Feedback
9,5

Keukencentrum de Vries

Website: www.keukencentrumdevries.nl "Fantastisch" score uit 41 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.keukencentrumdevries.nl | 2 vestigingen ( & Overijssel & Flevoland)
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukencentrumdevries.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencentrum de Vries
Keukencentrum de Vries, gevestigd aan de Kamperzeedijk in Genemuiden en aan de Dommel in Dronten, heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. Daarnaast zal er uiteraard gekozen worden voor betrouwbare inbouwapparatuur. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn ook in de showroom te bekijken. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen.

Wat maakt ons nou zo bijzonder?
• Ongeacht je vraag, krijg je bij ons altijd passend en persoonlijk advies.
Afspraak = afspraak, zo heeft u altijd maximale duidelijkheid over uw nieuwe keuken.
• Wilt u een nieuwe keuken bestellen? Wij vragen bij een nieuwe keuken géén aanbetaling!
Eén aanspreekpunt dat precies weet wat uw wensen zijn.
• Wij proberen altijd met u mee te denken en gaan voor een 100% servicegerichte aanpak.
Ervaringen
Er zijn 41 ervaringen over Keukencentrum de Vries. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren28 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 38 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Per vestiging:
“Keuken en pvc vloer”
Door Loedeman op zaterdag 21 apr 2018 '18 | vestiging Genemuiden
Wij hebben een keuken en een pvc vloer gekocht bij dit bedrijf. We zijn goed geadviseerd en vriendelijk geholpen. Ze namen echt tijd voor ons. We hebben veel plezier van de keuken en vloer. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Jeanette van Huffelen op woensdag 11 apr 2018 '18 | vestiging Genemuiden
Keuken, goed geholpen vooral nadat er een foutje was netjes opgelost. Bij het bekijken van de keuken mooie 3d foto gehad, veel uitleg, geen vraag was te gek. Vooral heel fijn dat er mee gedacht werd met jou wensen en wat praktisch is.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed advies”
Door Jan en Harianne Jutstra op maandag 9 apr 2018 '18 | vestiging Genemuiden
We hebben een complete keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. We hebben goed advies gehad en zijn tevreden met het eindresultaat. In overleg is alles mogelijk. Geen schreeuwerige offertes en reclames, maar gewoon duidelijk!
FOTO VAN JAN EN HARIANNE JUTSTRA
Keuken met verlaagd plafond met afzuigunit
+ Toon extra foto van Jan en Harianne Jutstra
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door Marian Sellies op dinsdag 3 apr 2018 '18 | vestiging Genemuiden
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen !
FOTO VAN MARIAN SELLIES
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Prima verlopen”
Door J Tuinstra op zondag 1 apr 2018 '18 | vestiging Genemuiden
We hebben een keuken gekocht. Alles is prima verlopen. Plaatsing uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Echte aanrader”
Door G Lange op zaterdag 31 mrt 2018 '18 | vestiging Genemuiden
Keuken en badkamer gekocht. Vriendelijke mensen en super goede service. Echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer goede service”
Door G. Timmer op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Genemuiden
Vanuit Heerde bij keukencentrum de Vries uitgekomen en dat is ons prima bevallen. We hadden nog nooit een keuken gekocht. Zeer goed, deskundig en vriendelijk geholpen. De ene dag werd de keuken geleverd, de volgende dag geplaatst en twee dagen later zaten de tegeltjes ertegen aan. Geweldig. De greepjes werden gemist, maar nog dezelfde middag nageleverd, zodat ze er direct aangezet konden worden. Zeer goede service.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Johannes Bogermanschool op woensdag 28 mrt 2018 '18 | vestiging Genemuiden
We hadden in school twee nieuwe hoge keukenkasten nodig. Een keuken adviseur is op locatie geweest om met ons mee te kijken en te adviseren. Ook de plaatsing is heel goed uitgevoerd. Alles werd na de plaatsing keurig opgeruimd en afgevoerd. Wij zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe kasten!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door Mj Kaslander op dinsdag 27 mrt 2018 '18 | vestiging Genemuiden
Keuken zonder boven kastjes.Geplaatst door keukencentrum de vries!!uitstekende service.

Eerdere ervaring van 6 april 2017: Onze ervaring is dat wij bij Keukencentrum de vries goed geholpen zijn!Prijs kwaliteit verhouding is goed!Dit is een rede om even bij Keukencentrum de vries binnen te lopen. U word vriendelijk te woord gestaan.Wat wilt u nog meer!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer persoonlijk”
Door Hondebrink op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Genemuiden
Zeer persoonlijke en kundige touch en geen commerciële bla blA. Fijne communicatie en goede service.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Beens op zaterdag 24 mrt 2018 '18 | vestiging Genemuiden
Na aankoop van onze woning contact gezocht met Keukencentrum de Vries voor het renoveren van onze keuken. Hierbij dachten wij dat de keuken nagenoeg afgeschreven zou zijn, echter door super eerlijk advies (en bezoek op locatie) van Keukencentrum de Vries heeft onze keuken weer een totaal nieuwe look. Keukenkastjes vernieuwd, smetplinten toegepast en keurig ingemeten & gemonteerd door vakkundige medewerker! Mede door strakke planning en nakomen van afspraken was de keuken ruim op tijd klaar voor gebruik! Aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Super goed”
Door GJ Floors op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Genemuiden
Wij hebben een keuken en sanitair gekocht. Advies en prijs super goed.
FOTO VAN GJ FLOORS
Ruimte met keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden over hulp”
Door Johan en jenneke borst-last op woensdag 21 mrt 2018 '18 | vestiging Genemuiden
Nieuwe keuken gekocht bij keukencentrum de vries zeer tevreden hoe we daar geholpen zijn een aanrader voor iedereen. Op zaterdag 10 maart geleverd en op maandag 12 maart geplaatst wat ook op een zeer goede en vriendelijke manier ging donderdag 15 maart was alles door keukencentrum de vries tot op de puntjes afgewerkt.dus nieuwe keuken of badkamer nodig twijfel niet ga na de vries.
FOTO VAN JOHAN EN JENNEKE BORST-LAST
Keuken afgewerkt tot in de puntjes
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Fijn geholpen”
Door Eric en Arende Kroon op woensdag 21 feb 2018 '18 | vestiging Genemuiden
We zijn heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Er was een duidelijke uitleg en alle afspraken zijn nagekomen. Het eindresultaat mag er zijn: de keuken is prachtig en helemaal naar onze wens!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Uiterst tevreden klant”
Door Wichert op maandag 12 feb 2018 '18 | vestiging Genemuiden
In onze nieuwe woning stond een supermoderne keuken, iets dat totaal niet bij onze landelijke woonstijl paste. De inbouwapparatuur en de opstelling waren prima in orde. We wilde andere vloertegels en keukentegels, de verkoper bij keukencentrum de Vries hoorde ons verhaal aan en stelde een keukenrenovatie voor waarbij de keuken op een vrij simpele manier een andere look kon krijgen. Hij heeft ons enorm goed geholpen en ondertussen is onze bestaande keuken omgeturnd naar een mooie landelijke woonkeuken, compleet anders dan voorheen. Keukencentrum De Vries heeft ons geen nieuwe keuken kunnen verkopen omdat onze keuken kwalitatief nog goed in orde was, maar ze hebben ons wel op een idee gebracht en ons geholpen deze te realiseren, het plan van aanpak werd opgesteld en de medewerkers hebben hun uiterste best gedaan en hebben er weer een uiterst tevreden klant bij. Een warme douche voor keukencentrum de Vries (figuurlijk dan :-)
FOTO VAN WICHERT
Van modern naar landelijk
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Komen afspraken na”
Door Noppert op zondag 3 dec 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Hebben een aantal jaren terug een keuken gekocht waarbij kortgeleden een aantal scharnieren van de keukenkastjes niet meer vertragend werkten. Gebeld en zouden langs komen om dit repareren want dit mag niet voorkomen en het was garantie. Mijn ervaring met dit bedrijf is dus goed omdat het zijn afspraken nakomt. Weet dus niet hoe andere klachten worden behandeld maar dit bedrijf is wel een aanrader.

Aanvulling ontvangen 4 december 2017: De keuken hebben wij circa 4 jaar geleden gekocht toen het bedrijf nog Delta keukens was.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Complimenten”
Door Familie Hammer op woensdag 22 nov 2017 '17 | vestiging Genemuiden
De laatste kleine dingetjes afgewerkt van onze keuken. Service monteur werkt het tot het laatst toe netjes af. Denk ook mee met de klant. NIET zoals je wel eens hoort..... keuken gekocht en geplaatst zoek het maar uit. Nee netjes alles tot de puntjes afgewerkt. We kunnen zeker Keukencentrum De Vries aanbevelen bij anderen. Complimenten ook voor Albert van Asselt die goed heeft geprobeerd om onze wensen op papier en in werkelijkheid uit te laten komen.
FOTO VAN FAMILIE HAMMER
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Wat een service”
Door Dave Knijnenberg en Kim van Sloten op maandag 21 aug 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Wat een goede service en geweldig eindresultaat! Na een aantal bezoekjes en goede adviezen hebben wij onze droomkeuken bij keukencentrum de Vries gekocht. Albert van Asselt nam alle tijd om samen met ons de keuken samen te stellen. Hij dacht op de juiste momenten (wanneer wij er even niet uitkwamen) erg goed met ons mee! Je merkt aan alles dat ze weten waar ze het over hebben en dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij keukencentrum de Vries, dat in combinatie met een uitstekende prijs. Wij willen Lamco de Vries, Albert van Asselt en de monteur Anton Schoonhoven dan ook hartelijk bedanken! Een aanrader voor iedereen!!
FOTO VAN DAVE KNIJNENBERG EN KIM VAN SLOTEN
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Blij met de nieuwe keuken”
Door K. Sarelse op vrijdag 28 jul 2017 '17 | vestiging Genemuiden
We hebben een keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries. We zijn erg goed geholpen. De verkoper was professioneel en had verstand van zaken. Er wordt kwaliteit geleverd voor een goede prijs. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
De levering en montage zijn ook goed verlopen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geweldig”
Door Henrico op woensdag 12 jul 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Fantastische keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries. Leuk en behulpzaam personeel. Korte lijntjes in de contacten. En een TOP monteur. Millimeter werk en binnen 1 dag geplaatst. Geweldig!
FOTO VAN HENRICO
Keuken met tuinzicht
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Een absolute aanrader”
Door Fam. Steen Redeker op donderdag 22 jun 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Na een tijdje rond te hebben gekeken bij verschillende keukenzaken, zelfs tot in Duitsland, zijn we terecht gekomen bij Keukencentrum de Vries. Hier vonden we de keuken die we zochten. Een warm welkom door Albert van Asselt en goede bruikbare ideeën over de eventuele plaatsing van de keuken gaf ons het vertrouwen om hier verder te gaan. Ons werd niet de duurste keuken verkocht, maar juist de keuken die het beste bij ons paste. Dit sprak ons persoonlijk erg aan. Inmiddels hebben we de keuken ongeveer 3 maand in gebruik en zijn we nog steeds super tevreden.
Wij kunnen daarom niet anders concluderen dan een keuken van Keukencentrum de Vries is een absolute aanrader. Geen mooie praatjes, maar een eerlijk en deskundig advies.
FOTO VAN FAM. STEEN REDEKER
Keuken die past
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Super ervaring”
Door Vlastuin op donderdag 22 jun 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Super ervaring bij Keukencentrum de Vries. Albert van Asselt heeft ons zeer goed geadviseerd voor een compleet nieuwe keuken. De keuken stond snel en het was een vriendelijke en prettige monteur met verstand van zaken.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Anja Plantinga op donderdag 22 jun 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Keukencentrum De Vries heeft mij enorm goed geholpen na het failliet gaan van het bedrijf waar ik mijn oude keuken had gekocht. Professioneel, betrouwbaar, goede communicatie en vakkundig. Super tevreden klant!
FOTO VAN ANJA PLANTINGA
Keuken
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Prettig”
Door Klaas Stoter op zaterdag 17 jun 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Prettig bedrijf met goede service en de keuken is compleet geleverd. Dit hoor je soms wel eens anders om je heen.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Aanrader”
Door Lubertha en Jan René Hofstede op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Wij hebben een keuken gekocht naar aanleiding van een origineel ontwerp en het goed meedenken van de verkoper Albert. Hij wist net het juiste detail toe te voegen in combinatie op ons vooraf opgegeven budget. We wisten direct waar we aan toe waren.
De service nadien was zeer goed geregeld. Wij raden Keukencentrum De Vries dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam. Beens op dinsdag 30 mei 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Keuken gekocht, goed advies van Albert van Asselt gekregen. Bezorging was correct en zorgvuldig Door vriendelijke bezorgers! De montage is gedaan op advies Door JopSen Montage wat een vakman, zulke zie je maar weinig zelfs de aansluiting van het plafond werd probleemloos opgelost! Alles met al zeer tevreden met onze nieuwe keuken en al heel veel positieve reacties gehad!
REACTIE VAN FAM. BEENS
Foto van geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Jeikelboom op maandag 29 mei 2017 '17 | vestiging Genemuiden
We werden goed geholpen in de winkel wat we wouden werd goed uitgelegt we wisten op eengegeven moment niet zo goed meer wat we wouden toch weer veranderd En bij het lever thuis was alles compleet mooi gelopen zo we zijn tevreden
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Snel gegaan”
Door C. van Ommeren op vrijdag 26 mei 2017 '17 | vestiging Genemuiden
In korte tijd heb ik een hele fijne en mooie keuken geplaatst gekregen. Er was een ruime keus, en het is goed afgehandeld. Ik kon zeggen hoe ik het graag wilde, en dan werd gekeken of dat ook kon. Het is goed naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Positieve ervaring”
Door Jan Dollen op vrijdag 26 mei 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Onze ervaring met Keukencentrum de Vries is positief. De informatie was duidelijk, het resultaat is naar alle tevredenheid. Afspraken werden goed nagekomen, ook door installatiebedrijf Jopsen uit Urk. Wij kunnen het bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect geholpen”
Door Brouwer op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Perfect geholpen! Eerste keuken gekocht, en ook eerste keuken verkocht door Keukencentrum de Vries! Je kunt absoluut zeggen dat ze goed zijn begonnen, service, prijs / kwaliteit tot aan plaatsing! Keuken centrum de Vries is aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Heel prettige samenwerking”
Door C.den Harder op donderdag 6 apr 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Wij hebben een heel prettige samenwerking gehad met Keukencentrum de Vries. Niets dan lof. Niets was teveel als wij met vragen kwamen. We hebben de keuken; badkamer en vloer bij dit bedrijf gekocht en alles werd volgens afspraak nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Prettig en klantvriendelijk”
Door Fam ten Cate op zaterdag 11 mrt 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Blij met onze nieuwe keuken. Er werd goed ingespeeld op onze wensen. De Neff oven wordt intensief gebruikt, voldoet met als de overige apparatuur aan onze verwachtingen. Prettige en klantvriendelijk benadering, zelfs tijdens de vakantie van de verkoper werd er gereageerd op onze vragen.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Eerlijk advies”
Door Hervormde Gemeente Zwartsluis op maandag 27 feb 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Een eerlijk advies, een snelle levering, een nauwkeurige plaatsing en een goede prijs-kwaliteit verhouding, daarom een absolute aanrader voor iemand die een keuken zoekt ! Daarnaast een showroom met ruime keuze.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg flexibel”
Door G.J. Timmerman op donderdag 2 feb 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Prachtige keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries! Eind 2016 in contact gekomen met Albert van Asselt. Tekeningen waren snel uitgewerkt en het vertrouwen was er vanaf het begin. Duidelijk advies en samen uitgekomen op een prachtige keuken met eiland. Levering van de keuken ook goed verlopen, erg flexibel en meedenken met de wensen van klant. De keuken zal binnenkort worden gebruikt en wij hopen op jaren plezier van deze keuken. Wij gaan ervan uit dat de after-service ook van hetzelfde niveau zal zijn wanneer dit nodig is. Succes met de verdere groei en bedankt Albert!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig tevreden”
Door G.Kouwen op donderdag 2 feb 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Wij hebben een keuken gekocht, de ervaring was geweldig en we zijn fantastisch geholpen. Na verschillende keukenzaken bezocht te hebben, bleek hier alles mogelijk te zijn en we hoefde geen consessies te doen, wat bij andere zaken wel moest. En dat voor een zeer voordelige prijs... Ze kwamen ook met leuke ideeën. Wij kunnen Keukenbedrijf de Vries van harte aanbevelen. De levering en montage en afwerking zijn geweldig
FOTO VAN G.KOUWEN
Keuken met leuke ideeen
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Gerieke Meuleman op maandag 9 jan 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Onze combi-magnetron had het helaas begeven. Door Keukencentrum De Vries zijn we goed geholpen en geadviseerd. Wij hadden voor de nieuwe wel bepaalde wensen. Daar hebben ze op geselecteerd en ons een prima en mooie magnetron geleverd. Erg goede service, ook na de aanschaf.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Fijne service”
Door Thijs-Jan op zaterdag 7 jan 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Een aantal jaren geleden een keuken gekocht bij Delta keukens (zat op lokatie van keukencentrum de Vries). Nu was een scharnier van een keukenkastje kapot. Keukencentrum de vries, kende mijn merk keuken en het type scharnier. Deze werd aan huis gebracht tegen een coulance-tarief. Door ervaring tot het juiste scharnier gekomen en een tevreden (toekomstige) klant door deze super service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldig geholpen”
Door Thijs op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Genemuiden
Ik ben geweldig geholpen, had problemen met recirculatiekap en zij hebben de service opgenomen voor mij (vorige bedrijf is failliet) helemaal top. Geweldig bedankt. Ga zo door en de klanten blijven komen
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Top”
Door B. Bracht op donderdag 29 dec 2016 '16 | vestiging Genemuiden
Van het begin tot het eind geweldige service. Bij de aanschaf goed en origineel advies, er werd goed op onze wensen ingespeeld. Montage in één dag helemaal af. Geen derden nodig voor het aansluiten van gas ed. Ik raad Keukencentrum de Vries echt voor iedereen aan ! Top!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goede service”
Door Anita op donderdag 29 dec 2016 '16 | vestiging Genemuiden
Mijn keuken gekocht bij keuken centrum de Vries. Hele goede Service. Er is prima oplossingsgericht meegeholpen met de indeling van de keuken. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook achteraf prima Service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Tevreden”
Door J. van Dijk op donderdag 29 dec 2016 '16 | vestiging Genemuiden
Wij zijn tevreden met de service van Keukencentrum de vries! Wij konden met al onze vragen bij jullie terecht. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. Wij hadden direct vertrouwen in de verkoper. Ook belangrijk.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
Adresgegevens Keukencentrum de Vries
aDronten , De Dommel 16, 8253 PL Dronten, tel 038 – 337 75 84
bGenemuiden (41 ervaringen), Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038 – 337 75 84
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.