Feedback
9,6

Tegelhuis Montfoort

Waddinxveen
Website: www.tegelhuismontfoort.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.tegelhuismontfoort.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegelhuis Montfoort
Droomt u van de perfecte badkamertegels of wilt u een opvallende nieuwe terrasvloer? Tegelhuis Montfoort maakt het mogelijk, met een uitgebreid assortiment tegels voor een scherpe prijs.

Ruim assortiment wandtegels en vloertegels
Of u nu voor uw keuken, woonkamer, badkamer, toilet of tuin tegels nodig heeft, Tegelhuis Montfoort biedt kwalitatieve wandtegels en vloertegels van bekende, hoogwaardige merken. Kijk gerust rond op deze website om een indruk te krijgen van alle soorten wandtegels en vloertegels die wij in huis hebben.

Bekijk de tegels in onze showroom of ontvang een offerte
Wij helpen u persoonlijk, professioneel en snel aan de gewenste tegels. Kom eens langs bij de tegelshowroom in Waddinxveen (regio Zuid Holland ) voor uitgebreid advies. Wilt u liever een prijsopgave? Wanneer u een offerte aanvraagt via de website, ontvangt u deze binnen 24 uur.
Ervaringen
Er zijn 165 ervaringen over Tegelhuis Montfoort. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren132 ervaringen
4 sterren32 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Aanrader dit bedrijf”
Door J van Dam op dinsdag 24 sep 2019 '19
Wand en vloertegels voor de badkamer gekocht. Goed geholpen en goed geadviseerd . Ook de service is prima. Aanrader dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Tom op zondag 15 sep 2019 '19
Tegels die niemand kon leveren kon dit bedrijf toch nog leveren. Hierdoor de tegelvloer van mijn moeder weer helemaal netjes kunnen maken. De tegels werden ruim op tijd geleverd en alles geheel volgens planning.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Kristel Vesters op zaterdag 17 aug 2019 '19
Erg mooie keramische parket gekocht, zeer blij mee! Fijn is dat ze een breed assortiment aan voegkleuren hebben, hierdoor hebben wij nu de perfecte kleur voeg. Alles netjes op tijd geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Yvonne Timmer- Fortanier op dinsdag 13 aug 2019 '19
We hebben al in een vroeg stadium de keramische tegels uitgezocht. Een tegel (40 x 1.60 m) mee mogen nemen om thuis goed te kunnen kijken naar de kleur. Bestelling geplaatst en datum levering afgesproken. Vanuit Tghs Montfoort overleg over de toe te passen voeg. Ook Tc gehad met door tegelhuis geadviseerde legger.dit contact verliep prima. De vloer is prachtig gelegd en tegelzetter zelf ook tevreden over resultaat, ook binnen de afgesproken dagen gelegd. Advies hoe de tegels te behandelen.
FOTO VAN YVONNE TIMMER- FORTANIER
Keramische tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door A de vroom op dinsdag 23 jul 2019 '19
Een tegelvloer,alles werdt netjes afgeleverd bij problemen bij het leggen van de tegels werdt er netjes overlegt de schoonmaak is ook keurig uit gevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed”
Door Ferdi van Vliet op zondag 7 jul 2019 '19
Wij hebben hier onze tegels gekocht voor onze gehele woning. Zijn erg goed geholpen door Ali. Ook het email verkeer was erg goed. Ook een scherpe prijs. Zeker een aanrader !
FOTO VAN FERDI VAN VLIET
Vloer in visgraat
REACTIE VAN MICHELLE
Hi Ferdi, dat ziet er prachtig uit. Mag ik vragen hoe deze tegel heet en van welk merk?
Reactie of foto toevoegen
“Vloer en wandtegels”
Door Rob Verkaik op zondag 26 mei 2019 '19
Wij hebben hier wand en vloertegels gekocht voor ons toilet. Kan alleen maar zeggen dat wij perfect zijn geholpen. Advies over de tegels en de levering waren uitstekend. Dus heeft u mooie tegels nodig en een goed advies: Tegelhuis Montfoort in Waddinxveen.
FOTO VAN ROB VERKAIK
Vloertegel
REACTIE VAN ROB VERKAIK
Wandtegels
Reactie of foto toevoegen
“Keramisch parket”
Door Anna Herrings op zaterdag 25 mei 2019 '19
Prima geholpen met Kronos Woodside visgraat keramisch parket! Is mooi geworden vooral ook dankzij de tegelzetter die we via Tegelhuis Montfoort in de arm hebben genomen.
Reactie of foto toevoegen
“Keramische tegels”
Door Monique, Amsterdam op donderdag 23 mei 2019 '19
Keramische marmerlook muur- en vloertegels gekocht bij Tegelhuis Montfoort, goede adviezen van hen gekregen, ik ben vriendelijk en vlot geholpen, ook nog voor een gunstige prijs. Het resultaat is een schitterende badkamer en een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels en wandtegels”
Door R.W. Pesik op maandag 20 mei 2019 '19
Vloertegels en wandtegels het toilet in 2018 en nu vloer- en wandtegels voor de badkamer. We zijn goed geholpen en zouden dit bedrijf graag aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelbestelling”
Door Peter op zaterdag 18 mei 2019 '19
Voor onze nieuwbouw woning onze tegels besteld. Super vriendelijk personeel en levering conform afspraak. Ook bij bestelling was geen probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Joelle op vrijdag 5 apr 2019 '19
We hebben houtlook tegels gekocht en betonlook tegels voor in de badkamer. Erg blij mee. Verder goed en helder advies gekregen. Zeker aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Fam. Broeder op woensdag 27 mrt 2019 '19
We hadden een klein pak tegels nodig,en de aflevering ging prima. Toen bleek dat we nog wat tegels nodig hadden en ook deze werden voor ons op tijd geleverd.
FOTO VAN FAM. BROEDER
Gezette tegels
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe tegelvloer”
Door Fam Ruijs op maandag 25 mrt 2019 '19
Tegelhuis Montfoort heeft ons uitstekend en met veel geduld geadviseerd over de aanschaf van de vloer en het sanitaire tegelwerk voor onze nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Romeijn op zaterdag 23 mrt 2019 '19
Wij hebben houtlook tegels gekocht voor onze gehele benedenverdieping bij Tegelhuis Montfoort en zijn erg te spreken over de service en het eindresultaat. We werden prima geholpen in de showroom, vragen via mail werden direct beantwoord en we hebben goede prijsafspraken kunnen maken. Tegels en voeg werden keurig op tijd geleverd, wij hebben nu een geweldig mooie vloer waar we nog regelmatig complimenten over krijgen uit onze omgeving. Kortom: zeer tevreden, dank Ronald!
FOTO VAN B. ROMEIJN
Houtlook tegels
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Joost op vrijdag 22 mrt 2019 '19
We zijn bij Tegelhuis Montfoort geweest om een keramische parketvloer uit te kiezen voor onze nieuwbouwwoning. Bij de keuze en selectie zijn we door Ronald goed geholpen, met duidelijk en bruikbaar advies, waarbij ook echt naar onze situatie en belangen gekeken werd. De levering verliep door omstandigheden bij de transporteur wat rommelig, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Installatiebedrijf Ed Roodakker heeft de vloer vakkundig gelegd en gereinigd. We zijn er erg tevreden mee, en hebben al meermaals complimenten over de vloer gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels”
Door van Opdorp op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Vloertegel van het merk Cotto D'este, naam Cadore hier gekocht. Vanaf de eerste ontvangst zeer welkom gevoeld en tot aan de levering goed contact gehad. Uitstekende kennis van zaken en netjes geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Gigacer tegels”
Door Petr op woensdag 27 feb 2019 '19
Gigacer tegels gekocht bij deze winkel. Zeer goede service. Goede prijs en zeer goede communicatie tussen de klant en de winkel. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Martine op donderdag 17 jan 2019 '19
Afgelopen jaar wand- en vloertegels gekocht voor onze badkamer. De showroom van Montfoort was de enige showroom waar ik echt enthousiast werd: Mooie tegels tegen een goede prijs. Ook de levering verliep uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Topklasse”
Door Henry Kasper, Amsterdam op vrijdag 11 jan 2019 '19
We hebben erg goede ervaringen met Tegelhuis Montfoort. Bij advisering en aankoop erg goed geholpen, en ook de levering leek correct en op tijd. vervolgens bleek er geen voeg geleverd te zijn. Omdat we in het weekend eea wilden afmaken hebben we toen zelf de voeg bij de lokale bouwmarkt gehaald. Een telefoontje naar Tegelhuis Montfoort was vervolgens genoeg om het geld voor het voegmateriaal teruggestort te krijgen. #Topklasse! maar een telefoontje was bij het voegen plaatsen van de tegels
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door IH op donderdag 10 jan 2019 '19
Super mooi en kwaliteits keramisch parket aangeschaft. Goede service! Zeker een aanrader. We waren alleen wel minder tevreden over de tegelzetter. Deze hoort niet bij het Tegelhuis maar wordt wel door hun aangeraden. Tegelzetter communiceert slecht. We hebben moeten leuren om een factuur. En ze zijn niet netjes omgegaan met de net gestucte muren. Hier zaten vlekken van de handen van de tegelzetter op. Voor ons eigen risico, dat snap ik. Dat het kan gebeuren snappen we ook. Maar dat het op meerdere plekken gebeurt getuigd gewoon van slordig werken. Via de tegelzetter hebben we de vloer ook door 2 personen laten reinigen. Zij werken ook voor zichzelf. Aardige mensen die het goed en kundig hebben gereinigd. Ook een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Inge v. Baaren op donderdag 3 jan 2019 '19
Wij hebben bij Tegelhuis Montfoort ruim 60 m2 tegels gekocht voor onze woonkamer en keuken. We zijn enorm tevreden over de communicatie van het bedrijf. Ze hebben ons goed geïnformeerd over de tegels, advies gegeven over de kleur, de juiste keuze en vervolgens het onderhoud. De levering was daarnaast voorspoedig en snel. Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan!
FOTO VAN INGE V. BAAREN
Tegels in woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Machteld Bloem op woensdag 2 jan 2019 '19
Ronald heeft mij supergoed geholpen om precies de tegels te vinden die ik voor ogen had!

Aanvulling ontvangen 3 januari 2019: De tegels zijn inderdaad al gekocht en geleverd. Alles is uitstekend verlopen. Er was 1 doos met tegels met schade maar die is direct vervangen zodat het werk geen vertraging heeft opgelopen. Ik ben zeer tevreden over Tegelhuis Montfoort.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Hilda van Wieringen op woensdag 12 dec 2018 '18
We hebben bij Tegelhuis Montfoort besteld vloer- en wandtegels van Edimax marmocer Carrara Satin. In de showroom waren ze helaas niet aanwezig, maar gelukkig hadden we de tegels wel gezien in een andere showroom. Toch hier gekocht omdat ze hier het goedkoopste waren. We werden prima geholpen. Levering was prima en op tijd.
FOTO VAN HILDA VAN WIERINGEN
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Nicole vd Stouwe op donderdag 6 dec 2018 '18
Verschillende bestellingen gedaan bij Tegelhuis Montfoort. We hebben bij meerdere bedrijven gekeken, maar kwamen steeds weer bij hen uit. Niet alleen vanwege het grote aanbod, maar ook vanwege de prijzen. Ze bieden een hele goede prijs! Ze reageerden ook steeds dezelfde dag nog op mijn mails. Offertes konden zo ontzettend snel opgevraagd worden. Ook in de showroom zijn we een aantal keer goed geholpen. Een proeftegeltje konden we zo mee naar huis nemen. Kortom; echt een aanrader!!!

Aanvulling ontvangen 10 december 2018: onze aankoop is al geleverd. Het is goed bevallen! Alle tegels zijn inmiddels ook gelegd en de service was top.
Reactie of foto toevoegen
“Tuintegels en woonkamertegels”
Door Abdel op vrijdag 30 nov 2018 '18
Alles naar wens afgehandeld. Van bestellen tot plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos”
Door Fam. Koolaard op vrijdag 30 nov 2018 '18
Tegels met houtlook niet van de echte houten vloer te onderscheiden. Levering liep op tijd en vlekkeloos .
FOTO VAN FAM. KOOLAARD
Tegels met houtlook
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Tineke en bram gelderblom op dinsdag 20 nov 2018 '18
Goed geholpen en eerlijk advies gekregen bij het uitzoeken van onze binnen en buitenvloer. Daar waar wij door grote keuzemogelijkheden het lastig vonden te kiezen was er eerlijk en op ons afgemeten advies. Heel erg blij met het eindresultaat en goede service achteraf. Ik zou tegelhuis montfoort een ieder aanraden!!
FOTO VAN TINEKE EN BRAM GELDERBLOM
Reactie of foto toevoegen
“Optimaal”
Door Aad van Montfoort op maandag 29 okt 2018 '18
Tegels voor onze nieuwe woning gekocht. Uitstekende berekening van de benodigde materialen en begeleiding bij het uitkiezen van de tegels. Een prima begeleiding naar de levering toe. Nazorg was optimaal.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer flexibel”
Door Pieter van Vloten op maandag 29 okt 2018 '18
We hebben verschillende tegels gekocht van Porcenalosa en Atlantis die perfect op tijd geleverd zijn. Toen er een tegel te weinig bleek te zijn door het versnijden werd er zelfs zonder kosten een extra pak nageleverd! Zeer flexibel en klantgericht opgelost dus!
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Andre Slotboom op dinsdag 9 okt 2018 '18
In 2018 tegels voor zowel de woonkamer (60x120cm) als de badkamer/toilet gekocht (vloer 60x60, wand 60x30) Zeer ruime keuze en daarbij goed advies gekregen. Correcte follow up. Levering conform afspraak. Resultaat staat of valt wel bij goede tegelzetter. Bij mij bleek ddtegelwerken@gmail.com een zeer goede keuze.
FOTO VAN ANDRE SLOTBOOM
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Kronos tegels”
Door Schouten op maandag 1 okt 2018 '18
Vriendelijk geholpen in de showroom en goed voorzien van advies. De tegels zijn keurig afgeleverd op de afgesproken datum, voorafgegaan door een melding vooraf. Alle mailverkeer was correct en op vragen werd snel gereageerd. De tegels zijn perfect gelegd door Ed Roodakker. Het eindresultaat is prachtig. De gekozen tegels zijn van Kronos, we kozen voor de Blautech donker 60x60 met bijpassende voeg.
FOTO VAN SCHOUTEN
Eindresultaat is prachtig
REACTIE VAN MARIET
Hoe onderhoud je deze vloer?
REACTIE VAN SCHOUTEN
We hebben er een reiniger bijgekregen maar deze vloer behoeft nauwelijks onderhoud. Gewoon dweilen met reiniger is voldoende.
REACTIE VAN MARIËTTE
Bedankt voor je reactie!!! Welke reiniger kregen jullie mee?
REACTIE VAN SCHOUTEN
Hmk159 tegel en sanitair reiniger Moeller stone care
Reactie of foto toevoegen
“Keramische vloertegels”
Door Wouter Zaat en Vivienne Oepkes op maandag 24 sep 2018 '18
Alle tegels voor ons nieuwbouwhuis hebben wij gekocht bij tegelhuis Montfoort. Grote keramische vloertegels van 80x80cm voor de woonkamer, deze zijn er strak ingelegd door Ed Roodakker. De tegels zijn erg netjes gevoegd en schoon achtergelaten. Voor de badkamer en de toilet zijn wij ook fantastisch geslaagd bij tegelhuis Montfoort. Ruime keuze in design en materialen. Ronald van Gemeren heeft ons heel goed advies gegeven bij het samenstellen van onze prachtige badkamer en toilet. Geen verkooppraatjes, heel eerlijk en fijn advies waar je echt wat aan hebt. Wij zijn ontzettend blij met onze droom badkamer, mooi toilet op de begane grond en een prachtige vloer in de woonkamer. Dit allemaal te danken aan tegelhuis Montfoort en het professionele tegelwerk van Ed Roodakker.
Reactie of foto toevoegen
“Zwarte tegels”
Door Anouk Starrenburg op vrijdag 21 sep 2018 '18
Mooie grote zwarte tegels voor de badkamer.

Aanvulling ontvangen 3 oktober 2018: Deze tegels zijn al in juni aangekocht en inmiddels al lang geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jose en Jolanda van Zijl op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben een keramiek vloer gekocht voor de living en andere voor de gang. We zijn heel goed geadviseerd. Geen nadruk op "verkopen", maar vooral wat is je wens. De vloer in de gang hebben we 3x veranderd. Dat was totaal geen probleem. Fijne ontvangst in de showroom en de verkoper neemt echt de tijd voor je. Het was niet de goedkoopste vloer, maar de prijzen zijn zeer scherp. Daarnaast: levering stipt op tijd. En de vloerenlegger was echt een vakman. Top!
FOTO VAN JOSE EN JOLANDA VAN ZIJL
Keramiek vloer
Reactie of foto toevoegen
“Tegelhuis Montfoort”
Door Eline Smits op maandag 17 sep 2018 '18
Geweldig! Prettig (vriendelijke en geduldig) geholpen. Veel verstand van zaken en probleemloos geleverd en dat alles voor niet teveel geld!
Reactie of foto toevoegen
“Allmarble tegels”
Door Joost op zaterdag 4 aug 2018 '18
Mooie grote (90x90) Allmarble tegels van Marazzi gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Ze hadden een erg goede prijs en ben bijzonder goed geholpen. Zelf 's avonds antwoord op mijn e-mails, een goede berekening van de benodigde m2's en verder perfect advies van Ronald. Top service. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal netjes”
Door Tang op woensdag 1 aug 2018 '18
Naast de vloer voor de woonkamer, hebben wij ook de badkamer vloer en WAndtegels gekocht bij montfoort. In de showroom netjes geholpen, goed advies gekregen. Aantal tegels goed berekend, niet veel over. Voeg was iets te veel, maar mocht dichte verpakking retourneren. Super. 100% tevreden met het product en de service van Montfoort.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jan Hogerbrugge op maandag 23 jul 2018 '18
Tegels voor de badkamer en toilet gekocht. Prettig geholpen en op tijd geleverd.
FOTO VAN JAN HOGERBRUGGE
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Kees D. op zondag 22 jul 2018 '18
Tegelhuis Montfoort komt netjes hun afspraken na en doet wat is beloofd, in tegenstelling tot hun vaste tegelzetter Ed Roodakker. Hij kent het woord service niet en komt ook z'n afspraken niet na. Zelfs na 5x bellen en appjes sturen wordt je nog met een kluitje het riet in gestuurd. Iets wat niet goed is gegaan achteraf oplossen is er bij hem niet bij. Ik zou de volgende keer een andere tegelzetter kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon top”
Door Ed Vissers op zaterdag 21 jul 2018 '18
Bij Tegelhuis Montfoort de tegels gekocht voor ons vernieuwde toilet. We zijn goed geholpen bij het maken van onze keuzes en hebben prima adviezen gekregen. De prijzen zijn beslist concurrerend en de levering was volgens afspraak. Gewoon top.
Reactie of foto toevoegen
“Fraai resultaat”
Door Hans Arwert op vrijdag 20 jul 2018 '18
Via tegelhuis montfoort hebben we marmeren 10 bij 10 en 30 bij 30 tegels en belgisch hardstenen 10 bij 10 tegels en kleine mozaïekstenen gekocht. Dit om met een eigen ontwerp het toilet beneden mee te laten renoveren. De zelf in de arm genomen tegelzetter (Dieter) en loodgieter (Mark) hebben daar vakkundig een zeer fraai resultaat mee neergezet. Oordeelt u zelf: ik zal een fotootje proberen bij te voegen
Reactie of foto toevoegen
“Erg over te spreken”
Door Stephanie Eissink op vrijdag 20 jul 2018 '18
Wij waren opzoek naar specifieke tegels van Kronos (Namur tegel). Deze bij Montfoort bekeken in de showroom (komen zelf uit Ootmarsum, Overijssel). In de showroom lag ook een keramisch pakket van Kronos, echt geweldig. Wij zijn super goed geholpen, werd veel tijd vrijgemaakt en uiteindelijk hebben we gelijk een bestelling gedaan! Na het bestellen netjes behandeld. Onze woning was nog niet klaar, tegels waren op afroep. Regelmatig contact gehad en altijd netjes en super geholpen! Tegelhuis Montfoort is een bedrijf met een uitstekende service, wij zijn er erg over te spreken en zouden Montfoort iedereen aanraden!
FOTO VAN STEPHANIE EISSINK
Namur tegel
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goed meegedracht”
Door Olaf op maandag 16 jul 2018 '18
Tegels besteld en laten bezorgen. Ik ben niet in de zaak geweest maar heb de tegels doorgegeven die ik ergens anders had gezien. Er werd door Ronald enorm goed meegedacht. Netjes afgeleverd. Ook na bestelling nog een paar vragen gesteld die direct werden beantwoord.
FOTO VAN OLAF
Gelegde tegels
Reactie of foto toevoegen
“Vloeraankoop”
Door J. van Veggel op zaterdag 30 jun 2018 '18
Wij hebben een vloer gekocht en zijn door de hr. Ali super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige tegels”
Door Isa Walhout op vrijdag 22 jun 2018 '18
Ik zou zeker dit bedrijf aanraden! Super goed geholpen, wij hebben mooie vloertegels gekocht 80/80. Ze liggen prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Keramische vloertegels”
Door Esther van Gemeren op dinsdag 12 jun 2018 '18
We hebben keramische vloertegels gekocht. Erg goed geholpen, we zijn een aantal keer terug geweest omdat we de keus zo moeilijk vonden. Dat was geen enkel probleem, we werden iedere keer weer heel goed geholpen. Er is geen enkele keer gepusht tot een koop, we kregen netjes een tegel te leen om thuis de kleur te bekijken. Kortom, zeer goede service en we raden Tegelhuis Montfoort dan ook aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Adri de jong op zaterdag 2 jun 2018 '18
4 vierkante meter Mosa tegels hebben wij gekocht (die wij nodig hadden bij een verbouwing) en werden behandeld alsof we ons hele huis gingen betegelen en de tegels aanschaften bij tegelhuis Montfort , wat een fantastische service !
Reactie of foto toevoegen
“Goede producten tegen goede prijs”
Door Heeren op zaterdag 2 jun 2018 '18
Wij hebben hier de tegelvloer voor de woonkamer, tegels voor de badkamer en wc gekocht. Roland en Ali zijn zeer behulpzaam en hebben ons goed geadviseerd. Ook wat betreft de details, de kleur van de voegen past perfect bij de tegels. Ook hebben zij het sanitair geleverd en gaven goede service gegeven toen bleek dat bepaalde onderdelen tijdens het vervoer waren beschadigd. Kortom goede producten, tegen een goede prijs en prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect bedrijf”
Door Marc Nijdam op donderdag 31 mei 2018 '18
Wij hebben vrij veel en verschillende tegels gekocht. Nadat wij de tegels hadden besteld zijn ze door tegelhuis Montfoort op voorraad genomen. Zodra wij ze nodig hadden zijn ze keurig op tijd bij afroep geleverd. Service was perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Cynthia op donderdag 31 mei 2018 '18
Wij zijn erg goed geholpen bij tegelhuis Montfoort en hele mooie tegels geleverd gekregen. De plinten die in eerste instantie niet geleverd waren, zijn netjes nageleverd en we zijn altijd goed geholpen. De vaste tegelzetters van Ed Roodakker raad ik wel af als je een nette afwerking wil van je vloer (zie foto)
FOTO VAN CYNTHIA
Afgewerkte vloer
Reactie of foto toevoegen
“Deze zaak is een aanrader”
Door Eef Eijskoot op zaterdag 26 mei 2018 '18
Wij waren gericht op zoek naar een leverancier welke de tegellijn van unicom starker in aanbod had. Na een vergelijk en deskundig advies hebben wij een van de tegel in dezelfde lijn gekocht. We werden gastvrij ontvangen en wat mij opviel is dat er heel veel aanbod is wat op mijn smaak past, te weten strakke designs, heel veel tegels met grijstinten wat wij sowieso fantastisch mooi vinden. Alle afspraken waren zo gemaakt en werden ook volledig waargemaakt. Tussentijdse vragen werden erg snel beantwoord. Ik raad deze zaak iedereen aan.
FOTO VAN EEF EIJSKOOT
Tegels voor toilet
+ Toon extra foto van Eef Eijskoot
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Tuvaljevic op zondag 6 mei 2018 '18
Wij hebben onze vloer voor de begane grond gekocht, keramisch parket (merk Rondine) in visgraat motief. Ook hebben we hier onze tegels voor badkamer en toiletten aangeschaft. We zijn altijd heel snel te woord gestaan via e-mail en altijd heel goed en prettig geholpen. De prijs was heel schappelijk en de kwaliteit perfect. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN TUVALJEVIC
Keramisch parket
+ Toon extra foto van Tuvaljevic
Reactie of foto toevoegen
“Geholpen bij iedere stap”
Door Erwin en Jean op vrijdag 27 apr 2018 '18
We hadden heel veel tegels nodig: houtlook tegels voor de vloerverwarming op de begane grond, badkamer tegels voor twee badkamers en een toilet. Over de hele land gegaan, kwamen terug bij Ruud van Tegelhuis Montfort. Super goede advies van Ruud: heel rustig, veel kennis, totaal niet pushy, erg veel geduld. Daarna alle bezorging, enz. top geregeld door Ronald. Omdat we zo'n grote verbouwing hebben, hebben we meerdere keren onze planning en tegels moeten veranderen - helemaal geen probleem! En de tegels zijn prachtig, krijgen zoveel complimenten over, en ook een hele goede prijs ook. Tegelhuis Montfort heeft ons zoveel geholpen met iedere stap. De service was echt uitstekend. Tip: denk eraan om ook de voeg te kopen in de juiste kleur, heeft ons iets extras gekost maar helemaal waard als je de eindresultaat ziet.
FOTO VAN ERWIN EN JEAN
Tegels in badkamer
REACTIE VAN JEAN
Atlas Concorde Venice
REACTIE VAN JEAN
Viva Acustico Sand
REACTIE VAN NAI
Wat is de naam van de tegels en van de voeg ?
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Erwin Vergeer op dinsdag 24 apr 2018 '18
Prima advies, men neemt ruim de tijd voor je. Naar volle tevredenheid een mooie tegelvloer kunnen kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Evert de laat op vrijdag 20 apr 2018 '18
Perfect geholpen door Ali, goed advies, meedenkend, niet opdringend. Van koop tot levering uitstekend gegaan. Als men overweegt om een tegelvloer te nemen, ga beslist bij Monfoort tegelhuis langs.
FOTO VAN EVERT DE LAAT
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Michel op vrijdag 20 apr 2018 '18
Tegels 5 M2 Porta kent. Snow White de service en uitleg en hulp bij aanschaf is prima. Men neemt de tijd en krijgt goed advies prima
FOTO VAN MICHEL RAMP
Reactie of foto toevoegen
“Service is uitmuntend”
Door Ton & Melissa uit Rotterdam Hillegersberg op woensdag 4 apr 2018 '18
Prachtige vloertegels en sanitair voor badkamerinrichting en toilet aangekocht. Is geweldig mooi geworden! Tegelhuis Montfoort heeft zeer goed geholpen met advies. Service is uitmuntend. Alles op tijd geleverd (is uniek in deze tijd haha) en dat alles tegen een betaalbare prijs. Echt een aanrader; verder zoeken hoeft niet!
FOTO VAN TON & MELISSA UIT ROTTERDAM HILLEGERSBERG
Prachtige vloertegels
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Linda van tol op vrijdag 30 mrt 2018 '18
In december een Houtlook tegel vloer bij jullie uitgezocht. Perfecte uitleg super vriendelijk en voor we thuis waren al een offerte binnen super snel. Goeie communicatie per mail.Levering perfect volgens afspraak vloer perfect gelegd door tegelzetter op advies van jullie dus top!!!
Reactie of foto toevoegen
“Gouden tip”
Door Anne Hinke Bijl op donderdag 29 mrt 2018 '18
Houtlook tegels Treverk Life voor onze nieuwbouw woning besteld. Mede dankzij de gouden tip van verkoper Ronald dat de importeur van Marazzi Treverk tegels vlakbij ligt. Daar zagen we een grote verzameling Treverk Life en hebben we een goede keuze kunnen maken. Later nog een mooie voeg uitgezocht en het is naar volle tevredenheid gelegd door tegellegger Rob van Ed Roodakkker
FOTO VAN ANNE HINKE BIJL
Houtlook tegels
Reactie of foto toevoegen
“Zitten er bovenop”
Door Jan Jacobs op dinsdag 27 mrt 2018 '18
Aanbevolen. Prima mensen. Wij hadden wat tegenslag omdat onze eerste keus niet langer geleverd werd, en onze tweede keuze wat langer duurde (bij de Italiaanse fabriek) om te leveren. Tegelhuis Montfort (Ronald) zit er boven op, kwam met mogelijke alternatieven, en bleef goed communiceren totdat de bestelling geleverd was. Mooie tegels, voor een goede prijs. Ik zou er zo weer zaken mee doen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegels met marmerlook”
Door M. Pruijsen op donderdag 22 mrt 2018 '18
Tegelhuis Montfoort heeft mij geadviseerd bij het zoeken naar tegels voor de badkamer met een specifieke marmerlook. Ik ben bij veel winkels geweest maar vond telkens niet wat ik wilde. Tegelhuis Montfoort wist mij snel van producten te voorzien, die pasten bij wat ik zocht. Levering was naar afspraak en zonder problemen. Product was in goede staat en zag er prima uit. Gevolg is een mooi eindresultaat. Ik raad deze winkel zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Anja Boele op zondag 18 mrt 2018 '18
Wij hebben tegels gekocht voor de badkamer. We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van de tegels. De tegels zijn netjes op de afgesproken datum bezorgd. Ik raad Tegelhuis Montfoort ook zeker aan bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door Job Kievit op woensdag 14 mrt 2018 '18
We hebben onze badkamer geheel verbouwd, met nieuwe vloer, wanden, plafond, bad en badkamermeubel. We zijn daarbij voortreffelijk geadviseerd, en hebben kunnen kiezen uit de prachtige tegels in het assortiment. Ook de aanschaf van de overige hardware (bad e.a.) is via Montfoort gegaan. Alles is geïnstalleerd door onze eigen aannemer (Joost Poort, die ook top-werk heeft afgeleverd), in hele prettige afstemming met Ali Fizazi, en het resultaat is geweldig. We zijn bijzonder gelukkig met de fantastische keuze en service, en we kunnen Tegelhuis Montfoort aan iedereen van harte aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 24 september 2018: Na eerdere fantastische ervaring met de inrichting van onze badkamer waren we nu toe aan aanleg van terras, en hebben we tegen een ongelofelijk gunstige prijs-kwaliteit-verhouding een rest-partij tegels gekocht. Opnieuw top-kwaliteit en -service. Terras is prachtig geworden, aangelegd door Wiegel Tuinen. Heel veel dank weer!
FOTO VAN JOB KIEVIT
Badkamer met prachtige tegels
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hubert van Straelen op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Voor de verbouwing van onze badkamer hebben wij bij Tegelhuis Montfoort te perfecte tegels gevonden. Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. We zijn prettige geholpen in het proces van kiezen en de levering conform afspraak. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Complete tegelvloer”
Door Donny Goris op maandag 12 mrt 2018 '18
Complete tegelvloer! Zeer groot aanbod, dus veel keuze. Vakkundige ondersteuning en enorm fijn dat er zoveel begrip was toen door faillissement aannemer de levering uitgesteld moest worden. Ook het plaatsen is uitstekend verlopen via de door Tegelhuis Montfoort voorgestelde tegelzetter (Ed Roodakker)
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Pieter op maandag 19 feb 2018 '18
Vloertegels, muurtegel voor tv meubel en tegels voor keukenwand bij Montfoort gekocht. Prima prijs en service. Van de vloertegels kwamen we tekort en dit is netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dik in orde”
Door P. van Kerkoerle op zaterdag 17 feb 2018 '18
goeie service, goeie kwaliteit, goeie prijs. Alles dik in orde!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende levering”
Door Touwslager Service en Advies op zaterdag 17 feb 2018 '18
Uitstekende levering. Op tijd en prima product. Grote dunne tegels gelegd over bestaande tegelvloer. Prima optie. Kwaliteit en service erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Heldere communicatie”
Door G. Smulders op woensdag 14 feb 2018 '18
Heldere communicatie, levering volgens afspraak en een scherpe prijs. Tegelhuis Montfoort lever precies wat je van ze mag verwachten. De volgende keer ga ik hierzeker weer bestellen
FOTO VAN G. SMULDERS
Vloerresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door EH op maandag 8 jan 2018 '18
Wij hebben na lang zoeken bij Tegelhuis Montfoort gevonden waar we naar zochten... Dit was mede omdat de Medewerkers goed meedachten met ons en prima advies gegeven hebben. Daarnaast was niets ze te veel. het gehele traject naar de bestelling toe is met geduld behandeld. Levering is op tijd gedaan en zelfs (extra) naleveringen werden met spoed behandeld en tijdig op plaats van bestemming geleverd. We zijn dan ook erg blij en tevreden dat wij hier besteld hebben en kunnen het een ieder aanraden! Top - Ronald bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede afhandeling”
Door Debbie op vrijdag 5 jan 2018 '18
Prettige en vlotte regeling en goede afhandeling. Goede kwaliteit voor een goede prijs.
FOTO VAN DEBBIE
Tegels
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door David Kortz op donderdag 4 jan 2018 '18
Wat een fijne zaak. We zijn erg goed en vriendelijk te woord geholpen tijdens ons bezoek. We hebben een mooie tegelvloer met tegels van 150x75CM gekocht. Het is resultaat is prachtig geworden, mooi vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig, deskundig en goed in prijs en kwaliteit”
Door Ad Bijlard op maandag 4 dec 2017 '17
Plezier in het vak, deskundigheid en een goede prijs-kwaliteitsverhouding! Het advies van Tegelhuis Montfoort bleek voor ons waardevol. In de toonzaal kregen we direct een goede indruk van de door ons gekozen keramische parketvloer. De prijs bleek niet tegen te vallen. Bestelling en levering liepen vlekkeloos. Onze woonkamer is daarna deskundig betegeld en gevoegd. Onze gasten zijn vaak verbaasd, wanneer wij vertellen dat het een keramische vloer is en geen houten. De vloer is mooi om te zien, zeer slijtvast en de vloerverwarming werkt snel en prettig. Gedegen advies, levering volgens afspraak, keuzevrijheid in tegellegger en ook daarna advies.
FOTO VAN AD BIJLARD
Keramische parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Wim vd Neut op donderdag 30 nov 2017 '17
Zeer tevreden over de service van Tegelhuis Montfoort! Er werd door Ali Fizazi en later Ronald uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken, op een zeer vriendelijke en klantgerichte wijze. Ook wanneer er vragen of wijzigingen waren vanuit onze kant, kwam er direct of dezelfde dag nog een reactie. We zijn erg blij met ons resultaat, de kamer. Absoluut een aanrader Tegelhuis Montfoort!
FOTO VAN WIM VD NEUT
Tegelvloer in woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Paul Stam op woensdag 29 nov 2017 '17
Deskundig advies, prijzen zijn markt conform, betalingsvoorwaarde zoals het hoort. Kan dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Slagerij Kaddour op woensdag 22 nov 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over de service van tegelhuis montfoort. Afspraken goed nagekomen, telefonisch professioneel geholpen. Kortom wij zijneen tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Florijn op zaterdag 11 nov 2017 '17
Wij hebben Kronos tegels, Prima Materia cemento 80x80 gekocht bij Tegelhuis Montfoort. Het was een zeer prettige ervaring en zijn erg goed geholpen. Zeer deskundig advies en er wordt goed meegedacht. Wij zijn heel tevreden. Het resultaat is erg mooi! Ook de levering ging erg soepel door goede afstemming met de transporteur van de tegels.
Reactie of foto toevoegen
“Precies goed”
Door Duncan Cooke op dinsdag 7 nov 2017 '17
Service from Ronald and other colleagues at Montfoort was fantastic. Ronald spent a lot of time with us and was very patient and advice was spot-on. I cannot recommend Montfoort Tegelhuis enough and refer everyone i know that is looking for tiles to Montfoort
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Van den Broek op maandag 6 nov 2017 '17
Fantastische collectie tegels, veel kennis, goede adviezen, komen afspraken na. De leverdata klopte en een prima after sales apparaat. De communicatie met het bedrijf krijgt van mij een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed advies”
Door Edwin en Karin van IJzendoorn op vrijdag 20 okt 2017 '17
We zijn heel goed geadviseerd door de heren van het Tegelhuis, ze zijn zeer klantvriendelijk ingesteld en er is een ruime keuze. We raden dit bedrijf zeker aan.
FOTO VAN EDWIN EN KARIN VAN IJZENDOORN
De nieuwe tegels
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Renate van Oostende op donderdag 19 okt 2017 '17
Een werkelijk prachtige tegelvloer gekocht waar we heel erg tevreden over zijn. De vloer bleek in werkelijkheid nog mooier dan het stukje in de winkel. Goede service ontvangen!
FOTO VAN RENATE VAN OOSTENDE
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige tegelvloer”
Door Marcel op donderdag 19 okt 2017 '17
Bij keuze en plaatsing kreeg ik goed advies, professionele tegelzetter en plezierige samenwerking. Mijn tegelvloer is prachtig en ik zou iedereen Tegelhuis Montfoort aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer betrouwbaar bedrijf”
Door M. de Vogel op maandag 16 okt 2017 '17
Tegels 1.20 x 1.20 + plinten vloer begane grond geleverd door Tegelhuis Montfoort. Bij levering had de chauffeur geen bruikbare steekwagen bij zich, waardoor tegels beschadigd raakten. Dit is zeer goed opgepakt door Montfoort Tegels en wij kregen gelijk nieuwe tegels geleverd. Kortom, zeer betrouwbaar bedrijf, goede informatie, eerste klas tegels, vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ruud op zaterdag 14 okt 2017 '17
Keramische tegels gekocht tegen superprijs. En precies op de gewenste dag geleverd.
FOTO VAN RUUD
Keramische tegels
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs goed geholpen”
Door Teuny Bos op vrijdag 13 okt 2017 '17
Onwijs goed geholpen, mochten tegels meenemen! het is een bedrijf dat ik bij familie, vrienden en kennissen zou aanbevelen!
FOTO VAN TEUNY BOS
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes geregeld”
Door Berry Haveman op donderdag 28 sep 2017 '17
Zeer goede ervaring opgedaan. Advies en nazorg tot in de puntjes geregeld! Onze badkamer en toilet zijn twee plaatjes!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Cindy op woensdag 6 sep 2017 '17
Goed advies, scherpe prijs, communicatie verloopt vlot, veel van mijn favoriete merken in de showroom, echt mijn smaak!
FOTO VAN CINDY
Tegels in mijn smaak
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede uitleg”
Door E.J.P. Jansen op maandag 4 sep 2017 '17
Zeer goede uitleg gekregen en Ronald heeft goed meegedacht. Levering ook prima gegaan en het resultaat was wat we er van verwacht hadden. Dus mede door het advies wat we hadden gekregen. Een goed bedrijf met kundige mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en duidelijk”
Door Anja en Jeroen Dijkhuizen op zondag 3 sep 2017 '17
We hebben prachtige tegels gevonden, precies de tegels die bij ons passen. De medewerker was erg vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Snelle service, duidelijke afspraken. We hebben misschien iets te veel tegels over, maar dat komt wellicht omdat er niets mis gegaan is. Prachtige badkamer waar we heel blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Bjorn op zondag 3 sep 2017 '17
Erg goede ervaring met dit bedrijf. Naast dat zij de goedkoopste aanbieder waren betreft het ook een erg klantvriendelijk bedrijf. Vragen werden direct beantwoord en er werd meegedacht. Niets dan lof voor dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Lisa op zaterdag 2 sep 2017 '17
Goede service en advies. Door het goede advies een mooie wild verband tegel uit gekozen en helemaal naar ons zin!
FOTO VAN LISA
Wild tegel verband
Reactie of foto toevoegen
“Neerlandse nummer 1”
Door Mr. G. van Baaren op vrijdag 1 sep 2017 '17
Neerlands nummer 1 als het gaat om tegelhandel bedrijven. Zeer goede informatieve website. Echte kwaliteit vloer- en wandtegels, ook keramisch parket. En dat voor uiterst scherpe prijzen terwijl je eerlijk (waar vind je dat nog) en wars van de bekende verkooppraatjes wordt geadviseerd. En dat verkoopt!
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door J.H. Hoekstra op zaterdag 22 jul 2017 '17
Wij zijn enige malen bij tegelhuis Montfoort geweest om tot uiteindelijke keus van tegels te komen. Iedere keer vriendelijk en kundig behandeld. Hebben diverse proeftegels gekregen. Dat was fijn om de kleur goed in te kunnen schatten. Uiteindelijk gekozen voor zeer grote 120x120 tegels. Deze zijn perfect op tijd geleverd en vakkundig (en dat valt niet mee met dit formaat!) gelegd. De vloer is mooi en bijzonder. Tenslotte dit alles voor een zeer redelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Tineke op maandag 10 jul 2017 '17
We twijfelden over de vloertegels die we uitgezocht hadden. Het tegelhuis gaf goed advies en heeft veel geduld met ons gehad. Inmiddels ligt de tegelvloer en zijn we ontzettend blij met het mooie resultaat. Het is in één woord prachtig geworden!! Ook dank aan de tegelzetter Ed. Hij maakt waar wat hij heeft beloofd. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed adres”
Door Paul Wiggers op woensdag 28 jun 2017 '17
Na eerdere ervaringen met het Tegelhuis Montfoort (toen nog in Montfoort) voor het bestellen van tegels (en meubels) voor onze badkamer hebben wij zonder twijfel onze tegels voor de keuken bij Tegelhuis Montfoort besteld. Deze keer geheel via email en ook nu weer zonder problemen en zeer tevreden de bestelling kunnen doen.
De service is uitstekend, de prijs bijzonder competitief en afspraken worden goed nagekomen. Duidelijke communicatie zonder verassingen achteraf. Mochten we weer tegels nodig hebben voor een volgend project dan is dit het eerste adres waar we aankloppen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door iris moolhuijsen op dinsdag 27 jun 2017 '17
Zeer prettig bedrijf en goede service! Wij hebben er prachtige tegels gekocht. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar iets moois voor in huis.
FOTO VAN IRIS MOOLHUIJSEN
Tegels bij zwembad
Reactie of foto toevoegen
“Alles uitstekend verlopen”
Door Raphael Braakhuis op maandag 26 jun 2017 '17
In april 2017 winkel bezocht. Heel fijn om de keuze die je op Internet maakt real-time te kunnen zien en voelen en te ervaren met wie je zaken doet. Mooie, ruime maar overzichtelijke winkel. Werden keurig ontvangen en geheel vrij gelaten om op ons gemak rond te lopen maar men stond klaar om onze vragen te beantwoorden (fijn!). Bestelproces, betaling en levering allemaal uitstekend en service achteraf (vervanging van doos gebroken tegels) soepel en zeer snel, chapeau. Tegelhuis Montfoort is een aanrader.
FOTO VAN RAPHAEL BRAAKHUIS
+ Toon extra foto van Raphael Braakhuis
+ Toon extra foto van Raphael Braakhuis
+ Toon extra foto van Raphael Braakhuis
Reactie of foto toevoegen
“Heel stipt”
Door G.C. Wijbrandts op woensdag 21 jun 2017 '17
Tegelhuis Montfoort heeft op verzoek prima informatie gegeven over dunne vloertegels (Cotto d'Este, Kerlite plus). Reageerden snel op e-mails, stipte levering en goede ondersteuning.
FOTO VAN G.C. WIJBRANDTS
Dunne vloertegels
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door William Jonker op dinsdag 20 jun 2017 '17
Wat zijn wij uitstekend geholpen door Ruud! Niets was teveel bij het helpen uitzoeken van onze tegels en er werd echt met ons meegedacht. Goede en snelle service. Mooie en uitgebreide showroom. Scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteit. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Tegelhuis Montfoort
aWaddinxveen , Coenecoop 2 (H5), 2741 PG Waddinxveen, tel 0348 - 47 35 69
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor tegels in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.