Feedback
9,8

Avanti Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.avantipark.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Avanti Keukens
Ontdek onze collectie van meer dan 1500 m2 keukens. Onze eigen vakmensen ontzorgen u compleet met de nadruk op resultaat achter uw voordeur.

Enthousiast, betrokken team dat gaat voor uw prettige ervaring
Mooie keukens kopen kun je wellicht op meerdere plekken, maar bij Avanti Keukens realiseren we ons dat de aankoop van een keuken zich niet beperkt tot het moment dat u een handtekening zet. Ook in het traject na handtekening zijn we sterk. Gewoon, omdat dat in onze genen zit. Onze showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen is een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Ons enthousiaste, betrokken team gaat er helemaal voor om u een prettige ervaring te bezorgen. U merkt het al wanneer u bij ons de showroom binnenstapt. Onze medewerkers vinden het leuk om een prachtige keuken samen te stellen, die het antwoord vormt op al uw wensen, eisen en randvoorwaarden. Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit. En, vergeet niet ons uitgebreide assortiment vloertegels, zodat u uw keuken in een keer compleet kunt inrichten.

Sinds 2007 bouwt Avanti Keukens aan een goede naam in de Betuwe
DB Keukens wil graag een landelijke speler zijn op het gebied van keukens. Met onze vestigingen in Rijssen, Nunspeet, Goes en Sint-Annaland zorgden we in het verleden al voor stevige regionale dekking in Gelderland en Zeeland. Een showroom in Kesteren om dicht bij onze klanten in de Betuwe te zitten, vormt een logisch vervolg op onze ambities. En dus gingen de deuren van onze schitterende showroom op de eerste etage open in 2007. Sindsdien bouwen we hard aan onze uitstekende reputatie met het leveren van prachtige keukens en het zorgen voor uitstekende service. En dat lukt! Sinds de opening is Avanti Keukens gegroeid, mede dankzij onze lage, nettoprijzen, die we kunnen hanteren door grootschalige volume-import. En ook al zijn we een groot bedrijf, elke vestiging werkt op een kleinschalige manier. We willen graag de lijntjes kort houden, om perfect en effectief op uw wensen te kunnen blijven inspelen. En zo kunnen we onze slogan ook blijven waarmaken: ‘keukens met ‘n 9+’.

Al ruim 25 jaar een begrip
Avanti Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Avanti Keukens.


Ervaringen
Er zijn 350 ervaringen over Avanti Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren314 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Een dikke TIEN!”
Door Matthijs Vette op maandag 6 mei 2019 '19
Het begint al bij binnenkomst. Vriendelijk ontvangen, gelijk geholpen en een geurend kopje vers gezette koffie! Zeer goed opgestelde showroom, ruime keuze en alle mogelijkheden zichtbaar en ruim opgesteld. De vakkennis en het gemak waarmee direct je wensen zichtbaar worden gemaakt op een tekening... formidabel! Wij werden geholpen door Jasper. ook direct inzicht in de kosten met heldere uitleg. Een paar keer zijn we terug geweest en alle tijd werd er voor ons genomen. Kortom zeer plezierig. Dan komt de grote dag. De keuken wordt geleverd. Als je ziet hoe professioneel deze mensen zijn, dat geloof je bijna niet. Allereerst werd de volledige vloer afgedekt, voordat er iets naar binnen kwam. Staat gelijk in een bepaalde opbouw volgorde zodat de monteur de volgende dag efficiënt te werk kan gaan. Herman was onze monteur die twee dagen bij ons is geweest. Wat een vakman en een gezellig type. Een echte "pietje precies". Heldere uitleg nadien en alle karton en overige verpakking werd keurig meegenomen! Kortom AVANTI hartelijk dank voor jullie service en de prachtige keuken!
REACTIE VAN MATTHIJS VETTE
Top van Avanti Kesteren!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door J Meijer op donderdag 2 mei 2019 '19
Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
FOTO VAN J MEIJER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Garantie op een goed resutlaat”
Door Rianne op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na enig zoeken bij diverse keukenzaken zijn we uiteindelijk bij Avanti Keukens terecht gekomen. Hier werden we gastvrij ontvangen en het leuke was dat we onze keuken volledig zelf samen hadden gesteld. We hadden alleen een houtkleur uitgezocht die we mooi vonden en van daaruit hebben we de gehele keuken samen met Ilse Willemsen samengesteld. Nadat we officieel voor de keuken getekend hadden mochten we aan de bel klingelen waarop iedereen ging applaudisseren. Daarna mochten we ook nog een mooi presentje voor onze keuken uitzoeken. Kortom aan service geen gebrek! Ook bij de levering waren de monteurs heel netjes. Het enige minpuntje was dat we een koelkast met vriesvakje hadden aangevraagd en dat we een koelkast kregen zonder vriesvakje. Dit heb ik aangegeven en hier zijn ze nog mee aan de slag om de juiste koelkast te leveren. Ik zou zeggen kom gezellig naar Avanti Keukens! Dan heb je gegarandeerd een keuken die helemaal naar jou wensen word gemaakt:)
FOTO VAN RIANNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Marieke op woensdag 20 feb 2019 '19
Wij hebben de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Avanti, al een hele tijd geleden besteld bij Jasper. De keuken was bij montage al erg mooi geworden, en we zijn nog meer tevreden over de service daarna. Bij ons waren per ongeluk sommige van de greeplijsten in de verkeerde kleur besteld. Het was best een heel werk om deze allemaal te vervangen, maar dit is heel netjes gedaan door Berto. Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Monteurs en ook de planner (Adriaan) zijn allemaal heel vriendelijk en flexibel; fijn dat er ook na plaatsing heel goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Inductie kookplaat”
Door Henri van Klaveren/ Els Roelofs op donderdag 14 feb 2019 '19
Wij waren op zoek naar een inductie kookplaat van 90 cm. Bij meerdere zaken gekeken zonder resultaat. Tot we bij Avanti kwamen. Zowel de verkoop, levering en service zijn van een belachelijk hoog niveau. Zowel Alfred, Gerhard en Berto zijn gedreven, spontaan en bijzonder klantvriendelijk. We zijn uitermate tevreden over Avanti. Bedankt!
FOTO VAN HENRI VAN KLAVEREN/ ELS ROELOFS
Gemonteerde inductie kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Slot Exclusive op dinsdag 22 jan 2019 '19
Onze ervaring met Avanti is zeer goed. 3 jaar geleden een keuken bij Avanti aangekocht, na intensief gebruik was er 1 lade-geleider niet meer optimaal. Bij het sturen van een mailtje, werd ik door het vriendelijke personeel teruggebeld. Zelf heb ik nog aangegeven, dat de lade-geleider eventueel opgestuurd kon worden, maar ze kwamen liever zelf even langs. De monteur heeft dit netjes opgelost, en zelfs de overige deurtjes nog even opnieuw afgesteld. Bedankt Avanti voor de fijne keuken, en de perfecte service...
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over service bij keuken”
Door Carla Hendrikse op donderdag 27 sep 2018 '18
Vier jaar geleden een keuken bij Avanti gekocht. Ik kan niet anders zeggen dan goed advies etc. Alle tijd werd voor ons uit getrokken. De keuken is zonder problemen op tijd geplaatst en naar volle tevredenheid. Toen enkele maanden geleden de vaatwasser problemen bleek te geven en vermoedelijk al enige tijd tijdens het wassen stoom de kastjes begon aan te tasten. Hebben wij gemaild voor een monteur om het probleem op te lossen. In het mailtje terug werd duidelijk dat wij iedere keer bij het openen de vaatwasser maar moesten drogen alsof met het vochtprobleem dit al niet gedaan was. Ik was best teleurgesteld na alle goede ervaring die wij hadden gehad met Avanti. Nu vandaag is het probleem definitief verholpen nadat eerder de vaatwasser is gemaakt, door het opnieuw plaatsen van zowel zijkant als twee nieuwe deurtjes die aangetast waren door het vocht. Ik ben zeer tevreden over de service monteur die vakkundig de kastdeurtjes vervangen heeft en begrip had voor de hele situatie. Nu kan ik nog enige tijd genieten van mijn nog steeds prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Eran Maor op woensdag 25 jul 2018 '18
Naast de mooie keuken waren de service en nazorg van Avantikeukens geweldig en alle problemen dat ik had waren met persoonlijke aandacht en snel opgelost. Ik raad Avantikeukens zeer aan!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door R van der Breggen op dinsdag 24 jul 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Avanti. Bij de aankoop was de begeleiding zeer correct, kundig en vooral prettig. Keuken is Super netjes geplaatst. Helaas was onze meterkast achteraf niet geschikt voor de gekozen kookplaat. Avanti heeft ons toen uitgebreid geholpen door de nieuwe kookplaat terug te nemen en mochten wij een andere uitzoeken. Tijdelijk is er een leen kookplaat geplaatst. Echt geweldige service !!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Dorresteijn op maandag 30 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. In de showroom stonden veel keuken als inspiratie. Dit vonden wij erg fijn. Op die manier kan je verschillende dingen bij elkaar uitzoeken. We zijn erg goed geholpen. Vriendelijk personeel. De keuken werd in 3D tekening getekend. Op die manier hadden wij goed inzicht in onze toekomstige keuken. Alles ging in goed overleg en de keuken werd besteld. Een paar weken van tevoren konden wij aangeven wanneer wij de keuken geleverd wilden hebben. Toen die datum dichterbij kwam, ging dat bij ons nog niet lukken. Maar voor Avanti was het geen probleem om de keuken dan door te schuiven. Op het laatste moment zijn wij nog gewisseld van kraan en kookplaat. Ook dit was geen probleem. De kookplaat werd op tijd geleverd en de kraan niet. We kregen hiervoor een tijdelijke kraan. Zodra de nieuwe kraan binnen was, kregen wij hem gelijk. Goede service dus!! Mijn broer heeft de keuken geplaatst en alles was in orde. Wij hebben nu ontzettend veel plezier van de keuken!!!
FOTO VAN DORRESTEIJN
Ontzettend veel plezier van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan Rientjes op zaterdag 14 apr 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht. Je wordt er hartelijk ontvangen en goed voorgelicht over de mogelijkheden, dat hoeft beslist niet de meest kostbare te zijn.Ook in geval van garantie en service hebben we hele goede ervaringen met Avanti Keukens. Deze zaak is zeker een aanrader.

Eerdere ervaring van 7 oktober 2013: Je wordt al heel hartelijk ontvangen in de showroom, zeer goed ingelicht omtrent de mogelijkheden(men denkt met de klant mee!). Ze nemen de tijd voor je en bij eventuele vragen kun je altijd bellen of mailen,je wordt dan snel geholpen.Het inbouwen is ook prima verlopen, de monteur installeert alles perfect en met de nieuwste technieken! Echt helemaal top,ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service bij overgenomen garantie”
Door Trudy Damink-Toonen op zaterdag 14 apr 2018 '18
De vorige bewoner van ons huis heeft in april 2016 een nieuwe keuken laten plaatsen door Avanti keukens uit Kesteren. Wij zijn zeer tevreden over de service die Avanti biedt bij een evt klacht. Gisteren is er een nieuwe smetplint geplaatst, door monteur Berto. Hij heeft dit zeer deskundig gedaan. Berto is erg vriendelijk en denkt echt met je mee. Gaf ons goed advies.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds keurig na 7 jaar”
Door C.J. van der Sluijs op woensdag 7 feb 2018 '18
De gemaakte afspraken werden nagekomen,de keuken is 7 jaar geleden gezet en alles ziet er nog steeds keurig uit en werkt uitstekend,zelfs is er pas een lekkende kraan ( wat door verkalking kwam) keurig verholpen en dat was ook service
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig bedrijf”
Door Eric van de Lisdonk op woensdag 24 jan 2018 '18
Fantastische service, erg prettig personeel, vakmanschap en een eindeloos geduld met een veeleisende klant. Werkelijk niets te wensen over. Een voorbeeldig bedrijf.

Aanvulling ontvangen 24 januari 2018: De manier waarop een bedrijf omgaat met misverstanden of fouten vind ik de beste graadmeter om te bepalen of ze er goed in staan. Er waren vooraf een boel aandachtspunten (bestaande bouw) en daarbij is het in een enkel geval anders gelopen dan besproken cq verwacht. Daarop terugkomend is daar nooit moeilijk over gedaan, sterker nog: de enkele fout die is gemaakt werd ruiterlijk toegegeven en met ongekende voortvarendheid opgelost. Zodanig dat ik het alweer was vergeten toen ik deze review schreef. Vandaar deze aanvulling achteraf.
FOTO VAN ERIC VAN DE LISDONK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Megchelsen op donderdag 21 dec 2017 '17
Aardig en behulpzaam. En de keuken is perfect gezet!

Aanvulling ontvangen op 4 april 2018: Na paar maanden hebben we ook de service van Avanti als geweldig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Service nog nooit eerder gezien”
Door Daan op maandag 20 nov 2017 '17
Ik schrijf alleen een review bij bedrijven als ik totaal ontevreden of super tevreden ben. Bij Avanti keukens hebben wij topservice gehad, ongekend. Vooraf via deze site een goede keukenzaak gezocht vanwege de negatieve verhalen die ik heb gehoord over keukenzaken. Wij kwamen al snel uit bij Avanti en deze hoge verwachtingen zijn meer dan uit gekomen. Direct bij aanvang werden we vriendelijk geholpen door de verkoper Kees, die ontzettend goed met ons meedacht over de combinatie van symmetrie, budget en stijl. Ook de hele atmosfeer in de zaak was zeer fijn. Netto prijzen en alle tijd werd er voor je genomen met eerlijke heldere adviezen.

Tijdens de periode tot het installeren kwamen we nog wat kleine probleempjes tegen en ook hierin werden we goed ondersteund, geadviseerd en op de hoogte gehouden. Bij levering van de keuken bleken er een paar dingetjes te ontbreken en helaas in het blad kleine, maar aanwezige beschadigingen te zitten. Het verschil tussen Avanti en sommige andere zaken is dat deze problemen niet ontweken of weggepraat worden. De ontbrekende dingen werden later snel geleverd en door de professionele en vriendelijke monteurs hersteld. Vanwege de beschadigingen in het blad heeft Avanti keukens zelfs het volledige blad laten vervangen, inclusief smetplinten en het barretje om kleurverschil te voorkomen. Vanwege het ongemak door de tijd die er voor ons inzat heeft Avanti keukens ook nog een aparte ombouw laten maken voor de afzuigkap, geheel op hun kosten.

Ik raad iedereen in mijn omgeving nu ook Avanti keukens aan. Goede netto prijzen, prachtige keukens, zeer goede adviezen, vakmannen die de keuken installeren en een service/nazorg die ik nog nooit eerder ben tegengekomen bij een bedrijf.
FOTO VAN DAAN
Reactie of foto toevoegen
“Topervaring”
Door Sandra op vrijdag 21 jul 2017 '17
wat een topervaring. een super mooie kwaliteitskeuken en een super service. Wat een deskundigheid en tijd wordt er voor je genomen. Top een absolute aanrader!!
Op de foto de keuken die net is geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is mooi geworden”
Door Henni & Martin op woensdag 21 jun 2017 '17
Vanaf de eerste orientatie (december 2016) tot het opleveren (half maart 2017), is alles volgens afspraak verlopen. Ook na de aankoopdatum hebben we nog wijzigen waar ze niet moeilijk over deden en ze dachten heel goed mee. Het plaatsen ging netjes en in goed overleg door zeer vriendelijke en vakbekwame monteurs. Ook de service is uitstekend! De keuken is nog mooier geworden dan wij in gedachten hadden. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door A. Groeneveld op vrijdag 9 jun 2017 '17
Vanaf de eerste orientatie tot het opleveren, alles is volgens afspraak verlopen. Na de aankoopdatum mochten we nog vaak wijzigen waar ze niet moeilijk over hebben gedaan en goed meedachten. Alle wijzigingen zijn tot in detail goed uitgevoerd. Het plaatsen ging netjes en in goed overleg. Ook de service is uitstekend, een kleinigheid wordt zeer snel verholpen! De keuken is nog mooier geworden dan wij verwachten en zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Joke op vrijdag 14 apr 2017 '17
Ik ben absoluut tevreden met mijn Avanti keuken. Goed assortiment, duidelijk afspraken, verkoper dacht heel goed mee en de service is naderhand ook goed als er iets mis gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Faber op zaterdag 1 apr 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en zijn prima geholpen door Kees. Hij nam alle tijd om onze wensen te verwerken in de keuken die wij voor ogen hadden. Dat er zoveel bij komt kijken hadden we niet verwacht. Alles werd tot in de puntjes verwerkt in de 3D tekening. Het voorwerk (zoals oude keuken eruit, leidingen verleggen, afsluiten gas, verlaagd plafond met spotjes) is prima uitgevoerd door een bedrijf waar Avanti mee samenwerkt. De keuken plaatsen was maatwerk en is met veel geduld uitgevoerd op een nauwkeurige wijze. De barkrukken konden niet op tijd geleverd worden, maar we kregen tot die tijd barkrukken uit de showroom. Dat was een goeie service. We zijn superblij met onze nieuwe keuken! Wij kunnen Avanti aanbevelen mocht u op zoek zijn naar een nieuwe keuken!
FOTO VAN FABER
Keuken zoals voor ogen
Reactie of foto toevoegen
“Wow”
Door Jan en Kitty op maandag 20 mrt 2017 '17
Bij binnenkomst in de showroom, krijg je meteen het wow-gevoel. Zeer vriendelijk ontvangen aan de receptie, je krijgt meteen het gevoel dat je welkom bent. Je krijgt de tijd, om alles rustig op te nemen, zonder dat een verkoper zich aandringt. Op een gegeven moment, heb je meer advies nodig, en dan staat een verkoper je zeer vriendelijk te woord. In ons geval, Stefan Pullen. Hij nam alle tijd voor ons, en nam ons mee in de mogelijkheden die betrekking hadden op onze keuken. Hij gaf zeer goed advies, en dacht zeker met ons mee. Met behulp van een prachtig tekenprogramma werd onze keuken zichtbaar. Tekening en prijsopgave kregen we mee, er werd nog geen beslissing genomen, omdat ons budget iets werd overschreden. s'avonds om half elf kregen we zelfs nog mail van Stefan, met enkele wijzigingen om ons budget te drukken, wat dacht hij mee, geweldig. Na de bestelling wilde we nog iets wijzigen, en meldde ons weer in de showroom. Stefan was niet aanwezig, maar zijn collega Alfred van Wijngaarden, nam dezelfde service over, wat een een geweldig team hebben ze daar. Vorige week is de keuken geplaatst door Arno en John, en we moeten zeggen, dat ook zij weer geweldig werk hebben geleverd. Onze droomkeuken is een plaatje geworden, wat hebben zij netjes, secuur en klantvriendelijk de keuken geplaatst. Al met al een dikke pluim voor Avanti Keukens in Kesteren. We kunnen iedereen aanraden, om daar voor een keuken te gaan kijken.
FOTO VAN JAN EN KITTY
Plaatje van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Familie Jansen Oss op maandag 13 mrt 2017 '17
Onze dochter heeft 2 jaar geleden een keuken bij dit bedrijf gekocht en was en is nog meer dan tevreden over de service. In november zijn wij naar een keuken wezen kijken bij Avanti en hebben er ook een gekocht. Begin maart 2017 is deze geplaatst. Wij hebben de plaatsing als zeer plezierig ervaren en op een schaal van een tot tien krijgt Avanti een dikke 10. De monteur was zeer ervaren en een groot vakman. Ook had hij over een aantal zaken nog praktische oplossingen. Avanti verdient alle lof voor de uitvoering. Zeker de telefoontjes als de monteur door file het afgesproken tijdstip of de levering, ook door file, een 30 tal minuten vertraging had.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2017: De hele prettige manier waarop we geholpen werden door Jasper Verhaar bij het kopen van de keuken. Jasper heeft prima met ons meegedacht en ook zijn nuttige tips kwamen goed van pas. Fam. Jansen Oss.
FOTO VAN FAMILIE JANSEN OSS
Keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Avanti”
Door A.F. van der Wiel op maandag 23 jan 2017 '17
Wij hebben een compleet nieuwe keuken met inbouwapparatuur bij AVANTI gekocht. Wij zijn hierover zeer tevreden. Tijdens ons bezoek aan de zeer gevarieerd ingerichte showroom werden wij op een prettige manier ontvangen en het overleg over de aan te schaffen keuken is op een constructieve wijze verlopen. Er werd veel aandacht geschonken aan de wensen van ons en wij werden voorzien van een deskundig advies. Ons werd alle ruimte gegeven om onze ideeen met de adviseur te bespreken en waarbij niets werd opgedrongen. De klant wordt hier nog behandeld en benaderd zoals het hoort. De afspraken die gemaakt zijn werden voor 100% nagekomen. De aflevering is correct door vakkundig personeel uitgevoerd en heeft op het afgesproken tijdstip plaatsgevonden. Tijdens de plaatsing van de keuken was er een zeer goede communicatie tussen ons en de monteurs. Het personeel werkte zeer netjes en beperkte de overlast voor ons als bewoners tot een minimum. Zowel de service als de kwaliteit van dit bedrijf staan op een zeer hoog niveau en kunnen als uitstekend worden gekwalificeerd. Wij zijn erg blij met de aangekochte keuken en gebruiken deze met veel plezier. Wat de financiele zaken betreffen kan niet anders worden gezegd dat AVANTI de opgemaakte offerte en de daaruit voortvloeiende nota zeer transparant heeft opgesteld en voorzien heeft van duidelijke specificaties. Het bedrijf hanteert daarom terecht de slogan: "Afspraak is afspraak". Wij hebben zeer goede ervaringen met AVANTI en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en kwaliteit”
Door Ellen Spierings op zondag 15 jan 2017 '17
Via internet toevallig op de site van Avanti Keukens gekomen. Zonder afspraak naar Kesteren gegaan, waar we met koffie werden ontvangen en de showroom konden bekijken. Mochten we vragen hebben dan moesten we het even laten weten. We hadden een kleine compacte keuken nodig waar het puzzelen was om de benodigde apparatuur te plaatsen. Verkoper Jasper Verhaar maakte tijd voor ons vrij en maakte een mooie tekening van de keuken met daarbij behorende offerte. Totaal geen opdringerig gedrag en alle tijd om vragen onzerzijds te beantwoorden. Na enige aanpassingen keuken gekocht en wij kregen een map mee met daarin tekening, offerte etc. Vanaf dit moment per mail of telefonisch constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Keuken werd op de juiste dag afgeleverd, monteur Rob heeft keuken keurig geplaatst (de waterpas werd standaard gehanteerd) en na installatie belde Jasper of alles naar wens was geweest. Ondanks dat het een kleine keuken was (ook qua aankoopbedrag) hebben wij een hele goede begeleiding gehad en zijn wij uitstekend geholpen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Avanti keukens, en het personeel doet er alles aan om dit waar te maken. Wij hadden voor aankoop veel goede recensies gelezen en kunnen deze alleen maar bevestigen. Heeft u een keuken nodig, dan hoeft u niet langer te aarzelen, u bent hier op het juiste adres!
Reactie of foto toevoegen
“Veel geduld”
Door Marleen op donderdag 5 jan 2017 '17
Met heel veel geduld ben ik vakkundig geholpen bij het kiezen van apparatuur, kasten, lades, werkblad, enz. Geen druk, alle ruimte om diverse keren terug te komen en het plan te herzien. Geen gedoe met onderhandelen over de prijs. Daarnaast een top service. Zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagde Aankoop”
Door W.J. Jansen op dinsdag 27 dec 2016 '16
Slechts drie kwartier voor de kerstsluiting van 2016 hadden wij met grote spoed materialen nodig en een monteur om één en ander direct aan te sluiten. Op mijn telefoontje werd er gereageerd met de positieve opmerking: "Wij houden wel van een uitdaging!" Ik reed meteen naar de showroom in Kesteren en werd zelfs ontvangen met jus d'orange en oliebollen. Na het afrekenen van de materialen reed de bedrijfsleider zelf achter mij aan om persoonlijk de benodigdheden bij mij thuis aan te sluiten. Een fantastische service, waarmee wij enorm geholpen waren!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Richard en Margo Zirkzee op woensdag 30 nov 2016 '16
Wij hebben net 2 maanden de nieuwe keuken en zijn zeer tevreden over Avanti. Via via zijn wij aan Avanti gekomen en na wat reviews gelezen te hebben zijn wij zonder afspraak naar Kesteren gegaan. Wij zijn daar prima ontvangen en werden door adviseur Pieter van Tuijl geholpen. Pieter heeft ons meer dan uitstekend door het proces geholpen, waarbij hij echt vanuit de klant dacht. Wij kregen alle ruimte om over dingen na te denken, zonder opdringerig te zijn, met als eindresultaat een droomkeuken. Na het zetten van de handtekening tot en met het plaatsen van de keuken liep gesmeerd. Anton met andere collega's hebben bij ons de keuken zeer vakkundig geplaatst. Na het plaatsen van de keuken waren er nog een paar kleine dingen die veranderd moest worden en dit hebben ze op een later tijdstip fantastisch opgelost. De service en communicatie is perfect bij Avanti. Het is duidelijk dat Avanti er alles aan doet om klanten tevreden te stellen. Avanti zal ik dan ook aanraden bij andere mensen die een keuken willen aanschaffen.
FOTO VAN RICHARD EN MARGO ZIRKZEE
Reactie of foto toevoegen
“Nog altijd tevreden”
Door A de Wit op dinsdag 22 nov 2016 '16
Al 7 jaar gebruiken wij met veel plezier een keuken van Avanti (Kesteren) van zeer goede kwaliteit en super service. De slogan van Avanti "Afspraak is Afspraak" klopt, wat ons betreft, perfect. Installatie was snel, vakkundig en netjes.
FOTO VAN A DE WIT
Al 7 jaar keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rene en Esther Karens op woensdag 16 nov 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwe woning een schitterende keuken gekocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Naast 'schitterend' is onze keuken ook uniek doordat we de opstelling geheel op maat en naar onze wensen hebben kunnen laten samenstellen. Tijdens de verschillende bezoeken en gesprekken in de mooie showroom van Avanti Keukens in Kesteren zijn wij door de goede adviezen en ruime keuze tot een prachtig resultaat gekomen. Terugkijkend op de periode vanaf het eerste oriënterende bezoekje t/m de laatste service na de plaatsing, zijn wij zeer tevreden. Als u op zoek bent naar kwaliteit voor een goede prijs en daarbij uitstekende service wenst, dan kunnen wij uit ervaring Avanti Keukens van harte aanbevelen!
FOTO VAN RENE EN ESTHER KARENS
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima”
Door Fam. Oudijn op vrijdag 7 okt 2016 '16
Onlangs een prachtige U-vorm keuken bij Avanti gekocht. Wij waren bang dat dat veel te groot en te duur zou zijn. Maar onze verkoper Pieter van Tuijl heeft net zolang met ons meegedacht en oplossingen aangedragen tot wij het helemaal naar ons zin en binnen ons budget hadden. Geen druk, geen gezeur om handtekeningen, geen ongeloofwaardige kortingen, veel goede service, ruim de tijd en lekkere koffie + enz. De keuken is geplaatst door Gert van Lagen. Wat een vakman! Zo snel en toch zo keurig werken! Complimenten!
Ook de after sale is prima. Een belletje of mailtje en het wordt meteen opgepakt. Als het al niet door hun zelf is geregeld. Alle medewerkers die we in de showroom gesproken hebben en die bij ons thuis zijn geweest waren vakkundig en zeer vriendelijk en wat me vooral opviel is dat ze zo voorzichtig met hun en onze (nieuwe) materialen/huis omgaan. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en hebben een schitterend resultaat in huis! We raden iedereen aan naar AVANTI te gaan! Hartelijk bedankt voor iedereen die geholpen heeft om hier zoiets moois te realiseren!
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door c. sauter op maandag 12 sep 2016 '16
Na wat slechte ervaringen met offertes aanvragen bij andere keukenwinkels zijn we n.a.v. de goede recensies op qasa.nl uitgekomen bij Avanti in Kesteren. Voor zo'n dure aankoop als een keuken wilden we best een uur rijden, het is toch geen pakje boter dat je koopt! En wat een goede keuze bleek dat te zijn! Alle goed recensies kloppen echt! Bij het rondkijken voel je je er al thuis en word je in de watten gelegd met sympathieke, oprechte aandacht en heerlijke hapjes en drankjes. Vanaf het begin af aan gingen ze al tot het uiterste om aan onze wensen tegemoet te komen. We wilden de dag erna graag een afspraak voor een offerte, maar de agenda was al vol. Toch werd het op de 1 of andere manier geregeld en de dag erna zaten we met Jasper voor een offerte. Er stond al een stuk taart klaar toen we binnen kwamen. Eerst waren we wat sceptisch over de jonge leeftijd van Jasper, maar dat was heel snel weg, wat wist hij er veel van! Allerlei details bracht hij ter sprake die bij de andere keukenwinkels dus helemaal niet besproken waren, maar wel degelijk belangrijk waren. Hij dacht goed met ons mee en nam echt alle tijd voor ons. Hij heeft gewoon tot een uur na sluitingstijd nog met ons aan de offerte/bouwtekening gewerkt en alle keuzes aan ons laten zien in de showroom, omdat wij hadden aangegeven niets te willen kopen zonder het te zien. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in onze droomkeuken. Aan het einde van het gesprek waren mijn man en ik bang voor de prijs. Al die service, daar moet toch en hoge prijskaart aan hangen. Nou nee hoor, het was echt een hele mooie prijs! Nadat we met Jasper nog rustig in de winkel een biertje hebben gedronken om te proosten op onze aankoop gingen we heel gelukkig naar huis. In de weken erna hebben we ons toch nog op een aantal punten bedacht. Toch een andere afzuigkap, toch wat laatjes in plaats van planken etc. Het maakte allemaal niet uit. Met dezelfde klantvriendelijkheid werden de wijzigingen gewoon verwerkt, werd er nog steeds heel goed meegedacht en kregen we netjes te horen wat de nieuwe prijs was. Alle vragen die we tussendoor hadden werden snel en uitgebreid door Jasper beantwoord. We kregen de datum door waarop de bestelling definitief gedaan kon worden en tot die tijd konden we nog wijzigen wat we wilden. Vlak voor levering was onze aannemer (die een deel van ons huis aan het renoveren was) druk bezig met voorbereiden van de plaatsing van de nieuwe keuken. Daar kwamen nog wel wat technische vragen van zijn kant uit. Geen probleem, onze aannemer kon gewoon even direct bellen met de technische mensen van Avanti zodat hij antwoord op al zijn vragen had. Op de dag van de levering bleek dat er twee onderdelen misten. Geen probleem, die zouden de monteurs op de eerste montagedag ophalen uit het magazijn. Onze aannemer was met zijn eigen klussen in ons huis bezig toen de monteurs de keuken kwamen monteren en zelfs hij was onder de indruk van de professionaliteit van de monteurs. Een belangrijk voordeel van Avanti vonden we dat ze zelf de monteurs in dienst hebben. En dat bleek inderdaad super te werken. Uiteindelijk zijn ze wat langer bezig geweest met het plaatsen van de keuken dan gepland, maar er werd echt niets afgeraffeld op de laatste dag. Ook toen werd er met perfectionisme alles gemonteerd en aangesloten. Alleen de plinten onder de keuken zouden we na een aantal weken zelf plaatsen, omdat we de nieuwe vloer nog onder de keuken door wilden leggen. Maar wat bleek toen we de vloer legden, deze was toch wat hoger dan gedacht en toen pasten de keukenplinten niet meer. 1 Telefoontje naar Avanti was geen genoeg. Geen probleem, binnen een week kwam er iemand langs om de plinten voor ons op maat te zagen en te plaatsen (zonder extra kosten). We zijn superblij met onze prachtige keuken en raden iedereen aan om ook naar Avanti in Kesteren te gaan!
FOTO VAN C. SAUTER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service na aankoop bij Avanti Keukens”
Door Eric op zaterdag 3 sep 2016 '16
3 jaar na aankoop brak ik de hals van mijn keukenkraan. Na een telefoontje naar Avanti, kreeg ik te horen dat ik de hals gratis zou krijgen, als service. Wij zijn hier uiteraard heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Ergernis over apparatuur + alle lof voor service”
Door G. Nagel op maandag 8 aug 2016 '16
In 2015 keuken gekocht in Kesteren nu bijna jaar in gebruik. Proces in winkel voor de koop prima. Aflevering slecht, beschadigde delen, complete kast later vervangen fouten in lak, verkeerde plint. Kortom kwaliteitscontrole fabriek slecht. Grootste probleem is dat ik zeer ontevreden ben over de apparatuur van Pelgrim. Lawaai, lawaai en nog eens lawaai. Graag had ik hier beter advies over gehad voor de koop. Na de koop gemeld maar van Avanti nooit actieve oplossing gerichte houding gezien gewoon het bekende "wat vervelend voor u"
Ik ben een no nonse consument, geen klager. Maar de slogan tevreden klant op hun brochure ben ik niet. Vandaar eind oordeel na een jaar van bezinning en nooit meer reactie van Avanti op mijn klachten "slecht".

Update 28 september 2016: Dankzij Qasa is er contact opgenomen en er wordt aan een oplossing gewerkt.

Update 30 oktober 2016: Graag mijn ervaring aanpassen met 5 sterren en volgende tekst:

Update 30 oktober 2016: Na een huisbezoek van de manager Gerhard Bleijenberg tot een perfecte oplossing gekomen. Ik mocht 3 Pelgrim apparaten (oven, afzuiger, inductie) vervangen voor 3 nieuwe met verrekening van 100% aankoopbedrag. Ook geen kosten voor vervanging (arbeid). Na prima advies gekozen voor 3 Neff apparaten, bijbetaling zeer coulant. Inmiddels alles keurig vervangen door kundige en vriendelijke monteur Herman. Alle lof voor deze geweldige after sales service een jaar! na aankoop. Nogmaals dank ook aan Qasa.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service voor afwasmachine”
Door Lennard en Wilma Kwakernaak op woensdag 13 jul 2016 '16
Elf jaar geleden hebben we bij Ardi keukens in Zeeland een keuken gekocht met inbouw apparatuur. We zijn erg blij met de keuken en waren 11 jaar geleden al blij met de goede service. Omdat onze afwasmachine kapot was hebben wij hen gebeld met de vraag na een goede afwasmachine maar ook met een goede prijs. Dit hebben ze voor ons geregeld via Avanti keukens. Maandag gebeld en woensdag een nieuwe afwasmachine geplaatst. Netjes geholpen, alles mooi schoon achtergelaten. Super service! Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Lyneke Dijkstra- Foekens op woensdag 8 jun 2016 '16
We hebben gekozen voor Avanti keukens omdat we hadden gelezen dat de service hier heel goed zou zijn. Deze ervaring kunnen wij nu delen! Kees Visser heeft ons heeft heel goed geholpen. Wij zijn meerdere malen terug gekomen, altijd was de service super. Geen vraag was teveel, en alles werd heel duidelijk uitgelegd (soorten materiaal en apparatuur). De keuken is inmiddels geplaatst door zeer nette monteurs. Het eind resultaat is prachtig. Bedankt Kees en Avanti keukens Kesteren!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte aflevering”
Door Deurloo op woensdag 1 jun 2016 '16
Zeer vakkundig, service gericht en er wordt echt geluisterd naar de klant. Wij hebben een prachtige keuken die perfect is geplaatst. Ze trokken 3 (!) Dagen uit om te plaatsen, puur om alles perfect af te leveren. Ook prettig dat 1 monteur alles zelf kan plaatsen; gas, water omleggen, etc. Dit bedrijf is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Service na 9 jaar”
Door Cor van Capelle op woensdag 11 mei 2016 '16
9 jaar geleden het toilet laten verbouwen door Avanti, helemaal mooi.een van onze kleinkinderen heeft een houder van ambipur in het toilet laten vallen, en toilet verstopt.Avanti gebeld, men heeft afvoer opengemaakt en de houder verwijderd.wij helemaal blij.montuer gevraagd voor de rekening, en wat gaf hij aan: DIT IS SERVICE van AVANTI, ook na 9 jaar. Geweldig, supper bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Prima in prijs en kwaliteit”
Door Johan op dinsdag 10 mei 2016 '16
Geen opdringerige verkoopstrategie maar een inhoudelijk goed verhaal met transparante prijzen. Er is heel goed meegedacht om de meest optimale opstelling voor onze nieuwe woonkeuken te realiseren. Daar is uitgebreid de tijd voor genomen. Keus genoeg met als uiteindelijk resultaat een prachtige keuken die ook nog eens heel praktisch is. Plaatsing en service is prima in orde. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Kortom, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Marlies Zonderland-Thomassen op woensdag 9 mrt 2016 '16
Wij hebben de service van Avanti keukens als erg prettig ervaren. Mooie showroom, goede uitleg, er werd goed op onze behoeftes ingespeeld, scherpe prijs, keurige montage, en we zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Bowen op vrijdag 4 mrt 2016 '16
Geweldige service bij Avanti. In de showroom heeft Jaap ons goed geholpen met het samenbrengen van ideeën. De realisatie was zeer professioneel. Monteur had aandacht voor de kleine details en werkte kalm en rustig door om het eindresultaat te bereiken. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Chapeau, Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Complete service”
Door David op dinsdag 9 feb 2016 '16
Mooie kwalitatieve keuken voor een schappelijke prijs en zeer netjes in elkaar gezet. Avanti verzorgd een complete service vanaf het uitzoeken tot aan het installeren. Aan mijn wensen rondom te planning kon worden tegemoet gekomen en Avanti is dicht betrokken bij de tevredenheid van haar klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Jacques en Delphine Martens op woensdag 3 feb 2016 '16
Correct en deskundig service. Vriendelijke ontvangst. Wat werd aangeboden en geplaatst klopte van begin tot eind. Tekeningen, inmeten en plaatsing waren voor 100% correct. Monteur was uiterst deskundig en hij heeft alles in goed overleg geplaatst. Het waren drie zeer plezierige dagen, waarbij de klant werkelijk koning was. Pieter ( verkoper en Bas ( monteur) hartelijk bedankt namens ons beiden.
FOTO VAN JACQUES EN DELPHINE MARTENS
Perfecte plaatsing van de hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jef Willemsen op donderdag 7 jan 2016 '16
Ik was op zoek naar een schroef van een franke wasbak t.b.v. korf plug ,de mail werd binnen 4 uur beantwoord met foto's .De schroef wezen ophalen in Kesteren en deze gratis meegekregen De service van dit bedrijf en het personeel scoort wat mij betreft uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door David op dinsdag 8 dec 2015 '15
Wij hebben een goede ervaring met Avanti. We zijn uitstekend geadviseerd door Jaap. De monteurs zijn professionele, meedenkende en vriendelijke mensen. De service tijdens het aankoopproces, de montage en na de oplevering was erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Fam. Van Tongeren op vrijdag 20 nov 2015 '15
Wij hebben een keuken bij Avanti gekocht en de ervaring met dit bedrijf is heel prettig. De service is super: flexibel, ze nemen de tijd voor je; zeer goede afwerking. We zouden Avanti zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door fam Been Warnsveld Gld op dinsdag 3 nov 2015 '15
Super blij met de keuken van AVANTI uit Kesteren. Prima en vriendelijk geholpen door Jaap Bremmer.Geen opdringerig gedoe zoals bij sommigen. Goede monteurs die netjes werken. Ja, ehte service bestaat nog. Geen moeite te veel wanneer er iets veranderd moet worden. Meedenken waar nodig. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan! Dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige benadering”
Door M.Roeten-Onderdijk op vrijdag 16 okt 2015 '15
Keuken (Landelijk strak) zeer goed geplaatst 12/14 Okt.2015
goede service, niet 1 min punt op te noemen. Er zijn nog dingen aangebracht waar we zelfs niet om hadden gevraagd. Prettige benadering, echt alles een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Chris op zaterdag 3 okt 2015 '15
Goede service bij het uitzoeken van een keuken, ze besteden voldoende tijd aan je. Montage is strak en netjes afgewerkt, alles werd in overleg met mij gedaan. Na montage hebben ze alles weer netjes opgeruimd.
Reactie of foto toevoegen
“Kan het iedereen aanraden”
Door Jan van Kleef op zondag 20 sep 2015 '15
na het bezoeken van een aantal keukenzaken bij Avanti binnen gelopen. De eerste indruk was al direct goed, precies de stijl die wij zochten. In gesprek gegaan met de verkoper Anton van Millingen en deze had echt alle tijd en is niet opdringerig, zoals we wel ervaren hadden bij de andere zaken. Vooraf het budget gesteld en hier zijn we ook keurig binnengebleven door goede adviezen en ideeën. Ik kan iedereen aanraden, wanneer je een keuken zoekt, om eens binnen te lopen bij Avanti en de service te ervaren zoals het hoort.
FOTO VAN JAN VAN KLEEF
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend eindresultaat”
Door Niek en Ursula op maandag 31 aug 2015 '15
Wij hadden al een redelijk beeld van hoe we onze keuken wilden hebben, maar wisten niet goed wat voor inbouwkast we wilden mede door de afmeting. Bij Avanti hadden we een afspraak met Johan. Johan heeft ons echt super geholpen. Hij heeft meegedacht met ons bestaande idee en daar echt de puntjes op de i weten te zetten. Wat betreft de kast, daar had hij echt een perfect idee voor. Door de afmeting van de ruimte kwam de indeling van de kast op geen enkele manier goed uit. Zijn idee was dan ook om de kast niet helemaal in te bouwen, maar om hem vrij te zetten in de nis. Het eindersultaat is hierdoor echt schitterend! Wat betreft de service, wij hebben nog geen bedrijf meegemaakt wat de service overtreft. Doordat we wat problemen hadden met vergunning, hebben we de keuken helemaal opnieuw moeten laten samenstellen, maar hier wordt niet moeilijk overgedaan. Ook loopt de communicatie prettig en wat betreft de naservice ook supersnel en perfect!! Kortom, wil je naast een mooie keuken ook een goede voor- en naservice dan raden wij absoluut Avanti aan!
FOTO VAN NIEK EN URSULA
Reactie of foto toevoegen
“Blauwe keuken”
Door Henk & Octavia op maandag 24 aug 2015 '15
Op basis van de goede beoordelingen op Qasa zijn we bij Avanti terechtgekomen. En we zijn niet teleurgesteld! Goed en prettig geholpen door Alfred. Geen druk om even snel te tekenen (zoals elders vaak gebruikelijk), maar gewoon de tijd nemen, luisteren naar onze wensen en samen tot een goed resultaat komen. Ook over de montage niets dan lof. Er was ruim tijd voor ingepland en Herman en Bas hebben daarom een mooie keuken opgeleverd. Wij zeer daarom zeer tevreden. Voor ons is AVANTI een bedrijf waar kwaliteit en service duidelijk nog iets betekenen; een aanrader! Bijgaande foto laat een aantal nog niet afgewerkte zaken zien: achterwand, plafondverlichting, etc. Dat komt niet door Avanti, maar omdat die zaken nog geleverd zullen worden door andere leveranciers.
FOTO VAN HENK & OCTAVIA
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Monique Misdorp op vrijdag 7 aug 2015 '15
Ruim 2,5 jaar geleden een keuken gekocht, ook toen erg goed geholpen. In het afgelopen jaar heb ik 2x iets met de keuken gehad, naar mijn idee ruim buiten de garantie, tot mijn verbazing werd het euvel telkens kosteloos opgelost. Wat een super service, waar zie en hoor je dit tegenwoordig nog?
Reactie of foto toevoegen
“Zeer veel goede reacties”
Door P. Berendse op vrijdag 31 jul 2015 '15
Aanschak van een keuken. Een schiereiland (old wood) met een moderne hoogglans kastenwand. Zeer mooie keuken. Zeer goede adviezen bij het kopen van de keuken. Met hierbij een uitstekende service. De gemaakte afspraken worden goed en ook snel nagekomen. Zeer vel goede reacties op de keuken gekregen.
FOTO VAN P. BERENDSE
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door Frans Derks op zondag 12 jul 2015 '15
Na een negatieve ervaring bij een ander keuken bedrijf, waren wij verrast over het eerste bezoek aan de showroom van Avanti keukens. Het ontvangst en gesprek met de bedrijfsleider van Avanti was een mooi voorbeeld van Hostman ship en direct vertrouwen. Dit heeft ons doen beslissen om een 2e gesprek te plannen. Met verkoper Alfred van Wijngaarden was het prettig onderhandelen en heeft hij naar oplossingen gekeken om toch binnen ons budget te blijven. Op die manier hebben we een hele mooie keuken kunnen realiseren. De keuken is deze maand geplaatst en ook over de montageploeg waren we zeer enthousiast: zeer vakkundig en er werden goede oplossingen bedacht bij onderdelen die om aanpassingen vroegen. Een kast schap en een stukje vensterbank moet nog worden vervangen, maar dat zal wel goed komen. Kortom, een bedrijf om aan te bevelen! Ze steken in op service en klant tevredenheid en maken dat in de praktijk ook zeker waar.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door M van Laar op maandag 15 jun 2015 '15
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht waarvoor een totaal verrassende tekening werd gemaakt voor de indeling. Omdat wij nogal twijfelden of dit wel pastte binnen onze smalle ruimte kwam men zelfs thuis nog langs om de situatie ter plekke te bekijken. Service, aflevering en overleg: SUPER !!!!! Topservice. Wij zijn helemaal blij
FOTO VAN M VAN LAAR
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader!”
Door Fam. Berger op donderdag 11 jun 2015 '15
Ten eerste zijn we goed geholpen met de verkoop van de keuken door Jaap Bremmer, achteraf was het mogelijk om dingen aan te passen/te veranderen. Dat was wel fijn, je zit niet gelijk ergens aan vast.
Daarna kregen we voor dezelfde prijs een groter aanrechtblad en kastjes. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. Uiteindelijk is de keuken gezet en is heel mooi geworden, beter dan we zelf hadden gedacht. (nette afwerking enz.) Bedankt voor de service en de moeite voor een mooi eindresultaat voor een nette prijs!!
Reactie of foto toevoegen
“Zelf montage”
Door Otto Uittenbogaard op donderdag 16 apr 2015 '15
De nieuwe keuken staat er eindelijk, was toch meer werk als ik verwacht had. Uitvoerige beschrijving ,instructie e.d. gaf voor mij weinig problemen. Bij de levering ontbrak de eenhendelmengkraan maar Avanti heeft dit zelf geconstateerd en direct een nieuwe kraan geleverd (in overleg met mij een ander en nog mooier model -meerkosten voor rekening Avanti) wat een service. Het resultaat is een goedkope keuken (euro 2500,--) van een goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bedrijf!”
Door Fam. Leijenaar op donderdag 26 feb 2015 '15
Op aanraden van vrienden die een keuken bij Avanti hadden gekocht en na het lezen van de reviews op deze site hebben we gekozen voor Avanti.
Daar hebben we geen spijt van gekregen. Integendeel, we zijn vol lof!
In november hebben we voor een showroom keuken gekozen met enkele aanpassingen. Op die manier hebben we binnen ons budget en wensen een hele mooie keuken kunnen realiseren.
De keuken is deze maand geplaatst en ook over de montageploeg waren we zeer enthousiast: zeer vakkundig en er werden goede oplossingen bedacht bij onderdelen die om aanpassingen vroegen.
Kortom, een bedrijf om aan te bevelen!
Ze steken in op service en maken dat in de praktijk ook zeker waar.
Reactie of foto toevoegen
“Service en kwaliteit”
Door Fam. Roth op zondag 22 feb 2015 '15
Service en kwaliteit zit bij iedereen bij Avanti in de genen lijkt het. Het begint al bij de ontvangst door de receptioniste. Je kunt op je gemak de showroom bekijken zonder dat je steeds "lastig" gevallen wordt. Het eerste gesprek met de adviseur, Kees Visser, verliep uitermate plezierig. Overal werd over meegedacht en niets was hem te veel als we het net weer even anders wilden. Na afloop van dit eerste gesprek werd een vervolgafspraak gemaakt zodat we rustig over het ontwerp konden nadenken. Bij het tweede gesprek toch weer wat wijzigingen aangebracht en uiteindelijk tot een mooi ontwerp gekomen. Zelfs nadat de handtekening was gezet kwam Kees nog een keer in de lucht over een alternatief voor onze vaatwasser die net iets luxer was dan die we in eerste instantie besteld hadden.

Op een gegeven moment gaat de installatie van start. Wij hadden gekozen voor het installatiebedrijf Aveko uit Veenendaal voor de sloop, het leidingwerk en het stucen. Net als Avanti zit service en kwaliteit bij Arnold Engelenburg in het bloed. Na het installatiewerk begonnen de monteurs van Avanti met de installatie van de keuken. Alleen maar lof over Herman die bij ons het grootste deel van de installatie gedaan heeft en nieuwe plavuizen in keuken en bijkeuken heeft gelegd. Een vakman pur sang met liefde voor zijn werk.

Een paar dagen na de montage belde Kees nog even om te vragen of alles naar wens was en benadrukte nogmaals dat als er iets zou zijn dat we direct contact moesten opnemen met Avanti. Het resultaat van alle inspanningen heeft geleid tot een prachtige keuken waar we veel plezier aan gaan beleven.
Reactie of foto toevoegen
“de hoogste klanttevredenheid”
Door Geert Kuster op zaterdag 14 feb 2015 '15
Na meerdere teleurstellende ervaringen bij ongeïnteresseerde keukenzaken (brugman, keukenkampioen en dergelijke) zijn we via qasa op de hoogste klanttevredenheid afgegaan. Dit is een goede graadmeter geweest. Bij Avanti nemen ze de tijd voor je. Ze snappen dat iedereen op zoek is naar de droomkeuken, ieder op hun eigen manier. Toen we lacherig naar een showroomkeuken van 25.000 eu wezen, werd er (serieus) gereageerd dat we altijd konden kijken hoever we kwamen. Hierbij respecteerden ze ons budget en dachten actief mee op weg naar het mooiste eindresultaat. Na een aantal aanpassingen en wijzigingen, is onze keuken naar voorbeeld van deze dure showroomkeuken ook daadwerkelijk geplaatst. Dankzij de eigen montagedienst van Avanti weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Hier wordt de keuken dus niet door ZZP'ers als haastklus gezet, maar wordt er een realistische montagetijd genomen om kwaliteit te kunnen leveren. Bij de levering was één deurtje heel licht beschadigd aan de binnenzijde (niet zichtzijde). Hier werd zonder morren onmiddellijk een nieuw exemplaar voor besteld. Avanti heeft bij de "klantervaring" van oriëntatie naar plaatsing geen steek laten vallen. Communicatie is altijd helder en duidelijk. Afspraken worden nagekomen en de persoonlijke service is erg prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch vakmanschap!”
Door dv op zaterdag 3 jan 2015 '15
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en zagen er eigenlijk een beetje tegenop om allerlei zaken af te gaan. Via de vergelijkingssite waarop alleen lovende woorden stonden over de service en kwaliteit kwamen we in Kesteren bij Avanti terecht. We kregen alle ruimte en tijd om de showroom door te lopen en op het moment dat we toe waren aan extra informatie was daar Alfred van Wijngaarden om ons met raad en daad bij te staan. Nadat wij hadden aangegeven wat ons budget was, heeft hij samen met ons een geweldig ontwerp gemaakt. Omdat een en ander toch wel wat tijd in beslag nam, kregen wij een heerlijke lunch aangeboden. Wij kregen het ontwerp plus de offerte mee om er thuis nog eens goed naar te kijken en zijn na een week teruggegaan om alles definitief vast te leggen. Ook die keer kregen wij weer een lunch aangeboden. Avanti heeft ook gezorgd voor het verwijderen van de oude keuken, het verleggen van de leidingen en het stucwerk. Alles is uitstekend afgehandeld door vakmensen. Ook degene die bij ons de keuken heeft geplaatst was een ware vakman met liefde voor zijn vak. De keuken is nog mooier geworden dan we dachten en we zijn er iedere dag opnieuw weer blij mee. Iedereen die hem tot nu toe heeft gezien roept er over. Wij zullen Avanti dan ook aan iedereen aanbevelen! Aan de lovende woorden op deze site is niets gelogen. Dirk & Anneli Vos
FOTO VAN DV
Onze trots
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat”
Door J.Verkuijl op maandag 17 nov 2014 '14
Omdat we aan een nieuwe keuken toe gingen we opzoek. Wij zijn een echtpaar van 70+ en zijn bij verschillende keukenspecialisten wezen kijken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Avanti in Kesteren. De klantvriendelijkheid bij dit bedrijf sprak ons al direct aan. Wij hebben een bijzondere voorlichting ontvangen en de verkopers dachten ook mee met onze wensen. Totaal zijn we drie keer bij Avanti geweest om diverse wensen door te spreken. De offerte was ook bijzonder duidelijk. Tussen de bestelling en de levering hebben we regelmatig per email en telefonisch contact gehad. Dit ging over extra dingen waar Avanti ons op attent maakte i.v.m de bouwwerkzaamheden. Op de service bussen hebben ze het logo staan met ,,Afspraak is afspraak,, Dit is zeer gedurfd, maar WAARHEID. Alle afspraken zijn nagekomen. De levering was compleet en onbeschadigd. De montage was op de afgesproken tijd. De plaatsing was ook binnen de afgesproken termijn. We zijn bijzonder tevreden ook over de montage. Drie weken na het plaatsen ging de spoelbak kraan lekken. Een belletje naar Avanti, en binnen 1,5 uur hadden wij een nieuwe kraan. De prijs kwaliteit verhouding vinden wij heel goed. Ik heb mijn loopbaan in het bedrijfsleven doorgebracht.
Maar zo.n leverancier met perfectie heb ik nergens meegemaakt. Dit bedrijf zal ik ook bij een ieder van harte aanbevelen.
FOTO VAN J.VERKUIJL
Onze nieuwe aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Klaas op zondag 19 okt 2014 '14
Bij ons nieuwbouwhuis op het Enka-terrein in Ede werd een keukenbedrijf aanbevolen door de aannemer. We zijn daar in eerste instante geweest, maar hadden er geen goed gevoel bij. Wegens de positieve reviews hier op QASA terechtgekomen bij Avanti Keukens. Positief verrast door de vriendelijkheid van het personeel zonder te 'slijmen'. De verkoper dacht goed met ons mee: we gaven aan dat we uit budgetoverwegingen een functionele maar verder niet zo chique keuken wilden. Dit werd goed gerespecteerd en er werden niet 'stiekum' toch weer dure opties aangeraden. Er werd prima op onze eigen ontwerp-ideeen voortgeborduurd zonder perse naar standaardoplossingen toe te werken. Ook na de verkoop bleef men zeer snel en to-the-point op vragen (per email of telefoon) antwoorden, dat is meestal wel anders! De keuken is vakkundig geplaatst door eigen Avanti-monteurs, en bevalt prima. Er waren na plaatsing twee kleine issues (een kier door een meetfoutje van de kant van Avanti, en vergeten reservefilters voor de afzuigkap mee te leveren). Deze werden snel en naar tevredenheid opgelost. Kortom een topbedrijf, waar service en klantgerichtheid geen loze woorden zijn maar daadwerkelijk en voortdurend in praktijk worden gebracht.
Reactie of foto toevoegen
“meedenkend vakmanschap!”
Door Schouten op zaterdag 9 aug 2014 '14
Eerst alleen maar even wat TREFWOORDEN: Vakmanschap, meedenken, hulpvaardigheid, snelle service, buitengewone echt oprechte vriendelijkheid, duidelijkheid, schitterende showroom met ontzettend veel keuze, perfecte montage.

WENS
Mijn oude keuken was bruin en triest. De enige voorziening was een kraan, de rest moest je erbij denken. Doordat heel mijn huis geüpdatet werd, was ook een nieuwe keuken een onmisbaar element.
Ik wilde graag een lichte, landelijke keuken waarin een vaatwasser, koelkast, oven, gaskookplaat en afzuigkap een plekje kregen, maar waar ook de ruimte zodanig slim benut werd, dat er ook nog zoveel mogelijke kastruimte zou zijn.

PROBLEEM
Waar vind je een goede keuken, en waar denken ze met je mee? Mijn keuken is een lastige ruimte met schuine muren en een bestaande schouw die je niet zomaar even weghaalt. Bij andere winkels kon ik niet echt mijn ei kwijt. Ik had een plaatje van een keuken in mijn hoofd, maar het realiseren leek erg ver weg.

PLAN
Bij Avanti namen ze mij wel serieus en gingen ze gelijk met voortvarendheid aan de slag. Ik had zelf tekeningen van hoe ik het wilde hebben bij me en foto's van de oude situatie. Dit maakte het intekenen wel wat gemakkelijker, hoewel het nog een heel gepuzzel was om al die apparatuur in te passen en toch kastruimte over te houden.
De verkoper die mij hielp wist echt heel goed waar hij mee bezig was, dat kon je gewoon zien. Om een uur of 6 kreeg ik zelfs warm eten, wat op een hele creatieve manier geserveerd werd. Echt leuk! Ze verkopen hier alleen maar apparatuur van A-merken en toch je kunt kiezen tussen allerlei prijsklassen. Door verschillende elementen die ik in de showroom gezien had samen te stellen kwam er een hele mooie tekening uit de printer rollen, die écht naar mijn zin was. Ik ging dik tevreden naar huis.

REALISATIE
De montage van de keuken was keurig op tijd en het bleek dat er een vakman bezig was die, (en dat was heel leuk), echt meedacht. Hij heeft zelfs wat dingen zo mogelijk nog wat verbeterd en de ruimte echt heel goed benut. Het allerleukste vond ik wel dit: Ik had een plaatje in gedachten van hoe ik de keuken graag zou hebben. Dat hebben ze tot in de puntjes gerealiseerd. Het lijkt ook, door de kleurstelling en indeling dat de keuken veel ruimer is geworden. Ik ben er echt gewoon heel blij mee!
FOTO VAN SCHOUTEN
Precies zoals ik het graag wilde hebben!
REACTIE VAN SANDRA
klinkt geweldig en ik zoek ook zo soort keuken (blad, landelijk). viel de prijs ook mee? en heb je daar ook nog mee afgedingd (want dat hoor je natuurlijk altijd bij keukens). hoe lange levertijd en....welk filiaal? ik woon t meest dichtbij Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en snel”
Door Nielco op woensdag 16 jul 2014 '14
Via deze website ben ik bij Avanti terechtgekomen. De werknemers van Avanti hebben mij goed geholpen met het uitzoeken van een goede kwaliteit Kookplaat, kraan en afzuigkap. Ik had een beperkt budget. Maar door gelijk een netto prijs te geven en het vertrouwen te hebben in hun goeie service heb ik er voor gekozen om bij Avanti de producten aan te schaffen. Ze hebben het ook bewezen. De levering van de kraan, kookplaat en afzuigkap was snel en netjes. Ik ben zeer tevreden en ik raad Avanti zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door G. Pluigers op zondag 6 jul 2014 '14
Wij zijn erg tevreden over de service van Avanti Keukens. Bij het installeren van de combimagnetron heeft onze schoonzoon per ongeluk de keramische schaal kapot laten vallen. Deze schaal moest opnieuw besteld worden bij de Pelgrim en de kosten hiervan waren aanzienlijk. Avanti Keukens vond dit echter ook wat te gek. We konden voor een klein bedrag een schaal uit de showroom kopen. Wij zijn de medewerkers dankbaar voor de goede service en zij verdienen een warme douche!
Reactie of foto toevoegen
“Op alle aspecten uitstekend.”
Door J. Egas op zondag 4 mei 2014 '14
Gingen eens voor nieuwe kasten op de meubelboulevard van Kesteren kijken. Kwamen daarbij toevallig bij Avanti terecht. Keken wat rond en zagen een keuken die ons erg aanstond. Tijdens het informatieve gesprek dat daarop volgde kregen we een kundig advies en een goed gevoel, waarop we ter plaatse besloten tot de aankoop van de keuken. Vervolgens de week daarop nog een keer terug om een aantal aanpassingen te laten aanbrengen. Daarbij werd in ieder geval nog goed meegedacht en uiteindelijk is er nog mede naar aanleiding van de adviezen behoorlijk veel veranderd. De montage ging perfect. Prettige monteurs die aandacht gaven hadden voor een perfecte montage. Geen snel afraffelen maar oog voor details. Al met al hebben we een prachtige keuken gekregen die mooier oogt dan we vooraf hadden durven hopen. Avanti. bedankt voor de service en perfecte aflevering.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door W. Admiraal op zaterdag 3 mei 2014 '14
In de keurige showroom zijn we prima ontvangen. Na even rond gekeken te hebben werden we aangesprokenen door een medewerker. Hij heeft ons uitvoerig geïnformeerd en verschillende opties voor ons uitgewerkt. Uiteindelijk zijn we binnen het gestelde budget tot volle tevredenheid geslaagd. De verdere uitwerking van de planning voor de plaatsing van de keuken verliep eveneens prima. De montage van de keuken vond geheel plaats volgens de planning. De monteurs waren vriendelijk, vakkundig, behulpzaam en hebben uitstekend werk geleverd. Ook de service na montage was perfect. Kortom, niets dan lof.
FOTO VAN W. ADMIRAAL
Gedeelte van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“geweldig”
Door Fam Hooijer op maandag 28 apr 2014 '14
In alle opzichten geweldig bij ontvangst al koffie met gebak,maar ook de begeleiding bij het uitzoeken van de nieuwe keuken,ook een 3 dem. tekening erg waardevol de oplevering ook prima 2 geweldig aardige monteurs geen schreeuwers of dik doeners,service achteraf geweldig na een kleine storing met 2 dagen geregeld. Na 3 jaar hebben we een aanpassing laten uitvoeren alles tot in de puntjes geregeld,niets dan lof. Mochten we nog eens een nieuwe keuken nodig hebben dan is Avanti de aangewezen leverancier.
Reactie of foto toevoegen
“Super!”
Door Lonneke op zaterdag 12 apr 2014 '14
Ben n.a.v. de goede reviews op onder andere Qasa bij Avanti gaan kijken en was meteen verrast door de enorme klantvriendelijkheid. Ben 3 maal geweest en alle 3 de keren is alle tijd voor me genomen en ook heel goed meegedacht en dit heb ik als zeer positief ervaren. Alle afspraken worden bij Avanti stipt nagekomen, van het inmeten en het leveren tot het plaatsen. De levering was keurig en de monteurs Herman en Joost hebben de keuken perfect en vakkundig geplaatst. Het is echt super mooi geworden, heb al veel complimenten gehad en de kwaliteit is top. Ben 6 weken na plaatsing nog gebeld door Avanti, hoe de keuken bevalt, heb tips gekregen en heb nog een extra ovenrooster gratis toegezonden gekregen. Allemaal heel attent. Dus als je op zoek bent naar een super (mooie) keuken met een goede prijs/kwaliteit verhouding en super service zoek dan niet verder, maar ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Henk op maandag 31 mrt 2014 '14
In een lokale krant zagen we een advertentie van Avanti, waarin keukens met korting werden aangeboden. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen, er werd ons eerst drinken aangeboden, waarbij meteen goed naar onze wensen werd geluisterd. Nadat we een rondje door de showroom gemaakt hadden, kregen we alle tijd om tot in detail na te denken over de invulling van de keuken. We wilden er nog even over nadenken, en liever nog andere keukenzaken bezoeken. Geen probleem. We kwamen echter terug, nergens vonden we een betere prijs/kwaliteit verhouding met dezelfde service. Opnieuw werd er alle tijd voor ons genomen, we kregen allerlei lekkers aangeboden en de kinderen mochten spelen. Dat is ook belangrijk, dat de kinderen bezig gehouden worden zodat je zelf rustig kan rondkijken en de juiste beslissing neemt! De levering verliep vlot en vakkundig, we hebben de keuken zelf geplaatst, maar we konden met vragen altijd terecht. Er werd vanuit Avanti later nog gebeld of alles naar wens was. We hadden wel een klacht maar die werd keurig opgelost. Ik zou Avanti zeker aanraden, omdat er goed naar je wensen wordt geluisterd: je krijgt echt de keuken die je hebben wilt, van goede kwaliteit, een gunstige prijs, en omdat er zo goed met je is meegedacht, heb je echt de keuken zoals je hem van te voren had bedacht. In ieder geval zijn wij dik tevreden en genieten elke dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Onder de indruk van service”
Door Marjon de Jong op zondag 30 mrt 2014 '14
Avanti Keukens verdient naar mijn mening minstens ook een 9.8 score! Ik heb voor Avanti Keukens gekozen door het directe vertrouwen dat het bedrijf uitstraalde, onder meer in de persoon van Johan Linge. Dat vertrouwen vond ik niet of in mindere mate bij andere keukenzaken en ook niet over de grens bij Ekelhof. Bovendien had Avanti ook de meest gunstige prijs/kwaliteit verhouding ten opzichte van de zaken die ik inmiddels bezocht had. Hun credo: "afspraak is afspraak " maken ze volledig waar. Mijn keuken is perfect geleverd en gemonteerd. Afwijkingen werden direct verholpen, zoals onder andere een scheurtje in de toplaag van een lade. De monteurs werken zeer netjes, zijn beschaafd, aardig en betrouwbaar. Het bedrijf lost alle zaken direct op, zonder daar enige nadruk op te hoeven leggen. Ik ben onder de indruk van de geweldige service van dit bedrijf, in deze tijden ongekend! Ik heb een prachtige keuken, gerealiseerd met prachtige mensen die werken in een prachtig bedrijf als Avanti.......Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“super keuken en geweldige service”
Door R. Peek op zondag 23 mrt 2014 '14
Onze nieuwe keuken lijkt veel ruimer dan onze oude keuken. Ondanks dat we nu minder kastjes hebben. Avanti heeft samen met ons voor een leuke moderne en toch landelijke oplossing gezorgd in de vorm van een soort nis waarin de afzuigkap verwerkt is. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop ze met ons mee dachten. De levering en de plaatsing is nagenoeg vlekkeloos verlopen. Eén stukje vensterbank had niet de goede maat maar dat hebben ze goed verholpen. Een lampje van de afzuigkap is tot twee keer toe kapot gegaan maar Avanti heeft dit zonder extra kosten verholpen. De klantvriendelijkheid en service is fantastisch. Wanneer wij een nieuwe badkamer gaan plaatsen is Avanti de eerste keus!
Reactie of foto toevoegen
“Superservice op zaterdag”
Door Peter van B. op zaterdag 22 mrt 2014 '14
Dankzij behulpzaam en vriendelijk personeel van Avanti Kesteren kon ik vandaag kosteloos een nieuw scharnier ophalen voor de koelkastdeur. Hartelijk dank voor de genomen moeite en telefoontjes over en weer. En dat op zaterdag middag! Geweldige service. Zeker een aanrader.
FOTO VAN PETER VAN B.
En sluiten maar !
Reactie of foto toevoegen
“dat is pas service!”
Door Ben Gielens op vrijdag 28 feb 2014 '14
Bijna 6 jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen door Avanti keukens uit Kesteren. Keuken is perfect en zonder problemen geplaatst, nu bijna 6 jaar later hing er een kastdeurtje van de carrousel kast wat scheef en sloot niet af zoals het hoorde, een mail naar Avanti en hij werd 3 dagen later keurig en gratis opnieuw afgesteld. Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“tevreden.”
Door a.c. van mourik op maandag 3 feb 2014 '14
Over de kwaliteit van de door ons aangekochte keuken zijn wij tevreden. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Wij hebben weleens gekeken bij keukengiganten maar daar lijkt het allemaal goedkoper maar de kwaliteit en de service is minder. Onze verkoper bij Avanti was goed. Vanaf het begin tot het het einde heeft hij duidelijke informatie gegeven. Zo duidelijk dat wij aan het einde hiervan het koopcontract hebben getekend. De levering is goed verlopen. In het voorcircuit konden nog enkele door ons gewenste wijzigingen worden doorgevoerd. De plaatsing van de keuken is werkelijk perfect verlopen. Wij hadden een prima montagespecialist die meedacht en keurig werkte. Tips van onze kant: Kijk goed naar de apparatuur die u in de keuken wilt. Wij kunnen Avanti zeker aanraden omdat er vanaf het begin tot het einde van het traject prima mensen bij betrokken zijn. Wij werden door onze zoon op dit bedrijf gewezen omreden hij daar ook een keuken had gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken werd werkelijkheid”
Door P.Oosting op woensdag 22 jan 2014 '14
Heel blij zijn wij met onze prachtige nieuwe keuken. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de prijs de service en klantvriendelijkheid. Mede door de plezierige werkwijze van de medewerkers van Avanti is onze keuken tot stand gekomen. Wij bedanken iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen met dit fantastische resultaat. Avanti-keukens is een aanrader voor iedereen. Nogmaals hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vervangen”
Door Ruud en Liesbeth op zaterdag 18 jan 2014 '14
In de winkel van Avanti in Kesteren werden we deskundig geholpen bij het selecteren van de keuken (onderdelen). De keuken is vervolgens door twee service gerichte monteurs in vier dagen geplaatst inclusief het verwijderen van de oude keuken. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken en het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed, uitstekend...”
Door A.Cornelisse op woensdag 30 okt 2013 '13
Prima kwaliteit en eerlijk in prijs! Service tijdens plaatsen was uitmuntend!! Er werd goed overlegd en zelfs toen er iets fout ging in de bestelling nam Avanti alle zorgen weg door de goede artikelen alsnog te leveren.
Denkt u over een nieuwe keuken ga dan vooral afspreken bij Avanti-Kesteren, veel mooie keukens in showroom en goed advies waar de tijd voor genomen wordt...
Reactie of foto toevoegen
“Prettige service, prachtige keuken”
Door J Koning op zondag 13 okt 2013 '13
Via Qasa zijn wij terecht gekomen bij Avanti keukens. Het is niet bij ons in de buurt, maar het was zeker de moeite waard. De afspraken hebben wij als zeer prettig ervaren. Vriendelijke, duidelijke service en er was altijd ruimte voor overleg via verschillende communicatiemiddelen. De levering van de keuken is goed gegaan. De keuken is geplaatst binnen het aantal dagen wat verwacht was. We hebben een duidelijke instructie omtrent apparatuur gekregen. Er waren en zijn geen klachten over de keuken. Alles werkt naar behoren. Wij zouden Avanti keukens zeker aanraden! De kwaliteit van de keuken en de service die zij verlenen is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jack Praster op zondag 6 okt 2013 '13
Kwaliteit van de keuken is erg goed. We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, communicatie die we in het hele traject gehad hebben. De service is ook goed verlopen, we hadden een fijne, meedenkende monteur. Keukenonderdelen kwamen bij ons op de stoep en we dachten: is dit echt allemaal voor ons. We zullen Avanti zeker aanraden bij anderen omdat we erg blij zijn met de manier waarop alles is verlopen. We hebben een mooie keuken waar we hopelijk lang plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Levering verliep prima”
Door Cathinka van Beek op donderdag 26 sep 2013 '13
Goede kwaliteit keuken en ook een goede verhouding met de prijs en een geweldige service! Grote klantvriendelijkheid, ze staan elk moment voor je klaar! De levering verliep prima, één deurtje was beschadigd maar met één belletje was een ander deurtje kosteloos geregeld! Ik raad dit bedrijf zeker aan voor anderen!
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door Dennis op maandag 23 sep 2013 '13
Vanaf het begin (aan de tekentafel) tot aan de montage zeer goed geholpen. Erg klantgericht, fijne mensen om mee te communiceren en volledig conform onze wensen geleverd.

Aanvulling ontvangen 23 november 2017: Super service van Avanti, ook 5 jaar na het plaatsen van de keuken zijn we uitstekend geholpen door Arno
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Arthur op vrijdag 20 sep 2013 '13
Onze kennismaking begon door een keuken leverancier te zoeken op internet die naast de reguliere keukenleveranciers ook goed scoorde op service.Immers zit niemand te wachten op problemen bij levering, montage of achteraf. Bij bezoek aan de winkel waren we meteen verkocht aan een keukenopstelling, verder kijken hebben we gedaan maar wisten al wat we wilden. Na een uitvoerig gesprek, waar alle tijd voor je wordt genomen en onder een hapje en drankje werd de tekening en offerte opgesteld conform onze verwachtingen. Plaatsingsdatum werd meteen aangegeven en de order werd 2 dagen later bevestigd door ons. Inmeting vond plaats gelijk na de bevestiging en levering op de afgesproken datum! De monteurs leverde een perfecte prestatie (ondanks dat mijn vrouw werd opgenomen in het ziekenhuis, en de monteurs bijna de gehele montage alleen waren) bij de montage van de keuken inclusief een uitstekend oog voor detail. Pet je af voor deze leverancier en hun monteurs. Dit is echt wat we zochten! geen problemen achteraf. Met vriendelijke groet, Fam.van Hooft/Nijmegen
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door henny op woensdag 31 jul 2013 '13
Bij ons eerste bezoek aan Avanti keukens, Kesteren hebben wij een hartelijk ontvangst gehad, koffie, soep en heerlijke broodjes werden daar aan toegevoegd. Wij hebben gelijk maar de keuken uitgezocht en inmiddels genieten wij er alweer een maand van. prima service en goede monteurs, die weten waar ze over praten. En verkoper Kees Visser, niets is hem te veel. ik kan u deze zaak van harte aanbevelen. Avanti bedankt.
Bea en Henny Terlingen, Driebergen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Bert op dinsdag 16 jul 2013 '13
Prima advisering over soort keuken en materiaal. De adviseur, de heer Visser, dacht erg goed mee en kon zich goed verplaatsen in onze wensen en daarop een aanbod doen. Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Super is de klantvriendelijkheid, de klant is hier met recht koning. Service, ook van de medewerkers van de receptie en de dames van de koffie is goed! Het is fijn dat er vooraf een brief komt met de leveringsplanning en wanneer de startdatum is van de bouw van de keuken. Je weet als klant heel precies waar je aan toe bent. Daarbij moet ook de zap-er, de heer Jan van Bruchem, genoemd worden. Een excellente werker, zeer nauwgezet en nauwkeurig. Ik zal iedereen die overweegt een nieuwe keuken aan te schaffen het bedrijf van ganser harte aanraden. Dank Avanti voor de service en de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“perfect”
Door Peter op maandag 15 jul 2013 '13
Avanti in Kesteren adverteert met "afspraak is afspraak" en zij maken dit volledig waar. Al bij het eerste orienterend gesprek valt de deskundigheid, klantvriendelijkheid en service direct op. Onze contact persoon,Gerhard Bleijenberg is zeer ervaren en ter zake kundig. Er werd goed en met veel geduld geluisterd naar de wensen en we kregen uitstekende adviezen. Er werd werkelijk met ons meegedacht en we zijn tot verrassende en creatieve oplossingen gekomen. Avanti is met een open en eerlijke prijs gekomen en hoewel dit beslist niet de laagste prijs was hebben we toch voor Avanti gekozen. We hebben er geen seconde spijt van gehad. Het sturen van de tekeningen, de opmetingen en de levering was precies volgens planning, precies volgens afspraak. Het plaatsen is heel zorgvuldig gedaan. De monteur heeft zeer netjes en heel secuur gewerkt met een prachtig resultaat. Is er dan niets fout gegaan? Natuurlijk wel; bij de toeleverancier van Avanti waren een paar kleine dingen mis gegaan. Hierdoor waren er o.a. een paar missende onderdelen. De monteur heeft dit provisorisch (maar vrijwel onzichtbaar) opgelost en Avanti heeft later volledig de levering compleet gemaakt, precies volgens afspraak. De keuken staat er nu inmiddels zo´n 3 maanden en er is niets wat we anders zouden willen hebben. Als u aan een nieuwe keuken toe bent, kunnen wij Avanti van harte aanbevelen. Perfectie van begin tot eind tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. En werkelijk: afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Terry op maandag 8 jul 2013 '13
Onze nieuwe keuken is het schitterende resultaat van twee middagen intensief overleg, intelligent en vakkundig advies en perfecte service bij de uitvoering. Ook de coördinatie bij de inzet van vakmensen als loodgieter, elektricien, schilder en vloerrenovatie verliep prima. De betrokken en vriendelijke opstelling van alle uitvoerders was opvallend. Wij zijn erg blij met het resultaat: een mooie en moderne keuken met alle moderne snufjes. Daarom geven we een 10 met een griffel!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor Avanti, TOP!”
Door Tom en Iris op dinsdag 2 apr 2013 '13
Wij zijn ontzettend enthousiast over Avanti keukens. Van begin tot aan het eind zijn wij vakkundig, met plezier, snel en zorgvuldig geholpen. Er werd op allerlei manieren mee gedacht, meegewerkt en problemen werden opgelost. De montage is naar tevredenheid gedaan en ook achteraf wordt de service keurig verzorgt.
Kortom bij Avanti keukens in Kesteren kun je met een gerust hart en keuken kopen. Alles wordt volgens afspraak nagekomen!
Reactie of foto toevoegen
“Ongekende klantbeleving door onvoorwaardelijke klantenservice”
Door E.S. Singodrono-Gerrits op vrijdag 15 mrt 2013 '13
Wij zijn uitermate tevreden over Avanti. Zij zitten niet op heel veel plekken in Nederland, maar voor de geweldige ervaring met Avanti reden we graag vanuit Rotterdam naar Kesteren. Bij de 1e intake namen ze ons al serieus en werden we ontvangen met een warm onthaal en hebben ze gelijk de tijd genomen voor een keukenontwerp wat bij ons past. Toen de winkel al was gesloten, zijn wij nog een uur doorgegaan. En geen moment hebben ze ons het gevoel gegeven dat ze eigenlijk gesloten waren of dat we weg moesten. De offerte was mooi gedetailleerd en helder en alles wat erop stond, hebben we ook gekregen. Ook voor de installatie verdient Avanti een pluim voor service. Onze aannemer had de keuken niet voldoende voorbereid, wat op de dag van installatie voor problemen zorgde. Desondanks waren de installateurs toch gebleven en hebben zij het geduld kunnen opbrengen totdat de keuken wel installatieklaar was. Dit heeft enkele uren geduurd en hadden ze ervoor kunnen kiezen om weg te gaan en ons een andere afspraak laten maken, maar dat hebben ze niet gedaan. Ondanks de vertraging hebben ze alles netjes afgewerkt en ook niets afgeraffeld. Wij als klant en onze tevredenheid stonden nog steeds voorop. De keuken staat er inmiddels een jaar en hebben wij daar nog elke dag plezier van. Onlangs was helaas de kraanslang losgeraakt en met een mailtje naar Avanti werd een nieuwe kraanslang besteld en een werkorder ingepland om deze te vervangen. Zonder verdere kosten. Nou, als bovenstaande ervaringen u niet overtuigen van Avanti, weet ik het ook niet meer ;).
Reactie of foto toevoegen
“Wederom bedankt”
Door Wim op donderdag 10 jan 2013 '13
Net voor de kerst begaf onze koelkast 't. Via Google/Pelgrim kwamen we bij Avanti terecht in Kesteren. Mooie showroom , makkelijk parkeren en we werden ontvangen met koffie en appelgebak. De inbouwkoelkast die wij nodig hadden was bij Pelgrim niet voorradig, maar Avanti heeft gezorgd voor een passende koelkast die eigenlijk duurder was maar waarop zij een enorme korting verleende.de koelkast werd nog voor kerst geplaatst, vakkundig en op de afgesproken tijd. Terugrijdend naar huis zeiden we tegen elkaar dat we tegen de tijd dat we een nieuwe keuken nodig hebben, eerst even bij Avanti zullen gaan kijken. Prima service en wederom bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Sid op zondag 30 dec 2012 '12
Na eerst bij andere keukenzaak te hebben gekeken kwam ik via internet op de site van Avanti terecht.
De showroom was gemakkelijk te bereiken en stond vol met prachtige keukens om inspiratie op te doen. Tijdens een ontspannen gesprek hebben we een tekening gemaakt voor de situatie bij mij thuis. De stalen bekeken en de koop afgerond. Ik vond het prettig dat er goed meegedacht werd in verband met de kleine ruimte in mijn huis. De vele kleuren en opties die ze leveren zijn een groot voordeel ten opzichte van andere zaken. Het plaatsten gebeurde heel secuur. En de kwaliteit van de keuken vind ik erg goed.
Er was een klein probleempje maar dit is een korte tijd perfect opgelost! De service en communicatie is perfect. Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden. De prijs kwaliteit verhouding is goed, veel keuze en nogmaals hele goede service!
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Gerard op donderdag 13 dec 2012 '12
Kwaliteit prijsverhouding is goed. Uitstekende klantvriendelijkheid en service .
De levering is goed verlopen.
Klachten ( hoe klein ook ) werden direct en goed opgelost.
Wij raden dit bedrijf zeker aan zie de hierboven vermelde ervaringen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Arie/1250315 op woensdag 12 dec 2012 '12
Kwaliteit-prijsverhouding is goed
Klantvriendelijkheid is zeer goed
Service is fantastisch
Levering is perfect
Oplossen van klachten gaat moeiteloos
Wij raden AvantiKeukens aan,er wordt naar de klant geluisterd en meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“gaskookplaat”
Door M Gelderman op woensdag 12 dec 2012 '12
ik heb onlangs een inbouw-gaskookplaat besteld en ben erg tevreden, de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. de klantvriendelijkheid is ook erg goed, een duidelijke en snelle afhandeling, binnen afzienbare tijd kon ik de kookplaat afhalen. goede service! ik zou Avanti Keukens zéker aanbevelen bij familie en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Betreft nieuwe keuken”
Door Ronald de Vries op maandag 10 dec 2012 '12
Vorige week 04-12-2012 is mijn nieuwe keuken gemonteerd door Joost imminkhuizen, van Avanti keukens, en wat verdiend deze keuken monteur een grote pluim, zo mooi en strak de nieuwe keuken gemonteerd, en netjes alles afgewerkt, ook de aankoop bij Germen Veldwijk van Avanti keukens, was een goeie vakundige service kortom hier spreekt een dik tevreden klant, die ontzettend blij is met z,n nieuwe keuken, Avanti keukens bedankt, en vooral ook de top keuken monteur Joost Imminkhuizen, vriendelijke groet Ronald de Vries Ereprijs Veenendaal .
Reactie of foto toevoegen
“Dromen overtroffen”
Door Fam De Kruijf op zaterdag 1 jun 2019 '19
In 2015 reeds een keuken tot volle tevredenheid gekocht bij Avanti. Begin van dit jaar een aanbouw gerealiseerd waardoor de keuken niet meer voldeed. Door verkoper Jaap Bremmer werd een prachtige wijziging/aanvulling geschetst. Het eindresultaat overtrof onze dromen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Dirk Visser op maandag 27 mei 2019 '19
Een Keuken, naar tevredenheid gekocht en geplaatst, het hele proces is goed begeleid dus super!
FOTO VAN DIRK VISSER
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Dirk Visser
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Anna op vrijdag 17 mei 2019 '19
Vorig jaar juli is bij ons een nieuwe hoekkeuken geplaatst door Avanti keukens in Kesteren. Alles naar volle tevredenheid! Bij aankoop een aantal uurtjes in de overzichtelijke showroom doorgebracht, waar we ondertussen goed voorzien werden van smakelijk eten & drinken. Vervolgens konden we met een voldaan gevoel naar huis. Verkoper voelde goed aan wat we zochten, dacht mee in een praktische keuken- inrichting voor een gezin van 8 personen, en hield ons tot aan de levering goed op de hoogte van proces. Kortom: een prachtig geplaatste keuken, professioneel personeel, goede kwaliteit, en dat ook nog voor een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Avanti Keukens
aKesteren , Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren, tel 0488 - 47 44 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.