Feedback
9,8

Avanti Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.avantipark.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Avanti Keukens
Ontdek onze collectie van meer dan 1500 m² keukens. Onze eigen vakmensen ontzorgen u compleet met de nadruk op resultaat achter uw voordeur.

Enthousiast, betrokken team dat gaat voor uw prettige ervaring
Mooie keukens kopen kun je wellicht op meerdere plekken, maar bij Avanti Keukens realiseren we ons dat de aankoop van een keuken zich niet beperkt tot het moment dat u een handtekening zet. Ook in het traject na handtekening zijn we sterk. Gewoon, omdat dat in onze genen zit. Onze showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen is een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Ons enthousiaste, betrokken team gaat er helemaal voor om u een prettige ervaring te bezorgen. U merkt het al wanneer u bij ons de showroom binnenstapt. Onze medewerkers vinden het leuk om een prachtige keuken samen te stellen, die het antwoord vormt op al uw wensen, eisen en randvoorwaarden. Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit. En, vergeet niet ons uitgebreide assortiment vloertegels, zodat u uw keuken in een keer compleet kunt inrichten.

Sinds 2007 bouwt Avanti Keukens aan een goede naam in de Betuwe
DB KeukenGroep wil graag een landelijke speler zijn op het gebied van keukens. Met onze vestigingen in Rijssen, Nunspeet, Goes en Sint-Annaland zorgden we in het verleden al voor stevige regionale dekking in Gelderland en Zeeland. Een showroom in Kesteren om dicht bij onze klanten in de Betuwe te zitten, vormt een logisch vervolg op onze ambities. En dus gingen de deuren van onze schitterende showroom op de eerste etage open in 2007. Sindsdien bouwen we hard aan onze uitstekende reputatie met het leveren van prachtige keukens en het zorgen voor uitstekende service. En dat lukt! Sinds de opening is Avanti Keukens gegroeid, mede dankzij onze lage, netto prijzen, die we kunnen hanteren door grootschalige volume-import. En ook al zijn we een groot bedrijf, elke vestiging werkt op een kleinschalige manier. We willen graag de lijntjes kort houden, om perfect en effectief op uw wensen te kunnen blijven inspelen. En zo kunnen we onze slogan ook blijven waarmaken: Afspraak = afspraak. Dat ons bedrijf in staat is deze doelstelling keer op keer te behalen, blijkt uit het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche dat wij hebben ontvangen. Een onafhankelijk keurmerk dat door de klanten zelf aan ons is toegekend.

Al ruim 25 jaar een begrip
Avanti Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Avanti Keukens.


Ervaringen
Er zijn 321 ervaringen over Avanti Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren288 ervaringen
4 sterren18 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Prachtige moderne keuken”
Door Fam. Weerd uit Veenendaal op zaterdag 27 okt 2018 '18
Wij hebben dit jaar een prachtige moderne keuken gekocht bij dit bedrijf. We zagen in eerste instantie niet de keuken naar ons zin, maar naar mate we gingen zitten kregen we een plaatje met de keuken die we graag wilden hebben. Wilco liet ons zien hoe hoe het eruit zag en dat was erg aantrekkelijk voor ons. Alle apparatuur die we wilden hebben zit er in. Waar wenog wel op willen wijzen is dat je zelf ook door moet vragen naar meerdere modellen, zo hebben we een Miele vaatwasser gekocht die niet automatisch uitgaat en dat vinden we achteraf we jammer. Voor de rest hebben ze kleine ongemakken heel professioneel opgelost. De deur van de koelkast is nu 90 graden en komt niet meer tegen de muur, zijn daar superblij mee, met dank aan Joost. Ook de kast met afzuiging die niet helemaal goed was hebben ze opnieuw geplaatst en deze heeft Berto heel netjes afgemonteerd. We bevelen daarom Avanti van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Arno Pippel en Marieke van Gelderen op woensdag 24 okt 2018 '18
Wij hebben een complete keuken gekocht en plavuizen laten leggen in de keuken en hal. Ik vind dat de monteurs erg netjes en efficiënt werken. Ze zijn heel servicegericht en er is veel mogelijkheid voor overleg. Dit is heel prettig. Maar bovenal ben ik erg blij met het eindresultaat! Ik heb een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Dineke op donderdag 11 okt 2018 '18
De tijd vliegt, inmiddels doet onze Avanti keuken alweer bijna 5 maanden dienst. We zijn erg tevreden met het eindresultaat, maar ook met het proces daar naartoe. Een groot compliment voor Kees Visser die een goede balans wist te vinden tussen het luisteren naar onze wensen en het meedenken vanuit zijn grote expertise. Omdat we van ver kwamen wilden we graag binnen 1 dag de koop sluiten, maar achteraf hadden we van sommige keuzes spijt. Ook toen was er alle ruimte om nog wijzigingen door te voeren en toen we er met het keukenblad niet uitkwamen werd zelfs een bezoek aan de fabrikant mogelijk gemaakt. Communicatie is vlot en helder, doordat de prijzen vast staan is het mogelijk om heel gericht te kijken welke keuzes tot welke kosten leiden, zodat je daarin zelf weloverwogen beslissingen kunt nemen. Een ander groot compliment voor het team van installateurs, ontzettend prettig in de omgang, meedenkend en professioneel. We raden Avanti inmiddels aan al onze vrienden en bekenden aan, vooral omdat we het gevoel hebben gekregen dat het bij Avanti niet primair om de verkoopcijfers gaat maar de klanttevredenheid op 1 staat.
FOTO VAN DINEKE
Erg tevreden met het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over service bij keuken”
Door Carla Hendrikse op donderdag 27 sep 2018 '18
Vier jaar geleden een keuken bij Avanti gekocht. Ik kan niet anders zeggen dan goed advies etc. Alle tijd werd voor ons uit getrokken. De keuken is zonder problemen op tijd geplaatst en naar volle tevredenheid. Toen enkele maanden geleden de vaatwasser problemen bleek te geven en vermoedelijk al enige tijd tijdens het wassen stoom de kastjes begon aan te tasten. Hebben wij gemaild voor een monteur om het probleem op te lossen. In het mailtje terug werd duidelijk dat wij iedere keer bij het openen de vaatwasser maar moesten drogen alsof met het vochtprobleem dit al niet gedaan was. Ik was best teleurgesteld na alle goede ervaring die wij hadden gehad met Avanti. Nu vandaag is het probleem definitief verholpen nadat eerder de vaatwasser is gemaakt, door het opnieuw plaatsen van zowel zijkant als twee nieuwe deurtjes die aangetast waren door het vocht. Ik ben zeer tevreden over de service monteur die vakkundig de kastdeurtjes vervangen heeft en begrip had voor de hele situatie. Nu kan ik nog enige tijd genieten van mijn nog steeds prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam. Mohr op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Avanti keukens in Kesteren een keuken gekocht. We zijn in de winkel zeer goed geholpen en begeleid door dhr. Jasper Verhaar. Ook wat erna gebeurd vanuit planning (aansluitschema, off. leverdata) zeer vakkundig. Dan is de dag van de levering van de keuken, netjes afgeleverd door eigen personeel (zeer correct afgeleverd en met zorg). Dan volgen de dagen van de echte installatie van de keuken. Ook dan wordt dit gedaan door personeel van Avanti. Joost was zeer kundig/correct en precies. Zeer netjes wordt de keuken geplaatst en afgeleverd. Niet anders als lof voor Avanti. En nu gaan wij genieten wat Avanti ons geleverd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Karin op maandag 3 sep 2018 '18
Ontzettend blij met mijn keuken! Kees Visser heeft me geadviseerd en kwam met ideeën aan waar ik zelf niet aan zou denken. Zo bestaat de keuken nu uit twee tegenoverliggende delen i.p.v. een hoekkeuken en verder ben ik ook heel blij met het plasma-filter in de afzuiging, het granieten aanrechtblad, diepe spoelbak en alle apparatuur. Ook de achterwand van Bokmerk en de beschermkap voor de inductieplaat zijn een schot in de roos, heel praktisch vooral die laatste! En dat ook allemaal voor het budget wat ik van tevoren bedacht had. Een groot bedankje voor Kees zijn advies/tijd en ook lof voor de installateurs die de keuken keurig gemonteerd hebben. Wegens verhuizing nu al tweede keer keuken van Avanti, dat zegt al genoeg.

Eerdere ervaring van 30 augustus 2015: Twee weken terug is mijn nieuwe keuken geplaatst door Avanti Kesteren. Zeer tevreden over de hulp bij de keuze mogelijkheden bij de aanschaf. Veel oog voor details door de verkoper waar je zelf niet aan denkt. Ook zeer tevreden over de montage door Avanti-monteur. Ook hij kwam met goede ideeen aan voor de perfecte afwerking van de keuken. Niets dan lof en Avanti is zeker een aanrader!
FOTO VAN KARIN
Ontzettend blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Fam. Dijkstra op maandag 3 sep 2018 '18
Wij kochten een keuken en en stelden een badkamer samen door gebruik te maken van dezelfde keukenkastjes. Zowel bij de eerste ontvangst als ook de daaropvolgende gesprekken werden wij uitermate plezierig geholpen. Er werd meegedacht, de heer Verhaar was geduldig en had hele goede voorstellen. Elk bezoek bij Avanti was heel goed verzorgd. De plaatsing en installatie van de keuken verliep perfect! Steven en Arno kwamen met oplossingen voor onverwachte problemen. Wat geweldig! Alles is heel goed verlopen. Wij zullen Avanti zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zeker aanbevelen”
Door Ruud Boer op dinsdag 31 jul 2018 '18
Top bedrijf, van af het begin tot het eind is alles netjes en zeer professioneel uitgevoerd, via internet het bedrijf gevonden en ervaringen gelezen, site bezocht en een kijkje gaan nemen. wat me opviel was dat ik niet direct benaderd werd door een verkoper, men liet ons rustig rond kijken! Bij het 2e bezoek goed en plezierig geholpen door verkoper Jaap, vakkundige uitleg en alle tijd nemend om tot een uitgekiend keukenplan te komen, ook prima advies over de inbouw apparatuur, en uiteindelijk een mooie keuken met eiland gekocht. Ook op alle nazorg is niets op aan te merken, prima mail contact als er vragen waren, alles netjes bezorgd en zorgvuldig verpakt, en zeker het installatie team heeft TOP werk geleverd, werken schoon, denken mee, zijn flexibel en zorgvuldig, kan geen enkele klacht bedenken! Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!!
FOTO VAN RUUD BOER
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Coen en Marja van den Berg op zaterdag 28 jul 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht in Kesteren. Dit is de 3e nieuwe keuken die wij gekocht hebben in de afgelopen 30 jaar. Nog nooit is het proces zo verlopen als deze keer. Zeer goed geholpen bij het samenstellen (wat bij een ander niet kon kon bij Avanti wel). Dan volgt het plaatsen, daar gaat het meestal mis want in de showroom kan immers alles. Echter deze keer niet, de keuken is zeer vakkundig geplaatst door Henk uit Barneveld. Ik weet natuurlijk niet hoe de andere monteurs zijn maar Henk is een topper!! Zelden zulk vakmanschap gezien en het is nog een gezellige vent ook.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Eran Maor op woensdag 25 jul 2018 '18
Naast de mooie keuken waren de service en nazorg van Avantikeukens geweldig en alle problemen dat ik had waren met persoonlijke aandacht en snel opgelost. Ik raad Avantikeukens zeer aan!
Reactie of foto toevoegen
“Als nieuw”
Door Rineke Bouwhuis op woensdag 25 jul 2018 '18
Via internet Avanti gevonden en contact gezocht, een geweldig bedrijf en heel klantvriendelijk. Daar ik niet in het bezit ben van een auto, bood verkoper Kees aan om dan zelf met wat stalen bij mij thuis te komen.(Geweldig) We waren er snel uit en vakman Joost, een harde werker is de frontjes komen plaatsen en heeft gelijk de puntjes op de i gezet. Ik krijg alleen maar lovende reacties, het lijkt wel een nieuwe keuken. Avanti is een geweldig bedrijf met echte vakmensen, het is dat ik geen 10 sterren kan geven maar die verdienen ze wel.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door R van der Breggen op dinsdag 24 jul 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Avanti. Bij de aankoop was de begeleiding zeer correct, kundig en vooral prettig. Keuken is Super netjes geplaatst. Helaas was onze meterkast achteraf niet geschikt voor de gekozen kookplaat. Avanti heeft ons toen uitgebreid geholpen door de nieuwe kookplaat terug te nemen en mochten wij een andere uitzoeken. Tijdelijk is er een leen kookplaat geplaatst. Echt geweldige service !!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker geen spijt”
Door Chantal de Haas op zaterdag 14 jul 2018 '18
in januari binnengelopen bij Avanti, na wat rondkijken enorm prettig geholpen door Wilco. Toch even over nadenken en na twee weken weer terug. Enorm pluspunt: Wilco wist nog wie we waren en waar we naar hadden gekeken. Om een lang verhaal kort te maken: prachtige keuken gekocht! Dan begint het lange wachten. Toch wat nerveus door alle slechte ervaringen die je van andere mensen hoort. Zou het allemaal goed komen? Keurig op de hoogte gehouden van alles wat er bij het bestellen van een keuken komt kijken.

Afgelopen maandag is de keuken gebracht door 2 mannen waarvan je meteen zag dat ze wisten wat ze deden: alles op de juiste volgorde zodat de monteur niet hoeft te zoeken. Woensdag begon men met installeren. De problemen die er natuurlijk toch waren door een foutje van de loodgieter werden meteen door Marien en zijn collega in opleiding opgelost, geen enkele paniek of zeggen dat het zo niet ging werken, nee....oppakken en oplossen, echt top. Na 3 dagen hard werken stond mijn keuken daar, echt fantastisch. Alles werkt en ziet er super uit. Ik kan geen enkel negatief punt bedenken! Dus....op zoek naar een andere keuken, gewoon naar Avanti keukens in Kesteren. Ik weet zeker dat u daar geen spijt van gaat krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Superfijn”
Door Corinda dirksen van viegen op vrijdag 13 jul 2018 '18
Super fijn geholpen door Avanti. We zijn 100 % tevreden over vanaf het moment dat we binnen stapten tot het moment dat de keuken geleverd werd. Wij raden Avanti bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig geholpen”
Door Irma Vlasblom op woensdag 11 jul 2018 '18
Zeer prettig geholpen in de showroom door Wilco. Uitstekend mee gedacht. De impressie was al mooi, de realiteit nog mooier. De monteurs werken zeer precies en netjes. Arnold en Sjaak denken mee in oplossingen voor de kleine praktische details. Enorm blij met het resultaat. Klein aandachtspuntje: de bouwtekening voor de aannemer ging uit van standaard werkblad ipv extra diep.
FOTO VAN IRMA VLASBLOM
Keuken met houten blad
+ Toon extra foto van Irma Vlasblom
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Henk Olie op donderdag 5 jul 2018 '18
Wij bezochten een grote keukenzaak in Duitsland waar wij ons enigszins verloren voelde. Op de terugweg zijn we langs Avanti Keukens in Kesteren gegaan, waar we ons direct prettig voelde. Na enige tijd sprak Jaap Bremmer ons aan, en een paar uur later hadden we een complete keuken, inclusief alle apparatuur, gekocht. In de periode tussen de koop en de installatie nog regelmatig contact gehad met Avanti wat vlekkeloos verliep; we werden steeds goed op de hoogte gehouden en op een prettige manier benaderd. Op de dag van de levering van de keuken kwamen twee zeer consciëntieuse mannen de keuken brengen en neerzetten in de volgorde van de montage; heel goed werk. De montage en installatie was wederom perfect. Twee keurige jongens die ook meedachten op beslissingen die alsnog genomen moesten worden. Ze werkten heel netjes, hadden geen haast en ..., niets dan lof; ik kan hier heel uitgebreid verder over vertellen, maar beperk me tot 'PERFECT'. Het keukenblad bleek tijdens het vervoer (naar Avanti !) een kleine beschadiging te hebben opgelopen; we werden daar meteen op geattendeerd, en al tijdens de montage kwam er iemand langs om die schade te verhelpen; vakmanschap! Tenslotte nog even over de apparatuur: bij Avanti hebben ze een sterke voorkeur voor het merk Neff; wij waren daar niet zo bekend mee, maar - in de korte tijd dat wij ze gebruiken - zijn wij er meer dan tevreden, ja, erg blij mee! Bij dezen raden wij Avanti Keukens echt aan!
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Robert van den Dikkenberg op maandag 18 jun 2018 '18
Super geholpen door Alfred heeft alle tijd voor je en denk graag met je mee

Aanvulling ontvangen 18 juni 2018: Ik heb mijn keuken vorig jaar gekocht en deze is in jan dit jaar geleverd gekregen alles is naar tevredenheid gebeurt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie C. van Wijk uit Kesteren op woensdag 30 mei 2018 '18
Wij hebben in Februari 2017 een keuken uitgezocht bij Avanti. Deze is geplaatst in Juli 2017 en wij zijn hier zeer tevreden over. Bij het uitzoeken zijn wij zeer goed geholpen door Alfred van Wijngaarden. Middels zeer goed advies en meedenken is er een mooie keuken ontworpen. Keurig geplaatst, netjes opgeruimd. Er waren een paar kleine dingetjes in gebruik welke prima zijn opgelost. Er zijn bijvoorbeeld kosteloos nieuwe lampjes voor de afzuigkap geleverd. Na 10 maanden zijn wij nog steeds zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie gehad”
Door Paul en Joke Oussoren op zondag 13 mei 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht waarbij we goed werden geïnformeerd over de mogelijkheden. Ook werd er meegedacht, bijvoorbeeld toen tijdens het inmeten de suggestie werd geopperd om ook de vensterbank met keramiek 'door te trekken' zodat het mooi aansluit aan het aanrecht met spatrand. De plaatsing was door de vele hoeken in het aanrechtblad en dus ook in de spatrand en de vensterbank nogal complex, maar ook dat is prachtig afgewerkt. Alle lof ook voor de monteurs. Wij hebben voor inductie met ingebouwde afzuiger gekozen van Neff. Ook hebben we een combi-oven met stoom van Neff gekozen. We zijn er meteen mee aan de slag gegaan en moeten zeggen dat het ons uitstekend bevalt. Ook de afzuiger in de inductieplaat werkt erg goed! Kortom een prima ervaring met Avanti keukens. Wij kunnen het iedereen aanraden om daar een keuken aan te schaffen.
FOTO VAN PAUL EN JOKE OUSSOREN
Keuken met kookplaat met ingebouwde afzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Lina Nieuwenhuize op donderdag 10 mei 2018 '18
April 2016 het 1e gesprek bij Avanti gehad voor de keuken van mijn nieuwbouw appartement. Goede ontvangst, voelde me gelijk op mijn gemak. Werkwijze werd uitgelegd en nadat de keuken getekend was werd de offerte opgebouwd. Met alles kon ik meekijken op een 2e scherm. Dat noem ik nog eens transparant. Na meerdere gesprekken de keuken ook gekocht. Omdat het nieuwbouw betrof moest er al snel een leidingschema gemaakt worden. Ook dat schema zag er professioneel uit. De uitvoerder was er blij mee. Begin 2017 heb ik de keuken nog aan laten passen. De ontvangst was even hartelijk als in begin en samen met adviseur alle opties nog een keer doorgenomen. Toen de binnenwanden van het appartement stonden is de keuken ingemeten. Daarna werd de keuken besteld door de orderverwerker. Ook hij belde me nog voor een paar overlegpuntjes. Wat een aandacht voor een goede uitvoering. De keuken is in september 2017 geplaatst. De monteur dekte de vloer netjes af en werkte ook verder heel precies. Duidelijk een teamlid. Het voordeel van eigen montage. Ook al het afval werd afgevoerd. Alles klopte en na een paar dagen stond de keuken er precies bij zoals op de 3D tekening die ik gekregen had. Fantastisch. Geen enkel opleverpunt. En dat is toch knap want een keuken bestaat uit zoveel onderdelen dat er makkelijk wat fout kan gaan. Boven het spoelgedeelte heb ik later nog een schap met verlichting bij besteld. Deze is een paar weken geleden naar volle tevredenheid geplaatst. Ondertussen geniet ik al weer een half jaar van deze keuken. Ik raad dan ook iedereen aan om naar Avanti te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Succes”
Door Wim en Teunie Bos op donderdag 3 mei 2018 '18
Bij Avanti een keuken gekocht. Bij aankomst in de showroom een hartelijk ontvangst. Een goed advies door verkoper Jaap Bremmer. Tijdens het gesprek werden we verrast met koffie en andere hapjes uit eigen keuken. Ook het plaatsen van de keuken werd perfect gedaan door ervaren monteurs. Na wat kleine dingetjes die keurig opgelost zijn door Avanti hebben wij veel plezier van onze keuken. Wij plaatsen geen foto want als iemand hem wil zien die komt maar kijken in Ederveen. AVANTI SUCCES!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een tien”
Door Johan en Cato van den Bogerd op maandag 30 apr 2018 '18
Onze keuken is super mooi Jaap heeft ons geweldig goed geholpen hij krijgt van ons een dikke tien. De mannen die hem hebben geplaats zijn vriendelijk en vakmannen ja ook een zeker een tien .
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Dorresteijn op maandag 30 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. In de showroom stonden veel keuken als inspiratie. Dit vonden wij erg fijn. Op die manier kan je verschillende dingen bij elkaar uitzoeken. We zijn erg goed geholpen. Vriendelijk personeel. De keuken werd in 3D tekening getekend. Op die manier hadden wij goed inzicht in onze toekomstige keuken. Alles ging in goed overleg en de keuken werd besteld. Een paar weken van tevoren konden wij aangeven wanneer wij de keuken geleverd wilden hebben. Toen die datum dichterbij kwam, ging dat bij ons nog niet lukken. Maar voor Avanti was het geen probleem om de keuken dan door te schuiven. Op het laatste moment zijn wij nog gewisseld van kraan en kookplaat. Ook dit was geen probleem. De kookplaat werd op tijd geleverd en de kraan niet. We kregen hiervoor een tijdelijke kraan. Zodra de nieuwe kraan binnen was, kregen wij hem gelijk. Goede service dus!! Mijn broer heeft de keuken geplaatst en alles was in orde. Wij hebben nu ontzettend veel plezier van de keuken!!!
FOTO VAN DORRESTEIJN
Ontzettend veel plezier van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door corry op donderdag 26 apr 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Op de juiste wijze advies gekregen en na de handtekening verliep de communicatie uiterst plezierig, op tijd besteld en planning ging ook soepel, waardoor de keukenmeubelen en apparatuur netjes thuis werden bezorgd.

Als u een keuken zoekt, maak dan zeker een afspraak bij Avanti in Kesteren, de moeite waard. ze zeggen niet alleen afspraak = afspraak, maar ze maken het ook waar.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan Rientjes op zaterdag 14 apr 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht. Je wordt er hartelijk ontvangen en goed voorgelicht over de mogelijkheden, dat hoeft beslist niet de meest kostbare te zijn.Ook in geval van garantie en service hebben we hele goede ervaringen met Avanti Keukens. Deze zaak is zeker een aanrader.

Eerdere ervaring van 7 oktober 2013: Je wordt al heel hartelijk ontvangen in de showroom, zeer goed ingelicht omtrent de mogelijkheden(men denkt met de klant mee!). Ze nemen de tijd voor je en bij eventuele vragen kun je altijd bellen of mailen,je wordt dan snel geholpen.Het inbouwen is ook prima verlopen, de monteur installeert alles perfect en met de nieuwste technieken! Echt helemaal top,ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service bij overgenomen garantie”
Door Trudy Damink-Toonen op zaterdag 14 apr 2018 '18
De vorige bewoner van ons huis heeft in april 2016 een nieuwe keuken laten plaatsen door Avanti keukens uit Kesteren. Wij zijn zeer tevreden over de service die Avanti biedt bij een evt klacht. Gisteren is er een nieuwe smetplint geplaatst, door monteur Berto. Hij heeft dit zeer deskundig gedaan. Berto is erg vriendelijk en denkt echt met je mee. Gaf ons goed advies.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Gertine Cousijnsen op donderdag 12 apr 2018 '18
Wij zijn super blij met onze mooie landelijke keuken! Johan Linge heeft ons vakkundig geholpen met het samenstellen van de keuken! Het was even puzzelen tussen alle houten wanden, maar het resultaat mag er zijn! Zie onze prachtkeuken!!!
FOTO VAN GERTINE COUSIJNSEN
Mooie landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed meegedacht”
Door Familie L. Dilling op woensdag 11 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Al meteen in de winkel werd heel erg meegedacht. Niet pushen, niet overrompelen. Het hoeft niet persé het allerduurste te zijn...wat goed is ook goed. Ruim de tijd nemen voor de klant. Zelfs toen de keuken al besteld was, werden we nog gebeld..."zou u niet beter...... Echt geweldig! De mannen die de keuken kwamen brengen....top, vriendelijk, netjes en voorzichtig. Gisteren is de keuken opgeleverd. Ook dat was top! er werden weer vragen gesteld, immers tijdens het werk stuit je altijd wel op iets...wilt u het zo of liever zo..... Bij de oplevering alles nagelopen, uitgelegd, toegelicht enz. Alles was perfect geplaatst, stond goed ingesteld en werkte zoals het hoort te werken. Met de boodschap "als er iets is; bellen". Dit was onze 2e keuken van Avanti ( niet omdat de keuken "op" was maar omdat we zijn verhuisd) Mocht er een 3e komen...zonder enige twijfel AVANTI!
FOTO VAN FAMILIE L. DILLING
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Hans en Carla op vrijdag 6 apr 2018 '18
De keukenrenovatie is door Avanti Kesteren perfect uitgevoerd. Het gehele traject van advies t/m oplevering is vlekkeloos verlopen. De monteurs zijn vakmensen en zetten - waar nodig - een stapje extra. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over aankoop spullen”
Door Ruud Rebel op donderdag 5 apr 2018 '18
Destijds keuken gekocht. In 2017 een inductie kookplaat en een heetwaterboiler (quooker) met nieuwe kraan. Na een jaar kleine lekkage. Zonder kosten heeft Marien (medewerker van Avanti keukens) op een buitengewone wijze dit hersteld. De afwerking is voor ons een en al lof! Nette kerel en plezierig in omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Peters op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Keuken met apparatuur. Prima en goed geplaatst. Prettig contact en naleving van alle afspraken. Aanbevolen.

Eerdere ervaring van 11 december 2013: Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking; kleine onvolkomenheden werde vlot verholpen. Minstens zo belangrijk was echter de prettige kennismaking met het bedrijf, de aandacht voor onze wensen en - in een tweetal uitgebreide zittingen de opbouw van een strakke keuken. De prijs viel bepaald niet tegen; levering volgens afspraak. Bij de installatie wel wat kanttekeningen, maar uiteindelijk goed opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden en zijn wij blij dat wij op aanraden van anderen bij Avantipark zijn terecht gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 x goed”
Door Kees en Marry op dinsdag 27 mrt 2018 '18
Na rondneuzen op internet zijn wij zonder afspraak terecht gekomen bij Avanti keukens in Kesteren. Wat een prachtige zaak en mooie showroom. Hartelijk ontvangen door de heer Jaap Bremmer. Door de manier waarop we werden geholpen en het meedenken zijn we geslaagd en dik tevreden met onze keuken. Ook v.w.b. het plaatsen zijn we dik tevreden. Alles in 1x goed, geen mankementen, hoe fijn is dat! Een fantastische bedrijf en van ons dan ook een dikke 10!
FOTO VAN KEES EN MARRY
Keuken met tegelwand
Reactie of foto toevoegen
“Aandachtspunten”
Door Linda van Dam op vrijdag 2 mrt 2018 '18
Prima ontvangst en goed geholpen met de aankoop van onze keuken. Alleen na akkoord offerte zijn er wel 3 a 4 telefoontjes geweest wat er niet kon en toch anders moest. Ook was het toch beter om een andere vaatwasser te doen welke geadviseerd was toch niet zo goed. Het is misschien toch handiger om alle verkopers dat van tevoren te zeggen. Bij plaatsing ging alles voorspoedig alleen bleek onze afzuigkanaal niet op de goede plek te zitten, terwijl bij inmeten van de keuken het wel goed zat, maar door schuiven van kastjes na het inmeten omdat iets niet kon was de schouw ook verschoven. Wij hebben zelf niet meer op dat punt gelet, maar er is ook niet op gewezen. En dat vinden wij jammer. We hebben met avanti overlegd hoe op te lossen aangezien de pijp verleggen bij ons huis niet zo'n makkelijke optie is. Eerst werden we nooit meer teruggebeld ze waren de 'klacht' vergeten door te geven, nogmaals gebeld en toen is de oplossing gegeven om een grotere schouw te plaatsen voor de helft van het geld wat die zou kosten , want we hadden het zelf ook kunnen zien. We zouden er over nadenken. Vond het geen goede oplossing want dan waren wij veel duurder uit dan de schouw eigenlijk koste. We hebben toen zelf met een loodgieter gebeld en een andere oplossing gezocht. Helaas heeft avanti nooit meer wat van zich laten horen. Al met al wel een hele mooie keuken en we zijn daar ook heel blij mee.
REACTIE VAN LINDA VAN DAM
Avanti heeft met ons contact opgenomen en door middel van een gesprek hebben ze onze klachten serieus genomen en hebben ze hun werkwijze op wat punten gewijzigd. Keurig afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren heel goed”
Door Christa op maandag 26 feb 2018 '18
Avanti heeft goed geluisterd naar onze wensen en fijn meegedacht over de mogelijkheden. Totdat er bij de leveranciers besteld werd, konden we nog aanpassingen doen op hetgeen we in eerste instantie gekozen hadden, zoals een andere koelkast of een aanpassing op de afmeting van een werkblad, dat was erg prettig. Het inmeten, de levering en plaatsing van de keuken verliep vlot en volgens afspraak. Dingen die bij de plaatsing toch niet helemaal in orde bleken te zijn, zijn uitstekend en in goed overleg opgelost. We zijn enorm tevreden met onze keuken en we zouden een volgende keer zeker opnieuw naar Avanti gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaringen”
Door Fam. van Seijda op woensdag 21 feb 2018 '18
Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Goed geholpen door Dhr. J. Bremmer met het uitzoeken van de keuken. Later nog een keertje terug geweest om nog wat dingen te veranderen en aan te passen, was totaal geen probleem. Keuken is ontzettend netjes geplaatst door monteur Bas. Wij beslisten tijdens het plaatsen dat we toch graag de vensterbanken in dezelfde tegels wilden als op de muur. Geen probleem, keurig haaks geslepen en betegeld. Er werd verder tijdens het plaatsen van de keuken regelmatig met ons overlegd hoe we het wilden hebben. Resultaat: een prachtige keuken, wij zijn meer dan tevreden!!!
FOTO VAN FAM. VAN SEIJDA
Reactie of foto toevoegen
“Alles ging goed”
Door Adriaan en Mariët Roggeveen op woensdag 14 feb 2018 '18
Avanti keukens heeft ons perfect geholpen! Verkoper Jaap Bremmer heeft goed geluisterd naar onze wensen en ons budget. Daardoor een prachtige keuken getekend. Alles ging goed: planning én uitvoering. Arno van de Lagemaat en Erik hebben de keuken gemonteerd. Dit zijn vlot, accuraat en netjes werkende mannen, die zelfs een vensterbankje erbij maakten! Topklasse en een bijzonder goede ervaring. Ga niet naar een keukengigant maar naar Avanti. Je bent niks meer kwijt, maar hoe fijn is het als je van A tot Z goed en professioneel geholpen wordt. Jaap, Arnold, Arno en Erik; complimenten en erg bedankt voor alle kwaliteit (en ook voor de gezelligheid)!
FOTO VAN ADRIAAN EN MARIËT ROGGEVEEN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Leuk team”
Door Hans en Teunita van den Hoorn op maandag 12 feb 2018 '18
Keuken gekocht, er wordt fijn geadviseerd en zeer zeker veel mee gedacht. Wanneer je achteraf nog iets anders wil of nodig hebt wordt dit heel snel geregeld. Een bedrijf wat veel meedenkt en goed luistert naar welke stijl keuken je op zoek bent. Een gezellig, leuk verkoopteam!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Rosalie op woensdag 7 feb 2018 '18
Wij hebben Avanti gevonden via Qasa. Allereerst supergoed geholpen door Kees in de showroom, hij nam alle tijd voor ons, zeer vriendelijk en hij kwam met goede ideeën. Vervolgens qua planning heel transparant en flexibel. Joost en Marinus hebben de keuken geplaatst in twee dagen tijd, en dit is echt vakwerk! Enorm blij met de gemaakte keuzes. Avanti bedankt voor deze prachtige keuken!
FOTO VAN ROSALIE
Keuken met eiland
REACTIE VAN LYDIA JANSSENS-TEUNISSEN
Beste, voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een vergelijkbare opstelling. Ik ben benieuwd met welke prijs we rekening moeten houden en voor welk merk apparatuur gekozen is? Met vriendelijke groet, Lydia Janssens-Teunissen
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds keurig na 7 jaar”
Door C.J. van der Sluijs op woensdag 7 feb 2018 '18
De gemaakte afspraken werden nagekomen,de keuken is 7 jaar geleden gezet en alles ziet er nog steeds keurig uit en werkt uitstekend,zelfs is er pas een lekkende kraan ( wat door verkalking kwam) keurig verholpen en dat was ook service
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door Alie op woensdag 7 feb 2018 '18
Echt aan te raden je kunt je wensen duidelijk maken fijn personeel ook de monteurs
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig bedrijf”
Door Eric van de Lisdonk op woensdag 24 jan 2018 '18
Fantastische service, erg prettig personeel, vakmanschap en een eindeloos geduld met een veeleisende klant. Werkelijk niets te wensen over. Een voorbeeldig bedrijf.

Aanvulling ontvangen 24 januari 2018: De manier waarop een bedrijf omgaat met misverstanden of fouten vind ik de beste graadmeter om te bepalen of ze er goed in staan. Er waren vooraf een boel aandachtspunten (bestaande bouw) en daarbij is het in een enkel geval anders gelopen dan besproken cq verwacht. Daarop terugkomend is daar nooit moeilijk over gedaan, sterker nog: de enkele fout die is gemaakt werd ruiterlijk toegegeven en met ongekende voortvarendheid opgelost. Zodanig dat ik het alweer was vergeten toen ik deze review schreef. Vandaar deze aanvulling achteraf.
FOTO VAN ERIC VAN DE LISDONK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed bezig”
Door D. Atema op maandag 15 jan 2018 '18
Zeer tevreden van top tot teen. Vanaf showroom, waarbij de benadering vriendelijk en deskundig was tot en met het plaatsen van het keukenblad. Monteurs vriendelijk en goed bezig zijn om kwaliteit te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne winkel”
Door A. Pater op woensdag 3 jan 2018 '18
Fijn personeel, mooie keuken uitgezocht die van zeer goede kwaliteit is.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Winter op woensdag 27 dec 2017 '17
Wij zijn voor een keuken voor onze nieuwbouwwoning bij verschillende keukenzaken geweest. Wij zochten een landelijke keuken met authentieke details. Op basis van de recenties op deze site en het aanbod zijn we een kijkje gaan nemen bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij waren aangenaam verrast door de gastvrijheid en de uitstraling van de winkel. Nadat we een keuken hadden gevonden waarmee we verder wilden hebben we een afspraak gemaakt voor een ontwerp/tekening. We hadden nog geen idee welke vorm (L/U/ of kookeiland) we wilden, maar zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden. Na een paar uur gingen we naar huis met wat tekeningen en basisideeën. De vervolgafspraak was bij een collega die ons goed geholpen heeft met de concretere uitwerking en de puntjes op de i. Wat wij erg fijn vonden was dat Avanti ons budget respecteerde en dus ook dingen afraad die het budget zouden overschrijden. Geen gepush en geen gejaagd gevoel, wat je wel vaak leest over keukenzaken. Na de derde afspraak hadden we de keuken zoals wij hem wilden en binnen ons budget en hebben we getekend. Wij gingen met een goed gevoel naar huis. Na de koop bleek dat de verkoper de onderbouwvriezer was vergeten. Hier belde hij zelf over op. Dit is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Het inmeten ging volgens afspraak en bracht nog wat kleine wijzigingen met zich mee. Na 2 maanden kregen we een mailtje dat we de gekozen greepjes (die niet standaard in het assortiment zaten) toch zelf moesten bestellen, anders dan afgesproken. Hier hebben we over gebeld en dit bleek om een miscommunicatie tussen de 2 verkopers te gaan. Ook dit is keurig opgelost. Afgelopen week is de keuken geleverd en geplaatst. Zowel het leveren als het plaatsen ging keurig volgens afspraak. De heren die de montage hebben verzorgd hebben zeer netjes en secuur gewerkt. Iedere doosje en verpakkingsmateriaal werd direct "opgeruimd" en in hun bus gegooid. Bij twijfel of vragen werd ik gebeld ("hoe wilt u de greepjes precies hebben", etc). Ook gaven de monteurs goed advies over het plaatsen van rekjes en op welke hoogte. Na 3 dagen hard werken was de keuken dan klaar. Het eindresultaat is werkelijk fantastisch. De keuken ziet er schitterend uit en alles doet wat het moet doen. Ook namen de monteurs de tijd om ons de werking van de keuken goed uit te leggen en gaven zij ons nog wat onderhoudtips. Niets was teveel. Dit was voor mij de allereerste keuken die ik ooit heb gekocht. Het proces ging over all goed, met wat kleine puntjes. En volgens mij kan dat ook bijna niet anders. Het gaat dus niet om of er dingen zijn, maar om hoe dit vervolgens wordt opgelost. En dit is goed gebeurd. Een dikke pluim voor Avanti en de monteurs! Zie foto! (De tegels en stopcontacten worden niet door Avanti geplaatst, dus die ontbreken nog).
FOTO VAN WINTER
Authentieke landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Megchelsen op donderdag 21 dec 2017 '17
Aardig en behulpzaam. En de keuken is perfect gezet!

Aanvulling ontvangen op 4 april 2018: Na paar maanden hebben we ook de service van Avanti als geweldig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en eerlijk advies”
Door J. Visser op woensdag 20 dec 2017 '17
Goed en eerlijk advies, mooi assortiment. Verkoper (Alfred van Wijngaarden) luisterde goed naar onze wensen en probeerde deze binnen ons budget op te lossen. Het resultaat was een duidelijke en overzichtelijke offerte die we met plezier getekend hebben. Levering keurig volgens afspraak en compleet. Kookplaat kwam beschadigt uit de doos, maar dit werd keurig door Avanti opgelost. Kortom, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Veel geduld”
Door Familie Buijtenhuis op zaterdag 16 dec 2017 '17
We hadden veel te vragen en hebben op het allerlaatste moment nog veel kunnen veranderen. Er was heel veel geduld en aandacht voor ons. De keuken is tot in de puntjes verzorgd. Een aanrader om bij Avanti een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na ook eerst bij andere keukenbedrijven te zijn geweest kwamen we bij Avanti Keukens in Kesteren terecht. Wat een verademing. Wij werden daar geholpen door Jasper Verhaar. Wat een ontzettend fijne man om zaken mee te doen. Bij de eerste keer had hij direct tijd om een tekening te maken voor onze keuken. Hij luisterde heel goed wat we wilde en dacht ook heel goed mee hoe we het beste de indeling konden maken. We werden ook nog verwend met een heerlijke kop soep. Wat ons ook zeer heeft bevallen is dat er de eerste keer helemaal niet over prijzen wordt gesproken. Wij hebben een vervolgafspraak gemaakt om verder alles uit te werken. Op de vervolgafspraak werd alles heel goed uitgelegd en liet hij ons ook alle apparaten zien die we eventueel in de keuken zouden krijgen. Hij raadde ons ook aan om 4 apparaten van de Atag te nemen omdat we dan 8 jaar garantie konden krijgen. Dit hebben we dan ook maar gedaan. We hebben die dag dan ook onze keuken gekocht waarbij gezegd moet worden dat er helemaal niets gepusht werd. Ook de afspraken die daarna gemaakt werden om de keuken te leveren en te plaatsen zijn heel goed verlopen. Op de side van Avanti hadden we de ervaringen van mensen gelezen over Arnold van Veenendaal voor het voorwerk. Wat een fantastische vakman is dat. Hij heeft alles tot in de puntjes afgewerkt en alles was precies zo als het moest zijn. Toen werd de keuken geleverd en ook dat ging van een leien dakje. Ook zeer vriendelijk personeel. Vervolgens kwamen de monteurs om de keuken te plaatsen. In een woord geweldig. Alles maar dan ook alles ging in een keer goed. Wat een goed, vriendelijk en zeer gemotiveerde mannen. Ik kan iedereen dan ook Avanti Keukens in Kesteren heel warm aanbevelen. Avant Keukens heel hartelijk dank voor de goede zorgen.
FOTO VAN TONNY EN HETTHY MAAT UIT BEMMEL
Keuken tot in de puntjes afgewerkt
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
Reactie of foto toevoegen
“Service nog nooit eerder gezien”
Door Daan op maandag 20 nov 2017 '17
Ik schrijf alleen een review bij bedrijven als ik totaal ontevreden of super tevreden ben. Bij Avanti keukens hebben wij topservice gehad, ongekend. Vooraf via deze site een goede keukenzaak gezocht vanwege de negatieve verhalen die ik heb gehoord over keukenzaken. Wij kwamen al snel uit bij Avanti en deze hoge verwachtingen zijn meer dan uit gekomen. Direct bij aanvang werden we vriendelijk geholpen door de verkoper Kees, die ontzettend goed met ons meedacht over de combinatie van symmetrie, budget en stijl. Ook de hele atmosfeer in de zaak was zeer fijn. Netto prijzen en alle tijd werd er voor je genomen met eerlijke heldere adviezen.

Tijdens de periode tot het installeren kwamen we nog wat kleine probleempjes tegen en ook hierin werden we goed ondersteund, geadviseerd en op de hoogte gehouden. Bij levering van de keuken bleken er een paar dingetjes te ontbreken en helaas in het blad kleine, maar aanwezige beschadigingen te zitten. Het verschil tussen Avanti en sommige andere zaken is dat deze problemen niet ontweken of weggepraat worden. De ontbrekende dingen werden later snel geleverd en door de professionele en vriendelijke monteurs hersteld. Vanwege de beschadigingen in het blad heeft Avanti keukens zelfs het volledige blad laten vervangen, inclusief smetplinten en het barretje om kleurverschil te voorkomen. Vanwege het ongemak door de tijd die er voor ons inzat heeft Avanti keukens ook nog een aparte ombouw laten maken voor de afzuigkap, geheel op hun kosten.

Ik raad iedereen in mijn omgeving nu ook Avanti keukens aan. Goede netto prijzen, prachtige keukens, zeer goede adviezen, vakmannen die de keuken installeren en een service/nazorg die ik nog nooit eerder ben tegengekomen bij een bedrijf.
FOTO VAN DAAN
Reactie of foto toevoegen
“Subliem”
Door C.D. Hoogendijk op maandag 20 nov 2017 '17
Nou, vandaag komt er weer een hele goeie review bij. Er waren wat probleempjes met onze paar jaar oude keuken, maar die zijn toch subliem opgelost!!! Monteur Berger heeft het allemaal zo perfect opgelost, ongekend vakkundig en vriendelijk. Niets teveel. Kijk, dat is Avanti. Waar je ook woont: kies Avanti!

Aanvulling ontvangen 20 november 2017: Ik ben in de review het beste paard van de Avanti-stal nog vergeten: Jaap Bremmer, die de afspraak voor ons regelde. Met zulke mensen krijg je een band...

Eerdere review van 16 oktober 2015: De heer Bremmer van Avanti in Kesteren heeft ons perfect geholpen met het kiezen van de keuken. Hij weet waarover hij het heeft en begrijpt super snel wat de klant wil. Bij de beste keuken zijn er wel eens kleinigheidjes die verholpen moeten worden, maar dat is allemaal piekfijn in orde gekomen. En nu de keuken helemaal klaar is, zijn we ook dik tevreden.Ook na de plaatsing hebben de werknemers op hoffelijke, vriendelijke wijze nog wat 'nawerk' gedaan. Een pluim!!! Bremmer belde ons regelmatig hoe het ermee stond en tenslotte wil hij tevreden klanten. Nu, die heeft hij in ons. Ons advies daarom: Ga voor een keuken naar Avanti en vraag naar Jaap Bremmer!
Reactie of foto toevoegen
“Servicegerichtheid optima forma waargemaakt”
Door RJ Hofhuis op maandag 13 nov 2017 '17
Alle stappen vanaf de gemaakte afspraak, het zelf mogen uitzoeken en het vervolgens intekenen, offreren conform budget, het inmeten tot en met het opleveren en het kwalitatief monteren van de keuken volgens de afgesproken planning heeft Avanti zijn servicegerichtheid optima forma waargemaakt. Zo wil je als klant bediend worden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd”
Door Freek Rebel op dinsdag 7 nov 2017 '17
Ontvangst en begeleiding bij het kopen van de keuken was uitstekend. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen ook veel tips. Alle tijd en ruimte werd ingeruimd. Het is een beleving wat je koopt! De adviezen leidde tot een mooie, praktische keuken. Ook de planning liep goed en de montage was pure vakmanschap. Geen tijdsdruk waardoor alles tot in de puntjes af is gekomen
FOTO VAN FREEK REBEL
Reactie of foto toevoegen
“Direct goed”
Door Familie Romijn op zaterdag 4 nov 2017 '17
Na een aantal bedrijven te hebben bezocht voelde Avanti eigenlijk direct goed.Van ontvangst tot de eindelijke koop, meer dan goed begeleid en geadviseerd door Dhr K.Visser. Ook tot de uiteindelijke oplevering prima van alles op de hoogte gehouden.De montage verliep perfect. Wij zijn erg blij met onze nieuwe landelijke keuken.
FOTO VAN FAMILIE ROMIJN
Landelijke keuken
+ Toon extra foto van Familie Romijn
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Anneke & Erik Modderkolk op woensdag 11 okt 2017 '17
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Je voelt je meteen thuis! Doen net dat stapje meer. Meer dan tevreden!
FOTO VAN ANNEKE & ERIK MODDERKOLK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Fam. H. Speksnijder op donderdag 5 okt 2017 '17
Fantastisch geholpen bij de koop van een keuken. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle, vakkundige inbouw. Meedenkende monteur. En niet onbelangrijk: niet eens erg duur.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A. van Heekeren op maandag 2 okt 2017 '17
Ik ben bijzonder tevreden met de keuken die door Avanti Keukens bij mij is geplaatst. Alle onderdelen voldoen aan mijn verwachtingen, zijn snel en vakkundig geïnstalleerd en functioneren goed. Als ik het geheel zou moeten waarderen met een cijfer tussen 0 en 10, kom ik uit op een score van 9,9.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Mieke van Eden op vrijdag 15 sep 2017 '17
Superblij met onze keuken! Wat een topbedrijf, op alle gebieden. Personeel van alle disciplines, ontvangst, sfeer, klant staat centraal. Ik zal iedereen Avanti aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Johan op maandag 11 sep 2017 '17
Eén woord: uitstekend! Goed en eerlijk geadviseerd, heldere communicatie tijdens het order- en planningsproces en steeds opnieuw de bereidheid om mee te denken, een stap extra te nemen en te doen wat ze zeggen: afspraak is afspraak. Plaatsing precies volgens afspraak en zonder restpunten.
FOTO VAN JOHAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Topervaring”
Door Sandra op vrijdag 21 jul 2017 '17
wat een topervaring. een super mooie kwaliteitskeuken en een super service. Wat een deskundigheid en tijd wordt er voor je genomen. Top een absolute aanrader!!
Op de foto de keuken die net is geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is mooi geworden”
Door Henni & Martin op woensdag 21 jun 2017 '17
Vanaf de eerste orientatie (december 2016) tot het opleveren (half maart 2017), is alles volgens afspraak verlopen. Ook na de aankoopdatum hebben we nog wijzigen waar ze niet moeilijk over deden en ze dachten heel goed mee. Het plaatsen ging netjes en in goed overleg door zeer vriendelijke en vakbekwame monteurs. Ook de service is uitstekend! De keuken is nog mooier geworden dan wij in gedachten hadden. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Gonnie Nuijten op vrijdag 9 jun 2017 '17
In Januarie 2015 onze eerste keuken gekocht bij Avanti in kesteren.Nu twee jaar later hebben wij een nieuw huis gekocht en daar moest een nieuwe keuken in, Wij een afspraak gemaakt met Jaap van Avanti om twee jaar later weer een keuken uit te kiezen.Het was alsof we thuis kwamen, de mensen die de eerste keer bij onze keuken betrokken waren kwamen even gedag zeggen, en een praatje maken,het zijn fijne vriendelijke mensen, wij komen daar graag.Zoals eerder in 2015 weer een goed gesprek gehad en de keuken uit gezocht naar onze wens.zowel bij de eerste als de tweede keuken is alles naar wens verlopen, Wij vroegen om dezelfde monteurs die bij ons de eerste keuken hebben geplaatst en ook aan die wens is voldaan.Wij vinden het een top bedrijf met aandacht en tijd voor je wensen, en met een stel fijne monteurs die met je meedenken als de keuken geplaats wordt.Dit is onze tweede revieuw en zowel bij onze eerste als de tweede keuken geen op of aanmerkingen.Sjapoo
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door A. Groeneveld op vrijdag 9 jun 2017 '17
Vanaf de eerste orientatie tot het opleveren, alles is volgens afspraak verlopen. Na de aankoopdatum mochten we nog vaak wijzigen waar ze niet moeilijk over hebben gedaan en goed meedachten. Alle wijzigingen zijn tot in detail goed uitgevoerd. Het plaatsen ging netjes en in goed overleg. Ook de service is uitstekend, een kleinigheid wordt zeer snel verholpen! De keuken is nog mooier geworden dan wij verwachten en zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door M Tucker op woensdag 17 mei 2017 '17
Lof! Een prachtige keuken, mooi aankoop advies met goede kennis. Plaatsing subliem. Geen haastwerk maar secuur en de tijd er voor nemen. Expertise merk en zie je. Heel tevreden. Precies wat wij wilde en is enorm belangrijk. Chapeau Avanti , ga zo door! Top!
FOTO VAN M TUCKER
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door W. Linge op vrijdag 5 mei 2017 '17
Prachtig bedrijf, klantvriendelijk, goed ontvangst, lekkere koffie (goed geserveerd), een ruime showroom en aardig personeel. Goed voor elkaar. en door een kookdemo kan je gerust de kids meenemen. Zeker aan te bevelen om daar je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. van Londen op dinsdag 25 apr 2017 '17
Wij wisten van het bestaan van Avanti af, omdat familie naar volle tevredenheid een keuken hadden gekocht. In de winkel kregen we een fijn advies,totaal niet opdringerig. De keuken werd geplaatst door vakmensen, geen moeite was teveel. Ze zijn zorgvuldig te werk gegaan en alles keurig achtergelaten. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Overal wordt over nagedacht”
Door Anja Hoefakker op maandag 24 apr 2017 '17
Wat een uniek bedrijf.Kees heeft met ons de keuken samengesteld . Overal wordt over nagedacht.En altijd een oplossing als je iets wilt .En ja ja hij gaat gewoon door al wordt het middernacht.De plaatsing van de keuken werd door Joost gedaan.Dit is zo mooi gedaan en ook nog wat leuke makkelijke plankjes toe gevoegd .Er wordt overal over nagedacht. Als je een goed adres wilt voor een nieuwe keuken dan ben je daar aan het juiste adres.Aan iedereen aan te bevelen.Dank jullie ik heb een prachtige en zeer bruikbare keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Familie Aveskamp op vrijdag 21 apr 2017 '17
Wij hebben bij Avanti keukens een nieuwe keuken gekocht. Wij hebben hier een uitstekende ervaring mee opgedaan. Vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen kregen we een heel erg goed gevoel bij het bedrijf en bij de adviseur (Kees). Zij hebben ons erg goed geholpen bij de verschillende keuzes. De offerte was erg duidelijk en heel transparant. Dus achteraf geen verassingen. Het gehele proces van planning en plaatsing verliep heel erg goed. Complimenten voor de monteurs, die de keuken met de grootste zorg hebben geplaatst. We hebben de keuken nu een aantal weken in gebruik en we zijn er heel erg blij mee. We zijn erg tevreden over Avanti keukens en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE AVESKAMP
Erg blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Van den Broek op woensdag 19 apr 2017 '17
Het bewijs van topservice! In 2014 hebben wij een keuken gekocht bij Avanti uit Kesteren. Na 2.5 jaar gebruik hield ineens de afzuigkap er mee op. Avanti heeft de oude afzuigkap gedemonteerd en de nieuwe afzuigkap weer gemonteerd. Binnen twee werkdagen onder garantie. Dat noemen wij topservice!

Eerdere ervaring van 10 november 2014: Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti keukens. Wij zijn keurig geholpen en goed geadviseerd. Avanti keukens zijn alle afspraken nagekomen. De keuken is uitstekend afgeleverd. Monteur was enorm betrokken bij indelingen ect. de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Klaassen op dinsdag 18 apr 2017 '17
Op basis van verhalen uit de omgeving zijn wij bij Avanti Keukens in Kesteren terechtgekomen. We werden zeer gastvrij ontvangen en kregen een goede indruk van wat er allemaal mogelijk was. Onze adviseur Pieter dacht veel mee in de mogelijkheden en gaf veel praktische tips. Nadat we de keuken gekocht hadden wilden we nog best wel wat veranderen. 1 keer de complete opstelling gezien we inwendig gingen verbouwen i.p.v. aanbouwen. Ook dit was geen probleem. Zowel de adviseur als zijn collega's bekeken de mogelijkheden en creëerde een prachtig plaatje wat het uiteindelijk ook geworden is. De monteurs Arno en Leander hebben de keuken erg vakkundig gemonteerd. Echte vakmannen. Ook tijdens de montage werd er prettig meegedacht. Kortom, wil je een goede keuken voor een nette prijs en heb je geen zin in gezeur? Ga dan naar Avanti keukens in Kesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Joke op vrijdag 14 apr 2017 '17
Ik ben absoluut tevreden met mijn Avanti keuken. Goed assortiment, duidelijk afspraken, verkoper dacht heel goed mee en de service is naderhand ook goed als er iets mis gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Avanti maakt het waar”
Door Fam. Verdaasdonk op woensdag 12 apr 2017 '17
-De winkel ziet er keurig en verzorgd uit.
-Prima gesprek gevoerd met de behulpzame verkopers/ontwerpers, om tot een juiste keuze te komen, met zeer goede adviezen wat verstandig is om juist wel of niet te doen.
-De monteurs zijn vakmensen en werken gedegen en secuur , zeer vriendelijke en meedenkende vaklui.
- met alle afdelingen prettige samenwerking.
- wij moesten na de plaatsing nog een nieuwe vloer leggen, doordat er toch nog een onderdeel nabesteld en geplaatst moest worden, was het geen enkel probleem, dat de onderplinten ook bij dan geplaats gingen worden, zodat ze goed aansloten bij de nieuwe vloer.
- de keuken was wat duurder dan bij de gigantische keuken leveranciers, maar als je vooraf de reviewes leest, weet je waarom wij voor Avanti keukens gekozen hebben en ze hebben het waar gemaakt, vanaf begin tot eind top kwaliteit geleverd.
Avanti keukens is een dikke aanrader, want om van begin tot eind een prettig gevoel te hebben bij je nieuwe keuken is zeer aangenaam.
REACTIE VAN VERDAASDONK
Foto bij recensie
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
REACTIE VAN RON DE KONING
2e foto
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate positief”
Door Jan Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Uitermate positieve ervaring. De aanloop tot de aanschaf, de adviezen en het meedenken. Iedereen werkte zeer accuraat. De monteurs die de keuken plaatsten waren zeer precies en namen alleen genoegen met perfectie. Dit is in mijn leven de 3e keer dat ik een keuken heb aangeschaft maar Avanti is de beste en zeer aan te raden
REACTIE VAN AVANTI KEUKENS
Dag Jan Koning. Bedankt voor uw mooie reactie. We hebben als keukenleverancier wat mooie foto's mogen maken. Bij deze willen we die delen. Gr. Alfred van Wijngaarden
+ Toon extra foto van Avanti Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Faber op zaterdag 1 apr 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en zijn prima geholpen door Kees. Hij nam alle tijd om onze wensen te verwerken in de keuken die wij voor ogen hadden. Dat er zoveel bij komt kijken hadden we niet verwacht. Alles werd tot in de puntjes verwerkt in de 3D tekening. Het voorwerk (zoals oude keuken eruit, leidingen verleggen, afsluiten gas, verlaagd plafond met spotjes) is prima uitgevoerd door een bedrijf waar Avanti mee samenwerkt. De keuken plaatsen was maatwerk en is met veel geduld uitgevoerd op een nauwkeurige wijze. De barkrukken konden niet op tijd geleverd worden, maar we kregen tot die tijd barkrukken uit de showroom. Dat was een goeie service. We zijn superblij met onze nieuwe keuken! Wij kunnen Avanti aanbevelen mocht u op zoek zijn naar een nieuwe keuken!
FOTO VAN FABER
Keuken zoals voor ogen
Reactie of foto toevoegen
“Wow”
Door Jan en Kitty op maandag 20 mrt 2017 '17
Bij binnenkomst in de showroom, krijg je meteen het wow-gevoel. Zeer vriendelijk ontvangen aan de receptie, je krijgt meteen het gevoel dat je welkom bent. Je krijgt de tijd, om alles rustig op te nemen, zonder dat een verkoper zich aandringt. Op een gegeven moment, heb je meer advies nodig, en dan staat een verkoper je zeer vriendelijk te woord. In ons geval, Stefan Pullen. Hij nam alle tijd voor ons, en nam ons mee in de mogelijkheden die betrekking hadden op onze keuken. Hij gaf zeer goed advies, en dacht zeker met ons mee. Met behulp van een prachtig tekenprogramma werd onze keuken zichtbaar. Tekening en prijsopgave kregen we mee, er werd nog geen beslissing genomen, omdat ons budget iets werd overschreden. s'avonds om half elf kregen we zelfs nog mail van Stefan, met enkele wijzigingen om ons budget te drukken, wat dacht hij mee, geweldig. Na de bestelling wilde we nog iets wijzigen, en meldde ons weer in de showroom. Stefan was niet aanwezig, maar zijn collega Alfred van Wijngaarden, nam dezelfde service over, wat een een geweldig team hebben ze daar. Vorige week is de keuken geplaatst door Arno en John, en we moeten zeggen, dat ook zij weer geweldig werk hebben geleverd. Onze droomkeuken is een plaatje geworden, wat hebben zij netjes, secuur en klantvriendelijk de keuken geplaatst. Al met al een dikke pluim voor Avanti Keukens in Kesteren. We kunnen iedereen aanraden, om daar voor een keuken te gaan kijken.
FOTO VAN JAN EN KITTY
Plaatje van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke afspraken”
Door Jolanda Hardeman op vrijdag 17 mrt 2017 '17
Erg prettig geholpen, ze denken echt met je mee, je wordt super verwend met heerlijke hapjes. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen. Zoals hun slogan is Afspraak is Afspraak! Leuk dat je tijdens het bedenken je keukenidee al op een scherm ziet. Ook het plaatsen ging super! twee vriendelijke mannen die af en toe met een goed idee kwamen en alles ging in overleg!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Familie Jansen Oss op maandag 13 mrt 2017 '17
Onze dochter heeft 2 jaar geleden een keuken bij dit bedrijf gekocht en was en is nog meer dan tevreden over de service. In november zijn wij naar een keuken wezen kijken bij Avanti en hebben er ook een gekocht. Begin maart 2017 is deze geplaatst. Wij hebben de plaatsing als zeer plezierig ervaren en op een schaal van een tot tien krijgt Avanti een dikke 10. De monteur was zeer ervaren en een groot vakman. Ook had hij over een aantal zaken nog praktische oplossingen. Avanti verdient alle lof voor de uitvoering. Zeker de telefoontjes als de monteur door file het afgesproken tijdstip of de levering, ook door file, een 30 tal minuten vertraging had.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2017: De hele prettige manier waarop we geholpen werden door Jasper Verhaar bij het kopen van de keuken. Jasper heeft prima met ons meegedacht en ook zijn nuttige tips kwamen goed van pas. Fam. Jansen Oss.
FOTO VAN FAMILIE JANSEN OSS
Keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door van Kleef op zondag 12 mrt 2017 '17
Een keuken kopen bij AVANTI heeft niet alleen de keuken van jouw dromen als resultaat, maar de mensen van AVANTI geven je ook het gevoel dat je iets speciaals hebt gekocht. Meerdere malen terug geweest om definitief onze keuze te bepalen. We zijn geholpen door de altijd enthousiaste Jasper die, geholpen door zijn collega's van orderverwerking en installatie, ons een keuken op maat kon aanbieden. Voor de tegels konden wij niet slagen bij AVANTI, maar het was geen probleem om de door ons geleverde Friese witjes met afbeelding van koeien aan te brengen. De installateurs, Joost, Rob en Bas, van AVANTI waren correcte en aardige mannen, maar bovendien vakbekwaam en zorgvuldig. Alles werd schoon en opgeruimd na installatie achtergelaten. De medewerkers van AVANTI staan voor de volle 100% achter hun product en zijn er trots op. Zelfs tijdens de installatie was het een kleine moeite om een door ons extra gewenst item te laten brengen. AVANTI is een keurige keukenleverancier, waarbij je van het begin tot het eind weet waar je aan toe bent. Onze complimenten en wij wensen AVANTI en haar medewerkers een mooie toekomst toe.
Reactie of foto toevoegen
“Echt aan te bevelen”
Door Linda en John Versteeg Veenendaal op vrijdag 10 mrt 2017 '17
Ontzettend goed geholpen en later was er iets met de kasten een goede oplossing gevonden. We twijfelde later met de kleur hout van de keuken en uitgezocht later toch weer terug gekomen op de eerste kleur en helemaal geen probleem ik voelde me schuldig maar ze zeiden je kunt nu nog veranderen ze bleven even vriendelijk echt super.En de keukenmonteur werkte enorm netjes en met goede ideeën hele fijne man heeft ons goed geholpen echt om aan te bevelen om u keuken daar te kopen echt waar. tenslotte koop je niet iedere dag een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johan op donderdag 9 mrt 2017 '17
Tijdens de aankoop van onze keuken is ruim de tijd genomen om ons te informeren over de mogelijkheden. Veel keuze en in de showroom is het op basis van de getoonde keukens en stalen mogelijk om een goed beeld te vormen. Vriendelijke en deskundige verkoper. De montage verliep ook erg soepel. Op tijd, in goed overleg en oog voor detail. Daarnaast werkten de beide heren erg netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Ik zou het iedereen adviseren”
Door metin kara op zaterdag 25 feb 2017 '17
onze keuken bij Avantie keukens gekocht op advies van kennissen . we werden vriendelijk ontvangen alles duidelijk uitgelegd en samen overeengekomen over een nette prijs. netjes ingemeten we hadden nog wat vragen die zijn netjes beantwoord. achteraf nog wat extra besteld dat was geen probleem . bij de levering van de keuken is netjes gebeurd ,ook bij installatie is het super gegaan netjes de verpakkingsmateriaal door hun afgevoerd en alles samen met de monteur nagelopen uitleg gehad over de apparatuur en me handtekening gezet voor oplevering . de monteurs waren nette jongens, behulpzame, vakbekwaam. ik zou iedereen Avantie keukens adviseren .
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Rien van Viegen op dinsdag 14 feb 2017 '17
Avanti keukens heeft op het kennis en trainingscentrum voor autisme, Buitenhorst te Bennekom, een mooie combi van 4 keukens geplaatst voor onze trainingsdoeleinden. Avanti dacht geweldig mee in prijsstelling van de keukens en stuurden voor de installatie van het geheel een fantastische monteur. Er ging echt niets verkeerd en het hele proces liep op rolletjes. Nu staat er ook echt een mooi en nuttig geheel waar we jaren plezier van kunnen gaan beleven. Fantastisch !!!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Chris van der Beek op dinsdag 31 jan 2017 '17
Ook bij ons niets dan lof. Bij Avanti terecht gekomen nadat we over hen gelezen hadden op qasa.nl. Niets is gelogen en alles wordt correct afgehandeld. Van bespreken in de winkel, alles opnemen bij ons thuis, plaatsen van de keuken tot de nazorg achteraf. Top!
FOTO VAN CHRIS VAN DER BEEK
Keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Peter Verhoeven op woensdag 25 jan 2017 '17
In de showroom hebben we erg goede informatie gekregen, al onze wensen konden in ons budget gerealiseerd worden. Opdringerig waren ze zeker niet. De keuken zelf is door de monteurs perfect geplaatst. Met hoge nauwkeurigheid is de keuken geplaatst, en ook naar onze wensen werd gevraagd.Alles is geplaatst zo als het moet, alles mooi recht, en het aanpaswerk is tot op de millimeter precies aangepast. Complimenten aan Avanti Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Familie Vos op dinsdag 24 jan 2017 '17
We kwamen ons oriënteren over een keuken. We hadden ons er nog niet echt in verdiept, maar aan het einde hadden we een keuken gekocht. We werden heel vriendelijk ontvangen. Even rustig rond gekeken. Daarna kregen we uitleg over het bedrijf. Na dit gesprekje kwam er een verkoper. Onder het genot van een kopje koffie/thee hebben we het gehad over de keuken. Wat we wilden en wat niet. Daarna met de verkoper rond gelopen. Het moest een landelijke keuken met warmte zijn en makkelijk in onderhoud. Terug bij de computer werd er een 3d ontwerp gemaakt. Aan het einde van alles hadden we de keuken compleet. We gingen met een goed gevoel naar huis. Dit alles was op zaterdag. Maandag een mail van Avanti?! Een aanpassing van ons ontwerp. Op weg naar huis had de verkoper nog nagedacht over ons ontwerp en vond dat er wat aangepast "moest" worden voor een robuuster geheel. Helemaal super. Later nog terug geweest om te kijken welke vloerkleur het beste erbij paste. Dezelfde verkoper hielp daarbij. Alles werd bij elkaar gezocht voor één geheel. Paar weken later wilden we tegeltjes hebben. Ook hierbij werd alles weer bij elkaar gezocht

Een paar weken later werd alles netjes opgemeten. In de 2e week van januari werd de keuken geplaatst. Nette mannen die de keuken kwamen plaatsen. Helaas was er wat beschadigd door het vervoer (waar gebeurd dat niet?) , maar de volgende dag werd er al weer nieuw geleverd. Helaas ook een gedeelte verkeerde tegels maar dit werd gelijk opgelost. De verkoper had beloofd dat als ze weggingen er alleen een doekje door de keuken moest en dat hij dan klaar was. 3 dagen zijn ze bezig geweest en inderdaad de keuken was klaar zoals beloofd. Onze ervaring is super goed. Mochten we in de toekomst weer een keuken nodig hebben dan weten we Avanti weer te vinden.
FOTO VAN FAMILIE VOS
Nieuwe keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Avanti”
Door A.F. van der Wiel op maandag 23 jan 2017 '17
Wij hebben een compleet nieuwe keuken met inbouwapparatuur bij AVANTI gekocht. Wij zijn hierover zeer tevreden. Tijdens ons bezoek aan de zeer gevarieerd ingerichte showroom werden wij op een prettige manier ontvangen en het overleg over de aan te schaffen keuken is op een constructieve wijze verlopen. Er werd veel aandacht geschonken aan de wensen van ons en wij werden voorzien van een deskundig advies. Ons werd alle ruimte gegeven om onze ideeen met de adviseur te bespreken en waarbij niets werd opgedrongen. De klant wordt hier nog behandeld en benaderd zoals het hoort. De afspraken die gemaakt zijn werden voor 100% nagekomen. De aflevering is correct door vakkundig personeel uitgevoerd en heeft op het afgesproken tijdstip plaatsgevonden. Tijdens de plaatsing van de keuken was er een zeer goede communicatie tussen ons en de monteurs. Het personeel werkte zeer netjes en beperkte de overlast voor ons als bewoners tot een minimum. Zowel de service als de kwaliteit van dit bedrijf staan op een zeer hoog niveau en kunnen als uitstekend worden gekwalificeerd. Wij zijn erg blij met de aangekochte keuken en gebruiken deze met veel plezier. Wat de financiele zaken betreffen kan niet anders worden gezegd dat AVANTI de opgemaakte offerte en de daaruit voortvloeiende nota zeer transparant heeft opgesteld en voorzien heeft van duidelijke specificaties. Het bedrijf hanteert daarom terecht de slogan: "Afspraak is afspraak". Wij hebben zeer goede ervaringen met AVANTI en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door De Wild op zaterdag 21 jan 2017 '17
Het aanvoelen van de wensen van de klant en vertalen naar een keuken daarin blinkt Avanti Kesteren uit ! Verkoper Pieter voelde direct aan wat onze (kritische) wensen waren er vertaalde deze naar onze Landelijke droomkeuken. Ook installateurs Arno en Rob namen de tijd om ook tijdens plaatsing nog aan de wensen van ons te voldoen, alles in overleg, met een prachtige droomkeuken als resultaat. En inderdaad afspraak is afspraak, niets is te veel, persoonlijke aandacht voor de klant, geen koehandel bij het maken van de prijs, en het leveren van een top kwaliteit keuken. Aanrader, wat een fijn bedrijf is dit ! Avanti bedankt !
FOTO VAN DE WILD
Landelijke droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken voor heel scherpe prijs”
Door Bertus van 't Slot op dinsdag 17 jan 2017 '17
Ik wil graag bij deze Avanti aan een ieder aanbevelen. Wij hebben een nieuwe keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht en zijn na een jaar zeer tevreden.
Vanaf het moment we de winkel binnenliepen klikte het direct tussen de verkoper en ons. De sfeer binnen, de relatie tussen verkopers, alles liep soepel en laagdrempelig. We zijn 2 keer op gesprek geweest en nadien besloten tot tekenen.
Verder bleek na het tekenen dat er van alles mogelijk was en tot het laatste moment tot produceren van de keuken was het mogelijk een wijziging aan te brengen waar we ook gebruik van gemaakt hebben, en wat ook met levering in een keer goed was.

De keuken zelf is wat ons betreft kwalitatief zeer goed. Alle laden en deuren voelen zeer degelijk aan, ogen robuust en zijn zoals beloofd tijdens het verkoop gesprek. Qua apperatuur hebben we naar mijn inzien deskundig advies gekregen want alles werkt naar verwachting die geschept is tijdens ons gesprek. ( ook het nalezen van reviews op internet correspondeerde met wat gezegd was). Als laatste punt wil ik noemen dat de prijs-kwaliteit verhouding naar mijn inzien heel goed is. Ik heb verschillende vergelijken gedaan en naar mijn mening heb ik een goede keuken voor een hele scherpe prijs!

Al met al zijn we zeer tevreden over avanti en zal, als ik ooit een nieuwe keuken nodig heb daar zeker terugkomen.
Ik kan iedereen avanti van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en kwaliteit”
Door Ellen Spierings op zondag 15 jan 2017 '17
Via internet toevallig op de site van Avanti Keukens gekomen. Zonder afspraak naar Kesteren gegaan, waar we met koffie werden ontvangen en de showroom konden bekijken. Mochten we vragen hebben dan moesten we het even laten weten. We hadden een kleine compacte keuken nodig waar het puzzelen was om de benodigde apparatuur te plaatsen. Verkoper Jasper Verhaar maakte tijd voor ons vrij en maakte een mooie tekening van de keuken met daarbij behorende offerte. Totaal geen opdringerig gedrag en alle tijd om vragen onzerzijds te beantwoorden. Na enige aanpassingen keuken gekocht en wij kregen een map mee met daarin tekening, offerte etc. Vanaf dit moment per mail of telefonisch constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Keuken werd op de juiste dag afgeleverd, monteur Rob heeft keuken keurig geplaatst (de waterpas werd standaard gehanteerd) en na installatie belde Jasper of alles naar wens was geweest. Ondanks dat het een kleine keuken was (ook qua aankoopbedrag) hebben wij een hele goede begeleiding gehad en zijn wij uitstekend geholpen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Avanti keukens, en het personeel doet er alles aan om dit waar te maken. Wij hadden voor aankoop veel goede recensies gelezen en kunnen deze alleen maar bevestigen. Heeft u een keuken nodig, dan hoeft u niet langer te aarzelen, u bent hier op het juiste adres!
Reactie of foto toevoegen
“Veel geduld”
Door Marleen op donderdag 5 jan 2017 '17
Met heel veel geduld ben ik vakkundig geholpen bij het kiezen van apparatuur, kasten, lades, werkblad, enz. Geen druk, alle ruimte om diverse keren terug te komen en het plan te herzien. Geen gedoe met onderhandelen over de prijs. Daarnaast een top service. Zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door Rob en Marian op woensdag 28 dec 2016 '16
Na lang rondkijken bij diverse, landelijk opererende, keukenbedrijven kwamen wij terecht bij Avanti keukens in Kesteren. de 1e keer ging ik alleen even kijken en werd ontvangen door Alfred van Wijngaarden. Of hij wat kon tekenen en wat dat dan ongeveer kost. Dit bezoek gaf aanleiding voor een 2e bezoek samen met mijn vrouw. Bij het 3e bezoek hebben wij een keuken besteld. Maar zijn zeker nog 3 keer terug geweest omdat we weer wat anders wilde. Niks was teveel. Alles kon en nooit was er druk om te beslissen. Laat staan: als u vandaag beslist krijgt u ...korting.
En Alfred? Iedere keer ontving hij ons met een grote smile. Met koffie (en ijs in de zomer) en koffie (met oliebol) bij onze laatste wijziging. En de montageploeg: TOP!
Dus: ben je in de markt - ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagde Aankoop”
Door W.J. Jansen op dinsdag 27 dec 2016 '16
Slechts drie kwartier voor de kerstsluiting van 2016 hadden wij met grote spoed materialen nodig en een monteur om één en ander direct aan te sluiten. Op mijn telefoontje werd er gereageerd met de positieve opmerking: "Wij houden wel van een uitdaging!" Ik reed meteen naar de showroom in Kesteren en werd zelfs ontvangen met jus d'orange en oliebollen. Na het afrekenen van de materialen reed de bedrijfsleider zelf achter mij aan om persoonlijk de benodigdheden bij mij thuis aan te sluiten. Een fantastische service, waarmee wij enorm geholpen waren!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gedaan”
Door Henk Vos op maandag 26 dec 2016 '16
Maatwerk mogelijk. Netto prijzen. Zeer klantvriendelijk op alle niveaus binnen dit bedrijf. Flexibel. 14 dagen schuiven omdat de aannemer het niet redde bleek mogelijk. Installateurs in vaste dienst. Monteur Joost heeft een perfect produkt opgeleverd. Dat levert dan ook volkomen terecht deze beoordeling op
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Hans en lida leppers veenendaal op vrijdag 16 dec 2016 '16
In augustus naar de showroom geweest geweldig geadviseerd door alfred. Daardoor gelijk de knoop door gehakt om tot de aankoop over te gaan. Paar weken later kwam gijs de keuken in meten en die gaf ook veel tips over hoe en wat en op 7 december was het zover plaatsen ging beginnen. John en anton waren de monteurs wat een vakmannen in 3 dagen was de keuken geplaatst deze zaak is in een woord Geweldig achteraf bleek de kraan te lekken binnen een week verholpen ook weer top dus bevelen wij deze topzaak aan
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Gijs Heij op woensdag 30 nov 2016 '16
Uitstekende communicatie,meedenkende monteurs eigenlijk wat je wil verwachten als je een nieuwe keuken koopt. Een Dikke plum voor de organisatie wij komen graag nog evens terug. Wit kunnen u dit bedrijf met een gerust hart aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Richard en Margo Zirkzee op woensdag 30 nov 2016 '16
Wij hebben net 2 maanden de nieuwe keuken en zijn zeer tevreden over Avanti. Via via zijn wij aan Avanti gekomen en na wat reviews gelezen te hebben zijn wij zonder afspraak naar Kesteren gegaan. Wij zijn daar prima ontvangen en werden door adviseur Pieter van Tuijl geholpen. Pieter heeft ons meer dan uitstekend door het proces geholpen, waarbij hij echt vanuit de klant dacht. Wij kregen alle ruimte om over dingen na te denken, zonder opdringerig te zijn, met als eindresultaat een droomkeuken. Na het zetten van de handtekening tot en met het plaatsen van de keuken liep gesmeerd. Anton met andere collega's hebben bij ons de keuken zeer vakkundig geplaatst. Na het plaatsen van de keuken waren er nog een paar kleine dingen die veranderd moest worden en dit hebben ze op een later tijdstip fantastisch opgelost. De service en communicatie is perfect bij Avanti. Het is duidelijk dat Avanti er alles aan doet om klanten tevreden te stellen. Avanti zal ik dan ook aanraden bij andere mensen die een keuken willen aanschaffen.
FOTO VAN RICHARD EN MARGO ZIRKZEE
Reactie of foto toevoegen
“Nog altijd tevreden”
Door A de Wit op dinsdag 22 nov 2016 '16
Al 7 jaar gebruiken wij met veel plezier een keuken van Avanti (Kesteren) van zeer goede kwaliteit en super service. De slogan van Avanti "Afspraak is Afspraak" klopt, wat ons betreft, perfect. Installatie was snel, vakkundig en netjes.
FOTO VAN A DE WIT
Al 7 jaar keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rene en Esther Karens op woensdag 16 nov 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwe woning een schitterende keuken gekocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Naast 'schitterend' is onze keuken ook uniek doordat we de opstelling geheel op maat en naar onze wensen hebben kunnen laten samenstellen. Tijdens de verschillende bezoeken en gesprekken in de mooie showroom van Avanti Keukens in Kesteren zijn wij door de goede adviezen en ruime keuze tot een prachtig resultaat gekomen. Terugkijkend op de periode vanaf het eerste oriënterende bezoekje t/m de laatste service na de plaatsing, zijn wij zeer tevreden. Als u op zoek bent naar kwaliteit voor een goede prijs en daarbij uitstekende service wenst, dan kunnen wij uit ervaring Avanti Keukens van harte aanbevelen!
FOTO VAN RENE EN ESTHER KARENS
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Marco op dinsdag 15 nov 2016 '16
Aangetrokken door een zeer goede recensies op internet naar de showroom in Kesteren vertrokken om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken. Ik werd vriendelijk ontvangen, showroom heeft voldoende aanbod en verscheidenheid in keukens, een witte moderne hoogglans keuken was mijn favoriet en maakte een afspraak. Het gesprek met de adviseur verliep ontspannend, geen stress om een scherpe prijs te onderhandelen, deze zijn vast scherp en wat mij ook aansprak is alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt voor advies, verkoop, transport en montage. Garantie op apparatuur 5 jaar. Kortom totaal geen stress om randzaken en tijdens het gesprek kunnen richten op het samenstellen van de keuken, waar het tenslotte om gaat. Mijn wensen en budget aangegeven en vrij vlot was er al een opzet zichtbaar op het beeldscherm, tussentijds voorzien van koffie en gebak. Ik ging huiswaarts met een offerte en wat folders, thuis bestudeerd en na wat vlotte mailwisselingen voor fine tuning in Kesteren getekend voor de order. Ik kreeg een mooi geplastificeerde afbeelding van de keuken op A3 formaat mee naar huis en mocht een ram op de grote bel geven, superleuk! Levertijd werd vastgesteld en een korte periode voor levering was men zo flexibel om op mijn verzoek de levering en montage een aantal dagen te verplaatsen. Keuken kwam op de afgesproken tijd. Montage op de daaropvolgende dag was een feest om te zien, hoe vader en zoon op elkaar ingespeeld zijn, voorzag de mannen van koffie en ze gingen als een speer. Ze begonnen om half 8 en om half 5 waren ze klaar, echt super! Adviseur is ook zeer betrokken met de klant, belde mij voor en na levering van de keuken, een zeer vriendelijke man die Jaap. Kortom een dikke pluim voor Avanti Keukens! Een trotse keukengebruiker uit Arnhem.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Ingrid en Raymond op donderdag 27 okt 2016 '16
Wij hebben onze keuken bij Avanti in Kesteren gekocht. De adviseur nam de tijd voor ons, dacht goed mee, opperde ideeen en was erg deskundig. Hij begreep onze wensen en deed zijn uiterste best om dat in ons budget voor elkaar te krijgen. Wat ons ook aansprak tijdens dit gesprek was dat er ook ruimte was voor een praatje tussendoor. De sfeer was ongedwongen en dat is prettig. Wij werden via mail en telefoon op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling. De keuken werd vakkundig ingemeten door een monteur. De monteur die de keuken heeft geplaatst was fantastisch. Zeer vakkundig, vriendelijk, werkt ontzettend netjes, dacht goed mee als er toch iets was (zo was onze tegelvloer te kort gelegd en dat werd keurig opgelost door de poten te verplaatsen en de plint naar voren te halen) en het was nog gezellig ook om hem in huis te hebben. Kortom, zeer dik tevreden, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Avanti Keukens
aKesteren , Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren, tel 0488 - 47 44 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.