Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Kesteren (Gelderland)
319 ervaringen
Elst GLD (Gelderland)
251 ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
75 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
38 ervaringen
8,6
I-Kook
Huissen (Gelderland)
269 ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
47 ervaringen
Bunnik (Utrecht)
25 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
7,9

B Dutch

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0485-442217 | Het Riet 9A, 5431 NL Cuijk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van B Dutch
B Dutch is een Nederlandse interieurbouwer en fabrikant van het B Dutch design label van hoogwaardige interieur-, keuken- en sanitairproducten
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over B Dutch. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Wastafelmeubel”
Door Gert-Jan de Haas op dinsdag 26 jun 2018 '18
Buitengewoon goed geadviseerd. Perfect aan de levertijden gehouden. Uitstekende kwaliteit / prijs verhouding. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 319 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
Elst GLD (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 251 ervaringen
“Supermooi allemaal”
Door LMJ Steeghs op vrijdag 22 jun 2018 '18
We hebben een grote kledingkast en een modern wandemeubel gekocht bij B-Dutch voor onze slaapkamer. We zijn meer dan tevreden en blij met de aanpak van dit bedrijf: je wordt gastvrij ontvangen, er wordt met je meegedacht over het totaalconcept (de hele 'look en feel' van de slaapkamer) en we kregen een rondleiding door de showroom en de fabriek om tot de materiaalkeuze te komen. Wat een mooie spullen maken ze daar! Het resultaat is prachtig geworden: modern, strak met een luxueuze uitstraling. Mede door het hoogwaardige materiaal en de details zoals LED verlichtingsstrips en soepel lopende laden. We gaan zeker terug voor de rest van de verbouwing!
FOTO VAN LMJ STEEGHS
Wandmeubel
Reactie of foto toevoegen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 75 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
“Erg tevreden”
Door E. Jurjens op maandag 4 jun 2018 '18
Bij B Dutch een keuken, badmeubel en tegels uitgezocht. Goede begeleiding en advisering! Personeel was erg behulpzaam en ter zake kundig! Resultaat: een prachtig, hoogstaande keuken van mooie materialen! Een op maat gemaakt wasmeubel ; een echte blikvanger in onze badkamer! Ben erg tevreden met het resultaat en de service!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door B. Schampers op maandag 4 jun 2018 '18
Heel erg blij met nieuwe badkamer. Het bad en de mooie (wing) wastafels . Super mooie producten . Goede service en keurig afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij ermee”
Door Janine Huijsman op zondag 3 jun 2018 '18
Keuken laten maken op maat met hardstenen bladen en dubbele gootstenen, prachtig vakwerk. Kwaliteit is top! Nog iedere dag heel blij dat we deze bijzondere keuken bij B Dutch hebben laten maken. Fontein voor in het toilet is nog steeds een eyecatcher! Heel blij met BDutch!
Reactie of foto toevoegen
“Super kwaliteit, goede prijs”
Door Janske Hardenberg op maandag 21 mei 2018 '18
Super kwaliteit, goede prijs

We hebben een badmeubel (notenhout met Corian), fonteintje voor het toilet en een inbouwspot gekocht. Wij werden erg blij van de kwaliteit. Super strak!
Reactie of foto toevoegen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 38 ervaringen
8,6
I-Kook
Huissen (Gelderland)
“Prima” score uit 269 ervaringen
“Moeizaam”
Door De Bruin op donderdag 29 mrt 2018 '18
Rioollucht uit bad, kranen roesten en moesten allerlei elementen van worden vervangen, souchekop vielen de rubberen dopjes uit (2x) uiteindelijk wel nieuwe gekregen, kunstof bad bij naad gesprongen waarvoor monteur langs zou komen. Maar na 1,5 maand bellen en mailen nog steeds niemand gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Maken zich er makkelijk van af”
Door I. Mattijssen op dinsdag 5 jul 2016 '16
• De levering was incompleet
• De geleverde rozetten waren niet van de juiste maat en moesten nageleverd worden.
• De kleur van de slang is niet conform afspraak

BDutch maakt zich erg makkelijk af van klachten.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Wandmeubel
1 / 1
Vestiging B Dutch
Website: www.bdutch.nl
aCuijk , Het Riet 9A, 5431 NL Cuijk, tel 0485 - 44 22 17
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.