Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
455 ervaringen (4 dagen geleden)
6 vestigingen
1721 ervaringen (vandaag)
6,9

De Spaan Showroom

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 026-3618331 | Vlamoven 7, 6826 TM, Arnhem
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Spaan Showroom
De Spaan Showroom biedt hoogwaardige producten aan en zijn onderscheidend in kwaliteit en design. Naast de bekende Europese merken voert het Italiaanse en Spaanse sanitair merken die niet overal worden gepresenteerd
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over De Spaan Showroom. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Behoorlijke domper”
Door svs op woensdag 30 sep 2015 '15
Na erg vriendelijk te zijn geholpen in de showroom, kwam er van de afspraken na overeenkomst weinig terecht. ipv dat badkamer in twee tot drie weken klaar zou zijn werden het er vijf. maar nu zes weken na aflevering vd badkamer zijn bep. Problemen nog niet opgelost.
kitranden gaan los. Slordige afwerking. Enz....En ook communicatie is erg slecht. Na vele telf. Apjes mailtjes waar niet tot nauwelijks op gereageerd word. Is er nu eindelijk een vervolg afspraak. Met rekening sturen zijn ze snel. Maar met de afhandeling niet hopelijk worden problemen nu eindelijk opgelost. badkamer van over de 20.000.00,- en dan zo'n behandeling. nee voor mij is dit een behoorlijke domper. En raad dit bedrijf dan ook niet aan.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Sean op vrijdag 29 sep 2017 '17
2 maanden geleden langs geweest bij De Spaan Showroom. Leuke frisse zaak! Geholpen door 2 vriendelijke jongemannen, samen mijn badkamer ontworpen in 3D en mooie spullen uitgekozen. Na een scherpe offerte hebben ze mijn badkamer renovatie gerealiseerd. In 2 weken tijd een prachtige nieuwe badkamer! Personeel spreekt weinig Nederlands maar werken super hard en zijn echte vakmannen! Zeker een aanrader! Top!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 455 ervaringen
6,5
LAB21
5 vestigingen (heel Nederland)
“Redelijk” score uit 3 ervaringen
“Klantonvriendelijkheid”
Door Kees op woensdag 3 jul 2013 '13
Ik kreeg lange tijd geen nota, maar na drie maanden in een keer een "2e aanmaning" Inclusief dreigement met een incassobureau, drie dagen voor de vervaldatum. Dat is nog niet alles. Het bedrag op de meegestuurde nota blijkt twee maal zo hoog dan de mondelinge prijsopgave. Dat is dus een rottige manier om een klant onder druk te zetten en hem een hoge prijs te vragen. Daarover heb ik gebeld, zou worden onderzocht, niets mee gedaan. Ik zal daar nooit meer heen gaan en ontraad anderen dat te doen vanwege de onbetrouwbare afhandeling.
Reactie of foto toevoegen +25 bedankjes
“Badkamer laten afmaken”
Door Dennis op dinsdag 26 dec 2017 '17
Via De Spaan Showroom onze badkamer af laten maken en zijn hier super blij mee. Dezelfde dag kwam er nog iemand langs om te kijken wat er zoal gedaan moest worden en kregen hiervoor een concurrerende vaste prijs waar wij ons goed in konden vinden. Na enkele dagen kon er al iemand beginnen met de badkamer. De Spaan regelde een hard werkende vakman die goed met ons mee dacht. In de dagen dat de badkamer werd afgemaakt vond er regelmatig contact plaats met De Spaan Showroom die ook nog een aantal keer kwam kijken naar de voortgang en goed in de gaten hield of de badkamer werd gerealiseerd naar onze wensen. Erg blij met het resultaat! Goede service, goede communicatie en harde werkers voor een mooie prijs!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Afspraken niet nagekomen”
Door Paul op dinsdag 7 jun 2016 '16
Komen afspraken keer op keer niet na. Blijkbaar geven ze garantie tot de deur. Na installatie kregen wij lekkage. Veelvuldig telefonisch contact gehad met allerlei toezeggingen die steeds weer niet nagekomen werden. Inmiddels 5 weken later maar een andere partij de zaken laten maken. Ze gaven direct aan dat er beunhazenwerk geleverd is door Spaan.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Toilet vernieuwing”
Door A.p.m. op dinsdag 23 jul 2013 '13
De afspraken werden niet nagekomen - i.p.v. 3 dagen werden de werkzaamheden over 2 weken uitgespreid. Een foutief advies kwam geheel voor mijn rekening waardoor de uiteindelijke rekening veel hoger werd. Daar viel niet over te praten en werd er meteen met incasso gedreigd. Heel onaangenaam en ik ben voor vernieuwing keuken naar een ander bedrijf gegaan.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Anna op maandag 5 sep 2016 '16
Enige tijd geleden met mijn man bij De Spaan Showroom geweest. Ik werd vriendelijk ontvangen door een sympathieke jongeman. Na goed advies te hebben gekregen over alle mogelijkheden is een 3D ontwerp gemaakt. Wij zijn een vaste prijs voor het badkamerproject overeengekomen. Nadat een tweede gesprek had plaatsgevonden zijn we met De Spaan in zee gegaan. Niet al het personeel spreekt goed Nederlands maar doordat hard gewerkt werd vonden wij dit geen probleem. Na 2 weken werd onze badkamer netjes opgeleverd. Wij hebben gekozen voor de naadloze afwerking met microcement en zijn hier heel blij mee! Klein betrouwbaar bedrijf met veel mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Tevreden”
Door Tonnie Bod op vrijdag 20 jan 2017 '17
Een dag na offerteaanvraag bezoek gehad om metrage op te nemen. Scherpe prijs afgegeven. Volgens afspraak begonnen met afplakken door vakkundig personeel. Super vakkundig de muren gespoten. Zeer te vreden. Zeker een aanrader omdat ook het financiele gedeelte volgens afspraak was. Geen verrassingen achteraf!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,3
Tegelhuys Wijhe
Wijhe (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 44 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1721 ervaringen
“Geholpen”
Door Dirk-Jan op vrijdag 31 jul 2015 '15
Op zoek naar tegels voor mijn toilet kwam ik bij Spaan terecht. Van de tegels die ik zocht waren er diverse. Uiteindelijk tegels gekozen. De flexibiliteit was hoog. Op een klantvriendelijke manier te woord gestaan en geholpen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
Vestiging De Spaan Showroom
aArnhem, Vlamoven 7, 6826 TM, Arnhem, tel 026 - 361 83 31
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.