Feedback
9,4

Kitchen4all

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.kitchen4all.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Kitchen4all
Voor een betaalbare droomkeuken van oerdegelijke Duitse kwaliteit ben je bij Kitchen4all aan het goede adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van keukens, maar ook keukenapparatuur en pvc vloeren voor scherpe netto prijzen.

Onze persoonlijke service en ruime collectie staan ook garant voor 100% tevredenheid. Dus bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

✔ Laat je inspireren met een gratis 3D ontwerp
Deskundig advies door een keukenspecialist
✔ Je loopt geen risico door onze gratis inmeetservice
Gratis bezorging bij je thuis
✔ Professionele montage door een erkende monteur
5 jaar garantie op jouw nieuwe droomkeuken!

Wil jij de volgende tevreden klant zijn? Maak online een afspraak zodat onze keukenspecialist alle tijd voor je heeft. Bezoek: www.kitchen4all.nl/afspraak-maken

Bekijk onze actuele acties via www.kitchen4all.nl
Ervaringen
Er zijn 33 ervaringen over Kitchen4all. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren28 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Per vestiging:
“Complete aankoop”
Door Gelderman op woensdag 18 sep 2019 '19 | vestiging Hoogeveen
Complete keuken gekocht. Inclusief het monteren. Zowel advies van verkoper als monteur goed advies en heel prettig in omgang.
FOTO VAN GELDERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor appartement”
Door Mevrouw Kan uit Diemen op woensdag 11 sep 2019 '19 | vestiging Dronten
In augustus 2019 heeft Kitchen4All Dronten onze bestelde keuken naar volle tevredenheid geleverd en zeer vakkundig geïnstalleerd. Wij zijn onlangs ingetrokken in een nieuwbouw appartement in Diemen, wij hadden de keuze om middels een zogenaamd woonklaar-pakket direct een keuken te laten monteren. Wij zijn zeer content dat we niet voor het woonklaar-pakket hebben gekozen, maar gekozen voor een eigen oplossing via Kitchen4All. Na een uitvoerige vergelijking van 3 aanbieders hebben we uiteindelijk gekozen voor Kitchen4All, enerzijds vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding, maar nog belangrijker vanwege de uitstekende service en het meedenken m.b.t. de beste keuken en keukenapparatuur voor ons appartement.
Alles is verlopen zoals afgesproken, verder nog een deskundige uitleg gehad van de monteur over hoe wij de apparatuur het best kunnen gebruiken. Wij kunnen iedereen Kitchen4all aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Top niveau”
Door John Hof op vrijdag 6 sep 2019 '19 | vestiging Dronten
betreft de aankoop van een keuken en tegelvloer (keuken, woonkamer en 2 slaapkamers). Uw Adviseur Albert van Asselt heeft ons correct en goed geïnformeerd over de aankoop. De keuken en tegelvloer zijn naar tevredenheid geïnstalleerd en gelegd. De service is van een TOP niveau. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marja op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Hoogeveen
Ik heb voor in de keuken een werkblad + achterkant, kraan, spoelbak en vloer gekocht en een keukenblok en kast voor in de bijkeuken. Ik ben heel goed geadviseerd bij het maken van een keuze door Michael. Hij nam alle tijd om tot een juiste beslissing te komen. Hij is ook bij ons thuis geweest om de situatie te bekijken en hielp met het bezorgen van de spullen. Heel fijn dat alles via dezelfde persoon is geregeld. De producten zijn geplaatst door een monteur die heel goed werk heeft geleverd. Wij raden dit bedrijf bij iedereen aan.
FOTO VAN MICHAEL VAN DE BELT
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Sanne op dinsdag 27 aug 2019 '19 | vestiging Dronten
Een tijdje geleden hebben wij bij Kitchen4all een landelijke keuken gekocht en laten plaatsen. We hebben zelf de keuken gesloopt maar het leidingwerk en de keukenmontage zijn beide door Kitchen4all uitgevoerd. Prettige mensen om mee te werken! Kort geleden nog een servicemonteur langs gehad die een servicemelding kwam oplossen. Ook dit werd snel en vakkundig gedaan! Wat mij betreft verdient dit bedrijf een groot compliment.
FOTO VAN SANNE
Keuken met schouw
Reactie of foto toevoegen
“Wat goed zeg”
Door mw. M.K. Mantel op dinsdag 27 aug 2019 '19 | vestiging Dronten
Bij Albert van Asselt een nieuwe keuken besteld en een pvc vloer. Toen ik in februari bij hem kwam, was ik al bij diverse keukenzaken geweest met net zo veel ontwerpen....Mijn ideeën veranderden per keukenzaak, omdat elke adviseur zijn eigen inbreng heeft of juist helemaal niks inbrengt. Albert voelde eigenlijk feilloos aan, wat ik wilde: een ruime keuken, die rust uitstraalt zonder allerlei dure tierelantijnen. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, de keuken is volledig en heel geleverd, de vloerenmannen deed hun werk prima en de monteur, Johan, was echt een pietje precies! Ook een heetwaterkraan werd nog even snel in de avonduren geregeld. Alleen ook hier de besteklade, Albert....Ook ik zelf heb er niet aan gedacht, maar werd razendsnel opgelost! Super tevreden! Kitchen4all, voor keuken en vloer!
FOTO VAN MW. M.K. MANTEL
Geleverde keuken
REACTIE VAN MW. M.K. MANTEL
In de avonduren
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fokko Velvis op maandag 19 aug 2019 '19 | vestiging Dronten
Wij hebben bij kitchen4all in Dronten een mooie keuken gekocht. Uitstekend geholpen door kitchen4all ook toen wij na bestelling toch nog wat wilden wijzigen en er bij het transport iets was beschadigd. Vriendelijk en behulpzaam personeel ook de monteur die de keuken kwam plaatsen. Absoluut een aanrader!
FOTO VAN FOKKO VELVIS
Reactie of foto toevoegen
“Had meer uitleg gewild”
Door den Ouden op zondag 18 aug 2019 '19 | vestiging Dronten
Keuken, was in de eerste instantie super tevreden, maar had achteraf gezien had ik meer uitleg over de keuken gewild, qua dingen die nodig zijn, zoals een andere motor voor mijn afzuigkap, dat het leidingwerk om leggen ook nog een aanzienlijk bedrag zou zijn, dat spatlatten wel mooi zouden zijn en dus ook meteen mee besteld konden worden, ik zit hier nu nog altijd op te wachten, net zoals op de motor van de afzuigkap.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Familie van Goor op vrijdag 2 aug 2019 '19 | vestiging Hoogeveen
Mooie keuken gekocht zijn super tevreden met de levering en montage
FOTO VAN FAMILIE VAN GOOR
Keukenwerkblad
+ Toon extra foto van Familie van Goor
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Ron Beuving op dinsdag 9 jul 2019 '19 | vestiging Dronten
Wij hebben een nieuwe keuken bij deze zaak gekocht. De service en de kennis van de verkoper is uitmuntend, tevens het mee denken met de wensen van de klant is heel goed. Kitchen 4 all is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam Tijssen op maandag 8 jul 2019 '19 | vestiging Barneveld
We hebben een keuken gekocht bij Kitchen4all. Daarnaast ook een badkamer en wc. De keuken is keurig geplaatst (nauwkeurig) en ook de service en het advies van Eric en collega's is top. Echte aanrader met een goede prijs kwaliteitverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jongsma op dinsdag 2 jul 2019 '19 | vestiging Barneveld
Wij hoorden dat er een 'nieuwe' keukenzaak in Barneveld was gekomen. Wat zijn we blij dat we daar naar toe zijn gegaan! Hele goede service van Eric Kroon, hij heeft verstand van keukens en denkt in mogelijkheden. Wij vonden het onzettend fijn dat alleen Eric alles doet, ontwerpen, meten, service. Ook het plaatsen van de keuken is gebeurd door een vakkundige monteur. We raden iedereen kitchen4all Barneveld aan.
FOTO VAN JONGSMA
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens gegaan”
Door Laurent Boll op zondag 23 jun 2019 '19 | vestiging Barneveld
Bij ons is 2-zijdige keuken geplaatst. Hele traject is naar wens verlopen. Begeleiding van begin tot eind door eric kroon zeer professioneel, precies en correct uitgevoerd. Persoonlijke attentie en omgang waren ook positief. Inbouw snel en secuur gedaan, duidelijk een professional. Alle tekeningen klopten, waardoor andere werkzaamheden goed verliepen. Resultaat dik naar verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Vanherle, H.J.M. op vrijdag 21 jun 2019 '19 | vestiging Barneveld
We hebben een keuken gekocht. Goede advies en klantvriendelijke houding. Afspraken worden nagekomen. Alle redenen om bedrijf bij kennissen aan te raden.

Aanvulling ontvangen 25 juni 2019: De keuken is reeds geleverd en gemonteerd in week 21 conform afspraak. Prima, secuur en schoon werkende monteur die goed op de hoogte was van het ontwerp door Erik Knoop. Mijn dank aan Kitchen4All.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Dhr en Mw Slootmans op donderdag 20 jun 2019 '19 | vestiging Barneveld
Wij hebben eerst onze gehele badkamer daar gekocht in Januari. Eric denkt fantastisch mee en is ook bereidt om tot ontelbaar keren toe de tekening aan te passen.
Mooie producten voor scherpe prijs. Nu vandaag net de keuken door hun laten leveren. Ook hierbij weer mee gedacht en ontelbaar vaak de tekening aangepast omdat wij wispelturig waren:-) Dikke 10 met een griffel. Allemaal hier je spullen kopen. Eerlijk en vakkundig bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Kevin en Sabina Zomerdijk op maandag 3 jun 2019 '19 | vestiging Dronten
Enige tijd een geleden hebben wij een 3D ontwerp van onze droomkeuken laten maken in Dronten. Hierin kwamen onze wensen tot leven! Er werd goed met ons meegedacht en het was een fijne afspraak. Daarop volgde het plaatsen van de keuken. Alles werd netjes per tekening verstuurd zodat wij konden zorgen dat alles er van te voren goed bij stond. Voor het plaatsen kwam de monteur zichzelf voorstellen en ook kwam hij inspecteren of alles goed genoeg voorbereid was. De monteur zelf kwam daarna anderhalve dag om de keuken te plaatsen. Hij werkte secuur en prettig. Een gezellige man in de omgang, maar ook eentje die verstand van zaken had. Hij nam de tijd voor het plaatsen van de keuken en leverde zeer goed werk af! Wij zijn dik tevreden met deze betrokken en professionele service!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Arald IJzerman op zondag 2 jun 2019 '19 | vestiging Dronten
Ik en mijn vrouw hebben vorig jaar een keuken samengesteld/ uitgezocht bij Kitchen4all in Dronten en deze onlangs laten plaatsen. Hierbij zijn wij geholpen door de zeer gepassioneerde vestigingsmanager, genaamd Albert van Asselt. Vanaf de oriëntatie tot aan de montage zijn wij uitstekend begeleid door Albert en heeft hij voor ons bepaalde keuzes een stuk makkelijker gemaakt door zijn vakkennis/expertise met ons te delen en er werd zelfs gedacht aan de kleinste details waar je als consument niet bij na denkt. Er werd met ons meegedacht en er werden eerlijke/ realistische beelden geschetst van o.a. apparatuur en keukenbladen. Het contact met Albert was zeer prettig en vragen werden zeer snel beantwoord. Alle materialen werden met zorg geleverd. Niet geheel onbelangrijk; er was niks beschadigd en alle juiste materialen werden geleverd. De gebruikte materialen en apparatuur zijn van topkwaliteit, dat merk je echt wanneer je een lade dicht/open doet of een kastje opent/dicht doet. Tevens hadden wij te maken met een uiterst precieze en vakkundige monteur, genaamd Geurt. Al met al zijn wij meer dan tevreden. Dit bedrijf (en in het bijzonder Albert) verdienen een groot compliment! Ik hoop dat het nog even mag duren, maar mochten we iets nieuws nodig hebben, dan weten wij wel waar we naar toe gaan!
FOTO VAN ARALD IJZERMAN
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Arende op vrijdag 26 apr 2019 '19 | vestiging Barneveld
Nadat we vorig jaar een keuken bij ditzelfde bedrijf hebben gekocht (andere vestiging) wilden we nu graag een bijkeuken. Het resultaat is opnieuw geweldig!
FOTO VAN ARENDE
Bijkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en vloer”
Door AWD op dinsdag 23 apr 2019 '19 | vestiging Dronten
Keuken en een pvc vloer. Goede begeleiding en nazorg. Albert je bent een topper. Keuken is mooi en vloer ligt er vakkundig in.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van Hemert op dinsdag 16 apr 2019 '19 | vestiging Barneveld
Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken. Via een folder die wij kregen zijn wij bij Kitchen4all terecht gekomen. Eric heeft ons goed geholpen. Hij luisterde goed nar de wensen die wij hadden. Gaf goed advies en probeert niet het duurste aan je te verkopen maar bied aan waar je op vraagt. Ook het plaatsen van de keuken is heel goed verlopen. Monteur levert vakwerk af. Eric bedankt voor je goede advies. Voor degene die een nieuwe keuken zoeken laat je zeker eens adviseren door Eric van Kitchen4all
FOTO VAN FAMILIE VAN HEMERT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Jeroen op vrijdag 22 mrt 2019 '19 | vestiging Dronten
Bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd voor een pantrykeuken in ons bedrijf. K4all Dronten was goedkoper dan de gevestigde namen in keukenland, maar bied wel dezelfde kwaliteit van keukens! Wij zijn snel en prettig geholpen door de verkoper. de wensen en opmerkingen worden serieus meegenomen. Wanneer je op zoek bent naar een kwaliteitskeuken voor eerlijk geld is Kitchen 4 all de plek waar je moet zijn! Albert... bedankt !
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. van den Brink op woensdag 20 mrt 2019 '19 | vestiging Dronten
We hebben in een prettig gesprek een goed en vrijblijvend advies gekregen tijdens het uitzoeken van de keuken. De plaatsing is zeer vakkundig gebeurd. We zijn erg tevreden.
Kitchen4all Dronten is een aanrader voor toekomstige kopers van een keuken.
FOTO VAN FAM. VAN DEN BRINK
Keuken vakkundig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Gökhan op dinsdag 12 mrt 2019 '19 | vestiging Barneveld
Na verschilde keuken zaken te hebben bezocht, en "appels met appels" te hebben vergeleken bleven wij het lastig vinden om de knoop door te haken.. De reden hiervoor was het kostenplaatje en bij de meeste verkopers hadden we geen goed gevoel.. Na een tip van een vriend zijn we langs Kitchen4all, hier heeft Eric ons geholpen, bij Eric hadden we gelijk een goed en vertrouwd gevoel zijn.. na het ea aan schets werk, advies van eric en een duidelijk offerte waarbij geen no-nonsens was hebben we de knoop doorgehakt en de keuken via Kitchen4all besteld.. Opmeten,Levering, plaatsen van de keuken is volledig naar wens verlopen.. Eric heeft ons vanaf begin tot uitstekend geholpen!
FOTO VAN GÖKHAN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vernieuwing werkblad”
Door Diana op donderdag 28 feb 2019 '19 | vestiging Dronten
Ik heb nieuw aanrecht werkblad gekocht ze er mooi, ik was al even opzoek naar een mooi passen blad. maar nergens te vinden of niet voor een leuke prijs. en hier de juiste gevonden. en was verbaasd over de prijs. het contact liep erg gemakkelijk. heb er ook gelijk een nieuwe wasbak en kraan bij gekocht omdat ik dit daar in de showroom zag. stond erg mooi. levertijd was trouwens heel erg snel. top service.
FOTO VAN DIANA
Nieuw werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Andrea bakker op woensdag 27 feb 2019 '19 | vestiging Dronten
Ik heb een keuken gekocht. De keuken ziet er super uit! Ben tevreden. Alleen heb ik wel 2 tips. Ik kwam er later achter dat ik helemaal geen bestekla had, het zou fijn zijn als een verkoper daarin meedenkt. Ook kwam ik bij het plaatsen van de oven erachter dat het deurtje niet open kan. Dit hebben wij zelf opgelost, maar ook hiervoor geldt, meedenken hierin zou fijn zijn en is wel iets wat ik zou verwachten van een keukenboer. Maar nogmaals, verder zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken goed afgewerkt”
Door Albert Pietens op woensdag 27 feb 2019 '19 | vestiging Dronten
Keuken. Uitstekend geholpen en meegedacht door persoon die ons hielp. Alles netjes aangepast, wanneer nodig. De ontvangst was heel netjes en je kreeg alle ruimte om vragen te stellen en wijzigingen aan te geven. Zeeeer zeker een zaak om terug te komen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door B. Koning op dinsdag 26 feb 2019 '19 | vestiging Dronten
Nieuwe keuken gekocht bij deze zaak. Je krijgt een goede service en ze hanteren korte lijnen waar ik persoonlijk wel van hou. Ze nemen echt de tijd voor je. Keuken is netjes geplaatst, er waren een paar kleine dingetjes maar dat was snel opgelost. Ik ben zeer te spreken over het geheel.
FOTO VAN B. KONING
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door Fam van Doleweerd op dinsdag 26 feb 2019 '19 | vestiging Barneveld
Wij hebben een keuken en een pvc vloer gekocht. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en daar is een mooi plan voor gemaakt. Niet opdringerig, maar op een eerlijke manier advies gekregen. De afspraken worden goed nagekomen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima partij voor grote aanschaf”
Door Klaas-Jan op woensdag 30 jan 2019 '19 | vestiging Dronten
Onlangs voor mijn nieuwbouwwoning een greeploze keuken aangeschaft. Het hele traject van A tot Z is super verlopen. Goed advies, prima levering en goede montage. Wat mij betreft een prima partij om zo'n grote aanschaf te doen.
FOTO VAN KLAAS-JAN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken aankoop”
Door Dhr. P. Zeeman op donderdag 24 jan 2019 '19 | vestiging Dronten
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en prima geholpen met alles uitzoeken in de winkel. Alleen de montage zijn wij niet zo tevreden over, de kookplaat lukte niet om te installeren en hebben wij toen zelf moeten regelen om de aansluiting voor elkaar te krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Gert van Dijk op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Barneveld
Bij Kitchen4all samen met de zeer vakkundige verkoper, Eric Kroon, een hele mooie keuken samengesteld en gekocht voor een hele mooie prijs. Deze keuken is later geïnstalleerd in ons huis en alles klopt. Dit bedrijf is een aanrader, niet alleen door de prijs maar ook door de kwaliteit van de keuken en de verkoper.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door Jeroen Hup op vrijdag 18 jan 2019 '19 | vestiging Dronten
Onlangs een prachtige nieuwe keuken gekocht, levering en installatie was vlot en vakkundig, evenals de nazorg en communicatie
FOTO VAN JEROEN HUP
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Fam. Engels op donderdag 12 jul 2018 '18 | vestiging Dronten
Onlangs onze keuken gerenoveerd. Blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met schouw
1 / 19
Adresgegevens Kitchen4all
aBarneveld (10 ervaringen), Anthonie Fokkerstraat 6, 3772 MR Barneveld, tel 0342 - 22 40 78
bDronten (20 ervaringen), De Dommel 16, 8253 PL Dronten, tel 0321 – 23 00 11
cHoogeveen (3 ervaringen), Groenewegenstraat 19, 7901 ED Hoogeveen, tel 0528 - 21 70 44
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.