Feedback
8,2

Keukensale

Score uit 166 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
30 vestigingen (heel nederland)
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukensale
Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs. Helder en transparant; direct de beste prijs. Deskundig advies. Persoonlijk contact, de eigenaar staat zelf ook in de winkel. Minimaal 10 jaar ervaring aanwezig in elke winkel. Mooi verzorgde showrooms. Gratis 3D ontwerp. Direct geleverd vanuit onze fabriek in Duitsland. Vakkundige montage door geselecteerde montagebedrijven in uw regio.
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Ervaringen
Volendam (Noord-Holland)
9,8 uit 49 ervaringen
2. 2. Avanti Keukens
9,8
Kesteren (Gelderland)
9,8 uit 348 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
9,7 uit 329 ervaringen
4. 4. Keukenwereld XXL
9,7
Poortvliet (Zeeland)
9,7 uit 139 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
9,7 uit 44 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
9,7 uit 552 ervaringen
7. 7. DB Keukens
9,7
6 vestigingen
9,7 uit 2094 ervaringen
8. 8. Keur Keukens
9,7
Haarlem (Noord-Holland)
9,7 uit 306 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 166 ervaringen over Keukensale. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren110 ervaringen
4 sterren31 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster14 ervaringen

Per vestiging:
“Vriendelijke benadering”
Door Magda Berkenbosch op woensdag 22 mei 2019 '19 | vestiging Cruquius
Onlangs een keuken gekocht bij keukensale in vestiging Cruqius. Werd erg vriendelijk en prettig geholpen. Keuken inmiddels geinstalleerd en ben er erg blij mee. Professioneel bedrijf en ook de hulp/ vragen na de aankoop werden zorgvuldig afgehandeld. Ik kan deze vestiging van Keukensale Cruqius van harte aanbevelen.
FOTO VAN MAGDA BERKENBOSCH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E. Oosterman op dinsdag 21 mei 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een keuken gekocht bij KeukenSale in Nijkerk. Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop het gehele traject is verlopen. Hiermee bedoelen wij de verkoop, de levering en de plaatsing van onze keuken. Vriendelijke en vooral deskundig personeel. Werkelijk alles klopt en dat is heel bijzonder als je zo hier en daar de reacties hoort van vrienden/kennissen die ook een keuken hebben gekocht (niet bij Keukensale) en hebben laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden. Een bedrijf om aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Emmerik op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Schagen
Wij hebben in februari een keuken gekocht bij Keukensale Schagen en die is in April geplaatst. Wij zijn erg tevreden. duidelijke afspraken en alle communicatie is perfect verlopen. 3d ontwerp namen ze alle tijd voor zelfs na wat aanpassingen van onze kant. Meerdere keren in de showroom geweest en er werd alle tijd genomen. Plaatsen ging ook super. Deze man werkte keurig netjes en de keuken was in 1 dag geplaatst. Er ontbraken 2 plankjes in de kast die heeft Martin zelf bij ons langs gebracht. Wij zijn erg blij met onze keuken en de ervaring met Keukensale.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Caroline Cramer op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Keuken gekocht zijn ontzettend goed over alles geïnformeerd in de winkel .zeer vriendelijk en geduldig geholpen .

Aanvulling ontvangen 20 mei 2019: Onze keuken is afgelopen week bezorgd en gemonteerd. We zijn uiterst tevreden over de keuken . snel en vakkundig gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Fam. Kloppenburg op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben in december een nieuwe keuken besteld welke in maart 2019 bij ons is geleverd en geïnstalleerd. Vanaf het eerste moment zijn we zeer goed begeleid en geadviseerd en ontzettend blij met de keuken, welke op een zeer professionele wijze is geïnstalleerd. Binnen een aantal weken na installatie zijn er een aantal zaken nog bijgesteld en kunnen we nu gaan genieten. Team van KeukenSale Barendrecht, grote dank hiervoor :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rico Buitelaar op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Een mooie keuken gekocht prima geholpen door reynaldo. Nog enkele dingen besproken na de aankoop prima geregeld. Keuken door vaklui geiinstalleerd en netjes afgeleverd. Top top top. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Nena op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Super blij met onze nieuwe keuken. Wij hebben gekozen voor xl keukenkasten en alles was in 1 dag geplaatst.
FOTO VAN NENA
Keuken in 1 dag geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Celine den Hoedt op dinsdag 7 mei 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Paul van Keukensale in Barendrecht heeft ons uitstekend geadviseerd. We dachten van tevoren aan een rechte keuken maar waren meteen overtuigd toen hij ons een mooi ontwerp liet zien van een L-keuken. Ook het monteren van de keuken is netjes gedaan. We hebben nog een paar kleine deukjes ontdekt in een materiaal, maar dit wordt heel serieus opgepakt door Keukensale en voor ons vervangen. Wij zijn erg tevreden over de service, het goede contact, de adviezen en vooral een mooi eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatsts keuken”
Door Van Ree op dinsdag 7 mei 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Wij hebben een nieuwe keuken bij Keukensale in Nijkerk gekocht. We zijn goed geholpen en kregen goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Ruud Keijzer op maandag 6 mei 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Geweldige medewerkers ! Goed advies bij aankoop van onze keuken door Pim , vooral inzake de hoogte van het aanrecht, de plaats en hoogte van de afzuigkap , en Kees dank voor de aftersales mbt de details, en natuurlijk Riekie, zij heeft helemaal uitgetekend en een zeer scherpe offerte gedaan, deze paste ons goed , want een echte kwaliteitskeuken voor dit geld hadden wij niet verwacht! En dan nog even de 2 installateurs, niet normaal zo snel en netjes deze mensen werken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Miedema op maandag 6 mei 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Vorig jaar april een keuken met 6 AEG apparaten gekocht bij Keukensale Barendrecht. Door een drukke agenda van onze kant konden we een eerste afspraak alleen maken op een zaterdag einde middag. Dit was geen probleem, de verkoper bleef speciaal langer voor ons. Na het opnemen van de wensen en het maken van een 3D tekening terug gegaan naar huis om er nog eens rustig over na te denken. Je hoort wel eens dat keukenfirma's druk uitoefenen om een snelle beslissing uit te lokken. Dat is bij dit keukenbedrijf zeker niet het geval, want we hadden echt het gevoel dat we er goed over na konden denken. Na 2 weken terug gegaan om één en ander aan het ontwerp te wijzigen en daarna de opdracht gegeven om de keuken te bestellen. Prima service, uitgebreide en duidelijke offerte en mooie 3D tekening ontvangen. Levering keuken was uitstekend, netjes op de afgesproken tijd en zonder schades aan de apparatuur en keukenonderdelen. Bij de plaatsing van de keuken was de koelkastdeur niet goed geleverd (handgreep verkeerd voorgeboord). Na een telefoontje met Jordy van Keukensale, is netjes in orde gemaakt dat we een nieuwe deur kregen. Jordy heeft de inmeting van de keuken gedaan en kwam het eindresultaat ook zelf bewonderen. Erg prettig om met 1 persoon zaken te doen. We hebben de keuken nu bijna een jaar en zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service.
FOTO VAN MIEDEMA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Rob & Nelleke op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Super blij met onze nieuwe keuken. Ik wilde persé een kookeiland, die werd mij door Frans afgeraden vanwege de ruimte. Best een shock! Toen ik daarvan was bekomen, zijn we verder gegaan en hebben wij een prachtige hoogglans antraciet keuken met super mooie inbouwapparatuur (allemaal zwart), een geweldige ingebouwde afzuiger en als klap op de vuurpijl Gunmetal kraan en afwasbak in een prachtig zwart belgisch hardstenen aanrechtblad.... Een plaatje geworden. Kookeiland direct vergeten en nog geen seconde spijt. De keuken is in een halve dag geplaatst. Een échte aanrader voor een ook fantastische goede prijs.
FOTO VAN ROB & NELLEKE
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Rob & Nelleke
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Peter Stet op donderdag 2 mei 2019 '19 | vestiging Cruquius
Uiterst vriendelijk en bedachtzaam geholpen voorzien van goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J. Mannaart op woensdag 1 mei 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben september 2018 een keuken voor ons zomerhuis gekocht bij KeukenSale in Heerhugowaard en zijn heel goed geholpen door Remco en Joost. Bij de levering ontbrak een passtuk en Joost heeft ons uit de brand geholpen door tijdelijk een ander passtuk mee te geven, zodat we de verhuur van ons zomerhuis gewoon konden laten doorgaan. Inmiddels is de juiste passtuk geleverd en keurig geplaatst. Het was ook geen probleem dat mijn man zich bedacht had en alsnog een deel van de achterwand geplaatst wilde hebben. Alles is netjes afgewerkt en gekit. Na de montage kregen we een prachtige bos bloemen toegestuurd. Wat een goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rayshree Poenai-Mattapersad op woensdag 1 mei 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geholpen door Jordy met het uitzoeken van onze keuken. Super goede service ook bij het opmeten en monteren. In tegestelling van ervaringen bij andere keukenzaken, werd hier de tijd genomen om ons te helpen. We zijn erg tevreden met onze keuken, hierbij heeft keukensale ons geholpen.
FOTO VAN RAYSHREE POENAI-MATTAPERSAD
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door Amanda op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Wij zijn heel erg vakkundig en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Super goede service ontvangen. De keuken is uiteindelijk prachtig geworden en van zeer goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne benadering en service”
Door Alicia H. op woensdag 17 apr 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Zeer goed geadviseerd door Jordy over mooie en praktische keukenindeling. In vergelijking met andere keukenzaken is de benadering erg prettig en wordt uitgebreid de tijd genomen om de beste keuken op basis van de gestelde wensen uit te werken (zonder gladde verkooppraatjes). Kleine issues (waar Keukensale niets aan kon doen), zijn keurig door Keukensale opgelost. De tevredenheid van de klant staat voorop. Erg blij met de nieuwe keuken en service.
FOTO VAN ALICIA H.
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor bedrijfskantine”
Door Peter van Kampen op dinsdag 16 apr 2019 '19 | vestiging Den Helder
Wij hebben een keuken gekocht voor onze bedrijfskantine. Zijn prima geholpen en ik zou dit bedrijf ook aanraden bij andere mensen.

Aanvulling ontvangen 2 mei 2019: Onze aankoop is geleverd en gemonteerd. Het blad is alleen beschadigd en wordt nog vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Familie De Greeuw op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Een complete keuken. Vriendelijke medewerkers en lekkere koffie. Uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden binnen het budget, waarbij werd afgesproken dat twee bestaande apparaten werden overgeplaatst in de nieuwe keuken. Al snel werd een afspraak gemaakt voor het inmeten. Maandags werd de keuken geleverd en op dinsdag hebben de monteurs de keuken geplaatst, dit ging heel voorspoedig. Het resultaat is een mooie lichte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Patrick en Amber Plum op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
Wij hebben een prachtige keuken gekocht met alles erop en eraan! We werden heel goed en klantvriendelijk geholpen en meneer dacht in alle opzichten met ons mee. Ook de installatie door Jos Palmen verliep prettig. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg meegedacht”
Door van Bentum op zaterdag 13 apr 2019 '19 | vestiging Heerlen
Een hele mooie keuken super blij mee John heeft bij ons ook heel erg meegedacht Het is een vt wonen stijl
FOTO VAN VAN BENTUM
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Joke Vonk op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Hilversum
We hebben,voor ons, een droom van een keuken gekocht en geleverd gekregen. Goede prijs, geen enorme onderhandeling,en enorm vakkundig en vooral klant vriendelijk geholpen. Wij adviseren andere om zeker bij KeukenSale filiaal Hilversum hun keuken te kopen. Een heel blije en tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk naar volle tevredenheid”
Door Fam Roeken op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben een geweldig mooie keuken door keukensale laten installeren. We hebben het ontwerp meerdere malen aangepast en dit was nooit een probleem, super flexibel dus! Helaas is er bij de installatie iets misgegaan waardoor de keuken niet zoals afgesproken geïnstalleerd was. Maar waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden en wat keukensale Leeuwarden goed doet is service leveren. Zij hebben veel tijd en energie gestoken in het alsnog goed installeren van de keuken, iets wat wij enorm waarderen. De keuken is uiteindelijk naar volle tevredenheid geïnstalleerd en wij zijn enorm blij met de geleverde keuken en service! Wij kunnen keukensale Leeuwarden iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Martin Hanssen op woensdag 10 apr 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Een complete keuken. Zeer deskundige en vriendelijke uitleg, over de verschillende mogelijkheden. Kregen alle tijd terwijl wij aangaven dat wij niet wisten of we in hoorn de keuken gingen kopen, want het was onze eerste winkel. Gingen tot ver na sluitingstijd door om de gewenste keuken op tekening te zetten, alle opties waren besproken en de prijs die eruit rolde gaf ons de doorslag om niet verder te kijken, maar bij Keukensale in Hoorn te kopen. Na inmeting alle puntjes op de i gezet, wat al perfect was voorbereid. Op dag van plaatsing waren de monteurs al voor 07.30 binnen. Door wat tegenslag liep de plaatsing welke geraamd was op 1 dag uit. De monteurs gingen pas om 19.30 naar huis, om er voor te zorgen dat het gebruiksklaar was. SUPER!!!! Met de planning werd binnen een week, alles afgemaakt wat nog moest gebeuren en alles op zeer vakkundige wijze zonder haast klus van te maken. Alles wat beloofd was vanaf binnenkomst showroom tot er met de nazorg met afstellen en kitten is nagekomen, zonder dat je er zelf achteraan moet bellen. Perfecte service van A tot Z.
FOTO VAN MARTIN HANSSEN
Keuken in landelijke stijl
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbevelen”
Door Paul op dinsdag 9 apr 2019 '19 | vestiging Amsterdam Villa Arena
Wij hebben een prachtige keuken bij Keukensale gekocht. Er werd door Alex en Vlado op een fijne manier met ons meegedacht met goede adviezen. Verder nemen ze rustig de tijd voor je om tot je droomkeuken te komen. Een kleine last minute wijziging was bovendien ook geen probleem. Alles kwam volgens planning binnen en de montage is uitstekend gedaan. De geleverde apparatuur werkt verder top. Keukensale Arena kan ik 100% aanbevelen.
FOTO VAN PAUL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door V.E. Bak op dinsdag 9 apr 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Keuken gekocht + complete installatie (+ verwijderen oude keuken). Alles is prima verlopen, netjes afgewerkt en redelijk binnen de afgesproken termijn (slechts een paar dagen vertraging).
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door M. Koopman op maandag 8 apr 2019 '19 | vestiging Amsterdam Villa Arena
We waren opzoek naar een keuken voor onze nieuwe woning en zijn na een aantal bezoeken bij concurrenten niet geslaagd. Toen we de hoop bijna hadden opgegeven kwamen we Robbert tegen bij Keukensale, hij begreep precies wat we wilden en kwam ook met de juiste aanbieding voor ons! Ook in de weken na bestellen en voor plaatsing hield hij ons goed op de hoogte en belde tijdens en na de plaatsing of alles goed ging. Perfect geholpen en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Superfijne service”
Door Hakan op zondag 7 apr 2019 '19 | vestiging Cruquius
Super fijne service! Hossen heeft goed naar ons geluisterd. De keuken is zoals we graag wilden hebben. Tijdens de montage waren er wat problemen; omdat de stucwerk niet goed is gebeurd, Maar dit hebben de monteurs goed opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Adinda Tromp op zondag 7 apr 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken. Na ons bezoek aan locatie Nijkerk, zijn wij absoluut verliefd geworden op een keuken die daar gepresenteerd stond. Samen met Pim hebben wij die op papier omgebouwd tot onze droomkeuken en dat is het ook geworden! Inmiddels staat hij er en genieten we er elke dag van! Ik raad iedereen keukensale aan!
FOTO VAN ADINDA TROMP
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Adinda Tromp
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Roel Koblens op vrijdag 5 apr 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben op aanvulling van onze een apart deel gekocht bestaande uit een blok van 240 cm met hieraan een bar-gedeelte. In dit deel is een koel-vries combinatie en een oven opgenomen. Tijdens het aankoopproces is ons ontwerp omgedraaid, we wilde een houten keukengedeelte maar hebben nu witte kasten met een houten omlijsting. Dit maakte dat we nu een warme aanwinst in de keuken hebben. Het idee kwam van de verkoopster in het filiaal in Heerhugowaard. De oplevering heeft snel plaatsgevonden en is goed en netjes geinstalleerd. Al met al een goede ervaring bij een keukenleverancier.
FOTO VAN ROEL KOBLENS
Wand met houten panelen en witte fronten
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Joan Scherpenzeel op donderdag 4 apr 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Een nieuwe keuken gekocht. Alles liep volgens afspraak, snelle levering. Na plaatsing werd er contact opgenomen of alles naar wens was verlopen. Door eigen schuld een ladefront beschadigd, maar door vriendelijke en snelle service snel hersteld. Helemaal top!
FOTO VAN JOAN SCHERPENZEEL
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geplaatst”
Door Dennis M. op donderdag 4 apr 2019 '19 | vestiging Eindhoven (Son)
Vandaag is de keuken geplaatst en we zijn zeer tevreden, we hebben goed advies gekregen en echt de keuken zoals we hem graag zouden willen! Het montage team was heel kundig en heeft een stapje extra voor ons gedaan en daar zijn weer zeer tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Linda op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en zijn heel vriendelijke geholpen door Reijnaldo. Wij hebben onze keuken 1,5 jaar voor plaatsing besteld vanwege de aankoop van ons nieuwbouwhuis. Veel apparaten die wij uitgezocht hebben waren uit de collectie gehaald en daarvoor hebben we een nieuwe versie gekregen zonder extra kosten en gedoe. Plaatsing ging super snel en je kon merken dat ze werkten met een expert.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Ferwerda op dinsdag 26 mrt 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Mooie keuken geleverd. Goed bereikbaar voor vragen. Vriendelijke behandeling door Reijnaldo, die goed luistert naar de wensen en goede oplossingen biedt!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Paulien Lasterie op maandag 25 mrt 2019 '19 | vestiging Hilversum
Ik ben door Keukensale prima geholpen met keuze van een nieuwe keuken. Communicatie was prima en heb het proces van eerste gesprek tot oplevering als zeer prettig ervaren. Ze geven advies op basis van jouw behoefte en zijn uit op een tevreden klant en niet persé een grote order.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Mark op zaterdag 23 mrt 2019 '19 | vestiging Schagen
Complete keuken gekocht bij Martin. Super goed geholpen. Professioneel, geduldig en ervaren. Zelfs na de installatie nog extra service bieden. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Rob. Vermeulen op woensdag 20 mrt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een mooie keuken gekocht voor een prima prijs! (Ik denk goedkoper als Duitsland)
- Voldoende keuze en proffesionele advies!
- Hun helpen je meezoeken naar oplossingen en denken met je mee!
- Afspraak is afspraak & die komen ze ook na en geen half werk!
- ik beveel deze keukensale zaak aan!
- Wij zijn heel blij met onze mooie aanwinst die professioneel is geplaatst en vakkundig is afgeleverd
- Chapau ga zo door & Super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken”
Door Joke van den Brink op dinsdag 19 mrt 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Een complete keuken bij keukensale Nijkerk aangeschaft. We werden gelijk goed ontvangen door Pim. Hij heeft voor ons verschillende ontwerpen gemaakt tot we het ontwerp hadden wat ons erg aanstond . Toen alles was uitgezocht bestelling geplaatst. Ik heb na de bestelling nog 2 wijzigingen gedaan andere tegels en ander blad. Ook hier werd niet moeilijk over gedaan. Top Service, snelle levering en goed geplaatst. Nazorg is ook erg goed. Ik kan dit bedrijf alleen maar aan bevelen. Pim nogmaals bedankt voor het meedenken en de goede service, ik zal iedereen keuken sale aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top! Kan niet beter”
Door Raike op zondag 17 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Ik ben uitermate tevreden over Keukensale Heerlen. John geeft prima advies, hij heeft goede ideeen en veel ervaring. Er werd heel veel tijd aan ons besteed, er werd goed naar onze vragen en wensen geluisterd. De prijs/kwaliteit van de keuken is zeker redelijk en het plaatsen werd zeer secuur en vakkundig gedaan. Leveren en plaatsen gebeurde zoals werd overeengekomen op de juiste manier en op de afgesproken datum.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Nadya op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Heerlen
Mijn perfecte keuken gekocht bij de Keukensale in Heerlen, bij toeval binnengelopen... heel goed geholpen door John. Gewoon duidelijk, vriendelijk en respectvol; ook al had ik een 'budget'. Levertijd paste perfect in mijn verbouwingsplanning. Perfecte montage door Palmen Keukenmontage. Ik ben erg blij met het resultaat!
FOTO VAN NADYA
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door tom schut op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij keukensale apeldoorn netjes en correct geholpen er werd goed meegedacht en een hele nette prijs afgesproken en niets opgedrongen later nog wat aangepast en toen besteld. keuken netjes geleverd op de afgesproken dag. Helaas een dag na plaatsing blijkt er een kleur verschil te zitten tussen achterwand en keukenblad keukensale heeft alles geprobeert om dit op te lossen nieuwe achterwand daarna nieuwe werkblad maar helaas het kleurverschil bleef de discussie of dit door het matriaal kwam dan wel licht inval zal blijven maar omdat het niet mooi was uiteindelijk met een nette korting een achterwand laten plaatsen van alusplash en dat wij bij moesten betalen was terecht omdat dit matriaal duurder is dan de oorspronkelijke achterwand maar nu de keuken af is zijn wij zeer tevreden en kan ik het bedrijf van harte aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Duurde lang”
Door Antonine Prins op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
wij hebben een keuken gekocht. dit verliep in het begin zeker niet vlekkeloos. Er is in de winkel wel een passende oplossing geboden en wij zijn daar ook mee akkoord gedaan. de levering liet ook behoorlijk op zich wachten. De keuken werd later geleverd dan in eerste instantie afgesproken. Het plaatsen van de keuken hadden we ook bij laten doen, dit duurde ruim een week terwijl bij de koop gezegd werd dat het ongeveer 3 dagen zou duren. Het is echter wel netjes geplaatst. De nalevering duurde ook vrij lang echter toen het binnen was is het wel snel en keurig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanrader”
Door Robbert Mol op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken aangeschaft.Bijzonder professioneel en vakkundig geholpen door Maaike. Goed meegedacht en geen moeite teveel. In één woord geweldig. Hier word je nog serieus genomen als klant. Zeker een aanrader. Dikke vette 10.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Rita op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Deventer
Wij hebben onze droomkeuken gekocht bij Keukensale.com Deventer. Wij zijn heel goed geholpen door Mark-Jan. Hij heeft zo'n scherpe prijs neergelegd, dat wij geen andere offertes meer hebben aangevraagd. Vragen per mail worden snel beantwoord en de levering van de keuken ging heel snel. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en zijn zeer tevreden over het resultaat. Keukensale.com Deventer is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie en betaalbare keuken.
FOTO VAN RITA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Erik op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
We kochten een complete keuken bij KeukenSale in Alphen aan den Rijn. Zeer prettig en vooral eerlijk geholpen door Maaike. De installatie vond plaats binnen een dag. We zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN ERIK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Bianca Bokasba-wilbrink op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij keukensale Alphen aan de Rijn. Verkoopster Maaike heeft ons enorm goed geholpen, advies gegeven. Zelfs bij twijfel mijner zijds ging ze opnieuw aan de slag met een 3d tekening om de keuken helemaal naar ons zin te maken. De keuken is keurig op tijd geleverd. We zijn er enorm blij en tevreden mee. Maaike, top verkoopster
Reactie of foto toevoegen
“Te lang geduurd”
Door Fam.Vester op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Alphen aan den Rijn
Keuken er is van alles fout gegaan en heeft een half jaar geduurd voor alles klaar was. Geen vriendelijke eigenaar die van alles beloofd en niets na komt. Zoals een evt vergoeding zoals beloofd was.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Trijntje van der Galien Jellema op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
We hebben een keuken gekocht. Waren in onze keuze eerst snel geweest. Maar gelukkig konden we zonder problemen aanpassingen doen. Er waren diverse voorbeelden van opstellingen apparatuur etc in de showroom aanwezig waardoor we een weloverwogen keuze konden maken. De bezorgdatum van levering (wij hebben keuken zelf geplaatst) leek even mis te gaan. Een telefoontje en ook dat werd keurig geregeld. Toen een handgreep tijdens plaatsen kapot ging, kregen we zonder extra kosten een nieuw handgreep. Al met al heeft Raynoldo ons goed geholpen en zijn wij superblij met het resultaat. Hij gaf ons advies over voor en nadelen van onze ideeën. Ook de collega die de keuken afleverde deed dit op een prettige manier waar de tijd werd genomen om alles te controleren.
FOTO VAN TRIJNTJE VAN DER GALIEN JELLEMA
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Madelon Janssen op woensdag 6 mrt 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Een complete keuken gekocht. Vanaf het moment dat we binnenliepen een leuk contact met de verkopers. Veel uitleg, alle tijd en goede tips en suggesties. Uiteindelijk met een zeer nette offerte naar huis gegaan om erover na te kunnen denken. Vrij snel ja gezegd en ook toen weer een goede service! De offerte met alles nog een keer doorgenomen en onze handtekening gezet. Ook de montage is zeer goed en vakkundig gedaan en wij zijn super tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN MADELON JANSSEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over keuken”
Door Karin en Dennis Gruijs op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Hilversum
We hebben een keuken gekocht. We zijn eigenlijk super tevreden over alles, behalve dat op het aanrecht een paar vlekken zitten en het is nog niet gekit. Maar hier wordt nog wel wat aan gedaan dus we zijn reuze tevreden!
FOTO VAN KARIN EN DENNIS GRUIJS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door John Fransen op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hebben een prachtige keuken gekocht waarbij wij goed geadviseerd zijn door Natasja. Op ons verzoek is de keuken op de kortst mogelijke termijn besteld en vakkundig geplaatst door Hossen en zijn broer. Fijne mensen om mee te werken! Alle toezeggingen zijn waargemaakt. Wij bevelen Keukensale Cruquius aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Edwin van Breugel op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Op 3 januari 2019 een keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Geholpen door Jordy. We hebben eerst op ons gemak rond gekeken naar de keukenopstellingen zonder dat er een verkoper in onze nek stond te hijgen. Het koopcontract, inmeten en vast aanspreekpunt was Jordy, hetgeen heel fijn werkt. Op 18 februari is de keuken volgens afspraak geplaatst. Jordy belde de dag erna om te vragen of alles naar wens was verlopen. Nou totaal geen klachten hoor. Ook de keukenmonteurs waren echte vakmensen die alle tijd nemen om de keuken netjes te plaatsen en daar waar nodig vragen te beantwoorden en uitleg over de werking van de apparatuur te geven. De transporteur Kuntz was keurig op tijd bij het bezorgen van de keuken en na het plaatsen het ophalen van het verpakkingsmateriaal. Compliment voor Keukensale Barendrecht. Heel betrouwbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken inclusief apparatuur”
Door D.Mozer op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
complete keuken incl.apparatuur gekocht,Goede informatie gekregen en zijn zeer te spreken over het meedenken en verbeteren van ons idee. Keuken is thuis ingemeten. Na levering bleek dat deze op de millimeter nauwkeurig was.Kortom,wij zijn zeer tevreden over het totaal.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Piet en Afra Veen op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Den Helder
We hebben een keuken gekocht, waarbij we prima, vakkundig en vriendelijk geadviseerd werden en er alle tijd voor ons werd genomen. Daniëlle is een vakvrouw die haar vak verstaat. Ook tijdens de levertijd werden we steeds hartelijk te woord gestaan, waarbij de koffie steevast klaar stond. De service ging zelfs zover dat zij en haar vriend onze oude keuken kwamen verwijderen en afvoeren! Bij elke verandering in het proces werden wij direct op de hoogte gebracht. Defecte onderdelen werden direct vervangen. Kortom: prima die Keukensale in den Helder!
FOTO VAN PIET EN AFRA VEEN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door B.Hildering op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Barendrecht
We zijn erg tevreden over de prijs -kwaliteit van de keuken. De service was goed.
Er is goed met ons meegedacht over het ontwerp.
FOTO VAN B HILDERING
Reactie of foto toevoegen
“Snel en vakkundig”
Door H.R. Coester op donderdag 14 feb 2019 '19 | vestiging Den Helder
Mooie en ruime winkel met veel showmodellen. Vriendelijke en behulpzame verkoopster. Goede, duidelijke uitleg op onze vragen. Ook nà de aankoop zijn we prima door Daniëlle Feld geholpen. Keuken is inmiddels - naar onze volle tevredenheid - snel en vakkundig geplaatst en de keukenapparatuur is geïnstalleerd. Ik ga "Keukensale" zeker bij familie en vrienden aanbevelen. Ons motto luidt dan ook: Keukensale, een zaak om terug te komen!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Prins op woensdag 6 feb 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
We hebben goed rondgekeken in keukenland en de meeste bekende keukenzaken hier in het noorden wel gezien. Een aantal hebben we zelf de kans gegeven om een offerte en ontwerp te laten maken. Uiteindelijk zijn we totaal onverwacht bij keukensale uitgekomen. Personeel is vriendelijk, geen gladde verkoop praatjes. De keuken is fantastisch geworden, vriendelijke mensen, hele goede service. Als je een nieuwe keuken zoekt dan moet je hier zeker naar binnen lopen.

Aanvulling ontvangen 7 februari 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd. De oplevering van onze nieuwbouwwoning was op vrijdag in week 50. We wilden dan ook graag dat de keuken in week 51 gemonteerd zou worden. Ondanks het tekort aan monteurs hebben ze de keuken geplaatst in de week die wij wilden. De monteur is door keukensale ingehuurd, het was niet een monteur die standaard in dienst is. Wij zijn echt heel tevreden.
FOTO VAN PRINS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken”
Door Oscar Elsinga op woensdag 6 feb 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Prima geadviseerd en geholpen bij aanschaf nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen 7 februari 2019: Aankoop is geleverd en gemonteerd. Prima montage echter op de deur voor de vaatwasser ontbrak een greep. Deze deur wordt nog nageleverd. Ook het koolstof filter voor de afzuigkap is niet mee geleverd. Montage verliep zeer voorspoedig door vakkundige monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken aankoop”
Door Betty op maandag 28 jan 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Een keuken. Door een goed praatjesmakende ,inmiddels ex, werknemer geholpen, gesprekken waren goed, bestellen was slecht ,door de inmiddels ex-werknemer. Hij had een slechte slordige administratie . Monteurs waren prima. Problemen zijn na enkele weken opgelost door een nieuwe werknemer en baas. En alles is in goed overleg afgehandeld
FOTO VAN BETTY
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Katie op zaterdag 26 jan 2019 '19 | vestiging Den Helder
Een keuken. En heel goed geholpen we kwamen op zaterdag even binnenlopen. Kregen meteen een afspraak voor zondag om de keuken uit te zoeken en te ontwerpen en alles was perfect geregeld een paar weken later kwam de keuken al!
FOTO VAN KATIE
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Duncan Keuning op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Ik heb onlangs een keuken gekocht bij Keukensale. Door de korte planning moest alles wat sneller dan normaal. Dit was echter geen enkel probleem. De verkoper en installateur denken goed mee wanneer er op de installatiedatum dingen mislopen.
FOTO VAN DUNCAN KEUNING
Net gemonteerde keuken
REACTIE VAN DUNCAN KEUNING
Reynaldo, bedankt voor het goede meedenken en het geweldige advies!
Wensley, bedankt voor het plaatsen van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Jos op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie moderne keuken aangekocht met goed advies, en niet onbelangrijk. Ook een goede prijs. Plaatsing door een lokale installateur die perfect werk heeft geleverd. Tijden het tekenen en advies ook goed meegedacht
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Stephan Albersen op zaterdag 19 jan 2019 '19 | vestiging Leeuwarden
Nieuwe keuken gekocht bij Reynaldo. Top en snel geregeld, goed meegedacht! En dat alles tegen een scherpe prijs. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 19 januari 2019: De keuken is inmiddels geplaatst. Je mag voor mij een 5 sterren noteren. Complimenten voor Reynaldo!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig begeleid”
Door Mevr Bouwer op zaterdag 19 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Ik heb onder vakkundige begeleiding van eigenaar John van Keukensale Heerlen een mooie keuken+apparatuur uitgezocht. Een probleempje bij plaatsing werd naar volle tevredenheid opgelost met als eindresultaat een prachtige keuken. John en team van Keukensale Heerlen mijn complimenten en hartelijk bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door J.Clowting op zaterdag 19 jan 2019 '19 | vestiging Den Helder
Er is een keuken gekocht. Omdat wij nog niet wisten wat wij wilden heeft zij ons meerdere mogelijkheden uitgelegd en laten zien. Daar uit is de keuken ontstaan zoals wij hem wilden niets meer en niets minder en toch betaalbaar. Er werd ruimschoots de tijd genomen en niets opgedrongen. Dit alles hebben wij als zeer prettig ervaren zodat wij nu weer een offerte hebben laten maken voor het vernieuwen van het toilet.

Aanvulling ontvangen 23 januari 2019: De aankoop is in december geleverd zoals afgesproken. Alles was compleet en hadden geen problemen. De volgende dag is de keuken geplaatst en wij zijn erg tevreden over de montage en de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sander op donderdag 17 jan 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Vorig jaar augustus zijn wij bij Keukensale in Hoorn geweest. Bij binnenkomst ervaarde mijn vriendin en ik een onwijs fijne sfeer. De service was TOP! En het eindresultaat mag er helemaal zijn... Wij zijn meer dan super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door E van Aken op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Nijkerk
Super!!! Bij binnen komst voelde het al prima aan, Niels heeft ons geholpen om een geweldige keuken samen te stellen samen met hulp van de rest van het team. Het team van Pro-Montage heeft hem uitstekend geplaatst. We zullen dit zeker aan ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Fam Sloep op zaterdag 12 jan 2019 '19 | vestiging Almere
Hele slechte service. Wel alles op voorhand moeten betalen en tot op heden is de keuken nog niet af en compleet. En zelf telkens contact opnemen. Op 28 december is excuses gemaakt en beterschap beloofd maar helaas.... Geen verbetering. Dit speelt ook al bijna een half jaar!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door L. Quodbach op maandag 7 jan 2019 '19 | vestiging Heerlen
Complete keuken gekocht, bij eerste binnenkomst al een goed gevoel, deskundig geholpen door eigenaar en medewerkers, compleet geleverd en vakkundig geplaatst, totaal geen problemen gehad, Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Daan op donderdag 3 jan 2019 '19 | vestiging Cruquius
Complete keuken! Bevalt super goed! Fantastische service!

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: De keuken is bezorgd en hebben we zelf geplaatst. Is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landhuiskeuken”
Door Familie Godschalk op zondag 30 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben in september 2018 een mooie keuken laten plaatsen door Keukensale uit Barendrecht. Allereerst zijn we zeer prettig geholpen door de verkoper Arne in de winkel. Hij heeft goed meegedacht met de inrichting van de nieuwe keuken en voelde goed aan hoe wij onze nieuwe keuken eruit wilde laten gaan zien. Het plaatsen in gedaan door een zeer ervaren goede keukenmonteur....niets dan complimenten voor Peter! Harde werker en erg secuur! Natuurlijk zijn er altijd kleine dingen die mis gaan bij het kopen van een keuken (beschadigd kastje etc) maar al deze probleempjes zijn door Keukensale steeds keurig opgelost. Uiteindelijk hebben wij nu een geweldig mooie landhuiskeuken met een prachtige schouw waar we erg tevreden mee zijn. De kwaliteit van de kastjes is prima (Duits en degelijk) en ook de apparatuur van AEG is naar onze volle tevredenheid.
FOTO VAN FAMILIE GODSCHALK
Keuken met schouw
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Familie Mahdavi op donderdag 27 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben onlangs onze keuken geleverd gekregen. Wat een super keuken! De expertise, aftersales en de goede nazorg van Keukensale-team Cruquius is geweldig. Complimenten aan dit team. Keep up the good work.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Lonneke op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
We zijn via via bij Keukensale Barendrecht terecht gekomen. We hadden al meerdere keukenzaken bezocht en hadden inmiddels een goed beeld van wat we wilden qua keuken. We zijn geholpen door Jordy Polderdijk. Hij nam uitgebreid de tijd en heeft veel kennis van keuken, mogelijkheden en apparatuur. Totaal niet opdringerig. Voordat de keuken definitief besteld werd, is alles op locatie nog eens nagemeten. De keukenmonteur was ook een echte vakman en heeft de keuken keurig bij ons geplaatst. Alles in 1 keer goed, niets kapot of krom. Erg fijn, zo kunnen we meteen van onze mooie keuken genieten! Kortom, een deskundig partij die met de klant meedenkt.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Peters op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Natasja en Hossen dachten erg goed mee bij de indeling van de nieuwe keuken, en de overgang tussen de keuken en de woonkamer. We zijn een aantal keren terug geweest voor aanpassingen aan de keuken en elke keer werden we even professioneel te woord gestaan. De keuken is ook erg netjes geplaatst, en exact binnen de afgesproken week, ook alle andere afspraken werden goed nagekomen kortom wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken mede dankzij de professionaliteit van Natasja en Hosson. Wij hebben nu een schitterende keuken voor een goede prijs. Wij kunnen keukensale Cruquius van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jan van Huijgevoort op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Super goed geholpen. Niet dat opdringerige als bij sommige concullega's. Binnen 2 uur was de koop een feit. In vervolg afspraak, na het inmeten, de puntjes op i gezet. Ook de monteur verstaat zijn vak. Top bedrijf, met vakbekwame medewerkers, en super service.
FOTO VAN JAN VAN HUIJGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door A.knobbout op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een mooie beton look keuken gekocht,En zijn heel vriendelijk geholpen door de medewerkers....ook kregen we een nood keukentje aangeboden om toch te kunnen koken, dit is zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil kopen
FOTO VAN A.KNOBBOUT
Keuken met betonlook
Reactie of foto toevoegen
“Prima gedaan”
Door E. Koelewijn op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Nijkerk
We kwamen binnen om te oriënteren en zijn gelijk dusdanig goed geholpen dat we direct om tafel zijn gaan zitten om een plan en offerte te maken op basis van door mij aangeleverde gegevens. Aangezien het om het vervangen van een oude keuken in een oud appartement ging waarbij niet altijd van te voren te voorspellen was hoe een en ander er uit zou zien na de sloop van de oude keuken, was dit nog niet zo eenvoudig. Pim heeft echter zijn best gedaan om een mooi plan te maken. Aangezien we niet gelijk beslist hebben omdat ik eerst wilde weten of het plan wel kon worden doorgevoerd is Pim eerst in het appartement (in Amsterdam) komen kijken, dit koste wel iets overtuigingskracht van mijn kant maar hij heeft het toch gedaan. Ter plekke heeft hij alles gemeten en in overleg een paar kleine aanpassingen aangebracht. Na 8 weken werd de keuken geleverd en Dennis heeft de keuken geplaatst. Dit vergde wel het nodige passen, meten en aanpassen maar Dennis heeft een prima job gedaan. Hij is een echte vakman die weet waarmee hij bezig is, en heeft netjes alles afgewerkt. We zijn erg tevreden. In het verleden slechte ervaringen met keukenleveranciers gehad maar dit keer is het bij Keukensale Nijkerk prima verlopen. Bedankt Pim en Dennis, prima gedaan. Score zou een 9 moeten zijn maar dat kan niet vandaar een 8.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Rick Bosman op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Nieuwe keuken bij Edwin en zijn medewerkers gekocht nadat we in eerste instantie zoiets hadden van de naam Keukensale wat moeten we daar van verwachten we waren niet op zoek naar een keukenaanbieding met prijzen van/voor taferelen en tig gratis apparaten maar willen gewoon een nette keuken volledig naar ons wens! Dit hebben ze meer dan gerealiseerd en ook wanneer er iets niet helemaal naar wens is weten ze dit binnen zeer korte tijd uiterst correct op te lossen! dus dikke pluim en ga vooral zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bij lastig ontwerp”
Door J. van Laarhoven op zondag 9 dec 2018 '18 | vestiging Deventer
Ik kwam als een veeleisend klant die op zoek was naar een uitbreiding van bestaande keuken in de vorm van een (schier) eiland welke een speciale niet veel voorkomend indeling moest krijgen. Waar ik bij collega/concurrent bedrijven geen gehoor kreeg omdat het praktisch niet uitvoerbaar zou zijn, ging Keukensale de uitdaging aan met als resultaat een eiland dat boven verwachting scoorde. In het eerste gesprek bleek dat klantvriendelijkheid, meedenken en prijs hun sterkste punten waren, niets was te veel gevraagd! 3D ontwerp van dit eiland gaf een mooie indruk van hetgeen wij konden verwachten, iets wat veel concurrent/collega bedrijven niet doen of zeker niet in een eerste overleg fase! Daarbij is de zeer concurrerende prijs geen hindernis, integendeel het trekt je snel over de streep! Levering van de keukenkasten en bijbehorende accessoires was prima en het klopte allemaal en was van een hoogstaand niveau. Kortom, een bedrijf dat klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in de vaandel heeft en doet wat het zegt en belooft. Ander zeer sterk punt was de zeer snelle levering van deze uitbreiding. Normaal zou dit 10 tot 12 weken duren, bij hen was de levertijd binnen 4 weken. Top! Mede om bovenstaande redenen en ervaring kan ik dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed begeleid”
Door Léon van Haaren op zondag 9 dec 2018 '18 | vestiging Den Bosch
We hebben een keuken gekocht bij Keukensale, vanaf het ontwerp tot het plaatsen zijn we goed begeleid door de keuken verkoper. De keuken is in een dag geplaatst door zeer nette keuken bouwers. Het keukenblad is achteraf ingemeten om fouten te voorkomen. Al met al een professioneel bedrijf waar ze weten waar ze over praten en dat allemaal voor een prima prijs. Ik beveel ze dan ook van harte aan.
FOTO VAN LÉON VAN HAAREN
Keuken met gasstel
+ Toon extra foto van Léon van Haaren
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevreden”
Door fam hamer op zondag 9 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Een keuken gekocht. na enkele problemen die opgelost zijn voldoet de keuken aan onze eisen. met dank aan monteur rob
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geadviseerd”
Door Thea Rozendaal op zaterdag 8 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Fantastisch geadviseerd door Risza. Ik had totaal geen behoefte om meerder keukenzaken af te gaan om ideeën op te doen. Toen ik in februari bij Keukensale in Barendrecht kwam ( de 2e zaak die ik bezocht), had ik vanaf de 1e minuut het gevoel van "dit gaat 'm worden". Risza dacht mee en daarbij kwam ook nog eens een prijs die volledig in mijn budget paste. De keuken is inmiddels geplaatst en wat ben ik er blij mee. TOP kwaliteit! Ik heb al reacties gehad van mensen die de keuken in één woord "prachtig" vinden. Dank Risza voor je professionele meedenken, je ideeën etc.
FOTO VAN THEA ROZENDAAL
+ Toon extra foto van Thea Rozendaal
Reactie of foto toevoegen
“Pro actieve houding”
Door Angelique Gelderblom op zaterdag 8 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Sinds een paar weken in het bezit van een prachtige keuken geadviseerd en geplaatst door Keukensale Barendrecht. Er waren slechts twee bezoekjes aan de showroom voor nodig omdat goed werd begrepen waar wij naar op zoek waren. Ook de installatie verliep prima. Door de actieve houding van de installateurs ter plekke nog een aantal kleine wijzigingen door kunnen voeren voor een nog mooier resultaat! Kortom; ben je op zoek naar een keuken, breng in ieder geval een bezoek aan deze vestiging in Barendrecht!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen met werkblad”
Door PvN op vrijdag 7 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
De medewerkers zijn beleefd en geduldig, geen types die je achtervolgen. Ik heb veel informatie gekregen, ook nadat ik diverse ben teruggegaan omdat ik nog niet helemaal zeker was van mijn keuze. Nadat was geconstateerd dat in het granieten werkblad een scheur zat, ben ik geholpen met een nood-werkblad tot dat het nieuwe werkblad kon worden geleverd. Dat was erg fijn want wat kan je zonder werkblad doen in je nieuwe keuken?
FOTO VAN PVN
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geregeld”
Door P. Gelmers op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Den Helder
Was allemaal keurig geregeld ook degene die de keuken geplaatst heeft Marcel vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Connie van Putten op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Hilversum
Bij Keukensale in Hilversum heb ik met adviseur Robert van Vonderen mijn droomkeuken samengesteld. En dan is het afwachten tot na de installatie of ook alles klopt en naar wens is. Nou dat was hij. Helemaal tot in detail compleet en super mooi. Complimenten voor Keukensale, maar ook voor de meedenkende vervoerder en de bevlogen installateur.
FOTO VAN CONNIE VAN PUTTEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Mooie en functionele keuken ,prima meegedacht door natasja en hossen en keurig gemonteerd, zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Van Briemen op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Nijkerk
Nieuwe keuken. Prima service. Goede montage.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring rijker”
Door Jeffrey Nuijten op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Nijkerk
Wij hebben onze keuken bij Keukensale Nijkerk gekocht. Op basis van een goed advies hebben we een prachtige keuken uit kunnen zoeken voor onze nieuwbouwwoning. De directe en persoonlijke communicatie met de vestiging was ook erg aangenaam. Van samenstelling tot montage (door J van Rootselaar en zoon; zeer professionele lui) zijn wij een hele goede ervaring rijker!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bruno Klabbers op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Nijkerk
Aanschaf en installatie complete keuken met inbouw apparatuur.Keurig netjes alles afgehandeld. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door de heer c.w. de graaf op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Ik heb een nieuwe keuken gekocht en het was een super ervaring om met deze mensen te mogen werken zowel bij aankoop als bij het plaatsen van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Jenny lukassen op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Heerlen
Wij hebben even keuken gekocht. Mede door de goede begeleiding bij de aankoop door verkoper John hebben Wij keukensale als zeer prettig ervaren.

Aanvulling ontvangen 14 april 2019: Inmiddels heeft de plaatsing van de keuken plaats gevonden . Afgelopen maandag en dinsdag. De levering was de vrijdag 5 april. Alles is perfect verlopen. Wij willen dit dan ook met super! beoordelen.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 11”
Door Sera Huls op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Heerlen
Voorjaar 2018 gingen wij op zoek naar `n nieuwe keuken . bij de eerste en volgens ons allerbeste bleven we al steken. John nam alle tijd, het voelde meteen goed en vertrouwd en hij gaf goede uitleg, adviseerde goed en dacht met ons mee.wij gingen met elkaar in zee en hebben daar nooit `n moment spijt van gehad. Wij hebben nu de keuken die we graag wilden, top kwaliteit en prachtig geïnstalleerd.Daarom `n dikke 11
FOTO VAN SERA HULS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Ing Sioe op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Mooie keuken met apparatuur uitgezocht bij Keukensale Barendregt. Uitgebreid geholpen en geadviseerd. Er is heel veel keuze. Je houdt een vaste contactpersoon wat erg prettig is. Deze was ook altijd snel bereikbaar. De afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. De keuken is keurig geïnstalleerd. De installatie duurde alleen langer dan verwacht maar resultaat was heel goed. Ik ben dik tevreden met Keukensale en zou zeker aanraden daar een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Greeploze keuken”
Door Godelive Gommans op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Heerlen
Keuken. Goed advies met name dank aan Edwin Hoofs die heel veel aandacht voor detail had. Ook flexibel na de aankoop om toch nog dingen te wijzigen. Tot nu toe heel tevreden met een prachtige greeploze keuken met AEG apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door Kleton op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Den Helder
We hebben bij Keukensale Den Helder ook de "droomkeuken" gevonden maar jammer genoeg is de droom al snel verandert in een trauma dankzij de monteur die ons door de manager van dit filiaal was aanbevolen. De bestaande oude keuken was met veel geweld gesloopt en met schade aan de vloer en muren en toen de nieuwe keuken aan de beurt was, door de gehaaste werk ook schade aan een nieuwe kast opgelopen. We zijn nu een maand later en de nieuwe kast is binnen maar de monteur heb geen tijd meer voor ons, we zouden tot 10 december moeten afwachten en op een middag zou die wel "proberen" om alles in orde te maken. Wel te verstaan dat hij nog heel veel werk moet presteren op deze middag wat voor ons betekent nog meer zorgen en verwachtingen van nog meer schade want we hebben al ervaring met zijn gehaaste werk, zijn verkeerde inschattingen, valse en niet nagekomen belofte. Toen we contact en advies hebben gezocht met de manager van dit filiaal kregen we te horen dat hij niets mee te maken heeft ondanks dat de monteur was zijn aanbeveling, dat de monteur heeft en andere inbouw planning en daar kan hij niets veranderen en toen we niet mee eens waren werd de telefoon erop gegooid.
FOTO VAN KLETON
Plaatsing afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Keurige keuken”
Door Hans van der Heide op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Deventer
Wij hadden interesse in een keuken en hebben diverse bedrijven benaderd. Keukensale was een verademing. Wij zijn vriendelijk ontvangen en we kregen professioneel advies. Bovendien bestond er geen "verkoopdruk" en kregen we voldoende bedenktijd. Tussentijdse communicatie verliep prima. Bij de levering waren alle keukenonderdelen aanwezig. De monteur heeft de keuken keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door D.Twijnstra op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
Wij hebben bij de Keukensale vestiging Leeuwarden een keuken ontwerp laten maken, en deze laten realiseren. We zijn erg blij met het eind resultaat, en wij genieten er nu enorm van!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam. Jolijt op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het team van Barendrecht een vriendelijke benadering zij luisteren goed naar wat je wilt. Paul is een paar keer bij ons komen meten en heeft daardoor de perfecte opstelling voor onze keuken kunnen maken. Ook het plaatsen door Paul Hazenberg is heel zorgvuldig gedaan. Zowel het team van Barendrecht als de monteur verdienen een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Goed contact”
Door A. Abbingh op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Hoogeveen
Ik heb een nieuwe keuken gekocht, prima geholpen in de showroom, heel uitgebreid alles besproken. Goed contact onderling mbt plaatsen ed. Altijd vriendelijk te woord gestaan en dingetjes die er waren zijn goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 58
Vestigingen Keukensale
aAlmere (2 ervaringen), Markerkant 10, 30 1316 AD Almere, tel 036 - 73 70 127
bAlphen aan den Rijn (7 ervaringen), Hoorn 67, 2404 HG Alphen aan de Rijn, tel 0172 - 76 91 24
cAmersfoort (3 ervaringen), Nijverheidsweg – Noord 55c, 3812 PK Amersfoort, tel 033 - 466 91 68
dAmsterdam Villa Arena (4 ervaringen), Arena Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 737 33 02
eAmsterdam Westpoort , Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam, tel 020 - 737 09 33
fApeldoorn (6 ervaringen), De Voorwaarts 45, 7321 MA Apeldoorn, tel 055 - 207 07 20
gBarendrecht (25 ervaringen), Van ’t Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, tel 010 - 226 60 66
hBreda (2 ervaringen), Kruisvoort 48, 4814 RZ Breda, tel 076 - 737 02 34
iCruquius (10 ervaringen), Spaarneweg 63, 2142 EP Cruquius, tel 023 - 583 58 95
jDelft , Schieweg 93, B 2627 AT Delft, tel 015 - 364 95 41
kDen Bosch (3 ervaringen), Goudsmidstraat 23, 5232 BN ’s-Hertogenbosch, tel 073 - 690 93 90
lDen Helder (7 ervaringen), Energieweg 11, 1785 AD Den Helder, tel 0223 - 76 90 49
mDeventer (4 ervaringen), Essenstraat 6B, 7418 BM Deventer, tel 0570 - 60 87 41
nGronau Westfalen , Siemenstrasse 2, 48599 Gronau Duitsland, tel 0049 - 2562 998 85 11
oGroningen , Hoendiep 97G, 9718 TE Groningen, tel 050 - 553 60 00
pHeerhugowaard (3 ervaringen), J.J.P. Oudweg 17, 1703 DE Heerhugowaard, tel 072 - 737 03 33
qHeerlen (14 ervaringen), In de Cramer 78C, 6412 PM Heerlen, tel 045 - 208 08 00
rHilversum (11 ervaringen), Nieuwe Havenweg 39, 1216 BK Hilversum, tel 035 - 737 06 37
sHoogeveen (1 ervaring), Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen, tel 0528 - 27 41 00
tHoorn NH (17 ervaringen), Dr. C.J.K. van Aalstweg 6A, 1625 NV Hoorn, tel 0229 - 76 91 25
uLeeuwarden (14 ervaringen), Zwettestraat 10, 8912 AH Leeuwarden, tel 058 - 213 13 37
vLeiderdorp (1 ervaring), Meubelplein 5, 2353 EX Leiderdorp, tel 071 - 532 76 77
wNijkerk (15 ervaringen), Boekdrukker 9A, 3861SE Nijkerk, tel 033 - 246 67 44
xNijmegen (4 ervaringen), Wijchenseweg 180, 6538 SX Nijmegen, tel 085 - 303 48 68
yRoosendaal , Oostplein 11, 4706 NL Roosendaal, tel 0165 - 20 10 90
zRotterdam , Watermanweg 221, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 737 00 15
a1Schagen (2 ervaringen), Wittepaal 241A, 1742 LB Schagen, tel 0223 - 76 90 15
b1Eindhoven (Son) (2 ervaringen), Ekkersrijt 4030, 5692 DA Son en Breugel, tel 0499 - 32 52 55
c1Spijkenisse (5 ervaringen), Iepenlaan 19, 3203 XV Spijkenisse, tel 0181 - 76 91 17
d1Zaandam , Stormhoek 16, 1506 SW Zaandam, tel 075 - 737 02 01
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.