Feedback
9,8

Avanti Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.avantipark.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Avanti Keukens
Ontdek onze collectie van meer dan 1500 m² keukens. Onze eigen vakmensen ontzorgen u compleet met de nadruk op resultaat achter uw voordeur.

Enthousiast, betrokken team dat gaat voor uw prettige ervaring
Mooie keukens kopen kun je wellicht op meerdere plekken, maar bij Avanti Keukens realiseren we ons dat de aankoop van een keuken zich niet beperkt tot het moment dat u een handtekening zet. Ook in het traject na handtekening zijn we sterk. Gewoon, omdat dat in onze genen zit. Onze showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen is een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Ons enthousiaste, betrokken team gaat er helemaal voor om u een prettige ervaring te bezorgen. U merkt het al wanneer u bij ons de showroom binnenstapt. Onze medewerkers vinden het leuk om een prachtige keuken samen te stellen, die het antwoord vormt op al uw wensen, eisen en randvoorwaarden. Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit. En, vergeet niet ons uitgebreide assortiment vloertegels, zodat u uw keuken in een keer compleet kunt inrichten.

Sinds 2007 bouwt Avanti Keukens aan een goede naam in de Betuwe
DB KeukenGroep wil graag een landelijke speler zijn op het gebied van keukens. Met onze vestigingen in Rijssen, Nunspeet, Goes en Sint-Annaland zorgden we in het verleden al voor stevige regionale dekking in Gelderland en Zeeland. Een showroom in Kesteren om dicht bij onze klanten in de Betuwe te zitten, vormt een logisch vervolg op onze ambities. En dus gingen de deuren van onze schitterende showroom op de eerste etage open in 2007. Sindsdien bouwen we hard aan onze uitstekende reputatie met het leveren van prachtige keukens en het zorgen voor uitstekende service. En dat lukt! Sinds de opening is Avanti Keukens gegroeid, mede dankzij onze lage, netto prijzen, die we kunnen hanteren door grootschalige volume-import. En ook al zijn we een groot bedrijf, elke vestiging werkt op een kleinschalige manier. We willen graag de lijntjes kort houden, om perfect en effectief op uw wensen te kunnen blijven inspelen. En zo kunnen we onze slogan ook blijven waarmaken: Afspraak = afspraak. Dat ons bedrijf in staat is deze doelstelling keer op keer te behalen, blijkt uit het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche dat wij hebben ontvangen. Een onafhankelijk keurmerk dat door de klanten zelf aan ons is toegekend.

Al ruim 25 jaar een begrip
Avanti Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Avanti Keukens.


Ervaringen
Er zijn 339 ervaringen over Avanti Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren304 ervaringen
4 sterren19 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Aandachtspunten”
Door Linda van Dam op vrijdag 2 mrt 2018 '18
Prima ontvangst en goed geholpen met de aankoop van onze keuken. Alleen na akkoord offerte zijn er wel 3 a 4 telefoontjes geweest wat er niet kon en toch anders moest. Ook was het toch beter om een andere vaatwasser te doen welke geadviseerd was toch niet zo goed. Het is misschien toch handiger om alle verkopers dat van tevoren te zeggen. Bij plaatsing ging alles voorspoedig alleen bleek onze afzuigkanaal niet op de goede plek te zitten, terwijl bij inmeten van de keuken het wel goed zat, maar door schuiven van kastjes na het inmeten omdat iets niet kon was de schouw ook verschoven. Wij hebben zelf niet meer op dat punt gelet, maar er is ook niet op gewezen. En dat vinden wij jammer. We hebben met avanti overlegd hoe op te lossen aangezien de pijp verleggen bij ons huis niet zo'n makkelijke optie is. Eerst werden we nooit meer teruggebeld ze waren de 'klacht' vergeten door te geven, nogmaals gebeld en toen is de oplossing gegeven om een grotere schouw te plaatsen voor de helft van het geld wat die zou kosten , want we hadden het zelf ook kunnen zien. We zouden er over nadenken. Vond het geen goede oplossing want dan waren wij veel duurder uit dan de schouw eigenlijk koste. We hebben toen zelf met een loodgieter gebeld en een andere oplossing gezocht. Helaas heeft avanti nooit meer wat van zich laten horen. Al met al wel een hele mooie keuken en we zijn daar ook heel blij mee.
REACTIE VAN LINDA VAN DAM
Avanti heeft met ons contact opgenomen en door middel van een gesprek hebben ze onze klachten serieus genomen en hebben ze hun werkwijze op wat punten gewijzigd. Keurig afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Sympathiek bedrijf, kwaliteit voorlichting en prijzen elders beter”
Door Michiel op zaterdag 3 aug 2013 '13
Prima ontvangst op een verder rustige dag. Men neemt bij Avanti volop de tijd en werden we verwend met allerhande hapjes en drankjes. Uiteindelijk hebben wij onze keuken niet bij Avanti gekocht en naar onze beleving is de 9,7 wat ruim beoordeeld. Wij hadden een duidelijk beeld van wat we wilden, qua apparatuur, niveau keuken en prijs. De Siemens apparatuur van onze voorkeur kan Avanti niet voordelig leveren omdat ze daarmee geen afspraken hebben. Datzelfde geldt voor AEG en Miele, onze alternatieven. Tevens doet de verkoper zijn best om duidelijk te maken dat Siemens een consumentenmerk is en weinig uniek. Ons inziens een vreemd argument als je zelf daarvoor in de plaats Pelgrim wilt leveren. Dat is toch echt kwalitatief minder spul dan Siemens/Miele/AEG. De kennis van apparatuur van de verkoper was ondermaats. Zowel qua functionaliteit als qua design lukte het niet een samenhangend pakket aan (Pelgrim) apparatuur samen te stellen. Een vriezer voor een nis van 122 cm lukte bijv. niet en vragen over functioneren / kwaliteit van de vaatwasser konden niet worden beantwoord. Ook zagen wij bij thuiskomst tot onze verbazing een plintboiler voor de kokend waterkraan op de offerte staan, terwijl bij het uitwerken van de offerte meerdere malen hebben gesproken over de opstelling hoekkast met boiler. Dat moet dus een 10 liter boiler zijn. De geoffreerde vaatwasser had online ronduit matige recensies. Belangrijk dus om de offerte thuis nog eens goed door te lopen. Avanti legt in haar formule veel nadruk op het zijn van 'de voordeligste'. Direct een vaste prijs. Wij hebben hun openheid over de opbouw van prijzen zeker als prettig ervaren, maar Avanti legt het echt af op kennis en meedenken. De merken apparatuur die ze 'scherp' kunnen leveren zijn Juncker, Pelgrim, Atag en Neff. Vrij beperkte keuze dus. Ook zijn de prijzen stevig. Toen wij Avanti lieten weten dat we elders een beter aanbod hadden, werd ons verzocht de offerte door te sturen voor een kwaliteitsvergelijk. Daarna kwam nog terug dat hun keuken beter zou zijn, maar wat er nu concreet beter was werd niet concreet gemaakt. Samenvattend: Avanti is een sympathiek bedrijf dat naar onze mening mag investeren in de concrete kennis van de verkopers. Ook qua kennis van verkooptechnieken. Als onze verkoper meer had gevraagd en meegedacht waren we enthousiaster geweest. Wil je slimme ideeën over je keuken met topkwaliteit apparatuur en ben je niet bang voor een beetje onderhandelen, kun je beter ergens anders heen. Een betere keuken voor een lagere prijs kan dan het resultaat zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Prijsindicatie”
Door Peter op woensdag 20 mei 2015 '15
Wij hadden een keuken uitgezocht bij Avanti en kregen te horen wat het ongeveer ging kosten. dat was wat wij ongeveer begroot hadden en daarom namen wij nog een dag vrij om 10 dagen later de laatste details te bespreken. de hoogte van het aanrechtblad, de greepjes, waar komt het zeeppompje etc. voor de rest is alles hetzelfde gebleven. toen de officiële offerte was uitgeprint was de prijs 30 % hoger dan de afgegeven prijs 10 dagen ervoor! we waren helemaal verbouwereerd en zijn maar weggegaan. de verkoper had er ook geen verklaring voor en hij mompelde dat het hem ook tegen viel. nooit meer wat van Avanti gehoord. geen telefoontje, geen e-mail niks. bij ieder bedrijf worden fouten gemaakt maar je moet wel proberen om ze op te lossen. aardige mensen , mooi bedrijf maar wij hebben er een naar gevoel aan over gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk mooie keuken maar slechte communicatie”
Door Mark de Borst op zondag 23 feb 2014 '14
Keuken is wel mooi maar bij de verkoop zijn er gewoon dingen misgegaan, zoals wij hadden kleur van de kastjes uitgezocht en dit ook doorgesproken en vervolgens kom je de volgende keer om het geheel te gaan bestellen en blijkt dat de medewerker heel wat anders heeft ingevuld. Bij de levering van de keuken was er een hele verkeerde afzuigkap geleverd wat opzich niet zo erg is maar deze ging na montage gelijk kapot. Vervolgens wel een nieuwe gekregen(de goede dit keer) Vervolgens waren er van de bestelde handgrepen te weinig aanwezig. Zat helemaal geen tekening bij de levering van de keuken en wanneer je dat aangeeft dan wordt er gezegd dat we het beter door hun hadden kunnen laten zetten. Dit had weer 900 euro gekost. Tevens was er bij de verkoop afgesproken dat er platen geleverd zouden worden om boven de kastjes de open ruimte af te timmeren. Uiteindelijk worden deze niet geleverd en bel je blijkt de verkoper die ons de keuken verkocht heeft er niet meer te werken en blijkt er ook niks in het systeem over dit te staan. Uiteindelijk wel de planken gekregen maar gaat niet soepeltjes.
Reactie of foto toevoegen
“Verkooptaktiek”
Door Mersad op woensdag 3 feb 2016 '16
Ik plaats mijn verhaal voor de derde keer op deze site, aangezien het geven van een slechte score door Qasa niet wordt gewaardeerd. Probeer mijn ervaring zo te omschrijven dat deze wel wordt geaccepteerd.

Avanti Keukens is een zaak waar je met een fijn gevoel binnen loopt en ook op deze wijze wordt opgewacht. Er worden kosten noch moeite gespaard, koffie, gebak, broodjes, voor alles wordt gezorgd tijdens je verblijf. Als je zo ver bent om een keuken te gaan samenstellen krijg je eerst een verhaal te horen over Avanti, dit is nogal uitgebreid maar hoort blijkbaar bij de verkooptactiek. Vervolgens word je gevraagd wat voor budget je voor ogen hebt en hoe de keuken er uit dient te zien. In ons geval hadden we een heel goed beeld van de keuken en een budget van 10.000 EUR. Door de adviseur werd aangegeven dat dit geen probleem zou moeten zijn gezien onze wensen. Vervolgens word de keuken voor je getekend en in een 3-d tekening weergegeven. Daarop wordt een afspraak met je gemaakt voor de volgende keer, want de prijzen werden nooit bij de eerste afspraak gegeven (volgens de adviseur).

Bij onze 2e afspraak kregen we de prijs te horen, deze lag rond de 15.500 EUR. Voor ons was dit niet acceptabel en we begrepen ook niet waarom er in het begin werd aangegeven dat de keuken waarmee wij 'lekker waren gemaakt' binnen ons budget pastte. Er word je door Avanti een worst voorgehouden en alles is mogelijk om vervolgens achteraf te horen dat het eigenlijk allemaal niet kan. Een vreemde verkooptechniek die zeker geen super score verdient!
Reactie of foto toevoegen
“Voor niets gereden”
Door Dick op zaterdag 16 apr 2016 '16
We hadden een voorstel achtergelaten. Op basis daarvan kon de verkoper verder. Hij belde nog of de afspraak naar voren gehaald kon worden. Dat kon van onze kant niet. Toen belde hij dat hij de offerte niet van te voren kon sturen. Geen probleem. Wij komen op het afgesproken moment aan. De verkoper laat ons doodleuk nog een half uur wachten. Vervolgens zegt hij dat hij nog geen offerte had. Er waren andere klanten tussengekomen. Wat zijn wij dan? Geen klanten? Waarom had hij niet even gebeld? 70 km voor niets gereden. De bedrijfsleider erbij gehaald. Uiteraard excuses gekregen. Willen de zaak nog 1 kans geven. Over een paar dagen verwachten we een offerte. Uiteraard tegen een haarscherpe prijs. Dan kunnen we achteraf nog onze beoordeling aanpassen. Maar op dit moment zijn we nog sceptisch.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Bert op donderdag 16 mei 2013 '13
Avanti keukens in Kesteren heeft alle beloften, gedaan bij de aankoop, waargemaakt. Soepele procedure en dito levering en plaatsing van de keuken. Kundige,inventieve en flexibele monteur. Kortom, aanbevelenswaardig.
Reactie of foto toevoegen
“zeer prettige ervaring !!”
Door Martin en Gerdien op donderdag 5 dec 2013 '13
Bij binnenkomst werden wij zeer hartelijk ontvangen! wij hadden een landelijke keuken in gedachten en werden daar heel goed in geadviseerd. Onder het genot van een kopje koffie en gebak werden al onze wensen keurig op een rijtje gezet. Ook goed advies over de indeling, spoelbak, kraan en dergelijke, waar wij na een vakkundige plaatsing echt elke dag van genieten! Kortom onze keuken samenstellen bij Avanti Keukens hebben wij als zeer prettig ervaren, zowel de goede verzorging, adviezen, levering en plaatsing was helemaal naar wens!!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch vakmanschap!”
Door dv op zaterdag 3 jan 2015 '15
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en zagen er eigenlijk een beetje tegenop om allerlei zaken af te gaan. Via de vergelijkingssite waarop alleen lovende woorden stonden over de service en kwaliteit kwamen we in Kesteren bij Avanti terecht. We kregen alle ruimte en tijd om de showroom door te lopen en op het moment dat we toe waren aan extra informatie was daar Alfred van Wijngaarden om ons met raad en daad bij te staan. Nadat wij hadden aangegeven wat ons budget was, heeft hij samen met ons een geweldig ontwerp gemaakt. Omdat een en ander toch wel wat tijd in beslag nam, kregen wij een heerlijke lunch aangeboden. Wij kregen het ontwerp plus de offerte mee om er thuis nog eens goed naar te kijken en zijn na een week teruggegaan om alles definitief vast te leggen. Ook die keer kregen wij weer een lunch aangeboden. Avanti heeft ook gezorgd voor het verwijderen van de oude keuken, het verleggen van de leidingen en het stucwerk. Alles is uitstekend afgehandeld door vakmensen. Ook degene die bij ons de keuken heeft geplaatst was een ware vakman met liefde voor zijn vak. De keuken is nog mooier geworden dan we dachten en we zijn er iedere dag opnieuw weer blij mee. Iedereen die hem tot nu toe heeft gezien roept er over. Wij zullen Avanti dan ook aan iedereen aanbevelen! Aan de lovende woorden op deze site is niets gelogen. Dirk & Anneli Vos
FOTO VAN DV
Onze trots
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima”
Door Fam. Oudijn op vrijdag 7 okt 2016 '16
Onlangs een prachtige U-vorm keuken bij Avanti gekocht. Wij waren bang dat dat veel te groot en te duur zou zijn. Maar onze verkoper Pieter van Tuijl heeft net zolang met ons meegedacht en oplossingen aangedragen tot wij het helemaal naar ons zin en binnen ons budget hadden. Geen druk, geen gezeur om handtekeningen, geen ongeloofwaardige kortingen, veel goede service, ruim de tijd en lekkere koffie + enz. De keuken is geplaatst door Gert van Lagen. Wat een vakman! Zo snel en toch zo keurig werken! Complimenten!
Ook de after sale is prima. Een belletje of mailtje en het wordt meteen opgepakt. Als het al niet door hun zelf is geregeld. Alle medewerkers die we in de showroom gesproken hebben en die bij ons thuis zijn geweest waren vakkundig en zeer vriendelijk en wat me vooral opviel is dat ze zo voorzichtig met hun en onze (nieuwe) materialen/huis omgaan. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en hebben een schitterend resultaat in huis! We raden iedereen aan naar AVANTI te gaan! Hartelijk bedankt voor iedereen die geholpen heeft om hier zoiets moois te realiseren!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en vakwerk!”
Door Lisette op vrijdag 17 mei 2013 '13
Aanbevolen: Avanti. Toen we alleen rustig wilden rondkijken in de showroom werden we met rust gelaten. Op de goede momenten kregen we tips. Toen we tot een aankoop besloten werd er enorm meegedacht. Er was ook alle ruimte voor eigen ideeen. Op de tijd werd niet gelet. Kortom erg fijn geholpen. De mensen die de keuken kwamen plaatsen waren goede vaklui, die alles leken te kunnen en meedachten met elkaar. Echt teamwerk. En behalve dat waren ze ook nog aardig, rustig en betrouwbaar. Er stond achteraf een verkeerde oven op de order, maar dat is zonder problemen verholpen. De prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken werd werkelijkheid”
Door P.Oosting op woensdag 22 jan 2014 '14
Heel blij zijn wij met onze prachtige nieuwe keuken. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de prijs de service en klantvriendelijkheid. Mede door de plezierige werkwijze van de medewerkers van Avanti is onze keuken tot stand gekomen. Wij bedanken iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen met dit fantastische resultaat. Avanti-keukens is een aanrader voor iedereen. Nogmaals hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Jeanneke Hol op woensdag 7 okt 2015 '15
Alleen de keuken uitzoeken was al een feestje. Koffie, broodjes, een sapje. Kortom je wordt in de watten gelegd. Anton had alle geduld en goede adviezen. Echt een aanrader. Keuken vakkundig geplaatst. Prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door M Tucker op woensdag 17 mei 2017 '17
Lof! Een prachtige keuken, mooi aankoop advies met goede kennis. Plaatsing subliem. Geen haastwerk maar secuur en de tijd er voor nemen. Expertise merk en zie je. Heel tevreden. Precies wat wij wilde en is enorm belangrijk. Chapeau Avanti , ga zo door! Top!
FOTO VAN M TUCKER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam. Mohr op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Avanti keukens in Kesteren een keuken gekocht. We zijn in de winkel zeer goed geholpen en begeleid door dhr. Jasper Verhaar. Ook wat erna gebeurd vanuit planning (aansluitschema, off. leverdata) zeer vakkundig. Dan is de dag van de levering van de keuken, netjes afgeleverd door eigen personeel (zeer correct afgeleverd en met zorg). Dan volgen de dagen van de echte installatie van de keuken. Ook dan wordt dit gedaan door personeel van Avanti. Joost was zeer kundig/correct en precies. Zeer netjes wordt de keuken geplaatst en afgeleverd. Niet anders als lof voor Avanti. En nu gaan wij genieten wat Avanti ons geleverd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Karin op maandag 3 sep 2018 '18
Ontzettend blij met mijn keuken! Kees Visser heeft me geadviseerd en kwam met ideeën aan waar ik zelf niet aan zou denken. Zo bestaat de keuken nu uit twee tegenoverliggende delen i.p.v. een hoekkeuken en verder ben ik ook heel blij met het plasma-filter in de afzuiging, het granieten aanrechtblad, diepe spoelbak en alle apparatuur. Ook de achterwand van Bokmerk en de beschermkap voor de inductieplaat zijn een schot in de roos, heel praktisch vooral die laatste! En dat ook allemaal voor het budget wat ik van tevoren bedacht had. Een groot bedankje voor Kees zijn advies/tijd en ook lof voor de installateurs die de keuken keurig gemonteerd hebben. Wegens verhuizing nu al tweede keer keuken van Avanti, dat zegt al genoeg.

Eerdere ervaring van 30 augustus 2015: Twee weken terug is mijn nieuwe keuken geplaatst door Avanti Kesteren. Zeer tevreden over de hulp bij de keuze mogelijkheden bij de aanschaf. Veel oog voor details door de verkoper waar je zelf niet aan denkt. Ook zeer tevreden over de montage door Avanti-monteur. Ook hij kwam met goede ideeen aan voor de perfecte afwerking van de keuken. Niets dan lof en Avanti is zeker een aanrader!
FOTO VAN KARIN
Ontzettend blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete service”
Door David op dinsdag 9 feb 2016 '16
Mooie kwalitatieve keuken voor een schappelijke prijs en zeer netjes in elkaar gezet. Avanti verzorgd een complete service vanaf het uitzoeken tot aan het installeren. Aan mijn wensen rondom te planning kon worden tegemoet gekomen en Avanti is dicht betrokken bij de tevredenheid van haar klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken, deskundig, klantvriendelijk”
Door Ignace en Mia Schretlen - van der Vorst op zondag 7 dec 2014 '14
Na een teleurstellende ervaring met een ander bedrijf dat keukens verkoopt hebben we ons zo goed mogelijk georiënteerd alvorens wij contact opnamen met Avanti Keukens. Onze vraag was: wilt en kunt u onder uw regie de oude keuken (laten) slopen en deze geheel vervangen door een nieuwe keuken, inclusief verlaagd plafond met LED-spots, betegeling/schilderwerk van de muren en het raamkozijn en de vloertegels. Bij dit "project" hoorde ook het vervangen van een eetkamerkast. Onze keuken is klein, aan ons zijn topdesign en grote luxe niet besteed, maar we hechten wel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit.

De complete renovatie heeft slechts tien dagen in beslag genomen en we zijn vol lof over de medewerkers van Avanti die dit alles samen hebben gerealiseerd. Misschien doen we de betreffende mensen tekort door in deze beoordeling geen namen te noemen maar in dit kader wil ik ook nadrukkelijk de mensen bedanken die achter de schermen werken, van wie de namen niet kennen. Een uitzondering willen wij maken voor Johan Linge, officieel degene die de keuken heeft verkocht maar feitelijk de adviseur én "regisseur". Wij hebben de lat voor onszelf en Avanti heel hoog gelegd en ons uitgebreid georiënteerd op alle keukenapparatuur. We hebben een aantal showrooms in Midden-Nederland bezocht en dat was ook de moeite waard. In niets werden we beperkt. Alles wat wij wensten is door Avanti gerealiseerd. Hun beleid - transparant tot in details en alle afspraken nauwgezet nakomen - sprak ons zeer aan. Ook van de kant van Avanti zijn wellicht twee dagen gestoken in overleg en advies. Geen moeite was teveel!

Een keukenverbouwing is slopend en natuurlijk gaan er bij elke verbouwing ook dingen niet direct optimaal. Avanti zet zich echter enorm in om ook de "nazorg" optimaal te regelen en daar blijven we vertrouwen in houden. Daags nadat was gebleken dat één wateraansluiting niet optimaal was, stond er al een uiterst vriendelijke monteur klaar.
FOTO VAN IGNACE EN MIA SCHRETLEN - VAN DER VORST
De keuken na de renovatie
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Van den Akker, Nijmegen op zaterdag 12 dec 2015 '15
Prima geholpen. Afspraak kon op korte termijn geregeld worden. De verkoper nam alle tijd om alles goed door te nemen en dacht mee over praktische oplossingen. Korte levertijd. monteurs werkten zeer zorgvuldig. Levering en montage volgens afspraak en volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door George van Valkenegoed op maandag 7 mrt 2016 '16
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Avanti waar we onze keuken hebben gekocht. We hebben een goed advies op maat gekregen. De keuken is vakkundig geplaatst door vakmensen. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak werd waargemaakt”
Door Coenders op dinsdag 9 feb 2016 '16
In de showroom werden we gelijk goed geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en deze werden met voorbeelden gelijk duidelijk zichtbaar gemaakt. Na bestelling werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele vragen werden gelijk goed beantwoord.
Plaatsing werd met zorg en deskundigheid uitgevoerd. Tijdens montage werd afval en gereedschap goed opgeruimd zodat overlast tot een minimum werd beperkt. Al met al, slogan "afspraak is afspraak" werd goed waar gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte aflevering”
Door Deurloo op woensdag 1 jun 2016 '16
Zeer vakkundig, service gericht en er wordt echt geluisterd naar de klant. Wij hebben een prachtige keuken die perfect is geplaatst. Ze trokken 3 (!) Dagen uit om te plaatsen, puur om alles perfect af te leveren. Ook prettig dat 1 monteur alles zelf kan plaatsen; gas, water omleggen, etc. Dit bedrijf is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Klaassen op dinsdag 18 apr 2017 '17
Op basis van verhalen uit de omgeving zijn wij bij Avanti Keukens in Kesteren terechtgekomen. We werden zeer gastvrij ontvangen en kregen een goede indruk van wat er allemaal mogelijk was. Onze adviseur Pieter dacht veel mee in de mogelijkheden en gaf veel praktische tips. Nadat we de keuken gekocht hadden wilden we nog best wel wat veranderen. 1 keer de complete opstelling gezien we inwendig gingen verbouwen i.p.v. aanbouwen. Ook dit was geen probleem. Zowel de adviseur als zijn collega's bekeken de mogelijkheden en creëerde een prachtig plaatje wat het uiteindelijk ook geworden is. De monteurs Arno en Leander hebben de keuken erg vakkundig gemonteerd. Echte vakmannen. Ook tijdens de montage werd er prettig meegedacht. Kortom, wil je een goede keuken voor een nette prijs en heb je geen zin in gezeur? Ga dan naar Avanti keukens in Kesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Marieke op woensdag 20 feb 2019 '19
Wij hebben de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Avanti, al een hele tijd geleden besteld bij Jasper. De keuken was bij montage al erg mooi geworden, en we zijn nog meer tevreden over de service daarna. Bij ons waren per ongeluk sommige van de greeplijsten in de verkeerde kleur besteld. Het was best een heel werk om deze allemaal te vervangen, maar dit is heel netjes gedaan door Berto. Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Monteurs en ook de planner (Adriaan) zijn allemaal heel vriendelijk en flexibel; fijn dat er ook na plaatsing heel goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het hele proces”
Door J.W. Koops op maandag 1 aug 2016 '16
Afgelopen winter hebben wij een keuken gekocht bij Avanti. De verkoper (Anton) heeft ons zeer goed geholpen bij het samenstellen van de keuken. Hierbij werd voortdurend de max. prijs die wij besproken hadden gerespecteerd. Daar waar gelet moest worden op de prijs wist Anton vaak met creatieve oplossingen of mooie alternatieven te komen. Na het eerste gesprek (van 3 uur, incl lunch) gingen wij met een mooie 3-D tekening naar huis. Een vervolgafspraak was gepland, maar ons werd netjes en uitdrukkelijk gemeld dat wij nergens aan vast zaten en dat we alles nog eens rustig konden overdenken. Bij de vervolgafspraak zijn de laatste details besproken en hebben wij de keuken (100% naar onze wens!) besteld. Het vervolgtraject is allemaal heel stipt verlopen. Je kon tot een aantal weken voor de levering zelfs nog gewenste aanpassingen doorgeven. Enkele dagen voor de levering en montage werden wij door Avanti gebeld met de vraag of onze eigen voorbereidingen (verbouwing) naar wens waren verlopen. De levering van de keuken verliep volgens planning, het personeel werkte erg voorzichtig bij het binnenhalen van de keuken. De montage was een hele klus, maar is door de monteur (Arno) allemaal zeer netjes verzorgd. Na montage kregen wij nog een uitgebreide instructie mbt de werking van de apparatuur. De keuken werd naar volle tevredenheid opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces.
FOTO VAN J.W. KOOPS
Greeploze hoekkeuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Goede hulp gehad”
Door Fam Koster op vrijdag 7 okt 2016 '16
Goed geholpen en advies gekregen bij de aankoop van de keuken in Kesteren. Levering vlot verlopen, en alles is netjes gemonteerd volgens afspraak. Foutje van de fabrikant in het aanrechtblad binnen 2 dagen verholpen. Kortom, goede keuze
FOTO VAN FAM KOSTER
Netjes gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie gehad”
Door Paul en Joke Oussoren op zondag 13 mei 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht waarbij we goed werden geïnformeerd over de mogelijkheden. Ook werd er meegedacht, bijvoorbeeld toen tijdens het inmeten de suggestie werd geopperd om ook de vensterbank met keramiek 'door te trekken' zodat het mooi aansluit aan het aanrecht met spatrand. De plaatsing was door de vele hoeken in het aanrechtblad en dus ook in de spatrand en de vensterbank nogal complex, maar ook dat is prachtig afgewerkt. Alle lof ook voor de monteurs. Wij hebben voor inductie met ingebouwde afzuiger gekozen van Neff. Ook hebben we een combi-oven met stoom van Neff gekozen. We zijn er meteen mee aan de slag gegaan en moeten zeggen dat het ons uitstekend bevalt. Ook de afzuiger in de inductieplaat werkt erg goed! Kortom een prima ervaring met Avanti keukens. Wij kunnen het iedereen aanraden om daar een keuken aan te schaffen.
FOTO VAN PAUL EN JOKE OUSSOREN
Keuken met kookplaat met ingebouwde afzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie C. van Wijk uit Kesteren op woensdag 30 mei 2018 '18
Wij hebben in Februari 2017 een keuken uitgezocht bij Avanti. Deze is geplaatst in Juli 2017 en wij zijn hier zeer tevreden over. Bij het uitzoeken zijn wij zeer goed geholpen door Alfred van Wijngaarden. Middels zeer goed advies en meedenken is er een mooie keuken ontworpen. Keurig geplaatst, netjes opgeruimd. Er waren een paar kleine dingetjes in gebruik welke prima zijn opgelost. Er zijn bijvoorbeeld kosteloos nieuwe lampjes voor de afzuigkap geleverd. Na 10 maanden zijn wij nog steeds zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam. Kruijsse op donderdag 2 jun 2016 '16
In april bij Avant Keukens in Kesteren langs geweest voor een nieuwe keuken. We kenden het bedrijf al, omdat we uit de buurt komen. Tijdens het gesprek met Stefan Pullen zijn we binnen ons budget tot een mooie opstelling gekomen. Ook de plaatsing van de keuken ging perfect. Monteurs Arno en Herman hebben de keuken helemaal naar wens gemonteerd. Op voorstel van de monteurs is er zelfs nog een mooie koof gemaakt voor de afvoer. We zijn helemaal tevreden en raden u Avanti Keukens zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een top renovatie voor een redelijke prijs”
Door Fam Delnoije Arnhem op maandag 7 apr 2014 '14
Wij zochten een bedrijf waar we alles in een hand konden houden, na een zoektocht op internet werd onze aandacht getrokken door Avanti in Kesteren. Een bezoek aan de showroom gaf de doorslag deskundig advies en de keuze mogelijkheid voor de renovatie bepaalde dat er tot een opdracht werd besloten. Zonder problemen werd tussentijds nog een wijziging uitgevoerd. Volgens afspraak zijn de werkzaamheden op de van de te voren geplande datum uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn.
Het vakmanschap van de monteurs verdient eveneens een pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi eindresultaat”
Door fam. Verheij op maandag 8 jun 2015 '15
Grondige keukenrenovatie met erg mooi eindresultaat. Voor onze renovatie hebben we Avanti gekozen, vanwege de goede en plezierige voorlichting in de showroom, de zeer ruime keuzemogelijkheid uit fronten en frontkleuren, kast- en lade- interieurs en de kwalitatief hoogwaardige afwerking van alle producten. Bij het inmeten van de keuken aan huis gaf de monteur ons nog enkele goede tips voor de indeling van fronten en panelen, die achteraf gezien erg goed uitpakten. Voor het demonteren, repareren en monteren hadden we een enthousiaste, vindingrijke en zeer bekwame monteur. Hij was op een aangename manier een 'perfectionist' en stopte niet voordat ook niet perfecte overblijfselen van onze oude keukenopstelling elegant en solide waren opgelost. Al met al zijn we zeer tevreden en blij dat we met Avanti keukens in zee zijn gegaan.
FOTO VAN FAM. VERHEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Service voor keuken”
Door Familie Van Capelle, De Klomp op vrijdag 2 sep 2016 '16
In 2010 hebben wij een keuken bij Avanti gekocht. Het scharnier van de vriezerdeur werkte niet meer. Contact opgenomen op 24 augustus met Avanti en deze zorgde er binnen een week voor dat de kapotte scharnier van onze vriezer kosteloos is vervangen. Dank aan de heren Johan Linge en Gerrit Belijenberg voor jullie inbreng hierin. En niet te vergeten Anton van Milligen voor het prima uitvoeren van de reparatie. Dit is een visitekaartje van Avanti. Met vriendelijke groet, Familie Van Capelle Veenendaalseweg 33a De Klomp
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Klaas op zondag 19 okt 2014 '14
Bij ons nieuwbouwhuis op het Enka-terrein in Ede werd een keukenbedrijf aanbevolen door de aannemer. We zijn daar in eerste instante geweest, maar hadden er geen goed gevoel bij. Wegens de positieve reviews hier op QASA terechtgekomen bij Avanti Keukens. Positief verrast door de vriendelijkheid van het personeel zonder te 'slijmen'. De verkoper dacht goed met ons mee: we gaven aan dat we uit budgetoverwegingen een functionele maar verder niet zo chique keuken wilden. Dit werd goed gerespecteerd en er werden niet 'stiekum' toch weer dure opties aangeraden. Er werd prima op onze eigen ontwerp-ideeen voortgeborduurd zonder perse naar standaardoplossingen toe te werken. Ook na de verkoop bleef men zeer snel en to-the-point op vragen (per email of telefoon) antwoorden, dat is meestal wel anders! De keuken is vakkundig geplaatst door eigen Avanti-monteurs, en bevalt prima. Er waren na plaatsing twee kleine issues (een kier door een meetfoutje van de kant van Avanti, en vergeten reservefilters voor de afzuigkap mee te leveren). Deze werden snel en naar tevredenheid opgelost. Kortom een topbedrijf, waar service en klantgerichtheid geen loze woorden zijn maar daadwerkelijk en voortdurend in praktijk worden gebracht.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Miranda van den Berg op woensdag 6 apr 2016 '16
Voor mijn nieuwbouw woning wilde ik een keuken en van een collega had ik goede verhalen over Avantie keukens gehoord. Daar gekomen (zonder afspraak) meteen alle tijd (+koffie met lekkers) gekregen. Samen met de verkoper een mooie keuken op een ideale lokatie getekend. Ik was er wel uit, dus getekend. In tegenstelling wat de makelaar had verteld bleek later dat de woning en de leidingen al zo vast stonden (prefab bouw) dat dit erg moeilijk (duur) zou worden om te veranderen. Ik terug naar Avanti voor overleg. En ondanks ik al had getekend was het geen probleem om de keuken opstelling rigoreus aan te passen. Zonder gedoe, met prima advies de keuken opnieuw getekend. Het was wel even opletten met de onderdelen lijst, daar was wat van de oude keuken ingeslopen, maar na een belletje is dat meteen gecorrigeerd. Een week voor levering kreeg ik een telefoontje, of alles in mijn huis ok was, en of de levering door kon gaan. En dat soort zorg vind ik tegenwoordig onbetaalbaar, en kom ik ook niet vaak meer tegen. De montage is geweldig. Ik ben nogal precies, zie ook snel kleine afwijkingen, maar deze keuken is zo super strak gemonteerd, alle naden zijn even groot, alles zit recht, en de afwerking is erg nauwkeurig gebeurd. Ook na de levering nog een telefoontje gekregen of ik nog vragen had, en of alles naar tevredenheid was gedaan. Nu de keuken een maand gebruikt, en nog steeds zit alles even netjes. Ik ben er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“dat is pas service!”
Door Ben Gielens op vrijdag 28 feb 2014 '14
Bijna 6 jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen door Avanti keukens uit Kesteren. Keuken is perfect en zonder problemen geplaatst, nu bijna 6 jaar later hing er een kastdeurtje van de carrousel kast wat scheef en sloot niet af zoals het hoorde, een mail naar Avanti en hij werd 3 dagen later keurig en gratis opnieuw afgesteld. Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door W. Linge op vrijdag 5 mei 2017 '17
Prachtig bedrijf, klantvriendelijk, goed ontvangst, lekkere koffie (goed geserveerd), een ruime showroom en aardig personeel. Goed voor elkaar. en door een kookdemo kan je gerust de kids meenemen. Zeker aan te bevelen om daar je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Direct goed”
Door Familie Romijn op zaterdag 4 nov 2017 '17
Na een aantal bedrijven te hebben bezocht voelde Avanti eigenlijk direct goed.Van ontvangst tot de eindelijke koop, meer dan goed begeleid en geadviseerd door Dhr K.Visser. Ook tot de uiteindelijke oplevering prima van alles op de hoogte gehouden.De montage verliep perfect. Wij zijn erg blij met onze nieuwe landelijke keuken.
FOTO VAN FAMILIE ROMIJN
Landelijke keuken
+ Toon extra foto van Familie Romijn
Reactie of foto toevoegen
“Toch bij Avanti”
Door Erik op maandag 21 mrt 2016 '16
Na wat rondkijken zijn we toch bij avanti uit gekomen na aanraden van vrienden. We zijn prima geholpen bij onze keuze en alles is netjes geregeld van A tot Z , Alles volgens afspraak en snelle levering, een echte aanrader. Prima kwaliteit en prijsverhouding !!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zeker aanbevelen”
Door Ruud Boer op dinsdag 31 jul 2018 '18
Top bedrijf, van af het begin tot het eind is alles netjes en zeer professioneel uitgevoerd, via internet het bedrijf gevonden en ervaringen gelezen, site bezocht en een kijkje gaan nemen. wat me opviel was dat ik niet direct benaderd werd door een verkoper, men liet ons rustig rond kijken! Bij het 2e bezoek goed en plezierig geholpen door verkoper Jaap, vakkundige uitleg en alle tijd nemend om tot een uitgekiend keukenplan te komen, ook prima advies over de inbouw apparatuur, en uiteindelijk een mooie keuken met eiland gekocht. Ook op alle nazorg is niets op aan te merken, prima mail contact als er vragen waren, alles netjes bezorgd en zorgvuldig verpakt, en zeker het installatie team heeft TOP werk geleverd, werken schoon, denken mee, zijn flexibel en zorgvuldig, kan geen enkele klacht bedenken! Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!!
FOTO VAN RUUD BOER
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Fam Dunkerbeck op donderdag 14 jan 2016 '16
Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken. Goed geholpen, meegedacht en heel erg netjes geplaatst. ( Vooral dank aan Alfred en Gijs) We hebben de keuken nu 6 weken en we genieten er elke dag van. We zijn erg tevreden en kunnen Avanti bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN FAM DUNKERBECK
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Hans en lida leppers veenendaal op vrijdag 16 dec 2016 '16
In augustus naar de showroom geweest geweldig geadviseerd door alfred. Daardoor gelijk de knoop door gehakt om tot de aankoop over te gaan. Paar weken later kwam gijs de keuken in meten en die gaf ook veel tips over hoe en wat en op 7 december was het zover plaatsen ging beginnen. John en anton waren de monteurs wat een vakmannen in 3 dagen was de keuken geplaatst deze zaak is in een woord Geweldig achteraf bleek de kraan te lekken binnen een week verholpen ook weer top dus bevelen wij deze topzaak aan
Reactie of foto toevoegen
“meedenkend vakmanschap!”
Door Schouten op zaterdag 9 aug 2014 '14
Eerst alleen maar even wat TREFWOORDEN: Vakmanschap, meedenken, hulpvaardigheid, snelle service, buitengewone echt oprechte vriendelijkheid, duidelijkheid, schitterende showroom met ontzettend veel keuze, perfecte montage.

WENS
Mijn oude keuken was bruin en triest. De enige voorziening was een kraan, de rest moest je erbij denken. Doordat heel mijn huis geüpdatet werd, was ook een nieuwe keuken een onmisbaar element.
Ik wilde graag een lichte, landelijke keuken waarin een vaatwasser, koelkast, oven, gaskookplaat en afzuigkap een plekje kregen, maar waar ook de ruimte zodanig slim benut werd, dat er ook nog zoveel mogelijke kastruimte zou zijn.

PROBLEEM
Waar vind je een goede keuken, en waar denken ze met je mee? Mijn keuken is een lastige ruimte met schuine muren en een bestaande schouw die je niet zomaar even weghaalt. Bij andere winkels kon ik niet echt mijn ei kwijt. Ik had een plaatje van een keuken in mijn hoofd, maar het realiseren leek erg ver weg.

PLAN
Bij Avanti namen ze mij wel serieus en gingen ze gelijk met voortvarendheid aan de slag. Ik had zelf tekeningen van hoe ik het wilde hebben bij me en foto's van de oude situatie. Dit maakte het intekenen wel wat gemakkelijker, hoewel het nog een heel gepuzzel was om al die apparatuur in te passen en toch kastruimte over te houden.
De verkoper die mij hielp wist echt heel goed waar hij mee bezig was, dat kon je gewoon zien. Om een uur of 6 kreeg ik zelfs warm eten, wat op een hele creatieve manier geserveerd werd. Echt leuk! Ze verkopen hier alleen maar apparatuur van A-merken en toch je kunt kiezen tussen allerlei prijsklassen. Door verschillende elementen die ik in de showroom gezien had samen te stellen kwam er een hele mooie tekening uit de printer rollen, die écht naar mijn zin was. Ik ging dik tevreden naar huis.

REALISATIE
De montage van de keuken was keurig op tijd en het bleek dat er een vakman bezig was die, (en dat was heel leuk), echt meedacht. Hij heeft zelfs wat dingen zo mogelijk nog wat verbeterd en de ruimte echt heel goed benut. Het allerleukste vond ik wel dit: Ik had een plaatje in gedachten van hoe ik de keuken graag zou hebben. Dat hebben ze tot in de puntjes gerealiseerd. Het lijkt ook, door de kleurstelling en indeling dat de keuken veel ruimer is geworden. Ik ben er echt gewoon heel blij mee!
FOTO VAN SCHOUTEN
Precies zoals ik het graag wilde hebben!
REACTIE VAN SANDRA
klinkt geweldig en ik zoek ook zo soort keuken (blad, landelijk). viel de prijs ook mee? en heb je daar ook nog mee afgedingd (want dat hoor je natuurlijk altijd bij keukens). hoe lange levertijd en....welk filiaal? ik woon t meest dichtbij Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon plezierig”
Door M. de Lusenet op vrijdag 2 sep 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. De eerste kennismaking verliep buitengewoon plezierig en zeer professioneel. De installatie van de keuken verliep niet altijd helemaal vlekkeloos, maar problemen werden onmiddellijk opgelost, zonder gezeur en naar volle tevredenheid. Wij zijn dan ook heel blij met onze keuken en met Avanti en bevelen deze keukenzaak van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bedrijf!”
Door Fam. Leijenaar op donderdag 26 feb 2015 '15
Op aanraden van vrienden die een keuken bij Avanti hadden gekocht en na het lezen van de reviews op deze site hebben we gekozen voor Avanti.
Daar hebben we geen spijt van gekregen. Integendeel, we zijn vol lof!
In november hebben we voor een showroom keuken gekozen met enkele aanpassingen. Op die manier hebben we binnen ons budget en wensen een hele mooie keuken kunnen realiseren.
De keuken is deze maand geplaatst en ook over de montageploeg waren we zeer enthousiast: zeer vakkundig en er werden goede oplossingen bedacht bij onderdelen die om aanpassingen vroegen.
Kortom, een bedrijf om aan te bevelen!
Ze steken in op service en maken dat in de praktijk ook zeker waar.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door fam Been Warnsveld Gld op dinsdag 3 nov 2015 '15
Super blij met de keuken van AVANTI uit Kesteren. Prima en vriendelijk geholpen door Jaap Bremmer.Geen opdringerig gedoe zoals bij sommigen. Goede monteurs die netjes werken. Ja, ehte service bestaat nog. Geen moeite te veel wanneer er iets veranderd moet worden. Meedenken waar nodig. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan! Dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Anneke & Erik Modderkolk op woensdag 11 okt 2017 '17
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Je voelt je meteen thuis! Doen net dat stapje meer. Meer dan tevreden!
FOTO VAN ANNEKE & ERIK MODDERKOLK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader!”
Door Inez de Boer en Roelof langeloo op woensdag 7 jan 2015 '15
Bij het uitzoeken van de keuken werden we elke keer geholpen door dezelfde medewerker. Met veel geduld heeft hij ons deskundig, stap voor stap keuzes laten maken. Daarbij was vanaf het begin duidelijk dat elk artikel een vaste prijs heeft inclusief arbeidsloon. Alle afspraken in de winkel en bij ons thuis zijn altijd correct nagekomen. Extra vragen/tekeningen waren nooit een probleem. Vragen via de mail werden altijd snel beantwoord. De inmeter, de bezorger en de monteur hebben keurig en prettig en netjes gewerkt. Kortom we zijn heel tevreden en genieten nog elke dag van onze mooie keuken met een goede indeling. Kortom een aanrader!
FOTO VAN INEZ DE BOER EN ROELOF LANGELOO
mooi hè
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en kwaliteit”
Door Ellen Spierings op zondag 15 jan 2017 '17
Via internet toevallig op de site van Avanti Keukens gekomen. Zonder afspraak naar Kesteren gegaan, waar we met koffie werden ontvangen en de showroom konden bekijken. Mochten we vragen hebben dan moesten we het even laten weten. We hadden een kleine compacte keuken nodig waar het puzzelen was om de benodigde apparatuur te plaatsen. Verkoper Jasper Verhaar maakte tijd voor ons vrij en maakte een mooie tekening van de keuken met daarbij behorende offerte. Totaal geen opdringerig gedrag en alle tijd om vragen onzerzijds te beantwoorden. Na enige aanpassingen keuken gekocht en wij kregen een map mee met daarin tekening, offerte etc. Vanaf dit moment per mail of telefonisch constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Keuken werd op de juiste dag afgeleverd, monteur Rob heeft keuken keurig geplaatst (de waterpas werd standaard gehanteerd) en na installatie belde Jasper of alles naar wens was geweest. Ondanks dat het een kleine keuken was (ook qua aankoopbedrag) hebben wij een hele goede begeleiding gehad en zijn wij uitstekend geholpen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Avanti keukens, en het personeel doet er alles aan om dit waar te maken. Wij hadden voor aankoop veel goede recensies gelezen en kunnen deze alleen maar bevestigen. Heeft u een keuken nodig, dan hoeft u niet langer te aarzelen, u bent hier op het juiste adres!
Reactie of foto toevoegen
“Maakt absoluut waar wat ze beloven”
Door fam. Rietbergen op dinsdag 28 jul 2015 '15
Ook hier alleen maar positieve ervaringen met Avanti keukens. Van het moment van orientatie is alles prima verlopen. Adviseur Kees Visser heeft op zeer efficiente wijze keuzes inzichtelijk gemaakt, waardoor het in een wirwar van keuzes verrassend makkelijk werd om tot keuzes te komen. Ook toen de keuken besteld was, bleef het contact met Avanti goed; toen bij de voorbereidingen bleek dat een aantal aansluitingen en leidingen op een andere plek zou moeten komen was een telefoontje naar Avanti genoeg om door verbonden te worden met de technisch tekenaar. Na het voorleggen van het vraagstuk werd de tekening meteen aangepast en een kwartier later was er een nieuwe tekening op de mail. Bij het monteren van de keuken werd er zeer zorgvuldig en netjes gewerkt. Iedere dag werd alles ook weer opgeruimd en schoongemaakt en na drie dagen hadden wij een prachtige keuken. In het eerste gebruik was er nog een technisch probleem met de koelkast; ook hiervoor maar een keer gebeld waarna een monteur het probleem heeft verholpen. Avanti maakt absoluut waar wat ze beloven; wij kunnen het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Van den Broek op woensdag 19 apr 2017 '17
Het bewijs van topservice! In 2014 hebben wij een keuken gekocht bij Avanti uit Kesteren. Na 2.5 jaar gebruik hield ineens de afzuigkap er mee op. Avanti heeft de oude afzuigkap gedemonteerd en de nieuwe afzuigkap weer gemonteerd. Binnen twee werkdagen onder garantie. Dat noemen wij topservice!

Eerdere ervaring van 10 november 2014: Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti keukens. Wij zijn keurig geholpen en goed geadviseerd. Avanti keukens zijn alle afspraken nagekomen. De keuken is uitstekend afgeleverd. Monteur was enorm betrokken bij indelingen ect. de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en eerlijk advies”
Door J. Visser op woensdag 20 dec 2017 '17
Goed en eerlijk advies, mooi assortiment. Verkoper (Alfred van Wijngaarden) luisterde goed naar onze wensen en probeerde deze binnen ons budget op te lossen. Het resultaat was een duidelijke en overzichtelijke offerte die we met plezier getekend hebben. Levering keurig volgens afspraak en compleet. Kookplaat kwam beschadigt uit de doos, maar dit werd keurig door Avanti opgelost. Kortom, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Yvon Bueving op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Door terleurstellende ervaring in het verleden, zijn we kritisch op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf, waar we een goed gevoel bij kregen. We kwamen terecht bij Avanti. Wilco heeft ons geduldig door het proces geleid, en de verschillende wijzigingen en vragen die we hadden uitgezocht en beantwoord. Het heeft er toe geleid dat wij een prachtige keuken hebben, die helemaal naar ons zin is. Complimenten voor het montageteam, die zeer zorgvuldig en enthousiast de keuken hebben geplaatst. De planning, communicatie en vragen tussendoor zijn naar tevredenheid opgepakt. Kortom een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door R.G.J. van Beijnum op dinsdag 28 jul 2015 '15
Keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Aardige verkoper en goed geadviseerd in wat wel en niet te doen. Levering op tijd en compleet. De keuken hebben we zelf geplaatst. Avanti heeft 'm ingemeten en het past perfect. Bij vragen correct geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat”
Door J.Verkuijl op maandag 17 nov 2014 '14
Omdat we aan een nieuwe keuken toe gingen we opzoek. Wij zijn een echtpaar van 70+ en zijn bij verschillende keukenspecialisten wezen kijken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Avanti in Kesteren. De klantvriendelijkheid bij dit bedrijf sprak ons al direct aan. Wij hebben een bijzondere voorlichting ontvangen en de verkopers dachten ook mee met onze wensen. Totaal zijn we drie keer bij Avanti geweest om diverse wensen door te spreken. De offerte was ook bijzonder duidelijk. Tussen de bestelling en de levering hebben we regelmatig per email en telefonisch contact gehad. Dit ging over extra dingen waar Avanti ons op attent maakte i.v.m de bouwwerkzaamheden. Op de service bussen hebben ze het logo staan met ,,Afspraak is afspraak,, Dit is zeer gedurfd, maar WAARHEID. Alle afspraken zijn nagekomen. De levering was compleet en onbeschadigd. De montage was op de afgesproken tijd. De plaatsing was ook binnen de afgesproken termijn. We zijn bijzonder tevreden ook over de montage. Drie weken na het plaatsen ging de spoelbak kraan lekken. Een belletje naar Avanti, en binnen 1,5 uur hadden wij een nieuwe kraan. De prijs kwaliteit verhouding vinden wij heel goed. Ik heb mijn loopbaan in het bedrijfsleven doorgebracht.
Maar zo.n leverancier met perfectie heb ik nergens meegemaakt. Dit bedrijf zal ik ook bij een ieder van harte aanbevelen.
FOTO VAN J.VERKUIJL
Onze nieuwe aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“goed voor elkaar....”
Door Tom op maandag 14 jan 2013 '13
Goed voor elkaar, prima voorlichting in de showroom, praktische tips, kostenbesparende oplossingen, nuchtere aanpak, eerlijke prijs. Prettig meedenken bij vragen. Plaatsing: veel overleg over details, is prettig.
1 (kleine) klacht na afloop: prima en snel opgelost. Overzichtelijk aanbod zonder schreeuwerige kortingen....
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jack Praster op zondag 6 okt 2013 '13
Kwaliteit van de keuken is erg goed. We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, communicatie die we in het hele traject gehad hebben. De service is ook goed verlopen, we hadden een fijne, meedenkende monteur. Keukenonderdelen kwamen bij ons op de stoep en we dachten: is dit echt allemaal voor ons. We zullen Avanti zeker aanraden bij anderen omdat we erg blij zijn met de manier waarop alles is verlopen. We hebben een mooie keuken waar we hopelijk lang plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Dorresteijn op maandag 30 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. In de showroom stonden veel keuken als inspiratie. Dit vonden wij erg fijn. Op die manier kan je verschillende dingen bij elkaar uitzoeken. We zijn erg goed geholpen. Vriendelijk personeel. De keuken werd in 3D tekening getekend. Op die manier hadden wij goed inzicht in onze toekomstige keuken. Alles ging in goed overleg en de keuken werd besteld. Een paar weken van tevoren konden wij aangeven wanneer wij de keuken geleverd wilden hebben. Toen die datum dichterbij kwam, ging dat bij ons nog niet lukken. Maar voor Avanti was het geen probleem om de keuken dan door te schuiven. Op het laatste moment zijn wij nog gewisseld van kraan en kookplaat. Ook dit was geen probleem. De kookplaat werd op tijd geleverd en de kraan niet. We kregen hiervoor een tijdelijke kraan. Zodra de nieuwe kraan binnen was, kregen wij hem gelijk. Goede service dus!! Mijn broer heeft de keuken geplaatst en alles was in orde. Wij hebben nu ontzettend veel plezier van de keuken!!!
FOTO VAN DORRESTEIJN
Ontzettend veel plezier van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Avanti keuken TOP”
Door Ton en Wilma Willems op vrijdag 19 sep 2014 '14
Prachtige showroom, prettige ontvangst, deskundig geholpen, goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant, uitstekend ingevuld, aflevering volgens afspraak, uiterst deskundig en zorgzaam geplaatst, perfecte nazorg, een keukenbedrijf die wij van harte kunnen aanbevelen. Een nieuwe keuken kopen is niet eenvoudig. Na lang zoeken terecht gekomen bij Avanti in Kesteren. Wat een mooie showroom, deskundig, meedenkend en vriendelijk personeel (we zijn geholpen door Nielco). Samen hebben we een keuken ontworpen. De keuken is geplaatst door een monteur van Avanti. Deze ging heel precies te werk en de keuken ziet er erg mooi uit. Bent u voornemens een nieuwe keuken te kopen, dan raden wij u aan ook bij Avanti langs te gaan. Avanti is beslist een aanrader. fam. Willems - Ewijk.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door fam. Arbman op dinsdag 27 sep 2016 '16
Na hier en daar wat rond gekeken kwamen wij bij Avanti terecht. Bij binnenkomst dachten wij dit is niet haalbaar voor ons,maar wat viel het mee en er werd goed meegedacht door de heer Jaap Bremmer.Zelfs veranderingen nadat wij de keuken hadden gekocht werd zonder problemen gedaan.De keuken is geplaatst door Gert die het netjes en zeer goed gedaan heeft (veel waardering voor zijn werkwijze).Wij zijn blij met onze nieuwe en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Dit bedrijf is absoluut een aanrader”
Door Theo van Eijndhoven op woensdag 4 nov 2015 '15
We hebben een uitgebreide keuken gekocht bij Avanti met diverse apparaten. De ruimte bij ons is klein en er kwam heel wat bij kijken om alles wat we wilden daarin te krijgen. Door inzet van de verkoper en de orderverwerker is dat uiteindelijk prima in orde gekomen. Hierbij hebben we uitstekende adviezen gekregen. De gehele keuken is in 1 keer geleverd. De installatie werd door Avanti monteurs (Joost en hulp) uitgevoerd op een zeer vakkundige wijze. De bijzonder vriendelijke monteurs besteedden veel aandacht aan kwaliteit en waren altijd bereid om onze vragen te beantwoorden. Het eindresultaat is prachtig en overtreft onze wensen.
FOTO VAN THEO VAN EIJNDHOVEN
Reactie of foto toevoegen
“Service na aankoop bij Avanti Keukens”
Door Eric op zaterdag 3 sep 2016 '16
3 jaar na aankoop brak ik de hals van mijn keukenkraan. Na een telefoontje naar Avanti, kreeg ik te horen dat ik de hals gratis zou krijgen, als service. Wij zijn hier uiteraard heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgt”
Door Johan en Aline Horst op vrijdag 3 jun 2016 '16
Wij werden geholpen door Alfred van Avanti Keukens in Kesteren. We waren op zoek naar een mooie keuken voor een niet te hoge prijs. Alfred heeft verschillende schetsen gemaakt en als laatste een niet standaard keuken getekend die erg in smaak viel. Avanti heeft veel keuze en een ruim opgezette showroom waar tijdens het uitzoeken van kleuren, keukenblad en afwerking goede ideeen op konden doen. Tijdens het bezoek werden we goed verzorgd! Na het plaatsen is er ook aandacht voor opleverpuntjes die keurig worden opgelost. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor Avanti, TOP!”
Door Tom en Iris op dinsdag 2 apr 2013 '13
Wij zijn ontzettend enthousiast over Avanti keukens. Van begin tot aan het eind zijn wij vakkundig, met plezier, snel en zorgvuldig geholpen. Er werd op allerlei manieren mee gedacht, meegewerkt en problemen werden opgelost. De montage is naar tevredenheid gedaan en ook achteraf wordt de service keurig verzorgt.
Kortom bij Avanti keukens in Kesteren kun je met een gerust hart en keuken kopen. Alles wordt volgens afspraak nagekomen!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Mieke van Eden op vrijdag 15 sep 2017 '17
Superblij met onze keuken! Wat een topbedrijf, op alle gebieden. Personeel van alle disciplines, ontvangst, sfeer, klant staat centraal. Ik zal iedereen Avanti aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een tien”
Door Johan en Cato van den Bogerd op maandag 30 apr 2018 '18
Onze keuken is super mooi Jaap heeft ons geweldig goed geholpen hij krijgt van ons een dikke tien. De mannen die hem hebben geplaats zijn vriendelijk en vakmannen ja ook een zeker een tien .
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden zeker een aanrader”
Door Koos en Thea op dinsdag 2 apr 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe keuken van Avanti uit Kesteren. Na bij een aantal keukenbedrijven rondgekeken te hebben kwamen wij toch bij Avanti uit. De oplossing om de keuken, gelijk op de dag van monteren, door de monteur zelf mee te laten nemen was voor ons een mooie oplossing. Ons gevoel is juist gebleken, en de monteur Sjaak van Zetten heeft alles perfect gemonteerd en heeft zelf nog een schuin kastje op maat gemaakt. Over de montage evenals over de hele gang van zaken zijn wij zeer tevreden. Wij zij blij dat wij voor Avanti hebben gekozen.
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevreden”
Door Bertho & Jozina van Mourik op vrijdag 11 sep 2015 '15
Na veel keukenzaken bezocht te hebben (en nog niet gevonden wat we wilden) uiteindelijk bij Avanti binnengelopen. Hadden we dit maar eerder gedaan... Een heel prettige ontvangst en uitgebreide info over Avanti zelf bij een kopje koffie. Daarna aan de slag met de verkoper. We gingen alleen ter info naar binnen, maar kwamen uren later met een keuken weer naar buiten. Prima geholpen, je krijgt alle tijd (en een warme hap als je op tijd bent...) en wordt zeker geen keuzes opgelegd. Wij hebben er voor gekozen ook de hele planning van de verbouwing door Avanti te laten doen: perfect. Van het slopen en afvoeren van de oude keuken, verleggen van de leidingen, stucadoren, leggen van de tegelvloer en het plaatsen en afmonteren van de keuken: alles prima geregeld. Ook alle monteurs die over de vloer komen zijn prettig in de omgang, weten wat ze doen en denken met je mee. Wij zijn 100% tevreden over Avanti en heel blij met onze prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN BERTHO & JOZINA VAN MOURIK
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindprodukt”
Door Fam. David op vrijdag 24 mei 2013 '13
Oudjaarsdag hebben wij Avanti Keukens bezocht zonder afspraak. Zeer vriendelijke ontvangst,omdat het druk was in de zaak werd gevraagd of we misschien s'middags terug wilden komen om een vrijblijvend gesprek aan te gaan.(zelfs de benzine kosten wilden ze vergoeden). s' middags teruggekomen we zijn het vrijblijvende gesprek aan gegaan met Gerwen..... Naar aanleiding van het goede gesprek en beloftes zijn we diezelfde avond ruim na sluitingstijd nog tot koop overgegaan. Na 3 maanden is de keuken geplaatst door Joost Imminkhuizen en collega(sorry, je naam is ons ontschoten). Wat een vakmensen zijn dit. Ze moesten het een en ander nog aanpassen omdat mijn loodgieter en elektricien het werk niet helemaal goed hadden uitgevoerd Maar dit was voor deze heren geen probleem. Uiteindelijk hebben zij drie dagen aan de keuken gewerkt. Joost kwam met heel veel goede ideeen en mogelijkheden aanzetten. De keuken is helemaal naar onze zin geworden en we genieten er elke dag van. Bij het plaatsen van de keuken waren er nog wat onduidelijkheden maar dit hebben ze later fantastisch opgelost ! Vooral Joost en collega over de vloer te hebben was ontzettend gezellig en prettig.
Reactie of foto toevoegen
“mooi resultaat en goede service”
Door Fam. de Boer op vrijdag 9 jan 2015 '15
Wij hebben een keuken en een badkamer gekocht voor in een zorgchalet. We gingen voor een praktische keuken met enkel een koelkast en magnetron. We zijn heel fijn geholpen door de verkoper,en waren er zo uit wat het moest gaan worden. We wilden graag een snelle levering,en daar hebben ze hun uiterste best voor gedaan. Ook wat betreft de prijs van het geheel en het resultaat wat er mag zijn zijn we zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10 waard”
Door Van Snippenberg kesteren op woensdag 26 dec 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Jasper Verhaar gekocht, hij dacht overal over mee wat tot een waanzinnig resultaat geleid heeft. Ook was Avanti zeer ontzorgend. Het uitstellen van de lever datum, en dat wel 3x in verband met de oplevering van ons nieuwe huis, was geen enkel probleem. Avanti schoof flexibel mee, bedankt hiervoor Meindert-Jan en Johan. Dit gaf ons erg veel rust. Ook Arno en Rob hebben vakwerk geleverd! Tot in de detail perfect, nette en verzorgde mannen, van bus tot gereedschap! Niets was teveel! Ze monteerden met liefde en passie onze keuken,niks was teveel! Kortom, als je een keuken nodig hebt, ga dan zeker naar Avanti. Voor ons een dikke 10 waard!!
FOTO VAN VAN SNIPPENBERG KESTEREN
Waanzinnig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“mooie keuken voor een scherpe prijs”
Door RvK op donderdag 10 apr 2014 '14
Wij zijn bij Avanti heel goed geholpen en dat resulteerde in een fraaie keuken tegen een scherpe prijs. De keukenmontage is heel goed verlopen.
FOTO VAN RVK
het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Agnes & Harry op vrijdag 26 jun 2015 '15
Het was een verademing om, na een aantal bezoeken aan keukencentra, bij AVANTI binnen te lopen. Door omstandigheden door de bedrijfsleider zelf geadviseerd en geholpen geworden. Na dat wij onze ideeën, wensen en beperkingen hadden besproken is hij met ons aan de slag gegaan. Eerst de mogelijkheden bekeken die onze keuken qua afmetingen bood. Daarna in alle rust, met een kopje koffie erbij, de keuken samen opgebouwd. Dit gebeurde via een PC-scherm waarbij je als koper direct de indeling en, niet onbelangrijk, de totaal prijs zag. Het fijne hiervan was dat je direct wist waar je aan toe was. Dus geen achteraf gedoe met korting of vreemde rekenformules. Wat je ziet is de prijs. We zijn goed geadviseerde en hebben, onder luiden van een bel, de koop gesloten. Enkele dagen later een mail ontvangen, met het voorstel, over een eventueel andere indeling van de kastjes. Is dus nog over nagedacht. We zijn op dit voorstel in gegaan. Op vrijdag werd de keuken geleverd en op maandag stond de monteur (Jan) voor de deur. Wanneer je een keuken koopt is het altijd maar de vraag "hoe wordt hij geplaatst ?" Laat dat maar aan Jan over. Rustig en precies weet hij het geheel in elkaar te zetten met af en toe een vraag of opmerking of we bepaalde dingen misschien iets anders wilde hebben. Na drie dagen staat er dan ook een keuken die een juweeltje in je huis is. Al met al een ervaring die je, als koper, goed doet.
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door G. Jansen op woensdag 20 jul 2016 '16
Ontzettend blij met de nieuwe keuken. Erg goed geholpen met hele eerlijke en kwalitatieve adviezen. Geen trucagage met prijs of kwaliteit wat in deze branche bijzonder is.
Afspraak is afspraak en dat maakt Avanti meer dan waar.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Swank op zaterdag 7 mei 2016 '16
Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen door Avanti Kesteren. De sfeer bij het uitzoeken was meteen prettig en niet opdringerig. Er werd meegedacht en alles was mogelijk. Ook ons budget werd netjes in de gaten gehouden. Het installeren van de keuken verliep goed, nette en vriendelijke monteurs en allemaal op tijd conform afspraak. Ook wanneer tijdens het installeren iets niet helemaal handig uitkwam werd pro actief een oplossing bedacht en toegepast. We zijn erg blij met het eindresultaat en genieten van onze nieuwe strakke keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Als je hier niet slaagt, slaag je nergens”
Door M. Donkers op maandag 20 jun 2016 '16
Avanti keukens maakt het waar. Voor het eerst in 30 jaar een nieuwbouw woning en daar komt heel veel bij kijken, zo ook een nieuwe keuken. Heel wat keukencentra bezocht vóórdat wij bij Avanti Keukens kwamen.Wat een kwaliteitskeuze bij Avanti Keukens.
Maar bovenal waren wij aangenaam verrast door de wijze waarop wij 'geholpen' werden bij onze keuze. Wij werden gehóórd , dit in tegenstelling tot vele andere keukencentra waar wij voorheen waren. Onder het genot van een kopje koffie werd onze droomkeuken in 3D op de computer aan ons getoond. Tot onze verbazing werden wij niet 'onder druk' gezet om direct te beslissen. Dit in tegenstelling met onze eerdere ervaringen elders. Een nieuwe keuken is zo belangrijk, daar moet je goed bij geholpen worden en goed overzien of het ook echt binnen het budget past. Bij Avanti Keukens is men in staat om met de klant mee te denken, als je dáár niet slaagt, slaag je nergens. Wij hebben Avanti Keukens als een tóp bedrijf ervaren. Eerlijkheid en kwaliteit.

Avanti keukens bleek haar afspraak na te komen . Avanti is begonnen met het plaatsen van de keuken op de dag die we afgesproken hadden en was ook kláár op de dag van afspraak. Avanti Keukens heeft onze droomkeuken perfect gebouwd met uiterste zorgvuldigheid en vakkennis. Chapeau voor de adviseur Jaap Bremmer. Chapeau voor de vakman die onze keuken gebouwd heeft. Wij begrepen dat Avanti Keukens binnenkort haar 25 jarig bestaan viert, van harte gefeliciteerd Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Megchelsen op donderdag 21 dec 2017 '17
Aardig en behulpzaam. En de keuken is perfect gezet!

Aanvulling ontvangen op 4 april 2018: Na paar maanden hebben we ook de service van Avanti als geweldig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Gertine Cousijnsen op donderdag 12 apr 2018 '18
Wij zijn super blij met onze mooie landelijke keuken! Johan Linge heeft ons vakkundig geholpen met het samenstellen van de keuken! Het was even puzzelen tussen alle houten wanden, maar het resultaat mag er zijn! Zie onze prachtkeuken!!!
FOTO VAN GERTINE COUSIJNSEN
Mooie landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed, uitstekend...”
Door A.Cornelisse op woensdag 30 okt 2013 '13
Prima kwaliteit en eerlijk in prijs! Service tijdens plaatsen was uitmuntend!! Er werd goed overlegd en zelfs toen er iets fout ging in de bestelling nam Avanti alle zorgen weg door de goede artikelen alsnog te leveren.
Denkt u over een nieuwe keuken ga dan vooral afspreken bij Avanti-Kesteren, veel mooie keukens in showroom en goed advies waar de tijd voor genomen wordt...
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Familie Aveskamp op vrijdag 21 apr 2017 '17
Wij hebben bij Avanti keukens een nieuwe keuken gekocht. Wij hebben hier een uitstekende ervaring mee opgedaan. Vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen kregen we een heel erg goed gevoel bij het bedrijf en bij de adviseur (Kees). Zij hebben ons erg goed geholpen bij de verschillende keuzes. De offerte was erg duidelijk en heel transparant. Dus achteraf geen verassingen. Het gehele proces van planning en plaatsing verliep heel erg goed. Complimenten voor de monteurs, die de keuken met de grootste zorg hebben geplaatst. We hebben de keuken nu een aantal weken in gebruik en we zijn er heel erg blij mee. We zijn erg tevreden over Avanti keukens en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE AVESKAMP
Erg blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Terry op maandag 8 jul 2013 '13
Onze nieuwe keuken is het schitterende resultaat van twee middagen intensief overleg, intelligent en vakkundig advies en perfecte service bij de uitvoering. Ook de coördinatie bij de inzet van vakmensen als loodgieter, elektricien, schilder en vloerrenovatie verliep prima. De betrokken en vriendelijke opstelling van alle uitvoerders was opvallend. Wij zijn erg blij met het resultaat: een mooie en moderne keuken met alle moderne snufjes. Daarom geven we een 10 met een griffel!
Reactie of foto toevoegen
“Leuk team”
Door Hans en Teunita van den Hoorn op maandag 12 feb 2018 '18
Keuken gekocht, er wordt fijn geadviseerd en zeer zeker veel mee gedacht. Wanneer je achteraf nog iets anders wil of nodig hebt wordt dit heel snel geregeld. Een bedrijf wat veel meedenkt en goed luistert naar welke stijl keuken je op zoek bent. Een gezellig, leuk verkoopteam!
Reactie of foto toevoegen
“Super!”
Door Lonneke op zaterdag 12 apr 2014 '14
Ben n.a.v. de goede reviews op onder andere Qasa bij Avanti gaan kijken en was meteen verrast door de enorme klantvriendelijkheid. Ben 3 maal geweest en alle 3 de keren is alle tijd voor me genomen en ook heel goed meegedacht en dit heb ik als zeer positief ervaren. Alle afspraken worden bij Avanti stipt nagekomen, van het inmeten en het leveren tot het plaatsen. De levering was keurig en de monteurs Herman en Joost hebben de keuken perfect en vakkundig geplaatst. Het is echt super mooi geworden, heb al veel complimenten gehad en de kwaliteit is top. Ben 6 weken na plaatsing nog gebeld door Avanti, hoe de keuken bevalt, heb tips gekregen en heb nog een extra ovenrooster gratis toegezonden gekregen. Allemaal heel attent. Dus als je op zoek bent naar een super (mooie) keuken met een goede prijs/kwaliteit verhouding en super service zoek dan niet verder, maar ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk van het montageteam”
Door kees schimmel op zondag 5 jun 2016 '16
Wij hebben diverse keuken bedrijven bezocht maar zijn uiteindelijk beland bij avanti in kesteren. Daar de keuken laten tekenen zoals wij hem wilden hebben. in eerste instantie hadden wij gekozen voor hout maar dat ging ons budget te boven. Dus toch maar een kunstof keuken uitgezocht met zwart blad. Jaap Bremer heeft ons hierin goed geadviseerd. Wij kregen goed de tijd om te overleggen en hoefden niet gelijk te beslissen zoals bij de meeste irritante keuken boeren. nou 30 mei was de dag dat hij geplaatst werd ,petje af voor het montageteam, jullie hebben vakwerk geleverd. Al met al erg tevreden met de aankoop
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken voor heel scherpe prijs”
Door Bertus van 't Slot op dinsdag 17 jan 2017 '17
Ik wil graag bij deze Avanti aan een ieder aanbevelen. Wij hebben een nieuwe keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht en zijn na een jaar zeer tevreden.
Vanaf het moment we de winkel binnenliepen klikte het direct tussen de verkoper en ons. De sfeer binnen, de relatie tussen verkopers, alles liep soepel en laagdrempelig. We zijn 2 keer op gesprek geweest en nadien besloten tot tekenen.
Verder bleek na het tekenen dat er van alles mogelijk was en tot het laatste moment tot produceren van de keuken was het mogelijk een wijziging aan te brengen waar we ook gebruik van gemaakt hebben, en wat ook met levering in een keer goed was.

De keuken zelf is wat ons betreft kwalitatief zeer goed. Alle laden en deuren voelen zeer degelijk aan, ogen robuust en zijn zoals beloofd tijdens het verkoop gesprek. Qua apperatuur hebben we naar mijn inzien deskundig advies gekregen want alles werkt naar verwachting die geschept is tijdens ons gesprek. ( ook het nalezen van reviews op internet correspondeerde met wat gezegd was). Als laatste punt wil ik noemen dat de prijs-kwaliteit verhouding naar mijn inzien heel goed is. Ik heb verschillende vergelijken gedaan en naar mijn mening heb ik een goede keuken voor een hele scherpe prijs!

Al met al zijn we zeer tevreden over avanti en zal, als ik ooit een nieuwe keuken nodig heb daar zeker terugkomen.
Ik kan iedereen avanti van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaringen”
Door Fam. van Seijda op woensdag 21 feb 2018 '18
Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Goed geholpen door Dhr. J. Bremmer met het uitzoeken van de keuken. Later nog een keertje terug geweest om nog wat dingen te veranderen en aan te passen, was totaal geen probleem. Keuken is ontzettend netjes geplaatst door monteur Bas. Wij beslisten tijdens het plaatsen dat we toch graag de vensterbanken in dezelfde tegels wilden als op de muur. Geen probleem, keurig haaks geslepen en betegeld. Er werd verder tijdens het plaatsen van de keuken regelmatig met ons overlegd hoe we het wilden hebben. Resultaat: een prachtige keuken, wij zijn meer dan tevreden!!!
FOTO VAN FAM. VAN SEIJDA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C.Kuup op vrijdag 20 mei 2016 '16
Afgelopen voorjaar een keuken gekocht bij Avanti Keukens te Kesteren.
- in de winkel super geholpen door Jasper Verhaar. Wat ons erg aanstond was dat er niets moest en alles kon. Zeer nuttige tips ontvangen waar wij echt iets mee konden.
- Het afleveren en daarna plaatsen was zeer goed. Bij het uitpakken van de kookplaat zat er een scheur in het glas. Dit probleem werd direct aangepakt en verholpen. De wijze van plaatsen was zeer professioneel en werd gedaan door zeer vakkundige vakmensen met liefde voor het vak. Dit zie je tegenwoordig niet veel meer.
- Met andere woorden zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Echt aan te raden”
Door Hans van Meenen op maandag 25 mei 2015 '15
Super tevreden! Het begon al bij het eerste bezoek. Prettige kennismaking, duidelijk. Ik gelijk direct al aan dat het om een oriënterend bezoek ging, maar toch werd alle tijd voor me uitgetrokken. De hele showroom een paar keer rondgelopen en alle mogelijkheden besproken. 's Middags toen ik (veel later dan gedacht) naar huis reed, wist ik dat dit een serieuze kandidaat was om mijn nieuwe keuken te leveren. Een paar dagen later weer terug. Weer alle tijd. Na een dag uitzoeken en puzzelen zette ik de handtekening. Een prachtige keuken voor een goede prijs. Ook vanaf dat moment liep het heel soepel. Duidelijke afspraken, die ook nagekomen werden. Alles volgens afspraak, precies op tijd geleverd. Netjes gemonteerd, wat heel kleine restpuntjes zeer snel en prettig afgehandeld. Kortom, een leverancier die echt aan te raden is!
FOTO VAN HANS VAN MEENEN
Reactie of foto toevoegen
“Supernette montage”
Door Nico den Haak op dinsdag 25 okt 2016 '16
Wij hebben in april onze nieuwe keuken gekocht en hebben goede ervaring nemen echt de tijd voor je. Eind september werd de keuken afgeleverd en geplaatst helaas zat er niet het goede werkblad bij en plinten maar dit alles na anderhalve week wat 5 weken zou duren opgelost en ter compensatie een mooi twyst stopcontact voor in het blad cadeau gekregen dus supernetjes maar ons grootste compliment gaat toch wel naar Bas de monteur die de keuken supernetjes heeft gemonteerd die mogen ook wel is in het zonnetje gezet worden vinden wij vakwerk geleverd bedankt wij zijn er superblij mee en genieten er iedere dag van
Reactie of foto toevoegen
“Topteam!”
Door Gerda Jansen- van den Berg op zondag 13 apr 2014 '14
De keuken staat! En hij is prachtig. Helemaal geworden zoals in gedachten. Gerhard en Johan, bedankt voor de adviezen en ondersteuning. Gijs, je bent een topmonteur! Kortom, een topteam bij Avanti keukens. Prettige benadering in de showroom, correcte afhandeling van de mails en keurig werk bij de plaatsing. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door G. Pluigers op zondag 6 jul 2014 '14
Wij zijn erg tevreden over de service van Avanti Keukens. Bij het installeren van de combimagnetron heeft onze schoonzoon per ongeluk de keramische schaal kapot laten vallen. Deze schaal moest opnieuw besteld worden bij de Pelgrim en de kosten hiervan waren aanzienlijk. Avanti Keukens vond dit echter ook wat te gek. We konden voor een klein bedrag een schaal uit de showroom kopen. Wij zijn de medewerkers dankbaar voor de goede service en zij verdienen een warme douche!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig geholpen”
Door Irma Vlasblom op woensdag 11 jul 2018 '18
Zeer prettig geholpen in de showroom door Wilco. Uitstekend mee gedacht. De impressie was al mooi, de realiteit nog mooier. De monteurs werken zeer precies en netjes. Arnold en Sjaak denken mee in oplossingen voor de kleine praktische details. Enorm blij met het resultaat. Klein aandachtspuntje: de bouwtekening voor de aannemer ging uit van standaard werkblad ipv extra diep.
FOTO VAN IRMA VLASBLOM
Keuken met houten blad
+ Toon extra foto van Irma Vlasblom
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door B. Broeren op zaterdag 13 dec 2014 '14
Bij het uitzoeken van de keuken erg vriendelijk en professioneel geholpen. De monteurs waren op tijd, snelle plaatsing en ook ontzettend klantvriendelijk. We hadden een klacht over een onderdeel bij de oplevering. Na contact met de verkoper werd dit direct opgelost. Een prettig bedrijf en voor ieder budget een mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima!”
Door G. Smits op maandag 14 apr 2014 '14
Keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Zowel de begeleiding bij het uitkiezen als de uiteindelijke plaatsing verliepen uitstekend. Keuken is zeer netjes gemonteerd. Een later ontdekte spuitfout op de afzuigkap werd snel opgelost; de kap werd direct vervangen door een nieuwe! Naar aanleiding van de reviews op Qasa zijn we naar Avanti gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader!”
Door Fam. Berger op donderdag 11 jun 2015 '15
Ten eerste zijn we goed geholpen met de verkoop van de keuken door Jaap Bremmer, achteraf was het mogelijk om dingen aan te passen/te veranderen. Dat was wel fijn, je zit niet gelijk ergens aan vast.
Daarna kregen we voor dezelfde prijs een groter aanrechtblad en kastjes. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. Uiteindelijk is de keuken gezet en is heel mooi geworden, beter dan we zelf hadden gedacht. (nette afwerking enz.) Bedankt voor de service en de moeite voor een mooi eindresultaat voor een nette prijs!!
Reactie of foto toevoegen
“afspraak=afspraak:beslist nagekomen”
Door arjan op donderdag 30 mei 2013 '13
Mijn vrouw en ik zijn zeer (dus niet gewoon) tevreden over de afhandeling van onze bestelling. Het begon bij de prettige ontvangst met koffie bij het uitzoeken en bestellen van de keuken. Ook de soep van Tiny was niet te versmaden. Aan het concept van vaste prijzen per onderdeel zou ik me als bedrijf zeker houden. In vergelijking met andere keukenleveranciers, waar je moet onderhandelen over de prijs, voel ik me heel goed bij dit concept. Jaap Bos is als “terugkomer” heel waardevol voor ons geweest in het maken van keuzes. De keuken kwam eerder dan was afgesproken. Dat kwam heel goed uit, want ik was klaar met de voorbereidingen. Ik heb al eerder keukens geplaatst. Ik was er op voorbereid dat er altijd wel iets mist of van een verkeerde maat is; van dit alles geen enkele sprake! Alles keurig netjes verpakt en compleet. Afspraak is afspraak. Beslist nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Blauwe keuken”
Door Henk & Octavia op maandag 24 aug 2015 '15
Op basis van de goede beoordelingen op Qasa zijn we bij Avanti terechtgekomen. En we zijn niet teleurgesteld! Goed en prettig geholpen door Alfred. Geen druk om even snel te tekenen (zoals elders vaak gebruikelijk), maar gewoon de tijd nemen, luisteren naar onze wensen en samen tot een goed resultaat komen. Ook over de montage niets dan lof. Er was ruim tijd voor ingepland en Herman en Bas hebben daarom een mooie keuken opgeleverd. Wij zeer daarom zeer tevreden. Voor ons is AVANTI een bedrijf waar kwaliteit en service duidelijk nog iets betekenen; een aanrader! Bijgaande foto laat een aantal nog niet afgewerkte zaken zien: achterwand, plafondverlichting, etc. Dat komt niet door Avanti, maar omdat die zaken nog geleverd zullen worden door andere leveranciers.
FOTO VAN HENK & OCTAVIA
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd”
Door Freek Rebel op dinsdag 7 nov 2017 '17
Ontvangst en begeleiding bij het kopen van de keuken was uitstekend. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen ook veel tips. Alle tijd en ruimte werd ingeruimd. Het is een beleving wat je koopt! De adviezen leidde tot een mooie, praktische keuken. Ook de planning liep goed en de montage was pure vakmanschap. Geen tijdsdruk waardoor alles tot in de puntjes af is gekomen
FOTO VAN FREEK REBEL
Reactie of foto toevoegen
“Zelf montage”
Door Otto Uittenbogaard op donderdag 16 apr 2015 '15
De nieuwe keuken staat er eindelijk, was toch meer werk als ik verwacht had. Uitvoerige beschrijving ,instructie e.d. gaf voor mij weinig problemen. Bij de levering ontbrak de eenhendelmengkraan maar Avanti heeft dit zelf geconstateerd en direct een nieuwe kraan geleverd (in overleg met mij een ander en nog mooier model -meerkosten voor rekening Avanti) wat een service. Het resultaat is een goedkope keuken (euro 2500,--) van een goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan goeds”
Door van den Assem op zondag 3 feb 2019 '19
Eind augustus 2018 een keuken uitgezocht bij Avanti in Kesteren. We zijn niet over een nacht ijs gegaan en ook niet in een winkel geweest. Er werd veel meegedacht, maar ook ruimte gelaten om zelf beslissingen te nemen. Uiteindelijk heeft Jasper een realistische tekening gemaakt, zodat je feitelijk meteen zag hoe de keuken er in jouw huis uit zou komen te zien. We hebben de keuken op 10 januari 2019 laten plaatsen. Zeer vakkundig door Anton en (een andere, jongere ;-) Jasper) en een dag later ook nog door Bas uitgevoerd! We zijn nu bijna een maand verder en zeer tevreden over het resultaat. Van ontvangst in Kesteren vorig jaar tot uitvoering in januari dit jaar niets dan goeds te melden.
FOTO VAN VAN DEN ASSEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Na een jaar uitermate tevreden”
Door Eelco Bouwman op donderdag 19 nov 2015 '15
Vorig jaar onze keuken laten ontwerpen en installeren door Avanti te Kesteren. Waar vanuit de bouw een paar fouten waren gemaakt met de leidingen, hebben ze hiervoor alles in werk gesteld om dit netjes op te lossen. Ook al kostte dit wat overwerk, ze gaan voor een tevreden klant! Nu na een jaar nog steeds uitermate tevreden. Ook zeer tevreden over de afhandeling van vragen achteraf, welke direct en vakkundig opgepakt werden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Avanti Keukens
aKesteren , Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren, tel 0488 - 47 44 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.