Feedback
9,5

Bakker Tegels & Badkamers

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bakkervlaardingen.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bakker Tegels & Badkamers
Bakker Tegels & Badkamers. Een bron van inspiratie sinds 1963.

Bakker is tegelspecialist bij uitstek. Onze tegelshowroom beslaat een oppervlakte van meer dan 500 m2, hier vindt u een speciaal geselecteerd assortiment wandtegels, vloertegels, mozaiëktegels, cementtegels en steenstrips in allerlei kleuren en maten.

In onze badkamer showroom treft u meer dan 40 verschillende badkamer opstellingen. Uiteraard hebben wij bij het inrichten van onze badkamershowroom rekening gehouden met realistische badkamer afmetingen. In onze badkamer showroom treft u voor ieder wat wils. Kom langs en laat u inspireren!

Bakker heeft een lange historie. Waar het ooit is begonnen met de levering van huisstookolie en schoorsteenvegen, is Bakker na 50 jaar een begrip in de regio als het gaat om badkamers en tegels. De speciaal geselecteerde merken en de enorme voorraad maken het assortiment van Bakker uniek. De lange termijnvisie en persoonlijke aanpak resulteren in een ongekende service.

• Plaatsing van badkamers maximaal 35 km vanaf Vlaardingen.
• Leggen van tegelvloeren maximaal 70 km vanaf Vlaardingen.
• Levering van sanitair en tegels door heel Nederland.
Ervaringen
Er zijn 115 ervaringen over Bakker Tegels & Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren92 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Heel goed geholpen”
Door jol op vrijdag 31 aug 2018 '18
We zijn heel goed geholpen door Annemarie, zij dacht echt met ons mee en had ook een eigen inbreng en tips. Het is een mooi ontwerp geworden. Ook is er nog iemand thuis komen kijken of we de badkamer konden realiseren gezien de beperkingen qua leidingen en riolering

Aanvulling ontvangen 7 september 2018: De aankoop is al geleverd, dat is prima bevallen. het bad is ook naar boven gebracht. Er was ook iets niet nodig en dat konden we retourneren.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Sander Brouwer op zondag 26 aug 2018 '18
Voor de renovatie van onze badkamer zijn wij bij Bakker terecht gekomen. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Karel Boltjes. Alle tijd werd genomen om onze wensen te bespreken. In tegenstelling tot de bekende ketens werd ons niets opgedrongen. Het vertrouwen dat dit ons gaf heeft ons besloten met Bakker in zee te gaan. Dat vertrouwen is gebleven en dit komt door de professionele en prettige manier waarop de verbouwing is verlopen. Danny en Patrick hebben vakkundig werk geleverd. Tijdens het werk werd ook goed overlegd hoe wij bepaalde zaken afgewerkt wilden hebben. Kortom zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door P. Galvez op vrijdag 17 aug 2018 '18
Bakker in Vlaardingen is echt een aanrader! Wij zijn zeer goed ontvangen en geadviseerd door mevrouw Verbarendse voor de aankoop van een toilet en badkamer. Eens onze wensen uitgesproken is Meneer Bakker bij ons langs gekomen om te kijken of deze ook technisch te vervullen waren. De werkzaamheden, uitgevoerd door Donald Everon,hebben bijna 4 weken geduurd maar nu hebben wij een prachtige toilet en badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door S. Riet - de Wilde op maandag 13 aug 2018 '18
Gekocht een badkamer en vloer-en wandtegels. Bij de eerste kennismaking was ik verrast door de plezierige benadering, niet opdringerig en een fijne samenwerking over alles wat nodig en/of nuttig was. Ik kon altijd bellen of komen als er iets niet duidelijk was. Over de uiteindelijke installatie was ik uitermate tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marianne op maandag 13 aug 2018 '18
Ik heb voor mijn nieuwe appartement een prachtige badkamer en toilet gekocht bij Bakker. Ik ben goed geadviseerd door Karel Boltjes en ontving een duidelijk gespecificeerde offerte. De installatie is uitgevoerd door Dusan Bosnjak, een echte vakman, Dusan overlegt goed en vriendelijk en hij werkt keurig netjes, alles is tot in de kleinste details mooi afgewerkt. Ik ben zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yvonne Kassel op zondag 12 aug 2018 '18
Wij hebben bij Bakker vloertegels voor in de woonkamer gekocht. Wij zijn zeer tevreden over het advies dat zij hebben gegeven. Ook zijn de tegels (90x90cm) vakkundig gelegd, terwijl de tegels 20 kilo wegen. Wij zullen zeker Bakker aan onze vrienden, buren en kennissen aanraden.
FOTO VAN BAKKER
REACTIE VAN BAKKER
90x90 tegels aangesloten op bestaande leisteen vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Paul van Dijk op zondag 12 aug 2018 '18
Na 30 jaar werd het tijd voor een nieuwe plavuizen vloer. De vraag is dan of de oude plavuizen eruit moeten of dat er overheen gelegd kan worden. Bakker kwam daarvoor langs om de oude vloer te beoordelen en besloten werd om er overheen te leggen. Dat vergt wel het nodige vakmanschap, maar we hadden al snel het gevoel dat het daarmee wel goed zit bij Bakker ! De vloer ligt er nu superstrak in en we zijn enorm blij met het resultaat. Iedereen die bij ons binnen komt en de nieuwe vloer ziet, is er ook bijzonder positief over. Kortom: vakmanschap en professionele service. Een absolute aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Paula Zeldenrust op zaterdag 11 aug 2018 '18
Wij hebben in januari keramische houtlook tegels gekocht bij Bakker tegelhandel in Vlaardingen. Deze zaak trok onze aandacht door de hoge tevredenheidsscore via Internet. Nu, door eigen ervaring, begrijp ik hoe deze zaak aan die score komt. Met eindeloos geduld en met grote kennis van zaken hebben we in de zaak een keuze gemaakt. We werden direct ontzorgd voor de zaken welke een nieuwe vloer leggen met zich mee brengt. De gemaakte afspraken met Noel zijn perfect uitgevoerd. Ook de gestuurde tegelzetter Paul heeft de vloer zeer vakkundig gelegd. Al met al een dikke pluim voor Bakker tegelhandel Vlaardingen!
FOTO VAN PAULA ZELDENRUST
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Ilona de Vette op zaterdag 11 aug 2018 '18
Wij hebben vloertegels voor de woonkamer en de eerste verdieping gekocht. Tijdens het orienteren werd er uitgebreid de tijd genomen om ons te informeren en adviseren. De oplevering van ons huis werd elke keer uitgesteld, maar ook dat was geen probleem. Vanwege de goede ervaring van de vloertegels hebben wij ook de keukentegels besteld bij bakker. Deze werden heel snel geleverd. De verkoper weet precies wie je bent als je belt en ook de andere medewerkers zijn goed op de hoogte. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd en begeleid”
Door Willeke Duncker op zaterdag 11 aug 2018 '18
In het najaar 2 badkamers uitgezocht. We zijn goed geadviseerd en begeleid. Wachttijd tot plaatsing was helaas nog 7 maanden maar dat was ons van tevoren verteld. Plaatsing zelf heeft enkele weken in beslag genomen. We zijn tevreden over de aannemer en over het eindresultaat. Onvoorziene problemen zijn gedurende de verbouwing netjes opgelost door de aannemer. We hadden echter na een voor ons grote operatie en uitgave zowel van de aannemer als van Bakker een telefoontje op prijs gesteld of alles naar wens is verlopen. Van beiden hebben we niets meer vernomen.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Wouter op zaterdag 11 aug 2018 '18
We hebben tegels gekocht voor de beneden en bovenverdieping in ons nieuwbouwhuis. We zijn suergoed geholpen door Noel, hele fijne verkoper die zelf ook met prima ideeën kwam en ons de hele aankoop goed heeft begeleid. Topbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Echte vakmannen”
Door Van Geest / Van Doorn op zaterdag 11 aug 2018 '18
Twee volledige badkamers en twee toiletten.

Aanvulling ontvangen 15 augustus 2018: Gekocht en geleverd. Twee badkamers en twee toiletten. Aankoop verliep prettig. Vond het wel aan de hoge prijs maar eerdere ervaring met Bakker Vlaardingen binnen familie gaf doorslag. Echte vakmannen en op tijd geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Sandra Faulkner op zaterdag 11 aug 2018 '18
Wij hebben een tegelvloer gekocht voor de gehele beneden verdieping. Betonlook en houtlook. Zijn super goed geholpen met het zoeken van onze keuze en zijn zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Tom Berkouwer op zaterdag 11 aug 2018 '18
Badkamer, toilet en vloer gekocht en laten plaatsen door Bakker. Vaklui die netjes werken. Zeer tevreden met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Frank van Mansvelt op vrijdag 22 jun 2018 '18
Badkamer gekocht bij Bakker. Kleiner dan 5 m2. Oud huis. Dus loop je tegen veel problemen aan. Alles is goed opgelost en ik ben erg blij met het eindresultaat. Dusan, die de badkamer heeft aangelegd denkt erg goed mee en werkt zeer strak. Hou wel rekening met een lange doorlooptijd omdat Bakker gewild is.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mw Anja Theuns, Schiedam op zondag 27 mei 2018 '18
Wij hebben vorig jaar alle benodigdheden gekocht voor de gehele verbouwing van badkamer & toilet en zijn daarbij geweldig én met veel geduld geadviseerd door Karin Buis. Inmiddels (mei 2018) is de gehele verbouwing achter de rug en tot 'n prachtig resultaat gebracht door 't zeer hardwerkende team Willem & Marco.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Elly, Zwijndrecht op maandag 14 mei 2018 '18
Helaas lang moeten wachten op het plaatsen van mijn badkamer maar de moeite van het wachten waard! Alles liep perfect, van her uitzoeken van de badkamer waarbij Annemarie geweldig heeft geholpen tot aan de stukadoor die perfect werk heeft geleverd en zo netjes heeft gewerkt. Donald Everon die de badkamer heeft geplaatst heeft top werk afgeleverd! Alles ziet er geweldig uit. Echt heel mooi geworden! Bakker werkt met echte vakmensen dus was het wachten meer dan waard! Veel dank allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloertegels”
Door IJsbrand de Jong op vrijdag 20 apr 2018 '18
Ons huis voorzien van mooie vloertegels. Service is uitstekend. Het hele traject de zelfde contactpersoon.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ruben op donderdag 5 apr 2018 '18
Wij hebben onze 1e gekochte badkamer bij Bakker laten uittekenen/ontworpen. De medewerker kwam met goeie en leuke ideeën. Wij hebben ook een Sunshouwer bij Bakker gekocht. Wat een genot is dat. De overige arikelen werden volgens de afspraak geleverd. Elke medewerker, die wij spraken, hielp ons goed.
Reactie of foto toevoegen
“Conform afspraak”
Door A. van Dop op woensdag 4 apr 2018 '18
Vloertegel voor begane grond, houtlook 30x180 cm. 90m2. Netjes en conform afspraak geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Ga naar deze vertrouwde winkel”
Door Hans en Dini Prins op woensdag 4 apr 2018 '18
We doen al vele jaren zaken met de Firma Bakker. En zijn nog steeds zeer tevreden. Pas pech gehad met mijn tegels in de stoomcabine. Naar de Firma Bakker gegaan om nieuwe tegels te kopen, maar die heb ik volledig vergoed gekregen en ook de lijm en voegsel. Dus dan zie je dat je beter kan gaan naar een vertrouwde winkel. Dus ik kan een ieder de Firma Bakker Vlaardingen aanbevelen.
FOTO VAN HANS EN DINI PRINS
Tegels in de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super zaak”
Door Niek Aarts en Sarianne Dekker op woensdag 4 apr 2018 '18
Wij hebben een mooie tegelvloer gekocht bij bakker. Na meerdere opties die boven ons budget waren kwam hij met een mooie partij die in de aanbieding was. Het paste perfect bij ons dus na 1,5 uur tevreden de zaak uit. De legger was precies op tijd en op de afgesproken datum aanwezig. Hij had nog een aantal zakken over die we gewoon terug konden brengen en we kregen daar gewoon aankoopprijs voor terug na 4 dagen. Kortom een super zaak met goede mensen. Zal het aan iedereen aanraden.
FOTO VAN NIEK AARTS EN SARIANNE DEKKER
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook keramisch parket”
Door Angelique Dekker op woensdag 4 apr 2018 '18
Tegelvloer woonkamer: keramisch parket in houtlook is prachtig. Ook de toilet zwart wit geblokt is keurig gedaan.

Eerdere ervaring van 28 maart 2018: De tegelvloer (hout look keramisch parket) in de woonkamer en hal is prachtig en heel professioneel geplaatst. De service en het contact met Bakker is positief verlopen. We zijn heel tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN ANGELIQUE DEKKER
Resultaat tegelvloer toilet
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Kirstain Houweling op woensdag 4 apr 2018 '18
Voor een te renoveren badkamer hadden we nieuwe tegels , douche en urinoir nodig. Goed geholpen in de winkel /showroom om alles uit te zoeken . Korte leverijd was voorwaarde ivm voortgang van het werk . Allemaal naar tevredenheid geleverd .
FOTO VAN KIRSTAIN HOUWELING
Tegels
Reactie of foto toevoegen
“Proactief meedenken”
Door Vincent en Caroline Fokkema op dinsdag 3 apr 2018 '18
Bij Noël Koolen een prachtige vloer (keramisch parket) uitgezocht. Super goed geadviseerd en ook toen de oplevering van ons huis werd uitgesteld heeft hij proactief met ons meegedacht over de planning en plaatsing van de vloer. Over het team dat bij ons de vloer heeft gelegd ook niets dan lof: uiterst strak, snel en kundig. Wat fijn dat er zo wordt gewerkt! Wij hopen een hele poos te gaan genieten van onze vloer en zullen Bakker Vlaardingen zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Glenn Bijvoets op zondag 18 mrt 2018 '18
Na een eerdere goede ervaring hebben wij voor ons nieuwe woning weer bij Bakker onze badkamer en toilet gekocht. De installatie van de badkamer en toilet in zowel onze vorige als nieuwe woning is gedaan door Dusan Bosnjak. Dusan is een echte vakman, hij overlegt goed met je wat wilt en hij werkt netjes. Hij is echt een topper! Kortom: vraag naar Dusan als je bij Bakker een badkamer koopt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Romek op dinsdag 20 feb 2018 '18
Wij zijn bij Bakker terecht gekomen door alle goede reviews op internet, er was ook niets over gelogen. Duidelijk over de prijzen, denken mee en ook erg tevreden over de tegelzetter. De tegels lagen er binnen 3 dagen prachtig in! Kortom; zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede en positieve ervaring”
Door Groenendijk op vrijdag 2 feb 2018 '18
Top ervaring. Fijne samenwerking. Uitvoerder heeft zeer goed werk afgeleverd!

Eerdere ervaring van 9 december 2017: Goede en positieve ervaring en zeer tevreden. Pro actieve houding. Kundige en ervaren uitvoerder.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer mooi tot in kleinste detail”
Door familie van Kouwen op zondag 28 jan 2018 '18
Wij zijn geweldig goed geadviseerd door Annemarie. Zij heeft een mooie badkamer voor ons ontworpen. De installatie zou vanwege de drukte pas zeven maanden later plaatsvinden. Wij werden echter positief verrast toen Donald Everon al de eerste week van januari kon beginnen. Donald heeft dit perfect gedaan. Hij heeft altijd alles in overleg met ons gedaan en al vanaf het begin merkten wij dat hij een gedreven vakman is die voor het beste resultaat gaat. De badkamer is tot in het kleinste detail mooi afgewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn erg tevreden”
Door Stan Janssen en Melanie de Gier op zondag 31 dec 2017 '17
Wij hebben half 2017 een nieuwe bakdkamer en toilet gekocht bij Bakker. We zijn prima geadviseerd door Percy van Dongen. Wat wij erg prettig vonden was dat we een gespecificeerde offerte mee kregen. Onze ervaring is dat dit lang niet overal wordt gedaan. We moesten wel even geduld hebben voordat er ruimte in de planning was (1/2 jaar) maar in de laatste week van november en de eerste twee weken van december heeft Donald Everon fantastisch werk geleverd. Super strak tegelwerk allemaal kaarsrecht! Ook het stucwerk is erg mooi! Hij werkte ook erg netjes en de afstemming verliep soepel. Donald overlegde steeds over hoe we dingen precies wilden en gaf hierbij de mogelijkheden aan. Kortom; wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het resultaat”
Door Irene Bachmohr en Hans Ruitenberg op donderdag 28 dec 2017 '17
Half oktober 2017 zijn wij in de showroom geweest om een nieuwe badkamer uit te zoeken. We werden geweldig geholpen door Karel Boltjes wat betreft indeling, kleur van tegels, badmeubel, toilet, douchecabine en wastafel met spiegelkast. De afspraak was gepland in maart 2018, maar plotseling kon er, gelukkig voor ons, in de tweede helft van december al worden begonnen met het werk. De badkamer is prachtig geworden, dankzij Erik van Oosterwijk, een vakman die zijn werk goed verstaat. Alles werd in overleg met ons gedaan. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. We zullen de Firma Bakker aan iedereen aanbevelen !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Maarten Pakvis op woensdag 20 dec 2017 '17
We zijn zeer goed geholpen door Noël en hebben nu een hele mooie strakke vloer gekregen. Alle lof ook voor de tegelzetters die zulk een goed werk hebben afgeleverd. We zullen dit bedrijf zeker aanbevelen . Nogmaals bedankt , vriendelijke groet van Maarten en Truus Pakvis.
FOTO VAN BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door F. van den Bosch op vrijdag 8 dec 2017 '17
Wij hebben een badkamer en een wc gekocht. Er werd goed geluisterd naar wat onze wensen waren. Er werden vele mogelijkheden getoond. Ideetjes werden geopperd. We zijn super goed en geduldig geholpen. Door middel van een 3D-computerbeeld konden we zien hoe het zou worden. Nu is de badkamer klaar en het is helemaal geworden zoals we het wilden hebben. Hartelijk bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelzetter”
Door M groenedijk op donderdag 7 dec 2017 '17
Super service alles strak geregeld en vooraf alles duidelijk , afspraken worden vervolgens keurig nagekomen deze mensen hebben het begrepen van showroom tot aan tegelzetter
FOTO VAN BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Staan garant”
Door Familie Kerdel op zondag 26 nov 2017 '17
Wij hebben onze badkamer en toilet bij Bakker in Vlaardingen gekocht omdat dit bedrijf garant staat voor zowel de levering van materialen als ook het installeren. Verkoper Karel Boltjes heeft ons een vakkundig advies gegeven en nam hiervoor rustig de tijd. Bij aflevering van alle materialen werden deze netjes naar de 1e verdieping gebracht. Vervolgens zijn onze badkamer en toilet in september 2017 geïnstalleerd door de zeer ervaren installateur Dusan Bosnjak, die goed met ons heeft overlegd, erg netjes werkte en zijn vak prima en vakkundig uitvoerde. Echt het visitekaartje van Bakker. De telefonische navraag van Sjoerd Bakker of alles naar wens was gegaan stelden wij zeer op prijs.
FOTO VAN FAMILIE KERDEL
Eindresultaat badkamer
+ Toon extra foto van Familie Kerdel
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door J.J. Barendregt op donderdag 16 nov 2017 '17
Vakkundig geïnstalleerde badkamer, goed overleg en afstemming tussen installateur en gebruiker, goede begeleiding bij het ontwerpen, goede planning, gereed binnen gestelde tijd.
FOTO VAN J.J. BARENDREGT
Vakkundig geïnstalleerde badkamer
+ Toon extra foto van J.J. Barendregt
+ Toon extra foto van J.J. Barendregt
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Robin op woensdag 15 nov 2017 '17
Karel van Bakker Tegels & Badkamers heeft voor de badkamer in ons nieuwe huis een mooi ontwerp gemaakt. De leidingen waren allemaal al gelegd en we dachten dat we daarom weinig vrijheid hadden bij het ontwerp, maar Karel heeft goed meegedacht en een mooi en verrassend ontwerp gemaakt. Helaas was het een drukke periode en kon Bakker Vlaardingen de installatie pas over 5 a 6 maanden verzorgen. We hebben uiteindelijk het sanitair besteld en de installatie via een zelfstandige installateur laten doen. De communicatie met Bakker Vlaardingen is erg goed. De spullen zijn goed en het bedrijf neemt verantwoordelijkheid voor wat er geleverd wordt. Een verkeerd bestelde badkraan kon zonder problemen geruild worden en tegels en materiaal wat teveel was kon (omdat het op voorraad was) zonder problemen teruggebracht worden. Goede service, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gekocht”
Door T Wasbauer op maandag 13 nov 2017 '17
Voor ons de juiste adviezen voor de nieuwe badkamer gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Top advies en een super afhandeling”
Door Marieke Heijkants op maandag 13 nov 2017 '17
Via een bekende zijn wij terecht gekomen bij Bakker tegels en Badkamers (niet echt om de hoek aangezien we zelf uit moergestel komen). In hun mooie showroom zijn een aantal verschillende opstellingen te zien, echter is dit zeker niet alles wat ze te bieden hebben. Na diverse gesprekken met een van de adviseurs zijn we tot de perfecte badkamer gekomen. We hebben veel onderdelen gekocht die niet in de showroom stonden, maar die we samen met de adviseur hebben uitgezocht. Want wat bleek, er is heel veel meer dan wat er in de showroom te zien is. Wat ook heel fijn was, is dat alles compleet was, dus niet achteraf naar de bouwmarkt voor stopkraantjes of andere toebehoren. De levering was ook gratis (ondanks dat we 100km verderop wonen). Toen we een paar dagen na levering de badkamer gingen monteren bleek dat er 1 doos tegels kapot was en dat van het geleverde douchescherm het bevestigingsprofiel verbogen was. Na 1 telefoontje en wat foto's doorsturen werd zonder problemen een nieuwe doos tegels en een nieuw douchescherm geleverd. Al met al echt een top advies en een super afhandeling van de problemen. Nu zijn we bijna klaar met de badkamer van onze dromen. Bakker Tegels en Badkamers bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Minder tevreden”
Door T. Dekker op zaterdag 11 nov 2017 '17
We zijn minder tevreden over de service van dit bedrijf. Voor de levering moest er worden betaald. We hebben onze bank een spoedbetaling laten doen, helaas is er iets misgegaan waardoor het bedrag niet op tijd werd overgeschreven. Onze bank heeft zich verontschuldigd over het ongemak en gaf aan dat de leverancier hen te allen tijde kon bereiken voor de benodigde informatie. Helaas heeft Bakker hiervan geen gebruik gemaakt en de levering van de goederen werd voor die dag geannuleerd. We begrijpen deels het standpunt van de leverancier, maar in dit geval kon er worden gecontroleerd bij de bank dat de betaling wel degelijk was uitgevoerd.

Een dag later was het bedrag binnen en werden de goederen alsnog geleverd. Helaas tot de voordeur. De chauffeur was niet genegen om mee te helpen om met name de zware tegels naar binnen te brengen. Het gevolg is dat het al na vijf minuten in mijn rug schoot en ik hulptroepen moest aanroepen om de goederen binnen te krijgen. Al met al teleurstellend. Nadat de aannemer de badkamer en toilet had afgemonteerd bleek dat er maar liefst 10 pakken muurtegels (60 x 30cm) en 2 pakken vloertegels (60cm x 60cm) overbleven. Een niet gering aantal vierkante meters. Na wat telefonisch contact werd er doodleuk verteld dat de aannemer zich niet aan het plan heeft gehouden. Dat klopt, maar dan nog is er mijns inziens veel te veel aan tegels berekend. De tegels konden helaas niet worden geretourneerd. De reden was dat de fabrikant het kleurbad niet meer beschikbaar had. Bakker zelf nam ze ook niet terug en we werden afgescheept met een korting op accessoires. Er werd echter niet gemeld voor hoeveel korting we in aanmerking kwamen.

Al met al zijn de geleverde goederen prima in orde. De adviezen hebben geleid tot een mooi toilet en badkamer. Maar over de service zijn we minder te spreken. We hebben voor deze leverancier gekozen naar aanleiding van de enthousiaste en goede recensies. Wij vonden het noodzakelijk om een kritische noot toe te voegen. Toekomstige kopers dienen eerlijk te worden geïnformeerd over de service van deze leverancier.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door René Brouwer op vrijdag 10 nov 2017 '17
Van begin tot eind zeer goed geholpen, ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen. Showroom met een groot assortiment tegels, goed advies gekregen en een perfecte service gehad. Voor mijn vragen of problemen kon ik altijd bij Noel terecht, die krijgt ook 5 sterren van mij.
FOTO VAN BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Fam. Van Santen op zondag 29 okt 2017 '17
Wij hebben hier als ons sanitair voor onze nieuwe badkadkamer en toiletten gekocht. Wij werden zeer goed en prettig geholpen, er werd goed meegedacht en we kregen goede adviezen. Uiteindelijk zeer mooie spullen uitgezocht en een zeer uitgebreid boekwerk ontvangen met tekeningen en installaties. De spullen werden keurig volgens afspraak geleverd. Er bleken twee onderdelen niet juist te zijn, dit werd meteen geregeld en snel opgelost. Nu een erg mooie badkamer en super tevreden over Bakker Vlaardingen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam. Andeweg op maandag 23 okt 2017 '17
Prettig advies voor onze nieuwe badkamer. Goede prijs kwaliteit verhouding en komen afspraken keurig na.
Reactie of foto toevoegen
“Bakker denkt mee”
Door Dennis van Dongen op zaterdag 21 okt 2017 '17
Onze volledige badkamer is in zeer korte tijd verbouwd. Bakker denkt met ons mee en heeft rekening gehouden met ons budget. Top!
Reactie of foto toevoegen
“9 plus klantbeleving”
Door Arthur Woensdregt op woensdag 18 okt 2017 '17
Wij hebben voor de vierde keer een badkamer besteld bij Bakker in de afgelopen 25 jaar. Zij geven eerlijk advies, zijn creatief, laten je op een inspirerende manier de mogelijkheden zien zonder daar al te veel op te pushen. Natuurlijk gaat ook hier best wel eens wat verkeerd maar dan is het erg makkelijk bellen met Bakker en zij denken met je mee in oplossingen niet in problemen. Als je na zoveel jaar weer binnen stapt weten zij ook nog wie je bent en wat wel bij je past en wat niet. Kortom ik vind hun manier van werken een WOW (Way of Working) moment een 9 plus klantbeleving. Bedankt Sjoerd Bakker en zijn medewerkers!
FOTO VAN ARTHUR WOENSDREGT
Creatieve badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Mitchell van Baarle op zaterdag 14 okt 2017 '17
Wij hebben 4 jaar geleden een complete badkamer gekocht bij de heer Bakker. vorige week gebeld dat de handdouche niet goed meer is en zonder tegenwoord ligt er een nieuwe klaar. Ik zie een hoop sanitair winkels en tegel zaken tijdens mijn werk maar de service die deze zaak heeft is echt top. Toen wij de badkamer gingen kopen hadden we geen idee wat we wilde en wat mogelijk was in onze badkamer, na een paar uurtjes met Sjoerd aan de tafel hadden wij gewoon de badkamer van onze dromen op papier staan. Ik adviseer mijn klanten al 4 jaar ok bij bakker eens langs te gaan voor badkamer en tegels.
FOTO VAN MITCHELL VAN BAARLE
Droombadkamer
Reactie of foto toevoegen
“Nemen echt de tijd voor de klant”
Door Wouter Hoppenbrouwer op donderdag 7 sep 2017 '17
Dit bedrijf neemt nog écht tijd voor de klant en neemt de klant serieus. Geen verkooppraatjes. Geduld, gerichte vragen waarna een vakkundig advies volgde. De expertise over vloertegels en de tegels voor het sanitair is bijzonder goed. Dhr. Bakker heeft ons met name erg goed geholpen met de Portugese vloer en voorstellen uitgewerkt voor het patroon in de verschillende (kleine) ruimtes. Hij bleef ook na het leggen van de vloer (door een andere partij) beschikbaar voor advies. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoopproces en levering”
Door Familie Den Tuinder op donderdag 31 aug 2017 '17
In het aankoopproces zijn we uitgebreid en goed geadviseerd, terwijl er voldoende ruimte bleef om onze eigen keuzes te maken. De levering verliep geheel volgens afspraak. Onze eigen installateur was enthousiast over de uitgebreide tekeningen en beschrijvingen die meegeleverd werden. We hadden 1 punt waarover we na de installatie minder tevreden waren en dat is binnen 1 werkdag naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door J.P. Korpershoek op maandag 17 jul 2017 '17
Wij zijn correct geholpen en goed geadviseerd bij de aanschaf van onze vloeren. Er wordt goed meegedacht met de klant.Wij zullen het bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Koert op vrijdag 30 jun 2017 '17
Zowel in het ontwerpproces, als tijdens de uitvoerende werkzaamheden, stonden onze wensen (badkamer) centraal. De deskundige adviezen waren altijd verbeteringen en er is zeer zorgvuldig en netjes gewerkt. En het was niet makkelijk werken in een oud huis, waar de muren en vloeren schots en scheef staan. Wij zijn over het hele traject erg tevreden en genieten dagelijks van de nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door M. Noij op donderdag 22 jun 2017 '17
Wij zijn erg tevreden met zowel het aankoopproces als het uiteindelijke leggen van de tegelvloer. Vertegenwoordiger van Bakker luistert goed en geeft nuttig advies zonder perse snel te willen verkopen/ door te drukken. Erg prettig in de omgang, klantbelang staat voorop. Het uiteindelijke leggen van de tegelvloer is gedaan door een kundige vakman die echt passie voor zijn vak heeft. Goed gedaan, snel gelegd en een prachtig eindresultaat. Achteraf kunnen wij volmondig zeggen dat het een goede keuze is geweest om met Bakker in zee te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Vijfhuizen op vrijdag 2 jun 2017 '17
Ik ben zeer tevreden met Bakker Tegels & Badkamers. De materialen zijn allemaal keurig op tijd geleverd en de tekening klopte helemaal, geen verrassingen tegengekomen toen de aannemer er was. De aannemer heeft keurig gewerkt, zelfs de buren maakten een opmerking dat er vergeleken met de andere badkamer verbouwingen, zo weinig overlast was. En super dat alles uit handen wordt genomen, van begin tot oplevering. Enige tegenvaller was dat er pas 8 maanden na het eerste bezoek gestart kon worden (wegens drukte). Uiteindelijk kwam er ergens een gaatje vrij, waardoor het alsnog eerder kon.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd bij Bakker”
Door Netty op woensdag 24 mei 2017 '17
Op zoek naar een grote tegel 90 x 90, geslaagd bij Bakker Vlaardingen. Wat een uitgebreide keuze. Super! Fijne begeleiding, advies en begrip van Noël Koolen. Er werd meegedacht. Ook toen de uitgezochte tegel in het oude huis tegenviel. Kreeg gewoon meer proeftegels om het in een groter geheel te bekijken. De vloer in het nieuwe huis ligt er fantastisch bij, gelegd door Paul. Krijg steeds weer een compliment over de vloer. Bakker Vlaardingen, een echte aanrader!
FOTO VAN BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam Stoopman op donderdag 18 mei 2017 '17
In onze zoektocht naar een nieuwe badkamer kwamen wij uit bij Bakker Vlaardingen. De showroom is prachtig en er is deskundige expertise aanwezig om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij hadden een zeer positieve ervaring. Kernwoorden voor dit bedrijf: Deskundigheid, flexibiliteit en kwaliteit. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie badkamer en toilet”
Door Peter en Marjolijn den Bakker op zondag 14 mei 2017 '17
Tijdens de verkoop zijn we goed voorgelicht en werd er goed ingespeeld op onze wensen en deze werden vertaald in een overzichtelijke offerte. Over de uitvoering kan ik kort zijn, de installateurs waren mensen die hun vak verstonden. Waar overleg nodig was werd er tijd genomen om samen een juiste beslissing te bewerkstelligen. Wij zijn zeer positief over de uitgevoerde werkzaamheden en raden de firma Bakker zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het af”
Door A.Opdam op donderdag 4 mei 2017 '17
Na een eerdere positieve ervaring bij de Warmtebron weer terug voor een nieuwe badkamer. Enkele strubbelingen in de communicatie zijn naar tevredenheid opgelost. Wij zijn zeer tevreden over het advies en de kwaliteit van de materialen. De echte topper was Dusan die de badkamer geinstalleerd heeft en uitstekende tips had. Kortom: vraag naar Dusan als je een badkamer laat aanleggen. Hij maakt het helemaal af!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Mw. G.J. Hooplot op maandag 27 mrt 2017 '17
Zeer positieve ervaring met Bakker Tegels & Badkamers, al direct vanaf het begin. Er wordt goed naar de klant geluisterd en vlot gehandeld. Het keramisch parket dat ik had besteld, is professioneel en vakkundig gelegd, met een zeer hoog afwerkingsniveau. Mensen die mijn vloer zien, zijn steeds weer verrast en onder de indruk van de vloer. Vooral is er bewondering voor de vloerstructuur zelf (de vloer fascineert !), maar ook voor de gedetailleerde en zorgvuldige afwerking van de vloerlegging. Kortom, ik ben helemaal blij met mijn vloer en Bakker Tegels & Badkamer is dan ook een échte aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Fam. Kenens te Wassenaar op donderdag 23 mrt 2017 '17
Het begon al bij de advisering en het meedenken door adviseur Karel Boltjes.De plaatsing door door zzp'er Driss is van zeer hoge kwaliteit. Wat een vakman.Een echte Kanjer!! Bakker is niet goedkoop maar heeft in alles kwaliteit geleverd. Wij bevelen iedereen Bakker aan!!
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Deze foto hebben wij gemaakt naar aanleiding van de oplevering die wij gedaan hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over de behandeling”
Door Michel aan de Wiel op zondag 19 mrt 2017 '17
Wij zijn bijzonder fijn geholpen. In een prettig gesprek werden wij geholpen de materialen voor vervanging van douche en twee toiletten. We ontvingen na aankoop een gedetailleerd boek met beschrijving van alle materialen en montage instructies tbv de montage. Eigen monteurs volgeboekt maar adviseerden ons Martin van Wingerden. Samen met Bart van Schie, twee fantastische kerels, maken ze er een plaatje van. Ik ben super tevreden over de behandeling bij en service van Bakker Tegels. Ga zo door met kopers blij maken.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteitszaak”
Door J.F. van de Linde op woensdag 8 mrt 2017 '17
Na diverse (sanisdumps) zaken te hebben bezocht bij bakker Vlaardingen terecht gekomen. Mooie showroom, Uitstekend geholpen, geen verkoopdruk , prima plattegrondplan ontvangen. After sales ook goed doucheslang lekte een beetje gelijk nieuwe gehad. Voor mij een kwaliteitszaak.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Pascal op vrijdag 3 mrt 2017 '17
Na veel winkels te hebben bezocht, hebben we uiteindelijk gekozen voor Bakker om ons nieuwbouwhuis van een tegelvloer te voorzien. De goede en open advisering door Noël Koolen was voor ons doorslaggevend. De vloer is gelegd door Paul Schouten - een echte vakman. Onvoorziene problemen werden uitstekend opgelost en er werd goed gecommuniceerd over alternatieven. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en vakkundig”
Door Hannelore, Rotterdam op woensdag 15 feb 2017 '17
vriendelijke en vakkundige service; Sjoerd Bakker helpt rustig beslissingen nemen in de veelheid aan mooie tegels. Tegels worden prima geplaatst. let wel op restmateriaal.
ik zou als ik weer tegels nodig heb beslist naar dit bedrijf gaan
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J van gog op zaterdag 28 jan 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden met het advies en uitvoering van onze renovatie van onze badkamer! Heel goede communicatie met de zaak tijdens de uitvoering en zeer goede deskundige monteur. In zijn geheel zeer tevreden .
FOTO VAN J VAN GOG
Gerenoveerde douche
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Danielle de Groot op zondag 15 jan 2017 '17
Fijne ervaring bij Bakker voor vloer en badkamer. Vakmensen, zowel in de winkel/showroom als de installateurs. Wij hebben nu een prachtige keramische vloer liggen en een hele mooie toilet en badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door C.huijser op dinsdag 10 jan 2017 '17
Super service nette afhandeling niks op aan te merken er wordt met je meegedacht over hoe accessoires moeten komen en ook als er iets anders moet gedaan worden wordt dit gelijk geregeld ik zou deze firma zeker aanraden bij andere mensen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. van der Hoek op zaterdag 7 jan 2017 '17
Heel fijn geholpen en geadviseerd, er werd ook alle tijd voor ons genomen Het plaatsen van de badkamer en toilet zijn zeer vakkundig uitgevoerd en ook onze "houtlook" vloer ligt er prachtig bij. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN R. VAN DER HOEK
Houtlook vloer
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door K. van der Straaten op donderdag 29 dec 2016 '16
Ruime keus aan vloertegels in verschillende prijsklasses. Wij zijn prima geholpen bij het maken van een keuze en Bakker was flexibel toen de oplevering van ons huis op het laatste moment werd uitgesteld. De communicatie over de inmeetdatum had iets proactiever gemogen, maar het prachtige eindresultaat maakt dit meer dan goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede hulp”
Door Protestantse Gemeente te Monster op donderdag 29 dec 2016 '16
Goede hulp bij het uitzoeken van de juiste tegel. Ze nemen zelfs de tijd om langs te komen op het project. Denken mee met klant. Levering van de tegels in delen gedaan, zodat de tegels op het project niet in de weg stonden. Prima service!
FOTO VAN PROTESTANTSE GEMEENTE TE MONSTER
Tegels voor gemeenteruimte
+ Toon extra foto van Protestantse Gemeente te Monster
+ Toon extra foto van Protestantse Gemeente te Monster
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door M.M. op woensdag 28 dec 2016 '16
Prima advies, goed meegedacht. Ontwerp werd anders dan wij oorspronkelijk voor ogen hadden. Uitvoering verliep volgens planning door kundige monteurs. Tijdens de verbouwing was er weinig overlast. Tevreden met eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Robert op maandag 12 dec 2016 '16
Wij waren op zoek naar een houtlook tegelvloer in het grijs. Grijs is niet veel te vinden en kwamen uiteindelijk bij Bakker de perfecte tegel tegen. De tegelzetter is werkelijk een vakman. De vloer ligt er super strak in. Wij zijn erg vriendelijk geholpen door de vakkundige medewerkers. Wij raden Bakker Vlaardingen dan ook zeker aan!
FOTO VAN ROBERT
Houten tegellook vloer
Reactie of foto toevoegen
“Veel stress opgeleverd”
Door J.W. Faasen op zaterdag 10 dec 2016 '16
- Verkoopvoorwaarden zijn v.w.b. de aanbetalingen sterk afwijkend van die van het CBW. Veel te hoge aanbetaling geëist, met alle risico's van dien. Met veel moeite een betere regeling bedongen.
- De aanbevolen sloper voor het uithalen van de oude tegels bleek bijzonder grof te werken.
- Ondanks acceptatie van het sloopresultaat door Bakker moest nog extra betaald worden voor het stofvrij maken van de vloer. Bakker stelt vooraf ook geen eisen de vloer voor het tegelen moet voldoen.
- Na het voltooien van het tegelwerk geen nacontrole door Bakker.
- Advies van de tegelzetter m.b.t. het schoonmaken van de vloer bleek onjuist. Achteraf kwam Bakker met een schriftelijke instructie voor het schoonmaken. Mosterd na de maaltijd!
- Het tegelwerk is niet goed opgeleverd. De voegen langs deurposten, dorpels en de raam- en deurframes zijn niet afgekit. Werk voor de doe het zelver?
-Het is verbazend dat Bakker niet het werk allemaal in eigen beheer houdt en de klant zelf laat zorgen voor het uithakken van de vloer. Van enige ondersteuning door Bakker bij het geschil met de sloper is geen sprake. Reactie: "Daar gaan wij niet tussen zitten"!

Wat een positieve gebeurtenis had kunnen zijn bleek vooral heel veel stress op te leveren. Dus: niet bedankt Fa. Bakker. Wij komen NOOIT meer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam en goed”
Door Eline Hoogendijk op donderdag 8 dec 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning 2 nieuwe badkamers en 2 aparte toiletruimtes geheel door Bakker in laten richten. Tevens de betegeling van wanden en vloeren hebben zij verzorgd. Voorafgaand hebben we intensieve gesprekken gehad m.b.t. de indeling/ ontwerp en de keuze van materialen. Dit verliep allemaal prima. Bakker heeft perfect ingespeeld op onze planning na oplevering van onze woning. Hierdoor is alles ruim op tijd gereed gekomen. Ook de mensen van de uitvoering hebben prima werk afgeleverd en daar waar nodig de laatste punten met ons afgestemd. Al met al, goede service en behulpzaamheid met een mooi eindresultaat.
FOTO VAN ELINE HOOGENDIJK
Betegelde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamerrenovatie”
Door C.Conijn op woensdag 30 nov 2016 '16
Er is door het bedrijf meegedacht bij de aanschaf van de meubelen en indeling badkamer. Fa. Bakker zorgde ervoor dat de uitvoerder, die onze wc ruim een jaar geleden had geplaatst, werd ingepland. Er wordt door het bedrijf duidelijk en op tijd gecommuniceerd. Al met al ben ik een tevreden klant
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ronald Klasens op maandag 14 nov 2016 '16
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van Bakker. Dit bedrijf uitgezocht (uiteindelijk), nav de hoge score op klanttevredenheid. Onze klus was niet simpel: op de gehele begane grond de oude vloerverwarming eruit, wat restanten van muurtjes wegslopen, nieuwe vloer erin en uiteindelijk tegelen. Wat het voor Bakker extra moeilijk maakte om het werk in te schatten, waren de meer dan 30 scheuren die in de oude vloer waren opgekomen. Daarbij nog de gaten die de eerdere aannemer in de onderliggende betonvloer had achtergelaten. Aanvankelijke keuze om weer een losse vloer met krimpnet te aan te brengen gaf na nadere inspectie toch teveel twijfel of dan het fenomeen van scheuren wel voldoende ondervangen zou zijn. Noel Koolen heeft daarop voorgesteld een nieuwe vloer aan te brengen en sleuven te freezen voor de verwarmingsslangen. En dat is ook zo uitgevoerd.

Onze keuze voor tegels was een tegel met houtstructuur. Maar na een aantal bezoeken aan de winkel in Vlaardingen werden we door Noel geholpen om eens een andere tegel te bekijken. Dat bleek een schot in de roos. Die ligt er nu in en we vinden het prachtig. Bij deze een groot compliment aan Noel voor de rustige, ik mag wel zeggen bijna onthaaste wijze waarop wij bij ieder bezoek weer geholpen werden. Goed luisteren, zinnige adviezen en een thuisbezoek om de situatie ter plekke te bekijken.

Toen begon de klus. Uitbreken, afvoeren, repareren en tenslotten nieuwe vloer. Dat alles binnen een week. En wonend op een woonerf waren de logistieke problemen soms niet gering. Maar de mensen waren fantastisch. Wat bij mij de grootste indruk heeft gemaakt was hoe met een foutje werd omgesprongen: het werd me gemeld, met hoe en waarom en vervolgens de actie om het weer in orde te brengen verteld. Dat geeft rust en vertrouwen in de klus en het bedrijf. Na twee weken droogtijd het freezen en het tegelen. Tegelen werd gedaan door Mike en Raymond. Mike is een echte vakman, heeft liefde voor zijn vak. Is daarnaast nog een buitengewoon aardige vent om in huis te hebben. We zitten nu met een mooie vloer en, na 6 weken, met een lekker warme kamer. Voor mij bij dit soort klussen geen ander meer dan Bakker uit Vlaardingen. Foto's volgen later
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door G.R. op zondag 13 nov 2016 '16
Onlangs is bij ons een badkamer totaal verbouwd en geinstalleerd door de Fa. Bakker Tegels & Badkamers. Wij hebben de samenwerking met de Fa. Bakker als erg prettig ervaren. Bakker werkt met zeer ervaren en kundige monteurs waar wij uiterst tevreden over zijn. Netjes gewerkt, zeer prettig in omgang en meedenkend. Eindresultaat, een schitterende badkamer en apart toilet, waar wij heel erg blij mee zijn. Kortom combinatie van het geheel, samenwerking, spullen en installatie:Super!!!
Reactie of foto toevoegen
“Top resultaat”
Door F.K. van der Weijde op zondag 13 nov 2016 '16
Goede uitleg bij keuze badkamer (opstelling / materiaal keuze). Duidelijke offerte met juiste specificaties. Goede communicatie over startdatum en uitstekende medewerker die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Werkte netjes en probeert overlast zoveel als mogelijk te beperken. Overall top resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Huijgen op vrijdag 11 nov 2016 '16
Op aanraden van vrienden bij Bakker in Vlaardingen uitgekomen. Wij waren op zoek naar een gehele nieuwe badkamer en we werden hier zeer hartelijk te woord gestaan door dhr. Boltjes, maar niet opdringerig zoals soms in andere zaken wel het geval was. Ze nemen ook alle tijd voor je en niets was teveel gevraagd. Grote complimenten ook voor de mannen van de montage (Willem en Marco). Zij werken super netjes, van sloop tot afwerking en lieten het elke dag ook weer netjes achter! We zijn dus zeer tevreden en kunnen dit bedrijf bij een ieder aanbevelen! Kleine probleempjes na de oplevering werden snel en vakkundig opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“10 voor de service”
Door Conny Jansen op dinsdag 25 okt 2016 '16
Enkele jaren geleden, hebben wij een badkamer en een wc laten installeren, door Bakker. We zijn zeer tevreden, over de materialen en de plaatsing door de vakman. Echter we hebben al een tijdje problenen met de thermostatische kraan van de regendouche. Dit probleem heeft Bakker zeer netjes opgelost, door de kraan om te ruilen. Daarom krijgt Bakker van ons een 10 voor service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hugo en Kelly op donderdag 20 okt 2016 '16
Oktober 2016 hebben we een nieuw huis gekocht. Onze prioriteit lag bij het vervangen van de badkamer. Medio juli zijn we ons gaan oriënteren bij enkele speciaalzaken. Bij Bakker hadden we direct een prettig gevoel. Waar bij andere zaken alles mogelijk was (inloopdouche, glasplaat e.d.) werden bij Bakker de (on)mogelijkheden verteld; je weet waar je aan toe bent. Er wordt geluisterd naar je wensen. Ze proberen dat indien mogelijk ook te verwerken en toe te passen.

Na een eerste gesprek -waarin globaal de badkamer getekend werd- zijn we nog eenmaal teruggekomen. Tijdens het tweede gesprek werden punten op de i gezet en de offerte besproken. Het is prettig dat je in een overzicht kunt zien waar je voor betaald. Bij andere winkels kregen wij een totaalprijs. Hier werd aangegeven wat de tegels kosten, de kraan etc. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Door de prettige ervaring besloten we uiteindelijk ook een toilet aan te schaffen.

Alle materialen werden vervolgens volgens afspraak afgeleverd en binnen in huis gebracht. De aannemers kwamen de maandag erop en hebben hard en netjes doorgewerkt. Resultaat: binnen 5 werkdagen waren de oude badkamer en wc gesloopt en stonden er een splinternieuwe badkamer en wc klaar! De afwerking was netjes, alles functioneerde prima en van de aannemers hebben we nog wat tekst en uitleg gekregen. Ook de nazorg en interesse van Bakker achteraf was top. Kortom: zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Wonderschoon”
Door T. de Graaf-Lamers Schiedam op vrijdag 30 sep 2016 '16
Het is allemaal prima verlopen. De badkamer en het toilet zijn gedaan. Ik ben uiterst tevreden. Het is wel prijzig maar dan heb je ook wat. De twee mensen die de werkzaamheden uitgevoerd hebben zijn prima mensen kan ik geen kwaad woord over vertellen. Ze bezorgden ook de andere mensen op gene oevrlast. werkelijk top.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel advies”
Door Maya Mooldijk op dinsdag 27 sep 2016 '16
We zijn bezig met nieuw bouw project en we moesten tegels gaan uitzoeken voor BG, 2 badkamers en 3 wc's. Ik ben heel goed geholpen door Noel Koolen en we hebben samen 2 volle dagen in de zaak doorgebracht, zoekend naar de juiste tegels, specificatie, stijl en kleur pallet! Gelukkig is de keuze aan tegels erg goed bij Bakker en uiteindelijk konden we de juiste materiaal vinden! Ik heb heel professionele advies gekregen en petje af voor Noel die heel veel geduld had met mijn zoektocht :)! We hebben bestelling geplaatst maar zelfs dan is de zaak bereid om evt wijzigingen in te brengen omdat de hoeveelheid tegels kan nog afwijken nav advies van onze architect. Met andere woorden, tot nu toe een heel professionele en prettige aanpak, super goede begeleiding en flexibiliteit! ik ben ook heel blij met onze adviseur Noel!
FOTO VAN BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door N. Niehot op vrijdag 23 sep 2016 '16
Op zoek naar een geheel nieuwe badkamer kwamen we bij Bakker terecht. Na ontvangst met koffie, werd ons gevraagd wat onze wensen waren, we gaven aan de badkamer geheel te willen renoveren en gelet op de toekomst te voorzien van een inloopdouche, zonder obstakels en veel loopruimte, waarop kwaliteit voorop moest staan, uiteraard binnen ons budget. Zonder opdringend te zijn vroeg verkoper of hij onze wensen op papier mocht zetten , uiteraard vrijblijvend. Gaandeweg werden we enthousiast, mede gelet op de diverse voorbeelden in de mooie showroom, de goede adviezen, kregen we een goede indruk van hoe de badkamer er uit ging zien, toen er ook nog een niet voorziene verlaagd plafond met spotjes werd ingetekend, waren we bijna om. Na een bedenkperiode van enige dagen, en een nader gesprek over de financiën waren we er uit. Bakker werd de opdracht gegund, overigens was de wachttijd van aanvang renovatie toch nog enige maanden. Onder ontvangst van een mooie fles wijn werden de handtekeningen geplaatst. De renovatie zou 10 dagen in beslag nemen en worden gedaan door Dusan Bosnjak. Op 2 september begon Dusan met na het aanbrengen van een beschermingslaag op mijn parketvloer, met het strippen van de badkamer, de door mij gevreesde overlast viel eigenlijk wel mee, binnen 1 dag was de badkamer leeg en na einde werkzaamheden werd het meeste puin al afgevoerd. Dusan werkt rustig, weloverwogen, schoon, betrekt je bij het werk, geeft adviezen, kortom hier was een vakman bezig die ook nog liefde voor zijn vak heeft dat merk je. Hij beloofde dat we na de tiende werkdag konden douchen, ondanks enige vertraging bij het aanbrengen van het plafond, was de badkamer geheel opgebouwd en geschikt om te douchen, na montage plafond en als laatste de glazen afscheidingswand, was de badkamer geheel klaar.
Het resultaat een plaatje, een schitterende badkamer, prachtig aangelegd door Dusan, het is niet alleen volgens onze verwachting, het is mooier geworden. Bakker zal wellicht niet de goedkoopste zijn, toch bleven ze in de buurt van ons budget, maar alles wordt door hun geregeld, je hebt nergens omkijken naar, ze houden contact met je en ze leveren vakmensen. Voor aanvang krijg je een mooie brochure met tekeningen 3D foto's adviezen over gebruik en onderhoud. Ben je van plan voor een renovatie in je woning dan is Bakker een vertrouwd adres en neem Dusan maar als de uitvoerder, dat weet ik zeker.
FOTO VAN N. NIEHOT
Badkamer met glazen douchewand
Reactie of foto toevoegen
“Betroken”
Door C.Janse op zondag 4 sep 2016 '16
Als VvE hebben wij de tegelvloer in de entreehal laten vervangen. Het ziet er superstrak uit , moet nog wel worden afgekit. Ook het leggen is door een vakman gedaan , perfect. Contacten met Bakker zijn zeer prettig verlopen, flexibel en betrokken. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN C.JANSE
Tegelvloer voor entreehal
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Familie van den Heuvel op zondag 4 sep 2016 '16
Na een prettige ontvangst in de showroom van de firma Bakker, hebben we in goed overleg een mooie complete toiletruimte besteld. Het advies en tips kwamen goed van pas. Deze zomer is e.e.a. keurig geïnstalleerd door een bekwame installateur. Voor ons een reden om ook de aanschaf van de badkamer te overwegen. Een echte aanrader!
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN HEUVEL
Nieuwe toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Ligt er schitterend bij”
Door Krijn de Graaf op donderdag 1 sep 2016 '16
Wij gingen vrijblijvend kijken voor een tegelvloer over de gehele benedenverdieping. Heel vriendelijk ontvangen, begreep direct waar wij naar op zoek waren en gaf goede tips wat wel en niet verstandig was. Zodanig geholpen, dat wij de vloer direct gekocht hebben. Bakker bleef voor alles aanspreekpunt, ook toen er wat irritatie ontstond tussen onze aannemer van de dekvloer en de tegelzetter van Bakker. Probleem werd direct en praktisch opgelost, waardoor de vloer er schitterend bij ligt. Goed afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door C.Venema op zondag 28 aug 2016 '16
Bij Bakker heel goed geholpen in de keuze van inrichting van de badkamer met enorm veel mogelijkheden en vrijheden. Tevens is sloop en zetten zeer goed uitegevoerd en bleef Bakker het aanspreekpunt, hetgeen zeer prettig werkt.
Reactie of foto toevoegen
“Derde keer zaken gedaan”
Door Fred Zillig op donderdag 25 aug 2016 '16
Inmiddels voor de derde maal zaken gedaan met de firma Bakker. Dit keer een compleet nieuwe badkamer en toilet. Zowel de ontwerpfase, de uitvoerfase en de nazorg zijn uitstekend verlopen. Er wordt goed geluisterd naar je wensen, meegedacht en geadviseerd. De aannemer die wij hadden is een 'must have', bij de firma Bakker weten ze vast wel wie ik bedoel. Een profi, doet alles in overleg en ruimt aan het einde van de dag alles keurig op. Een topper! Kortom nieuwe badkamer kopen, beslist bij Bakker binnenlopen!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Lieke op donderdag 21 jul 2016 '16
Wij kwamen binnen bij Bakker Tegels & Badkamers om naar een keramische tegelvloer te kijken. Wij werden snel geholpen en hadden ook snel een tegelvloer uitgezocht. Daarna hebben wij ook nog gekeken naar tegels voor de badkamer. De stijl die wij in ons hoofd werd goed begrepen waar vervolgens vloertegels en muurtegels uitgezocht werden. De hulp was zeer prettig en (gepast) persoonlijk, ook als je wat langer over het uitzoeken of beslissen doet was dit geen probleem (ook niet bij drukte). Bedankt voor de kleine attentie & wij zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN LIEKE
keramische tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Perfect meegdacht”
Door Ruud Bindels op donderdag 21 jul 2016 '16
Meedenken, goed advies en prachtige producten. Wij hebben, na de aankoop van onze woning, de bestaande badkamer een opknapbeurt laten geven, zonder meteen onnodig veel te gaan verbouwen en veranderen. Hierin werd perfect met ons meegedacht. Prachtige tekening, al moet ik bekennen dat het uiteindelijke resultaat mooier is! Betrouwbaar en integer advies. Bedankt team Bakker Tegels & Badkamers!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door L de Niet op vrijdag 8 jul 2016 '16
Na enig zoeken naar plavuizen en vloerverwarming ben ik uiteindelijk bij Bakker terecht gekomen.Daar ben ik zeer en goed en prettig geholpen dat niet alleen, bv het fresen (door JK) egaliseren en plavuizen leggen (door tegelzetbedrijf schouten)is zeer goed gedaan .Kortom een aanrader ik ben dan ook zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt te vinden”
Door Paul Heijndijk op zaterdag 11 jun 2016 '16
De tegelzetter was een zeer ervaren vakman die keihard en secuur werkte en de afspraken nakwam. De vloer is heel erg mooi geworden. Geen enkele minpuntjes te verzinnen. Ook zijn we door de verkoper zeer professioneel en goed geholpen. Bakker krijgt van ons een 10+
Reactie of foto toevoegen
“Waren er maar meer van zulke bedrijven”
Door Astrid en Pieter op vrijdag 27 mei 2016 '16
AL in de winkel is er een prettige sfeer. Er wordt je niets opgedrongen, de verkoper neemt de tijd voor je. Wij hebben een vloer laten leggen, die uitstekend is gelegd. Fijne en correcte tegelzetters. Wat de verkoper betreft, hij was voor ons een reclameplaatje voor de zaak. Waren er maar meer van zulke bedrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jeroen op woensdag 25 mei 2016 '16
Zeer fijn bedrijf. Hier wordt je als klant nog echt netjes geholpen. Inmiddels voor de 3e keer een aankoop gedaan. (5 jaar geleden een complete badkamer gekocht. En 1 jaar geleden een nieuwe tegelvloer. En momenteel staat er een nieuw badmeubel in bestelling.) Ondanks de afstand naar vlaardingen komen wij hier bijzonder graag. Top personeel met top service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig geholpen”
Door Henk blok op dinsdag 17 mei 2016 '16
Wij hebben een vloer gekocht met keramiek tegels en vloerverwarming. Wij werden zeer prettig geholpen en kregen goed advies. De tegelzetter was een vakman en een heel plezierig iemand die van zijn vak hield. De vloer ligt er dan ook mooi in binnen de afgesproken tijd.
FOTO VAN HENK BLOK
Gelegde keramiek tegels
Reactie of foto toevoegen
“Grote vriendelijkheijd”
Door P. van de Weerd op zaterdag 23 apr 2016 '16
Onze ervaring met Bakker; wat een ontzettende vriendelijke adviseurs! Er wordt meegedacht, ideeën aangedragen, geen opdringerigheid. De vloer is ontzettend mooi gelegd, met dank aan Paul Schouten! Prijs-kwaliteit is prima. We raden iedereen aan hier een kijkje te nemen. Echt een hele fijne zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annemarie op woensdag 20 apr 2016 '16
Pas een tegelvloer van 85 m2 en een badkamer gekocht. Beide zijn via Bakker gelegd/geplaatst. Zeer tevreden over hoe er met ons meegedacht is om van ons heel mooi en naar onze wens te maken. Geen opdringerige verkooptechnieken, wat heel fijn is en veel kennis van zaken. Met name in de badkamer zaten nogal wat uitdagingen, hierin in goed meegedacht en word de ruimte optimaal benut. De tegelvloer lag er snel, maar nog belangrijker super strak in. De badkamer is wat meer puzzelboek geweest, maar ook daar zeer tevreden over de installatie. Wat mij betreft kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan hun nemen!
Reactie of foto toevoegen
“Tegel steenstrips”
Door Wouter op woensdag 20 apr 2016 '16
Al enige tijd op zoek naar vuurvaste steenstrips voor achter de kachel, na diverse adressen bezocht te hebben uitgekomen bij Bakker. We zijn hier geholpen door Vriendelijk en deskundig personeel, de kwaliteit van de tegels is zeer goed. Kortom zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen.
FOTO VAN WOUTER
Vuurvaste steenstrips
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede ervaring”
Door Lennard Burggraaf op maandag 18 apr 2016 '16
Wederom een fantastische ervaring. Kwaliteit en service zijn gewoon top! Reeds woonkamer plavuizen, vloerverwarming en dekvloer gedaan en nu onlangs onze keukentegels. Voor de badkamer komen wij weer terug voor de vloer, muren en badkamermeubels.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Ernest op zaterdag 16 apr 2016 '16
We hebben vloertegels gekocht. Onze ervaring met dit bedrijf is voor ons super. We zijn perfect geholpen. We raden dit bedrijf dan ook op zeker aan. De tegelzetter werd, toen hij bij ons de vloer zou leggen ziek, maar ze hebben een keurig nette oplossing gezocht, zodat de vloer alsnog gelegd is.
FOTO VAN ERNEST
Onze nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Herhaalaankoop”
Door M. van der Meijs op zaterdag 16 apr 2016 '16
Reeds 2 tegelvloeren via Bakker afgenomen. Prettige verkopers en zeer goede vakmensen die de vloeren leggen. Dit keer waren wij op zoek naar maar 1 vloertegel ter verwerking in een aanrechtblad van een buitenkuiken. Tegels worden in principe per 5 a 6 verkocht. De verkoper dacht met ons mee en vond voor ons een passende oplossing met maar 1 tegel. Super service.
Reactie of foto toevoegen
Adresgegevens Bakker Tegels & Badkamers
aVlaardingen , Gerard Burgerlaan 32, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010 - 434 20 58
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.