Feedback
8,5

Pelgrim Kookplaten

Website: www.pelgrim.nl
Ervaring met een Pelgrim kookplaat?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 53 ervaringen over Pelgrim Kookplaten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Prijzen bekend van 6 Pelgrim kookplaten van 179,- tot 799,-. Alle Pelgrim kookplaat tonen.
Pelgrim kookplaten zijn onder meer te koop bij:
“Bevalt”
Door Elly op dinsdag 6 feb 2018
Het gaat om een kookplaat. Wij hebben voor apparatuur van Pelgrim gekozen en dat bevalt prima.
“Inductieplaat”
Door B.D. op donderdag 15 feb 2018
Inductieplaat IDK862ONY van Pelgrim. De inductieplaat is heel comfortabel in het gebruik. Het viel ons alleen wel tegen dat de plaat binnen een jaar aan overhitting was bezweken en er (onder de garantie) een nieuwe printplaat moest worden gemonteerd. Het schetst ook onze verbazing dat de monteur ons vertelde dat het beter was de plaat niet meteen hoog te zetten, maar eerst een tussenstand te kiezen. Dat is in de praktijk niet echt haalbaar hebben we gemerkt. In de handleiding is hier overigens geen woord over te vinden.
“Tevreden”
Door Ilse op dinsdag 13 mrt 2018
Wij hebben voor de kookplaat in ons keuken het merk Pelgrim. We zijn tevreden over de werking van de apparaten.
“Tevreden”
Door R. op maandag 19 mrt 2018
Wij hebben Pelgrim kookplaat. Tot op heden zijn ze we prima tevreden.
“Naar tevredenheid”
Door Hugo op dinsdag 27 mrt 2018
Alle apparatuur is van Pelgrim inclusief kookplaat en werken tot op heden naar alle tevredenheid. (slechts 1 maand in gebruik)
“Zeer goed”
Door Johan op maandag 2 apr 2018
Kookplaat Pelgrim! Bevalt zeer goed!
“Goed”
Door John op donderdag 12 apr 2018
Al mijn apparatuur is van het merk Pelgrim. Ik heb een inductie kookplaat type IDK484ONY. De apparaten bevallen tot op heden goed.
“Heel tevreden”
Door Astrid op donderdag 19 apr 2018
Wij hebben bij de aanschaf van de keuken gekozen voor het merk Pelgrim en daar ook 6 apparaten van in huis, omdat de garantieperiode oploopt naarmate er meer apparaten worden gekocht. Na registratie binnen 1 maand na factuurdatum bij Pelgrim hebben we nu 8 jaar garantie. Inductie kookplaat IDK464ONY. We zijn tot nu toe heel tevreden met de apparatuur.
“OK”
Door C.D. op dinsdag 24 apr 2018
Kookplaat pelgrim. Apparatuur werkt naar behoren.
“Bevalt goed”
Door Hennie op vrijdag 27 apr 2018
Pelgrim inductiekookplaat. Wij hebben alle apparatuur van het merk Pelgrim. Het bevalt ons goed, we krijgen nu *8 jaar* garantie, dat is een voordeel, en de prijs is goed in verhouding tot kwaliteit.
“Wees voorzichtig”
Door Sari op zondag 9 dec 2012
Ik heb 2 jaar geleden een nieuwbouw huis gekocht en ook een nieuwe keuken. De verkoper was overtuigd dat Boch apparatuur niet nodig was en dat Pelgrim wel een goede vervanger is met gelijkwaardige kwaliteit. Mooi niet! in de twee jaar dat ik nu in mijn huis woon. Heb ik zo vaak moeten bellen voor losgekomen lades, brommende koelkast, slecht geïnstalleerde oven, verkeerde kookplaat en verbrande knoppen van de kookplaat. Wees voorzichtig met die Pelgrim apparatuur. Investeer liever iets meer zodat je gegarandeerd 10 jaar lang plezier hebt. Want een keuken gebruik je elke dag. Ik heb op zolder mijn oude Bosch nog staan en die wordt dit jaar 7 jaar jaar. Mankeert niets terwijl Pelgrim uit elkaar valt.
“Matig tevreden”
Door Rik op dinsdag 15 mei 2018
Apparaten (oven, koelkast, vaatwasser, kookplaat, vriezer) hebben het merk Pelgrim. We gebruiken eea nu ongeveer 6 mnd. Over het geheel genomen zijn we matig tevreden voor wat betreft deze apparatuur. Het gasfornuis is wat moeilijk en lastig om schoon te houden, daarnaast duurt het vrij lang voor het vuur blijft branden na het induwen van de starter. Waarom het merk Pelgrim? Dat op aanbeveling van de verkoper, die het merk verkocht als goed met een gemiddelde prijs. Hiervoor hadden we een keuken met Siemens apparatuur, 30 jaar oud maar kwalitatief veel beter.
“Niet tevreden”
Door Tanis op zaterdag 16 nov 2013
We waren we achteraf niet tevreden over inbouwapparatuur. Pelgrim Gas-op-glas kookplaat, kookt perfect, schoonmaken een ramp! (de ontwerper van Pelgrim heeft zelf vast nog nooit gekookt. Vetspatten, kringen, je poetst je rot).
“Goede prijs kwaliteitverhouding”
Door Niels op woensdag 14 mei 2014
Onze keukenzaak kan in principe alle merken leveren, maar de voorkeur gaat uit naar Pelgrim. Qua prijs is dit vaak de allerbeste keus. Kwalitatieve goede apparatuur (kookplaat) tegen een goede prijs en lange garantieperiode. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed.
“Een teleurstelling”
Door Jonneke op woensdag 30 mei 2018
Pelgrim inductiekookplaat IDK464. De inductiekookplaat is een teleurstelling. Mijn oude kookplaat dateerde van 1998 (weet het merk niet meer) en vertoonde (kleine) gebreken (aan/uit zetten ging nog slechts met een papiertje tussen vinger en plaat). Maar verder werkte deze zeer adequaat: werd snel heet, koelde snel af en had 12 standen waarmee zorgvuldig gereguleerd kon worden. Er zat een algemene schakelaar op (een gewone ouderwetse knop) waarmee de plaat in z'n geheel aan en uit gezet kon worden. Omdat inductie nog erg 'nieuw' was in 1998, ging ik er automatisch van uit dat de Pelgrim kookplaat die ik nu aanschafte MINSTENS even goed en prettig zou zijn en (hopelijk) zuiniger in het gebruik. Van dat laatste -energiegebruik- heb ik geen gegevens. Ik weet niet hoe de oude en nieuwe zich op dit punt ten opzichte van elkaar verhouden. Ik hoop maar dat hij idd. toch zuiniger is WANT: hij is verder minder makkelijk te bedienen (niet héél belangrijk, maar het is priegelig en lastig uitleggen aan derden) en (WEL belangrijk): ronduit sloom. er zitten 9 standen op en stand 1 t/m 5 lijken echt helemaal NIETS te doen. De andere standen komen heel traag op gang. Iets aan de kook brengen duurt veel langer. Het hele kookproces duurt veel langer. Ik ben niet blij met dit apparaat en heb spijt dat ik het me zo makkelijk heb laten aanpraten -zonder zelf vooronderzoek te hebben gedaan. Ik heb meer apparaten van Pelgrim in mijn nieuwe keuken. Ik ben niet blij met het 'voordelige' Pelgrim combi-pakket dat mij veel te makkelijk in de keuken is geschoven.
“Uitstekend”
Door Machiel op maandag 4 jun 2018
Kookplaat van Pelgrim. Bevalt uitstekend, in vorige huis ook alles van Pelgrim, goede prijs/kwaliteitverhouding
“Goed”
Door Don op woensdag 13 jun 2018
Allemaal Pelgrim, ook kookplaat, bevalt allemaal goed!!
“Prima”
Door Piet op maandag 18 jun 2018
Al onze apparatuur is van Pelgrim en bevalt ons (tot nu toe) prima. Betreft kookplaat
“Zeer goed merk”
Door Toos op dinsdag 3 jul 2018
Wij hebben de apparaten in de keuken gekozen; Kookplaat, Pelgrim. We zijn er tot nu toe tevreden over maar je weet het kan stuk gaan maar we hopen van niet. Pelgrim is een zeer goed merk dat hebben wij altijd in onze keuken gehad.
“Prima”
Door Simone op donderdag 5 jul 2018
Ik heb gekozen voor een Pelgrim gaskookplaat. Op zich prima.
“Best tevreden”
Door Hans op donderdag 19 jul 2018
Alle apparaten (Inductie kookplaat) zijn van het merk Pelgrim en we zijn daar best over tevreden.
“Moeite met bediening”
Door Irma op woensdag 25 jul 2018
Pelgrim inductiekookplaat: IDK464ONY: ik heb moeite met touchscreen (wennen?)
“Prima”
Door Bert op vrijdag 31 aug 2018
Wij hebben gekozen voor een elektrische kookplaat van het merk Pelgrim, bevalt prima!
“Zeer tevreden”
Door Jan op donderdag 20 sep 2018
Wij hebben voor het merk Pelgrim gekozen, inductiekookplaat. Wij zijn zeer tevreden over alle apparatuur.
“Prima”
Door Coen op dinsdag 9 okt 2018
Alle apparaten waaronder de kookplaat van het merk Pelgrim en dat bevalt prima
“Bevalt goed”
Door Geert op maandag 26 nov 2018
In juni 2018 heb ik weer een keuken besteld. Dit keer met apparatuur van Pelgrim: Inductiekookplaat, koeler, vriezer, oven en afzuigkap. Bevalt goed. Betreft DK862ONY PELGRIM Inductie kookplaat
“Erg tevreden”
Door Johan op dinsdag 4 dec 2018
Wij hebben de volgende Pelgrim inbouwapparatuur in onze nieuwe keuken geplaatst gekregen: Inductie kookplaat IK2084F. Wij zijn erg tevreden over uitvoering en bediening en werking van deze apparatuur. De noodzaak van registratie om een lange garantie te waarborgen had wel wat explicieter aangegeven kunnen worden. Een separate aankoopnota is wel wenselijk. Dus: eindoordeel positief met bemerking van kleine verbeteringen.
“Goed”
Door Miranda op zondag 16 dec 2018
Wij hebben een U-vorm keuken gekocht met apparatuur van Pelgrim voor de kookplaat. Alle apparaten bevallen goed.
“Prima”
Door Ron op donderdag 27 dec 2018
Apparaten gekozen in de keuken: Inductie kookplaat: Pelgrim IDK464ONY. Alle apparaten bevallen prima.
“Bevalt”
Door Rob op maandag 7 jan 2019
Pelgrim kookplaat. Deze apparatuur bevalt tot op heden
“Prima”
Door Harrie op vrijdag 11 jan 2019
Kookplaat, alles is Pelgrim. Bevalt tot nog toe prima.
“Heel tevreden”
Door Sylvia op zondag 20 jan 2019
Wij hebben in de keuken gekozen voor apparaten van Pelgrim. Inductiekookplaat IDK484ONY. Wij zijn heel tevreden, de apparaten bevallen prima.
“Bevalt goed”
Door Tineke op maandag 21 jan 2019
Wij hebben met onze keuken de volgende apparaten aangeschaft: Inductiekookplaat IDK464ONY. Alles van Pelgrim. Tot nu toe bevallen ze goed. We hebben dit merk gekozen omdat we korting kregen bij aanschaf van 5 apparaten.
“Zeer goed”
Door Niek op vrijdag 1 mrt 2019
De apparatuur is van het merk Pelgrim. Het bevalt zeer goed. Er zit zelfs 8 jaar garantie op de apparaten. Inductiekookplaat: IDK484ONY
“Prima”
Door Johan op zaterdag 16 feb 2019
Merk kookplaat: Pelgrim. De apparaten bevallen prima en gekocht i.v.m. prijs-kwaliteitsverhouding.
“Knopjes vaak indrukken”
Door Katja op vrijdag 12 apr 2019
We hebben een gasfornuis pelgrim. Nadeel dat je vaak drie keer knopje voor gas moet indrukken. Koken gaat prima.
“Goed”
Door Iloma op vrijdag 10 mei 2019
Wij hebben gekozen voor het merk Pelgrim, dat is de gaskookplaat. Tot nu toe bevalt deze goed.
“Prima”
Door Wim op maandag 27 mei 2019
Inductiekookplaat: Etna. Bevalt prima!
“Vol tevreden”
Door Karin op zondag 16 jun 2019
Wij hebben gekozen voor Pelgrim. Het feit dat er langere garantie werd geboden bij de aanschaf van meerdere apparaten heeft ons geholpen deze keuze te maken. Wij hebben een inductie kookplaat. Tot op heden zijn wij uiterst tevreden met onze apparatuur. De vormgeving en uitstraling passen mooi bij onze moderne keuken. Het werkt ook allemaal naar volle tevredenheid.
“Bevalt niet”
Door Peggy op maandag 8 jul 2019
Het gastoestel van Pelgrim GK80640NYA bevalt ons niet ook al twee brieven gestuurd maar wordt niet op gereageerd. (gastoestel waar alleen pannen tot 26 cm op kunnen)
“Prima”
Door Pieter op zondag 7 jul 2019
Kookplaat functioneert prima. GK472WRVSA GASKOOKPL.SOLO 72CM WOK. Wij hebben alle apparaten van Pelgrim aangeschaft. Zijn allemaal van een lijn van Pelgrim die je bijzonder weinig ziet op internet, volgens de verkoper een speciale lijn die alleen via geselecteerde dealers wordt verkocht. Wat er verder zo bijzonder aan is, is mij iig niet duidelijk.
“Tevreden”
Door DW op zondag 25 aug 2019
Ik kocht een keuken met apparatuur waaronder kookplaat. Alle apparaten zijn van het merk Pelgrim. Tot dusverre tevreden ermee.
“Uitstekend”
Door John op donderdag 1 aug 2019
Kookplaat : Pelgrim Model IK2084F. De ervaringen zijn tot op heden uitstekend te noemen, natuurlijk is het wennen om ipv op gas met inductie te koken, maar dat lukt boven verwachting !
“Erg tevreden”
Door Gertie op woensdag 31 jul 2019
Kookplaat pelgrim. Erg tevreden tot nu toe.
“Uitstekend”
Door Peter op woensdag 24 jul 2019
Wij hebben de volgende apparatuur: Pelgrim IK883ONY inductiekookplaat. De apparatuur bevalt uitstekend.
“Schot in de roos”
Door Michel op maandag 22 jul 2019
We hebben apparatuur van het merk Pelgrim. In de keuken zitten de volgende apparaten: Inductiekookplaat ( IK2084F). De kookplaat is een schot in de roos..... Heerlijk om alle pannen makkelijk erop te hebben en nog ruimte over te houden. Ideaal deze brede kookplaat. Bediening is niet altijd handig omdat de touch niet altijd even snel reageert. Over het algemeen dus een goede ervaring met het merk Pelgrim en we zouden hier in het vervolg ook zeker naar kijken.
“Goed”
Door John op maandag 1 jul 2019
Kookplaat is van Pelgrim, tot zover bevalt het allemaal goed.
“Erg goed”
Door Han op vrijdag 27 sep 2019
We hebben de kookplaat van het merk Pelgrim aangeschaft, bevalt erg goed. Vanwege de combinatie 8 jaar garantie. Klantenservice van Pelgrim is prima.
“Erg goed”
Door Sebastiaan op maandag 30 sep 2019
Wij hebben voor de volgende apparaten gekozen: IDK826ONY (V0211) Inductiekookplaat. Tot op heden bevallen deze apparaten erg goed.
“Opmerking over touchscreen”
Door Rogier op maandag 30 sep 2019
Hierbij een overzichtje van de apparatuur in onze keuken: Pelgrim inductiekookplaat + afzuiger IKR2083RVS. Het touchscreen op de kookplaat werkt niet altijd even lekker.
“Prima”
Door Hay op zaterdag 28 sep 2019
Voor kookplaat voor merk perlgrim gekozen ....bevalt prima.
“Prima”
Door Liesbeth op maandag 21 okt 2019
Kookplaat is van pelgrim. Prima apparatuur.
“Fijn apparaat”
Door Frank op dinsdag 5 nov 2019
Ik heb de inductieplaat van pelgrim. Vooralsnog werkt die fijn en prima. Op de pelgrim apparatuur verlengde garantie van 8 jaar.
Kookplaten
Prijzen bekend van 6 Pelgrim kookplaten van 179,- tot 799,-.
Pelgrim DOCK31RVS kookplaat
Pelgrim DOCK31RVS
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 29 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 2 zones
€ 179,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Pelgrim PK460WIT kookplaat
Pelgrim PK460WIT
Type kookplaat: Gas
Breedte:
Diepte:
Kookzones: 4 zones
€ 195,- Naar winkel
Pelgrim PK654WIT kookplaat
Pelgrim PK654WIT
Type kookplaat: Elektrisch
Breedte:
Diepte:
Kookzones: 4 zones
€ 235,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Pelgrim PK754WIT kookplaat
Pelgrim PK754WIT
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 54 cm
Diepte: 63 cm
Kookzones: 4 zones
€ 267,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Pelgrim PK854RVSA kookplaat
Pelgrim PK854RVSA
Type kookplaat: Gas
Breedte: 54 cm
Diepte: 56 cm
Kookzones: 4 zones
€ 403,- Naar winkel
Pelgrim IDK332ONY kookplaat
Pelgrim IDK332ONY
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 33 cm
Diepte:
Kookzones: 2 zones
€ 799,- Naar winkel