Feedback
9,4

Luxury Floors

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.luxuryfloors.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Luxury Floors
Luxury Floors is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen met meer dan 300 soorten laminaat direct uit voorraad leverbaar.

Door onze zeer grote netwerk in Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk kunnen wij altijd ons laminaat zeer goedkoop inkopen, wij doen rechtstreeks zaken met laminaatfabrikanten uit de desbetreffende landen.

Luxury Floors levert kwaliteitslaminaatvloeren tegen de goedkoopste prijzen. Luxury Floors durft te stellen dat ze de allergoedkoopste laminaat leverancier is van Nederland. Luxury Floors levert laminaatvloeren aan een ieder die op zoek is naar een mooie, goede laminaatvloer van een kwaliteitsmerk tegen zeer schappelijke prijzen. De kwaliteit/prijs verhouding is bij Luxury Floors optimaal.

Naast goede prijzen wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan uitleg van de producten door ons. Alle bij-producten zoals plinten, ondervloeren, systeemplinten, opstaande plinten, dampfolie, alufoam, softboard, groene plaatjes, hoekstukjes, plakplinten, vlakplinten, profielen, etc. kunnen wij leveren. Diverse soorten ondervloeren zijn uit voorraad leverbaar. Plinten zijn normaal gesproken binnen ongeveer 24 uur leverbaar.

In onze showroom in Kampen met 100.000m2 hebben wij ongeveer 300 decoren/kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook hebben we 200 voorbeeldborden collectie laminaat die binnen 24 uur leverbaar zijn. Wij proberen voor iedereen een geschikte laminaatvloer in huis te hebben. Onze prijzen zijn allemaal meeneemprijzen. Wilt u het bezorgd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk de kosten die hiermee gemoeid zijn kunt u bij ons opvragen.


Ervaringen
Er zijn 209 ervaringen over Luxury Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren183 ervaringen
4 sterren16 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster4 ervaringen
“100% aanrader”
Door van der Horst op donderdag 10 mei 2018 '18
In totaal ruim 150m2 laminaat gekocht. Je gaat er toch langs met het idee, eens kijken wat ze hebben. Nette overzichtelijke hal. Door een misrekening van mijn kant kwam ik nog wat te kort, even gebeld en laminaat was nog op voorraad. Al met al, ja, super tevreden. En 100% een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Herman Fabriek op maandag 21 aug 2017 '17
Laminaatvloer besteld bij luxory Floors. Via internet en telefonisch top geholpen! Mee denken met soort ondervloer, belletje vooraf met tijd wanneer ze de vloer komen brengen en teveel bestelde pakketten zonder problemen kunnen retourneren. De vloer zelf ligt er inmiddels in en het materiaal werkt super goed! Volgende keer hier zeker weer een nieuwe vloer bestellen!!
FOTO VAN HERMAN FABRIEK
Laminaatvloer
REACTIE VAN ROSA
Hoi Hoi, Ik vroeg mij af welke vloer dit was. Ik ben opzoek naar een lichte kleur vloer en deze vind ik mooi haha :)
REACTIE VAN TONNIE BODEWES
welk merk laminaat is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze”
Door Marion Dorgelo op dinsdag 11 apr 2017 '17
Bij het uitzoeken van het laminaat (ontzettend veel keus) zijn we professioneel geholpen. De medewerker had duidelijk verstand van zaken. Het bestelde laminaat is keurig op tijd geleverd en de leggers waren zeer ervaren. Zij hebben snel en heel netjes gewerkt. In het hele huis ligt het laminaat er strak in! Absolute aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Harry F. op dinsdag 28 nov 2017 '17
Prettig bedrijf met goede service. Afspraken worden prima nagekomen. Ik beveel dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen
“Veel bedrijven mogen hier een voorbeeld aan nemen!”
Door Roy uit Hengelo op dinsdag 6 jan 2015 '15
Ik heb samen met mijn vriendin een appartment gehuurd. We waren opzoek naar een betaalbare vloer. We zijn uitgekomen bij luxury floors. Ze hebben een breed assortiment met betaalbare prijzen! De service is uitstekend en ze hebben vele vloeren direct uit voorraad! De eigenaar heeft uitstekende service verleend!! Ik raad dit bedrijf ook echt aan!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Sandra T op dinsdag 30 dec 2014 '14
Wij zijn hier prima geholpen, deskundige verkopers en goede service. Wij hebben goed advies gekregen en er werd met os meegedacht. Ondanks dat het druk was had het personeel alle tijd. Er lagen zelfs lekkere broodjes klaar. De vloer is ook zeer deskundig gelegd. En dit alles voor een heel goede prijs. Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Ron Wolff op dinsdag 31 okt 2017 '17
Prima bedrijf met leuke vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen en het leggen van de laminaatvloer en plinten plaatsen gebeurt vakkundig. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dick en Ankie Hilberink op vrijdag 16 dec 2016 '16
Wij zijn super tevreden! Zeer veel keus vloeren en lekker overzichtelijk opgesteld. Wij zijn vlot en vakkundig geholpen door de vriendelijke medewerker. Snelle bezorging van onze prachtige laminaatvloer. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima laminaat en pvc”
Door SPM op woensdag 28 feb 2018 '18
Prima laminaat en pvc voor een prima prijs. We zijn erg netjes geholpen en hebben uiteindelijk alle vloeren voor onze nieuwe woning gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Ina op donderdag 29 dec 2016 '16
Ik kocht de winter crack xxl van berry floors. Prima product, goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf en heb de naam doorgekregen van mijn zoon die daar ook zijn vloer had gekocht en heel tevreden was.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Dennis op zaterdag 11 feb 2017 '17
We hebben voor ons huis een vloer aangeschaft bij Luxeryfloors. Bij aankomst zijn we hartelijk ontvangen en goed geadviseerd over de desbetreffende vloer. Fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Bij onze volgende woning weten wij waar we moeten zijn voor onze vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Snel”
Door Soetaert Peter op zaterdag 30 dec 2017 '17
De gekochte parket was zoals opgegeven en zeer goeie kwaliteit voor de prijs
snelle levering en komen hun beloftes na zeer goeie uitleg en direct antwoordt op de mails
Reactie of foto toevoegen
“Kliklaminaat”
Door Knol op zaterdag 13 apr 2019 '19
Kliklaminaat, 3 kleuren. Mooi en makkelijk te leggen. Goede service, klant vriendelijk, meedenken.
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde pvc vloer”
Door J. Visser op dinsdag 18 sep 2018 '18
Wij hebben een grote oppervlak pvc vloer gekocht en eerst moest een ingefreesde vloerverwarming worden aangesmeerd en geegaliseerd, dit werd uitstekend gedaan.
Een dag later werd de pvc gelegd door Mustafa en zijn maats, uitstekende resultaten, niets dan lof en dat voor een prijs die 10% lager lag dan andere aanbieders.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Daniel op woensdag 25 apr 2018 '18
Wij hebben aflopen week via Luxury Floors laminaat besteld en laten leggen... Ze hebben super snel en goed werk afgeleverd ... Bedankt!
REACTIE VAN DANIEL MILLER
Een gedeelte van het resultaat...
Reactie of foto toevoegen
“Prettig gegaan”
Door Maria hendrikman op donderdag 14 jun 2018 '18
Nadat we een keuze gemaakt hadden uit de enorme voorraad kregen wij een plank mee om thuis te kijken hoe het stond. Hierna de vervolg aankoop opgehaald in kampen. Verkoper was zeer beleeft en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer”
Door Marcel van Uem op donderdag 11 apr 2019 '19
Na veel zoeken op Internet naar een goede maar betaalbare laminaatvloer kwamen mijn vrouw en ik bij Luxury Floors terecht en onze keus was gevallen op de Kronotex Himalaya leisteen.En dat het een goede keuze was bleek wel toen de vloer arriveerde.Werd geleverd door een aardige vrachtwagenchauffeur die de pallet netjes voor onze deur neerzette.Natuurlijk boden wij hem koffie met wat lekkers aan.Maar in het echt is de vloer mooier dan op de foto.En nu het erin ligt lijkt ons huis geweldig.Wij hebben het liggen in de woonkamer,eetkamer,keuken,gang en binnenkort ook in de berging.Zo krijg je een mooi geheel.Wij hadden het laten leggen en daardoor is het prachtig geworden. En wat een goede service Luxury Floors. Snelle levering en prima afhandeling. En wat heel prettig was de aangename prijs.Zo hielden wij nog een bedrag over voor nieuwe meubels. En de mannen die de vloer legden vonden deze vloer van een uitstekende kwaliteit. Ook hadden ze veel vloeren gezien maar nog nooit deze.Ze vonden het prachtig. Ik raad Luxury Floors ook iedereen aan. Mijn vrouw en ik zijn erg blij met de vloer.
FOTO VAN MARCEL VAN UEM
Kronotex Himalaya leisteen
+ Toon extra foto van Marcel van Uem
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Arnold Rab op donderdag 5 nov 2015 '15
Even zeggen dat wij heel erg blij ben met de vloer! Uitstekende service, levering, kwaliteit en natuurlijk prijs! Wij hebben op het laatste moment toch een andere vloer gezien dan dat wij besteld hadden en het was geen probleem om van keus te veranderen. Wij raden dit bedrijf aan iedereen die op zoek is voor een mooie vloer voor een aantrekkelijke prijs! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden jammer van wijze van levering”
Door Tina op vrijdag 28 dec 2018 '18
Wij hebben een mooie vloer uitgezocht op 2e kerstdag en daar ook erg tevreden mee. Netjes laten bezorgen. Er was ons alleen niet verteld dat de vloer voor de deur (op straat dus neergezet zou worden). Dit vind ik super vervelend en ik heb meteen de chauffeur gebeld aangezien de beste man niet eens heeft gewacht tot de deur open was gedaan. Hij heeft de vloer zo achtergelaten. Ik moest van boven komen dus toen ik de deur open deed was hij al gevlogen. Ik had zijn 06 nummer en heb meteen gebeld maar hij zei dat is niet mijn werk. Meteen naar de zaak gebeld waar ze vertelde dat dat normaal is alleen dat waren ze vergeten te vertellen. Best zwaar om alles de drempel over te tillen en lijkt mij een kleine moeite om dit netter af te handelen. Ik had er extra voor willen betalen maar dit zo afleveren vind ik slordig.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Nick op woensdag 27 nov 2019 '19
Wij hebben voor 100m2 laminaat gekocht voor de goedkoopste prijs die wij van dat type konden vinden. In de winkel werden wij uitstekend geholpen en tegemoetgekomen met een snellere legdatum voor een prijs zo laag dat wij die nog nergens uberhaupt in de buurt van die prijs hebben gevonden. Het leggen van een ingewikkelde 100m2 ( een aantal ronde muren) was op een zondag in 3,5 uur prachtig gelegd, chapeau voor de leggers. Niks anders dan lof voor dit bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J Both op dinsdag 21 nov 2017 '17
Een poosje geleden hebben wij een laminaatvloer gekocht bij Luxury Floors. We werden prettig benaderd door een van de verkopers. Zonder doorzichtige verkooptechnieken bijzonder goed aan een vloer geholpen. Het personeel is heel beleefd! Prijs-kwaliteitverhouding kan volgens mij niet beter. Eerder kregen we voor andere doeleinden al zomaar 2 stroken pvc mee. Al met al zeer positief over dit bedrijf. Wij komen zeker terug als we weer een vloer nodig hebben! Aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig werk”
Door A.H.borgonje op vrijdag 28 dec 2018 '18
Vandaag gelegd laminaattegels, infinite smook, Dit is door hun zeer beschaafde vakmensen gelegd op een waarlijk perfecte wijze. Ik sta bekend als zeer kritisch maar deze mensen klaarden deze klus met buitengewone klasse, Ik kan Luxury Floors iedereen aanbevelen. Echt TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Andre Snippe op zondag 30 apr 2017 '17
Omdat we na 6 jaar wonen op de gehele benedenverdieping toch eens wat anders wilden dan de gegoten grindvloer, besloten we te gaan kijken voor een laminaatvloer. Op de 1e en 2e verdieping ligt al overal laminaat, dus dit was voor ons een logische oplossing. Na te hebben gezocht naar een aantal winkels in de omgeving van Dronten, kwamen we in Kampen terecht bij Luxury Floors; wat een enorme keus in kleuren, dessins, kwaliteit en prijs. De prijs per m2 hadden we al in gedachte en het soort laminaat, kleur en uitvoering ook. Na eerst alles te hebben bekeken, bleven er uiteindelijk 3 over. Hiervan hebben we een aantal planken bij elkaar gelegd omnte vergelijken en na ongeveer een uur dw uiteindelijk keuze gemaakt. De vloer was gelukkig op voorraad, maar net wat te veel om achterin de stationcar mee te nemen; zaterdag weer even terug met een extra auto. In overleg met een verkoper nog gesproken over verschil in ondervloer, maar in ons geval was de gratis standaard ondervloer voldoende. Bij het naar huis gaan nog een plank als monster mee genomen, om thuis te kunnen beoordelen, zodat we zeker wisten dat we de juiste keus hadden gemaakt. Zaterdagochtend op tijd weer in Kampen om alles op te halen in 2 auto's, waarbij we keurig zijn geholpen met inladen en einde van de ochtend konden we beginnen met leggen. Het gekozen laminaat van Jangal was erg makkelijk en snel te leggen. Het meeste werk zit in het verplaatsen van de meubels en zagen van lastig hoekjes ed. Na 2 dagen leggen hadden we 3 pakken over, waarvan we er 2 terug hebben gebracht; altijd fijn om een pak als reserve te hebben. Wij zijn erg tevreden en komen zeker nog terug, voor een nieuwe vloer in de inloopkast. Veel keus, goed geholpen, nette priizen.
Reactie of foto toevoegen
“Komen de afspraken na”
Door Martien Franken op dinsdag 16 mei 2017 '17
mijn ervaring als ondernemer, tenminste n bedrijf wat hun afspraken nakomt, duidelijke mails! en schitterend laminaat. ook vakkundig gelegd , de laminaatlegger was zeer kundig en vooral beleefd en vriendelijk, dat zie ik graag, dan ook n goede beloning voor zn vakwerk gegeven, we zijn dik tevreden over Luxury Floors
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Jos van Kooten op dinsdag 28 feb 2017 '17
Onlangs een mooie vloer gekocht erg goede en eerlijk advies aangaande de aanschaf, enige tijd later extra pakken opgehaald ook toen weer vol interesse aangaande de al eerder gekochte vloer etc ook nog een mooie borstel gekregen ook onze kinderen hebben allemaal daar hun laminaat gekocht,mannen echte top service daar kan menig bedrijf nog van leren
FOTO VAN JOS VAN KOOTEN
Mooie vloer
REACTIE VAN FAIZA
Mag ik weten welke vloer dit is? Hij is nl prachtig!!!
REACTIE VAN JOS VAN KOOTEN
Faiza u mag mij bereiken op jossieta@gmail.com
REACTIE VAN M.PEELEN
Wat een prachtige vloer, mag ik weten welke vloer dit is?
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door J.M. Verhagen op zondag 30 sep 2018 '18
Topbedrijf! Super kwaliteit en service voor een scherpe prijs! Voor de tweede keer hier een laminaatvloer met ondervloer en plinten gekocht. De eerste vloer, inmiddels 5 jaar geleden, ziet er nog uit als nieuw. Inmiddels heeft de hele familie zijn vloer hier al gekocht en tot noch toe erg tevreden. Kan het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Dick en Jennie Drost op vrijdag 2 mrt 2018 '18
Zeer ruime keuze. Goede hulp en uitleg gehad. De verkopers weten waar ze het over hebben. We zijn zeer tevreden over onze keus om de aankoop bij Luxury Floors te doen. Zullen het zeker binnen onze kring verder vertellen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Cecile op donderdag 28 mei 2015 '15
Prachtige vloer!!! Goede en prettige contacten, communicatie is erg goed. Ze bellen om te overleggen over levering, maar ook bellen de leggers als ze er bijna zijn. Heel plezierig vond ik dat. Snel en strak gelegd, ze adviseren goed. Als ik ooit nog een vloer nodig heb, zoek ik niet verder! Bedankt Luxery Floors, jullie hebben me heel gelukkig gemaakt!!
FOTO VAN CECILE
REACTIE VAN MIRJAM WALTZ
Zeker mooie vloer! Welke plank is dit? groetjes, Mirjam
REACTIE VAN CECILE
Hoi Mirjam, het is de Blue Ridge. Nog steeds super blij mee! Groetjes Cecile
REACTIE VAN SAN
Hoi, erg mooie vloer! Wat is de exacte kleur en Heb je misschien nog meer foto's? en bevalt deze nog steeds? wij zijn ook op zoek naar een nieuwe vloer. Hoor het graag. Gr San
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer aankoop”
Door Nelly Demmer op maandag 12 feb 2018 '18
Prachtige vloer uitgekozen, voor de tweede keer bij Luxury Floors. Heel veel keuze. Klantvriendelijk, op tijd bezorgd. Vakkundig gelegd door Michaël en helaas de naam van zijn collega vergeten. Ik ben zeer tevreden.

Eerdere ervaring van 13 november 2016: Heel goed geholpen met uitleg en zelfs een stukje voor laten doen met hoe te leggen van de vloer. Vriendelijk en ook behulpzaam. Dus zijn wij tevreden met onze nieuwe vloer. Ziet er prachtig uit. Als het zo zou zijn dat wij ook voor andere delen van onze woning aan een nieuwe vloer toe zijn dan weten wij Luxury Floors te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Slaapkamer laminaat”
Door koen VP op zaterdag 14 mrt 2015 '15
Laminaat voor slaapkamers gekocht. Calgary Oak met gratis ondervloer erbij. Goed verder geholpen in de winkel. Veel keuze in verschillende prijsklassen. Ritje vanuit België waard. Moesten we nog eens laminaat nodig hebben, dan komen we zeker terug. Voor zo'n ruime keuze en aan zulke goede prijzen, is luxury floors zeker een aanrader!
REACTIE VAN SOFIE
Hey Koen, wij komen ook uit België en zijn aan het overwegen om toch maar eens tot in Kampen te rijden, wegens weinig aanbod in België met lage prijsklasse. Hoe hebben jullie laten leveren? Want een levering in Nederland is gratis, maar tot in België?? Of hebben jullie meteen iets uit voorraad meegekregen? Groetjes, Sofie
REACTIE VAN KOEN
Hi Sofie, Wij hebben laten leveren in Turnhout, vlak bij de NL grens. Dit was ook nog gratis. Ze verkopen enkel uit stock, dus als je een remork of camionette meeneemt, kan je ook direct alles opladen. Qua prijs waren ze goed, owv de gratis ondervloer, plakplintjes, poetsproduct, etc...
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jamila op vrijdag 26 jan 2018 '18
We werden snel en geholpen door allr medewerkers. Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Derde vloer”
Door Jeffrey op maandag 11 jul 2016 '16
Super mooi en sterk laminaat gekocht; vriendelijke mensen. en veel korting gehad! zeker de moeite waard om daar de showroom te gaan bekijken! Dit is de 3de vloer al die ik daar gekocht heb. En er zal zeker nog wel een x terug komen voor weer een x een andere vloer want je komt er altijd uit. En de keuze is reuze. Thnx voor jullie gastvrijheid en hulp Mvg jeffrey en saskia.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Frans Huigen, Utrecht op dinsdag 16 dec 2014 '14
Vorige week heb ik bij Luxuryfloors een laminaatvloer met walnootmotief besteld. Vrijdag is dat geleverd en zaterdag heb ik dat gelegd. Alles is perfect gegaan, ik vond de service - van offerte tot levering - uitstekend. Ik werd vriendelijk en adequaat te woord gestaan; het laminaat en ondervloer zijn van uitstekende kwaliteit. Zie hieronder bijgevoegd foto's van de ruimte waar het om gaat - ik ben zeer tevreden.
FOTO VAN FRANS HUIGEN, UTRECHT
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Rik op vrijdag 26 jan 2018 '18
Goede service. Aardige behulpzame mensen. Goede prijzen. Aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat aankoop”
Door Anneke Albers op vrijdag 7 jun 2019 '19
Een mooie laminaat vloer gekocht, zeer goed en super vriendelijk geholpen, het resultaat is super, we zijn er erg blij mee, heren en dame van luxury floors. Onze complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Egger laminaat vloer”
Door Daphne Koolwijk op donderdag 19 apr 2018 '18
Ik heb bij Luxury Floors een Egger laminaat vloer gekocht voor de hele benedenverdieping. Hele mooie vloer en van goede kwaliteit! De service bij Luxury Floors is ook zeer goed. Je mag zo een plank meenemen, en ze hebben mooie bijpassende plinten.
Reactie of foto toevoegen
“3 vloeren”
Door Hendrik Koppe op zondag 11 nov 2018 '18
Wij hebben inmiddels binnen ons gezin 3 vloeren gekocht en zijn niet alleen heel tevreden over de de kwaliteit/prijs verhouding van de vloer, maar ook het leggen. De snelheid en efficiëntie van werken is echt super en de service is geweldig. Het is even rijden, maar zeer de moeite waard, omdat de collectie waaruit je kunt kiezen heel groot en het adviseren navenant. Voor ons staat Luxury Floors op nummer 1.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede aankoop”
Door Woelderink op woensdag 15 aug 2018 '18
Voor de 2e keer een vloer gekocht, goede kwaliteit en snelle service!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Frank Schokkenbroek op vrijdag 26 jan 2018 '18
Een goede deal en fantastisch gelegd. We hebben voor ons nieuwe huis prachtig laminaat uitgezocht, waarvoor Youri ons een heel scherpe deal heeft gegeven. Hoe mooi de vloer er in de winkel ook uitziet, het moet er ook nog strak in. Dat was in goede handen bij Michel en zijn team. Dikke duim omhoog mannen. We hebben inmiddels dan ook al twee vrienden naar jullie doorverwezen. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Oleg van Schaik op maandag 4 jun 2018 '18
Via LuxuryFloors een compleet appartement voorzien van laminaat voor een prijs welke bijna net te geloven is. Omdat ik over sommige afmetingen twijfelde heb ik eenplattegrond van de woning gestuurd waarna ik een advies van Luxury ontving. Op basis daarvan besteld. Bezorging netjes volgens afspraak met een zeer beleefde chauffeur. Vloer was gemakkelijk te leggen icm de meegeleverde ondervloer. Mijn woning ziet er dankzij LuxuryFloors helemaal luxury uit! Absolute aanrader dus!
FOTO VAN OLEG VAN SCHAIK
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zéér tevreden”
Door Kate op woensdag 14 nov 2018 '18
Ik ben een nogal 'kritische kiezer' en zo'n 10x bij Luxury Floors geweest om de perfecte plank te kiezen. Elke keer kreeg ik zonder problemen en zonder borg o.i.d. wat proefplanken mee. De perfecte vloer was voor mij de Balterio Impressio gouden grenen. Toen deze gelegd werd, bleek er een productiefout in te zitten. De kosten voor de verdieping die met ander lalminaat gelegd was, heb ik nog niet hoeven betalen. Binnen twee weken werd de nieuwe vloer geleverd en gelegd. Prima resultaat! (Al raad ik de voer op zich niet aan: de verbindingen zijn erg fragiel, maar daar kan Luxury Floors niets aan doen.) Er was een plint te weinig geleverd, dus die heb ik zelf bijgelegd. (De plint van Ikea is exact de goede kleur, dus ik hoefde niet opnieuw naar Kampen :-)). Boel werd na leggen netjes aangeveegd en restmateriaal buiten gelegd. Al met al zéér tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak = afspraak”
Door Arjen Keyser op dinsdag 20 feb 2018 '18
We zijn uitermate deskundig geholpen op fijne manier rustig rondkijken in het begin en met advies wanneer er behoeft aan is. Gelijk een afspraak ingepland voor het egaliseren en het leggen van visgraat pvc laminaat. Per SMS werd ik op de hoogte gehouden van afspraak en aankomst. Ik kan niet anders vermelden dat de vloer met veel toewijding en vakmanschap gelegd is en deze eigen alle verwachtingen overtreft. Geen hoekje is te moeilijk of er is goede oplossing met als resultaat een beneden etage met een mooi doorlopende visgraat. De band rond om de vloer is veelal een uitdaging maar niet voor deze vakmensen, het kost tijd maar je kunt zien dat ze het leuk vinden om er iets moois van te maken en ze er zelf tevreden over willen zijn. Het beste materiaal verdiend ook deze aandacht en ik verheug me er op om hier nog lang van te genieten. Ik kan iedereen aanraden om leggen van de vloer door Luxury Floors te laten doen, afspraak=afspraak met toewijding en en perfect eindresultaat
FOTO VAN ARJEN KEYSER
Doorlopende visgraat vloer
REACTIE VAN ERNA
Hoi Arjen, wat een prachtige vloer! Kun je aangeven welke vloer dit is? Alvast bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door George en Marian op zaterdag 2 feb 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors een pvc vloer van het merk MFlor gekocht. Het begon eigenlijk al toen we hen in Kampen bezochten zo'n jaar geleden, De prijs die werd geoffreerd was direct goed. We hadden ons vooraf goed voorbereid en wisten dat het nergens goedkoper zou zijn. Goedkoop is vaak duurkoop. In dit geval hoefden we ons niet druk te maken. Althans zo leek het, want de ervaringen van andere kopers waren goed. Er werd ruim van te voren een datum geprikt om de spullen te leveren, de vloer te egaliseren en vervolgens in 1 dag aan te brengen. Het resultaat vinden we geweldig. Alles dat men zegt wordt ook gedaan. Tijdens het leggen van de vloer waren er strips te weinig. Geen probleem, ze laten gewoon iemand uit Kampen aanrukken om toch nog op tijd klaar te zijn. Top hoor, een vloer van meer dan 100 m2 in 1 dag gereed maken en dan ook nog eens in perfecte staat afleveren. We zijn heel blij met Luxury Floors!
FOTO VAN GEORGE EN MARIAN
PVC vloer
+ Toon extra foto van George en Marian
+ Toon extra foto van George en Marian
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop pvc vloer”
Door Zuijdam op vrijdag 1 mrt 2019 '19
120 meter pvc vloer voor appartement met moeilijke overgangen. Personeel is vakkundig, hardwerkend! Bovendien binnen 2 minuten aan de slag! Houd terdege rekening met wensen van de klant!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over laminaatvloer”
Door Zos op maandag 15 okt 2018 '18
Wat een troep. Vorig jaar oktober vloer gekocht en kon er in augustus alweer uit.
Splinterde bij de randen.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Pieter op donderdag 10 okt 2019 '19
Gisteren schitterende vloer in onze nieuwe woning gelegd door Mehmet en zijn collega's. 155 m2 in 1 dag! En alles schoon opgeleverd bij vertrek. Ziet er super strak uit. Echte vakmensen. We zijn erg tevreden over aankoop, prijs, kwaliteit en leggen. Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door Rik K op donderdag 9 okt 2014 '14
Wat een keus en prima geholpen en dat op een drukke zaterdagmorgen. Een heel mooie vloer uit gezocht. En de prijs viel erg mee en mensen wat een enorme keus zoek maar uit echt voor elke smaak is er wel een vloer te vinden. Bij verschillende zaken geweest maar nergens zoveel keus. En wat een prijzen voor een vloer van zo'n kwaliteit. ga dat maar eens ergens anders proberen! Wij mijn vrouw en ik zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie donkere vloer”
Door Dik Nieuwenhuizen op vrijdag 26 okt 2018 '18
Mooie donkere vloer gekocht voor in de kinderkamer. Uitstekende service, goed meegedacht en vlot tot een heel gaaf resultaat gekomen. Qua prijs hoef je deze winkel ook niet links te laten liggen. Wij kregen een geatis ondervloer en deskundig legadvies op maat. Aanrader voor als je een mooie en kwalitatief goede vloer wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Paans op maandag 13 mei 2019 '19
We hebben voor 3 slaapkamers, overloop en zolder laminaat gekocht. Helaas hadden we zelf te weinig besteld, maar geen probleem ze kwamen gewoon terug om de rest ook te leggen zonder extra kosten. Supersnel en helemaal top gelegd. Vriendelijke mensen. Zeer tevreden! Heel erg aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Fam. Van Eck op zondag 21 apr 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors in Kampen een pvc vloer gekocht. Eerder al een laminaatvloer gekocht voor de bovenverdieping. Beiden vloeren zijn gelegd door hen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en over de communicatie! Dit bedrijf is zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop laminaatvloer”
Door Don van Sloten op vrijdag 14 jun 2019 '19
Laminaatvloer gekocht inclusief ondervloer voor vloerwarming en leggen. Zeer tevreden over de aankoop en het resultaat. Ik heb "The Dreamteam" thuis gehad en werd een dag van te voren netjes gebeld door Mik hoelaat ze konden beginnen met leggen. Vervolgens hebben de 2 mannen de volgende dag de vloer er snel en superstrak in gelegd. Ik kan niet zeggen dan dat Luxery Floors de zaken goed voor elkaar heeft en raad ze dan ook bij vrienden en kennissen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi laminaat”
Door jb kogel op donderdag 22 mrt 2018 '18
We hebben laminaat voor de zolderverdieping gekocht,mooi laminaat en een erg vriendelijke verkoper heeft ons goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door willeke op woensdag 15 aug 2018 '18
Laminaat voor mijn nieuwe huis gekocht. Super netjes gelegd door de mannen en was zo gebeurd! Ik ben er erg blij mee. Wel erg jammer van de 5 pakken die over zijn en de erg beperkte ruilmogelijkheden. Zonde van het geld en ze liggen enorm in de weg, zeker toen ik aan het verhuizen ws bleef ik ermee sjouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Leon Adema op donderdag 30 nov 2017 '17
Ik heb hier met veel plezier een prachtige en spotgoedkope Laminaatvloer gekocht. Vervolgens hebben mijn ouders op mijn aanraden een PVC-vloer gekocht die door Luxury Floors zelf bezorgd en gelegd is, ook zij zijn uitermate tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Eiken laminaat xl”
Door Roelie Marinus op zondag 16 jun 2019 '19
Standaard voorraad eiken laminaat xl in februari gekocht, in juni gelegd. Vriendelijke medewerkers ook als je kritisch bent. Goed geholpen. Vloer netjes gelegd en afwijkingen in overleg opgelost. (niet rechte stukjes, trap etc.). Aflevering zou beter kunnen. Eerste drempel kan ook drempel tuin zijn en dan staat Laminaat in de regen. Misschien optie creeren om tot begane grond in huis te leveren. (evt. Tegen meerprijs)
Reactie of foto toevoegen
“Blij en tevreden”
Door Erik op woensdag 9 mei 2018 '18
We hebben onlangs een vloer laten leggen door Luxury Floors, de Verdon Eik Licht. Een prachtige vloer die bij menigeen het wow-effect veroorzaakt. Erg mooi en lekker brede planken. Ze hebben de vloer in een paar uur tijd superstrak gelegd. Netjes opgeruimd en aangeveegd na het werk, wij zijn blij en tevreden!
FOTO VAN ERIK
Vloer met wow effect
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Hamstra op woensdag 10 mei 2017 '17
Hele goede service, ik wist niet helemaal hoe ik de vloer moest leggen en ze reageren direct met een instructie video! Ik kan niet anders zeggen dan een dikke 10 voor de service en de kwaliteit van de vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Moeite waard”
Door anna op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Veel keus, goeie kwaliteit, betaalbaar en niet te vergeten goeie servise... Zelfs vanuit texel is het moeite waard om 200km richting kampen te gaan. Top gedaan mannen!! Ik ben er onwijs blij met mijn top vloer!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Anita Kleuver-Opperman op dinsdag 27 feb 2018 '18
Wij hebben bij Luxury Floors een mooie laminaatvloer uitgezocht, en zijn zeer vriendelijk en goed geholpen. Er werd echt de tijd voor je genomen.Hij is gelegd door Mikael en Sezer, hele vriendelijke jongens, ze hebben echt vakwerk afgeleverd.
Wij zijn zeer tevreden over alles en raden iedereen aan om hier een vloer te kopen.

Eerdere ervaring van 24 januari 2018: Heel goed én vriendelijk geholpen. Er wordt echt de tijd genomen voor de klant. Goed geslaagd voor een mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door W. Piet op zondag 12 nov 2017 '17
Voor de 2de maal hier een vloer gekocht. Wederom zeer vriendelijk geholpen door de medewerker en tijdens het klaar zetten van onze bestelling konden wij genieten van een heerlijke kop koffie en vers gemaakte broodjes... Bijzonder de moeite waard om hier een vloer te kopen; zelfs onze kinderen hebben hier een vloer gekocht...te weten, wij komen uit Aalsmeer! Dus niet bepaald naast de deur...maar het is de moeite waard hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Niels bewier op zondag 17 jun 2018 '18
Wij hebben onze nieuwbouw woning in zeewolde, door hun laten leggen, zeer vakkundig en netjes gaan ze te werk, de man die vloer kwam leggen ging zelfs bij de buurvrouw advies geven omdat hun er niet uit kwamen, vond ik zeer netjes van deze man. Ook de winkel is netjes op orde en ruime keus aan vloeren, ook het personeel is beleefd en mee denkend. Zodat je altijd de goede keus maakt. Ga zo door!!!
FOTO VAN NIELS BEWIER
Gelegde vloer
REACTIE VAN LOES
Welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ashley op vrijdag 8 mei 2015 '15
Na wat problemen gehad toch supergoed verder geholpen. Ze hadden ons te weinig verkocht maar hebben de rest op kosten van hun gekregen en het verder leggen was gratis erg fijn dat het zo goed is opgelost. Ook onze complimenten aan de legger(s), ze hebben het er mooi strak in gelegd :) Wij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer Tevreden!!”
Door Bianca Boogerd op dinsdag 2 dec 2014 '14
Ik ben zeer tevreden over Luxury Floors. De verkopers zijn erg klantvriendelijk en professioneel. Het is de derde keer dat ik hier wat kom kopen en ik adviseer anderen ook zeker om hierna toe te gaan. Het laminaat is goed en toch goedkoop.Ik kom uit Deventer en in onze buurt zitten ook laminaatwinkels maar ik zal altijd weer naar Kampen toe rijden om hier laminaat te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze zeggen”
Door Dolf van der Steeg op maandag 11 jun 2018 '18
Ik ben een trouwe klant van dit bedrijf. Heb net mijn hele huis laten beleggen met laminaat wegens verhuizing. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf en een perfecte service. Wat men zegt doet men ook. Dus in mijn geval eens klant altijd klant. Ook laminaat is van top kwaliteit. Dus ik wil dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Dank je wel”
Door Mehmet op dinsdag 4 apr 2017 '17
Ik ben erg tevreden over laminaat die ik gekocht heb bij Luxury Floors . Ze gaan goed en behulpzaam met de klanten om. Snelle en adequate afhandelingen goede service. Mijn vloer is prachtig geworden!! Dank je wel allemaal
Reactie of foto toevoegen
“Goede laminaat voor je geld”
Door Ferdi op maandag 29 dec 2014 '14
Na lang zoeken van pvc laminaat zijn we terecht gekomen bij luxory floors waar we de juiste laminaat voor een goed prijs hebben gekocht. Zeer behulpzaam en alle afspraken nagekomen. Hele goede prijs kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“super service”
Door fam Valstar op zaterdag 6 dec 2014 '14
Enorm deskundige en vriendelijke verkopers. Stond ons netjes te woord, en gaf goede tips. Wij hebben in totaal 4 uur in de auto gezeten om ons laminaat hier te kunnen kopen. En dat was zeker de moeite waard. Luxury floors heeft veel keuze en alle soorten en maten laminaat. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Riet & Albert. op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors een PVC vloer voor ons appartement gekocht waar we bijzonder blij van zijn geworden, alles was super vanaf het uitzoeken in de winkel tot en met het leggen van de vloer, zelfs de berging en meterkast zijn mee gelegd. Ook is er een grote droogloop mat bij de voordeur gelegd. Dit alles voor een bijzonder gunstige prijs door een bedrijf die zich heel goed aan de afspraken houd. Zeker een bedrijf om aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Arthur op vrijdag 6 jul 2018 '18
Heb bij luxury Floors laminaat gekocht, inclusief laten leggen. Absoluuut kwaliteit en vakwerk, we hebben het hele huis laten doen en het lag er in een recordtempo in. Plinten zeer vakkundig gedaan echt vakmannen! Daarnaast ook zeer prettig geholpen door Liridon, bij de klantenservice voor vragen e.d. Kortom een aanrader voor prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam Roubos op donderdag 9 apr 2015 '15
Na heel veel zoeken en vele omzwervingen en meerdere malen de vloer uitgesteld te hebben zijn we bij Luxury floors beland. Prijs was erg gunstig dus we zijn naar Kampen gereden alwaar mijn vrouw direct viel voor 1 van de vele vloeren die ze hebben liggen. Het is een grote hal met ontzettend veel laminaat in allerlei kwaliteiten en prijsklassen. Eigenlijk waren we vrij snel klaar met uitzoeken. Nadat onze nieuwe keuken geplaatst was hebben we telefonisch het laminaat besteld, en hier wel een puntje, je weet niet wie er op neemt als je belt, maar niet iedereen is even "kundig", de dame die ik aan de lijn kreeg op een gegeven moment had wel behoorlijk verstand van zaken en heeft goed meegedacht en alles uitgerekend, afspraken voor bezorging en leggen gemaakt. Bezorging was keurig op tijd, 45 minute voordat ze bij me waren hebben ze nog even gebeld. Keurige en vriendelijke jongens, niets op aan te merken. De dag erna kwamen 2 mannen het laminaat leggen, toen bleek dat er bij mij lastig een kruipluik gemaakt kon worden kwam de stofferder met een ander idee, namelijk een droogloopmat in het eerste gedeeltje na de voordeur. Hij heeft de afmetingen doorgebeld en ik heb het de volgende dag afgehaald (anders hadden ze het langsgebracht maar wilde er niet op wachten). Achteraf gezien is de oplossing met de mat ook echt mooier als een kruipluik in het laminaat. Ben zeer tevreden, ook over de 2 stoffeerders. Alles is keurig gelegd, mooi strak, mooie kwaliteit vloer, prima service. En dat voor een prijs waarvoor we het bij de bouwmarkt niet eens zouden kunnen halen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Lynne Lewis op vrijdag 22 sep 2017 '17
Mijn tip- "Are you tired with your old floor- then jump at the chance to get a "LUXURY one". In een woord - GEWELDIG!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Arie Ramkema op zondag 19 nov 2017 '17
Uitstekende service van Luxuryfloors. Onze nieuwe bungalow had op 4 plekken vocht en bolde op die planken iets op. Na bellen met Luxuryfloors werden de extra kosten - legkosten en 10m2 Eggerlaminaat - gedeeld.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door Timmer op vrijdag 22 jun 2018 '18
Plezierig contact en goede service. Mooie vloer. De aankoop is geleverd en bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Johanneke de Jong op donderdag 23 nov 2017 '17
Dit is de 2e keer dat ik hier kom. Ooit door familie getipt; die hier ook altijd al heen gaan. Zelf ook vrienden dit bedrijf aangeraden die ook al hier geslaagd zijn. vandaag supergoed geholpen. Er lag een restantpartij tegen megadeal prijs. Precies de vloer die ik zo graag wilde. ZEER BLIJ dus reed ik terug.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J Vonk op vrijdag 5 jan 2018 '18
Wij komen hier al jaren, vloer onze zoon, dochter en nu voor ons zelf. Fijn personeel zeer vriendelijk. Goed advies en prachtige kwaliteit, echt een aanrader. Wordt perfect gelegd en afgewerkt met mooie plinten, ruim in keus.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut waar voor je geld”
Door Johan op vrijdag 2 jan 2015 '15
Top bedrijf met groot assortiment, klantvriendelijk en Goed Advies. Wij zijn meer dan tevreden. Wij hebben ons ook laten informeren bij IKEA, maar dat gelukkig niet gedaan! Wat een verschil! Bij IKEA kost het ook niks, maar is het ook niks!!! Hier is het ook bijna gratis, maar krijg je echt de Beste Kwaliteitsvloeren voor een absurd lage prijs! Luxury Floors super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geslaagd”
Door Theo& Gea op woensdag 13 jul 2016 '16
Voor mijn kinderen en bonus Kids vloeren uit gezocht (ze gaan op kamers). Uitstekend geholpen prima service . Omdat ik er 4 vloeren tegelijk kocht brachten ze het gratis. De prijzen waren veel lager dan elders. Kortom een top winkel waar je prima kunt slagen.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Heddy Gritter op vrijdag 7 jun 2019 '19
Classen Eik gekocht. Mooie vloer, goede prijs, goed geholpen. Vloer ook laten leggen door Luxury. Lage legprijs en ligt er, inclusief de plinten, superstrak in. In één dag 100 m2 op 2 verdiepingen, vaklui! De boel weer netjes opgeruimd en geen vlekken of blutsen in de muren. Top. Ik ken weinig bedrijven die voordelig én goed zijn.
FOTO VAN HEDDY GRITTER
Eiken vloer
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Hooghwerff op zaterdag 29 jul 2017 '17
Na een eerder bezoek van een paar maanden geleden, vandaag weer de auto in om ruim 160km af te leggen om onze laminaat definitief te gaan bestellen bij Luxury Floors. Ze hebben volop keuze en vandaag hebben we het nieuwe laminaat besteld voor de eerste en tweede verdieping van ons nieuwe huis! We zijn netjes geholpen met het berekenen van de hoeveelheid die we nodig zullen hebben! En dan nog een een actie hebben van extra korting op de toch al zo voordelige prijs!! Super!!! Dat maakt een huis inrichten leuk!! Nu is het nog even wachten op de sleutel!

Aanvulling 16 november 2017: De levering was goed en compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Thie Kamerling op vrijdag 20 okt 2017 '17
5 jaar geleden is bij mij een laminaatvloer gelegd. In de loop de jaren kwamen er steeds meer kieren en openingen tussen het laminaat. Hierover contact gehad en na bezoek van een expert besloten om een nieuwe vloer te laten leggen. Over de kosten hiervan werd niet moeilijk gedaan en zijn we in heel goed overleg uitgekomen. Maandag is de vloer gelegd en ook voor deze mensen was niets te veel en lieten alles keurig achter. Kortom een zaak die zijn afspraken na komt en waar ik een dikke pluim aan geef.
Reactie of foto toevoegen
“Parador solid rock Silverstone”
Door Peter Eelhart op vrijdag 24 aug 2018 '18
Ik heb een mooie beton look laminaat vloer gekocht. Parador solid rock Silverstone. Helemaal blij mee. Super service van Luxury gebeld voor het aantal vierkante meters door te geven. Hebben ze de handel klaar gezet incl ondervloer. Ik heb de vloer netjes in geladen en de vloer zelf gelegd. Ik kan iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan alleen maar lof voor deze vaklieden.
Reactie of foto toevoegen
“Heldere prijzen”
Door Marieke van der Meulen op zaterdag 19 nov 2016 '16
Ruime keuze, heldere prijzen. Via internet een vloer uitgezocht en zelf opgehaald. Laminaat stond keurig klaar en alles werd tot aan de auto klaargezet. Plinten naar keuze uit kunnen zoeken en gratis ondervloer! Mijn verwachtingen overtroffen en ik zal zeker vaker daar laminaat kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Diannne Hogenhout op donderdag 12 apr 2018 '18
3 weken terug de benedenverdieping opnieuw gelegd in onze woning in Urk. Onze dank voor het meedenken in oplossingen en voor de manier waarop alles is afgehandeld. Alles keurig op afspraak en geleverd zoals afgesproken. Ik korte tijd door omstandigheden een tweede vloer gelegd maar alleen maat lof over de manier waarop wij zijn behandeld. Wij raden jullie bedrijf dan ook ten zeerste aan en hopen nog lang te kunnen genieten van onze vloer
Reactie of foto toevoegen
“Prachtvloer”
Door Joep Wolfkamp op woensdag 18 okt 2017 '17
Zeer ruim aanbod tegen goede prijzen. Vakkundig en behulpzaam personeel. Prachtvloer !
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Marco Wind op zaterdag 14 mrt 2015 '15
Helemaal vanuit duitsland een mooie en spotgoedkope vloer gehaald. Eindje voor gereden, maar echt de moeite waard. Snel geholpen! Vriendelijke service. Echt een aanrader. Veel voorraad. Netjes voor je ingeladen! Veel keuze!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door m.seinen op dinsdag 29 sep 2015 '15
Professioneel bedrijf. Mooie uitstraling overzichtelijke collectie. Goede kwaliteit vloer. Prima advies en ook nog aardige kerels. Retour van twee pakketten werd goed afgehandeld. Ook zonder nota. Kan het bedrijf van harte aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Peter van Baardewijk op zaterdag 4 jun 2016 '16
Vorige week een laminaatvloer gekocht bij Luxury Floors. Prima ontvangst. Goede voorlichting. Uitstekend geholpen! Ook nog standaard een gratis ondervloer. Kan het iedereen aanbevelen om daar een vloer te kopen. Zeer uitgebreid assortiment in alle prijsklassen. Inderdaad zoals de website zegt: Dé laminaatspecialist van Nederland! De moeite waard om naar toe te rijden!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Marga flapper op zaterdag 9 sep 2017 '17
Je word er heel goed geholpen , zeer vriendelijk , vandaag er een vloer uitgezocht , word over drie weken bezorgd! Superblij mee! Een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe vloer”
Door van urk op woensdag 15 apr 2015 '15
wij hebben in 2013 een vloer gekocht bij luxury floors maar een jaar later begon de vloer op bepaalde plaatsen slijt plekken te vertonen. na een paar keer bellen werd mij verteld dat ik een nieuwe vloer op kon halen op kosten van luxury floors. ik vind dat dit super is geregeld !!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Kitty op woensdag 24 jan 2018 '18
Al 3 keer super geholpen, zeker bij het ruilen van plinten die toch niet naar onze smaak waren. Veel keuze en goede kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Darina Hlavata op woensdag 17 jul 2019 '19
Ik heb een laminaat gekocht, kreeg ondervloer gratis erbij en deel plakplinten. Super tevreden mee, vloer is heel mooi en makelijk in te klikken. Het was snel geregeld, goede servis, ik kreeg netjes antwoord op alles. Zeker een aanrader!
FOTO VAN DARINA HLAVATA
Laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door niek&sies van velzen rotterdam op donderdag 24 sep 2015 '15
TOP bedrijf. Prettig geholpen Komt zijn afspraken na Goede prijs. En die leggers van het laminaat VAK mensen snel en met kennis van zaken een dikke 10. Ben een paar keer in de woonkamer wezen kijken en noch onder de indruk echt waar heel erg mooi dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Allyn op dinsdag 12 jun 2018 '18
Mijn ervaring is supergoed, afgelopen vrijdag is 46 vierkante meter gelegd ik ben heel vriendelijk en goed geholpen. De vloer is prachtig en supermooi gelegd. Het bestelde laminaat is keurig op tijd geleverd en de leggers waren zeer ervaren. Zij hebben snel en heel netjes gewerkt. In het hele huis ligt het laminaat er strak in! Absolute aanrader Super bedankt Top leggers
FOTO VAN ALLYN
Gelegde laminaatvloer
REACTIE VAN ANGELIQUE SCHEEREN
Erg mooi; welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“PVC Laminaat”
Door Luuk van Werven op zondag 15 feb 2015 '15
Na bij verschillende winkels gekeken te hebben naar pvc laminaat, kwamen we bij Luxury Floors daar zag mijn vrouw direct de kleur pvc kliklaminaat die haar voor ogen stond en de prijs van het materiaal was veel lager dan in de eerder bezochte winkels. De voorlichting was ook heel goed, ik wilde de vloer zelf leggen, zij hebben heel goed uitgelegd waar ik op moest letten. En nu de vloer ligt zijn we heel blij met deze keuze. De volle pakken die over waren kon ik zonder problemen terug brengen. Ik zal Luxury Floors zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Raad het aan”
Door Bas op woensdag 4 jul 2018 '18
Prachtig en zeer goede kwaliteit betonlaminaat gekocht voor een zeer scherpe prijs. Service is super en aardig personeel. De pakken laminaat wat we over hadden konden we terugbrengen, dat terwijl het een actieprijs was. Ik raad het iedereen aan
Reactie of foto toevoegen
“L-u-x-u-r-y F-l-o-o-r-s”
Door Koster op donderdag 28 dec 2017 '17
L- ieve mensen die er werken
U- itermate fijn geholpen
X-.....
U- gerust eens een kijkje moet nemen
R-edenen genoeg om er te kopen
Y-....
F-ijn geholpen
L-euk personeel
O-ch...we komen zeker nog weer eens terug
O-ok beveel ik jullie aan!
R-uilen geen bezwaar
S-nel geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service!”
Door mabel op vrijdag 21 nov 2014 '14
Ik had een laminaat vloer gekocht en deze bleek wat lastiger te klikken, toen heb ik mij laten voorlichten dat een andere vloer beter zou zijn voor de ruimte die ik zou gaan leggen en mocht de andere laminaat zo retour geven ookal was deze al uit de verpakking dus zeer klantvriendelijk! Daarnaast hebben ze een mooie overzichtelijke showroom, met groot aassortiment. Nu al meerdere keren hier geslaagd voor laminaat en zal in de toekomst niet meer naar een andere winkel gaan hiervoor :)
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Bruin op zaterdag 25 mei 2019 '19
Laminaatvloer gekocht. Voldoet niet aan de kwaliteit die je mag verwachten. Diverse mails verzonden. Telefonisch contact gehad. Garantie claim zou in behandeling worden genomen. Geen enkele reactie ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Gaat niet goed”
Door E op vrijdag 23 aug 2019 '19
PVC, slecht gelegd, komen afspraken niet na, spreek je ze erop aan kunnen ze zonder te zien oordelen, ene collega zegt dat het slecht is andere probeert alles goed te praten. Ik zou niemand aanraden hier te kopen en al helemaal niet hun "service" kwa leggen te gebruiken. Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt!
FOTO VAN E
REACTIE VAN AMIR
gaat het om de plinten of pvc vloer wat niet goed is gepaatst?
REACTIE VAN EJ
Ze zijn voor beide 4 keer terug geweest.. 2 maanden verder maar uiteindelijk alles netjes opgelost. Dus als je zin hebt in continue telefoontjes, discussies en mensen over de vloer en tijd om te wachten dan is het een goed bedrijf.
REACTIE VAN EJ
4 weken geleden gemeld dat weer de vloer los laat op verschillende plekken ik de woning. Gezegd dat het geregeld gaat worden. Ze gaan u bellen, we gaan er vandaag achteraan, volgende week word het geregeld en tot op heden natuurlijk niks gehoord!!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Marjolijn Boot op maandag 24 dec 2018 '18
Een laminaatvloer gekocht voor het hele huis. Prima service, zelfs belletje dat ze een kwartiertje later waren! In no-time keurig gelegd, top hoor, ik kan luxury Floors zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Luxury Floors
aKampen , Haatlanderdijk 6-D, 8263 AR Kampen, tel 038 - 337 40 25
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.