Feedback
9,7

Luxury Floors

Website: www.luxuryfloors.nl "Fantastisch" score uit 80 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
www.luxuryfloors.nl | tel: 038-3374025 | Haatlanderdijk 6-D, 8263 AR Kampen
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.luxuryfloors.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Luxury Floors
Luxury Floors is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen met meer dan 300 soorten laminaat direct uit voorraad leverbaar.

Door onze zeer grote netwerk in Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk kunnen wij altijd ons laminaat zeer goedkoop inkopen, wij doen rechtstreeks zaken met laminaatfabrikanten uit de desbetreffende landen.

Luxury Floors levert kwaliteitslaminaatvloeren tegen de goedkoopste prijzen. Luxury Floors durft te stellen dat ze de allergoedkoopste laminaat leverancier is van Nederland. Luxury Floors levert laminaatvloeren aan een ieder die op zoek is naar een mooie, goede laminaatvloer van een kwaliteitsmerk tegen zeer schappelijke prijzen. De kwaliteit/prijs verhouding is bij Luxury Floors optimaal.

Naast goede prijzen wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan uitleg van de producten door ons. Alle bij-producten zoals plinten, ondervloeren, systeemplinten, opstaande plinten, dampfolie, alufoam, softboard, groene plaatjes, hoekstukjes, plakplinten, vlakplinten, profielen, etc. kunnen wij leveren. Diverse soorten ondervloeren zijn uit voorraad leverbaar. Plinten zijn normaal gesproken binnen ongeveer 24 uur leverbaar.

In onze showroom in Kampen met 100.000m2 hebben wij ongeveer 300 decoren/kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook hebben we 200 voorbeeldborden collectie laminaat die binnen 24 uur leverbaar zijn. Wij proberen voor iedereen een geschikte laminaatvloer in huis te hebben. Onze prijzen zijn allemaal meeneemprijzen. Wilt u het bezorgd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk de kosten die hiermee gemoeid zijn kunt u bij ons opvragen. De prijzen op de website van Luxury Floors zijn exclusief 21 procent btw.


Ervaringen
Er zijn 80 ervaringen over Luxury Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren73 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Professioneel en flexibel handelen”
Door Rob Dijkstra op dinsdag 14 nov 2017 '17
Dit is wat mij betreft het credo van Luxury Floors. Bij het leggen van het laminaat werd door de leggers van Luxury Floors opgemerkt dat het door ons gekozen laminaat in de toekomst mogelijk problemen kan opleveren. Na overleg met Luxury Floors werd besloten om te stoppen en dat er nieuw laminaat kon worden gekozen. Het onmogelijke geschiedde binnen 1 dag werd de oude partij opgehaald en de nieuwe geleverd. In dezelfde week werd er alsnog gelegd. Grote complimenten voor de leggers en bezorgers en het personeel in Kampen. Hier kan je met een gerust hart je aankoop doen.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“De moeite waard”
Door W. Piet op zondag 12 nov 2017 '17
Voor de 2de maal hier een vloer gekocht. Wederom zeer vriendelijk geholpen door de medewerker en tijdens het klaar zetten van onze bestelling konden wij genieten van een heerlijke kop koffie en vers gemaakte broodjes... Bijzonder de moeite waard om hier een vloer te kopen; zelfs onze kinderen hebben hier een vloer gekocht...te weten, wij komen uit Aalsmeer! Dus niet bepaald naast de deur...maar het is de moeite waard hoor!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prima bedrijf”
Door Ron Wolff op dinsdag 31 okt 2017 '17
Prima bedrijf met leuke vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen en het leggen van de laminaatvloer en plinten plaatsen gebeurt vakkundig. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Dikke pluim”
Door Thie Kamerling op vrijdag 20 okt 2017 '17
5 jaar geleden is bij mij een laminaatvloer gelegd. In de loop de jaren kwamen er steeds meer kieren en openingen tussen het laminaat. Hierover contact gehad en na bezoek van een expert besloten om een nieuwe vloer te laten leggen. Over de kosten hiervan werd niet moeilijk gedaan en zijn we in heel goed overleg uitgekomen. Maandag is de vloer gelegd en ook voor deze mensen was niets te veel en lieten alles keurig achter. Kortom een zaak die zijn afspraken na komt en waar ik een dikke pluim aan geef.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtvloer”
Door Joep Wolfkamp op woensdag 18 okt 2017 '17
Zeer ruim aanbod tegen goede prijzen. Vakkundig en behulpzaam personeel. Prachtvloer !
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Tevreden klant”
Door Kuipers op zaterdag 14 okt 2017 '17
Deze week vloeren laten leggen in de hele woning. In 1 dag keurig gelegd. Ook in de winkel goed en vriendelijk geholpen. Volle pakken konden gewoon retour. En niet te vergeten een prima prijs!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Geweldig”
Door Lynne Lewis op vrijdag 22 sep 2017 '17
Mijn tip- "Are you tired with your old floor- then jump at the chance to get a "LUXURY one". In een woord - GEWELDIG!!!!!!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Heel goed geholpen”
Door Marga flapper op zaterdag 9 sep 2017 '17
Je word er heel goed geholpen , zeer vriendelijk , vandaag er een vloer uitgezocht , word over drie weken bezorgd! Superblij mee! Een aanrader
Reactie of foto toevoegen +1 bedankje
“Top”
Door Herman Fabriek op maandag 21 aug 2017 '17
Laminaatvloer besteld bij luxory Floors. Via internet en telefonisch top geholpen! Mee denken met soort ondervloer, belletje vooraf met tijd wanneer ze de vloer komen brengen en teveel bestelde pakketten zonder problemen kunnen retourneren. De vloer zelf ligt er inmiddels in en het materiaal werkt super goed! Volgende keer hier zeker weer een nieuwe vloer bestellen!!
FOTO VAN HERMAN FABRIEK
Laminaatvloer
REACTIE VAN ROSA
Hoi Hoi, Ik vroeg mij af welke vloer dit was. Ik ben opzoek naar een lichte kleur vloer en deze vind ik mooi haha :)
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Laminaat”
Door Hooghwerff op zaterdag 29 jul 2017 '17
Na een eerder bezoek van een paar maanden geleden, vandaag weer de auto in om ruim 160km af te leggen om onze laminaat definitief te gaan bestellen bij Luxury Floors. Ze hebben volop keuze en vandaag hebben we het nieuwe laminaat besteld voor de eerste en tweede verdieping van ons nieuwe huis! We zijn netjes geholpen met het berekenen van de hoeveelheid die we nodig zullen hebben! En dan nog een een actie hebben van extra korting op de toch al zo voordelige prijs!! Super!!! Dat maakt een huis inrichten leuk!! Nu is het nog even wachten op de sleutel!

Aanvulling 16 november 2017: De levering was goed en compleet.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“BTW”
Door Simon le Bon op maandag 10 jul 2017 '17
Heb XL kliklaminaat gekocht (80m2) maar laminaat klikte lastig in elkaar. Luxury Floors richt zich overduidelijk op consumenten, maar adverteert met prijzen exclusief BTW waar je pas na contact achterkomt (staat met hele kleine lettertjes onderin op de website).

EDIT: Luxury floors heeft n.a.v. mijn review contact met me opgenomen. Dat verliep goed en heeft op mij een positieve indruk achter gelaten. Luxury Floors is volgens eigen zeggen een groothandel, maar zij richt zich ook op consumenten. Zij blijven op de website prijzen exclusief BTW vermelden. Luxury Floors heeft zeer scherpe prijzen, ook inclusief BTW ben ik voor dezelfde producten nog geen lagere tegengekomen. Het lokken met prijzen exclusief BTW hebben ze echt niet nodig, en komt op mij schimmig over.
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Geweldig”
Door Henk Janssen op dinsdag 4 jul 2017 '17
Super mooi gelegd door "de mannen" uit Amsterdam.Prachtige vloer. En alles volgens afspraak. Een stevige aanrader. Wij zijn erg blij met deze vloer!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Laminaat classic beton”
Door Nancy op dinsdag 4 jul 2017 '17
Wij hebben laminaat classic beton gekocht bij Luxury floor. Personeel hielp ons goed en vlot. Zeer vriendelijk en hebben kennis van laminaat. Laminaat is goedkoop en van zeer goede kwaliteit!! Zijn er ontzettend blij mee. Was het ritje zeker waard naar Kampen.
Laminaat werd bezorgd later bleek wel dat ze 1 pak tekort hadden geleverd maar dat werd na telefonisch overleg netjes nageleverd.Top
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Komen de afspraken na”
Door Martien Franken op dinsdag 16 mei 2017 '17
mijn ervaring als ondernemer, tenminste n bedrijf wat hun afspraken nakomt, duidelijke mails! en schitterend laminaat. ook vakkundig gelegd , de laminaatlegger was zeer kundig en vooral beleefd en vriendelijk, dat zie ik graag, dan ook n goede beloning voor zn vakwerk gegeven, we zijn dik tevreden over Luxury Floors
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Hele goede service”
Door Hamstra op woensdag 10 mei 2017 '17
Hele goede service, ik wist niet helemaal hoe ik de vloer moest leggen en ze reageren direct met een instructie video! Ik kan niet anders zeggen dan een dikke 10 voor de service en de kwaliteit van de vloer!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Erg tevreden”
Door Andre Snippe op zondag 30 apr 2017 '17
Omdat we na 6 jaar wonen op de gehele benedenverdieping toch eens wat anders wilden dan de gegoten grindvloer, besloten we te gaan kijken voor een laminaatvloer. Op de 1e en 2e verdieping ligt al overal laminaat, dus dit was voor ons een logische oplossing. Na te hebben gezocht naar een aantal winkels in de omgeving van Dronten, kwamen we in Kampen terecht bij Luxury Floors; wat een enorme keus in kleuren, dessins, kwaliteit en prijs. De prijs per m2 hadden we al in gedachte en het soort laminaat, kleur en uitvoering ook. Na eerst alles te hebben bekeken, bleven er uiteindelijk 3 over. Hiervan hebben we een aantal planken bij elkaar gelegd omnte vergelijken en na ongeveer een uur dw uiteindelijk keuze gemaakt. De vloer was gelukkig op voorraad, maar net wat te veel om achterin de stationcar mee te nemen; zaterdag weer even terug met een extra auto. In overleg met een verkoper nog gesproken over verschil in ondervloer, maar in ons geval was de gratis standaard ondervloer voldoende. Bij het naar huis gaan nog een plank als monster mee genomen, om thuis te kunnen beoordelen, zodat we zeker wisten dat we de juiste keus hadden gemaakt. Zaterdagochtend op tijd weer in Kampen om alles op te halen in 2 auto's, waarbij we keurig zijn geholpen met inladen en einde van de ochtend konden we beginnen met leggen. Het gekozen laminaat van Jangal was erg makkelijk en snel te leggen. Het meeste werk zit in het verplaatsen van de meubels en zagen van lastig hoekjes ed. Na 2 dagen leggen hadden we 3 pakken over, waarvan we er 2 terug hebben gebracht; altijd fijn om een pak als reserve te hebben. Wij zijn erg tevreden en komen zeker nog terug, voor een nieuwe vloer in de inloopkast. Veel keus, goed geholpen, nette priizen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Snel geholpen”
Door Jelmer op donderdag 13 apr 2017 '17
Luxury Floors heeft enorm veel aanbod tegen een scherpe prijs. Van de drie vloerwinkels in Kampen sprong deze winkel er meteen uit, qua prijs, aanbod en klantvriendelijkheid. Wij zijn snel geholpen en stonden twintig minuten later weer met zestien pakken laminaat buiten. Ik kan deze winkel bij iedereen aanbevelen die een fijne vloer wil tegen een scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Veel keuze”
Door Marion Dorgelo op dinsdag 11 apr 2017 '17
Bij het uitzoeken van het laminaat (ontzettend veel keus) zijn we professioneel geholpen. De medewerker had duidelijk verstand van zaken. Het bestelde laminaat is keurig op tijd geleverd en de leggers waren zeer ervaren. Zij hebben snel en heel netjes gewerkt. In het hele huis ligt het laminaat er strak in! Absolute aanrader
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Dank je wel”
Door Mehmet op dinsdag 4 apr 2017 '17
Ik ben erg tevreden over laminaat die ik gekocht heb bij Luxury Floors . Ze gaan goed en behulpzaam met de klanten om. Snelle en adequate afhandelingen goede service. Mijn vloer is prachtig geworden!! Dank je wel allemaal
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Ruim assortiment”
Door Vermeulen op dinsdag 28 mrt 2017 '17
Echt wat een geweldig bedrijf! Wij zijn zo ontzettend dankbaar met de geweldige services en vakmanschap van Luxury Floors. Wij zaten met de handen in onze haren vanwege een vloer die wij elders hebben gekocht, maar dankzij dit topbedrijf hebben wij nu toch een geweldige vloer liggen! Niet alleen een ruim assortment aan vloeren, maar ook een uitstekende service! Ze hebben er aan ons een vaste klant bij en ik ga zeker mijn positieve ervaring met de mensen om ons heen delen.
FOTO VAN VERMEULEN
Geweldige vloer
REACTIE VAN JIMMY
hallo, zou ik mogen weten welke vloer dat is ? ben namelijk ook opzoek naar zo'n soort vloer.
Alvast dank
REACTIE VAN VERMEULEN
Deze van de foto is het.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Top vloerenleggers”
Door Klein op woensdag 1 mrt 2017 '17
Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.
FOTO VAN KLEIN
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Top service”
Door Jos van Kooten op dinsdag 28 feb 2017 '17
Onlangs een mooie vloer gekocht erg goede en eerlijk advies aangaande de aanschaf, enige tijd later extra pakken opgehaald ook toen weer vol interesse aangaande de al eerder gekochte vloer etc ook nog een mooie borstel gekregen ook onze kinderen hebben allemaal daar hun laminaat gekocht,mannen echte top service daar kan menig bedrijf nog van leren
FOTO VAN JOS VAN KOOTEN
Mooie vloer
REACTIE VAN FAIZA
Mag ik weten welke vloer dit is? Hij is nl prachtig!!!
REACTIE VAN JOS VAN KOOTEN
Faiza u mag mij bereiken op jossieta@gmail.com
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Goed advies”
Door Dennis op zaterdag 11 feb 2017 '17
We hebben voor ons huis een vloer aangeschaft bij Luxeryfloors. Bij aankomst zijn we hartelijk ontvangen en goed geadviseerd over de desbetreffende vloer. Fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Bij onze volgende woning weten wij waar we moeten zijn voor onze vloer.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Goed en snel”
Door Ina op donderdag 29 dec 2016 '16
Ik kocht de winter crack xxl van berry floors. Prima product, goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf en heb de naam doorgekregen van mijn zoon die daar ook zijn vloer had gekocht en heel tevreden was.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Betrouwbare partij”
Door Harry de Jong op zondag 18 dec 2016 '16
Een kwaliteitslaminaatvloer tegen de goedkoopste-prijsgarantie koop je bij Luxury Floors in Kampen. Het is de allergrootste laminaatleverancier van Nederland en gevestigd in een mooie showroom, waar alle laminaat en bij-producten, zoals diverse plinten en de (gratis) ondervloeren overzichtelijk staan opgesteld. Je hebt er veel keuze laminaat in een groot prijssegment. Bovendien kun je kiezen uit diverse kortingen, of cadeau-acties. Door de website van Luxury Floors kun je al een beetje voorsorteren, om een keuze te maken en kun je uiteindelijk ook in de showroom beslissen, of je een goede keuze hebt gemaakt en meteen de bestelling plaatsen. Handige tip: bereken je hoeveelheid te bestellen laminaat niet te krap, want ongeopende verpakkingen laminaat mag je altijd tegen volledige vergoeding retourneren. Het personeel is bijzonder vriendelijk en vakkundig, maar je kunt beter spreken van gastheren en gastvrouwen, die bijzonder goed advies geven. "De koffie of thee staat klaar" overtreft Luxury Floors ook nog eens met heerlijke belegde luxe broodjes, een cup a soup etc. Bezorgen van het laminaat is geen probleem en wordt voor een schappelijke prijs geregeld. Ook hebben ze een legservice. Ik heb al diverse keren laminaatvloeren voor mijzelf, met onze kinderen en vrienden bij Luxury Floors gekocht en altijd zelf probleemloos gelegd. Luxury Floors is een uiterst betrouwbaar laminaatleverancier, welke ik bij iedereen absoluut kan aanraden.
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Kwaliteit en service”
Door Remko den Hartog op zondag 18 dec 2016 '16
Afgelopen zaterdag voor de tweede keer een laminaat vloer gekocht. Er is enorm veel keuze tegen scherpe prijzen. Goede kwaliteit en service!! Er wordt echt met je meegedacht. P.s. De broodjes waren heerlijk:-)
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Dick en Ankie Hilberink op vrijdag 16 dec 2016 '16
Wij zijn super tevreden! Zeer veel keus vloeren en lekker overzichtelijk opgesteld. Wij zijn vlot en vakkundig geholpen door de vriendelijke medewerker. Snelle bezorging van onze prachtige laminaatvloer. Top!!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Aanrader”
Door Widjai op woensdag 14 dec 2016 '16
Ik heb mijn laminaat gekocht bij luxury floors in kampen. Er is ontzettend veel keus en heel overzichtelijk.Ik ben super goed geholpen door stefan en zijn heel vriendelijk. Super kwaliteit/prijs verhouding. Zeker een aanrader en kom hier zeker weer in de toekomst
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heldere prijzen”
Door Marieke van der Meulen op zaterdag 19 nov 2016 '16
Ruime keuze, heldere prijzen. Via internet een vloer uitgezocht en zelf opgehaald. Laminaat stond keurig klaar en alles werd tot aan de auto klaargezet. Plinten naar keuze uit kunnen zoeken en gratis ondervloer! Mijn verwachtingen overtroffen en ik zal zeker vaker daar laminaat kopen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Ervaring positief”
Door Chantal van de Pol op dinsdag 15 nov 2016 '16
Ondanks dat er een communicatiefout was over het afleveren en ik het laminaat zelf ben gaan halen vanuit Eindhoven is de ervaring positief, de compensatie voor het ongemak was top. Goede uitleg over het installeren van het laminaat ... echt een aanrader.
REACTIE VAN CEE
Hallo, Mag ik weten wat er fout is gegaan? Ik ben van plan om het product te laten leveren.. ben zelf namelijk ook woonachtig in Eindhoven.. Heb vandaag al een lange reis achter de rug voor laminaat, helaas zonder succes.. hoor het graag van u, groetjes Cee
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Heel goed”
Door Nelly Demmer op zondag 13 nov 2016 '16
Heel goed geholpen door Kursat met uitleg en zelfs een stukje voor laten doen met hoe te leggen van de vloer. Vriendelijk en ook behulpzaam. Dus zijn wij tevreden met onze nieuwe vloer. Ziet er prachtig uit. Als het zo zou zijn dat wij ook voor andere delen van onze woning aan een nieuwe vloer toe zijn dan weten wij Luxury Floors te vinden.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Betrouwbaar”
Door M. de Jong (Ijsselstein) op donderdag 15 sep 2016 '16
Wij hadden een laminaat uitgezocht. Voor levering werden wij gebeld dat er iets niet goed was met het laminaat. Men had voor ons direct een alternatief en dat was echt prettig. We hebben eerst een stukje laminaat ontvangen en na akkoord is deze bij ons afgeleverd. De service en het meedenken is prima. Luxuryfloor is een heel betrouwbaar bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Prima geslaagd”
Door Theo& Gea op woensdag 13 jul 2016 '16
Voor mijn kinderen en bonus Kids vloeren uit gezocht (ze gaan op kamers). Uitstekend geholpen prima service . Omdat ik er 4 vloeren tegelijk kocht brachten ze het gratis. De prijzen waren veel lager dan elders. Kortom een top winkel waar je prima kunt slagen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Derde vloer”
Door Jeffrey op maandag 11 jul 2016 '16
Super mooi en sterk laminaat gekocht; vriendelijke mensen. en veel korting gehad! zeker de moeite waard om daar de showroom te gaan bekijken! Dit is de 3de vloer al die ik daar gekocht heb. En er zal zeker nog wel een x terug komen voor weer een x een andere vloer want je komt er altijd uit. En de keuze is reuze. Thnx voor jullie gastvrijheid en hulp Mvg jeffrey en saskia.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“De moeite waard”
Door Peter van Baardewijk op zaterdag 4 jun 2016 '16
Vorige week een laminaatvloer gekocht bij Luxury Floors. Prima ontvangst. Goede voorlichting. Uitstekend geholpen! Ook nog standaard een gratis ondervloer. Kan het iedereen aanbevelen om daar een vloer te kopen. Zeer uitgebreid assortiment in alle prijsklassen. Inderdaad zoals de website zegt: Dé laminaatspecialist van Nederland! De moeite waard om naar toe te rijden!
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Warme douche”
Door Danielle van Leeuwen op woensdag 20 apr 2016 '16
Bedankt voor de geweldige service!! Er stond een fout op de site ik had klasse 32 beteld en toen ik het thuis had liggen zag ik dat het klasse 31 was. Ik heb gebeld en mocht in plaats van 6.49 wat mijn laminaat koste, nieuw laminaat uitzoeken tot een prijs van 7.99. het omruilen was verder kosteloos. Luxury floor jullie krijgen van mij de warme douche zoals ze het in het programma Radar noemen
Reactie of foto toevoegen +11 bedankjes
“Heel goede service”
Door Peter op vrijdag 26 feb 2016 '16
Bij deze wil ik Karina bedanken voor de fantastische hulp en service! Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling , ik zag dit pas vrij laat in het bestelproces. ik belde de klantendienst en kreeg Karina aan de lijn. Karina gaf me telefonisch door haar uiterste best te doen om dit recht te zetten. Binnen het uur was alles geregeld en werd ik teruggebeld. Bestelling was aangepast! Topservice! ik werk zelf voor DHL waar de klant dag en nacht méér dan centraal staat, ik apprecieer dit dus ten zeerste.
Hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Uitstekend”
Door Arnold Rab op donderdag 5 nov 2015 '15
Even zeggen dat wij heel erg blij ben met de vloer! Uitstekende service, levering, kwaliteit en natuurlijk prijs! Wij hebben op het laatste moment toch een andere vloer gezien dan dat wij besteld hadden en het was geen probleem om van keus te veranderen. Wij raden dit bedrijf aan iedereen die op zoek is voor een mooie vloer voor een aantrekkelijke prijs! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Warm bad gevoel”
Door Martine v Bruggen op maandag 26 okt 2015 '15
Wij hadden ong 1,5 jaar geleden een prachtige vloer gekocht, bij Luxery floors. We hielden wat m2 over, dus die konden we mooi gebruiken voor de nieuwe babykamer. Helaas kwamen we een aan m2 tekort. De behulpzame medewerker adviseerde om wellicht een andere vloer er tussendoor te leggen. Dus plank mee en zoeken, we vonden een bijna identieke vloer. Helemaal blij natuurlijk. Maar de grootste verrassing was toch wel dat wij de missende m2 helemaal gratis mochten meenemen. Wat een super lief gebaar!! Luxery floors weet hoe ze hun klanten met een "Warm bad gevoel" laten vertrekken!!
Reactie of foto toevoegen +12 bedankjes
“Professioneel”
Door m.seinen op dinsdag 29 sep 2015 '15
Professioneel bedrijf. Mooie uitstraling overzichtelijke collectie. Goede kwaliteit vloer. Prima advies en ook nog aardige kerels. Retour van twee pakketten werd goed afgehandeld. Ook zonder nota. Kan het bedrijf van harte aanraden.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Top”
Door niek&sies van velzen rotterdam op donderdag 24 sep 2015 '15
TOP bedrijf. Prettig geholpen Komt zijn afspraken na Goede prijs
En die leggers van het laminaat VAK mensen snel en met kennis van zaken een dikke 10. Ben een paar keer in de woonkamer wezen kijken en noch onder de indruk echt waar heel erg mooi dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Super”
Door Mevrouw van der Burgt, Lelystad op zaterdag 29 aug 2015 '15
Dit bedrijf weet wat service is, na een verkeerde levering van mijn laminaat, en helaas gelegd, gebeld met luxeryfloors, zonder commentaar werd mij beloofd dat de vloer opnieuw geleverd zou worden en op hun kosten gelegd. Super ! De medewerker die het laminaat gelegd heeft was super vriendelijk en super snel, Sjapoo laminaat legger, helaas weet ik je naam niet, Sjapoo Luxeryfloors. Vriendelijke groet,
Reactie of foto toevoegen +24 bedankjes
“Aanrader”
Door Naomi op maandag 10 aug 2015 '15
Erg tevreden over zowel het personeel als de vloeren! Al onze 3e vloer gekocht, tegen geen één probleem aan gelopen en we raden het iedereen aan! :)
Veel keuze in elke prijsklasse. Genoeg op voorraad, ook de plinten! Personeel is goed op de hoogte!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Super”
Door Koopmans op vrijdag 19 jun 2015 '15
Super service klantvriendelijk en een goed Produkt. Personeel helpt overal mee en denken overal over mee. Kwaliteit van het laminaat is gewoon goed voor een eerlijke prijs. Zeker een aanrader voor een ieder die niet teveel wil betalen voor een goed stuk laminaat
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Top prijs”
Door Chef op maandag 15 jun 2015 '15
Wij zijn erg goed geholpen voor onze gehele woning door de verkoper. Erg veel geduld ook, want wat kon ik moeilijk een keuze maken met zoveel keus! Maar hij hielp ons goed en we zijn geslaagd. Belangrijkste van alles: de prijs was top!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Prettig contact”
Door Cecile op donderdag 28 mei 2015 '15
Prachtige vloer!!! Goede en prettige contacten, communicatie is erg goed. Ze bellen om te overleggen over levering, maar ook bellen de leggers als ze er bijna zijn. Heel plezierig vond ik dat. Snel en strak gelegd, ze adviseren goed. Als ik ooit nog een vloer nodig heb, zoek ik niet verder! Bedankt Luxery Floors, jullie hebben me heel gelukkig gemaakt!!
FOTO VAN CECILE
REACTIE VAN MIRJAM WALTZ
Zeker mooie vloer! Welke plank is dit? groetjes, Mirjam
REACTIE VAN CECILE
Hoi Mirjam, het is de Blue Ridge. Nog steeds super blij mee! Groetjes Cecile
REACTIE VAN SAN
Hoi, erg mooie vloer! Wat is de exacte kleur en Heb je misschien nog meer foto's? en bevalt deze nog steeds? wij zijn ook op zoek naar een nieuwe vloer. Hoor het graag. Gr San
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“Tevreden”
Door Ashley op vrijdag 8 mei 2015 '15
Na wat problemen gehad toch supergoed verder geholpen. Ze hadden ons te weinig verkocht maar hebben de rest op kosten van hun gekregen en het verder leggen was gratis erg fijn dat het zo goed is opgelost. Ook onze complimenten aan de legger(s), ze hebben het er mooi strak in gelegd :)
Wij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Nieuwe vloer”
Door van urk op woensdag 15 apr 2015 '15
wij hebben in 2013 een vloer gekocht bij luxury floors maar een jaar later begon de vloer op bepaalde plaatsen slijt plekken te vertonen. na een paar keer bellen werd mij verteld dat ik een nieuwe vloer op kon halen op kosten van luxury floors. ik vind dat dit super is geregeld !!!!!!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Fam Roubos op donderdag 9 apr 2015 '15
Na heel veel zoeken en vele omzwervingen en meerdere malen de vloer uitgesteld te hebben zijn we bij Luxury floors beland.
Prijs was erg gunstig dus we zijn naar Kampen gereden alwaar mijn vrouw direct viel voor 1 van de vele vloeren die ze hebben liggen. Het is een grote hal met ontzettend veel laminaat in allerlei kwaliteiten en prijsklassen. Eigenlijk waren we vrij snel klaar met uitzoeken. Nadat onze nieuwe keuken geplaatst was hebben we telefonisch het laminaat besteld, en hier wel een puntje, je weet niet wie er op neemt als je belt, maar niet iedereen is even "kundig", de dame die ik aan de lijn kreeg op een gegeven moment had wel behoorlijk verstand van zaken en heeft goed meegedacht en alles uitgerekend, afspraken voor bezorging en leggen gemaakt. Bezorging was keurig op tijd, 45 minute voordat ze bij me waren hebben ze nog even gebeld. Keurige en vriendelijke jongens, niets op aan te merken. De dag erna kwamen 2 mannen het laminaat leggen, toen bleek dat er bij mij lastig een kruipluik gemaakt kon worden kwam de stofferder met een ander idee, namelijk een droogloopmat in het eerste gedeeltje na de voordeur. Hij heeft de afmetingen doorgebeld en ik heb het de volgende dag afgehaald (anders hadden ze het langsgebracht maar wilde er niet op wachten). Achteraf gezien is de oplossing met de mat ook echt mooier als een kruipluik in het laminaat. Ben zeer tevreden, ook over de 2 stoffeerders. Alles is keurig gelegd, mooi strak, mooie kwaliteit vloer, prima service. En dat voor een prijs waarvoor we het bij de bouwmarkt niet eens zouden kunnen halen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Super”
Door Sahand Ebrahimzad op zaterdag 28 mrt 2015 '15
Super geholpen. De prijzen zijn echt ongelovelijk, het werd nog mooier. Ik hoefde helemaal niks te doen, alles werd nauwkeurig geladen. Heb zeker ook naar andere bedrijven gekeken, maar dit was voor mij de juiste keuze. Ruim assortiment en goed kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Goed voorgelicht”
Door Ayla op zaterdag 28 mrt 2015 '15
Ik ben vandaag uit Den Haag naar Kampen gekomen om laminaat te halen. Ik heb zelf echt geen verstand van laminaat, maar ben echt goed ingelicht over het assortiment. In Den Haag vond ik het echt duur, door mijn klasgenoten ben ik doorverwezen naar Luxery Floors. Ik heb bij Luxery in kampen de helft betaald van wat het in Den Haag zou kosten.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“De moeite waard”
Door Marco Wind op zaterdag 14 mrt 2015 '15
Helemaal vanuit duitsland een mooie en spotgoedkope vloer gehaald. Eindje voor gereden, maar echt de moeite waard.
Snel geholpen! Vriendelijke service. Echt een aanrader. Veel voorraad. Netjes voor je ingeladen! Veel keuze!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Slaapkamer laminaat”
Door koen VP op zaterdag 14 mrt 2015 '15
Laminaat voor slaapkamers gekocht. Calgary Oak met gratis ondervloer erbij. Goed verder geholpen in de winkel. Veel keuze in verschillende prijsklassen. Ritje vanuit België waard. Moesten we nog eens laminaat nodig hebben, dan komen we zeker terug. Voor zo'n ruime keuze en aan zulke goede prijzen, is luxury floors zeker een aanrader!
REACTIE VAN SOFIE
Hey Koen, wij komen ook uit België en zijn aan het overwegen om toch maar eens tot in Kampen te rijden, wegens weinig aanbod in België met lage prijsklasse. Hoe hebben jullie laten leveren? Want een levering in Nederland is gratis, maar tot in België?? Of hebben jullie meteen iets uit voorraad meegekregen? Groetjes, Sofie
REACTIE VAN KOEN
Hi Sofie, Wij hebben laten leveren in Turnhout, vlak bij de NL grens. Dit was ook nog gratis. Ze verkopen enkel uit stock, dus als je een remork of camionette meeneemt, kan je ook direct alles opladen. Qua prijs waren ze goed, owv de gratis ondervloer, plakplintjes, poetsproduct, etc...
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“4e vloer dat zegt genoeg”
Door brasser op woensdag 11 mrt 2015 '15
Vorig jaar zijn wij voor een lage prijs geslaagd voor ons oude huis (laminaat). 3 weken later was het huis eindelijk verkocht. Voor ons nieuwe huis zijn we uiteraard ook meteen weer naar kampen gereden. Nu ook weer voor beneden en boven geslaagd. Super laminaat, goede kwaliteit. Er is inmiddels al zo vaak iets op gevallen, scharen, messen, vorken ed. Maar daar is niks van te zien. En de prijs viel ons ook erg mee. Binnenkort rijden we weer naar kampen want ook op de zolder moet nog een vloertje komen. Dat wordt dus onze 4e vloer, zegt genoeg denk ik?
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Moeite waard”
Door anna op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Veel keus, goeie kwaliteit, betaalbaar en niet te vergeten goeie servise... Zelfs vanuit texel is het moeite waard om 200km richting kampen te gaan. Top gedaan mannen!! Ik ben er onwijs blij met mijn top vloer!!
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Aanrader”
Door Danielle op woensdag 4 mrt 2015 '15
Opzoek naar een kwalitatief goede vloer voor een goede prijs. Via via kwam ik bij luxury floors waar ik zeer goed geholpen ben. Goeie en snelle service met ook nog dagelijkse bezorging. Zeer ruime keuze zowel hout als tegellaminaat! Een aanrader voor iedereen die een mooie vloer wil voor een goeie prijs!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Aanrader”
Door Linda dijkstra op dinsdag 3 mrt 2015 '15
Prachtige vloer aangeschaft bij Luxuryfloors, het was de rit vanuit Rotterdam zeker waard. We zijn fantastisch geholpen door de lieve jongens die de zaak runnen. Levering ook zonder problemen verlopen, chauffeur hadden we ook al even gezien in de zaak en was wederom hartstikke vriendelijk. Ze zijn heel welwillend en zeer betrouwbaar. Wij raden iedereen Luxuryfloors aan.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“PVC Laminaat”
Door Luuk van Werven op zondag 15 feb 2015 '15
Na bij verschillende winkels gekeken te hebben naar pvc laminaat, kwamen we bij Luxury Floors daar zag mijn vrouw direct de kleur pvc kliklaminaat die haar voor ogen stond en de prijs van het materiaal was veel lager dan in de eerder bezochte winkels. De voorlichting was ook heel goed, ik wilde de vloer zelf leggen, zij hebben heel goed uitgelegd waar ik op moest letten. En nu de vloer ligt zijn we heel blij met deze keuze. De volle pakken die over waren kon ik zonder problemen terug brengen. Ik zal Luxury Floors zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Laminaat gelegd door Luxury Floors”
Door adri duiveman op zaterdag 7 feb 2015 '15
Mijn ervaringen met luxuryfloors zijn zeker een 10 waard ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker terug komen als ik weer een nieuwe vloer nodig ben jongens heel erg bedankt en zet het goede werk voort!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Effectief”
Door Hogeveen op woensdag 4 feb 2015 '15
Effectieve, efficiente levering. Het fin. voordeel van de kwaliteitsvloer komt ten goede van de klant. Zelfs de chauffeur heeft veel geduld gehad, die was er nml. wat vroeger dan afgesproken. Was totaal geen probleem.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“perfect. Niets mis mee. Een aanrader.”
Door Weber M. op dinsdag 6 jan 2015 '15
Op zoek naar een nieuwe laminaatvloer kwamen we bij Luxery terecht. Grote sortering en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima service en hulpvaardig. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Dit bedrijf wordt van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Veel bedrijven mogen hier een voorbeeld aan nemen!”
Door Roy uit Hengelo op dinsdag 6 jan 2015 '15
Ik heb samen met mijn vriendin een appartment gehuurd. We waren opzoek naar een betaalbare vloer. We zijn uitgekomen bij luxury floors. Ze hebben een breed assortiment met betaalbare prijzen! De service is uitstekend en ze hebben vele vloeren direct uit voorraad! De eigenaar heeft uitstekende service verleend!! Ik raad dit bedrijf ook echt aan!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Klacht opgelost ..”
Door Saskia de vries op maandag 5 jan 2015 '15
Ik had een nare ervaring in de zaak en heb daar ook melding van gedaan bij Luxury FLoors. Ben twee keer terug gebeld met oprechte excuses en mijn dochter mag een tapijt uitzoeken ! Super lief aangeboden !! En super Service !! Dikke pluim voor luxury floors !!
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Absoluut waar voor je geld”
Door Johan op vrijdag 2 jan 2015 '15
Top bedrijf met groot assortiment, klantvriendelijk en Goed Advies. Wij zijn meer dan tevreden. Wij hebben ons ook laten informeren bij IKEA, maar dat gelukkig niet gedaan! Wat een verschil! Bij IKEA kost het ook niks, maar is het ook niks!!! Hier is het ook bijna gratis, maar krijg je echt de Beste Kwaliteitsvloeren voor een absurd lage prijs! Luxury Floors super bedankt!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Uitstekend”
Door Sandra T op dinsdag 30 dec 2014 '14
Wij zijn hier prima geholpen, deskundige verkopers en goede service. Wij hebben goed advies gekregen en er werd met os meegedacht. Ondanks dat het druk was had het personeel alle tijd. Er lagen zelfs lekkere broodjes klaar. De vloer is ook zeer deskundig gelegd. En dit alles voor een heel goede prijs. Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Goede laminaat voor je geld”
Door Ferdi op maandag 29 dec 2014 '14
Na lang zoeken van pvc laminaat zijn we terecht gekomen bij luxory floors waar we de juiste laminaat voor een goed prijs hebben gekocht. Zeer behulpzaam en alle afspraken nagekomen. Hele goede prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“geweldige vloer, geweldige prijs en zeer goed advies!”
Door Niels B. op maandag 29 dec 2014 '14
Bedrijf is 1 grote aanrader: veel keus in alle kwaliteiten naast elkaar en voor een prijs waarvoor je eigenlijk nergens anders terecht kunt. Bediening uiterst vriendelijk en belangrijker: zeer deskundig. Ons idee over wat we wilden is na vergelijken en advies positief bijgesteld, waardoor we een betere vloer hebben die beter aansluit op wat we zochten. Én 7 m. doorlopende structuur van de planken én 33 cm breed en voor commercieel gebruik met 20 jaar garantie voor een prijs vergelijkbaar met een goedkoop vloertje van een woonwarenhuis.....
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Uitmuntend”
Door Yasar A. op vrijdag 26 dec 2014 '14
Onlangs Victoria Black Oak vloer gekocht. Super vriendelijke medewewerkers. Verstand van zaken en geven goed advies. Niet te vergeten zijn de prijzen zeer concurrerend! Heb vloer laten bezorgen, en dat ging volgens afspraak mooi op tijd. Zeker aan te raden...
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Absolute aanrader”
Door Frans Huigen, Utrecht op dinsdag 16 dec 2014 '14
Vorige week heb ik bij Luxuryfloors een laminaatvloer met walnootmotief besteld. Vrijdag is dat geleverd en zaterdag heb ik dat gelegd. Alles is perfect gegaan, ik vond de service - van offerte tot levering - uitstekend. Ik werd vriendelijk en adequaat te woord gestaan; het laminaat en ondervloer zijn van uitstekende kwaliteit. Zie hieronder bijgevoegd foto's van de ruimte waar het om gaat - ik ben zeer tevreden.
FOTO VAN FRANS HUIGEN, UTRECHT
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“super service”
Door fam Valstar op zaterdag 6 dec 2014 '14
Enorm deskundige en vriendelijke verkopers. Stond ons netjes te woord, en gaf goede tips. Wij hebben in totaal 4 uur in de auto gezeten om ons laminaat hier te kunnen kopen. En dat was zeker de moeite waard. Luxury floors heeft veel keuze en alle soorten en maten laminaat. Super!
Reactie of foto toevoegen +9 bedankjes
“Heel erg tevreden”
Door Anne op dinsdag 2 dec 2014 '14
Ik heb mijn laminaat voor mijn eerste appartementje bij Luxury Floors gekocht. Ik heb ontzettend veel research gedaan naar de prijs-kwaliteit verhouding en ben uitgekomen bij Luxury Floors. Hiervoor heb ik even moeten reizen, maar het was de moeite waard. Ontzettend professionele en vriendelijke mensen. Prachtige laminaat. Ik ben een hele tevreden klant! Ook de eigenaar Sergio is heel erg behulpzaam, vriendelijk en betrouwbaar. Ik kan iedereen aanrader zij/haar vloer bij Luxury Floors aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Erg goed geholpen”
Door C van den Haak op dinsdag 2 dec 2014 '14
De verkopers zijn erg vriendelijk en denken met je mee. Ik kom hier nu voor mijn eigen vloer voor de 3e keer en met familie hier ook al meerdere keren geweest. Iedere keer weer dezelfde klantvriendelijkheid. Vloeren van goede prijs/kwaliteit verhouding en veel keuze. Ik zou het iedereen aanraden om hier zijn/haar vloer aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Zeer Tevreden!!”
Door Bianca Boogerd op dinsdag 2 dec 2014 '14
Ik ben zeer tevreden over Luxury Floors. De verkopers zijn erg klantvriendelijk en professioneel. Het is de derde keer dat ik hier wat kom kopen en ik adviseer anderen ook zeker om hierna toe te gaan. Het laminaat is goed en toch goedkoop.Ik kom uit Deventer en in onze buurt zitten ook laminaatwinkels maar ik zal altijd weer naar Kampen toe rijden om hier laminaat te kopen.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Perfect”
Door Adam op dinsdag 2 dec 2014 '14
Laminaat gekocht tegen een uitstekende prijs (nergens anders zo goedkoop), verkopers waren kundig en erg vriendelijk. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de vloer en het resultaat en zal luxuryfloors dan ook aan al mijn vrienden adviseren en aanraden. Levering en montage kon op heel korte termijn gerealiseerd worden. Ga zo door heren!
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“super service voor een zacht prijsje”
Door Shardene en Robert op vrijdag 28 nov 2014 '14
We hebben bij luxury floors laminaat, sierplinten en ondervloer gekocht. Bij de levering waren wat planten helaas beschadigd maar na een telefoontje en een mailtje helemaal opgelost! Echt top service, wij hebben meteen maar extra bij besteld voor de andere slaapkamer! Wij bevelen Luxury Floors, familie en vrienden hartelijk aan.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“super geholpen”
Door Richard van 't Wout op zaterdag 22 nov 2014 '14
Beste mensen, ik heb hier nu al 5 vloeren gekocht voor mijzelf en mijn familie. Vloeren van verschillende prijsklassen. Ik dacht eerst aan de naam van die zal wel duur zijn, Luxury Floors is niet duur en ze hebben een hele ruime keuze voor een eerlijke prijs! Dus voor ieder wat wils en echt een aanrader. Gister ook weer prima geholpen dankjewel meneer de eigenaar!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
“uitstekende service!”
Door mabel op vrijdag 21 nov 2014 '14
Ik had een laminaat vloer gekocht en deze bleek wat lastiger te klikken, toen heb ik mij laten voorlichten dat een andere vloer beter zou zijn voor de ruimte die ik zou gaan leggen en mocht de andere laminaat zo retour geven ookal was deze al uit de verpakking dus zeer klantvriendelijk! Daarnaast hebben ze een mooie overzichtelijke showroom, met groot aassortiment. Nu al meerdere keren hier geslaagd voor laminaat en zal in de toekomst niet meer naar een andere winkel gaan hiervoor :)
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“prima”
Door Rik K op donderdag 9 okt 2014 '14
Wat een keus en prima geholpen en dat op een drukke zaterdagmorgen. Een heel mooie vloer uit gezocht. En de prijs viel erg mee en mensen wat een enorme keus zoek maar uit echt voor elke smaak is er wel een vloer te vinden. Bij verschillende zaken geweest maar nergens zoveel keus. En wat een prijzen voor een vloer van zo'n kwaliteit. ga dat maar eens ergens anders proberen! Wij mijn vrouw en ik zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Voor niks heen gereden”
Door R blauw op vrijdag 8 aug 2014 '14
We hebben ruim een uur gereden om een vloer uit te zoeken,maar kwamen van een koude kermis thuis. Ik twijfelde of ik het laminaat direct zou bestellen online,maar wilde toch eerst het laminaat in het echt zien. En ik ben blij dat ik dat heb gedaan. De ruime keuze aan laminaat wat ze aanboden via internet was niet aanwezig en allemaal duurder dan beloofd. Alle vloeren waren excl. btw . Dus als je een vloer had van 7,50 per m2 dan komt dat alles nog overheen,terwijl op de site word beloofd dat alles wel inclusief is. Bij navraag waren juist die vloeren " uitverkocht" . Het beloofde plinten incl is jawel 10 meter plint! Terwijl je 160 m2 laminaatvloer moet leggen.lijkt me niet echt in verhouding.
Reactie of foto toevoegen +151 bedankjes
“Uitstekend behandeld”
Door Hasan Özdemir op vrijdag 18 jul 2014 '14
Ik heb de gok genomen om naar luxuryfloors in Kampen te gaan. Uitstekend behandeld en bij hen gelijk laminaat ingekocht. Durfde niet meer te onderhandelen bij luxuryfloors omdat de prijzen veel te scherp waren. Ik was vlak daarvoor bij een andere goedkope laminaataanbieder maar daar kwamen de prijzen niet overeen met de website en ook het laminaat had daar naar mijn mening niet de beste kwaliteit, vandaar uitgeweken naar luxuryfloors.
Reactie of foto toevoegen +26 bedankjes
Adresgegevens Luxury Floors
aKampen, Haatlanderdijk 6-D, 8263 AR Kampen, tel 038 - 337 40 25
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Overijssel