Feedback
9,5

Luxury Floors

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.luxuryfloors.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Luxury Floors
Luxury Floors is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen met meer dan 300 soorten laminaat direct uit voorraad leverbaar.

Door onze zeer grote netwerk in Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk kunnen wij altijd ons laminaat zeer goedkoop inkopen, wij doen rechtstreeks zaken met laminaatfabrikanten uit de desbetreffende landen.

Luxury Floors levert kwaliteitslaminaatvloeren tegen de goedkoopste prijzen. Luxury Floors durft te stellen dat ze de allergoedkoopste laminaat leverancier is van Nederland. Luxury Floors levert laminaatvloeren aan een ieder die op zoek is naar een mooie, goede laminaatvloer van een kwaliteitsmerk tegen zeer schappelijke prijzen. De kwaliteit/prijs verhouding is bij Luxury Floors optimaal.

Naast goede prijzen wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan uitleg van de producten door ons. Alle bij-producten zoals plinten, ondervloeren, systeemplinten, opstaande plinten, dampfolie, alufoam, softboard, groene plaatjes, hoekstukjes, plakplinten, vlakplinten, profielen, etc. kunnen wij leveren. Diverse soorten ondervloeren zijn uit voorraad leverbaar. Plinten zijn normaal gesproken binnen ongeveer 24 uur leverbaar.

In onze showroom in Kampen met 100.000m2 hebben wij ongeveer 300 decoren/kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook hebben we 200 voorbeeldborden collectie laminaat die binnen 24 uur leverbaar zijn. Wij proberen voor iedereen een geschikte laminaatvloer in huis te hebben. Onze prijzen zijn allemaal meeneemprijzen. Wilt u het bezorgd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk de kosten die hiermee gemoeid zijn kunt u bij ons opvragen.


Ervaringen
Er zijn 200 ervaringen over Luxury Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren176 ervaringen
4 sterren16 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster3 ervaringen
“PVC vloer”
Door Beks op donderdag 20 jun 2019 '19
Wij hebben een pvc vloer gekocht bij Luxury Floors. Veel keuze en niet duur in verhouding tot andere bedrijven. De vloer is heel vakkundig gelegd. We hadden een behoorlijk hoogteverschil tussen de woonkamer en keuken, maar dit is heel netjes geëgaliseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door N. Cherkaoui op woensdag 19 jun 2019 '19
Het "dreamteam" heeft vandaag mijn pvc vloer gelegd. Super vriendelijk, het ging in een rap tempo, en netjes alles afgewerkt. Service TOP! Op dit soort medewerkers mogen jullie trots zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden maar communicatie kan beter”
Door G. Hageman op woensdag 19 jun 2019 '19
Wij hebben een hele mooie landgoed eikenvloer (laminaat) gekocht; deze is ook mooi gelegd door de mannen, alleen vind ik de communicatie bij Luxury Floors niet helemaal optimaal; zou veel beter kunnen! Allereerst was mij kopie aankoopbon niet helemaal duidelijk en moest deze helemaal opnieuw worden uitgerekend (?) en duurde het een eeuwigheid voordat ik deze binnenkreeg. Wel is het netjes opgelost toen bleek dat onze MDF-plinten niet geschikt waren en wij er andere
plakplinten/bezorgen/leggen voor terugkregen als oplossing, maar deze zou afgelopen maandag (17/6) gelegd worden en om 15.00 uur had ik nog niets gehoord en toen heb ik zelf maar gebeld en moest het weer op een andere dag (vandaag) en dat vond ik heel vervelend omdat ik dan weer extra vrij moet nemen van mijn werk. Ik zou als tip mee willen geven; bel de klanten als de afspraken anders gaan lopen of de mannen het werk niet op tijd af krijgen (ook ondanks drukte kantoor); dit zou meer geapprecieerd worden door klanten dan dat ze (weer) zelf moeten bellen ! Al met al tevreden (en ik hoop dat ik de Euro 250,-- terugwin, hoewel dit misschien wel niet zal gebeuren door een klein beetje negatieve review) maar het kan ook gewoon veel beter! De klant is tenslotte altijd Koning!
Reactie of foto toevoegen
“Eiken laminaat xl”
Door Roelie Marinus op zondag 16 jun 2019 '19
Standaard voorraad eiken laminaat xl in februari gekocht, in juni gelegd. Vriendelijke medewerkers ook als je kritisch bent. Goed geholpen. Vloer netjes gelegd en afwijkingen in overleg opgelost. (niet rechte stukjes, trap etc.). Aflevering zou beter kunnen. Eerste drempel kan ook drempel tuin zijn en dan staat Laminaat in de regen. Misschien optie creeren om tot begane grond in huis te leveren. (evt. Tegen meerprijs)
Reactie of foto toevoegen
“Golden stream laminaat”
Door Daneel op zaterdag 15 jun 2019 '19
Mooi golden stream laminaat. Veel kleur erin, makkelijk combineren! Zorg dat je ondervloer geëgaliseerd is en Let op profielen bij trap en kruipruimte. Plakplinten zijn daar geen optie. Gaan loslaten! Goed controleren bij oplevering, ik heb t laten leggen door hun( ingehuurd) De mat is niet netjes ingesneden bv...
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop laminaatvloer”
Door Don van Sloten op vrijdag 14 jun 2019 '19
Laminaatvloer gekocht inclusief ondervloer voor vloerwarming en leggen. Zeer tevreden over de aankoop en het resultaat. Ik heb "The Dreamteam" thuis gehad en werd een dag van te voren netjes gebeld door Mik hoelaat ze konden beginnen met leggen. Vervolgens hebben de 2 mannen de volgende dag de vloer er snel en superstrak in gelegd. Ik kan niet zeggen dan dat Luxery Floors de zaken goed voor elkaar heeft en raad ze dan ook bij vrienden en kennissen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Weinig begrip”
Door Janssen op donderdag 13 jun 2019 '19
Recent laminaatvloer gehaald en laten leggen door luxuryfloors. Vloer werd voor de deur afgezet en moesten dit zelf naar binnen sjouwen. Mooie vloer en goed gelegd, daar geen klachten over. Echter, leggers hadden geen kit mee en wij werden naar de winkel gestuurd om kit te halen. Dit moesten we zelf financieren. Dit is ons van tevoren niet verteld. Bij navraag blijkt dit bij andere vloerenzaken bij de prijs inbegrepen te zijn. Ook bleken de geleverde trapprofielen te smal te zijn voor onze trap. Daarvoor zou luxury floors nog enige weken later komen. Afgesproken dat de legger de betreffende dag om 1600u langs zou komen. Wij waren ruim van tevoren aanwezig, maar niemand is langsgeweest. Telefonisch contact opgenomen. Werd doodleuk meedegedeeld dat legger al eerder was geweest, maar weer wss vertrokken omdat er niemand thuis was (ik was om 15:15 al aanwezig!). Volgens hen zou er geen telefoonnummer van ons in het systeem staan. Echter, zij hebben ons eerder meerdere malen gebeld en dit is dus onzin. Bovendien werd er ook in twijfel getrokken dat ons was toegezegd dat er iemand om 16:00u zou langskomen. Een indicatieve tijd zouden ze namelijk nooit kunnen geven. Medewerker klantenservice begreep het probleem niet, wij mochten immers toch al blij zijn dat er iemand was gekomen.. Aangegeven dat ik hier speciaal vrij voor heb moeten nemen, dus graag zou hebben dat de legger alsnog langs zou komen. Dit was onmogelijk voor luxuryfloors, ze zouden een andere dag wel weer komen. Ook was een vergoeding voor het feit dat ik heb vrijgenomen initieel niet mogelijk. Na veel bakkeleien uiteindelijk toch een kleine financiële vergoeding toegezegd gekregen. Kortom, prima vloer (hoewel je bij het leggen van de vloer de kit zelf moet regelen en betalen..), maar zeer slechte communicatie en weinig begrip/empathie van de klantenservice.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat aankoop”
Door Anneke Albers op vrijdag 7 jun 2019 '19
Een mooie laminaat vloer gekocht, zeer goed en super vriendelijk geholpen, het resultaat is super, we zijn er erg blij mee, heren en dame van luxury floors. Onze complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Heddy Gritter op vrijdag 7 jun 2019 '19
Classen Eik gekocht. Mooie vloer, goede prijs, goed geholpen. Vloer ook laten leggen door Luxury. Lage legprijs en ligt er, inclusief de plinten, superstrak in. In één dag 100 m2 op 2 verdiepingen, vaklui! De boel weer netjes opgeruimd en geen vlekken of blutsen in de muren. Top. Ik ken weinig bedrijven die voordelig én goed zijn.
FOTO VAN HEDDY GRITTER
Eiken vloer
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Gerard Janssen op vrijdag 31 mei 2019 '19
Heb voor de gehele woning een vloer gekocht bij Luxury Floors. Niet alleen een super mooie vloer voor een super prijs, maar hij is ook super strak gelegd. Mijn complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Bruin op zaterdag 25 mei 2019 '19
Laminaatvloer gekocht. Voldoet niet aan de kwaliteit die je mag verwachten. Diverse mails verzonden. Telefonisch contact gehad. Garantie claim zou in behandeling worden genomen. Geen enkele reactie ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Ger B op maandag 20 mei 2019 '19
Ik werd goed geadviseerd in prijs, kwaliteit en hoeveelheid van de laminaat die ik nodig had. Wat over was werd netjes gecrediteerd. Ik ben dan ook erg tevreden!
REACTIE VAN GER B
Mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Kan het niet onderschrijven”
Door Ben van Zijl op dinsdag 14 mei 2019 '19
Helaas kan ik bovengenoemde positieve ervaringen niet onderschrijven. In de winkel allereerst vriendelijk en goed geholpen. Wij hebben de tekening van het huis meegenomen, en samen met verkoper laminaat gekozen waarna hij voor ons uitrekende hoeveel meters laminaat voor alle kamers van het huis nodig waren. Tot slot een stukje aanbetaald, en afgesproken dat op afroep geleverd zou worden. Op het moment dat ik de vloer wil afroepen krijg ik eerst geen reactie. Telefonisch krijg ik te horen dat ik teruggebeld zal worden wat niet gebeurd, per email krijg ik ook geen reactie. Na ongeveer een week blijkt dat mijn vloer niet meer leverbaar is (Deze zou toch op afroep beschikbaar zijn?). Na het nodige bellen en mailen blijkt de vloer alsnog leverbaar (?) en wordt deze geleverd. De vloer wordt door een eigen ervaren klusjesman gelegd, die aangeeft dat het 'unifit' kliksysteem waardeloos is. Ik heb voor een vloer gekozen met de hoogste kwaliteitscertificaten die Luxury Floors aanbood, daar had ik dus meer van verwacht. Bij het leggen van de plinten blijkt dat de verkeerde kleur plint geleverd is. In mijn ogen slordig, maar gelukkig hier wel kosteloze nalevering. Vervolgens blijkt er niet genoeg laminaat uitgetrokken te zijn. Ondanks dat een medewerker van Luxury Floors zelf de calculatie heeft gedaan, geeft Luxury Floors na een belletje aan dat dit 'niet ons probleem is' en ik genoodzaakt ben voor de volle prijs + opnieuw transportkosten extra vloer te kopen. Ook zou de factuur bij de zending worden bijgevoegd, wat niet het geval bleek. Ik heb inmiddels al meerdere keren gebeld en gemaild voor een nieuwe (digitale?) kopie, vooralsnog zonder resultaat (kan niet zo lastig zijn lijkt mij dan). Voor mij teveel foutjes en negatief klantcontact om dit bedrijf bij iemand aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Paans op maandag 13 mei 2019 '19
We hebben voor 3 slaapkamers, overloop en zolder laminaat gekocht. Helaas hadden we zelf te weinig besteld, maar geen probleem ze kwamen gewoon terug om de rest ook te leggen zonder extra kosten. Supersnel en helemaal top gelegd. Vriendelijke mensen. Zeer tevreden! Heel erg aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Peter van Bezooijen op donderdag 9 mei 2019 '19
Prachtige super kwaliteit PVC vloer gekocht voor een vakantiebungalow in Zeeland. Ook de trap laten bekleden waardoor er helaas teweinig pakken PVC berekend waren. Was voor Luxury floors totaal geen probleem. Er werd zonder enige discusie een nieuwe afspraak gemaakt, op ons moment dat de bungalow niet verhuurd was, om helemaal uit Kampen naar zeeland te rijden om de trap af te komen maken. Super service, speciaal geleverd door Yuri en Lirion. Jongens, hartstikke bedankt.
FOTO VAN PETER VAN BEZOOIJEN
PVC vloer op trap
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen overtroffen”
Door Sharona weijenberg op donderdag 9 mei 2019 '19
Reeds mijn derde vloer bij hen besteld. Dit keer met legservive. Ook nu overtreffen ze weer mijn verwachtingen. Binnen 1 dag drie verdiepingen gelegd, alles strak en niets is bol gaan staan. Het was niet alleen erg gezellig met mikael en sezer maar hun harde werken en goede adviezen hebben mijn verwachtingen overtroffen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bedrijf”
Door herma lisa kerstens van duuren op dinsdag 30 apr 2019 '19
luxery floor in kampen is een zeer goed bedrijf heeft een enorm assortiment waar bij kiezen van een laminaat vloer niet gemakkelijk is soms mar alle mederwerkers zijn zeer goed opgeleid en helpen je er door een zijn oprecht vriendelijk spontaan maken nog eens een praatje gewoon spontaan met je ook qu prijs staat luxery floors voor op er is verders geen enmkel bedrijf hier ion nederland die tegen hun prijzen op kunnen kwalitatiet materiaal van laminaat is gewoon perfect het is een fluitje van een cent om een vloer te leggen van luxery floors alles past perfect in elkaar en de vloer ligt er dan ook gewoon binnen 4 a 5 uur in en hoop ik ook dat meerdere mensen eens gaan kijken op www.luxery floors.nl beter kan het niet worden allen maar schlechter ben een tevreden klant en zal naar niemand anders uit wijken
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Fam. Van Eck op zondag 21 apr 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors in Kampen een pvc vloer gekocht. Eerder al een laminaatvloer gekocht voor de bovenverdieping. Beiden vloeren zijn gelegd door hen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en over de communicatie! Dit bedrijf is zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door R van Deventer op zaterdag 20 apr 2019 '19
Een laminaatvloer. Leuk en vriendelijk personeel. Netjes afgeleverd. De chauffeur was iets te laat en uit coulance de pallet op 3 hoog neergezet. Paste precies in de lift. TOP!
Laminaat netjes gelegd door een vriendelijke jongeman. Echt een aanrader!!
FOTO VAN R VAN DEVENTER
+ Toon extra foto van R van Deventer
Reactie of foto toevoegen
“Vond kwaliteit niet goed”
Door AG van Dijk op woensdag 17 apr 2019 '19
Ik heb op 16-03-2019 een offerte aangevraagd voor 50m2 Grijs Eik Landhuis Laminaat en het contact was duidelijk en verliep soepel per mail. Uiteindelijk het laminaat besteld en deze is ook netjes bezorgd tot aan de 1ste drempel zoals aangegeven, het viel me wel al gelijk op dat de onderste pakketten van de pallet beschadigingen hadden. Ik dacht het laminaat zelf te kunnen leggen maar dit bleek lastiger dan gedacht, voordat ik begonnen ben met het leggen heb ik het laminaat op de juiste manier uitgelegd om te laten acclimatiseren maar na 2 dagen stond het laminaat alsnog vrij bol, toen ik vervolgens begon met het leggen zelf bleek het laminaat niet netjes op elkaar aan te sluiten waardoor ik er al vrij snel achter kwam dat dit me niet zelf ging lukken. Uiteindelijk heb ik een professioneel laminaatlegger ingehuurd om het laminaat te komen leggen. Nadat hij was begonnen keek hij naar het laminaat en gaf aan dat het kwalitatief geen hoogstaand laminaat was. Het klikte niet in elkaar zoals laminaat in elkaar hoort te klikken en ook moest hij bij vrijwel iedere plank een stukje hout van de "klikrand" afsnijden omdat dat de oorzaak was dat het laminaat niet netjes op elkaar aan sloot en ook niet gelijk lag, uiteindelijk is het laminaat gelegd en heeft hij de beschadigde verpakkingen laminaat gebruikt als "restplanken" waardoor ik deze niet terug heb hoeven sturen maar al met al heeft het leggen hierdoor wel een stuk meer tijd (en geld) gekost dan normaal het geval is. Nu het laminaat ligt ben ik wel erg tevreden over het resultaat, het laminaat oogt mooi en ik ben er tevreden mee over hoe het eruit ziet, maar het leggen ervan is een drama. Al met al is het contact met de winkel prima geweest en ben ik goed te woord gestaan, mijn beoordeling is puur gebaseerd op de kwaliteit van het laminaat dat ik besteld heb + de manier van aflevering (beschadigde pakken onderop wat je vooraf het afstapelen van de pallet niet kon constateren).
FOTO VAN AG VAN DIJK
Grijs eik landhuis laminaat
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Jan H. van Leerzem op dinsdag 16 apr 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors in Kampen een PVC vloer gekocht die ook door het bedrijf gelegd is. De keuzemogelijkheden waren ruim voldoende en de advisering idem dito. Een mooie vloer die in vergelijking met andere leveranciers erg concurrerend geprijsd was. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde produkt en de service van de Kamper vestiging. Een misverstand in de communicatie met de vloerenleggers werd door interventie van de vestiging zeer adequaat en direct opgelost en de aftersalesservice was perfect. Kan niet beter!
Reactie of foto toevoegen
“Kliklaminaat”
Door Knol op zaterdag 13 apr 2019 '19
Kliklaminaat, 3 kleuren. Mooi en makkelijk te leggen. Goede service, klant vriendelijk, meedenken.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer”
Door Marcel van Uem op donderdag 11 apr 2019 '19
Na veel zoeken op Internet naar een goede maar betaalbare laminaatvloer kwamen mijn vrouw en ik bij Luxury Floors terecht en onze keus was gevallen op de Kronotex Himalaya leisteen.En dat het een goede keuze was bleek wel toen de vloer arriveerde.Werd geleverd door een aardige vrachtwagenchauffeur die de pallet netjes voor onze deur neerzette.Natuurlijk boden wij hem koffie met wat lekkers aan.Maar in het echt is de vloer mooier dan op de foto.En nu het erin ligt lijkt ons huis geweldig.Wij hebben het liggen in de woonkamer,eetkamer,keuken,gang en binnenkort ook in de berging.Zo krijg je een mooi geheel.Wij hadden het laten leggen en daardoor is het prachtig geworden. En wat een goede service Luxury Floors. Snelle levering en prima afhandeling. En wat heel prettig was de aangename prijs.Zo hielden wij nog een bedrag over voor nieuwe meubels. En de mannen die de vloer legden vonden deze vloer van een uitstekende kwaliteit. Ook hadden ze veel vloeren gezien maar nog nooit deze.Ze vonden het prachtig. Ik raad Luxury Floors ook iedereen aan. Mijn vrouw en ik zijn erg blij met de vloer.
FOTO VAN MARCEL VAN UEM
Kronotex Himalaya leisteen
+ Toon extra foto van Marcel van Uem
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Wierenga op vrijdag 5 apr 2019 '19
Wij hebben een PVC vloer laten leggen. Alles is volgens afspraak verlopen. Een dag van te voren hoor je hoe laat ze komen. Het resultaat is super. Vloer in de keuken, woonkamer en gang is binnen een dag gelegd. De plinten worden volgende week geplaatst, omdat wij alsnog hogere wilden hebben. Over omruilen werd niet moeilijk gedaan. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Sanne op vrijdag 22 mrt 2019 '19
Vandaag is onze prachtige nieuwe laminaatvloer gelegd op de eerste en tweede verdieping van onze nieuwe woning. Wat een goede service en kundige medewerkers, het ziet er top uit. Heel erg bedankt!
FOTO VAN SANNE
De nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Manon op woensdag 6 mrt 2019 '19
In Januari een laminaat vloer bij jullie gekocht voor onze nieuwe woning. We zijn goed geholpen en hebben goede adviezen gehad! We zijn ontzettend blij met de vloer, hij is super mooi! De volgende keer komen we weer terug voor de bovenverdieping! :)
FOTO VAN MANON
Laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop pvc vloer”
Door Zuijdam op vrijdag 1 mrt 2019 '19
120 meter pvc vloer voor appartement met moeilijke overgangen. Personeel is vakkundig, hardwerkend! Bovendien binnen 2 minuten aan de slag! Houd terdege rekening met wensen van de klant!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Sandra koman op woensdag 27 feb 2019 '19
Ik heb bij jullie laminaat gekocht en ben zeer tevreden over de comunicatie plus de kwaliteit van de vloer. Ook is het door zeer bekwame en hele vriendelijke mensen gelegd. dus al met al is luxuryfloors een echt aanrader. Ik zelf beveel het nu zelfs aan bij alle mensen die laminaat ect zoeken in mijn omgeving. Ze krijgen van mij een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Huub Straatman op maandag 18 feb 2019 '19
Pvc vloer gekocht. Na de nodige hindernissen en tegenslag naar volle tevredenheid een prima vloer geleverd. Voor elk probleem was er een oplossing. Zeer tevreden over de professionaliteit van de stoffeerders Mikael en Sezer.
FOTO VAN HUUB STRAATMAN
PVC vloer
REACTIE VAN MAHA
Mooie vloer! wat is de naam van je vloer?
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Annieke op zaterdag 9 feb 2019 '19
Voor de derde keer een vloer gekocht en zeer tevreden. Genoeg keus en goede hulp en service. Echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Eduard op donderdag 7 feb 2019 '19
Goeie vloer top bedrijf voor de 3e x al een vloer gehaald daarnaast zijn ze super scherp geprijsd!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door George en Marian op zaterdag 2 feb 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors een pvc vloer van het merk MFlor gekocht. Het begon eigenlijk al toen we hen in Kampen bezochten zo'n jaar geleden, De prijs die werd geoffreerd was direct goed. We hadden ons vooraf goed voorbereid en wisten dat het nergens goedkoper zou zijn. Goedkoop is vaak duurkoop. In dit geval hoefden we ons niet druk te maken. Althans zo leek het, want de ervaringen van andere kopers waren goed. Er werd ruim van te voren een datum geprikt om de spullen te leveren, de vloer te egaliseren en vervolgens in 1 dag aan te brengen. Het resultaat vinden we geweldig. Alles dat men zegt wordt ook gedaan. Tijdens het leggen van de vloer waren er strips te weinig. Geen probleem, ze laten gewoon iemand uit Kampen aanrukken om toch nog op tijd klaar te zijn. Top hoor, een vloer van meer dan 100 m2 in 1 dag gereed maken en dan ook nog eens in perfecte staat afleveren. We zijn heel blij met Luxury Floors!
FOTO VAN GEORGE EN MARIAN
PVC vloer
+ Toon extra foto van George en Marian
+ Toon extra foto van George en Marian
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Riet & Albert. op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors een PVC vloer voor ons appartement gekocht waar we bijzonder blij van zijn geworden, alles was super vanaf het uitzoeken in de winkel tot en met het leggen van de vloer, zelfs de berging en meterkast zijn mee gelegd. Ook is er een grote droogloop mat bij de voordeur gelegd. Dit alles voor een bijzonder gunstige prijs door een bedrijf die zich heel goed aan de afspraken houd. Zeker een bedrijf om aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Rosanne op vrijdag 4 jan 2019 '19
Mooie laminaat! Snel geleverd en een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig werk”
Door A.H.borgonje op vrijdag 28 dec 2018 '18
Vandaag gelegd laminaattegels, infinite smook, Dit is door hun zeer beschaafde vakmensen gelegd op een waarlijk perfecte wijze. Ik sta bekend als zeer kritisch maar deze mensen klaarden deze klus met buitengewone klasse, Ik kan Luxury Floors iedereen aanbevelen. Echt TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden jammer van wijze van levering”
Door Tina op vrijdag 28 dec 2018 '18
Wij hebben een mooie vloer uitgezocht op 2e kerstdag en daar ook erg tevreden mee. Netjes laten bezorgen. Er was ons alleen niet verteld dat de vloer voor de deur (op straat dus neergezet zou worden). Dit vind ik super vervelend en ik heb meteen de chauffeur gebeld aangezien de beste man niet eens heeft gewacht tot de deur open was gedaan. Hij heeft de vloer zo achtergelaten. Ik moest van boven komen dus toen ik de deur open deed was hij al gevlogen. Ik had zijn 06 nummer en heb meteen gebeld maar hij zei dat is niet mijn werk. Meteen naar de zaak gebeld waar ze vertelde dat dat normaal is alleen dat waren ze vergeten te vertellen. Best zwaar om alles de drempel over te tillen en lijkt mij een kleine moeite om dit netter af te handelen. Ik had er extra voor willen betalen maar dit zo afleveren vind ik slordig.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Marjolijn Boot op maandag 24 dec 2018 '18
Een laminaatvloer gekocht voor het hele huis. Prima service, zelfs belletje dat ze een kwartiertje later waren! In no-time keurig gelegd, top hoor, ik kan luxury Floors zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn bedrijf en personeel”
Door Fam. Sommeling op zondag 23 dec 2018 '18
De eerste dag van onze verhuizing hadden we de pech dat we te maken kregen met een ondergelopen vloer door een verstopping van het riool. Er lag net nieuw laminaat. Na een tijdje discussieren met de verzekering mochten we een nieuwe vloer laten leggen. Dit hebben we door Luxury Floors laten doen. Mikail en Sezer kwamen het voor ons opknappen. Twee bijzondere aardige vakkundige jongens. Niet alleen hebben ze perfect werk geleverd, maar hebben we dankzij hun advies meer overlast door een vochtige betonnen vloer weten te voorkomen. Erg fijn bedrijf en personeel!
FOTO VAN FAM. SOMMELING
De nieuwe vloer
REACTIE VAN ALWIN
Mooie vloer! Mag ik vragen welk laminaat dit is? Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Alwin Taal
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Kout op zaterdag 1 dec 2018 '18
Prachtige laminaatvloer van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Levering snel en prettig contact met de chauffeur. Volle pakketten die over waren konden zonder probleem retour en de service in de showroom was ook top. Ik zou iedereen aanraden hier een prachtige vloer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jan Plender op vrijdag 30 nov 2018 '18
Prima prijs/kwaliteitsverhouding, goed advies en prima service. Echt een aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door R Alma op vrijdag 23 nov 2018 '18
Al voor de tweede keer bij Luxury floors laminaat uitgezocht en gekocht. De service is voortreffelijk de mensen vriendelijk en behulpzaam en helpen met passie en inzicht. Ook de bezorging was zeer goed, afgesproken dat ze het ivm mijn rug problemen binnen zouden brengen, ze kwamen op de afgesproken tijd en men hielp op elke mogelijke manier om mij niet te belasten. Het is zeker de moeite waard om hier te winkelen en te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Etienne Rambharos op donderdag 22 nov 2018 '18
Ik heb Laminaat gekocht voor de slaapkamers en zolder. Ben zeer goed geholpen door Robbert. Robbert weet wat klantvriendelijkheid is. Echt een hele goede service en ook na de levering. Petje voor de prijs, kwaliteit en service. Super tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zéér tevreden”
Door Kate op woensdag 14 nov 2018 '18
Ik ben een nogal 'kritische kiezer' en zo'n 10x bij Luxury Floors geweest om de perfecte plank te kiezen. Elke keer kreeg ik zonder problemen en zonder borg o.i.d. wat proefplanken mee. De perfecte vloer was voor mij de Balterio Impressio gouden grenen. Toen deze gelegd werd, bleek er een productiefout in te zitten. De kosten voor de verdieping die met ander lalminaat gelegd was, heb ik nog niet hoeven betalen. Binnen twee weken werd de nieuwe vloer geleverd en gelegd. Prima resultaat! (Al raad ik de voer op zich niet aan: de verbindingen zijn erg fragiel, maar daar kan Luxury Floors niets aan doen.) Er was een plint te weinig geleverd, dus die heb ik zelf bijgelegd. (De plint van Ikea is exact de goede kleur, dus ik hoefde niet opnieuw naar Kampen :-)). Boel werd na leggen netjes aangeveegd en restmateriaal buiten gelegd. Al met al zéér tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“3 vloeren”
Door Hendrik Koppe op zondag 11 nov 2018 '18
Wij hebben inmiddels binnen ons gezin 3 vloeren gekocht en zijn niet alleen heel tevreden over de de kwaliteit/prijs verhouding van de vloer, maar ook het leggen. De snelheid en efficiëntie van werken is echt super en de service is geweldig. Het is even rijden, maar zeer de moeite waard, omdat de collectie waaruit je kunt kiezen heel groot en het adviseren navenant. Voor ons staat Luxury Floors op nummer 1.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan waard”
Door JPV op maandag 5 nov 2018 '18
Het is vanuit (omgeving) Rotterdam wel een eindje rijden naar Kampen, maar het is de moeite meer dan waard. Ze zijn de goedkoopste, en geven bovendien topservice. De vloer is keurig gelegd, maar de geleverde plakplint vonden wij en de leggers niet passen bij de prachtige vloer. Zonder problemen is er een week later weer iemand uit Kampen gekomen om de plinten te vervangen. Dat zonder extra kosten!! De volgende keer rijden we dus zeker weer naar Kampen. (Tenzij ze een filiaal in Rotterdam openen). Ook alle lof voor de leggers. Keurig! Als we een minpunt moeten noemen is dat de leggers een paar uur eerder arriveerden dan afgesproken. Dat is snel vergeten.
Reactie of foto toevoegen
“Super vloer”
Door Bert en Wilma op donderdag 1 nov 2018 '18
Wij hebben in juli een vloer via de website ongezien gekocht, vonden dit wel eng omdat we slechte ervaringen hadden met bestellingen via internet. We hebben echter een super vloer ontvangen tegen de absoluut laagste prijs, ik heb hem zelf gelegd was een eitje. Ook nu nog genieten wij elke dag van de vloer en onze onderbuurvrouw wist pas na een maand dat ze nieuwe bovenburen had, dus ook de ( gratis ) ondervloer is perfect.
REACTIE VAN YVONNE
Goedenavond welke vloer heeft u ongezien besteld wij twijfelen ook is zo ver rijden en heeft u hem ook laten leggen ? BVD groetjes Yvonne
REACTIE VAN BERT
Wij hebben een vloer "mistral eik" komt exact overeen met afbeeldingen. Is zelf heel makkelijk te leggen.
REACTIE VAN YVONNE
Dank voor uw reactie nog 1 vraag is het een doffe of een glanzende vloer ? BVD groetjes Yvonne
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Dragnea Adrian op zaterdag 27 okt 2018 '18
Wereld bedrijf! Goede service en zeer scherpe prijzen. Ik ben heel het land door geweest en ben uiteindelijk bij Luxury Floors geslaagd!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie donkere vloer”
Door Dik Nieuwenhuizen op vrijdag 26 okt 2018 '18
Mooie donkere vloer gekocht voor in de kinderkamer. Uitstekende service, goed meegedacht en vlot tot een heel gaaf resultaat gekomen. Qua prijs hoef je deze winkel ook niet links te laten liggen. Wij kregen een geatis ondervloer en deskundig legadvies op maat. Aanrader voor als je een mooie en kwalitatief goede vloer wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor laminaat”
Door Sabine op woensdag 24 okt 2018 '18
Wij hebben eerste keer daar laminaat gekocht, buiten om dat het hele goede kwaliteit is, zijn we uitstekend geholpen met name door Yuri! Vandaag weer voor de tweede keer laminaat goed voor de beneden verdieping en wederom weer super geholpen! Dank jullie wel. Van een super tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Gees Dukker op woensdag 17 okt 2018 '18
Vandaag is mijn laminaat gelegd door luxurt floors. Ben in Kampen in winkel goed geholpen en heel vriendelijk. Vandaag hele woning gelegd, super netjes en hele vriendelijke mannen hoor. Twee jonge mannen, 2 Mikael's. Schrijf 1 naam vast fout haha, sorry boys. Werken netjes door en overleggen met je. Was super blij met eind resultaat. Top jongens. Top bedrijf.
FOTO VAN GEES DUKKER
Gelegd laminaat
REACTIE VAN ANGELIQUE SCHEEREN
Hele mooie vloer, mag ik vragen hoe deze vloer heet? Mvg. Angelique Scheeren.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over laminaatvloer”
Door Zos op maandag 15 okt 2018 '18
Wat een troep. Vorig jaar oktober vloer gekocht en kon er in augustus alweer uit.
Splinterde bij de randen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Arno op woensdag 3 okt 2018 '18
Was al klant in het oude pand en altijd zeer tevreden geweest. Afgelopen week weer laminaat gekocht en toen alles in de auto gelegd was vertelde men dat ze de bijpassende plinten niet hadden en moest ik kiezen uit universele plinten die het beste in de buurt kwamen. Helaas waren die niet in voorraad en moest ik een paar dagen later en 160 km rijden weer terugkomen. Dat kan natuurlijk de beste overkomen maar men deed daar heel luchtig over en dat viel mij een beetje tegen eerlijk gezegd. Ondanks deze iets mindere ervaring zal ik toch dit bedrijf adviseren want voor de rest zijn ze erg klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Yvonne op maandag 1 okt 2018 '18
Mooie laminaat vloer gekocht. Super service tijdens het uitzoeken en ook tijdens het leggen. Omdat de deurmat niet helemaal goed paste mochten we zonder verdere bijkomende kosten een grotere op komen halen. Super super dus.
FOTO VAN YVONNE
Laminaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door J.M. Verhagen op zondag 30 sep 2018 '18
Topbedrijf! Super kwaliteit en service voor een scherpe prijs! Voor de tweede keer hier een laminaatvloer met ondervloer en plinten gekocht. De eerste vloer, inmiddels 5 jaar geleden, ziet er nog uit als nieuw. Inmiddels heeft de hele familie zijn vloer hier al gekocht en tot noch toe erg tevreden. Kan het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Vaste klant”
Door Vandermaelen Ron op zaterdag 22 sep 2018 '18
Ik heb al twee maal voor een klant laminaat besteld.Ik heb niet eens een hamer nodig om ze in elkaar te klikken.Supermakkelijk te leggen en supersnel.Ik heb nog een klant en ik ga er terug bestellen.Laminaat van 19 euro aan 6 Euro en dan nog eentje die super legt en 10 jaar garantie?Ik ben superblij.Ze leveren aan huis in Belgie .Ik ben vaste klant vanaf nu.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Miranda op woensdag 19 sep 2018 '18
Zaterdag laminaat gekocht. Mooie prijs. Goede service. En snelle levering. Had het maandag middag al in huis.
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde pvc vloer”
Door J. Visser op dinsdag 18 sep 2018 '18
Wij hebben een grote oppervlak pvc vloer gekocht en eerst moest een ingefreesde vloerverwarming worden aangesmeerd en geegaliseerd, dit werd uitstekend gedaan.
Een dag later werd de pvc gelegd door Mustafa en zijn maats, uitstekende resultaten, niets dan lof en dat voor een prijs die 10% lager lag dan andere aanbieders.
Reactie of foto toevoegen
“Denken in oplossingen”
Door Saskia van den Heuvel op zaterdag 1 sep 2018 '18
Vandaag voor de 2e keer bij Luxury Floors geweest en voor de tweede keer wat de ervaring ronduit top te noemen. Een leuk, jong, dynamisch bedrijf dat weet hoe met klanten om te gaan. Ze geven goed advies en nemen tijd en moeite om je te informeren. Zodra mijn bovenverdieping aan de beurt is rijd ik graag weer 50 km om daar zaken te doen. Ze denken in oplossingen, en dat is nog maar spaarzaam te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Parador solid rock Silverstone”
Door Peter Eelhart op vrijdag 24 aug 2018 '18
Ik heb een mooie beton look laminaat vloer gekocht. Parador solid rock Silverstone. Helemaal blij mee. Super service van Luxury gebeld voor het aantal vierkante meters door te geven. Hebben ze de handel klaar gezet incl ondervloer. Ik heb de vloer netjes in geladen en de vloer zelf gelegd. Ik kan iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan alleen maar lof voor deze vaklieden.
Reactie of foto toevoegen
“Voor herhaling vatbaar”
Door Sander op donderdag 23 aug 2018 '18
Laminaat, plinten, Ondervloer, alles hier gekocht. Aankoop ging makkelijk, goede service en advies. Voor herhaling vatbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Bertine van Sandwijk op woensdag 22 aug 2018 '18
Laminaat vloer voor keuken! Super service en na jaren gewoon weer terug! Hele nette showroom!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door van munster op zondag 19 aug 2018 '18
is echt een TOPBEDRIJF we hebben een heel andere kamer gekregen we zijn er erg blij er mee
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Van munster op donderdag 16 aug 2018 '18
We hebben 50 vierkante meter laminaat gekocht met een.ondervloer en plinten en het echt top heb een hele andere kamer gekregen en we zijn er blij mee echt een topbedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Tweede aankoop”
Door Woelderink op woensdag 15 aug 2018 '18
Voor de 2e keer een vloer gekocht, goede kwaliteit en snelle service!
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door willeke op woensdag 15 aug 2018 '18
Laminaat voor mijn nieuwe huis gekocht. Super netjes gelegd door de mannen en was zo gebeurd! Ik ben er erg blij mee. Wel erg jammer van de 5 pakken die over zijn en de erg beperkte ruilmogelijkheden. Zonde van het geld en ze liggen enorm in de weg, zeker toen ik aan het verhuizen ws bleef ik ermee sjouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Patrick van mullekom op vrijdag 20 jul 2018 '18
Kronos oak black. Aangekocht bij luxury Floors. Super tevreden mee super kwaliteit voor een lage prijs en de service is ook nog is geweldig helemaal top
FOTO VAN PATRICK VAN MULLEKOM
Kronos oak black
Reactie of foto toevoegen
“Iedere dag blij mee”
Door Kim van der Linden op woensdag 18 jul 2018 '18
Na aanraden van vrienden en familieleden zijn we een kijkje wezen nemen bij Luxury Floors in Kampen, en daar zijn we nog iedere dag heel blij mee dat we dit hebben gedaan. Ze hebben echt voor ieder wat wils en voor een geweldige prijs. Wij hebben hier echt een prachtige visgraat laminaat vloer gekocht van Douwes Dekker. Ook hebben we hem laten leggen door de heren van Luxury Floors en wat hebben ze dit mooi gedaan, incl. Hoge plinten ook super mooi afgewerkt en ook de inloopkast ligt er super netjes in. Iedere x krijgen we weer complimenten over onze vloer beneden en elke dag weer zijn wij zo blij als we beneden komen. Kan niks anders zeggen dat wij heel blij zijn met onze aankoop en de manier van werken van Luxury Floors en voor iedereen die een mooie nieuwe vloer wil voor een heel stuk minder geld echt hier naartoe te gaan, je zult zeker geen spijt krijgen.
FOTO VAN KIM VAN DER LINDEN
Visgraat laminaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Thom Bolhaar op zaterdag 14 jul 2018 '18
Heb nu twee keer een bestelling bij Luxury Floors geplaatst en alles is gewoon perfect gelopen. Fijn geholpen bij vragen, super snelle en vooral correcte levering. Kortom, een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Wijziging geen probleem”
Door H. Bakmaz op vrijdag 13 jul 2018 '18
Ik heb laminaat gekocht bij dit bedrijf. Achteraf wilden we toch een ander kleur. Dat was totaal geen probleem. Binnen enkele dagen nieuwe laminaat ontvangen. Hele klantvriendelijke verkopers en een vriendelijke bezorger(bedankt frieso). Zeker een aanrader...
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Arthur op vrijdag 6 jul 2018 '18
Heb bij luxury Floors laminaat gekocht, inclusief laten leggen. Absoluuut kwaliteit en vakwerk, we hebben het hele huis laten doen en het lag er in een recordtempo in. Plinten zeer vakkundig gedaan echt vakmannen! Daarnaast ook zeer prettig geholpen door Liridon, bij de klantenservice voor vragen e.d. Kortom een aanrader voor prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Raad het aan”
Door Bas op woensdag 4 jul 2018 '18
Prachtig en zeer goede kwaliteit betonlaminaat gekocht voor een zeer scherpe prijs. Service is super en aardig personeel. De pakken laminaat wat we over hadden konden we terugbrengen, dat terwijl het een actieprijs was. Ik raad het iedereen aan
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Yassine op zaterdag 30 jun 2018 '18
Onlangs bij Luxury Floors de tegellamimaat Savola aangeschaft, deze bevalt uitstekend! Ik wil in het bijzonder Burak even in het zonnetje zetten, die ons goed heeft geadviseerd en geholpen met het maken van de keuze. Topbedrijf wat haar afspraken gewoon nakomt, de volgende vloer zal ik ook weer bij Luxury Floors aanschaffen. Ga zo door jongens!
FOTO VAN YASSINE
Tegellamimaat
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door Timmer op vrijdag 22 jun 2018 '18
Plezierig contact en goede service. Mooie vloer. De aankoop is geleverd en bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs, service en kwaliteit”
Door Gwenda Godfried op donderdag 21 jun 2018 '18
Eind maart hebben wij een mooie whitewash eiken laminaatvloer uitgezocht bij Luxury Floors voor mijn appartement in Gorinchem. Vlak voor de leverdatum heb ik nog het een en ander gewijzigd in de aantallen hoge en plakplinten, dit ging allemaal heel soepel, welke medewerker je ook aan de lijn krijgt, ze zijn allemaal even (klant)vriendelijk en behulpzaam. De vloer werd een dag voor het leggen keurig bezorgd op 3 hoog (zonder lift). Complimenten aan en respect voor Bennie, die 3 pakken tegelijk de trap opsjouwde. Op 14 juni kwamen Mikaïl en Sezer de vloer leggen. Deze jongens denken mee, komen met oplossingen en werken keihard en heel netjes. Ze helpen keurig met opruimen en aanvegen, niets is ze te dol, zelfs het stuk mat dat ik nog even snel ben gaan halen, werd keurig op maat gesneden en neergelegd. Ik ben SUPERblij met mijn prachtige vloer en ga de volgende keer absoluut terug naar Luxury Floors: goede prijs, service en kwaliteit!
FOTO VAN GWENDA GODFRIED
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Niels bewier op zondag 17 jun 2018 '18
Wij hebben onze nieuwbouw woning in zeewolde, door hun laten leggen, zeer vakkundig en netjes gaan ze te werk, de man die vloer kwam leggen ging zelfs bij de buurvrouw advies geven omdat hun er niet uit kwamen, vond ik zeer netjes van deze man. Ook de winkel is netjes op orde en ruime keus aan vloeren, ook het personeel is beleefd en mee denkend. Zodat je altijd de goede keus maakt. Ga zo door!!!
FOTO VAN NIELS BEWIER
Gelegde vloer
REACTIE VAN LOES
Welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Denise Bewier op zaterdag 16 jun 2018 '18
Enorm tevreden! Al eerder vloeren besteld en laten leggen door dit bedrijf. Nu tijdens de bouw van het huis een vloer besteld bouw van het huis liep uit maar het was geen probleem dat de geplande datums verplaatst moesten worden. Vloer netjes optijd geleverd, Bellen van te voren dat ze eraan komen erg fijn! Personeel is erg klantvriendelijk en meedenkend. De vloerleggers werken erg snel en netjes. Laminaat wat te veel was mocht gewoon terug! Mochten we ooit weer in de toekomst een vloer nodig hebben zullen wij deze zeker bij jullie kopen. Nogmaals super bedankt voor alles!
FOTO VAN DENISE BEWIER
Gelegde vloer
REACTIE VAN LOES
Welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door Maria hendrikman op donderdag 14 jun 2018 '18
Nadat we een keuze gemaakt hadden uit de enorme voorraad kregen wij een plank mee om thuis te kijken hoe het stond. Hierna de vervolg aankoop opgehaald in kampen. Verkoper was zeer beleeft en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Allyn op dinsdag 12 jun 2018 '18
Mijn ervaring is supergoed, afgelopen vrijdag is 46 vierkante meter gelegd ik ben heel vriendelijk en goed geholpen. De vloer is prachtig en supermooi gelegd. Het bestelde laminaat is keurig op tijd geleverd en de leggers waren zeer ervaren. Zij hebben snel en heel netjes gewerkt. In het hele huis ligt het laminaat er strak in! Absolute aanrader Super bedankt Top leggers
FOTO VAN ALLYN
Gelegde laminaatvloer
REACTIE VAN ANGELIQUE SCHEEREN
Erg mooi; welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze zeggen”
Door Dolf van der Steeg op maandag 11 jun 2018 '18
Ik ben een trouwe klant van dit bedrijf. Heb net mijn hele huis laten beleggen met laminaat wegens verhuizing. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf en een perfecte service. Wat men zegt doet men ook. Dus in mijn geval eens klant altijd klant. Ook laminaat is van top kwaliteit. Dus ik wil dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door W v Dijk op vrijdag 8 jun 2018 '18
Vloer gekocht voor de bovenverdieping en geen moment spijt van. Weinig tot geen gebreken aan de planken en plinten. Was de 2de keer dat wij hier een vloer vandaan haalden. Goede service en de pakken die over waren konden zonder problemen retour.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Oleg van Schaik op maandag 4 jun 2018 '18
Via LuxuryFloors een compleet appartement voorzien van laminaat voor een prijs welke bijna net te geloven is. Omdat ik over sommige afmetingen twijfelde heb ik eenplattegrond van de woning gestuurd waarna ik een advies van Luxury ontving. Op basis daarvan besteld. Bezorging netjes volgens afspraak met een zeer beleefde chauffeur. Vloer was gemakkelijk te leggen icm de meegeleverde ondervloer. Mijn woning ziet er dankzij LuxuryFloors helemaal luxury uit! Absolute aanrader dus!
FOTO VAN OLEG VAN SCHAIK
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door W.Hoekman op zaterdag 2 jun 2018 '18
Wij hebben een Egger vloer gekocht. Mooie brede planken en een gratis ondervloer. Zelf meegenomen. Prima service en vriendelijk personeel. Het teveel gekochte laminaat konden wij zonder probleem terug brengen. De vloer is echt prachtig!
FOTO VAN W.HOEKMAN
Egger vloer
Reactie of foto toevoegen
“100% aanrader”
Door van der Horst op donderdag 10 mei 2018 '18
In totaal ruim 150m2 laminaat gekocht. Je gaat er toch langs met het idee, eens kijken wat ze hebben. Nette overzichtelijke hal. Door een misrekening van mijn kant kwam ik nog wat te kort, even gebeld en laminaat was nog op voorraad. Al met al, ja, super tevreden. En 100% een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Blij en tevreden”
Door Erik op woensdag 9 mei 2018 '18
We hebben onlangs een vloer laten leggen door Luxury Floors, de Verdon Eik Licht. Een prachtige vloer die bij menigeen het wow-effect veroorzaakt. Erg mooi en lekker brede planken. Ze hebben de vloer in een paar uur tijd superstrak gelegd. Netjes opgeruimd en aangeveegd na het werk, wij zijn blij en tevreden!
FOTO VAN ERIK
Vloer met wow effect
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door CM van den Hoek op woensdag 25 apr 2018 '18
Op 24 april is er bij mij door Sezer het laminaat in de Treubstraat in Meppel gelegd, het ziet er fantastisch uit, zeer strak , echt grandioos. Sezer nogmaals bedankt, echt super. Het laminaat voldoet aan al mij verwachtingen, kleur, strakheid en natuurlijk goedkoop ten opzichte van de Gamma, Kwantum en welke bouwmarkt dan maar ook, ik raad het andere mensen zeker aan om bij Luxury Floors in Kampen hun laminaat te kopen, ze hebben een zeer uitgebreid assortiment, goedkope prijzen, snelle levering, vriendelijke mensen. ik ben zeer tevreden en raad mijn kennissen en familie zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen. De volgende keer zal ik zeker weer terug komen bij Luxury Floors als ik weer laminaat nodig zal hebben. Dank je wel Sezer voor de fantastische service die je verleend hebt. Super, Super Super
FOTO VAN CM VAN DEN HOEK
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Daniel op woensdag 25 apr 2018 '18
Wij hebben aflopen week via Luxury Floors laminaat besteld en laten leggen... Ze hebben super snel en goed werk afgeleverd ... Bedankt!
REACTIE VAN DANIEL MILLER
Een gedeelte van het resultaat...
Reactie of foto toevoegen
“Egger laminaat vloer”
Door Daphne Koolwijk op donderdag 19 apr 2018 '18
Ik heb bij Luxury Floors een Egger laminaat vloer gekocht voor de hele benedenverdieping. Hele mooie vloer en van goede kwaliteit! De service bij Luxury Floors is ook zeer goed. Je mag zo een plank meenemen, en ze hebben mooie bijpassende plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Diannne Hogenhout op donderdag 12 apr 2018 '18
3 weken terug de benedenverdieping opnieuw gelegd in onze woning in Urk. Onze dank voor het meedenken in oplossingen en voor de manier waarop alles is afgehandeld. Alles keurig op afspraak en geleverd zoals afgesproken. Ik korte tijd door omstandigheden een tweede vloer gelegd maar alleen maat lof over de manier waarop wij zijn behandeld. Wij raden jullie bedrijf dan ook ten zeerste aan en hopen nog lang te kunnen genieten van onze vloer
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloeren”
Door Esmeralda Hopman op dinsdag 10 apr 2018 '18
Wij hebben 2 soorten laminaat vloeren gekocht voor de eerste etage en op zolder. Mooie lichte vloeren. Goed te leggen. Goede service en vriendelijk personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Weten wat service inhoud”
Door karim op maandag 9 apr 2018 '18
ten eerste wil ik zeggen dat luxery floors weet wat service inhoud,ik heb laminaat besteld voor het hele huis ,niets is te veel sterker nog ze helpen meedenken .verzending was super snel ,jongeman aan de telefoon zeer behulpzaam ,dan de mannen die het laminaat hebben gelegd die zijn hun gewicht in goud waard ,super snel en netjes ,na afloop alles netjes nagelopen en de rommel opgeruimd ,super jongens ,ik heb niets anders dan lof over dit bedrijf ,Luxery floors raad ik dus ook aan iedereen aan ,ga zo door .MIJN dank is groot.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ronald & Renate van der Heiden op zaterdag 7 apr 2018 '18
Wij hebben sinds gisteren een nieuwe laminaatvloer op zolder. Super spannend, want we hadden de vloer via de site besteld zonder live te bezichtigen in Kampen. De dag voordat de vloer gelegd werd, werden we gebeld, om te bevestigen hoe laat de vloer geleverd zou worden. Zoals afgesproken kwam de medewerker optijd en werd de vloer super netjes gelegd. Wij zijn echt ontzettend tevreden en wij gaan mogelijk binnenkort kontact opnemen, om de 2e etage ook te laten leggen met laminaat ( licht grijs) van Luxury Floors. Wij gaan zeker andere mensen in onze omgeving jullie bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN RONALD & RENATE VAN DER HEIDEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Pim Nijhof op vrijdag 6 apr 2018 '18
Wij hebben 100 (vierkante)meter laminaat gekocht, zeer vakkundig geholpen door het personeel. Er werd echt met de klant meegedacht. (wat voor vloer, isolatie, en gebruik) Tot op heden ook nergens het laminaat goedkoper kunnen vinden. Ik zal het dan ook aanbevelen bij mijn vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Nienke Veenstra op woensdag 28 mrt 2018 '18
Voor zowel ons vorige huis als voor onze nieuwe woning hebben wij laminaat uitgezocht voor de eerste en tweede etage. Beide keren hebben we het laminaat ook laten leggen. Het resultaat: een prachtige laminaatvloer van goede kwaliteit! Wij kunnen komend weekend onze woning eindelijk betreden en genieten van onze prachtige, luxury vloer! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi laminaat”
Door jb kogel op donderdag 22 mrt 2018 '18
We hebben laminaat voor de zolderverdieping gekocht,mooi laminaat en een erg vriendelijke verkoper heeft ons goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Sylvia Baars op zaterdag 17 mrt 2018 '18
Ik heb laminaat gekocht voor mijn hele huis. Goede kwaliteit. Goede service. Vriendelijkheid is ook goed aanwezig. En als toetje een overheerlijke broodje meegekregen voor de terugreis naar Arnhem.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Tanja Tukker op woensdag 7 mrt 2018 '18
100 m2 laminaat gekocht voor 3 verdiepingen. Wat een mooie kwaliteit en heel goed en gemakkelijk te leggen, ook voor de leken zoals wij zijn. En superprijs, incl ondervloer. Top! En heel vriendelijk geholpen in Kampen . We komen zeker weer voor de resterende 24 m2
FOTO VAN TANJA TUKKER
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Dick en Jennie Drost op vrijdag 2 mrt 2018 '18
Zeer ruime keuze. Goede hulp en uitleg gehad. De verkopers weten waar ze het over hebben. We zijn zeer tevreden over onze keus om de aankoop bij Luxury Floors te doen. Zullen het zeker binnen onze kring verder vertellen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima laminaat en pvc”
Door SPM op woensdag 28 feb 2018 '18
Prima laminaat en pvc voor een prima prijs. We zijn erg netjes geholpen en hebben uiteindelijk alle vloeren voor onze nieuwe woning gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Anita Kleuver-Opperman op dinsdag 27 feb 2018 '18
Wij hebben bij Luxury Floors een mooie laminaatvloer uitgezocht, en zijn zeer vriendelijk en goed geholpen. Er werd echt de tijd voor je genomen.Hij is gelegd door Mikael en Sezer, hele vriendelijke jongens, ze hebben echt vakwerk afgeleverd.
Wij zijn zeer tevreden over alles en raden iedereen aan om hier een vloer te kopen.

Eerdere ervaring van 24 januari 2018: Heel goed én vriendelijk geholpen. Er wordt echt de tijd genomen voor de klant. Goed geslaagd voor een mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak = afspraak”
Door Arjen Keyser op dinsdag 20 feb 2018 '18
We zijn uitermate deskundig geholpen op fijne manier rustig rondkijken in het begin en met advies wanneer er behoeft aan is. Gelijk een afspraak ingepland voor het egaliseren en het leggen van visgraat pvc laminaat. Per SMS werd ik op de hoogte gehouden van afspraak en aankomst. Ik kan niet anders vermelden dat de vloer met veel toewijding en vakmanschap gelegd is en deze eigen alle verwachtingen overtreft. Geen hoekje is te moeilijk of er is goede oplossing met als resultaat een beneden etage met een mooi doorlopende visgraat. De band rond om de vloer is veelal een uitdaging maar niet voor deze vakmensen, het kost tijd maar je kunt zien dat ze het leuk vinden om er iets moois van te maken en ze er zelf tevreden over willen zijn. Het beste materiaal verdiend ook deze aandacht en ik verheug me er op om hier nog lang van te genieten. Ik kan iedereen aanraden om leggen van de vloer door Luxury Floors te laten doen, afspraak=afspraak met toewijding en en perfect eindresultaat
FOTO VAN ARJEN KEYSER
Doorlopende visgraat vloer
REACTIE VAN ERNA
Hoi Arjen, wat een prachtige vloer! Kun je aangeven welke vloer dit is? Alvast bedankt!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Luxury Floors
aKampen , Haatlanderdijk 6-D, 8263 AR Kampen, tel 038 - 337 40 25
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.