Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
197 ervaringen
Numansdorp (Zuid-Holland)
68 ervaringen
Sint Annaland (Zeeland)
297 ervaringen
Poortvliet (Zeeland)
125 ervaringen
Den Haag (Zuid-Holland)
652 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
Dordrecht (Zuid-Holland)
177 ervaringen
Goes (Zeeland)
263 ervaringen
6,9

Koak Design

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0181-506610 | Gemeenlandsedijk Zuid 33, 3216 AH Abbenbroek
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Koak Design
Koak Design maakt massief eiken keukendeurtjes en panelen op basis van bijvoorbeeld IKEA keukens. Op deze manier heeft u een betaalbare eiken keuken met een exclusieve uitstraling
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Koak Design. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Jammer”
Door Yolande Hoogesteger op dinsdag 20 jun 2017 '17
Keukenfrontjes na een half jaar vol vlekken terwijl koak zegt deze behandeld te hebben. We hebben zeer veel werk om dit nu te herstellen. Jammer
Reactie of foto toevoegen
9,7
Tieleman Keukens
Middelharnis (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 197 ervaringen
9,5
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 68 ervaringen
“Erg slordig”
Door Annemieke op donderdag 19 mei 2016 '16
We hadden hoge verwachtingen die helaas niet zijn uitgekomen. Afgelopen najaar heeft Koak een keuken bij ons geplaatst. Koak bleek teveel kastjes te hebben besteld bij Ikea en trok het betreffende bedrag pas van de rekening af nadat wij daarom moesten vragen. Het bedrijf levert een kwart blik onderhoudsolie mee, waarmee de eiken fronten zijn voorbehandeld en vraagt daarvoor nog eens 25 euro. Na een paar weken zaten de eiken frontjes helaas al vol blijvende, donkere strepen en vlekken die je heel goed ziet op het lichte hout. Koak heeft inmiddels geprobeerd die te verwijderen maar zonder veel resultaat. De afwerking was slordig: de tientallen boorgaatjes van de mal voor het ter plekke gestorte betonnen blad in de zijkanten van de keukenkasten zijn niet weggewerkt.
Het betonnen blad is mooi, maar echt alleen geschikt voor mensen die niet kritisch zijn op vlekken, plekken en strepen. Waterdruppels, kringen van bekers, vet- en andere kookvlekken; je ziet er alles op en dat zorgt bij ons voor flinke irritatie. Dagelijks het hele oppervlak poetsen met groene zeep is nodig, best een hoop werk... Kortom: we hebben heel veel geld uitgegeven aan een keuken die er na een paar maanden eigenlijk al niet meer uitziet. Erg spijtig.
FOTO VAN ANNEMIEKE
Betonnen blad
REACTIE VAN ANNEMIEKE
Een toevoeging. Helaas. Wij hebben na nog geen jaar besloten de fronten professioneel (voor 40 euro per stuk) te laten reinigen en van een vlekwerende coating te laten voorzien. Koak geeft niet thuis, geeft slechts de onbeschofte reactie 'dat we met met meer zelfkennis' niet voor deze keuken hadden moeten kiezen. Pardon?! Dit bedrijf verkoopt een onwerkbare keuken!
Reactie of foto toevoegen
9,7
Ardi Keukens
Sint Annaland (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 297 ervaringen
9,7
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 125 ervaringen
“Juist tevreden”
Door Fam Ceulemans-Gertru op zondag 29 okt 2017 '17
In tegenstelling tot het negatiefs dar we hier lezen, zijn we, nu een jaar na plaatsing, nog steeds zeer tevreden. Correcte afspraken en service!
Reactie of foto toevoegen
“Top!”
Door Vincent op vrijdag 16 aug 2013 '13
Goede service, denken goed mee. Tikje chaotisch soms, maar dat kan ook aan Jin communicatie hebben gelegen. Heb de mensen van Koak de Ikea kastjes laten zetten, zelf afgemonteerd. Echt super! Keuken staat nu een jaar, alles prima. Kan iedereen een Koak keuken aanraden!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Betonnen blad
1 / 1
Vestiging Koak Design
aAbbenbroek , Gemeenlandsedijk Zuid 33, 3216 AH Abbenbroek, tel 0181 - 50 66 10
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.