Feedback
9,5

Knulst Vloeren

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.knulst-houtenvloeren.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Knulst Vloeren
Knulst is nog een écht oerhollands familiebedrijf. De eerste generatie begon in 1958 in het Zeeuwse Sint Annaland. Inmiddels zijn we drie generaties verder en werken we al méér dan 45 jaar vanuit het centraal gelegen Nunspeet. Hier hebben we een sterke reputatie opgebouwd als ambachtelijk specialist in vloeren. Vanuit heel Nederland weten ze ons te vinden voor onze zowel klassieke als moderne vloeren. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf.

Knulst biedt een zeer groot assortiment kwaliteitsvloeren. Als vakspecialist adviseren wij u graag bij het kiezen van uw ideale vloer. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en legwijzen. Kies voor een vloer met gegarandeerde kwaliteit en levensduur. Breng leven in uw interieur met een ambachtelijk gelegde vloer van Knulst.
Meer informatie over Knulst Vloeren
Knulst Houten Vloeren: www.knulst-houtenvloeren.nl
Knulst PVC Vloeren: www.knulst-pvcvloeren.nl
Knulst Gietvloeren: www.knulst-gietvloeren.nl
Ervaringen
Er zijn 276 ervaringen over Knulst Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren204 ervaringen
4 sterren67 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Mooi gelegd”
Door Groenewoud op woensdag 13 mrt 2019 '19
PVC vloer click ze hebben hem mooi gelegd .ze werken zeer netjes .Laten als keurig achter als ze weg gaan ,Ben zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Roel Paardt v.d. op zondag 3 mrt 2019 '19
Op advies van een kennis ben ik naar Knulst gegaan voor een houten vloer. Omdat de vloer over een bestaande tegelvloer met vloerverwarming moest komen, adviseerde Knulst mij een pvc vloer. Zij hadden uit de eigen collectie een prachtige vloer. De stalen thuis nog bekeken met de adviseur en de afspraken voor egaliseren en leggen gemaakt. De vloer is prachtig gelegd, erg praktisch en onderhoudsvriendelijk. Ik geniet er elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G. A. de Bruijn op maandag 18 feb 2019 '19
Nadat er een zuur goedje op onze eiken parketvloer was gemorst heeft de firma Knulst de gehele vloer opnieuw geschuurd en geolied. Deze vloer is 4 jaar geleden door de firma Knulst ook naar grote tevredenheid geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden over hoe de firma dit heeft uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en prettig”
Door Zevenbergen op vrijdag 15 feb 2019 '19
Pvc vloerExclusief Line met band en bies en moderne plinten. Alles heel deskundig gelegd door een prettige en goede vakman . Verkoper heel vriendelijk met goede adviezen en niet opdringerig. Wij raden Knulst bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van houten vloer”
Door Denise B., Deventer op maandag 11 feb 2019 '19
Wij hebben een prachtige eiken houten vloer laten leggen door Knulst. Vooraf heb ik op internet gezocht op bedrijven met goede reviews en zo zijn we bij hen terecht gekomen. Ze zijn erg prettig in de communicatie, eerlijk over de prijs, zeer kundig en enorm klantvriendelijk. We hadden geen probleemloze start met het leggen van de vloer door een miscommunicatie, maar dit is absoluut naar tevredenheid en in overleg opgelost. Ik heb er ook geen seconde over getwijfeld of het een probleem zou worden om het opgelost te krijgen. Ze hebben alles op alles gezet om te zorgen dat wij geen last zouden ondervinden van de miscommunicatie en zijn daarin geslaagd. Harde werkers en vakmensen!! Van showroom/offerte tot inmeten, tot leggen/olien/plinten. We genieten enorm van onze houten vloer en de nette afwerking ervan en ik raad Knulst bij iedereen aan die overweegt een vloer te laten leggen!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer in visgraat”
Door F Hol op zaterdag 9 feb 2019 '19
Wij zeer goed geholpen vanaf het moment van het uitzoeken van de vloer tot het leggen. Vriendelijk correct en zeer kundig personeel, en zeer vriendelijk. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door JL Berends op vrijdag 8 feb 2019 '19
Wij zijn keurig geholpen door fa. Knulst in Nunspeet en de vloer is geheel gelegd volgens afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Een pvc vloer”
Door theo j fonville op donderdag 31 jan 2019 '19
De parketteur was een uitstekende vakman en hield ons voortdurend op de hoogte en raadpleegde ons, wanneer er een probleem dreigde. chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door H.J. Regterschot op donderdag 31 jan 2019 '19
Een PVC vloer. Kamer 40 m2. Waarom bij Knulst? Omdat de uitleg en service tijdens de bezoeken zonder meer hartstikke goed en helder was. Bv. verschil tussen de diverse diktes, verschil met laminaat, hoe en waarom de vloer zo wordt aangelegd etc. Ook dat jullie eerst zijn komen kijken wat er moest gebeuren voordat de definitieve afspraak werd gemaakt zodat we wisten waar we aan toe waren. Het leggen: Op een heel goede manier gebeurd. Heel nauwkeurig en netjes afgewerkt. Dat was behoorlijk moeilijk omdat de muren bij ons nogal scheef staan waardoor er niets recht is huis is qua vloeroppervlakte. Iedereen zegt: Wat is dit mooi gelegd dus.... Al met al prima ervaring en als er naar wordt gevraagd geven we zonder meer jullie naam op.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door paul de jong op woensdag 30 jan 2019 '19
pvc vloer in een jaren 30 huis laten leggen waar alles schots en scheef is met vele nisjes etc.. Vloer ligt er zeer strak en mooi afgewerkt bij tot in de details. Ook de communicatie en aftersale is als de vloer: netjes verzorgd. Aanrader!
FOTO VAN PAUL DE JONG
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Gerbert op 't Hof op vrijdag 25 jan 2019 '19
Kurkvloeren en trapbekleding gekocht. Op alle onderdelen van het traject erg fijn geholpen en resultaat is ook helemaal top! Knust aanrader wat ons betreft zeker.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Francis Berghuis op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een houten vloer gekocht. Wij zijn met uitzoeken zeer prettig geholpen. Goede adviezen. Ruime keus. De vloer is volgens afspraak zeer kundig en naar volle tevredenheid gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michiel Brommer op zondag 20 jan 2019 '19
Wij hebben een pvc vloer met visgraat motief gekocht bij Knulst. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Van verkoop naar planning tot uitvoering. De vloer is zeer vakkundig gelegd en het eindresultaat ziet er super uit. Hartelijk dank voor het geleverde werk en wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden.
FOTO VAN MICHIEL BROMMER
PVC met visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door M Reijerkerk op woensdag 9 jan 2019 '19
Van de zomer een vloer besteld die in december is gelegd. Supermooie vloer. Op het laatste moment nog gevraagd om plinten te plaatsen, was ook geen probleem voor ze. Het contact in de showroom was prettig en ze zijn altijd erg snel met hun terugkoppeling. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gelegd”
Door T. Galesloot op zondag 23 dec 2018 '18
Wij zijn goed geadviseerd en kregen ruim de tijd om tot onze keuzes te komen in de winkel. Wij hebben de gehele eerste verdieping van ons huis met laminaat laten leggen, 2 trappen zijn bekleed met vloerbedekking en de begane grond is voorzien van vloerverwarming en eiken visgraatparket. De vloeren zijn vakkundig gelegd en mooi afgewerkt.
FOTO VAN T. GALESLOOT
Visgraatparket
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer”
Door Maarten van den Heuvel op woensdag 19 dec 2018 '18
Houten vloer Eiken, laminaat vloer en plinten.

Aanvulling ontvangen 20 december 2018: Knulst heeft bij ons een eikenhouten vloer geleverd en gelegd in de woonkamer en ook hebben zij laminaat geleverd voor de bovenverdieping.
Reactie of foto toevoegen
“Komt afspraken na”
Door Ed Olijerhoek op woensdag 19 dec 2018 '18
Wij hebben een PVC visgraatvloer gekocht voor de woonkamer, tapijt voor 2 slaapkamers en linoleum voor de zolder. Knulst komt afspraken na! en levert service tot ver na de aankoop. Visgraatvloer is prachtig gelegd en we hopen er jaren plezier van te hebben.

Eerdere reactie van 27 maart 2018: Ja ik zou dit bedrijf aanraden. Een aantal keren moest ik door omstandigheden afspraken verplaatsen. Geen enkel probleem bij Knulst. Men denkt met je mee en er is sprake van een uitstekend klantcontact. Wij hebben een PVC-vloer gekocht. Uitstekend gelegd wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Kambale parketvloer”
Door C v L op dinsdag 18 dec 2018 '18
Onze 62 jaar oude kambale parketvloer was toe aan een opknapbeurt. De veertig jaar oude de lak was versleten . Na een teleurstellende ervaring met een bedrijf dat tot twee maal toe de verkeerde lak gebruikte kwam ik bij Knulst vloeren terecht. "Mevrouw een kambala vloer kan niet gelakt worden met waterhoudende lak, er moet olie op. In de Knulst agenda werd wat geschoven en met spoed werd onze vloer zorgvuldig geschuurd en in de olie gezet. Ik woon nu in een "nieuwe" kamer met een prachtige warm uitziende vloer.
Reactie of foto toevoegen
“PVC laminaatvloer”
Door H. de Haan op vrijdag 14 dec 2018 '18
Hele deskundige advisering bij de keuze van onze PVC laminaatvloer. Verder flexibel en betrouwbaar in het inplannen van het leggen. En klap op de vuurpijl was het perfect leggen van onze vloer. Al met al een zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf welke wij zeer zeker kunnen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door jonina van den hoorn op donderdag 13 dec 2018 '18
Wij hebben bij het familiebedrijf Knulst Vloeren te Nunspeet een Europees Eiken houtenvloer gekocht. We kwamen eigenlijk voor een ander soort vloer, maar na goed geïnformeerd te zijn hebben wij de juiste keus kunnen maken. Vriendelijke services en in verband met bepaalde lichtinval in je huis is het geen probleem om voorbeelden mee te krijgen. Geen enkele vraag is teveel en ze denken graag met je mee om tot een juiste oplossing te komen. Tot op heden zijn wij super blij met onze keus. Knulst is een vertrouwelijk bedrijf en een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Karst op zondag 25 nov 2018 '18
Knulst heeft mijn trap bekleed. Goed advies in de winkel, superstrak en netjes gelegd. Ben heel tevreden. Alle afspraken zijn nagekomen. Aanrader
Reactie of foto toevoegen
“PVC visgraat vloer”
Door Joris en Priscilla op donderdag 15 nov 2018 '18
Wij hebben een PVC visgraat vloer met band en bies bij de firma Knulst aangeschaft. Grote complimenten! Vanaf het advies in de winkel tot aan het leggen bij ons thuis, zijn wij naar grote tevredenheid geholpen. Bij oplevering van de vloer zag het huis er keurig uit. Echt vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Jan & Wilma Kruger op woensdag 14 nov 2018 '18
Knulst heeft door ons hele appartement een pvc vinyl vloer gelegd. Bij onze eerste afspraak werd goede en duidelijke informatie gegeven en prima met ons meegedacht. Een vervolgafspraak moesten we helaas afzeggen i.v.m. een ongeval. Namens het bedrijf werd een prachtig boeket bloemen bezorgd wat wij erg op prijs hebben gesteld. De verdere communicatie was helder en duidelijk en gemaakte afspraken werden nagekomen. De vloer werd kundig gelegd en 2 kleine oneffenheden werden na één telefoontje soepel opgelost. Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf en wij kunnen het iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Gerrie Westerduin-fahner op vrijdag 2 nov 2018 '18
Wij hebben vloerbedekking voor de bovenverdieping en voor de slaapkamer beneden gekocht en laten leggen. Wij zijn uiterst tevreden over zowel de persoonlijke aandacht, het helpen in de winkel als het leggen van de vloer. Alle afspraken werden, in overleg, duidelijk afgehandeld. We wisten waar we aan toe waren. We zijn heel tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Komen gemaakte afspraken na”
Door Truda Henselmans op woensdag 31 okt 2018 '18
Knulst heeft voor ons een pvc vloer door het hele appartement gelegd. Goede service, komt gemaaakte afspraken na, werken schoon en zeer nauwkeurig, zelfs tot in de lastige bergruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Reparatie houten vloer”
Door G Steijaert van Eerbeek op donderdag 25 okt 2018 '18
Super tevreden over een reparatie en tevens uitbreiding vanwege een verbouwing , verder nog schuren en opnieuw in de was zetten van onze al wat oudere houten vloer .
Vakkundig advies gekregen en uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door J.F. Schuitemaker op donderdag 25 okt 2018 '18
Wij hebben deze zomer bij Knulst een PVC vloer gekocht en deze laten leggen voor de vloerverwarming. Het resultaat voldoet prima. De vloer is keurig gelegd. De medewerkers zijn zeer kundig en behulpzaam en verlenen een prima service. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door J de Jong op woensdag 17 okt 2018 '18
Knulst heeft een pvc vloer geleverd en gelegd. Ruime keuze, vriendelijk en behulpzaam personeel met vakkennis.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopt”
Door Pieter Reijnen op maandag 15 okt 2018 '18
We waren lange tijd op zoek naar een complete nieuwe inrichting van ons nieuwe appartement. Via een brochure kwamen we in contact met Petra Kok. Zij kwam met een compleet plaatje over de inrichting. Helemaal naar onze wens. Dit verder uitgewerkt met de zeer enthousiaste mensen van Knulst. Alles klopt! Altijd zeer goed contact over leveringen en de te gebruiken materialen. heel veel kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Denken met je mee”
Door Richard van Wengen op maandag 15 okt 2018 '18
Knulst heeft een pvc vloer bij ons neergelegd. Het bezoek in de winkel is al bijzonder plezierig. De verkoper denkt echt met je mee. Alles wordt van tevoren keurig ingemeten en de vloer wordt prima gelegd. Eventuele misverstanden worden netjes opgelost. Dit bedrijf weet hoe je met klanten moet omgaan!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door H. Velten op zaterdag 6 okt 2018 '18
Het contact met fa. Knulst te Nunspeet verliep plezierig vanaf de eerste kennismaking, offerte vorming en opdrachtverstrekking. De presentatie van de producten werd op keurige wijze en objectief verzorgd. Ook de planning werd (bijna) gehaald en de medewerkers van fa. Knulst hebben er alles aan gedaan om de uitloop c.q. overlast tot een minimum te beperken. Verreweg de meeste "echte" deadlines werden netjes gehaald. Bij vragen tijdens de uitvoering werden wij ook door de uitvoerenden plezierig te woord gestaan, werd er advies gegeven en werd er tijdig teruggekoppeld. Ook de werkzaamheden zijn professioneel en op correcte wijze uitgevoerd. Kleine onvolkomenheden werden snel verholpen. De bewoners van onze woongroep zijn heel blij met hun prachtige vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door Inge Sommer op donderdag 20 sep 2018 '18
PVC vloer type Moduleo Select voor appartement van mijn zoon. Prima advies, goede afstemming in praktische zaken (lastige ondervloer die extra voorbereiding nodig had). Plezierig personeel. Problemen werden snel en adequaat opgelost.
FOTO VAN INGE SOMMER
+ Toon extra foto van Inge Sommer
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk”
Door wgd Blaas op woensdag 19 sep 2018 '18
PVC-vloer op een houten ondergrond? dat kan toch niet ...... We gingen met die vraag naar de Fa. Knulst om toch eens te informeren. Tot onze verbazing was dit een heel "gewone en veel voorkomende vraag". Na flink gezocht te hebben zonder beïnvloeding door het personeel mooie vloer uitgezocht en antwoorden gekregen op diverse vragen. Na het inmeten thuis de vloer super gelegd en om de diverse deurkozijnen ingesneden. deuren, welke korter gemaakt moesten worden is ook gelukt zonder beschadigingen. Dit alles door gemotiveerde werknemers die het normaal vinden om iedere dag om 07.00 uur bij de klus voor de deur te staan. Kortom dus , prima werk geleverd tegen een goede kwaliteit\prijsverhouding. Wanneer het een nodig "mocht" zijn gaan we daar zeker nog eens naar toe. succes gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door HK op dinsdag 18 sep 2018 '18
Prima geholpen. Direct en zakelijk en vooral uitstekende kwaliteit

Eerdere ervaring van 8 december 2017: Wij hebben een prachtige parketvloer, die geschikt is voor vloerverwarming, gekocht. Wij waren onder de indruk van de correcte voorlichting en ook van de afhandeling van de financiele kant, maar vooral zijn wij onder de indruk van het vakmanschap waarmee de vloer gelegd is. Dat is in een woord perfect vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging parket”
Door H.J.Wols op maandag 17 sep 2018 '18
Na vel jaren gebruik werd het tijd onze parket te laten vervangen of te laten schuren en lakken. Drie bedrijven (gevonden via internet) bezochten wij waaronder Knulst Vloeren (dat heet bij ons "de markt verkennen"). Het eerste bezoek was onzerzijds informatief en wij gingen naar huis met een aantal stalen voor PVC vloeren. In het gesprek en later thuis bleek dat overstappen op een PVC vloer problemen gaf met het openen en sluiten van de schuifpui. Bij ons tweede bezoek hebben wij uitvoerig gesproken over de vloer opschuren en lakken in een zo licht mogelijke kleur. Wij kregen duidelijke antwoorden en de offerte viel ons niet tegen. De vloer is enkele weken later geschuurd en gelakt in anderhalve dag. Er is keurig, bijna stofvrij, gewerkt. De nieuwe plinten zijn geplaatst en op de kopse kanten op een bijzondere manier afgewerkt zo danig dat men niet tegen afgezaagd hout aankijkt. De bovenkant van de plinten zijn, daar waar het kon, met witte kit gekit, zodat het een geheel is geworden. Tegelijk hebben wij in de keuken een PVC-vloer laten leggen, die er mooi en strak en ook goed afgewerkt uit ziet. Bij een volgende klus met een vloer zullen wij zeker weer bij Knulst Vloeren gaan informeren naar de mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Fam. Rietjens op zondag 16 sep 2018 '18
We hebben een prachtige pvc vloer gekocht voor zowel de woonkamer als de bovenverdieping. Het resultaat is super. Ook hebben we op advies van de firma Knulst de traptreden laten beleggen met dezelfde pvc. Ziet er ook erg mooi uit. Goede service, fijne begeleiding tijdens het verkoopgesprek en heel flexibel in het aanpassen van de data omdat de oplevering van ons huis op zich liet wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Supermooi resultaat”
Door Karin op zaterdag 8 sep 2018 '18
We hebben een gietvloer laten leggen. Van het advies/contact in de winkel tot aan het leggen en de vragen na de tijd werden wij ontzettend goed geholpen! Het contact was altijd vriendelijk en informeel. En de vloer is super mooi geworden, zoals gehoopt!
FOTO VAN KARIN
Gietvloer
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door D. uit de Fles op woensdag 5 sep 2018 '18
Wij hebben een vloer gekocht. Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen. Uw bedrijf dacht met ons mee. Zo hebben wij goede keuzes kunnen maken. Onze houten vloer is heel netjes gelegd. Daarover zijn wij erg tevreden. Klein puntje: Wij hadden het fijn gevonden als we de tijd van de levering van de vloer, die de dag ervoor geleverd werd, te weten. Daardoor was er een misverstand en stond de bezorger voor een dichte deur.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst netjes”
Door Jacco Frens op maandag 3 sep 2018 '18
Wij hebben een aantal vloeren en gordijnen bij Knulst gekocht. Naast de ruime keuze en zeer goed advies, ont zorgt Knulst ook, ondanks de drukte toch schuiven met de planning en ook de verantwoording nemen om de deadline na te komen. De vloeren liggen er keuring in wat een vakmensen heeft Knulst in dienst. De mannen die de vloeren kwamen leggen werkte uiterst netjes en correct! Als je op zoek bent naar kwaliteit, betrouwbaarheid en correctheid dan is er maar 1 adres Knulst vloeren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Jan op zaterdag 1 sep 2018 '18
Wij hebben een PVC vloer gekocht en zijn daar super tevreden mee. De vloer heeft een stoer uiterlijk en is perfect gelegd. Degene die de vloer hebben gelegd waren zeer vakkundige mensen. Ik was zelf ook nog aan het klussen in de woning en ik heb 2 bijzondere dagen beleeft met de familie Knulst senior en junior en hun werknemer.
FOTO VAN JAN
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Classic Oak PVC vloer”
Door Rijsenbrij op woensdag 29 aug 2018 '18
'Excellente kwaliteit en een professioneel en deskundig team': Wij zijn enorm blij met onze nieuwe Classic Oak PVC vloer. De PVC vloer is op een deskundige wijze gelegd en de afwerking van de vloer is perfect. Firma Knulst en de Classic Oak PVC vloer zijn beide van harte aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer”
Door Jeroen Boesmans op dinsdag 28 aug 2018 '18
Een eiken houten vloer gekocht en laten leggen door Knulst. Goed advies bij aanschaf en zeer netjes gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“PVC houtlook vloer”
Door A. van Rooijen op dinsdag 28 aug 2018 '18
Een PVC houtlook vloer gekocht bij Knulst Vloeren. Fijn geholpen in de showroom en zeer vakkundig ingemeten en gelegd. Wij zijn heel blij met deze vloer en de goede service. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Lamel parketvloer”
Door Dirk van den Dool op zondag 26 aug 2018 '18
Wij hebben een mooie lamel-parketvloer gekocht bij Knulst. Sinds kort wonen wij in Nunspeet en wij wilden onze woning uiteraard zo mooi mogelijk met goede materialen inrichten. Vanaf het eerste bezoek aan de winkel zijn wij zeer goed geadviseerd en is alles heel goed begeleid. Wij hebben zelfs een royaal proefstuk meegekregen zodat wij bij de keukenleverancier en meubelleveranciers goed konden selecteren. De vloer hebben wij zelf gelegd maar ook hierbij heeft Knulst goed geadviseerd en gezorgd dat alle benodigde materialen erbij zaten. Ik had zelf iets te krap gemeten waardoor ik een stukje ondervloer tekort kwam. Ook hierin is snel en coulant een oplossing voor geboden. Al met al zijn wij dus zeer tevreden over de vloer en de service. Achteraf krijgen wij ook veel complimenten van gasten die ons nieuwe huis en dus de vloer komen bewonderen.
Reactie of foto toevoegen
“Het omrijden waard”
Door Peter Immerzeel en Nienke van der Velde op dinsdag 21 aug 2018 '18
We hebben bij Knulst een eikenhouten vloer gekocht. Na het opvragen van de folder volgde een vrij vasthoudende marketingafdeling om ons in Nunspeet te krijgen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. We werden ontzettend goed ontvangen, kregen duidelijk, helder en kundig advies ongeacht wie je trof. Er was bereidheid om proefsamples te maken en om mee te denken hoe het zou moeten worden. Het contact verliep prima via mail. Offertes waren helder. Over veranderingen in keuzes, opschuiven van oplevertermijnen etc. werd nooit moeilijk gedaan. De man die de vloer kwam leggen was ontzettend kundig en heeft een ongelofelijk mooi stuk vakwerk geleverd. Het eind resultaat heeft onze verwachtingen ver overtroffen. Knulst is het omrijden waard.
FOTO VAN PETER IMMERZEEL
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer aankoop”
Door peter jan en Marije Mulder op maandag 20 aug 2018 '18
wij hebben een PVC vloer gekocht. Omdat er ook vloerverwarming moest worden in gefreesd en de 3 ruimtes niet geheel op de zelfde hoogte lagen moest er veel voorbereiding worden getroffen. Het eind resultaat is prachtig mede door de inzet en flexibiliteit van het team. Dank voor jullie inzet en het mooie eind resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door Henk Ytsma op donderdag 16 aug 2018 '18
Wij hebben bij de firma Knulst een pvc-vloer gekocht voor woon- en eetkamer; keuken; hal en toilet en slaapkamer. De pvc-vloer in de woon-en eetkamer is een visgraatmotief. In de keuken en hal en toilet een tegelmotief. En in de slaapkamer een strokenmotief. De complete vloer is ook door de firma Knulst fantastisch mooi gelegd. Zowel bij de aankoop (advisering) als bij de uitvoering zijn wij heel prettig geholpen. Qua communicatie en uitvoering verdient Knulst een pluim !
FOTO VAN HENK YTSMA
Geweldige firma
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Toon op donderdag 16 aug 2018 '18
Dikke aanrader: Ik heb nog lang getwijfeld tussen verschillende vloeren, maar Roel bleef heel geduldig offertes sturen. Ook het leggen gebeurde met de grootste zorg, nu ligt er een mooi PVC vloertje, mooi afgewerkt. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer plezierig”
Door rob de bruin op woensdag 25 jul 2018 '18
Wij hebben bij Knulst parket besteld. Omdat we graag hetzelfde hout wilden als we enkele jaren geleden gekocht hadden bij Knulst namen we weer contact met hen op. We werden uiterst kundig en snel geholpen. We werden teruggebeld wanneer dat beloofd was en de levering was supersnel. Kortom een zeer plezierig contact. Rob de Bruin
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door Martin de Veth op woensdag 25 jul 2018 '18
Wij hebben een lichteiken vloer verlijmd op een kurk ondervloer gekocht en laten leggen door Knulst. Tijdens het gesprek over een juiste vloer werden we zeer uitgebreid geholpen en geadviseerd en werd de tijd genomen voor ons. We kregen een raming mee die na inmeten thuis door Knulst definitief werd afgeprijsd zodat we zeker weten dat we niet te veel vierkante meters hebben betaald. De monteur die het heeft gelegd was zeer netjes en correct. Hij werkte vlot en schoon door waarbij ook de oude vloer er uit is gehaald. Alles zonder beschadigen en achtergelaten rommel. Er ontbrak een plint omdat we die niet hadden opgegeven bij de bestelling en daar werd achteraf ook niet moeilijk over gedaan die is gewoon afgeleverd en geplaatst tegen een zeer redelijke prijsafspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Petra op woensdag 25 jul 2018 '18
We hebbeneen houten vloer gekocht en zijn erg tevreden. Erg vriendelijk en echte vakmensen . Dus helemaal top
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Geert Nijens op dinsdag 24 jul 2018 '18
Een prachtige pvc vloer gekocht bij Knuist. In de showroom goed geholpen en door de prima vaklui van Knuist uitstekend gelegd. Klasse.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer aankoop”
Door Fam. Veleke op dinsdag 24 jul 2018 '18
Wij hebben een pvc vloer gekocht. In de winkel werden we goed geïnformeerd en ook de vloer is prima gelegd. Zijn erg tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en klantvriendelijk”
Door Lindeboom op dinsdag 24 jul 2018 '18
We hebben een mooie houten vloer gekocht bij Knulst. We werden goed geholpen. Er werd tijd voor ons gemaakt. We zaten te twijfelen over de grootte van de noesten en hebben het 2 x aangepast. Dat was geen enkel probleem. Na het leggen van de vloer kwamen we er achter dat er een scheurtje in 1 plank zat. De volgende dag kwamen ze meteen langs om het te maken. Goede service en klantvriendelijk! We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Johan Westerink op dinsdag 24 jul 2018 '18
We hebben een pvc-vloer gekocht. Zeer goed geholpen gedurende het hele proces. Zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Tineke Kras op dinsdag 24 jul 2018 '18
We zijn erg tevreden met de vloer van Knulst. Prachtige 112m2 gekleurd eiken, uitstekende dienstverlening en goede afspraken t/m de nazorg qua planning kunnen maken. Ze zijn heel flexibel en denken met de klant mee. Roel is super!
FOTO VAN TINEKE KRAS
Gekleurde eiken vloer
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door J. van Schaik op maandag 23 jul 2018 '18
Er is een PVC vloer gelegd in mijn woonkamer. Het advies bij het kiezen was uitstekend, het verwijderen van de oude vloerbedekking was gratis, het egaliseren en leggen is prima verlopen en het resultaat is erg mooi. Ook kreeg ik (gratis dus) voldoende vilt om onder de meubels te plakken .... Ik ben erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Cementgebonden gietvloer”
Door Boudewijn de Vin op maandag 9 jul 2018 '18
Wij hebben een cementgebonden gietvloer bij Knulst gekocht. Goed ontvangst in de winkel, heel snel een scherpe offerte ontvangen. De vloer ligt nu een week of twee en we zijn erg tevreden over het resultaat en de inspanning van Knust
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Renes op vrijdag 6 jul 2018 '18
Wij hebben onze parketvloer laten schuren en opnieuw laten behandelen, helemaal top zowel advisering als uitvoering. Daar naast hebben we een pvc laten leggen, ook helemaal goed uitgevoerd. Fijne mensen om mee te werken. Dit bedrijf is een aanrader.

Eerdere ervaring van 21 februari 2018: Zeer kundige en zeer prettige bedrijf. We hebben onze vloer laten schuren en diverse plekken laten maken. Met de mensen waarmee wij te maken hadden van dit bedrijf, als zeer kundig en netjes ervaren. Zeer een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door G.Koelewijn op vrijdag 29 jun 2018 '18
Een PVC vloer gekocht, fantastisch geholpen, mooie prijs en goed advies.

Aanvulling ontvangen 5 juli 2018: De vloer is reeds geleverd en dit bevalt prima
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door Joop van Egteren op vrijdag 29 jun 2018 '18
Wij hebben bij de firma Knulst pvc vloeren gekocht voor de zolder en 1e verdieping. In de showroom zijn wij vakkundig en prettig geholpen. Er werd goed meegedacht om een goede keuze te maken. Ook over de uitvoering zijn wij super tevreden. De vloeren zijn na het vakkundig egaliseren gelegd door enthousiaste en uiterst correcte medewerkers die hun vak verstaan. Ook de trappen zijn erg mooi geworden. De gemaakte afspraken in de planning e.d. werden stipt na gekomen. Na afronding van de werkzaamheden werden wij gebeld of alles naar wens is uitgevoerd. Een kleine aanpassing aan de trap werd gelijk opgelost. Vervolgens werd ons mee gedeeld dat we altijd mogen bellen, ook in de toekomst, mochten we nog iets tegenkomen bijvoorbeeld loslaten van een stuk vloer. Dit geeft vertrouwen en maakt de firma Knulst waar, voor hetgeen zij staan. De firma Knulst voert de werkzaamheden uit zo als ze het zelf ook gewenst zouden hebben. Wij kunnen de firma Knulst van harte aanbevelen.
FOTO VAN JOOP VAN EGTEREN
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer”
Door R.Goedhart op vrijdag 29 jun 2018 '18
Eikenhouten vloer besteld, keurig afgeleverd en prima gelegd door ee vakman van bedrijf Knulst. Vloer voldoet aan de verwachtingen, zijn er erg blij mee. Ook de na service is prima.
Reactie of foto toevoegen
“PVC Vloer aankoop”
Door JHH op maandag 25 jun 2018 '18
Een PVC vloer aangeschaft voor de gehele begane grond. Na het verwijderen van de travertinvloer heeft Knulst Vloeren de cementdekvloer opnieuw geëgaliseerd waarna de sleuven voor de vloerverwarming zijn aangebracht. Na meerdere behandelingen van de vloer is het PVC vakkundig gelegd en tezamen met de aangebrachte plinten is sprake van een prachtig resultaat. Hetzelfde geldt voor de raamdecoratie. Knulst Vloeren kan ik bij iedereen dan ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor de kwaliteit”
Door B.C. Kok op vrijdag 22 jun 2018 '18
Ik had flink wat m2 vloerbedekking nodig. Uiteindelijk zijn we bij PVC uitgekomen, wat we op alle verdiepingen hebben laten leggen. We kregen goed advies, er werd meegedacht en men was niet te beroerd om een stap extra te zetten. Prijs/kwaliteit is dik in orde, een aanrader voor iemand die op zoek is naar kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door C. van Everdingen op woensdag 20 jun 2018 '18
Wij hebben een PVC vloer laten leggen door Knulst en wij zijn vanaf het moment van aankoop tot het leggen van de vloer dik tevreden over Knulst. Afspraken lopen goed, je wordt keurig van tevoren geïnformeerd over de werktijden en ze werken zeer netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Frank van der Heide op maandag 18 jun 2018 '18
Bij de firma Knulst een parketvloer gekocht. Prettige begeleiding door de verkoper. Aanpassing van de leveringsdatum was geen probleem. Bij leggen van de vloer bleek de kleur van de olie niet goed te zijn maar dat werd direct opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ge Veldman op maandag 18 jun 2018 '18
PVC vloer prima bedrijf afspraak is afspraak
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijf met menselijke maat”
Door fam. Maas op donderdag 14 jun 2018 '18
Wij hebben een vloer gekocht bij Knulst. Het hele proces, d.w.z. vanaf het oriënterend bezoek aan de toonzaal in Nunspeet tot aan het leggen van de vloer, stemt ons dik tevreden. Behulpzame medewerkers, meedenkend en gewend om maatwerk te leveren. Mede dankzij de menselijke maat van het bedrijf, die tegenwoordig meer en meer ontbreekt!
Reactie of foto toevoegen
“PVC Vloer”
Door J.Rozendaal op donderdag 14 jun 2018 '18
We genieten nog dagelijks van onze pvc-vloer van Knulst! En niet te vergeten de jaloezieën, keurig gelegd en opgehangen en alles volgens afspraak. En geen gezeur, daar houden we van!
Reactie of foto toevoegen
“Heel content”
Door Woep van Westerveld op dinsdag 12 jun 2018 '18
Door Knulst hebben we in ons nieuwe huis de vloerbedekking laten leggen. PVC op de begane grond (keuken-kamer-hal) en vloerbedekking in de gehele 1e etage. Allemaal keurig gedaan. Afspraken allemaal nagekomen. We hadden een PVC vloerbedekking uitgezocht. Een maand later bleek dat de productie was afgekeurd . Voor een nieuwe productie moesten we een maand wachten. Knulst kon hier niets aan doen. Hiervoor hadden we geen tijd meer. Dus een nieuwe uitzoeken. Knulst vond het ook voor ons heel erg vervelend. We zochten bij toeval een duurdere uit, maar de prijs bleef hetzelfde. Zij hebben heel veel keus en erg overzichtelijk met veel daglicht. Al met al waren we heel content met Knulst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door jaap hoogendoorn op maandag 11 jun 2018 '18
uitermate tevreden ! advies bij de aankoop was prima; uiteindelijk keurig op tijd gelegd en geleverd. ik zou Knulst aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Leon op vrijdag 1 jun 2018 '18
De service van Knulst is super! Helaas waren er wat hick-ups rondom de levering want de afwerking van een paar 'planken' liet te wensen over. Dit is zorgvuldig opgepakt door Roel die goed bemiddeld heeft met de fabrikant. Ik heb gekozen voor Klik PVC van Moduleo. Het ligt nu (zelf gelegd) en is erg mooi. Het leggen was goed te doen, makkelijker dan laminaat.
Reactie of foto toevoegen
“Houten visgraatvloer”
Door Willem en Ilonka Steenhuizen op maandag 7 mei 2018 '18
Onze nieuwe houten visgraatvloer hebben wij bij Knulst gekocht. We zijn erg blij met de service vooraf tijdens het uitzoeken, de communicatie met de medewerkers bij vragen en de zorg achteraf. We vonden met name de betrokkenheid bij onze vragen prettig, we werden nooit met een kluitje in het riet gestuurd, een houten vloer blijft een flinke uitgave, dan is deze service erg fijn. Op het moment van het leggen van de houten vloer op de BG hebben wij zelf een laminaatvloer (ook van Knulst) gelegd op de tweede verdieping. De medewerkers van Knulst hebben met ons meegedacht bij het leggen, zodat ook deze vloer er mooi in ligt.
Reactie of foto toevoegen
“Razendsnel”
Door Desiree Boers op maandag 30 apr 2018 '18
Maandagmorgen gebeld, wij moesten eigenlijk per direct een nieuwe vloer omdat het andere bedrijf die een vloer zou komen leggen het af liet weten....smiddags kwamen de mensen van Knulst Vloeren, de vloer werd dezelfde dag geegalisseerd, en vrijdag was de hele verdieping, meer dan 200 vierkante meter klaar! prachtig resultaat! geweldige service en uitleg, SUPER BEDANKT!
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend”
Door H.Schalk op zaterdag 28 apr 2018 '18
Gekocht : voor vloerverwarming geschikt tapijt en PVC. Kleinzoon Rik Wouters heeft de woning bekeken en een offerte laten maken. De afmetingen zijn gecontroleerd en de bestelling is geplaatst. Het leggen is gebeurd in overleg met de schilder/behanger, dit omdat men niet tegelijkertijd in de woning bezig kon zijn. Het resultaat is schitterend en wordt door iedereen geprezen. Grote waardering voor de samenwerking tussen klant , (wij dus), Knulst en Bart Schilderwerken. Zeker een aanleiding om Knulst warm aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“PVC Vloer”
Door Fred Scheringa op woensdag 25 apr 2018 '18
Prachtige PVC vloer laten leggen. Prima communicatie en komt afspraken na! Iedereen aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Jan Heuveling op zondag 22 apr 2018 '18
Voor onze PVC-vloer zijn we uitstekend voorgelicht. Het leggen is geheel volgens afspraak en tevredenheid uitgevoerd. Een kleine aanpassing achteraf is met goede service en zonder extra kosten geregeld. wij zijn erg blij met onze vloer/
Reactie of foto toevoegen
“Correct”
Door Henk en Gerrie op woensdag 18 apr 2018 '18
Goede voorlichting, nette informatie via de mail. Correcte en vriendelijke vloer leggers.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door A.j.westeneng op maandag 16 apr 2018 '18
Wij hebben pvc vloer gekocht en dit was van koop tot oplevering prima geregeld. Alle afspraken zijn nagekomen en alles is zonder problemen prettig geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Jaap de Jong op vrijdag 13 apr 2018 '18
Vloer gekocht... op vriendelijke en deskundige manier geholpen. Goede sfeer op de vestiging. De vloer is daarna gelegd door een vakman. Creatief in het zoeken naar een oplossing bij een klein probleempje in de woonkamer. Vakmanschap is meesterschap. Zou ten allen tijde dit bedrijf aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“In één woord fantastisch”
Door nn op donderdag 12 apr 2018 '18
Goed advies, keurig gelegd. Snel geschakeld. Bij een kleine vraag wordt gelijk iemand langs gestuurd om het nog veel beter op te lossen dan je zelf zou wensen. In één woord fantastisch. Zou dit bedrijf bij iedereeen willen aanbevelen!!
Reactie of foto toevoegen
“Service die je maar weinig ziet”
Door Wouter Broekmeulen op vrijdag 30 mrt 2018 '18
De directeur van Knulst is vanmorgen langsgeweest voor het repareren van onze houten vloer. Gemorste ontstopper zorgde voor diepe vlekken in de vloer. Om 7 uur 's ochtends stond hij stipt op tijd voor de deur en binnen anderhalf uur was alles weer geregeld. Zijn exacte woorden mbt de betaling van de verleende service waren als volgt. "Gooi maar wat extra geld in de collectebus, dan hoeft u dit wat mij betreft niet af te rekenen." Hij heeft zelfs het restant van de houtwas achtergelaten zodat we het de volgende keer zelf konden doen. Zulke service zie je helaas te weinig, maar gelukkig maakt Knulst de goede reviews die online zijn geplaatst meer dan waar. Als je echt een goede leverancier zoekt met kwalitatief materiaal, mooie houtsoorten en een prima aftersales en servicedienst, dan moet je wat ons betreft echt bij Knulst zijn. Wij zijn dik en dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E. Smienk op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Zeer tevreden! Vooral de veroudering die is toegepast op de vloer geeft een prachtig resultaat. Vriendelijk personeel en deskundig geholpen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Bos op donderdag 29 mrt 2018 '18
Een vloer bepaalt in hoge mate de aanblik van de totale ruimte. Bij Knulst zijn wij in alle rust ontvangen en voorgelicht om tot een goed besluit te komen. We hebben ook goedkopere leveranciers bezocht, maar bij Knulst met een veel beter gevoel elkaar de hand geschud. Ook het leggen van de vloer verliep naar volle tevredenheid. Hiervoor lag er ook al een eiken vloer, maar de nieuwe vloer torent daar hoog boven uit
Reactie of foto toevoegen
“PVC op de trap”
Door huisman op donderdag 29 mrt 2018 '18
Onlangs hebben we pvc voor op de trap bij Knulst gekocht. We kregen goede begeleiding bij het uitzoeken van de juiste kleur, en een lekker bakje koffie aangeboden. Ook de werkmannen leverde keurig werk. Het werden 2 lange dagen, maar alles werd netjes en secuur gedaan, en zelfs schoongemaakt! super.
FOTO VAN HUISMAN
Foto pvc trapbekleding
Reactie of foto toevoegen
“Goede en duidelijke informatie”
Door e van huigenbosch op woensdag 28 mrt 2018 '18
vloerbedekking voor de slaapkamer gekocht. goede en duidelijke informatie gekregen over wat geschikt is voor de slaapkamer en wat past bij onze wensen. raad iedereen aan om ook eens bij jullie langs te gaan omdat wij al heel wat jaren naar alle tevredenheid bij jullie geholpen worden.
Reactie of foto toevoegen
“Planken vloer”
Door C. van 't Erve op woensdag 28 mrt 2018 '18
Wij hebben een planken vloer bij Knulst Vloeren gekocht en door hen laten leggen. De ontvangst en uitleg in de showroom hebben we als erg vriendelijk en professioneel ervaren en we hadden snel het vertrouwen verder met hen te gaan. Op diverse vragen na dit bezoek hebben zij snel en goed gereageerd en het leggen verliep ook prima. We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door frens op dinsdag 27 mrt 2018 '18
we zijn prettig geholpen en zijn tevreden
Reactie of foto toevoegen
“PVC Vloer”
Door Post op dinsdag 27 mrt 2018 '18
Pvc vloer l aten leggen, zo tevreden dat we mijn schoonouders het ook aangeraden hebben, die inmiddels ook een pvc vloer hebben van Knulst, en het lijkt er op dat we binnenkort voor de derde keer naar Knulst gaan voor nog een pvc vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Familie van Putten Bossenbroek op dinsdag 27 mrt 2018 '18
Wij hebben een pvc vloer in de keuken, hal en toilet geleverd gekregen. Al met al niets dan lof over dit klantvriendelijke bedrijf. Van het begin tot het eindresultaat zeer tevreden. We hebben dit bedrijf al aan diverse mensen mogen aanraden. Inmiddels drie klanten aangedragen. Fantastisch toch?!
FOTO VAN FAMILIE VAN PUTTEN BOSSENBROEK
Detail van de pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door G.A. van Duuren op dinsdag 27 mrt 2018 '18
Wij hadden door een lekkende verwarmingsketel een vochtprobleem onder de PVC vloer die hierdoor naar boven kwam en losliet van de ondervloer. De heer Knulst heeft een en ander perfect en onzichtbaar en vakkundig gerepareerd.

Eerdere ervaring van 4 maart 2016: Als zeer kritische consument hebben wij voor Knulst in Nunspeet gekozen voor het leggen van de PVC vloer in ons nieuwe appartement. Dit mede vanwege de professionele uitstraling en de enorme keuzemogelijkheid van verschillende fabrikanten. Voor het leggen werd er eerst door JK de vloerverwarming aangelegd. Het egaliseren vraagt dan extra veel aandacht en dient uiterst secuur te gebeuren. De firma Knulst uit Nunspeet heeft dit met de grootst mogelijke zorg gedaan, waardoor het leggen van de vloer perfect kon worden aangepakt. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn een schitterende vloer die met zorg en degelijk vakmanschap is gelegd en een lust is voor het oog. Niet onbelangrijk, gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. Wij kunnen de firma Knulst daarom met volle overtuiging en zonder enige restrictie bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tegel pvc vloer”
Door Bert en Marleen Klein op dinsdag 27 mrt 2018 '18
Een pvc vloer van tegels van 1m bij 1m die zeer deskundig door, na een meningsverschil, de enthousiaste legger/eigenaar zijn gelegd. Over deze man, en dat meen ik oprecht, niets dan lof, heb in deze periode heel veel vaklui over de vloer gehad, maar deze man spant de kroon, door zijn inzet, stiptheid en gedrevenheid. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan vrienden en bekenden
Reactie of foto toevoegen
“Pvc laminaat”
Door B.J.Stel op donderdag 8 mrt 2018 '18
Pvc laminaat voor de vloeren en de trap. Uitgebreide keuze waarbij je de tijd wordt gegund. De vloeren ne trap zijn super strak! Hetzelfde geldt voor de raambekleding. De eerste keer was de ophangconstructie niet volledig, bij de tweede keer waren er ook problemen. Complimenten voor Joel, hij heeft het uiteindelijk toch goed gemonteerd gekregen. Echt SUPER. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Andrea Froma op woensdag 21 feb 2018 '18
Goede voorlichting, personeel bereidt om iets voor je uit te zoeken. Snel en goed gewerkt. Geen lange wachttijd om het werk gedaan te krijgen. Goed en vertrouwd adres.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gedaan”
Door Y. Leijenaar op woensdag 21 feb 2018 '18
Wij hebben vorig jaar een eikenhouten vloer gekocht. Wij hebben super goed advies gekregen in de winkel. Ze hadden alle tijd voor ons. De vloer is twee weken geleden gelegd. Ook dat is zeer goed gedaan, er is heel erg netjes gewerkt en het resultaat is super mooi. Wij kunnen Knulst Vloeren aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Familie de Geus op maandag 12 feb 2018 '18
We zijn bij Knulst vriendelijk geholpen door Rik, uitgekomen op een eiken visgraatvloer. Aangezien we de uitdaging aangingen om de vloer zelf te leggen mochten we altijd telefonisch advies vragen. Resultaat is een prachtige vloer!!
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende vloer”
Door Suzanne Raafs op maandag 5 feb 2018 '18
Er werd heel goed met ons meegedacht over de keuze van de vloer en de planning, en ook na het leggen van de vloer is de service zeer goed. Over enkele details, zoals de aansluiting op de trap, was de communicatie iets minder goed maar dit is heel uiteindelijk heel goed opgelost. De vloer zelf is echt prachtig en heel erg mooi gelegd! Wij twijfelden in het begin of een houten vloer samenging met vloerverwarming, maar dit levert tot nu toe geen enkel probleem op. De vloerverwarming werkt ook met houten vloer erop prima en het is lekker warm in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer”
Door Familie Van der Brug op zaterdag 20 jan 2018 '18
Firma Knulst heeft een mooie eikenhouten vloer bij ons geleverd en verlijmd aangebracht. De vloer is helemaal naar onze wensen samengesteld (type plank, veroudering, roken en olie). We bedanken Knulst voor de meer dan uitstekende after-sales. Verder een prettig contact gehouden en snelle service.
Reactie of foto toevoegen
“Raad het aan iedereen aan”
Door D.L. Willemse op donderdag 18 jan 2018 '18
Een eikenhouten vloer en tapijt zijn op een uitgesproken prettige wijze gelegd. De afspraken werden stipt nagekomen door de vriendelijke medewerkers. De vloer is erg mooi. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Overtreft onze verwachtingen”
Door Elly V op woensdag 17 jan 2018 '18
PVC vloer, resultaat overtreft onze verwachtingen! Mooie strakke industriele vloer. Dikke pluim voor de planning, heldere communicatie, de legdatum moest aantal keren worden verzet i.v.m. het drogen van de vloer. De vloer eindelijk droog, net voor de kerstdagen, maar toch nog gelegd voor de kerst! Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Knulst Vloeren
aNunspeet , Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet, tel 0341 - 25 27 87
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.