Feedback
9,4

ASWA Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.aswakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van ASWA Keukens
Vertrouwd in uw keuken. Dat is ASWA Keukens. Op basis van een goed advies vertalen wij uw wensen naar een mooi, maar vooral ook functioneel keukenontwerp. Wij weten uit ervaring: in een keuken naar uw smaak zult u zich thuis voelen, in een doordachte keuken is het prettiger koken. Met de laatste trends op kookgebied, de nieuwste technieken en de beste indeling, alles afgestemd op uw lifestyle, keukengebruik en budget. Als familiebedrijf met eigen monteurs kunnen wij u zowel met ons huismerk als met A-merken altijd met een persoonlijk keukenadvies op maat bedienen.

Familiebedrijf. ASWA Keukens is als familiebedrijf groot geworden door mond-tot-mond reclame. Dat merkt u vooral door de betrokkenheid en de financiële betrouwbaarheid die hiervoor kenmerkend is. En met ruim 40 jaar ervaring bent u ook verzekerd van de juiste vakkennis.

Deskundige monteur. Eigen monteurs, aangevuld met een vaste groep externe monteurs, verzorgen de montage van onze keukens. Door in- en externe opleidingen weten zij als geen ander de hoge ASWA-standaarden in de praktijk te brengen. Korte lijnen met de collega’s van planning en inkoop zorgen ervoor dat de keuken perfect wordt geplaatst.

Huismerk. Met ons huismerk SilverLine hebben we een actueel modellenprogramma. We kiezen voor de mooiste materialen en kleuren afgestemd op de laatste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de nieuwe lade van het merk Hettich, actuele frontkleuren, nieuwe frontafwerkingen voorzien van laserkanten, mooie houtselecties in beits en lakafwerkingen.

A-merken. We hebben diverse soorten keukens in onze collectie, variërend van landelijke keukens tot aan design keukens. In elke showroom van ASWA Keukens vindt u de keukencollectie van het merk SieMatic. Ook op het gebied van inbouw apparatuur vindt u alle bekende A-merken als bijvoorbeeld Gaggenau, Miele en Siemens.

Keukenadvies op maat. Bij het kiezen van de juiste keuken is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare keukenruimte, de logistiek in uw keuken, uw budget, leefgewoontes, gewenste sfeer en ga zo maar verder. Er zijn dus veel keuzes te maken in een keuken. ASWA keukens neemt graag de tijd om de keuken optimaal aan uw situatie aan te passen. De keuken is immers de spiegel van uw persoonlijkheid. Kom langs in onze showroom. Of, nog beter, maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.
Ervaringen
Er zijn 73 ervaringen over ASWA Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren51 ervaringen
4 sterren15 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Prima”
Door wim koolen op zondag 8 dec 2019 '19 | vestiging Helmond
de keuken voldoet prima aan onze verwachting
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door B Groot op dinsdag 26 nov 2019 '19 | vestiging Hilversum
Na 2 jaar ging de kitafdichting van de spoelbak lekken klacht gemeld ,compleet nieuw aanrechtblad geplaatst ,fantastisch afgewerkt supersnel en netjes alles opgeruimd complimenten aan de monteurs en klantenservice.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten in alle opzichten”
Door Ton van der Heijden op maandag 25 nov 2019 '19 | vestiging Uden
Advies was prima; alles op tijd keurig geleverd conform afspraken; montage gebeurde door een echte vakman. Nazorg was top. Kleine opmerkingen werden direct opgepakt en opgelost. Complimenten in alle opzichten.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Pim op vrijdag 15 nov 2019 '19 | vestiging Uden
Met Ronald de Wit hebben wij gesprekken gehad om onze keuken te ontwerpen en keuzen te maken voor apparatuur, materialen en kleuren et cetera. Dit is ons zeer goed bevallen, adviezen waren persoonlijk, en hielpen ons goed door het proces heen. De service, installatie en oplossen van problemen is ons tevens goed bevallen, alles wordt vlot ingepland en netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalbeleving”
Door Vincent op woensdag 13 nov 2019 '19 | vestiging Hilversum
Na veel andere keukenzaken bezocht te hebben zijn wij eind 2018 bij Aswa Keukens vestiging Hilversum terecht gekomen. Onze verkoopadviseur was Ralph Hekkers. Wij zochten een keuken voor ons nieuwbouwhuis in Amsterdam en wij hadden een lichte voorkeur voor het merk Siematic. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om een Siematic keuken te kopen bij Aswa. Qua prijs-setting kon Aswa (uiteindelijk) hetzelfde bieden als hun concurrenten (bijv. Ekelhoff - Duitsland, EigenHuis Keukens). De keuken is onlangs geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de service van Aswa. Het is een familiebedrijf en zij werken voornamelijk met hun eigen (vaste) mensen. Zodoende krijg je installateurs van Aswa over de vloer (met veel ervaring) en geen onderaannemers die tegen een vaste prijs even snel de keuken komen installeren. Daarnaast was er bij de levering/plaatsing van de keuken een kleine kras ontstaan in het blad (van het eiland). Dit was al gepolijst door de bladenleverancier echter Aswa heeft (zonder dat wij dat überhaupt wisten) op eigen initiatief een heel nieuw blad besteld en geleverd. Eigenlijk een service die voor ons niet eens nodig was als ze het ons hadden gevraagd. Dus daaruit blijkt wel dat Aswa voor 100% klanttevredenheid gaat. Enige minpuntje in het proces vonden wij dat wij tijdens de plaatsing van de keuken in een discussie met onze verkoopadviseur (Ralph Hekkers) raakten mbt de opstelplaats van het Quooker boilervat. Dit is uiteindelijk zeer professioneel en pragmatisch opgelost door de installateur (door middel van een service-luikje gezaagd aan de binnenzijde van een kast). Echter, wij vonden het jammer dat wij hierover een onplezierige discussie moesten voeren terwijl achteraf een voor alle partijen zeer passende oplossing voorhanden was. Dit doet echter niet af aan de totaalbeleving. Blijft een 10!
FOTO VAN VINCENT
Keuken in nieuwe woning
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Vonk op zaterdag 5 okt 2019 '19 | vestiging Hilversum
Keuken. Helemaal blij met onze keuken. Alles verliep soepel. Kleine dingen werden snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Petra Verstappen op woensdag 4 sep 2019 '19 | vestiging Uden
Inmiddels hebben we wegens verhuizingen de vierde keuken van ASWA. Verkoper Tim heeft ons deze keer geholpen. Het is een mooi strak ontwerp. Keuken is nu gezet door vakkundige monteurs. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe aankoop”
Door Agnes Grundlingh op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Uden
Wij hebben ons nieuwe keuken daar gekocht, Tim Dielemans heeft ons super geholpen met goed advies. Inmiddels is de keuken geplaatst en alles ging goed. Super blij met ons nieuwe ASWA keuken
FOTO VAN AGNES GRUNDLINGH
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Prima bevallen”
Door Vanita op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Hilversum
Wij hebben hier voor de tweede keer een keuken gekocht. Wij zijn zeer goed geholpen door Paul! Zeker een aanrader.

Aanvulling ontvangen 4 september 2019: De keuken is eind mei geleverd en gemonteerd. Dit is prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service jaren na aankoop”
Door M Damen op maandag 2 sep 2019 '19 | vestiging Uden
We zijn zeer vriendelijk en goed geholpen door Ronald de Wit. 7 jaar geleden hebben we ook al een keuken via Aswa gekocht en dat is zo goed bevallen dat we nu voor een nieuwe kraan weer terug zijn gegaan naar de vestiging in Uden. We worden altijd uiterst vriendelijk behandeld en telwoord gestaan. Bovendien krijgen we alle ruimte om alles rustig te bekijken. Als we daar aan toe zijn ronden we de zaak onder het genot van een goed kopje koffie af. Hierbij valt op dat we een eerlijk advies krijgen en er met ons wordt meegedacht voor de beste oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met eiland”
Door fam. van Geffen op donderdag 29 aug 2019 '19 | vestiging Uden
keuken met eiland. wij zijn door Ronald de Wit vakkundig en vriendelijk geadviseerd.

Aanvulling ontvangen 29 augustus 2019: De keuken is al gemonteerd sinds twee maanden maken wij er gebruik van, alles is goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Willems op dinsdag 23 jul 2019 '19 | vestiging Hilversum
Wij hebben een keuken gekocht bij ASWA Hilversum. De service was van begin tot eind uitstekend. Paul heeft ons zeer goed, prettig, professioneel, uitermate kundig en bevlogen geholpen bij het samenstellen van onze keuken. 'De keuken is in één keer goed en vakkundig geplaatst. Ook de service dat na een maand nog een keer alles wordt nagelopen is als zeer prettig ervaren. Wij genieten elke dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Lovende woorden”
Door Mart Janssen op dinsdag 9 jul 2019 '19 | vestiging Helmond
Als je binnenkomt heeft ASWA de uitstraling van een dure zaak. Niets is minder waar. Mijn dochter kocht er een zeer betaalbare keuken van het eigen merk. Alles klopte; de kleursetting, de indeling en het ruimtelijke aspect en de levering. Met dank aan Lars van Rijthoven. Ook na de koop kregen we snel en goed advies van hem. We hadden zelf een gespecialiseerde keukenbouwer, een bekende van ons. Martijn Kallen, ZZP'er uit Melderslo heeft de keuken perfect ingebouwd. Dank aan allen: ASWA, Lars en Martijn, jullie waren super.
FOTO VAN MART JANSSEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Melanie Martens-Wolterman op dinsdag 18 jun 2019 '19 | vestiging Uden
Volledig nieuwe keuken gekocht. Zeer tevreden over deskundig advies van verkoper Ronald, hij denkt mee en laat verschillende opties zien. Levering van spullen en plaatsing keurig volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Marian op dinsdag 11 jun 2019 '19 | vestiging Hilversum
Wat een topbedrijf zijn jullie! Onze verkoper Paul Jansen was echt top!! Wat een enthousiaste man die echt liefde en passie voor zijn vak heeft. Veel geduld en tijd! Zodat alles mogelijk was en dat wij met een goed gevoel de winkel uit liepen. De monteurs waren ook top!! Zeer netjes en zorgvuldig gewerkt. Elke dag als ik de keuken instapt dan denk wauw wat een mooie keuken. Super blij mee!! Als iemand een nieuwe keuken nodig heeft, zal ik jullie zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Mariëtte op zondag 2 jun 2019 '19 | vestiging Hilversum
Aangezien mijn moeder 12 jaar geleden naar volle tevredenheid een nog steeds mooie Siematic keuken heeft gekocht bij Paul van Aswa keukens zijn wij daar ook terechtgekomen en ook wij zijn heel tevreden. Paul had geduld, op al onze vragen een antwoord en dacht mee. Ook was het gelukkig geen probleem dat wij een marmeren aanrechtblad wilden hoewel dit niet door Aswa geleverd kon worden. Het hele proces van verkoop tot tekentafel en installatie kwam professioneel op ons over en de communicatie is goed.Wij zijn heel blij met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zijn tevreden”
Door Jos Bruijstens op zaterdag 25 mei 2019 '19 | vestiging Helmond
Na de aankoop van ons appartement zijn we op pad gegaan voor onder andere een nieuwe keuken. We hebben diverse zaken in de regio bezocht en zijn zo ook bij Aswa Keukens terecht gekomen. Bas Geerts heeft ons aan de hand genomen en geïnventariseerd wat onze wensen waren. Daarna gekeken of deze wensen ook zouden passen in het appartement, kunnen we de keuken zo maken / bouwen dat het de werkbare eye catcher wordt die we voor ogen hadden? Dat is in de twee sessies die we met Bas hebben gedaan, op papier helemaal gelukt. Onder het prachtig mooie iron coper satin keramiek werkblad hebben we voor een hoogglans witte afwerking gekozen. Om het keukenwerk te verlichten hebben we voor hoogwaardige Siemens apparatuur gekozen en daarbij een Boretti wijnklimaat kast.
Op het einde van de tweede sessie met Bas zijn we het eens geworden over de definitieve vorm van de keuken en niet geheel onbelangrijk, ook over de prijs. We hadden een goed gevoel bij dit alles en waren heel content met onze "keuken op papier". Het inmeten, leveren en plaatsen van de keuken wordt door eigen medewerkers van Aswa gedaan en dat zijn stuk voor stuk vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn en trots zijn op het product wat Aswa maakt en levert. Ook de nazorg is perfect, afspraken worden nagekomen en wij hebben als klant het gevoel dat er maar 1 ding belangrijk is, en dat is dat wij tevreden moeten zijn. En tevreden zijn we. Onze droomkeuken is helemaal zoals we hem beoogt hadden en is de eye catcher geworden die we wilden.
FOTO VAN JOS BRUIJSTENS
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Veel aandacht voor de klant”
Door Patricia Martens op dinsdag 21 mei 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben een keuken gekocht . Onze adviseur was Lars van Rijthoven. We hadden een beeld wat we wilden en Lars heeft ons een paar keer ervan overtuigd om het anders te doen en het resultaat is geweldig ! Zeer professioneel, eerlijk, goede adviezen en een leuk kontakt. Veel aandacht voor de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Lucienne Duymelinck op dinsdag 30 apr 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, bij de firma ASWA in Helmond. De verkoper die ons geholpen : Nicky Aarts, was zeer professioneel , kundig en behulpzaam, hij had alle tijd voor jou en je vragen. Inmiddels werk ik al enkele weken in mijn nieuwe keuken en ben er super blij mee. Ik zou iedereen, die op zoek is naar een nieuwe keuken, aanraden om bij ASWA langs te gaan voor een deskundig advies
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Kathy Cabrera op maandag 29 apr 2019 '19 | vestiging Hilversum
Mijn vriend en ik hebben bij ASWA keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kwamen bij ASWA keukens via Google toen ik heel fanatiek opzoek was naar een kookeiland. Vanuit het project kregen wij een keuken maar dit was alles behalve een droomkeuken. Toen wij in Hilversum binnen kwamen werden wij betoverd door de mooie keukens en creaties die er stonden. Onze eerste gesprek met Paul was een beetje gek! Mijn droomkeuken (een kookeiland) werd meteen van de kaart geveegd. Paul adviseerde ons om in dit huis geen kookeiland te plaatsen in verband met de ruimte. Hij zei 'als je een kookeiland neemt moet je het ook goed doen'. Ik had er een dubbel gevoel over enerzijds dacht ik hoezo geen kookeiland!! Anderzijds waardeerde ik zijn eerlijkheid. Zonder angst om een klant te verliezen gaf hij heel eerlijk advies. Zo eigenwijs dat ik was ben ik toch naar de keukenboer van het project gegaan. Hier konden wij een kookeiland plaatsen. De ruimte was niet optimaal maar ze konden aan al mijn wensen voldoen. Ik moest kiezen of mijn zin doordrijven en doorgaan met de keukenboer van het project of naar Paul luisteren die een top ontwerp had waarbij de hoge kasten in de muur vielen en je hiermee een luxe uitstraling creëerde met extra ruimte in de keuken.

Hoe lastig ik het ook vond ik kon de eerlijkheid van Paul erg waarderen. Ondanks dat hij mijn droomkeuken had afgeraden kwam hij wel met top alternatieven! Paul verkoopt je niet zomaar een keuken maar zijn kindje! Het is heel bijzonder om te zien hoe iemand zich zo kan inzetten voor de klant. Elke dag als ik in de keuken sta, ben ik zo blij dat ik bij Paul de keuken heb gekocht. Alles in de keuken klopt! Het is Luxe, effectief en alles behalve standaard! In de toekomst kom ik zeker terug bij ASWA keukens en nu maar hopen dat de keuken groot genoeg is voor een kookeiland :)

Wat ik ook nog kwijt wil is de top service van ASWA keukens. Wij kregen frontjes met klein beschadigingen. Krasjes aan de voorkant van de frontjes. Er werd gebeld voor een afspraak en zonder gedoe werden de beschadigde frontjes vervangen. Ik ben erg tevreden over de service en de snelheid waarmee alles werd afgewikkeld!

Wij willen Paul Jansen, de monteur van ASWA keukens en de servicedeskmedewerkers enorm bedanken! Onze keuken is een plaatje waar wij elke dag weer van genieten!
FOTO VAN KATHY CABRERA
Plaatje van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Herma en Henk van der Putten op woensdag 17 apr 2019 '19 | vestiging Helmond
Kopen bij ASWA is ons goed bevallen. Mooie collectie van kwalitatief zeer goede keukens. Ook de organisatie erom heen werkt prima. Belangrijk in de voorfase van beslissen is een goede advisering. Daar hebben we aan Lars van Rijthoven een hele goede gehad. Vakkundig, meedenkend, alternatieven aandragend, en prettig in de omgang. Maar andere medewerkers willen we zeker niet te kort doen. Met ASWA in zijn totaliteit hebben we goede en prettige ervaring.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste Herma en Henk, Vriendelijk bedankt voor uw positieve review. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent! Namens Stephanie, webcare ASWA
Reactie of foto toevoegen
“Veel dank”
Door H&I Berger op zaterdag 6 apr 2019 '19 | vestiging Helmond
We hebben een keuken gekocht met een kookeiland. We hebben een prachtig ontwerp gekregen van Lars van Rijthoven, de verkoopadviseur. Hij heeft niet alleen een prachtig ontwerp gemaakt waar we nooit zelf aan hadden gedacht, hij heeft ons ook in alle rust laten kiezen uit alle mogelijke kleuren en daarbij van een degelijk en doordacht advies voorzien. Inmiddels is de keuken geplaatst en genieten we er elke dag van. Dank verkoopadviseur, Lars
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ljm Schroeder op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Helmond
We hebben bij ASWA een keuken gekocht. Zelfs na 5 jaar nog steeds goede service bij problemen met keukenkastjes. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Corinne van Hameren op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Hilversum
Ik heb een mooie keuken gekocht bij Aswa. Super service en dienstverlening. Ook als het niet even loopt zoals gepland. Kan iedereen Aswa aanbevelen. Ook omdat er sprake is van een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Bas gosman op dinsdag 26 mrt 2019 '19 | vestiging Hilversum
Keuken, er is samen met ons mee gedacht over de juiste oplossing voor de ruimte die we te beschikking hadden en er is echt een fantastische keuken geplaatst door Aswa!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door ed meijer op dinsdag 26 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
keuken. prima informatie bij aankoop. correcte levering.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door M. Baaij op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Aswa Helmond. Wij zijn door Lars heel goed geholpen en geadviseerd. Wij hebben totaal geen druk ervaren om een beslissing te nemen, wat we bij veel andere keukenleveranciers wel ervaren hebben. Montage is naar wens uitgevoerd. In eerste instantie een verkeerde kast geleverd en gemonteerd , dit is een aantal weken later netjes opgelost. Wat wij erg jammer vonden is dat het bij Aswa niet mogelijk was om ook het voorbereidende werk uit te laten voeren, waardoor we zelf nog naar iemand op zoek moesten.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Beste M. Baaij, Bedankt voor uw feedback en wat fijn dat u zo tevreden bent. Nog veel plezier van uw keuken gewenst! Namens Stephanie, webcare ASWA webcare@aswakeukens.nl
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Saskia op vrijdag 1 mrt 2019 '19 | vestiging Helmond
Door verkoper Vincent zijn wij geholpen met het ontwerp van onze nieuwe keuken. Wij hebben nu onze droom keuken! Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en uitstraling van de keuken. Goed merkbaar is dat de klanttevredenheid erg belangrijk is voor Aswa, zeer vriendelijk, vakkundig personeel welke goede service verlenen.
Kortom: dikke aanrader!

Aanvulling ontvangen 4 maart 2019: De keuken is al geleverd en gemonteerd. Dit is goed bevallen. Vakkundig personeel. De greeplijsten ontbraken bij de monteren. Deze zijn ze alsnog later komen plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door leo sanders op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Helmond
wij hebben een keuken gekocht zijn zeer tevreden en zouden andere mensen zeker aan raden daar te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Luuk op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Helmond
Goede begeleiding gekregen bij de aankoop van de keuken. Voelde vertrouwd aan zonder de vervelende druk die soms bij andere keukenzaken op je wordt gezet. Goede begeleiding bij het verdere proces en de installatie ging ook perfect. Heel tevreden met Aswa!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate goede begeleiding”
Door Wil Wijers op zaterdag 16 feb 2019 '19 | vestiging Helmond
Wij hebben bij ASWA Helmond een Siemens keuken gekocht en zijn daar heel tevreden mee. Van begin tot het eind heeft ASWA ons uitermate goed begeleid bij de aanschaf van deze keuken. Zo bracht Bas Geerts ons op het idee om de ruimte in onze keuken anders te benutten dan wij tot dan toe in gedachte hadden. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat wij nu elke dag met plezier gebruik maken van onze keuken. Ook nádat de koop gesloten was werd door het bedrijf de tijd genomen om de details door te spreken en de laatste keuzes te maken. Ook de installatie werd vakkundig en zonder het veroorzaken beschadigingen uitgevoerd. Wij raden ASWA keukens Helmond van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Familie Putman op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Hilversum
Wij hebben hier een keuken gekocht en zijn daar Super geholpen. Vakbekwaam en goede begeleiding van de keuze en aanschaf van de producten. Mooie schowroom en zeer vriendelijke personeel. Zou Aswa zeker aanraden aan vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Klant is niet belangrijk”
Door Frank op donderdag 7 feb 2019 '19 | vestiging Helmond
Tijdens onze twee bezoeken bij Aswa te Helmond werden we vriendelijk geholpen. De verkoper heeft de tijd genomen om ons te helpen en kwam zelf met goede oplossingen/ideeën. Tot op dat moment een goed gevoel. De vervelende situatie ontstond 3 dagen vóór de levering. Aswa verwacht het gehele bedrag overgemaakt te krijgen alvorens de keuken geplaatst wordt. Ook een aanbetaling wordt niet geaccepteerd. Ter goeder trouw het aanzienlijke bedrag overgemaakt. Op de dag van plaatsing bleek dat Aswa adverteert met 'eigen' monteurs. Dit is echter niet het geval. Dit zijn ingehuurde monteurs. Waarom zet je dit op je site als het niet klopt? Tegen de afspraak in werd er een inbouw-vaatwasser geleverd. De verkoper heeft ten tijde van de tekening geen vaatwasser getekend in de keuken. Die kwam namelijk in de bijkeuken. Dat dit dus geen inbouw moest zijn was al 3 maanden duidelijk. Na levering werd mij kenbaar gemaakt dat Aswa 'niet doet' aan stand alone apparatuur. is mij gedurende onze twee gesprekken niet verteld. De verkoper was op vakantie dus Aswa kon dit probleem niet oplossen. Blijkbaar kan een andere medewerker de klant niet te woord staan. Ik heb 3 emails gestuurd waarop niet gereageerd is. 4 keer niet teruggebeld, nadat wel beloofd is dat ik teruggebeld word. Zelfs nadat ik een ultimatum gesteld heb dat ik binnen 24 uur teruggebeld wil worden met een passende oplossing is er geen contact opgenomen. De verkoper heeft vanaf zijn vakantie adres de moeite genomen dat hij niks voor me kan betekenen, en dat ik dan maar even een frontje en een greep op mijn vaatwasser moet zetten. Dan zou het probleem volgens de verkoper opgelost zijn. Eigen kosten uiteraard. Het stoot mij tegen de borst dat er met een dergelijke arrogantie gereageerd wordt, ik geen respons op mijn herhaaldelijke emails kreeg, niet teruggebeld werd, en geen enkele vorm van meedenken getoond werd. De sale maken is belangrijk voor Aswa, de klant zeer zeker niet.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Heel vervelend om te horen dat uw ervaring niet geheel positief is geweest. Bij de afhandeling van uw melding hebben we zeker een fout gemaakt door zaken te lang te laten liggen, mede omdat de adviseur met vakantie was, dat is inderdaad niet acceptabel. Dit hebben we intern besproken en direct actie ondernomen om dit soort irritaties in de toekomst te voorkomen. De klant is namelijk zeer zeker wel belangrijk voor ons.

Een inhoudelijke reactie;
De vaatwasser welke in uw order staat is inderdaad een inbouw vaatwasser. Vrijstaande vaatwassers komen niet voor in ons assortiment en staan ook niet in onze showroom. Heel vervelend dat daarover een misverstand is ontstaan en door samenloop van omstandigheden ook nog tot deze irritatie heeft geleid. Overigens kan deze vaatwasser wel als vrijstaand geplaatst worden door er een frontje met greep op te plaatsen, wat ondertussen ook gebeurd is. Wij werken overwegend met eigen monteurs met daarnaast een vaste kern van monteurs die vrijwel wekelijks voor ons werken en exact weten wat van hen verlangd wordt. Die nuance hebben we inmiddels ook in de tekst op de website aangebracht. Los van uw opmerking over de vaatwasser, is uw keuken verder zonder enkel restpunt opgeleverd.

Zoals eerder aangegeven dienen we adequaat te reageren. De adviseur heeft na zijn vakantie contact met u gezocht om 'de kou uit de lucht te nemen'. U heeft per mail laten weten dat dit verder geen verschil gaat maken in uw klantbeleving. We respecteren dit. Mochten er in de toekomst zaken zijn waar u ons voor nodig dan zullen we er voor u zijn.

Namens Stephanie, webcare ASWA
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door B. van Delft op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
voor het kopen van de keuken voor ons nieuwbouw huis zijn wij via kennissen terecht gekomen bij ASWA Helmond. We zijn hier vanaf het eerste moment super geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen maar uiteindelijke wel een ontwerp waar we nooit zelf op gekomen waren! We hebben nu een hele mooie keuken met veel ruimte om nog lang van te genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Isabella Romano op maandag 7 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
I've bought a complete kitchen from the project to the installation. I've got all the help I needed from Lars van Rijthoven and team. The final project exceeded my expectations in layout and functioning. Team was always available and paid attention to important details. I do recommend Aswa Keukens to everyone.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pascal op maandag 24 dec 2018 '18 | vestiging Helmond
Zeer tevreden over de geweldige service! Direct een mooie prijs met bijpassende service!
Reactie of foto toevoegen
“Complete inbouw keuken”
Door fam. engels op vrijdag 21 dec 2018 '18 | vestiging Helmond
Complete inbouw keuken bij ASwa Helmond gekocht in bij Huib. Met ons eigen plan naar Aswa gegaan en met Huib uitgewerkt. Hij gaf zeer goede alternatieve voor de indelingen, waar wij erg tevreden mee zijn. Huib is een rustige verkoper en geen opdringer. Toen we enkele veranderingen wat apparaten betreft wilde hebben was dit geen probleem. Hij gaf een goede begeleiding voor het verder verloop , zorgde tijdig voor de installatie tekeningen. De Aswa keuken was door ons besteld en Huib maakte geen problemen dat we de keuken pas 18 maanden later lieten afleveren. De installatie is vlekkeloos verlopen alles was gelijk goed. Dus goede afbouw monteurs. De nazorg was goed Huib heeft ons na de plaatsing de volgende dag gebeld of alles naar wens was. En enkele weken later heeft hij nog eens gebeld of alles goed was.
Wij raden Aswa keukens in Helmond overal aan.
FOTO VAN FAM. ENGELS
Reactie of foto toevoegen
“Had beter gekund”
Door C. van Helvoort op woensdag 7 nov 2018 '18 | vestiging Uden
Keuken is prachtig! Echter door fouten in de offerte kwamen er telkens kosten bij. Zo was een buizenset van 150 euro voor de afzuiging vergeten. Kan klant niet weten, maar ondanks afgesproken totaalprijs kwamen de kosten er net voor de levering wel bij. Ook slechte voorlichting: smalle passtukken zouden in kunststof zijn ter kostenbesparing. Bleek zijkant van de koelkastkast ook wit kunststof, geheel in beeld dus moest worden aangepast naar hout in de kleur gelijk met frontjes: weer 200 euro bijbetalen. Overigens hebben we zelf ook een meetfout gemaakt en dus extra koelkastkast a € 1000,- moeten bijbestellen, dit kwam uiteraard voor onze eigen rekening en valt dus logischerwijs buiten deze opmerkingen. Bij de afdeling planning schoven ze voortdurende vertraging in levering af op de leverancier, hetgeen niet bleek te kloppen en waarvoor later excuses is aangeboden. Aangezien wij als klant bij Aswa niet op juistheid van offerte en prijs konden vertrouwen, absoluut niet aanbevolen aan vrienden en kennissen.

Aanvulling ontvangen 20 december 2018: Na het plaatsen van een review heeft ASWA de kwestie alsnog opgelost middels een compensatie door een mooie keukenmachine. Wij zijn blij met dit gebaar.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Rick van Nistelrooy op woensdag 9 mei 2018 '18 | vestiging Uden
Fijne ervaring en een goede klik met onze verkoopadviseur. Eerlijk advies en een prachtig ontwerp, iets waar we zelf nooit op waren gekomen én binnen ons budget. De opstellingen in de showroom lieten een goed beeld zien van de mogelijkheden. Zo hebben we heel wat rondjes gelopen om de juiste apparatuur en kleuren uit te kiezen... Maar het is gelukt en nu de keuken er staat is ie nog veel mooier dan gedacht! Met dank aan het geduld van Julia onze verkoopadviseur, en Peer de monteur voor het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk opgelost”
Door Daniella van Walraven op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Hilversum
Onze keuken is in eerste instantie heel slecht geïnstalleerd. Dit kwam enerzijds door slordige installatie door (door Aswa ingehuurde installateurs die ik niet competent vond) in combinatie met fouten die zijn gemaakt bij het kopen van de keuken (verkeerde koelkast, wandplank die niet geschikt was bijv) waardoor onze koelkast deuren niet recht naast elkaar stonden/de lijn niet doorliep. Er waren frontjes verkeerd geboord, de afzuigkap-afvoer was verkeerd geïnstalleerd door de bouwer waardoor de uitgezochte wasemkap niet paste omdat dit door Aswa niet correct was getekend (nieuwbouwhuis). De installatie was op 11 december 2017 en na veel discussie en ge heen-en weer per mail waarvan ik vond dat Aswa niet haar best deed de fouten zo snel mogelijk te herstellen hadden wij eind december een afspraak (op ons initiatief) met de filiaalmanager. Deze heeft onze lijst met punten doorgesproken en het zou allemaal eind januari zijn opgelost. Al die tijd hadden wij geen wasemkap en dat is behoorlijk lastig als je gas zowat uitwaait. Uiteindelijk nadat wij zelf weer boos contact hebben opgenomen eind januari kwam een goede monteur van Aswa zelf (binnen 3 werkdagen) en was de nieuw bestelde wasemkap er. Deze monteur heeft alles in 1 dag keurig opgelost en Aswa is ons enigszins tegemoet gekomen door een ontbrekende achterwand voor ons te voldoen. Al met al is het uiteindelijk opgelost, maar ik hoop dat Aswa bij andere klanten met soortgelijke problemen zich meer inspant om het snel op te lossen en klantvriendelijkheid op nummer 1 zet. Fouten maken mag, dat begrijp ik, maar mijn vertrouwen in Aswa was echt even weg.
FOTO VAN DANIELLA VAN WALRAVEN
Vier deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door Moniek Biesaart op woensdag 16 nov 2016 '16 | vestiging Helmond
We dachten dat we met ons budget niet konden slagen bij Aswa keukens. Toch gaan kijken in de mooie showroom van Helmond en daar werden we goed geadviseerd door Huib. Wat er allemaal mogelijk was met ons budget en hij had tevens goede tips: waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden (materialen en positie apparatuur). Er werd netjes gewerkt door de vakkundige monteurs en zijn erg tevreden met het mooie eind resultaat!
FOTO VAN MONIEK BIESAART
Mooi eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Na zoveel jaren nog steeds bedankt”
Door Marianne van Schilt op zondag 30 okt 2016 '16 | vestiging Helmond
De 1e keuken voor Robbert getekend in Uden in 1993. Hij heeft iets moois gemaakt van onze hele kleine keuken. Toen al een hoogglans wit keuken zonder handgrepen. Al vele jaren kook ik voor veel gasten en heeft hij mijn keuken zo efficiënt mogelijk gemaakt. Kan weer helemaal blij worden van mijn keuken. Chapeau, kom zeker weer bij je terug als ik afscheid moet nemen van mijn zo vertrouwde keuken. Na zoveel jaren nog steeds bedankt.. Groet uit Uden
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Gonnie van den Baart op dinsdag 20 sep 2016 '16 | vestiging Helmond
We hebben een keuken gekocht bij Aswa Helmond. Bij oplevering van huis bleek dat de keuken nog niet was opgeleverd. Service van Aswa Helmond gebeld en vertelt wat we niet goed vonden. We hebben monteur Ramon de Leijer van Aswa Helmond gehad en die heeft alle fouten voor ons hersteld. Wij zijn heel tevreden over de werkzaamheden van Ramon, hij is een kwaliteitsmonteur.
Reactie of foto toevoegen
“Alle moeite gedaan”
Door René PH op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Uden
Een correctie is hier op zijn plaats. Naar aanleiding van eerdere mijn reaktie op deze site heeft ASWA keukens contact met mij opgenomen. Het blijkt dat de offerte voor het vervangen van alle frontjes was gestuurd, omdat de originele frontjes niet meer leverbaar waren door fallissement van de fabrikant van de frontjes (worden dus niet door Siematic gemaakt). Dit was er toen niet bij verteld, anders had ik er alle begrip voor gehad. Men heeft alle moeite gedaan om mijn frontje alsnog te vervangen en heeft een leverancier gevonden die exact dezelfde frontjes kan maken. Helemaal super! Exact de goede maat en zelfs exact de juiste kleur. Geen verschil te zien. Helemaal super.

Eerdere ervaring van 29 maart 2016: Complete keuken (Siematic) gekocht. Prima geregeld. Goed ontwerp. Vlekkeloze installatie. Uitstekende monteurs. Alles in één keer geleverd. Toen, na 5 jaar, de bekleding van 1 deurtje los raakte (grote luchtbel erachter) werd dit redelijk snel (binnen enkele weken), en grátis, vervangen. Helaas gebeurde hetzelfde enkele weken later (toen de monteur het 1e deurtje kwam vervangen) ook met een 2e deurtje. De monteur zou het doorgeven en ik had erbij vermeld dat het niet gratis hoefde, als het maar opgelost werd. En was was de oplossing van ASWA? Een offerte van €2000,- om alle frontjes te vervangen, want opeens was een nieuw frontje niet meer leverbaar. Erg jammer ASWA, een gemiste kans.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Dekker op dinsdag 10 mei 2016 '16 | vestiging Hilversum
Wij zijn bij de locatie in Hilversum geweest en zijn erg goed geholpen. Ze denken goed mee en geven je de tijd om na te denken. We hebben geen gekke prijzen op onze offerte gekregen, maar gewoon een normale prijs dicht in de buurt van wat wij begroot hadden voor onze keuken. Bij meerdere keukenzaken krijg je vaak een offerte met een prijs die het dubbele is van wat je begroot hebt en waar dan ineens de helft vanaf gaat onder het mom van "korting". Bij Aswa is dit dus niet het geval en krijg je meteen een behoorlijk goede prijs. Offerte wordt duidelijk uitgelegd en mag je mee naar huis nemen. Bij Aswa werken vriendelijke mensen die correct en snel handelen en ik zou Aswa zeker aanraden.

Naschrift 20 januari 2017: Plaatsing van de keuken is goed gegaan. Er moeten nog een paar dingen nageleverd worden. Dit wordt netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door S. Venema op vrijdag 15 jan 2016 '16 | vestiging Helmond
Na veel keukenzaken bezocht te hebben uiteindelijk ook bij ASWA binnen gelopen op aanraden van anderen. In Helmond ben ik erg goed geholpen, ik wist al heel goed wat ik wilde hebben en samen met (adviezen van) de verkoper een keuken samengesteld. Ook fijn is dat de verkoper totaal niet opdringerig was (een groot verschil met de andere zaken waar ik geweest ben). Het is uiteindelijk wel wat duurder geworden dan de bedoeling was, maar de keuken is nog beter dan ik me had voorgesteld. Ook het monteren gebeurd met veel zorgvuldigheid. Bij levering miste een greeplijst die vandaag is geplaatst waarbij de monteur meteen een paar puntje die ik ben tegengekomen perfect heeft opgelost! Ik ben erg blij dat ik bij ASWA de keuken heb gekocht, want de service die ze leveren kom je nog maar zeer zelden tegen. Al helemaal voor een "starter" keuken in de lagere prijsklasse.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoopervaring”
Door Iwan M. op zondag 3 jan 2016 '16 | vestiging Dordrecht
Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht waarvan Aswa de projectleverancier is. Bij Aswa in Dordrecht hebben wij fijne gesprekken gehad met Jan Hess en heeft hij met zijn klantvriendelijkheid, inzicht en advies ons over de streep weten te trekken om de keuken bij hun af te nemen. Wij zijn wel eerlijk geweest bij ons eerste gesprek dat we ook een afspraak hadden in Duitsland bij een keukenboer, en dat we daar ook eerst op wilden wachten. Helemaal geen probleem voor deze beste man, en ook nadat we dit aangegeven hadden, was er totaal geen opdringerig gedrag van hem. Hij heeft ons ook uitstekend geadviseerd en meegedacht hoe we bepaalde dingen het beste konden doen. Wij zouden Aswa zeker aanraden!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden is zonder meer mogelijk”
Door A.B. op woensdag 28 okt 2015 '15 | vestiging Hilversum
Voor mijn nieuwe keuken heb ik me eerst via Google georiënteerd en daarna ben ik in een aantal keukenzaken wezen kijken. Uiteindelijk heb ik besloten om met Aswa in Hilversum in zee te gaan en met name wil ik de heer Ralph Hekkers bedanken voor zijn uitstekende begeleiding. Over de klantvriendelijkheid en de service ben ik zeer tevreden, de levering was zoals afgesproken en is correct verlopen. Een paar kleine toevoegingen zijn zonder problemen nageleverd. Gezien mijn ervaringen kan ik Aswa zonder meer aanraden voor de prijs/kwaliteit verhouding en voor de goede service. Wat ik ook heel prettig vond is dat er duidelijkheid is over de kosten en dat ze niet met een onzin prijs starten.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijkheid staat hoog in vaandel”
Door Mevr. Verhoef op dinsdag 21 apr 2015 '15 | vestiging Hilversum
Voor onze nieuwe keuken zijn we bij meerdere keukenleveranciers in de buurt wezen kijken en op aanraden van mijn zwager hebben we ook de showroom van Aswa keukens in Hilversum bezocht. We hebben voor Aswa gekozen om de ruime keuze en de goede service. Ook de prijs/kwaliteit verhouding was goed. De levering is prima verlopen, en wat kleine dingetjes die nog gedaan moesten worden na de plaatsing zijn direct opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Bij Aswa staat de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
Reactie of foto toevoegen
“Volmondig voor Awa gekozen”
Door Maria S. op woensdag 25 mrt 2015 '15 | vestiging Helmond
We hebben ons ook georiënteerd bij andere keukenleveranciers, maar volmondig voor Aswa gekozen. Met name de betrouwbaarheid en het goede meedenken waren voor ons belangrijk. Ook de uiteindelijke prijs viel ons niet tegen. De klantvriendelijkheid en de service zijn uitstekend en de levering is goed verlopen. Binnen een week werd er een deurtje kapot gemaakt door een logé, en dit is keurig door Aswa vervangen, een prima service. Over de kwaliteit van de keuken ben ik heel tevreden, alleen heb ik nog een vraag over het composiet aanrechtblad, hoe kun je dit het beste schoonhouden om de glans te behouden, ik zal hierover binnenkort even met Aswa over bellen.
REACTIE VAN ASWA KEUKENS
Allereerst bedankt voor uw beoordeling! Wat betreft uw aanrechtblad, wellicht heeft u iets aan de volgende tips: http://www.aswakeukens.nl/over_aswa/tips___trucs/HOE_ONDERHOUD_IK_MIJN_COMPOSIETEN_WERKBLAD_.html?id=3214.
MVG Kim van Lieshout
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig ontwerp”
Door Mevr. Van der Ven op donderdag 2 okt 2014 '14 | vestiging Helmond
Wij zijn bij meerdere keukenshowrooms geweest en omdat we via via alleen maar goede verhalen over Aswa hadden gehoord zijn we ook daar wezen kijken. We werden er op een prettige manier geadviseerd en met name met het ontwerp van de keuken zijn we heel blij. Over de klantvriendelijkheid en de service niets dan lof. Alle afspraken zijn correct nagekomen en de levering is goed verlopen. Op mijn klachten over een paar kleine dingetjes die niet helemaal in orde waren werd adequaat gereageerd. Al met al zijn we heel tevreden met de nieuwe keuken en kunnen we een bezoek aan Aswa zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Nette service”
Door Familie Van Leuken op maandag 29 sep 2014 '14 | vestiging Helmond
Voor onze nieuwe keuken hebben we ons goed georiënteerd bij meerdere keukenzaken en uiteindelijk zijn we geslaagd bij Aswa in Helmond. Over de klantvriendelijkheid en de service zijn we uitermate tevreden. Bij de aflevering waren een paar kleine dingetjes niet helemaal in orde, maar die zijn gelijk opgepakt en verholpen, de montage is verder zonder problemen verlopen. In zijn algemeenheid kunnen we zeggen dat het hele plaatje bij Aswa klopt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Giesbers op maandag 22 sep 2014 '14 | vestiging Helmond
Omdat Aswa bekend is bij het bedrijf waar ik werk en ook familie van me bij Aswa een keuken heeft gekocht ben ik er ook naar toe gegaan. Ik werd door een zeer kundige verkoper geholpen die me heel goed adviseerde. Bij de installatie bleek er een deukje in het rooster van de afzuiging te zitten, daar heb ik een mailtje over gestuurd en dat is toen gelijk opgepakt en inmiddels in orde. Mijn nieuwe keuken ziet er goed uit en ik heb helemaal geen klachten.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteitsproducten”
Door Mevr. L. op woensdag 17 sep 2014 '14 | vestiging Dordrecht
Omdat Aswa de projectleverancier was voor ons appartementencomplex 100hoog en we in de showroom in Dordrecht klantvriendelijk en adequaat geholpen werden zijn we niet verder bij andere leveranciers wezen kijken. Alle afspraken zijn goed nagekomen en de levering is prima verlopen. Ook de kwaliteit van de nieuwe keuken laat niets te wensen over.
Reactie of foto toevoegen
“aswa kwaliteit uitstekend”
Door nico swierstra op woensdag 21 mei 2014 '14 | vestiging Hilversum
na veel omzwervingen zijn we uiteindelijk bij aswa hilversum beland. Wij werden uitstekend geadviseerd. Onze keuken was kwa indeling zeker geen standaardkeuken. Met de adviezen van Aswa zijn we tot een optimaal gebruik van de ruimte gekomen. Ook de prijs / kwaliteit vonden wij verrassend goed. Simatic is in onze ogen een A merk. Dit is zeker niet in de prijs te ontdekken. In vergelijking met b.v. Grando zijn wij goedkoper uit! De kleine probleempjes die er waren zijn snel en volledig naar onze zin opgelost. Dit bedrijf is zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“SieMatic Keuken”
Door Mevr. B. op maandag 19 mei 2014 '14 | vestiging Hilversum
Omdat ik speciaal weer een SieMatic keuken wilde en van andere bewoners van het appartementsgebouw goede verhalen over Aswa hoorde ben ik daar terechtgekomen. Over de service en de klantvriendelijkheid ben ik heel tevreden, de keuken werd op tijd geleverd en paste precies. Na de plaatsing kwam er nog een andere installateur om te kijken of alles 100% in orde was. De grote showroom vond ik een pluspunt, er staan veel opstellingen zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Veel vertrouwen”
Door Mevr. M.P. op dinsdag 13 mei 2014 '14 | vestiging Dordrecht
Een collega van mijn partner raadde ons aan om voor onze nieuwe keuken bij Aswa te gaan kijken en het moderne aanbod dat ze daar hebben sprak ons meteen aan. Wij hadden een ervaren adviseur die niet gelijk in de verkoopmodus sprong maar goed met ons meedacht en ons op een vakkundige manier wegwijs maakte in alle mogelijkheden. Over de kwaliteit van de geleverde keuken ben ik heel tevreden, we hebben een klein probleempje met een kraan die niet helemaal optimaal functioneert, maar dat moet ik nog aankaarten bij Aswa. De klantvriendelijkheid en de service zijn uitstekend en de levering is volgens afspraak verlopen. Wat ik ook heel prettig vond is dat je bij de definitieve bestelling geen aanbetaling hoefde te doen, dat gaf gelijk veel vertrouwen in het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mevr. Schenkels op woensdag 16 apr 2014 '14 | vestiging Helmond
Voor onze nieuwe keuken hebben we ons in eerste instantie op Internet georiënteerd en omdat we de naam Aswa al kenden en de website ons aansprak zijn we naar de showroom in Helmond gegaan. Daar werden we geholpen door een fijne en meedenkende verkoper die ons goed adviseerde. Wat we met name prettig vonden is dat er gelijk duidelijkheid was over de prijs, er is geen geleuter en je weet waar je aan toe bent. We zijn nog wel naar een andere keukenleverancier geweest, maar daar begonnen ze met een offerte en voordat we de deur uit waren was die al euro 10.000 lager. De klantvriendelijkheid en de service bij Aswa zijn uitstekend, bij ons is de plaatsing ook super gegaan en ik heb geen enkele klacht gehad. Maar zou ik die alsnog krijgen, dan weet ik zeker dat het binnen de kortste keren wordt opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met Evert”
Door Corrie de Bruin op woensdag 26 mrt 2014 '14 | vestiging Dordrecht
Via de projectontwikkelaar zijn we bij Aswa Keukens in Dordrecht wezen kijken en om te kunnen vergelijken zijn we ook bij Mandemakers geweest. We hebben voor Aswa gekozen omdat we in de showroom vakkundig en op een klantvriendelijke manier werden geadviseerd door Evert. Alle afspraken zijn nagekomen en toen na de oplevering bij het schoonmaken bleek dat er een kastje was beschadigd werd dit gelijk vervangen. Enige weken later is Evert nog persoonlijk langsgekomen om te kijken naar het eindresultaat. Hij constateerde een bolling bij de plaat van de afzuigkap, die we zelf niet eens hadden opgemerkt, en deze werd prompt vervangen. Onlangs hebben we de gratis check-up gehad, de keuken werd helemaal nagelopen om te kijken of alle deurtjes nog goed sloten en of verder alles in orde was. We zijn heel blij met de uitstekende service van Aswa en natuurlijk vooral met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Mevr. T.L., Helvoirt op dinsdag 18 mrt 2014 '14 | vestiging Helmond
In onze keuken, die wij ruim 15 jaar geleden bij Aswa Keukens in Helmond hadden gekocht, wilden we nieuwe apparatuur. Omdat de inbouw van de keuken toentertijd de enige verbouwing is geweest die probleemloos verliep en wij daaraan zeer goede herinneringen hadden, zijn we weer naar Aswa gegaan. We werden door dezelfde medewerker geholpen en weer tot volle tevredenheid, wij zijn wat je noemt een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Vernieuwende ideeën”
Door Familie Hanse op woensdag 12 mrt 2014 '14 | vestiging Helmond
Op advies va onze interieurarchitect zijn we bij Aswa Keukens in Helmond wezen kijken. We zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken, ze denken met je mee en zijn erg betrokken bij hun product. Je merkt aan alles dat ze een goede keuken willen leveren en pas tevreden zijn als de klant ook 100 % tevreden is. Daarbij komen ze met vernieuwende ideeën om een ideale keuken voor je te maken. Er waren een paar kleine dingetjes niet helemaal goed gegaan, maar die zijn direct en goed opgelost. De klantgerichtheid is top.
Reactie of foto toevoegen
“Origineel ontwerp”
Door Familie Roozen op woensdag 5 mrt 2014 '14 | vestiging Helmond
In het voortraject zijn we bij meerdere keukenzaken wezen kijken en op advies van onze interieurarchitect zijn we naar de showroom van Aswa keukens gegaan. De klantvriendelijkheid, het meedenken en de originele ideeën voor het ontwerp van onze keuken vonden we erg prettig. De levering en de montage zijn prima verlopen en we kunnen zeer zeker aanraden om eens bij Aswa Keukens te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door M.v.S. op dinsdag 18 feb 2014 '14 | vestiging Helmond
Vrienden hadden ons aangeraden om bij Aswa Keukens te gaan kijken. We zijn ook nog bij een andere keukenzaak geweest maar bij Aswa hadden we direct een goed gevoel en daar hebben we onze nieuwe keuken gekocht. Alle afspraken zijn goed nagekomen en de klantvriendelijkheid en de service zijn uitstekend. We hadden een klein probleempje dat direct en tot volle tevredenheid is opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service”
Door R. van Mierlo op woensdag 12 feb 2014 '14 | vestiging Helmond
Over mijn nieuwe keuken die ik bij Aswa in Helmond heb gekocht ben ik erg tevreden. In de showroom word je deskundig geholpen, de service is goed, alle afspraken worden correct nagekomen en ook de levering is vlekkeloos verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Jochem op dinsdag 4 feb 2014 '14 | vestiging Uden
Voor onze nieuwbouwwoning hebben we meerdere keukenshowrooms bezocht, en via de projectontwikkelaar zijn we bij Aswa in Uden terecht gekomen. Over Aswa kan ik kort zijn, we werden er door Vincent Nissen vakkundig geadviseerd, de service is uitstekend en ze zijn erg klantvriendelijk. Mede omdat we zo tevreden zijn heeft mijn broer inmiddels ook een keuken bij Aswa gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd voor een gedegen advies”
Door R.W. op vrijdag 31 jan 2014 '14 | vestiging Hilversum
Omdat er in de door ons bezochte modelwoning een keuken van Aswa was geplaatst zijn we via de bouwer bij de showroom in Hilversum wezen kijken. Deze showroom is erg groot zodat je een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Bovendien word je er op een vakkundige manier geadviseerd en wordt er alle tijd aan je besteed, zowel voor het ontwerp en de tekening als voor het uitzoeken van alle materialen. Na de plaatsing hadden we een klein probleempje met de Quooker waarbij Aswa ons niet kon helpen. Nadat wij dit aangekaart hadden bij de leverancier werd dit gelijk verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door L.B. op woensdag 29 jan 2014 '14
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken van Aswa, alles was tot in de puntjes verzorgd en is prima en geheel volgens afspraak verlopen. Het enige minpuntje vond ik het bewaarboek, dat je als bijlage bij de koopovereenkomst krijgt. Er staan allerlei verplichtingen voor de koper in en is geschreven in een stijl die echt uit de tijd is. Onze ervaring met Aswa was precies het tegenovergestelde, we hebben ze als een zeer klantvriendelijk en service gericht bedrijf leren kennen en bevelen ze van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door Remmers op donderdag 23 jan 2014 '14
Op advies van de aannemer van het nieuwbouwappartement hebben we de nieuwe keuken bij Aswa gekocht. In de showroom hebben ze een uitgebreide sortering en je wordt er goed geadviseerd. Ook toen er onlangs een probleempje met de vriezer was is dit direct verholpen. Klantvriendelijkheid, service, kwaliteit, alles is dik in orde bij Aswa.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit keukens”
Door Mevr. J.M. Raijmakers op woensdag 15 jan 2014 '14
Ik kende Aswa alleen van het langs de showroom rijden en op mijn zoektocht naar een nieuwe keuken ben ik, met de door mij gemaakte opzet voor een nieuwe keuken, maar eens binnengestapt. Wat ik heel prettig vond is dat ze bij mij thuis zijn wezen kijken, zodat ik advies op maat kreeg. Over de nieuwe keuken, de service, de levering, de klantvriendelijkheid, kortom over alles ben ik zeer tevreden. Het enige minpuntje vond ik dat er in principe geen gespecificeerde offerte wordt gegeven, je krijgt een totaal bedrag. Omdat ik al bij Altis in Oss was wezen kijken wist ik dat het bedrag in orde was, maar dat had ik toch graag anders gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Familie Vlasman op vrijdag 20 dec 2013 '13 | vestiging Hilversum
In ons huurappartement stond al een keuken van Aswa, en omdat we die graag wilden uitbreiden zijn we bij Aswa gaan kijken, We werden er uitstekend geholpen en zijn erg blij met het resultaat. Bij de montage van het aanrechtblad was een stukje afgebroken en de knopjes van de afzuigkap zaten wat te hoog, maar beide zaken zijn netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Service is uitstekend”
Door Familie Leijten op donderdag 19 dec 2013 '13 | vestiging Dordrecht
De project keukenboer van onze nieuwbouwwoning vonden we wat prijzig en omdat een kennis van ons bij Aswa werkt zijn we daar terecht gekomen. We zijn erg tevreden over de service en de moeite die ze voor ons hebben gedaan. Alles is tot volle tevredenheid verlopen en we bevelen Aswa graag aan.
Reactie of foto toevoegen
“Origineel ontwerp”
Door Familie Siebes op woensdag 18 dec 2013 '13
Voor een nieuwe keuken in ons appartement hebben we meerdere showrooms bezocht, en op aanraden van onze neef, die onlangs bij Aswa keukens had gekocht en heel tevreden was, zijn we ook bij Aswa geweest. We werden er vriendelijk ontvangen en geadviseerd door Lodewijk. Hij bood uit zichzelf aan wat schetsjes te maken, en zijn voorstellen waren zo origineel, dat we besloten hebben met Aswa in zee te gaan. Over de klantvriendelijkheid en service niets dan lof, de levering en installatie verliep goed, en wij zijn helemaal tevreden. Lodewijk is persoonlijk nog komen kijken naar het eindresultaat, en dat hebben we erg op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Mevr. H. op maandag 16 dec 2013 '13 | vestiging Helmond
Omdat onze zoon een keuken bij Aswa had gekocht en hierover erg tevreden was zijn we voor onze nieuwe keuken onder anderen ook in de showroom van Aswa in Helmond wezen kijken. We zijn er meerdere keren geweest om de zaken door te nemen en hadden elke keer het gevoel dat men alle tijd voor ons nam, er was hun niets te veel. Prettig in Helmond is dat er zoveel keuze in de showroom is, zodat je kunt zien wat je koopt. De levering is probleemloos verlopen en ook wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service van Aswa.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens ASWA Keukens
aDordrecht (5 ervaringen), Mijlweg 53c, 3316 BE Dordrecht, tel 078 - 632 12 80
bHelmond (34 ervaringen), Zuiddijk 18, 5705 CS Helmond, tel 0492 - 54 81 86
cHilversum (19 ervaringen), 2e Loswal 3, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 15 75
dUden (11 ervaringen), Rondweg 101, 5406 NK Uden, tel 0413 - 24 15 95
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.