Feedback
9,4

Siemens Kookplaten

Ervaring met een Siemens kookplaat?
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Ervaringen
Er zijn 169 ervaringen over Siemens Kookplaten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Prijzen bekend van 109 Siemens kookplaten van 159,- tot 1.713,-. Alle Siemens kookplaat tonen.
Siemens kookplaten zijn onder meer te koop bij:
“Zeer tevreden”
Door Richard op maandag 20 mrt 2017
Ik heb de volgende apparatuur van Siemens gekocht:
een vijfpits gaskookplaat, type EC7A5SS90N.
en verder
een oven/combimagnetron, type HM836GPS1/05
een afzuigkap, type LC97WA532/03
een koelvriescombinatie,type KI86SSD30/03.
Ik heb de apparaten sinds 7 maart, tot nu toe zeer tevreden. Een gaspit vonkte niet, kan met transport stuk zijn gegaan,(vonkelectrode gebroken).
“Prima”
Door H.R. op woensdag 19 apr 2017
We kochten de Bosch CMG836NS1 en de Siemens EP6A6PC20N kookplaat. Beide apparaten bevallen tot dusver prima. :-)
“Zeer tevreden”
Door Erwin op woensdag 22 nov 2017
Kookplaat is van Siemens. Ben tot deze keuze gekomen door advies van de keukenzaak. Ben zeer tevreden over alle apparatuur.
“prima”
Door Ron op woensdag 22 nov 2017
De kookplaat inductie is van Siemens, prima.
“Erg tevreden”
Door Robert op vrijdag 1 dec 2017
wij hebben alle apparatuur van Siemens (waaronder de kookplaat) en dat bevalt uitstekend. We zijn ook daarover erg tevreden!
“Studioline”
Door T.W. op vrijdag 1 dec 2017
Alle apparatuur is van Siemens, Studioline. (behalve de afzuigkap). Apparatuur bevalt erg goed. We gebruiken alles erg veel. Alle apparatuur is vrij luxe uitgevoerd.
“Keuze voor Siemens”
Door E.B. op vrijdag 1 dec 2017
Gekozen voor Siemens bij alle apparaten in de keuken. Keuze bevalt uitstekend.
“Meer dan goed”
Door Lennard op dinsdag 6 feb 2018
Wij hebben alle onderstaande apparaten (oven, koelkast, vaatwasser, kookplaat, vriezer) gekozen van het merk Siemens. Dit hebben wij gedaan vanwege de vijf jaar garantie die je dan krijgt. Tot nu toe bevallen alle apparaten meer dan prima. Alles werkt naar behoren en zou ze ook zeker anderen aanbevelen. Zeer eenvoudig in gebruik en meer dan genoeg opties voor alles wat je maar wilt doen in de keuken.
“Prima”
Door Sandra op woensdag 14 feb 2018
We hebben alles van Siemens (waaronder de kookplaat) en het bevalt prima.
“Betrouwbare apparatuur”
Door Louis op woensdag 14 feb 2018
Wij hebben in onze nieuwe keuken voor het merk Siemens gekozen. De inductiekookplaat hebben wij inlaten bouwen. Wij hebben wederom voor Siemens gekozen omdat de apparatuur mooi vormgegeven is en bovenal zeer betrouwbaar.
“Uitstekend”
Door Hans op donderdag 15 feb 2018
Inductie kookplaat: merk Siemens. Alles bevalt uitstekend!
“Bevalt uitstekend”
Door Herman op dinsdag 20 feb 2018
Kookplaat. Al onze apparatuur is van Siemens en bevalt tot nu toe uitstekend.
“Zeer goed”
Door Marjolein op donderdag 22 feb 2018
De apparaten (kookplaat) zijn van Siemens. Deze apparaten bevallen ons zeer goed. We zijn er erg tevreden mee. Mooi wat betreft uiterlijk en makkelijk in gebruik qua functies. We hebben geen spijt dat we voor Siemens hebben gekozen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
“Heel tevreden”
Door Rob op maandag 12 mrt 2018
Induxie kookplaat van Siemens. Ik ben heel tevreden en wil het hierbij laten.
“Prima”
Door Theo op maandag 19 mrt 2018
Wij hebben gekozen voor de Siemens apparatuur voor de inductiekookplaat. De apparaten bevallen prima.
“Nieuwe Domino elementen”
Door W. op maandag 19 mrt 2018
Siemens ET375FAB1E Domino friteuse. Keuze voor de Domino kookelementen is gebaseerd op de goede ervaringen welke ik al 15 jaar had met de Siemens Domino elementen in mijn vorige keuken. De nieuwe Domino elementen zijn technisch nog verder verbeterd en de strakke uitstraling, het eenvoudig schoonmaken, plus vrijheid van combineren van de elementen maakt de keuze heel bewust. De keuze voor gas was ook bewust, snelheid, reactietijd en bedieningsgemak hebben een grote rol gespeeld bij de keuze voor de gasbranders.
“Lavagrill”
Door W. op maandag 19 mrt 2018
Siemens ET375FUB1E Domino barbecue-lavagrill. Keuze voor de Domino kookelementen is gebaseerd op de goede ervaringen welke ik al 15 jaar had met de Siemens Domino elementen in mijn vorige keuken. De nieuwe Domino elementen zijn technisch nog verder verbeterd en de strakke uitstraling, het eenvoudig schoonmaken, plus vrijheid van combineren van de elementen maakt de keuze heel bewust. De keuze voor gas was ook bewust, snelheid, reactietijd en bedieningsgemak hebben een grote rol gespeeld bij de keuze voor de gasbranders.
“Wokbrander”
Door W. op maandag 19 mrt 2018
Siemens ER3A6AD70N Domino duo wokbrander. Keuze voor de Domino kookelementen is gebaseerd op de goede ervaringen welke ik al 15 jaar had met de Siemens Domino elementen in mijn vorige keuken. De nieuwe Domino elementen zijn technisch nog verder verbeterd en de strakke uitstraling, het eenvoudig schoonmaken, plus vrijheid van combineren van de elementen maakt de keuze heel bewust. De keuze voor gas was ook bewust, snelheid, reactietijd en bedieningsgemak hebben een grote rol gespeeld bij de keuze voor de gasbranders.
“Gaskookplaat”
Door W. op maandag 19 mrt 2018
Siemens ER3A6BD70N Domino gaskookplaat met 1 sterk- en 1 normaalbrander: Keuze voor de Domino kookelementen is gebaseerd op de goede ervaringen welke ik al 15 jaar had met de Siemens Domino elementen in mijn vorige keuken. De nieuwe Domino elementen zijn technisch nog verder verbeterd en de strakke uitstraling, het eenvoudig schoonmaken, plus vrijheid van combineren van de elementen maakt de keuze heel bewust. De keuze voor gas was ook bewust, snelheid, reactietijd en bedieningsgemak hebben een grote rol gespeeld bij de keuze voor de gasbranders.
“Prima”
Door Theo op dinsdag 20 mrt 2018
Kookplaat is Siemens. Lijkt tot nu toe prima.
“Erg tevreden”
Door Rene op dinsdag 20 mrt 2018
Kookplaat van Siemens en alles verder van Siemens. Erg tevreden tot nu toe.
“Goede ervaring”
Door Hans op dinsdag 20 mrt 2018
Wij hebben voor de inductie kookplaat gekozen voor Siemens-apparatuur. De ervaring met Siemens-apparatuur in de vorige keuken heeft ons doen besluiten om wederom voor dit fabrikaat te kiezen.
“Bevalt goed”
Door Dick op donderdag 22 mrt 2018
De apparaten bevallen goed. We kozen voor Siemens. Altijd Siemens gehad, meen ik. Inductieplaat.
“Top”
Door Ron op donderdag 22 mrt 2018
Wij hebben gekozen voor Siemens apparatuur, t.w. kookplaat inductie. Alles top en in de kleurstelling die wij willen.
“Prima”
Door Henk op woensdag 28 mrt 2018
De apparaten waaronder de kookplaat zijn van het merk Siemens; typenummers heb ik niet zo voorhanden De apparaten bevallen prima.
“Prima product”
Door Bloem op donderdag 29 mrt 2018
De apparaten welke in onze keuken zijn geleverd zijn onder meer Siemens Koolplaat inductie. De apparaten bevallen goed en het merk Siemens staat garant voor een prima produkt.
“Super”
Door Maria op woensdag 11 apr 2018
Ik heb een inductie-kookplaat van Siemens in mijn keuken. Het apparaat bevalt erg goed.
“Erg tevreden”
Door Ralph op woensdag 18 apr 2018
Wij hebben gekozen voor Siemens apparatuur. Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap. Wij zijn momenteel erg tevreden over de kwaliteit van Siemens. Optimale invulling van apparatuur.
“Tevreden”
Door Jacqueline op donderdag 19 apr 2018
Alle apparaten Siemens (kookplaat). Zeer tevreden.
“Bevalt prima”
Door Arno op vrijdag 27 apr 2018
Alle apparaten (waaronder kookplaat) zijn van Siemens en ze bevallen ons prima.
“Tot dusver heel tevreden”
Door Simon op woensdag 16 mei 2018
Gekozen voor Siemens, EH845BFB1E inductiekookplaat; De apparaten bevallen goed, maar feitelijk kunnen we dat pas over 1 of 2 jaar zeggen. Meestal werkt alles in het begin goed en blijkt in de tijd pas hoe goed apparatuur zich daadwerkelijk houdt. Tot dusverre zijn wij heel erg tevreden.
“Bewuste keuze”
Door Piet op donderdag 17 mei 2018
Wij hebben apparatuur van Siemens, inclusief de kookplaat. Siemens is een bewuste keuze. We zijn voor kwaliteit gegaan. Hele mooie apparatuur. Bevalt ons erg goed.
“Sticker probleem”
Door Mark op zaterdag 28 dec 2013
Nu is binnen vier jaar onze Siemens inductie kookplaat kapot gegaan. De monteur van Siemens heeft er naar gekeken en nu blijkt dat er geen type sticker op het apparaat zit. Een reparatie is niet mogelijk. Mijn vermoeden is dat wij nooit de inductie kookplaat hebben gekregen die voor ons besteld zou worden. Of niet het type wat voor ons nieuw is besteld. Bij de keukenzaak in het systeem staat namelijk een ander type als dat bij ons in de koopovereenkomst staat. Ook is het heel bijzonder dat er geen sticker op het apparaat zit. De boekjes hebben we wel maar ook hier is de extra sticker niet ingeplakt. Van alle andere apparaten is dit wel gedaan. Na 6 weken heen en weer bellen heb ik besloten om zelf een nieuwe inductie kookplaat te kopen.
“Prima”
Door P.B. op dinsdag 29 mei 2018
siemens eh845bfb1e kookplaat. prima tot nu toe
“Goed”
Door Stijn op dinsdag 29 mei 2018
Wij hebben voor alles (kookplaat) gekozen voor Siemens. Tot op heden bevalt het goed.
“Prima”
Door Ellen op donderdag 7 jun 2018
Al onze apparaten zijn van Siemens, waaronder de kookplaat. De apparaten bevallen prima. Ik ben altijd tevreden over de Siemens apparaten.
“Goed”
Door Leon op maandag 11 jun 2018
De apparaten zijn van het merk Siemens (kookplaat) en bevallen ons goed.
“Design”
Door Andre op vrijdag 15 jun 2018
Wij hebben gekozen voor Siemens inductieplaat. Alles werkt prima. Mooi design en kwalitatief zeer tevreden. We zijn er dus gelukkig heel blij mee.
“Goede keuze”
Door Henk op maandag 18 jun 2018
We hebben bij onze nieuwe keukenapparatuur gekozen voor 1 type leverancier. Bij onze zoektocht naar geschikte en betrouwbare keuken apparaten zijn we uitgekomen bij Siemens. Mede door de goede resultaten in de consumentengids. Typen die we hebben ontvangen zijn: SIEMENS Inductie kookplaat EH675FFC1E. We zijn tot heden volop tevreden met alle apparaten. Voor ons een goede keuze geweest.
“Overzichtelijk”
Door Jan op woensdag 27 jun 2018
Heb gekozen voor de navolgende apparatuur (allen van Siemens): Inductiekookplaat (EX875FVC1E/03). Heb gekozen voor Siemens in verband met goede ervaringen uit het verleden (en omdat Siemens bekend staat als een betrouwbaar merk). Apparatuur bevalt uitstekend en voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. Inductiekookplaat is overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen.
“Prima”
Door Kees op donderdag 28 jun 2018
De kookplaat, deze is van Siemens. De apparatuur bevalt prima.
“Perfect”
Door Marcel op donderdag 5 jul 2018
Inductieplaat van Siemens: bevalt uitstekend
“Perfect”
Door JvdP op donderdag 19 jul 2018
Complete keuken. De kookplaat is van siemens. Dit is een inductieplaat. Werkt perfect.
“Goed”
Door Lars op donderdag 2 aug 2018
Wij hebben apparatuur van Siemens gekozen (kookplaat). Het bevalt vooralsnog uitstekend. Goede apparatuur.
“Heel goed”
Door John op dinsdag 20 feb 2018
Kookplaat Siemens ER9A6SS70N (zelfde serie als ER9A6SD70) De apparaten bevallen heel goed. Merk Siemens gekozen vanwege eerdere ervaringen: kwalitatief goed en zeer betrouwbaar. Tot nu toe klopt dat maar voor de Siemens apparaten geldt natuurlijk dat deze nu net een half jaar oud zijn.
“Prima”
Door Piet op woensdag 28 mrt 2018
Wij hebben 5 apparaten van SIEMENS en deze bevallen prima. Betreft EC7AESB90N/01 Gascomfort Kookplaat
“Zeer tevreden”
Door Richard op maandag 20 mrt 2017
Ik heb de inbouwapparatuur van Siemens gekocht: een vijfpits gaskookplaat, type EC7A5SS90N. Ik heb de apparaten sinds 7 maart, tot nu toe zeer tevreden. Een gaspit vonkte niet, kan met transport stuk zijn gegaan,(vonkelectrode gebroken).
“Erg tevreden”
Door J.D. op donderdag 17 mei 2018
Wij hebben gekozen voor Siemens apparatuur. (EX677LEC1E/02 Siemens Kookplaat)Tot nu toe zijn we erg tevreden.
“Bevalt zeer goed”
Door Marianne op maandag 18 jun 2018
Voor de inductieplaat heb ik voor het merk Siemens gekozen. Deze bevalt zeer goed. Dit is het serienummer: EX877LVV1E/03 Kookplaat.
“Erg goed”
Door FamH op donderdag 5 jul 2018
Apparatuur is allemaal van Siemens. Kookplaat eh845btbte. Apparatuur bevalt erg goed, alles werkt naar behoren
“Heel content”
Door Dirk op maandag 30 jul 2018
Wij hebben gekozen voor uitsluitend Siemens apparatuur (onder meer kookplaat met ingebouwde afzuiging) en zijn daar heel content mee.
“Bevalt goed”
Door Gonnie op maandag 30 jul 2018
We hebben alles van Siemens en de apparaten bevallen goed. Kookplaat
“Uitstekend”
Door Rick op vrijdag 27 jul 2018
Wij hebben de volgende apparaten gekozen: Inductie kookplaat Siemens EX877LVC1E/06. Onze apparaten bevallen uitstekend. De merken van de producten hebben wij bewust gekozen. Bij Siemens wordt er bij vier of meer apparaten verlengde garantie verstrekt, welke wij uiteraard ook aangevraagd hebben.
“Geweldig”
Door Ronald op vrijdag 27 jul 2018
Kookplaat Siemens inductie. Apparaten bevallen uitstekend. Die Siemens inductieplaat is geweldig.
“Strakke uitstraling”
Door H.N. op woensdag 25 jul 2018
Al onze keukenapparaten zijn van het merk 'Siemens', waaronder de kookplaat. De apparaten zijn eenvoudig in gebruik en zien er strak uit. Wij zijn dus erg tevreden met de keuze!
“Bevalt zeer goed”
Door Jos op maandag 23 jul 2018
Het betreft inductiekookplaat plus andere apparaten van Siemens. Deze bevallen zeer goed, we hebben ervaringen met andere apparatuur maar Siemens steek er ons inziens toch bovenuit.
“Goed maar kleine knoppen”
Door Heleen op donderdag 19 jul 2018
Ik heb een kookplaat van siemens. De apparatuur bevalt goed al heb ik wel moeten wennen aan de bediening van de kookplaat, erg klein als iets vlug moet zit ik er weleens naast.
“Uitstekend”
Door JvdS op maandag 3 sep 2018
De kookplaat is van Siemens en werkt uitstekend.
“Bevalt zeer goed”
Door Marc op donderdag 20 sep 2018
Inductie Siemens EX807LVC1E. De apparaten bevallen allen zeer goed. Siemens is voor ons een bekende merknaam, hier hebben wij goede ervaringen mee.
“Uitstekend”
Door Marcel op zaterdag 22 sep 2018
Wij hebben alle apparatuur van Siemens. Dit bevalt uitstekend (inductiekookplaat)
“Erg tevreden”
Door K.W. op vrijdag 21 sep 2018
Alle apparaten zijn van Siemens. Inductiekookplaat met 5 pitten. We zijn heel erg tevreden over alle apparaten.
“Bevalt”
Door Nettie op dinsdag 25 sep 2018
De apparaten zijn allen van Siemens en bevallen goed. Betreft kookplaat.
“Zeer goede kwaliteit”
Door Franca op maandag 1 okt 2018
Wij hebben alles van Siemens. Vaatwasser, combi oven, inductie kookplaat en afzuigkap en de kwaliteit is zeer goed. Apparaten werden aangeraden en tot nu toe absoluut geen spijt van gehad.
“Superblij”
Door Martijn op zondag 30 sep 2018
Alle apparaten zijn van het merk Siemens (inductie plaat). Wij zijn er super blij mee! In onze vorige keuken hadden we alles van whirlpool, maar dat nooit meer!
“Naar volle tevredenheid”
Door John op zaterdag 29 sep 2018
De aanschaf van onze volledige Siematic keuken hebben wij gekozen voor de benodigde 5 apparaten van het merk Siemens, waaronder een een 5 pits gasbranders inclusief een wok gasbrander. De vermelde keuken apparaten zijn naar onze volle tevredenheid in werking afgeleverd.
“Uitstekend”
Door Dirk op vrijdag 28 sep 2018
Het zijn allemaal Siemens apparaten en deze bevallen tot nu toe uitstekend ! Betreft kookplaat
“Luxe editie”
Door Martijn op vrijdag 12 okt 2018
We hebben een afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser, kookplaat, en vriezer. Wij hebben voor alle genoemde apparaten gekozen voor Siemens (luxe editie, alleen verkrijgbaar via dealers). De apparatuur bevalt prima. Mooi, degelijk design en handig in gebruik.
“Uitstekend”
Door Boudewijn op maandag 29 okt 2018
We hebben het volgende apparaat gekocht: Inductie kookplaat merk Siemens Studio Line. Het apparaat bevalt prima, werkt uitstekend zoals van Siemens verwacht mag worden.
“Wel heel veel piepjes”
Door Rob op maandag 29 okt 2018
Mijn keuken (van maart 2018) is met de volgende apparaten uitgevoerd: Siemens Inductie kookplaat EX877LYE3E. De keuze van de siemens apparatuur is gemaakt op testraports van de consumentenbond. Tot nu toe werkt alles nabehoren en zonder problemen. Een paar kleinigheden: De siemens apparatuur heeft allerlei irritanten doordringende en vaak onnodige piepjes de voor zo ver ik kan nagaan, niet kan uitzetten of zachter zetten. Als VOLVO-rijder ben ik piepjes gewend, maar dit is de overtreffende trap. De inductie kookplaat werkt bovenverwachting goed voor iemand die gaskoken gewend was. Alleen is het begin lastig met alle mogelijkheden, die matig beschreven staan in de handleiding (een hele puzzle). Een instructiefilmpje op internet zou zeer welkom zijn.
“Uitstekend”
Door Nel op woensdag 24 okt 2018
Wij hebben gekozen voor Siemens kookplaat variabele kookzones inductie en wokbrander gas. Het werken met de apparaten bevalt uitstekend. Als ik nu opnieuw zou moeten kiezen zou de wokbrander, als het enige apparaat met gas afvallen. Neemt niet weg dat ook de wokbrander goed bevalt.
“Strakke uitstraling”
Door Janneke op zaterdag 20 okt 2018
Wij hebben gekozen voor het merk Siemens. Hiervan hebben wij een kookplaat met ingebouwde afzuiging. Bevalt ons prima en ziet er strak uit.
“Goed met kanttekening”
Door Kees op vrijdag 16 nov 2018
Wij hebben alle apparaten (waaronder inductie kookplaat) van het merk Siemens. Bevallen op zich goed dus geen spijt van de keuzes, met de volgende kanttekening: de bedieningstoetsen zitten in de zwarte balken verwerkt en zijn voor ons moeilijk leesbaar dus vaak moeten alle lichten in de keuken aan en moet ik een leesbril opzetten om te kunnen bedienen.
“Prima”
Door SSL op vrijdag 16 nov 2018
Apparaten zijn van siemens. Inductiekookplaat. Deze apparaten zijn prima.
“Goed”
Door Fam. K. op maandag 19 nov 2018
Wat betreft de apparatuur hebben wij gekozen voor het volgende: Kookplaat- Siemens; bevalt goed, alleen jammer dat er geen onderhoud set meegeleverd is.
“Prima”
Door Lorna op zondag 18 nov 2018
Ik heb gekozen voor alle apparatuur van Siemens (kookplaat). Dat bevalt me prima!
“Goed”
Door Lei op maandag 10 nov 2014
Keuken nu een jaar in gebruik en nog steeds als nieuw. Apparatuur is goed. (siemens) inductieplaat.
“Zeer tevreden”
Door D.R. op maandag 26 nov 2018
We hebben gekozen voor Siemens, en we zijn zeer tevreden, vooral de kookplaat. kookplaat : EX877LVV1E/06
“Goed”
Door Alk. op vrijdag 23 nov 2018
Wij hebben alles Siemens (kookplaat) en bevalt goed!
“Tevreden”
Door Susan op vrijdag 23 nov 2018
Alle apparaten zijn van Siemens, inductie plaat. Aan de inductie plaat moest ik wel 3/4 jaar wennen omdat ik altijd gas had, maar nu zou ik niet meer anders willen. Verder geen klachten. Ben heel blij met alles. We hebben voor dit merk gekozen omdat de keukenzaak veel met dit merk werkt, en daarom een korting kon regelen, en een langere garantie periode. Kortom. Tevreden klanten.
“Topmerk”
Door Familie van O. op donderdag 22 nov 2018
Wij hebben gekozen voor Siemens, studioline (kookplaat). Siemens vinden wij een topmerk en zijn er zeer tevreden over. Alle apparaten werken zoals gewenst. Het enige nadeel is dat wij dit hebben besteld in Duitsland en Siemens in Nederland geen verlenging wil geven van de garantie.(was speciale actie bij het kopen van meerdere Siemens apparatuur). Zij geven aan dat wij de apparatuur in Nederland hadden moeten kopen. Wij vonden het een vreemde redenering want Siemens is toch Siemens maar zij bleven bij hun standpunt. Nu gaan wij ervan uit dat Siemens apparatuur heel lang mee gaan (ook uit ervaring) en wij extra garantie niet nodig hebben. Al met al nog steeds heel tevreden.
“Perfect”
Door Dwight op dinsdag 27 nov 2018
Apparaten (gaskookplaat) zijn allemaal Siemens. Apparaten bevallen perfect.
“Goed”
Door Bart op zaterdag 1 dec 2018
Kookplaat. Gekozen voor Siemens. Bevalt goed. Eenmaal probleem met kookplaat, installatiefout maar probleem is verholpen.
“Super apparatuur”
Door Ger op zondag 16 dec 2018
De keukenzaak heeft een prima advies gegeven voor Siemens apparatuur omdat alles goed bij elkaar paste en viel qua prijs reuze mee. Door 4 artikelen van Siemens te bestellen, werd de garantietermijn verlengd naar 5 jaar. Prachtige apparaten welke zeer goed bij elkaar passen en met veel meer mogelijkheden dan vooraf gewenst. Super apparatuur. Alles van Siemens (waaronder de kookplaat), de iets luxere lijn. Alles bevalt ons prima.
“Erg goed”
Door Elsemarie op dinsdag 18 dec 2018
Wij hebben apparaten van Siemens waaronder de kookplaat en deze bevallen ons erg goed.
“Goed”
Door W.R. op woensdag 19 dec 2018
De kookplaat en overige apparatuur is van Siemens en die bevalt goed.
“Bevalt”
Door Joshua op zaterdag 29 dec 2018
Kookplaat betreft Siemens apparatuur en bevalt erg goed.
“Indeling niet duidelijk”
Door Lydia op donderdag 3 jan 2019
Mijn volgende reactie betreft de gebruiksvriendelijkheid van de apparaten: Siemens EC9A5SS90N Gastoestel (vergelijkbaar met EC9A5SC90N): De indeling van het rek waar de pannen opstaan is erg onduidelijk om de pan midden op de gasvlam te kunnen plaatsen. De pan staat dan schuin op het rek. Tot zover mijn ervaring met de Siemens apparatuur.
“Bevalt”
Door Roland op donderdag 3 jan 2019
Kookplaat van Siemens. Bevalt uitstekend.
“Prima”
Door Marco op vrijdag 4 jan 2019
Alles apparatuur van Siemens (keramische kookplaat), en het bevalt prima.
“Uitstekend”
Door Ruud op maandag 7 jan 2019
Inductiekookplaat SIEMENS EX875FVC1E. De apparaten bevallen uitstekend.
“Zeer tevreden”
Door Tineke op woensdag 9 jan 2019
Al onze apparatuur is van Siemens. Wij zijn zeer tevreden over de kookplaat.
“Vol tevreden”
Door Piet op vrijdag 11 jan 2019
We hebben alles van Siemens (ook de kookplaat) en tot volle tevredenheid.
“Zeer tevreden”
Door Edgar op donderdag 10 jan 2019
Wij hebben een complete keuken met Siemens apparatuur (kookplaat) gekocht. Wij zijn er zeer tevreden over. Alles is van het merk Siemens en is via een app te regelen.
“Goed”
Door Ben op vrijdag 11 jan 2019
Wij hebben gekozen voor de inductieplaat studioline van Siemens. De apparaten doen het goed
“Matig tevreden”
Door Margo op zondag 20 jan 2019
Alles is van het merk Siemens op aanraden van keukenzaak. Ik ben maar matig tevreden over de kookplaat! De rest is oké. Had meer verwacht van alle apparatuur, zeker omdat ik HET merk gekozen heb....
“Uitstekend”
Door Veen op vrijdag 18 jan 2019
Wij hebben alles van Siemens onder meer kookplaat bevalt uitstekend
“Top”
Door Sera op woensdag 23 jan 2019
Kookplaat van Siemens. De kookplaat is prima /top.
“Bevalt prima”
Door Rick op zondag 27 jan 2019
Wij hebben gekozen om alle apparatuur van Siemens te nemen omdat wij al bekend waren met dit merk. Deze apparatuur bevalt prima en doorgaans is de kwaliteit goed te noemen. Wij hebben de inductiekookplaat hiervan.
“Prima”
Door H.L.P. op zaterdag 26 jan 2019
Wij hebben alle apparaten van t merk Siemens (kookplaat) en deze bevallen ons prima!
“Heel tevreden”
Door Henk op donderdag 31 jan 2019
We hebben kookplaat van Siemens. We zijn heel tevreden.
“Prima”
Door Rob op vrijdag 1 feb 2019
Kookplaat en andere apparatuur allemaal Siemens. En die bevallen allemaal prima.
“Uitstekend”
Door Marike op dinsdag 26 feb 2019
Wij hebben de kookplaat van Siemens en zijn daar uitermate tevreden over!
“Heel tevreden”
Door Marcel op zaterdag 23 feb 2019
Ik heb alles van Siemens, inductie kookplaat. Ik ben hier heel tevreden over.
“Perfect”
Door Albert op dinsdag 12 mrt 2019
Siemens EH877FVB1E/0 inductiekookplaat, werkt tot op heden perfect en bevalt prima.
“Bevalt prima”
Door Inge op maandag 11 mrt 2019
Alle apparaten zijn van Siemens, onder meer inductie kookplaat. En tot nu toe bevalt het prima.
“Enorm tevreden”
Door Tom op vrijdag 8 mrt 2019
De apparaten die we voor onze keuken gekozen: Siemens EX877LVC1E Inductiekookplaat. We zijn enorm tevreden over het merk Siemens en over de kwaliteit van de apparatuur.
“Bevalt uitstekend”
Door Bert op vrijdag 8 mrt 2019
Siemens EX677LEC1E flexinductie met 4 zone's (vergelijkbaar met EX677LYC1E). Apparatuur bevalt uitstekend.
“Zeer betrouwbaar”
Door Aad op donderdag 7 mrt 2019
Alle apparatuur is van het merk Siemens. Inductie koken ex977lxc1e (vergelijkbaar met EX975LXC1E). Apparaten bevallen prima en merk was bij ons uit ervaring bekend als zeer betrouwbaar.
“Zeer tevreden”
Door Rian op dinsdag 19 feb 2019
Wij kozen voor Siemens apparatuur, gezien de goede ervaringen in het verleden. Siemens EH877FVB1E inductiekookplaat 5 pits. Wij zijn zeer tevreden over de huidige kwaliteit. M.n. inductiekoken blijkt veel gemakkelijker te zijn dan verwacht.
“Bevalt prima”
Door Richard op maandag 18 feb 2019
Wij hebben voor Siemens apparatuur gekozen (EH845BFB1E inductiekookplaat) en deze bevalt prima tot op heden. Over betrouwbaarheid kunnen we uiteraard nog niets zeggen omdat we de apparatuur pas in gebruik hebben genomen.
“Zeer goed”
Door A.M. op donderdag 16 apr 2015
De kwaliteit van de apparatuur (Siemens kookplaat) is allemaal zeer hoog.
“Voldoet goed”
Door Gordon op dinsdag 26 mrt 2019
Ik heb alles van Siemens gekozen. De design vond ik erg mooi en net iets strakker dan de Bosch, is daarom ook iets duurder. Natuurlijk zijn er duurdere merken, maar deze voldoet goed qua design, prijs en kwaliteit. EX375FXB1E Kookplaat. Al met al kijk ik nog steeds tevreden naar mijn keuken en blij met de keuze.
“Voldoet goed”
Door Gordon op dinsdag 26 mrt 2019
Ik heb alles van Siemens gekozen. De design vond ik erg mooi en net iets strakker dan de Bosch, is daarom ook iets duurder. Natuurlijk zijn er duurdere merken, maar deze voldoet goed qua design, prijs en kwaliteit. ER3A6AD70N Kookplaat wokbrander. Enkel heeft de wokbrander wel een beetje last van een oranje vlam na een tijdje aan te zijn. Al met al kijk ik nog steeds tevreden naar mijn keuken en blij met de keuze.
“Erg tevreden”
Door Pieter op donderdag 28 mrt 2019
We hebben Siemens apparatuur en zijn erg tevreden. Laat ik zeggen dat ik vooral erg blij ben met de inductie kookplaat omdat ik altijd gas gekookt heb dacht ik dat dit moeilijk zou worden maar het tegendeel is waar, heerlijk us het koken op een inductie plaat.
“Prima”
Door Jolanda op zondag 31 mrt 2019
Alle apparatuur in de keuken (kookplaat) is van Siemens. De apparaten bevallen prima! Siemens is een prima keuze.
“Heel tevreden”
Door Luuk op zaterdag 13 apr 2019
Kookplaat: Siemens. Heel tevreden over.
“Goed”
Door Frans op zaterdag 13 apr 2019
Keuken apparatuur (kookplaat) van Siemens bevalt goed maar Miele is beter maar veel duurder
“Prima”
Door Ruud op donderdag 2 mei 2019
Kookplaat Siemens en prima.
“Zeer tevreden”
Door Fien op vrijdag 26 apr 2019
Siemens inductie-kookplaat EH845BC17E.Wij zijn zeer tevreden over de apparatuur van Siemens. Geen problemen en al ruim 3,5 jaar in gebruik. Keuze had ook te maken met het feit dat met name de combi-magnetron van andere leveranciers niet voldeden aan onze wensen. Ons vertrouwen in de keukenzaak was en is zo groot dat we het niet nodig vonden om bij Siemens te gaan kijken, wat wel het advies was van ze.
“Uitstekend”
Door Kees op maandag 22 apr 2019
Wij hebben gekozen voor Siemens apparatuur (inductiekookplaat). Apparaten bevallen prima. Uitstekend zelfs.
“Prima”
Door Wim op zondag 21 apr 2019
We hebben alle apparatuur van het merk Siemens (inductiekookplaat). Alle apparaten bevallen prima, we hadden al ervaring met dit merk!
“Prima”
Door Rianne op dinsdag 14 mei 2019
Wij hebben gekozen voor Siemens apparatuur en onze bevindingen zijn tot nu toe prima. Betreft free inductieplaat EZ877KZY1E.
“Prima”
Door Jolanda op maandag 20 mei 2019
In antwoord op je vraag, wij hebben alle apparatuur van het merk Siemens. Bewust voor gekozen na een bezoek aan het inspiratie centrum te Hoofddorp. Betreft inductiekookplaat. De apparaten bevallen prima en zijn aan te raden aan klanten. Tevens een bezoekje aan het inspiratie centrum is zeker aan te raden. Alles is op aanraden van de keukenwinkel geregistreerd bij Siemens, ivm de verlenging van de garantie.
“Zeer tevreden”
Door Mendy op zondag 19 mei 2019
We zijn zeer tevreden over de Siemens EH651FEB1E inductiekookplaat
“Tevreden”
Door Jan op donderdag 16 mei 2019
De inductiekookplaat is van fabrikant Siemens en we zijn tevreden met de kwaliteit.
“Uiterst tevreden”
Door Andrew op vrijdag 31 mei 2019
Alle apparatuur is van Siemens op advies van de keukenzaak. Inductie kookplaat. Wij zijn uiterst tevreden met werking en keuze.
“Prima”
Door Marga op vrijdag 24 mei 2019
Wij hebben voor het merk Siemens voor de inductiekookplaat gekozen en dit bevalt prima.
“Super”
Door Sylvia op zaterdag 1 jun 2019
De apparaten zijn van Siemens: Inductie kookplaat EX677LEV5E. We zijn er super blij mee! We genieten iedere dag weer van de nieuwe apparaten.
“Heel tevreden”
Door Gonny op vrijdag 14 jun 2019
Voor de nieuwe keuken heb ik een inductie kookplaat laten installeren van het merk Siemens. Ik ben heel tevreden, een uitstekende keuze. Kookplaat EX877LVC1E (vergelijkbaar met EX875LVC1E ).
“Heel goed”
Door BL op maandag 17 jun 2019
Ik heb voor het merk Siemens gekozen voor alle apparaten (waaronder de kookplaat) en deze bevallen mij tot op dit moment heel goed.
“Perfect”
Door Ina op maandag 17 jun 2019
De kookplaat: daar heb ik niet op bezuinigd en gekozen voor de Siemens Inductie kookplaat EU645BEB2E: perfecte plaat. Had hiervoor ook een Siemens inductieplaat, die goed was, vandaar deze keuze.
“Uitstekend”
Door Carla op zondag 16 jun 2019
Wij hebben gekozen voor alle apparaten (kookplaat) van Siemens , deze bevallen tot nog toe uitstekend!
“Prima”
Door Henk op donderdag 20 jun 2019
Kookplaat is van Siemens. Prima keuze
“Erg tevreden”
Door Berg op vrijdag 21 jun 2019
Siemens EX977KXX1E inductiekookplaat. Over alles erg tevreden, enige minpuntje tot nu toe is de connectie tussen de kookplaat en de kooksensor, die valt wel eens weg. Batterij al vervangen maar weet niet waar het aan ligt. Maak er trouwens weinig gebruik van maar is wel een handige gadget.
“Positief”
Door Bart op maandag 1 jul 2019
Siemens Kookplaat ED877FS21E. Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Ik ben over de kookplaat erg te spreken.
“Prima”
Door Iny op maandag 1 jul 2019
Kookplaat - Siemens. Alle apparatuur bevalt prima.
“Uitstekend”
Door John op maandag 8 jul 2019
Wij hebben allemaal Siemens apparatuur. Kookplaat (inductie): EX877LVC1E. De apparaten bevallen uitstekend. Kookplaat: Was voor ons wennen (komen van gaskookplaat af), maar doet uitstekend zijn werk. Bij aflevering bleek er een klein putje in de glasplaat te zitten. Het gehele apparaat werd door Siemens vervangen. Wij hebben voor Siemens gekozen, omdat wij kwaliteit wensen. We hadden onze keuken veel goedkoper kunnen maken, maar dan hadden wij veel minder goede apparatur gehad. Onze keukenleverancier was daar gewoon helder en eerlijk in. Siemens is topkwaliteit.
“Erg tevreden”
Door Niels op donderdag 18 jul 2019
Wij hebben alles van Siemens. Tot nu toe zijn we daar erg tevreden over. Betreft kookplaat.
“Top”
Door Marcel op donderdag 29 aug 2019
Wij hebben inductie kookplaat met bladafzuiging Siemens. Echt top apparatuur
“Goed”
Door Robin op maandag 26 aug 2019
Alle inbouwapparatuur waaronder de kookplaat zijn van het fabricaat siemens. alle apparaten vertonen geen mankementen en zijn goed te gebruiken.
“Uitstekend”
Door Anna op zaterdag 31 aug 2019
Het merk apparaten is Siemens, hier hebben we de kookplaat studioline. We zijn tot de keuze van Siemens gekomen omdat we in de oude keuken ook een vaatwasser en oven van Siemens hadden en die ons uitermate goed bevielen. De apparaten die we nu hebben van Siemens studioline bevallen ook uitstekend en zien er goed uit. Kortom we hebben hele goede ervaringen met Siemens. Het is een merk wat ik iedereen kan aanbevelen.
“Zeer goed”
Door Hans op zondag 18 aug 2019
Wij hebben voor Siemens gekozen, mede omdat we dat in onze oude keuken ook hadden. Die apparatuur zag er na 18 jaar nog steeds goed uit ( behalve vaatwasser die gaat 8 jaar mee). Apparaten bevallen zeer goed en zien er goed uit. Betreft aankoop kookplaat.
“Zeer tevreden”
Door Jan op woensdag 4 sep 2019
Inductiekookplaat Siemens EH877LVC1E. Wij zijn zeer tevreden over de functies, werking en afwerking van deze kookplaat.
“Zeer tevreden”
Door Jaap op donderdag 1 aug 2019
Alle apparatuur zoals kookplaat hebben we gekozen voor het merk siemens. Wij zijn zeer tevreden, ook de prima service.
“Prima”
Door Erna op woensdag 31 jul 2019
Wij hebben alle apparaten van Siemens (inductie kookplaat). Apparaten bevallen prima!
“Zeer tevreden”
Door Kim op woensdag 31 jul 2019
We hebben een siemens kookplaat gekozen, en we zijn zeer tevreden.
“Naar behoren”
Door Noel op zaterdag 7 sep 2019
Siemens inductie kookplaat EH877FVC5E: werkt naar behoren en doet wat we ervan mogen verwachten. Lastig is dat de pannen aanduiding erg donker is. Goed kijken om te zien wat de juiste plek is.
“Vol tevreden”
Door Ron op woensdag 31 jul 2019
Dit zijn de apparaten alles Siemens: Kookplaat met afzuiging EX807LX36E. Alle apparaten werken naar volle tevredenheid.
“Goed”
Door Mieke op vrijdag 26 jul 2019
Ik heb de kookplaat van Siemens en die bevalt goed.
“Top merk”
Door René op zaterdag 20 jul 2019
Alle apparaten zijn van het merk Siemens en deze bevallen zeer goed. In onze vorige keuken was ook alles van Siemens. Top merk met goede garantie service. Inductiekookplaat: EX875LVB1E
“Uitstekend”
Door Inge op maandag 15 jul 2019
Siemens EX877LX33E Hood in hob inductie kookplaat 80 mm met geintegreerde afzuiging. Alle apparaten bevallen ons uitstekend.
“Echt tevreden”
Door Sima op maandag 1 jul 2019
Aangegeven dat ik echt tevreden was met wat ik gekocht had. Alles was merk Simens en ik had ook 5 jaar garantie. Maar de apparaten werken zo goed dat ik nooit hoefde van garantie gebruik te maken. Betreft kookplaat
“Bevalt erg goed”
Door Hal op donderdag 26 sep 2019
De kookplaat is vernieuwd. Het is Siemens inductie kookplaat, type EH677FFC5E Bevalt erg goed. Ziet er mooi uit. Goede verdeling kookzones. Braadsensor is ook erg handig.
“Prima”
Door Ineke op vrijdag 27 sep 2019
Wij hebben voor Siemens apparatuur gekozen: InductionAir met afzuiging EX807LX33E. Tot nu toe bevallen de apparaten prima.
“Prima”
Door Jasper op maandag 30 sep 2019
Ik heb allemaal apparatuur van Siemens: een inductie kookplaat. Het bevalt allemaal prima
“Printplaat inductiekookplaat keurig gerepareerd”
Door Ilse knegt op vrijdag 11 okt 2019
Perfecte service! Storing onder Garantie opgelost.
“Prima”
Door Victor op zaterdag 12 okt 2019
Siemens (kookplaat). Alles bevalt prima. Siemens (kookplaat). Alles bevalt prima.
“Heel mooi”
Door Kevin op vrijdag 11 okt 2019
Al het apparatuur waaronder de kookplaat wat wij in onze keuken hebben, is van Siemens Studioline blacksteel. Onze keuken is van midden 2019 dus alle artikelen van de laatste versie. Wij zijn zo blij met onze keuken en apparaten. Ze doen het goed, werken echt naar behoren en ze zien er nog heel mooi uit.
“Mis niets”
Door Lenny op donderdag 24 okt 2019
Alles is BSH (Siemens) en de kookplaat is de IQ700 serie. Ze zijn niets bijzonders, zien er fatsoenlijk uit en doen hun werkt uitstekend. Ze passen verder uitstekend bij het design van de keuken. Ik mis geen functionaliteit en heb ook geen functionaliteit die ik niet nodig heb.
“Goed”
Door Henk op donderdag 24 okt 2019
De kookplaat is van Siemens en ze bevalt goed.
“Goed”
Door Vanita op zondag 20 okt 2019
De kookplaat betreft Siemens apparatuur en bevalt goed.
“Vol tevreden”
Door Coby op donderdag 31 okt 2019
Onze inductiekookplaat is van Siemens. Dit alles werkt naar volle tevredenheid.
“Bevalt”
Door Theo op zaterdag 2 nov 2019
Alle apparatuur is van Siemens. Bevalt prima, gebruiksvriendelijk en degelijk. Betreft iQ700 Inductiekookplaat 90 cm zwart EX907LXV5E
“Enorme liefhebber”
Door Ronald op zaterdag 3 okt 2015
Ben zelf al jaren een enorme liefhebber van Siemens en heb dit dan ook in deze keuken geplaatst. Inductie kookplaat is niet zo'n probleem. Al met al prima apparatuur en naar mijn idee qua kwaliteit beter.
“Prima”
Door Jan op zaterdag 23 nov 2019
Alle apparaten zijn van het merk Siemens. Het gaat om: iQ100 Inductiekookplaat 80 cm zwart EH877FVC5E. Deze apparaten bevallen prima! Tot nu toe geen klachten.
“Blij”
Door Cynthia op donderdag 28 nov 2019
Ik ben bijzonder blij met mijn spullen zoals het gasfornuis, zij zijn van Siemens.
“Uitstekend”
Door Wiel op maandag 2 dec 2019
Wij hebben een SieMatic keuken gekocht. Onze keuze voor SieMatic was voor de de hand liggend omdat onze vorige keuken ook van dit fabricaat was. Deze keuken hebben we 43 jaar gebruikt en was nog niet versleten. Vandaar wederom de keuze van Siematic. Bij een SieMatic keuken horen dan ook Siemens inbouw apparatuur, mede door de goede ervaring ermee. De apparatuur in onze nieuwe keuken: Kookplaat: Siemens EH611BFB1E – bevalt uitstekend
“Prima”
Door Hans op maandag 16 dec 2019
wij hebben de volgende apparaten gekocht: kookplaat Siemens EU631FEB2E en die bevalt prima.
“Irritante kookwekker”
Door Bert van Bergen op maandag 30 dec 2019
Kan de kookwekker ook uitgezet worden, van de plaat EU. 631 BEF 1E? Het is erg irritant bij het schoonmaken van de inductieplaat.
Kookplaten
Prijzen bekend van 109 Siemens kookplaten van 159,- tot 1.713,-.
Siemens EH651FEB1E kookplaat
Siemens EH651FEB1E
1 ervaring
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 350,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EU645BEB2E kookplaat
Siemens EU645BEB2E
1 ervaring
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 430,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EP6A6PC20N kookplaat
Siemens EP6A6PC20N
1 ervaring
Type kookplaat: Gas
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 437,- Naar winkel
Siemens EC7A5SC90N kookplaat
Siemens EC7A5SC90N
1 ervaring
Type kookplaat: Gas
Breedte: 75 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 437,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EH611BFB1E kookplaat
Siemens EH611BFB1E
1 ervaring
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 449,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EU631FEB2E kookplaat
Siemens EU631FEB2E
1 ervaring
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 476,- Naar winkel
Siemens EH675FFC1E kookplaat
Siemens EH675FFC1E
1 ervaring
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 60 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 498,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ER3A6BD70N kookplaat
Siemens ER3A6BD70N
1 ervaring
Type kookplaat: Gas
Breedte:
Diepte:
Kookzones: 2 zones
€ 520,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX875LVC1E kookplaat
Siemens EX875LVC1E
1 ervaring
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 81 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 849,- Naar winkel
Siemens EX875LVB1E kookplaat
Siemens EX875LVB1E
1 ervaring
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 81 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 949,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX975LXC1E kookplaat
Siemens EX975LXC1E
1 ervaring
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 91 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 1.049,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ER9A6SD70 kookplaat
Siemens ER9A6SD70
1 ervaring
Type kookplaat: Gas
Breedte: 91 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 1.130,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ER3A6AD70N kookplaat
Siemens ER3A6AD70N
2 ervaringen
Type kookplaat: Gas
Breedte:
Diepte:
Kookzones: 1 zones
€ 577,- Naar winkel
Siemens EX875FVC1E kookplaat
Siemens EX875FVC1E
2 ervaringen
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 81 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 973,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX375FXB1E kookplaat
Siemens EX375FXB1E
1 ervaring
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 30 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 2 zones
€ 532,- Naar winkel
Siemens EC9A5SC90N kookplaat
Siemens EC9A5SC90N
1 ervaring
Type kookplaat: Gas
Breedte: 92 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 564,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EB0C2PY80N kookplaat
Siemens EB0C2PY80N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 159,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EB0C5PY80N kookplaat
Siemens EB0C5PY80N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 189,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EB6B5PB60N kookplaat
Siemens EB6B5PB60N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 222,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ET645HF17E kookplaat
Siemens ET645HF17E
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 239,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EG7B5SB90N kookplaat
Siemens EG7B5SB90N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 75 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 247,- Naar winkel
Siemens ET645CEA1E kookplaat
Siemens ET645CEA1E
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 259,- Naar winkel
Siemens ET651BF17E kookplaat
Siemens ET651BF17E
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 278,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ET645HN17E kookplaat
Siemens ET645HN17E
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 298,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EA645GN17 kookplaat
Siemens EA645GN17
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 306,- Naar winkel
Siemens EU611BEB1E kookplaat
Siemens EU611BEB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 310,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EG6B5PB90N kookplaat
Siemens EG6B5PB90N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 58 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 328,- Naar winkel
Siemens EU645BEB1E kookplaat
Siemens EU645BEB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 355,- Naar winkel
Siemens ET645FFP1E kookplaat
Siemens ET645FFP1E
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 365,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EU631BEF1E kookplaat
Siemens EU631BEF1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 373,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EU645BEF1E kookplaat
Siemens EU645BEF1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 378,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EC6A5HB90N kookplaat
Siemens EC6A5HB90N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 58 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 379,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EC6A5HC90N kookplaat
Siemens EC6A5HC90N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 58 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 381,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ET375FFP1E kookplaat
Siemens ET375FFP1E
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 30 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 2 zones
€ 382,- Naar winkel
Siemens ER3A6AD70 kookplaat
Siemens ER3A6AD70
Type kookplaat: Gas
Breedte: 30 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 1 zones
€ 385,- Naar winkel
Siemens ET645FEP1E kookplaat
Siemens ET645FEP1E
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 387,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EN6B6PB90N kookplaat
Siemens EN6B6PB90N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 389,- Naar winkel
Siemens EC6A5PC90N kookplaat
Siemens EC6A5PC90N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 58 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 414,- Naar winkel
Siemens EC6A5PB90 kookplaat
Siemens EC6A5PB90
Type kookplaat: Gas
Breedte:
Diepte:
Kookzones: 4 zones
€ 416,- Naar winkel
Siemens EC6A5PL90N kookplaat
Siemens EC6A5PL90N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 58 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 429,- Naar winkel
Siemens EH651BEB1E kookplaat
Siemens EH651BEB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 439,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ET845FNP1E kookplaat
Siemens ET845FNP1E
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 77 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 445,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EH675FEC1E kookplaat
Siemens EH675FEC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 60 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 451,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ET675FNP1E ET675FNP1E kookplaat
Siemens ET675FNP1E
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 60 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 460,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EP6A6HC20N kookplaat
Siemens EP6A6HC20N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 479,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EH645FEB1E kookplaat
Siemens EH645FEB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 488,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EH645BEB1E kookplaat
Siemens EH645BEB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 489,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EC7A5SB90N kookplaat
Siemens EC7A5SB90N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 75 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 499,- Naar winkel
Siemens ED751FPB1E kookplaat
Siemens ED751FPB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 71 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 499,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EH375FBB1E kookplaat
Siemens EH375FBB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 30 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 2 zones
€ 502,- Naar winkel
Siemens EP7A6QC20N kookplaat
Siemens EP7A6QC20N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 75 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 508,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ET775FGP1E kookplaat
Siemens ET775FGP1E
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 71 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 510,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EC7A5RB90 kookplaat
Siemens EC7A5RB90
Type kookplaat: Gas
Breedte: 75 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 518,- Naar winkel
Siemens EU631BEB2E kookplaat
Siemens EU631BEB2E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 522,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX875BEB1E kookplaat
Siemens EX875BEB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 81 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 529,- Naar winkel
Siemens EC645HC90N kookplaat
Siemens EC645HC90N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 58 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 539,- Naar winkel
Siemens ED651FSB1 kookplaat
Siemens ED651FSB1
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 539,- Naar winkel
Siemens EE645BPB2E kookplaat
Siemens EE645BPB2E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 549,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EC915SC90N kookplaat
Siemens EC915SC90N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 92 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 564,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EH675LFC1E kookplaat
Siemens EH675LFC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 60 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 583,- Naar winkel
Siemens EP9A6SC90N kookplaat
Siemens EP9A6SC90N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 92 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 588,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EI645CFB1E kookplaat
Siemens EI645CFB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 594,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EH845FVB1E kookplaat
Siemens EH845FVB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 80 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 598,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EP916SC91N kookplaat
Siemens EP916SC91N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 92 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 599,- Naar winkel
Siemens EC945RC91N kookplaat
Siemens EC945RC91N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 92 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 599,- Naar winkel
Siemens EP7A6SC20N kookplaat
Siemens EP7A6SC20N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 75 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 599,- Naar winkel
Siemens EP7A6QB20 kookplaat
Siemens EP7A6QB20
Type kookplaat: Gas
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 607,- Naar winkel
Siemens ED675FSB5E kookplaat
Siemens ED675FSB5E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 60 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 615,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ET675LMV1D kookplaat
Siemens ET675LMV1D
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 60 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 620,- Naar winkel
Siemens EC9A5RC90N kookplaat
Siemens EC9A5RC90N
Type kookplaat: Gas
Breedte: 92 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 623,- Naar winkel
Siemens ER3A6BD70 kookplaat
Siemens ER3A6BD70
Type kookplaat: Gas
Breedte: 30 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 2 zones
€ 626,- Naar winkel
Siemens EH645BFB1E kookplaat
Siemens EH645BFB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 636,- Naar winkel
Siemens ED775FSC5E kookplaat
Siemens ED775FSC5E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 71 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 651,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EH875FVB1E kookplaat
Siemens EH875FVB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 81 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 668,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX645FXC1E kookplaat
Siemens EX645FXC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 679,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX675FEC1E kookplaat
Siemens EX675FEC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 60 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 682,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EH851FEB1E kookplaat
Siemens EH851FEB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 80 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 699,- Naar winkel
Siemens ET875LMP1D kookplaat
Siemens ET875LMP1D
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 81 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 711,- Naar winkel
Siemens ED751FSB5E ED751FSB5E kookplaat
Siemens ED751FSB5E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 71 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 3 zones
€ 719,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EH645FFB1M kookplaat
Siemens EH645FFB1M
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 749,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ET875FCP1D kookplaat
Siemens ET875FCP1D
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 81 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 756,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX675LXC1E kookplaat
Siemens EX675LXC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 60 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 769,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ET801LMP1D kookplaat
Siemens ET801LMP1D
Type kookplaat: Keramisch
Breedte: 79 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 5 zones
€ 772,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EH875MP17E kookplaat
Siemens EH875MP17E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 81 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 792,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX601LXC1E kookplaat
Siemens EX601LXC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 57 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 810,- Naar winkel
Siemens ER6A6PD70 kookplaat
Siemens ER6A6PD70
Type kookplaat: Gas
Breedte: 60 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 812,- Naar winkel
Siemens EX651FEC1E kookplaat
Siemens EX651FEC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 819,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX775LEC1E kookplaat
Siemens EX775LEC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 71 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 829,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX275FXB1E kookplaat
Siemens EX275FXB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 91 cm
Diepte: 35 cm
Kookzones: 4 zones
€ 841,- Naar winkel
Siemens ED845FWB1E kookplaat
Siemens ED845FWB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 80 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 848,- Naar winkel
Siemens EX645FXC1M, ELEKTRISCH kookplaat
Siemens EX645FXC1M
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 58 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 4 zones
€ 869,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX651FXC1E EX651FXC1E kookplaat
Siemens EX651FXC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 2 zones
€ 898,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX875LYC1E kookplaat
Siemens EX875LYC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 81 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 899,- Naar winkel
Siemens EX675BEB1E kookplaat
Siemens EX675BEB1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 60 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 3 zones
€ 899,- Naar winkel
Siemens EH875LVC1E kookplaat
Siemens EH875LVC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 81 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 906,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens ET475FYB1E kookplaat
Siemens ET475FYB1E
Type kookplaat: Overige
Breedte:
Diepte:
Kookzones: 1 zones
€ 917,- Naar winkel
Siemens EH975LVC1E kookplaat
Siemens EH975LVC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 91 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 5 zones
€ 919,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EH801LVC1E kookplaat
Siemens EH801LVC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 79 cm
Diepte: 51 cm
Kookzones: 5 zones
€ 921,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis
Siemens EX875LEC1E kookplaat
Siemens EX875LEC1E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 81 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 974,- Naar winkel
Siemens ED845FWB5E kookplaat
Siemens ED845FWB5E
Type kookplaat: Inductie
Breedte: 80 cm
Diepte: 52 cm
Kookzones: 4 zones
€ 999,- Naar winkel
Binnen 1 dag thuis