Feedback
9,5

De Keukenmakery

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
dekeukenmakery.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Keukenmakery
Handgemaakte keukens met karakter
Ieder mens is anders. We hebben allemaal onze eigen smaak en voorkeuren. Droomt u ook van een keuken die helemaal bij u past? En die het trotse middelpunt vormt in uw interieur? Welkom bij De Keukenmakery in Barneveld. Wij zijn specialist in handgemaakte keukens op maat. Robuust, karaktervol, uniek.

Wij monteren graag maatwerk bij u. We bedenken, schetsen en zweten hiervoor altijd eerst in de werkplaats en showroom in Barneveld.

Van ontwerpen tot en met plaatsen
Wat u van ons kunt verwachten? Vakmanschap, precisie en passie voor het ambacht. Bij ons rollen de kasten niet van de band; we maken ze met de hand. Dat doen we met degelijke materialen, voor een sterke uitstraling en een duurzame kwaliteit. Zelfs het schilderen doen we desgewenst met de hand.

Van ontwerp tot en met plaatsing werken we nauw met u samen. U heeft één aanspreekpunt; wel zo prettig. En wilt u bijpassende meubels, badkamermeubels of kastenwanden? Ook die maken we graag voor u.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking in onze ruime showroom (en een kijkje in onze werkplaats).
Ervaringen
Er zijn 24 ervaringen over De Keukenmakery. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren17 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 22 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, planning, prijs, service
“Keuken voor kantine”
Door Hoeflon op dinsdag 30 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij de Keukenmakery. Ze hebben ons geholpen met een prachtig ontwerp! Het is een keuken voor in de kantine van ons bedrijf en we hebben dagelijks plezier van deze prachtige en praktische keuken..
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door W. Fokker op dinsdag 23 okt 2018 '18
De Keukenmakery heeft ons een keuken geleverd. Waarbij nadrukkelijk rekening is gehouden met de wensen die wij hadden. Dit in combinatie met de gegeven praktische adviezen hebben tot een mooi resultaat geleid.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi stuk vakwerk”
Door Familie J. Snel op donderdag 18 okt 2018 '18
In 2017 hebben wij een prachtige keuken gekocht bij de Keukenmakery. Nog steeds hebben wij er heel veel plezier van. Toen wij ons gingen oriënteren op een nieuwe keuken hadden wij een heel ander beeld dan wat het uiteindelijk geworden is. Dankzij het uitstekende advies van vader en zoon VD Brink hebben we een keuken gekocht die nog meer aansloot bij onze wensen. Wat voor ons een extra voordeel is geweest, is dat de firma onze complete verbouwing van de woonkamer heeft geregeld van het stucwerk tot het allerlaatste plintje. Qua prijs is de Keukenmakery niet de goedkoopste, maar je krijgt er een mooi stuk vakwerk voor terug waar wij iedere dag opnieuw veel plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie”
Door Familie H.W. Hardeman op dinsdag 16 okt 2018 '18
Wij hebben de keuken in ons nieuwe huis gerenoveerd. Dwz de bestaande keukenkastjes gebruikt, met een nieuwe opstelling, nieuwe kastdeurtjes en een nieuw blad. Er werd goed meegedacht en advies gegeven. Super fijn geholpen!! Keurig geleverd!! Echt een aanrader......
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door Dolly van den Akker, Nijkerk op donderdag 11 okt 2018 '18
Wij hebben en fantastische keuken bij de Keukenmakery op maat laten maken. Het zal geen makkelijke klus voor hen zijn geweest maar alles ging rustig maar toch zakelijk. Elke dag weer gebruiken we deze keuken met plezier. Een bedrijf om aan te raden! Op hun eigen site staan er mooie foto's van onze keuken afgebeeld!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en prijsverhouding is super”
Door Ruiter - de Jong op woensdag 10 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken bij de keukenmakerij gekocht, veelvoudige opties, alles wordt overlegd en besproken, afspraken komen ze na. Daarna zelfs ook ruime service, voor vragen of iets dergelijks altijd wordt men geholpen. Kwaliteit en prijsverhouding is super, dan ook nog erbij te bedenken dat het ambachtelijk hand gemaakt is. Kortom super.
FOTO VAN RUITER - DE JONG
Keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Henk en Hennie Bronkhorst op dinsdag 9 okt 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Goed advies en service gekregen. Keurige afwerking! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en inbouwkast”
Door Gert Bronkhorst op woensdag 3 okt 2018 '18
Keuken en inbouwkast bij heb gekocht. het team dat dit verzorgt is goed op elkaar ingespeeld iedereen doet waar hij goed in is. Ik zou iedereen aan raden om daar naar toe te gaan handgemaakt alles tot de laatste millimeter naar wens. voor bijna de zelfde prijs als een fabrieks keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenfronten”
Door Van de krol op dinsdag 2 okt 2018 '18
Nieuwe keukenfronten op onze bestaande keuken laten maken. echt super mooi met de hand geschilderd erg goede kwaliteit! Denken goed met de klant mee wat mogelijk is ! Dus echt een aanrader
FOTO VAN VAN DE KROL
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door fam Bor op maandag 1 okt 2018 '18
De Keukenmakery kunnen wij van harte aanbevelen! Prima bedrijf met leuke mensen. De eigenaar werkt met zijn zoons en het zijn absolute vaklui. Wij hebben onze hele keuken laten maken en plaatsen. Daarbij hebben ze nog een een grote boerenkast in dezelfde stijl als de keuken gemaakt, waar de koelkast in verstopt zit. Ook hebben we een kast-en-suite op de grens van de kamer en de keuken in dezelfde stijl laten maken, waardoor de schuifdeuren mooi uitkomen. Prijs / prestatieverhouding prima.
FOTO VAN FAM BOR
Keuken en meubels in stijl
Reactie of foto toevoegen
“Prettige mensen”
Door Corina Bregman-Straver op maandag 1 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken en kamer en suite laten maken. Er werd goed meegedacht met ons over mooi maar ook praktisch indelen. Het zijn prettige mensen om in huis te hebben als ze aan het werk zijn. Ik was heel lang niet uit over de kleur van de keuken maar daar deden ze niet moeilijk over en uiteindelijk is het resultaat helemaal naar ons zin. Er staat een degelijk en duurzaam product.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Maartje Berkelmans op maandag 1 okt 2018 '18
De Keukenmakery heeft prachtige binnenluiken voor ons gemaakt. Zij hebben goed meegedacht, goede oplossingen voor praktische problemen gevonden en zeer netjes gewerkt. Wij zijn heel erg blij met het resultaat.B
FOTO VAN MAARTJE BERKELMANS
Binnenluiken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door D. van Ee op maandag 1 okt 2018 '18
Wij hebben ca. 6 jaar geleden een handgemaakte keuken gekocht bij de Keukenmakery. Toen waren wij al zeer tevreden over het product, de klant bejegening, service, kortom alles! geen enkel min punt. nu moest er een onderdeel worden vervangen (normale slijtage) wat ook weer snel en correct werd opgepakt! Kortom ik beveel zowel het product als de mensen van de Keukenmakery van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Nette uitvoering”
Door Fam W. Pater op zaterdag 29 sep 2018 '18
Wij hebben bezoek laten brengen door Keukenmakery, keuken was te goed om helemaal te vervangen. De Keukenmakery stelde voor om de deuren en scharnier te vervangen. Dit is netjes uitgevoerd, waardoor het lijkt een hele nieuwe keuken te hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Koos en Els, Arnhem op zaterdag 29 sep 2018 '18
Wij hebben twee kastenwanden op maat in ons nieuwe huis laten maken. We zijn er heel blij mee. De Keukenmakery heeft goed meegedacht bij het ontwerp en de materiaalkeuze en het werk is prima en volgens plan uitgevoerd. Daarnaast hebben zij onze jaren-50 Pastoe tafel heel zorgvuldig gerestaureerd. Vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Gelijk een klik”
Door Fam. N.D.H.W. Drost op vrijdag 28 sep 2018 '18
Wij hebben in 2016 een keuken bij de Keukenmakery gekocht. Er was al een klik bij het eerste kennismakingsgesprek. Het hele vervolgtraject (met onze persoonlijke wensen en materiaalkeuzes) inclusief plaatsen is helemaal naar wens en verwachting verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenverbouwing”
Door R.F. Diets op vrijdag 28 sep 2018 '18
Vorig jaar heeft de keukenmakery bij ons een volledige keuken verbouwing naar alle tevredenheid uitgevoerd. De materialen, apparatuur en installatie verliep conform afspraak en optijd. Later hebben zij ook nog een keukenbank en tafel op maat gerealiseerd. Ook deze opdracht verliep volgens planning en afspraak. IK zou de keukenmakery zeker bij vrienden en collega's van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Paul Baan op donderdag 27 sep 2018 '18
Goed intake proces met persoonlijke aandacht. Keukenmakery levert goede materialen. De keuken werd professioneel geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Danielle op donderdag 27 sep 2018 '18
De Keukenmakerij maakt alles prima op maat, de service is uitstekend, afspraak is afspraak, het vakmanschap is perfect. We hebben onze nieuwe keuken in onze vakantie laten zetten. Bij terugkomst was de keuken keurig geplaatst, alles was opgeruimd en gepoetst (zelfs de wc) en er stonden heerlijke verse Barneveldse eieren in de koelkast. Het meedenken over de materialen, kleuren etc, was ook top, in een mooie en persoonlijke showroom. Kortom, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. van Drie op donderdag 27 sep 2018 '18
Onze eerste aankoop was een keuken, Later een kast voor in de hal en nu kort geleden een groot werkblad met ladenkasten, helemaal op maat gemaakt. Een goed en degelijk solide bedrijf. We zijn erg tevreden.
FOTO VAN FAM. VAN DRIE
Keuken met zwevende afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door C.v.d.Brink op donderdag 27 sep 2018 '18
Een keuken laten maken. zeer betrouwbaar komt afspraken goed na
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Tineke Heebink de koning op donderdag 27 sep 2018 '18
Wij hebben gekocht een prachtige keuken rn 2 grote kasten voor in onze winkel , wij zijn zo goed geholpen en meer .... ze liepen net een stapje harder , je voelt dat ze een familie bedrijf zijn en zo helpen ze je ook! behulpzaam en mee dekend en zeer vriendelijk op een fijne manier , wij hadden na een jaar door Mn eigen toe doen een beschadiging aan een deurtje en dat werd binnnen een week gemaakt. Wij zijn een zeertevreden klant
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Rudy & Erika van der Zande op donderdag 27 sep 2018 '18
Wij hebben met Gerrit en Martijn om de tafel gezeten voor onze nieuwe keuken, met hun inspiratie en ervaring hebben wij als resultaat een prachtige keuken gekregen waar we nog iedere dag heel blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaren”
Door S. Gerritsen op maandag 15 aug 2016 '16
Ervaren vakmensen en deskundig advies. We hebben een prachtige keuken die past bij ons huis uit 1850. In de showroom zijn veel verschillende stijlen te bewonderen waardoor het niet al te moeilijk is om een goed idee te krijgen van wat bij ons past.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens De Keukenmakery
aBarneveld , Bellstraat 21i, 3771 AH Barneveld, tel 0342 - 41 4 200
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.