteerd, maar alleen de vaatwasser moesten wij zelf ophalen vanwege de aanbieding die er was. In mijn orderstatus stond nog een restant bedrag van €9.951,-. Keurig een aantal dagen voor levering betaald via iDeal. Twee dagen voordat de keuken wordt gemonteerd, komen wij in het filiaal de vaatwasser ophalen en Erik van Bergen geeft aan dat er nog een bedrag van €450,- open staat. Omdat de klant dit zelf moet ophalen, valt dit volgens Erik niet onder het restante bedrag van €9.951,-. ''Want het is toch logisch dat als je een product komt ophalen, dit pas betaald moet worden wanneer je het komt afhalen.'' Helaas wilde meneer niet toegeven aan het feit dat het niet meer dan logisch is dat je een product ook van te voren ook kan betalen en alleen hoeft af te halen. Op de bon zelf staat zelfs: ''Betaling: vooraf per bank, iDeal of via onze mobiele pin bij aflevering.'' Ook was hij er heilig van overtuigd dat Franklin dit mondeling aan ons heeft medegedeeld, terwijl hij er niet bij was en wat natuurlijk een eindeloze discussie is. Al met al: €450,- betaald, omdat wij al een busje hadden geregeld voor de vaatwasser. Maar Keukenloods is niet transparant in wat ze je aanbieden, wat je nog moet betalen en hun eigen bonnen mist zoveel informatie dat ze op deze manier geld bij je plukken. Ik ben erg teleurgesteld, omdat ik dacht dat Keukenloods niet zoals andere vele keukenboeren zouden zijn, zoals Keukenconcurrent. Maar het is helaas, maar waar. Slechte service zodra de order is betaald en wilt totaal niet meedenken. Ik laat het hier niet bij!
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Ben Gaillard op dinsdag 16 jul 2019 '19 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een keuken gekocht alles geregeld volgens afspraak datum levering volgens afspraak alles compleet zou een ieder aanraden eens te gaan kijken bij de Keukenloods niks dan lof.
FOTO VAN BEN GAILLARD
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Laura Dreuning op dinsdag 16 jul 2019 '19 | vestiging Zaandam
We hebben een nieuwe keuken gekocht met de daarbij behorende inbouw apparatuur. Goede service van de medewerkers in Zaandam, er werd goed mee gedacht met de mogelijkheden in de ruimte. Omdat we hebben uitgebouwd en we niet de exacte maten hadden was het een uitdaging. Door het meedenken van de adviseur (Anneke) hebben we nu ook een schuifdeur tussen de keuken en de bijkeuken. Super goed idee voor de ruimte. Ik zou de keukenloods zeker aanbevelen. Klein punt van verbetering is dat de installateur ook al het verpakkingsmateriaal mee zou nemen na de keuken geïnstalleerd te hebben. Nu bleef alles achter en ook overal lag wat.
FOTO VAN LAURA DREUNING
Brede keuken
Reactie of foto toevoegen
“Veel waar gekregen”
Door Claus Tofft op donderdag 11 jul 2019 '19 | vestiging Amsterdam
ik heb een compleet nieuwe Impuls keuken gekocht, en voor het bedrag best veel gekregen. Ik ben er zeer blij mee, En Erwin de Lange heeft mij goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door k van der weegen op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Roosendaal
een gehele keuken met apparatuur ik ben er erg goed geholpen
FOTO VAN K VAN DER WEEGEN
Keuken geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Volgens schema”
Door L. Waarts op donderdag 27 jun 2019 '19 | vestiging Drunen
Op een zaterdagmiddag een keuken uitgezocht en gekocht. daarna nog een paar keer terug geweest voor enkele aanpassingen. We zijn altijd snel en correct geholpen. Ook de levering en de plaatsing van de keuken is volgens schema verlopen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (24 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (22 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (42 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen (8 ervaringen), Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (57 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (18 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (49 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (25 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (35 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (36 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (68 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (11 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (128 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (25 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.