Feedback
8,8

Keukenloods

Website: www.keukenloods.nl "Prima" score uit 270 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keukenloods.nl | 13 vestigingen (heel nederland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenloods.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenloods
Waarom een keuken kopen bij Keukenloods.nl?
• 13 winkels + 1 afhaalcentrum
• Goed advies met een kop koffie
• Altijd een eerlijke prijs

KEUKENS MET EEN GOEDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING
Bij Keukenloods.nl kun je jouw ideale keuken uitzoeken. Onze keukens zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Je kunt naast een keuken ook keukenapparatuur uitkiezen. Van kraan tot vaatwasser, wij hebben een ruim aanbod keukenapparatuur van verschillende bekende merken zoals Miele, Siemens, Bosch en Boretti (en nog 104 andere merken). Zo krijg je een complete keuken met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

KEUKENS OP VOORRAAD
In ons magazijn hebben wij de beschikking over voorraad keukens die samengesteld worden uit keukenkasten in allerlei soorten en maten. Daarnaast heeft Keukenloods.nl ook een aantal voorbeeldkeukens samengesteld die volledig bij jou thuis kunnen worden geïnstalleerd inclusief inbouwapparatuur. Je kunt uiteraard ook de voorraad keukens naar eigen inzicht samenstellen.

KEUKEN MODELLEN
Wanneer jouw ideale keuken niet op voorraad is, zijn keukens in de stijlen landelijk, modern en greeploos ook bij ons te bestellen. Ben je in het bezit bent van een keuken-offerte? Dan kun je die naar ons sturen. Wij doen dan een offerte check en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt voor je keuken.

KEUKENADVISEUR BIJ JOU THUIS
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

VAKKUNDIG GEÏNSTALLEERD
Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.
Ervaringen
Er zijn 270 ervaringen over Keukenloods. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren146 ervaringen
4 sterren97 ervaringen
3 sterren9 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster12 ervaringen

Per vestiging:
“Uitstekend verzorgd”
Door g de korte op vrijdag 17 nov 2017 '17 | vestiging Utrecht
Bij de bestelling van de keuken zijn we vriendelijk geholpen en is goed meegedacht.
De levering was volgens schema en uitstekend verzorgd
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Helena Swart op woensdag 1 nov 2017 '17 | vestiging Watergang
Ik ben zeer tevreden met mijn keus voor Keukenloods. Het opmeten en de plaatsing van mijn complete nieuwe keuken waren perfect. Tevens werd ik zeer vriendelijke en behulpzaam geholpen. Echt een aanrader!
FOTO VAN HELENA SWART
Compleet nieuwe keuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Helena, Bedankt voor de positieve recensie en het toevoegen van de foto! Prachtige keuken hebben jullie uitgekozen! Veel (kook)plezier. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima keuze”
Door Thomas van Basten Batenburg op dinsdag 17 okt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Goed geholpen, prima keuze geweest. Op wat kleine details na was alles goed geleverd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden klant”
Door Rob Nagtegaal op woensdag 11 okt 2017 '17 | vestiging Waddinxveen
Na lang zoeken naar een nieuwe keuken uitgekomen bij de Keukenloods Waddinxveen. Zeer prettig geholpen door Dhr. Ton Klink. Fijn gesprek gehad waarbij een eerste opzet is besproken. Met deze info (ontwerp en prijsindicatie) toch nog even verder gezocht maar geen van de concurrenten kon maar in de buurt komen van het aanbod bij de Keukenloods. Enige tijd later na wat kleine aanpassingen de order geplaatst en begin september 2017 is de keuken geplaatst. Wij hebben gekozen voor een Nobilia Chalet Zand keuken. De monteur die de keuken heeft geplaatst heeft perfect werk geleverd. Deze mijnheer had de nodige jaren ervaring en dat kon je ook wel zien. Het eindresultaat mag er wezen en van alle horror verhalen van fouten die gemaakt worden bij levering en plaatsen hebben wij niets gemerkt. Alles in één keer goed. Kortom een zeer tevreden klant en ik kan iedereen aanraden een keuken te kopen bij de Keukenloods.
FOTO VAN ROB NAGTEGAAL
Nobilia Chalet Zand keuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Rob, Bedankt voor het plaatsen van de recensie en de foto. Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden en blij zijn met de nieuwe keuken. Veel plezier met de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
+ Toon extra foto van Rob Nagtegaal
+ Toon extra foto van Rob Nagtegaal
+ Toon extra foto van Rob Nagtegaal
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verkeerd ingemeten aanrechtblad”
Door Ricardo Q op dinsdag 10 okt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Keuken besteld en geplaatst. Aanrechtblad blijkt verkeerd ingemeten. Kan de beste overkomen, maar... Aanrechtblad werd door de monteur, van keukenloods, opnieuw ingemeten in opdracht van keukenloods. De verkeerd ingemeten bladen zijn wel geplaatst en er werd nog geprobeerd de afwerking af te doen door te toveren met kit. Leuk geprobeerd maar dit gaat toch echt niet lukken (zie foto) Nu 2 weken verder en nog steeds geen blad besteld "Nee, we willen zelf nog een keer komen meten". Bijzonder slecht dat dit zo lang moet duren. Keuken is nog niet af maar er wordt geen tandje bijgezet om het proces te versnellen, het is immers niet jullie eigen keuken. En dat voor een simpele 'L-vormige' keuken. Erg jammer dit!
FOTO VAN RICARDO Q
Wijkende bladen
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Ricardo, Inmiddels hebben wij al uitvoerig contact gehad over dit probleem. Het nieuwe blad is besteld en zal z.s.m. worden geplaatst. Het contact hierover zal verder verlopen via de winkel waar de keuken is gekocht. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Blij met aankoop, maar niet met 1 medewerker”
Door Alex en Jose Van Den Bosch op dinsdag 3 okt 2017 '17 | vestiging Utrecht
Wij waren erg blij met de aankoop van onze nieuwe keuken erg goed geholpen door Alicia Bos toen de keuken geplaatst werd door Erik ook een topper bleek dat er een fout was gemaakt met de maten van het blad Alicia vond dit echt heel vervelend voor ons en heeft direct een nieuw blad besteld alleen was ivm vakantie periode dat bedrijf net 3wkn gesloten wij zeiden dat we dat wel konden redden als het dan maar zo spoedig mogelijk daarna in orde gemaakt zou worden en toen ging het mis het blad was binnen maar kon pas 25 okt geplaatst worden helaas was Alicia op vakantie en kregen we te maken met [naam verwijderd door Qasa] wat niet echt een aanrader is! Wij moesten maar begrip hebben dat het druk was nou dan heb je betaald en trek je aan het kortste eind naar een zeer vervelende discussie heb ik toen zelf naar de service afdeling gebeld en daar heeft ivette het echt keurig opgelost ipv 25 oktober kwam Erik 27 sep keurig bij ons het blad plaatsen en de keuken helemaal goed afstellen dat scheelt een maand [naam verwijderd door Qasa]! Jij kan beter azijn gaan verkopen geen reclame voor je collega.s! Verder zijn wij heel tevreden met onze nieuwe keuken!! En een dikke pluim voor Alicia Erik en Ivette.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Dik tevreden”
Door Fam. Houtveen op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Je hebt van die bedrijven die alléén maar bezig zijn met 1 ding: verkopen en zoveel mogelijk geld aan je verdienen zonder enige interesse of kennis. Dit gevoel hadden wij niet bij de keukenloods in Veendam. Daar werden wij op een vriendelijke en rustige manier geholpen door Kees v/d Ploeg. Levering ging in één keer goed zonder gebreken of tekortkomingen. Vanaf offerte tot levering wordt alles duidelijk overlegt en gecommuniceerd. Dik tevreden over de Keukenloods in Veendam.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door Selim op maandag 25 sep 2017 '17 | vestiging Watergang
Ik was vanaf februari opzoek naar een keuken. Zo kwamen we toevallig bij keukenloods aan (terwijl we naar huis reden zagen we een winkel ). Gesproken met Mark en was gelijk overtuigd , heel professioneel , hij wist over wat hij sprak en we werden goed geholpen. Er was een kleine vertraging van keuken (ivm bouwvak (waar ik geen rekening mee had gehouden)). En dat werd heel netjes geholpen met een kleine extratje als cadeau. Nadat de keuken aankwam had ik nog aantal vragen waar ik tijdens monteren niet uitkwam. Werd heel goed geholpen ( ik heb 2 linkerhanden maar begreep volkomen wat er werd uitgelegd) Ik snap nu echt waarom zij zo hoog scoren. Is zeker een aanradertje . Is er een probleem het word goed verholpen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Complete keuken”
Door S.Dijkstra op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Nederweert
De aflevering vond op tijd plaats en het materiaal via een lift keurig op de plaats gebracht. Opbouw en aansluiten ook heel goed verlopen, zelfs met het oplossen van kleine bouwkundige problemen. Toen de kookplaat niet naar behoren functioneerde werd snel een controle gepland en vervolgens contact gezocht met een AEG monteur. Probleem snel en kosteloos verholpen: een aanrader
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden”
Door H.A op dinsdag 19 sep 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Ben tevreden over onze nieuwe keuken. Winkelier heeft ons alles goed uitgelegd en geholpen met de keuzes. Afspraken zijn goed verlopen. Je krijgt mails en wordt op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Monteurs waren heel vakkundig en vriendelijk en hebben alles netjes afgewerkt. Top winkel !
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Absoluut tevreden”
Door Andrea Plested-Karikas op maandag 18 sep 2017 '17 | vestiging Nederweert
Absoluut tevreden! Very nice service, very helpful staff, very good organisation! Very good quality kitchen for the price!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed”
Door J. Niewzwaag op vrijdag 15 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Goede uitleg en ze nemen de tijd voor je, super team in Veendam.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door J. Herter op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Almere
Keuken. Goed geholpen op alle punten: Interesse in wensen, expertise, kwaliteit, service en levering. Wij raden kuekenloods zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Helemaal goed”
Door Brian Kerkhoven op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
Van het gesprek tot aan de levering van de keuken is alles echt top verlopen. Ook de kleine aanpassingen die tussendoor nog kosteloos konden worden doorgevoerd waren allemaal geen probleem. Verder uitstekend advies gehad en uiteindelijk was 1 onderdeel niet geleverd. 1 telefoontje en het wordt kosteloos binnen enkele werkdagen bezorgd. Al met al zeer tevreden!
FOTO VAN BRIAN KERKHOVEN
Strakke keuken
REACTIE VAN CARLIJN
Beste Brian, Mooie keuken, welke kleur kasten is dit? Is dit wit of een grijzige kleur? Carlijn
REACTIE VAN BRIAN KERKHOVEN
Hi Karlijn, Hoogglans wit met natuurstenen blad Zimbabwe. Groetjes Brian
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Verdienen een 10”
Door Eerdhuijzen op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij hebben een keuken gekocht bij de keukenloods in Zaandam. We zijn heel goed en kundig geholpen met het uitzoeken en samenstellen van de keuken door Marco de Wolff. Een hele goede service,en van ons verdienen jullie een 10! En ook nog eens A-merken voor geweldige prijzen. Wij raden absoluut iedereen aan om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN EERDHUIJZEN
Keuken met houtlook en donker blad
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“2 keukens”
Door jos en riet vermunt op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Roosendaal
wij hebben 2 keukens voor 2 huizen gekocht. Apparatuur is prijstechnisch uitstekend. Kwaliteit keukens uitstekend. Er was een koelkastdeur geleverd in mat en dat moest in glanzend maar dat is prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima filiaal”
Door J.M.van den Belt op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wat wij belangrijk vonden bij de aanschaf van onze keuken, is dat in het hele traject van aanschaf tot oplevering goed werd gecommuniceerd. Alleen dan krijg je een keuken zonder nasleep en andere problemen. Slechts voor een klein probleempje met de deur van onze vriezer, stond Keukenloods meteen voor ons klaar. Dat hebben wij wel eens anders meegemaakt. Prima filiaal(bedrijf) dat wij van harte kunnen aanbevelen.
FOTO VAN J.M.VAN DEN BELT
Keukenblad met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooi”
Door Fam. J.Koetsier op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Mooie nieuwe keuken. Goed ingepast in de bestaande situatie. Prima geplaatst door de monteur die werd aangeraden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Mooi”
Door Zorgboerderij ons verlangen op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
Mooie keukens geleverd voor een scherpe prijs
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima communicatie”
Door TamRo diervoeding op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Bij de vesting in Veendam hebben wij een keukeneiland gekocht.. Uitstekend advies en goede service. Er werd goed meegedacht en ook later is er prima communicatie geweest met deze vestiging. De keuken is vakkundig geïnstalleerd. Wij zijn erg blij met onze keuken en met de service van Keukenloods in Veendam. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Veel communicatie”
Door Eugène te Wildt namens W.E. te Wildt van Alen op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Het betrof de keuken voor onze moeder. Pa is overleden, nu moet ze het alleen doen. De verkoopadviseur voelde dit heel goed aan, dat gaf ons een goed gevoel. Heeft haar goed geadviseerd, niet altijd naar het duurste maar echt in haar belang meegedacht. Veel communicatie omdat moeders best wel onzeker was in deze situatie maar zelfs dezelfde vraag 3 x was niet teveel. Vervolgens een goede communicatie over de orderstatus en een prettig inbouwbedrijf. Kortom, tevredenheid alom over de keuken, het koopproces en de mensen die het hebben uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Ontzettend tevreden”
Door Nathalie Kroon op donderdag 7 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ontzettend tevreden over het advies tijdens het kopen van de keuken. Keuken is in 1 dag geplaatst en zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede keukens”
Door Rik op dinsdag 5 sep 2017 '17 | vestiging Zaandam
ik heb 4 keukens besteld voor in een pand, de keukens zijn door keukenloods ingemeten en er was goede service en advies
FOTO VAN RIK
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door M.P. de Vos op vrijdag 1 sep 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Wij gingen voor apparateur naar de Keukenloods en zijn met een complete keuken naar huis gegaan. We zijn door een jonge medewerker geholpen en die had zo veel overtuiging in zijn verhaal dat wij besloten de keuken (die heel goed opgebouwd en ingedeeld is) bij de Keukenloods te kopen.

naschrift ontvangen 2 september 2017: Keuken staat al vanaf begin juni en zijn zeer tevreden. Ook de monteurs die hem geplaatst hebben waren netjes en goed.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Aanrader”
Door fam. Bruin-de Vries. op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Zwaag
Keuken gekocht bij keukenloods waar wij uitstekend werden geholpen door Femke! Plaatsen is ook prima verlopen. Wij raden keukenloods aan.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Afspraak”
Door PH op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Afgaande op de referenties van deze site zijn wij bij Keukenloods wezen kijken. Na een rondje door de zaak, hebben we gevraagd of er iemand was die ons kon helpen. Dat kon niet omdat het druk was, logisch. Dus hebben we meteen een afspraak gemaakt voor een week later. Om 10.30 was de afspraak maar wij waren er een kwartier eerder omdat we nog even een rondje wilde lopen. Toen we na 10 minuten bij de balie stonden te wachten zat er 1 persoon in het kantoor. We zijn netjes blijven wachten. Vervolgens komt er een collega aanlopen en haalt koffie. Ziet ons daar staan en zegt vervolgens niets en laat ons gewoon staan zonder maar een groet of een vraag of hij ons had kunnen helpen. Na een paar minuten toch maar even hard 'hallo' geroepen en vertelde wij dat we een afspraak hadden. Vertelt de medewerker dat zijn collega ziek is en dat hij 'net een mail' binnen heeft gekregen. Met de vraag waarom hij ons niet gebeld heeft vertelt hij dat we al binnen waren. Heel slechte service! Overigens is de belichting op de keukens ook slecht.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede begeleiding”
Door Deetje op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij hebben bij Joella de Roo van Keukenloods Zaandam een offerte laten maken voor een nieuwe keuken. Ze heeft ons uitgebreid te woord gestaan, ons goed de voor- en nadelen van bepaalde producten verteld en laten zien. Ze nam uitgebreid de tijd voor ons en kwam met een heldere offerte. Deze hebben wij mee naar huis gekregen, zodat we op ons gemak de offerte konden bestuderen. Ook de kleine wijzigingen werden snel uitgevoerd en teruggemaild. Wij kunnen Keukenloods Zaandam dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Gehele keuken”
Door Elsemiek van Os op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Waddinxveen
Gehele keuken bij keukenloods gekocht. Ik werd zeer goed geholpen en de medewerkers adviseerden ook wat betreft de prijs. Samen hebben we een prachtige keuken samengesteld voor een mooie prijs.
FOTO VAN ELSEMIEK VAN OS
Keukencollage
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Coen van Vreden op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Almere
Goede ervaring gehad met keukenloods. Het personeel was erg aardig en behulpzaam om niet alleen te verkopen, maar om er ook een mooie keuken van te maken!
We hebben er voor gekozen om de keuken zelf te plaatsen. Maar ondanks dat konden we ze tijdens het plaatsen nog steeds op bellen voor wat vragen!
Ik zou keukenloods zeker aanraden. Wel was de keuze in materialen soms wat beperkt (bijv bladkeuze van type dat wij wilden) maar daar kunnen ze denk ik ook niks aan doen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Snel en prima”
Door Els op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Waddinxveen
Prima prijs en kwaliteit. Snelle service. Alles in goed overleg.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Fam Hellenbrand op woensdag 30 aug 2017 '17 | vestiging Roosendaal
We kwamen met een indeling in onze gedachte, echter kwam onze adviseur naast een tekening met "onze" keuken, ook met een ander advies. Dit laatste is het geworden. Er werd tijd genomen om rustig alles uit te kiezen. Naast onze voorkeur werden er ook alternatieven voorgesteld, waarbij eerlijk voor maar ook de nadelen werden besproken. Heel erg goed geholpen en een en al lof voor de adviseur.
FOTO VAN FAM HELLENBRAND
Keukenindeling via Keukenloods
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel duidelijk”
Door Edwin op woensdag 16 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Duidelijke prijzen, geen rare constructies en zeer behulpzame verkoper. Dit was de vierde keukenwinkel en dit was de eerste waarbij we een goed gevoel hadden. Verkoper luisterde naar onze situatie en kon goede feedback geven op ons keuken ontwerp. Uiteindelijk ook de keuken hier gekocht en nog steeds erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Respons en opvolging ontbreekt”
Door Jeroen Taillie op dinsdag 15 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Een mooie keuken besteld met A-klasse aparatuur voor een goede prijs. Tot zover tevreden. Echter de levering:
- werkblad beschadigd geleverd. 1 maand later nog geen voorgestelde oplossing, ondanks directe melding bij levering
- verkeerde schouw geleverd, correct vervangen na een week
- in de keuken zat geen enkele lade voor bestek. Na 1 maand nog niets geleverd en geen datum bekend
- in 6 van de 12 frontjes waren gaatjes voorgeboord voor de greepjes
- sparing voor kraan niet groot genoeg voor de geleverde kraan.

Nu zijn al deze punten vervelend, maar op te lossen. Helaas is de respons/informatie en follow up vanuit keukenloods bedroevend. Geen support, inleving of met name een vorm van terugkoppeling, tenzij je er zelf meerdere keren er week achteraan blijft bellen/mailen. Maar dan nog na 1 maand helaas geen resultaten. Voor ons dus een zeer slechte ervaring en kunnen hen dus duidelijk niet aanraden.
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Goed”
Door Casper op zondag 13 aug 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Goed advies. Niet opdringerig. Voldoende bedenktijd.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed”
Door K.Pot op zaterdag 12 aug 2017 '17 | vestiging Veendam
Alles volgens afspraak goed en tevreden en het plaatsen zeer goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service”
Door jacqueline op vrijdag 11 aug 2017 '17 | vestiging Utrecht
Goed meedenken, goede communicatie en bereikbaarheid. Goede service
FOTO VAN JACQUELINE
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Jacqueline, Bedankt voor het delen van je review en de foto. Geniet van je prachtige keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed”
Door van dijk op donderdag 10 aug 2017 '17 | vestiging Nederweert
Goede ervaring, klantvriendelijk, goede uitleg eerlijke uitleg.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mooie keuken”
Door Schuitemaker op donderdag 10 aug 2017 '17 | vestiging Zwaag
Wij hebben een mooie l-keuken gekocht bij keukenloods. Wij zijn super goed geholpen, ze denken echt met je mee hoe je het beste de keuken naar je wens wil hebben. Ik zou iedereen aanraden om naar keukenloods te gaan!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Geen minpunten”
Door Rob Verhagen op donderdag 10 aug 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Wij zijn tevreden met onze nieuwe keuken. Levering was zoals afgesproken, kwaliteit is goed en alles werkt naar behoren. Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken en raden Keukenloods aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Kirsten Bloemers op donderdag 10 aug 2017 '17 | vestiging Almere
In eerste instantie kwamen mijn vriend en ik alleen kijken voor een nieuwe combi oven en kookplaat. De prijzen bevielen ons goed (beter dan verwacht). Last-minute vroegen wij ons af wat de opties zouden zijn om de keuken te vernieuwen en hoe veel het zou kosten. Ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt en het al later op de middag was, heeft Keukenloods Almere de tijd genomen voor ons! Met als resultaat dat wij een hele nieuwe keuken hebben gekocht. Nu, een paar maanden verder, zijn wij nog steeds super blij met de keuken. Alles werkt goed & is netjes geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hartelijke dank”
Door j.winters op woensdag 9 aug 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Fijne medewerking wat opslaan betreft van de keuken. heeft toch maar 3maanden in opslag gestaan bij jullie. wij waren er enorm mee geholpen. hartelijke dank daarvoor.
groeten fam. winters.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door Lieke op woensdag 9 aug 2017 '17 | vestiging Amsterdam
We hadden een ingewikkelde hoek in de ruimte waar de keuken moest komen. Er werd goed meegedacht over hoe we dit goed konden oplossen. We hebben een prachtige keuken, zijn er iedere dag blij mee.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden met product en service”
Door Jan Janssen op woensdag 9 aug 2017 '17 | vestiging Nederweert
Wij hebben een keuken gekocht en zijn heel tevreden over het geleverde product maar ook de service en hulp. We hebben de keuken enkele keren aangepast en dit was geen enkel probleem. Ook qua prijs meteen scherp en geen hoge prijzen en dus hoge kortingen zoals bij veel andere keukenzaken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed”
Door Evelijn Braakman op woensdag 9 aug 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Keukenverkoop zeer goed en alle mogelijkheden besproken tav apparatuur ed. In gebruik ook tevreden al is het aanrechtblad behoorlijk besmettelijk maar daarvoor is speciaal schoonmaak middel bijgeleverd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed”
Door Joey van Leijenhorst op woensdag 9 aug 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Goed geholpen. Telefonische bereikbaarheid is enige verbeterpunt
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Robin van Dijk op woensdag 9 aug 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Joost van de keukenloods in Roosendaal heeft ons super geadviseerd en geholpen. We hebben een prachtige keuken, absoluut niet de laatste!
FOTO VAN ROBIN VAN DIJK
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima service”
Door van Leeuwen op woensdag 9 aug 2017 '17 | vestiging Waddinxveen
Aangeschaft: Keuken ex blad. Prima (na)service, kwalitatief goede keuken. Inmiddels reeds aangeraden en zij hebben tevens een keuken besteld.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanschaf keuken”
Door Ruud Oud op zondag 6 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Betreft de aanschaf van een complete keuken. Prima geholpen, geen opdringende maar juist een meedenkende verkoper (Fredy Lute). Mooi product voor realistische prijs. Snelle en correcte service.
FOTO VAN RUUD OUD
Complete keuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste Ruud, Bedankt voor het plaatsen van de review en de foto. Leuk om het eindresultaat te zien! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed advies”
Door Robert op zaterdag 5 aug 2017 '17 | vestiging Zaandam
Over het alleen genomen een goed advies en een top prijs kwaliteit verhouding
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goede communicatie”
Door D.P. de Jong op woensdag 12 jul 2017 '17 | vestiging Almere
Qua naam en uitstraling is Keukenloods niet de eerste winkel waar je naar binnen loopt maar mijn ervaring is goed. De adviseurs zijn vriendelijk en behulpzaam, het ontwerpproces (Nobilia-keuken) verliep daardoor soepel. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levering en installatie. Kwalitatief goede installateurs, over het eindresultaat ben ik zeer tevreden.
FOTO VAN D.P. DE JONG
Nobilia keuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS
Beste D.p. de jong, Bedankt voor de positieve review en het plaatsen van de foto. De keuken ziet er prachtig uit! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Complete keuken”
Door Mochel op maandag 26 jun 2017 '17 | vestiging Almere
Wij hebben een complete keuken gekocht en zijn erg tevreden. Men dacht mee, hield ons goed op de hoogte over de levering en alles werd juist geleverd. Wij hebben de keuken zelf geplaatst
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geholpen”
Door H J Oosterhof op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Amsterdam
Wij zijn goed geholpen bij het kopen van een keuken. Ze namen alle tijd en niet opdringerig. Het is voor andere mensen een aanrader om een kijkje tenemen en voor een offerte.
.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Veel welverdiende complimenten”
Door Mira op dinsdag 13 jun 2017 '17 | vestiging Zaandam
Wij zijn door Fredy in Zaandam geholpen bij het kopen van een nieuwe keuken. Prachtige keuken voor een mooie prijs (zeker ook in vergelijking met offertes van andere zaken). Er is rustig de tijd voor ons genomen en er werd goed meegedacht. Zeker niet alleen maar op het verkopen van een zo duur mogelijk product gericht, hij vindt het vooral belangrijk dat er een goed product komt wat goed op de wensen van de klant aansluit. En daar had Fredy met zijn vakkennis soms meer zicht op dan wijzelf. Ons werd bijvoorbeeld afgeraden om nog een extra inbouwapparaat aan te schaffen en hij heeft daarbij goed uitgelegd wat de nadelen waren t.o.v. praktische en visuele indeling van de keuken. Achteraf zijn we heel blij met dit advies. Offerte werd rustig doorgelopen en nergens het gevoel dat er druk werd uitgeoefend om te tekenen. Ook de service ná de verkoop m.b.t. levering, montage en het oplossen van onvoorziene omstandigheden is boven verwachting. Een keuken is vrij complex maatwerk met vele onderdelen en mede afhankelijk van de omstandigheden in de te plaatsen ruimte. Op dat soort momenten is de meerwaarde van een keukenzaak die service hoog in het vaandel heeft staan en ook bij de aftersales blijft meedenken naar creatieve oplossingen zeer groot. De laatste puntjes m.b.t. de afzuigkap worden bij ons nog op de i gezet, maar daar hebben we alle vertrouwen in een goede afloop. Daarom nu alvast heel veel welverdiende complimenten! Groeten, Mira en Henri
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Sander Maurits op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Bij de vestiging in Alkmaar een keuken gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Erg goed en vakkundig geholpen door Ber. Alles is mogelijk en er is zeer veel kennis in huis! Levering helemaal compleet en alle afspraken worden netjes nagekomen. Ik zou iedereen keukenloods Alkmaar kunnen aanraden. Erg tevreden!
FOTO VAN SANDER MAURITS
Keuken met eiland
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Bedankt voor het plaatsen van de foto. Wat een prachtige keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Gasfornuis en afzuigkap”
Door Ruud de Haan op dinsdag 2 mei 2017 '17 | vestiging Zaandam
In de winkel heel goed geholpen echter over het afleveren waren we minder tevreden. Op maandag kregen we een mail dat ons gasfornuis en afzuigkap op woensdag geleverd zou worden. Meteen de dag vrij genomen. Echter op dinsdag een mail dat de apparaten niet op voorraad zijn (??) en dat er dus niet afgeleverd zou worden. Toen ik belde kreeg ik als reactie: dan maken we toch een nieuwe afspraak alsof je altijd maar vrij kan nemen. Op de vraag hoe het kan dat er iets afgeleverd wordt terwijl ze niet op voorraad zijn kreeg ik te horen: kan gebeuren.
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Ruud, Wat vervelend dat niet alles volgens de planning is verlopen. Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
REACTIE VAN RUUD DE HAAN
ordernummer was 80111723
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Ruud, Inmiddels is er door onze klantenservice contact met jou opgenomen. Ik hoop dat het naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed geadviseerd”
Door Inge Teerink op donderdag 20 apr 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Onlangs hebben we bij Keukenloods een nieuwe keuken uitgezocht. We zijn hierbij goed geadviseerd. Gemaakte afspraken worden nageleefd. We kunnen iedereen aanraden om bij Keukenloods een keuken aan te schaffen, het zal u niet tegenvallen!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Goed”
Door J.Schurink op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Zwaag
Goede voorlichting, deskundig advies. Rustige insteek, eerst globale info die op je in kan werken, dan pas afspraken en tekenen. Geen gevoel dat je een keuken " door de strot geduwd" krijgt. Hulde! Jammer dat er bij de bestelling wat zaken mis zijn gegaan, maar alles is goed opgelost, maar daardoor duurde het allemaal wat langer, jammer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Plezierige aankoop”
Door J cavalini op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Almere
Het kopen van de keuken ging op een plezierige niet opdringen manier. De aflevering ging goed.wel waren er wat verkeerde onderdelen mee gegeven maar dat is snel opgelost.Daarna waren er nog wat kleine mankementen maar ook deze zijn snel opgelost zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Pascal van heumen op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Ze hebben mij heel goed geholpen in de winkel denken heel goed met je mee .heel netjes en helpen je overal mee en denken egt met je mee super bedankt voor de keuken alles goed voor elkaar alles paste precies kon niet beter
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Nikola op woensdag 15 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik ben uitstekend geholpen door de mensen van Keukenloods Zaandam. In totaal hebben we binnen korte tijd een besluit kunnen nemen over de keuken die we wouden en ze dachten goed mee met onze wensen. Wat ik ook indrukwekkend vond was de breedte van het assortiment (alles van Palgrim tot Boretti) en mate van kwaliteit. De service en snelheid van het offerteproces was goed, de keuken is op schema geleverd en montage liep goed. Paar kleine minpuntjes waren het feit dat er besteklade is geleverd waar geen standaard bak voor te vinden is. Daarnaast vonden we de kwaliteit van het bevestigingssysteem van de wandplank niet voldoende om spullen te dragen. We hebben dit allemaal zelf opgelost en de extra kosten vielen in het niet vergeleken met de besparing die we hebben gerealiseerd door bij Keukenloods te kopen versus concurrent (die allemaal echt stuk duurder waren). We zijn dus erg tevreden en zouden iedereen het van harte aanraden om hier te kopen en ook montage te laten doen.
FOTO VAN NIKOLA
Onze keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Gegaan zoals afgesproken”
Door Ilona van der Himst op vrijdag 10 mrt 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Ik was als eerst naar de concurrent maar ik werd daar bijna gedwongen om een keuken af te nemen. Toen ik bij Keukenloods kwam werd ik fijn geholpen en kreeg ik alle tijd om na te denken over deze grote aankoop. Keuken ziet er prachtig uit en alles is gegaan zoals afgesproken. Mijn volgende keuken koop ik hier weer!
FOTO VAN ILONA VAN DER HIMST
Keuken via Keukenloods
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Ilona, Bedankt voor je positieve rencensie en de foto van de keuken! Ziet er erg mooit uit. Veel plezier met de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geen spijt”
Door Tore Valberg op donderdag 2 mrt 2017 '17 | vestiging Zaandam
Good experience at the shop, and not inflated prices. Was a new house, so no water to test when Kitchen was installed. Some small startup issues, faucet water leakage, faulty dishwasher and oven. BUT, they sent technician the same day as I reported it. After care seem to be quite good. All in all we do not regret using Keukenloods.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend”
Door J.Arends op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Veendam
Mijn ervaring met keukenloods was uitstekend de uitleg was zeer duidelijk en goed op papier gezet en zeer klantvriendelijk na het inmeten door een monteur werd alles nog een keer door genomen en een offerte toegezonden en na akkoord werd alles nog een keer gecontroleerd en werd gelijk een datum afgesproken voor de levering van de keuken, de levering was prima zoals af gesproken bij montage van de keuken was alles aanwezig tot kleinste onderdeel .
REACTIE VAN J.ARENDS
nieuwe keuken
REACTIE VAN J.ARENDS
nieuwe keuken
REACTIE VAN CARLA
Wat een mooie keuken.Ik ben meteen weg van je keuken.wat heeft het plusminus gekost?
REACTIE VAN J.ARENDS
Ga naar keukenloods en vraag naar Kees en je krijgt een goede prijs want iedere keuken is anders
Reactie of foto toevoegen +20 bedankjes
“Prachtige resultaat”
Door Fam. Ottenga op dinsdag 28 feb 2017 '17 | vestiging Veendam
Zowel de verkoper als de monteur hebben voor een prachtige resultaat gezorgd. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken. En ook nog eens praktisch ingericht met de opbergruimte in de apparatenkast en overige grote lades. Top gedaan Keukenloods Veendam!
FOTO VAN FAM. OTTENGA
Eindresultaat keukenwand
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Fam. Ottenga, Wat ontzettend mooi! Veel plezier met de nieuwe keuken, maar dat moet vast goed gaan komen! Bedankt voor het plaatsen van de foto! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
+ Toon extra foto van Fam. Ottenga
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Supersnel”
Door j dinkla op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Zwaag
super snelle levering van een werkeiland voor ons opleidingscentrum. Wie verwacht dat nou, iemand komt binnen vraagt naar de maximale maat van een werkblad van 120 cm breed, die super snel leverbaar is. krijgt te horen 400 cm. en roept; doe daar maar kastjes onder en lever maar.
FOTO VAN J DINKLA
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste J. Dinkla, Bedankt voor het plaatsen van de foto! Ziet er super uit! Veel plezier er mee. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door Ilse Géron op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Zaandam
Vorige keukens ook bij Fredy van Keukenloods gekocht. Dit keer weer op zoek naar hem, want bij hem hebben wij een goed gevoel dat hij ons goed helpt en de service die je krijgt. De goede prijs/kwaliteitverhouding van de keukenloods is ook mooi meegenomen! We ontvingen snel de tekeningen, levering was snel, alles was volgens afspraak en ze waren goed bereikbaar voor vragen. Ook waren ze heel flexibel toen onze wensen iets veranderden. Wij zijn erg tevreden met Keukenloods, en in het bijzonder de hulp van Fredy Lute. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Super keuken”
Door Daams op zaterdag 21 jan 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Een super keuken en super gemonteerd. Mooie afwerking en op tijd en correct geleverd. Met de bora helemaal kompleet. Strak geplaatst door ervaren monteurs. Fijn dat alles meteen wordt afgesproken zodra de keuze was gemaakt. Goed geholpen in de showroom.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Nette installatie”
Door E. Griek op vrijdag 20 jan 2017 '17 | vestiging Zaandam
Ik liep binnen zonder afspraak. Het was erg druk en eigenlijk was er niemand beschikbaar maar na ongeveer 10 minuten kon ik toch worden geholpen. Ik heb met een medewerker door mijn wenslijst doorgesproken en hij liet me alle opties zien. Twee uur later had ik een keuken uitgezocht. Ik ben goed geholpen en er werd goed met me meegedacht. De keuken is geleverd en prima en netjes geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Vriendelijk geholpen”
Door michel boer op donderdag 12 jan 2017 '17 | vestiging Veendam
Vriedelijke medewerkers met kennis van zaken en naar mijn beleving is er voor iedere wens een oplossing. Kortom wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Alles in een keer aanwezig geen geneuzel met dingen wat niet compleet is. En mocht je vragen hebben kun je altijd bellen en word je netjes te woord gestaan.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Tip top”
Door Jeroen Wassenaar op maandag 9 jan 2017 '17 | vestiging Alkmaar
Geholpen door Ellen. Zij is ter zake kundig en denkt goed mee. Informatietraject voor plaatsing keuken verliep goed. Plaatsing in één dag. Alles was er en aan het eind (20.00 uur) was alles tiptop.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Professioneel en kundig personeel”
Door vera cox op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Nederweert
Vanaf de showroom tot het plaatsen duidelijk zeer profesioneel en kundig personeel. Er is alles mogelijk en niets is teveel. Als je zelf ook weet wat je wilt kan het binnen een uurtje gerealiseerd worden. Ook de prijs is het meer dan waard. Zou iedereen aanraden om naar keukenloods te gaan!!!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“recht toe recht aan”
Door Martijn op donderdag 5 jan 2017 '17 | vestiging Gaanderen
Na enig rondshoppen bij diverse Duitse keukenleveranciers en enkele Nederlandse stunters, kwamen we toch tot de conclusie dat Keukenloods wel met afstand de goedkoopste was. Gaanderen is in de advisering een vrij recht toe recht aan bedrijf.
De keuken is van uitstekende kwaliteit, vergelijk het niet met Ikea, dit is veel beter.
Hulde voor de uitstekende montage door Rob. Een echte vakman!! Prettig ook dat het aansluiten van water en electra bij bij de montage in zit.
FOTO VAN MARTIJN
Keuken van Keukenloods
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede service”
Door Erik Broeders op woensdag 4 jan 2017 '17 | vestiging Roosendaal
Helaas was er een kast in verkeerde maat geleverd. Maar dit is adequaat opgelost. We werden snel geïnformeerd over e levering van de goede kast. Volgende keer zullen we zeker terug komen bij keukenloods Roosendaal. Gert-Jan, bedankt weer.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Netjes en goed”
Door Thijs van den Berg op donderdag 29 dec 2016 '16 | vestiging Gaanderen
Netjes geholpen. Goede adviezen. Komt niet opdringerig over. Gaan niet op prijs maar op wensen een keuken samenstellen. Geen probleem bij het uitstellen van de plaatsing datum met een maand. Montage netjes en zeer precies. Kleine strubbeling was het niet leverbaar zijn van de bestelde afzuigkap. Bij levering zat deze er gewoon bij. Kortom goede behandeling en ervaring
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door Laura de wit op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
Heel goed geholpen met hele goede ideeën. Mijnouders hebben hun keuken een jaar geleden gekocht, dus zodoende ben ik daar ook naar toe gegaan. Zij waren ook heel tevreden dus tot nu toe ik ook. Super goed geplaatst dus heb alleen maar goede berichten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Blji met het eindresultaat”
Door Rogier Voors op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Snel tot een goed ontwerp gekomen zonder eindeloos te hoeven onderhandelen over de prijs. Wegens uitstel van de opleverdatum van mijn appartement, was er eerst sprake van het in rekening brengen van opslagkosten van €50 per week (!). Keukenloods zag echter later in dat dit wat overdreven was en heeft deze kosten geschrapt. Levering en montage volgens afspraak en vakkundig uitgevoerd. Blij met het eindresultaat en zeker een goede ervaring met Keukenloods!
FOTO VAN ROGIER VOORS
Appartementkeuken
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Rogier, Wat een prachtige keuken! Goed dat je een foto hebt geplaatst. Het is altijd leuk om te zien hoe het eindresultaat is geworden! Veel plezier met de keuken. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keukenkast”
Door C Smulders op zaterdag 24 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Keukenkast gekocht wilde de kast zelf in elkaar zetten er zat niet eens een beschrijving bij! Gebeld met de verkoper die vertelde dat we een monteur moeten laten komen,voor een paar €100 euro zetten die zo,n kast inelkaar en hoefde wij dat bel gesprek niet te voeren!
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste C. Smulders, Wat jammer dat je een minder goede ervaring met ons hebt gehad. Heb jij voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik nog even kijken of ik iets voor je kan betekenen. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
REACTIE VAN C SMULDERS
Hallo, Het ordner nummer is r0021361 Gr c smulders
REACTIE VAN C SMULDERS
We zijn benaderd door keuken loods en het is opgelost.
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste C. Smulders, Ik heb begrepen dat er inmiddels contact is geweest en dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste C. Smulders, Ik heb begrepen dat er inmiddels contact is geweest en dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Suzanne op donderdag 22 dec 2016 '16 | vestiging Nederweert
Goed geholpen in de winkel! We hebben een witte softglans keuken gekocht met 5 apparaten. De keuken staat inmiddels en is prachtig. We zijn er erg blij mee. We raden keukenloods dan ook zeker aan! Mooie keukens voor een goede prijs!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ervaring met keukenloods”
Door Irre Charles-Graber op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
De eerste afspraak met Edwin (of Erwin?) verliep troef, hij liet ons lang (bijna n uur!) wachten zonder n update te geven hoe of wat. Toen wij weg liepen omdat we er genoeg van hadden ving Marcus' ons op. Hij heeft ons heel goed geholpen. Dank Marcus'! Anders hadden we onze keuken ergens anders gekocht. De keuken is inmiddels geplaatst, ik ben er erg blij mee! De monteur, Peter was erg vriendelijk. Echter tot nu toe lekt de spoelbak. Heb Peter al gecontact, maar geen reactie. Dat vind ik jammer. Overall vond k de service (van Marcus en t personeel van d planning) goed en n fijne showroom. Ik kook dagelijks met plezier!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Begrepen onze wensen”
Door Tom op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Zwaag
De keuken voor een prima eerste prijs aangeboden, en de geleverde onderdelen ben ik ook tevreden over. Alleen een handvaatje miste. Deze is echter snel kosteloos toegestuurd. Daarnaast begreep de verkoper onze wens, geen moeilijke en overbodige keuzes.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Keuken staat er mooi bij”
Door R Hennik op dinsdag 20 dec 2016 '16 | vestiging Zaandam
We gingen kijken bij hornbach voor een keuken moesten een afspraak maken duurde 2 weken kwamen bij zaandam binnen legde uit wat we wilde werden ook gelijk geholpen onder een lekker bakkie koffie zou zeker aanraaden aan andere mijn zoon gaat ook straks bij zaandam kijken fijne feestdagen en ga zo door gr Rene Hennik fleostraat Purmerend
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“No nonsense”
Door K. op maandag 19 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
No nonsense en vooral niet het idee dat je opgelicht wordt door eerst een dubbele prijs te vragen. Via de offertecheck bij keukenloods terecht gekomen en ze kwamen direct met een scherpe prijs. Hiervoor moest ik bij andere bedrijven eerst onderhandelen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Vaste partner”
Door Tim Henderickx op zondag 11 dec 2016 '16 | vestiging Roosendaal
Keukenloods Roosendaal is voor ons een vaste zakelijke partner geworden. Al onze keukens en toestellen worden via hen besteld, gewoon omdat ze steeds doen wat ze zeggen en ook zeggen wat ze doen. Nog nooit een negatieve ervaring gehad, steeds top! Ook onze eigen keuken werd door hen geleverd aan een super scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Geen professionele levering”
Door Bas Silos op woensdag 7 dec 2016 '16 | vestiging Webshop
Apparaturen bestellen ging prima, levering dramatisch. Keuken is op begane grond, voordeur heeft 3 treden. Komt 1 jongen bezorgen, moest al enorm sjorren, duwen om de zware goederen uit de auto te krijgen (koelkast en vriezer van 230 cm hoog). Levert voor de deur, ja die drie treden zijn een trap en daar mag ik niet op. Keukenloods heeft niets gevraagd over situatie voor levering. Staat je nieuwe keukenapparatuur dan om half 5 's middags buiten. Zelfs AH levert tot in de keuken. Nooit meer keukenloods, volgende keer kies ik een professionele levering.
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Bas, Ik heb van mijn collega begrepen dat er inmiddels contact is geweest over dit probleem en dat het naar tevredenheid is opgelost. Ik wens je veel plezier met je aankoop bij Keukenloods en nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +21 bedankjes
“Inmeting goed hersteld”
Door Jose op dinsdag 6 dec 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Ik heb bij aanvang een eiland keuken gekocht, helaas paste deze niet na een foutieve inmeting. De service van Keukenloods na hun fout was echter TOP. Nadat we de fout ontdekten is de keuken gelijk opnieuw ingemeten en hebben we meteen een ander model keuken uit kunnen kiezen waardoor deze zelfs nog op de afgesproken datum geleverd is!
FOTO VAN JOSE
Keuken van Keukenloods
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Jose, Wat ene prachtige keuken hebben jullie laten installeren! En fijn dat het toch allemaal nog goed is gekomen! Heel veel kookplezier in de keuken! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super geregeld”
Door Vasterman op donderdag 1 dec 2016 '16 | vestiging Zwaag
Alles super geregeld. Snel en professioneel. En de vakmensen die de keukenloods in zwaag inhuren werken netjes en snel en proberen mee te denken met de klant. We hebben nu een super mooie keuken voor een zeer scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Sytse op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Alkmaar
Wij zijn erg goed geholpen. De medewerker heeft meegedacht en haar mening gegeven over het ontwerp. De Monteur heeft alles geïnstalleerd zonder dat er tegenvallers waren. Prijstechnisch is de keukenloods erg aantrekkelijk. Vooral met de apparatuur is in vergelijking tot andere keukenzaken veel verschil te merken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer duidelijk”
Door J.de Kroon op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Almere
Zeer duidelijke adviezen. Geen opdringerigheid. Het voelde gelijk goed. Ook de montage ging vlekkeloos. Top! Zonder gestunt was het uiteindelijk toch een hele schappelijke prijs na mijn idee. De uitstraling van de showroom sprak me wel aan. Zakelijk en niet te veel show.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“5 keukens in opdracht”
Door Dijkstra op dinsdag 22 nov 2016 '16 | vestiging Zaandam
Wij hebben tot nu toe 5 keukens in opdracht gegeven en hebben met Dennis een goede open communicatie lijn ,jammer dat dat allemaal via via moet geef hem een 06 nummer voor een directe lijn voor zakelijk verkeer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Betonnen blad niet gecoat”
Door Karen op zaterdag 19 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Kookeiland bij ons geleverd. Maar er was geen coating onder het eiland aangebracht. Dat was de leverancier vergeten. Dat zorgde ervoor dat wij continu alles konden schoonmaken en de kasten niet konden gebruiken. In eerste instantie werd de klacht niet serieus genomen. Inmiddels is er alsnog coating aangebracht, maar omdat het blad al gemonteerd is, kunnen ze niet meer overal bij. Bovendien is het nog steeds goor en ligt er continu stof in de kasten. Tijdens het aanbrengen van de coating is spul gelekt op onze kasten (buitenkant). Om ons tegemoet te komen, hebben we twee waardebonnen gekregen, maar we kopen er toch nooit meer, dus daar hebben we niets aan. Onze klachten zijn niet op de juiste manier afgehandeld en we zijn het zo zat, dat we het nu zelf oplossen.
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Karen, Wat vervelend om te lezen dat het mis is gegaan bij de coating van het betonnen blad. Wat ik begrijp is dat u contact heeft gehad met de winkel en dat zij nogmaals hebben aangeboden om het probleem op te laten lossen door een monteur. Het is jammer dat u hier geen gebruik van wenst te maken, want Keukenloods wil net zo graag als u dat alles in orde komt.
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Mocht u nog van gedachten veranderen en toch gebruik willen maken van onze diensten dan hoor ik, of mijn collega in de winkel, dat graag. Verder hoop ik toch dat u veel plezier kunt beleven aan het kookeiland. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
REACTIE VAN KAREN
Beste Emma, weet je wat ik vervelend vind om te horen? Jullie hebben onze klacht in eerste instantie helemaal niet serieus genomen. Pas na dik 3 weken kwam er iemand langs die direct vertelde dat er een fout was gemaakt. Vervolgens wordt die fout helemaal niet adequaat opgelost en ook nog eens schade en vlekken veroorzaakt. Wij bellen om dat door te geven. Wordt er weer moeilijk gedaan! 1/2
REACTIE VAN KAREN
en dat noemen jullie service? Ik vind het schandalig. Wij waren jullie zo zat, dat we het zelf hebben opgelost. Wij sturen jullie graag de factuur van de schoonmaakkosten en de timmerman. Wij hebben maanden overlast gehad van jullie falen. Schandalig is het!
REACTIE VAN EMMA | KEUKENLOODS
Beste Karen, We begrijpen uw punt. Morgen wordt u gebeld door de vestigingsmanager van Keukenloods.nl Amsterdam Zuid-Oost om te kijken voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +22 bedankjes
“Binnen budget”
Door fam Donk op woensdag 16 nov 2016 '16 | vestiging Almere
Hoewel wij aanvankelijk voor een gedeeltelijke renovatie gingen bleek door het goede advies een complete keuken een betere optie. De begeleiding was erg meedenkend en praktisch. Door samen te werken werd de keuken in een keer compleet afgeleverd en klopte alles. Het lukte zelfs om de keuken in een dag te monteren, maar het werd wel een lange dag. Bovendien bleven we keurig binnen ons budget en dat vonden we ook erg fijn.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Review”
Door Eduard op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Vriendelijke mensen, geduldig en behulpzaam voor de order maar ook daarna! Flexibel ten aanzien van wijzigingen achteraf. Breed assortiment, scherpe prijzen. Goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid. De keuken is geleverd en bevalt prima,
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Gekozen voor Keukenloods”
Door Michiel A. Tiebout op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Amsterdam
Na offerte vergelijking van eenzelfde keuken, gekozen voor Keukenloods. Mede op basis van prijs, prettig kontakt en goed advies. Op kleine, maar goed herstelde foutjes na, ben ik zeer tevreden met de geleverde keuken. Ook de installatie door een monteur is perfect verlopen, De monteur heeft goed meegedacht, zonder aarzelingen wijzigingen doorgevoerd en de keuken geweldig goed geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Bedankt”
Door Stephan R. op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Zaandam
We hebben eerder dit jaar een keuken besteld bij Marco van Keukenloods Zaandam. Zijn deskundigheid en perfectionisme heeft er voor gezorgd dat de keuken compleet en zonder klachten door ons is ontvangen. Ook de monteurs die met Keukenloods samen werken waren erg bekwaam in hun vak. Keukenloods bedankt!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Fred kapper op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Zwaag
Wij hebben bij Jeffriein Zwaag een keuken gekocht. Hij geeft goede adviezen over materiaal, lak, grepen, etc.etc. Daarbij denkt ie ook goed mee over eventuele bijzonderheden en echt maatwerk. Nadat er een scherpe prijs is neergezet werd de koop beklonken met een leuke attentie. Het uiteindelijk leveren en plaatsen van de keuken is ook helemaal 100% goed verlopen. Wij zijn er erg blij mee.
FOTO VAN FRED KAPPER
Keuken met eiland
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Fred, Wat een prachtige keuken hebben jullie aangeschaft bij Keukenloods.nl zeg! Goed om te lezen dat alles zo goed is verlopen. Heel veel kookplezier! Groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Verwachtingen tot nu toe waargemaakt”
Door Gerard van Rookhuijzen op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Zaandam
Na bij diverse keukenleveranciers te zijn geweest, kregen wij de tip van een van onze buren om ook eens bij Keukenloods te kijken. Zij had haar keuken daar naar volle tevredenheid besteld. Wij hebben (natuurlijk) eerst op internet (o.a. Qasa) gekeken naar de recensies van dit bedrijf. Deze waren prima en het waren er veel; dan ga je daar ook maar van uit. We zijn tweemaal in de vestiging Zaandam geweest alwaar Anneke ons prima heeft geholpen en ook handige suggesties heeft gedaan. Nadat de keuken besteld was, is Wouter langs geweest om de keuken in te meten. Wederom: prima, ook weer enkele tips gegeven en meegedacht. Nav het inmeten wilden wij toch nog iets laten wijzigen; geen probleem, wordt opgepakt. Het is prettig dat de service niet stopt als de keuken 'verkocht' is. Keukenloods heeft de (hoge) verwachtingen waargemaakt, wij zijn blij dat wij daar de keuken hebben besteld. Nu alleen nog wachten op het plaatsen, begin 2017.
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Gerard, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over hoe het bestellen van de keuken tot nu toe is verlopen. Net als jij zijn ook wij erg benieuwd naar het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goede ervaring”
Door Zwen bertelsen op dinsdag 1 nov 2016 '16 | vestiging Watergang
Mijn ervaring met keukenloods is goed, klantvriendelijk geholpen door norbert torsing. Uitstekend geadviseerd. Snel met de prijsopgave. En de aftersale (er mankeerd altijd wel wat) ook prima, zijn achter een nieuw deurtje aan voor de koelkast (is een steigerbuis op gevallen)
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Mooie complete keuken”
Door Christel van den Eijnden op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
Ik heb een heel mooie complete, onderhoudsvriendelijke keuken voor een betaalbare prijs. Ook ben ik tevreden over de kwaliteit van de apparaten. De levertijd was maar 6 weken en de service en helpdesk van dit bedrijf zijn goed.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer goed maar miste artikel in bestelling”
Door Semler op donderdag 20 okt 2016 '16 | vestiging Zaandam
wij hebben de ervaring in de winkel als zeer goed ervaren. willen wel andere mensen meegeven als alles is uitgewerkt en je de lijst onderteken om goed te kijken of alles erop staat. wij hadden alles uitgezocht . blijkt bij aflevering er geen combimagnetron bij te zijn . stond niet op de lijst en wij waren daar wel van uit gegaan. maar ja zit toch een paar maanden tussen na akkoord en levering keuken. Balen voor ons.
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Semler, Bedankt voor uw bericht. Kunt u mij uw ordernummer sturen? Dan pak ik uw gegevens erbij en kan ik u verder helpen. Met vriendelijike groet, Luuk | Keukenloods.nl
REACTIE VAN SEMLER
ons order nummer is 80102095
REACTIE VAN KEUKENLOODS.NL
Beste Semler, Ik heb begrepen van ons filiaal dat wij u de combimagnetron voor de helft van de prijs hebben geleverd. Wij hopen dat u hiermee tevreden bent. Nogmaals onze excuses voor de vertraging. We zien u graag nog eens terug bij Keukenloods.nl. Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Afspraken nagekomen”
Door G.Reininga op woensdag 19 okt 2016 '16 | vestiging Veendam
Goede voorlichting en service in de zaak.De prijs/kwaliteitsverhouding is in orde. Er is goed met ons meegedacht qua prijs en wensen. Afspraken nagekomen, keuken geleverd volgens afspraak. We misten alleen de montagetekening/instructies.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Keukenloods
aAlkmaar (15 ervaringen), Koedijkerstraat 29, 1823 CR Alkmaar, tel 072 - 515 22 73
bAlmere (11 ervaringen), New Yorkweg 111, 1334 NB Almere, tel 036 - 529 03 03
cAmsterdam (23 ervaringen), Sijsjesbergweg 1, 1105 AL Amsterdam, tel 020 - 365 45 94
dGaanderen (35 ervaringen), Slakweg 84, 7011 EZ Gaanderen, tel 0315 - 34 04 04
eNederweert (13 ervaringen), Pannenweg 426, 6031 RK Nederweert, tel 0495 - 62 53 83
fRoosendaal (28 ervaringen), Belder 12c, 4704 RK Roosendaal, tel 0165 - 56 74 40
gRotterdam (0 ervaringen), Stadionweg 37A, 3077 AR Rotterdam, tel 010 - 203 59 80
hUtrecht (4 ervaringen), Europalaan 95 B, 3526 KP Utrecht, tel 0226 - 35 53 40
iVeendam (17 ervaringen), Transportweg 18, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 74 50 08
jWaddinxveen (19 ervaringen), Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen, tel 0182 - 61 22 22
kWatergang (9 ervaringen), De Dollard 4, 1454 AV Watergang, tel 020 - 436 33 93
lZaandam (74 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam, tel 075 - 616 30 30
mZwaag (15 ervaringen), De Factorij 63A, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 26 82 06
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens