Feedback
9,7

Avanti Keukens

Website: www.avantipark.nl "Fantastisch" score uit 293 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.avantipark.nl | tel: 0488-474490 | Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren
1 / 110
110 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.avantipark.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Avanti Keukens
Ontdek onze collectie van meer dan 1500 m² keukens. Onze eigen vakmensen ontzorgen u compleet met de nadruk op resultaat achter uw voordeur.

Enthousiast, betrokken team dat gaat voor uw prettige ervaring
Mooie keukens kopen kun je wellicht op meerdere plekken, maar bij Avanti Keukens realiseren we ons dat de aankoop van een keuken zich niet beperkt tot het moment dat u een handtekening zet. Ook in het traject na handtekening zijn we sterk. Gewoon, omdat dat in onze genen zit. Onze showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen is een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Ons enthousiaste, betrokken team gaat er helemaal voor om u een prettige ervaring te bezorgen. U merkt het al wanneer u bij ons de showroom binnenstapt. Onze medewerkers vinden het leuk om een prachtige keuken samen te stellen, die het antwoord vormt op al uw wensen, eisen en randvoorwaarden. Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit. En, vergeet niet ons uitgebreide assortiment vloertegels, zodat u uw keuken in een keer compleet kunt inrichten.

Sinds 2007 bouwt Avanti Keukens aan een goede naam in de Betuwe
DB KeukenGroep wil graag een landelijke speler zijn op het gebied van keukens. Met onze vestigingen in Rijssen, Nunspeet, Goes en Sint-Annaland zorgden we in het verleden al voor stevige regionale dekking in Gelderland en Zeeland. Een showroom in Kesteren om dicht bij onze klanten in de Betuwe te zitten, vormt een logisch vervolg op onze ambities. En dus gingen de deuren van onze schitterende showroom op de eerste etage open in 2007. Sindsdien bouwen we hard aan onze uitstekende reputatie met het leveren van prachtige keukens en het zorgen voor uitstekende service. En dat lukt! Sinds de opening is Avanti Keukens gegroeid, mede dankzij onze lage, netto prijzen, die we kunnen hanteren door grootschalige volume-import. En ook al zijn we een groot bedrijf, elke vestiging werkt op een kleinschalige manier. We willen graag de lijntjes kort houden, om perfect en effectief op uw wensen te kunnen blijven inspelen. En zo kunnen we onze slogan ook blijven waarmaken: Afspraak = afspraak. Dat ons bedrijf in staat is deze doelstelling keer op keer te behalen, blijkt uit het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche dat wij hebben ontvangen. Een onafhankelijk keurmerk dat door de klanten zelf aan ons is toegekend.

Al ruim 25 jaar een begrip
Avanti Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Avanti Keukens.


Ervaringen
Er zijn 293 ervaringen over Avanti Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren260 ervaringen
4 sterren19 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Niets was teveel”
Door Rob en Marian op woensdag 28 dec 2016 '16
Na lang rondkijken bij diverse, landelijk opererende, keukenbedrijven kwamen wij terecht bij Avanti keukens in Kesteren. de 1e keer ging ik alleen even kijken en werd ontvangen door Alfred van Wijngaarden. Of hij wat kon tekenen en wat dat dan ongeveer kost. Dit bezoek gaf aanleiding voor een 2e bezoek samen met mijn vrouw. Bij het 3e bezoek hebben wij een keuken besteld. Maar zijn zeker nog 3 keer terug geweest omdat we weer wat anders wilde. Niks was teveel. Alles kon en nooit was er druk om te beslissen. Laat staan: als u vandaag beslist krijgt u ...korting.
En Alfred? Iedere keer ontving hij ons met een grote smile. Met koffie (en ijs in de zomer) en koffie (met oliebol) bij onze laatste wijziging. En de montageploeg: TOP!
Dus: ben je in de markt - ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima”
Door Faber op zaterdag 1 apr 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en zijn prima geholpen door Kees. Hij nam alle tijd om onze wensen te verwerken in de keuken die wij voor ogen hadden. Dat er zoveel bij komt kijken hadden we niet verwacht. Alles werd tot in de puntjes verwerkt in de 3D tekening. Het voorwerk (zoals oude keuken eruit, leidingen verleggen, afsluiten gas, verlaagd plafond met spotjes) is prima uitgevoerd door een bedrijf waar Avanti mee samenwerkt. De keuken plaatsen was maatwerk en is met veel geduld uitgevoerd op een nauwkeurige wijze. De barkrukken konden niet op tijd geleverd worden, maar we kregen tot die tijd barkrukken uit de showroom. Dat was een goeie service. We zijn superblij met onze nieuwe keuken! Wij kunnen Avanti aanbevelen mocht u op zoek zijn naar een nieuwe keuken!
FOTO VAN FABER
Keuken zoals voor ogen
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Nemen de tijd”
Door Ingrid en Raymond op donderdag 27 okt 2016 '16
Wij hebben onze keuken bij Avanti in Kesteren gekocht. De adviseur nam de tijd voor ons, dacht goed mee, opperde ideeen en was erg deskundig. Hij begreep onze wensen en deed zijn uiterste best om dat in ons budget voor elkaar te krijgen. Wat ons ook aansprak tijdens dit gesprek was dat er ook ruimte was voor een praatje tussendoor. De sfeer was ongedwongen en dat is prettig. Wij werden via mail en telefoon op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling. De keuken werd vakkundig ingemeten door een monteur. De monteur die de keuken heeft geplaatst was fantastisch. Zeer vakkundig, vriendelijk, werkt ontzettend netjes, dacht goed mee als er toch iets was (zo was onze tegelvloer te kort gelegd en dat werd keurig opgelost door de poten te verplaatsen en de plint naar voren te halen) en het was nog gezellig ook om hem in huis te hebben. Kortom, zeer dik tevreden, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Zeer tevreden over Avanti”
Door A.F. van der Wiel op maandag 23 jan 2017 '17
Wij hebben een compleet nieuwe keuken met inbouwapparatuur bij AVANTI gekocht. Wij zijn hierover zeer tevreden. Tijdens ons bezoek aan de zeer gevarieerd ingerichte showroom werden wij op een prettige manier ontvangen en het overleg over de aan te schaffen keuken is op een constructieve wijze verlopen. Er werd veel aandacht geschonken aan de wensen van ons en wij werden voorzien van een deskundig advies. Ons werd alle ruimte gegeven om onze ideeen met de adviseur te bespreken en waarbij niets werd opgedrongen. De klant wordt hier nog behandeld en benaderd zoals het hoort. De afspraken die gemaakt zijn werden voor 100% nagekomen. De aflevering is correct door vakkundig personeel uitgevoerd en heeft op het afgesproken tijdstip plaatsgevonden. Tijdens de plaatsing van de keuken was er een zeer goede communicatie tussen ons en de monteurs. Het personeel werkte zeer netjes en beperkte de overlast voor ons als bewoners tot een minimum. Zowel de service als de kwaliteit van dit bedrijf staan op een zeer hoog niveau en kunnen als uitstekend worden gekwalificeerd. Wij zijn erg blij met de aangekochte keuken en gebruiken deze met veel plezier. Wat de financiele zaken betreffen kan niet anders worden gezegd dat AVANTI de opgemaakte offerte en de daaruit voortvloeiende nota zeer transparant heeft opgesteld en voorzien heeft van duidelijke specificaties. Het bedrijf hanteert daarom terecht de slogan: "Afspraak is afspraak". Wij hebben zeer goede ervaringen met AVANTI en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Heel blij met de keuken”
Door J. Rood op vrijdag 30 sep 2016 '16
In tegenstelling tot vele andere keukenzaken zijn we hier vriendelijk, zonder druk en deskundig geholpen. Er werd goed gekeken naar wat onze wensen waren en niet alleen naar wat "in" was of meer geld opleverde voor de zaak. Ik hoefde me niet druk te maken over de prijs want het was duidelijk hoe hij tot stand kwam zodat we zelf keuzes konden maken over wat we belangrijk vonden en wat er binnen ons budget paste. Het was ook heel prettig dat er direct contact was tussen degene die de keuken voorbereidde en Avanti zodat wij, als leken, geen informatie door hoefden te geven. Ook de plaatsing van de keuken ging volgens afspraak en zorgvuldig. We werden steeds betrokken bij de laatste afwerkingen en als ik iets niet mooi genoeg vond, dan werd er ter plekke een oplossing voor bedacht en netjes uitgevoerd. Dus u begrijpt dat ik heel blij ben met mijn nieuwe keuken en met Avanti. Ik zat er al 8 jaar tegen aan te hikken en heb nu spijt dat ik het niet veel eerder heb gedaan! Goede apparatuur scheelt zoveel tijd, ik kook nu veel gezonder en ik geniet van de warme sfeer die er nu heerst.
FOTO VAN J. ROOD
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Terechte score”
Door Henry Valk op woensdag 13 jul 2016 '16
Avanti gekozen vanwege de goede reviews op Qasa.nl. Terecht, want Avanti is een tien waard. De adviseur (Pieter van Tuijl) heeft ons meer dan uitstekend door het proces geholpen, waarbij hij echt vanuit de klant dacht. Deze week is de keuken geplaatst. Ook alle lof voor de monteur (Van Lagen). Kortom: wij zijn een dik tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Tevreden met aanschaf”
Door Johan Westland op vrijdag 8 jan 2016 '16
We zijn dik tevreden met onze aanschaf van een Avanti keuken. Via ervaringen van anderen zijn we terecht gekomen in Kesteren. Door de manier waarop we geholpen werden, maar vooral door het meedenken, vanuit de koper, zijn we zelfs niet naar een andere collega gegaan. Zoals op de bedrijfsauto's staat: Afspraak is afspraak, is de ervaring van ons met Avanti keukens. De keuken oogt mooi, maar kookt ook geweldig. En daar doe je het voor.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Klant is koning”
Door Marcel en Anja op vrijdag 26 aug 2016 '16
Wij zijn super tevreden over Avanti Keukens. De adviseur, Jaap, heeft ons uitstekend geholpen en met ons meegedacht. Ook alle lof voor Arno tijdens het plaatsen van de keuken. Wij raden iedereen aan een bezoek te brengen aan Avanti keukens, het is een super bedrijf waar de klant nog koning is. Avanti keukens, bedankt voor onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
REACTIE VAN RON DE KONING
2e foto
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Overal wordt over nagedacht”
Door Anja Hoefakker op maandag 24 apr 2017 '17
Wat een uniek bedrijf.Kees heeft met ons de keuken samengesteld . Overal wordt over nagedacht.En altijd een oplossing als je iets wilt .En ja ja hij gaat gewoon door al wordt het middernacht.De plaatsing van de keuken werd door Joost gedaan.Dit is zo mooi gedaan en ook nog wat leuke makkelijke plankjes toe gevoegd .Er wordt overal over nagedacht. Als je een goed adres wilt voor een nieuwe keuken dan ben je daar aan het juiste adres.Aan iedereen aan te bevelen.Dank jullie ik heb een prachtige en zeer bruikbare keuken.
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Servicegerichtheid optima forma waargemaakt”
Door RJ Hofhuis op maandag 13 nov 2017 '17
Alle stappen vanaf de gemaakte afspraak, het zelf mogen uitzoeken en het vervolgens intekenen, offreren conform budget, het inmeten tot en met het opleveren en het kwalitatief monteren van de keuken volgens de afgesproken planning heeft Avanti zijn servicegerichtheid optima forma waargemaakt. Zo wil je als klant bediend worden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldige service”
Door J. Bosch op vrijdag 31 jan 2014 '14
Zeer goed en deskundig advies van de verkopers. Deze hielden uitermate goed rekening met onze wensen. Ook de montage verliep goed. Nette, aardige maar vooral ook vakbekwame monteurs.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne winkel”
Door A. Pater op woensdag 3 jan 2018 '18
Fijn personeel, mooie keuken uitgezocht die van zeer goede kwaliteit is.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Sympathiek bedrijf, kwaliteit voorlichting en prijzen elders beter”
Door Michiel op zaterdag 3 aug 2013 '13
Prima ontvangst op een verder rustige dag. Men neemt bij Avanti volop de tijd en werden we verwend met allerhande hapjes en drankjes. Uiteindelijk hebben wij onze keuken niet bij Avanti gekocht en naar onze beleving is de 9,7 wat ruim beoordeeld. Wij hadden een duidelijk beeld van wat we wilden, qua apparatuur, niveau keuken en prijs. De Siemens apparatuur van onze voorkeur kan Avanti niet voordelig leveren omdat ze daarmee geen afspraken hebben. Datzelfde geldt voor AEG en Miele, onze alternatieven. Tevens doet de verkoper zijn best om duidelijk te maken dat Siemens een consumentenmerk is en weinig uniek. Ons inziens een vreemd argument als je zelf daarvoor in de plaats Pelgrim wilt leveren. Dat is toch echt kwalitatief minder spul dan Siemens/Miele/AEG. De kennis van apparatuur van de verkoper was ondermaats. Zowel qua functionaliteit als qua design lukte het niet een samenhangend pakket aan (Pelgrim) apparatuur samen te stellen. Een vriezer voor een nis van 122 cm lukte bijv. niet en vragen over functioneren / kwaliteit van de vaatwasser konden niet worden beantwoord. Ook zagen wij bij thuiskomst tot onze verbazing een plintboiler voor de kokend waterkraan op de offerte staan, terwijl bij het uitwerken van de offerte meerdere malen hebben gesproken over de opstelling hoekkast met boiler. Dat moet dus een 10 liter boiler zijn. De geoffreerde vaatwasser had online ronduit matige recensies. Belangrijk dus om de offerte thuis nog eens goed door te lopen. Avanti legt in haar formule veel nadruk op het zijn van 'de voordeligste'. Direct een vaste prijs. Wij hebben hun openheid over de opbouw van prijzen zeker als prettig ervaren, maar Avanti legt het echt af op kennis en meedenken. De merken apparatuur die ze 'scherp' kunnen leveren zijn Juncker, Pelgrim, Atag en Neff. Vrij beperkte keuze dus. Ook zijn de prijzen stevig. Toen wij Avanti lieten weten dat we elders een beter aanbod hadden, werd ons verzocht de offerte door te sturen voor een kwaliteitsvergelijk. Daarna kwam nog terug dat hun keuken beter zou zijn, maar wat er nu concreet beter was werd niet concreet gemaakt. Samenvattend: Avanti is een sympathiek bedrijf dat naar onze mening mag investeren in de concrete kennis van de verkopers. Ook qua kennis van verkooptechnieken. Als onze verkoper meer had gevraagd en meegedacht waren we enthousiaster geweest. Wil je slimme ideeën over je keuken met topkwaliteit apparatuur en ben je niet bang voor een beetje onderhandelen, kun je beter ergens anders heen. Een betere keuken voor een lagere prijs kan dan het resultaat zijn.
Reactie of foto toevoegen +57 bedankjes
“Service voor keuken”
Door Familie Van Capelle, De Klomp op vrijdag 2 sep 2016 '16
In 2010 hebben wij een keuken bij Avanti gekocht. Het scharnier van de vriezerdeur werkte niet meer. Contact opgenomen op 24 augustus met Avanti en deze zorgde er binnen een week voor dat de kapotte scharnier van onze vriezer kosteloos is vervangen. Dank aan de heren Johan Linge en Gerrit Belijenberg voor jullie inbreng hierin. En niet te vergeten Anton van Milligen voor het prima uitvoeren van de reparatie. Dit is een visitekaartje van Avanti. Met vriendelijke groet, Familie Van Capelle Veenendaalseweg 33a De Klomp
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Geweldige service”
Door Van Voorthuizen op donderdag 1 mei 2014 '14
Wij zijn door Avanti keukens heel fijn geholpen. Er waren namelijk bij onze koelkast die wij 4 jaar geleden bij een ander bedrijf gekocht hadden 2 schanieren stuk. Wij naar Avanti keukens om daar nieuwe schanieren te kopen. De alerte medewerker belde naar ETNA de leverancier van de koelkast en vroeg of zij dit onder de 5 jaren garantie konden leveren. De medewerker van Avanti heeft kunnen regelen dat wij gratis 2 nieuwe schanieren thuis gestuurd krijgen. Dit noem ik pas echt klantgericht denken nogmaals hartelijk dank hier voor.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Alles prima”
Door Fam. Oudijn op vrijdag 7 okt 2016 '16
Onlangs een prachtige U-vorm keuken bij Avanti gekocht. Wij waren bang dat dat veel te groot en te duur zou zijn. Maar onze verkoper Pieter van Tuijl heeft net zolang met ons meegedacht en oplossingen aangedragen tot wij het helemaal naar ons zin en binnen ons budget hadden. Geen druk, geen gezeur om handtekeningen, geen ongeloofwaardige kortingen, veel goede service, ruim de tijd en lekkere koffie + enz. De keuken is geplaatst door Gert van Lagen. Wat een vakman! Zo snel en toch zo keurig werken! Complimenten!
Ook de after sale is prima. Een belletje of mailtje en het wordt meteen opgepakt. Als het al niet door hun zelf is geregeld. Alle medewerkers die we in de showroom gesproken hebben en die bij ons thuis zijn geweest waren vakkundig en zeer vriendelijk en wat me vooral opviel is dat ze zo voorzichtig met hun en onze (nieuwe) materialen/huis omgaan. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en hebben een schitterend resultaat in huis! We raden iedereen aan naar AVANTI te gaan! Hartelijk bedankt voor iedereen die geholpen heeft om hier zoiets moois te realiseren!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Avanti - voor probleemloos keuken leveren”
Door Fam. Brenders op vrijdag 14 mrt 2014 '14
Het is prettig zaken doen met Avanti. De contacten verlopen op alle fronten uitstekend. Goede adviezen. De levering wordt keurig verzorgd en de installatie is probleemloos verlopen. Geen tekortkomingen. Met alle medewerkers van Avanti is het prettig omgaan. De geïnstalleerde keuken ziet er strak uit. Een bedrijf om aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Eindelijk een mooie keuken”
Door E. STRAVER op woensdag 30 apr 2014 '14
Alvorens wij een nieuwe keuken gingen aanschaffen, hebben wij eerst de ervaringen op QASA gelezen. Avanti sprak ons erg aan vanwege de goede recensies. Na een ander bedrijf bezocht te hebben, hadden wij er al gauw genoeg van en zijn wij naar Avanti gereden. Daar zijn wij zeer goed geholpen, er was hen niets te veel. Door omstandigheden is de koop een jaar uitgesteld en wij werden na 1 jaar wederom hartelijk ontvangen en werd de koop gesloten. Keuken werd precies in de goede week geleverd en waren zeer verrast door de zeer nette en professionele medewerkers, die zeer goed en met passie de keuken hebben geinstalleerd zonder enige aanmerking cq tekortkoming. Kwaliteit/prijs verhouding is top en er wordt zeer goed meegedacht.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Dikke pluim”
Door Winter op woensdag 27 dec 2017 '17
Wij zijn voor een keuken voor onze nieuwbouwwoning bij verschillende keukenzaken geweest. Wij zochten een landelijke keuken met authentieke details. Op basis van de recenties op deze site en het aanbod zijn we een kijkje gaan nemen bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij waren aangenaam verrast door de gastvrijheid en de uitstraling van de winkel. Nadat we een keuken hadden gevonden waarmee we verder wilden hebben we een afspraak gemaakt voor een ontwerp/tekening. We hadden nog geen idee welke vorm (L/U/ of kookeiland) we wilden, maar zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden. Na een paar uur gingen we naar huis met wat tekeningen en basisideeën. De vervolgafspraak was bij een collega die ons goed geholpen heeft met de concretere uitwerking en de puntjes op de i. Wat wij erg fijn vonden was dat Avanti ons budget respecteerde en dus ook dingen afraad die het budget zouden overschrijden. Geen gepush en geen gejaagd gevoel, wat je wel vaak leest over keukenzaken. Na de derde afspraak hadden we de keuken zoals wij hem wilden en binnen ons budget en hebben we getekend. Wij gingen met een goed gevoel naar huis. Na de koop bleek dat de verkoper de onderbouwvriezer was vergeten. Hier belde hij zelf over op. Dit is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Het inmeten ging volgens afspraak en bracht nog wat kleine wijzigingen met zich mee. Na 2 maanden kregen we een mailtje dat we de gekozen greepjes (die niet standaard in het assortiment zaten) toch zelf moesten bestellen, anders dan afgesproken. Hier hebben we over gebeld en dit bleek om een miscommunicatie tussen de 2 verkopers te gaan. Ook dit is keurig opgelost. Afgelopen week is de keuken geleverd en geplaatst. Zowel het leveren als het plaatsen ging keurig volgens afspraak. De heren die de montage hebben verzorgd hebben zeer netjes en secuur gewerkt. Iedere doosje en verpakkingsmateriaal werd direct "opgeruimd" en in hun bus gegooid. Bij twijfel of vragen werd ik gebeld ("hoe wilt u de greepjes precies hebben", etc). Ook gaven de monteurs goed advies over het plaatsen van rekjes en op welke hoogte. Na 3 dagen hard werken was de keuken dan klaar. Het eindresultaat is werkelijk fantastisch. De keuken ziet er schitterend uit en alles doet wat het moet doen. Ook namen de monteurs de tijd om ons de werking van de keuken goed uit te leggen en gaven zij ons nog wat onderhoudtips. Niets was teveel. Dit was voor mij de allereerste keuken die ik ooit heb gekocht. Het proces ging over all goed, met wat kleine puntjes. En volgens mij kan dat ook bijna niet anders. Het gaat dus niet om of er dingen zijn, maar om hoe dit vervolgens wordt opgelost. En dit is goed gebeurd. Een dikke pluim voor Avanti en de monteurs! Zie foto! (De tegels en stopcontacten worden niet door Avanti geplaatst, dus die ontbreken nog).
FOTO VAN WINTER
Authentieke landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Perfect gedaan”
Door Henk Vos op maandag 26 dec 2016 '16
Maatwerk mogelijk. Netto prijzen. Zeer klantvriendelijk op alle niveaus binnen dit bedrijf. Flexibel. 14 dagen schuiven omdat de aannemer het niet redde bleek mogelijk. Installateurs in vaste dienst. Monteur Joost heeft een perfect produkt opgeleverd. Dat levert dan ook volkomen terecht deze beoordeling op
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Uitstekend”
Door Gijs Heij op woensdag 30 nov 2016 '16
Uitstekende communicatie,meedenkende monteurs eigenlijk wat je wil verwachten als je een nieuwe keuken koopt. Een Dikke plum voor de organisatie wij komen graag nog evens terug. Wit kunnen u dit bedrijf met een gerust hart aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“100 procent tevreden”
Door Bertho & Jozina van Mourik op vrijdag 11 sep 2015 '15
Na veel keukenzaken bezocht te hebben (en nog niet gevonden wat we wilden) uiteindelijk bij Avanti binnengelopen. Hadden we dit maar eerder gedaan... Een heel prettige ontvangst en uitgebreide info over Avanti zelf bij een kopje koffie. Daarna aan de slag met de verkoper. We gingen alleen ter info naar binnen, maar kwamen uren later met een keuken weer naar buiten. Prima geholpen, je krijgt alle tijd (en een warme hap als je op tijd bent...) en wordt zeker geen keuzes opgelegd. Wij hebben er voor gekozen ook de hele planning van de verbouwing door Avanti te laten doen: perfect. Van het slopen en afvoeren van de oude keuken, verleggen van de leidingen, stucadoren, leggen van de tegelvloer en het plaatsen en afmonteren van de keuken: alles prima geregeld. Ook alle monteurs die over de vloer komen zijn prettig in de omgang, weten wat ze doen en denken met je mee. Wij zijn 100% tevreden over Avanti en heel blij met onze prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN BERTHO & JOZINA VAN MOURIK
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden over het gehele traject”
Door Familie Thomassen op maandag 5 okt 2015 '15
Duidelijk adviestraject, geen koehandel met korting tot wel 70%. Prijzen duidelijk en transparent en marktconform. Vanaf opdracht tot installatie zeer correct en alles in overleg. snelle reacties cq antwoorden op vragen en aanpassingen onze zijde. Monteur top!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Niet alleen woorden!”
Door Wim op woensdag 12 dec 2012 '12
Het zijn niet alleen woorden, dat Avanti alleen tevreden klanten heeft. Door positieve ervaring van andere kwamen wij bij Avanti terecht. Vanaf moment van binnenkomst tot aan de montage voelde wij het prima aan bij Avanti. We hebben een topkwaliteit keuken, tegen een uitstekende prijs. Zowel de levering en montage verliep uitstekend. Meedenkende monteurs en bezorgers. Wij hebben geen klachten over Avanti. Net als wij door een tevreden klant naar Avanti zijn gegaan, raad ik andere ook zeker aan dit te doen. Avanti krijgt van ons een 10.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Supergoede ervaring”
Door Familie Vos op dinsdag 24 jan 2017 '17
We kwamen ons oriënteren over een keuken. We hadden ons er nog niet echt in verdiept, maar aan het einde hadden we een keuken gekocht. We werden heel vriendelijk ontvangen. Even rustig rond gekeken. Daarna kregen we uitleg over het bedrijf. Na dit gesprekje kwam er een verkoper. Onder het genot van een kopje koffie/thee hebben we het gehad over de keuken. Wat we wilden en wat niet. Daarna met de verkoper rond gelopen. Het moest een landelijke keuken met warmte zijn en makkelijk in onderhoud. Terug bij de computer werd er een 3d ontwerp gemaakt. Aan het einde van alles hadden we de keuken compleet. We gingen met een goed gevoel naar huis. Dit alles was op zaterdag. Maandag een mail van Avanti?! Een aanpassing van ons ontwerp. Op weg naar huis had de verkoper nog nagedacht over ons ontwerp en vond dat er wat aangepast "moest" worden voor een robuuster geheel. Helemaal super. Later nog terug geweest om te kijken welke vloerkleur het beste erbij paste. Dezelfde verkoper hielp daarbij. Alles werd bij elkaar gezocht voor één geheel. Paar weken later wilden we tegeltjes hebben. Ook hierbij werd alles weer bij elkaar gezocht

Een paar weken later werd alles netjes opgemeten. In de 2e week van januari werd de keuken geplaatst. Nette mannen die de keuken kwamen plaatsen. Helaas was er wat beschadigd door het vervoer (waar gebeurd dat niet?) , maar de volgende dag werd er al weer nieuw geleverd. Helaas ook een gedeelte verkeerde tegels maar dit werd gelijk opgelost. De verkoper had beloofd dat als ze weggingen er alleen een doekje door de keuken moest en dat hij dan klaar was. 3 dagen zijn ze bezig geweest en inderdaad de keuken was klaar zoals beloofd. Onze ervaring is super goed. Mochten we in de toekomst weer een keuken nodig hebben dan weten we Avanti weer te vinden.
FOTO VAN FAMILIE VOS
Nieuwe keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed bezig”
Door D. Atema op maandag 15 jan 2018 '18
Zeer tevreden van top tot teen. Vanaf showroom, waarbij de benadering vriendelijk en deskundig was tot en met het plaatsen van het keukenblad. Monteurs vriendelijk en goed bezig zijn om kwaliteit te leveren.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Dikke pluim”
Door Marco op dinsdag 15 nov 2016 '16
Aangetrokken door een zeer goede recensies op internet naar de showroom in Kesteren vertrokken om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken. Ik werd vriendelijk ontvangen, showroom heeft voldoende aanbod en verscheidenheid in keukens, een witte moderne hoogglans keuken was mijn favoriet en maakte een afspraak. Het gesprek met de adviseur verliep ontspannend, geen stress om een scherpe prijs te onderhandelen, deze zijn vast scherp en wat mij ook aansprak is alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt voor advies, verkoop, transport en montage. Garantie op apparatuur 5 jaar. Kortom totaal geen stress om randzaken en tijdens het gesprek kunnen richten op het samenstellen van de keuken, waar het tenslotte om gaat. Mijn wensen en budget aangegeven en vrij vlot was er al een opzet zichtbaar op het beeldscherm, tussentijds voorzien van koffie en gebak. Ik ging huiswaarts met een offerte en wat folders, thuis bestudeerd en na wat vlotte mailwisselingen voor fine tuning in Kesteren getekend voor de order. Ik kreeg een mooi geplastificeerde afbeelding van de keuken op A3 formaat mee naar huis en mocht een ram op de grote bel geven, superleuk! Levertijd werd vastgesteld en een korte periode voor levering was men zo flexibel om op mijn verzoek de levering en montage een aantal dagen te verplaatsen. Keuken kwam op de afgesproken tijd. Montage op de daaropvolgende dag was een feest om te zien, hoe vader en zoon op elkaar ingespeeld zijn, voorzag de mannen van koffie en ze gingen als een speer. Ze begonnen om half 8 en om half 5 waren ze klaar, echt super! Adviseur is ook zeer betrokken met de klant, belde mij voor en na levering van de keuken, een zeer vriendelijke man die Jaap. Kortom een dikke pluim voor Avanti Keukens! Een trotse keukengebruiker uit Arnhem.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Erg goed”
Door Marcel Rietveld op dinsdag 1 mrt 2016 '16
De dienstverlening tijdens het uitzoeken van de keuken was erg goed. Er werd de tijd genomen om zaken te bespreken. Bij bepaalde keuzes werden ook nadelen genoemd, om zo een duidelijk beeld te geven van keuzes. Er was een regelmatige update van de status van de keuken en deze is zonder problemen geplaatst.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zelf montage”
Door Otto Uittenbogaard op donderdag 16 apr 2015 '15
De nieuwe keuken staat er eindelijk, was toch meer werk als ik verwacht had. Uitvoerige beschrijving ,instructie e.d. gaf voor mij weinig problemen. Bij de levering ontbrak de eenhendelmengkraan maar Avanti heeft dit zelf geconstateerd en direct een nieuwe kraan geleverd (in overleg met mij een ander en nog mooier model -meerkosten voor rekening Avanti) wat een service. Het resultaat is een goedkope keuken (euro 2500,--) van een goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geweldig!”
Door familie van den Heuvel op woensdag 14 jan 2015 '15
Na wat omzwervingen in keukenland zijn we uiteindelijk bij Avanti keukens in Kesteren terechtgekomen. Erg klantvriendelijk ontvangen en het was een verademing om een adviseur, Alfred, te treffen die denkt in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. de kreet 'afspraak is afspraak' maken ze meer dan waar. Zelfs aanpassingen die wij vijf weken voor de plaatsing nog hebben doorgegeven zijn zonder problemen uitgevoerd. We hebben er voor gekozen de keuken door de monteurs van Avanti te laten plaatsen en we zijn erg blij dat we hiervoor gekozen hebben. Ook de monteurs denken in oplossingen en niet in problemen en zijn echte vakmensen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“nieuwe keuken”
Door Cees op zaterdag 15 jun 2013 '13
Via Qasa bij Avanti gekomen wegens goede waardering. We kunnen deze goede waardering alleen maar bevestigen. Zowel bij aankoop, advies, communicatie en installatie niets dan lof. Alles volgens afspraak en vakkundig opgeleverd. Tijdens de montage altijd overleg over hoe het wij het gemonteerd wilden hebben. Kortom; perfect bedrijf voor aankoop van een keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed meegedacht”
Door fam. Arbman op dinsdag 27 sep 2016 '16
Na hier en daar wat rond gekeken kwamen wij bij Avanti terecht. Bij binnenkomst dachten wij dit is niet haalbaar voor ons,maar wat viel het mee en er werd goed meegedacht door de heer Jaap Bremmer.Zelfs veranderingen nadat wij de keuken hadden gekocht werd zonder problemen gedaan.De keuken is geplaatst door Gert die het netjes en zeer goed gedaan heeft (veel waardering voor zijn werkwijze).Wij zijn blij met onze nieuwe en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fantastisch vakmanschap!”
Door dv op zaterdag 3 jan 2015 '15
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en zagen er eigenlijk een beetje tegenop om allerlei zaken af te gaan. Via de vergelijkingssite waarop alleen lovende woorden stonden over de service en kwaliteit kwamen we in Kesteren bij Avanti terecht. We kregen alle ruimte en tijd om de showroom door te lopen en op het moment dat we toe waren aan extra informatie was daar Alfred van Wijngaarden om ons met raad en daad bij te staan. Nadat wij hadden aangegeven wat ons budget was, heeft hij samen met ons een geweldig ontwerp gemaakt. Omdat een en ander toch wel wat tijd in beslag nam, kregen wij een heerlijke lunch aangeboden. Wij kregen het ontwerp plus de offerte mee om er thuis nog eens goed naar te kijken en zijn na een week teruggegaan om alles definitief vast te leggen. Ook die keer kregen wij weer een lunch aangeboden. Avanti heeft ook gezorgd voor het verwijderen van de oude keuken, het verleggen van de leidingen en het stucwerk. Alles is uitstekend afgehandeld door vakmensen. Ook degene die bij ons de keuken heeft geplaatst was een ware vakman met liefde voor zijn vak. De keuken is nog mooier geworden dan we dachten en we zijn er iedere dag opnieuw weer blij mee. Iedereen die hem tot nu toe heeft gezien roept er over. Wij zullen Avanti dan ook aan iedereen aanbevelen! Aan de lovende woorden op deze site is niets gelogen. Dirk & Anneli Vos
FOTO VAN DV
Onze trots
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader”
Door Dennis Lex op maandag 20 jul 2015 '15
In April een bezoek gebracht aan Avanti. We werden geholpen door een jonge verkoper met de naam Jasper. Ondanks de onervarenheid wist hij ons netjes te woord te staan en had hij al verbazingwekkend veel kijk op de praktische zaken die bij een keuken komen kijken. Bij de punten waar twijfel was aarzelde hij niet om het gewoon te vragen aan een wat meer ervaren collega i.p.v. niet durven toegeven dat hij iets niet wist. Zo hoort het.

Na het eerste basis ontwerp zijn we 2 weken later terug gekomen om de definitieve keuken te laten ontwerpen. In totaal bleven we bijna 2000,- onder het door ons gestelde budget! De verkoper beloofde "nog wel even langs te komen thuis om appelflappen te brengen". Die kregen we namelijk bij de koffie en waren niet verkeerd. En zowaar...nooit meer aan gedacht, maar 2 weken later stond hij voor de deur met een doos appelflappen. Totaal niet van invloed op de keuken, maar toch een leuk detail.

Vorige week is de keuken dan geplaatst. Heldere communicatie over leverdatum en tijd. Stipt optijd stond de monteur voor de deur. Zijn naam is John. Even een dikke pluim voor deze man. Heb zelden iemand zo schoon, voorzichtig en uiterst nauwkeurig zien werken! En ook nog eens zeer beleefd. Moest er ergens 1 mm af, dan ging die er ook af. Door een iets scheve muur onstond er een kier van 8mm aan de bovenkant tot 3mm aan de onderkant. Menigeen zou dit dicht kitten. Maar hij wist zowaar een passtrook te zagen van 2.3 meter lang die meteen netjes paste! Zeer praktische instelling en ook nog eens nuttige voorstellen. Alles werd netjes overlegd. Ook na montage werd alles netjes opgeruimd en werd alles nog een keer rustig uitgelegd.

Kortom: Top! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Ongekende klantbeleving door onvoorwaardelijke klantenservice”
Door E.S. Singodrono-Gerrits op vrijdag 15 mrt 2013 '13
Wij zijn uitermate tevreden over Avanti. Zij zitten niet op heel veel plekken in Nederland, maar voor de geweldige ervaring met Avanti reden we graag vanuit Rotterdam naar Kesteren. Bij de 1e intake namen ze ons al serieus en werden we ontvangen met een warm onthaal en hebben ze gelijk de tijd genomen voor een keukenontwerp wat bij ons past. Toen de winkel al was gesloten, zijn wij nog een uur doorgegaan. En geen moment hebben ze ons het gevoel gegeven dat ze eigenlijk gesloten waren of dat we weg moesten. De offerte was mooi gedetailleerd en helder en alles wat erop stond, hebben we ook gekregen. Ook voor de installatie verdient Avanti een pluim voor service. Onze aannemer had de keuken niet voldoende voorbereid, wat op de dag van installatie voor problemen zorgde. Desondanks waren de installateurs toch gebleven en hebben zij het geduld kunnen opbrengen totdat de keuken wel installatieklaar was. Dit heeft enkele uren geduurd en hadden ze ervoor kunnen kiezen om weg te gaan en ons een andere afspraak laten maken, maar dat hebben ze niet gedaan. Ondanks de vertraging hebben ze alles netjes afgewerkt en ook niets afgeraffeld. Wij als klant en onze tevredenheid stonden nog steeds voorop. De keuken staat er inmiddels een jaar en hebben wij daar nog elke dag plezier van. Onlangs was helaas de kraanslang losgeraakt en met een mailtje naar Avanti werd een nieuwe kraanslang besteld en een werkorder ingepland om deze te vervangen. Zonder verdere kosten. Nou, als bovenstaande ervaringen u niet overtuigen van Avanti, weet ik het ook niet meer ;).
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Echt aan te bevelen”
Door Linda en John Versteeg Veenendaal op vrijdag 10 mrt 2017 '17
Ontzettend goed geholpen en later was er iets met de kasten een goede oplossing gevonden. We twijfelde later met de kleur hout van de keuken en uitgezocht later toch weer terug gekomen op de eerste kleur en helemaal geen probleem ik voelde me schuldig maar ze zeiden je kunt nu nog veranderen ze bleven even vriendelijk echt super.En de keukenmonteur werkte enorm netjes en met goede ideeën hele fijne man heeft ons goed geholpen echt om aan te bevelen om u keuken daar te kopen echt waar. tenslotte koop je niet iedere dag een keuken
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Witte hoogglans keuken”
Door Wim & Lies Kruis op zondag 24 apr 2016 '16
In de aanloop naar de realisering van de nieuwe keuken zijn wij professioneel begeleid door dhr. Jaap Bremmer. Overigens smaakt de koffie, de appelflap en de soep in Kesteren prima!!Het is een greeploze witte hoogglans keuken geworden met Neff apparaten. Na het inmeten nog wat aanpassingen. De installatie door prettige mensen die hard doorwerken maar ook aandachtig luisteren naar onze wensen.
FOTO VAN WIM & LIES KRUIS
Greeploze hoogglans keuken en Neff inbouwapparaten
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden over het hele proces”
Door J.W. Koops op maandag 1 aug 2016 '16
Afgelopen winter hebben wij een keuken gekocht bij Avanti. De verkoper (Anton) heeft ons zeer goed geholpen bij het samenstellen van de keuken. Hierbij werd voortdurend de max. prijs die wij besproken hadden gerespecteerd. Daar waar gelet moest worden op de prijs wist Anton vaak met creatieve oplossingen of mooie alternatieven te komen. Na het eerste gesprek (van 3 uur, incl lunch) gingen wij met een mooie 3-D tekening naar huis. Een vervolgafspraak was gepland, maar ons werd netjes en uitdrukkelijk gemeld dat wij nergens aan vast zaten en dat we alles nog eens rustig konden overdenken. Bij de vervolgafspraak zijn de laatste details besproken en hebben wij de keuken (100% naar onze wens!) besteld. Het vervolgtraject is allemaal heel stipt verlopen. Je kon tot een aantal weken voor de levering zelfs nog gewenste aanpassingen doorgeven. Enkele dagen voor de levering en montage werden wij door Avanti gebeld met de vraag of onze eigen voorbereidingen (verbouwing) naar wens waren verlopen. De levering van de keuken verliep volgens planning, het personeel werkte erg voorzichtig bij het binnenhalen van de keuken. De montage was een hele klus, maar is door de monteur (Arno) allemaal zeer netjes verzorgd. Na montage kregen wij nog een uitgebreide instructie mbt de werking van de apparatuur. De keuken werd naar volle tevredenheid opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces.
FOTO VAN J.W. KOOPS
Greeploze hoekkeuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Een echte aanrader!”
Door Fam. Berger op donderdag 11 jun 2015 '15
Ten eerste zijn we goed geholpen met de verkoop van de keuken door Jaap Bremmer, achteraf was het mogelijk om dingen aan te passen/te veranderen. Dat was wel fijn, je zit niet gelijk ergens aan vast.
Daarna kregen we voor dezelfde prijs een groter aanrechtblad en kastjes. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. Uiteindelijk is de keuken gezet en is heel mooi geworden, beter dan we zelf hadden gedacht. (nette afwerking enz.) Bedankt voor de service en de moeite voor een mooi eindresultaat voor een nette prijs!!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Niets dan lof”
Door W. Admiraal op zaterdag 3 mei 2014 '14
In de keurige showroom zijn we prima ontvangen. Na even rond gekeken te hebben werden we aangesprokenen door een medewerker. Hij heeft ons uitvoerig geïnformeerd en verschillende opties voor ons uitgewerkt. Uiteindelijk zijn we binnen het gestelde budget tot volle tevredenheid geslaagd. De verdere uitwerking van de planning voor de plaatsing van de keuken verliep eveneens prima. De montage van de keuken vond geheel plaats volgens de planning. De monteurs waren vriendelijk, vakkundig, behulpzaam en hebben uitstekend werk geleverd. Ook de service na montage was perfect. Kortom, niets dan lof.
FOTO VAN W. ADMIRAAL
Gedeelte van de keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Meer dan tevreden”
Door Anneke & Erik Modderkolk op woensdag 11 okt 2017 '17
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Je voelt je meteen thuis! Doen net dat stapje meer. Meer dan tevreden!
FOTO VAN ANNEKE & ERIK MODDERKOLK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prima in prijs en kwaliteit”
Door Johan op dinsdag 10 mei 2016 '16
Geen opdringerige verkoopstrategie maar een inhoudelijk goed verhaal met transparante prijzen. Er is heel goed meegedacht om de meest optimale opstelling voor onze nieuwe woonkeuken te realiseren. Daar is uitgebreid de tijd voor genomen. Keus genoeg met als uiteindelijk resultaat een prachtige keuken die ook nog eens heel praktisch is. Plaatsing en service is prima in orde. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Kortom, aanrader!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“vakwerk”
Door Pennings op vrijdag 2 mei 2014 '14
Avanti neemt ruim de tijd voor het ontwerp van de keuken (bij elkaar anderhalve dag) en het uitzoeken van de materialen. Montage verliep soepel en secuur. Monteurs kwamen zelf met ideeën en dachten mee. We zijn dan ook vol lof over Avanti.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door Bert op donderdag 16 mei 2013 '13
Avanti keukens in Kesteren heeft alle beloften, gedaan bij de aankoop, waargemaakt. Soepele procedure en dito levering en plaatsing van de keuken. Kundige,inventieve en flexibele monteur. Kortom, aanbevelenswaardig.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Bijzonder tevreden”
Door A. van Heekeren op maandag 2 okt 2017 '17
Ik ben bijzonder tevreden met de keuken die door Avanti Keukens bij mij is geplaatst. Alle onderdelen voldoen aan mijn verwachtingen, zijn snel en vakkundig geïnstalleerd en functioneren goed. Als ik het geheel zou moeten waarderen met een cijfer tussen 0 en 10, kom ik uit op een score van 9,9.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Prima”
Door Van den Akker, Nijmegen op zaterdag 12 dec 2015 '15
Prima geholpen. Afspraak kon op korte termijn geregeld worden. De verkoper nam alle tijd om alles goed door te nemen en dacht mee over praktische oplossingen. Korte levertijd. monteurs werkten zeer zorgvuldig. Levering en montage volgens afspraak en volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Echt aan te raden”
Door Hans van Meenen op maandag 25 mei 2015 '15
Super tevreden! Het begon al bij het eerste bezoek. Prettige kennismaking, duidelijk. Ik gelijk direct al aan dat het om een oriënterend bezoek ging, maar toch werd alle tijd voor me uitgetrokken. De hele showroom een paar keer rondgelopen en alle mogelijkheden besproken. 's Middags toen ik (veel later dan gedacht) naar huis reed, wist ik dat dit een serieuze kandidaat was om mijn nieuwe keuken te leveren. Een paar dagen later weer terug. Weer alle tijd. Na een dag uitzoeken en puzzelen zette ik de handtekening. Een prachtige keuken voor een goede prijs. Ook vanaf dat moment liep het heel soepel. Duidelijke afspraken, die ook nagekomen werden. Alles volgens afspraak, precies op tijd geleverd. Netjes gemonteerd, wat heel kleine restpuntjes zeer snel en prettig afgehandeld. Kortom, een leverancier die echt aan te raden is!
FOTO VAN HANS VAN MEENEN
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goede keuken voor heel scherpe prijs”
Door Bertus van 't Slot op dinsdag 17 jan 2017 '17
Ik wil graag bij deze Avanti aan een ieder aanbevelen. Wij hebben een nieuwe keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht en zijn na een jaar zeer tevreden.
Vanaf het moment we de winkel binnenliepen klikte het direct tussen de verkoper en ons. De sfeer binnen, de relatie tussen verkopers, alles liep soepel en laagdrempelig. We zijn 2 keer op gesprek geweest en nadien besloten tot tekenen.
Verder bleek na het tekenen dat er van alles mogelijk was en tot het laatste moment tot produceren van de keuken was het mogelijk een wijziging aan te brengen waar we ook gebruik van gemaakt hebben, en wat ook met levering in een keer goed was.

De keuken zelf is wat ons betreft kwalitatief zeer goed. Alle laden en deuren voelen zeer degelijk aan, ogen robuust en zijn zoals beloofd tijdens het verkoop gesprek. Qua apperatuur hebben we naar mijn inzien deskundig advies gekregen want alles werkt naar verwachting die geschept is tijdens ons gesprek. ( ook het nalezen van reviews op internet correspondeerde met wat gezegd was). Als laatste punt wil ik noemen dat de prijs-kwaliteit verhouding naar mijn inzien heel goed is. Ik heb verschillende vergelijken gedaan en naar mijn mening heb ik een goede keuken voor een hele scherpe prijs!

Al met al zijn we zeer tevreden over avanti en zal, als ik ooit een nieuwe keuken nodig heb daar zeker terugkomen.
Ik kan iedereen avanti van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Uitermate positief”
Door Jan Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Uitermate positieve ervaring. De aanloop tot de aanschaf, de adviezen en het meedenken. Iedereen werkte zeer accuraat. De monteurs die de keuken plaatsten waren zeer precies en namen alleen genoegen met perfectie. Dit is in mijn leven de 3e keer dat ik een keuken heb aangeschaft maar Avanti is de beste en zeer aan te raden
REACTIE VAN AVANTI KEUKENS
Dag Jan Koning. Bedankt voor uw mooie reactie. We hebben als keukenleverancier wat mooie foto's mogen maken. Bij deze willen we die delen. Gr. Alfred van Wijngaarden
+ Toon extra foto van Avanti Keukens
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prima service!”
Door Gerdien op vrijdag 14 dec 2012 '12
Heb afgelopen zomer in een bestaande keuken van Avanti een koelkast laten plaatsen; het bijpassende deurtje was nog verkrijgbaar. Ik ben hierover prima geadviseerd. De levering is goed verlopen; er was goed overleg mogelijk over de datum van plaatsing. Kortom: ik raad dit bedrijf bij u aan!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Netjes en snel”
Door Nielco op woensdag 16 jul 2014 '14
Via deze website ben ik bij Avanti terechtgekomen. De werknemers van Avanti hebben mij goed geholpen met het uitzoeken van een goede kwaliteit Kookplaat, kraan en afzuigkap. Ik had een beperkt budget. Maar door gelijk een netto prijs te geven en het vertrouwen te hebben in hun goeie service heb ik er voor gekozen om bij Avanti de producten aan te schaffen. Ze hebben het ook bewezen. De levering van de kraan, kookplaat en afzuigkap was snel en netjes. Ik ben zeer tevreden en ik raad Avanti zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Afspraak is afspraak werd waargemaakt”
Door Coenders op dinsdag 9 feb 2016 '16
In de showroom werden we gelijk goed geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en deze werden met voorbeelden gelijk duidelijk zichtbaar gemaakt. Na bestelling werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele vragen werden gelijk goed beantwoord.
Plaatsing werd met zorg en deskundigheid uitgevoerd. Tijdens montage werd afval en gereedschap goed opgeruimd zodat overlast tot een minimum werd beperkt. Al met al, slogan "afspraak is afspraak" werd goed waar gemaakt.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“tevreden.”
Door a.c. van mourik op maandag 3 feb 2014 '14
Over de kwaliteit van de door ons aangekochte keuken zijn wij tevreden. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Wij hebben weleens gekeken bij keukengiganten maar daar lijkt het allemaal goedkoper maar de kwaliteit en de service is minder. Onze verkoper bij Avanti was goed. Vanaf het begin tot het het einde heeft hij duidelijke informatie gegeven. Zo duidelijk dat wij aan het einde hiervan het koopcontract hebben getekend. De levering is goed verlopen. In het voorcircuit konden nog enkele door ons gewenste wijzigingen worden doorgevoerd. De plaatsing van de keuken is werkelijk perfect verlopen. Wij hadden een prima montagespecialist die meedacht en keurig werkte. Tips van onze kant: Kijk goed naar de apparatuur die u in de keuken wilt. Wij kunnen Avanti zeker aanraden omdat er vanaf het begin tot het einde van het traject prima mensen bij betrokken zijn. Wij werden door onze zoon op dit bedrijf gewezen omreden hij daar ook een keuken had gekocht.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Twijfel niet”
Door TenAdenH op vrijdag 27 mei 2016 '16
Wij hebben onlangs bij Avanti Keukens in Kesteren een nieuwe keuken aangeschaft en laten plaatsen. Graag zouden wij onze positieve ervaring met andere potentiële keukenkopers willen delen. Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Twijfel niet, stap in de auto en rij naar Kesteren. Via diverse kanalen hadden wij positieve verhalen over Avanti (en andere vestigingen van DB-keukens) gehoord. Wij waren ons al een tijdje aan het oriënteren maar nog niet bij een keukenzaak geweest. Na een telefoontje richting Kesteren konden we die zelfde avond al terecht, voor een gesprek met Alfred. We werden hartelijk ontvangen en er werd uitgebreid de tijd genomen voor een kennismaking. Alfred stelde goede vragen om een beeld te krijgen wat we precies wilden (ook al wisten we dat zelf nog niet exact). Aan het einde van de avond was de indeling van de keuken al helder. We vonden het erg prettig dat Alfred ons soms 'dwong' om ergens wat langer over na te denken, omdat hij merkte dat we er nog niet uit waren. De 2e afspraak verliep ook top. Overal werd uitgebreid de tijd voor genomen, goede adviezen gegeven en aan het einde van de avond kwam de vraag: Mogen we? Die werd met JA! beantwoord. We hadden niet de behoefte om verder te kijken, Avanti voelde gewoon goed.

Ook het proces vanaf handtekening tot plaatsing liep erg gesmeerd. Het is duidelijk dat Avanti er alles aan doet om klanten tevreden te stellen. Van facturatie tot stuctekening, van planning tot 'toch nog dat extra LEDje', het ging super. Ook de monteur (Gert) had duidelijk verstand van zaken. De keuken is supernetjes gemonteerd en we zijn er heel erg blij mee.

Ging er dan werkelijk niets mis? Natuurlijk. Bij de koelkast zat geen eierrekje en voor de hoekkast waren de verkeerde matjes meegeleverd. In beide gevallen lag dat bij de fabrikant, en ook dat wordt netjes door Avanti opgelost.
FOTO VAN TENADENH
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Complete service”
Door David op dinsdag 9 feb 2016 '16
Mooie kwalitatieve keuken voor een schappelijke prijs en zeer netjes in elkaar gezet. Avanti verzorgd een complete service vanaf het uitzoeken tot aan het installeren. Aan mijn wensen rondom te planning kon worden tegemoet gekomen en Avanti is dicht betrokken bij de tevredenheid van haar klanten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Alles volgens afspraak”
Door A. Groeneveld op vrijdag 9 jun 2017 '17
Vanaf de eerste orientatie tot het opleveren, alles is volgens afspraak verlopen. Na de aankoopdatum mochten we nog vaak wijzigen waar ze niet moeilijk over hebben gedaan en goed meedachten. Alle wijzigingen zijn tot in detail goed uitgevoerd. Het plaatsen ging netjes en in goed overleg. Ook de service is uitstekend, een kleinigheid wordt zeer snel verholpen! De keuken is nog mooier geworden dan wij verwachten en zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aan te bevelen”
Door W. Linge op vrijdag 5 mei 2017 '17
Prachtig bedrijf, klantvriendelijk, goed ontvangst, lekkere koffie (goed geserveerd), een ruime showroom en aardig personeel. Goed voor elkaar. en door een kookdemo kan je gerust de kids meenemen. Zeker aan te bevelen om daar je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goede service en kwaliteit”
Door Ellen Spierings op zondag 15 jan 2017 '17
Via internet toevallig op de site van Avanti Keukens gekomen. Zonder afspraak naar Kesteren gegaan, waar we met koffie werden ontvangen en de showroom konden bekijken. Mochten we vragen hebben dan moesten we het even laten weten. We hadden een kleine compacte keuken nodig waar het puzzelen was om de benodigde apparatuur te plaatsen. Verkoper Jasper Verhaar maakte tijd voor ons vrij en maakte een mooie tekening van de keuken met daarbij behorende offerte. Totaal geen opdringerig gedrag en alle tijd om vragen onzerzijds te beantwoorden. Na enige aanpassingen keuken gekocht en wij kregen een map mee met daarin tekening, offerte etc. Vanaf dit moment per mail of telefonisch constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Keuken werd op de juiste dag afgeleverd, monteur Rob heeft keuken keurig geplaatst (de waterpas werd standaard gehanteerd) en na installatie belde Jasper of alles naar wens was geweest. Ondanks dat het een kleine keuken was (ook qua aankoopbedrag) hebben wij een hele goede begeleiding gehad en zijn wij uitstekend geholpen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Avanti keukens, en het personeel doet er alles aan om dit waar te maken. Wij hadden voor aankoop veel goede recensies gelezen en kunnen deze alleen maar bevestigen. Heeft u een keuken nodig, dan hoeft u niet langer te aarzelen, u bent hier op het juiste adres!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Leuk team”
Door Hans en Teunita van den Hoorn op maandag 12 feb 2018 '18
Keuken gekocht, er wordt fijn geadviseerd en zeer zeker veel mee gedacht. Wanneer je achteraf nog iets anders wil of nodig hebt wordt dit heel snel geregeld. Een bedrijf wat veel meedenkt en goed luistert naar welke stijl keuken je op zoek bent. Een gezellig, leuk verkoopteam!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Super service”
Door Monique Misdorp op vrijdag 7 aug 2015 '15
Ruim 2,5 jaar geleden een keuken gekocht, ook toen erg goed geholpen. In het afgelopen jaar heb ik 2x iets met de keuken gehad, naar mijn idee ruim buiten de garantie, tot mijn verbazing werd het euvel telkens kosteloos opgelost. Wat een super service, waar zie en hoor je dit tegenwoordig nog?
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Gerust uit handen geven”
Door H.G.J. van Mil op vrijdag 11 dec 2015 '15
Een bedrijf waar je gerust het hele traject in handen kan leggen, wat we ook hebben gedaan. Alles verliep op rolletjes en na twee weken - volgens afspraak - was de oude keuken vervangen door een nieuwe.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service na aankoop bij Avanti Keukens”
Door Eric op zaterdag 3 sep 2016 '16
3 jaar na aankoop brak ik de hals van mijn keukenkraan. Na een telefoontje naar Avanti, kreeg ik te horen dat ik de hals gratis zou krijgen, als service. Wij zijn hier uiteraard heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klantgericht”
Door Dennis op maandag 23 sep 2013 '13
Vanaf het begin (aan de tekentafel) tot aan de montage zeer goed geholpen. Erg klantgericht, fijne mensen om mee te communiceren en volledig conform onze wensen geleverd.

Aanvulling ontvangen 23 november 2017: Super service van Avanti, ook 5 jaar na het plaatsen van de keuken zijn we uitstekend geholpen door Arno
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Miranda van den Berg op woensdag 6 apr 2016 '16
Voor mijn nieuwbouw woning wilde ik een keuken en van een collega had ik goede verhalen over Avantie keukens gehoord. Daar gekomen (zonder afspraak) meteen alle tijd (+koffie met lekkers) gekregen. Samen met de verkoper een mooie keuken op een ideale lokatie getekend. Ik was er wel uit, dus getekend. In tegenstelling wat de makelaar had verteld bleek later dat de woning en de leidingen al zo vast stonden (prefab bouw) dat dit erg moeilijk (duur) zou worden om te veranderen. Ik terug naar Avanti voor overleg. En ondanks ik al had getekend was het geen probleem om de keuken opstelling rigoreus aan te passen. Zonder gedoe, met prima advies de keuken opnieuw getekend. Het was wel even opletten met de onderdelen lijst, daar was wat van de oude keuken ingeslopen, maar na een belletje is dat meteen gecorrigeerd. Een week voor levering kreeg ik een telefoontje, of alles in mijn huis ok was, en of de levering door kon gaan. En dat soort zorg vind ik tegenwoordig onbetaalbaar, en kom ik ook niet vaak meer tegen. De montage is geweldig. Ik ben nogal precies, zie ook snel kleine afwijkingen, maar deze keuken is zo super strak gemonteerd, alle naden zijn even groot, alles zit recht, en de afwerking is erg nauwkeurig gebeurd. Ook na de levering nog een telefoontje gekregen of ik nog vragen had, en of alles naar tevredenheid was gedaan. Nu de keuken een maand gebruikt, en nog steeds zit alles even netjes. Ik ben er blij mee.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Blij met het resultaat”
Door Marlies Zonderland-Thomassen op woensdag 9 mrt 2016 '16
Wij hebben de service van Avanti keukens als erg prettig ervaren. Mooie showroom, goede uitleg, er werd goed op onze behoeftes ingespeeld, scherpe prijs, keurige montage, en we zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Toch bij Avanti”
Door Erik op maandag 21 mrt 2016 '16
Na wat rondkijken zijn we toch bij avanti uit gekomen na aanraden van vrienden. We zijn prima geholpen bij onze keuze en alles is netjes geregeld van A tot Z , Alles volgens afspraak en snelle levering, een echte aanrader. Prima kwaliteit en prijsverhouding !!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Mooi eindprodukt”
Door Fam. David op vrijdag 24 mei 2013 '13
Oudjaarsdag hebben wij Avanti Keukens bezocht zonder afspraak. Zeer vriendelijke ontvangst,omdat het druk was in de zaak werd gevraagd of we misschien s'middags terug wilden komen om een vrijblijvend gesprek aan te gaan.(zelfs de benzine kosten wilden ze vergoeden). s' middags teruggekomen we zijn het vrijblijvende gesprek aan gegaan met Gerwen..... Naar aanleiding van het goede gesprek en beloftes zijn we diezelfde avond ruim na sluitingstijd nog tot koop overgegaan. Na 3 maanden is de keuken geplaatst door Joost Imminkhuizen en collega(sorry, je naam is ons ontschoten). Wat een vakmensen zijn dit. Ze moesten het een en ander nog aanpassen omdat mijn loodgieter en elektricien het werk niet helemaal goed hadden uitgevoerd Maar dit was voor deze heren geen probleem. Uiteindelijk hebben zij drie dagen aan de keuken gewerkt. Joost kwam met heel veel goede ideeen en mogelijkheden aanzetten. De keuken is helemaal naar onze zin geworden en we genieten er elke dag van. Bij het plaatsen van de keuken waren er nog wat onduidelijkheden maar dit hebben ze later fantastisch opgelost ! Vooral Joost en collega over de vloer te hebben was ontzettend gezellig en prettig.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Topervaring”
Door Sandra op vrijdag 21 jul 2017 '17
wat een topervaring. een super mooie kwaliteitskeuken en een super service. Wat een deskundigheid en tijd wordt er voor je genomen. Top een absolute aanrader!!
Op de foto de keuken die net is geplaatst
Reactie of foto toevoegen +49 bedankjes
“Luisteren heel goed”
Door Christa op maandag 26 feb 2018 '18
Avanti heeft goed geluisterd naar onze wensen en fijn meegedacht over de mogelijkheden. Totdat er bij de leveranciers besteld werd, konden we nog aanpassingen doen op hetgeen we in eerste instantie gekozen hadden, zoals een andere koelkast of een aanpassing op de afmeting van een werkblad, dat was erg prettig. Het inmeten, de levering en plaatsing van de keuken verliep vlot en volgens afspraak. Dingen die bij de plaatsing toch niet helemaal in orde bleken te zijn, zijn uitstekend en in goed overleg opgelost. We zijn enorm tevreden met onze keuken en we zouden een volgende keer zeker opnieuw naar Avanti gaan.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Nieuwe keuken”
Door B. Blokland op woensdag 13 nov 2013 '13
Professioneel en klantgericht advies en begeleiding. Hoge kwaliteit in proces en realisatie. Afspraken worden correct nagekomen. Vakkundig en ervaren monteurs. Gewoon nette mensen, perfect bedrijf. Wij zijn zeer gelukkig met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“perfect project naar nieuwe keuken”
Door j.j.b. van de pol op donderdag 25 dec 2014 '14
nieuwe keuken in hart van het huis samen met Avanti ontworpen en laten uitvoeren door Avanti samen met Aveko.
De ontwerpfase vroeg wel 5 sessies: geen moeite was de verkoper te veel. Exact volgens plan is de uitvoering op perfecte wijze uitgevoerd door Avanti en het ondersteunende bedrijf Aveko. Alle uitvoerenden waar we contact mee hadden werkten en communiceerden prima. Men nam alle tijd om een voor ons perfect eindproduct te realiseren. Enkele correcties werden uiterst snel uitgevoerd. Het eindresultaat is subliem: wij genieten enorm van het uitgebalanceerde ontwerp. (tip: neem alle tijd voor het ontwerp) Avanti en Aveko voeren de droom vervolgens perfect uit. Prijs/kwaliteit is oké. Alle bezoekers zijn positief verrast.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed ingespeeld op elkaar”
Door Gezin uit Houten op woensdag 20 apr 2016 '16
Avanti genomen omdat die bij Qasa goed uit de bus kwam. Ze doen het in combinatie met een ander installatiebedrijf en dat kost uiteraard wat meer regelwerk maar ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Het andere installatiebedrijf heeft het grootste gedeelte voor zijn rekening genomen. Na slopen en leidingen leggen werd er gestukadoord maar dat hadden we liever nog geschilderd gezien. Is nu op sommige plekken wat vlekkerig. Avanti deed het installeren van o.a. kasten, gaskookplaat en afzuigkap. Er waren wat kleine beschadigingen van de kastjes maar daar komen heel netjes vervangende exemplaren voor. Al met al een positieve ervaring en we hopen nog lang plezier te hebben van onze keuken en bevelen Avanti zeker aan...
FOTO VAN GEZIN UIT HOUTEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Echte aanrader”
Door Fam. Strijbosch op donderdag 4 feb 2016 '16
De showroom van Avanti is een lust voor het oog. De verkoper heeft ons echt bij alles geadviseerd. Zo zijn we uiteindelijk bij onze keuken uitgekomen die geschikt voor ons is. De monteurs waren vakkundig, secuur en prettig in de omgang. Voor iedereen die nog op zoek is: ga eens bij Avanti keukens kijken, echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Topservice”
Door Van den Broek op woensdag 19 apr 2017 '17
Het bewijs van topservice! In 2014 hebben wij een keuken gekocht bij Avanti uit Kesteren. Na 2.5 jaar gebruik hield ineens de afzuigkap er mee op. Avanti heeft de oude afzuigkap gedemonteerd en de nieuwe afzuigkap weer gemonteerd. Binnen twee werkdagen onder garantie. Dat noemen wij topservice!

Eerdere ervaring van 10 november 2014: Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti keukens. Wij zijn keurig geholpen en goed geadviseerd. Avanti keukens zijn alle afspraken nagekomen. De keuken is uitstekend afgeleverd. Monteur was enorm betrokken bij indelingen ect. de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“goed voor elkaar....”
Door Tom op maandag 14 jan 2013 '13
Goed voor elkaar, prima voorlichting in de showroom, praktische tips, kostenbesparende oplossingen, nuchtere aanpak, eerlijke prijs. Prettig meedenken bij vragen. Plaatsing: veel overleg over details, is prettig.
1 (kleine) klacht na afloop: prima en snel opgelost. Overzichtelijk aanbod zonder schreeuwerige kortingen....
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima service met afzuigkap en kookplaat”
Door Harke kamminga op zondag 3 jan 2016 '16
Wij hebben zeer goede ervaring met Avanti. binnen een week werden bij ons een nieuwe oven afzuigkap en kookplaat geleverd. ook de serves is prima. eij kunnen dit bedrijf echt aanraden ook de montage buitengewoon goed.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Supernette montage”
Door Nico den Haak op dinsdag 25 okt 2016 '16
Wij hebben in april onze nieuwe keuken gekocht en hebben goede ervaring nemen echt de tijd voor je. Eind september werd de keuken afgeleverd en geplaatst helaas zat er niet het goede werkblad bij en plinten maar dit alles na anderhalve week wat 5 weken zou duren opgelost en ter compensatie een mooi twyst stopcontact voor in het blad cadeau gekregen dus supernetjes maar ons grootste compliment gaat toch wel naar Bas de monteur die de keuken supernetjes heeft gemonteerd die mogen ook wel is in het zonnetje gezet worden vinden wij vakwerk geleverd bedankt wij zijn er superblij mee en genieten er iedere dag van
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Service terwijl je geen klant bent”
Door Familie Goedegebuur op woensdag 31 aug 2016 '16
We hebben nog nooit een keuken bij avanti gekocht. Kom ik met een kapot keukenonderdeel wat ik zelf hebt gesloopt en dan krijg ik dat onderdeel nog voor niets ook. Super toch!!! Het personeel was zeer vriendelijk, tijdens het wachten kreeg ik nog wat te drinken aangeboden.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Goede service voor afwasmachine”
Door Lennard en Wilma Kwakernaak op woensdag 13 jul 2016 '16
Elf jaar geleden hebben we bij Ardi keukens in Zeeland een keuken gekocht met inbouw apparatuur. We zijn erg blij met de keuken en waren 11 jaar geleden al blij met de goede service. Omdat onze afwasmachine kapot was hebben wij hen gebeld met de vraag na een goede afwasmachine maar ook met een goede prijs. Dit hebben ze voor ons geregeld via Avanti keukens. Maandag gebeld en woensdag een nieuwe afwasmachine geplaatst. Netjes geholpen, alles mooi schoon achtergelaten. Super service! Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bedankt”
Door De Wild op zaterdag 21 jan 2017 '17
Het aanvoelen van de wensen van de klant en vertalen naar een keuken daarin blinkt Avanti Kesteren uit ! Verkoper Pieter voelde direct aan wat onze (kritische) wensen waren er vertaalde deze naar onze Landelijke droomkeuken. Ook installateurs Arno en Rob namen de tijd om ook tijdens plaatsing nog aan de wensen van ons te voldoen, alles in overleg, met een prachtige droomkeuken als resultaat. En inderdaad afspraak is afspraak, niets is te veel, persoonlijke aandacht voor de klant, geen koehandel bij het maken van de prijs, en het leveren van een top kwaliteit keuken. Aanrader, wat een fijn bedrijf is dit ! Avanti bedankt !
FOTO VAN DE WILD
Landelijke droomkeuken
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Ergernis over apparatuur + alle lof voor service”
Door G. Nagel op maandag 8 aug 2016 '16
In 2015 keuken gekocht in Kesteren nu bijna jaar in gebruik. Proces in winkel voor de koop prima. Aflevering slecht, beschadigde delen, complete kast later vervangen fouten in lak, verkeerde plint. Kortom kwaliteitscontrole fabriek slecht. Grootste probleem is dat ik zeer ontevreden ben over de apparatuur van Pelgrim. Lawaai, lawaai en nog eens lawaai. Graag had ik hier beter advies over gehad voor de koop. Na de koop gemeld maar van Avanti nooit actieve oplossing gerichte houding gezien gewoon het bekende "wat vervelend voor u"
Ik ben een no nonse consument, geen klager. Maar de slogan tevreden klant op hun brochure ben ik niet. Vandaar eind oordeel na een jaar van bezinning en nooit meer reactie van Avanti op mijn klachten "slecht".

Update 28 september 2016: Dankzij Qasa is er contact opgenomen en er wordt aan een oplossing gewerkt.

Update 30 oktober 2016: Graag mijn ervaring aanpassen met 5 sterren en volgende tekst:

Update 30 oktober 2016: Na een huisbezoek van de manager Gerhard Bleijenberg tot een perfecte oplossing gekomen. Ik mocht 3 Pelgrim apparaten (oven, afzuiger, inductie) vervangen voor 3 nieuwe met verrekening van 100% aankoopbedrag. Ook geen kosten voor vervanging (arbeid). Na prima advies gekozen voor 3 Neff apparaten, bijbetaling zeer coulant. Inmiddels alles keurig vervangen door kundige en vriendelijke monteur Herman. Alle lof voor deze geweldige after sales service een jaar! na aankoop. Nogmaals dank ook aan Qasa.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Raden bedrijf aan”
Door Herman en Dominika van IJmeren op zaterdag 5 dec 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti en zijn super tevreden. In de oriëntatiefase zijn wij goed geadviseerd omtrent de mogelijkheden. Daarna is er een duidelijke vrijblijvende gespecificeerde offerte opgesteld. Na de opdrachtverstrekking heeft de levering en montage binnen de overeengekomen tijd naar volle tevredenheid plaats gevonden. Wij raden u dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“zeer tevreden zeker een aanrader”
Door Koos en Thea op dinsdag 2 apr 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe keuken van Avanti uit Kesteren. Na bij een aantal keukenbedrijven rondgekeken te hebben kwamen wij toch bij Avanti uit. De oplossing om de keuken, gelijk op de dag van monteren, door de monteur zelf mee te laten nemen was voor ons een mooie oplossing. Ons gevoel is juist gebleken, en de monteur Sjaak van Zetten heeft alles perfect gemonteerd en heeft zelf nog een schuin kastje op maat gemaakt. Over de montage evenals over de hele gang van zaken zijn wij zeer tevreden. Wij zij blij dat wij voor Avanti hebben gekozen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“de hoogste klanttevredenheid”
Door Geert Kuster op zaterdag 14 feb 2015 '15
Na meerdere teleurstellende ervaringen bij ongeïnteresseerde keukenzaken (brugman, keukenkampioen en dergelijke) zijn we via qasa op de hoogste klanttevredenheid afgegaan. Dit is een goede graadmeter geweest. Bij Avanti nemen ze de tijd voor je. Ze snappen dat iedereen op zoek is naar de droomkeuken, ieder op hun eigen manier. Toen we lacherig naar een showroomkeuken van 25.000 eu wezen, werd er (serieus) gereageerd dat we altijd konden kijken hoever we kwamen. Hierbij respecteerden ze ons budget en dachten actief mee op weg naar het mooiste eindresultaat. Na een aantal aanpassingen en wijzigingen, is onze keuken naar voorbeeld van deze dure showroomkeuken ook daadwerkelijk geplaatst. Dankzij de eigen montagedienst van Avanti weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Hier wordt de keuken dus niet door ZZP'ers als haastklus gezet, maar wordt er een realistische montagetijd genomen om kwaliteit te kunnen leveren. Bij de levering was één deurtje heel licht beschadigd aan de binnenzijde (niet zichtzijde). Hier werd zonder morren onmiddellijk een nieuw exemplaar voor besteld. Avanti heeft bij de "klantervaring" van oriëntatie naar plaatsing geen steek laten vallen. Communicatie is altijd helder en duidelijk. Afspraken worden nagekomen en de persoonlijke service is erg prettig.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Voorbeeldig bedrijf”
Door Eric van de Lisdonk op woensdag 24 jan 2018 '18
Fantastische service, erg prettig personeel, vakmanschap en een eindeloos geduld met een veeleisende klant. Werkelijk niets te wensen over. Een voorbeeldig bedrijf.

Aanvulling ontvangen 24 januari 2018: De manier waarop een bedrijf omgaat met misverstanden of fouten vind ik de beste graadmeter om te bepalen of ze er goed in staan. Er waren vooraf een boel aandachtspunten (bestaande bouw) en daarbij is het in een enkel geval anders gelopen dan besproken cq verwacht. Daarop terugkomend is daar nooit moeilijk over gedaan, sterker nog: de enkele fout die is gemaakt werd ruiterlijk toegegeven en met ongekende voortvarendheid opgelost. Zodanig dat ik het alweer was vergeten toen ik deze review schreef. Vandaar deze aanvulling achteraf.
FOTO VAN ERIC VAN DE LISDONK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Perfect”
Door Paul Gerards op vrijdag 18 okt 2013 '13
We zijn uitstekend geholpen door Avanti, zowel in de showroom bij het uitzoeken van de keuken als tijdens het plaatsen. Er is goed met ons meegedacht waarbij het besteedbare budget goed in het oog is gehouden. Bij plaatsing is alles goed gecommuniceerd en zijn alle probleempjes die je hebt met een oud huis vakkundig opgelost. Kortom, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door familie Timmer op donderdag 28 mei 2015 '15
Warm ontvangen in de showroom. Door de verkoper heel fijn geholpen, die meedacht en praktisch advies gaf met alle ruimte voor onze wensen en ideeën. Het resultaat is onze droomkeuken waar we dagelijks enorm van genieten. Het leveren en zetten van de keuken gebeurde zoals afgesproken. Ook heel attent dat de verkoper nog telefonisch contact opnam om te vragen of we tevreden waren, en of we een paar foto's wilde mailen omdat hij benieuwd was naar het eindresultaat. Heel betrokken! Een aanbeveling!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Verademing”
Door Agnes & Harry op vrijdag 26 jun 2015 '15
Het was een verademing om, na een aantal bezoeken aan keukencentra, bij AVANTI binnen te lopen. Door omstandigheden door de bedrijfsleider zelf geadviseerd en geholpen geworden. Na dat wij onze ideeën, wensen en beperkingen hadden besproken is hij met ons aan de slag gegaan. Eerst de mogelijkheden bekeken die onze keuken qua afmetingen bood. Daarna in alle rust, met een kopje koffie erbij, de keuken samen opgebouwd. Dit gebeurde via een PC-scherm waarbij je als koper direct de indeling en, niet onbelangrijk, de totaal prijs zag. Het fijne hiervan was dat je direct wist waar je aan toe was. Dus geen achteraf gedoe met korting of vreemde rekenformules. Wat je ziet is de prijs. We zijn goed geadviseerde en hebben, onder luiden van een bel, de koop gesloten. Enkele dagen later een mail ontvangen, met het voorstel, over een eventueel andere indeling van de kastjes. Is dus nog over nagedacht. We zijn op dit voorstel in gegaan. Op vrijdag werd de keuken geleverd en op maandag stond de monteur (Jan) voor de deur. Wanneer je een keuken koopt is het altijd maar de vraag "hoe wordt hij geplaatst ?" Laat dat maar aan Jan over. Rustig en precies weet hij het geheel in elkaar te zetten met af en toe een vraag of opmerking of we bepaalde dingen misschien iets anders wilde hebben. Na drie dagen staat er dan ook een keuken die een juweeltje in je huis is. Al met al een ervaring die je, als koper, goed doet.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Betreft nieuwe keuken”
Door Ronald de Vries op maandag 10 dec 2012 '12
Vorige week 04-12-2012 is mijn nieuwe keuken gemonteerd door Joost imminkhuizen, van Avanti keukens, en wat verdiend deze keuken monteur een grote pluim, zo mooi en strak de nieuwe keuken gemonteerd, en netjes alles afgewerkt, ook de aankoop bij Germen Veldwijk van Avanti keukens, was een goeie vakundige service kortom hier spreekt een dik tevreden klant, die ontzettend blij is met z,n nieuwe keuken, Avanti keukens bedankt, en vooral ook de top keuken monteur Joost Imminkhuizen, vriendelijke groet Ronald de Vries Ereprijs Veenendaal .
Reactie of foto toevoegen +19 bedankjes
“Zeer tevreden over montage”
Door Karin op zondag 30 aug 2015 '15
Twee weken terug is mijn nieuwe keuken geplaatst door Avanti Kesteren. Zeer tevreden over de hulp bij de keuze mogelijkheden bij de aanschaf. Veel oog voor details door de verkoper waar je zelf niet aan denkt. Ook zeer tevreden over de montage door Avanti-monteur. Ook hij kwam met goede ideeen aan voor de perfecte afwerking van de keuken. Niets dan lof en Avanti is zeker een aanrader!
FOTO VAN KARIN
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jack Praster op zondag 6 okt 2013 '13
Kwaliteit van de keuken is erg goed. We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, communicatie die we in het hele traject gehad hebben. De service is ook goed verlopen, we hadden een fijne, meedenkende monteur. Keukenonderdelen kwamen bij ons op de stoep en we dachten: is dit echt allemaal voor ons. We zullen Avanti zeker aanraden bij anderen omdat we erg blij zijn met de manier waarop alles is verlopen. We hebben een mooie keuken waar we hopelijk lang plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Super tevreden”
Door Ria Baas op dinsdag 16 feb 2016 '16
We zijn zeer tevreden over Avanti Keukens. Verkoper Anton van Millingen nam alle tijd om te helpen de juiste keuzes te maken. De mannen die de keuken plaatsten waren vriendelijk en werkten zeer nauwkeurig. Ook de afstemming van levering in samenhang met de andere partijen werd perfect geregeld. We zijn super blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN RIA BAAS
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Fantastisch”
Door Rien van Viegen op dinsdag 14 feb 2017 '17
Avanti keukens heeft op het kennis en trainingscentrum voor autisme, Buitenhorst te Bennekom, een mooie combi van 4 keukens geplaatst voor onze trainingsdoeleinden. Avanti dacht geweldig mee in prijsstelling van de keukens en stuurden voor de installatie van het geheel een fantastische monteur. Er ging echt niets verkeerd en het hele proces liep op rolletjes. Nu staat er ook echt een mooi en nuttig geheel waar we jaren plezier van kunnen gaan beleven. Fantastisch !!!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“zeer prettige ervaring !!”
Door Martin en Gerdien op donderdag 5 dec 2013 '13
Bij binnenkomst werden wij zeer hartelijk ontvangen! wij hadden een landelijke keuken in gedachten en werden daar heel goed in geadviseerd. Onder het genot van een kopje koffie en gebak werden al onze wensen keurig op een rijtje gezet. Ook goed advies over de indeling, spoelbak, kraan en dergelijke, waar wij na een vakkundige plaatsing echt elke dag van genieten! Kortom onze keuken samenstellen bij Avanti Keukens hebben wij als zeer prettig ervaren, zowel de goede verzorging, adviezen, levering en plaatsing was helemaal naar wens!!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Onder de indruk van service”
Door Marjon de Jong op zondag 30 mrt 2014 '14
Avanti Keukens verdient naar mijn mening minstens ook een 9.8 score! Ik heb voor Avanti Keukens gekozen door het directe vertrouwen dat het bedrijf uitstraalde, onder meer in de persoon van Johan Linge. Dat vertrouwen vond ik niet of in mindere mate bij andere keukenzaken en ook niet over de grens bij Ekelhof. Bovendien had Avanti ook de meest gunstige prijs/kwaliteit verhouding ten opzichte van de zaken die ik inmiddels bezocht had. Hun credo: "afspraak is afspraak " maken ze volledig waar. Mijn keuken is perfect geleverd en gemonteerd. Afwijkingen werden direct verholpen, zoals onder andere een scheurtje in de toplaag van een lade. De monteurs werken zeer netjes, zijn beschaafd, aardig en betrouwbaar. Het bedrijf lost alle zaken direct op, zonder daar enige nadruk op te hoeven leggen. Ik ben onder de indruk van de geweldige service van dit bedrijf, in deze tijden ongekend! Ik heb een prachtige keuken, gerealiseerd met prachtige mensen die werken in een prachtig bedrijf als Avanti.......Chapeau!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prachtig bedrijf”
Door J.M. Waaijenberg Ede op woensdag 11 feb 2015 '15
Review van 13 augustus 2014: Prachtige showroom, prettige ontvangst, deskundig geholpen, goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant,uitstekend ingevuld, aflevering volgens afspraak, uiterst deskundig en zorgzaam geplaatst, perfecte nazorg, een keukenbedrijf die wij van harte kunnen aanbevelen. Geplaatst 14 en 15 juli 2014.

Naschrift ontvangen 11 februari 2015: Keuken is een half jaar geleden geplaatst, vaatwasser voldeed niet, dhr. Gerard Bleijenberg heeft dit probleem uiterst coulant en adequaat opgelost. Uitstekende nazorg geleverd zoals gezegd bij aankoop van de keuken. Wij zijn super content. Prachtig bedrijf, mooie showroom, deskundige verkopers en monteurs. Dit bedrijf beveel ik van harte aan.
FOTO VAN J.M. WAAIJENBERG EDE
Avanti keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Niets dan lof”
Door Chris van der Beek op dinsdag 31 jan 2017 '17
Ook bij ons niets dan lof. Bij Avanti terecht gekomen nadat we over hen gelezen hadden op qasa.nl. Niets is gelogen en alles wordt correct afgehandeld. Van bespreken in de winkel, alles opnemen bij ons thuis, plaatsen van de keuken tot de nazorg achteraf. Top!
FOTO VAN CHRIS VAN DER BEEK
Keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed geluisterd”
Door Freek Rebel op dinsdag 7 nov 2017 '17
Ontvangst en begeleiding bij het kopen van de keuken was uitstekend. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen ook veel tips. Alle tijd en ruimte werd ingeruimd. Het is een beleving wat je koopt! De adviezen leidde tot een mooie, praktische keuken. Ook de planning liep goed en de montage was pure vakmanschap. Geen tijdsdruk waardoor alles tot in de puntjes af is gekomen
FOTO VAN FREEK REBEL
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Behulpzaam”
Door Megchelsen op donderdag 21 dec 2017 '17
Aardig en behulpzaam. En de keuken is perfect gezet!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
Adresgegevens Avanti Keukens
aKesteren, Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren, tel 0488 - 47 44 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.