Feedback
9,4

Knulst Vloeren

Website: www.knulsthoutenvloeren.nl "Uitstekend" score uit 187 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.knulsthoutenvloeren.nl | tel: 0341-252787 | Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.knulsthoutenvloeren.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Knulst Vloeren
Knulst is nog een écht oerhollands familiebedrijf. De eerste generatie begon in 1958 in het Zeeuwse Sint Annaland. Inmiddels zijn we drie generaties verder en werken we al méér dan 45 jaar vanuit het centraal gelegen Nunspeet. Hier hebben we een sterke reputatie opgebouwd als ambachtelijk specialist in vloeren. Vanuit heel Nederland weten ze ons te vinden voor onze zowel klassieke als moderne vloeren. Door de jaren heen is er veel veranderd. Gebleven zijn onze kennis, ons vakmanschap en de wil om u altijd goed en eerlijk te adviseren. Ervaar het zelf.

Knulst biedt een zeer groot assortiment kwaliteitsvloeren. Als vakspecialist adviseren wij u graag bij het kiezen van uw ideale vloer. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en legwijzen. Kies voor een vloer met gegarandeerde kwaliteit en levensduur. Breng leven in uw interieur met een ambachtelijk gelegde vloer van Knulst.
Meer informatie over Knulst Vloeren
Knulst Houten Vloeren: www.knulsthoutenvloeren.nl
Knulst PVC Vloeren: www.knulst-pvcvloeren.nl
Knulst Tapijt: www.knulst-tapijt.nl
Knulst Raamdecoratie: www.knulst-raamdecoratie.nl
Knulst Gietvloeren: www.knulst-gietvloeren.nl
Ervaringen
Er zijn 187 ervaringen over Knulst Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren127 ervaringen
4 sterren55 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Pvc laminaat”
Door B.J.Stel op donderdag 8 mrt 2018 '18
Pvc laminaat voor de vloeren en de trap. Uitgebreide keuze waarbij je de tijd wordt gegund. De vloeren ne trap zijn super strak! Hetzelfde geldt voor de raambekleding. De eerste keer was de ophangconstructie niet volledig, bij de tweede keer waren er ook problemen. Complimenten voor Joel, hij heeft het uiteindelijk toch goed gemonteerd gekregen. Echt SUPER. Dit bedrijf is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed”
Door Andrea Froma op woensdag 21 feb 2018 '18
Goede voorlichting, personeel bereidt om iets voor je uit te zoeken. Snel en goed gewerkt. Geen lange wachttijd om het werk gedaan te krijgen. Goed en vertrouwd adres.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig bedrijf”
Door R.P. Renes op woensdag 21 feb 2018 '18
Zeer kundige en zeer prettige bedrijf. We hebben onze vloer laten schuren en diverse plekken laten maken. Met de mensen waarmee wij te maken hadden van dit bedrijf, als zeer kundig en netjes ervaren. Zeer een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed gedaan”
Door Y. Leijenaar op woensdag 21 feb 2018 '18
Wij hebben vorig jaar een eikenhouten vloer gekocht. Wij hebben super goed advies gekregen in de winkel. Ze hadden alle tijd voor ons. De vloer is twee weken geleden gelegd. Ook dat is zeer goed gedaan, er is heel erg netjes gewerkt en het resultaat is super mooi. Wij kunnen Knulst Vloeren aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtig resultaat”
Door Familie de Geus op maandag 12 feb 2018 '18
We zijn bij Knulst vriendelijk geholpen door Rik, uitgekomen op een eiken visgraatvloer. Aangezien we de uitdaging aangingen om de vloer zelf te leggen mochten we altijd telefonisch advies vragen. Resultaat is een prachtige vloer!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Schitterende vloer”
Door Suzanne Raafs op maandag 5 feb 2018 '18
Er werd heel goed met ons meegedacht over de keuze van de vloer en de planning, en ook na het leggen van de vloer is de service zeer goed. Over enkele details, zoals de aansluiting op de trap, was de communicatie iets minder goed maar dit is heel uiteindelijk heel goed opgelost. De vloer zelf is echt prachtig en heel erg mooi gelegd! Wij twijfelden in het begin of een houten vloer samenging met vloerverwarming, maar dit levert tot nu toe geen enkel probleem op. De vloerverwarming werkt ook met houten vloer erop prima en het is lekker warm in huis.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Eikenhouten vloer”
Door Familie Van der Brug op zaterdag 20 jan 2018 '18
Firma Knulst heeft een mooie eikenhouten vloer bij ons geleverd en verlijmd aangebracht. De vloer is helemaal naar onze wensen samengesteld (type plank, veroudering, roken en olie). We bedanken Knulst voor de meer dan uitstekende after-sales. Verder een prettig contact gehouden en snelle service.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Raad het aan iedereen aan”
Door D.L. Willemse op donderdag 18 jan 2018 '18
Een eikenhouten vloer en tapijt zijn op een uitgesproken prettige wijze gelegd. De afspraken werden stipt nagekomen door de vriendelijke medewerkers. De vloer is erg mooi. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Overtreft onze verwachtingen”
Door Elly V op woensdag 17 jan 2018 '18
PVC vloer, resultaat overtreft onze verwachtingen! Mooie strakke industriele vloer. Dikke pluim voor de planning, heldere communicatie, de legdatum moest aantal keren worden verzet i.v.m. het drogen van de vloer. De vloer eindelijk droog, net voor de kerstdagen, maar toch nog gelegd voor de kerst! Dikke 10
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede adviezen”
Door Fam. Kroes op zondag 31 dec 2017 '17
Wat een goede adviezen hebben wij gekregen bij de aanschaf van onze nieuwe vloer een Europees eiken multiplank 22cm. Wij gingen van donker naar licht. Dat was toch een overgang. Ondanks de vele twijfels zijn wij tot de juiste keuze gekomen. De adviseur heeft ons hierin goed geholpen. Ook zijn wij zeer te vreden over de kwaliteiten van de monteur. Na slechte ervaring met het leggen van plavuien rondom de kozijnen. Waren we hier wel sceptisch over. Maar wat een vakmanschap is er geleverd. Top mensen van Knulst Vloeren.
FOTO VAN FAM. KROES
Eiken multiplankvloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Henk en Lena Broeder - Aalsmeer op woensdag 27 dec 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over de gelegde vloer. Wij genieten er elke dag weer van. Tijdens de verkoopbesprekingen werd uitgebreid de tijd genomen om ons ter zijde te staan in het maken van de beslissingen. Zo werden er monsterborden gemaakt (die zeer bepalend waren voor de uiteindelijke keuze onzerzijds) met verschillende kleuren lak om zowel bij daglicht als bij kunstlicht het kleurresultaat van de vloer te kunnen zien. Gemaakte afspraken werden punctueel nagekomen. De parketleggers waren weliswaar jong, maar professioneel en zeer prettig in de omgang. Dit laatste geldt overigens ook in ruime mate voor de verkoopmedewerker(s) en niet in de laatste plaats, de heer Knulst zelf. Was er dan helemaal niets aan te merken? Jawel, de afwerking van de plinten had iets zorgvuldiger gekund...
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend”
Door Schouten op dinsdag 19 dec 2017 '17
Vloer is goed opgeknapt! Uitstekende service van Knulst!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtig”
Door Kees van Gilst op maandag 11 dec 2017 '17
Prachtige vloer! Goed geholpen bij het kiezen, afspraken nagekomen. Mooi gelegd en op tijd afgeleverd ondanks plotselinge ziekte van de vloerenlegger halverwege de rit. Aanrader, een volgende keer weer!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanrader”
Door Margriet van der Veen op zaterdag 9 dec 2017 '17
Bijzonder vriendelijke en rustige mannen die de vloer hebben gelegd. Geen muziek bij zich. Prima mensen om ' over de vloer' te hebben! De vloer is vakkundig gelegd en ik ben er superblij mee. Ik zal jullie bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door Liesbeth en Berend Smit op vrijdag 8 dec 2017 '17
Via een blog op het Internet kwamen we terecht bij Knulst Vloeren in Nunspeet. De folder aangevraagd. Daarmee kregen we al een beetje een indruk van het bedrijf en de mogelijkheden van de vloeren. Een afspraak was vervolgens zo gemaakt. Na een leuk ritje over de Veluwe werden we met alle egards ontvangen. Na een klein uurtje waren we er uit. We hadden onze vloeren gevonden. Ook voor raamdecoratie konden we er terecht. Ook dat is prima gelukt. Keurig op tijd is alles geleverd en de vloeren gelegd en de raamdecoratie geplaatst. De "Knulstfamilie" heeft ons zeer goed geholpen. Daarvoor dank.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Corieke van Milligen op vrijdag 8 dec 2017 '17
Ik ben zeer tevreden hoe ik afgelopen jaar ben geholpen. Ik heb pvs en vloerbedeking Bij u gekocht. Het is netjes keurig gelegt.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Geweldige service”
Door Esther Boer op vrijdag 8 dec 2017 '17
Ik ben ontzettend tevreden over Knulst! Allereerst vanwege de geleverde kwaliteit van mijn pvc vloer en de gordijnen. Maar nog belangrijker vind ik de service. Steeds even geduldig en vriendelijk ben ik te woord gestaan, zijn mijn vragen beantwoord en heeft men met mij meegedacht. Een ontzettend grote pluim voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prachtige parketvloer”
Door HK op vrijdag 8 dec 2017 '17
Wij hebben een prachtige parketvloer, die geschikt is voor vloerverwarming, gekocht. Wij waren onder de indruk van de correcte voorlichting en ook van de afhandeling van de financiele kant, maar vooral zijn wij onder de indruk van het vakmanschap waarmee de vloer gelegd is. Dat is in een woord perfect vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Zeer klantvriendelijk”
Door Wouter Verbaan op vrijdag 8 dec 2017 '17
De eerste kennismaking was via internet het aanvragen van een brochure, deze werd verrassend snel gestuurd door Roel. Hierna zijn we een bezoek gaan brengen in de showroom. En hebben we ons voor laten lichten wat er mogelijk was met betrekking tot houten vloeren voor de woonkamer. Roel heeft ons geholpen op een gezonde manier niet pushen of zoiets laat het eerst maar bezinken dan kijken we verder. Zeer klant vriendelijk en we hebben niet alleen de vloer voor de woonkamer maar het hele huis laten doen. Top service geleverd door het personeel.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Gert-Jan den Besten op vrijdag 8 dec 2017 '17
Uitstekende ontvangst in de showroom. Contactvol, vriendelijk en goed advies. Toen we de bamboovloer besteld hadden en toch nog wilde wisselen van soort ( dat heb je nu eenmaal als je een nieuw huis inricht, soms past het gekozene net niet te passen in het geheel) bleek dat geen probleem. De parketteur die de vloer legde was zeer precies. De vloer kwam er perfect in te liggen. We kregen goed advies over onderhoud en eventuele nazorg. Knulst heeft nog ouderwetse survice en kwaliteit. Iets duurder maar de rust die het geeft! We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aanbeveling is van harte”
Door Richard en Mieke Scullion op vrijdag 1 dec 2017 '17
De firma Knulst heeft de vloeren van ons hele huis prachtig versierd met PVC, het is een feest om naar te kijken. Ook de trap is voorzien van een mooi tapijt, en onze Velux ramen zijn vakkundig bekleed . Het advies wat we kregen was vriendelijk en kundig en er was veel mogelijk. Ook wijzigingen tussendoor waren geen probleem. Als we belden werden we altijd heel aangenaam te woord gestaan. De firma Knulst heeft zonder meer prima mensen in dienst. Wij bevelen deze firma dan ook van harte aan!
FOTO VAN RICHARD EN MIEKE SCULLION
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Houten vloer”
Door Fam g v d Hardenberg op donderdag 16 nov 2017 '17
Wij hebben een prachtige houten vloer zijn er heel blij mee. We zijn in de zaak goed geholpen en de jongeman die hem gelegd heeft is een vakman die er alles aan gedaan heeft om het voor 100% achter te laten
FOTO VAN FAM G V D HARDENBERG
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Onze wens is uitgekomen”
Door Annemiek Schuurman op zaterdag 4 nov 2017 '17
We wilden graag een mooie, zo goed als onderhoudsvrije en landelijke houten vloer voor ins ons nieuwe huis. Via vrienden kwamen wij terecht bij KNULST. Wat zijn wij blij dat zij ons naar dit mooie bedrijf hebben verwezen. Tijdens het uitzoeken werd geluisterd naar als onze wensen en werden we uitstekend geadviseerd naar een voor ons passende vloer. Binnen 2 uur waren wij er helemaal uit en werd de vloer besteld. We wilden hem natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben liggen en daarvoor heeft KNULST alles gedaan om dat te realiseren. Het inmeten werd gauw tussen de bedrijven door geregeld zodat nog net voor de bouwvak vakantie, en dus de sluiting van de leveranciers, het hout besteld kon worden...gelukt! Eind augustus was het zover en is er in drie dagen fantastisch werk geleverd! Ongelofelijk wat een prachtige verandering van ons huis. We hadden nog een wens voor een kleine aanpassing en ook dat werd per direct geregeld. Gewoonweg niets dan lof voor de kwaliteit, service en aandacht van dit bedrijf!

KNULST staat voor ons als:
K anjers in hun werk
N iets is teveel
U itmuntend in alles
L eggen de mooiste vloeren
S ervice van het hoogste niveau
T op kwaliteit

Kortom, niets dan lof! Beste mensen van KNULST, hartelijk dank voor alles!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door André Hooghwerff op donderdag 2 nov 2017 '17
Vanaf de kennismaking tot en met de definitieve oplevering van de vloer kijken wij zeer tevreden terug op de geleverde diensten van Knulst. Ze waren altijd nauw betrokken in zowel de aanloop en afloop van de gelegde vloer. Voor ons een bewuste keus om met Knulst in zee te gaan. Ze komen zeer betrouwbaar en vakkundig over. Dit is ook weer terug te zien op wijze waarin gewerkt wordt en de vloer is opgeleverd. Voor ons zeker een partij die wij bij iedereen kunnen aanraden.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Ga zo door”
Door Ton op woensdag 1 nov 2017 '17
Vanaf het moment dat we de mooie zaak inliepen zin we uitstekend voorgelicht en geholpen. De oriëntatie op een houten vloer was in goede handen, op alle vragen kwam een duidelijk antwoord. Contact via telefoon en email was prima en er werd snel gereageerd. De flexibiliteit en klantgerichtheid zijn duidelijk aanwezig bij Knulst. Zowel Roel als Rik zijn erg prettig in de omgang. De legger heeft zijn werk ook goed gedaan en we zijn erg blij met het resultaat. Dankzij Knulst kunnen we vele jaren genieten van onze mooie vloer. Knulst Vloeren bevelen wij van harte aan, geen punt van kritiek te vinden. Ga zo door Knulst!
FOTO VAN TON
Houten vloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed en attent”
Door Tamara Morgenstern op woensdag 1 nov 2017 '17
Een goede en attente service van Knulst en de vloer is mooi gelegd. We zijn er erg blij mee! Er was voor het leggen van de vloer enige onduidelijkheid over het vochtpercentage van de betonnen ondervloer. Daarnaast was er niet bekend welke kleur olie gebruikt moest worden. Dit is allemaal goed opgepakt en het is naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Naar grote tevredenheid”
Door s.Reesink op woensdag 1 nov 2017 '17
In het verleden hebben wij vaker door het bedrijf Knulst laten stofferen. Ook deze keer weer naar grote tevredenheid over de kwaliteit van personeel en materiaal. Personeel is vriendelijk en deskundig en er wordt met goede kwalitatief materiaal gewerkt.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Houten vloer”
Door Harry en Anne Marie op woensdag 1 nov 2017 '17
Houten vloer laten leggen in onze jaren twintig huurwoning. Goed geadviseerd en uitvoering door de jongens die het kwamen leggen uitstekend. Dachten goed mee over de richting waarin we het wilden hebben. Dat was dus andersom dan wij logisch vonden, en ze hadden nu we er een tijdje op leven helemaal gelijk. Prima ervaring, zeker gezien het feit dat wij nogal huiverig waren omdat zo'n beetje alles schots en scheef is in ons huis.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Parketvloer”
Door Vd Linde op dinsdag 31 okt 2017 '17
Bij deze zaak een parket vloer besteld. Goed geholpen met als resultaat een prachtige vloer!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vloer keurig maar meer begeleiding gewenst”
Door L. den Besten op vrijdag 27 okt 2017 '17
Leggen van vloer is keurig gedaan. Gesprek over onderhoud is met meerdere mensen gebeurd, met wisselende informatie .vragen over onderhoud worden laat behandeld na enkele weken. Nodig om na korte tijd even langs te komen om ter plekke te kijken hoe het gaat. Schriftelijke instructies onderhoud erg summier..bedenk situatie van iemand die voor het eerst een houten vloer heeft. Wens één contactpersoon .
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg tevreden”
Door M. Proost op maandag 16 okt 2017 '17
Zeer servicegericht. Erg tevreden over het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Volop aandacht”
Door Fam Posthumus op woensdag 11 okt 2017 '17
Volop aandacht voor onze wensen en vragen, vriendelijke mensen en goede nazorg om de puntjes op de i te zetten. Niet allen de vloer maar ook de gordijnen maken ons huis tot een heel nieuw paleis.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Veel succes”
Door Fam. Boon op vrijdag 29 sep 2017 '17
Complimenten over over de service en samenwerking met u en uw personeel. Dank zoals jullie de problemen bij u bekent hebben opgelost. Met het resultaat zijn wij dik tevreden en zoals afgesproken komen jullie nog wat nazorg verrichten. Veel succes met jullie bedrijf wij zeggen het voort.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Uitstekend bedrijf”
Door Roel Teule op vrijdag 29 sep 2017 '17
De vloer en de plinten zien er perfect uit. Opvallend zijn de goede communicatie en de niet gehaaste manier van werken. Ook de communicatie met de administratie van Knulst is perfect. Enig (klein) minpunt was dat bij de beide inspecties vooraf men niet op tijd op de afspraak was.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Bert van Velsen op donderdag 28 sep 2017 '17
Nadat door een leidingbreuk onze parketvloer onherstelbaar werd beschadigt, zijn we snel opzoek gegaan naar een betrouwbare leverancier van parketvloeren. Omdat we bij de eerste zaak niet konden slagen zijn we verder gaan zoeken en kwamen bij Knulst uit. De ontvangst was vriendelijk en er werd goed maar niet opdringerig geadviseerd. Nadat de keuze was gemaakt was ook de prijs een aangename verrassing. De levertijd was wel een probleem daar we op beton moesten wonen maar dit was Knulst niet kwalijk te nemen. De afgesproken levertijd is goed nagekomen en op de uitvoering is niets aan te merken. Wij zijn dan ook zeer tevreden met deze vloer.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitermate tevreden”
Door Harry Bergman op donderdag 14 sep 2017 '17
Knulst is een prettig bedrijf waarbij de klant aangehoord wordt en de vloer wordt aangeboden die zij graag willen. Ruim assortiment en de kennis is ruim aanwezig. Stephan was onze vloerenlegger en heeft er een mooi staaltje vakwerk geleverd
FOTO VAN HARRY BERGMAN
Staaltje vakwerk
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Uitstekend”
Door hans sloof op maandag 11 sep 2017 '17
Goede voorlichting bij aankoop, strakke planning wb levering en aanbrengen product , professionele vakmensen, mooi eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Complimenten”
Door Bast Ronald op vrijdag 1 sep 2017 '17
in april 2017 hebben wij een pvc vloer uitgezocht bij Knulst. wij werden daar goed geholpen. omdat wij pas in het voorjaar gaan verbouwen. was de excate datum nog niet bekend waarneer de vloer gelegd kon worden. wij gaan de bestaande betonvloer eruit halen en isoleren en vloerverwarming aanbrengen. ivm de hoogte van de keukenvloer konden wij geen afwerkvloer aanbrengen, dus de vochtmeting kon eerder uitgevoerd worden dan eerder gepland stond. wij hadden aangegeven dat wij pas half/ eind augustus klaar zouden zijn.wij hebben de firma Knulst gebeld en gevraagd of alles na voren geschoven kon worden, dat was geen probleem ondanks dat het vakantie periode was. eind jullie is de vochtmeting gedaan die was goed.Begin augustus is de vloer geegaliseerd en een week later is de pvc vloer al gelegd. Alles is na te vreden uitgevoerd onze complimenten.
FOTO VAN BAST RONALD
PVC Vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig contact”
Door Dick Goslinga op woensdag 30 aug 2017 '17
Het contact met Knulst hebben wij als prettig ervaren. De pvc vloer is in mijn ogen door een vakman gelegd en zijn erg tevreden over de kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Verademing”
Door VTE makelaars op woensdag 16 aug 2017 '17
Voor ons nieuwe kantoor waren wij op zoek naar een pvc-vloer. Voordat we bij Knulst terecht kwamen, hadden we al diverse andere vloerenbedrijven bezocht. Bij geen van allen hadden we echter een goed gevoel. Bij deze andere bedrijven was de informatie onduidelijk, verliep de communicatie slecht en werden afspraken niet nagekomen. Bijna stonden we op het punt dan maar géén pvc-vloer te nemen maar een andere oplossing te kiezen. Tot ik bij toeval de firma Knulst vond. Wat een verademing! Vanaf het eerste contact liep alles perfect. Adviseur Roel stond mij zeer duidelijk en vriendelijk te woord, Jolanda van de planning regelde alles tot in de puntjes en ook de heren die ter plekke kwamen inmeten, voorbehandelen en leggen waren zeer deskundig en correct. Het bleek dat onze oude, beschadigde dekvloer niet zomaar geschikt was om te egaliseren, maar nog een extra voorbehandeling nodig had. Ook dit werd door Knulst vakkundig geregeld. Gelukkig dat zij dit opmerkten, zodat problemen in de toekomst voorkomen konden worden. Alle afspraken werden keurig bevestigd, iedereen van Knulst was altijd op tijd en de uiteindelijke vloer ziet er keurig uit. Wij zijn erg blij met de vloer, maar vooral met onze keuze om dit door Knulst te laten uitvoeren. In vergelijking tot de andere bedrijven waar wij contact mee hadden, geeft Knulst ook veel uitgebreidere garantie, zowel op hun voorbereidende werk als op het pvc zelf, wat wij ook erg prettig vinden. Uiteindelijk waren we bij Knulst iets duurder uit, maar dat was het zeker waard. Liever iets meer betalen, maar dan ook een goede vloer afgeleverd krijgen met prima service, dan een paar euro besparen en achteraf veel problemen krijgen. Beste mensen bij Knulst, dank jullie wel voor het goede werk en de plezierige samenwerking. Wij bevelen jullie van harte aan!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Keurig gelegd”
Door D.slurink op dinsdag 8 aug 2017 '17
Onze ervaring was er een van vallen en opstaan. Te veel mailverkeer naar onze mening. Zoals u weet ging er iets mis met de tijdige levering van de vloer maar uiteindelijk is alles toch naar onze tevredenheid opgelost. We willen zeker uw bedrijf bij anderen aanbevelen omdat het keurig gelegd is.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Houten vloer”
Door Henny en Gerry Klumpert op dinsdag 1 aug 2017 '17
Prima geholpen bij het uitzoeken, daarna de moeilijkheden voorterffend opgelost. Wij hebben een houten vloer voor ons verdere leven. Firma Knulst kunnen wij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed”
Door J.H. Verboom op dinsdag 1 aug 2017 '17
Een goede begeleiding in het gehele proces.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vlekkeloos”
Door Rob Puik op zondag 23 jul 2017 '17
Vanaf het leggen van het eerste contact tot aan het leggen van onze vloer verliep het contact met Knulst vloeren vlekkeloos.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prettig geholpen”
Door Pauline en Bart Amsing op zaterdag 22 jul 2017 '17
Wij hebben een pvc-vloer gekocht bij Knulst vloeren. We zijn prettig geholpen en er werd goed advies gegeven. De tijd daarna is er contact geweest over het inmeten en leggen van de vloer, deze contacten verliepen prettig. We zijn tevreden over het leggen van de vloer De vloer ligt prachtig en we ziin er erg blij mee!
FOTO VAN PAULINE EN BART AMSING
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Nette vloer”
Door Jan en Joke Foppen op maandag 17 jul 2017 '17
vloer ligt er netjes en strak in. het opleveren van de vloer viel ons tegen. Wij hadden verwacht meer uitleg tekrijgen wat onderhoud betreft. En dat we de juiste onderhoud olie meteen aan gereikt zouden krijgen. Met de nodige tekst en uitleg. We hopen de olie nog te krijgen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“PVC met vloerverwarming”
Door José van de Pol op donderdag 13 jul 2017 '17
Wij hebben vloerverwarming aan laten leggen en een PVC vloer aangeschaft bij Knulst. Het hele vloer project is onder regie van Knulst uitgevoerd. Knulst heeft JK vloerverwarming aangestuurd vwb het frezen in de vloer en het aanleggen van de vloerverwarming. Vervolgens heeft Knulst de volgende dag de sleuven dichtgesmeerd en de vloer voorbewerkt. Dit was nodig omdat niet alle lijm kon worden verwijderd. De lijmlaag moest worden afgedekt. Dag 3 is de benodigde egaline aangebracht en dag 4 is de PVC vloer gelegd. Wij zijn super tevreden over de adviezen van Knulst, het in overleg plannen van het hele proces en het nakomen van afspraken. Knulst heeft ons ontzorgt tijdens het hele proces. Uiteindelijk ligt er een prachtige vloer, waar we super blij mee zijn. Knulst is een aanrader voor uw nieuwe vloer.
FOTO VAN JOSÉ VAN DE POL
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Peters op dinsdag 11 jul 2017 '17
Prima geholpen door Roel Kok, prachtige vloer, mooi gelegd!! afspraken heel goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Aankoop vinyl en laminaat”
Door Fam Krooneman op woensdag 28 jun 2017 '17
Ook wij hebben van Knulst een vinyl vloer op de begane grond en laminaat op de verdiepingsvloer, en plissee gordijnen. We zijn erg tevreden over het eindresultaat, mede door de vakkundige mensen die het werk moeten uitvoeren. Je kunt ook merken dat er veel aandacht wordt besteed aan inmeten en andere voorbereidingen. Wij zijn dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Bamboo parketvloer”
Door Ronald Bontje op dinsdag 27 jun 2017 '17
In 2015 heeft Knulst Vloeren bij mij een mooie bamboo parketvloer gelegd (verlijmd). Na 10 maanden bleek deze op verschillende plaatsen in de huiskamer, hal en keuken los te laten van de betonnen vloer. De heer Knulst heeft toen laten onderzoeken wat de oorzaak was. Het bleek dat de vloer met de egalisatielaag op veel plaatsen losliet van de betonnen ondergrond. Door oude lijmresten van de vorige vloer. De heer Knulst heeft toen een fantastische service geleverd: de gehele vloer op de begane grond werd kosteloos vervangen. Om de overlast voor ons te verlichten werd er een grote zeecontainer geregeld voor de opslag van onze meubels etc. Niemand zat natuurlijk op deze ingrijpende werkzaamheden te wachten, maar uiteindelijk is alles netjes en in goed overleg afgehandeld. Ik kan Knulst Vloeren dan ook met name vanwege de service en de prettige omgang aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed geholpen”
Door A Vrijhof op dinsdag 27 jun 2017 '17
In de winkel goed geholpen. Uiteindelijk een pvc vloer gekocht. We hebben de tijd gekregen om een keus te maken. Wat ik wel jammer vind is dat nu de vloer er ligt we niets meer gehoord hebben. Het zou wel fijn zijn geweest als er nog even gebeld was wat we van het resultaat vinden en of we tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Probleem goed opgelost”
Door Folkert Bolkestein op dinsdag 27 jun 2017 '17
Een paar maanden nadat Knulst onze vloer heeft gelegd is deze gaan kieren, schotelen en barsten. Ik wil mijn waardering uitspreken voor de manier waarop Knulst dit probleem heeft opgelost. Uiteindelijk is alles hersteld zonder meerkosten en zelfs met een gratis aanpassing als bonus. De toon van de communicatie is steeds vriendelijk en zakelijk gebleven.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Top”
Door Nico op maandag 26 jun 2017 '17
na goed en deskundig advies gekozen voor een mooie pvc vloer en raam-stoffering. over de service..... gewoon TOP!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Goed”
Door Wesley op maandag 26 jun 2017 '17
Mooie vloer, strak gelegd, goeie service.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Schuurbehandeling”
Door Marita van Dijk op zaterdag 24 jun 2017 '17
Knulst Vloeren heeft in mei 2017 onze vloer een onderhoudsbeurt gegeven. We waren in de veronderstelling dat onze vloer geschuurd moest worden om er weer mooi uit te zien. Echter, na een reiniging en behandeling met olie ziet de vloer er weer prachtig uit! Wij zijn heel erg tevreden en hopen natuurlijk dat de vloer er weer een aantal jaren tegenaan kan. Maar, mocht het weer nodig zijn, dan kiezen wij zeker weer voor Knulst!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“PVC vloer”
Door Trinus Postma op donderdag 22 jun 2017 '17
Wij hebben een pvc vloer bij Knulst gekocht en via Knulst door JK EDE vloerverwarming aan laten leggen. Uitstekende planning, uitstekende kwaliteit vloer en uitstekend gelegd. Binnen 1 week alles gelegden aangesloten. Wij hebben een goede voorlichting gehad van Knulst, enorme keuze mogelijkheden in de winkel. Prijs all in was goed. Wij hebbben vrienden geadviseerd om bij Knulst te gaan kijken (is ook gebeurd).
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Vakdeskundigheid”
Door Jan en Marijke Pijnenburg op woensdag 21 jun 2017 '17
Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat alle contacten met Knulst Vloeren vakdeskundigheid en aandacht voor de klant uitstraalden. Adviseurs, klantenservice, planner/inmeter en vloerlegger dachten steeds met ons mee en het resultaat is een houten vloer die precies is geworden zoals wij voor ogen hadden. Geen moeite teveel en klantenbinding in optima forma.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Perfecte vloer”
Door J.A.M. van der Zalm op dinsdag 20 jun 2017 '17
Vanaf onze binnenkomst in uw winkel voelden wij ons op ons gemak. Verkoper de heer Rik Wouters nam alle tijd om ons wegwijs te maken in het zeer uitgebreide vloerenaanbod en dank zij hem wisten wij na ± 1 uur welke vloer wij wilden. De vloer is perfect gelegd en de afwerking met plinten en strippen is werkelijk een lust voor het oog. Hulde aan deze vaklui, kunstenaars zijn het. Wij zijn nooit eerder zo blij verrast geweest met de aankoop van een nieuwe vloer en dat zijn er toch echt al aardig wat geweest. Eenmaal weer terug thuis werden wij gebeld door medewerkster Jolanda met de vraag of wij tevreden waren en zij attendeerde ons nogmaals op de nazorg van Knulst Vloeren. Ook dat versterkte natuurlijk ons toch al fijne gevoel.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakkundig gelegd”
Door Fam. van Remmerden op dinsdag 13 jun 2017 '17
De pvc lamellenvloer is super vakkundig gelegd door uw mensen. De adviseur die kwam opmeten miste praktijkkennis, maar dit is keurig opgelost door uw vakmensen.
Complimenten!! Wij durven uw bedrijf voor de volle 100 procent aan te raden aan derden.
FOTO VAN FAM. VAN REMMERDEN
PVC lamellenvloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima geholpen”
Door F.v.d.Linden op woensdag 7 jun 2017 '17
Prima geholpen door verkoper , bij het inmeten , bij de vochtmeting en bij het leggen van de pvc vloer. De is ongeveer 12 uur bezig geweest om onze vloer te leggen.Zal jullie zeker aanraden bij vrienden/collega's etc.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Goed geadviseerd”
Door Theo Biezeman en Elisabeth Koning op maandag 5 jun 2017 '17
Over de raambekleding: prima. Goed geadviseerd en uitstekend gemonteerd. Over de PVC vloer: goed geadviseerd. Helaas bij aflevering was er te weinig PVC, waardoor we bijna 14 dagen hebben moeten wachten en de kasten niet tegen de wanden bevestigd konden worden. Maar goed begeleid en uiteindelijk was het resultaat meer dan goed. We zijn blij met de raambekleding, de vloeren en de service van Knulst Vloeren.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Goed”
Door Mien Klopman op vrijdag 19 mei 2017 '17
Goede service en kwaliteit. Toen ik niet tevreden was over mijn gordijnen werd het probleem direct verholpen, zonder extra kosten. Ook de vloer ligt er super goed bij. Wij zijn echt heel tevreden met dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Visgraat vloeren”
Door Erwin Trijzelaar op donderdag 18 mei 2017 '17
Ik heb 2 visgraat vloeren laten leggen door de firma Knulst . Dit liep in eerste instantie niet helemaal soepel door o.a. communicatie stoornissen . De manier waarop ze dit allemaal opgelost hebben vind ik meer dan bewonderenswaardg . Kosten nog moeite zijn gespaard om tot het gewenste resultaat te komen waarbij Stefan uiteindelijk
nog de puntjes op de i heeft gezet. Deze Firma levert service zoals service ooit bedoeld is. Hier kunnen "snelle parketjongens"uit de regio Amsterdam nog heel wat van leren, uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Ik kan deze firma iedereen aanraden. Qua service niveau steken ze met kop en schouders boven de rest uit.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Mooie vloer”
Door Dennis Pureveen op dinsdag 16 mei 2017 '17
Wij zijn verhuist en hebben voor de tweede keer in korte tijd een vloer bij Knulst besteld. Knulst denkt in oplossingen. Er waren wat onverwachte tegenslagen, maar daar is goed in meegedacht. Fijne medewerkers, goed advies, mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Absoluut een aanrader”
Door Cejay op dinsdag 16 mei 2017 '17
Ik heb door Knulst alle vloeren in het huis laten leggen. Kliklaminaat op de zolder en verlijmd PVC laminaat op de eerste verdieping en begande grond. De service, passie en secuurheid van Knulst overtreft al mijn verwachtingen. Vanaf het advies in de showroom tot en met het afwerken van de plinten was heel netjes, vriendelijk en professioneel. Vond het vooral fijn om te zien dat de leggers hun tijd namen om net werk af te leveren. Heb alleen maar lof voor ze en geen moment spijt gehad van mijn keuze. Absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Mark Schroder op dinsdag 16 mei 2017 '17
Vanaf het begin tot het eind ben ik goed geholpen. Een goed advies, een goede prijs en een keurig gelegde PVC vloer. Bij vragen word je gebeld om even te overleggen. De levering was conform afspraak. Ik ben heel tevreden en blij!
FOTO VAN MARK SCHRODER
Gelegde pvc vloer
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“PVC vloer”
Door Nico Bos op maandag 15 mei 2017 '17
Een pvc vloer gekocht. Prima, aardige en ervaren medewerkers met kennis van zaken. Alles wordt goed gepland en er wordt rekening gehouden met wensen van de klant. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden bij kennissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Zeer goede ervaring”
Door R. Elsman op maandag 15 mei 2017 '17
Onze ervaring om tot een keuze van een vloer te komen is zeer goed. De verkoper nam uitgebreid de tijd om de keuze te bepalen. Het is uiteindelijk een PVC-vloer met een jumpax ondervloer geworden. De vloer van 100 m2 is in twee dagen gelegd. En wij zijn er zeer tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“PVC vloer bevalt goed”
Door Anton Janssen op maandag 15 mei 2017 '17
Het is mijn eerste ervaring met Knulstvloeren. De keuze voor een pvc vloer is erg goed bevallen. Ik ben een nieuwbouwappartement gaan bewonen en betekent veel vocht. Het stookprotocol werd met veel zorg begeleid. Probleempjes die zich in een later stadium voordeden zijn met maximale inspanning opgelost. Eindresultaat een prachtige vloer!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtige vloer”
Door Mike op donderdag 11 mei 2017 '17
Op basis van reviews een shortlist gemaakt van bedrijven voor onze houten vloer. Ik begrijp waarom Knulst zulke goede reviews heeft. Prachtige vloer, strak gelegd en tegen een goede prijs. Heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Mooi familiebedrijf”
Door C Meegdes op zaterdag 6 mei 2017 '17
Een mooi familiebedrijf met mensen die verstand hebben van de spullen die ze verkopen en ook goede tips hebben met het uitzoeken daarvan. Alles keurig verzorgd zowel de raamstoffering als de PVC vloer echt een aanrader !! En een heel goede service wij zijn er ontzettend blij mee onze dank daarvoor
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Klasse”
Door Martin op donderdag 4 mei 2017 '17
Er word persoonlijk tijd genomen voor de wensen en de mogelijkheden.Houd vanaf bestelling per mail de klant persoonlijk op de hoogte.Vloeren worden vakkundig op maat gemaakt en gelegd.Pvc vloeren is aan te bevelen.Niet koud of ruw aan de voeten,Water blijft erop liggen dus makkelijk schoon te houden.En blijft mooi.Alles word met zorg en passie gedaan.Klasse!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Voortreffelijk”
Door H. Tai op donderdag 4 mei 2017 '17
met de aankoop ging het een beetje mis, wat onduidelijkheid over kleur/materiaal en prijs. Maar waar het om gaat is het leggen van onze PVC vloer in visgraat met bies. Dit is voortreffelijk gedaan door fi Knulst. Mooi en vakkundig gelegd!! Top zeker een aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Heel tevreden”
Door Margreet den Hertog op zaterdag 29 apr 2017 '17
Verkoop was prima in orde, alleen bij de uitvoering ging nog wel iets mis. Zo was er niet doorgegeven, dat je nog plinten geplaatst moesten worden, en zou olie mee genomen, zodat een kras bijgewerkt kon worden. Het zou bij de volgende keer beter gecommuniceerd moeten tussen de planning en de uitvoering. Verder zijn wij heel tevreden met onze vloer, hij is erg mooi. Precies zoals ik mij het voorgesteld. Erg aardige mensen die bij de vloer kwamen en slopen en leggen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Eiken vloer”
Door Van den Hardenberg op donderdag 6 apr 2017 '17
Kunst heeft bij ons een verouderde eiken vloer gelegd. Ziet er geweldig uit. Ondanks dat de ondervloer niet helemaal vlak was is het eindresultaat super. Goed advies in de showroom, vakkundige parketteur.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Geweldige bamboe vloer”
Door H.j. Koeslag op woensdag 5 apr 2017 '17
Klantvriendelijkheid geweldig, goede service . Prettige afhandeling, wij zouden iedereen dit bedrijf aanraden. Het personeel neemt alle tijd om een mooie vloer uit te zoeken. Dat komt prettig over, er wordt goed naar je geluisterd. En de bamboe vloer is geweldig. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Prima geholpen”
Door Familie Baars op woensdag 5 apr 2017 '17
Bij het uitzoeken werd wel wat druk uitgeoefend om voor een duurdere vloer te kiezen. Maar daarna zijn we prima geholpen, afspraken werden goed nagekomen. En de vloer keurig gelegd. Helemaal naar tevredenheid.
FOTO VAN FAMILIE BAARS
Vloer keurig gelegd
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Visgraat vloer”
Door Rianne Koers-Mast op donderdag 30 mrt 2017 '17
Wij hebben in onze voorkamer een visgraat vloer laten leggen en in de achterkamer de oude vloer laten opschuren en laten oliën met een witte olie. Stefan, degene die de vloer heeft gelegd is heel professioneel en is zelfs op zaterdagmorgen extra terug gekomen, omdat nog niet helemaal af was. Wij zijn super blij met het resultaat en heel blij dat we via Knulst de vloer hebben laten leggen. Service is heel erg goed.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“De vaart erin”
Door Peter op maandag 27 mrt 2017 '17
Onze ervaring met dit bedrijf is gewoon super te noemen! Na een akkefietje met een ander bedrijf werd de tijd tot leveren en leggen van een pvc vloer erg krap, Knulst zette de vaart erin en ruim op tijd voor onze verhuizing was de vloer gereed, zelfs toen bleek dat de ondervloer nog gerepareerd moest worden. Knulst bracht deskundig advies uit en liet dit zelfs nog dubbel checken. Een volgende vloer komt zeker van Knulst
FOTO VAN PETER
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Voelde goed”
Door Garrelt van Hall op dinsdag 21 mrt 2017 '17
Op zoek naar een PVC vloer kwam ik op een gegeven moment bij Knulst terecht. Vanaf het eerste moment voelde dit goed. Aftersales is ook top. Dit is echt nog zo'n bedrijf waar je de klant belangrijk wordt gevonden, zonder dat dat overdreven wordt.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Altijd goede ervaring”
Door Annemiek Theunissen op maandag 20 mrt 2017 '17
Onze ervaring met Knulst is altijd goed, zeer servicegericht en bereid om uitgebreid mee te denken. Zeer veel keus en expertise op het gebied van vloeren en raambekleding.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect”
Door Willem op maandag 20 mrt 2017 '17
Prachtige producten geplaatst door een kwalitatief hoogstaand bedrijf met t hart op de goede plaats. PVC en vloer bedekking liggen er strak in. Uitgevoerd conform planing en afspraak. Ook de after sales service is uitstekend, kleine oneffenheden worden rechtgesproken en het eind product is perfect.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vakmanschap en vertrouwen”
Door Bertie Natrop op woensdag 8 mrt 2017 '17
Wij hebben na lang zoeken besloten om met Knulst in zee te gaan! Want er zijn genoeg aanbieders die zogenaamd vloeren renoveren of leggen maar vakmanschap dat ligt even anders! Dus wij hebben gekeken naar ervaring,hoe lang een bedrijf bestaat en nadat ik zeer vriendelijk en professioneel te woord werd gestaan aan de telefoon besloten we om met de firma Knulst in zee te gaan. Onze ervaring : De gemaakte afspraak om de vloer te renoveren werd netjes op tijd na gekomen. Ook werden wij super goed geadviseerd in hun bedrijf! Wat een vakmanschap al niet voor rust en vertrouwen kan zorgen. Ook de vloerenlegger die bij ons kwam straalde vakmanschap en vertrouwen naar ons uit. Nu na twee dagen is de vlowr klaar en presies wat we in gedachten hadden zo mooi! Eigenlijk overtrof het onze verwachtingen en zijn we ontsettend blij met het resultaat. Dus nogmaals Steven (de vloerenlegger ) en het bedrijf Knulst bedankt voor jullie diensten! Groetjes Familie Natrop.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima kwaliteit”
Door M. Heuver op vrijdag 24 feb 2017 '17
Prima kwaliteit van vloer en correcte benadering van personeel. Uitstekend vakmanschap! Afspraken rondom het leggen werden prima nagekomen, regelmatig werd er gecheckt of alles liep zoals afgesproken. Aanloop naar offerte verliep niet vlekkeloos, maar werd goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“PVC Vloer”
Door Jacobs op maandag 20 feb 2017 '17
Wij hebben bij knulst een pvc vloer aangeschaft voor de woonkamer en een laminaatvloer voor in de slaapkamer. We werden goed geadviseerd en er werd ook goed meegedacht. Het leggen van de vloer is goed verlopen, er waren wel wat hindernissen in de vloer waarop het pvc gelegd moest worden maar dat is vakkundig opgelost. Ook het contact is prettig verlopen, duidelijke afspraken die worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Michiel op vrijdag 10 feb 2017 '17
Zeer tevreden met nieuwe PVC-vloer. Afspraak om keuze te maken 's avonds, fijn dat dat mogelijk was. Goed geholpen met keuze, goede en volledige informatie. Duidelijke offerte en afspraken over inmeten en leggen. Bij inmeten zaken nog eens uitgebreid besproken. Egaliseren en leggen prima volgens afspraken en vloer ligt er goed in. Keurig afgewerkt met plinten.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Henk Schaapman op dinsdag 7 feb 2017 '17
We zijn zeer tevreden met de vloer en de gordijnen. Het is vakkundig en goed uitgevoerd. Ook zijn we vol lof over de betrouwbaarheid ,transparantie en
geduld van Knulst vloeren. We komen een volgende keer zeker weer!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Correct bedrijf”
Door Jelle kolk op zondag 5 feb 2017 '17
Het is een correct bedrijf die alle tijd aan de klant besteed zowel in de winkel ,en later met inmeten en het leggen . Ze werken nauwkeurig en netjes aardige mensen bovendien . Twee later werden we nog even gebeld hoe het met de vloer is en hoe alles is gegaan ,dat we tevreden waren enz . Kortom een goed bedrijf !!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Erg blij”
Door Tijs en Sandra van der Zanden op vrijdag 3 feb 2017 '17
Voor onze nieuwbouwwoning hebben we bij Knulst alle vloeren (PVC en laminaat) en raamdecoratie aangeschaft. De voorlichting en service in de winkel is erg prettig. Over de planning wordt goed gecommuniceerd en het plaatsen van de vloeren en de raamdecoratie gebeurt door vakmensen. Extra service wordt ook niet geschuwd! We zijn erg blij met het resultaat en we bevelen Knulst van harte aan.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Familie Blaauw op donderdag 2 feb 2017 '17
Ook in ons nieuwe huis hebben wij weer gekozen voor Knulst vloeren. In de winkel werden wij vriendelijk geholpen en hebben wij onze nieuwe vloeren uitgezocht en de planning gemaakt voor het leggen hiervan.Doordat ons huis later is opgeleverd moesten we de planning aanpassen, dit was voor Knulst geen enkel probleem, er werd echt meegedacht! Wij zijn zeer tevreden en genieten nu volop van onze prachtige vloeren!!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Hartelijke dank”
Door Sonja Baauw op donderdag 2 feb 2017 '17
Knulst Vloeren is het bedrijf voor ruime keus en goed en deskundig advies ook belangrijk goed personeel voor ons was dit de doorslag om onze vloer te kopen bij Knulst Vloeren. Onze dank aan de heren die onze PVC vloer super mooi tot in de details hebben gelegd in onze nieuwe woning in een woord geweldig (januari 2017). Knulst is een bedrijf met passie en dat merk je in alles zoals service persoonlijke benadering meedenken met de klant. Onze hartelijke dank en ga zo door. Met de vriendelijke groeten van Ron en Sonja Baauw
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer goed geholpen”
Door Beanca van Gelder op woensdag 1 feb 2017 '17
Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel en zijn voorzien van deskundig advies. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over de medewerkers die de vochtmetingen verricht hebben en de vloer gelegd hebben. Ook de service na die tijd is zeer goed.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door jansen op woensdag 1 feb 2017 '17
Goed en snel nakomen van gemaakte afspraken. Plezierige contacten met service-gevoelige medewerkers, vanaf het eerste gesprek tot en met de na-oplevering. Last but not least: goed produkt! Zeer tevreden met onze nieuwe parketvloer van 120 m2
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Veel support gehad”
Door Judith De Vroom -Tonkes op woensdag 1 feb 2017 '17
Wij zijn warm ontvangen op kantoor in Nunspeet. Uitgebreide uitleg en ondersteuning bij het uitzoeken. De visgraat eiken vloer is prachtig. Na een brandplekje, onze schuld, heeft een expert dit keurig gerestaureerd. Veel suport ook tav onderhoud dus. Topbedrijf. Aanrader voor iedereen die zoekende is en vragen heeft.
FOTO VAN JUDITH DE VROOM -TONKES
Visgraat eiken vloer
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Denken mee met de klant”
Door Christiaan Hartman op dinsdag 31 jan 2017 '17
Hele fijne winkel om een PVC vloer uit te zoeken. De adviseur was niet zo'n 'verkoper' maar dacht echt met je mee. Op die manier kwamen wij tot een mooie vloer voor beneden en boven. Wat wij vooral fijn vonden was de flexibiliteit van Knulst. Onze stukadoor was eerder klaar dan gedacht, en het was voor Knulst geen probleem om de vloer eerder te leggen dan afgesproken. Op deze manier konden wij nog eerder ons nieuwe huis in. En natuurlijk het belangrijkste, het resultaat is super. Wij krijgen van iedereen te horen wat een mooie vloer. Ook denken mensen dat het een echte stenen vloer is. Wij vinden Knulst echt een familie bedrijf wat nog meedenkt met zijn klanten. Iets wat je niet veel meer vind in de huidige tijd.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Aanbeveling”
Door Fam. A. Visser op vrijdag 27 jan 2017 '17
In de winkel alle tijd voor advies; per telefoon en mail goed contact; nette en vriendelijke vakmensen die de vloeren hebben gelegd. Bij ons was dat laminaat en vinyl. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
REACTIE VAN FAM. A. VISSER
Vinyl op de bovenverdieping; hier in het logeerkamertje
REACTIE VAN FAM. A. VISSER
Laminaat in de woonkamer
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goed uitgevoerd”
Door Martijn op maandag 23 jan 2017 '17
We zijn bij aanschaf van onze parketvloer niet over één nacht ijs gegaan en hebben veel informatie ingewonnen en offertes aangevraagd. Daarbij maakte Knulst op ons de beste indruk; de voorlichting was goed en de medewerkers die we spraken kwamen kundig en betrouwbaar over. Dat de offerte van Knulst niet de goedkoopste was, was voor ons niet van invloed; de manier waarop men de tijd nam voor voorlichting was voor ons van doorslaggevende betekenis. Ook de parketleggers hebben hun werk goed uitgevoerd, dus we zijn uitermate tevreden en zullen eenieder dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“De service vonden we uitstekend”
Door Herman Heinecke op zaterdag 14 jan 2017 '17
Op zoek naar Marmoleum werden wij door anderen getipt over de firma Knulst. Een familiebedrijf; dat is eigenlijk altijd een pluspunt, zo bleek maar weer. Bij ons bezoek aan de showroom werden we uitgebreid en op een prettige manier te woord gestaan, zonder mooipraterij. Nadat we de offerte hadden ontvangen (vlot!) werden we gebeld, met de vraag of het allemaal duidelijk genoeg was. Het gaf ons niet het gevoel onder druk te worden gezet. Zo ging eigenlijk het hele "traject": op belangrijke momenten nam de firma Knulst (meestal Roel Kok) contact met ons op en steeds op een positieve manier. Ging er dan niets mis? Jawel, klein verdriet: een niet of niet goed afgekitte rand. Maar daarover gebeld en het werd keurig hersteld. Ook belangrijk voor ons: de mensen die kwamen leggen en afwerken belden ons als er een probleem was (zoals een grote file), zodat we niet voor niets aan het wachten bleven. de firma Knulst is misschien niet altijd de goedkoopste, maar de service vonden we uitstekend.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Chapeau”
Door Familie Kasteel op vrijdag 13 jan 2017 '17
Bij fa Knulst een PVC vloer besteld. Door omstandigheden moest de levering van onze kant een paar keer uitgesteld worden. Dit was geen probleem. De klantenservice was zeer meelevend en attent. Chapeau! Uiteindelijk hebben we nu een prachtige vloer liggen waar we erg blij mee zijn. Dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Erg blij ermee”
Door Karin op vrijdag 13 jan 2017 '17
Wij hebben een houten vloer gekocht bij Knulst Vloeren. Er werd ruim de tijd genomen om advies te geven zodat wij de juiste vloer binnen ons budget konden kiezen. Levering na overleg waarbij de chauffeur ons telefonisch op de hoogte hield van het tijdstip van levering. Dus niet onnodig hele dag thuis hoeven te wachten. Vloer is inmiddels gelegd en wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
Adresgegevens Knulst Vloeren
aNunspeet, Elburgerweg 37, 8071 TA Nunspeet, tel 0341 - 25 27 87
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.