Feedback
9,7

ALL STYLE KEUKENS

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.allstylekeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van ALL STYLE KEUKENS
ALL STYLE KEUKENS - Arnhem is in Gelderland een gevestigd begrip als full-service keukenbedrijf waar u veel van kunt en mag verwachten. Goed en vakkundig advies, uitstekende service, een breed assortiment kwaliteit keukens en monteurs met veel kennis en ervaring.

Wij verzorgen indien gewenst niet alleen het plaatsen en kookklaar aansluiten van uw nieuwe keuken, maar ook alle noodzakelijke werkzaamheden daar omheen. Van het slopen en afvoeren van de oude keuken, het aanpassen van het leidingwerk, het aanpassen of het compleet vernieuwen van de meterkast, het aanbrengen van een verlaagd plafond, stukadoors-, schilder- en tegelwerk.

Een compleet ALL-IN totaalconcept van A tot Z, alles in één hand met één aanspreekpunt.

Wij leveren écht máátwerk. Niet alleen in ons STRAKKE MODERNE KEUKENPROGRAMMA maar ook in ons ÉCHTE HOUTEN KEUKENPROGRAMMA wat traditioneel met de hand wordt gemaakt. Keukens die in hoogte, breedte en diepte naar wens kunnen worden aangepast tot op de millimeter, dát is individueel design.

ALL STYLE KEUKENS levert moderne maatwerk keukens vanaf ca. € 15.000 en échte houten keukens vanaf ca. € 20.000.

“Individueel design is maatwerk, wij maken de keuken die bij u past”.
Ervaringen
Er zijn 151 ervaringen over ALL STYLE KEUKENS. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren127 ervaringen
4 sterren24 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 151 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Geen concessies nodig”
Door Andrew & Babet op maandag 21 mrt 2016 '16
Before we came to Allstyle keukens, we had visited multiple other kitchen companies. These kitchen companies could not match our needs and wishes and we were told that concessions were necessary (different color white, material, appliances, etc). During our first meeting with Joost it became clear to us that these concessions were not needed at all and that we could achieve the kitchen exactly as how we had it in mind: and even better. Joost came up with a few tips and ideas that were very welcome and showed his experience and creativity in kitchen designing. Las week they finished our kitchen and it is beautiful! We are very happy with the result.
Reactie of foto toevoegen
“Passie en vakwerk met mooi resultaat”
Door Rianne en Jos op vrijdag 9 feb 2018 '18
Natuurlijk trokken de ervaringen van anderen en de aanpak van Joost ook onze aandacht! De werkwijze is ons goed bevallen. Joost kwam aan huis en aan het eind van het uitvoerige gesprek lag er een basisontwerp en waren de maten al opgenomen. Daarbij bracht hij veel ideeën en zijn uitgebreide ervaring in. Tijdens een tweede bezoek met de monteur erbij werd een goede technische voorbereiding gedaan. Daarmee werd voorkomen dat we tijdens de montage nog voor vervelende verrassingen kwamen te staan. Ook over de details bleef Joost actief meedenken. De levering en montage verliepen vrijwel geheel volgens planning. We waren onder de indruk van de technische voorbereidingen en uiteindelijke montage door Michel. We zijn heel tevreden over het eindresultaat, ook al liet de afwerking nog enige tijd op zich wachten. Joost, bedankt voor je persoonlijke aandacht en je creatieve inbreng en Michel voor je vakmanschap en flexibiliteit! Wij genieten van onze nieuwe keuken en kunnen All Style Keukens zeker aanbevelen!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF - ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor jullie reactie. Wij hebben samen met jullie heel veel tijd, liefde en energie ingestoken voor het maken van de beste keuzes met dit als resultaat. Prachtig! In maatwerk-keukens vragen bij-nabestelde artikelen even om wat tijd. Hopelijk genieten jullie nog vele jaren van dit mooie werkstuk.
FOTO VAN JOOST DE GRAAF - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van joost de graaf - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van joost de graaf - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van joost de graaf - ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van joost de graaf - ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie”
Door Eric Korunka op maandag 20 okt 2014 '14
Alles is volgens afspraak verlopen. De bestelde materialen waren op tijd binnen. Zowel het uitbestede werk (overspuiten van de kastdeuren) als de montage van onze renovatie-keuken is op professionele wijze gedaan.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Bedankt en geniet van het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Er wordt alleen voor het beste resultaat gewerkt”
Door Reijs op woensdag 20 jun 2018 '18
Omdat onze oude keuken heel donker was (weinig lichtinval) wilden we graag een nieuwe keuken. Na zelf wat ontworpen te hebben bleek al snel dat er ook het een en ander verbouwd moest worden om voldoende licht binnen te krijgen. Maar hoe pak je zoiet aan? Je gaat niet eerst verbouwen en dan later de keuken ontwerpen. Dit moet in een totaalontwerp en strakke planning gerealiseerd worden dus we zijn op zoek gegaan naar een keukenleverancier en aannemer die ons hierin kunnen voorzien. In All Style Keukens hebben wij de ideale keukenleverancier (én vooral adviseur) gevonden. Het voordeel is dat op locatie de situatie bekeken wordt en in alle rust alle mogelijkheden doorgenomen worden. Zo waren we ook in staat om de verbouwing perfect af te stemmen op het keukenontwerp. Ons plan hadden we nooit bij een standaard keukenleverancier op deze manier kunnen realiseren. Onze complimenten aan Joost en Richard voor de prettige samenwerking. Alles is volgens plan verlopen voor een prima prijs kwaliteitniveau. Alle vragen werden op korte termijn beantwoord en we hebben echt het idee dat voor alleen het beste resultaat gewerkt wordt. Het enige verbeterpunt (en daarom geen 10) is het communiceren via de email. Dit was soms wat overdadig en kwam enkele keren gebiedend over. Dit had wat ons betreft wat relaxter gemogen. Al met al zijn we zeer tevreden en zouden wij All Style Keukens ten harte aanbevelen.
FOTO VAN REIJS
Lichte keuken
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF - ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor jullie mooie en oprechte reactie. Ik heb er samen met mijn team graag aan gewerkt en omdat jullie tevreden zijn, zijn wij het ook. Voor wat betreft de af en toe wat dwingende wijze van communiceren kan ik alleen zeggen dat we in het belang van de klant en van ons zelf steeds proberen zo snel en vooral zo duidelijk mogelijk te communiceren mede ook om te zorgen dat zaken vloeiend blijven verlopen en wij daarmee ook alle op elkaar aansluitende afspraken naar onze klant kúnnen nakomen.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat mag er zijn”
Door TuHa en Victor op dinsdag 28 jul 2015 '15
Via het Saksen Weimar project zijn wij bij Joost terechtgekomen. Hij weet waar hij het over heeft en geeft advies waar wij goed mee overweg konden. Ook kan hij goed meedenken hoe je de keuken zo efficient mogelijk kunt indelen en er toch mooi uit kunt laten zien, ondanks dat je wensen niet helemaal passen met de ruimte waarin je de keuken moet plaatsen. Ik moet zeggen dat wij redelijk kritisch zijn en nog enige bedenkingen hadden toen we de uiteindelijke tekening zagen of het wel goed bij ons zou passen, maar het eindresultaat mag er zijn. De keuken staat er keurig strak in! Ook niet geheel onbelangrijk is, dat wat Joost met je overeen is gekomen ook nakomt. Al met al was het dus een goede ervaring en kunnen we Joost aanbevelen om je te laten adviseren en de keuken te laten plaatsen. Dank je wel Joost en Geert!
FOTO VAN TUHA EN VICTOR
REACTIE VAN JOOST
Met veel plezier graag gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede project”
Door Jeroen Vree op donderdag 23 aug 2018 '18
Deze keuken is onze tweede project bij All Style Keukens. Na een goede eerdere ervaring hebben wij , bij het kopen van ons nieuwe huis, ook deze keer de keuze laten vallen op dit bedrijf. Dit keer kwamen ze weer met een verrassend ontwerp en goede oplossingen voor de nodige opbergruimte. Na het monteren van de waterleidingen kwamen ze nog kijken of dit correct was uitgevoerd. Gelukkig konden we het nog omzetten zodat de montage van de keuken in een keer, door een meedenkende keukenmonteur goed kon gebeuren. Het is prettig om iemand, die de keuken ontwerpt, te hebben die creatief wil meedenken en alles tot in de puntjes wil regelen.
REACTIE VAN ASK
Leuk te horen. "Met onze visie realiseren we uw wensen" dat zeggen we wel eens. Maar uiteindelijk heb je wel zelf weer de beste keuze gemaakt. We hebben er wederom weer graag in meegedacht. Als jullie weer gaan verhuizen...
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijk goed”
Door Cecile & Simon op maandag 4 mrt 2019 '19
Nadat we ons hadden georiënteerd bij de gerenommeerde merken zagen we al snel dat het concept van ALL STYLE KEUKENS anders was. De vaak dwingende prijsvechtersmentaliteit heeft hier plaatsgemaakt voor een efficiënte en effectieve aanpak. Joost was onze contactpersoon voor het gehele traject, goed bereikbaar en snel reagerend. Met een knipoog moesten we soms langs enig Arnhems bravoure om uit te komen bij zijn enorme kennis, drive en klantgerichtheid. ALL STYLE KEUKENS scoort hier op QASA niet voor niets uitzonderlijk goed! Alle verhalen van wat in deze branche mis kan gaan zijn ons dan ook bespaart gebleven, op één puntje van kritiek na. Onze afspraak om de keuken te laten lijnen met de vloertegels is met goede bedoelingen anders ingevuld en dat is jammer. Maar het is dat wij het weten, het valt niet erg op. Daarom Joost & Team: bedankt voor de prettige samenwerking, het prachtig eindresultaat en ga zo door!
FOTO VAN CECILE & SIMON
Sfeervolle keuken
+ Toon extra foto van Cecile & Smon
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Heel mooi te horen, zo moet het ook zijn. We hebben er graag aan gewerkt en jullie keuken is een aanwinst voor prachtige huis, zit er in als een maatpak en past goed in jullie woonsfeer. Namens het ASK-team nogmaals bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie”
Door Pietie Wammes op zondag 11 jan 2015 '15
Wij hebben onze keuken door All Style keukens laten renoveren. Het aanrechtblad, de spoelbak, kraan en oven werden vervangen. Wij wilde ook een kast erbij en in goed overleg met Joost is deze tevens geplaatst. Alles tot volle tevredenheid. All Style Keukens is zeker een aanrader.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Dank voor je reactie en als we je ooit nog eens ergens mee van dienst kunnen zijn dan horen we dat graag.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met eindresultaat”
Door Hanneke en Leopold op zondag 13 sep 2015 '15
Heel erg blij zijn we met het eindresultaat van onze keuken. We hadden van te voren een beeld in ons hoofd (kookeiland) van hoe de keuken moest worden. Maar door gesprekken met Joost van All Style kwamen we op een veel beter idee wat ook beter paste bij onze wensen. Hij heeft ons daar goed in geadviseerd en meegedacht. De keuken is van zeer degelijke kwaliteit, mooi afgewerkt en ook de nazorg na plaatsen hebben we al positief ervaren. Een echte vakman die weet waar hij het over heeft en een goede kwaliteit keuken levert.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Patty en Bert op dinsdag 14 mei 2019 '19
Joost heeft ons heel goed geholpen met de juiste indeling voor onze keuken. De ideeën die hij had en het advies dat hij gaf, sloten echt aan op onze wensen. De keuken is erg mooi geworden, oogt heel strak en ruim en heeft veel opbergruimte. Naast een nieuwe keuken wilden we ook een nieuwe vloer en vloerverwarming. Het was fijn dat wij de verschillende werkzaamheden aan hem konden uitbesteden zodat we ons niet druk hoefden te maken over het afstemmen en coördineren. Het duurde wel wat langer om de laatste puntjes af te werken, maar we kunnen Joost en zijn team van harte aanbevelen.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Dank jullie wel, was ook voor ons een heel leuk project om te realiseren en wat een verschil met de oude keuken. Voor de mooiste dingen is vaak wat geduld nodig maar dat wordt dan ook beloond.
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de inzet”
Door Steffen Keuning op maandag 1 okt 2018 '18
Het doel van de renovatie van mijn vooroorlogse keuken was deze aan de eisen van de tijd aan te passen met behoud van veel oude elementen. Zo zijn bijvoorbeeld de oude buffetkast, de schouw en de granieten vloer opgeknapt en behouden. Een klus waarbij standaardoplossingen niet altijd de beste zijn. Ik ben zeer tevreden over de inzet, de inbreng en de bereidheid met me mee te denken. Ik zie op deze site dat er ondertussen door Joost (All Style Keukens) veel andere keukens onder handen zijn genomen, terwijl ik de indruk had dat iedereen alleen voor mijn keuken bezig was. Dat is een compliment. Nu alles klaar is, denk ik soms: had ik maar eerder de keuken aangepakt.
REACTIE VAN JOOST
Met veel energie en plezier hebben we aan dit All-inn project gewerkt en om alles mooi op elkaar te laten aansluiten was even een uitdaging. Alles is gelukt met behoud van de authenticiteit van de keukenruimte. Voor de komende vele vele jaren wens ik je met de nieuwe keuken ook veel kookinspiratie toe.
Reactie of foto toevoegen
“Denken met je mee”
Door Edwin & Margaret op maandag 4 sep 2017 '17
Dit is een bedrijf wat van het begin tot het eind met je meedenkt. De eerste gesprekken thuis voor afmeetingen en indeling is gewoon super. Aangezien wij eerst de apparatuur hadden uitgekozen moest het een keuken geheel op maat worden. Joost heeft hierbij al zijn vakkennis aangesproken om een wand met apparatuur, kasten, lades etc qua belijning synchroon te laten lopen. Al onze apparatuur zit erin en het is een prachtig plaatje, hetzelfde geld ook voor het kookeiland. Volop communicatie en een prachtig eindresultaat. Dus eigenlijk moet de waardering super zijn, maar toch gaat er wel eens iets mis. Geen probleem, kosten nog moeite worden gespaard om alles in orde temaken. Alle complimenten. Joost dank jewel voor al je inzet.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Als jullie blij en tevreden zijn, zijn wij het met ons hele team ook! Wat een bijzonder "alles volledig op maat" project was dit. Een keuken vol zichtbare maar ook met subtiel weggewerkte oplossingen. Een hoop werk levert uiteindelijk weer een grandioos resultaat op en dat is wat wij graag doen.
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Snel en gedegen”
Door Will op zondag 8 sep 2013 '13
All style geeft je een gedegen advies, komt met suggesties van mogelijkheden en helpt je in korte tijd aan een nieuwe of gereviseerde keuken. De montage is accuraat, de afwerking geheel naar wens en de communicatie tijdens het hele proces is perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenvervanging”
Door Walca & Ruud Dekkers op dinsdag 24 apr 2018 '18
All Style Keukens heeft onze oude keuken vervangen door een nieuwe. Het ontwerp werd prettig en interactief door hun team met ons uitgewerkt, bij ons thuis, waarbij ook veel kennis en inzichten van All Style Keukens werden ingebracht. Zo ontstond een aantrekkelijk concept. De uitvoering volgde dit plan nauwgezet, en werd door All Style Keukens zorgvuldig en volgens planning afgewikkeld. De zeer weinige restpuntjes werden zeer snel afgewerkt. Kortom, een mooi project met een fijn en betrouwbaar team.
FOTO VAN WALCA & RUUD DEKKERS
Keukenbarretje
REACTIE VAN JOOST
Erg bedankt voor jullie leuke redactie, wij halen voldoening uit tevreden klanten een mooie resultaten. Veel plezier in jullie mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte renovatie van de keuken”
Door Peter Visser op donderdag 20 jul 2017 '17
Keukenrenovatie perfect uitgevoerd. Mag ook wel want, zoals het bedrijf op zijn site al aangeeft, ze zijn niet de goedkoopste, bepaald niet. Maar om het cliché maar eens te gebruiken, dan heb je ook wat. Mooi vakwerk geleverd door prettige mensen. Prachtige, high-tech-apparatuur naar de laatste techniek.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Fijn dit te horen. Ook ons geeft het een goed en tevreden gevoel wanneer onze klanten bereid zijn om voor een stukje meerwaarde ook iets extra te willen uitgeven. Duurzame keuzes hoeven niet duur te zijn, maar kosten wel altijd iets meer. We wensen u heel veel plezier met de keuken de komende jaren.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en eerlijk”
Door Romke op donderdag 27 apr 2017 '17
All Style geeft snel en eerlijk advies. Ze gaan niet voor eigen gewin, wel voor het beste en goedkoopste advies. I.p.v een nieuw afzuigkap is bijvoorbeeld een nieuw afvoerkanaal geadviseerd. Ook de uitvoering van het advies is vlot en netjes verlopen door de samenwerkende installateur.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Marianne op donderdag 27 apr 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Onze oude keuken was aan vervanging toe. Tevens hadden wij de wens om meer ruimte in de keuken te creeren door een deel van de kastenwand door de muur naar de gang toe te plaatsen waardoor de kasten grotendeels in de gang terecht kwamen. Dit is goed uitgepakt. De installatie verliep zeer prettig. Wel waren wij teleurgesteld in het geluidsniveau van de Boretti afzuigkap, maar gelukkig was het toch nog mogelijk om deze om te ruilen voor een ander type afzuigkap.
FOTO VAN MARIANNE
Keuken met kasten in de gang
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
Bedankt, het was mooi de keuken zo te kunnen en mogen realiseren voor jullie. Veel culinair plezier en creativiteit gewenst in Heveadorp.
Reactie of foto toevoegen
“Tevredenheid, ook na verloop van tijd...”
Door Map Berkhof op vrijdag 15 nov 2013 '13
In een harmonieus en plezierig samenspel hebben wij, Joost en ik en de monteur in vlot tempo een bestaande, slecht functionerende keuken tot een moderne en mooie keuken omgetoverd. Een dagelijks genoegen, ook na langere tijd nog. De service blijft waar nodig bestaan. Ik kan daar altijd een beroep op doen en word tot grote tevredenheid geholpen. Ik kan All Style Keukens met grote overtuiging aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door Engelen op maandag 1 apr 2019 '19
Een volledige nieuwe keuken gekocht. De opzet van aanmelden via mail /vragenlijst invullen en daarna het persoonlijke contact sprak mij zeer aan. Bereikbaarheid en snelheid van reageren op mails/vragen vanuit het bedrijf was top. De werknemers waren netjes, zeer correct in hun contact/communicatie en in hun uitvoering van het werk. Min puntje: ASK gaf mij het gevoel, niet goed tegen kritiek c.q. tegen feedback te kunnen.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor je heldere reactie, we hebben met plezier gewerkt aan het op maat gemaakte keukenplaatje met een mooi eindresultaat. Van alle input die we van ons klanten krijgen kunnen en willen we leren en weten dat ook te waarderen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Ada de raad op donderdag 6 jun 2019 '19
Puntjes op de i. De nieuwe keuken die ik samen met Joost voor mijn renovatiewoning heb uitgezocht is fantastisch. Ondanks de beperkte afmetingen voldoet hij aan alle wensen. In overleg keuzes gemaakt die in de praktijk goed uitpakken. Ook de installatie is vlot en netjes verlopen. Joost is iemand die streeft naar perfectie, en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Joost en zijn team komt alle lof toe. Ik zou ALL STYLE KEUKENS zeker aanbevelen. Ada de Raad
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Beste Ada, bedankt voor je leuke reactie. Fijn als mensen niet alleen tevreden maar ook enthousiast zijn over het eindresultaat. Daar gaan we voor en vertel het door. Veel plezier en geluk in je ontzettend leuke huisje in een van de mooiste wijken van Arnhem
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Erik & Sharon op dinsdag 2 mei 2017 '17
Wij hebben een zeer positieve ervaring met de selectie en aanschaf van onze keuken bij All Style Keukens. Joost is zeer bedreven en heeft een persoonlijke benadering. Neemt goed de tijd en kan goed deskundig advies geven in het woud van keuzes om tot een optimaal keukenontwerp te komen. Tijdens het traject is hij altijd goed bereikbaar en schakelt zeer snel op eventuele vragen. Al met al een goede ervaring, waarbij we zeer content zijn met het eindresultaat. We bedanken Joost voor zijn betrokkenheid en inzet en raden hem zeker aan.
FOTO VAN JOOST DE GRAAF ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
Jullie hebben nu precies een keuken die door alle jaren heen mooi en actueel blijft. Kleuren die er altijd al waren en zullen blijven. De fris groene achterwand kun door de tijd heen steeds weer snel en makkelijk een nieuwe trendy look geven. Veel geluk in jullie huis in Oosterbeek
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam Dortmans op woensdag 19 okt 2016 '16
Wij hebben dit voorjaar een nieuwe keuken laten plaatsen door All Style Keukens in onze woning. Joost is vakkundig en ervaren en heeft goede tips met als resultaat een prachtige keuken. Hij was zeer betrokkken gedurende het hele project en hij komt zijn afspraken na. Bedankt Joost!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door D. van de Weerd op donderdag 3 nov 2016 '16
Na het lezen van reviews op het internet, waarbij All Style Keukens zeer goed werd beoordeeld, en het bezoeken van diverse keukenzaken zijn we met All Style keukens in zee gegaan. Wij zijn door Joost goed geadviseerd en prima geholpen. Het leveren en plaatsen van de keuken ging volgens afspraak, zonder vertraging o.i.d. Na oplevering waren er nog wel enkele oneffenheden en een probleempje, maar die zijn na wat discussie ook prima opgelost. We hebben een prachtige keuken gekregen die geheel aan onze verwachtingen voldoet. Een kompliment verdient ook Richard, de keukenmomteur.
REACTIE VAN JOOST
Bedankt voor uw reactie, fijn te horen dat u tevreden bent want daar doen we het voor. Niet alleen voor het recht-toe-recht-aan werk maar ook voor specifieke oplossingen zijn we in staat de beste oplossingen te vinden en die we ook in goed overleg met elkaar hebben gerealiseerd. Vakmanschap is meesterschap wordt wel gezegd en Richard is daar een meester in! Nogmaals bedankt namens ons team.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Erik & Patricia op maandag 20 feb 2017 '17
Op aanraden van een collega zijn wij bij All Style keukens terecht gekomen. Het fijne is dat Joost voor de eerste afspraak bij je thuis komt en zo direct een goed beeld heeft van de ruimte en de (on)mogelijkheden. Joost heeft goed meegedacht en praktische oplossingen aangedragen om de indeling zo efficient mogelijk te maken.
De keuken ziet er bijna net zo uit als op de tekening. Helaas bleek achteraf het open kastje niet met 1 plankje leverbaar, het was fijn geweest dit van te voren te weten. Het plaatsen door Richard is super gedaan, hij was in 1,5 dag klaar! Ook is Richard na een paar weken teruggekomen om het gasfornuis af te kitten (zodat wij de hoogte even konden proberen) en de laatste puntjes te herstellen. De keuken ziet er fantastisch uit, wij zijn nog elke dag onder de indruk.
REACTIE VAN JOOST
Jullie ook bedankt en niets is natuurlijk mooier dan een enthousiaste klant. Jullie hebben mooie keuzes gemaakt, waarin ik jullie graag heb geadviseerd. Ook namens Richard veel kookplezier gewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Totaalconcept”
Door Maria op zondag 7 jun 2015 '15
Joost is een enthousiaste en deskundige adviseur. Hij komt op bezoek en denkt mee wat wel en niet past in je interieur en de beschikbare ruimte voor je keuken. Joost tipte een uitstekende aannemer (W.Driesen) waardoor er goede afstemming was over de voorbereidende (verbouw)werkzaamheden en de nette, vakkundige installatie van de keuken door Gerard. Erg handig zo'n totaalconcept om een nieuwe keuken aan te schaffen.
FOTO VAN MARIA
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit in maatwerk”
Door Eveline op zondag 7 okt 2018 '18
Mijn keuken is gedeeltelijk in een uitbouw geplaatst. Omdat ik niet goed kon inschatten hoe de oorspronkelijke buitenmuur liep, ben ik op zoek gegaan naar een leverancier die kwaliteit in maatwerk levert. Via Qasa.nl ben ik bij All Style Keukens uitgekomen. En daar heb ik geen spijt van. Ik had zelf al redelijk een idee wat ik wilde, maar samen met Joost is dat verder geoptimaliseerd. Alle vragen (en ik had er redelijk wat) zijn duidelijk beantwoord, waardoor ik een weloverwogen keuze heb kunnen maken. Plaatsing van de keuken is zeer professioneel gedaan door Michel.
Tijdens installatie was er wat schade opgelopen, maar dit is zeer snel en goed vervangen. Gedurende de levertijd van de nieuwe onderdelen kon ik de keuken gewoon gebruiken. Kortom alle lof voor All Style keukens en Michel!
FOTO VAN EVELINE
Zeer professioneel
REACTIE VAN JOOST
Mooi resultaat Eveline! De tint muurverf is ook goed gekozen, voldoende contrast, rustig en het ondersteund de natuurlijke uitstraling van het hout van je keuken en de vloertegels. Namens osn hele team bedankt voor je leuke reactie, veel kookplezier natuurlijk en hopelijk mag ik ook via jou in de toekomst weer eens nieuwe klanten verwelkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bart op woensdag 8 jul 2015 '15
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Joost heeft ons deskundig geholpen bij het ontwerpen van onze nieuwe keuken en werkt zeer nauwkeurig. Al met al een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN BART
REACTIE VAN JOOST
geniet van jullie mooie nieuwe huis en veel kook- bak en braadinspiratie gewenst !
Reactie of foto toevoegen
“Geen concessies en super goede nazorg”
Door Ursula van Wandelen op zaterdag 29 jul 2017 '17
onze eerste keuken kwam uit Duitsland. We waren erg tevreden en dachten toen we ons huis gingen verbouwen en een woonkeuken gingen realiseren we gaan weer naar die leverancier. De keuken viel daar echt een stuk duurder uit dan gehoopt. Vrienden attendeerde ons op Joost de Graaf van All Style Keukens. Wat een verademing was dat voor ons. Open en eerlijk werden de kosten in beeld gebracht. We werden goed begeleid in afwegingen die we wilde maken. Wij dachten dat wij het ontwerp inmiddels wel optimaal hadden maar ook daar wist Joost nog een goede slag te maken. Uiteindelijk hebben we helemaal geen concessies hoeven doen! Een mooiere keuken met kookeiland, luxere Siemens apparatuur, binnen budget en echt geweldige service. Ook de nazorg is super goed. Na 4 jaar even een nieuw bakje in de koelkast, een zeeppompje, even iets bijstellen? Echte service!
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Bedankt jullie mooie review en ook voor de mooie foto's van het eindresultaat! Eerst het keukenontwerp en toen de aanbouw er omheen gezet, een droomscenario. Veel kookplezier namens ons hele team!
Reactie of foto toevoegen
“Geheel volgens afspraak”
Door Familie Booij op donderdag 18 mei 2017 '17
We koken en leven met veel plezier in deze keuken. Joost heeft goed meegedacht met de (optische) plaatsing van de apparatuur, de route en wat we nodig hadden. We kunnen zelfs met 4 personen kokkerellen in onze keuken. Richard heeft de keuken snel geplaatst volgens afspraak.
FOTO VAN JOOST DE GRAAF ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
We hebben er met ons team met plezier iets moois van gemaakt en de kleurcombinatie is uniek en daardoor tijdloos te noemen. Heel veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe huis in Ede.
Reactie of foto toevoegen
“10 punten”
Door Michiel op woensdag 13 jan 2016 '16
Onze jaren-80 keuken was toe aan vervanging. Via ‘conventionele’ keukenwinkels was ons oog gevallen op een bepaalde keuken. Ter plekke offertes en tekeningen laten maken door de verkopers, via de mail nog wat laatste wijzigingen doorgeven…. en vervolgens dit renovatieplan 1 jaar in de kast laten liggen. Echt lekker voelde die 1e ronde bij die keukenwinkels niet, met name aangezien het ons een tamelijk complex project leek te zijn (relatief donkere inpandige keuken-bijkeuken combinatie) waarbij planningsmissers op de loer liggen. Je kunt het maar 1 keer doen, en het liefst direct goed. En afgelopen zomer speelden de keukenrenovatiekriebels weer op. Op Qasa lazen wij de uitmuntende reviews over Joost en zijn team; dat klonk als geroepen, eindelijk eens een keukenverkoper die thuis bij je langskomt om advies te geven. Nu, 6 maanden later, geven wij Joost en Gerard een 10. Joost spreekt niet alleen met je door wat de mogelijkheden zijn, hij is bijzonder vindingrijk en ziet de betere oplossingen. Joost lijkt tijdens het hele traject 24/7 voor je beschikbaar te zijn voor overleg, en staat graag voor de deur om nog wat puntjes op-de-i te zetten. Misschien wel het belangrijkste: Joost lost problemen op en hakt knopen met je door. Is het Kashmir White graniet niet meer leverbaar via de importeur, dan zoekt en vindt Joost het betere alternatief. Donkere keuken en kale keukenmuur? Joost ontwerpt on the spot een briljant magnetisch whiteboard met LED-spots en up/down LEDlicht. Door het enthousiasme i.e. de goede ideeën van Joost, waarmee ons wensenlijstje eindelijk goed werd afgestreept, bleek de keuken wel wat boven-budget te komen. Maar ja, we willen er nog lang van gaan genieten, dus met een goed gevoel hebben we doorgezet. Geen cent spijt van gehad. Want na Joost kwam veni vidi vici Gerard. Slopen, breken, stuccen, montage, water, elektra, een complete 3-fase 16 groepen meterkast aanleggen, dat is Gerard. Gerard werkt met zijn stralende humeur, rustig, geconcentreerd, efficiënt en nauwkeurig. Een vakman zoals je ze helaas nog maar weinig tegen komt. Afgezien van wat hulp bij het afvoeren van puin en het tillen van graniet heeft Gerard de hele klus in zijn uppie geklaard, in slechts 11 dagen. Complimenten! Ondertussen kon het gezinsleven (incl. 2 basisscholers) probleemloos doordraaien. Nu staat de nieuwe keuken daar, mooier dan we zelf voor ogen hadden. Heren, veel dank!
REACTIE VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
Mooi gezegd en verklaard. Juist en met name voor dergelijke grote en meer bijzondere projecten waar echt heel veel moet gebeuren hebben we ons sterk gemaakt. Goede producten, goede afspraken en de juiste mensen om ze tot in detail uit te voeren. Dat is wat we graag bieden en wat we net zo graag afsluiten met zulke tevreden klanten. Vertel het door. Dank nogmaals.
Reactie of foto toevoegen
“Unieke Keuken”
Door M. Uiterwijk op zondag 9 okt 2016 '16
Het allergrootste voordeel van All Style keukens is dat Joost thuis komt om een advies op maat uit te brengen. Hij heeft onze wens om een combinatie met hout te maken geweldig verwerkt zodat wij nu een unieke en persoonlijke woonkeuken hebben. De montage verliep vlekkeloos, hulde aan Gerard. Vragen werden ook snel en duidelijk beantwoord. Wij raden deze firma dan ook met een gerust hart aan.
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van All Style Keukens
+ Toon extra foto van All Style Keukens
REACTIE VAN JOOST
De mooiste materialen vinden hun oorsprong vaak in de natuur, deze keuken gecombineerd met écht Teakhout, uiteraard met het FSC keurmerk.
Reactie of foto toevoegen
“Aan onze verwachtingen beantwoord”
Door Gijs van den Heuvel op zaterdag 4 nov 2017 '17
De keuze om met Allstyle Keukens in zee te gaan was een goede keuze. Al onze wensen konden ingewilligd worden, en we kregen daarbij nuttige tips en deskundige begeleiding. Het resulteerde in een duidelijk en compleet boekwerkje; we moesten alleen verduidelijking van enkele technische begrippen vragen. Uiteindelijk is de keuken geïnstalleerd door onze vaste klusjesman en zijn we meer dan voldaan. De samenwerking met Allstyle verliep bovendien in een prettige sfeer, zonder dat er overhaast te werk werd gegaan. Afspraken werden nagekomen, en de levering van de keuken was geheel volgens plan, compleet tot in alle details. Kortom, Allstyle Keukens heeft aan onze verwachtingen beantwoord.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte uitvoering kerkgebouw”
Door Map Berkhof op zondag 9 okt 2016 '16
Mijn eigen keuken heb ik in 2013 geheel laten renoveren. Hierover was ik zeer tevreden en ik ben dat nog steeds. In ons kerkgebouw was de bestaande keuken zeer verouderd en vol onvolkomenheden ten aanzien van gebruik en veiligheid. Door Joost werd snel gezien wat de beste mogelijkheden waren om deze keuken in korte tijd te vernieuwen en aan te passen aan de eisen van deze tijd. Door de monteur, Gerard , werd alles binnen de gestelde tijd perfect uitgevoerd. Wij zijn zeer gelukkig met het resultaat en velen zullen daar nog jaren van genieten.
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Integere benadering”
Door JH op dinsdag 22 mrt 2016 '16
Wij hebben verschillende keukenzaken bezocht, maar konden maar niet de geschikte keuken vinden die bij onze jaren 30 woning past en aansluit bij onze wensen. Ook de verkopers in de keukenzaken vonden wij onprettig en gericht op het schuiven van aanwezige voorraad. Joost heeft ons geadviseerd op integere en professionele wijze. Wij hebben een prachtig resultaat waar we jaren plezier van gaan beleven. Ook de montage is keurig gedaan door zijn collega. Echt een ervaren vakman met oog voor detail. Voor mensen met smaak en die net wat meer willen dan standaard keukens is Joost een absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ongelofelijk blij ermee”
Door Kersten op woensdag 22 aug 2018 '18
Na heel wat keukens gezien te hebben in folders en keuken showrooms vonden we niet dat onze keuken er tussen zat. Via internet ALL STYLE KEUKENS gevonden, hierdoor kwamen we in contact met Joost en echt SUPER!! De communicatie is kort, duidelijk en snel. Wij zijn ongelofelijk blij met onze moderne keuken. De kleur van het keukenblad zoals Joost ons voor stelde vonden we wat gewaagd, maar deze man heeft echt een visie! dus zijn we op zijn advies af gegaan en zie het resultaat. Joost, Super bedankt en we zullen je bij al onze vrienden en kennissen aanraden.
REACTIE VAN ASK
Beste Gordon bedankt voor je leuke reactie. Het was zonder meer de meest unieke keuken van het afgelopen jaar. Het schurkt een beetje tegen kunst aan... Bedankt nogmaals voor jullie vertrouwen in mij en mijn team en voor kkplzr!
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen jullie aanbevelen”
Door fam. Velp op maandag 10 okt 2016 '16
Voor onze nieuwbouwwoning waren we op zoek naar een keuken. We zochten iemand die ons meer kon bieden dan een standaard keuken, wat de meeste keukenwinkels verkopen. Na ons eerste gesprek met Joost wisten we het al, Joost gaf ons zeer deskundig advies en bracht ons stap voor stap naar onze droomkeuken. Of het nu over de keuken zelf, apparatuur of verlichting ging, telkens weer verraste Joost ons. Na het bezoek aan de showroom kwamen alle puzzelstukjes bij elkaar. en toen was het moment daar, de keuken zou geplaatst worden. Op de afgesproken dag kwam Richard de keuken plaatsen. Een super vakman, die ondanks de hectiek van een nieuwbouw, er voor zorgde dat de keuken er nu prachtig staat. Joost kwam ook regelmatig langs, de communicatie verliep perfect. Het resultaat is nog mooier dan verwacht. Kortom: Joost en Richard ontzettend bedankt voor jullie deskundigheid en vakmanschap we genieten dagelijks van onze mooie keuken en kunnen jullie van harte aanbevelen!!
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk in kleine ruimte”
Door Mol op woensdag 5 mrt 2014 '14
Joost heeft ons voortvarend begeleid in het keuzeproces. Als een keuken-generaal zag hij meteen de mogelijkheden en beperkingen van onze kleine ruimte. Hij past prima bij kritische en eigenwijze mensen zoals wij. Hij is supersnel in follow-up van afspraken en informeert je zeer volledig. Monteurs zijn vakkundig en prettig. Opmerkingen van onze kant tijdens installatie goed opgepakt en geregeld. Prijs/kwaliteitsverhouding goed, adviezen super!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Saskia de Heus op zaterdag 17 dec 2016 '16
We zijn erg blij met de keuken en kijken met tevredenheid naar het traject hiertoe. De voorbereiding en begeleiding voor de diverse keuzes was heel prettig. Joost heeft ons naast de keuken zelf ook geadviseerd over bijvoorbeeld spotjes en over de beste stuc en verf voor de muren boven het keukenblad. De tekening voor de aannemer moest al binnen een paar dagen na ons bezoek klaar zijn. Dit heeft Joost snel geregeld. Omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning steeds verschoof, heeft hij meerdere keren moeite gedaan de planning te wijzigen. De levering en de installatie zijn goed door Richard gedaan. Er waren wat punten nog niet in orde, die een paar weken daarna zijn hersteld. We genieten elke dag van deze keuken!
FOTO VAN SASKIA DE HEUS
Keuken om van te genieten
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
Een keuken voor het hele gezin, waar je met zijn allen gewoon lekker in kunt werken.
Reactie of foto toevoegen
“Oppimpen oude keuken”
Door Eveline Bolt op zondag 6 okt 2013 '13
In ons nieuw gekochte huis heeft Joost de keuken uit 1992 opgepimt. Aanrecht verhoogd, kastjes een moderner uiterlijk gegeven. Wat ik heel fijn vond was dat Joost er ook plezier in heeft iets 'ouds' dat kwalitatief nog goed is, mooi te maken en niet per se uit is op de verkoop van een nieuwe keuken. En alles prima volgens afspraak. We zijn nog steeds heel blij met deze optie.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Joost van Laar op maandag 11 aug 2014 '14
We hebben nu 6 jaar onze keuken en het ziet er nog uit als nieuw. Zijn er nog iedere dag blij mee en kan iedereen aanraden bij Joost de Graaf van All Style Keukens een keuken aan te schaffen.We hebben een vakkundige voorlichting gehad en klachten zijn er tot op heden niet geweest. Prijs/kwaliteit verhouding was prima.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Bedankt voor jullie leuke reactie. De mooiste resultaten beginnen vaak met de beste keuze's. Fijn dat jullie nog altijd dik tevreden zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging keuken”
Door W.G. Versloot op maandag 19 jun 2017 '17
Op aanraden van vrienden ALL STYLE KEUKENS uitgenodigd om mee te denken in de vervanging van onze 18 jaar oude keuken. En ondanks dat we al prima offertes van verschillende andere partijen hadden liggen, wist ALL STYLE KEUKENS ons in positieve zin nog te verrassen met tal van goede tips en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je hebt hier overigens echt het idee met een adviseur in plaats van een verkoper rond te tafel te zitten. Het gehele traject is perfect verlopen, waarbij vooral de duidelijke communicatie van ALL STYLE KEUKENS een enorm pluspunt is. De installatie werd door een uitermate kundige monteur uitgevoerd, met ook nog het bijstellen van de kastjes/lades na enkele weken. Kortom: Complimenten voor het team van ALL STYLE KEUKENS, zij hebben een keuken gerealiseerd waar wij 100% tevreden mee zijn!
FOTO VAN ASK
REACTIE VAN ASK
We hebben het met ons team graag gedaan! Bedankt voor jullie leuke reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Goede klik”
Door Sandra Tijs op woensdag 5 sep 2018 '18
Bij een huis in onze straat in Arnhem stond een bord van All Style keukens in de tuin en zodoende kwamen wij in contact met Joost. Meteen al bij de eerste ontmoeting hadden we een goede klik. Joost luistert goed, schakelt snel en denkt goed mee. Hij neemt alle tijd voor je, zowel bij het huisbezoek als ook bij hem in de showroom. Kortom, we zijn heel tevreden over de service die hij biedt en ook over de vakman die bij ons kwam voor de keukeninstallatie. Ook in de after sales zijn ze erg klantvriendelijk. Ik kan All Style Keuken zeer zeker aanbevelen!
REACTIE VAN ASK
Sandra, ik maak iedere keuken graag net zo specifiek en bijzonder als de gebruiker. De houten achterwand met daarin de verscholen deur is wat mij betreft de kers op de taart. De mooie warme uitstraling geeft jouw keuken de juist sfeer mee in een strakke moderne omgeving. Ik zeg AF!
Reactie of foto toevoegen
“Echt aan iedereen aanbevolen”
Door Monique en Jan-Willem Berends op zaterdag 23 mei 2015 '15
Via een kennis bij All Style Keukens terechtgekomen. En na het eerste contact waren wij al overtuigd dat we bij Joost de keuken zouden kopen. Hij heeft daarna werkelijk op alle fronten de verwachtingen waargemaakt en zelfs overtroffen. Ook na oplevering. Joost praat erg veel, maar over het algemeen wel erg zinnige dingen :-) Wij hadden al een aantal showrooms bezocht en op zich best goede adviezen en mooie ontwerpen gezien, maar Joost komt bij je thuis en kijkt naar de omgeving en past daar zijn advies op aan. We hebben al zijn adviezen opgevolgd (o.a. PlasmaMade afzuigsysteem en LED verlichting onder vensterbank en in hoge kast). De keuken is echt zoals we het wilden. Naast de verkoop en begeleiding van Joost is ook echt een pluim gerechtvaardigd voor Gerard, de monteur. Hij werkt zó precies, geweldig! Ook geen gezeur over restpunten. Het wordt gewoon geregeld. Kortom wij bevelen All Style Keukens echt aan iedereen aan.
FOTO VAN MONIQUE EN JAN-WILLEM BERENDS
Reactie of foto toevoegen
“Dit bedrijf gaat het doen”
Door Paul en Tineke op maandag 30 jan 2017 '17
Na onze eerste oriëntatie in Duitsland en Nederland, besloten om All Style Keukens te vragen voor een gesprek. Tijdens het keukentafelgesprek wiste we het gelijk. Dit bedrijf gaat voor ons een keuken plaatsen. Fijn was dat er gedacht werd aan oplossingen in plaats van problemen. Zo hebben wij een pilaar in de keuken staan van een oude draagmuur. Hier werd gelijk een oplossing voor bedacht. Het resultaat mag er dan ook zijn. Het is een mooie keuken geworden die nu echt de leefruimte is geworden van het huis.
FOTO VAN PAUL EN TINEKE
Keuken als leefruimte
REACTIE VAN PAUL EN TINEKE
Detail van het gasfornuis
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig resultaat”
Door Raymond Overmars-Marx op zondag 12 jul 2015 '15
Nadat we her en der zonder al te veel succes advies hadden ingewonnen, zijn we bij Joost terecht gekomen. Door de ongedwongen manier van doen en zijn creatieve ideeën die prima aansloten bij onze wensen, voelde het meteen goed. We hebben niet lang hoeven nadenken voordat we met Joost in zee gingen. Het resultaat is geweldig. We zijn uitermate tevreden hoe onze keukenrenovatie heeft uitgepakt. Ook grote complimenten voor installateur Gerard. Met z'n tweeën hebben ze echt vakwerk geleverd. En ons dochtertje is ook nog steeds erg blij met de kleurpotloodjes en het kleurboek die ze van Gerard heeft gekregen. Grote klasse mannen!
FOTO VAN RAYMOND OVERMARS-MARX
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Julia op maandag 22 aug 2016 '16
We zijn met allstyle keukens in zee gegaan omdat het ons aansprak en nog steeds aanspreekt dat de montage in handen van slechts een medewerker was. Daarnaast waren we blij met de transparantie Vwb de kosten. Inmiddels is de keuken naar onze volle tevredenheid geïnstalleerd. Joost heeft ons heel goed geadviseerd en de monteur Gerard was heel erg prettig en secuur. Een feest om mee samen te werken, die twee! Een absolute aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Leuke samenwerking”
Door Henk en Hanneke op dinsdag 10 jul 2018 '18
Een half jaargelden met Joost in aanraking gekomen. Hij kwam ook direct aan huis om samen met ons tot een goede oplossing te komen. Onze keuken was oud en paste niet meer bij de stijl van het huis. Na samen wat overlegd te hebben zijn we tot een mooie, degelijke, kwalitatieve en vooral praktisch werkende keuken uitgekomen. All style heeft ons hier super in begeleid. Daarnaast, eerlijke prijzen en geen lulverhalen. All style keukens is een aanrader voor iedereen die iets met de keuken wil gaan doen. Bedankt Joost, was leuk samenwerken!
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door S.J. Poelman op dinsdag 20 jun 2017 '17
Professioneel, Creatief, Transparant, Klantgericht en (oog voor) Kwaliteit. Een aantal omschrijvingen en kwalificaties die de service van All Style Keukens goed weergeven.
Wij zijn uiterst tevreden met onze keuken en kunnen All Style Keukens echt aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Creatief”
Door Marijke en Ton op vrijdag 20 jul 2018 '18
Op zoek naar een keuken voor ons nieuw te bouwen appartement kwamen we op het internet terecht bij ALL STYLE KEUKENS. De vele reviews beschreven in (zeer) positieve zin de creativiteit van Joost, en ook zijn goede en snelle communicatie naar de klant. We besloten het er op te wagen en zijn met ASK in zee gegaan. Nu, nadat we volledig ingericht in ons nieuwe appartement wonen, kunnen we ons van harte aansluiten bij de eerder genoemde reviews en hebben ervaren dat, naast de beschreven creativiteit en goede communicatie, ook afspraken en nazorg bij Joost heilig zijn. Tijdens het proces van gezamenlijke voorbereiding (bedenken, herzien en verfijnen), hebben we ook over de werklust niet te klagen gehad; met de email als communicatievorm hebben we enkele keren nog tot laat in de avond samen onze kamerkast op details verfijnd en kregen vervolgens nog diezelfde avond een tekening van de kast met de nieuwe afspraken daarin verwerkt. De bemoeienissen en inzet beperkten zich niet tot de voorbereidende fase van de keuken; ook bij de aflevering ervan was hij aanwezig om te checken of de juiste kasten en apparaten in goede staat geleverd waren. Eveneens was hij bij de start van de plaatsing van de keuken aanwezig voor het doorgeven van informatie: korter kunnen de lijnen niet zijn! Tot slot willen we nog opmerken dat we ook bijzonder tevreden waren (zijn) met de man die de keuken en de kamerkast bij ons heeft geïnstalleerd: de monteur is wat ons betreft een topper in zijn vak! Onze conclusie: ALL STYLE KEUKENS is wat ons betreft zeer aan te bevelen bij het ontwerpen van een nieuwe keuken!
FOTO VAN MARIJKE EN TON
+ Toon extra foto van Marijke en Ton
REACTIE VAN JOOST
Als wij de verwachtingen hebben kunnen overtreffen is dat dé reden om tevreden te zijn. Wij zijn dat dus absoluut samen met jullie. Zowel de keuken als de individueel samengestelde wandkast in de kamer laten in alle eenvoud zien dat strak en minimalistisch design in zowel vorm als functie de tijdloosheid van jullie keuze onderstrepen. We hebben er dan ook met plezier aan gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief hoogstaand”
Door Fam. Werndly op zondag 2 dec 2018 '18
We hebben een prachtige moderne keuken laten ontwerpen en installeren. Vrienden hadden ons All Style Keukens aangeraden omdat zij ook erg tevreden waren over hun keuken. We hadden al een aardig beeld van wat we wilden, maar juist het goede advies van de keukenadviseur in combinatie met de ervaren monteur heeft ervoor gezorgd dat de keuken uiteindelijk precies aan onze wensen voldoet: Modern, stijlvol, praktisch en kwalitatief hoogstaand.
REACTIE VAN JOOST
Bedankt voor jullie leuke reactie, vertel het maar verder door.
Reactie of foto toevoegen
“Gepassioneerd”
Door Matthijs en Hilda op zondag 28 jun 2015 '15
Uiteraard hebben we "het product Joost" eerst vergeleken met zogeheten grote bekende keukenleveranciers. Echter wij zijn niet echt te porren voor een standaard keuken van dergelijke keukenleveranciers. Mocht je denken dat het prijsverschil groot zal zijn dan kunnen we zeggen dat het in ons geval minimaal was. We hebben dan ook al in een vroeg stadium besloten om in zee te gaan met Joost. Hij is betrokken geweest bij het ontwerp, de kleur en de indeling van onze keuken. We hebben Joost ervaren als zeer gepassioneerd, gedegen en deskundig.
FOTO VAN MATTHIJS EN HILDA
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Bedankt voor de leuke reactie, we hebben het met veel plezier gerealiseerd. Groet, Joost de Graaf ALL STYLE KEUKENS.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd persoonlijk bereikbaar”
Door Iris en Bart op donderdag 30 jul 2015 '15
Vanwege de aankoop van een huis binnen het nieuwbouwproject Saksen Weimar kwamen wij in contact met Joost de Graaf van All Style Keukens. In het beginstadium vonden de gesprekken met Joost plaats bij ons thuis aan de keukentafel. Hier worden de eerste wensen en ideeën geïnventariseerd. Binnen een paar uur nadat Joost bij ons was geweest kregen we een eerste schets via de mail gestuurd. Dit is kenmerkend voor de rest van de samenwerking, hij is altijd persoonlijk bereikbaar wat voor ons een voordeel is ten opzichte van de grote winkelketens. In een verder stadium van het traject vinden er een aantal afspraken plaats in een keukenshowroom zodat de kleuren en materialen kunnen worden uitgezocht. Dit is erg prettig omdat dit een heel ander beeld geeft dan wanneer je alleen maar een staal ergens van hebt. Wij hebben door ons bezoek aan de showroom voor een andere kleur wit en een ander aanrechtblad gekozen. Het leveren en plaatsen van de keuken gebeurde allemaal op tijd. Joost is hierbij aanwezig en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Bij onze nieuwbouwwoning was er een gaskraan verkeerd geplaatst en was de omlijsting van de deur breder dan op de bouwtekening. In overleg met ons werden deze problemen vakkundig opgelost. Al met al zijn we erg tevreden over de samenwerking met Joost en hebben we nu een mooie ruime woonkeuken zoals we vanaf het begin voor ogen hadden.
FOTO VAN IRIS EN BART
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan gedacht”
Door Louis op vrijdag 5 apr 2019 '19
Omdat we All style keukens via mijn ouders kenden, besloten wij ook bij hen een keukenontwerp en begroting te laten maken nadat we al bij twee winkels net over de duitse grens waren geweest. De keuze en de mogelijkheden om de keuken heel optimaal in te delen waren in duitsland veel beperkter en maatwerk was daar geen betaalbare optie. Maar los daarvan waren alle creatieve ideeën, tips en adviezen bij All style keuken zo veel beter en kregen we ook uitgebreide uitleg over de keuzes die we konden maken voor de kastindeling, de materialen en de apparatuur. Aan kennis en creativiteit ontbreekt het ze niet en prijstechnisch waren wij ook verrast.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor je reactie en goed te horen dat het nóg mooier is geworden als je had verwacht. Eigenlijk net als bij je ouders. Keukens in Duitsland zijn inderdaad helemaal niet goedkoper meer als in NL. Nu heb je voor minder geld zelfs een echte handgemaakte maatwerkkeuken met exact dat er in wat op je wensenlijstje stond. Ik wens jou als echte hobbykok veel plezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Berendsen op zondag 4 feb 2018 '18
Een zeer goede ervaring met All Style keukens! Na heel wat kijk- en vergelijk hebben wij gekozen voor een keuken van All Style, en daar hebben we geen spijt van! Bedankt voor het uitgebreide advies, de flexibiliteit, fair price en kwaliteit! Een absolute aanrader!
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF - ALL STYLE KEUKENS
Erg mooi geworden, veel plezier in jullie nieuwe huis en lekker koken in je royale en goed gevulde keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Weet alles van keukens”
Door Sander op donderdag 16 apr 2015 '15
Wij kochten een jaren 30 woning met een Miele keuken van circa 15 jaar oud. De parallel indeling vonden we prima maar de kleuren wilden we anders. Daarbij misten we een vriezer. Na een tijdje wikken en wegen of er een nieuwe keuken moest komen of dat een renovatie voldoende zou zijn hebben we Joost gebeld om ons te adviseren. Dat werkte heel verhelderend. Joost was er snel duidelijk in. De Miele keuken als basis is zeer degelijk en kan nog vele jaren mee. Zonde om te vervangen voor andere kasten. Renoveren dus. De werkbladen, handgrepen, veel apparatuur, kraan en achterwanden zijn vervangen. Zijn vaste monteur heeft alles netjes gemaakt. Na deze renovatie is de keuken als nieuw met een totaal ander gezicht. Joost weet alles van keukens en adviseert prima. Hij komt de afspraken na en is zeer betrokken.
REACTIE VAN JOOST
Jullie "oude keuken" is weer helemaal de nieuwe! Het was even werk om het zo te krijgen, maar het resultaat is er naar. Bedankt en heel veel plezier met de geheel gerenoveerde keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Woonkeuken”
Door M&N op zondag 2 jun 2019 '19
Nadat we het koopcontract van ons nieuwbouwhuis hadden getekend hebben we bezoekjes gebracht aan ontzettend veel keukenzaken in Nederland en Duitsland. Wat ons opviel was dat de prijs/kwaliteit bij veel merken vaak tegenviel, al wilden de medewerkers ons anders doen geloven. Een ander punt van ergernis was dat men zich bij het maken van tekeningen weinig creatief toonde, terwijl het om een grote ruimte ging waarbij we niet gebonden waren aan bestaande leidingen. We hadden dus verwacht dat showroommedewerkers hun hart konden ophalen met het ontwerpen van een grote woonkeuken. Echter viel de creativiteit dus tegen, dit gold ook voor hun oog voor detail als het ging om lijnen en symmetrie.

Via Qasa stuitten we op ALL STYLE KEUKENS en na het lezen van de recensies hebben we contact gezocht. Niet al te lang daarna zat Joost op een doordeweekse avond bij ons aan de eettafel waarna hij vol passie over keukens sprak. Na de plattegrond van de begane grond bestudeerd te hebben en met ons gesproken te hebben over onze ideeën en wij hem op basis van plaatjes een idee hadden gegeven wat wij mooi vonden liep hij meteen over met allerlei ideeën. Eindelijk spraken we met iemand met wie we dit keukenproject echt samen konden doen.

Middels een bezoek aan de showroom en veelvuldig contact zijn we tot het uiteindelijke ontwerp voor de woonkeuken gekomen en we zijn er hartstikke blij mee!

Pantry
Omdat het ontwerp traject zo prettig was verlopen hebben we ook gevraagd om ons te helpen met het ontwerp van onze pantry in de woonkamer op de eerste verdieping. Nog meer dan bij de woonkeuken hebben we met Joost lopen sparren over het ontwerp, want geregeld hadden wij ideeën in ons hoofd waarbij het de uitdaging was deze op papier te krijgen en te bepalen wat praktisch mogelijk was. Hierbij waren we best wel veeleisend en soms erg gefocust op details, maar hij nam alle tijd voor ons om ook van de pantry, hoewel het maar een klein keukentje is, toch een uniek meubel te maken.

Wandmeubel
We hadden al enkele meubelmakers een ontwerp laten maken voor een groot wandmeubel voor de woonkamer, maar de verhouding prijs/kwaliteit viel ons tot op heden tegen. Terwijl we met het ontwerp van de pantry bezig waren merkten we hoeveel er mogelijk was via de keukenleveranciers van All Style Keukens qua maten, materialen en vormen. Toen ontstond het idee om Joost ook te vragen voor het wandmeubel. Opnieuw hebben we gezamenlijk een ontwerp gemaakt. Hierbij is handig gebruik gemaakt van standaard kastjes en deze zijn in het ontwerp middels enkele losse platen samengevoegd tot één geheel, waardoor het meubel veel voordeliger uitviel dan bij meubelmakers waarbij alles maatwerk is, terwijl ons wandmeubel ook een uniek meubel is, maar deels bestaat uit standaard onderdelen.

We zijn hartstikke tevreden met alle 3 de eindproducten, de persoonlijke aandacht, het enthousiasme van Joost, de montage (top gedaan door Richard!) en raden iedereen ALL STYLE KEUKENS van harte aan!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
We zeggen het niet zomaar maar "Individueel design is maatwerk". Daarmee kunnen wij tot achter de komma invulling geven aan de wensen van onze klanten. Het was echt prachtig om te mogen maken en realiseren, mooi werk waar ik met mijn team óók trots op ben!
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Niet te vergelijken”
Door Marco van Putten op maandag 5 jun 2017 '17
Joost biedt persoonlijke service en denkt vanuit zijn passie voor mooie en bruikbare keukens met je mee in het hele proces. Hij biedt daarnaast een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Zijn aanpak is niet te vergelijken met een standaard keukenzaak. Hij ontwerpt, zoekt uit en zorgt voor een goede plaatsing en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Is er wat mis, dan zorgt hij er persoonlijk voor dat het zo snel mogelijk hersteld wordt. Een aanrader als je een nieuwe keuken zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Iny op dinsdag 14 mei 2019 '19
We hadden onze keuken al zeer lange tijd en wilde deze laten renoveren en bij mijn zwager en schoonzus hadden we al gezien wat All Style Keuken kon doen. Tijdens onze eerste gesprek werden er al optie gegeven en ideeën genoemd. De adviezen over apparatuur en andere punten waren zeer welkom. Tijdens de renovatie werdt er ook nog een oplossing voor de achtergrond van onze koof gegeven. Nu alles is afgerond en wij er al een aantal weken met veel plezier er gebruik van hebben kunnen maken, kan ik alleen maar zeggen : bedankt, we zijn zeer tevreden en alles bevalt super
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Leuk bericht, dank je wel namens het hele team. Keukenrenovatie kán vaak een prima oplossing zijn. Bij jullie was dat zeker ook zo!
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Topservice aan huis”
Door Karin op vrijdag 12 jul 2013 '13
Joost is een prettig persoon om zaken mee te doen en we hebben een topkeuken gekregen die aan al onze wensen voldoet voor een hele mooie prijs. Hij denkt over alles mee op een praktische pragmatische manier zonder dat we het gevoel hadden dat ons iets aangesmeerd werd. Heel prettig is dat hij aan huis komt met materialen en de tekeningen en altijd binnen een paar uur reageert op vragen en opmerkingen via de mail. All style keukens zou ik aan iedereen durven aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Steven op vrijdag 12 jul 2013 '13
Prima ervaring met All Style. Deskundig advies op maat, prachtige 3D presentaties en zeer correcte afwerking. Een aanrader voor een ieder die door de bomen het keukenbos niet meer ziet!
Reactie of foto toevoegen
“Hele keuken gekocht”
Door Maarten en Sandra op vrijdag 6 feb 2015 '15
we hadden in ons oude huis nog een goede koelkast en vriezer en combi-oven. We wilden die apparatuur inpassen in de nieuwe keuken in ons nieuwe huis. Dankzij de vindingrijkheid van Joost konden we die apparatuur prima inpassen in onze nieuwe keuken. Joost denkt met je mee en komt zijn afspraken na.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Leuke reactie dank je. Gezellige keuken geworden met al die leuke in de mix gekleurde tegeltjes. Veel plezier er van!
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk, betrokken en uitstekend advies”
Door Ursula op zaterdag 13 jul 2013 '13
Via vrienden kwamen wij in contact met Joost de Graaf van All Style keukens. Na 4 bezoeken bij een Keukenzaak in Duitsland en Nederland, waar wij ook al zeer tevreden over waren, overtrof Joost echt alles. Joost komt bij je thuis. Wil eerst weten wie je bent, wat voor een huishouden er in een keuken moet draaien en wat jij belangrijk vindt in een keuken en welke stijl je aanspreek. Pas dan gaat hij voor je aan de slag met een ontwerp, goed gefundeerd advies, transparant en stap voor stap. Hiernaast denkt hij ook goed mee over de rest van de indeling van de keuken en de verlichting. Zijn offerte was goed direct het beste voorstel wat we gehad hebben. Zijn presentatie,documentatie en de compleetheid hiervan is verbluffend, goed! En... en perfecte service!
Reactie of foto toevoegen
“Decennialange ervaring”
Door Ronald en Martine Reijers op woensdag 11 jul 2018 '18
All Style Keukens heeft onze moderne designkeuken ontworpen en geleverd. Eigenaar Joost de Graaf heeft decennialange ervaring en dat merk je aan alles. De keuken moest worden ontworpen voor een moeilijke ruimte in onze jaren '30 woning. Absoluut geen makkelijke klus. Hij is erin geslaagd een ontwerp te maken dat voldeed aan al onze wensen en wij zijn nu heel gelukkig met een schitterende keuken waar alles precies op de goede plek zit. De montage verliep ook zeer professioneel. Een absolute aanrader!
FOTO VAN JOOST
REACTIE VAN JOOST
Geen goede keukenontwerper zonder een goede opdrachtgever. Er zijn vast uitzonderingen op deze regel, maar in de meest gevallen is het knap lastig om als ontwerper tot een goed resultaat te komen zonder goede opdrachtgever. We hebben het grotendeels samen gedaan en het resultaat is daar! Bedankt voor de enorm leuke samenwerking, ook met jullie aannemer en de overige vakmensen die er aan het werk waren.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Maurice en Anneke op dinsdag 12 feb 2019 '19
Toen we eenmaal besloten hadden om in ons nieuwbouwhuis de keuken een prominente plek te geven in onze woonkamer werden we door Joost goed en vakkundig geholpen. We hadden al goede ervaring met Joost vandaar dat we bij hem terugkwamen. Zijn enthousiasme, creativiteit en passie voor het vak heeft hij ook dit keer bewezen. De keuken is het pronkstuk van ons huis geworden. Mede dankzij de goede tips en adviezen van Joost. Dank je wel daarvoor. Wie net even iets meer wil dan een gewone keuken is bij joost aan het goede adres.
FOTO VAN MAURICE EN ANNEKE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Top!”
Door Ingeborg op vrijdag 11 okt 2013 '13
Inmiddels na 4 jaar nog super tevreden met onze mooie keuken. Joost is gedreven, puntje precies en heeft absoluut oog voor details. Dit alles vind je terug in onze keuken. Joost komt bij je thuis, denkt met je mee,o.a verlichting, praktische zaken, net zolang totdat de klant tevreden is.Is annwezig als de keuken wordt geleverd en ook tijdens de montage, die overigens wordt uitgevoerd door 2 zeer bekwame vakmensen. Direct, to the point, zeer ervaren! Kortom een vakman met passsie voor zijn werk en met persoonlijke aandacht. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak = afspraak bij All Style”
Door Sabine Waller Diemont op maandag 15 dec 2014 '14
Aan de hand van onze moodboard heeft Joost meegedacht en al onze wensen uit laten komen. Zijn perfectionisme komt in dit vak zeer goed van pas. Alle met en door hem gemaakte afspraken zijn nagekomen! Hier kan geen enkele andere leverancier tegenop. Zo ontzettend blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk en goede advisering”
Door Corina op dinsdag 18 mrt 2014 '14
Begin maart is bij ons een nieuwe keuken geplaatst door All Style keukens. Wij hadden Joost gebeld naar aanleiding van de goede recensies op Qasa en ik moet zeggen, ik kan me daar geheel bij aansluiten. Het begon al met het maken van het ontwerp. Joost had van te voren al een lijst met vragen gesteld waarbij ik verrast was door een aantal vragen en echt aan het denken gezet werd over wat onze wensen precies zijn. Vervolgens heeft hij, aan onze keukentafel, een aantal ontwerpmogelijkheden met ons doorgenomen. Daarbij kwam hij met een ontwerp dat helemaal tegemoet kwam aan onze wensen, met veel oog voor gebruiksgemak in de keuken. Bij de plaatsing van de keuken vond ik het erg prettig dat we alles in één hand konden laten. Wij hebben de keukenkastjes leeggehaald en daarna weer ingeruimd en al het werk tussendoor is goed en vakkundig uitgevoerd. Slopen, nieuwe meterkast (met meer groepen), leidingwerk verleggen, stucwerk, vloerverwarming aanleggen, tegels leggen en uiteraard het plaatsen van de nieuwe keuken is netjes, goed en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Kleine aandachtspunten werden snel en adequaat opgelost. Het eindresultaat is helemaal wat we ervan verwacht hadden.
FOTO VAN CORINA
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Arnoud - Reeuwijk op zondag 18 mrt 2018 '18
Via via zijn wij in contact gekomen met Joost van All Style Keukens. Na wat sterk tegenvallende gesprekken bij andere keukenbedrijven was het contact een verademing. Na wat verkennende telefoongesprekken en info uitwisseling per email, hebben we een afspraak gemaakt in de studio in Gendt. Het bespreken van de ontwerp(en) verliep erg professioneel en kende zeer open 'structuur'. Goede feedback op eigen ideeën en ontelbaar veel adviezen. Dit alles in gezellige en humoristische atmosfeer! We loved it! Al met al prachtige keuken samengesteld en plaatsingsdatum gepland. De keukenplaatsing is zeer vakkundig neergezet in 1 dag! En er is maar 1 manier voor de heren. It must be freaking perfect! Geen naadjes, geen half werk en pas weg als het echt allemaal klaar is. Kortom absolute aanrader als je op zoek bent naar vakwerk, kwaliteit en transparantie!
FOTO VAN ARNOUD - REEUWIJK
Vakwerk keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Erik Arends op maandag 9 feb 2015 '15
Ik heb een aantal jaar geleden een nieuwe "op maat" keuken van All Style Keukens gekocht en daar ben ik nog elke dag dankbaar voor. Dit is mij dus uitstekend bevallen! Vanaf het eerste moment loodst de vriendelijke Joost je door het hele proces heen. Van maten nemen, en de vele keuzes voorleggen tot het uitzoeken van frontjes, het uitleggen van de vele keuken-technieken en het plaatsen van de op maat keuken in de kale ruimte; Kortom iemand die gewoon eerlijk met je meedenkt! Joost nogmaals bedankt voor je geduld en expertise, ik geniet nog elke dag van je perfecte keuzes op keukengebied! Ik blijf je aanraden bij vrienden en kennissen! Mvg Erik Arends uit Angeren.
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
dank je Erik, altijd goed te horen dit soort berichten en zo hoort het ook te zijn. Veel kookinspiratie gewenst in jou drukke bestaan!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Aukje en Wouter op vrijdag 26 feb 2016 '16
Heel blij zijn wij met het eindresultaat van onze nieuwe keuken. In november 2015 de sleutel van onze nieuwe woning gehad. De keuken moest volledig vervangen worden. Via via bij All Style keukens terecht gekomen en zijn heel blij geweest met het advies van Joost. Met een uitgebreid assortiment, professionaliteit en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is All Style Keukens een absolute aanrader. Met oog voor detail is tevens de montage van de keuken zeer naar wens verlopen. Top!
FOTO VAN AUKJE EN WOUTER
Montage en eindresultaat van de keuken
REACTIE VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
Fijn te horen deze reactie. Ik heb jullie heel graag geholpen en geadviseerd en wij zijn zeker zo tevreden met het eindresultaat als jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld !”
Door Aria op donderdag 21 aug 2014 '14
Goed advies en niet iemand die je gelijk een nieuwe keuken wil verkopen. Joost de Graaf komt met prima renovatie adviezen op de wensen van de klant. Maatvoering is perfect en de montage door vakman Geert is een garantie voor kwaliteit. Alles is aan te passen en de prijzen zijn eerlijk. Een aanrader voor de volgende keer als we gaan verhuizen !
FOTO VAN ARIA
voor jaren kookgereed
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Dank voor jullie reactie, jullie oude keuken werd weer helemaal de nieuwe! Een mooi resultaat waar inmiddels de nieuwe bewoners van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Echte meerwaarde”
Door Petra op zaterdag 14 apr 2018 '18
Toen wij contact opnamen met Joost wisten we op hoofdlijnen al wat wij wilden m.b.t. onze nieuwe keuken. Maar hij levert echt meerwaarde als het gaat om het invullen van de details. De levering en plaatsing vonden vervolgens conform afspraak plaats. Kortom wij zijn blij met onze nieuwe keuken en willen Joost van harte aanbevelen als u op zoek bent naar een nieuwe keuken.
REACTIE VAN JOOST
Foto
Reactie of foto toevoegen
“Hadden we Joost maar eerder ontmoet”
Door Robert de Haas op zaterdag 23 jul 2016 '16
Met veel mooie praatjes en beloftes zijn hebben wij een keuken laten aanmeten bij een (grote) Keukenboer uit Heteren. Echter ging het bij de plaatsing direct al mis. Het extern ingehuurde (financieel uitgeperste) bedrijf dat namens de Keukenboer kwam plaatsen gaf te kennen dat onze wens qua overstekend terrasso blad in onze jaren 30 woning eigenlijk helemaal niet op de manier kon zoals de verkoper ons het verkocht had. Hierdoor moest er noodgedwongen een aanpassing komen. Ook afspraken tussen hun en onze aannemer waren onduidelijk. Kortom uiteindelijk hadden we een keuken, die er op zich netjes uit zag, maar waar we veel problemen mee hadden en slecht was afgewerkt. Vaatwasmachine kon niet open, koelkast stond scheef, barst in terrasso blad, lekkende kraan en vaatwasser etc. Mijn moeder had net na ons een prachtige keuken door Joost laten plaatsen en heb hem toen gevraagd of hij onze nieuwe keuken kon herstellen / renoveren. Hij heeft alle problemen top opgelost en zelfs extra laden gecreëerd. Kortom helemaal top en raden hem nu overal aan. Geen mooie praatjes, maar duidelijke afspraken en van A tot Z vakwerk met passie en betrokkenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Alles tot in de puntjes verzorgd”
Door Een blijde en tevreden Klant op maandag 21 apr 2014 '14
Hallo, via een collega van mij die ook via All Style Keukens een nieuwe keuken heeft gekocht kwamen wij bij hun terecht. We hebben totaal 3 keukenzaken bezocht en bij 2 winkels een offerte gevraagd en een ontwerp. We merkten al snel dat de verkoper meer verkoper was dan een adviseur. Nog voor dat we vertelden wat we wilden werd ons eerst even gevraagd of we een offerte wilden of dat we ook een keuken wilden komen kopen. Ze hadden een speciale actie met 40% korting op de apparaten en de montage was gratis. We zijn een beetje door de wol geverfd en weten dat gratis niet bestaat en het onzin om te denken dat de monteurs geen inkomen hebben na een maand hard werken. We kregen uiteindelijk een prijs van € 18.800 en als we die dag ook meteen de keuken zouden kopen kon het voor € 14.500. Dat was voor ons het moment om te gaan, omdat we ons niet serieus genomen voelden en we behoorlijk onder druk gezet werden. Het leek daar totaal niet te gaan om een mooie keuken voor ons, maar om een handtekening voor hun. Bij All Style Keukens ging dat wel even heel anders en hebben we bij ons thuis eerst het hele keukenontwerp en indeling besproken en gekeken wat het beste paste en mogelijk was binnen ons budget. Daarna zijn we naar de keukentoonzaal geweest waar Joost ons alles heeft laten zien en we ook makkelijk alles konden kiezen. Met een aantal goede en doordachte ideeën en tips voor bergruimte, verlichting, kleur en materiaal hebben we onze keuze gemaakt en zijn we meer dat bijzonder tevreden met het resultaat. Nu hebben we Miele apparaten gekozen op advies van Joost, mede omdat we in onze oude keuken ook Miele hadden. We zijn wel een klein beetje boven ons budget uit gegaan maar daar hebben we geen spijt van. Als je een kwaliteitskeuken zoekt en zaken wilt doen met een klein compact keukenbedrijf die niet alleen afspraken maakt, maar ze ook nakomt en alles tot in de puntjes verzorgd, dan kunnen wij Joost en zijn collega’s van harte aanbevelen. Veel plezier en succes met je bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Agnes en Petrick Pap op dinsdag 30 jun 2015 '15
Prachtig eindresultaat! Dik tevreden zijn we met onze nieuwe keuken via All Style Keukens. Omdat we een relatief beperkte ruimte hebben in onze (gesloten) keuken, zochten we naar een creatieve oplossing om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Joost heeft geweldig goed met ons meegedacht en door een slimme oplossing met de CV ketel lijkt en is de keuken een stuk ruimer dan voorheen. De samenwerking tussen Joost, Gerard, Willem en ons ging vlekkeloos. Een verbouwing valt altijd tegen hoorde ik mezelf vaak tegen anderen zeggen. Tot nu, tijdens deze verbouwing van in totaal drie weken is alles binnen planning gebleven, niks misgegaan en was het ook nog eens heel gezellig in huis. Complimenten aan dit topteam! Een absolute aanrader voor wie naast een keuken ook een goed advies nodig heeft.
FOTO VAN AGNES EN PETRICK PAP
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door W. Mol op zaterdag 27 feb 2016 '16
All style keukens heeft een uitstekende oplossing aangedragen en uitgevoerd voor een heel uitdagende aanpassing aan onze keuken. Joost is een vakman die meedenkt met de klant en ook in de uitvoering aandacht heeft voor alle details. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie”
Door Maarten van Veldhuizen op zondag 18 nov 2018 '18
Onze keuken van 19 jaar oud had een opknapbeurt nodig. 7 jaar geleden had Joost de afzuigkap en het aanrecht blad al eens vervangen. Die (goede) ervaring bracht ons weer terug bij Joost. Alleen wilden wij ditmaal alles vervangen, een renovatie. We wilden een compleet nieuwe keuken aanzicht, maar met het bestaande "geraamte" en afzuigkap. Die waren nog goed. Joost is langsgekomen en heeft precies verteld wat wel en niet kon en heeft voor ons ook zeer goede apparatuur uitgezocht waar we mee hebben ingestemd. Michel, de monteur, heeft alles perfect vervangen en geïnstalleerd. Het resultaat is heel mooi geworden! De keuken ziet er als nieuw uit! Kortom; we zijn zeer tevreden met het proces, van eerste contact tot eindresultaat van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Fennanda op woensdag 15 mei 2019 '19
Ik kan iedereen een keuken aanraden van All style keukens. Na verschillende offertes bij andere keukenzaken kwamen we door de goede reviews op Qasa bij Joost van All style keukens terecht. En daar gaat het allemaal op een iets andere manier. Door middel van een online inventarisatie formulier in te vullen kreeg ik dezelfde dag al contact met Joost en binnen korte tijd zijn we op afspraak in de showroom geweest. We wisten al vrij goed wat we wilden en welke indeling van de nieuwe keuken we in gedachten hadden. Joost dacht goed mee en kwam met praktische tips en optisch mooiere verbeteringen. Ondanks dat de prijs wat hoger lag dan bij de anderen zijn we voor het prettige contact en vertrouwen in de kwaliteit gegaan. Ook omdat het een niet alledaagse opstelling is wilden we zeker weten dat het goed kwam. En die keuze was goed. De plaatsing gebeurde in twee dagen waarbij Joost nog even kwam kijken en de paar puntjes die we hadden zijn netjes opgelost. We hebben echt een prachtige keuken gekregen. Het is elke dag genieten.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Origineel en mooi. Wat je zegt Fennanda, een keuken die in maatwerk is ontworpen en van premium kwaliteit, die is iets duurder, maar dat zorg er dan ook voor dat je een keuken hebt die echt bij bij je past, in alle opzichten voor vele jaren!
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Grandioos”
Door Herman en Babs op dinsdag 15 sep 2015 '15
We zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken. Joost heeft ons hierbij grandioos geholpen! Het is echt een plaatje geworden! We hadden voordat we begonnen al een idee hoe we het wilden hebben, maar Joost heeft ons geweldig geholpen om de gehele keuken optimaal te laten worden. We zijn blij dat we met hem in zee zijn gegaan.
FOTO VAN HERMAN EN BABS
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Hans op donderdag 16 jul 2015 '15
Wij hebben een prima ervaring met All Style Keukens. Joost denkt actief mee en komt, doordat hij de branche overziet, tot verrassend creatieve oplossingen. Ik kan All Style Keukens zeker aan iedereen aanbevelen.
REACTIE VAN JOOST
Hans bedankt voor je leuke reactie, als je me ooit weer eens nodig hebt heel graag !!
Reactie of foto toevoegen
“Vakman met passie voor zijn werk!”
Door Klaas-Jan en Mareille van Laar op vrijdag 21 nov 2014 '14
We hadden al van meerdere mensen goede verhalen over Joost gehoord, dus besloten we zonder twijfel ook voor All Style Keukens te gaan. Joost heeft met al zijn energie en enthousiasme van A tot Z meegedacht om onze droomkeuken te realiseren.Hij werkte altijd gelijk alle ideeën in een rap tempo uit en niets was te veel. Het is een groot voordeel dat hij aan huis komt, we hebben uren aan onze eettafel zitten brainstormen, hij nam alle tijd en werkte het tot in detail uit in een mooie 3D weergave zodat we een goed beeld kregen. Zelfs vóór, tijdens en ná het installeren van de keuken zat Joost er nog boven op. Alles moet kloppen, en hij schuwt een discussie met een aannemer, stukadoor of elektricien niet. Ook Geert onze installateur moet genoemd worden, wat een vakman, in alle rust bouwt hij de keuken op en in, een perfectionist! Beide mannen gaan voor het beste, alles moet kloppen. Joost bijt zich vast in jou nieuwe keuken en rust pas als de keuken er staat zoals afgesproken. Hij maakt een prachtig documentatieboek met ook handige, praktische tips. Wij zijn heel blij met onze keuken en kunnen All Style keukens dus zeker aanraden.
FOTO VAN KLAAS-JAN EN MAREILLE VAN LAAR
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Veel ideeën, veel getekend en vooral heel goed over nagedacht. Ik heb graag meegedacht en wens jullie een culinaire toekomst samen. Thx voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“goed advies en heerlijk praktisch”
Door F. Akdim op zaterdag 22 nov 2014 '14
Half oktober is onze keuken geplaatst. Joost heeft ons prima geadviseerd. Hij houdt rekening met alle praktische zaken. Geeft goed advies. De keukenmonteur is een vakman die heel netjes werkt. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect. Ik had al heel wat offertes aangevraagd. Ik weet waar ik mijn volgende keuken bestel. Joost bedankt.
FOTO VAN F. AKDIM
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Je kunt trots zijn op dit mooie resultaat. Goed, compleet, functioneel, origineel en optimale benutting van alle ruimte zonder de ruimte te vol te maken. Veel kookplezier Fatima.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Marc en Linda van der Spek op dinsdag 16 aug 2016 '16
Wij zijn Via Via bij Joost van All Style keukens terecht gekomen, de klik was er meteen. Erg prettige gesprekken gehad waarbij hij direct met een hoop opties en mogelijkheden kwam waar we zelf nog niet op waren gekomen. De keuze om de keuken bij Joost te bestellen was dan ook snel gemaakt. De montage is bij ons gedaan door Gerard, wat een vakman , goed is bij Gerard nog niet goed genoeg, alles moet beter en perfect, resultaat een prachtige keuken.
FOTO VAN MARC EN LINDA VAN DER SPEK
Keukeneiland met verlaagd plafond
Reactie of foto toevoegen
“Voor ons een top keuken”
Door Steven en Silvia op zondag 24 jul 2016 '16
Na ruim 16 jaar wachten hebben wij onze droomkeuken. Nadat wij in 2000 het huis hadden gekocht, hebben wij al veel veranderd en verbeterd aan het huis en nu eindelijk ook de keuken. Veel showrooms bezocht maar over het algemeen geen goed gevoel aan over gehouden. Je hoort ook veel slechte verhalen over nieuwe keukens kopen en plaatsen. Uit eindelijk het internet nog eens afgezocht en bij All Style Keukens terecht gekomen. Wat mij gelijk opviel was de duidelijkheid en dat er een totaalconcept mogelijk was vanaf het eerste ontwerp tot met een kookklare nieuwe keuken. Via mail contact opgenomen met Joost en vanaf dat moment is het allemaal heel snel gegaan. Vanaf het begin tot het eind is alles naar tevredenheid gegaan, ook de niet verwachten extra werkzaamheden en kosten is altijd in goed overleg gegaan. Waar bij Joost maar ook Gerard altijd eerlijk en oprecht waren. Ik moet ook zeggen dat Gerard op en top professioneel installateur is, die weet waar die over praat en alles doet (breken, leidingen, plaatsen enz.) zelfs een nieuwe metenkast plaatsen. Hier door heb je ook niet allemaal verschillende personen over de vloer. Samen hebben Joost en Gerard voor ons een top prestatie geleverd en voor de kosten hoef je het ook niet te laten want je krijg waar voor je geld.
FOTO VAN STEVEN EN SILVIA
Keuken naar volle tevredenheid
REACTIE VAN JOOST
Beste Steven en Silvia bedankt voor jullie leuke en openhartige reactie. Weet je, als je doet wat je leuk vind dan is dat altijd terug te zien in het hele traject. Vanaf ons eerst gesprek tot de oplevering. Mijn monteurs zijn vaklieden, zij realiseren uiteindelijk wat wij samen hebben bedacht. Maar alles bij elkaar was het natuurlijk ook allemaal jullie keuze om met ons zaken te doen! Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect geregeld”
Door Marco op maandag 22 jul 2013 '13
Keuken door Joost (all style) laten ontwerpen en via hem besteld en laten monteren. Ik kan niet anders zeggen dat hij alles perfect heeft geregeld. Hij is zelf ook een perfectionist en had dan ook niet anders verwacht dat terug te zien in zijn werk.
Bedankt Joost
Reactie of foto toevoegen
“Betrokkenheid, kennis en professionaliteit”
Door Rens K op maandag 9 feb 2015 '15
Eind November na enkele bezoeken aan de grote keukenreuzen, via QASA bij ALL STYLE KEUKENS gekomen.
Na de site te hebben gezien, contact gezocht,het concept aangehoord en een intake formulier toe gestuurd gekregen. Vervolgens een afspraak aan huis gemaakt(sfeer proeven, mogelijkheden bespreken) Wat opviel in dit proces is betrokkenheid, de kennis en professionaliteit van Joost. Vervolgens een afspraak gemaakt in de toonzaal waar de puntjes op de I werden gezet, erg prettig met veel voorbeelden en praktische tips! Wat verteld moet worden is dat hij echt altijd bereikbaar is, super in vergelijking met andere keukenzaken. Ook bij de levering, betrokkenheid, controle, SUPER. Plaatsing door Geert welke alles perfect heeft geplaatst echt een vakman!
Tevens adviseerde hij het nog redelijk onbekende PLASMA-MADE afzuigsysteem wat tot nu toe super bevalt en waardoor de schouw een plaatje blijft! Kortom; Alles is voor ons naar volle tevredenheid verlopen. En bevelen Joost en zijn bedrijf dan ook van harte aan!
FOTO VAN RENS K
Reactie of foto toevoegen
“Goed geslaagd”
Door John op zondag 8 nov 2015 '15
Het uitzoeken van een keuken is altijd moeilijk. Wat zoek je voor een keuken, wat voor een indeling, welke kleur, welke apparatuur en vooral wie haalt alle “zorgen” bij je weg en voorziet je ook nog eens van volledige installatie en wegwerken en omleggen van alle leidingen. Na een hoog scorend keukenbedrijf op Qasa te hebben gecontacteerd, die niet alle “zorgen” weg nam, kwamen wij terecht bij All Style Keukens in de persoon van Joost de Graaf die, ook hoog scorend op Qasa, wel alle “zorgen” weg nam. Wat is dit een fantastische keuze geweest!! Joost komt bij je thuis, bespreekt rustig alle mogelijkheden, bekijkt gelijk de situatie en geeft meedenkende adviezen. Nadat de uitwerkingen ontvangen waren en door ons uitgebreid beoordeeld waren, besloten we om met All Style Keukens in zee te gaan. Zoals het zo vaak met keukens gaat, kan er veel mis gaan. Bij All Style Keukens hebben wij echter geen schipbreuk geleden . Joost heeft ons uitgenodigd om de zaak nogmaals goed te bespreken en alles door te nemen, onder het genot van een hapje en een drankje en een leuk uitje naar Duiven bij Atag, de apparatuur dealer. We konden ook kiezen voor Bosch / Siemens apparatuur, maar aangezien Atag maar liefst 8 jaar garantie geeft bij aanschaf van 4 apparaten of meer, was de keuze snel gemaakt. Tevens hadden we nu de mogelijkheid om in finesse de apparaten te zien, wat resulteerde in een andere vaatwasser en een andere afzuigkap en niet te vergeten een prachtige mengkraan en combi-oven. Hierna zijn we naar de keuken showroom gegaan en hebben daar de kleur en het model uitgezocht. Bij de bezorging van de keuken en apparatuur was Joost zelf aanwezig om te checken of alles juist geleverd werd. Hierna de plaatsing nog van de keuken. Aangezien All Style keukens een klein bedrijf is met korte lijnen was de plaatsing en voorbereiding een genot om mee te maken. De gemeente schreef een gesloten container voor, wat niet erg gebruikelijk is, meestal wordt er gebruik gemaakt van een open afval container. Gerard en Joost fiksten dit zonder problemen. Onder de deskundig leiding van Gerard werd er een kunstwerk afgeleverd. Gerard kan alles, doet alles en vooral maakt alles, echt een super vakman. Bij de aflevering en ingebruikname van de keuken kunnen wij dan ook niets anders zeggen dan lof voor All Style keukens, zowel voor de benadering, begeleiding als plaatsing en aflevering. Kortom ben je op zoek naar een nieuwe keuken waar je volledig ontzorgd wordt, dan weet je waar je nu moet zijn. De foto’s spreken voor zich, van de oude keuken, naar het ontwerp en het definitieve resultaat.
FOTO VAN JOHN
REACTIE VAN JOOST
John erg bedankt voor je leuke reactie. Tevreden is nooit genoeg en ben blij dat jullie meer dan tevreden zijn. We hebben er met veel plezier, tijd en aandacht aan gewerkt en wens je een culinaire home-made toekomst met jullie mooie nieuwe keuken. Gr. Joost en Gerard
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Nico en Miranda op donderdag 22 dec 2016 '16
Via een familielid, die erg tevreden is met haar nieuwe keuken die ze via All Style keukens heeft gekocht, zijn wij bij hen terecht gekomen. We hadden een plan in ons hoofd voor onze nieuwe keuken en Joost heeft dat uitgewerkt tot een prachtig advies. Hij heeft al onze wensen meegenomen en een voorstel neergelegd dat klonk als een klokje. Afgelopen week is de keuken geplaatst door een vakman bij uitstek zoals je die zelden ziet, die van alle markten thuis is en geweldig werk heeft afgeleverd. Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken, die mede dankzij de kundige adviezen en het enorme vakmanschap een hele mooie nieuwe plek in ons huis is geworden. Daar gaan we nog jaren plezier aan beleven. Wij bevelen All Style Keukens van harte aan om het vakmanschap, de klantgerichtheid, service en de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat.
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
+ Toon extra foto van all style keukens ASK
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS ASK
Beste Nico en Miranda, het is echt een plaatje geworden zoals jullie het graag wilden en van een kwaliteit en afwerking zoals wij die graag leveren; een goede combinatie voor een dito eindresultaat. Geniet er van!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ronnie Sweers op maandag 29 sep 2014 '14
All Style heeft onze keuken gerenoveerd, ze hebben alles uit handen genomen, zowel de afvoer en sloop van de oude keuken, regelen van alle electra en leidingen werk en het plaatsen van de nieuwe keuken. Prima service en echte vaklui.
FOTO VAN RONNIE SWEERS
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Het realiseren van jullie keuken was een mooi project en het bewijs dat mooi rood niet lelijk is!! Een pracht keuken, bedankt voor jullie leuke reactie.
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk keuken”
Door Alex en Marjolein op woensdag 26 apr 2017 '17
Wij waren op zoek naar een keukenleverancier die maatwerk kon leveren. Een keuken waarin een trap verwerkt moest worden, een kruipruimteluik onder zit en een niet standaard-maat klepbank. Waar alle andere leveranciers terughoudend waren, pakte All Style keukens met veel enthousiasme en deskundigheid juist die uitdaging op. Vooraf op papier alles tot in detail uitgedacht en door het team van All style keukens deskundig en met gevoel voor detail geplaatst. Onze vraag naar niet standaard oplossingen zijn prima opgepakt, evenals enkele restpunten na de oplevering. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JOOST DE GRAAF ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
+ Toon extra foto van joost de graaf ASK
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF ASK
We hebben er met ons team graag aan gewerkt en ook wij zijn net zo tevreden en enthousiast als jullie dat zijn. het is een plaatje geworden, wat past als een maatpak.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Suzanne Rook op donderdag 18 apr 2019 '19
Toen wij besloten een nieuwbouwhuis te kopen had ik de kans om eindelijk mijn droomkeuken te realiseren. Na een rondje langs de geeikte keukenwinkels in Nederland en Duitsland waren we nog niet heel blij. Via deze site kwamen we bij Allstyle keukens terecht. Wat een verademing! Geen torenhoge offertes waar je vervolgens weer de helft af moet onderhandelen, maar open en eerlijk. Er wordt veel tijd genomen om je wensen in kaart te brengen en een mooi ontwerp te maken. Eigenlijk alles is mogelijk en als je iets bijzonders wil dan zit je hier goed. De plaatsing ging supersnel en netjes. We zijn enorm blij met de keuze om bij Allstyle keukens te kopen en ik raad dit ook bij iedereen aan die een nieuwe keuken zoekt!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Bedankt voor jullie waardevolle reactie, zo hoort het ook allemaal te zijn. We wensen jullie heel veel geluk in jullie prachtige nieuwe huis en met de werkelijk schitterende keuken. Zó maken we ze zó graag.
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Metamorfose”
Door bertrand en adri hoek op maandag 1 feb 2016 '16
Het resultaat is een complete metamorfose van onze (19 jaar) oude keuken. Na het opmaken van een wensenlijst om de keuken 'op te pimpen' vonden we op internet de site van All Style Keukens. Joost kwam al gauw bij ons thuis kijken om de mogelijkheden te bespreken. Alle vragen die we daarna stelden werden vlot beantwoord, zelfs 's avonds en in het weekend, al dan niet voorzien van wat humoristische opmerkingen! Joost was net zo enthousiast als wij om er aan te beginnen. En toen was het zover: eerst even schrikken toen de boel werd afgebroken, maar bij het weer opbouwen zagen we de keuken steeds mooier worden. Het resultaat is echt geweldig, we genieten er elke dag van. Er is echt vakwerk geleverd en helemaal naar onze wensen.
REACTIE VAN JOOST - ALL STYLE KEUKENS
Daar is eigenlijk alles wel mee gezegd. Wij zijn tevreden met het resultaat omdat jullie het ook zijn. Bedankt voor jullie enthousiaste reactie. Vertel het door!
Reactie of foto toevoegen
“Professionele service”
Door Amanda Groeneveld op woensdag 13 nov 2013 '13
Via mijn oud collega kwam ik in contact met Joost. De eerste ontmoeting was meteen gezellig en mijn vriend en ik hadden gelijk een goed gevoel. Joost heeft ons allerlei mogelijkheden laten zien en samen zijn we tot de perfecte keuken voor ons gekomen. De kwaliteit van de keuken is super. Een keuken is duur dus we hebben keuze moeten maken, maar de prijs kwaliteit verhouding is goed. Joost is heel klantvriendelijk en staat altijd voor zijn klanten klaar. De levering is ook goed gegaan. Daar was hij ook flexibel in. Wij zouden zeker aanraden om je keuken door Joost te laten ontwerpen en leveren. We genieten nog elke dag van onze schitterende keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met het resultaat”
Door Ron en Christel op zondag 31 mrt 2019 '19
Na een zorgvuldige oriëntatie zijn we voor de verbouwing van onze keuken terecht gekomen bij All Style Keukens. De verschillende ontwerpen spraken ons aan en wij waren op zoek naar een bedrijf dat de volledige verbouwing kon verzorgen. De adviseur/ ontwerper heeft echt maatwerk geleverd. Hij heeft in het ontwerp rekening gehouden met onze wensen binnen de bestaande ruimte en is bij ons thuis geweest om het ontwerp te maken en te bespreken. Ook tijdens de plaatsing is hij regelmatig gekomen om de voortgang te bekijken. Communicatie verliep prettig en vlot. De monteur was echt een vakman. Hij werkte zorgvuldig, vlot, efficiënt, dacht flexibel mee tijdens de plaatsing. Hij heeft zorg gedragen voor een effectieve planning van de verschillende werkzaamheden en hier steeds met ons over afgestemd. Nazorg verliep goed. Ook na de plaatsing was er contact om wat laatste puntjes zorgvuldig af te handelen. Wij zijn zeer blij met het resultaat. Onze keuken voldoet nu helemaal aan onze wensen.
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
We hebben met ons hele team enthousiast en met een hoop plezier bij jullie gewerkt aan dit grote project met als resultaat: "helemaal jullie keuken". Maatwerk van de bovenste plank heeft tot dit resultaat geleid. Eerst alles slopen en afvoeren, vervolgens het leidingwerk en de meterkast aanpassen, muren verplaatsen, alles vlak stukadoren, vloertegels leggen, de keuken en kastenwand plaatsen, het schilderwerk en als laatste de oplevering van de keuken. Namens ons allemaal bedankt en veel kookplezier in deze werkelijk fantastische keuken! Santé
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk en op maat”
Door Jaap Kuiper op vrijdag 19 dec 2014 '14
Na enkele teleurstellende bezoeken aan de grotere keukenzaken waar we echt niet wijzer werden hebben we contact opgenomen met Joost. Meteen vanaf het begin waren we enthousiast omdat Joost daadwerkelijk met je meedenkt en alle haken en ogen die er zijn in een keuken weet te benoemen. Het was een hele openbaring voor ons om zo een keuken in te richten. We hebben geen moment getwijfeld dat resultaat mooi zou worden. Nu 1 jaar na oplevering is de keuken nog steeds alles wat we er van verwacht hadden. All Style Keukens krijgt van ons een dikke 10 !
FOTO VAN JAAP KUIPER
REACTIE VAN JOOST DE GRAAF
Goed te horen dat alles wat we samen hebben gerealiseerd op alle fronten geslaagd is, ook als je alweer een jaar verder bent. Grandioos!
Reactie of foto toevoegen
“Helder concept brengt je keuken ‘op smaak’”
Door Bert en Antoinette op zaterdag 15 okt 2016 '16
In het oerwoud van keukenaanbieders viel ons per toeval All Style keukens op, door de heldere en persoonlijke aanpak. De enorm goede reacties van klanten deed ons derhalve besluiten om contact te zoeken met Joost de Graaf. Zoals beschreven in het stappenplan op de website van All Style keukens, zijn we in een prettig snel tempo gekomen tot een geweldig resultaat.

De adviezen van Joost geven je daarbij net een verassend ander inzicht in hoe je de keukenruimte zou kunnen benutten. Vanuit een basisplan vul je verdere persoonlijke wensen in, met daarbij voortdurend een duidelijke financiële toelichting. De realisatie van het eindproduct wordt met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd. Culinair vertaald: een geweldig gerecht vol verse en eerlijke ingrediënten, perfect op smaak gebracht.

Voor All Style keukens geldt: "Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!"
FOTO VAN JOOST
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door van Diessen op dinsdag 9 apr 2019 '19
We hebben een prachtige keuken aangeschaft. Dankzij het persoonlijke en kundige advies van Joost is het helemaal 'onze' keuken geworden. Joost kwam ook met ideeen waar we zelf nooit opgekomen waren maar toch bij ons passen. Helemaal top!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Creativiteit is onze drive en blije klanten ons doel. Bedankt. Ik kom nog graag een paar fotos maken.
Reactie of foto toevoegen
“keukens en nog veel meer”
Door tevreden klant op donderdag 14 nov 2013 '13
Via internet kwamen voor de eerste keer bij Joost terecht. We wilden de oude deurtjes van onze keuken vervangen. De eerste ontmoeting gaf ons al een goed gevoel. Deskundig advies en een dito montage. Oost houdt alles perfect in de gaten. Een paar jaar later wilden we de badkamer aanpakken. We hebben toen contact gezocht met Joost en gevraagd of hij een betrouwebare aannemer wist voor deze klus. Zijn antwoord was: ‘badkamer rennovatie doe ik ook’. En net als met de keukn komt Joost met verrassende ideen. De uitvoerder is zelfs een keer komen kijken om de mogelijkheden te bespreken. Het uiteindelijke resultaat is perfect. Gerard, de uitvoerder is uit hetzelfde hout gesneden als Joost. Hij is van alle markten thuis, stucen, tegelzetten, elektra en sanitair. Josst heeft tijdens de verbouwing alles nauwlettend gevolgd en waar nodig bijgestuurd. We kunnen maar een ding zeggen: een vakman op en top; een absolute aanrader en dus niet alleen voor keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken als middelpunt”
Door Pepijn Visser op vrijdag 14 jun 2019 '19
Een prachtige keuken! Het middelpunt van ons huishouden. Daar waren we naar op zoek en hebben het gevonden bij Allstyle keukens. Joost heeft ons door alle mogelijkheden en opties heen geloodst en uitstekend van advies voorzien. Na ruim een half jaar gebruik is de keuken nog steeds volledig naar onze tevredenheid. Alles is vakkundig gemonteerd, in gebruik super handig ingedeeld en ziet er ook nog eens schitterend uit.
FOTO VAN ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
+ Toon extra foto van ALL STYLE KEUKENS
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Floor Peper op maandag 1 apr 2019 '19
Via via zijn wij bij All Style keukens terecht gekomen. We hadden op zeer korte termijn een geheel nieuwe keuken nodig. We zijn heel erg blij met het advies, de uitvoering en het eindresultaat!
REACTIE VAN ALL STYLE KEUKENS
Wat een fantastisch resultaat, ~echt in een woord grandioos!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens ALL STYLE KEUKENS
aArnhem (keukenstudio alleen op afspraak) , Lovinklaan 99, 6821 HZ Arnhem, tel 026 - 442 77 57, mob 06 - 29 51 27 67
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.