Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Klaaswaal (Zuid-Holland)
191 ervaringen (2 weken geleden)
6 vestigingen
1691 ervaringen (1 week geleden)
4,8

Tegeltiek

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 070-4400100 | Escamplaan 2015, 2547 EH 's Gravenhage
Badkamerwinkels beoordeeld
Tegelwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Tegeltiek
Tegeltiek. De mooiste badkamers, de meeste tegels.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Tegeltiek. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Kwaliteit niet goed”
Door M. op woensdag 9 nov 2016 '16
Dit lijkt een bijna exacte kopie van de situatie waar ik mij met dhr v Es in bevind.
Maandag afspreken , uiteindelijk woensdag beginnen om 10 uur vervolgens 14:30 weer vertrokken. Nee hoor meneer geen discussie de vloer lig er deze week in. Vrijdag vloer niet af , maandag de vloer af moeten maken. En de kwaliteit lijkt helemaal nergens op happen uit de tegels, hoogte verschil.
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Planning niet goed”
Door P.H. Wigchert op vrijdag 24 nov 2017 '17
Advies: Ga niet met dit bedrijf in zee! Vorig jaar (2016) een badkamer bij Tegeltiek gekocht. Alles was mogelijk, nies was een probleem. Uiteindelijk een prijs afgesproken voor het uitvoeren en de materialen. Totale doorlooptijd van de werkzaamheden zou 3 weken zijn incl. slopen en het wederopbouwen. Uiteindelijk heeft Tegeltiek er meer dan 8 weken over gedaan om de badkamer klaar te krijgen. Dit is niet te wijten aan de monteur maar aan de planningen van Tegeltiek zelf. De monteur deed vreselijk zijn best om alles voor elkaar te krijgen maar werd steeds weggeroepen om andere klussen ter klaren voor Tegeltiek. Tot overmaat van ramp bleken de bestelde spiegels niet te passen in de daarvoor bestemde ruimte. Gewoon verkeerd gemeten en getekend dus. Dus geen ronde spiegels maar vierkante spiegels besteld. "Nee hoor, die zijn op voorraad en eind van de week in huis" weer 3 weken gewacht. Geen excuses helemaal niets, dit is schijnbaar de gewoonste zaak van de wereld bij Tegeltiek. Bij contact wordt er verbolgen gereageerd en werd er niet begrepen wat nu het probleem was dat het zo lang duurde, "U krijgt toch een mooie badkamer", dan maakt het blijkbaar niet meer uit of je je afspraken nakomt of niet.
Mijn advies: Koop je tegelwerk bij Tegeltiek als je ze mooi vind, maar laat Tegeltiek je badkamer niet verbouwen of tegelen, om mij heen ook alleen maar klachten over de planning van Tegeltiek gehoord. Dit heeft mij ook doen besluiten alsnog een referentie op deze site te zetten, al is het wat laat.
REACTIE VAN TEGELTIEK
De reactie van Heer Wighert vinden we jammer en verrassend omdat Tegeltiek in overleg een prachtige badkamer heeft gemaakt waar de klant ook erg blij mee was en dat de badkamer eindelijk lekkage vrij was , de planning had beter gekund , inderdaad , maar in ons geval staat de kwaliteit altijd voorop .Tegeltiek maakt 75 badkamers per jaar , merendeel zeer tevreden , bestaan ook al bijna 50 jaar ,
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,8
George van Dijke
Klaaswaal (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 191 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1691 ervaringen
“Geen goede ervaring”
Door Sandra op dinsdag 12 dec 2017 '17
Ik had een heel slechte ervaring met dit bedrijf. Ik had van tevoren wel de reviews gelezen en me over dit bedrijf geinformeerd. Waroom heb ik er toch voor de Tegeltiek gekozen? Omdat ik een heel goed adviesgesprek had en de indruk kreeg, dat het hier niet alleen om verkopen gaat. Ik werd niet bedreigd direct te tekenen. Er werd veel tijd genomen en alles goed besproken. Ik beslot ermee door te gaan. Vanaf dit moment ging het mis en de communicatie viel erg tegen.

8 weken later hadden ze moeten beginnen met slopen van badkamer en toilet, maar ze waren wat vertraging opgelopen - drie weken te laat werd uiteindelijk de badkamer geslopt. Daarna kwam er weer een week niemand opdagen. Ik werd daar nooit door de Tegeltiek over gebeld, het was altijd ik, die contact met hun heeft opgenomen. 3 weken zouden de werkzaamheden volgens hun duren, 4,5 weken na begin van de werkzaamheden was de badkamer af, maar het toilet was niet eens begonnnen. Er werd geen mooite genomen om de vertraging in te halen, geen excuses aangeboden, geen informatie verstrekt.

Achteraf bleek een eenvoudiger model badthermostaat geplaatst dan ik had gekozen, maar er werd wel de durdere kraan afgerekend. Ook de wastafelkraan past er niet bij de wastafel van maar 40cm. Water spat overall heen - maar "mevrouw, die heeft u zelf uitgezocht". Zo gaat het met alle klachten. Eerlijk gezegd, voor dit soort advies moet je niet naar een special zaak. Daar verwacht ik wel, dat een bijpassende kraan voor de wastafel wordt geadviseerd. Ik zal nooit meer met de Tegeltiek zaken doen een raad ook iedereen af bij dit bedrijf een badkamer te kopen.
REACTIE VAN TEGELTIEK
Beste Sandra Mack , jammer deze reactie , we hebben een prachtige badkamer bij je gemaakt , met nog 2 opleverpuntjes ,de planning was zeker niet optimaal , gelukkig gaan van de 75 badkamers er ca. 70 prima en 5 , voor wat betreft de planning , kan beter .Het is jammer dat de reviews van de tevreden klanten er niet staan , iedre klacht wordt echter zeer serieus genomen , we leren iedere dag ,
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Waardeloze service”
Door Andrew op vrijdag 15 jan 2016 '16
Waardeloze service. Wij hebben tegels bij ze gekocht. In de verkoopsfase onwijs vriendelijk en erg makkelijk overkomen. Uiteindelijk hebben we besloten om met hun in zee te gaan. Wel ruim van te voren de opleverdatum van je nieuwbouwproject opgeven en het verzoek of ze als eerste in het huis werkzaam mochten zijn. Anders kwam de planning niet goed uit voor ze. Op zich een begrijpelijk verhaal.

Uiteindelijk zouden ze op maandag starten, maar zijn ze pas op donderdag gestart. Oorzaak: Een andere klus liep uit. Heel leuk, maar als klant heb jij daar niks mee te maken en verplaatsen ze het probleem door naar de volgende klant en dat waren wij dus. Als je de tegelzetter dan wijst op het verhaal met dat ze op datum X echt klaar moeten zijn, dan krijg je naar je hoofd gegooid dat je blij moet zijn dat ze in het weekend werken. (Alsof het mijn schuld is, dat je moet overwerken denk ik dan).

Kwaliteit:
Laat erg te wensen over. Tegels waren schots & scheef gelegd. Betaal je dan +/- €700,- kosten voor. Als je dan belt of ze de vloer willen komen bekijken, schuiven ze het al te graag een week verder op wat ervoor zorgt dat de planning van je huis dwangmatig vertraging oploopt. Of ze het op willen lossen? "Tuurlijk meneer. We zagen/hakken de tegel er wel ff uit voor u, maar wacht u anders ff als het meubilair er staat. MIsschien vindt u het dan wel best zo." In mijn ogen een slinkse manier om ervoor te zorgen dat de koper het probleem maar accepteert omdat het te veel werk 'lasten' oplevert voor de bewoner om weer in de rotzooi te gaan zitten.

Wij vinden ze makkelijk en lekker haags lullen. Makkelijk praten, maar als het puntje bij het paaltje komt houdt het wel op. De tegels zijn van prima kwaliteit maar die hadden we overal kunnen kopen. De prijs ligt wat lager, maar schijnbaar lever je daar dus op service op in. Helaas hebben ze ook nooit de moeite genomen om ons terug te bellen. Naar gevoel aan over gehouden.
REACTIE VAN TEGELTIEK
Ondanks dat deze mijnheer zich niet kenbaar maakt , herkennen wij ons totaal niet aan in deze klacht .Tegeltiek maakt 1 a 2 tegelvloeren per week is gemiddeld 75 per jaar. 1 a 2 klachten per jaar bereiken ons , zijn klein van aard en worden keurig door ons uitgevoerd en dus opgelost.
Reactie of foto toevoegen +32 bedankjes
“Te laat geleverd”
Door Saskia op dinsdag 12 sep 2017 '17
Tegels zonder bericht niet binnen de in showroom gemelde levertijd geleverd. Bij zelf nabellen en mailen krijg ik te horen dat tegels pas over 2 weken binnen zijn. In het contact met tegeltiek krijg ik het gevoel dat dit nu eenmaal kan gebeuren, er worden geen excuses gemaakt en er wordt niet mee gedacht voor een oplossing. Geen enkele blijk van empathie, terwijl ik door nalatigheid en onjuiste informatie van tegeltiek nu hoge kosten heb doordat ik zelf vrij heb moeten nemen om te zorgen dat de tegelzetters gewoon aan de slag kunnen.
REACTIE VAN TEGELTIEK
Beste mevrouw Saskia , wij vinden iedere vertraging in de levering er een teveel , maar soms kunnen we er echt niets aan doen en communiceren dat ook wel degelijk met onze klanten , we leveren op jaarbasis ca. 5000 orders , 1% te laat is weinig maar altijd 50 klanten , is 1 per week , vinden we jammer , we werken er iedere dag aan ,
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
Vestiging Tegeltiek
Website: www.tegeltiek.nl
aDen Haag, Escamplaan 2015, 2547 EH 's Gravenhage, tel 070 - 440 01 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland