Feedback
8,8

Keukenloods

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 14 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 592 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren327 ervaringen
4 sterren216 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster24 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Complete keuken”
Door Richard Schroevers op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Roosendaal
Complete keuken, prachtig design met eerlijk advies gekregen over aantal keuzes die we aanvankelijk gemaakt hadden. Hebben een prachtige keuken nu, had niet anders gewild.
FOTO VAN RICHARD SCHROEVERS
Keuken met ingebouwde afzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Stefan op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Zaandam
Dit jaar een keuken gekocht bij keukenloods Zaandam, goede service en uiteindelijk alles op tijd en goed afgeleverd! Blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat mooi”
Door Rob van Dijk op woensdag 29 jan 2020 20 | vestiging Nederweert
Wij hebben een keuken met apparatuur gekocht bij Keukenloods Nederweert. In het voortraject en offerte traject werd er goed meegedacht over onze wensen. Uiteindelijk ons vertrouwen uitgesproken en de deal gemaakt. In de aftersales een kleine discussie gehad over mogelijkheden van het geoffreerde, dit is uiteindelijk goed opgelost. Montage zelf geregeld en niet via Keukenloods, dit blijken zij lastig te vinden in de communicatie maar de keuken staat er mooi bij!
Reactie of foto toevoegen
“Goed opgelost”
Door Arie den Ouden op maandag 28 mei 2018 18 | vestiging Waddinxveen
Complete keuken geleverd. Enkele problemen met apparatuur, maar werden perfect opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Niels Mertens op maandag 29 jan 2018 18 | vestiging Roosendaal
Keukenloods komt afspraken na. Dus ze doen wat ze zeggen dat is zeer prettig ervaren.

Aanvulling ontvangen 29 januari 2018: We hebben een complete keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Sander Maurits op donderdag 8 jun 2017 17 | vestiging Alkmaar
Bij de vestiging in Alkmaar een keuken gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Erg goed en vakkundig geholpen door Ber. Alles is mogelijk en er is zeer veel kennis in huis! Levering helemaal compleet en alle afspraken worden netjes nagekomen. Ik zou iedereen keukenloods Alkmaar kunnen aanraden. Erg tevreden!
FOTO VAN SANDER MAURITS
Keuken met eiland
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Bedankt voor het plaatsen van de foto. Wat een prachtige keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Roel op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Gaanderen
Prima bedrijf! Ze hebben mij goed geholpen met de juiste keuze te maken! En de service tijdens en na het plaatsen van de keuken was ook prima!
FOTO VAN ROEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door J. van der Heijden op zondag 28 aug 2016 16 | vestiging Waddinxveen
We werden vriendelijk te woord gestaan en konden snel een afspraak maken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en rekening gehouden met ons budget en we konden naderhand nog een aanpassing doen. We willen dit bedrijf zeker aanraden ook de montage was heel goed.
FOTO VAN J. VAN DER HEIJDEN
Keuken (nog niet in gebruik)
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Eva op vrijdag 18 mei 2018 18 | vestiging Amsterdam
Wij hebben in januari een complete keuken bij de keukenloods in Amsterdam Zuid Oost gekocht. Na de plaatsing bleken de bovenkastjes van de keuken niet meegeleverd. Service hierna was dramatisch. Je moet zelf 100 x bellen om dingen te regelen. Niemand die je informeert en als je ze spreekt doen ze net alsof jij je druk maakt om niks. Na 8 weken hadden we een afspraak om ze te plaatsen tussen 12.00 en 14.00 maar dit bleek ineens de dag zelf tussen 15.00 en 17.00 te zijn zonder informatie onze kant op. Weer de hele dag binnen zitten wachten op ze.

Aanvulling ontvangen 29 juni 2018: Contact opnemen om me mijn verhaal te laten doen is nog niet netjes oplossen. Uiteindelijk hebben we een complete keuken maar dat was 2,5 maand later dan afgesproken. Jammer dat jullie op dit bericht wel kunnen reageren. Had fijn geweest als dat was gedaan toen er van alles mis was gegaan.
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Eva, Ik begreep van de filiaalmanager uit Amsterdam dat er gisteren contact met u is geweest. Ik hoop dat alles naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet,
Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing ging goed”
Door Wendy Terol op maandag 19 feb 2018 18 | vestiging Zaandam
We hebben tussentijds nog aanpassingen gedaan, gelukkig kon dit allemaal nog. De plaatsing ging ook goed, en de dingen die na de tijd nog vervangen moesten worden zijn ook snel aangepast.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Mochel op maandag 26 jun 2017 17 | vestiging Almere
Wij hebben een complete keuken gekocht en zijn erg tevreden. Men dacht mee, hield ons goed op de hoogte over de levering en alles werd juist geleverd. Wij hebben de keuken zelf geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting gehad”
Door Ingrid arends op maandag 14 sep 2015 15 | vestiging Veendam
We hebben een nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. We kregen goede voorlichting en ze dachten met ons mee. Konden altijd terecht voor vragen. Wat niet in orde was werd direct wat aangedaan. Keuken is netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Geen professionele levering”
Door Bas Silos op woensdag 7 dec 2016 16
Apparaturen bestellen ging prima, levering dramatisch. Keuken is op begane grond, voordeur heeft 3 treden. Komt 1 jongen bezorgen, moest al enorm sjorren, duwen om de zware goederen uit de auto te krijgen (koelkast en vriezer van 230 cm hoog). Levert voor de deur, ja die drie treden zijn een trap en daar mag ik niet op. Keukenloods heeft niets gevraagd over situatie voor levering. Staat je nieuwe keukenapparatuur dan om half 5 's middags buiten. Zelfs AH levert tot in de keuken. Nooit meer keukenloods, volgende keer kies ik een professionele levering.
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Bas, Ik heb van mijn collega begrepen dat er inmiddels contact is geweest over dit probleem en dat het naar tevredenheid is opgelost. Ik wens je veel plezier met je aankoop bij Keukenloods en nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ben Zwarthoed op dinsdag 21 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht in vestiging Utrecht. Prima service, goede uitleg en goed luisteren naar onze wensen. Nadat de deal gesloten was, was er een hele goede folluw up. Regelmatig communicatie omtrent de levering en afstemming daarvan. Ook afstemming van de plaatser met eigen loodgieter omtrent positie van verschillende zaken verliep bijzonder goed. Levering op de dag, qua tijd tijdig van tevoren gecommuniceerd. Alles volgens planning. Het resultaat mag er ook zijn. Wij zijn bijzonder tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Ramcharan op vrijdag 10 jan 2020 20 | vestiging Rotterdam
Een u Keuken ben blij met de keuken zou anderen aanbevelen

Aanvulling ontvangen 13 januari 2020: Keuken is geheel geleverd en gemonteerd. Het bevalt goed op klein incident na plaatsen was er wat vlekken in de wasbak heb poets middel gekregen en is mee weg gegaan. Moest zelf poetsen dat vond ik minder als ik iets nieuw koop moet goed zijn anders moeten ze zelf herstellen.
Reactie of foto toevoegen
“Verschuilen”
Door Gerhard op dinsdag 1 dec 2015 15 | vestiging Gaanderen
Begin mei een keuken gekocht. Na een paar dagen werd al duidelijk dat de verkoper een order wilde scoren. Want de levertijd bleek een utopie. 20 september de keuken geplaatst. Helaas niet compleet. 15 mankementen op een keuken met 8 kasten. Ook geen handgrepen. Deze zouden met spoed geleverd worden. Binnen 2 weken een pakketje. Jammer de verkeerde handgrepen. Vandaag zou er een monteur komen. Wij blij. Wederom jammer, niet de goede spullen bij zich. Te weinig plinten, verkeerde wasbak. Niets kunnen verrichten.

Keukenloods verschuilt zich achter de leverancier/fabrikant. MAar ik heb toch bij Keukenloods een keuken gekocht? Daarnaast is er nog geen een keer een excuses aangeboden, of dat Keukenloods uit zich zelf een keer belt met een update. Kortom, ik hoop dat ik met kerst een hele keuken heb. Ben er bang voor. Maar in het nieuwe jaar zal ik zeker op een andere manier het probleem oplossen. Denk dat als iemand 4 maanden in gebreke blijft er wel een andere oplossing gemaakt moet worden. Zeker als je nog steeds keukens verkoopt van het bewuste merk. Dan doe je het bewust.
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Gerhard, Niet om in herhaling te vallen, maar om u ook via deze weg van antwoord te voorzien: de keukens van het betreffende merk Keller verkopen wij niet langer. Wel moeten we momenteel nog omgaan met de fouten die daar gemaakt worden, nu we nog in afwachting zijn van leveringen rondom reeds bestelde Keller keukens. Met vriendelijke groet, Emma van Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Senioren Woongroep Anand Jyoti op vrijdag 9 sep 2016 16 | vestiging Amsterdam
De producten zijn van goede kwaliteit. Met de levering waren er enkele problemen. Een afdekplaat werd niet bezorgd. De nalevering duurde bijkans 2 weken, waardoor de keuken na 3 weken opgeleverd kon worden. De afzuigwazemkap doet nog niet. De monteur heeft gemeld volgende week dinsdag te zullen komen. Ik vind dit allemaal wat te lang duren.
Reactie of foto toevoegen
“Correct en beleed”
Door fam van mook op zaterdag 9 mrt 2019 19 | vestiging Drunen
een keuken .meerdere zaken bezocht.in drunen bij keukenloods correct en beleefd geholpen. werden eerst vrij gelaten om zelf tekijken.na even kwam er een correcte verkoper die ons wegwijs maakte en heel netjes heeft behandeld.waren om 11.45 binnen en gingen om half 5 geslaagd naar huis.en met een zeer goed en fijn gevoel.zeker aan te raden om te gaan kijken.gekscherend zij ik nog dat ik ze in de gaten hield ,omdat ik er tegenover werkt. zag ook dus dat er iedere dag bedrijvigheid is.

Aanvulling ontvangen 13 maart 2019: Was een pietje secuur.alles netjes en correct geplaatst en gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Graciëlla Ligeon op vrijdag 5 aug 2016 16 | vestiging Almere
Top team! Erg vriendelijk, goede service! En bij problemen, word er direct meegedacht. En worden deze professioneel afgehandeld. De aankoop is geleverd en geïnstalleerd.
En naar alle tevredenheid geplaatst!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi kookeiland”
Door RV Doekhi op dinsdag 6 nov 2018 18 | vestiging Alkmaar
Wij hebben bij keukenloods in Alkmaar onze mooie kookeiland keuken gekocht. We zijn er erg blij mee en de goede service van de verkoopmedewerkers. Ze denken mee met je wensen en geven ook goede adviezen als je ergens even dwars zit. Goede bedrijf met goede service . Top!
FOTO VAN RV DOEKHI
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Anouk Jacobs op dinsdag 9 apr 2019 19 | vestiging Nederweert
Bij de Keukenloods in Nederweert heb ik pas mijn nieuwe keuken gekocht. Ik heb hier een heel goed gevoel aan overgehouden. Er werd met me meegedacht en er werden goeie tips gegeven. De communicatie was erg prettig. Ik kon met al mijn vragen terecht en ik werd snel en adequaat geholpen. De service was top!

Aanvulling ontvangen 9 april 2019: Mijn aankoop is geleverd. De montage heb ik door iemand anders laten doen. Er waren wat dingen waar nog naar gekeken moest worden. Dit is allemaal goed opgepakt.
FOTO VAN ANOUK
Reactie of foto toevoegen
“Begrepen onze wensen”
Door Tom op woensdag 21 dec 2016 16 | vestiging Zwaag
De keuken voor een prima eerste prijs aangeboden, en de geleverde onderdelen ben ik ook tevreden over. Alleen een handvaatje miste. Deze is echter snel kosteloos toegestuurd. Daarnaast begreep de verkoper onze wens, geen moeilijke en overbodige keuzes.
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Ben Gaillard op dinsdag 16 jul 2019 19 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een keuken gekocht alles geregeld volgens afspraak datum levering volgens afspraak alles compleet zou een ieder aanraden eens te gaan kijken bij de Keukenloods niks dan lof.
FOTO VAN BEN GAILLARD
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door E. Maas op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben eind augustus 2019 een complete keuken gekocht bij Peter Wouters en al onze wensen waren te realiseren,dus dik tevreden. Op 7 januari 2020 netjes alles afgeleverd en de dagen erna door Martin Markus netjes gemonteerd. Wij zijn erg tevreden en blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak gegaan”
Door Niels Groenevelt op maandag 28 okt 2019 19 | vestiging Alkmaar
Wij hebben de keuken in Alkmaar gekocht. We hadden al een heel goed idee hoe we het wilden en Keukenloods kwam met een uitstekend ontwerp en een goede prijs. Keuken is volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door H.Stappers op dinsdag 17 nov 2015 15 | vestiging Waddinxveen
Fijne service. De medewerkers zijn vriendelijk. De keuken is op tijd geleverd. We hebben zelfs eenmalig uitstel gevraagd en dat was mogelijk. Toen er iets ontbrak, werd het meteen geregeld. Kortom. Tot nu toe ben ik tevreden. Over de duurzaamheid van de keuken , kan ik nu nog niets zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Rudy florij op dinsdag 28 mei 2019 19 | vestiging Gaanderen
Een keuken, prima service en er werd goed meegedacht toen we een keuze gingen maken
Reactie of foto toevoegen
“We krijgen veel complimenten”
Door Herman op dinsdag 2 jan 2018 18 | vestiging Utrecht
Onlangs in Utrecht bij Mirza een keuken gekocht. Na enkel uren (neem de tijd!) een prima deal gesloten, na ondertussen te zijn verwend met koffie en broodjes..
Mirza is overigens een prima gesprekspartner en staat open voor je suggesties en vragen. Onze nieuwe keuken is onlangs in 2 dagen geplaatst en dat is ook prima en netjes verlopen. Helaas was vergeten een front van de koelkast te bestellen, maar na 2 weken was deze alsnog binnen en werd er een afspraak gepland om deze te komen monteren. We krijgen veel complimenten over onze nieuwe keuken. De bezorgtijden gaan in blokken van 3 uur, dat werkt prima, hoef je niet de hele dag thuis te blijven.
Voor onze volgende keuken zouden we zo weer met Mirza een deals luiten! Als ik dan toch een opmerking mag plaatsen: je moet zelf de rommel afvoeren na plaatsen en dat is nogal wat! Qua service zou het fijn zijn als dat wordt meegenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Bakker op dinsdag 19 jan 2016 16 | vestiging Zwaag
Heel vriendelijk geholpen en goed advies gekregen. Wij zijn heel erg blij met onze prachtige keuken! Mijn ouders hebben een paar jaar terug ook een keuken gekocht en zijn er ook nog steeds heel blij mee. Mede daardoor hebben wij nu ook onze keuken hier gekocht!
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Eduard op dinsdag 15 nov 2016 16 | vestiging Amsterdam
Vriendelijke mensen, geduldig en behulpzaam voor de order maar ook daarna! Flexibel ten aanzien van wijzigingen achteraf. Breed assortiment, scherpe prijzen. Goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid. De keuken is geleverd en bevalt prima,
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Christa op zondag 4 nov 2018 18 | vestiging Waddinxveen
Ik heb mijn keuken gekocht bij keukenloods Waddinxveen. Een keuken kopen is niet niks. Ik werd uitstekend geholpen door Peter. Geen enkele vraag was gek. En belangrijkste; De service is prima. Fouten kunnen gemaakt worden maar hier werd serieus naar gekeken en binnen afzienbare tijd hersteld.
FOTO VAN CHRISTA
Keuken met kleur
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Wout Schrier op maandag 3 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Keuken. We zijn heel goed geholpen door Rémy van Keukenloods. De keuken is helemaal naar wens. Enige puntje van kritiek is dat we richting oplevering ineens nog wat keuzes moesten maken ivm niet beschikbare kleur en niet beschikbare kookplaat.
FOTO VAN WOUT SCHRIER
Keukeneiland
REACTIE VAN GINA
Beste Wout, Wat een mooie keuken ! Ben gelijk geïnspireerd. Mag ik vragen wat de keuken gekost heeft ?
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door G.J. Berendsen op maandag 4 apr 2016 16 | vestiging Gaanderen
Altijd goed te woord gestaan door de medewerkers, plaatsing van de keuken was uitstekend en zorgvuldig. Afzuigkap zat een deuk in. Monteur heeft direct teruggekoppeld naar keukenloods en er werd na 14 dagen een nieuwe geplaatst. Goede service. Al met al zijn wij zeer tevreden over de Keukenloods
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door A. Menheer op dinsdag 20 okt 2015 15 | vestiging Waddinxveen
Ik heb een showroomkeuken gekocht. Ben goed geholpen. zelfs het omwisselen van de combi-oven voor een groter model was geen probleem. Het ophalen ging voorspoedig. Geen afwijking in de gemaakte afspraken. Ik wist precies waar ik aan toe was. En dat is fijn. Ik zeg met trots dat de keuken bij de keukenloods is gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“vaatwaasser”
Door jan op vrijdag 2 jan 2015 15 | vestiging Gaanderen
We hadden al een goede ervaring met keukenloods bij aanschaf van koel/vriescomb.Onze vaatwasser liet ons in de steek en vonden bij kknlds een die naar onze zin was.Deze bestelt maar kregen bericht dat deze niet meer geleverd kon worden.Wij kregen een zeer goed aanbod voor een andere vaatwasser en tegen dezelfde prijs.De leverings tijd was snel geregeld en conform de afspraak uitgevoerd.de lijnen naar kknlds waren zeer kort en zeer vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door B.Menkhorst op dinsdag 26 feb 2019 19 | vestiging Gaanderen
Complete keuken, de verkoper vonden wij niet erg goed wat betreft uitwerken van de tekening. Er zijn zeker 4 x tekeningen gemaakt. Installatie is naar tevredenheid uitgevoerd.
FOTO VAN B.MENKHORST
Montage naar tevredenheid
+ Toon extra foto van B.Menkhorst
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Wesley Van Wijngaarden op dinsdag 27 nov 2018 18 | vestiging Zaandam
Een keuken gekocht bij keukenloods was een prettige ervaring in vergelijking tot een hoop andere keuken zaken. Geen gevoel dat er een spelletje met mij gespeeld werd. Verkoper nam ruim de tijd om de juiste apparatuur uit te zoeken. Het fijne is dat alle apparatuur ook te zien is in de winkel! Er kwam direct een reële prijs zonder ongelofelijke kortingen ect. Levering was compleet, telefonisch konden zijn mijn vragen over het plaatsen ook goed beantwoorden. Al met al zou ik keukenloods zeker aanraden (en het gros van de keukenboeren met "te gekke acties" lekker laten voor wat het is)
FOTO VAN WESLEY VAN WIJNGAARDEN
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Ana Maria da Silva op maandag 9 sep 2019 19 | vestiging Waddinxveen
Wij hebben een prachtige complete T-splitsing (keuken) gekocht. Op de dag van aanschaf, inmeet moment, nameten en afhandeling zijn wij goed geadviseerd door verkoper Peter Wouters van Keukenloods Waddinxveen. Wij zouden iedereen aanraden om bij Keukenloods in Waddinxveen voor een keuken.
FOTO VAN ANA MARIA DA SILVA
T splitsing keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Pascal van heumen op woensdag 19 apr 2017 17 | vestiging Veendam
Ze hebben mij heel goed geholpen in de winkel denken heel goed met je mee .heel netjes en helpen je overal mee en denken egt met je mee super bedankt voor de keuken alles goed voor elkaar alles paste precies kon niet beter
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Marscha Smeets op maandag 22 apr 2019 19 | vestiging Utrecht
Keuken en keukenblad.
- communicatie is zeer slecht
- afspraken worden niet nagekomen
- personeel heeft weinig kennis en is vaak zeer onbeschoft
- problemen worden niet opgelost
- ik zou niemand aanraden om hier te kopen. Wij konden er niet meer onderuit anders hadden we dat gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk goede oplossing”
Door Frank Wijn op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Amsterdam
We zijn over het algemeen goed geholpen. Wij hebben onze keuken vrij vaak aangepast, wat soms lastig was voor Keukenloods. Tijdens ziekte van onze contactpersoon liep het even wat stroever en zijn er wat misverstanden ontstaan. Uiteindelijk is dit allemaal goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Doenja van Ruller op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Amsterdam
Onlangs een volledige keuken besteld bij Keukenloods. De communicatie was vlot en er werd goed met mij meegedacht om een zo'n mooi mogelijk resultaat te krijgen binnen mijn budget. De keuken is inmiddels geïnstalleerd en alles werkt perfect. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede opstelling”
Door Hans en Miranda Baijens op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Drunen
Wij hebben een hoekkeuken gekocht met nog een los element. Wij zijn erg goed geholpen door Paul van keukenloods Drunen. Hij heeft erg veel ervaring en heeft met ons samen een goede opstelling gemaakt. Wij bevelen keukenloods Drunen dat ook erg aan.
FOTO VAN HANS EN MIRANDA BAIJENS
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Hans en Miranda Baijens
REACTIE VAN HANS EN MIRANDA BAIJENS
Het losse element
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Madelon S op zaterdag 19 okt 2019 19 | vestiging Waddinxveen
Complete keuken gekocht bij keukenloods Waddinxveen. Peter heeft ons goed geholpen met uitdenken en het op de beste manier inrichten van de keuken. Super! Ook toen bleek dat na installatie iets niet helemaal goed was werd dit professioneel en netjes opgelost. Erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Benjamin van den Broek op dinsdag 13 feb 2018 18 | vestiging Zaandam
Keuken gekocht. Personeel denkt mee. Communicatie prima. Levering prima op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Simone Poons (Valuestyling) op donderdag 5 dec 2019 19 | vestiging Waddinxveen
Keuken. Zeer professioneel geholpen. En goed afgeleverd. Monteur heeft kennis van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke informatie per mail”
Door Nelleke op woensdag 25 mei 2016 16 | vestiging Zaandam
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij de Keukenloods in Zaandam. Wij werden zeer vriendelijk en met kennis van zaken geholpen door Yoella. Na de bestelling ontvingen wij alle gegevens per e-mail. Van bestelling tot plaatsing werden wij steeds duidelijk per e-mail geïnformeerd. Toen bleek dat er na het monteren van de keuken een lekkage ontstond, kwam de monteur direct en heeft een nieuw onderdeel besteld. Ook hierover werden wij per mail geïnformeerd. Wij zijn zeer tevreden over de Keukenloods en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanvulling op bestaande keuken”
Door Familie Schouten op donderdag 8 sep 2016 16 | vestiging Zaandam
Wij zijn verhuisd en wilde de bestaande keuken uitbreiden in dezelfde stijl en kleur. Helaas was deze al uit de collectie. Wij zijn toen prima geholpen door de verkoopster. Zij kwam met een heel goed idee om een tegenkleur van de bestaande keuken te gebruiken. Inmiddels is de servieskast geplaatst en het staat zo ontzettend mooi, wij zijn er erg blij mee!!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte nakoming van afspraken”
Door H. Schwantje op vrijdag 23 sep 2016 16 | vestiging Waddinxveen
Geweldige voorlichting Komen de afspraken perfect na . En de plaatsing gebeurde met groot vakmanschap . Wij zijn dus, meer dan tevreden en bevelen de Keukenloods aan. Ook de bezorging gebeurde met zorg en met leuke mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Gegaan zoals afgesproken”
Door Ilona van der Himst op vrijdag 10 mrt 2017 17 | vestiging Alkmaar
Ik was als eerst naar de concurrent maar ik werd daar bijna gedwongen om een keuken af te nemen. Toen ik bij Keukenloods kwam werd ik fijn geholpen en kreeg ik alle tijd om na te denken over deze grote aankoop. Keuken ziet er prachtig uit en alles is gegaan zoals afgesproken. Mijn volgende keuken koop ik hier weer!
FOTO VAN ILONA VAN DER HIMST
Keuken via Keukenloods
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Ilona, Bedankt voor je positieve rencensie en de foto van de keuken! Ziet er erg mooit uit. Veel plezier met de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Getipt”
Door Guido op dinsdag 29 dec 2015 15 | vestiging Nederweert
Na een tip van mijn schoonvader naar Keukenloods in Nederweert gegaan. Wij zijn daar uitermate vriendelijk maar zeer gemeend ontvangen. Geen gladde praatjes en slijmverhalen, gewoon goed advies en perfect geholpen. Wij hebben Keukenloods al bij diverse mensen aangeraden.
Reactie of foto toevoegen
“Gasfornuis en afzuigkap”
Door Ruud de Haan op dinsdag 2 mei 2017 17 | vestiging Zaandam
In de winkel heel goed geholpen echter over het afleveren waren we minder tevreden. Op maandag kregen we een mail dat ons gasfornuis en afzuigkap op woensdag geleverd zou worden. Meteen de dag vrij genomen. Echter op dinsdag een mail dat de apparaten niet op voorraad zijn (??) en dat er dus niet afgeleverd zou worden. Toen ik belde kreeg ik als reactie: dan maken we toch een nieuwe afspraak alsof je altijd maar vrij kan nemen. Op de vraag hoe het kan dat er iets afgeleverd wordt terwijl ze niet op voorraad zijn kreeg ik te horen: kan gebeuren.
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Ruud, Wat vervelend dat niet alles volgens de planning is verlopen. Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
REACTIE VAN RUUD DE HAAN
ordernummer was 80111723
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Ruud, Inmiddels is er door onze klantenservice contact met jou opgenomen. Ik hoop dat het naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Goed aangevoeld”
Door Ida op maandag 26 mrt 2018 18 | vestiging Veendam
Prima geholpen, meedenkend, snelle levering van standaardkastjes. Ziet er mooi uit. Prijs/kwaliteit = prima. Goed aangevoeld wat wij wilden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Carol Bon op zondag 28 aug 2016 16 | vestiging Amsterdam
Een complete keuken met 5 apparaten gekocht. Goede service, snel geleverd, snel te bereiken met vragen. Er moet nog 1 deurtje worden omgewisseld, die niet goed was, als deze ook nog vlot komt, dan ben ik helemaal tevreden. Zou het zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen behalve met leidingwerk”
Door Nienke op woensdag 12 aug 2015 15 | vestiging Zaandam
We zijn goed geholpen, maar we moesten wel veel trekken en nabellen vanwege de montage met leidingwerk. Er werd ons aan de balie verteld dat Leidingwerk mogelijk was maar uiteindelijk moest dit bij een andere partij dan bij de Keukenloods. Dit werd niet duidelijk verteld vanaf het begin.
FOTO VAN NIENKE
Reactie of foto toevoegen
“Veel waar gekregen”
Door Claus Tofft op donderdag 11 jul 2019 19 | vestiging Amsterdam
ik heb een compleet nieuwe Impuls keuken gekocht, en voor het bedrag best veel gekregen. Ik ben er zeer blij mee, En Erwin de Lange heeft mij goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Ewelina Wilk op vrijdag 8 nov 2019 19 | vestiging Zaandam
We hebben een complete keuken aangeschaft. We zijn zeer goed geholpen door Pierre. Alles is correct en op tijd afgeleverd. We zijn tevreden over deze zaak. Absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geplaatst”
Door Sengers op dinsdag 31 dec 2019 19 | vestiging Gaanderen
Keuken. Zijn netjes geholpen en de keuken is op afspraak geplaatst
FOTO VAN SENGERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Jeroen perquin op vrijdag 29 apr 2016 16 | vestiging Gaanderen
We hadden de keuken snel nodig en binnen 6 weken was dit geregeld. Helaas werd er een verkeerde afzuigkap geleverd en duurde die nieuwe iets langer, maar dit hebben ze keurig opgelost. Oftewel prima service en fijn door de verkoper geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door P. Bexkens op donderdag 9 jun 2016 16 | vestiging Nederweert
Alles is naar volle tevredenheid van ons ingevuld ,wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken.Met het uitzoeken werden we goed geholpen.De levering was op de afgesproken tijd. Het plaatsen is goed verlopen .Het is ook allemaal zeer mooi geworden. Dus wij zijn uiterst tevreden over De Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ineke op vrijdag 29 nov 2019 19 | vestiging Alkmaar
Keuken met apparatuur keurig geleverd en op 1ste etage gebracht. Alles werkt en draait prima. Geen klachten, Wel heel tevreden.
FOTO VAN INEKE
Keuken op de eerste
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Peter Haslinghuis op zaterdag 16 jan 2016 16 | vestiging Zaandam
We zijn erg goed door Ferry geholpen in de winkel. Omdat er bijna een jaar tussen de koop en uiteindelijke levering zat waren een aantal producten niet langer leverbaar (of vernieuwd) Keukenloods heeft dit uitstekend opgelost! De montage door Guusing verliep ook erg goed! Zeer kundige vakmensen die hun werk goed doen tot onze tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Nick Burger op maandag 20 jan 2020 20 | vestiging Roosendaal
Keuken aangeschaft, perfect geholpen en alles geleverd volgens afspraak. wijziging aan mijn kant was makkelijk doorgevoerd. prima!
Reactie of foto toevoegen
“Service is achteraf uitstekend”
Door Henk Lukken op dinsdag 25 aug 2015 15 | vestiging Zaandam
Ik heb een keuken gekocht bij Keukenloods. Ik ben prima geholpen. Er werd goed met ons meegedacht. De levering was volgens afspraak. Niets ontbrak. Plaatsing geschiedde door een vakman. Service achteraf was uitstekend. Aanschaf van een keuken bij Keukenloods kan ik iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Lieke Timmerman op woensdag 23 sep 2015 15 | vestiging Alkmaar
Bij jullie is er: Goed advies. Tijd nemen. Meedenken. Heel fijn
Een mooie keuken is het resultaat. Ook de installateur had alle geduld.
Medewerkers staan klaar om te helpen. En r is heerlijke koffie!
Dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen
“Correct”
Door Verlaan op vrijdag 22 mrt 2019 19 | vestiging Waddinxveen
Een keuken gekocht. Goede en gedegen info ontvangen, professionele ondersteuning tijdens de keuze van de keuken. Correcte bezorging etc. goede keuze om met de Keukenloods in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door E. Blokker op donderdag 16 jul 2015 15 | vestiging Alkmaar
Ook wij hebben een keuken besteld bij de Keukenloods. Ons werd verteld dat indien we alle apparatuur op dezelfde plek hielden we niets, maar dan ook echt niets aan het leidingwerk hoefde te doen. Dit heeft de verkoper heel vaak herhaalt. Uiteindelijk bleek dit natuurlijk niet waar te zijn... De keuken werd geplaatst en de monteur heeft van 06.45 uur tot 16.45 uur aan een stuk door geklaagd, ook kon je deze man niet 5 minuten alleen laten omdat hij alleen maar vragen had en dingen wou vertellen. We hadden voor achter het gasfornuis een RVS geborstelde plaat besteld, tot mijn grote verbazing werd een stuk werkblad achter het fornuis geplaatst. Ook hadden wij een tafelmodel koelkast besteld zonder vriesvak. maar er zat toch echt een vriesvak in de koelkast. Al met al niet tevreden. Ik heb onze verkoper gebeld, toen ik vertelde waar ik niet tevreden over was liet hij mij niet eens uitpraten. Ik kreeg opmerkingen als: dat is veeel duurder, dat zou ik nooit gezegd hebben.. Na enkele minuten aangegeven dat ik het op deze manier geen prettig gesprek vond en het gesprek liever wou beeindigen. Dat was dan ook weer niet de bedoeling.. Hij zou het gaan nakijken en ik zou teruggebeld worden.
De volgende dag werd ik gebeld op welke naam de keuken ook al weer besteld was... Later teruggebeld: aan de achterwand kon hij niets meer doen... De koelkast kon geruild worden maar had volgens hem toch geen haast (volgens mij bepalen wij dat zelf). Hij hoopte dat ik dan toch blij was met de keuken, ik heb aangegeven er toch een nare nasmaak aan over heb gehouden. Dat was dan maar zo...
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste E. Blokker, Ik heb met de vestiging Alkmaar gesproken. Zij hebben contact met u gehad en zorgen dat de koelkast omgeruild wordt. Ik begreep dat alles verder naar tevredenheid opgelost is. Met vriendelijke groet, W. Wekker Keukenloods.nl
REACTIE VAN E. BLOKKER
Raar dat is vermeld dat alles naar tevredenheid is afgehandeld. Ik heb duidelijk aangegeven nog steeds niet tevreden te zijn. Deze reactie bevreemd mij.
REACTIE VAN JEROEN LANGENBERG KEUKENLOODS.NL
Beste E. Blokker, Bedankt voor uw opmerking wij koppelen dit terug aan ons filiaal in Alkmaar en zorgen ervoor dat u wordt gebeld om de eventuele problemen op te lossen! Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet J. Langenberg Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joshua Smit op dinsdag 14 jan 2020 20 | vestiging Veendam
Wij hebben een keuken gekocht inclusief apparatuur en betonblad. De begeleiding op de vestiging was zeer goed. We werden juist geattendeerd op de mogelijke krasvorming op een inductieplaat en de vlekken op het betonblad. Het was geen verkooppraatje, maar een serieuze begeleiding in het uitzoeken van de keuken. De montage van de keuken was zeer goed verzorgd en de monteur dacht ook nog over mogelijke calamiteiten door de wand onder het betonblad demontabel aan te brengen. Al met al een zeer tevreden klant. Wij hebben al bij meerdere vrienden / kennissen de ervaring gedeeld en jullie aanbevolen.
FOTO VAN JOSHUA SMIT
Keuken met betonnen blad
Reactie of foto toevoegen
“Woonkeuken”
Door Imar van den Berg op dinsdag 7 mei 2019 19 | vestiging Zwaag
Een volledige keuken voor onze nieuwbouwwoning. Na vanaf de tekening ruim anderhalf jaar van te voren de keuken hebben gekocht tussentijds nog enkele wijzigingen aan kunnen brengen tot onze droomkeuken. Erg vriendelijk en goed geholpen door de medewerkers. En met als resultaat een fantastisch mooie woonkeuken!
FOTO VAN IMAR VAN DEN BERG
Volledige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Charles pellens op vrijdag 23 mrt 2018 18 | vestiging Roosendaal
Keuken met apparatuur,koelvrieskast,inductie kookplaat,afzuigkap enz
De mensen waren vriendelijk, gaven goed adviezen en je kreeg alles duidelijk op papier zodat er geen onduidelijk mogelijk was. Ik heb al kennissen de Keukenloods aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuze”
Door Thomas van Basten Batenburg op dinsdag 17 okt 2017 17 | vestiging Zaandam
Goed geholpen, prima keuze geweest. Op wat kleine details na was alles goed geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Opperman op woensdag 6 jan 2016 16 | vestiging Gaanderen
Het is goed zaken doen met dit bedrijf, je wordt netjes te woord gestaan en snel en goed geholpen. Er wordt meegedacht en geadviseerd over de indeling van de keuken. Ook vond er een snelle afhandeling/bestelling plaats van een nieuw kastje ten gevolge van transportschade. Het bedrijf is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Rick Vleugel op woensdag 21 aug 2019 19 | vestiging Almere
Ik heb een keuken inclusief apperatuur gekocht , alles is volgens afspraak gelopen en ook het plaatsen is keurig en volgens afspraak gegaan !
FOTO VAN RICK VLEUGEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden klant!”
Door Fam. Van der Bruggen op maandag 15 sep 2014 14 | vestiging Nederweert
Wij hebben een positieve ervaring met onze aankoop die we gedaan hebben bij Keukenloods te Nederweert. Het personeel was deskundig en klantvriendelijk. Er werd goed met ons meegedacht over de opstelling en inrichting van onze keuken. Ook de levering aan plaatsing is helemaal naar wens verlopen!
FOTO VAN FAM. VAN DER BRUGGEN
Praktische, ruime keuken met kookeiland.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Sonja Ansing op dinsdag 5 dec 2017 17 | vestiging Almere
Wij zijn heel goed geholpen en zelfs nog een keer terug geroepen toen ze twijfelde over de kleur keuzes. Er wordt echt mee gedacht! Alles keurig geïnstalleerd en afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door peter laurant op woensdag 31 jul 2019 19 | vestiging Gaanderen
prima geholpen en goede service en prijs

Aanvulling ontvangen 4 augustus 2019: Keuken is inmiddels geïnstalleerd
We hebben niets dan lof voor de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Blji met het eindresultaat”
Door Rogier Voors op woensdag 28 dec 2016 16 | vestiging Amsterdam
Snel tot een goed ontwerp gekomen zonder eindeloos te hoeven onderhandelen over de prijs. Wegens uitstel van de opleverdatum van mijn appartement, was er eerst sprake van het in rekening brengen van opslagkosten van €50 per week (!). Keukenloods zag echter later in dat dit wat overdreven was en heeft deze kosten geschrapt. Levering en montage volgens afspraak en vakkundig uitgevoerd. Blij met het eindresultaat en zeker een goede ervaring met Keukenloods!
FOTO VAN ROGIER VOORS
Appartementkeuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Rogier, Wat een prachtige keuken! Goed dat je een foto hebt geplaatst. Het is altijd leuk om te zien hoe het eindresultaat is geworden! Veel plezier met de keuken. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen
“Complete showroom”
Door Barry op maandag 12 sep 2016 16 | vestiging Alkmaar
hoog kennisniveau, complete showroom, alleen de uitleg op een goedkoop laptopje geeft niet het juiste beeld. laten weinig ruimte om eigen fouten te laten ontstaan. goede, vriendelijke en service gerichte monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen minpunt communicatie”
Door Theo Nieuwenhuis op maandag 19 feb 2018 18 | vestiging Gaanderen
Het enige minpunt is de communicatie. Die had wel wat beter gemogen. Het hoofdkantoor en de vestiging werken kennelijk langs elkaar heen, waardoor een afspraak met de vestiging ov het plaatsen kan worden overruled.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak”
Door PH op donderdag 31 aug 2017 17 | vestiging Gaanderen
Afgaande op de referenties van deze site zijn wij bij Keukenloods wezen kijken. Na een rondje door de zaak, hebben we gevraagd of er iemand was die ons kon helpen. Dat kon niet omdat het druk was, logisch. Dus hebben we meteen een afspraak gemaakt voor een week later. Om 10.30 was de afspraak maar wij waren er een kwartier eerder omdat we nog even een rondje wilde lopen. Toen we na 10 minuten bij de balie stonden te wachten zat er 1 persoon in het kantoor. We zijn netjes blijven wachten. Vervolgens komt er een collega aanlopen en haalt koffie. Ziet ons daar staan en zegt vervolgens niets en laat ons gewoon staan zonder maar een groet of een vraag of hij ons had kunnen helpen. Na een paar minuten toch maar even hard 'hallo' geroepen en vertelde wij dat we een afspraak hadden. Vertelt de medewerker dat zijn collega ziek is en dat hij 'net een mail' binnen heeft gekregen. Met de vraag waarom hij ons niet gebeld heeft vertelt hij dat we al binnen waren. Heel slechte service! Overigens is de belichting op de keukens ook slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door S.J. de Veth op vrijdag 5 aug 2016 16 | vestiging Roosendaal
Wij hebben een keuken gekocht bestaande uit grote ladeblokken en hoekkastjes. Inclusief plaatsen. Alles werd op tijd geleverd en de monteur heeft alles tot in de puntjes afgewerkt. Inclusief verleggen waterleiding. Top. En de keuken bevalt super
Reactie of foto toevoegen
“Keuken goed geleverd”
Door Louis Oijevaar op maandag 27 jan 2020 20 | vestiging Zaandam
De keuken is op tijd geleverd en is super. Wij zijn uitermate tevreden en raden dit bedrijf aan. In de outlet prachtige apparatuur gekocht die er precies in past.

Aanvulling ontvangen 27 januari 2020: De keuken is al een paar weken geleverd en hij is al gemonteerd door een paar vrienden die dat kunnen. Hij staat er prachtig bij.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkasten met apparatuur”
Door Andy Chau op woensdag 5 jun 2019 19 | vestiging Watergang
Ja,ik wordt goed geholpen.alles duidelijk uitgelegd
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Kim Bleijendaal op woensdag 4 nov 2015 15 | vestiging Zaandam
Dit bedrijf raad ik ten zeerste aan, in de winkel goed geholpen, verkoper dacht goed mee. De planning, levering en montage is uitstekend verlopen, ook de juiste communicatie hierover. Er was na montage een klein puntje waar nog naar gekeken moest worden, dat werd razendsnel opgepakt, ze kwamen gelijk diezelfde dag nog.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans keuken”
Door Richard op vrijdag 13 jul 2018 18 | vestiging Zaandam
We hebben een hoogglans keuken met eiland en kastenwand gekocht. We zijn goed geholpen en voor levering was er een probleempje met een stopcontact in het blad wat een probleem voor een lade gaf. Goed met een alternatief gekomen. Blij met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Balen”
Door Sabine op vrijdag 29 nov 2019 19 | vestiging Amsterdam
Keuken, goed geholpen, alleen is hij na 4 weken nog niet compleet, stoomoven is niet leverbaar, daar zijn we wel teleurgesteld over. Ligt aan Miele zegt Keukenloods. Ook 1 kitrand niet gedaan. Nu met kerst zonder stoomoven, dat is wel heel erg balen.
Reactie of foto toevoegen
“Montage prut verlopen”
Door Peter op woensdag 14 nov 2018 18 | vestiging Utrecht
Bij keukenloods een keuken inclusief apparatuur aangeschaft. In de winkel goed geholpen en de keuken is prima. De montage en het verdere verloop was echter prut. De keuken was erg slordig geplaatst met deuken, kieren etc. Het contact hierover ging stroef en toen de monteur (in juni) langskwam (uren te laat) heeft hij nog niks gedaan, behalve de schade opnemen omdat er te veel moest gebeuren. De monteur is op een later moment teruggekomen en het leek goed afgehandeld te gaan worden, maar heeft toen niet alles helemaal afgekregen. We hebben toen afgesproken dat de monteur aan het begin van de week erna contact zou opnemen om de afronding in te plannen.

Dat is ondertussen helaas al maanden geleden. De monteur reageerde niet op berichten of nam niet op en heeft zelf maar één keer contact proberen op te nemen. Het verzoek hiertoe bij de planners neerleggen hielp niet. Uiteindelijk via de planners een afspraak laten inplannen. Ik kreeg een tijdsblok tussen 8u en 13u op 6 oktober. Dat werd een dagje thuisblijven zonder een monteur te zien en zonder ook maar een berichtje te krijgen.

Daarna hebben ze me geprobeerd te bellen op maandagochtend toen ik aan het werk was. Hoewel ze mijn e-mailadres hebben en een berichtje via whatsapp of sms hadden kunnen sturen vond men het niet nodig om ook maar iets van zich te laten horen; gewoon drie weken later nog een keer proberen te bellen werd blijkbaar klantvriendelijk genoeg bevonden. Uiteindelijk is een nieuwe afspraak ingepland, waarbij ik weer mooi een mail kreeg met de opmerking dat, als ik niet aanwezig ben, er 75 euro in rekening wordt gebracht.

Een half jaar na de installatie ben ik van een tevreden klant veranderd in iemand die dit bedrijf aan iedereen zal afraden.
REACTIE VAN EMMA | KEUKENLOODS.NL
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen en blij bent met uw nieuwe keuken. We vinden het erg jammer dat de verdere afhandeling zo is verlopen. Ik heb contact gehad met ons service team en ik heb vernomen dat er afspraken zijn gemaakt om bij u langs te komen voor het oplossen van de service. De 75,- euro is gecrediteerd doordat de monteur niet is geweest. Onze verontschuldigingen voor deze situatie. Mijn collega's van ons service team zijn van alles op de hoogte en nemen het verder over. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Emma
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Emiel hagen op vrijdag 22 nov 2019 19 | vestiging Amsterdam
Complete keuken, zeer tevreden de service was top! Zou het een ieder kunnen aanraden om bij de Keukenloods een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Sas op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Roosendaal
Ik heb een mooie showroom keuken gekocht, ook vanwege de Siemens apparatuur. Ik wilde graag een inductie kooplaat ipv de aanwezige gaskookplaat (ivm van het gas af), dit was geen probleem, en ook een iets elegantere afzuigkap was zo geregeld. Natuurlijk zit er hier en daar een gebruiksspoortje, maar nog steeds is mijn mooie keuken een pláátje om te zien. We zitten nog wel in de verbouwing, apparatuur is nog niet aangesloten, maar wat ben ik blij! De mensen van Keukenloods in Roosendaal hebben geduldig gereageerd op mijn vragen (mail), belden op bepaald moment zelf omdat dat sneller was, stonden met een kop koffie klaar toen we de keuken kwamen ophalen. Het zelf afbreken en weer opbouwen was een uitdaging (met de aanwezige papieren goed te doen), maar daardoor heb ik een mooie keuken voor een erg leuk prijsje! Dankjulliewel! (nog geen foto van het eindresultaat, omdat het nog niet helemaal klaar is).
Reactie of foto toevoegen
“Alles in orde”
Door Nel op vrijdag 19 apr 2019 19 | vestiging Waddinxveen
Ivm onze leeftijd zijn wij naar een appartement verhuist op de vierde etage en de keuken gekocht bij de keukenloods geweldig mooi super verzorgd. Aardige mensen die de keuken kwamen brengen? Zeer behulpzaam van ons krijgt het gehele team een 10 bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Gaanderen”
Door M&H op dinsdag 3 feb 2015 15 | vestiging Gaanderen
Combimagnetron gekocht bij Keukenloods in Gaanderen. Goed geholpen door Jort. We hadden dit type 2 dagen eerder reeds uitgezocht op interneten toen was deze €117,- goedkoper. Toen we dit melden, werd de prijs voor ons direct aangepast en hebben we de combimagnetron gekocht. Aflevering was netjes en de oude is ook meegenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijne keuken”
Door Etienne op dinsdag 29 sep 2015 15 | vestiging Veendam
Verkoper heeft aandacht voor je wensen en houdt hiermee steeds rekening. Zo let hij ook continu op het budget en adviseert hij over keuzes en alternatieven om de keuken binne budget zo goed mogelijk op je wense af te stemmen. Erg prettig. Aflevering is vervolgens foutloos en geheel conform afspraak. De keuken is door een vakman geplaatst die erg netjes en secuur werkt. Resultaat is een erg fijne keuken die veel werkruimte en comfort biedt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jamie Grootenboer op vrijdag 24 mei 2019 19 | vestiging Waddinxveen
Super goed geholpen door de mensen van dit bedrijf, de eerste keer hebben we zelfs tot na sluitingstijd (zoveel keuze) gezeten om onze wensen op papier te zetten!

We zijn superblij met het eindresultaat en raden iedereen aan om hier je keuken te scoren!
FOTO VAN JAMIE GROOTENBOER
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Richard op vrijdag 13 dec 2019 19 | vestiging Zaandam
Nieuwe keuken en koelkast ,oven en een betonnenblad . Zeer aan te raden dit bedrijf

Aanvulling ontvangen 16 december 2019: De keuken is inmiddels gemonteerd. Wij zijn hier tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel”
Door Lotte van Berkel op dinsdag 9 okt 2018 18 | vestiging Amsterdam
Een fijn eerste gesprek waarbij gelijk alle mogelijkheden open werden besproken. Na bestelling is alles te volgen via een eigen account. Hierin zijn eenvoudig wijzigingen door te voeren en kunnen betalingen worden gedaan. Plaatsing ging erg soepel en we zijn erg blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Melvin van Wijk op dinsdag 6 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben onze keuken bij keukenloods Utrecht besteld en zijn super te vrede.
Werden vriendelijk en goed geholpen in de winkel. Als wij nog vragen hadden werden wij netjes te woord gestaan of kreeg al snel een reactie via de mail.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar behoren”
Door Kevin op dinsdag 27 aug 2019 19 | vestiging Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenloods. We gingen er eigenlijk heen om apparatuur uit te zoeken, omdat we de verkopers van alle keukenwinkels niet vertrouwden. We wilden een eigen keuken maken. Maar toen kwamen we bij Keukenloods en de verkoper zei precies de goede dingen die we wilden horen. Dat was heel fijn! We hebben toen meteen voor onze keuken getekend!.

Aanvulling ontvangen 27 augustus 2019: Ja onze keuken met al het apparatuur is geleverd. Keukenloods heeft van te voren al een keer gebeld om door te spreken hoe de levering zal gaan en wat er gaat gebeuren. Dat was al heel fijn. De dag dat het werd geleverd, belden ze ook van te voren. Dit was ook heel goed. De levering ging snel en netjes. De keuken hebben we zelf gemonteerd. We misten 1 klein onderdeel maar dit is meteen opgestuurd na de bouwvak. Alles naar behoren dus.
FOTO VAN KEVIN
Keuken met visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop”
Door S.M.M. THIE op dinsdag 23 okt 2018 18 | vestiging Zaandam
Inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem met werkbladen en ladekasten
Reactie of foto toevoegen
“Wel tevreden maar slechte actie”
Door Kroon Rentenaar op vrijdag 22 feb 2019 19 | vestiging Zaandam
Wij hebben een complete keuken gekocht. We zijn zeer tevreden. Men neemt de tijd voor je. Erg flexibel bedrijf. Installatie ook geheel goed volgens afspraak verlopen.
Wij zijn zeer tevreden. De actie om reviews te ontvangen is walgelijk. Suggereren dat je iets krijgt en vervolgens gewoon laten betalen. Jaap en Anke Kroon
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje”
Door Map Nihom op dinsdag 24 dec 2019 19 | vestiging Amsterdam
De recente aankoop van een complete keuken was de vierde op rij. Simpelweg omdat de service en prijsstelling optimaal is. Meteen nadat je je wensen hebt kenbaar gemaakt, schets een professional je toekomstige keuken. Bij de selectie van alle benodigde onderdelen denkt men eerlijk en open mee in het kader van het beschikbare budget. De keukenloods is daarbij extreem creatief in de keuze van alternatieven die je aankoop dan ook echt mogelijk maken. Met een onverminderde service wordt de nieuwe keuken op lokatie vakkundig ingemeten en krijg je al snel de benodigde (installatie)tekeningen. Zoals dan inmiddels verwacht mag worden, geschiedt levering en opbouw geheel conform de gemaakte afspraken. En daarom is ook deze 4e keuken (ditmaal voor een familielid) wederom een plaatje!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (24 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (23 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (49 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dDrunen (8 ervaringen), Thomas Edisonweg 4, 5151 DJ Drunen, tel 0416 - 53 47 51
eGaanderen (59 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
fNederweert (20 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
gRoosendaal (55 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
hRotterdam (29 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
iUtrecht (39 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
jVeendam (37 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
kWaddinxveen (72 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
lWatergang (11 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
mZaandam (133 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
nZwaag (26 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.