Feedback
9,6

Knulst Vloeren

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.knulst-houtenvloeren.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Knulst Vloeren
Knulst is nog een écht oerhollands familiebedrijf. De eerste generatie begon in 1958 in het Zeeuwse Sint Annaland. Inmiddels zijn we drie generaties verder en werken we al méér dan 45 jaar vanuit het centraal gelegen Nunspeet. Hier hebben we een sterke reputatie opgebouwd als ambachtelijk specialist in vloeren. Vanuit heel Nederland weten ze ons te vinden voor onze zowel klassieke als moderne vloeren. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf.

Knulst biedt een zeer groot assortiment kwaliteitsvloeren. Als vakspecialist adviseren wij u graag bij het kiezen van uw ideale vloer. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en legwijzen. Kies voor een vloer met gegarandeerde kwaliteit en levensduur. Breng leven in uw interieur met een ambachtelijk gelegde vloer van Knulst.
Meer informatie over Knulst Vloeren
Knulst Houten Vloeren: www.knulst-houtenvloeren.nl
Knulst PVC Vloeren: www.knulst-pvcvloeren.nl
Knulst Gietvloeren: www.knulst-gietvloeren.nl
Ervaringen
Er zijn 310 ervaringen over Knulst Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren234 ervaringen
4 sterren71 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Uiterst tevreden”
Door Albert op donderdag 14 nov 2019 '19
Wij hebben een eikenhouten vloer gekocht bij Knulst en zijn uiterst tevreden over de uitvoering en kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Mandy Passmann op vrijdag 1 nov 2019 '19
Wij hebben Knulst gevonden via internet. Door de positieve recensies en de website die ons aansprak, een hebben we een afspraak ingepland. Roel heeft ons uitstekend geholpen. Knulst is een prettig bedrijf, wat gemoedelijkheid uitstraalt, persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen geeft. We hebben met vertrouwen onze eerste houten vloer gekocht en door Knulst laten leggen. We genieten dagelijks van deze aanwinst en ontvangen vele positieve reacties. Ook na het leggen is Knulst eenvoudig benaderbaar en staat men je graag te hulp. Mocht
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wim Burghout op dinsdag 15 okt 2019 '19
PVC-vloer in woonkamer, is mooi, strak en snel gelegd , incl. mooie plinten. Ziet er erg goed uit en we zijn erg tevreden. Door vakkundige en vriendelijke vakmensen gedaan, conform gemaakte afspraken. Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Wat een goed bedrijf”
Door A. Grobbe op dinsdag 8 okt 2019 '19
Multiplank eiken in grey wash met vloerverwarming gekocht bij Knulst. Wat een goed bedrijf! Van begin tot eind liep bij Knulst alles op rolletjes. Veel zorg en aandacht voor procesbewaking, zoals 2 keer kijken en inmeten of alles klopt, de planning die duidelijk aangeeft als er iets veranderd. Helaas was er een derde partij die wat roet in het eten gooide, maar Knulst bood zijn excuus aan en gaf ons een mooi boeketje! Monteurs zijn vakbekwame mannen die gewoon netjes en snel doorwerken. Ook de verkoper waar het allemaal mee begon had alle tijd voor ons en deed er alles voor om ons in alle rust een vloer naar wens te verkopen. Nu zitten we heerlijk op een fijne warme en mooie vloer! Topteam van Knulst!! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Margreet op woensdag 2 okt 2019 '19
We hebben bij Knulst onze PVC vloer uitgekozen en laten leggen. Vooraf hebben we goed advies gehad en een realistische prijsopgave. De communicatie verliep vlot en ook het leggen van de vloer is erg snel gedaan! Het resultaat is erg mooi.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Hengeveld op donderdag 26 sep 2019 '19
Voor onze woning hebben wij een PVC vloer en raamdecoratie bij fa. Knulst gekocht. Bij de levering van de bank werd er een diepe kras over de zojuist gelegde vloer getrokken. Fa. Knulst heeft dit netjes gerepareerd door de vloerdelen te verwarmen en nieuwe lamellen te plaatsen. Je ziet er niets meer van. Wij zijn blij met het resultaat. Aardig en kundig personeel.
FOTO VAN HENGEVELD
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe pvc vloer”
Door Linda Puik op maandag 23 sep 2019 '19
Wij hebben een PVC laten plaatsen in een nieuw appartement. Zeer tevreden over de vloer. Goede service en uitleg, plinten heel netjes afgekit. Familie bedrijf met betrokken personen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Marloes van Slobbe op woensdag 18 sep 2019 '19
Knulst heeft een prachtige, eiken parketvloer bij ons gelegd. Ondanks het klassieke visgraatmotief heeft deze een frisse en moderne 'look'. Goed geadviseerd.
Kernwoorden: vriendelijk, toegankelijk, behulpzaam en deskundig.
FOTO VAN MARLOES VAN SLOBBE
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed aangepast”
Door Taco Savenije op donderdag 29 aug 2019 '19
Na het uitbreken van de oude vloer bleek de bestelde gietvloer geen optie. Na snel schakelen en herstellen ondervloer over gegaan naar een PVC vloer en binnen de geplande tijd opgeleverd zonder rustpunten. Top.
FOTO VAN TACO SAVENIJE
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en correct”
Door R. A. van der Werff op maandag 26 aug 2019 '19
Pvc vloer, trapbekleding en gordijnen. De gordijnen zijn nog niet geleverd maar we verwachten daarbij dezelfde kwaliteit en service als bij de levering en het leggen van de pvc vloer. Dat is zeer goed gedaan en de medewerkers van Knulst gedroegen zich vriendelijk en correct.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Heleen van den Bos op maandag 19 aug 2019 '19
PVC Vloer gekocht bij Knulst, het was een hele toer om alles goed gepland te krijgen omdat ik tot drie keer toe de datum moest verzetten. Knulst heeft geregeld dat het helemaal goed kwam, de vloer ligt er ook nog eens keurig in!
REACTIE VAN HELEEN VAN DEN BOS
Top vloertje
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er super uit”
Door John en Judith Bos op zaterdag 10 aug 2019 '19
Onze ervaringen zijn meer dan goed, vanaf de aankoop tot het leggen van de vloer. Zonder een uitzondering van persoon te maken hebben wij het gevoel met een professioneel team te maken hebben gehad. Daarbij wil ik wel de uitvoering, Andries, Willem en vooral Joëlle een compliment geven. Het ziet er werkelijk super uit. Net of we een nieuw huis hebben betrokken. Gewoon vakwerk. Ik zal zeker weer zaken doen met Knulst.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door Menno van Epen uit Vollenhove op dinsdag 30 jul 2019 '19
Wij hebben bij knulst een hele mooie PVC met vloerverwarming gekocht. Werden in hun mooie showroom in NUNSPEET meteen al goed en zeer vakkundig te woord gestaan en uiteraard ook geholpen. De mannelijke medewerker was van het begin meteen eerlijk en kundig in het geven van advies. Ook het leggen van de vloerverwarming en de PVC vloer is gelegd door zeer vakkundige mensen. Het is echt super mooi geworden en krijgen ook veel positieve reacties van kennissen en familie.
FOTO VAN MENNO VAN EPEN UIT VOLLENHOVE
Super mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Edwin op vrijdag 26 jul 2019 '19
Goed advies gekregen in de winkel. De vloer is netjes geplaatst, communicatie verliep prima.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Edward op woensdag 24 jul 2019 '19
Nieuwe PVC vloer gekocht bij Knulst. Tijdens verkoopgesprek zeer netjes geholpen en eerlijk geadviseerd over voor- en nadelen. Afspraken en communicatie over leggen van de vloer worden netjes nagekomen, vriendelijke en ervaren vakmannen die het leggen. Een super mooie vloer als resultaat. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Tineke op donderdag 11 jul 2019 '19
Wij hebben een mooie PVC vloer gekocht. En zijn zeer tevreden en goed geholpen. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Ten Brinke op woensdag 10 jul 2019 '19
Voor onze nieuwbouwwoning in Apeldoorn waren wij op zoek naar kindvriendelijk en mooie vloeren voor 3 verdiepingen. We kwamen na wat kijken bij verschillende winkels bij Knulst uit. Wat een TOP-zaak! Werkelijk waar in niets heeft men ons teleurgesteld!

- Bij binnenkomst was de ontvangst zeer vriendelijk en gastvrij. De verkoper leek, naast natuurlijk een tevreden klant helpen, ook echt geïnteresseerd en luisterde naar onze wensen!! (Verkoper Roel!)
- Het meedenken leverde een paar prachtige vloeren op. Zowel op de 1e als 2e verdieping een strakke PVC vloer.
Op de begane grond ook een pvc vloer maar in visgraad gelegd. Een prachtige eyecatcher als je onze woning instapt....hoogwaardige kwaliteit en super sterk! (Merk Therdex)
- Het egaliseren, het leggen van het pvc, het op maat maken van de plinten door Andries en Joël.....topwerk!!

Knulst is van alle bedrijven die bij ons hebben gewerkt het meest netjes.....elke dag werd alles opgeruimd en men nam zelfs al het oud papier en plastic mee terug! Daarnaast liepen de mannen op de sokken om de vloer te beschermen.......en: zeer relaxed in de omgang! Kortom....zonder te slijmen of wat dan ook. Wij raden vanaf de Veluwe Knulst Vloeren bij je aan.....kan niet anders dat je strakke kwaliteit krijgt! Groeten familie Ten Brinke
FOTO VAN TEN BRINKE
Gelegde pvc vloer
+ Toon extra foto van Ten Brinke
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Esther Oosterman op zaterdag 6 jul 2019 '19
Wij hebben een PU gietvloer Arturo gekocht en deze tijdens onze vakantie laten leggen. Zowel telefonisch als per mail werd er snel gereageerd op vragen van ons. Wij zijn heel tevreden met het resultaat, bij thuiskomst was alles klaar en keurig achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Ton & Mia op donderdag 4 jul 2019 '19
Wij hebben voor ons nieuwbouw appartement gekozen voor een PVC-vloer en wel om de volgende redenen:
1. Het werkt het meest efficiënt in combinatie met vloerverwarming.
2. We wilden een vloer met minimaal onderhoud.
3. Het moest een vloer zijn ook aangenaam voor onze 2 honden en vooral niet te glad.
4. Het moest mooi en duurzaam zijn en in visgraad gelegd kunnen worden.
Dit alles hebben we gevonden bij de firma Knulst. Bij het uitzoeken van de vloer zijn we op prettige en deskundige wijze geholpen. De vloer werd na de keuze meteen gereserveerd bij de fabrikant en opgeslagen. Door veel vertraging van de bouw heeft het ca 2,5 jaar geduurd voor uiteindelijk de vloer kon worden gelegd. Al die tijd heeft net als wij ook de firma Knulst geduld moeten oefenen. Heel coulant dat de aanbiedingsprijs niet is geïndexeerd en er geen opslagkosten zijn berekend. De planning en het uiteindelijke leggen is zeer goed verlopen, transparante communicatie en vakkundig leggen nadat eerst de ondervloer spiegelglad werd geëgaliseerd. We zijn elke dag blij met de keuze van de vloer en de keuze voor Knulst. Kunnen we iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Smidt op woensdag 3 jul 2019 '19
Wij zijn erg tevreden met onze PVC-vloer! Erg mooi en strak gelegd. Wij kunnen Knulst dan ook van harte aanbevelen. De mensen waarmee wij te maken hebben gehad (in de showroom, aan de telefoon, bij het opmeten en bij het leggen) waren stuk voor stuk allemaal erg vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgd”
Door Margreeth op dinsdag 11 jun 2019 '19
waren op zoek naar een vloer waar vloerverwarming onder gelegd kon worden. Zoeken op internet en zo kwamen wij bij Knulst terecht. De website zag er goed uit, in de auto gestapt en er naar toe gereden. De verkoper stond ons in de showroom op zeer prettige en vriendelijke wijze te woord, wist waar hij het over had, dacht met ons mee, was niet opdringerig. We hebben daar een prachtige vloer gekocht, heldere afspraken gemaakt over egaliseren en het leggen van de vloer. Een paar weken later is er iemand geweest om alles vakkundig op te meten, ook bij deze jongeman proefden we dezelfde passie voor zn werk. En nadat we er een paar maanden naar uit gekeken hadden was het dan eindelijk zover en is -nadat de vloer eerst perfect geegaliseerd was- afgelopen week een mooie strakke pvc vloer gelegd. Het is prachtig geworden! Er is echt vakwerk geleverd!! En ook deze man die de vloer legde werkt met een uiterst vakkundige precisie. Heeft vriendelijkheid en passie voor zn werk hoog in het vaandel staan. Als je een mooie vloer zoekt en je wilt " ontzorgd" worden, dan is Knulst een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige reparatie”
Door Yvonne op dinsdag 11 jun 2019 '19
Door een lekkage was mijn eiken visgraat-parketvloer beschadigd. De medewerkers van Knulst hebben mij goed geïnformeerd en de vloer heel vakkundig gerepareerd. Ik ben erg tevreden over het resultaat en over de service! Ik kan Knulst Vloeren zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Mirjam op maandag 3 jun 2019 '19
Ik heb een pvc vloer gelegd en wilde een vloerverwarming laten installeren, toen bleek dat ik contact had met een bedrijf waar zij veel mee samenwerken hebben ze de hele communicatie, planning en facturatie overgenomen zodat ik nog maar 1 aanspreekpunt had Toen er problemen waren met het installatiebedrijf van de vloerverwarming hebben zij dit ook achteraf prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wijnand Kampman op vrijdag 24 mei 2019 '19
Wij hebben 70 m2 PVC stroken gekocht bij de filma Knulst vloeren. Prachtige grote showroom, vriendelijke mensen, er liggen veel voorbeelden van vloeren, onze keuze was dan ook gemakkelijk gemaakt. Het leggen ging ook vlot, en zeer netjes. Wij zij enorm tevreden met het resultaat, en willen u hierbij de firma Knulst van harte aanraden voor de aanschaf en leggen van een PVC vloer. Met vriendelijke groet, Wijnand Kampman
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Elly Faber-van Roest op maandag 13 mei 2019 '19
Prachtige hout look pvc vloer in groot gedeelte van ons huis, zo mooi dat zelfs ik nog dagelijks stil geniet van hoe mooi dit is geworden. Meer dan uitstekend geholpen door Knulst. Onze klus moest steeds maar uitgesteld worden vanwege oponthoud in onze verbouwing. Toen uiteindelijk het zover was dat de vloer gelegd kon worden, hebben ze alles in het werk gesteld ons toch zo spoedig mogelijk in te plannen. Hulde en een diepe buiging voor deze vloeren specialist!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Hilde en Jan Geurkink op zaterdag 11 mei 2019 '19
Op zoek naar een mooie houten vloer voor ons nieuwe huis gingen we met een paar adressen van vloerenleveranciers op zak de deur uit. We zijn niet verder gekomen dan het eerste adres: Knulst. Hartelijke ontvangst, in onze beleving bijzonder deskundig advies en brede keus. We kozen met overtuiging en gingen met een heel goed gevoel naar huis. In alle contacten daarna en ook bij de levering en het leggen steeds dezelfde zeer positieve ervaring! We hebben nu een prachtige vloer waar we heel gelukkig mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Topper”
Door Bijlevelt op donderdag 25 apr 2019 '19
Allereerst willen wij de complimenten geven aan Dhr Knulst . Aansluiting van keukenvloer / kamervloer naadloos gelijk niveau helemaal gelijk alleen een kid randje en verder geen verschil. Hij heeft dit gelijk gescheurd om gelijk uit te komen. Iedereen die komt kijken staat er verstelt van. Deze man is een echte vakman die voor 100 % gaat en dit ook gedaan heeft bij ons, we zijn echt helemaal blij met de wijze waar op deze vloer ie gelegd. En dat in een dag een lange dag was er om 0700 uur en maakte het af en ging om 1900 uur weg naar zijn volgende klant bij ons in de buurt. Dus kan wel zeggen een TOPPER.

Verder is de Fa Knulst een aanrader voor vele we hebben de vloer nu 1 maand liggen we kunnen natuurlijk nog niets zeggen over de kwaliteit maar als alles in het plaatje past van de Fa Knulst dan zal dat zeker goed zijn. Het gebruik van de kunst stof vloer is voor ons echt geweldig legger warm en schoon dus dat zal wel goed komen.

Communicatie ivm uitloop van de bouw was helemaal geen probleem inmeten ook dat op de juiste afspraak , bevestiging en leveren was allemaal conform de afspraak dus eigenlijk gewoon TOP. Een cijfer is daarom duidelijk een 5 nu is dat in studenten taal een 10 en dat komt jullie gewoon echt toe.

Wij zullen zeker de Fa Knulst aanraden bij vrienden en familie. Veel succes met jullie bedrijf want het vertrouwen in jullie is voor ons zeker bevestigd na ons eerste bezoek in de showroom.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Harm op vrijdag 19 apr 2019 '19
Het is alweer ruim een maand geleden, maar wij willen jullie nog even bedanken en complimenteren voor de service. Die vrijdag was het inmiddels een uur of half zeven s avonds en er was nog niemand geweest. We hadden een service afspraak om een los plankje vast te zetten. Waarbij wij dachten dat er niemand meer zou komen, kwam jullie medewerker alsnog. En - ondanks dat het weekend eigenlijk al was begonnen - nam hij de tijd om alles netjes te repareren en ons ook nog van tips en advies te voorzien. Complimenten voor Knulst.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer laten leggen”
Door Wilco Vrijenhoeff op woensdag 10 apr 2019 '19
Zeer netjes geregeld. Vanaf het moment dat we de zaak binnenkwamen tot en met het leggen.
FOTO VAN WILCO VRIJENHOEFF
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Gina op dinsdag 2 apr 2019 '19
Voor mijn eerste koophuis wilde ik een gietvloer laten plaatsen. Na bezoek aan Knulst was ik al overtuigd dat ik door hun de opdracht wilde laten uitvoeren, mede door alle reviews en het goede gevoel na de afspraak. Voor het plaatsen van de gietvloer ben ik goed geholpen met alle vragen die ik had. De vloer is prachtig geworden, ben er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Hanneke de Bakker op maandag 1 apr 2019 '19
We hebben een PVC-vloer gekocht; eigenlijk gingen we kijken naar een gietvloer of, als tweede keuze, een houten vloer. Het huis dat we gekocht hadden, dateert van 1840 en had verschillende vloeren (hout op hout, plavuizen op een zeer ongelijke vloer en plavuizen die los lagen). Ze lagen ook niet allemaal op dezelfde hoogte. Na gedegen advies zijn we gegaan voor een PVC-vloer. Iedereen heeft enorm zijn best gedaan om goed advies te geven en om de vloer onder deze lastige omstandigheden te leggen. Het is uiteindelijk prachtig geworden. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Fam. Ten Brinke op donderdag 28 mrt 2019 '19
Wij hebben voor onze bovenverdieping een pvc vloer gekocht bij Knulst en laten leggen door de professionals van Knulst! Eerst hebben we het juiste advies gekregen voor onze huis uit 1910. De vloer boven is schots en scheef en wij wisten niet wat we er voor vloer moest leggen zodat deze er strak en efficiënt in zou komen te liggen. Knulst heeft ons een pvc vloer aangeraden. Het is werkelijk waar prachtig geworden. De service was uitstekend, snel en er is echt vakwerk afgeleverd. De vloer ligt er perfect in. Wij raden iedereen aan om bij Knulst uw/jouw vloer te kopen. Daar zal je geen spijt van krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gelegd”
Door Willem54 op donderdag 28 mrt 2019 '19
We hebben een pvc vloer voor de verdieping en een cementgebonden gietvloer voor beneden gekocht. Beiden zijn prima gelegd waarbij ook de ondergrond veel aandacht kreeg. Qua communicatie over de planning e.d. niets dan lof. Waren alle leveranciers maar zo! Ook in de uitvoering is alles super correct verlopen. We hebben nog plinten besteld en die waren er prompt de volgende dag met kit en al. Aanrader voor als je een goede vloer zonder verrassingen achteraf wilt hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vriendelijk”
Door C De Bruijne op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Ik heb een mooie visgraad pvc vloer laten leggen. Het resultaat is SUPER. Ook mijn trap en bovenverdieping verdieping zijn met dezelfde pvc stroken gelegd. Dit geeft een mooi resultaat. Ik ben bij Knulst ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Ik zou Knulst zeker aanraden bij kennissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi gelegd”
Door Groenewoud op woensdag 13 mrt 2019 '19
PVC vloer click ze hebben hem mooi gelegd .ze werken zeer netjes .Laten als keurig achter als ze weg gaan ,Ben zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Roel Paardt v.d. op zondag 3 mrt 2019 '19
Op advies van een kennis ben ik naar Knulst gegaan voor een houten vloer. Omdat de vloer over een bestaande tegelvloer met vloerverwarming moest komen, adviseerde Knulst mij een pvc vloer. Zij hadden uit de eigen collectie een prachtige vloer. De stalen thuis nog bekeken met de adviseur en de afspraken voor egaliseren en leggen gemaakt. De vloer is prachtig gelegd, erg praktisch en onderhoudsvriendelijk. Ik geniet er elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G. A. de Bruijn op maandag 18 feb 2019 '19
Nadat er een zuur goedje op onze eiken parketvloer was gemorst heeft de firma Knulst de gehele vloer opnieuw geschuurd en geolied. Deze vloer is 4 jaar geleden door de firma Knulst ook naar grote tevredenheid geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden over hoe de firma dit heeft uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en prettig”
Door Zevenbergen op vrijdag 15 feb 2019 '19
Pvc vloerExclusief Line met band en bies en moderne plinten. Alles heel deskundig gelegd door een prettige en goede vakman . Verkoper heel vriendelijk met goede adviezen en niet opdringerig. Wij raden Knulst bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van houten vloer”
Door Denise B., Deventer op maandag 11 feb 2019 '19
Wij hebben een prachtige eiken houten vloer laten leggen door Knulst. Vooraf heb ik op internet gezocht op bedrijven met goede reviews en zo zijn we bij hen terecht gekomen. Ze zijn erg prettig in de communicatie, eerlijk over de prijs, zeer kundig en enorm klantvriendelijk. We hadden geen probleemloze start met het leggen van de vloer door een miscommunicatie, maar dit is absoluut naar tevredenheid en in overleg opgelost. Ik heb er ook geen seconde over getwijfeld of het een probleem zou worden om het opgelost te krijgen. Ze hebben alles op alles gezet om te zorgen dat wij geen last zouden ondervinden van de miscommunicatie en zijn daarin geslaagd. Harde werkers en vakmensen!! Van showroom/offerte tot inmeten, tot leggen/olien/plinten. We genieten enorm van onze houten vloer en de nette afwerking ervan en ik raad Knulst bij iedereen aan die overweegt een vloer te laten leggen!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer in visgraat”
Door F Hol op zaterdag 9 feb 2019 '19
Wij zeer goed geholpen vanaf het moment van het uitzoeken van de vloer tot het leggen. Vriendelijk correct en zeer kundig personeel, en zeer vriendelijk. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door JL Berends op vrijdag 8 feb 2019 '19
Wij zijn keurig geholpen door fa. Knulst in Nunspeet en de vloer is geheel gelegd volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Een pvc vloer”
Door theo j fonville op donderdag 31 jan 2019 '19
De parketteur was een uitstekende vakman en hield ons voortdurend op de hoogte en raadpleegde ons, wanneer er een probleem dreigde. chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door H.J. Regterschot op donderdag 31 jan 2019 '19
Een PVC vloer. Kamer 40 m2. Waarom bij Knulst? Omdat de uitleg en service tijdens de bezoeken zonder meer hartstikke goed en helder was. Bv. verschil tussen de diverse diktes, verschil met laminaat, hoe en waarom de vloer zo wordt aangelegd etc. Ook dat jullie eerst zijn komen kijken wat er moest gebeuren voordat de definitieve afspraak werd gemaakt zodat we wisten waar we aan toe waren. Het leggen: Op een heel goede manier gebeurd. Heel nauwkeurig en netjes afgewerkt. Dat was behoorlijk moeilijk omdat de muren bij ons nogal scheef staan waardoor er niets recht is huis is qua vloeroppervlakte. Iedereen zegt: Wat is dit mooi gelegd dus.... Al met al prima ervaring en als er naar wordt gevraagd geven we zonder meer jullie naam op.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door paul de jong op woensdag 30 jan 2019 '19
pvc vloer in een jaren 30 huis laten leggen waar alles schots en scheef is met vele nisjes etc.. Vloer ligt er zeer strak en mooi afgewerkt bij tot in de details. Ook de communicatie en aftersale is als de vloer: netjes verzorgd. Aanrader!
FOTO VAN PAUL DE JONG
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Gerbert op 't Hof op vrijdag 25 jan 2019 '19
Kurkvloeren en trapbekleding gekocht. Op alle onderdelen van het traject erg fijn geholpen en resultaat is ook helemaal top! Knust aanrader wat ons betreft zeker.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Francis Berghuis op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een houten vloer gekocht. Wij zijn met uitzoeken zeer prettig geholpen. Goede adviezen. Ruime keus. De vloer is volgens afspraak zeer kundig en naar volle tevredenheid gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michiel Brommer op zondag 20 jan 2019 '19
Wij hebben een pvc vloer met visgraat motief gekocht bij Knulst. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Van verkoop naar planning tot uitvoering. De vloer is zeer vakkundig gelegd en het eindresultaat ziet er super uit. Hartelijk dank voor het geleverde werk en wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden.
FOTO VAN MICHIEL BROMMER
PVC met visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door M Reijerkerk op woensdag 9 jan 2019 '19
Van de zomer een vloer besteld die in december is gelegd. Supermooie vloer. Op het laatste moment nog gevraagd om plinten te plaatsen, was ook geen probleem voor ze. Het contact in de showroom was prettig en ze zijn altijd erg snel met hun terugkoppeling. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gelegd”
Door T. Galesloot op zondag 23 dec 2018 '18
Wij zijn goed geadviseerd en kregen ruim de tijd om tot onze keuzes te komen in de winkel. Wij hebben de gehele eerste verdieping van ons huis met laminaat laten leggen, 2 trappen zijn bekleed met vloerbedekking en de begane grond is voorzien van vloerverwarming en eiken visgraatparket. De vloeren zijn vakkundig gelegd en mooi afgewerkt.
FOTO VAN T. GALESLOOT
Visgraatparket
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer”
Door Maarten van den Heuvel op woensdag 19 dec 2018 '18
Houten vloer Eiken, laminaat vloer en plinten.

Aanvulling ontvangen 20 december 2018: Knulst heeft bij ons een eikenhouten vloer geleverd en gelegd in de woonkamer en ook hebben zij laminaat geleverd voor de bovenverdieping.
Reactie of foto toevoegen
“Komt afspraken na”
Door Ed Olijerhoek op woensdag 19 dec 2018 '18
Wij hebben een PVC visgraatvloer gekocht voor de woonkamer, tapijt voor 2 slaapkamers en linoleum voor de zolder. Knulst komt afspraken na! en levert service tot ver na de aankoop. Visgraatvloer is prachtig gelegd en we hopen er jaren plezier van te hebben.

Eerdere reactie van 27 maart 2018: Ja ik zou dit bedrijf aanraden. Een aantal keren moest ik door omstandigheden afspraken verplaatsen. Geen enkel probleem bij Knulst. Men denkt met je mee en er is sprake van een uitstekend klantcontact. Wij hebben een PVC-vloer gekocht. Uitstekend gelegd wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Kambale parketvloer”
Door C v L op dinsdag 18 dec 2018 '18
Onze 62 jaar oude kambale parketvloer was toe aan een opknapbeurt. De veertig jaar oude de lak was versleten . Na een teleurstellende ervaring met een bedrijf dat tot twee maal toe de verkeerde lak gebruikte kwam ik bij Knulst vloeren terecht. "Mevrouw een kambala vloer kan niet gelakt worden met waterhoudende lak, er moet olie op. In de Knulst agenda werd wat geschoven en met spoed werd onze vloer zorgvuldig geschuurd en in de olie gezet. Ik woon nu in een "nieuwe" kamer met een prachtige warm uitziende vloer.
Reactie of foto toevoegen
“PVC laminaatvloer”
Door H. de Haan op vrijdag 14 dec 2018 '18
Hele deskundige advisering bij de keuze van onze PVC laminaatvloer. Verder flexibel en betrouwbaar in het inplannen van het leggen. En klap op de vuurpijl was het perfect leggen van onze vloer. Al met al een zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf welke wij zeer zeker kunnen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door jonina van den hoorn op donderdag 13 dec 2018 '18
Wij hebben bij het familiebedrijf Knulst Vloeren te Nunspeet een Europees Eiken houtenvloer gekocht. We kwamen eigenlijk voor een ander soort vloer, maar na goed geïnformeerd te zijn hebben wij de juiste keus kunnen maken. Vriendelijke services en in verband met bepaalde lichtinval in je huis is het geen probleem om voorbeelden mee te krijgen. Geen enkele vraag is teveel en ze denken graag met je mee om tot een juiste oplossing te komen. Tot op heden zijn wij super blij met onze keus. Knulst is een vertrouwelijk bedrijf en een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Karst op zondag 25 nov 2018 '18
Knulst heeft mijn trap bekleed. Goed advies in de winkel, superstrak en netjes gelegd. Ben heel tevreden. Alle afspraken zijn nagekomen. Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“PVC visgraat vloer”
Door Joris en Priscilla op donderdag 15 nov 2018 '18
Wij hebben een PVC visgraat vloer met band en bies bij de firma Knulst aangeschaft. Grote complimenten! Vanaf het advies in de winkel tot aan het leggen bij ons thuis, zijn wij naar grote tevredenheid geholpen. Bij oplevering van de vloer zag het huis er keurig uit. Echt vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Jan & Wilma Kruger op woensdag 14 nov 2018 '18
Knulst heeft door ons hele appartement een pvc vinyl vloer gelegd. Bij onze eerste afspraak werd goede en duidelijke informatie gegeven en prima met ons meegedacht. Een vervolgafspraak moesten we helaas afzeggen i.v.m. een ongeval. Namens het bedrijf werd een prachtig boeket bloemen bezorgd wat wij erg op prijs hebben gesteld. De verdere communicatie was helder en duidelijk en gemaakte afspraken werden nagekomen. De vloer werd kundig gelegd en 2 kleine oneffenheden werden na één telefoontje soepel opgelost. Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf en wij kunnen het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Gerrie Westerduin-fahner op vrijdag 2 nov 2018 '18
Wij hebben vloerbedekking voor de bovenverdieping en voor de slaapkamer beneden gekocht en laten leggen. Wij zijn uiterst tevreden over zowel de persoonlijke aandacht, het helpen in de winkel als het leggen van de vloer. Alle afspraken werden, in overleg, duidelijk afgehandeld. We wisten waar we aan toe waren. We zijn heel tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Komen gemaakte afspraken na”
Door Truda Henselmans op woensdag 31 okt 2018 '18
Knulst heeft voor ons een pvc vloer door het hele appartement gelegd. Goede service, komt gemaaakte afspraken na, werken schoon en zeer nauwkeurig, zelfs tot in de lastige bergruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Reparatie houten vloer”
Door G Steijaert van Eerbeek op donderdag 25 okt 2018 '18
Super tevreden over een reparatie en tevens uitbreiding vanwege een verbouwing , verder nog schuren en opnieuw in de was zetten van onze al wat oudere houten vloer .
Vakkundig advies gekregen en uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door J.F. Schuitemaker op donderdag 25 okt 2018 '18
Wij hebben deze zomer bij Knulst een PVC vloer gekocht en deze laten leggen voor de vloerverwarming. Het resultaat voldoet prima. De vloer is keurig gelegd. De medewerkers zijn zeer kundig en behulpzaam en verlenen een prima service. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door J de Jong op woensdag 17 okt 2018 '18
Knulst heeft een pvc vloer geleverd en gelegd. Ruime keuze, vriendelijk en behulpzaam personeel met vakkennis.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Pieter Reijnen op maandag 15 okt 2018 '18
We waren lange tijd op zoek naar een complete nieuwe inrichting van ons nieuwe appartement. Via een brochure kwamen we in contact met Petra Kok. Zij kwam met een compleet plaatje over de inrichting. Helemaal naar onze wens. Dit verder uitgewerkt met de zeer enthousiaste mensen van Knulst. Alles klopt! Altijd zeer goed contact over leveringen en de te gebruiken materialen. heel veel kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Denken met je mee”
Door Richard van Wengen op maandag 15 okt 2018 '18
Knulst heeft een pvc vloer bij ons neergelegd. Het bezoek in de winkel is al bijzonder plezierig. De verkoper denkt echt met je mee. Alles wordt van tevoren keurig ingemeten en de vloer wordt prima gelegd. Eventuele misverstanden worden netjes opgelost. Dit bedrijf weet hoe je met klanten moet omgaan!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door H. Velten op zaterdag 6 okt 2018 '18
Het contact met fa. Knulst te Nunspeet verliep plezierig vanaf de eerste kennismaking, offerte vorming en opdrachtverstrekking. De presentatie van de producten werd op keurige wijze en objectief verzorgd. Ook de planning werd (bijna) gehaald en de medewerkers van fa. Knulst hebben er alles aan gedaan om de uitloop c.q. overlast tot een minimum te beperken. Verreweg de meeste "echte" deadlines werden netjes gehaald. Bij vragen tijdens de uitvoering werden wij ook door de uitvoerenden plezierig te woord gestaan, werd er advies gegeven en werd er tijdig teruggekoppeld. Ook de werkzaamheden zijn professioneel en op correcte wijze uitgevoerd. Kleine onvolkomenheden werden snel verholpen. De bewoners van onze woongroep zijn heel blij met hun prachtige vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Inge Sommer op donderdag 20 sep 2018 '18
PVC vloer type Moduleo Select voor appartement van mijn zoon. Prima advies, goede afstemming in praktische zaken (lastige ondervloer die extra voorbereiding nodig had). Plezierig personeel. Problemen werden snel en adequaat opgelost.
FOTO VAN INGE SOMMER
+ Toon extra foto van Inge Sommer
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk”
Door wgd Blaas op woensdag 19 sep 2018 '18
PVC-vloer op een houten ondergrond? dat kan toch niet ...... We gingen met die vraag naar de Fa. Knulst om toch eens te informeren. Tot onze verbazing was dit een heel "gewone en veel voorkomende vraag". Na flink gezocht te hebben zonder beïnvloeding door het personeel mooie vloer uitgezocht en antwoorden gekregen op diverse vragen. Na het inmeten thuis de vloer super gelegd en om de diverse deurkozijnen ingesneden. deuren, welke korter gemaakt moesten worden is ook gelukt zonder beschadigingen. Dit alles door gemotiveerde werknemers die het normaal vinden om iedere dag om 07.00 uur bij de klus voor de deur te staan. Kortom dus , prima werk geleverd tegen een goede kwaliteit\prijsverhouding. Wanneer het een nodig "mocht" zijn gaan we daar zeker nog eens naar toe. succes gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door HK op dinsdag 18 sep 2018 '18
Prima geholpen. Direct en zakelijk en vooral uitstekende kwaliteit

Eerdere ervaring van 8 december 2017: Wij hebben een prachtige parketvloer, die geschikt is voor vloerverwarming, gekocht. Wij waren onder de indruk van de correcte voorlichting en ook van de afhandeling van de financiele kant, maar vooral zijn wij onder de indruk van het vakmanschap waarmee de vloer gelegd is. Dat is in een woord perfect vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging parket”
Door H.J.Wols op maandag 17 sep 2018 '18
Na vel jaren gebruik werd het tijd onze parket te laten vervangen of te laten schuren en lakken. Drie bedrijven (gevonden via internet) bezochten wij waaronder Knulst Vloeren (dat heet bij ons "de markt verkennen"). Het eerste bezoek was onzerzijds informatief en wij gingen naar huis met een aantal stalen voor PVC vloeren. In het gesprek en later thuis bleek dat overstappen op een PVC vloer problemen gaf met het openen en sluiten van de schuifpui. Bij ons tweede bezoek hebben wij uitvoerig gesproken over de vloer opschuren en lakken in een zo licht mogelijke kleur. Wij kregen duidelijke antwoorden en de offerte viel ons niet tegen. De vloer is enkele weken later geschuurd en gelakt in anderhalve dag. Er is keurig, bijna stofvrij, gewerkt. De nieuwe plinten zijn geplaatst en op de kopse kanten op een bijzondere manier afgewerkt zo danig dat men niet tegen afgezaagd hout aankijkt. De bovenkant van de plinten zijn, daar waar het kon, met witte kit gekit, zodat het een geheel is geworden. Tegelijk hebben wij in de keuken een PVC-vloer laten leggen, die er mooi en strak en ook goed afgewerkt uit ziet. Bij een volgende klus met een vloer zullen wij zeker weer bij Knulst Vloeren gaan informeren naar de mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Fam. Rietjens op zondag 16 sep 2018 '18
We hebben een prachtige pvc vloer gekocht voor zowel de woonkamer als de bovenverdieping. Het resultaat is super. Ook hebben we op advies van de firma Knulst de traptreden laten beleggen met dezelfde pvc. Ziet er ook erg mooi uit. Goede service, fijne begeleiding tijdens het verkoopgesprek en heel flexibel in het aanpassen van de data omdat de oplevering van ons huis op zich liet wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooi resultaat”
Door Karin op zaterdag 8 sep 2018 '18
We hebben een gietvloer laten leggen. Van het advies/contact in de winkel tot aan het leggen en de vragen na de tijd werden wij ontzettend goed geholpen! Het contact was altijd vriendelijk en informeel. En de vloer is super mooi geworden, zoals gehoopt!
FOTO VAN KARIN
Gietvloer
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door D. uit de Fles op woensdag 5 sep 2018 '18
Wij hebben een vloer gekocht. Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen. Uw bedrijf dacht met ons mee. Zo hebben wij goede keuzes kunnen maken. Onze houten vloer is heel netjes gelegd. Daarover zijn wij erg tevreden. Klein puntje: Wij hadden het fijn gevonden als we de tijd van de levering van de vloer, die de dag ervoor geleverd werd, te weten. Daardoor was er een misverstand en stond de bezorger voor een dichte deur.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst netjes”
Door Jacco Frens op maandag 3 sep 2018 '18
Wij hebben een aantal vloeren en gordijnen bij Knulst gekocht. Naast de ruime keuze en zeer goed advies, ont zorgt Knulst ook, ondanks de drukte toch schuiven met de planning en ook de verantwoording nemen om de deadline na te komen. De vloeren liggen er keuring in wat een vakmensen heeft Knulst in dienst. De mannen die de vloeren kwamen leggen werkte uiterst netjes en correct! Als je op zoek bent naar kwaliteit, betrouwbaarheid en correctheid dan is er maar 1 adres Knulst vloeren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Jan op zaterdag 1 sep 2018 '18
Wij hebben een PVC vloer gekocht en zijn daar super tevreden mee. De vloer heeft een stoer uiterlijk en is perfect gelegd. Degene die de vloer hebben gelegd waren zeer vakkundige mensen. Ik was zelf ook nog aan het klussen in de woning en ik heb 2 bijzondere dagen beleeft met de familie Knulst senior en junior en hun werknemer.
FOTO VAN JAN
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Classic Oak PVC vloer”
Door Rijsenbrij op woensdag 29 aug 2018 '18
'Excellente kwaliteit en een professioneel en deskundig team': Wij zijn enorm blij met onze nieuwe Classic Oak PVC vloer. De PVC vloer is op een deskundige wijze gelegd en de afwerking van de vloer is perfect. Firma Knulst en de Classic Oak PVC vloer zijn beide van harte aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer”
Door Jeroen Boesmans op dinsdag 28 aug 2018 '18
Een eiken houten vloer gekocht en laten leggen door Knulst. Goed advies bij aanschaf en zeer netjes gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“PVC houtlook vloer”
Door A. van Rooijen op dinsdag 28 aug 2018 '18
Een PVC houtlook vloer gekocht bij Knulst Vloeren. Fijn geholpen in de showroom en zeer vakkundig ingemeten en gelegd. Wij zijn heel blij met deze vloer en de goede service. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Lamel parketvloer”
Door Dirk van den Dool op zondag 26 aug 2018 '18
Wij hebben een mooie lamel-parketvloer gekocht bij Knulst. Sinds kort wonen wij in Nunspeet en wij wilden onze woning uiteraard zo mooi mogelijk met goede materialen inrichten. Vanaf het eerste bezoek aan de winkel zijn wij zeer goed geadviseerd en is alles heel goed begeleid. Wij hebben zelfs een royaal proefstuk meegekregen zodat wij bij de keukenleverancier en meubelleveranciers goed konden selecteren. De vloer hebben wij zelf gelegd maar ook hierbij heeft Knulst goed geadviseerd en gezorgd dat alle benodigde materialen erbij zaten. Ik had zelf iets te krap gemeten waardoor ik een stukje ondervloer tekort kwam. Ook hierin is snel en coulant een oplossing voor geboden. Al met al zijn wij dus zeer tevreden over de vloer en de service. Achteraf krijgen wij ook veel complimenten van gasten die ons nieuwe huis en dus de vloer komen bewonderen.
Reactie of foto toevoegen
“Het omrijden waard”
Door Peter Immerzeel en Nienke van der Velde op dinsdag 21 aug 2018 '18
We hebben bij Knulst een eikenhouten vloer gekocht. Na het opvragen van de folder volgde een vrij vasthoudende marketingafdeling om ons in Nunspeet te krijgen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. We werden ontzettend goed ontvangen, kregen duidelijk, helder en kundig advies ongeacht wie je trof. Er was bereidheid om proefsamples te maken en om mee te denken hoe het zou moeten worden. Het contact verliep prima via mail. Offertes waren helder. Over veranderingen in keuzes, opschuiven van oplevertermijnen etc. werd nooit moeilijk gedaan. De man die de vloer kwam leggen was ontzettend kundig en heeft een ongelofelijk mooi stuk vakwerk geleverd. Het eind resultaat heeft onze verwachtingen ver overtroffen. Knulst is het omrijden waard.
FOTO VAN PETER IMMERZEEL
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer aankoop”
Door peter jan en Marije Mulder op maandag 20 aug 2018 '18
wij hebben een PVC vloer gekocht. Omdat er ook vloerverwarming moest worden in gefreesd en de 3 ruimtes niet geheel op de zelfde hoogte lagen moest er veel voorbereiding worden getroffen. Het eind resultaat is prachtig mede door de inzet en flexibiliteit van het team. Dank voor jullie inzet en het mooie eind resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door Henk Ytsma op donderdag 16 aug 2018 '18
Wij hebben bij de firma Knulst een pvc-vloer gekocht voor woon- en eetkamer; keuken; hal en toilet en slaapkamer. De pvc-vloer in de woon-en eetkamer is een visgraatmotief. In de keuken en hal en toilet een tegelmotief. En in de slaapkamer een strokenmotief. De complete vloer is ook door de firma Knulst fantastisch mooi gelegd. Zowel bij de aankoop (advisering) als bij de uitvoering zijn wij heel prettig geholpen. Qua communicatie en uitvoering verdient Knulst een pluim !
FOTO VAN HENK YTSMA
Geweldige firma
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Toon op donderdag 16 aug 2018 '18
Dikke aanrader: Ik heb nog lang getwijfeld tussen verschillende vloeren, maar Roel bleef heel geduldig offertes sturen. Ook het leggen gebeurde met de grootste zorg, nu ligt er een mooi PVC vloertje, mooi afgewerkt. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer plezierig”
Door rob de bruin op woensdag 25 jul 2018 '18
Wij hebben bij Knulst parket besteld. Omdat we graag hetzelfde hout wilden als we enkele jaren geleden gekocht hadden bij Knulst namen we weer contact met hen op. We werden uiterst kundig en snel geholpen. We werden teruggebeld wanneer dat beloofd was en de levering was supersnel. Kortom een zeer plezierig contact. Rob de Bruin
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door Martin de Veth op woensdag 25 jul 2018 '18
Wij hebben een lichteiken vloer verlijmd op een kurk ondervloer gekocht en laten leggen door Knulst. Tijdens het gesprek over een juiste vloer werden we zeer uitgebreid geholpen en geadviseerd en werd de tijd genomen voor ons. We kregen een raming mee die na inmeten thuis door Knulst definitief werd afgeprijsd zodat we zeker weten dat we niet te veel vierkante meters hebben betaald. De monteur die het heeft gelegd was zeer netjes en correct. Hij werkte vlot en schoon door waarbij ook de oude vloer er uit is gehaald. Alles zonder beschadigen en achtergelaten rommel. Er ontbrak een plint omdat we die niet hadden opgegeven bij de bestelling en daar werd achteraf ook niet moeilijk over gedaan die is gewoon afgeleverd en geplaatst tegen een zeer redelijke prijsafspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Petra op woensdag 25 jul 2018 '18
We hebbeneen houten vloer gekocht en zijn erg tevreden. Erg vriendelijk en echte vakmensen . Dus helemaal top
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Geert Nijens op dinsdag 24 jul 2018 '18
Een prachtige pvc vloer gekocht bij Knuist. In de showroom goed geholpen en door de prima vaklui van Knuist uitstekend gelegd. Klasse.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer aankoop”
Door Fam. Veleke op dinsdag 24 jul 2018 '18
Wij hebben een pvc vloer gekocht. In de winkel werden we goed geïnformeerd en ook de vloer is prima gelegd. Zijn erg tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en klantvriendelijk”
Door Lindeboom op dinsdag 24 jul 2018 '18
We hebben een mooie houten vloer gekocht bij Knulst. We werden goed geholpen. Er werd tijd voor ons gemaakt. We zaten te twijfelen over de grootte van de noesten en hebben het 2 x aangepast. Dat was geen enkel probleem. Na het leggen van de vloer kwamen we er achter dat er een scheurtje in 1 plank zat. De volgende dag kwamen ze meteen langs om het te maken. Goede service en klantvriendelijk! We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Johan Westerink op dinsdag 24 jul 2018 '18
We hebben een pvc-vloer gekocht. Zeer goed geholpen gedurende het hele proces. Zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Tineke Kras op dinsdag 24 jul 2018 '18
We zijn erg tevreden met de vloer van Knulst. Prachtige 112m2 gekleurd eiken, uitstekende dienstverlening en goede afspraken t/m de nazorg qua planning kunnen maken. Ze zijn heel flexibel en denken met de klant mee. Roel is super!
FOTO VAN TINEKE KRAS
Gekleurde eiken vloer
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door J. van Schaik op maandag 23 jul 2018 '18
Er is een PVC vloer gelegd in mijn woonkamer. Het advies bij het kiezen was uitstekend, het verwijderen van de oude vloerbedekking was gratis, het egaliseren en leggen is prima verlopen en het resultaat is erg mooi. Ook kreeg ik (gratis dus) voldoende vilt om onder de meubels te plakken .... Ik ben erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Cementgebonden gietvloer”
Door Boudewijn de Vin op maandag 9 jul 2018 '18
Wij hebben een cementgebonden gietvloer bij Knulst gekocht. Goed ontvangst in de winkel, heel snel een scherpe offerte ontvangen. De vloer ligt nu een week of twee en we zijn erg tevreden over het resultaat en de inspanning van Knust
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Renes op vrijdag 6 jul 2018 '18
Wij hebben onze parketvloer laten schuren en opnieuw laten behandelen, helemaal top zowel advisering als uitvoering. Daar naast hebben we een pvc laten leggen, ook helemaal goed uitgevoerd. Fijne mensen om mee te werken. Dit bedrijf is een aanrader.

Eerdere ervaring van 21 februari 2018: Zeer kundige en zeer prettige bedrijf. We hebben onze vloer laten schuren en diverse plekken laten maken. Met de mensen waarmee wij te maken hadden van dit bedrijf, als zeer kundig en netjes ervaren. Zeer een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door G.Koelewijn op vrijdag 29 jun 2018 '18
Een PVC vloer gekocht, fantastisch geholpen, mooie prijs en goed advies.

Aanvulling ontvangen 5 juli 2018: De vloer is reeds geleverd en dit bevalt prima
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door Joop van Egteren op vrijdag 29 jun 2018 '18
Wij hebben bij de firma Knulst pvc vloeren gekocht voor de zolder en 1e verdieping. In de showroom zijn wij vakkundig en prettig geholpen. Er werd goed meegedacht om een goede keuze te maken. Ook over de uitvoering zijn wij super tevreden. De vloeren zijn na het vakkundig egaliseren gelegd door enthousiaste en uiterst correcte medewerkers die hun vak verstaan. Ook de trappen zijn erg mooi geworden. De gemaakte afspraken in de planning e.d. werden stipt na gekomen. Na afronding van de werkzaamheden werden wij gebeld of alles naar wens is uitgevoerd. Een kleine aanpassing aan de trap werd gelijk opgelost. Vervolgens werd ons mee gedeeld dat we altijd mogen bellen, ook in de toekomst, mochten we nog iets tegenkomen bijvoorbeeld loslaten van een stuk vloer. Dit geeft vertrouwen en maakt de firma Knulst waar, voor hetgeen zij staan. De firma Knulst voert de werkzaamheden uit zo als ze het zelf ook gewenst zouden hebben. Wij kunnen de firma Knulst van harte aanbevelen.
FOTO VAN JOOP VAN EGTEREN
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer”
Door R.Goedhart op vrijdag 29 jun 2018 '18
Eikenhouten vloer besteld, keurig afgeleverd en prima gelegd door ee vakman van bedrijf Knulst. Vloer voldoet aan de verwachtingen, zijn er erg blij mee. Ook de na service is prima.
Reactie of foto toevoegen
“PVC Vloer aankoop”
Door JHH op maandag 25 jun 2018 '18
Een PVC vloer aangeschaft voor de gehele begane grond. Na het verwijderen van de travertinvloer heeft Knulst Vloeren de cementdekvloer opnieuw geëgaliseerd waarna de sleuven voor de vloerverwarming zijn aangebracht. Na meerdere behandelingen van de vloer is het PVC vakkundig gelegd en tezamen met de aangebrachte plinten is sprake van een prachtig resultaat. Hetzelfde geldt voor de raamdecoratie. Knulst Vloeren kan ik bij iedereen dan ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor de kwaliteit”
Door B.C. Kok op vrijdag 22 jun 2018 '18
Ik had flink wat m2 vloerbedekking nodig. Uiteindelijk zijn we bij PVC uitgekomen, wat we op alle verdiepingen hebben laten leggen. We kregen goed advies, er werd meegedacht en men was niet te beroerd om een stap extra te zetten. Prijs/kwaliteit is dik in orde, een aanrader voor iemand die op zoek is naar kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door C. van Everdingen op woensdag 20 jun 2018 '18
Wij hebben een PVC vloer laten leggen door Knulst en wij zijn vanaf het moment van aankoop tot het leggen van de vloer dik tevreden over Knulst. Afspraken lopen goed, je wordt keurig van tevoren geïnformeerd over de werktijden en ze werken zeer netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Frank van der Heide op maandag 18 jun 2018 '18
Bij de firma Knulst een parketvloer gekocht. Prettige begeleiding door de verkoper. Aanpassing van de leveringsdatum was geen probleem. Bij leggen van de vloer bleek de kleur van de olie niet goed te zijn maar dat werd direct opgelost.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Knulst Vloeren
aNunspeet , Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet, tel 0341 - 25 27 87
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.