Feedback
7,1

Satink Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.satink-zwolle.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Satink Keukens
Ons motto is altijd al geweest: “Gewoon goed je best doen”. En dat is de grondslag van het inmiddels 30-jarige bestaan van Satink Keukens en Badkamers in Zwolle. Wij vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te houden. Er is immers geen betere reclame dan mond-tot-mondreclame. En dit uitgangspunt wordt door ons nog steeds gehanteerd. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich ‘thuis’ voelen bij ons in de showroom en dat er vertrouwen is om over te gaan tot de aankoop van een duurzaam product. Boven alles staat dat de klant de producten vindt die aansluiten bij zijn of haar wensen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

De klik met de verkopende partij speelt natuurlijk een grote rol, maar ook de afwerking van begin tot eind. Van offerte tot installatie en alles wat daar tussen gebeurt. Daarom doen onze medewerkers beter hun best. Ook voor u!


Ervaringen
Er zijn 11 ervaringen over Satink Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren5 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster3 ervaringen
“Superinstallatie”
Door Tiemen op maandag 10 dec 2018 '18
Een nieuwe keuken. Advies was top. Men probeerde niet iets te verkopen maar mij als klant te helpen. De installatie was super, binnen no time voor elkaar en net opgeleverd.
FOTO VAN TIEMEN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Aleida Postma op vrijdag 2 nov 2018 '18
Een keuken gekocht bij Dennis. Hij verstaat zijn vak erg goed en heeft ook goeie ideeen aangebracht. Door de mooi ingerichte showroom kon hij ons ook veel laten zien. Keuken is ondertussen ook geplaatst en ziet er echt geweldig uit en ik zou iedereen aanraden om een keuken te kopen bij Satink. Bedankt Dennis
REACTIE VAN ALEIDA
Resultaat na plaatsing keuken
REACTIE VAN DEBBY VILLANUEVA
Beste Aleida Postma, Bedankt voor uw positieve reactie! Wij wensen u heel veel woon- en kookplezier in uw Satink keuken! Met hartelijke groet, Debby Villanueva
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Jurgen op vrijdag 15 jun 2018 '18
Keuken gekocht bij Satink keukens. Enorm prettig geholpen. Zowel het meedenken in mogelijkheden als de duidelijkheid mbt financiële afspraken. Peter Paul de Jong is een ervaren en zeer betrokken verkoper, adequate reacties op vragen (mail en bellen). Een goed voorbeeld van hoe consument en leverancier tot een mooi eindproduct komen!

Aanvulling ontvangen 18 juni 2018: De keuken is volledig geleverd. Ook enkele kleine passtukjes zijn keurig geplaatst. Ik ben uiterts tevreden over de levering en plaatsing van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Onvolledige keuken”
Door Roy Sonnega op donderdag 1 dec 2016 '16
Bij Satink terecht gekomen omdat ze project leverancier zijn van ons nieuwbouw project. Na een goed begin helaas een zeer teleurstellend einde. Keuken is prima, zeer netjes geplaatst door een 3e partij (interieurbouwer). Echter, heeft Satink op eigen initiatief een andere afzuigkap geleverd. Deze kap had andere afmetingen dan de originele afzuigkap, en heb deze dus niet geaccepteerd. Het feit dat Satink, zonder bericht naar ons, een andere afzuigkap levert, vind ik nogal vreemd, maar goed, kan gebeuren. Nieuwe afzuigkap zou besteld worden, en zou z.s.m. geleverd worden. Inmiddels zijn we 5 weken verder! Terugbel beloften worden niet waargemaakt. De verkoper krijgen we niet meer te spreken, en ik ben inmiddels alweer 7 telefoongesprekken verder. Onze betaalde afzuigkap ligt nu al 1 week bij Satink in het magazijn. Nog steeds wacht ik op een telefoontje om een afspraak te maken. Blijkbaar vind Satink het heel normaal om mensen met een onvolledige keuken achter te laten. Service is volledig afwezig bij Satink! Zeer teleurgesteld in deze nazorg, en zou Satink ook absoluut afraden bij potentiële klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Duurde lang”
Door Smolders op vrijdag 12 jan 2018 '18
Goede verkoop, slechte communicatie. Slechte service. I.p.v. 2 1/2 week duurde het 3 mnd
Reactie of foto toevoegen
“Goed geplaatst”
Door Marlinde Dillen-Pierik op donderdag 29 nov 2018 '18
Een keuken bij Satink in zwolle. Hulp was goed en vriendelijk door Lucinda. Zelfs onze last minute wijziging is super opgepakt door haar. De keuken is (vooralsnog) goed geplaatst en geen gekkigheid of fouten.
REACTIE VAN DEBBY VILLANUEVA
Beste mevrouw Dillen-Pierik, Bedankt voor uw positieve bericht! Wij wensen u veel woon- en kookplezier in uw Satink keuken! Met hartelijke groet, Team Satink
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Hetty Buter op vrijdag 15 jun 2018 '18
We hebben een prachtige keuken uitgezocht. Drie keer wat wijzigingen aangebracht waar goed de tijd voor werd genomen. Heel goed geadviseerd door Peter Paul de Jong. Juist daardoor is de keuken helemaal naar mijn zin. Gisteren en vandaag is de keuken geplaatst door een uitstekende vakman. Over drie weken komt de achterwand en het apothekerskastje, zoals ik zelf in m'n gedachten had, ipv twee schappen. Het ziet er perfect uit. Ik kan Satink zeker aanbevelen!!
FOTO VAN HETTY BUTER
Keuken naar mijn zin
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Jacob van Althuis op zaterdag 3 nov 2018 '18
Goed advies gekregen van de verkoper bij het uitzoeken van materialen/apparatuur voor de keuken, er wordt goed mee gedacht en de verkoper had ruim de tijd voor ons. Keuken is van goede kwaliteit! Erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons niet meer”
Door John op vrijdag 25 aug 2017 '17
Keuken gekocht bij Satink, geen goed woord over voor deze keukenzaak. Hoge netto prijs en als ergens 'echt' korting op wordt gegeven durven ze het niet op de offerte te zetten omdat het een 'tijdelijke' aanbieding betreft. Communicatie vanuit Satink slecht, lastig bereikbaar bijvoorbeeld wou ik ons aanspreekpunt bellen geeft de receptie aan dat hij in bespreking is. Twee uur later belt de receptie mij terug en zegt ineens dat hij vrij is die middag. Nou als je klant vriendelijk bent dan had je nog even terug kunnen bellen. Verder wel mooie keuken en goede producten, alleen voor ons nooit meer. Keuken is reeds geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Satink Keukens”
Door Bienvenida op woensdag 22 apr 2015 '15
Slechte service achteraf na levering, tot 2 x toe probleem met apparatuur binnen garantie gehad, telefonisch krijg je geen inlevingsvermogen en alleen een nummer van de fabrikant en de melding dat je vooral niet bij Satink moet zijn. Beetje bedrijf staat achter zijn spullen en neemt daar verantwoordelijkheid voor zeker binnen de 2 jaar fabrieksgarantie.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Renate Oostra op dinsdag 13 nov 2018 '18
Afgelopen vrijdag is mijn keuken geplaatst die ik heb gekocht bij Satink Keukens in Zwolle. Via deze weg wil ik Peter Paul de Jong bedanken voor het meedenken en advies tijdens het uitzoeken van de keuken. Ik ben erg tevreden met het eind resultaat! Ik kan iedereen aanraden om een keuken uit te zoeken bij Satink in Zwolle, Peter Paul heeft oog voor detail en met zijn ervaring weet hij ook wat je wel en niet moet doen, ik heb gevraagd en ongevraagd advies gekregen over de opstelling en dit is precies wat je wilt. De keuken nu wel echt de 'eye catcher' van het huis geworden. Nu lekker koken en genieten :)
FOTO VAN RENATE OOSTRA
De eye catcher
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Satink Keukens
aZwolle , Huub van Doornestraat 4, 8013 NR Zwolle, tel 038 - 454 29 75
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.