Feedback
9,8

Avanti Keukens

Website: www.avantipark.nl "Fantastisch" score uit 278 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.avantipark.nl | tel: 0488-474490 | Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren
1 / 105
105 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.avantipark.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Avanti Keukens
Ontdek onze collectie van meer dan 1500 m² keukens. Onze eigen vakmensen ontzorgen u compleet met de nadruk op resultaat achter uw voordeur.

Enthousiast, betrokken team dat gaat voor uw prettige ervaring
Mooie keukens kopen kun je wellicht op meerdere plekken, maar bij Avanti Keukens realiseren we ons dat de aankoop van een keuken zich niet beperkt tot het moment dat u een handtekening zet. Ook in het traject na handtekening zijn we sterk. Gewoon, omdat dat in onze genen zit. Onze showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen is een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Ons enthousiaste, betrokken team gaat er helemaal voor om u een prettige ervaring te bezorgen. U merkt het al wanneer u bij ons de showroom binnenstapt. Onze medewerkers vinden het leuk om een prachtige keuken samen te stellen, die het antwoord vormt op al uw wensen, eisen en randvoorwaarden. Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit. En, vergeet niet ons uitgebreide assortiment vloertegels, zodat u uw keuken in een keer compleet kunt inrichten.

Sinds 2007 bouwt Avanti Keukens aan een goede naam in de Betuwe
DB KeukenGroep wil graag een landelijke speler zijn op het gebied van keukens. Met onze vestigingen in Rijssen, Nunspeet, Goes en Sint-Annaland zorgden we in het verleden al voor stevige regionale dekking in Gelderland en Zeeland. Een showroom in Kesteren om dicht bij onze klanten in de Betuwe te zitten, vormt een logisch vervolg op onze ambities. En dus gingen de deuren van onze schitterende showroom op de eerste etage open in 2007. Sindsdien bouwen we hard aan onze uitstekende reputatie met het leveren van prachtige keukens en het zorgen voor uitstekende service. En dat lukt! Sinds de opening is Avanti Keukens gegroeid, mede dankzij onze lage, netto prijzen, die we kunnen hanteren door grootschalige volume-import. En ook al zijn we een groot bedrijf, elke vestiging werkt op een kleinschalige manier. We willen graag de lijntjes kort houden, om perfect en effectief op uw wensen te kunnen blijven inspelen. En zo kunnen we onze slogan ook blijven waarmaken: Afspraak = afspraak. Dat ons bedrijf in staat is deze doelstelling keer op keer te behalen, blijkt uit het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche dat wij hebben ontvangen. Een onafhankelijk keurmerk dat door de klanten zelf aan ons is toegekend.

Al ruim 25 jaar een begrip
Avanti Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Avanti Keukens.


Ervaringen
Er zijn 278 ervaringen over Avanti Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren249 ervaringen
4 sterren17 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Verademing”
Door Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na ook eerst bij andere keukenbedrijven te zijn geweest kwamen we bij Avanti Keukens in Kesteren terecht. Wat een verademing. Wij werden daar geholpen door Jasper Verhaar. Wat een ontzettend fijne man om zaken mee te doen. Bij de eerste keer had hij direct tijd om een tekening te maken voor onze keuken. Hij luisterde heel goed wat we wilde en dacht ook heel goed mee hoe we het beste de indeling konden maken. We werden ook nog verwend met een heerlijke kop soep. Wat ons ook zeer heeft bevallen is dat er de eerste keer helemaal niet over prijzen wordt gesproken. Wij hebben een vervolgafspraak gemaakt om verder alles uit te werken. Op de vervolgafspraak werd alles heel goed uitgelegd en liet hij ons ook alle apparaten zien die we eventueel in de keuken zouden krijgen. Hij raadde ons ook aan om 4 apparaten van de Atag te nemen omdat we dan 8 jaar garantie konden krijgen. Dit hebben we dan ook maar gedaan. We hebben die dag dan ook onze keuken gekocht waarbij gezegd moet worden dat er helemaal niets gepusht werd. Ook de afspraken die daarna gemaakt werden om de keuken te leveren en te plaatsen zijn heel goed verlopen. Op de side van Avanti hadden we de ervaringen van mensen gelezen over Arnold van Veenendaal voor het voorwerk. Wat een fantastische vakman is dat. Hij heeft alles tot in de puntjes afgewerkt en alles was precies zo als het moest zijn. Toen werd de keuken geleverd en ook dat ging van een leien dakje. Ook zeer vriendelijk personeel. Vervolgens kwamen de monteurs om de keuken te plaatsen. In een woord geweldig. Alles maar dan ook alles ging in een keer goed. Wat een goed, vriendelijk en zeer gemotiveerde mannen. Ik kan iedereen dan ook Avanti Keukens in Kesteren heel warm aanbevelen. Avant Keukens heel hartelijk dank voor de goede zorgen.
FOTO VAN TONNY EN HETTHY MAAT UIT BEMMEL
Keuken tot in de puntjes afgewerkt
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Service nog nooit eerder gezien”
Door Daan op maandag 20 nov 2017 '17
Ik schrijf alleen een review bij bedrijven als ik totaal ontevreden of super tevreden ben. Bij Avanti keukens hebben wij topservice gehad, ongekend. Vooraf via deze site een goede keukenzaak gezocht vanwege de negatieve verhalen die ik heb gehoord over keukenzaken. Wij kwamen al snel uit bij Avanti en deze hoge verwachtingen zijn meer dan uit gekomen. Direct bij aanvang werden we vriendelijk geholpen door de verkoper Kees, die ontzettend goed met ons meedacht over de combinatie van symmetrie, budget en stijl. Ook de hele atmosfeer in de zaak was zeer fijn. Netto prijzen en alle tijd werd er voor je genomen met eerlijke heldere adviezen.

Tijdens de periode tot het installeren kwamen we nog wat kleine probleempjes tegen en ook hierin werden we goed ondersteund, geadviseerd en op de hoogte gehouden. Bij levering van de keuken bleken er een paar dingetjes te ontbreken en helaas in het blad kleine, maar aanwezige beschadigingen te zitten. Het verschil tussen Avanti en sommige andere zaken is dat deze problemen niet ontweken of weggepraat worden. De ontbrekende dingen werden later snel geleverd en door de professionele en vriendelijke monteurs hersteld. Vanwege de beschadigingen in het blad heeft Avanti keukens zelfs het volledige blad laten vervangen, inclusief smetplinten en het barretje om kleurverschil te voorkomen. Vanwege het ongemak door de tijd die er voor ons inzat heeft Avanti keukens ook nog een aparte ombouw laten maken voor de afzuigkap, geheel op hun kosten.

Ik raad iedereen in mijn omgeving nu ook Avanti keukens aan. Goede netto prijzen, prachtige keukens, zeer goede adviezen, vakmannen die de keuken installeren en een service/nazorg die ik nog nooit eerder ben tegengekomen bij een bedrijf.
FOTO VAN DAAN
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Subliem”
Door C.D. Hoogendijk op maandag 20 nov 2017 '17
Nou, vandaag komt er weer een hele goeie review bij. Er waren wat probleempjes met onze paar jaar oude keuken, maar die zijn toch subliem opgelost!!! Monteur Berger heeft het allemaal zo perfect opgelost, ongekend vakkundig en vriendelijk. Niets teveel. Kijk, dat is Avanti. Waar je ook woont: kies Avanti!

Aanvulling ontvangen 20 november 2017: Ik ben in de review het beste paard van de Avanti-stal nog vergeten: Jaap Bremmer, die de afspraak voor ons regelde. Met zulke mensen krijg je een band...

Eerdere review van 16 oktober 2015: De heer Bremmer van Avanti in Kesteren heeft ons perfect geholpen met het kiezen van de keuken. Hij weet waarover hij het heeft en begrijpt super snel wat de klant wil. Bij de beste keuken zijn er wel eens kleinigheidjes die verholpen moeten worden, maar dat is allemaal piekfijn in orde gekomen. En nu de keuken helemaal klaar is, zijn we ook dik tevreden.Ook na de plaatsing hebben de werknemers op hoffelijke, vriendelijke wijze nog wat 'nawerk' gedaan. Een pluim!!! Bremmer belde ons regelmatig hoe het ermee stond en tenslotte wil hij tevreden klanten. Nu, die heeft hij in ons. Ons advies daarom: Ga voor een keuken naar Avanti en vraag naar Jaap Bremmer!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Servicegerichtheid optima forma waargemaakt”
Door RJ Hofhuis op maandag 13 nov 2017 '17
Alle stappen vanaf de gemaakte afspraak, het zelf mogen uitzoeken en het vervolgens intekenen, offreren conform budget, het inmeten tot en met het opleveren en het kwalitatief monteren van de keuken volgens de afgesproken planning heeft Avanti zijn servicegerichtheid optima forma waargemaakt. Zo wil je als klant bediend worden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geluisterd”
Door Freek Rebel op dinsdag 7 nov 2017 '17
Ontvangst en begeleiding bij het kopen van de keuken was uitstekend. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen ook veel tips. Alle tijd en ruimte werd ingeruimd. Het is een beleving wat je koopt! De adviezen leidde tot een mooie, praktische keuken. Ook de planning liep goed en de montage was pure vakmanschap. Geen tijdsdruk waardoor alles tot in de puntjes af is gekomen
FOTO VAN FREEK REBEL
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Direct goed”
Door Familie Romijn op zaterdag 4 nov 2017 '17
Na een aantal bedrijven te hebben bezocht voelde Avanti eigenlijk direct goed.Van ontvangst tot de eindelijke koop, meer dan goed begeleid en geadviseerd door Dhr K.Visser. Ook tot de uiteindelijke oplevering prima van alles op de hoogte gehouden.De montage verliep perfect. Wij zijn erg blij met onze nieuwe landelijke keuken.
FOTO VAN FAMILIE ROMIJN
Landelijke keuken
+ Toon extra foto van Familie Romijn
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Anneke & Erik Modderkolk op woensdag 11 okt 2017 '17
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Je voelt je meteen thuis! Doen net dat stapje meer. Meer dan tevreden!
FOTO VAN ANNEKE & ERIK MODDERKOLK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fantastisch geholpen”
Door Fam. H. Speksnijder op donderdag 5 okt 2017 '17
Fantastisch geholpen bij de koop van een keuken. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle, vakkundige inbouw. Meedenkende monteur. En niet onbelangrijk: niet eens erg duur.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Bijzonder tevreden”
Door A. van Heekeren op maandag 2 okt 2017 '17
Ik ben bijzonder tevreden met de keuken die door Avanti Keukens bij mij is geplaatst. Alle onderdelen voldoen aan mijn verwachtingen, zijn snel en vakkundig geïnstalleerd en functioneren goed. Als ik het geheel zou moeten waarderen met een cijfer tussen 0 en 10, kom ik uit op een score van 9,9.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Superblij”
Door Mieke van Eden op vrijdag 15 sep 2017 '17
Superblij met onze keuken! Wat een topbedrijf, op alle gebieden. Personeel van alle disciplines, ontvangst, sfeer, klant staat centraal. Ik zal iedereen Avanti aanraden.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitstekend”
Door Johan op maandag 11 sep 2017 '17
Eén woord: uitstekend! Goed en eerlijk geadviseerd, heldere communicatie tijdens het order- en planningsproces en steeds opnieuw de bereidheid om mee te denken, een stap extra te nemen en te doen wat ze zeggen: afspraak is afspraak. Plaatsing precies volgens afspraak en zonder restpunten.
FOTO VAN JOHAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Topervaring”
Door Sandra op vrijdag 21 jul 2017 '17
wat een topervaring. een super mooie kwaliteitskeuken en een super service. Wat een deskundigheid en tijd wordt er voor je genomen. Top een absolute aanrader!!
Op de foto de keuken die net is geplaatst
Reactie of foto toevoegen +48 bedankjes
“Keuken is mooi geworden”
Door Henni & Martin op woensdag 21 jun 2017 '17
Vanaf de eerste orientatie (december 2016) tot het opleveren (half maart 2017), is alles volgens afspraak verlopen. Ook na de aankoopdatum hebben we nog wijzigen waar ze niet moeilijk over deden en ze dachten heel goed mee. Het plaatsen ging netjes en in goed overleg door zeer vriendelijke en vakbekwame monteurs. Ook de service is uitstekend! De keuken is nog mooier geworden dan wij in gedachten hadden. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Tweede keuken”
Door Gonnie Nuijten op vrijdag 9 jun 2017 '17
In Januarie 2015 onze eerste keuken gekocht bij Avanti in kesteren.Nu twee jaar later hebben wij een nieuw huis gekocht en daar moest een nieuwe keuken in, Wij een afspraak gemaakt met Jaap van Avanti om twee jaar later weer een keuken uit te kiezen.Het was alsof we thuis kwamen, de mensen die de eerste keer bij onze keuken betrokken waren kwamen even gedag zeggen, en een praatje maken,het zijn fijne vriendelijke mensen, wij komen daar graag.Zoals eerder in 2015 weer een goed gesprek gehad en de keuken uit gezocht naar onze wens.zowel bij de eerste als de tweede keuken is alles naar wens verlopen, Wij vroegen om dezelfde monteurs die bij ons de eerste keuken hebben geplaatst en ook aan die wens is voldaan.Wij vinden het een top bedrijf met aandacht en tijd voor je wensen, en met een stel fijne monteurs die met je meedenken als de keuken geplaats wordt.Dit is onze tweede revieuw en zowel bij onze eerste als de tweede keuken geen op of aanmerkingen.Sjapoo
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Alles volgens afspraak”
Door A. Groeneveld op vrijdag 9 jun 2017 '17
Vanaf de eerste orientatie tot het opleveren, alles is volgens afspraak verlopen. Na de aankoopdatum mochten we nog vaak wijzigen waar ze niet moeilijk over hebben gedaan en goed meedachten. Alle wijzigingen zijn tot in detail goed uitgevoerd. Het plaatsen ging netjes en in goed overleg. Ook de service is uitstekend, een kleinigheid wordt zeer snel verholpen! De keuken is nog mooier geworden dan wij verwachten en zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Chapeau”
Door M Tucker op woensdag 17 mei 2017 '17
Lof! Een prachtige keuken, mooi aankoop advies met goede kennis. Plaatsing subliem. Geen haastwerk maar secuur en de tijd er voor nemen. Expertise merk en zie je. Heel tevreden. Precies wat wij wilde en is enorm belangrijk. Chapeau Avanti , ga zo door! Top!
FOTO VAN M TUCKER
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Aan te bevelen”
Door W. Linge op vrijdag 5 mei 2017 '17
Prachtig bedrijf, klantvriendelijk, goed ontvangst, lekkere koffie (goed geserveerd), een ruime showroom en aardig personeel. Goed voor elkaar. en door een kookdemo kan je gerust de kids meenemen. Zeker aan te bevelen om daar je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Fam. van Londen op dinsdag 25 apr 2017 '17
Wij wisten van het bestaan van Avanti af, omdat familie naar volle tevredenheid een keuken hadden gekocht. In de winkel kregen we een fijn advies,totaal niet opdringerig. De keuken werd geplaatst door vakmensen, geen moeite was teveel. Ze zijn zorgvuldig te werk gegaan en alles keurig achtergelaten. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Overal wordt over nagedacht”
Door Anja Hoefakker op maandag 24 apr 2017 '17
Wat een uniek bedrijf.Kees heeft met ons de keuken samengesteld . Overal wordt over nagedacht.En altijd een oplossing als je iets wilt .En ja ja hij gaat gewoon door al wordt het middernacht.De plaatsing van de keuken werd door Joost gedaan.Dit is zo mooi gedaan en ook nog wat leuke makkelijke plankjes toe gevoegd .Er wordt overal over nagedacht. Als je een goed adres wilt voor een nieuwe keuken dan ben je daar aan het juiste adres.Aan iedereen aan te bevelen.Dank jullie ik heb een prachtige en zeer bruikbare keuken.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Uitstekende ervaring”
Door Familie Aveskamp op vrijdag 21 apr 2017 '17
Wij hebben bij Avanti keukens een nieuwe keuken gekocht. Wij hebben hier een uitstekende ervaring mee opgedaan. Vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen kregen we een heel erg goed gevoel bij het bedrijf en bij de adviseur (Kees). Zij hebben ons erg goed geholpen bij de verschillende keuzes. De offerte was erg duidelijk en heel transparant. Dus achteraf geen verassingen. Het gehele proces van planning en plaatsing verliep heel erg goed. Complimenten voor de monteurs, die de keuken met de grootste zorg hebben geplaatst. We hebben de keuken nu een aantal weken in gebruik en we zijn er heel erg blij mee. We zijn erg tevreden over Avanti keukens en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE AVESKAMP
Erg blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Topservice”
Door Van den Broek op woensdag 19 apr 2017 '17
Het bewijs van topservice! In 2014 hebben wij een keuken gekocht bij Avanti uit Kesteren. Na 2.5 jaar gebruik hield ineens de afzuigkap er mee op. Avanti heeft de oude afzuigkap gedemonteerd en de nieuwe afzuigkap weer gemonteerd. Binnen twee werkdagen onder garantie. Dat noemen wij topservice!

Eerdere ervaring van 10 november 2014: Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti keukens. Wij zijn keurig geholpen en goed geadviseerd. Avanti keukens zijn alle afspraken nagekomen. De keuken is uitstekend afgeleverd. Monteur was enorm betrokken bij indelingen ect. de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Klaassen op dinsdag 18 apr 2017 '17
Op basis van verhalen uit de omgeving zijn wij bij Avanti Keukens in Kesteren terechtgekomen. We werden zeer gastvrij ontvangen en kregen een goede indruk van wat er allemaal mogelijk was. Onze adviseur Pieter dacht veel mee in de mogelijkheden en gaf veel praktische tips. Nadat we de keuken gekocht hadden wilden we nog best wel wat veranderen. 1 keer de complete opstelling gezien we inwendig gingen verbouwen i.p.v. aanbouwen. Ook dit was geen probleem. Zowel de adviseur als zijn collega's bekeken de mogelijkheden en creëerde een prachtig plaatje wat het uiteindelijk ook geworden is. De monteurs Arno en Leander hebben de keuken erg vakkundig gemonteerd. Echte vakmannen. Ook tijdens de montage werd er prettig meegedacht. Kortom, wil je een goede keuken voor een nette prijs en heb je geen zin in gezeur? Ga dan naar Avanti keukens in Kesteren.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Absoluut tevreden”
Door Joke op vrijdag 14 apr 2017 '17
Ik ben absoluut tevreden met mijn Avanti keuken. Goed assortiment, duidelijk afspraken, verkoper dacht heel goed mee en de service is naderhand ook goed als er iets mis gaat.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Avanti maakt het waar”
Door Fam. Verdaasdonk op woensdag 12 apr 2017 '17
-De winkel ziet er keurig en verzorgd uit.
-Prima gesprek gevoerd met de behulpzame verkopers/ontwerpers, om tot een juiste keuze te komen, met zeer goede adviezen wat verstandig is om juist wel of niet te doen.
-De monteurs zijn vakmensen en werken gedegen en secuur , zeer vriendelijke en meedenkende vaklui.
- met alle afdelingen prettige samenwerking.
- wij moesten na de plaatsing nog een nieuwe vloer leggen, doordat er toch nog een onderdeel nabesteld en geplaatst moest worden, was het geen enkel probleem, dat de onderplinten ook bij dan geplaats gingen worden, zodat ze goed aansloten bij de nieuwe vloer.
- de keuken was wat duurder dan bij de gigantische keuken leveranciers, maar als je vooraf de reviewes leest, weet je waarom wij voor Avanti keukens gekozen hebben en ze hebben het waar gemaakt, vanaf begin tot eind top kwaliteit geleverd.
Avanti keukens is een dikke aanrader, want om van begin tot eind een prettig gevoel te hebben bij je nieuwe keuken is zeer aangenaam.
REACTIE VAN VERDAASDONK
Foto bij recensie
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
REACTIE VAN RON DE KONING
2e foto
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Uitermate positief”
Door Jan Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Uitermate positieve ervaring. De aanloop tot de aanschaf, de adviezen en het meedenken. Iedereen werkte zeer accuraat. De monteurs die de keuken plaatsten waren zeer precies en namen alleen genoegen met perfectie. Dit is in mijn leven de 3e keer dat ik een keuken heb aangeschaft maar Avanti is de beste en zeer aan te raden
REACTIE VAN AVANTI KEUKENS
Dag Jan Koning. Bedankt voor uw mooie reactie. We hebben als keukenleverancier wat mooie foto's mogen maken. Bij deze willen we die delen. Gr. Alfred van Wijngaarden
+ Toon extra foto van Avanti Keukens
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima”
Door Faber op zaterdag 1 apr 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en zijn prima geholpen door Kees. Hij nam alle tijd om onze wensen te verwerken in de keuken die wij voor ogen hadden. Dat er zoveel bij komt kijken hadden we niet verwacht. Alles werd tot in de puntjes verwerkt in de 3D tekening. Het voorwerk (zoals oude keuken eruit, leidingen verleggen, afsluiten gas, verlaagd plafond met spotjes) is prima uitgevoerd door een bedrijf waar Avanti mee samenwerkt. De keuken plaatsen was maatwerk en is met veel geduld uitgevoerd op een nauwkeurige wijze. De barkrukken konden niet op tijd geleverd worden, maar we kregen tot die tijd barkrukken uit de showroom. Dat was een goeie service. We zijn superblij met onze nieuwe keuken! Wij kunnen Avanti aanbevelen mocht u op zoek zijn naar een nieuwe keuken!
FOTO VAN FABER
Keuken zoals voor ogen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Wow”
Door Jan en Kitty op maandag 20 mrt 2017 '17
Bij binnenkomst in de showroom, krijg je meteen het wow-gevoel. Zeer vriendelijk ontvangen aan de receptie, je krijgt meteen het gevoel dat je welkom bent. Je krijgt de tijd, om alles rustig op te nemen, zonder dat een verkoper zich aandringt. Op een gegeven moment, heb je meer advies nodig, en dan staat een verkoper je zeer vriendelijk te woord. In ons geval, Stefan Pullen. Hij nam alle tijd voor ons, en nam ons mee in de mogelijkheden die betrekking hadden op onze keuken. Hij gaf zeer goed advies, en dacht zeker met ons mee. Met behulp van een prachtig tekenprogramma werd onze keuken zichtbaar. Tekening en prijsopgave kregen we mee, er werd nog geen beslissing genomen, omdat ons budget iets werd overschreden. s'avonds om half elf kregen we zelfs nog mail van Stefan, met enkele wijzigingen om ons budget te drukken, wat dacht hij mee, geweldig. Na de bestelling wilde we nog iets wijzigen, en meldde ons weer in de showroom. Stefan was niet aanwezig, maar zijn collega Alfred van Wijngaarden, nam dezelfde service over, wat een een geweldig team hebben ze daar. Vorige week is de keuken geplaatst door Arno en John, en we moeten zeggen, dat ook zij weer geweldig werk hebben geleverd. Onze droomkeuken is een plaatje geworden, wat hebben zij netjes, secuur en klantvriendelijk de keuken geplaatst. Al met al een dikke pluim voor Avanti Keukens in Kesteren. We kunnen iedereen aanraden, om daar voor een keuken te gaan kijken.
FOTO VAN JAN EN KITTY
Plaatje van een keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Duidelijke afspraken”
Door Jolanda Hardeman op vrijdag 17 mrt 2017 '17
Erg prettig geholpen, ze denken echt met je mee, je wordt super verwend met heerlijke hapjes. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen. Zoals hun slogan is Afspraak is Afspraak! Leuk dat je tijdens het bedenken je keukenidee al op een scherm ziet. Ook het plaatsen ging super! twee vriendelijke mannen die af en toe met een goed idee kwamen en alles ging in overleg!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Dikke 10”
Door Familie Jansen Oss op maandag 13 mrt 2017 '17
Onze dochter heeft 2 jaar geleden een keuken bij dit bedrijf gekocht en was en is nog meer dan tevreden over de service. In november zijn wij naar een keuken wezen kijken bij Avanti en hebben er ook een gekocht. Begin maart 2017 is deze geplaatst. Wij hebben de plaatsing als zeer plezierig ervaren en op een schaal van een tot tien krijgt Avanti een dikke 10. De monteur was zeer ervaren en een groot vakman. Ook had hij over een aantal zaken nog praktische oplossingen. Avanti verdient alle lof voor de uitvoering. Zeker de telefoontjes als de monteur door file het afgesproken tijdstip of de levering, ook door file, een 30 tal minuten vertraging had.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2017: De hele prettige manier waarop we geholpen werden door Jasper Verhaar bij het kopen van de keuken. Jasper heeft prima met ons meegedacht en ook zijn nuttige tips kwamen goed van pas. Fam. Jansen Oss.
FOTO VAN FAMILIE JANSEN OSS
Keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Complimenten”
Door van Kleef op zondag 12 mrt 2017 '17
Een keuken kopen bij AVANTI heeft niet alleen de keuken van jouw dromen als resultaat, maar de mensen van AVANTI geven je ook het gevoel dat je iets speciaals hebt gekocht. Meerdere malen terug geweest om definitief onze keuze te bepalen. We zijn geholpen door de altijd enthousiaste Jasper die, geholpen door zijn collega's van orderverwerking en installatie, ons een keuken op maat kon aanbieden. Voor de tegels konden wij niet slagen bij AVANTI, maar het was geen probleem om de door ons geleverde Friese witjes met afbeelding van koeien aan te brengen. De installateurs, Joost, Rob en Bas, van AVANTI waren correcte en aardige mannen, maar bovendien vakbekwaam en zorgvuldig. Alles werd schoon en opgeruimd na installatie achtergelaten. De medewerkers van AVANTI staan voor de volle 100% achter hun product en zijn er trots op. Zelfs tijdens de installatie was het een kleine moeite om een door ons extra gewenst item te laten brengen. AVANTI is een keurige keukenleverancier, waarbij je van het begin tot het eind weet waar je aan toe bent. Onze complimenten en wij wensen AVANTI en haar medewerkers een mooie toekomst toe.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Echt aan te bevelen”
Door Linda en John Versteeg Veenendaal op vrijdag 10 mrt 2017 '17
Ontzettend goed geholpen en later was er iets met de kasten een goede oplossing gevonden. We twijfelde later met de kleur hout van de keuken en uitgezocht later toch weer terug gekomen op de eerste kleur en helemaal geen probleem ik voelde me schuldig maar ze zeiden je kunt nu nog veranderen ze bleven even vriendelijk echt super.En de keukenmonteur werkte enorm netjes en met goede ideeën hele fijne man heeft ons goed geholpen echt om aan te bevelen om u keuken daar te kopen echt waar. tenslotte koop je niet iedere dag een keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Johan op donderdag 9 mrt 2017 '17
Tijdens de aankoop van onze keuken is ruim de tijd genomen om ons te informeren over de mogelijkheden. Veel keuze en in de showroom is het op basis van de getoonde keukens en stalen mogelijk om een goed beeld te vormen. Vriendelijke en deskundige verkoper. De montage verliep ook erg soepel. Op tijd, in goed overleg en oog voor detail. Daarnaast werkten de beide heren erg netjes.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Ik zou het iedereen adviseren”
Door metin kara op zaterdag 25 feb 2017 '17
onze keuken bij Avantie keukens gekocht op advies van kennissen . we werden vriendelijk ontvangen alles duidelijk uitgelegd en samen overeengekomen over een nette prijs. netjes ingemeten we hadden nog wat vragen die zijn netjes beantwoord. achteraf nog wat extra besteld dat was geen probleem . bij de levering van de keuken is netjes gebeurd ,ook bij installatie is het super gegaan netjes de verpakkingsmateriaal door hun afgevoerd en alles samen met de monteur nagelopen uitleg gehad over de apparatuur en me handtekening gezet voor oplevering . de monteurs waren nette jongens, behulpzame, vakbekwaam. ik zou iedereen Avantie keukens adviseren .
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Fantastisch”
Door Rien van Viegen op dinsdag 14 feb 2017 '17
Avanti keukens heeft op het kennis en trainingscentrum voor autisme, Buitenhorst te Bennekom, een mooie combi van 4 keukens geplaatst voor onze trainingsdoeleinden. Avanti dacht geweldig mee in prijsstelling van de keukens en stuurden voor de installatie van het geheel een fantastische monteur. Er ging echt niets verkeerd en het hele proces liep op rolletjes. Nu staat er ook echt een mooi en nuttig geheel waar we jaren plezier van kunnen gaan beleven. Fantastisch !!!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Chris van der Beek op dinsdag 31 jan 2017 '17
Ook bij ons niets dan lof. Bij Avanti terecht gekomen nadat we over hen gelezen hadden op qasa.nl. Niets is gelogen en alles wordt correct afgehandeld. Van bespreken in de winkel, alles opnemen bij ons thuis, plaatsen van de keuken tot de nazorg achteraf. Top!
FOTO VAN CHRIS VAN DER BEEK
Keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Complimenten”
Door Peter Verhoeven op woensdag 25 jan 2017 '17
In de showroom hebben we erg goede informatie gekregen, al onze wensen konden in ons budget gerealiseerd worden. Opdringerig waren ze zeker niet. De keuken zelf is door de monteurs perfect geplaatst. Met hoge nauwkeurigheid is de keuken geplaatst, en ook naar onze wensen werd gevraagd.Alles is geplaatst zo als het moet, alles mooi recht, en het aanpaswerk is tot op de millimeter precies aangepast. Complimenten aan Avanti Keukens.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Supergoede ervaring”
Door Familie Vos op dinsdag 24 jan 2017 '17
We kwamen ons oriënteren over een keuken. We hadden ons er nog niet echt in verdiept, maar aan het einde hadden we een keuken gekocht. We werden heel vriendelijk ontvangen. Even rustig rond gekeken. Daarna kregen we uitleg over het bedrijf. Na dit gesprekje kwam er een verkoper. Onder het genot van een kopje koffie/thee hebben we het gehad over de keuken. Wat we wilden en wat niet. Daarna met de verkoper rond gelopen. Het moest een landelijke keuken met warmte zijn en makkelijk in onderhoud. Terug bij de computer werd er een 3d ontwerp gemaakt. Aan het einde van alles hadden we de keuken compleet. We gingen met een goed gevoel naar huis. Dit alles was op zaterdag. Maandag een mail van Avanti?! Een aanpassing van ons ontwerp. Op weg naar huis had de verkoper nog nagedacht over ons ontwerp en vond dat er wat aangepast "moest" worden voor een robuuster geheel. Helemaal super. Later nog terug geweest om te kijken welke vloerkleur het beste erbij paste. Dezelfde verkoper hielp daarbij. Alles werd bij elkaar gezocht voor één geheel. Paar weken later wilden we tegeltjes hebben. Ook hierbij werd alles weer bij elkaar gezocht

Een paar weken later werd alles netjes opgemeten. In de 2e week van januari werd de keuken geplaatst. Nette mannen die de keuken kwamen plaatsen. Helaas was er wat beschadigd door het vervoer (waar gebeurd dat niet?) , maar de volgende dag werd er al weer nieuw geleverd. Helaas ook een gedeelte verkeerde tegels maar dit werd gelijk opgelost. De verkoper had beloofd dat als ze weggingen er alleen een doekje door de keuken moest en dat hij dan klaar was. 3 dagen zijn ze bezig geweest en inderdaad de keuken was klaar zoals beloofd. Onze ervaring is super goed. Mochten we in de toekomst weer een keuken nodig hebben dan weten we Avanti weer te vinden.
FOTO VAN FAMILIE VOS
Nieuwe keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden over Avanti”
Door A.F. van der Wiel op maandag 23 jan 2017 '17
Wij hebben een compleet nieuwe keuken met inbouwapparatuur bij AVANTI gekocht. Wij zijn hierover zeer tevreden. Tijdens ons bezoek aan de zeer gevarieerd ingerichte showroom werden wij op een prettige manier ontvangen en het overleg over de aan te schaffen keuken is op een constructieve wijze verlopen. Er werd veel aandacht geschonken aan de wensen van ons en wij werden voorzien van een deskundig advies. Ons werd alle ruimte gegeven om onze ideeen met de adviseur te bespreken en waarbij niets werd opgedrongen. De klant wordt hier nog behandeld en benaderd zoals het hoort. De afspraken die gemaakt zijn werden voor 100% nagekomen. De aflevering is correct door vakkundig personeel uitgevoerd en heeft op het afgesproken tijdstip plaatsgevonden. Tijdens de plaatsing van de keuken was er een zeer goede communicatie tussen ons en de monteurs. Het personeel werkte zeer netjes en beperkte de overlast voor ons als bewoners tot een minimum. Zowel de service als de kwaliteit van dit bedrijf staan op een zeer hoog niveau en kunnen als uitstekend worden gekwalificeerd. Wij zijn erg blij met de aangekochte keuken en gebruiken deze met veel plezier. Wat de financiele zaken betreffen kan niet anders worden gezegd dat AVANTI de opgemaakte offerte en de daaruit voortvloeiende nota zeer transparant heeft opgesteld en voorzien heeft van duidelijke specificaties. Het bedrijf hanteert daarom terecht de slogan: "Afspraak is afspraak". Wij hebben zeer goede ervaringen met AVANTI en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Bedankt”
Door De Wild op zaterdag 21 jan 2017 '17
Het aanvoelen van de wensen van de klant en vertalen naar een keuken daarin blinkt Avanti Kesteren uit ! Verkoper Pieter voelde direct aan wat onze (kritische) wensen waren er vertaalde deze naar onze Landelijke droomkeuken. Ook installateurs Arno en Rob namen de tijd om ook tijdens plaatsing nog aan de wensen van ons te voldoen, alles in overleg, met een prachtige droomkeuken als resultaat. En inderdaad afspraak is afspraak, niets is te veel, persoonlijke aandacht voor de klant, geen koehandel bij het maken van de prijs, en het leveren van een top kwaliteit keuken. Aanrader, wat een fijn bedrijf is dit ! Avanti bedankt !
FOTO VAN DE WILD
Landelijke droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goede keuken voor heel scherpe prijs”
Door Bertus van 't Slot op dinsdag 17 jan 2017 '17
Ik wil graag bij deze Avanti aan een ieder aanbevelen. Wij hebben een nieuwe keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht en zijn na een jaar zeer tevreden.
Vanaf het moment we de winkel binnenliepen klikte het direct tussen de verkoper en ons. De sfeer binnen, de relatie tussen verkopers, alles liep soepel en laagdrempelig. We zijn 2 keer op gesprek geweest en nadien besloten tot tekenen.
Verder bleek na het tekenen dat er van alles mogelijk was en tot het laatste moment tot produceren van de keuken was het mogelijk een wijziging aan te brengen waar we ook gebruik van gemaakt hebben, en wat ook met levering in een keer goed was.

De keuken zelf is wat ons betreft kwalitatief zeer goed. Alle laden en deuren voelen zeer degelijk aan, ogen robuust en zijn zoals beloofd tijdens het verkoop gesprek. Qua apperatuur hebben we naar mijn inzien deskundig advies gekregen want alles werkt naar verwachting die geschept is tijdens ons gesprek. ( ook het nalezen van reviews op internet correspondeerde met wat gezegd was). Als laatste punt wil ik noemen dat de prijs-kwaliteit verhouding naar mijn inzien heel goed is. Ik heb verschillende vergelijken gedaan en naar mijn mening heb ik een goede keuken voor een hele scherpe prijs!

Al met al zijn we zeer tevreden over avanti en zal, als ik ooit een nieuwe keuken nodig heb daar zeker terugkomen.
Ik kan iedereen avanti van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede service en kwaliteit”
Door Ellen Spierings op zondag 15 jan 2017 '17
Via internet toevallig op de site van Avanti Keukens gekomen. Zonder afspraak naar Kesteren gegaan, waar we met koffie werden ontvangen en de showroom konden bekijken. Mochten we vragen hebben dan moesten we het even laten weten. We hadden een kleine compacte keuken nodig waar het puzzelen was om de benodigde apparatuur te plaatsen. Verkoper Jasper Verhaar maakte tijd voor ons vrij en maakte een mooie tekening van de keuken met daarbij behorende offerte. Totaal geen opdringerig gedrag en alle tijd om vragen onzerzijds te beantwoorden. Na enige aanpassingen keuken gekocht en wij kregen een map mee met daarin tekening, offerte etc. Vanaf dit moment per mail of telefonisch constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Keuken werd op de juiste dag afgeleverd, monteur Rob heeft keuken keurig geplaatst (de waterpas werd standaard gehanteerd) en na installatie belde Jasper of alles naar wens was geweest. Ondanks dat het een kleine keuken was (ook qua aankoopbedrag) hebben wij een hele goede begeleiding gehad en zijn wij uitstekend geholpen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Avanti keukens, en het personeel doet er alles aan om dit waar te maken. Wij hadden voor aankoop veel goede recensies gelezen en kunnen deze alleen maar bevestigen. Heeft u een keuken nodig, dan hoeft u niet langer te aarzelen, u bent hier op het juiste adres!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Veel geduld”
Door Marleen op donderdag 5 jan 2017 '17
Met heel veel geduld ben ik vakkundig geholpen bij het kiezen van apparatuur, kasten, lades, werkblad, enz. Geen druk, alle ruimte om diverse keren terug te komen en het plan te herzien. Geen gedoe met onderhandelen over de prijs. Daarnaast een top service. Zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Niets was teveel”
Door Rob en Marian op woensdag 28 dec 2016 '16
Na lang rondkijken bij diverse, landelijk opererende, keukenbedrijven kwamen wij terecht bij Avanti keukens in Kesteren. de 1e keer ging ik alleen even kijken en werd ontvangen door Alfred van Wijngaarden. Of hij wat kon tekenen en wat dat dan ongeveer kost. Dit bezoek gaf aanleiding voor een 2e bezoek samen met mijn vrouw. Bij het 3e bezoek hebben wij een keuken besteld. Maar zijn zeker nog 3 keer terug geweest omdat we weer wat anders wilde. Niks was teveel. Alles kon en nooit was er druk om te beslissen. Laat staan: als u vandaag beslist krijgt u ...korting.
En Alfred? Iedere keer ontving hij ons met een grote smile. Met koffie (en ijs in de zomer) en koffie (met oliebol) bij onze laatste wijziging. En de montageploeg: TOP!
Dus: ben je in de markt - ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geslaagde Aankoop”
Door W.J. Jansen op dinsdag 27 dec 2016 '16
Slechts drie kwartier voor de kerstsluiting van 2016 hadden wij met grote spoed materialen nodig en een monteur om één en ander direct aan te sluiten. Op mijn telefoontje werd er gereageerd met de positieve opmerking: "Wij houden wel van een uitdaging!" Ik reed meteen naar de showroom in Kesteren en werd zelfs ontvangen met jus d'orange en oliebollen. Na het afrekenen van de materialen reed de bedrijfsleider zelf achter mij aan om persoonlijk de benodigdheden bij mij thuis aan te sluiten. Een fantastische service, waarmee wij enorm geholpen waren!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Perfect gedaan”
Door Henk Vos op maandag 26 dec 2016 '16
Maatwerk mogelijk. Netto prijzen. Zeer klantvriendelijk op alle niveaus binnen dit bedrijf. Flexibel. 14 dagen schuiven omdat de aannemer het niet redde bleek mogelijk. Installateurs in vaste dienst. Monteur Joost heeft een perfect produkt opgeleverd. Dat levert dan ook volkomen terecht deze beoordeling op
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Geweldig”
Door Hans en lida leppers veenendaal op vrijdag 16 dec 2016 '16
In augustus naar de showroom geweest geweldig geadviseerd door alfred. Daardoor gelijk de knoop door gehakt om tot de aankoop over te gaan. Paar weken later kwam gijs de keuken in meten en die gaf ook veel tips over hoe en wat en op 7 december was het zover plaatsen ging beginnen. John en anton waren de monteurs wat een vakmannen in 3 dagen was de keuken geplaatst deze zaak is in een woord Geweldig achteraf bleek de kraan te lekken binnen een week verholpen ook weer top dus bevelen wij deze topzaak aan
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitstekend”
Door Gijs Heij op woensdag 30 nov 2016 '16
Uitstekende communicatie,meedenkende monteurs eigenlijk wat je wil verwachten als je een nieuwe keuken koopt. Een Dikke plum voor de organisatie wij komen graag nog evens terug. Wit kunnen u dit bedrijf met een gerust hart aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Richard en Margo Zirkzee op woensdag 30 nov 2016 '16
Wij hebben net 2 maanden de nieuwe keuken en zijn zeer tevreden over Avanti. Via via zijn wij aan Avanti gekomen en na wat reviews gelezen te hebben zijn wij zonder afspraak naar Kesteren gegaan. Wij zijn daar prima ontvangen en werden door adviseur Pieter van Tuijl geholpen. Pieter heeft ons meer dan uitstekend door het proces geholpen, waarbij hij echt vanuit de klant dacht. Wij kregen alle ruimte om over dingen na te denken, zonder opdringerig te zijn, met als eindresultaat een droomkeuken. Na het zetten van de handtekening tot en met het plaatsen van de keuken liep gesmeerd. Anton met andere collega's hebben bij ons de keuken zeer vakkundig geplaatst. Na het plaatsen van de keuken waren er nog een paar kleine dingen die veranderd moest worden en dit hebben ze op een later tijdstip fantastisch opgelost. De service en communicatie is perfect bij Avanti. Het is duidelijk dat Avanti er alles aan doet om klanten tevreden te stellen. Avanti zal ik dan ook aanraden bij andere mensen die een keuken willen aanschaffen.
FOTO VAN RICHARD EN MARGO ZIRKZEE
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Nog altijd tevreden”
Door A de Wit op dinsdag 22 nov 2016 '16
Al 7 jaar gebruiken wij met veel plezier een keuken van Avanti (Kesteren) van zeer goede kwaliteit en super service. De slogan van Avanti "Afspraak is Afspraak" klopt, wat ons betreft, perfect. Installatie was snel, vakkundig en netjes.
FOTO VAN A DE WIT
Al 7 jaar keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Rene en Esther Karens op woensdag 16 nov 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwe woning een schitterende keuken gekocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Naast 'schitterend' is onze keuken ook uniek doordat we de opstelling geheel op maat en naar onze wensen hebben kunnen laten samenstellen. Tijdens de verschillende bezoeken en gesprekken in de mooie showroom van Avanti Keukens in Kesteren zijn wij door de goede adviezen en ruime keuze tot een prachtig resultaat gekomen. Terugkijkend op de periode vanaf het eerste oriënterende bezoekje t/m de laatste service na de plaatsing, zijn wij zeer tevreden. Als u op zoek bent naar kwaliteit voor een goede prijs en daarbij uitstekende service wenst, dan kunnen wij uit ervaring Avanti Keukens van harte aanbevelen!
FOTO VAN RENE EN ESTHER KARENS
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Dikke pluim”
Door Marco op dinsdag 15 nov 2016 '16
Aangetrokken door een zeer goede recensies op internet naar de showroom in Kesteren vertrokken om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken. Ik werd vriendelijk ontvangen, showroom heeft voldoende aanbod en verscheidenheid in keukens, een witte moderne hoogglans keuken was mijn favoriet en maakte een afspraak. Het gesprek met de adviseur verliep ontspannend, geen stress om een scherpe prijs te onderhandelen, deze zijn vast scherp en wat mij ook aansprak is alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt voor advies, verkoop, transport en montage. Garantie op apparatuur 5 jaar. Kortom totaal geen stress om randzaken en tijdens het gesprek kunnen richten op het samenstellen van de keuken, waar het tenslotte om gaat. Mijn wensen en budget aangegeven en vrij vlot was er al een opzet zichtbaar op het beeldscherm, tussentijds voorzien van koffie en gebak. Ik ging huiswaarts met een offerte en wat folders, thuis bestudeerd en na wat vlotte mailwisselingen voor fine tuning in Kesteren getekend voor de order. Ik kreeg een mooi geplastificeerde afbeelding van de keuken op A3 formaat mee naar huis en mocht een ram op de grote bel geven, superleuk! Levertijd werd vastgesteld en een korte periode voor levering was men zo flexibel om op mijn verzoek de levering en montage een aantal dagen te verplaatsen. Keuken kwam op de afgesproken tijd. Montage op de daaropvolgende dag was een feest om te zien, hoe vader en zoon op elkaar ingespeeld zijn, voorzag de mannen van koffie en ze gingen als een speer. Ze begonnen om half 8 en om half 5 waren ze klaar, echt super! Adviseur is ook zeer betrokken met de klant, belde mij voor en na levering van de keuken, een zeer vriendelijke man die Jaap. Kortom een dikke pluim voor Avanti Keukens! Een trotse keukengebruiker uit Arnhem.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Nemen de tijd”
Door Ingrid en Raymond op donderdag 27 okt 2016 '16
Wij hebben onze keuken bij Avanti in Kesteren gekocht. De adviseur nam de tijd voor ons, dacht goed mee, opperde ideeen en was erg deskundig. Hij begreep onze wensen en deed zijn uiterste best om dat in ons budget voor elkaar te krijgen. Wat ons ook aansprak tijdens dit gesprek was dat er ook ruimte was voor een praatje tussendoor. De sfeer was ongedwongen en dat is prettig. Wij werden via mail en telefoon op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling. De keuken werd vakkundig ingemeten door een monteur. De monteur die de keuken heeft geplaatst was fantastisch. Zeer vakkundig, vriendelijk, werkt ontzettend netjes, dacht goed mee als er toch iets was (zo was onze tegelvloer te kort gelegd en dat werd keurig opgelost door de poten te verplaatsen en de plint naar voren te halen) en het was nog gezellig ook om hem in huis te hebben. Kortom, zeer dik tevreden, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Supernette montage”
Door Nico den Haak op dinsdag 25 okt 2016 '16
Wij hebben in april onze nieuwe keuken gekocht en hebben goede ervaring nemen echt de tijd voor je. Eind september werd de keuken afgeleverd en geplaatst helaas zat er niet het goede werkblad bij en plinten maar dit alles na anderhalve week wat 5 weken zou duren opgelost en ter compensatie een mooi twyst stopcontact voor in het blad cadeau gekregen dus supernetjes maar ons grootste compliment gaat toch wel naar Bas de monteur die de keuken supernetjes heeft gemonteerd die mogen ook wel is in het zonnetje gezet worden vinden wij vakwerk geleverd bedankt wij zijn er superblij mee en genieten er iedere dag van
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede hulp gehad”
Door Fam Koster op vrijdag 7 okt 2016 '16
Goed geholpen en advies gekregen bij de aankoop van de keuken in Kesteren. Levering vlot verlopen, en alles is netjes gemonteerd volgens afspraak. Foutje van de fabrikant in het aanrechtblad binnen 2 dagen verholpen. Kortom, goede keuze
FOTO VAN FAM KOSTER
Netjes gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Alles prima”
Door Fam. Oudijn op vrijdag 7 okt 2016 '16
Onlangs een prachtige U-vorm keuken bij Avanti gekocht. Wij waren bang dat dat veel te groot en te duur zou zijn. Maar onze verkoper Pieter van Tuijl heeft net zolang met ons meegedacht en oplossingen aangedragen tot wij het helemaal naar ons zin en binnen ons budget hadden. Geen druk, geen gezeur om handtekeningen, geen ongeloofwaardige kortingen, veel goede service, ruim de tijd en lekkere koffie + enz. De keuken is geplaatst door Gert van Lagen. Wat een vakman! Zo snel en toch zo keurig werken! Complimenten!
Ook de after sale is prima. Een belletje of mailtje en het wordt meteen opgepakt. Als het al niet door hun zelf is geregeld. Alle medewerkers die we in de showroom gesproken hebben en die bij ons thuis zijn geweest waren vakkundig en zeer vriendelijk en wat me vooral opviel is dat ze zo voorzichtig met hun en onze (nieuwe) materialen/huis omgaan. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en hebben een schitterend resultaat in huis! We raden iedereen aan naar AVANTI te gaan! Hartelijk bedankt voor iedereen die geholpen heeft om hier zoiets moois te realiseren!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door Stef en Marijke Verwelius op maandag 3 okt 2016 '16
Super blij met onze nieuwe keuken. De verkoper heeft ons prima geholpen met het uitzoeken en combineren van de keuken en de aparatuur. Niet opdringerig. De monteur Henk heeft heel netjes gewerkt en gaf tips hoe e.e.a het best kon worden geplaatst. Hartelijk bedankt Stef en Marijke Verwelius.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel blij met de keuken”
Door J. Rood op vrijdag 30 sep 2016 '16
In tegenstelling tot vele andere keukenzaken zijn we hier vriendelijk, zonder druk en deskundig geholpen. Er werd goed gekeken naar wat onze wensen waren en niet alleen naar wat "in" was of meer geld opleverde voor de zaak. Ik hoefde me niet druk te maken over de prijs want het was duidelijk hoe hij tot stand kwam zodat we zelf keuzes konden maken over wat we belangrijk vonden en wat er binnen ons budget paste. Het was ook heel prettig dat er direct contact was tussen degene die de keuken voorbereidde en Avanti zodat wij, als leken, geen informatie door hoefden te geven. Ook de plaatsing van de keuken ging volgens afspraak en zorgvuldig. We werden steeds betrokken bij de laatste afwerkingen en als ik iets niet mooi genoeg vond, dan werd er ter plekke een oplossing voor bedacht en netjes uitgevoerd. Dus u begrijpt dat ik heel blij ben met mijn nieuwe keuken en met Avanti. Ik zat er al 8 jaar tegen aan te hikken en heb nu spijt dat ik het niet veel eerder heb gedaan! Goede apparatuur scheelt zoveel tijd, ik kook nu veel gezonder en ik geniet van de warme sfeer die er nu heerst.
FOTO VAN J. ROOD
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door fam. Arbman op dinsdag 27 sep 2016 '16
Na hier en daar wat rond gekeken kwamen wij bij Avanti terecht. Bij binnenkomst dachten wij dit is niet haalbaar voor ons,maar wat viel het mee en er werd goed meegedacht door de heer Jaap Bremmer.Zelfs veranderingen nadat wij de keuken hadden gekocht werd zonder problemen gedaan.De keuken is geplaatst door Gert die het netjes en zeer goed gedaan heeft (veel waardering voor zijn werkwijze).Wij zijn blij met onze nieuwe en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede keuze”
Door c. sauter op maandag 12 sep 2016 '16
Na wat slechte ervaringen met offertes aanvragen bij andere keukenwinkels zijn we n.a.v. de goede recensies op qasa.nl uitgekomen bij Avanti in Kesteren. Voor zo'n dure aankoop als een keuken wilden we best een uur rijden, het is toch geen pakje boter dat je koopt! En wat een goede keuze bleek dat te zijn! Alle goed recensies kloppen echt! Bij het rondkijken voel je je er al thuis en word je in de watten gelegd met sympathieke, oprechte aandacht en heerlijke hapjes en drankjes. Vanaf het begin af aan gingen ze al tot het uiterste om aan onze wensen tegemoet te komen. We wilden de dag erna graag een afspraak voor een offerte, maar de agenda was al vol. Toch werd het op de 1 of andere manier geregeld en de dag erna zaten we met Jasper voor een offerte. Er stond al een stuk taart klaar toen we binnen kwamen. Eerst waren we wat sceptisch over de jonge leeftijd van Jasper, maar dat was heel snel weg, wat wist hij er veel van! Allerlei details bracht hij ter sprake die bij de andere keukenwinkels dus helemaal niet besproken waren, maar wel degelijk belangrijk waren. Hij dacht goed met ons mee en nam echt alle tijd voor ons. Hij heeft gewoon tot een uur na sluitingstijd nog met ons aan de offerte/bouwtekening gewerkt en alle keuzes aan ons laten zien in de showroom, omdat wij hadden aangegeven niets te willen kopen zonder het te zien. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in onze droomkeuken. Aan het einde van het gesprek waren mijn man en ik bang voor de prijs. Al die service, daar moet toch en hoge prijskaart aan hangen. Nou nee hoor, het was echt een hele mooie prijs! Nadat we met Jasper nog rustig in de winkel een biertje hebben gedronken om te proosten op onze aankoop gingen we heel gelukkig naar huis. In de weken erna hebben we ons toch nog op een aantal punten bedacht. Toch een andere afzuigkap, toch wat laatjes in plaats van planken etc. Het maakte allemaal niet uit. Met dezelfde klantvriendelijkheid werden de wijzigingen gewoon verwerkt, werd er nog steeds heel goed meegedacht en kregen we netjes te horen wat de nieuwe prijs was. Alle vragen die we tussendoor hadden werden snel en uitgebreid door Jasper beantwoord. We kregen de datum door waarop de bestelling definitief gedaan kon worden en tot die tijd konden we nog wijzigen wat we wilden. Vlak voor levering was onze aannemer (die een deel van ons huis aan het renoveren was) druk bezig met voorbereiden van de plaatsing van de nieuwe keuken. Daar kwamen nog wel wat technische vragen van zijn kant uit. Geen probleem, onze aannemer kon gewoon even direct bellen met de technische mensen van Avanti zodat hij antwoord op al zijn vragen had. Op de dag van de levering bleek dat er twee onderdelen misten. Geen probleem, die zouden de monteurs op de eerste montagedag ophalen uit het magazijn. Onze aannemer was met zijn eigen klussen in ons huis bezig toen de monteurs de keuken kwamen monteren en zelfs hij was onder de indruk van de professionaliteit van de monteurs. Een belangrijk voordeel van Avanti vonden we dat ze zelf de monteurs in dienst hebben. En dat bleek inderdaad super te werken. Uiteindelijk zijn ze wat langer bezig geweest met het plaatsen van de keuken dan gepland, maar er werd echt niets afgeraffeld op de laatste dag. Ook toen werd er met perfectionisme alles gemonteerd en aangesloten. Alleen de plinten onder de keuken zouden we na een aantal weken zelf plaatsen, omdat we de nieuwe vloer nog onder de keuken door wilden leggen. Maar wat bleek toen we de vloer legden, deze was toch wat hoger dan gedacht en toen pasten de keukenplinten niet meer. 1 Telefoontje naar Avanti was geen genoeg. Geen probleem, binnen een week kwam er iemand langs om de plinten voor ons op maat te zagen en te plaatsen (zonder extra kosten). We zijn superblij met onze prachtige keuken en raden iedereen aan om ook naar Avanti in Kesteren te gaan!
FOTO VAN C. SAUTER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Fam.van t Slot Harskamp op woensdag 7 sep 2016 '16
Heel tevreden. Avanti keukens heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken.Kees Visser heeft ons goed geadviseerd en heeft alles netjes uitgewerkt. Het plaatsen van de keuken is perfekt gedaan door Jan van Bruchem. Al met al goed gedaan Avanti
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service na aankoop bij Avanti Keukens”
Door Eric op zaterdag 3 sep 2016 '16
3 jaar na aankoop brak ik de hals van mijn keukenkraan. Na een telefoontje naar Avanti, kreeg ik te horen dat ik de hals gratis zou krijgen, als service. Wij zijn hier uiteraard heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Buitengewoon plezierig”
Door M. de Lusenet op vrijdag 2 sep 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. De eerste kennismaking verliep buitengewoon plezierig en zeer professioneel. De installatie van de keuken verliep niet altijd helemaal vlekkeloos, maar problemen werden onmiddellijk opgelost, zonder gezeur en naar volle tevredenheid. Wij zijn dan ook heel blij met onze keuken en met Avanti en bevelen deze keukenzaak van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Service voor keuken”
Door Familie Van Capelle, De Klomp op vrijdag 2 sep 2016 '16
In 2010 hebben wij een keuken bij Avanti gekocht. Het scharnier van de vriezerdeur werkte niet meer. Contact opgenomen op 24 augustus met Avanti en deze zorgde er binnen een week voor dat de kapotte scharnier van onze vriezer kosteloos is vervangen. Dank aan de heren Johan Linge en Gerrit Belijenberg voor jullie inbreng hierin. En niet te vergeten Anton van Milligen voor het prima uitvoeren van de reparatie. Dit is een visitekaartje van Avanti. Met vriendelijke groet, Familie Van Capelle Veenendaalseweg 33a De Klomp
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Service terwijl je geen klant bent”
Door Familie Goedegebuur op woensdag 31 aug 2016 '16
We hebben nog nooit een keuken bij avanti gekocht. Kom ik met een kapot keukenonderdeel wat ik zelf hebt gesloopt en dan krijg ik dat onderdeel nog voor niets ook. Super toch!!! Het personeel was zeer vriendelijk, tijdens het wachten kreeg ik nog wat te drinken aangeboden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Klant is koning”
Door Marcel en Anja op vrijdag 26 aug 2016 '16
Wij zijn super tevreden over Avanti Keukens. De adviseur, Jaap, heeft ons uitstekend geholpen en met ons meegedacht. Ook alle lof voor Arno tijdens het plaatsen van de keuken. Wij raden iedereen aan een bezoek te brengen aan Avanti keukens, het is een super bedrijf waar de klant nog koning is. Avanti keukens, bedankt voor onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Ergernis over apparatuur + alle lof voor service”
Door G. Nagel op maandag 8 aug 2016 '16
In 2015 keuken gekocht in Kesteren nu bijna jaar in gebruik. Proces in winkel voor de koop prima. Aflevering slecht, beschadigde delen, complete kast later vervangen fouten in lak, verkeerde plint. Kortom kwaliteitscontrole fabriek slecht. Grootste probleem is dat ik zeer ontevreden ben over de apparatuur van Pelgrim. Lawaai, lawaai en nog eens lawaai. Graag had ik hier beter advies over gehad voor de koop. Na de koop gemeld maar van Avanti nooit actieve oplossing gerichte houding gezien gewoon het bekende "wat vervelend voor u"
Ik ben een no nonse consument, geen klager. Maar de slogan tevreden klant op hun brochure ben ik niet. Vandaar eind oordeel na een jaar van bezinning en nooit meer reactie van Avanti op mijn klachten "slecht".

Update 28 september 2016: Dankzij Qasa is er contact opgenomen en er wordt aan een oplossing gewerkt.

Update 30 oktober 2016: Graag mijn ervaring aanpassen met 5 sterren en volgende tekst:

Update 30 oktober 2016: Na een huisbezoek van de manager Gerhard Bleijenberg tot een perfecte oplossing gekomen. Ik mocht 3 Pelgrim apparaten (oven, afzuiger, inductie) vervangen voor 3 nieuwe met verrekening van 100% aankoopbedrag. Ook geen kosten voor vervanging (arbeid). Na prima advies gekozen voor 3 Neff apparaten, bijbetaling zeer coulant. Inmiddels alles keurig vervangen door kundige en vriendelijke monteur Herman. Alle lof voor deze geweldige after sales service een jaar! na aankoop. Nogmaals dank ook aan Qasa.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden over het hele proces”
Door J.W. Koops op maandag 1 aug 2016 '16
Afgelopen winter hebben wij een keuken gekocht bij Avanti. De verkoper (Anton) heeft ons zeer goed geholpen bij het samenstellen van de keuken. Hierbij werd voortdurend de max. prijs die wij besproken hadden gerespecteerd. Daar waar gelet moest worden op de prijs wist Anton vaak met creatieve oplossingen of mooie alternatieven te komen. Na het eerste gesprek (van 3 uur, incl lunch) gingen wij met een mooie 3-D tekening naar huis. Een vervolgafspraak was gepland, maar ons werd netjes en uitdrukkelijk gemeld dat wij nergens aan vast zaten en dat we alles nog eens rustig konden overdenken. Bij de vervolgafspraak zijn de laatste details besproken en hebben wij de keuken (100% naar onze wens!) besteld. Het vervolgtraject is allemaal heel stipt verlopen. Je kon tot een aantal weken voor de levering zelfs nog gewenste aanpassingen doorgeven. Enkele dagen voor de levering en montage werden wij door Avanti gebeld met de vraag of onze eigen voorbereidingen (verbouwing) naar wens waren verlopen. De levering van de keuken verliep volgens planning, het personeel werkte erg voorzichtig bij het binnenhalen van de keuken. De montage was een hele klus, maar is door de monteur (Arno) allemaal zeer netjes verzorgd. Na montage kregen wij nog een uitgebreide instructie mbt de werking van de apparatuur. De keuken werd naar volle tevredenheid opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces.
FOTO VAN J.W. KOOPS
Greeploze hoekkeuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede service”
Door M. Vd Heijden op vrijdag 29 jul 2016 '16
Wordt goed mee gedacht met de mogelijkheden die er zijn. Luisteren naar de wensen van de klant. Vriendelijke mensen. Monteurs werken netjes en vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uitstekend geholpen”
Door Paul Spruit op donderdag 28 jul 2016 '16
Begin juni heeft avanti keukens de keuken geplaatst. Van aanschaf, in september 2015 tot montage, verleden maand, zijn wij uitstekend geholpen. De keuken hebben wij nu een aantal weken in gebruik en genieten er nog steeds van. Een prachtige keuken voor een betaalbare prijs. Bedankt
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Maakt het waar”
Door G. Jansen op woensdag 20 jul 2016 '16
Ontzettend blij met de nieuwe keuken. Erg goed geholpen met hele eerlijke en kwalitatieve adviezen. Geen trucagage met prijs of kwaliteit wat in deze branche bijzonder is.
Afspraak is afspraak en dat maakt Avanti meer dan waar.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede service voor afwasmachine”
Door Lennard en Wilma Kwakernaak op woensdag 13 jul 2016 '16
Elf jaar geleden hebben we bij Ardi keukens in Zeeland een keuken gekocht met inbouw apparatuur. We zijn erg blij met de keuken en waren 11 jaar geleden al blij met de goede service. Omdat onze afwasmachine kapot was hebben wij hen gebeld met de vraag na een goede afwasmachine maar ook met een goede prijs. Dit hebben ze voor ons geregeld via Avanti keukens. Maandag gebeld en woensdag een nieuwe afwasmachine geplaatst. Netjes geholpen, alles mooi schoon achtergelaten. Super service! Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Terechte score”
Door Henry Valk op woensdag 13 jul 2016 '16
Avanti gekozen vanwege de goede reviews op Qasa.nl. Terecht, want Avanti is een tien waard. De adviseur (Pieter van Tuijl) heeft ons meer dan uitstekend door het proces geholpen, waarbij hij echt vanuit de klant dacht. Deze week is de keuken geplaatst. Ook alle lof voor de monteur (Van Lagen). Kortom: wij zijn een dik tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verademing”
Door Familie Huigens op zaterdag 2 jul 2016 '16
In februari dit jaar zijn wij bij Avanti keukens binnen gelopen om ons te oriënteren op een nieuwe keuken. Na eerdere ervaring met opdringerig verkoopgedrag bij andere bedrijven, was het een verademing voor ons bij Avanti. Rustig rondlopen, koffie met iets lekkers (zelfgemaakt!), uitleg over het bedrijf en vervolgens met lege handen naar huis ;-) Wel met een afspraak voor het echte werk. Onze keukenverkoper Kees heeft ons zeer goed geholpen en waar nodig geadviseerd. Elke centimeter van onze keuken is benut. Omdat wij even de behoefte hadden alles te laten bezinken, niet meteen de offerte getekend. Dat was geen probleem! Twee dagen laten bezegeld met een handtekening. De aflevering en plaatsing van de keuken is probleemloos verlopen. Onze monteur Jan van Bruchem is een topper! Kortom wij zijn zeer tevreden over Avanti.
FOTO VAN FAMILIE HUIGENS
Elke centimeter benut in de keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Ga zo door”
Door van den Brink op vrijdag 1 jul 2016 '16
Wat een verademing dat er nog bedrijven zijn zoals Avanti keukens. Je wordt geholpen door verkopers met enorm veel kennis, ze laten je alles zien en hebben alle geduld. Ook de montage is keurig verlopen, bijzonder dank voor onze mooie keuken. En ga vooral zo door!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Als je hier niet slaagt, slaag je nergens”
Door M. Donkers op maandag 20 jun 2016 '16
Avanti keukens maakt het waar. Voor het eerst in 30 jaar een nieuwbouw woning en daar komt heel veel bij kijken, zo ook een nieuwe keuken. Heel wat keukencentra bezocht vóórdat wij bij Avanti Keukens kwamen.Wat een kwaliteitskeuze bij Avanti Keukens.
Maar bovenal waren wij aangenaam verrast door de wijze waarop wij 'geholpen' werden bij onze keuze. Wij werden gehóórd , dit in tegenstelling tot vele andere keukencentra waar wij voorheen waren. Onder het genot van een kopje koffie werd onze droomkeuken in 3D op de computer aan ons getoond. Tot onze verbazing werden wij niet 'onder druk' gezet om direct te beslissen. Dit in tegenstelling met onze eerdere ervaringen elders. Een nieuwe keuken is zo belangrijk, daar moet je goed bij geholpen worden en goed overzien of het ook echt binnen het budget past. Bij Avanti Keukens is men in staat om met de klant mee te denken, als je dáár niet slaagt, slaag je nergens. Wij hebben Avanti Keukens als een tóp bedrijf ervaren. Eerlijkheid en kwaliteit.

Avanti keukens bleek haar afspraak na te komen . Avanti is begonnen met het plaatsen van de keuken op de dag die we afgesproken hadden en was ook kláár op de dag van afspraak. Avanti Keukens heeft onze droomkeuken perfect gebouwd met uiterste zorgvuldigheid en vakkennis. Chapeau voor de adviseur Jaap Bremmer. Chapeau voor de vakman die onze keuken gebouwd heeft. Wij begrepen dat Avanti Keukens binnenkort haar 25 jarig bestaan viert, van harte gefeliciteerd Avanti!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geen dag spijt gehad”
Door Familie Vos Maurik op donderdag 16 jun 2016 '16
We zijn tijdens onze oriëntatie erg prettig geholpen bij de locatie in Kesteren. Er werd op een prettige wijze met ons meegedacht en we hebben geen moment het gevoel gehad dat het doel was om een zo duur mogelijke keuken te verkopen, maar juist wel een keuken die paste bij onze wensen. Na veel getwijfel aan onze kant i.v.m. ook nog een andere verbouwing en de totale kosten hebben we toch voor de keukenvernieuwing gekozen. i.v.m. mijn zwangerschap is het zelfs gelukt om de levering extra snel te laten verlopen waardoor de nieuwe keuken nog voor de geboorte geplaatst kon worden. Sinds de plaatsing hebben we nog geen dag spijt gehad van onze keuze. Bij plaatsing bleken er een paar kleine mankementjes (een kras op 1 deurtje en een deurtje wat niet goed openging) deze zijn met enkele weken volledig verholpen (nieuwe deur & plaatsing andere scharnieren) zonder ook maar een tegenstribbeling. Al met al een hele prettige ervaring!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Klant is hier nog koning”
Door Fam Mettler op woensdag 8 jun 2016 '16
We hadden in september 2015 verschillende keuken zaken bezocht op zoek naar een nieuwe keuken , en hebben toen een keuken gekocht bij Avanti keukens in Kesteren. We zijn bij Avanti keukens terecht gekomen via de site Qasa.nl en we hadden vanaf de binnenkomst al meteen een goed gevoel. We werden geholpen door Jaap Bremmer en dat ging super en Jaap heeft ons heel goed geadviseerd en ook alle mogelijkheden met ons doorgesproken.De keuken is in week 21 van 2016 geplaatst door een monteur van Avanti keukens, Joost, en ook dat ging weer helemaal perfect, er waren wel enkele kleine probleempjes maar die werden door Joost meteen verholpen en de keuken is super netjes geplaatst. Wij kunnen iedereen aanraden om een bezoek te brengen aan Avanti keukens want het is een super bedrijf waar de klant nog koning is. Avanti keukens,Bedankt.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Super service”
Door Lyneke Dijkstra- Foekens op woensdag 8 jun 2016 '16
We hebben gekozen voor Avanti keukens omdat we hadden gelezen dat de service hier heel goed zou zijn. Deze ervaring kunnen wij nu delen! Kees Visser heeft ons heeft heel goed geholpen. Wij zijn meerdere malen terug gekomen, altijd was de service super. Geen vraag was teveel, en alles werd heel duidelijk uitgelegd (soorten materiaal en apparatuur). De keuken is inmiddels geplaatst door zeer nette monteurs. Het eind resultaat is prachtig. Bedankt Kees en Avanti keukens Kesteren!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Vakwerk van het montageteam”
Door kees schimmel op zondag 5 jun 2016 '16
Wij hebben diverse keuken bedrijven bezocht maar zijn uiteindelijk beland bij avanti in kesteren. Daar de keuken laten tekenen zoals wij hem wilden hebben. in eerste instantie hadden wij gekozen voor hout maar dat ging ons budget te boven. Dus toch maar een kunstof keuken uitgezocht met zwart blad. Jaap Bremer heeft ons hierin goed geadviseerd. Wij kregen goed de tijd om te overleggen en hoefden niet gelijk te beslissen zoals bij de meeste irritante keuken boeren. nou 30 mei was de dag dat hij geplaatst werd ,petje af voor het montageteam, jullie hebben vakwerk geleverd. Al met al erg tevreden met de aankoop
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Ontzorgt”
Door Johan en Aline Horst op vrijdag 3 jun 2016 '16
Wij werden geholpen door Alfred van Avanti Keukens in Kesteren. We waren op zoek naar een mooie keuken voor een niet te hoge prijs. Alfred heeft verschillende schetsen gemaakt en als laatste een niet standaard keuken getekend die erg in smaak viel. Avanti heeft veel keuze en een ruim opgezette showroom waar tijdens het uitzoeken van kleuren, keukenblad en afwerking goede ideeen op konden doen. Tijdens het bezoek werden we goed verzorgd! Na het plaatsen is er ook aandacht voor opleverpuntjes die keurig worden opgelost. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Tevreden”
Door Fam. Kruijsse op donderdag 2 jun 2016 '16
In april bij Avant Keukens in Kesteren langs geweest voor een nieuwe keuken. We kenden het bedrijf al, omdat we uit de buurt komen. Tijdens het gesprek met Stefan Pullen zijn we binnen ons budget tot een mooie opstelling gekomen. Ook de plaatsing van de keuken ging perfect. Monteurs Arno en Herman hebben de keuken helemaal naar wens gemonteerd. Op voorstel van de monteurs is er zelfs nog een mooie koof gemaakt voor de afvoer. We zijn helemaal tevreden en raden u Avanti Keukens zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Perfecte aflevering”
Door Deurloo op woensdag 1 jun 2016 '16
Zeer vakkundig, service gericht en er wordt echt geluisterd naar de klant. Wij hebben een prachtige keuken die perfect is geplaatst. Ze trokken 3 (!) Dagen uit om te plaatsen, puur om alles perfect af te leveren. Ook prettig dat 1 monteur alles zelf kan plaatsen; gas, water omleggen, etc. Dit bedrijf is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Twijfel niet”
Door TenAdenH op vrijdag 27 mei 2016 '16
Wij hebben onlangs bij Avanti Keukens in Kesteren een nieuwe keuken aangeschaft en laten plaatsen. Graag zouden wij onze positieve ervaring met andere potentiële keukenkopers willen delen. Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Twijfel niet, stap in de auto en rij naar Kesteren. Via diverse kanalen hadden wij positieve verhalen over Avanti (en andere vestigingen van DB-keukens) gehoord. Wij waren ons al een tijdje aan het oriënteren maar nog niet bij een keukenzaak geweest. Na een telefoontje richting Kesteren konden we die zelfde avond al terecht, voor een gesprek met Alfred. We werden hartelijk ontvangen en er werd uitgebreid de tijd genomen voor een kennismaking. Alfred stelde goede vragen om een beeld te krijgen wat we precies wilden (ook al wisten we dat zelf nog niet exact). Aan het einde van de avond was de indeling van de keuken al helder. We vonden het erg prettig dat Alfred ons soms 'dwong' om ergens wat langer over na te denken, omdat hij merkte dat we er nog niet uit waren. De 2e afspraak verliep ook top. Overal werd uitgebreid de tijd voor genomen, goede adviezen gegeven en aan het einde van de avond kwam de vraag: Mogen we? Die werd met JA! beantwoord. We hadden niet de behoefte om verder te kijken, Avanti voelde gewoon goed.

Ook het proces vanaf handtekening tot plaatsing liep erg gesmeerd. Het is duidelijk dat Avanti er alles aan doet om klanten tevreden te stellen. Van facturatie tot stuctekening, van planning tot 'toch nog dat extra LEDje', het ging super. Ook de monteur (Gert) had duidelijk verstand van zaken. De keuken is supernetjes gemonteerd en we zijn er heel erg blij mee.

Ging er dan werkelijk niets mis? Natuurlijk. Bij de koelkast zat geen eierrekje en voor de hoekkast waren de verkeerde matjes meegeleverd. In beide gevallen lag dat bij de fabrikant, en ook dat wordt netjes door Avanti opgelost.
FOTO VAN TENADENH
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door C.Kuup op vrijdag 20 mei 2016 '16
Afgelopen voorjaar een keuken gekocht bij Avanti Keukens te Kesteren.
- in de winkel super geholpen door Jasper Verhaar. Wat ons erg aanstond was dat er niets moest en alles kon. Zeer nuttige tips ontvangen waar wij echt iets mee konden.
- Het afleveren en daarna plaatsen was zeer goed. Bij het uitpakken van de kookplaat zat er een scheur in het glas. Dit probleem werd direct aangepakt en verholpen. De wijze van plaatsen was zeer professioneel en werd gedaan door zeer vakkundige vakmensen met liefde voor het vak. Dit zie je tegenwoordig niet veel meer.
- Met andere woorden zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Service na 9 jaar”
Door Cor van Capelle op woensdag 11 mei 2016 '16
9 jaar geleden het toilet laten verbouwen door Avanti, helemaal mooi.een van onze kleinkinderen heeft een houder van ambipur in het toilet laten vallen, en toilet verstopt.Avanti gebeld, men heeft afvoer opengemaakt en de houder verwijderd.wij helemaal blij.montuer gevraagd voor de rekening, en wat gaf hij aan: DIT IS SERVICE van AVANTI, ook na 9 jaar. Geweldig, supper bedankt
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima in prijs en kwaliteit”
Door Johan op dinsdag 10 mei 2016 '16
Geen opdringerige verkoopstrategie maar een inhoudelijk goed verhaal met transparante prijzen. Er is heel goed meegedacht om de meest optimale opstelling voor onze nieuwe woonkeuken te realiseren. Daar is uitgebreid de tijd voor genomen. Keus genoeg met als uiteindelijk resultaat een prachtige keuken die ook nog eens heel praktisch is. Plaatsing en service is prima in orde. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Kortom, aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door Swank op zaterdag 7 mei 2016 '16
Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen door Avanti Kesteren. De sfeer bij het uitzoeken was meteen prettig en niet opdringerig. Er werd meegedacht en alles was mogelijk. Ook ons budget werd netjes in de gaten gehouden. Het installeren van de keuken verliep goed, nette en vriendelijke monteurs en allemaal op tijd conform afspraak. Ook wanneer tijdens het installeren iets niet helemaal handig uitkwam werd pro actief een oplossing bedacht en toegepast. We zijn erg blij met het eindresultaat en genieten van onze nieuwe strakke keuken.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service is top”
Door Pieter Heijms op maandag 25 apr 2016 '16
Goede ervaring met Avanti. Duidelijk, eerlijk en transparant bedrijf! Je hoeft niet af te dingen , je betaalt voor voor wat je krijgt. Bij ons hadden we paar kleine problemen met plaatsing, hebben ze direct kosteloos oplost. Gewoon een bedrijf, zoals een klant wil dat een bedrijf is. Als we ooit nog eens een keuken kopen, dan zal dat zeker hier zijn. Gewoon top!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Witte hoogglans keuken”
Door Wim & Lies Kruis op zondag 24 apr 2016 '16
In de aanloop naar de realisering van de nieuwe keuken zijn wij professioneel begeleid door dhr. Jaap Bremmer. Overigens smaakt de koffie, de appelflap en de soep in Kesteren prima!!Het is een greeploze witte hoogglans keuken geworden met Neff apparaten. Na het inmeten nog wat aanpassingen. De installatie door prettige mensen die hard doorwerken maar ook aandachtig luisteren naar onze wensen.
FOTO VAN WIM & LIES KRUIS
Greeploze hoogglans keuken en Neff inbouwapparaten
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goed ingespeeld op elkaar”
Door Gezin uit Houten op woensdag 20 apr 2016 '16
Avanti genomen omdat die bij Qasa goed uit de bus kwam. Ze doen het in combinatie met een ander installatiebedrijf en dat kost uiteraard wat meer regelwerk maar ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Het andere installatiebedrijf heeft het grootste gedeelte voor zijn rekening genomen. Na slopen en leidingen leggen werd er gestukadoord maar dat hadden we liever nog geschilderd gezien. Is nu op sommige plekken wat vlekkerig. Avanti deed het installeren van o.a. kasten, gaskookplaat en afzuigkap. Er waren wat kleine beschadigingen van de kastjes maar daar komen heel netjes vervangende exemplaren voor. Al met al een positieve ervaring en we hopen nog lang plezier te hebben van onze keuken en bevelen Avanti zeker aan...
FOTO VAN GEZIN UIT HOUTEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Voor niets gereden”
Door Dick op zaterdag 16 apr 2016 '16
We hadden een voorstel achtergelaten. Op basis daarvan kon de verkoper verder. Hij belde nog of de afspraak naar voren gehaald kon worden. Dat kon van onze kant niet. Toen belde hij dat hij de offerte niet van te voren kon sturen. Geen probleem. Wij komen op het afgesproken moment aan. De verkoper laat ons doodleuk nog een half uur wachten. Vervolgens zegt hij dat hij nog geen offerte had. Er waren andere klanten tussengekomen. Wat zijn wij dan? Geen klanten? Waarom had hij niet even gebeld? 70 km voor niets gereden. De bedrijfsleider erbij gehaald. Uiteraard excuses gekregen. Willen de zaak nog 1 kans geven. Over een paar dagen verwachten we een offerte. Uiteraard tegen een haarscherpe prijs. Dan kunnen we achteraf nog onze beoordeling aanpassen. Maar op dit moment zijn we nog sceptisch.
Reactie of foto toevoegen +53 bedankjes
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Miranda van den Berg op woensdag 6 apr 2016 '16
Voor mijn nieuwbouw woning wilde ik een keuken en van een collega had ik goede verhalen over Avantie keukens gehoord. Daar gekomen (zonder afspraak) meteen alle tijd (+koffie met lekkers) gekregen. Samen met de verkoper een mooie keuken op een ideale lokatie getekend. Ik was er wel uit, dus getekend. In tegenstelling wat de makelaar had verteld bleek later dat de woning en de leidingen al zo vast stonden (prefab bouw) dat dit erg moeilijk (duur) zou worden om te veranderen. Ik terug naar Avanti voor overleg. En ondanks ik al had getekend was het geen probleem om de keuken opstelling rigoreus aan te passen. Zonder gedoe, met prima advies de keuken opnieuw getekend. Het was wel even opletten met de onderdelen lijst, daar was wat van de oude keuken ingeslopen, maar na een belletje is dat meteen gecorrigeerd. Een week voor levering kreeg ik een telefoontje, of alles in mijn huis ok was, en of de levering door kon gaan. En dat soort zorg vind ik tegenwoordig onbetaalbaar, en kom ik ook niet vaak meer tegen. De montage is geweldig. Ik ben nogal precies, zie ook snel kleine afwijkingen, maar deze keuken is zo super strak gemonteerd, alle naden zijn even groot, alles zit recht, en de afwerking is erg nauwkeurig gebeurd. Ook na de levering nog een telefoontje gekregen of ik nog vragen had, en of alles naar tevredenheid was gedaan. Nu de keuken een maand gebruikt, en nog steeds zit alles even netjes. Ik ben er blij mee.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Toch bij Avanti”
Door Erik op maandag 21 mrt 2016 '16
Na wat rondkijken zijn we toch bij avanti uit gekomen na aanraden van vrienden. We zijn prima geholpen bij onze keuze en alles is netjes geregeld van A tot Z , Alles volgens afspraak en snelle levering, een echte aanrader. Prima kwaliteit en prijsverhouding !!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Zeer enthousiast”
Door Karin Lombarts en Jan Heutinck op dinsdag 15 mrt 2016 '16
Wij hebben bij Avanti Keukens uit Kesteren een nieuwe keuken gekocht voor een betrekkelijk kleine ruimte. Onze behoefte was; meer hygiëne, innovatie en meer ruimte. Niet makkelijk, maar wat zijn we goed bijgestaan! Onuitputtelijk was de energie om het beste eruit te halen, proactief als het ging om modern apparatuur en communicatie, en creatief met de oplossingen voor ruimte en hygiëne. Ook de plaatsing van de keuken hebben wij gedaan via het netwerk van Avanti Keukens. En waar je heel vaak hoort dat er van alles misgaat bij plaatsing, is onze ervaring alleen maar positief. Alles klopte, mannen waren op tijd en werkten schoon. Zelfs het enige minpuntje (de coocker-kraan bleef hangen) werd direct opgelost en kregen we binnen 2 dagen een nieuwe. Wij zijn zeer enthousiast en zullen anderen die een nieuwe keuken overwegen zeker wijzen op onze ervaring.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Blij met het resultaat”
Door Marlies Zonderland-Thomassen op woensdag 9 mrt 2016 '16
Wij hebben de service van Avanti keukens als erg prettig ervaren. Mooie showroom, goede uitleg, er werd goed op onze behoeftes ingespeeld, scherpe prijs, keurige montage, en we zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Zeer positieve ervaring”
Door George van Valkenegoed op maandag 7 mrt 2016 '16
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Avanti waar we onze keuken hebben gekocht. We hebben een goed advies op maat gekregen. De keuken is vakkundig geplaatst door vakmensen. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Blij met nieuwe keuken”
Door Bowen op vrijdag 4 mrt 2016 '16
Geweldige service bij Avanti. In de showroom heeft Jaap ons goed geholpen met het samenbrengen van ideeën. De realisatie was zeer professioneel. Monteur had aandacht voor de kleine details en werkte kalm en rustig door om het eindresultaat te bereiken. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Chapeau, Avanti!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg goed”
Door Marcel Rietveld op dinsdag 1 mrt 2016 '16
De dienstverlening tijdens het uitzoeken van de keuken was erg goed. Er werd de tijd genomen om zaken te bespreken. Bij bepaalde keuzes werden ook nadelen genoemd, om zo een duidelijk beeld te geven van keuzes. Er was een regelmatige update van de status van de keuken en deze is zonder problemen geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Super tevreden”
Door Ria Baas op dinsdag 16 feb 2016 '16
We zijn zeer tevreden over Avanti Keukens. Verkoper Anton van Millingen nam alle tijd om te helpen de juiste keuzes te maken. De mannen die de keuken plaatsten waren vriendelijk en werkten zeer nauwkeurig. Ook de afstemming van levering in samenhang met de andere partijen werd perfect geregeld. We zijn super blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN RIA BAAS
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
Adresgegevens Avanti Keukens
aKesteren, Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren, tel 0488 - 47 44 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland