Feedback
9,1

Bemmel & Kroon

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bemmelenkroon.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bemmel & Kroon
Een nieuwe keuken is al gauw een hele investering. Terecht dat u bij zo'n uitgave van tevoren maximale zekerheid wilt hebben dat alles klopt. Bemmel & Kroon geeft u die zekerheid. Als door en door gezond familiebedrijf focussen we al ruim 50 jaar op één ding: blijvend tevreden relaties. Zo komt het dat we zelfs klanten hebben die al 4 keer of vaker een keuken van ons afnamen.

Het recept van ons succes:
• Continu zo'n 150 opstellingen in 3 showrooms (Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius).
• Unieke presentatie van de inbouwapparatuur, bij ons kunt u zo goed als alles "in het echt” uitzoeken en hoeft het niet vanuit een folder.
• Door gebruik te maken van het nieuwste computerprogramma kunnen we uw droomkeuken goed voor u visualiseren.
• Wij voeren alle denkbare stijlen.
• Wij vragen geen enkele aanbetaling.
• Wij komen de keukenruimte gratis voor u opmeten.
• Onze offerte is altijd helder en volledig, dus geen dure verrassingen achteraf.
Ervaringen
Er zijn 713 ervaringen over Bemmel & Kroon. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren440 ervaringen
4 sterren224 ervaringen
3 sterren14 ervaringen
2 sterren14 ervaringen
1 ster12 ervaringen

Per vestiging:
“Aanvulling”
Door Yvonne Janssen op zondag 24 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Onlangs een mooie aanvulling op de keuken in mijn appartement uitgezocht. Bij Bemmel&Kroon hebben ze er voor gezorgd dat het matcht met de bestaande keuken. Hartelijk dank voor het meedenken hierin. De installatie van de keuken hebben ze heel gedaan en waren tegen het middaguur klaar. De aflevering en installatie ging zeer voorspoedig.
FOTO VAN YVONNE JANSSEN
Keuken voorspoedig geinstalleerd
+ Toon extra foto van Yvonne Janssen
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Vivienne op woensdag 20 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Goede service bij Bemmel en Kroon. De keuken is super vlot geplaatst en staat heel netjes. Monteur Herman heeft super werk geleverd en ik ben erg tevreden. Zeker een aanrader!
FOTO VAN VIVIENNE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mega goed”
Door Lotte van Ruiten op maandag 18 mrt 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Bemmel en Kroon gekocht en zijn er super blij mee! Er is goed door de verkoper naar ons geluisterd en ingespeeld op al onze wensen. Ook toen wij aangaven dat de keuken eigenlijk eerder geplaatst moest worden dan wij in de eerste instantie hadden afgesproken is er onwijs veel door hen geregeld om dit alsnog voor elkaar te krijgen! Ook de monteur was enorm vriendelijk en behulpzaam.
Kortom wij zijn echt mega tevreden!
FOTO VAN LOTTE VAN RUITEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Michael op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben een keuken gekocht. De service was heel erg goed en professioneel. Ik raad Bemmel & Kroon zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend verlopen”
Door anje broekman op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Keuken. We zijn heel goed geadviseerd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. De communicatie verliep uitstekend. En we hadden een uitmuntende aannemer.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Van der Haagen op donderdag 14 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Volledige keuken en apparatuur gekocht. Plezierige en professionele begeleiding. Er wordt goed mee gedacht en het advies was op maat. Alle afspraken qua leverantie en plaatsing zijn goed nagekomen.
FOTO VAN VAN DER HAAGEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door lenie Kester- Schenkeveld op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
ik heb een geheel nieuwe keuken gekocht. heel fijn ontvangen in de winkel. goede adviezen en een fijne levering. ook is de keuken snel geplaatst. Kortom heel tevreden.
FOTO VAN LENIE KESTER- SCHENKEVELD
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend begeleid”
Door Koen en Judith op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Simone Marck heeft ons uitstekend begeleid bij het maken van onze keuzes. Door de mooie prijzen was er meer mogelijk dan we hadden verwacht. 1,5 jaar voor de oplevering van ons huis hebben wij de keuken al gekocht. Het was hierna ook nog mogelijk om een paar maanden voor de oplevering een aantal dingen aan te passen. Zowel door de begeleiding als door de goede prijs/kwaliteit verhouding zullen wij in de toekomst zeker terugkomen bij Bemmel en Kroon.
FOTO VAN KOEN EN JUDITH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Roger de Klerk op zaterdag 9 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en deze laten plaatsen door Bemmel en Kroon. Onze ervaring is goed tot super. De afspraken die we gemaakt hebben kwamen ze uitstekend na, en daarbij was de keuken super snel geplaatst. Ik wil dan ook het bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN ROGER DE KLERK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Scheffer op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht voor ons huis. De medewerkers zijn vriendelijk, denken goed mee en begeleiden je door het hele traject.

Aanvulling ontvangen 12 maart 2019: De keuken is geleverd en dit is goed gegaan. De keuken is vlot geplaatst en er waren geen bijzonderheden.
FOTO VAN SCHEFFER
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Stokman op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Cruquius
We hebben een keuken gekocht. Goed geholpen en alles naar wens. Zeer tevreden over het plaatsen van de keuken. Ik zou Bemmel en Kroon zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hans en Bianca op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij begonnen in het najaar met het uitzoeken van onze nieuwe keuken bij Bemmel en Kroon. Ver voor de kerst rondden we dit mooie project af. Na een drietal gesprekken, tekeningen, offertes, en engelengeduld van Satisch kwamen we tot het definitieve ontwerp. Goede adviezen brachten ons op andere ideeën. We waren tevreden! Het inmeten en later plaatsen door een vakkundige monteur (op aanraden van de buren) maakte ons en zeer tevreden. Goede tips, keuken was compleet en binnen twee dagen ingebouwd en klaar! Het was t wachten waard. Kortom: superblij met onze keuken! En dank Bemmel Kroon voor alle goede service. Een aanrader!
FOTO VAN HANS EN BIANCA
Keuken met fornuis
+ Toon extra foto van Hans en Bianca
Reactie of foto toevoegen
“Vette 10”
Door Tim Medenblik op vrijdag 1 mrt 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Yorin, en Super blij en over de afhandeling hiervan. Yorin verdiend een dikke vette 10 van ons. Gr Tim & Iteke
FOTO VAN TIM MEDENBLIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Juweel”
Door M. Warmerdam op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Heel goed geholpen met het kopen/samenstellen van mijn keuken. Ik heb alles goed doorgenomen en wij zijn er samen goed uitgekomen. Ik zou zeker Bemmel & Kroon aanbevelen. Het is een juweel.
Reactie of foto toevoegen
“Verstand van zaken”
Door Renske op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Na uitgebreid warenonderzoek keuken gekocht bij B&K, beste prijs kwaliteit verhouding. Goed geholpen door Raymond. Komt over als echte verkoper en dat is hij denk ik ook :-), maar hij gaf ook goede adviezen en nam steeds de tijd voor ons. In tegenstelling tot sommige andere zaken merkte je dat hij et echt verstand van heeft. Keuken is in januari geplaatst door Jacco Lobee, helemaal top. Eén prullenbak is niet goed geleverd dus daar wachten we nog op. Maar verder alles goed en naar wens. Nu genieten. Bij ons verliep alles goed, maar zou het na zo'n grote aankoop ook wel fijn vinden dat iemand daarna belt of alles maar wens is verlopen. Is misschien ook handig voor verdere verkoopadviezen.
FOTO VAN RENSKE
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste hele keuken”
Door GP Rijgersberg op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Cruquius
Heel goed netjes gewerkt de service was prima
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam de Bruijne op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben in oktober een keuken besteld en zijn geweldig geholpen goed advies door hr Cabouter 4 februari is de keuken in 2 dagen geplaatst door een goede montuer die zorgvuldig te werk ging we zijn super blij en tevreden Kees en Tonnie de Bruijne.
FOTO VAN FAM DE BRUIJNE
Reactie of foto toevoegen
“Prettig advies”
Door Jeanine Marges op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht bij van Bemmel en Kroon, en ben zeer prettig geadviseerd door D.Cabooter. De communicatie ging vlot en er werd goed geluisterd. Alles was goed besteld en er waren geen rare verrassingen. De monteur R. Isselman is een heel vakkundige prettige vakman. Hij heeft ook extra werk verricht zoals afvalbakjes inmeten en plaatsen en een achterwand en een glasplaat gemonteerd die ik zelf had aangeschaft, tegen een zeer schappelijke meerprijs. Er werd echt aandacht besteed aan mijn wensen. Ik ben erg blij met het resultaat!
FOTO VAN JEANINE MARGES
+ Toon extra foto van Jeanine Marges
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Ricardo Meijer op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Bemmel & Kroon (vest. Den Haag) gekocht en zijn heel erg tevreden. De gesprekken verliepen prettig met duidelijke informatie en direct een goed beeld van hoe de keuken eruit komt te zien. De keuken is helemaal naar wens!
FOTO VAN RICARDO MEIJER
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Willem en Elja van Middelkoop op zaterdag 16 feb 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een complete keuken gekocht. Vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen zijn we zeer tevreden over Bemmel en Kroon. De verkoper en diegene die de keuken plaatsten waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam.
FOTO VAN WILLEM EN ELJA VAN MIDDELKOOP
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwhuis”
Door Erik op maandag 11 feb 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij wilden voor ons nieuwbouwhuis een keuken kopen bij een zaak die goede reviews had en die niet werkt met stuntprijzen waar je direct over moet beslissen, maar direct duidelijkheid geeft over een reële prijs, waar je rustig over kunt nadenken en kunt vergelijken met andere aanbieders. We hebben enkele keukenzaken bezocht die aan die criteria voldoen en daarbij kwam Bemmel en Kroon er het beste uit: goede voorlichting en advies, goed en flexibel inspelen op onze wensen, geen valse verwachtingen wekken, direct de benodigde informatie leveren, afspraken nakomen. Daar hebben wij dus onze keuken gekocht (ordernr. ZTW529984). Voor het traject tot de beslissing om de keuken te kopen hebben we niets dan lof.
Een volledige keuken met apparatuur is een complex product. Bij een nieuwbouwhuis ligt er nogal wat tijd tussen de koop en de uiteindelijke levering (bij ons meer dan een jaar). Als de plaatsing van de keuken eraan komt, moet je zelf wel goed opletten dat alles in de definitieve lijsten en tekeningen klopt. Sommige nummers zijn veranderd, maar er bleken toen ook enkele vergissingen in geslopen te zijn, die we tijdig hebben kunnen corrigeren. Bemmel en Kroon had in dat stadium daar wel wat meer aandacht aan mogen schenken. We hebben de keuken en de apparatuur inmiddels enige tijd in gebruik. Het ziet er heel goed uit en over het algemeen doet alles het prima. Een enkel klein dingetje dat bijgesteld moest is vlot door de service van Bemmel en Kroon verholpen. Wel hadden we een serieus probleem met de inductieplaat van Siemens. De serviceafdeling van Bemmel en Kroon nam dat eigenlijk niet serieus en stuurde ons door naar de technische dienst van Siemens, die ontkende dat er iets mis was en er niets aan wilde doen. Wij hadden ons eigenlijk al bij de situatie neergelegd, maar toen we voor iets anders nog eens bij het Inspiratiehuis van Siemens waren, kwam deze teleurstellende ervaring ter sprake met een (niet-technische) medewerker. Zij vond dat zoiets niet zou moeten kunnen. Door haar tussenkomst is de inductieplaat toen vervangen door een andere die het wel prima doet! Wij vinden dat hier in feite is geprobeerd een technisch niet-deskundige de klant met een kluitje in het riet te sturen. We hadden verwacht dat Bemmel en Kroon de zaak serieuzer bij Siemens had aangekaart, zodat de uiteindelijk gevonden toevallige oplossing direct was aangeboden.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Fam. van Egmond op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Cruquius
Wij hebben tot volle tevredenheid onze keuken gekocht bij Bemmel & Kroon op de woonboulevard in de Cruquius. Goed advies en meedenkend zijn we tot een prachtige opstelling gekomen. Ook de montage was top, alles was netjes uitgevoerd! Echt een aanrader.
FOTO VAN FAM. VAN EGMOND
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Pieter Kuiper op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Den Haag
Keuken besteld en laten plaatsen door Bemmel en Kroon Alles is perfect verlopen. Van gesprek naar lerverling tot plaatsing. Alles is geplaatst zoals afgesproken en zelf nog een klein beetje mooier met een subtiel Alu randje tussen de koelkast en de de keuken. Erg mooi wat het enige negatieve puntje was is dat ons niet verteld is dat we het stenen aanrechtblad moesten in smeren kwamen we later achter.
FOTO VAN PIETER KUIPER
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door Anne en Frank van Rij op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben begin januari tot volle tevredenheid een nieuwe keuken van Bemmel & Kroon laten plaatsen, dit is allemaal precies volgens planning geleverd en vakkundig geplaatst door Mark Asselman. Wij zijn zeer te spreken over de manier van verkoop en klantbehandeling bij B&K meedenkend in onze wensen zonder druk, alle tijd nemen om de juiste apparatuur uit te zoeken, en goed advies hoe op te bouwen en te plaatsen
FOTO VAN ANNE EN FRANK VAN RIJ
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Anne en Frank van Rijn
Reactie of foto toevoegen
“Next 125 keuken”
Door Fam de Vries op maandag 21 jan 2019 '19 | vestiging Den Haag
Schitterende Next 125 keuken gekocht bij Bemmel & Croon vestiging in Den Haag.
Heel fijn geholpen door de heren Marcel Leenman en Satisch Charterpal. We wilden iets meer dan alleen de keuken daar deze moest overgaan in de woonkamer. Aan al onze wensen hebben ze meegedacht en advies gegeven. De keuken is geplaatst zonder restwerk. De matglazen achterwand en het deel in de woonkamer is door ons zelf uitgevoerd.
FOTO VAN FAM DE VRIES
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam de Vries
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A K Singh op zondag 13 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
I bought the entire kitchen and it looks really good after installation. Bemmel & Kroon helped me with designing my kitchen virtually first with a lot of options. Their installation was perfect and after that, the waste collection from the home is the service that I was an addon. I would recommend this company.
FOTO VAN A K SINGH
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door John van Overloop op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een hele mooie keuken gekocht. Goed advies met 3D begeleiding en installatie was zeer goed en professioneel.
FOTO VAN JOHN VAN OVERLOOP
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pijper op woensdag 9 jan 2019 '19 | vestiging Den Haag
Na 15 jaar wederom de keuken in ons nieuwe huis bij Bemmel & Kroon gekocht. Veel tips gekregen bij de aankoop waardoor het gebruiksgemak optimaal blijkt zijn. Zeer tevreden over plaatsing en service achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Lily op maandag 7 jan 2019 '19 | vestiging Den Haag
We waren eigenlijk van plan om bij Superkeukens te kopen en Bemmel was de laatste bevestiging om bij Superkeukens te kopen. Maar we bleken voor dezelfde prijs een veel luxere keuken te kunnen krijgen bij Bemmel. Hier kon Superkeukens helaas niet meer tegen op. Ook de ontvangst bij Bemmel was uiterst vriendelijk en we konden de eerste keer ook rustig rondkijken zonder opdringerige verkopers. We zijn daarna op afspraak door Sattisch Chatterpal geholpen. Hij heeft ons supergoed geadviseerd, echt gebaseerd op onze kookwensen. Montage werd gedaan door Arie Kortlever, ook uitstekend. Al het vuil wordt ook netjes opgehaald. Naservice was ook perfect, zo was 1 frontje beschadigd en 2 bakken van de voorraadkast, zonder problemen vervangen. Kortom, super tevreden en werkelijk onze droomkeuken gekregen!
FOTO VAN LILY
Luxe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michael R. op zaterdag 5 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij waren een tijd op zoek naar een keukenzaak waar meer mogelijk was dan een standaard lay-out. Wij zaten namelijk met een gebogen muur. Bij meerdere concurrenten konden we daar niets plaatsen we beperkt in de keuze. Echter nam Yorin bij Bemmel en Kroon alle moeite om naar de mogelijkheden te kijken ipv onmogelijkheden. Het resultaat is een geweldige keuken die de volledige ruimte benut. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN MICHAEL R.
Geweldige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Angelique Regeer op dinsdag 1 jan 2019 '19 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een hoogglans wit en antraciet grijze keuken gekocht. Zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen door de verkoper met samenstellen.en ook zeer tevreden met de keuken monteur en het uiteindelijke resultaat. Heel er blij mee!
FOTO VAN ANGELIQUE REGEER
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door F.W. van der Schot op dinsdag 1 jan 2019 '19 | vestiging Cruquius
Complete keuken gekocht inclusief koelkast, vriezer, oven, kookplaat en afwasmachine. Alles van Siemens als geadviseerd. Er werd ruim de tijd genomen voor ontwerp en advies. Ook de montage kwam in twee dagen supergoed tot stand. De moraal van het verhaal: wie hier geen keuken gaat kopen doet zichzelf te kort.
FOTO VAN F.W. VAN DER SCHOT
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Koen en Ria Wolleswinkel op maandag 31 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We hebben bij Bemmel en Kroon een keuken gekocht voor ons nieuwe Appartement in Katwijk. We zijn daar prima geholpen door een van de dames van het verkoopteam. Dat ging in een heel ontspannen en prettige sfeer. Via internet (mijnkeuken.nl) konden we daarna alles volgen tot aan de dag dat de keuken werd geplaatst. Het plaatsen is perfect verlopen. Precies volgens afspraak en alles tip top in orde. We zouden een ieder aanraden om bij Bemmel en Kroon een keuken te kopen. TOP ZAAK !!
FOTO VAN KOEN EN RIA WOLLESWINKEL
Nieuwe keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mathijs op zondag 30 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken aangeschaft via Bemmel & Kroon. Zeer tevreden over de service van Bemmel & Kroon, zowel het bestelproces, de levering als de installatie verliepen uitermate soepel. Kortom, we raden Bemmel & Kroon zeer zeker aan.
FOTO VAN MATHIJS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“De service was goed”
Door H.H. van As op zaterdag 29 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben in het voorjaar een keuken gekocht in Zoeterwoude. Met ons voorwerk konden wij in korte tijd een keuken samenstellen. Hierbij goed geholpen door de adviseuse van Bemmel en Kroon. De service was goed. Er was regelmatig contact inzake vragen/wijzigingen en de levering van de keuken. Ook het plaatsen van de keuken werd op een vakkundige wijze gedaan.
FOTO VAN H.H. VAN AS
Klassieke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door W.Oenema op zaterdag 29 dec 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht met alle apparatuur erin, ben er heel blij mee, maar bovenal met de montage door jacco, fantastisch gedaan!
REACTIE VAN W.OENEMA
Ik heb een keuken gekocht met alle apparatuur erin, ben er heel blij mee, maar bovenal met de montage door Jacco, fantastisch gedaan, prima service!!
Reactie of foto toevoegen
“Overall redelijk maar kon beter”
Door Bart op zaterdag 22 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Het was voor ons een zware bevalling want we liepen al jaren te twijfelen over de opzet inhoud etc. Door een tip van een vriend werd ik gewezen op deze winkel. Groot assortiment kwaliteit op verschillende niveaus. Dus keuze genoeg maar wel met goede producten. Prijs aantrekkelijk en transparant. Het hele voortraject liep redelijk soepel. Het was niet de meest creatieve manier van meedenken. Maar het resultaat was degelijk. We hebben het ontwerp moeten aanpassen puur voor extra werkruimte en gebruikers gemak. Dat zou ook vanuit het bedrijf gekund hebben. De keuken werd zeer vakkundig geïnstalleerd. Kleine rondleiding etc. moesten we zelf uitzoeken. Nu we de keuken een maand in gebruik hebben vallen dingen op. Vanaf t begin schrokken we ons rot van de grootte. We zijn er nu enigszins aan gewend maar een servieskast die in de ruimte stond en ook gepland was, past er niet meer in... dat is echt balen want wat te doen met de zaken die daarin stonden. Het aanrecht is precies gemaakt volgens bouwtekening maar veel dieper dan het oude. " tja eigen schuld. " maar ik vind day er meer praktisch meegedacht had mogen worden. Gelukkig hebben we zelf een kleinere afzuiger bedongen anders waren kastjes en delen werkblad niet bereikbaar geweest/ capaciteit te klein. De lades hadden we beter naar moeten kijken qua hoogte veel potjes etc. passen niet. Besteklades en pannen lades idem. Te snel besloten denk ik, en mogelijk te veel uit gegaan van de opstelling in de showroom. Licht is mooi. Aanrecht ook en de rest , mn de apparatuur is fantastisch. Het ziet er strak uit, maar goed, ik moet nog steeds wennen. Ik liep niet te dansen van plezier de eerste weken. Ik had eigenlijk wel een aftersales gesprekje verwacht; een telefoontje of wat dan ook. Wellicht moet ik deze mail met uitnodiging om mijn review te schrijven als zodanig beschouwen. Ok centimeters en bouwtekeningen liegen niet maar als onervaren keuken bouwers had ik graag praktischer tips of waarschuwingen gehad. Wellicht slim om met nieuwe techniek ook maar VR te maken of zo. Overall goed/ redelijk maar wellicht tóch te snel besloten en wat die kast betreft toch verkeerd voorgelicht/ meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Vos Albert op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een compleet nieuwe keuken uitgezocht, besteld en laten plaatsen, Geweldige service
FOTO VAN VOS ALBERT
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de aankoop”
Door Bianca Heijker op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben onze keuken bij Bemmel en Kroon gekocht en zijn er erg blij mee! In de vestiging Cruquius zijn we eerst gaan rond kijken, we werden vriendelijk geholpen door een gastvrouw. Vervolgens maak je een afspraak voor een offerte, wij werden gekoppeld aan verkoopadviseur Bram, hij heeft ons prima geholpen en luisterde naar onze wensen. Zelfs de dag voor de bestelling, hebben wij nog dingen gewijzigd, was allemaal geen probleem! De levering en plaatsing verliep ook allemaal goed en het materiaal wordt de dag na plaatsing zelfs netjes opgehaald. Service! Enige tip aan Bemmel en Kroon is, nadat de keuken geplaatst is een telefonisch afsluitend gesprek in te plannen om te checken of alles naar wens is gegaan of dat er nog dingen zijn. Na een misverstand werd dit ook gelukkig opgepakt! Ps we wachten alleen nog op de Boretti Tonello bbq;)
FOTO VAN BIANCA HEIJKER
Reactie of foto toevoegen
“Design keuken”
Door Hans en Marja Schamhart op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Cruquius
Design keuken gekocht bij Martin van Honsbeek van Kroon & Bemmel in filiaal Cruqius. Wat een topper. Zeer servicegericht, informerend en ter zake kundig. Heeft oog voor relevante details en voegt echt wat toe aan het verkoopproces. Niet te veel gepingel. Kwaliteitskeuken met bijbehorende prijs. En verassend: technische en installietekeningen waren er meteen na 1 werkdag. Dat kwam erg goed uit met de in mijn nek hijgende bouwer.
Reactie of foto toevoegen
“Meerwaarde”
Door MarcelS op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Bij Bemmel en Kroon een keuken gekocht omdat bij het opstellen van een vrijblijvende offerte, ik een goed gevoel had dus de deal was binnen een uur besloten.
De redenen waren:
- de vakbekwaamheid, advisering en het meedenken van de verkoopadviseur Simone
- een overzicht op een scherm van de adviesprijzen, het kortingspercentage en de netto prijzen;
- kortingspercentages op inbouwapparatuur zijn hoog en vergelijkbaar met webwinkels ;
- voor plaatsing van de keuken wordt de ruimte na afspraak ingemeten en na een collegiale toets wordt de order definitief gemaakt;
- op verzoek van mij zijn de wegplinten/ spatranden icm vensterbank na plaatsing van de keuken ingemeten en op maat gemaakt, deze zijn binnen 3 weken geplaatst zonder meerkosten. Hierdoor is de strakke lijn gebleven door de vensterbank in de spatrand te verzinken

Bent u aan een nieuwe keuken toe, raad ik u Bemmel en Kroon aan. Bemmel en Kroon heeft een meerwaarde voor de klant.
FOTO VAN MARCELS
Hoekkeuken
REACTIE VAN MARCELS
Door de 3D tekening die de verkoopadviseur maakt krijgt u een goed en realistisch beeld van de keuken die u wilt aanschaffen
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk”
Door Westgeest op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een nieuwe keuken. Prettige verkoop en uitleg van materialen en apparatuur. Prima service bij vragen. Duidelijke afspraken.
FOTO VAN WESTGEEST
Nieuwe keuken
REACTIE VAN INGRID
Welke kleur is jouw keuken? En welk materiaal werkblad hebben jullie?
REACTIE VAN WESTGEEST
De kleur is kristalgrijs mat. Het werkblad is Easy Rock Velvet (conlosietsteen).
REACTIE VAN INGRID
Dank je wel. Mooie keuken! :)
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Sejla Akagic op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben hier een keuken gekocht vorig jaar ivm nieuwbouw woning. Na een jaar hebben we ook nog wat wijzigingen doorgevoerd. Goed geholpen en ook montage van de keuken is goed verlopen. Een degelijke winkel, verstand van zaken, geen opjaagpraktijken en belachelijke kortingen, goede kwaliteit vd apparaten en kastjes. Ik zou ze zeker aanbevelen. Dank je wel Bemmel&Kroon en Raymond!
FOTO VAN SEJLA AKAGIC
Opgeleverde keuken
+ Toon extra foto van Sejla Akagic
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Daan van Berkel op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken aangeschaft bij Bemmel en kroon in Zoeterwoude. De service in de winkel was uitermate vriendelijk. Onder het genot van een kopje koffie hebben we onze hele keuken mooi ingetekend. Ook de plaatsing van de keuken verliep soepel. Een aanrader
FOTO VAN DAAN VAN BERKEL
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met goed advies”
Door Ruud en Josy van de Graaf op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een schitterende en complete Schüller keuken gekocht bij de steeds weer sympathieke Ricardo Buvelot, die ons goede adviezen heeft gegeven. Konden via een eigen keukennummer ons hele traject volgen. Service staat hoog in het vaandel en als je bij een probleem gewoon "aan de bel trekt", wordt het kundig opgelost door eigen medewerkers. Bedankt Ricardo, Michael van der Aar, Hans, Remco, receptionistes en alle overige medewerkers!
FOTO VAN RUUD EN JOSY VAN DE GRAAF
Schüller keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geïnformeerd”
Door C.E.J. van Oosten-Roelands op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn zeer goed geïnformeerd en geholpen. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN C.E.J. VAN OOSTEN-ROELANDS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sylvia en Ton Stolwijk op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht. Als je vragen had, werd je goed te woord gestaan. Ook het plaatsen van de keuken is zeer goed gedaan door een hele goede monteur. Kortom wij zijn zeer tevreden mensen en zullen zeker in onze familie- en kennissenkring Bemmel & Kroon aanraden. Ook een woord van grote dank aan onze adviseuse Simone Mark, die ons voortreffelijk heeft begeleid.
FOTO VAN SYLVIA EN TON STOLWIJK
Keuken voortreffelijk begeleid
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Margo op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Super mooie keuken gekocht bij Bemmel & Kroon, heel blij mee. Vanaf het advies in de winkel tot het monteren bij me thuis; overal werd ik goed geholpen. Aanrader!
REACTIE VAN MARGO
En de foto (plinten volgen nog)
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Simone op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keuken gekocht bij de vestiging in Zoeterwoude. Zeer tevreden over het advies en de hulp die we kregen bij het uitzoeken van de keuken. Enige tijd na de koop nog aanpassingen gedaan, dit was geen probleem. Ook over de montage tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Familie de boer op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
We zijn ontzettend blij met onze keuken en de service van Bemmel en kroon. We zijn bij verschillende andere bedrijven geweest maar zijn nergens zo fijn geholpen. Er werd echt de tijd voor ons genomen, meegedacht en ook hadden wij het gevoel hier een eerlijk advies te krijgen ipv continue opgejaagd te worden en verkooppraatjes door 'snelle jongens'. Ook de plaatsing ging keurig en we hebben geen enkele problemen gehad alles deed het en er werd keurig gewerkt. Karton werd netjes opgevouwen in een hoek en de volgende dag inderdaad op de aangegeven tijd opgehaald. Hulde! Een puntje voor kopers die een grotere spoelbak overwegen ( super handig om ovenrooster in schoon te makken en grote bakblikken); wij hebben een normale kraan genomen bij nader inzien is een kraan die je af kan nemen (zoals in de horeca /spoeldouche) fijner omdat je dan de hele bak schoon kan spuiten. Verder zijn wij meer dan tevreden.
FOTO VAN FAMILIE DE BOER
Keuken met lange wand
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en vakkundig”
Door Vd Luit op maandag 26 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een complete keuken met Siemens apparatuur gekocht. Wij zijn er zeer tevreden over dankzij de vriendelijke en vakkundigheid van de firma Bemmel & Kroon in Den Haag. Daarnaast de vakmanschap van de montuur Herman was superrrrrrrrrr. Veel dank daarvoor!
FOTO VAN VD LUIT
Keuken met Siemens apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Jerphanion op maandag 26 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Na een zoektocht uiteindelijk onze keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Prima bedrijf, goede service en betaalbare prijs! De installatie werd vakkundig en snel gedaan. Ik zou Bemmel en Kroon zeker aanbevelen.
FOTO VAN JERPHANION
Onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Jaap en Lenie van Roosmalen op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Met apparatuur. Wij zijn erg prettig geholpen. Is inmiddels de derde keuken bij Bemmel.zijn zeer tevreden. Ook de montage en meerwerk verliepen prettig en bijzonder. zijn zeer tevreden met het eindresultaat. En nog bedankt voor het mee denken bij ons ontwerp.
FOTO VAN JAAP EN LENIE VAN ROOSMALEN
Ontwerp waarbij is meegedacht
REACTIE VAN JAAP EN LENIE VAN ROOSMALEN
De Keuken is nu hellemaal klaar we zijn super trots nog maals bedank voor de goede service
+ Toon extra foto van Jaap en Lenie van Roosmalen
+ Toon extra foto van Jaap en Lenie van Roosmalen
+ Toon extra foto van Jaap en Lenie van Roosmalen
+ Toon extra foto van Jaap en Lenie van Roosmalen
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Thijs op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ontzettend fijn geholpen door Raymond. Tijdens de afspraak wordt de keuken ontworpen en kun je meekijken. Hierdoor lukt het om direct een goed ontwerp te krijgen en een accurate offerte. Geen vervelende onderhandelingen maar direct een goede prijs. Prettig te woord gestaan, altijd bereikbaar en met goede suggesties. Plaatsen van de keuken werd uitbesteed aan een installatiebedrijf met vriendelijke en kundige monteurs. Ook plaatsing werd dus top geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Lia Nathoeni op woensdag 21 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Ik heb een keuken gekocht. Advies was supergoed en ik ben heel tevreden. Het staat prachtig. Ik zal mijn vrienden en kennissen altijd aanraden naar Bemmel en Kroon te gaan. Mooie spullen, goede afspraken en prettig dat je altijd contact hebt en vrijwel direct je mails worden beantwoord.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Lucassen op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben een keuken uitgezocht bij Bemmel en Kroon op aanraden van onze zoon die heel goede ervaringen had met de aankoop van zijn eigen keuken. We zijn heel fijn geholpen door Martin Honsbeek. Hij dacht mee en gaf prima advies en tips. Ook na de bestelling hadden wij fijn contact als wij iets wilden weten. Prima gecommuniceerd wanneer de keuken geleverd zou worden. De installatie ging heel goed en snel door Ronald! Klein dingetje, wij hadden graag geweten dat het verpakkingsmateriaal( best veel) niet werd opgehaald omdat we buiten de regio vielen van de ophaaldienst. Verder zou ik iedereen dit bedrijf aanraden. Bedankt Martin voor alle service!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door rob meijers op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
Alweer heel wat weken geleden, dat we onze keuken kochten bij Bemmel & Kroon te Cruquius. Iedere dag worden we er weer super blij van! Dus toch maar effe deze review. We zijn top geholpen door een ervaren en niet dwingende verkoper. (Heer Honsbeek ). Hij luisterde goed naar onze wensen en gaf goed advies. Alles verliep verder vlekkeloos. Ook de montage van de keuken door de heer Arnoldus. Dus voor iedereen die een keuken nodig heeft kan ik Bemmel & Kroon zeeer aanbevelen!
FOTO VAN ROB MEIJERS
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Soepel verlopen”
Door DennisW op donderdag 15 nov 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Op aanraden van vrienden zijn we bij Bemmel & Kroon een keuken gaan uitzoeken. Hier werden we prima geholpen door Ricardo. Er werd goed meegedacht over het ontwerp. Het plaatsen verliep ook soepel. We zijn er hartstikke blij mee!
FOTO VAN DENNISW
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Fam G Draaisma op donderdag 15 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
We kopen al sinds 1975 apparatuur bij Bemmel & Kroon. Dit is echter de eerste aankoop van een keuken bij hen. Na een goede voorbereiding en bezoek aan andere leveranciers hebben we bij Bemmel & Kroon een Next125 keuken met alle apparatuur gekocht . We hebben voor Bemmel & Kroon gekozen omdat na vergelijk bleek dat ze alles voor een zeer goede prijs konden leveren. Prijsstelling apparatuur zeer transparant door hun goede webshop. De ervaren verkoper , Raymond van der Vet, had alle tijd voor ons en geen moeite was hem teveel gedurende het verkoopproces. Meerdere gesprekken verliepen alle in prettige en ongedwongen sfeer. De serviceafdeling is een sterke speerpunt van het bedrijf. Dit geldt voor zowel de inmeetservice voor de levering als voor het oplossen van mogelijke problemen na de levering. Bij ons beperkte dit zich tot een verkeerde levering van een oven en een beschadigd keukenkastje. Alles is zeer snel verholpen en naar volle tevredenheid opgelost. Ook de montage door Ronald Tegelaar van Prinsenland Montage is uitstekend gegaan. We kunnen Bemmel & Kroon echt aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige installatie”
Door Ted Schrijver op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
Wij hebben een complete keuken gekocht met aeg inbouw apparatuur gelukkig wisten wij precies welke stijl en apparaten wij wensten en zijn daarna zeer goed geadviseerd en zijn er ook handige adviezen gegeven waar we zeker wat aan hebben gehad. Alles is precies nagekomen qua prijs en levering waarna de keuken zeer vakkundig is geïnstalleerd door Richard duinisveld wat zeker een aanrader is.
FOTO VAN TED SCHRIJVER
Witte keuken met zwarte grepen
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door M. Hofland op zondag 11 nov 2018 '18 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht en netjes geplaatst . Vriendelijk geholpen van advies voorzien doorervaren verkoper Rene.
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er mooi uit”
Door Wesley en melanie op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een nieuwe keuken besteld bij bemmel en kroon. De keuken is 1 weekje later binnen gekomen dan voorzien. Het installatiebedrijf heeft de keuken netjes geplaatst, meegedacht in de mogelijkheden, en tevens de leidingen opnieuw gelegd, daar er geen ruimte was achter de keuken voor de leidingen. De keuken ziet er mooi uit en alles was snel geregeld. De achterwand kwam iets later, omdat hij wel op de tekeninf stond, maar niet in de offerte. Gelukkig is dit bijgesteld zonder extra kosten. Dit moest wel even onderhandeld worden. Maar bemmel en kroon heeft dit opgelost. Bedankt Arjan.
FOTO VAN WESLEY EN MELANIE
Keuken netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon goed geadviseerd”
Door Fred op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Cruquius
We zijn buitengewoon goed geadviseerd en geholpen bij de aanschaf van de keuken. Het is een kleine keuken maar alle apparatuur is aanwezig. De heer Honsbeek reageerde snel, vriendelijk en adequaat als we thuisgekomen nog vragen hadden.
FOTO VAN FRED
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door van Os op maandag 5 nov 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Prachtige keuken gekocht bij deze firma. De verkoper beschikt over veel ervaring en denkt goed mee. Ook het plaatsen van de keuken was vakmanschap.
FOTO VAN VAN OS
Met vakmanschap geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij ermee”
Door Sandy Alberts op zaterdag 3 nov 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht. De keuken voldoet aan al onze verwachtingen en wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Met uiteindelijke resultaat zeer tevreden”
Door fam. kuipers op dinsdag 30 okt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Onze nieuwe keuken is in voorjaar geplaatst zeer naar onze tevredenheid. Na wat andere firma´s bezocht te hebben zijn wij beland bij Bemmel en Kroon, waar wij zeer goed geholpen zijn. Daar wij al wat ouder zijn, zagen wij er vreselijk tegenop om aan een nieuwe keuken te beginnen, het uitzoeken, de nieuwe moderne apparatuur.... Daar ik zelf niet goed wist wat ik wilde en erg onzeker was, is mijn man na tweemaal mee geweest te zijn, afgehaakt. Daarna ben ik zelf verschillende malen naar de zaak gegaan, waar ik met zeer veel aandacht, geduld en meedenken geholpen ben. Alles werd tot in detail besproken en mocht er iets niet kunnen, werd ik daar gelijk over geïnformeerd. Het was ook heerlijk dat er geen druk op je uitgeoefend werd. De offerte was duidelijk en overzichtelijk opgesteld, zodat je
precies wist waar je aan toe was. Met het uiteindelijke resultaat zijn wij zeer tevreden en super blij! L. Kuipers
FOTO VAN FAM. KUIPERS
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Leroy van der star op maandag 29 okt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben onze keuken bij Bemmel gekocht en zijn er super blij mee, alles is perfect en netjes door Age geplaatst. In het echt nog mooier dan op de foto's.
FOTO VAN LEROY VAN DER STAR
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Piekfijn”
Door Fam. Van Boekel op maandag 29 okt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn helemaal tevreden. Alle afspraken werden keurig nagekomen. De keuken werd op de afgesproken dag geleverd en de oude apparaten meegenomen. Daarna is de nieuwe keuken vakkundig binnen een week gemonteerd door aannemersbedrijf Duynisveld uit Rijnsburg. Hier zijn we ook erg tevreden over. Alle stappen werden duidelijk van tevoren uitgelegd en in overleg uitgevoerd. Alles ziet er piekfijn uit en functioneert goed.
FOTO VAN FAM. VAN BOEKEL
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Mellisa op zondag 28 okt 2018 '18 | vestiging Cruquius
Ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Vanaf het bestelproces heel prettig en vakkundig geholpen door Bram Kijzers. Communicatie verliep snel en keurig. Uiteraard ook onze complimenten aan de hardwerkende monteurs die de montage uitstekend hebben verzorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door A van Hemert op zondag 28 okt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Afgelopen vrijdag is onze nieuwe keuken geplaatst. Super tevreden met de service! Bij het uitzoeken van de keuken werd er goed naar onze wensen geluisterd, meegedacht en advies gegeven. Heel mooi om via de 3D tekening het resultaat te zien. Via H Polder het meerwerk uit laten voeren. Ze hebben vakwerk laten zien! De keuken is op tijd geleverd en geplaatst.
FOTO VAN A VAN HEMERT
+ Toon extra foto van A van Hemert
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal goed te woord gestaan”
Door Arend en Aafke den Hollander op woensdag 17 okt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht en zijn er goed geholpen, mail werd zeer snel beantwoord als je vragen had en ook telefonisch altijd goed te woord gestaan. Ook het plaatsen van de keuken is zeer goed en zorgvuldig gedaan een TOP monteur, geen haastwerk maar met uiterste precisie is onze keuken gezet en een plaatje om te zien en heerlijk om in te werken. Kortom wij zijn tevreden mensen, en zullen in onze vriendenkring Bemmel en Kroon ook zeker aanraden.
FOTO VAN AREND EN AAFKE DEN HOLLANDER
Zeer zorgvuldig
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Paats op maandag 15 okt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij zijn super blij met onze keuken. Alles verliep netjes volgens plan. Er waren bij levering kapotte plinten geleverd maar nadat we dat hadden aangeven kregen we 3 weken later alsnog de nieuwe plinten die er door de monteur zijn opgezet. Top service en mochten we in de toekomst nog een keuken willen kopen weten we wel waar we dat doen.
FOTO VAN PAATS
Nieuwe keuken in 4 stappen
Reactie of foto toevoegen
“Komt geen andere zaak in de buurt”
Door Michael de Jong op maandag 15 okt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben hier de keuken voor onze nieuwbouwwoning aangeschaft. Fijn en kundig geholpen door Raymond! Ook gewoon gelijk een juiste prijs voor de keuken en niet een 'omdat jij het bent' of 'als je nu beslist..' verhaal. Qua prijzen van de Siemens apparatuur komt er geen andere keukenzaak in de buurt.
FOTO VAN MICHAEL DE JONG
Strakke keuken
+ Toon extra foto van Michael de Jong
+ Toon extra foto van Michael de Jong
Reactie of foto toevoegen
“Supermooie keuken”
Door mevr. C Elzinga op woensdag 10 okt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een supermooie keuken gekocht die inmiddels ook is geplaatst en in gebruik genomen. We werden bij het gehele ontwerp en aankoop proces uitermate goed en prettig geholpen door Raymond van der Vet. Niets was hem teveel als iets ons nog niet duidelijk was. Hij stond direct op van achter zijn bureau om in de showroom bij een bepaalde keuken te laten zien, waar hij het over had, of wat hij bedoelde, met daarbij de vraag of we het zus of zo ook wilden hebben. We zijn diverse malen terug geweest en hebben uitvoerig met hem alles doorgenomen en besproken, en ook dit was hem geen enkele keer teveel. Na bestudering van het voorontwerp kwamen er thuis vragen of twijfels en die werden dan bij vervolgbezoeken door Raymond allemaal uitvoerig behandeld en uitgediept. Dit net zolang en net zo vaak totdat we ons uiteindelijk helemaal in het eindresultaat konden vinden. Raymond snapte dat het niet om een pakje boter ging, zodat hij ons echt de tijd gaf. Wat ook heel fijn is dat je in de showroom heel veel te zien en te kiezen hebt zodat de keuzes die je neemt ook zichtbaar zijn. Ook prettig en van waarde bij ons aankoopproces was het feit dat er kookdemonstraties zijn door een kok die daarbij veel vragen kan beantwoorden over hoe het product in de praktijk bevalt. De keuken is vakkundig geplaatst door Ton Tetteroo. Na het plaatsen van de keuken hebben we nog een paar keer contact gehad over een paar kleinigheidjes die ook direct zonder problemen werden aangepakt en snel werden opgelost. En hoe de keuken nu voldoet? Boven verwachting zelfs! We zijn uitermate tevreden! Dit wat betreft uitstraling, gemak, handigheid, ergonomie! Heel veel ruimte om alles in kwijt te kunnen. En erg erg mooi! Iedere morgen als ik de keuken in ga word ik er blij van! Kortom ik kan Bemmel en Kroon van harte aanbevelen wb deskundigheid, vakmanschap en service. Ze weten waar ze het over hebben en geven je de vrijheid om te kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door jeffrey op dinsdag 9 okt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen met onze keuze
FOTO VAN JEFFREY
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Kitty Holwerda op maandag 8 okt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Keuken gekocht. Prima ervaring tijdens de aankoop, maar ook de service na plaatsing was goed.
FOTO VAN KITTY HOLWERDA
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door HJ op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Wij hebben meerdere gesprekken met de verkoper gehad die in prima sfeer verliepen. Omdat wij onze bestelling al een lange tijd voor de levering hadden gedaan waren sommige apparaten niet meer leverbaar. Wij kregen daar probleemloos vervangende apparatuur voor, allemaal beter dan het origineel. De communicatie over het lever proces was ook uitstekend, alleen de installatie verliep wat stroef. Maar verder zijn wij dik tevreden
FOTO VAN HJ
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door R.D. Wiebers op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Vanaf het eerste moment prima adviezen, voorlichting en begeleiding bij het ontwerp van de keuken. De uiteindelijke keuken zelf is ook een plaatje geworden om te zien. Dikke duim ook voor de installateur Hans, die met alles meedacht en ontzettend hard gewerkt heeft. Kortom: wij zijn super blij!
FOTO VAN R.D. WIEBERS
Een plaatje
+ Toon extra foto van R.D. Wiebers
REACTIE VAN CHRISTA
Prachtige keuken, mag ik vragen welk merk/fabrikant?
REACTIE VAN R.D. WIEBERS
Het merk kan ik niet terugvinden, maar ik vind wel de type aanduiding; Crown UMA Uni mat. Bij Bemmel weten ze vast welke producent.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Alkemade op donderdag 4 okt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Uitermate vakkundig geholpen door de adviseur en meedenkend montagebedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door J.K. Meijer op dinsdag 2 okt 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij zijn uitstekend geholpen door Raymond van der Vet en hebben in alle rust en met een uitstekende adviseur onze keuze kunnen maken. Tussentijdse wijzigingen waren steeds mogelijk en elke keer dat wij contact zochten met B&K werden wij direct te woord gestaan of binnen korte termijn teruggebeld. Hulde ook aan installateur Nathan van der Tuin uit Spijkenisse die de montage en het meerwerk meer dan uitstekend heeft verzorgd.
FOTO VAN J.K. MEIJER
Keuken uitstekend gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gewerkt”
Door Conny Van Doorn op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Cruquius
Een keuken inclusief inbouw apparatuur inclusief installatie. Zeer prettig en vakkundig geholpen door Bram Kijzer we zijn heel goed voorgelicht en hij begreep direct hoe wij de keuken wilden. De keuken is geplaatst door Hennie en Mickel in een dag en die hebben keurig gewerkt ze komen binnenkort nog eenmaal terug om de achterwand te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Schinkel op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
De keuken is een week oud en kan nu al niet meer voorstellen hoe het hiervoor was. Zijn er super blij mee. Al is dat inductie koken wel wennen als je gas gewend bent. Een lesje had welkom geweest haha.
FOTO VAN SCHINKEL
Keuken met inductie
Reactie of foto toevoegen
“Klant is geen koning”
Door Yvet Bemelman op zaterdag 29 sep 2018 '18 | vestiging Cruquius
Vorig jaar een keuken uitgezocht en deze is begin dit jaar geplaatst (nou ja, gedeeltelijk). Door verschillende fouten zitten wij een half jaar na data nog steeds met een keuken die niet af is. Er worden continu beloftes gedaan en deze worden niet nagekomen. Er zijn verschillende dingen toegezegd, maar deze worden ook niet nagekomen. Al met al, de klant is geen koning. De service is echt te slecht voor woorden en belabberd. Ik raad niemand aan om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier ervan”
Door Familie Rogge op maandag 24 sep 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We hebben heel veel plezier van onze mooie, praktische keuken! Het samenstellen en uitzoeken in de winkel was prettig omdat alles in de winkel te zien was én omdat er een mooie visual op de computer kon worden gemaakt.
FOTO VAN FAMILIE ROGGE
Praktische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door P.salome op woensdag 19 sep 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken bij bemmel gekocht. We zijn goed geholpen in de winkel. De verkoper had goede ideeën en heeft ons prettig begeleid. De bezorging en plaatsing waren zeer goed en proffessioneel. Erg blij met de nieuwe keuken.
FOTO VAN P.SALOME
Keuken met bar
REACTIE VAN JEFFREY EESTERMANS
Beste heer/mevrouw Salome. Weet u nog waar u die mooie barkrukken gekocht heeft (en/of welk merk het is)?
REACTIE VAN P.SALOME
Bij barkrukkenoutlet.nl
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk heel tevreden met de keuken”
Door R. Hermes op dinsdag 11 sep 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Eind december 2017 hebben mijn vrouw en ik een u-vormige keuken gekocht bij Bemmel en Kroon (BenK) te Zoeterwoude. Vanwege de getoonde kwaliteit in de showroom en de beloofde service dat alles goed en snel afgeleverd zou worden. Mocht er iets mankeren, dan zou dat snel en deskundig opgelost worden. Het bleek helaas een sprookje te zijn. Wij hebben slechte ervaringen met Bemmel en Kroon. Zowel met de afdeling service als verkoop. Afspraken worden niet nagekomen en geleverde goederen dan wel montage is een drama! Ik kan dit bedrijf echt aan niemand aanraden.

Zoals eerder verwoord. In december 2017 een keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Op 6 maart 2018 werd de keuken geleverd. Het huis stond vol met kasten en apparatuur. Na levering viel het mij op dat een andere vaatwasser bezorgd was. Op 7 maart werd de keuken geplaatst door de fa. Polder. Melding gemaakt bij Bemmel en Kroon waarom dit niet gecommuniceerd was. Medewerker wist van niets. Vaatwasser geaccepteerd daar de specificaties gelijk waren en de plaatsing van de keuken kon doorgaan. Tijdens plaatsing bleek dat een hoge kast niet aan de juiste zijde verdiept was aangeleverd. Links was rechts. Slordig, geen controle geweest! Diverse passtukken waren niet correct geleverd, greeplijst te kort, ontbreken afplakstrook, etc. De gebreken zijn aan het einde van de dag doorgegeven aan Bemmel en Kroon.
Op vrijdag 23 maart een lekkage van onze kick-space geconstateerd. De leidingen liepen achter onze vaatwasser waardoor ik er niet bij kon. BenK gebeld met het verzoek om een monteur. Ik werd verzocht contact op te nemen met fa Polder. BenK kon niets voor mij betekenen. Telefoon werd door fa. Polder niet opgenomen. Een behoorlijk koud weekend zonder warm water en cv in huis was het gevolg. Maandag is de lekkage hersteld door Gert van de fa. Polder. Ik heb meerdere keren te maken gehad met Gert en hij is de enige die in onze ervaringen de complimenten verdiend.
Op 20 april zou de nieuwe kast geleverd worden. Beloften werden gedaan door BenK. Kast werd niet geleverd. Monteur Gert stond op 23 april om 06:50 uur voor niets bij ons op de stoep. Monteur verdween. Later op de ochtend na diverse telefoontjes werd een kast geleverd. Bleek helaas weer een verkeerde kast te zijn. Monteur was ook niet meer beschikbaar. Beloften werden door BenK, verkoop en planning, weer niet nagekomen. De kast werd de volgende dag na bemoeienis van de fa Polder opgehaald door BenK. Kast werd weer besteld. Een nieuwe kast werd op 4 juni gebracht en geplaatst. De overige gebreken stonden niet op het lijstje van de monteur dus daar deed hij niets aan. Hoewel..hij plaatste een door hem beschadigde blende/passtuk scheef onder de oven. Weer melding gemaakt. Op 20 juni 2018 werd het herstel van de mantel van de afzuigkap door fa Polder uitgevoerd. Helaas werd de wand van de keuken beschadigd, werd een passtuk verkeerd afgezaagd en moest deze opnieuw besteld worden. Nu op 17 augustus 2018 is de laatste handeling door een monteur van BenK gepleegd en is de keuken na 6 maanden gestuntel eindelijk af. De eerdere passende attentie beloofd door een medewerker van BenK is helaas nooit aangekomen. De opgenomen (werk)dagen nooit gecompenseerd. Wat ook ontbreekt is een after-sales contact of alles naar wens is verlopen. We zullen dit bedrijf dus aan niemand aanraden. Het bevreemdt mij dat er zoveel positieve berichten geplaatst zijn. In mijn kennissenkring zijn weinig positieve ervaringen met BenK te horen.

Aanvulling ontvangen 12 oktober 2018: Na het plaatsen van onze ervaringen op deze site heeft Michael van de fa Bemmel en Kroon contact met ons gezocht. Tijdens het contact hebben we onze ervaringen gedeeld en zijn excuses gemaakt. We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken en de moeite die de fa Polder heeft gedaan om onze keuken op te leveren. We genieten iedere dag van onze mooie keuken. Onze minder goede ervaringen met Bemmel en Kroon doen daar verder niets meer aan af.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door G van Egmond op maandag 10 sep 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Keurig geholpen veel advies gekregen en volgens afspraak alles netjes geleverd
FOTO VAN G VAN EGMOND
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Al met al erg tevreden”
Door Lieke van der Poel op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Den Haag
We hebben hier onze nieuwe keuken gekocht en zijn echt ontzettend tevreden. Niet alleen over de keuken zelf, maar ook over de geleverde service
- we zijn goed geholpen met het ontwerpen van de keuken zelf. We hebben heel beperkt ruimte, maar zo voelt het nu helemaal niet! Tijdens het ontwerpproces is ook heel duidelijk aangegeven wat er technisch wel en niet mogelijk was
- het proces van ontwerpen, bestellen, leveren, betalen en installeren was heel erg transparant
- de installateur die aan ons gekoppeld werd door bemmel en kroon (Michel Pronk) was vakkundig, secuur, netjes en sympathiek!
- in het ontwerp van de keuken was iets mis gegaan (miscommunicatie en niet goed door ons gecontroleerd). Dit is door bemmel en kroon op een fantastische manier opgelost. Goede klantenservice!
Al met al erg tevreden
FOTO VAN LIEKE VAN DER POEL
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Melvin op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Cruquius
Vrijblijvende offerte geen dwingende verkooptechniek. Zeer goed geholpen door Kim. Keuken kwam volgens schema zonder gebreken en werd keurig geinstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Tim op maandag 3 sep 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een complete keuken aangeschaft met alles erop en eraan. Alles is top geregeld en als ik vragen had kon ik rechtstreeks bellen met de verkoper waardoor hij ook wist waar hij over praat. Zeker een aanbeveling waard!
FOTO VAN TIM
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Gertjan Polling op dinsdag 28 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben onze keuken gekocht bij Arjan Kuiten en wat zijn wij goed geholpen! Onze keuken staat nu te blinken en is echt een verrijking van ons huis. Arjan heeft goed naar ons geluisterd en echt alle wensen vertaald in de keuken. Henny Polder heeft de keuken geplaatst en ook dat ging echt heel soepel. Alleen maar lof.
FOTO VAN GERTJAN POLLING
Blinkende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door s.den braven- de Cler op maandag 27 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
We hebben een keuken gekocht, we zijn netjes geholpen met uitzoeken, inmeten, en het plaatsen is ook super netjes gedaan
FOTO VAN S.DEN BRAVEN- DE CLER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door R. Groen op maandag 27 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Een keuken die kompleet is geïnstalleerd waar we erg blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door van den Akker op dinsdag 21 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. Het is allemaal goed verlopen we zijn er blij mee en raden mensen aan om er zeker een keer langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Next125 keuken”
Door Lars Wolff op maandag 20 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
Wij hebben een Next125 keuken gekocht bij Bemmel en Kroon. Het hele proces voldeed aan de verwachtingen en zijn heel erg bij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Robin Jansen op maandag 20 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Ik heb een aantal maanden geleden een keuken met apparatuur besteld bij Bemmel een Kroon. Al met het uit kiezen van een keuken zijn wij erg goed geholpen. Het plaatsen gebeurde erg professioneel en ziet er geweldig uit. Overal ben ik zeer tevreden.
FOTO VAN ROBIN JANSEN
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Robin Jansen
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Dirk Plugge op dinsdag 14 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een keuken gekocht. Diverse leveranciers geweest. Toch kwam Bemmel&Kroon er als beste uit, niet als goedkoopste. 0 jaar geleden hebben we de vorige keuken ook aangeschaft bij Bemmel&Kroon. Heel goed advies gehad ook als het een goedkopere oplossing was. Ook de de tussentijdse contacten waren goed. De installateur heeft ook geweldig werk afgeleverd. Kortom, spinnend tevreden ! Staat heel strak in ons oude huis. Echt geweldig !
FOTO VAN DIRK PLUGGE
Geweldig werk van monteur
Reactie of foto toevoegen
“Nemen alle tijd”
Door Jeannet Hooftman op donderdag 9 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben dit voorjaar een complete keuken bij dit bedrijf gekocht, inclusief vijf apparaten van Siemens. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop wij in de showroom ontvangen zijn, geïnformeerd zijn en hoe alles is geleverd en geplaatst. Deze mensen nemen alle tijd, voelen exact aan wat je bedoelt en leveren kwaliteit en service!
FOTO VAN JEANNET HOOFTMAN
REACTIE VAN JEANNET HOOFTMAN
Verkoper: Arjan Kuiten, monteur: Bart Kalshoven.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Danny op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben hier een keuken gekocht. Goed advies en een prachtige keuken. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Marjon Rijsbergen op maandag 6 aug 2018 '18 | vestiging Zoeterwoude
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden over de service. Super geplaatst.
FOTO VAN MARJON RIJSBERGEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bemmel & Kroon
aCruquius (110 ervaringen), Cruquiusplein 50, Cruquius plaza, 2142 EV Cruquius, tel 023 - 548 30 60
bDen Haag (256 ervaringen), Neckar 24, Industrieterrein Forepark, 2491 BD Den Haag, tel 070 - 320 60 65
cZoeterwoude (331 ervaringen), Hoge Rijndijk 269, 2382 AN Zoeterwoude Rijndijk, tel 071 - 581 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.