Feedback
9,5

Luxury Floors

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.luxuryfloors.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Luxury Floors
Luxury Floors is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen met meer dan 300 soorten laminaat direct uit voorraad leverbaar.

Door onze zeer grote netwerk in Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk kunnen wij altijd ons laminaat zeer goedkoop inkopen, wij doen rechtstreeks zaken met laminaatfabrikanten uit de desbetreffende landen.

Luxury Floors levert kwaliteitslaminaatvloeren tegen de goedkoopste prijzen. Luxury Floors durft te stellen dat ze de allergoedkoopste laminaat leverancier is van Nederland. Luxury Floors levert laminaatvloeren aan een ieder die op zoek is naar een mooie, goede laminaatvloer van een kwaliteitsmerk tegen zeer schappelijke prijzen. De kwaliteit/prijs verhouding is bij Luxury Floors optimaal.

Naast goede prijzen wordt er ook veel tijd en aandacht besteed aan uitleg van de producten door ons. Alle bij-producten zoals plinten, ondervloeren, systeemplinten, opstaande plinten, dampfolie, alufoam, softboard, groene plaatjes, hoekstukjes, plakplinten, vlakplinten, profielen, etc. kunnen wij leveren. Diverse soorten ondervloeren zijn uit voorraad leverbaar. Plinten zijn normaal gesproken binnen ongeveer 24 uur leverbaar.

In onze showroom in Kampen met 100.000m2 hebben wij ongeveer 300 decoren/kleuren die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ook hebben we 200 voorbeeldborden collectie laminaat die binnen 24 uur leverbaar zijn. Wij proberen voor iedereen een geschikte laminaatvloer in huis te hebben. Onze prijzen zijn allemaal meeneemprijzen. Wilt u het bezorgd hebben? Dat is natuurlijk ook mogelijk de kosten die hiermee gemoeid zijn kunt u bij ons opvragen.


Ervaringen
Er zijn 207 ervaringen over Luxury Floors. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren182 ervaringen
4 sterren16 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster4 ervaringen
“Alles volgens afspraak”
Door E. brust op maandag 8 jan 2018 '18
December 2017 in de showroom wezen orienteren voor een nieuwe vloer. We zijn daar op een professionele, maar ook aangename, manier geholpen. Vandaar dat we direct besloten om de gewenste vloer aan te schaffen. Ook de service, zoals levering en teruggave restant, is goed. Alles verliep conform afspraak en aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare partij”
Door Harry de Jong op zondag 18 dec 2016 '16
Een kwaliteitslaminaatvloer tegen de goedkoopste-prijsgarantie koop je bij Luxury Floors in Kampen. Het is de allergrootste laminaatleverancier van Nederland en gevestigd in een mooie showroom, waar alle laminaat en bij-producten, zoals diverse plinten en de (gratis) ondervloeren overzichtelijk staan opgesteld. Je hebt er veel keuze laminaat in een groot prijssegment. Bovendien kun je kiezen uit diverse kortingen, of cadeau-acties. Door de website van Luxury Floors kun je al een beetje voorsorteren, om een keuze te maken en kun je uiteindelijk ook in de showroom beslissen, of je een goede keuze hebt gemaakt en meteen de bestelling plaatsen. Handige tip: bereken je hoeveelheid te bestellen laminaat niet te krap, want ongeopende verpakkingen laminaat mag je altijd tegen volledige vergoeding retourneren. Het personeel is bijzonder vriendelijk en vakkundig, maar je kunt beter spreken van gastheren en gastvrouwen, die bijzonder goed advies geven. "De koffie of thee staat klaar" overtreft Luxury Floors ook nog eens met heerlijke belegde luxe broodjes, een cup a soup etc. Bezorgen van het laminaat is geen probleem en wordt voor een schappelijke prijs geregeld. Ook hebben ze een legservice. Ik heb al diverse keren laminaatvloeren voor mijzelf, met onze kinderen en vrienden bij Luxury Floors gekocht en altijd zelf probleemloos gelegd. Luxury Floors is een uiterst betrouwbaar laminaatleverancier, welke ik bij iedereen absoluut kan aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig werk”
Door A.H.borgonje op vrijdag 28 dec 2018 '18
Vandaag gelegd laminaattegels, infinite smook, Dit is door hun zeer beschaafde vakmensen gelegd op een waarlijk perfecte wijze. Ik sta bekend als zeer kritisch maar deze mensen klaarden deze klus met buitengewone klasse, Ik kan Luxury Floors iedereen aanbevelen. Echt TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat gelegd door Luxury Floors”
Door adri duiveman op zaterdag 7 feb 2015 '15
Mijn ervaringen met luxuryfloors zijn zeker een 10 waard ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker terug komen als ik weer een nieuwe vloer nodig ben jongens heel erg bedankt en zet het goede werk voort!
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring positief”
Door Chantal van de Pol op dinsdag 15 nov 2016 '16
Ondanks dat er een communicatiefout was over het afleveren en ik het laminaat zelf ben gaan halen vanuit Eindhoven is de ervaring positief, de compensatie voor het ongemak was top. Goede uitleg over het installeren van het laminaat ... echt een aanrader.
REACTIE VAN CEE
Hallo, Mag ik weten wat er fout is gegaan? Ik ben van plan om het product te laten leveren.. ben zelf namelijk ook woonachtig in Eindhoven.. Heb vandaag al een lange reis achter de rug voor laminaat, helaas zonder succes.. hoor het graag van u, groetjes Cee
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door M. de Jong (Ijsselstein) op donderdag 15 sep 2016 '16
Wij hadden een laminaat uitgezocht. Voor levering werden wij gebeld dat er iets niet goed was met het laminaat. Men had voor ons direct een alternatief en dat was echt prettig. We hebben eerst een stukje laminaat ontvangen en na akkoord is deze bij ons afgeleverd. De service en het meedenken is prima. Luxuryfloor is een heel betrouwbaar bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Daniel op woensdag 25 apr 2018 '18
Wij hebben aflopen week via Luxury Floors laminaat besteld en laten leggen... Ze hebben super snel en goed werk afgeleverd ... Bedankt!
REACTIE VAN DANIEL MILLER
Een gedeelte van het resultaat...
Reactie of foto toevoegen
“Prima geslaagd”
Door Theo& Gea op woensdag 13 jul 2016 '16
Voor mijn kinderen en bonus Kids vloeren uit gezocht (ze gaan op kamers). Uitstekend geholpen prima service . Omdat ik er 4 vloeren tegelijk kocht brachten ze het gratis. De prijzen waren veel lager dan elders. Kortom een top winkel waar je prima kunt slagen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door m.seinen op dinsdag 29 sep 2015 '15
Professioneel bedrijf. Mooie uitstraling overzichtelijke collectie. Goede kwaliteit vloer. Prima advies en ook nog aardige kerels. Retour van twee pakketten werd goed afgehandeld. Ook zonder nota. Kan het bedrijf van harte aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Arie Ramkema op zondag 19 nov 2017 '17
Uitstekende service van Luxuryfloors. Onze nieuwe bungalow had op 4 plekken vocht en bolde op die planken iets op. Na bellen met Luxuryfloors werden de extra kosten - legkosten en 10m2 Eggerlaminaat - gedeeld.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Henk Janssen op dinsdag 4 jul 2017 '17
Super mooi gelegd door "de mannen" uit Amsterdam.Prachtige vloer. En alles volgens afspraak. Een stevige aanrader. Wij zijn erg blij met deze vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Harry F. op dinsdag 28 nov 2017 '17
Prettig bedrijf met goede service. Afspraken worden prima nagekomen. Ik beveel dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen
“Derde vloer”
Door Jeffrey op maandag 11 jul 2016 '16
Super mooi en sterk laminaat gekocht; vriendelijke mensen. en veel korting gehad! zeker de moeite waard om daar de showroom te gaan bekijken! Dit is de 3de vloer al die ik daar gekocht heb. En er zal zeker nog wel een x terug komen voor weer een x een andere vloer want je komt er altijd uit. En de keuze is reuze. Thnx voor jullie gastvrijheid en hulp Mvg jeffrey en saskia.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door W.Hoekman op zaterdag 2 jun 2018 '18
Wij hebben een Egger vloer gekocht. Mooie brede planken en een gratis ondervloer. Zelf meegenomen. Prima service en vriendelijk personeel. Het teveel gekochte laminaat konden wij zonder probleem terug brengen. De vloer is echt prachtig!
FOTO VAN W.HOEKMAN
Egger vloer
Reactie of foto toevoegen
“Heldere prijzen”
Door Marieke van der Meulen op zaterdag 19 nov 2016 '16
Ruime keuze, heldere prijzen. Via internet een vloer uitgezocht en zelf opgehaald. Laminaat stond keurig klaar en alles werd tot aan de auto klaargezet. Plinten naar keuze uit kunnen zoeken en gratis ondervloer! Mijn verwachtingen overtroffen en ik zal zeker vaker daar laminaat kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Yvonne op maandag 1 okt 2018 '18
Mooie laminaat vloer gekocht. Super service tijdens het uitzoeken en ook tijdens het leggen. Omdat de deurmat niet helemaal goed paste mochten we zonder verdere bijkomende kosten een grotere op komen halen. Super super dus.
FOTO VAN YVONNE
Laminaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Allyn op dinsdag 12 jun 2018 '18
Mijn ervaring is supergoed, afgelopen vrijdag is 46 vierkante meter gelegd ik ben heel vriendelijk en goed geholpen. De vloer is prachtig en supermooi gelegd. Het bestelde laminaat is keurig op tijd geleverd en de leggers waren zeer ervaren. Zij hebben snel en heel netjes gewerkt. In het hele huis ligt het laminaat er strak in! Absolute aanrader Super bedankt Top leggers
FOTO VAN ALLYN
Gelegde laminaatvloer
REACTIE VAN ANGELIQUE SCHEEREN
Erg mooi; welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Peter op vrijdag 26 feb 2016 '16
Bij deze wil ik Karina bedanken voor de fantastische hulp en service! Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling , ik zag dit pas vrij laat in het bestelproces. ik belde de klantendienst en kreeg Karina aan de lijn. Karina gaf me telefonisch door haar uiterste best te doen om dit recht te zetten. Binnen het uur was alles geregeld en werd ik teruggebeld. Bestelling was aangepast! Topservice! ik werk zelf voor DHL waar de klant dag en nacht méér dan centraal staat, ik apprecieer dit dus ten zeerste.
Hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Peter van Baardewijk op zaterdag 4 jun 2016 '16
Vorige week een laminaatvloer gekocht bij Luxury Floors. Prima ontvangst. Goede voorlichting. Uitstekend geholpen! Ook nog standaard een gratis ondervloer. Kan het iedereen aanbevelen om daar een vloer te kopen. Zeer uitgebreid assortiment in alle prijsklassen. Inderdaad zoals de website zegt: Dé laminaatspecialist van Nederland! De moeite waard om naar toe te rijden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door R van Deventer op zaterdag 20 apr 2019 '19
Een laminaatvloer. Leuk en vriendelijk personeel. Netjes afgeleverd. De chauffeur was iets te laat en uit coulance de pallet op 3 hoog neergezet. Paste precies in de lift. TOP!
Laminaat netjes gelegd door een vriendelijke jongeman. Echt een aanrader!!
FOTO VAN R VAN DEVENTER
+ Toon extra foto van R van Deventer
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak = afspraak”
Door Arjen Keyser op dinsdag 20 feb 2018 '18
We zijn uitermate deskundig geholpen op fijne manier rustig rondkijken in het begin en met advies wanneer er behoeft aan is. Gelijk een afspraak ingepland voor het egaliseren en het leggen van visgraat pvc laminaat. Per SMS werd ik op de hoogte gehouden van afspraak en aankomst. Ik kan niet anders vermelden dat de vloer met veel toewijding en vakmanschap gelegd is en deze eigen alle verwachtingen overtreft. Geen hoekje is te moeilijk of er is goede oplossing met als resultaat een beneden etage met een mooi doorlopende visgraat. De band rond om de vloer is veelal een uitdaging maar niet voor deze vakmensen, het kost tijd maar je kunt zien dat ze het leuk vinden om er iets moois van te maken en ze er zelf tevreden over willen zijn. Het beste materiaal verdiend ook deze aandacht en ik verheug me er op om hier nog lang van te genieten. Ik kan iedereen aanraden om leggen van de vloer door Luxury Floors te laten doen, afspraak=afspraak met toewijding en en perfect eindresultaat
FOTO VAN ARJEN KEYSER
Doorlopende visgraat vloer
REACTIE VAN ERNA
Hoi Arjen, wat een prachtige vloer! Kun je aangeven welke vloer dit is? Alvast bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Ger B op maandag 20 mei 2019 '19
Ik werd goed geadviseerd in prijs, kwaliteit en hoeveelheid van de laminaat die ik nodig had. Wat over was werd netjes gecrediteerd. Ik ben dan ook erg tevreden!
REACTIE VAN GER B
Mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en flexibel handelen”
Door Rob Dijkstra op dinsdag 14 nov 2017 '17
Dit is wat mij betreft het credo van Luxury Floors. Bij het leggen van het laminaat werd door de leggers van Luxury Floors opgemerkt dat het door ons gekozen laminaat in de toekomst mogelijk problemen kan opleveren. Na overleg met Luxury Floors werd besloten om te stoppen en dat er nieuw laminaat kon worden gekozen. Het onmogelijke geschiedde binnen 1 dag werd de oude partij opgehaald en de nieuwe geleverd. In dezelfde week werd er alsnog gelegd. Grote complimenten voor de leggers en bezorgers en het personeel in Kampen. Hier kan je met een gerust hart je aankoop doen.
Reactie of foto toevoegen
“Moeite waard”
Door anna op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Veel keus, goeie kwaliteit, betaalbaar en niet te vergeten goeie servise... Zelfs vanuit texel is het moeite waard om 200km richting kampen te gaan. Top gedaan mannen!! Ik ben er onwijs blij met mijn top vloer!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dick en Ankie Hilberink op vrijdag 16 dec 2016 '16
Wij zijn super tevreden! Zeer veel keus vloeren en lekker overzichtelijk opgesteld. Wij zijn vlot en vakkundig geholpen door de vriendelijke medewerker. Snelle bezorging van onze prachtige laminaatvloer. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Tanja Tukker op woensdag 7 mrt 2018 '18
100 m2 laminaat gekocht voor 3 verdiepingen. Wat een mooie kwaliteit en heel goed en gemakkelijk te leggen, ook voor de leken zoals wij zijn. En superprijs, incl ondervloer. Top! En heel vriendelijk geholpen in Kampen . We komen zeker weer voor de resterende 24 m2
FOTO VAN TANJA TUKKER
Gelegd laminaat
Reactie of foto toevoegen
“100% aanrader”
Door van der Horst op donderdag 10 mei 2018 '18
In totaal ruim 150m2 laminaat gekocht. Je gaat er toch langs met het idee, eens kijken wat ze hebben. Nette overzichtelijke hal. Door een misrekening van mijn kant kwam ik nog wat te kort, even gebeld en laminaat was nog op voorraad. Al met al, ja, super tevreden. En 100% een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Weten wat service inhoud”
Door karim op maandag 9 apr 2018 '18
ten eerste wil ik zeggen dat luxery floors weet wat service inhoud,ik heb laminaat besteld voor het hele huis ,niets is te veel sterker nog ze helpen meedenken .verzending was super snel ,jongeman aan de telefoon zeer behulpzaam ,dan de mannen die het laminaat hebben gelegd die zijn hun gewicht in goud waard ,super snel en netjes ,na afloop alles netjes nagelopen en de rommel opgeruimd ,super jongens ,ik heb niets anders dan lof over dit bedrijf ,Luxery floors raad ik dus ook aan iedereen aan ,ga zo door .MIJN dank is groot.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Jos van Kooten op dinsdag 28 feb 2017 '17
Onlangs een mooie vloer gekocht erg goede en eerlijk advies aangaande de aanschaf, enige tijd later extra pakken opgehaald ook toen weer vol interesse aangaande de al eerder gekochte vloer etc ook nog een mooie borstel gekregen ook onze kinderen hebben allemaal daar hun laminaat gekocht,mannen echte top service daar kan menig bedrijf nog van leren
FOTO VAN JOS VAN KOOTEN
Mooie vloer
REACTIE VAN FAIZA
Mag ik weten welke vloer dit is? Hij is nl prachtig!!!
REACTIE VAN JOS VAN KOOTEN
Faiza u mag mij bereiken op jossieta@gmail.com
REACTIE VAN M.PEELEN
Wat een prachtige vloer, mag ik weten welke vloer dit is?
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Riet & Albert. op donderdag 24 jan 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors een PVC vloer voor ons appartement gekocht waar we bijzonder blij van zijn geworden, alles was super vanaf het uitzoeken in de winkel tot en met het leggen van de vloer, zelfs de berging en meterkast zijn mee gelegd. Ook is er een grote droogloop mat bij de voordeur gelegd. Dit alles voor een bijzonder gunstige prijs door een bedrijf die zich heel goed aan de afspraken houd. Zeker een bedrijf om aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Anita Kleuver-Opperman op dinsdag 27 feb 2018 '18
Wij hebben bij Luxury Floors een mooie laminaatvloer uitgezocht, en zijn zeer vriendelijk en goed geholpen. Er werd echt de tijd voor je genomen.Hij is gelegd door Mikael en Sezer, hele vriendelijke jongens, ze hebben echt vakwerk afgeleverd.
Wij zijn zeer tevreden over alles en raden iedereen aan om hier een vloer te kopen.

Eerdere ervaring van 24 januari 2018: Heel goed én vriendelijk geholpen. Er wordt echt de tijd genomen voor de klant. Goed geslaagd voor een mooie vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door niek&sies van velzen rotterdam op donderdag 24 sep 2015 '15
TOP bedrijf. Prettig geholpen Komt zijn afspraken na Goede prijs
En die leggers van het laminaat VAK mensen snel en met kennis van zaken een dikke 10. Ben een paar keer in de woonkamer wezen kijken en noch onder de indruk echt waar heel erg mooi dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Basar op zaterdag 25 nov 2017 '17
Eerlijk gezegd ben verbaasd van het service wat ze je aanbieden service van hun begint als je de winkel instap ze denken met je mee ze geven je advies ze komen hun afspraken goed na , als op het afgesproken tijdstip perfect geen woorden voor.
Bezorg was aardig en beleefd heeft goed geholpen. Me aandacht gaat toch voor de legger van de laminaat beter diensten kon ik niet wensen voor elke hoek werd de tijd genomen en netje gezaagd met 1 woord perfect mikail ga zo door kerel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Pim Nijhof op vrijdag 6 apr 2018 '18
Wij hebben 100 (vierkante)meter laminaat gekocht, zeer vakkundig geholpen door het personeel. Er werd echt met de klant meegedacht. (wat voor vloer, isolatie, en gebruik) Tot op heden ook nergens het laminaat goedkoper kunnen vinden. Ik zal het dan ook aanbevelen bij mijn vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Jessica klunder op donderdag 1 feb 2018 '18
Ik stuur alle mensen in mijn omgeving die een vloer nodig hebben hierheen. Jullie zijn spotgoedkoop. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“super service voor een zacht prijsje”
Door Shardene en Robert op vrijdag 28 nov 2014 '14
We hebben bij luxury floors laminaat, sierplinten en ondervloer gekocht. Bij de levering waren wat planten helaas beschadigd maar na een telefoontje en een mailtje helemaal opgelost! Echt top service, wij hebben meteen maar extra bij besteld voor de andere slaapkamer! Wij bevelen Luxury Floors, familie en vrienden hartelijk aan.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Adam op dinsdag 2 dec 2014 '14
Laminaat gekocht tegen een uitstekende prijs (nergens anders zo goedkoop), verkopers waren kundig en erg vriendelijk. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de vloer en het resultaat en zal luxuryfloors dan ook aan al mijn vrienden adviseren en aanraden. Levering en montage kon op heel korte termijn gerealiseerd worden. Ga zo door heren!
Reactie of foto toevoegen
“Snel geholpen”
Door Jelmer op donderdag 13 apr 2017 '17
Luxury Floors heeft enorm veel aanbod tegen een scherpe prijs. Van de drie vloerwinkels in Kampen sprong deze winkel er meteen uit, qua prijs, aanbod en klantvriendelijkheid. Wij zijn snel geholpen en stonden twintig minuten later weer met zestien pakken laminaat buiten. Ik kan deze winkel bij iedereen aanbevelen die een fijne vloer wil tegen een scherpe prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Ron Wolff op dinsdag 31 okt 2017 '17
Prima bedrijf met leuke vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen en het leggen van de laminaatvloer en plinten plaatsen gebeurt vakkundig. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Sylvia Baars op zaterdag 17 mrt 2018 '18
Ik heb laminaat gekocht voor mijn hele huis. Goede kwaliteit. Goede service. Vriendelijkheid is ook goed aanwezig. En als toetje een overheerlijke broodje meegekregen voor de terugreis naar Arnhem.
Reactie of foto toevoegen
“BTW”
Door Simon le Bon op maandag 10 jul 2017 '17
Heb XL kliklaminaat gekocht (80m2) maar laminaat klikte lastig in elkaar. Luxury Floors richt zich overduidelijk op consumenten, maar adverteert met prijzen exclusief BTW waar je pas na contact achterkomt (staat met hele kleine lettertjes onderin op de website).

EDIT: Luxury floors heeft n.a.v. mijn review contact met me opgenomen. Dat verliep goed en heeft op mij een positieve indruk achter gelaten. Luxury Floors is volgens eigen zeggen een groothandel, maar zij richt zich ook op consumenten. Zij blijven op de website prijzen exclusief BTW vermelden. Luxury Floors heeft zeer scherpe prijzen, ook inclusief BTW ben ik voor dezelfde producten nog geen lagere tegengekomen. Het lokken met prijzen exclusief BTW hebben ze echt niet nodig, en komt op mij schimmig over.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ashley op vrijdag 8 mei 2015 '15
Na wat problemen gehad toch supergoed verder geholpen. Ze hadden ons te weinig verkocht maar hebben de rest op kosten van hun gekregen en het verder leggen was gratis erg fijn dat het zo goed is opgelost. Ook onze complimenten aan de legger(s), ze hebben het er mooi strak in gelegd :)
Wij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Sandra T op dinsdag 30 dec 2014 '14
Wij zijn hier prima geholpen, deskundige verkopers en goede service. Wij hebben goed advies gekregen en er werd met os meegedacht. Ondanks dat het druk was had het personeel alle tijd. Er lagen zelfs lekkere broodjes klaar. De vloer is ook zeer deskundig gelegd. En dit alles voor een heel goede prijs. Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Denise Bewier op zaterdag 16 jun 2018 '18
Enorm tevreden! Al eerder vloeren besteld en laten leggen door dit bedrijf. Nu tijdens de bouw van het huis een vloer besteld bouw van het huis liep uit maar het was geen probleem dat de geplande datums verplaatst moesten worden. Vloer netjes optijd geleverd, Bellen van te voren dat ze eraan komen erg fijn! Personeel is erg klantvriendelijk en meedenkend. De vloerleggers werken erg snel en netjes. Laminaat wat te veel was mocht gewoon terug! Mochten we ooit weer in de toekomst een vloer nodig hebben zullen wij deze zeker bij jullie kopen. Nogmaals super bedankt voor alles!
FOTO VAN DENISE BEWIER
Gelegde vloer
REACTIE VAN LOES
Welke vloer is dit?
Reactie of foto toevoegen
“Prachtvloer”
Door Joep Wolfkamp op woensdag 18 okt 2017 '17
Zeer ruim aanbod tegen goede prijzen. Vakkundig en behulpzaam personeel. Prachtvloer !
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door R Alma op vrijdag 23 nov 2018 '18
Al voor de tweede keer bij Luxury floors laminaat uitgezocht en gekocht. De service is voortreffelijk de mensen vriendelijk en behulpzaam en helpen met passie en inzicht. Ook de bezorging was zeer goed, afgesproken dat ze het ivm mijn rug problemen binnen zouden brengen, ze kwamen op de afgesproken tijd en men hielp op elke mogelijke manier om mij niet te belasten. Het is zeker de moeite waard om hier te winkelen en te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Widjai op woensdag 14 dec 2016 '16
Ik heb mijn laminaat gekocht bij luxury floors in kampen. Er is ontzettend veel keus en heel overzichtelijk.Ik ben super goed geholpen door stefan en zijn heel vriendelijk. Super kwaliteit/prijs verhouding. Zeker een aanrader en kom hier zeker weer in de toekomst
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Darina Hlavata op woensdag 17 jul 2019 '19
Ik heb een laminaat gekocht, kreeg ondervloer gratis erbij en deel plakplinten. Super tevreden mee, vloer is heel mooi en makelijk in te klikken. Het was snel geregeld, goede servis, ik kreeg netjes antwoord op alles. Zeker een aanrader!
FOTO VAN DARINA HLAVATA
Laminaatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Manon op woensdag 6 mrt 2019 '19
In Januari een laminaat vloer bij jullie gekocht voor onze nieuwe woning. We zijn goed geholpen en hebben goede adviezen gehad! We zijn ontzettend blij met de vloer, hij is super mooi! De volgende keer komen we weer terug voor de bovenverdieping! :)
FOTO VAN MANON
Laminaat
Reactie of foto toevoegen
“Blij en tevreden”
Door Erik op woensdag 9 mei 2018 '18
We hebben onlangs een vloer laten leggen door Luxury Floors, de Verdon Eik Licht. Een prachtige vloer die bij menigeen het wow-effect veroorzaakt. Erg mooi en lekker brede planken. Ze hebben de vloer in een paar uur tijd superstrak gelegd. Netjes opgeruimd en aangeveegd na het werk, wij zijn blij en tevreden!
FOTO VAN ERIK
Vloer met wow effect
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B. Paans op maandag 13 mei 2019 '19
We hebben voor 3 slaapkamers, overloop en zolder laminaat gekocht. Helaas hadden we zelf te weinig besteld, maar geen probleem ze kwamen gewoon terug om de rest ook te leggen zonder extra kosten. Supersnel en helemaal top gelegd. Vriendelijke mensen. Zeer tevreden! Heel erg aan te bevelen
Reactie of foto toevoegen
“3 vloeren”
Door Hendrik Koppe op zondag 11 nov 2018 '18
Wij hebben inmiddels binnen ons gezin 3 vloeren gekocht en zijn niet alleen heel tevreden over de de kwaliteit/prijs verhouding van de vloer, maar ook het leggen. De snelheid en efficiëntie van werken is echt super en de service is geweldig. Het is even rijden, maar zeer de moeite waard, omdat de collectie waaruit je kunt kiezen heel groot en het adviseren navenant. Voor ons staat Luxury Floors op nummer 1.
Reactie of foto toevoegen
“Super vloer”
Door Bert en Wilma op donderdag 1 nov 2018 '18
Wij hebben in juli een vloer via de website ongezien gekocht, vonden dit wel eng omdat we slechte ervaringen hadden met bestellingen via internet. We hebben echter een super vloer ontvangen tegen de absoluut laagste prijs, ik heb hem zelf gelegd was een eitje. Ook nu nog genieten wij elke dag van de vloer en onze onderbuurvrouw wist pas na een maand dat ze nieuwe bovenburen had, dus ook de ( gratis ) ondervloer is perfect.
REACTIE VAN YVONNE
Goedenavond welke vloer heeft u ongezien besteld wij twijfelen ook is zo ver rijden en heeft u hem ook laten leggen ? BVD groetjes Yvonne
REACTIE VAN BERT
Wij hebben een vloer "mistral eik" komt exact overeen met afbeeldingen. Is zelf heel makkelijk te leggen.
REACTIE VAN YVONNE
Dank voor uw reactie nog 1 vraag is het een doffe of een glanzende vloer ? BVD groetjes Yvonne
Reactie of foto toevoegen
“Wijziging geen probleem”
Door H. Bakmaz op vrijdag 13 jul 2018 '18
Ik heb laminaat gekocht bij dit bedrijf. Achteraf wilden we toch een ander kleur. Dat was totaal geen probleem. Binnen enkele dagen nieuwe laminaat ontvangen. Hele klantvriendelijke verkopers en een vriendelijke bezorger(bedankt frieso). Zeker een aanrader...
Reactie of foto toevoegen
“Gaat niet goed”
Door E op vrijdag 23 aug 2019 '19
PVC, slecht gelegd, komen afspraken niet na, spreek je ze erop aan kunnen ze zonder te zien oordelen, ene collega zegt dat het slecht is andere probeert alles goed te praten. Ik zou niemand aanraden hier te kopen en al helemaal niet hun "service" kwa leggen te gebruiken. Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt!
FOTO VAN E
REACTIE VAN AMIR
gaat het om de plinten of pvc vloer wat niet goed is gepaatst?
REACTIE VAN EJ
Ze zijn voor beide 4 keer terug geweest.. 2 maanden verder maar uiteindelijk alles netjes opgelost. Dus als je zin hebt in continue telefoontjes, discussies en mensen over de vloer en tijd om te wachten dan is het een goed bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Johanneke de Jong op donderdag 23 nov 2017 '17
Dit is de 2e keer dat ik hier kom. Ooit door familie getipt; die hier ook altijd al heen gaan. Zelf ook vrienden dit bedrijf aangeraden die ook al hier geslaagd zijn. vandaag supergoed geholpen. Er lag een restantpartij tegen megadeal prijs. Precies de vloer die ik zo graag wilde. ZEER BLIJ dus reed ik terug.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Van munster op donderdag 16 aug 2018 '18
We hebben 50 vierkante meter laminaat gekocht met een.ondervloer en plinten en het echt top heb een hele andere kamer gekregen en we zijn er blij mee echt een topbedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Ina op donderdag 29 dec 2016 '16
Ik kocht de winter crack xxl van berry floors. Prima product, goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering. Ik zal dit bedrijf zeker aanraden. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf en heb de naam doorgekregen van mijn zoon die daar ook zijn vloer had gekocht en heel tevreden was.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend behandeld”
Door Hasan Özdemir op vrijdag 18 jul 2014 '14
Ik heb de gok genomen om naar luxuryfloors in Kampen te gaan. Uitstekend behandeld en bij hen gelijk laminaat ingekocht. Durfde niet meer te onderhandelen bij luxuryfloors omdat de prijzen veel te scherp waren. Ik was vlak daarvoor bij een andere goedkope laminaataanbieder maar daar kwamen de prijzen niet overeen met de website en ook het laminaat had daar naar mijn mening niet de beste kwaliteit, vandaar uitgeweken naar luxuryfloors.
Reactie of foto toevoegen
“Gemoedelijk”
Door Soenil Ramdoelare-Panday op maandag 19 aug 2019 '19
Heb Basaltgrijstegellaminaat bij hun gekocht. Nette levering , alleen helaas tijdens het leggen waren 3 pakken aan de kopse kant kapot. Kwam nog wat plinten tekort en ben daar op bezoek geweest. Werd door een aardige dame geholpen en melde gelijk ook van die kapotte laminaat. Had al per email foto's gestuurd. Werd top geholpen! kreeg mijn geld terug minus plinten en nog extra's! Klantvreindelijk en gemoedelijk. Dit is wat je zoekt als je een winkel binnenstapt!!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Danielle op woensdag 4 mrt 2015 '15
Opzoek naar een kwalitatief goede vloer voor een goede prijs. Via via kwam ik bij luxury floors waar ik zeer goed geholpen ben. Goeie en snelle service met ook nog dagelijkse bezorging. Zeer ruime keuze zowel hout als tegellaminaat! Een aanrader voor iedereen die een mooie vloer wil voor een goeie prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door George en Marian op zaterdag 2 feb 2019 '19
Wij hebben bij Luxury Floors een pvc vloer van het merk MFlor gekocht. Het begon eigenlijk al toen we hen in Kampen bezochten zo'n jaar geleden, De prijs die werd geoffreerd was direct goed. We hadden ons vooraf goed voorbereid en wisten dat het nergens goedkoper zou zijn. Goedkoop is vaak duurkoop. In dit geval hoefden we ons niet druk te maken. Althans zo leek het, want de ervaringen van andere kopers waren goed. Er werd ruim van te voren een datum geprikt om de spullen te leveren, de vloer te egaliseren en vervolgens in 1 dag aan te brengen. Het resultaat vinden we geweldig. Alles dat men zegt wordt ook gedaan. Tijdens het leggen van de vloer waren er strips te weinig. Geen probleem, ze laten gewoon iemand uit Kampen aanrukken om toch nog op tijd klaar te zijn. Top hoor, een vloer van meer dan 100 m2 in 1 dag gereed maken en dan ook nog eens in perfecte staat afleveren. We zijn heel blij met Luxury Floors!
FOTO VAN GEORGE EN MARIAN
PVC vloer
+ Toon extra foto van George en Marian
+ Toon extra foto van George en Marian
Reactie of foto toevoegen
“Goeie kwaliteit”
Door F op zaterdag 7 sep 2019 '19
PVC Vloer gehaald hier, goeie kwaliteit en mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Marco Wind op zaterdag 14 mrt 2015 '15
Helemaal vanuit duitsland een mooie en spotgoedkope vloer gehaald. Eindje voor gereden, maar echt de moeite waard.
Snel geholpen! Vriendelijke service. Echt een aanrader. Veel voorraad. Netjes voor je ingeladen! Veel keuze!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Annemarie & Wensley op zaterdag 20 jan 2018 '18
Wij zijn super geholpen..De vloer is van goede kwaliteit en de prijs maakte het nóg mooier. Een echte aanrader, ook als je van ver komt, is het de moeite waard! Bedankt luxury floors!
FOTO VAN ANNEMARIE & WENSLEY
Detail van de vloer
Reactie of foto toevoegen
“Dank je wel”
Door Mehmet op dinsdag 4 apr 2017 '17
Ik ben erg tevreden over laminaat die ik gekocht heb bij Luxury Floors . Ze gaan goed en behulpzaam met de klanten om. Snelle en adequate afhandelingen goede service. Mijn vloer is prachtig geworden!! Dank je wel allemaal
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door Jeanine op vrijdag 8 dec 2017 '17
Laminaat besteld bij dit bedrijf, bij bezorging bleek er geen plinten bij te zitten die er wel bij hoorden. Ik heb gelijk luxury floors gebeld en de situatie uitgelegd. Degene aan de telefoon gaf gelijk hun fout toe en ik kreeg 14,5 m gratis plinten thuisbezorgd de andere week. Superservice en ik kan iedereen aanraden bij Luxury Floors te bestellen, het is ook kwalitatief heel goed laminaat.
Reactie of foto toevoegen
“Iedere dag blij mee”
Door Kim van der Linden op woensdag 18 jul 2018 '18
Na aanraden van vrienden en familieleden zijn we een kijkje wezen nemen bij Luxury Floors in Kampen, en daar zijn we nog iedere dag heel blij mee dat we dit hebben gedaan. Ze hebben echt voor ieder wat wils en voor een geweldige prijs. Wij hebben hier echt een prachtige visgraat laminaat vloer gekocht van Douwes Dekker. Ook hebben we hem laten leggen door de heren van Luxury Floors en wat hebben ze dit mooi gedaan, incl. Hoge plinten ook super mooi afgewerkt en ook de inloopkast ligt er super netjes in. Iedere x krijgen we weer complimenten over onze vloer beneden en elke dag weer zijn wij zo blij als we beneden komen. Kan niks anders zeggen dat wij heel blij zijn met onze aankoop en de manier van werken van Luxury Floors en voor iedereen die een mooie nieuwe vloer wil voor een heel stuk minder geld echt hier naartoe te gaan, je zult zeker geen spijt krijgen.
FOTO VAN KIM VAN DER LINDEN
Visgraat laminaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen overtroffen”
Door Sharona weijenberg op donderdag 9 mei 2019 '19
Reeds mijn derde vloer bij hen besteld. Dit keer met legservive. Ook nu overtreffen ze weer mijn verwachtingen. Binnen 1 dag drie verdiepingen gelegd, alles strak en niets is bol gaan staan. Het was niet alleen erg gezellig met mikael en sezer maar hun harde werken en goede adviezen hebben mijn verwachtingen overtroffen.
Reactie of foto toevoegen
“Top vloerenleggers”
Door Klein op woensdag 1 mrt 2017 '17
Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

Aanvulling ontvangen 23 maart 2018: Na de vorige goede ervaring met Luxury Floors opnieuw een PVC vloer uitgezocht en vandaag is die op zolder gelegd. Goede kwaliteit, ze komen afspraken na en vooral vakkundige vloerenleggers. Wederom een dikke 10 voor Luxury.
FOTO VAN KLEIN
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Frank Schokkenbroek op vrijdag 26 jan 2018 '18
Een goede deal en fantastisch gelegd. We hebben voor ons nieuwe huis prachtig laminaat uitgezocht, waarvoor Youri ons een heel scherpe deal heeft gegeven. Hoe mooi de vloer er in de winkel ook uitziet, het moet er ook nog strak in. Dat was in goede handen bij Michel en zijn team. Dikke duim omhoog mannen. We hebben inmiddels dan ook al twee vrienden naar jullie doorverwezen. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Oleg van Schaik op maandag 4 jun 2018 '18
Via LuxuryFloors een compleet appartement voorzien van laminaat voor een prijs welke bijna net te geloven is. Omdat ik over sommige afmetingen twijfelde heb ik eenplattegrond van de woning gestuurd waarna ik een advies van Luxury ontving. Op basis daarvan besteld. Bezorging netjes volgens afspraak met een zeer beleefde chauffeur. Vloer was gemakkelijk te leggen icm de meegeleverde ondervloer. Mijn woning ziet er dankzij LuxuryFloors helemaal luxury uit! Absolute aanrader dus!
FOTO VAN OLEG VAN SCHAIK
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat”
Door Rosanne op vrijdag 4 jan 2019 '19
Mooie laminaat! Snel geleverd en een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer aankoop”
Door Nelly Demmer op maandag 12 feb 2018 '18
Prachtige vloer uitgekozen, voor de tweede keer bij Luxury Floors. Heel veel keuze. Klantvriendelijk, op tijd bezorgd. Vakkundig gelegd door Michaël en helaas de naam van zijn collega vergeten. Ik ben zeer tevreden.

Eerdere ervaring van 13 november 2016: Heel goed geholpen met uitleg en zelfs een stukje voor laten doen met hoe te leggen van de vloer. Vriendelijk en ook behulpzaam. Dus zijn wij tevreden met onze nieuwe vloer. Ziet er prachtig uit. Als het zo zou zijn dat wij ook voor andere delen van onze woning aan een nieuwe vloer toe zijn dan weten wij Luxury Floors te vinden.
Reactie of foto toevoegen
“Top prijs”
Door Chef op maandag 15 jun 2015 '15
Wij zijn erg goed geholpen voor onze gehele woning door de verkoper. Erg veel geduld ook, want wat kon ik moeilijk een keuze maken met zoveel keus! Maar hij hielp ons goed en we zijn geslaagd. Belangrijkste van alles: de prijs was top!
Reactie of foto toevoegen
“Slaapkamer laminaat”
Door koen VP op zaterdag 14 mrt 2015 '15
Laminaat voor slaapkamers gekocht. Calgary Oak met gratis ondervloer erbij. Goed verder geholpen in de winkel. Veel keuze in verschillende prijsklassen. Ritje vanuit België waard. Moesten we nog eens laminaat nodig hebben, dan komen we zeker terug. Voor zo'n ruime keuze en aan zulke goede prijzen, is luxury floors zeker een aanrader!
REACTIE VAN SOFIE
Hey Koen, wij komen ook uit België en zijn aan het overwegen om toch maar eens tot in Kampen te rijden, wegens weinig aanbod in België met lage prijsklasse. Hoe hebben jullie laten leveren? Want een levering in Nederland is gratis, maar tot in België?? Of hebben jullie meteen iets uit voorraad meegekregen? Groetjes, Sofie
REACTIE VAN KOEN
Hi Sofie, Wij hebben laten leveren in Turnhout, vlak bij de NL grens. Dit was ook nog gratis. Ze verkopen enkel uit stock, dus als je een remork of camionette meeneemt, kan je ook direct alles opladen. Qua prijs waren ze goed, owv de gratis ondervloer, plakplintjes, poetsproduct, etc...
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door M. Kout op zaterdag 1 dec 2018 '18
Prachtige laminaatvloer van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Levering snel en prettig contact met de chauffeur. Volle pakketten die over waren konden zonder probleem retour en de service in de showroom was ook top. Ik zou iedereen aanraden hier een prachtige vloer uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Snel”
Door Soetaert Peter op zaterdag 30 dec 2017 '17
De gekochte parket was zoals opgegeven en zeer goeie kwaliteit voor de prijs
snelle levering en komen hun beloftes na zeer goeie uitleg en direct antwoordt op de mails
Reactie of foto toevoegen
“Zeer Tevreden!!”
Door Bianca Boogerd op dinsdag 2 dec 2014 '14
Ik ben zeer tevreden over Luxury Floors. De verkopers zijn erg klantvriendelijk en professioneel. Het is de derde keer dat ik hier wat kom kopen en ik adviseer anderen ook zeker om hierna toe te gaan. Het laminaat is goed en toch goedkoop.Ik kom uit Deventer en in onze buurt zitten ook laminaatwinkels maar ik zal altijd weer naar Kampen toe rijden om hier laminaat te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door C van den Haak op dinsdag 2 dec 2014 '14
De verkopers zijn erg vriendelijk en denken met je mee. Ik kom hier nu voor mijn eigen vloer voor de 3e keer en met familie hier ook al meerdere keren geweest. Iedere keer weer dezelfde klantvriendelijkheid. Vloeren van goede prijs/kwaliteit verhouding en veel keuze. Ik zou het iedereen aanraden om hier zijn/haar vloer aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Leon Adema op donderdag 30 nov 2017 '17
Ik heb hier met veel plezier een prachtige en spotgoedkope Laminaatvloer gekocht. Vervolgens hebben mijn ouders op mijn aanraden een PVC-vloer gekocht die door Luxury Floors zelf bezorgd en gelegd is, ook zij zijn uitermate tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Klacht opgelost ..”
Door Saskia de vries op maandag 5 jan 2015 '15
Ik had een nare ervaring in de zaak en heb daar ook melding van gedaan bij Luxury FLoors. Ben twee keer terug gebeld met oprechte excuses en mijn dochter mag een tapijt uitzoeken ! Super lief aangeboden !! En super Service !! Dikke pluim voor luxury floors !!
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut waar voor je geld”
Door Johan op vrijdag 2 jan 2015 '15
Top bedrijf met groot assortiment, klantvriendelijk en Goed Advies. Wij zijn meer dan tevreden. Wij hebben ons ook laten informeren bij IKEA, maar dat gelukkig niet gedaan! Wat een verschil! Bij IKEA kost het ook niks, maar is het ook niks!!! Hier is het ook bijna gratis, maar krijg je echt de Beste Kwaliteitsvloeren voor een absurd lage prijs! Luxury Floors super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Gerard Janssen op vrijdag 31 mei 2019 '19
Heb voor de gehele woning een vloer gekocht bij Luxury Floors. Niet alleen een super mooie vloer voor een super prijs, maar hij is ook super strak gelegd. Mijn complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“9 plus”
Door Deborah en Ruud op maandag 29 jan 2018 '18
Wij hebben een prachtige vloer uitgezocht bij Luxury Floors. De service was fantastisch. Het was absoluut een 9+ ervaring. We hadden een legafapraak gemaakt voor kerst, maar deze moest vanwege een tegenvaller bij de verbouwing verschoven worden. Door de geweldige service heeft luxury Floors de vloer als uitzondering na de kerst geplaats zodat wij ons huis toch snel in konden en niet hoefden te wachten op een nieuwe legafspraak. De vloer is vakkundig gelegd. Luxury Floors is een enorme aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ruime keuze”
Door Dick en Jennie Drost op vrijdag 2 mrt 2018 '18
Zeer ruime keuze. Goede hulp en uitleg gehad. De verkopers weten waar ze het over hebben. We zijn zeer tevreden over onze keus om de aankoop bij Luxury Floors te doen. Zullen het zeker binnen onze kring verder vertellen.
Reactie of foto toevoegen
“Komen de afspraken na”
Door Martien Franken op dinsdag 16 mei 2017 '17
mijn ervaring als ondernemer, tenminste n bedrijf wat hun afspraken nakomt, duidelijke mails! en schitterend laminaat. ook vakkundig gelegd , de laminaatlegger was zeer kundig en vooral beleefd en vriendelijk, dat zie ik graag, dan ook n goede beloning voor zn vakwerk gegeven, we zijn dik tevreden over Luxury Floors
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze”
Door Marion Dorgelo op dinsdag 11 apr 2017 '17
Bij het uitzoeken van het laminaat (ontzettend veel keus) zijn we professioneel geholpen. De medewerker had duidelijk verstand van zaken. Het bestelde laminaat is keurig op tijd geleverd en de leggers waren zeer ervaren. Zij hebben snel en heel netjes gewerkt. In het hele huis ligt het laminaat er strak in! Absolute aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jamila op vrijdag 26 jan 2018 '18
We werden snel en geholpen door allr medewerkers. Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ronald & Renate van der Heiden op zaterdag 7 apr 2018 '18
Wij hebben sinds gisteren een nieuwe laminaatvloer op zolder. Super spannend, want we hadden de vloer via de site besteld zonder live te bezichtigen in Kampen. De dag voordat de vloer gelegd werd, werden we gebeld, om te bevestigen hoe laat de vloer geleverd zou worden. Zoals afgesproken kwam de medewerker optijd en werd de vloer super netjes gelegd. Wij zijn echt ontzettend tevreden en wij gaan mogelijk binnenkort kontact opnemen, om de 2e etage ook te laten leggen met laminaat ( licht grijs) van Luxury Floors. Wij gaan zeker andere mensen in onze omgeving jullie bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN RONALD & RENATE VAN DER HEIDEN
Reactie of foto toevoegen
“Warme douche”
Door Danielle van Leeuwen op woensdag 20 apr 2016 '16
Bedankt voor de geweldige service!! Er stond een fout op de site ik had klasse 32 beteld en toen ik het thuis had liggen zag ik dat het klasse 31 was. Ik heb gebeld en mocht in plaats van 6.49 wat mijn laminaat koste, nieuw laminaat uitzoeken tot een prijs van 7.99. het omruilen was verder kosteloos. Luxury floor jullie krijgen van mij de warme douche zoals ze het in het programma Radar noemen
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door W. Piet op zondag 12 nov 2017 '17
Voor de 2de maal hier een vloer gekocht. Wederom zeer vriendelijk geholpen door de medewerker en tijdens het klaar zetten van onze bestelling konden wij genieten van een heerlijke kop koffie en vers gemaakte broodjes... Bijzonder de moeite waard om hier een vloer te kopen; zelfs onze kinderen hebben hier een vloer gekocht...te weten, wij komen uit Aalsmeer! Dus niet bepaald naast de deur...maar het is de moeite waard hoor!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat aankoop”
Door Anneke Albers op vrijdag 7 jun 2019 '19
Een mooie laminaat vloer gekocht, zeer goed en super vriendelijk geholpen, het resultaat is super, we zijn er erg blij mee, heren en dame van luxury floors. Onze complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Ruim assortiment”
Door Vermeulen op dinsdag 28 mrt 2017 '17
Echt wat een geweldig bedrijf! Wij zijn zo ontzettend dankbaar met de geweldige services en vakmanschap van Luxury Floors. Wij zaten met de handen in onze haren vanwege een vloer die wij elders hebben gekocht, maar dankzij dit topbedrijf hebben wij nu toch een geweldige vloer liggen! Niet alleen een ruim assortment aan vloeren, maar ook een uitstekende service! Ze hebben er aan ons een vaste klant bij en ik ga zeker mijn positieve ervaring met de mensen om ons heen delen.
FOTO VAN VERMEULEN
Geweldige vloer
REACTIE VAN JIMMY
hallo, zou ik mogen weten welke vloer dat is ? ben namelijk ook opzoek naar zo'n soort vloer.
Alvast dank
REACTIE VAN VERMEULEN
Deze van de foto is het.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden jammer van wijze van levering”
Door Tina op vrijdag 28 dec 2018 '18
Wij hebben een mooie vloer uitgezocht op 2e kerstdag en daar ook erg tevreden mee. Netjes laten bezorgen. Er was ons alleen niet verteld dat de vloer voor de deur (op straat dus neergezet zou worden). Dit vind ik super vervelend en ik heb meteen de chauffeur gebeld aangezien de beste man niet eens heeft gewacht tot de deur open was gedaan. Hij heeft de vloer zo achtergelaten. Ik moest van boven komen dus toen ik de deur open deed was hij al gevlogen. Ik had zijn 06 nummer en heb meteen gebeld maar hij zei dat is niet mijn werk. Meteen naar de zaak gebeld waar ze vertelde dat dat normaal is alleen dat waren ze vergeten te vertellen. Best zwaar om alles de drempel over te tillen en lijkt mij een kleine moeite om dit netter af te handelen. Ik had er extra voor willen betalen maar dit zo afleveren vind ik slordig.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service!”
Door mabel op vrijdag 21 nov 2014 '14
Ik had een laminaat vloer gekocht en deze bleek wat lastiger te klikken, toen heb ik mij laten voorlichten dat een andere vloer beter zou zijn voor de ruimte die ik zou gaan leggen en mocht de andere laminaat zo retour geven ookal was deze al uit de verpakking dus zeer klantvriendelijk! Daarnaast hebben ze een mooie overzichtelijke showroom, met groot aassortiment. Nu al meerdere keren hier geslaagd voor laminaat en zal in de toekomst niet meer naar een andere winkel gaan hiervoor :)
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor laminaat”
Door Sabine op woensdag 24 okt 2018 '18
Wij hebben eerste keer daar laminaat gekocht, buiten om dat het hele goede kwaliteit is, zijn we uitstekend geholpen met name door Yuri! Vandaag weer voor de tweede keer laminaat goed voor de beneden verdieping en wederom weer super geholpen! Dank jullie wel. Van een super tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Pieter op donderdag 10 okt 2019 '19
Gisteren schitterende vloer in onze nieuwe woning gelegd door Mehmet en zijn collega's. 155 m2 in 1 dag! En alles schoon opgeleverd bij vertrek. Ziet er super strak uit. Echte vakmensen. We zijn erg tevreden over aankoop, prijs, kwaliteit en leggen. Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door Rik K op donderdag 9 okt 2014 '14
Wat een keus en prima geholpen en dat op een drukke zaterdagmorgen. Een heel mooie vloer uit gezocht. En de prijs viel erg mee en mensen wat een enorme keus zoek maar uit echt voor elke smaak is er wel een vloer te vinden. Bij verschillende zaken geweest maar nergens zoveel keus. En wat een prijzen voor een vloer van zo'n kwaliteit. ga dat maar eens ergens anders proberen! Wij mijn vrouw en ik zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie donkere vloer”
Door Dik Nieuwenhuizen op vrijdag 26 okt 2018 '18
Mooie donkere vloer gekocht voor in de kinderkamer. Uitstekende service, goed meegedacht en vlot tot een heel gaaf resultaat gekomen. Qua prijs hoef je deze winkel ook niet links te laten liggen. Wij kregen een geatis ondervloer en deskundig legadvies op maat. Aanrader voor als je een mooie en kwalitatief goede vloer wilt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Luxury Floors
aKampen , Haatlanderdijk 6-D, 8263 AR Kampen, tel 038 - 337 40 25
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.