Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
46 ervaringen
Bunnik (Utrecht)
245 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
317 ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
70 ervaringen
Dodewaard (Gelderland)
41 ervaringen
8,6
I-Kook
Soesterberg (Utrecht)
269 ervaringen
Elst GLD (Gelderland)
26 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
38 ervaringen
7,7

Het Culemborgs Keukenhuis

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0345-517323 | Anthoinie van Diemenstraat 34b, 4104 AE Culemborg
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Het Culemborgs Keukenhuis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen

Ervaringen over: gratis, offerte, service
“Zeer tevreden”
Door Nel en John op vrijdag 31 aug 2018 '18
Wij zijn supertevreden met Het Culemborgs Keukenhuis. Ze nemen de tijd vooraf, het plaatsen gaat uitstekend en snel en de service achteraf, petje af. Natuurlijk gaan er in dat hele proces wel eens dingen mis maar die werden dan ook meteen en vakkundig opgelost. Ook de installateur dacht goed mee. Wij vinden Het Culemborgs Keukenhuis een aanrader als je een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
9,8
Velthuizen Keukens
Woudenberg (Utrecht)
“Fantastisch” score uit 46 ervaringen
9,2
Voortman Keukens
Bunnik (Utrecht)
“Uitstekend” score uit 245 ervaringen
“Tweede keuken”
Door Jan en Monique op zaterdag 25 aug 2018 '18
Tweede keuken gekocht bij Culemborgs Keukenhuis. Eerste 20 jaar geleden en nu na een verhuizing en deceptie bij andere keukenhandel, de tweede. Er wordt echt tijd voor je genomen tijdens het eerste gesprek. Er wordt gezegd dat je een keuken nooit in één keer moet kopen en er goed over na moet denken. Dat spreekt erg aan. Geen hijgerige offerte toon. Bij de tweede afspraak hadden ze 3d presentatie zodat je duidelijk kunt zien hoe het bij je thuis gaat worden. Erg goede en nette installatie door Jasja, die naast het "standaard" plaatsen van de keuken ook heel erg mee dacht over verlichting en andere extra's. We gaan nu weer verhuizen en je raadt het al......
FOTO VAN JAN EN MONIQUE
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 317 ervaringen
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 70 ervaringen
“Geleverde keuken”
Door David op zaterdag 14 jul 2018 '18
Niks slechts te vertellen over mijn nieuwe keuken van Het Keukenhuis. Dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door P van den Berg. Deil op vrijdag 6 okt 2017 '17
Na ongeveer 9 jaar geleden een complete keuken bij uw bedrijf te hebben aangeschaft en daar ook 9 jaar veel plezier aan te hebben beleefd is dan eindelijk het moment aangebroken dat de deurtjes van de carroussel scheef gingen hangen. Na telefonisch contact met een van uw medewerkers werd dit probleem snel en vakkundig verholpen , maar wat ons het meest verbaasde was dat na zoveel jaren ons niets in rekening werd gebracht. Service met een grote S........ Dank voor deze snelle en kosteloze hulp. Vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service gehad”
Door Jits en Sicco Dinnissen, bouwnr 17 Utrecht op vrijdag 24 mrt 2017 '17
Meerdere prettige gesprekken gehad waarbij telkens volop de tijd werd genomen en steeds geduldig naar onze wensen werd geluisterd. Tussentijdse wijzigingen aan onze kant (dat waren er wel wat) werden zonder morren snel en netjes aangepast. Zelfs nadat de keuken al in bestelling stond, konden wij nog probleemloos van kleuren wisselen toen wij dit ineens in ons hoofd hadden. Levering en plaatsing snel en zonder problemen. Toen een zijpaneel van de grote apparatenwand helaas was beschadigd door de stukadoor, kregen wij geheel gratis een nieuw paneel. Wij hoefden alleen de geringe plaatsingskosten te betalen en de monteur nam het oude paneel nog mee ook. Probleempje aan de inductieplaat werd zeer snel en adequaat opgelost. Bij ons niets dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Berrie luiten op vrijdag 24 feb 2017 '17
Een top keuken en een service waar je U tegen kan zeggen in een woord een TOP bedrijf. We hebben een keueken gekocht en waar een probleem op zou duiken kwamen de mensen van Culemborg keukenhuis met een oplossing . En echt een service En zeker een aanrader alleen jammer dat mensen ook denken dat het badkamerhuis een is maar gelukkig is dat niet zo .
FOTO VAN BERRIE LUITEN
Onderdeel van hoek van keuken
Reactie of foto toevoegen
9,7
Roukens en van Gaalen Keukens
Dodewaard (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 41 ervaringen
8,6
I-Kook
Soesterberg (Utrecht)
“Prima” score uit 269 ervaringen
“Snel maar niet tevreden met service”
Door van dien op dinsdag 13 dec 2016 '16
Erg snelle levering van de keuken! Een fout in het werkblad wat snel is verholpen. Daar ben ik zeer tevreden over. Alleen jammer dat wij een lade missen die ik bij het gesprek wel aangegeven heb. Gelukkig kon deze nog besteld worden. Jammer dat hier alleen weer montagekosten voor gevraagd worden. Je hebt al een hoop montagekosten betaald voor de plaatsing van de keuken + ik heb aangegeven hoe de keuken moet worden en is dus niet mijn fout. Keuken ziet er top uit, maar de service ben ik niet tevreden over:(
FOTO VAN VAN DIEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Raad het af”
Door Elin op vrijdag 28 okt 2016 '16
Wij hebben een keuken van inmiddels 4 jaar oud. Alles maar dan ook alles is al stuk geweest. Wanstaltige installatie, geen adviezen en geen uitleg. Van het bedrijf geen service! Je kunt het verder uitzoeken met de rechtsbijstand. Zal hier nooit meer iets kopen en raad het iedereen af.
REACTIE VAN HET CULEMBORGS KEUKENHUIS
Geachte Elin, Waarschijnlijk abuis en bedoel je iemand anders, bij ons is niets bekend en komt je naam ook niet voor in ons klanten bestand.Ook hebben wij in ons 24 jarig bestaan nooit te maken gehad met een rechtsbijstand. Vriendelijk verzoek om je review te (laten) verwijderen !
REACTIE VAN ELIN
Wat denk je zelf meneer van Dijcke?! Kun je nagaan hoe goed je bezig bent. Een keuken van 4 jaar oud die €18.000 heeft gekost. Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt deze revieuw te verwijderen! Sterker nog hoe langer jullie hier niks aan doen hoe meer ervaringen ik zal delen! Bah
REACTIE VAN HET CULEMBORGS KEUKENHUIS
Geachte Elin, jammer dat je de review niet met je volledige naam geplaatst hebt. Maar nu we dit weten is de verbazing nog groter. Het verbaast ons dat 1,5 jaar na de uitspraak van de Geschillencommissie waarin Het Culemborgs Keukenhuis in het gelijk gesteld werd en uw klacht ongegrond verklaard. U nu een misleidende review plaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Anja en Steven op woensdag 23 dec 2015 '15
Twee weken geleden is onze keuken tot volle tevredenheid geplaatst die wij hebben gekocht bij het Keukenhuis. Vanaf het eerste gesprek tot nu twee weken na plaatsing werd de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden maar ook om door de vele opties en concept ontwerpen te gaan. Verder was het zeer prettig dat de afspraken op tijd werden nagekomen, waardoor je als klant geen overhaaste beslissing hoefde te nemen. De keuken is zeer netjes geplaatst en ook tijdens de plaatsing werd er schoon en netjes gewerkt. Kortom zeer tevreden over het Culemborgs Keukenhuis.
Reactie of foto toevoegen
“Vreselijk”
Door Marike Wittebol op dinsdag 9 sep 2014 '14
We proberen al vanaf juli een offerte te krijgen voor nieuwe deurtjes of een hele nieuwe onderbouw maar na zelf zeker vier keer er achteraan te hebben moeten bellen en zelfs drie keer langsgegaan; geen resultaat en een vaag verhaal. We hebben de tekeningen achtergelaten en afspraken gemaakt over dat we de offerte zouden krijgen. Ze bleven maar zeggen dat ze zaten te wachten op info uit Duitsland maar ook daar werden we, na een aantal verzoeken, niet van op de hoogte gehouden. Ze zijn tot 18 uur open, kom je daar om 17.45 uur aan zit de deur op slot. Argument; te druk. Dus ga maar niet zomaar langs, wie weet zijn ze dicht.
Reactie of foto toevoegen
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Het Culemborgs Keukenhuis
‘Dienst’ gecombineerd met ‘service’ zijn naast de hoogwaardige keukens de sleutelwoorden tot het succes van Het Culemborgse Keukenhuis
Foto's
Gebruikersfoto: Nette keuken
1 / 3
Vestiging Het Culemborgs Keukenhuis
aCulemborg , Anthoinie van Diemenstraat 34b, 4104 AE Culemborg, tel 0345 - 51 73 23
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.