Feedback
9,5

Bakker Tegels & Badkamers

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.bakkervlaardingen.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bakker Tegels & Badkamers
Bakker Tegels & Badkamers. Een bron van inspiratie sinds 1963.

Bakker is tegelspecialist bij uitstek. Onze tegelshowroom beslaat een oppervlakte van meer dan 500 m2, hier vindt u een speciaal geselecteerd assortiment wandtegels, vloertegels, mozaiëktegels, cementtegels en steenstrips in allerlei kleuren en maten.

In onze badkamer showroom treft u meer dan 40 verschillende badkamer opstellingen. Uiteraard hebben wij bij het inrichten van onze badkamershowroom rekening gehouden met realistische badkamer afmetingen. In onze badkamer showroom treft u voor ieder wat wils. Kom langs en laat u inspireren!

Bakker heeft een lange historie. Waar het ooit is begonnen met de levering van huisstookolie en schoorsteenvegen, is Bakker na 50 jaar een begrip in de regio als het gaat om badkamers en tegels. De speciaal geselecteerde merken en de enorme voorraad maken het assortiment van Bakker uniek. De lange termijnvisie en persoonlijke aanpak resulteren in een ongekende service.

• Plaatsing van badkamers maximaal 35 km vanaf Vlaardingen.
• Leggen van tegelvloeren maximaal 70 km vanaf Vlaardingen.
• Levering van sanitair en tegels door heel Nederland.
Ervaringen
Er zijn 179 ervaringen over Bakker Tegels & Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren137 ervaringen
4 sterren37 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Vakkundig”
Door Marjolein & Aldo op maandag 25 nov 2019 '19
Na een lange oriëntatie zijn we uiteindelijk in de mooie showroom van Bakker uiteindelijk geslaagd. We zijn vakkundig geholpen. Wij hebben een gehele badkamer (tegels, spiegel, badmeubels, douchewand, toilet, plafond, etc.) gekocht. Alles werd in een duidelijke informatiemap voorzien van foto's van het ontwerp en alle artikelen en beschrijvingen van onderhoud, etc. naar huis gestuurd. Toen de dag van uitvoering was aangetreden kwam de installateur, Donald Everon, om met de sloop van de oude badkamer te beginnen. En na ruim 3 weken was de badkamer klaar. Donald overlegde over die zaken waar keuzes in gemaakt moesten worden, zodat de badkamer precies aan onze wensen voldeed. Alles is zeer netjes en strak uitgevoerd. Klasse! Ik zou Bakker en Donald een ieder aanbevelen.
FOTO VAN MARJOLEIN & ALDO
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door de Wit op woensdag 30 okt 2019 '19
Na een goede ervaring met het plaatsen van een tegelvloer op de gehele benedenverdieping, zijn we twee jaar later ook voor de badkamer naar Bakker gegaan. Wederom kregen we goed advies, ze denken echt met je mee zonder opdringerig te worden. Ook de plaatsing door Donald Everon was uitstekend! Hij werkt netjes en de badkamer zit er super strak in. Ook de service achteraf, bij verhelpen twee kleine onvolkomenheden, was snel en goed. Wij zijn erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Plavuizen vloer”
Door Robert Nijenhuis op dinsdag 1 okt 2019 '19
We hebben onze plavuizen vloer gekocht bij Bakker. Tijdens het zoeken naar de juiste tegels zijn goed geholpen door de vriendelijke verkopers. We hebben goed advies gekregen. Ze. steken zelf de handen uit mouwen door zelf mee te gaan met de chauffeur om te tegels te komen brengen. Ook de vriendelijke tegelzetter heeft erg goed werk verricht. Ik kan dit bedrijf echt aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door fred Oudenbroek op zondag 29 sep 2019 '19
Wij hebben vloertegels en wandtegels gekocht. Naast de ruime keus en goede advies, was ook de flexibiliteit wegens het steeds op schuiven van de oplever datum van mijn huis een verademing. De specialist Koolen heeft alles in het werk gesteld om te zorgen dat alles binnen de mogelijke termijn geregeld was. Helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige resultaat”
Door John Kuipéri op vrijdag 27 sep 2019 '19
Bakker heeft onze badkamer geheel gerenoveerd. Het begon met een ontwerpsessie waarin Bakker goed meedacht met onze wensen, voorstellen deed die hout sneden en de (on)mogelijkheden van een en ander in de uitgebreide showroom liet zien. wij gingen dan ook huiswaarts met het idee dat we - ondanks de beperkingen van de beschikbare ruimte - een prachtige badkamer zouden gaan krijgen. En dat gebeurde! De uitvoering was een strak gepland proces waarin diverse partijen hun aandeel hadden en dat op rolletjes liep. Daarbij komt dat alle uitvoerders - of het nou de electriciën, tegelzetter, loodgieter of sloper was - zichtbaar en hoorbaar met plezier aan 't werk was. Wij kijken er met plezier op terug en genieten nog dagelijks van het prachtige resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Keramische tegels”
Door Jannes overweg op vrijdag 27 sep 2019 '19
Wij hebben keramische tegels gekocht bij Bakker. Wij zijn erg tevreden. We hebben het visgraat laten leggen, dit is erg netjes gedaan.
FOTO VAN JANNES OVERWEG
Visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Fam E.Gobel op donderdag 26 sep 2019 '19
Een mooie leisteen vloer uitgezocht in de overzichtelijke showroom. Goed te woord gestaan en geinformeerd over de mogelijkheden. Bezoek aan huis om te kijken of alles ook wel te instaleren is.Degene die vloer heeft neer gelegt werkt keurig en is betrouwbaar. Dus een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Al heel lang klant”
Door Joop Metzelaar op donderdag 26 sep 2019 '19
Ik ben al sinds ongeveer vijftien jaar klant. Ik kan zeggen dat ikzelf en mijn klanten altijd goed zijn geadviseerd. De aangeboden artikelen zijn variërend van basic tot luxe allemaal van goede kwaliteit en prima geleverd. Op tijd en netjes. Dit geldt voor geleverd sanitair en tegelwerk met toebehoren.
Reactie of foto toevoegen
“Frisse badkamer”
Door Lucia Baas op donderdag 26 sep 2019 '19
In overleg een renovatie van onze badkamer laten uitvoeren. Vooraf samen gekeken naar de mogelijkheden en zo samen tot een goed plan gekomen. Vakkundige mensen zijn aan de slag gegaan met als resultaat , weer een mooie frisse badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Sandra op woensdag 25 sep 2019 '19
Tot twee keer toe hebben wij tegels (met vloerverwarming) besteld bij Bakker Tegels. zowel in ons vorige huis als in ons nieuwe huis. De ervaring van de eerste keer was zo goed, dat we ook nu weer voor Bakker Tegels hebben gekozen. Ze leveren vaklui, bieden uitgebreide service en het gehele traject van planning en organisatie gaat in goed overleg.
Reactie of foto toevoegen
“Complete aankoop”
Door Robin en Bianca op woensdag 25 sep 2019 '19
We hebben bij Bakker Vlaardingen alle tegels, het sanitair en het badkamermeubel gekocht. Tijdens het advies werd er goed de tijd voor ons genomen. Hierna kregen we een duidelijk beeld d.m.v. tekeningen. Na de koop werden we goed op de hoogte gehouden over de levering. Toen er na levering een verkeerde kleursoort bleek geleverd werd dit meteen opgepakt en stonden de juiste tegels de volgende dag alweer in huis. Fijne service en prachtige materialen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door Andrea van Hemmen op woensdag 25 sep 2019 '19
Wij hebben een badkamer gekocht bij Bakker in Vlaardingen. Ik zou deze badkamerspecialist zeker aanraden. Wereldjongens die deze badkamer geplaatst hebben. (Peter en Ed)
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig”
Door Waldemar de Haas op woensdag 25 sep 2019 '19
Een badkamerinterieur en toilet. De spullen zijn van hoogwaardige kwaliteit en samen met het badkamerontwerp die deze winkel ook heeft gemaakt is de badkamer perfect geworden.
FOTO VAN WALDEMAR DE HAAS
Badkamer met uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Tegelwerk”
Door Dimitri Nijsten op woensdag 25 sep 2019 '19
Via Bakker hebben we enkele zaken laten regelen t.b.v. onze renovatie van de keuken:
- vloer in de keuken egaliseren
- vloertegels leggen
- wandtegels laten plaatsen nadat de keuken was geïnstalleerd.
Het tegelwerk is uitgevoerd via de firma Schouten. Wat een vakmanschap. Zowel Bakker als Schouten hebben gezorgd voor de beste materialen en plaatsing. Wat een topkeuken is het nu geworden.
FOTO VAN DIMITRI NIJSTEN
Gerenoveerde keukenvloer
Reactie of foto toevoegen
“Echt super en niets anders”
Door Fam. Both op woensdag 25 sep 2019 '19
Ik kan echt iedereen dit bedrijf aanraden. Wij hebben een totale verbouwing van onze badkamer gehad. In de winkel hebben wij alles uitgezocht onder de deskundige leiding van Annemarie. Heerlijk als er iemand met je meedenkt maar niet de beslissing neemt. Er is ook een hele prettige sfeer. Prijsopgave was ook heel duidelijk. En toen de verbouwing. Nou het is dat we maar één badkamer hebben anders had ik de andere ook door Bakker laten verbouwen. Totaal geen rommel of bergen stof en gruis in huis. Alles werd netjes buiten boven de container gezaagd etc... Van ons krijgt Bakker tegels & badkamers een welverdiende dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels”
Door H. van der Waal op woensdag 25 sep 2019 '19
Wij hebben vloertegels gekocht en door praktische omstandigheden was een langere periode opslag voor aflevering gewenst. dat was geen enkel probleem. Vervolgens zijn tegels netjes geleverd zonder breuk.
Reactie of foto toevoegen
“Cleopatra Jacuzzi”
Door Michel op donderdag 8 aug 2019 '19
Deze review gaat niet over onze jacuzzi; maar over de zgn aftersales. Na veel wikken en wegen een luxe 2-persoons jacuzzi gekocht van Cleopatra. Wij waren eerst verwezen naar groothandel Cleopatra in Zaandam, waar we ook proef konden 'bubbelen'. Alles zag er goed uit en konden alles uitproberen. Uitgebreide uitleg gekregen en uiteindelijk dit bad bij Bakker Tegels & Badkamer in Vlaardingen gekocht. 7 mei werd het bad geleverd. Met de verbouwing van de badkamer werd het bad een week later uitgepakt en bleek de handgreep te ontbreken. Gebeld en bleek dat er bij de toeleverancier brand was geweest, waarbij de handgreep niet geleverd kon worden. Kon dat dan ons niet van tevoren verteld worden?
Wachten, wachten....en uiteindelijk na 3 maanden wachten (na meerdere keren informeren door mij - Cleopatra of Bakker namen niet de moeite mij op de hoogte te houden) was de handgreep er dan eindelijk. Alleen nu ontbraken de stelschroefjes die horen bij de handgreep! Weer bellen; foto's mailen en de schroefjes zouden ook gestuurd worden. Wij genieten nog steeds van onze jacuzzi; maar bij de aanschaf van een ligbad van ongeveer 6 mille, verwacht je wel wat meer toewijding bij de aftersales!
FOTO VAN MICHEL
Handgreep
REACTIE VAN SJOERD BAKKER
Beste Michel, Onze excuses voor het slordige verloop van deze levering en het ongemak wat u hierdoor ervaren heeft. Wij zullen deze levering intern en met leverancier Cleopatra bespreken en grijpen deze gebeurtenis aan om onze service te verbeteren. Uit mijn telefonisch contact met u afgelopen week heb ik begrepen dat de schroefjes inmiddels geleverd zijn en de greep geplaatst is zoals het zou moeten.
Mocht er onverhoopt nog iets zijn dan vernemen we het graag van u. Met vriendelijke groet, Sjoerd Bakker
Reactie of foto toevoegen
“Mooi uitgevoerd”
Door Ron en Tineke, Rijswijk op zaterdag 20 jul 2019 '19
Wij hebben voor een nieuwe badkamer gekozen voor Bakker in Vlaardingen en zijn heel tevreden. Voor het ontwerp en het uitzoeken van de materialen zijn wij heel goed geholpen door Karin Buis. De werkzaamheden zijn heel mooi uitgevoerd door Donald Everon die netjes en met oog voor details heeft gewerkt. Hij is echt een vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Marc Baptist op zondag 16 jun 2019 '19
Badkamer en toilet gekocht bij Bakker en we zijn er heel tevreden mee. De kwaliteit van de geleverde spullen en de vakkunde van de installateur zijn zeer goed. Ook de kleine extra aanpassingen die nodig waren (verhoging bij de douchecabine) werden zonder problemen meegenomen in de werkzaamheden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willem Jan op woensdag 12 jun 2019 '19
De badkamer en de toilet volledig laten verbouwen. Heel goed geholpen bij de selectie van de materialen. De verbouwing werd gedaan door Dusan Bosnjak. Dusan heeft een prachtige badkamer en toilet opgeleverd. Werkte schoon, dacht fantastisch mee ( liet de douche zo lang mogelijk staan zodat we nog wat langer de douche konden gebruiken) en heeft veel oog voor detail. Hij wil echt een mooi produkt leveren en gebruikt al zijn vakmanschap om dit te bereiken. Ook is hij altijd bereikbaar voor vragen en bereid nog even langs te komen indien dit nodig mocht zijn. Echt een topper. Ook de aandacht van Sjoerd Bakker was prima. Na oplevering nam hij contact op om te informeren of alles goed was verlopen. En tijdens de verbouwing regelde hij snel een aantal zaken waardoor de verbouwing vlot verliep.
We zijn dus echt super tevreden over Bakker en Dusan.
FOTO VAN WILLEM JAN
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden hoe het is gelopen”
Door Ronald en Saskia Maassluis op zondag 9 jun 2019 '19
We hebben sanitair en tegels voor onze WC beneden besteld, erg tevreden hoe alles gegaan is. Alles compleet en op tijd geleverd. Mooie werktekening waar ook de aannemer iets aan had. Moeten nog de badkamer doen, we gaan zeker weer bij Bakker in gesprek.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe vloer en wandtegels”
Door Laura en René van der Jagt op zaterdag 8 jun 2019 '19
Bakker Vlaardingen heeft onze keuken van nieuwe vloer en wandtegels voorzien. De service tijdens verkoop en montage waren voortreffelijk. Het contact ivm de planning uitstekend en wij hebben lof voor de twee tegelzetters die een complexe klus (ons oude huis uit 1880 is niet bepaald recht meer) tot een prachtig resultaat hebben weten te brengen.
FOTO VAN LAURA EN RENÉ VAN DER JAGT
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van Laura en Rene van der Jagt
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht personeel”
Door Peter en Norma Hofstee Oegstgeest op vrijdag 31 mei 2019 '19
Onze nieuwe badkamer is geinstalleerd en is erg mooi geworden. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met het team van Bakker. Anne Marie die samen met ons de prachtige onderdelen heeft uitgezocht, bijna binnen ons budget, Sjoerd die is komen kijken of alles geplaatst kon worden en natuurlijk Dusan, onze uitvoerder. Ja Dusan een vakman die alles kan en samen met ons naar oplossingen zocht. er is altijd wel iets waar je tegenaan loopt. Het is een vakman met veel ervaring die netjes werkt, binnen de mogelijkheden en alles opruimt. Gisteren kwamen vrienden bij ons op bezoek die direct konden zien dat hier vakwerk geleverd is. Mooi compliment toch ? Wij dachten al die mooie reviews we moeten het eerst nog maar eens even zien. Maar het is allemaal waar klantgericht personeel die je bij het uitzoeken al een goed gevoel geven. Vriendelijke groeten en bedankt voor de prachtige badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Familie Sikkema op maandag 27 mei 2019 '19
Wij hebben in augustus 2018 onze badkamer gekocht bij Bakker. Daarbij zijn we goed geadviseerd door de Karel. In februari 2019 is onze oude badkamer gesloopt en vervolgens is de nieuwe badkamer binnen 3 weken geplaatst door Marco en Willem. Zij zijn echte vakmensen met oog voor detail. Onze badkamer is prachtig geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn”
Door jolanda Lange op woensdag 22 mei 2019 '19
Wij hebben een badkamermeubel en tegels voor de badkamer en toilet en plavuizen voor de benedenverdieping gekocht. Wij zijn super fijn geholpen en op een paar kleine foutjes, die nog opgelost gaan worden is alles perfect verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen het iedereen aan”
Door Jose Kuiper op maandag 20 mei 2019 '19
Bakker Tegels & Badkamers is zeker een aanrader! Tegelvloer, toilet & badkamer gekocht. Verkopers zijn vriendelijk en vakkundig. Tegelzetters en badkamer/toiletinstallateurs zijn echt vaklui, denken met je mee en hebben een topproduct afgeleverd! Daarnaast zijn het ook nog vriendelijke mensen die netjes werken. Wij bevelen Bakker bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door C.B deVos op vrijdag 17 mei 2019 '19
Ja ik ben zeer tevreden,met vakmanschap tegelzetter/monteur en geleverde spullen,prima
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door Fam Barendse op donderdag 16 mei 2019 '19
Bij Bakker tegels geweest voor het advies en uiteindelijke aanschaf van een woonkamer vloer. In de winkel netjes geholpen en er werd creatief en enthousiast meegedacht in de verschillende mogelijkheden. De communicatie omtrent de levering en plaatsing is goed verlopen en ook nagekomen. Het uiteindelijk plaatsen van de 1200 x 600 mm tegels is super gegaan en ligt er echt strak in! Mooie 2-3 mm voegjes en goed vlak. Kortom mooie vloer en zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Rob Sebel op donderdag 16 mei 2019 '19
Wij hebben vloertegels gekocht bij Bakker en deze ook via Bakker laten leggen. De tegels zijn mooi (persoonlijke smaak) en liggen er strak in, super.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door N v Noort op donderdag 16 mei 2019 '19
Nieuwe dekvloer, vloerverwarming en keramisch parket in visgraat via Bakker gekocht. Service was goed. De nieuwe dekvloer kon nog snel tussen de toch al krappe planning in gepland worden. Ze werken met fijne en goede aannemers. Prima geregeld allemaal en er ligt een super vloer nu!
FOTO VAN N V NOORT
Vloer in visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Raad deze firma aan”
Door John van Rijn op woensdag 15 mei 2019 '19
We hebben een complete badkamer gekocht. Er werd goed meegedacht met onze wensen. De service was goed en de prijs kwaliteit verhouding ook. Ik raad deze firma iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Daphne op woensdag 15 mei 2019 '19
Recent bij bakker Vlaardingen alle tegels voor de badkamer en het toilet gekocht+ bijbehorende sanitair. We zijn in de winkel super geholpen, we hadden zelf een tekening gemaakt voor de nieuwbouw badkamer, echter was deze niet realistisch. We zijn toen super vriendelijk geholpen en er is een nieuwe tekening gemaakt. Hierna geen druk om te bestellen, we konden er rustig over nadenken. Ook bij de thuisbezorging alles netjes geleverd volgens de afspraak. Ik zou hier zeker in de toekomst een nieuwe bestelling doen.
FOTO VAN DAPHNE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Richard van Dooremalen op woensdag 15 mei 2019 '19
Vloertegels gekocht en visgraatmotief laten leggen. En een strook wandtegels en deze ook laten aanbrengen. Wij zijn erg tevreden zeer mooie vloer en zeer vakkundig gelegd. Punt van kritiek zelf moesten we het restafval afvoeren en dat was echt heel veel.
FOTO VAN RICHARD VAN DOOREMALEN
Tegels in visgraatmotief
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Marjo Sjouken op maandag 8 apr 2019 '19
Ongeveer 7 jaar geleden een complete badkamer gekocht. Installateur was zzper maar uit opdracht van Bakker. In de loop der tijd wel eens een klein manco gehad. Door de juiste toon en goede onderbouwing te gebruiken om dit onder de aandacht te brengen, zijn we altijd super te woord gestaan en werd er altijd mee gedacht in een oplossing. Zelfs als het een keer buiten de garantie viel. Al meerdere bekenden om ons heen naar hun doorverwezen en ook zij hebben vergelijkbare ervaringen. Echt top!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Familie Boeringa op zondag 24 feb 2019 '19
Wij kochten een nieuwe badkamer en wc bij Bakker Tegels & Badkamers. We zijn daarbij vakkundig en geduldig geholpen door Karin Buis. De plaatsing door Marco Immerzeel is erg goed gedaan. Er zijn op het moment van schrijven nog enkele opleverpunten, maar die worden serieus opgepakt. De verwachting is dat het project spoedig is afgerond. De combinatie Bakker Tegels & Badkamers en Marco Immerzeel is een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Tegelaankoop”
Door Bernadette Wichman op woensdag 20 feb 2019 '19
Keramische tegelvloer in gehele appartement en wandtegels in de keuken
FOTO VAN BERNADETTE WICHMAN
Resultaat tegels
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Leemburg op dinsdag 19 feb 2019 '19
Binnen twee jaar tijd badkamertegels gekocht en badmeubel. Goede en snelle service. Zelfs toen we op het laatst nog een pak tekort kwamen was dit snel geregeld. Top Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Marc en Bianca Pas op dinsdag 19 feb 2019 '19
Wij hebben onze badkamer en toiletruimte laten renoveren door de firma Bakker. We zijn hier super tevreden over. Vanaf het begin tot het einde goed met ons mee gedacht en komen alle afspraken keurig na. Ook een dikke pluim voor Willen Zuijderwijk die het uitvoerende werk heeft gedaan. Ziet er echt fantastisch uit. We zijn heel erg tevreden en kunnen de firma Bakker bij iedereen aanraden.
FOTO VAN MARC EN BIANCA PAS
Toilet
+ Toon extra foto van Marc en Bianca
Reactie of foto toevoegen
“Mooie tegelvloer”
Door Eric en Annette op dinsdag 12 feb 2019 '19
Kwaliteit verkoopt zich vanzelf. Wij kunnen iedereen aanraden om de vloer aan te kopen bij jullie. Vanaf aankoop tot en met plaatsing zeer tevreden. Mooie tegelvloer door het huis. Gelegd door vakman. Onze vrienden hebben inmiddels ook besteld bij jullie.
Reactie of foto toevoegen
“Toiletrenovatie”
Door Van den Berg op dinsdag 12 feb 2019 '19
Toilet ruimte laten renoveren. Niet helemaal wat ik dacht besteld te hebben, maar bij problemen direct actie en oplossingen aangebracht.
Reactie of foto toevoegen
“Superzaak”
Door Marjolein op dinsdag 12 feb 2019 '19
Plavuizen gekocht voor de woonkamer , deze zijn in visgraat gelegd.. heel erg mooi. Heel veel complimenten over gekregen. Super zaak met goede service.
FOTO VAN MARJOLEIN
Visgraat plavuizen
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door John en Wil Wijbrands op zaterdag 9 feb 2019 '19
Wij hebben een "bejaarden proof" badkamer laten installeren. We zijn goed geholpen door Annemarie Verbarendse bij het uitzoeken van alle attributen. Het slopen van onze oude badkamer en het inrichten en installeren van onze nieuwe werd in alle rust uitgevoerd door Dusan die er een waar kunststuk van heeft gemaakt. Wij hebben alle lof voor deze vakman !
FOTO VAN JOHN EN WIL WIJBRANDS
Kunststuk
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door P. Herpers op zaterdag 9 feb 2019 '19
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe tegelvloer, gekocht bij Bakker Vlaardingen.
In de showroom werd er bij het verkoop gesprek, goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht over een goede combinatie met de reeds gekozen keuken en meubelen.
De gekozen materialen werden netjes bezorgd op de afgesproken datum/tijd. Toen bleek dat er een kleinigheid ontbrak, werd dit p.o nageleverd, met de welgemeende excuses. Wij zullen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Een vak bedrijf in deze regio.
FOTO VAN S. BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door van Meer op zaterdag 9 feb 2019 '19
Wij hebben een prachtige tegelvloer gekocht bij Bakker. In de moderne showroom was genoeg keuze! Dankzij het goede advies naar aanleiding van onze wensen werd het kiezen voor ons een stuk makkelijker. Ook het leggen is super strak uitgevoerd, wij zijn erg blij met onze tegelvloer, echt een aanrader!
FOTO VAN VAN MEER
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Cliffred op vrijdag 1 feb 2019 '19
We hebben onlangs door Bakker de badkamer en het toilet laten plaatsen in ons nieuwbouwhuis en dat is allemaal top verlopen. In de showroom zijn we vriendelijk geholpen. Er wordt de tijd voor je genomen zonder te pushen. De plaatsing is gedaan door Donald Everon en het resultaat is geweldig. Een echte vakman die je betrekt bij alle keuzes en daarbij goede suggesties doet. Gedurende de werkzaamheden stuurde Donald ook foto's van de voortgang door naar Bakker, waaruit hun betrokkenheid blijkt. Al met al een absolute aanrader.
FOTO VAN CLIFFRED
De nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jantine op donderdag 17 jan 2019 '19
Erg blij ben ik met mijn nieuwe badkamer. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen door Anne Marie Verbarendse. Zij dacht mee en adviseerde mij op een prettige manier. De keuze was ook enorm. Daarnaast kreeg ik een uitgebreid pakket mee met tekeningen en foto's. Ik weet deze zaak nu te vinden en ga zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig werk”
Door P. Hakkoer op donderdag 3 jan 2019 '19
Wij hebben onze badkamer, twee toiletten, gangvloer en keukenvloer naar deze tijd laten maken. Vanaf het eerste bezoek aan de showroom voelden wij dat dit de zaak voor ons was! Mooi assortiment tegels, fijne medewerker bij het intekenen van de nieuwe situatie. De ingehuurde ZZP'ers hebben vanaf het begin tot het eind serieus gewerkt en prachtig werk geleverd. In alle fases hebben we het meekijkend oog van de directie kunnen waarderen.
FOTO VAN P. HAKKOER
Resultaat toilet
REACTIE VAN DSCHREIJER
Ik zou graag de prijs vd complete toillet (op foto) van fam Hakkoer willen weten .wij willen ook zo iets .bvd DSchreijer
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het resultaat”
Door Axel Galesloot en Anneke Hameetman op dinsdag 18 dec 2018 '18
Eind augustus 2018 is onze oude badkamer getransformeerd in een super mooie, strakke en moderne wellness ruimte. Het ontwerp van Karin Buis die ons heeft geadviseerd met de indeling en de keuze van materialen was heel erg plezierig en professioneel. De uitvoering door Donald Everon is geweldig verlopen. Van het slopen van de oude badkamer tot het ophangen van het laatste kastje zie je een vakman aan het werk. Oplossen van problemen en een mooie oplossing vinden is een leuke uitdaging voor hem! Wij zijn super blij met het resultaat.
FOTO VAN AXEL GALESLOOT EN ANNEKE HAMEETMAN
Badkamer als wellness ruimte
REACTIE VAN AXEL GALESLOOT EN ANNEKE HAMEETMAN
De oude situatie
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door S. Vergunst op dinsdag 18 dec 2018 '18
We zijn zeer prettig geholpen in de showroom door Karel Boltjes. We kregen goede adviezen gericht op onze mogelijkheden. Thuis is nagemeten en beoordeeld of alles realiseerbaar was. Bij eerste gesprek werd ons duidelijk verteld dat we geduld moesten hebben voor plaatsing,er werd niet gepushed om sneller tot beslissing over te gaan. De plaatsing is op vakkundige wijze gebeurd door Marco en Willem, beide zeer ervaren vakmensen. We zijn heel tevreden en blij met onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Mark van Spelden op zondag 16 dec 2018 '18
Wij hebben tegels voor onze badkamer gekocht, we waren op zoek naar een marmerlook tegel en daar heeft Bakker een hele mooie tegel voor gevonden waar we ontzettend content mee zijn. We zijn erg goed en vriendelijke geholpen en alles is netjes op tijd geleverd. Ik zou Bakker dus zeker kunnen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door De Kleijn op zondag 16 dec 2018 '18
Wij hebben de gehele badkamer (tegels, spiegel, badmeubel en douchewand) en de vloertegels voor de woonkamer en keuken bij Bakker gekocht. Het is een grote , overzichtelijke zaak waar ontzettend veel keus is. Wij zijn heel fijn geholpen en de leveringen liepen voorspoedig. Een kleine opmerking zou zijn dat de factuur bij de leveringen afgegeven werd. Helaas waren wij zelf niet aanwezig maar was de aannemer in het huis. Hierdoor werd de factuur aan de aannemer gegeven, dit vonden wij niet gepast. Het zou netter zijn als de afleverbon bij de levering zou zitten (om eventuele aantallen na te kijken) Wij vinden dat zowel de chauffeur die de levering brengt als degene , anders dan de eigenaar zelf, die de levering aanneemt niets met prijzen te maken heeft. Verder liep het erg voorspoedig en zouden wij zeker in de toekomst weer naar Bakker gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dick Appel op zondag 16 dec 2018 '18
Onlangs mooie italiaanse tegels voor de badkamer en het toilet bij de firma Bakker gekocht. Tijdens het verkoopproces heel goed advies gekregen. De verkoper was ook heel geduldig, pas bij ons derde bezoek hebben wij onze keuze definitief gemaakt. De afspraak voor de aflevering werd stipt nagekomen en we hoefden ook pas bij levering te betalen. Enfin, onze badkamer en toilet zijn een plaatje dus wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
FOTO VAN DICK APPEL
Badkamer met Italiaanse tegels
Reactie of foto toevoegen
“Vloertegels”
Door Caroline vd Berg op zaterdag 15 dec 2018 '18
Wij hebben vloertegels voor onze nieuwe woning gekocht bij Bakker. Goed geholpen, rustige advisering en toen bleek dat we eat tegels tekort hadden, werd dit vlot opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan positief”
Door Nathalie en Viktor Fakkel op zaterdag 15 dec 2018 '18
Wij hebben een keramisch parket vloer gekocht. Bij binnenkomst op showroom voelde wij ons gelijk gehoord. De verkoop, o.a. Noel, begreep direct onze wensen en dacht nog meer mee dan dat wij van hun verlangde. Wij vonden al snel onze mooi keramische parket tegel. De communicatie verliep altijd meer dan vriendelijk en goed. Fijn om klant bij deze winkel te zijn. De flexibiliteit in het moment van leveren en plaatsen was ontzettend fijn. Bij een nieuwbouw woning verschuift nog wel een de opleverdatum. Maar ook hier was meedenken geen moeite voor de medewerkers. Toen kwam de dag van leveren en plaatsen. Wat een vriendelijke bezorgers. Een keurige levering. Toen was het moment daar, de dag van het plaatsen. Spannend moment voor ons. Maar na het ontmoeten van Paul, de tegelzetter, was de spanning weg. Wat een man met kennis. Wij waren blij met hem! Super vriendelijk en super vakkundig! Hij heeft onze vloer tot een eyecather gemaakt! Super tevreden! Deze revieuw is geschreven vanuit een meer dan positieve ervaring met Bakker. Bedankt! Een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Robin Verbocht op vrijdag 14 dec 2018 '18
Afgelopen najaar hebben we de tegels voor de woonkamer en badkamer gekocht bij Bakker Vlaardingen. We zijn super goed geholpen, communicatie en levering verliep prima en ook de door hen ingehuurde tegelzetter heeft prima werk verricht. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Rob & Ingrid op vrijdag 14 dec 2018 '18
In verband met een verbouwing hebben wij bij Bakker een tegelvloer aangeschaft die diverse ruimtes van ons woonhuis zou beslaan. Het gehele project door zijn wij uitstekend bijgestaan met deskundig advies en begeleiding. Hulde ook aan de de tegelzetter die een superstrakke vloer in de diverse ruimtes opleverde.
FOTO VAN ROB
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door E.A Stolk op vrijdag 14 dec 2018 '18
Badkamer&toilet gekocht, waarbij we bij het oriënteren in de showroom alle ruimte kregen, bij de advisering alle ruimte kregen voor eigen invulling, alles altijd in overleg ging. Ook na advisering er ruimte was om alles nogmaals te overdenken. Bij de aankoop keurig rekening werd gehouden met ons budget. Dus een aankoop zonder zorg. Ook levering en communicatie verliep zoals gewenst; ordelijk en ruim op tijd. Zelfs niet gebruikte materialen konden worden geretourneerd. Verbouwen is altijd ingrijpend en stressvol, maar met een leverancier als Bakker teugels&badkamers een zorg minder.. Voor ons zeker het advies aan alle familie, vrienden & bekenden om bij uw bedrijf een aankoop te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel en goed”
Door Van der Zwan op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben vloertegels voor 2 verdiepingen gekocht inclusief vloerverwarming en leggen. Alles verliep soepel en goed, wij zijn zeer tevreden!

Aanvulling ontvangen 14 december 2018: Aankoop is reeds geleverd en de vloer is ook gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Visgraatvloer”
Door Wendy Oomes op vrijdag 14 dec 2018 '18
We hebben tegels gekocht bij Bakker om een prachtige visgraat vloer te leggen. Vanaf het eerste contact tevreden. De rust om verschillende tegels in ons huis te bekijken, en dat ook gedurende verschillende momenten op de dag was erg prettig! Ook het bestellen, afleveren was keurig conform afspraak. Helemaal tevreden dus!
Reactie of foto toevoegen
“Zo'n goede service”
Door Familie de Ruijter op dinsdag 6 nov 2018 '18
Nog nooit een bedrijf mee gemaakt wat zo een goede service biedt en zich zo inzet voor zijn klanten. Wij hebben onze vloer tegels voor de hele beneden verdieping en wandtegels voor het toilet bij Bakker gekocht. Al met het komen kijken in de showroom werden wij onwijs goed geholpen door Noël er werd mee gedacht en er was alle tijd voor ons. Tijdens de uitvoering was er een onvoorziene situatie die door firma Bakker super goed en zeer klantvriendelijk is opgelost ze denken mee met de klant en willen voor de klant alleen het aller beste. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn met dit bedrijf en raden een ieder dit bedrijf aan. Mede dankzij Firma Bakker en super tegelzetter Paul hebben wij een super mooie, strakke beneden verdieping en toilet.
Nogmaals 1000x dank!
FOTO VAN FAMILIE DE RUIJTER
REACTIE VAN FAMILIE DE RUIJTER
Zeer tevreden en blij met onze mooie vloer
Reactie of foto toevoegen
“Keramisch parket”
Door André op vrijdag 5 okt 2018 '18
Ik heb keramisch parket gekocht. Joël is een rustige adviseur die luistert en geen druk uitoefent om te kopen. Wat ook opviel is dat ik pas een aanbetaling moest doen twee weken voor de levering van de vloer. Het restbedrag hoefde ik pas na het leggen van de vloer te betalen. Ook was het mogelijk om tegels, lijm etc die nog in de originele verpakking zaten terug te geven. Vervolgens had ik binnen een week het geld op mijn rekening staan. De twee vloerenleggers (Mike en Raymond) werken zeer precies, ruimen alle rommel op en werken alles netjes af. Kortom: dit bedrijf is echt een aanrader om je vloeren te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Fam. Andressen op donderdag 4 okt 2018 '18
Wij hebben in augustus 2018 onze vloer- en wandtegels gekocht bij Bakker Tegels en zijn zeer tevreden. Rustig het hele winkel assortiment kunnen bekijken zonder belaagd te worden. Met onze vragen zijn wij prima geholpen door Noël Koolen. Hij gaf goede tips en dacht met ons mee. Wij waren wat aan de late kant met bestellen van de tegels omdat de keuken al 10 september geplaatst werd maar zij hebben de tegels precies op tijd kunnen leveren. Waar anderen maanden over doen hebben zij in weken geregeld. Top! Wij zijn zeer tevreden over deze vakkundige én klantvriendelijke benadering. We zijn blij dat we dit bedrijf hebben gevonden via Qasa.nl.
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Vloertegels
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul en Nelleke Neiteler op zondag 30 sep 2018 '18
Wij hebben een badkamer gekocht bij de firma Bakker. Goede adviezen en tips gekregen van mevrouw Anne Marie Verbarendse. Vervolgens alles geleverd en geplaatst volgens afspraak. Meer dan lof voor uitvoerder Danny Dekker en zijn medewerkers. Stuk voor stuk prima vaklui. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door jol op vrijdag 31 aug 2018 '18
We zijn heel goed geholpen door Annemarie, zij dacht echt met ons mee en had ook een eigen inbreng en tips. Het is een mooi ontwerp geworden. Ook is er nog iemand thuis komen kijken of we de badkamer konden realiseren gezien de beperkingen qua leidingen en riolering

Aanvulling ontvangen 7 september 2018: De aankoop is al geleverd, dat is prima bevallen. het bad is ook naar boven gebracht. Er was ook iets niet nodig en dat konden we retourneren.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Sander Brouwer op zondag 26 aug 2018 '18
Voor de renovatie van onze badkamer zijn wij bij Bakker terecht gekomen. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Karel Boltjes. Alle tijd werd genomen om onze wensen te bespreken. In tegenstelling tot de bekende ketens werd ons niets opgedrongen. Het vertrouwen dat dit ons gaf heeft ons besloten met Bakker in zee te gaan. Dat vertrouwen is gebleven en dit komt door de professionele en prettige manier waarop de verbouwing is verlopen. Danny en Patrick hebben vakkundig werk geleverd. Tijdens het werk werd ook goed overlegd hoe wij bepaalde zaken afgewerkt wilden hebben. Kortom zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door P. Galvez op vrijdag 17 aug 2018 '18
Bakker in Vlaardingen is echt een aanrader! Wij zijn zeer goed ontvangen en geadviseerd door mevrouw Verbarendse voor de aankoop van een toilet en badkamer. Eens onze wensen uitgesproken is Meneer Bakker bij ons langs gekomen om te kijken of deze ook technisch te vervullen waren. De werkzaamheden, uitgevoerd door Donald Everon,hebben bijna 4 weken geduurd maar nu hebben wij een prachtige toilet en badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door S. Riet - de Wilde op maandag 13 aug 2018 '18
Gekocht een badkamer en vloer-en wandtegels. Bij de eerste kennismaking was ik verrast door de plezierige benadering, niet opdringerig en een fijne samenwerking over alles wat nodig en/of nuttig was. Ik kon altijd bellen of komen als er iets niet duidelijk was. Over de uiteindelijke installatie was ik uitermate tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marianne op maandag 13 aug 2018 '18
Ik heb voor mijn nieuwe appartement een prachtige badkamer en toilet gekocht bij Bakker. Ik ben goed geadviseerd door Karel Boltjes en ontving een duidelijk gespecificeerde offerte. De installatie is uitgevoerd door Dusan Bosnjak, een echte vakman, Dusan overlegt goed en vriendelijk en hij werkt keurig netjes, alles is tot in de kleinste details mooi afgewerkt. Ik ben zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yvonne Kassel op zondag 12 aug 2018 '18
Wij hebben bij Bakker vloertegels voor in de woonkamer gekocht. Wij zijn zeer tevreden over het advies dat zij hebben gegeven. Ook zijn de tegels (90x90cm) vakkundig gelegd, terwijl de tegels 20 kilo wegen. Wij zullen zeker Bakker aan onze vrienden, buren en kennissen aanraden.
FOTO VAN BAKKER
REACTIE VAN BAKKER
90x90 tegels aangesloten op bestaande leisteen vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Paul van Dijk op zondag 12 aug 2018 '18
Na 30 jaar werd het tijd voor een nieuwe plavuizen vloer. De vraag is dan of de oude plavuizen eruit moeten of dat er overheen gelegd kan worden. Bakker kwam daarvoor langs om de oude vloer te beoordelen en besloten werd om er overheen te leggen. Dat vergt wel het nodige vakmanschap, maar we hadden al snel het gevoel dat het daarmee wel goed zit bij Bakker ! De vloer ligt er nu superstrak in en we zijn enorm blij met het resultaat. Iedereen die bij ons binnen komt en de nieuwe vloer ziet, is er ook bijzonder positief over. Kortom: vakmanschap en professionele service. Een absolute aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Tegels voor huiskamer”
Door M. Deijbel op zondag 12 aug 2018 '18
Heel goed geholpen en zeer vriendelijk. Mocht zonder probleem staal meenemen naar huis. Zeker een aanrader om daar te kijken en kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Paula Zeldenrust op zaterdag 11 aug 2018 '18
Wij hebben in januari keramische houtlook tegels gekocht bij Bakker tegelhandel in Vlaardingen. Deze zaak trok onze aandacht door de hoge tevredenheidsscore via Internet. Nu, door eigen ervaring, begrijp ik hoe deze zaak aan die score komt. Met eindeloos geduld en met grote kennis van zaken hebben we in de zaak een keuze gemaakt. We werden direct ontzorgd voor de zaken welke een nieuwe vloer leggen met zich mee brengt. De gemaakte afspraken met Noel zijn perfect uitgevoerd. Ook de gestuurde tegelzetter Paul heeft de vloer zeer vakkundig gelegd. Al met al een dikke pluim voor Bakker tegelhandel Vlaardingen!
FOTO VAN PAULA ZELDENRUST
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Ilona de Vette op zaterdag 11 aug 2018 '18
Wij hebben vloertegels voor de woonkamer en de eerste verdieping gekocht. Tijdens het orienteren werd er uitgebreid de tijd genomen om ons te informeren en adviseren. De oplevering van ons huis werd elke keer uitgesteld, maar ook dat was geen probleem. Vanwege de goede ervaring van de vloertegels hebben wij ook de keukentegels besteld bij bakker. Deze werden heel snel geleverd. De verkoper weet precies wie je bent als je belt en ook de andere medewerkers zijn goed op de hoogte. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd en begeleid”
Door Willeke Duncker op zaterdag 11 aug 2018 '18
In het najaar 2 badkamers uitgezocht. We zijn goed geadviseerd en begeleid. Wachttijd tot plaatsing was helaas nog 7 maanden maar dat was ons van tevoren verteld. Plaatsing zelf heeft enkele weken in beslag genomen. We zijn tevreden over de aannemer en over het eindresultaat. Onvoorziene problemen zijn gedurende de verbouwing netjes opgelost door de aannemer. We hadden echter na een voor ons grote operatie en uitgave zowel van de aannemer als van Bakker een telefoontje op prijs gesteld of alles naar wens is verlopen. Van beiden hebben we niets meer vernomen.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Wouter op zaterdag 11 aug 2018 '18
We hebben tegels gekocht voor de beneden en bovenverdieping in ons nieuwbouwhuis. We zijn suergoed geholpen door Noel, hele fijne verkoper die zelf ook met prima ideeën kwam en ons de hele aankoop goed heeft begeleid. Topbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Echte vakmannen”
Door Van Geest / Van Doorn op zaterdag 11 aug 2018 '18
Twee volledige badkamers en twee toiletten.

Aanvulling ontvangen 15 augustus 2018: Gekocht en geleverd. Twee badkamers en twee toiletten. Aankoop verliep prettig. Vond het wel aan de hoge prijs maar eerdere ervaring met Bakker Vlaardingen binnen familie gaf doorslag. Echte vakmannen en op tijd geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelvloer”
Door Sandra Faulkner op zaterdag 11 aug 2018 '18
Wij hebben een tegelvloer gekocht voor de gehele beneden verdieping. Betonlook en houtlook. Zijn super goed geholpen met het zoeken van onze keuze en zijn zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Tom Berkouwer op zaterdag 11 aug 2018 '18
Badkamer, toilet en vloer gekocht en laten plaatsen door Bakker. Vaklui die netjes werken. Zeer tevreden met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Frank van Mansvelt op vrijdag 22 jun 2018 '18
Badkamer gekocht bij Bakker. Kleiner dan 5 m2. Oud huis. Dus loop je tegen veel problemen aan. Alles is goed opgelost en ik ben erg blij met het eindresultaat. Dusan, die de badkamer heeft aangelegd denkt erg goed mee en werkt zeer strak. Hou wel rekening met een lange doorlooptijd omdat Bakker gewild is.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mw Anja Theuns, Schiedam op zondag 27 mei 2018 '18
Wij hebben vorig jaar alle benodigdheden gekocht voor de gehele verbouwing van badkamer & toilet en zijn daarbij geweldig én met veel geduld geadviseerd door Karin Buis. Inmiddels (mei 2018) is de gehele verbouwing achter de rug en tot 'n prachtig resultaat gebracht door 't zeer hardwerkende team Willem & Marco.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door Elly, Zwijndrecht op maandag 14 mei 2018 '18
Helaas lang moeten wachten op het plaatsen van mijn badkamer maar de moeite van het wachten waard! Alles liep perfect, van her uitzoeken van de badkamer waarbij Annemarie geweldig heeft geholpen tot aan de stukadoor die perfect werk heeft geleverd en zo netjes heeft gewerkt. Donald Everon die de badkamer heeft geplaatst heeft top werk afgeleverd! Alles ziet er geweldig uit. Echt heel mooi geworden! Bakker werkt met echte vakmensen dus was het wachten meer dan waard! Veel dank allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloertegels”
Door IJsbrand de Jong op vrijdag 20 apr 2018 '18
Ons huis voorzien van mooie vloertegels. Service is uitstekend. Het hele traject de zelfde contactpersoon.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ruben op donderdag 5 apr 2018 '18
Wij hebben onze 1e gekochte badkamer bij Bakker laten uittekenen/ontworpen. De medewerker kwam met goeie en leuke ideeën. Wij hebben ook een Sunshouwer bij Bakker gekocht. Wat een genot is dat. De overige arikelen werden volgens de afspraak geleverd. Elke medewerker, die wij spraken, hielp ons goed.
Reactie of foto toevoegen
“Conform afspraak”
Door A. van Dop op woensdag 4 apr 2018 '18
Vloertegel voor begane grond, houtlook 30x180 cm. 90m2. Netjes en conform afspraak geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Ga naar deze vertrouwde winkel”
Door Hans en Dini Prins op woensdag 4 apr 2018 '18
We doen al vele jaren zaken met de Firma Bakker. En zijn nog steeds zeer tevreden. Pas pech gehad met mijn tegels in de stoomcabine. Naar de Firma Bakker gegaan om nieuwe tegels te kopen, maar die heb ik volledig vergoed gekregen en ook de lijm en voegsel. Dus dan zie je dat je beter kan gaan naar een vertrouwde winkel. Dus ik kan een ieder de Firma Bakker Vlaardingen aanbevelen.
FOTO VAN HANS EN DINI PRINS
Tegels in de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super zaak”
Door Niek Aarts en Sarianne Dekker op woensdag 4 apr 2018 '18
Wij hebben een mooie tegelvloer gekocht bij bakker. Na meerdere opties die boven ons budget waren kwam hij met een mooie partij die in de aanbieding was. Het paste perfect bij ons dus na 1,5 uur tevreden de zaak uit. De legger was precies op tijd en op de afgesproken datum aanwezig. Hij had nog een aantal zakken over die we gewoon terug konden brengen en we kregen daar gewoon aankoopprijs voor terug na 4 dagen. Kortom een super zaak met goede mensen. Zal het aan iedereen aanraden.
FOTO VAN NIEK AARTS EN SARIANNE DEKKER
Tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Houtlook keramisch parket”
Door Angelique Dekker op woensdag 4 apr 2018 '18
Tegelvloer woonkamer: keramisch parket in houtlook is prachtig. Ook de toilet zwart wit geblokt is keurig gedaan.

Eerdere ervaring van 28 maart 2018: De tegelvloer (hout look keramisch parket) in de woonkamer en hal is prachtig en heel professioneel geplaatst. De service en het contact met Bakker is positief verlopen. We zijn heel tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN ANGELIQUE DEKKER
Resultaat tegelvloer toilet
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Kirstain Houweling op woensdag 4 apr 2018 '18
Voor een te renoveren badkamer hadden we nieuwe tegels , douche en urinoir nodig. Goed geholpen in de winkel /showroom om alles uit te zoeken . Korte leverijd was voorwaarde ivm voortgang van het werk . Allemaal naar tevredenheid geleverd .
FOTO VAN KIRSTAIN HOUWELING
Tegels
Reactie of foto toevoegen
“Proactief meedenken”
Door Vincent en Caroline Fokkema op dinsdag 3 apr 2018 '18
Bij Noël Koolen een prachtige vloer (keramisch parket) uitgezocht. Super goed geadviseerd en ook toen de oplevering van ons huis werd uitgesteld heeft hij proactief met ons meegedacht over de planning en plaatsing van de vloer. Over het team dat bij ons de vloer heeft gelegd ook niets dan lof: uiterst strak, snel en kundig. Wat fijn dat er zo wordt gewerkt! Wij hopen een hele poos te gaan genieten van onze vloer en zullen Bakker Vlaardingen zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Glenn Bijvoets op zondag 18 mrt 2018 '18
Na een eerdere goede ervaring hebben wij voor ons nieuwe woning weer bij Bakker onze badkamer en toilet gekocht. De installatie van de badkamer en toilet in zowel onze vorige als nieuwe woning is gedaan door Dusan Bosnjak. Dusan is een echte vakman, hij overlegt goed met je wat wilt en hij werkt netjes. Hij is echt een topper! Kortom: vraag naar Dusan als je bij Bakker een badkamer koopt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Romek op dinsdag 20 feb 2018 '18
Wij zijn bij Bakker terecht gekomen door alle goede reviews op internet, er was ook niets over gelogen. Duidelijk over de prijzen, denken mee en ook erg tevreden over de tegelzetter. De tegels lagen er binnen 3 dagen prachtig in! Kortom; zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede en positieve ervaring”
Door Groenendijk op vrijdag 2 feb 2018 '18
Top ervaring. Fijne samenwerking. Uitvoerder heeft zeer goed werk afgeleverd!

Eerdere ervaring van 9 december 2017: Goede en positieve ervaring en zeer tevreden. Pro actieve houding. Kundige en ervaren uitvoerder.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer mooi tot in kleinste detail”
Door familie van Kouwen op zondag 28 jan 2018 '18
Wij zijn geweldig goed geadviseerd door Annemarie. Zij heeft een mooie badkamer voor ons ontworpen. De installatie zou vanwege de drukte pas zeven maanden later plaatsvinden. Wij werden echter positief verrast toen Donald Everon al de eerste week van januari kon beginnen. Donald heeft dit perfect gedaan. Hij heeft altijd alles in overleg met ons gedaan en al vanaf het begin merkten wij dat hij een gedreven vakman is die voor het beste resultaat gaat. De badkamer is tot in het kleinste detail mooi afgewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn erg tevreden”
Door Stan Janssen en Melanie de Gier op zondag 31 dec 2017 '17
Wij hebben half 2017 een nieuwe bakdkamer en toilet gekocht bij Bakker. We zijn prima geadviseerd door Percy van Dongen. Wat wij erg prettig vonden was dat we een gespecificeerde offerte mee kregen. Onze ervaring is dat dit lang niet overal wordt gedaan. We moesten wel even geduld hebben voordat er ruimte in de planning was (1/2 jaar) maar in de laatste week van november en de eerste twee weken van december heeft Donald Everon fantastisch werk geleverd. Super strak tegelwerk allemaal kaarsrecht! Ook het stucwerk is erg mooi! Hij werkte ook erg netjes en de afstemming verliep soepel. Donald overlegde steeds over hoe we dingen precies wilden en gaf hierbij de mogelijkheden aan. Kortom; wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met het resultaat”
Door Irene Bachmohr en Hans Ruitenberg op donderdag 28 dec 2017 '17
Half oktober 2017 zijn wij in de showroom geweest om een nieuwe badkamer uit te zoeken. We werden geweldig geholpen door Karel Boltjes wat betreft indeling, kleur van tegels, badmeubel, toilet, douchecabine en wastafel met spiegelkast. De afspraak was gepland in maart 2018, maar plotseling kon er, gelukkig voor ons, in de tweede helft van december al worden begonnen met het werk. De badkamer is prachtig geworden, dankzij Erik van Oosterwijk, een vakman die zijn werk goed verstaat. Alles werd in overleg met ons gedaan. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. We zullen de Firma Bakker aan iedereen aanbevelen !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Maarten Pakvis op woensdag 20 dec 2017 '17
We zijn zeer goed geholpen door Noël en hebben nu een hele mooie strakke vloer gekregen. Alle lof ook voor de tegelzetters die zulk een goed werk hebben afgeleverd. We zullen dit bedrijf zeker aanbevelen . Nogmaals bedankt , vriendelijke groet van Maarten en Truus Pakvis.
FOTO VAN BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door F. van den Bosch op vrijdag 8 dec 2017 '17
Wij hebben een badkamer en een wc gekocht. Er werd goed geluisterd naar wat onze wensen waren. Er werden vele mogelijkheden getoond. Ideetjes werden geopperd. We zijn super goed en geduldig geholpen. Door middel van een 3D-computerbeeld konden we zien hoe het zou worden. Nu is de badkamer klaar en het is helemaal geworden zoals we het wilden hebben. Hartelijk bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Tegelzetter”
Door M groenedijk op donderdag 7 dec 2017 '17
Super service alles strak geregeld en vooraf alles duidelijk , afspraken worden vervolgens keurig nagekomen deze mensen hebben het begrepen van showroom tot aan tegelzetter
FOTO VAN BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Staan garant”
Door Familie Kerdel op zondag 26 nov 2017 '17
Wij hebben onze badkamer en toilet bij Bakker in Vlaardingen gekocht omdat dit bedrijf garant staat voor zowel de levering van materialen als ook het installeren. Verkoper Karel Boltjes heeft ons een vakkundig advies gegeven en nam hiervoor rustig de tijd. Bij aflevering van alle materialen werden deze netjes naar de 1e verdieping gebracht. Vervolgens zijn onze badkamer en toilet in september 2017 geïnstalleerd door de zeer ervaren installateur Dusan Bosnjak, die goed met ons heeft overlegd, erg netjes werkte en zijn vak prima en vakkundig uitvoerde. Echt het visitekaartje van Bakker. De telefonische navraag van Sjoerd Bakker of alles naar wens was gegaan stelden wij zeer op prijs.
FOTO VAN FAMILIE KERDEL
Eindresultaat badkamer
+ Toon extra foto van Familie Kerdel
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door J.J. Barendregt op donderdag 16 nov 2017 '17
Vakkundig geïnstalleerde badkamer, goed overleg en afstemming tussen installateur en gebruiker, goede begeleiding bij het ontwerpen, goede planning, gereed binnen gestelde tijd.
FOTO VAN J.J. BARENDREGT
Vakkundig geïnstalleerde badkamer
+ Toon extra foto van J.J. Barendregt
+ Toon extra foto van J.J. Barendregt
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Bakker Tegels & Badkamers
aVlaardingen , Gerard Burgerlaan 32, 3131 KZ Vlaardingen, tel 010 - 434 20 58
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.