Feedback
8,7

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 361 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren191 ervaringen
4 sterren136 ervaringen
3 sterren12 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster15 ervaringen

Per vestiging:
“Dikke vijf sterren”
Door R. Roelofsen op donderdag 11 jan 2018 '18 | vestiging Utrecht
Door de adviseur Mirza ben ik op een bijzonder prettige manier geholpen. Ik wist goed wat ik wilde en op basis van die input hebben we een keuken samengesteld die precies was wat ik nodig had. Geen opdringerige verkoop, maar heel transparant en vooral heel prettig. De gunnig lag sowieso al bij Mirza, dus aangegeven dat ik geen zin heb in eindeloos onderhandelen -waarbij er initieel een belachelijk bedrag wordt gevraagd- en dat ik gewoon direct een hele scherpe aanbieding wilde. Die heb ik ook keurig van hem gekregen. Kortom een hele prettige ervaring met Keukenloods.

Aanvulling ontvangen 21 maart 2018: De keuken is inmiddels geïnstalleerd in helemaal naar tevredenheid in gebruik genomen. Wat mij betreft krijgt Keukenloods een hele dikke 5 sterren voor de manier waarop ze de keuken geleverd hebben, de begeleiding vooraf. Vooral de wijze waarop het verkooptraject is verlopen is mij bijzonder goed bevallen. Heel transparant en open. Geen opdringerige verkoper en ook meteen een nette reële prijs.
FOTO VAN ROBBERT
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing ging goed”
Door Wendy Terol op maandag 19 feb 2018 '18 | vestiging Zaandam
We hebben tussentijds nog aanpassingen gedaan, gelukkig kon dit allemaal nog. De plaatsing ging ook goed, en de dingen die na de tijd nog vervangen moesten worden zijn ook snel aangepast.
Reactie of foto toevoegen
“Prima communicatie”
Door TamRo diervoeding op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Bij de vesting in Veendam hebben wij een keukeneiland gekocht.. Uitstekend advies en goede service. Er werd goed meegedacht en ook later is er prima communicatie geweest met deze vestiging. De keuken is vakkundig geïnstalleerd. Wij zijn erg blij met onze keuken en met de service van Keukenloods in Veendam. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Sonja Ansing op dinsdag 5 dec 2017 '17 | vestiging Almere
Wij zijn heel goed geholpen en zelfs nog een keer terug geroepen toen ze twijfelde over de kleur keuzes. Er wordt echt mee gedacht! Alles keurig geïnstalleerd en afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Tore Valberg op donderdag 2 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Good experience at the shop, and not inflated prices. Was a new house, so no water to test when Kitchen was installed. Some small startup issues, faucet water leakage, faulty dishwasher and oven. BUT, they sent technician the same day as I reported it. After care seem to be quite good. All in all we do not regret using Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen
“Koop keuken”
Door A. Bruijsten op zaterdag 10 sep 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Bij binnenkomst bleek al gauw dat de prijs/kwaliteit verhouding met concurrenten waar ik ook ben wezen informeren, hier veruit de beste was. De verkoper heeft meegedacht over de nieuwe indeling van mijn keuken en heeft een plaatje gecreëerd waar ik aangenaam door werd verrast. Om het helemaal naar wens te maken ging ik wel over mijn budget, maar hier zijn wij in overleg naar wens uit gekomen. Aan de voorbereidingen voordat de keuken werd geplaatst werden wel hoge eisen gesteld. Ik heb de verbouwing van de keuken namelijk zelf gedaan. Tijdens deze verbouwing liep ik natuurlijk af en toe tegen problemen aan. Gelukkig kreeg ik van de mensen van de keukenloods telkens nuttig advies. De eigenaar is wel zeer duidelijk in sommige gevallen. "Zo moet het en anders gaat het niet." Achteraf blijkt dat dit maar goed was. Hij doet gewoonweg geen concessies als er een kans bestaat dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het eindproduct. Achteraf was ik hier erg blij mee. De keuken zelf heb ik laten plaatsen door mensen van de keukenloods. Deze mensen hebben een prachtig stukje vakwerk afgeleverd. Er is echt geen detail te vinden waarvan ik kan zeggen dat dit beter had gekund. Ook niet als je heel kritisch gaat kijken.
Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden. Vooral als je op zoek bent naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Goed advies in de keuze. In de voorbereiding. In de begeleiding en in de afwerking.
FOTO VAN A. BRUIJSTEN
Keuken had niet beter gekund
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door P Zutt op woensdag 20 dec 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Ze weten wat een keuken is en wat er in moet zitten
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en goed”
Door Thijs van den Berg op donderdag 29 dec 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Netjes geholpen. Goede adviezen. Komt niet opdringerig over. Gaan niet op prijs maar op wensen een keuken samenstellen. Geen probleem bij het uitstellen van de plaatsing datum met een maand. Montage netjes en zeer precies. Kleine strubbeling was het niet leverbaar zijn van de bestelde afzuigkap. Bij levering zat deze er gewoon bij. Kortom goede behandeling en ervaring
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Rene Moonen op dinsdag 10 apr 2018 '18 | vestiging Zaandam
Een compleet nieuwe keuken. alles op tijd geleverd, goede service en door een vakman geplat
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door fam. Kammeraat op maandag 11 dec 2017 '17 | vestiging Waddinxveen
Prima geholpen door de verkoper die verstand van zaken had. Ons goed alles heeft toegelicht, open stond voor latere levering en er voor open stond een en ander toe te voegen en de prijs vast te stellen. Het leuke is dat we deze keuken aan onze dochter hebben kunnen geven in minder leuke omstandigheden en dat ze heel blij is met de keuken. Het is de parel in haar huis. Alle lof voor de keukenloods.
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam personeel”
Door Angela kain op dinsdag 5 apr 2016 '16 | vestiging Zaandam
We hebben een keuken uitgezocht en er werd te plaatse heel goed met ons meegedacht. Ook na bestelling hebben we ervaren dat we telefonisch goed terecht konden met onze vragen. Heel fijn dus dat het personeel zo behulpzaam was.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door J. van der Heijden op zondag 28 aug 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
We werden vriendelijk te woord gestaan en konden snel een afspraak maken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en rekening gehouden met ons budget en we konden naderhand nog een aanpassing doen. We willen dit bedrijf zeker aanraden ook de montage was heel goed.
FOTO VAN J. VAN DER HEIJDEN
Keuken (nog niet in gebruik)
Reactie of foto toevoegen
“Tip top”
Door Jeroen Wassenaar op maandag 9 jan 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Geholpen door Ellen. Zij is ter zake kundig en denkt goed mee. Informatietraject voor plaatsing keuken verliep goed. Plaatsing in één dag. Alles was er en aan het eind (20.00 uur) was alles tiptop.
Reactie of foto toevoegen
“Veel communicatie”
Door Eugène te Wildt namens W.E. te Wildt van Alen op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Het betrof de keuken voor onze moeder. Pa is overleden, nu moet ze het alleen doen. De verkoopadviseur voelde dit heel goed aan, dat gaf ons een goed gevoel. Heeft haar goed geadviseerd, niet altijd naar het duurste maar echt in haar belang meegedacht. Veel communicatie omdat moeders best wel onzeker was in deze situatie maar zelfs dezelfde vraag 3 x was niet teveel. Vervolgens een goede communicatie over de orderstatus en een prettig inbouwbedrijf. Kortom, tevredenheid alom over de keuken, het koopproces en de mensen die het hebben uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door fam. Bruin-de Vries. op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Zwaag
Keuken gekocht bij keukenloods waar wij uitstekend werden geholpen door Femke! Plaatsen is ook prima verlopen. Wij raden keukenloods aan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijne keuken”
Door Etienne op dinsdag 29 sep 2015 '15 | vestiging Veendam
Verkoper heeft aandacht voor je wensen en houdt hiermee steeds rekening. Zo let hij ook continu op het budget en adviseert hij over keuzes en alternatieven om de keuken binne budget zo goed mogelijk op je wense af te stemmen. Erg prettig. Aflevering is vervolgens foutloos en geheel conform afspraak. De keuken is door een vakman geplaatst die erg netjes en secuur werkt. Resultaat is een erg fijne keuken die veel werkruimte en comfort biedt.
Reactie of foto toevoegen
“Over het algemeen goed”
Door Jack Heuts, Daelenbroekweg 39 6075 ES Herkenbosch. op vrijdag 28 aug 2015 '15 | vestiging Nederweert
Probleem betaling zakelijk, privé is dit normaal echter zakelijk is dit niet gebruikelijk! Advies aan de klant is OK. Afspraken worden nagekomen. Kwaliteit akkoord. Monteur akkoord.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door T. Boon op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Zaandam
Na 2 van mijn dochters hebben we zelf ook een prachtige keuken gekocht , zijn in de winkel perfect geholpen.Het afleveren door de chauffeur ging ook beheerst en netjes.Alles werd nogmaals gecontroleerd of het compleet was .Ik zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting gehad”
Door Ingrid arends op maandag 14 sep 2015 '15 | vestiging Veendam
We hebben een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. We kregen goede voorlichting en ze dachten met ons mee. Konden altijd terecht voor vragen. Wat niet in orde was werd direct wat aangedaan. Keuken is netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn”
Door Frank Koeleman op maandag 5 nov 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Onze keuken 1,5 jaar geleden besteld en nu eindelijk na oplevering van de woning laten plaatsen. Een apparaat was nieuw meer leverbaar in het destijds gekozen model, maar dat is super opgelost door een nog beter apparaat. Plaatsing ging heel precies en zijn dan ook, super tevreden, kwaliteit van de gekozen keuken is top! Wij hebben de gehele benadering als zeer prettig ervaren, deskundig advies, gewoon niets op aan te merken... en dat is gewoon heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door R. Heuff op donderdag 5 apr 2018 '18 | vestiging Utrecht
we hebben een nieuwe keuken gekocht en een deel nieuwe apparatuur . van aankoop tot plaatsing een prettige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over resultaat”
Door Diny Proeskie op zondag 9 aug 2015 '15 | vestiging Alkmaar
Onze keuken hebben we nu inmiddels 6 maanden. We zijn erg tevreden over het resultaat. De service was geweldig van begin tot eind. Ook de montage is zeer professioneel gedaan, binnen een dag was de keuken klaar voor gebruik.
FOTO VAN DINY PROESKIE
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door Jacqueline Vrauwdeunt op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Zaandam
We hebben een keuken met kookeiland gekocht. Service was prima, er werd echt de tijd genomen, alles netjes uitgelegd, kan niet anders zeggen dan dat we tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Marita van der Harst op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Rotterdam
We hebben een keuken gekocht, hiervoor zijn we goed en vakkundig geholpen. De keuken is ondertussen geplaatst en is geheel volgens verwachting. We zijn er erg blij mee, er zijn geen nadelen te noemen. Het apparatuur werkt en alles is geleverd en netjes gemonteerd.
FOTO VAN MARITA VAN DER HARST
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima filiaal”
Door J.M.van den Belt op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wat wij belangrijk vonden bij de aanschaf van onze keuken, is dat in het hele traject van aanschaf tot oplevering goed werd gecommuniceerd. Alleen dan krijg je een keuken zonder nasleep en andere problemen. Slechts voor een klein probleempje met de deur van onze vriezer, stond Keukenloods meteen voor ons klaar. Dat hebben wij wel eens anders meegemaakt. Prima filiaal(bedrijf) dat wij van harte kunnen aanbevelen.
FOTO VAN J.M.VAN DEN BELT
Keukenblad met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“recht toe recht aan”
Door Martijn op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Na enig rondshoppen bij diverse Duitse keukenleveranciers en enkele Nederlandse stunters, kwamen we toch tot de conclusie dat Keukenloods wel met afstand de goedkoopste was. Gaanderen is in de advisering een vrij recht toe recht aan bedrijf.
De keuken is van uitstekende kwaliteit, vergelijk het niet met Ikea, dit is veel beter.
Hulde voor de uitstekende montage door Rob. Een echte vakman!! Prettig ook dat het aansluiten van water en electra bij bij de montage in zit.
FOTO VAN MARTIJN
Keuken van Keukenloods
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunten”
Door Rob Verhagen op donderdag 10 aug 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Wij zijn tevreden met onze nieuwe keuken. Levering was zoals afgesproken, kwaliteit is goed en alles werkt naar behoren. Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken en raden Keukenloods aan.
Reactie of foto toevoegen
“Respons en opvolging ontbreekt”
Door Jeroen Taillie op dinsdag 15 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Een mooie keuken besteld met A-klasse aparatuur voor een goede prijs. Tot zover tevreden. Echter de levering:
- werkblad beschadigd geleverd. 1 maand later nog geen voorgestelde oplossing, ondanks directe melding bij levering
- verkeerde schouw geleverd, correct vervangen na een week
- in de keuken zat geen enkele lade voor bestek. Na 1 maand nog niets geleverd en geen datum bekend
- in 6 van de 12 frontjes waren gaatjes voorgeboord voor de greepjes
- sparing voor kraan niet groot genoeg voor de geleverde kraan.

Nu zijn al deze punten vervelend, maar op te lossen. Helaas is de respons/informatie en follow up vanuit keukenloods bedroevend. Geen support, inleving of met name een vorm van terugkoppeling, tenzij je er zelf meerdere keren er week achteraan blijft bellen/mailen. Maar dan nog na 1 maand helaas geen resultaten. Voor ons dus een zeer slechte ervaring en kunnen hen dus duidelijk niet aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen minpunt communicatie”
Door Theo Nieuwenhuis op maandag 19 feb 2018 '18 | vestiging Gaanderen
Het enige minpunt is de communicatie. Die had wel wat beter gemogen. Het hoofdkantoor en de vestiging werken kennelijk langs elkaar heen, waardoor een afspraak met de vestiging ov het plaatsen kan worden overruled.
Reactie of foto toevoegen
“Geen professionele levering”
Door Bas Silos op woensdag 7 dec 2016 '16
Apparaturen bestellen ging prima, levering dramatisch. Keuken is op begane grond, voordeur heeft 3 treden. Komt 1 jongen bezorgen, moest al enorm sjorren, duwen om de zware goederen uit de auto te krijgen (koelkast en vriezer van 230 cm hoog). Levert voor de deur, ja die drie treden zijn een trap en daar mag ik niet op. Keukenloods heeft niets gevraagd over situatie voor levering. Staat je nieuwe keukenapparatuur dan om half 5 's middags buiten. Zelfs AH levert tot in de keuken. Nooit meer keukenloods, volgende keer kies ik een professionele levering.
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Bas, Ik heb van mijn collega begrepen dat er inmiddels contact is geweest over dit probleem en dat het naar tevredenheid is opgelost. Ik wens je veel plezier met je aankoop bij Keukenloods en nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Begrepen onze wensen”
Door Tom op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Zwaag
De keuken voor een prima eerste prijs aangeboden, en de geleverde onderdelen ben ik ook tevreden over. Alleen een handvaatje miste. Deze is echter snel kosteloos toegestuurd. Daarnaast begreep de verkoper onze wens, geen moeilijke en overbodige keuzes.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J.Arends op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Veendam
Mijn ervaring met keukenloods was uitstekend de uitleg was zeer duidelijk en goed op papier gezet en zeer klantvriendelijk na het inmeten door een monteur werd alles nog een keer door genomen en een offerte toegezonden en na akkoord werd alles nog een keer gecontroleerd en werd gelijk een datum afgesproken voor de levering van de keuken, de levering was prima zoals af gesproken bij montage van de keuken was alles aanwezig tot kleinste onderdeel .
REACTIE VAN J.ARENDS
nieuwe keuken
REACTIE VAN J.ARENDS
nieuwe keuken
REACTIE VAN CARLA
Wat een mooie keuken.Ik ben meteen weg van je keuken.wat heeft het plusminus gekost?
REACTIE VAN J.ARENDS
Ga naar keukenloods en vraag naar Kees en je krijgt een goede prijs want iedere keuken is anders
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Senioren Woongroep Anand Jyoti op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Amsterdam
De producten zijn van goede kwaliteit. Met de levering waren er enkele problemen. Een afdekplaat werd niet bezorgd. De nalevering duurde bijkans 2 weken, waardoor de keuken na 3 weken opgeleverd kon worden. De afzuigwazemkap doet nog niet. De monteur heeft gemeld volgende week dinsdag te zullen komen. Ik vind dit allemaal wat te lang duren.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met aankoop, maar niet met 1 medewerker”
Door Alex en Jose Van Den Bosch op dinsdag 3 okt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Wij waren erg blij met de aankoop van onze nieuwe keuken erg goed geholpen door Alicia Bos toen de keuken geplaatst werd door Erik ook een topper bleek dat er een fout was gemaakt met de maten van het blad Alicia vond dit echt heel vervelend voor ons en heeft direct een nieuw blad besteld alleen was ivm vakantie periode dat bedrijf net 3wkn gesloten wij zeiden dat we dat wel konden redden als het dan maar zo spoedig mogelijk daarna in orde gemaakt zou worden en toen ging het mis het blad was binnen maar kon pas 25 okt geplaatst worden helaas was Alicia op vakantie en kregen we te maken met [naam verwijderd door Qasa] wat niet echt een aanrader is! Wij moesten maar begrip hebben dat het druk was nou dan heb je betaald en trek je aan het kortste eind naar een zeer vervelende discussie heb ik toen zelf naar de service afdeling gebeld en daar heeft ivette het echt keurig opgelost ipv 25 oktober kwam Erik 27 sep keurig bij ons het blad plaatsen en de keuken helemaal goed afstellen dat scheelt een maand [naam verwijderd door Qasa]! Jij kan beter azijn gaan verkopen geen reclame voor je collega.s! Verder zijn wij heel tevreden met onze nieuwe keuken!! En een dikke pluim voor Alicia Erik en Ivette.
Reactie of foto toevoegen
“Super meegeholpen”
Door Remco Mir Candela op maandag 18 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
Super meegeholpen aan de indeling van de keuken. Dingen waar wij zelf niet aan hadden gedacht kwam de verkoper zelf mee. Ook een uitstekende prijs ontvangen. Pakte nog een stuk lager uit dan we hadden gebudgetteerd en verwacht. Wij raden keukenloods zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Afzuigkap”
Door Arend op zaterdag 19 sep 2015 '15
Via internet heb ik een inbouw afzuigkap besteld voor een redelijke prijs ten opzichte van andere leveranciers. Levering binnen 5 dagen. Het apparaat bleek beschadigd (reeds gemonteerd geweest), krassen en niet te verwijderen vuil. Als compensatie is € 15 terugbetaald omdat een vervangend apparaat niet op voorraad is. Het apparaat blijkt overigens ook defect te zijn. Geen aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met Siemens apparatuur”
Door Frijters op zondag 11 sep 2016 '16 | vestiging Roosendaal
In mijn eerste eigen huis is er een super mooie hoekkeuken met top apparatuur van Siemens geplaatst afgelopen maand. Bij het ontbreken van koolstoffilters is de monteur nog terug gekomen om deze te monteren. Zeer fijn geholpen. Keukenloods bleek een perfect aanbod voor ons te hebben. Volledig naar eigen smaak en wensen kunnen maken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreid geholpen”
Door Hiske en Maarten Tromp op maandag 30 jul 2018 '18 | vestiging Watergang
Uitgebreid geholpen, zonder haast, heel relaxt daardoor een keuken uit kunnen zoeken. Zijn hiervoor een aantal keer langs geweest om rustig alles tot ons te kunnen nemen. Niks geen gehaast en nu beslissen, maar heel rustig kunnen kijken hoe en wat en met veel eigen inbreng en handige aanvullingen waar nodig, wij zijn immers geen expert. Na meerdere keukenwinkels bezocht te hebben waar men ons vooral een te dure keuken wilde verkopen, voor ruim twee maal ons budget en het binnen een half uur moeten beslissen een absolute verademing! Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld en bereikbaar”
Door Matthijs Wolkenfelt op zondag 20 mrt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Heel erg blij met de nieuwe keuken. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Van verkoop tot plaatsing en nazorg was het allemaal zeer goed geregeld. Jullie zijn goed bereikbaar en anwoorden snel en hebben de paar punten die ik had snel en goed opgelost. Bedankt keukenloods
Reactie of foto toevoegen
“Veel welverdiende complimenten”
Door Mira op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij zijn door Fredy in Zaandam geholpen bij het kopen van een nieuwe keuken. Prachtige keuken voor een mooie prijs (zeker ook in vergelijking met offertes van andere zaken). Er is rustig de tijd voor ons genomen en er werd goed meegedacht. Zeker niet alleen maar op het verkopen van een zo duur mogelijk product gericht, hij vindt het vooral belangrijk dat er een goed product komt wat goed op de wensen van de klant aansluit. En daar had Fredy met zijn vakkennis soms meer zicht op dan wijzelf. Ons werd bijvoorbeeld afgeraden om nog een extra inbouwapparaat aan te schaffen en hij heeft daarbij goed uitgelegd wat de nadelen waren t.o.v. praktische en visuele indeling van de keuken. Achteraf zijn we heel blij met dit advies. Offerte werd rustig doorgelopen en nergens het gevoel dat er druk werd uitgeoefend om te tekenen. Ook de service ná de verkoop m.b.t. levering, montage en het oplossen van onvoorziene omstandigheden is boven verwachting. Een keuken is vrij complex maatwerk met vele onderdelen en mede afhankelijk van de omstandigheden in de te plaatsen ruimte. Op dat soort momenten is de meerwaarde van een keukenzaak die service hoog in het vaandel heeft staan en ook bij de aftersales blijft meedenken naar creatieve oplossingen zeer groot. De laatste puntjes m.b.t. de afzuigkap worden bij ons nog op de i gezet, maar daar hebben we alle vertrouwen in een goede afloop. Daarom nu alvast heel veel welverdiende complimenten! Groeten, Mira en Henri
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen door verkoper”
Door M. Verstraten op maandag 16 jul 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Keuken gekocht in Roosendaal, wat wij als prettig hebben ervaren was dat de verkoper niet opdringerig was en niet heeft gevraagd naar budget. Duidelijke keuze mogelijkheid in alle budget varianten. Advies loop de offerte ook na aankoop goed na, bij vragen neem contact op, dan wordt het prima geregeld en geen verrassingen achteraf. De montage ploeg was voor ons uitstekend deze heeft de keuken vakkundig en met zorg geplaatst.
FOTO VAN M. VERSTRATEN
Vakkundig geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“gerenoveerde keuken”
Door martin schotsman op maandag 15 sep 2014 '14 | vestiging Zaandam
wij wilden geen nieuwe keuken maar alleen een nieuwe onderkant met wat nieuwe apparatuur. in de showroom zijn wij zeer correct geholpen en tot een deal gekomen. tijdens de levertijd op de hoogte gehouden hoe het stond met onze bestelling. zeer professionele plaatsing door vaklieden. onze bestelde afzuigkap paste niet en ging zonder pardon terug en kregen in no time het geld terug op onze rekening. al met al een topbedrijf.
FOTO VAN MARTIN SCHOTSMAN
gerenoveerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkraan”
Door Dimitry van Dalen op woensdag 6 jun 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Recentelijk problemen gehad met onze keukenkraan. Na onderzoek bleek dat bij montage de filters die bij kraan geleverd werden door monteur niet gebruikt zijn en garantieperiode was helaas al verlopen. Na hierover contact opgenomen te hebben met Keukenloods hebben zij keurig de door ons gemaakte kosten voor een nieuwe kraankop terugbetaald en worden alsnog binnenkort de juiste filters geplaatst. Geweldig geholpen door Peter Wouters!

Aanvulling ontvangen 7 juni 2018: Het betrof hier een complete keuken. Geplaatst begin december 2015.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door k. Vos op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Zaandam
Keuken met inbouwapparatuur. Op een paar kleinigheden na is de installatie prima verlopen. Inmiddels is alles werkend en klaar en ik ben tevreden over het resultaat. In de winkel ben ik goed geholpen en heb ik geode adviezen gekregen.
FOTO VAN K. VOS
Geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gonnie Kras op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij hebben bij Keukenloods een keuken gekocht. Wij zijn heel goed geholpen. Ze namen alle tijd voor ons en wij kregen goed advies. De keuken werd vrij snel geleverd en er heel netjes en snel ingezet. Niks was de keukensteller teveel. Het kastje 2 cm omhoog? Dag erna kastje 8 cm opzij? Geen probleem. Kortom: zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Aad en Ineke Bokx op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Waddinxveen
Onze hele mooie nieuwe keuken van de Keukenloods. Een eerlijk advies van Peter (Waddinxveen) en duidelijke afspraken zijn tot de laatste toe nagekomen. De voorgestelde aannemer voor het opmeten en plaatsen was zeer ter zake kundig. Samen met zijn collega's prettig in de omgang en op elkaar ingespeeld, ook een extra karweitje werd als vanzelf sprekend met een glimlacht gedaan. De keuken is nog mooier geworden dan wij ons hadden voorgesteld. Bedankt René, Ricardo en Rob (stukadoor)
FOTO VAN AAD EN INEKE
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Aad en Ineke, Gefeliciteerd met jullie prachtige nieuwe keuken! Ik hoop dat jullie er veel plezier aan beleven! Met vriendelijke groet, Emma
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans keuken”
Door Richard op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Zaandam
We hebben een hoogglans keuken met eiland en kastenwand gekocht. We zijn goed geholpen en voor levering was er een probleempje met een stopcontact in het blad wat een probleem voor een lade gaf. Goed met een alternatief gekomen. Blij met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Eva op vrijdag 18 mei 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Wij hebben in januari een complete keuken bij de keukenloods in Amsterdam Zuid Oost gekocht. Na de plaatsing bleken de bovenkastjes van de keuken niet meegeleverd. Service hierna was dramatisch. Je moet zelf 100 x bellen om dingen te regelen. Niemand die je informeert en als je ze spreekt doen ze net alsof jij je druk maakt om niks. Na 8 weken hadden we een afspraak om ze te plaatsen tussen 12.00 en 14.00 maar dit bleek ineens de dag zelf tussen 15.00 en 17.00 te zijn zonder informatie onze kant op. Weer de hele dag binnen zitten wachten op ze.

Aanvulling ontvangen 29 juni 2018: Contact opnemen om me mijn verhaal te laten doen is nog niet netjes oplossen. Uiteindelijk hebben we een complete keuken maar dat was 2,5 maand later dan afgesproken. Jammer dat jullie op dit bericht wel kunnen reageren. Had fijn geweest als dat was gedaan toen er van alles mis was gegaan.
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Eva, Ik begreep van de filiaalmanager uit Amsterdam dat er gisteren contact met u is geweest. Ik hoop dat alles naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet,
Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerd ingemeten aanrechtblad”
Door Ricardo Q op dinsdag 10 okt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Keuken besteld en geplaatst. Aanrechtblad blijkt verkeerd ingemeten. Kan de beste overkomen, maar... Aanrechtblad werd door de monteur, van keukenloods, opnieuw ingemeten in opdracht van keukenloods. De verkeerd ingemeten bladen zijn wel geplaatst en er werd nog geprobeerd de afwerking af te doen door te toveren met kit. Leuk geprobeerd maar dit gaat toch echt niet lukken (zie foto) Nu 2 weken verder en nog steeds geen blad besteld "Nee, we willen zelf nog een keer komen meten". Bijzonder slecht dat dit zo lang moet duren. Keuken is nog niet af maar er wordt geen tandje bijgezet om het proces te versnellen, het is immers niet jullie eigen keuken. En dat voor een simpele 'L-vormige' keuken. Erg jammer dit!
FOTO VAN RICARDO Q
Wijkende bladen
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Ricardo, Inmiddels hebben wij al uitvoerig contact gehad over dit probleem. Het nieuwe blad is besteld en zal z.s.m. worden geplaatst. Het contact hierover zal verder verlopen via de winkel waar de keuken is gekocht. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Annelies op donderdag 18 aug 2016 '16 | vestiging Waddinxveen
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Keukenloods Waddinxveen. Na een vrijblijvend gesprek met uitgebreide uitleg kregen wij de tijd om nadenken over de keuken. De werknemers van het filiaal in Waddinxveen nemen rustig de tijd voor je en laten veel voorbeelden zien in de showroom. De apparatuur is bij Keukenloods het goedkoopst. Dit kun je ook online checken, ze zijn hier namelijk open over. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Keukenconcurrent waar we zomaar en snel een apparaat uit een boekje moesten kiezen. De keuken staat inmiddels. We zijn heel tevreden met onze aankoop!
Reactie of foto toevoegen
“Tot nu toe tevreden”
Door Meulenveld Ruurlo op dinsdag 12 jan 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Goed geholpen, vriendelijk personeel. Namen de tijd voor ons en omdat we zelf al wel goed wisten wat we wilden, maakte dat natuurlijk het verhaal ook wel wat makkelijker. Omdat de internetsite duidelijk is, hadden we al een beeld welke apparatuur we wilden en omdat we voor dezelfde keukenopstelling als voorheen kozen, was dit ook wat makkelijker. Pluspunt was dat naderhand bleek dat onze oude opstelling 10 cm. naar voren geplaatst was en dit met de nieuwe uitgewerkte tekening niet overeen kwam. Heel alert, hebben een nieuwe afspraak gemaakt en omdat er door Keukenloods 2 nieuwe opties bedacht waren konden we weer makkelijk kiezen. Kwamen er toen ook door opmerking Keukenloods achter dat bestelde afzuigkap niet op bestaande situatie paste, dus konden we nog op tijd een andere afzuigkap bestellen. Minpunten waren wel dat mijn man wel 2 a 3 keer van te voren op het werk is gebeld over de betaling, op de papieren stond toch duidelijk dat we konden pinnen op moment van aflevering, Keukenloods had het steeds over een openstaande post terwijl mijn man duidelijk had aangegeven dat we pas betaalden bij aflevering en niet van te voren. Bij plaatsing bleek dat er 3 bovenkastdeurtjes ontbraken, het aantal colli was wel gecontroleerd. Ook ontbrak er een aluminium binnenbehuizing voor het onderkastje spoelbak waar wij zelf een boiler in zouden zetten. De deurtjes zijn 3-4 weken later erin gezet, ook is er een soort plastic plaat in keukenkastje geplaatst, ik had eigenlijk een aluminium binnenbehuizing verwacht zoals ons door de verkoper toegezegd was (volgens showroommodel, had daar nog speciaal naar gevraagd). Heb ook nog gebeld en geinformeerd naar twee extra inlegplanken, kreeg een bot iemand aan de telefoon en zei dat dit wel euro 40,- kon gaan kosten, maar werd niets opgezocht of specifiek een offerte gedaan. Meer zo van: u kunt beter naar de bouwmarkt gaan en daar een plaat kopen. Omdat wij waarschijnlijk toch nog een vensterbank gaan bestellen van hetzelfde materiaal als het werkblad, gaan wij hier in de winkel zelf nog wel even over praten, kijken of er nog wat service komt als tegenprestatie voor bovengenoemde. Maar verder zijn wij (tot nu toe) wel tevreden, maar ik denk ook niet dat wij tot de moeilijkste klanten behoren :-)
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is goed”
Door Hendriks op dinsdag 8 mrt 2016 '16 | vestiging Almere
De keuken is van goede kwaliteit en ziet er mooi uit. De afhandeling was efficient. Ook dat je het proces kan volgen via de website is fijn. Alleen jammer dat de plankjes die besteld waren heel amateuristisch eruit zien en dat de lichten geleverd niet onder de planken passen. Hier moet ik nog overleg over plegen. Er zit kleurverschil in de planken. Dan kan men beter zeggen dat deze niet geleverd kunnen worden.
Reactie of foto toevoegen
“Service is achteraf uitstekend”
Door Henk Lukken op dinsdag 25 aug 2015 '15 | vestiging Zaandam
Ik heb een keuken gekocht bij Keukenloods. Ik ben prima geholpen. Er werd goed met ons meegedacht. De levering was volgens afspraak. Niets ontbrak. Plaatsing geschiedde door een vakman. Service achteraf was uitstekend. Aanschaf van een keuken bij Keukenloods kan ik iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Hamid Zahid op vrijdag 8 jul 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Gert-Jan heeft onze wensen goed meegenomen in het ontwerp en heeft goed mee gedacht in alternatieve opstellingen. Alle afspraken zijn nagekomen en de keuken is gemonteerd door een zeer vakkundige monteur. Ook de after sale service is perfect. Zeker een aanrader. Bedankt Gert-Jan(verkoper) en Marcel(monteur).
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Nick op dinsdag 24 jul 2018 '18 | vestiging Veendam
Wij hebben er een keuken gekocht en laten plaatsen ! Uitstekend geholpen met het ontwerpen en de prijs. En alles werd snel en goed geplaatst
FOTO VAN NICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak”
Door PH op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Afgaande op de referenties van deze site zijn wij bij Keukenloods wezen kijken. Na een rondje door de zaak, hebben we gevraagd of er iemand was die ons kon helpen. Dat kon niet omdat het druk was, logisch. Dus hebben we meteen een afspraak gemaakt voor een week later. Om 10.30 was de afspraak maar wij waren er een kwartier eerder omdat we nog even een rondje wilde lopen. Toen we na 10 minuten bij de balie stonden te wachten zat er 1 persoon in het kantoor. We zijn netjes blijven wachten. Vervolgens komt er een collega aanlopen en haalt koffie. Ziet ons daar staan en zegt vervolgens niets en laat ons gewoon staan zonder maar een groet of een vraag of hij ons had kunnen helpen. Na een paar minuten toch maar even hard 'hallo' geroepen en vertelde wij dat we een afspraak hadden. Vertelt de medewerker dat zijn collega ziek is en dat hij 'net een mail' binnen heeft gekregen. Met de vraag waarom hij ons niet gebeld heeft vertelt hij dat we al binnen waren. Heel slechte service! Overigens is de belichting op de keukens ook slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht en geleverd”
Door Don Haker op dinsdag 10 jul 2018 '18 | vestiging Alkmaar
Ik he een keuken met inbouw vaatwasser, gas op glas kookplaat en afzuigkap besteld. Al mijn wensen werden keurig afgestemd op de mogelijkheden. Inmeten was zeer professioneel. Plaatsen van de keuken werd door een tweetal goed op elkaar uitgespeelde vakmensen binnen no time geplaatst en daarna afgenomen. Tot op heden geen foute kunnen vinden en zeer blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Joey van Leijenhorst op woensdag 9 aug 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Goed geholpen. Telefonische bereikbaarheid is enige verbeterpunt
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Niels Mertens op maandag 29 jan 2018 '18 | vestiging Roosendaal
Keukenloods komt afspraken na. Dus ze doen wat ze zeggen dat is zeer prettig ervaren.

Aanvulling ontvangen 29 januari 2018: We hebben een complete keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Tot het gaatje”
Door J. de Reus op zaterdag 13 jan 2018 '18 | vestiging Veendam
De bedrijfsleider in Veendam vertelde ons bij de aankoop van de keuken dat men tot het gaatje ging. Dat hebben we geweten. Bij het plaatsen van de keuken bleken materialen te ontbreken en de maat van een spatrand klopte niet. Ook zijn allerlei slordige fouten gemaakt bij het installeren van de keuken. 2,5 maand na plaatsing was alles pas volledig opgelost. Tussen de aankoop van de keuken en het plaatsen zat 3,5 maand. Dit betekende dat de keuken een half jaar na aankoop pas echt klaar was. We zijn nu tevreden met de keuken, maar je moet wel veel appen, bellen en geduld hebben! Ordernr. S0004641
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste J. de Reus, Bedankt voor het plaatsen van de review. Wat vervelend dat er dingen mis zijn gegaan en dat het lang heeft geduurd voor de keuken echt helemaal af was. Wij streven er naar om iedere klant zo goed mogelijk te helpen en kwaliteit te leveren. Ik hoor het graag wanneer ik nog iets voor jullie kan betekenen. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Robin van Dijk op woensdag 9 aug 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Joost van de keukenloods in Roosendaal heeft ons super geadviseerd en geholpen. We hebben een prachtige keuken, absoluut niet de laatste!
FOTO VAN ROBIN VAN DIJK
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Bakker op dinsdag 19 jan 2016 '16 | vestiging Zwaag
Heel vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. Wij zijn heel erg blij met onze prachtige keuken! Mijn ouders hebben een paar jaar terug ook een keuken gekocht en zijn er ook nog steeds heel blij mee. Mede daardoor hebben wij nu ook onze keuken hier gekocht!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door h.verhey op donderdag 14 jul 2016 '16 | vestiging Gaanderen
we zijn heel netjes geholpen,de jongens die de keuken geplaats hebben,hebben goed werk afgeleverd,na oplevering alles prima opgeruimd.we zijn heel tevreden.prima werk.ik kan het jullie allemaal aanraden.keukenloods gaanderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Marten op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Amsterdam
Keuken gekocht en 7 weken later geplaatst in een dag.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de aanpak”
Door Baladi op maandag 25 apr 2016 '16 | vestiging Zaandam
Ik ben zeer tevreden over de manier van aanpak en denken mee top medewerkers en heel erg behulpzaam. Hoe ze mij hebben geholpen is top. Ik heb mijn 1e keuken bij Brugman gekocht. Daar had ik gelijk spijt van er ging van alles fout. Jullie hebben ervoor gezorgd dat die miskoop een beetje verbeterd werd door mijn apparatuur up te graden. Ik voel me gehoord en er is naar mijn wens geluisterd. Heren jullie zijn toppers voor al Erik.
FOTO VAN BALADI
Zwarte keuken met appart kookblok
Reactie of foto toevoegen
“Keuken halen”
Door Roy van meer op donderdag 14 apr 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Vriendelijk personeel en ze helpen en denken goed mee. Ook nemen ze rustig de tijd en er word zeker niet aangedrongen tot een koop en kan je na je gesprek er nog rustig over na denken. Het vergeten onderdeel hebben ze gelijk gepakt en na besteld en hebben ze direct opgelost. Volgende keuken of apparatuur zal zeker weer daar gehaald worden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door H J Oosterhof op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Wij zijn goed geholpen bij het kopen van een keuken. Ze namen alle tijd en niet opdringerig. Het is voor andere mensen een aanrader om een kijkje tenemen en voor een offerte.
.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij ermee”
Door Fred kapper op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Zwaag
Wij hebben bij Jeffriein Zwaag een keuken gekocht. Hij geeft goede adviezen over materiaal, lak, grepen, etc.etc. Daarbij denkt ie ook goed mee over eventuele bijzonderheden en echt maatwerk. Nadat er een scherpe prijs is neergezet werd de koop beklonken met een leuke attentie. Het uiteindelijk leveren en plaatsen van de keuken is ook helemaal 100% goed verlopen. Wij zijn er erg blij mee.
FOTO VAN FRED KAPPER
Keuken met eiland
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Fred, Wat een prachtige keuken hebben jullie aangeschaft bij Keukenloods.nl zeg! Goed om te lezen dat alles zo goed is verlopen. Heel veel kookplezier! Groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Al met al goede ervaring”
Door Kevin ter Beeke op woensdag 11 nov 2015 '15 | vestiging Gaanderen
Meedenkende medewerkers waarbij klantvriendelijkheid zichtbaar aanwezig bleek te zijn onder alle medewerkers. Tijdens het gesprek met de verkoper werd er goed en creatief meegedacht over de samenstelling van de keuken. Tevens werd alles duidelijk vermeld op de papieren die ik nadien mee kreeg. Tijdens de bezorging waren de medewerkers klantvriendelijk aanwezig en werden de producten allemaal gecontroleerd op juistheid. Al met al een goed ervaring, waarbij ik zeker personen in mijn netwerk Keukenloods prijs op kwaliteit, klantvriendelijkheid en creativiteit.
Reactie of foto toevoegen
“Complete showroom”
Door Barry op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Alkmaar
hoog kennisniveau, complete showroom, alleen de uitleg op een goedkoop laptopje geeft niet het juiste beeld. laten weinig ruimte om eigen fouten te laten ontstaan. goede, vriendelijke en service gerichte monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Kirsten Bloemers op donderdag 10 aug 2017 '17 | vestiging Almere
In eerste instantie kwamen mijn vriend en ik alleen kijken voor een nieuwe combi oven en kookplaat. De prijzen bevielen ons goed (beter dan verwacht). Last-minute vroegen wij ons af wat de opties zouden zijn om de keuken te vernieuwen en hoe veel het zou kosten. Ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt en het al later op de middag was, heeft Keukenloods Almere de tijd genomen voor ons! Met als resultaat dat wij een hele nieuwe keuken hebben gekocht. Nu, een paar maanden verder, zijn wij nog steeds super blij met de keuken. Alles werkt goed & is netjes geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Th. Albert op dinsdag 9 okt 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
We hebben een nieuwe keuken gekocht inclusief apparatuur. We hadden zelf een goed uitgewerkt plan en ons ook verdiept in de gewenste apparatuur. We zijn goed geholpen door Peter Wouters. Zijn directe benadering en adviezen spraken ons wel aan. Ook de service voor de ontbrekende onderdelen was goed.
FOTO VAN TH. ALBERT
Keuken naar goed uitgewerkt plan
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Nikola op woensdag 15 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik ben uitstekend geholpen door de mensen van Keukenloods Zaandam. In totaal hebben we binnen korte tijd een besluit kunnen nemen over de keuken die we wouden en ze dachten goed mee met onze wensen. Wat ik ook indrukwekkend vond was de breedte van het assortiment (alles van Palgrim tot Boretti) en mate van kwaliteit. De service en snelheid van het offerteproces was goed, de keuken is op schema geleverd en montage liep goed. Paar kleine minpuntjes waren het feit dat er besteklade is geleverd waar geen standaard bak voor te vinden is. Daarnaast vonden we de kwaliteit van het bevestigingssysteem van de wandplank niet voldoende om spullen te dragen. We hebben dit allemaal zelf opgelost en de extra kosten vielen in het niet vergeleken met de besparing die we hebben gerealiseerd door bij Keukenloods te kopen versus concurrent (die allemaal echt stuk duurder waren). We zijn dus erg tevreden en zouden iedereen het van harte aanraden om hier te kopen en ook montage te laten doen.
FOTO VAN NIKOLA
Onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“3e keuken”
Door Pascal de Haan op maandag 4 jan 2016 '16 | vestiging Zaandam
Inmiddels al mijn 3e keuken bij keukenloods Zaandam. Wederom perfect verlopen van afspraak in de winkel waarin echt is meegedacht in oplossingen tot een perfecte levering waarin alle onderdelen aanwezig zijn en er geen gebreken zijn. Top prestatie!
Reactie of foto toevoegen
“tevreden”
Door B. Hagendoorn op vrijdag 18 mrt 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Pascal en Patrick weten goed wat er in de markt speelt en maken goed gebruik van die kennis. Zij anticiperen op de vraag van mij als klant en weten mij keer op keer tevreden te stellen. Alles binnen budget en volgens afspraak. Toen er tijdens transport een schade was ontstaan hebben ze laten zien dat zij ook bijzonder servicegericht werken. Binnen no-time was het probleem opgelost!
Kortom, 100% tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Droomcombinatie”
Door Familie Has op maandag 29 feb 2016 '16 | vestiging Zaandam
Onlangs hebben we een keuken uit het duurdere segment ontworpen en gekocht en zelf bijna alle keukenapparatuur geregeld. De keuken (beda) met Boretti apparatuur is een droom combinatie en een geweldige aanvulling op ons verbouwde huis.
FOTO VAN FAMILIE HAS
Keuken met spoeleiland
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Erik Broeders op woensdag 4 jan 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Helaas was er een kast in verkeerde maat geleverd. Maar dit is adequaat opgelost. We werden snel geïnformeerd over e levering van de goede kast. Volgende keer zullen we zeker terug komen bij keukenloods Roosendaal. Gert-Jan, bedankt weer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Frank Bakker op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Goede service voor een goede prijs! Uiteindelijk stond er een strakke keuken! Er werd goed meegedacht over het ontwerp, dat was erg prettig! De plaatsing verliep soepel, aardige monteur! Al met al een tevreden gevoel bij de keukenloods.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door D.P. de Jong op woensdag 12 jul 2017 '17 | vestiging Almere
Qua naam en uitstraling is Keukenloods niet de eerste winkel waar je naar binnen loopt maar mijn ervaring is goed. De adviseurs zijn vriendelijk en behulpzaam, het ontwerpproces (Nobilia-keuken) verliep daardoor soepel. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levering en installatie. Kwalitatief goede installateurs, over het eindresultaat ben ik zeer tevreden.
FOTO VAN D.P. DE JONG
Nobilia keuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste D.p. de jong, Bedankt voor de positieve review en het plaatsen van de foto. De keuken ziet er prachtig uit! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door K.Pot op zaterdag 12 aug 2017 '17 | vestiging Veendam
Alles volgens afspraak goed en tevreden en het plaatsen zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door David van Essen op donderdag 11 jan 2018 '18 | vestiging Zaandam
Onze ervaring met de keukenloods is echt goed van begin tot eind. Het begon met de verkoop van de keuken. De juiste manier van vragen stellen om zo onze behoeftes te achterhalen. De levering van de keuken werd gedaan door 2 vriendelijke mannen die zorgvuldig zijn omgegaan met de kasten en het apparatuur. En tot slot het plaatsen van de keuken werd gedaan in 1 dag door een vriendelijke monteur het uit hoge noorden.
Reactie of foto toevoegen
“Tijdige plaatsing”
Door B. Hoog Stoevenbeld op vrijdag 25 mrt 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Ik ben zeer goed geholpen door de medewerkers van Keukenloods nemen de tijd om alles goed op een rijtje te zetten. De levering was op de geplande week gearriveerd zodat er een mooie keuken op tijd werd geplaatst.
FOTO VAN B. HOOG STOEVENBELD
Onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Jasmine op maandag 8 jan 2018 '18 | vestiging Zaandam
Medewerker was vriendelijk, geduldig en dacht mee met de klant. Prijs was goed en vestiging was mooi en goede sfeer.

Aanvulling ontvangen 9 januari 2018: Wij hebben een keuken inclusief apparatuur gekocht
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Joost op zaterdag 3 okt 2015 '15 | vestiging Gaanderen
Hier mijn nieuwe keuken gekocht. Direct hulp aangeboden gekregen in de showroom en naar wens geholpen met het kiezen van de keuken. Ze zijn open over de prijs en kwaliteit, waardoor ik een goede keuken heb kunnen samenstellen. Daarbij zijn zij concurrerend qua prijs; ik heb geen lagere prijs gevonden op internet voor mijn keuken en inbouwapparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Helena Swart op woensdag 1 nov 2017 '17 | vestiging Watergang
Ik ben zeer tevreden met mijn keus voor Keukenloods. Het opmeten en de plaatsing van mijn complete nieuwe keuken waren perfect. Tevens werd ik zeer vriendelijke en behulpzaam geholpen. Echt een aanrader!
FOTO VAN HELENA SWART
Compleet nieuwe keuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Helena, Bedankt voor de positieve recensie en het toevoegen van de foto! Prachtige keuken hebben jullie uitgekozen! Veel (kook)plezier. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi geworden”
Door Zevering op dinsdag 9 feb 2016 '16 | vestiging Zaandam
Recentelijk mijn keuken hier samengesteld en gekocht. Samen gezeten om de beste keuzes te maken wat betreft de stijl, materiaal en inbouwapparaten. Keuken is geinstalleerd volgens plan en uiteindelijk heel mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer duidelijk”
Door J.de Kroon op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Almere
Zeer duidelijke adviezen. Geen opdringerigheid. Het voelde gelijk goed. Ook de montage ging vlekkeloos. Top! Zonder gestunt was het uiteindelijk toch een hele schappelijke prijs na mijn idee. De uitstraling van de showroom sprak me wel aan. Zakelijk en niet te veel show.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf keuken”
Door Ruud Oud op zondag 6 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Betreft de aanschaf van een complete keuken. Prima geholpen, geen opdringende maar juist een meedenkende verkoper (Fredy Lute). Mooi product voor realistische prijs. Snelle en correcte service.
FOTO VAN RUUD OUD
Complete keuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Ruud, Bedankt voor het plaatsen van de review en de foto. Leuk om het eindresultaat te zien! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door Daams op zaterdag 21 jan 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Een super keuken en super gemonteerd. Mooie afwerking en op tijd en correct geleverd. Met de bora helemaal kompleet. Strak geplaatst door ervaren monteurs. Fijn dat alles meteen wordt afgesproken zodra de keuze was gemaakt. Goed geholpen in de showroom.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken maar maat van het blad niet goed”
Door Bouterse op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Zaandam
Keuken gekocht en laten plaatsen door keukenloods. Keuken is van goede kwaliteit en is netjes geplaatst. Wel een behoorlijk minpunt, keuken is ingemeten en daarbij duidelijk vermeld dat deze tot aan een muurtje moet komen. Maten op de tekening klopte, maar uiteindelijk is de keuken 4cm korter dan op de tekening aangegeven. Verkoper zegt niet veel te kunnen doen, omdat op de orderbevestiging de kortere maat van het aanrechtblad staat. Als klant ga je ervan uit dat de maten op de tekening aangehouden worden, zeker als je kort na het inmeten voor de zekerheid nog naar de winkel hebt gebeld om te controleren of deze wel tot aan de muur loopt. Een centimeter voor de muur zou de keuken stoppen volgens de verkoper, dit kwam precies goed uit aangezien er nog gestuct zou worden. Omdat dit telefonisch is geweest en niet per mail kunnen/willen zij hier niks mee, behalve een nieuw aanrechtblad voor de helft vd prijs aanbieden. Maar ruim 700 euro betalen voor iets dat eigenlijk mijn eigen fout niet is daar ga ik niet aan beginnen.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoonweg de goedkoopste voor apparaten”
Door Jeffrey Pronk op maandag 19 mrt 2018 '18 | vestiging Zwaag
Ik heb onlangs een keuken gekocht bij keukenloods in Zwaag. Ik ben daar door de vestigingsmanager Ronald super goed geholpen. Van het begin tot het eind heeft hij ons goed geadviseerd. We hebben uiteindelijk voor een zeer goede prijs een mooi keuken gekregen. We hebben de montage zelf verzorgd en dit was door de duidelijke overlegde tekeningen geen enkel probleem. We hadden wel wat schade aan een kastje maar dat is door Ronald zeer adequaat opgelost. Binnen een paar dagen hadden we het nieuwe kastje al!! dus ook de na service is top geregeld. Keukenloods is daarbij ook gewoonweg de goedkoopste op het gebied van keuken apparatuur. kortom niet verder zoeken en stap er gewoon binnen! groetjes Fam. Pronk Hoogwoud
FOTO VAN JEFFREY PRONK
Hoekkeuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Bedankt voor het plaatsen van de review. Wat een prachtige keuken! Ik wens jullie er veel plezier mee! Groet, Emma!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J.Schurink op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Zwaag
Goede voorlichting, deskundig advies. Rustige insteek, eerst globale info die op je in kan werken, dan pas afspraken en tekenen. Geen gevoel dat je een keuken " door de strot geduwd" krijgt. Hulde! Jammer dat er bij de bestelling wat zaken mis zijn gegaan, maar alles is goed opgelost, maar daardoor duurde het allemaal wat langer, jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door J. Groen op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Prima service, het heeft even geduurd voor ik de keuken in mijn nieuwe huis kon plaatsen, en daar heeft men veel geduld mee gehad. Ben verder heel tevreden met mijn keuken, ziet er mooi uit en is ook heel functioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede zaak met schappelijke prijs”
Door Kees Fictoor op maandag 12 sep 2016 '16 | vestiging Zaandam
Zeer fijne zaak. Tijdens het overleg met de installateur moest ik kortdag de installatietekeningen hebben, keukenloods.nl heeft hem toen binnen één uur verstuurd. Al met al een zeer goede zaak met keukens voor een schappelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“vaatwaasser”
Door jan op vrijdag 2 jan 2015 '15 | vestiging Gaanderen
We hadden al een goede ervaring met keukenloods bij aanschaf van koel/vriescomb.Onze vaatwasser liet ons in de steek en vonden bij kknlds een die naar onze zin was.Deze bestelt maar kregen bericht dat deze niet meer geleverd kon worden.Wij kregen een zeer goed aanbod voor een andere vaatwasser en tegen dezelfde prijs.De leverings tijd was snel geregeld en conform de afspraak uitgevoerd.de lijnen naar kknlds waren zeer kort en zeer vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen behalve met leidingwerk”
Door Nienke op woensdag 12 aug 2015 '15 | vestiging Zaandam
We zijn goed geholpen, maar we moesten wel veel trekken en nabellen vanwege de montage met leidingwerk. Er werd ons aan de balie verteld dat Leidingwerk mogelijk was maar uiteindelijk moest dit bij een andere partij dan bij de Keukenloods. Dit werd niet duidelijk verteld vanaf het begin.
FOTO VAN NIENKE
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Christa op zondag 4 nov 2018 '18 | vestiging Waddinxveen
Ik heb mijn keuken gekocht bij keukenloods Waddinxveen. Een keuken kopen is niet niks. Ik werd uitstekend geholpen door Peter. Geen enkele vraag was gek. En belangrijkste; De service is prima. Fouten kunnen gemaakt worden maar hier werd serieus naar gekeken en binnen afzienbare tijd hersteld.
FOTO VAN CHRISTA
Keuken met kleur
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Benjamin van den Broek op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Zaandam
Keuken gekocht. Personeel denkt mee. Communicatie prima. Levering prima op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede levering”
Door Mevr Spooren Boersma op maandag 23 mei 2016 '16 | vestiging Zwaag
Twee geleverde keuken super en de service gewoon super. De keukens zijn van goede materialen gemaakt en keurig netjes afgewerkt en van alle gemakken voor zien. Ook bij de levering van de keukens werd de nodige aandacht besteed om beschadigingen te voor komen. gewoon perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige aankoop”
Door J cavalini op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Almere
Het kopen van de keuken ging op een plezierige niet opdringen manier. De aflevering ging goed.wel waren er wat verkeerde onderdelen mee gegeven maar dat is snel opgelost.Daarna waren er nog wat kleine mankementen maar ook deze zijn snel opgelost zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (18 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (15 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (29 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen , Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (47 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (16 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (33 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (5 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (13 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (25 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (32 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (10 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (94 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (17 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.