Feedback
9,5

Keukencentrum de Vries

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukencentrumdevries.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukencentrum de Vries
Keukencentrum de Vries, gevestigd aan de Kamperzeedijk in Genemuiden, heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens, die ze tegen betaalbare prijzen aanbieden. Daarnaast zal er uiteraard gekozen worden voor betrouwbare inbouwapparatuur. Naast het leveren en plaatsen van de volledige keuken, heeft Keukencentrum de Vries ook een breed aanbod vloeren. Deze zijn ook in de showroom te bekijken. Het bedrijf kan het hele traject, van ontwerp tot oplevering, verzorgen.

Wat maakt ons nou zo bijzonder?
• Ongeacht je vraag, krijg je bij ons altijd passend en persoonlijk advies.
Afspraak = afspraak, zo heeft u altijd maximale duidelijkheid over uw nieuwe keuken.
• Wilt u een nieuwe keuken bestellen? Wij vragen bij een nieuwe keuken géén aanbetaling!
Eén aanspreekpunt dat precies weet wat uw wensen zijn.
• Wij proberen altijd met u mee te denken en gaan voor een 100% servicegerichte aanpak.
Ervaringen
Er zijn 78 ervaringen over Keukencentrum de Vries. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren58 ervaringen
4 sterren16 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Goed geholpen”
Door Anja Plantinga op donderdag 22 jun 2017 '17
Keukencentrum De Vries heeft mij enorm goed geholpen na het failliet gaan van het bedrijf waar ik mijn oude keuken had gekocht. Professioneel, betrouwbaar, goede communicatie en vakkundig. Super tevreden klant!
FOTO VAN ANJA PLANTINGA
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden klant”
Door Wichert op maandag 12 feb 2018 '18
In onze nieuwe woning stond een supermoderne keuken, iets dat totaal niet bij onze landelijke woonstijl paste. De inbouwapparatuur en de opstelling waren prima in orde. We wilde andere vloertegels en keukentegels, de verkoper bij keukencentrum de Vries hoorde ons verhaal aan en stelde een keukenrenovatie voor waarbij de keuken op een vrij simpele manier een andere look kon krijgen. Hij heeft ons enorm goed geholpen en ondertussen is onze bestaande keuken omgeturnd naar een mooie landelijke woonkeuken, compleet anders dan voorheen. Keukencentrum De Vries heeft ons geen nieuwe keuken kunnen verkopen omdat onze keuken kwalitatief nog goed in orde was, maar ze hebben ons wel op een idee gebracht en ons geholpen deze te realiseren, het plan van aanpak werd opgesteld en de medewerkers hebben hun uiterste best gedaan en hebben er weer een uiterst tevreden klant bij. Een warme douche voor keukencentrum de Vries (figuurlijk dan :-)
FOTO VAN WICHERT
Van modern naar landelijk
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Bertus Visser op maandag 30 apr 2018 '18
Keuken, prima service heldere uitleg een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door G. Timmer op woensdag 28 mrt 2018 '18
Vanuit Heerde bij keukencentrum de Vries uitgekomen en dat is ons prima bevallen. We hadden nog nooit een keuken gekocht. Zeer goed, deskundig en vriendelijk geholpen. De ene dag werd de keuken geleverd, de volgende dag geplaatst en twee dagen later zaten de tegeltjes ertegen aan. Geweldig. De greepjes werden gemist, maar nog dezelfde middag nageleverd, zodat ze er direct aangezet konden worden. Zeer goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Stef en Celine op zaterdag 14 sep 2019 '19
Wij hebben de keuken hier gekocht. Super goed geholpen met het uitzoeken en tekenen van de keuken. Er word goed mee gedacht over wat mooi is en wat pastte binnen ons budget, dit was ook erg fijn was.

Aanvulling ontvangen 16 september 2019: Onze keuken is al geleverd en gemonteerd in 1 dag. Monteur heeft netjes op ons gewacht om alles uit te leggen en waar we nog rekening mee moesten houden zoals het kitten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door Bart van der schoot op vrijdag 10 aug 2018 '18
Keuken gekocht en laten installeren. Vakmensen als het gaat om ontwerp en meedenken mbt de mogelijkheden en zeer vakkundige monteur. Uiterst secuur, correct in omgang en betrouwbaar. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Secuur”
Door G Snel op dinsdag 23 apr 2019 '19
Hele mooie en degelijke showroom gekocht en laten installeren. Vakmensen als het gaat om ontwerp en meedenken mbt de mogelijkheden en aanpassingen in ons huis, zeer vakkundige monteur. Uiterst secuur, correct in omgang en betrouwbaar. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN G SNEL
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Eric en Arende Kroon op woensdag 21 feb 2018 '18
We zijn heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Er was een duidelijke uitleg en alle afspraken zijn nagekomen. Het eindresultaat mag er zijn: de keuken is prachtig en helemaal naar onze wens!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door K. Sarelse op vrijdag 28 jul 2017 '17
We hebben een keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries. We zijn erg goed geholpen. De verkoper was professioneel en had verstand van zaken. Er wordt kwaliteit geleverd voor een goede prijs. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
De levering en montage zijn ook goed verlopen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Familie Hammer op woensdag 22 nov 2017 '17
De laatste kleine dingetjes afgewerkt van onze keuken. Service monteur werkt het tot het laatst toe netjes af. Denk ook mee met de klant. NIET zoals je wel eens hoort..... keuken gekocht en geplaatst zoek het maar uit. Nee netjes alles tot de puntjes afgewerkt. We kunnen zeker Keukencentrum De Vries aanbevelen bij anderen. Complimenten ook voor Albert van Asselt die goed heeft geprobeerd om onze wensen op papier en in werkelijkheid uit te laten komen.
FOTO VAN FAMILIE HAMMER
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Henk Meppelink op zaterdag 8 jun 2019 '19
In december 2018 hebben wij een keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries in Kamperzeedijk. Na een aantal bezoeken en een goede begeleiding van de keukenadviseur zijn wij uiteindelijk gekomen op de keuken zoals die nu bij ons geplaatst is en daarover zijn wij zeer tevreden. Vooral het niet opdringerige en het no nonsense advies "heb je dat wel echt nodig?" spreken erg aan. De aftersales en service zijn ook uitstekend. Het is bijzonder om te zien hoe in samenspraak met de keukenadviseur je tot een mooie, stijlvolle passende keuken kunt komen. Wij kunnen iedereen aanraden die een nieuwe keuken wil om eens een bezoek te brengen aan keukencentrum de Vries
FOTO VAN HENK MEPPELINK
Keuken met gele achterwand
+ Toon extra foto van Henk Meppelink
+ Toon extra foto van Henk Meppelink
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Dave de Velde op donderdag 18 apr 2019 '19
Goed geholpen bij de keuze van alle opties. Compleet geleverd en goede monteur. Zeker dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Fam. Steen Redeker op donderdag 22 jun 2017 '17
Na een tijdje rond te hebben gekeken bij verschillende keukenzaken, zelfs tot in Duitsland, zijn we terecht gekomen bij Keukencentrum de Vries. Hier vonden we de keuken die we zochten. Een warm welkom door Albert van Asselt en goede bruikbare ideeën over de eventuele plaatsing van de keuken gaf ons het vertrouwen om hier verder te gaan. Ons werd niet de duurste keuken verkocht, maar juist de keuken die het beste bij ons paste. Dit sprak ons persoonlijk erg aan. Inmiddels hebben we de keuken ongeveer 3 maand in gebruik en zijn we nog steeds super tevreden.
Wij kunnen daarom niet anders concluderen dan een keuken van Keukencentrum de Vries is een absolute aanrader. Geen mooie praatjes, maar een eerlijk en deskundig advies.
FOTO VAN FAM. STEEN REDEKER
Keuken die past
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Jan Dollen op vrijdag 26 mei 2017 '17
Onze ervaring met Keukencentrum de Vries is positief. De informatie was duidelijk, het resultaat is naar alle tevredenheid. Afspraken werden goed nagekomen, ook door installatiebedrijf Jopsen uit Urk. Wij kunnen het bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door G Lange op zaterdag 31 mrt 2018 '18
Keuken en badkamer gekocht. Vriendelijke mensen en super goede service. Echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door B. Bracht op donderdag 29 dec 2016 '16
Van het begin tot het eind geweldige service. Bij de aanschaf goed en origineel advies, er werd goed op onze wensen ingespeeld. Montage in één dag helemaal af. Geen derden nodig voor het aansluiten van gas ed. Ik raad Keukencentrum de Vries echt voor iedereen aan ! Top!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Herwin & Lisette op maandag 3 dec 2018 '18
uiterst tevreden met het resultaat. tijdloos strak en modern.
FOTO VAN HERWIN & LISETTE
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Gijssen op woensdag 20 feb 2019 '19
Perfect geleverd en gemonteerd! Zoals het hoort!
FOTO VAN GIJSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Lubertha en Jan René Hofstede op donderdag 8 jun 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht naar aanleiding van een origineel ontwerp en het goed meedenken van de verkoper Albert. Hij wist net het juiste detail toe te voegen in combinatie op ons vooraf opgegeven budget. We wisten direct waar we aan toe waren.
De service nadien was zeer goed geregeld. Wij raden Keukencentrum De Vries dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door J. van Dijk op donderdag 29 dec 2016 '16
Wij zijn tevreden met de service van Keukencentrum de vries! Wij konden met al onze vragen bij jullie terecht. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. Wij hadden direct vertrouwen in de verkoper. Ook belangrijk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam Post op donderdag 15 aug 2019 '19
Wij zijn zeer goed geholpen met onze keuze voor een nieuwe keuken, ook het plaatsen van de keuken is zeer deskundig en netjes gedaan.
FOTO VAN FAM POST
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Fam. Ter Harmsel op woensdag 24 jul 2019 '19
Bij het uitzoeken van onze keuken zijn we goed geholpen door deskundig personeel. Ook het plaatsen is volledig verzorgd door keukencentrum De Vries, vakkundige mensen hebben gezorgd voor een mooi eindresultaat. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM. TER HARMSEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jeikelboom op maandag 29 mei 2017 '17
We werden goed geholpen in de winkel wat we wouden werd goed uitgelegt we wisten op eengegeven moment niet zo goed meer wat we wouden toch weer veranderd En bij het lever thuis was alles compleet mooi gelopen zo we zijn tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en pvc vloer”
Door Loedeman op zaterdag 21 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken en een pvc vloer gekocht bij dit bedrijf. We zijn goed geadviseerd en vriendelijk geholpen. Ze namen echt tijd voor ons. We hebben veel plezier van de keuken en vloer. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Patricia Selles op woensdag 20 mrt 2019 '19
We hebben keuken gekocht en we zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anita op donderdag 29 dec 2016 '16
Mijn keuken gekocht bij keuken centrum de Vries. Hele goede Service. Er is prima oplossingsgericht meegeholpen met de indeling van de keuken. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook achteraf prima Service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg flexibel”
Door G.J. Timmerman op donderdag 2 feb 2017 '17
Prachtige keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries! Eind 2016 in contact gekomen met Albert van Asselt. Tekeningen waren snel uitgewerkt en het vertrouwen was er vanaf het begin. Duidelijk advies en samen uitgekomen op een prachtige keuken met eiland. Levering van de keuken ook goed verlopen, erg flexibel en meedenken met de wensen van klant. De keuken zal binnenkort worden gebruikt en wij hopen op jaren plezier van deze keuken. Wij gaan ervan uit dat de after-service ook van hetzelfde niveau zal zijn wanneer dit nodig is. Succes met de verdere groei en bedankt Albert!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Marian Sellies op dinsdag 3 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen !
FOTO VAN MARIAN SELLIES
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken gekocht”
Door Piet de Wit op woensdag 5 sep 2018 '18
Het is een zeer goed bedrijf. De eventuele problemen worden direct opgelost. Worden vriendelijk geholpen en ze staan altijd onmiddellijk voor ons klaar. De prijzen van de keukens zijn misschien niet de allerlaagste, maar je krijgt er dan ook een goede keuken voor.
Reactie of foto toevoegen
“Bijbestelling laden”
Door Harold op dinsdag 3 jul 2018 '18
Via een kennis zijn wij bij Keukencentrum de Vries terecht gekomen. Mooi bedrijf, fijn personeel en goede spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Beens op zaterdag 24 mrt 2018 '18
Na aankoop van onze woning contact gezocht met Keukencentrum de Vries voor het renoveren van onze keuken. Hierbij dachten wij dat de keuken nagenoeg afgeschreven zou zijn, echter door super eerlijk advies (en bezoek op locatie) van Keukencentrum de Vries heeft onze keuken weer een totaal nieuwe look. Keukenkastjes vernieuwd, smetplinten toegepast en keurig ingemeten & gemonteerd door vakkundige medewerker! Mede door strakke planning en nakomen van afspraken was de keuken ruim op tijd klaar voor gebruik! Aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door J Tuinstra op zondag 1 apr 2018 '18
We hebben een keuken gekocht. Alles is prima verlopen. Plaatsing uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke Schmidt keuken”
Door Familie Keizer op vrijdag 27 apr 2018 '18
Wij kochten een landelijke Schmidt keuken. Wij zijn zeer tevreden over het totale proces.
FOTO VAN FAMILIE KEIZER
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Meijwaard op dinsdag 30 apr 2019 '19
Al langere tijd, waren wij opzoek naar een nieuwe keuken. Doordat wij meerdere zaken bekeken hebben, kregen wij het beste gevoel bij Keukencentrum de Vries aan de kamperzeedijk te Genemuiden. Na een hartelijk en sociaal ontvangst kregen we een heerlijk kopje koffie, waarbij er op een heel ontspannen sfeer en een warm welkom uitgelegd werd wie de mensen achter het bedrijf zijn. Er was geen haast en de verkoper nam alle tijd, zelfs toen het bleek al half 6 te zijn, had de verkoper alle tijd om alles netjes tot een afronding te brengen. Het beeld wat we hadden bij het bedrijf bleek goed te zijn, spontaan en sociaal waren de verkopers. Veel worden aankopen van keukens gezien als een formeel gesprek, dit was bij Keukencentrum de Vries totaal niet aan de orde, door de open en eerlijke manier van adviseren hebben we een gezellig en super informeel gesprek gehad, waar we met veel plezier op terug mogen kijken. Nadat bleek, dat de keuken snel geleverd moest worden, ging de verkoper direct in overleg met de orderverwerker om de mogelijkheden te bespreken. Keukencentrum de Vries gaf aan snel te kunnen leveren, dit zijn zij tot in details nagekomen, zelfs bij levering werden de materialen extra gecontroleerd op schade en op onjuistheden. Alles klopte direct. In de showroom zijn veel keukens te bezichtigen, waarbij voor iedereen tegen een scherpe en betaalbare prijs een super nette en mooie keuken te verkrijgen is. Kortom kunnen wij terug kijken op een geslaagde aankoop en een bijzonder mooi eindresultaat, waar we zeer tevreden over zijn. Keukencentrum de Vries een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Snel gegaan”
Door C. van Ommeren op vrijdag 26 mei 2017 '17
In korte tijd heb ik een hele fijne en mooie keuken geplaatst gekregen. Er was een ruime keus, en het is goed afgehandeld. Ik kon zeggen hoe ik het graag wilde, en dan werd gekeken of dat ook kon. Het is goed naar mijn zin!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Martin op dinsdag 30 apr 2019 '19
Bij dit bedrijf keuken gekocht. Alle tijd wordt voor je uitgetrokken. Uitgebreide informatie over de mogelijkheden. Niets is teveel. No nonsens en degelijk. Plaatsing ook keurig afgewikkeld!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Mj Kaslander op dinsdag 27 mrt 2018 '18
Keuken zonder boven kastjes.Geplaatst door keukencentrum de vries!!uitstekende service.

Eerdere ervaring van 6 april 2017: Onze ervaring is dat wij bij Keukencentrum de vries goed geholpen zijn!Prijs kwaliteit verhouding is goed!Dit is een rede om even bij Keukencentrum de vries binnen te lopen. U word vriendelijk te woord gestaan.Wat wilt u nog meer!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer persoonlijk”
Door Hondebrink op maandag 26 mrt 2018 '18
Zeer persoonlijke en kundige touch en geen commerciële bla blA. Fijne communicatie en goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Klaas Stoter op zaterdag 17 jun 2017 '17
Prettig bedrijf met goede service en de keuken is compleet geleverd. Dit hoor je soms wel eens anders om je heen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en klantvriendelijk”
Door Fam ten Cate op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Blij met onze nieuwe keuken. Er werd goed ingespeeld op onze wensen. De Neff oven wordt intensief gebruikt, voldoet met als de overige apparatuur aan onze verwachtingen. Prettige en klantvriendelijk benadering, zelfs tijdens de vakantie van de verkoper werd er gereageerd op onze vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Viel ons tegen”
Door Rotman op zaterdag 31 aug 2019 '19
Helaas hebben wij onze ervaring bij keukencentrum de Vries als matig ervaren. Bij het opbouwen van de keuken bleek de radiotor niet geleverd te zijn maar onze oude radiator was inmiddels al wel afgevoerd. Hierdoor hebben we in de koudste periode van jaar (medio januari) moeten bijverwarmen met een elektrische kachel. Tevens was er verwarring over wie de koof zou plaatsen; degene die de boel had afgebroken of degene die het ging plaatsen. Naderhand geen excuses of niks vanuit keukencentrum de Vries. De keuken is prachtig maar de werkwijze en aftersale vielen ons tegen.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Dave Knijnenberg en Kim van Sloten op maandag 21 aug 2017 '17
Wat een goede service en geweldig eindresultaat! Na een aantal bezoekjes en goede adviezen hebben wij onze droomkeuken bij keukencentrum de Vries gekocht. Albert van Asselt nam alle tijd om samen met ons de keuken samen te stellen. Hij dacht op de juiste momenten (wanneer wij er even niet uitkwamen) erg goed met ons mee! Je merkt aan alles dat ze weten waar ze het over hebben en dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij keukencentrum de Vries, dat in combinatie met een uitstekende prijs. Wij willen Lamco de Vries, Albert van Asselt en de monteur Anton Schoonhoven dan ook hartelijk bedanken! Een aanrader voor iedereen!!
FOTO VAN DAVE KNIJNENBERG EN KIM VAN SLOTEN
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Super blij mee”
Door Karst de Lange op woensdag 1 mei 2019 '19
We hebben een keuken gekocht. Er was veel haast bij omdat ik mijn huis had verkocht en binnen 2 maanden er uit moest. We werden heel goed geholpen en alles werd snel en super goed geregeld.En de prijs was ook goed. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Aanvulling ontvangen 2 mei 2019: De keuken is geplaatst, en in gebruik. We zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Henrico op woensdag 12 jul 2017 '17
Fantastische keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries. Leuk en behulpzaam personeel. Korte lijntjes in de contacten. En een TOP monteur. Millimeter werk en binnen 1 dag geplaatst. Geweldig!
FOTO VAN HENRICO
Keuken met tuinzicht
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door GJ Floors op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken en sanitair gekocht. Advies en prijs super goed.
FOTO VAN GJ FLOORS
Ruimte met keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Frank van der meer op dinsdag 3 jul 2018 '18
Kort geleden een moderne keuken met eiland aangeschaft bij dit bedrijf. Door het kleine betrokken team is het traject is helemaal naar wens verlopen. Absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettige samenwerking”
Door C.den Harder op donderdag 6 apr 2017 '17
Wij hebben een heel prettige samenwerking gehad met Keukencentrum de Vries. Niets dan lof. Niets was teveel als wij met vragen kwamen. We hebben de keuken; badkamer en vloer bij dit bedrijf gekocht en alles werd volgens afspraak nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jeanette van Huffelen op woensdag 11 apr 2018 '18
Keuken, goed geholpen vooral nadat er een foutje was netjes opgelost. Bij het bekijken van de keuken mooie 3d foto gehad, veel uitleg, geen vraag was te gek. Vooral heel fijn dat er mee gedacht werd met jou wensen en wat praktisch is.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Vlastuin op donderdag 22 jun 2017 '17
Super ervaring bij Keukencentrum de Vries. Albert van Asselt heeft ons zeer goed geadviseerd voor een compleet nieuwe keuken. De keuken stond snel en het was een vriendelijke en prettige monteur met verstand van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Beens op dinsdag 30 mei 2017 '17
Keuken gekocht, goed advies van Albert van Asselt gekregen. Bezorging was correct en zorgvuldig Door vriendelijke bezorgers! De montage is gedaan op advies Door JopSen Montage wat een vakman, zulke zie je maar weinig zelfs de aansluiting van het plafond werd probleemloos opgelost! Alles met al zeer tevreden met onze nieuwe keuken en al heel veel positieve reacties gehad!
REACTIE VAN FAM. BEENS
Foto van geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johannes Bogermanschool op woensdag 28 mrt 2018 '18
We hadden in school twee nieuwe hoge keukenkasten nodig. Een keuken adviseur is op locatie geweest om met ons mee te kijken en te adviseren. Ook de plaatsing is heel goed uitgevoerd. Alles werd na de plaatsing keurig opgeruimd en afgevoerd. Wij zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe kasten!
Reactie of foto toevoegen
“Supertrots”
Door Jenny en Paul Roosendaal op zaterdag 31 aug 2019 '19
Wij hebben een supermooie matzwarte keuken met roestkleurig blad. Heel goed geholpen.. advies gekregen. Ze hebben uitgezocht hoe onze wensen konden passen in onze beperkte ruimte. Ze staan altijd klaar als je vragen hebt. Eventuele problemen worden opgelost. Geweldige monteur die de keuken er superstrak in heeft gezet. Zeker een aanrader want ook het materiaal van de keuken is erg goed en degelijk (stevig). Ook de pvc vloer die we gelijktijdig hebben gekocht is erg mooi geworden. We zijn supertrots op onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JENNY EN PAUL ROOSENDAAL
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Noppert op zondag 3 dec 2017 '17
Hebben een aantal jaren terug een keuken gekocht waarbij kortgeleden een aantal scharnieren van de keukenkastjes niet meer vertragend werkten. Gebeld en zouden langs komen om dit repareren want dit mag niet voorkomen en het was garantie. Mijn ervaring met dit bedrijf is dus goed omdat het zijn afspraken nakomt. Weet dus niet hoe andere klachten worden behandeld maar dit bedrijf is wel een aanrader.

Aanvulling ontvangen 4 december 2017: De keuken hebben wij circa 4 jaar geleden gekocht toen het bedrijf nog Delta keukens was.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid gegaan”
Door Fam.v.Essen op dinsdag 3 jul 2018 '18
Keuken,plavuizen vloertegels,bij het uitzoeken keuken, tegels nam men ruim de tijd voor ons en verder werden wij goed geadviseerd. Levering volgens afspraak, na plaatsing keuken waren er nog een paar dingen die nog aangepast moesten worden,maar dit werd keurig en vlot opgelost. Wij zijn zeer tevreden en zouden de Vries keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Jan en Harianne Jutstra op maandag 9 apr 2018 '18
We hebben een complete keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. We hebben goed advies gehad en zijn tevreden met het eindresultaat. In overleg is alles mogelijk. Geen schreeuwerige offertes en reclames, maar gewoon duidelijk!
FOTO VAN JAN EN HARIANNE JUTSTRA
Keuken met verlaagd plafond met afzuigunit
+ Toon extra foto van Jan en Harianne Jutstra
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Brouwer op donderdag 6 apr 2017 '17
Perfect geholpen! Eerste keuken gekocht, en ook eerste keuken verkocht door Keukencentrum de Vries! Je kunt absoluut zeggen dat ze goed zijn begonnen, service, prijs / kwaliteit tot aan plaatsing! Keuken centrum de Vries is aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Echt tevreden”
Door Hw Dekker op woensdag 14 aug 2019 '19
Keuken gekocht. En deze is geplaatst met grote tevredenheid. Je hoort veel dat er van alles mist of beschadigingen zijn maar alles in één dag compleet en klaar.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk advies”
Door Hervormde Gemeente Zwartsluis op maandag 27 feb 2017 '17
Een eerlijk advies, een snelle levering, een nauwkeurige plaatsing en een goede prijs-kwaliteit verhouding, daarom een absolute aanrader voor iemand die een keuken zoekt ! Daarnaast een showroom met ruime keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Z. de Graaf op zaterdag 30 jun 2018 '18
Prachtige keuken gekocht. Super goed geholpen. Waren wat kleine problemen die door de serviceafdeling keurig zijn verholpen.
FOTO VAN Z. DE GRAAF
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig tevreden”
Door G.Kouwen op donderdag 2 feb 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht, de ervaring was geweldig en we zijn fantastisch geholpen. Na verschillende keukenzaken bezocht te hebben, bleek hier alles mogelijk te zijn en we hoefde geen consessies te doen, wat bij andere zaken wel moest. En dat voor een zeer voordelige prijs... Ze kwamen ook met leuke ideeën. Wij kunnen Keukenbedrijf de Vries van harte aanbevelen. De levering en montage en afwerking zijn geweldig
FOTO VAN G.KOUWEN
Keuken met leuke ideeen
Reactie of foto toevoegen
“Geen moment spijt”
Door Fam.Rook op zondag 24 feb 2019 '19
Keuken gekocht bij Keukencentrum de Vries Genemuiden, en tot op dit moment nog geen spijt gehad. Met een keuken kopen ga je niet snel over 1 nacht ijs. Bij meerdere keukenkzaken geweest en lang en meerdere keren om de tafel gezeten zo als dat vaak gaat. Uiteindelijk de beslissing genomen op gevoel om voor Keukencentrum de Vries te kiezen. Tot op heden heeft het gevoel ons zeker niet in de steek gelaten. Ik ben van me zelf vrij kritisch, maar alles was top. Vaak hoor je dat een keuken bijna nooit in 1 keer af is, of dat er wat nageleverd wordt, maar hier klopte alles. Hierbij natuurlijk ook een compliment naar de verkoper Gerhard en de eindbestelling van Paul. Ook de montage is vakkundig gebeurt. Wij zijn erg tevreden, en kan het iedereen aanraden om voor de Vries te kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor kantine”
Door Fred op vrijdag 3 mei 2019 '19
Wij hebben in de vestiging Dronten de keuken gekocht voor onze kantine, ontvangstruimte. Albert heeft ons uitstekend geholpen en zeer goed geadviseerd. Hoewel de indeling eenvoudig is, is het toch een hele speelse opstelling geworden. Toen de keuken eenmaal geplaatst was, wilde we toch nog een koffie machine plaatsen zonder dat deze op het bestaande keukenblad geplaatst zou worden. Albert kwam met de oplossing om nog een extra stuk blad te plaatsen. Dit was binnen zeer korte tijd geleverd en geplaatst. Wij zijn hier erg tevreden over.
FOTO VAN FRED
Speelse keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Gerieke Meuleman op maandag 9 jan 2017 '17
Onze combi-magnetron had het helaas begeven. Door Keukencentrum De Vries zijn we goed geholpen en geadviseerd. Wij hadden voor de nieuwe wel bepaalde wensen. Daar hebben ze op geselecteerd en ons een prima en mooie magnetron geleverd. Erg goede service, ook na de aanschaf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over hulp”
Door Johan en jenneke borst-last op woensdag 21 mrt 2018 '18
Nieuwe keuken gekocht bij keukencentrum de vries zeer tevreden hoe we daar geholpen zijn een aanrader voor iedereen. Op zaterdag 10 maart geleverd en op maandag 12 maart geplaatst wat ook op een zeer goede en vriendelijke manier ging donderdag 15 maart was alles door keukencentrum de vries tot op de puntjes afgewerkt.dus nieuwe keuken of badkamer nodig twijfel niet ga na de vries.
FOTO VAN JOHAN EN JENNEKE BORST-LAST
Keuken afgewerkt tot in de puntjes
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruben op donderdag 4 apr 2019 '19
We hebben hier een keuken gekocht. Zeer tevreden over de keuken en de klantenservice!
Reactie of foto toevoegen
“10 plus”
Door Frits Meuleman op maandag 28 jan 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht en werden geweldig geholpen verkoper had alle tijd voor ons de geleverde keuken was perfect en goed verpakt wij kunnen ieder keukencentrumde Vries aanraden. van ons een 10 plus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellen van Dam op maandag 1 jul 2019 '19
Er is door Keukencentrum De Vries een keuken geplaatst. Ook hebben ze een tegelvloer aangebracht. We zijn zeer tevreden over het meedenken, de vriendelijkheid en het geplaatste resultaat!
FOTO VAN ELLEN VAN DAM
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Fam B.J. van Dalfsen op dinsdag 20 aug 2019 '19
Deskundig advies ontvangen. Uitgebreide - en overzichtelijke offerte ontvangen. Montage volgens afspraak en correct uitgevoerd. Goede nazorg verleend. Prima bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Kampjes op donderdag 8 nov 2018 '18
Kort geleden een prachtige keuken gekocht. Bij de eerste afspraak werd er een voorstel getekend en kregen we een 3D-tekening. Zo hadden we direct een goed beeld van de keuken. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Kortom: we werden goed geadviseerd en correct geholpen; super!
FOTO VAN KAMPJES
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen
“Raden het met een tien aan”
Door Gerrit van Erven op dinsdag 21 mei 2019 '19
We hebben een keuken gekocht en daarbij zeer goed geholpen om de juiste keuzes te maken. We zijn dik tevreden met de service. Ook het plaatsen werd vakkundig gedaan.
We waarderen het zeker met een tien en zouden anderen anderen ook adviseren om bij hen te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig behandeld”
Door Jochem Harms op donderdag 17 mei 2018 '18
Wij hebben bij dit bedrijf onze keuken en badkamer gekocht! In totaal door 3 medewerkers geholpen en bij alle 3 netjes en correct behandeld! Ze hebben kennis van zaken, en hebben ons nog handige tips gegeven! Er was een verkeerd artikel geleverd voor de badkamer, na 1 telefoontje lag het juiste artikel 2 dagen later op de stoep! We zijn bezig met een nieuwbouw woning, zou willen dat elke bedrijf de klanten zo correct zou behandelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker tevreden”
Door Fam. Olthof op woensdag 27 feb 2019 '19
In januari 2019 werd onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn met name heel tevreden over de correcte wijze waarop alle afspraken werden nagekomen en over de montage ter plekke: een zeer betrokken en nauwkeurig werkende monteur, bovendien erg plezierig in de omgang/communicatie. Geen moeite was hem te veel! Zijn naam wil ik graag noemen: Karel van de Belt. Bij het opmeten en de levering van alle materialen zijn wel wat foutjes gemaakt (smetplint te hoog, schacht van de afzuigkap te kort). De communicatie hierover met de firma De Vries vond ik niet altijd even klantvriendelijk, dat kan zeker beter! Uiteindelijk is dit alles wel opgelost. Twee frontjes kwamen beschadigd uit de verpakking, deze zullen nog worden vervangen. De aansluiting van de boiler leverde wat problemen op, die zijn nog niet helemaal verholpen, maar dat zal nog deze week gebeuren. Al met al zijn we zeker tevreden met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Constructieve begeleiding”
Door Hans op zaterdag 6 apr 2019 '19
In eerste instantie zijn wij voor een keuken gegaan. In het offerte traject zijn wij uiterst constructief begeleid in het definitief vaststellen van onze keuze. Vervolgens de offerte uitgebreid met het aanleggen op het gehele benedenetage, van vloerverwarming 900 m1 en het leggen van een 90 m2 tegelvloer, tegels 80 x 80 cm. Twee weken voor aanvang van de werkzaamheden hebben wij ook nog besloten de toilet opnieuw te laten betegelen en inrichten. Het gehele proces is door Keukencentrum de Vries begeleid en binnen de afgesproken tijd, < 3 wkn, gerealiseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima in orde”
Door H Booij op woensdag 16 jan 2019 '19
En keuken en wij werden prima geholpen en de plaatsing was ook prima in orde
FOTO VAN H BOOIJ
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Thijs op vrijdag 6 jan 2017 '17
Ik ben geweldig geholpen, had problemen met recirculatiekap en zij hebben de service opgenomen voor mij (vorige bedrijf is failliet) helemaal top. Geweldig bedankt. Ga zo door en de klanten blijven komen
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig”
Door G. Tork op dinsdag 12 feb 2019 '19
Erg prettig geholpen door zeer bekwame medewerkers. Er wordt echt de tijd genomen om naar je wensen te luisteren. Alles op tijd geleverd en helemaal compleet. Niets op aan te merken.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goed”
Door Liesbeth op woensdag 1 mei 2019 '19
Wij hebben hier een keuken gekocht. Enorm goed geholpen. Ze dachten mee, en hadden eerlijk advies. Het zetten van de keuken ging ook top, netjes gewerkt. Na dat de keuken er in gezet was zijn ze langs geweest om alles uit te leggen. Wat een fijn bedrijf! We raden het zeer zeker aan!
FOTO VAN LIESBETH
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Het juiste adres”
Door Thijs-Jan op zondag 1 jul 2018 '18
Wij kochten een Schröder keuken. Na het aangeven van onze wensen tot deze keuken gekomen.We zijn heel blij met de keuken en het gekregen advies. Wat ons betreft het juiste adres wanneer deskundigheid, vertrouwen en service belangrijk voor u zijn.

Eerdere ervaring van 7 januari 2017: Een aantal jaren geleden een keuken gekocht bij Delta keukens (zat op lokatie van keukencentrum de Vries). Nu was een scharnier van een keukenkastje kapot. Keukencentrum de vries, kende mijn merk keuken en het type scharnier. Deze werd aan huis gebracht tegen een coulance-tarief. Door ervaring tot het juiste scharnier gekomen en een tevreden (toekomstige) klant door deze super service!
FOTO VAN THIJS-JAN
Blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukencentrum de Vries
aGenemuiden , Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, tel 038 – 337 75 84
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.